Στην Ευρώπη το κορυφαίο σύστημα συρταριών φαρμακείου υψίστων απαιτήσεων.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Στην Ευρώπη το κορυφαίο σύστημα συρταριών φαρμακείου υψίστων απαιτήσεων."

Transcript

1 Στην Ευρώπη το κορυφαίο σύστημα συρταριών φαρμακείου υψίστων απαιτήσεων. COMFORT STORE FULL ACCESS AUTO CLOSE EASY STEP

2 Fama GX το φαρμακευτικό συρτάρι με σύστημα. Εδώ και πάνω από 50 χρόνια η Willach είναι το σημείο αναφοράς στη λειτουργικότητα και στον εξοπλισμό των φαρμακείων. Τα προϊόντα FAMA της Willach αποτελούν το καθιερωμένο στην αγορά σύστημα αποθήκευσης φαρμάκων με την κορυφαία ποιότητα και την ακρίβεια στη λειτουργία τους. Τα συρτάρια FAMA είναι, χάρη στην μελετημένη τεχνική τους, τόσο ανθεκτικά, ώστε κληροδοτούνται στην επόμενη γενιά φαρμακοποιών! Τα συρτάρια Fama GX σχεδιάζονται, λαμβάνοντας υπόψη εργονομικά και λειτουργικά δεδομένα, ειδικά για την αποθήκευση φαρμάκων και παρέχουν τη μέγιστη δυνατή άνεση, όσον αφορά χρήση και συστηική αποθήκευση. Κανένα άλλο σύστημα δεν διαθέτει συρτάρια που να αποθηκεύουν στις δεδομένες διαστάσεις περισσότερες συσκευασίες.

3 EASY STEP COMFORT STORE COMFORT STORE Όταν τα συρτάρια Fama GX τραβηχτούν τελείως έξω παραμένουν ανοικτά, έτσι ώστε τα προϊόντα να μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν ή τα συρτάρια να ξαναγεμίσουν. Ένα μελετημένο σύστημα σήμανσης και οργάνωσης με διαχωριστικά διαμερισμάτων και εγκάρσια διαχωριστικά, καθώς και με στηρίγα γραμμωτών κωδίκων (barcodes), εξασφαλίζει τέλεια τάξη και επιτρέπει γρήγορο εντοπισμό του ζητούμενου προϊόντος. Η ιδιότητα COMFORT STORE επιτρέπει εργονομική πρόσβαση στο συρτάρι, έτσι ώστε κατά την χρήση του να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα. FULL ACCESS FULL ACCESS Τα συρτάρια Fama GX μπορούν να τραβηχτούν τελείως προς τα έξω, έτσι ώστε να γίνεται άριστη εκμετάλλευση του χώρου που διαθέτουν. Αυτό γίνεται εφικτό με τον ιδιοφυή μηχανισμό βραχιόνων που σταθεροποιεί το συρτάρι εσωτερικά όταν αυτό ανοίγει και που αναδιπλώνεται αυτόα όταν το συρτάρι κλείνει. Η ιδιότητα FULL ACCESS παρέχει εσωτερικά έως και 10% περισσότερο ωφέλιμο και αποθηκευτικό χώρο σε σύγκριση με τα συμβατικά συρτάρια ιδίων διαστάσεων. AUTO CLOSE AUTO CLOSE Τα συρτάρια Fama GX κλείνουν αυτόα, εφόσον δεν έχουν τραβηχτεί τελείως προς τα έξω, και επιστρέφουν από μόνα τους στην αρχική θέση. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην απολύτου ακριβείας κατασκευή τους και τις ελαφρώς κεκλιμένες ράγες οδήγησης. Απαιτείται μικρότερη σωική προσπάθεια και λιγότερος χρόνος εργασίας, μια και το συρτάρι κλείνει αυτόα αμέσως μετά τη χρήση του. Η ιδιότητα AUTO CLOSE εξασφαλίζει μιαν ασφαλή και πλήρη επαναφορά του συρταριού όταν εσείς έχετε ήδη στραφεί πάλι προς τον πελάτη. EASY STEP Οι Fama GX συρταριέρες σε στήλες παρέχουν εξαιρετική ευκολία χρήσης. Με τη βοήθεια του προαιρετικού ποδοκίνητου αναβατήρα ολίσθησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα τα ψηλότερα συρτάρια τραβώντας τον απλά με το πόδι προς τα έξω. Κατά την άνοδό σας κλειδώνει με ασφάλεια. Κατεβαίνοντας, ο αναβατήρας ολίσθησης επανέρχεται αυτόα στην αρχική του θέση. Η ιδιότητα EASY STEP επιτρέπει την εύκολη χρήση των συρταριών που βρίσκονται ψηλότερα, χωρίς την ανάγκη πρόσθετου βοηθήος.

4 Fama GX τέλεια οργάνωση και πλήρης αξιοποίηση χώρου. Τα συρτάρια Fama GX μεγάλων διαστάσεων είναι τα ιδανικά για τη συστηική αποθήκευση φαρμάκων με παράλληλη εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης. Το ευέλικτο σύστημα διαχωρισμού και σήμανσης εξασφαλίζει τέλεια τάξη και χάρη στα δομικά του στοιχεία εξαιρετική προσαρμοστικότητα όταν προστίθενται ή αφαιρούνται προϊόντα. Εύκολος καθαρισμός: Με φωσφάτωση και εποξειδική βαφή πούδρας δημιουργείται αντιστατική προστασία της επιφάνειας, έτσι ώστε ο καθαρισμός να γίνεται πολύ εύκολα. Μακροζωία: Η χρήση ηλεκτρολυτικά γαλβανισμένου υλικού προστατεύει το συρτάρι ενάντια στη διάβρωση, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Μοναδικότητα: Ο ιδιοφυής μηχανισμός βραχιόνων Fama GX επιτρέπει να τραβηχτεί ολόκληρο το συρτάρι προς τα έξω διατηρώντας την πλήρη σταθερότητά του. Αυτό δημιουργεί ένα κατά 100 mm μεγαλύτερο εκμεταλλεύσιμο βάθος του συρταριού σε σύγκριση με τα συμβατικά συρτάρια. Υγιεινή και πρακτικότητα: Ο διάτρητος πάτος (βαμμένος με ηλεκτροστατική εποξειδική βαφή πούδρας) επιτρέπει από κάτω την πλήρη ορατότητα του περιεχόμενου των υπερκείμενων συρταριών. Επίσης μειώνει τις δαπάνες καθαρισμού στο ελάχιστο μη επιτρέποντας τη συσσώρευση σκόνης στους πάτους των συρταριών. Αθόρυβη λειτουργία: Πλαστικοποιημένα ροδάκια ατσαλένιων ρουλεμάν, στεγανοποιημένα κατά της σκόνης και με λίπανση διαρκείας, φροντίζουν για τέλεια ομοιόμορφη κίνηση. Αποκλεισμός λαθών: Για τη συστηική αποθήκευση φαρμάκων διατίθενται διάφορα πλαστικά στηρίγα που επιτρέπουν τη σαφή σήμανση των προϊόντων: Κάθετες θήκες ετικετών, επιτρέπουν την εισαγωγή και αφαίρεση καθέτου μεγέθους ετικετών προϊόντος. Οριζόντιες θήκες ετικετών φέρουν οριζοντίου μεγέθους σημάνσεις (π. χ. γραμμωτούς κώδικες). Διαχωριστικά με ενσωωμένη κάθετη θήκη ετικετών εξασφαλίζουν το κάθε διαμέρισμα να εξοπλίζεται αυτόα με θήκη ετικετών. Αποδοτικότητα: Για τη βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου, τα διαμερίσα μπορούν να υποδιαιρεθούν με τη σειρά τους, χρησιμοποιώντας διαχωριστικά μικρότερων διαστάσεων. Προσαρμοστικότητα: Εγκάρσια διαχωριστικά ύψους 70, 105 και 140 mm μπορούν να τοποθετηθούν για συσκευασίες διαφόρων μεγεθών στις διαμορφωμένες εγκοπές των πλαϊνών.

5 Εποπτεία: Ένα μελετημένο σύστημα σήμανσης επιτρέπει τη συστηική αποθήκευση και ως εκ τούτου κι έναν γρήγορο εντοπισμό των ζητούμενων προϊόντων. Λειτουργικότητα και φινέτσα: Οι μετόπες Fama Vision εξασφαλίζουν μια ομοιόμορφη εικόνα των αρμών σε 28 χρώα (για λεπτομέρειες βλ. σελίδα 7). Ασφάλεια: Για προστασία από ανεπιθύμητη πρόσβαση, τα συρτάρια Fama GX διατίθενται επίσης και με κλειδαριά. Διπλού ύψους: Για την αποθήκευση μεγάλων συσκευασιών, δοχείων και μπουκαλιών είναι ιδανικά τα συρτάρια διπλού ύψους, τα οποία για εργονομικούς λόγους προτείνεται να τοποθετούνται στις συρταριέρες σε στήλες στο επάνω ή στο κάτω μέρος τους. Εργονομία: Ο αναβατήρας ολίσθησης FAMA επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή χρήση των ψηλότερων συρταριών και με τα δυο χέρια. Τραβήξτε τον αναβατήρα ολίσθησης με το πόδι τελείως προς τα έξω. Πατώντας επάνω κλειδώνει ο αναβατήρας ολίσθησης και δίνει ένα ασφαλές και σίγουρο πάτημα για τη χρήση των συρταριών. Κατεβαίνοντας από τον αναβατήρα ολίσθησης, αυτός επιστρέφει αυτόα στην αρχική του θέση.

6 Fama GX για κάθε ανάγκη διαθέτει την κατάλληλη εσωτερική διαμόρφωση. Με τα διάφορα υπάρχοντα σχέδια τα συρτάρια Fama GX μπορούν να προσαρμοστούν στις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη. Το εσωτερικό τους με το μελετημένο διαχωριστικό σύστημα μπορεί να διαμορφωθεί πολύ ευέλικτα για μια μεγάλη ποικιλία αναγκών. Τα προσφερόμενα προϊόντα διαθέτουν συρτάρια σε διάφορα βάθη και ύψη. Παραδείγα διαμόρφωσης: Αμιγής υποδιαίρεση: Ανοιγμένες συσκευασίες του ίδιου τύπου μπορούν να αποθηκεύονται ξεχωριστά στο ίδιο διαμέρισμα κάνοντας χρήση διαχωριστικών μικρότερων διαστάσεων. Διπλού ύψους: Για την αποθήκευση μεγάλων συσκευασιών, δοχείων και μπουκαλιών είναι κατάλληλα τα συρτάρια διπλού ύψους, με πλαϊνές μπάρες συγκράτησης. Χωρίς κατά μήκος διαχωριστικά: Για την αποθήκευση μεγάλων αντικειμένων το Fama GX διατίθεται επίσης χωρίς κατά μήκος διαχωριστικό με εξολοκλήρου διάτρητο πάτο. Μη αμιγής υποδιαίρεση: Ανοιγμένες συσκευασίες ή βραδέως κινούμενα προϊόντα που υπάρχουν σε πολύ μικρές ποσότητες, μπορεί να αποθηκευτούν για εξοικονόμηση χώρου σε ένα διαμέρισμα. Ποδιές: Για στοιβαγμένα πακέτα (π.χ. μεγάλο στοκ), χύδην προϊόντα (π.χ. σύριγγες, βελόνες) ή ως συμπληρωική προστασία από τη σκόνη μπορούν να καλυφθούν τα πλαϊνά. Χαλύβδινα εγκάρσια διαχωριστικά: Για τη δημιουργία μεγάλων διαμερισμάτων μπορεί να γίνει ευέλικτη χρήση χαλύβδινων εγκάρσιων διαχωριστικών. Προσφερόμενα προϊόντα: Τα συρτάρια διατίθενται σε 4 βάθη και 2 ύψη (σε εκάστοτε τέσσερις συνδυασμούς). Πλάτος και βάθος: Ύψος: 1200 mm 1100 mm 1000 mm 900 mm 100/125/ 150/175 mm 200/225/ 250/275 mm Fama GX απλού ύψους Fama GX διπλού ύψους 410 mm

7 Προσαρμοσμένη εμφάνιση σε μορφή και χρώμα Κάντε την επιλογή σας: Οι χαλύβδινες μετόπες Fama Vision διατίθενται σε δύο σχέδια και 28 χρώα*. Εύκολη και οικονομική συναρμολόγηση με κλιπ στερέωσης. Εγγυημένη ομοιόμορφη εικόνα των αρμών. Εναλλακτικά μπορούν να τοποθετηθούν και μετόπες από ξύλο ή και άλλα υλικά. Fama Vision 1 Fama Vision 2 *Οι Fama Vision 1 διατίθενται σε δύο τυποποιημένα ύψη, 100 mm και 125 mm (σε συρτάρια διπλού ύψους: 200 mm και 250mm). Οι Fama Vision 2 διατίθενται μόνο σε τυποποιημένο ύψος 125 mm (σε συρτάρια διπλού ύψους: 250 mm). Standard Standard Plus Willach λευκό (R9002) Ειδικά χρώα Έντονο λευκό (R9003) Willach γκρι-ασημί μεταλιζέ (R9007) Ιβουάρ (R1014) Κίτρινο του ψευδάργυρου (R1018) Κίτρινο του πεπονιού (R1028) Κίτρινο παστέλ (R1034) Πορτοκαλί παστέλ (R2003) Κόκκινο του καρμινίου (R3002) Κόκκινο του ρουμπινιού (R3003) Ροζέ (R3017) Έντονο κόκκινο (R3020) Σωμόν (R3022) Μπορντό μοβ (R4004) Έντονο μπλε (R5005) Μπλε του κοβαλτίου (R5013) Μπλε παστέλ (R5024) Κιτρινοπράσινο (R6018) Λευκοπράσινο (R6019) Έντονο πράσινο (R6032) Καστανό (R8011) Γκριζωπό (R7040) Γκριζογάλανο (R7031) Κρεμ λευκό (R9001) Πάλλευκο (R9010) Λευκό αλουμινίου μεταλιζέ (R9006) Ανθρακί μεταλιζέ (W0001) Σκούρο ανθρακί (R7016)

8 Willach Pharmacy Solutions. Για κάθε φαρμακείο η κατάλληλη συνταγή. Η Willach κατέχει στην Ευρώπη ηγετική θέση όσον αφορά την επαγγελική φύλαξη και διάθεση προϊόντων στα φαρμακεία. Με τα συστήα FAMA και CONSIS η Willach προσφέρει τόσο συμβατικές όσο και πλήρως αυτοοποιημένες λύσεις. Για φαρμακεία κάθε τύπου. Για φαρμακεία κάθε μεγέθους. Για την εξασφάλιση των υψηλότατων πρότυπων ποιότητας, τα προϊόντα της Willach σχεδιάζονται και παράγονται στη Γερμανία. συστήα αυτοοποιημένης διανομής Τα ρομποτικά συστήα CONSIS προσφέρουν μια άκρως αποτελεσική λύση αυτοοποίησης ακριβώς στα μέτρα του φαρμακείου σας. Θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο ή χώρο τα CONSIS έχουν για κάθε ανάγκη και απαίτηση τη σωστή λύση. συστήα συρταριών Τα συρτάρια FAMA είναι η άριστη λύση για την γρήγορη επιλογή συσκευασιών, για την καλή επισκόπηση, για τη μέγιστη εκμετάλλευση του χώρου αποθήκευσης φαρμάκων και για την εργονομική χρήση. Κανένα άλλο σύστημα δεν διαθέτει συρτάρια που να αποθηκεύουν στις δεδομένες διαστάσεις περισσότερες συσκευασίες. συστήα ραφιών Τα συστήα ραφιών FAMA αποτελούνται από δομικά στοιχεία που διακρίνονται για τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία διαρρύθμισης και για την ύψιστη ποιότητά τους. Ανάλογα με τις απαιτήσεις, τα προϊόντα αποθηκεύονται σε κανονικά και ρηχά συρτάρια ή ράφια. Επίσης μπορούν να συμπληρωθούν με επιφάνειες εργασίας (πάγκους). Willach Pharmacy Solutions GmbH Stein Ruppichteroth Γερμανία Τηλ. +49 (0) Φαξ +49 (0) info@willach.com 12/2013 Περιγραφές προϊόντων, σχέδια και απεικονίσεις δεν αποτελούν βεβαιώσεις ποιότητας είδους και εγγυήσεις.

Το κορυφαίο σύστημα συρταριών για φαρμακεία στην Ευρώπη

Το κορυφαίο σύστημα συρταριών για φαρμακεία στην Ευρώπη Το κορυφαίο σύστημα συρταριών για φαρμακεία στην Ευρώπη Καινοτόμος κατασκευαστής ηγετικής θέσης σε συστήματα αποθήκευσης Εδώ και πάνω από 40 χρόνια η Willach είναι ο γνώμονας στην τεχνική φαρμακείων: Η

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΤΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΙΔΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΟΥΤΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ FIBER. ΚΟΥΤΙ ΑΡΧΕΙΟΥ Α4 ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ 2,5 εκ. ράχη ΚΟΥΤΙΑ ΚΟΦΤΑ FIBER

ΚΟΥΤΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΙΔΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΟΥΤΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ FIBER. ΚΟΥΤΙ ΑΡΧΕΙΟΥ Α4 ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ 2,5 εκ. ράχη ΚΟΥΤΙΑ ΚΟΦΤΑ FIBER ΚΛΑΣΕΡ ΚΛΑΣΕΡ ΠΛΑΣΤΙΚΟ SKAG Υψηλής ποιότητας ανθεκτικό υλικό, με κρίκο, με μηχανισμό rado για καλύτερο κλείσιμο των εγγράφων και με μεταλλικές γωνίες. Σε διάφορα χρώματα και μεγέθη και σε συσκευασία 10

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς TANIA

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς TANIA H σειρά ΤΑΝIΑ διακρίνεται για τις αρμονικές της γραμμές. Έχει εφαρμογές εκεί όπου είναι απαραίτητη η αντοχή, η εργονομία αλλά και ο μικρότερος όγκος των καθισμάτων. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες συνεδριακών

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA H σειρά SYNTHIA καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις οποίες πρωτεύουσα σημασία έχει η αντοχή και η άνεση χρήσης σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα. Δίνει λύσεις σε συνεδριακούς χώρους σχολείων, ιδρυμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA Σύστημα αποθήκευσης ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Το γυαλί ασφαλείας πρέπει να χειρίζεται με προσοχή! Μια χτυπημένη γωνία ή μια γρατζουνισμένη επιφάνεια μπορεί, σε εξαιρετικές περιπτώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA H σειρά SYNTHIA καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις οποίες πρωτεύουσα σημασία έχει η αντοχή και η άνεση χρήσης σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα. Δίνει λύσεις σε συνεδριακούς χώρους σχολείων, ιδρυμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ 15άρι-συρόμενο βάσης Σελίδα 2 3 Για προσόψεις 90 και 45 με πολλαπλές λειτουργίες Συρόμενο βάσης COMFORT Σελίδα 2 9 Για προσόψεις 90 και 45 COMFORT DISPENSA Junior Σελίδα 2 15 Εξοπλισμός για

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία Total No Frost

Ψυγεία Total No Frost Στατικά Ψυγεία Υψηλή Ενεργειακή Κλάση Α+ & Α++ Η Inventor επενδύει στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Με τις συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης Α++, επιτυγχάνετε έως και 40

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM NOMAD TERRA 6050 ΝD ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM Η σειρά Nomad Terra προσφέρει προϊόντα εξειδικευμένα στο να τρίβουν και να αφαιρούν τα χώματα σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς χώρους,

Διαβάστε περισσότερα

Πτυσσόµενες πόρτες. Πόρτες που "δελεάζουν". *βλέπε όρους εγγύησης www.marley.de. Πραγµατοποίησε το µε την Marley.

Πτυσσόµενες πόρτες. Πόρτες που δελεάζουν. *βλέπε όρους εγγύησης www.marley.de. Πραγµατοποίησε το µε την Marley. Πτυσσόµενες πόρτες Πόρτες που "δελεάζουν". *βλέπε όρους εγγύησης www.marley.de Πραγµατοποίησε το µε την Marley. Η καινούργια διάθεση για χώρο. Τόσο πρακτικές και τόσο όµορφες: πτυσσόµενες πόρτες εξασφαλίζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SKÅDIS. Σειρά αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SKÅDIS. Σειρά αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SKÅDIS Σειρά αποθήκευσης Αποθήκευση σε όλο το σπίτι Ανεξάρτητα από το πού χρειάζεστε αποθήκευση στο σπίτι και ανεξάρτητα από το τι θέλετε να αποθηκεύσετε, η σειρά αποθήκευσης SKÅDIS μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Upright Bike / Recumbent Bike / Elliptical / Rower

Upright Bike / Recumbent Bike / Elliptical / Rower Upright Bike / Recumbent Bike / Elliptical / Rower ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ PROMASTER Ελλειπτικό E12s Οθόνη LED 10x24mm Dot matrix πολλαπλών ενδείξεων, 3 οθόνες 7 τμημάτων LED και 16 χαρακτήρων οθόνη μηνυμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Ψύξης 2017 Κρατήστε μέσα όλη τη φρεσκάδα Mini Bars Ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων, αλλά και για κουζίνες με περιορισμένο χώρο. Η πλούσια σειρά Mini Bars Inventor είναι εδώ για να ικανοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

τραπέζια για ομπρέλες

τραπέζια για ομπρέλες τραπέζια για ομπρέλες made in Italy 3 2 Περιστρεφόμενος χώρος αποθήκευσης που δεν παρεμβαίνει στην επιφάνεια του τραπεζιού 1 4 Σταχτοδοχείο με αδιάβροχο κάλυμμα 5 Κλειδαριά (προαιρετική) 8 6 Λουκέτο (προαιρετικό)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. Για Ford. Περισσότεροι χώροι για τον τεχνικό κλάδο και την παροχή υπηρεσιών.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. Για Ford. Περισσότεροι χώροι για τον τεχνικό κλάδο και την παροχή υπηρεσιών. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Για Ford Περισσότεροι χώροι για τον τεχνικό κλάδο και την παροχή υπηρεσιών. Η έξυπνη οργάνωση του ωφέλιμου χώρου Tο μεταβλητό σύστημα καθιστά αποτελεσματικότερη τη μεταφορά υλικών και

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη : 5X9 m, 5X7 m, 5X5 m, 4X4 m, 2,5X3 m.

Διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη : 5X9 m, 5X7 m, 5X5 m, 4X4 m, 2,5X3 m. ΣΚΗΝΕΣ ΣΑΦΑΡΙ ΣΚΗΝΕΣ ΣΑΦΑΡΙ Οι σκηνές σαφάρι είναι μοναδικές, καθώς συνδυάζουν την ανθεκτικότητα με την πολυτέλεια. Διαθέτουν δομή από υψηλής ποιότητας αειφόρο ξύλο και συνδετήρες γαλβανισμένου χάλυβα,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2048-Γ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2048-Γ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2048-Γ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΕΝΘΕΜΙΟ (RACK) ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Η ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΥΠΟΥ 19 ΙΝΤΣΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ : 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ 2. ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙ ΙΑ 3. ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

TANDEM σύστημα οδηγών

TANDEM σύστημα οδηγών σύστημα οδηγών βασικά περιεχόμενα Πλήρης επέκταση Συρτάρι/εσωτερικό συρτάρι 560H/566H - Κρυφός οδηγός, πλήρης επέκτασης με ενσωματωμένο BLUMOTION για αθόρυβο και άνετο κλείσιμο - inside για απαράμιλλη

Διαβάστε περισσότερα

markilux Λειτουργικό, οριζόντιο το σύστημα σκίασης εφαρμογής κάτω από υαλοϋπόστεγο για τέλεια σκίαση μεγάλων επιφανειών προαιρετικά με σύστημα zip

markilux Λειτουργικό, οριζόντιο το σύστημα σκίασης εφαρμογής κάτω από υαλοϋπόστεγο για τέλεια σκίαση μεγάλων επιφανειών προαιρετικά με σύστημα zip σίγουρη διαχρονική εντυπωσιακή collection Εξοπλισμός 1700 1700 stretch 1710 1710 stretch 8800 / 8800 zip 8850 889 / 889 zip 869 / 869 zip 889 / 889 zip pergola 110 Λειτουργικό, οριζόντιο το σύστημα σκίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ...8 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ...8 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ ...8 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ... 0 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ... 3 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ... 4... 6 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ΜΕ ΡΆΦΙΑ... 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΊΟΥ... 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ... 9 ΣΥΛΛΟΓΈΣ ΕΡΓΑΛΕΊΩΝ 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΒΑΣΗ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ SAPI SA-8814 Με 6 θήκες για τα μικροπράγματα του γραφείου. Διάσταση: 16x11x10 εκ. Από ανθεκτικό υλικό. Χρώματα: μαύρο, μπορντό, γκρι. ΣΑ.09.021 ΒΑΣΗ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Δασικά Εργαλεία Και Αξεσουάρ

Δασικά Εργαλεία Και Αξεσουάρ Δασικά εργαλεία Δασικά Εργαλεία Και Αξεσουάρ ΠΛΑΣΤΙΚΈΣ ΣΦΉΝΕΣ Δυνατές, ανθεκτικές και ελαφρές. Διαθέτουν εγκοπές για εξαιρετικό κράτημα στο ξύλο. Οι σφήνες 561109 και 570726 είναι κατασκευασμένες με υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF - 202/LF 212 / LF / LF ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF - 202/LF 212 / LF / LF ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΣ LF - 202/LF 212 / LF 202-2 / LF 212-2 ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα γραμμικά στόμια LF-202, LF-212 είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε αεραγωγό, τοίχο, ή ψευδοροφή. Η σειρά των στομίων

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Η ισχυρή και ενεργιακά αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV2 περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό και στιβαρό πλαστικό κάδο 12l και είναι η ιδανική συσκευή αρχικής κατηγορίας

Διαβάστε περισσότερα

ιακήρυξη 11/2010 (Τµήµα Ηλεκτρολογίας σελ. 29-31)

ιακήρυξη 11/2010 (Τµήµα Ηλεκτρολογίας σελ. 29-31) ιακήρυξη 11/2010 (Τµήµα Ηλεκτρολογίας σελ. 29-31) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 1 Γραφεία εκπαιδευτικών 2 Πρόσθετα χαρακτηριστικά: 140cm Χ 80cm και τροχήλατη συρταριέρα (Τριών συρταριών, µολυβοθήκη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΣΤΑΤΩ ΟΡΩΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ. 1. Υλικό κατασκευής Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ΝΑΙ ΝΑΙ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΣΤΑΤΩ ΟΡΩΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ. 1. Υλικό κατασκευής Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΣΤΑΤΩ ΟΡΩΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 2. Βάρος (kg) Να αναφερθεί 3. Ύψος 4. Στην κορυφή να διαθέτει τέσσερα (4) μεταλλικά άγκιστρα από ανοξείδωτο χάλυβα. 5. Τροχήλατη

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΛΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΟΡΙ

ΞΥΛΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΟΡΙ SILVER ΞΥΛΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΟΡΙ SILVER ΑΦΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Tηλ 0030 2310-780770 Fax 0030 2310 784730 www.mini-kitchen.gr info@mini-kitchen.gr, paraskevasilver@in.gr ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ 45

Διαβάστε περισσότερα

HIGH GLOSS ALVIC(ΙΣΠΑΝΙΑΣ) ΕΓΧΡΩΜΟ

HIGH GLOSS ALVIC(ΙΣΠΑΝΙΑΣ) ΕΓΧΡΩΜΟ H.P.L. HIGH GLOSS 30 35 40 45 50 60 90 12 6,50 7,22 7,51 8,09 8,72 9,86 14,28 15 7,00 7,93 8,25 8,92 9,64 10,94 15,82 20 8,00 9,11 9,51 10,31 11,17 12,73 17,72 25 9,00 10,30 10,76 11,91 12,69 14,51 20,95

Διαβάστε περισσότερα

Λεωφ. Αγίου Πέτρου 9 Τ.Θ.46550, 136-10 Αχαρναί Τηλ.: 210.25.80.590 210.25.80.591 Fax: 210.25.26.768

Λεωφ. Αγίου Πέτρου 9 Τ.Θ.46550, 136-10 Αχαρναί Τηλ.: 210.25.80.590 210.25.80.591 Fax: 210.25.26.768 ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ - Σειρά «ORIGINAL Γενικά Χαρακτηριστικά Οι ανοξείδωτοι απορριµµατοδέκτες ανακύκλωσης σειράς ORIGINAL αποτελεί την κλασική σειρά µε µεγάλο αριθµό εγκατεστηµένων κάδων. Είναι κατασκευασµένοι

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Έπιπλα μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε το έπιπλο με ένα πανί νωπό από νερό ή ήπιο καθαριστικό. Μετά σκουπίστε το άμεσα με ένα καθαρό πανί, για να εμποδίσετε τη διείσδυση της υγρασίας στο έπιπλο.

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακοί καταψύκτες λίτρα

Ψηφιακοί καταψύκτες λίτρα Σε αυτό το φυλλάδιο παρουσιάζονται 6 καταψύκτες 600 λίτρων, κορυφαίας αποδοτικότητας και επάρκειας. Διατίθενται με επιλογή διάφορων υλικών (ανοξείδωτου χάλυβα AISI 304, AISI 430 ή χάλυβα λευκής ηλεκτροστατικής

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουν τα ευπαθή προϊόντα από αλλαγές θερμοκρασίας αλλά και από μολύνσεις και αλλοιώσεις τροφίμων.

Προστατεύουν τα ευπαθή προϊόντα από αλλαγές θερμοκρασίας αλλά και από μολύνσεις και αλλοιώσεις τροφίμων. Kollias Industrial Doors ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝOY ΥΠΟΣΤΕΓOY ΦΟΡΤΩΣΗΣ FDS 0 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Οι φυσούνες σκέπαστρα, εξασφαλίζουν ασφαλή φορτοεκφόρτωση χωρίς τον παραμικρό επηρεασμό από καιρικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΟΡΟΦΗΣ 2655 Τ555 3055

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΟΡΟΦΗΣ 2655 Τ555 3055 ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΟΡΟΦΗΣ 2655 Τ555 3055 5005 ΣΕΙΡΑ 2655 Φωτιστικό Σώμα Φθορισμού για απευθείας εγκατάσταση στην οροφή Το βάψιμο γίνεται με ηλεκτροστατική βαφή φούρνου σε λευκό χρώμα, αφού προηγηθεί φωσφάτωση του

Διαβάστε περισσότερα

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα...

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Κοιμηθείτε άφοβα με ανοικτές τις μπαλκονόπορτες Πτυσσόμενο Παντζούρι Ασφαλείας Ασφάλεια και Λειτουργικότητα. Δυνατότητα κλειδώματος με 4 έως 8 κρυφούς πείρους Φ

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με συρόμενη οροφή και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτέρ Somfy

Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με συρόμενη οροφή και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτέρ Somfy B300 {pgslideshow id=60 width=640 height=480 delay=3000 image=l} Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με συρόμενη οροφή και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτέρ Somfy - Η πτυσσόμενη συρόμενη οροφή προφυλάσσει

Διαβάστε περισσότερα

Aluminium doors. www.linea-atro.gr

Aluminium doors. www.linea-atro.gr Aluminium doors www.linea-atro.gr 3 2 Κουζίνες Βιτρίνες αλουμινίου Swallow από την ATRO. Δίνουν την λεπτομέρεια που χρειάζεται κάθε κουζίνα ώστε να δείχνει μοναδική. Με τα 2 προφίλ για πορτάκι και συρτάρια,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΥ 2650 T550 3000 5000

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΥ 2650 T550 3000 5000 ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΥ 2650 T550 3000 5000 ΣΕΙΡΑ 2650 ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΦΘΟΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΧΩΝΕΥΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΥ Η σκάφη του φωτιστικού σώματος αποτελείται από χαλυβοέλασμα DKP πάχους 0,6mm, διαμορφωμένη με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» 4 ο ΥΠΟΕΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΕΡΓΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» 4 ο ΥΠΟΕΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΝΣΗ: Δημοτικό κτίριο Ανδρόγεω 2 Τηλ.: 2810 399-214 FAX: 2810 280-780 ΕΡΓΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» 4 ο ΥΠΟΕΡΓΟ

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ALGOT Αποθήκευση για κάθε χώρο του σπιτιού ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Francis Cayouette ΠΟΙΟΤΗΤΑ Σχεδιασμένη για χρήση σε κάθε χώρο του σπιτιού. Τα ράφια ALGOT είναι μεγάλης αντοχής, ανθεκτικά στους λεκέδες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια Τα έπιπλα FLEXA κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium Η ισχυρή και αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium είναι εξοπλισμένη με ένα ανθεκτικό, αντιδιαβρωτικό, ανοξείδωτο δοχείο 17 λίτρων, πτυχωτό φίλτρο και

Διαβάστε περισσότερα

System pro E comfort Νέα σειρά χωνευτών πινάκων MISTRAL41F

System pro E comfort Νέα σειρά χωνευτών πινάκων MISTRAL41F System pro E comfort Νέα σειρά χωνευτών πινάκων MISTRAL41F System pro E comfort MISTRAL41F series Χωνευτοί πλαστικοί πίνακες, IP 41 Η νέα σειρά πινάκων MISTRAL41F, της οικογένειας System pro E comfort,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια: ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Τ.Κ.: Τηλ.:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια: ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Τ.Κ.: Τηλ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Προμήθεια: ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Τ.Κ.: 712.02 Τηλ.: 300.100 300.090 FAX: 287-600 Ηράκλειο 07/10/2016 Σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ...

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ... ...8 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10...13 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ...17 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ www.expert-tool.com 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής 08.05 tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής με αυτοκόλλητη ταινία 08.11

tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής 08.05 tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής με αυτοκόλλητη ταινία 08.11 Κανάλια διανομής tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής 08.05 tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής με αυτοκόλλητη ταινία 08.11 tehalit.lfr κανάλι ρολό με αυτοκόλλητη ταινία 08.14 tehalit.lfh σύστημα καναλιών

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακά ψυγεία λίτρα

Ψηφιακά ψυγεία λίτρα Σε αυτό το φυλλάδιο παρουσιάζονται 9 ψυγεία 600 λίτρων, κορυφαίας αποδοτικότητας και επάρκειας. Διατίθενται μοντέλα 0 C και -2 C με επιλογή διάφορων υλικών (ανοξείδωτου χάλυβα AISI 304, AISI 430 ή χάλυβα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΜΙΟ ΝΩΠΟΥ ΑΕΡΑ

ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΜΙΟ ΝΩΠΟΥ ΑΕΡΑ ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΜΙΟ ΝΩΠΟΥ ΑΕΡΑ FA 400/FA 400 C ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Επισημαίνουμε ότι: Οι ονομαστικές διαστάσεις παραγγελίας είναι οι διαστάσεις του ανοίγματος τοποθέτησης. Για τα στόμια FA-400 τα πτερύγια τοποθετούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΤΥΠΟΥ SLOT

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΤΥΠΟΥ SLOT ΤΥΠΟΣ SL 800 / SL 850 ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΤΥΠΟΥ SLOT ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Διάφραγμα (Damper) τύπου κλαπέ για κάθε σχισμή (Slot). (-D) Διάτρητη εσχάρα ισοκατανομής. (-Ε) Το στόμιο διατίθεται τυπικά με πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Θερμοσυσσωρευτές Οι θερμοσυσσωρευτές αποτελούν την ιδανική λύση θέρμανσης για πολλά σπίτια. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί και οικονομικοί. Καθώς αποθηκεύουν θερμότητα με τη φθηνότερη χρέωση, συνήθως κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ

ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

οι ραφιέρες χρωµίου έχουν αποδειχτεί η πιο ιδανική περίπτωση για ξηρά αποθήκευση

οι ραφιέρες χρωµίου έχουν αποδειχτεί η πιο ιδανική περίπτωση για ξηρά αποθήκευση 1 ALUMINUM SHELVES οι ραφιέρες χρωµίου έχουν αποδειχτεί η πιο ιδανική περίπτωση για ξηρά αποθήκευση οι ανοξείδωτες ραφιέρες έχουν αποδειχτεί ιδανικές για αποθήκευση σε περιβάλλον υγρασίας, ψυκτικούς θαλάµους

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA Σύστημα αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΦΡΟΝΤΙΔΑ Ο σκελετός μπορεί να καθαριστεί με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό και στεγνό πανί. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Σπάνια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΤΥΠΟΥ SLOT

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΤΥΠΟΥ SLOT ΤΥΠΟΣ SL 800 / SL 850 ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΤΥΠΟΥ SLOT ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα στόμια SL-801, SL-851, SL-802, SL-852, SL-803, SL-853 κ.ο.κ. είναι γραμμικά στόμια προσαγωγής ή απαγωγής, κατάλληλα για τοποθέτηση σε τοίχο,

Διαβάστε περισσότερα

Ultra-έξυπνες λύσεις για την εγκατάσταση

Ultra-έξυπνες λύσεις για την εγκατάσταση Σειρά καναλιών Ultra Ultra-έξυπνες λύσεις για την εγκατάσταση Σύστημα διαχείρισης καλωδίων Ιούλιος 2012 Η αποτελεσματική αξιοποίηση του χρόνου και του κόστους, ωφελεί εσάς και τους πελάτες σας Το Ultra

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ IVAR. Λύσεις αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ IVAR. Λύσεις αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ IVAR Λύσεις αποθήκευσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Για μία ανθεκτική επιφάνεια με εύκολη φροντίδα, επεξεργαστείτε με λάδι, κερί, βερνίκι ή χρώμα ξύλου. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ανανεώσιμο υλικό (ξύλο). Μασίφ ξύλο

Διαβάστε περισσότερα

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες απευθείας στη σκουριά Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες Εμποδίζοντας τη διείσδυση της υγρασίας παρέχει μακροχρόνια αντισκωριακή προστασία. Υψηλή αντίσταση στην υπεριώδη

Διαβάστε περισσότερα

> Σκελετός κατά 60 cm μεγαλύτερος από το ύψος του πλατύσκαλου. > Σκελετός από αλουμίνιο > Σκαλιά και πλατύσκαλο από χάλυβα

> Σκελετός κατά 60 cm μεγαλύτερος από το ύψος του πλατύσκαλου. > Σκελετός από αλουμίνιο > Σκαλιά και πλατύσκαλο από χάλυβα ALIUM ΣΚΛΕΣ Οικιακές και επαγγελματικές Οικιακή σκάλα ALIUM > Σταθερές αλλά ελαφριές (αλουμίνιο) > Άνετο πλατύσκαλο από ατσάλι με ενσωματωμένο αντιολισθητικό πλαστικό > Οι άκρες των σκαλιών και του πλατύσκαλου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ. Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β) (γ) (δ) (ε) Ξύλινη καρέκλα εστιατορίου

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ. Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β) (γ) (δ) (ε) Ξύλινη καρέκλα εστιατορίου ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΤΗΣ 8/07 ΔΙΑΚ/ΞΗΣ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Δ ΚΛΑΔΟΣ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡ. ΔΝΣΗ ΠΡΟΜ. & ΣΥΜΒ.(Δ3) Χανιά, 07 Ιουλ 7 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα Μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα Μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Έπιπλα Μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε τα έπιπλα με ένα νωπό πανί με νερό ή ένα ήπιο καθαριστικό, έπειτα σκουπίστε τα με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Μην αφήνετε σταγόνες επάνω στα έπιπλα για να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΛΟΓΕΑΣ & ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ 54,10 ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ µικρός, φορητός και εύχρηστος µετρητής χαρτονοµισµάτων Λειτουργεί µε 4 µπαταρίες ΑΑ και διαθέτει επίσης αντάπτορα ρεύµατος και θήκη µεταφοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF 201/LF 211 ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF 201/LF 211 ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΣ LF 201/LF 211 ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα γραμμικά στόμια LF-201, LF-211 είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε αεραγωγό, τοίχο, ή ψευδοροφή. Η σειρά των στομίων LF είναι κατάλληλη

Διαβάστε περισσότερα

&Clip-ons Lenses

&Clip-ons Lenses & Clip-ons 2 0 1 9-2 0 2 0 Πολύ διακριτικός μηχανισμός Ελαφριά κατασκευή Δύο διαφορετικοί μηχανισμοί, για μεταλλικούς και πάστινους σκελετούς Φακοί πολωτικοί, προστασία UV 100% Μεγάλη ποικιλία σχεδίων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ ΟΜΑ Α Α

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ ΟΜΑ Α Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ- ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΕΡΓΟ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

new vega18 Ευρύχωρος και εργονομικός

new vega18 Ευρύχωρος και εργονομικός new vega18 Ευρύχωρος και εργονομικός 2 vega18 o ηλεκτρικός πίνακας για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές έως 125A 3 Το πρόσωπο πίσω από τον νέο σχεδιασμό Ο σχεδιασμός των προϊόντων της Hager φέρνει την

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 *EU-I Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης 2 m 35 mm 2 x 0,5 m 2 Pieces 0.5 m 35 mm Εξάρτημα δαπέδου για υγρή και ξηρή αναρρόφηση Clips Εξάρτημα δύσκολων σημείων

Διαβάστε περισσότερα

NEXOS & FLEXOS. Τηλ: + 30 23510 479-10 / 12 / 13 / 14 Φαξ: + 30 23510 479-11 www.vkf-renzel.gr info@vkf-renzel.gr

NEXOS & FLEXOS. Τηλ: + 30 23510 479-10 / 12 / 13 / 14 Φαξ: + 30 23510 479-11 www.vkf-renzel.gr info@vkf-renzel.gr NEXOS & FLEXOS VKF RENZEL HELLAS E.P.E 5th klm P.E.O Katerinis/Elassonos 60100 Katerini NEXOS Επιδαπέδιο Σταντ Προβολής NEXOS, μονής όψεως Περιλαμβάνει πλαίσιο αλουμινίου και διάτρητη επιφάνεια με 12 άγκιστρα

Διαβάστε περισσότερα

1 ΠΛΑΤΗ ΒAΣΗΣ 2-3 ΠΛΑΪΝΟ ΒΑΣΗΣ 4 ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΟ ΒΑΣΗΣ 5-6 ΓΟΥΒΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ 7 ΠΛΑΤΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ

1 ΠΛΑΤΗ ΒAΣΗΣ 2-3 ΠΛΑΪΝΟ ΒΑΣΗΣ 4 ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΟ ΒΑΣΗΣ 5-6 ΓΟΥΒΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ 7 ΠΛΑΤΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ Ψησταριές Φούρνοι 1 ΠΛΑΤΗ ΒAΣΗΣ 2-3 ΠΛΑΪΝΟ ΒΑΣΗΣ 4 ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΟ ΒΑΣΗΣ 5-6 ΓΟΥΒΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ 7 ΠΛΑΤΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ 8 ΠΛΑΪΝΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ 9 ΠΛΑΪΝΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ 10 ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ 11 ΚΑΠΑΚΙ 12 ΚΑΠΝΟΘΑΛΑΜΟΣ 1 ΒΑΣΗ 2 ΠΛΑΚΑ 3

Διαβάστε περισσότερα

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες Berry. Η ευρωπαϊκή γκαραζόπορτα με τις περισσότερες πωλήσεις

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες Berry. Η ευρωπαϊκή γκαραζόπορτα με τις περισσότερες πωλήσεις Μονοκόμματες γκαραζόπορτες Berry Η ευρωπαϊκή γκαραζόπορτα με τις περισσότερες πωλήσεις ΣΧΕΔΙΟ 905 ΓΙΑ ΔΙΑΜΌΡΦΩΣΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΕΛΆΤΗ Μοναδική διαμόρφωση πόρτας Με το σχέδιο 905 διαμορφώνετε την πρόσοψη του

Διαβάστε περισσότερα

System pro E comfort Nέα σειρά πινάκων MISTRAL65 Μοναδικός σχεδιασμός Απεριόριστες δυνατότητες

System pro E comfort Nέα σειρά πινάκων MISTRAL65 Μοναδικός σχεδιασμός Απεριόριστες δυνατότητες System pro E comfort Nέα σειρά πινάκων MISTRAL65 Μοναδικός σχεδιασμός Απεριόριστες δυνατότητες Στεγανοί πλαστικοί πίνακες IP 65 System pro E comfort MISTRAL65 Η νέα σειρά πινάκων MISTRAL65 της οικογένειας

Διαβάστε περισσότερα

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology markilux.gr markilux MX-1 Το πιο εξελιγμένο σύστημα σκίασης για οικιακή κι επαγγελματική χρήση. Η κασέτα με συνολικό βάθος 62 εκ. προστατεύει τα παράθυρα και την πρόσοψη. Εξοπλίζεται με shadeplus, φωτισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΊΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΊΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΊΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Όλες οι επιφάνειες τραπεζιών, τα τρίποδα, τα πόδια και οι σκελετοί έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί για χρήση με μέγιστο φορτίο 50 kg. Θα πρέπει να χειρίζεστε το γυαλί

Διαβάστε περισσότερα

www.activeelectric.gr ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014

www.activeelectric.gr ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 www.activeelectric.gr ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 Μηχανισμοί 2 ΧΧ=11 Λευκό ΧΧ=25 Τιτάνιο ΧΧ=11 Λευκό ΧΧ=12 Κρεμ ΧΧ=15 Ασημί ΧΧ=17 Φουμέ ΧΧ=12 Κρεμ ΧΧ=35 Ανθρακί ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ + ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΙΒΩΤΙΟ ΠΑΚΕΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Σκίασης Οριζόντιων Περσίδων

Συστήματα Σκίασης Οριζόντιων Περσίδων Εσωτερική σκίαση Συστήματα Σκίασης Οριζόντιων Περσίδων Model Classic Οριζόντιες περσίδες Classic 16, 25 mm Συστήματα σκίασης οριζοντιών περσίδων με πλευρικό μηχανισμό κορδόνι, μπαστουνι ή ηλεκτροκίνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ Roto Fentro Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. FENTRO ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Fentro : Eνα ευέλικτο πρόγραµµα µηχανισµών παντζουριών πολλαπλών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ

ΣΤΟΜΙΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ ΤΥΠΟΣ WS 101/WS 102 ΣΤΟΜΙΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα στόμια των σειρών WS είναι κατάλληλα για προσαγωγή αέρα, για μετωπική τοποθέτηση σε τοίχο ή αεραγωγό, με κινητά πτερύγια, σε

Διαβάστε περισσότερα

δίσκοι μελαμίνης με φελλό

δίσκοι μελαμίνης με φελλό δίσκοι αντιολισθητικοί fiberglass δίσκοι διατίθενται επίσης και σε χρώμα καφέ δίσκος στρογ. μαύρος 018.01.000 35,5 cm 018.01.002 40,5 cm δίσκος οβάλ μαύρος 018.01.023 35x27 cm 018.01.027 59x49 cm 018.01.012

Διαβάστε περισσότερα

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw Logamax plus GB172i Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου Logamax plus GB172i 1 Το μέλλον είναι εδώ.

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο.

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο. Οι σίτες της ΑΜΠΑΤΖΗΣ έρχονται να αναδείξουν κάθε κατασκευή που αναζητά καινοτομία και μια σειρά από πλεονεκτήματα χρήσης. Οεξειδικευμένος σχεδιασμός των σιτών που σας παρέχουμε σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA Σύστημα αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ebba Strandmark Παιδικά έπιπλα που μεγαλώνουν και προσαρμόζονται Τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα, αλλά δε χρειάζεται να ξεπερνούν τα έπιπλά τους. Γι αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Χρώματα. Κωδικός. Κωδικός 93-392-1003. Χρώματα ΜΑΥΡΟ 93-392-1021 ΜΑΥΡΟ. Κωδικός 93-392-1020. Χρώματα ΜΑΥΡΟ. Χρώματα. Κωδικός 93-392-5541

Χρώματα. Κωδικός. Κωδικός 93-392-1003. Χρώματα ΜΑΥΡΟ 93-392-1021 ΜΑΥΡΟ. Κωδικός 93-392-1020. Χρώματα ΜΑΥΡΟ. Χρώματα. Κωδικός 93-392-5541 93-392-1003 93-392-1021 93-392-1020 02 93-392-5541,, ΜΠΛΕ,, ΠΡΑΣΙΝΟ 93-392-1103,, ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ, ΜΠΛΕ, ΤΑΜΠΑ 93-392-1048, ΜΠΛΕ, ΤΑΜΠΑ, ΠΡΑΣΙΝΟ 93-392-1091,, ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ, ΤΑΜΠΑ 93-392-1047, ΜΠΛΕ, ΤΑΜΠΑ, ΠΡΑΣΙΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. TableLine Σελίδα 8 3. Κονσόλες μπαρ ίσιες και λοξές. SkyLine. Σωλήνες ανάρτησης ραφιού. HighLine

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. TableLine Σελίδα 8 3. Κονσόλες μπαρ ίσιες και λοξές. SkyLine. Σωλήνες ανάρτησης ραφιού. HighLine ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ TableLine Σελίδα 8 3 Λειτουργικές κολόνες Κονσόλες μπαρ ίσιες και λοξές SkyLine Σελίδα 8 5 Σωλήνες ανάρτησης ραφιού HighLine Σελίδα 8 7 Κολόνες μήκους έως 3 m με ευρεία γκάμα αξεσουάρ TurnLine

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε KRAFTING. Hard Duko Μεγάλη αντοχή και υψηλή προστασία. Wood & Metal Η εύκολη λύση για ξύλο και μέταλλο. Metal 3in1 Απευθείας στη σκουριά

Κάντε KRAFTING. Hard Duko Μεγάλη αντοχή και υψηλή προστασία. Wood & Metal Η εύκολη λύση για ξύλο και μέταλλο. Metal 3in1 Απευθείας στη σκουριά Κάντε KRAFTING σε ξύλο και μέταλλο! χρωματολογιο Hard Duko Μεγάλη αντοχή και υψηλή προστασία Wood & Metal Η εύκολη λύση για ξύλο και μέταλλο Metal 3in1 Απευθείας στη σκουριά Wood Care Ολοκληρωμένη σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανισμοί ανακλινόμενων πορτών FLAP DOOR - FLAP PUSH

Μηχανισμοί ανακλινόμενων πορτών FLAP DOOR - FLAP PUSH Μηχανισμοί ανακλινόμενων πορτών FLAP DOOR - FLAP PUSH 137 FLAP DOOR Τέλεια αισθητική & κλείσιμο της πόρτας αθόρυβα με τη χρήση φρένου. Για την σύνδεση της πόρτας με το κουτί χρησιμοποιήστε μεντεσέδες Salice.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική προδιαγραφή Πινάκων Χαμηλής Τάσης ΑΒΒ System pro E Power Περιεχόμενα

Τεχνική προδιαγραφή Πινάκων Χαμηλής Τάσης ΑΒΒ System pro E Power Περιεχόμενα Τεχνική προδιαγραφή Πινάκων Χαμηλής Τάσης ΑΒΒ System pro E Power Περιεχόμενα 1. Τεχνικά χαρακτηριστικά... 2 2. Συμμόρφωση με τα πρότυπα... 2 3. Κατασκευαστικά χαρακτηριστικά... 2 4. Μεταλλική κατασκευή...

Διαβάστε περισσότερα

ομπρέλες για ακτές και πισίνες made in Italy

ομπρέλες για ακτές και πισίνες made in Italy ομπρέλες για ακτές και πισίνες made in Italy ποσειδών 2 230 ø 55 275 230 295 ø 55 245 ø 55 275 230 275 ø 55 230 55 295 245 285 ø 55 245 ø 55 275 230 320 245 ø 55 ø 55 285 245 ø 55 320 245 ø 55 AM6/20 AM6/116

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτα η ασφάλεια. Τα πλεονεκτήματα ενός ευθύγραμμου ανελκυστήρα σκάλας από την Prospelasi. Εργονομία στη χρήση. Ένα κάθισμα για κάθε περιβάλλον

Πρώτα η ασφάλεια. Τα πλεονεκτήματα ενός ευθύγραμμου ανελκυστήρα σκάλας από την Prospelasi. Εργονομία στη χρήση. Ένα κάθισμα για κάθε περιβάλλον Τα πλεονεκτήματα ενός ευθύγραμμου ανελκυστήρα σκάλας από την Prospelasi Εάν σκέπτεστε να εγκαταστήσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας στο σπίτι σας, τότε η Prospelasi σας προσφέρει την απόλυτα ασφαλή και αξιόπιστη

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα για κέντρα tattoo

Προϊόντα για κέντρα tattoo Προϊόντα για κέντρα tattoo Πολλά από τα προϊόντα της Bournas Medicals χρησιμοποιούνται σε κέντρα δερματοστιξίας ή αλλιώς τα γνωστά σε όλους μας στούντιο τατουάζ. Ανακαλύψτε τη γκάμα των προϊόντων μας.

Διαβάστε περισσότερα

Ceraplan III ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Ceraplan III ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ 8 IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 67800 Fax 210 678 26ης Οκτωβρίου & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Tμήμα Έργων

Διαβάστε περισσότερα

ULTRAFINE MICROFIBRE ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ULTRAFINE MICROFIBRE ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 24 HOURS GLASS WASH Νέα Σειρά περιποίησης & αποθήκευσης σκελετών ULTRAFINE MICROFIBRE ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Κατάλληλα για όλους τους φακούς και επιστρώσεις Κατάλληλα για χρήση σε φωτογραφικές μηχανές, κινητά,

Διαβάστε περισσότερα

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται FUHR Αυξημένη ασφάλεια και ευκολία για μονόφυλλες και δίφυλλες πόρτες από προφίλ αλουμινίου, ξύλου και

Διαβάστε περισσότερα

Κανάλια εγκατάστασης

Κανάλια εγκατάστασης Κανάλια εγκατάστασης tehalit.lff σύστημα καναλιών εγκατάστασης 0.03 tehalit.gbd σύστημα καναλιών εγκατάστασης για απευθείας τοποθέτηση διακοπτικού systo 0.09 tehalit.gbd μαύρο σύστημα καναλιών εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ THE SPRAYBOOTH COMPANY ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ THE SPRAYBOOTH COMPANY ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. THE SPRAYBOOTH COMPANY ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ www.feaspraybooth.gr Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η εταιρεία FEA δραστηριοποιείται στον χώρο των βαφείων αυτοκινήτων, φανοποιείων και συνεργείων από το 1978 με την κατασκευή φούρνων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ. www.fakro.gr

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ. www.fakro.gr ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ 2014 1 H 2 H 2 ΑΝΑΠΝΕΕΙ Η ΣΤΕΓΗ ΣΑΣ? ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΣΤΕΓΗ H 2 H 2 H 2 H 2 ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ H 2 ΑΤΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ Η εταιρεία FAKR προσφέρει μία μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσθετα CLIP ON. Μεταλλικοί Σκελετοί. Εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση, με το πάτημα ενός κουμπιού. Προστασία για τον φακό και τον σκελετό

Πρόσθετα CLIP ON. Μεταλλικοί Σκελετοί. Εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση, με το πάτημα ενός κουμπιού. Προστασία για τον φακό και τον σκελετό & Clip-ons Πολύ διακριτικός μηχανισμός Ελαφριά κατασκευή Δύο διαφορετικοί μηχανισμοί, για μεταλλικούς και πάστινους σκελετούς Φακοί πολωτικοί, προστασία UV 100% Μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μεγεθών Κόβονται

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΊΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Όλες οι επιφάνειες τραπεζιών, τα τρίποδα, τα πόδια και οι σκελετοί έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί για χρήση με μέγιστο φορτίο 50 kg. Θα πρέπει να χειρίζεστε το γυαλί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια 2015 Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr. Για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

2 Μηχανισμοί συρταριών

2 Μηχανισμοί συρταριών 04-12-114 04-12-214 Μεταλλικά πλαϊνά συρταριών METABOX 04-12-113 Metabox 5,5χ50 γκρί 04-12-992 04-12-243 Metabox 9x35 γκρι 04-12-118 Metabox 9x40 γκρί 04-12-231 Metabox 9x50 µπεζ 04-12-247 Metabox 12x27

Διαβάστε περισσότερα