Θ έ μ α 4o Αναπροσαρμογή νοσηλίων για κλινικές πράξεις που παρέχονται από τη Μονάδα Οστεοενσωματούμενων Εμφυτευμάτων του Τμήματος Οδοντιατρικής.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Θ έ μ α 4o Αναπροσαρμογή νοσηλίων για κλινικές πράξεις που παρέχονται από τη Μονάδα Οστεοενσωματούμενων Εμφυτευμάτων του Τμήματος Οδοντιατρικής."

Transcript

1 Αποφάσεις της 15ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της Θ έ μ α 1ο Ορισμός Προέδρων των Τμημάτων: α) Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, β) Μαθηματικών και γ) Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης, λόγω συνταξιοδότησής τους. (παρ. 3 άρθ. 12 ν. 4076/12). H Σύγκλητος αποφάσισε να ορίσει, κατ εφαρμογή της παρ. 3 άρθ. 12 ν. 4076/12, Πρόεδρους των Τμημάτων: Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Μαθηματικών και Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης, λόγω συνταξιοδότησης την 31 η Αυγούστου 2012 των νυν Προέδρων των εν λόγω Τμημάτων, τους αναπληρωτές Προέδρους των Τμημάτων αυτών. Συγκεκριμένα ορίζονται οι: Φρειδερίκη Ταμπάκη-Ιωνά Πρόεδρος στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας. Ιωάννης Εμμανουήλ Πρόεδρος στο Τμήμα Μαθηματικών. Αθανάσιος Νάκας Πρόεδρος στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης. Θ έ μ α 2o Ορισμός μελών του Οικονομικού και Τεχνικού Συμβουλίου. Η Σύγκλητος λαμβάνοντας υπόψη: α) την από απόφασή της με την οποία έχουν ορισθεί τα μέλη Οικονομικού και Τεχνικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, β) το / έγγραφο της Γραμματείας του εν λόγω Συμβουλίου με το οποίο γνωστοποιείται ότι τα μέλη του Συμβουλίου i) καθηγητές κ. Αθ. Τριλιανός και Γεωρ. Κοκκορού-Αλευρά συνταξιοδοτούνται στις και ii) ο υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Γερ. Αλεξάκης έχει τεθεί σε αυτοδίκαιη προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα (ΦΕΚ 409/ ), γ) την προφορική εισήγηση του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Θ. Σφηκόπουλου, αποφασίζει την αντικατάσταση των ανωτέρω αναγραφομένων μελών του Οικονομικού και Τεχνικού Συμβουλίου από τους κ. Γεωρ. Βαβουρανάκη, Αριστ. Τύμπα και Γεωρ. Λιόλιου. Κατόπιν αυτών, η σύνθεση του Οικονομικού και Τεχνικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου έχει ως εξής: 1. Πρόεδρος: Ο Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Θ. Σφηκόπουλος. Μέλος ΔΕΠ προερχόμενο από τη Σχολή Θετικών Επιστημών 2. Λάζαρος Μεράκος, καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών. Μέλη ΔΕΠ προερχόμενα από τις λοιπές Σχολές και Ανεξάρτητα Τμήματα 3. Χαράλαμπος Χρυσανθάκης, καθηγητής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης. 4. Γεώργιος Μπαλτόπουλος, καθηγητής του Τμήματος Νοσηλευτικής. 5. Γεώργιος Βαβουρανάκης λέκτορας του Τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας. 6. Αριστοτέλης Τύμπας, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης. Υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας 7. Γεωργία Λιόλιου πολιτικός μηχανικός.

2 2 Σημειώνεται, τέλος, ότι βάσει της από απόφασης της Συγκλήτου μέλη του ως άνω Συμβουλίου είναι επίσης: ο Γραμματέας του Πανεπιστημίου, ένας εκπρόσωπος των Πανελληνίων Εργοληπτικών Οργανώσεων που υποδεικνύεται από αυτές, καθώς και ένας εκπρόσωπος του Ε.Τ.Ε.Π. και ένας εκπρόσωπος του Διοικητικού Προσωπικού που υποδεικνύονται από τους συνδικαλιστικούς τους φορείς. Θ έ μ α 3ο Διαχωρισμός του Εργαστηρίου Προσθετικής του Τμήματος Οδοντιατρικής. Η Σύγκλητος έλαβε γνώση και συμφώνησε με απόφαση της Γ.Σ. του Τμήματος σχετικά με την κατάργηση του Εργαστηρίου Προσθετικής και την ίδρυση δύο νέων Εργαστηρίων: α) Εργαστήριο Προσθετικής και β) Εργαστήριο Κινητής Προσθετικής και Γηροοδοντιατρικής. Θ έ μ α 4o Αναπροσαρμογή νοσηλίων για κλινικές πράξεις που παρέχονται από τη Μονάδα Οστεοενσωματούμενων Εμφυτευμάτων του Τμήματος Οδοντιατρικής. Αποφασίστηκε η αναπροσαρμογή των νοσηλίων για τις κλινικές πράξεις που παρέχονται προς τρίτους από την Μονάδα Οστεοενσωματούμενων Εμφυτευμάτων του Τμήματος ως εξής: 1. Τοποθέτηση εμφυτεύματος Ανύψωση εδάφους ιγμόρειου κλειστή Αφαίρεση εμφυτεύματος Αναπλαστική τεχνική Στεφάνη επί εμφυτεύματος 150 Θ έ μ α 5o Ίδρυση Εργαστηρίου Παιδιατρικών Νοσηλευτικών Εφαρμογών στο Τμήμα Νοσηλευτικής. Η Σύγκλητος έλαβε γνώση και συμφώνησε με την ίδρυση Εργαστηρίου Παιδιατρικών Νοσηλευτικών Εφαρμογών στο Τμήμα, καθώς και με τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του. Θ έ μ α 6α Απονομή του τίτλου της επίτιμης διδάκτορος του Τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας στην κ. Nadia Danova. Απονεμήθηκε. Θ έ μ α 6β Απονομή του τίτλου του επίτιμου διδάκτορα του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στον κ. F. Weiss. Απονεμήθηκε. Θ έ μ α 6γ Απονομή του τίτλου του επίτιμου διδάκτορα του Τμήματος Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας στον κ. Antony Zahareas. Απονεμήθηκε.

3 3 Θ έ μ α 7ο Πρόταση του Τμήματος Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας για συγκρότηση εκλεκτορικού σώματος για την πλήρωση μιας θέσης Δ.Ε.Π. στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία της Ισπανικής Γλώσσας». Αποφασίστηκε βάσει του άρθ. 10 Π.Δ. 157/ , μετά από κλήρωση τη συγκρότηση εκλεκτορικού σώματος για την πλήρωση μιας θέσης Δ.Ε.Π. του Τμήματος Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία της Ισπανικής Γλώσσας». Εκλεκτορικό σώμα Τακτικά Μέλη Στο Τμήμα υπηρετούν τα πέντε (5) πρώτα μέλη Δ.Ε.Π. τα οποία δικαιωματικά συμμετέχουν στο εκλεκτορικό σώμα. 1. Κάρλος-Αλμπέρτο Κρίδα-Αλβαρέθ καθηγητής στο Τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α., με γνωστικό αντικείμενο: «Ισπανική Λογοτεχνία και Πολιτισμός». 2. Ευθυμία Πανδή-Παυλάκη καθηγήτρια στο Τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α., με γνωστικό αντικείμενο: «Ισπανόφωνη και Συγκριτική Λογοτεχνία». 3. Αρτούρο Βάργκας-Εσκομπάρ αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α., με γνωστικό αντικείμενο: «Πολιτισμός της Λατινικής Αμερικής, Προκολομβιανοί-Ιθαγενείς Πολιτισμοί». 4. Δημήτριος Δρόσος επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α., με γνωστικό αντικείμενο «Ισπανοαμερικανικός Πολιτισμός». 5. Ανθή Παπαγεωργίου επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α., με γνωστικό αντικείμενο «Θεωρία και Ιστορία της Ισπανικής Μετάφρασης». 6. Ρενάτε Πόρτζ καθηγήτρια στο Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α., με γνωστικό αντικείμενο «Γερμανική Γλωσσολογία-Εφαρμογές». 7. Αργυρώ Πρόσκολλη αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α., με γνωστικό αντικείμενο «Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία στη Διδακτική της Γαλλικής Γλώσσας». 8. Αγγελική Ψάλτου-Τζόυσυ καθηγήτρια στο Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ., με γνωστικό αντικείμενο «Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία με ιδιαίτερη έμφαση στις στρατηγικές εκμάθησης δεύτερης/ξένης γλώσσας». 9. Φρειδερίκη Μπατσαλιά καθηγήτρια στο Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α. με γνωστικό αντικείμενο «Γερμανική Γλωσσολογία». 10. Ελένη Μπουτουλούση αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ., με γνωστικό αντικείμενο «Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία σε συνάρτηση με την ανάλυση της γερμανικής και ελληνικής γλώσσας».

4 4 11. Ελένη Σελλά-Μάζη καθηγήτρια στο Τμήμα Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Ε.Κ.Π.Α., με γνωστικό αντικείμενο «Γλωσσολογία με έμφαση στις σχέσεις ελληνικής και τουρκικής γλώσσας». Αναπληρωματικά Μέλη 1. Βασιλική Δενδρινού καθηγήτρια στο Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α., με γνωστικό αντικείμενο «Κοινωνιολογία της Γλώσσας και της Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης». 2. Γεώργιος Μικρός αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α., με γνωστικό αντικείμενο «Γλωσσολογία: Υπολογιστική και Ποσοτική Επεξεργασία Γλωσσών». 3. Ευδοκία Μπαλάση αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας του Ε.Κ.Π.Α., με γνωστικό αντικείμενο «Γερμανική Γλωσσολογία». 4. Αναστασία Παπακωνσταντίνου καθηγήτρια στο Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α., με γνωστικό αντικείμενο «Ψυχολογία της Μάθησης στην Ξένη Γλώσσα και Διαγλωσσική Επικοινωνία». 5. Χριστόφορος Χαραλαμπάκης καθηγητής στο Τμήμα Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α., με γνωστικό αντικείμενο «Γλωσσολογία». 6. Γεώργιος Ανδρουλάκης αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με γνωστικό αντικείμενο «Κοινωνιογλωσσολογία και οι εφαρμογές της στη διδακτική πράξη». Θ έ μ α 8ο Έγγραφο του Ι.Κ.Υ. σχετικά με την απόκτηση του ECTS label του DS Label. Η Συγκλητικός κ. Ελ. Μαντζουράνη και Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων αναφέρει ότι, όταν όλα τα Τμήματα υιοθετήσουν, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και την από απόφαση της Συγκλήτου, στο πρόγραμμα σπουδών τους (προπτυχιακό και μεταπτυχιακό) το σύστημα των πιστωτικών μονάδων (ECTS) συνεπώς και τη χορήγηση στους αποφοίτους παραρτήματος διπλώματος, τότε το Πανεπιστήμιο θα είναι σε θέση να αξιολογηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να του απονεμηθεί ο τίτλος του DSL (Diploma Supplement Label). Αναφέρει επίσης ότι έως σήμερα μόνο τα Τμήματα 1) Οικονομικών Επιστημών 2) Φιλολογίας και 3) Φυσικής δεν έχουν εντάξει το σύστημα των πιστωτικών μονάδων και του παραρτήματος διπλώματος στα προγράμματα σπουδών τους, με συνέπεια να μην μπορεί το Πανεπιστήμιο να επιδιώξει την ανωτέρω διαδικασία αξιολόγησης. Η κ. Μαντζουράνη ενημερώνει επίσης ότι έχει ήδη προχωρήσει η πρακτική διαδικασία δημιουργίας της ηλεκτρονικής μορφής του παραρτήματος διπλώματος, ώστε να είναι ενιαίο για όλα τα Τμήματα, και αναμένεται το συντομότερο δυνατό η ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής. Αποφασίστηκε η συμμετοχή του Πανεπιστημίου στη διαβούλευση με το Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ασυμβατότητα μεταξύ των σχετικών ρυθμίσεων του ν. 3374/2005 και της Υ.Α. 1466/2007. Στη διαβούλευση θα συμμετάσχει εκ μέρους του Πανεπιστημίου η διοικητική υπάλληλος κ. Φωτ.

5 5 Φρύδα που έχει οριστεί συντονίστρια του Πανεπιστημίου ECTS και για το παράρτημα διπλώματος. και σύμβουλος για το Θ έ μ α 9o Τροποποίηση της Συλλογικής Απόφασης Μελετών (ΣΑΜ) και της Συλλογικής Απόφασης Έργων (ΣΑΜ) 046 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων οικονομικού έτους Αποφασίστηκε η έγκριση της τροποποίησης των πιστώσεων της Συλλογικής Απόφασης Μελετών (ΣΑΜ 046) και της Συλλογικής Απόφασης Έργων (ΣΑΕ 046) του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων οικονομικού έτους 2012 ως κάτωθι: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΜ 046 ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΡΓΟΥ MIS ΧΩΡ/ ΤΑΞΙΚΟ 2005ΣΜ ΣΜ ΣΜ ΕΡΓΟΥ Ρυθμιστικές & χωροταξικές μελέτες Παν/μιακών Ιατρικών Μον. Μελέτη αποπεράτ/σης χώρου αμφιθέατρου στη ΣΘΕ Συμφωνία για εκπόνηση μελετών παν. Κτηρίων ΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΥ/ ΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΤΗΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ 31/12/2011 ΜΕΤΑ ΤΗΝ 31/12/2011 ΠΙΣΤΩΣΕΙ Σ 2012 ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ο 2ο 3ο 4ο ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙ ΕΛΑΤΟΝ , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,00 ΣΥΝΟΛΟ , ,00 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΕ 046 ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΟΥ/ MIS ΧΩΡ ΕΡΓΟΥ /ΞΙΚΟ ΣΙΑ 2005ΣΕ0 Βιβλιοθ Σ.Θ.Ε ΣΕ0 Εξοπλισμός Παν/μίου ΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΥ/ΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΧΡΙ 31/12/2011 ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 31/12/2011 ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ 2012 ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ο 2ο 3ο 4ο ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙ ΕΛΑΤΟΝ , , , , , , , , , , , , ΣΕ0 Νέο 3ορο , , , , , , ,00 φοκτήριο Οδ/κής

6 6 Θ έ μ α 10o Ερμηνεία ή τροποποίηση των διαθηκών των κληρονομιών Ι. Σφογγόπουλου, και Δ. Σχολάριου (αγαθοεργίες και υποτροφίες). -Επένδυση χρηματικών διαθεσίμων των κληροδοτημάτων. Αποφασίστηκαν τα εξής: 1. Η τροποποίηση του σκοπού της διαθήκης Ι. Σφογγόπουλου για την επωφελέστερη αξιοποίηση των διαθεσίμων της κληρονομίας, ούτως ώστε να επιτρέπεται η τοποθέτηση των χρηματικών της διαθεσίμων σε λογαριασμό τηρούμενο σε αναγνωρισμένο Τραπεζικό ίδρυμα της ημεδαπής, το οποίο εκάστοτε θα επιλέγεται από το Πανεπιστήμιο με βάση την πλέον συμφέρουσα προσφορά. 2. Η τροποποίηση του σκοπού της διαθήκης Δωροθέου Σχολαρίου (αγαθοεργίες) και Δωροθέου Σχολαρίου (υποτροφίες), για την επωφελέστερη αξιοποίηση τόσο των διαθεσίμων της κληρονομίας που προορίζονται για την εκτέλεση αγαθοεργιών, όσο και των διαθεσίμων που προορίζονται για την παροχή υποτροφιών, ούτως ώστε να επιτρέπεται η τοποθέτηση των χρηματικών της διαθεσίμων σε λογαριασμό τηρούμενο σε αναγνωρισμένο Τραπεζικό Ίδρυμα της ημεδαπής, το οποίο εκάστοτε θα επιλέγεται από το Πανεπιστήμιο με βάση την πλέον συμφέρουσα προσφορά. Θ έ μ α 11ο Τροποποίηση του σκοπού του κληροδοτήματος Αικατ. Εξάρχου. Αποφασίστηκε η τροποποίηση του σκοπού του κληροδοτήματος Αικατερίνης Εξάρχου, με μέριμνα του Γραφείου Νομικού Συμβούλου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα εκμίσθωσης των δύο διαμερισμάτων και από τα έσοδα των μισθωμάτων του κάθε διαμερίσματος να χορηγούνται υποτροφίες, με επιλογή κατόπιν προσκλήσεως σε δύο από τους καλύτερους φοιτητές ή φοιτήτριες απόρους και οικονομικώς εν γένει ασθενείς, αποκλειστικά της κατεύθυνσης Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης του Τομέα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, χωρίς να αναμένεται η λήξη της εκκρεμοδικίας και η έκδοση τελεσίδικής δικαστικής απόφασης, αναφορικά με αγωγή με την οποία προσβάλλεται, μεταξύ άλλων, το κληρονομικό δικαίωμα του Πανεπιστημίου στο διαμέρισμα επί της οδού Αγ. Νικολάου 33 Ζωγράφου Θ έ μ α 12ο Έγκριση αποτελεσμάτων διαγωνισμών για τη χορήγηση μεταπτυχιακών υποτροφιών, κατά το πανεπιστημιακό έτος , σε βάρος των εσόδων διαφόρων κληροδοτημάτων του Πανεπιστημίου Εγκρίθηκαν τα πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής και τα αποτελέσματα των διαγωνισμών που διενεργήθηκαν στις 27/ και 3, 4, 5 και , όπως αυτά εμφανίζονται στους υπoβληθέντες πίνακες της επιτροπής και αποφασίστηκε η χορήγηση μεταπτυχιακών υποτροφιών σε βάρος των εσόδων των πιο κάτω κληροδοτημάτων στους επιτυχόντες, όπως εμφανίζονται στους σχετικούς πίνακες, ως εξής:

7 7 Κληρονομία Ι. Αλεβιζάτου-Κόντου 1. Καλλιόπη-Ελένη Τσάφου του Ελευθερίου πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας (Πρόγραμμα). 2. Μαρία Μαυροθανάση του Νικολάου πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας. Κληρονομία Ι. Κοντολέοντος (πτυχιούχοι Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ) 1. Σωτήριος Μαρινάκης του Διονυσίου. 2. Μαρία Παπανικολάου του Ιωάννη. 3. Άννα-Μαρία Χαρατσή του Ελευθερίου. Κληρονομία Βασ. Μωραΐτη 1. Βενετσιάνα Γέρου του Αθανασίου πτυχιούχος του Τμήματος Θεολογίας. Κληρονομία Λ. Οικονομίδου (πτυχιούχοι Τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ) 1. Γεωργία Ρούσσου του Αντωνίου. 2. Κωνσταντίνα Μπουραζέρη του Αθανασίου. 3. Μαρίνα Καλαρά του Δημητρίου. 4. Πολυξένη Μπίτσικα του Γεωργίου. 5. Μαρία Κωστακοπούλου του Γεωργίου. Κληρονομία Α. Παπαδάκη (πτυχιούχοι των κάτωθι Τμημάτων ΕΚΠΑ) 1. Ευγενία Κονταξή του Χρυσοστόμου, Φιλολογίας. 2. Ροζαλία Κουβελιώτη του Αντωνίου, Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού. 3. Εμμανουήλ Σαρλάμης του Ιωάννη, Ιστορίας Αρχαιολογίας. 4. Άρτεμις Κωνσταντιδέλλη του Δημητρίου, Φιλολογίας. 5. Αντώνιος Αγαπητός του Βασιλείου, Φυσικής. 6. Εμμανουέλα Καραμέτα του Φωτίου, Βιολογίας. 7. Μαρία Μαντή του Φωτίου, Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας. 8. Γεώργιος Σπέντζος του Χρήστου, Ιστορίας Αρχαιολογίας. 9. Κωνσταντίνος Τσουκαλάς του Λεωνίδα, Φυσικής. 10. Μαρία Χαριζάνη του Μάρκου, Φαρμακευτικής 11. Στέφανος Καραμπέκος του Γεωργίου, Ιστορίας Αρχαιολογίας. 12. Κωνσταντίνος Καραταπάνης του Στυλιανού, Μαθηματικών. 13. Αφροδίτη Κοντογιάννη του Ανέστη, Φ. Π.Ψ. (Πρόγραμμα) 14. Αικατερίνη Μυλωνά του Εμμανουήλ, Φιλολογίας. 15. Γεωργία Φακίνου του Γιαννούλη, Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος. 16. Βασίλειος Λιοτσάκης του Αντωνίου, Φιλολογίας. 17. Αγγελική-Μαρία Μαλανδρένια του Ιωάννη, Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης. 18. Ελένη Ντάνου του Αναστασίου, Φιλολογίας. 19. Αικατερίνη Παπαδάκη του Κωνσταντίνου, Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης. 20. Χριστόδουλος Ασπρομάλλης του Παναγιώτη, Μουσικών Σπουδών. 21. Φώτιος Βαζουράκης του Γεωργίου, Νοσηλευτικής. 22. Μαγδαλένα Καββαδία του Κωνσταντίνου, Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης. 23. Σωτήριος Κόκκορης του Χαραλάμπους, Ιστορίας Αρχαιολογίας. 24. Αικατερίνη Μπαλανίκα του Χρήστου, Βιολογίας. 25. Αφροδίτη Λέρη του Παναγιώτη, Νοσηλευτικής. 26. Ευγενία-Ισμήνη Μπαβαβέα του Δημητρίου, Φαρμακευτικής. 27. Ελένη-Πολυξένη Μπαλτατζή του Φωκίωνος, Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε..

8 8 28. Ευαγγελία Πάνου του Κωνσταντίνου, Φυσικής. 29. Αθηνά Σιαπέρα του Κωνσταντίνου, Φιλολογίας. 30. Παναγιώτης Σταματόπουλος του Γεωργίου, Φιλολογίας. 31. Εμμανουήλ Χανιωτάκης του Ιωάννη, Φυσικής. 32. Ανδρέας Κωνσταντάτος του Στυλιανού, Χημείας. 33. Στέλια Ντίκα του Ευθυμίου, Χημείας. 34. Χρυσάφω Παπανικολάου του Φωτίου, Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. 35. Χρυσάνθη Συρεσιώτη του Γεωργίου, Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού. 36. Ελένη-Φανή Γκότση του Σωτηρίου, Βιολογίας. 37.Ευγενία Κορβέση του Αθανασίου, Εκπαίδευσης & Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία. 38. Χρυσάνθη Μπλιθικιώτη του Παντελή, Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας. 39. Λυδία Τσακανίκα του Πέτρου, Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης. 40. Θεοφάνης Τσιαμπόκαλος του Λουκά, Φιλολογίας. Οι διαγωνισμοί για την ανάδειξη υποτρόφων από τα έσοδα των κληροδοτημάτων: Ε. Θεοδωρίδου (δωρεά), Ορ. Σινανίδη και Περ. Φρειδερίκου απέβησαν άγονοι, λόγω έλλειψης υποψηφίων. Ως προς τη χορήγηση υποτροφιών από τα έσοδα της κληρονομίας Κ. Κριεζή, όπως αναγράφεται στο από πρακτικό της αρμόδιας επιτροπής, εκ των υποψηφίων υποτρόφων διαγωνίστηκε μία (Κωνσταντίνα-Ρωξάνη Χατζηπαναγιώτου του Αδαμαντίου) επιτυχώς στην ξένη γλώσσα και ανεπιτυχώς στα μαθήματα του κλάδου στα οποία συγκέντρωσε Μ.Ο. βαθμολογίας 13,67 και συνεπώς δεν χορηγείται υποτροφία. Θ έ μ α 13o Χορήγηση προπτυχιακών υποτροφιών με επιλογή, κατά το πανεπιστημιακό έτος από τα έσοδα της κληρονομίας Π. Ατσάρου. Αποφασίστηκε η χορήγηση δύο (2) προπτυχιακών υποτροφιών για το πανεπιστημιακό έτος από τα έσοδα της κληρονομίας Πην. Ατσάρου, στους κάτωθι φοιτητές της Θεολογικής Σχολής: 1) Σπυρίδωνα Γκάργκουλα του Κωνσταντίνου. 2) Μαρία Φράγκου της Σμαράγδας. Θ έ μ α 14ο Έγκριση χορήγησης υποτροφιών με διαγωνισμό, σε μαθητές Μ. Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος , από τα έσοδα της κληρονομίας Ι. Σφογγόπουλου. Αποφασίστηκε η χορήγηση πέντε υποτροφιών, με διαγωνισμό, σε μαθητές της Μέσης Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος από τα έσοδα της κληρονομίας Ι. Σφογγόπουλου, καταγόμενους από την Πορταριά του Ν. Μαγνησίας σύμφωνα με τη βούληση του διαθέτη.

9 9 Θ έ μ α 15o Αντικατάσταση εξεταστών για τη διενέργεια των διαγωνισμών ανάδειξης κατά το πανεπιστημιακό έτος , προπτυχιακών υποτρόφων από διάφορα κληροδοτήματα του Πανεπιστημίου. Η Σύγκλητος αφού έλαβε υπόψη: α) Την από απόφασή της με την οποία, μεταξύ άλλων, είχαν ορισθεί τα μαθήματα και οι εξεταστές για την ανάδειξη προπτυχιακών υποτρόφων, κατά το πανεπιστημιακό έτος , από τα έσοδα διαφόρων κληροδοτημάτων του Πανεπιστημίου. β) το υπ αριθμ / έγγραφο της Διεύθυνσης Κληροδοτημάτων, με το οποίο γνωστοποιείται ότι οι κ. Αντ. Μποτίνης, Αικ. Μπακάκου-Ορφανού, Π. Πολυχρονάκου-Σγουρίτσα και Ν. Μπιργάλιας έχουν ζητήσει εγγράφως την αντικατάστασή τους ως εξεταστές του μαθήματος: «Αρχαία Ελληνικά Κατεύθυνσης», οι δύο πρώτοι εξ αυτών και «Ιστορία Κατεύθυνσης» οι δύο τελευταίοι, αποφάσισε την τροποποίηση της υπό στοιχ. α απόφασης της Συγκλήτου στο σημείο που αυτή αναφέρεται στον ορισμό ως εξεταστών των κ. Αντ. Μποτίνη, Αικ. Μπακάκου-Ορφανού, Π. Πολυχρονάκου-Σγουρίτσα και Ν. Μπιργάλια και ορίζει πλέον ως εξεταστές για την εξέταση των πρωτοετών φοιτητών της θεωρητικής κατεύθυνσης ανά μάθημα τους εξής: Μάθημα Εξεταστές τακτικός αναπληρωματικός 1. Αρχαία Ελληνικά κατεύθυνσης Στυλ. Χατζηκώστα Δημ. Καραδήμας 2. Ιστορία Κατεύθυνσης Ευάνθ. Χατζηβασιλείου Σπυρ. Πλουμίδης Θ έ μ α 16o Αίτημα του κ. Ν. Μπαλαμόσεβ για μετάθεση του χρόνου έναρξης της μεταπτυχιακής του υποτροφίας από τα έσοδα του κληροδοτήματος Σ. Σαριπόλου. Εγκρίθηκε Θ έ μ α 17ο Αιτήματα των κ. Βασ. Τζανετάκου, Ελ. Κυριακού και Αικ. Πέππα μεταπτυχιακών υποτρόφων από τα έσοδα της κληρονομίας Αντ. Παπαδάκη για παράταση των υποτροφιών τους. Εγκρίθηκαν Θ έ μ α 18o Εισήγηση του Ειδικού Επταμελούς Οργάνου, σχετικά με ερευνητικά προγράμματα επισφαλούς έκβασης. Η Σύγκλητος αποφάσισε ομόφωνα τα εξής: 1. Την αναβολή, για προσεχή συνεδρία, της συζήτησης και λήψης απόφασης για τις επισφάλειες ποσού ,68 που διαπιστώθηκαν σε ερευνητικά προγράμματα

10 10 χρηματοδοτούμενα από τη Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της DG Sanco. 2. Την κάλυψη της επισφάλειας, από τα κονδύλια του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας, ποσού ,33 του ερευνητικού προγράμματος «Ανάπτυξη λειτουργικότητας φυσικού διαλόγου με ομιλία στην ελληνική γλώσσα-autoroute 2» χρηματοδοτηθέντος από την Γ.Γ.Ε.Τ. μέσω της Εταιρείας ORBITPLAN, με προϋπολογισμό για το Πανεπιστήμιο Αθηνών ,00, επειδή δεν υπάρχουν ευθύνες του επιστημονικού υπευθύνου αλλά της Εταιρείας ORBITPLAN η οποία έχει πτωχεύσει. 3. Την κάλυψη της επισφάλειας, από τα κονδύλια του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας των εξής δύο (2) ερευνητικών προγραμμάτων χρηματοδοτηθέντων από τη Γ.Γ.Ε.Τ. i) LAERTIS: διεπιστημονικό εργαστήριο βαθιάς θάλασσας με το ποσό των ,64 επειδή τα αναλώσιμα χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή εξοπλισμού για μετρική διάταξη, η οποία ποντίστηκε, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να επιδειχθεί στους ελεγκτές. ii) Του προγράμματος που αφορούσε στην υποστήριξη πειραματικών και θεωρητικών ερευνητικών ομάδων ΦΥΕ για μετάβαση και παραμονή στο CERN, με το ποσό των 9.656,66, λόγω διακοπής της χρηματοδότησης από τη ΓΓΕΤ η οποία έγινε τμηματικά το Επίσης αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η κάλυψη της επισφάλειας συνολικού ποσού ,20, συμπεριλαμβανομένων τόκων, από τα κονδύλια του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας, των ερευνητικών προγραμμάτων ΠΕΝΕΔ 2001 για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής και λήψη διδακτορικού διπλώματος, επτά επιστημονικών υπευθύνων, δεδομένου ότι το Πανεπιστήμιο έχει ήδη διεκδικήσει το καταλογισθέν στον Ε.Λ.Κ.Ε. ποσό από την ΓΓΕΤ, επειδή η σχετική πρόσκληση ήταν μη ορθή από ακαδημαϊκής άποψης. Συνεπώς θα ήταν αναντίστοιχες οι ενέργειες καταλογισμού και διεκδίκησης ταυτόχρονα του ποσού από τη Γεν. Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας. Θ έ μ α 19o Έγκριση δαπάνης ποσού 969,21 για μετακινήσεις μέλους Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Αιγαίου που συμμετείχε σε εκλεκτορικό σώμα του Τμήματος Μαθηματικών. Αποφασίστηκε η έγκριση συνολικής δαπάνης ποσού 969,21 σε βάρος των κονδυλίων του Ε.Λ.Κ.Ε. για την κάλυψη των δαπανών μετακίνησης του κ. Ευγένιου Αυγερινού καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, από Ρόδο-Αθήνα-Ρόδο: α) στις 24 Νοεμβρίου 2009, 18 Δεκεμβρίου 2009 και 19 Ιανουαρίου 2010 προκειμένου να συμμετάσχει ως μέλος του εκλεκτορικού σώματος και μέλος της εισηγητικής επιτροπής για την πλήρωση μιας θέσης ΔΕΠ στη βαθμίδα του καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Διδακτική της Μαθηματικής Ανάλυσης-Θεωρία Μέτρου» στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και β) στις 11 Ιουνίου 2010 προκειμένου να συμμετάσχει ως μέλος της Επταμελούς Εξεταστικής Επιτροπής υποψήφιου διδάκτορα του ιδίου Τμήματος.

11 11 Θ έ μ α 20o Αναπτυξιακά Έργα για τη βελτίωση των διοικητικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αθηνών Εγκρίθηκαν αναμορφωμένες προτάσεις των κάτωθι υπηρεσιακών μονάδων: Γραμματεία Πρυτανικού Συμβουλίου Ψηφιακή καταγραφή και αποθήκευση των πρακτικών των συνεδριάσεων του Πρυτανικού Συμβουλίου Διάρκεια: 12 μήνες, κόστος: Γραμματεία Οικονομικού και Τεχνικού Συμβουλίου Ψηφιοποίηση πρακτικών του Οικονομικού και Τεχνικού Συμβουλίου από έως και από έως Διάρκεια: 12 μήνες, κόστος: Ως προς την πρόταση του Τμήματος Πρωτοκόλλου αποφασίστηκε να υποβληθεί στον αρμόδιο Αντιπρύτανη κ. Θ. Σφηκόπουλο μέσω του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης στην οποία υπάγεται το εν λόγω Τμήμα. ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ Θ έ μ α 1o Τροποποίηση του νόμου 4009/2011- Θέσεις ΕΚΠΑ.- Λειτουργία Τμημάτων (βάσει του ν. 4076/12). Η Σύγκλητος εξέφρασε τις σοβαρές αντιρρήσεις της για τον πρόσφατο Νόμο 4076/12. Οι τροποποιήσεις που επιφέρει ο νέος Νόμος δεν αίρουν επί της ουσίας τις αγκυλώσεις και τη δυσλειτουργία του Νόμου 4009/11, ούτε θεραπεύουν τα ζητήματα της συνταγματικότητάς του. Ο νέος Νόμος δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός σύγχρονου δημόσιου Πανεπιστημίου το οποίο παρέχει εκπαίδευση και παράγει έρευνα υψηλής ποιότητας. Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρύτανης να μεταφέρει τις θέσεις της στην προσεχή Έκτακτη Σύνοδο των Πρυτάνεων, στις 5 Σεπτεμβρίου Θ έ μ α 2ο Επικοινωνιακή πολιτική του Πανεπιστημίου Αποφασίστηκε η σύσταση Επιτροπής επικοινωνιακής πολιτικής από μέλη της Συγκλήτου, η οποία σε συνεργασία με τις Πρυτανικές Αρχές θα καθορίσει τη στρατηγική και την υλοποίηση της επικοινωνίας και δημοσιότητας του Πανεπιστημίου στα μέσα επικοινωνίας και την κοινή γνώμη. Η εν λόγω Επιτροπή συγκροτήθηκε από τους κ. Γ. Πλειό Πρόεδρο του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ, Εμμ. Φραγκούλη Πρόεδρο του Τμήματος Βιολογίας και Ελ. Καραμαλέγκου Πρόεδρο του Τμήματος Φιλολογίας.

12 12 Θ έ μ α 3ο Ανακύκλωση υλικών. Τα Τμήματα και οι Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου θα υποδείξουν χώρους τοποθέτησης κάδων ανακύκλωσης, που θα διατεθούν δωρεάν από εταιρεία ανακύκλωσης, για τη συλλογή χαρτιού και toner, καθώς και χώρους εντός κτηρίου που θα αποθηκεύονται προσωρινά ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, απ όπου θα παραλαμβάνονται για ανακύκλωση. Εξουσιοδοτήθηκε ο Αντιπρύτανης κ. Θ. Σφηκόπουλος για την υλοποίηση της απόφασης. Θ έ μ α 4ο Εξουσιοδότηση στο Πρυτανικό Συμβούλιο για ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο. Εξουσιοδοτήθηκε το Πρυτανικό Συμβούλιο να απευθυνθεί στα συναρμόδια Υπουργεία για τα ζητήματα του ΛΑΪΚΟΥ Νοσοκομείου. Θ έ μ α 5ο Απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών για δημοπράτηση έργου «Μελέτηκατασκευή χρηματοδότηση και παραχώρηση της εκμετάλλευσης υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων στο χώρο της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών». Η Σύγκλητος αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει το Πρυτανικό Συμβούλιο προκειμένου, οι αρμόδιες Υπηρεσίες και το Γραφείου Νομικού Συμβούλου, να προβούν σε όλες τις απαραίτητες και νόμιμες ενέργειες για την προάσπιση και διασφάλιση των συμφερόντων του Πανεπιστημίου και εν προκειμένω του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Θ έ μ α 1ο Τροποποίηση εσωτερικού κανονισμού διδακτορικών διατριβών της Ιατρικής Σχολής. Εγκρίθηκε. Θ έ μ α 2o Παράταση λειτουργίας του διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Μουσική Κουλτούρα και Επικοινωνία. Ανθρωπολογικές και Επικοινωνιακές Προσεγγίσεις της Μουσικής». Εγκρίθηκε. Θ έ μ α 3ο Πρακτικό της Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία σχετικά με τη θητεία μέλους της Διοικούσας Επιτροπής του διακρατικού Π.Μ.Σ. «Εκπαίδευση και Ανθρώπινα Δικαιώματα». Η Σύγκλητος έλαβε γνώση του σχετικού πρακτικού του ως άνω Τμήματος.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 6 η ακαδημαϊκού έτους της 19ης Ιανουαρίου 2012

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 6 η ακαδημαϊκού έτους της 19ης Ιανουαρίου 2012 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 19-1-2012 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (Κεντρικό Κτήριο). - Σε περίπτωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 10/6/19. Αγαπητοί φοιτητές, αγαπητές φοιτήτριες,

Αθήνα, 10/6/19. Αγαπητοί φοιτητές, αγαπητές φοιτήτριες, ΤΜΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Πανεπιστημίου 30, 106 79 Αθήνα Αθήνα, 10/6/19 Αγαπητοί φοιτητές, αγαπητές φοιτήτριες, σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των φοιτητών για κινητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Εκκρεμότητα αναφορικά προς το θέμα κυριότητας του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό»

Εκκρεμότητα αναφορικά προς το θέμα κυριότητας του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» Αποφάσεις της 17ης συνεδρίας (ακαδημαϊκό έτος 2013-2014) της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 16-1-2014 Θ έ μ α 1 o Εκκρεμότητα αναφορικά προς το θέμα κυριότητας του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» Eεξουσιοδοτήθηκε ο Αντιπρύτανης

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 14 η ακαδημαϊκού έτους της 25ης Ιουλίου 2013

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 14 η ακαδημαϊκού έτους της 25ης Ιουλίου 2013 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 25-7-2013 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Θ Ε Μ Α Τ Α

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική δραστηριότητα και επιδόσεις όπως καταγράφεται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ. Η θέση της Σχολής Θετικών Επιστημών

Ερευνητική δραστηριότητα και επιδόσεις όπως καταγράφεται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ. Η θέση της Σχολής Θετικών Επιστημών Ερευνητική δραστηριότητα και επιδόσεις όπως καταγράφεται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ Η θέση της Σχολής Θετικών Επιστημών Ειδικός Λογαριασμός Ιδρύθηκε το 1981 Είναι η υπηρεσία του πανεπιστημίου που είναι υπεύθυνη για:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΜΟ.ΔΙ.Π) ΕΚΠΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΠΑ

ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΜΟ.ΔΙ.Π) ΕΚΠΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΠΑ Κατάλογος τμημάτων του ΕΚΠΑ τα οποία καταγράφουν έλλειψη διοικητικού και λοιπού προσωπικού στις εκθέσεις αξιολόγησης που έχουν υποβάλει- (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) Αναφορά Α/Α Τμήμα Ελλείψεων Προσωπικού (Ν/Ο)

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 9 η ακαδημαϊκού έτους της 22ας Μαρτίου 2012

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 9 η ακαδημαϊκού έτους της 22ας Μαρτίου 2012 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 22-3-2012 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (Κεντρικό Κτήριο). - Σε περίπτωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης. (πρόταση της Γ.Σ. του Τμήματος) 6. Αρωγή στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς.

Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης. (πρόταση της Γ.Σ. του Τμήματος) 6. Αρωγή στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 20-2-2014 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ. Αρ. Πρωτ.: 4823/18/ΓΠ Βόλος,

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ. Αρ. Πρωτ.: 4823/18/ΓΠ Βόλος, Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ Αρ. Πρωτ.: 4823/18/ΓΠ Βόλος, 26-3-2018 ΘΕΜΑ: Συγκρότηση της Συγκλήτου Ειδικής Σύνθεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Έχοντας υπ όψιν: ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

1. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ . ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Έτος Ίδρυσης: 7 ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Η ΚΑΤΑ ΦΥΛΟ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΕΠ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ).... ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΚΑΤΑ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΔΑ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)....

Διαβάστε περισσότερα

Ακαδημαϊκού Έτους

Ακαδημαϊκού Έτους ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» Τίτλος: «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού» ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 15 η ακαδημαϊκού έτους της 27ης Αυγούστου 2013

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 15 η ακαδημαϊκού έτους της 27ης Αυγούστου 2013 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 27-8-2013 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Θ Ε Μ Α Τ Α

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2904

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2904 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2904 Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015, στις 4.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

EΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

EΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 EΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ «ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΚΠΑ» Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 Αμφιθέατρο Αριστοτέλης, Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 14843 19 Απριλίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1353 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Επανίδρυση Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Βιοχημείας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΡΙΤΗ (3 η ) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Η Τρίτη (3 η ) συνεδρίαση του οργάνου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2017 στις 12:30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Πρυτανείας στην

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία )

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία ) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία 20 9 2010) Αίθουσα εκλογών του Γ.Π.Α. Ώρα: 12:00 μ.μ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νικόλαος Μπεόπουλος ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις της 23ης συνεδρίας (ακαδημαϊκό έτος 2013-2014) της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 20-3-2014

Αποφάσεις της 23ης συνεδρίας (ακαδημαϊκό έτος 2013-2014) της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 20-3-2014 Αποφάσεις της 23ης συνεδρίας (ακαδημαϊκό έτος 2013-2014) της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 20-3-2014 Θ έ μ α 1o Τροποποίηση εσωτερικού κανονισμού: α) της Α Παιδιατρικής Κλινικής, β) της Β Κλινικής Αναισθησιολογίας

Διαβάστε περισσότερα

οφάσεις της 14ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της (ακαδημαϊκό έτος ) II) III)

οφάσεις της 14ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της (ακαδημαϊκό έτος ) II) III) Αποφάσεις της 14ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 25-7-2013 (ακαδημαϊκό έτος 2012-2013) Θ έ μ α 1 o Ορισμός μελών Διοίκησης των Πανεπιστημιακών Μονάδων α) Ευγενίδειο Θεραπευτήριο β) Νοσοκομείο

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 10 η ακαδημαϊκού έτους της 26 ης Απριλίου 2012

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 10 η ακαδημαϊκού έτους της 26 ης Απριλίου 2012 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 26-4-2012 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (Κεντρικό Κτήριο). - Σε περίπτωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεταστημιακής Συγκλήτου, για τη (τυνεδρίαση που θα γίνει τη. αναπληρωματικό μέλος. ΘΕΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεταστημιακής Συγκλήτου, για τη (τυνεδρίαση που θα γίνει τη. αναπληρωματικό μέλος. ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεταστημιακής Συγκλήτου, για τη (τυνεδρίαση που θα γίνει τη Δευτέρα 31-8-2015 ώρα 9 π. μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίτντωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: 0085/ Πειραιάς, 18 Ιανουαρίου 2018

Αρ. Πρωτ.: 0085/ Πειραιάς, 18 Ιανουαρίου 2018 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΤΕΡΜΑ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ, Τ.Κ 18539 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. + 30 210-4581644,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. όροφος Κεντρικού Κτηρίου). αναπληρωματικό μέλος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. όροφος Κεντρικού Κτηρίου). αναπληρωματικό μέλος. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 4-6-2015 ώρα 9 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (1^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίτττωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙAΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙAΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙAΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 1/21.11.2017 Της 54ης Τακτικής Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις 21-11-2017

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ΑΠΟΤΕΛΕΣMΑ 4.1.1-4.1.2 4.1.1 Δείκτες αξιολόγησης ακαδημαϊκών Μονάδων. 4.1.2 Ετήσια αναφορά για την ενημέρωση του αρχείου δεικτών

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ΑΠΟΤΕΛΕΣMΑ 4.1.2 Ετήσια αναφορά για την ενημέρωση του αρχείου δεικτών ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ Β Εξάμηνο 2011: Ιούλιος- Δεκέμβριος 2011 ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Νέες αντιστοιχίες τμημάτων

Νέες αντιστοιχίες τμημάτων Νέες αντιστοιχίες τμημάτων Η γνώση του λαβυρίνθου των αντιστοιχιών είναι απαραίτητη για τους υποψηφίους, οι οποίοι στοχεύουν σε μετακινήσεις από μια πόλη σε άλλη αλλά και από ένα τμήμα σε άλλο μέσω μετεγγραφής.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ. Αρ. Πρωτ.: 11023/17/ΓΠ Βόλος,

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ. Αρ. Πρωτ.: 11023/17/ΓΠ Βόλος, Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ Αρ. Πρωτ.: 11023/17/ΓΠ Βόλος, 18-7-2017 ΘΕΜΑ: Τροποποίηση της σύνθεσης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Έχοντας υπ όψιν: ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 1. Τις

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 Αίθουσα Ι. Δρακόπουλος

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 Αίθουσα Ι. Δρακόπουλος EΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ» Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 Αίθουσα Ι. Δρακόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Aριθμ. Πρωτ.: 14816 Bόλος, 18-12-2012 ΠPOΣKΛHΣH

Aριθμ. Πρωτ.: 14816 Bόλος, 18-12-2012 ΠPOΣKΛHΣH Π A N E Π I Σ T H M I O Θ E Σ Σ A Λ I A Σ Σ Y Γ K Λ H T O Σ APΓONAYTΩN-ΦIΛEΛΛHNΩN BOΛOΣ - T.K. 38221 THΛ. 24210-74586 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αρ. Πρωτ.: 3467/ Πειραιάς, 13 Δεκεμβρίου ΠΡΟΣ: Όπως πίνακας αποδεκτών.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αρ. Πρωτ.: 3467/ Πειραιάς, 13 Δεκεμβρίου ΠΡΟΣ: Όπως πίνακας αποδεκτών. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΤΕΡΜΑ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ, Τ.Κ 18539 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. + 30 210-4581644,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Κωδικός Τµήµατος 384 129 227 233 279 133 137 285 273 275 147 403 402 134 219 168 103 297 112 139 Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ. Αθήνα, 01/11/2018. Αρ.Πρωτ. : 29830/2018

ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ. Αθήνα, 01/11/2018. Αρ.Πρωτ. : 29830/2018 ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Δ/νση : Χρήστου Λαδά 6 Πληροφορίες : Καλλιόπη Νικολή Τηλέφωνο : 210 7275078 Email : rc@elke.uoa.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2912

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2912 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2912 Την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015, στις 11.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2902

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2902 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2902 Την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015, στις 4.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 10 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΜΕΡΟΣ Α

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 10 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΜΕΡΟΣ Α ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 10 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΜΕΡΟΣ Α Αρ. Απόφασης ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής για πλήρωση μιας θέσης καθηγήτριας πρώτης βαθμίδας και πρόσκληση για συνεδρίαση.

Θέμα: Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής για πλήρωση μιας θέσης καθηγήτριας πρώτης βαθμίδας και πρόσκληση για συνεδρίαση. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πληροφορίες: Β. Αγκαθίδου Τηλ.: 2310 99 5062, 1290 Fax: 2310 99 5061 e-mail: info@educ.auth.gr www.educ.auth.gr Κτίριο:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / 21-1-2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 21-1-2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η συνέλευση του τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. Στοιχεία της θέσης της Πολυτεχνικής Σχολής στο Α.Π.Θ.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. Στοιχεία της θέσης της Πολυτεχνικής Σχολής στο Α.Π.Θ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Στοιχεία της θέσης της Πολυτεχνικής Σχολής στο Α.Π.Θ. 92 Πέτρου Πατιά Πηγή: ΥΠ.Ε.Π.Θ. εισακτέων φοιτητών στο Α.Π.Θ. (ανά σχολή) 2003-2004 2004-2005 Θεολογική Σχολή 680 766 Φιλοσοφική Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν ανακοινωθεί οι ακόλουθες προκηρύξεις για την πλήρωση θέσεων Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) ως εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν ανακοινωθεί οι ακόλουθες προκηρύξεις για την πλήρωση θέσεων Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) ως εξής: EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Διεύθυνση : Εποπτείας Ερευνητικών Φορέων Τμήμα : Α Διοικητικής & Οικονομικής Εποπτείας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗΣ Μυτιλήνη 22/12/2015 Αριθμ. Απόφασης: 640 Α Π Ο Φ Α Σ Η Θέμα : Έγκριση ίδρυσης λειτουργίας νέου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2941

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2941 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2941 Τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, στις 9.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:335 Εκτακτη: 335/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:335 Εκτακτη: 335/ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:335 Εκτακτη: 335/23.06.2005 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M. Σταυρακάκης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΡΑΞΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΡΑΞΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Διεύθυνση Υποστήριξης Πανεπιστημιακών Οργάνων Τμήμα Πανεπιστημιακών Αρχών Καραολή & Δημητρίου 80 Πειραιάς Τ.Κ. 185 34 Υπεύθυνη: Διονυσία Αρτέμη Τηλ.: 210 4142230

Διαβάστε περισσότερα

Θ έ μ α 2o Αναφορικά προς την κατάσταση των Προπυλαίων που έχει δημιουργηθεί από τη διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Θ έ μ α 2o Αναφορικά προς την κατάσταση των Προπυλαίων που έχει δημιουργηθεί από τη διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Αποφάσεις της 2ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 25-10-2012 (συνήλθε εντός 10ημέρου από την ματαιωθείσα, λόγω έλλειψης απαρτίας, συνεδρία της 18 ης Οκτωβρίου 2012 και βρίσκονταν σε απαρτία

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2903

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2903 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2903 Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015, στις 3.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ. Αρ. Πρωτ.: 11022/17/ΓΠ Βόλος,

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ. Αρ. Πρωτ.: 11022/17/ΓΠ Βόλος, Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ Αρ. Πρωτ.: 11022/17/ΓΠ Βόλος, 18-7-2017 ΘΕΜΑ: Τροποποίηση της σύνθεσης της Συγκλήτου Ειδικής Σύνθεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Έχοντας υπ όψιν: ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2018 384 129 227 233 279 133 137

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 17/10/2018. Αρ.Πρωτ.

ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 17/10/2018. Αρ.Πρωτ. ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Δ/νση : Χρήστου Λαδά 6 Πληροφορίες : Καλλιόπη Νικολή Τηλέφωνο : 210 7275078 Email : rc@elke.uoa.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 5 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΙΟΥ 2012 ΜΕΡΟΣ Α

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 5 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΙΟΥ 2012 ΜΕΡΟΣ Α ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 5 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΙΟΥ 2012 ΜΕΡΟΣ Α Αρ. Απόφασης ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2927

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2927 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2927 Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, στις 10:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 Αθήνα 6-7-2012 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 17ης τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ Πρακτικά 6 ης Συνεδρίασης της Συνέλευσης της 26 ης Ιανουαρίου 2018 ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 1 ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ Αθήνα, 23/01/2018 Αριθ. Πρωτ.: 81 6

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Β ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ----- Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ KAI ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ιστοσελίδα: www.minedu.gov.gr Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη: 15180 Μαρούσι Τηλ: 210-3443508, Φαξ: 210-3443865

Διαβάστε περισσότερα

1.Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο. Σχολή Νοµικών Οικονοµικών και Πολιτικών Επιστηµών

1.Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο. Σχολή Νοµικών Οικονοµικών και Πολιτικών Επιστηµών Α.Ε.Ι 1.Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο Θεολογική Σχολή Θεολογίας Κοινωνικής Θεολογίας Σχολή Νοµικών Οικονοµικών και Πολιτικών Επιστηµών Νοµικής Πολιτικής Επιστήµης και ηµόσιας ιοίκησης Φιλοσοφική Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1 Γενικές Διατάξεις

Άρθρο 1 Γενικές Διατάξεις ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Άρθρο 1 Γενικές Διατάξεις Στο Τμήμα Aρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης είναι δυνατή η εκπόνηση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Αργοναυτών & Φιλελλήνων, Βόλος-τηλ

ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Αργοναυτών & Φιλελλήνων, Βόλος-τηλ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Αργοναυτών & Φιλελλήνων, 38221-Βόλος-τηλ. 24210 74579 Ε-mail:deanhum@uth.gr Αρ. Πρωτ.: 45 Βόλος, 15/02/2019 ΘΕΜΑ: 2 η τροποποίηση σύνθεσης της Κοσμητείας της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Πάτρα 01/04/2016 Τηλ. : 2610 367.375 Fax: 2610 367.126 e-mail : tao@eap.gr Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18, Τ.Κ. 263 35 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 34 της 28 ης Σεπτεμβρίου 2018

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 34 της 28 ης Σεπτεμβρίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2899

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2899 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2899 Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014, στις 4.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ 14/11/2016

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ 14/11/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ 14/11/2016 Συνεδρίαση της Συνέλευσης του Τμήματος Φυσικής. Συνήλθε στο Ηράκλειο σήμερα ημέρα Δευτέρα 14

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1 Σκοπός Προγράμματος

Άρθρο 1 Σκοπός Προγράμματος ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ : «ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ 1 Άρθρο 1 Σκοπός Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις, είμαι στη διάθεσή σας στο:

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις, είμαι στη διάθεσή σας στο: 1 of 8 2011-11-22 07:52 Καλωσήρθατε! Ο σκοπός αυτής της έρευνας είναι η κατανόηση της επιλογής μέσου μετακίνησης για ταξίδια τα οποία γίνονται πάρα πολύ συχνά και έχουν σταθερό προορισμό, όπως τα ταξίδια

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ» Ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. www.psych.uoa.gr

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ» Ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. www.psych.uoa.gr Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ» Ακαδημαϊκό έτος 201-2016 www.psych.uoa.gr Πληροφορίες για το ΠΜΣ όπως αυτές αναφέρονται στο σχετικό ΦΕΚ ίδρυσής του και στην Προκήρυξη υποβολής υποψηφιοτήτων:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Κωδικός Τμήματος 384 129 227 233 279 133 137 285 273 275 147 403 402 134 219 168 103 297 112 Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΘΕΩΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: 283 Βόλος, 17 /09/2018

Αρ. Πρωτ.: 283 Βόλος, 17 /09/2018 Αρ. Πρωτ.: 283 Βόλος, 17 /09/2018 ΘΕΜΑ: Συγκρότηση της Γενικής Συνέλευσης της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Β - Άμεση Διαχ/ση Κολωνού ΑΘΗΝΑ

Τμήμα Β - Άμεση Διαχ/ση Κολωνού ΑΘΗΝΑ Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ---- ΑΘΗΝΑ 16 / 01 / 2013 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΚΑΙ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Αρ. Πρωτ. Βαθμός Προτερ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. Πειραιάς, 02 Απριλίου 2019

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. Πειραιάς, 02 Απριλίου 2019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Πειραιάς, 02 Απριλίου 2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ για την Εκλογή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 / 04-07-2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 04-07-2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 Αθήνα 8-7-2011 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 11ης τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΜΕΛΗ Δ.Ε.Π. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΜΕΛΗ Δ.Ε.Π. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ της 15 ης συνεδρίασης της Συνέλευσης. που πραγματοποιήθηκε την

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία για τους Φοιτητές και τις Φοιτήτριες της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. ακαδημαϊκό έτος

Στοιχεία για τους Φοιτητές και τις Φοιτήτριες της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. ακαδημαϊκό έτος Στοιχεία για τους Φοιτητές και τις Φοιτήτριες της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ακαδημαϊκό έτος 2010-11 Σύνολο φοιτητικού σώματος στη Φιλοσοφική Σχολή ανά φύλο και επίπεδο σπουδών 8 6 78%

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Παρουσίασης

Περιεχόμενα Παρουσίασης 1 Περιεχόμενα Παρουσίασης Σπουδές και εκπαίδευση Ποιοί είμαστε Τι προσφέρουμε: Προγράμματα σπουδών Προπτυχιακές σπουδές Επαγγελματικά δικαιώματα Μεταπτυχιακές σπουδές και έρευνα Διδακτορικές σπουδές Μεταδιδακτορική

Διαβάστε περισσότερα

Ανακτήθηκε από την Εκπαιδευτική Κλίμακα (http://edu.klimaka.gr/) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Ανακτήθηκε από την Εκπαιδευτική Κλίμακα (http://edu.klimaka.gr/) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες: Μ. Τόμα - Δρένου Τηλ:2310/ Fax: 2310/ Κτίριο: Γραμματειών Σχολής Θετικών Επιστημών

Πληροφορίες: Μ. Τόμα - Δρένου Τηλ:2310/ Fax: 2310/ Κτίριο: Γραμματειών Σχολής Θετικών Επιστημών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Τμήμα Φυσικής Πληροφορίες: Μ. Τόμα - Δρένου Τηλ:2310/998120 Fax: 2310/998122 e-mail: info@physics.auth.gr Κτίριο: Γραμματειών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Συνεδρία : 14 η /24/7/2014 έκτακτη Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Β του κτιρίου Χασιώτη. Πρόεδρος: Ηλίας Ηλιόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας τακτικών (επιλεγέντων) ανά τμήμα Υποτρόφων ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

Πίνακας τακτικών (επιλεγέντων) ανά τμήμα Υποτρόφων ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΛΗΡ.: ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ ΤΗΛ.: 2310997168 Πίνακας τακτικών (επιλεγέντων) ανά τμήμα Υποτρόφων ΕΚΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ Α.Π.Θ.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ Α.Π.Θ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΟ Α.Π.Θ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ Α.Π.Θ. Σήμερα, Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019, διεξήχθη η εκλογική διαδικασία με κάλπη για την ανάδειξη Πρύτανη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Στις Σέρρες σήμερα 30 Νοεμβρίου 2016, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 12.00, συνήλθε σε συνεδρίαση η Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης (Γ.Σ.Ε.Σ. άρθρο τέταρτο, παρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Πανεπιστήμιο ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Τμήμα. Εισακτέοι 2013

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Πανεπιστήμιο ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Τμήμα. Εισακτέοι 2013 Κωδικός τος 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά. Τμήμα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά. Τμήμα 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 227

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Σύµφωνα µε την υπ αρ. 67859/Β1/5-7-2006 απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων «Αντιστοιχίες Πανεπιστηµιακών Τµηµάτων» (ΦΕΚ Β 874) - µε τη διόρθωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΗΣ 16ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ της 24ης ΜΑΪΟΥ 2016

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΗΣ 16ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ της 24ης ΜΑΪΟΥ 2016 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΗΣ 16ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 της 24ης ΜΑΪΟΥ 2016 Θέμα 1o Μνημόνιο Συνεργασίας με την Α.Ε. «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ». Η Σύγκλητος θα επανέλθει για το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Συμβούλιο Ιδρύματος. Χανιά, 25 Απριλίου 2013 Αριθμ. Πρωτ.: 34

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Συμβούλιο Ιδρύματος. Χανιά, 25 Απριλίου 2013 Αριθμ. Πρωτ.: 34 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Συμβούλιο Ιδρύματος Πολυτεχνειούπολη, 73100 Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα ΤΗΛ: 28210-37358, FAX: 28210-37542 Χανιά, 25 Απριλίου 2013 Αριθμ. Πρωτ.: 34 Προς: Υπουργείο Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΕΧΝΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ.

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΕΧΝΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. 384 129 227 233 279 133 137 285 273 275 147 403 402 134 219 168 103 780 297 112 139 163 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΕΧΝΩΝ 80 85 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΝ/ΝΑ ΧΑΪΝΤΟΥΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: 309/6-6-2013 ΑΡΙΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Έγγραφο του Τμήματος Προσωπικού με αρ. πρωτ. ΤΠ: 1101/ Έγγραφο του Τμήματος Προσωπικού με αρ. πρωτ. ΤΠ: 1128/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Έγγραφο του Τμήματος Προσωπικού με αρ. πρωτ. ΤΠ: 1101/ Έγγραφο του Τμήματος Προσωπικού με αρ. πρωτ. ΤΠ: 1128/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 60 67.75 Fax : 60 67.6 Πάτρα /0/08 e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO 06 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 8, 6 5 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2896

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2896 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2896 Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, στις 8.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 227

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Της κοινής συνεδρίασης του Εκλεκτορικού Σώματος και Συνέλευσης Τμήματος αριθμ. 499 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Της κοινής συνεδρίασης του Εκλεκτορικού Σώματος και Συνέλευσης Τμήματος αριθμ. 499 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ Γραμματεία ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πληροφορίες: Κ. Συμεωνίδου Θεσσαλονίκη, 12-05-2017 Τηλ.: 2310997613

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 16.02.2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. κ/συγκροτησησυνελευσεων_αφπ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. κ/συγκροτησησυνελευσεων_αφπ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ/συγκροτησησυνελευσεων_αφπ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Γ ΠΑΝ/ΚΩΝ ΑΡΧΩΝ & ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ. Αθήνα, 13/11/2018. Αρ.Πρωτ. : 31149/2018

ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ. Αθήνα, 13/11/2018. Αρ.Πρωτ. : 31149/2018 ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Δ/νση : Χρήστου Λαδά 6 Πληροφορίες : Καλλιόπη Νικολή Τηλέφωνο : 210 7275078 Email : rc@elke.uoa.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 21/ Της 58ης Τακτικής Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις

ΑΠΟΦΑΣΗ 21/ Της 58ης Τακτικής Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΦΜ: 999739279, Δ.Ο.Υ. Τρίπολης Έδρα: Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, Τρίπολη, Τ.Κ. 22100 Τηλέφωνο: 2710 372130, Φαξ:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ Σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν.3685/08 - Απόφαση της Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος Φαρμακευτικής του Ε.Κ.Π.Α., Συνεδρίασης της 22-11-2016 1. Αρμόδια όργανα

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14033805 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14033747 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14033748 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ 14033795

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ. http://sep4u.gr.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ. http://sep4u.gr. 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 15 20% ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 15 18% 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα