ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΜΟΣ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΜΟΣ"

Transcript

1 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών : 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 και ώρα 09:00 Λήξη εγγραφών : 02 ΜΑΙΟΥ 2014 και ώρα 21:00 Έλεγχος Εξακρίβωσης : 11 ΜΑΙΟΥ 2014 και ώρα 09:00 έως 10:00 Τελικός Τεχνικός Έλεγχος : 11 ΜΑΙΟΥ 2014 και ώρα 09:00 έως 10:00 Διανομή Αριθμών Συμμετοχής στους Αγωνιζομένους : 11 ΜΑΙΟΥ 2014 και ώρα 10:10 Δημοσίευση Πίνακα Εκκινούντων : 11 ΜΑΙΟΥ 2014 και ώρα 10:10 Ενημέρωση Αγωνιζομένων : 11 ΜΑΙΟΥ 2014 και ώρα 10:15 Έναρξη Ελεύθερων Περασμάτων : 11 ΜΑΙΟΥ 2014 και ώρα 10:30 Εκκίνηση Αγώνα : 11 ΜΑΙΟΥ 2014 και ώρα 11:30 Δημοσίευση αποτελεσμάτων Απονομή Επάθλων : 15 λεπτά μετά τη λήξη της παιδιάς. : 30 λεπτά μετά το τέλος της παιδιάς στο χώρο της πίστας. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΑ Η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί : μέχρι και το Σάββατο 10 Μαίου 2014 κάθε μέρα και από ώρες 17:00-22:00 στα γραφεία της ΦΙΛΜΠΑΙ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 81 ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ ΠΑΤΡΩΝ τηλ & fax και στο χώρο και χρόνο διεξαγωγής της Παιδιάς τηλ Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την γραμματεία του αγώνα για να παραλαμβάνουν τα δελτία πληροφοριών ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο επίσημος πίνακας ανακοινώσεων θα ευρίσκεται μέχρι και το το Σάββατο 10 Μαίου 2014 κάθε μέρα και από ώρες 17:00-22:00 στα γραφεία της ΦΙΛΜΠΑ Ι. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 81 ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ ΠΑΤΡΩΝ τηλ &fax και στο χώρο και χρόνο διεξαγωγής της Παιδιάς τηλ Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την γραμματεία του αγώνα για να παραλαμβάνουν τα δελτία πληροφοριών.

3 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΛΗ: ΛΟΥΠΟΣ ΤΑΣΟΣ ΒΙΤΣΟΣ ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Πρόεδρος Αγωνοδικών :Ορίζεται από την ΟΜΑΕ-ΕΠΑ Αγωνοδίκες : ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΦΟΥΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Παρατηρητής EΠA : Ορίζεται από την ΟΜΑΕ-ΕΠΑ Αλυτάρχης : ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ Bοηθός/οί Αλυτάρχη : ΛΕΓΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γραμματέας του Αγώνα : ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ Επικεφαλής Τεχνικός Έφορος : Ορίζεται από την ΟΜΑΕ-ΕΠΑ Τεχνικοί Έφοροι : ΘΕΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Yπεύθυνος χώρου PITS : ΒΙΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Yπεύθυνος Γιατρός : ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Έφορος Χρονομέτρησης : ΔΟΥΒΡΗΣ ΦΩΤΗΣ Έφορος Αποτελεσμάτων : ΒΔΟΥΚΑΚΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου : ΑΣΚΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Υπεύθυνος Ασφαλείας : ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ Έφορος Κριτών : ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Εκφωνητής : ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Η ΟΜΑΕ, η ΕΠΑ, η Διοργανώτρια Λέσχη, η Οργανωτική Επιτροπή καθώς και οι Οδηγοί του αγώνα δεν φέρουν καμία ευθύνη έναντι τρίτων για τυχόν ατύχημα που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια των δοκιμών ή του αγώνα. Η αστική ευθύνη βαρύνει την ασφαλιστική εταιρεία με την οποία έχει συναφθεί συμβόλαιο κάλυψης κινδύνων από αυτές τις δραστηριότητες. Ο Κανονισμός έχει συνταχθεί από την Συντονιστική Επιτροπή του GTCC. Για όσες παραλείψεις υπάρχουν στον Συμπληρωματικό Κανονισμό ισχύουν τα αναφερόμενα και αναγραφόμενα στην προκήρυξη και στον Γενικό Κανονισμό Παιδιών Ατομικής Χρονομέτρησης Αυτοκινήτων 2014, που περιλαμβάνει και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα GTCC. ΑΡΘΡΟ 1: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1.1. Όνομα Παιδιάς: GTCC (Greek Track Championship of Clubs) Ορισμός : Μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ η Φ.Ι.Λ.Μ.Π.Α διοργανώνει Παιδιά Οχημάτων με την ονομασία «1ος Αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα GTCC 2014» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαίου 2014 με ώρα έναρξης του Αγώνα στις 12:30 στην πίστα ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στα Βραχναίικα Πατρών. Ο αγώνας προσμετρά και στο Έπαθλο του ΑΧΑΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ SUPER LAP 2014 και ισχύει ο Κανονισμός SUPER LAP 2014.

4 Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις : α. Του Εθνικού Αγωνιστικού Κανονισμού (EAK) β. Της Προκήρυξης Πρωταθλημάτων της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ και των εγκυκλίων της. γ. Του παρόντος Κανονισμού δ. Του Συμπληρωματικού Κανονισμού, που αποτελεί συμπλήρωμα του παρόντος κανονισμού και των παραρτημάτων του 1.2 Περιγραφή παιδιάς Διοργάνωση εκδήλωσης από το GTCC με τη μορφή πρωταθλήματος. Τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν θα είναι χωρισμένα σε ομάδες και κατηγορίες. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνίζονται στην κατηγορία που ανήκουν ανά τριάδες ή τετράδες, ανάλογα με την συγκεκριμένη παιδιά. Κάθε αυτοκίνητο θα εκτελεί ένα (1) ελεύθερο και τρεις (3) ή περισσότερους χρονομετρημένους γύρους, 1 ή 2 φορες (2 sessions) και θα προσμετρά αθροιστικά ο χρόνος των όλων των γύρων (των 1 ή 2 sessions) και θα λαμβάνεται υπ όψιν για την κατηγορία στην οποία διαγωνίζεται. Η εκκίνηση δίνεται εν κινήσει (Flying) ή από στάση, με τη συμπλήρωση του αναγνωριστικού γύρου στην γραμμή εκκίνησης. Η Οργανωτική Επιτροπή του GTCC διατηρεί το δικαίωμα να διεξάγει ένα μόνο session, εφ όσον κρίνει ότι οι συνθήκες (χρόνος, καιρικές συνθήκες) δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή και των δύο sessions. Για λόγους ασφαλείας τα αυτοκίνητα θα εκκινούν με χρονική διαφορά μεταξύ τους. Δεν επιτρέπεται η προσπέραση. (Εξαιρείται η Κατηγορία Saloon). 1.3 Κατηγορίες / Κλάσεις Οι Κατηγορίες που θα μπορούν να συμμετάσχουν οι οδηγοί είναι η Tuning, η Racing, η Open και η Salοon Κατηγορία Tuning Ο διαχωρισμός των κλάσεων γίνεται βάσει των κ.ε. Στην ομάδα Tuning αγωνίζονται τα αυτοκίνητα που πληρούν τα παρακάτω: Το εξωτερικό του αυτοκινήτου πρέπει να είναι πλήρες, να μην λείπει κανένα μέρος του και να μην έχουν αντικατασταθεί τμήματα του με άλλου υλικού.

5 Το εσωτερικό του αυτοκινήτου πρέπει να είναι πλήρες (Εργοστασιακό). Επιτρέπεται η αντικατάσταση των εμπρός καθισμάτων με Bucket, καθώς και η χρήση ζωνών 4 σημείων. Δεν επιτρέπεται καμία μετατροπή στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και αφαίρεση τμημάτων του, παρά μόνο η αφαίρεση της ρεζέρβας.. Επιτρέπεται η αντικατάσταση κινητήρα με άλλον της ίδιας εταιρίας (Engine swap), χωρίς να γίνει οποιαδήποτε μεταβολή στα σημεία στήριξής του.. Η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκίνητου θα πρέπει να συμβαδίζει με τον αριθμό πλαισίου και με τον κυβισμό του κινητήρα. Δεν επιτρέπεται η χρήση "αγωνιστικών" ελαστικών τα οποία επισημαίνονται από τις φράσεις ''Not for highway use'', ''For racing use only'' ή "For competition use only". Τα ελαστικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν περιορίζονται σε αυτά που έχουν την επισήμανση "E" ή "DOT". Δείγμα επιτρεπόμενων ελαστικών υπάρχει στην αίτηση συμμετοχής Δεν επιτρέπεται μετατροπή στο σασί του αυτοκινήτου, και οποιαδήποτε μεταβολή, αλλαγή άκρων (που μεταβάλλει το μεταξόνιο η το μετατρόχιο), ψαλιδιών (ρυθμιζόμενα, τύπου Kit car) και λοιπόν τμημάτων του αμαξώματος και του συστήματος διεύθυνσης πέρα του εργοστασιακού. Επιτρέπεται όμως η τοποθέτηση μπάρας θόλων και ψαλιδιών. Δεν επιτρέπεται η αντικατάσταση των υαλοπινάκων με άλλους άλλου υλικού, πάρα μόνον αντίστοιχο του εργοστασιακού. Δεν επιτρέπεται η αλλαγή στη διάταξή του κιβωτίου (Τύπου "Η" / Σειριακό) Κλασεις Τ1: Εως 1400cc /εως 1000 με turbo Τ2: Από 1.401cc έως 1.600cc / έως 1.200cc με Turbo Τ3: Από 1.601cc έως 2.000cc / έως 1.400cc με Turbo Τ4: Πάνω από 2.001cc / πάνω 1.401cc με Turbo Κατηγορία RACING Ο διαχωρισμός των κλάσεων γίνεται βάσει των κ.ε. Στην κατηγορία RACING αγωνίζονται αυτοκίνητα: Ανεξαρτήτως τύπου ελαστικών, αλλά εάν φέρουν ελαστικά τύπου Slick πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν Roll bar/cage.(απο το 2015 στην κατηγορια αυτη θα διαγωνίζονται ΜΟΝΟ αυτοκίνητα που φέρουν κλωβό ασφάλειας). Που έχουν αντικαταστήσει κάποια/ες από τις πόρτες με πόρτες διαφορετικού υλικού (ή σχήματος) εκτός του εργοστασιακού, εφόσον διαθέτουν Roll Cage.. Αυτοκίνητα τα οποία έχουν υποστεί αλλαγές στα μεταξόνια, μετατρόχια και έχουν γίνει τροποποιήσεις στο σύστημα διεύθυνσης Κλασεις R1: Έως 1400cc /έως 1000 με turbo, ελάχιστο βάρος 860 κιλά.

6 R2: Από 1.401cc έως 1.600cc / έως 1.200cc με Turbo, ελάχιστο βάρος 950 κιλά. R3: Από 1.601cc έως 2.000cc / έως 1.400cc με Turbo, ελάχιστο βάρος 1030 κιλά. R4: Πάνω από 2.001cc / πάνω 1.401cc με Turbo, ελάχιστο βάρος 1130 κιλά. Το ελάχιστο βάρος ανά κλάση περιλαμβάνει το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ + ΟΔΗΓΟ με όλο το αγωνιστικό του υλικό (ένδυση εξοπλισμός) Κατηγορία Open Open wheelers ή οχήματα με κινητήρα μοτοσυκλέτας καθώς και οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο που δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στις προηγούμενες κατηγορίες ή που επιθυμεί να λάβει μέρος σε αυτήν την κατηγορία ως διπλή συμμετοχή Στην Κατηγορία Open δεν υπάρχουν κλάσεις και υπάρχει μόνο γενική κατάταξη Κατηγορία Salοon Στην κατηγορία Salοon αγωνίζονται αυτοκίνητα που τηρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας - βάσει κανονισμών J - πιστοποιούνται από τον τεχνικό έφορο του εκάστοτε αγώνα και αγωνίζονται σε όλη την πίστα χωρίς να υπάρχει καμία παρέμβαση σε αυτήν. Η κατηγορία χωρίζεται σε ατμοσφαιρικά και turbo Συστήματα ασφαλείας Κατηγορίας Saloon Όλοι οι οδηγοί πρέπει, με ποινή αποκλεισμού, να φορούν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα: εγκεκριμένη φόρμα, κράνος, σύστημα HANS, μακριά εσώρουχα, κάλτσες, μπαλακλάβα, γάντια, παπούτσια και να είναι δεμένοι με εγκεκριμένες ζώνες ασφαλείας. Ο κλωβός ασφαλείας να είναι όπως αναφέρεται στο Παράρτημα J του2014 ή οποιοδήποτε αναγνωρισμένο κλωβό ασφαλείας. Να φέρει φορητό πυροσβεστήρα, όπως προβλέπεται από το άρθρο του Παραρτήματος J του Οι Ζώνες ασφαλείας 4 τουλάχιστον σημείων, σε αρίστη κατάσταση δελτίο αναγνώρισης σε ισχύ (προδιαγραφές FIA 8853/98 ή 8854/98) συν όποια παράταση έχει δοθεί σε εθνικό επίπεδο και σύμφωνες με το Παράρτημα J του 2014 άρθρο Οι βάσεις των καθισμάτων πρέπει επίσης να είναι είτε αναγνωρισμένες από τον κατασκευαστή, είτε σύμφωνες με το Παράρτημα J του 2014 άρθρο , είτε σύμφωνες με τα αναφερόμενα στην εγκύκλιο περί τεχνικών κανονισμών (εγκάρσιες δοκοί).. Να φέρουν ένα εσωτερικό καθρέπτη και τουλάχιστον ένα εξωτερικό.

7 Να φέρουν 2 τουλάχιστον άγκιστρα για το στερέωμα καθενός από τα καπό (εμπρόσθιο-οπίσθιο). Να φέρουν αδιάβροχο και άφλεκτο διάφραγμα μεταξύ θαλάμου οδήγησης και χώρου αποσκευών, εφ όσον η δεξαμενή καυσίμου βρίσκεται εκεί. Να φέρουν την αρχική δεξαμενή καυσίμου στην ίδια θέση. Η αντικατάστασή της επιτρέπεται μόνο με αναγνωρισμένη δεξαμενή ασφαλείας τύπου FT3/1999 ή FT3.5 ή FT5 και με δελτίο αναγνώρισης σε ισχύ, οπότε μπορεί να τοποθετηθεί σε άλλο σημείο, αλλά πάντως εκτός θαλάμου επιβατών. Οι οποιεσδήποτε σωληνώσεις υγρών (καυσίμου, λαδιού κινητήρα, υδραυλικών υγρών, νερού κ.ο.κ) περνούν μέσα από τον θάλαμο επιβατών πρέπει να είναι αεροπορικού τύπου ή αντίστοιχης ποιότητας (με πίεση θραύσης τουλάχιστον 70 bar), να μην διακλαδίζονται και να μην έχουν ενώσεις εντός του θαλάμου επιβατών. Το δοχείο συλλογής που θα δέχεται τις αναθυμιάσεις των λαδιών νε είναι χωρητικότητας τουλάχιστον 2 λίτρων. Η ένδυση και το κράνος του οδηγού θα πρέπει να είναι σύμφωνες με το Παράρτημα J του Γενικές Παρατηρήσεις Απαγορεύσεις Σε όλους τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και για όλες τις ομάδες είναι υποχρεωτική η χρήση βενζίνης έως super αμόλυβδης που πωλείται σε πρατήριο υγρών καυσίμων σύμφωνα με τις παρακάτω προδιαγραφές όπως αναφέρονται στα ΦΕΚ 410Β/ , 332/B/ , 1730/Β/ , 872/Β/ , 1415/Β/ , 190/Β/ , 67/Β/ Απαγορεύεται η χρήση Νίτρου ή Μεθανόλης (σε οποιαδήποτε μορφή) σε όλες τις κατηγορίες Εξωτερικό-Εσωτερικό Αυτοκινήτων Για λόγους ασφαλείας, η Οργανωτική Επιτροπή έχει ορίσει τα παρακάτω αναφορικά με το εξωτερικό των αυτοκινήτων: Η αντικατάσταση των πορτών του αυτοκινήτου με πόρτες διαφορετικού υλικού (ή σχήματος) επιτρέπεται μόνο εφόσον το αυτοκίνητο διαθέτει Roll Cage με χιαστή μπάρα σε αυτές Δεν επιτρέπεται να έχουν αφαιρεθεί κύρια εξαρτήματα από το εξωτερικό του αυτοκινήτου όπως προφυλακτήρες, καπό, πόρτες, καθρέφτες κτλ. για λόγους ασφαλείας

8 Τα φωτιστικά σώματα του αυτοκινήτου, στο οπίσθιο τμήμα πρέπει υποχρεωτικά να είναι λειτουργικά σε όλες τις κατηγορίες, ενώ στο εμπρόσθιο τμήμα πρέπει υποχρεωτικά να είναι λειτουργικά στην κατηγορία Tuning, ενώ στην κατηγορία RACING και OPEN μόνο κατά περίπτωση για την συγκεκριμένη παιδιά, και κατά την κρίση της Οργανωτικής Επιτροπής (θα ανακοινώνεται εγκαίρως) Το ταμπλό να είναι το εργοστασιακό ή αντιστοίχου σχήματος και υλικού Τα οχήματα δεν μπορούν να συμμετάσχουν ταυτόχρονα και στην Κατηγορία Tuning και στην Κατηγορία RACING, παρά μόνο σε μία από αυτές και στην Κατηγορία Open Διευκρινίσεις για τις κλάσεις Κλάση η οποία δεν έχει τουλάχιστον 3 συμμετοχές θα μεταφέρεται αυτομάτως στην αμέσως μεγαλύτερη κλάση, έως ότου συμπληρωθούν οι 3 συμμετοχές. Η νέα κλάση θα δημιουργείται μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά στην βαθμολογία του πρωταθλήματος ο κάθε οδηγός θα βαθμολογείται για την κατηγορία του ακόμα και αν αυτή έχει 2 ή 1 συμμετοχές Την τελική απόφαση για την κλάση στην οποία θα διαγωνιστεί το κάθε αυτοκίνητο την έχει η Οργανωτική Επιτροπή του GTCC, για ότι δεν προβλέπει ο Γενικός και ο ειδικός κανονισμός Οι οδηγοί της Κατηγορίας RACING θα πρέπει να φορούν φόρμες και παπούτσια οδηγών αγώνων. 1.5 Επίλυση Διαφωνιών H Οργανωτική Επιτροπή του GTCC μαζί με τον Τεχνικό Έφορο του Αγώνα, διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει κατηγορία ή κλάση σε αγωνιζόμενο, κατά την κρίσης της. Σε περίπτωση που για τα παραπάνω προκύψει οποιαδήποτε διαφωνία σχετικά με την κατηγορία στην οποία ανήκει κάποιο αυτοκίνητο, υπεύθυνος για την επίλυση είναι αποκλειστικά ο ορισμένος τεχνικός έφορος του αγώνα μαζί με την Οργανωτική Επιτροπή. Οποιοσδήποτε αγωνιζόμενος δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις του τεχνικού εφόρου και την Οργανωτική Επιτροπή του GTCC θα αποκλείεται.

9 1.6 Ημερομηνία & Τόπος διεξαγωγής της παιδιάς Σύμφωνα με το πρόγραμμα αγώνων.

10 ΑΡΘΡΟ 2: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2.1 Γίνεται δεκτό κάθε φυσικό η νομικό πρόσωπο που είναι μέλος σε Αθλητικό Σωματείο - Αγωνιστική Λέσχη, και κατέχει έγκυρο Δελτίο Αθλητή - αγωνιστική άδεια Αθλητή, σύμφωνα με τις εγκυκλίους της ΟΜΑΕ -ΕΠΑ. 2.2 Κάθε οδηγός μπορεί να συμμετέχει στην ίδια κατηγορία μόνο μία (1) φορά, ενώ κάθε αυτοκίνητο μπορεί να συμμετέχει, με διαφορετικό οδηγό, στην ίδια κατηγορία έως δύο (2) φορές. 2.3 Την ώρα του Τεχνικού Ελέγχου κάθε αγωνιζόμενος πρέπει να φέρει τα πρωτότυπα έγγραφα του αυτοκινήτου (άδεια κυκλοφορίας και άδεια ικανότητας οδήγησης) και τις πινακίδες κυκλοφορίας (πολιτικές, ΟΜΑΕ -ΕΠΑ, ΦΙΛΠΑ). ΑΡΘΡΟ 3: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ -ΕΓΓΡΑΦΕΣ 3.1 Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στον εκάστοτε αγώνα οφείλει να συμπληρώσει τη δήλωση συμμετοχής και να την υποβάλει στη γραμματεία του αγώνα, στα γραφεία της λέσχης, την οριζόμενη ημερομηνία βάσει της προκήρυξης του αγώνα. Οι συμμετέχοντες που δεν έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενο αγώνα του GTCC μέσα στη ίδια χρονιά, πρέπει μαζί με τη δήλωση συμμετοχής να προσκομίσουν φωτοτυπίες της άδειας οδήγησης, της άδειας κυκλοφορίας και του ετήσιου δελτίου αθλητή (license). Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο δεν είναι στο όνομα του συμμετέχοντα, πρέπει να προσκομίσει και σχετική εξουσιοδότηση του ιδιοκτήτη επικυρωμένη από αστυνομικό τμήμα ή Κ.Ε.Π. που να αναφέρει ότι του επιτρέπει να λάβει μέρος σε αγώνα του GTCC. Τα παραπάνω έγγραφα θα κρατηθούν σε φωτοαντίγραφο στην γραμματεία της Παιδιάς. 3.2 Μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής δεν επιτρέπεται η τροποποίηση της, εκτός από τις περιπτώσεις που αυτό προβλέπεται από τον κανονισμό της παιδιάς. Ο διαγωνιζόμενος μπορεί όμως να αντικαταστήσει το αυτοκίνητο που δήλωσε με άλλο της ίδιας κατηγορίας μέχρι τον έλεγχο εξακρίβωσης.

11 3.3 H Οργανωτική Επιτροπή του GTCC διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει κατηγορία ή κλάση σε αγωνιζόμενο, κατά την κρίσης της, όταν κατά τον έλεγχο εξακρίβωσης, ένα αυτοκίνητο δεν ανταποκρίνεται στην κατηγορία η την κλάση που έχει εγγραφεί. Το αυτοκίνητο αυτό μπορεί μετά από πρόταση του τεχνικού εφόρου και απόφαση αγωνοδίκη, να μεταφερθεί στην κατηγορία η κλάση που ανταποκρίνεται ή να μην γίνει αποδεκτή η συμμετοχή του. Η Οργανωτική Επιτροπή έχει το δικαίωμα, με τη σύμφωνη γνώμη της ΟΜΑΕ -ΕΠΑ, να αρνηθεί εγγραφή οποιουδήποτε συμμετέχοντα χωρίς να είναι υποχρεωμένη να αιτιολογήσει τους λόγους άρνησης. Η απόρριψη πρέπει να γνωστοποιηθεί στον ενδιαφερόμενο το αργότερο 24 ώρες μετά το κλείσιμο των εγγραφών Εάν κατά τον Τεχνικό Έλεγχο, διαπιστωθεί ότι ένα αυτοκίνητο είναι εκτός προδιαγραφών της κατηγορίας του, τότε δίνεται χρόνος 15 λεπτών στον αγωνιζόμενο για την αποκατάσταση του αυτοκινήτου του, βάσει των κανονισμών του GTCC και επανελέγχεται από τον Τεχνικό Έφορο. 3.4 Η υπογραφή της δήλωσης συμμετοχής σημαίνει αυτόματα ότι ο συμμετέχων αποδέχεται ανεπιφύλακτα τον κανονισμό της παιδιάς και παραδέχεται ότι οι καθιερωμένες από τον ΔΑΚ και ΕΑΚ δωσιδικίες, ισχύουν αποκλειστικά για κάθε θέμα που αφορά την παιδιά. ΑΡΘΡΟ 4: ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 4.1 Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται με την προκήρυξη του εκάστοτε αγώνα. 4.2 Χορηγείται έκπτωση στο παράβολο σε κάθε συμμετοχή του πρωτοεμφανιζόμενου οδηγού για το Η δήλωση συμμετοχής δεν γίνεται δεκτή: Εάν δεν είναι υπογεγραμμένη από τον συμμετέχοντα.

12 Εάν δεν συνοδεύεται από το παράβολο συμμετοχής ή απόδειξη κατάθεσης αυτού στον τραπεζικό λογαριασμό του GTCC η της Λέσχης που διοργανώνει τον αγώνα. Εάν δεν συνοδεύεται από τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα (άδεια οδήγησης, άδεια κυκλοφορίας, Δελτίο Αθλητή, θεωρημένη εξουσιοδότηση στη περίπτωση που ο συμμετέχων δεν είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου), στη περίπτωση που ο οδηγός δεν έχει συμμετάσχει σε προηγούμενο αγώνα GTCC μέσα στη ίδια χρονιά. 4.4 Τα παράβολα συμμετοχής επιστρέφονται στις εξής περιπτώσεις: Εάν η δήλωση συμμετοχής δεν γίνει δεκτή. Εάν η εκδήλωση ματαιωθεί. ΑΡΘΡΟ 5: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ 5.1 Οι συμμετέχοντες πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν προστατευτικό κράνος και να είναι δεμένοι με ζώνη ασφαλείας 3 τουλάχιστον σημείων. 5.2 Το αυτοκίνητο πρέπει να διαθέτει πυροσβεστήρα, προβλεπόμενο από τον ΚΟΚ, τοποθετημένο σταθερά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και να είναι εύκολα προσβάσιμος από την θέση του οδηγού. Ο πυροσβεστήρας θα πρέπει να είναι τοποθετημένος με ειδικά άγκιστρα γρήγορης απασφάλισης (μεταλλικά ή πλαστικά) που θα συγκρατούν πολύ καλά τον πυροσβεστήρα. Δεν θα επιτρέπεται η εκκίνηση αν ο πυροσβεστήρας δεν είναι σε προβλεπόμενη θέση και στερεωμένος σωστά (για παραδείγματα ακολουθήστε τον σύνδεσμο: και να είναι σε ισχύ. 5.3 Μέσα στο αυτοκίνητο απαγορεύεται να υπάρχουν ελεύθερα αντικείμενα ή εργαλεία. 5.4 Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν επιτρέπεται το παράθυρο του οδηγού να είναι ανοικτό πάνω από 5 εκατοστά. Σε περίπτωση που βρεθεί όχημα την ώρα του αγώνα με παράθυρο ανοιχτό, τότε ο αγωνιζόμενος θα αποκλείεται με ΜΑΥΡΗ σημαία. 5.5 Στα αυτοκίνητα ανοιχτού τύπου (cabrio) θα πρέπει υποχρεωτικά η οροφή (υφασμάτινη ή μεταλλική) να είναι κλειστή.

13 5.6 Σε περίπτωση μη τήρησης των παραπάνω δεν θα επιτρέπεται η εκκίνηση στον αγωνιζόμενο οδηγό. 5.7 Σε όλη την διάρκεια της παιδιάς θα βρίσκονται στον χώρο ασθενοφόρο όχημα και γιατρός. ΑΡΘΡΟ 6: ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ 6.1 Για λόγους ασφαλείας, σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η προσπέραση κατά την διάρκεια της παιδιάς. Εξαιρείται η Κατηγορία SALΟON όπου επιτρέπεται η προσπέραση και με την ΜΠΛΕ σημαία ειδοποιείται ο προπορευόμενος οδηγός για να παραχωρήσει χώρο για προσπέραση. 6.2 Σε περίπτωση που ένας διαγωνιζόμενος πλησιάσει προπορευόμενο όχημα και κινείται ποιο γρήγορα από αυτό, τότε και μόνο μετά από ένδειξη ΜΠΛΕ σημαίας από τον αλυτάρχη, ο διαγωνιζόμενος που θα εμποδίζεται, θα βγαίνει στον χώρο των pits όπου θα ξαναπραγματοποιήσει την προσπάθεια του από την αρχή. ΑΡΘΡΟ 7: ΠΟΙΝΕΣ 7.1 Σε περίπτωση που διακοπεί ο αγώνας ( ΚΟΚΚΙΝΗ σημαία) για λόγους ασφαλείας (κατάσταση πίστας) εξαιτίας κάποιου διαγωνιζόμενου (οδηγικό λάθος κτλ.), τότε ο διαγωνιζόμενος που ευθύνεται, μπορεί να ξεκινήσει ξανά την προσπάθεια του από την αρχή, αλλά με ποινή 60 δευτερολέπτων στην συνολικό του χρόνο. 7.2 Ποινή 5 δευτερολέπτων επιφέρει κάθε επιβεβαιωμένη επαφή, των πρόσθετων εμποδίων (κορίνες/τζέρσεϊς κ.λ.π.) που οριοθετούν την πίστα και έχουν τοποθετηθεί από τον διοργανωτή. Κάθε αγωνιζόμενος που μπορεί να επαναλάβει την προσπάθεια του, για οποιοδήποτε λόγο, μεταφέρει αθροιστικά όσες ποινές έχει λάβει, στο συνολικό του χρόνο.

14 7.3 Οι Οδηγοί υποχρεούνται να είναι παρόντες στην ενημέρωση Οδηγών (BRIEFING), πριν την έναρξη του αγώνα. Η αδικαιολόγητη απουσία τους επιφέρει τον αποκλεισμό του Οδηγού από τον αγώνα. 7.4 Εάν σε γενόμενο έλεγχο βάρους, στην Κατηγορία Racing, κατά την διάρκεια του αγώνα, το προβλεπόμενο βάρος οχήματος, είναι εκτός των ορίων, ο αγωνιζόμενος τίθεται εκτός κατάταξης. ΑΡΘΡΟ 8: ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ 8.1 Σε καμία περίπτωση αυτοκίνητο που έχει εκκινήσει από την έξοδο των pits δεν επιτρέπεται κατά την διάρκεια της προσπάθειας του (συμπεριλαμβανόμενου και του γύρου Warm.up) να επιστρέψει στα pits, παρά μονό μετά από ένδειξη του αλυτάρχη (άρθρο 6). Αν κάποιος διαγωνιζόμενος επιστρέψει στα pits από λάθος ή από τεχνικό πρόβλημα, αποκλείεται από την παιδιά. Κατά περίπτωση μετά την άδεια της Οργανωτικής Επιτροπής και του Αλυτάρχη θα μπορεί να επαναλάβει την προσπάθεια του, με πρόσθετο χρόνο 60 στο συνολικό χρόνο του. ΑΡΘΡΟ 9: ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ-ΕΦΕΣΕΙΣ 9.1 Οι ενστάσεις υποβάλλονται ως εξής: Σχετικά με αντικανονική εγγραφή ή με τον έλεγχο εξακρίβωσης 30 λεπτά μετά του τέλος του ελέγχου εξακρίβωσης. Σχετικά με τεχνικά θέματα μέσα σε 15 λεπτά από τον τερματισμό του τελευταίου αυτοκινήτου. Σημ: σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποβληθεί ένσταση σχετικά με την ιπποδύναμη αυτοκινήτου συμμετάσχοντος. Σχετικά με τα προσωρινά αποτελέσματα της τελικής κατάταξης, μέσα σε 30 λεπτά από την ανάρτηση τους.. Κατά της χρονομέτρησης δεν υφίσταται καμία ένσταση.

15 9.2 Οι ενστάσεις υποβάλλονται εγγράφως στον αλυτάρχη, στον βοηθό του ή αν λείπουν, σε έναν από τους Αγωνοδίκες και πρέπει να συνοδεύονται από το σχετικό παράβολο που είναι ίσο με το ποσό συμμετοχής. Το παράβολο επιστρέφεται εφόσον η ένσταση γίνει δέκτη. 9.3 Σε περίπτωση υποβολής ένστασης ο διαγωνιζόμενος κατά του οποίου έγινε η ένσταση, θέτει στη διάθεση των αγωνοδικών το αυτοκίνητο του χωρίς καμία επιφύλαξη και συμμορφώνεται με τις υποδείξεις τους. 9.4 Κάθε παράβαση επιφέρει τον αποκλεισμό του από την εκδήλωση καθώς και σχετική αναφορά του συμβάντος στην ΟΜΑΕ -ΕΠΑ. 9.5 Η ένσταση που γίνεται για τεχνικά θέματα πρέπει να άφορα απολύτως συγκεκριμένα σημεία του αυτοκινήτου και ο ενιστάμενος οφείλει να καταθέσει στον Αλυτάρχη συμπληρωματικά ποσά δαπανών αποσυναρμολόγησης που απαιτούνται σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΟΜΑΕ -ΕΠΑ. Σχετικά με το ποσό που απαιτείται για εξαρτήματα που δεν αναφέρονται στην σχετική εγκύκλιο της ΟΜΑΕ -ΕΠΑ αποφασίζουν οι Αγωνοδίκες (βλέπε σχετική εγκύκλιο της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ.) Τα έξοδα για την αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση του αυτοκινήτου καθώς και τα έξοδα μεταφοράς του αυτοκινήτου επιβαρύνουν τον ενιστάμενο αν η ένσταση δεν γίνει δεκτή και τον διαγωνιζόμενο κατά του οποίου έγινε η ένσταση αν αυτή γίνει δεκτή. Αν η ένσταση δεν γίνει δεκτή και τα έξοδα για τις εργασίες και τη μεταφορά του αυτοκινήτου είναι μεγαλύτερα από το ποσόν που έχει κατατεθεί η διαφορά θα επιβαρύνει τον ενιστάμενο. Σε αντίθετη περίπτωση αν τα έξοδα είναι λιγότερα θα του επιστραφεί η διαφορά. 9.6 Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα της έφεσης που υποβάλλεται σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο ΕΑΚ (άρθρο 181 και επόμενα) και πρέπει να συνοδεύεται από το τριπλάσιο της συμμετοχής. 9.7 Για ότι δεν προβλέπεται στον παρόντα κανονισμό θα ισχύουν οι διατάξεις του ΕΑΚ (άρθρο 171 κτλ).

16 ΑΡΘΡΟ 10: ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ 10.1 Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται στο χώρο της εκδήλωσης, εντός τριάντα (30) λεπτών μετά την λήξη της εκδήλωσης και θα αναρτώνται στον επίσημο πίνακα ανακοινώσεων. ΑΡΘΡΟ 11: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 11.1 Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνεται στο χώρο της παιδιάς μετά το τέλος της εκδήλωσης. ΑΡΘΡΟ 12: ΕΠΑΘΛΑ ΑΠΟΝΟΜΗ 12.1 Απονέμονται έπαθλα στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας, εφόσον περάσουν τεχνικό έλεγχο τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα ανά κατηγορία. Σε αντίθετη περίπτωση στα 4 αυτοκίνητα παίρνουν έπαθλο οι 2 πρώτοι και τέλος, στα 3μόνο ο πρώτος Η απονομή των επάθλων θα γίνεται αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης. ΑΡΘΡΟ 13: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 13.1 Σε κάθε παιδιά, συντάσσεται πίνακας γενικής κατάταξης της κλάσης αυτοκινήτων που πρόκειται να βαθμολογηθούν. Ελέγχεται αν ο αριθμός των οδηγών που έλαβαν εκκίνηση ήταν ίσος η μεγαλύτερος από 5, και απονέμονται οι πιο κάτω βαθμοί: Ο πρώτος 20 βαθμούς Ο δεύτερος17 βαθμούς Ο τρίτος 15 βαθμούς Ο τέταρτος 13 βαθμούς Ο πέμπτος 11 βαθμούς Ο έκτος 9 βαθμούς Ο έβδομος 7 βαθμούς Ο όγδοος 5 βαθμούς Ο ένατος 3 βαθμούς

17 Ο δέκατος 1 βαθμό * Σε περίπτωση 4 συμμετασχόντων οδηγών, ο 1 ος παίρνει τους βαθμούς του 2 ου και εάν οι συμμετέχοντες είναι 3, ο 1 ος παίρνει τους βαθμούς του 3ου κ.λ.π. Εάν σε κάποιο αγώνα μία κατηγορία έχει λιγότερο από 3 αυτοκίνητα, ο αγώνας δεν θα είναι σε αυτούς που χρειάζονται για να μετρήσει η κατηγορία για την τελική βαθμολογία (3), αλλά οι οδηγοί θα βαθμολογούνται: 2 οδηγοί με 10 και 7 βαθμούς για τον πρώτο και δεύτερο αντίστοιχα και με 5 βαθμούς όταν συμμετάσχει μόνο ένας οδηγός Ένας αγωνιζόμενος μπορεί να καταταγεί σε έναν αγώνα εφόσον ολοκληρώσει επιτυχημένα τα 1 από τα 2 session. Θα καταταγεί στη επόμενη θέση από τον τελευταίο της κλάσης και εάν υπάρχουν 2 και πάνω οδηγοί θα μετράει ο συνολικός τους χρόνος στο 1 session για την κατάταξης τους μετά και τον τελευταίο της κλάσης τους. Τα ανωτέρω θα ισχύσουν και σε αγώνα με ένα session εφόσον κάποιος οδηγός συμπληρώσει τους γύρους που απαιτούνται μείον έναν Για την καλύτερη διεξαγωγή και ενδιαφέρον για οδηγούς και θεατές, εάν σε κάποιο αγώνα μία κλάση έχει λιγότερα από 3 αυτοκίνητα, αυτά θα συμμετάσχουν στην αμέσως ανώτερη κλάση (της ίδιας κατηγορίας) και θα διεκδικούν τα έπαθλα της νέας κλάσης για τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά θα βαθμολογούνται για την δικιά τους όπως περιγράφεται στο προηγούμενο άρθρο. Εάν μετά τα μέσα της σεζόν μία κλάση συνεχίζει να μην συμπληρώνει το απαιτούμενο αριθμό αυτοκινήτων ανά αγώνα, το GTCC (μετά από απόφαση του) θα μπορεί να δώσει το δικαίωμα στα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης κλάσης να αγωνίζονται πλέον μόνιμα στην ανωτέρω κλάση και για το υπόλοιπο της σεζόν και να πάρουν και τους βαθμούς που είχαν κερδίσει σε αυτήν Για τις κατηγορίες Tuning και Racing υπάρχει επιπλέον επιβράβευση για τους 3 οδηγούς με τους απόλυτα ταχύτερους γύρους στην κατηγορία, με 3,2 και 1 βαθμούς αντίστοιχα. Κάθε οδηγός συμμετάσχει στην αντίστοιχη «γενική» της κατηγορίας του με τον ταχύτερο του γύρο (σε οποιαδήποτε session), ακόμα και αν έχει εγκαταλείψει εφόσον έχει ένα τουλάχιστον χρονομετρημένο γύρο Για την επίλυση ισοβαθμιών που προκύπτουν στο τέλος της βαθμολογίας για την απονομή των τίτλων (όταν έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των παιδιών του έτους)

18 εφαρμόζεται η αρχή της επίλυσης της ισοβαθμίας με την πρόκριση του ισοβαθμώντας που διαθέτει τις περισσότερες καλύτερες θέσεις. Δηλαδή, ελέγχονται πόσες πρώτες θέσεις έχει, πόσες δεύτερες κτλ, μέχρις ότου επιλυθεί η ισοβαθμία. Εάν η ισοβαθμία συνεχίζεται τότε οι ισοβαθμούντες παίρνουν την ίδια θέση στον πίνακα κατάταξης, ο δε επόμενος παίρνει την μεθεπόμενη Ένας διαγωνιζόμενος μπορεί κατά την διάρκεια του έτους να αλλάξει κατηγορία η κλάση, οπότε το όνομα του θα αναφερθεί στους αντίστοιχους πίνακες βαθμολογίας της κατηγορίας η κλάσης στην οποία συμμετείχε κατά την διάρκεια του έτους και τις αντίστοιχες παιδιάς. Σε περίπτωση αλλαγής της κατηγορίας η κλάσης οι βαθμοί δεν μεταφέρονται στην νέα κατηγορία η κλάση Για να προσμετρήσει μία κατηγορία στο Πρωτάθλημα πρέπει να έχει βαθμολογηθεί σε τουλάχιστον 3 αγώνες και να έχουν εκκινήσει τρία και άνω αυτοκίνητα σε κάθε αγώνα Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Οδηγού Θεσπίζεται «Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Οδηγού» το οποίο θα απονέμεται στο τέλος της εκάστοτε αγωνιστικής χρονιάς, στον πρωτοεμφανιζόμενο οδηγό που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς ανεξαρτήτως κατηγορίας η κλάσης. Για να συμμετάσχει κάποιος στο συγκεκριμένο έπαθλο, θα πρέπει να συμμετάσχει για πρώτη φορά σε αγώνα GTCC, και θα πρέπει να το δηλώνει πριν από κάθε αγώνα στην αίτηση συμμετοχής.

19 13.6 Βαθμολογία πρωτοεμφανιζόμενου οδηγού Η βαθμολογία κάθε πρωτοεμφανιζόμενου οδηγού θα προσμετράτε βάσει του παρακάτω πίνακα: Υπολογισμός Βαθμολογίας πρωτοεμφανιζόμενου Οδηγού Αριθμός Συμμετοχών στην Κατηγορία Συντελεστής 1 0,1 2 0,2 3 0,3 4 0,4 5 0,5 6 0,6 7 0,7 8 0,8 9 0,9 10* 1 * Για συμμετοχές πέραν των 10 ο συντελεστής θα είναι 1 Παραδείγματα Θέση Βαθμοί Βαθμοί Πρωτοεμφανιζόμενου οδηγού 3 15X0,5 7,5 1 20X0, X X0,5 5,5 7 7X0,7 4,9 Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του GTCC

1.3.3 Special: Στις κατηγορίες Special Επιβάλλεται η χρήση Roll Cage. Special 3 (S3): Έως 1.600cc / έως 1.400cc με Turbo

1.3.3 Special: Στις κατηγορίες Special Επιβάλλεται η χρήση Roll Cage. Special 3 (S3): Έως 1.600cc / έως 1.400cc με Turbo ΑΡΘΡΟ 1: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1.1 Όνομα Παιδιάς: GTCC (Greek Track Championship of Clubs) 1.2 Περιγραφή παιδιάς: Διοργάνωση εκδήλωσης για από τα οργανωμένα Clubs με τη μορφή πρωταθλήματος. Τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ - 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

1ος ΑΓΩΝΑΣ - 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 1ος ΑΓΩΝΑΣ - 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ - ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΦΙΛΜΠΑ Ο αγώνας θα προσμετρήσει και στο ΑΧΑΙΚΟ ΚΥΠΠΕΛΟ SUPER LAP 2013 ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να διαθέτουν License

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων (Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Ατομικής Χρονομέτρησης που είναι εγκεκριμένος από τη ΓΣ της 22/04/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ος αγώνας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Δευτέρα 15.08.13 ώρα 18:00 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΑΘΛΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΑΘΛΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2014 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΑΘΛΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1.1 Όνοµα Παιδιάς: Hellenic Time Trial Challenge Supported by TOYO TIRES Ελληνικές Παιδιές Δοκιµασίας Χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ ΠΑΤΡΑ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη Εγγραφών Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος Υποχρεωτική Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

Hellenic Time Trial Challenge 2017

Hellenic Time Trial Challenge 2017 Hellenic Time Trial Challenge 2017 ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 137 25/09/2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) 1 ΠPOΓPAMMA

Διαβάστε περισσότερα

DRIFT START LINE CUP 2013 & φιλικός αγώνας GP

DRIFT START LINE CUP 2013 & φιλικός αγώνας GP ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος αγώνας DRIFT START LINE CUP 2013 & φιλικός αγώνας GP Σάββατο, 25 Μαΐου MEMPHIS-GOKART ΝΑΥΠΛΙΟ OΡΓΑΝΩΣΗ START LINE Μιλτιάδου και Δημοκρατίας 47, Παλ. Φάληρο - Tηλ. & fax:

Διαβάστε περισσότερα

9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ

9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ 1 9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ Σάββατο - Κυριακή 20-21 Ιουνίου 2009 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΙΟΥ 2009 ΩΡΑ 17: 00 ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΩΡΑ 22:00 ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 23-24 ΜΑΙΟΥ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/04/2015 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STOCK.3 ΑΡΘΡΟ 1 - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ STOCK..3 1.1 Επιτρεπόμενα αυτοκίνητα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STOCK.3 ΑΡΘΡΟ 1 - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ STOCK..3 1.1 Επιτρεπόμενα αυτοκίνητα

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2015 ΠΑΤΡΑ 03 MAIOY 2015 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Πίστα:Kartmania (ΠΑΤΡΑ) ΑΕΕ: 026/23.04.2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Σελίδα 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. 1..... Οργάνωση.......2

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 2 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2016 ΠΑΤΡΑ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Πίστα: Kartmania(ΠΑΤΡΑ) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Σελίδα 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ PRACTICE DAY 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ - ΠΑΤΡΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών : ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ώρα 10:00 Λήξη εγγραφών : ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ώρα 12:00 Τεχνικός Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 2016 HELLENIC TIME TRIAL CHALLENGE

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 2016 HELLENIC TIME TRIAL CHALLENGE 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 2016 HELLENIC TIME TRIAL CHALLENGE ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 135-31/10/2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΚΑΡΤ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ D-CUP 2015 Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, KARTODROMO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΟΜΑΕ: 102 / 19.10.2015

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 6ος Αγώνας Πρωταθλήματος αυτοκινήτων πλαγιολίσθησης ζευγαριών DRIFT 6ος Αγώνας Κυπέλλου αυτοκινήτων πλαγιολίσθησης μονών περασμάτων DRIFT 9-9-2017 ΠΙΣΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΛΟΥΞ 2013

2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΛΟΥΞ 2013 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΛΟΥΞ 2013 ΠΑΤΡΑ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Πίστα: Kartmania(ΠΑΤΡΑ) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. 1..... Οργάνωση.......2 2. Πρόγραμμα 3 3..Συμμετοχές...4-5 4. Διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 27 28/2/ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 10/2/2016 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΏΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1.06.2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ο rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ Λ.Α.Μ.Α. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής Σαββατο 5 Νοεμβρίου 2011 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ SPARTA RACING CIRCUIT ΣΠΑΡΤΗ Κυριακή 7 Μαΐου 2017 Αριθμός Μητρώου 047-4/4/2017 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΙΣΜΟΣ Η Λ.Α.Μ.Σ µετά από έγκριση της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ διοργανώνει 5 αγώνες GP & DRIFT για το έτος 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 2013 2oς ΑΓΩΝΑΣ - ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ Οργανωτής AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΠΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 2013 2oς ΑΓΩΝΑΣ - ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ Οργανωτής AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΠΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 2013 2oς ΑΓΩΝΑΣ - ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ Οργανωτής AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΠΑ Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 21/4/2013 Λήξη εγγραφών Μ. Πέμπτη 2/5/2013 ώρα 18.00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 Λήξη εκπρόθεσμων εγγραφών: Παρασκευή 26 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 26 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING)

Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING) ΚΥΡΙΑΚΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Π.Ε.Λ. - ΛΑΜΙΑ OΡΓΑΝΩΣΗ Α.Λ.Α. ΛΑΜΙΑΣ Ροζάκη Αγγελή 41, Λαµία - 35 100

Διαβάστε περισσότερα

4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & KARTODROMO. Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014. Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ. Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & KARTODROMO. Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014. Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ. Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΤΕΜΙΣ 4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & 3 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2014 KARTODROMO Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 13 Οκτωβρίου Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ 30-31 ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 30 Μαΐου 08:30-10:30 Ενημέρωση αγωνιζομένων: Παρασκευή 30 Μαΐου 10:45 Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016.

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016. 4 ος Αγώνας Πρωταθλήματος Motocross ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ -Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAG DAY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAG DAY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016 1 ος Αγώνας Drag Day 0-400 Ξάνθης 2016 Ημερομηνίες: 26-27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 Τόπος Τέλεσης: Αεροδρόμιο Ζυγού Ξάνθης Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 023/10.03.16 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAG DAY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

KARTING SUPER CUP 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

KARTING SUPER CUP 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTING SUPER CUP 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 144-10/11/2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00. Ενηµέρωση αγωνιζοµένων και Κυριακή 09.09.12, ώρα 08.30-09.30

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00. Ενηµέρωση αγωνιζοµένων και Κυριακή 09.09.12, ώρα 08.30-09.30 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00 Τεχνικός έλεγχος Σάββατο 08.09.12, ώρα 15.00-19.00 στο «Μπαρουτάδικο» Αιγάλεω, Ιερά Οδός 290 200 µ. Μετά την Θηβών µε κατεύθυνση προς Ελευσίνα Ενηµέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΚΥΡΙΑΚΗ 06 Μαρτίου 2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΚΥΡΙΑΚΗ 06 Μαρτίου 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος αγώνας ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΚΥΡΙΑΚΗ 06 Μαρτίου 2016 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών ευτέρα 22-02-16 ώρα 18:00 Λήξη Εγγραφών Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 18 & 19 Ιουλίου 2015 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: 052 / 09.06.15 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ((ΕΠ..Α.. )) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

1 ος GP ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ XΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

1 ος GP ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ XΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 1 ος GP ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ XΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ SAN NIKOLAS KAΛAMATAΣ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 057/17.05.2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη Εγγραφών Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣMOΣ. 2. Evia Trophy

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣMOΣ. 2. Evia Trophy ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣMOΣ 2. Evia Trophy 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 1.3.2014 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής 31.3.2014, 18.00 ώρα Διανομή βιβλίου Διαδρομής (RoΑd Book) 3.4.2014, 20.00 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

1 ο DIRT GAMES A.Σ.Μ.Α

1 ο DIRT GAMES A.Σ.Μ.Α 1 ο DIRT GAMES A.Σ.Μ.Α 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΑΛΚΙΔΑ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ:143 /10.11.2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Λήξη Εγγραφών Διοικητικός

Διαβάστε περισσότερα

ΡΙΤΣΩΝΑ 26 & 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

ΡΙΤΣΩΝΑ 26 & 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 1 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2016 ΡΙΤΣΩΝΑ 26 & 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 017/03.03.2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής: Δευτέρα 07.03.16 Λήξη Εγγραφών: Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός Η Λέσχη 4X4 Κοµοτηνής διοργανώνει την πρώτη παιδιά φιλικού χαρακτήρα µε την ονοµασία Wild terrain 08, To Σαββατοκύριακο 29-30 Mαρτίου 2008 στην περιοχή της Κοµοτηνής. 2. Οργανωτική

Διαβάστε περισσότερα

1 ο DIRT GAMES 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 4Χ4 ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΥΠΟΥ ENDURO. Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ:143 /

1 ο DIRT GAMES 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 4Χ4 ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΥΠΟΥ ENDURO. Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ:143 / 1 ο DIRT GAMES 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 4Χ4 ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΥΠΟΥ ENDURO Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ:143 /10.11.2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Λήξη Εγγραφών Διοικητικός

Διαβάστε περισσότερα

Αεροδρόµιο Ελληνικού, 24 Οκτωβρίου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αεροδρόµιο Ελληνικού, 24 Οκτωβρίου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «TRIAL 4X4» Αεροδρόµιο Ελληνικού, 24 Οκτωβρίου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών ευτέρα 11 Οκτωβρίου Λήξη εγγραφών ευτέρα 18 Οκτωβρίου ώρα 18:00 Έλεγχος εξακρίβωσης Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ FIA MEMBER OF FEDERATION INTERNATIONALE DE L AUTOMOBILE ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2017 Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRAGSTER AUTO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRAGSTER AUTO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRAGSTER AUTO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Λήξη συμμετοχών 02/07/2014 20.00 Γραμματεία Άνοιγμα πύλης Αεροδρομίου 05/07/2014 10.00 Πύλη Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος Υποχρεωτική Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εμπρόθεσμων συμμετοχών 11-05-2012 20.00 Άνοιγμα πύλης Αεροδρομίου 12-05-2012 08.30 Πύλη Διοικητικός Έλεγχος 12-05-2012 09.00-11.00 Υποχρεωτική Ενημέρωση συμμετεχόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING 2017

ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING 2017 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2017 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING 2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ /

Διαβάστε περισσότερα

34 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ 27-28 Σεπτεμβρίου 2014

34 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ 27-28 Σεπτεμβρίου 2014 34 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ 27-28 Σεπτεμβρίου 2014 Συμπληρωματικός Κανονισμός Οργάνωση 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου Έναρξη Εγγραφών Μόνιμη Γραμματεία Παρασκευή 19

Διαβάστε περισσότερα

19 20-21 ΙΟΥΝΙΟΥ2015 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

19 20-21 ΙΟΥΝΙΟΥ2015 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 5 ο P.M.S (Patras Motor Show) 19 20-21 ΙΟΥΝΙΟΥ2015 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΟΛΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΑΤΡΑ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11-05-2015 και ΩΡΑ 09:00 ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) 1η έκδοση: 11/02/2016 2 η έκδοση: 28/06/2016 H ΕΠΑ/ΟΜΑΕ σύμφωνα με τον ΔΑΚ,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Μ.Α.Σ.Κ. ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Μ.Α.Σ.Κ. ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SCRAMBLE ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2016 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Μ.Α.Σ.Κ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 3/4/2016 - ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Α.Σ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΠΑ ΑΕΕ: 075 / 26.08.2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών _ Παρασκευή 28/08/2015 Λήξη εγγραφών _ Παρασκευή 25/09/2015 ώρα 17:00 Δημοσίευση πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DB CONTEST

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DB CONTEST 6 ο P.M.S (Patras Motor Show) ΜΟΛΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΑΤΡΑ) 02-03 - 04 ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 2016 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DB CONTEST ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25-07 - 2016 και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 7-8/10/2006 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 7-8/10/2006 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK Πρωτάθληµα Cross-Country ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 7-8/10/2006 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών συµµετοχής 15/9/2006 Λήξη εγγραφών συµµετοχής 3/10/2006 Ενηµερώσεις αγωνιζοµένων ιανοµή ροµοβιβλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ OΡΓΑΝΩΣΗ START LINE Μιλτιάδου και Δημοκρατίας 47, Παλ. Φάληρο - Tηλ. & fax: 210 9812341 e-mail: startline@techlink.gr - web: www.startline.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ SERRES RALLY 2015 REGULARITY RALLY RAID

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ SERRES RALLY 2015 REGULARITY RALLY RAID ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ SERRES RALLY 2015 REGULARITY RALLY RAID 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 1/8/2015 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής 22/8/2015 Διανομή βιβλίου Διαδρομής (RoΑd Book) Την παραμονή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00 Τεχνικός έλεγχος Σάββατο 08.09.12, ώρα 15.00-19.00 στο «Μπαρουτάδικο» Αιγάλεω, Ιερά Οδός 290 200 μ. Μετά την Θηβών με κατεύθυνση προς Ελευσίνα Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ. Κηφισού 28-Αθήνα-ΤΚ. 10442 Τηλ. 210 5132327 - FAX. 210 5126308 email: rotax1@otenet.gr KARTODROMO - ΑΦΙΔΝΕΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ. Κηφισού 28-Αθήνα-ΤΚ. 10442 Τηλ. 210 5132327 - FAX. 210 5126308 email: rotax1@otenet.gr KARTODROMO - ΑΦΙΔΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ Κηφισού 28-Αθήνα-ΤΚ. 10442 Τηλ. 210 5132327 - FAX. 210 5126308 email: rotax1@otenet.gr KARTODROMO - ΑΦΙΔΝΕΣ 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ROTAX MAX CHALLENGE ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΙΟΥ 2011 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

PAPHOS AUTO / RALLY SPRINT 2017

PAPHOS AUTO / RALLY SPRINT 2017 Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αγώνων Ταχύτητας 2017 PAPHOS AUTO / RALLY SPRINT 2017 12/11/2017 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΚΩΣΤΑ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ: S6/17 Ημερομηνία: 31/10/2017 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α. Γραμματεία

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α. Γραμματεία Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Δευτέρα, 5/6/2006 στα γραφεία της Λέσχης 4Χ4 Εκάλη, Λ. Διονύσου 5, 14565 Εκάλη, Τηλ 210-8132569 fax 210 6250892 races@4x4ekaliclub.gr Κιν.6972425999. ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΕΓΧΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

12 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ - ΖΥΓΟΒΙΣΤΙΟΥ

12 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ - ΖΥΓΟΒΙΣΤΙΟΥ 12 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ - ΖΥΓΟΒΙΣΤΙΟΥ 27 & 28 Ιουλίου 2013 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ OΡΓΑΝΩΣΗ START LINE Μιλτιάδου και Δημοκρατίας 47, Παλ. Φάληρο - Tηλ. & fax: 210 9812341

Διαβάστε περισσότερα

5 th PATRAS INTERNATIONAL CIRCUIT for KART ΠΑΤΡΑ, 28-29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

5 th PATRAS INTERNATIONAL CIRCUIT for KART ΠΑΤΡΑ, 28-29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 5 th PATRAS INTERNATIONAL CIRCUIT for KART ΠΑΤΡΑ, 28-29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Τρίτη 25/06/2013 Λήξη εγγραφών Δευτέρα 09/09/2013, ώρα 22.00 Δημοσίευση πίνακα συμμετεχόντων Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ «ΜΕΝΟΓΕΙΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ» ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 2012 Σ ΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ Κ ΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ «ΜΕΝΟΓΕΙΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ» ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 2012 Σ ΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ Κ ΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ «ΜΕΝΟΓΕΙΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ» ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2012 2 ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 2012 Σ ΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ Κ ΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ASN visa no.: CAA-SP-(4)02/09-2012 Διοργανώνεται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 76 - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλ. Επικοινωνίας: 6944531231 Email: ellada.racingclub@gmail.com Πίστα: Πίστα Καρτ Μεγάρων Athens Circuit Megara Kart Είδος Αγώνα: 2 ος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ 4-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/8/2014 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής ΔΕΥΤΕΡΑ 29/9/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΟΦΑ TRIAL RALLYSPRINT ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

ΟΦΑ TRIAL RALLYSPRINT ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΟΦΑ TRIAL RALLYSPRINT ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 16/12/2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ: ΤR1/17 Ημερομηνία: 23/11/2017 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: OFA 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΙΤΙΤΣΑ 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 17-18/10/2015 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ((ΕΠ..Α.. )) ΠPOΓPAMMA Έναρξη Eγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Λήξη Eγγραφών Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Τ Α Ξ Η VI ΠΑΡΑΒΟΛΑ - ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ

Δ Ι Α Τ Α Ξ Η VI ΠΑΡΑΒΟΛΑ - ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η VI ΠΑΡΑΒΟΛΑ - ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΕΚΔΟΣΗ 4 η - 2009 ΔΙΑΤΑΞΗΣ VI ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ, ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΟΙΠΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

START LINE ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ

START LINE ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ START LINE ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 47 ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ ΦΟΙΝΙΚΗΣ 73 ΑΘΗΝΑ Τηλ. Επικοινωνίας: 6945576191 Email: sfikaracing@gmail.com Πίστα: Πίστα Καρτ Αφιδνών KARTODROMO Είδος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ (ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ)

ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ (ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ (ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ) 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 142-28/09/2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Eγγραφών Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

LIMASSOL HILL CLIMB 05/03/2017. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αγώνων Αναβάσεων 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ

LIMASSOL HILL CLIMB 05/03/2017. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αγώνων Αναβάσεων 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αγώνων Αναβάσεων 2017 LIMASSOL HILL CLIMB 05/03/2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ: H1/16 Ημερομηνία: 13/02/2016 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1

Διαβάστε περισσότερα

Αγώνας DRAGSTER Αυτοκινήτων Κυπέλλου Ελλάδας Αγώνας Πρωταθλήματος DRAGSTER Μοτοσικλετών. Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Ιουνίου 2007

Αγώνας DRAGSTER Αυτοκινήτων Κυπέλλου Ελλάδας Αγώνας Πρωταθλήματος DRAGSTER Μοτοσικλετών. Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Ιουνίου 2007 Αγώνας DRAGSTER Αυτοκινήτων Κυπέλλου Ελλάδας Αγώνας Πρωταθλήματος DRAGSTER Μοτοσικλετών Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών 23 24 Ιουνίου 2007 Ειδικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. Έναρξη εγγραφών. Δευτέρα 4 Ιουνίου ώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΟΡΙΣΜΟΙ... 3 2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ... 3 2.1 Εφεδρικοί

Διαβάστε περισσότερα

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αγώνων Αναβάσεων 2017 by EKO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ PLATRES HILL CLIMB 22/10/2017. Ημερομηνία: 02/10/2017 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ OFA

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αγώνων Αναβάσεων 2017 by EKO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ PLATRES HILL CLIMB 22/10/2017. Ημερομηνία: 02/10/2017 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ OFA Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αγώνων Αναβάσεων 2017 by EKO PLATRES HILL CLIMB 22/10/2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ: H3-4/17 Ημερομηνία: 02/10/2017 (ΔΙΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ OFA 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY. Ιστορικών Αυτοκινήτων

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY. Ιστορικών Αυτοκινήτων ΟΜΟΣΣΠΟΝΔΙ ΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΤΟΥ ΑΘΛΗΤΤΙ ΙΣΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣΣ (O.(.M.A.E) ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY Ιστορικών Αυτοκινήτων 2017 ΕΕΠΠΙ ΙΙΤΤΡΡΟΠΠΗΗ ΑΑΓΓΩΝΝΩΝΝ (ΕΕΠΠ. (..ΑΑ. ) Κυριότερες αλλαγές σε

Διαβάστε περισσότερα

Α.Λ.Ε.Μ. 2oς ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ DRAGSTER ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Α.Λ.Ε.Μ. 2oς ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ DRAGSTER ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Α.Λ.Ε.Μ 2oς ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ DRAGSTER ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 2007 ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 13, 14 & 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2007 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Πέµπτη 05.04.07 Λήξη εγγραφών Πέµπτη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ/AΝΔΡΕΑΣ ΤΡΙΚΩΜΙΤΗΣ 12-13 ΜΑΙΟΥ 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ/AΝΔΡΕΑΣ ΤΡΙΚΩΜΙΤΗΣ 12-13 ΜΑΙΟΥ 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ/AΝΔΡΕΑΣ ΤΡΙΚΩΜΙΤΗΣ 12-13 ΜΑΙΟΥ 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 Απριλίου 2012... Ώρα 09:00 Ανοίγει Προκαταρκτική Γραμματεία Γίνονται δεκτές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ AΓΩNΩN ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ AYTOKINHTΩN 2016

ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ AΓΩNΩN ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ AYTOKINHTΩN 2016 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ AΓΩNΩN ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ AYTOKINHTΩN 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) Δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με τον Τεχνικό Κανονισμό του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ Οργανωτής: ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ Οργανωτής: ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2017 Οργανωτής: ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. Το CYPRUS RALLY 2017 (αγώνας Εθνικού πρωταθλήματος) θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους Εθνικούς

Διαβάστε περισσότερα

OFA AUTO/RALLY SPRINT

OFA AUTO/RALLY SPRINT Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αγώνων Ταχύτητας 2017 OFA AUTO/RALLY SPRINT 22/1/2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ: S1/17 Ημερομηνία: 28/12/2016 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ TEL: 97646789

Διαβάστε περισσότερα

23 & 24 Ιουλίου 2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

23 & 24 Ιουλίου 2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ www.startline.gr www.facebook.com/startline.gr www.omae-epa.gr www.facebook.com/omaeofficial 23 & 24 Ιουλίου 2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 083/03.07.2016

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) Οι όποιες αλλαγές/προσθήκες σε σχέση με την πρώτη δημοσίευση εμφανίζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΘΛΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ TIMED RALLY CHALLENGE & DIRT GAMES CHALLENGE 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΘΛΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ TIMED RALLY CHALLENGE & DIRT GAMES CHALLENGE 2017 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΘΛΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ TIMED RALLY CHALLENGE & DIRT GAMES CHALLENGE 2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη, Απριλίου 2009

Θεσσαλονίκη, Απριλίου 2009 «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER MOTO» 2 oς ΑΓΩΝΑΣ Θεσσαλονίκη, 11-12 Απριλίου 2009 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών ευτέρα 30 Μαρτίου ώρα 11:00 Λήξη εγγραφών ευτέρα 6 Απριλίου ώρα 18:00 Έλεγχος εξακρίβωσης

Διαβάστε περισσότερα

29o Rally Sprint Φιλιατρών

29o Rally Sprint Φιλιατρών 29o Rally Sprint Φιλιατρών 30-31 Οκτωβρίου 2010 Ο αγώνας οργανώνεται από την: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Α. Λ. Α. Καλαµάτας µε την συνδιοργάνωση της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY. Ιστορικών Αυτοκινήτων

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY. Ιστορικών Αυτοκινήτων ΟΜΟΣΣΠΟΝΔΙ ΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΤΟΥ ΑΘΛΗΤΤΙ ΙΣΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣΣ (O.(.M.A.E) ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY Ιστορικών Αυτοκινήτων ΕΕΠΠΙ ΙΙΤΤΡΡΟΠΠΗΗ ΑΑΓΓΩΝΝΩΝΝ (ΕΕΠΠ. (..ΑΑ. ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Ελέγχου.. Αναγνωρίσεις Παρασκευή 15 Μαΐου από 11:00 μέχρι 17:30

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Ελέγχου.. Αναγνωρίσεις Παρασκευή 15 Μαΐου από 11:00 μέχρι 17:30 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Συμμετοχής Δευτέρα 20 Απριλίου 2015. Λήξη εγγραφών Συμμετοχής Παρασκευή 8 Μαΐου 2015. Δημοσίευση πίνακα συμμετεχόντων Διανομή εντύπων και Αριθμών Σάββατο 9 Μαίου Από Τρίτη 12

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. ENEOS Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2017 PALM TREES RALLY Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. ENEOS Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2017 PALM TREES RALLY Σεπτεμβρίου 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ENEOS Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2017 PALM TREES RALLY 23-24 Σεπτεμβρίου 2017 ΑΡ.ΕΓΚΡΙΣΗΣ&ΗΜΕΡ. R6/17 31/08/2017 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 1.ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

1 ης ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

1 ης ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ 1 ης ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ 4-5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 016/10022017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Eγγραφών Συμμετοχής 08/02/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 5.ΤΜΗΜΑΤΑ(ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ) 6.ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 7.ΕΚΚΙΝΗΣΗ 1 / 14 8.ΒΑΘΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙΙ - 1 -

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙΙ - 1 - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙΙ - 1 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η διεξαγωγή των χρονομετρήσεων ορίζεται στον χώρο του Αεροδρομίου του

Διαβάστε περισσότερα

EΓKYKΛIOΣ 12 / 2017 ΔΕΛΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΔΤΤ) & ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ (ΗΤΡ)

EΓKYKΛIOΣ 12 / 2017 ΔΕΛΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΔΤΤ) & ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ (ΗΤΡ) EΓKYKΛIOΣ 12 / 2017 ΔΕΛΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΔΤΤ) & ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ (ΗΤΡ) 1 η έκδοση: Ιανουάριος 2017 Αλλαγές σε σχέση με 2016 1 ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΤΤ Το Δελτίο Τεχνικής Ταυτότητας (ΔΤΤ) συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

START LINE. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 7 & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Τηλ. Επικοινωνίας: FAX:

START LINE. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 7 & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Τηλ. Επικοινωνίας: FAX: START LINE ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 7 & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Τηλ. Επικοινωνίας: 2109821069 - FAX: 2109812341 Email: startline@techlink.gr Πίστα: Πίστα Καρτ Μεγάρων Athens Circuit Megara Kart Είδος Αγώνα:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΟΞΟΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 2016

ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΟΞΟΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 2016 ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΟΞΟΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 2016 15-16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ((ΕΠ..Α.. )) ΑΑΡΡΙ ΙΘΘΜΟΟΣΣ ΕΕ ΓΓΚΚΡΡΙ ΙΣΣΗΗΣΣ ΕΕ ΠΠ...ΑΑ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΑΣΗ DRAGON (ΕΚΝ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΑΣΗ DRAGON (ΕΚΝ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΑΣΗ DRAGON (ΕΚΝ) Σταθεροί κανονισμοί διεξαγωγής των αγώνων με σκάφη κλάσης Dragon. Α) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: * Ο κανονισμός αγώνων ιστιοπλοΐας (RRS) της ISAF 2009 2012. * Οι κανονισμοί της IDA. * Η προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

3η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ

3η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ 2017 3η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ 21 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: 138/25.09.2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής:

Διαβάστε περισσότερα

2 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ 2016

2 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ 2016 2 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ 2016 ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ 09 & 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 Αρ. Έγκρισης 031/22.03.2016. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συµµετοχής: ευτέρα 21.03.16 Λήξη Εγγραφών: ευτέρα 04.04.16

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ Επάθλου D-CUP 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1ος ΑΓΩΝΑΣ Επάθλου D-CUP 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1ος ΑΓΩΝΑΣ Επάθλου D-CUP 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ Καρτόδρομο Αφιδνών Κυριακή 28 Μαΐου 2017 Αριθμός Μητρώου Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTIMIST- LASER 4,7& LASER RDL «ΦΑΝΗΣ ΛΥΡΩΝΗΣ» ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛ0Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 8-9/3/2014 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTIMIST- LASER 4,7& LASER RDL «ΦΑΝΗΣ ΛΥΡΩΝΗΣ» ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛ0Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 8-9/3/2014 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTIMIST- LASER 4,7& LASER RDL «ΦΑΝΗΣ ΛΥΡΩΝΗΣ» ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛ0Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 8-9/3/2014 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου, σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα