ΚΡΑΚΟΒΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ & ΕΥΡΩΠΗ TOUR OPERATOR

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΡΑΚΟΒΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ & ΕΥΡΩΠΗ TOUR OPERATOR"

Transcript

1 ΚΡΑΚΟΒΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ & ΕΥΡΩΠΗ TOUR OPERATOR Ul. Grodzka Κρακοβία Πολωνία τηλ./fax κιν ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΟΔΗΓΟΙ SPA, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

2 ΠΟΛΩΝΙΑ Κρακοβία Βαρσοβία Γκντανσκ Βρότσλαβ Αουσβιτς Μπίρκεναου Τσεχία Ουγγαρία Σλοβακία Λεττονία Λιθουανία Εσθονία Φινλανδία Αυστρία Γερμανία Ρωσία Εκδρομές και Προσκυνηματικά Ταξίδια

3 ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΣΘΟΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΛΕΤΤΟΝΙΑ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ ΒΟΣΝΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΚΟΣΟΒΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Αγαπητοί Φίλοι και Ταξιδιωτικοί Συνεργάτες Καλωσορίσατε στο τελευταίο φυλλάδιο, του ταξιδιωτικού γραφείου μας Ernesto Travel, το οποίο είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών μας που αναλαμβάνονται ειδικά για εσάς. Εδώ θα βρείτε ιδανικούς προορισμούς είτε για τις διακοπές σας, είτε για προσκυνηματικά ταξίδια, σχολικές εκδρομές, εκδηλώσεις, διακοπές στην πόλη, συναντήσεις και συνέδρια. Η ομάδα του Ερνέστο Travel είναι μια ομάδα 12 ανθρώπων που είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για να έχετε μια ασφαλή και αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία εντός της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Προσφέρουμε ένα συνδυασμό όμορφων μεσαιωνικών πόλεων, με την νεωτερικότητα και την ενέργεια χαρακτηριστική για αυτό το μέρος της Ευρώπης. Όλα αυτά σε προσιτές τιμές, με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, νόστιμα φαγητά, καινούργια λεωφορεία και υπέροχα ξενοδοχεία.

4 Ξενοδοχεία Η Κεντρική Ευρώπη διακρίνεται από τα σύγχρονα ξενοδοχεία της, που τα περισσότερα έχουν πρόσφατα κατασκευαστεί. Συνεργαζόμαστε με μια ομάδα εξακριβωμένων ξενοδοχείων σε διάφορες πόλεις. Ελέγχουμε την ποιότητα τους και η ανατροφοδότηση των πελατών μας είναι πολύ αξιόλογη για μας. Προσφέρουμε μια σειρά τριών, τεσσάρων και πέντε αστέρων ξενοδοχεία. Εστιατόρια Κατά τη γνώμη μας, δεν μπορείτε να πείτε άμα είστε ικανοποιημένοι με τα ταξίδια σας, αν δεν τρώτε καλά. Όλοι οι πελάτες μας μοιράζονται τις απόψεις μας, και γι 'αυτούς ετοιμάζουμε ειδικά παραδοσιακά τοπικά φαγητά σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Από την εμπειρία μας γνωρίζουμε ότι η καλύτερη επιλογή είναι να τρώτε αρκετά και να τρώτε καλά. Μεταφορές Τα πούλμαν και τα μικρά λεωφορεία μας προσφέρουν μεγάλη άνεση. Εδώ και χρόνια εργαζόμαστε με ευγενικούς, έμπειρους οδηγούς, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την απόλυτη ασφάλεια σας. Τα ταξίδια με τους οδηγούς μας είναι πάντα ευχάριστα και φτάνουν πάντα στην ώρα τους.

5 Κρακοβία H Κρακοβία είναι η πατρίδα μου, το μέρος όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. H οικογένεια και οι φίλοι μου προέρχονται από αυτή την πόλη. Πιστεύω ότι η ζωή μου πάντα θα συνδέεται με αυτή την πόλη. Dagmara Nanuś marketing@ernesto-travel.pl Η Κρακοβία είναι ένα υπέροχο μέρος, γεμάτο συναρπαστικές συμβάσεις. Κατά την προετοιμασία των προγράμματών μας, πάντα προσπαθούμε να σας αποκαλύψουμε αυτή την ποικιλία. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε κάτι για την ιστορία αυτής της πόλης, της πόλης των Πολωνών βασιλιάδων η οποία είναι πλούσια σε αρχιτεκτονικούς θησαυρούς και τα μνημεία. Η διατηρημένη μεσαιωνική παλιά πόλη της Κρακοβίας έχει ενταχθεί στον κατάλογο της UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς το Το Jagiellonian University το οποίο ιδρύθηκε το 1364, είναι ένα από το παλαιότερα και τα πιο ψηλά βαθμολογιμένα πανεπιστήμια στην Ευρώπη. Ως αποτέλεσμα, ακόμη και σήμερα η Κρακοβία είναι γνωστή ως μια φοιτητική πόλη, με πάνω από 20 πανεπιστήμια και κολέγια και πάνω από φοιτητές από την Πολωνία και την υπόλοιπη Ευρώπη.

6 Η Ιερή Κρακοβία: Η δεύτερη Ρώμη. Η Κρακοβία συχνά αποκαλείται ως πόλη των χιλίων Εκκλησιών, και από τον 16ο αιώνα έχει ονομαστεί η δεύτερη Ρώμη. Η Κρακοβία διακρίνεται για την αρχαία και σύγχρονη αρχιτεκτονική της. Είναι επίσης ένα μέρος με θρησκευτικό και λατρευτικό ενδιαφέρον για την πλειοψηφία των κατοίκων της. Αυτή την Κρακοβία άφησε το 1978 ο Karol Wojtyla για να γίνει η κεφαλή της Καθολικής Εκκλησίας ως Πάπας Ιωάννης Παύλος Β. Προσκυνητές από όλο τον κόσμο έρχονται για να επισκεφτούν: την Εκκλησία Αγίας Μαρίας με το βωμό του Veit Stoss τον Καθεδρικό ναό Wawel το παράθυρο του πάπα την Εκκλησία του Αρχάγγελου Μιχαήλ την Μόνη Tyniec Το Ιερό του Θείου Ελέους στο Lagiewniki, αφιερωμένο στην Αγία Faustina Kowalska

7 Βιελίτσκα Σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη περιπέτεια! Πάνω από ένα εκατομμύριο τουρίστες από την Πολωνία και άλλες χώρες, κάθε χρόνο επισκέφτονται αυτό το μοναδικό μέρος - το εξαιρετικό αλατωρυχείο το οποίο έχει καταχωρηθεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από το Tomasz Stala cracovia@ernesto-travel.pl Αυτός ο εκπληκτικός υπόγειος κόσμος είναι εντελώς διαφορετικός από τον κόσμο πάνω. Οι λαβύρινθοι, όμορφα επιμελητήρια, λίμνες και τα γλυπτά από αλάτι δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που θα παραμείνει στη μνήμη σας για πολύ καιρό. ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ Κατά το προσκύνημα στην Wieliczka Salt Mine, έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε εξαιρετικά αξιοθέατα: θαυμάσια ξωκλήσια, ιερά γλυπτά φτιαγμένα από αλάτι, επιμελητήρια, αίθουσες και διαδρόμους από αλάτι. Το πιο σημαντικό μέρος της επίσκεψής σας θα είναι το θαυμάσιο παρεκκλήσι της Αγίας Kingas, με βωμό φτιαγμένο από αλάτι. Στο εκκλησάκι θα δείτε επίσης ένα αντίγραφο του Μυστικού Δείπνου Leonardo da Vinvi σκαλισμένο στο αλάτι. Αν η ομάδα σας συνοδεύεται από έναν ιερέα, είναι δυνατόν να τελειώσει το προσκύνημά σας με Θεία Λειτουργία.

8 ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ Απολαύστε το! Είστε σε διακοπές! Φαγητό, ποτό, μουσική και χορός- σας περιμένει μια μεγάλη ευκαιρία για να διασκεδάσετε και να ανακαλύψετε τον πολιτισμό και την ιστορία της Κρακοβίας. Krakowiak - είναι ένας λαϊκός χορός από την Κρακοβία από τον 17ο αιώνα και ένα από τα σύμβολα της Πολωνίας. Η Κρακοβία έχει πολούς γνωστούς μύθους π.χ. για τον Δράκο από το Κάστρο Βάβελ και το Lajkonik. Υπάρχουν και άλλα σύμβολα της πόλης, όπως τα obwarzanki (παραδοσιακά κουλούρια), οι κόκκινες χάντρες, το κεχριμπάρι, τα άλογα και οι παραδοσιακές άμαξες στην κεντρική πλατεία, οι πολύχρωμες παρελάσεις των φοιτητών, και η Χριστουγεννιάτικη σκηνή, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το Υπάρχουν πολλά περισσότερα σύμβολα, και εξακολουθούν να εμφανίζονται νέα, επειδή η Κρακοβία είναι μια πόλη γεμάτη ιστορία και πολιτισμό.

9 Άουσβιτς Μπίρκεναου Dominika Krzych To στρατόπεδο Άουσβιτς Μπίρκεναου είναι σύμβολο του τρόμου, της σκληρότητας και της ανθρωποκτονίας του 20ου αιώνα. Ήταν το μεγαλύτερο στρατόπεδο εξόντωσης που ιδρύθηκε από Γερμανούς στρατιώτες στη δεκαετία του Στην αρχή υποτίθεται ότι ήταν ένα από τα πολλά στρατόπεδα εργασίας που δημιουργήθηκαν εκείνη την εποχή. Ωστόσο, μετά το 1942, έγινε ένα μέρος της λεγόμενης Τελικής Λύσης: ένα σχέδιο για να εξοντώσουν τους ανθρώπους της εβραϊκής καταγωγής που ζουν σ αυτό το μέρος κάτω από τη ναζιστική κατοχή. Είναι αδύνατο να εκτιμηθεί ο ακριβής αριθμός των θυμάτων, γιατί έχουν καταστραφεί σχεδόν όλα τα έγγραφα και τα υπόλοιπα ελήφθηκαν από τους στρατιώτες. Παρ 'όλα αυτά, ο αριθμός των θυμάτων υπολογίζεται σε 1,5 εκατομμύρια. Μετά τον πόλεμο, το στρατόπεδο είχε μετατραπεί σε μουσείο. Είναι στον κατάλογο της UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς το 1979 ως σύμβολο του φανατισμού, εθνικισμού και του ρατσισμού.

10 Kazimierz Το Kazimierz είναι μια εβραϊκή συνοικία της Κρακοβίας, τέλεια διατηρημένη και γεμάτη ιστορία και πολιτισμό. Για πολλά χρόνια ήταν το κέντρο της εβραϊκής κοινωνίας και της θρησκευτικής ζωής της, μέχρι την απέλαση της εβραϊκής κοινωνίας κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής. Θα μαγευτείτε από την ατμόσφαιρα αυτού του τόπου, στον οποίο μπορείτε να συναντήσετε συναγωγές και ίχνη ζωής του εβραϊκού λαού. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να επισκεφθείτε γκαλερί με τοπικούς καλλιτέχνες και πολύχρωμα παζάρια. Το βράδυ τα μπαρ και εστιατόρια είναι γεμάτα από φοιτητές, καλλιτέχνες και τους λάτρεις της μουσικής. Σας προσκαλούμε σε μια klezmer μουσική συναυλία, ώστε να μπορείτε να ζήσετε ακόμα πιο έντονα την μοναδική ατμόσφαιρα αυτής της περιοχής.

11 fot. Giulio Napolitano Ακολουθώντας τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β. Ακολουθώντας τα βήματα του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β, θα επισκεφθούμε τα μέρη, όπως Βαντοβίτσε, Κρακοβία, Λαγκιεβνίκι, Καλβάρια Ζεβζιντόβσκα και Τσενστοχόβα, για να ανακαλύψετε όλα όσα είναι συνδεδεμένα με τη ζωή του Πάπα από τη γέννησή του.

12 ΟΥΑΓΚΙΕΒΝΙΚΙ Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β επισκέφτηκε το Ιερό του Θείου Ελέους το 2002, στο οποίο είναι η εικόνα του Ελεήμονος Ιησού και τα λείψανα της Αγίας Φαουστίνας. Το Ιερό επισκέφτηκαν προσκυνητές από 89 διαφορετικές χώρες, και είναι το μοναδικό Ιερό που επισκέφθηκαν τόσες πολλές εθνικότητες. ΒΑΝΤΟΒΙΤΣΕ Το Βαντοβίτσε είναι η γενέτειρα του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β, όπου ξεκίνησαν όλα, η μικρή πόλη όπου θα αρχίσετε να ακολουθήτε τα χνάρια του μεγάλου αυτού πάπα. Το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Karol Wojtyla έχει μετατραπεί σε μουσείο το οποίο παρουσιάζει τη ζωή του και τον παπισμό του. ΤΣΕΝΣΤΟΧΟΒΑ Το Ιερό στην Τσενστοχόβα με την εικόνα της Μαύρης Μαντόνας, είναι ένα από τα κυριότερα μέρη στο δρομολόγιο ενός προσκυνητή στην Πολωνία. Κάθε χρόνο, 4 εκατομμύρια προσκυνητές πάνε με τα πόδια στην Τσενστοχόβα, λαμβάνοντας μέρος σε ένα παραδοσιακό προσκύνημα, που χρονολογείται από τους μεσαιωνικούς χρόνους. Ernest Mirosław ernesto@ernesto-travel.pl

13 Διακοπές στην πόλη Θα θέλατε να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο στο κέντρο μιας όμορφης πόλης; Μπορούμε να σας προσφέρουμε ταξίδια σε πόλεις της Πολωνίας, καθώς και άλλες πόλεις της Κεντρικής Ευρώπης. Επισκεφτείτε την Κρακοβία, μια θαυμάσια πόλη της τέχνης και του πολιτισμού. Την Βαρσοβία,την πρωτεύουσα της Πολωνίας, όπου θα συναντήσετε νεωτερικότητα και την ιστορία. Το πανέμορφο Γκντανσκ στη Βαλτική Θάλασσα ή το Βρότσλαβ, που συχνά αναφέρεται ως Βενετία του Βορρά. Μπορείτε να αποφασίσετε να επισκεφθείτε μία από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως το Ταλίν στην Εσθονία, τη Ρίγα της Λετονίας, ή το Βίλνιους της Λιθουανίας. Σας περιμένουν επίσης η Πράγα, η Βιέννη και η Βουδαπέστη. Αυτά τα μέρη είναι τόσο γνώστα που δεν χρειάζεται να διαφημίζονται. Όποιο και αν αποφασίσετε να επισκεφθείτε, θα δείτε ενδιαφέροντα αξιοθέατα και μνημεία, θα χαλαρώσετε και θα φάτε καλά

14 Σχολικά ταξίδια! Καλή διασκέδαση, ταξίδια και εκπαίδευση την ίδια στιγμή με το Ernesto Travel! Η εκπαίδευση μέσω των ταξιδιών παρέχει πολλά οφέλη. Ανακαλύπτετε τον κόσμο και διαφορετικούς πολιτισμούς, μαθαίνοντας για την ιστορία και την τέχνη. Τα ταξίδια συνδέονται θεματικά με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και περιλαμβάνουν: Άουσβιτς, Καζίμιεζ (η πρώην εβραϊκή συνοικία), την Κρακοβία και το Γκέτο, το Γκέτο της Βαρσοβίας, το Βερολίνο, το Sachsenhausenm, την Πράγα και άλλους προορισμούς που μπορούν να συμπληρώσουν το πρόγραμμα της διδασκαλίας σας. Dagmara Nanuś

15 Επαγγελματικά ταξίδια και εκδηλώσεις Σήμερα, όλο και περισσότερες εταιρείες αποφασίζουν να συμμετάσχουν σε εταιρικές εκδηλώσεις και ταξίδια. Εμείς στο Ernesto Travel καταλαβαίνουμε της ανάγκες σας και γιαυτό οργανώνουμε εταιρικές εκδηλώσεις για τους πελάτες σας, τους συνεργάτες και το προσωπικό σας - στην Πολωνία ή οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη. Κρατώντας στο μυαλό όλες τις ανάγκες σας, θα δημιουργήσουμε την πιο ικανοποιητική και αξέχαστη εκδήλωση, συνέδριο ή ταξίδι που θα φέρει μελλοντικά οφέλη για την εταιρεία σας.

16 Σπα Χαλαρώστε και αφιερώστε λίγο χρόνο μόνο στον εαυτό σας! Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε, προσφέρουμε επίσης θέρετρα σπα. Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται σε βολική τοποθεσία στο κέντρο των πόλεων ή στα προάστια με πολύ πράσινο, ηρεμία και γαλήνη. Όλα τα θέρετρα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εξαιρετικές θεραπείες. Οδοντιατρική Υψηλή ποιότητα και χαμηλές τιμές! Επαγγελματική οδοντίατροι με καλά εξοπλισμένα ιατρεία μπορούν να φροντίσουν τα δόντια σας, ενώ εσείς βρίσκεστε στις διακοπές. Όλο το οδοντιατρικό προσωπικό μας μιλάει Αγγλικά.

17 Ζακοπάνε Τα βουνά Τάτρι, τα οποία είναι γνωστά για τις εξαιρετικές φυσικές ιδιοτητές τους, είναι το πιο γραφικό μέρος στην Πολωνία. Οι κορυφές τους είναι οι μεγαλύτερες και το ωραιότερες της χώρας. Έχουν πολλές ορεινές κορυφογραμμές και γι' αυτό είναι ιδανικά για πεζοπορία. Το Ζακοπάνε βρίσκεται στους πρόποδες των Τατρα και συχνά αποκαλούνται ως χειμερινή πρωτεύουσα της Πολωνίας. Είναι γνώστη ως μια πόλη των καλλιτεχνών, με πολιτιστικές εκδηλώσεις και συναυλίες. Η πόλη αυτή προσελκύει όλους όσους ψάχνουν για ένα μέρος που θέλουν να δουλέψουν και να ζήσουν κόντα στην φύση. Η παράδοση εκεί είναι ακόμα ζωντανή: οι άνθρωποι εξακολουθούν να κατοικούν σε ξύλινα σπίτια, οι άνδρες δουλεύουν σαν βοσκοί και οι γυναίκες ασχολούνται με το πλέξιμο. Στα σπίτια τους οι άνθρωποι μιλούν την τοπική διάλεκτο, και στης θρησκευτικές περιστάσεις φορούν την παραδοσιακή στολή. Ο πεζόδρομος Krupowki είναι το εμπορικό κέντρο της πόλης με τοπικά προϊόντα, π.χ. oscypek (πρόβειο τυρί), ρούχα, γάντια, κασκόλ και καπέλα από καθαρό μαλλί. Μία από τις μεγαλύτερες περιπέτειες στα βουνά - μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία - είναι ο ποταμός Δούναβης που ρέει μέσα από τις κοιλάδες των βουνών Πιένινι. Το ταξίδι στον Δούναβη θα είναι πάνω σε παραδοσιακές βάρκες (σχεδίες), οι οποίες οδηγούνται από έμπειρους τεχνίτες.

18 Μαζούρι Η περιοχή Μαζούρι, μαζί με τα Εθνικά Πάρκα του Βορρά, είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου - και αυτό είναι επίσημο! Είναι γνωστό το γεγονός ότι στο διαγωνισμό για τα Νέα Επτά Θαύματα του Κόσμου, τα Μαζούρι βαθμολογήθηκαν ως ένα από τα 28 πιο όμορφα μέρη στον κόσμο, γνωστό για τις λίμνες και τα ποτάμια. Τα Μαζούρι βρίσκονται στο βόρειο-ανατολικό μέρος της χώρας. Εδώ και χρόνια η περιοχή αυτή πάντα παρουσιάζε ενδιαφέρον τόσο για την Πολωνία και για τη Γερμανία. Χαρακτηρίζεται από μια πλούσια ποικιλία χλωρίδας και πανίδας και πολλές λίμνες οι οποίες καλύπτουν μια τεράστια επιφάνεια της περιοχής. Αυτός ο φυσικός πολωνικός θησαυρός αποτελείται από μικρές, μεσαίες και τεράστιες λίμνες, φυσικά πάρκα, ποτάμια και τεράστιους ευρωπαϊκούς βίζονες. Αυτά κάνουν την περιοχή Μαζούρι ένα παράδεισο για όσους είναι ενθουσιασμένοι με την ομορφιά του φυσικού κόσμου. Karolina Jachymczyk it@ernesto-travel.pl

19 Mάλμπορκ Το γοτθικό κάστρο του Malbork, βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Nogat, λίγα χιλιόμετρα από το Γκντανσκ, είναι γνωστό για τους τεράστιους πύργους από τούβλα. Χτίστηκε το 1300 από Τεύτονες Ιππότες οι οποίοι, για πάνω από 150 χρόνια, κυβέρνησαν την ακτή της Βαλτικής Θάλασσας. Αυτό το κάστρο είναι το μεγαλύτερο χτισμένο με τούβλα στην Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα κάστρα στον κόσμο. Παρά τα θυελλώδη ιστορικά γεγονότα, το κάστρο έχει διατηρήσει τη γοητεία του και κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες τουρίστες.

20 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ; SHANGHAI; ΟΧΙ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΡΣΟΒΙΑ! Μια πόλη με μεγάλη γοητεία και μοναδική, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Η Βαρσοβία διαθέτει σύγχρονους ουρανοξύστες, ευρύχωρα πάρκα και τεράστια καταστήματα. Αυτή είναι η σύγχρονη Βαρσοβία, μια πόλη που, καταστράφηκε ολοσχερώς κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ανοικοδομήθηκε χάρη των προσπάθειων του πολωνικού έθνους ο οποίος πάντα υπερασπίζεται τις ρίζες του. Ενώ περπατάτε στους μεγάλους δρόμους της, μπορείτε ακόμα να αισθανθείτε την ατμόσφαιρα της πόλης μετά τον πόλεμο. Σήμερα, η Βαρσοβία είναι η πρωτεύουσα της Πολωνίας και η μεγαλύτερη πόλη της. Είναι επίσης το κύριο εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο της χώρας. Γκντάνσκ Το Γκντάνσκ ήταν μια από τις πλουσιότερες πόλεις της Ευρώπης στον 17ο αιώνα. Έχει χίλια χρόνια ιστορίας- τότε ήταν μία από τις πιο σημαντικές πόλεις στην Χανσεατική Ένωση, μια ένωση των πόλεων που είχαν το μονοπώλιο στο εμπόριο στη Βαλτική Θάλασσα και καλύπτε ένα μεγάλο μέρος της Βόρειας Ευρώπης. Przemysław Gądek Ο Λεχ Βαλέσα αργότερα ο Πρόεδρος της Πολωνίας, αντιτίθεται εδώ στο κομμουνιστικό πολίτευμα, και αυτό οδήγησε στην πτώση του καθεστώτος και στο τέλος την εισαγωγή της δημοκρατίας στην Πολωνία, αλλάζοντας την ιστορία της Ευρώπης. Σήμερα το Γκντανσκ είναι μια πολύ σύγχρονη πόλη, αλλά και γεμάτη δρόμους και πλατείες. Ένας από τους θησαυρούς του είναι το κεχριμπάρι, επίσης γνωστό ως πολωνικό χρυσό.

21 Dagmara Nanuś Λιθουανία Η Λιθουανία είναι γνωστή για τις αμμώδεις παραλίες, χρυσό κεχριμπάρι και λεπτό λινάρι. Η ζωή εδώ, μεταξύ των φωλιών των πελαργών και τα καταπράσινα δάση, είναι αργή και ήρεμη. Το Βίλνιους, η πρωτεύουσα της χώρας είναι ένα από τα ομορφότερα παραδείγματα του στυλ μπαρόκ, όπου σε κάθε τετράγωνο θα συναντήσετε ένα πραγματικό παράδειγμα αυτής της περιόδου. Λετονία Στην Λετονία ακούγεται η μουσική από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η αγάπη στο τραγούδι είναι αυτό που χαρακτηρίζει τους κατοίκους της Λετονίας. Η παλιά πόλη Ρίγα είναι πάντα γεμάτη ζωή, όπου θα ακούσετε όχι μόνο παραδοσιακή μουσική, αλλά και σύγχρονες μελωδίες και ρυθμούς.

22 Εσθονία Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα χαθείτε στην Εσθονία- εδώ το WI-FI καλύπτει το 95% της χώρας. Γι' αυτό δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι το Skype εφευρέθηκε εδώ. Η χώρα είναι επίσης γνωστή για δεκάδες λίμνες, τεράστια δάση και τα νησιά της. Κατά την επίσκεψη στο Ταλίν, την πρωτεύουσα της Εσθονίας, κάντε μια βόλτα στους δρόμους της παλιάς πόλης και θα βρεθείτε στο μεσαίωνα. Η καρδιά της πόλης είναι η πλατεία της αγοράς, όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1441 ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Φινλανδία Η Φινλανδία αποτελεί ένα σύνορο μεταξύ της σκανδιναβικής σκληρότητας και τη ζωτικότητας της Βαλτικής. Θα σας μαγέψει το Ελσίνκι, η μνημειακή αρχιτεκτονική του και η νόστιμη κουζίνα η οποία κυριαρχείται από το σολομό και τα μούρα. Οι τουρίστες είναι συνήθως γοητευμένοι με τη φινλανδική γλώσσα, η οποία είναι η πιο δύσκολη στην Ευρώπη.

23 Βουδαπέστη Μία από τις ομορφότερες πρωτεύουσες της κεντρικής Ευρώπης. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η πόλη κυριαρχείται από το θαυμάσιο νεο-γοτθικό Κοινοβούλιο, ενώ το βράδυ λάμπει με χίλια φώτα που αντανακλώνται στον ποταμό Δούναβη. Ernest Mirosław Η Βουδαπέστη, καθώς και όλη η Ουγγαρία, είναι γνωστή για την εξαιρετική κουζίνα, το κρασί, το τραγούδι και τον χορό στο ρυθμό του Csardas - τον παραδοσιακό λαϊκό χορό.

24 Πράγα Δεν μπορείτε να επισκεφθείτε την Ευρώπη, χωρίς να δείτε αυτή την ιστορική πόλη, διάσημη σε όλο τον κόσμο. Η Πράγα είναι ιδιαίτερα σημαντική για αυτή την περιοχή. Έχει τη δική της ξεχωριστή ατμόσφαιρα, είναι μια πόλη με τα χίλια πρόσωπα, που διακρίνεται από πολλούς αρχιτεκτονικούς ρυθμούς. Ένας τουρίστας πρέπει να επισκέφτει μεταξύ άλλων την Γέφυρα του Καρόλου, η οποία ενώνει την Παλιά Πόλη με τη καινούργια συνοικία, το κάστρο της Πράγας και τα περίχωρά της και το Little Quarter.

25 Dagmara Trojan Γερμανία Η Γερμανία είναι η χώρα της μπύρας, όμως έχει και πολλά εντυπωσιακά μνημεία. Τον Οκτώβριο γίνετε εδώ το περίφημο Octoberfest, το φεστιβάλ με την μπύρα και τα λουκάνικα. Το χειμώνα, μπορείτε να επισκεφθείτε τη Νυρεμβέργη και τα Χριστούγεννα την αγορά της, που είναι η παλαιότερη στην Ευρώπη. Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε μέρη θρησκευτικού ενδιαφέροντος, όπως το Altoetting ή το Schonstatt. Στο Ulm βρίσκεται η ψηλότερη εκκλησία στον κόσμο. Το καμπαναριό του είναι πάνω από 162 μέτρα ψηλό και γενικός έχει 768 μέτρα. Η πρωτεύουσα το Βερολίνο, συμβολίζεται από την Πύλη του Βρανδεμβούργου και το Τείχος του Βερολίνου. Η πόλη διαθέτει πολλά θέατρα, όπερες και μουσεία. Ένα άλλο σύμβολο της πόλης είναι το Red City Hall, που χτίστηκε το Από το Βερολίνο, μπορείτε να πάτε στο Πότσνταμ και να επισκεφθείτε την όμορφη Sanssouci Palace, που περιβάλλεται από μεγάλο κήπο και αμπέλια. Ο καθεδρικός ναό της Κολωνίας είναι ένα Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στη Γερμανία, που χτίστηκε το Και δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την Βαυαρίας με τα παραμυθένια κάστρα της. Ένα από τα πιο γνώστα κτίρια στη χώρα είναι το κάστρο Neuschwanstein, που βρίσκεται δύο ώρες με το λεωφορείο από το Μόναχο. Αυτή ήταν η έμπνευση του Walt Disney για τα κάστρα του στην Disneyland και το διάσημο λογότυπο της εταιρείας.

26 Αυστρία Μια καταπληκτική χώρα στο κέντρο της Ευρώπης. Η Αυστρία, με τα μαγευτικά τοπία της, τα ιστορικά μνημεία, την τέχνη, και τη νόστιμη κουζίνα, είναι ένας ιδανικός προορισμός για κάθε τουρίστα. Η Βιέννη, η πρωτεύουσα, είναι μια υπέροχη πόλη στην καρδιά της Ευρώπης. Είναι γεμάτη ιστορία και έχει πολλά να προσφέρει σε αυτούς που είναι γοητευμένοι από την τέχνη και την αρχιτεκτονική. Αυτή η πρώην πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας των Αψβούργων επίσης φημίζεται για την κουζίνα της. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε γεύματα από διάφορες χώρες. Το πιο χαρακτηριστικό γεύμα αυτής της κουζίνας είναι διάφορες σούπες, Wiener Schitzel (παναρισμένο και τηγανισμένο μοσχαρίσιο κρέας), και πολλά γλυκά, όπως Trudel και Sachertorte με την μυστική συνταγή της. Στο Σάλτσμπουργκ - "το βασίλειο του Μότσαρτ" - μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε Mozartkugeln (μπάλες του Μότσαρτ), οι οποιές παράγονται παραδοσιακά από αμυγδαλόπαστα με μαντολάτο, μετά τοποθετούνται σε ένα ραβδί και κατοπιν στην σοκολάτα.

27 Dagmara Nanuś Ρωσία Η Ρωσία ρίχνει ένα νέο φως σε ό, τι έχουμε ήδη δει στην ζώη μας. Η Μόσχα και η Αγία Πετρούπολη αντιπροσωπεύουν το εξωτικό πρόσωπο της Ευρώπης, κυρίως με το πολύτιμο κεχριμπάρι, την εκλεκτή βότκα, και τα υπέροχα κτίρια που χρονολογούνται από τη Ρωσική Αυτοκρατορία. Το γρήγορο τρένο θα σας μεταφέρει από τη Μόσχα στην Αγία Πετρούπολη, και οι οδηγοί μας θα σας δείξουν τον κόσμο των Ορθόδοξων Εκκλησιών. Δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα τέτοιο ταξίδι!

28 Κουζίνα Θα θέλατε να ανακαλύψετε την πολωνική κουλτούρα; Μπορείτε να το κάνετε αυτό όπως όλοι οι τουρίστες να επισκέπτεστε τα μουσεία, ή... τρώγοντας! Παρακάτω, ειδικά για εσάς, έχουμε περιγράψει τα καλύτερα γεύματα, γιατί θέλουμε να ανακαλύψετε τη γεύση της Πολωνίας. Τα σπεσιαλιτέ μας είναι τα εξής: Pierogi - σερβίρονται αλμυρά ή γλυκά, αυτά τα ζυμαρικά γίνονται από ζύμη με γέμιση από τυρί, μανιτάρια, κρέας ή φρούτα. Zurek- μια σούπα που γίνεται με διάφορους τρόπους, ανάλογα από την περιοχή. Είναι ελαφρώς ξινή και συχνά σερβίρεται με κομμένα στα δύο βραστά αυγά, κομμάτια από λουκάνικα ή πατάτες. Είναι, επίσης, ένα τυπικό πιάτο που σερβίρεται το Πάσχα. Pancakes από πατάτες- τριμμένες πατάτες τηγανισμένες σε λάδι, σερβίρονται με διάφορα είδη σάλτσας (συνήθως σάλτσα με κρέας και σάλτσα μανιταριών). Bigos- λάχανο τουρσί με διάφορα είδη κρέατος, μανιτάρια, κρεμμύδι. Πάντα φτιάχνεται τα Χριστούγεννα. Kremowka- γλυκό με κρέμα που αποτελείται από δύο στρώσεις σφολιάτας με κρέμα ζαχαροπλαστικής και σαντιγί. Μερικές φορές με λίγο αλκοόλ.

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας, που εδώ και χρόνια αποτελεί συνώνυμο της μό δας, έχει πολλές ακόμη «άγνωστες» πτυχές, που προκαλούν τους επισκέπτες να τις ανακαλύψουν. Πέρα από τα επιβλητικά κτήρια,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Κοκκίνη Σαββίνα Κούρου Ελένη Μακαντάση Βαρβάρα Ντούλα Διονυσία Παστρικού Σταματία

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Κοκκίνη Σαββίνα Κούρου Ελένη Μακαντάση Βαρβάρα Ντούλα Διονυσία Παστρικού Σταματία ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ Κατά τη διάρκεια του δευτέρου τετραμήνου, παρακολουθήσαμε το πρότζεκτ με τίτλο «Τα ταξίδια του χτες και του σήμερα». Υπεύθυνη και συντονίστρια του προγράμματος είναι η κα. Σαπουλίδου. Οι μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Αλατορυχεία, 5 ημέρες

Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Αλατορυχεία, 5 ημέρες Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Αλατορυχεία, 5 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Κρακοβία (2), Βαρσοβία (2) Γενικά Οι δυο πιο αξιόλογες πόλεις της Πολωνίας, Βαρσοβία και Κρακοβία, αποτελούν ένα μοναδικό κράμα αρχιτεκτονικής

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA Μόλις τελείωσα τα προγράµµατα σας Ελπίζω περάσετε ΚΑΛΑ!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!! Χρόνια σας Αγαπητοί συνεργάτες, στις Επόμενες σελίδες θα βρείτε τα Day By Day προγράμματα μας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη 8 ΜΕΡΕΣ 20/07, 03 & 17/08 Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση κορυφής ευρωπαϊκών γεύσεων. Οι κουζίνες της Ευρώπης

Συνάντηση κορυφής ευρωπαϊκών γεύσεων. Οι κουζίνες της Ευρώπης Συνάντηση κορυφής ευρωπαϊκών γεύσεων. Οι κουζίνες της Ευρώπης 11 12 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ» - ΠΑΤΡΑ Δικτύωση εκδηλώσεις έκθεση γαστρονομία Παρουσίαση γαστρονομίας 28 28 χωρών της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Θέλουμε πάντα να βρίσκεστε σε ταξιδιωτική διάθεση και ετοιμότητα και έτσι, λίγες μέρες

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Δείκτης Ανεργίας για το μήνα Ιανουάριο 2014 στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (28) και της Ευρωζώνης (18) - Στοιχεία της Eurostat

ΘΕΜΑ: Δείκτης Ανεργίας για το μήνα Ιανουάριο 2014 στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (28) και της Ευρωζώνης (18) - Στοιχεία της Eurostat ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.32.59.198 - FAX: 210.32.59.229 ΘΕΜΑ: Δείκτης Ανεργίας για το μήνα Ιανουάριο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (28) και της Ευρωζώνης (18) - Στοιχεία της Eurostat

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Δείκτης Ανεργίας για το μήνα Νοέμβριο 2015 στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (28) και της Ευρωζώνης (19) - Στοιχεία της Eurostat

ΘΕΜΑ: Δείκτης Ανεργίας για το μήνα Νοέμβριο 2015 στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (28) και της Ευρωζώνης (19) - Στοιχεία της Eurostat ΠΕΤΡΑΚΗ 8 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.32.59.170 - FAX: 210.32.59.169 ΘΕΜΑ: Δείκτης Ανεργίας για το μήνα Νοέμβριο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (28) και της Ευρωζώνης (19) - Στοιχεία της Eurostat Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΑΥΣΤΡΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΑΥΣΤΡΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΥΣΤΡΙΑ Ενδεικτικό Πρόγραμμα #1 Αυστρία (Βιέννη / Σάλτσμπουργκ) 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Ημέρα 1 (Ελλάδα-Βιέννη) Αναχώρηση από την Ελλάδα, άφιξη στη Βιέννη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18/12 22/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ Συγκέντρωση στο

Διαβάστε περισσότερα

Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά

Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά blue green greece Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά και βουνό. Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 2010 ΙΤΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΠΡΑΓΑ ΜΟΝΑΧΟ ΒΕΝΕΤΙΑ) 12 ΗΜΕΡΕΣ 23/03/2010 ΕΩΣ 03/04/2010 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Δείκτης Ανεργίας για το μήνα Νοέμβριο 2012 στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (27) και της Ευρωζώνης (17) - Στοιχεία της Eurostat

ΘΕΜΑ: Δείκτης Ανεργίας για το μήνα Νοέμβριο 2012 στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (27) και της Ευρωζώνης (17) - Στοιχεία της Eurostat ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229 ΘΕΜΑ: Δείκτης Ανεργίας για το μήνα Νοέμβριο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (27) και της Ευρωζώνης (17)

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Δείκτης Ανεργίας για το μήνα Σεπτέμβριο 2014 στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (28) και της Ευρωζώνης (18) - Στοιχεία της Eurostat

ΘΕΜΑ: Δείκτης Ανεργίας για το μήνα Σεπτέμβριο 2014 στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (28) και της Ευρωζώνης (18) - Στοιχεία της Eurostat ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.32.59.198 - FAX: 210.32.59.229 ΘΕΜΑ: Δείκτης Ανεργίας για το μήνα Σεπτέμβριο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (28) και της Ευρωζώνης (18) - Στοιχεία της Eurostat

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 24 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 1η μέρα Αίγιο - Bansko (700 χλμ): Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 00:15 το πρωί με τις ανάλογες καθοδόν στάσεις για το συνοριακό

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Της Μαρίας Αποστόλα

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Της Μαρίας Αποστόλα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Της Μαρίας Αποστόλα Η Ελλάδα υπήρξε από τους πρώτους δέκτες του Χριστιανισμού και τα μνημεία της ελληνικής ορθοδοξίας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής κληρονομιάς, αποτελώντας

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. MONAXO- ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Επικοινωνήσουμε μαζί μας με e-mail loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ ΑΝΑΧ. : 22,23,26,29,30

Διαβάστε περισσότερα

Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4

Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4 ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4 ΜΕΡΟΣ Α : Στοιχεία για τους επισκέπτες της Ελλάδας 1. Αριθμός ημερών παραμονής στην Ελλάδα... 7 2. Αριθμός επισκέψεων στην Ελλάδα για διακοπές...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

Γεωγραφία. Βουνά: Δυτικά Καρπάθια, Σουδήτια όρη. Πεδινές εκτάσεις: Καταλαμβάνουν τα ¾ του εδάφους.ποτάμια: Βιστούλας και Όντερ. Κλίμα: Ηπειρωτικό.

Γεωγραφία. Βουνά: Δυτικά Καρπάθια, Σουδήτια όρη. Πεδινές εκτάσεις: Καταλαμβάνουν τα ¾ του εδάφους.ποτάμια: Βιστούλας και Όντερ. Κλίμα: Ηπειρωτικό. Η ΠΟΛΩΝΙΑ Η Πολωνία είναι μια χώρα που βρίσκεται στο κέντρο της Ευρώπης. Πολωνικά σύνορα: Στα ανατολικά: Λευκορωσία και Ουκρανία. Νότια: Σλοβακία και Τσεχική Δημοκρατία. Δυτικά: Με τη Γερμανία. Βόρια:

Διαβάστε περισσότερα

BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01

BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01 BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01 1ηµέρα: ΑΘΗΝΑ ΒΙΕΝΝΗ (Ξενάγηση Πόλης ) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραµική ξενάγηση στα πιο σπουδαία αξιοθέατα. Θα γνωρίσουµε το ρινγκ µε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë

Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë Σπάνια έχει κάποιος την ευκαιρία να διαβεί 2400 χρόνια ιστορίας, συγκεντρωµένα σε µια έκταση 58,37 εκταρίων που περικλείεται ανάµεσα στα τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης. Έναν

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική & πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Η γεωγραφική της θέση, την

Διαβάστε περισσότερα

Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες

Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Πράγα (4) Γενικά Από τις οµορφότερες πόλεις της Ευρώπης, πλούσια σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, που όσες φορές και να την επισκεφθεί κανείς, ποτέ δεν την

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 Βιέννη Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ 4, 5 ημέρες Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 1η μέρα: Αθήνα Βιέννη (ξενάγηση) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία

Διαβάστε περισσότερα

Η ΓΑΛΛΙΑ ERASMUS + ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η ΓΑΛΛΙΑ ERASMUS + ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΓΑΛΛΙΑ ERASMUS + ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Η Γαλλία είναι μία μεγάλη χώρα της δυτικής Ευρώπης. Ο πληθυσμός της ανέρχεται στα 66,6 εκατομμύρια και το νόμισμα της είναι το ευρό.

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΠΡΑΓΑ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε. Πληροφορίες > Μετακινήσεις

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΠΡΑΓΑ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε. Πληροφορίες > Μετακινήσεις Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε Εμείς πήγαμε 20 οκτωβρίου λίγες μέρες πριν τις παραδοσιακές εκδρομές που κάνουν τα ταξιδιωτικά γραφεία.το κρύο ήταν τσουχτερό και λίγο παραπάνω τις πρωινές ώρες.ευτυχώς

Διαβάστε περισσότερα

Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα

Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα 8 μέρες 29/06, 13 & 27/07, 10/08 Ταξίδι στις ωραιότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Η γοητευτική και ρομαντική Βουδαπέστη, η οποία συνδυάζει αρμονικά το παλιό με το καινούριο,

Διαβάστε περισσότερα

1. ΣΟΦΙΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

1. ΣΟΦΙΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 1. ΣΟΦΙΑ Μονοήμερη εκδρομή στην Πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, την πολύπολιτισμική Σόφια. Η εκδρομή περιλαμβάνει περιπατητική ξενάγηση στο κέντρο της πόλης καθώς και ελεύθερο χρόνο για ψώνια σε ένα από τα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ

ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ Aναχωρήσεις : 21, 22,23, 26, 30 Δεκεμβρίου 18 02, 03 Ιανουαρίου 19 1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 & 6 ημέρες

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 & 6 ημέρες ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 6 ημέρες Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Η γεωγραφική της θέση, την κατέταξε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ TRAVEL & TOURS 24821777 DUBAI CITY TOUR ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Έναρξη: 14:30 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016 Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 18 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ, ΤΟ ΜΕΛΑΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες

Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βερολίνο (3) Γενικά Mε την ενοποίηση της Γερμανίας, το 1989, το Βερολίνο πήρε την θέση που του άρμοζε. Πόλη 'αριστοκρατική' με φαρδιές λεωφόρους και μεγαλόπρεπα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Δείκτης Ανεργίας για το μήνα Ιούλιο 2012 στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (27) και της Ευρωζώνης (17) - Στοιχεία της Eurostat

ΘΕΜΑ: Δείκτης Ανεργίας για το μήνα Ιούλιο 2012 στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (27) και της Ευρωζώνης (17) - Στοιχεία της Eurostat ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.32.59.198 - FAX: 210.32.59.229 ΘΕΜΑ: Δείκτης Ανεργίας για το μήνα

Διαβάστε περισσότερα

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ M-O M35 M-O/7 M35/7 MIDDELKERKE - ΟΣΤΑΝΔΗ 27-30 Μαΐου 2016 Sirene Cup II Διοργάνωση: K.V. Oostende - Eurosportring Περιοχή: Οστάνδη ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

COMENIUS Ταξίδι στη Λιθουανία

COMENIUS Ταξίδι στη Λιθουανία COMENIUS 2012-2014 Ταξίδι στη Λιθουανία Το σχολείο μας, το 4 0 δημοτικό σχολείο Γλυφάδας, συμμετέχει σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα Comenius 2012-14 με τίτλο «Από τον Ίκαρο στα διαπλανητικά ταξίδια» σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς Χριστούγεννα, 5 ηµέρες

Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς Χριστούγεννα, 5 ηµέρες Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς Χριστούγεννα, 5 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Κρακοβία (3), Βαρσοβία (2) Γενικά Στο ταξίδι Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς Χριστούγεννα επισκεπτόµαστε µεταξύ άλλων δύο από τις πιο αξιόλογες

Διαβάστε περισσότερα

Βουνό Φούτζι. Καναζάουα. Νάρα. Κιότο. Πάρκο Ueno, Τόκιο

Βουνό Φούτζι. Καναζάουα. Νάρα. Κιότο. Πάρκο Ueno, Τόκιο Όταν φτάνει η Άνοιξη, η Ιαπωνία αλλάζει κεφάλαιο και αφιερώνει μερικές μέρες στην εκδήλωση της λατρείας της στα άνθη, με την τελετή Hanami (σ.σ. hana σημαίνει «λουλούδι» στα ιαπωνικά). Η τελετή χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Περιφερειακής Κατανοµής της Ετήσιας Τουριστικής απάνης

Έρευνα Περιφερειακής Κατανοµής της Ετήσιας Τουριστικής απάνης Έρευνα Περιφερειακής Κατανοµής της Ετήσιας Τουριστικής απάνης Πίνακας 1:Πλήθος αποκρινόμενων ανά περιφέρεια - Σεπτέμβριος 2013 Περιφέρεια Αποκρινόμενοι Παρατηρήσεις - Θράκη >100 - Κεντρική >100 -

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εργατικό κόστος ανά ώρα εργασίας στις χώρες της Ευρωζώνης (18)

ΘΕΜΑ: Εργατικό κόστος ανά ώρα εργασίας στις χώρες της Ευρωζώνης (18) ΠΕΤΡΑΚΗ 8 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.32.59.170 - FAX: 210.32.59.169 ΘΕΜΑ: Εργατικό κόστος ανά ώρα εργασίας στις χώρες της Ευρωζώνης (18) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (28) Eurostat Το ωριαίο κόστος εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

«Respect4 Education Without Barriers»

«Respect4 Education Without Barriers» Έκθεση της 7ης Διεθνικής Συνάντησης του προγράμματος Erasmus+ «Respect4 Education Without Barriers» 19/03/2018-24/03/2018, Βουδαπέστη, Ουγγαρία Στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προγράμματος του 38 ου Γυμνασίου

Διαβάστε περισσότερα

BAYERN TROPHY. Bayern Trophy ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ: BAYERN TROPHY ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. ΜΟΝΑΧΟ 25-28 Μαρτίου 2016

BAYERN TROPHY. Bayern Trophy ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ: BAYERN TROPHY ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. ΜΟΝΑΧΟ 25-28 Μαρτίου 2016 BAYERN TROPHY ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΟΡΙΑ U19 U17 U15 U14 U13 U12 ΜΟΝΑΧΟ 25-28 Μαρτίου 2016 U11 U10 U9 Bayern Trophy Διοργάνωση: JFG Markt Schwabener Au / Eurosportring Περιοχή: Μόναχο ΔΙΕΘΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βαρσοβία Κρακοβία Ζακοπάνε από Θεσσαλονίκη, 6 ηµέρες

Βαρσοβία Κρακοβία Ζακοπάνε από Θεσσαλονίκη, 6 ηµέρες Βαρσοβία Κρακοβία Ζακοπάνε από Θεσσαλονίκη, 6 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Κρακοβία (3), Βαρσοβία (2) Γενικά Οι δυο πιο αξιόλογες πόλεις της Πολωνίας, Βαρσοβία και Κρακοβία, ένα µοναδικό κράµα αρχιτεκτονικής

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εργατικό κόστος ανά ώρα εργασίας στις χώρες της Ευρωζώνης (18) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (28) Eurostat. - Β τρίμηνο

ΘΕΜΑ: Εργατικό κόστος ανά ώρα εργασίας στις χώρες της Ευρωζώνης (18) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (28) Eurostat. - Β τρίμηνο ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.32.59.198 - FAX: 210.32.59.229 ΘΕΜΑ: Εργατικό κόστος ανά ώρα εργασίας στις χώρες της Ευρωζώνης (18) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (28) Eurostat Το ωριαίο κόστος εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδικα οχήματα. Μονάδα : Χιλιάδες. Drill Down to Area. Μηχανοκίνητο όχημα για μεταφορά προϊόντων. Μοτοσικλέτες (>50cm3)

Οδικα οχήματα. Μονάδα : Χιλιάδες. Drill Down to Area. Μηχανοκίνητο όχημα για μεταφορά προϊόντων. Μοτοσικλέτες (>50cm3) Μονάδα : Χιλιάδες Αυστρία 1978 661.30 2,040.10 8.40 162.40 84.00 3,188.00 208.40 1,139.30 315.70 1979 594.60 2,244.60 8.70 172.50 87.20 3,343.90 179.10 1,090.50 323.60 1980 37.30 2,301.90 9.00 183.70 91.00

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΔΑΒΑ 5ήμερη αεροπορική εκδρομή/4 διανυκτερεύσεις 3-7 Ιανουαρίου 2019 Βρείτε την Πράγα στα καλύτερά της, λίγο μετά την έναρξη του νέου χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

Ξενώνας Sovirag Η αξιοποίηση των Ουγγρικών εθίμων και παραδόσεων

Ξενώνας Sovirag Η αξιοποίηση των Ουγγρικών εθίμων και παραδόσεων Ξενώνας Sovirag Η αξιοποίηση των Ουγγρικών εθίμων και παραδόσεων Pensiunea Sovirag Τοποθεσία Ο ξενώνας Sovirag βρίσκεται στο χωριό Sic, περίπου 15 χλμ από την πόλη της Gherla. Από το κέντρο της Gherla,

Διαβάστε περισσότερα

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Τιµή: 390 Αναχώρηση: 05/01 Περιγραφή Ταξιδιού 1η µέρα: Aθήνα - Βουκουρέστι - Παλάτι Πέλες- Μοναστήρι Σινάια Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

Τουρκία: Ο παράδεισος της Ανατολής

Τουρκία: Ο παράδεισος της Ανατολής Τουρκία: Ο παράδεισος της Ανατολής Βρίσκεται στην ΝΔ Ασία και συνορεύει με την Ελλάδα, Βουλγαρία, Ιράν, Ιράκ, κ.α. Είναι ένας εύκολος προορισμός, αφού κανείς μπορεί να πάει εκεί είτε με αεροπλάνο είτε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικές εξαγωγές υπό εξέταση προϊόντων προς Ρωσία

Ελληνικές εξαγωγές υπό εξέταση προϊόντων προς Ρωσία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πρεσβεία της Ελλάδος Μόσχα Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Επιπτώσεις ρωσικού embargo σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων Ροδάκινα, Φράουλες, Ακτινίδια, Κεράσια, Βερίκοκα,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΛΟΓΕΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ Ε.Ε. ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΛΟΓΕΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ Ε.Ε. ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΛΟΓΕΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ Ε.Ε. ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 Στο παρόν περιγράφονται τα βήματα για την ορθή συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης των Ελλήνων Εκλογέων Κατοίκων

Διαβάστε περισσότερα

Ουγγαρία. Βουδαπέστη. Αναχώρηση κάθε Δευτέρα,Παρασκευή,Κυριακή. Δεν περιλαμβάνονται. Περιλαμβάνονται

Ουγγαρία. Βουδαπέστη. Αναχώρηση κάθε Δευτέρα,Παρασκευή,Κυριακή. Δεν περιλαμβάνονται. Περιλαμβάνονται Ουγγαρία Στη χώρα όπου η Ευρώπη παραδίδεται στα θέλγητρα της Ασίας και αναμειγνύεται με την πιπεράτη νοστιμιά της πάπρικας την τσιγγάνικη μουσική το μεθυστικό κρασί της και το τρελό κέφι που εκπέμπουν

Διαβάστε περισσότερα

website:

website: Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 4/5/6ΗΜΕΡΗ 23,23,24,27,29 & 31/12, 02 & 03/01 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί για

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229 Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229 ΘΕΜΑ: Έκδοση από τη Eurostat του Δείκτη Όγκου στο Λιανικό Εμπόριο, για το μήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: FAX:

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: FAX: ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229 ΘΕΜΑ: Έκδοση από τη Eurostat του Δείκτη Όγκου στο Λιανικό Εμπόριο,

Διαβάστε περισσότερα

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ 1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Αναχώρηση το πρωί από το αεροδρόμιο με απευθείας πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ

ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr Η θαυμαστή Μεσαιωνική πόλη ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες από 119 1η ηµέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - Μ. ΡΙΛΛΑ - ΣΟΦΙΑ (330χλµ) Νωρίς το πρωί αναχώρηση για τα σύνορα Προµαχώνα. Κάνοντας µία σύντοµη στάση στα αφορολόγητα

Διαβάστε περισσότερα

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55 ΠΑΡΙΣΙ DISNEYLAND ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΕΡΙΞ Αναχωρήσεις: 5/7, 8/7, 12/7, 15/7, 19/7, 22/7, 26/7, 29/7 2/8, 5/8, 9/8, 12/8, 16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8 Με πτήσεις των Πολωνικών Αερογραμμών LOT Λάρνακα Βαρσοβία LO

Διαβάστε περισσότερα

Μέσος αριθμός ξένων γλωσσών που κατέχονται ανά μαθητή

Μέσος αριθμός ξένων γλωσσών που κατέχονται ανά μαθητή γλωσσών που κατέχονται ανά μαθητή Αυστρία 1998 0 0 1999 1.1 1.7 2000 1.1 1.7 2001 0 0 2002 1.1 1.7 2003 0 0 2004 0 0 Βέλγιο 1998 0 0 1999 0 0 2000 1.2 2.2 2001 1.3 2.2 2002 1.3 2.2 2003 1.2 2.2 2004 1.3

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΛΟΓΕΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ Ε.Ε. ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΛΟΓΕΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ Ε.Ε. ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΛΟΓΕΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ Ε.Ε. ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 Στο παρόν περιγράφονται τα βήματα για την ορθή συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης των Ελλήνων Εκλογέων Κατοίκων

Διαβάστε περισσότερα

EXPLORE MAURITIUS. Dip into our colours Kaleidoscope South and its charms Creole Delights Dolphins & Wales

EXPLORE MAURITIUS. Dip into our colours Kaleidoscope South and its charms Creole Delights Dolphins & Wales EXPLORE MAURITIUS Εκδρομή Κόστος κατά άτομο Ώρες εκδρομής Dip into our colours 83.00 09:00 17:00 Kaleidoscope 83.00 08:30 15:45 South and its charms 88.00 09:00 17:00 Creole Delights 132.00 09:00 17:00

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα Prague History Πτήση για την Πράγα - Περιήγηση στην πόλη Πρωτεύουσα της Τσεχίας, την πόλη που μοιάζει με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟς ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΛΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ: ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ; Αντώνιος Κάργας, Μεταπτυχιακός Φοιτητής

ΠΡΟς ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΛΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ: ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ; Αντώνιος Κάργας, Μεταπτυχιακός Φοιτητής ΠΡΟς ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΛΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ: ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ; Αντώνιος Κάργας, Μεταπτυχιακός Φοιτητής Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ To BookingToGreece.com σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PatakisTravel διοργανώνουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 30/9 01/10/2017 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ (2) ΗΜΕΡΑ 1 η 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πολύ νωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδεύοντας με τη Χελμένια στην Ευρώπη των πέντε αισθήσεων. Τάξη Στ2 5 ο (Χέλμειο) Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής

Ταξιδεύοντας με τη Χελμένια στην Ευρώπη των πέντε αισθήσεων. Τάξη Στ2 5 ο (Χέλμειο) Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής Ταξιδεύοντας με τη Χελμένια στην Ευρώπη των πέντε αισθήσεων Τάξη Στ2 5 ο (Χέλμειο) Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι μας!!! Ιταλία Το ταξίδι της Χελμένιας άρχισε από την Ιταλία.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

Η Ευρώπη συνοπτικά. Ευρώπη η ήπειρός μας. Τι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση;

Η Ευρώπη συνοπτικά. Ευρώπη η ήπειρός μας. Τι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση; Η Ευρώπη συνοπτικά Τι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση; Είναι Ευρωπαϊκή Είναι μια ένωση = βρίσκεται στην Ευρώπη. = ενώνει τα κράτη και τους ανθρώπους Ας ρίξουμε μια ματιά: Ποιο είναι το κοινό στοιχείο των Ευρωπαίων;

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΗΜΕΔΑΠΕΣ Α.Ε. ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΨΕΙ Σ.Α.Δ.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΗΜΕΔΑΠΕΣ Α.Ε. ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΨΕΙ Σ.Α.Δ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΗΜΕΔΑΠΕΣ Α.Ε. ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΨΕΙ Σ.Α.Δ.Φ. ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ Δ.Ο.Σ. (Α ) Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

Βερολίνο Πότσνταµ Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά, 5 ηµέρες

Βερολίνο Πότσνταµ Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά, 5 ηµέρες Βερολίνο Πότσνταµ Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά, 5 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Βερολίνο (4) Γενικά Γνωρίστε την πάλαι ποτέ πρωτεύουσα της Γερµανίας στο ταξίδι Βερολίνο Πότσνταµ Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά. Mε την

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (3) Γενικά Το όνομα Βελιγράδι σημαίνει "λευκή πόλη". Στην πραγματικότητα όμως η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι μια πόλη καταπράσινη, γεμάτη πάρκα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 1η ΗΜΕΡΑ 26/04/19: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΑΞΟΣ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 07:30. Επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση στις 08:40 για την

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εργατικό κόστος ανά ώρα εργασίας στις χώρες της Ευρωζώνης (17) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (27) Eurostat - Β τρίμηνο 2012 -

ΘΕΜΑ: Εργατικό κόστος ανά ώρα εργασίας στις χώρες της Ευρωζώνης (17) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (27) Eurostat - Β τρίμηνο 2012 - ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229 ΘΕΜΑ: Εργατικό κόστος ανά ώρα εργασίας στις χώρες της Ευρωζώνης

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία Υπό την αιγίδα: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Βαρσοβία, Πολωνία, TORWAR ARENA 11-12-13

Διαβάστε περισσότερα

Βουδαπέστη - Πράγα - Βιέννη

Βουδαπέστη - Πράγα - Βιέννη Βουδαπέστη - Πράγα - Βιέννη Αναχώρηση: 17/02, 24/03 Διάρκεια: 10 days Τοποθεσίες: Βουδαπέστη Κατηγορία: Εξωτερικού Τύπος: Οδική εκδρομή Πρόγραμμα: 1 η μέρα: Αθήνα Νις ή Κρούσεβατς ή Κραγκούγεβατς Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόλογος

Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόλογος Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος: Χ. Παπαφράγκος Αντιπρόεδρος: Ε. Σκληρός Γραμματέας/Ταμίας: Α. Σωτηρόπουλος Μέλη: Φ. Καρακώστας Σ. Σκούρτης Πρόλογος Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με χαρά σας προσκαλούμε στις 3 προγραμματισμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013-2014 Μάθημα: Ελληνικά Επίπεδο: Ε1 Διάρκεια: 2 ώρες Υπογραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ FAX ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ FAX ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210.32.59.197 - FAX 210.32.59.229 ΘΕΜΑ: Έκδοση από τη Eurostat του Δείκτη Όγκου στο Λιανικό Εμπόριο, για τον μήνα Ιούλιο, στις χώρες

Διαβάστε περισσότερα

Η Ευρώπη συνοπτικά. Ευρώπη η ήπειρός μας

Η Ευρώπη συνοπτικά. Ευρώπη η ήπειρός μας Η Ευρώπη συνοπτικά Τι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση; Είναι Ευρωπαϊκή = βρίσκεται στην Ευρώπη. Είναι μια ένωση = ενώνει τα κράτη και τους ανθρώπους Ας ρίξουμε μια ματιά: Ποιο είναι το κοινό στοιχείο των Ευρωπαίων;

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines:

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8 Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: Λάρνακα Στοκχόλμη DY4402 04:05 07:30 Όσλο Λάρνακα DY1890

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη, 8 Μαΐου 2012 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229

Τρίτη, 8 Μαΐου 2012 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229 ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Τρίτη, 8 Μαΐου ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229 ΘΕΜΑ: Έκδοση από τη Eurostat του Δείκτη Όγκου

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, η κομισιόν και οι λειτουργίες τους. Κωνσταντίνα Μαυροειδή

Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, η κομισιόν και οι λειτουργίες τους. Κωνσταντίνα Μαυροειδή Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, η κομισιόν και οι λειτουργίες τους Κωνσταντίνα Μαυροειδή Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ονομάζεται το εκλεγμένο κοινοβουλευτικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εκλέγεται

Διαβάστε περισσότερα