Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2012

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2012"

Transcript

1 Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2012 Αγαπητοί Συμπολίτες, Ο απολογισμός των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής ενώπιον των κατοίκων και φορέων της Λήμνου, για το 2012 γίνεται σε μία συγκυρία εξαιρετικά αρνητική για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και για το μέλλον των αντιπροσωπευτικών θεσμών σε όλα τα επίπεδα. Στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον για την χώρα μας κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα που ανέκυψαν στη λειτουργία του Δήμου, εξαιτίας των μεταφερόμενων αρμοδιοτήτων, χωρίς την διάθεση του ανάλογου προσωπικού και πόρων, με την ταυτόχρονη διαρκή μείωση των χρηματοδοτήσεων από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους, που υπονόμευσε την παροχή των απαραίτητων υπηρεσιών προς τους δημότες. Οι υπηρεσίες, οι υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας, του Δήμου Λήμνου όμως κατάφεραν να συνεχίσουν να εξυπηρετούν αξιοπρεπώς το Λημνιό πολίτη, παρά τις δυσκολίες. Ο Δήμος Λήμνου υπήρξε δυναμικά παρών στον αγώνα των Λημνιών, απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας. Η Λήμνος δέχτηκε απειλές, μηνύσεις, την αδιαφορία του Κράτους που σταδιακά αποσύρεται από τα νησιά μας... Εμείς συνεχίζουμε όμως να διεκδικούμε: Κανένα κλείσιμο/υποβάθμιση υπηρεσίας ζωτικής σημασίας. Καμιά συγχώνευση ή διασύνδεση, αλλά αυτοτελή λειτουργία του Νοσοκομείου Λήμνου. Κάλυψη των κενών των σχολείων του νησιού με το απαραίτητο μόνιμο διδακτικό προσωπικό. Εξασφάλιση δωρεάν και ασφαλούς μεταφοράς όλων των μαθητών στα σχολεία, με ευθύνη του κράτους. Ίδρυση Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας στη Λήμνο. Συχνή, Αξιοπρεπής, Φθηνή, αεροπορική και ακτοπλοϊκή σύνδεση, με σύγχρονα και ασφαλή για το επιβατικό κοινό πλοία. Όχι πια στα πλοία 4ης κατηγορίας. Η Τοπική αυτοδιοίκηση της Λήμνου, συμπολίτευση και αντιπολίτευση συστρατευόμενη με τους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους, μέσα σε ένα πρωτοφανές κλίμα ενότητας, έδωσε και θα συνεχίσει να δίνει αγώνες για να αποτρέψει καταστροφικές επιλογές. Η Οργανωτική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο με τη συνεπή τους στάση ένωσαν την κοινωνία μας στους μεγάλους αγώνες. Η φωνή της Λήμνου άρχισε να ακούγεται δυνατά και να γίνεται σεβαστή.

2 Ο Δήμος Λήμνου δεν επαναπαύτηκε στις ουκ ολίγες αρμοδιότητες του, αλλά στηρίζει, συνεργάζεται και προσπαθεί να επιλύσει προβλήματα που ανακύπτουν, παρόλο που η διαχείριση τους αφορά άλλους φορείς. Λειτουργία ΙΕΚ Λειτουργία Πανεπιστημίου Διαχείριση προβλημάτων παράνομων μεταναστών Υποστήριξη πρωτοβουλιών δημοτών για τα αδέσποτα ζώα Συστηματική προσπάθεια αντιμετώπισης του προβλήματος των αγριοκούνελων, κατάθεση ολοκληρωμένης πρότασης στους αρμοδίους φορείς Η παράταξή μας «Ενωμένοι για τη Λήμνο» συνέχισε να λειτουργεί και το 2012 με βάση τις αρχές που θέσαμε εξ αρχής: Σωστή Οργάνωση και Νοικοκύρεμα του Δήμου σε κάθε λειτουργία του. Σκληρή δουλειά. Διάθεση προσφοράς με σεβασμό στον Δημότη. Καθαρές θέσεις και καθαρές απόψεις. Αξιοκρατία, διαφάνεια, εντιμότητα και διάλογος. Σεβασμός στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Αγαπητοί συμπολίτες, Στη συνέχεια θα σας παρουσιάσουμε τα πεπραγμένα της δεύτερης χρονιάς της Διοίκησης μας, τις δραστηριότητες και τα έργα, όπως αυτά εξελίχθηκαν. Η Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου, για τον «Απολογισμό Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2012», πραγματοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 217 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Ν. 3463/06) και την απόφαση αριθ. 203/2013 του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου. Η παρουσίαση γίνεται κατά Διεύθυνση και τομέα δραστηριότητας: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : Α) Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λήμνου πραγματοποίησε 1 ειδική συνεδρίαση (Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2011) και 16 τακτικές συνεδριάσεις και έλαβε 384 αποφάσεις, κατά το έτος Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λήμνου πραγματοποίησε 14 συνεδριάσεις και έλαβε 54 αποφάσεις. Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λήμνου πραγματοποίησε 23 συνεδριάσεις και έλαβε 238 αποφάσεις.

3 Η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Λήμνου πραγματοποίησε, 2 τακτικές συνεδριάσεις στις οποίες έλαβε 5 αποφάσεις και πλήθος άτυπων συνεδριάσεων για την διαχείριση θεμάτων καθημερινής λειτουργίας. Η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Λήμνου πραγματοποίησε 1 συνεδρίαση και έλαβε 4 αποφάσεις. Β) Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης, Ληξιαρχείου και Αλλοδαπών Κατά το έτος 2012 εκδόθηκαν - Δέκα χιλιάδες πεντακόσια (10.500), πιστοποιητικά ατομικής και οικογενειακής κατάστασης δημοτών. - Χίλιες έξι (1006) αποφάσεις μεταβολών στα δημοτολόγια. - Διεκπεραιώθηκαν εξήντα τρείς (63) αιτήσεις αλλοδαπών για απόκτηση Ελληνικής Ιθαγένειας, λόγω γέννησης, φοίτησης σε Ελληνικό Σχολείο και Πολιτογράφησης. Καταχωρήθηκαν συνολικά στα Ληξιαρχεία των Δημοτικών Ενοτήτων Μύρινας, Μούδρου, Ατσικής, Νέας Κούταλης: - Γεννήσεις, πενήντα (50) - Βαπτίσεις, ογδόντα επτά(87) - Γάμοι, εβδομήντα εννέα (79) - Θάνατοι, εκατόν ενενήντα πέντε (195) - Λοιπές πράξεις (ονοματοδοσίες,ιερολογήσεις πολιτικών γάμων,προσθήκες επωνύμου συζύγου,κ.λ.π.) δέκα έξη (16) Εκδόθηκαν περίπου τρείς χιλιάδες πεντακόσια (3.500) αντίγραφα Ληξιαρχικών πράξεων. Έγιναν έξη (6) αναθεωρήσεις εκλογικών καταλόγων Καταρτίστηκαν τα Μητρώα αρρένων γεννηθέντων κατά το έτος Καταρτίστηκαν οι στρατολογικοί πίνακες, αρρένων γεννηθέντων κλάσης Εξυπηρετήθηκαν 480 αιτήσεις αλλοδαπών για έκδοση, παράταση αδειών διαμονής. Γ) Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας Προσωπικό - Συνολικά στο Δήμο Λήμνου κατά το έτος 2012 υπηρετούσαν σε όλες τις υπηρεσίες του : Μόνιμοι Υπάλληλοι: 96 Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου: 30 Στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς: 7 Σύνολο: Αποχώρησαν τέσσερις (4) υπάλληλοι από την υπηρεσία λόγω συνταξιοδότησης και μετατάχθηκε μία (1) υπάλληλος σε άλλη υπηρεσία.

4 - Διενεργήθηκε η απογραφή του προσωπικού κατά το έτος 2012 και επικαιροποιήθηκε το Μητρώο Μισθοδοτούμενων του Ελληνικού Δημοσίου. Εποχικό Προσωπικό - Κατά το έτος 2012 για την κάλυψη των εποχικών αναγκών σε εργατοτεχνικό προσωπικό, προσλήφθηκαν 14 υπάλληλοι (εργάτες καθαριότητας, οδηγοί, ηλεκτρολόγος, υδραυλικός) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 8μηνης διάρκειας και 9 υπάλληλοι ( εργάτες καθαριότητας, οδηγοί απορριμματοφόρων και βυτιοφόρων) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας. Πρόγραμμα Μερικής Απασχόλησης - Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής μέριμνας ανέλαβε τη σύνταξη και υπογραφή των συμφωνητικών του προγράμματος που υλοποίησε ο Δήμος Λήμνου σε συνεργασία με την Ανώνυμη Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Ηλιαχτίδα» στο οποίο εργάστηκαν 165 ωφελούμενοι στο Δήμο Λήμνου καθώς και όλη τη διαδικασία που αφορούσε στη συλλογή στοιχείων για το άνοιγμα λογαριασμών μισθοδοσίας των ωφελούμενων, την τήρηση των παρουσιολογίων, την χορήγηση βεβαιώσεων κλπ. Παρείχε επίσης υποστήριξη στους ωφελούμενους και στις υπηρεσίες για την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος. Λοιπές Δραστηριότητες Σύναψη και Υπογραφή Προγραμματικών Συμβάσεων - Σύμβαση διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Λήμνου και του Δήμου Αγίου Ευστρατίου. - Προγραμματική σύμβαση με ΟΑΕΔ για την εξυπηρέτηση των ανέργων του Δήμου Λήμνου. Μισθώσεις Ακινήτων - Διενεργήθηκαν δημοπρασίες για μίσθωση ακινήτων στέγασης Δημοτικών Υπηρεσιών, σχολείων, μίσθωση χώρων στάθμευσης Αποφάσεις Δημάρχου Λήμνου - Εκδόθηκαν 231 αποφάσεις Δημάρχου. Τμήμα Πρωτοκόλλου Πρωτοκολλήθηκαν έγγραφα τα οποία διανεμήθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες και αρχειοθετήθηκαν. Δ) Τμήμα Οικονομικών Προϋπολογισμός Το ύψος του προϋπολογισμού του Δήμου μας οικονομικού έτους 2012 ανερχόταν στο ποσό των ,59 με ισοσκελισμένα έσοδα και έξοδα.

5 Τηρήθηκε η αρχή της μη υπερεκτίμησης των εσόδων καθώς και της μη εγγραφής εσόδων που δεν επρόκειτο να εισπραχθούν και ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση χωρίς παρατηρήσεις. ΣΥΝΟΠΤIΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ για το έτος 2012 Κωδικοί Έσοδα και Εισπράξεις Απολογισμός Αριθμοί ευρώ 0 Τακτικά Έσοδα ,50 1 (πλην 13) Έκτακτα Έσοδα (πλην επιχορηγήσεις για επενδύσεις) ,27 2 Έσοδα παρελθόντων ετών ,95 31 Εισπράξεις από Δάνεια ,81 32 Εισπρακτέα υπόλοιπα από Βεβαιωθέντα έσοδα κατά τα ,09 παρελθόντα έτη 4 Εισπράξεις υπέρ Δημοσίου, Ασφ. Φορέων και Τρίτων ,90 5 Χρηματικό υπόλοιπο προηγ. έτους ,45 13 Επιχορηγήσεις για επενδύσεις ,45 Σύνολο Πόρων ,42 Κωδικοί Έξοδα και Πληρωμές Απολογισμός Αριθμοί ευρώ 60 Αμοιβές και έξοδα προσωπικού ,53 61,62 Αμοιβές και παροχές τρίτων ,08 63,64 Φόροι - τέλη, λοιπά γενικά έξοδα , Τοκοχρεωλύσια δανείων 0,00 66 Προμήθειες - Αναλώσεις υλικών ,43 67,68 Μεταβιβάσεις σε τρίτους, λοιπά έξοδα ,16 81 Πληρωμές για υποχρεώσεις Π.Ο.Ε ,66 82,85 Λοιπές αποδόσεις και προβλέψεις ,45 Επενδύσεις 0,00 71 Αγορές ,67 73 Έργα ,95 74 Μελέτες ,37 75 Συμμετοχή σε επιχειρήσεις 0, Τοκοχρεολύσια δανείων επενδύσεων , Αποθεματικό 3.709,19467 Σύνολο Εξόδων και Πληρωμών ,42 Η οικονομική υπηρεσία ανταπεξήλθε ικανοποιητικά και με επάρκεια στις αυξημένες απαιτήσεις του νέου θεσμικού πλαισίου και στις ανάγκες του Δήμου Λήμνου. Ο Δήμος Λήμνου κατά την 1/1/2012 ανέλαβε οφειλές του 2011 και προηγουμένων ετών σε προμηθευτές κ.λ.π. συνολικού ποσού ,86 (δεν συμπεριλαμβανόταν οι

6 οφειλές της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχ. Μύρινας ) και κατά την διάρκεια του έτους εξόφλησε το μεγαλύτερο μέρος αυτών, ποσό ,31. Επίσης για υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν κατά το έτος 2012 πλήρωσε σε προμηθευτές, εργολάβους ,32. Ο Δήμος Λήμνου υπέβαλλε αίτημα το οποίο εγκρίθηκε τον 12/2011 για λήψη δανείου από το Τ.Π.&Δ ύψους ,00 για να εξοφλήσει όλες τις παλιές οφειλές σε προμηθευτές. Τελικά τον Μάιο του έτους 2012 εκταμιεύτηκε το ποσό ,81 γιατί ο Δήμος με ίδιους πόρους είχε εξοφλήσει μέρος των οφειλών. Η οικονομική υπηρεσία σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών και τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων του Δήμου Λήμνου (Δημοτικό Συμβούλιο, Οικονομικής Επιτροπής, Δημάρχου), κατέβαλλε ιδιαίτερη προσπάθεια και κατά το έτος 2012 στο να γίνει σωστός προγραμματισμός για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Δήμου και παράλληλα στην πληρωμή των τρεχουσών αναγκών. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι επιτεύχθηκε ο παραπάνω στόχος. Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών «Σχέδιο για την εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων και τη μείωση του χρόνου εξόφλησης των υποχρεώσεων της Γενικής Κυβέρνησης» ο Δήμος Λήμνου τον Δεκέμβριο του 2011 είχε ,00 ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις, τον Ιούλιο του ,00, τον Αύγουστο του ,00 και τον Σεπτέμβριο του ,00. Επίσης σύμφωνα με τη Βάση Οικονομικών Δεδομένων του ΥΠΕΣ (Νοέμβριος 2012) «Συνολικό δανειακό χρέος μαζί με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους μεγαλύτερες από τα τακτικά τους έσοδα», ο Δήμος μας σε σύνολο 325 Δήμων συγκαταλέγεται σε φθίνουσα σειρά μεταξύ των 25 με το λιγότερο χρέος σε σχέση με τα τακτικά του έσοδα με ποσοστό 25%. Η συστηματική αντιμετώπιση των σωρευμένων προβλημάτων είχε ως αποτέλεσμα τη διασφάλιση της φερεγγυότητας του Δήμου στην «αγορά» της Λήμνου αλλά και εκτός του νησιού, που είχε ως αποτέλεσμα την ομαλή λειτουργία όλων των υπηρεσιών του. Το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών που δεν κατέστη δυνατό να εξοφληθούν κατά το έτος 2012, οφείλεται σε υπαιτιότητα των προμηθευτών (μη υποβολή οριστικών πρωτοκόλλων παραλαβής έργων, φορολογική ασφαλιστική ενημερότητα κ.λ.π.). Έσοδα α) Στα πλαίσια των εργασιών καταγραφής και αποτύπωσης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Λήμνου, έγινε διασταύρωση των περιουσιακών στοιχείων που ανήκουν στο Δήμο. Πιο συγκεκριμένα τα στοιχεία προήλθαν από: Το υποθηκοφυλακείο Μύρινας Λήμνου Την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Λήμνου Τα Βιβλία Κτηματολογίου των Οικισμών του Δήμου Λήμνου. Στο Α στάδιο πραγματοποιήθηκε η συλλογή και η αρχειοθέτηση του φυσικού αρχείου της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Λήμνου και δημιουργήθηκε ηλεκτρονικό αρχείο.

7 Στο ηλεκτρονικό αρχείο περιλαμβάνονται : Συμβόλαια και τίτλοι κτήσης Μελέτες, σχέδια και υπάρχουσες αδειοδοτήσεις Επιτόπιες αυτοψίες και μετρήσεις αποτυπώσεις Αποφάσεις Επίσης δημιουργήθηκαν πίνακες καταγραφής της ακίνητης περιουσίας όπου υπάρχουν αναλυτικά όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες για κάθε ακίνητο. β) Ακίνητα Ξεκίνησε η νέα εμβαδομέτρηση όλων των ακινήτων της Λήμνου από τη Δημοτική Κοινότητα Μύρινας, (στην οποία ολοκληρώθηκε κατά το έτος 2013) και προβλέπεται να συνεχισθεί ώστε να καλύψει το σύνολο του Δήμου. Ελέχθηκαν όλα τα ακίνητα που μισθώνει ο Δήμος σε τρίτους και ολοκληρώθηκαν εκκρεμείς μισθώσεις. Οργανώθηκε η παρακολούθηση των παραπάνω ακινήτων σε κεντρικό επίπεδο και Δημοτικών Ενοτήτων. γ) Τέλη Καταβλήθηκε προσπάθεια για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Καταγράφηκαν σε λίστες όλοι οι οφειλέτες του Δήμου, ανάλογα με την οφειλή που είχαν και εστάλησαν σε όλους ειδοποιήσεις. Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013 έγιναν αισθητά τα πρώτα αποτελέσματα της παραπάνω προσπάθειας, αφού οι εισπράξεις ανήλθαν στο επίπεδο 12μηνου του προηγούμενου έτους (2012). Έγιναν εισηγήσεις προς τα αρμόδια όργανα για λήψεις σχετικών αποφάσεων αναπροσαρμογής τελών φωτισμού καθαριότητας κ.λ.π. Σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες πλέον εφαρμόζονται οι ίδιοι κανόνες είπραξης των τελών. Ε) Τμήμα ΚΕΠ Η δραστηριότητα των ΚΕΠ Δήμου Λήμνου παρουσιάζεται στον πίνακα: Διεκπεραίωση Πιστοποιημένων υποθέσεων ΚΕΠ ΚΕΠ 108 Δ. Ε. Μύρινας 6000 ΚΕΠ 80 Δ. Ε. Μούδρου (Κοντοπούλι) 2000 ΚΕΠ 81 Δ. Ε. Νέας Κούταλης (Κοντιάς) 1200 ΚΕΠ 82 Δ. Ε. Ατσικής 1300 ΣΥΝΟΛΟ Έκδοση βεβαιώσεων Α. Μ. Κ. Α. για το 2012 Και από τα τέσσερα ΚΕΠ 1000

8 Θεωρήσεις γνησίου υπογραφής Και από τα τέσσερα ΚΕΠ 3000 Επικυρώσεις φωτ/φων Και από τα τέσσερα ΚΕΠ 4000 Διοικητική πληροφόρηση Στα ΚΕΠ έχουν ανατεθεί παράλληλα καθήκοντα τα οποία αφορούν στην διαχείριση θεμάτων ΟΑΕΔ και εκδόσεις πιστοποιητικών Δημοτολογίων, ώστε να διευκολύνεται η λειτουργία των υπηρεσιών και να εξυπηρετούνται καλύτερα οι δημότες. Παράλληλα καθήκοντα υπαλλήλων ΚΕΠ Δήμου Λήμνου Ο. Α. Ε. Δ. (Διάφορες υποθέσεις) ΚΕΠ 108 Δ. Ε. Μύρινας ΚΕΠ 80 Δ. Ε. Μούδρου (Κοντοπούλι) 1500 ΣΥΝΟΛΟ 7000 ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ (Έκδοση πιστοποιητικών) ΚΕΠ 108 Δ. Ε. Μύρινας 1000 ΚΕΠ 80 Δ. Ε. Μούδρου (Κοντοπούλι) 700 ΚΕΠ 81 Δ. Ε. Νέας Κούταλης (Κοντιάς) 400 ΚΕΠ 82 Δ. Ε. Ατσικής 600 ΣΥΝΟΛΟ 2700 Σημειώνεται επίσης ότι σε ορισμένα ΚΕΠ υλοποιούνται και άλλες παράλληλες ενέργειες όπως, Αιτήσεις ηλεκτροδοτήσεων Έκδοση Βεβαιώσεων ΤΑΠ Έκδοση Πιστοποιητικών αμπελοκτημοσύνης {ΚΕΠ 81 Δ. Ε. Νέας Κούταλης (Κοντιάς), ΚΕΠ 82 Δ. Ε. Ατσικής} και Εισπράξεις νερών Έκδοση βεβαιώσεων βοσκοτόπων και εισπράξεις μισθωμάτων βοσκοτόπων Δ. Ε. Μούδρου {ΚΕΠ 80 Δ. Ε. Μούδρου (Κοντοπούλι)}. Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας Την περίοδο από 1/1/2012 έως 31/12/2012, χορηγήθηκαν: - Δεκαοχτώ (18) νέα Βιβλιάρια Ανασφαλίστων - Σαρανταοχτώ (48) ανανεώσεις βιβλιαρίων - Τρία (3) πιστοποιητικά Κοινωνικής Προστασίας

9 ταυτόχρονα υπήρχε άμεση συνεργασία με τον Δήμο Λέσβου και συγκεκριμένα με την Δ/νση Υγείας Πρόνοιας του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας, δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων, οι οποίοι δεν μπορούσαν να έχουν άμεση πρόσβαση σ αυτή την Δ/νση λόγω απόστασης και η οποία μέχρι διαχειριζόταν τα παραπάνω επιδόματα. ΣΤ) Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης Το τμήμα οικονομικής ανάπτυξης κατά το κατά 2012 υλοποίησε αρμοδιότητες σχετικές με την έκδοση αδειών καταστημάτων, περιπτέρων και διαχείρισης των κοινόχρηστων χώρων, λειτουργώντας μεθοδικά για την ενσωμάτωση νέων διατάξεων και διαδικασιών σύμφωνα και με το διαρκώς εξελισσόμενο θεσμικό πλαίσιο. 48 Εκδόσεις ανακλήσεις αδειών λειτουργίας 32 Εκδόσεις ανακλήσεις αδειών μουσικής 24 Παρατάσεις ωραρίου μουσικής Ανανεώθηκαν δύο (2) άδειες υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου - τύπου Α νωπά Αλιεύματα και ανακλήθηκε μία (1) λόγω συνταξιοδότησης. Ανακλήθηκε μία (1) άδεια εκμετάλλευσης περιπτέρου στην Τοπική Κοινότητα Κοντιά, λόγω θανάτου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : Κατά το έτος 2012 η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λήμνου ασχολήθηκε με τις παρακάτω εργασίες: Σύνταξη Τεχνικών Δελτίων-Εντάξεις-Δημοπρατήσεις έργων { ΕΣΠΑ, LEADER κ.λ.π.} Προϋπολογισμού άνω των ,00 Εκπόνηση-Έλεγχος Μελετών από την Τεχνική Υπηρεσία Η Τεχνική Υπηρεσία κατά το έτος 2012 εκπόνησε και έλεγξε συνολικά 50 Μελέτες, προϋπολογισμού άνω των ,00 Επιβλέψεις έργων ύστερα από ανοικτό διαγωνισμό Η Τεχνική Υπηρεσία κατά το έτος 2012, επέβλεψε συνολικά 24 έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των ,00 Επιβλέψεις έργων με πρόχειρο διαγωνισμό-απευθείας ανάθεση Η Τεχνική Υπηρεσία κατά το έτος 2012, επέβλεψε συνολικά 10 έργα Παραλαβές έργων Κατά το έτος 2012 έγιναν διάφορες παραλαβές έργων παρελθόντων ετών Αυτοψίες για ΤΑΠ Έγινε έλεγχος και χορήγηση βεβαιώσεων ΤΑΠ παλαιότητας κτιρίων ηλεκτροδότηση-καταμέτρηση τετραγωνικών κτιρίων-πλάτη οδών σε συνολικά πάνων από 200 αιτήσεις δημοτών

10 Διοικητικές αποβολές Επίσης οι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας συμμετείχαν στις Επιτροπές δημοπρατήσεων έργων, αξιολογήσεων κ.λ.π. Παροχή κάθε τεχνικής βοήθειας στις Τ.Κ. του Δήμου Λήμνου Επίσης παροχή τεχνικής υποστήριξης {Σύνταξη Μελετών, τεχνικών Δελτίων, δημοπρατήσεις-επιβλέψεις έργων κ.λ.π.} στον Δήμο Αγίου Ευστρατίου. Τεχνικό Πρόγραμμα Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Λήμνου, οικονομικού έτους 2012, συμπεριλάμβανε όλα τα συνεχιζόμενα έργα του έτους 2011 και των τεσσάρων πρώην Δήμων. Νέα έργα προβλέπονταν μόνο από το 20% που αντιστοιχεί στη συνολική ΣΑΤΑ του Δήμου μη κατανεμημένης στις Δ.Ε. (εκτός της Δ.Ε. Νέας Κούταλης η οποία δεν είχε οφειλές). Συμπεριελάμβανε κατά σειρά προτεραιότητας όλα τα συνεχιζόμενα έργα του Δήμου μας προγενέστερων οικονομικών ετών, καθώς και όλα τα προτεινόμενα νέα έργα. Υπήρχε επίσης πρόβλεψη για κάλυψη επειγουσών αναγκών από ιδίους πόρους στους τομείς ύδρευσηςαποχέτευσης, καθαριότητας και ποιότητας ζωής. Το ύψος του τεχνικού προγράμματος ανερχόταν σε ,79, εκ των οποίων το ποσό των ,79 αφορούσε έργα χρηματοδοτούμενα και το ποσό των από ΣΑΤΑ, & ιδίους πόρους. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ : ΥΔΡΕΥΣΗ - Έγινε η ενοποίηση των τελών ύδρευσης με την καθιέρωση ενός ενιαίου τιμολογίου σε όλη την εδαφική περιφέρεια του Δήμου μας και η καθιέρωση ειδικού τιμολογίου για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. - Οι δειγματοληψίες πόσιμου νερού πραγματοποιούνται ανά τρίμηνο ούτως ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα του. - Εντοπισμός των υδρομετρητών παλαιοτέρων ετών των πρώην Δήμων που δεν εκδίδονταν λογαριασμοί ύδρευσης και καταλογισμός των κυβικών κατανάλωσής τους, στους καταναλωτές. - Η επιτροπή τήρησης του κανονισμού ύδρευσης συνεδριάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα και κατά το έτος 2012 εισηγήθηκε στο Δ.Σ 117 αιτήσεις πολιτών για αντίρρηση χρεώσεων. - Έγινε η προμήθεια ασύρματων συστημάτων τηλεχειρισμού αντλιοστασίων για τον έλεγχο στάθμης των δεξαμενών για την άμεση πλήρωση τους προς αποφυγή διακοπών τροφοδοσίας νερού. - Συντάχθηκαν τεχνικές μελέτες για ανόρυξη γεωτρήσεων και το τρέχον έτος θα εκτελεσθούν.

11 - Ενεργοποίηση νομιμοποίησης ηλεκτροδότησης γεωτρήσεων των πρώην Δήμων Μύρινας και Ατσικής για την βελτίωση επάρκειας νερού των δικτύων τους. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την προμήθεια εξοπλισμού αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού συστήματος συλλογής μεταφοράς απορριμμάτων του Δήμου Λήμνου, έχουν υπογραφεί οι σχετικές συμβάσεις προμήθειας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί η προμήθειά τους, συγκεκριμένα : Προμήθεια τριών (3) απορριμματοφόρων οχημάτων Προμήθεια δύο (2) οχημάτων πλύσης κάδων απορριμμάτων Προμήθεια δύο (2) αναρροφητικών σαρώθρων Προμήθεια ενός (1) καλαθοφόρου οχήματος Προμήθεια τριάντα (30) κάδων container Προμήθεια ενός (1) οχήματος skip-lift Προμήθεια ενός (1) δορυφορικού απορριμματοφόρου Προμήθεια ενός (1) ρυμουλκούμενου μηχανήματος κλαδοθρυμματιστή Οι παραπάνω προμήθειες : Ενός (1) δορυφορικού απορριμματοφόρου και των κάδων απορριμμάτων δεν ολοκληρώθηκαν λόγω μη υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών από την ανάδοχο εταιρία. - Για την συντήρηση των οχημάτων καταβλήθηκε συστηματική προσπάθεια από το συνεργείο του Δήμου για την συντήρηση και καλή λειτουργία τους, αποφεύγοντας επιπλέον έξοδα του Δήμου από εξωτερικά συνεργεία. - Έγινε η μεταβίβαση των οχημάτων των πρώην Δήμων στο Δήμο Λήμνου και ο έλεγχος από το ΚΤΕΟ Λήμνου των οχημάτων μέχρι 3,5 τον. και συγχρόνως έγινε η απόσυρση από την κυκλοφορία παλαιών οχημάτων για τα οποία ο Δήμος πλήρωνε τέλη κυκλοφορίας χωρίς λόγο. - Συνέχιση του προγράμματος μεταφοράς-απομάκρυνσης από τους δημοτικούς δρόμους και κοινόχρηστους χώρους των εγκαταλελειμμένων οχημάτων που εμποδίζουν την κυκλοφορία και καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης και μολύνουν το περιβάλλον. - Έγινε καταγραφή των άχρηστων υλικών που υπάρχουν στο Δήμο με σκοπό των απόσυρσή τους. Πρόσφατα συγκροτήθηκε επιτροπή από το Δ.Σ. Τα ανωτέρω υλικά καταλαμβάνουν χώρο και πρέπει άμεσα να αποσυρθούν. - Έγινε η προμήθεια συστημάτων καταγραφής οχημάτων για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών. ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ - Έγινε η ενοποίηση των τελών αποχέτευσης με την καθιέρωση ενός ενιαίου τιμολογίου σε όλη την εδαφική περιφέρεια του Δήμου μας.

12 - Συνεχής και συστηματική προσπάθεια στην επίλυση του διαχρονικού προβλήματος της Μύρινας για την άμεση αντιμετώπιση της εκκένωσης των λυμάτων με τα βυτιοφόρα του Δήμου. - Εντοπισμός και τρόπος αντιμετώπισης της ανεξέλεγκτης διάθεσης των λυμάτων στους δρόμους σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ - Τον Ιούνιο του προηγούμενου έτους ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα «Ανακύκλωσης» για Χαρτί Πλαστικό και μεταλλικές συσκευασίες. Τοποθετήθηκαν μπλε κάδοι σε διάφορα σημεία του νησιού μας καθώς και στα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης. Συνεχής ενημέρωση των κατοίκων με διάθεση ενημερωτικού υλικού και διαφημιστικών σακουλών, ενώ οδηγίες ανακύκλωσης εστάλησαν μαζί με τους λογαριασμούς ύδρευσης. Πραγματοποιήθηκαν ενημερώσεις για την ευαισθητοποίηση των μαθητών. Για το β εξάμηνο του έτους 2012 συλλέχθηκαν 40 τόνοι ανακυκλώσιμων υλικών με αποτέλεσμα να μειωθεί ο όγκος εναπόθεσης τους στον Χ.Υ.Τ.Α. - Παράλληλα γίνεται ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, ανακύκλωση μπαταριών, ανακύκλωση μαγειρικών λαδιών. - Για το τρέχον έτος με πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ εγκρίθηκε η σύμβαση συνεργασίας με την Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης Α.Ε για χάρτινες, γυάλινες και λοιπές συσκευασίες. Η εν λόγω εταιρία θα μας παραχωρήσει περίπου 350 μπλε κάδους οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε όλο το νησί καθώς και ένα όχημα συλλογής των ανακυκλώσιμων υλικών. - Υποβολή πρότασης για μονάδες κομποστοποίησης και προμήθεια κάδων κομποστοποίησης. Η κομποστοποίηση είναι μία μέθοδος ανακύκλωσης των οργανικών απορριμμάτων (φαγητά-φρούτα-φλούδες κλπ) μετατρέπονται σε εδαφοβελτιωτικά υψηλής ποιότητας (κόμποστ). Με αυτό τον τρόπο μειώνεται ο όγκος των απορριμμάτων που καταλήγουν στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α). ΠΡΑΣΙΝΟ Υποβλήθηκαν προτάσεις στο «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αστικής Ανάπτυξης Μύρινας Δήμου Λήμνου» για Αναπλάσεις Διαμορφώσεις υπαίθριων χώρων και βελτιώσεις αστικού εξοπλισμού. ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - Γαλάζιες σημαίες - Το προηγούμενο έτος βραβεύθηκαν από το πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες» οι ακτές Άγιος Ιωάννης Κάσπακα, Εβγάτης/Ζεματάς και Θάνος. Επιπλέον, τη φετινή κολυμβητική περίοδο προετοιμάζονται οι ακτές Αυλώνας και Πλατύ, προκειμένου να είναι υποψήφιες για βράβευση για το 2014.

13 - Σε όλες τις ακτές διενεργούνται δειγματοληψίες των νερών κολύμβησης από 1 Ιουνίου έως 31 Οκτωβρίου. - Στις ανωτέρω ακτές δόθηκαν ναυαγοσωστικά εφόδια και πρώτες βοήθειες. - Δημιουργήθηκαν σχεδιαγράμματα ακτών για να ενημερώνονται οι λουόμενοι σχετικά με τις υπηρεσίες παροχές που διαθέτει κάθε ακτή. - Κατασκευάστηκαν, επιπλέον, πληροφοριακές πινακίδες σχετικά με τις υπηρεσίες παροχές που διαθέτει κάθε ακτή και έγινε συντήρηση στις υπάρχουσες. ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ : Υπηρεσία Δόμησης - Πρωτόκολλο / διεκπεραίωση υποθέσεων: Πρωτοκολλήθηκαν έγγραφα από τα οποία 590 ήταν αιτήσεις πολιτών οι οποίες διεκπεραιώθηκαν άμεσα και αφορούσαν κυρίως: Έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας ενημέρωση εργασιών Βεβαίωση χρήσης γης/όρων δόμησης Ηλεκτροδότηση ακινήτων Αναθεώρηση οικ. Αδειών Ορισμό ελεγκτή δόμησης Διαγραφή προστίμων Χορήγηση αντιγράφων σχεδίων από φακέλους οικοδομικών αδειών - Ετοιμόρροπα Επίλυση όλων των εκκρεμοτήτων των καταγεγραμμένων ετοιμόρροπων. - Έκδοση οικοδομικών αδειών Το 2012 εκδόθηκαν συνολικά 63 άδειες δόμησης (οικοδομικές άδειες) με μέσο χρόνο διεκπεραίωσης 4 ημέρες από την κατάθεση των δικαιολογητικών - Αυθαίρετα Έγιναν 40 νέες αυτοψίες σε αυθαίρετα κτίσματα. Στις περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες δεν τακτοποίησαν τις αυθαίρετες κατασκευές με υπαγωγή στο Ν. 4014/11, επιβλήθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα. Βεβαιώθηκαν όλα τα πρόστιμα διατήρησης αυθαίρετων κατασκευών εκτός από αυτά που οι ιδιοκτήτες προέβησαν σε τακτοποίηση των αυθαίρετων κατασκευών με υπαγωγή στο Νόμο 4014/11. Ελέγχθηκαν 104 φάκελοι τακτοποίησης αυθαίρετων κατασκευών και έγινε διαγραφή των παλαιών βεβαιωμένων προστίμων.

14 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Α) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Κατά το έτος 2012 το ΝΠΔΔ «Οργανισμός Εκπαίδευσης δια βίου Μάθησης Πολιτισμού- Αθλητισμού Δήμου Λήμνου» διεκπεραίωσε τη λειτουργία των 5 συγχωνευομένων ΝΠΔΔ, του Μουσικού Εργαστηρίου Μούδρου, του κινηματοθεάτρου Μαρούλα, καθώς και άλλων αθλητικών και πολιτιστικών χώρων υπερτοπικού χαρακτήρα. Οργανώθηκε και εναρμονίστηκε το Λαογραφικό Μουσείο Πορτιανού. Λειτούργησαν και συμμετείχαν σε εκδηλώσεις οι φιλαρμονικές Μύρινας και Νέας Κούταλης, καθώς και η χορωδία Λήμνου, η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής Λήμνου και το Μουσικό Εργαστήρι Μούδρου. Υποβλήθηκαν 3 προτάσεις για ένταξη στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος προσέγγισης Leader, οι οποίες εξελίσσονται θετικά και αφορούν σε προμήθεια εξοπλισμού για τη λειτουργία επιμορφωτικών εργαστηρίων και τη διεξαγωγή εκδηλώσεων καθώς και σε συντήρηση-βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων σταδίου Μύρινας και Ατσικής. ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Συνδιοργάνωση με τα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της 1 ης Εβδομάδας Μαθητικής Έκφρασης όπου παρουσιάστηκαν οι εργασίες των μαθητικών ομάδων. Αξιοποιώντας τους απασχολούμενους στον Δήμο Λήμνου με 5μηνη σύμβαση οργανώθηκαν και λειτούργησαν 21 εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, εκγύμνασης και επιμόρφωσης παιδιών, εφήβων και ενηλίκων και αναλυτικά: 8 γυμναστικής ( Μύρινα, Πλατύ, Μούδρο, Κοντοπούλι, 3 θεατρικής αγωγής (Μύρινα), 2 εκμάθησης Λημνιάς λύρας (Μύρινα και Μούδρο), 4 ζωγραφικής (Μύρινα & Άγιο Δημήτριο, 2 εκμάθησης κιθάρας και 2 χορωδίας (Λιβαδοχώρι). Υλοποίηση τεσσάρων εργαστηρίων Κεραμικής (ένα για κάθε δημοτική ενότητα της Λήμνου) τα οποία ξεκίνησαν στις αρχές Νοέμβρη και θα ήταν διάρκειας οκτώ εβδομάδων. ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Πανηγυρική εκδήλωση 25 ης Μαρτίου στα πλαίσια των 100 ετών από την απελευθέρωση της Λήμνου, με τον Θεόδωρο Μπελίτσο, την χορωδία Λήμνου και τον πολιτιστικό σύλλογο Αγίου Δημητρίου. Συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων με πολιτιστικούς συλλόγους στα πλαίσια των Αποκριών και της 25 ης Μαρτίου. Προγραμματισμός και υλοποίηση κινηματογραφικών προβολών κινηματοθεάτρου «Μαρούλα».

15 Συνδιοργάνωση 3 εκδηλώσεων με τον πολιτιστικό σύλλογο Αγίου Δημητρίου: α) Δύο εκπομπών της ΕΤ3 «Ο τόπος και το τραγούδι του» για τη Λήμνο β) μίας παράστασης παραδοσιακών χορών ιστορικού περιεχομένου στις 12 Μάη στο κινηματοθέατρο Μαρούλα και γ) μίας παράστασης παραδοσιακών χορών με συμμετοχή χορευτικού συγκροτήματος από το Νέο Σούλι Σερρών στις 11 Ιουλίου στο γυμνάσιο Μύρινας. Συνδιοργανώθηκε με τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ανδρωνίου παράσταση παραδοσιακών χορών στις 27/5/2012 στο πάρκο Ανδρωνίου με συμμετοχή των χορευτικών συγκροτημάτων του. Διοργάνωση εκδηλώσεων «Διάπλους του Φιλοκτήτη» σε συνεργασία με τον Δήμο Λήμνου και Αγιάς Λάρισας. Οργάνωση 2 εκθέσεων ιστορικών ντοκουμέντων και αντικειμένων στα πλαίσια των 100 ετών από την απελευθέρωση της Λήμνου στο Παντελίδειο, στον Μούδρο και στο Πορτιανού. Διοργάνωση στα πλαίσια του καλοκαιριού 60 εκδηλώσεων σε όλη τη Λήμνο (πολιτιστικών, αθλητικών, επιμορφωτικών, κλπ) και 30 εκθέσεων (εικαστικών, γελοιογραφίας, χειροτεχνίας κλπ) στην Πινακοθήκη Βαλκανικής Τέχνης, στο Χριστοδουλίδειο, στο Πορτιανού και σε άλλους χώρους. Πραγματοποίηση συναυλίας με τη Δόμνα Κουντούρη στα πλαίσια των εκδηλώσεων της 8 ης Οκτωβρίου για την απελευθέρωση της Λήμνου. Εκδηλώσεις της δημοτικής χορωδίας με τον Χρήστο Τσιαμούλη στο Μούδρο και στο Πορτιανού ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Κατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε γήπεδο beach volley στην παραλία Ρηχά Νερά Μύρινας. Έγιναν συντηρήσεις και ελαιοχρωματισμοί των εγκαταστάσεων του σταδίου και του κλειστού γυμναστηρίου Μύρινας, του κλειστού γυμναστηρίου εντός Μύρινας καθώς και άλλων γηπέδων. Συνδιοργανώθηκε με τον αθλητικό σύλλογο Lemnos fc το παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου στις 3 & 4 Μαρτίου με τη συμμετοχή όλων των παιδικών ομάδων ποδοσφαίρου της Λήμνου. Συνδιοργανώθηκε με τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα και βράβευση του πρωταθλητή ποδοσφαίρου Λήμνου. Συνδιοργανώθηκε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Κούταλης «Νόστος» τουρνουά μπάσκετ στη Νέα Κούταλη. Συνδιοργανώθηκε με την ΑΕΛ το 1 ο Δίαθλο Λήμνου και η Φιλική Ημερίδα Στίβου Διοργανώθηκε η 1 η ποδηλατοπορεία Μύρινας.

16 Διοργανώθηκε τουρνουά μπάσκετ στη Μύρινα. Συνδιοργανώθηκαν σε συνεργασία με συλλόγους του νησιού λαϊκοί αγώνες ανώμαλου δρόμου στην Ατσική, το Κοντοπούλι και στον Κοντιά στα πλαίσια των 100 ετών από την απελευθέρωση της Λήμνου. Συνδιοργανώθηκε με την ΑΕΛ ο Λαϊκός Ανώμαλος Δρόμος «Γύρος της Πόλης Μύρινας 2012» στις 11 Νοεμβρίου. Συνδιοργανώθηκε με τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου τιμητική βραδιά με βράβευση αθλητών, διαιτητών και παραγόντων. Διοργανώθηκε το «4 ο Φεστιβάλ Μύθων και Παραμυθιών» σε σχολεία και πνευματικά κέντρα Συνδιοργανώθηκαν με φορείς και συλλόγους εορταστικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις (Χωριό του Αη Βασίλη, κάλαντα από τη χορωδία και τη φιλαρμονική, παράσταση εργαστηρίων κιθάρας και χορωδίας Λιβαδοχωρίου, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην αγορά της Μύρινας κλπ) Για το έτος 2013 το νομικό πρόσωπο συνεχίζει τη λειτουργία των δομών του, υλοποίησε ήδη και προγραμματίζει διάφορες εκδηλώσεις ενόψει του καλοκαιριού, σε συνεργασία με τους συλλόγους του νησιού και με άλλους φορείς. Β) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Πλήρης και ικανοποιητική λειτουργία Δημοτικών Παιδικών Σταθμών στις Δημοτικές Ενότητες Μύρινας και Μούδρου. Συνέχεια προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» για δεύτερη χρονιά, με χρηματοδότηση των Δ.Π.Σ. και επιτυχή έλεγχο από το Υπουργείο Εργασίας, ο οποίος διενεργήθηκε τον Απρίλιο του 2013 και αφορούσε στο σχολικό έτος Εκσυγχρονισμός και προμήθεια νέων επίπλων, ηλεκτρικού εξοπλισμού και παιχνιδιών για τους Παιδικούς σταθμούς, μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής». Ξεκίνησαν επίσης οι προμήθειες και οι εργασίες για τον εκσυγχρονισμό και βελτίωση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Μύρινας και Μούδρου μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτης και Νήσων Αιγαίου και συγκεκριμένα στον Άξονα Προτεραιότητας 8 «Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου» με Κωδικό Προτεραιότητας 77 «Υποδομές στον τομέα φροντίδας παιδιών». Λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στις 4 Δημοτικές Ενότητες του νησιού Οριστικό και επιτυχές κλείσιμο του προγράμματος από την Διεύθυνση Προγραμματισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για το έτος 2011.

17 Διάθεση τροφίμων σε συνδημότες μας, μέσω του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων από τα ευρωπαϊκά διαθέσιμα. Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού για την οικονομική ενίσχυση απόρων πολιτών. Η διαχείριση του λογαριασμού γίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού και τα χρηματικά βοηθήματα δίνονται, κατόπιν εξέτασης των περιπτώσεων. «Σχολή γονέων» στις Δημοτικές Κοινότητες Μούδρου, Μύρινας και στην Τοπική Κοινότητα Κοντοπουλίου. Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος σε παιδιά και ενήλικες σε όλες τις δημοτικές ενότητες του νησιού (Δ.Κ. Μύρινας, Δ.Κ. Μούδρου, Δ.Κ. Ατσικής, Τ.Κ. Πορτιανού). Λειτουργία θερινών τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στην δημοτική κοινότητα Μύρινας και Μούδρου Λειτουργία τμήματος συμβουλευτικής παιδιών και εφήβων στην δημοτική κοινότητα Μύρινας. Συνεργασία με το Κ.Υ. Γ.Ν. Λήμνου για την οργάνωση ημερίδας για τους τρόπους προφύλαξης των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων. Ενημέρωση μέσω διανομής ενημερωτικών φυλλαδίων για την Καλοήθη Υπερπλασία του Προστάτη, μέσω συνεργασίας με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας. Έχει κατατεθεί πρόταση για την λειτουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Καμίνια της Λήμνου, μέσω χρηματοδότησης από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΗΜΝΟΥ Οικονομική διαχείριση Λειτουργία ΧΥΤΑ Τα καθαρά κέρδη της επιχείρησης ανήλθαν σε ,95 τα οποία προέρχονται σχεδόν εξολοκλήρου από τις εισφορές των Δήμων Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου. Τα έξοδα ανήλθαν σε ,44. Η ζημιά της επιχείρησης για το έτος 2012 ήταν ,49. Το πρώτο εξάμηνο η λειτουργία του ΧΥΤΑ γινόταν με συμβάσεις έργου. Το δεύτερο εξάμηνο, ύστερα από διαγωνισμό, ανατέθηκε σε εταιρεία η οποία απασχολεί 5 εργαζόμενους. Ανακύκλωση Για το θέμα της ανακύκλωσης αρμόδια είναι η Δ/νση Περιβάλλοντος του Δήμου. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΛΗΜΝΟΥ ΑΕ-ΑΑΕ ΟΤΑ Δραστηριότητα της ΑΝ.Ε.Λ. Α.Ε.: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER - ΑΞΟΝΑΣ 4 ΤΟΥ ΠΑΑ Υλοποιείται βάση της από 12/10/2010 Σύμβαση μεταξύ της ΟΤΔ Αναπτυξιακή Λήμνου Α.Ε.-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την υλοποίηση του τοπικού προγράμματος Αριθμός Συνολικό κόστος Δημόσια Δαπάνη

18 Ενταγμένα έργα στο πλαίσιο της 1 ης , ,70 και της 2 ης προκήρυξης του τ.π. Υποβληθέντα έργα στο πλαίσιο της 3 ης , ,75 προκήρυξης Υπό έγκριση ποσά 4 ης προκήρυξης , ,04 Εγκεκριμένο ποσό προγράμματος LEADER για την ΟΤΔ Λήμνου: ,00 Δημόσια Δαπάνη Πληρωμές σε ενταγμένους επενδυτές έως σήμερα ,43 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΞΟΝΑ 3 ΤΟΥ ΠΑΑ Υλοποιείται βάση της από 07/08/2012 Σύμβαση μεταξύ του Δικτύου Συνεργαζόμενων ΟΤΔ Βορείου Αιγαίου και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την υλοποίηση του τοπικού προγράμματος Αριθμός Συνολικό κόστος Δημόσια Δαπάνη Ενταγμένα έργα στο πλαίσιο της 1 ης προκήρυξης του τ.π. Υποβληθέντα έργα στο πλαίσιο της 2 ης προκήρυξης , , , ,00 ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ Το 2012 ήταν στην ουσία η πρώτη χρονιά που λειτούργησαν και οι δύο Σχολικές Επιτροπές. Συγκροτήθηκαν τα νέα σχολικά συμβούλια, όπως προβλέπει ο νόμος, και ενημερώθηκαν οι διευθυντές όλων των σχολείων για το νέο τρόπο διαχείρισης των οικονομικών των σχολείων τους ( τέλος 2011) Μεταφέρθηκε για λόγους πρακτικούς αλλά και συμβολικούς η έδρα των σχολικών Επιτροπών στο πρώην Δημαρχείο Μούδρου Κατανεμήθηκαν με δίκαιο και αποτελεσματικό τρόπο οι λειτουργικές δαπάνες σε κάθε σχολείο καθώς και οι πιστώσεις του Δήμου για επισκευή και συντήρηση των Σχολείων. Έγιναν αποδεκτές και κατανεμήθηκαν οι έκτακτες επιχορηγήσεις του Δήμου για το πετρέλαιο και την ενίσχυση της δημιουργικότητας των μαθητών. Κανένα σχολείο δεν έμεινε χωρίς θέρμανση. Όλες οι δραστηριότητες μαθητών και καθηγητών ενισχύθηκαν και παρουσιάστηκαν στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ τον Ιούνιο του 2012 και 2013.

19 Παραχωρήθηκαν οι σχολικοί χώροι για πολλές δραστηριότητες εκπαιδευτικού και πολιτιστικού περιεχομένου. Εποπτεύθηκαν τα κυλικεία των Σχολείων και έγινε η διαχείριση των εσόδων τους για λογαριασμό των Σχολείων (Δευτεροβάθμια) Μειώθηκε το κόστος προμήθειας στο φωτοτυπικό χαρτί με τη διενέργεια μειοδοτικού διαγωνισμού Έγινε αποδοχή της δωρεάς ιδιώτη και ολοκληρώθηκε η κατασκευή θερμοκηπίου 80 τ.μ στο ΕΠΑΛ ΜΟΥΔΡΟΥ. Με τη βοήθεια των διευθυντών και των εκπαιδευτικών έγινε δυνατό σε μεγάλο βαθμό: Να μην πραγματοποιούνται δαπάνες που δεν προβλέπονται από τη νομοθεσία. οικονομία στις δαπάνες για αναλώσιμα να μη προκαλούνται φθορές στη σχολική περιουσία να αξιοποιηθεί το βοηθητικό προσωπικό των Σχολείων να αξιοποιηθεί η προσφορά του Συλλόγου γονέων ή και μεμονωμένων γονιών που θέλουν να βοηθήσουν σε πρακτικά θέματα. ΛΗΜΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΜΚΕ Δραστηριότητα της Λήμνος Τουριστικής για το έτος Α. Υπογραφή των παρακάτω συμβάσεων με το Δήμο Λήμνου : 1 η Σύμβαση με αντικείμενο : «Παροχή υπηρεσιών για τη διευκόλυνση μετακίνησης των επισκεπτών και τουριστών της Λήμνου» ποσού συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για την εκτέλεση των παρακάτω : - Εκτέλεση Συγκοινωνιακού Έργου για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των τουριστών και παραθεριστών που κατοικούν εντός της περιοχής της ΔΕ Μύρινας από και προς τις παραλίες της Δημοτικής Ενότητας Μύρινας κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου. - Διευκόλυνση της κίνησης των επισκεπτών της Λήμνου που ταξιδεύουν με τα επιβατηγά πλοία, από το χώρο άφιξης τους στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Μύρινας και το αντίθετο σε όλη τη διάρκεια του έτους. 2 η Σύμβαση με αντικείμενο : «Τουριστική προβολή της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου» ποσού συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για την εκτέλεση των παρακάτω : - Εκτύπωση σε αντίτυπα, έντυπου με χάρτη της πόλης της Μύρινας σε μέγεθος 45*21 (ανάπτυγμα) στα Αγγλικά. - Σχεδιασμός και να εκτύπωση σε αντίτυπα πολύπτυχου φυλλαδίου με χάρτη της Λήμνου σε μέγεθος 35*50 (ανάπτυγμα) με περιεχόμενο σχετικό με

20 το Δήμο Λήμνου και το καλωσόρισμα του Δημάρχου προς τον επισκέπτη του νησιού στα Ελληνικά - Σχεδιασμός και να εκτύπωση σε αντίτυπα πολύπτυχο φυλλάδιο με χάρτη της Λήμνου σε μέγεθος 35*50 (ανάπτυγμα) με περιεχόμενο σχετικό με το Δήμο Λήμνου και το καλωσόρισμα του Δημάρχου προς τον επισκέπτη του νησιού στα Αγγλικά. - Κειμενογράφηση και παραγωγή ραδιοφωνικού spot το οποίο μεταδόθηκε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Βόρειας Ελλάδος, - Παραγωγή τηλεοπτικού spot Δήμου Λήμνου το οποίο μεταδόθηκε από τηλεοπτικούς σταθμούς της Βόρειας Ελλάδος. - Πρωτότυπο διαφημιστικό υλικό του νησιού αποτυπωμένο σε αυτοκόλλητα με τα οποία επενδύθηκε το τουριστικό περίπτερο (INFO KIOSK) στο λιμάνι της Μύρινας εξωτερικά. - παροχή πληροφοριών και εντύπων στους επισκέπτες της Ευρύτερης περιοχής του Κέρους και καθοδήγησή τους για την επίσκεψη σημείων ενδιαφέροντος της περιοχής, διαχείριση των παραπόνων των επισκεπτών και αποτύπωση των εντυπώσεων τους μέσω ερωτηματολογίου, μέριμνα για την ορθή χρήση των κοινόχρηστων χώρων και την καθαριότητα της περιοχής. Β. Υπογραφή της παρακάτω σύμβασης με το Δήμο Αγίου Ευστρατίου με αντικείμενο : «Τουριστική προβολή του Αγίου Ευστρατίου» ποσού συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για την εκτέλεση των παρακάτω : - Η σχεδίαση, παραγωγή και εκτύπωση εντύπου, σε τεμάχια διαστάσεων 35Χ50 (ανοιχτό) δύο όψεων, με εκτύπωση 4χρωμία και σε χαρτί Velvet 115 gr. Στη μία όψη του εντύπου απεικονίζεται ο χάρτης του Αγίου Ευστρατίου και στην άλλη όψη παρουσιάζεται πληροφορικό υλικό και φωτογραφίες από τα αξιοθέατα του νησιού στα Ελληνικά. - Η δημιουργία εικονικής περιήγησης του Αγίου Ευστρατίου που περιλαμβάνει πανοραμικές φωτογραφίες 360 ο. Αγαπητοί Συμπολίτες, με στόχο την πλήρη ενημέρωση σας για τον Δήμο Λήμνου επιδιώξαμε να σας παρουσιάσουμε την λειτουργία της Διοίκησης του Δήμου για το Η χρονιά που πέρασε ήταν μία χρονιά με πολλά προβλήματα, τα οποία και αντιμετωπίστηκαν χάρη στη σκληρή δουλειά από όλους μας, αιρετούς και εργαζομένους. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κωνσταντίνο Αδαμίδη, τους Αντιδημάρχους, κ.κ. Ευστράτιο Κουκούμη, Δημήτρη Μπουλώτη, Ευάγγελο Πλαφαδέλλη, Παναγιώτη Τσανταρλιώτη, Κυριαζή Παλαιολόγο, τους Προέδρους των Ν.Π.Δ.Δ.,

21 Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, κα. Δέσποινα Βογδάνου Κωνστάντιου, Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σωτήρη Κωνσταντάρα, Σχολικής Επιτροπής σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Νικόλαο Λιάπη, Σχολικής Επιτροπής σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνο Σκούρα, τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του συνδυασμού μου καθώς και τους αρχηγούς των λοιπών παρατάξεων, τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της μειοψηφίας οι οποίοι με τις παρεμβάσεις τους συντέλεσαν στην λήψη σωστών και την αποφυγή λαθών και παραλείψεων, τους Διευθυντές των Διευθύνσεων του Δήμου: - Διεύθυνση διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών : κ. Μανώλης Σταματέρης - Διεύθυνση περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής : κ. Θεοδόσης Δαλαβίτσος - Διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών : κ. Αθανάσιος Χρυσάφης - Αυτοτελές τμήμα πολεοδομίας και πολεοδομικών εφαρμογών : κα. Όλγα Βουλγαροπούλου. Το προσωπικό του Γραφείου μου καθώς και τους τμηματάρχες, τους υπαλλήλους του Δήμου και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, που στήριξαν την δημοτική αρχή στο έργο της. Ο Δήμαρχος Λήμνου Αντώνης Χατζηδιαμαντής

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2011

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2011 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2011 Αγαπητοί Συμπολίτες, Ο απολογισμός των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής ενώπιον των κατοίκων και φορέων του Δήμου αποτελεί υποχρέωση αλλά και καθήκον. Ο νεοσύστατος Δήμος Λήμνου,

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 11/2013 πρακτικό ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 14ης Ιουλίου 2013.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 11/2013 πρακτικό ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 14ης Ιουλίου 2013. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 11/2013 πρακτικό ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 14ης Ιουλίου 2013. Αριθμός Απόφασης 247/2013 Θέμα : Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Πεπραγμένων. της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2013

Απολογισμός Πεπραγμένων. της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2013 Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2013 Ιούλιος 2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου Δημοτικό Συμβούλιο: πραγματοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ Δεσκάτη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ Δεσκάτη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ Δεσκάτη 02-09-2014 Αριθ. 287/14 Αρ. Πρωτ: 9306 Ο Δήμαρχος Δεσκάτης αφού έλαβε υπόψη Τις διατάξεις του άρθρου 59 του Ν. 3852/ 2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της

Διαβάστε περισσότερα

Για τον τομέα «Εξυπηρέτηση του Δημότη»

Για τον τομέα «Εξυπηρέτηση του Δημότη» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μύρινα 03-03-2017 ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αριθ. Πρωτ. 2683 ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 43/2017 Ο Δήμαρχος Λήμνου Έχοντας υπόψη : 1. Τα άρθρα 58 και 59 του Ν.3852/10 (ΦΕΚ 87/07.06.2010 τεύχος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ Δεσκάτη Αριθ. 15/2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ Δεσκάτη Αριθ. 15/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ Δεσκάτη 01-03-2017 Αριθ. 15/2017 Αρ. Πρωτ: 1302 Ο Δήμαρχος Δεσκάτης αφού έλαβε υπόψη Τις διατάξεις του άρθρου 59 του Ν. 3852/ 2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της

Διαβάστε περισσότερα

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των (β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των κατάλληλων υλικοτεχνικών υποδοµών για την προσχολική

Διαβάστε περισσότερα

10. Τις διατάξεις των άρθρων 94,95 και 97 του Ν. 3852/2010, όπως

10. Τις διατάξεις των άρθρων 94,95 και 97 του Ν. 3852/2010, όπως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Σκύδρα 01-10-2018 Αρ.πρωτ.: 10823 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡ. 159/2018 Η Δήμαρχος Σκύδρας Έχοντας υπόψη: 1.Την αρ.8146/31-07-2018 απόφαση Δημάρχου Σκύδρας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Σκύδρα 28-02-2017 Αρ.πρωτ.: 2474 ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ αρ. 67/2017 Η Δήμαρχος Σκύδρας Έχοντας υπόψη: 1. Το από 24/08/2014 Πρακτικό Ορκωμοσίας Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων,

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό Αντιδημάρχων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων του

Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό Αντιδημάρχων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων του ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ορχομενός 04/09/2018 ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ Tαχ. Δ/νση : 28ης Οκτωβρίου 50 Τ.Κ.32300 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Τηλ. επικοιν. : 2261351101 Fax : 2261034217 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ:6712 Απόφαση Δημάρχου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ορισμός Αντιδημάρχων και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων». ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

ΘΕΜΑ: «Ορισμός Αντιδημάρχων και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων». ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Ιερισσός, 02-09-2019 ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ.Δ/νση: 63075 ΙΕΡΙΣΣΟΣ Αριθ. Πρωτ.: 22566 Τηλ.: 2377 3 50003 Fax: 2377 0 24120 Αριθ. Απόφασης: 1212 E mail:dimarchos@dimosaristoteli.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ Ξυλόκαστρο 07.01.2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 17/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ Ξυλόκαστρο 07.01.2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 17/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ Ξυλόκαστρο 07.01.2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 17/2013 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις των άρθρων 58,

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟΦ

Α/Α ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟΦ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ Α Τ Ω Ν 36 ης / 28-12-2015 ΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ Α/Α ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κασσανδρεία, 01-092014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αρ. Απόφ. : 241 ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κασσανδρεία, 01-092014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αρ. Απόφ. : 241 ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κασσανδρεία, 01-092014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αρ. Απόφ. : 241 ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Πληροφορίες: Ελευθερία Α. Κόνιαλη Ταχ. Διεύθυνση: Διοικητήριο Κασσάνδρας 63077 Κασσάνδρεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: 10/03/2017 ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ: 3522 Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ. Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: 10/03/2017 ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ: 3522 Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ. Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: 10/03/2017 ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ: 3522 Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 35 / 2017 Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας Aφού έλαβε

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 09/2013 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 28 ης Μαΐου 2013.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 09/2013 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 28 ης Μαΐου 2013. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 09/2013 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 28 ης Μαΐου 2013. Αριθμός Απόφασης 183/2013 Θέμα 28 ο : Έγκριση δαπάνης για τουριστική προβολή του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αιγάλεω ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΠΟΦΑΣΗ Αριθμ. 494 Ο Δήμαρχος Αιγάλεω

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αιγάλεω ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΠΟΦΑΣΗ Αριθμ. 494 Ο Δήμαρχος Αιγάλεω ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αιγάλεω 19-3-2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 10550 ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΠΟΦΑΣΗ Αριθμ. 494 Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Έχοντας υπόψη: 1.Τις διατάξεις των άρθρων 58 & 59 του Ν. 3852/ 2010 «Νέα Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κύθηρα 03 /09/ ΘΕΜΑ: Ορισμός Αντιδημάρχων, μεταβίβαση αρμοδιοτήτων Δημάρχου στους Αντιδημάρχους και εξουσιοδότηση υπογραφής.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κύθηρα 03 /09/ ΘΕΜΑ: Ορισμός Αντιδημάρχων, μεταβίβαση αρμοδιοτήτων Δημάρχου στους Αντιδημάρχους και εξουσιοδότηση υπογραφής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κύθηρα 03 /09/ 2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ: Φ.4/20/4163 ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΘΕΜΑ: Ορισμός Αντιδημάρχων, μεταβίβαση αρμοδιοτήτων Δημάρχου στους Αντιδημάρχους και εξουσιοδότηση υπογραφής.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό 8/2014 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του ήµου Λήµνου, της 30 ης Ιουνίου 2014.

Πρακτικό 8/2014 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του ήµου Λήµνου, της 30 ης Ιουνίου 2014. Πρακτικό 8/2014 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του ήµου Λήµνου, της 30 ης Ιουνίου 2014. Στη Μύρινα Λήµνου σήµερα 30 η Ιουνίου 2014 και ώρα 14:00 στο ηµοτικό Κατάστηµα στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Μετά από ενάμιση περίπου χρόνο θητείας, ορίστηκαν 3 νέοι αντιδήμαρχοι (μέχρι και 4/3/2017) και μία εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Ορχομενού (μέχρι 2/3/2017).

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Μεταμόρφωση, 1-9-2014

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Μεταμόρφωση, 1-9-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Μεταμόρφωση, 1-9-2014 ΔΗΜΑΡΧΟΣ Α.Π. Δ.:208 Ταχ. Δ/νση:Ι.Ράλλη & Δημαρχείου 1 Γενικό πρωτ.: 23035/10-9-2014 ΤΚ 14452 Μεταμόρφωση Τηλ:2132012960

Διαβάστε περισσότερα

Καταγραφή εγγράφων, πληροφοριών και δεδομένων σε εφαρμογή των διατάξεων του Κεφαλαίου Α του ν. 4305/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

Καταγραφή εγγράφων, πληροφοριών και δεδομένων σε εφαρμογή των διατάξεων του Κεφαλαίου Α του ν. 4305/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πέραμα 31/07/2015 ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ Αρ. Αποφ. 194/2015 Αρ. Πρωτ 194 ΘΕΜΑ: Καταγραφή εγγράφων, πληροφοριών και δεδομένων σε εφαρμογή των διατάξεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ από 01/01/2015 έως 31/01/2015

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ από 01/01/2015 έως 31/01/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Οικονομικό Έτος: 2015 Ημ/νία Εκτύπωσης: 24/02/2015 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ από 01/01/2015 έως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαϊδάρι ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαϊδάρι ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαϊδάρι 12-09-2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.:29843 ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 και 59 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α /2010 ) «Νέα Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 90 / Ο Δήμαρχος Έχοντας υπόψη:

ΑΠΟΦΑΣΗ 90 / Ο Δήμαρχος Έχοντας υπόψη: ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αστακός, 03.9.2019 ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. 7032 ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας T.K. 300 06 Τηλ.: 26463 60534 Fax: 2646042531 Ε-mail

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :1523. Ο Δήμαρχος Καισαριανής

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :1523. Ο Δήμαρχος Καισαριανής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤIA ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Καισαριανή: 22.08.2017 ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Αρ. Πρωτ.: 10079 Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ.Δ/νση:Βρυούλων 125 & Φιλαδέλφειας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ υπ αριθμ. 161 /2014 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ υπ αριθμ. 161 /2014 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Κόνιτσα 11-09-2014 Αριθ. Πρωτ: 9788 ΑΠΟΦΑΣΗ υπ αριθμ. 161 /2014 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Έχοντας υπόψη : 1. Τις διατάξεις του άρθρου 59 του Ν. 3852/2010 «Νέα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 33 Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 203/2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 33 Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 203/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 33 Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 203/2016 ΘΕΜΑ 2 ο : Σύνταξη δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2017. Στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αιγάλεω ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΠΟΦΑΣΗ 356. Ο Δήμαρχος Αιγάλεω ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αιγάλεω ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΠΟΦΑΣΗ 356. Ο Δήμαρχος Αιγάλεω ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αιγάλεω 1-3-2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 6636 ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΠΟΦΑΣΗ 356 Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις των άρθρων 58 & 59 του Ν. 3852/ 2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥ

Εισήγηση ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥ Εισήγηση ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ Έσοδα από ακίνητη περιουσία Έσοδα από κινητή περιουσία (τόκοι) Έσοδα από ανταποδοτικά τέλη Έσοδα από λοιπά

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 08/2013 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 15 ης Απριλίου 2013.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 08/2013 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 15 ης Απριλίου 2013. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 08/2013 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 15 ης Απριλίου 2013. Αριθμός Απόφασης 147/2013 Θέμα 29 ο : Αποδοχή συνολικής πίστωσης 298.402,00. για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2018

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2018 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2018 Ο προϋπολογισμός του 2018 συντάχθηκε από την Οικονομική Υπηρεσία, λαμβάνοντας για άλλη μια φορά υπόψη τις μειώσεις των εσόδων, όπως προκύπτουν από τις Κυβερνητικές αποφάσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός Αντιδημάρχων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων. Α Π Ο Φ Α Σ Η 1 8 / Ο Δήμαρχος Αποκορώνου ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Ορισμός Αντιδημάρχων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων. Α Π Ο Φ Α Σ Η 1 8 / Ο Δήμαρχος Αποκορώνου ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Βρύσες, 1/03/2017 ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ Αρ πρωτ.: 1974 Δ/νση : Βρύσες Χανίων Τ.Κ 730 07 Τηλ. : 2825340319 Fax : 2825051211 Πληρ. : Ταλαιπώρου Μαρία E-Mail : maria_tal@apokoronas.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη: ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ: 4439

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη: ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ: 4439 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη: 25-10-2017 ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ: 4439 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς κ. Δήμαρχο κ. κ. Δημοτικούς Συμβούλους κ. κ. Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων και Δημοτικής Ενότητας

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ Α Τ Ω Ν 3 3 ης / 15-1 2-2014

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ Α Τ Ω Ν 3 3 ης / 15-1 2-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ Α Τ Ω Ν 3 3 ης / 15-1 2 - ΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ Α/Α ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΑΦΝΗΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΑΦΝΗΣ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΑΦΝΗΣ ΒΑΣΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΚΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΔΑΦΝΗ 17.070 τ.χ. 179 κάτοικοι ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Η τοπική κοινότητα Δάφνης είχε 254, 200,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Υ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Ε Σ Ο Δ Ω Ν Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Υ Ε Τ Ο Υ Σ: 2017

Π Ρ Ο Υ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Ε Σ Ο Δ Ω Ν Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Υ Ε Τ Ο Υ Σ: 2017 Π Ρ Ο Υ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Ε Σ Ο Δ Ω Ν Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Υ Ε Τ Ο Υ Σ: 2017 Κωδικός Αριθμός Περιγραφή Διαμορφωθέντα Βεβαιωθέντα Προηγ. Οικ. Προηγ. Οικ. Έτους Έτους 06 ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κασσάνδρεια 02-01-2013 ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αρίθμ.Πρωτ. 3 ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Αρίθμ. Απόφ. 1 ΓΡ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κασσάνδρεια 02-01-2013 ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αρίθμ.Πρωτ. 3 ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Αρίθμ. Απόφ. 1 ΓΡ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κασσάνδρεια 02-01-2013 ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αρίθμ.Πρωτ. 3 ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Αρίθμ. Απόφ. 1 ΓΡ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο Δήμαρχος Κασσάνδρας έχοντας υπόψη : τα άρθρα 59 και 282 παρ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 08/2013 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 15 ης Απριλίου 2013.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 08/2013 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 15 ης Απριλίου 2013. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 08/2013 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 15 ης Απριλίου 2013. Αριθμός Απόφασης 122/2013 Θέμα 4 ο : Μείωση τέλους εκκένωσης βόθρων (Τροποποίηση της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 13/08/2018.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 13/08/2018. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πρέβεζα: 14/08/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Αρμόδιος: Σταύρος Μπόμπορης Τηλ. 26823 60637 ΦΑΞ: 26823 60640 e-mail: council@1485.syzefxis.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ Περαία, 15.05.2015 Αριθμ. Πρωτ.: -9.651 - Προς : ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Επικύρωση των υπ αρ. 39ο/2012 & 1ο, 2ο/2013 πρακτικών δημοτικού συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Επικύρωση των υπ αρ. 39ο/2012 & 1ο, 2ο/2013 πρακτικών δημοτικού συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σταυρούπολη 13/02/2013 Αριθμ. Πρωτ: 10069 Δ/νση: Τ.Κ.: Τηλ.: Πληρ. e-mail Καραολή και Δημητρίου 1 56 430 2313 302847 Ε. Τοπούζη etopouzi@pavlosmelas.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 973 /2018. O ήµαρχος Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης

ΑΠΟΦΑΣΗ 973 /2018. O ήµαρχος Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 31/05/2018 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ Αρ. πρωτ. οικ. : 6237 Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ Πληρ.: Γραφείο Δηµάρχου Τηλ.: 28913 40335 & -300 Fax: 28910 29096 e-mail: minoa@minoapediadas.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο Δήμαρχος Αιγάλεω

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο Δήμαρχος Αιγάλεω ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αιγάλεω 1-9-2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 45041 ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 1766 Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 59 του Ν. 3852/ 2010 «Νέα Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ Αιγάλεω 25-06-2012 Αριθμ. Πρωτ.: 32884 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.1573 Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις των άρθρων 86, 87, 89, 91 του Ν.3463/06 Δ.Κ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγητική Εκθεση Προϋπολογισμού Εσόδων. Ετους 2018

Εισηγητική Εκθεση Προϋπολογισμού Εσόδων. Ετους 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ Π.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ Εισηγητική Εκθεση Προϋπολογισμού Εσόδων Ετους 2018 Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017 ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ Σελίδα : 2 από 14 Εισηγητική Εκθεση Προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ 1/1/2015-31/5/2015

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ 1/1/2015-31/5/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΟΡΓΑΝ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤ. ΑΛΛΗΛ. & ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΔΡΟΜΑΝΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ 1/1/2015-31/5/2015 ΕΣΟΔΩΝ ΠΡΟΫΠ/ΘΕ ΑΝΑΜΟ- Ρ ΒΕΒ/ΘΕ ΕΙΣΠΡΑ- ΧΘΕ 0 ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ 01 ΠΡΟΣΟΔΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. - Μ.Ε.Α.); Εργαζόμενοι στα Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. - Μ.Ε.Α.

Τι είναι τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. - Μ.Ε.Α.); Εργαζόμενοι στα Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. - Μ.Ε.Α. Τι είναι τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. - Μ.Ε.Α.); - Θεσμός κοινωνικής πρόνοιας συχρηματοδοτούμενος από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού

Διαβάστε περισσότερα

5. ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΠΕ

5. ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΠΕ 5. ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΠΕ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Δειγματοληψία θαλάσσιου νερού και έλεγχος σε 6 (γαλάζιες σημαίες) παραλίες του νησιού καθ όλη τη θερινή περίοδο. Με τον τρόπο αυτό υπήρξε

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 20/2013 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 29 ης Νοεμβρίου 2013

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 20/2013 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 29 ης Νοεμβρίου 2013 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 20/2013 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 29 ης Νοεμβρίου 2013 Αριθμός Απόφασης 391/2013 Θέμα 23 ο : Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ.: 9

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ.: 9 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργος 3-1-2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ.: 9 Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο Δήμαρχος Αργους-Μυκηνών, Έχοντας υπόψη 1. Τις διατάξεις των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 30/09/2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ Αρ. πρωτ. οικ. : Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ ΑΠΟΦΑΣΗ 1489 /2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 30/09/2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ Αρ. πρωτ. οικ. : Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ ΑΠΟΦΑΣΗ 1489 /2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 30/09/2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ Αρ. πρωτ. οικ. : 14398 Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ Πληρ.: Γραφείο Δηµάρχου Τηλ.: 28913 40335 & -300 Fax: 28910 29096 e-mail: minoa@minoapediadas.gr

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικό Έτος: 2017 Ημ/νία Εκτύπωσης: 11/10/2017 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ. Αναμορφώσεις Διαμορφωμένο

Οικονομικό Έτος: 2017 Ημ/νία Εκτύπωσης: 11/10/2017 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ. Αναμορφώσεις Διαμορφωμένο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΑΦΜ ΔΗΜΟΥ:099607100) ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Οικονομικό Έτος: 2017 Ημ/νία Εκτύπωσης: 11/10/2017 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ Κωδικός Λογαριασμού Περιγραφή Εγκεκριμένος

Διαβάστε περισσότερα

- Ο Ρ Θ Η Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η - ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 148 /2014. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ αφού έλαβε υπόψη του:

- Ο Ρ Θ Η Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η - ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 148 /2014. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ αφού έλαβε υπόψη του: - Ο Ρ Θ Η Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 148 /2014 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ αφού έλαβε υπόψη του: 1. Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Α. Από ευρωπαϊκούς πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Βόρειο

Α. Από ευρωπαϊκούς πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Βόρειο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΧΡΗΑΜΑΤΟΔΟΤΕΙ/ΥΛΟΠΟΙΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΛΗΜΝΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 27,4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΛΗΜΝΟΣ Α. Από ευρωπαϊκούς πόρους του Επιχειρησιακού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΟΙΝΩΝ.ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΠΡΟΣΧΟΛ.ΑΓΩΓΗ ΔΗΜ.ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 Οικον.Ετος: 2016 Β. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ Κωδ. 00/6056.01 Ετήσια εισφορά στο ΤΑΔΚΥ ΤΕΑΔΥ(άρθρα 3 Ν.1726/44,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου έχοντας υπόψη :

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου έχοντας υπόψη : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ... ΚΑΣΤΟΡΙΑΣΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ Άργος Ορεστικό, 01 Μαρτίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 1989 ΑΠΟΦΑΣΗ 135η Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου έχοντας υπόψη : 1. Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ Περαία, 25.05.2018 Αριθ. Πρωτ. : - 8.978 - Προς : 1. κ. Γιάννη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ / ΕΚΠ. ΕΠΙΠΕΔΟ / ΕΡΓΟ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 3 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ 2 Παρακολούθηση αιτημάτων πολιτών στο γραφείο Δημάρχου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ- ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ- ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ- ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Έγκριση των υπ αρ. 20ου και 21ου/2017 πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Έγκριση των υπ αρ. 20ου και 21ου/2017 πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ/νση: Τ.Κ.: Τηλ.: Πληρ. e-mail: Καραολή και Δημητρίου 1 56 430 2313 302847 Ε. Τοπούζη etopouzi@pavlosmelas.gr Σταυρούπολη 06/12/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό Αντιδημάρχων & μεταβίβαση αρμοδιοτήτων. του (άρθρο 59)» ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 155/2017 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΘΕΜΑ: «Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό Αντιδημάρχων & μεταβίβαση αρμοδιοτήτων. του (άρθρο 59)» ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 155/2017 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κυπαρισσία 16/03/2017 ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση : Δημαρχείου 2, Κυπαρισσία Ταχ. Κώδικας : 245 00 Τηλέφωνο : 2761360700 Fax : 2761360773 E-mail : dimtrifylias@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΛ: , FΑΧ: /23470 ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΛ: , FΑΧ: /23470 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΛ: 25933 50116,25933 50100 FΑΧ: 25930 22104/23470 Θάσος, 28/2/2017 Α.Π.: 2128 Αρ. Αποφ: 13/2017 ΘΕΜΑ: «Ορισμός Αντιδημάρχων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 21/12/2018.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 21/12/2018. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πρέβεζα: 24/12/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Αρμόδιος: Σταύρος Μπόμπορης Τηλ. 26823 60637 ΦΑΞ: 26823 60640 e-mail: council@1485.syzefxis.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ ΑΤ Ω Ν 18 ης /

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ ΑΤ Ω Ν 18 ης / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μυτιλήνη, 12/7/2016 ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ ΑΤ Ω Ν 18 ης /11-7 - 2016 ΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ Α/Α ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 19/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 31 ης Οκτωβρίου 2011.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 19/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 31 ης Οκτωβρίου 2011. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 19/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 31 ης Οκτωβρίου 2011. Αριθμός Απόφασης 345/2011 Θέμα 3 ο : Εξέταση τέλους ακίνητης περιουσίας και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2018 ΚΩΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2018 ΚΩΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ ΚΩΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ I. ΕΣΟΔΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 31-12-2017, 0 ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ 17.120.023,64 17.419.995,12 01 ΠΡΟΣΟΔΟΙ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 653.290,44

Διαβάστε περισσότερα

5. ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΠΕ

5. ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΠΕ 5. ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΠΕ Τμήμα Προγραμματισμού Αξιοποίηση ειδικευμένων κονδυλίων από ΥΠΕΚΑ (που προέρχεται από φορολόγηση πετρελαιοειδών, τα οποία το Τμήμα Προγραμματισμού απορρόφησε)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μαραθώνας 20 / 01/ 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μαραθώνας 20 / 01/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μαραθώνας 20 / 01/ 2013 ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Αριθ.Αποφ.:24/2013 Αριθ. Πρωτ.: 1501 ΘΕΜΑ: Ορισμός Αντιδημάρχων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Ιορδάνης Λουίζος αφού έλαβε υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Επικύρωση των υπ αρ. 38, 39/2013 και 1/2014 πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά. Εγκρίνεται ομόφωνα κατά πλειοψηφία

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Επικύρωση των υπ αρ. 38, 39/2013 και 1/2014 πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά. Εγκρίνεται ομόφωνα κατά πλειοψηφία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ/νση: Τ.Κ.: Τηλ.: Πληρ. e-mail Καραολή και Δημητρίου 1 56 430 2313 302847 Ε. Τοπούζη etopouzi@pavlosmelas.gr Σταυρούπολη 05/03/2014 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΣΗ ΚΟΙΩΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΜΗΙΑΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩ Σκοπός: Εφαρμογή Προγραμμάτων Κοινωνικής Πολιτικής στους Τομείς της Πρόνοιας, της Παιδείας και της Υγείας. ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΤΙΚΕΙΜΕΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / 2014. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 7.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / 2014. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 7. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / 2014 Στα Ψαχνά Ευβοίας, σήμερα την 4 η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2014, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 13 : 00 π. μ, η Οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 461/2019. Ο Δήμαρχος Άνδρου

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 461/2019. Ο Δήμαρχος Άνδρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ Άνδρος, 05/09/2019 Αριθ. Πρωτ. : 9310 ΘΕΜΑ: Ορισμός Αντιδημάρχων. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 461/2019 Έχοντας υπόψη: Ο Δήμαρχος Άνδρου 1. Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κασσάνδρεια, 5/6/2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 12797 ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Αρ. Απόφ.: 173

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κασσάνδρεια, 5/6/2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 12797 ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Αρ. Απόφ.: 173 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κασσάνδρεια, 5/6/2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 12797 ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Αρ. Απόφ.: 173 ΘΕΜΑ: Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής εγγράφων ΑΠΟΦΑΣΗ Ο Δήμαρχος Κασσάνδρας Έχοντας υπόψη: 1.

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικό Έτος: Ημ/νία Εκτύπωσης: Αναμορφώσεις Σύνολο

Οικονομικό Έτος: Ημ/νία Εκτύπωσης: Αναμορφώσεις Σύνολο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Οικονομικό Έτος: Ημ/νία Εκτύπωσης: 2015 10/3/2015 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΌ 01/01/2015 ΕΩΣ 28/02/2015 Κωδικός Λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικό Έτος: 2017 Ημ/νία Εκτύπωσης: 14/03/2017 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ. Αναμορφώσεις Διαμορφωμένος

Οικονομικό Έτος: 2017 Ημ/νία Εκτύπωσης: 14/03/2017 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ. Αναμορφώσεις Διαμορφωμένος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΑΦΜ ΔΗΜΟΥ:099607100) ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Οικονομικό Έτος: 2017 Ημ/νία Εκτύπωσης: 14/03/2017 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ Κωδικός Λογαριασμού Περιγραφή Εγκεκριμένος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ Α 01. Δήμαρχος Α 02. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Α 03. Γενικός Γραμματέας Α 04

ΔΙΟΙΚΗΣΗ Α 01. Δήμαρχος Α 02. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Α 03. Γενικός Γραμματέας Α 04 Α ΔΙΟΙΚΗΣΗ Α 01 Δήμαρχος Α 02 Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Α 03 Γενικός Γραμματέας Α 04 Αντιδήμαρχοι Α 04 00 01 Αντιδήμαρχος Αστικού Περιβάλλοντος Κουράκης Ανδρέας Α 04 00 02 Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΩΣ 29/02/2016

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΩΣ 29/02/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Αρ. Πρωτ.: - 16384/2508/10-03-2016 - ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΩΣ 29/02/2016 ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Σύσταση κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΡΟΑΝΙΑΣ».

ΘΕΜΑ: Σύσταση κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΡΟΑΝΙΑΣ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα 29-12 - 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Αριθμ. Πρωτ.: 71197/20783 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΥΤΟΔ/ΣΗΣ & ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ Α ΒΑΘΜΟΥ Ταχ. Δ/νση: Τσαμαδού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 15/01/2018.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 15/01/2018. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πρέβεζα: 16/01/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Αρμόδιος: Σταύρος Μπόμπορης Τηλ. 26823 60637 ΦΑΞ: 26823 60640 e-mail: council@1485.syzefxis.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

Open Technology Services. BV Open ACADEMY Open SERVICES

Open Technology Services. BV Open ACADEMY Open SERVICES OTS Open Technology Services Αναπτύσσει συστήματα λογισμικού και υλοποιεί έργα πληροφορικής παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για την οργάνωση των υπηρεσιών και την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών. Με

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ορισμός Αντιδημάρχων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων» ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΘΕΜΑ: «Ορισμός Αντιδημάρχων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων» ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κυδωνίας 29, Χανιά 731 35 Τηλ.: 28213 41617 Φαξ: 28210 93300 E-mail: dimos@chania.gr Site: www.chania.gr ΘΕΜΑ: «Ορισμός Αντιδημάρχων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΠΕ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΠΕ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΠΕ Α. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Σύνταξη Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Σύρου Ερμούπολης 2017-2019 (Α φάση) Έρευνα για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΔΑΣ 11 η /2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, 22 Ιουνίου 2016 [Αποφάσεις: ]

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΔΑΣ 11 η /2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, 22 Ιουνίου 2016 [Αποφάσεις: ] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΔΑΣ 11 η /2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, 22 Ιουνίου 2016 [Αποφάσεις: 167-195] ΑΡ. ΘΕΜΑΤΟΣ-ΘΕΜΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ ΑΤ Ω Ν 2 ης /

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ ΑΤ Ω Ν 2 ης / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ ΑΤ Ω Ν 2 ης / 27-1 - 2016 ΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ Α/Α ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ Α Τ Ω Ν 1 4 ης / 1 3-5 - 2015

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ Α Τ Ω Ν 1 4 ης / 1 3-5 - 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ Α Τ Ω Ν 1 4 ης / 1 3-5 - 2015 ΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ Α/Α ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ ΑΤ Ω Ν 16 ης /

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ ΑΤ Ω Ν 16 ης / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μυτιλήνη, 14/6/2016 ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ ΑΤ Ω Ν 16 ης /13-6 - 2016 ΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ Α/Α ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΠ ΑΡΙΘ. 350

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΠ ΑΡΙΘ. 350 Χολαργός 8 Μαρτίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 4921 Γραφείο : Δημάρχου Ταχ/κη Δ/νση : Περικλέους 55 Χολαργός Τ.Κ. : 15561 Ηλεκ. Δ/νση : http://www.dpapxol.gov.gr Ηλεκ. Ταχ. : dimarxos@ dpapxol.gov.gr Τηλέφωνο : 213

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Παλαιό Φάληρο, 25/4/2019 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Παλαιό Φάληρο, 25/4/2019 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Παλαιό Φάληρο, 25/4/2019 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ο Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο Π. Φ Α Λ Η Ρ Ο Υ 5 η Τακτική Συνεδρίαση 22 Απριλίου 2019 Ημέρα Μεγάλη Δευτέρα & Ώρα 16:00

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΩΣ 28/02/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΩΣ 28/02/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Αρ. Πρωτ.:16915/3482/20-03-2017 ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΩΣ 28/02/2017 ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Σελίδα 1 από 11 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αριθ. απόφασης 120 Περίληψη Προέλεγχος απολογισμού 2013

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αριθ. απόφασης 120 Περίληψη Προέλεγχος απολογισμού 2013 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 12 ο πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης, της 10 ης Ιουνίου 2014 Αριθ. απόφασης 120 Περίληψη Προέλεγχος απολογισμού 2013 Στην Ξάνθη και στο Δημαρχιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βαθμός Ασφαλείας : Αδιαβάθμητο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Βαθμός Προτεραιότητας : Επείγον ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Χρόνος Διατήρησης : Δεκαετία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βαθμός Ασφαλείας : Αδιαβάθμητο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Βαθμός Προτεραιότητας : Επείγον ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Χρόνος Διατήρησης : Δεκαετία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βαθμός Ασφαλείας : Αδιαβάθμητο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Βαθμός Προτεραιότητας : Επείγον ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΩΝ Χρόνος Διατήρησης : Δεκαετία ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΗΠ 96135/26-04-2013 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 23/07/2018.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 23/07/2018. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πρέβεζα: 24/07/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Αρμόδιος: Σταύρος Μπόμπορης Τηλ. 26823 60637 ΦΑΞ: 26823 60640 e-mail: council@1485.syzefxis.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΟΥΣ 2012 ΕΣΟΔΑ 2012

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΟΥΣ 2012 ΕΣΟΔΑ 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΟΥΣ 2012 ΕΣΟΔΑ 2012 Το έτος 2012 από την Ταμειακή υπηρεσία του Δήμου Χερσονήσου εισπράχτηκαν συνολικά 16.745.430,36

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι Θ Ε Μ Α Τ Α Γ Ι Α Σ Υ Ζ Η Τ Η Σ Η

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι Θ Ε Μ Α Τ Α Γ Ι Α Σ Υ Ζ Η Τ Η Σ Η Πύλος 9 Οκτωβρίου 2015 Αριθμ. Πρωτ. 17158 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Δ Η Μ Ο Σ Π Υ Λ Ο Υ Ν Ε Σ Τ Ο Ρ Ο Σ Πλ. Νέστορος ΠΥΛΟΣ Τ.Κ. 240

Διαβάστε περισσότερα

Αντιδήμαρχοι για τη χρονική περίοδο 01/3/2017 έως 31/8/2019. Καράτζιος Αλέξανδρος. τηλ Αρμοδιότητες: 1 / 14

Αντιδήμαρχοι για τη χρονική περίοδο 01/3/2017 έως 31/8/2019. Καράτζιος Αλέξανδρος. τηλ Αρμοδιότητες: 1 / 14 Καράτζιος Αλέξανδρος τηλ. 24673 51308 Αρμοδιότητες: 1 / 14 1) Εποπτεία Διοίκηση δημοτικών υπηρεσιών και των θεμάτων που αφορούν το προσωπικό όπως αδειών, ποινές διενέργεια ΕΔΕ κ.λ.π. 2) Αξιολόγηση της

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου έχοντας υπόψη : 1. Τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ.23 και του άρθρου 59 του Ν.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου έχοντας υπόψη : 1. Τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ.23 και του άρθρου 59 του Ν. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙ ΑΔΑ: ΩΦΞ3ΩΞ7-ΙΒ4 ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση: Διοικητηρίου 35 Ταχ. Κώδικας: 52200 Άργος Ορεστικό Τηλέφωνο: 2467351301 Fax: 2467021756 Ε-mail: info@argosorestiko.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ Περαία, 21.07.2017 Αριθ. Πρωτ. : -16.213 - Προς : 1. κ. Γιάννη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ Απολογισμός Εσόδων Οκτωβρίου 2016 ΚΑΕ Ονομασία Προϋπολογισθέντα Βεβαιωθέντα Εισπραχθέντα 0. ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ 2.107.806,39 1.394.589,26 1.340.996,05

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Νο 74 Ο Δήμαρχος Αγράφων

ΑΠΟΦΑΣΗ Νο 74 Ο Δήμαρχος Αγράφων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κερασοχώρι 07 Μαρτίου 2017 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 1520 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Έχοντας υπόψη: ΑΠΟΦΑΣΗ Νο 74 Ο Δήμαρχος Αγράφων 1. Το άρθρο 59 του Ν.3852/201 «Νέα Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα