Έχεις δυνατότητα να γίνεις χορηγός γηπέδου επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Έχεις δυνατότητα να γίνεις χορηγός γηπέδου επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:"

Transcript

1

2 Φίλε Σύμμαχε, Με το τριφύλλι στην καρδιά έφτασε η στιγμή να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο. Το σπίτι μας θα πάρει σύγχρονη μορφή και θα καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Για να ζήσουμε ξανά νέες στιγμές δόξας και να γράψουμε και άλλες «χρυσές» σελίδες στην Ιστορία του συλλόγου. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Χρειάζεται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να μην λείψει κανείς από την προσπάθεια να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο. Στήριξε και εσύ το όραμα για τη νέα Λεωφόρο. Γίνε χορηγός γηπέδου και δώσε το δικό σου χέρι βοήθειας στην ανακατασκευή της ιστορικής έδρας μας που στέκεται στην ίδια θέση από το 1922 έως σήμερα, αποτελώντας διαχρονικό σύμβολο για τον Παναθηναϊκό αλλά και την Αθήνα. Έχεις δυνατότητα να γίνεις χορηγός γηπέδου επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες: Ε-MEMBER ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 20 BASIC ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 50 SILVER ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 250 GOLD ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 550 GOLD PLUS ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 600 DIAMOND ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας DIAMOND PLUS ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας (νέα κερκίδα) VIP XΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας VIP PLUS XΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας (νέα κερκίδα) * Τα πακέτα της νέας κερκίδας περιλαμβάνουν Κάρτα Διαρκείας δύο αγωνιστικών σεζόν ( ) Τα προνόμια αυξάνονται κλιμακωτά- ανά πακέτο και περιλαμβάνουν από: προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων, κληρώσεις με δώρα της ομάδας, εκπτώσεις και προσφορές σε συνεργαζόμενες εταιρίες, έως και τη δυνατότητα στάθμευσης κοντά στο γήπεδο. Ειδικότερα, οι κατηγορίες που ξεκινούν από την SILVER ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ έως την VIP PLUS ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ περιλαμβάνουν ένα εισιτήριο διαρκείας. To αντίτιμο του εισιτηρίου διαρκείας δεν εισπράττεται από την Π. ΣΥΜΜΑΧΙΑ αλλά από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Οι παλιοί κάτοχοι Κάρτας Διαρκείας και μέλη της Π. ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ έχουν δυνατότητα να κρατήσουν τις θέσεις τους έως και 31 Μαΐου Τα νέα μέλη της Π. ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ που συνδράμουν μέσω των χορηγικών πακέτων, αξίας άνω των 250, κατά το παραπάνω διάστημα μπορούν να αποκτήσουν Κάρτα Διαρκείας σε μία από τις μη δεσμευμένες θέσεις της θύρας που αντιστοιχεί στην κατηγορία τους, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Ανεξάρτητα από τις κατηγορίες Χορηγού Γηπέδου μπορείς να στηρίξεις το όραμα για τη νέα Λεωφόρο, μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, συνδράμοντας με όποιο οικονομικό ποσό επιθυμείς να διαθέσεις ως δωρεά για την ανακατασκευή του γηπέδου.

3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ Ε-MEMBER ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ Η συνδρομή για να γίνει κάποιος ηλεκτρονικό μέλος, E-Member, είναι 20. Κάρτας μέλους E-Member. Προνόμια: BASIC ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ Συμμετοχή στην κατηγορία Χορηγού Basic, αξίας 50, με τις παρακάτω παροχές Κάρτας μέλους Βasic. SILVER ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ Πακέτο συμμετοχής στην κατηγορία Χορηγού Silver αξίας 250, Α. Κάρτας μέλους Silver, αξίας 160. Ξενάγηση στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα και φωτογράφιση με παίκτες κατά την άφιξη της ομάδας. Β. Κάρτα Διαρκείας στις θύρες 1, 5B/Γ, 8 και 12 του γηπέδου, αξίας 90, με το προνόμιο της ονομαστικής ΘΕΣΗΣ στην κερκίδα, καθώς το ονοματεπώνυμό του κατόχου μπορεί να αναγράφεται στην καρέκλα που του αντιστοιχεί, εφόσον το επιθυμεί. Στις οικογενειακές θύρες 5Β/Γ και 8 διατίθεται ένα πακέτο δύο Καρτών Διαρκείας στην τιμή των 90 συνολικά (1 Βασική Κάρτα γονέα και 1 Παιδική Κάρτα δωρεάν). Η δεύτερη Παιδική Κάρτα στις θύρες αυτές διατίθεται στο ποσό των 80. Προϋποθέσεις: Για την ενεργοποίηση του προνομίου παροχής Παιδικής Κάρτας o Silver Xορηγός Γηπέδου πρέπει να αποκτήσει δικαίωμα οικογενειακών προνομίων καταβάλλοντας το ποσό των 20 ανά παιδί Oι Παιδικές κάρτες ισχύουν για παιδιά ηλικίας έως και 12 ετών. Για την έκδοση /παραλαβή της Παιδικής Κάρτας Διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικών ΑΜΚΑ και Ημερομηνίας Γέννησης στο σημείο πώλησης των Καρτών Διαρκείας, στη θύρα 3 του γηπέδου.

4 GOLD ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ Πακέτο συμμετοχής στην κατηγορία Χορηγού Gold αξίας 550, Α. Κάρτας μέλους Gold, αξίας 250. Ξενάγηση στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα και φωτογράφιση με παίκτες κατά την άφιξη της ομάδας. Β. Κάρτα Διαρκείας στις θύρες στις θύρες 5Α, 9A και 11A του γηπέδου, αξίας 300, με το προνόμιο της ονομαστικής ΘΕΣΗΣ στην κερκίδα, καθώς το ονοματεπώνυμό του μπορεί να αναγράφεται στην καρέκλα που του αντιστοιχεί, εφόσον το επιθυμεί. GOLD PLUS ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ Πακέτο συμμετοχής στην κατηγορία Χορηγού Gold Plus αξίας 600, Α. Κάρτας μέλους Gold Plus, αξίας 300. Ξενάγηση στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα και φωτογράφιση με παίκτες κατά την άφιξη της ομάδας. Β. Κάρτας Διαρκείας στη θύρα 2 του γηπέδου, αξίας 300, με το προνόμιο της ονομαστικής ΘΕΣΗΣ στην κερκίδα, καθώς το ονοματεπώνυμό του κατόχου μπορεί να αναγράφεται στην καρέκλα που του αντιστοιχεί, εφόσον το επιθυμεί.

5 DIAMOND ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ Πακέτο συμμετοχής στην κατηγορία Χορηγού Diamond αξίας 1.200, Α. Κάρτας μέλους Diamond, αξίας 700. Ξενάγηση στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα και φωτογράφιση με παίκτες. Β. Κάρτας Διαρκείας στη θύρα 10 του γηπέδου, αξίας 500, με το προνόμιο της ονομαστικής ΘΕΣΗΣ στην κερκίδα, καθώς το ονοματεπώνυμό του κατόχου μπορεί να αναγράφεται στην καρέκλα που του αντιστοιχεί, εφόσον το επιθυμεί. H κάρτα συνοδεύεται με θέση parking πλησίον του γηπέδου. DIAMOND PLUS ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ (ΝΕΑ ΚΕΡΚΙΔΑ) Πακέτο συμμετοχής στην κατηγορία Χορηγού Diamond Plus αξίας 1.500, Α. Κάρτας μέλους Diamond Plus, αξίας Δυνατότητα συμμετοχής, με προτεραιότητα, σε ταξίδια με την αποστολή της ομάδας μας στους εκτός έδρας αγώνες. Τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής επιβαρύνουν τον Σύμμαχο. Ξενάγηση στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα και φωτογράφιση με παίκτες Β. Κάρτας Διαρκείας στις θύρες 9Β και 11Β, του άνω διαζώματος του γηπέδου που θα κατασκευαστεί, διάρκειας δύο αγωνιστικών σεζόν ( ), συνολικής αξίας 300. Παροχή του προνομίου της ονομαστικής ΘΕΣΗΣ στην κερκίδα, καθώς το ονοματεπώνυμό του κατόχου μπορεί να αναγράφεται στην καρέκλα που του αντιστοιχεί, εφόσον το επιθυμεί.

6 VIP XΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ Πακέτο συμμετοχής στην κατηγορία Χορηγού VIP αξίας 4.000, Α. Κάρτας μέλους VIP, αξίας Exclusive Hospitality Pack. Ένας τυχερός VIP Σύμμαχος κερδίζει 2 προσκλήσεις στα VIP. Δυνατότητα συμμετοχής, με προτεραιότητα, σε ταξίδια με την αποστολή της ομάδας μας στους εκτός έδρας αγώνες. Τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής επιβαρύνουν τον Σύμμαχο. Ξενάγηση στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα και φωτογράφιση με παίκτες. Β. Κάρτας Διαρκείας στη θύρα 3 (VIP) του γηπέδου, αξίας 1500 με το προνόμιο της ονομαστικής ΘΕΣΗΣ στην κερκίδα, καθώς το ονοματεπώνυμό του κατόχου μπορεί να αναγράφεται στην καρέκλα που του αντιστοιχεί, εφόσον το επιθυμεί. H κάρτα συνοδεύεται με θέση parking πλησίον του γηπέδου. VIP PLUS XΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ (ΝΕΑ ΚΕΡΚΙΔΑ) Πακέτο συμμετοχής στην κατηγορία Χορηγού VIP Plus αξίας 3.000, Α. Κάρτας μέλους Diamond Plus, αξίας Δυνατότητα συμμετοχής, με προτεραιότητα, σε ταξίδια με την αποστολή της ομάδας μας στους εκτός έδρας αγώνες. Τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής επιβαρύνουν τον Σύμμαχο. Ξενάγηση στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα και φωτογράφιση με παίκτες Β. Κάρτας Διαρκείας στη θύρα 10Β, την κεντρική θύρα του άνω διαζώματος του γηπέδου που θα κατασκευαστεί, διάρκειας δύο αγωνιστικών σεζόν ( ), συνολικής αξίας 500 ). Παροχή του προνομίου της ονομαστικής ΘΕΣΗΣ στην κερκίδα, καθώς το ονοματεπώνυμό του κατόχου μπορεί να αναγράφεται στην καρέκλα που του αντιστοιχεί, εφόσον το επιθυμεί. H κάρτα συνοδεύεται με θέση parking πλησίον του γηπέδου. Επιπλέον των κατηγοριών Χορηγών Γηπέδου διατίθεται στους φιλάθλους και η δυνατότητα συμμετοχής στην Π. ΣΥΜΜΑΧΙΑ μέσω Πακέτων Συνδρομών. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο

7 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ: Eπιπλέον των προνομίων που αναφέρονται σε κάθε κατηγορία Χορηγού, όλα τα τακτικά μέλη έχουν τη δυνατότητα απόκτησης πρόσθετων οικογενειακών προνομίων για τα παιδιά τους, εφόσον αυτά είναι ηλικίας έως 18 ετών, συμμετέχοντας με το ποσό των 20 ανά παιδί. Οικογενειακά προνόμια: Παροχή κάρτας προνομίων κατηγορίας e-member. Aποστολή με του newsletter / match programme της ομάδας. Θέση στο Line up της ομάδας. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ & ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΜΕΛΟΥΣ: Μπορείτε να γίνετε μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας με 3 τρόπους : 1) Ηλεκτρονικά, απευθείας από την ιστοσελίδα μας ή από το και χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. 2) Με την φυσική σας παρουσία στο σημείο πώλησης Καρτών Διαρκείας delete, στη θύρα 3 του γηπέδου της Λεωφόρου. Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:30-17:30 & Σάββατο (έως 31/6) 10:00-14:00 3) Με κατάθεση χρημάτων μέσω τραπέζης στο λογαριασμό της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στις ακόλουθες τράπεζες: Πειραιώς: GR και GR Alpha: GR NBG: GR Eurobank: GR Πληρωμή με πιστωτική κάρτα: Α) Πιστωτική κάρτα PANATHINAIKOS FC VISA: Αποκλειστικά και μόνο με την πιστωτική κάρτα της Ομάδας, την PANATHINAIKOS FC Visa της Τράπεζας Πειραιώς μπορείτε να επωφεληθείτε με τα παρακάτω στην αγορά των πακέτων Χορηγού Γηπέδου: Άτοκες δόσεις: έως και 22/5: Πληρωμή με έως 10 άτοκες δόσεις από 23/5: Πληρωμή με έως 12 άτοκες δόσεις για τη σεζόν ή με έως 24 άτοκες δόσεις για τις κατηγορίες DIAMOND PLUS και VIP PLUS Xoρηγού Γηπέδου της νέας κερκίδας και διάρκειας δύο σεζόν Δωρεάν συνδρομή για 1 χρόνο με την αγορά χορηγικών πακέτων αξίας άνω των 250 Συμμετοχή σε κληρώσεις με δώρα της ομάδας! Επιπλέον, η αγορά οποιασδήποτε κατηγορίας Χορηγού Γηπέδου και Πακέτου Συνδρομής σας αποδίδει διπλά «Τριφύλλια», τα οποία στη συνέχεια μπορείτε να εξαργυρώσετε μέσω του προγράμματος επιβράβευσης της πιστωτικής σας κάρτας! Εάν δεν έχετε ήδη πιστωτική κάρτα PANATHINAIKOS FC VISA και επιθυμείτε να επωφεληθείτε από τα προνόμια που παρέχει μπορείτε να αιτηθείτε για την έκδοση της πιστωτικής κάρτας στο σημείο πώλησης της Θ.3 στο γήπεδο και ταυτόχρονα να «δεσμεύσετε» τη θέση σας μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης της. Λοιπές πιστωτικές κάρτες: Δεκτές γίνονται πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες τύπου Visa, Mastercard, και ΑΜΕX. Για τις λοιπές πιστωτικές κάρτες παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής σε άτοκες δόσεις ως εξής: έως και 22/5: Πληρωμή με έως 6 άτοκες δόσεις από 23/5: Πληρωμή με έως 8 άτοκες δόσεις για τη σεζόν ή με έως 20 άτοκες δόσεις για τις κατηγορίες DIAMOND PLUS και VIP PLUS Xoρηγού Γηπέδου της νέας κερκίδας και διάρκειας δύο σεζόν Πληροφορίες στο στο και στα ,

Γίνε μέλος στην Παναθηναϊκή συμμαχία και χορηγός γηπέδου ξεκινώντας μόλις με 20, επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Γίνε μέλος στην Παναθηναϊκή συμμαχία και χορηγός γηπέδου ξεκινώντας μόλις με 20, επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες: Αγαπητέ φίλαθλε, Με το τριφύλλι στην καρδιά έφτασε η στιγμή να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο. Το σπίτι μας θα πάρει σύγχρονη μορφή και θα καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Για να ζήσουμε ξανά

Διαβάστε περισσότερα

Το τριφύλλι επιστρέφει την Αγάπη σου. www.paomprosta.gr

Το τριφύλλι επιστρέφει την Αγάπη σου. www.paomprosta.gr Το τριφύλλι επιστρέφει την Αγάπη σου www.paomprosta.gr Φίλε Σύμμαχε, Με την Κάρτα Μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας 2015/16 γίνεσαι μέρος μιας σπουδαίας προσπάθειας ο αγαπημένος μας Σύλλογος να πετύχει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017/18. Με εσένα, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός.

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017/18. Με εσένα, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός. Με εσένα, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός. ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΙΚΟΣ ΝΑΘΗΝ ΠΑΕ ΠΑ Αγαπητέ φίλαθλε, ΑΙΚΟΣ ΝΑΘΗΝ ΠΑΕ ΠΑ Ξεκινάμε την πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην ιστορική μας έδρα με μία προτεραιότητα:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2015 /16!

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2015 /16! ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2015 /16! Μπες στο παιχνίδι με το πιο οικονομικό διαρκείας στην ιστορία της Λεωφόρου! Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΡΤΕΣ ΙΑΡΚΕΙΑΣ 2015/16 Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σας καλωσορίζει στην πιο ιστορική έδρα

Διαβάστε περισσότερα

Η συνδρομή για να γίνει κάποιος Τακτικό μέλος κατηγορίας GREEN είναι 50,00 ευρώ. Τα μέλη κατηγορίας GREEN θα απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:

Η συνδρομή για να γίνει κάποιος Τακτικό μέλος κατηγορίας GREEN είναι 50,00 ευρώ. Τα μέλη κατηγορίας GREEN θα απολαμβάνουν τα εξής προνόμια: Φίλε Σύμμαχε, Με την Κάρτα Μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας 2013/14 γίνεσαι μέρος της μεγάλης παναθηναϊκής προσπάθειας και στηρίζεις έμπρακτα το νέο όραμα για τον Παναθηναϊκό μας. Ταυτόχρονα, ο Παναθηναϊκός

Διαβάστε περισσότερα

Είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ιστορική του έδρα! Στο γήπεδο της Λεωφόρου, εκεί που ζήσαμε και πανηγυρίσαμε μεγάλες στιγμές.

Είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ιστορική του έδρα! Στο γήπεδο της Λεωφόρου, εκεί που ζήσαμε και πανηγυρίσαμε μεγάλες στιγμές. Είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ιστορική του έδρα! Στο γήπεδο της Λεωφόρου, εκεί που ζήσαμε και πανηγυρίσαμε μεγάλες στιγμές. Εκεί που θα είσαι κι εσύ, στη δική σου θέση, σε κάθε αγώνα! Μη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014/15

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014/15 ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014/15 Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε. Ακόμα πιο δυνατός, ακόμα πιο αποφασισμένος, σαν μια γροθιά, σαν μια μεγάλη οικογένεια. Ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός είναι εδώ. Μέσα από ποδοσφαιρικές «κατακτήσεις»,

Διαβάστε περισσότερα

και χιλιάδες φίλοι...

και χιλιάδες φίλοι... ΚΑΡΤEΣ ΙΑΡΚΕΙΑΣ 2012/13 και χιλιάδες φίλοι... Ενίσχυσε την Ομάδα στη Νέα Εποχή! Απόκτησε την Κάρτα Διαρκείας 2012/13 ΚΑΡΤEΣ ΙΑΡΚΕΙΑΣ 2012/13 Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αντιλαμβανόμενη τις δύσκολες οικονομικές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2011-2012

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2011-2012 ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 20112012 Στήριξε την Ομάδα! Απόκτησε την Κάρτα Διαρκείας 20112012 & εξασφάλισε τη δική σου θέση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της Ομάδας, με τον πιο οικονομικό τρόπο! από: 10 / αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! To εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! To εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΙΛΙΚΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΙΛΙΚΑ 2 To εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες των παρακάτω διοργανώσεων: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΙΛΙΚΑ 3 ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ OΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! To εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE UEFA CHAMPIONS LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE UEFA CHAMPIONS LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ To εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες των παρακάτω διοργανώσεων: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE UEFA CHAMPIONS LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας 2012-2013 και όλες οι λεπτομέρειες για την διάθεσή τους είναι

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας 2012-2013 και όλες οι λεπτομέρειες για την διάθεσή τους είναι H ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Η ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΛΩΝ ΑΡΗ.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Η ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΛΩΝ ΑΡΗ. ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Μέλος... Διαρκείας ΘΥΡΑ TIMH 2011-2012 ΤΙΜΗ 2012-2013 ΘΥΡΕΣ 1-3 165 100 ΘΥΡΑ 2 265 160 ΘΥΡΑ 9 380 230 ΘΥΡΑ 7 660 400 VIP 2430 1000 * ΣΟΥΙΤΑ Η ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικός Οικονομικός Απολογισμός Της 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Συνοπτικός Οικονομικός Απολογισμός Της 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 Συνοπτικός Οικονομικός Απολογισμός Της 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012 Περιεχόμενα 1. Συνοπτικά Οικονομικά Στοιχεία Σωματείου 2. Ανάλυση Εσόδων Σωματείου 3. Ανάλυση Εισροών Σωματείου 4. Ανάλυση

Διαβάστε περισσότερα

Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας

Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα Τύπου στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Κρητικό, τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Δημήτρη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ! ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ 2019-2020 ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ! Εμείς, οι Παναθηναϊκοί δίνουμε ραντεβού και τη σεζόν 2019-2020 στο σπίτι των επιτυχιών, το ΟΑΚΑ! Ολοι μαζί ενώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Οι κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE και τους

Οι κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE και τους Οι κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE και τους προκριματικούς αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ Από Δευτέρα 20/6/2011 ΤΙΜΗ ΝΕΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ 2011-2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ Από Δευτέρα 20/6/2011 ΤΙΜΗ ΝΕΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ 2011-2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από την Τετάρτη 25/5/2011 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, αρχικά με την περίοδο ανανέωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Προσφορά Συνεργασίας

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Προσφορά Συνεργασίας ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Προσφορά Συνεργασίας ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017 Καθημερινές Συναλλαγές Δωρεάν Ηλεκτρονικό πακέτο Οι βραβευμένες υπηρεσίες της Τράπεζάς μας, σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Προσφορά Συνεργασίας

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Προσφορά Συνεργασίας ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Προσφορά Συνεργασίας 06.2017 Καθημερινές Συναλλαγές Δωρεάν Ηλεκτρονικό πακέτο Οι βραβευμένες υπηρεσίες της Τράπεζάς μας, σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Για τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Προσφορά Για τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Προσφορά Για τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών 2017 Προσφορά για την προμήθεια τερματικών P.O.S. στα μέλη Σελίδα 1 από 6 1. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ 1.1. ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ PANATHINAIKOS F.C. VISA

Α. ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ PANATHINAIKOS F.C. VISA ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ- ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ PANATHINAIKOS F.C. VISA Α. ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ PANATHINAIKOS F.C. VISA 1. Η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ. Αριστείδου 3, 105.59 Αθήνα.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ. Αριστείδου 3, 105.59 Αθήνα. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Αριστείδου 3, 105.59 Αθήνα Επικοινωνία : Ανδρέας Γκότζης, Τηλ.: 210-3294203 1 / 18 Αθηνά Κάρμη, Τηλ.: 210-3704846

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ. Προσφορά Συνεργασίας

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ. Προσφορά Συνεργασίας ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Προσφορά Συνεργασίας Περιεχόμενα Καθημερινές Συναλλαγές Τερματικά Αποδοχής Καρτών (POS) 2 Καθημερινές Συναλλαγές Ηλεκτρονικό πακέτο Οι βραβευμένες υπηρεσίες της Τράπεζάς μας, σας

Διαβάστε περισσότερα

Ότι θες να μάθεις, να συγκρίνεις ώστε να επιλέξεις πιο πρόγραμμα τακτικών επιβατών σου ταιριάζει.

Ότι θες να μάθεις, να συγκρίνεις ώστε να επιλέξεις πιο πρόγραμμα τακτικών επιβατών σου ταιριάζει. Miles & Bonus VS Travelair Club Ότι θες να μάθεις, να συγκρίνεις ώστε να επιλέξεις πιο πρόγραμμα τακτικών επιβατών σου ταιριάζει. Περιγραφή: Miles&Bonus Είναι το πρόγραμμα τακτικών επιβατών (ffp) της αεροπορίας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ. Προσφορά Συνεργασίας

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ. Προσφορά Συνεργασίας ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Προσφορά Συνεργασίας Περιεχόμενα Καθημερινές Συναλλαγές Τερματικά Αποδοχής Καρτών (POS) 2 Καθημερινές Συναλλαγές Ηλεκτρονικό πακέτο Οι βραβευμένες υπηρεσίες της Τράπεζάς μας, σας

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Τερματικών Αποδοχής Καρτών (POS) Για τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας

Προσφορά Τερματικών Αποδοχής Καρτών (POS) Για τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Τερματικών Αποδοχής Καρτών (POS) Για τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Μάρτιος 2017 για την προμήθεια τερματικών P.O.S. στα μέλη Σελίδα 1 από 8 Πίνακας περιεχομένων 1.1. ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΡΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

πολλαπλές κατηγορίες δώρο Νέοι και οικογένειες εταιρικά προνόμια

πολλαπλές κατηγορίες δώρο Νέοι και οικογένειες εταιρικά προνόμια Μέλη Γιατί να γίνω μέλος; Γίνε κομμάτι της ζωής του Μουσείου Μπενάκη και διεκδίκησε προνόμια που σου αναλογούν. Γίνε τώρα μέλος και η ενεργή συμμετοχή σου θα αποκτήσει νόημα μέσα από μια μοναδική μουσειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ Stars ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ VISA ΑΠΟ ΤΗΝ HSBC / HSBC Advance / HSBC Premier / U Start!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ Stars ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ VISA ΑΠΟ ΤΗΝ HSBC / HSBC Advance / HSBC Premier / U Start! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ Stars ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ VISA ΑΠΟ ΤΗΝ HSBC / HSBC Advance / HSBC Premier / U Start! ΑΠΟ ΤΗΝ HSBC Η HSBC Bank plc, Ελλάδος προσφέρει το πρόγραμμα Επιβράβευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Το πρόγραμμα «NEON ENERGY MEMBER s CARD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ» της εταιρείας ΡΑΜΠΙΛΛΙΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αποκλειστική Προωθητική Ενέργεια: Για τους εργαζομένους του «Ελληνικού Σωματείου για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων - HFMA»

Αποκλειστική Προωθητική Ενέργεια: Για τους εργαζομένους του «Ελληνικού Σωματείου για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων - HFMA» Αποκλειστική Προωθητική Ενέργεια: Για τους εργαζομένους του «Ελληνικού Σωματείου για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων - HFMA» Σεπτέμβριος 2018 Εισαγωγή Ο Όμιλος ΗΡΩΝ, καθετοποιημένος παραγωγός

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές για POS από τις Τράπεζες στον ΙΣΡόδου ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΕΘΝΙΚΗ

Προσφορές για POS από τις Τράπεζες στον ΙΣΡόδου ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΕΘΝΙΚΗ Προσφορές για POS από τις Τράπεζες στον ΙΣΡόδου ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ALPHA BANK EUROBANK Από 159 έως 429 + ΦΠΑ αγορά, 2-4 + ΦΠΑ μηνιαίο κόστος. Ελάχιστη διάρκεια παροχής υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

OUR TEAM OUR HISTORY OUR PRIDE

OUR TEAM OUR HISTORY OUR PRIDE OUR TEAM OUR HISTORY OUR PRIDE Η ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ! Ο ΕΙΣΙΤΗΡΙΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ - 4 ΙΟΥΛΙΟΥ Ανανεώσεις περσινών διαρκείας Νέες αγορές στις διαθέσιμες θέσεις 8 ΙΟΥΛΙΟΥ - 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS)

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Φιλελλήνων 13, 41222 Λάρισα 2410.532330, 2410.532356 e-mail: esl@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1. Η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. (εφεξής η «Τράπεζα») διοργανώνει τρείς (3) κληρώσεις (εφεξής «Κλήρωση Α», «Κλήρωση Β» και «Κλήρωση Γ» και από κοινού «οι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ - 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΚΠΤΩΣΗ 3ΕΤΙΑΣ 10.

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ - 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΚΠΤΩΣΗ 3ΕΤΙΑΣ 10. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2017-2018 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ - 15 ΙΟΥΛΙΟΥ Ανανεώσεις περσινών διαρκείας Νέες αγορές στις διαθέσιμες θέσεις 20 ΙΟΥΛΙΟΥ - 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «DISNEYLAND BONUS MASTERCARD»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «DISNEYLAND BONUS MASTERCARD» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «DISNEYLAND BONUS MASTERCARD» H Τράπεζα ALPHA BANK A.Ε. (εφεξής Τράπεζα), διοργανώνει Προωθητική Ενέργεια (εφεξής «Προωθητική Ενέργεια») για τους κατόχους καρτών

Διαβάστε περισσότερα

EΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

EΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...«ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!» ΕΚΠΤΩΣΗ 3ΕΤΙΑΣ -Το «Πάντα εδώ!» είναι το σλόγκαν της καμπάνιας της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την περίοδο 2016-17. -Το «Πάντα εδώ!» συμβολίζει τη διαχρονική

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού H Τράπεζα ALPHA BANK A.Ε., ως μέλος της Visa Europe, σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία «DDB Α.Ε. Όμιλος Επικοινωνίας και

Όροι Διαγωνισμού H Τράπεζα ALPHA BANK A.Ε., ως μέλος της Visa Europe, σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία «DDB Α.Ε. Όμιλος Επικοινωνίας και Όροι Διαγωνισμού H Τράπεζα ALPHA BANK A.Ε., ως μέλος της Visa Europe, σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία «DDB Α.Ε. Όμιλος Επικοινωνίας και Παροχής Υπηρεσιών», με διακριτικό τίτλο TRIBAL DDB AE και

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική Παρουσίαση του Πλαισίου Συνεργασίας

Αναλυτική Παρουσίαση του Πλαισίου Συνεργασίας ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ Υπόψη κ. Π. Λυμπερίδη, Προέδρου Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS και κέρδισε κάρτα διαρκείας της ΠΑΕ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ»

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS και κέρδισε κάρτα διαρκείας της ΠΑΕ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ» OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS και κέρδισε κάρτα διαρκείας της ΠΑΕ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ» Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, που εδρεύει στην οδό Κόνιαρη 45, διοργανώνει από 12/08/2013 έως και 20/09/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ. Οι φίλοι μάς στηρίζουν ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Όπερα Συναυλίες Χορός Θέατρο Εκθέσεις Διαλέξεις Εκπαιδευτικά προγράμματα

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ. Οι φίλοι μάς στηρίζουν ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Όπερα Συναυλίες Χορός Θέατρο Εκθέσεις Διαλέξεις Εκπαιδευτικά προγράμματα ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ Οι φίλοι μάς στηρίζουν ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Όπερα Συναυλίες Χορός Θέατρο Εκθέσεις Διαλέξεις Εκπαιδευτικά προγράμματα ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ Γίνετε Φίλοι του Μεγάρου σήμερα! Επιλέξτε τη συνδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS)

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ Σεβαστουπόλεως 113,115 26, Αθήνα Υπόψη κας Αγγελικής Κώνστα Αθήνα, 2 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS)

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Πειραιώς 134 & Αγαθήμερου 118 54, Αθήνα Υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας και σχετικά με την προσφορά που σας έχουμε στείλει, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας και σχετικά με την προσφορά που σας έχουμε στείλει, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής: Καλημέρα σας, Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας και σχετικά με την προσφορά που σας έχουμε στείλει, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής: Η προσφορά απευθύνεται και σε ήδη πελάτες της ΗΡΩΝ που είναι στελέχη

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο πληροφόρησης περί τελών

Δελτίο πληροφόρησης περί τελών Δελτίο πληροφόρησης περί τελών Όνομα του παρόχου πληρωμών: Τράπεζα Κύπρου Δ.Ε. Λτδ Όνομα του : Τρεχούμενος με όριο (για πελάτες IBU) Ημερομηνία: 01/02/2019 Το παρόν έγγραφο σας ενημερώνει σχετικά με τα

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Αποδοχής Συναλλαγών με Κάρτες Πληρωμών σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς

Υπηρεσίες Αποδοχής Συναλλαγών με Κάρτες Πληρωμών σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς Υπηρεσίες Αποδοχής Συναλλαγών με Κάρτες Πληρωμών σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή η εταιρεία Η Εταιρεία Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή H WATT AND VOLT Α.Ε. είναι ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας και ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS)

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κριτοβουλίδου 19 712 01, Ηράκλειο Κρήτης Υπόψη κ. Βαβουρανάκη Χ., Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική κάρτα Προβολή της επωνυμίας της εταιρείας στον διαδικτυακό τόπο του Μουσείου Μπενάκη και στο ετήσιο περιοδικό Μουσείο Μπενάκη Ειδικές τιμές

Εταιρική κάρτα Προβολή της επωνυμίας της εταιρείας στον διαδικτυακό τόπο του Μουσείου Μπενάκη και στο ετήσιο περιοδικό Μουσείο Μπενάκη Ειδικές τιμές Εταιρικά Μέλη Τι κερδίζω; ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΜΕΛΟΣ 5.000 Εταιρική κάρτα Προβολή της επωνυμίας της εταιρείας στον διαδικτυακό τόπο Μπενάκη και στο ετήσιο περιοδικό Μουσείο Μπενάκη Ειδικές τιμές για εταιρικά δώρα,

Διαβάστε περισσότερα

1. Χαρακτηριστικά Προγράμματος LOYALTY. 2.Εγγραφή και χαρακτηριστικά κάρτας FILOS Loyalty

1. Χαρακτηριστικά Προγράμματος LOYALTY. 2.Εγγραφή και χαρακτηριστικά κάρτας FILOS Loyalty GIANNOULIS HOTELS AND RESORTS LOYALTY CLUB ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 1. Χαρακτηριστικά Προγράμματος LOYALTY Το πρόγραμμα GIANNOULIS LOYALTY προσφέρεται και διοικείται από την GIANNOULIS HOTELS & RESORTS, για τους πελάτες

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική Παρουσίαση του Πλαισίου Συνεργασίας

Αναλυτική Παρουσίαση του Πλαισίου Συνεργασίας ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΟΛΟΥ Υπόψη κ. Γαιτανη, Προέδρου Αθήνα, 06 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΥΡΑΣ Μόνιμες διαφημιστικές πινακίδες στο επάνω μέρος κάθε θύρας, διαφήμιση στα κυλικεία, τις εισόδους, τους διαδρόμους και τους εξωτερικούς χώρους. ΘΥΡΑ2 (2,5m x 115m)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΠΙΣΝ Γίνοµαι Μέλος του ΚΠΙΣΝ, ανήκω στην οικογένειά του, υποστηρίζω τις δράσεις του!

ΚΠΙΣΝ Γίνοµαι Μέλος του ΚΠΙΣΝ, ανήκω στην οικογένειά του, υποστηρίζω τις δράσεις του! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ ΚΠΙΣΝ Γίνοµαι Μέλος του ΚΠΙΣΝ, ανήκω στην οικογένειά του, υποστηρίζω τις δράσεις του! ΙΣΝ / Γιώργης Γερόλυμπος SNFCC.org/members Γιατί να γίνω Μέλος του ΚΠΙΣΝ; Εξυπηρέτηση Μελών του ΚΠΙΣΝ

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να γίνω Μέλος του ΚΠΙΣΝ;

Γιατί να γίνω Μέλος του ΚΠΙΣΝ; Γιατί να γίνω Μέλος του ΚΠΙΣΝ; Εξυπηρέτηση Μελών του ΚΠΙΣΝ 216 809 1010 ή με email στο members@snfcc.org ΚΠΙΣΝ Λ. Ανδρέα Συγγρού 364 176 74 Καλλιθέα Ωράριο Λειτουργίας Κέντρο Επισκεπτών & Υποδοχή ΚΠΙΣΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτός μπουφές και open bar κατά τη διάρκεια της ημέρας. Live feed με τις πληροφορίες του αγώνα σε τηλεοράσεις και live σχολιασμός

Ανοικτός μπουφές και open bar κατά τη διάρκεια της ημέρας. Live feed με τις πληροφορίες του αγώνα σε τηλεοράσεις και live σχολιασμός Service Park Hospitality Tent 160 τ.μ. ειδικά διαμορφωμένης τέντας εγκατεστημένης σε προνομιακό σημείο στο κέντρο όλης της δράσης, στο Service Park, που φέτος θα βρίσκεται στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ. «Tennis Square powered by MasterCard»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ. «Tennis Square powered by MasterCard» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ «Tennis Square powered by MasterCard» 1. Εγκαταστάσεις Η TENNIS SQUARE είναι ιδιωτική σχολή αντισφαίρισης / Tennis Club που στις εγκαταστάσεις της περιλαμβάνονται: Α. Τέσσερα (4) γήπεδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS)

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Ν. ΠΕΛΛΑΣ Φιλιππου 26, 58200 Έδεσσα, 23810.25121, 23810.22709 e-mail: ospellas2@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Επιβραβεύσεως Bonus. Όροι Συµµετοχής στο Πρόγραµµα

Πρόγραµµα Επιβραβεύσεως Bonus. Όροι Συµµετοχής στο Πρόγραµµα Πρόγραµµα Επιβραβεύσεως Bonus Όροι Συµµετοχής στο Πρόγραµµα 1. Περιγραφή του Προγράµµατος Το Πρόγραµµα Επιβράβευσης BonuS αποτελεί πρόγραµµα επιβράβευσης πελατών χρηστών πιστωτικών καρτών εκδόσεως της

Διαβάστε περισσότερα

PANIONIOS NetWork. Φιλοσοφία Στρατηγική Δομή Οργάνωση

PANIONIOS NetWork. Φιλοσοφία Στρατηγική Δομή Οργάνωση PANIONIOS NetWork Φιλοσοφία Στρατηγική Δομή Οργάνωση Ο «Ιστορικός» και η ιστορία του Πανιώνιος - ένας αθλητικός σύλλογος που ιδρύθηκε στην Σμύρνη το 1890. "Μετανάστευσε" στην Αθήνα το 1922 ύστερα από την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MasterCard «UEFA Champions League Final»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MasterCard «UEFA Champions League Final» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MasterCard «UEFA Champions League Final» 1. Στο Προωθητικό Πρόγραμμα MasterCard «UEFA Champions League Final» (εφεξής το «Πρόγραμμα»), το οποίο διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Road To Salonica Cup ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Road To Salonica Cup ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Road To Salonica Cup 18-19-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία Road To Salonica Cup στην Θεσσαλονίκη. ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ του τουρνουά

Διαβάστε περισσότερα

490947 ABN AMRO ABN VISA CLASSIC 490948 ABN AMRO ABN VISA GOLD 415914 ALPHA BANK ALPHA BANK LIMITED CYPRUS VISA 415915 ALPHA BANK

490947 ABN AMRO ABN VISA CLASSIC 490948 ABN AMRO ABN VISA GOLD 415914 ALPHA BANK ALPHA BANK LIMITED CYPRUS VISA 415915 ALPHA BANK 490947 ABN AMRO ABN VISA 490948 ABN AMRO ABN VISA 415914 LIMITED CYPRUS VISA 415915 LIMITED CYPRUS VISA 418861 ALPHA VISA 2004 450903 ALPHA VISA 2004 PLATINUM 453212 ALPHA VISA 2004 (Alpha Bank) 454320

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard

Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard Το Πρόγραμμα «Alpha Spend and Win» (το «Πρόγραμμα») της Alpha Bank Cyprus Ltd (η «Τράπεζα») ισχύει από την 1 η Ιανουαρίου 2019 έως και την

Διαβάστε περισσότερα

Ζήστε με Visa τη μοναδική εμπειρία. London 2012. των Ολυμπιακών Αγώνων

Ζήστε με Visa τη μοναδική εμπειρία. London 2012. των Ολυμπιακών Αγώνων Ζήστε με Visa τη μοναδική εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων London 2012 Χρησιμοποιήστε κάρτες Visa εκδόσεως Alpha Bank για οποιαδήποτε αγορά σας και κερδίστε. H Visa σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 30/11/2015

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 30/11/2015 1 ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 30/11/2015 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Τιμή γιά 2 ατομα Περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων 8/11 24/11 3794 Επι πλέον παροχές 25/11 3703 26/11 3612 27/11 3520 28/11

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Χορηγικό Πακέτο 1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Α. Πρόγραμμα Εταιρικών Προνομίων Αποκλειστικό δικαίωμα ονομασίας του Πρωταθλήματος. Super League - Μέγας Χορηγός 2015-16

Α. Πρόγραμμα Εταιρικών Προνομίων Αποκλειστικό δικαίωμα ονομασίας του Πρωταθλήματος. Super League - Μέγας Χορηγός 2015-16 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α' - ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΥ Α. Πρόγραμμα Εταιρικών Προνομίων Αποκλειστικό δικαίωμα ονομασίας του Πρωταθλήματος. Super League - Μέγας Χορηγός 2015-16 Σύνθετο λογότυπο του Πρωταθλήματος. Τίτλος:

Διαβάστε περισσότερα

22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Μηχανικών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΖΗΣ» 3-12 Ιουνίου 2016

22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Μηχανικών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΖΗΣ» 3-12 Ιουνίου 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 37, ΦΙΛΟΘΕΗ 152 37, ΤΗΛ.: 210 6853850 & KAVOURI TENNIS CLUB ΑΚΤΗΣ & ΛΗΤΟΥΣ, ΚΑΒΟΥΡΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ,16671, ΤΗΛ.: 210 9670686 Web site: www.kavouritennisclub.gr,

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή η εταιρεία Η Εταιρεία Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΕΤΚΕ) Προσφορά Συνεργασίας

ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΕΤΚΕ) Προσφορά Συνεργασίας ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΕΤΚΕ) Προσφορά Συνεργασίας 5/ 2017 Καθημερινές Συναλλαγές Δωρεάν Ηλεκτρονικό πακέτο Οι βραβευμένες υπηρεσίες της Τράπεζάς μας, σας δίνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Mastercard «UEFA Champions League Group stage games»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Mastercard «UEFA Champions League Group stage games» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Mastercard «UEFA Champions League Group stage games» 1. Στο Προωθητικό Πρόγραμμα Mastercard «UEFA Champions League Group stage games» (εφεξής το «Πρόγραμμα»),

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Πληροφόρησης Τελών

Δελτίο Πληροφόρησης Τελών Δελτίο Πληροφόρησης Τελών Όνομα του παρόχου λογαριασμού πληρωμών: Alpha Bank Cyprus Ltd Όνομα του λογαριασμού: Λογαριασμός Προειδοποίησης 2 Ημερών (Ξένο νόμισμα) Ημερομηνία: 31.10.2018 Το παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή η εταιρεία Η Εταιρεία Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Συναλλαγών: Επιτόκια Καταθέσεων - Χορηγήσεων

Όροι Συναλλαγών: Επιτόκια Καταθέσεων - Χορηγήσεων Όροι Συναλλαγών: Επιτόκια Καταθέσεων - Χορηγήσεων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕΛ. Α. ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ... 1-3 1. ΙΔΙΩΤΩΝ 2. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Β. ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ. 4-13 1. ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ 2. ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Πληροφόρησης Τελών

Δελτίο Πληροφόρησης Τελών Δελτίο Πληροφόρησης Τελών Όνομα του παρόχου λογαριασμού πληρωμών: Alpha Bank Cyprus Ltd Όνομα του λογαριασμού: Λογαριασμός με Όριο (Ξένο νόμισμα) Ημερομηνία: 31.10.2018 Το παρόν έγγραφο σας ενημερώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών.

Διαβάστε περισσότερα

Ε Κ Π Α Ι Δ Ε Υ Σ Η Ν Ο Σ Η Λ Ε Υ Τ Ω Ν Σ Τ Η Χ Ρ Η Σ Η Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Τ Ω Ν

Ε Κ Π Α Ι Δ Ε Υ Σ Η Ν Ο Σ Η Λ Ε Υ Τ Ω Ν Σ Τ Η Χ Ρ Η Σ Η Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Τ Ω Ν ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Τ Ι Τ Λ Ο Σ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ο Σ Ε Κ Π Α Ι Δ Ε Υ Σ Η Ν Ο Σ Η Λ Ε Υ Τ Ω Ν Σ Τ Η Χ Ρ Η Σ Η Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Τ Ω Ν ΑΙΓΑΛΕΩ

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» που θα διαρκέσει από Νοέμβριο 2014 έως και Νοέμβριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ Ξενοδοχείο ALDEMAR Ολυμπία Αγαπητοί Κύριοι, Η εταιρεία μας ERA Ltd έχει αναλάβει την πλήρη διοργάνωση του 47 ου Πανελληνίου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2/5-21/5/17

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2/5-21/5/17 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2/5-21/5/17 To FORTY LOVE TENNIS CLUB σε συνεργασία με το ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Β.Α.Ε.) προκηρύσσει το πρωτάθλημα ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ GRADE 1 σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS)

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΩΝ Βότση 42 261 10, Πάτρα Υπόψη κας Άννας Μαστοράκου,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Mastercard «UEFA Champions League Group stage games»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Mastercard «UEFA Champions League Group stage games» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Mastercard «UEFA Champions League Group stage games» 1. Στο Προωθητικό Πρόγραμμα Mastercard «UEFA Champions League Group stage games» (εφεξής το «Πρόγραμμα»),

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «MASTERCARD UEFA CHAMPIONS LEAGUE»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «MASTERCARD UEFA CHAMPIONS LEAGUE» 1 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «MASTERCARD UEFA CHAMPIONS LEAGUE» H Τράπεζα ALPHA BANK A.Ε. (εφεξής «η Τράπεζα»), με αφορμή τη διεθνή ποδοσφαιρική διοργάνωση της UEFA CHAMPIONS LEAGUE, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «MASTERCARD-INDITEX»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «MASTERCARD-INDITEX» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «MASTERCARD-INDITEX» H Τράπεζα ALPHA BANK A.Ε. (εφεξής Τράπεζα ), ως μέλος της Mastercard, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Όμιλο Inditex (εφεξής Όμιλος ), διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010. Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010 30 ΜΑΪΟΥ - 13 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010. Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010 30 ΜΑΪΟΥ - 13 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010 Ταυτόχρονη διεξαγωγή τουρνουά tennis και beach tennis! Αγώνες δεύτερης ευκαιρίας! Pool Party & Mercedes-Benz Test-Drive! Δώρα για όλους! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Διαβάστε περισσότερα

DOUBLE PLAY CU XCLUSIVE

DOUBLE PLAY CU XCLUSIVE DOUBLE PLAY CU XCLUSIVE DOUBLE PLAY CU XCLUSIVE Όλοι οι φοιτητές με το Double Play CU XCLUSIVE μπορούν να σερφάρουν ασταμάτητα και στο σπίτι με ταχύτητες έως 24Mbps Με 18,15 / μήνα DOUBLE PLAY CU XCLUSIVE

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 27/2/15 15/3/15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES». Το οποίο εντάσσεται στη σειρά OPEN και περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Πληροφόρησης Τελών

Δελτίο Πληροφόρησης Τελών Δελτίο Πληροφόρησης Τελών Όνομα του παρόχου λογαριασμού πληρωμών: Alpha Bank Cyprus Ltd Όνομα του λογαριασμού: Λογαριασμός Τρεχούμενος Alpha 100 (Ευρώ) Ημερομηνία: 04.03.2019 Το παρόν έγγραφο σας ενημερώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2018/19 ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ AΣΤΕΡΙΑ H ΚΟΡΥΦΗ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2018/19 ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ AΣΤΕΡΙΑ H ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2018/19 ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ AΣΤΕΡΙΑ H ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ Εκπτωση 3ετίας 10% 21 ΙΟΥΝΙΟΥ - 7 ΙΟΥΛΙΟΥ Ειδικές εκπτωτικές κατηγορίες Ανανεώσεις περσινών διαρκείας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 29.4.2010 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/ 11080 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ (ΜΗ ΜΕΛΗ)

ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ (ΜΗ ΜΕΛΗ) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ (ΜΗ ΜΕΛΗ) Συµβαλλόµενος Εταιρία (διακριτικός τίτλος): Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Επωνυµία Επιχείρησης: Ιδιοκτήτης ιαχειριστής: ιεύθυνση: Τ.Κ., Πόλη: Τηλέφωνα: Φαξ: Email: Νικ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more Οι παρακάτω όροι διέπουν τη λειτουργία του προγράμματος go4more (εφεξής καλούμενο το «Πρόγραμμα») που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN 2016 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 Χώρος και οργάνωση Έδρα Αττικός Όμιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης, Π. Καλλιγά & Δάφνης, Φιλοθέη Τηλέφωνα 210 6812557, 210 6821726,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ

ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ Τα Trikala BC ξεκίνησαν την πορεία τους στο ελληνικό μπάσκετ ως Αίολος Τρικάλων το 1993. Μετά από μία πολυετή και αξιοπρόσεκτη πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ ο Αίολος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ. Οι όροι συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικά Λαχεία ΑΕ και των Πρακτορείων της ΟΠΑΠ ΑΕ, περιγράφονται αναλυτικά στη σχετική σύμβαση συνεργασίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΟΙ ΜΕ ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΟΙ ΜΕ ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Προς τα Σωµατεία Μέλη της ΕΟΙ Μαρκόπουλο, 3 εκεµβρίου 2013 Αρ. πρωτ. 585 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΟΙ ΜΕ ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Με ευχαρίστηση σας ενηµερώνουµε ότι ανανεώθηκε η συνεργασία της ΕΟΙ

Διαβάστε περισσότερα