Αν η Μπουρδ-ΕΛΟΚ σας γράφει εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, τότε να σας γράψουμε και εμείς! Για όλους υπάρχει χώρος! 1/9

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αν η Μπουρδ-ΕΛΟΚ σας γράφει εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, τότε να σας γράψουμε και εμείς! Για όλους υπάρχει χώρος! 1/9"

Transcript

1 Για όλους υπάρχει χώρος! 1/9 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 1/11/2014, Ενημέρωση 4/11/2014, βράδυ! Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με 20 /έτος! Donations 20 /y! Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.! "Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" Κάθε ίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! Το σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού " ΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" ( ), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!! Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία της ΕΛΟΚ υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες του Σ/ΕΛΟΚ! Αν η Μπουρδ-ΕΛΟΚ σας γράφει εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, τότε να σας γράψουμε και εμείς! Για όλους υπάρχει χώρος!!! (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!) Copyright : Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι! Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος! Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων! Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!! Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!! Γνωρίζει ο πρωθυπουργός αυτά που κάνετε εκεί στην αμαρτωλή ΓΓΑ? Ο Yπουργός Πολιτισμού κ. Κων/νος Τασούλας Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου Με το άρθρο μου "30/4/ Καταγγελία του Σ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!! Επί δέκα μήνες ο άχρηστος υφυπουργός Γιάννης Ανδριανός Α ΙΑΦΟΡΕΙ!!! ΓΓΑ = Ο Οίκος της Μεγάλης ΑΝΟΧΗΣ: ################# 1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ 2-Realnews 3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 4-karate.gr 5-gazzetta 6-ΑΥΓΗ 7-zougla.gr 8-Δίκη/ΣΚΑΙ 9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ 10-Δίκη/ΣΚΑΙ 11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ 12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ 13-Δίκη/ΣΚΑΙ 14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ 15-ΑΠΟΨΗ 16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2 Για όλους υπάρχει χώρος! 2/9 Η επί μια εικοσαετία ιεφθαρμένη Πολιτική Ηγεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και οι αντίστοιχοι υπάλληλοί της έχουν δώσει τρεις ομοσπονδίες στον Γερόλυμπο, που τις έχει πάρει... στο σπίτι του, ενώ αδιαφορούν επιδεικτικά και προκλητικά στις μακροχρόνιες σχετικές καταγγελίες! Μόνη εξήγηση είναι ότι η Νέα ημοκρατία, μαζί με όλα τα άλλα ασημικά του Ελληνικού Λαού, "πουλάει" και τις αθλητικές ομοσπονδίες για να πληρώνει τα... νοίκια της! εν μπορώ να φανταστώ άλλη εξήγηση! Με αυτό τον τρόπο είναι σαν να μας το λεει κατάμουτρα: " ιαλέξτε... Μαλάκες! Ή την Ανεπάρκεια του ΣΥΡΙΖΑ ή την "Καρα- ιαφθορά" τη δική μας!" 17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ 18-ΕΘΝΟΣ 19-Δίκη/ΣΚΑΙ 20-Δίκη/ΣΚΑΙ 21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ 22-karate.gr: Πόρισμα Ρακιντζή 23-ΚουτίΠανδώρα 24-karate.gr: Πόρισμα Περσίδη 25-Πλακά-Αδριανό 26-Hot Doc vs ΓΓΑ Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη ιαφθορά και τη ιαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" ιαφθοράς και ιαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα ημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της Ν, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη Ν ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"! ΕΛΟΚ και ΓΓΑ: Συμμορία ιαφθοράς και ιαπλοκής!!! Γνωρίζει ο πρωθυπουργός αυτά που κάνετε εκεί στην αμαρτωλή ΓΓΑ??? Μια παράνομη ομοσπονδία, με παράνομο διοικητικό συμβούλιο, με παράνομα οικονομικά, με παράνομα πεπραγμένα, με παράνομους προπονητές, με παράνομους διαιτητές, με παράνομες ενώσεις, με παράνομες επιτροπές, με παράνομους αγώνες, με παράνομη Σχολή Προπονητών, με παράνομες αντιπροσωπεύσεις των συλλόγων, με παράνομες Γενικές Συνελεύσεις, με παράνομες και νοθευμένες εκλογές, με παράνομο ακόμα και το... βρακί που φοράνε: έχει το θράσος να εμφανίζει ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑ Α ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ υπό την πολιτική ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΣΗΣ του... Θεόσταλτου Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού, που δεν χαμπαριάζει από τίποτα!!!

3 Για όλους υπάρχει χώρος! 3/9 Παράνομη εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Παράνομη υποψηφιότητα Γερόλυμπου στην Παγκόσμια Ομοσπονδία! Η ΕΛΟΚ στέλνει ομάδα στους Παγκόσμιους 5, , στη Βρέμη με την ακόλουθη ανακοίνωση: Πρώτη Καραμπινάτη Παρανομία: Στην ανακοίνωση της ΕΛΟΚ τονίζεται προκλητικά ότι στην Εθνική Ομάδα συμμετέχει και ο ημήτρης Τριανταφύλλης (αριστερά) στα -67 κιλά. Αλλά ο ημήτρης Τριανταφύλλης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, επαγγελματίας προπονητής στο σύλλογό του "Α.Σ. Γαλατσίου Η ΟΞΑ" και εγγεγραμμένος στον κατάλογο προπονητών καράτε της ΓΓΑ! Μάλιστα ως αντιπρόσωπος του συλλόγου του εμφανίζεται η "απατεώνισσα- Αναπληρώτρια Προέδρου" της ΕΛΟΚ Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου και άρα ο σύλλογος είναι... "κτήμα" του Γερόλυμπου!!! Από την άλλη μεριά, όμως, ο νόμος 3057/2002, άρθρο 75, παράγρ. 11 (κάτω), ορίζει ότι: "11. Όποιος κατέχει άδεια άσκησης του επαγγέλματος του προπονητή από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, δεν μπορεί να διατηρεί την αθλητική ιδιότητα και να αγωνίζεται σε επίσημους αγώνες του αθλήματος για το οποίο κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος, εκτός εάν έχει καταθέσει την άδεια του στην οικεία αθλητική ομοσπονδία."

4 Για όλους υπάρχει χώρος! 4/9 Και αυτό είναι προφανέστατο, διότι το καράτε είναι ερασιτεχνικό άθλημα και όχι επαγγελματικό!!! Συνεπώς, εφόσον ο Τριανταφύλλης προπονεί με ενεργή άδεια στον σύλλογό του, έπεται ότι συμμετέχει ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην εθνική ομάδα, η Παγκόσμια μπορεί να τον απορρίψει από τις συμμετοχές, ενώ κάθε συμμετοχή του στους αγώνες θα είναι άκυρη με αποτέλεσμα να καταστρέψει τις κληρώσεις των αγώνων!!! Τα ίδια ισχύουν και για τον επαγγελματία προπονητή και ταυτόχρονα αθλητή Σπύρο Μαργαριτόπουλο, ο οποίος επίσης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, επαγγελματίας προπονητής καράτε και περιλαμβάνεται στον κατάλογο προπονητών καράτε της ΓΓΑ!!! ηλαδή, οι δύο αυτοί αθλητές ανήκουν στο "κλειστό κύκλωμα" και "κλέβουν" θέσεις στην Εθνική Ομάδα, που ανήκουν σε άλλους αθλητές, απολαμβάνουν παράνομα τα προνόμια των "πρωταθλητών", ενώ οι σύλλογοι επιβαρύνονται με τα έξοδά τους!!! ηλαδή πρόκειται για καραμπινάτη εξαπάτηση του Ελληνικού Καράτε από την ΕΛΟΚ, αλλά και της Παγκόσμιας από την ΕΛΟΚ και τον αντιπρόσωπό της Μ. ημητριάδη!!! Αν, επιπλέον, ο Γερόλυμπος έχει μετοχές στο σύλλογο του Τριανταφύλλη, τότε η παράνομη προώθηση Τριανταφύλλη αποτελεί εμπορική διαφήμιση για την τσέπη του Γερόλυμπου!!! Εκ των ανωτέρω γίνεται προφανές ότι η εθνική ομάδα αποτελείται από "υποταγμένους" στον Γερόλυμπο!!! Προωθούνται παιδιά υποταγμένων για πάρουν μόρια για τις ανώτερες και ανώτατες σχολές ή και για επαγγελματική αποκατάσταση ή διαφήμιση!!! Αν ελέγξετε και τα άλλα παιδιά της ομάδας, θα βρείτε παρόμοια εξάρτηση! Στην Μπουρδ-ΕΛΟΚ των Λαμόγιων ή Αυτοκρατορία του Γερόλυμπου δεν ισχύει η αρχή της ισότητας, αλλά το... Θεώρημα της Υποταγής σε όλες τις δραστηριότητές της: "Αν υπακούς, τότε ευνοείσαι, και αντιστρόφως αν ευνοείσαι, τότε οφείλεις και να υπακούς"! Τι κάνει η ΓΓΑ γι' αυτό? εύτερη Καραμπινάτη Παρανομία: Στην ανακοίνωση της ΕΛΟΚ τονίζεται προκλητικά ότι ως Εθνικός Προπονητής και Αρχηγός αποστολής ορίσθηκε ο Κώστας Γκουβούσης, ο οποίος ΕΝ έχει καν δίπλωμα εμπειρικού προπονητή, όπως ορίζει ο ΝΟΜΟΣ 2725/1999 στο άρθρο 31, κάτω. Τι κάνει η ΓΓΑ γι' αυτό?

5 Για όλους υπάρχει χώρος! 5/9 Τρίτη Καραμπινάτη Παρανομία (σωρεία αυτή τη φορά): Στην ανακοίνωση της ΕΛΟΚ τονίζεται προκλητικά ότι: "Την αποστολή συνοδεύει, εκ μέρους της ιοίκησης, ο Γεν. Γραμματέας της ΕΛΟΚ κ. Εμμανουήλ ημητριάδης ο οποίος θα εκπροσωπήσει την ΕΛΟΚ στη Γενική Συνέλευση της ιεθνούς Ομοσπονδίας (WKF)." Αλλά ο Γεν. Γραμματέας της ΕΛΟΚ, βάσει του νόμου (κάτω), είναι παράνομα και αθλητής και υποψήφιος προπονητής, μαθητής της εν εξελίξει Σχολής Προπονητών, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε και στις παράνομες εξετάσεις, αφού είχε... πάρει πρώτα τα θέματα από τους εξεταστές ως Γεν. Γραμματέας!!! ηλαδή ο ημητριάδης κατά παράβαση του αθλητικού νόμου θέλει και επιβάλει να είναι Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΚ και αντιπρόσωπός της στη Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας,ενώ ταυτόχρονα είναι ήδη αθλητής και υποψήφιος επαγγελματίας προπονητής, πράγματα που απαγορεύονται από το ΝΟΜΟ! Επιπλέον, διαγωνίζεται στις εξετάσεις της Σχολής Προπονητών έχοντας τα θέματα από πριν στο... σπίτι του! Τι κάνει η ΓΓΑ γι' αυτό? Τέταρτη Καραμπινάτη Παρανομία: Στην ανακοίνωση της ΕΛΟΚ τονίζεται προκλητικά ότι: "Στα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι η διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη του νέου ιοικητικού Συμβουλίου της WKF και στις οποίες συμμετέχει ως υποψήφιος ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΛΟΚ κ. Γιώργος Γερόλυμπος." α) Αλλά η θέση του Επίτιμου Προέδρου είναι τιμητική και ΟΧΙ θέση ενεργού καταστατικού μέλους της ΕΛΟΚ. Συνεπώς, ο Γερόλυμπος ΕΝ μπορεί να αναλάβει θέση "αντιπροσώπου" της ΕΛΟΚ στην WKF, η οποία είναι θέση ενεργού μέλους της ΕΛΟΚ! β) Ταυτόχρονα, αυτό το Αρχι-Καραλαμόγιο ο Γερόλυ-μπος είναι και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Τριάθλου (κάτω), ενώ από το ΝΟΜΟ 2725/ 1999:

6 Για όλους υπάρχει χώρος! 6/9 β1) στο Άρθρο 12 παρ. 2, κάτω, για τα Κωλύματα και τους Περιορισμούς όσον αφορά στη συμμετοχή φυσικού προσώπου στις αθλητικές ενώσεις ορίζεται: " εν επιτρέπεται να εκλεγεί στο.σ. ή σε άλλο από το καταστατικό προβλεπόμενο όργανο αθλητικής ένωσης υποψήφιος, εφόσον: α) είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου άλλης αθλητικής ένωσης," κτλ. όπου προφανώς ως "όργανα" νοούνται είτε "επιτροπές" είτε "φυσικά πρόσωπα" αρκεί να εργάζονται για την ένωση, πράγμα που σημαίνει ότι η θέση ενός "αντιπροσώπου" είναι προφανέστατα και αυτονόητα "θέση οργάνου" της ένωσης, αφού και εφόσον αυτός ο αντιπρόσωπος έχει αναλάβει καταστατική εργασία για αυτήν!!! β2) Επίσης, στο Άρθρο 21, άνω, ορίζεται: "Οι διατάξεις των άρθρων 3 και 12 του παρόντος νόμου εφαρμόζονται αναλογικά και στα προβλεπόμενα από το καταστατικό και τους κανονισμούς στα όργανα των οικείων αθλητικών ομοσπονδιών". Άρα ότι ισχύει για τις αθλητικές ενώσεις, ισχύει και για τις αθλητικές ομοσπονδίες, οι οποίες είναι υπερκείμενα των ενώσεων σωματεία. Και προφανώς, ο νόμος επεκτείνεται και στα υπερκείμενα των ομοσπονδιών σωματεία, που για την ΕΛΟΚ είναι η Ευρωπαϊκή και η Παγκόσμια!!! γ) Αφετέρου, από το καταστατικό της ΕΛΟΚ, κάτω Άρθρο 3-ΣΚΟΠΟΣ, ορίζεται ότι στους Σκοπούς της υπάγονται και τα επόμενα α), β), κτλ. μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η υποψηφιότητα για συμμετοχή ΜΕΛΟΥΣ της ΕΛΟΚ στα διοικητικά όργανα της Παγκόσμιας, όπου προφανώς ως "όργανα" νοούνται είτε "επιτροπές" είτε "φυσικά πρόσωπα"!!! Εκ των ανωτέρω (α), (β) και (γ) είναι προφανέστατο ότι "όργανο" της ΕΛΟΚ είναι το Σ αυτής, αλλά και "κάθε φυσικό πρόσωπο" που είναι μέλος αυτού του Σ της ΕΛΟΚ ή προσφέρει οποιαδή

7 Για όλους υπάρχει χώρος! 7/9 ποτε καταστατική υπηρεσία στην ΕΛΟΚ!!! Συνεπώς, ένας "αντιπρόσωπος" της ΕΛΟΚ οπουδήποτε είναι αυτονόητα "όργανο" της ΕΛΟΚ! ηλαδή ο αντιπρόσωπος της ΕΛΟΚ στην WKF είναι "όργανο της ΕΛΟΚ". Συνεπώς, ο Γιώργος Γερόλυμπος ως ενεργός Πρόεδρος της Ομο-σπονδίας του Τριάθλου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩ-ΠΟΣ, δηλαδή "όργανο" της Ομοσπονδίας του Καράτε, σε όργανα υπερκείμενης αθλητικής ομοσπονδίας, δηλαδή της WKF!!! Τι ΕΝ καταλαβαίνετε??? Έχω σκάσει να τα λεω είκοσι χρόνια!!! Θα έρθει τώρα ο εξυπνάκιας και θα σας πει: "Η Παγκόσμια έχει άρθρο στο καταστατικό της, που επιτρέπει σε όσους έχουν εκλεγεί δύο φορές στο Σ αυτής να μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Σ χωρίς να τους έχει προτείνει η εθνική τους ομοσπονδία!" "Ναι μεν, αλλά", θα του απαντήσω! Αυτό πρώτον με χαροποιεί, διότι είχα απελπιστεί πως μόνο εμείς οι Έλληνες είμαστε Λαμόγια και απατεώνες! Τώρα πείσθηκα ότι είναι και οι Ξένοι!!! Έχω δύο απαντήσεις σε αυτό τον ισχυρισμό: 1) Ναι μεν η Παγκόσμια ΕΧΕΤΑΙ τους ανωτέρω, αλλά, όπως είναι αυτονόητο, μόνο αν και όταν η υποψηφιότητά τους ΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με τους νόμους του κράτους από το οποίο προέρχονται, τους οποίους οφείλει αυτή μεν να σέβεται, ο πολίτης δε του κράτους να τηρεί! Και ο Ελληνικός νόμος λεει ότι εφόσον ο Γερόλυμπος είναι πρόεδρος της ομοσπονδίας του Τριάθλου, ΕΝ μπορεί να είναι μέλος "οργάνου" ομοσπονδίας άλλου αθλήματος, ακόμα και υπερκείμενης κατ' επέκταση των σωματείων πρώτου και δευτέρου βαθμού! Στην περίπτωσή μας, η υποψηφιότητα Γερόλυμπου για το Σ της Παγκόσμιας μπορεί να είναι αποδεκτή από την Παγκόσμια βάσει του καταστατικού της, αλλά έρχεται σε σύγκρουση με τον Ελληνικό αθλητικό νόμο, τον οποίο η Παγκόσμια οφείλει να σεβαστεί, εκτός αν ο Γερόλυμπος δηλώνει κάτοικος... Γουατεμάλας, δηλαδή... Γουατεμάλαξ (Αγγλιστί: What a Malax!)! Συνεπώς, αν η υποψηφιότητα Γερόλυμπου καταγγελθεί ότι παραβιάζει τον Ελληνικό Νόμο, τότε η Παγκόσμια πρέπει να την αποκλείσει είτε πριν εκλεγεί είτε αφού εκλεγεί! 2) Ανεξάρτητα από τα ανωτέρω, και εάν υποθέσουμε ότι ο Γερόλυμπος εκλέγεται ως μέλος του Σ της Παγκόσμιας του Καράτε, τότε θα έχει να αντιμετωπίσει την ανωτέρω απαγόρευση του

8 Για όλους υπάρχει χώρος! 8/9 Ελληνικού Αθλητικού Νόμου αμέσως μόλις γυρίσει στην Ελλάδα ή α) αυτεπάγγελτα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που τον έχει τώρα στη μπούκα του κανονιού, ή β) δικαστικά από όλους τους αντιπάλους του στο καράτε ή/και στο τρίαθλο, οι οποίοι θα απαιτήσουν να εφαρμοστεί ο νόμος και να εκπέσει από τη θέση του Προέδρου στο Τρίαθλο! Και αν εκπέσει από τη θέση του Προέδρου στο Τρίαθλο, πάει και η θέση στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, πάνε και τα άλλα μεγαλεία και οι χοντρές κονόμες!!! Γι' αυτό Γερόλυμπε θα ήταν προτιμότερο... ούτε από μακριά να πλησιάσεις την υποψηφιότητα στο Σ της Παγκόσμιας του Καράτε!!! Άντε... Κωλόφαρδε! Πάλι εγώ σε έσωσα!!! , βράδυ: Εκλογές στην WKF (Βρέμη, Γερμανία) για μέλη του.σ. Η ΕΛΟΚ είχε στείλει στις εκλογές της Παγκόσμιας την "Αιχμή του όρατος" των Καρα-Λαμόγιων της! Ο Γιώργος Γερόλυμπος, "σερ Αρχι- Καραλαμόγιο", Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΛΟΚ, Γενικός ερβέναγας της ΕΛΟΚ, ικτάτορας του Καράτε, επί είκοσι χρόνια Αρχι-Αρμεχτής των Εσόδων της ΕΛΟΚ (τελευταία λέγεται ότι άρπαξε ένα μεγάλο μέρος από τα λεφτά της Σχολής Προπονητών!), Πρόεδρος του Τρίαθλου (τιμή των ηλιθίων!), μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (τιμή μας!), το... ίνδαλμα των παιδιών των ηλιθίων υποτακτικών του ("Γίνε παιδί μου σαν τον... Γερόλυμπο!"), ο Ανατροπέας του Κατεστημένου στην Παγκόσμια, κτλ. κτλ. έλαβε μέρος στις εκλογές και ΗΡΘΕ... ΕΥΤΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ... ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ και φυσικά ΕΝ ΒΓΗΚΕ!!! ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ Τέλος στα όνειρα, τέλος στις υποσχέσεις, τέλος στα μεγαλεία και επικεντρωνόμαστε τώρα στα λεφτά που θα πρέπει να επιστρέψει στην ΕΛΟΚ, διότι αν δεν τα επιστρέψει αυτός, τότε θα τα πληρώσει ο Μπουλούμπασης, ο ημητριάδης, ο Βόβλας και οι άλλοι μαζί με αυτά που άρπαξαν και αρπάζουν οι ίδιοι και θα επιστρέψουν!!! Ας σημειωθεί ότι στους επόμενους αγώνες εγχρώμων ζωνών της ΕΛΟΚ το παράβολο συμμετοχής των αθλητών αυξήθηκε από 15 σε 20 και ταυτόχρονα προστέθηκε και παράβολο συμμετοχής... των προπονητών, που κοουτσάρουν τους αθλητές τους ακόμα 20 (πού ακούστηκε αυτό?)!!! Αρπάζουν με χέρια και πόδια!!! Οι απατεώνες του κατωτέρω ιοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ στην κυριολεξία ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!!! ΚΑΙ Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ... ΧΑΣΚΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! Μοιραίο, όμως, συμπέρασμα όλων των ανωτέρω είναι το επόμενο χωρίς πολλά λόγια:

9 Για όλους υπάρχει χώρος! 9/9 ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ: Γνωρίζει ο πρωθυπουργός αυτά που κάνετε εκεί στην αμαρτωλή ΓΓΑ? Ο Yπουργός Πολιτισμού κ. Κων/νος Τασούλας Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου Η ΜΠΟΥΡ -ΕΛΟΚ είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ από τη ΓΓΑ!!! Τα Παράνομα Μέλη του Παράνομου ιοικητικού της Συμβουλίου και οι Παράνομοι Συνεργάτες τους: Γερόλυμπος Μπουλούμπασης Γερολύμπου Δημητριάδης Χανικιάν Βόβλας Ράλλης Γκουβούσης Καρβούνης Χονδροματίδης Πάσης Κοσμίδης Γκάζι Σκοπελίτης Χριστοδούλου Θύμιος Περσίδης Τα καλύτερα... έρχονται!!! karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν! Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.

Δείξε το σεβασμό σου στον αντίπαλο με το... Κινέζικο Μαρτύριο της Σταγόνας!

Δείξε το σεβασμό σου στον αντίπαλο με το... Κινέζικο Μαρτύριο της Σταγόνας! Page 1 of 5 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 5/2/2014. Τελευταία ενημέρωση Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. 5/5/2014. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ!

Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 1/16 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 31/3/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας!

Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας! Page 1 of 10 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 6/8/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με

Διαβάστε περισσότερα

Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 1/16

Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 1/16 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 1/16 karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα Πρώτη δημοσίευση 25/7/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΟΚ-ΓΓΑ: Η Πυραμίδα της Απάτης!

ΕΛΟΚ-ΓΓΑ: Η Πυραμίδα της Απάτης! Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Ανδριανός, Κυριακή Γιαννακίδου, Καράτε, Γιώργος Γερόλυμπος 1/24 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 5/3/2014. Τελευταία ενημέρωση 8/3/2014.

Διαβάστε περισσότερα

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία από γονείς αθλητών!!!

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία από γονείς αθλητών!!! Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία από γονείς αθλητών!!! Η ΑΠΑΤΗ της "έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης"! 1/13 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 16/4/2014. Αρχική Επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία και στο ΣΔΟΕ!!! 1/8

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία και στο ΣΔΟΕ!!! 1/8 Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία και στο ΣΔΟΕ!!! 1/8 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 5/5/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.! άφησε πίσω του ο Γιάννης Ανδριανός! Ζητάμε νομιμότητα, ίση μεταχείριση, διαφάνεια! 1/13 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 29/1/2015. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 1/19

Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 1/19 Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 1/19 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 22/7/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ KATA ΕΦΗΒΩΝ KATA ΝΕΑΝΙΔΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ KATA ΕΦΗΒΩΝ KATA ΝΕΑΝΙΔΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ KATA ΕΦΗΒΩΝ KATA ΝΕΑΝΙΔΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ KUMITE ΕΦΗΒΩΝ +70 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -52 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -57 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -63 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -70 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας!

Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας! Page 1 of 10 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 23/8/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 ΤΟΠΟΣ : Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων, Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 ΤΟΠΟΣ : Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων, Αθήνα ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 ΤΟΠΟΣ : Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων, Αθήνα Σας υπενθυμίζουμε ότι με την από 27/2/1994 απόφαση της Γ.Σ. της ΕΛΟΚ οι σύλλογοι μέλη της ΕΛΟΚ υποχρεούνται

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Προπονητών Καράτε: Οι Ηλίθιοι, οι Πανηλίθιοι και η Tελευταία Αρπαχτή!!!

Σχολή Προπονητών Καράτε: Οι Ηλίθιοι, οι Πανηλίθιοι και η Tελευταία Αρπαχτή!!! Σχολή Προπονητών Καράτε: Οι Ηλίθιοι, οι Πανηλίθιοι και η Tελευταία Αρπαχτή!!! 1/16 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 15/7/2014. Τελευταία ενημέρωση Αρχική Επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1213 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2010-2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003-2002 ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2001-2000 (14-15 ΕΤΩΝ) ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ / ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 1999-1998 (16-17 ΕΤΩΝ) ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ +18 ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ +35 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.! Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία! 1/23 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 16/10/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

And the Winner of... "Kafti Patata" is Dimitris Karastathis!!! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του!

And the Winner of... Kafti Patata is Dimitris Karastathis!!! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του! And the Winner of... "Kafti Patata" is Dimitris Karastathis!!! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του! 1/23 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 1/10/2014. Εμπλουτισμός 6/10/2014!

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1214 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 12/13 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ U-21 ΕΤΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.! Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία! 1/24 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 17/10/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012. ΤΟΠΟΣ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012. ΤΟΠΟΣ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Προς : τους συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Κ. - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Αθήνα, 20/11/2012 Θέμα: Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών 2012 Παίδων Κορασίδων (6 έως και 13), Εφήβων Νεανίδων (14 έως και 15),

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΙΔΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΙΔΗΣ , e.persidis@karate.gr. Στο www.karate.gr δημοσιεύτηκε σε δέκα Κεφάλαια από τον Σεπτέμβριο 2018 μέχρι τον Φεβρουάριο 2019 μια εκτεταμένη μελέτη και ανάλυση των παρανομιών, που έχουν λάβει χώρα από το 1995

Διαβάστε περισσότερα

100 Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε από την ΕΛληνική Ομοσπονδία... Καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ) και τη Γενική Γραμματεία... Αρμεχτής (ΓΓΑ)!

100 Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε από την ΕΛληνική Ομοσπονδία... Καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ) και τη Γενική Γραμματεία... Αρμεχτής (ΓΓΑ)! Καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ) και τη Γενική Γραμματεία... Αρμεχτής (ΓΓΑ)! 1/32 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 8/9/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

26-8-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε!

26-8-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 26-8-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση/Λειτουργία της Σχολής Προπονητ. Καράτε! 1/23 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 26/8/2014. Αρχική Επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ηλικιακές κατηγορίες (με βάση την ημερομηνία γέννησης) 6 7 8 9 10 11 12 & 13 ετών ΚUMITE ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ηλικιακές κατηγορίες (με βάση την ημερομηνία γέννησης) 8 9 10 11 12 &

Διαβάστε περισσότερα

KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ +76 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -55 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -61 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -68 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -76 Kgr

KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ +76 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -55 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -61 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -68 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -76 Kgr από 05-10-1998 έως και την 04-10-2000 ΕΦΗΒΟΙ από 06-10-1998 έως και την 05-10-2000 ΝΕΑΝΙΔΕΣ KUMITE ΕΦΗΒΩΝ +70 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -52 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -57 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -63 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -70 Kgr

Διαβάστε περισσότερα

Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων Νοεμβρίου 2018

Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων Νοεμβρίου 2018 Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων 10-11 Νοεμβρίου 2018 Ώρα Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων 08:00 Παραλαβή Διαπιστεύσεων Προπονητών & Εκπαιδευτών Έλεγχος της Θεώρησης

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Η παράνομη ίδρυση και λειτουργία Σχολής Προπονητών Καράτε από τις ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!

Θέμα: Η παράνομη ίδρυση και λειτουργία Σχολής Προπονητών Καράτε από τις ΕΛΟΚ και ΓΓΑ! ΜηνΚΑΤΑ Γερόλ ΔΣ/ΕΛΟΚ Συναδ 1/20 Συνολικό και τελικό συμπέρασμα είναι ότι ο Γερόλυμπος και τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ συγκροτούν μια εγκληματική οργάνωση με συγκεκριμένη δομή και ιεραρχία, η οποία απομυζά επί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 2 & ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΤΟΠΟΣ : ΜΑΡΟΥΣΙ Οδηγίες Πρόσβασης στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς Η

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε!

Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 1/14 26-8-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! Οι μέχρι σήμερα 43 καραμπινάτες παρανομίες κατά την ίδρυση και τη λειτουργία της Σχολής Προπονητών

Διαβάστε περισσότερα

(Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!)

(Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!) Page 1 of 13 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 23/2/2015. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ 2018 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ «ΜΑΚΗΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ» 8-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Αριθ.Πρωτ.:912/26-11-2018 Ηλικιακές Κατηγορίες (με βάση την ημερομηνία γέννησης) ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (ΚΑTA): 6 7 8 9 10

Διαβάστε περισσότερα

29 Μαρτίου 2014 Αγ. Θεόδωροι Κορινθίας (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ) 9:00 π.μ.

29 Μαρτίου 2014 Αγ. Θεόδωροι Κορινθίας (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ) 9:00 π.μ. 29 Μαρτίου 2014 Αγ. Θεόδωροι Κορινθίας (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ) 9:00 π.μ. Αριθ. Πρωτ. 317 7/3/2014 Ανδρών Γυναικών + 18 Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών 16-17 Ετών (1997-1998) Εφήβων Νεανίδων 14 15 Ετών (1999-2000)

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή 26 Απριλίου 2015 Ώρα Έναρξης > > > 09:00 πμ

Κυριακή 26 Απριλίου 2015 Ώρα Έναρξης > > > 09:00 πμ Ανδρών Γυναικών +18 Νέων Ανδρών Νέων Γυναικών 16-17 ετών (1998-1999) Εφήβων Νεανίδων 14-15 ετών (2000-2001) Παίδων Κορασίδων 2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003-2002 Ανδρών Γυναικών + 18 Νέων Ανδρών Νέων

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση Ένωσης 8:15 π.μ. (Συμμετέχουν οι σύλλογοι με δικαίωμα ψήφου)

Γενική Συνέλευση Ένωσης 8:15 π.μ. (Συμμετέχουν οι σύλλογοι με δικαίωμα ψήφου) 9:00 π.μ. Ανδρών Γυναικών +18 ετών Νέων Ανδρών Νέων Γυναικών 16-17 ετών (1998-1999) Εφήβων Νεανίδων 14-15 ετών (2000-2001) Παίδων Κορασίδων 2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003-2002 Ανδρών Γυναικών +18 ετών

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΞΙΜΑ ΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 MAΡΤΙΟΥ

ΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΞΙΜΑ ΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 MAΡΤΙΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΞΙΜΑ ΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 MAΡΤΙΟΥ Α.Π. 0000 / 17-2-2017 ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑΕΝΑΡΞΗΣ: 9:00 Ζύγιση - Έναρξη αγώνων ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ & REPECHAGE:ΚataΑνδρών ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ & REPECHAGE:

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. : 293/

Αριθ. Πρωτ. : 293/ Αριθ. Πρωτ. : 293/25-2-2014 Ανδρών Γυναικών + 18 Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών 16-17 Ετών (1997-1998) Εφήβων Νεανίδων 14 15 Ετών (1999-2000) Παίδων Κορασίδων 2008-2007-2006-2005-2004-2003-2002-2001 Ανδρών

Διαβάστε περισσότερα

09:00 Έναρξη αγώνων Κατηγορίες Παίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) Κατηγορίες Κορασίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003)

09:00 Έναρξη αγώνων Κατηγορίες Παίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) Κατηγορίες Κορασίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) 09:00 Έναρξη αγώνων Κατηγορίες Παίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) Κατηγορίες Κορασίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) 09:00 Έναρξη αγώνων Κατηγορίες Παίδων Κορασίδων (2002,2001)

Διαβάστε περισσότερα

" Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε!

 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! "8-9-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! Οι μέχρι σήμερα 100 (?) καραμπινάτες παρανομίες κατά την ίδρυση και τη λειτουργία της Σχολής Προπονητών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΕΥΑΡΜΟΓΗ ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟΤ ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ Α. Κωλύματα εγγραφής Περιορισμοί προσώπων εμπλεκομένων στο χώρο του

ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΕΥΑΡΜΟΓΗ ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟΤ ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ Α. Κωλύματα εγγραφής Περιορισμοί προσώπων εμπλεκομένων στο χώρο του ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΕΥΑΡΜΟΓΗ ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟΤ ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ Α Κωλύματα εγγραφής Περιορισμοί προσώπων εμπλεκομένων στο χώρο του Ποδοσφαίρου. 1. Γενικά κωλύματα. Δεν μπορεί να είναι μέλος σωματείου ή μέλος των οργάνων διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Άρθρο 1: ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 1.1 Προπονητής αντισφαίρισης είναι ο έχων αποκτήσει σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος κανονισμού και της κείμενης

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 11 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ.

Σάββατο 11 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 - ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. Παίδων Κορασίδων 2011-2010-2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003 Παίδων Κορασίδων 2011-2010-2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003 Παίδων Κορασίδων

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Φ Ο Ρ Α Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

Α Ν Α Φ Ο Ρ Α Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α 1 Α Ν Α Φ Ο Ρ Α Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α Αθήνα 02/06/2016 Των α) Κυρλόγλου Τηλέμαχου του Κων/νου Επιχειρηματία κατοίκου Αθηνών οδός Βουρδουμπά αρ. 28 (Κ. Πατήσια) τηλ. 6984613451 και β) Δρακόπουλου Σπυρίδωνος,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Δικαιούχων

Κατηγορίες Δικαιούχων Στο παρών κείμενο τονίζονται τα σημαντικότερα σημεία του άρθρου 38 /ΦΕΚ 24 Α/2013 που καθορίζει τον τρόπο εισαγωγής των Αθλητών στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στο τέλος υπάρχει και ένα παράδειγμα που δείχνει

Διαβάστε περισσότερα

Ηλικιακές Κατηγορίες (µε ΠΑΙ ΩΝ -ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ KUMITE: & 13 ετών ΕΦΗΒΩΝ -ΝΕΑΝΙ ΩΝ (KATA & KUMITE): ετών

Ηλικιακές Κατηγορίες (µε ΠΑΙ ΩΝ -ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ KUMITE: & 13 ετών ΕΦΗΒΩΝ -ΝΕΑΝΙ ΩΝ (KATA & KUMITE): ετών ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΚΑI I THN ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝ ΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΜΑΘΙΑΚΟΥ Α.Σ. KAΡATE ATE Ηλικιακές Κατηγορίες (µε βάση την ηµεροµηνία γέννησης) ΠΑΙ ΩΝ -ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ ΚΑΤΑ: 6 7 8 9 10

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018.

Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018. Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018. 1. ΑΙΓΙΔΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (WTE) Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) 2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 20 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ.

Σάββατο 20 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΕΛ.Ο.Κ. 459 27/ 05 / 2015 Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 - ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. Ανδρών Γυναικών + 18 Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών 16-17 Ετών (1998-1999) Εφήβων Νεανίδων 14 15 Ετών (2000-2001)

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τον Κανονισμό Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Σωματείων,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής Οδού Αρτάκης & Ελλησπόντου). Αθήνα,

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής Οδού Αρτάκης & Ελλησπόντου). Αθήνα, Προς : Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 24.10.2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω

Διαβάστε περισσότερα

Οι τελευταίες και ανανεούμενες πληροφορίες για τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ! Ιανουάριος 2014!

Οι τελευταίες και ανανεούμενες πληροφορίες για τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ! Ιανουάριος 2014! Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Γ. Γερόλυμπος, Χ. Μπουλούμπασης 1/10 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 30/1/2014. Τελευταία ενημέρωση 2/2/2014.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018.

Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018. Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018. 1. ΑΙΓΙΔΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (WTE) Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) 2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Βορείου Τομέα Αθηνών

Υποψήφιοι Βορείου Τομέα Αθηνών Υποψήφιοι Βορείου Τομέα 2 Βορείου Τομέα Πτυχιούχος τμήματος sportwissenschaft (αθλητική επιστήμη), πανεπιστήμιο BOCHUM (Γερμανία) με ειδίκευση στίβος- κολύμβηση Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με ειδίκευση ενόργανη

Διαβάστε περισσότερα

Για τις εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες ο αθλητικός νόμος ορίζει τα επόμενα ενδιαφέροντα για τις εκλογές της ΕΛΟΚ:

Για τις εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες ο αθλητικός νόμος ορίζει τα επόμενα ενδιαφέροντα για τις εκλογές της ΕΛΟΚ: Για τις εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες ο αθλητικός νόμος ορίζει τα επόμενα ενδιαφέροντα για τις εκλογές της ΕΛΟΚ: Άρθρο: 3, Κωλύματα εγγραφής - Περιορισμοί "1. Δεν μπορεί να είναι μέλος αθλητικού σωματείου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Ε.Γ.Ο.) ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Ε.Γ.Ο.) ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Ε.Γ.Ο.) Άρθρο 1 ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 1.1 Προπονητής της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας είναι ο έχων αποκτήσει σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

(9/12/ Παγκόσμια Ημέρα κατά της ιαφθοράς!)

(9/12/ Παγκόσμια Ημέρα κατά της ιαφθοράς!) Page 1 of 12 karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα Πρώτη δημοσίευση 28/11/2014. Ενημέρωση 7/12/2014. Αρχική Επικαιρότητα Αθλητικά Θέματα. Στηρίξτε το karate.gr με 20 /έτος! Donations 20 Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΡΤΑΚΗΣ & ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ, ΤΚ 13343, ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΤΗΛ , ΦΑΞ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΡΤΑΚΗΣ & ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ, ΤΚ 13343, ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΤΗΛ , ΦΑΞ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΡΤΑΚΗΣ & ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ, ΤΚ 13343, ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΤΗΛ 210-4834031-2, ΦΑΞ 210-4834033 Άνω Λιόσια, 5/7/2017 Αρ. πρωτ: 7878/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ «ΔΕΔΟΜΕΝΟ ή ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ»;

ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ «ΔΕΔΟΜΕΝΟ ή ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ»; ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ «ΔΕΔΟΜΕΝΟ ή ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ»; Μάιος 2014 τάξη Γ Γυμνασίου Η εργασία με τίτλο «ευ αγωνίζεσθαι: δεδομένο ή ζητούμενο»; αποτελεί μία απόπειρα προσέγγισης των αρχών του Ολυμπισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Στα πλαίσια των συναντήσεων της ομάδας που συνιστά αυτή την βάση δεδομένων πραγματοποιήθηκε μια συζήτηση για τα κωλύματα εγγραφής ως μέλος στα αθλητικά σωματεία,όπως αυτά έχουν

Διαβάστε περισσότερα

KUMITE: & 13 Ετών

KUMITE: & 13 Ετών Ηλικιακές Κατηγορίες (Με βάση την ηµεροµηνία γέννησης) ΠΑΙ ΩΝ -ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ ΚΑΤΆ: 6 7 8 9 10 11 12 & 13 Ετών KUMITE: 6 7-8 9 10 11 12 & 13 Ετών ΕΦΗΒΩΝ -ΝΕΑΝΙ ΩΝ (KATA & KUMITE): 14-15 ΕΤΩΝ ΝΕΩΝΑΝ ΡΩΝ -ΝΕΩΝΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

ΠΡΟΣ. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ΠΡΟΣ Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού 1. Υπουργό κ. Αριστείδη Μπαλτά 2. Υφυπουργό κ. Χαράλαμπο Σταύρο Κοντονή 3. Γ. Γραμματέα κ. Ιούλιο Συναδινό 4. Διευθυντή Αγων. Αθλημ. κ. Πρόδρομο Τσολακίδη 5.

Διαβάστε περισσότερα

6. Για τον προπονητή μόνον οι τεχνικές και προπονητικές γνώσεις είναι απαραίτητες για την προπόνηση. Οι διοικητικές γνώσεις δεν είναι απαραίτητες.

6. Για τον προπονητή μόνον οι τεχνικές και προπονητικές γνώσεις είναι απαραίτητες για την προπόνηση. Οι διοικητικές γνώσεις δεν είναι απαραίτητες. 1. Μια εμπορική επιχείρηση και ένας αθλητικός οργανισμός δεν έχουν κοινά χαρακτηριστικά Σωστό Λάθος 2. Οι αλλαγές του περιβάλλοντος (οικονομικές, κοινωνικές) μέσα στο οποίο λειτουργεί ο αθλητικός οργανισμός

Διαβάστε περισσότερα

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης Στο χείλος του γκρεμού ΕΛΟΚ και ΔΣ! 1/19 Πρώτη δημοσίευση 19/3/2015. Τελευταία ενημέρωση 28/12/2015. karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Α. Π.: ΥΠΠΟΑ/Γ ΥΑ/ ΑΑ/ΤΑΦ/247254/17551/7066/1089 Ηµ/νία: 25/07/2016

Α. Π.: ΥΠΠΟΑ/Γ ΥΑ/ ΑΑ/ΤΑΦ/247254/17551/7066/1089 Ηµ/νία: 25/07/2016 INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2016.07.25 13:24:34 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: Ω04Χ4653Π4-ΡΦ6 Α. Π.: ΥΠΠΟΑ/Γ ΥΑ/ ΑΑ/ΤΑΦ/247254/17551/7066/1089

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενο. Σύσταση Αθλητικού Σωµατείου. Αθλητικό Σωµατείο Αθλητική Ένωση Αθλητική Οµοσπονδία

Περιεχόµενο. Σύσταση Αθλητικού Σωµατείου. Αθλητικό Σωµατείο Αθλητική Ένωση Αθλητική Οµοσπονδία ΕΠΕΑΕΚ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Φ.Α.Α.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕ 0111 «Σύγχρονα Θέµα ιοίκησης Αθλητισµού»

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Πρωτάθλημα Γονέας Παιδί 2018.

Τεχνικό Πρωτάθλημα Γονέας Παιδί 2018. Τεχνικό Πρωτάθλημα Γονέας Παιδί 2018. 1. ΑΙΓΙΔΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (WTE) Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) 2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι. Καρδίτσα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι. Καρδίτσα Καρδίτσα 12-7- 2013 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Αριθµ.πρωτ. 863 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2013-2014 Η Ε.Π.Σ.ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ αφού έλαβε υπόψη : 1. Την Αθλητική Νοµοθεσία που ισχύει σήµερα. 2. Τον κανονισµό

Διαβάστε περισσότερα

11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών αφού έλαβαν υπόψη : α) Το

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 Προπονητής Προπονητής κατά την έννοια των διατάξεων του παρόντος είναι κάθε πρόσωπο που έχει τα απαιτούµενα από τον κανονισµό αυτό προσόντα και δικαιούται κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κάτω των 21 ετών έτους 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κάτω των 21 ετών έτους 2017 Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 07.02.2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κάτω των 21 ετών έτους 2017 ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΞΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΞΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΛ : +30210 9404825 ΦΑΞ :+30 210 9404829 E-mail: secretariat@eio.gr, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 08-05-2O19 90 ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ 35 ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΙΝΝ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/ ): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις.

Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/ ): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις. Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/17-6-1999): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις. Παροχές σε διακρινόμενους αθλητές 1. Σε αθλητές που σημειώνουν εξαιρετικές αγωνιστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ Προοίµιο Ο παρών κανονισµός εκδίδεται σύµφωνα µε το άρθρο 2 παρ. 2 του καταστατικού της Ε.Π.Ο. και προβλέπει για κάθε θέµα που αφορά τους προπονητές ποδοσφαίρου. Η Ε.Π.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Ε. Π. Ο.

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Ε. Π. Ο. Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Ε. Π. Ο. 2013 Π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α Προοίμιο... 1 ΑΡΘΡΟ 1 Προπονητής... 1 ΑΡΘΡΟ 2 ΑΡΘΡΟ 3 Δικαίωμα άσκησης του επαγγέλματος του προπονητή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη της: 1. Το Καταστατικό της 2. Τις διατάξεις των

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΡΘΡΟ 1ο ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 1. Το επάγγελμα του προπονητή Πετοσφαίρισης στην Ελλάδα έχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Άρθρο 1ο Ο προπονητής ποδοσφαίρου είναι έμμισθος εργάτης, διδάσκαλος και δημιουργός του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Αποστολή και προορισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 46613 29 Αυγούστου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3713 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Παράταση της αρμοδιότητας του τρίτου εδαφίου της περίπτ. β της παρ. 6

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής Οδού Αρτάκης & Ελλησπόντου). Αθήνα,

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής Οδού Αρτάκης & Ελλησπόντου). Αθήνα, Προς : Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 24.10.2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Guidelines ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Μάρτιος 2017 GUIDELINES_Academy&Club 2017 1 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Σύντομη περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 453 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 24 ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 4115 Οργάνωση και λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ ΑΘΗΝΑ, 14/03/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3058/47 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωματεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ ΑΘΗΝΑ, 14/03/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3058/47 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωματεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. ΑΘΗΝΑ, 14/03/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3058/47 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωματεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. ΚΟΙΝ: Γ.Γ.Α Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού Τμήμα Υγρού Στίβου και Βαρέων Αθλημάτων ΘΕΜΑ: 4 o Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ Αρ. Πρωτ. 0ΧΧ / 2015 Αθήνα, 3 Μαρτίου 2015 ΠΡΟΣ : Όλα τα αεραθλητικά σωµατεία Επιτροπές Αεραθληµάτων ΘΕΜΑ : Πρόσκληση 84 ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Κύριοι, Το ιοικητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.3535/Ε Αθήνα 04/07/2019 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2019» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΝΟΙΧΤΟ Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων- Κορασίδων 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΝΟΙΧΤΟ Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων- Κορασίδων 2018 Προς ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Θεσσαλονίκη, 2.4.2018 Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το: ΑΝΟΙΧΤΟ Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΑΕΑ 15/10/ ΔΣΕ

ΠΕΑΕΑ 15/10/ ΔΣΕ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ Η ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το :

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : Αθήνα, 31.5.2018 Προς : Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισµός Προπονητών Βόλεϊ

Κανονισµός Προπονητών Βόλεϊ Κανονισµός Προπονητών Βόλεϊ ΑΡΘΡΟ 1ο ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Α ΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 1. Το επάγγελµα του προπονητή Πετοσφαίρισης στην Ελλάδα έχουν το δικαίωµα

Διαβάστε περισσότερα

α) Η Απόφαση του εκάστοτε υπουργού, ο οποίος είχε αρμοδιότητα να συστήνει αυτές τις επιτροπές από το 2000 έως σήμερα.

α) Η Απόφαση του εκάστοτε υπουργού, ο οποίος είχε αρμοδιότητα να συστήνει αυτές τις επιτροπές από το 2000 έως σήμερα. "Φως" στο "φαγοπότι" της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τα τελευταία 10 χρόνια "ανάβει" καταγγελία υπαλλήλου της ΓΓΑ, που ήδη βρίσκεται στα χέρια του Οικονομικού Αθλητικού Εισαγγελέα Στέφανου Μπαξεβάνη

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η. ΘΕΜΑ: Κανονισμός Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Α Π Ο Φ Α Σ Η. ΘΕΜΑ: Κανονισμός Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΘΕΜΑ: Κανονισμός Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις: α) Του Α.Ν. 397/1968 «Περί επανασυστάσεως της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και των αρμοδιοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Κ ΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Π ΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Π Ο ΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κ ΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Π ΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Π Ο ΟΣΦΑΙΡΟΥ Κ ΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Π ΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Π Ο ΟΣΦΑΙΡΟΥ Ι ΟΥΝΙΟΣ 2009 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ Προοίµιο Ο παρών κανονισµός εκδίδεται σύµφωνα µε το άρθρο 2 παρ. 2 του καταστατικού της Ε.Π.Ο. και προβλέπει για

Διαβάστε περισσότερα

14 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

14 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 14 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016 Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών αφού έλαβαν υπόψη : α) Το Καταστατικό της Ε.Ο.Α.Κ. β) Τις διατάξεις των Κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ. 3577/Ε Αθήνα 8/07/2019 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ «2019» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2015-2016 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Οµοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της.

Διαβάστε περισσότερα

Για να συμμετάσχει ένας Αθλητής στην Άδεια Ικανότητας Ιππικής Αντοχής θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 14 ο έτος της ηλικίας του.

Για να συμμετάσχει ένας Αθλητής στην Άδεια Ικανότητας Ιππικής Αντοχής θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 14 ο έτος της ηλικίας του. Αρ. Πρωτ. 59... Θεσ/νίκη 02/05/12 Προς τους Ομίλους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει την 3 η Αθλητού Ιππικής Αντοχής για το έτος 2012. Ημερίδα για την Άδεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το :

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : Αθήνα, 15.5.2018 Προς : Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2017 «Σταμάτης Κάσσης»

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2017 «Σταμάτης Κάσσης» Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της Ε.ΤΑ.Β.Ε. Αθήνα, 16.10.2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2017 «Σταμάτης Κάσσης»

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής συμφωνία για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία Κείμενο για όλους

Διεθνής συμφωνία για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία Κείμενο για όλους Διεθνής συμφωνία για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία Κείμενο για όλους Σελίδα 1 από 72 Αυτό το κείμενο είναι όλη η συμφωνία. Η συμφωνία είναι νόμος της Ελλάδας από τις 11 Απριλίου 2012. Μπορείς να

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..2804 /Ε Αθήνα 01/06/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

καινούργιο,δικτυακό αυτό χώρο μέσα απο τον οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για θέματα σχετικά

καινούργιο,δικτυακό αυτό χώρο μέσα απο τον οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για θέματα σχετικά Το Δ.Σ. της Ένωσης σας καλοσωρίζει στον, καινούργιο,δικτυακό αυτό χώρο μέσα απο τον οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για θέματα σχετικά με τις δραστηριότητές της,τα πρωταθλήματα, τις βαθμολογίες και τα νέα

Διαβάστε περισσότερα