Επαγγελματικά Φ/β συστήματα στήριξης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Επαγγελματικά Φ/β συστήματα στήριξης"

Transcript

1 Επαγγελματικά Φ/β συστήματα στήριξης

2 2 Schletter Hellas M.Ε.Π.Ε. - Ο συνεργάτης σας για γρήγορες και ασφαλείς λύσεις 40 χρόνια εμπειρία σε κατασκευές από ατσάλι, αλουμίνιο και στον σχεδιασμό δομών από ελαφρά μέταλλα Συστάσεις από όλον τον κόσμο Βασιστείτε πάνω μας γιατί είμαστε οι καταλληλότεροι συνεργάτες για καινοτόμα προϊόντα άριστης ποιότητας. Προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και πιστοποιημένη ασφάλεια. Η εταιρία Schletter είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής Φ/Β συστημάτων στην Ευρώπη με περισσότερους από 700 υπαλλήλους σε πάνω από πέντε χώρες Εμπειρία από εγκατεστημένα συστήματα άνω των 1500 MW Οι επαγγελματικοί σας σύμβουλοι για τον σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων!

3 3 Αυθεντικά συστήματα και σύγχρονη κατασκευή από το ίδιο χέρι Καινοτομία για το εργοστάσιο κατασκευής σημαίνει σύγχρονος εξοπλισμός μηχανημάτων και οικονομική παραγωγή. Το καινούργιο κτίριο της εταιρίας που περιλαμβάνει m² επιφάνεια κατασκευής προσφέρει χώρο για υπερσύγχρονα μηχανήματα. Κατ αυτόν τον τρόπο είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε σταθερά προϊόντα σε ανταγωνίσιμες τιμές και να σας εξυπηρετήσουμε με ευελιξία και ταχύτητα. Δείξτε εμπιστοσύνη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας που παράγονται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις μας

4 4 Τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρονται σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο Τυποποιημένα συστήματα με δυνατότητα εφαρμογής σε οποιοδήποτε μέγεθος εγκατάστασης με βελτιστοποιημένο κόστος Σύστημα τμηματικών κατασκευών με διαφάνεια Συλλογικές προτάσεις τοποθέτησης για κάθε περίπτωση εφαρμογής Ελαχιστοποιημένος χρόνος τοποθέτησης με κατοχυρωμένες λύσεις και προσυναρμολόγηση στο εργοστάσιο κατασκευής Αδιάκοπη εξέλιξη προϊόντων βάσει των επιθυμιών των πελατών μας Ποιότητα και ασφάλεια Ποιοτικός έλεγχος σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 Εκτενείς πιστοποιήσεις συστημάτων Χρήση υλικών άριστης ποιότητας (αλουμίνιο/ανοξείδωτος χάλυβας ) Τόπος κατασκευής Βαυαρία 10 έτη εγγύηση για όλα τα εξαρτήματα των συστημάτων Πλήρης εξυπηρέτηση Γρήγορη παράδοση Αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη Δωρεάν βοηθητικά προγράμματα στην ιστοσελίδα μας όσον αφορά τον σχεδιασμό της εγκατάστασης Ολοκληρωμένη τυποποίηση Κατασκευή ειδικών απαιτήσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα Μοναδικές μελέτες στατικότητας για κάθε εγκατάσταση Τεκμηρίωση (στατικότητα συστήματος, οδηγίες τοποθέτησης και πολλά άλλα)

5 Εξαρτήματα Τυποποιημένα συστήματα Εξειδικευμένες λύσεις Μεγάλη ποικιλία σε λύσεις στερέωσης για κάθε περίπτωση Λύσεις με πανέλα για κάθε τύπο στέγης Ειδικά σχεδιασμένα συστήματα για μεγάλες εγκαταστάσεις 5 σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο Τυποποιημένα Προφίλ Σύστημα GridNorm με εξάρτημα KlickTop Λύσεις για βιομηχανικές στέγες Δοκοί CompactVario Εγκαταστάσεις υπαίθριου χώρου FS Άγκιστρα στέγης (κεραμιδοσκεπή) CompactGrid Εγκαταστάσεις υπαίθριου χώρου PvMax3 Βίδες αγκύρωσης (στέγη από Eternit) CompactDirect Συστήματα στερέωσης πανέλων OptiBond Fix 2000 (Τραπεζοειδές) μεταλλικό φύλλο Λύσεις για στέγες Park@Sol Σφιγκτήρες (μεταλλικοί) Συστήματα σταθεροποίησης...και πολλές ακόμη λύσεις!

6 Η μεγάλη ποικιλία σε διαφορετικά στοιχεία και συστήματα της εταιρίας Schletter καθιστά δυνατή τη στερέωση κάθε είδους πανέλων σε οποιαδήποτε στέγη πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Με τα μελετημένα στοιχεία άριστης ποιότητας επιτυγχάνεται ταχεία και αξιόπιστη στατικά εγκατάσταση. 6 Οικονομικά αποδοτικά συστήματα επικλινούς στέγης Τυποποιημένα συστήματα επικλινούς στέγης Τα συστήματα Schletter προσφέρουν συμβατά στοιχεία στερέωσης για σχεδόν κάθε είδους στέγης, από τη στέγη με κεραμίδια μέχρι κάθε είδους μεταλλικής στέγης. Μαζί με την μεγάλη ποικιλία σε στατικά βελτιστοποιημένα προφίλ προκύπτουν οικονομικές και ασφαλείς λύσεις για κάθε μέγεθος στέγης. Το δοκιμασμένο σύστημα Schletter Klick-System εγγυάται σύντομο χρόνο εγκατάστασης σε όλα τα συστήματα. GridNorm Το σύστημα GridNorm προσφέρει την οικονομικότερη λύση για τις περιπτώσεις, στις οποίες η διάταξη ή το είδος των πανέλων απαιτεί μία διπλής όψης κατασκευή με ράβδους διατομής σταυρού. Ο συνδυασμός διαφορετικών, ανάλογα με την περίπτωση, βελτιστοποιημένων ειδικών τεμαχίων με το σύνδεσμο ράβδων διατομής σταυρού Schletter KlickTop -που αποτελεί ευρεσιτεχνία της εταιρίας- εγγυάται τον καλύτερο δυνατό χρόνο εγκατάστασης. Συστήματα ενσωματωμένα στην στέγη Τα συστήματα της εταιρίας Schletter που ενσωματώνονται στη στέγη μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα συνηθισμένα είδη πανέλων και αποτελούν την ιδανική λύση για έναν πελάτη με αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Rapid 2+ Το νέο σύστημα Rapid 2+ είναι ειδικά προσαρμοσμένο για κεραμιδοσκεπές και έτσι προσφέρει σε αυτού του είδους την συνηθισμένη περίπτωση εγκατάστασης, ακόμη πιο γρήγορη τοποθέτηση με ελάχιστα εργαλεία και βελτιστοποιημένα στατικά χαρακτηριστικά. Ασφαλώς χρησιμοποιούνται και σ αυτό το σύστημα οι γνωστές ράβδοι σύνδεσης και οι λύσεις με τα προτεινόμενα συστήματα, ώστε να προσφέρουμε με ελάχιστη συντήρηση το μέγιστο όφελος στον πελάτη.

7 Η οικονομικότερη λύση για επίπεδες στέγες προκύπτει από την καλύτερη δυνατή προσαρμογή του συστήματος στήριξης στο αντίστοιχο είδος στέγης. Στα συστήματα Schletter επίπεδης στέγης χρησιμοποιείται, γι αυτόν το λόγο και σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα, η βέλτιστη γεωμετρία δοκών σε διάφορες κλίσεις και διαστάσεις. Η ποικιλία των εξαρτημάτων καθιστά δυνατή την εγκατάσταση σχεδόν σε κάθε είδους στέγη. Για κάθε σύστημα διαμορφώνεται ένα ατομικό σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει και λεπτομερή στατικό υπολογισμό. 7 Συστήματα Schletter επίπεδης στέγης Συστήματα επίπεδης στέγης της σειράς Compact Με τα συστήματα CompactVario, CompactGrid και CompactDirect είναι δυνατή η προσαρμογή του συστήματος στερέωσης σε κάθε επιθυμητή γεωμετρία στέγης. Κατ αυτόν τον τρόπο και με την ποικιλία συστημάτων προκύπτει πάντα η βέλτιστη και ασφαλέστερη λύση, για κάθε περίπτωση, με ελάχιστη εφαρμογή πίεσης στην στέγη ή με ελάχιστη επιβάρυνση στην επίπεδη στέγη. Ακόμη και τα μεγαλύτερα διαστήματα στην υποκατασκευή μπορούν να γεφυρωθούν με απλό και ασφαλή τρόπο. IsoTop Το σύστημα IsoTop επιδέχεται την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων σε βιομηχανικές στέγες με μεμβράνες και μεγάλα διαστήματα φορέων (έως και 10 μέτρα), ακόμη και όταν η ίδια η στέγη δεν δύναται να επιφορτιστεί με πρόσθετο βάρος. Μέσω των μεμονωμένα κατασκευασμένων φορέων στερέωσης όλες οι ασκούμενες πιέσεις διοχετεύονται άμεσα στην κατασκευή της στέγης. Ο σχεδιασμός και ο στατικός υπολογισμός γίνεται πάντα ατομικά, βάσει των στοιχείων του πελάτη. WindSafe Στο σύστημα WindSafe χρησιμοποιούνται φύλλα οπίσθιας πλευράς, ώστε στις εγκαταστάσεις επίπεδης στέγης να μειώνονται στο ελάχιστο οι καταπονήσεις εξαιτίας του αέρα. Κατ αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται από την μία πλευρά η περαιτέρω βελτίωση της τμηματικής κατασκευής (π.χ. CompactVario) ή προστίθεται στην μονάδα ειδικός εξοπλισμός για μεγάλες εγκαταστάσεις, κατόπιν ατομικά σχεδιασμένων λύσεων.

8 8 Υπαίθρια συστήματα Schletter Τα υπαίθρια συστήματα της εταιρίας Schletter ξεχωρίζουν για τον ελάχιστο χρόνο που απαιτείται για την τοποθέτησή τους, για την μεγάλη διάρκεια ζωής τους και γιατί αποτελούν την οικονομικότερη λύση σε σχέση με το μέγεθος του έργου. Ο στατικός υπολογισμός κάθε συστήματος γίνεται βάσει των δεδομένων του έργου, λαμβάνοντας υπόψη τα αντίστοιχα τοπικά πρότυπα. Κατ αυτόν τον τρόπο αποτελούν εγγύηση για την απόλυτη και ασφαλή στατικότητα χωρίς κανένα συμβιβασμό. Σύστημα FS Το σύστημα FS καθιστά δυνατή την γρήγορη και οικονομική κατάρτιση σχεδίων για μεγάλα φωτοβολταϊκά έργα με τους επιθυμητούς τύπους πανέλων. Ειδικά τεμάχια από συμπιεσμένο χάλυβα με τη βέλτιστη γεωμετρία συγκροτούν τη βάση σε όλα τα συστήματα αυτής της κατασκευαστικής σειράς. Ταυτόχρονα εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής, βέλτιστη στερέωση στο έδαφος, ελάχιστη στεγανοποίηση της επιφάνειας του εδάφους καθώς και καλή πρόσβαση για την κατοπινή φροντίδα της εγκατάστασης. Η κατασκευή του προφίλ για τα πανέλα αποτελείται από αλουμίνιο και παραδίδεται με συνέπεια στην επιθυμητή ποσότητα στον τόπο εγκατάστασης προκατασκευασμένο κατά 100%. Ανοίξτε, τοποθετήστε, έτοιμο! Η τοποθέτηση των θεμελίων, των προφίλ ή ακόμη και η τοποθέτηση των πανέλων προσφέρεται κατόπιν επιθυμίας του πελάτη. Η ολοκληρωμένη μηχανική εγκατάσταση με περισσότερα από 10 υδραυλικά μηχανήματα πασσαλόμπηξης και το έμπειρο προσωπικό μας εγγυώνται σύντομο χρόνο τοποθέτησης ακόμη και σε μεγάλα έργα. PvMax3 Το σύστημα PvMax3 είναι η καλύτερη λύση για την τοποθέτηση σε βάσεις από σκυρόδεμα, το οποίο παρασκευάζεται στον τόπο του έργου ή είναι έτοιμο. Σε περιπτώσεις, στις οποίες δεν είναι δυνατή ή συμφέρουσα η θεμελίωση με πασσάλους εξαιτίας της σύστασης εδάφους ή εξαιτίας του μεγέθους του έργου, το σύστημα PvMax3 με τις βάσεις από σκυρόδεμα αποτελεί μία εναλλακτική λύση. Είναι δυνατή επίσης η εγκατάσταση π.χ. σε χωματερές.

9 Πηγή: juwi AG 9 Ο χώρος στάθμευσης του μέλλοντος - Park@Sol Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις θέλουν να προβάλλουν ενεργά τη θετική τους τοποθέτηση όσον αφορά τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Το σύστημα Carport-System Park@ Sol προσαρμόζεται σε διάφορες μονάδες, σε διάφορους τύπους χώρων στάθμευσης και επιπλέον στο αντίστοιχο προφίλ της επιχείρησης. Γι αυτόν το λόγο αποτελεί την ιδανική λύση για την παραγωγή ηλιακής ενέργειας σε μεγάλους χώρους στάθμευσης κάθε είδους. Σε περίπτωση που προκύψει αργότερα ανάγκη για στόλο ηλεκτρικών οχημάτων το σύστημα επιδέχεται μόνιμο σταθμό φόρτισης κατασκευαστικού τύπου P.Charge.

10 10 Ασφάλεια μέσω ελεγχόμενης ποιότητας Η επιχείρηση μας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN ISO 9001:2008 DIN EN ISO 3834 Μέρος 2 Πλήρεις όροι ποιότητας στη διαδικασία συγκόλλησης DIN EN Βαθμίδα πιστοποίησης CL1 DIN Κατασκευαστικά στοιχεία C2 Πιστοποίηση κατασκευαστή σύμφωνα με DIN : Κατηγορία Ε Πιστοποίηση κατασκευαστή σύμφωνα με DIN V Κατηγορία C Αλουμίνιο Εξαιτίας των εκτενών μέτρων που λαμβάνουμε ως προς την ασφάλεια των προϊόντων μας παρέχουμε για όλα τα συστήματα μας προαιρετική εγγύηση ανθεκτικότητας 10 ετών.

11 Εκμεταλλευτείτε τις πολυάριθμες δυνατότητες που σας προσφέρει η ιστοσελίδα μας! Διεθνής καθορισμός φορτίων Υπολογισμός φορτίου στις επίπεδες στέγες Πληροφορίες που προσφέρονται ως Download σχετικά με τον σχεδιασμό της εγκατάστασης σας Εξυπηρέτηση όσον αφορά τα δελτία παράδοσης εμπορευμάτων Πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση παράδοσης Η εξυπηρέτηση μας για τον σχεδιασμό της εγκατάστασης σας 11 Επαγγελματική εξυπηρέτηση, εξατομικευμένη προσαρμογή κατασκευής σε μεμονωμένες εγκαταστάσεις κατόπιν επιθυμίας. Τακτική διοργάνωση σεμιναρίων και εκπαίδευση με ειδικούς εισηγητές Ειδικό τμήμα υποστήριξης και σχεδιασμού συστήματος. Συμπεριλαμβάνεται δωρεάν στατικός υπολογισμός για κάθε ατομικό σχεδιασμό Στατικός υπολογισμός για ειδικές κατασκευές Γεωλογικοί έλεγχοι για διεθνείς υπαίθριες εγκαταστάσεις Παγκόσμια εξυπηρέτηση τοποθέτησης για υπαίθρια συστήματα. Χωρητικότητα ιδίων μηχανημάτων πάνω από 1 MW ημερησίως!

12 Schletter GmbH Έδρα Alustraße Kirchdorf / Haag i. OB Γερμανία Επικοινωνήστε μαζί μας Θεοφάνης Μάντζιαρης Διευθυντής πωλήσεων Τηλ.: theofanis.mantziaris@schletter.gr Schletter Hellas M.Ε.Π.Ε. Μαγούλα Ασπροπύργου Ασπρόπυργος - Αθήνα Τηλ.: Φαξ: info@schletter.gr Απόστολος Καλαμπούκας Διευθυντής διαχείρησης Τηλ.: apostolos.kalampoukas@schletter.gr Για την εξυπηρέτηση σας σχετικά με τον σχεδιασμό της εγκατάστασης σας, καθώς και την διεκπαιρέωση της παραγγελίας σας, οι συνεργάτες μας είναι στη διάθεση σας τις εργάσιμες ημέρες από τις 07:00 πμ έως τις 17:00. Χρήστος Γρεβενίτης Τεχνική υποστήριξη, Πωλήσεις, τμήμα Βορείου Ελλάδος Τηλ.: christos.grevenitis@schletter.gr Schletter GmbH, 2010, I400002GR, V7

Οδηγίες εγκατάστασης PvMax3

Οδηγίες εγκατάστασης PvMax3 PvMax3 Οδηγίες εγκατάστασης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ 1 Γενικά 1 2 Θεμελίωση 2 3 Τοποθέτηση βάσεων 3 4 Δοκός πάνελ - Στήριξη 5 6 Τοποθέτηση πάνελ 5 6 Τοποθέτηση καλωδίων 6 7 Φέρουσα ικανότητα 6 8 Επισκόπηση εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Schletter Βάσεις Στήριξης Φ/Β πλαισίων Υπαίθριες εγκαταστάσεις και χώροι στάθμευσης

Schletter Βάσεις Στήριξης Φ/Β πλαισίων Υπαίθριες εγκαταστάσεις και χώροι στάθμευσης Schletter Βάσεις Στήριξης Φ/Β πλαισίων Υπαίθριες εγκαταστάσεις και χώροι στάθμευσης Πηγή: juwi AG ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ 1 Γενικά 2 2 Σύστημα FS 3 3 Σύστημα FSVario 8 4 Σύστημα PvMax3 9 5 Σύστημα PvCombi 10

Διαβάστε περισσότερα

Μέταλλο και περισσότερα...

Μέταλλο και περισσότερα... Μέταλλο και περισσότερα... 2 Schletter GmbH - ο αποτελεσματικός συνεργάτης σας Η εταιρία Schletter GmbH από το 1983, οπόταν ιδρύθηκε από τον Ludwig Schletter τον παλαιότερο μέχρι σήμερα δεν έχει χάσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Έκδοση 01/2012 ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Mounting the sun's power www.profilodomi.gr Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ Αναπτύσσοντας καινοτομίες Η ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ δημιουργήθηκε και λειτουργεί από στελέχη που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση πάνελ με σύστημα THE SUN ON YOUR SIDE

Τοποθέτηση πάνελ με σύστημα THE SUN ON YOUR SIDE Τοποθέτηση πάνελ με σύστημα THE SUN ON YOUR SIDE ΓΡΗΓΟΡΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 2 Πειστικό ηλιακό σύστημα συναρμολόγησης Σε σχεδόν κανένα άλλο ηλιακό σύστημα στερέωσης δεν έχουν συμπεριληφθεί οι

Διαβάστε περισσότερα

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σύντομο λεξικό όρων ηλιακής ενέργειας ZEBRA Σύστημα στερέωσης φωτοβολταϊκών πάνελ - Τα πλεονεκτήματα με μιά ματιά 8-9 Σύνδεσμοι

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα και απόδοση TOP QUALITY. www.solarworld-hellas.com

Ποιότητα και απόδοση TOP QUALITY. www.solarworld-hellas.com Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY www.solarworld-hellas.com ΝΕΟ! 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣE 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ* Κορυφαία προϊόντα για κάθε εφαρμογή Στις

Διαβάστε περισσότερα

Schletter Βάσεις Στήριξης Φ/Β πλαισίων Park@Sol χώροι στάθμευσης

Schletter Βάσεις Στήριξης Φ/Β πλαισίων Park@Sol χώροι στάθμευσης Schletter Βάσεις Στήριξης Φ/Β πλαισίων Park@Sol χώροι στάθμευσης Πηγή: juwi AG 2 Το δομοστοιχειωτό σύστημα στάθμευσης Park@Sol Νέα πεδία για την φ/β ενέργεια Η πολυετής πείρα, ως οδηγοί της αγοράς στον

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων σε οροφές, στέγες και πάρκα

Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων σε οροφές, στέγες και πάρκα Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων σε οροφές, στέγες και πάρκα Στηρίζουμε ό,τι αγαπάτε ΗΛΕΚΤΡΑ Σύστημα στήριξης Φ/Β πλαισίων σε επίπεδες οροφές Το σύστημα ΗΛΕΚΤΡΑ προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις των

Διαβάστε περισσότερα

Πλεονεκτήματα έναντι της συμβατικής

Πλεονεκτήματα έναντι της συμβατικής Κτήρια από Δομικό Χάλυβα: Τη τελευταία δεκαετία ο δομικός χάλυβας έχει κυρι αρχήσει στο χώρο των κατασκευών: Τα πρώτα κτήρια που κατασκευάστηκαν από Δομικό Χάλυβα ήταν κτήρια με βιομηχανική χρήση. Τα πλεονεκτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Schletter Βάσεις Στήριξης Φ/Β πλαισίων Στέγη και πρόσοψη

Schletter Βάσεις Στήριξης Φ/Β πλαισίων Στέγη και πρόσοψη Schletter Βάσεις Στήριξης Φ/Β πλαισίων Στέγη και πρόσοψη Περιεχόμενο Σελίδα 1 Γενικά 1.1 Γενικές πληροφορίες 3 1.2 Συναρμολόγηση του συστήματος 4 1.3 Στοιχεία στερέωσης 4 2 Τοποθέτηση παράλληλη 2.1 Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

fischer Solar-fix fischer Solar-field Ολοκληρωμένες λύσεις στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων

fischer Solar-fix fischer Solar-field Ολοκληρωμένες λύσεις στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων fischer Solar-fix fischer Solar-field Ολοκληρωμένες λύσεις στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων Solar-fix Κεραμοσκεπές Εύκολο και γρήγορο Ισχυρό, ελαφρύ και οικονομικό προφίλ αλουμινίου Solar-fish. Κράμα AW6063T6,

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεσμοι στερέωσης για στέγες

Σύνδεσμοι στερέωσης για στέγες Σύνδεσμοι στερέωσης για στέγες Συστήματα Στερέωσης Στέγης άγκιστρα στέγης ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Με 3 θέσεις στερέωσης Αλουμίνιο (ΕΝ-AW-6082 T6) g Χαμηλό βάρος Ευελιξία χάριν της προσαρμοστικότητας σε ύψος και πλευρά

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Schüco ηλιοθερμικοί συλλέκτες με καινοτόμο τεχνολογία θερμικής αγωγιμότητας Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com. NICOLAIDES & KOUNTOURIS Metal Company Ltd ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.cy Ουσιαστική Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Η MECASOLAR λανσάρει τις νέες της σταθερές βάσεις στήριξης και τους ηλιακούς ιχνηλάτες της μονού άξονα

Η MECASOLAR λανσάρει τις νέες της σταθερές βάσεις στήριξης και τους ηλιακούς ιχνηλάτες της μονού άξονα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ SOLAREXPO-Βερόνα και INTERSOLAR-Μόναχο Η MECASOLAR λανσάρει τις νέες της σταθερές βάσεις στήριξης και τους ηλιακούς ιχνηλάτες της μονού άξονα Αυτές οι δύο νέες σειρές προϊόντων θα παρουσιαστούν

Διαβάστε περισσότερα

TidyLine Συλλέκτης απορριμάτων

TidyLine Συλλέκτης απορριμάτων TidyLine Συλλέκτης απορριμάτων 2 Basic με Kinshofer -Mushroom Σύστημα, υποδοχή πράσινου γυαλιού και βοηθητικός εξοπλισμός τοποθέτησης Για κάθε απαίτηση TidyLine Συλλέκτης απορριμάτων Η κοινοτική διάθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΛΛΟ ΟΜΗ Α.Β.Ε.Ε ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010

ΜΕΤΑΛΛΟ ΟΜΗ Α.Β.Ε.Ε ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΜΕΤΑΛΛΟ ΟΜΗ Α.Β.Ε.Ε ΣΧΕ ΙΟ ΠΑΣΣΑΛΟΜΠΗΞΗΣ ΜΕ PANEL ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Φ/Β PANELS ΑΠΟ ΧΑΛΥΒΑ ΠΟΥ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ ISO 1461 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΜΕΤΑΛΛΟ ΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner /

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες κατάλογος 2010 περιεχόμενα προφίλ εταιρείας 04 χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες 09 κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM 17 πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες 27 σκάλες 35 περίφραξη αλουμινίου 39 καγκελόπορτες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

fischer Solar-fix Απλό, γρήγορο, ολοκληρωμένο! Σύστημα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων

fischer Solar-fix Απλό, γρήγορο, ολοκληρωμένο! Σύστημα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων fischer Solar-fix Απλό, γρήγορο, ολοκληρωμένο! Σύστημα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων fischer Solar-fix Σύστημα στήριξης Με προσυναρμολογημένα μέρη Γρήγορο, εύκολο και αξιόπιστο Με προσυναρμολημένα μέρη

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων Εμπειρία υψηλών επιδόσεων U w μέχρι 0.73 W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system Κουφωμάτων KBE 76: Απλετο φως και ενεργειακή Χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ, μπορεί να κατασκευαστούν παράθυρα με μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY. www.solarworld-global.com

Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY. www.solarworld-global.com Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY www.solarworld-global.com ΝΕΟ! 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ* Κορυφαία προϊόντα για κάθε εφαρμογή Στις υπερσύγχρονες,

Διαβάστε περισσότερα

fischer Solar-fix fischer Solar-field Ολοκληρωμένες λύσεις στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων

fischer Solar-fix fischer Solar-field Ολοκληρωμένες λύσεις στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων fischer Solar-fix fischer Solar-field Ολοκληρωμένες λύσεις στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων Solar-fix Κεραμοσκεπές Εύκολο και γρήγορο Ισχυρό, ελαφρύ και οικονομικό προφίλ αλουμινίου Solar-fish. Κράμα AW6063T6,

Διαβάστε περισσότερα

Φ/Β πάνελ για μέγιστη απόδοση THE SUN ON YOUR SIDE

Φ/Β πάνελ για μέγιστη απόδοση THE SUN ON YOUR SIDE Φ/Β πάνελ για μέγιστη απόδοση THE SUN ON YOUR SIDE ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ 2 ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Η MAGE SOLAR AG, σαν τμήμα μίας παγκοσμίως δραστηριοποιούμενης

Διαβάστε περισσότερα

Connected to the Sun ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΝΟΣ ΑΞΟΝΑ

Connected to the Sun ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΝΟΣ ΑΞΟΝΑ Connected to the Sun ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΝΟΣ ΑΞΟΝΑ 20 χρόνια εγγύηση Όραμά μας στη Mechatron είναι να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις της τεχνολογίας, ένα

Διαβάστε περισσότερα

Connected to the Sun ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΝΟΣ ΑΞΟΝΑ

Connected to the Sun ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΝΟΣ ΑΞΟΝΑ Connected to the Sun ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΝΟΣ ΑΞΟΝΑ 20 χρόνια εγγύηση Η Mechatron ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση προηγμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ Α.Π.Ε.

ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ Α.Π.Ε. ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ Α.Π.Ε. Ταυτότητα Η εταιρεία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ A.Ε. ιδρύθηκε με σκοπό την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την κατασκευή ηλιακών εγκαταστάσεων με έμφαση στις εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. [ATLAS T50 solar tracker]

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. [ATLAS T50 solar tracker] ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ [ATLAS T50 solar tracker] Τεχνική περιγραφή T50 Greek Revision A-05 10-AUG-2010 Κύρια Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα Πρωτοποριακή Σχεδίαση Στιβαρό χωροδικτύωμα για μηδενικές ταλαντώσεις

Διαβάστε περισσότερα

fischer FLS Ελαφρύ σύστημα προφίλ καναλιών Εύκολο, σταθερό και ευέλικτο

fischer FLS Ελαφρύ σύστημα προφίλ καναλιών Εύκολο, σταθερό και ευέλικτο fischer FLS Ελαφρύ σύστημα προφίλ καναλιών Εύκολο, σταθερό και ευέλικτο Ελαφρύ σύστημα καναλιών fischer FLS Εύκολο και σταθερό Προφίλ καναλιών FLS Οβόλ οπές πλάτους 8,5 mm και,5 mm n στο προφίλ καναλιών

Διαβάστε περισσότερα

Schletter Βάσεις Στήριξης Φ/Β πλαισίων Προγραμματισμός και εγκατάσταση

Schletter Βάσεις Στήριξης Φ/Β πλαισίων Προγραμματισμός και εγκατάσταση Schletter Βάσεις Στήριξης Φ/Β πλαισίων Προγραμματισμός και εγκατάσταση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕΛΙΔΑ 1 Γενικές οδηγίες χρήσης και επιπλέον πληροφορίες 4 2 Χαρακτηριστικά συστήματος 5 3 Είδη οροφών και 3.1

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Η Alkor Draka διαθέτει για κάθε τύπο µεµβράνης PVC αντίστοιχα εξαρτήµατα που διατίθενται κατόπιν παραγγελίας. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ALKORPLUS Alkorplus Στρώµα

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης

Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης Η Enfoton Solar Ltd (Ένφοτον Σόλαρ Λτδ) ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2002. Στόχος των ιδρυτών της ήταν να εξυπηρετήσουν ένα μεγάλο φάσμα χρήσεων ηλιακής

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων σε οροφές, στέγες και πάρκα

Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων σε οροφές, στέγες και πάρκα Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων σε οροφές, στέγες και πάρκα Στηρίζουμε ό,τι αγαπάτε ΗΛΕΚΤΡΑ ΙΙ Σύστημα στήριξης Φ/Β πλαισίων σε επίπεδες οροφές Το σύστημα ΗΛΕΚΤΡΑ II προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΗ ΣΤΕΓΗ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΗ ΣΤΕΓΗ Επίπεδη στέγη ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΗ ΣΤΕΓΗ Τρίγωνο ανύψωσης για επίπεδη στέγη Αλουμίνιο (EN-AW-6063 T6) Προσαρμόσιμο ανά 5 μοίρες Ολοκληρωτικά προσυναρμολογημένο g Το τρίγωνο μπορεί να στερεωθεί

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι αλλάζουν οι επαγγελματίες τις αντλίες νερού

Έτσι αλλάζουν οι επαγγελματίες τις αντλίες νερού Έτσι αλλάζουν οι επαγγελματίες τις αντλίες νερού 2 Wasserpumpe Αντλία νερού 3 Μην χάνετε την ψυχραιμία σας Αντικατάσταση της αντλίας νερού Σε περίπτωση ελαττωματικής αντλίας νερού, υπάρχουν δύο διαφορετικές

Διαβάστε περισσότερα

COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ με τη μέθοδο MBBR COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙ ΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ Η εταιρεία ΣΥΡΜΕΤ Ε.Π.Ε. με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της επεξεργασίας λυμάτων, προσφέρει ολοκληρωμένες,

Διαβάστε περισσότερα

Αμπελουργικός Πάσσαλος

Αμπελουργικός Πάσσαλος Αμπελουργικός Πάσσαλος Προδιαγραφές Προϊόντος Αναβ: 01,Ημερ/νία Φύλλου 12.04.2009 Εισαγωγή Αυτό το φυλλάδιο εκδίδεται από την ΠΑΝΜΕΤΑΛ Α.Ε.Β.Ε. σε συνέχεια των αιτήσεων από τους πελάτες μας, σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ: ΑΓΡΟ ΤΑΡΑΤΣΑ ΣΚΕΠΗ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ: ΑΓΡΟ ΤΑΡΑΤΣΑ ΣΚΕΠΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ: ΑΓΡΟ ΤΑΡΑΤΣΑ ΣΚΕΠΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2010 ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ H METALOUMIN Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στη διέλαση του αλουµινίου από το 1969, αποτελώντας µία από τις πρώτες βιοµηχανίες αλουµινίου

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός αυλάκωσης

Εξοπλισμός αυλάκωσης Εξοπλισμός αυλάκωσης Εργαλεία σχεδιασμένα να βελτιώνουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα για συστήματα πυρόσβεσης και άλλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Ευρεία επιλογή μηχανικών και υδραυλικών μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

2007 ΒΙΕΜΕΤΑΛ, ARKHON PANEL ΑΕ,

2007 ΒΙΕΜΕΤΑΛ, ARKHON PANEL ΑΕ, η εταιρεία μας Το 1993, ιδρύεται από τον Ζαχαρόπουλο Αθανάσιο και το Βέρρα Βασίλειο η εταιρία ΒΙΕΜΕΤΑΛ που δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και εμπορία μεταλλικών ειδών. Το 1997, η εταιρία αποκτά ιδιόκτητες

Διαβάστε περισσότερα

Connected to the Sun ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΥΟ ΑΞΟΝΩΝ

Connected to the Sun ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΥΟ ΑΞΟΝΩΝ Connected to the Sun ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΥΟ ΑΞΟΝΩΝ 20 χρόνια εγγύηση Όραμά μας στη Mechatron είναι να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις της τεχνολογίας, ένα

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά αντιστροφέων TripleLynx

Σειρά αντιστροφέων TripleLynx MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Σειρά αντιστροφέων TripleLynx Το σημείο αναφοράς στους ηλιακούς αντιστροφείς της Danfoss τριφασικός Χωρίς μετασχηματιστή 10, 12.5 και 15 kw SOLAR INVERTERS 98% Μέγιστη ισχύς

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφορτιζόμενη μηχανή κοπής σωλήνων. REMS Akku-Cento 22 V. Νέο. for Professionals

Επαναφορτιζόμενη μηχανή κοπής σωλήνων. REMS Akku-Cento 22 V. Νέο. for Professionals Επαναφορτιζόμενη μηχανή κοπής σωλήνων REMS Akku-Cento 22 V Νέο for Professionals Ευρεσιτεχνία EP 1 782 904 Απίστευτα γρήγορα. Κάθετα. Χωρίς ρινίσματα. Χωρίς εξωτερικά γρέζια. Στεγνά. Γερμανικό προϊόν ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 1. Η τράπεζα θα πρέπει να είναι σύγχρονης τεχνολογίας ηλεκτρομηχανικής λειτουργίας. Να είναι

Διαβάστε περισσότερα

Νέα επιδαπέδια µεταλλικά ερµάρια Spacial SF & SM

Νέα επιδαπέδια µεταλλικά ερµάρια Spacial SF & SM Νέα επιδαπέδια µεταλλικά ερµάρια Spacial SF & SM Αριθµός εντύπου 1354 ιαθεσιµότητα Προϊόντος Σεπτέµβριος 2010 Σειρά προϊόντων Οικογένεια / Τύπος προϊόντων Κωδικοί προϊόντων Επιδαπέδια µεταλλικά ερµάρια

Διαβάστε περισσότερα

«AΥΤΟΝΟΜΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΤ»

«AΥΤΟΝΟΜΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΤ» «AΥΤΟΝΟΜΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΤ» Εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας & Προστασίας Περιβάλλοντος Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ, ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΤ Τεχνικός Σχεδιασμός -

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Έκθεση ΦΟΡΕΑΣ: ΕΡΓΟ:

Τεχνική Έκθεση ΦΟΡΕΑΣ: ΕΡΓΟ: ΦΟΡΕΑΣ: ΕΡΓΟ: ΘΕΣΗ: ΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ - ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΓΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ-Ο.Τ 381

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα θερμοσίφωνα Απλή και αποδοτική παραγωγή ζεστού νερού

Σύστημα θερμοσίφωνα Απλή και αποδοτική παραγωγή ζεστού νερού Σύστημα θερμοσίφωνα Απλή και αποδοτική παραγωγή ζεστού νερού Solar Keymark Solar Keymark Σύστημα θερμοσίφωνα Απλή και αποδοτική παραγωγή ζεστού νερού Ένα ηλιακό σύστημα ζεστού νερού, το οποίο χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Μεταλλικές Σχάρες Διέλευσης Καλωδίων. Τεχνικές Οδηγίες & Προδιαγραφές

Μεταλλικές Σχάρες Διέλευσης Καλωδίων. Τεχνικές Οδηγίες & Προδιαγραφές Μεταλλικές Σχάρες Διέλευσης Καλωδίων Τεχνικές Οδηγίες & Προδιαγραφές Ο κύριος στόχος της εταιρίας είναι η κατασκευή ποιοτικών προ όντων με: πρακτικό σχεδιασμό αυξημένη αντοχή εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Solar-field AL310. Τεχνικό εγχειρίδιο συστήματος αλουμινίου στήριξης φωτοβολταϊκών για πάρκα / δώματα

Solar-field AL310. Τεχνικό εγχειρίδιο συστήματος αλουμινίου στήριξης φωτοβολταϊκών για πάρκα / δώματα Solar-field A310 Τεχνικό εγχειρίδιο συστήματος αλουμινίου στήριξης φωτοβολταϊκών για πάρκα / δώματα 1 1. Σύστημα αλουμινίου για πάρκα. 1.1 ΓΕΝΙΚΑ Το σύστημα στήριξης αλουμινένιου τύπου για πάρκα είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εστιάστε στην δημιουργικότητα.

Εστιάστε στην δημιουργικότητα. Προϊοντικές πληροφορίες για μελετητές Εστιάστε στην δημιουργικότητα. Αξιοποιήστε τώρα τα εργαλεία υποστήριξης της Wilo. Ξεκινήστε τη μελέτη σας τώρα. www.wilo-select.com Pioneering for You Pioneering for

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 13/ 2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 13/ 2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 13/ 2017 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΧΑΡΩΝ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: Φ.Π.Α. 24% : ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: 8.063,45 ΕΥΡΩ 1.935,23 ΕΥΡΩ 9.998,68 ΕΥΡΩ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΑ. Peikko Greece AE Αγαμέμνονος 13, Χολαργός 155 61 Αθήνα Τηλ. 210 65 64 644 Fax. 210 65 64 644 www.peikko.gr.

ΓΕΝΙΚΑ. Peikko Greece AE Αγαμέμνονος 13, Χολαργός 155 61 Αθήνα Τηλ. 210 65 64 644 Fax. 210 65 64 644 www.peikko.gr. Peikko Greece AE Αγαμέμνονος 13, Χολαργός 155 61 Αθήνα Τηλ. 210 65 64 644 Fax. 210 65 64 644 www.peikko.gr ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΕΞΥΠΝΑ ΓΕΝΙΚΑ Το Deltabeam είναι σύμμικτη δοκός, η οποία χρησιμοποιείται με μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

DELTABEAM ΣΥΜΜΙΚΤΗ ΔΟΚΟΣ

DELTABEAM ΣΥΜΜΙΚΤΗ ΔΟΚΟΣ DELTABEAM ΣΥΜΜΙΚΤΗ ΔΟΚΟΣ Πιστοποιητικά ποιότητας Φινλανδία: VTT-RTH-03040-07, Γερμανία: Z-26.2-49, Ηνωμένο Βασίλειο: BBA 05/4204, Ρωσσία: РОСС FI.СЛ19.Н00323, Τσεχία: 204/C5/2006/060-025293, Σλοβακία:

Διαβάστε περισσότερα

DOMINA HP GIESSE. Αυξημένη αντοχή, καλύτερη απόδοση

DOMINA HP GIESSE. Αυξημένη αντοχή, καλύτερη απόδοση Αυξημένη αντοχή, καλύτερη απόδοση Από την εξέλιξη του Domina 3D μία νέα αντίληψη για κατασκευές μεγάλου βάρους. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Εύκολη συναρμολόγηση Ρυθμίσεις τριών κατευθύνσεων Μέγιστη αντοχή φορτίου 160

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες SMA Service για κεντρικούς μετατροπείς Sunny Central

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες SMA Service για κεντρικούς μετατροπείς Sunny Central Ολοκληρωμένες υπηρεσίες SMA Service για κεντρικούς μετατροπείς Sunny Central ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SMA SERVICE SUNNY CENTRAL ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΔΟΜΟΣΤΟΙΧΕΙΩΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Οι ηλιακοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας αποτελούν μια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δίκοπα τρυπάνια σκυροδέματος fischer SDS Plus II Pointer V. Θέτουν νέα δεδομένα στην ταχύτητα διάτρησης

Δίκοπα τρυπάνια σκυροδέματος fischer SDS Plus II Pointer V. Θέτουν νέα δεδομένα στην ταχύτητα διάτρησης Δίκοπα τρυπάνια σκυροδέματος fischer SDS Plus II Pointer V Θέτουν νέα δεδομένα στην ταχύτητα διάτρησης fischer SDS Plus II Pointer V: Σχεδιασμένο για γρήγορη και ασφαλή διάτρηση Οι ισχυροί σπαστήρες έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικές Ασφαλτικές Μεµβράνες Index Argo (Ελαστικότητα σε χαµηλή θερµοκρασία (ΕΝ 1109) 0 C)

Στεγανωτικές Ασφαλτικές Μεµβράνες Index Argo (Ελαστικότητα σε χαµηλή θερµοκρασία (ΕΝ 1109) 0 C) Ασφαλτόπανα INDEX Τα ασφαλτόπανα Index χρησιµοποιούνται για τη στεγανοποίηση δωµάτων, υπογείων, δεξαµενών, σηράγγων, θεµελίων, γεφυρών και άλλων κατασκευών. Είναι οπλισµένα µε «µη υφασµένο» πολυεστερικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ WWW.PANIDIS-SA.COM ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ» ιδρύθηκε το 1974 και αποτελεί μία από τις πλέον δυναμικές και αξιόπιστες ελληνικές βιομηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση σε επίπεδη οροφή

Τοποθέτηση σε επίπεδη οροφή Τοποθέτηση σε επίπεδη οροφή Γενικές επισημάνσεις Εξαιτίας της συνεχούς εξάπλωσης της φ/β ενέργειας χρόνο με τον χρόνο, παράλληλα με τις ηλεκτρικές λεπτομέρειες, την ανθεκτικότητα των υλικών και τις πιστοποιήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Roman tile Χαρακτηριστικά

Roman tile Χαρακτηριστικά Roman tile Χαρακτηριστικά Το θερµοµονωτικό πάνελ πολυουρεθάνης arkhon roman tile, είναι το µεταλλικό κεραµίδι της εταιρίας arkhon στο σχέδιο του παραδοσιακού ρωµαϊκού κεραµιδιού και προσφέρει ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας

Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας Εναλλακτική Ενεργειακή ΑΕ μελέτη και εφαρμογές ανανεώσιμων πηγών ενέργειας Αλουμινένιος τριγωνικός Δικτυωτός φορέας για υποψηφιότητα για Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας www.2en.gr info@2en.gr εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

JUNGHEINRICH HELLAS Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας. Γούσιου Μαρία Λιτόχωρο Μάιος 2015

JUNGHEINRICH HELLAS Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας. Γούσιου Μαρία Λιτόχωρο Μάιος 2015 JUNGHEINRICH HELLAS Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας Γούσιου Μαρία Λιτόχωρο Μάιος 2015 1 15 χρόνια JUNGHEINRICH HELLAS 15 στοιχεία που αξίζει να γνωρίζετε 1. Η Jungheinrich Hellas ιδρύεται το 2000. 2. Το 2002

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά οχήματα συλλέκτη

Ειδικά οχήματα συλλέκτη Ειδικά οχήματα συλλέκτη ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων

ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων www.textar.com ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ. Mελετημένοι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια Θερμογέφυρα Κατευθύνει τη μεταφορά θερμότητας στο θάλαμο αερισμού του δίσκου, αυξάνει

Διαβάστε περισσότερα

TaxiarchisConstruct. ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Χρονοδιάγραµµα εκτέλεσης Κατασκευαστικά σχέδια Σχέδια εφαρµογής

TaxiarchisConstruct. ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Χρονοδιάγραµµα εκτέλεσης Κατασκευαστικά σχέδια Σχέδια εφαρµογής ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Χρονοδιάγραµµα εκτέλεσης Κατασκευαστικά σχέδια Σχέδια εφαρµογής ΧΑΛΥΒ ΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Επιλογή πρώτων υλών Υλοποίηση κατασκευών Αποθήκευση & µεταφορά Εκφορτώσεις - Ανέγερση ΕΠΕΝ ΥΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

N.S.E. Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος!

N.S.E. Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος! N.S.E Ltd Networking System Exellence Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος! Copyright NSE Ltd. 2011 Hybrid

Διαβάστε περισσότερα

Dossier de medios DOSSIER DE MEDIOS. Nota de Prensa. MECASOLAR presenta en INTERSOLAR su nuevo tornillo universal de cimentación MECASCREW

Dossier de medios DOSSIER DE MEDIOS. Nota de Prensa. MECASOLAR presenta en INTERSOLAR su nuevo tornillo universal de cimentación MECASCREW Dossier de medios DOSSIER DE MEDIOS Nota de Prensa MECASOLAR presenta en INTERSOLAR su nuevo tornillo universal de cimentación MECASCREW 7 de junio de 2011 1 Η MECASOLAR παρουσιάζει στην έκθεση INTERSOLAR

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM1XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 www.agromelca.com ΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Solar-field DP325. Τεχνικό εγχειρίδιο συστήματος στήριξης φωτοβολταϊκών με διπάσσαλη έμπηξη

Solar-field DP325. Τεχνικό εγχειρίδιο συστήματος στήριξης φωτοβολταϊκών με διπάσσαλη έμπηξη Solar-field DP325 Τεχνικό εγχειρίδιο συστήματος στήριξης φωτοβολταϊκών με διπάσσαλη έμπηξη 1 1. Σύστημα στήριξης φωτοβολταϊκών με διπάσσαλη έμπηξη. 1.1 ΓΕΝΙΚΑ Το σύστημα στήριξης διπάσσαλου τύπου είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΣΤΑΤΩ ΟΡΩΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ. 1. Υλικό κατασκευής Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ΝΑΙ ΝΑΙ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΣΤΑΤΩ ΟΡΩΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ. 1. Υλικό κατασκευής Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΣΤΑΤΩ ΟΡΩΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 2. Βάρος (kg) Να αναφερθεί 3. Ύψος 4. Στην κορυφή να διαθέτει τέσσερα (4) μεταλλικά άγκιστρα από ανοξείδωτο χάλυβα. 5. Τροχήλατη

Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τη δύναμη του ήλιου?

Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τη δύναμη του ήλιου? Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τη δύναμη του ήλιου? Αντιστροφείς και υλικά βιομηχανικών προδιαγραφών για χρήση σε Φ/Β εγκαταστάσεις: μέγιστη απόδοση, διάρκεια ζωής και αξιοπιστία. Λύσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθµιζόµενες αγκυρώσεις σε κατασκευές από σκυρόδεµα µέσω ραγών αγκύρωσης Συνδέσεις προκατασκευασµένων στοιχείων από οπλισµένο σκυρόδεµα

Ρυθµιζόµενες αγκυρώσεις σε κατασκευές από σκυρόδεµα µέσω ραγών αγκύρωσης Συνδέσεις προκατασκευασµένων στοιχείων από οπλισµένο σκυρόδεµα Ρυθµιζόµενες αγκυρώσεις σε κατασκευές από σκυρόδεµα µέσω ραγών αγκύρωσης Συνδέσεις προκατασκευασµένων στοιχείων από οπλισµένο σκυρόδεµα Α.Π. Χρίστου Dipl.-Ing., Πολιτικός Μηχανικός Ράγες, αγκύρωση, συνδέσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ : ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΡΓΩΝ & ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ. Ανοξείδωτος Χάλυβας

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ. Ανοξείδωτος Χάλυβας ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Υποδοχές Ανοξείδωτος Χάλυβας Υποδοχή από ανοξείδωτο χάλυβα για αφαιρούμενα συνδετικά μπουλόνια ABS-Lock I, ελεγμένο κατά EN 795, μόνο για χάλυβα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣVertical

ΚΑΘΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣVertical ΚΑΘΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣVertical Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 3 4-5 6-7 8-9 10-11 12-13 14-15 16-17 18-19 20-21 22-23 24-25 Παρουσίαση Εταιρίας Sterope Pleione Arge Merope Talia Horizontal Talia Screen Horizontal Acumina

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΑΛΙΕΡΕΣ Διέλευσης Καλωδίων. Τεχνικές Οδηγίες & Προδιαγραφές

ΣΚΑΛΙΕΡΕΣ Διέλευσης Καλωδίων. Τεχνικές Οδηγίες & Προδιαγραφές ΣΚΑΛΙΕΡΕΣ Διέλευσης Καλωδίων Τεχνικές Οδηγίες & Προδιαγραφές Κατάλογος Προϊόντων / Σκοπός και Δομή Ο κύριος στόχος της εταιρίας είναι η κατασκευή ποιοτικών προ όντων με: πρακτικό σχεδιασμό αυξημένη αντοχή

Διαβάστε περισσότερα

Connected to the Sun ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΥΟ ΑΞΟΝΩΝ

Connected to the Sun ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΥΟ ΑΞΟΝΩΝ Connected to the Sun ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΥΟ ΑΞΟΝΩΝ Η Mechatron ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση προηγμένων προϊόντων και εφαρμογών για φωτοβολταϊκά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΗΛΙΑΝΘΟΥ MADE IN ITALY

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΗΛΙΑΝΘΟΥ MADE IN ITALY ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΗΛΙΑΝΘΟΥ MADE IN ITALY Η ΕΤΑΙΡΙΑ Η εταιρία Fantini S.r.l. είναι πρωτοπόρος εδώ και χρόνια στην κατασκευή συλλεκτικών αραβοσίτου (καλαμποκάδων) και συλλεκτικών ηλίανθου (ηλιομάχαιρων), μηχανήματα

Διαβάστε περισσότερα

COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ με τη μέθοδο MBR COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙ ΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ Η εταιρεία ΣΥΡΜΕΤ Ε.Π.Ε. με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της επεξεργασίας λυμάτων, προσφέρει ολοκληρωμένες,

Διαβάστε περισσότερα

Samontec Solar. Τεχνικό εγχειρίδιο χαλύβδινου θερμογαλβανισμένου συστήματος στήριξης φωτοβολταϊκών για ειδικές κατασκευές

Samontec Solar. Τεχνικό εγχειρίδιο χαλύβδινου θερμογαλβανισμένου συστήματος στήριξης φωτοβολταϊκών για ειδικές κατασκευές Samontec Solar Τεχνικό εγχειρίδιο χαλύβδινου θερμογαλβανισμένου συστήματος στήριξης φωτοβολταϊκών για ειδικές κατασκευές 1 1. Σύστημα στήριξης φωτοβολταϊκών Samontec Solar. 1.1 ΓΕΝΙΚΑ Το σύστημα στήριξης

Διαβάστε περισσότερα

GERI INDUSTRIAL ESTATE. T: F: E:

GERI INDUSTRIAL ESTATE. T: F: E: NICOLAIDES & KOUNTOURIS Metal Company Ltd GERI INDUSTRIAL ESTATE P.O.Box: 12665, 2251 Nicosia Cyprus T: +357 22 482 000 F: +357 22 485 380 E: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.cy Effective Support for

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός και Προμήθεια Φ/Β Συστημάτων Turnkey λύσεις υψηλής ποιότητας

Σχεδιασμός και Προμήθεια Φ/Β Συστημάτων Turnkey λύσεις υψηλής ποιότητας specialized wholesale trade for photovoltaic systems specialized service provider of photovoltaic systems www.faethonsolar.gr ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Θέρμανση και ψύξη επιφανειών 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Κατασκευή χαμηλού ύψους. Υψηλή απόδοση. 1. Σύστημα δαπέδου - VarioComp ΘΕΡΜΑΝΣΗ Μοναδικό! Με πάχος κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

fischer FSP II Ποιοτική & οικονομική νοβοπανόβιδα

fischer FSP II Ποιοτική & οικονομική νοβοπανόβιδα fischer FSP II Ποιοτική & οικονομική νοβοπανόβιδα Οικονομική και ποιοτική για πληθώρα εφαρμογών Ελίκωση μέχρι τη μύτη για εύκολο άρπαγμα. Ολόπασο σπείρωμα για λιγότερο σχίσιμο του ξύλου. Επίπεδο φρεζάτο

Διαβάστε περισσότερα

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Το Oracle Analytics Cloud αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων που περιλαμβάνει έτοιμο περιεχόμενο, εξειδικευμένα

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Νέες προοπτικές με την Phoenix Solar Μεγάλες στέγες, μεγάλες δυνατότητες Η τεχνογνωσία μας είναι το μυστικό της επιτυχίας σας Βλέπουμε τις στέγες με άλλη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) WJ-VERSATILE: Bασικά χαρακτηριστικά Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! Διπλή τεχνολογία κοπής με

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΚΡΌΤΕΡΗ! ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΗ! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΕΡΗ! Επαναφορτιζόμενη ακτινική πρέσα με αυτόματη ακολουθία και έλεγχο της πίεσης πρεσαρίσματος

ΜΙΚΡΌΤΕΡΗ! ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΗ! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΕΡΗ! Επαναφορτιζόμενη ακτινική πρέσα με αυτόματη ακολουθία και έλεγχο της πίεσης πρεσαρίσματος Επαναφορτιζόμενη ακτινική πρέσα με αυτόματη ακολουθία και έλεγχο της πίεσης πρεσαρίσματος REMS Akku-Press 22 V ACC ΝEΟ ΜΙΚΡΌΤΕΡΗ! ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΗ! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΕΡΗ! for Professionals Ακόμη πιο αποτελεσματική:

Διαβάστε περισσότερα

Ο κόσμος των ηλεκτρικών μετρήσεων και ελέγχου. Test & Measureline Έλεγχος & Μετρήσεις

Ο κόσμος των ηλεκτρικών μετρήσεων και ελέγχου. Test & Measureline Έλεγχος & Μετρήσεις Ο κόσμος των ηλεκτρικών μετρήσεων και ελέγχου Test & Measureline Έλεγχος & Μετρήσεις STÄUBLI ELECTRICAL CONNECTORS Οι ειδικοί στις βιώσιμες λύσεις σύνδεσης Η Stäubli Electrical Connectors είναι μια κορυφαία

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa 40-45 Κάθετη Κασετίνα Star 46-49

Διαβάστε περισσότερα

COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ με τη μέθοδο SBR COMPACT ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙ ΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ Η εταιρεία ΣΥΡΜΕΤ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της επεξεργασίας λυμάτων, προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα