hp scanjet 4400c series 5400c series

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "hp scanjet 4400c series 5400c series"

Transcript

1 hp scanjet 4400c series 5400c series

2 2 Πληροφορίες για τα πνευµατικά δικαιώµατα Πνευµατικά δικαιώµατα 2001 Hewlett- Packard Company Με επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή, ή µετάφραση χωρίς προηγούµενη γραπτή άδεια, εκτός αν επιτρέπεται από τους νόµους για τα πνευµατικά δικαιώµατα. Αναγνώριση εµπορικών σηµάτων Τα Microsoft, Windows, και Windows NT, είναι σήµατα κατατεθέντα στις ΗΠΑ της Microsoft Corporation. Το EnergyStar είναι σήµα κατατεθέν της Υπηρεσίας Περιβαλλοντικής Προστασίας των ΗΠΑ. Όλα τα άλλα προϊόντα που αναφέρονται εδώ µπορεί να είναι εµπορικά σήµατα των αντίστοιχων εταιριών. Εγγύηση Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Η Hewlett-Packard δεν παρέχει κανενός είδους εγγύηση σχετικά µε αυτό το προϊόν. Η HEWLETT-PACKARD ΕΙ ΙΚΑ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ. Η Hewlett-Packard δεν θα είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε άµεση έµµεση, τυχαία ή επακόλουθη ζηµία σχετικά µε την παροχή ή τη χρήση αυτών των πληροφοριών. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ: ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ: Η χρήση, η αναπαραγωγή ή η δηµοσιοποίηση από την Κυβέρνηση υπόκεινται σε περιορισµούς όπως ορίζονται στην υποπαράγραφο (γ) (1) (ii) στο άρθρο ικαιωµάτων σε Τεχνικά εδοµένα στο DFARS Το υλικό που σαρώνεται µε αυτό το προϊόν µπορεί να προστατεύεται από κρατικούς νόµους ή άλλους κανονισµούς, όπως οι νόµοι περί πνευµατικών δικαιωµάτων. Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για συµµόρφωση µε όλους τους σχετικούς νόµους και κανονισµούς.

3 3 1 µ Αυτή η ενότητα παρέχει πληροφορίες για την εγκατάσταση του σαρωτή και την επίλυση θεµάτων που µπορεί να παρουσιαστούν κατά την εγκατάσταση. Για προβλήµατα κατά τη χρήση µετά την εγκατάσταση, δείτε το εγχειρίδιο χρήσης. µ Βεβαιωθείτε ότι έχετε USB ή παράλληλη διασύνδεση στον υπολογιστή σας. Απεγκαταστείστε κάθε προηγούµενο λογισµικό σάρωσης HP στον υπολογιστή σας. Αν συνδέσετε το σαρωτή σε υπολογιστή Macintosh και αυτός ο σαρωτής υποστηρίζει το Mac OS, εντοπίστε το πακέτο CD για Macintosh και την τεκµηρίωση. Για λεπτοµερή αναφορά ποια µοντέλα σαρωτή επηρεάζονται από τη σηµείωση µόνο για ορισµένα µοντέλα, δείτε το εγχειρίδιο χρήσης. µ είτε τη συσκευασία µεταφοράς του σαρωτή.

4 4 Εγκατάσταση και επίλυση προβληµάτων 1. µ ADF XPA παράλληλο καλώδιο σαρωτής ίσκος θέσης XPA καλώδιο τροφοδοσίας CD-ROM καλώδιο USB Σαρωτής HP Scanjet 4400c series ή 5400c series HP Precisionscan Pro CD-ROM καλώδιο USB Παράλληλο καλώδιο (µόνο για ορισµένα µοντέλα) καλώδιο τροφοδοσίας Προσαρµογέας ιαφανειών HP Scanjet (XPA) µε βοηθητικό εξοπλισµό (µόνο για ορισµένα µοντέλα) Αυτόµατος Τροφοδότης Εγγράφων HP Scanjet (ADF) (µόνο για ορισµένα µοντέλα)

5 Εγκατάσταση και επίλυση προβληµάτων 5 2. µ a b c Κλείστε όλα τα ανοικτά προγράµµατα. Εντοπίστε το HP Precisionscan Pro CD-ROM που είναι κατάλληλο για τη γλώσσα σας. Εισάγετε το CD-ROM στον υπολογιστή σας. Ακολουθείστε τις οδηγίες της οθόνης, ή, αν το πρόγραµµα εγκατάστασης δεν κάνει αυτόµατη εκκίνηση: Στο µενού Start, κάντε κλικ στο Run και πληκτρολογήστε: x:setup.exe, όπου το x είναι το γράµµα του οδηγού του CD-ROM. Σηµ.: Το πρόγραµµα εγκατάστασης προτείνει ποια σύνδεση θα χρησιµοποιήσετε. 3. (µ µ µ ) Εντοπίστε το κλείδωµα στο κάτω µέρος του σαρωτή και στη συνέχεια χρησιµοποιήστε το δάχτυλό σας για να µετακινήσετε το κλείδωµα στη θέση ξεκλειδώµατος. Αν το κλείδωµα δε βρίσκεται εντελώς στη θέση ξεκλειδώµατος, θα ακούσετε ένα ήχο τριβής όταν προσπαθείτε να σαρώσετε.

6 6 Εγκατάσταση και επίλυση προβληµάτων 4. ADF (µ µ µ ) Αν ο σαρωτής σας περιλαµβάνει ένα ADF ή αν αγοράσετε ένα ξεχωριστά, συνδέστε το στο σαρωτή. Χρησιµοποιήστε το ADF για να σαρώσετε πολλαπλές σελίδες. a Συνδέστε το ADF στο σαρωτή. b Συνδέστε το καλώδιο του ADF στη θύρα του στο σαρωτή. c θύρα ADF Συνδέστε το δίσκο εισόδου µε το ADF. Εισάγετε τις προεξοχές στο δίσκο εισόδου στις υποδοχές του ADF. Σπρώξτε απαλά το δίσκο εισόδου έως ότου ακούσετε ένα κλικ. είτε το εγχειρίδιο χρήσης για οδηγίες χρήσης.

7 Εγκατάσταση και επίλυση προβληµάτων 7 5. Windows: Κατά τη διάρκεια εγκατάστασης του λογισµικού, εσείς ή το λογισµικό εγκατάστασης επιλέξτε µια σύνδεση διασύνδεσης. Για USB χρησιµοποιήστε τις παρακάτω οδηγίες. Για παράλληλη, πηγαίνετε στο "Αν χρησιµοποιείτε παράλληλη. Για USB: Συνδέστε το καλώδιο USB µεταξύ της θύρας USB στο σαρωτή και τη θύρα USB στον υπολογιστή. Αν χρησιµοποιείτε παράλληλη: a Κλείστε τον υπολογιστή. Αν ΕΝ έχετε εκτυπωτή, πηγαίνετε στο βήµα γ. b Αποσυνδέστε το παράλληλο καλώδιο του εκτυπωτή από τον υπολογιστή σας και συνδέστε το µε την παράλληλη θύρα στο σαρωτή (εικονίδιο εκτυπωτή). c Συνδέστε τον υπολογιστή σας µε την άλλη παράλληλη θύρα στο σαρωτή (εικονίδιο υπολογιστή) χρησιµοποιώντας παράλληλο καλώδιο. ΜΗΝ συνδέετε το καλώδιο USB. Σηµ.: Αν ο σαρωτής σας δεν συνοδευόταν από παράλληλο καλώδιο και πρέπει να χρησιµοποιήσετε παράλληλη σύνδεση (δεν έχετε USB), δείτε το αρχείο read me για πληροφορίες µε ποιο τρόπο θα αγοράσετε το σωστό παράλληλο καλώδιο (κωδικός HP C9874A). παράλληλη θύρα θύρα USB

8 8 Εγκατάσταση και επίλυση προβληµάτων 6. a b Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας ανάµεσα στο σαρωτή και σε ένα κύκλωµα προστασίας από απότοµες µεταβολές τάσης ή µια γειωµένη πρίζα µε εύκολη πρόσβαση. Αυτό ανοίγει το σαρωτή. Αν κλείσετε τον υπολογιστή, κάντε επανεκκίνηση τώρα. Σηµ.: Όταν ο υπολογιστής σας εντοπίσει νέο εξοπλισµό, µπορεί να δείτε ένα µήνυµα που αναφέρει ότι ένα αρχείο δεν βρέθηκε. Για την επίλυση αυτού του προβλήµατος, αναζητείστε τον οδηγό του CD-ROM σας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο OK για να κλείσετε το πλαίσιο διαλόγου.

9 Εγκατάσταση και επίλυση προβληµάτων 9 7. Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω: Κουµπιά σαρωτή. Κάντε άµεση σάρωση σε προορισµό πατώντας ένα από τα κουµπιά στον µπροστινό πίνακα. είτε το εγχειρίδιο χρήσης για επισκόπηση των κουµπιών του σαρωτή. Λογισµικό HP PrecisionScan Pro. Χρησιµοποιείστε το λογισµικό για να δείτε ή να αλλάξετε την εικόνα σάρωσης. 8. XPA ( ) (µ µ µ ) Για να σαρώσετε 35 mm slides ή αρνητικά: a Συνδέστε το καλώδιο του XPA στη θύρα του στη σαρωτή. θύρα XPA b Αν κλείσετε τον υπολογιστή, κάντε επανεκκίνηση τώρα. c Κάντε εκκίνηση ή επανεκκίνηση του λογισµικού HP Precisionscan Pro. είτε το εγχειρίδιο χρήσης για οδηγίες χρήσης.

10 10 Εγκατάσταση και επίλυση προβληµάτων Για υποστήριξη προϊόντος και προδιαγραφές δείτε το "Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές" στη σελίδα 21. Για εγκατάσταση της επίλυσης προβληµάτων, δείτε τις πληροφορίες παρακάτω σε αυτή την ενότητα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε το σαρωτή σας, δείτε τις οδηγίες χρήσης. Για να δείτε ιδέες, συµβουλές και βοηθητικό εξοπλισµό, επισκεφτείτε το HP Scanjet website στη διεύθυνση Για πληροφορίες υποστήριξης πελατών στο Web, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Το λογισµικό HP Photo Printing διατίθεται στα αγγλικά µόνο σε ορισµένες χώρες. Για βοήθεια στη γλώσσα σας, πατήστε το κουµπί Photo Reprint στο σαρωτή, κάντε κλικ στο Help και στη συνέχεια κάντε κλικ στον Σύντοµο Οδηγό Αναφοράς.

11 Εγκατάσταση και επίλυση προβληµάτων 11 µ Αν ο σαρωτής ή το λογισµικό δεν λειτουργούν, εκτελέστε πρώτα αυτά τα βήµατα. Ελέγξτε ότι το καλώδιο τροφοδοσίας είναι συνδεδεµένο µε ασφάλεια στο σαρωτή και σε µια πρίζα που λειτουργεί ή σε ένα κύκλωµα προστασίας από απότοµες µεταβολές τάσης που είναι ενεργοποιηµένο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει σωστά και µε ασφάλεια το σαρωτή στον υπολογιστή χρησιµοποιώντας ή τη διασύνδεση Universal Serial Bus (USB) ή τη διασύνδεση I/O Input/Output (I/O). είτε το "Χρήση διασυνδέσεων" στη σελίδα 13. Αν ο σαρωτής κάνει ένα δυνατό τρίξιµο, βεβαιωθείτε ότι ο σαρωτής είναι ξεκλείδωτος. Μετακινήστε το κλείδωµα προς τα κάτω στη θέση ξεκλειδώµατος. Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από το σαρωτή και κλείστε τον υπολογιστή. Μετά από 30 δευτερόλεπτα, συνδέστε ξανά το καλώδιο τροφοδοσίας και ανοίξτε τον υπολογιστή, µε αυτήν τη σειρά. Αν λάβετε σφάλµατα αρχείου εγκατάστασης, ή αν δεν τρέχει το λογισµικό σάρωσης, βεβαιωθείτε ότι όλα τα προγράµµατα είναι κλειστά και ολοκληρώστε τα παρακάτω βήµατα: a b c d e Αν έχετε οποιαδήποτε προηγούµενη έκδοση του λογισµικού σάρωσης της HP, απεγκαταστείστε αυτό το λογισµικό. (Για να απεγκαταστήσετε το λογισµικό, ακολουθείστε τις οδηγίες που συνόδευαν το λογισµικό.) Κάντε κλικ στο Start, επιλέξτε Settings, κάντε κλικ στο Control Panel και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Add/Remove (για Windows 95, Windows 98 και Windows NT) ή στο Change (για Windows 2000, ή Windows Millennium (Me)). Μετά την οθόνη καλωσορίσµατος, κάντε διπλό κλικ στην επιλογή Repair στη δεύτερη οθόνη. (Η επιλογή Repair θα επανεγκαταστήσει το λογισµικό µε τις ίδιες επιλογές που επιλέξατε την πρώτη φορά.) Ακολουθείστε τις οδηγίες στην οθόνη. Αν ακόµη λαµβάνετε σφάλµατα αρχείου εγκατάστασης ή αν δεν τρέχει το λογισµικό σάρωσης, απεγκαταστείστε και επανεγκαταστείστε το λογισµικό σάρωσης HP. είτε το "Απεγκατάσταση του λογισµικού" στη σελίδα 20.

12 12 Εγκατάσταση και επίλυση προβληµάτων Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήµατος. είτε τη συσκευασία µεταφοράς του σαρωτή. Αν δεν έχετε αρκετό χώρο στο σκληρό δίσκο, αφαιρέστε τα αρχεία που δεν χρησιµοποιείτε ή εγκαταστείστε το λογισµικό σε έναν άλλο σκληρό δίσκο. Αν χρησιµοποιείτε ένα παράλληλο καλώδιο, βεβαιωθείτε ότι χρησιµοποιείτε µόνο την τροφοδοσία, τα καλώδια και τα εξαρτήµατα που παρέχονται µε τον εξοπλισµό ή εγκρίνονται ρητά από την HP. Αν λάβετε ένα µήνυµα όπως Ο κατάλογος προορισµού δεν είναι έγκυρος ή Ο φάκελος του προγράµµατος δεν είναι έγκυρος κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, πληκτρολογήστε ή βρείτε ένα έγκυρο φάκελο προορισµού κάνοντας κλικ στο Αναζήτηση (Browse), ή επαναφέρετε τις προεπιλεγµένες ρυθµίσεις. Το όνοµα του φακέλου προορισµού δεν µπορεί να περιέχει τους παρακάτω χαρακτήρες: /, \, :,?, *,<, >,, ή. Αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για έµπειρους χρήστες µε τη διασύνδεση, δείτε "Χρήση διασυνδέσεων" στη σελίδα 13 για τη συµβατότητα USB και παράλληλου καλωδίου και την επίλυση προβληµάτων. Αν οι πληροφορίες για την επίλυση προβληµάτων που χρειάζεστε δεν φαίνονται εδώ, ανατρέξτε στο HP Precisionscan Pro Read Me για τις περισσότερο πρόσφατες πληροφορίες. Αν ο σαρωτής σας δεν συνοδευόταν από παράλληλο καλώδιο και πρέπει να χρησιµοποιήσετε παράλληλη σύνδεση (δεν έχετε USB), δείτε το αρχείο read me για πληροφορίες µε ποιο τρόπο θα αγοράσετε το σωστό παράλληλο καλώδιο (κωδικός HP C9874A).

13 Εγκατάσταση και επίλυση προβληµάτων 13 Ο σαρωτής µπορεί να συνδεθεί µε τον υπολογιστή χρησιµοποιώντας διασύνδεση USB που συνιστάται για βέλτιστη απόδοση. Οι παράλληλες διασυνδέσεις παρέχονται επίσης σε όλα τα µοντέλα, ωστόσο µόνο ορισµένα µοντέλα αποστέλλονται µε τα παράλληλα καλώδια στη συσκευασία. Όταν τρέχετε το πρόγραµµα εγκατάστασης για το λογισµικό σάρωσης, το πρόγραµµα ψάχνει να δει αν ο υπολογιστής υποστηρίζει USB. Αν το πρόγραµµα εγκατάστασης εµφανίσει ένα µήνυµα που να λέει ότι δεν µπορεί να βρει USB αλλά νοµίζετε ότι έχετε, δείτε το "Έλεγχος της συµβατότητας USB" στη σελίδα 14. Αν έχετε προβλήµατα µε την παράλληλη σύνδεση δείτε το "Έλεγχος παράλληλης συµβατότητας" στη σελίδα 15.

14 14 Εγκατάσταση και επίλυση προβληµάτων µ USB Ο σαρωτής µπορεί να συνδεθεί µε τον υπολογιστή χρησιµοποιώντας µια σύνδεση USB. Μπορείτε να χρησιµοποιείτε µια σύνδεση USB αν ο υπολογιστής σας πληροί αυτές τις απαιτήσεις: Ο υπολογιστής έχει στο πίσω µέρος σύνδεση USB (δείτε παρακάτω). Ο υπολογιστής τρέχει Microsoft Windows 98, 2000, ή Windows Me. Σηµ.: Οι συνδέσεις USB δεν υποστηρίζονται σε Windows 95 και σε Windows NT 4.0. Στο BIOS του υπολογιστή, είναι ενεργοποιηµένο το USB. Με ορισµένους παλαιότερους υπολογιστές, είναι απενεργοποιηµένο. είτε την τεκµηρίωση που παρέχεται µε τον υπολογιστή. Αν αλλάξετε το BIOS, επανεκκινήστε τον υπολογιστή και εγκαταστείστε ξανά το λογισµικό. Αν το USB δεν έχει εντοπιστεί ακόµη, δείτε το "Εκτέλεση βασικής επίλυσης προβληµάτων" στη σελίδα 11, ή χρησιµοποιήστε την παράλληλη σύνδεση. είτε το "Έλεγχος παράλληλης συµβατότητας" στη σελίδα 15. Θύρα USB στο σαρωτή Θύρα USB στον υπολογιστή

15 Εγκατάσταση και επίλυση προβληµάτων 15 µ Ο σαρωτής µπορεί να συνδεθεί µε τον υπολογιστή χρησιµοποιώντας µια παράλληλη διασύνδεση. Βεβαιωθείτε ότι χρησιµοποιείτε το παράλληλο καλώδιο που αποστέλλεται στη συσκευασία ή ένα παράλληλο καλώδιο που έχει εγκριθεί ρητά από την HP. Πρέπει να χρησιµοποιείτε παράλληλη διασύνδεση αν επιλέγετε παράλληλη κατά τη διάρκεια εγκατάστασης του λογισµικού σάρωσης ή αν στον υπολογιστή σας ταιριάζει ένα ή και τα δύο από τα παρακάτω: Ο υπολογιστής σας τρέχει σε Windows 95 ή σε Windows NT 4.0. Ο υπολογιστής σας ΕΝ έχει θύρα USB. συνδέεται µε τον υπολογιστή συνδέεται µε τον εκτυπωτή

16 16 Εγκατάσταση και επίλυση προβληµάτων µ Για να επαληθεύσετε ότι η παράλληλη εγκατάσταση αναγνωρίζεται στο λογισµικό, ακολουθείστε αυτά τα βήµατα: 1 Από το µενού Εκκίνηση (Start), κάντε κλικ στο Πίνακας Ελέγχου (Control Panel)και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Σύστηµα (System). 2 Επιλέξτε την καρτέλα Εξοπλισµός (Hardware) και κάντε κλικ στο ιαχειριστής Συσκευής (Device Manager). 3 Κάντε κλικ στο σύµβολο συν δίπλα στο Imaging Devices. Αν το παράλληλο καλώδιο έχει εγκατασταθεί σωστά, θα αναφερθεί ο καθορισµός του σαρωτή HP. Αν δεν βρίσκεται σε αυτό το σηµείο, δοκιµάστε να επανεγκαταστήσετε τον εξοπλισµό. Αν το παράλληλο καλώδιο δεν λειτουργεί ακόµη, ακολουθείστε αυτά τα βήµατα: 1 Ανατρέξτε στη βασική εγκατάσταση επίλυσης προβληµάτων. είτε το "Εκτέλεση βασικής επίλυσης προβληµάτων" στη σελίδα Αν η σύνδεση ισχύος είναι ασφαλής, αλλά το λογισµικό δεν βρίσκει το σαρωτή, ψάξτε για αντιπαράθεση συσκευής. είτε το "Ψάξτε για αντιπαράθεση συσκευής" στη σελίδα Αν έχετε ελέγξει τη σύνδεση ασφαλούς ισχύος και τις αντιπαραθέσεις συσκευής και το λογισµικό δεν βρίσκει ακόµη το σαρωτή, ψάξτε για αντιπαράθεση πόρων. είτε το "Ψάξτε για αντιπαράθεση πόρων" στη σελίδα Αν έχετε ελέγξει τη σύνδεση ισχύος, τις αντιπαραθέσεις συσκευής και τις αντιπαραθέσεις πόρων και ο σαρωτής σας δεν λειτουργεί ακόµη, ελέγξτε τις ρυθµίσεις παράλληλης θύρας. είτε το "Ελέγξτε τις ρυθµίσεις παράλληλης θύρας" στη σελίδα Αν οι πληροφορίες για την επίλυση προβληµάτων που χρειάζεστε δεν φαίνονται εδώ, ανατρέξτε στο HP Precisionscan Pro Read Me για τις περισσότερο πρόσφατες πληροφορίες.

17 Εγκατάσταση και επίλυση προβληµάτων 17 Για αντιπαράθεση συσκευής παρουσιάζεται όταν υπάρχει πρόβληµα µε τις εξωτερικές συνδέσεις µεταξύ των διαφορετικών περιφερειακών εξοπλισµού. Αυτή η διαδικασία ελέγχου αντιπαράθεσης ισχύει µόνο για χρήστες Windows 95 ή Windows 98. Windows 95 ή Windows 98: 1 Στο µενού Έναρξη (Start), επιλέξτε Ρυθµίσεις (Settings) και κάντε κλικ στο Πίνακας Ελέγχου (Control Panel). 2 Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Σύστηµα (System). 3 Κάντε κλικ στην καρτέλα ιαχείριση Συσκευής (Device Manager). 4 Κάντε διπλό κλικ στο Σαρωτές (Scanners) (Windows 95) ή στο Συσκευή Εικόνας (Imaging Device) (Windows 98). 5 Αν εµφανιστεί ένα εικονίδιο µε θαυµαστικό ή µε ερωτηµατικό δίπλα στο όνοµα του σαρωτή, µπορεί να υπάρχει αντιπαράθεση συσκευής. Για να αφαιρέσετε την αντιπαράθεση συσκευής, βεβαιωθείτε ότι µόνο ένας εκτυπωτής και όχι οποιοδήποτε άλλο είδος συσκευής είναι συνδεδεµένος µε την παράλληλη θύρα του σαρωτή. Αν η συσκευή που είναι συνδεδεµένη µε την παράλληλη θύρα αφαιρεθεί, στη συνέχεια κλείστε και επανεκκινήστε τον υπολογιστή. Windows 2000: 1 Στο µενού Έναρξη (Start), κάντε κλικ στο Πίνακας Ελέγχου (Control Panel) και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Σύστηµα (System). 2 Κάντε κλικ στο σύµβολο συν δίπλα στο Θύρες (Ports) και επιλέξτε το Θύρα Εκτυπωτή ECP (ECP Printer Port). 3 Κάντε κλικ στο Ιδιότητες (Properties) και ψάξτε για τον καθορισµό αντιπαράθεσης στο κουτί στο κάτω µέρος της οθόνης. 4 Ανατρέξτε στην τεκµηρίωση χρήση για πληροφορίες σχετικά µε την επίλυση αντιπαραθέσεων. Windows NT: Αν σας συµβεί αντιπαράθεση συσκευής, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε µε τον διαχειριστή συστήµατος NT ή µε την υποστήριξη MS για NT.

18 18 Εγκατάσταση και επίλυση προβληµάτων Η αντιπαράθεση πόρων παρουσιάζεται όταν προκύπτει ένα πρόβληµα µε τις εσωτερικές συνδέσεις. Οι πόροι µπορεί να περιέχουν ή αντιπαραθέσεις Εισόδου/ Εξόδου (I/O) ή Γραµµές ιακοπής Αιτήµατος (IRQ). Μια αντιπαράθεση βάσης I/O (Είσοδος/Έξοδος) παρουσιάζεται όταν ένα αίτηµα γίνεται για ένα συγκεκριµένο πόρο και ένα πρόβληµα πόρου αποτρέπει την παροχή αυτού του αιτήµατος. Οι Γραµµές ιακοπής Αιτήµατος (IRQs) είναι γραµµές εξοπλισµού µε τις οποίες οι συσκευές µπορεί να αποστέλλουν σήµατα διακοπής στον µικροεπεξεργαστή. Όταν προσθέτετε µια νέα συσκευή σε έναν υπολογιστή, µερικές φορές πρέπει να ρυθµίσετε τον αριθµό IRQ θέτοντας ένα διακόπτη DIP. Αυτό καθορίζει ποια γραµµή διακοπής µπορεί να χρησιµοποιήσει η συσκευή. Μια αντιπαράθεση IRQ παρουσιάζεται όταν γίνονται πολλά αιτήµατα για τον ίδιο πόρο. Ψάξτε για τις αντιπαραθέσεις πόρου (βάση I/O και IRQ) στη ιαχείριση Συσκευής. Windows 95 και Windows 98: 1 Στο µενού Έναρξη (Start), επιλέξτε Ρυθµίσεις (Settings) και κάντε κλικ στο Πίνακας Ελέγχου (Control Panel). 2 Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Σύστηµα (System). 3 Κάντε κλικ στην καρτέλα ιαχείριση Συσκευής (Device Manager). 4 Κάντε διπλό κλικ στο Σαρωτές (Scanners) (Windows 95) ή στο Συσκευή Εικόνας (Imaging Device) (Windows 98). 5 Ψάξτε για θαυµαστικό στο µπροστινό µέρος της επωνυµίας του σαρωτή. Το θαυµαστικό δείχνει µια αντιπαράθεση πόρου. Σηµ.: Για ορισµένους υπολογιστές, η κάρτα ήχου µπορεί να προσπαθεί να µοιράζεται το IRQ7 µε τη θύρα LPT. Αν αυτό ισχύει, επιλέξτε το Κάρτα Ήχου (Sound Card) στη ιαχείριση Συσκευής και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Ιδιότητες (Properties) για να αλλάξετε τις ρυθµίσεις του πόρου της έτσι ώστε η κάρτα ήχου να χρησιµοποιεί ξεχωριστή IRQ. Windows 2000: 1 Στο µενού Έναρξη (Start), κάντε κλικ στο Πίνακας Ελέγχου (Control Panel) και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Σύστηµα (System). 2 Κάντε κλικ στο σύµβολο συν δίπλα στο Θύρες (Ports) και επιλέξτε το Θύρα Εκτυπωτή ECP (ECP Printer Port). 3 Κάντε κλικ στο Ιδιότητες (Properties) και ψάξτε για τον καθορισµό αντιπαράθεσης στο κουτί στο κάτω µέρος της οθόνης. 4 Ανατρέξτε στην τεκµηρίωση χρήση για πληροφορίες σχετικά µε την επίλυση αντιπαραθέσεων. Windows NT: Αν σας συµβεί αντιπαράθεση συσκευής, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε µε τον διαχειριστή συστήµατος NT ή µε την υποστήριξη MS για NT.

19 Εγκατάσταση και επίλυση προβληµάτων 19 µ Βεβαιωθείτε ότι οι παράλληλες θύρες έχουν τις σωστές ρυθµίσεις στη ιαχείριση Συσκευής. Windows 95 και Windows 98: 1 Στο µενού Έναρξη (Start), επιλέξτε Ρυθµίσεις (Settings) και κάντε κλικ στο Πίνακας Ελέγχου (Control Panel). 2 Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Σύστηµα (System). 3 Κάντε κλικ στην καρτέλα ιαχείριση Συσκευής (Device Manager). 4 Κάντε διπλό κλικ στο Θύρες (Ports). Οι πληροφορίες εδώ πρέπει να περιέχουν τις παρακάτω επιλογές: Η θύρα LPT1 πρέπει να είναι 378h µε IRQ7. Αν µια δεύτερη παράλληλη θύρα είναι εγκατεστηµένη, βεβαιωθείτε ότι δεν έχει πόρους αντιπαράθεσης. Η θύρα LPT2 πρέπει να είναι 278h µε IRQ5. Ακόµη κι αν η δεύτερη παράλληλη θύρα δεν έχει πόρο αντιπαράθεσης, δοκιµάστε να την αφαιρέσετε από το IRQ. 5 Κλείστε τον υπολογιστή. 6 Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας του σαρωτή και στη συνέχεια ξανασυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας του σαρωτή. (Μην αποσυνδέετε το σαρωτή χωρίς να κλείσετε πρώτα τον υπολογιστή.) 7 Ανοίξτε τον υπολογιστή. 8 Ρυθµίστε τη λειτουργία παράλληλης θύρας σε EPP ή σε ECP. Αυτό µπορεί να απαιτείται όταν ο υπολογιστής έχει ρύθµιση BIOS που παρεµβαίνει µε διαπραγµάτευση του προγράµµατος οδήγησης για λειτουργία σε κατάσταση EPP. Για πληροφορίες σχετικά µε ποιο τρόπο χρησιµοποιείτε το BIOS για να ρυθµίσετε τη λειτουργία της παράλληλης θύρας, δείτε την τεκµηρίωση που λάβατε µε τον υπολογιστή. Windows NT: 1 Στο µενού Έναρξη (Start), επιλέξτε Προγράµµατα (Programs), επιλέξτε Εργαλεία ιαχείρισης (Administrative Tools) Κοινό (Common), και κάντε κλικ στο Windows NT Diagnostics. 2 Επιλέξτε την καρτέλα Πόροι (Resources). 3 Ελέγξτε αν οι ρυθµίσεις της παράλληλης θύρας είναι σωστές.

20 20 Εγκατάσταση και επίλυση προβληµάτων µ Η επιλογή Απεγκατάσταση του προγράµµατος εγκατάστασης σας επιτρέπει να αφαιρέσετε το λογισµικό σάρωσης από τον υπολογιστή σας. Για να απεγκαταστήσετε το λογισµικό Σηµ.: Για να απεγκαταστήσετε το λογισµικό από Windows NT 4.0 ή 2000, πρέπει να συνδεθείτε µε δικαιώµατα διαχειριστή. 1 Κάντε κλικ στο Έναρξη (Start), επιλέξτε Ρυθµίσεις (Settings) και κάντε κλικ στο Πίνακας Ελέγχου (Control Panel). 2 Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Προσθαφαίρεση προγραµµάτων (Add/Remove Programs). 3 Επιλέξτε το λογισµικό HP Precisionscan Pro και κάντε κλικ στο Προσθαφαίρεση (Add/Remove) (για Windows 95, Windows 98 και Windows NT) ή Αφαίρεση (Remove) (για Windows 2000 και Windows Me). 4 Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

21 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές 21 2, Αυτή η ενότητα παρέχει πληροφορίες για την εύρεση υποστήριξης για το σαρωτή, την εγγύηση και τις προδιαγραφές. HP Web Η HP παρέχει αρκετούς πόρους στο Web για παροχή βοήθειας σχετικά µε τον υπολογιστή όποτε θέλετε. websites HP HP Επισκεφθείτε το για να βρείτε πληροφορίες σχετικά µε µοντέλο του σαρωτή σας. Εφόσον µπείτε στην ενότητα που καλύπτει το µοντέλο του σαρωτή σας, θα µπορέσετε να επιλέξετε σχετικά µε τη ρύθµιση και τη χρήση του σαρωτή σας, να κατεβάσετε προγράµµατα οδήγησης, να επιλύσετε ένα πρόβληµα, να κάνετε παραγγελίες και να βρείτε πληροφορίες σχετικά µε την εγγύηση. HP Scanjet website Επισκεφθείτε το για: συµβουλές για πιο αποτελεσµατική και δηµιουργική χρήση του σαρωτή. αναβαθµίσεις προγραµµάτων οδήγησης HP Scanjet και λογισµικό. HP Αν δεν µπορείτε να βρείτε απάντηση για τις απορίες σας χρησιµοποιώντας τα sites που αναφέρονται παρακάτω, επισκεφτείτε το Από εδώ, µπορείτε να βρείτε πως να επικοινωνήσετε µε την HP µε ηλεκτρονικό ταχυδροµείο, τηλέφωνο και άλλους τρόπους.

22 22 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές µ HP Εκτός από το Web, µπορείτε να επικοινωνήσετε µε την HP τηλεφωνικά ή µέσω ηλεκτρονικού ταχυδροµείου για υποστήριξη και υπηρεσίες για το σαρωτή σας. Οι τιµές, η διαθεσιµότητα και οι ώρες υποστήριξης υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. µ HP Η τηλεφωνική γραµµή υποστήριξης της Hewlett-Packard µπορεί να βοηθήσει στην επίλυση προβληµάτων σχετικά µε: τις ρυθµίσεις την εγκατάσταση τη διαµόρφωση τη λειτουργία Για απορίες σχετικά µε το λειτουργικό σύστηµα ή τη διαµόρφωση του δικτύου, επικοινωνήστε µε το σηµείο αγοράς ή µε ένα εσωτερικό τµήµα υποστήριξης. Για βοήθεια µε εξοπλισµό ή λογισµικό που δεν είναι της HP, επικοινωνήστε µε τον κατασκευαστή του άλλου προϊόντος. Έχετε έτοιµες τις παρακάτω πληροφορίες πριν καλέσετε: σειριακός αριθµός (βρίσκεται στο πίσω ή το κάτω µέρος του σαρωτή) όνοµα προϊόντος ηµεροµηνία αγοράς

23 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές 23 µ Για ένα έτος από την αγορά, παρέχεται δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη. Αν είναι υπεραστική κλήση, χρεώνεστε την υπεραστική κλήση. Καλέστε (208) Το προσωπικό υποστήριξης είναι διαθέσιµο από τις 6 πµ έως τις 6 µµ Mountain Time, ευτέρα έως Παρασκευή, ή 9 πµ έως 4 µµ Σάββατο. Καλέστε (900) Η χρέωση είναι $2.50 ανά λεπτό µε µέγιστη τα $25.00, µε χρέωση στον λογαριασµό του τηλεφώνου. Η χρέωση αρχίζει µόνο όταν συνδεθείτε µε ένα τεχνικό υποστήριξης. Αν νοµίζετε ότι το προϊόν HP χρειάζεται επισκευή, καλέστε το Κέντρο Υποστήριξης Πελατών, το οποίο µπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν χρειάζεται επισκευή και να σας καθοδηγήσουν σε ένα σηµείο επισκευής. ιαφορετικά, επικοινωνήστε µε το κατάστηµα απ' όπου αγοράσατε το προϊόν. Ή επισκεφτείτε το για το πιο κοντινό γραφείο πωλήσεων και επισκευών. Αν χρειαστείτε βοήθεια για το προϊόν HP, επικοινωνήστε µε τον αριθµό τηλεφώνου που αναγράφεται παρακάτω για το Κέντρο Υποστήριξης Πελατών στη χώρα σας. Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι δωρεάν για ένα έτος στην Ασία και το Νότιο Ειρηνικό και 30 µέρες για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Αν νοµίζετε ότι το προϊόν HP χρειάζεται επισκευή, καλέστε το Κέντρο Υποστήριξης Πελατών, το οποίο µπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν χρειάζεται επισκευή και να σας καθοδηγήσουν σε ένα σηµείο επισκευής. ιαφορετικά, επικοινωνήστε µε το κατάστηµα απ' όπου αγοράσατε το προϊόν. Ή επισκεφτείτε το για το πιο κοντινό γραφείο πωλήσεων και επισκευών.

24 24 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές Αν ο παρακάτω αριθµός άλλαξε, επισκεφτείτε το για να βρείτε ένα νέο. (5411) (εκτός Αργεντινής) +61 (3) Ολλανδικά: +32 (0) Γαλλικά: +32 (0) µ +84 (0) (11) (περιοχή Sao Paulo) (εκτός ευρύτερης περιοχής Sao Paulo) +33 (0) µ +49 (0) (24 PF/min) µ (0) (0) µ µ µ (208) (21) (0) (0) (για υποστήριξη κατά την περίοδο εγγύησης) (για υποστήριξη µετά την περίοδο εγγύησης) +86 (0) µ

25 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές 25, µ +82 (2) (Σεούλ) (εκτός Σεούλ) +60 (3) (Κ. Λαµπούρ) (Πενάνγκ) +44 (0) (Πόλη του Μεξικού) (εκτός Πόλης Μεξ.) / +44 (0) (9) ( ΝΑ) (εκτός ΝΑ) +31 (0) (0) (380-44) µ (Μόσχα) (Αγ. Πετρούπολη) (0) (2) (2) (53) (Τσιάνγκ-Μάι) (0) (2) (0) (Business Computing Μετα την πώληση) (Home Computing Μετα την πώληση)

26 26 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές ΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ HEWLETT-PACKARD ΠΡΟΪΟΝ HP Οι σαρωτές HP Scanjet 4400c series ή 5400c series ή/και ο Αυτόµατος Τροφοδότης Εγγράφων HP Scanjet ή/ και ο Προσαρµογέας ιαφανειών HP Scanjet ΙΑΡΚΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ: 1 έτος 1 Η HP εγγυάται σε εσάς τον πελάτη τελικό χρήστη ότι ο εξοπλισµός HP, ο βοηθητικός εξοπλισµός και τα αναλώσιµα θα είναι ελεύθερα ελαττωµάτων στα υλικά και την εργασία µετά την ηµεροµηνία αγοράς, για την περίοδο που ορίζεται παραπάνω. Αν η HP λάβει ειδοποίηση για τέτοια ελαττώµατα, κατά τη διάρκεια της περιόδου ισχύος της εγγύησης, η HP, είτε θα επισκευάσει είτε θα αντικαταστήσει το προϊόν που θα αποδειχτεί ότι είναι ελαττωµατικό, κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Τα προϊόντα αντικατάστασης µπορεί να είναι καινούρια ή ισοδύναµα σε απόδοση µε καινούρια. 2 Η HP εγγυάται σε εσάς ότι το λογισµικό της HP δεν θα αποτύχει στην εκτέλεση των εντολών προγραµµατισµού του µετά την ηµεροµηνία αγοράς, για την περίοδο που ορίζεται παραπάνω, λόγω ελαττωµάτων στα υλικά και την εργασία όταν εγκατασταθεί και χρησιµοποιηθεί σωστά. Αν η HP λάβει ειδοποίηση για τέτοια ελαττώµατα κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης, η HP θα αντικαταστήσει το λογισµικό το οποίο δεν εκτελεί τις εντολές προγραµµατισµού τους λόγω τέτοιων ελαττωµάτων. 3 Η HP δεν εγγυάται ότι η λειτουργία των προϊόντων HP θα είναι αδιάλειπτη ή χωρίς σφάλµατα. Εάν η HP δεν είναι σε θέση, εντός εύλογου χρονικού διαστήµατος, να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει κάθε προϊόν µε τις προϋποθέσεις της εγγύησης θα έχετε το δικαίωµα καταβολής του αντίτιµου αγοράς µε άµεση επιστροφή του προϊόντος. 4 Τα προϊόντα ΗΡ µπορεί να περιέχουν επανακατασκευασµένα εξαρτήµατα ισοδύναµα σε απόδοση µε καινούργια ή µπορεί να έχουν υποβληθεί σε περιστασιακή χρήση. 5 Η εγγύηση δεν θα ισχύει για βλάβες που προκύπτουν από: α) ακατάλληλη ή ανεπαρκή συντήρηση ή διακρίβωση β) λογισµικό, διασύνδεση, εξαρτήµατα ή αναλώσιµα που δεν παρέχονται από την HP, γ) µη εξουσιοδοτηµένη τροποποίηση ή κακή χρήση, δ) λειτουργία εκτός των δηµοσιευµένων περιβαλλοντικών προδιαγραφών για το προϊόν, ή ε) ακατάλληλη επιτόπια προετοιµασία ή συντήρηση. 6 ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗ Η ΟΡΟΣ, ΓΡΑΠΤΗ Ή ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Ή ΥΠΟ ΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η HP ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟ ΗΛΟΥΜΕΝΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Ή ΟΡΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ,

27 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές 27 ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ. Ορισµένες χώρες, πολιτείες ή περιφέρειες δεν επιτρέπουν περιορισµούς στη διάρκεια ισχύος της υποδηλούµενης εγγύησης, οπότε οι παραπάνω περιορισµοί ή εξαιρέσεις µπορεί να µην ισχύουν στην περίπτωσή σας. Η παρούσα εγγύηση σας παρέχει συγκεκριµένα νοµικά δικαιώµατα και µπορεί να έχετε και άλλα δικαιώµατα τα οποία διαφέρουν από χώρα σε χώρα, πολιτεία σε πολιτεία ή από περιφέρεια σε περιφέρεια. 7 Η περιορισµένη εγγύηση της HP είναι έγκυρη σε κάθε χώρα ή περιοχή που η HP διαθέτει παρουσία υποστήριξης γι' αυτό το προϊόν και εµπορεύεται αυτό το προϊόν. Το επίπεδο υπηρεσιών εγγύησης που λαµβάνετε µπορεί να διαφέρει σύµφωνα µε τα τοπικά πρότυπα. Η HP δεν θα τροποποιήσει τη µορφή, την προσαρµογή ή τη λειτουργία του προϊόντος ώστε να το κάνει να λειτουργήσει σε µια χώρα για την οποία δεν προορίζεται να λειτουργεί για νοµικούς ή για κανονιστικούς λόγους. 8 ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΗΛΩΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑ ΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, Η HP Η ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ Ε ΟΜΕΝΩΝ Η ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ, ΕΙ ΙΚΕΣ, ΤΥΧΑΙΕΣ Η ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΚΕΡ ΩΝ Ή Ε ΟΜΕΝΩΝ) Ή ΑΛΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΖΗΜΙΑ Ή ΣΕ ΚΑΤΙ ΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Ορισµένες χώρες πολιτείες ή περιφέρειες δεν επιτρέπουν τον αποκλεισµό ή τον περιορισµό τυχαίων ή επακόλουθων ζηµιών, µε αποτέλεσµα ο παραπάνω περιορισµός ή αποκλεισµός να µην ισχύει στη περίπτωσή σας. 9 ΟΙ ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΗΛΩΣΗ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ, ΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝ, ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΣΕ ΕΣΑΣ. µ Αν νοµίζετε ότι ο σαρωτής, ο ADF ή το XPA χρειάζεται επισκευή, επικοινωνήστε πρώτα µε το Κέντρο Υποστήριξης Πελατών, το οποίο µπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν χρειάζεται επισκευή και θα σας υποδείξει ένα σηµείο επισκευών. είτε το "Επικοινωνία µε την Υποστήριξη Πελατών HP" στη σελίδα 22. ιαφορετικά, επικοινωνήστε µε το κατάστηµα απ' όπου αγοράσατε το προϊόν. Ή επισκεφτείτε το για το πιο κοντινό γραφείο πωλήσεων και επισκευών. Η επισκευή είναι δωρεάν κατά την περίοδο της εγγύησης. Μετά την περίοδο εγγύησης, η επισκευή θα χρεώνεται.

28 28 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές, ADF XPA Θερµοκρασία Λειτουργία: 10 έως 35 C (50 έως 95 F) Αποθήκευση: -40 έως 60 C (-40 έως 140 F) Υγρασία Λειτουργία: 15 τοις εκατό έως 80 τοις εκατό µη υγροποίηση 10 έως 35 C (50 έως 95 F) Αποθήκευση: µέχρι 90 τοις εκατό (0 έως 70 C ή 32 έως 158 F)

29 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές 29 Χαρακτηριστικά Σαρωτή Τύπος Σαρωτή Μέγιστο µέγεθος αντικειµένων Στοιχείο σάρωσης ιασύνδεση Οπτική ανάλυση Προδιαγραφές Επίπεδος 4400c series (χωρίς ADF): 216 χιλ. επί 297 χιλ. (8.5 επί ίντσες), 5400c series (εάν το µοντέλο έχει ADF): 216 χιλ. επί 356 χιλ. (8,5 ίν. επί 14 ίν.), ή πλάτος letter επί µήκος legal Συσκευή ζεύξης φορτίου USB ή παράλληλο 4400c series: 1200 dpi 5400c series: 2400 dpi Επιλέξιµη ανάλυση 12 dpi έως dpi σε κλίµακα 100% Επεξεργασία εικόνας (επιλογές) τάση γραµµής AC Κατανάλωση ενέργειας Βάρος Απόδοση τόνων, ρύθµιση οριακών τιµών, κλιµάκωση, παρεµβολή, ρύθµιση gamma, ρύθµιση µήτρας VAC, Hz 4400c και 4470c: 18 W µέγιστη, 7 W κατάσταση αναµονής, 5400c: 18 W µέγιστη, 9 W κατάσταση αναµονής 5470c: 18 W µέγιστη, 9 W κατάσταση αναµονής 5490c: 19 W µέγιστη, 9 W κατάσταση αναµονής Όλες οι σειρές σαρωτή συµµορφώνονται µε το ENERGY STAR. (Το ENERGY STAR είναι είναι σήµα κατατεθέν της Υπηρεσίας Περιβαλλοντικής Προστασίας των ΗΠΑ). Ως µέλος του ENERGY STAR, η Hewlett-Packard Company καθόρισε ότι αυτό το προϊόν πληροί τις οδηγίες ENERGY STAR ΓΙΑ ΑΠ Ο ΟΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΤΗ ΧΡΉΣΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ. 4400c series: 2.9 kg (6.2 lb) 5400c series: 4.0 kg (8.8 lb)

30 30 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές ADF Χαρακτηριστικά ADF Μέγεθος Βάρος Χωρητικότητα δίσκου χαρτιού Μέγιστο µέγεθος χαρτιού Ελάχιστο µέγεθος χαρτιού Μέγιστο βάρος χαρτιού Ελάχιστο βάρος χαρτιού Απαιτήσεις ισχύος Ταχύτητα Προδιαγραφές 490 επί 331 επί 99 χιλ. (19.27 επί επί 3.90 ίντσες) 2.55 kg (5.622 lb) 25 φύλλα των 75 g/m 2 (20 lb bond) 216 επί 356 χιλ. (8,5 επί 14 ίντσες) 88.9 by 127 mm (3.5 by 5 inches) 90 g/m 2 (24 lb bond) 60 g/m 2 (16 lb bond) 600 ma (24 VDC) 8 σαλ για φύλλα 216 επί 279 χιλ. (8,5 επί 11 ίντσες) XPA Χαρακτηριστικό XPA Μέγεθος Βάρος Απαιτήσεις ισχύος Προδιαγραφές 290 επί 85 επί 50 mm (11.42 επί 3.35 επί 1.97 ίντσες) kg (.9374 lb) 500 ma (12 VDC)

31 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές 31 µ µ Η ήλωση Θορύβου της Γερµανίας απαιτείται στη Γερµανία. Παρέχει τιµές θορύβου., ADF, XPA Gerauschemission LpS < 70 db am Arbeitsplatz normaler Betrieb nach DIN T. 19 Die Daten sind die Ergebnisse von Typprufungen

32 32 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές µµ FCC ( ) ( HP Scanjet 4400c series) Όνοµα Προµηθευτή: Hewlett-Packard Company ιεύθυνση Προµηθευτή: Colorado Digital Imaging st Avenue Greeley, CO ΗΠΑ Υπεύθ. Επικοινωνίας: CDI Regulatory Manager Τηλέφωνο: Όνοµα Προϊόντος: Σαρωτές HP Scanjet 4400c και 4470c series Αριθµός Μοντέλου: Σαρωτής HP Scanjet 4400c series: C9870A (Βασικό µοντέλο σαρωτή), C9877A (Παγκοσµίως), C9873A (Εµπορική χρήση στις ΗΠΑ), C9872A (Λιανική πώληση στις ΗΠΑ) Σαρωτής HP Scanjet 4470C series C9880A (Βασικό µοντέλο σαρωτή), C9887A (Παγκοσµίως), C9883A (Εµπορική χρήση στις ΗΠΑ), C9882A (Λιανική πώληση στις ΗΠΑ) Επιλογές Προϊόντος: C9861A (προσαρµογέας διαφάνειας; µπορεί να περιέχει διαφορετικό επίθηµα); επιλογές ισχύος προσαρµογέα Ο προµηθευτής που αναφέρεται παραπάνω δηλώνει ότι αυτό το προϊόν έχει δοκιµαστεί και διαπιστώθηκε ότι συµµορφώνεται µε τα όρια για ψηφιακή συσκευή Class B, σύµφωνα µε την Παράγραφο 15 των κανόνων FCC. Η λειτουργία υπόκειται στις ακόλουθες δύο συνθήκες: (1) Αυτή η συσκευή δεν µπορεί να προκαλέσει επιβλαβείς παρεµβολές και (2) Αυτή η συσκευή µπορεί να δεχτεί οποιεσδήποτε παρεµβολές λαµβάνει, συµπεριλαµβανοµένων και των παρεµβολών που µπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύµητη λειτουργία. Αυτά τα όρια είναι σχεδιασµένα να παρέχουν εύλογη προστασία από επιζήµιες παρεµβολές σε µια εγκατάσταση σε κατοικηµένο χώρο. Αυτός ο εξοπλισµός δηµιουργεί, χρησιµοποιεί και µπορεί να εκπέµπει ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων και αν δεν έχει εγκατασταθεί και χρησιµοποιηθεί σύµφωνα µε το εγχειρίδιο χρήσης, µπορεί να προκαλέσει βλαβερές παρεµβολές στις ραδιοφωνικές επικοινωνίες. Ωστόσο, δεν υπάρχει εγγύηση ότι δεν θα παρουσιαστεί παρεµβολή σε µια συγκεκριµένη εγκατάσταση. Αν αυτός ο εξοπλισµός προκαλέσει επιβλαβείς παρεµβολές σε συσκευές ραδιοφώνου ή τηλεόρασης, κάτι που µπορεί να προσδιοριστεί κλείνοντας και ανοίγοντας τη συσκευή του εξοπλισµού, ο χρήστης προτρέπεται να προσπαθήσει να διορθώσει τις παρεµβολές ακολουθώντας τα παρακάτω µέτρα: Αλλαγή προσανατολισµού ή αλλαγή θέσης της κεραίας λήψης. Αύξηση της απόστασης ανάµεσα στον εξοπλισµό και το δέκτη. Σύνδεση του εξοπλισµού σε µια πρίζα που βρίσκεται σε διαφορετικό κύκλωµα από αυτό που συνδέεται ο δέκτης. Συµβουλευτείτε τον αντιπρόσωπο ή έναν έµπειρο τεχνικό για ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Οι αλλαγές ή οι τροποποιήσεις σε αυτόν τον εξοπλισµό που δεν εγκρίνονται ρητά από τη Hewlett-Packard µπορούν να ακυρώσουν το δικαίωµα του χρήστη να λειτουργεί αυτόν τον εξοπλισµό. Χρησιµοποιείτε µόνο τα καλώδια, τις συνδέσεις, τα καλώδια τροφοδοσίας και τα πρόσθετα εξαρτήµατα που παρέχονται µε αυτόν τον εξοπλισµό ή έχουν εγκριθεί ρητά από τη Hewlett-Packard. Αναφορά ελέγχου στο αρχείο:c Ηµεροµηνία:Φεβρουάριος 2001

33 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές 33 µµ FCC ( ) ( HP Scanjet 5400c series) Όνοµα Προµηθευτή: Hewlett-Packard Company ιεύθυνση Προµηθευτή: Colorado Digital Imaging st Avenue, Greeley CO 80634, ΗΠΑ Υπεύθ. Επικοινωνίας: CDI Regulatory Manager Τηλέφωνο: Όνοµα Προϊόντος: Σαρωτές HP Scanjet 5400c, 5470c, και 5490c series Αριθµός Μοντέλου: Σαρωτής HP Scanjet 5400c series: C9850A (Βασικό µοντέλο σαρωτή), C9857A (Παγκοσµίως), C9853A (Εµπορική χρήση στις ΗΠΑ), C9852A (Λιανική πώληση στις ΗΠΑ) Σαρωτής HP Scanjet 5470C series C9860A (Βασικό µοντέλο σαρωτή), C9867A (Παγκοσµίως), C9863A (Εµπορική χρήση στις ΗΠΑ), C9862A (Λιανική πώληση στις ΗΠΑ) Σαρωτής HP Scanjet 5490C series C8510A (Βασικό µοντέλο σαρωτή), C8517A (Παγκοσµίως), C8513A (Εµπορική χρήση στις ΗΠΑ), C8512A (Λιανική πώληση στις ΗΠΑ) Επιλογές Προϊόντος: C9861A (προσαρµογέας διαφανειών; µπορεί να περιέχει διαφορετικό επίθηµα); C9866A (αυτόµατος τροφοδότης εγγράφων; µπορεί να περιέχει διαφορετικό επίθηµα); επιλογές ισχύος προσαρµογέα Ο προµηθευτής που αναφέρεται παραπάνω δηλώνει ότι αυτό το προϊόν έχει δοκιµαστεί και διαπιστώθηκε ότι συµµορφώνεται µε τα όρια για ψηφιακή συσκευή Class B, σύµφωνα µε την Παρ. 15 των κανόνων FCC. Η λειτουργία υπόκειται στις ακόλουθες συνθήκες: (1) Αυτή η συσκευή δεν µπορεί να προκαλέσει επιβλαβείς παρεµβολές & (2) Αυτή η συσκευή µπορεί να δεχτεί οποιεσδήποτε παρεµβολές λαµβάνει, συµπεριλαµβ. και των παρεµβολών που µπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύµητη λειτουργία. Αυτά τα όρια είναι σχεδιασµένα να παρέχουν εύλογη προστασία από επιζήµιες παρεµβολές σε µια εγκατάσταση σε κατοικηµένο χώρο. Αυτός ο εξοπλισµός δηµιουργεί, χρησιµοποιεί και µπορεί να εκπέµπει ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων και αν δεν έχει εγκατασταθεί και χρησιµοποιηθεί σύµφωνα µε το εγχειρίδιο χρήσης, µπορεί να προκαλέσει βλαβερές παρεµβολές στις ραδιοφωνικές επικοινωνίες. Ωστόσο, δεν υπάρχει εγγύηση ότι δεν θα παρουσιαστεί παρεµβολή σε µια συγκεκριµένη εγκατάσταση. Αν ο εξοπλισµός προκαλέσει επιβλαβείς παρεµβολές σε συσκευές ραδιοφώνου ή τηλεόρασης, κάτι που µπορεί να προσδιοριστεί κλείνοντας και ανοίγοντας τη συσκευή, ο χρήστης προτρέπεται να προσπαθήσει να διορθώσει τις παρεµβολές ακολουθώντας τα παρακάτω µέτρα: Αλλαγή προσανατολισµού ή αλλαγή θέσης της κεραίας λήψης. Αύξηση της απόστασης ανάµεσα στον εξοπλισµό και το δέκτη. Σύνδεση του εξοπλισµού σε πρίζα σε διαφορετικό κύκλωµα από του δέκτη. Συµβουλευτείτε τον αντιπρόσωπο ή έναν τεχνικό για ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Οι αλλαγές ή οι τροποποιήσεις σε αυτόν τον εξοπλισµό που δεν εγκρίνονται ρητά από τη Hewlett-Packard µπορούν να ακυρώσουν το δικαίωµα του χρήστη να λειτουργεί αυτόν τον εξοπλισµό. Χρησιµοποιείτε µόνο τα καλώδια, τις συνδέσεις, τα καλώδια τροφοδοσίας και τα πρόσθετα εξαρτήµατα που παρέχονται µε αυτόν τον εξοπλισµό ή έχουν εγκριθεί ρητά από τη Hewlett-Packard. Αναφορά ελέγχου στο αρχείο:c Ηµεροµηνία:Φεβρουάριος 2001

34 34 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές µµ ( ) ( HP Scanjet 4400c series) Σύµφωνα µε την Οδηγία 22 ISO/IEC και EN 45014: Όνοµα Προµηθευτή ιεύθυνση Προµηθευτή Hewlett-Packard Company Colorado Digital Imaging st Avenue, Greeley, Colorado 80634, ΗΠΑ δηλώνει ότι το ακόλουθο προϊόν: Όνοµα Προϊόντος Αριθµοί Μοντέλων Επιλογές προϊόντος Σαρωτές HP Scanjet 4400c και 4470c series Σαρωτής HP Scanjet 4400C series: C9870A (Βασικό µοντέλο σαρωτή), C9877A (Παγκοσµίως), C9873A (Εµπορική χρήση στις ΗΠΑ), C9872A (Λιανική πώληση στις ΗΠΑ) Σαρωτής HP Scanjet 4470C series C9880A (Βασικό µοντέλο σαρωτήr), C9887A (Παγκοσµίως), C9883A (Εµπορική χρήση στις ΗΠΑ), C9882A (Λιανική πώληση στις ΗΠΑ) C9861A (προσαρµογέας διαφανειών, µπορεί να περιέχει διαφορετικό επίθηµα), επιλογές ισχύος προσαρµογέα συµµορφώνεται µε τις ακόλουθες Προδιαγραφές Προϊόντων: Ασφάλεια EMC EN 60950:1992+A1:1992+A2:1993+A3:1995+A4:1996 +A11:1997 EN : 1994 Class 1 CISPR 22: 1993+A1+A2, Class B/ EN55022:1994+A1+A2, Class B IEC : 1995/EN : 1995 Class A IEC : 1994/EN : 1995 EN 55024: 1998 EN/IEC EN/IEC EN/IEC EN/IEC EN/IEC EN/IEC ; EN/IEC µ µ : Το προϊόν δια του παρόντος συµµορφώνεται µε τις απαιτήσεις της Οδηγίας Χαµηλής Τάσης 73/23/EEC και της Οδηγίας EMC 89/336/EEC και εποµένως φέρει τη σήµανση CE ανάλογα. Τα LEDs σε αυτό το προϊόν είναι Κλάσης 1 σύµφωνα µε το EN Greeley, Colorado, USA, Φεβρουάριος 2001

35 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές 35 µµ ( ) ( HP Scanjet 5400c series) Σύµφωνα µε την Οδηγία 22 ISO/IEC και EN 45014: Όνοµα Προµηθευτή ιεύθυνση Προµηθευτή Hewlett-Packard Company Colorado Digital Imaging st Avenue, Greeley, Colorado 80634, ΗΠΑ δηλώνει ότι το ακόλουθο προϊόν: Όνοµα Προϊόντος Αριθµοί Μοντέλων Επιλογές προϊόντος Σαρωτές HP Scanjet 5400c, 5470c και 5490c series Σαρωτής HP Scanjet 5400C series C9850A (Βασικό µοντέλο σαρωτή), C9857A (Παγκοσµίως), 9853A (Εµπορική χρήση στις ΗΠΑ), C9852A (Λιανική πώληση στις ΗΠΑ) Σαρωτής HP Scanjet 5470C series C9860A (Βασικό µοντέλο σαρωτή), C9867A (Παγκοσµίως), C9863A (Εµπορική χρήση στις ΗΠΑ), C9862A (Λιανική πώληση τις ΗΠΑ) Σαρωτής HP Scanjet 5490C series C8510A (Βασικό µοντέλο σαρωτή), C8517A (Παγκοσµίως), C8513A (Εµπορική χρήση στις ΗΠΑ), C8512A (Λιανική πώληση στις ΗΠΑ) C9861A (προσαρµογέας διαφανειών, µπορεί να περιέχει διαφορετικό επίθηµα), C9866A (αυτόµατος τροφοδότης εγγράφων; µπορεί να περιέχει διαφορετικό επίθηµα), επιλογές ισχύος προσαρµογέα συµµορφώνεται µε τις ακόλουθες Προδιαγραφές Προϊόντων: Ασφάλεια EMC EN 60950:1992+A1:1992+A2:1993+A3:1995+A4:1996 +A11:1997 EN : 1994 Class 1 CISPR 22: 1993+A1+A2, Class B/ EN55022:1994+A1+A2, Class B IEC : 1995/EN : 1995 Class A IEC : 1994/EN : 1995 EN : 1997/EN 55024: 1998 EN/IEC , 4kV CD, 8 kv AD EN/IEC , 3 V/m EN/IEC , 1kV Power Lines EN/IEC , High Energy Transients EN/IEC EN/IEC EN/IEC

36 36 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές µ µ : Το προϊόν δια του παρόντος συµµορφώνεται µε τις απαιτήσεις της Οδηγίας Χαµηλής Τάσης 73/23/EEC και της Οδηγίας EMC 89/336/EEC και εποµένως φέρει τη σήµανση CE ανάλογα. Τα LEDs σε αυτό το προϊόν είναι Κλάσης 1 σύµφωνα µε το EN Greeley, Colorado, USA, Φεβρουάριος 2001

37 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές 37 µµ HP Η Hewlett-Packard Company δεσµεύεται να παράσχει προϊόντα ποιότητας µε ορθό περιβαλλοντικά τρόπο. Αυτό το προϊόν σχεδιάστηκε µε ιδιότητες για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στο περιβάλλον. Η χρήση ενέργειας πέφτει σηµαντικά ενώ βρίσκεται σε κατάσταση χαµηλής ισχύος, που σηµαίνει αποθήκευση φυσικών πόρων και αποταµίευση χρηµάτων χωρίς να επηρεάζει την υψηλή απόδοση αυτού του προϊόντος. Αυτό το προϊόν προσδιορίζει το ENERGY STAR, που αποτελεί εθελοντικό πρόγραµµα για την ενθάρρυνση της ανάπτυξης προϊόντων γραφείου που έχουν αποδοτικότητα ενέργειας. Ως µέλος του Energy Star, η Hewlett-Packard Company καθόρισε ότι αυτό το προϊόν πληροί τις οδηγίες Energy Star για αποδοτικότητα στη χρήση ενέργειας. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Η σήµανση των πλαστικών εξαρτηµάτων βάρους πάνω από 25 g (0.88 oz) γίνεται σύµφωνα µε διεθνή πρότυπα που εντείνουν την ικανότητα προσδιορισµού πλαστικών υλών για σκοπούς ανακύκλωσης στο τέλος διάρκειας ζωής του προϊόντος.

38 38 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές µ / Αυτό το προϊόν HP (ο σαρωτής HP Scanjet 4400c και 5400c series) είναι σχεδιασµένος για ευκολία αποσυναρµολόγησης και για να παρέχει επιλογές διάθεσης τέλους διάρκειας ζωής µε τη χρήση κοινών συνδέσµων και εξαρτηµάτων που εφαρµόζουν. Αυτό το προϊόν της HP (ο σαρωτής HP Scanjet 4400c και 5400c series) έχει τα παρακάτω επίπεδα ισχύος ήχου: Σηµ.: Αυτές οι προδιαγραφές αντανακλούν επίπεδα ισχύος ήχου του σαρωτή χωρίς κανένα επισυναπτόµενο βοηθητικό εξοπλισµό. Κατηγορία Ηχητικός θόρυβος Κατάσταση λειτουργίας Προδιαγραφές <70 dba ( ηλωµένη ισχύς θορύβου ανά ISO 7779 και ISO 9926) <4 B LWAd µ Αυτό το προϊόν της HP (οι σαρωτές HP Scanjet 4400c series και 5400c series και το XPA) περιέχει µια λάµπα ατµού υδραργύρου (Ψυχρή Κάθοδος Φθορισµού) που περιέχει < 5 mg ( oz) υδράργυρου. Η HP παρέχει διάφορα προγράµµατα επιστροφής παλιών προϊόντων σε πολλές γεωγραφικές περιοχές. Για να δείτε αν υπάρχει κάποιο διαθέσιµο στην περιοχή σας, επικοινωνήστε µε το πλησιέστερο γραφείο πωλήσεων της HP. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτό το προϊόν περιέχει υδράργυρο. Κατάλληλη απόρριψη.

39 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές 39 µ Η HP παρέχει διάφορα προγράµµατα επιστροφής παλιών προϊόντων σε πολλές γεωγραφικές περιοχές. Για να δείτε αν υπάρχει κάποιο διαθέσιµο στην περιοχή σας, επικοινωνήστε µε το πλησιέστερο γραφείο πωλήσεων της HP. Τα προϊόντα που επιστρέφονται στην HP επαναχρησιµοποιούνται, ανακυκλώνονται ή απορρίπτονται µε υπεύθυνο τρόπο. Κάθε µήνα, η HP επαναχρησιµοποιεί ή ανακυκλώνει περισσότερο από 1,6 εκατ. κιλά (3.5 εκατ. lb) υλικών στα κέντρα ανάκτησης προϊόντων στη Γκρενόµπλ της Γαλλίας, στο Μπέµπλιγκεν της Γερµανίας και το Ρόσβιλ της Καλιφόρνια, ΗΠΑ. Αυτό αντιπροσωπεύει το 99 τοις εκατό του βάρους όλων των υλικών που λαµβάνουµε από τους πελάτες και από τις λειτουργίες της HP.

40 40 Υποστήριξη, εγγύηση και προδιαγραφές

HP Scanjet Professional Οδηγός έναρξης χρήσης

HP Scanjet Professional Οδηγός έναρξης χρήσης HP Scanjet Professional 3000 Οδηγός έναρξης χρήσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2009 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή ή η μετάφραση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Πνευµατικά δικαιώµατα και Άδεια χρήσης 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα της εταιρίας Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

HP Scanjet G3010 Οδηγός εγκατάστασης και υποστήριξης

HP Scanjet G3010 Οδηγός εγκατάστασης και υποστήριξης HP Scanjet G3010 Οδηγός εγκατάστασης και υποστήριξης Πνευµατικά δικαιώµατα και άδεια χρήσης 2006 Πνευµατικά δικαιώµατα Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή ή

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Eλληνικά. Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια

Eλληνικά. Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια Aυτός ο οδηγός περιλαµβάνει: "Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια" στη σελίδα 23. "Αντιµετώπιση προβληµάτων εγκατάστασης" στη σελίδα 24. "Εύρεση περισσότερων πληροφοριών" στη σελίδα 28. Πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια Aυτος ο οδηγος περιλαµβανει: "Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια" στη σελιδα 23. "Αντιµετωπιση προβληµατων εγκαταστασης" στη σελιδα 24. "Ευρεση περισσοτερων πληροφοριων" στη σελιδα 28. Πληροφοριες σχετικα

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο

S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 3. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 7 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 3. 5 S T O

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L Περιορισμένη εγγύηση

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L Περιορισμένη εγγύηση Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L28500 Περιορισμένη εγγύηση 2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P. 1η έκδοση Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG MPEG Η ενότητα αυτή αφορά τους χρήστες καρδιολογίας που προβάλλουν αρχεία MPEG. Ανατρέξτε στα θέµατα που ακολουθούν για βοήθεια στα προβλήµατα που ενδεχοµένως αντιµετωπίζετε κατά την προβολή αρχείων MPEG.

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο

S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 132 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 LASERJET PRO 400 MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν δεν

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα του ομίλου εταιρειών της Microsoft. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτής Designjet SD Pro. Περιορισμένη εγγύηση

Σαρωτής Designjet SD Pro. Περιορισμένη εγγύηση Σαρωτής Designjet SD Pro Περιορισμένη εγγύηση 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Έκδοση 1: Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς ειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για την πρώτη χρήση

Οδηγίες για την πρώτη χρήση Οδηγίες για την πρώτη χρήση Κεφάλαιο 1. Σύνδεση (4.1) 2. Αφαίρεση παλαιών οδηγών και συσκευών (4.2) 3. Εγκατάσταση σε Windows (4.3) 4. Έλεγχος µετά την εγκατάσταση (5)! G R 1 Εισαγωγή Αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΜ 56K V92 USB TRUST

ΜΟΝΤΕΜ 56K V92 USB TRUST Μέθοδος που πρέπει να ακολουθηθεί κατά την πρώτη χρήση Κεφάλαιο 1. Εγκατάσταση του προγράµµατος οδήγησης (4.1) 2. Σύνδεση του µόντεµ (4.1) 3. Χρήση του λογαριασµού στο ιαδίκτυο (6.1) 1 Εισαγωγή! Αυτή η

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Modem και τοπικό δίκτυο

Modem και τοπικό δίκτυο Modem και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση. 3.1 Αφαίρεση παλαιών οδηγών και συσκευών

Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση. 3.1 Αφαίρεση παλαιών οδηγών και συσκευών Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση Κεφάλαιο 1. Αφαίρεση παλαιών οδηγών και συσκευών (3.1) 2. Σύνδεση (3.2) 3. Εγκατάσταση σε Windows (3.3) 4. Έλεγχος µετά την εγκατάσταση (4.0) 1 Εισαγωγή Αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίες λειτουργίες

Κορυφαίες λειτουργίες Κορυφαίες λειτουργίες Περιεχόμενα Κοινή χρήση συσκευής USB στο δίκτυο...3 Κοινή χρήση εκτυπωτή USB...5 Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του υπολογιστή Mac με το Time Machine...6 Εφαρμογή NETGEAR genie...8

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α Τ Η Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Α Σ Ί Α Σ 4 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ά Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ά 4 Α Π Α Ι Τ Ή Σ Ε Ι Σ Σ Υ Σ Τ Ή Μ Α Τ Ο Σ 4 Ε Γ Κ Α Τ Ά Σ Τ Α Σ Η Ε

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. PU007V2 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. PU007V2 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών PU007V2 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών Εισαγωγή Μην εκθέσετε την κάρτα PU007V2 σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία ή κοντά σε στοιχεία θέρμανσης.

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής Smart WiFi AC1600

Δρομολογητής Smart WiFi AC1600 Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

FB000011 Κάρτα FireWire PCI 3 θυρών Sweex FB000010 Κάρτα FireWire PCI 4 θυρών Sweex

FB000011 Κάρτα FireWire PCI 3 θυρών Sweex FB000010 Κάρτα FireWire PCI 4 θυρών Sweex FB000011 Κάρτα FireWire PCI 3 θυρών Sweex FB000010 Κάρτα FireWire PCI 4 θυρών Sweex Εισαγωγή Σας ευχαριστούµε που αγοράσατε την κάρτα FireWire PCI Sweex. Η κάρτα αυτή σας δίνει πολλές δυνατότητες: - Η

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές κάρτες µέσων

Εξωτερικές κάρτες µέσων Εξωτερικές κάρτες µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εµπορικό σήµα του κατόχου του. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. PU013 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. PU013 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών PU013 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών Εισαγωγή Μην εκθέσετε την κάρτα PU013 σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία ή κοντά σε στοιχεία θέρμανσης.

Διαβάστε περισσότερα

Microsoft Windows 7: Οδηγός «Τα πρώτα βήµατα»

Microsoft Windows 7: Οδηγός «Τα πρώτα βήµατα» Microsoft Windows 7: Οδηγός «Τα πρώτα βήµατα» Ρύθµιση των Windows 7 Οι παράµετροι του υπολογιστή Dell είναι προδιαµορφωµένες µε βάση το λειτουργικό σύστηµα Microsoft Windows 7. Αν είναι η πρώτη φορά που

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτής φωτογραφιών HP Scanjet 4370 Εγχειρίδιο χρήσης

Σαρωτής φωτογραφιών HP Scanjet 4370 Εγχειρίδιο χρήσης Σαρωτής φωτογραφιών HP Scanjet 4370 Εγχειρίδιο χρήσης HP Scanjet 4370 Εγχειρίδιο χρήσης Πνευµατικά δικαιώµατα και άδεια χρήσης 2005 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή,

Διαβάστε περισσότερα

A B C D. 3 εν απαιτείται καµία ενέργεια 4 MD-3100 USB ADSL MODEM

A B C D. 3 εν απαιτείται καµία ενέργεια 4 MD-3100 USB ADSL MODEM MD-300 USB ADSL MODEM Πληροφορίες προϊόντος A B C D A. Λυχνία ισχύος (on:) συνδεδεµένο σε USB και ανοιχτός υπολογιστής / off: αποσυνδεδεµένο ή κλειστός υπολογιστής B. Ένδειξη ADSL LINK (αναβοσβήνει: αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Copyright 2007-2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιλαµβάνονται στο παρόν ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης

Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης Αυτός ο οδηγός περιγράφει την γρήγορη εγκατάσταση με τον οδηγό Smart Wizard της NETGEAR καθώς και την εγκατάσταση μεμονωμένου προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Microsoft είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών

Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών Σταθμός εργασίας αποτύπωσης εγγράφων HP Digital Sender Flow 8500 fn2, Σαρωτής εγγράφων HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών 8500 fn2 N9120 fn2 www.hp.com/go/dsflow8500fn2 www.hp.com/support/sjflown9120fn2

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων

Κάρτες εξωτερικών µέσων Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εµπορικό σήµα του κατόχου του. Η επωνυµία Java είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

TRUST USB2 EASY FILE TRANSFER CABLE. Οδηγίες για την πρώτη χρήση 1. Εγκατάσταση οδηγού (4.2) 2. Σύνδεση καλωδίου (4.3)

TRUST USB2 EASY FILE TRANSFER CABLE. Οδηγίες για την πρώτη χρήση 1. Εγκατάσταση οδηγού (4.2) 2. Σύνδεση καλωδίου (4.3) Οδηγίες για την πρώτη χρήση Κεφάλαιο 1. Εγκατάσταση οδηγού (4.2) 2. Σύνδεση καλωδίου (4.3)! 3. Μεταφορά αρχείων µεταξύ δύο Η/Υ (6.1) 1 Εισαγωγή Οι οδηγίες χρήσης αφορούν τους χρήστες του TRUST USB2 EASY

Διαβάστε περισσότερα