ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (1/10/2010)

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (1/10/2010)"

Transcript

1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (1/10/2010) ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ (ΝΑΥΛΟΣΥΜΦΩΝΩΝ) ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΑΛΛΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΥΛΟΣΥΜΦΩΝΩΝ. 1.1 ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ Δ/ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΛΟΣΥΜΦΩΝΟ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΤΑ Δ/ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ Δ/ΠΛΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ Δ/ΠΛΟΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΗΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΑ Δ/ΠΛΟΙΑ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΤΑ Δ/ΠΛΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ/'Η ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΗΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ Δ/ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ/'Η ΤΩΝ ΤΟΠΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ Δ/ΠΛΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΥΛΟΣΥΜΦΩΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ/'Η ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΥΛΟΣΥΜΦΩΝΩΝ Ή ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.

2 1.1.4 Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ Δ/ΠΛΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΝΟΜΟΥΣ, ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Κ.Λ.Π Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ Δ/ΠΛΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ MARPOL 73/78, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ (EC) NO 1726/2003 & (EC) 2172/2004 & 2005/33/EU & 2009/1020/EU ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ CLC ΚΑΙ ISM, ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ISGOT ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ISPS CODE, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ P&I CLUB ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΤΑ Δ/ΠΛΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε., ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε., ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ Ε.Ε. ΝΟ. 3577/92/ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΕΞΟΔΑ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΛΟΓΩ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. 1.2 ΕΚΤIΜΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ (ETA) - ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΦΟΡΤΩΣΗΣ 'Η ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ 'Η ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ ΤΟΥ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟΥ (ΕΤΑ). ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙΟΥ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟ ΕΤΑ 72 ΗRS, 48 HRS ΚΑΙ 24 HRS ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ.

3 1.2.2 Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝTΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 'Η ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΙΞΗΣ, ΑΠΟΔΟΧΗΣ, BERTHING INSTRUCTIONS ΚΤΛ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ 'Η ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΝ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ KAI ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ, Η EΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΙΜΑΝΙ ΦΟΡΤΩΣΗΣ 'Η ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ : ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ (NOR TENDERED) ΠΡΟΣΔΕΣΗ Δ/ΠΛΟΙΟΥ (ALL FAST) ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΓΩΓΩΝ (HOSES CONNECTED) ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΓΩΓΩΝ (HOSES DISCONNECTED) ΑΠΟΠΛΟΥΣ Δ/ΠΛΟΙΟΥ (VESSEL SAILED) ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΟΡΤΩΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (ALL CARGO DOCUMENTS ON BOARD) ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΛΟΙΟΥ / ΦΟΡΤΩΤΩΝ / ΠΑΡΑΛΗΠΤΩΝ / ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ / ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ 'Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ, ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ME FAX Η ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (LAYTIME) ΦΟΡΤΩΣΗΣ-ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ Ο ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ (LAYTIME) ΟΤΑΝ ΤΟ Δ/Π ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ (NOR TENDERED)ΣΥΝ 6 ΩΡΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΩ) 'Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΣΔΕΣΗ ΤΟΥ Δ/Π, ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΘΑ TΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΦΟΡΤΩΣΗΣ/ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ (CARGO HOSES). Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ Δ/Π ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ 'Η ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ.

4 1.3.2 ΟΤΑΝ ΤΟ Δ/Π ΑΦΙΧΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ : ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ (ΝΕΑ, ΠΑΛΑΙΑ KAI LPG) ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΤΟΤΕ Ο ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ (LAYTIME) ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 14:00 ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΔΗΛΑΔΗ 08:00 ΣΥΝ 6 ΩΡΕΣ) 'Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΣΔΕΣΗ (ALL FAST) ΤΟΥ Δ/Π ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΩΤΟ ΕΑΝ ΤΟ Δ/ΠΛΟΙΟ ΑΦΙΧΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 'Η ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ANTIΣΤΟΙΧΑ ΟΤΑΝ ΤΟ Δ/Π ΦΘΑΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ (LAYDAYS)ΤΟΤΕ Ο ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ (LAYTIME) ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ 'Η EΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΦΟΡΤΩΣΗΣ/ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ (CARGO HOSES) OTAN TO Δ/Π ΦΘΑΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ (LAYDAYS) ΤΟΤΕ Ο ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ (LAYTIME) ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝ 6 ΩΡΕΣ ( ΓΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΛΑΡΝΑΚΑ ) ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ (LAYDAYS) Η' ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΣΔΕΣΗ (ΑLL FAST) TOY Δ/Π, ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΦΟΡΤΩΣΗΣ/ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ (CARGO HOSES). ΕΑΝ ΤΟ Δ/Π ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ (LAYDAYS) ΤΟΤΕ Ο ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ (LAYTIME) ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ 'Η ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ( ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ALL FAST ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ LAYDAYS )ΘΑ ΠΙΣΤΩΘΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΤΑΛΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.

5 1.3.6 OTAN TO Δ/ΠΛΟΙΟ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΛΙΕΣ (ON DEMURRAGE) ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΟΤΕ Ο ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ (LAYTIME) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΟΣ (NOR TENDERED), ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΨΗ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ (LAYTIME), ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ Δ/Π ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ON DEMURRAGE, ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ: - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ Δ/Π ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ (ANCHOR UP) 'Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΠΛΟΗΓΟΥ (PILOT ON BOARD) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΣΔΕΣΗ (ALL FAST). AΦΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ (STARTED DEBALLASTING ΕΩΣ COMPLETED DEBALLASTING). ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ - ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΛΟΓΩ ΠΛΟΙΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΠΙΕΣΗ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΣΤΑ MANIFOLDS ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟΥ Η ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟ Δ/Π (ΧΑΜΗΛΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ). ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΟΡΤΩΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (MAXIMUM 3 ΩΡΕΣ) TO ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΛΟΓΩ : ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ (AΡΧΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ 'Η PORT CLOSED 'H INTERRUPTED DISCHARGING ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ 'Η PORT OPEN 'H RESUMED DISCHARGING). ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Δ/ΡΙΩΝ 'Η ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ (FORCE MAJEURE) ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΣΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ (LAYTIME). 1.4 ΕΑΝ ΤΟ Δ/ΠΛΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ (VALID NOTICE OF READINESS) ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 16:00 ΤΟΠΙΚΗΣ ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ LAYCAN (CANCELLING DATE), Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ Ή ΤΕΛΕΞ Ή FAX ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ ΤΟΠΙΚΗ

6 ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ CANCELLING DATE. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ Δ/ΠΛΟΙΟ ΕΠΙΔΟΣΕΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΩΝ 48 ΩΡΩΝ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΩΝ 48 ΩΡΩΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ. ΕΑΝ ΤΟ Δ/ΠΛΟΙΟ ΔΕΝ ΦΘΑΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ LAYCAN ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΔΗΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. ΤΟΤΕ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ CANCELLING DATE ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΙΣΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΔΗΓΙΩΝ. 1.5 ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΤΖΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ Δ/ΠΛΟΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΤΖΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ Δ/ΠΛΟΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ, ΦΕΡΕΙ ΔΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ 'Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΟΚΑΛΕΙΤΟ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ 'Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ 'Η ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 'Η ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Δ/ΠΛΟΙΟΥ 'Η ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. 1.6 ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΛΟΥ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΛΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ULLAGES ΤΟΥ Δ/ΠΛΟΙΟΥ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΘΙΣΜΑ ΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ (TRIMMING CORRECTION) ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΟΡΤΩΣΗ, ΜΕ ΤΑ ULLAGES ΤΟΥ Δ/ΠΛΟΙΟΥ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΘΙΣΜΑ ΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ (TRIMΜING CORRECTION) ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ Δ/ΠΛΟΙΟ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΒΥΘΙΣΜΑΤΟΣ (TRIMMING CORRECTION TABLES) 'Η ΕΑΝ ΤΟ Δ/ΠΛΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ EVEN KEEL (ΙΣΟΒΥΘΙΣΤΟ) ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΟΡΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ, ΤΟΤΕ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΛΟΥ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΓΚΟΥ (NET Μ3) ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΙΣΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ULLAGES-ULLAGES.

7 1.6.2 ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΕΦΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ( G.S.V. ). ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΦΟΡΤΙΟΥ, Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΛΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ (ΥΠΕΡΕΛΛΕΙΜΜΑ) ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ME ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΛΟΥ ΣΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ. 1.7 ΠΑΡΑΜΕΝΟΝ ΦΟΡΤΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ (R.O.B.) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΟΡΤΙΟΥ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ SEDIMENTS (ΜΗ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ) ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ OIL Η ΘΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ. TO DRY CERTIFICATE TOΥ ΠΛΟΙΟΥ 'Η ΤΟ ΤΑΝΚ INSPECTION REPORT AFTER DISCHARGING ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΙΣΧΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ LPG ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΙΟΥ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΟΡΤΙΟΥ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ Δ/ΠΛΟΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ (R.O.B.), ΕΑΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ Δ/ΠΛΟΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΦΟΡΤΩΣΗ (O.B.Q.) ΘΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΥΛΟ.

8 1.7.3 ΣΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΟΣ ΦΟΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ. 1.8 ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ MΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΦΕΡΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΟΥ Δ/Π ΘΑ ΛΑΜΒΑΝONΤΑΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΦΟΡΤΩΣΗΣ / ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ. ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΘΑ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ. 1.9 ΤΟ Δ/ΠΛΟΙΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ 'Η ΦΟΡΤΩΣΗ 'Η ΜΟΛΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ LAYTIME ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΩΤΟ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΡΑΩΡΟΣ ΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Δ/Ξ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ). ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΕΙ Ο ΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Δ/Π Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΣΤΑΛΙΕΣ ΑΛΛΟΥ Δ/Π ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝAΥΛΟ ΤΟΥ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟΥ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΑΠΟ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Δ/ΠΛΟΙΟΥ, Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΦΕΡΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑ.

9 1.11 Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΦΕΡΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Δ/ΠΛΟΙΟ 'Η ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ 'Η ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΑ Δ/ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΞΕΥΡΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ Δ/ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 'Η ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟ Δ/ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΥΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ EΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΔΑ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ) ΝΑΥΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Ο ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΝΑΥΛΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ EURO ΑΝΑ GROSS STANDARD VOLUME 'H GROSS MT IN VACUO ΤΗΣ ΦΟΡΤΩΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΙΜΕΝΑ EΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣΤΑ. ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Ο ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΝΑΥΛΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ EURO H ΔΟΛΛ ΗΠΑ ANA GROSS STANDARD VOLUME 'H GROSS MT IN VACUO ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΦΟΡΤΩΤΙΚΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΝΑΥΛΟΣ ΕΑΝ ΣΤΟ Δ/ΠΛΟΙΟ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙΣΗΣ, Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΝΑΥΛΟΣ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΝΑΥΛΟ ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ (ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΤΙΚΗ).

10 1.16 ΠΛΗΡΩΜΗ NΑΥΛΟΥ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΝΑΥΛΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΞΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ : Α. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΦΟΡΤΩΤΙΚΗΣ ΛΙΜΕΝΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ. Β. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΦΟΡΤΩΣΗΣ. Γ. ULLAGE REPORTS ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ. Δ. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ. Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ EURO ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ. Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ EURO Η ΔΟΛΛ ΗΠΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΝΑΥΛΟ ΘΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΥΠΕΡΕΛΛΕΙΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝ ΦΟΡΤΙΟ, ΣΤΑΛΙΕΣ ΑΛΛΩΝ Δ/ΠΛΟΙΩΝ ΠΑΡ Κ.Λ.Π.) 1.17 ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΑΛΙΩΝ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΣΤΑΛΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ EURO H ΔΟΛΛ. ΗΠΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΚΛΑΣΜΑ ΗΜΕΡΑΣ. Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 60 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ (TIME SHEET Κ.Λ.Π.) ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ 60 ΗΜΕΡΩΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

11 1.18 ΤΥΧΟΝ ΕΠΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ Δ/ΠΛΟΙΟΥ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΝΑΥΛΟ. ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ Δ/ΠΛΟΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑΣ (QUAY DUES), ΛΑΝΤΖΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΙΑΚΑ ΕΞΟΔΑ, ΕΞΟΔΑ ΑΦΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ GARBAGE, ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΗΣ ΡΥΜΟΥΛΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΟΔΑ 'Η ΕΙΣΦΟΡΕΣ 'Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΑ Δ/ΠΛΟΙΑ 'Η ΦΟΡΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΑΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ 'Η ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞ' ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ : Α) ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ 'Η ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. Β) ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΜΕΡΟΣ 'Η ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΕ ΕΝΑ 'Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ. Γ) ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΙΟΔΟΤΗ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 'Η ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ) ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ Δ/Π ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.

12 Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ 'Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ (ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ) ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 'Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΑΠΑΝΗΣ 'Η ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ''ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ 'Η ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ 'Η ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΤΩΤΕΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 'Η ΜΗ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ TΥΧΗΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ/ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ: KANENA ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 'Η ΜΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΑΝ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 'Η ΜΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΤΥΧΗΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 'Η ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ. ΩΣ ΤΥΧΗΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 'Η ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ ΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ: ΠΥΡΚΑΪΑ, ΣΕΙΣΜΟΙ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΑΝΤΑΠΕΡΓΙΕΣ (LOCK-OUT), ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ/ΒΛΑΒΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ.

13 1.25 ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ Ή ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ Ή ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ Ή ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ή/ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ 1.27 ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. Άρθρο 1 ο. Αντικείμενο της Σύμβασης

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. Άρθρο 1 ο. Αντικείμενο της Σύμβασης ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Άρθρο 1 ο Αντικείμενο της Σύμβασης 1. Αντικείμενο της σύμβασης είναι σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΑΔΜΗΕ ΑΕ η θαλάσσια μεταφορά των υλικών της που αναφέρονται στο Παράρτημα

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών

Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΔΑΠΜ 408620 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Θαλάσσια μεταφορά ενός κινητού Υποσταθμού που αποτελείται από τρία (3) ανεξάρτητα τροχοφόρα μέρη, συνολικού βάρους 110 tn, με F/B ανοικτού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε. Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΛΑΤΟΣ Η εταιρία «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε.» προκηρύσσει δημόσιο ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό, με υποβολή γραπτών σφραγισμένων προσφορών για την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Α" EIΔIKOI ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α EIΔIKOI ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Α" EIΔIKOI ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 1.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Θαλάσσια μεταφορά υλικών και μηχανημάτων με F/B ανοικτού τύπου, σε ένα ναυτικό ταξίδι από το λιμάνι Ελευσίνας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 11/13:

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 11/13: ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 11/13: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2014 ΚΑΙ 2015 Συνολικός προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ ΑΕ προκηρύσσει διαγωνισμό με θέμα: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ(ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - ΚΑΘΑΡΟ)

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ ΑΕ προκηρύσσει διαγωνισμό με θέμα: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ(ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - ΚΑΘΑΡΟ) 1 H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ ΑΕ προκηρύσσει διαγωνισμό με θέμα: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ(ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - ΚΑΘΑΡΟ) ΑΡΜΟΔΙΟΣ για πληροφορίες : E. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τηλ.:2310-296544 Fax :2310-228221

Διαβάστε περισσότερα

Αρθρο 1 ο Ορολογία. Άρθρο 2 ο Αντικείµενο της Σύµβασης

Αρθρο 1 ο Ορολογία. Άρθρο 2 ο Αντικείµενο της Σύµβασης ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Αρθρο 1 ο Ορολογία 1. ΦΟΡΤΩΤΗΣ, καλείται στην παρούσα σύµβαση ο Ανεξάρτητος ιαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (Α ΜΗΕ) ΑΕ καθώς και οποιοδήποτε φυσικό ή νοµικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 34 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΗΛ: 2310/ 296.509. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14.10.2010.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 34 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΗΛ: 2310/ 296.509. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14.10.2010. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 34 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΗΛ: 2310/ 296.509. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14.10.2010. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν ο 5411/10. ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ EΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΗ- ΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ (ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MEDIA) ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑ- ΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών

Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών Πληροφορίες : Α.ΔΗΜΑΣ Τηλέφωνα : 210 5192227 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ : ΔΑΠΜ 408505 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 04.06.2015 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ :Mεταφορά H/Z με F/B ανοικτού τύπου από Λιμάνι Ελευσίνας στη Μύκονο, Λέσβο,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΠ-Η/5002019

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΠ-Η/5002019 Διεύθυνση Περιφέρειας Πελ/σου Ηπείρου Σμύρνης 1, 26222, Πάτρα ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΠ-Η/5002019 ΕΡΓΟ : «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ/ΔΠΠ-Η ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS)

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) 1. H Εταιρεία ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. εφεξής «Εταιρεία» παρέχει με την ονομασία EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) μία υπηρεσία επείγουσας διεθνούς μεταφοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Στην Αθήνα, σήμερα, την.., μεταξύ αφενός: A. Της ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, με έδρα την Αθήνα, οδός Πειραιώς 132, Αθήνα Τ.Κ. 118 54, με αριθμό φορολογικού μητρώου 099441906,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2/16:

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2/16: ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2/16: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΣΠΑ 2014-2020 ΤΟΥ 57OΥ KAI 58OΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑ- ΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ 19OΥ ΚΑΙ 20OΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 1. ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ 408334 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Το αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

«'ταχύπλοο σκάφος' σημαίνει μηχανοκίνητο σκάφος μήκους όχι μεγαλύτερου από δεκαπέντε (15) μέτρα που μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα δεκαπέντε

«'ταχύπλοο σκάφος' σημαίνει μηχανοκίνητο σκάφος μήκους όχι μεγαλύτερου από δεκαπέντε (15) μέτρα που μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα δεκαπέντε Ε.Ε.Παρ.Ι(Ι) 186 Ν. 63(Ι)/99 Αρ. 3332,11.6.99 Ο περί Εμπορικής Ναυτιλίας (Τέλη και Φορολογικές Διατάξεις) (Τροποποιητικός) Νόμος του 1999 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΛΩΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΚΝΑΥΛΩΤΗ. Επιμέλεια: Λάγκα Σοφία Μάλλιου Ίρις Σταυρακάκη Μαρία

ΝΑΥΛΩΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΚΝΑΥΛΩΤΗ. Επιμέλεια: Λάγκα Σοφία Μάλλιου Ίρις Σταυρακάκη Μαρία ΝΑΥΛΩΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΚΝΑΥΛΩΤΗ Επιμέλεια: Λάγκα Σοφία Μάλλιου Ίρις Σταυρακάκη Μαρία ΝΑΥΛΩΣΗ (stricto sensu) Ορισμός Είναι η σύμβαση με την οποία, ο ένας από τους συμβαλλόμενους ο εκναυλωτής, αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

«ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ». Οι παραπάνω ποσότητες μπορεί να αυξομειωθούν κατά 5%. Εργοστάσιο Κατεργασίας. Μέση Ημερήσια Ποσότητα Μεταφοράς (Τν)

«ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ». Οι παραπάνω ποσότητες μπορεί να αυξομειωθούν κατά 5%. Εργοστάσιο Κατεργασίας. Μέση Ημερήσια Ποσότητα Μεταφοράς (Τν) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ ΑΕ.. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ) ΤΗΛ.2310/296.527/296-509 -FAX.2310/228.221 ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 34 541 10 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ **************************** ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ /2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ /2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 14248/27.04.2012 ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ /2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Στην... σήμερα την 2012,

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Επιβίβασης

Διαδικασία Επιβίβασης Διαδικασία Επιβίβασης Οι επιβάτες και τα οχήματα οφείλουν να βρίσκονται στο σημείο αναχώρησης τουλάχιστον μια ώρα προ του απόπλου του πλοίου. Αγορά εισιτηρίων επιβατών και αποδείξεων μεταφοράς οχημάτων

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC Αθήνα, 21.12.2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Α. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ H εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ», επίσημος φορέας οργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔAΠΜ 41701 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΔΜΗΕ ΑΕ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άρθρο 1 - Τεύχη της Σύμβασης Άρθρο 2 - Αντικείμενο Σύμβασης Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης, Τ.Κ. 73 135 Τηλ.: 28213 41760, Fax: 28213 41763 www.chania.gr,e-mail: dimos@chania.gr ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 4358 Κ.Δ.Π. 571/2005 Αρ. 4058,16.12.2005 Αριθμός 571 Οι περί

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ 6131/ΜΤ/2014 Παροχής υπηρεσιών από το ΑΠΕ Α.Ε. ΜΠΕ Α.Ε., για τις ανάγκες του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Στην Αθήνα σήμερα 21 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΡΓΟΥ:

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΡΓΟΥ: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΡΓΟΥ: «ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑ- ΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΓΜΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ FX LINK 1. ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

ΔΕΙΓΜΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ FX LINK 1. ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ FX LINK 1. ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Η πλήρης Σύμβαση Ασφάλισης με την MetLife Alico A.E.A.Z. αποτελείται από: Τους Γενικούς και Ειδικούς Όρους του Ασφαλιστηρίου, Τη Σελίδα Ειδικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Σύμβαση αριθ. ΔΝΕΜ.. Παροχή Υπηρεσίας: «Εκπόνηση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την Γ. Μ. 400kV ΚΥΤ Ν. ΣΑΝΤΑΣ (ΕL) Υ/Σ Maritsa East 1(BG)» Ανάδοχος :.. ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Στην Αθήνα σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Β. ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΩΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Α. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Β. ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΩΣ ΕΚΘΕΤΕΣ Α. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1. Οι αιτήσεις για συμμετοχή πρέπει να υποβάλλονται στους διοργανωτές το αργότερο μέχρι την ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί. 2. Με την υποβολή της αίτησης συμμετοχής ο εκθέτης αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

με δημοσίευση 1044/2015 Για την ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. (ΚΩΔ. Ε04) χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1044/2015 Σελίδα 1 από 7

με δημοσίευση 1044/2015 Για την ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. (ΚΩΔ. Ε04) χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1044/2015 Σελίδα 1 από 7 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με δημοσίευση 1044/2015 Για την ανάθεση του έργου ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ (ΚΩΔ. Ε04) Κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ:

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Α.Π.: 154/ 18-9-2013 Θεσσαλονίκη, 18/9/2013 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: «Tην προμήθεια και την εγκατάσταση του εξοπλισμού του Οδοντιατρείου που θα στεγαστεί στο κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα, 23/06/2016 Αρ. Πρωτ: 15716 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση παροχής υπηρεσιών για την τεχνική υποστήριξη σε θέματα ενέργειας του Γραφείου Συμφώνου των Δημάρχων του ΤΕΕ (ΓΥΣΔ/ΤΕΕ) συνολικού ποσού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ (μικροδεμάτων), ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Δ/ΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε., ΓΙΑ ΕΝΑ (1) ΕΤΟΣ Στην Αθήνα σήμερα την 29 η του μήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Σήµερα την ευτέρα 26/4/2010, οι παρακάτω υπογράφοντες: α.) Ο κος Αργύριος Ζαφειρόπουλος, κάτοικος Αθηνών που ενεργεί στην προκειµένη περίπτωση υπό την ιδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΡΩΝ Οι παρακάτω γενικοί όροι ισχύουν για την παροχή υπηρεσιών εκφόρτωσης υλικών του ΑΔΜΗΕ Α.Ε με χρήση τηλεσκοπικών γερανών, αν και όσο δεν τους αλλάζουν οι ειδικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΡΩΝ Οι παρακάτω γενικοί όροι ισχύουν για την παροχή υπηρεσιών εκφόρτωσης υλικών του ΑΔΜΗΕ Α.Ε με χρήση τηλεσκοπικών γερανών, αν και όσο δεν τους αλλάζουν οι ειδικοί

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Π. Α.Ε. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Νο 2 ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΦΟΡΤΩΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΦΟΡΤΙΩΝ ΧΥΔΗΝ ΜΕΣΩ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΗΡΩΝ (SILOS)

Ο.Λ.Π. Α.Ε. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Νο 2 ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΦΟΡΤΩΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΦΟΡΤΙΩΝ ΧΥΔΗΝ ΜΕΣΩ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΗΡΩΝ (SILOS) Ο.Λ.Π. Α.Ε. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Νο 2 ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΦΟΡΤΩΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΦΟΡΤΙΩΝ ΧΥΔΗΝ ΜΕΣΩ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΗΡΩΝ (SILOS) 15 10-2010 1 Ι. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΗΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 28 & ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 28 & ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 28 & ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ 22100 ΤΡΙΠΟΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: HTTP:/WWW.UOP.GR Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλέφωνο: 2710 /

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση Προμηθειών

Διεύθυνση Προμηθειών ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. Διεύθυνση Προμηθειών ΤΜΗΜΑ:ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τηλ.: 210 4550192 Fax: 210 4550187 Πειραιάς 23 Μαρτίου 2009 Διακήρυξη-Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Για την ναύλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Το Νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης έχοντας υπόψη

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Το Νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης έχοντας υπόψη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθ. Διακήρυξης 1/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Το Νοσοκομείο Αφροδισίων

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών

Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών 1. ANTIKEIMENO: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ 408701 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Mεταφορά 15 containers 20 με φορτίο στροφεία αγωγού φάσης από FOB NINGBO, Κίνα μέχρι Free Out

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Κύθνος, 08 / 11 / 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: «Λειτουργία του χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων και του σταθμού μεταφόρτωσης ανακυκλώσιμων υλικών

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν 1. Γενικοί Οροι Ασφάλισης 2. Γενικοί Οροι Ασφαλιστηρίων Συµβολαίων 3. Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης έναντι Τρίτων 3.1 Ειδικοί όροι 3.2 Αντικείµενο ασφάλισης 3.3 Ορια αποζηµίωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Τρίπολη, 21/11/2016 ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 28 & ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ Α.Φ.Μ.: 099727226 Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΠΟΛΗΣ Αρ. Πρωτ: 10003 22100 ΤΡΙΠΟΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.uop.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4274, 18/3/2011

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4274, 18/3/2011 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΒΛΑΒΟΥΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Προοίμιο. 45 του 1964. 203 του 1988. Για σκοπούς εφαρμογής του περί της Αιγιαλίτιδας Ζώνης Νόμου και των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αθήνα 29-12-2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Α. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ H Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ, επίσημος φορέας οργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων, συμμετέχει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ Στη Μυτιλήνη, σήμερα 22-04-2010, μεταξύ των συμβαλλομένων, αφενός του Πανεπιστημίου Αιγαίου που εδρεύει στη Μυτιλήνη (Λόφος Πανεπιστημίου Κτίριο Διοίκησης) Α.Φ.Μ.: 090166310,

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα, 15/02/2016 Αρ. Πρωτ:4472 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση παροχής υπηρεσιών για την ενημέρωση των μελών του ΤΕΕ και της κοινής γνώμης σχετικά με τις κοινές θέσεις του ΤΕΕ και των λοιπών επιστημονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ «ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ)» ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ «ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ)» ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41608 «ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ)» ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν ΑΡΘΡΟ 1 : Ισχύοντα Πρότυπα και Κανονισμοί ΑΡΘΡΟ 2 : Συμβατικές

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΙΜΟ ΜΕΡΟΣ Α

Περιεχόμενα ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΙΜΟ ΜΕΡΟΣ Α Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. θέση των Π.Ν.Φ.Ε. ΙΜΟ στη ναυτιλιακή πρακτική 17 2. Οργάνωση των Π.Ν.Φ.Ε. ΙΜΟ 18 3. θέση των Π.Ν.Φ.Ε. ΙΜΟ στη ναυτική επιμόρφωση και εκπαίδευση 19 4. Βασικά επικοινωνιακά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 28 & ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 28 & ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 28 & ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ 22100 ΤΡΙΠΟΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: HTTP:/WWW.UOP.GR Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλέφωνο: 2710 /

Διαβάστε περισσότερα

Υ Π Ο Δ Ε Ι Γ Μ Α Σ Υ Μ Β Α Σ ΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ. για (περιγραφή αντικειμένου σύμβασης) για την κάλυψη αναγκών της Βουλής.

Υ Π Ο Δ Ε Ι Γ Μ Α Σ Υ Μ Β Α Σ ΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ. για (περιγραφή αντικειμένου σύμβασης) για την κάλυψη αναγκών της Βουλής. Υ Π Ο Δ Ε Ι Γ Μ Α Σ Υ Μ Β Α Σ ΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ για (περιγραφή αντικειμένου σύμβασης) για την κάλυψη αναγκών της Βουλής. Στην Αθήνα σήμερα,... 2012, ημέρα.., στο Μέγαρο της Βουλής των Ελλήνων, ανάμεσα : 1. αφενός

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΠΟ 15/4/13 ΕΩΣ 20/4/13 ΑLKYONIS: 3.900 LYMPERAKOS TOURS 3.840 FLASKIS TRAVEL 3.739,25 LOVE YOUR HOLIDAYS 3.702 αλλά δεν ελήφθη υπόψη επειδή

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα, 15/02/2016 Αρ. Πρωτ:4473 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση παροχής υπηρεσιών για την προβολή των κοινών θέσεων του ΤΕΕ και των λοιπών επιστημονικών φορέων στους Μηχανικούς και την κοινή γνώμη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Α) ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΕΛΗ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Α) ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΕΛΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Α) ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΕΛΗ Τα κατωτέρω σταθερά τέλη Αποβλήτων, ορίστηκαν με την υπ' αρ ιθμ. 41 Απόφαση του ΔΣ του ΔΛΤ Θήρας, η οποία αναρτήθηκε στο Σύστημα "Διαύγεια" την 5-5-2016 (ΑΔΑ: 7Ψ3ΥΟΕ2Ε-ΙΧΟ), θα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 1. ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ 408619 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Το αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ

Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ Στην Αθήνα σήμερα την 24 του μήνα Δεκεμβρίου του έτους 2015, μεταξύ των συμβαλλομένων, αφενός μεν του στην Αθήνα (Ακαδημίας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΡΩΝ Οι παρακάτω γενικοί όροι ισχύουν για την παροχή υπηρεσιών εκφόρτωσης υλικών του Α ΜΗΕ Α.Ε µε γερανούς, αν και όσο δεν τους αλλάζουν οι ειδικοί όροι της σύµβασης.

Διαβάστε περισσότερα

Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του ΠΕΠ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ»

Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του ΠΕΠ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2: ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Σύμβαση Η Σύμβαση που θα υπογραφεί θα αφορά την υποχρέωση του αναδόχου να προβεί στην προμήθεια και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΗ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΗ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΗ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ Οι εξής συμβαλλόμενοι: η εταιρεία ΔΕΗ Α.Ε. ως Διαχειριστής του Δικτύου Χαλκοκονδύλη 30, Αθήνα, που θα ονομάζεται στο εξής «ΔΕΗ»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΟΙΩΝ «ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΥΦΑ ΡΕΒΥΘΟΥΣΑΣ» Κανονισμός Πιστοπ. Πλοίων Rev.02, 14/06/2010 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΡΙΣΜΟΙ... 3 ΓΕΝΙΚΑ... 4 1. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα, 11/08/2016 Αρ. Πρωτ: 19853 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση παροχής υπηρεσιών με απευθείας ανάθεση για τη δημιουργία Κέντρου Διαιτησίας στο ΤΕΕ συνολικού ποσού δέκα χιλιάδων Ευρώ (10.000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣHΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣHΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ MHXANHMATA ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣHΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ Το Νοσοκομείο, με διαγωνισμό που διενεργήθηκε από τη ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε., έχει προμηθευτεί μηχανήματα ιατρικού εξοπλισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ. Άρθρο 1

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ. Άρθρο 1 ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ Άρθρο 1 Παροχή υπηρεσιών από ένοπλους ιδιώτες φρουρούς 1. Επιτρέπεται με άδεια που εκδίδεται από τον Αρχηγό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Για την δημοσίευση όλων των ανακοινώσεων του Ο.Α.Ε.Ε. (προκηρύξεις διαγωνισμών κ.λ.π.) στις εφημερίδες της Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Στην Αθήνα σήμερα την 12 μηνός Ιανουαρίου έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΡΟΣ Α ΕΝΝΟΙΕΣ. Άρθρο 1 Πεδίο εφαρμογής

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΡΟΣ Α ΕΝΝΟΙΕΣ. Άρθρο 1 Πεδίο εφαρμογής ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΡΟΣ Α ΕΝΝΟΙΕΣ Άρθρο 1 Πεδίο εφαρμογής Ο παρών νόμος εφαρμόζεται (α) στα δρομολογημένα σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 4 Ο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ 4 Ο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΕΥΧΟΣ 4 Ο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ PICK UP ΧΡΗΣΗ : Ι.Π. 2015 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 19.926,00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 28 & ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ 22100 ΤΡΙΠΟΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: HTTP://WWW.UOP.GR Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλέφωνο: 2710372111,

Διαβάστε περισσότερα

με δημοσίευση 1045/2015 Για την ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1045/2015 Σελίδα 1 από 7

με δημοσίευση 1045/2015 Για την ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1045/2015 Σελίδα 1 από 7 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με δημοσίευση 1045/2015 Για την ανάθεση του έργου ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΚΩΔ. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε05 & E06)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στην Τρίπολη, σήμερα στις 21/11/2017, ημέρα Τρίτη, μεταξύ των κάτωθι συμβαλλομένων:

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στην Τρίπολη, σήμερα στις 21/11/2017, ημέρα Τρίτη, μεταξύ των κάτωθι συμβαλλομένων: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 28 & ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ 22100 ΤΡΙΠΟΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: HTTP://WWW.UOP.GR Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλέφωνο: 2710

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: 04/2015 ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ: 4.712,90 (με ΦΠΑ)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: 04/2015 ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ: 4.712,90 (με ΦΠΑ) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 4ο ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: 04/2015 ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ: 4.712,90 (με ΦΠΑ) Για την προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, προγραμμάτων και λοιπών υλικών προς κάλυψη

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ Λ. Αλεξάνδρας 173 Τ.Κ. 15122 Α.Φ.Μ. 090169846 Δ.Ο.Υ.

Διαβάστε περισσότερα

Θαλάσσια μεταφορά μεταλλεύματος από τα Μεταλλεία Ευβοίας στο εργοστάσιο της Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ»

Θαλάσσια μεταφορά μεταλλεύματος από τα Μεταλλεία Ευβοίας στο εργοστάσιο της Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ» Διακήρυξη για τη: Θαλάσσια μεταφορά μεταλλεύματος από τα Μεταλλεία Ευβοίας στο εργοστάσιο της Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ» Διακήρυξη Νο: Β150042 2 Η Γενική Μεταλλευτική και Μεταλλουργική ΑΕ ΛΑΡΚΟ («Εταιρία») προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

SEA ASSISTANCE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

SEA ASSISTANCE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ SEA ASSISTANCE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 1. ΠΡΟΟΙΜΙΟ Η «EUROP ASSISTANCE» δηλώνει ότι έχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία, την απαραίτητη οργάνωση, το τηλεφωνικό κέντρο, τον κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη των διατάξεων που αφορούν στα δικαιώματα των επιβατών στις θαλάσσιες και εσωτερικές πλωτές μεταφορές 1

Περίληψη των διατάξεων που αφορούν στα δικαιώματα των επιβατών στις θαλάσσιες και εσωτερικές πλωτές μεταφορές 1 Περίληψη των διατάξεων που αφορούν στα δικαιώματα των επιβατών στις θαλάσσιες και εσωτερικές πλωτές μεταφορές 1 Ο κανονισμός (ΕΕ) αριθ. 1177/2010 για τα δικαιώματα των επιβατών στις θαλάσσιες και εσωτερικές

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41612

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41612 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41612 ΕΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ, ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ Για το έργο Προμήθεια Εγγύησης του Μηχανογραφικού Εξοπλισμού του Ταμείου Επιχειρηματικότητας και της ΕΤΕΑΝ ΑΕ

ΣΥΜΒΑΣΗ Για το έργο Προμήθεια Εγγύησης του Μηχανογραφικού Εξοπλισμού του Ταμείου Επιχειρηματικότητας και της ΕΤΕΑΝ ΑΕ ΣΥΜΒΑΣΗ Για το έργο Προμήθεια Εγγύησης του Μηχανογραφικού Εξοπλισμού του Ταμείου Επιχειρηματικότητας και της Στην Αθήνα, σήμερα,, ημέρα, μεταξύ των παρακάτω συμβαλλομένων μερών: αφενός μεν της ανώνυμης

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα06/04/2016 Αρ.Πρωτ. 9081 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας για την Κεντρική Υπηρεσία του ΤΕΕ ποσού χιλίων πενήντα Ευρώ (1.050,00 ) πλέον Φ.Π.Α Στην Αθήνα σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ TOY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ TOY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας Περιοχή Λιβαδειάς Σοφοκλέους & Φιλολάου, 321 00, Λιβαδειά Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 6/2015 Περιοχή Λιβαδειάς ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ TOY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

«Θαλάσσια μεταφορά μεταλλεύματος από το λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το εργοστάσιο της Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ»

«Θαλάσσια μεταφορά μεταλλεύματος από το λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το εργοστάσιο της Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ» Διακήρυξη για τη: «Θαλάσσια μεταφορά μεταλλεύματος από το λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το εργοστάσιο της Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ» Διακήρυξη Νο: Κ4-04 1 Η Γενική Μεταλλευτική και Μεταλλουργική ΑΕ ΛΑΡΚΟ (ΛΑΡΚΟ) προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3168, Κ.Δ.Π. 210/97. Αριθμός 210 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΣ 207 του 1989)

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3168, Κ.Δ.Π. 210/97. Αριθμός 210 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΣ 207 του 1989) Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3168,18.7.97 2089 Κ.Δ.Π. 210/97 Αριθμός 210 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΣ 207 του 1989) Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 5(2) Το Υπουργικό Συμβούλιο, ασκώντας τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41418 «ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ) ΥΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41418 «ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ) ΥΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41418 «ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ) ΥΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Άρθρο 1 : Αντικείμενο Σύμβασης διάρκεια - καταγγελία Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV001932451 2014-03-19

14SYMV001932451 2014-03-19 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 14SYMV001932451 2014-03-19 ΣΥΜΒΑΣΗ 5.788,38 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2342 τ.β /29-8-2014

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2342 τ.β /29-8-2014 Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2342 τ.β /29-8-2014 Αριθμ. Φ.: 514.1/2014/Αριθμ. Σχ.: 3317 Έγκριση του Γενικού Κανονισμού Λιμένων αριθμ. 55 «Συμπλήρωση διατάξεων του Γενικού Κανονισμού Λιμένων αριθμ. 18». Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓENIKH ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Διεύθυνση Εξοπλισμού Σχολείων

ΓENIKH ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Διεύθυνση Εξοπλισμού Σχολείων ΒΑΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Για την «Παροχή Υπηρεσιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας για τη διαχείριση των εξοπλιστικών ειδών που διατίθενται πανελλαδικά στα Σχολεία και τις Υπηρεσίες της δημόσιας Εκπαίδευσης»

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Συµφωνούνται, συνοµολογούνται και γίνονται αµοιβαίως δεκτά τα εξής:

ΣΥΜΒΑΣΗ. Συµφωνούνται, συνοµολογούνται και γίνονται αµοιβαίως δεκτά τα εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 11 η ΕΦΟΡΕΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αρ. Πρωτ.: 2088 Βέροια 20-07-2011 Ταχ. /νση : Αντ. Καµάρα 3 59100 Βέροια Τηλ : 23310 29737

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν/ 50130/ ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ε ΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ Ν ΣΥΜΒΑΣΗ Ν/

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν/ 50130/ ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ε ΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ Ν ΣΥΜΒΑΣΗ Ν/ ιεύθυνση ιαχείρισης Νησιών Υπηρεσίες Κρήτης - Ρόδου Οδός Καστοριάς Κατσαµπάς 713 07 Ηράκλειο Κρήτης Τ.Θ. 1168, 711 10 Ηράκλειο ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν/ 50130/12.05.2015 ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ε ΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41623

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41623 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41623 «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 3.7.1 MARITSA EAST 1 (BG)- N.SANTA (EL)» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Τ Ι Κ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Τοποθέτηση φοιτητή Erasmus σε επιχείρηση για πρακτική άσκηση

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Τοποθέτηση φοιτητή Erasmus σε επιχείρηση για πρακτική άσκηση Παράρτημα V.1.β.i Εκπαίδευση και Πολιτισμός Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθηση Erasmus ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Τοποθέτηση φοιτητή Erasmus σε επιχείρηση για πρακτική άσκηση Στο πλαίσιο του Προγράμματος Δια Βίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΤΑ (7) ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΤΑ (7) ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΤΑ (7) ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝ 1. Ο αδειούχος συντηρητής θα είναι υπεύθυνος για την καλή, αδιάλειπτη λειτουργία και συντήρηση των

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV002077624 2014-05-29

14SYMV002077624 2014-05-29 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 14SYMV002077624 2014-05-29 ΣΥΜΒΑΣΗ 17.000 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Αρ. Πρωτ.: PRC-16/040 Από : Τµ. Προµηθειών Ηµεροµηνία: 13 / 05 / 2016 From Αρµόδιος κ. Κ. Καραθάνος Date Αρ. Fax : 210-67.92.141 Αρ.Τηλ.: 210-67.92.246 Fax No. Tel. No. Θέµα Subject : Προµήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ. Κατηγορία α) Επιστολική Αλληλογραφία (Απλά ή Συστημένα με προτεραιότητα παράδοσης

ΜΕΛΕΤΗ. Κατηγορία α) Επιστολική Αλληλογραφία (Απλά ή Συστημένα με προτεραιότητα παράδοσης Ημερομηνία 10/08/2017 Αριθμ. Πρωτοκ: 11034 ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 35.681,39 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) ΧΡΗΣΗ: 2017-2018 Κ.Α.: 00-6221 ΚΩΔΙΚΟΣ CPV: 64100000-7 ΜΕΛΕΤΗ Η μελέτη αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2226 της 8ης ΜΑΙΟΥ 1987 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2226 της 8ης ΜΑΙΟΥ 1987 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ν. 64/87 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2226 της 8ης ΜΑΙΟΥ 1987 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ο περί Εμπορικής Ναυτιλίας (Νηολόγησις, Πώλησις και Υποθήκευσις Πλοίων) (Τροποποιητικός) Νόμος του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 27 του μηνός Οκτωβρίου, του έτους 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ., στο

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 27 του μηνός Οκτωβρίου, του έτους 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ., στο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Βαθμός Προτεραιότητας: «Κοινός» Χρόνος διατήρησης του εγγράφου: «Διηνεκές» Αχαρνές, 27/10/2015 Αριθμ. πρωτ.: 75142 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις Αχαρνές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3 ης ΥΠΕ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ-Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Θεσσαλονίκη 14-12-2016 Αριθμ.πρωτ.: 15491 ΠΡΟΣ: Κάθε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41509 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ : ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΕΥΧΟΣ 3

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41509 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ : ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΕΥΧΟΣ 3 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41509 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ : ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΕΥΧΟΣ 3 Σ Χ Ε Δ Ι Ο Σ Υ Μ Β Α Σ Η Σ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άρθρο 1 : Αντικείμενο Σύμβασης Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΣΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 2014» Άξονας Προτεραιότητας 1: «Στήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Ασφαλιστηρίου

Γενικοί Όροι Ασφαλιστηρίου ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ 1. ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Η πλήρης Σύμβαση Ασφάλισης με την MetLife Α.Ε.Α.Ζ. αποτελείται από: Τους Γενικούς και Ειδικούς Όρους του Ασφαλιστηρίου, Τη Σελίδα Ειδικών Στοιχείων,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΩΝ. Σ Υ Μ Β Α Σ Η με αριθμό 12/2016.

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΩΝ. Σ Υ Μ Β Α Σ Η με αριθμό 12/2016. ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΩΝ Σ Υ Μ Β Α Σ Η με αριθμό 12/2016. Στον Πειραιά σήμερα την 03 Αυγούστου 2016 και στις εγκαταστάσεις της Υ. Φάρων αφενός το Ελληνικό Δημοσίο/ Υπουργείο Εθνικής Αμύνης/ ΓΕΝ/

Διαβάστε περισσότερα