ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2013

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2013"

Transcript

1 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2013 Συνάδελφοι, Όπως και τα προηγούµενα χρόνια έτσι και πέρυσι ο θεσµός των Επαναληπτικών Θεµάτων (Ε.Θ.) συνέχισε την ανοδική του πορεία, τόσο από πλευράς συµµετοχής στο θεσµό όλο και περισσότερων συναδέλφων απ όλη την Ελλάδα όσο και από πλευράς οργανωτικής αρτιότητας της όλης διαδικασίας αλλά και ποιότητας των προτεινόµενων θεµάτων. Το µεγάλο ενδιαφέρον των συναδέλφων φροντιστών αποτυπώθηκε για άλλη µια φορά ξεκάθαρα και στο γεγονός της συνεχούς αύξησης του αριθµού συµµετοχών στο θεσµό των Ε.Θ. από 338 συµµετοχές το 2006 φτάσαµε στις 503 συµµετοχές το 2012 (ή 559 εάν υπολογίσουµε και τις συµµετοχές των επιπλέον µονάδων που δήλωσαν οι 503 συµµετέχοντες). Εκφράζοντας την εµπιστοσύνη τους, οι συνάδελφοι φροντιστές αναγνωρίζουν στην πράξη την σηµασία και χρησιµότητα του θεσµού, τον στηρίζουν µε τη συµµετοχή τους και δηµιουργούν τις προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν την οικονοµική ενδυνάµωση της συλλογικής µας προσπάθειας. Με αυξηµένη την ευθύνη όλων µας για µια περαιτέρω επιτυχηµένη πορεία του θεσµού και θέλοντας φέτος ο πήχης να «ανέβει» ακόµα πιο ψηλά, σηµειώσαµε τις παραλείψεις που µας επισηµάνθηκαν, ενώ παράλληλα καταγράψαµε και επεξεργαστήκαµε τις υποδείξεις που καλοπροαίρετα µας έκαναν συνάδελφοι από όλη την επικράτεια, προσπαθώντας να βελτιώσουµε ακόµα περισσότερο τον θεσµό σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του. Έτσι, ξεκινάµε και πάλι την όλη διαδικασία, αναλαµβάνοντας την ευθύνη για µια ακόµα καλύτερη διοργάνωση, µε στόχο πάντα τα ποιοτικά και σταθµισµένα θέµατα. Τέλος θα πρέπει να αναφέρουµε πως ήδη έχουν εκδηλώσει αυξηµένο ενδιαφέρον συνάδελφοι για να συµµετάσχουν στην διαδικασία θεµατοδότησης των Ε.Θ. 2013, συµβάλλοντας στην διαδικασία επιλογής, στάθµισης, κρίσης και λύσης των θεµάτων, διευκολύνοντας έτσι την προσπάθεια για αρτιότερη προετοιµασία και υλοποίηση της όλης διαδικασίας. Το.Σ. της ΟΕΦΕ ευχαριστεί προκαταβολικά τους δεκάδες συναδέλφους, που για µία ακόµα χρονιά και µε θυσία του προσωπικού τους χρόνου θα συµµετάσχουν στις επιτροπές.

2 Πρόγραµµα Επαναληπτικών Θεµάτων 2013 Το πρόγραµµα διεξαγωγής των Επαναληπτικών Θεµάτων 2013 είναι αναρτηµένο από τον Ιούλιο του 2012 στον κόµβο της ΟΕΦΕ ( έτσι ώστε να µπορούν οι συνάδελφοι να ενηµερωθούν εγκαίρως για τις ηµεροµηνίες διεξαγωγής των διαγωνισµάτων και να τα εντάξουν στον ετήσιο προγραµµατισµό δραστηριοτήτων του φροντιστηρίου τους. Στην κατάρτισή του έχει ληφθεί υπόψη η προηγούµενη εµπειρία διοργάνωσης των Ε.Θ. και οι παρατηρήσεις που µας έχετε στείλει. Φέτος θα δοθούν συνολικά 36 µαθήµατα, 18 για τη Γ Λυκείου και του ΕΠΑ.Λ (Β οµάδα), 7 για τη Β Λυκείου, 5 για την Α Λυκείου και 6 για την 3η τάξη των ΕΠΑ.Λ (Α οµάδα). Καινοτοµία Από φέτος η Ο.Ε.Φ.Ε. εφαρµόζει σήµα ποιότητας για τα Ε.Θ. µε βάση τις απαιτήσεις του πρότυπου ΕΝ ISO 9001/2008. Όπως γνωρίζετε στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας η συγκρότηση των επιτροπών θεµάτων και επιµελητών γίνεται µετά από «ανοικτή» πρόσκληση προς τους φροντιστές. Οι ενδιαφερόµενοι συµπληρώνουν την «αίτηση ενδιαφέροντος για συµµετοχή στις επιτροπές Ε.Θ.» ηλεκτρονικά µέσω της ειδικής σελίδας αίτησης, που είναι διαθέσιµη στον κόµβο της Οµοσπονδίας ( ιασπορά θεµατοδότησης Η οργανωτική καινοτοµία που εγκαινιάσαµε τα τρία τελευταία χρόνια πιστεύουµε ότι άνοιξε νέους ορίζοντες στην ιστορία του θεσµού. Οµάδες συναδέλφων από την περιφέρεια ανέλαβαν σηµαντικό ρόλο στην διοργάνωση των Επαναληπτικών Θεµάτων και έτσι, εκτός της Αθήνας που «σήκωνε» τα πρώτα χρόνια το κύριο βάρος της όλης διαδικασίας, η Ο.Ε.Φ.Ε. εµπιστεύθηκε αξιόπιστες οµάδες συναδέλφων φροντιστών, µε κέντρα τη Θεσσαλονίκη από τη Βόρεια Ελλάδα, την Κρήτη και την Πελοπόννησο, που ανέλαβαν σηµαντικό µέρος της διαδικασίας θεµατοδότησης, τονώνοντας έτσι το ενδιαφέρον και την συµµετοχή συναδέλφων από κάθε περιοχή της επικράτειας στο θεσµό. Πιστεύουµε ότι η όλη διαδικασία εξελίχτηκε πολύ ικανοποιητικά, γεγονός που δικαιώνει την επιλογή µας και η «διασπορά της θεµατοδότησης» γίνεται πλέον θεσµός, πάντα µε κριτήριο την ανάδειξη του εκπαιδευτικού έργου των φροντιστών και την ενίσχυση του κύρους και της αξιοπιστίας του συλλογικού µας οργάνου, της ΟΕΦΕ. Ελπίζουµε και πιστεύουµε ότι η συµµετοχή αυτή θα επεκτείνεται όλο και περισσότερο στα επόµενα χρόνια και θα αποτελέσει την βάση για την δηµιουργία ενός Πανελλαδικού ικτύου από εκπαιδευτικούς φροντιστές, το οποίο θα µπορεί να αξιοποιήσει το πλούσιο δυναµικό που διαθέτουµε ως κλάδος στο σύνολό του και να αναδείξει το εκπαιδευτικό έργο µας µε πολλαπλούς τρόπους και δράσεις, πέραν του θεσµού των Ε.Θ.

3 ικαίωµα συµµετοχής Το.Σ. της ΟΕΦΕ αντιλαµβάνεται τη διαδικασία των Επαναληπτικών Θεµάτων ως µια κορυφαία εκπαιδευτική διαδικασία, που αφ ενός µεν αποτελεί ένα σηµαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα του κλάδου µας, αφ ετέρου δε είναι και η βασική πηγή χρηµατοδότησης των δραστηριοτήτων της Οµοσπονδίας µας. Έτσι απευθύνει προς όλους τους συναδέλφους φροντιστές πρόσκληση καθολικής συµµετοχής, µε στόχο την περαιτέρω αναβάθµιση αυτής της πολλαπλά ωφέλιµης για τον κλάδο εκπαιδευτικής διαδικασίας. ικαίωµα συµµετοχής στα Ε.Θ έχουν: 1. Φροντιστές-µέλη τοπικών συλλόγων, τα οποία είναι ταµειακώς εντάξει. 2. Φροντιστές που διατηρούν φροντιστηριακή µονάδα σε περιοχές όπου δεν υπάρχει σύλλογος φροντιστών. Η διαδικασία εγγραφής και οι υποχρεώσεις της κάθε κατηγορίας που προαναφέραµε περιγράφεται αναλυτικά στο παράρτηµα που ακολουθεί (βλέπε ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι, τµήµα Α). Πειρατική συµµετοχή ηµοσιοποίηση θεµάτων και λύσεων Επειδή το εκπαιδευτικό υλικό της διαδικασίας θεωρείται ιδιαίτερα σηµαντικό, τόσο από εσάς αλλά και από ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα, τα προηγούµενα χρόνια, είχαµε εκτεταµένη λαθραία χρήση του υλικού τόσο από συναδέλφους (µέλη και µη των συλλόγων), όσο και από καθηγητές ιδιαιτέρων και γκρουπάδικων (δηµόσιους ή µη). Θεωρούµε αναγκαία την εξάλειψη των φαινοµένων της πειρατικής συµµετοχής, η οποία θα πρέπει να διασφαλισθεί από τους ίδιους τους συµµετέχοντες φροντιστές. Πρέπει να γίνει σαφές και κατανοητό πως δεν αποτελεί φιλική εξυπηρέτηση η διανοµή των θεµάτων αλλά επιβράβευση αντισυλλογικών και αντιεπαγγελµατικών λογικών κάποιων, ευτυχώς ελάχιστων, που επιθυµούν να καρπωθούν το αποτέλεσµα της συλλογικής συνεργασίας χωρίς την ελάχιστη προσωπική τους συµβολή. Ζητούµε λοιπόν τη συνεργασία σας στην διαφύλαξη της διαδικασίας και την ακύρωση των όποιων πλεονεκτηµάτων προκύπτουν από τη χρήση του εκπαιδευτικού υλικού για τους ενδεχόµενους πειρατές. Για τον λόγο αυτόν σας καλούµε: 1. Να δηλώσετε έγκαιρα συµµετοχή στα Ε.Θ Σε περίπτωση που διαθέτετε περισσότερες από µια µονάδες, να δηλώσετε τη συµµετοχή τους µε µία µικρή επιπλέον επιβάρυνση, ώστε σε καθεµιά από αυτές να φαίνεται το όνοµα και η περιοχή στην οποία διεξάγεται η διαδικασία.

4 3. Να µη στέλνετε τα θέµατα σε συναδέλφους ή άλλους καθηγητές που σας τα ζητούν και να µη δηµοσιοποιείτε τα θέµατα σε τοπικές εφηµερίδες και στα sites σας µέχρι την ηµεροµηνία κατά την οποία θα αρχίσει η επίσηµη δηµοσιοποίησή τους στον κόµβο της Οµοσπονδίας (δύο ηµέρες πριν την έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων). Η Ο.Ε.Φ.Ε. διατηρεί το δικαίωµα ακύρωσης µιας συµµετοχής εφόσον υπάρξει παραβίαση του όρου αυτού και θα προσπαθήσει να ακυρώσει στην πράξη την εκπαιδευτική αξία της οποιασδήποτε πειρατικής χρήσης των Ε.Θ (βλέπε ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι, τµήµα Γ). Συνάδελφοι, Το.Σ. της ΟΕΦΕ εύχεται σε όλους τους συναδέλφους που θα συµµετάσχουν σε αυτή την τόσο σηµαντική για τον κλάδο, αλλά και για τα φροντιστήριά µας, διαδικασία ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ευχαριστούµε εκ των προτέρων για τη γόνιµη συνεργασία σας και την στήριξη σε αυτή την συλλογική προσπάθεια. Τέλος στέλνουµε σε όλους σας τις θερµότερες ευχές µας για ένα δηµιουργικό 2013, που θα φέρει σε όλους µας υγεία, αγάπη και ευηµερία, τόσο στις οικογένειές µας όσο και επαγγελµατικά. Με συναδελφικούς χαιρετισµούς Από το.σ. της Ο.Ε.Φ.Ε.

5 Στο Παράρτηµα που ακολουθεί θα βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά µε την οργανωτική, τεχνική και γραµµατειακή υποστήριξη του έργου.

6 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι Α. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ικαίωµα συµµετοχής στα Ε.Θ έχουν: 1. Φροντιστές - µέλη τοπικών συλλόγων, τα οποία είναι ταµειακώς εντάξει. 2. Φροντιστές που διατηρούν φροντιστηριακή µονάδα σε περιοχές όπου δεν υπάρχει σύλλογος φροντιστών. Μετά την υποβολή της αίτησης συµµετοχής θα ακολουθεί έλεγχος και επιβεβαίωση της κατηγορίας στην οποία ανήκουν οι ενδιαφερόµενοι συνάδελφοι, από την ΟΕΦΕ και τους κατά τόπους συλλόγους. Οι συνάδελφοι που ανήκουν στην κατηγορία (2) θα πρέπει να αποστείλουν την τελευταία ανανέωση της άδειας ίδρυσης του φροντιστηρίου τους στην ΟΕΦΕ στα / φαξ που ακολουθούν: Επικοινωνία µε ΟΕΦΕ info@oefe.gr, τηλ./φαξ: Να επιβεβαιώνετε τηλεφωνικά την παραλαβή όσων στείλατε. Ώρες λειτουργίας γραµµατείας ΟΕΦΕ: ευτέρα - Τετάρτη : Τρίτη - Πέµπτη - Παρασκευή : Οι εγγραφές των µονάδων θα γίνουν κατά το διάστηµα : 30 / 01 / 2013 έως 22 / 03 / Κατά το διάστηµα αυτό, τα φροντιστήρια θα µπορούν να εγγράφονται ηλεκτρονικά στη διαδικασία, µέσω της ειδικής σελίδας εγγραφής, που θα είναι διαθέσιµη στον κόµβο της Οµοσπονδίας ( Αν και εξυπηρετεί όλους η ηλεκτρονική εγγραφή, θα γίνονται δεκτές και αιτήσεις µέσω φαξ (στο , δείτε τη σχετική φόρµα στο Παράρτηµα ΙIΙ).

7 Με την εγγραφή θα µπορεί (προαιρετικά) να γίνεται και η παραγγελία των τετραδίων/ετικετών, που θα χρησιµοποιηθούν στα διαγωνίσµατα. Για τις τιµές και τη διαδικασία παραλαβής των τετραδίων, δείτε το Παράρτηµα ΙΙ. Το Παράβολο Συµµετοχής και για τις δύο κατηγορίες (Φροντιστές - µέλη τοπικών συλλόγων και Φροντιστές που διατηρούν φροντιστηριακή µονάδα σε περιοχές όπου δεν υπάρχει σύλλογος φροντιστών είναι 140 ευρώ. Σε περίπτωση συµµετοχής, περισσότερων της µιας µονάδων της ίδιας ιδιοκτησίας ή µονάδων που διατηρούν κάποιας µορφής κοινή ιδιοκτησία, στην ίδια ή σε διαφορετική περιοχή, θα υπάρχει µια επιβάρυνση 50 ευρώ για κάθε επιπλέον µονάδα. Οι συνάδελφοι καλούνται να δηλώσουν τον ακριβή αριθµό των µονάδων που θα συµµετάσχουν. Το παράβολο της συµµετοχής θα πρέπει να κατατεθεί στην Εθνική Τράπεζα (λογαριασµός ΟΕΦΕ) και η απόδειξη της κατάθεσης να αποσταλεί µε φαξ, ή ταχυδροµικά στη γραµµατεία της διαδικασίας (Keystone), το αργότερο µέχρι 22/03/13, στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: Κατάθεση ποσού συµµετοχής στην Εθνική Τράπεζα: αριθµός λογαριασµού 669/ (λογαριασµός ΟΕΦΕ). IBAN GR Φαξ αποστολής αποδεικτικού κατάθεσης ποσού συµµετοχής: (Keystone). Ε-mail: info@keystone.gr Τηλ.: , ( Keystone, για επιβεβαίωση παραλαβής όσων στείλατε). Σε όλες τις σελίδες των εκφωνήσεων θα αναγράφεται υποχρεωτικά το όνοµα του φροντιστηρίου και η περιοχή στην οποία λειτουργεί, έτσι ώστε να αποφεύγονται πολλαπλές συµµετοχές µε µια εγγραφή. Για εγγραφές από τον δήµο Αθήνας θα πρέπει να δηλώνεται υποχρεωτικά η συνοικία. Τα έξοδα της διαδικασίας καλύπτονται αποκλειστικά από τις φροντιστηριακές µονάδες, καθώς τα θέµατα, είτε µε τη µορφή της διδαχής είτε µε τη µορφή της άσκησης και της αυτενέργειας, αποτελούν αναπόσπαστο µέρος της εκπαιδευτικής υπηρεσίας, που ενσωµατώνεται ούτως ή άλλως στα καταβαλλόµενα δίδακτρα. Η έγκαιρη εγγραφή των συναδέλφων διευκολύνει όλους µας. Η αίτηση θα πρέπει να συµπληρώνεται πλήρως και να ακολουθείται από την αποστολή του αποδεικτικού της πληρωµής (µε φαξ ή ), ώστε να µπορεί ο ανάδοχος να πιστοποιήσει την εγγραφή.

8 Μετά την εγγραφή (αποστολή φόρµας συµµετοχής) και την αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης του ποσού συµµετοχής, θα αποσταλούν από τον ανάδοχο ηλεκτρονικά µηνύµατα, σχετικά µε τα επόµενα βήµατα και τον τρόπο συµµετοχής του στη διαδικασία. Επίσης από 14/02/2012 θα αρχίσουν να αποστέλλονται τα τετράδια και οι αφίσες. Στον κόµβο της οµοσπονδίας θα είναι διαθέσιµη ειδική σελίδα µε τα Επαναληπτικά Θέµατα παλαιότερων ετών (από το 2003), µε το όνοµα της ΟΕΦΕ στο υδατογράφηµα, µε την οποία µπορείτε να συνδέεστε από τις ιστοσελίδες των φροντιστηρίων σας µέσω link, ώστε τα θέµατα να είναι προσβάσιµα για τους µαθητές και τους επισκέπτες των ιστοσελίδων σας. Τα θέµατα του 2013 µε τις απαντήσεις τους θα προστεθούν και θα είναι διαθέσιµα στην ίδια σελίδα, δύο ηµέρες πριν την έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων. Μετά την καταβολή του ποσού συµµετοχής, θα σας αποστέλλεται ηλεκτρονικό µήνυµα από την Keystone για τον τρόπο σύνδεσης της ιστοσελίδας σας µε την παραπάνω σελίδα του κόµβου της Οµοσπονδίας. Εκτός των επαναληπτικών θεµάτων παλαιότερων ετών, µέχρι την Κυριακή 24/02/2013, στην ιστοσελίδα αυτή θα εµφανίζονται οι συµµετοχές φροντιστών στα επαναληπτικά θέµατα Από την ευτέρα 25/02/2013 και µετά θα εµφανίζονται οι συµµετοχές φροντιστών στα επαναληπτικά θέµατα Η σελίδα αυτή θα ανανεώνεται σε εβδοµαδιαία βάση, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα παρακολούθησης της προόδου των συµµετοχών στα Ε.Θ Β. ΤΕΧΝΙΚΗ & ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία Keystone, η οποία θα αναλάβει την οργανωτική, τεχνική και γραµµατειακή υποστήριξη του έργου. Η ενηµέρωση των Συλλόγων και των Φροντιστηρίων θα γίνεται από τον κόµβο της Οµοσπονδίας ( και από τον ανάδοχο, µέσω . Η έγκαιρη εγγραφή των συναδέλφων θα δώσει τη δυνατότητα για την πλήρη ενηµέρωσή τους σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας. Για τη ενηµέρωση των µαθητών έχει εκδοθεί αφίσα για τα Επαναληπτικά Θέµατα Αφίσες θα αποσταλούν σε όλους τους συναδέλφους που θα συµµετάσχουν, από την Keystone, η οποία και έχει αναλάβει τη χορηγία της παραγωγής και διανοµής της αφίσας (4 αφίσες για κάθε συµµετοχή και 4 αφίσες για κάθε επιπλέον µονάδα που θα δηλωθεί). Σε όσους παραγγείλουν τετράδια, οι αφίσες θα αποσταλούν µαζί µε τα τετράδια. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΣΟΙ Ε ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΕΤΡΑ ΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΦΙΣΩΝ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ CHECK-BOX ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ). ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΑ ΣΕ ΚΥΛΙΝ ΡΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 14/02/2013.

9 Πριν και κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της διοργάνωσης, θα υπάρχει πλήρης τεχνική & οργανωτική υποστήριξη των Φροντιστηρίων, µέσω ή τηλεφωνικά, από την Keystone: Επικοινωνία µε KEYSTONE: Τηλέφωνα , Φαξ ιεύθυνση Web ιεύθυνση Ώρες λειτουργίας Υακίνθου 15, Αθήνα Εργάσιµες 9 π.µ.- 5 µ.µ. ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΑΣΤΗΜΑ 11/3-29/3/2013 ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ: 9 Π.Μ.- 8 Μ.Μ. Υπεύθυνος Οργάνωσης Υπεύθυνη Γραµµ. Υποστήριξης Υπεύθυνος Οικονοµικών.Σ. Ο.Ε.Φ.Ε Γρηγόρης Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνα Ντυµένου ηµήτρης Βόσνος Τηλ dim.vosnos@gmail.com Γ. ΘΕΜΑΤΑ - ΜΕΤΑ ΟΣΗ ΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ Οι συµµετέχουσες µονάδες θα µπορούν να παραλαµβάνουν τα θέµατα και τις απαντήσεις από τις 8.00 π.µ. το πρωί της αντίστοιχης ηµεροµηνίας που προβλέπει το πρόγραµµα των Ε.Θ Η παραλαβή θα γίνεται αποκλειστικά µέσω Internet, από ειδική ηλεκτρονική διεύθυνση, στην οποία οι συµµετέχοντες θα έχουν πρόσβαση µέσω του προσωπικού τους κωδικού πρόσβασης. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΜΕ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ). ΚΑΤΑ ΤΗ ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΣΤΗ ΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑ Υ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ. Για λόγους προστασίας της όλης διαδικασίας από φαινόµενα πειρατικών συµµετοχών (που ήδη έχουµε αναπτύξει διεξοδικά στην εισαγωγή του παρόντος), οι µονάδες που συµµετέχουν νόµιµα στη διαδικασία θα πρέπει να διεξάγουν τα διαγωνίσµατα στη συγκεκριµένη περίοδο που προβλέπεται από το πρόγραµµα, καθώς θα ακολουθήσει η δηµοσιοποίηση των θεµάτων και των απαντήσεών τους, µέσω ανάρτησής τους στον κόµβο της Οµοσπονδίας, ώστε αυτές να είναι διαθέσιµες σε όλους τους ενδιαφεροµένους. Τα θέµατα και οι απαντήσεις όλων των διαγωνισµάτων θα αναρτηθούν στον κόµβο της Οµοσπονδίας δύο ηµέρες πριν την έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων

10 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΤΕΤΡΑ ΙΑ/ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Από 14 Φεβρουαρίου θα είναι διαθέσιµα τα τετράδια και οι ετικέτες της διαδικασίας µε κόστος: 0,16 για κάθε τετράδιο της φετινής διαδικασίας. Σε περίπτωση προµήθειας ή περισσότερων τετραδίων το κόστος κάθε τετραδίου θα είναι: 0,15. 0,14 για κάθε τετράδιο της περσινής διαδικασίας. Σε περίπτωση προµήθειας ή περισσότερων τετραδίων το κόστος κάθε τετραδίου θα είναι: 0,13 (υπάρχει ένα µικρό στοκ που θα δοθεί µε σειρά προτεραιότητας). 0,015 για κάθε µαύρη αυτοκόλλητη ετικέτα (τύπου πανελλήνιων εξετάσεων). 8Ο κάθε συµµετέχων µπορεί να παραγγείλει τετράδια σε ποσότητες πολλαπλάσιες του 50 και ετικέτες σε πολλαπλάσια του 100. Στο κόστος τετραδίων και ετικετών που θα προκύψει θα προστίθενται τα Έξοδα Αποστολής και ο ΦΠΑ. Η αποστολή των τετραδίων/ετικετών θα µπορεί να γίνει µε 5 τρόπους: α. Μέσω ταχυδροµείου µε αντικαταβολή, µε βάση της επίσηµες τιµές των ΕΛΤΑ. β. Μέσω της εταιρείας κούριερ µε την οποία συνεργάζεται η Keystone, µε προπληρωµή του κόστους των τετραδίων και του κούριερ. Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιµη για τα περισσότερα αστικά κέντρα της χώρας. Στην ηλεκτρονική φόρµα συµµετοχής στη διαδικασία και παραγγελίας τετραδίων, αφού έχετε εισάγει τον ταχυδροµικό σας κώδικα µπορείτε να δείτε εάν καλύπτεται η περιοχή σας. γ. Μέσω εταιρείας κούριερ, επιλογής του συµµετέχοντος, µε προπληρωµή του κόστους των τετραδίων/ετικετών και πληρωµή του κούριερ από τον παραλήπτη. Η παράδοση θα γίνεται από τα γραφεία της Keystone, χωρίς επιβάρυνση. Για την περίπτωση αυτήν συνιστούµε να διαπραγµατευτείτε εκ των προτέρων το κόστος µεταφοράς µε την εταιρεία κούριερ µε την οποία συνεργάζεστε. δ. Μέσω µεταφορικής εταιρείας (από Αθήνα), επιλογής του συµµετέχοντος µε προπληρωµή του κόστους των τετραδίων και πληρωµή της µεταφορικής από τον παραλήπτη (για αποστολές τετραδίων τουλάχιστον). Το κόστος παράδοσης στις αποθήκες της µεταφορικής είναι 30 (ανεξαρτήτως ποσότητας). ε. Απευθείας από τον συµµετέχοντα από τα γραφεία της Keystone τοις µετρητοίς, χωρίς επιβάρυνση. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να ειδοποιείται η εταιρεία από την προηγούµενη εργάσιµη για να ετοιµάζεται το σχετικό τιµολόγιο. Στις περιπτώσεις (β), (γ) & (δ) όπου θα υπάρχει προκαταβολή, αυτή θα πρέπει να γίνεται σε τραπεζικό λογαριασµό της Keystone (Γρ. Κωνσταντόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.): Στην Alpha Τράπεζα: , IBAN: GR ή στην Αγροτική Τράπεζα: , IBAN: GR Αντίγραφο της απόδειξης θα πρέπει να αποστέλλεται στο φαξ: και στη συνέχεια θα γίνεται η αποστολή των δεµάτων. Το βάρος του κάθε δέµατος λόγω περιορισµών των ΕΛΤΑ και για λόγους ευκολίας στη συσκευασία και τη µεταφορά θα είναι µέχρι 20 Kg (αντιστοιχεί σε µέχρι 400 τετράδια χωρίς ετικέτες ή 350 τετράδια και 700 αυτοκόλλητες ετικέτες). Η ποσότητα των τετραδίων και ο τρόπος αποστολής/πληρωµής τους θα δηλώνεται από τον συµµετέχοντα µε την αίτησή του. 8 Μπορείτε να δείτε το ακριβές συνολικό κόστος των τετραδίων (συµπεριλαµβανοµένων ΦΠΑ & Εξόδων Αποστολής) για κάθε δυνατό συνδυασµό τετραδίων και ετικετών και τρόπο αποστολής στην ηλεκτρονική φόρµα εγγραφής/παραγγελίας τετραδίων στα Επαναληπτικά Θέµατα 2013, από 30/1/2013, στον κόµβο της Οµοσπονδίας.

11 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IΙI: ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παρακαλούµε εγγραφείτε ηλεκτρονικά από τον κόµβο της οµοσπονδίας Εάν δεν έχετε αυτή τη δυνατότητα µπορείτε να εγγραφείτε και µέσω φαξ ( ) συµπληρώνοντας την αίτηση που ακολουθεί. ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2013 ΟΝΟΜΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ (*) ΠΕΡΙΟΧΗ (**) ιεύθυνση, ΤΚ, Τηλέφωνο, (***) 1η ΜΟΝΑ Α 2η ΜΟΝΑ Α Είµαι µέλος Συλλόγου Είµαι φροντιστής σε περιοχή όπου δεν υπάρχει Σύλλογος ΟΝΟΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑΣ (*) Γίνεται δεκτό ένα όνοµα/επωνυµία φροντιστηρίου σε κάθε αίτηση. (**) Η περιοχή συµπληρώνεται σύµφωνα µε τα όσα αναφέρονται στην προκήρυξη (Παράρτηµα Ι, Τµήµα Α). Εάν υπάρχουν περισσότερες από µια µονάδες στην ίδια ή άλλη περιοχή, θα πρέπει να δηλωθούν εδώ. (***) Για κάθε εγγραφή απαιτείται ιεύθυνση, Ταχυδροµικός κωδικός, τηλέφωνο και ένα . Τα παραπάνω στοιχεία ζητούνται για την εγγραφή και την παρουσίαση των µονάδων στον κόµβο της Οµοσπονδίας. Σε περίπτωση δήλωσης περισσότερων της µιας µονάδων, µπορεί να δηλωθεί (προαιρετικά) και αντίστοιχος αριθµός επιπλέον στοιχείων. ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Οδός Αριθµός Ταχ. Κώδ. Πόλη Ώρες Λειτουργίας (για αποστολές & επικοινωνία) ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΦΑΞ WEB SITE (*) ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚ ΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ & ΑΠΟ ΕΙΞΕΩΝ Φορολ. Επωνυµία Επάγγελµα ΑΦΜ ΟΥ ιεύθυνση (αν είναι διαφορετική)

12 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΕΤΡΑ ΙΩΝ (*) ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΕΤΡΑ ΙΩΝ (σε πολλαπλάσια του 50) ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΤΙΚΕΤΩΝ (Τύπου Εξετάσεων), σε πολλαπλάσια του 100) ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΕΤΡΑ ΙΩΝ (Σηµειώστε ένα από τα παρακάτω) (**) Α. ΕΛΤΑ Β. ΚΟΥΡΙΕΡ KEYSTONE Γ. ΚΟΥΡΙΕΡ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ε. ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΑ KEYSTONE Εάν επιλέξετε το Γ ή το, σηµειώστε όνοµα και τηλέφωνο επικοινωνίας της εταιρείας: (*) Θα πρέπει να σηµειώσετε ξεχωριστά τον αριθµό των τετραδίων και των ετικετών που επιθυµείτε. Η παραγγελία των ετικετών είναι πλέον ανεξάρτητη από την παραγγελία των τετραδίων. (**) Στην περίπτωση (Α) τα τετράδια στέλνονται µε αντικαταβολή. Στην (Β) προπληρώνονται τετράδια & µεταφορικά. Στις (Γ) & ( ) προπληρώνονται τα τετράδια. Οι τιµές επιβαρύνονται µε ΦΠΑ. Για τον υπολογισµό του συνολικού κόστους της παραγγελίας σας, δείτε την ηλεκτρονική φόρµα εγγραφής. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ Καταβολή Παραβόλου Επαναληπτικών Θεµάτων 2013 Καταβολή Προπληρωµής Τετραδίων/Μεταφορικών (εάν επιλέξετε τους τρόπους Β, Γ ή ): Στην Εθνική Τράπεζα, αριθµός λογαριασµού: 669/ (ΟΕΦΕ) IBAN GR Στην Alpha Τράπεζα: , IBAN: GR ή στην Αγροτική Τράπεζα: , IBAN: GR (Γρ. Κωνσταντόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.) Αποστολή απόδειξης (ή αποδείξεων) κατάθεσης (Γράψτε ευκρινώς όνοµα φροντιστηρίου / περιοχή) Με fax στο ή ταχυδροµικά.

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2010

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2010 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2010 Συνάδελφοι, Όπως και τα προηγούµενα χρόνια έτσι και πέρυσι ο θεσµός των Επαναληπτικών Θεµάτων (Ε.Θ.) συνέχισε την ανοδική του πορεία, τόσο από πλευράς συµµετοχής στο θεσµό όλο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2012

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2012 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2012 Συνάδελφοι, Όπως και τα προηγούµενα χρόνια έτσι και πέρυσι ο θεσµός των Επαναληπτικών Θεµάτων (Ε.Θ.) συνέχισε την ανοδική του πορεία, τόσο από πλευράς συµµετοχής στο θεσµό όλο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2017

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2017 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2017 Αξιότιµοι Συνάδελφοι, τα Επαναληπτικά Θέµατα απευθύνονται, α π ό άποψη περιεχοµένου, όχι µόνο στα γενικά αλλά και στα εξειδικευµένα (θεµατικά) φροντιστήρια µε πιο οικονοµική χρέωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2015

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2015 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2015 Αξιότιµοι Συνάδελφοι, τα Επαναληπτικά Θέµατα αναβαθµίζονται, γίνονται πιο ευέλικτα και επεκτείνονται µε υπηρεσίες που ζητήθηκαν τα προηγούµενα χρόνια από τους συναδέλφους, καλύπτοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ 2010

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ 2010 Ο ΗΓΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ 2010 Οι επιτροπές θεµάτων συνέρχονται για την επιλογή θεµάτων πρωτότυπων, ποιοτικών και σταθµισµένων. Τα θέµατα που θα προταθούν από τις επιτροπές αποτελούν την εκπαιδευτική πρόταση

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στο πλαίσιο των ιαγνωστικών Τεστ 2015 θα είναι διαθέσιµα: 4 ύο τεστ για τους µαθητές που πρόκειται να φοιτήσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (Έκδοση 3) 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στο πλαίσιο των ιαγνωστικών Τεστ 2015 θα είναι διαθέσιµα: 4 ύο τεστ για τους µαθητές που πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ Ξενοδοχείο ALDEMAR Ολυμπία Αγαπητοί Κύριοι, Η εταιρεία μας ERA Ltd έχει αναλάβει την πλήρη διοργάνωση του 47 ου Πανελληνίου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ: ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ (ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ γ φάση) ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2015 Γ ΦΑΣΗ : ΙΑΓΝΩΣΤIΚΑ ΤΕΣΤ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ: ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ (ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ γ φάση) ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2015 Γ ΦΑΣΗ : ΙΑΓΝΩΣΤIΚΑ ΤΕΣΤ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2015 Γ ΦΑΣΗ : ΙΑΓΝΩΣΤIΚΑ ΤΕΣΤ 5000 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ Αξιότιµοι Συνάδελφοι, Είναι διαπιστωµένη ανάγκη για τις φροντιστηριακές εκπαιδευτικές µονάδες, η ύπαρξη ενός εργαλείου

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πύργος, 08-03-2016 Αρ. Πρωτ. 55740/1599 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. Ηλεκτρονικά μέσω αυτού του δικτυακού τόπου (όλο το 24ωρο) Οι αποστολές των προιόντων γίνονται με τους παρακάτω τρόπους

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. Ηλεκτρονικά μέσω αυτού του δικτυακού τόπου (όλο το 24ωρο) Οι αποστολές των προιόντων γίνονται με τους παρακάτω τρόπους ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Ηλεκτρονικά μέσω αυτού του δικτυακού τόπου (όλο το 24ωρο) Οι αποστολές των προιόντων γίνονται με τους παρακάτω τρόπους Οι παραδόσεις γίνονται απο Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00π.μ έως

Διαβάστε περισσότερα

Μέσω τραπέζης GR Κάρτες αγορών

Μέσω τραπέζης GR Κάρτες αγορών Μέσω τραπέζης ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN ΕΘΝΙΚΗ ΟΨΕΩΣ GR7701102080000020847036777 ΕΘΝΙΚΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣGR2601102080000020847048947 ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR8701722370005237007323598 ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ GR4801722230005223022833810 ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, 1 Πρόσκληση Προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η Ελληνική Εταιρεία Μεταβολισμού των Οστών διοργανώνει για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά το Θερινό Σχολείο, το οποίο αυτή τη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές πληροφορίες για τα εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος σεμινάρια του ΕΙΑΣ

Γενικές πληροφορίες για τα εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος σεμινάρια του ΕΙΑΣ Α.Π.: 3361 Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2015 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ (ΑΝΤ)ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ (Εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος) Γενικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή:

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή: ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή: Με δορυφορικό: 28/2/2018 Με άλλη δραστηριότητα: 31/3/2018 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές Πληροφορίες 3 Χορηγικές δραστηριότητες 4-8 1. ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Για τους κατόχους λογαριασμού HSS, οι δηλώσεις καρτών απαριθμούν με λεπτομέρειες το Φ.Π.Α.

Για τους κατόχους λογαριασμού HSS, οι δηλώσεις καρτών απαριθμούν με λεπτομέρειες το Φ.Π.Α. Μέσω τραπέζης Κάρτες αγορών Εκτός από τους μηνιαίους πιστωτικούς λογαριασμούς, δεχόμαστε τις κάρτες αγορών που εκδίδονται από όλες τις μεγάλες τράπεζες και επιπλέον τις All Star και American Express, έτσι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΗΣ ΟΕΦΕ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" (Έκδοση 2)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΗΣ ΟΕΦΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ (Έκδοση 2) ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΕΚΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΡΑΣ ΚΑΡΑΚΑΣΗ 42 ΤΗΛ 2310 311800 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΗΣ ΟΕΦΕ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" (Έκδοση 2) 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πρέβεζα, 27-01-2016 Αρ. Πρωτ. 7593/315 Ταχ. /νση Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πύργος, 22-03-2017 Αρ. Πρωτ. οικ. 77794/1510

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΣΔΜ / 60002

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΣΔΜ / 60002 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΓΑΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ / ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 10, Τ.Κ. 117 43 ΑΘΗΝΑ Αρμόδιος:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ AΠΜ 41330 «ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν

ΙΑΚΗΡΥΞΗ AΠΜ 41330 «ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν ΙΑΚΗΡΥΞΗ AΠΜ 41330 «ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ 2. ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy.

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αθήνα, 8/9/2011 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΚΙΝ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Αριθ.Πρωτ.: 23898 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών.

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, 1 Πρόσκληση Προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η Ελληνική Εταιρεία Μεταβολισμού των Οστών διοργανώνει για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά το Θερινό Σχολείο, το οποίο αυτή τη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγικό Πακέτο Σεµινάριο Παιδιατρικές Λοιµώξεις 2014 15 Φεβρουαρίου 2014 Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ. Οργάνωση Γ Παιδιατρική Κλινική ΑΠΘ & Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικών Λοιµώξεων Σεµινάριο Παιδιατρικές Λοιµώξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ. Εγγραφή - Πιστοποίηση

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ. Εγγραφή - Πιστοποίηση ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ Εγγραφή - Πιστοποίηση 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εγγραφή Πιστοποίηση χρηστών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών... 3 Βήµα 1ο από 2... 4 Βήµα 2ο από 2... 6 Εγγραφή για υποβολή ΑΠ Κοινών Επιχειρήσεων... 7 Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΟΝΙΤΣΙΩΤΗΣ Καθηγητής Νευρολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ Νευρολόγος, Συν/στης Δ/ντης Νευρολογικού Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

«Ανάδειξη Μειοδότη για την φύλαξη του κτιρίου του Ο.ΕΠ.ΕΚ.»

«Ανάδειξη Μειοδότη για την φύλαξη του κτιρίου του Ο.ΕΠ.ΕΚ.» Προκήρυξη Πρόχειρου ιαγωνισµού µε κριτήριο ανάθεσης την οικονοµικότερη προσφορά για το Έργο «Ανάδειξη Μειοδότη για την φύλαξη του κτιρίου του Ο.ΕΠ.ΕΚ.» Ο.ΕΠ.ΕΚ. 1-8 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ A ΜΕΡΟΣ : ΓΕΝΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση σύνδεσης με τον Server και με τη βάση αναφοράς. Διαθέσιμες βάσεις και την απόσταση από το ROVER

Κατάσταση σύνδεσης με τον Server και με τη βάση αναφοράς. Διαθέσιμες βάσεις και την απόσταση από το ROVER Σελίδα 1 από 6 Αξιότιμε/ή συνεργάτη, Σας ενημερώνουμε ότι έχει συμπληρωθεί (ή συμπληρώνεται σύντομα) ένας χρόνος από την ημερομηνία αγοράς του RTK δέκτη σας και πολύ σύντομα οι κωδικοί που χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου e-παράβολο έκδοση v3.0 (07-02-2018) ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ II 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΜΕ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΜΕ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» Διαγωνισμός Μαθηματικών ικανοτήτων ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ http:///pythagoras/index.html ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΜΕ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» α) Γενικές πληροφορίες Εξεταστικά κέντρα θα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή έως χορηγός: 15 Ιανουαρίου 2019 Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή ως χορηγός με δορυφορική διάλεξη: 15 Δεκεμβρίου 2018 1 ΓΕΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθµός πρωτ. προκήρυξης: 40355 ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών επιστολών και δεµάτων από και προς τον ήµο. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΚΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΚΥΚΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΥΚΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙ Α 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ 3 2. ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ 3-5 2.1 ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΜΑΡΧΟΥ 1281/2015

ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΜΑΡΧΟΥ 1281/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 11/05/2015 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2/40073 ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ Τηλ:22410-35445 e-mail: periousia@rhodes.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00 ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00 ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ * 3.500,00 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 3.000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη Αριθμ. Πρωτ 2249/

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη Αριθμ. Πρωτ 2249/ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου e-παράβολο ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ιωάννινα:17-2-2015 Αρ. Πρωτ: 3099 ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο Ειδικός Λογαριασµός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων, ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 1. Τακτικό Ανοιχτό ιαγωνισµό (Αριθ. Πρωτ. ιαγωνισµού: 3098/17-02-2015)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 6.000,00 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ 4.000,00 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 3.000,00 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Το matchpoint.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών τέννις. Λειτουργεί με την υποστήριξη της εταιρείας:

Το matchpoint.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών τέννις. Λειτουργεί με την υποστήριξη της εταιρείας: ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ-ΟΡΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ Το matchpoint.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών τέννις. Λειτουργεί με την υποστήριξη της εταιρείας: MATCHPOINT / ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΥ M. - ΜΠΑΝΕΛΛΑΣ A. ΟΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 23/03/2017 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ: 2/21357 ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ Τηλ:22410-35445 e-mail: gantonatos19@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΩΓΡΑΩΗΜ-Θ6Β ΑΔΑΜ: 15PROC Γούρνες Αριθμός πρωτ

ΑΔΑ: ΩΓΡΑΩΗΜ-Θ6Β ΑΔΑΜ: 15PROC Γούρνες Αριθμός πρωτ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γούρνες 3-6-2015 Αριθμός πρωτ. 10950 ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Ο Δήμος Χερσονήσου Νομού

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ... 3 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΑΒΕ & ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ... 4 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ... 5 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ...

Περιεχόμενα ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ... 3 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΑΒΕ & ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ... 4 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ... 5 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ... Περιεχόμενα ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ... 3 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΑΒΕ & ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ... 4 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ... 5 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ... 6 ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ... 6 ΟΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ιωάννινα: 28-01-2015 Αρ. Πρωτ: 1719 ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο Ειδικός Λογαριασµός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων, ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 1. ιεθνή Ανοικτό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αρ. 1/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αρ. 1/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ Ημερομηνία : 13-03-2015 Αρ. Πρωτοκ: Φ/Λ/17/2987

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» Ο Δήμαρχος Λαρισαίων διακηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 30550/01-12-2009 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ Σ Υ Μ Β Α Σ Η Σ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Απρίλιος Αγαπητοί κύριοι,

Αθήνα, Απρίλιος Αγαπητοί κύριοι, Χ Ο Ρ Η Γ Ι Κ Ο Π Α Κ Ε Τ Ο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αθήνα, Απρίλιος 2017 Αγαπητοί κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο Επιστημονικό Συμπόσιο με τίτλο «Κατευθυντήριες οδηγίες στην Ενδοκρινολογία, τον Διαβήτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 1. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Ενοικίαση εκθεσιακού χώρου (αράχνη-banner) 6 τμ. Το παραπάνω κόστος αναφέρεται μόνο σε κόστος ενοικίασης χώρου και δεν περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Ω06ΓΩΗΜ-Η3Ε ΑΔΑΜ: 16PROC

ΑΔΑ: Ω06ΓΩΗΜ-Η3Ε ΑΔΑΜ: 16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γούρνες 19-7-2016 Αριθμός πρωτ. 13959 ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Ο Δήμος Χερσονήσου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ διακηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση Επιτροπές συνεδρίου Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές Όροι Συμμετοχής Χορηγών Χορηγίες 7-8 Έκθεση

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση  Επιτροπές συνεδρίου Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές Όροι Συμμετοχής Χορηγών Χορηγίες 7-8 Έκθεση ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση 3 Επιτροπές συνεδρίου 4 Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές 5 Όροι Συμμετοχής Χορηγών 6 Χορηγίες 7-8 Έκθεση 9-10 Πολιτική Ακυρώσεων & Πληρωμών 11 Έντυπο Συμμετοχής 12 2

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ», που εδρεύει στο Νέο Φάληρο Αττικής (οδός Εθνάρχου Μακαρίου και Δ. Φαληρέως αρ. 2, T.K. 185 47) (εφεξής οι «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ»),

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με ένα από τα χορηγικά πακέτα: 31 Μάϊου 2018 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με

Διαβάστε περισσότερα

Με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ Ένας από τους βασικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΕΔΕ»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΕΔΕ» 1190 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΘΗΝΑ 28/04/15 Αριθμ. Πρωτ.: ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΕΔΕ» προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΣΔΜ/50034

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΣΔΜ/50034 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΓΑΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ / ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 49, 117 43 ΑΘΗΝΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΣΔΜ/50034

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Κ Ρ Η Τ Η Σ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Ταχ. /νση: Λ. Ν. Πλαστήρα, 100 Ταχ. Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.Θ. Α.Ε.

ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.Θ. Α.Ε. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: Ερέτρια Εύβοιας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: Ερέτρια Εύβοιας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: 10 ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: ΤΟΠΟΣ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ Ερέτρια Εύβοιας Ξενοδοχείο Eretria Village ΧΡΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 3 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 7

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 3 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 7 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 3 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 7 ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 7 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ 2. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 3. ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Κανονισµός Συµµετοχής σε Επιχειρηματικές Αποστoλές

Γενικός Κανονισµός Συµµετοχής σε Επιχειρηματικές Αποστoλές ΠΡΟΟIΜΙΟ Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ανήκει στο Παγκόσμιο Δίκτυο των Διμερών Γερμανικών Επιμελητηρίων με 140 γραφεία σε 92 χώρες. Με στόχο την υποστήριξη, ενίσχυση και ισχυροποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕΓΑΛΟΣ (έως 2) (έως 3) ΓΕΥΜΑΤΟΣ NEWSLETTER του χορηγού με την ένδειξη βλ. ανάλογη στήλη δίπλα στα έντυπα της και αναφορά στα δελτία τύπου που θα δημοσιευθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αρ. 2/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αρ. 2/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ Ημερομηνία : 23-01-2015 Αρ. Πρωτοκ: Φ/Λ/17/964

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγγραφής και υποβολής αίτησης υποψηφίου στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017

Οδηγίες εγγραφής και υποβολής αίτησης υποψηφίου στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017 Οδηγίες εγγραφής και υποβολής αίτησης υποψηφίου στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017 H διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής στις Εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.) 1 ΤΟΠΟΣ Ξενοδοχείο Grand Serai Δωδώνης 33, 45332, Ιωάννινα, Ελλάδα Τηλ.: +30 26510 90550 Φαξ: +30

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (µε τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης του ηµάρχου)

Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (µε τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης του ηµάρχου) 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 25/11/2015 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ: 2/110955 ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ Τηλ:22410-35445 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Χορηγικό Πακέτο 1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 20/09/2018

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 20/09/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΦ. /ΝΣΗ : Β ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΜΗΜΑ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΗΡΟΦ. : ΚΟΥΤΙΑΝ ΣΤΑΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΑΦΙΩΝ DEXION

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΑΦΙΩΝ DEXION Χαλκίδα: 24/03/2015 Αρ. Πρωτ.: 3729 Ταχ. /νση: Η.Γαζέπη 48, 34100, Χαλκίδα Τµήµα: Οικονοµικού Γραφείο: Προµηθειών Πληρ/ρίες: Μπελίτσος Αναστάσιος Τηλέφωνο: 22213-50431 FAX: 22210 22210 Email: supplyky@chalkidahospital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Τιμολόγηση H τιμολόγηση των χορηγιών γίνεται μετά το τέλος του Συνεδρίου. Στις τιμές που αναφέρονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

Τιμολόγηση H τιμολόγηση των χορηγιών γίνεται μετά το τέλος του Συνεδρίου. Στις τιμές που αναφέρονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%. Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών. Η αποστολή του εντύπου συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Προκήρυξη Πρόχειρου ιαγωνισµού για την επιλογή αναδόχου για την Γραµµατειακή και τεχνική Υποστήριξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο πλαίσιο

ΘΕΜΑ : Προκήρυξη Πρόχειρου ιαγωνισµού για την επιλογή αναδόχου για την Γραµµατειακή και τεχνική Υποστήριξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο πλαίσιο ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Αθήνα 11 Μαίου 2015 ΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΕ ΟΤΑ (δ.τ.: ΚΕΚ Α) Αρ. Πρωτ.: 2328/ΜΓ Πληροφορίες : ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ Email: kekda@otenet.gr Τηλέφωνο : 210 5221047 Φαξ : 210 5221140

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ

Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ 1 Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ Τόπος Συνεδρίου ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHENS HILTON Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, 115 28 Τηλέφωνο 210 7281000 Fax 210 7281111 Ημερομηνίες Συνεδρίου Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (Γ2) ΚΟΙΝ : ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΩΝ (4) Τηλεφ Φ.916/Α.846 Σ.159 Λάρισα, 7 Μαρ 2018 Συνηµµένα: Προκήρυξη Μία (1)

ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (Γ2) ΚΟΙΝ : ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΩΝ (4) Τηλεφ Φ.916/Α.846 Σ.159 Λάρισα, 7 Μαρ 2018 Συνηµµένα: Προκήρυξη Μία (1) Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ : ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Πίνακα Αποδεκτών ΚΛΑ ΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (Γ) ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (Γ2) ΚΟΙΝ : ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΩΝ (4) Τηλεφ. 3245-2 Φ.916/Α.846 Σ.159 Λάρισα, 7

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑ: 9ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΟΥ HERNY DYNANT HOSPITAL CENTER Αγαπητοί Συνάδελφοι, Στην προσπάθεια της σύγχρονης ιατρικής ενημέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (INTRACOM IT SERVICES)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (INTRACOM IT SERVICES) ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (INTRACOM IT SERVICES) ΥΑ 165//2010 (ΥΑ 165255/ΙΑ ΦΕΚ Β 2157 2010): Ελεύθ. παροχή υπηρεσιών στην Ελλάδα από ξεναγούς υπηκόους κρατών µελών ΕΕ-Π 38/2010 (534055) Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΚΗΜΔΗΣ Μαρούσι, 28 /3/2016 Αρ. Πρωτ.: ΔΑ1Ζ/Φ306/4 Γενική Δ/νση: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Δ/νση: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τμήμα:ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΩΝ Πληροφορίες: Ν. Γουβέλη Τηλ.: 210 8110975 Fax: 210 8110985

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή έως χορηγός: 10 Οκτωβρίου 2018 Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή ως χορηγός με δορυφορικό συμπόσιο ή διάλεξη: 30 Σεπτεμβρίου 2018

Διαβάστε περισσότερα

Αναθέτουσα Αρχή : Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας

Αναθέτουσα Αρχή : Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Ν.Π.Ι.Δ.) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΖΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ Τ.Κ 50100 ΚΟΖΑΝΗ ΑΔΑ : Κοζάνη : 22/03/2013 Α.Π. : 567 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για το έργο με τίτλο: «Υλοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγγραφής και υποβολής αίτησης υποψηφίου στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017

Οδηγίες εγγραφής και υποβολής αίτησης υποψηφίου στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017 Οδηγίες εγγραφής και υποβολής αίτησης υποψηφίου στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017 H διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής στις Εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

15REQ002569931 2015-02-11

15REQ002569931 2015-02-11 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ Ημερομηνία : 10-02-2015 Αρ. Πρωτοκ: Φ/Λ/17/1738

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αρ. 1/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αρ. 1/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ Ημερομηνία : 23-01-2015 Αρ. Πρωτοκ: Φ/Λ/17/966

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ)

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ) Νοµικό Πρόσωπο Επωνυµία Εταιρείας: Άτοµο Επικοινωνίας: Αριθµός Τηλεφώνου: Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Αριθµός Κινητού: Αριθµός Εγγραφής: Αριθµός ΦΠΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Θέμα : Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση του έργου «Επιμόρφωση του προσωπικού : Ειδικευόμενοι Ιατροί και λοιπό προσωπικό με σχέση εργασίας Ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτήσεις τιμολόγησης

Απαιτήσεις τιμολόγησης Απαιτήσεις τιμολόγησης Για να διασφαλίσετε την ταχεία και έγκαιρη διευθέτηση των τιμολογίων σας, διαβάστε προσεκτικά τις ακόλουθες οδηγίες. Υποχρεωτικές Απαιτήσεις Οι ακόλουθες απαιτήσεις είναι υποχρεωτικές.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙ ΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Αθήνα,28.5.2004 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝ.& ΙΕΞ.ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Αρ.Πρωτ. Βαθµός 101 85 ΑΘΗΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙ ΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Αθήνα,28.5.2004 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝ.& ΙΕΞ.ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Αρ.Πρωτ. Βαθµός 101 85 ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙ ΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Αθήνα,28.5.2004 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝ.& ΙΕΞ.ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Αρ.Πρωτ. Βαθµός ΤΜΗΜΑ Α Φ. 151/49778/ Β6 Μητροπόλεως 15 101 85 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΑΚΗΡΥΞΗ. «Προµήθεια τριών (3) εκτυπωτών αυτοκόλλητων ετικετών για τις ανάγκες του Τµήµατος Γραµµατείας του ΜΤΠΥ»

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΑΚΗΡΥΞΗ. «Προµήθεια τριών (3) εκτυπωτών αυτοκόλλητων ετικετών για τις ανάγκες του Τµήµατος Γραµµατείας του ΜΤΠΥ» ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ H ΕΓΝΑΤΙΑ Ο ΟΣ Α.Ε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ H ΕΓΝΑΤΙΑ Ο ΟΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ H ΕΓΝΑΤΙΑ Ο ΟΣ Α.Ε. Έχοντας υπόψη: 1. Την υπ αριθμ. 914/6/13-12-2016 απόφαση του ιοικητικού Συμβουλίου 2. Τον

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 29/05/2017 Αρ. Πρωτ.: 553 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Εξετάσεων Επάρκειας ΙΟΥΝΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

Αθήνα, 29/05/2017 Αρ. Πρωτ.: 553 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Εξετάσεων Επάρκειας ΙΟΥΝΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 Αθήνα, 29/05/2017 Αρ. Πρωτ.: 553 Προς: Πίνακα Αποδεκτών ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Εξετάσεων Επάρκειας ΙΟΥΝΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 Σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται να διεξαχθούν οι Εξετάσεις Επάρκειας ΕΝΓ και συγκεκριμένα: ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

EΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

EΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμ. Πρωτ.: 15940/2011 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Ξενοδοχείο Athens Hilton, Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Αθήνα, Ξενοδοχείο Athens Hilton, Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούµε στην Ετήσια Μετεκπαιδευτική Ηµερίδα της Επιστηµονικής Εταιρείας Συνεχιζόµενης Παιδιατρικής Εκπαίδευσης και της Α Παιδιατρικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή έως χορηγός: 15 Ιανουαρίου 2018 Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή ως χορηγός με δορυφορική διάλεξη: 15 Δεκεμβρίου 2017 1 ΓΕΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ι. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΙ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ι. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΙ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ε.Σ.Ε.Β.Ε.: Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος Μαυρομιχάλη 1, 106 79, Αθήνα, Τηλ.: 210 3637426, Fax: 211 8005610 e-mail: info@esebe.gr / http://www.esebe.gr ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15 Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδροµίας 2016 ήµος Αγ. ηµητρίου Αττικής Οργανισµός Πολιτισµού, Αθλητισµού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΟΛΚΕ ΑΕ ΕΤΟΥΣ 2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΟΛΚΕ ΑΕ ΕΤΟΥΣ 2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΟΛΚΕ ΑΕ ΕΤΟΥΣ 2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο Οργανισμός Λιμένος Κερκύρας Ανώνυμη Εταιρεία (ΟΛΚΕ ΑΕ) για την τουριστική περίοδο του έτους 2017 θα εκδώσει και διανείμει

Διαβάστε περισσότερα

1ο Σεμινάριο Ετήσιου Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου Υγρών Ηλεκτρολυτών & Οξεοβασικής Ισσοροπίας Σεπτεμβρίου 2007, Πτολεμαΐδα

1ο Σεμινάριο Ετήσιου Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου Υγρών Ηλεκτρολυτών & Οξεοβασικής Ισσοροπίας Σεπτεμβρίου 2007, Πτολεμαΐδα Δελτίο Συμμετοχής 1ο Σεμινάριο Ετήσιου Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου Υγρών Ηλεκτρολυτών & Οξεοβασικής Ισσοροπίας 28 29 Σεπτεμβρίου 2007, Πτολεμαΐδα Παρακαλούμε να συμπληρωθεί κατάλληλα και να αποσταλεί (με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡ. 15/2014 Πρόχειρου διαγωνισμού Για την ανάδειξη αναδόχου ταχυμεταφορών του Γ.Ν Λακωνίας Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡ. 15/2014 Πρόχειρου διαγωνισμού Για την ανάδειξη αναδόχου ταχυμεταφορών του Γ.Ν Λακωνίας Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 14PROC002414537 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΠΑΡΤΗ 19/11/2014 ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. : Φ/Λ/17/13860 ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

2. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΘΕΜΑΤΩΝ - ΛΥΣΕΩΝ

2. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΘΕΜΑΤΩΝ - ΛΥΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Πανεπιστημίου (Ελευθερίου Βενιζέλου) 34 106 79 ΑΘΗΝΑ Τηλ. 3616532-3617784 - Fax: 3641025 e-mail : info@hms.gr www.hms.gr GREEK MATHEMATICAL SOCIETY 34, Panepistimiou (Εleftheriou

Διαβάστε περισσότερα