ΠΔ 326/1983: Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, όπως ισχύει σήμερα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΔ 326/1983: Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, όπως ισχύει σήμερα"

Transcript

1 ΠΔ 326/1983: Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, όπως ισχύει σήμερα Άρθρο :0 Κατ' Εξουσιοδότηση εκδοθείσα Νομοθεσία : 1 Π.Δ. 326 της 3/7.9.83:Εκλογή συγκρότηση και λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου του Οικονομικού Επιστημονικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΟΕΕΕ). (Α` 117). ***ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Με το άρθρο 9 ΠΔ 204/1986 ορίζεται ότι:α) " Όπου στο Έχοντας υπόψη 1. Τις διατάξεις της παραγράφου 4 του άρθρου 9 του Ν. 1100/80 "περι ιδρύσεως του Οικονομικού Επιστημονικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος". 2. Τις διατάξεις της παραγράφου 5 του άρθρου 3 του Π.Δ 574/82 με τίτλο "Ανακατανομή των αρμοδιοτήτων των Υπουργείων" (ΦΕΚ 104 Α) κλπ (γν Σ Τ.Ε.). Άρθρο :1 Άρθρο 1. ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ ΕΚΛΟΓΗ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Χρόνος διενεργείας Εκλογών. 1. Οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Ε.Ε.Ε διενεργούνται κατά τη διάρκεια τακτικής συνόδου της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (ΣΤΑ) που συνέρχεται μέσα σε σαράντα πέντε (45) μέρες από την ημέρα των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των μελών της (ΣΤΑ) με πρόσκληση του "Προέδρου της Κεντρικής Διοίκησης." που διενήργησε τις αρχαιρεσίες. ***Η φράση "Προέδρου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής" αντικαταστάθηκε ως άνω με το άρθρο 7 του Π.Δ.149/1995 (Α 90)

2 2. Η εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου αναγράφεται στην Ημερήσια Διάταξη ως τελευταίο θέμα της Συνόδου και παραμένει τελευταίο σε κάθε περίπτωση, ενώ η εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου αναγράφεται στην Ημερήσια Διάταξη αμέσως μετά την εκλογή Προεδρείου της Συνόδου. ***ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Με το άρθρο 9 ΠΔ 204/1986 ορίζεται ότι: α) " Όπου στο Άρθρο :2 Άρθρο 2. Δικαίωμα Συμμετοχής στις Εκλογές. 1. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της ΣΤΑ που παρευρίσκονται στη σύνοδο κατά την ώρα της ψηφοφορίας. 2. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη της ΣΤΑ είτε παρευρίσκονται στη σύνοδο είτε όχι εφόσον υπέβαλαν εμπρόθεσμα την υποψηφιότητά τους. Άρθρο :3 Άρθρο 3. Εκλογικό Σύστημα 1. Εφόσον συμμετέχουν συνδυασμοί εκλογές διενεργούνται με το σύστημα της απλής αναλογικής κα με χωριστό ψηφοδέλτιο για κάθε μεμονωμένο ή συνδυασμό υποψηφίων. 2. Εφόσον δεν υπάρχουν συνδυασμοί υποψηφίων και όλοι οι υποψήφιοι εκτίθενται ως μεμονωμένοι οι εκλογές διενεργούνται με το πλειοψηφιακό σύστημα και με κοινό ψηφοδέλτιο για όλους του μεμονωμένους υποψηφίους.

3 Άρθρο :4 Άρθρο 4. Υποβολή Υποψηφιοτήτων 1. Οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων των μελών της ΣΤΑ για τις θέσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) του ΟΕΕΕ υποβάλλονται στον "Πρόεδρο της Κ.Δ." τουλάχιστον σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν από την έναρξη της συνόδου. ***Η φράση "Πρόεδρο της ΚΕΕ" αντικαταστάθηκε ως άνω με το άρθρο 7 του Π.Δ.149/1995 (Α 90) 2. Όλες οι δηλώσεις υποψηφιότητας είναι εγγραφές και προσωπικές για κάθε υποψήφιο και αναφέρονται σ` αυτές υποχρεωτικά το επώνυμο το όνομα το πατρώνυμο η διεύθυνση κατοικίας ο αριθμός τηλεφώνου επικοινωνίας ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας ο αριθμός μητρώου μέλους του ΟΕΕΕ και το εκλογικό διαμέρισμα του οποίου ο υποψήφιος κατέχει έδρα αντιπροσώπου. 3. Όλες οι δηλώσεις κατατίθενται είτε αυτοπροσώπως από τους υποψηφίους είτε από άλλο πρόσωπο εφοδιασμένο με επικυρωμένη από Δημόσια Αρχή εξουσιοδότηση του υποψηφίου. 4. Οι υποψήφιοι μπορούν να εκτίθενται είτε ως μεμονωμένοι είτε ως υποψήφιοι συνδυασμών. Οι συνδυασμοί μπορούν να περιλαμβάνουν αριθμό υποψηφίων ίσο ή μικρότερο του αριθμού των εδρών του Δ.Σ. 5. Η δήλωση συγκρότησης συνδυασμού υπογράφεται από όλους τους υποψηφίους του και αναφέρονται σ` αυτήν η ονομασία του συνδυασμού στον οποίο συμμετέχουν ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων του συνδυασμού και το ονοματεπώνυμο του Εκπροσώπου του συνδυασμού. Η προσυπογραφή της δήλωσης συγκρότησης συνδυασμού από έναν ή περισσότερους υποψηφίους μπορεί ν` αντικατασταθεί από υπεύθυνη δήλωση του Ν. 105/1969 υπογραφόμενη από τον υποψήφιο στην οποία περιέχονται όλα τα στοιχεία της δήλωσης συγκρότησης συνδυασμού. Οι υπεύθυνες δηλώσεις συνυποβάλλονται με τη δήλωση συγκρότησης συνδυασμού και θεωρούνται αναπόσπαστα μέρη της. 6. Σε κάθε περίπτωση η δήλωση συγκρότησης συνδυασμού υπογράφεται από τον αναγνωριζόμενο σ` αυτήν και στις υπεύθυνες δηλώσεις του Ν. 105/1969 σαν Εκπρόσωπο του συνδυασμού και κατατίθεται στον "Πρόεδρο της Κ.Δ." σαράντα οκτώ (48) ώρες τουλάχιστον πριν από την έναρξη της συνόδου. ***Η φράση "Πρόεδρος ΚΕΕ" αντικαταστάθηκε ως άνω με το άρθρο 7 του Π.Δ.149/1995 (Α 90) 7. Υποψήφιοι που δεν περιλαμβάνονται σε δήλωση συγκρότησης συνδυασμού Θεωρούνται μεμονωμένοι.

4 ***ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Με το άρθρο 9 ΠΔ 204/1986 ορίζεται ότι: α) " Όπου στο Άρθρο :5 Άρθρο 5. Ανακήρυξη Υποψηφίων. 1. Η ανακήρυξη των υποψηφίων πραγματοποιείται από την "Κ.Δ" και είναι υποχρεωτική εκτός εάν ***Η ΚΕΕ αντικαταστάθηκε ως άνω με το άρθρο 7 του Π.Δ.149/1995 (Α 90) α) Η αίτηση υποψηφιότητας δεν περιλαμβάνει όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία που αναφέρονται στο άρθρο 4 του παρόντος. β) υποψήφιος περιλαμβανόμενος σε δήλωση συνδυασμού δεν έχει υποβάλει υποψηφιότητα. γ) υποψήφιος περιλαμβάνεται σε δηλώσεις περισσοτέρων του ενός (1) συνδυασμών και δ) υποψήφιος έχει ανακαλέσει την υποψηφιότητα του αυτοπροσώπως και έγγραφα 2. Η ανακήρυξη των υποψηφίων πραγματοποιείται πριν από την καθορισμένη ώρα έναρξης της τακτικής συνόδου της ΣτΑ. Αντίγραφο της πράξης ανακήρυξης τοιχοκολλάται σε εμφανές σημείο της αίθουσας όπου συνέρχεται η ΣτΑ και τα ονόματα των υποψηφίων εκφωνούνται στη σύνοδο από τον Πρόεδρο της "Κ.Δ." αμέσως μόλις διαπιστωθεί η ύπαρξη απαρτίας. ***Το ΚΕΕ αντικαταστάθηκε ως άνω με το άρθρο 7 του Π.Δ.149/1995 (Α 90) 3. Ενστάσεις σχετικές με την ανακήρυξη μπορεί να υποβάλει οποιοσδήποτε Αντιπρόσωπος αμέσως μετά την εκφώνηση των ονομάτων των υποψηφίων. Για τις ενστάσεις αποφασίζει η ΣτΑ με απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών.

5 Άρθρο :6 Άρθρο 6. Ψηφοδέλτια. 1. Εφόσον στις εκλογές συμμετέχουν συνδυασμοί το ψηφοδέλτιο κάθε συνδυασμού και κάθε μεμονωμένου υποψηφίου είναι χωριστό. Στα ψηφοδέλτια των συνδυασμών οι υποψήφιοι παρατίθενται κατ` απόλυτη αλφαβητική σειρά των επωνύμων τους. 2. Εφόσον στις εκλογές δεν συμμετέχουν συνδυασμοί το ψηφοδέλτιο είναι κοινό για όλους τους μεμονωμένους υποψηφίους και οι υποψήφιοι παρατίθενται κατ` απόλυτη αλφαβητική σειρά των επωνύμων τους. 3. Σε όλα τα ψηφοδέλτια μπορούν να αναγράφονται ομοιόμορφες τεχνικές οδηγίες για την ψηφοφορία διαφορετικές όμως για τα ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών και όλων των μεμονωμένων υποψηφίων. 4. Στα ψηφοδέλτια αναγράφονται υποχρεωτικά το επώνυμο το όνομα και το πατρώνυμο κάθε υποψηφίου καθώς και το εκλογικό διαμέρισμα του οποίου κατέχει έδρα Αντιπροσώπου ο υποψήφιος. 5. Τα ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών και μεμονωμένων υποψηφίων είναι του ίδιου μεγέθους τυπώνονται πολυγραφούνται ή φωτοαντιγράφονται με μαύρη μελάνη και αναπαράγονται σε αριθμό διπλάσιο τουλάχιστον των μελών της ΣτΑ με ευθύνη της "ΚΔ" και παραδίδονται στο Προεδρείο της συνόδου μετά την εκλογή του. ***Το ΚΕΕ αντικαταστάθηκε ως άνω με το άρθρο 7 του Π.Δ.149/1995 (Α 90) Άρθρο :7 Άρθρο 7. Εφορευτική Επιτροπή 1. Οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου διενεργούνται από Εφορευτική Επιτροπή στην οποία δικαιούται να συμμετέχει ένας (1) εκπρόσωπος κάθε συνδυασμού που λαμβάνει μέρος στις εκλογές. Σε περίπτωση που δεν συγκροτείται τουλάχιστον τριμελής (3) Εφορευτική Επιτροπή τα μέλη της συμπληρώνονται με εκλογή από τη ΣτΑ με τη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της συνόδου. 2. Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής εκλέγουν μεταξύ τους τον Πρόεδρο της. 3. Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής δεν μπορούν να είναι και υποψήφιοι.

6 ***ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Με το άρθρο 9 ΠΔ 204/1986 ορίζεται ότι:α) " Όπου στο Άρθρο :8 Άρθρο 8. Σταυροί προτίμησης. 1. Εφόσον στις εκλογές δεν συμμετέχουν συνδυασμοί κάθε Αντιπρόσωπος δικαιούται να βάλει ένα (1) σταυροί προτίμησης σε υποψήφιο του κοινού ψηφοδελτίου Ψηφοδέλτια με περισσότερους σταυρούς είναι άκυρα. 2. Εφόσον στις εκλογές συμμετέχουν συνδυασμοί η προτίμηση κάθε αντιπροσώπου υπέρ ενός συνδυασμού ή μεμονωμένου υποψηφίου εκδηλώνεται με τη ρίψη στην κάλπη του αντιστοίχου ψηφοδελτίου. Για τους μεμονωμένους υποψηφίους δεν απαιτείται σταυρός προτίμησης. Κάθε αντιπρόσωπος δικαιούται να βάλει μέχρι τρείς (3) κατ` ανώτατο όριο σταυρούς προτίμησης σε υποψήφιους ενός συνδυασμού. 3. Ψηφοδέλτια συνδυασμού χωρίς σταυρούς προτίμησης είναι έγκυρα και υπολογίζονται υπέρ του συνδυασμού. 4. Ψηφοδέλτια με περισσότερους σταυρούς προτίμησης από τους οριζομένους στην παράγραφο 2 αυτού του άρθρου είναι έγκυρα και υπολογίζονται υπέρ του συνδυασμού ή του μεμονωμένου υποψηφίου αλλά δεν λαμβάνονται υπόψη ως προς τον υπολογισμό των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων του συνδυασμού. Άρθρο :9 Άρθρο 9. Διαδικασία Εκλογών. 1. Η ψηφοφορία για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΕΕΕ διαρκεί μέχρις ότου εκφωνηθεί δυο (2) φορές ο κατάλογος των μελών της ΣτΑ και ψηφίσει το τελευταίο προσκαλούμενο μέλος κατά τη διαδικασία της επομένης παραγράφου. 2. Η εκφώνηση των ονομάτων πραγματοποιείται από τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής από αλφαβητικό κατάλογο των μελών της ΣτΑ στον οποίο υπογράφει κάθε μέλος που ψηφίζει. Εφόσον ο Αντιπρόσωπος δεν προσέρχεται στην ψηφοφορία κατά την εκφώνηση του ονόματος του

7 αναγράφεται στον κατάλογο και στην Θέση της υπογραφής η λέξη "ΑΠΩΝ" Μετά την εξάντληση του κατάλογου ο Πρόεδρος εκφωνεί για δεύτερη φορά τα ονόματα των απόντων κατά την πρώτη εκφώνηση οι οποίοι μπορούν να προσέλθουν στην ψηφοφορία εφόσον παρευρίσκονται υπογράφοντας στον κατάλογο. Μετά το τέλος της δεύτερης εκφώνησης των ονομάτων των απόντων ο Πρόεδρος κηρύσσει τη λήξη της ψηφοφορίας. 3. Η ψηφοφορία διενεργείται στην αίθουσα πραγματοποίησης των συνεδριάσεων της ΣτΑ και κατά την διάρκεια της μπορούν να παρευρίκονται όλοι οι Αντιπρόσωποι. 4. Για να ψηφίσει ο ψηφοφόρος πρέπει να έχει μαζί του την ειδική ταυτότητα του μέλους του ΟΕΕΕ εφόσον έχουν χορηγηθεί τέτοιες ταυτότητες ή την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο ισοδύναμο αποδεικτικό. 5. Τα ψηφοδέλτια τοποθετούνται σε χωριστές δεσμίδες πάνω σε ειδικό τραπέζι κατ` απόλυτη αλφαβητική σειρά των ονομασιών των συνδυασμών. Προηγούνται τα ψηφοδέλτια συνδυασμών και ακολουθούν τα ψηφοδέλτια μεμονωμένων υποψηφίων. Στον ψηφοφόρο παραδίδεται ένα ψηφοδέλτιο από κάθε δεσμίδα μαζί με ένα φάκελο ψηφοφορίας σφραγισμένο με την σφραγίδα του ΟΕΕΕ και υπογραμμένο από τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής. 6. Για την επιλογή και συμπλήρωση των σταυρών προτίμησης στο ψηφοδέλτιο της προτίμησης του κάθε ψηφοφόρος αποσύρεται μόνος και υποχρεωτικά πίσω από ειδικό παραπέτασμα (παραβάν). 7. Οι σταυροί προτίμησης τίθενται στο ψηφοδέλτιο με στυλόγραφο μπλε ή μαύρου χρώματος. Η χρησιμοποίηση στυλογράφου άλλου χρώματος επιφέρει ακύρωση του ψηφοδελτίου. 8. Το συμπληρωμένο ψηφοδέλτιο τοποθετείται από τον ψηφοφόρο στον σφραγισμένο φάκελο και στη συνέχεια ο ψηφοφόρος ρίχνε ιδιόχειρα τον φάκελο στην κάλπη. 9. Πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας η κάλπη ελέγχεται και σφραγίζεται παρουσία όλων των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής. (10. Σε περίπτωση δημιουργίας εκτροπών η ΤΕΕ μπορεί να ζητήσει την επέμβαση αστυνομικής δύναμης και υποχρεούται να ενημερώσει την ΚΕΕ) *** Η παρ.10 ΚΑΤΆΡΓΗΘΗΚΕ με το άρθρο 1 ΠΔ 204/1986,ΦΕΚ Α 84. ***ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Με το άρθρο 9 ΠΔ 204/1986 ορίζεται ότι: α) " Όπου στο

8 Άρθρο :10 Άρθρο 10. Διαλογή Καταμέτρηση Κατανομή εδρών και Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων 1. Μετά την κήρυξη της λήξης της ψηφοφορίας η Εφορευτική Επιτροπή προβαίνει στη διαλογή και καταμέτρηση των ψηφοδελτίων κατά τις διαδικασίες που προβλέπονται αντίστοιχα από την νομοθεσία για την εκλογή των μελών της Συνελεύσεως των Αντιπροσώπων. 2. Εφόσον δεν συμμετείχαν στις εκλογές συνδυασμοί ανακηρύσσονται επιτυχόντες οι αντιπρόσωποι που συγκέντρωσαν τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης. Εφόσον η τελευταία διατιθεμένη έδρα του Διοικητικού Συμβουλίου διεκδικείται από περισσότερους του ενός ισοψηφούντες υποψηφίους του κοινού ψηφοδελτίου διενεργείται κλήρωση και ανακηρύσσεται σύμβουλος όποιος ευνοηθεί. "Οι επτά (7) επόμενοι μετά τους επιτυχόντες υποψήφιοι θεωρούνται αναπληρωματικοί και οι υπόλοιποι θεωρούνται αποτυχόντες. *** Το τρίτο εδάφιο της παρ.2 αντικαταστάθηκε ως άνω με το άρθρο 2 ΠΔ 204/1986,ΦΕΚ Α Εφόσον συμμετείχαν στις εκλογές συνδυασμοί η Εφορευτική Επιτροπή προσδιορίζει κατ` αρχήν το εκλογικό μέτρο που είναι το πηλίκο του αριθμού των εγκύρων ψηφοδελτίων δια του αριθμού των εδρών του Διοικητικού Συμβουλίου και εκφράζεται σε ακέραιες μονάδες και τρία (3) δεκαδικά ψηφία. 4. Στη συνέχεια διενεργείται η πρώτη κατανομή των εδρών του Δ.Σ. στους συνδυασμούς και τους μεμονωμένους υποψηφίους. Για την εξεύρεση των εδρών που καταλαμβάνει κάθε συνδυασμός ή μεμονωμένος από την πρώτη κατανομή διαιρείται ο αριθμός των υπέρ αυτού ψηφοδελτίων δια του εκλογικού μέτρου. Το ακέραιο μέρος του πηλίκου είναι ίσο με τις έδρες που διατίθενται σε κάθε συνδυασμό ή μεμονωμένο και το δεκαδικό μέρος αποτελεί το υπόλοιπο με το οποίο ο συνδυασμός ή ο μεμονωμένος υποψήφιος που δεν εκλέγεται στην πρώτη κατανομή συμμετέχουν σε ενδεχόμενη δεύτερη κατανομή. 5. Ο μεμονωμένος υποψήφιος διεκδικεί σε κάθε περίπτωση μια (1) μόνο έδρα και εφόσον εκλέγει κατά την πρώτη κατανομή αποκλείεται από την δεύτερη. 6. Αν υπάρξουν αδιάθετες έδρες από την πρώτη κατανομή διενεργείται δεύτερη με βάση τα υπόλοιπα των συνδυασμών και μη εκλεγέντων μεμονωμένων υποψηφίων. 7. Οι έδρες που διατίθενται σε κάθε συνδυασμό καταλαμβάνονται από τους υποψηφίους του που συγκέντρωσαν τον μεγαλύτερο αριθμό σταυρών προτίμησης. Σε περιπτώσεις ισοψηφιών διενεργείται κλήρωση και την έδρα καταλαμβάνει όποιος ευνοηθεί. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι κάθε συνδυασμού θεωρούνται αναπληρωματικοί των εδρών που κατέλαβε ο συνδυασμός τους. 8. Μετά το τέλος της κατανομής των εδρών συντάσσεται λεπτομερείς Πρακτικό των αρχαιρεσιών της διαλογής και καταμέτρησης των ψηφοδελτίων και της

9 κατανομής των εδρών καθώς και Πίνακας των Συμβούλων που εκλέχτηκαν. Το Πρακτικό και ο Πίνακας εκφωνούνται στη Σύνοδο από τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής. ***ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Με το άρθρο 9 ΠΔ 204/1986 ορίζεται ότι:α) " Όπου στο λέξη " Ταμίας νοείται " Οικονομικός Επόπτης" Άρθρο :11 Άρθρο 11. Ενστάσεις ή Αντιρρήσεις κατά του κύρους των εκλογών και διαδικασία εκδίκασης. 1. Οποιοσδήποτε Αντιπρόσωπος μπορεί αμέσως μετά την εκφώνηση των αποτελεσμάτων των εκλογών να υποβάλει στην εφορευτική επιτροπή έγγραφη ένσταση κατά του αποτελέσματος για συγκεκριμένους λόγους που πρέπει να περιγράφονται ρητά. 2. Η εφορευτική Επιτροπή συνεδριάζει αμέσως και αποφασίζει και ο Πρόεδρος της εκφωνεί στη Σύνοδο τόσο την ένσταση όσο και την απόφαση. 3. Αν μια ένσταση απορριφτεί και ο ενιστάμενος επιμένει αποφασίζει η ΣτΑ με απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών. 4. Αν η αποδοχή μιας ένστασης συνεπάγεται την ακύρωση των αποτελεσμάτων η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται αμέσως μεταξύ των ιδίων υποψηφίων και με την ίδια Εφορευτική Επιτροπή. Άρθρο :12 Άρθρο 12. ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σύγκληση Πρώτης Συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου. 1. Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) συγκαλείται σε πρώτη συνεδρίαση στο Κεντρικό Κατάστημα του ΟΕΕΕ από τον σύμβουλο που πλειοψήφησε σε σταυρούς προτίμησης και σε περίπτωση ισοψηφίας από τον μεγαλύτερο στην ηλικία ανάμεσα στους ισοψηφούντες ο οποίος και προέδρευε

10 κατά την συνεδρίαση μέχρι την εκλογή του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΕΕΕ. Η πρόσκληση απευθύνεται τηλεγραφικά τρεις (3) τουλάχιστον μέρες πριν από την οριζόμενη ημερομηνία σύγκλησης η οποία δεν μπορεί να είναι μεταγενέστερη της δέκατης (10ης) μέρας μετά την εκλογή του Δ.Σ. Σαν πρώτη μέρα θεωρείται η επόμενη της ψηφοφορίας. 2. Εφόσον ο Σύμβουλος που πλειοψήφησε δεν συγκαλέσει το Δ.Σ για οποιοδήποτε λόγο μέσα στην παραπάνω προθεσμία τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ συνέρχονται αυτοδίκαια σε πρώτη συνεδρίαση την ενδέκατη (11η) μέρα από την εκλογή τους στις 6 μ μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κεντρικού Καταστήματος του ΟΕΕΕ και προεδρεύει εκείνος από τους παρισταμένους Συμβούλους που έλαβε τους περισσοτέρους σταυρούς προτίμησης ή σε περίπτωση ισοψηφίας ο μεγαλύτερος στην ηλικία ανάμεσα στους ισοψηφούντες. Εφόσον η ενδέκατη μέρα είναι Κυριακή ή επίσημη αργία η σύγκληση πραγματοποιείται την πρώτη επόμενη εργάσιμη μέρα και την ίδια ώρα. 3. Εφόσον διαπιστωθεί έλλειψη απαρτίας είτε η σύγκληση πραγματοποιήθηκε με τη διαδικασία της παραγράφου 1 είτε πραγματοποιήθηκε με τη διαδικασία της παραγράφου 2 αυτού του άρθρου η σύγκληση επαναλαμβάνεται την δέκατη έκτη (16η) μέρα στον ίδιο τόπο και στην ίδια ώρα. Ο πλειοψηφήσας Σύμβουλος είναι υποχρεωμένος να πληροφορήσει τηλεγραφικά τους απόντες για την αναβολή και να τους υπενθυμίσει τις ρητές διατάξεις αυτού του άρθρου. 4. Εφόσον και κατά τη δέκατη έκτη (16) μέρα διαπιστωθεί νέα έλλειψη απαρτίας οι παρόντες Σύμβουλοι υποχρεούνται να προκαλέσουν έκτακτη σύνοδο της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η σχετική αίτηση υποβάλλεται στο τριμελές Προεδρείο της τελευταίας τακτικής συνόδου της ΣτΑ που διοικεί προσωρινά το ΟΕΕΕ. 5. Εφόσον δεν υπάρχει απαρτία κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου οι Σύμβουλοι που είναι παρόντες υποχρεούνται να προκηρύξουν εκλογές για την ανάδειξη νέας Συνέλευσης των Αντιπροσώπων. Η πράξη της προκήρυξης υπογράφεται από όλους τους παρόντες Συμβούλους αποστέλλεται προς δημοσίευση και επιδίδεται στο τριμελές Προεδρείο της τελευταίας τακτικής συν οδού της ΣτΑ που διοικεί προσωρινά το ΟΕΕΕ. ***ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Με το άρθρο 9 ΠΔ 204/1986 ορίζεται ότι: α) " Όπου στο κείμενο του Προεδρικού Διατάγματος 326/1983 αναφέρεται το "Διοικητικό

11 Άρθρο :13 Προισχύσασες μορφές άρθρου :2 Άρθρο 13. Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου. 1. Στην Ημερήσια Διάταξη της πρώτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ) αναγράφεται υποχρεωτικά σαν πρώτο θέμα η χωριστή εκλογή Προέδρου "A` Αντιπροέδρου Β` Αντιπροέδρου", Γενικού Γραμματέακαι Ταμία. Άλλα θέματα μπορούν να προστεθούν μετά την ολοκλήρωση της συγκρότησης του Δ.Σ. σε σώμα με πρόταση οποιουδήποτε Συμβούλου. *** Αντί της λέξης "Αντιπροέδρου" τέθηκαν οι λέξεις "A` Αντιπροέδρου Β` Αντιπροέδρου" ως άνω με το αρθ.1 ΠΔ 62/2001,ΦΕΚ Α 53/ Για την εκλογή του Προέδρου του Δ.Σ. του ΟΕΕΕ υποβάλλονται κατ αρχήν έγγραφες προτάσεις ή αυτοπροτάσεις υποψηφίων Προέδρων και ακολουθεί μυστική ψηφοφορία. Τα ψηφοδέλτια είναι δακτυλογραφημένα και ομοιόμορφα αναπαράγονται με φωτοαντιγράφηση και αναγράφονται σ` αυτά τα ονόματα όλων των υποψηφίων. Οι σύμβουλοι σημειώνουν σταυρό δίπλα από το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου που προτιμούν και ρίχνουν το ψηφοδέλτιο σε κάλπη. Οι διατάξεις που αφορούν την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με την εγκυρότητα των ψηφοδελτίων εφαρμόζονται και στην προκειμένη περίπτωση. Η διαλογή γίνεται από τον Προεδρεύοντα μπροστά στο Διοικητικό Συμβούλιο. Οποιοσδήποτε Σύμβουλος μπορεί να υποβάλει ένσταση για οποιοδήποτε Θέμα σχετικό με την ψηφοφορία Για την ένσταση απόφασίζει αμέσως το Διοικητικό Συμβούλιο με πλειοψηφία των παρόντων μελών του. Σε περίπτωση ισοψηφίας η ένσταση γίνεται δεκτή. "3. Για την εκλογή του Προέδρου απαιτείται πλειοψηφία οκτώ (8) τουλάχιστον μελών της Κ.Δ.". Εφόσον κανένας υποψήφιος δεν συγκεντρώνει αυτόν τον αριθμό ψήφων η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται μέχρις ότου επιτευχθεί η παραπάνω πλειοψηφία όχι όμως περισσότερες από τέσσερις (4) φορές. *** Το πρώτο εδάφιο της παρ.3 αντικαταστάθηκε ως άνω με το άρθρο 3 ΠΔ 204/1986,ΦΕΚ Α Πριν από κάθε ψηφοφορία υποβάλλονται εκ νέου υποψηφιότητες. 5. Μετά την εκλογή του ο Νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΕΕΕ προεδρεύει στη συνεδρίαση. 6. Ακολουθεί εκλογή "A` Αντιπροέδρου, Β` Αντιπροέδρου Γενικού Γραμματέα και Ταμία με τη σειρά που αναφέρονται και με χωριστές για τον καθένα ψηφοφορίες. Η διαδικασία εκλογής είναι ίδια με εκείνη της εκλογής Προέδρου. *** Αντί της λέξης "Αντιπροέδρου" τέθηκαν οι λέξεις "A` Αντιπροέδρου Β` Αντιπροέδρου" ως άνω με το αρθ.1 ΠΔ 62/2001,ΦΕΚ Α 53/

12 7. Κατά την ίδια η επόμενη συνεδρίαση με πρόταση οποιουδήποτε Συμβουλίου το Δ. Σ. μπορεί να αναθέτει σε μέλη του ειδικά καθήκοντα εποπτείας συγκεκριμένων τομέων δραστηριότητας του Επιμελητηρίου. 8. Εφόσον κατά την πρώτη συνεδρίαση και μετά τη διεξαγωγή τεσσάρων (4) για κάθε περίπτωση ψηφοφοριών δεν εκλεγεί Πρόεδρος ή Αντιπρόεδρος ή Β` Αντιπρόεδρος" ή Γενικός Γραμματέας ή Ταμίας θεωρείται ότι το Δ.Σ. αδυνατεί να συγκροτηθεί σε σώμα και οι παρόντες Σύμβουλοι υποχρεούνται να προκαλέσουν έκτακτη σύνοδο της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων στην οποία υποβάλλουν την παραίτηση τους προκειμένου να εκλεγεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο. *** Αντί της λέξης "Αντιπρόεδρος" τέθηκαν οι λέξεις Α` Αντιπρόεδρος ή Β` Αντιπρόεδρος" ως άνω με το ΠΔ 62/2001,ΦΕΚ Α 53/ Εφόσον το νέο Δ.Σ. που θα εκλεγεί δεν κατορθώσει να συγκροτηθεί σε σώμα υποχρεούται να προκηρύξει εκλογές για την ανάδειξη νέας Συνέλευσης των Αντιπροσώπων. Η πράξη της Προκήρυξης υπογράφεται από όλους τους παρόντες Συμβούλους απόστέλλεται προς δημοσίευση και επιδίδεται στο τριμελές Προεδρείο της τελευταίας τακτικής συνόδου της ΣτΑ που διοικεί προσωρινά το ΟΕΕΕ. 10. Σε κάθε περίπτωση αν για οποιαδήποτε αιτία το ΟΕΕΕ παραμείνει χωρίς εκλεγμένο και συγκροτημένο σε σώμα Διοικητικό Συμβούλιο για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των έξη (6) μηνών ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας διορίζει ενδεκαμελή Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή με σκοπό τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη Συνέλευσης των Αντιπροσώπων μέσα σε τέσσερις (4) μήνες από το διορισμό της. ***ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Με το άρθρο 9 ΠΔ 204/1986 ορίζεται ότι: α) " Όπου στο Άρθρο :14 Άρθρο 14. Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου 1. Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του ΟΕΕΕ συνεδριάζει οπωσδήποτε μέσα στην τελευταία εβδομάδα κάθε μήνα και εγκρίνει το Πρόγραμμα Δραστηριότητας του επομένου και τον απολογισμό Δραστηριότητας του προηγουμένου μήνα. "Με απόφαση του Προέδρου ή με πρόταση πέντε (5) τουλάχιστον άλλων μελών η Κ.Δ. συνεδριάζει οποτεδήποτε για τη συζήτηση των θεμάτων που αναγράφονται στην ημερήσια διάταξη με πρωτοβουλία του Προέδρου ή των μελών που ζήτησαν τη σύγκληση".

13 *** Το δεύτερο εδάφιο της παρ.1 αντικαταστάθηκε ως άνω με το άρθρο 4 ΠΔ 204/1986,ΦΕΚ Α Η πρόσκληση στις συνεδριάσεις είναι έγγραφη υπογράφεται από τον Πρόεδρο και περιλαμβάνει τον τόπο την ημέρα την ώρα της συνεδρίασης τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και τους εισηγητές καθενός απ` αυτά. Η πρόσκληση πρέπει να περιέρχεται στα μέλη του Δ.Σ. τρείς (3) τουλάχιστον μέρες πριν από την οριζόμενη ημερομηνία σύγκλησης. 3. Σε έκτακτες περιπτώσεις ο Πρόεδρος μπορεί να συγκαλεί το Δ.Σ. χωρίς να τηρεί τη διαδικασία της προηγουμένης παραγράφου για τη λήψη απόφασης σχετικά με εξαιρετικά επείγον και σοβαρό θέμα. Η ενημέρωση των συμβούλων πραγματοποιείται τηλεγραφικά και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο δώδεκα (12) τουλάχιστον ώρες πριν από τη συνεδρίαση. 4. Με απόφαση του το Δ.Σ. μπορεί να καθορίζει τακτή μέρα συνεδριάσεων ή να καθορίζει τις επόμενες συνεδριάσεις του και τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης οπότε η τήρηση της διαδικασίας της παραγράφου 2 είναι προαιρετική. ***ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Με το άρθρο 9 ΠΔ 204/1986 ορίζεται ότι: α) " Όπου στο ΠΔ 326/1983: ΔΣ του Οικονομικού Επιστημονικού Επιμελητηρίου (ΟΕΕΕ) (45059) Άρθρο :15 Άρθρο 15. Απαρτία Διοικητικού Συμβουλίου. "1. Η Κεντρική Διοίκηση του ΟΕΕΕ βρίσκεται σε απαρτία, συνεδριάζει και αποφασίζει νόμιμα εφόσον παρευρίσκονται δέκα (10) τουλάχιστον μέλη". *** Η παρ.1 αντικαταστάθηκε ως άνω με το άρθρο 5 ΠΔ 204/1986,ΦΕΚ Α Η απαρτία του Δ.Σ. ελέγχεται οποτεδήποτε και εφόσον δεν διαπιστώνεται η συνεδρίαση διακόπτεται. ***ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Με το άρθρο 9 ΠΔ 204/1986 ορίζεται ότι:

14 α) " Όπου στο κείμενο του Προεδρικού Διατάγματος 326/1983 αναφέρεται το "Διοικητικό λέξη " Ταμίας νοείται " Οικονομικός Επόπτης" Άρθρο :16 Άρθρο 16. Διαδικασία Συνεδριάσεων Διοικητικού Συμβουλίου 1. Μετά τη διαπίστωση της ύπαρξης απαρτίας το Δ.Σ. συζητά και αποφασίζει πάνω στα θέματα της Ημερησίας Διάταξης. Προηγείται η ανάπτυξη της εισήγησης από τον εισηγητή και στη συνέχεα ανοίγεται κατάλογος ομιλητών. Εφόσον κριθεί σκόπιμο μπορούν να υπάρξουν και δευτερολογίες. Όταν όλοι οι σύμβουλοι αναπτύξουν τις απόψεις τους ο Πρόεδρος βάζει σε ψηφοφορία τις προτάσεις που έχουν διατυπωθεί και ανακοινώνει το αποτέλεσμα. 2. Με απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας των παρόντων συμβούλων μπορεί να αλλάζει η σειρά συζήτησης των θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης να προστίθενται θέματα ή να αναβάλλεται η συζήτηση τους. 3. Κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων τηρούνται μαγνητοφωνημένα ή στενογραφημένα Πρακτικά που καθαρογράφονται και υπογράφονται από τους συμβούλους στην επόμενη συνεδρίαση. ***ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Με το άρθρο 9 ΠΔ 204/1986 ορίζεται ότι: α) " Όπου στο Άρθρο :17 Άρθρο 17. Λήψη αποφάσεων Διοικητικού Συμβουλίου 1. Οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου λαμβάνονται με φανερή ψηφοφορία και με απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων συμβούλων. Σε περίπτωση ισοψηφίας επικρατεί η άποψη που υποστηρίζεται από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ή τον νόμιμο αναπληρωτή του σε περίπτωση απουσίας του Προέδρου.

15 "2. Καμία απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί αν δεν συγκεντρώνει έξι(6) τουλάχιστον ψήφους συμβούλων υπέρ αυτής". "3. Εφόσον πρόκειται να ληφθεί απόφαση για κάθε ζήτημα που αφορά προσωπικά μέλος της Κ.Δ. ή εφόσον ζητηθεί από τέσσερα (4) τουλάχιστον μέλη της Κ.Δ. για οποιοδήποτε ζήτημα, η απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα λαμβάνεται με μυστική ψηφοφορία και με απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων". *** Οι παρ.2 και 3 αντικαταστάθηκαν ως άνω με το άρθρο 6 ΠΔ 204/1986,ΦΕΚ Α 84. ***ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Με το άρθρο 9 ΠΔ 204/1986 ορίζεται ότι: α) " Όπου στο Άρθρο :18 Άρθρο 18. Καθήκοντα Προέδρου του ΟΕΕΕ 1. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΕΕΕ παρευρίσκεται υποχρεωτικά στο Κεντρικό Κατάστημα του ΟΕΕΕ κατά τις εργάσιμες ώρες παρέχει τις αναγκαίες εντολές και οδηγίες για την υλοποίηση των αποφάσεων του Δ.Σ. και της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων χειρίζεται προσωπικά ειδικές υποθέσεις ή αναθέτει τη διεκπεραίωση τους σε άλλους συμβούλους και γενικά διοικεί το Επιμελητήριο. 2. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. παρακολουθεί κατευθύνει και συντονίζει τους υπολοίπους συμβούλους στους οποίους έχει ανατεθεί η εποπτεία συγκεκριμένων τομέων δραστηριότητας του Επιμελητηρίου. 3. Εκτός των υποθέσεων για τις οποίες έχει ληφθεί απόφαση του Δ.Σ. ο Πρόεδρος μπορεί να ενεργεί ή να αποφασίζει κατά την προσωπική κρίση του για εξαιρετικά επείγουσες υποθέσεις προκειμένου να διασφαλίσει τα νόμιμα συμφέροντα του Επιμελητηρίου και των μελών του ή την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του είναι όμως υποχρεωμένος να προτάξει τα αντίστοιχα θέματα στην Ημερήσια Διάταξη της αμέσως επομένης συνεδρίασης του Δ.Σ προκειμένου να εγκριθούν οι αποφάσεις ή ενέργειες του Προέδρου για τις οποίες δεν υπήρχε προηγούμενη έγκριση του συλλογικού οργάνου. 4. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίζει τις συνεδριάσεις του σώματος καταρτίζει την Ημερήσια Διάταξη ορίζει τους εισηγητές και προεδρεύει κατά τις συνεδριάσεις υπογράφει τα εξερχόμενα έγγραφα και τις ταυτότητες των μελών του ΟΕΕΕ ασκεί τις αρμοδιότητες που αναθέτει η νομοθεσία και εκπροσωπεί το Επιμελητήριο στα πλαίσια των σχετικών αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

16 5. Εφόσον το Διοικητικό Συμβούλιο καταψηφίσει με απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών απόφαση ή ενέργεια του Προέδρου για την οποία δεν υπήρχε προηγούμενη έγκριση του Δ.Σ ο Πρόεδρος υποχρεούται να υποβάλει αμέσως παραίτηση από το αξίωμα του και να πάψει να ασκεί τα καθήκοντα του παραμένοντας απλός σύμβουλος. Η παραίτηση συζητείται κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ. την οποία συγκαλεί σε κάθε περίπτωση ο Αντιπρόεδρος ή ο νόμιμος αναπληρωτής του κατά την διαδικασία της παραγράφου 2 του άρθρου 14 πέντε (5) τουλάχιστον και δέκα (10) το πολύ μέρες μετά την καταψήφιση απόφασης ή ενέργειας του Προέδρου. Η ψηφοφορία για την αποδοχή ή όχι της παραίτησης του Προέδρου είναι μυστική και η λήψη απόφασης απαιτεί την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών. Εφόσον η παραίτηση γίνει αποδεκτή εκλέγεται νέος Πρόεδρος κατά τη διαδικασία του άρθρου 13 αυτού του Προεδρικού Διατάγματος στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση. "6. Η διαδικασία της προηγούμενης παραγράφου ακολουθείται και σε περίπτωση υποβολής πρότασης αντικατάστασης του Προέδρου από πέντε (5) τουλάχιστον συμβούλους". Η πρόταση αντικατάστασης μπορεί να υποβληθεί εκτός από τις περιπτώσεις της παραγράφου 5 αυτού του άρθρου και σε περιπτώσεις εμφανούς ολιγωρίας ή απραξίας του Προέδρου για την αντιμετώπιση εξαιρετικά επειγουσών υποθέσεων με αποτέλεσμα να θίγουν νόμιμα συμφέροντα του Επιμελητηρίου και των μελών του ή να διαταραχθεί η λειτουργία των υπηρεσιών του. *** Το πρώτο εδάφιο της παρ.6 αντικαταστάθηκε ως άνω με το άρθρο 7 ΠΔ 204/1986,ΦΕΚ Α 84. ***ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Με το άρθρο 9 ΠΔ 204/1986 ορίζεται ότι: α) " Όπου στο Άρθρο :19 Άρθρο 19. Καθήκοντα Αντιπροέδρου, Γενικού Γραμματέα και Ταμία "O Α` Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Διοίκησης αναπληρώνει τον Πρόεδρο σε όλα τα καθήκοντά του, όταν ο τελευταίος απουσιάζει ή κωλύεται ή έχει παραιτηθεί. Τον Α` Αντιπρόεδρο, ως προς την αναπλήρωση του Προέδρου, αναπληρώνουν κατά σειρά ο Β` Αντιπρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας και ο μεγαλύτερος στην ηλικία σύμβουλος. Ο Πρόεδρος μπορεί να μεταβιβάζει αρμοδιότητες στον Α` Αντιπρόεδρο και στον Β` Αντιπρόεδρο με απόφασή του".

17 *** Η παρ.1 αντικαταστάθηκε ως άνω με το αρθ.2 ΠΔ 62/2001, ΦΕΚ Α 53/ Ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. έχει την ευθύνη τήρησης των Πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου και της έκδοσης αντιγράφων ή αποσπασμάτων ενημέρωσης του Δ.Σ. για την πρόοδο της υλοποίησης των αποφάσεων του, προετοιμασίας και πραγματοποίησης των συνοδών της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων και τήρησης των Πρακτικών της. Εχει επίσης την ευθύνη τήρησης και ενημέρωσης του Μητρώου των Μελών του ΟΕΕΕ και των Πινάκων των Αντιπροσώπων και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της έκδοσης αντιστοίχων βεβαιώσεων ή πιστοποιητικών. Το Γενικό Γραμματέα αναπληρώνει ο μεγαλύτερος στην ηλικία σύμβουλος. 3. Ο Ταμίας του Δ.Σ. έχει την ευθύνη έγκαιρης κατάρτισης σχεδίων του ετησίου Προϋπολογισμού και του Ετησίου Απολογισμού και της παρουσίασης σχετικών Προτάσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο και στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων παρακολουθεί την υλοποίηση του Προϋπολογισμού και υπογράφει τα εντάλματα πληρωμών ενημερώνει το Δ.Σ για την οικονομική κατάσταση του Επιμελητηρίου και εισηγείται για κάθε σχετικό ζήτημα. Αν ο Ταμίας απουσιάζει ή κωλύεται ή έχει παραιτηθεί το Δ.Σ υποχρεούται να ορίσει προσωρινό αναπληρωτή του ή να εκλέξει νέο Ταμία. 4. Στον " Α` Αντιπρόεδρο στον Β` Αντιπρόεδρο" στο Γενικό Γραμματέα και στον Ταμία μπορούν να αναθέτονται με απόφαση του Δ.Σ. ειδικά καθήκοντα εποπτείας συγκεκριμένων τομέων δραστηριότητας του ΟΕΕΕ εκτός από τα καθήκοντα που προαναφέρονται. *** Αντί της λέξης "Αντιπρόεδρο" τέθηκαν οι λέξεις "A` Αντιπρόεδρο, στον Β` Αντιπρόεδρο" ως άνω με το αρθ.2 ΠΔ 62/2001,ΦΕΚ Α 53/ Με τη διαδικασία της παραγράφου 6 του άρθρου 18 είναι δυνατή η αντικατάσταση και του "Α` Αντιπροέδρου, Β` Αντιπροέδρου "Γενικού Γραμματέα και Ταμία. *** Αντί της λέξης "Αντιπροέδρου" τέθηκαν οι λέξεις "A` Αντιπροέδρου Β` Αντιπροέδρου" ως άνω με το ΠΔ 62/2001,ΦΕΚ Α 53/ ***ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Με το άρθρο 9 ΠΔ 204/1986 ορίζεται ότι: α) " Όπου στο κείμενο του Προεδρικού Διατάγματος 326/1983 αναφέρεται το "Διοικητικό Συμβούλιο" νοείται η "Κεντρική Διοίκηση "β) " Όπου στο κείμενο του Προεδρικού Διατάγματος 326/1983 αναφέρεται η λέξη" Ταμίας νοείται " Οικονομικός Επόπτης"

18 Άρθρο :20 Άρθρο 20. Αποζημίωση Διοικητικού Συμβουλίου 1. Στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΕΕΕ καταβάλλεται μηνιαία αποζημίωση ίση με τις μηνιαίες συνολικές αποδοχές Γενικού Γραμματέα Υπουργείου ειδικής θέσης α` βαθμού όπως καθορίζονται από το άρθρο 23 του Ν. 1288/1982 καθώς επίσης και τα προβλεπόμενα για τους Γενικούς Γραμματείς έξοδα παραστάσεως ή άλλα επιδόματα. 2. Στους υπόλοιπους συμβούλους καταβάλλεται αποζημίωση κατά συνεδρίαση στην οποία συμμετέχουν ίση προς το ένα εικοστό πέμπτο (1/25) της μηνιαίας αποζημίωσης του Προέδρου και μέχρι εξ` (6) συνεδριάσεις κατά μήνα. 3. Με απόφαση της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων ύστερα από αιτιολογημένη πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι δυνατό να εγκρίνεται η καταβολή μηνιαίας αποζημίωσης μέχρι και σε δυο (2) ακόμα συμβούλους εκτός του προέδρου εφόσον οι ανάγκες διοίκησης του Επιμελητηρίου απαιτούν τη συστηματική απασχόληση και άλλων συμβούλων κατά τις εργάσιμες ώρες. Η μηνιαία αποζημίωση των συμβούλων αυτών καθορίζεται από τη ΣτΑ σαν ποσοστό της μηνιαίας αποζημίωσης του Προέδρου. Στους Συμβούλους που λαμβάνουν μηνιαία αποζημίωση δεν καταβάλλεται η αποζημίωση κατά συνεδρίαση της παραγράφου 2 αυτού του άρθρου. 4. Καμία από τις παραπάνω αποζημιώσεις δεν καταβάλλεται στον Πρόεδρο και τα Μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής η οποία είναι άμισθη. ***ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Με το άρθρο 9 ΠΔ 204/1986 ορίζεται ότι: α) " Όπου στο Άρθρο :21 Άρθρο 21 Παραίτηση Διοικητικού Συμβουλίου 1. Σε περίπτωση παραίτησης από τις θέσεις των Συμβούλων ολοκλήρου του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) το τελευταίο υποχρεούται να προκαλέσει έκτακτη σύνοδο της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (ΣτΑ) στην οποία υποβάλλει την παραίτηση του. "2. Σε περίπτωση ταυτόχρονης παραίτησης από τις θέσεις των συμβούλων επτά (7) ή περισσοτέρων μελών της Κ.Δ. τα υπόλοιπα μέλη υποχρεούνται να προκαλέσουν έκτακτη σύνοδο της ΣτΑ για την εκλογή νέας δεκαπενταμελούς (15) Κεντρικής Διοίκησης"

19 "3. Σε περίπτωση παραίτησης από τις θέσεις των συμβούλων έξι (5) ή ολιγότερων μελών της Κ.Δ. η τελευταία καλεί τους αντίστοιχους αναπληρωματικούς οι οποίοι καταλαμβάνουν τις κενές έδρες. Αν ο πίνακας των αναπληρωματικών εξαντληθεί και παραμένουν κενές έδρες η Κ.Δ. λειτουργεί εφόσον οι κενές έδρες είναι μέχρι πέντε (5) και συμπληρώνεται στην πρώτη επόμενη τακτική σύνοδο της ΣτΑ με την εκλογή συμβούλων ισάριθμων προς τις κενές έδρες και αντίστοιχων αναπληρωματικών". 4. Οι ίδιες διαδικασίες ακολουθούνται και σε περίπτωση που έδρες του Δ.Σ παραμένουν κενές για οποιοδήποτε άλλο λόγο εκτός της παραίτησης. 5. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο εκτός της ανάκλησης από τη ΣτΑ παραμένει κενή έδρα συμβούλου που είχε καταλάβει μεμονωμένος υποψήφιος κατά τις εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. η έδρα διατίθεται στο συνδυασμό ή μεμονωμένο υποψήφιο που είχε το αμέσως μεγαλύτερο υπόλοιπο εκλογικού ποσοστού και θα είχε καταλάβει την έδρα αν δεν είχε λάβει μέρος στις εκλογές ο μεμονωμένος υποψήφιος που την κατέλαβε. ***ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Με το άρθρο 9 ΠΔ 204/1986 ορίζεται ότι: α) " Όπου στο κείμενο του Προεδρικού Διατάγματος 326/1983 αναφέρεται το "Διοικητικό

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Θ.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Θ.) ΛΑΡΙΣΑ 2011 Κανονισμός λειτουργίας της Εκτελεστικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ Άρθρο 1 - Αντικείμενο του Κανονισμού Ο κανονισμός αυτός ρυθμίζει τη λειτουργία της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.) της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου (Π.Ε.Δ.Η.). Άρθρο 2 - Σύνθεση Εκτελεστικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΑΡΘΡΟ 1 ο - ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ Ιδρύεται σωματείο με την επωνυμία «Παιδαγωγική Εταιρεία Κύπρου» με έδρα τη Λευκωσία ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες για τη Συγκρότηση των Σωμάτων Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου I. ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Κανόνες για τη Συγκρότηση των Σωμάτων Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου I. ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Κανόνες για τη Συγκρότηση των Σωμάτων Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ I. ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 1. Κανόνες για την Εκλογή Εκπροσώπων στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.ΙΪ. 184/92 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2726 της 17ης ΙΟΥΛΙΟΥ 1992 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 184 Οι περί Επιστημονικού Τεχνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα Άρθρο 1 ο 1.- Ιδρύεται σύλλογος από άτομα που ανήκουν στην Πολυτεχνειακή Κοινότητα

Διαβάστε περισσότερα

Καταστατικό Τροποποιημένο στις

Καταστατικό Τροποποιημένο στις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM Καταστατικό Τροποποιημένο στις 26-11-2017 Άρθρο 1 Ονομασία: Έδρα: Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης Στοκχόλμη Άρθρο 2 Η Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ Χανιά, 14-5-2018 Αριθ. Πρωτ. 441 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ Δρ. Ιωάννης Ο. Βαρδιάμπασης Αν. Καθηγητής Πρόεδρος Τμήματος Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σ.Α..Α.Σ. Π.Ε.Α.

ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σ.Α..Α.Σ. Π.Ε.Α. ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ. ΣΑ ΑΣ ΤΜ. ΑΤΤΙΚΗΣ 04.07.2011 ΘΕΜΑ: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σ.Α..Α.Σ. Π.Ε.Α. Ι ΡΥΣΗ Άρθρο 1 1.1. Ιδρύεται στην Αθήνα από τους αρχιτέκτονες διπλωµατούχους ανωτάτων σχολών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΜΕ FAX. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΜΕ FAX. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ Ελληνική ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΜΕ FAX ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 41202 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αθήνα, 14/8/ 2014 Αρ. Πρωτ.31477

ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αθήνα, 14/8/ 2014 Αρ. Πρωτ.31477 Ελληνική ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αθήνα, 14/8/ 2014 Αρ. Πρωτ.31477 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( ) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ 1

ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( ) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ 1 ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (2009-2014) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ 1 ooo ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης

Κανονισμός Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης Κανονισμός Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης Άρθρο 1 Όργανα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Όργανα διοίκησης του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης είναι το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΤΙΤΛΟΣ-ΕΔΡΑ-ΣΚΟΠΟΣ-ΜΕΣΑ. ΑΡΘΡΟ 1 ο Ιδρύεται Σύλλογος με τον τίτλο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. 92 Fax:

Αριθ. Πρωτ. 92 Fax: Ορθή Επανάληψη 18.9.17 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Διεύθυνση: Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη 20100 Κόρινθος Κόρινθος, 30 Αυγούστου 2017 Τηλέφωνο: 27410 74991-3

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Έχοντας υπόψη α) τις διατάξεις του άρθρου 53 Ν.1566/85, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 2 1 β του Ν.2621/1998, β) το γεγονός ότι από την απόφαση αυτή δεν προκαλείται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΘΕΜΑ : Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΘΕΜΑ : Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» (Εθν. Αντίστασης 161 Τ.Κ. 55134- ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) Σ χ έ δ ι ο Θεσσαλονίκη 20/6/2018 Τμήμα: Γρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ U N I V E R S I T Y O F W E S T AT T I C A ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αιγάλεω, 09/05/2019 ΘΕΜΑ: «Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Τρίπολη, 18 Ιουλίου 2019 Αριθ. Πρωτ.: 5911 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM. Καταστατικό

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM. Καταστατικό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM Καταστατικό Άρθρο 1 Ονομασία: Έδρα: Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης Στοκχόλμη Άρθρο 2 Χαρακτήρας Η Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης (ΕΚΣ) είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Λεωφ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών Τηλ: 2731089651, Φαξ: 27310 89657 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Σπάρτη, 29/08/2017 Αρ. Πρωτ. 1031

Σπάρτη, 29/08/2017 Αρ. Πρωτ. 1031 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Λεωφ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών Τηλ: 2731089651, Φαξ: 27310 89657 email: fhmqls@uop.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ A ΤΙΤΛΟΣ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1ο Ιδρύεται

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ A ΤΙΤΛΟΣ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1ο Ιδρύεται ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ A ΤΙΤΛΟΣ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1ο Ιδρύεται Σύλλογος με τον τίτλο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

E-mail : chrychrysanthou@schools.ac.cy

E-mail : chrychrysanthou@schools.ac.cy Αρ. Φακ.: 7.19.16/6 Αρ. Τηλ.: 22800642 Αρ. Φαξ: 22800638 E-mail : chrychrysanthou@schools.ac.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 10 Σεπτεµβρίου 2013 ιευθυντές/ ιευθύντριες Σχολείων

Διαβάστε περισσότερα

Δ4/662α/ ΥΠ.Ε.Π.Θ.

Δ4/662α/ ΥΠ.Ε.Π.Θ. Δ4/662α/23-12-1998 ΥΠ.Ε.Π.Θ. Έχοντας υπόψη α) τις διατάξεις του άρθρου 53 Ν.1566/85, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 2 1 β του Ν.2621 /1998, β) το γεγονός ότι από την απόφαση αυτή δεν προκαλείται δαπάνη

Διαβάστε περισσότερα

Νοµοθεσία Συλλόγου Γονέων και Κηδεµόνων ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ. Ν.1566/85 Αρ. 53

Νοµοθεσία Συλλόγου Γονέων και Κηδεµόνων ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ. Ν.1566/85 Αρ. 53 Νοµοθεσία Συλλόγου Γονέων και Κηδεµόνων ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ Ν.1566/85 Αρ. 53 (Διατάξεις του άρθρου 53 Ν.1566/85, όπως αντικαταστάθηκε µε το άρθρο 2 1 β του Ν.2621 /1998) Ν.2621 23.6.98 (Φ.Ε.Κ. 136/Α ) Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. 18/4/26-6-2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ι: Συγκρότηση και λειτουργία του Δ.Σ. Άρθρο 1: Συγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ. Άρθρο 1 Επωνυµία Έδρα. Άρθρο 2 Σκοπός

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ. Άρθρο 1 Επωνυµία Έδρα. Άρθρο 2 Σκοπός Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ Άρθρο 1 Επωνυµία Έδρα Ιδρύεται σωµατείο, σύµφωνα µε τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα, µε την επωνυµία «ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ» και έδρα την Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Συλλόγου Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ : ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Συλλόγου Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ : ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Συλλόγου Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ : ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΣΥΣΤΑΣΗ-ΕΔΡΑ-ΕΠΩΝΥΜΙΑ 1. Ιδρύεται Σύλλογος με την επωνυμία "Σύλλογος

Διαβάστε περισσότερα

Από τα πρακτικά της με αριθμό 1/2011 ειδικής συνεδρίασης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗ την 2 του μηνός Ιανουαρίου 2011

Από τα πρακτικά της με αριθμό 1/2011 ειδικής συνεδρίασης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗ την 2 του μηνός Ιανουαρίου 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 1/2011 ειδικής συνεδρίασης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗ την 2 του μηνός Ιανουαρίου 2011 Αριθμ. Απόφασης 1/2011 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ (ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΣ)

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ (ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ (ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΣ) Για την ανάδειξη α) Διοικητικού συμβουλίου και β) Εξελεγκτικής επιτροπής του Σωματείου Στην. σήμερα../ /., ημέρα.. και ώρα στην αίθουσα του.οδός..

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργική απόφαση Δ4/662/1998. Όργανα οργανώσεων γονέων

Υπουργική απόφαση Δ4/662/1998. Όργανα οργανώσεων γονέων Υπουργική απόφαση Δ4/662/1998. Όργανα οργανώσεων γονέων Α.Π. Δ4 / 662 / 23-12-1998 ΥΠ.Ε.Π.Θ. (διορθωμένη σύμφωνα με την από 20-1-1999 εγκύκλιο) Έχοντας υπόψη α) τις διατάξεις του άρθρου 53 ν.1566/1985

Διαβάστε περισσότερα

Σπάρτη, 16/04/2018 Αρ. Πρωτ. 636

Σπάρτη, 16/04/2018 Αρ. Πρωτ. 636 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Λεωφ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών Τηλ: 2731089651, Φαξ: 27310

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 30/06/2015

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 30/06/2015 ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ Άρθρο 1, παράγραφος 3, εδάφιο β: Άρθρο 1, παράγραφος 3, εδάφιο β: Η επωνυμία στη αγγλική γλώσσα αποδίδεται ως «COOPERATIVE

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Σ Χ Ο Λ Η. Κ ο σ μ ή τ ο ρ α ς

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Σ Χ Ο Λ Η. Κ ο σ μ ή τ ο ρ α ς Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Σ Χ Ο Λ Η Κ ο σ μ ή τ ο ρ α ς Προς: Το σώμα εκλεκτόρων για την εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου, του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (με τη φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 3 ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Άρθρο 3 ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Άρθρο 3 ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 1. Η ανάπτυξη τακτικής και στενής συνεργασίας με γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς, σωματεία, επαγγελματικούς συλλόγους και τοπική αυτοδιοίκηση. 2. Η ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 3 ο : Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 2012 και καθορισμός της αμοιβής τους.

ΘΕΜΑ 3 ο : Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 2012 και καθορισμός της αμοιβής τους. ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. (ΑΝΕΚ) ΤΗΣ 02/06/2012 Αρ.Μ.Α.Ε.: 11946/06/Β/86/07 ΘΕΜΑ 1 ο : Υποβολή και έγκριση της Ετήσιας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Θ.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Θ.) ΛΑΡΙΣΑ 2011 Κανονισμός λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αρίθμ. 1/2011 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ Δήμου Αγιάς

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αρίθμ. 1/2011 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ Δήμου Αγιάς ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αρίθμ. 1/2011 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ Δήμου Αγιάς Σήμερα στις 2 του μήνα Ιανουαρίου του έτους 2011 ημέρα Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ

Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ Ανακοίνωση 08 Φεβρουαρίου 2017 Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ Αγαπητά μέλη, Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΠΑΚ σας προσκαλεί στην Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚΛΕ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (I.F.S.W.)

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚΛΕ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (I.F.S.W.) ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚΛΕ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (I.F.S.W.) ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ============================================================

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α σελ. 02 Επωνυμία Έδρα Σκοποί Μέσα σελ. 02

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α σελ. 02 Επωνυμία Έδρα Σκοποί Μέσα σελ. 02 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α σελ. 02 Επωνυμία Έδρα Σκοποί Μέσα σελ. 02 Άρθρο 1 σελ. 02 Άρθρο 2 Σκοποί του Συλλόγου σελ. 02 Άρθρο 3 σελ. 02 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β σελ. 03 Άρθρο 4 Πόροι σελ. 03 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ σελ. 03 ΜΕΛΗ σελ. 03 Α. Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 3 Ο Σύλλογος θα επιδιώξει την πραγµατοποίηση των παραπάνω σκοπών µε κάθε νόµιµο µέσο.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 3 Ο Σύλλογος θα επιδιώξει την πραγµατοποίηση των παραπάνω σκοπών µε κάθε νόµιµο µέσο. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Άρθρο 1 α. Ο «Σύλλογος ιδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας» µετονοµάζεται σε «Ενιαίος Σύλλογος ιδασκόντων Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας» µε έδρα τον Βόλο. β. Η σφραγίδα του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ Αρ. Μητρώου 1551, Αρ. Απόφασης 781/2000 T.Θ. 1385, Τ.Κ. 70013 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τηλ. 2810391778, Fax 2810391481 E-mail seite@admin.forth.gr, Web site

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 2 Συνέλευση των Αντιπροσώπων

Άρθρο 2 Συνέλευση των Αντιπροσώπων ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΑ ΠΣΕ Όπως είναι ήδη γνωστό, με τις διατάξεις των άρθρων 72 έως 88 του Νόμου 4461/2017 συστήθηκε νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου υπό την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών» (ΠΣΕ-ΝΠΔΔ).

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έδεσσα 21.03.2016 3η Υ. ΠΕ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) Αρ. Πρ. ΓΔ/οικ.2798 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ NM EΔΕΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΡΟΣ Ταχ. Δ/νση :Τέρμα Εγνατίας Όπως πίνακας αποδεκτών Τ.Κ :58200 Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΡ. 194/

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΡ. 194/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Γ.Ν. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ Λεωφ. Κνωσσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999161766, Α ΔΟΥ Ηρακλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΔ 351/1983: Συνέλευση Αντιπροσώπων Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, όπως ισχύει σήμερα

ΠΔ 351/1983: Συνέλευση Αντιπροσώπων Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, όπως ισχύει σήμερα ΠΔ 351/1983: Συνέλευση Αντιπροσώπων Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, όπως ισχύει σήμερα Άρθρο :0 Κατ' Εξουσιοδότηση εκδοθείσα Νομοθεσία : 1 Έχοντας υπόψη. Π.Δ.351 της 31/12.9.83: Εκλογή, συγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΥ ΠΣΦ-ΝΠΔΔ ΣΚΟΠΟΣ -ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Άρθρο 1

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΥ ΠΣΦ-ΝΠΔΔ ΣΚΟΠΟΣ -ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Άρθρο 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΥ ΠΣΦ-ΝΠΔΔ ΣΚΟΠΟΣ -ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Άρθρο 1 Τα επιστημονικά τμήματα λειτουργούν υπό την αιγίδα του ΠΣΦ-ΝΠΔΔ, και έχουν σαν κύριο αντικείμενο την μελέτη θεμάτων σχετικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ (ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ)

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ (ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ (ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ) Για την ανάδειξη α) Διοικητικού συμβουλίου, β)εξελεγκτικής επιτροπής και γ) άλλων οργάνων του Σωματείου Στην. σήμερα../ /., ημέρα.. και ώρα στην αίθουσα του.οδός..

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΧΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΧΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΧΙΟΥ Κεφάλαιο Α Άρθρο 1 - Ίδρυση Ιδρύεται Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής μη-κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με επωνυμία Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕΧ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕΧ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕΧ Άρθρο 1 Γενικές Διατάξεις - Σκοπός 1. Ο παρών "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕΧ", εκδόθηκε σε εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Αθήνα 15-9-2012 d.mpratis@gmail.com http://www.mpratis.gr τηλ. 6974750402 2103312790 2103442884 fax: 2103246893 Διαδικασία εκλογής, των τακτικών και αναπληρωματικών αιρετών μας, στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Μάιος 2005 ekloges 1 ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ (ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ)

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ (ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ (ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ) Για την ανάδειξη α) Διοικητικού συμβουλίου, β)εξελεγκτικής επιτροπής και γ) άλλων οργάνων του Σωματείου Στην. σήμερα../ /., ημέρα.. και ώρα στην αίθουσα του.οδός..

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΩΝ (Σ.Ε.Ρ.) (Ειδικών επί των αντανακλαστικών των άνω και κάτω άκρων του σώματος)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΩΝ (Σ.Ε.Ρ.) (Ειδικών επί των αντανακλαστικών των άνω και κάτω άκρων του σώματος) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΩΝ (Σ.Ε.Ρ.) (Ειδικών επί των αντανακλαστικών των άνω και κάτω άκρων του σώματος) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΑΡΘΡΟ 1 Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ: Άρθρο 1 Ιδρύεται Σωματείο των Κυπρίων Λογοτεχνών με την επωνυμία EΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ και με έδρα τη Λευκωσία. ΣΚΟΠΟΙ: Άρθρο 2 α) Η οργανωμένη

Διαβάστε περισσότερα

(για τη διευκόλυνσή σας, το παρακάτω σχέδιο πρακτικού αρχαιρεσιών υπάρχει σε ηλεκτρονική µορφή στο www.odye.gr) ΕΥΤΕΡΟ ΣΧΕ ΙΟ

(για τη διευκόλυνσή σας, το παρακάτω σχέδιο πρακτικού αρχαιρεσιών υπάρχει σε ηλεκτρονική µορφή στο www.odye.gr) ΕΥΤΕΡΟ ΣΧΕ ΙΟ (για τη διευκόλυνσή σας, το παρακάτω σχέδιο πρακτικού αρχαιρεσιών υπάρχει σε ηλεκτρονική µορφή ΕΥΤΕΡΟ ΣΧΕ ΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.. ΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟ ΕΛΤΙΟ [το οποίο ο κάθε Σύλλογος

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76-104 34 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.210-8203911 FAX: 210-8226204 http://www.aueb.

Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76-104 34 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.210-8203911 FAX: 210-8226204 http://www.aueb. Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76-104 34 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.210-8203911 FAX: 210-8226204 http://www.aueb.gr ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ Α ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ -----

Διαβάστε περισσότερα

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : :

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Ταχ. Διεύθυνση Πληροφορίες Τηλέφωνα Fax E-mail : Τ.Θ. 1939

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες διεξαγωγής των εκλογών από την Εφορευτική Επιτροπή. Διεξαγωγή της ψηφοφορίας Επαναληπτική εκλογή

Κανόνες διεξαγωγής των εκλογών από την Εφορευτική Επιτροπή. Διεξαγωγή της ψηφοφορίας Επαναληπτική εκλογή Κανόνες διεξαγωγής των εκλογών από την Εφορευτική Επιτροπή Διεξαγωγή της ψηφοφορίας Επαναληπτική εκλογή Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις 31-05-2010, στην Αίθουσα Τελετών του Ιδρύματος και ώρα από 09:00 έως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( ) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ 1

ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( ) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ 1 ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (2009-2014) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ 1 ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Οργανωτική Επιτροπή Εκλογής Συμβουλίου

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Οργανωτική Επιτροπή Εκλογής Συμβουλίου 1 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Οργανωτική Επιτροπή Εκλογής Συμβουλίου ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ στην προκήρυξη εκλογής των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αρ. Πρωτ.: 2 Βόλος, 4 Ιανουαρίου 2012 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου KΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΚΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Α. ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΚΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 8/07 Σεπτεμβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης.

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 8/07 Σεπτεμβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 8/07 Σεπτεμβρίου 2014 ΕΔΡΑ : ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Πρακτικό Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε Ηγουμενίτσα 25-9-2017 Αριθ. Πρωτ.: Φ.3.1/242 Ειρήνης & Φιλίας 1, Τ.Θ. 152, 46100, Ηγουμενίτσα Φώτης Παπαγεωργίου 2665049851 2665049882 secsdo@teiep.gr www.sdo.teiep.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ (Διεκπεραίωση με ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Διοικητικών Υποθέσεων Αριθ. Πρωτ.: Δ/1604 Πληρ.: Μαρία Κλάψη Τηλ.:

Τμήμα Διοικητικών Υποθέσεων Αριθ. Πρωτ.: Δ/1604 Πληρ.: Μαρία Κλάψη Τηλ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Μαρούσι 17.6.2016 Τμήμα Διοικητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ

ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ 1 Άρθρο 1 ΣΥΓΚΛΗΣΗ Δ.Σ. 1. Το Δ.Σ. συγκαλείται κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου ή του κατά το καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Οι Κανόνες αυτοί εκδίδονται δυνάμει των άρθρων 14(1)(β), 15Β και 32 των περί Πανεπιστημίου Κύπρου Νόμων του 1989 έως 2013 και των Κανονισμούς 28 και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Θ.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Θ.) ΛΑΡΙΣΑ 2011 Κανονισμός λειτουργίας του Εποπτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 1/2013. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 1 ης / τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 1/2013. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 1 ης / τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ Αριθμός απόφασης ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 1/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 1 ης / 6-1-2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Καταστατικό. Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

Καταστατικό. Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Καταστατικό Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ίδρυση -Έδρα Επωνυμία Σκοποί και Στόχοι - Μέσα Άρθρο 1 Ιδρύεται σύλλογος με Έδρα τη Λάρισα και την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ Ι.Σ.Α. (21-22 Οκτωβρίου 2018)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ Ι.Σ.Α. (21-22 Οκτωβρίου 2018) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ Ι.Σ.Α. (21-22 Οκτωβρίου 2018) 1. Όπως ορίζεται και στη σχετική προκήρυξη οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2018. Η ψηφοφορία αρχίζει την Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ Ημερομηνία Ανάρτησης: 11/06/2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ENΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΜΑ: Διαδικασία για τις εκλογές της 18ης/19ης Ιουνίου 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών Αρθρο 1 ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙ Α Ε ΡΑ Ιδρύεται Σύλλογος µε την

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΕΝΩΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΩΝ (E.ΓΕΩ.) ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ - ΜΕΣΑ ΠΟΡΟΙ

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΕΝΩΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΩΝ (E.ΓΕΩ.) ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ - ΜΕΣΑ ΠΟΡΟΙ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΕΝΩΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΩΝ (E.ΓΕΩ.) ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ - ΜΕΣΑ ΠΟΡΟΙ ΑΡΘΡΟ 1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ Ιδρύεται Ένωση με την Επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΩΝ (E.ΓΕΩ.) ΕΛΛΑΔΑΣ, και με έδρα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3 ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΜΟΥΣΤΑΚEΙΟ. Άρθρο 1 ο

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3 ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΜΟΥΣΤΑΚEΙΟ. Άρθρο 1 ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3 ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΜΟΥΣΤΑΚEΙΟ Άρθρο 1 ο Ιδρύεται στην Λαμία Σύλλογος με επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 3 ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «KIΝΗΣH ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «KIΝΗΣH ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «KIΝΗΣH ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» 1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ Η επωνυμία του Σωματείου είναι "ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ". Στις διεθνείς σχέσεις η επωνυμία του Σωματείου

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 1/2013 απόφασης του Διοικητικού

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 1/2013 απόφασης του Διοικητικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά 08-05-2018 ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: 173 ------------------------ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ταχ.Δ/νση: Ρωμανού 3 Χαλέπα 73 133 Xανιά Κρήτης Πληροφορίες:Γείτονα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΟΕΕΣΣ... 3

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΟΕΕΣΣ... 3 1 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΟΕΕΣΣ.... 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο... 3 Όργανα λειτουργίας και επιτροπές εργασίας.... 3 Άρθρο 1ο... 3 Άρθρο 2ο... 3 Άρθρο 3ο... 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2ο... 3 Γενικές

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη εκλογών ανάδειξης Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Μηχανικών Τεχνολογίας Αεροσκαφών Τ.Ε. της ΣΤΕΦ του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας.

Προκήρυξη εκλογών ανάδειξης Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Μηχανικών Τεχνολογίας Αεροσκαφών Τ.Ε. της ΣΤΕΦ του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ: ΣΤΕΦ/817 Ψαχνά, 10-10-2017 ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Δ/νση : 34400 Ψαχνά, Εύβοια Τηλέφωνο : 22280 99528, 99707 Fax : 22280 23766 e-mail : stef@teiste.gr Προς : Τμήμα Μηχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Πληροφορίες: Ολυμπία Ξυλούρη Ταχ. Δ/νση : Πανεπιστημιούπολη Βουτών, 70013 Ηράκλειο Τηλέφωνο: 2810.394846 - FAX: 2810.542115 E-mail xylouriol@uoc.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Τ.Ε.Π.) ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καταστατικό. στην ελληνική γλώσσα «Ελληνική Κοινότητα Ζυρίχης» (ΕΚΖ) κι ακολούθως στη γαλλική γλώσσα «Communauté Grecque de Zurich» (CGZ)

Καταστατικό. στην ελληνική γλώσσα «Ελληνική Κοινότητα Ζυρίχης» (ΕΚΖ) κι ακολούθως στη γαλλική γλώσσα «Communauté Grecque de Zurich» (CGZ) Καταστατικό Άρθρο 1 (Ονομασία) Υπό την ονομασία: στην ελληνική γλώσσα «Ελληνική Κοινότητα Ζυρίχης» (ΕΚΖ) στη γερμανική γλώσσα «Griechische Gemeinde Zürich» (GGZ) κι ακολούθως στη γαλλική γλώσσα «Communauté

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Κεφάλαιο Α Ίδρυση Έδρα Σκοπός ΑΡΘΡΟ 1 Ίδρυση Έδρα Ιδρύεται

Διαβάστε περισσότερα

Π.Δ. 372/92 (ΦΕΚ 187 Α') : Τρόπος διενέργειας εκλογών για την ανάδειξη των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Επιμελητηρίων

Π.Δ. 372/92 (ΦΕΚ 187 Α') : Τρόπος διενέργειας εκλογών για την ανάδειξη των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Επιμελητηρίων 372/92 Βλέπετε το πλήρες κείμενο Είδος Εγγράφου: ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΦΕΚ: 187Α Μέγεθος κειμένου: 168 KB Π.Δ. 372/92 (ΦΕΚ 187 Α') : Τρόπος διενέργειας εκλογών για την ανάδειξη των μελών των Διοικητικών

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ»

«ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» ΕΠΩΝΥΜΙΑ-ΕΔΡΑ-ΣΚΟΠΟΣ Άρθρο 1 ο Ιδρύεται σύλλογος ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων με έδρα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ" (HELLENIC SOCIETY OF SURGICAL ONCOLOGY)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ (HELLENIC SOCIETY OF SURGICAL ONCOLOGY) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ" (HELLENIC SOCIETY OF SURGICAL ONCOLOGY) ΑΡΘΡΟ 1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ιδρύεται επιστημονικό σωματείο με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Αυτές είναι οι προτάσεις για την αλλαγή του καταστατικού προς τη Καταστατική Γενική Συνέλευση στα πλαίσια του αλλαγής και του εκσυγχρονισμού των κανονισμών λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι

π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα οδού Υγείας & Μεσογείων Ταχ. Κώδικας : 11527 Τηλέφωνο : 2132143301 Fax : 2132143222

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΟΙ 1.- Πόροι της Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. είναι: α.- Το δικαίωμα εγγραφής των συλλόγων μελών που ορίζεται στο ποσό των 300,00 (ευρώ). β.- Η μηνιαία συνδρομή

ΠΟΡΟΙ 1.- Πόροι της Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. είναι: α.- Το δικαίωμα εγγραφής των συλλόγων μελών που ορίζεται στο ποσό των 300,00 (ευρώ). β.- Η μηνιαία συνδρομή Άρθρο 1 Ιδρύεται Ομοσπονδία όλων των Συλλόγων των υπαλλήλων στις Περιφέρειες (ΟΤΑ β' βαθμού) όλης της χώρας με έδρα την Αθήνα. Η επωνυμία της Ομοσπονδίας είναι η εξής: «Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ 1. Ιδρύεται σωματείο υπό την επωνυμίαν ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Ε.Β.Ε.) με έδρα τη Θεσσαλονίκη. ΑΡΘΡΟ 2

ΑΡΘΡΟ 1. Ιδρύεται σωματείο υπό την επωνυμίαν ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Ε.Β.Ε.) με έδρα τη Θεσσαλονίκη. ΑΡΘΡΟ 2 Με το από 2384/11-10-1951 καταστατικό, το οποίο καταχωρήθηκε νόμιμα στο βιβλίο Αναγνωρισμένων Σωματείων του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με αριθμό 2782/12-11-1951 και τροποποιήθηκε σύμφωνα με το Ν.Δ 795/1971

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 290/93 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2842 της 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 290 Οι περί Παγκυπριου Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( ) ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( ) ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (2009-2014) ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 2 ΕΔΡΑ Έδρα του Συλλόγου είναι η Αθήνα οδός Αριστογείτονος 11-13. Άρθρο 3 ΣΚΟΠΟΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 2 ΕΔΡΑ Έδρα του Συλλόγου είναι η Αθήνα οδός Αριστογείτονος 11-13. Άρθρο 3 ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ Άρθρο 1 ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία «ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ & ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΩΝ Τάρανα-Κραψίτη Δήμου Πρέβεζας» (Ο.Σ.Π.Ο. Τάρανα-Κραψίτη

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 11 ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ - ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ

Άρθρο 11 ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ - ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ Άρθρο 11 ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ - ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ 1. Η ψηφοφορία για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου, των αντιπροσώπων στη Εθνική Γενική Συνέλευση Αντιπροσώπων, των Κεντρικών Οργάνων που θα εκλέγονται απ' την Εθνική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ. Ν.1566/ : Δομή και λειτουργία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ. Ν.1566/ : Δομή και λειτουργία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ Ν.1566/30 9 1985: Δομή και λειτουργία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις Άρθρο 53 Συγκρότηση οργανώσεων 1. Η συμμετοχή εκπροσώπων των γονέων των μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Άρθρο 1

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Άρθρο 1 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Άρθρο 1 Ιδρύεται Σύλλογος με την ονομασία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα