Αντικείμενο της παρούσας μελέτης είναι οι οικοδομικές εργασίες σε κτίριο επί της πλατείας Α Εθνικής Συνέλευσης στην Νέα Επίδαυρο.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αντικείμενο της παρούσας μελέτης είναι οι οικοδομικές εργασίες σε κτίριο επί της πλατείας Α Εθνικής Συνέλευσης στην Νέα Επίδαυρο."

Transcript

1 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα 15 Δεκεμβρίου 2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Διαμόρφωση συνεδριακού χώρου σε κτίριο επί της πλατείας Α Εθνικής Συνέλευσης στην Νέα Επίδαυρο. 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΛΕΤΗΣ Αντικείμενο της παρούσας μελέτης είναι οι οικοδομικές εργασίες σε κτίριο επί της πλατείας Α Εθνικής Συνέλευσης στην Νέα Επίδαυρο. Η όλη κατασκευή θα γίνει σύμφωνα με την Τεχνική Περιγραφή, σχέδια και τις υποδείξεις της επιτροπής επίβλεψης και παραλαβής του έργου. 2. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Θα εκτελεστούν οι παρακάτω εργασίες: Α. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΚΑΣ Θα αποξηλωθούν με προσοχή τα μάρμαρα της υπάρχουσας κλίμακας στην είσοδο του κτιρίου, με σκοπό να επαναχρησιμοποιηθούν και θα κατεδαφιστεί η κλίμακα. Θα κατασκευαστεί νέα, ανοίγματος 2,0 μ κεντραρισμένη στην είσοδο του κτιρίου και ισομοιρασμένη από τις δύο κυκλικές κολώνες. Η ακριβής θέση της κλίμακας θα καθοριστεί σε συνεννόηση με την επιτροπή παρακολούθησης και παραλαβής του έργου. Η σκάλα θα αποτελείται από εννέα βαθμίδες και πλατύσκαλο στο άνω μέρος. Πάτημα σκάλας 0.30μ, ρίχτι 0,16μ κα μήκος πλατύσκαλου 1.00 μ. (ΣΧΈΔΙΟ 1). Ο σκελετός της κλίμακας αποτελείται από οπλισμένο σκυρόδεμα C20/25 με χαλύβδινο οπλισμό ποιότητας Β500c. Στην συνέχεια παλαιού-νέου σκυροδέματος (πλάκα οροφής-πλατύσκαλο) γίνεται επάλειψη της διεπιφάνειας με συγκολλητικό γαλάκτωμα ενδεικτικού τύπου Sikadur-32 της Sika ή ισοδυνάμου. Η συνέχεια παλαιού νέου σκυροδέματος εξασφαλίζεται επιπρόσθετα με βλήτρα αγκύρωσης από χάλυβα κατηγορίας B500c και αγκύρωσή τους με εποξειδικό στόκο, τύπου Sicadur-31 της Sika ή ισοδυνάμου. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στην εφαρμογή της εποξειδικής πάστας, ώστε να εξασφαλιστεί η διείσδυση του υλικού μέσα στις οπές. Στο πλατύσκαλο τοποθετείται διπλή σχάρα οπλισμού Φ12/10, στην ψάθα Φ12/15 και στον βαθμιδοφόρο Φ 12/15 με γωνίες (ενδεικτικό σχέδιο οπλισμού).

2 - 2 - Η σκάλα θα έχει και στις δυο πλευρές κιγκλιδώματα τα οποία θα συνεχίζουν και στο πλατύσκαλο. Το ύψος του κιγκλιδώματος είναι 1.00m και η αγκύρωσή του γίνεται στο πλάι της σκάλας στο σκυρόδεμα ώστε να είναι εκμεταλλεύσιμο όλο το πλάτος της σκάλας. Το κενό που θα δημιουργηθεί μεταξύ βαθμιδοφόρου και κιγκλιδώματος δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 4cm. To κιγκλίδωμα αποτελείται από κατακόρυφους ορθοστάτες από μασίφ σίδερο τετράγωνης διατομής και οριζόντιες λάμες ηλεκροσυγκολλημένες και θα φέρει χειρολιστήρα (κουπαστή) ευθύγραμμο ή καμπύλο από στραντζαριστό γαλβανισμένο μορφοσίδερο διαμέτρου Φ50 παράλληλα με την κλίση της σκάλας. Όλες οι ενώσεις των μεταλλικών στοιχείων θα είναι συγκολλητές. Όλες οι σιδηρές διατομές θα έχουν αντισκωριακή προστασία, αποτελούμενη από δύο στρώσεις αντισκωρικού (primer) και δύο επιστρώσεις τελικής εποξειδικής βαφής, χρώματος επιλογής της επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής του έργου. Η νέα κλίμακα θα επενδυθεί με το υπάρχων μάρμαρο και συμπλήρωσή του με κομμάτια μαρμάρου ίδια ποιότητας και απόχρωσης με τα υπάρχων ή με νέα πάχους 3cm. Θα ακολουθήσει τρίψιμο των μαρμάρων (επιφάνεια ματ) ώστε να προκύψει αντιολισθηρη επιφάνεια. Β. ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΕΞΟΔΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ Θα αποξηλωθεί το κούφωμα (ΣΧΕΔΙΟ 2,θέση 2) και η τοιχοποιία κάτω από αυτό και θα τοποθετηθεί κάσσωμα και πόρτα αλουμινίου εξόδου κινδύνου με μπάρες πίεσης (μπάρα πανικού) κατάλληλη κατά ΕΝ Η στάθμη του δαπέδου στην εξωτερική πλευρά της πόρτας βρίσκεται στο ίδιο ύψος ή μέχρι και 0,20 μέτρα χαμηλότερα σε σχέση με την εσωτερική στάθμη Η θύρα θα ανοίγει προς την κατεύθυνση της διαφυγής παρέχοντας το πλήρες πλάτος του ανοίγματός της Η κλειδαριά, πρέπει να είναι τέτοιου τύπου ώστε να μην απαιτείται η χρησιμοποίηση κλειδιού για ν ανοίξει προς την κατεύθυνση της διαφυγής. Θα εκτελεστούν όλες οι απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση της τοιχοποιίας (σοβάτισμα, χρωματισμός). Για την κατακόρυφη επικοινωνία προβλέπεται να κατασκευαστεί μεταλλική κλίμακα απλής μορφής ύψους h 1.75m, πλάτους b 1.00m με εννιά βαθμίδες. Η μεταλλική κλίμακα στερεώνεται στην τοιχοποιία στο άνω μέρος της και πακτώνεται στο έδαφος με αγκύρια τύπου HILTI σε βάση σκυροδέματος C20/25 με δομικό πλέγμα Τ131, ύψους 0,15cm, ώστε να παρέχεται απόλυτη σταθερότητα της κατασκευής. Η κλίμακα αποτελείται από θερμογαλβανισμένους βαθμιδοφόρους (φορείς ) από UPN 160 και βαθμίδες (σκαλοπάτια) θερμογαλβανισμένα (ενδεικτυκού τύπου asco ή ισοδυνάμου) ηλεκτροπρεσσαριστά αντιολισθητικά με λάμες στήριξης 30/3, εγκάρσιες περαστές ράβδους Φ6 και βροχίδα 30x100 mm, και ειδικές πλευρές με οπές (για να βιδωθούν στους φορείς της σκάλας).

3 - 3 - Όλα τα μεταλλικά στοιχεία της σκάλας θα είναι γαλβανισμένα εν θερμώ κατά ISO 1461 (DIN 50976). Προβλέπεται επίσης μεταλλικό κιγκλίδωμα με κουπαστή απλής μορφής. Γ. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ Συντήρηση των έξι κουφωμάτων όπως φαίνονται στο Σχέδιο 2.(Π1-Π6) Θα τριφτούν τα κουφώματα με χρήση γυαλόχαρτου από την εξωτερική πλευρά, με ιδιαίτερη προσοχή στο κατοκάσι, όπου έχει υποστεί την μεγαλύτερη φθορά. Εν συνεχεία θα καθαριστούν επιμελώς, θα ασταρωθούν με πολυεστερικό αστάρι, θα με στοκαριστούν όπου χρειάζεται και αφού τριφτούν με λεπτό υαλόχαρτο μέχρι να γίνει επίπεδη η επιφάνεια του ξύλου θα περαστούν με τρείς στρώσεις πολυστερικής βαφής ενδεικτυκού τύπου Gel Coat κατάλληλη για εξωτερική χρήση. Θα τοποθετηθεί ξύλινος νεροχύτης ημικαμπύλος με πατούρες για συγκράτηση του νερού που διεισδύει από το ανεμοβρόχι και λάστιχα στεγανότητας. Τέλος θα περαστεί σιλικόνη για στεγανοποίηση του υαλοπίνακα ενδεικτικού τύπου Νeutral-Silicon 386 της Brillux ή ισοδυνάμου. Δ. ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΟΨΕΩΝ Θα χρωματιστούν οι τρεις εξωτερικές πλευρές του κτιρίου συνολικού εμβαδού 170,00 τμ. περίπου. Πριν την έναρξη των εργασιών θα επιδιορθωθούν ελαττώματα των επιφανειων (όπες,ρωγμές κ.α) με κατάλληλο για την περίπτωση στόκο. Αστάρωμα των επιφανειών με ακρυλικό αστάρι κατάλληλο για εξωτερικές επιφάνειες ενδεικτικού τύπου Vive primer τηςvivechrom ή ισοδυνάμου. Αφού στεγνώσει το αστάρι θα γίνει χρωματισμός των επιφανειών με εφαρμογή ακρυλικό χρώματος ενδεικτικού τύπου Vivecryl της VIVECHROM ή ισοδυνάμου σε δύο στρώσεις σύμφωνα με τις οδηγίες του εργοστασίου παραγωγής. Τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν θα αντιστοιχούν στις ήδη υπάρχουσες αποχρώσεις των τοίχων και θα είναι άοσμα, οικολογικά, άριστης ποιότητας, αναγνωρισμένου εργοστασίου παραγωγής. Ο ανάδοχος υποχρεούται να παραδίδει τους χώρους των οποίων ο χρωματισμός ολοκληρώνεται, επιμελώς καθαρούς, χωρίς κατάλοιπα χρωμάτων (στίγματα στα σοβατεπί, τα δάπεδα, τα έπιπλα, κ.τ.λ.). Ο ανάδοχος υποχρεούται να επιδιορθώνει τις τυχόν ατέλειες στις παραδοτέες επιφάνειες, χωρίς επιπλέον αποζημίωση, ακόμη και μετά τον έλεγχο της Υπηρεσίας Ε. ΑΛΛΑΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΡΤΑΣ. Αντικατάσταση της εξωτερικής πόρτας εισόδου στο κτίριο όπου στεγάζονται τα w.c.

4 - 4 - Θα αποξηλωθεί με προσοχή η κάσα και η θύρα πριν την είσοδο των wc.(σχέδιο 3, θύρα 1) H νέα θύρα θα προσαρμοστεί στο υπάρχων άνοιγμα διαστάσεων 2.10μ x 1.00μ. Η θύρα θα αποτελείται από πάνελ αλουμινίου βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή απόχρωσης λευκού. Το κάσσωμα στερεώνεται στα περιμετρικά δομικά στοιχεία και υποδέχεται το φύλλο σε ειδικές υποδοχές (πατούρες). Στερεώνεται σταθερά στα περιμετρικά στοιχεία και στα δάπεδα με ειδικά άγκιστρα, λάμες και λοιπά είδη στερεώσεως. Τα κενά μεταξύ δομικού στοιχείου και πλαισίου πληρούνται με κατάλληλο υλικό (π.χ. διογκωμένη πολυουρεθάνη.) H θύρα θα αποτελείται από ρυθμιζόμενους μεντεσέδες βαρέως τύπου Η κλειδαριά θα είναι ενδεικτικού τύπου GEVY ή ισοδυνάμου και τα κλειδιά θα παραδοθούν στην επιτροπή παραλαβής του έργου. O Ανάδοχος υποχρεούται να χρησιμοποιεί προϊόντα εταιρειών αλουμινίου, εγκεκριμένες και αναγνωρισμένες από την Υπηρεσία που έχουν πιστοποιητικά ποιότητας και αντίστοιχο ενδεικτικό σήμα, τόσο για τα προϊόντα διέλασης όσο και για τα προϊόντα ανοδίωσης. Ο Ανάδοχος προσκομίζει τα πιστοποιητικά στην Υπηρεσία πριν από οποιαδήποτε παραγγελία προϊόντων αλουμινίου. Τα υλικά και η ποιότητα εργασίας θα πρέπει να είναι απολύτως σύμφωνα με τους διεθνείς Κανονισμούς που έχουν αναγνωριστεί και εγκριθεί από την Υπηρεσία. Ζ.ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ-EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ WC Στον προθάλαμο των W.C θα τοποθετηθεί νιπτήρας επίτοιχος από λευκή πορσελάνη ενδεικτικού τύπου simply U ή ισοδυνάμου (διαστάσεων 65 x 52 cm τουλάχιστον) της IDEAL STANTARD. Ο νιπτήρας θα είναι εξοπλισμένος με μπαταρία κρύου νερού τοποθετημένη πάνω στον νιπτήρα. Στους νιπτήρες (στον προθάλαμο και στα w.c) θα τοποθετηθούν dispensers για υγρό σαπούνι, πετσετοθήκες και καλάθι επίτοιχο χειροπετσετών. Στους χώρους των λεκανών θα τοποθετηθούν θήκες για χαρτί υγείας επαγγελματικό, πιγκάλ και καλάθι για χαρτί υγείας. Όλα τα ανωτέρω είδη θα είναι ανοξείδωτα άριστης ποιότητας. Πάνω από τους νιπτήρες θα τοποθετηθούν καθρέπτες διαστάσεων 70x 60 με μπιζουτέ κρύσταλλο 5χιλ.(τεμάχια 3) Η. ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ-ΥΔΡΕΥΣΗΣ Σύνδεση της αποχέτευσης της μίας τουαλέτας και αντικατάσταση πλακιδίων επένδυσης στο σημείο των σωληνώσεων. Σύνδεση του νιπτήρα στον προθάλαμο με το δίκτυο ύδρευσης, καθώς και ότι απαιτηθεί για την ομαλή λειτουργία των w.c. Θ. ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

5 - 5 - Προμήθεια και τοποθέτηση δύο κλιματιστικών συσκευών, τύπου ντουλάπας, Inverter, ισχύος για ψύξη και θέρμανση τουλάχιστον έκαστη και ενεργειακής κλάσης A/A (Ψύξη/Θέρμανση). Οι συσκευές τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική θα τοποθετηθούν σε σημεία που θα υποδειχτούν από την επίβλεψη, και θα προβλεφθεί και η αποχέτευση των συμπυκνωμάτων. Στις υποχρεώσεις του αναδόχου συμπεριλαμβάνονται η προμήθεια μεταφορά και εγκατάσταση των συσκευών, με την βάση στήριξης της εξωτερικής μονάδας, τις σωληνώσεις ψυκτικού μέσου, τις καλωδιώσεις αυτοματισμού και την ηλεκτρολογική σύνδεση (καλωδιώσεις και υλικά πίνακα) των συσκευών στον ηλεκτρολογικό πίνακα του κτιρίου και γενικά όλα τα υλικά, μικροϋλικά και εργασίες που απαιτούνται για την πλήρη σύνδεση,τοποθέτηση και παράδοση σε πλήρη και ασφαλή λειτουργία. Όπου καλώδια ή σωληνώσεις οδεύουν εντός της αίθουσας, θα τοποθετηθούν εντός ηλεκτρολογικού καναλιού ο τύπος και οι διαστάσεις του οποίου θα τύχουν της έγκρισης της επίβλεψης. Στις υποχρεώσεις του αναδόχου περιλαμβάνεται η εγκατάσταση ηχητικού- συνεδριακού συστήματος στην αίθουσα, το οποίο θα του προμηθεύσει ο κύριος του έργου. Το σύστημα θα περιλαμβάνει κεντρική μονάδα, πέντε επιτραπέζια μικρόφωνα για το προεδρείο, δύο ασύρματα μικρόφωνα, ενισχυτή και έξι ηχεία. Η κεντρική μονάδα και ο ενισχυτής θα εγκατασταθούν πλησίον του προεδρείου και τα ηχεία στους τοίχους περιμετρικά της αίθουσας σε θέσεις που θα υποδείξει η επίβλεψη. Στις υποχρεώσεις του αναδόχου συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά (καλωδιώσεις, ηλεκτρολογική παροχή κλπ), μικροϋλικά και εργασίες που απαιτούνται για την πλήρη σύνδεση,τοποθέτηση και παράδοση σε πλήρη και ασφαλή λειτουργία. Όπου καλώδια οδεύουν εντός της αίθουσας, θα τοποθετηθούν εντός ηλεκτρολογικού καναλιού ο τύπος και οι διαστάσεις του οποίου θα τύχουν της έγκρισης της επίβλεψης Γ. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ 1.Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν τους χώρους προκειμένου να λάβουν γνώση του αντικειμένου των εργασιών και των ειδικών συνθηκών του έργου. Ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να υποβάλει στην Επιτροπή παρακολούθησης και παραλαβής των εργασιών πριν από την παραγγελία των υλικών όλα τα απαραίτητα και απαιτούμενα πιστοποιητικά καθώς και έντυπα τεχνικών χαρακτηριστικών για όλα τα υλικά και εξοπλισμό που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν. 2.Ο ανάδοχος θα είναι υπεύθυνος για τον πλήρη συντονισμό όλων των φάσεων των εργασιών που πρέπει να εκτελεσθούν. 3.Για λόγους ασφαλείας ο ανάδοχος υποχρεούται, όπως ενημερώνει την αρμόδια διεύθυνση του Ιδρύματος της Βουλής σχετικά με τα ονοματεπώνυμα και τους αριθμούς ταυτότητας των προσώπων (προσωπικού του, συνεργατών, βοηθών εκπλήρωσης) που θα χρησιμοποιήσει κατά την εκτέλεση του Έργου, ώστε να εκδοθούν οι απαιτούμενες άδειες εισόδου.

6 - 6-4.Το Ίδρυμα της Βουλής έχει το δικαίωμα να απαιτεί οποτεδήποτε από τον ανάδοχο, την αντικατάσταση οποιουδήποτε προσώπου από τα προαναφερόμενα θεωρεί κατά την κρίση της ακατάλληλο. 5.Ο ανάδοχος υποχρεούται να τηρεί απαρεγκλίτως και να εφαρμόζει όλες τις διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας. Ειδικότερα, υποχρεούται στην καταβολή των νομίμων αποδοχών του προσωπικού που απασχολεί, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι κατώτερες των προβλεπομένων από την οικεία κλαδική Σ.Σ.Ε., στην τήρηση του νομίμου ωραρίου, στην ασφαλιστική κάλυψη, στους όρους υγιεινής και ασφαλείας των εργαζομένων (χρήση Μ.Α.Π.) κ.λ.π. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί παράβαση των ανωτέρω, θα καταγγέλλεται η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία. 6.Ο ανάδοχος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος και υπόχρεος για την ασφάλιση όλων όσων απασχοληθούν κατά την εκτέλεση του αντικειμένου της παρούσας καθώς και για την καταβολή ασφαλιστικών εισφορών εργοδότου και ασφαλισμένων στο Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων ή σε οποιοδήποτε άλλο κατά νόμο ασφαλιστικό φορέα κύριας ή επικουρικής ασφάλισης. Σε περίπτωση που από οποιοδήποτε ασφαλιστικό φορέα επιβληθεί σε βάρος του Ιδρύματος της Βουλής η καταβολή οποιοσδήποτε ασφαλιστικής εισφοράς για το ανωτέρω έργο, ο ανάδοχος υποχρεούται να καταβάλλει σε αυτή το αντίστοιχο ποσό. Επισημαίνεται δε ότι τα άτομα που θα απασχολήσει ο ανάδοχος για την εκτέλεση του αντικειμένου της παρούσας οφείλουν να έχουν νόμιμο δικαίωμα παραμονής και εργασίας στην Ελλάδα. Πριν την έναρξη των εργασιών ο ανάδοχος οφείλει να προβεί στην αναγγελία έναρξης των εργασιών στο αρμόδιο κατάστημα του Ι.Κ.Α. 7.Ο ανάδοχος υποχρεούται να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας βάσει των διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας, όπως αυτές ισχύουν, καθ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, καθώς επίσης υποχρεούται να τηρήσει τις ισχύουσες διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας περί μέτρων ασφαλείας και υγιεινής και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος, ποινικώς και αστικώς, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε προκληθεί εκ παραβάσεως των ισχυουσών διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας (Π.Δ. 17/96, Π.Δ.159/99) όπως ισχύουν, κ.λ.π. περί υγείας και ασφάλειας και Π.Δ. 305/96 Ελάχιστες Απαιτήσεις Υγείας και Ασφάλειας Προσωρινών και Κινητών Εργοταξίων), όπως αυτή κάθε φορά ισχύει. 8.Ο ανάδοχος είναι μοναδικός υπεύθυνος και υπόχρεος έναντι οποιονδήποτε για την αποζημίωση, για κάθε φύσεως και είδους ζημιές, από πράξεις ή παραλείψεις του ιδίου ή των προσώπων που θα χρησιμοποιήσει για την εκτέλεση του των εργασιών. Στις περιπτώσεις αυτές, αν υποχρεωθεί το Ίδρυμα της Βουλής να καταβάλει οποιαδήποτε αποζημίωση, ο ανάδοχος υποχρεούται να καταβάλει σ αυτήν το αντίστοιχο ποσό, συμπεριλαμβανομένων τυχόν τόκων και εξόδων. Το Ίδρυμα της Βουλής δεν φέρει καμία αστική ή άλλη ευθύνη έναντι του προσωπικού που θα απασχοληθεί για την εκτέλεση του Έργου.

7 - 7-9.Οι εργασίες πρέπει να εκτελούνται σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης και τεχνικής. Επίσης πρέπει να είναι σύμφωνες και με τις προδιαγραφές των κατασκευαστριών εταιρειών των υλικών, όπως αυτές αναγράφονται στα τεχνικά φυλλάδια και λοιπά ενημερωτικά τεύχη. 10.Όλα τα υλικά και ο τεχνικός εξοπλισμός που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση του έργου θα πρέπει να είναι καινούργια, αρίστης ποιότητας, προϊόντα αναγνωρισμένων εργοστασίων (με πιστοποίηση ISO) και θα προσκομίζονται στο εργοτάξιο μέσα στην αρχική τους συσκευασία. Ελαττωματικά υλικά ή τεχνικός εξοπλισμός που εφθάρη κατά την διάρκεια της κατασκευής ή δοκιμών θα αντικατασταθούν ή θα διορθωθούν σύμφωνα με τις οδηγίες της επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής. Ο ανάδοχος θα μεταφέρει στο εργοτάξιο όλα τα υλικά και τεχνικό εξοπλισμό κατάλληλα συσκευασμένα ώστε να αποφευχθούν ζημιές και παραμορφώσεις κατά τη μεταφορά. Κάθε υλικό υπόκειται στην έγκριση της επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής, που έχει το δικαίωμα απόρριψης οποιουδήποτε υλικού που η ποιότητα ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κρίνονται μη ικανοποιητικά ή ανεπαρκή για την εκτέλεση του έργου. 11.Στα σημεία του κτιρίου, που προβλέπεται να γίνουν εργασίες, η μεταφορά υλικών θα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να μην υπάρξουν ζημίες στους ήδη διαμορφωμένους χώρους.ο ανάδοχος είναι υπεύθυνος για την προστασία όλων των ειδών εξοπλισμού, που βρίσκονται στους χώρους που εκτελούνται εργασίες, και θα προβεί στην κάλυψη αυτών με ανθεκτικό υλικό για τη μέγιστη προστασία. Στην περίπτωση, τυχόν, πρόκλησης οιωνδήποτε ζημιών ο ανάδοχος θα φέρει την απόλυτη και αποκλειστική ευθύνη για την πλήρη αποκατάστασή τους. 12.Οι μεταφορές τυχόν αντικειμένων που υπάρχουν στους χώρους θα γίνουν με ευθύνη του αναδόχου. Η συγκέντρωση, αποκομιδή και απόρριψη όλων των άχρηστων υλικών που θα προκύψουν από τις εκτελούμενες εργασίες θα γίνεται μόνο σε χώρους που επιτρέπεται από τις αρχές, με ευθύνη και δαπάνες του αναδόχου. Τα μπάζα θα συγκεντρώνονται και θα τοποθετούνται σε πλαστικές σακούλες στο χώρο προέλευσής τους και θα απομακρύνονται από τους χώρους του κτιρίου. 13.Οι εργασίες θα πρέπει να γίνονται χωρίς να προκαλείται ουδεμία όχληση και θα εκτελούνται ανάλογα με τις οδηγίες της επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής. 14.Μετά το πέρας των εργασιών και πριν την παραλαβή του Έργου θα γίνει πλήρης καθαρισμός των χώρων, καθώς και όλων των εγκαταστάσεων των χώρων, από ειδικευμένο συνεργείο με τη χρήση και ειδικών μηχανημάτων, εφόσον αυτό απαιτείται, ώστε όλοι οι χώροι του κτηρίου να παραδοθούν ελεύθεροι από κάθε άχρηστο υλικό, καθαροί και έτοιμοι προς χρήση. 15.Ως χρόνος εκτέλεσης εργασιών ορίζονται οι είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

8 - 8 - Για την έγκαιρη παράδοση του έργου, εάν απαιτηθεί, θα εργασθούν συνεργεία με βάρδιες, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων. Σε περίπτωση καθυστέρησης περάτωσης του Έργου πέραν της ανωτέρω ορισθείσας ημερομηνίας, θα επιβάλλεται στον ανάδοχο ποινική ρήτρα ίση με διακόσια ευρώ (200 ) για κάθε ημέρα καθυστέρησης. 16.Η πληρωμή του αναδόχου θα γίνει εφάπαξ: 1) με την υποβολή της βεβαίωσης της αρμόδιας επιτροπής για την οριστική ποιοτική και ποσοτική παραλαβή του έργου, και 2) με την προσκόμιση από τον ανάδοχο του σχετικού τιμολογίου και της φορολογικής ενημερότητας. 17.Ως χρόνος εγγύησης των εργασιών ορίζεται το διάστημα των τριάντα έξι (36) μηνών από την ημερομηνία που θα παραλάβει η επιτροπή το έργο. Εάν κατά τη διάρκεια των τριάντα έξι (36) μηνών, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν υποστούν μερική ή ολική καταστροφή, που θα προκύψει από υγρασία, από κατασκευαστικές ατέλειες ή σφάλματα τοποθέτησης/συνδεσμολογίας, από ελλιπή ή ελαττωματικά υλικά κλπ., ο ανάδοχος υποχρεούται να τα αποκαταστήσει χωρίς καθυστέρηση, με δικές του δαπάνες, μέσα στην σχετική προθεσμία που θα τεθεί από το Ίδρυμα της Βουλής. 18.Ο ανάδοχος θα προσφέρει κατ αποκοπή τίμημα, με ανάλυση του κόστους σε κόστος υλικών και κόστος εργασιών. Στο κατ αποκοπή τίμημα θα περιλαμβάνονται όλες οι εργασίες που αναφέρονται στην παραπάνω τεχνική περιγραφή, αλλά και όλες οι απαιτούμενες μικροεργασίες καθώς και όλα τα αναλώσιμα,υλικά και μικρούλικά επιτόπου που απαιτούνται για την ολοκλήρωσή τους, έστω κι αν δεν αναφέρονται ρητά. Το κατ αποκοπή τίμημα θα υπόκειται στις νόμιμες κρατήσεις. Ο ΦΠΑ θα βαρύνει το Ίδρυμα της Βουλής. 19. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να υποβάλουν την οικονομική τους προσφορά στο υπόδειγμα έντυπο οικονομικής προσφοράς, που αναρτάται μαζί με την παρούσα, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η αποδοχή των όρων της παρούσας τεχνικής περιγραφής και διαβεβαιώνουν ότι έχουν λάβει υπόψη τις συνθήκες του έργου. Η οικονομική προσφορά θα κατατεθεί σε κλειστό φάκελο στο εν λόγω υπόδειγμα-έντυπο, με πρωτότυπη υπογραφή και σφραγίδα. Η συντάξασα ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Πολιτικός μηχ/κός

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. 1. ΑΠΟΘΗΚΗ Κ44α. Έξι (6) τεμ. ερμάρια μελαμίνης 2φυλλα 80 Χ 40 Χ 2.30h. 2. ΑΠΟΘΗΚΗ Κ44β

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. 1. ΑΠΟΘΗΚΗ Κ44α. Έξι (6) τεμ. ερμάρια μελαμίνης 2φυλλα 80 Χ 40 Χ 2.30h. 2. ΑΠΟΘΗΚΗ Κ44β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα, Φεβρουάριος 2018 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα τεχνική περιγραφή αφορά στην προμήθεια υλικών και την εκτέλεση εργασιών συναρμολόγησης, τοποθέτησης και στερέωσης ερμαρίων

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Νοέμβριος 2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Αθήνα, Νοέμβριος 2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα, Νοέμβριος 2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Κατασκευή διαχωριστικού στο γραφειακό χώρο 505 στον 5 ο όροφο του κτιρίου επί της οδού B.Σοφίας 11. Η παρούσα Τεχνική Περιγραφή περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ Ιούλιος 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ Η παρούσα τεχνική περιγραφή αφορά στις εργασίες ανακαίνισης χρωματισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ. Ιούνιος 2018

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ. Ιούνιος 2018 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ Ιούνιος 2018 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΜΑΡΙΩΝ Η τεχνική περιγραφή αφορά στην προμήθεια νέων ερμαριών για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Οι ακριβείς διαστάσεις των επιφανειών θα προμετρηθούν από τους ενδιαφερόμενους πριν την κατάθεση της προσφοράς

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Οι ακριβείς διαστάσεις των επιφανειών θα προμετρηθούν από τους ενδιαφερόμενους πριν την κατάθεση της προσφοράς ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ανακαίνιση χρωματισμών επιφανειών τοιχοποιίας γραφειακών χώρων σε τρία κτήρια της Βουλής, που βρίσκονται επί των οδών Μητροπόλεως 1, Σέκερη 1

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα, Απρίλιος 2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα, Απρίλιος 2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα, Απρίλιος 2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Εργασίες επισκευών σε ύψος σε μη προσβάσιμα τμήματα της κατακόρυφης τοιχοποιίας των αίθριών της Βουλής. Η παρούσα Τεχνική Περιγραφή περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ Λ. ΑΜΑΛΙΑΑΣ ΚΑΙ Λ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ Λ. ΑΜΑΛΙΑΑΣ ΚΑΙ Λ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ Δεκέμβριος 2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ Λ. ΑΜΑΛΙΑΑΣ 22-24

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Για την προμήθεια και εγκατάσταση πέντε (5) κλιματιστικών μονάδων, για τις ανάγκες κλιματισμού των κτιρίων της Βουλής.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Για την προμήθεια και εγκατάσταση πέντε (5) κλιματιστικών μονάδων, για τις ανάγκες κλιματισμού των κτιρίων της Βουλής. ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Αθήνα, Ιανουάριος 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Για την προμήθεια και εγκατάσταση πέντε (5) κλιματιστικών μονάδων, για τις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΘΥΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΡΜΑΡΙΩΝ ΣΕ ΘΥΡΙΔΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΘΥΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΡΜΑΡΙΩΝ ΣΕ ΘΥΡΙΔΕΣ Ιανουάριος 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΘΥΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΡΜΑΡΙΩΝ ΣΕ ΘΥΡΙΔΕΣ Η παρούσα τεχνική περιγραφή αναφέρεται στη κατασκευή θυρίδων κλειστού τύπου και τροποποίηση ερμαριών σε θυρίδες, για

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Κατασκευή δίρριχτης γυάλινης στέγης με σκελετό αλουμινίου στο Δώμα του Μέγαρου της Βουλής των Ελλήνων.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Κατασκευή δίρριχτης γυάλινης στέγης με σκελετό αλουμινίου στο Δώμα του Μέγαρου της Βουλής των Ελλήνων. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα Οκτώβριος 2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Κατασκευή δίρριχτης γυάλινης στέγης με σκελετό αλουμινίου στο Δώμα του Μέγαρου της Βουλής των Ελλήνων. Η παρούσα Τεχνική Περιγραφή περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Γ. Αντικατάσταση ταπετσαρίας: Η αντικατάσταση ταπετσαρίας αφορά σε όλα τα καθίσματα. Αναλυτικότερα αφορά στις εργασίες:

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Γ. Αντικατάσταση ταπετσαρίας: Η αντικατάσταση ταπετσαρίας αφορά σε όλα τα καθίσματα. Αναλυτικότερα αφορά στις εργασίες: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα, Ιούνιος 2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αφορά στην επισκευή κλασσικών καθισμάτων που βρίσκονται στα γραφεία 53, 67, 130 και 158 στο κτίριο του Κοινοβουλίου. Ειδικότερα: Γρ.53:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αντικατάσταση του ξύλινου δαπέδου σε γραφειακούς χώρους στο κτίριο του Κοινοβουλίου Η παρούσα τεχνική περιγραφή αφορά εργασίες και υλικά για

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αφορά στην προμήθεια καθισμάτων για την κάλυψη αναγκών σε διάφορους χώρους των υπηρεσιών της Βουλής. Α. ΚΑΘΙΣΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αφορά στην προμήθεια καθισμάτων για την κάλυψη αναγκών σε διάφορους χώρους των υπηρεσιών της Βουλής. Α. ΚΑΘΙΣΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα, Ιούλιος 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αφορά στην προμήθεια καθισμάτων για την κάλυψη αναγκών σε διάφορους χώρους των υπηρεσιών της Βουλής. Α. ΚΑΘΙΣΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ Το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Αθήνα, Δεκέμβριος 2017

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Αθήνα, Δεκέμβριος 2017 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα, Δεκέμβριος 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Επισκευή και συντήρηση των καναλιών συλλογής και απορροής υδάτων καθώς και αποκατάσταση τμημάτων του οδοστρώματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΡΓΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΡΓΟΥ ΕΡΓΟ: «Εσωτερική διαρρύθμιση χώρων υγιεινής με ελαφριά διαχωριστικά, στο κτίριο του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής» ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΡΓΟΥ ΔΑΠΑΝΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: 16.855,93 ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ Ε.Ο. &

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Για την κατασκευή και εγκατάσταση λεκανών συλλογής διαρροών στον Σταθμό Οχημάτων της Βουλής.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Για την κατασκευή και εγκατάσταση λεκανών συλλογής διαρροών στον Σταθμό Οχημάτων της Βουλής. ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Για την κατασκευή και εγκατάσταση λεκανών συλλογής διαρροών στον Σταθμό Οχημάτων της Βουλής. Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. «Μεταλλικά καθίσματα στα παγκάκια του προαύλιου χώρου του Δημοσίου. Καπνεργοστασίου επί της οδού Λένορμαν.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. «Μεταλλικά καθίσματα στα παγκάκια του προαύλιου χώρου του Δημοσίου. Καπνεργοστασίου επί της οδού Λένορμαν. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «Μεταλλικά καθίσματα στα παγκάκια του προαύλιου χώρου του Δημοσίου Καπνεργοστασίου επί της οδού Λένορμαν» Η παρακάτω τεχνική περιγραφή αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

Στεγάνωση αρμών διαστολής και κατασκευή φρεατίων συλλογής υδάτων στο χώρο στάθμευσης του 5 ου υπογείου του Μεγάρου της Βουλής.

Στεγάνωση αρμών διαστολής και κατασκευή φρεατίων συλλογής υδάτων στο χώρο στάθμευσης του 5 ου υπογείου του Μεγάρου της Βουλής. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΡΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ Αθήνα, Ιούλιος 2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Στεγάνωση αρμών διαστολής και κατασκευή φρεατίων συλλογής υδάτων στο χώρο στάθμευσης του 5 ου υπογείου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: ΚΑ εξόδων : ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΕΡΓΟ: ΚΑ εξόδων : ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΡΓΟ: Δημιουργία μικρών σκεπάστρων τεντών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, 25-10-2012 ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ Ν.Π... ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αδ. Αριστοπούλου, ιπλ. Χηµικός Μηχ. Ταχ. /νση: Ιερά Οδός 75, 11855 Αθήνα Τηλ.: 210-5294870 Fax: 210-5294880

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ Φεβρουάριος 2018 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η παρούσα τεχνική περιγραφή αφορά σε εργασίες επαναχρωματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ημερολογιακές ημέρες. Πάτρα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ημερολογιακές ημέρες. Πάτρα Τόπος: Πανεπιστημιούπολη Πατρών E-mail: kekel@upatras.gr ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΑΠΑΝΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: 44.200,00 Γ.Ε. & Ο.Ε 18%: 7.956,00 ΣΥΝΟΛΟ Ι 52.156,00 ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ 15%: 7.823,40 ΣΥΝΟΛΟ ΙΙ 59.979,40 Φ.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: ΚΑ εξόδων : ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΕΡΓΟ: ΚΑ εξόδων : ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΡΓΟ: Δημιουργία μικρών σκεπάστρων τεντών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ Μάιος 2018 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η παρούσα τεχνική περιγραφή αφορά σε εργασίες επαναχρωματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Ταχ. Δ/νση :Αγ. Κήρυκος, Ικαρία Ταχ. Κώδικας: Κάθε ενδιαφερόμενο Τηλέφ : Φαξ: Ε-mail:

ΠΡΟΣ: Ταχ. Δ/νση :Αγ. Κήρυκος, Ικαρία Ταχ. Κώδικας: Κάθε ενδιαφερόμενο Τηλέφ : Φαξ: Ε-mail: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ικαρία, 19-04-2018 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝOΜΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 1687 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ Γ. Ν.- K.Y. ΙΚΑΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΤΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΤΑΣ Άρτα, 24 Μαρτίου 2015 Προς: ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ Αρ. Πρωτ.: 589 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η εκτέλεση των οικοδομικών εργασιών, στο πλαίσιο του έργου Πτέρυγα δωρητών στην ανατολική πτέρυγα Β ορόφου

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Ω Ν ( E K K E ) ΑΠΟΦΑΣΗ

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Ω Ν ( E K K E ) ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ε Θ Ν Ι Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Ω Ν ( E K K E ) ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κρατίνου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) Θεσσαλονίκη, 23-06-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000175 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για διαμόρφωση χώρου της Κ.Υ. σε αίθουσες διδασκαλίας

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για διαμόρφωση χώρου της Κ.Υ. σε αίθουσες διδασκαλίας ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τμήμα: Προμηθειών Ταχ. Δ/νση: Πληροφορίες: Τηλέφωνο: Fax: e-mail: Πειραιώς 211, 177 78 Ταύρος Ασημίνα Βελλινιάτη 213 1306 369 213 1306 480 velliniati@ekdd.gr Αθήνα, 23/07/2015 Α.Π.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Καλαϊσάκη και του Κεντρικού κτίριου Διοίκησης του ΓΠΑ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Καλαϊσάκη και του Κεντρικού κτίριου Διοίκησης του ΓΠΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα 13-3-2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Τμήμα Κατασκευών & Επισκευών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αδ. Αριστοπούλου, Διπλ. Χημικός Μηχ. Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855 Τηλ. :

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (Α.Σ.Δ.Α.) ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ : ΙΛΙΟΝ Ο.Τ. 1152 (μεταξύ των οδών Φιλιατών, Ηροδότου, Ιωνίας και Πλουτάρχου) ΕΡΓΟ: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΒΙΟΦΙΑΛ»

Διαβάστε περισσότερα

Υ Π Ο Δ Ε Ι Γ Μ Α Σ Υ Μ Β Α Σ ΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ. για (περιγραφή αντικειμένου σύμβασης) για την κάλυψη αναγκών της Βουλής.

Υ Π Ο Δ Ε Ι Γ Μ Α Σ Υ Μ Β Α Σ ΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ. για (περιγραφή αντικειμένου σύμβασης) για την κάλυψη αναγκών της Βουλής. Υ Π Ο Δ Ε Ι Γ Μ Α Σ Υ Μ Β Α Σ ΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ για (περιγραφή αντικειμένου σύμβασης) για την κάλυψη αναγκών της Βουλής. Στην Αθήνα σήμερα,... 2012, ημέρα.., στο Μέγαρο της Βουλής των Ελλήνων, ανάμεσα : 1. αφενός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ CERTIFIED M.S. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ISO 9001:2008 1554/Δ ISO 14001:2004 252/Π ΕΡΓΟ : «ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΕΚΑ ΕΠΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΣ 202Μ7 ΚΑΙ 202Μ8 ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΣ 202Μ7 ΚΑΙ 202Μ8 ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ Μάιος 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΣ 202Μ7 ΚΑΙ 202Μ8 ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Για τη διαμόρφωση εργαστηρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-830 ΕΡΓΟ :

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-830 ΕΡΓΟ : ΔΣΣΜ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-830 ΕΡΓΟ : " Κατασκευή δαπέδου συλλογής λαδιών στον ΠΤΔΜ της Διεύθυνσης Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς" ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΟ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ- ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ- ΕΓΕΓΧΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ 1. Αντικείμενο

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ- ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ- ΕΓΕΓΧΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ 1. Αντικείμενο ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ 5/4/2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ- ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ- ΕΓΕΓΧΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ 1. Αντικείμενο Αντικείμενο της παρούσας είναι η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ημερολογιακές ημέρες. Πάτρα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ημερολογιακές ημέρες. Πάτρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: «Χρωματισμοί σε κτίρια του Πανεπιστημίου Πατρών» ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Αποξήλωση και απομάκρυνση της μικρής ντουλάπας από το υπνοδωμάτιο 2 1,00 τεμ ,00

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Αποξήλωση και απομάκρυνση της μικρής ντουλάπας από το υπνοδωμάτιο 2 1,00 τεμ ,00 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ α/α Περιγραφή Εργασίας Ποσότητα Μονάδα Μέτρησης Ποσότητας Τιμή Μονάδας Μέτρησης ( ) Κόστος χωρίς ΦΠΑ ( ) Σχόλια 1 2 3 4 5 6 7 Αποξήλωση απομάκρυνση του διαχωριστικού μεταξύ του υπνοδωματίου

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002791819 2015-05-21

15PROC002791819 2015-05-21 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες Αριστείδης Γαλανάκης Τηλ. 213 2086333, φαξ 213 2086757/670 prom3@kat-hosp.gr Κηφισιά, 27-04-2015 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

Ι. ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ, ΜΕΓΑΦΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ 40 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ (15 Ιουνίου Αιθ. Κλεονίκη Α).

Ι. ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ, ΜΕΓΑΦΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ 40 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ (15 Ιουνίου Αιθ. Κλεονίκη Α). ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ 28/5/2014 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η ενοικίαση εξοπλισμού και η υποστήριξη του κατά την διάρκεια εκδήλωσης διάρκειας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Οι εργασίες που απαιτούνται είναι οι έξεις: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΘΕΜΑ: Οι εργασίες που απαιτούνται είναι οι έξεις: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ι Π Π Ο Κ Ρ Α Τ Ε Ι Ο Θεσσαλονίκη 04/06/2018 Διεύθυνση Τεχνικού Ταχ. Δ/νση : Κων/λεως 49 Τ.Κ. : 546 42 Πληροφ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟNΤΟΣ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟNΤΟΣ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ταχ. /νση : Ν. Πλαστήρα 100, Βασιλικά Βουτών Ηρακλείου Κρήτης Ταχ. Κώδικας : 70013 Πληροφορίες : Ραφαέλ Ελ Μποργκίνη Τηλέφωνο : +30 2810 391576 FAX : +30

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Εργασιών διαμόρφωσης γραφειακού χώρου στο προαύλιο του Μεγάρου της Βουλής των Ελλήνων

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Εργασιών διαμόρφωσης γραφειακού χώρου στο προαύλιο του Μεγάρου της Βουλής των Ελλήνων ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Εργασιών διαμόρφωσης γραφειακού χώρου στο προαύλιο του Μεγάρου της Βουλής των Ελλήνων Η παρούσα τεχνική περιγραφή αφορά στις εργασίες διαμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΥΤΑΝΗ. «Τεχνική Περιγραφή

ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΥΤΑΝΗ. «Τεχνική Περιγραφή Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ / THE RECTOR Αθήνα, 22 Μαΐου 2019 Αριθ. Πρωτ.: 3325 ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΥΤΑΝΗ Έχοντας υπόψη: 1. Το με ημερομηνία 17-05-2019 υπηρεσιακό σημείωμα (αρ. πρωτ.te: 419) του Αρχιτέκτονα Μηχανικού κ. Γεωργίου

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν Έργο : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 2017 Θέση : ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Εγνατίας 156, Θεσσαλονίκη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ \\\\\\ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Πληροφορίες: κ.σκορδάρης Αναστάσιος,2310 831 912 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Ε Ρ Γ Α Σ

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.: Έργα Υποδομής 2014ΣΕ «Εργασίες υποστύλωσης των στεγασμένων διαδρόμων στο χώρο των παλαιών προκατασκευασμένων. Πανεπιστημίου Πατρών»

Κ.Α.: Έργα Υποδομής 2014ΣΕ «Εργασίες υποστύλωσης των στεγασμένων διαδρόμων στο χώρο των παλαιών προκατασκευασμένων. Πανεπιστημίου Πατρών» Π Κ.Α.: Έργα Υποδομής 2014ΣΕ54600022 Πάτρα 10/10/2016 «Εργασίες υποστύλωσης των στεγασμένων διαδρόμων στο χώρο των παλαιών προκατασκευασμένων κτιρίων του Πανεπιστημίου Πατρών» ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Διενέργεια Πρόχειρου (Συνοπτικού) διαγωνισμού, με τίτλο «Υπηρεσίες Καθαριότητας του Κτιρίου Δ. Μαρίτσας»

Θέμα: Διενέργεια Πρόχειρου (Συνοπτικού) διαγωνισμού, με τίτλο «Υπηρεσίες Καθαριότητας του Κτιρίου Δ. Μαρίτσας» ΑΠΟΦΑΣΗ Π1438 /15-12-2015 (ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) 1 Θέμα: Διενέργεια Πρόχειρου (Συνοπτικού) διαγωνισμού, με τίτλο «Υπηρεσίες Καθαριότητας του Κτιρίου Δ. Μαρίτσας» Έχοντας υπόψη : 1. Toν υπ αρ. 3966 /

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ. Απρίλιος 2018

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ. Απρίλιος 2018 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Απρίλιος 2018 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ (223, 150, 151, 168, Γερουσία) Η παρούσα τεχνική περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Εργασίες επισκευής καναλιών απορροής όμβριών υδάτων και της μαρμαρόστρωσης στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου της Βουλής

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Εργασίες επισκευής καναλιών απορροής όμβριών υδάτων και της μαρμαρόστρωσης στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου της Βουλής ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Εργασίες επισκευής καναλιών απορροής όμβριών υδάτων και της μαρμαρόστρωσης στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου της Βουλής Η παρούσα τεχνική περιγραφή περιλαμβάνει τις εργασίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Για την προμήθεια και εγκατάσταση ρολών στο κτίριο της Βουλής επί της Λ. Β. Σοφίας 11 (Μέγαρο Αρβανίτη).

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Για την προμήθεια και εγκατάσταση ρολών στο κτίριο της Βουλής επί της Λ. Β. Σοφίας 11 (Μέγαρο Αρβανίτη). ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Αθήνα, 23 Ιανουάριου 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Για την προμήθεια και εγκατάσταση ρολών στο κτίριο της Βουλής επί της Λ. Β.

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 08/02/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Θεσσαλονίκη 08/02/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 3 η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Εξοχή, Τ.Κ. 57010 Θεσσαλονίκη Τηλ. 2313 307190

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Εργασιών αναδιαμόρφωσης των χώρων των W.C. 62, 182, 214 και Υ 1 11

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Εργασιών αναδιαμόρφωσης των χώρων των W.C. 62, 182, 214 και Υ 1 11 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Εργασιών αναδιαμόρφωσης των χώρων των W.C. 62, 182, 214 και Υ 1 11 Η παρούσα τεχνική περιγραφή αφορά στις εργασίες αναδιαμόρφωσης των χώρων των

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 3 η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Εξοχή, Τ.Κ. 57010 Θεσσαλονίκη Τηλ. 2313 307190

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Δ.Ε.Υ.Α ΛΑΜΙΑΣ Διεύθυνση: Α. Παπανδρέου & Τ. Ισαάκ Αρμόδιος: Αντωνίου Δημήτριος Τηλέφωνο: 2231032950 Fax: 2231045015 Email: info@deyalamias.gr Ημερομηνία:18/1/2019 Θέμα:

Διαβάστε περισσότερα

Το Παράρτημα περιλαμβάνει φωτογραφίες και συνοπτική περιγραφή για κάθε περίπτωση (αντικατάσταση, συντήρηση κλπ)

Το Παράρτημα περιλαμβάνει φωτογραφίες και συνοπτική περιγραφή για κάθε περίπτωση (αντικατάσταση, συντήρηση κλπ) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ Ή ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΘΥΡΙΔΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76 104 34 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210-8203911 - FAX: 210-8226204 http://www.aueb.gr

OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76 104 34 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210-8203911 - FAX: 210-8226204 http://www.aueb.gr Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76 104 34 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210-8203911 - FAX: 210-8226204 http://www.aueb.gr ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν ο 108/2012 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Πάτρα: 29/3/2019 Αρ. Πρωτ.: 205/1080/9108 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Τηλ. 2610-996620 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ «Προμήθεια και εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Πάτρα: 29/3/209 Αρ. Πρωτ.: 200/074/9065 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Τηλ. 260-996620 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «Προμήθεια και Εγκατάσταση Παταριού με ράφια - Ραφοπάταρο»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «Προμήθεια και Εγκατάσταση Παταριού με ράφια - Ραφοπάταρο» ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.)/ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΙΔΕΠ) 6ο χλμ. Χαριλάου Θέρμης 57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη Θέρμη Θεσσαλονίκης, 24-08-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ

ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ (Με δύο όμοιους ανακλινόμενους χειρολισθήρες) ΓΕΝΙΚΑ: Απαραίτητη προϋπόθεση για να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «Προμήθεια και Εγκατάσταση Ραφιών βαρέως τύπου και Προβολικών Ραφιών»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «Προμήθεια και Εγκατάσταση Ραφιών βαρέως τύπου και Προβολικών Ραφιών» ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.)/ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΙΔΕΠ) 6ο χλμ. Χαριλάου Θέρμης 57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη Θέρμη Θεσσαλονίκης, 19-07-2016

Διαβάστε περισσότερα

βορειοανατολική πλευρά του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Καστριτσίου.

βορειοανατολική πλευρά του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Καστριτσίου. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Αρμόδιοι: Λεβιθόπουλος Παν,

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3 η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Εξοχή, Τ.Κ. 57010 Θεσσαλονίκη Τηλ. 2313 307190 Fax. 2310 350023 Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Κεντρική Διεύθυνση (ΚΔ) Θεσσαλονίκη, 09-11-2016 Αριθμ. Πρωτ.: 000002 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αφορά στην προμήθεια επίπλων για την αίθουσα συνεδριάσεων 336 και για το γρ στον 3 ο όροφο του κτιρίου Αρβανίτη.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αφορά στην προμήθεια επίπλων για την αίθουσα συνεδριάσεων 336 και για το γρ στον 3 ο όροφο του κτιρίου Αρβανίτη. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα, Νοέμβριος 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αφορά στην προμήθεια επίπλων για την αίθουσα συνεδριάσεων 336 και για το γρ. 324-326 στον 3 ο όροφο του κτιρίου Αρβανίτη. 1. ΤΡΑΠΕΖΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Η κατασκευή ενός οικοδομικού έργου διακρίνεται σε τρία βασικά στάδια :

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Η κατασκευή ενός οικοδομικού έργου διακρίνεται σε τρία βασικά στάδια : ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Η κατασκευή ενός οικοδομικού έργου διακρίνεται σε τρία βασικά στάδια : Α Στάδιο : Aπό εκσκαφές μέχρι την ολοκλήρωση του οικοδομικού σκελετού. Β Στάδιο : Aπό τοιχοποιίες ως τις εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-831 ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-831 ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΣΣΜ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-831 ΕΡΓΟ : " Ανακαίνιση WC στο κτίριο υπηρεσιών στον ΠΤΔΜ της Διεύθυνσης Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς" ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 20/05/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Θεσσαλονίκη 20/05/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3 η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Εξοχή, Τ.Κ. 57010 Θεσσαλονίκη Τηλ. 2313 307190 Fax. 2310 350023 Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

Πληρ: κ. Κ. Κουτσοσίμου Θεσσαλονίκη, 12 Ιουνίου 2017 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Πληρ: κ. Κ. Κουτσοσίμου Θεσσαλονίκη, 12 Ιουνίου 2017 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΟΜΑΔΑ Α : ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Πληρ: κ. Κ. Κουτσοσίμου Θεσσαλονίκη, 12 Ιουνίου 2017 Tηλ: 2313 323106 Αρ. Πρωτ. ΦΤΥ24/703/25970 ΠΡΟΣ : Όπως πίνακας αποδεκτών ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Οι εργασίες που απαιτούνται είναι οι έξης: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΘΕΜΑ: Οι εργασίες που απαιτούνται είναι οι έξης: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ι Π Π Ο Κ Ρ Α Τ Ε Ι Ο Θεσσαλονίκη 31/08/2018 Διεύθυνση Τεχνικού Ταχ. Δ/νση : Κων/λεως 49 Τ.Κ. : 546 42 Πληροφ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΩΝΕΡΓΩΝ Τμήμα Τεχνικών Έργων ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: Επεμβάσεις, επισκευές και συμπληρώσεις στις οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις των κτηρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Για το κοιµητήριο της ηµοτικής Κοινότητας Παπάγου:

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Για το κοιµητήριο της ηµοτικής Κοινότητας Παπάγου: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ Περικλέους 55 155 61- ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΘΥΡΙ ΩΝ ΟΣΤEΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 33 / 2013 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η τεχνική υπηρεσία του ήµου συνέταξε τη µελέτη αυτή για την

Διαβάστε περισσότερα

13PROC

13PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ: ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΔΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ & ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 27 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ.10671 Τηλ.: 210-3675271, 210-3675280 FAX:

Διαβάστε περισσότερα

Ρέθυµνο 12/11/2014 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 18451

Ρέθυµνο 12/11/2014 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 18451 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυµνο 12/11/2014 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 18451 Τµήµα :Προµηθειών Ταχ. /νση :Παν/πολη Ρεθύµνου Πληροφορίες :Κ. Καρνιαβούρα Τηλέφωνο :28310

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΜΕΛΕΤΩΝ Κ.Α. Εργολαβία: «Εργασίες εγκατάστασης εσωτερικής θύρας και διαμόρφωσης χώρου στο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-1044 ΕΡΓΟ :

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-1044 ΕΡΓΟ : ΔΣΣΜ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-1044 ΕΡΓΟ : «Ανακαίνιση WC στα κτίρια υπηρεσιών στον ΠΤΔΜ της Διεύθυνσης Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΣ: Πανεπιστημιούπολη Πατρών

ΤΟΠΟΣ: Πανεπιστημιούπολη Πατρών ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ Κ.Α.: ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ: «Εργασίες περίφραξης περιβάλλοντα χώρου του νέου κτιρίου του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Τµήµα Κατασκευών & Επισκευών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αδ. Αριστοπούλου, ιπλ. Χηµικός Μηχανικός Ταχ. /νση: Ιερά Οδός 75, 11855, Τηλ.: 210-529 4870 Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αίτηµα κατάθεσης κλειστής οικονοµικής προσφοράς για την επισκευή της στέγης-δώµατος του Κέντρου Υγείας Καλλονής.

ΘΕΜΑ: Αίτηµα κατάθεσης κλειστής οικονοµικής προσφοράς για την επισκευή της στέγης-δώµατος του Κέντρου Υγείας Καλλονής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α..Α: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & Μυτιλήνη 17-11-2014 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αρ.Πρωτ.: 21593 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ ΠΡΟΣ: ΓΡΑΦΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΥΓΚΝΕ/ΤΑ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΥΓΚΝΕ/ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΥΓΚΝΕ/ΤΑ ΕΡΓΟ : «ΕΡΓΑΣΙΕΣ: α)πληρουσ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Σ. Σ. ΑΥΛΩΝΑ, β)αποκαταστασησ- ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη: 22-3-2013 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ A.Π.: Δ.Υ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ-Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΟΑΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ FAX:

OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ FAX: INFORMATIC S DEVELOPME NT AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.06.11 10:25:51 EEST Reason: Location: Athens Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Πάτρα: 22/03/2019 Αρ. Πρωτ.: 195/984/8459 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Τηλ. 2610-996620 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ κτιρίου Φαρμακευτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΡΓΟ: ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ 12. Κωδικός εναρίθμου στο ΠΔΕ 2014ΣΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΡΓΟ: ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ 12. Κωδικός εναρίθμου στο ΠΔΕ 2014ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Π.Κ. ΕΡΓΟ: ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ 12 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Κωδικός εναρίθμου στο ΠΔΕ 2014ΣΕ54600012 ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ημερολογιακές ημέρες

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ημερολογιακές ημέρες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: «Χρωματισμοί μεμονωμένων Πατρών (2019 Α Φάση)» ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Αρμόδιος:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Κεντρική Διεύθυνση (ΚΔ) Θεσσαλονίκη, 09-05-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000148 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 210-2517292, 2131311568-9, 2131311572, 2131311604

Διαβάστε περισσότερα

13PROC001070052 2013-05-21

13PROC001070052 2013-05-21 Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 104 34 ΤΗΛ.: 210-82.03.292 82.11.124 FAX: 210-82.15.909 http://www.aueb.gr Έχοντας υπόψη: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν ο 112/2013 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ: Προμήθεια συστήματος θέρμανσης με αντλία θερμότητας και θερμαντικά σώματα για τα 1ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία Αριθμ.

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ: Προμήθεια συστήματος θέρμανσης με αντλία θερμότητας και θερμαντικά σώματα για τα 1ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία Αριθμ. ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ: Προμήθεια συστήματος θέρμανσης με αντλία θερμότητας και θερμαντικά σώματα για τα 1ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία Αριθμ.Μελ Π24/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΚΙΛΚΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυμνο, 18/07/2018 Διεύθυνση :Οικονομικής Διαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 10036 Τμήμα :Προμηθειών Ταχ. Δ/νση :Παν/πολη Ρεθύμνου Πληροφορίες :Κ. Καρνιαβούρα Τηλέφωνο :2831077940

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Κεντρική Διεύθυνση (ΚΔ) Θεσσαλονίκη, 03-05-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000141 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΕΡΓΟ : Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού έτους 2016 - Δ.Ε. Νέστορος- Δ.Ε. Μεθώνης - Δ.Ε. Κορώνης - Δ.Ε. Παπαφλέσσα ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1

Διαβάστε περισσότερα

«Επισκευή του κτιρίου του αμελκτηρίου του ΓΠΑ»

«Επισκευή του κτιρίου του αμελκτηρίου του ΓΠΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, 19-06-2013 ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αδ. Αριστοπούλου, Διπλ. Χημικός Μηχ. Ταχ.Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855 Αθήνα Τηλ.: 210-5294870

Διαβάστε περισσότερα

Α/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΟΥ Kωδικός CPV

Α/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΟΥ Kωδικός CPV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ Ηράκλειο, 18 / 10 / 2015 «Προμήθεια Σιδηρών κιγκλιδωμάτων (υλικά)» για το έργο αυτεπιστασίας: Συντήρηση Σχολικών κτιρίων Α/θμιας &

Διαβάστε περισσότερα

Ακολουθεί παρακάτω η περιγραφή των ζητούμενων συστημάτων, πίνακας συμμόρφωσης και ενδεικτικός προϋπολογισμός.

Ακολουθεί παρακάτω η περιγραφή των ζητούμενων συστημάτων, πίνακας συμμόρφωσης και ενδεικτικός προϋπολογισμός. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Διεύθυνση: Τέρμα Καραϊσκάκη, 00 Τρίπολη Πληροφορίες: Δ. Καγκλής Τηλ.: 70 4, email: kaglis @uop.gr Τρίπολη, 08/03/08

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα αγοράς για την προμήθεια κουφωμάτων αλουμινίου. Γενικοί Όροι

Έρευνα αγοράς για την προμήθεια κουφωμάτων αλουμινίου. Γενικοί Όροι Αθήνα 14/10/2014 Έρευνα αγοράς για την προμήθεια κουφωμάτων αλουμινίου ΑΠ:526 Έχοντας υπόψη τις διατάξεις περί προμηθειών του Δημοσίου (Π.Δ.118/07, Π.Δ. 60/07, Ν.2286/95) και την έγκριση δαπάνης από το

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΠΤΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΚΑΛΙΤΣΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΣΧΕ ΙΑ

ΕΡΓΟ : ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΠΤΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΚΑΛΙΤΣΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΣΧΕ ΙΑ ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΥΡΡΑΧΙΟΥ 89 & ΚΗΦΙΣΟΥ, 104 43 ΑΘΗΝΑ fax: 210-5192326 e-mail: dypm@dei.gr ΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΥΠΜ - 40903 ΕΡΓΟ : ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

: 58.827,80 πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 3 ΑΝΤΛΗΣΗ Μ3 20,00... ΣΥΝΟΛΟ ΟΜΑΔΑΣ Α!

: 58.827,80 πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 3 ΑΝΤΛΗΣΗ Μ3 20,00... ΣΥΝΟΛΟ ΟΜΑΔΑΣ Α! Δ Ε Υ Α Ρ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ 2ο ΧΛΜ ΛΕΩΦ. ΡΟΔΟΥ-ΛΙΝΔΟΥ, 85100 ΡΟΔΟΣ - ΝΠΙΔ - ΑΦΜ 997562265 ΔOY ΡΟΔΟΥ ΤΗΛ: 22410 45300 FAX: 22410 45329 Email: gm@deyar.gr ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα