Συνοπτικός Απολογισμός Πεπραγμένων από την 1 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι σήμερα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Συνοπτικός Απολογισμός Πεπραγμένων από την 1 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι σήμερα"

Transcript

1 Συνοπτικός Απολογισμός Πεπραγμένων από την 1 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι σήμερα

2 Η Δημοτική Αρχή, στον πρώτο χρόνο της θητείας της, επιτέλεσε έργο εστιασμένο στην αύξηση των εσόδων και την περικοπή των δαπανών, την καθημερινότητα του δημότη, την οικογενειακή και κοινωνική συνοχή, την προοπτική ανάπτυξης για τον τόπο, με εργαλεία την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, τον προσεκτικό σχεδιασμό και την καινοτομία. Για την παρουσίαση του Απολογισμού των Πεπραγμένων, επιλέγει την συνοπτική και ουσιαστική καταγραφή του έργου που παράχθηκε, απαλλαγμένη από περιττές αναφορές. Σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι η απευθείας «συνομιλία με τον Πολίτη» και η αξιοποίηση αυτού του κειμένου ως βάσης και αφετηρίας για τη συνομιλία αυτή. Δ. Ζαμάνης Δήμαρχος Διονύσου

3 Αντιδημαρχία Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού Υποστήριξε, με την ορθολογική αξιοποίηση του προσωπικού, τη λειτουργία και το έργο όλων των υπόλοιπων Αντιδημαρχιών, πραγματοποιώντας μεταξύ άλλων: τις δημαιρεσίες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου τις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής τις συνεδριάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τις συνεδριάσεις των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 τις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 Διεκπεραίωσε 154 πολιτικούς γάμους, 267 μεταδημοτεύσεις, 6 πολιτογραφήσεις, αναθεωρήσεις εκλογικών καταλόγων, την έκδοση πάσης φύσεως αποφάσεων και περισσότερων των πιστοποιητικών, διαβιβάσεις εγγράφων, έλεγχο πιστοποιητικών των υπαλλήλων, τη μισθοδοσία του προσωπικού, πρωτοκολλήσεις εγγράφων, αποστολή και παραλαβή εγγράφων, καταχώρηση αιτημάτων δημοτών κ.α. το ΚΕΠ Αγίου Στεφάνου διεκπεραίωσε 6237 και το ΚΕΠ Δροσιάς 5819 αιτήματα δημοτών καθώς και εκατοντάδες επικυρώσεις αντιγράφων και γνησίου υπογραφής. Άμεσος Προγραμματισμός Η προκήρυξη για την επιλογή Προϊσταμένων Αυτοτελών Τμημάτων & Τμημάτων του Δήμου Διονύσου. Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) του Δήμου Διονύσου.

4 Αντιδημαρχία Οικονομικής Διαχείρισης Έλεγχος της φορολογητέας ύλης για χρέωση δημοτικών τελών, δημοτικού φόρου και ΤΑΠ και αύξηση των δημοτικών εσόδων. Ενοποίηση τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού και δικαιότερη κατανομή βαρών. Έγκριση Απολογισμού και Οικονομικών Καταστάσεων Οικονομικού Έτους 2012 και Κινητοποίηση μηχανισμών είσπραξης των οφειλών υδροδότησης. Εισαγωγή νέων τρόπων πληρωμής στους λογαριασμούς ύδρευσης (πάγια εντολή, πληρωμή σε υποκατάστημα τραπέζης, web banking). Άμεσος Προγραμματισμός Σύνταξη Ενιαίου Κανονισμού Κοιμητηρίου - Ενοποίηση τελών κοιμητηρίων. Αναπροσαρμογή Τιμολογίου Ύδρευσης. Μελέτη για την εφαρμογή κοινωνικού τιμολογίου (ύδρευση - τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού).

5 Αντιδημαρχία Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Α. ΑΝΑΠΤΥΞΗ Αναπτυξιακός Σχεδιασμός: Επεξεργασία του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου. Σύνταξη Τοπικού Σχεδίου για τη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων Δήμου Διονύσου. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με το Ε.Μ.Π. για τη διερεύνηση του βέλτιστου συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης βιοαποβλήτων και φυτικών υπολειμμάτων. Βελτίωση της διοικητικής ικανότητας του Δήμου (ΚΠΑ-ISO ) με την υποστήριξη Συμβούλου. Επίκειται σχετική προκήρυξη. Αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας (Κτήριο ΤΥΠΕΤ Αγ. Στεφάνου) με την υποστήριξη Συμβούλου. Επίκειται σχετική προκήρυξη. Ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού. Εκπονήθηκε σχετική μελέτη. Πρόταση αποκατάστασης, επαναλειτουργίας και αξιοποίησης σχολικού κτηρίου στο Κρυονέρι. Προτάσεις σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα: LIFE : α) «επίδειξη και λειτουργία ενός πρότυπου συστήματος για την ξεχωριστή συλλογή των οικιακών διατροφικών αποβλήτων». β) «επίδειξη και λειτουργία ενός πρότυπου συστήματος έξυπνου δοχείου για την ξεχωριστή συλλογή και ανακύκλωση των μαγειρικών λαδιών». Buildings design for new highly energy performing buildings του ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020 / Ενεργειακή αποδοτικότητα. URBACTIII 1η Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για τη σύσταση Δικτύων Πόλεων για Σχεδιασμό δράσεων Action Planning Networks. URBACTIII Εμπορευματικές Μεταφορές FreightTAILS. Β. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Προπαρασκευαστικές ενέργειες με τη Διαπαραταξιακή Επιτροπή για τη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης. Αναμένεται η επιβεβαίωση συμμετοχής εκ μέρους των πολιτών.

6 Γ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ Καλοκαιρινές Δράσεις Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Summer Camp Σχεδίαση και υλοποίηση προγραμμάτων. Πρώτη περίοδος του summer camp 450 παιδιά, δεύτερη περίοδος 350 παιδιά, τρίτη περίοδος 300 παιδιά. Επιπλέον, 200 παιδιά στις δύο περιόδους του αθλητικού camp και 40 παιδιά σε κατασκηνώσεις στο Σούνιο. Προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης και Ψυχαγωγίας για παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Σχεδίαση και προκήρυξη προγραμμάτων για 500 παιδιά. Προγράμματα Δημοτικού Αθλητισμού Παιδιών και Ενηλίκων Σχεδίαση και προκήρυξη προγραμμάτων για 500 παιδιά και ενήλικες, συνολικά. Κάρτα Δημότη. Έκδοση καρτών από την 1η Οκτωβρίου Δημιουργία Δημοτικού Σπουδαστηρίου. Οργάνωση του προγράμματος για 50 μαθητές λυκείου. Επανασχεδιασμός μετά το πρώτο έτος λειτουργίας. Σχεδιασμός και υλοποίηση από 1ης Σεπτεμβρίου 2015 διπλής λεωφορειακής γραμμής προς Πανεπιστημιούπολη- Πολυτεχνειούπολη για την εξυπηρέτηση των φοιτητών. Εξορθολογισμός και ανασχεδιασμός των δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας. Οργάνωση και υλοποίηση της συμμετοχής του δήμου στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής - Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (TEBA/FEAD). Αύξηση της συχνότητας και αναβάθμιση των δράσεων για την διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες. Υλοποίηση κάθε μήνα.

7 Δ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Οργάνωση και υλοποίηση της συμμετοχής του Δήμου στο Πρόγραμμα Ευρώπη για τους Πολίτες Κοινωνική επιχειρηματικότητα και τοπική ανάπτυξη. Οργάνωση του προγράμματος βιωματικής εκπαίδευσης στον εθελοντισμό και την περιβαλλοντική προστασία Let s Do It σε όλες τις δημοτικές κοινότητες. Οργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας 2014 στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης, με συμμετοχή πολιτών, συλλογικών οντοτήτων και σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων από όλες τις δημοτικές κοινότητες. Οργάνωση και υλοποίηση Εκπαιδευτικού Προγράμματος συνολικής διάρκειας 100 ωρών σε θέματα πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους. Οργάνωση Προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων και εξασφάλιση πόρων μέσω ΛΑΕΚ 0,24% Οργάνωση και υλοποίηση Ημερίδας για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου της Πράσινης Γέφυρας. Οργάνωση και υλοποίηση Ημερίδας για την Κοινωνική Ασφάλιση στην Ελλάδα (Κύριες, Επικουρικές Συντάξεις και Εφάπαξ Παροχές). Οργάνωση και υλοποίηση Ημερίδας για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα. Ε. ΥΠΟΔΟΜΕΣ Αδιάλειπτη τεχνική υποστήριξη και λειτουργική αναβάθμιση των υποδομών πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών, διαδικτυακών εφαρμογών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου.

8 Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Α. Εξυπηρέτηση σε Αιτήματα Πολιτών (ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ) Κοινοποιήθηκαν στη Διεύθυνση μέσω της εσωτερικής ηλεκτρονικής εφαρμογής διαχείρισης παραπόνων του Δήμου (Δημοσθένης) και διεκπεραιώθηκαν περισσότερα των αιτημάτων πολιτών καθώς και εκατοντάδες άλλα που απεστάλησαν στη Διεύθυνση μέσω της Υπηρεσίας Πρωτοκόλλου του Δήμου. Τα αιτήματα στις κύριες κατηγορίες Περισυλλογή κομμένων χόρτων κλαδιών: Αντικατάσταση λαμπτήρων: 900 Καθαριότητα: 500 Λακκούβες: 400 Ηλεκτρολογικά: 850 Αποκομιδή ογκωδών: 330 Ύδρευση: 800 Κλάδεμα και κοπή δένδρων: 270 Bάφτηκαν 30 περίπου σχολεία ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς ( ). Αποξηλώθηκαν τα όργανα από όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Δ.Σ. (8/2015). Επουλώθηκαν από τα συνεργεία του Δήμου εκατοντάδες λακκούβες οδοστρωμάτων με χρήση 130 τόνων ασφάλτου. Η Διεύθυνση εξυπηρέτησε σε καθημερινή βάση τις μεταφορικές ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τα αιτήματα του ΘΕΣΠΙΣ και τις συντηρήσεις γηπέδων και σχολείων.

9 Β. Φυσικές Καταστροφές Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος αντιμετώπισε επιτυχώς: Δύο (2) περιπτώσεις έντονων βροχοπτώσεων με πλημμύρες τους μήνες Σεπτέμβριο και Νοέμβριο Δύο (2) κύματα έντονης χιονόπτωσης στο διάστημα και Πάρα πολλές, πλέον των συνηθισμένων, περιπτώσεις πτώσης δένδρων και κλαδιών, ως συνέπεια των ανωτέρω χιονοπτώσεων και του δυνατού αέρα. Λόγω της προαναφερθείσας πτώσης δένδρων και κλαδιών αλλά και της συνήθους δραστηριότητας κλαδεμάτων στο Δήμο, τα φορτηγά αρπάγες του Δήμου πραγματοποίησαν περισσότερα από δρομολόγια αποκομιδής πράσινων απορριμμάτων, εκ των οποίων τα επεξεργάστηκαν περαιτέρω στον κλαδοφάγο του Δήμου. Γ. Αυτοκίνητα & Καύσιμα Εξορθολογισμός της κατανάλωσης των καυσίμων. Κατανάλωση καυσίμων Σεπτεμβρίου 2013 Αυγούστου 2014: λίτρα. Κατανάλωση καυσίμων Σεπτεμβρίου 2014 Αυγούστου 2015: λίτρα. Εξοικονόμηση: λίτρα (-22%). Δ. Αναδιοργάνωση Υπηρεσίας Έγινε επανασχεδιασμός και αναδιοργάνωση του τρόπου λειτουργίας των παρεχόμενων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος με αποτέλεσμα: ορθολογικότερη κατανομή του ανθρώπινου δυναμικού ενίσχυση των εποπτικών μηχανισμών για αποτελεσματικότερη λειτουργία μείωση του αριθμού των δρομολογίων αποκομιδής απορριμμάτων με ταυτόχρονη βελτίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας

10 Ε. Προμήθειες Δρομολογήθηκαν και υλοποιήθηκαν πλήθος αναγκαίων προμηθειών υλικών και υπηρεσιών για την καθημερινή ομαλή λειτουργία της Διεύθυνσης, π.χ. καύσιμα, ηλεκτρολογικό υλικό, συνεργεία συντήρησης οχημάτων, συνεργεία αποκατάστασης βλαβών ύδρευσης κλπ. Έχει προγραμματιστεί η προμήθεια ενός νέου κλαδοφάγου μηχανήματος Έχει δημοπρατηθεί η προμήθεια - ενός (1) μικρού απορριμματοφόρου, - ενός (1) μικρού καλαθοφόρου 18 μ., - ενός (1) μηχανήματος τύπου bobcat με φρέζα, - ενός (1) ανατρεπόμενου φορτηγού, - δύο (2) ημιφορτηγών 4x4, - τριών (3) επιβατικών αυτοκινήτων. ΣΤ. Πράσινο και Περιβάλλον Εξωραϊσμός των πλατειών του δήμου με κλάδεμα και φροντίδα του φυτικού υλικού. Εξωραϊσμός των χώρων πρασίνου στα σχολεία και τις παιδικές χαρές. Ζ. Πολιτική Προστασία Αντιμετωπίσθηκαν 26 σοβαρά συμβάντα. Δημιουργήθηκε Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. Δημιουργήθηκε Σταθμός Πολιτικής Προστασίας του δήμου στο κτίριο που στεγάζεται και ο πρ. Αγροτικός Συνεταιρισμός Σταμάτας. Στο σταθμό θα φυλάσσονται και θα συντηρούνται τα οχήματα και τα μηχανήματα Πολιτικής Προστασίας.

11 Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών, Χωροταξίας & Πολεοδομίας ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α. Αποχέτευση ακαθάρτων ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Ξεκίνησε η κατασκευή του έργου της αποχέτευσης ακαθάρτων με το υποέργο 2: «Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων σε οικισμούς του Δήμου Διονύσου -Κρυονέρι, Σταμάτα, Ροδόπολη, Διόνυσο, Άγιο Στέφανο» για συνολικά 100χλμ. περίπου εσωτερικού δικτύου, συνολικού προϋπολογισμού μελέτης Το αρχικό μέτωπο κατασκευής είναι στο Διόνυσο και τώρα αναπτύσσονται οι εργασίες στο Κρυονέρι. Παραδόθηκε η Προμελέτη του υποέργου 3 :«Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον Άγιο Στέφανο και δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων στους οικισμούς Ραπεντώσα και Πευκόφυτο» στη ΕΥΔΑΠ για έγκριση. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την υποβολή της Οριστικής Μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου εντός του έτους. Δημοπρατήθηκε το υποέργο 5 «Τεχνικός Σύμβουλος του έργου: Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων στις Δημοτικές Κοινότητες Αγίου Στεφάνου, Διονύσου, Κρυονερίου, Ροδόπολης και Σταμάτας» και η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης των τεχνικών προσφορών των διαγωνιζομένων. Δ.Κ. ΑΝΟΙΞΗΣ Ολοκληρώθηκε το υποέργο 1 με τίτλο: «Μελέτη εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στις περιοχές Αγίας Παρασκευής Φασίδερι Αγίων Αγγέλων Άνοιξης». Ολοκληρώνεται το υποέργο 2 με τίτλο: «Κατασκευή εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Άνοιξης» καθώς έχει ήδη κατασκευαστεί το 90% του δικτύου με παράλληλη κατασκευή των εξωτερικών διακλαδώσεων. Δ.Κ. ΔΡΟΣΙΑΣ Η πράξη ολοκληρώθηκε σε ποσοστό 55% και έκλεισε στην υπάρχουσα προγραμματική περίοδο. Εξετάζεται από το ΕΠΠΕΡΑΑ η σύνδεσή του υπολοίπου με άλλο εν ενεργεία έργο. Η Υπηρεσία έχει ήδη δημοπρατήσει έργο κατασκευής εξωτερικών διακλαδώσεων και αναμένει την παράδοση του δικτύου προκειμένου να ξεκινήσει τις συνδέσεις των κατοίκων.

12 Β. Αποχέτευση ομβρίων Συμπεριλήφθηκε στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής με ποσό το έργο «Αντιπλημμυρικό έργο στη Λ. Σταμάτας των δ.κ. Σταμάτας και Δροσιάς». Συμπεριλήφθηκε στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής με ποσό το έργο: «Διευθέτηση του ρέματος Βρυσάκι και κατατασκευής αγωγών ομβρίων που εκβάλλουν σε αυτό». Κατασκευάζεται στη Δημοτική Κοινότητα Άνοιξης έργο ομβρίων: «Κατασκευή αγωγών απορροής ομβρίων υδάτων οδού Μεγ. Αλεξάνδρου κλπ.» με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Αττικής. Η σχετική σύμβαση έχει ήδη υπογραφεί από το φθινόπωρο του 2014 και ξεκίνησε άμεσα η κατασκευή του έργου. Ανετέθη ήδη έπειτα από μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας έργο άμεσης αντιμετώπισης των σοβαρών πλημμυρικών φαινομένων της Λεωφόρου Δροσιάς Σταμάτας, προϋπολογισμού , έως ότου ολοκληρωθεί η κατασκευή του μεγάλου έργου. Γ. Δημοπρατήσεις έργων Ανακατασκευή επτά (7) παιδικών χαρών στο Δήμο Διονύσου (Οκτώβριος 2015). Ανακατασκευή - συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Διονύσου (Σεπτέμβριος 2015). Συντηρήσεις και επισκευές σχολικών κτιρίων Δήμου Διονύσου (Απρίλιος 2015). Τοπικές επεμβάσεις για την απορροή ομβρίων στο Δήμο Διονύσου (Σεπτέμβριος 2015). Ανακατασκευή κτιρίου, περιβάλλοντος χώρου και ενεργειακή αναβάθμιση Δ.Σ. Δροσιάς (Σεπτέμβριος 2015). Επισκευή στεγανοποίηση στέγης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων κλειστού Γυμναστηρίου Ροδόπολης (Νοέμβριος 2015). Δ. Σύνταξη μελετών Συντάχθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία δεκαοχτώ (18) μελέτες όπως: Συντήρηση οδικού δικτύου / Ανακατασκευή επτά (7) παιδικών χαρών / Συντήρηση και επισκευή κτιρίων αθλητικών εγκαταστάσεων / Συντηρήσεις και επισκευές σχολικών κτιρίων έτους 2015 / Ανακατασκευή κτιρίου, περιβάλλοντος χώρου και ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικού σχολείου Δροσιάς / Τοπικές επεμβάσεις για την απορροή ομβρίων κ.α.

13 Ε. Άλλα έργα Ολοκλήρωση κατασκευής βρεφονηπιακού σταθμού στη Δημοτική Κοινότητα Κρυονερίου. Οδοποιία διαφόρων δημοτικών οδών. ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ Α. Κτηματολόγιο Υποβολή δηλώσεων δικαιωμάτων για 16 ακίνητα της Δ.Ε Κρυονερίου όπου υπήρχαν ένορκες βεβαιώσεις της ιδιοκτησίας του Δήμου. Υποβολή δηλώσεων δικαιωμάτων σε άλλες Δημοτικές Ενότητες. Β. Πολεοδομική Μελέτη Δ.Ε. Άνοιξης Διαδικασία σε εξέλιξη. Γ. Πολεοδομική Μελέτη επέκτασης Σχεδίου Πόλης Δ.Ε. Διαδικασία σε εξέλιξη με διενέργεια αυτοψιών, έγκριση περιβαλλοντικών επιπτώσεων και υδραυλικής μελέτης. Στα πλαίσια των καθηκόντων έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες σχετικά με τις πολεοδομικές μελέτες, τις εγκρίσεις ρυμοτομικών σχεδίων, τα όρια οικισμών, τα δασικά, τις άρσεις απαλλοτριώσεων και τις τροποποιήσεις σχεδίων. ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ Εγκρίθηκε η λειτουργία της Πολεοδομίας του Δήμου Διονύσου και απεστάλη προς δημοσίευση σε ΦΕΚ.

14 Αντιδημαρχία Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Α. «Βοήθεια στο σπίτι» Εξυπηρετεί σε σταθερή βάση 50 ωφελούμενους σε ολόκληρο το Δήμο και σε έκτακτες περιπτώσεις ο αριθμός αυξάνεται. Ο Δήμος στηρίζει την δομή παρέχοντας υλικοτεχνική υποστήριξη όπου απαιτείται. Έχουν γίνει 20 νέες εγγραφές, είτε μονίμων είτε περιστασιακών περιστατικών. Β. Πολυιατρείο Εθελοντών Πραγματοποιήθηκαν 2833 επισκέψεις. Στελεχώνεται από Εθελοντές σε Ιατρικό, Παραϊατρικό, Νοσηλευτικό, Μαιευτικό και βοηθητικό Διοικητικό Προσωπικό. Ο Δήμος Διονύσου παρέχει μισθωμένη στέγαση, μια υπάλληλο για πρωινή Γραμματειακή Υποστήριξη και εξασφαλίζει το βασικό απαραίτητο λειτουργικό και φαρμακευτικό υλικό. Λειτουργεί με Εβδομαδιαίο πρόγραμμα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, πρωί 08:00-14:00 και απόγευμα 17:00-20:00 και παρέχεται πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας, εφαρμόζονται Προληπτικά Προγράμματα καθώς και επισκέψεις στα ΚΑΠΗ με προληπτικό σκοπό. Γ. Γραφείο Κοινωνικών Λειτουργών Πραγματοποιήθηκαν 4 εισαγγελικές έρευνες, 19 έρευνες κατ οίκον, 10 συμβουλευτικές συνεδρίες και όλες οι απαραίτητες διαδικαστικές κοινωνικές έρευνες για την ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο καθώς και για την χορήγηση των βιβλιαρίων ανασφαλίστων Στελεχώνεται από 2 άτομα. Δ. Γραφείο Πρόνοιας Κατατέθηκαν 144 αιτήσεις για έκδοση προνοιακών βιβλιαρίων, από αυτά εκδόθηκαν 120, ανανεώθηκαν 19, επανεκδόθηκε 1 και ακυρώθηκαν 2. Άλλες 64 αιτήσεις οι οποίες αφορούσαν επιδοματική πολιτική παρελήφθησαν και διαβιβάστηκαν στο Δήμο Παλλήνης. Συστάθηκε και λειτούργησε η αρμόδια επιτροπή για την αποζημίωση πληγέντων από θεομηνίες στην οποία εξετάσθηκαν τα αιτήματα από 18 δημότες-κατοίκους και εγκρίθηκε η πληρωμή τους.

15 Ε. Συμβουλευτική και Ψυχολογική Υπηρεσία Προσφέρει υπηρεσίες που έχουν ως κύριο στόχο την προάσπιση της ψυχικής υγείας εφαρμόζοντας προγράμματα πρωτογενούς και δευτερογενούς πρόληψης στην τοπική κοινότητα. Τα προγράμματα αυτά αφορούν σε συμβουλευτικές συνεδρίες που γίνονται στο χώρο της υπηρεσίας, σε διοργάνωση σεμιναρίων και ομιλιών στο σχολικό πλαίσιο, σε δημιουργία ομάδων ευαισθητοποίησης καθώς και σε συνεργασία με συλλόγους, ενορίες και άλλους φορείς ψυχικής υγείας ή κοινωνικής μέριμνας στο ευρύτερο πλαίσιο της τοπικής κοινότητας. Πραγματοποιήθηκαν 1250 ώρες ατομικών συνεδριών, 130 ώρες ομαδικών συνεδριών, 310 ώρες συμβουλευτικής ζεύγους και 50 ώρες εποπτειών επαγγελματιών ψυχικής υγείας και εθελοντών ψυχικής υγείας. Πραγματοποιήθηκαν 17 ομιλίες σε σχολεία (6 σε νηπιακούς σταθμούς, 6 σε δημοτικά, 3 σε γυμνάσια, 2 σε λύκεια) και 5 ανοιχτές ομιλίες στην τοπική κοινότητα. Η υπηρεσία στελεχώνεται από έναν ψυχολόγο καθώς και 6 εθελοντές ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές και ειδικούς ψυχικής υγείας. ΣΤ. Κοινωνικό Παντοπωλείο Φροντίζει 135 οικογένειες δίνοντας τρόφιμα σε μηνιαία βάση αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής. Διανέμει ρουχισμό, από χορηγίες, όπως επίσης παιχνίδια και σχολικά είδη στις οικογένειες με παιδιά. Πραγματοποίησε 15 τακτικές διανομές με προϊόντα που συνέλεξε από 250 χορηγίες καθώς και 14 παραγγελίες προϊόντων που έγιναν μέσω Δήμου. Καθημερινά δίνεται ψωμί και αρτοσκευάσματα τα οποία και αυτά προέρχονται από χορηγίες καθώς και ψάρια σε 5 διαφορετικές οικογένειες. Αναπροσαρμόστηκε το ποσό διάθεσης για το Κοινωνικό παντοπωλείο από τα στα και από το ποσά αυτά για το ο.ε δαπανήθηκαν ενώ για το ο.ε 2015 δαπανήθηκαν έως σήμερα Ζ. Δράσεις Πραγματοποιήθηκε δωρεάν Μέτρηση Οστικής Μάζας με τη συνδρομή δύο εθελοντών ιατρών και με χορηγία του ειδικού μηχανήματος από την αρμόδια εταιρεία, απευθυνόμενη σε όλους τους δημότες μας. Πραγματοποιήθηκε δωρεάν Ψηφιακή Μαστογραφία στην οποία και συμμετείχαν 15 άπορα και ανασφάλιστα άτομα.

16 Η. Αιμοδοσία Πραγματοποιήθηκαν 4 εθελοντικές αιμοδοσίες από κλιμάκια του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ για την Τράπεζα Αίματος του Δήμου συλλέγοντας μονάδες αίματος με τις οποίες καλύφθηκαν περιστατικά αιμοδοτών, συγγενών και φίλων τους καθώς και δημοτών μας. Οι αιμοδότες έχουν την δυνατότητα για δωρεάν εξετάσεις αίματος από το Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Θ. Παιδεία Υπήρξε συνεργασία με τις 37 σχολικές μονάδες του Δήμου μας (25 σχολεία πρωτοβάθμιας, 11 δευτεροβάθμιας, 1 ΙΕΚ) για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών και αντιμετωπίστηκαν τα όποια προβλήματα με ενέργειες των Σχολικών Επιτροπών, των συνεργείων και των υπηρεσιών του Δήμου. Υπήρξε συνεργασία με την Ένωση Γονέων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων για τον εντοπισμό και την επίλυση προβλημάτων που προέκυψαν. Το ΠΕΔΥ Αγ. Στεφάνου συμμετείχε στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Σχολείου. Πραγματοποίησε ομιλίες Υγιεινής και Πρόληψης σε 10 Δημοτικά Σχολεία, 7 Γυμνάσια και 6 Λύκεια του Δήμου με συμμετοχή περίπου 1800 μαθητών. Υποστηρίχτηκε το έργο των δύο Επιτροπών σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και της ΔΕΠ παρέχοντας ότι ήταν απαραίτητο καθώς και γραμματειακή υποστήριξη. Συστάθηκε και ενεργοποιήθηκε η επιτροπή ελέγχου και αδειοδότησης ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών η οποία μέχρι στιγμής έχει ελέγξει 4 βρεφονηπιακούς σταθμούς. Έγινε εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και πάρθηκε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και Οικονομικής Επιτροπής για την αναγκαιότητα μίσθωσης των όμορων οικοπέδων στο συγκρότημα Πρώην Εκπαιδευτήρια Καργάκου. Δόθηκαν παραχωρήσεις σε αθλητικούς συλλόγους, σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων καθώς και σε φορείς του Δήμου μας για χρήση σχολικών και αθλητικών χώρων οι οποίοι τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου. Χορηγήθηκε το ποσό των για χρήση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής ( ανά Σχολική Επιτροπή).

17 Οργανισμός Νεολαίας Άθλησης Πολιτισμού «Ο Θέσπις» Α. Εκδηλώσεις Πραγματοποιήθηκαν δεκάδες Πολιτιστικές εκδηλώσεις κυριότερες εκ των οποίων ήταν: Πολιτιστικό Φεστιβάλ Διονύσια 2014 με πρόγραμμα: Αφιέρωμα στο Μάνο Λοϊζο / 7o Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου / Συναυλία Μ. Στρατή - Η. Ματιάμπα / Συναυλία Ν. Πορτοκάλογλου / Συναυλία Χρ. Νικολόπουλου. Πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης στον Άγιο Στέφανο. Διεξαγωγή Πρωτοχρονιάτικης συναυλίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου. Διοργάνωση της 2η Συνάντησης Παιδικών Χορωδιών του Δήμου Διονύσου στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Τοσίτσειο Αρσάκειο. Συνδιοργάνωση αποκριάτικου καρναβαλιού στο Κρυονέρι με τη Δ.Ε Κρυονερίου με παρέλαση όλων των συλλόγων, με άρματα και μασκαράδες. Παρουσίαση ανθολογίου θεατρικού εργαστηρίου του Θεάτρου Χαλκίδος «από τον Μπρεχτ στον Τενεσσί Ουυίλιαμς». Διεξαγωγή συναυλίας κλασσικής μουσικής στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου. Διεξαγωγή 3ου λαϊκού δρόμου Δήμου Διονύσου (5000μ, 1000μ) με επιμέλεια του «Α.Σ. ΟΙΟΝ Αγίου Στεφάνου» και την επικουρία των ομάδων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. Συνδιοργάνωση εκδήλωσης «Ξενάγηση σε τόπους σύγχρονης ιστορικής μνήμης αντιδικτατορικού αγώνα στο Δήμο Διονύσου». Διοργάνωση θεατρικής παράστασης της θεατρικής ομάδας του Ο.Ν.Α.Π (σκηνή Άνοιξης), έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη «Η αυλή των θαυμάτων», σε σκηνοθεσία του Νίκου Ψαρρά, σε 12 παραστάσεις από τις 12 μέχρι τις 29 Ιουνίου 2015 στο ανοιχτό θέατρο του Λυκείου της Άνοιξης. Πραγματοποίηση της τελικής εκδήλωσης / επίδειξης των τμημάτων χορού του ΘΕΣΠΙΣ στο κλειστό Άνοιξης. Πραγματοποίηση Μικρών Διονυσίων 2015 : Φεστιβάλ παραδοσιακών χωρών ΟΝΑΠ ΘΕΣΠΙΣ / Ετήσια παράσταση Κέντρου Παραδοσιακών χορών «Εμμέλεια» / «Στση λύρας τα πατήματα στσοι κόρδες του λαγούτου» ΡΟΔΟΝ / Αμφιάραος παρουσίαση παράστασης / Φεστιβάλ χορωδιών Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών / Επιδείξεις τμημάτων Ταεκβοντό, λάτιν, ζούμπα, κιθάρας. Οργάνωση τελικής συναυλίας παιδικής χορωδίας Ο.Ν.Α.Π «ΘΕΣΠΙΣ». Πραγματοποίηση καλοκαιρινών δράσεων Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού. Πολιτιστικό Φεστιβάλ Διονύσια 2015 με πρόγραμμα: 8ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου/«5ο Συμπόσιο Αμπέλου και Οίνου» /«Νέοι καλλιτέχνες» με Σαβέρια Μαριολά και Δούρειο Ίππο / Μουσική πολιτιστική εκδήλωση «3000 χρόνια Ελληνικής Μουσικής» από το Κέντρο Ελληνικής Μουσικής Κληρονομιάς «ΛΥΡΑΥΛΟΣ».

18 Β. Επιμορφώσεις Πραγματοποιήθηκαν επιμορφωτικά προγράμματα κατά Πολιτιστικό κέντρο: ΠΠΚ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ Τμήματα μπαλέτου & μοντέρνου χορού / Παιδική χορωδία. ΠΠΚ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ Χορωδία ενηλίκων / Θεατρική ομάδα / Τμήμα παραδοσιακών χορών. ΠΚ ΑΝΟΙΞΗΣ Τμήματα μπαλέτου, ζούμπας, πιλάτες ενηλίκων, πιλάτες παιδιών / Τμήμα παραδοσιακών χορών / Θεατρική ομάδα. ΠΠΚ ΔΡΟΣΙΑΣ Τμήμα ζωγραφικής / Θεατρική ομάδα νέων. ΠΠΚ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Τμήμα ευρωπαϊκών χορών / Ομάδα ανάγνωσης / Τμήμα κιθάρας / Τμήμα Tάεκβοντο / Τμήμα γιόγκα / Τμήμα παραδοσιακών χορών / Τμήμα μοντέρνου χορού / Τμήμα ενόργανης γυμναστικής. Χορωδία Σεμέλη. Γ. Λοιπές δράσεις Λειτούργησε πλήρως το Δημοτικό Γυμναστήριο. Λειτούργησε πλήρως η Μουσική Σχολή. Λειτούργησαν τρείς θεατρικές ομάδες (δύο ενηλίκων μία νεανική). Λειτούργησαν δύο χορωδιακά σύνολα (ενηλίκων,παιδική). Φιλοξενήθηκαν τα κέντρα δια βίου μάθησης επιμόρφωσης ενηλίκων σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και θρησκευμάτων. Πραγματοποιήθηκαν σεμιναριακές επιμορφώσεις μαθημάτων Ελληνικών και Ιστορίας. Δόθηκαν παραχωρητήρια στους Αθλητικούς Συλλόγους που αιτήθηκαν. Οργάνωση της Δημοτικής δανειστικής βιβλιοθήκης Δροσιάς με τίτλους βιβλίων. Άμεσος προγραμματισμός Την 1 η Οκτωβρίου θα δοθεί προς διαβούλευση ο Κανονισμός Λειτουργίας Γηπέδων.

19 ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ «Η Εστία» Α. Παιδικοί Σταθμοί Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του νέου βρεφονηπιακού σταθμού Κρυονερίου. Ολοκληρώνεται η διαδικασία προμήθειας εξοπλισμού με χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ και εγκρίθηκαν από τον ΑΣΕΠ οι θέσεις εργασίας για το νέο σταθμό. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού, θα λειτουργήσει η νέα δομή που θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 50 παιδιά. Ολοκληρώνονται οι εργασίες για την επισκευή του Παιδικού Σταθμού Ροδόπολης, προκειμένου να φιλοξενηθούν 25 νήπια. Φιλοξενήθηκαν στους 5 παιδικούς σταθμούς 262 παιδιά το σχολικό έτος Για τη νέα σχολική χρονιά εξασφαλίστηκε η συμμετοχή στο πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής Ζωής της ΕΕΤΑΑ μέσω χρηματοδότησης ΕΣΠΑ. Το σύνολο των αιτήσεων που κατατέθηκαν στο ΝΠ ΕΣΤΙΑ ανέρχονται σε 504. Εξ αυτών, 120 ικανοποιήθηκαν από το ΕΣΠΑ και 122 μέσω του ΝΠ ΕΣΤΙΑ (παιδικό 68, βρεφικό 54) σύνολο 242, επιπλέον ικανοποιήθηκαν 58 από τα Νηπιαγωγεία του Δήμου, ήτοι σύνολο 300 παιδιά. Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των εργαζομένων του ΝΠ ΕΣΤΙΑ μέσω χρηματοδότησης από την ΕΕΤΑΑ (ΕΣΠΑ). Β. ΚΑΠΗ Σύνταξη και έγκριση του Ενιαίου Κανονισμού λειτουργίας των ΚΑΠΗ. Ίδρυση νέου ΚΑΠΗ στη ΔΕ Διονύσου, στο οποίο ήδη έχουν εγγραφεί περίπου 200 μέλη. Παραχωρήθηκε χώρος του κτηρίου της Δ.Ε. Διονύσου για τη λειτουργία του ΚΑΠΗ. Εγκρίθηκαν για κάθε ΚΑΠΗ: α) δωρεάν μεταφορά για θαλάσσια μπάνια 10 ημερών, β) 3 μονοήμερες εκδρομές, 1 διήμερη και 1 τριήμερη εκδρομή, συνολικού κόστους Οι ως άνω παροχές έχουν σαν αποτέλεσμα την ικανοποίηση μεταφοράς περίπου 4500 ατόμων. Αποφασίστηκε ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας της Τρίτης Ηλικίας με εκδήλωση για τα μέλη των ΚΑΠΗ.

20 Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Οργάνωση εύρυθμης λειτουργίας των δύο (2) Νομικών Προσώπων. Εξορθολογισμός δαπανών με σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων από τις συμβάσεις και τις προμήθειες. Συντήρηση και σειρά επισκευών σε σχολικά κτίρια (επισκευή στεγών, ανακατασκευές, βαψίματα, κ.α.). «ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Α.Ε» Εκλογή νέας Διοίκησης και νόμιμη εκπροσώπηση αυτής. Ορισμός ορκωτών ελεγκτών για οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο. Εγγραφή στο ΓΕΜΗ και επανεγγραφή στο ΤΑΧΙS ώστε να υπάρχει διοικητική και φορολογική υπόσταση. Διπλασιασμός του Προϋπολογισμού της (μέσω προγραμμάτων), σε σχέση με τον συνολικό Προϋπολογισμό όλων των προηγούμενων χρόνων λειτουργίας της. ΝΠΔΔ «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ Θ.& Δ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ» Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση: της κτιριακής καταλληλότητας σύμφωνα με τον ΓΟΚ για την ασφάλεια, την αντοχή, την αισθητική και την λειτουργικότητα του Δημοτικού Γηροκομείου. των απαραίτητων συνθηκών Πυρόσβεσης και Πυρασφάλειας, μηδενίζοντας τον κίνδυνο δημιουργίας και εξάπλωσης τυχόν πυρκαγιάς. της υγειονομικής καταλληλότητας του Δημοτικού Γηροκομείου, ώστε σύντομα να επιτύχει την άμεση, νόμιμη και εύρυθμη λειτουργία του.

ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014 ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ & ΣΚΟΠΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2014 ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2014 ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ Έτος: 203 Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης 203, Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος 2 Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης 203, Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 3 Εισαγωγή...

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 2012

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 2012 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 2012 ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.6 1.1 Διάνοιξη παρακαμπτήριας οδού διπλής κατεύθυνσης οικισμού Άνω Σύρου. 6

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 1/1-31/12/2011 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2011. Ένας χρόνος σκληρής δουλειάς. Άγ. Στέφανος 16 Ιουλίου 2012. www.dionysos.

ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 1/1-31/12/2011 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2011. Ένας χρόνος σκληρής δουλειάς. Άγ. Στέφανος 16 Ιουλίου 2012. www.dionysos. ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 1/1-31/12/2011 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2011 Ένας χρόνος σκληρής δουλειάς Άγ. Στέφανος 16 Ιουλίου 2012 www.dionysos.gr [1] Η µετάβαση στον «Καλλικράτη» Το 2011 ήταν ένας δύσκολος

Διαβάστε περισσότερα

Το Έργο μας. Το Πρόγραμμά μας. Ο Δήμος Κηφισιάς Μπροστά, με Σίγουρα Βήματα

Το Έργο μας. Το Πρόγραμμά μας. Ο Δήμος Κηφισιάς Μπροστά, με Σίγουρα Βήματα Το Έργο μας Το Πρόγραμμά μας Ο Δήμος Κηφισιάς Μπροστά, με Σίγουρα Βήματα Αγαπητοί συμπολίτες, Φίλες και φίλοι, Πριν από 3,5 περίπου χρόνια έλαβα από σας, τους πολίτες του ενιαίου Δήμου Κηφισιάς, την εντολή

Διαβάστε περισσότερα

πεπραγμένα Δήμου Δράμας

πεπραγμένα Δήμου Δράμας πεπραγμένα Δήμου Δράμας 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 3 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 5 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών...

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 11/2014 πρακτικό ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 23ης Ιουλίου 2014.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 11/2014 πρακτικό ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 23ης Ιουλίου 2014. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 11/2014 πρακτικό ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 23ης Ιουλίου 2014. Αριθμός Απόφασης 229/2014 Θέμα : Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Πεπραγμένων. της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2013

Απολογισμός Πεπραγμένων. της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2013 Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2013 Ιούλιος 2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου Δημοτικό Συμβούλιο: πραγματοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ. ΔΟΜΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ... 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ. ΔΟΜΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ... 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ... 3 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ... 5 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ... 6 ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ... 6 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ... 7 ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ... 8 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διόνυσος, 1 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διόνυσος, 1 Μαΐου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διόνυσος, 1 Μαΐου 2014 Τα στελέχη της δημοτικής κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» και ο υποψήφιος Παναγιώτης Μπιτάκος, με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης και μετά από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014

ΣΧΕΔΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 ΣΧΕΔΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) ΕΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2012

Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2012 Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2012 Αγαπητοί Συμπολίτες, Ο απολογισμός των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής ενώπιον των κατοίκων και φορέων της Λήμνου, για το 2012 γίνεται σε μία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Με κύριο γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τον πολίτη, οι τοπικές αυτοδιοικητικές αρχές που

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων

Πίνακας περιεχομένων ΣΧΕΔΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2012 Ωραιόκαστρο, Δεκέμβριος 2011 Πίνακας περιεχομένων Α. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ... 2 A.1 Το εθνικό και διεθνές περιβάλλον που επηρεάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αλεξανδρούπολη, 30/01/2013 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2012 Συνοπτική Απεικόνιση της οικονομικής κατάστασης των τριών Δήμων που συνενώθηκαν: α)άμεσες Απαιτητές Υποχρεώσεις: 2.743.289,09, β) Βραχυχρόνιες Μακροπρόθεσμες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β ΦΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 2012-2014 ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β ΦΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 2012-2014 ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β ΦΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 202-204 ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Πίνακας περιεχομένων. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ... 2. Εισαγωγή... 2.2 Καθορισμός Αξόνων Προτεραιότητας,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΥΤΩΞΓ-Α7Ω ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΔΑ: ΒΕΥΤΩΞΓ-Α7Ω ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ.Πρωτ.:1683/08-02-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ Ν.Π.Δ.Δ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2014

ΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2014 ΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2014 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΗΜΟΣΙΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (ΤΕΥΧΟΣ Β ) 1. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Ο.ΚΟΙ.Π.Α..Α.) 2. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 2011-12

ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 2011-12 Δήμος Αγ. Δημητρίου ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 2011-12 27-2-2013 Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, Εν μέσω μιας πρωτοφανούς για τη χώρα μας οικονομικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 2011 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 2011 2013 1 ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 2011 2013 2 ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ - ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Α. ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΩΣ Η ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ Β. ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜOTIKOΥ ΕΡΓΟΥ 3 ος 8 ος /2015 I. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜOTIKOΥ ΕΡΓΟΥ 3 ος 8 ος /2015 I. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 1 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηράκλειο 01-09-2015 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜOTIKOΥ ΕΡΓΟΥ 3 ος 8 ος /2015 I. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 1. Λειτουργήσαμε ουσιαστικά διευρυμένη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Ν Τ Ε Σ Δ. Σ. 1. Μπαλτά Σταυρούλα 2. Κολιούσης Ευάγγελος 3. Γκαραλέας Δημήτριος 4. Αλεξούδη-Γκαβρέση Παρασκευή

Α Π Ο Ν Τ Ε Σ Δ. Σ. 1. Μπαλτά Σταυρούλα 2. Κολιούσης Ευάγγελος 3. Γκαραλέας Δημήτριος 4. Αλεξούδη-Γκαβρέση Παρασκευή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ Έδρα: Ελεούσα Αρ. Απ ο φ.: 217 /2011 1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 11/07-06-2011 συνεδρίασης του Δ.Σ. του Δήμου Ζίτσας. ΠΕΡΙΛΗΨΗ Ανάκληση της υπ αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1.1:2: ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1.1:2: ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1.1:2: ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ 229 1.1.2. Συνοπτική περιγραφή και αξιολόγηση της υφιστάµενης κατάστασης του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τo πρακτικό της 10 /30-06-2012 συνεδριάσεως τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ Μυκόνου. ΑΡIΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘ. 3/2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘ. 3/2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘ. 3/2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Αριθμός Απόφασης 6 /2013 Θέμα : «Εισήγηση στην Οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ Διεύθυνση Προγραμματισμού Ανάπτυξης και Οργάνωσης & Πληροφορικής ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2013 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 1 ΠΕΡΙΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2 Το Θεσμικό Πλαίσιο των Ετήσιων Προγραμμάτων Δράσης 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ Προσχέδιο Ετησίου Προγράμματος Δράσης Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων 2013 Λ ΛΟ ΟΥΥΤΤΡΡΑ ΑΚ ΚΙΙ,, ΙΙΑ ΑΝ ΝΟ ΟΥΥΑ ΑΡΡΙΙΟ ΟΣΣ 22001133 2 ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός 2013 3 ΑΡΧΙΚΗ

Απολογισμός 2013 3 ΑΡΧΙΚΗ ΓΡΕΒΕΝΑ 17-3-2014 2 Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών ΚΕΠ Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Πρόνοιας Τμήμα Καθαριότητας-Πρασίνου Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΤΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 2013

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΤΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 2013 ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/νση: ΚΥΔΩΝΙΑ 29 Τ.Κ.73135, Χανιά, Κρήτη τηλ. 28213 41600 e-mail: dimos@chania.gr ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΤΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 2013 Φεβρουάριος 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...7 1.1

Διαβάστε περισσότερα