ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ VERSUS CLUB. "Ταξίδια με θέμα και σκοπό" ΠΑΣΧΑ 2013

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ VERSUS CLUB. "Ταξίδια με θέμα και σκοπό" ΠΑΣΧΑ 2013"

Transcript

1 ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ VERSUS CLUB "Ταξίδια με θέμα και σκοπό" ΠΑΣΧΑ 2013 Μύρισε Άνοιξη και οι σπουδαιότεροι προορισμοί σε όλο τον πλανήτη έχουν την τιμητική τους. Βλέπετε, η δική μας άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθούμε τους σημαντικότερους προορισμούς των μεγάλων πολιτισμών, αλλά και η πιο όμορφη εποχή να επισκεφθούμε τα ιδιαίτερα σημεία της Ευρώπης που διέφευγαν από τα άλμπουμ των εμπειριών μας. Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Παρουσιάζουμε κλασικά ταξίδια με πολύ ειδική, μοναδική τιμή ή ταξίδια με γνώμονα κάποιο φεστιβάλ - γιορτή του κόσμου ή ιδιαίτερες εκδρομές "για τους λάτρεις του εξαιρετικού" σε κοντινούς και μακρινούς προορισμούς. Ακόμα και οι προορισμοί της Ευρώπης είναι σχεδιασμένοι με την ίδια φιλοσοφία που σχεδιάζουμε τους μακρινούς προορισμούς. Τα "ιδιαίτερα" ταξίδια της Ευρώπης του Versus είναι ολοκληρωμένες διαδρομές και οδοιπορικά στα λιγότερο ταξιδεμένα τμήματα των χωρών της Γηραιάς ηπείρου, σε περιοχές εξαιρετικής ομορφιάς και πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Ταξίδια με ειδικό φυσιολατρικό και λαογραφικό προσανατολισμό. Πάντα όμως χωρίς πασαλείμματα. χωρίς περικοπές, χωρίς προαιρετικά, χωρίς "τρεχαλητά", με ορθολογικά κατανεμημένες διανυκτερεύσεις στις σημαντικότερες πόλεις και όχι επισκέψεις τους με κουραστικές ημερήσιες εκδρομές, αρκετές φορές με ημιδιατροφή και με τις εισόδους στα σημαντικότερα αξιοθέατα. Όλα αυτά τα ταξίδια έχουν τις προνομιακές τιμές για τα ενεργά μέλη του Versus Club και τις ποιοτικές πάντα υπηρεσίες του Versus Travel που είναι: η χρήση των καλύτερων ξενοδοχείων, η παροχή των καλύτερων υπηρεσιών, η συνοδεία τους από τους καλύτερους αρχηγούς, τα γεμάτα και όχι κουτσουρεμένα προγράμματα, οι επιπλέον παροχές και οι εξασφαλισμένες αναχωρήσεις. Η λίστα αυτή των ταξιδιών με τις ειδικές τιμές για τα μέλη του Versus Club, θα είναι διαθέσιμη στα γραφεία μας στο Σύνταγμα και στον Πειραιά, καθώς και στο χώρο του Versus Club στη Λ. Συγγρού. Θα είναι επίσης αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας στο Internet, στον αντίστοιχο χώρο του Versus Club. Ο κατάλογός μας θα εμπλουτίζεται διαρκώς με πολλά ταξίδια - τα περισσότερα από αυτά ιδιαίτερα και μοναδικά. Σας παρακαλούμε να μας ζητάτε σε τακτά χρονικά διαστήματα την ανανεωμένη λίστα των ταξιδιών με τις ειδικές τιμές για τα μέλη του Versus Club ή το καλύτερο, να την παρακολουθείτε στο site μας. Οι τιμές του παρακάτω καταλόγου καθώς και όλες οι προσφορές του Versus Travel ισχύουν για έγκαιρες κρατήσεις (π.χ. για την Πασχαλινή περίοδο έως 31/03) και για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Σε περίπτωση που εξαντληθούν οι θέσεις αυτές, η εκδρομή συνεχίζει να δέχεται συμμετοχές, αλλά πιθανότατα με ακριβότερη τιμή. Κάντε την κράτησή σας νωρίς και κερδίστε τριπλά: βοηθάτε στην πραγματοποίηση της εκδρομής που επιθυμείτε, προλαβαίνετε την καλύτερη τιμή και συντελείτε σε μια καλύτερα οργανωμένη εκδρομή.

2 μια εμπειρία ζωής στο καθολικό Πάσχα στη Γουατεμάλα με τους δρόμους μεταμορφωμένους σε τεράστια χαλιά από λουλούδια, τις πολύχρωμες λιτανείες και τις παράξενες τελετές και από εκεί στον Δρόμο των Μάγιας. Καθολικό Πάσχα στη Γουατεμάλα, Ονδούρα, Μεξικό και ο Δρόμος των Μάγιας Το διασημότερο Πάσχα στον πλανήτη με τα απίθανα χαλιά από λουλούδια και τις τελετές! Αναχώρηση: 25/03 17 Ημέρες Ένα σπάνιο ταξίδι που πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο τις ημέρες του Καθολικού Πάσχα. Το αποκαλούμε σπάνιο γιατί συνδυάζει το Δρόμο των Μάγιας (Μεξικό, Γουατεμάλα, Ονδούρα, έτσι που μόνο το Versus Travel πραγματοποιεί) με 4 διανυκτερεύσεις στην εκπληκτική Αντίγκουα για να ζήσουμε τη μαγεία των τελετών του Καθολικού Πάσχα. Δεν είναι τυχαίο που οι ταξιδιώτες που συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι στο παρελθόν μίλησαν για μια εμπειρία ζωής. Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, η Αντίγκουα της Γουατεμάλας φιλοξενεί την πιο όμορφη θρησκευτική γιορτή σ ολόκληρη την Αμερική, με τελετές που αναπαριστούν τη Σταύρωση και την Ανάσταση του Χριστού. Οι κάτοικοι της Αντίγκουα συνθέτουν ανεπανάληπτες δημιουργίες με πολύχρωμα λουλούδια - πραγματικά έργα τέχνης που καλύπτουν τους δρόμους και τα καλντερίμια της πόλης. Μεγαλειώδεις πομπές με συνοδεία μουσικής περνούν από τους δρόμους βαδίζοντας πάνω στα χαλιά αυτά. Άνδρες, ντυμένοι στα μωβ μεταφέρουν επάνω σε βάθρα ("άντας") αγάλματα του Εσταυρωμένου και ακολουθούν μαυροντυμένες γυναίκες, οι οποίες μεταφέρουν σε βάθρο την Παναγία. Τα χαλιά από λουλούδια είναι εξαιρετικής ομορφιάς και χρειάζονται πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να φτιαχτούν. Μεγάλο ατού της εκδρομής είναι ότι η διαμονή μας γίνεται στην Αντίγκουα (4 διανυκτερεύσεις), όπου γίνονται όλες οι θαυμάσιες τελετές του Πάσχα. Το ταξίδι συνεχίζει με ένα οδοιπορικό στη Γουατεμάλα μέσα από την Ονδούρα και τον εκπληκτικό χώρο των Μάγιας στο Κοπάν, αλλά και μέσα από σπάνια σημεία της χώρας που μόνο στο Versus θα βρείτε, όπως η επίσκεψη στη ζούγκλα του Πετέν, στο Ριο Ντούλσε και στο Λίβινγκστον - το μοναδικό κομμάτι της Γουατεμάλας στην Καραϊβική με τα πολύχρωμα σπιτάκια και τους χαρακτηριστικούς κατοίκους - απόγονους Αφρικανών σκλάβων και Ινδιάνων Μάγιας. Το ταξίδι στη Γουατεμάλα ολοκληρώνεται με επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου των Μάγιας στο Τικάλ και συνεχίζουμε με βάρκα μέσω της πυκνής βλάστησης της ζούγκλας του Μπεθέλ για το Μεξικό, ακολουθώντας ένα οδοιπορικό από το Παλένκε μέχρι το Κανκούν, μέσα από αρχαιολογικούς χώρους των Μάγιας και όμορφες αποικιακές πόλεις του Γιουκατάν. Έτσι ολοκληρώνεται ένα ταξίδι που πρέπει να σημειώσουμε ότι ξεκινά με 3 διανυκτερεύσεις στην Πόλη του Μεξικού, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της πόλης και των περιχώρων της. Μεγάλο ατού της εκδρομής πρέπει να θεωρήσουμε την Ημιδιατροφή στο Μεξικό Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: 3, (φόροι, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, επίναυλος καυσίμων) Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club:

3 Ορθόδοξο Πάσχα στην Αιθιοπία Με τα εξαιρετικής ομορφιάς όρη Σίμιεν και τους σπάνιους μπαμπουίνους gelada. Συνοδεύει ειδικός αρχηγός. Η διαδρομή μας από τις ερήμους στα Αιθιοπικά υψίπεδα, από την πρωτεύουσα Αντίς Αμπέμπα στις πηγές του Γαλάζιου Νείλου και τα νησιά της Λίμνης Τάνα, από τα κάστρα του Γκοντάρ στους ναούς του Αξούμ και από τις μονολιθικές εκκλησίες της Λαλιμπέλα στα περίφημα τζαμιά του Χαράρ, είναι ένα ταξίδι στο χρόνο, μια περιπλάνηση στις απαρχές της ανθρώπινης υπόστασης και ένας φόρος τιμής στη γενέτειρα της ανθρωπότητας Αναχώρηση: 29/04 12 Ημέρες Η Αιθιοπία, η άλλοτε Αβησσυνία, βρίσκεται στο βορειανατολικό τμήμα της Αφρικανικής Ηπείρου, το γνωστό και ως Κέρας της Αφρικής. Χώρα θρυλική, με αρχαιότατη ιστορία και αξιόλογο πολιτισμό: από τη θρυλική βασίλισσα του Σαββά, το μύθο της κρυμμένης Κιβωτού, τις λαξεμένες εκκλησίες της Λαλιμπέλα και μέχρι σήμερα, η γη της Αιθιοπίας έχει μία μακραίωνη και αδιάκοπη ιστορία, γεμάτη μύθους, θρύλους και παραδόσεις. Μετά την ανεύρεση το 1974 στην έρημο της Ανατολικής Αιθιοπίας του ηλικίας 3,5 εκατομμυρίων ετών σκελετού, γνωστού ως "Λούση", αλλά και των μετέπειτα αρχαιότερών της ακόμα ευρημάτων, η χώρα θεωρείται ο τόπος στον οποίο εμφανίσθηκε για πρώτη φορά ο άνθρωπος. Ο επισκέπτης της Αιθιοπίας αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται σε μια χώρα απρόσμενων συνδυασμών και εκπλήξεων, σ έναν τόπο με ξεχωριστή φυσική ομορφιά και με έναν λαό που τον σκλαβώνει από την πρώτη στιγμή με την αγάπη του, την ευγένειά του, την καλοσύνη του και την αξιοπρέπειά του. Επέκταση στη Νότια Αιθιοπία - Κοιλάδα του Όμο Εξερευνώντας την κοιλάδα του ποταμού Όμο, ο ταξιδιώτης θα γνωρίσει την εθνική ποικιλομορφία της Νότιας Αιθιοπίας, όπου οι φυλές Χάμερ, Κάρο, Μούρσι, Έρμπορε κλπ. ζουν ακόμη με τον ίδιο τρόπο που ζούσαν εδώ και αιώνες. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club: Επέκταση στη Νότια Αιθιοπία Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club:

4 Πανόραμα Κεντρικής Ασίας με εκτεταμένο Κιργιστάν Καζακστάν - Κιργιστάν - Τατζικιστάν - Ουζμπεκιστάν - Τουρκμενιστάν Ένα ταξίδι για όσους δεν θέλουν ένα ακόμα συνηθισμένο ταξίδι Αναχώρηση: 27/04 19 Ημέρες Σημαντικά στοιχεία της εκδρομής μας είναι η πληρότητα με την οποία επισκεπτόμαστε την τεράστια περιοχή της Κεντρικής Ασίας, όπου πέραν των κλασικών, περιλαμβάνουμε την πόλη Ος στο Κιργκιστάν, σημαντικό σταθμό στο Δρόμο του Μεταξιού και την Κουτζάντ, στη θέση της Αλεξάνδρειας της Εσχάτης στο Τατζικιστάν. Επίσης επιλέγουμε οδική διαδρομή από το Κιργιστάν στο Τατζικσιτάν μέσα από υπέροχα οδικά περάσματα. Η έξυπνη διαδρομή που ακολουθεί αυτό το πρωτοποριακό πρόγραμμα συγκαταλέγεται στα δυνατά του σημεία (άφιξη στην Άλμα Ατα και αναχώρηση από Ασκαμπάτ, χωρίς άσκοπα και κουραστικά πισωγυρίσματα). Επιπροσθέτως, το πρόγραμμά μας είναι εμπλουτισμένο με πολλά πολιτιστικά στοιχεία και δραστηριότητες, που θα κάνουν την επαφή μας με τη φύση και το τοπικό στοιχείο πιο ουσιαστική και τη γνωριμία μας την κουλτούρα της Κεντρικής Ασίας περισσότερο εμπεριστατωμένη Χώρες με τραγουδιστά ονόματα που απέκτησαν ξανά την εθνική τους ταυτότητα μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και απλώνουν σήμερα τους πολύτιμους θησαυρούς τους στα αχόρταγα μάτια του απαιτητικού ταξιδιώτη. Σ αυτήν τη νευραλγική γειτονιά του πλανήτη, οι αχανείς εκτάσεις μιας φύσης παράξενης ήταν πάντα πέρασμα ισχυρών λαών που μετακινούνταν για να κατακτήσουν τον κόσμο. Κάθε πολιτισμός άφηνε εδώ τη σφραγίδα του με διαφόρων ειδών μνημεία, που ξεκινούν από την 3η χιλιετία π.χ. και φτάνουν μέχρι τη Σοβιετική εποχή. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club: ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΞΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΑΧΑΚΑ - Η ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΚΑΙ Η ΟΝΔΟΥΡΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ Οι αρχαίοι λαοί της Μεσοαμερικής και οι Επιβιώνουσες φυλές Αναχωρήσεις: 26/ Ημέρες Ένα μωσαϊκό αρχαίων λαών και πολιτισμών (Μάγιας, Ατζέκοι, Ζαποτέκοι, Τεοτιχουανάκος, Ολμέκοι και Τολτέκοι). Για τους ταξιδιώτες που τα θέλουν όλα! Φτιάξαμε ένα ταξίδι όπως μας το έχετε ζητήσει. Το πλήρες ιστορικό Μεξικό χωρίς να παραλείπει τίποτα (περιλαμβάνοντας εκτός των υπολοίπων την Πουέμπλα, την αποικιακή Οαχάκα, τα χωριά των ασυμβίβαστων Ινδιάνων Τσιάπας και το φαράγγι Σουμιδέρο) μαζί με τη Γουατεμάλα (οδική διάσχιση της χώρας μέσα από τη ζούγκλα του Πετέν, το σπάνιο Ρίο Ντούλσε και το Λίβινγκστον - την Καραϊβική της Γουατεμάλας) και την Ονδούρα με τον πανέμορφο και σπουδαιότατο αρχαιολογικό χώρο των Μάγιας στο Κοπάν. Τα παραπάνω γίνονται με μια πολύ έξυπνη διαδρομή που έχει επιλέξει το Versus Travel για να μην παραλείψουμε τίποτα. Επίσης, εκτός από τα παραπάνω, το πρόγραμμα δίνει σημασία και βαρύτητα στην Αντίγκουα, το αποικιακό στολίδι της Γουατεμάλας και στη λίμνη Άτιτλαν, μια από τις πιο όμορφες λίμνες του κόσμου, περιτριγυρισμένη από τα ηφαίστεια. Από το Μεξικό επίσης βλέπουμε τον αρχαιολογικό χώρο των Μάγιας στο Παλένκε, την αποικιακή Μέριντα, γνωστή παγκοσμίως για τις αιώρες της και τα όμορφα κτίρια της, τον αρχαιολογικό χώρο των Μάγιας Τσιτσέν Ιτσά και την Πόλη του Μεξικού με την Παναγία της Γουαδεούπης, το ανθρωπολογικό μουσείο και το Τεοτιχουακάν. Πρόκειται για ένα ταξίδι που γίνεται σπάνια και ξεχωρίζει για την ιστορική και αρχαιολογική του προσέγγιση! Με ειδικό αρχηγό! Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club:

5 Πλήρες 10 ήμερο Ουζμπεκιστάν στα πολύβουα παζάρια του Δρόμου του Μεταξιού Περιλαμβάνεται η Νουράτα και η Σαχριζάμπ Αναχωρήσεις: 30/04 10 Ημέρες Ένα πλήρες πρόγραμμα στο Ουζμπεκιστάν, όπου θα παρακολουθήσουμε φολκλορική παράσταση με παραδοσιακά κουστούμια στη Μπουχάρα, θεατρική παράσταση στη Σαμαρκάνδη και παράσταση ακροβατών στη Χίβα, θα επισκεφθούμε το μαυσωλείο ενός από τους επιφανέστερους λόγιους του Μουσουλμανικού κόσμου, το μαυσωλείο του θεολόγου Σούφι, ένα από τα πιο σεβαστά μνημεία του μουσουλμανικού κόσμου, καθώς και ένα από τα λίγα εναπομείναντα κάστρα της ερήμου. Το Ουζμπεκιστάν, στην καρδιά της Κεντρικής Ασίας, ανάμεσα στους ποταμούς Αμού Ντάρια και Σιρ Ντάρια, είναι μια χώρα που για αιώνες υπήρξε σημείο αναφοράς για όλες τις μεγάλες στιγμές της ανθρώπινης ιστορίας. Με τις δυο του πόλεις που υπήρξαν κοιτίδες πολιτισμού και μητροπόλεις αυτοκρατοριών, τις θρυλικές Σαμαρκάνδη και Mπουχάρα, ανασύρει μνήμες πολύβουων καραβανιών που πλημμυρίζουν τα χάνια κατά μήκος του Δρόμου του Μεταξιού. Στη μέση της ερήμου, σχεδόν στο πουθενά, η Xίβα, μια πόλη βγαλμένη από το λήθαργο της αφάνειας, λάμπει ξανά σαν πολύτιμο πετράδι και επιδεικνύει με περηφάνια τις χάρες της. Τζαμιά με γαλάζιους θόλους, ψηλόλιγνοι μιναρέδες, παλάτια, χάνια, μεντρεσέδες και σκεπαστά παζάρια με όλα τα χρώματα, τα αρώματα και τα προϊόντα της Ανατολής, το κάθε τι στην χώρα αυτή μοιάζει να ξεπροβάλλει μέσα από σελίδες παραμυθιού. Γεφύρια, χωριά και σκηνές νομάδων διανθίζουν μια ύπαιθρο ζωντανή και πολύχρωμη. Τα ατέλειωτα χωράφια, σπαρμένα ως επί το πλείστον με βαμβάκι, διακόπτονται από τις φιδίσιες στροφές των ποταμών Aμού Ντάρια (Ώξος) και Σιρ Ντάρια (Ιαξάρτης), που διασχίζουν την χώρα. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club: Αρμενία - Γεωργία - Αζερμπαϊτζάν Ένα ταξίδι στα μέρη που σκιάζει ο Καύκασος Συνοδεύει ειδικός αρχηγός σε μια ιδιαίτερη διαδρομή Αναχώρηση: 30/04 14 Ημέρες Επιλέγουμε πτήση για Μπατούμι (Γεωργία) και όχι για Τιφλίδα, όπως θα δείτε σε άλλα προγράμματα, κερδίζοντας χρόνο και αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και το πήγαινε έλα στην πρωτεύουσα. Η είσοδος και η έξοδος από την Αρμενία προς τη Γεωργία γίνεται από διαφορετικά σημεία, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε μεγαλύτερο μέρος αυτής της χώρας και να διανυκτερεύσουμε σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Υπερκαυκασίας, το Γκιουμρί. Εμπειρότατος ξεναγός, ο οποίος με τις γνώσεις του θα συμβάλει στο να κατανοήσετε όλες τις πτυχές της περιοχής αυτής του πλανήτη. Στο ταξίδι μας αυτό θα γνωρίσουμε τρεις γειτονικές αλλά τόσο διαφορετικές χώρες του Καυκάσου, που οι Ρώσοι τις ονόμασαν Υπερκαυκασία (Transcaucasia, το νότιο τμήμα της περιοχής μεταξύ Μαύρης Θάλασσας και Κασπίας), με αρχαίες πόλεις, μοναστήρια, κάστρα και τζαμιά, μνημεία του Σοβιετικού παρελθόντος και μοναδικά τοπία. Ένα ταξίδι από το Μύθο στην Ιστορία. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club:

6 Βιετνάμ - Καμπότζη Απολαύστε ένα πρόγραμμα 5*, με πλούσιες παροχές που αγάπησαν οι Έλληνες ταξιδιώτες Αναχώρηση: 27/04 15 Ημέρες Με το πρόγραμμα αυτό επισκεπτόμαστε όλο το Βιετνάμ, Βόρειο, Νότιο αλλά και το κεντρικό Βιετνάμ. Έτσι εκτός των άλλων στο μαγευτικό κεντρικό Βιετνάμ επισκεπτόμαστε το πανέμορφο παραθαλάσσιο Χόϊ Αν, το Ντανάγκ και την αυτοκρατορική πόλη Χούε, όπου και πραγματοποιούμε μια υπέροχη κρουαζιέρα στον ποταμό των αρωμάτων. Το κεντρικό Βιετνάμ μπορεί να παραλείπεται κάποιες φορές για μείωση κόστους από τα προγράμματα, αλλά Βιετνάμ χωρίς το κεντρικό κομμάτι του δεν είναι Βιετνάμ. Τα γεύματα δίνονται μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια. Ta ξενοδοχεία είναι 5* εκτός από τη πόλη ΚΑΝ ΤΟ, που είναι 4*sup. - ένα από τα καλύτερα της περιοχής. Στην Καμπότζη τα ξενοδοχεία είναι 4* sup. Παρατηρείστε ότι διανυκτερεύουμε στο Δέλτα του Μεκόνγκ και συγκεκριμένα στο ΚΑΝ ΤΟ για να δούμε πλωτές αγορές και παραδοσιακά μέρη που δεν βλέπουν άλλα προγράμματα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θέαμα με μαριονέτες στο νερό στο Ανόι και κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων στη Χουέ. Επίσης, τo πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις στο πολύ όμορφο Ανόι, από το οποίο συνήθως μειώνονται οι διανυκτερεύσεις σε διάφορα προγράμματα της αγοράς, για μείωση κόστους ή προστίθεται σε μικρότερες πόλεις, σε ξενοδοχεία χαμηλής κατηγορίας. Εμείς επιλέγουμε διαμονή στο Ανόι σε πολύ καλά ξενοδοχεία και επιπλέον ημερήσια εκδρομή στο εκπληκτικό Ταμ Κοκ, όπου θα δούμε πολύ όμορφους ναούς και το γνήσιο επαρχιακό Βιετνάμ. Κάνουμε την κρουαζιέρα στον Κόλπο Χαλόνγκ, όπου όμως δεν παραμένουμε σε πλοίο (αμφιβόλου ποιότητος διαμονή για μείωση κόστους) ή στην πόλη Χαλόνγκ σε ξενοδοχεία χαμηλής υποδομής, αλλά επιστρέφουμε στο 5* ξενοδοχείο μας στο Ανόι. Πρόκειται για ένα μεστό, υπερπλήρες πρόγραμμα που δεν αφήνει τίποτε. Συγκρίνετε το παρόν ταξίδι με άλλα της Ελληνικής αγοράς και θα διαπιστώσετε από την πρώτη ματιά τι παραπάνω επισκέπτεστε, με ένα εντελώς γεμάτο, ενδιαφέρον και με καθημερινές συγκινήσεις πρόγραμμα. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club: Πλήρης Ινδοκίνα Βιετνάμ - Καμπότζη - Λάος Απολαύστε ένα πρόγραμμα 5* με πλούσιες παροχές που αγάπησαν οι Έλληνες ταξιδιώτες Αναχώρηση: 17/04 19 Ημέρες Το παραπάνω ταξίδι με όλα τα πλεονεκτήματα που αναφέραμε, μαζί με το ξεχωριστό και μοναδικής ομορφιάς Λάος. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Clubο:

7 Πανόραμα Βιρμανίας Μια χώρα αποκάλυψη!!! Αναχώρηση: 29/04 12 Ημέρες Μετά από τη μεγάλη εμπειρία μας στο ταξίδι αυτό, έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα που πραγματικά θα σας ενθουσιάσει!!! Έτσι, δεν περικόπτουμε διανυκτέρευση από το πιο όμορφο κομμάτι της διαδρομής, το Μανταλέι, στο οποίο διαμένουμε 3 βράδια. Επίσης το πρόγραμμά μας δεν μειώνει διανυκτερεύσεις από την εντυπωσιακότατη και πανέμορφη λίμνη Ίνλε, στην οποία διαμένουμε 2 βράδια. Επιλεγμένα ξενοδοχεία, από τα καλύτερα στην κάθε περιοχή, που παρόλη τη χαμηλή τουριστική υποδομή της χώρας, σίγουρα θα σας αφήσουν ευχαριστημένους. Περιλαμβάνει ημιδιατροφή. Τα γεύματα πραγματοποιούνται και σε τοπικά εστιατόρια για να γευτούμε τις τοπικές σπεσιαλιτέ, αλλά και στα ξενοδοχεία για να απολαύσουμε πιο Ευρωπαϊκές γεύσεις. Εμπειρότατος αρχηγός. Το Versus διαθέτει στο team των ξεναγών του εμπειρότατους αρχηγούς, που έχουν στο ενεργητικό τους πολλά ταξίδια στη Βιρμανία.Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός Versus Travel στα ελληνικά Η ιδιότυπη απομόνωση των προηγούμενων δεκαετιών κάνει τη Βιρμανία μοναδική, μια αποκάλυψη στα μάτια του ταξιδιώτη. Η "χώρα των χρυσών παγόδων", είναι ένας από τους πιο μυστηριώδεις και ανεξερεύνητους προορισμούς στον κόσμο, με πολιτιστική κληρονομιά χιλιάδων χρόνων. Αμόλυντη από το μαζικό τουρισμό κρύβει αναρίθμητους θησαυρούς που γέννησαν η φύση και ο άνθρωπος. Με το Versus Travel θα είστε σίγουροι ότι θα ζήσετε τη χώρα απολαμβάνοντας το μέγιστο της τουριστικής της υποδομής. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club: Βραζιλία - Αργεντινή - (Ουρουγουάη) Το αγαπημένο ταξίδι για τους λάτρεις της Λατινικής Αμερικής! Αναχώρηση: 30/04, 02/05 11,13 Ημέρες Το Versus Τravel πραγματοποιεί το ταξίδι αυτό καθ όλη τη διάρκεια του έτους με εξαιρετική επιτυχία (τουλάχιστον 2 αναχωρήσεις μηνιαίως). Ένα πλούσιο ταξίδι στην Αργεντινή και τη Βραζιλία, με δυνατότητα επέκτασής του και στην Ουρουγουάη (για όσους επιλέξουν το 13ήμερο πρόγραμμα). Το ξενοδοχείο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο είναι στην Κοπακαμπάνα - πολύ βασικό για τη διαμονή σας στο Ρίο. Το ξενοδοχείο στους Καταρράκτες Ιγκουασού και στο Μπουένος Άιρες είναι 5*. Οι ξεναγήσεις στο Ρίο γίνονται διαφορετική ημέρα η κάθε μία. Πραγματοποιούμε ξενάγηση στους καταρράκτες Ιγκουασού από τις δύο πλευρές - και από τη Βραζιλιάνικη και από την Αργεντίνικη. (Το κόστος των εισόδων και για τις δύο πλευρές, που περιλαμβάνεται στην τιμή συμμετοχής, είναι περίπου 60 $). Ο αρχηγός μας είναι από τους πιο έμπειρους στην περιοχή. Προσφέρουμε εκπληκτική τιμή για το ξενοδοχείο Windsor Atlantica 5* στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!!! ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ (Μην ξεχνάτε να ζητάτε τα ξενοδοχεία που σας προσφέρουν) Ρίο ντε Τζανέιρο (Κοπακαμπάνα): GOLDEN TULIP REGENTE 4* sup./ Windsora Atlantica 5* Iγκουασού: BURBON CATARATAS 5* Μπουένος Άιρες: REGAL PACIFIC 5* Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Στο πρόγραμμα των 13 ημερών με αναχώρηση 30/04 που επισκεπτόμαστε και την Ουρουγουάη, το κόστος κατ άτομο στο δίκλινο είναι + 699

8 Βενεζουέλα Ο Παράδεισος στη γη Ζούγκλα Ορινόκο - Καταρράκτες Αγγέλου - Ζούγκλα Κανάιμα με επεκτάσεις στις Ολλανδικές Αντίλλες και στην Κολομβία Αναχώρηση: 27/04 9,11,13 Ημέρες Το Versus Travel εισήγαγε πρώτο στην Ελληνική τουριστική αγορά τον προορισμό της Βενεζουέλας, τον φυσικό παράδεισο της Νότιας Αμερικής. Είμαστε περήφανοι που οι περισσότεροι Έλληνες ταξιδιώτες έχουν επισκεφθεί μαζί μας την εξαιρετική αυτή χώρα και έχουν γνωρίσει την παρθένα φύση της και τις απόκρυφες ομορφιές της. Η Βενεζουέλα σας περιμένει να την απολαύσετε! Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club: Εκουαδόρ - Κολομβία Δρόμος των Ηφαιστείων - Καρθαγένη - Βίγια Ντε Λέιβα Ένας συνδυασμός που ξεφεύγει από τους συνήθεις προορισμούς! Αναχώρηση: 02/05 13 Ημέρες Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club: ΗΠΑ Ανατολικές - Καναδάς Με Νιαγάρα Maid of the Mist και Toronto CN Tower Αναχώρηση: 26/04 10,12 Ημέρες Πλούσιο 10ήμερο πρόγραμμα με πολύ καλά επιλεγμένα, κεντρικά ξενοδοχεία στην καρδιά του Μανχάταν (Excelsior / Double Tree by Hilton / Novotel 4* & Sup. 4 *). Πρωινό καθημερινά (βασικό για τις ΗΠΑ) με την καλύτερη τιμή της αγοράς (σχέση τιμής - προϊόντος). Η πληθώρα των αναχωρήσεων όλο το χρόνο και η εγγυημένη πραγματοποίηση του ταξιδιού με Ελληνόφωνες συνεργάτες και ξεναγούς καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στις Η.Π.Α κάνει το πρόγραμμα αυτό μοναδικό. Περιλαμβάνεται η βαρκάδα στους καταρράκτες Νιαγάρα με το θρυλικό "Maid of the Mist", η εκδρομή στο Τορόντο του Καναδά καθώς και η είσοδος στον Καναδικό CN Tower Το 10ήμερο πρόγραμμα έχει αναχωρήσεις 26/04 και 03/05 Το 12ήμερο πρόγραμμα με δύο επιπλέον διανυκτερεύσεις στη Νέα Υόρκη έχει αναχώρηση 26/04 (Τιμή κατ άτομο στο δίκλινο 1965 ) Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, επίναυλός καυσίμων) Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club:

9 ΗΠΑ Δυτικές Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Γκραν Κάνυον, Λας Βέγκας Εκδρομή στο Γκραν Κάνυον, όπως γίνεται μόνο από το Versus Travel! Αναχώρηση: 30/04 11 Ημέρες Γνωρίζετε ότι με το Versus Travel απολαμβάνετε τα πιο πλήρη και καλοσχεδιασμένα προγράμματα της αγοράς. Έτσι στο παρόν ταξίδι περιλαμβάνουμε το Γκραν Κάνυον, μια σπουδαία εκδρομή που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετική. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι γνωρίζουμε εκτεταμένα το Σαν Φρανσίσκο την αριστοκρατικότερη πόλη της δυτικής ακτής, με γεμάτες εκδρομές που περιλαμβάνουν και τις τρεις γέφυρες που ενώνουν τον Κόλπο του Σαν Φρανσίσκο με τις απέναντι πόλεις τα δάση Μιούιρ, το Σοσαλίτο, το Ώκλαντ, την πανεπιστημιούπολη του Μπέρκλεϋ κλπ. Το ταξίδι συνεχίζεται στο φαντασμαγορικό Λας Βέγκας, μια πόλη στη μέση της ερήμου, παγκόσμια πρωτεύουσα του τζόγου και της διασκέδασης, καθώς και στο Λος Άντζελες, όπου η διαμονή μας γίνεται στην περιοχή της Disneyland ή πολύ κοντά για άμεση πρόσβαση στους χώρους της, με επισκέψεις στα δορυφορικά του προάστια, το Μπέβερλυ Χιλλς, το Χόλυγουντ και τις διάσημες παραλίες του, όπως τη Σάντα Μόνικα, τη Σάντα Μπάρμπαρα και άλλες. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, επίναυλος καυσίμων) Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club: Πλήρης Ιορδανία με διαμονή στην Άκαμπα Αναχώρηση: 03/05 6 Ημέρες Το παρόν ταξίδι αποτελεί έναν πλήρη γύρο της Ιορδανίας με μεγάλο του πλεονέκτημα τη διαμονή μας στο κοσμοπολίτικό παραθαλάσσιο θέρετρο της χώρας στην Ερυθρά θάλασσα, την Άκαμπα. Το ταξίδι περιλαμβάνει επίσκεψη και διαμονή στην Πέτρα, επίσκεψη της Ρωμαϊκής πόλης Γέρασα και της Νεκράς θάλασσας, καθώς και σαφάρι με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα (με καρότσα) στη σουρεαλιστική κοιλάδα Ουάντι Ραμ με τα μαγικά βουνά από γρανίτη και πολύχρωμη άμμο σμιλευμένα από τον μεγαλύτερο γλύπτη, τον αέρα. Η περίφημη ταινία Λόρενς της Αραβίας δεν θα έβρισκε καλύτερο μέρος να γυριστεί. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Καππαδοκία Ένα μοναδικό οδοιπορικό στη Μικρά Ασία 8 Ημέρες Πλούσιο 8 ήμερο πρόγραμμα που περιλαμβάνει περιήγηση στην Καππαδοκία και τα Μικρασιατικά Παράλια. Το ταξίδι συνοδεύει Έλληνας αρχηγός με μεγάλη εμπειρία στην Τουρκία (και όχι τοπικός Ελληνόφωνος άλλων προγραμμάτων για μείωση κόστους). Ειδικά για την Τουρκία και για τη Μικρά Ασία για ευνόητους λόγους αυτό είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ρωτήστε πάντα ποιός αρχηγός θα σας συνοδέψει! Περιλαμβάνεται βραδινό σόου με Δερβίσηδες και η ξενάγηση στο χωριό της Διδώς Σωτηρίου, το Κιρκιτζέ. Διαμονή στο καλύτερο ξενοδοχείο 5* της Καππαδοκίας (Hotel Dedeman) και προσεκτικά επιλεγμένα 4* και 4* sup στις υπόλοιπες πόλεις, από τα καλύτερα διαθέσιμα. Ημιδιατροφή καθημερινά. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου,

10 Κένυα Σαφάρι, Μασάι Μάρα, Μομπάσα Ένα ταξίδι στις αφθεντικότερες όψεις τις αφρικανικής ζωής! All Inclusive Ξενοδοχείο στη Μομπάσα 9 Ημέρες Με το πρόγραμμα αυτό επισκεπτόμαστε το σημαντικότερο σε ζώα πάρκο της Κένυας, το Μασάι Μάρα και την πολύ πλούσια σε πανίδα λίμνη Νακούρου. Επιπλέον το Versus Travel περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του και την εντυπωσιακή λίμνη Ναϊβάσα. Επιλέγουμε μόνο lodges πολυτελείας για τη διαμονή σας κατά τη διάρκεια των σαφάρι. Η μετάβαση από το Ναϊρόμπι στη Μομπάσα και η επιστροφή στο Ναϊρόμπι είναι αεροπορική διαμορφώνοντας έτσι ένα άνετο 9ημέρο. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club: Μεγάλο Μαρόκο - Οάσεις και Άτλαντας Γύρος του Νότου - Ζαγκορά - Εσσαουίρα - Μερτζούγκα- Ερφούντ - Φεζ - Ραμπάτ - Καζαμπλάνκα Με τρεις σημαντικές εκδρομές να περιλαμβάνονται στην τιμή, που τοπικά στοιχίζουν αρκετά (Ζαγκορά ημερήσια, Εσσαουίρα, Μερτζούγκα - πρωινή με τζιπ) Α 11 Ημέρες Ο μεγάλος "καημός" όλων των ταξιδιωτών που επιλέγουν το κλασσικό Αυτοκρατορικό Μαρόκο, είναι πως δεν βλέπουν έρημο και δεν επισκέπτονται τα πανέμορφα φαράγγια και τα χωριά με τις κάσμπες της Οροσειράς του Άτλαντα. Στο πρόγραμμά μας αυτό, σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε στην κυριολεξία τα πάντα και να απολαύσετε όλα όσα πραγματικά σας ελκύουν σ αυτήν τη χώρα. Εδώ, σ αυτές τις 11 ημέρες, θα γνωρίσετε το πραγματικό Μαρόκο, θα φτάσετε ακόμη και μέχρι την ακτή του Ατλαντικού στην Εσσαουίρα, θα περιπλανηθείτε με ειδικά jeep 4X4 στους αμμόλοφους της Μερτζούγκα και θα αγναντέψετε τη μεγαλειώδη έρημο Σαχάρα από την καταπληκτική Ζαγκορά μέχρι τα βάθη της Μαυριτανίας. Με άριστα προσεκτικά επιλεγμένα ξενοδοχεία και πτήσεις έτσι ώστε να εκμεταλλευτείτε και το τελευταίο λεπτό από το όμορφο αυτό ταξίδι σας. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Σενεγάλη Ένα ταξίδι που θα μας δώσει την ευκαιρία για ανεπανάληπτες εμπειρίες Αναχώρηση: 03/05 10 Ημέρες Οι αποικιακές πόλεις, οι υποσαχάριες οι λίμνες, τα ποτάμια, τα νησιά, οι αγορές, η επαφή με φυλές και πάνω απ όλα η μαγευτική ατμόσφαιρα της Αφρικανικής γης, θα μας αφήσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις. Η Σενεγάλη είναι γνωστή για τις πολλές φυσικές της καλλονές, το υπέροχο τροπικό της κλίμα και την πλούσια μουσική της κουλτούρα. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club:

11 Μεξικό Ιστορικό, Κανκούν, Μάγιας με ημιδιατροφή Αναχώρηση: 29/04 15 Ημέρες Το κλασικό μας ταξίδι στο Ιστορικό Μεξικό περιλαμβάνει επίσκεψη όλων των ιστορικών, πολιτιστικών, φυσιολατρικών, αρχαιολογικών σημείων της διαδρομής από το Μέξικο Σίτυ ως το Κανκούν. Από την αποικιακή Οαχάκα, την Πουέμπλα και τους Ινδιάνους της περιοχής Τσιάπας, στον πολιτισμό των Μάγιας και το αρχιτεκτονικό στολίδι Μέριντα και από εκει στο θέρετρο της Καραϊβικής Κανκούν. Πλεονεκτήματα του προγράμματος Βασικό ατού του προγράμματος είναι η ημιδιατροφή. Τα Ξενοδοχεία μας είναι 4*sup. & 5*. Στα πλεονεκτήματα του προγράμματος πρέπει να υπολογίσουμε τη χρήση ξενοδοχείων 5* στις πόλεις όπου υπάρχει τουριστική υποδομή, όπως στο Κανκούν, στο Μέξικο Σίτι και στη Μέριντα. Εκεί χρησιμοποιούμε ξενοδοχεία της αλυσίδας Fiesta Americana ή Westin ή όμοιά τους. Στην Οαχάκα και στην Τούξτλα χρησιμοποιούμε επίσης ξενοδοχείο της αλυσίδας Fiesta. Στο Καμπέτσε χρησιμοποιούμε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης, το Del Mar. Στο Παλένκε και στο Σαν Κριστομπάλ χρησιμοποιούμε απλά παραδοσιακά ξενοδοχεία, από τα καλύτερα στην περιοχή. Επίσης στη διαδρομή από την Οαχάκα στο Σαν Κριστομπαλ διαμένουμε μια νύχτα στην Τούξλα Γκουτιέρες, που είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας των Τσιάπας και όχι σε ενδιάμεση άσχετη πόλη σε ξενοδοχείο αμφιβόλου ποιότητας. Τέλος πρέπει να τονίσουμε ότι η εκδρομή στο Τάξκο και στην Κουερναβάκα περιλαμβάνεται στην τιμή. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club: Κλασικό Μεξικό 9 Ημέρες Το Κλασικό μας ταξίδι στο Μεξικό σε μια μοναδική τιμή. Μέξικo Σίτι, Πυραμίδες Τεοτιχουακάν, Τάξκο, Κουερναβάκα και Ακαπούλκο σε ένα απολαυστικό 9ήμερο. Το Μεξικό δεν είναι μία, αλλά πολλές χώρες μαζί. Χώρα των αντιθέσεων από την ίδια της τη φύση: ηφαίστεια με χιονισμένες κορυφές, παραλίες με πελώρια κύματα, υψίπεδα κοντά στον ουρανό και στον ήλιο, ζούγκλες, άγονες πεδιάδες, ποτάμια, λίμνες, έρημοι, γκρεμοί, φαράγγια και βαθιές κοιλάδες. Μια παρθένα φύση με την οποία ο άνθρωπος βρίσκεται σε αρμονία. Είναι γη των ονείρων, χώρα υπέρτατου φωτός, τόπος μυστηρίου και θρύλου, όπου η σφραγίδα της αρχαίας ιστορίας του ανθρώπου είναι πολύ αισθητή. Αρχαίοι πολιτισμοί (Ολμέκοι, Ζαποτέκοι, Μάγιας, Τολτέκοι, Αζτέκοι κλπ.), που εξαρθρώθηκαν από τους Κονκισταδόρες, πυραμίδες, αποικιακά κτίρια, ζούγκλες, εκπληκτικές παραλίες, Ινδιάνοι, Μεστίζος, ντόπια χειροτεχνήματα, νόστιμη και πικάντικη κουζίνα, τεκίλα, συναρπαστικοί ρυθμοί και μουσική. Viva Mexico! Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club:

12 στους δρόμους των Ίνκας Περού, Αμαζόνιος, Άνδεις (Βολιβία) Με διαμονή στα διάσημα Libertador και ειδικό αρχηγό Ταξιδέψτε στο Περού με τους ειδικούς!! Αναχώρηση: 28/04 15 Ημέρες Το πρόγραμμά μας έχει λίγες οδικές διαδρομές, τις απαραίτητες για να νοιώσετε τη ζωή του Περού, σε αντίθεση με άλλα προγράμματα, που προκειμένου να μειώσουν το κόστος, προσθέτουν στο πρόγραμμα απίστευτα πολλές οδικές διαδρομές (αν όχι όλο το πρόγραμμα), που με τους δρόμους του Περού γίνονται πολύ κουραστικές (7-9 ώρες η καθεμιά). Και ενώ βασικές εκδρομές με πούλμαν είναι ευχάριστες, όταν γίνεται κατάχρηση αυτών, το πρόγραμμα γίνεται κουραστικό και δύσκολο. Το Versus Travel, πιστό στα γεμάτα και ποιοτικά προγράμματα, ελαχιστοποιεί τις οδικές διαδρομές στις απαραίτητες και ουσιώδεις, χρησιμοποιώντας αεροπλάνο και έτσι αφήνει χρόνο για να δούμε πολύ πιο άνετα τις πόλεις, τα χωριά και τους αρχαιολογικούς χώρους. Διανυκτερεύουμε σε πολύ καλά ξενοδοχεία, τα διάσημα Libertador. Η τιμή του ταξιδιού αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι το καλό ταξίδι δεν χρειάζεται να είναι και ακριβό, όπως πολλοί πιστεύουν. Το καλό ταξίδι χρειάζεται μεράκι, εξειδίκευση, έμπειρο αρχηγό και πολύ φαντασία. Το Versus Travel διαθέτει τεράστια εμπειρία στον συγκεκριμένο προορισμό. Γι αυτό όλοι οι ταξιδιώτες που πραγματοποίησαν το ταξίδι αυτό μαζί μας, λένε ότι ήταν η σημαντικότερη εμπειρία της ζωής τους και ότι έζησαν πολλά περισσότερα απ όσα τους υποσχεθήκαμε!!! Εξαιρετικός Έλληνας αρχηγός με πολύχρονη εμπειρία στο Περού Mία από τις πιο γοητευτικές χώρες της Nότιας Aμερικής, το Περού, φέρει μέχρι σήμερα τη σφραγίδα των αρχαίων Ινδιάνικων πολιτισμών και των Ισπανών κατακτητών του. Οι αρχαίες πόλεις και τα μουσεία τους με εκθέματα από όλους τους προκολομβιανούς πολιτισμούς (Τσαβίν, Μοτσίκα, Τσιμού, Ίνκας κλπ.), τα επιβλητικά βουνά, τα κατάλευκα λάμα, οι παραδοσιακές μουσικές, τα χειροτεχνήματα της περουβιάνικης λαϊκής παράδοσης, τα περίφημα υφαντά με τα γεωμετρικά σχέδια, τα πολυποίκιλτα υφάσματα, τα έντονα χρώματα και κυρίως οι γελαστοί άνθρωποι που κρατούν παραδόσεις απαράλλακτες για αιώνες, μας φέρνουν σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Περού. Ένα ταξίδι πέρα από τα καθιερωμένα, που συνδυάζει τα πάντα: από το Μάτσου Πίτσου ως τις γραμμές της Νάσκα, από το αμφιθεατρικό Κούσκο, τον "ομφαλό της γης" και την "αρχαιολογική πρωτεύουσα της αμερικανικής ηπείρου" έως τα πλωτά νησιά της φυλής Ούρος στην καταγάλανη λίμνη Τιτικάκα και τη μοναδική εμπειρία της ζούγκλας του Αμαζονίου! Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club: Επέκταση στη Βολιβία: κατ άτομο στο δίκλινο

13 Τα Πετράδια της Περσίας Με extra παροχές Versus Travel 9 Ημέρες Το παρόν πρόγραμμα, θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα του Versus Travel. "Τα πετράδια της Περσίας" είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα τα που περιλαμβάνει τις τέσσερεις βασικότερες πόλεις της χώρας: την Τεχεράνη, το Σιράζ, το Ισφαχάν και τη Γιάζντ. Ένα πρόγραμμα ιδανικό για όσους θέλουν να πάρουν μια δυνατή γεύση Περσίας. Ξεχωρίζει για την επίσκεψη του Κασσάν, του Σιράζ, και της Γιάζντ, που σε ολιγοήμερα προγράμματα Περσίας παραλείπονται, αλλά και για τις 3 διανυκτερεύσεις στο Ισφαχάν, "το σμαράγδι στο στέμμα της Περσίας", στο ξενοδοχείο-παλάτι Αμπάσι (Abbasi Hotel). Επίσης, επιλέγουμε πτήση επιστροφής από Σιράζ και όχι από Τεχεράνη, όπως θα δείτε σε άλλα προγράμματα, κερδίζοντας χρόνο εντός Περσίας και αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και το πήγαινε έλα στην πρωτεύουσα. Μεγάλο πλεονέκτημα του προγράμματος θεωρείται και το γεγονός ότι, παρά την πολύ πρωινή άφιξή μας στην Τεχεράνη τη 2η ημέρα, το Versus έχει εξασφαλίσει τα δωμάτιά σας. Έτσι, τακτοποιήστε στα δωμάτια μόλις φθάσετε στο ξενοδοχείο, παρόλο που κανονικά το check in είναι στις 14:00. Επίσης σας προσφέρουμε πρωινό με την άφιξή σας, παρόλο που κανονικά το πρώτο πρωινό δίνεται το επόμενο πρωί από την άφιξή της εκδρομής. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club: Αναχώρηση: 27/04 10 Ημέρες Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Πλήρης Περσία με Ταυρίδα Αναχώρηση: 29/04 12 Ημέρες Πρόκειται για ένα πλήρες Πανόραμα της Περσίας, που περιλαμβάνει τις τέσσερεις βασικότερες πόλεις της: την Τεχεράνη, το Σιράζ, το Ισφαχάν και τη Γιάζντ, όπως το ήδη επιτυχημένο μας πρόγραμμα τα "Πετράδια της Περσίας", με την προσθήκη της ιστορικής Ταυρίδας. Με το πρόγραμμα αυτό θα έχετε επιπλέον την ευκαιρία να δείτε ένα κομμάτι της Ιρανικής Καππαδοκίας με το γραφικό χωριό Καντοβάν να κλέβει τις εντυπώσεις, αλλά και να πάρετε μια γεύση από την Κασπία Θάλασσα, περνώντας από τη Ραστ και το Μπαντάρ Ανζαλί, πόλη - θέρετρο των Ιρανών στην Κασπία Θάλασσα. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club:

14 Σρι Λάνκα Πλήρης Γύρος της Σρι Λάνκα χωρίς περικοπές. Περιλαμβάνει 2 ολοήμερες εκδρομές - η μία στην αποιακή πόλη Νουβάρα Ελίγια και η δεύτερη στο Τρικομάλε, την πόλη λιμάνι στην επαρχία των Ταμίλ. 10 Ημέρες Σαν ένα δάκρυ που βγαίνει από το νοτιοανατολικό άκρο της Ινδικής χερσονήσου είναι η Σρι Λάνκα. Εδώ, ιστορία και μύθος πάνε μαζί. Χρυσές ακτογραμμές, καταπράσινα βουνά, ζούγκλες, εθνικά πάρκα, φυτείες τσαγιού, ερείπια αρχαίων πολιτισμών, βουδιστικοί ναοί, μοναδικές γιορτές με τους στολισμένους ελέφαντες, κοκκοφοίνικες, μπαχαρικά, καουτσούκ, καφές, πολύτιμοι λίθοι και προπάντων άνθρωποι καλοσυνάτοι. Ένας κρυμμένος παράδεισος που παραμένει ακόμα σήμερα παρθένος και προσφέρει τα πάντα. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club: Τανζανία - Ζανζιβάρη Αναχώρηση: 30/04 10 Ημέρες Η Τανζανία αποτελείται από ένα ηπειρωτικό τμήμα, το πρώην Βρετανικό έδαφος της Τανγκανίκας, και από ένα νησιωτικό τμήμα, πρώην Βρετανικό προτεκτοράτο, που περιλαμβάνει τα νησιά Ζανζιβάρη και Πέμπα. Το 1/3 της χώρας είναι εθνικά πάρκα και καταφύγια θηραμάτων. Στο έδαφός της βρίσκεται το υψηλότερο όρος της Αφρικής, το Κιλιμάντζαρο. Το ταξίδι μας αυτό είναι ένας ολοκληρωμένος Γύρος της Τανζανίας, μαζί το παρθένο νησί του Ινδικού, τη Ζανζιβάρη, το μαγικό αφρικανικό νησί των Σουαχίλι, των αραβικών παραμυθιών και των μπαχαρικών, εκεί όπου ο Αραβικός πολιτισμός αναμειγνύεται με τον Αφρικανικό. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club: Νότια Αφρική - Διαδρομή των Κήπων Καταρράκτες Βικτώρια, Σουαζιλάνδη, Ζούλουλαντ, πολιτιστικό χωριό Ντέμπελε παλαιοντολογικό σπήλαιο Στερκ Φοντέιν, Πάρκο Κρούγκερ (Μποτσουάνα, Πάρκο Τσόμπε) Αναχώρηση: 30/04 16 Ημέρες Ένα ταξίδι στα άδυτα της νοτιότερης χώρας της Αφρικής. Οι φυσικές της ομορφιές, το Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας, η πανίδα των Εθνικών πάρκων, τα χρυσωρυχεία, τα υπολείμματα της πρώτης Ολλανδικής αποίκισης και οι σύγχρονες πόλεις είναι τα κύρια σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος στη Νότια Αφρική, στα εδαφικά όρια της οποίας έχουν συγχωνευτεί το Λεσότο και η Σουαζιλάνδη. Στο πρόγραμμά μας έχουμε προσθέσει το μοναδικό παλαιοντολογικό σπήλαιο Στερκ Φοντέιν και το πολιτιστικό χωριό Ντέμπελε. Ζήστε στιγμές ανεπανάληπτες στην Αφρικανική γη με την εγγύηση του Versus Travel!!! Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club:

15 Η Ποιοτική Ευρώπη του Versus Μετά την τεράστια επιτυχία του Καλοκαιρού και των προηγούμενων χρόνων το Versus Travel συνεχίζει να σας προτείνει την άλλη Ευρώπη. Στην εποχή που είναι πλέον μόδα οι συνεχείς περικοπές προγραμμάτων σε διάρκεια, σε κατηγορίες ξενοδοχείων, σε ξεναγήσεις και σε κάθε άλλο είδος υπηρεσιών, με στόχο την επίτευξη καλύτερων τιμών, εμείς απαντάμε με τα δικά μας γεμάτα και πλήρη προγράμματα, με ακόμα περισσότερες παροχές, με τους καλύτερους αρχηγούς της αγοράς, με τα καλύτερα ξενοδοχεία της αγοράς και πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διαμονή και σε ιστορικές πόλεις, που φέρουν έντονα τα σημάδια ενός ένδοξου παρελθόντος, και όχι επίσκεψη αυτών με κουραστικές ημερήσιες εκδρομές. Γεμάτα ξεναγήσεις προγράμματα σε κάθε πόλη, εισόδους σε σημαντικά μουσεία που χρειάζονται προκράτηση για γκρουπ. Εκδρομές που σε άλλα προγράμματα δίνονται σαν προαιρετικές, στα προγράμματα του Versus περιλαμβάνονται στην τιμή. Αντιστεκόμαστε στα κουτσουρεμένα προγράμματα, στα προγράμματα μικρής διάρκειας σε μεγάλες περιοχές, με ψευτοξεναγήσεις στα αξιοθέατα και ένα αδιάκοπο τρεχαλητό που τελικά δεν αφήνει τίποτα στον επισκέπτη. Όλα τα προγράμματα έχουν τη δικιά μας πινελιά, την πινελιά Versus και φυσικά τις τιμές του Versus. Όπως σας έχουμε συνηθίσει. Με το Versus Travel παίρνεται πάντα περισσότερα!!! Εκτεταμάνη Ανδαλουσία - Γιβραλτάρ με ημιδιατροφή Αναχώρηση: 03/05 7 Ημέρες Η μαγευτική Ανδαλουσία στην ευλογημένη γη του Ισπανικού Νότου και ο φύλακας των στενών στις πύλες του Ηρακλή, το Γιβραλτάρ. Ένα νέο, πλήρες οδοιπορικό στην Ανδαλουσία, ειδικά διαμορφωμένο για τους λάτρεις της Ισπανικής τέχνης και κουλτούρας, μαζί με το τρομερό Γιβραλτάρ, έναν φορολογικό παράδεισο σε στρατηγική θέση στο νοτιότερο άκρο της Ιβηρικής, Έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου (η Αγγλία στο υπογάστριο της Ισπανίας). Η Ανδαλουσία είναι η νοτιότερη από τις 17 αυτόνομες περιφέρειες της Ισπανίας, η δεύτερη σε έκταση και πρώτη σε πληθυσμό με πρωτεύουσα τη Σεβίλλη. Μια "χώρα" μέσα στο βασίλειο της Ισπανίας, που γέννησε το φλαμένκο, τις ταυρομαχίες, τον "Φίγκαρο", τον Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, τον Βελάσκεθ, τον Πάμπλο Πικάσσο, τον Αντόνιο Μπαντέρας. Η βασίλισσα του πάθους, του έρωτα, της ποίησης, της μουσικής, του χορού. Ολόκληρη η Ανδαλουσία είναι ένα υπαίθριο μουσείο με σημαντικούς ιστορικούς θησαυρούς, ποικιλόμορφα τοπία και έντονο μεσογειακό ταμπεραμέντο. Μια περιοχή αδικημένη από ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα, γιατί παρουσιάζεται σύντομα και με αρκετό τρεχαλητό. Επίσης η διαμονή γίνεται σε ξενοδοχεία 4* στο κέντρο των ιστορικών πόλεων, γεγονός που διευκολύνει τις βραδινές σας εξόδους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ημιδιατροφή. Εκτός από τα καθιερωμένα περιλαμβάνονται επισκέψεις στα διάσημα Pueblos Blancos (Λευκά Χωριά) στην νότια Ανδαλουσία και ξενάγηση στο Γιβραλταρ. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου,

16 Πανόραμα Χωρών Βαλτικής με το νησία Saaremaa και ημιδιατροφή Αναχώρηση: 03/05 9 Ημέρες Ένα ταξίδι βγαλμένο από άλλες εποχές μεσαιωνικές. Οι αρχιτεκτονικές σε μπαρόκ και art nouveau στυλ θα σας μαγέψουν στο Ταλίν, στο Βίλνιους και τη Ρίγα. Μεσαιωνικά κάστρα και πύργοι, το πάρκο Κάντριγκ με το ομώνυμο παλάτι, το μοναστήρι της Αγίας Μπριγκίτας και το Ολυμπιακό λιμάνι του Ταλίν θα σας παρασύρουν σε άλλες εποχές. Το Versus Travel, οπαδός των ποιοτικών και εμπεριστατωμένων προγραμμάτων, περιλαμβάνει επισκέψεις και εισόδους σε εντυπωσιακά σημεία των χωρών που σε άλλα προγράμματα παραλείπονται, όπως η είσοδος στο κάστρο Τρακάϊ, στο μουσείο της Καούνας, στα ανάκτορα Ρουντάλε, στο μουσείο αυτοκινήτων αντίκας κ.ά. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Βερολίνο - Δρέσδη - Μάισεν - Λειψία με είσοδο στο μουσείο της Περγάμου και στα ανάκτορα του Σαν Σουσί στο Πότσδαμ Με το Versus δείτε το Βερολίνο όπως δεν το έχετε ξαναδεί!!! Αναχώρηση: 02/05 5 Ημέρες Το κλασσικό μας καθιερωμένο πρόγραμμα στο Βερολίνο με εκδρομή και επίσκεψη στις μεσαιωνικές πόλεις της Γερμανίας, τη Δρέσδη, τη Λειψία και το Μάισεν. Με ένα - όπως πάντα - πλούσιο ημερήσιο πρόγραμμα περιεκτικών ξεναγήσεων και επισκέψεων στα σημαντικότερα μνημεία και τα αξιοθέατα του Βερολίνου θα μπορέσετε να απολαύσετε αυτό τα ταξίδι έτσι που μόνο το Versus σχεδιάζει και πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια, δίνοντας έμφαση στο πολιτιστικό στοιχείο και τις ξεναγήσεις υψηλού επιπέδου από τους πλέον ειδικούς ξεναγούς της πόλης. Μόνο στο Versus οι είσοδοι στα μουσεία της Περγάμου και στο Σανσσουσί, αλλά και η ολοήμερη εκδρομή στη Δρέσδη, Λειψία, Μάισεν περιλαμβάνονται στο κόστος της εκδρομής. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Βερολίνο - Δρέσδη - Λειψία (με διανυκτέρευση στη Δρέσδη) Αναχώρηση: 02/05 5 Ημέρες Το κλασσικό μας καθιερωμένο πρόγραμμα στο Βερολίνο με εκδρομή και επίσκεψη στις μεσαιωνικές πόλεις της Γερμανίας, τη Δρέσδη, τη Λειψία και το Μάισεν. Μόνο στο Versus οι είσοδοι στα μουσεία της Περγάμου και στο Σανσσουσί, αλλά και η Λειψία και Μάισεν περιλαμβάνονται στο κόστος της εκδρομής. Και με μια διανυκτέρευση στην πανέμορφη Δρέσδη. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου,

17 Πανόραμα Νότιας Γαλλίας - Προβηγκία Τα διαμάντια της Νότιας Γαλλίας - Γαλλική Ριβιέρα Με διαμονή στις πανέμορφες μεσαιωνικές πόλεις και εκδρομή στην "Άγρια Δύση" της Γαλλίας, στο Δέλτα του Ροδανού ποταμού Αναχώρηση: 04/05 8 Ημέρες Αν υπάρχει μια περιοχή που να κάνει τη διαφορά στη Γαλλία, αυτή είναι η Προβηγκία (Provence), με τις ιδιαιτερότητες και την ποικιλομορφία της. Η περιοχή της Προβηγκίας στη Νοτιοανατολική Γαλλία είναι ένας ευλογημένος τόπος. Συνδυάζει το Γαλλικό πνεύμα με τις Ιταλικές επιρροές και όλα αυτά υπό την σκέπη ενός ζεστού μεσογειακού ήλιου. Περισσότερο γνωστή από τα κοσμικά της παράλια της Μεσογείου, όπου Κάννες, Νίκαια, Σεν Τροπέ την έκαναν διάσημη από το 19ο αιώνα. Λιγότερο γνωστή στην ενδοχώρα, με περιοχές ανάμεσα σε βουνά και πεδιάδες, τις οποίες διατρέχει ένας απ' τους ιστορικότερους και μεγαλύτερους πλωτούς ποταμούς της Ευρώπης, ο Ροδανός, κατά μήκος του οποίου συναντήθηκαν κάποτε Κέλτες, Γαλάτες, Έλληνες και Ρωμαίοι, ιδρύοντας μερικές από τις σπουδαιότερες πόλεις, όπως η Αρλ, η Αβινιόν, η Νιμ, η Αιξ αν Προβάνς. Το πλούσιο Ρωμαϊκό και Μεσαιωνικό παρελθόν της έχει αφήσει αδιάψευστους μάρτυρες. Γαλατο-ρωμαϊκά ερείπια, ιπποτικά κάστρα και παπικά αβαεία, εκκλησιές και μεσαιωνικά χωριά. Μια μοναδική περιοχή με εντυπωσιακές εναλλαγές τοπίων και με έμβλημα τη λεβάντα, που φύεται εν αφθονία. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club: Μοναδικό Πανόραμα Γερμανίας Μη συμβιβάζεστε με κουτσουρεμένα προγράμματα!!! 10 Ημέρες Ένα πλήρες 10ήμερο γερμανικό πανόραμα, που σας ξεναγεί στο σημαντικότερο κομμάτι της Γερμανίας. Από το ζωντανό Μόναχο, τις Βαυαρικές Άλπεις, στα παραμυθένια κάστρα της, στο Γκάρμις Παρτενκίρχεν, στη γενέτειρα του Ντύρερ, τη Νυρεμβέργη και στην πολυαγαπημένη πόλη των νέων και των καλλιτεχνών, την πανεπιστημιούπολη της Χαϊδελβέργης. Και από εκεί, κατά μήκος του Ρήνου, στο Ρούντεσχαϊμ, όπου θα επιβιβαστούμε σε κρουαζιερόπλοιο για μια ολοήμερη κρουαζιέρα στο ωραιότερο και πλέον ενδιαφέρον κομμάτι του Ρήνου, με θέα τα κάστρα και τις μεσαιωνικές πόλεις σ όλο το μήκος της διαδρομής, μέχρι την άλλη πανέμορφη πόλη της Γερμανίας, την Κολωνία. Στη συνέχεια περνάμε από τις μεσαιωνικές και ιστορικές πόλεις της Γερμανίας, τη Δρέσδη και τη Λειψία και καταλήγουμε στο Βερολίνο, με επισκέψεις στο μουσείο της Περγάμου και στα ανάκτορα του Σαν Σουσί στο Πότσδαμ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις στο Μόναχο με ημερήσια εκδρομή στις Βαυαρικές Άλπεις, στο Ρομαντικό Δρόμο και τα μοναδικά του κάστρα. 3 διανυκτερεύσεις στο Βερολίνο, με ξεναγήσεις, εκτός των άλλων, στο μουσείο της Περγάμου και στα ανάκτορα του Σαν Σουσί στο Πότσδαμ. Ολοήμερη 11ωρη κρουαζιέρα στο καλύτερο κομμάτι του Ρήνου για να γνωρίσετε τα σπουδαιότερα αξιοθέατα του ποταμού και όχι κρουαζιέρα λίγων ωρών, όπως σε άλλα προγράμματα. Διαμονή στη Δρέσδη και την Κολωνία. Μία ολόκληρη μέρα αφιερωμένη στην εκπληκτική Χαϊδελβέργη. Δύο δείπνα σε χαρακτηριστικές μπυραρίες στο Μόναχο και στο Βερολίνο. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου,

18 Χώρα των Βάσκων - Βόρεια Ισπανία Κανταβρία, Αστούριας, Γαλικία με πτήσεις για βόρεια Ισπανία και διαμονή στις ιστορικές πόλεις Αναχώρηση: 30/04 10 Ημέρες Το δημοφιλές, δοκιμασμένο και καθιερωμένο πλέον πρόγραμμα του Versus Travel στη Βόρεια Ισπανία και τη Χώρα των Βάσκων Περιλαμβάνει: Επιλεκτική διαμονή σε ιστορικές πόλεις, που φέρουν έντονα τα σημάδια ενός ένδοξου παρελθόντος, δίπλα στα σημαντικότερα αξιοθέατα (όπως στις μεσαιωνικές πόλεις - αριστουργήματα Σαντιάγκο Ντε Κομποστέλλα, Οβιέδο κ.ά.) και όχι σε περιφερειακές, εμπορικές, τουριστικές και αποκεντρωμένες περιοχές άλλων προγραμμάτων, που επισκέπτονται τις πόλεις αυτές με κουραστικές ημερήσιες εκδρομές. Εισόδους σε μουσεία, που δεν περιλαμβάνονται συνήθως στην τιμή άλλων προγραμμάτων (σε ορισμένα από τα οποία απαιτείται προκράτηση για την είσοδο του γκρουπ). Εκδρομές, που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικές, όπως στο πανέμορφο πάρκο Picos de Europa, στο περίφημο Μονοπάτι της Αρκούδας, στο ακρωτήριο Φιντεστέρ κ.ά. Στο πρόγραμμά μας δεν υπάρχουν προαιρετικές εκδρομές. Επιλεγμένες περιπατητικές ξεναγήσεις και ιστορικά μονοπάτια (για όσους επιθυμούν) σε διαδρομές που ακολουθούσαν τα καραβάνια των πιστών Χριστιανών κατά το Μεσαίωνα, που ξεκινούσαν από τη Γαλλία και διέσχιζαν τη βόρεια Ισπανία. Τα ξενοδοχεία μας είναι 4*, με εξαιρετικές υπηρεσίες, ως επί το πλείστον στο κέντρο των ιστορικών πόλεων.ένα ταξίδι διαφορετικό από όλα τα άλλα ταξίδια στην Ιβηρική Χερσόνησο, σωστά οργανωμένο, που μόνο στο Versus Travel θα βρείτε. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club : Πανόραμα Ιρλανδίας Περιλαμβάνεται κρουαζιέρα στο μοναδικό φιόρδ της Ιρλανδίας, το διάσημο Killary Fjord. Ημιδιατροή καθημερινά. Πτήση προς Δουβλίνο και αναχώρηση από Μπέλφαστ 8 Ημέρες Η Ιρλανδία είναι ένα μικρό νησί με μεγάλη γοητεία, που αναγκάζει τον επισκέπτη να μιλήσει στον υπερθετικό βαθμό, έστω και αν είναι μια από τις μικρότερες χώρες στην Ευρώπη: θα ακούσετε σίγουρα ότι η Ιρλανδία είναι η πιο πράσινη χώρα που μπορεί να δει κανείς, έχει τους πιο φιλόξενους και φιλικούς ανθρώπους που μπορεί να συναντήσει κανείς και έχει τις περισσότερες παμπ με την πιο ωραία μπύρα που μπορεί να πιει κανείς. Ωστόσο τα θέλγητρα της Ιρλανδίας είναι πολύ περισσότερα και διαφορετικά από το δεδομένο και ορατό πράσινό της. Είναι μια χώρα με τεράστια ιστορία, με προϊστορικά μνημεία, αλλά και πολύ έντονη πολιτική και κοινωνική δράση, μια χώρα με πατριώτες και μνημεία αφιερωμένα σ αυτούς παντού, αλλά και με μια πολύ δυναμική και γοητευτική πρωτεύουσα, το Δουβλίνο. Το πρόγραμμα του Versus Travel είναι το πληρέστερο πρόγραμμα περιήγησης της Ιρλανδίας στην Ελληνική αγορά. Περιλαμβάνει το ανεξάρτητο κράτος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας και τη Βόρεια Ιρλανδία που ανήκει στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς και ημιδιατροφή καθημερινά. Στο πρόγραμμά μας συμπεριλαμβάνεται και η κρουαζιέρα στο Μοναδικό Φιόρδ της Ιρλανδίας, το διάσημο Killary Fjord Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, επίναυλός καυσίμων)

19 Πανόραμα Δαλματικών Ακτών - Μαυροβούνιο Ένα μοναδικό πρόγραμμα για να δείτε με λεπτομέρεια τις Βόρειες Δαλματικές Ακτές! Με ημιδιατροφή Αναχώρηση: 02/05 5 Ημέρες Το Versus Travel ενάντια στα κουτσουρεμένα προγράμματα προτείνει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με το οποίο επισκεπτόμαστε με λεπτομέρεια τις Δαλματικές ακτές. Έτσι εκτός από το πανέμορφο κεντρικό και νότιο τμήμα του, δίνουμε μεγάλη σημασία στη Σλοβενία και στην περιοχή των λιμνών Πλτίβιτσε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, όπου έχει χαρακτηριστεί από την Ουνέσκο ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσης και εκδρομή στο Μαυροβούνιο. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Μεγάλη τ. Γιουγκοσλαβία με ημιδιατροφή Κροατία - Σλοβενία - Μαυροβούνιο - Δαλματικές Ακτές - Σερβία - Βοσνία Αναχώρηση: 30/04 11 Ημέρες Πρόκειται για ένα γεμάτο 11ήμερο πρόγραμμα με το οποίο: Επισκεπτόμαστε λεπτομερειακά τις Δαλματικές ακτές, με έμφαση στην Κροατία και την περιοχή των λιμνών Εθνικού Δρυμού Πλτίβιτσε που έχουν χαρακτηριστεί από την Unesco ως φυσικά μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς. Επισκεπτόμαστε τη Σλοβενία και κάνουμε ολοήμερη εκδρομή στο Μαυροβούνιο. Στη διαδρομή μας από το Ντουμπρόβνικ στο Βελιγράδι διασχίζουμε τη Βοσνία και διανυκτερεύουμε στο Σεράγεβο Στη Σερβία επισκεπτόμαστε την πρωτεύουσα Βελιγράδι, το ατμοσφαιρικό Σρέμσκι Καρλόβτσι, το "Γιβραλτάρ του Δούναβη" και την "Αθήνα της Σερβίας", το Νόβι Σαντ. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club: Πανόραμα Σερβίας - Ορθόδοξα μοναστήρια με ημιδιατροφή Αναχώρηση: 30/04 7 Ημέρες Χτισμένο στο σημείο όπου ο ποταμός Σάβα συναντάει τον (πλωτό) Δούναβη, την αρτηρία που άλλοτε το ένωνε με τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, το Βελιγράδι έχει τη γοητεία των παραποτάμιων πόλεων. Είναι μια πόλη στραμμένη στο ποτάμι, το οποίο διαμορφώνει τη γεωγραφία της αλλά και τη ζωή των κατοίκων της. Οι Σέρβοι είναι εξαιρετικά εξωστρεφείς. Τα Alternative στέκια και η έντονη πολιτιστική κίνηση, μάλιστα, της έχουν χαρίσει τον τίτλο Βερολίνο των Βαλκανίων. Με το ολοκληρωμένο αυτό πρόγραμμα θα δούμε το εθνικό πάρκο Φρούσκα Γκόρα, το ατμοσφαιρικό Σρέμσκι Καρλόβτσι, το Γιρβραλτάρ του Δούναβη όπως είναι γνωστό το κάστρο Petrovaradin, την "Αθήνα της Σερβίας" που ακούει στο όνομα Νόβι Σαντ και αξιόλογες πόλεις κατά μήκος του Δούναβη. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Τιμή για ενεργά μέλη του Versus Club:

20 Μπενελούξ με εκδρομή στα χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ Βέλγιο - Λουξεμβούργο Άμστερνταμ Αναχώρηση: 04/05 6 Ημέρες H Μπενελούξ (Benelux) ήταν μια οικονομική ένωση στη δυτική Ευρώπη που περιελάμβανε τρεις γειτονικές χώρες Βασίλεια, το Βέλγιο (België), την Ολλανδία (Nederland) και το Λουξεμβούργο (Luxemburg), με συνολική έκταση km 2. Το όνομα διαμορφώθηκε από τα αρχικά του ονόματος της κάθε χώρας-μέλους και δημιουργήθηκε για την τελωνειακή τους ένωση, χρησιμοποιείται όμως και σήμερα με έναν γενικότερο τρόπο. Με το εξαήμερο ταξίδι μας θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις τρεις αυτές χώρες της Ευρώπης, με τις γραφικές πόλεις τους, την πανέμορφη ύπαιθρο και την ανθηρή τους οικονομία. Οι Βρυξέλλες θεωρούνται μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης. Πέρα από το κέντρο των Ευρωπαϊκών Εξελίξεων και γεγονότων, είναι και μια πόλη γραφική, με πλακόστρωτα σοκάκια και τόσα γοτθικά και σε μπαρόκ ρυθμό κτίρια, που κατευθείαν θα σε μεταφέρει σε άλλες εποχές. Το Λουξεμβούργο μπορεί να είναι μια από τις μικρότερες χώρες του κόσμου, αυτό όμως δεν το καθιστά "μικρό" σε ομορφιά και οικονομία. Το ένα τρίτο της χώρας αποτελείται από δάση και κατάφυτα λιβάδια. Στις πλατείες οι μπάντες παίζουν μουσική μέρα νύχτα. Το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων είναι πολύ υψηλό - και πως να μην είναι άλλωστε, αφού σε αυτή τη μικρή χώρα το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης γίνεται πραγματικότητα. Μετανάστες, τραπεζίτες και ρομαντικοί φυσιολάτρες συμβιώνουν αρμονικά. Το Άμστερνταμ είναι μια πόλη πραγματικά μέσα στη θάλασσα. Πριν από 7 αιώνες, στη θέση που βρίσκεται σήμερα το Άμστερνταμ, υπήρχε ένα μικρό ψαροχώρι. Όμως τα ταξίδια των Ολλανδών εμπόρων κατά τον 16ο αιώνα βοήθησαν το Άμστερνταμ να εξελιχθεί σε σημαντικό εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της βόρειας και δυτικής Ευρώπης. Οι άνθρωποι είναι χαμογελαστοί, τα σπίτια είναι χρωματιστά, οι ρυθμοί ζωής χαλαροί και οι μετακινήσεις με σεβασμό στο περιβάλλον, αφού η πλειοψηφία των πολιτών χρησιμοποιεί το ποδήλατο ως βασικό μεταφορικό μέσο, πράγμα που την καθιστά μία από τις πιο καθαρές πόλεις της Ευρώπης. Η πόλη σφύζει από ζωή όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας. Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου, Πανόραμα Πορτογαλίας Με ολοήμερη εκδρομή Σίντρα - Κασκάις Εστορίλ, που περιλαμβάνεται στην τιμή. Πλούσιο 8ήμερο πρόγραμμα στην Πορτογαλία, σωστά οργανωμένο και με ορθολογικά κατανεμημένες διανυκτερεύσεις στις σημαντικότερες πόλεις της, έτσι όπως μόνο το Versus Travel σας έχει συνηθίσει με γεμάτα προγράμματα και με εκδρομές που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικές. Αναχώρηση: 02/05 8 Ημέρες Η Πορτογαλία βρίσκεται στο δυτικό άκρο της Ιβηρικής χερσονήσου στη νοτιοδυτική Ευρώπη. Η χώρα περιλαμβάνει και δύο αρχιπελάγη στον Ατλαντικό, τις Αζόρες και την Μαδέρα. Πανέμορφα μεσαιωνικά χωριά, πολλές εναλλαγές φυσικού τοπίου και υπέροχη αρχιτεκτονική που έχει διατηρηθεί μέσα στην πορεία των χρόνων χαρίζουν υπέροχες εικόνες στους επισκέπτες της. Η ιστορία της Πορτογαλίας απεικονίζεται στα κτίρια της Λισσαβόνας, από τα ρωμαϊκά θεμέλια των ναών, μέχρι τα πολύχρωμα πλακίδια που κοσμούν τους τοίχους των σπιτιών και φανερώνουν το αραβικό παρελθόν της. Είναι χτισμένη στους επτά λόφους του ποταμού Τάγου, στο σημείο που εκβάλει στον Ατλαντικό Ωκεανό. Μοναδικοί ρυθμοί φάντο απλώνονται στα μικρά μπαρ, τα βιολιά και οι κιθάρες ξεδιπλώνουν ιστορίες για αγάπη, έρωτα και πόνο, συνοδευόμενες από ένα γευστικό ποτήρι κρασί πόρτο... Και το ταξίδι αρχίζει... Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο: (φόροι, βίζα, φιλοδωρήματα, έξτρα ασφάλεια ταξιδίου,

Περού. Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι

Περού. Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι Περού Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι Περού: Μια από τις πιο γοητευτικές χώρες της Νότιας Αμερικής, το Περού, φέρει μέχρι σήμερα τη σφραγίδα των αρχαίων ινδιάνικων πολιτισμών και των Ισπανών κατακτητών του. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ Πάρκο Αμπερντάρες, Λίμνες Ναϊβάσα & Νακούρου, Μασάι Μάρα, Μομπάσα 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 1 750 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα με ελάχιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11/7, 18/7, 6/8, 8/8 Με πτήσεις της GULF AIR Λάρνακα Mπαχρέιν GF 942 13:20 16:35 Μπαχρέιν Μπανγκόκ GF 152 22:20 09:30+1 Μπανγκόκ Μπαχρέιν GF 151 21:30

Διαβάστε περισσότερα

Από. Αναχωρήσεις καθηµερινά 7 µέρες / 5 διανυκτερεύσεις

Από. Αναχωρήσεις καθηµερινά 7 µέρες / 5 διανυκτερεύσεις Από 880 Αναχωρήσεις καθηµερινά 7 µέρες / 5 διανυκτερεύσεις Το Μεξικό δεν είναι µία, αλλά πολλές χώρες µαζί. Χώρα των αντιθέσεων από την ίδια της τη φύση: ηφαίστεια µε χιονισµένες κορυφές, παραλίες µε πελώρια

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail loggia@otenet.gr για περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Child Days Departures Hotels Double Single room

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΛΙΜΝΗ ΝΑΙΒΑΣΑ ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 24 Δεκεμβρίου 2017 02 Ιανουαρίου 2018 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Η Κένυα είναι η πιο ελκυστική χώρα της ανατολικής Αφρικής. Εκεί ο επισκέπτης

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (3) Γενικά Το όνομα Βελιγράδι σημαίνει "λευκή πόλη". Στην πραγματικότητα όμως η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι μια πόλη καταπράσινη, γεμάτη πάρκα,

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 Travel Identity Η Λισαβόνα στην πιο πλήρη και πλούσια µορφή της. Ένα ταξίδι σε µία σύγχρονη πρωτεύουσα, που διατηρεί ατόφια την αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ - ΝΟΤΙΟ ΠΕΡΟΥ Με Επέκταση στη Βολιβία (Χιλή)

ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ - ΝΟΤΙΟ ΠΕΡΟΥ Με Επέκταση στη Βολιβία (Χιλή) μαδικά Οργανωμένα Ταξίδια ΜΑΤΣΟΥ ΠΙΚΤΣΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ - ΝΟΤΙΟ ΠΕΡΟΥ Με Επέκταση στη Βολιβία (Χιλή) Λίμα, Ίκα, Όαση Ουακατσίνα, (Γραμμές Νάσκα), Μάτσου Πίκτσου, Κούσκο, Ιερή Κοιλάδα των Ίνκας, Πισάκ, Ογιανταϊτάμπο,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Όλα τα παρακάτω προγράμματα από την Ευρώπη μέχρι τη Νότια Αφρική έχουν τη δικιά μας πινελιά, αυτήν του Versus Travel! 02/05 5 470 02/05 5 520

Όλα τα παρακάτω προγράμματα από την Ευρώπη μέχρι τη Νότια Αφρική έχουν τη δικιά μας πινελιά, αυτήν του Versus Travel! 02/05 5 470 02/05 5 520 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο

Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Κλασσικό Μεξικό Μέξικo Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Αναχώρηση: 12.11 9 Ημέρες Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5* Το Μεξικό δεν είναι μία, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

Κλασικό Μεξικό. Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο. Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα. Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5*

Κλασικό Μεξικό. Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο. Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα. Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5* Κλασικό Μεξικό Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος Ξενοδοχεία 5* Αναχωρήσεις: 05.03, 23.04, 21.05 9, 10 Ημέρες Το Μεξικό

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 1 η 2 η ημέρα Αθήνα Κολόμπο - Νεγκόμπο Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Colombo με

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Κοκκίνη Σαββίνα Κούρου Ελένη Μακαντάση Βαρβάρα Ντούλα Διονυσία Παστρικού Σταματία

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Κοκκίνη Σαββίνα Κούρου Ελένη Μακαντάση Βαρβάρα Ντούλα Διονυσία Παστρικού Σταματία ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ Κατά τη διάρκεια του δευτέρου τετραμήνου, παρακολουθήσαμε το πρότζεκτ με τίτλο «Τα ταξίδια του χτες και του σήμερα». Υπεύθυνη και συντονίστρια του προγράμματος είναι η κα. Σαπουλίδου. Οι μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

Βιετνάμ Μι Σον. Αναχωρήσεις : 10.03, 31.03, 27.04, 07.05, 19.05, 08.06, 22.06

Βιετνάμ Μι Σον. Αναχωρήσεις : 10.03, 31.03, 27.04, 07.05, 19.05, 08.06, 22.06 Βιετνάμ Μι Σον Αναχωρήσεις : 10.03, 31.03, 27.04, 07.05, 19.05, 08.06, 22.06 11 Ημέρες Ινδοκίνα...Μια χερσόνησος ανάμεσα στον Κινεζικό κολοσσό και την απέραντη Ινδία. Στη μια πλευρά της τη χαϊδεύουν τα

Διαβάστε περισσότερα

Κλασικό Μεξικό. Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο. Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα. Έλληνας αρχηγός Ξενοδοχεία 5*

Κλασικό Μεξικό. Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο. Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα. Έλληνας αρχηγός Ξενοδοχεία 5* Κλασικό Μεξικό Μέξικο Σίτι, Τάξκο, Ακαπούλκο Με πυραμίδες Τεοτιχουακάν και Κουερναβάκα Έλληνας αρχηγός Ξενοδοχεία 5* Αναχωρήσεις: 12.07, 06.08, 28.08, 17.09, 14.11 9, 10 ημέρες Το Μεξικό δεν είναι μία,

Διαβάστε περισσότερα

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι Κόστα Ρίκα Ατομικό ταξίδι Kόστα Ρίκα Μια χώρα ευλογημένη, με πλούσια βλάστηση, νερά, θαυμάσια τοπία που δημιούργησε η φύση. Πόλεις αποικιακές με ιδιαίτερο χαρακτήρα και χρώμα, λαός φιλόξενος, ζεστός, όμορφος.

Διαβάστε περισσότερα

Κένυα: Σαφάρι, Μοµπάσα, Ναϊρόµπι, Μασάι Μάρα Καλοκαίρι - Νοέµβριος 2017 ιάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ Tιµή από 2099

Κένυα: Σαφάρι, Μοµπάσα, Ναϊρόµπι, Μασάι Μάρα Καλοκαίρι - Νοέµβριος 2017 ιάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ Tιµή από 2099 Κένυα: Σαφάρι, Μοµπάσα, Ναϊρόµπι, Μασάι Μάρα Καλοκαίρι - Νοέµβριος 2017 ιάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ Tιµή από 2099 Travel Identity Η Κένυα µπορεί να αποτελέσει µια καλή εισαγωγή στην υποσαχάρια Αφρική, καθώς αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ. 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για

Αυτοκρατορικό Μαρόκο ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ. 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ Αυτοκρατορικό Μαρόκο ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ Διάρκεια: 7 & 8 Μέρες Αναχώρηση: 23,28,30/12 & 4/01 Καζαμπλάνκα - Μεκνές - Ραμπάτ - Φεζ - Μαρακές... Μνημεία, τζαμιά και παλάτια

Διαβάστε περισσότερα

Παταγονία Αργεντινή: Διάσχιση της Γης του Πυρός 17 ΜΕΡΕΣ 11/01 27/01/2019 Αφετηρία μας η Ουσουάια, η νοτιότερη πόλη στον κόσμο που αποτελεί την πύλη π

Παταγονία Αργεντινή: Διάσχιση της Γης του Πυρός 17 ΜΕΡΕΣ 11/01 27/01/2019 Αφετηρία μας η Ουσουάια, η νοτιότερη πόλη στον κόσμο που αποτελεί την πύλη π Παταγονία Αργεντινή: Διάσχιση της Γης του Πυρός 17 ΜΕΡΕΣ 11/01 27/01/2019 Αφετηρία μας η Ουσουάια, η νοτιότερη πόλη στον κόσμο που αποτελεί την πύλη προς την Ανταρκτική. Αυτό το Αργεντίνικο απομακρυσμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Τιµή: 390 Αναχώρηση: 05/01 Περιγραφή Ταξιδιού 1η µέρα: Aθήνα - Βουκουρέστι - Παλάτι Πέλες- Μοναστήρι Σινάια Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines:

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8 Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: Λάρνακα Στοκχόλμη DY4402 04:05 07:30 Όσλο Λάρνακα DY1890

Διαβάστε περισσότερα

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55 ΠΑΡΙΣΙ DISNEYLAND ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΕΡΙΞ Αναχωρήσεις: 5/7, 8/7, 12/7, 15/7, 19/7, 22/7, 26/7, 29/7 2/8, 5/8, 9/8, 12/8, 16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8 Με πτήσεις των Πολωνικών Αερογραμμών LOT Λάρνακα Βαρσοβία LO

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ. Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα. 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ. Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα. 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Τρίτη, με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06

ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 695 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 140 ΔΟΣΕΙΣ 5 Χ 111 ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06 1 Η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ-ΤΥΝΙΔΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις: 18/7, 10/8, 11/8, 25/8, 16/9, 17/11

Αναχωρήσεις: 18/7, 10/8, 11/8, 25/8, 16/9, 17/11 Αναχωρήσεις: 18/7, 10/8, 11/8, 25/8, 16/9, 17/11 Πρόγραμμα Εκδρομής: 1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη Μέξικο Σίτι Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα του Μεξικού,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΑΡΟΚΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 (εκτος περιόδου Χριστουγέννων 2012-Πρωτοχρονιάς 2013)

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΑΡΟΚΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 (εκτος περιόδου Χριστουγέννων 2012-Πρωτοχρονιάς 2013) ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΑΡΟΚΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 (εκτος περιόδου Χριστουγέννων 2012-Πρωτοχρονιάς 2013) ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΜΑΡΟΚΟ 7ημέρες Νοέμβριος 2012-Μάρτιος 2013 1 η ημέρα Αθήνα-Καζαμπλάνκα-Μαρρακές

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. MONAXO- ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Επικοινωνήσουμε μαζί μας με e-mail loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ ΑΝΑΧ. : 22,23,26,29,30

Διαβάστε περισσότερα

Με ξενοδοχείο-resort στη Ζανζιβάρη και όχι ξενοδοχείο πόλης Με 5 διανυκτερεύσεις σε Εθνικά πάρκα για να κάνουμε πραγματικό σαφάρι

Με ξενοδοχείο-resort στη Ζανζιβάρη και όχι ξενοδοχείο πόλης Με 5 διανυκτερεύσεις σε Εθνικά πάρκα για να κάνουμε πραγματικό σαφάρι Με ξενοδοχείο-resort στη Ζανζιβάρη και όχι ξενοδοχείο πόλης Με 5 διανυκτερεύσεις σε Εθνικά πάρκα για να κάνουμε πραγματικό σαφάρι Αναχωρήσεις : 21.12, 04.01 10 Ημέρες Η Τανζανία αποτελείται από ένα ηπειρωτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ»

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ» ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

KENYA ΝΑΪΡΟΜΠΙ, ΛΙΜΝΗ ΝΑΪΒΑΣΑ ΛΙΜΝΗ ΝΑΚΟΥΡΟΥ, ΜΑΣΑΪ ΜΑΡΑ, ΜΟΜΠΑΣΑ

KENYA ΝΑΪΡΟΜΠΙ, ΛΙΜΝΗ ΝΑΪΒΑΣΑ ΛΙΜΝΗ ΝΑΚΟΥΡΟΥ, ΜΑΣΑΪ ΜΑΡΑ, ΜΟΜΠΑΣΑ KENYA ΝΑΪΡΟΜΠΙ, ΛΙΜΝΗ ΝΑΪΒΑΣΑ ΛΙΜΝΗ ΝΑΚΟΥΡΟΥ, ΜΑΣΑΪ ΜΑΡΑ, ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ / 8 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 10/7 12/8 2/9 19/10 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΥΛ: ΦΥΣΗ/ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Διαβάστε περισσότερα

Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες

Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βερολίνο (3) Γενικά Mε την ενοποίηση της Γερμανίας, το 1989, το Βερολίνο πήρε την θέση που του άρμοζε. Πόλη 'αριστοκρατική' με φαρδιές λεωφόρους και μεγαλόπρεπα

Διαβάστε περισσότερα

Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά

Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά blue green greece Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά και βουνό. Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι

Διαβάστε περισσότερα

Σενεγάλη (Γκάμπια) Σαφάρι & Εξωτικές παραλίες

Σενεγάλη (Γκάμπια) Σαφάρι & Εξωτικές παραλίες Σενεγάλη (Γκάμπια) Σαφάρι & Εξωτικές παραλίες Επίσκεψη στο νησί Γκορέ Σαφάρι στο Πάρκο Μπάντια Βαρκάδα στο Πάρκο «Langue de Barbarie» Βόλτα στη Λίμνη Λακ Ρέτμπα Αναχωρήσεις: 23.04, 21.05, 25.06, 09.07,

Διαβάστε περισσότερα

Κολομβία - Ισημερινός Αυγούστου 2018

Κολομβία - Ισημερινός Αυγούστου 2018 Κολομβία - Ισημερινός 10-27 Αυγούστου 2018 Για φέτος το καλοκαίρι από 10 έως 27 Αυγούστου ο ΕΟΣ Αθηνών εξορμά σε δυο από τις ωραιότερες χώρες της Νότιας Αμερικής την ΚΟΛΟΜΒΙΑ και τον ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ σε ένα ταξίδι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΦΑΡΙ ΤΑΝΖΑΝΙΑ & ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ

ΣΑΦΑΡΙ ΤΑΝΖΑΝΙΑ & ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ ΣΑΦΑΡΙ ΤΑΝΖΑΝΙΑ & ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ Λίμνη Μανυάρα, Σερεγκέτι, Κρατήρας ΝγκόροΝγκόρο Πάρκο Ταρανγκίρε, Ζανζιβάρη 9 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 2 870 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Καθημερινές αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Το μόνο πρόγραμμα που περιλαμβάνει σαφάρι με jeep 4x4 σε πάρκο της Σρι Λάνκα ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΠΡΩΙΝΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΒΡΑΔΙΝΟ.

Το μόνο πρόγραμμα που περιλαμβάνει σαφάρι με jeep 4x4 σε πάρκο της Σρι Λάνκα ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΠΡΩΙΝΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΒΡΑΔΙΝΟ. Το μόνο πρόγραμμα που περιλαμβάνει σαφάρι με jeep 4x4 σε πάρκο της Σρι Λάνκα ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΠΡΩΙΝΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΒΡΑΔΙΝΟ Η Σρι Λάνκα απ άκρη σ άκρη με Νουβάρα Ελίγια, Ανουρανταπούρα, Τρινκομάλε, σαφάρι

Διαβάστε περισσότερα

PROJECT 2017 ΟΜΑΔΑ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΙΝΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΣΧΟΦΙΔΗΣ

PROJECT 2017 ΟΜΑΔΑ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΙΝΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΣΧΟΦΙΔΗΣ PROJECT 2017 ΟΜΑΔΑ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΙΝΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΣΧΟΦΙΔΗΣ ΑΦΡΙΚΗ Η Αφρική είναι η δεύτερη σε έκταση και πληθυσμό ήπειρος της γης με πληθυσμό περίπου 1 δισ κατοίκους.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΟ LUX ΜΕ ΤΗΝ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ME THN ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 535 220 595 310 5* SUP. GRAND GHAYA

Διαβάστε περισσότερα

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ ΠΤΗΣΕΙΣ:(Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines) DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ NORWEGIAN AIRLINES DY 4402 03:05 06:35 28/7 και 11/8 ΟΣΛΟ ΛΑΡΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Bali Singapore. Sol House 4* Ramada Hotel 4*

Bali Singapore. Sol House 4*   Ramada Hotel 4* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι Νόβι Σαντ Πάσχα 2017, 5 ηµέρες

Βελιγράδι Νόβι Σαντ Πάσχα 2017, 5 ηµέρες Βελιγράδι Νόβι Σαντ Πάσχα 2017, 5 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (4) Γενικά Μια πόλη καταπράσινη, γεµάτη πάρκα, πόλη ζωντανή τόσο την ηµέρα όσο και την νύχτα µε γραφικές µποέµ συνοικίες, ταβερνάκια,

Διαβάστε περισσότερα

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Ατομικό ταξίδι Αναχώρηση: 01/04 Ημέρες: 10 Αποκλειστική πρόταση του Versus Travel, που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες πραγματοποιήσεων και εκατοντάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών.

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

Αργεντινή. Ατομικό ταξίδι

Αργεντινή. Ατομικό ταξίδι Αργεντινή Ατομικό ταξίδι Αργεντινή: Το παζλ της Αργεντινής είναι απλώς σαγηνευτικό: εκτεινόμενη από τα νότια σύνορα της Βολιβίας μέχρι τη νοτιότερη μύτη της Λατινικής Αμερικής, φλερτάροντας τόσο με τον

Διαβάστε περισσότερα

16.02, 12.03, 24.03, Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Μι Σον (My Son) του πολιτισμού των Chams

16.02, 12.03, 24.03, Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Μι Σον (My Son) του πολιτισμού των Chams Βιετνάμ 5*, Μι Σον Με το χωριό My Tho στο Δέλτα του Μεκόνγκ, τον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο My Son και 2 διανυκτερεύσεις στο εκπληκτικό παραθαλάσσιο Χόι Αν 16.02, 12.03, 24.03, 05.04 Επίσκεψη στο Εθνολογικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1η ΗΜΕΡΑ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ Αναχώρηση από την

Διαβάστε περισσότερα

Ακολουθώντας το φιδίσιο μονοπάτι μέσα από την πολύχρωμη κουλτούρα και τη μυστηριώδη ιστορία του Μεξικού, της Γουατεμάλας και της Ονδούρας, η

Ακολουθώντας το φιδίσιο μονοπάτι μέσα από την πολύχρωμη κουλτούρα και τη μυστηριώδη ιστορία του Μεξικού, της Γουατεμάλας και της Ονδούρας, η Ακολουθώντας το φιδίσιο μονοπάτι μέσα από την πολύχρωμη κουλτούρα και τη μυστηριώδη ιστορία του Μεξικού, της Γουατεμάλας και της Ονδούρας, η εξερεύνηση αυτή μας μεταφέρει σε μαγευτικές ερειπωμένες πόλεις,

Διαβάστε περισσότερα

Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες

Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Πράγα (4) Γενικά Από τις οµορφότερες πόλεις της Ευρώπης, πλούσια σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, που όσες φορές και να την επισκεφθεί κανείς, ποτέ δεν την

Διαβάστε περισσότερα

Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ

Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ Το διαµάντι της Αδριατικής Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ 4 ηµέρες 1η ηµέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (ξενάγηση) Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ν. Καζαντζάκης»

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA Μόλις τελείωσα τα προγράµµατα σας Ελπίζω περάσετε ΚΑΛΑ!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!! Χρόνια σας Αγαπητοί συνεργάτες, στις Επόμενες σελίδες θα βρείτε τα Day By Day προγράμματα μας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο 4, 5 μέρες αεροπορικώς Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια - Οικουμενικό Πατριαρχείο. Διαμονή στο κεντρικό Eresin

Διαβάστε περισσότερα

Ένα οδοιπορικό 11 ημερών στο Βιετνάμ. Με αφετηρία την πρωτεύουσα της χώρας, το Ανόι, πραγματοποιούμε μία ολοήμερη εκδρομή στο εντυπωσιακής ομορφιάς

Ένα οδοιπορικό 11 ημερών στο Βιετνάμ. Με αφετηρία την πρωτεύουσα της χώρας, το Ανόι, πραγματοποιούμε μία ολοήμερη εκδρομή στο εντυπωσιακής ομορφιάς Ινδοκίνα Μια χερσόνησος ανάμεσα στον Κινεζικό κολοσσό και την απέραντη Ινδία είναι η Ινδοκίνα. Στη μια πλευρά της τη χαϊδεύουν τα κύματα του Ινδικού ωκεανού και στην άλλη της θάλασσας της Κίνας. Και οι

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ Με επίσκεψη στην Παναγία της ΛούρδηςΒαρκελώνη-Παμπλόνα-Μπιλμπάο- Σαν Σεμπαστιάν-Μπιαρίτζ- Λούρδη- Τουλούζη- Καρκασόν Αναχωρήσεις: 12/7, 19/7, 26/7, 2/8, 9/8, 16/8,

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη 8 ΜΕΡΕΣ 20/07, 03 & 17/08 Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

Διαδρομή TK /12/2017 ΑΘΗΝΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 21:55 00:35 TK /01/2018 ΑΝΟΪ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 17:35 05:20

Διαδρομή TK /12/2017 ΑΘΗΝΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 21:55 00:35 TK /01/2018 ΑΝΟΪ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 17:35 05:20 Με ξενοδοχεία 5* και γεύματα μέσα στα ξενοδοχεία, πολύ βασικό για τη συγκεκριμένη περιοχή Με καινοτομίες που θα σας κλέψουν την καρδιά! Χωρίς ατέλειωτες ελεύθερες ημέρες Βιετνάμ 5*, Μι Σον Με το χωριό

Διαβάστε περισσότερα

Ινδουιστικά Βασίλεια της Ιάβα, Μπαλί, 12 ημέρες

Ινδουιστικά Βασίλεια της Ιάβα, Μπαλί, 12 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Ινδουιστικά Βασίλεια της Ιάβα, Μπαλί, 12 ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 20/01-31/03/2015 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 4ημέρες από 399 Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΤΗΣΕΙΣ (από Θεσ/νίκη) GULF AIR Διαφορά 1κλίνου CITY MAX 3*

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ. Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8. Με πτήσεις της Aegean. Λάρνακα Αθήνα Α :10 06:55

ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ. Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8. Με πτήσεις της Aegean. Λάρνακα Αθήνα Α :10 06:55 ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ Βενετία-Πάντοβα-Βερόνα-Μιλάνο-Κόμο- Λάγκο Ματζόρε-Νίκαια-Σαν Πωλ Ντεβάνς- Κάννες-Εζ-Μόντε Κάρλο-Μονακό-Ράπαλο- Πόρτο Φίνο-Μπολόνια Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ. Ανόι, Χα Λονγκ, Χουέ, Ντανάνγκ, Σαϊγκόν, Δέλτα του Μεκόνγκ. 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ. Ανόι, Χα Λονγκ, Χουέ, Ντανάνγκ, Σαϊγκόν, Δέλτα του Μεκόνγκ. 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ Ανόι, Χα Λονγκ, Χουέ, Ντανάνγκ, Σαϊγκόν, Δέλτα του Μεκόνγκ 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 1.145 ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ Αναχωρήσεις καθημερινά με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων!!! ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

Διαβάστε περισσότερα

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5*

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα Prague History Πτήση για την Πράγα - Περιήγηση στην πόλη Πρωτεύουσα της Τσεχίας, την πόλη που μοιάζει με

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 Βιέννη Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ 4, 5 ημέρες Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 1η μέρα: Αθήνα Βιέννη (ξενάγηση) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΡΡΑΧΙΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΣΠΛΙΤ ΤΡΟΓΚΙΡ ΖΑΝΤΑΡ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΠΟΣΤΟΙΝΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

ΔΥΡΡΑΧΙΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΣΠΛΙΤ ΤΡΟΓΚΙΡ ΖΑΝΤΑΡ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΠΟΣΤΟΙΝΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΔΥΡΡΑΧΙΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΣΠΛΙΤ ΤΡΟΓΚΙΡ ΖΑΝΤΑΡ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΠΟΣΤΟΙΝΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:5/48 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: - Μεταφορές/περιηγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

Γύρος Ισπανίας - Ανδόρα, 15 ημέρες

Γύρος Ισπανίας - Ανδόρα, 15 ημέρες ΑΘΗΝΑ: Σαχτούρη 103, Πειραιάς Τηλ. 2103319761 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Ζωγράφου 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Γύρος Ισπανίας - Ανδόρα, 15 ημέρες Δεν υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ Η Κέρκυρα είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας, που με τη πολυσήμαντη ιστορία της, την καταπράσινη ύπαιθρο, τις δαντελένιες ακρογιαλιές και κυρίως με

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο 4, 5 μέρες στο Λονδίνο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Πρόγραμμα (4 μέρες) Ημέρα 1 Αθήνα - Λονδίνο (νυχτερινός γύρος πόλης) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΜΑΡΟΚΟ. Καζαμπλάνκα-Ραμπάτ-Μεκνές-Φέζ-Μπένι Μελάλ-Μαρακές-Κοιλάδα Ουρίκα. Αναχωρήσεις: 20/6, 18/7, 8/8, 15/8, 19/9, 17/10

ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΜΑΡΟΚΟ. Καζαμπλάνκα-Ραμπάτ-Μεκνές-Φέζ-Μπένι Μελάλ-Μαρακές-Κοιλάδα Ουρίκα. Αναχωρήσεις: 20/6, 18/7, 8/8, 15/8, 19/9, 17/10 ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΜΑΡΟΚΟ Καζαμπλάνκα-Ραμπάτ-Μεκνές-Φέζ-Μπένι Μελάλ-Μαρακές-Κοιλάδα Ουρίκα Αναχωρήσεις: 20/6, 18/7, 8/8, 15/8, 19/9, 17/10 Με πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Αθήνα Α3 7905 15:45 17:30 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

2019 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

2019 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτομία Paradies: Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Μι Σον (My Son) του πολιτισμού των Chams

Καινοτομία Paradies: Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Μι Σον (My Son) του πολιτισμού των Chams Βιετνάμ 5*, Μι Σον Με το χωριό My Tho στο Δέλτα του Μεκόνγκ, τον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο My Son - καινοτομία του Paradies - και 2 Διανυκτερεύσεις στο εκπληκτικό παραθαλάσσιο Χόι Αν Αναχωρήσεις: 03,17.06

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ TRAVEL & TOURS 24821777 DUBAI CITY TOUR ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Έναρξη: 14:30 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα