Εκλογές ΣΔΑΔΕ. Αποτελέσματα. Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εκλογές ΣΔΑΔΕ. Αποτελέσματα. Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Για την Εξελεγκτική Επιτροπή"

Transcript

1 Εκλογές ΣΔΑΔΕ Αποτελέσματα Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

2 Η κα Μάρθα Μυλωνά-Οικονομάκου είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου (Τμήμα Δημοσίας Διοίκησης) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το ίδιο Πανεπιστήμιο με ειδίκευση στο Διοικητικό Δίκαιο. Έχει σπουδάσει Γαλλικό Πολιτισμό στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, έχει πτυχίο Γραφολόγου από το Ιnstitute de Communication Humaines του Παρισιού και πτυχίο coach από το Ιnstitute of Human Development του Λονδίνου. Έχει πάνω από εικοσιπέντε χρόνια πείρα σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει διατελέσει ανώτατο-διευθυντικό στέλεχος στις Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού των Eταιριών: Α.Ξ.Ε ΑΣΤΗΡ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ,στις Ασφαλιστικές Εταιρίες ΙΝΤΕRAMERICAN & INTERNATIONAL LIIFE,στη βιομηχανία ROLCO-BIANIL και έχει εργαστεί ως Senior Consultant στην Eταιρία συμβούλων HRP (Human Resources Planning). Δραστηριοποιείται στον τομέα της εκπαίδευσης θεμάτων σχετικών με τη διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, είναι μέλος του ΣΔΑΔΕ από το 1987, μέλος του ΔΣ από το 2002 και Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΔΑΔΕ από τον Μάιο του 2008, μέλος της ΕΕΔΕ από το 1985 (ΕΙΜΑΔ ΤΟΓΜΕ όπου έχει διατελέσει αντιπρόεδρος επί 6ετία) και της SOCIETE FRANCAISE DE GRAPHOLOGY. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πάνω σε θέματα Ηγεσίας, Επικοινωνίας, Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και έχει σημαντική αρθρογραφία στα θέματα αυτά. Σήμερα κατέχει τη θέση του HR DIRECTOR South Eastern Europe στον Όμιλο Επικοινωνίας DDB, είναι Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και μέλος της Επιτροπής Γυναικών (WIB) του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

3 Ο κος Αντώνης Παπαχρίστου αναλαμβάνει από τις 25 Αυγούστου 2008 τη θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού της Housemarket AE (IKEA Franchisee για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία) προερχόμενος από τη θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού στην UCB Pharma ΑΕ. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού σε σχετικές θέσεις στις εταιρείες Fiat Auto Hellas, Eurolease, Tefin, Unitbank, British Providence και Inchape Insurance του ομίλου Inchape Holdings Hellas SA ενώ στο παρελθόν διετέλεσε Operations Manager στον Όμιλο Πουλιάδης. Ο κος Παπαχρίστου είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με ειδίκευση στη Διοίκηση Προσωπικού, από το Πανεπιστήμιο του Kent, ενώ είναι μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας από το 1999.

4 O κος Σωτήρης Σταματίου κατέχει τη θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού Εμπορίας του Ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων από τον περασμένο Αύγουστο. Έχει εργαστεί επίσης για την Procter & Gamble Hellas 9 χρόνια ως Recruiting & Employee Service Manager, για την Shell Hellas 8 χρόνια ως Διευθυντής Δικτύου Πρατηρίων της Shell για Ελλάδα, Ιταλία & Βουλγαρία και για την Interamerican 5,5 χρόνια ως Υποδιευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει επίσης εργασθεί στην Ολλανδία για 5 μήνες στην αρχή της καριέρας του και στην Shell στην Κωνσταντινούπολη για 3 μήνες Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών της ΑΣΟΕΕ, μεταπτυχιακού διπλώματος στην Επικοινωνία και έχει ολοκληρώσει επαγγελματικά προγράμματα στο ALBA, IMD, και Aschridge University. Είναι μέλος του σημερινού ΔΣ του ΣΔΑΔΕ από το 2011 καθώς και των ΔΣ των περιόδων και

5 Η κα Αγγελική Χριστοφίδου είναι Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της CITI στη Δυτική Ευρώπη. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και του Rotterdam School of Management, Erasmus University, όπου ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA). Από το 1994 δραστηριοποιείται σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς στο χώρο των Προσλήψεων, Τοποθετήσεων, Αμοιβών και Παροχών ξεκινώντας από την Τράπεζα Χίου (μετέπειτα Πειραιώς), όπου και διετέλεσε υπεύθυνη του τομέα Αμοιβών και Παροχών. Από το 1999 μέχρι σήμερα εργάζεται στην CITI. Η εμπειρία της καλύπτει όλο το εύρος της στρατηγικής Ανθρώπινου Δυναμικού: Εκπαίδευση και Ανάπτυξη ηγεσίας, ταλέντων και προσωπικού, Αξιολόγηση Απόδοσης, Διαχείριση Αλλαγών, Συλλογικές Διαπραγματεύσεις και Εσωτερική Επικοινωνία. Έχει ηγηθεί της πλήρους αναδιοργάνωσης της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού στη CΙΤΙ και έχει εφαρμόσει καινοτόμες στρατηγικές ανθρώπινου δυναμικού στο χώρο της ανάπτυξης και διαδοχής στελεχών, της διαφορετικότητας (Diversity) και της αυτοματοποίησης συστημάτων για βελτιστοποίηση των υπηρεσιών προσωπικού. Συμμετέχει ως ομιλήτρια σε Συνέδρια και αρθρογραφεί σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού.

6 Ο κος Γρηγόρης Λεμονής εργάζεται στο τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού από το Μάρτιο του Πρόσφατα, Μάρτιος 2014 ανέλαβε ως Regional HR Manager for South East Europe στην Αtlqs Copco AE. Πρότερη εμπειρία ως Διευθυντής Προσωπικού των εργοστασίων Ασπροπύργου της Χαλυβουργίας Ελλάδος για 4 έτη, Προϊστάμενος Συστημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού για 3 έτη στην ELBISCO ΑΒΕΕ, καθώς και 3 έτη ως Προϊστάμενος Ανθρώπινου Δυναμικού στην Coca Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως στο Εργοστάσιο του Βόλου. Πέρα από το κομμάτι του τομέα της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού έχει και σχετική εμπειρία ως εξωτερικός συνεργάτης σύμβουλος ανθρώπινου δυναμικού, αυτοαπασχολούμενος για 2 έτη. Ο κος Λεμονής είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc εργασιακής Ψυχολογίας του πανεπιστημίου Strathclyde (Σκωτία) καθώς και προπτυχιακού διπλώματος Ψυχολογίας του πανεπιστημίου Essex (Αγγλία).

7 Η κα Ιωάννα Σταύρου γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1981 και σπούδασε Νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων παρακολουθώντας το πρόγραμμα σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου «Οργανωτική και Οικονομική Ψυχολογία». Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα, και έχοντας απασχοληθεί επί τετραετίας με τη «μαχόμενη» δικηγορία, κάνει στροφή στην επαγγελματική της πορεία εντασσόμενη πλέον στον χώρο του ανθρώπινου δυναμικού. Προσλήφθηκε το 2006 από την Grant Thornton Consulting (μετέπειτα Grand Solutions) συμμετέχοντας αρχικά στην ανάπτυξη του τμήματος παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, τη διεύθυνση του οποίου ανέλαβε δύο χρόνια αργότερα. Σήμερα κατέχει τη θέση της HR Manager στην εταιρία ENERCON Service Hellas, μίας από τις ηγέτιδες εταιρίες στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, στην οποία απασχολείται τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχοντας εκτελέσει παράλληλα επί διετίας καθήκοντα Operations Manager. Είναι ενεργό μέλος του Δ.Σ.Α, Σ.Δ.Α.Δ.Ε., Ε.Ε.Δ.Ε., GILD, Linkage network και παρακολουθεί προγράμματα τεχνικής κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στα ενδιαφέροντά της εντάσσονται τα ταξίδια που τη φέρνουν σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς και ασχολείται, μεταξύ άλλων, με την οινογνωσία.

8 Η κα Άντζελα Αλεσσάνδρη έχει εργασθεί για το ανθρώπινο δυναμικό για περισσότερο από 20 χρόνια σε διαφορετικούς τομείς όπως της παροχής υπηρεσιών, των αερομεταφορών, του λιανεμπορίου και της βιομηχανίας. Ξεκίνησε την καριέρα της στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού των Αμερικανικών Βάσεων Ελλάδος το 1984, και παρέμεινε έως το 1991 σε θέσεις ευθύνης. Στη συνέχεια εργάσθηκε ως Human Resources Manager για το Group PROMODES CONTINENT / CARREFOUR όπου προσέφερε τις υπηρεσίες της για 9 χρόνια και συνέβαλε ουσιαστικά στην επέκταση του ομίλου σε όλη τη Ελλάδα. Από το 2001 εντάχθηκε στη διευθυντική ομάδα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών όπου παρέμεινε έως το Από τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού συνεισέφερε ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων του «Ελευθέριος Βενιζέλος» μέσω της εκπαίδευσης και ανάπτυξης των ανθρώπων του. Το 2010 απέκτησε την εμπειρία της βιομηχανίας από τη θέση της ΗR Director σε βιομηχανίες παραγωγής Φ/Τ και ειδών οικιακού εξοπλισμού. Από το 2012 είναι τακτικός συνεργάτης της ΕΕΔΕ και παράλληλα το 2013 ανέλαβε την αξιολόγηση ομάδας διευθυντών για μεγάλο τραπεζικό όμιλο στην Ελλάδα. Σήμερα εργάζεται σε πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία όπου συμβάλλει με την εμπειρία της στη ολοκλήρωση των global projects της Δ.Α.Δ. Η κα Άντζελα Αλεσσάνδρη είναι πτυχιούχος Πολιτικού Τμήματος της Νομικής Σχολής Αθηνών, και ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

9 Ο κος Νίκος Γεμενιτζόγλου εντάχθηκε στην Praktiker Hellas τον Σεπτέμβριο του 2008 ως Compensation & Benefits and Labour Relations Manager, ενώ από το 2011 έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Human Resources Manager της εταιρείας. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του HR που ξεκινάει το 1989 από το χώρο της ναυτιλίας και την Epirotiki Cruise Line (μετέπειτα Royal Olympic Cruises) και συνεχίσθηκε στη Singular Logic Business Services και στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Γεωλογίας και κάτοχος Professional Diploma in Human Resources Management από την Ε.Ε.Δ.Ε. Γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα, είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

10 Η κα Κωνσταντίνα Θεοδώρου είναι επαγγελματίας του HR, με εμπειρία μεγαλύτερη των 20 χρόνων. Κατά τη διάρκεια των χρόνων αυτών εργάσθηκε για εταιρίες υπηρεσιών όπως η INTERAMERICAN SA (Insurance), η Cosmote SA (Telecoms), η Mellon Group of Companies (Banking Solutions & Services). Από τον Οκτώβριο του 2008 εργάζεται ως HR Director στον όμιλο εταιριών της εταιρίας Χρυσή Ευκαιρία ΑΕ. Είναι πτυχιούχος Κοινωνικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο της Γαλλίας Paris V, έχει μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην Κοινωνική Οικονομία από το Institute d Etudes Socials στο Παρίσι. Μιλάει Γαλλικά και Αγγλικά.

11 Διοικούσα Επιτροπή ΣΔΑΔΕ Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Η κα Σοφία Ευαγγελίδου είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο οποίο εισήχθη 1η και κάτοχος Master in Business Administration (MBA) του ίδιου Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση International Human Resources Management. Διαθέτει διοικητική εμπειρία άνω των 16 ετών σε ηγέτιδες Πολυεθνικές και Ελληνικές Επιχειρήσεις (ΚΕΡΔΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ, VODAFONE, KPMG, COSMOTE, HYATT REGENCY, ΦΩΚΑΣ, ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, HELEXPO) των κλάδων Εκδόσεων, Τηλεπικοινωνιών, Συμβουλευτικής, Τουρισμού, Λιανεμπορίου, Υπηρεσιών και Βιομηχανίας του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα. Σήμερα κατέχει την θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού & Διαχείρισης Ποιότητας στην εταιρεία ΜΙΣΣΙΡΙΑΝ Α.Ε. Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης επαγγελματικής της πορείας, έχει εισαγάγει, αναπτύξει και εφαρμόσει σύγχρονες στρατηγικές και πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Κεφαλαίου, Διοίκησης Έργων και Γεγονότων, Επιχειρησιακής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Λογαριασμών Μεγάλων Πελατών. Έχει αναλάβει επιτυχώς πολύπλοκα έργα αναδιοργάνωσης, έναρξης λειτουργίας νέων επιχειρηματικών μονάδων τμημάτων, διαχείρισης αλλαγής και κρίσης, εισαγωγής νέων τεχνολογιών και διαχείρισης συστημάτων ποιότητας. Επιπλέον, διετέλεσε Πρόεδρος Επιτροπής Διεθνών Διαγωνισμών της HELEXPO Α.Ε., είναι πιστοποιημένη σε εργαλεία ψυχομετρικής ανάλυσης και καθοδήγησης, καθώς επίσης δραστηριοποιείται στη δημοσίευση επιστημονικών άρθρων, στις παρουσιάσεις και ομιλίες σε ευρύ ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κοινό, στο career mentoring και στον εθελοντισμό. Η βιογραφία της έχει δημοσιευτεί σε εγκυκλοπαίδεια τoυ ελβετικού εκδοτικού οίκου «Who is Who».

12 Διοικούσα Επιτροπή ΣΔΑΔΕ Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Η κα Μαρία Δαλακούρα είναι κάτοχος ΒΑ Psychology (Roosevelt University, Σικάγο) και Msc Oργανωσιακής & Βιομηχανικής Ψυχολογίας (New Haven University, Connecticut). Διαθέτει 13 έτη προϋπηρεσίας στο χώρο του HR και έχει εργαστεί ως σύμβουλος HR σε συμβουλευτική εταιρεία και ως στέλεχος Διευθύνσεων Ανθρώπινου Δυναμικού σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες (βιομηχανία, ταχυκίνητα καταναλωτικά αγαθά και παροχής υπηρεσιών). Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά.

13 Διοικούσα Επιτροπή ΣΔΑΔΕ Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Ο κος Στέλιος Σωτηρίου είναι 34 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και MSc in Healthcare Management, Economics and Policy από το SDA Bocconi School of Management στο Μιλάνο. Η πρακτική του έγινε στο HOPE (European Hospital and Healthcare Federation) στις Βρυξέλλες όπου εργάστηκε πάνω σε 2 ερευνητικά projects σχετικά με την εφαρμογή των DRG's (Diagnosis Related Groups) στην Ευρώπη και τα ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα) στην Υγεία. Η πρώτη του εργασιακή εμπειρία ήταν στην Coca-cola Τρία Έψιλον όπου εργάστηκε για 2,5 χρόνια. Η θέση εργασίας ήταν Talent Management Employee και ασχολείτο με όλο τον κύκλο του Performance Management καθώς και με εσωτερικές (Engagement) κι εξωτερικές (Great Place to Work) έρευνες ικανοποίησης και δέσμευσης εργαζομένων. Στη συνέχεια εργάστηκε στο Athens Information Technology (Όμιλος Intracom) ως Training Advisor και ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας με τις εταιρείες για θέματα εκπαίδευσης. Παράλληλα συνεργαζόταν ως ελεύθερος επαγγελματίας στην εταιρεία Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού CV Interactions ως HR Specialist. Από το Δεκέμβριο του 2013 έχει μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη κι εργάζεται στην εταιρεία Kleemann όπου κατέχει τη θέση του HR Specialist απασχολούμενος με θέματα Αξιολόγησης και Εκπαίδευσης εργαζομένων. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το διάβασμα και με τον αθλητισμό.

14 Εξελεγκτική Επιτροπή ΣΔΑΔΕ Ο κος Σπύρος Αυγερινός εργάζεται κατέχει τη θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού στην εταιρία ταχυμεταφορών Speedex AE. Έχει διατελέσει HR Projects Manager στη ΔΕΛΤΑ ΑΒΕΕΤ, Όμιλος VIVARTIA από το 2012 έως το 2013 ενώ από 2011 έως το 2012, Διοικητικός Διευθυντής των Βιομηχανικών Υποδομών των Ομίλων Goody s-everest. Στον Όμιλο Goody s κατείχε τα καθήκοντα του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού παράλληλα με αυτά του Διοικητικού Διευθυντή από το 2002 έως το Κατά την περίοδο 2001 έως 2002 άσκησε τα καθήκοντα Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού των super markets Champion-Marinopoulos του Ομίλου Carrefour. Η καριέρα του ξεκίνησε το 1980 στην Club Mediterranee Ελλάς ΑΕ σε διάφορες θέσεις και την περίοδο 1990 έως 2001 ανέλαβε Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου μέσω του Athens School of Management σε συνεργασία με το Nottingham Trent University και μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι έγγαμος με 2 παιδιά.

15 Εξελεγκτική Επιτροπή ΣΔΑΔΕ Η Ελένη Νόνα-Ιωάννου με πολυετή πείρα στο χώρο της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού είναι «Human Resources Manager- Region Greece», στην Crown Hellas Can και οι αναπτυγμένες διαπραγματευτικές της ικανότητες την ανέδειξαν σε επίσημο εκπρόσωπο της εταιρίας για θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού προς τρίτους. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της κατείχε διευθυντικές και ηγετικές θέσεις σε εταιρίες όπως η Motorola, η Eureko, o ΝΗΡΕΑΣ και η Glaxowellcome, όπου έχει ασχοληθεί με όλους τους τομείς της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

16 ΣΔΑΔΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Εκλογές ΣΔΑΔΕ. Υποψηφιότητες. Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Εκλογές ΣΔΑΔΕ. Υποψηφιότητες. Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Για την Εξελεγκτική Επιτροπή Εκλογές ΣΔΑΔΕ Υποψηφιότητες Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Για την Εξελεγκτική Επιτροπή Η κα Άντζελα Αλεσσάνδρη έχει εργασθεί για το ανθρώπινο δυναμικό για περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο Σύλλογος Αποφοίτων Μεταπτυχιακού Δ.Α.Δ HR Society 23 Ιανουαρίου ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Αθήνα, Κτήρια Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων ΟΠΑ Αίθουσα: 601 (6 ος όροφος)

Διαβάστε περισσότερα

Εκλογές ΣΔΑΔΕ. Υποψηφιότητες: Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Εκλογές ΣΔΑΔΕ. Υποψηφιότητες: Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας Για την Εξελεγκτική Επιτροπή Εκλογές ΣΔΑΔΕ Υποψηφιότητες: Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας Για την Εξελεγκτική Επιτροπή Η Άντζελα Αλεσσάνδρη έχει εργασθεί για το ανθρώπινο δυναμικό για περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2014 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2014 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2014 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Κοπή Πίτας Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση Tην Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Κακογιάννη η προβολή της ταινίας

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Park, Λ. Αλεξάνδρας, 10, Αθήνα. Αίθουσα Atlantis Ώρα: 18.00 μ.μ-21.00 μ.μ.

Ξενοδοχείο Park, Λ. Αλεξάνδρας, 10, Αθήνα. Αίθουσα Atlantis Ώρα: 18.00 μ.μ-21.00 μ.μ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ Ξενοδοχείο Park, Λ. Αλεξάνδρας, 10, Αθήνα. Αίθουσα Atlantis Ώρα: 18.00 μ.μ-21.00 μ.μ. 17.50-18.10 Προσέλευση-Εγγραφές 18.10-18.15 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society

Διαβάστε περισσότερα

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι Κ. Πραματάρη, Δ.Ε.Τ. / Ο.Π.Α. Τι επιδιώκουμε; Τι ετοιμάζουμε; Στελέχη για επιχειρήσεις & οργανισμούς με ευελιξία, για πολλές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι Κ. Πραματάρη,.Ε.Τ. / Ο.Π.Α. Τι επιδιώκουμε; Τι ετοιμάζουμε; Στελέχη

Διαβάστε περισσότερα

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ActionAid Ελλάς

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ActionAid Ελλάς Rights to End Poverty Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ActionAid Ελλάς Ηλίας Γαληνός Πρόεδρος Ο Ηλίας Γαληνός σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης και είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd.

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd. 0067/00005379/el Αλλαγή στη σύνθεση Διοικητικών Συμβούλων/ανώτατων στελεχών (Διορισμοί/Παραιτήσεις) LAIKI CAPITAL PUBLIC CO LTD Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό Βασίλειος Φ. Φίλιος Συνοπτικό Βιογραφικό Πτυχιούχος της Α.Σ.Ο. & Ε.Ε. / Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics (ειδίκευση στη Λογιστική και Επιχειρηματική Χρηματοδότηση)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ 3 η σειρά 2017-18 Αλεβίζου Φαίη Η Φαίη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2015 από το τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2016 από το

Διαβάστε περισσότερα

(Κατά αλφαβητική σειρά)

(Κατά αλφαβητική σειρά) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 1 η Ιουλίου 2015 (Κατά αλφαβητική σειρά) (1) Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Διαβάστε περισσότερα

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ActionAid Ελλάς

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ActionAid Ελλάς Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ActionAid Ελλάς Ηλίας Γαληνός - Πρόεδρος Ο Ηλίας Γαληνός σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με ιστορία 35 ετών, πρωτοπορεί από το 1982 στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΒΙΒΛΙΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ MBA ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ: Ευελπίδων 47 και Λευκάδος 33, 113 62 Αθήνα. Tηλ.: 210 8203615 / Fax: 210 8203622 FULL TIME: 47, Evelpidon & 33, Leykados Street, Athens 113 62 Greece. Tel.: (+30) 210 8203 615/ Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ 2017-18 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Διοικητική Λογιστική (Θεωρία) 1. ΔΗΜΗΤΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ Με σύμβαση αορίστου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2018, 9:30πμ - 12:00μμ Κεντρικά Γραφεία ΟΕΒ,

Διαβάστε περισσότερα

Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης

Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης Business Analyst Υπηκοότητα: Ελληνική Πόλη Κατοικίας: Καλλιθέα - Αθήνα Έτος Γέννησης: 1960 E-mail: markasiotis@intralot.com Τηλ.: 6937249 359 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικά Ομιλητών Εργαστηρίου Πωλήσεις σε Απαιτητικές Αγορές» Αλεξίου Χρήστος Διευθυντής Εξαγωγών, DUROSTICK S.A.

Βιογραφικά Ομιλητών Εργαστηρίου Πωλήσεις σε Απαιτητικές Αγορές» Αλεξίου Χρήστος Διευθυντής Εξαγωγών, DUROSTICK S.A. Βιογραφικά Ομιλητών Εργαστηρίου Πωλήσεις σε Απαιτητικές Αγορές» Αλεξίου Χρήστος Διευθυντής Εξαγωγών, DUROSTICK S.A. Γεννημένος στο Μαρούσι Αττικής το 1967, από μαθητής ακόμη, ασχολήθηκε με το χώρο των

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΚ ΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΙΕΚ ΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ www.elln-acceleratr.eu υπό την αιγίδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νομός Αττικής ήμος Ασπροπύργου & 12 13 Μαΐου 2016 Πνευµατικό Κέντρο Ασπροπύργου [Αλέκου Παναγούλη 13, Ασπρόπυργος] ΙΕΚ ΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σ.Δ.Ο., Τμήμα Λογιστικής. Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων - SAP

Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σ.Δ.Ο., Τμήμα Λογιστικής. Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων - SAP Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σ.Δ.Ο., Τμήμα Λογιστικής Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων - SAP Στόχος είναι οι φοιτητές να κατανοήσουν την έννοια των Συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων, πως αυτά εξυπηρετούν

Διαβάστε περισσότερα

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ActionAid Ελλάς

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ActionAid Ελλάς Rights to End Poverty Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ActionAid Ελλάς Αλεξάνδρα Μητσοτάκη - Πρόεδρος Η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών στο Παρίσι.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΕΤΩΝ Υπεύθυνοι Έρευνας

ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΕΤΩΝ Υπεύθυνοι Έρευνας Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ-ΜΒΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3412 Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι απόφοιτοι του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής διαθέτουν εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ Εισηγητές: Μίλτος Ασλάνογλου Energy Regulation Expert O Μίλτος Ασλάνογλου υπηρέτησε ως Αντιπρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) μεταξύ του 2010 2015, και υπήρξε επικεφαλής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΣ ΕΚΠΟΙΖΩ Αλευρίτου Ελένη Γιατρός, από τα ιδρυτικά μέλη και πρόεδρος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. Έχει στην ευθύνη της θέματα υγείας, διατροφής, ασφάλειας τροφίμων και προϊόντων, τυποποίησης προϊόντων-υπηρεσιών,

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα Επαγγελματικής Απασχόλησης

Ημερίδα Επαγγελματικής Απασχόλησης Ημερίδα Επαγγελματικής Απασχόλησης Θεσσαλονίκη, 15-03 - 2019 Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας της ΕΕΧ, ο Σύνδεσμος Χημικών Βορείου Ελλάδος και το Τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με ιστορία 35 ετών, πρωτοπορεί από το 1982 στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα μέλος Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και Ψυχολογία Coaching

Μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και Ψυχολογία Coaching Θετική Ψυχολογία και Ψυχολογία Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με ιστορία 35 ετών, πρωτοπορεί από το 1982 στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα μέλος

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος Ο κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης Ο κ. Φίλιππος Ιωαννίδης Ο κ. Γεώργιος Παπαδάκης

Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος Ο κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης Ο κ. Φίλιππος Ιωαννίδης Ο κ. Γεώργιος Παπαδάκης Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος είναι διευθυντής στο Ερευνητικό Κέντρο Ενεργειακής Διοίκησης (Research Centre for Energy Management) στο ESCP Europe Business School του Λονδίνου,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Ο Κώστας Θεριανός είναι κοινωνιολόγος και Διδάκτωρ των Επιστημών της Αγωγής. Εργάζεται στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τα ενδιαφέροντα του εστιάζονται στην Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης και

Διαβάστε περισσότερα

Πωλήσεις & Μάρκετινγκ

Πωλήσεις & Μάρκετινγκ Πωλήσεις & Μάρκετινγκ VK Υπηρεσίες: Ανάπτυξη Πωλήσεων Πωλήσεις και Marketing Εισαγωγή Η VK PREMIUM παρέχει ανάλυση 360⁰ του χαρτοφυλακίου προϊόντων και όλων των διαδικασιών πώλησης, προκειμένου να σχεδιάσει

Διαβάστε περισσότερα

Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology. Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου

Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology. Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου Στόχοι!! Να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε καλύτερα για την μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος

Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος Επιτροπή Αποδοχών Πρόεδρος Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων Μέλος Μη Εκτελεστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate Diploma in Environmental Engineering. Οκτ 95 Σεπ 97: Master Business Administration (Executive MBA)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate Diploma in Environmental Engineering. Οκτ 95 Σεπ 97: Master Business Administration (Executive MBA) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ονοματεπώνυμο: Παναγιώτης N Ξουραφάς Επικοινωνία: Κινητό: 6977 35 45 87 Τηλ:2310 280610 Ημερομηνία Γεννήσεως 25/10/1965 Οικογενειακή Κατάσταση : Έγγαμος Εκπαίδευση Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate

Διαβάστε περισσότερα

To σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας. Α. Χατζόπουλος Α.Ε. Θεόδωρος Παρασκευόπουλος, Packaging Specialist, 2017

To σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας. Α. Χατζόπουλος Α.Ε. Θεόδωρος Παρασκευόπουλος, Packaging Specialist, 2017 To σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας Α. Χατζόπουλος Α.Ε. Θεόδωρος Παρασκευόπουλος, Packaging Specialist, 2017 paraskevopoulos@hatzopoulos.gr 1 Overview Εταιρία Χατζόπουλος και εύκαμπτη συσκευασία

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter. «Οδηγούµε τους ανθρώπους στην επιτυχία σε έναν κόσµο που συνεχώς αλλάζει» TEYΧΟΣ 2 ο. Τριµηνιαίο ενηµερωτικό Η.R.

Newsletter. «Οδηγούµε τους ανθρώπους στην επιτυχία σε έναν κόσµο που συνεχώς αλλάζει» TEYΧΟΣ 2 ο. Τριµηνιαίο ενηµερωτικό Η.R. Newsletter Τριµηνιαίο ενηµερωτικό Η.R. Newsletter TEYΧΟΣ 2 ο «Οδηγούµε τους ανθρώπους στην επιτυχία σε έναν κόσµο που συνεχώς αλλάζει» Εditorial Αγαπητοί συνεργάτες, Το τρίµηνο που διανύσαµε η Adecco πραγµατοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Συναντήσεις Γνώσης Την Πέµπτη 22 Ιανουαρίου 2009 πραγµατοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ η 1 η συνάντηση

Διαβάστε περισσότερα

Η. Σάββας Κ. Μπαλτά - Α. Φράγκου ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Τα CD-ROMs στις Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες: Σήμερα και στο μέλλον

Η. Σάββας Κ. Μπαλτά - Α. Φράγκου ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Τα CD-ROMs στις Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες: Σήμερα και στο μέλλον Η. Σάββας Κ. Μπαλτά - Α. Φράγκου ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Τα CD-ROMs στις Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες: Σήμερα και στο μέλλον I. Savvas Κ. Balta - A. Fragkou T.E.I. OF LARISA - UNIV.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIZATIONS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIZATIONS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIZATIONS ΑΘΗΝΑ 2015 2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIΖATIONS Οι ΟΜΑΔΕΣ ανθρωπιστικές ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ επιστήμες έχουν πλέον διεισδύσει στην κοινωνία και την αγορά και έχουν γίνει αποδεκτές

Διαβάστε περισσότερα

5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο 3 5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Οι πτυχιούχοι της Σχολής: Στατιστικής του Πειραιά εγγράφονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο, ενώ του Αιγαίου (2ο Πεδίο) δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ Ιε2 «Ευρυζωνικότητα και εξ αποστάσεως συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ανθρώπινους πόρους»

ΟΜΑΔΑ Ιε2 «Ευρυζωνικότητα και εξ αποστάσεως συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ανθρώπινους πόρους» ;e ΟΜΑΔΑ Ιε2 «Ευρυζωνικότητα και εξ αποστάσεως συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ανθρώπινους πόρους» ΠΡΑΚΤΙΚΑ 4 ης Θεματικής Συνάντησης Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008, 17:00 μ.μ. ΕΝΟΤΗΤΑ Α: Παρουσιάσεις Συντονιστικής

Διαβάστε περισσότερα

https://neaarxiattiki.gr Υποψ. Δυτικού Τομέα Αθηνών Ελεύθερος Επαγγελματίας Master of Science in Engineering Business Management, Coventry University Bachelor of Science in Engineering-Business and Technology,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 1 ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-2018 ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ : ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΑΘΜΙΔΑ :

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση ΕΙΕΠ Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012. Υποψηφιότητες

Γενική Συνέλευση ΕΙΕΠ Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012. Υποψηφιότητες Γενική Συνέλευση ΕΙΕΠ Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 Υποψηφιότητες Frank Thibaut Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης και Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης, Αττικές Διαδρομές O Frank Τhibaut γεννήθηκε στο Καμερούν

Διαβάστε περισσότερα

3. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

3. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ 3. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ Από τους 812 αποφοίτους της έρευνας, 303 (ποσοστό 37.2%) έχουν πραγματοποιήσει ή πραγματοποιούν μεταπτυχιακές σπουδές. Καθώς πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο ποσοστό των αποφοίτων,

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση. Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Γενική Συνέλευση. Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 Γενική Συνέλευση Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 Υποψηφιότητες Frank Thibaut Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης και Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης, Αττικές Διαδρομές O Frank Τhibaut γεννήθηκε στο Καμερούν το 1968.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥ ΩΝ ΜΑΘΗΜΑ: ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥ ΩΝ ΜΑΘΗΜΑ: ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥ ΩΝ ΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑ: ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Έγκωμης...Πρώτα η Έγκωμη Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ 1. Κασινίδης Κωστάκης (Ντίνος) Γεννήθηκε το 1958 στον Πεδουλά.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3121 Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι πτυχιούχοι του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων αποκτούν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝ. ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 27 714 09, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΗΛ (2810) 211911-2126640, FAX (2810) 211929, E-mail: info@critida.com ΠΕΡΙΛΗΨΗ - CAREER SUMMARY

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία

Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Κοινοτική Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με ιστορία 35 ετών, πρωτοπορεί από το 1982 στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην

Διαβάστε περισσότερα

Νέος αντιπρόεδρος της Attica Bank o Κωνσταντίνος Μακέδος

Νέος αντιπρόεδρος της Attica Bank o Κωνσταντίνος Μακέδος Νέος αντιπρόεδρος της Attica Bank o Κωνσταντίνος Μακέδος Θεαματικές αλλαγές στην διοίκηση της Attica Bank ενέκρινε η γενική της συνέλευση κατά την σημερινή συνεδρίαση. Εκτός από τη θέση του προέδρου την

Διαβάστε περισσότερα

Study in Holland: open to international minds

Study in Holland: open to international minds Study in Holland: open to international minds Μάρθα Τριανταφύλλου Μορφωτική Ακόλουθος Πρεσβεία Ολλανδίας 19-12-2018 Ολλανδία μέσα από τα δικά σας μάτια Μικρή χώρα, μεγάλες ευκαιρίες Η μόνη μη-αγγλόφωνη

Διαβάστε περισσότερα

Αναδιοργάνωση: Η επόμενη ημέρα για τους εργαζόμενους Αποτελέσματα Έρευνας. 13 Φεβρουαρίου 2014

Αναδιοργάνωση: Η επόμενη ημέρα για τους εργαζόμενους Αποτελέσματα Έρευνας. 13 Φεβρουαρίου 2014 Αναδιοργάνωση: Η επόμενη ημέρα για τους εργαζόμενους Αποτελέσματα Έρευνας 13 Φεβρουαρίου 2014 Γενικά Στοιχεία της Έρευνας Σκοπός Αποτύπωση ενεργειών διαχείρισης εργαζομένων στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης.

Διαβάστε περισσότερα

25 IOYNIOY 2015. 16:00-21:00

25 IOYNIOY 2015. 16:00-21:00 Γνωρίστε και αξιοποιήστε την τέχνη της διαπραγμάτευσης στην προσπάθεια να χτίσετε μία αμοιβαία ωφέλιμη σχέση με τους πελάτες σας, μέσα από την κατανόηση, την εμπιστοσύνη και τελικά, την ικανοποίηση. 25

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ

ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ Λάρισα, 21-9-2017 Προκήρυξη με Αρ. Πρωτ. 2529/16-06-2017 Γνωστικό Αντικείμενο Έρευνα Αγοράς και Σχεδιασμός Στρατηγικής Μάρκετινγκ (ΘΕΩΡΙΑ) Χειμερινό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ)

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Λάρισα 23/10/2013 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4292/3-7-2013 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος Λογιστική

Διαβάστε περισσότερα

Μέλη - ΣΕΣΜΑ που υποστηρίζουν τη δράση «Από τη Μάθηση στην Πράξη»

Μέλη - ΣΕΣΜΑ που υποστηρίζουν τη δράση «Από τη Μάθηση στην Πράξη» ΣΕΣΜΑ Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) ιδρύθηκε το 1991 και αποτελεί τον Επαγγελματικό Συλλογικό Φορέα των οργανωμένων εταιρειών συμβούλων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με 53 εταιρείες

Διαβάστε περισσότερα

Study in Holland: open to international minds

Study in Holland: open to international minds Study in Holland: open to international minds Μάρθα Τριανταφύλλου Πρεσβεία Ολλανδίας 9-11-2015 Περιεχόμενα 1. Ολλανδία 2. Γιατί σπουδές στην Ολλανδία; 3. Προπτυχιακές Μεταπτυχιακές σπουδές 4. Πρακτικές

Διαβάστε περισσότερα

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων με μία ματιά

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων με μία ματιά Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων με μία ματιά Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) βρίσκεται στη Λευκωσία και σήμερα απασχολεί 28 άτομα μόνιμο προσωπικό. Κάτω από την ΟΕΒ λειτουργούν τα πιο κάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. development law 1262/82 in the recent stagnation of investment in Greece

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. development law 1262/82 in the recent stagnation of investment in Greece ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά στοιχεία Ονοματεπώνυμο: Αρτέμης Κουρτέσης Όνομα Πατρός: Βασίλειος Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος με δύο παιδιά Ημ/νία γέννησης: 28 Ιουνίου 1963 E-mail: akourtesis@aktis-sa.gr,

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (Ο.Π.Ε.) ιδρύθηκε το 1927, ένα από τα 5 ιδρυτικά τμήματα του Α.Π.Θ. Το 1973 εξειδικεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

Innovation ID 2014. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές.

Innovation ID 2014. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές Με την υποστήριξη Συντονίστρια: Δημοσιογράφος Άννη Καρολίδου 10:30-11:00 Εγγραφές 11:00-11:15 Έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

Workshop αναζήτησης εργασίας Σάββατο 9 Δεκεµβρίου Σύνταξη αποτελεσµατικού βιογραφικού σηµειώµατος

Workshop αναζήτησης εργασίας Σάββατο 9 Δεκεµβρίου Σύνταξη αποτελεσµατικού βιογραφικού σηµειώµατος Workshop αναζήτησης εργασίας Σάββατο 9 Δεκεµβρίου 2017 11:30-12:30 Σύνταξη αποτελεσµατικού βιογραφικού σηµειώµατος Το Βιογραφικό Σηµείωµα είναι ένα πολύ σηµαντικό εργαλείο για τον επαγγελµατικό και ακαδηµαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού ΝΕΟ - ΜΕ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΥΛΗ Επενδύοντας στη Γνώση... Εξασφαλίζετε το Μέλλον Η αποτελεσματική Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού αποτελεί μια από τις

Διαβάστε περισσότερα

Innovation ID 2014. 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη. Συνδιοργανωτές. Με την υποστήριξη

Innovation ID 2014. 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη. Συνδιοργανωτές. Με την υποστήριξη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη Συνδιοργανωτές Με την υποστήριξη Συντονίστρια: Δημοσιογράφος Άννη Καρολίδου Ώρα Ομιλίες Παρουσιάσεις Ομιλητής 10:30-11:00 Εγγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Study in Holland: open to international minds

Study in Holland: open to international minds Study in Holland: open to international minds Μάρθα Τριανταφύλλου Μορφωτική Ακόλουθος Πρεσβεία Ολλανδίας 17-4-2013 Περιεχόμενα 1. Ολλανδία 2. Γιατί σπουδές στην Ολλανδία; 3. Μεταπτυχιακές σπουδές 4. Πρακτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΝΕΠΕΙΑ

ΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΝΕΠΕΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ Η Global Trust είναι μια καταξιωμένη εταιρία στο χώρο των χρηματιστηριακών, χρηματοοικονομικών και επενδυτικών υπηρεσιών. Κεντρική δραστηριότητα της είναι η διαχείριση πλούτου (wealth management)

Διαβάστε περισσότερα

Οι νέες τάσεις στο τομέα του διοικητικού προσωπικού

Οι νέες τάσεις στο τομέα του διοικητικού προσωπικού Είσαι προσωπικός βοηθός, γραμματέας διοίκησης ή διοικητικό προσωπικό; Ανάπτυξε και πιστοποίησε τις ικανότητες σου ως διοικητικό στέλεχος με το ISO17024! Τελικό συνέδριο του έργου EUPA_ΝΕΧΤ Οι νέες τάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Εφαρμοσμένες ΛΥΣΕΙΣ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ανάπτυξη Πωλήσεων Ανδρόμαχος Δημητροκάλλης, MBA Management

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών TECHNOLOGICAL EDUCATION INSTITUTE OF CENTRAL MACEDONIA SCHOOL OF TECHNOLOGICAL APPLICATIONS DEPARTMENT OF MECHANICAL ENGINEERING Graduate Studies Program: Academic Year 2015-16 Renewable Energy Systems:

Διαβάστε περισσότερα

MAURIZIO MANSI MONTENEGRO

MAURIZIO MANSI MONTENEGRO ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αποφάσεις Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της «Τσιμεντοποιία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ» που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2013, λήφθηκαν οι πιο

Διαβάστε περισσότερα

Study in Holland: open to international minds

Study in Holland: open to international minds Study in Holland: open to international minds Μάρθα Τριανταφύλλου Μορφωτική Ακόλουθος Πρεσβεία Ολλανδίας 1-12-2014 Περιεχόμενα 1. Ολλανδία 2. Γιατί σπουδές στην Ολλανδία; 3. Μεταπτυχιακές σπουδές 4. Πρακτικές

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Πετώντας αστερίες. Σάββατο, 9 Ιουνίου 10.00 18.00. Κηφισίας 90, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα

Πετώντας αστερίες. Σάββατο, 9 Ιουνίου 10.00 18.00. Κηφισίας 90, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα Δημιουργείστε μια δυνατή και αποτελεσματική ομάδα! Σάββατο, 9 Ιουνίου 10.00 18.00 Κηφισίας 90, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα Εντατικό Διαδραστικό Multimedia εργαστήριο που σας εμψυχώνει, σας ενεργοποιεί και εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Από το 1983 μέχρι το 1991 εργάσθηκε στην Ιταλία στις ασφαλιστικές εταιρίες RAS και PADANA Assicurazioni, θυγατρική του Πετροχημικού Ομίλου Ε.Ν.Ι.

Από το 1983 μέχρι το 1991 εργάσθηκε στην Ιταλία στις ασφαλιστικές εταιρίες RAS και PADANA Assicurazioni, θυγατρική του Πετροχημικού Ομίλου Ε.Ν.Ι. MENTORS PROFILE Giuseppe Zorgno Διευθύνων Σύμβουλος AIG ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Γεννήθηκε το 1960 στο Trino-Vercelli, στην Ιταλία και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνο, όπου παρακολούθησε και

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς Ήρθατε. Μάρθα Τριανταφύλλου. 16 maart Study in Holland

Καλώς Ήρθατε. Μάρθα Τριανταφύλλου. 16 maart Study in Holland Καλώς Ήρθατε Μάρθα Τριανταφύλλου 16 maart 2010 Study in Holland Ολλανδία ή Κάτω Χώρες; Μικρή χώρα Ελλάδα: 3,2 x Ολλανδία) Σύνορα με Βόρεια Θάλασσα, Γερμανία, Βέλγιο Πρωτεύουσα: Amsterdam (735.526) 16 maart

Διαβάστε περισσότερα

2. ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ Ο.Π.Α.

2. ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ Ο.Π.Α. 2. ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ Ο.Π.Α. 2.1. Επαγγελματική Κατάσταση Απασχόληση Πτυχιούχων του Ο.Π.Α. Το κύριο θέμα της έρευνας αφορούσε την τρέχουσα επαγγελματική κατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΑΕ 26 /5/1952

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΑΕ 26 /5/1952 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΑΕ Ι. Προσωπικά Στοιχεία Ονοματεπώνυμο Πατρώνυμο Ημερομηνία γέννησης (ημέρα / μήνας / έτος) Εθνικότητα Επαγγελματική ιδιότητα και έτος

Διαβάστε περισσότερα

M.A. Comparative History, Univ. of Essex, /1007/97 ΟΑΤΑΠ 25/8/2000 ιδακτορικό, ΑΠΘ, Τµήµα Πολιτικών Επιστηµών, 16/12/2005

M.A. Comparative History, Univ. of Essex, /1007/97 ΟΑΤΑΠ 25/8/2000 ιδακτορικό, ΑΠΘ, Τµήµα Πολιτικών Επιστηµών, 16/12/2005 Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ) ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2015-2016 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Από το 1983 μέχρι το 1991 εργάσθηκε στην Ιταλία στις ασφαλιστικές εταιρίες RAS και PADANA Assicurazioni, θυγατρική του Πετροχημικού Ομίλου Ε.Ν.Ι.

Από το 1983 μέχρι το 1991 εργάσθηκε στην Ιταλία στις ασφαλιστικές εταιρίες RAS και PADANA Assicurazioni, θυγατρική του Πετροχημικού Ομίλου Ε.Ν.Ι. MENTORS PROFILE Giuseppe Zorgno Διευθύνων Σύμβουλος AIG ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Γεννήθηκε το 1960 στο Trino-Vercelli, στην Ιταλία και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνο, όπου παρακολούθησε και

Διαβάστε περισσότερα

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Logistics a Catalyst to Investments agenda Σε ένα ταχέως και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, τα Logistics αποτελούν ένα σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Study in Holland: open to international minds

Study in Holland: open to international minds Study in Holland: open to international minds Μάρθα Τριανταφύλλου Μορφωτική Ακόλουθος Πρεσβεία Ολλανδίας 7-11-2016 Περιεχόµενα 1. Ολλανδία 2. Γιατί σπουδές στην Ολλανδία; 3. Μεταπτυχιακές σπουδές 4. Πρακτικές

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς Ήρθατε. Μάρθα Τριανταφύλλου. 1 december Study in Holland

Καλώς Ήρθατε. Μάρθα Τριανταφύλλου. 1 december Study in Holland Καλώς Ήρθατε Μάρθα Τριανταφύλλου 1 december 2010 Study in Holland Ολλανδία ή Κάτω Χώρες; Μικρή χώρα Ελλάδα: 3,2 x Ολλανδία) Σύνορα με Βόρεια Θάλασσα, Γερμανία, Βέλγιο Πρωτεύουσα: Amsterdam (735.526) 1

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Περιστατικών Παραβίασης Ιδιωτικότητας & Απώλειας Ιατρικών δεδομένων Νίκος Γεωργόπουλος, MBA, CyRM Cyber Risks Advisor

Ασφάλιση Περιστατικών Παραβίασης Ιδιωτικότητας & Απώλειας Ιατρικών δεδομένων Νίκος Γεωργόπουλος, MBA, CyRM Cyber Risks Advisor Ασφάλιση Περιστατικών Παραβίασης Ιδιωτικότητας & Απώλειας Ιατρικών δεδομένων Νίκος Γεωργόπουλος, MBA, CyRM Cyber Risks Advisor 1 Περιεχόμενα Cromar Coverholder at Lloyds Ιατρικά δεδομένα Κυβερνοεπιθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

M.A. Comparative History, Univ. of Essex, /1007/97 ΔΟΑΤΑΠ 25/8/ έτη και 6 μήνες. Διδακτορικό, ΑΠΘ, Τμήμα Πολιτικών Επιστημών, 16/12/2005

M.A. Comparative History, Univ. of Essex, /1007/97 ΔΟΑΤΑΠ 25/8/ έτη και 6 μήνες. Διδακτορικό, ΑΠΘ, Τμήμα Πολιτικών Επιστημών, 16/12/2005 Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.Δ. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002, τεύχος Α ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ

ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ ένα από τα πλέον επιτυχημένα διεθνώς προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης της ManpowerGroup μας δείχνει πώς να γίνουμε πιο χαρούμενοι, ψύχραιμοι και παραγωγικοί και να

Διαβάστε περισσότερα

ZA5447. Flash Eurobarometer 304 (Employers Perception of Graduate Employability) Country Specific Questionnaire Greece

ZA5447. Flash Eurobarometer 304 (Employers Perception of Graduate Employability) Country Specific Questionnaire Greece ZA5447 Flash Eurobarometer 304 (Employers Perception of Graduate Employability) Country Specific Questionnaire Greece FLASH 304 EUROBAROMETER SURVEY "EMPLOYERS' PERCEPTION OF GRADUATE EMPLOYABILITY" Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 17:30-21:00

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 17:30-21:00 Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Logistics a Catalyst to Investments Σε ένα ταχέως και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, τα Logistics αποτελούν ένα σημαντικό πυλώνα

Διαβάστε περισσότερα

open to international minds

open to international minds Study in Holland: open to international minds Μάρθα Τριανταφύλλου Μορφωτική Ακόλουθος Πρεσβεία Ολλανδίας 20-1-2014 Περιεχόμενα 1. Ολλανδία 2. Γιατί σπουδές στην Ολλανδία; 3. Μεταπτυχιακές σπουδές 4. Πρακτικές

Διαβάστε περισσότερα

Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014

Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014 Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014 Ο Οδηγός Καριέρας εκδίδεται τα τελευταία χρόνια από το kariera.gr, αποτελώντας μέρος μιας συστηματικής και συνολικής προσπάθειας ώστε να έρθουν κοντά οι νέοι απόφοιτοι και

Διαβάστε περισσότερα

eion.gr

eion.gr nikolpanteion@pant eion.gr ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΕΠΩΝΥΜΟ : ΔΡΟΣΟΣ 2. ΟΝΟΜΑ : ΙΩΑΝΝΗΣ 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 25/10/1951 4. ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ 5. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ : Ίδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2009» 1. Βραβείο Καλύτερης Εταιρίας 2009

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2009» 1. Βραβείο Καλύτερης Εταιρίας 2009 «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2009» Για 7 η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ Γεώργιος Ουζούνης», κατά την οποία απονεμήθηκαν 16

Διαβάστε περισσότερα

επαγγελματική εμπειπία στο εξωτεπικό

επαγγελματική εμπειπία στο εξωτεπικό επαγγελματική εμπειπία στο εξωτεπικό aiesec.gr/global-talent aiesec.gr/global-talent Page 1 Το Διεθνέσ Πρόγραμμα Πρακτικήσ Άςκηςησ (Global Internship Program) είναι το πρόγραμμα τησ AIESEC, που ςου δίνει

Διαβάστε περισσότερα

Η ειδικότητα του Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης και η συμβολή του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας

Η ειδικότητα του Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης και η συμβολή του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας Ημερίδα TEE "Η Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και ο ρόλος των Ελλήνων Μηχανικών" Η ειδικότητα του Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης και η συμβολή του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας Γ.

Διαβάστε περισσότερα

Ελβετικό Business School Διεθνώς Αναγνωρισμένο Φοίτηση εξ ολοκλήρου στην Αθήνα Part - Time, κατάλληλο για στελέχη Ελκυστική Τιμή

Ελβετικό Business School Διεθνώς Αναγνωρισμένο Φοίτηση εξ ολοκλήρου στην Αθήνα Part - Time, κατάλληλο για στελέχη Ελκυστική Τιμή Ελβετικό Business School Διεθνώς Αναγνωρισμένο Φοίτηση εξ ολοκλήρου στην Αθήνα Part - Time, κατάλληλο για στελέχη Ελκυστική Τιμή Το UGSM- Monarch Business School: Είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και καταξιωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικά Ομιλητών (με αλφαβητική σειρά)

Βιογραφικά Ομιλητών (με αλφαβητική σειρά) Βιογραφικά Ομιλητών (με αλφαβητική σειρά) Ελευθέριος Βλαχογιάννης, Head of Cash & Trade Services, Euro bank Ο Ελευθέριος Βλαχογιάννης, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Διαβάστε περισσότερα

Ιανουάριος 2017 έως και σήμερα. Οικονομικός Διευθυντής του ομίλου.

Ιανουάριος 2017 έως και σήμερα. Οικονομικός Διευθυντής του ομίλου. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοματεπώνυμο email Υπηκοότητα ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ manager@profitaction.gr Ελληνική Ημερομηνία γέννησης 21 / 4 / 1968 Οικογενειακή κατάσταση Έγγαμος, δύο παιδιά ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα