ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Τ.Ε.ΑΝ. Α.Ε.) Ημ. Απόφασης: Α.Π.: ΑΠΟΦΑΣΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Τ.Ε.ΑΝ. Α.Ε.) Ημ. Απόφασης: 14-07-2011 Α.Π.: 131485 ΑΠΟΦΑΣΗ"

Transcript

1 ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Τ.Ε.ΑΝ. Α.Ε.) (πρώην Τ.Ε.Μ.Π.Μ.Ε. ΑΕ) Λ. Αμαλίας, Αθήνα, Τηλ.: -, Fax:, ΑΔΑ: ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) Προς: Ωφελούμενους Συνημμένου Πίνακα Ημ. Απόφασης: -- Α.Π.: ΘΕΜΑ: Απόφαση Υπαγωγής Ωφελούμενων στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ Οίκον» ΑΠΟΦΑΣΗ Έχοντας υπόψη:. Τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθ. / του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης όπως τροποποιήθηκε από τον Κανονισμό (ΕΚ) Νο. / σε ό,τι αφορά την επιλεξιμότητα των επενδύσεων για την ενεργειακή απόδοση και την ανανεώσιμη ενέργεια στη στέγαση.. Τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθ. / του Συμβουλίου της ης Ιουλίου περί καθορισμού γενικών διατάξεων για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ταμείο Συνοχής, όπως τροποποιήθηκε με τον Κανονισμό (ΕΚ) / και την κατάργηση του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. /, και ειδικότερα το άρθρο.. Τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθ. / της Επιτροπής της ης Δεκεμβρίου για τη θέσπιση κανόνων σχετικά με την εφαρμογή του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. / του Συμβουλίου περί καθορισμού γενικών διατάξεων για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ταμείο Συνοχής, και ειδικότερα τα άρθρα.. Το Ν. / «Διαχείριση / Έλεγχος και Εφαρμογή Αναπτυξιακών Παρεμβάσεων για την προγραμματική περίοδο» (ΦΕΚ Α /..) και ειδικότερα τα άρθρα, και το άρθρο, παράγραφοι και αυτού.. Τον Ν. / «Αποκέντρωση, απλοποίηση και ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών του ΕΣΠΑ - και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ Α /--).. Το Ν. / (ΦΕΚ /Α/ ) «Περί Σύστασης Φορέα Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων» όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο του Ν. / (ΦΕΚ /Α/ ), με το άρθρο του Ν. / (ΦΕΚ /Α/ ), με το άρθρο του Ν. / (ΦΕΚ /Α/ ), με το άρθρο παρ. του Ν. / (ΦΕΚ /Α/ ), με το άρθρο του Ν. / (ΦΕΚ /Α/ ) και με το άρθρο του Ν. / (ΦΕΚ /Α/ ) και ισχύει σήμερα και ειδικότερα το άρθρο παρ. αυτού.. Το Ν. / (ΦΕΚ /Α/ ) «Μέτρα για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης των κτιρίων και άλλες διατάξεις». Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) του Ε.Π. Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) και των Π. -, Κρήτης και Νήσων, Θεσσαλίας - Στερεάς -, Αττικής με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

2 ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Τ.Ε.ΑΝ. Α.Ε.) ΑΔΑ: ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ. Το Ν. / (ΦΕΚ /Α/..) «Περί Δημοσίου Λογιστικού, ελέγχου των δαπανών του Κράτους και άλλες διατάξεις» όπως ισχύει και ιδίως το άρθρο αυτού.. Το Ν. / (ΦΕΚ /Α/ ) «Επιτάχυνση της ανάπτυξης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και άλλες διατάξεις σε θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής» και ειδικότερα το άρθρο αυτού.. Τον Ν. / (ΦΕΚ Α, /--) περί σύστασης του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ ΑΕ), ως καθολικός διάδοχος των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων της ανώνυμης εταιρείας με ειδικό τίτλο «ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ», που συστήθηκε με το Ν. /, όπως αυτός ισχύει σήμερα.. Την Κοινή Υπουργική Απόφαση /ΕΥΘΥ/.. περί Σύστασης του Ταμείου Χαρτοφυλακίου με την επωνυμία «ΤΑΜΕΙΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ» (ΦΕΚ Β, / --).. Την Κοινή Υπουργική Απόφαση /ΕΥΘΥ/-- για τη συγκρότηση της Επενδυτικής Επιτροπής του Ταμείου Εξοικονομώ κατ οίκον». Την Κοινή Υπουργική Απόφαση Φ.Β/Ε.///-- προκήρυξης του Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ οίκον» (ΦΕΚ Β, /--). Την Κοινή Υπουργική Απόφαση ΦΕ.///-- (ΦΕΚ Β, /--) περί Τροποποίησης του Οδηγού Προγράμματος. Την Κοινή Υπουργική Απόφαση ΦΕ.///-- (ΦΕΚ Β, /--) περί Τροποποίησης του Οδηγού Προγράμματος. Την Κοινή Υπουργική Απόφαση ΦΒ/Ε.///-- (ΦΕΚ Β, /-- ) περί Τροποποίησης του Οδηγού Προγράμματος. Τη συμφωνία χρηματοδότησης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της ΕΤΕΑΝ ΑΕ (πρώην ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ), με ημερομηνία --.. Τις συμφωνίες χρηματοδότησης και συνεπένδυσης μεταξύ της ΕΤΕΑΝ ΑΕ (πρώην ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ) και των συνεργαζόμενων χρηματοδοτικών ιδρυμάτων (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Efg Eurobank, Alpha Bank).. Την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΤΕΑΝ ΑΕ στη συνεδρίαση /--, η οποία εξέλεξε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΑΝ ΑΕ και το υπ. αριθμ. /-- πρακτικό ΔΣ με το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα και εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο κ. Αλέξανδρο Παπαρσένο, ως νόμιμο εκπρόσωπο της ΕΤΕΑΝ ΑΕ.. Τις «κατ αρχήν επιλέξιμες» εισερχόμενες ΕΤΕΑΝ ΑΕ αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα από τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.. Την απόφαση υπ. αριθμ /.. του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΕΑΝ ΑΕ οποία εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο να υπογράφει την κατάσταση επιλέξιμων, μη επιλέξιμων και μη υπαγόμενων αιτήσεων στο πρόγραμμα.. Την απόφαση /-- της Επενδυτικής Επιτροπής του «Ταμείο Εξοικονομώ κατ οίκον» για την υπαγωγή των επιλέξιμων αιτήσεων. Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) του Ε.Π. Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) και των Π. -, Κρήτης και Νήσων, Θεσσαλίας - Στερεάς -, Αττικής με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

3 ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Τ.Ε.ΑΝ. Α.Ε.) ΑΔΑ: ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ. ΓΕΝΙΚΑ Αποφασίζουμε την υπαγωγή στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ Οίκον» των Ωφελούμενων του συνημμένου Πίνακα του Παραρτήματος, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας, στους παρακάτω άξονες των Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα», του Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» και των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων των Περιφερειών Μεταβατικής Στήριξης του ΕΣΠΑ: Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα Αειφόρος Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας Άξονας Προτεραιότητας Άξονας προτεραιότητας : ενεργειακού συστήματος της χώρας και ενίσχυση. Άξονας προτεραιότητας :. Άξονας προτεραιότητας : ποιότητας ζωής. Άξονας προτεραιότητας : ποιότητας ζωής. Άξονας προτεραιότητας : ενέργειας. Άξονας προτεραιότητας : προσπελασιμότητας Περιφέρεια Νοτίου ". Άξονας προτεραιότητας : ποιότητας ζωής. Οι Πράξεις του Πίνακα του Παραρτήματος συγχρηματοδοτούνται από το Ελληνικό Δημόσιο και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Η συνολική επιλέξιμη δημόσια δαπάνη των πράξεων ανά Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, που θα πραγματοποιηθεί, δεν θα υπερβεί την εκχωρημένη συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη της κατηγορίας πράξεων, όπως εκάστοτε ισχύει. Συνολικά υπάγονται: Ωφελούμενοι, με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό επενδύσεων..,, όπως καταγράφονται στον Πίνακα του Παραρτήματος, που συνιστά αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των έργων από τους Ωφελούμενους, όπως αυτά περιγράφονται στον Πίνακα, είναι μήνες από την υπογραφή της δανειακής σύμβασης με τις συνεργαζόμενες τράπεζες. Καταληκτική ημερομηνία επιλεξιμότητας τόκων ορίζεται η --. Εάν μέχρι την υπογραφή της δανειακής σύμβασης δεν έχουν προσκομιστεί τα δικαιολογητικά που τυχόν δεν υποβλήθηκαν κατά την υποβολή της αίτησης, η υπαγωγή του Ωφελούμενου θα ανακληθεί. Τα ωφελήματα του Προγράμματος θα καταβληθούν υπό την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν οι όροι και προϋποθέσεις του Προγράμματος, όπως περιγράφονται στον Οδηγό Εφαρμογής του Προγράμματος (κεφάλαια και ) και στους όρους της σύμβασης δανείου με την Τράπεζα. Οι Δικαιούχοι του Πίνακα θα ενημερωθούν για την ένταξή τους στο Πρόγραμμα μέσω των συνεργαζόμενων χρηματοπιστωτικών οργανισμών εντός ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της παρούσης στους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, ώστε να Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) του Ε.Π. Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) και των Π. -, Κρήτης και Νήσων, Θεσσαλίας - Στερεάς -, Αττικής με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

4 ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Τ.Ε.ΑΝ. Α.Ε.) ΑΔΑ: ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ προσέλθουν σε αυτούς για την υπογραφή των δανειακών συμβάσεων, εντός του χρονικού ορίου δύο () μηνών από την κοινοποίηση της παρούσης.. ΟΡΟΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ.. Κίνητρα του Προγράμματος Ανάλογα με την ένταξη των Ωφελούμενων στις κατηγορίες κινήτρων Α ή Β και βάσει του τελικού επιλέξιμου προϋπολογισμού, εκταμιεύεται δάνειο % ή % και χορηγείται επιχορήγηση % ή %, αντίστοιχα με την κατηγορία, με απευθείας πληρωμή των αναδόχων. προμηθευτών σε τραπεζικό τους λογαριασμό τους από τον χρηματοπιστωτικό οργανισμό. Η διάρκεια των δανείων είναι έτη, με έναρξή τους από την ημερομηνία της πρώτης εκταμίευσης. Το επιτόκιο της δανειακής σύμβασης ανέρχεται σε, %, που επιδοτείται κατά %, πλέον της εισφοράς του Ν. /-.. (ΦΕΚ Α ) που ανέρχεται σε,% και επιβαρύνει τον Ωφελούμενο. Ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός δεν επιβαρύνει τους ενδιαφερόμενους με κόστος διαχείρισης φακέλου αιτήματος. Επιπλέον, καλύπτεται το ελάχιστο κόστος, βάσει του άρθρου του Π.Δ. /.. (ΦΕΚ Α ), που απαιτείται για τη διενέργεια των δύο ενεργειακών επιθεωρήσεων, υπό την προϋπόθεση υπαγωγής της αίτησης στο Πρόγραμμα και επίτευξης του ελάχιστου ενεργειακού στόχου του προγράμματος.. Όργανα και διαδικασία πιστοποίησης της ολοκλήρωσης παρακολούθησης του φυσικού αντικειμένου Μετά την υλοποίηση των παρεμβάσεων, ο Ωφελούμενος καλεί Ενεργειακό Επιθεωρητή για τη διενέργεια της δεύτερης ενεργειακής επιθεώρησης. Η δεύτερη ενεργειακή επιθεώρηση πρέπει να διενεργηθεί εντός του συμβατικού χρόνου υλοποίησης των παρεμβάσεων. Με τη δεύτερη ενεργειακή επιθεώρηση διαπιστώνεται η επίτευξη του ελάχιστου ενεργειακού στόχου του προγράμματος: αναβάθμιση κατά μια τουλάχιστον ενεργειακή κατηγορία ή εναλλακτικά, η ετησία εξοικονόμηση πρωτογενούς ενέργειας να είναι μεγαλύτερη από το % της κατανάλωσης του κτηρίου αναφοράς (kwh/m). Ο Ενεργειακός Επιθεωρητής, κατά τη διενέργεια της δεύτερης ενεργειακής επιθεώρησης και στη βάση των καταγραφών του πρώτου ΠΕΑ, καταγράφει, για την πιστοποίηση του φυσικού αντικειμένου, τις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν και ικανοποιούν τις απαιτήσεις του Προγράμματος βάσει των σχετικών πιστοποιητικών των υλικών/ συστημάτων, την υλοποιημένη ποσότητα ανά κατηγορία δαπάνης, καθώς και το αντίστοιχο κόστος βάσει των παραστατικών δαπανών που του προσκομίζει ο Ωφελούμενος. Τα στοιχεία αυτά καταγράφονται στο «Έντυπο Καταγραφής Παρεμβάσεων Ολοκλήρωσης του Έργου» του Παραρτήματος X. Στην περίπτωση πολυκατοικίας, ο εκπρόσωπος συμπληρώνει το «Έντυπο Επιμερισμού Κόστους βάσει παραστατικών δαπανών ανά διαμέρισμα σε πολυκατοικία» (Παράρτημα ΧI) βάσει του «Εντύπου Καταγραφής Παρεμβάσεων Ολοκλήρωσης του Έργου» και των παραστατικών δαπανών. Η υλοποίηση των παρεμβάσεων, η εκταμίευση του συνολικού ποσού του δανείου και η εξόφληση των δαπανών πρέπει να ολοκληρωθεί εντός χρονικού διαστήματος τεσσάρων () μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της δανειακής σύμβασης (συμβατικός χρόνος υλοποίησης). Ο Ωφελούμενος προσκομίζει στο χρηματοπιστωτικό οργανισμό τα δικαιολογητικά του Παραρτήματος ΧΙΙ τουλάχιστον ένα () μήνα πριν το πέρας του συμβατικού χρόνου υλοποίησης. Παράταση της προθεσμίας υλοποίησης μπορεί να χορηγείται από τον Δικαιούχο, μόνο με τεκμηρίωση σοβαρών λόγων αδυναμίας ολοκλήρωσης των εργασιών και για μέγιστο χρονικό διάστημα τριών () μηνών. Για τη χορήγηση παράτασης απαιτείται η υποβολή στο συνεργαζόμενο χρηματοπιστωτικό οργανισμό σχετικού αιτήματος τουλάχιστον ένα () μήνα πριν τη λήξη του συμβατικού χρόνου υλοποίησης του έργου. Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) του Ε.Π. Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) και των Π. -, Κρήτης και Νήσων, Θεσσαλίας - Στερεάς -, Αττικής με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

5 ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Τ.Ε.ΑΝ. Α.Ε.) ΑΔΑ: ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ. Διαδικασία χορήγησης δανείων στους Ωφελούμενους Εντός δέκα () ημερών από την γνωστοποίηση της απόφασης υπαγωγής, οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί προσκαλούν τους Ωφελούμενους για υπογραφή των δανειακών συμβάσεων. Εντός δύο () μηνών από την γνωστοποίηση της απόφασης υπαγωγής στον χρηματοπιστωτικό οργανισμό, υπογράφονται οι δανειακές συμβάσεις κατά τα οριζόμενα στο κεφάλαιο του Οδηγού Εφαρμογής. Μετά από έγκριση του δικαιούχου επιτρέπεται καθυστέρηση υπογραφής της δανειακής σύμβασης για μέγιστο χρονικό διάστημα δεκαπέντε () ημερών. Η υπογραφή της δανειακής σύμβασης από τον Ωφελούμενο συνεπάγεται αποδοχή των όρων της απόφασης υπαγωγής. Με την υπογραφή της σύμβασης παρέχεται στον Ωφελούμενο δυνατότητα εκταμίευσης προκαταβολής ποσού του δανείου που αντιστοιχεί στο % του επιλέξιμου προϋπολογισμού της απόφασης υπαγωγής. Η εκταμίευση της προκαταβολής γίνεται για την πληρωμή των προμηθευτών / αναδόχων, απ ευθείας σε τραπεζικό λογαριασμό τους μετά από εντολή του Ωφελούμενου.Η μεταφορά των απαραίτητων, για την υλοποίηση του έργου, υλικών και συστημάτων γίνεται με ευθύνη του προμηθευτή, ο οποίος εκδίδει κατάλληλο παραστατικό δαπάνης και σχετικό Δελτίο Αποστολής (Δ.Α.), ώστε να είναι δυνατή η συμπλήρωση του εντύπου «Καταγραφής Παρεμβάσεων Ολοκλήρωσης Έργου» (Παράρτημα Χ). Τα Δ.Α. συνοδεύονται από αντίγραφα πιστοποίησης των ενεργειακών χαρακτηριστικών των υλικών /συστημάτων. Το Δ.Α. πρέπει να εκδίδεται σε πλήρη συμφωνία με τις διατάξεις του Κ.Β.Σ. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που ως παραστατικό δαπάνης εκδίδεται τιμολόγιο, αυτό θα πρέπει να φέρει την ένδειξη «Ιδιώτης». Στην περίπτωση πολυκατοικίας, εκδίδονται διαφορετικά παραστατικά για κάθε διαμέρισμα που αφορούν αποκλειστικά σε μη κοινόχρηστες παρεμβάσεις και ένα παραστατικό για τις κοινόχρηστες παρεμβάσεις με την ένδειξη «διαχείριση πολυκατοικίας». Επιλέξιμα για το Πρόγραμμα είναι τα παραστατικά δαπανών επί πιστώσει, καθώς και τα εξοφλημένα παραστατικά περίπτωση πληρωμής Ενεργειακού Επιθεωρητή και ασφαλιστικών εισφορών, που εκδόθηκαν για τους σκοπούς του κάθε έργου μετά από την ημερομηνία έναρξης επιλεξιμότητας της αίτησης του Ωφελούμενου (ημερομηνία έκδοσης του ΠΕΑ κατά την πρώτη ενεργειακή επιθεώρηση) και εντός του συμβατικού χρόνου υλοποίησης. Τα παραστατικά δαπανών θα πρέπει να προέρχονται μόνο από έναν προμηθευτή / ανάδοχο ανά κατηγορία δαπάνης, όπου αυτό είναι τεχνικά εφικτό. Για την υλοποίηση των παρεμβάσεων θα πρέπει να εξασφαλιστούν οι τυχόν απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία. Δεν λαμβάνονται υπόψη: Πληρωμές που διενεργεί ο Ωφελούμενος με εξαίρεση την πληρωμή Ενεργειακού Επιθεωρητή και ασφαλιστικών εισφορών. Φορολογικά στοιχεία τα οποία εκδόθηκαν πριν την ημερομηνία έναρξης επιλεξιμότητας, ανεξάρτητα αν εξοφλούνται αργότερα. Η εξόφληση δαπανών με τη χρήση επιταγών τρίτων. Πληρωμές οι οποίες έγιναν με τρόπο και με παραστατικά τα οποία δεν είναι σύμφωνα με τον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία. Τα παραστατικά δαπανών και τα αντίστοιχα Δ.Α. που δεν θα εκδίδονται σύμφωνα με τα ανωτέρω, δεν θα γίνονται δεκτά και οι σχετικές δαπάνες δεν θα θεωρούνται επιλέξιμες για το Πρόγραμμα. Με την ολοκλήρωση του έργου, ο προμηθευτής των υλικών / συστημάτων παρέχει για τα χαρακτηριστικά τους Υπεύθυνη Δήλωση Ν. /, (σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος IΧ_Β του Οδηγού του Προγράμματος) και ο ανάδοχος του έργου παρέχει Υπεύθυνη Δήλωση, σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος IΧ_Α του Οδηγού του Προγράμματος, για Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) του Ε.Π. Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) και των Π. -, Κρήτης και Νήσων, Θεσσαλίας - Στερεάς -, Αττικής με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

6 ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Τ.Ε.ΑΝ. Α.Ε.) ΑΔΑ: ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ την ορθή εγκατάσταση/ τοποθέτηση / εφαρμογή βάσει των προϋποθέσεων που θέτει ο προμηθευτής ή/και ο Ενεργειακός Επιθεωρητής. Σε περίπτωση που ο προμηθευτής των υλικών και ο ανάδοχος του έργου είναι το ίδιο πρόσωπο, συμπληρώνεται Υπεύθυνη Δήλωση για το σύνολο των ανωτέρω (σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος IΧ-Γ του Οδηγού του Προγράμματος). Ο Ωφελούμενος έχει την υποχρέωση να συνυποβάλει στο χρηματοπιστωτικό οργανισμό τις ανωτέρω Υπεύθυνες Δηλώσεις, προκειμένου να χορηγηθούν τα κίνητρα... Διαδικασία καταβολής των κινήτρων του Προγράμματος Μετά την υλοποίηση των παρεμβάσεων και τη διενέργεια της δεύτερης ενεργειακής επιθεώρησης ακολουθείται η παρακάτω διαδικασία (βάσει των εντύπων του Παραρτήματος ΧΙΙ του Οδηγού του Προγράμματος): I. Ο Ωφελούμενος, και περίπτωση πολυκατοικίας ο εκπρόσωπος, προσκομίζει τα απαραίτητα δικαιολογητικά (Παράρτημα ΧΙΙ του Οδηγού του Προγράμματος) στο χρηματοπιστωτικό οργανισμό. II. Διενεργείται έλεγχος των δικαιολογητικών από τον χρηματοπιστωτικό οργανισμό. Με χρήση του Πληροφοριακού Συστήματος και σύμφωνα με την απόφαση υπαγωγής διαμορφώνεται, βάσει των επί πιστώσει παραστατικών δαπανών αναδόχων / προμηθευτών και τυχόν καταβεβλημένων ασφαλιστικών εισφορών που βαρύνουν τον ωφελούμενο που έχουν καταγραφεί στο έντυπο καταγραφής παρεμβάσεων (Παράρτημα ΧΙ του Οδηγού του Προγράμματος), ο τελικός επιλέξιμος προϋπολογισμός. III. Επιπλέον, περίπτωση πολυκατοικίας, η διαμόρφωση του επιλέξιμου προϋπολογισμού της προηγούμενης παραγράφου II, ανά Ωφελούμενο, γίνεται λαμβάνοντας υπόψη την αναλογία κόστους που προκύπτει από το έντυπο επιμερισμού κόστους (Παράρτημα ΧΙ του Οδηγού του Προγράμματος). IV. Στην περίπτωση που το έργο έχει υλοποιηθεί με υπέρβαση του επιλέξιμου προϋπολογισμού συνολικά ή σε επίπεδο κατηγορίας δαπάνης, ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός διενεργεί τις πληρωμές για το υπερβάλλον κόστος βάσει των επί πιστώσει παραστατικών δαπανών αναδόχων / προμηθευτών με πόρους του Ωφελούμενου μετά από εντολή του. V. Ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός εκταμιεύει το σύνολο ή το υπόλοιπο του δανείου και καταβάλλει την επιχορήγηση για την εξόφληση των επί πιστώσει παραστατικών δαπανών αναδόχων / προμηθευτών σύμφωνα με τα οριζόμενα στο κεφάλαιο του Οδηγού του Προγράμματος. Στην περίπτωση καταβεβλημένων ασφαλιστικών εισφορών που βαρύνουν τον Ωφελούμενο, ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός καταβάλλει το αντίστοιχο ποσό στον Ωφελούμενο. VI. Στην περίπτωση πολυκατοικίας, τα ποσά της προηγούμενης παραγράφου V χρησιμοποιούνται και για την πληρωμή του κόστους των κοινόχρηστων παρεμβάσεων, επιμεριζόμενα στους Ωφελούμενους. VII. Ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός καταβάλλει το κόστος των ενεργειακών επιθεωρήσεων που δικαιούται ο Ωφελούμενος. Στην περίπτωση πολυκατοικίας το κόστος των ενεργειακών επιθεωρήσεων καταβάλλεται στον εκπρόσωπο των Ωφελουμένων, ο οποίος το κατανέμει στους ιδιοκτήτες. VIII. Ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός επισημαίνει στο σώμα των προσκομισθέντων παραστατικών δαπανών το ποσό της επιχορήγησης ως εξής: «Παραστατικό στο πλαίσιο του Προγράμματος Εξοικονόμηση κατ οίκον, με βάση το ΠΕΑ...Για το σύνολο των δαπανών του έργου επιχορηγήθηκε ποσό..». Στην περίπτωση πολυκατοικίας ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός εκδίδει σχετική ανάλυση κόστους για τις κοινόχρηστες παρεμβάσεις ανά διαμέρισμα. Επισημαίνεται ότι το έργο θεωρείται ολοκληρωμένο όταν έχουν υλοποιηθεί οι παρεμβάσεις ( περίπτωση πολυκατοικίας οι παρεμβάσεις του συνόλου των ιδιοκτητών καθώς και οι κοινόχρηστες παρεμβάσεις) και έχουν εξοφληθεί οι σχετικές δαπάνες. Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) του Ε.Π. Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) και των Π. -, Κρήτης και Νήσων, Θεσσαλίας - Στερεάς -, Αττικής με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

7 ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Τ.Ε.ΑΝ. Α.Ε.) ΑΔΑ: ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ Σε περίπτωση που από τους ελέγχους προκύψει μη ολοκλήρωση του έργου, μη τήρηση των όρων και προϋποθέσεων του προγράμματος κατά την υλοποίηση ή απόκλιση από τον επιλέξιμο προϋπολογισμό της απόφασης υπαγωγής εφαρμόζονται τα οριζόμενα ακόλουθη ενότητα.. για τις συνέπειες μη τήρησης των όρων και προϋποθέσεων του Προγράμματος... Συνέπειες μη τήρησης των όρων και προϋποθέσεων του Προγράμματος Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης του έργου εκδίδεται από τον Δικαιούχο απόφαση ανάκλησης υπαγωγής του έργου του Ωφελούμενου από το Πρόγραμμα, η οποία συνεπάγεται τη μη χορήγηση των κινήτρων. Συγκεκριμένα, περίπτωση όπου έχει εκταμιευθεί η προκαταβολή και ο Ωφελούμενος δεν υλοποιεί το έργο, καθώς και περίπτωση όπου μετά την υλοποίηση του έργου και κατά την προσκόμιση των δικαιολογητικών για την εκταμίευση του υπολοίπου ποσού του δανείου διαπιστωθεί η μη επίτευξη του ελάχιστου ενεργειακού στόχου του προγράμματος (Κεφάλαιο του Οδηγού), η δανειακή σύμβαση δεν διέπεται πλέον από τους όρους του Προγράμματος επισύροντας τις συνέπειες που προβλέπονται στους όρους αυτής. Η απόφαση ανάκλησης υπαγωγής κοινοποιείται στο χρηματοπιστωτικό οργανισμό για την ενημέρωση του Ωφελούμενου και την εκτέλεση των απαραίτητων ενεργειών. Σε περίπτωση ολοκλήρωσης του έργου με προϋπολογισμό μικρότερο από τον επιλέξιμο βάσει της απόφασης υπαγωγής του έργου του Ωφελούμενου, είτε επειδή τα προσκομισθέντα παραστατικά υπολείπονται του επιλέξιμου προϋπολογισμού του έργου είτε επειδή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η εξόφλησή τους (μη καταβολή από τον Ωφελούμενο του υπερβάλλοντος ποσού), τροποποιείται ανάλογα από τον Δικαιούχο η απόφαση υπαγωγής, αναπροσαρμόζονται τα κίνητρα, καθώς και το ποσό με το οποίο ο Δικαιούχος συμμετέχει στο δανειακό κεφάλαιο, ενώ η δανειακή σύμβαση αναπροσαρμόζεται βάσει του νέου επιλέξιμου προϋπολογισμού. Η τροποποίηση της απόφασης υπαγωγής κοινοποιείται στο χρηματοπιστωτικό οργανισμό για την ενημέρωση του Ωφελούμενου και την αναπροσαρμογή της δανειακής σύμβασης. Το υπερβάλλον ποσό που τυχόν έχει εκταμιευθεί είτε επιστρέφεται άμεσα από τον Ωφελούμενο είτε αποτελεί αντικείμενο νέας δανειακής σύμβασης που δεν διέπεται από τους όρους του Προγράμματος. Σε περίπτωση κατά την οποία, μετά την ολοκλήρωση του έργου, διαπιστωθεί, βάσει ελέγχων που διενεργούν τα αρμόδια εθνικά ή κοινοτικά όργανα, η μη ορθή υλοποίηση του έργου, ο Δικαιούχος προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για την ανάκληση ή τροποποίηση της απόφασης υπαγωγής και τη συνακόλουθη ανάκτηση των κινήτρων από τον Ωφελούμενο ή την αναπροσαρμογή αυτών. Σε περίπτωση κατά την οποία, μετά την ολοκλήρωση του έργου, καταγγελθεί η δανειακή σύμβαση από τον χρηματοπιστωτικό οργανισμό, ο Δικαιούχος δεν καταβάλλει πλέον τους τόκους στον χρηματοπιστωτικό οργανισμό. Σε κάθε περίπτωση, δεν ανακαλείται η απόφαση υπαγωγής και ο Δικαιούχος δεν ανακτά τα καταβληθέντα κίνητρα από τον Ωφελούμενο. Σε περίπτωση κατά την οποία, σε οποιοδήποτε στάδιο υλοποίησης του έργου ή μετά την ολοκλήρωσή του, διαπιστωθεί η μη τήρηση των όρων επιλεξιμότητας του έργου, ο Δικαιούχος προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για την ανάκληση της απόφασης υπαγωγής του Ωφελούμενου και τη συνακόλουθη ανάκτηση των κινήτρων... Υποχρεώσεις του Ωφελούμενου Ο ωφελούμενος του Προγράμματος υποχρεούται: Να αποδεχθεί τους όρους συμμετοχής του στο Πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό, όπως αυτές αποτυπώνονται στον Οδηγό του Προγράμματος. Να τηρεί τους όρους που απορρέουν από τη δανειακή σύμβαση με την Τράπεζα. Να δεχθεί προγραμματισμένους επιτόπιους ελέγχους από τα αρμόδια εθνικά ή κοινοτικά όργανα, μετά από πρότερη συνεννόηση, διευκολύνοντας το έργο τους και παρέχοντας τα σχετικά ζητούμενα στοιχεία. Να διατηρήσει το έργο για πέντε () έτη από την ολοκλήρωσή του και για το ίδιο διάστημα να τηρεί φάκελο έργου, ο οποίος πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα έντυπα του Προγράμματος, τα δύο ΠΕΑ και τα παραστατικά των παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν. Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) του Ε.Π. Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) και των Π. -, Κρήτης και Νήσων, Θεσσαλίας - Στερεάς -, Αττικής με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

8 ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Τ.Ε.ΑΝ. Α.Ε.) ΑΔΑ: ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ Να τηρεί, καθ όλη τη διάρκεια υλοποίησης των παρεμβάσεων, την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία και να εξασφαλίσει τις απαιτούμενες εγκρίσεις ή/και άδειες που προβλέπονται από αυτή. Για την ΕΤΕΑΝ ΑΕ Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Συνημμένα: - Πίνακας : Πίνακας Υπαγωγής Ωφελούμενων - Πίνακας : Στοιχεία χρηματοδότησης Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Κοινοποίηση: - Επενδυτική Επιτροπή «Ταμείο Εξοικονομώ κατ Οίκον» - ΕΥΣΕΔ/ΕΝΚΑ - ΕΥΔ ΕΠΑΕ Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) του Ε.Π. Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) και των Π. -, Κρήτης και Νήσων, Θεσσαλίας - Στερεάς -, Αττικής με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

9 ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Τ.Ε.ΑΝ. Α.Ε.) ΑΔΑ: ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ Πίνακας : Στοιχεία χρηματοδότησης Επιχειρησιακών Προγραμμάτων. (Οι Πράξεις του Πίνακα του Παραρτήματος συγχρηματοδοτούνται από το Ελληνικό Δημόσιο και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) ΤΑΜΕΙΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΩΝ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΑΞΗΣ ΟΠΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΑΞΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ Σ ΠΡΑΞΗΣ ΤΑΜΕΙΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ OΙΚΟΝ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ : ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα Άξονας προτεραιότητας : ενεργειακού συστήματος της χώρας και ενίσχυση ΕΤΕΑΝ ΑΕ ΣΕ ΥΠΕΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΜΕΙΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ OΙΚΟΝ - ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ : ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Άξονας προτεραιότητας : Αντιμετώπιση Κλιματικής ΕΤΕΑΝ ΑΕ ΣΕ ΥΠΕΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΜΕΙΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ OΙΚΟΝ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ : ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ε.Π. Μακεδονίας Άξονας προτεραιότητας : ποιότητας ζωής Μακεδονίας ΕΤΕΑΝ ΑΕ ΣΕ ΥΠΕΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΜΕΙΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ OΙΚΟΝ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ : ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ε.Π. Μακεδονίας Άξονας προτεραιότητας : ποιότητας ζωής Μακεδονίας ΕΤΕΑΝ ΑΕ ΣΕ ΥΠΕΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΜΕΙΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ OΙΚΟΝ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ : ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Άξονας προτεραιότητας : "Ενίσχυση υποδομών ενέργειας. ΕΤΕΑΝ ΑΕ ΣΕ ΥΠΕΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΜΕΙΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ OΙΚΟΝ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ : ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Άξονας προτεραιότητας : προσπελασιμότητας Περιφέρεια Νοτίου ΕΤΕΑΝ ΑΕ ΣΕ ΥΠΕΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΜΕΙΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ OΙΚΟΝ - ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ : ΑΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Άξονας προτεραιότητας : ποιότητας ζωής Ελλάδας ΕΤΕΑΝ ΑΕ ΣΕ ΥΠΕΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) του Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) και των Π. -, Κρήτης και Νήσων, Θεσσαλίας - Στερεάς -, Αττικής με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

10 ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Τ.Ε.ΑΝ. Α.Ε.) ΑΔΑ: ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΑΞΗΣ ΟΠΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΑΞΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΝ Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα Άξονας προτεραιότητας : ενεργειακού συστήματος της χώρας και ενίσχυση ΕΤΕΑΝ ΑΕ ΣΕ ΥΠΕΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ε.Π. Μακεδονίας Άξονας προτεραιότητας : ποιότητας ζωής Μακεδονίας ΕΤΕΑΝ ΑΕ ΣΕ ΥΠΕΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ε.Π. Μακεδονίας Άξονας προτεραιότητας : ποιότητας ζωής Μακεδονίας ΕΤΕΑΝ ΑΕ ΣΕ ΥΠΕΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Άξονας προτεραιότητας : "Ενίσχυση υποδομών ενέργειας. ΕΤΕΑΝ ΑΕ ΣΕ ΥΠΕΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Άξονας προτεραιότητας : προσπελασιμότητας Περιφέρεια Νοτίου ΕΤΕΑΝ ΑΕ ΣΕ ΥΠΕΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Άξονας προτεραιότητας : ποιότητας ζωής Ελλάδας ΕΤΕΑΝ ΑΕ ΣΕ ΥΠΕΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) του Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) και των Π. -, Κρήτης και Νήσων, Θεσσαλίας - Στερεάς -, Αττικής με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

11 A/A ΚΩΔΙΚΟΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΕΤΕΑΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ Α.Φ.Μ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ - ΔΡΙΜΙΣΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΕΜΙΝΙΔΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ - ΚΟΥΚΟΥΔΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΝΑΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΤΑΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΜΑΝΔΑΤΖΗΣ ΦΩΤΙΟΣ - ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ ΟΛΓΑ - ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ ΕΛΕΝΗ - ΛΙΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΓΡΑΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΜΑΡΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΤΣΙΩΜΟΣ ΗΛΙΑΣ - ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΡΑΑΜ - ΦΡΙΤΖΑΛΑ ΣΟΥΛΤΑΝΑ - ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΒΑΞΕΒΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΜΟΥΣΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ - ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ - ΝΤΟΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΚΑΚΑΒΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΓΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΚΙΝΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΜΑΤΑ ΘΕΑΝΩ - ΚΟΥΤΑΝΤΕ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΔΟΥΜΟΥΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΒΡΑΣΤΑΜΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΓΟΥΓΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΓΚΟΥΝΤΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΓΟΥΛΑΠΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΙΔΟΣ ΚΤΗΡΙΟΥ (ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ / ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ) ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΟΣ (ΑΡΙΘΜΟΣ, ΤΚ) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟ, T.K. Δ.Δ.Μοιρών Ηρακλείου Κρήτης ΛΥΣΙΜΑΧΟΥ, T.K. ΠΡΕΜΕΤΗΣ, T.K. ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, T.K. Δ.Δ.Καβάλας Καβάλας & ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ Ή ΑΛΛΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δ.Δ.Γαλατσίου Αθηνών Αττικής Δ.Δ.Καβάλας Καβάλας ΦΑΝΑΡΙ -, T.K. Δ.Δ.Κομοτηνής Ροδόπης & & ΓΡΑΜΜΟΥ, T.K. Δ.Δ.Αμυνταίου Φλωρίνης Δυτικής Μακεδονίας ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ποιότητας ζωής ΠΥΡΓΟΙ ΘΕΡΜΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, T.K. Δ.Δ.Πύργων Θερμής Λέσβου Βορείου Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα ενεργειακού συστήματος της χώρας και ενίσχυση -, T.K. Δ.Δ.Πέλλης Πέλλας Κεντρικής Μακεδονίας :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, T.K. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, T.K. ΦΙΛ ΦΛΩΡΟΥ, T.K. ΠΑΝ ΓΡΑΒΑ, T.K. Δ.Δ.Καβάλας Καβάλας & Δ.Δ.Συκεών Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας Δ.Δ.Σιατίστης Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας Π.ΜΕΛΑ, T.K. Δ.Δ.Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ, T.K. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ -, T.K. Ι. ΜΕΤΑΞΑ, T.K. ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ, T.K. Β ΠΑΡΟΔΟΣ ΤΕΜΠΩΝ, T.K. ΓΑΛΑΤΙΝΗ, T.K. -ΣΟΦΙΑΔΑ ΔΟΜΟΚΟΥ, T.K. ΗΓΗΛΟΧΟΥ, T.K. ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ Β, T.K. Δ.Δ.Κατερίνης Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας Δ.Δ.Γιαννιτσών Πέλλας Κεντρικής Μακεδονίας Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας Δ.Δ.Καβάλας Καβάλας -, T.K. Δ.Δ.Νέας Καρβάλης Καβάλας & Δ.Δ.Γαλατινής Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας Δ.Δ.Δομοκού Φθιώτιδος Στερεάς Ελλάδας Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας Δ.Δ.Συκεών Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας & -, T.K. Δ.Δ.Αλεξανδρείας Ημαθίας Κεντρικής Μακεδονίας ΝΗΣΕΛΙ ΗΜΑΘΙΑΣ, T.K. ΓΡΑΜΒΟΥΣΗΣ Α, T.K. Δ.Δ.Αλεξανδρείας Ημαθίας Κεντρικής Μακεδονίας Δ.Δ.Χανίων Χανίων Κρήτης :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας -, T.K. Δ.Δ.Λεβαδέων Βοιωτίας Στερεάς Ελλάδας ΜΑΤΣΟΥΚΑ, T.K. ΣΑΝΤΑΛΙΔΗ, T.K. ΚΟΥΡΟΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, T.K. ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Βιλίων Δυτικής Αττικής Αττικής Δ.Δ.Άργους Ορεστικού Καστοριάς Δυτικής Μακεδονίας Δ.Δ.Αμαλιάδος Ηλείας Δυτικής Ελλάδας Δ.Δ.Μυτιλήνης Λέσβου Βορείου ΕΛΛΗΣ, T.K. Δ.Δ.Περάματος Πειραιώς Αττικής ΑΡΑΠΑΚΗ -, T.K. Δ.Δ.Καλλιθέας Αθηνών Αττικής -, T.K. Δ.Δ.Πολυγύρου Χαλκιδικής Κεντρικής Μακεδονίας -, T.K. Δ.Δ.Καρπερής Σερρών Κεντρικής Μακεδονίας :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας ΚΥΠΡΟΥ, T.K. Δ.Δ.Σιατίστης Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας ΝΙΚ ΧΑΣΟΥ, T.K. Δ.Δ.Φλωρίνης Φλωρίνης Δυτικής Μακεδονίας -, T.K. Δ.Δ.Γκριμπόβου Ιωαννίνων ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Ελευθερίου- Κορδελιού (Ελευθερίου) ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΑΡΧΙΚΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ ΔΑΝΕΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ (ΣΕ ΜΗΝΕΣ) ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΚΩΝ ΚΟΣΤΟΣ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ (x ) ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,.,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,.,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, -- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,.,.,, -- ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ Σ ΔΑΝΕΙΟΥ Τοποθέτηση Αντικατάσταση θερμομόνωσης στο κουφωμάτων (πλαίσια / κτηριακό κέλυφος ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ υαλοπίνακες) και συμπεριλαμβανομένου ΧΡΟΝΟΣ τοποθέτηση του δώματος / στέγης ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ συστημάτων σκίασης: και της πιλοτής: ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΔΑ: ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ Αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού χρήσης: ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

12 - ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ - ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΖΕΡΕΦΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ - ΚΩΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΑΣΤΟΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΔΕΛΗΝΙΚΟΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ - ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΠΟΥΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ - ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΠΕΤΡΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΣΑΛΑΜΠΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΣΙΤΟΥΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΚΑΖΑΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΖΑΝΤΑ ΕΥΑΝΘΙΑ - ΠΕΠΠΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΜΑΤΖΑΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ - ΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΖΕΛΙΛΙΔΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ - ΑΖΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΧΡΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΒΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΠΑΝΤΕΡΜΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΔΟΥΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ -, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Σκύδρας Πέλλας Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΑΔΑ: ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ -, T.K. Δ.Δ.Νέας Καρβάλης Καβάλας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, & ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ -, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Πολυκάστρου Κιλκίς Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΛΑΠΙΘΩΝ, T.K. Δ.Δ.Χορτιάτη Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, Γ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, T.K. Δ.Δ.Καρδαμύλων Χίου Βορείου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Εδέσσης Πέλλας Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΠΑΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Δ.Δ.Πρεβέζης Πρεβέζης ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, --..., T.K. ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Λεβαδέων Βοιωτίας Στερεάς Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ, T.K. Δ.Δ.Ορεστιάδος Εβρου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, & ΛΥΓΙΑΣ, T.K. Δ.Δ.Λυγιά Αιτωλοακαρνανίας Δυτικής Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΛΥΓΙΑΣ, T.K. Δ.Δ.Λυγιά Αιτωλοακαρνανίας Δυτικής Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ενέργειας Δ.Δ.Αιγάλεω Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, --..., T.K. ενέργειας ΕΛΛΗΣ, T.K. Δ.Δ.Περάματος Πειραιώς Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Σταυρουπόλεως Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, --..., T.K. Μ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΑΣΒΕΣΤΑΔΕΣ -, T.K. Δ.Δ.Ασβεστάδων Εβρου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, & -, T.K. Δ.Δ.Ηγουμενίτσης Θεσπρωτίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, KOINOTIKH -, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Αμυνταίου Φλωρίνης Δυτικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΑΛΟΝΗΣΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ, T.K. Δ.Δ.Βόλου Μαγνησίας Θεσσαλίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΥΓΕΙΑΣ, T.K. Δ.Δ.Κω Δωδεκανήσου Νοτίου προσπελασιμότητας προσπελασιμότητας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, Περιφέρεια Νοτίου Περιφέρεια Νοτίου " " ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ενέργειας ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, T.K. Δ.Δ.Κυψέλης Πειραιώς Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΖΑΙΜΗ -, Δ.Δ.Αθηναίων Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Δ.Δ.Ελευθερουπόλεως Καβάλας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. & ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Άργους Ορεστικού Καστοριάς Δυτικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΦΙΛΙΠΠΩΝ --, T.K. Δ.Δ.Καβάλας Καβάλας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,.,.,, & ΤΥΡΤΑΙΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Σερρών Σερρών Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΝΗΣΙ ΗΜΑΘΙΑΣ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Νησίου Ημαθίας Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΕΛΕΣΗ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΦΙΛΛΙΠΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Πυλαίας Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΔΑΦΝΗ, T.K. Δ.Δ.Δάφνης Πέλλας Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας ΛΑΠΠΑ, T.K. Δ.Δ.Κατερίνης Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΙΩΑΚΕΙΜ ΣΓΟΥΡΟΥ, Δ.Δ.Ξάνθης Ξάνθης ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. & ΣΠΑΡΤΟΧΩΡΙ, T.K. Δ.Δ.Σπαρτοχωρίου Λευκάδας Ιονίων Νήσων ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΛΥΓΙΑΣ -, T.K. Δ.Δ.Λυγιά Αιτωλοακαρνανίας Δυτικής Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ενέργειας ΑΒΕΡΩΦ, T.K. Δ.Δ.Μάνδρας Δυτικής Αττικής Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΣΑΜΨΟΥΝΤΟΣ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Ευόσμου Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ, T.K. Δ.Δ.Κατερίνης Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,., ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΟΜΗΡΟΥ, T.K. Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, --...

13 - ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ - ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑ ΕΥΘΑΛΙΑ - ΤΣΑΠΑΚΗ ΕΛΕΝΗ - ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ - ΔΡΙΖΗ ΜΑΡΙΝΑ - ΠΙΝΤΖΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ - ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΑΝΘΗ - ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ - ΜΠΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ - ΑΝΔΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΜΗΤΡΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΔΡΑΣΛΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΤΟΠΑΛΤΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΠΑΡΙΣΗΣ - ΤΖΙΜΟΛΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΑΜΠΕΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ - ΚΛΕΠΟΥΣΝΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΧΑΛΚΙΑ ΕΙΡΗΝΗ - ΑΔΕΛΦΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΒΟΥΜΒΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΓΙΑΤΣΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΛΙΑΜΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ - ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΑΡΑΣΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΡΕΚΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ - ΣΙΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ - ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΚΛΕΙΩ - ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΚΑΛΤΣΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΜΑΡΙΑ ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΚΛΕΙΤΟΥ, T.K. Δ.Δ.Φλωρίνης Φλωρίνης Δυτικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΑΔΑ: ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ --, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Γαλατίστης Χαλκιδικής Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΚΑΒΡΟΣ -, T.K. Δ.Δ.Κουρνά Χανίων Κρήτης ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΛΙΒΑΔΙΑ -, T.K. Δ.Δ.Σιδηροκάστρου Σερρών Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΣΠΑΡΤΗΣ, T.K. Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΑΟΥΛΗ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΠΑΡΟΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Ροδίτσης Φθιώτιδος Στερεάς Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΘΑΝΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΑΝΤΑΙΟΥ, T.K. Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΝΙΚΗΣ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Καστορίας Καστοριάς Δυτικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΝΕΟΧΩΡΙ -, T.K. Δ.Δ.Νεοχωρίου Σερρών Σερρών Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΜΕΤΣΟΒΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Λαμιέων Φθιώτιδος Στερεάς Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής -, T.K. Δ.Δ.Σερρών Σερρών Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Γαλατσίου Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ενέργειας ΒΟΛΟΥ, T.K. Δ.Δ.Γλυφάδας Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΣΜΟΛΕΝΣΚΥ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Κερατσινίου Πειραιώς Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΟΔΥΣΣΕΩΣ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Βύρωνος Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Αλεξανδρείας Ημαθίας Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, --..., T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας -, T.K. Δ.Δ.Νεστορίου Καστοριάς Δυτικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,.,.,, ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Στενημάχου Ημαθίας Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΓΕΩΡΓΙΟΥ :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, T.K. Δ.Δ.Δράμας Δράμας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, & ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΣΕΡΡΩΝ, T.K. Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής -, T.K. Δ.Δ.Νέας Απολλωνίας Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής -, T.K. Δ.Δ.Νέου Ρυσίου Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΔΑΒΑΚΗ -, T.K. Δ.Δ.Άργους Ορεστικού Καστοριάς Δυτικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΣΠΑΡΤΟΧΩΡΙ, T.K. Δ.Δ.Σπαρτοχωρίου Λευκάδας Ιονίων Νήσων ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ Β, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής -, T.K. Δ.Δ.Μαυροδενδρίου Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΦΙΛ ΦΛΩΡΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Ευόσμου Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΖΑΛΟΓΓΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΜΕΛΕΝΙΚΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, , T.K. Δ.Δ.Ορεστιάδος Εβρου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, & ΤΖΑΒΕΛΑ & ΜΕΡΣΙΝΗΣ ενέργειας Δ.Δ.Ρεθύμνης Ρεθύμνης Κρήτης ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, --..., T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Γ ΜΕΓΑ, T.K. Δ.Δ.Σιατίστης Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΑΝΤΙΠΑΤΡΟΥ, T.K. Δ.Δ.Καβάλας Καβάλας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, & ΕΜ ΠΑΠΠA, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Ασβεστοχωρίου Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,.,.,, ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕΦΕΡΗ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΚΛΕΙΔΙ ΗΜΑΘΙΑΣ -, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Αλεξανδρείας Ημαθίας Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Δομοκού Φθιώτιδος Στερεάς Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΕΚΚΑΡΑΣ -, T.K. ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ, T.K. Δ.Δ.Καβάλας Καβάλας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, &

14 - ΤΣΙΑΧΡΗ ΝΙΚΗ - ΤΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΩΜΑΣ - ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ - ΓΚΟΥΤΖΙΑΜΑΝΗ ΑΓΝΗ - ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΚΑΛΛΙΦΑΤΙΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΔΕΡΒΕΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ - ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ - ΑΤΣΙΚΜΠΑΣΗ ΑΡΙΑΔΝΗ - ΠΕΤΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΜΑΛΟΜΥΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ - ΔΑΙΡΕΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΔΗΜΟΥ ΘΕΟΔΟΤΑ - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΤΣΙΜΠΡΗ ΙΩΑΝΝΑ - ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΚΑ - ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ - ΚΩΣΤΙΜΠΑ ΕΥΔΟΚΙΑ - ΜΑΤΕΝΟΓΛΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΓΕΡΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΠΑΞΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ - ΓΙΑΧΑΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ - ΓΕΩΡΓΟΣΤΑΘΗ ΕΥΓΕΝΙΑ - ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΔΕΔΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΣΚΟΤΕΙΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΡΕΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΧΑΤΣΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΔΑΣΚΑΛΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΠΑΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΚΥΠΡΟΥ, T.K. Δ.Δ.Λαμιέων Φθιώτιδος Στερεάς Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΑΔΑ: ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ ΜΙΧΑΗΛ ΧΟΥΡΜΟΥΖΗ ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, --..., T.K. ΜΟΣΧΟΠΟΛΕΩΣ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Καστορίας Καστοριάς Δυτικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας ΛΙΧΑΔΑ, T.K. Κ.Δ.Λιχάδος Ευβοίας Στερεάς Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ -, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Αγίου Πέτρου Κιλκίς Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Σιατίστης Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, --..., T.K. ΣΑΡΑΝΤΑ ενέργειας ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, T.K. Δ.Δ.Αιγάλεω Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Ευόσμου Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,,, :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας ΑΤΤΙΚΗΣ, T.K. Δ.Δ.Καβάλας Καβάλας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, & Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΥΣHΣ -, Δ.Δ.Μυτιλήνης Λέσβου Βορείου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΑΡΕΘΑ, T.K. Δ.Δ.Πατρέων Αχαϊας Δυτικής Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΔΑΦΙΑ ΛΕΣΒΟΥ -, T.K. Δ.Δ.Μυτιλήνης Λέσβου Βορείου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,.,.,, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ ενέργειας Δ.Δ.Αλίμου Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, --..., T.K. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Ηλιούπολης Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, , T.K. Δ.Δ.Αγίας Παρασκευής Λέσβου Βορείου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΝΙΚ ΧΑΣΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Φλωρίνης Φλωρίνης Δυτικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΑΝΑΣΤ ΑΛΒΑΝΟΥ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Άργους Ορεστικού Καστοριάς Δυτικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΣΟΛΩΜΟΥ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Γαλατσίου Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Αγίας Βαρβάρας Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ, ενέργειας :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Αγίας Βαρβάρας Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ, T.K. Δ.Δ.Ρεθύμνης Ρεθύμνης Κρήτης ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Δ.Δ.Τριπόλεως Αρκαδίας Πελοποννήσου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, --..., T.K. ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Πετρούπολης Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΕΥΡΩΠΟΣ, T.K. Δ.Δ.Ευρωπού Κιλκίς Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε, T.K. Δ.Δ.Λαρίσης Λαρίσης Θεσσαλίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Σερρών Σερρών Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας ΚΟΝΙΤΣΗΣ, T.K. Δ.Δ.Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΩΤΟΥ, :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Ναυπλιέων Αργολίδος Πελοποννήσου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ενέργειας ΣΠΑΡΤΗΣ, T.K. Δ.Δ.Βύρωνος Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΝΕΣΤΟΥ, T.K. Δ.Δ.Πατρέων Αχαϊας Δυτικής Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΙΝΟΥ ενέργειας Δ.Δ.Ηλιούπολης Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,., Ναι,.,, ΑΝΤΥΠΑ, T.K. ΝΑΥΠΛΙΟΥ, T.K. Δ.Δ.Αγίας Τριάδος Αργολίδος Πελοποννήσου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ενέργειας ΚΥΡΙΖΑΣ, T.K. Δ.Δ.Αιαντείου Πειραιώς Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ενέργειας ΙΑΣΩΝΟΣ, T.K. Δ.Δ.Παλαιού Φαλήρου Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Κατερίνης Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, --..., T.K. ΝΙΚ ΚΛΑΔΑ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Σιατίστης Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΝΙΚΗΣΙΑΝΗ -, T.K. Δ.Δ.Νικήσιανης Καβάλας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, & ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K.

15 - ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ - ΝΤΑΓΙΑΝΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΝΟΥΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΧΑΡΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΝΤΑΜΤΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΛΑΣΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΑΥΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΡΟΜΠΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΒΙΚΕΝΤΙΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΡΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΨΩΡΡΑ ΕΛΕΝΗ - ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΤΡΕΠΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΤΣΙΚΑΛΗΣ ΗΛΙΑΣ - ΧΑΤΖΗΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ - ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ - ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ ΡΟΖΑΛΙΑ - ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΜΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ - ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΦΥΣΕΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΔΙΣΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΔΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΩΤ. ΜΑΛΛΑ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΑΔΑ: ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ ΤΕΡΜΑ -, Δ.Δ.Τρικκαίων Τρικάλων Θεσσαλίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Δ.Δ.Καβάλας Καβάλας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, --..., T.K. & ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟ, T.K. Δ.Δ.Ξηροπηγάδου Αιτωλοακαρνανίας Δυτικής Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ, ενέργειας Δ.Δ.Ηρακλείου Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΑΛΑΜΑΝΑΣ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Σαλαμίνος Πειραιώς Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΧΑΡΑΚΑ, ΠΥΡΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, T.K. Δ.Δ.Πύργου Ηρακλείου Κρήτης ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΔΡΙΩΤΗ Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, --..., T.K. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗ, T.K. Δ.Δ.Χαλκιδέων Ευβοίας Στερεάς Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,.,.,, ΕΞΑΡΧΟΥ ΛΑΖΟΥ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,,, T.K. ενέργειας ΗΡΑΣ, T.K. Δ.Δ.Μάνδρας Δυτικής Αττικής Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΣΤΑΔΙΟΥ -, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Νέας Σμύρνης Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, Δ.Δ.Σικυώνος (έδρα Κορινθίας Πελοποννήσου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. Κίατο,το) ΝΙΚΑΙΑΣ, T.K. Δ.Δ.Πατρέων Αχαϊας Δυτικής Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΚΡΕΣΝΑΣ, T.K. Δ.Δ.Μυτιλήνης Λέσβου Βορείου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Δ.Δ.Σαραβαλίου Αχαϊας Δυτικής Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, --..., T.K. ΜΕΡΩΝΑΣ, T.K. Δ.Δ.Αμαρίου Ρεθύμνης Κρήτης ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΒΕΡΟΗΣ, T.K. Δ.Δ.Βέροιας Ημαθίας Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ -, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, Δ.Δ.Χίου Χίου Βορείου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΧΑΛΚΙΔΟΣ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Περιστερίου Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΠΕΤΡΟΥΣΑ ΔΡΑΜΑΣ -, Δ.Δ.Πετρούσσης Δράμας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,.,.,, T.K. & ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΚΟΙΜΗΣΗ -, T.K. Δ.Δ.Κοιμήσεως Σερρών Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,.,.,, ΝΕΩΝ ΡΟΔΩΝ -, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Νέων Ρόδων Χαλκιδικής Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΣΚΙΑΘΟΥ & ενέργειας ΤΑΥΓΕΤΟΥ, T.K. Δ.Δ.Γλυφάδας Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Φλωρίνης Φλωρίνης Δυτικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΑΙΓΙΟΥ, T.K. Δ.Δ.Ναυπλιέων Αργολίδος Πελοποννήσου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,.,.,, ενέργειας ΚΟΡΙΝΗΣ, T.K. Δ.Δ.Περιστερίου Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΦΑΝΑΡΙΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΠΕΠΟΝΙΑΣ -, T.K. Δ.Δ.Πεπονιάς Σερρών Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΒΑΛΕΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ Δ.Δ.Ρεθύμνης Ρεθύμνης Κρήτης ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, --..., T.K. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ενέργειας Δ.Δ.Γαλατσίου Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΑΓ ΘΕΟΔΩΡΟΙ, T.K. Δ.Δ.Δάφνης Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΠΛΑΤΥ -, T.K. Δ.Δ.Πλατέος Ημαθίας Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής -, T.K. Δ.Δ.Ηρακλείας Σερρών Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ, T.K. Δ.Δ.Ηρακλείου Ηρακλείου Κρήτης ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ, T.K. Δ.Δ.Τρικκαίων Τρικάλων Θεσσαλίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ, T.K. Δ.Δ.Τρικκαίων Τρικάλων Θεσσαλίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΜΗΤΡ ΙΑΚΩΒΟΥ, T.K. Δ.Δ.Μυτιλήνης Λέσβου Βορείου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, --...

16 - ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΧΙΝΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΓΙΑΝΝΟΠΑΠΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ - ΚΟΝΤΑΞΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ - ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΤΖΕΜΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΒΙΕΝΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ - ΚΑΠΑΤΑΓΗΣ ΠΑΥΛΟΣ - ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΚΥΡΛΑΓΚΙΤΣΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ - ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΠΛΙΑΤΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΤΣΟΥΤΣΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ - ΠΕΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΠΑΠΑΡΩΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΠΟΠΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ ΤΡΥΦΩΝ - ΓΑΛΗΝΟΥ ΕΛΕΝΗ - ΓΚΙΟΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ - ΚΟΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ - ΚΑΣΑΠΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ - ΠΑΣΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΙΑΚΩΒΑΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΑΥΞΕΝΤΙΑΔΟΥ ΕΥΠΡΑΞΙΑ - ΒΟΥΖΟΥΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ - ΚΑΤΖΕΛΑ ΧΡΗΣΤΙΝΑ - ΝΟΣΣΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ - ΑΛΕΤΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΜΠΟΥΓΔΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΠΕΡΔΙΚΑ, T.K. Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΑΔΑ: ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ -, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Σερρών Σερρών Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,.,.,, T.K. ΑΓΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ, T.K. Δ.Δ.Χίου Χίου Βορείου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΕΛΑΙΩΝΑΣ -, T.K. Δ.Δ.Ελεώνος Βοιωτίας Στερεάς Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,.,.,, ΣΑΒΑΛΙΑ -, T.K. Δ.Δ.Σαβαλίων Ηλείας Δυτικής Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ενέργειας :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας ΙΘΩΜΗΣ, T.K. Δ.Δ.Γλυφάδας Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΔΑΥΛΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Δαυλείας Βοιωτίας Στερεάς Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, T.K. Δ.Δ.Ηρακλείου Ηρακλείου Κρήτης ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΑΓ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΡΟΥΡΙΟΥ, T.K. Δ.Δ.Χίου Χίου Βορείου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΚΑΜΕΛΙΑΣ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, Π ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Κατερίνης Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΣΠΗΛΑΔΙΩΝ, T.K. Δ.Δ.Χίου Χίου Βορείου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,.,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής -, T.K. Δ.Δ.Πολυπλατάνου Φλωρίνης Δυτικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής -, T.K. Δ.Δ.Κρόκου Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Φλωρίνης Φλωρίνης Δυτικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΑΓΡΙΑ, T.K. Δ.Δ.Βόλου Μαγνησίας Θεσσαλίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Δ.Δ.Λευκάδος Λευκάδας Ιονίων Νήσων ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΚΑΤΩΠΟΔΗ, T.K. ΟΔΟΣ, T.K. Δ.Δ.Τυρνάβου Λαρίσης Θεσσαλίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Ηρακλείας Σερρών Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Εδέσσης Πέλλας Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Δ.Δ.Αγίας Παρασκευής Λέσβου Βορείου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Θηβαίων Βοιωτίας Στερεάς Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΠΛΑΤΩΝΟΣ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Πολυγύρου Χαλκιδικής Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΦΛΩΡΙΝΗΣ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Περιστερίου Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Αγίου Δημητρίου Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΚΡΑΤΕΡΟΥ, T.K. Δ.Δ.Καβάλας Καβάλας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, & ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ -, T.K. Δ.Δ.Προσοτσάνης Δράμας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, & ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ, T.K. Δ.Δ.Καρδίτσης Καρδίτσας Θεσσαλίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΝΗΣΕΛΙΟΥ ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Αλεξανδρείας Ημαθίας Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, --..., T.K. ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Σερρών Σερρών Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. -, T.K. Δ.Δ.Κοκκινοχώματος Καβάλας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, & ΞΕΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Σερβίων Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΝΕΟΧΩΡΙ, T.K. Δ.Δ.Νεοχωρίου Αιτωλοακαρνανίας Δυτικής Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, Μεσολογγίου Χ ΚΑΡΑΜΑΖΙΩΤΗ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Μώλου Φθιώτιδος Στερεάς Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΝΟΤΑΡΑ, T.K. Δ.Δ.Κορίνθου Κορινθίας Πελοποννήσου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΣΤΥΨΗ -, T.K. Δ.Δ.Στύψης Λέσβου Βορείου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΚΕΛΕΥΣΤΗ ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΥ, Δ.Δ.Υμηττού Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, T.K. ΡΟΔΟΚΑΝΑΚΗ, T.K. Δ.Δ.Χίου Χίου Βορείου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, --...

17 - ΤΙΚΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΕΞΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΝΔΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΜΑΚΡΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΖΑΡΚΩΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΒΕΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗ ΚΑΤΙΝΑ - ΛΕΚΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΛΙΟΒΑΡΗ ΜΑΡΙΑ - ΚΑΣΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΤΕΤΤΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΑΤΣΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΜΑΛΕΡΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΛΑΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩ - ΚΩΛΕΤΣΗ ΑΝΘΟΥΛΑ - ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΠΑΥΛΟΣ - ΔΡΙΒΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ - ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ - ΜΑΓΓΟΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΚΑΤΣΑΚΗ ΦΑΝΗ - ΓΑΒΡΙΛΗ ΕΥΘΥΜΙΑ - ΣΟΥΛΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ - ΣΙΩΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ - ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΧΥΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΔΑΝΗΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΚΟΥΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΖΕΡΒΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΜΑΝΙΤΣΑ ΕΥΘΥΜΙΑ - ΛΕΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΝΑΝΟΥΔΑΚΗ ΝΙΚΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ - ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΨΥΧΑΡΗ, T.K. Δ.Δ.Σκαλοχωρίου Λέσβου Βορείου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΑΔΑ: -- ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ... ΧΑΛΚΙΔΟΣ, T.K. Δ.Δ.Πατρέων Αχαϊας Δυτικής Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΚΑΛΟΣ ΑΓΡΟΣ -, T.K. Δ.Δ.Καλού Αγρού Δράμας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, & ΑΝΕΜΟΡΡΑΧΗΣ, T.K. :Β Μονοκατοικία Δ.Δ.Αλίμου Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΦΥΣΤΙΚΙΑΣ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Χαλκιδέων Ευβοίας Στερεάς Ελλάδας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Ηρακλείου Αθηνών Αττικής ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, T.K. Δ.Δ.Τυρνάβου Λαρίσης Θεσσαλίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής -, T.K. Δ.Δ.Καμποχωρίου Ημαθίας Κεντρικής Μακεδονίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.,.,.,.,.,, ΛΟΥΡΟΣ, T.K. Δ.Δ.Στεφάνης Πρεβέζης.,.,.,,.,, ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ, T.K. Δ.Δ.Βροντάδου Χίου Βορείου.,.,.,,.,, ΡΟΖΟΥ, T.K. Δ.Δ.Βόλου Μαγνησίας Θεσσαλίας.,.,.,,.,, ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ, T.K. Δ.Δ.Χίου Χίου Βορείου.,.,.,,.,, ΛΙΜΝΗΣ, T.K. Δ.Δ.Χίου Χίου Βορείου.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας ΡΙΖΑ, T.K. Δ.Δ.Πολυγύρου Χαλκιδικής Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΜΑΡΤΙΝΟ, T.K. Δ.Δ.Αταλάντης Φθιώτιδος Στερεάς Ελλάδας.,.,.,,.,, ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΜΕΚΑΛΗ Δ.Δ.Ιωαννιτών Ιωαννίνων.,.,.,,.,, --..., T.K. ΚΟΥΚΛΕΣΙ, T.K. Δ.Δ.Κουκλεσίου Ιωαννίνων.,.,.,,.,, ΓΙΑΝΝΗΚΩΣΤΑ, T.K. :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Ιωαννιτών Ιωαννίνων.,.,.,,.,, ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ, T.K. ενέργειας :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Λαυρεωτικής Ανατολικής Αττικής Αττικής.,.,.,,.,, ΛΑΓΗΝΑ ΤΥΧΕΡΟΥ, Δ.Δ.Λαγυνών Εβρου.,.,.,.,.,, T.K. & ΔΗΜΟΤΙΚΗ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Αλιάρτου Βοιωτίας Στερεάς Ελλάδας.,.,.,,.,, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΟΚΗΠΟΥ, T.K. Δ.Δ.Παλαιοκήπου Λέσβου Βορείου.,.,.,,.,, Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Φλωρίνης Φλωρίνης Δυτικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Περιστερίου Αθηνών Αττικής.,.,.,,.,, ενέργειας ΚΙΜΩΛΟΥ, T.K. Δ.Δ.Κερατσινίου Πειραιώς Αττικής.,.,.,,.,, ΔΗΜΟΤΙΚΗ, T.K. Δ.Δ.Άνω Καλεντίνης Αρτας.,.,.,,.,, ΡΑΜΙΑ, T.K. Δ.Δ.Ράμιας Αρτας.,.,.,.,.,, ΠΛΗΣΙΟΙ ΑΡΤΑΣ, T.K. Δ.Δ.Κιρκιζατών Αρτας.,.,.,,.,, ΓΑΡΕΦΗ, T.K. Δ.Δ.Λαρίσης Λαρίσης Θεσσαλίας.,.,.,,.,, ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Κοζάνης Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ - ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ, T.K. Δ.Δ.Σερβίων Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΠΛΑΤΩΝΟΣ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Ορχομενού Βοιωτίας Στερεάς Ελλάδας.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΓΡΑΒΙΑΣ, T.K. Δ.Δ.Λαμιέων Φθιώτιδος Στερεάς Ελλάδας.,.,.,,.,, ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Πολίχνης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΣΟΛΩΝΟΣ ΓΚΙΚΑ, Δ.Δ.Φιλιππιάδος Πρεβέζης.,.,.,,.,, T.K. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, T.K. :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Αρταίων Αρτας.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας ΘΡΑΚΗΣ, T.K. Δ.Δ.Τριανδρίας Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΕΥΡΩΠΟΣ, T.K. Δ.Δ.Ευρωπού Κιλκίς Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, --...

18 - ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Σ - ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ - ΚΟΥΤΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΑΥΓΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ - ΛΑΠΑΤΑ ΑΣΗΜΙΝΑ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΣΩΦΡΟΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ - ΜΠΑΛΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΓΚΑΝΕ ΛΑΜΠΡΙΝΗ - ΓΚΑΝΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΤΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΤΣΑΚΙΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ - ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΣΤΑΡΡΑ ΙΩΑΝΝΑ - ΚΑΤΣΕΛΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ - ΓΚΟΥΛΙΑΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΠΑΛΤΑΣ ΦΩΤΙΟΣ - ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΚΛΕΙΣΙΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - ΒΑΡΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΠΛΙΑΤΣΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΚΟΥΣΤΟΥΡΕΝΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΤΑΤΣΙΩΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΡΑΒΙΚΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΟΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΤΑΡΚΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΓΑΛΑΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΓΚΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΡΙΤΩΝΟΣ Β, T.K. ενέργειας ΑΔΑ: ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ Δ.Δ.Περάματος Πειραιώς Αττικής.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΚΑΛΟΝΕΡΙ, T.K. Δ.Δ.Καλονερίου Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ, ενέργειας Δ.Δ.Αθηναίων Αθηνών Αττικής.,.,.,,.,, T.K. ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΣΑΜΟΥ, Δ.Δ.Καρλοβασίων Σάμου Βορείου.,.,.,,.,, T.K. ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Φερών Εβρου.,.,.,.,.,, --..., T.K. & ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Τσοτιλίου Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΩΣΤΑΚΗ Δ.Δ.Ελεούσης Ιωαννίνων.,.,.,,.,, --..., T.K. ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΟΣΕ, :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Αρχαίας Ολυμπίας Ηλείας Δυτικής Ελλάδας.,.,.,,.,, T.K. ενέργειας ΡΟΔΟΥ, T.K. Δ.Δ.Περιστερίου Αθηνών Αττικής.,.,.,,.,, ΑΧΑΡΝΩΝ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Αθηναίων Αθηνών Αττικής.,.,.,,.,, ΠΑΡΑΣΧΟΥ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Ιλίου (Νέων Λιοσίων) Αθηνών Αττικής.,.,.,,.,, ΔΗΜΟΤΙΚΗ, T.K. Δ.Δ.Τρικκαίων Τρικάλων Θεσσαλίας.,.,.,,.,, ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ, T.K. Δ.Δ.Αρταίων Αρτας.,.,.,,.,, ΠΛΑΤΩΝΟΣ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Αγίας Βαρβάρας Αθηνών Αττικής.,.,.,,.,, ΠΛΑΤΩΝΟΣ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Αγίας Βαρβάρας Αθηνών Αττικής.,.,.,,.,, ΚΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, Δ.Δ.Ιωαννιτών Ιωαννίνων.,.,.,.,.,, T.K. ΚΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Ιωαννιτών Ιωαννίνων.,.,.,,.,, T.K. ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Γρεβενών Γρεβενών Δυτικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, T.K. ΣΙΜΟΥ ΧΟΥΤΖΑΙΟΥ, Δ.Δ.Μυτιλήνης Λέσβου Βορείου.,.,.,,.,, T.K. ΔΗΜ. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Λεβαδέων Βοιωτίας Στερεάς Ελλάδας.,.,.,,.,, Α, T.K. ΜΟΜΦΕΡΑΤΟΥ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Αθηναίων Αθηνών Αττικής.,.,.,,.,, ΒΟΓΑΤΖΙΚΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Κοζάνης Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΑΙΑΝΗ, T.K. Δ.Δ.Κοζάνης Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, Δ.Δ.Αρχαίας Ολυμπίας Ηλείας Δυτικής Ελλάδας.,.,.,,.,, T.K. ΑΒΕΡΩΦ, T.K. Δ.Δ.Καρδίτσης Καρδίτσας Θεσσαλίας.,.,.,,.,, ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ -, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Αξιουπόλεως Κιλκίς Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, Π. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Κατερίνης Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, T.K. ΣΑΡΑΚΗΝΑ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Σαρακήνας Γρεβενών Δυτικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΟΣ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Εδέσσης Πέλλας Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Κοζάνης Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Κρύας Βρύσης Πέλλας Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, T.K. ΦΙΛΛΕΛΗΝΩΝ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μονοκατοικία Δ.Δ.Εδέσσης Πέλλας Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Εδέσσης Πέλλας Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΑΥΡΑΣ, T.K. Δ.Δ.Λαρίσης Λαρίσης Θεσσαλίας.,.,.,,.,, ΧΩΡΙΣΤΗ, T.K. Δ.Δ.Χωριστής Δράμας.,.,.,,.,, & ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Κατερίνης Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας ΤΣΙΜΙΣΚΗ, T.K. Δ.Δ.Πολυγύρου Χαλκιδικής Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας ΧΑΛΑΣΤΡΑ, T.K. Δ.Δ.Χαλάστρας Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ, T.K. Δ.Δ.Φερών Εβρου.,.,.,.,.,, &

19 - ΦΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ - ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΣΩΤΗΡΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΠΑΠΑΝΑΟΥΜ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΚΟΚΟΥΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΚΕΡΕΝΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΑ - ΓΚΑΓΚΑΛΝΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ - ΣΑΜΑΡΑ ΤΑΣΟΥΛΑ - ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΓΚΙΟΥΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - ΜΕΓΑ ΚΥΡΙΑΚΗ - ΚΑΛΑΜΑΡΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ - ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΜΑΛΙΑ - ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΛΙΒΙΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΑΓΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΖΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΤΑΣΙΟΥ ΑΣΙΜΗ - ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΣΙΜΙΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ - ΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΔΕΡΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΣΑΛΑΓΚΙΩΤΗ ΜΑΛΑΜΑΤΗ - ΦΛΕΓΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΔΡΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ - ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΑΚΑΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΜΠΙΡΜΠΟΤΣΟΥΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Κ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, Δ.Δ.Ελασσόνος Λαρίσης Θεσσαλίας.,.,.,,.,, ΑΔΑ: -- ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ... T.K. ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,.,.,., ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Στυλίδος Φθιώτιδος Στερεάς Ελλάδας.,.,.,,.,, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, T.K. Δ.Δ.Χίου Χίου Βορείου.,.,.,,.,, ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΜΑΝΤΖΑΡΟΥ, T.K. :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Λαρίσης Λαρίσης Θεσσαλίας.,.,.,,.,, ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, T.K. Δ.Δ.Λαρίσης Λαρίσης Θεσσαλίας.,.,.,,.,, ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ Α, T.K. Δ.Δ.Λαρίσης Λαρίσης Θεσσαλίας.,.,.,,.,, ΜΑΓΝΗΤΩΝ, T.K. Δ.Δ.Βόλου Μαγνησίας Θεσσαλίας.,.,.,,.,, ΕΠΑΡΧ. ΟΔΟΣ ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΕΠΑΝΟΜΗΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ Δ.Δ.Επανομής Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, --..., T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΑΡΝΑΙΑ, T.K. Δ.Δ.Αρναίας Χαλκιδικής Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Αρναίας Χαλκιδικής Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, T.K. ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, T.K. Δ.Δ.Χίου Χίου Βορείου.,.,.,,.,, ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ, T.K. Δ.Δ.Τρικκαίων Τρικάλων Θεσσαλίας.,.,.,,.,, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝΑ, Δ.Δ.Χίου Χίου Βορείου.,.,.,,.,, T.K. ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ, T.K. Δ.Δ.Τρικκαίων Τρικάλων Θεσσαλίας.,.,.,,.,, ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ -, T.K. Δ.Δ.Κουδουνίων Δράμας.,.,.,,.,, & ΡΑΠΑΝΙΑΝΑ -, T.K. Δ.Δ.Κολυμβαρίου Χανίων Κρήτης.,.,.,,.,, ΑΝΑΣΤ. ΖΙΝΝΗ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Αθηναίων Αθηνών Αττικής.,.,.,,.,, ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, Δ.Δ.Πατρέων Αχαϊας Δυτικής Ελλάδας.,.,.,,.,, T.K. ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ, Δ.Δ.Ελασσόνος Λαρίσης Θεσσαλίας.,.,.,.,.,, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΣΤΑΔΙΟΥ, T.K. Δ.Δ.Πολυγύρου Χαλκιδικής Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ, T.K. Δ.Δ.Μελισσοχωρίου Λαρίσης Θεσσαλίας.,.,.,,.,, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ Δ.Δ.Μεγαλοπόλεως Αρκαδίας Πελοποννήσου.,.,.,,.,, --..., T.K. ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ :Α Μονοκατοικία Δ.Δ.Ρεθύμνης Ρεθύμνης Κρήτης.,.,.,,.,, , T.K. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Κρανιδίων Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, T.K. ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, Δ.Δ.Δερβιζιάνων Ιωαννίνων.,.,.,,.,, T.K. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΛΑΣΚΑΡΗ, T.K. Δ.Δ.Σιατίστης Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΛΑΜΙΑΣ, T.K. Δ.Δ.Στυλίδος Φθιώτιδος Στερεάς Ελλάδας.,.,.,,.,, ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ, Δ.Δ.Λαρίσης Λαρίσης Θεσσαλίας.,.,.,,.,, T.K. ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Κοζάνης Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Κατερίνης Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΒΛΟΧΟΣ, T.K. Δ.Δ.Βλοχού Καρδίτσας Θεσσαλίας.,.,.,,.,, ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ, T.K. Δ.Δ.Παλαμά Καρδίτσας Θεσσαλίας.,.,.,,.,, ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Αγίου Πέτρου Κιλκίς Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΑΓΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Βασιλικών Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, T.K. Ι. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Γιαννιτσών Πέλλας Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, --...

20 - ΔΑΚΟΥΚΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ - ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΝΑΥΠΑΚΤΙΤΗ ΕΛΕΝΗ - ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ - ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΓΚΑΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΑΦΕΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ - ΛΟΥΚΟΥΤΟΥ ΕΛΕΝΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ - ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΤΣΟΜΠΑΝΕΛΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΧΙΛΛΕΥΣ - ΓΑΪΤΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - ΚΑΡΑΜΟΣΧΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΣΚΑΡΒΕΛΗ ΜΑΡΙΑ - ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ - ΜΟΣΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΚΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΜΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΓΟΥΡΓΙΩΤΗ ΠΑΓΩΝΑ - ΣΑΝΙΔΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ - ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΙΤΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΜΕΡΟΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ - ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΤΣΑΓΓΑΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Γ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ, T.K. Δ.Δ.Ηγουμενίτσης Θεσπρωτίας.,.,.,,.,, ΑΔΑ: -- ΑΣΦΨΧΨΖ-Κ... ΠΛΑΝΗΤΕΡΟΥ, T.K. Δ.Δ.Καστρίων Αχαϊας Δυτικής Ελλάδας.,.,.,,.,, ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, Δ.Δ.Πριολίθου Αχαϊας Δυτικής Ελλάδας.,.,.,,.,, T.K. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Ιτέας Φωκίδος Στερεάς Ελλάδας.,.,.,,.,, ΠΕΤΡΟΥΣΑ, T.K. Δ.Δ.Πετρούσσης Δράμας.,.,.,.,.,, & ΜΙΧ. ΚΑΡΑΟΛΗ, T.K. Δ.Δ.Προσοτσάνης Δράμας.,.,.,,.,, & ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ, T.K. Δ.Δ.Βόλου Μαγνησίας Θεσσαλίας.,.,.,,.,, Ι. ΚΑΡΤΑΛΗ, T.K. Δ.Δ.Βόλου Μαγνησίας Θεσσαλίας.,.,.,,.,, ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Κερατσινίου Πειραιώς Αττικής.,.,.,,.,, ΝΟΡΜΑΝ, T.K. :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Πατρέων Αχαϊας Δυτικής Ελλάδας.,.,.,,.,, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε', T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας.,.,,,,, ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΥ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Τσοτιλίου Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, T.K. ΠΕΤΡΑΝΑ ΚΟΖΑΝΗΣ, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Πετρανών Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΕΝΙΠΕΩΣ, T.K. Δ.Δ.Κατερίνης Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΠΑΡ. Ι. ΑΝΕΣΤΗ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Παιανίας Ανατολικής Αττικής Αττικής.,.,.,,.,, ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ, T.K. Δ.Δ.Πατρέων Αχαϊας Δυτικής Ελλάδας.,.,.,,.,, ΕΚΑΤΟΝΗΣΩΝ, T.K. Δ.Δ.Μυτιλήνης Λέσβου Βορείου.,.,.,,.,, ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ, T.K. :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Σοφάδων Καρδίτσας Θεσσαλίας.,.,.,.,.,, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΚΙΑΛΑ Δ.Δ.Χίου Χίου Βορείου.,.,.,,.,, --..., T.K. ΔΗΜΟΤΙΚΗ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Πέλλης Πέλλας Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Κερατσινίου Πειραιώς Αττικής.,.,.,,.,, ΣΤΑΜ. ΓΛΥΚΑ, T.K. Δ.Δ.Χίου Χίου Βορείου.,.,.,,.,, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΜΝΗΝΟΥ, T.K. Δ.Δ.Πατρέων Αχαϊας Δυτικής Ελλάδας.,.,.,,.,, ΑΡΤΕΜΙΔΩΡΟΥ, T.K. Δ.Δ.Χίου Χίου Βορείου.,.,.,,.,, ΛΟΓΓΑΣ, T.K. Δ.Δ.Λογγάς Μεσσηνίας Πελοποννήσου.,.,.,,.,, ΝΕΟΧΩΡΑΚΙ, Χ.Θ. ΧΛΜ ΑΠΟ, T.K. Δ.Δ.Φλωρίνης Φλωρίνης Δυτικής Μακεδονίας ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής.,.,.,,.,, ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας ΜΑΡΜΑΡΩΝ, T.K. Δ.Δ.Μαρμάρων Ιωαννίνων.,.,.,,.,, ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, --..., T.K. ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ, T.K. Δ.Δ.Λαρίσης Λαρίσης Θεσσαλίας.,.,.,,.,, ΛΟΥΚΑ ΝΙΚΑΙΝΑ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Λεβαδέων Βοιωτίας Στερεάς Ελλάδας.,.,.,,.,, ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής ΕΜΠΟΡΙΟ, T.K. Δ.Δ.Κοζάνης Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Τριλόφου Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΝΙΚΑΝΟΡΟΣ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, Δ.Δ.Πατρέων Αχαϊας Δυτικής Ελλάδας.,.,.,,.,, T.K. ΓΕΡΟΠΛΑΤΑΝΟΣ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Πολυγύρου Χαλκιδικής Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΠΟΛΥΠΛΑΤΑΝΟΣ, T.K. ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής Δ.Δ.Πολυπλατάνου Ημαθίας Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, ΑΝΘΟΥΣΗΣ, T.K. ενέργειας Δ.Δ.Περιστερίου Αθηνών Αττικής.,.,.,,.,, ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ποιότητας ζωής ποιότητας ζωής :Α Μεμονωμένο Διαμέρισμα Πολυκατοικίας Δ.Δ.Αξιουπόλεως Κιλκίς Κεντρικής Μακεδονίας.,.,.,,.,, --..., T.K.

Αριθμός Πρωτοκόλλου: Απόφαση Υπαγωγής Ωφελούμενων στο Πρόγραμμα -Εξοικονόμηση κατ Οίκον-

Αριθμός Πρωτοκόλλου: Απόφαση Υπαγωγής Ωφελούμενων στο Πρόγραμμα -Εξοικονόμηση κατ Οίκον- Πίνακας περιεχομένων Αριθμός Πρωτοκόλλου: 214610 Απόφαση Υπαγωγής Ωφελούμενων στο Πρόγραμμα -Εξοικονόμηση κατ Οίκον- Ημ. Απόφασης: 18/08/2016 Αριθμός Πρωτοκόλλου: 214610 Ξενίας 24 115 28 Αθήνα Τηλ.: 210

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: /02/ Απόφαση Υπαγωγής Ωφελούμενων

Αριθ. πρωτ.: /02/ Απόφαση Υπαγωγής Ωφελούμενων Πίνακας περιεχομένων ΘΕΜΑ: Απόφαση Υπαγωγής Ωφελούμενων στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ Οίκον» 1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΟΡΟΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ Αριθ. πρωτ.: 157427-05/02/2013 - Απόφαση Υπαγωγής Ωφελούμενων στο Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Τα προβλεπόμενα στάδια

Τα προβλεπόμενα στάδια Μετά από αρκετές αναβολές, το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών «Εξοικονόμηση κατ οίκον», αρχίζει πλέον επίσημα από τον Φεβρουάριο. Πιο αναλυτικά από 1η Φεβρουαρίου και για διάστημα 2 μηνών,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ -ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ -ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 4 Νοεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3599 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθ. 185706/1923 Τροποποίηση της υπ αριθ. Φ.Β1/Ε2.1/244/6/ 5.1.2011 κοινής απόφασης των Υπουργών

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινά πάλι το πρόγραμμα «Εξοικονομώ» με επιδότηση έως ευρώ

Ξεκινά πάλι το πρόγραμμα «Εξοικονομώ» με επιδότηση έως ευρώ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Ξεκινά πάλι το πρόγραμμα «Εξοικονομώ» με επιδότηση έως 17.500 ευρώ Έως και 17.500 ευρώ επιδότηση μπορούν να λάβουν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΥΠΕΝ, ΤΟΜΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 14 Αυγούστου 2017 Α.Π.: 180175/639 Μεσογείων 119 101 92 Αθήνα Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ (πρώην ΕΥΣΕΔ ΕΝ/ΚΑ) Μεσογείων 119 101 92 Αθήνα Πληροφορίες: Γ. Κωνσταντινοπούλου Τηλ: 210 6969105 Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΙΙ Διαδικασία υποβολής αίτησης, ένταξης στο πρόγραμμα, υλοποίησης παρεμβάσεων και εκταμίευσης κινήτρων Β κύκλος

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΙΙ Διαδικασία υποβολής αίτησης, ένταξης στο πρόγραμμα, υλοποίησης παρεμβάσεων και εκταμίευσης κινήτρων Β κύκλος ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΙΙ Διαδικασία υποβολής αίτησης, ένταξης στο πρόγραμμα, υλοποίησης παρεμβάσεων και εκταμίευσης κινήτρων Β κύκλος 1 Διαδικασία υποβολής αίτησης, ένταξης στο πρόγραμμα, υλοποίησης παρεμβάσεων και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΙΙ Διαδικασία υποβολής αίτησης, ένταξης στο πρόγραμμα, υλοποίησης παρεμβάσεων και εκταμίευσης κινήτρων

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΙΙ Διαδικασία υποβολής αίτησης, ένταξης στο πρόγραμμα, υλοποίησης παρεμβάσεων και εκταμίευσης κινήτρων ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΙΙ Διαδικασία υποβολής αίτησης, ένταξης στο πρόγραμμα, υλοποίησης παρεμβάσεων και εκταμίευσης κινήτρων Αθήνα, 3 η Τροποποίηση Μάρτιος 2019 1 Διαδικασία υποβολής αίτησης, ένταξης στο πρόγραμμα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΙΙ Διαδικασία υποβολής αίτησης, ένταξης στο πρόγραμμα, υλοποίησης παρεμβάσεων και εκταμίευσης κινήτρων

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΙΙ Διαδικασία υποβολής αίτησης, ένταξης στο πρόγραμμα, υλοποίησης παρεμβάσεων και εκταμίευσης κινήτρων ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΙΙ Διαδικασία υποβολής αίτησης, ένταξης στο πρόγραμμα, υλοποίησης παρεμβάσεων και εκταμίευσης κινήτρων 1 Διαδικασία υποβολής αίτησης, ένταξης στο πρόγραμμα, υλοποίησης παρεμβάσεων και εκταμίευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ»

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ» Πειραιάς, 22 Ιουλίου 2010 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ» Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς σας ενημερώνει ότι, υπογράφηκε στις 20 Ιουλίου, από την Υπουργό Οικονομίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση κατ οίκον» ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ TOMEA EΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση κατ οίκον» ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ TOMEA EΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση κατ οίκον» ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ TOMEA EΝΕΡΓΕΙΑΣ Ιούλιος 2017 Αρχικός Προϋπολογισμός Προγραμματικής Περιόδου 2007-2013 Η υλοποίηση του Προγράμματος γίνεται μέσω του Ταμείου Χαρτοφυλακίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΙΙ Διαδικασία υποβολής αίτησης, ένταξης στο πρόγραμμα, υλοποίησης παρεμβάσεων και εκταμίευσης κινήτρων

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΙΙ Διαδικασία υποβολής αίτησης, ένταξης στο πρόγραμμα, υλοποίησης παρεμβάσεων και εκταμίευσης κινήτρων ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΙΙ Διαδικασία υποβολής αίτησης, ένταξης στο πρόγραμμα, υλοποίησης παρεμβάσεων και εκταμίευσης κινήτρων Αθήνα, 1 η Τροποποίηση Ιούνιος 2018 1 Διαδικασία υποβολής αίτησης, ένταξης στο πρόγραμμα,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠ, MSc ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ Γ Τάξης

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠ, MSc ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ Γ Τάξης 1 η τροποποίηση του νέου «εξοικονομώ» Διαδικασία υποβολή αίτησης και ένταξης στο πρόγραμμα ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ Τα βήματα της διαδικασίας ένταξης στο πρόγραμμα είναι: Μετά από απόφαση γενικής συνέλευσης, υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

Δρ. Αποστολίδου Ελένη. & Εξοικονόμηση Ενέργειας

Δρ. Αποστολίδου Ελένη. & Εξοικονόμηση Ενέργειας Πρόγραμμα Υ.Π.Ε.Κ.Α. «Εξοικονόμηση κατ οίκον» Δρ. Αποστολίδου Ελένη Καθηγήτρια Τμήματος Μηχανολογίας ΤΕΙ Καβάλας Υπεύθυνη Τομέα Ενέργειας και Περιβάλλοντος Διευθύντρια των εργαστηρίων Ήπιων Μορφών Ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση κατ οίκον»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση κατ οίκον» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση κατ οίκον» Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς Ενέργειας, Φυσικού Πλούτου και Κλιματικής Αλλαγής (ΕΥΣΕΔ ΕΝ/ΚΑ) Οκτώβριος 2012 «Εξοικονόμηση κατ οίκον»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ0ΖΦ-Τ6Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΛ0ΖΦ-Τ6Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ - ΕΣΠΑ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΥΔ ΕΠΑΕ) Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΔΑ: 4ΑΛ3Κ-6Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση κατ οίκον»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση κατ οίκον» 4 η Τεχνική Ημερίδα Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών σε συνδιοργάνωση με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση κατ οίκον» ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ0ΖΦ-ΥΟΦ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΛ0ΖΦ-ΥΟΦ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ - ΕΣΠΑ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΥΔ ΕΠΑΕ) Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

«Οργανισµός της Γενικής Γραµµατείας Βιοµηχανίας» και του Π.. 189/95 (ΦΕΚ

«Οργανισµός της Γενικής Γραµµατείας Βιοµηχανίας» και του Π.. 189/95 (ΦΕΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ /νση Βιοµηχανικής Χωροθεσίας & Περιβάλλοντος Τµήµα Β Ταχ. ιεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση κατ οίκον»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση κατ οίκον» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση κατ οίκον» Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς Ενέργειας, Φυσικού Πλούτου και Κλιματικής Αλλαγής (ΕΥΣΕΔ ΕΝ/ΚΑ) Μάιος 2012 1 Το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΑΣΥΝ-3ΡΞ. Αθήνα, 22 Ιουλίου 2011. Αριθμ. Πρωτ.: 34486

ΑΔΑ: 4ΑΣΥΝ-3ΡΞ. Αθήνα, 22 Ιουλίου 2011. Αριθμ. Πρωτ.: 34486 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κωδ.: 10183 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Μ. Δαφνά, Λ. Δουληγέρη

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποια είναι τα αναμενόμενα οφέλη από την εφαρμογή του προγράμματος (ενεργειακά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά);

1. Ποια είναι τα αναμενόμενα οφέλη από την εφαρμογή του προγράμματος (ενεργειακά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά); 1. Ποια είναι τα αναμενόμενα οφέλη από την εφαρμογή του προγράμματος (ενεργειακά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά); Εξοικονόμηση ενέργειας περίπου 1 δισ. kwh κατ έτος. Ευαισθητοποίηση των πολιτών για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» - ΕΠΑΝ ΙΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» - ΕΠΑΝ ΙΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» - ΕΠΑΝ ΙΙ Πρόγραµµα - Πράσινες Υποδοµές 2010 ΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΗ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ"

ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΕΣΠΑ 2014-2020 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση" (ΕΠ ΑΝΑΔΕΔΒΜ) 2014-2020 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) 2014-2020 ΔΡΑΣΗ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 2 Αυγούστου 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 24689 & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΗ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ"

ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΕΣΠΑ 2014-2020 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση" (ΕΠ ΑΝΑΔΕΔΒΜ) 2014-2020 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) 2014-2020 ΔΡΑΣΗ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 10983 16 Μαρτίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 952 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 172574/222 Τροποποίηση της με Α.Π. 171563/131/21.02.2018 (Β 756/02.03.2018) κοινής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 24457 22 Ιουλίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2274 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Ανακατανομές θέσεων ειδικευμένων ιατρών ΕΣΥ. 2 Τροποποίηση της με αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κωδ.: 10183 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Αν. Καραματσούκης

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 10 3 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 173 119 49 587 Κλίνες 147 365 352 217 92 1.173 Μονάδες 3 2 19 29 10 63 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 11 2 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 222 68 49 585 Κλίνες 147 365 449 121 92 1.174 Μονάδες 3 2 19 28 10 62 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ469-9Ε8. Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού. Έχοντας υπόψη:

ΑΔΑ: ΒΛ469-9Ε8. Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού. Έχοντας υπόψη: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β3 Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. -

Διαβάστε περισσότερα

Ο Υπουργός Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων

Ο Υπουργός Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ Β3 Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. - Πόλη : 151 80 - Μαρούσι Ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ. Μαρούσι, 17/06/2015 Αρ. πρωτ. : 4559

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ. Μαρούσι, 17/06/2015 Αρ. πρωτ. : 4559 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ B1 Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 ΠΡΟΣ: Τ.Κ. - Πόλη : 151 80 - Μαρούσι Ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα

14PROC002340258 2014-10-14

14PROC002340258 2014-10-14 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Ασφαλείας: Βαθμός Προτεραιότητας: ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α1 ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 (ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ/ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ )

ΠΙΝΑΚΑΣ Α1 ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 (ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ/ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ) ΠΙΝΑΚΑΣ Α1 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 (ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ/ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ) ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΤΗΣΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ της υπ αριθ. Δ13/οικ.17354/1385/ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ της υπ αριθ. Δ13/οικ.17354/1385/ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας

airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας Μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων σταυρών προτίμησης προς έναν (1)

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Δ26/οικ./54796/531/2017, ΦΕΚ 4233/Β/

Αριθμ. Δ26/οικ./54796/531/2017, ΦΕΚ 4233/Β/ 1 Κατανομή προϋπολογισμού για τη χρηματοδοτική περίοδο 218-219, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 4 Οκτωβρίου 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθµ. Πρωτ.: 27760 & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ" με κωδικό MIS 373638 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα"

ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ με κωδικό MIS 373638 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Εφαρμογής δράσεων στους τομείς της Ενέργειας, του Φυσικού Πλούτου και της Κλιματικής Αλλαγής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΗ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ"

ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΕΣΠΑ 2014-2020 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση" (ΕΠ ΑΝΑΔΕΔΒΜ) 2014-2020 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) 2014-2020 ΔΡΑΣΗ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Αθήνα, Α.Π.: 10878/1142

ΑΠΟΦΑΣΗ. Αθήνα, Α.Π.: 10878/1142 Αθήνα, 24-9-2010 Α.Π.: 10878/1142 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΙΙ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ /ΝΣΗ ΜΜΕ ΤΜΗΜΑ Α Ταχ. /νση : Μεσογείων 119 Ταχ. Θυρίδα : 10192, Αθήνα Πληροφορίες : Σταύρος Μητσάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4Θ6Ν-4ΓΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα, 7 Σεπτεµβρίου 2012 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΔΑ: Β4Θ6Ν-4ΓΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα, 7 Σεπτεµβρίου 2012 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ /ΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. /νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κωδ.: 10183 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Αν. Καραµατσούκης

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας : 101 83 Πληροφορίες : Θ. Φλώρος Τηλέφωνα : 210 3741131 Φαξ : 210 3741140 E-mail: te.ekloges@ypes.

Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας : 101 83 Πληροφορίες : Θ. Φλώρος Τηλέφωνα : 210 3741131 Φαξ : 210 3741140 E-mail: te.ekloges@ypes. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Αριθ. Πρωτ.: ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β1 ----- ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Αθήνα, 30-9-2013 Αρ. Πρωτοκόλλου : 10866

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ : 4ΙΗΘΚ-Σ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΑΔΑ : 4ΙΗΘΚ-Σ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 27 Οκτωβρίου 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Αριθ Πρωτ:62429 ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ Τ.Α. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κωδ.: 10183

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακές εκλογές. 26 ης Μαΐου Μορφή και περιεχόμενο ψηφοδελτίων. περιφερειακών εκλογών. Σύντομος οδηγός- Υπόδειγμα ψηφοδελτίου

Περιφερειακές εκλογές. 26 ης Μαΐου Μορφή και περιεχόμενο ψηφοδελτίων. περιφερειακών εκλογών. Σύντομος οδηγός- Υπόδειγμα ψηφοδελτίου Περιφερειακές εκλογές 26 ης Μαΐου 2019 Μορφή και περιεχόμενο ψηφοδελτίων περιφερειακών εκλογών Σύντομος οδηγός- Υπόδειγμα ψηφοδελτίου Υπουργείο Εσωτερικών Δ/νση Οργάνωσης & Λειτουργίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ.A. 10852 ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ T.A. 27 10183 ΑΘΗΝΑ 213-1364734, FAX:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ.A. 10852 ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ T.A. 27 10183 ΑΘΗΝΑ 213-1364734, FAX: ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 1 Απριλίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΣΩ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ" με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Αττική"

ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Εφαρμογής δράσεων στους τομείς της Ενέργειας, του Φυσικού Πλούτου και της Κλιματικής Αλλαγής

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ειδικός Γραμματέας για την Ανταγωνιστικότητα

Ο Ειδικός Γραμματέας για την Ανταγωνιστικότητα ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Α2 Ταχ. Δ/νση: Μεσογείων 56 Τ.Κ. 115

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΗ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ"

ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΕΣΠΑ 2014-2020 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση" (ΕΠ ΑΝΑΔΕΔΒΜ) 2014-2020 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) 2014-2020 ΔΡΑΣΗ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

«Εξοικονόμηση Kατ' Οίκον ΙΙ»

«Εξοικονόμηση Kατ' Οίκον ΙΙ» Financing Energy Efficiency in Greece and Cyprus Athens, 31 Μαΐου 2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση Kατ' Οίκον ΙΙ» ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ Υ.Π.ΕΝ. TOMEAΣ EΝΕΡΓΕΙΑΣ Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ Οίκον" Προγραμματικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΔΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 10/09/2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Αριθ. πρωτ.: 3633/98076 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΕΣΠΑ 214-22 Επιχειρησιακό Πρόγραµµα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου υναµικού, Εκπαίδευση και ια Βίου Μάθηση» (ΕΠ ΑΝΑ Ε ΒΜ) 214-22 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράµµατα (ΠΕΠ) 214 22 ΡΑΣΗ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Καθορισμός ανώτατου ορίου εκλογικών δαπανών ανά υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο και ανά συνδυασμό για τις περιφερειακές εκλογές».

ΘΕΜΑ: «Καθορισμός ανώτατου ορίου εκλογικών δαπανών ανά υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο και ανά συνδυασμό για τις περιφερειακές εκλογές». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 4 Απριλίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 13703 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας : 101

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα Εσωτερικών Επιθεωρήσεων των Επισήμων Ελέγχων στα γεωργικά φάρμακα» ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα Εσωτερικών Επιθεωρήσεων των Επισήμων Ελέγχων στα γεωργικά φάρμακα» ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΔΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤ/ΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονομώ II: Νέα τροποποίηση του οδηγού Τροποποιήσεις δαπανών, νέες προθεσμίες κλπ Όλες οι αλλαγές

Εξοικονομώ II: Νέα τροποποίηση του οδηγού Τροποποιήσεις δαπανών, νέες προθεσμίες κλπ Όλες οι αλλαγές Εξοικονομώ II: Νέα τροποποίηση του οδηγού Τροποποιήσεις δαπανών, νέες προθεσμίες κλπ Όλες οι αλλαγές Οι Υπουργοί Οικονομίας & Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος & Ενέργειας υπέγραψαν νέα τροποποίηση της ΚΥΑ «Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ. Ημερομηνία: 13-4-2009 Α.Π.: 4181/ A2 / 172 Κωδικός Πρόσκλησης:11

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ. Ημερομηνία: 13-4-2009 Α.Π.: 4181/ A2 / 172 Κωδικός Πρόσκλησης:11 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Α2 Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 211-212

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΧΟ0-9ΕΠ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΕΧΟ0-9ΕΠ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Εφαρμογής δράσεων στους τομείς της Ενέργειας, του Φυσικού Πλούτου και της Κλιματικής Αλλαγής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ /νση Βιοµηχανικής Χωροθεσίας & Περιβάλλοντος Τµήµα Β Ταχ. ιεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 212-213

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 40939 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, ΤΜΗΜΑ: Πληρoφορίες. : Τμήμα Βελτίωσης του Γεωργικού Περιβάλλοντος Α. Βολιτάκη-Ε.Σκούρτσου

Αθήνα, ΤΜΗΜΑ: Πληρoφορίες. : Τμήμα Βελτίωσης του Γεωργικού Περιβάλλοντος Α. Βολιτάκη-Ε.Σκούρτσου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑΣ Αθήνα, 10.7.2017 ΤΜΗΜΑ: Πληρoφορίες. : Τμήμα Βελτίωσης του Γεωργικού Περιβάλλοντος Α. Βολιτάκη-Ε.Σκούρτσου Αρ. Πρωτ. : 59700 ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Ο Περιφερειάρχης

ΑΠΟΦΑΣΗ. Ο Περιφερειάρχης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Παπαναστασίου & Βελή, Πλατεία Ρήγα Φεραίου Λάρισα, 41222 Πληροφορίες: Ευθύμιος Κοντζικλίδης Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Στον αναπτυξιακό νόμο υπάγονται επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους πιο κάτω τομείς:

Στον αναπτυξιακό νόμο υπάγονται επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους πιο κάτω τομείς: ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟ Ο Αναπτυξιακός Νόμος (συνοπτική παρουσίαση) ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑ Στον αναπτυξιακό νόμο υπάγονται επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους πιο κάτω τομείς: - πρωτογενή (π.χ. θερμοκήπια,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ και Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ και Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΥΠΕΝ, ΤΟΜΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ταχ. Δ/νση: Μεσογείων 119, ΑΘΗΝΑ Ταχ. Κώδικας: 115 26 Πληροφορίες: Γ. Κωνσταντινοπούλου,

Διαβάστε περισσότερα

(Ηλεκτρονική αποστολή) Δ/ΝΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ Πληροφορίες: Αθανάσιος Γκαγιωγιάκης

(Ηλεκτρονική αποστολή) Δ/ΝΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ Πληροφορίες: Αθανάσιος Γκαγιωγιάκης ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 01-06-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αρ. πρωτ. 1469/60184 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣ: Ως Π.Δ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ηλεκτρονική αποστολή)

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2010 Αριθ. Πρωτ.: 3397/Δ1.1155

Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2010 Αριθ. Πρωτ.: 3397/Δ1.1155 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση : Πειραιώς 40 Ταχ. Κώδικας : 101 82 - Αθήνα TELEFAX

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.A. Αριθµ. Πρωτ.: 534 ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Εφαρμογής ράσεων στους τομείς της Ενέργειας, του Φυσικού Πλούτου και της Κλιματικής Αλλαγής «Εξοικονόμηση κατ Οίκον»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 456ΖΦ-ΦΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: 456ΖΦ-ΦΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑ: 456ΖΦ-ΦΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14/12/2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ Αριθ. πρωτ.: 306242 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΑΠ ΔΕΝΔΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΜΠΕΛΟΥ & ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ Διεύθυνση: Aχαρνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙ6Ν0-Τ4Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΙ6Ν0-Τ4Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΥΣΕΔ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΝΕΡΓ. ΦΥΣ.ΠΛΟΥΤΟΥ & ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ(ΕΥΣΕΔ ΕΝ/ΚΑ) Ταχ. Δ/νση : Μεσογείων 119 Αθήνα Ταχ.Κώδικας :

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Γενική Διεύθυνση Δ/νση : Διοικητικού Τμήμα : Προσωπικού Μεσογείων 45-Τ.Θ 14103-Τ.Κ.11510 Πληροφορίες : Α. Τσαμάτης Τηλ.: 210 74 90 479 Fax : 74 88 282 283 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΑΓΥΦ-07 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: 4ΑΓΥΦ-07 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΥΔ ΕΠΑΕ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ. Αρ. Πρωτ.: Μαρούσι, ΠΡΟΣ : Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Πίνακας Αποδεκτών) της Χώρας

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ. Αρ. Πρωτ.: Μαρούσι, ΠΡΟΣ : Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Πίνακας Αποδεκτών) της Χώρας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ, ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΚΑΙ FAX ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Σ.ΕΠ.Ε.) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΤΥΠΩΝ Σ.ΕΠ.Ε.-Ο.Α.Ε.Δ.: https://eservices.yeka.gr ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Αθήνα, Α.Π.:6179/634

ΑΠΟΦΑΣΗ. Αθήνα, Α.Π.:6179/634 Αθήνα, 4-6-2010 Α.Π.:6179/634 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΙΙ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ /ΝΣΗ ΜΜΕ ΤΜΗΜΑ Α Ταχ. /νση : Μεσογείων 119 Ταχ. Θυρίδα : 10192, Αθήνα Πληροφορίες : Μακρυνιώτη Μαρία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΣΩ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Τρίπολη, 07/11/2017 Α.Π.: 2822

ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Τρίπολη, 07/11/2017 Α.Π.: 2822 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Τρίπολη, 07/11/2017 Α.Π.: 2822 Ταχ. Δ/νση : Ταχ. Κώδικας : Πληροφορίες: Τηλέφωνο : Fax : Email : Τέρμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Ο Περιφερειάρχης

ΑΠΟΦΑΣΗ. Ο Περιφερειάρχης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Παπαναστασίου & Βελή, Πλατεία Ρήγα Φεραίου Λάρισα, 41222 Πληροφορίες: Ευθύμιος Κοντζικλίδης Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΑΣΥΦ-Β8Ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: 4ΑΣΥΦ-Β8Ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΥΔ ΕΠΑΕ) Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 25/1/2016

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 25/1/2016 Αθήνα, 26-01-2016 Αρ. Πρωτ.: 8320 Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 25/1/2016 ΑΤΤΙΚΗΣ 1,306 1,549 1,502 0,945 0,686 0,644 ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1,361 1,621 1,546 0,993 0,734 0,723 ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 1,339

Διαβάστε περισσότερα

Α Α:7Φ ΠΝ-69Η. Αθήνα, 01 Αυγούστου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Α Α:7Φ ΠΝ-69Η. Αθήνα, 01 Αυγούστου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ Τ.Α. Ταχ. /νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κωδ.: 10183 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 31/8/2015

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 31/8/2015 Αθήνα, 01-09-2015 Αρ. Πρωτ.: 88326 Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 31/8/2015 ΑΤΤΙΚΗΣ 1,413 1,667 1,614 1,101 0,647 ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1,468 1,717 1,650 1,143 0,000 0,715 ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 1,455 1,679

Διαβάστε περισσότερα

Η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ ΕΤΠΑ και ΤΣ

Η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ ΕΤΠΑ και ΤΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΜΕΑΚΩΝ ΕΠ ΤΟΥ ΕΤΠΑ ΚΑΙ ΤΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

<< Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα >> << Θεσσαλία - Στερεά Ελλάδα - Ήπειρος >> ΑΠΟΦΑΣΗ

<< Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα >> << Θεσσαλία - Στερεά Ελλάδα - Ήπειρος >> ΑΠΟΦΑΣΗ Σελίδα 1 από 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας1: Πλήθος εκκρεμοτήτων ανά υπηρεσία (κατάσταση διαδικασία καταχώρησης+δικαιολογητικά) 1. Άρθρο 1Β ΚΕΙ

Πίνακας1: Πλήθος εκκρεμοτήτων ανά υπηρεσία (κατάσταση διαδικασία καταχώρησης+δικαιολογητικά) 1. Άρθρο 1Β ΚΕΙ Στους πίνακες που ακολουθούν απεικονίζονται οι εκκρεμότητες αιτημάτων με βάση τα άρθρα 1Α και 1Β του ΚΕΙ ανά υπηρεσία, καθώς και το χρονικό σημείο στο οποίο βρίσκεται η κάθε υπηρεσία (ΔΑΚ και ΤΑΚ) ως προς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕ71 ΠΕ70.50 ΡΟΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΥΠΟΣ

ΠΕ71 ΠΕ70.50 ΡΟΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΥΠΟΣ ΠΕ71 ΠΕ70.50 ΡΟΗ 1 ΕΑΕ ΓΚΕΝΑ ΣΑΝΤΡΑ-ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΙΩΑΝΝ ΝΤΟΡΟΤΑ ΠΕ71 452 Α Μαγνησίας Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΜΑΓΝΙΑΣ 2 ΕΑΕ ΓΕΡΟΣΤΑΘΟΥ ΝΙΚΟΛΙΑ ΧΡΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ71 527 Α Μαγνησίας Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΜΑΓΝΙΑΣ 3 ΕΑΕ ΦΕΡΤΕΚΛΙΔΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΟΥΡΑ

Διαβάστε περισσότερα