magicolor 4690MF Οδηγός χρήσης Εκτυπωτή / Φωτοαντιγραφικού / Σαρωτή

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "magicolor 4690MF Οδηγός χρήσης Εκτυπωτή / Φωτοαντιγραφικού / Σαρωτή"

Transcript

1 magicolor 4690MF Οδηγός χρήσης Εκτυπωτή / Φωτοαντιγραφικού / Σαρωτή A0FD U A

2 Σας ευχαριστούμε Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε έναν magicolor 4690MF. Έχετε κάνει μια εξαιρετική επιλογή. Ο magicolor 4690MF είναι ειδικά σχεδιασμένος για βέλτιστη απόδοση σε περιβάλλοντα Windows και Macintosh. Εμπορικά σήματα Η ονομασία ΚONICA MINOLTA και το λογότυπο KONICA MINOLTA αποτελούν εμπορικά σήματα ή κατατεθέντα εμπορικά σήματα της KONICA MINOLTA HOLD- INGS, INC. Οι ονομασίες magicolor και PageScope είναι εμπορικά σήματα ή κατατεθέντα εμπορικά σήματα της KONICA MINOLTA BUSINESS TECHNOLOGIES, INC. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα και τα κατατεθέντα εμπορικά σήματα αποτελούν περιουσία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων Copyright 2008 KONICA MINOLTA BUSINESS TECHNOLOGIES, INC., Marunouchi Center Building, Marunouchi, Chiyoda-ku, Tokyo, , Ιαπωνία. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αντιγραφή του παρόντος εγγράφου, συνολικά ή τμηματικά, ή η μεταφορά του σε οποιοδήποτε άλλο μέσο ή γλώσσα χωρίς την έγγραφη άδεια της KONICA MINOLTA BUSINESS TECHNOLO- GIES, INC. Σημείωση Η KONICA MINOLTA BUSINESS TECHNOLOGIES, INC. διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε αλλαγές στον οδηγό αυτό και στον εξοπλισμό που περιγράφεται σε αυτόν χωρίς προειδοποίηση. Έχει καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια ώστε αυτός ο οδηγός να μην περιλαμβάνει καμία ανακρίβεια ή παράλειψη. Ωστόσο, η KONICA MINOLTA BUSINESS TECHNOLOGIES, INC. δεν παρέχει κανενός είδους εγγύηση, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι μόνο αυτών, οποιωνδήποτε συνεπαγόμενων εγγυήσεων ικανοποιητικής ποιότητας και καταλληλότητας για ένα συγκεκριμένο σκοπό σε σχέση με τον οδηγό αυτό. Η KONICA MINOLTA BUSINESS TECHNOLOGIES, INC. δεν φέρει καμία ευθύνη ή υπαιτιότητα για σφάλματα που μπορεί να περιέχει ο παρών οδηγός ή για τυχαίες, ειδικές, ή παρεπόμενες ζημιές που προκύπτουν από την παροχή ή τη χρήση του παρόντος οδηγού κατά το χειρισμό του εξοπλισμού, ή σε σχέση με την απόδοση του εξοπλισμού όταν αυτός χρησιμοποιείται.

3 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει τα ακόλουθα υλικά που παρέχονται από την Konica Minolta Business Technologies, Inc. (KMBT): λογισμικό το οποίο περιλαμβάνεται ως μέρος του συστήματος εκτύπωσης, ψηφιακά κωδικοποιημένα και αναγνωρίσιμα από το μηχάνημα δεδομένα περιγραμμάτων που έχουν κωδικοποιηθεί σε ειδική και κρυπτογραφημένη μορφή («προγράμματα γραμματοσειρών»), άλλο λογισμικό το οποίο εκτελείται σε συστήματα υπολογιστών για χρήση σε συνδυασμό με το λογισμικό εκτύπωσης («Λογισμικό κεντρικού υπολογιστή») και σχετικό γραπτό επεξηγηματικό υλικό («Συνοδευτικά έγγραφα»). Ο όρος «Λογισμικό» θα χρησιμοποιείται για την περιγραφή του λογισμικού εκτύπωσης, των προγραμμάτων γραμματοσειρών ή/και του λογισμικού κεντρικού υπολογιστή και επίσης θα περιλαμβάνει οποιεσδήποτε αναβαθμίσεις, τροποποιημένες εκδόσεις, προσθήκες, και αντίγραφα του λογισμικού. Το δικαίωμα χρήσης του λογισμικού σάς παραχωρείται σύμφωνα με τους όρους αυτής της συμφωνίας. Η KMBT σας παραχωρεί μια μη αποκλειστική άδεια χρήσης του λογισμικού και των συνοδευτικών εγγράφων, με την προϋπόθεση ότι συμφωνείτε με τα εξής: 1.Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το λογισμικό εκτύπωσης και τα συνοδευτικά προγράμματα γραμματοσειρών για αναπαραγωγή μέσω των εγκεκριμένων συσκευών εξόδου, αποκλειστικά και μόνο για τις εσωτερικές ανάγκες της επιχείρησής σας. 2.Εκτός από την άδεια για τα προγράμματα γραμματοσειρών που παρέχεται στην ενότητα 1 («λογισμικό εκτύπωσης») παραπάνω, μπορείτε να χρησιμοποιείτε προγράμματα γραμματοσειρών Roman για την αναπαραγωγή γραμμάτων, αριθμών, χαρακτήρων και συμβόλων σε διαφορετικά πάχη, στυλ και εκδόσεις («Γραμματοσειρές») στην οθόνη ή το μόνιτορ για τις εσωτερικές ανάγκες της επιχείρησής σας. 3.Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του λογισμικού κεντρικού υπολογιστή, με την προϋπόθεση ότι αυτό το αντίγραφο δεν θα εγκατασταθεί ή δεν θα χρησιμοποιηθεί σε άλλο υπολογιστή. Κατά παρέκκλιση των ως άνω περιορισμών, μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό κεντρικού υπολογιστή σε απεριόριστο αριθμό υπολογιστών αποκλειστικά και μόνο για χρήση με ένα ή και περισσότερα συστήματα εκτύπωσης στα οποία θα εκτελείται το λογισμικό εκτύπωσης. 4.Μπορείτε να εκχωρήσετε όλα τα σύμφωνα με αυτή τη συμφωνία δικαιώματα που αφορούν το λογισμικό και τα συνοδευτικά έγγραφα του αδειούχου σε ένα δικαιούχο («Δικαιούχος»), με την προϋπόθεση ότι θα μεταβιβαστούν στο δικαιούχο όλα τα αντίγραφα αυτού του λογισμικού και των συνοδευτικών εγγράφων και ότι ο δικαιούχος συμφωνεί να δεσμεύεται από όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της Συμφωνίας. 5.Συμφωνείτε να μην τροποποιήσετε, προσαρμόσετε ή μεταφράσετε το λογισμικό και τα συνοδευτικά έγγραφα.

4 6.Συμφωνείτε να μην προσπαθήσετε να διαφοροποιήσετε, αποσυναρμολογήσετε, αποκωδικοποιήσετε, παρέμβετε ή αποσυνδέσετε το λογισμικό. 7.Η KMBT και οι δικαιοπάροχοί της διατηρούν τον τίτλο και την ιδιοκτησία του λογισμικού και των συνοδευτικών εγγράφων και οποιασδήποτε αναπαραγωγής αυτών. 8.Τα Εμπορικά σήματα θα χρησιμοποιούνται σύμφωνα με την αποδεκτή πρακτική που εφαρμόζεται σχετικά με τα εμπορικά σήματα, η οποία περιλαμβάνει αναγνώριση του ονόματος του κατόχου των σημάτων. Τα Εμπορικά σήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για την αναγνώριση των εντύπων εξόδου που παράγονται από το λογισμικό. Αυτή η χρήση των εμπορικών σημάτων δεν σας παρέχει κανένα δικαίωμα ιδιοκτησίας τους. 9.Δεν μπορείτε να υπενοικιάσετε, εκμισθώσετε, παραχωρήσετε, δανείσετε ή μεταβιβάσετε εκδόσεις ή αντίγραφα του λογισμικού που δεν χρησιμοποιεί ο αδειούχος, ή λογισμικό που περιλαμβάνεται σε αχρησιμοποίητα μέσα, εκτός αν αποτελούν μέρος μόνιμης μεταβίβασης ολόκληρου του λογισμικού και των συνοδευτικών εγγράφων όπως περιγράφονται παραπάνω. 10.Σε καμία περίπτωση η KMBT ή οι δικαιοπάροχοί της δεν φέρουν ευθύνη απέναντί σας για οποιαδήποτε παρεπόμενη, τυχαία, ΑΜΕΣΗ, ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ή ειδική ζημιά, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας κερδών ή της αποτυχίας εξοικονόμησης κερδών, ακόμα και σε περιπτώσεις που η KMBT έχει ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων ζημιών ή για τα αιτήματα κάποιου τρίτου μέρους. Η KMBT ή οι δικαιοπάροχοί της απεκδύονται κάθε εγγύηση σχετικά με το λογισμικό, ρητή ή σιωπηρή, συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι μόνον αυτής, της συνεπαγόμενης εγγύησης ικανοποιητικής ποιότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένη χρήση, τίτλου και μη παραβίασης δικαιωμάτων τρίτων μερών. Κάποια κράτη ή νομικά καθεστώτα δεν επιτρέπουν την εξαίρεση ή τον περιορισμό για τυχαίες, παρεπόμενες ή ειδικές ζημιές, επομένως οι ανωτέρω περιορισμοί ενδέχεται να μην σας αφορούν. 11.Σημείωση προς τους χρήστες σε δημόσιες υπηρεσίες: Το λογισμικό αποτελεί «εμπορικό προϊόν», όπως ορίζεται στο 48 C.F.R.2.101, και αποτελείται από «εμπορικό λογισμικό υπολογιστών» και «συνοδευτικά έγγραφα εμπορικού λογισμικού υπολογιστών», όπως χρησιμοποιούνται αυτοί οι όροι στο 48 C.F.R Σύμφωνα με το 48 C.F.R και το 48 C.F.R έως , όλοι οι χρήστες σε δημόσιες υπηρεσίες των Η.Π.Α. αποκτούν το λογισμικό σύμφωνα μόνο με τους όρους που προβλέπονται στο παρόν. 12.Συμφωνείτε να μην εξάγετε το λογισμικό υπό καμία μορφή, παραβιάζοντας έτσι τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς σχετικά με τον έλεγχο των εξαγωγών που ισχύουν σε όλες τις χώρες.

5 Νομικοί περιορισμοί σχετικά με την αντιγραφή Ορισμένα είδη εγγράφων δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αντιγράφονται με σκοπό ή πρόθεση να χρησιμοποιηθούν τα αντίγραφα αυτών των εγγράφων ως πρωτότυπα. Ακολουθεί μια λίστα η οποία δεν είναι εξαντλητική αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για την υπεύθυνη αντιγραφή. Οικονομικά έγγραφα Προσωπικές επιταγές Ταξιδιωτικές επιταγές Χρηματικές εντολές Πιστοποιητικά καταθέσεων Ομόλογα ή άλλα πιστοποιητικά χρέους Αποδεικτικά κυριότητας μετοχών Νομικά έγγραφα Κουπόνια φαγητού Γραμματόσημα (ακυρωμένα ή μη) Επιταγές ή συναλλαγματικές από δημόσιους φορείς Εσωτερικά χαρτόσημα (ακυρωμένα ή μη) Διαβατήρια Έγγραφα μετανάστευσης Διπλώματα και άδειες οχημάτων Τίτλοι και συμβόλαια σπιτιών και οικοπέδων Γενικά Δελτία ταυτότητας, σήματα ή διακριτικά Έργα που καλύπτονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας χωρίς την άδεια του κατόχου των δικαιωμάτων Επιπλέον, απαγορεύεται υπό οποιεσδήποτε συνθήκες η αντιγραφή χαρτονομισμάτων της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, ή έργων τέχνης χωρίς την άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Όταν δεν είστε σίγουροι για τη φύση ενός εγγράφου, συμβουλευτείτε τον νομικό σας σύμβουλο. Προκειμένου να αποφευχθεί η παράνομη αναπαραγωγή ορισμένων εγγράφων, όπως τα χαρτονομίσματα, αυτό το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με μια λειτουργία πρόληψης πλαστογράφησης. Χάρη στη λειτουργία πρόληψης πλαστογράφησης με την οποία είναι εξοπλισμένο αυτό το μηχάνημα, τα είδωλα ενδέχεται να είναι αλλοιωμένα.

6 Μόνο για κράτη-μέλη της Ε.Ε Αυτό το σύμβολο σημαίνει: Μην απορρίπτετε αυτό το προϊόν μαζί με τα οικιακά σας απορρίμματα! Επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές για να λάβετε τις κατάλληλες οδηγίες απόρριψης. Σε περίπτωση αγοράς μιας καινούριας συσκευής, η παλιά μπορεί επίσης να δοθεί στον αντιπρόσωπό μας για κατάλληλη απόρριψη. Η ανακύκλωση αυτού του προϊόντος βοηθά στη διατήρηση των φυσικών πόρων και στην αποτροπή των πιθανών αρνητικών συνεπειών για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία εξαιτίας του ακατάλληλου τρόπου απόρριψης. Αυτό το προϊόν καλύπτει τις απαιτήσεις της Οδηγίας RoHS (2002/95/EC).

7 Περιεχόμενα Σας ευχαριστούμε 2 Εμπορικά σήματα 2 Σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων 2 Σημείωση 2 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ 3 Νομικοί περιορισμοί σχετικά με την αντιγραφή 5 Μόνο για κράτη-μέλη της Ε.Ε 6 Περιεχόμενα i 1 Εισαγωγή... 1 Γνωριμία με το μηχάνημά σας 2 Απαιτήσεις χώρου 2 Ονόματα εξαρτημάτων 4 Μπροστινή όψη 4 Πίσω όψη 6 Μπροστινή όψη με προαιρετικά εξαρτήματα 6 CD/DVD προγραμμάτων οδήγησης 7 Προγράμματα οδήγησης εκτυπωτών 7 Προγράμματα οδήγησης σαρωτή 7 Προγράμματα οδήγησης Η/Υ Φαξ 8 Περιεχόμενα i

8 CD/DVD εφαρμογών 9 Εφαρμογές 9 Συνοδευτικό CD/DVD 11 Συνοδευτικά έγγραφα 11 Απαιτήσεις συστήματος 13 2 Πίνακας ελέγχου και μενού Configuration...15 Πληροφορίες για τον πίνακα ελέγχου 16 Ενδείξεις και πλήκτρα του πίνακα ελέγχου 16 Ενδείξεις οθόνης 19 Κύρια οθόνη (λειτουργία αντιγραφής) 19 Κύρια οθόνη (λειτουργία σάρωσης) 22 Κύρια οθόνη (λειτουργία φαξ) 25 Οθόνη εκτύπωσης 29 Έλεγχος της κατάστασης και των ρυθμίσεων του μηχανήματος 30 TONER REMAINING 30 Μενού REPORT/STATUS 30 TOTAL PRINT 31 SUPPLY STATUS 31 TX/RX RESULT 32 REPORT 32 Συνοπτική παρουσίαση μενού Configuration 34 Μενού UTILITY 34 Μενού MACHINE SETTING 36 Μενού PAPER SETUP 41 Μενού ADMIN. MANAGEMENT 45 Μενού COPY SETTING 61 Μενού DIAL REGISTER 63 Μενού FAX TX OPERATION. 65 Μενού FAX RX OPERATION. 68 Μενού REPORTING. 72 Μενού SCAN SETTING 74 3 Χειρισμός μέσων εκτύπωσης...77 Μέσα εκτύπωσης 78 Προδιαγραφές 78 Τύποι 80 Κοινό χαρτί (Ανακυκλωμένο χαρτί) 80 Βαρύ χαρτί 81 Φάκελος 82 Ετικέτα 84 Eπιστολόχαρτο 85 Kαρτ ποστάλ 86 Διαφάνεια 87 Γυαλιστερά μέσα εκτύπωσης 88 Εγγυημένη περιοχή απεικόνισης (εκτυπώσιμη) 89 ii Περιεχόμενα

9 Περιοχή απεικόνισης-φάκελοι 89 Περιθώρια σελίδας 89 Τοποθέτηση μέσων εκτύπωσης 91 Πώς γίνεται η τοποθέτηση των μέσων εκτύπωσης; 91 Δίσκος 1 (Δίσκος χειροκίνητης τροφοδοσίας) 91 Τοποθέτηση κοινού χαρτιού 92 Άλλα μέσα εκτύπωσης 94 Τοποθέτηση φακέλων 94 Τοποθέτηση φύλλων Ετικετών/Επιστολόχαρτων/Καρτ ποστάλ/βαριού χαρτιού/γυαλιστερού μέσου εκτύπωσης και Διαφανειών 97 Δίσκος Τοποθέτηση κοινού χαρτιού 100 Δίσκος 3 (Προαιρετική κάτω μονάδα τροφοδοσίας) 103 Τοποθέτηση κοινού χαρτιού 103 Πληροφορίες για την εκτύπωση δύο όψεων 106 Πώς γίνεται η αυτόματη εκτύπωση δύο όψεων; 106 Δίσκος εξόδου 108 Αποθήκευση μέσων εκτύπωσης 109 Πρωτότυπα μέσα εκτύπωσης 110 Προδιαγραφές 110 Έγγραφα που μπορούν να τοποθετηθούν στην επιφάνεια σάρωσης 110 Έγγραφα που μπορούν να τοποθετηθούν στον ADF 110 Τοποθέτηση εγγράφου προς αντιγραφή 112 Τοποθέτηση εγγράφου στην επιφάνεια σάρωσης 112 Τοποθέτηση εγγράφου στον ADF Χρήση του προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή Καθορισμός Επιλογών/Προεπιλογών προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή (για Windows) 116 Απεγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή (για Windows) 118 Windows Vista/XP/Server 2003/ Εμφάνιση ρυθμίσεων του προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή 119 Windows Vista 119 Windows XP/Server Windows Ρυθμίσεις προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή 120 Κοινά κουμπιά 120 Καρτέλα Basic 122 Καρτέλα Layout 123 Καρτέλα Overlay 123 Καρτέλα Watermark 123 Καρτέλα Quality 123 Καρτέλα Device Options Setting 124 Καρτέλα Version 124 Περιεχόμενα iii

10 5 Χρήση του Φωτοαντιγραφικού Δημιουργία βασικών αντιγράφων 126 Χειρισμός βασικής αντιγραφής 127 Καθορισμός της ρύθμισης ποιότητας αντιγραφής 129 Επιλογή τύπου εγγράφου 129 Καθορισμός της πυκνότητας αντιγραφής 129 Καθορισμός ποσοστού εστίασης 129 Επιλογή προκαθορισμένου ποσοστού εστίασης 130 Καθορισμός προσαρμοσμένου ποσοστού εστίασης 130 Επιλογή του δίσκου μέσων εκτύπωσης 130 Δημιουργία αντιγράφων για προχωρημένους 132 Ρύθμιση αντιγραφής 2σε1/4σε1 132 Αντιγραφή 2σε1/4σε1 από τον ADF 132 Αντιγραφή 2σε1/4σε1 από την επιφάνεια σάρωσης 133 Ρύθμιση μιας λειτουργίας αντιγραφής 134 Αντιγραφή δελτίου ταυτότητας 135 Επανειλημμένη αντιγραφή 136 Αντιγραφή αφίσας 137 Ρύθμιση αντιγραφής δύο όψεων (διπλής όψης) 139 Αντιγραφή δύο όψεων (διπλής όψης) από τον ADF 139 Αντιγραφή δύο όψεων (διπλής όψης) από την επιφάνεια σάρωσης 140 Αντιγραφή εγγράφου δύο όψεων (διπλής όψης) 141 Ρύθμιση αντιγραφής με σελιδοποίηση (Ταξινόμηση) 141 Αντιγραφή με σελιδοποίηση (Ταξινόμηση) από τον ADF 141 Αντιγραφή με σελιδοποίηση (Ταξινόμηση) από την επιφάνεια σάρωσης Χρήση του Σαρωτή Σάρωση από μια εφαρμογή υπολογιστή 144 Χειρισμός βασικής σάρωσης 144 Ρυθμίσεις προγράμματος οδήγησης Windows TWAIN 145 Ρυθμίσεις προγράμματος οδήγησης Windows WIA 148 Ρυθμίσεις προγράμματος οδήγησης Macintosh TWAIN 149 Σάρωση με το μηχάνημα 153 Χειρισμός βασικής σάρωσης 153 Καθορισμός τοποθεσίας δεδομένων 156 Αποθήκευση δεδομένων σε έναν συνδεδεμένο υπολογιστή (Σάρωση προς Η/Υ) 156 Αποθήκευση δεδομένων σε συσκευή μνήμης USB (Σάρωση προς μνήμη USB) 157 Καθορισμός της διεύθυνσης προορισμού (Σάρωση προς /ftp/ SMB) 157 Απευθείας εισαγωγή της διεύθυνσης 158 Επιλογή από τη λίστα προτιμήσεων 159 Επιλογή προορισμού ταχείας κλήσης 159 Επιλογή προορισμού ομαδικής κλήσης 160 iv Περιεχόμενα

11 Επιλογή από το βιβλίο διευθύνσεων 161 Αναζήτηση στο βιβλίο διευθύνσεων 162 Αναζήτηση σε ένα διακομιστή LDAP 163 Καθορισμός πολλαπλών διευθύνσεων προορισμού 165 Επεξεργασία καθορισμένης διεύθυνσης προορισμού 165 Διαγραφή καθορισμένης διεύθυνσης προορισμού 166 Καταχώριση/Επεξεργασία διευθύνσεων 167 Καταχώριση στη λίστα προτιμήσεων 168 Διαγραφή από τη λίστα προτιμήσεων 168 Καταχώριση προορισμών ταχείας κλήσης (Απευθείας εισαγωγή) 169 Καταχώριση προορισμών ταχείας κλήσης (Αναζήτηση σε LDAP) 170 Επεξεργασία/Διαγραφή προορισμών ταχείας κλήσης 172 Καταχώριση προορισμών ομαδικής κλήσης 173 Επεξεργασία/Διαγραφή προορισμών ομαδικής κλήσης 174 Επιλογή της μορφής των δεδομένων 175 Επιλογή της ρύθμισης ποιότητας σάρωσης 176 Επιλογή της ανάλυσης 176 Επιλογή της λειτουργίας σάρωσης 176 Επιλογή της πυκνότητας σάρωσης 177 Ρύθμιση σάρωσης δύο όψεων (διπλής όψης) 177 Ρύθμιση του μεγέθους σάρωσης 178 Ρύθμιση του χρώματος σάρωσης 178 Καθορισμός του θέματος 178 Διαγραφή εργασίας αποστολής σε αναμονή Αντικατάσταση αναλώσιμων Αντικατάσταση αναλώσιμων 182 Πληροφορίες για τις κασέτες γραφίτη 182 Αντικατάσταση κασέτας γραφίτη 185 Αντικατάσταση μονάδας απεικόνισης 189 Αντικατάσταση του δοχείου υπολειμμάτων γραφίτη 195 Αντικατάσταση του κυλίνδρου μεταφοράς 199 Αντικατάσταση του κυλίνδρου μεταφοράς 199 Αντικατάσταση του φίλτρου όζοντος 203 Αντικατάσταση της μονάδας ιμάντα μεταφοράς 203 Αντικατάσταση της μονάδας φούρνου Συντήρηση Συντήρηση του μηχανήματος 220 Καθαρισμός του μηχανήματος 223 Εξωτερικό 223 Κύλινδροι μέσων εκτύπωσης 224 Καθαρισμός των κυλίνδρων τροφοδοσίας μέσων εκτύπωσης (Δίσκος χειροκίνητης τροφοδοσίας) 225 Καθαρισμός των κυλίνδρων τροφοδοσίας μέσων εκτύπωσης (Δίσκοι 2/3) 226 Περιεχόμενα v

12 Καθαρισμός των κυλίνδρων μεταφοράς μέσων εκτύπωσης για το Δίσκο Καθαρισμός των κυλίνδρων τροφοδοσίας μέσων εκτύπωσης για τον ADF 229 Καθαρισμός των κυλίνδρων τροφοδοσίας μέσων εκτύπωσης για τη μονάδα Duplex 230 Φακός λέιζερ Αντιμετώπιση προβλημάτων Εισαγωγή 234 Εκτύπωση σελίδας διαμόρφωσης 235 Απασφάλιση του σαρωτή 236 Αποφυγή εμπλοκής μέσων εκτύπωσης 238 Κατανόηση της διαδρομής των μέσων εκτύπωσης 239 Αφαίρεση μέσου που έχει εμπλακεί 240 Μηνύματα εμπλοκής μέσων εκτύπωσης και διαδικασίες αφαίρεσης μέσων 241 Αφαίρεση μέσου που έχει εμπλακεί από το Δίσκο 1 (Δίσκος χειροκίνητης τροφοδοσίας) και τον κύλινδρο μεταφοράς 242 Αφαίρεση μέσου που έχει εμπλακεί από το Δίσκο Αφαίρεση μέσου που έχει εμπλακεί από το Δίσκο Αφαίρεση μέσου που έχει εμπλακεί από τον ADF 252 Αφαίρεση μέσου που έχει εμπλακεί από τη μονάδα Duplex 254 Αφαίρεση μέσου που έχει εμπλακεί από τη μονάδα φούρνου 255 Αφαίρεση μέσου που έχει εμπλακεί από τη μονάδα Switchback 260 Αφαίρεση μέσου που έχει εμπλακεί από την περιοχή οριζόντιας μεταφοράς 262 Επίλυση προβλημάτων εμπλοκής μέσων εκτύπωσης 264 Επίλυση άλλων προβλημάτων 269 Επίλυση προβλημάτων στην ποιότητα εκτύπωσης 278 Μηνύματα κατάστασης, σφαλμάτων και επισκευής 287 Μηνύματα κατάστασης 288 Μηνύματα σφαλμάτων 290 Μηνύματα επισκευής 300 Όταν εμφανίζεται το μήνυμα «NO SUITABLE PAPER / LOAD PAPER (XXX)» Εγκατάσταση εξαρτημάτων Εισαγωγή 304 Δίσκος 3 (Κάτω μονάδα τροφοδοσίας) 305 Περιεχόμενα κιτ 305 Εγκατάσταση Δίσκου A Παράρτημα Τεχνικές προδιαγραφές 310 Πίνακας διάρκειας ζωής αναλώσιμων 314 vi Περιεχόμενα

13 Δυνατότητα αντικατάστασης από το χρήστη 314 Δυνατότητα αντικατάστασης από τεχνικό 315 Εισαγωγή κειμένου 316 Χειρισμός πλήκτρων 317 Εισαγωγή αριθμών φαξ 317 Εισαγωγή ονομάτων 318 Εισαγωγή διευθύνσεων 318 Αλλαγή τρόπου εισαγωγής 320 Παράδειγμα εισαγωγής 321 Διόρθωση κειμένου και προφυλάξεις κατά την εισαγωγή 322 Το ενδιαφέρον μας για την προστασία του περιβάλλοντος 323 Τι είναι ένα προϊόν ENERGY STAR; 323 Περιεχόμενα vii

14 viii Περιεχόμενα

15 1Εισαγωγή

16 Γνωριμία με το μηχάνημά σας Απαιτήσεις χώρου Για να εξασφαλίσετε εύκολο χειρισμό, αντικατάσταση αναλώσιμων και συντήρηση, τηρήστε τις συνιστώμενες απαιτήσεις χώρου που περιγράφονται παρακάτω mm (53,3") 100 mm 290 mm (3,9") (11,4") 539 mm (21,2") 326 mm (12,8") 100 mm (3,9") Μπροστινή όψη 578 mm (22,8") 329 mm (13,0") 907 mm (35,7") 326 mm (12,8") 590 mm (23,2") 1016 mm (40,0") 100 mm (3,9") Πλάγια όψη 2 Γνωριμία με το μηχάνημά σας

17 578 mm (22,8") 1018 mm (40,1") 329 mm (13,0") 326 mm (12,8") 590 mm (28,2") 1016 mm (40,0") 111 mm (4,4") 100 mm (3,9") Πλάγια όψη με προαιρετικά εξαρτήματα Το προαιρετικό εξάρτημα εμφανίζεται σκιασμένο στις παραπάνω εικόνες. Γνωριμία με το μηχάνημά σας 3

18 Ονόματα εξαρτημάτων Τα ακόλουθα σχέδια απεικονίζουν τα εξαρτήματα του εκτυπωτή σας που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό χρήσης, επομένως παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε με αυτά. Μπροστινή όψη 2-a 2-b 2 2-c 1 Πίνακας ελέγχου 2 Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων (ADF) 2-a.: Κάλυμμα τροφοδοσίας ADF 1 2-d 2-e 2-b: Οδηγός εγγράφου 2-c: Δίσκος τροφοδοσίας εγγράφου 2-d: Δίσκος εξόδου εγγράφου 2-e: Διάταξη ανάσχεσης εγγράφων Στα μηνύματα κατάστασης και σφαλμάτων ο ADF ενδέχεται να αναφέρεται ως «κάλυμμα εγγράφων». Κατά τη σάρωση χαρτιού μεγέθους Legal μέσω του ADF, κατεβάζετε τη διάταξη ανάσχεσης εγγράφων Δίσκος 1 (Δίσκος χειροκίνητης τροφοδοσίας) 4 Δίσκος 2 5 Δίσκος εξόδου 6 Δίσκος επέκτασης 7 Μοχλός ασφάλισης σαρωτή 8 Επιφάνεια σάρωσης 9 Επιφάνεια κάλυψης πρωτοτύπου 10 Μονάδα σάρωσης 4 Γνωριμία με το μηχάνημά σας

19 PUSH 11 Μονάδα φούρνου 12 Δεξιά πόρτα 13 Κύλινδρος μεταφοράς 14 Μονάδα ιμάντα μεταφοράς Μονάδα/ες απεικόνισης 16 Εργαλείο καθαρισμού φακών λέιζερ Μπροστινό κάλυμμα Δοχείο υπολειμμάτων γραφίτη 19 Κασέτα/ες γραφίτη Φίλτρο όζοντος Y Y 15 Γνωριμία με το μηχάνημά σας 5

20 Πίσω όψη 1 Διακόπτης ρεύματος 2 Σύνδεση ρεύματος 8 3 Βύσμα TEL (τηλεφώνου) 4 Βύσμα LINE (τηλεφωνικής γραμμής) 5 10Base-T/100Base-TX Θύρα διασύνδεσης Ethernet 6 Θύρα USB 7 Πίσω κάλυμμα 8 Θύρα μνήμης USB Μπροστινή όψη με προαιρετικά εξαρτήματα 1 Κάτω μονάδα τροφοδοσίας (Δίσκος 3) 1 6 Γνωριμία με το μηχάνημά σας

21 CD/DVD προγραμμάτων οδήγησης Προγράμματα οδήγησης εκτυπωτών Προγράμματα οδήγησης Windows Vista/XP/Server 2003/ 2000 Windows Vista/XP/Server 2003 για 64bit Macintosh OS ή μεταγενέστερη έκδοση Χρήση/όφελος Με αυτά τα προγράμματα οδήγησης αποκτάτε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του εκτυπωτή, συμπεριλαμβανομένης της τελικής επεξεργασίας και της διάταξης εντύπων για προχωρημένους. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στην ενότητα «Εμφάνιση ρυθμίσεων του προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή» στη σελίδα 119. Προγράμματα οδήγησης σαρωτή Προγράμματα οδήγησης Πρόγραμμα οδήγησης TWAIN για Windows Vista/XP/Server 2003/ 2000 Πρόγραμμα οδήγησης TWAIN για Macintosh OS X ή μεταγενέστερη έκδοση Πρόγραμμα οδήγησης WIA για Windows Vista/XP Πρόγραμμα οδήγησης WIA για Windows Vista/XP για 64 bit Χρήση/όφελος Αυτά τα προγράμματα οδήγησης σάς δίνουν τη δυνατότητα να ορίσετε τις λειτουργίες σάρωσης, όπως τη ρύθμιση χρώματος και τις προσαρμογές μεγέθους. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στην ενότητα «Ρυθμίσεις προγράμματος οδήγησης Windows TWAIN» στη σελίδα 145. Αυτό το πρόγραμμα οδήγησης σάς δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε τις λειτουργίες σάρωσης, όπως τη ρύθμιση χρώματος και τις προσαρμογές μεγέθους. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στην ενότητα «Ρυθμίσεις προγράμματος οδήγησης Windows WIA» στη σελίδα 148. Γνωριμία με το μηχάνημά σας 7

22 Προγράμματα οδήγησης Η/Υ Φαξ Προγράμματα οδήγησης Windows Vista/XP/Server 2003/ 2000 Windows Vista/XP/Server 2003 για 64bit Χρήση/όφελος Αυτά τα προγράμματα οδήγησης σάς δίνουν τη δυνατότητα να ορίσετε τις ρυθμίσεις φαξ, όπως τις ρυθμίσεις χαρτιού για την αποστολή φαξ και τις ρυθμίσεις επεξεργασίας του βιβλίου διευθύνσεων. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/DVD. Για λεπτομέρειες σχετικά με την εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης ανατρέξτε στον Οδηγό εγκατάστασης στο συνοδευτικό CD/ DVD. Για λεπτομέρειες σχετικά με τα προγράμματα οδήγησης για Macintosh ανατρέξτε στον Οδηγό αναφοράς στο συνοδευτικό CD/DVD. Το πρόγραμμα οδήγησης Windows TWAIN δεν αντιστοιχεί στις εφαρμογές 64-bit αλλά αντιστοιχεί στις εφαρμογές 32-bit σε λειτουργικά συστήματα 64-bit. 8 Γνωριμία με το μηχάνημά σας

23 CD/DVD εφαρμογών Εφαρμογές Εφαρμογές PaperPort SE Local Setup Utility (LSU) LinkMagic Χρήση/όφελος Πρόκειται για ένα πακέτο λογισμικού διαχείρισης εγγράφων το οποίο σας βοηθάει να σαρώνετε, να οργανώνετε, να προσπελάζετε, να μοιράζεστε και να διαχειρίζεστε και τα έντυπα και τα ψηφιακά σας έγγραφα στον προσωπικό σας υπολογιστή. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης PaperPort SE από το μενού Help. Αυτό το λογισμικό επιτρέπει τη δημιουργία και επεξεργασία προορισμών (για σάρωση και αποστολή/λήψη φαξ) στη λίστα προτιμήσεων, στην ταχεία κλήση και στην ομαδική κλήση από τον υπολογιστή. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση αυτού του μηχανήματος. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον Οδηγό αναφοράς στο συνοδευτικό CD/DVD. Αυτό το λογισμικό επιτρέπει την αποθήκευση σε αρχείο, τη διεργασία, την επισύναψη σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την εκτύπωση των σαρωμένων εγγράφων. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον Οδηγό αναφοράς στο συνοδευτικό CD/DVD. Γνωριμία με το μηχάνημά σας 9

24 Εφαρμογές PageScope Net Care PageScope Network Setup Χρήση/όφελος Μπορείτε να προσπελάσετε λειτουργίες διαχείρισης εκτυπωτή όπως η παρακολούθηση κατάστασης και οι ρυθμίσεις δικτύου. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στο Σύντομο οδηγό PageScope Net Care στο CD/DVD εφαρμογών. Μέσω του TCP/IP, μπορείτε να ορίσετε τις βασικές ρυθμίσεις δικτυακού εκτυπωτή. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο χρήσης του PageScope Network Setup στο CD/DVD εφαρμογών. 10 Γνωριμία με το μηχάνημά σας

25 Συνοδευτικό CD/DVD Συνοδευτικά έγγραφα Συνοδευτικά έγγραφα Οδηγός εγκατάστασης Οδηγός χρήσης Εκτυπωτή/ Φωτοαντιγραφικού/Σαρωτή (αυτό το εγχειρίδιο χρήσης) Οδηγός χρήσης Φαξ Οδηγός αναφοράς Σύντομος οδηγός Χρήση/όφελος Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης παρέχει λεπτομέρειες για την εγκατάσταση τις οποίες πρέπει να εκτελέσετε προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα, όπως η ρύθμιση του μηχανήματος και η εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης. Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με γενικούς καθημερινούς χειρισμούς, όπως η χρήση των προγραμμάτων οδήγησης και του πίνακα ελέγχου και η αντικατάσταση αναλώσιμων. Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με γενικούς χειρισμούς του φαξ, όπως η αποστολή και η λήψη φαξ και η χρήση του πίνακα ελέγχου. Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με την εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης Macintosh και με τον καθορισμό ρυθμίσεων για το δίκτυο, το Local Setup Utility (LSU), το Link- Magic και το βοήθημα διαχείρισης του εκτυπωτή. Ο Σύντομος οδηγός παρέχει απλές διαδικασίες για χειρισμούς αντιγραφής, φαξ και σάρωσης και για αντικατάσταση αναλώσιμων. Γνωριμία με το μηχάνημά σας 11

26 Συνοδευτικά έγγραφα Οδηγός τεχνικής εξυπηρέτησης & υποστήριξης Readme Χρήση/όφελος Το φύλλο Χρειάζεστε βοήθεια παρέχει στοιχεία για την υποστήριξη και την τεχνική εξυπηρέτηση για τα προϊόντα. Αυτός ο οδηγός παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες λειτουργίας και τις προφυλάξεις κατά τη λειτουργία. Διαβάστε οπωσδήποτε αυτά τα στοιχεία πριν χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα. 12 Γνωριμία με το μηχάνημά σας

27 Απαιτήσεις συστήματος Προσωπικός υπολογιστής Για Windows Pentium II: 400MHz ή μεγαλύτερος (συνιστάται Pentium 3: 500MHz ή μεγαλύτερος) Για Macintosh PowerPC G3 ή μεταγενέστερη έκδοση (συνιστάται G4 ή μεταγενέστερη έκδοση) Επεξεργαστής Intel Λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows Vista Home Basic/Home Premium/Ultimate/Business/Enterprise, Windows Vista Home Basic/Home Premium/ Ultimate/Business/Enterprise x64 Edition, Windows XP Home Edition/ Professional (Service Pack 2 ή μεταγενέστερη έκδοση), Windows XP Professional x64 Edition, Windows Server 2003, Windows Server 2003 x64 Edition, Windows 2000 (Service Pack 4 ή μεταγενέστερη έκδοση) Mac OS X ( ή μεταγενέστερη έκδοση, συνιστούμε την εγκατάσταση της πιο πρόσφατης τροποποίησης) Ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο 256 MB ή περισσότερα RAM 128 MB ή περισσότερα Μονάδα CD/DVD Διασύνδεση I/O 10Base-T/100Base-TX (IEEE 802.3) Θύρα διασύνδεσης Ethernet Θύρα συμβατή με την αναθεώρηση USB 2.0 και 1.1 Το καλώδιο Ethernet και τα καλώδια USB δεν παρέχονται μαζί με το μηχάνημα. Για λεπτομέρειες σχετικά με τα προγράμματα οδήγησης για Macintosh ανατρέξτε στον Οδηγό αναφοράς στο συνοδευτικό CD/DVD. Γνωριμία με το μηχάνημά σας 13

28 14 Γνωριμία με το μηχάνημά σας

29 2Πίνακας ελέγχου και μενού Configuration

30 Πληροφορίες για τον πίνακα ελέγχου Ενδείξεις και πλήκτρα του πίνακα ελέγχου Αρ. Όνομα Λειτουργία 1 Πλήκτρο Addressbook (Βιβλίο διευθύνσεων) 2 Ενδεικτική λυχνίαauto RX (Αυτόματη λήψη) 3 Πλήκτρο Redial/ Pause (Επανάκληση/ Παύση) 4 Πλήκτρο Onhook (Ανοιχτή ακρόαση) 5 Παράθυρο μηνυμάτων Εμφανίζει τις πληροφορίες που έχουν καταχωρηθεί στη λίστα προτιμήσεων, τους προορισμούς ταχείας κλήσης και τους προορισμούς ομαδικής κλήσης. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/DVD. Ανάβει όταν είναι επιλεγμένη η λειτουργία αυτόματης λήψης. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/DVD. Ανακαλεί τον αριθμό της τελευταίας κλήσης. Εισάγει μια παύση κατά την κλήση ενός αριθμού. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/DVD. Καθιστά δυνατή την αποστολή και λήψη φαξ με κλειστό το ακουστικό. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/DVD. Σε αυτό εμφανίζονται οι ρυθμίσεις, τα μενού και τα μηνύματα. 16 Πληροφορίες για τον πίνακα ελέγχου

31 Αρ. Όνομα Λειτουργία 6 Πλήκτρα +/, Χρησιμοποιούνται για μετακίνηση επάνω και κάτω στα μενού, τις επιλογές ή τις καταχωρίσεις. 7 Πλήκτρα */) Χρησιμοποιούνται για μετακίνηση αριστερά και δεξιά στα μενού, τις επιλογές ή τις καταχωρίσεις. 8 Πλήκτρο Select (Επιλογή) 9 Ενδεικτική λυχνία Error (Σφάλμα) 10 Πλήκτρο Back (Πίσω) Πατήστε το για να επιλέξετε τη ρύθμιση που εμφανίζεται εκείνη τη στιγμή. Επισημαίνει μια κατάσταση σφάλματος. Διαγράφει τον αριθμό αντιγράφων που έχετε ορίσει και το κείμενο που έχετε εισάγει. Πατήστε το για να επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη. Πατήστε το για να ακυρώσετε τη ρύθμιση που εμφανίζεται εκείνη τη στιγμή. 11 Πληκτρολόγιο Με αυτό εισάγετε τον αριθμό αντιγράφων που επιθυμείτε. Με αυτό εισάγετε αριθμούς φαξ, διευθύνσεις και ονόματα παραληπτών. 12 Λυχνία LED/ πλήκτρο Fax 13 Λυχνία LED/ πλήκτρο Scan (Σάρωση) Το μηχάνημα εισέρχεται σε λειτουργία φαξ. Ανάβει με πράσινο χρώμα για να επισημάνει ότι το μηχάνημα βρίσκεται σε λειτουργία φαξ. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/DVD. Το μηχάνημα εισέρχεται σε λειτουργία σάρωσης (Σάρωση προς , Σάρωση προς FTP, Σάρωση προς κοινόχρηστο φάκελο σε υπολογιστή, Σάρωση προς Η/Υ, ή Σάρωση προς μνήμη USB) Ανάβει με πράσινο χρώμα για να επισημάνει ότι το μηχάνημα βρίσκεται σε λειτουργία σάρωσης. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις λειτουργίες του Σαρωτή ανατρέξτε στο κεφάλαιο 6, «Χρήση του σαρωτή» Πληροφορίες για τον πίνακα ελέγχου 17

32 Αρ. Όνομα Λειτουργία 14 Λυχνία LED/ πλήκτρο Copy (Αντιγραφή) 15 Λυχνία LED/ πλήκτρο Start-B&W (Έναρξη - Α&Μ) 16 Ενδεικτική λυχνία Start (Έναρξη) 17 Λυχνία LED/ πλήκτρο Start-Color (Έναρξη-Έγχρω μο) 18 Πλήκτρο Stop/ Reset (Διακοπή/ Επαναφορά) Το μηχάνημα εισέρχεται σε λειτουργία αντιγραφής. Ανάβει με πράσινο χρώμα για να επισημάνει ότι το μηχάνημα βρίσκεται σε λειτουργία αντιγραφής. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις λειτουργίες αντιγραφής ανατρέξτε στο κεφάλαιο 5, «Χρήση του φωτοαντιγραφικού». Με αυτό ξεκινάει η μονόχρωμη αντιγραφή, σάρωση ή αποστολή/λήψη φαξ. Ανάβει με μπλε χρώμα όταν είναι δυνατή η αντιγραφή και η αποστολή φαξ. Ανάβει με πορτοκάλι χρώμα όταν δεν είναι δυνατή η αντιγραφή και η αποστολή φαξ, όταν για παράδειγμα το μηχάνημα προθερμαίνεται ή εφόσον έχει προκύψει κάποιο σφάλμα. Με αυτό ξεκινάει η έγχρωμη αντιγραφή, σάρωση ή αποστολή/λήψη φαξ. Με αυτό επαναφέρονται οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και διακόπτονται οι λειτουργίες. 18 Πληροφορίες για τον πίνακα ελέγχου

33 Ενδείξεις οθόνης Κύρια οθόνη (λειτουργία αντιγραφής) Αρ. Ένδειξη Περιγραφή 1 Ρυθμίσεις αντιγραφής Σας επιτρέπει να ελέγξετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις και να αλλάξετε διάφορες ρυθμίσεις. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στην ενότητα «Ρυθμίσεις αντιγραφής» στη σελίδα Κατάσταση Ανάλογα με την περίσταση, ενδέχεται να εμφανιστεί η κατάσταση του μηχανήματος ή ένα μήνυμα σφάλματος. 3 Πυκνότητα αντιγραφής 4 Αριθμός αντιγράφων Επισημαίνει την πυκνότητα αντιγραφής. Η ένδειξη AUTO εμφανίζεται όταν η ρύθμιση DEN- SITY έχει οριστεί ως AUTO και έχει επιλεγεί η λειτουργία αντιγραφής TEXT. Επισημαίνει τον αριθμό των αντιγράφων. Πληροφορίες για τον πίνακα ελέγχου 19

34 Ρυθμίσεις αντιγραφής Πατήστε +/, Πατήστε +/, Αρ. Ένδειξη Περιγραφή 1 Δίσκος μέσων εκτύπωσης 2 Ποσοστό εστίασης 3 Ποιότητα αντιγραφής Επισημαίνει το δίσκο μέσων εκτύπωσης που έχετε επιλέξει. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή δίσκου μέσων εκτύπωσης ανατρέξτε στην ενότητα «Επιλογή του δίσκου μέσων εκτύπωσης» στη σελίδα 130. Επισημαίνει το ποσοστό εστίασης που έχετε ορίσει. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον καθορισμό του ποσοστού εστίασης ανατρέξτε στην ενότητα «Καθορισμός ποσοστού εστίασης» στη σελίδα 129. Επισημαίνει την ποιότητα αντιγραφής που έχετε επιλέξει. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή ποιότητας αντιγραφής ανατρέξτε στην ενότητα «Καθορισμός της ρύθμισης ποιότητας αντιγραφής» στη σελίδα Πληροφορίες για τον πίνακα ελέγχου

35 Αρ. Ένδειξη Περιγραφή 4 Αντιγραφή με σελιδοποίηση (Ταξινόμηση) 5 Αντιγραφή 2σε1/ 4σε1 6 Αντιγραφή διπλής όψης/ μονής όψης 7 Λειτουργία αντιγραφής Επισημαίνει αν έχετε επιλέξει ή όχι την αντιγραφή με σελιδοποίηση (Ταξινόμηση) Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή αντιγραφής με σελιδοποίηση (Ταξινόμηση) ανατρέξτε στην ενότητα «Ρύθμιση αντιγραφής με σελιδοποίηση (Ταξινόμηση)» στη σελίδα 141. Επισημαίνει αν έχετε επιλέξει η όχι την αντιγραφή 2σε1/4σε1. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή της αντιγραφής 2σε1/4σε1 ανατρέξτε στην ενότητα «Ρύθμιση αντιγραφής 2σε1/4σε1» στη σελίδα 132. Επισημαίνει αν έχετε επιλέξει την αντιγραφή διπλής όψης ή την αντιγραφή μονής όψης. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή αντιγραφής διπλής/μονής όψης ανατρέξτε στην ενότητα «Ρύθμιση αντιγραφής δύο όψεων (διπλής όψης)» στη σελίδα 139. Επισημαίνει τη λειτουργία αντιγραφής που έχετε ορίσει. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον ορισμό λειτουργίας αντιγραφής ανατρέξτε στην ενότητα «Ρύθμιση μιας λειτουργίας αντιγραφής» στη σελίδα UTILITY Επιλέξτε αυτό το στοιχείο μενού για να αλλάξετε τις διάφορες ρυθμίσεις του μηχανήματος. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στην ενότητα «Μενού UTIL- ITY» στη σελίδα REPORT/STA- TUS Επιλέξτε αυτό το στοιχείο μενού για να δείτε το συνολικό αριθμό σελίδων που έχουν εκτυπωθεί από αυτό το μηχάνημα και τα αποτελέσματα των αποστολών/λήψεων φαξ καθώς και για να εκτυπώσετε τις αναφορές. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στην ενότητα «Μενού REPORT/STATUS» στη σελίδα 30. Πληροφορίες για τον πίνακα ελέγχου 21

36 Κύρια οθόνη (λειτουργία σάρωσης) Αρ. Ένδειξη Περιγραφή 1 Ρυθμίσεις σάρωσης Σας επιτρέπει να ελέγξετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις και να αλλάξετε διάφορες ρυθμίσεις. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στην ενότητα «Ρυθμίσεις σάρωσης» στη σελίδα Κατάσταση Ανάλογα με την περίσταση, ενδέχεται να εμφανιστεί η κατάσταση του μηχανήματος ή ένα μήνυμα σφάλματος. 3 Διαθέσιμη μνήμη Επισημαίνει το ποσοστό της διαθέσιμης μνήμης για χειρισμούς σάρωσης και φαξ. 22 Πληροφορίες για τον πίνακα ελέγχου

37 Ρυθμίσεις σάρωσης Πατήστε +/, Πατήστε +/, Πατήστε +/, 10 Αρ. Ένδειξη Περιγραφή 1 Μορφή δεδομένων 2 Ποιότητα σάρωσης Επισημαίνει τη μορφή δεδομένων που έχετε επιλέξει. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή της μορφής δεδομένων ανατρέξτε στην ενότητα «Επιλογή της μορφής των δεδομένων» στη σελίδα 175. Επισημαίνει την ποιότητα σάρωσης που έχετε επιλέξει. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή ποιότητας σάρωσης ανατρέξτε στην ενότητα «Επιλογή της ρύθμισης ποιότητας σάρωσης» στη σελίδα 176. Πληροφορίες για τον πίνακα ελέγχου 23

38 Αρ. Ένδειξη Περιγραφή 3 Προορισμός δεδομένων σάρωσης 4 Σάρωση μονής όψης/διπλής όψης 5 Μέγεθος σάρωσης 6 Χρώμα σάρωσης Επισημαίνει τον προορισμό που έχετε ορίσει για τα δεδομένα σάρωσης. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον καθορισμό του προορισμού των δεδομένων ανατρέξτε στις ενότητες «Καθορισμός τοποθεσίας δεδομένων» στη σελίδα 156 και «Καθορισμός της διεύθυνσης προορισμού (Σάρωση προς /ftp/ SMB)» στη σελίδα 157. Αν δεν έχετε ορίσει κάποιον προορισμό, εμφανίζεται η ένδειξη SCAN TO. Επισημαίνει αν έχετε επιλέξει τη σάρωση διπλής όψης ή τη σάρωση μονής όψης. Για λεπτομέρειες σχετικά με τη σάρωση διπλής όψης/μονής όψης ανατρέξτε στην ενότητα «Ρύθμιση σάρωσης δύο όψεων (διπλής όψης)» στη σελίδα 177. Επισημαίνει το μέγεθος σάρωσης που έχετε επιλέξει. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή του μεγέθους σάρωσης ανατρέξτε στην ενότητα «Ρύθμιση του μεγέθους σάρωσης» στη σελίδα 178. Επισημαίνει το χρώμα σάρωσης που έχετε επιλέξει. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή του χρώματος σάρωσης ανατρέξτε στην ενότητα «Ρύθμιση του χρώματος σάρωσης» στη σελίδα SUBJECT Επιλέξτε αυτό το στοιχείο μενού για να καθορίσετε το θέμα. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον καθορισμό του θέματος ανατρέξτε στην ενότητα «Καθορισμός του θέματος» στη σελίδα 178. Αυτό το στοιχείο μενού δεν εμφανίζεται αν έχετε ορίσει ως προορισμό μια διεύθυνση FTP ή μια διεύθυνση SMB. 8 CANCEL RESERV. Επιλέξτε αυτό το στοιχείο μενού για να εμφανιστεί η λίστα των εργασιών που βρίσκονται σε αναμονή προς αποστολή και να διαγράψετε μια εργασία. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στην ενότητα «Διαγραφή εργασίας αποστολής σε αναμονή» στη σελίδα 179. Αυτό το στοιχείο μενού δεν εμφανίζεται αν έχετε ορίσει ως προορισμό μια διεύθυνση , μια διεύθυνση FTP ή μια διεύθυνση SMB. 24 Πληροφορίες για τον πίνακα ελέγχου

39 Αρ. Ένδειξη Περιγραφή 9 UTILITY Επιλέξτε αυτό το στοιχείο μενού για να αλλάξετε τις διάφορες ρυθμίσεις του μηχανήματος. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στην ενότητα «Μενού UTIL- ITY» στη σελίδα 34. Αυτό το στοιχείο μενού δεν εμφανίζεται αν έχετε ορίσει ως προορισμό μια διεύθυνση , μια διεύθυνση FTP ή μια διεύθυνση SMB. 10 REPORT/STA- TUS Επιλέξτε αυτό το στοιχείο μενού για να δείτε το συνολικό αριθμό σελίδων που έχουν εκτυπωθεί από αυτό το μηχάνημα και τα αποτελέσματα των αποστολών/λήψεων φαξ καθώς και για να εκτυπώσετε τις αναφορές. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στην ενότητα «Μενού REPORT/STATUS» στη σελίδα 30. Αυτό το στοιχείο μενού δεν εμφανίζεται αν έχετε ορίσει ως προορισμό μια διεύθυνση , μια διεύθυνση FTP ή μια διεύθυνση SMB. Κύρια οθόνη (λειτουργία φαξ) Αρ. Ένδειξη Περιγραφή 1 Ώρα Επισημαίνει την τρέχουσα ώρα που έχετε διαμορφώσει από τις καταχωρίσεις ADMIN. MAN- AGEMENT/USER SETTING/DATE&TIME του μενού UTILITY. 2 Διαθέσιμη μνήμη Επισημαίνει το ποσοστό της διαθέσιμης μνήμης για χειρισμούς σάρωσης και φαξ. Πληροφορίες για τον πίνακα ελέγχου 25

40 Αρ. Ένδειξη Περιγραφή 3 Ρυθμίσεις φαξ Σας επιτρέπει να ελέγξετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις και να αλλάξετε διάφορες ρυθμίσεις. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στην ενότητα «Ρυθμίσεις φαξ» στη σελίδα Κατάσταση Ανάλογα με την περίσταση, ενδέχεται να εμφανιστεί η κατάσταση του μηχανήματος ή ένα μήνυμα σφάλματος. Ρυθμίσεις φαξ 1 2 Πατήστε +/, 3 4 Πατήστε +/, 5 6 Πατήστε +/, Πληροφορίες για τον πίνακα ελέγχου

41 Αρ. Ένδειξη Περιγραφή 1 Ποιότητα φαξ Επισημαίνεται η ποιότητα φαξ που έχετε επιλέξει. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή της ποιότητας φαξ ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/DVD. 2 Προορισμός φαξ Επισημαίνεται ο προορισμός φαξ που έχετε ορίσει. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον καθορισμό του προορισμού ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/DVD. Αν δεν έχετε ορίσει κάποιον προορισμό, εμφανίζεται η ένδειξη FAX TO. 3 TIMER TX Επιλέξτε αυτό το στοιχείο μενού για να καθορίσετε την ώρα αποστολής του φαξ. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/DVD. 4 Λειτουργία αποστολής Επισημαίνει τη λειτουργία αποστολής φαξ που έχετε επιλέξει. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή της λειτουργίας αποστολής ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/DVD. 5 Αποστολή/λήψη Επισημαίνει την επιλεγμένη μέθοδο σάρωσης του φαξ μονής όψης/ εγγράφου φαξ (μονής όψης/διπλής όψης). Για διπλής όψης λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή της σάρωσης διπλής όψης/μονής όψης ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/DVD. 6 CANCEL RESERV. Επιλέξτε αυτό το στοιχείο μενού για να εμφανιστεί η λίστα των εργασιών που βρίσκονται σε αναμονή προς αποστολή και να διαγράψετε μια εργασία. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στην ενότητα «Διαγραφή εργασίας αποστολής σε αναμονή» στη σελίδα 179. Αν έχετε ορίσει έναν προορισμό δεν εμφανίζεται αυτό το στοιχείο μενού. Πληροφορίες για τον πίνακα ελέγχου 27

42 Αρ. Ένδειξη Περιγραφή 7 UTILITY Επιλέξτε αυτό το στοιχείο μενού για να αλλάξετε τις διάφορες ρυθμίσεις του μηχανήματος. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στην ενότητα «Μενού UTIL- ITY» στη σελίδα 34. Αν έχετε ορίσει έναν προορισμό δεν εμφανίζεται αυτό το στοιχείο μενού. 8 REPORT/STA- TUS Επιλέξτε αυτό το στοιχείο μενού για να δείτε το συνολικό αριθμό σελίδων που έχουν εκτυπωθεί από αυτό το μηχάνημα και τα αποτελέσματα των αποστολών/λήψεων φαξ καθώς και για να εκτυπώσετε τις αναφορές. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στην ενότητα «Μενού REPORT/STATUS» στη σελίδα 30. Αν έχετε ορίσει έναν προορισμό δεν εμφανίζεται αυτό το στοιχείο μενού. 28 Πληροφορίες για τον πίνακα ελέγχου

43 Οθόνη εκτύπωσης Κατά τη λήψη της εργασίας εκτύπωσης, εμφανίζεται στην ενότητα κατάστασης της κύριας οθόνης η ένδειξη PRINTER: Printing. Για να εμφανιστεί η οθόνη εκτύπωσης (όπως φαίνεται παρακάτω) πατήστε το πλήκτρο * όσο εμφανίζεται η ένδειξη PRINTER: Printing. Για να ακυρώσετε την εκτύπωση πατήστε το πλήκτρο Stop/Reset (Διακοπή/ Επαναφορά) όταν εμφανιστεί η οθόνη εκτύπωσης. Πατήστε το πλήκτρο Select (Επιλογή) για να επιλέξετε την καταχώριση YES. 1 2 Αρ. Ένδειξη Περιγραφή 1 Κατάσταση Εμφανίζει μηνύματα που επισημαίνουν χειρισμούς όπως η εκτύπωση. 2 Δίσκος μέσων εκτύπωσης/ Μέγεθος μέσων εκτύπωσης Επισημαίνει το δίσκο μέσων εκτύπωσης και το μέγεθος μέσων εκτύπωσης που έχετε επιλέξει. Πληροφορίες για τον πίνακα ελέγχου 29

44 Έλεγχος της κατάστασης και των ρυθμίσεων του μηχανήματος TONER REMAINING Όσο εμφανίζεται η κύρια οθόνη, πατήστε το πλήκτρο * για να εμφανιστεί η οθόνη TONER REMAINING. Σε αυτήν την οθόνη μπορείτε να δείτε μια γενική εκτίμηση της ποσότητας του γραφίτη που απομένει στις κασέτες γραφίτη. Για να επιστρέψετε στην κύρια οθόνη, πατήστε το πλήκτρο Back (Πίσω). Αν κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο Select (Επιλογή) για τουλάχιστον 2 δευτερόλεπτα όσο εμφανίζεται η οθόνη που περιγράφεται παραπάνω, θα εκτυπωθεί η σελίδα διαμόρφωσης. Μενού REPORT/STATUS Για να εμφανιστεί η οθόνη REPORT/STATUS επιλέξτε την καταχώριση REPORT/STATUS από την κύρια οθόνη και κατόπιν πατήστε το πλήκτρο Select (Επιλογή). Σε αυτό το μενού μπορείτε να δείτε το συνολικό αριθμό σελίδων που έχουν εκτυπωθεί από αυτό το μηχάνημα και τα αποτελέσματα των αποστολών/λήψεων φαξ. Επιπλέον, μπορείτε να εκτυπώσετε τις αναφορές. Το μενού REPORT/STATUS έχει την ακόλουθη δομή. Για να επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη, πατήστε το πλήκτρο Back (Πίσω). Για να εμφανιστεί η κύρια οθόνη, πατήστε το πλήκτρο Stop/Reset (Διακοπή/Επαναφορά). REPORT/STATUS TOTAL PRINT SUPPLY STATUS TX/RX RESULT 30 Έλεγχος της κατάστασης και των ρυθμίσεων του

45 REPORT TOTAL PRINT Μπορείτε να ελέγξετε το συνολικό αριθμό σελίδων για καθένα από τα ακόλουθα. TOTAL PRINT MONO COPY COLOR COPY MONO PRINT COLOR PRINT FAX PRINT TOTAL SCAN Αυτός ο μετρητής εμφανίζει το συνολικό αριθμό σελίδων που έχουν εκτυπωθεί. Αυτός ο μετρητής εμφανίζει το συνολικό αριθμό σελίδων που έχουν αντιγραφεί ασπρόμαυρα. Αυτός ο μετρητής εμφανίζει το συνολικό αριθμό σελίδων που έχουν αντιγραφεί έγχρωμα. Αυτός ο μετρητής εμφανίζει το συνολικό αριθμό σελίδων που έχουν εκτυπωθεί ασπρόμαυρα. Αυτός ο μετρητής εμφανίζει το συνολικό αριθμό σελίδων που έχουν εκτυπωθεί έγχρωμα. Αυτός ο μετρητής εμφανίζει το συνολικό αριθμό σελίδων που έχουν αποσταλεί/ληφθεί ως φαξ. Αυτός ο μετρητής εμφανίζει το συνολικό αριθμό σελίδων που έχουν σαρωθεί. SUPPLY STATUS Μπορούν να εμφανιστούν η υπόλοιπη ποσότητα γραφίτη στις κασέτες γραφίτη και η υπόλοιπη διάρκεια ζωής των μονάδων απεικόνισης σε ποσοστιαία μορφή. C TONER M TONER Y TONER K TONER Εμφανίζεται η υπόλοιπη ποσότητα γραφίτη στην κασέτα κυανού (C) γραφίτη σε ποσοστιαία μορφή. Εμφανίζεται η υπόλοιπη ποσότητα γραφίτη στην κασέτα γραφίτη ματζέντα (Μ) σε ποσοστιαία μορφή. Εμφανίζεται η υπόλοιπη ποσότητα γραφίτη στην κασέτα κίτρινου (Y) γραφίτη σε ποσοστιαία μορφή. Εμφανίζεται η υπόλοιπη ποσότητα γραφίτη στην κασέτα μαύρου (K) γραφίτη σε ποσοστιαία μορφή. Έλεγχος της κατάστασης και των ρυθμίσεων του 31

46 C I-UNIT M I-UNIT Y I-UNIT K I-UNIT Εμφανίζεται η υπόλοιπη διάρκεια ζωής της κυανής (C) μονάδας απεικόνισης σε ποσοστιαία μορφή. Εμφανίζεται η υπόλοιπη διάρκεια ζωής της μονάδας απεικόνισης ματζέντα (Μ) σε ποσοστιαία μορφή. Εμφανίζεται η υπόλοιπη διάρκεια ζωής της κίτρινης (Y) μονάδας απεικόνισης σε ποσοστιαία μορφή. Εμφανίζεται η υπόλοιπη διάρκεια ζωής της μαύρης (Κ) μονάδας απεικόνισης σε ποσοστιαία μορφή. TX/RX RESULT Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/DVD. REPORT Μπορείτε να εκτυπώσετε τις ρυθμίσεις μηχανής, τις λίστες και τις αναφορές που σχετίζονται με το φαξ. TX RESULT REPORT RX RESULT REPORT ACTIVITY REPORT MEMORY DATA LIST Εκτυπώνει τα αποτελέσματα των αποστολών φαξ. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/DVD. Εκτυπώνει τα αποτελέσματα των λήψεων φαξ. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/DVD. Εκτυπώνει τα αποτελέσματα των αποστολών και λήψεων φαξ. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/DVD. Εκτυπώνει τα στοιχεία των αποστολών φαξ που βρίσκονται σε αναμονή. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/DVD. 32 Έλεγχος της κατάστασης και των ρυθμίσεων του

47 MEMORY IMAGE PRINT Εκτυπώνει τα στοιχεία και την πρώτη σελίδα σε σμίκρυνση των αποστολών φαξ που βρίσκονται σε αναμονή. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/ DVD. FAVORITE LIST Εκτυπώνει μια λίστα των προορισμών που έχουν καταχωρηθεί στη λίστα προτιμήσεων. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/DVD. SPEED DIAL LIST GROUP DIAL LIST UTILITY MAP Εκτυπώνει μια λίστα με τους προορισμούς που έχουν προγραμματιστεί για ταχεία κλήση. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/DVD. Εκτυπώνει μια λίστα με τις ομάδες κλήσης με το πάτημα ενός πλήκτρου. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης του Φαξ στο συνοδευτικό CD/DVD. Εκτυπώνει το μενού UTILITY και τις ρυθμίσεις του. CONFIGURATION PAGE Εκτυπώνει μια εκτίμηση του ποσοστού του γραφίτη που απομένει καθώς και των ρυθμίσεων, των στοιχείων και της κατάστασης του μηχανήματος. DEMO PAGE Εκτυπώνει μια δοκιμαστική σελίδα. Έλεγχος της κατάστασης και των ρυθμίσεων του 33

48 Συνοπτική παρουσίαση μενού Configuration Για να εμφανιστεί το μενού ρυθμίσεων για αυτό το μηχάνημα επιλέξτε την καταχώριση UTILITY στην κύρια οθόνη και κατόπιν πατήστε το πλήκτρο Select (Επιλογή). Από το μενού UTILITY μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για τις διάφορες λειτουργίες του μηχανήματος. Μενού UTILITY Από αυτό το μενού μπορείτε να αλλάξετε διάφορες ρυθμίσεις του μηχανήματος. Το μενού UTILITY έχει την ακόλουθη δομή. Για να επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη του μενού UTILITY πατήστε το πλήκτρο Back (Πίσω). (Αν πατήσετε το πλήκτρο Back (Πίσω) την ώρα που ορίζετε τις ρυθμίσεις, αυτές οι ρυθμίσεις δεν αποθηκεύονται.) Πρόσβαση στο μενού ADMIN. MANAGEMENT έχει μόνο ο διαχειριστής. Για να εμφανιστούν οι ρυθμίσεις για αυτό το μενού επιλέξτε την καταχώριση ADMIN. MANAGEMENT, χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να πληκτρολογήσετε τον 6ψήφιο κωδικό πρόσβασης διαχειριστή (προεπιλογή: ) και κατόπιν πατήστε το πλήκτρο Select (Επιλογή). UTILITY MACHINE SETTING PAPER SETUP ADMIN. MANAGEMENT COPY SETTING DIAL REGISTER FAX TX OPERATION 34 Συνοπτική παρουσίαση μενού Configuration

49 FAX RX OPERATION REPORTING SCAN SETTING Συνοπτική παρουσίαση μενού Configuration 35

50 Μενού MACHINE SETTING MACHINE SETTING AUTO PANEL RESET PREHEAT MODE ENERGY SAVE MODE LCD CONTRAST KEY SPEED TIME TO START INTERVAL LANGUAGE LAMP OFF TIME LAMP WARMUP TIME BUZZER VOLUME INITIAL MODE TONER EMPTY 36 Συνοπτική παρουσίαση μενού Configuration

51 TONER NEAR EMPTY AUTO CONTINUE CALIBRATION Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις από τον κατασκευαστή εμφανίζονται με έντονη γραφή. AUTO PANEL RESET Ρύθμιση OFF / 30sec / 1min / 2min / 3min / 4min / 5min Καθορίστε το χρονικό διάστημα μέχρι όλες οι ρυθμίσεις που δεν έχουν προγραμματιστεί, όπως ο αριθμός αντιγράφων, να διαγραφούν και να επανέλθουν στις προεπιλεγμένες τιμές τους αν δεν εκτελεστεί κάποιος χειρισμός. Για να ρυθμίσετε το μηχάνημα να εκτελεί τη λειτουργία αυτόματης επαναφοράς πίνακα επιλέξτε μία από τις ρυθμίσεις 30sec, 1min, 2min, 3min, 4min, ή 5min ως χρονικό διάστημα για την εκτέλεση της λειτουργίας αυτόματης επαναφοράς πίνακα. PREHEAT MODE Ρύθμιση 1 έως 120 min (Προεπιλογή: 15 min) Το μηχάνημα εισέρχεται σε λειτουργία προθέρμανσης (το πρώτο στάδιο της λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας) προκειμένου να εξοικονομείται ενέργεια όταν δεν εκτελείται κάποιος χειρισμός. Καθορίστε το χρονικό διάστημα σε λεπτά για την εισαγωγή του μηχανήματος σε λειτουργία προθέρμανσης. Συνοπτική παρουσίαση μενού Configuration 37

52 ENERGY SAVE MODE Ρύθμιση 6 έως 120 min. (Προεπιλογή: 30 min) Το μηχάνημα εισέρχεται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας προκειμένου να εξοικονομείται ενέργεια όταν δεν εκτελείται κάποιος χειρισμός. Καθορίστε το χρονικό διάστημα σε λεπτά για την εισαγωγή του μηχανήματος σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. LCD CONTRAST Ρύθμιση (LIGHT) (DARK) Καθορίστε τη φωτεινότητα του παραθύρου μηνυμάτων. KEY SPEED TIME TO START Ρύθμιση 0.1sec / 0.3sec / 0.5sec / 1.0sec / 1.5sec / 2.0sec / 2.5sec / 3.0sec Καθορίστε το χρονικό διάστημα μέχρι να ξεκινήσει ο κέρσορας να κινείται συνεχόμενα όταν κρατάτε ένα πλήκτρο πατημένο. INTERVAL Ρύθμιση 0.1sec / 0.3sec / 0.5sec / 1.0sec / 1.5sec / 2.0sec / 2.5sec / 3.0sec Καθορίστε το χρονικό διάστημα μέχρι να κινηθεί ο κέρσορας συνεχόμενα μεταξύ ρυθμίσεων ή χαρακτήρων. LANGUAGE Ρύθμιση ENGLISH / FRENCH / GERMAN / ITALIAN / SPANISH / PORTU- GUESE / RUSSIAN / CZECH / SLOVAK / HUNGARIAN / POLISH / JAPANESE Επιλέξτε τη γλώσσα των μενού και των μηνυμάτων που εμφανίζονται στο παράθυρο μηνυμάτων. 38 Συνοπτική παρουσίαση μενού Configuration

53 LAMP OFF TIME Ρύθμιση MODE1 / MODE2 Επιλέξτε το χρονικό διάστημα μέχρι να σβήσει ο λαμπτήρας της μονάδας σάρωσης όταν δεν εκτελείται κάποιος χειρισμός. Αν επιλέξετε την καταχώριση MODE1, ο λαμπτήρας σβήνει όταν το μηχάνημα εισέρχεται σε λειτουργία προθέρμανσης. Αν επιλέξετε την καταχώριση MODE2, ο λαμπτήρας σβήνει όταν το μηχάνημα εισέρχεται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. LAMP WARMUP TIME Ρύθμιση AUTO / FIX Καθορίστε το χρόνο προθέρμανσης για το λαμπτήρα της μονάδας σάρωσης. Αν επιλέξετε την καταχώριση AUTO, το χρονικό διάστημα επαναφοράς του μηχανήματος από τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όταν ενεργοποιείται προσαρμόζεται ανάλογα με τη θερμοκρασία του δωματίου. Εφόσον το μηχάνημα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι να σταθεροποιηθεί εντελώς η κατάστασή του, επιλέξτε αυτή τη ρύθμιση αν, για παράδειγμα, επιθυμείτε να σαρώσετε ένα είδωλο υψηλής ποιότητας από την πρώτη σελίδα. Αν επιλέξετε την καταχώριση FIX, το μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν ολοκληρωθεί η θέρμανση του λαμπτήρα. Σε χαμηλή θερμοκρασία δωματίου, η ποιότητα της πρώτης σελίδας ενός αντιγραμμένου ή σαρωμένου ειδώλου ενδέχεται να μην είναι τόσο καλή όσο αν είχατε επιλέξει την καταχώριση AUTO. BUZZER VOLUME Ρύθμιση OFF / LOW / HIGH Επιλέξτε την ένταση του ήχου που παράγεται όταν πατάτε ένα πλήκτρο και του συναγερμού που ηχεί όταν προκύπτει κάποιο σφάλμα. INITIAL MODE Ρύθμιση COPY / FAX Καθορίστε την προεπιλεγμένη λειτουργία όταν το μηχάνημα ενεργοποιείται ή όταν όλες οι ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου επανέρχονται στις προεπιλεγμένες τιμές. Συνοπτική παρουσίαση μενού Configuration 39

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0 Τεχνολογία Xerox ConnectKey.0 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 3 4 5 Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer"

Οδηγός Χρήστη για τον RICOH Printer series Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer" Επισκόπηση Έκδοση για Windows Έκδοση για Mac Αντιμετώπιση προβλημάτων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πώς θα διαβάσετε το εγχειρίδιο... 2 1. Επισκόπηση Εισαγωγή στο «RICOH

Διαβάστε περισσότερα

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή Card Copy Έκδοση 4.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου Xerox ColorQube 90 / 90 / 90 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Πίνακας ελέγχου 8 / 8 / 86 / 87 / 890 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορες οδηγίες χρήσης NPD4499-00 EL

Γρήγορες οδηγίες χρήσης NPD4499-00 EL NPD4499-00 EL Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγορά αυτής της συσκευής. Οι Quick Guide (Γρήγορες οδηγίες χρήσης) παρέχουν εισαγωγικές παρατηρήσεις και απεικονίσεις που αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης λειτουργιών σάρωσης XE3024EL0-2 Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει οδηγίες για: Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail στη σελίδα 1 Εγκατάσταση της λειτουργίας Σάρωση σε θυρίδα

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 9/9 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα επάνω στο δίσκο εισόδου του τροφοδότη εγγράφων. Ρυθμίστε τον. Πατήστε το

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF)

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) Σελίδα 1 από 5 Οδηγός αντιγραφής Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο με την όψη προς τα επάνω, και τη μικρή πλευρά του πρώτη στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων ή με

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών

Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών Σταθμός εργασίας αποτύπωσης εγγράφων HP Digital Sender Flow 8500 fn2, Σαρωτής εγγράφων HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών 8500 fn2 N9120 fn2 www.hp.com/go/dsflow8500fn2 www.hp.com/support/sjflown9120fn2

Διαβάστε περισσότερα

Τα Apple, Bonjour, Macintosh, Mac OS και Safari αποτελούν εµπορικά σήµατα της Apple Computer, Inc. στις Ηνωµένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.

Τα Apple, Bonjour, Macintosh, Mac OS και Safari αποτελούν εµπορικά σήµατα της Apple Computer, Inc. στις Ηνωµένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες. Copyright 2007 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Τα µη δηµοσιευµένα δικαιώµατα προστατεύονται από το νόµο περί πνευµατικής ιδιοκτησίας των Ηνωµένων Πολιτειών. Τα XEROX, CentreWare, ControlCentre,

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 LASERJET PRO 400 MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν δεν

Διαβάστε περισσότερα

Ïäçãüò ÃñÞãïñçò Åêêßíçóçò

Ïäçãüò ÃñÞãïñçò Åêêßíçóçò Ïäçãüò ÃñÞãïñçò Åêêßíçóçò A2YF-9205-00U Πίvακας Περιεχομένων 1 Εισαγωγή... 1-1 Εισαγωγή...1-2 Εισαγωγή στο CD/DVD τεκμηρίωσης... 1-2 Διαθέσιμες λειτουργίες... 1-3 Λειτουργίες εκτύπωσης... 1-3 Λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

HP Scanjet Professional Οδηγός έναρξης χρήσης

HP Scanjet Professional Οδηγός έναρξης χρήσης HP Scanjet Professional 3000 Οδηγός έναρξης χρήσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2009 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή ή η μετάφραση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας Οδηγίες Εκτυπωτή/Σαρωτή

Οδηγίες Λειτουργίας Οδηγίες Εκτυπωτή/Σαρωτή Οδηγίες Λειτουργίας Οδηγίες Εκτυπωτή/Σαρωτή Για ασφαλή και σωστή χρήση, βεβαιωθείτε ότι θα διαβάσετε τις Πληροφορίες Ασφαλείας στις "Οδηγίες Φωτοαντιγραφής" πριν τη χρήση του μηχανήματος. Εισαγωγή Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 ΣΕΙΡΑ MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Εκτύπωση σε ειδικό χαρτί, ετικέτες ή διαφάνειες στα Windows 1. Από το μενού Αρχείο της εφαρμογής λογισμικού, κάντε κλικ στο κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή πολλών σελίδων σε ένα φύλλο. Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου

Αντιγραφή πολλών σελίδων σε ένα φύλλο. Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σημειώσεις: Για να αποφύγετε την

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμες και Αγαπημένα. Έκδοση 5.2. Οδηγός διαχειριστή

Φόρμες και Αγαπημένα. Έκδοση 5.2. Οδηγός διαχειριστή Φόρμες και Αγαπημένα Έκδοση 5.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος εγχειριδίου...2 Σύμβολα που χρησιμοποιούνται στα εγχειρίδια... 2 Αποποίηση ευθυνών... 3 Σημειώσεις... 3 Τι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO CM1410 COLOR ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET PRO CM1410 COLOR ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET PRO CM1410 COLOR ΣΕΙΡΑ MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Εκτύπωση σε ειδικό χαρτί, ετικέτες ή διαφάνειες 1. Στο μενού File (Αρχείο) του προγράμματος λογισμικού, κάντε κλικ στο Print (Εκτύπωση). 2.

Διαβάστε περισσότερα

Για τους πελάτες που πραγματοποιούν συνδέσεις δικτύου σε λειτουργικό σύστημα Windows

Για τους πελάτες που πραγματοποιούν συνδέσεις δικτύου σε λειτουργικό σύστημα Windows Για τους πελάτες που πραγματοποιούν συνδέσεις δικτύου σε λειτουργικό σύστημα Windows Όταν χρησιμοποιείτε διαφορετικό λειτουργικό σύστημα ή αρχιτεκτονική για τον server και τον client, οι συνδέσεις δικτύου

Διαβάστε περισσότερα

HP Color LaserJet σειρά CM1312 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

HP Color LaserJet σειρά CM1312 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης HP Color LaserJet σειρά CM1312 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Απαιτήσεις συστήματος IBM συμβατό PC με επεξεργαστή Pentium III 700 MHz ή ανώτερο Τουλάχιστον 256 MB RAM Τουλάχιστον 30 MB ελεύθερος χώρος στον σκληρό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα και κρατήστε το πρόχειρο για μελλοντική αναφορά. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχοµένων. Μέρη του προϊόντος. Πρόσοψη... 3 Πίσω όψη... 3 Το εσωτερικό του προϊόντος... 4 Μέρη του σαρωτή... 4 Πίνακας ελέγχου...

Πίνακας περιεχοµένων. Μέρη του προϊόντος. Πρόσοψη... 3 Πίσω όψη... 3 Το εσωτερικό του προϊόντος... 4 Μέρη του σαρωτή... 4 Πίνακας ελέγχου... Πίνακας περιεχοµένων Μέρη του προϊόντος Πρόσοψη................................................................... 3 Πίσω όψη................................................................... 3 Το εσωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης Σελίδα 1 από 6 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD λογισμικού στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 8.1

Διαβάστε περισσότερα

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Πίνακας περιεχομένων Συνοπτικές οδηγίες χρήσης... 1 Σμίκρυνση

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 7 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα

Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα SP 3500SF / 3510SF SP Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα Το RICOH SP 3500SF / 3510 SF αποτελεί ένα συµπαγές και φιλικό προς τον χρήστη µηχάνηµα. Εξασφαλίζει υψηλή ταχύτητα και παραγωγικότητα στον εργασιακό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης magicolor 1650EN

Εγχειρίδιο χρήσης magicolor 1650EN Εγχειρίδιο χρήσης magicolor 1650EN A034-9571-03U Σας ευχαριστούμε Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τον magicolor 1650ΕΝ. Έχετε κάνει μια εξαιρετική επιλογή. Ο magicolor 1650ΕΝ είναι ειδικά σχεδιασμένος για

Διαβάστε περισσότερα

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών Color LaserJet Pro MFP M178-M181 Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή ή η μετάφραση χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου. 1 Τοποθετήστε το πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του ADF ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή.

Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου. 1 Τοποθετήστε το πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του ADF ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σημ.: Για να αποφύγετε τυχόν περικοπή

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 1.0 Ιούλιος 2008. Τελικός επεξεργαστής γραφείου LX. Οδηγός χρήσης

Έκδοση 1.0 Ιούλιος 2008. Τελικός επεξεργαστής γραφείου LX. Οδηγός χρήσης Έκδοση 1.0 Ιούλιος 2008 Τελικός επεξεργαστής γραφείου LX Οδηγός χρήσης Τα Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Microsoft Network και Windows Server είναι είτε εμπορικά σήματα είτε σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές. Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή. 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές. 1.1 Ποσότητα 15 ΝΑΙ

Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές. Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή. 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές. 1.1 Ποσότητα 15 ΝΑΙ Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές 1.1 Ποσότητα 15 1.2 Να αναφερθεί ο 1.3 Επεξεργαστής: INTELCOREI3 4 ης γενιάς 3.1GHZ αντίστοιχο ή ανώτερο 1.4 Σκληρός

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ http://h2056wwwhp.com/portal/site/hpsc/template.page/public/psi... 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ Για το σπίτι Για την επιχείρηση Υποστήριξη Είσοδος Εγγραφή Βοήθεια ιστότοπου HP Color LaserJet 3600 Printer series

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια Aυτος ο οδηγος περιλαµβανει: "Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια" στη σελιδα 23. "Αντιµετωπιση προβληµατων εγκαταστασης" στη σελιδα 24. "Ευρεση περισσοτερων πληροφοριων" στη σελιδα 28. Πληροφοριες σχετικα

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 1.0 Φεβρουαρίου Έγχρωμο πιεστήριο C75 της Xerox Συνοπτικός Οδηγός Έναρξης

Έκδοση 1.0 Φεβρουαρίου Έγχρωμο πιεστήριο C75 της Xerox Συνοπτικός Οδηγός Έναρξης Έκδοση 1.0 Φεβρουαρίου 2013 2012 Xerox Corporation. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος Το Xerox και το Xerox με το εικονιστικό σήμα αποτελούν εμπορικά σήματα της Xerox Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες

Διαβάστε περισσότερα

Copy guide (Οδηγός αντιγραφής)

Copy guide (Οδηγός αντιγραφής) Σελίδα 1 από 5 Copy guide (Οδηγός αντιγραφής) Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο με την όψη προς τα επάνω, και τη μικρή πλευρά του πρώτη στον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός φαξ. Αποστολή φαξ μέσω της οθόνης αφής. Αποστολή φαξ χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή

Οδηγός φαξ. Αποστολή φαξ μέσω της οθόνης αφής. Αποστολή φαξ χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή Σελίδα 1 από 5 Οδηγός φαξ Η λειτουργία φαξ σάς επιτρέπει να σαρώνετε αντικείμενα και να τα αποστέλλετε με φαξ σε έναν ή περισσότερους παραλήπτες. Μπορείτε να στείλετε φαξ από τον εκτυπωτή πληκτρολογώντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Εκπαιδευτικής Εφαρμογής

Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Εκπαιδευτικής Εφαρμογής Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Εκπαιδευτικής Εφαρμογής Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων. Πριν την εγκατάσταση... 3. Ελάχιστες απαιτήσεις σε εξοπλισμό... 3 2. Εγκατάσταση... 4

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Πανεπιστήμιο Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Έκδοση 1.2 Περιεχόμενα 1. Είσοδος και Έξοδος από το Σύστημα... 3 2. Βοήθεια... 3 3. Αλλαγή Συνθηματικού... 3 4. Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Eλληνικά. Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια

Eλληνικά. Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια Aυτός ο οδηγός περιλαµβάνει: "Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια" στη σελίδα 23. "Αντιµετώπιση προβληµάτων εγκατάστασης" στη σελίδα 24. "Εύρεση περισσότερων πληροφοριών" στη σελίδα 28. Πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α Τ Η Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Α Σ Ί Α Σ 4 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ά Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ά 5 Ε Ύ Ρ Ο Σ Ε Φ Α Ρ Μ Ο Γ Ώ Ν 6 Κ Ά Ρ Τ Α P C / P C I 6

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α Τ Η Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Α Σ Ί Α Σ 4 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ά Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ά 5 Ε Ύ Ρ Ο Σ Ε Φ Α Ρ Μ Ο Γ Ώ Ν 6 Κ Ά Ρ Τ Α P C / P C I 6 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο N I - 7 0 7 5 0 3 N I - 7 0 7 5 0 7 N I - 7 0 7 5 0 8 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α Τ Η Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Α Σ Ί Α Σ 4 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ά Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ά 5 Ε Ύ Ρ Ο Σ Ε Φ Α Ρ Μ Ο Γ Ώ Ν 6

Διαβάστε περισσότερα

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Divar Series el Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 4 2 Λειτουργία 5 2.1 Εκκίνηση του προγράμματος 5 2.2 Παρουσίαση του κύριου

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Σμίκρυνση ή μεγέθυνση εικόνας αντιγράφου 1. Στην αρχική οθόνη, πατήστε το κουμπί Αντιγραφή. 2. Πατήστε το κουμπί Σμίκρυνση/Μεγέθυνση. 3. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός φαξ. Αποστολή φαξ με χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή. Αποστολή φαξ χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή

Οδηγός φαξ. Αποστολή φαξ με χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή. Αποστολή φαξ χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή Σελίδα 1 από 5 Οδηγός φαξ Μπορείτε να στείλετε φαξ από τον εκτυπωτή πληκτρολογώντας τον αριθμό φαξ, χρησιμοποιώντας έναν αριθμό συντόμευσης ή χρησιμοποιώντας το βιβλίο διευθύνσεων. Σημείωση: Για να παρεμβάλετε

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή κάρτας. Έκδοση 4.1. Οδηγός διαχειριστή

Αντιγραφή κάρτας. Έκδοση 4.1. Οδηγός διαχειριστή Αντιγραφή κάρτας Έκδοση 4.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO M1530 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET PRO M1530 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET PRO M1530 ΣΕΙΡΑ MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Εκτύπωση σε ειδικό χαρτί, ετικέτες ή διαφάνειες 1. Στο μενού File (Αρχείο) του προγράμματος λογισμικού, κάντε κλικ στο Print (Εκτύπωση). 2. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Color LaserJet σειρά CP1510 Οδηγός χρήσης χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

Εκτυπωτής HP Color LaserJet σειρά CP1510 Οδηγός χρήσης χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Εκτυπωτής HP Color LaserJet σειρά CP1510 Οδηγός χρήσης χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή,

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Αρχική σελίδα υπηρεσιών Κατάσταση εργασίας Οθόνη αφής Έναρξη Καθαρισμός όλων Τερματισμός. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά Ηχείο HP Roar Plus Άλλα χαρακτηριστικά Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. του ομίλου εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11 Περιεχόμενα Πρόλογος... 11 Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13 1.1 Windows XP... 15 1.2 Επιφάνεια εργασίας... 19 1.3 Γραμμή εργασιών... 24 1.4 Χειρισμός παραθύρων... 30 1.5 Μενού... 36 1.6

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF)

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) Σελίδα 1 από 5 Οδηγός αντιγραφής Σημείωση: Μπορείτε να φορτώνετε μεγέθη χαρτιού με προσανατολισμό τοποθέτησης με τη μικρή πλευρά πρώτα. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ενότητα "Μεγέθη χαρτιού,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. Πίνακας Α: Φωτοτυπικό Τύπου Α

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. Πίνακας Α: Φωτοτυπικό Τύπου Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ «Προμήθεια Φωτοτυπικών Μηχανημάτων για τις ανάγκες του Δήμου Πλατανιά» ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Α/Α ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Πίνακας Α: Φωτοτυπικό Τύπου Α Α.1

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Έκδοση 3.0 Οδηγός διαχειριστή Ιανουάριος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας για μαζική

Διαβάστε περισσότερα

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Πνευµατικά δικαιώµατα και Άδεια χρήσης 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Color Management LCD Monitor Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που είναι στο CD-ROM για να εξοικειωθείτε με την ασφαλή

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Color Management LCD Monitor Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που θα βρείτε στο CD-ROM προκειμένου να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Color LaserJet CP1210 Series

Εκτυπωτής HP Color LaserJet CP1210 Series Εκτυπωτής HP Color LaserJet CP1210 Series Οδηγός χρήσης χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή,

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Η ΜΙΚΡΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ MP 2OO1SP

Η ΜΙΚΡΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ MP 2OO1SP Η ΜΙΚΡΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ MP 2OO1SP Το ΜΡ 2001SP αποτελεί ένα ψηφιακό φωτοαντιγραφικό υψηλής ταχύτητας και παραγωγικότητας, laser εκτυπωτής/σαρωτής και µε δυνατότητα επέκτασης σε Fax βαριάς

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline Οδηγός χρήσης Linksys PLEK500 Προσαρμογέας δικτύου Powerline Πίνακας περιεχομένων Επισκόπηση.............. 3 Χαρακτηριστικά.................. 3 Πώς λειτουργεί το δίκτυο Powerline........... 4 Παράδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα