Με μόνο 3 πλήκτρα χειρίζεστε το νέο Ζ1!.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Με μόνο 3 πλήκτρα χειρίζεστε το νέο Ζ1!."

Transcript

1 LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων - Περιγραφή Με μόνο 3 πλήκτρα χειρίζεστε το νέο Ζ1!. Οι ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 αντιπροσωπεύουν τη νεότερη εξέλιξη στους παλμικούς ανιχνευτές με απόρριψη μεταλλευμάτων-πετρώματος. Είναι οι πλέον σταθερής λειτουργίας και μεγάλης ευαισθησίας ανιχνευτές μετάλλων στο είδος τους. Τα LORENZ DEEPMAX Z1 είναι αποτέλεσμα πολλών ετών εξέλιξης και έρευνας. Για τους νέους ανιχνευτές DEEPMAX Z1, εργαστήκαμε συστηματικά, ειδικά για βελτιωμένη αναγνώριση μετάλλων και αυτόματη ρύθμιση απόρριψη μεταλλεύματος εδάφους. Η λειτουργία της παλμικής απόρριψης εδάφους (Pulse Ground Balancing System - GBS) είναι ιδανική για έρευνα σε μεγάλο βάθος. Οι ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 έχουν απόδοση ανεπηρέαστη από αλατόνερο, την πλειοψηφία των μεταλλευμάτων εδάφους και αλλαγές θερμοκρασίας. Ειδικά σχεδιασμένα ηλεκτρονικά εξαρτήματα ακυρώνουν τα ψευδή σήματα του εδάφους, παρουσιάζοντας σταθερά σήματα από τα μεταλλικά αντικείμενα. Τα LORENZ DEEPMAX Z1 είναι αξιόπιστα εργαλεία για έρευνα σε μεγάλα βάθη ακόμη και στις χειρότερες συνθήκες περιβάλλοντος. Ο νέος σχεδιασμός του ηλεκτρονικού κυκλώματος τους, ξεπερνά τα παράσιτα από ηλεκτροφόρα καλώδια, πυλώνες, και με την ισχυρή παλμική τεχνολογία του παράγει σήματα ακριβείας για να ανιχνεύσει σε μεγάλο βάθος. Τα LORENZ DEEPMAX Z1 είναι ένας εξειδικευμένοι ανιχνευτές μετάλλων υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένοι για χρήση με μικρές και μεγάλες κεφαλές. Τα μεγάλα πλαίσια τους, βγάζουν εξαιρετικά βάθη για μεγάλα αντικείμενα λόγω του δυνατού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που παράγουν. Οι δίσκοι τους, προτιμούνται για έρευνα μικρών αντικειμένων όπως νομίσματα μεμονωμένα ή για επικέντρωση στόχου που ανιχνεύθηκε με το πλαίσιο προηγουμένως. Οι ανιχνευτές LORENZ DEEPMAX Z1 ανιχνεύουν σε μεγάλη ακτίνα τα ευγενή μέταλλα. Με πολύ απλή λειτουργία μέσω της οθόνης υγρών κρυστάλλων και με λίγα κουμπιά. Ταυτόχρονα αυτοί οι ανιχνευτές μετάλλων προσφέρουν χαρακτηριστικά που είναι νέα για παλμικούς ανιχνευτές μετάλλων. Ηλεκτρονικά μέρη με ποιότητα και ειδικά σχεδιασμένο κύκλωμα αποδίδουν σε ευκολία χειρισμού και ευαισθησία ανίχνευσης.

2 LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων Θεωρία λειτουργίας Οι ανιχνευτές LORENZ DEEPMAX Z1 βασίζονται σε παλμική λειτουργία χωρίς όμως απαίτηση για κίνηση «πέρα-δώθε» στις κεφαλές τους, και με απόρριψη μεταλλεύματος εδάφους. Κοφτοί και έντονοι ηλεκτρικοί παλμοί εκπέμπονται από τη κεφαλή σαν πρώτη φάση. Αυτοί οι παλμοί δημιουργούν επαγωγικά πεδία σε αγώγιμα υλικά όπως πχ. τα μεταλλικά αντικείμενα. Τα επαγωγικά πεδία διατηρούνται στα μεταλλικά αντικείμενα και σβήνουν όταν πάψει να εκπέμπει η κεφαλή. Έτσι μπορούμε να τα ανιχνεύσουμε κατά τη διάρκεια του χρόνου της λήψης, μέσω της ίδιας κεφαλής η οποία τώρα θα δουλέψει σαν δέκτης. Ένα πολυσύνθετο ηλεκτρονικό κύκλωμα θα ανιχνεύσει της μικρό-αλλαγές του ρεύματος και θα τις διαχωρίσει από τα παράσιτα που λαμβάνονται. Το σήμα θα ενισχυθεί για να οδηγηθεί στον ήχο, με μεταβαλλόμενες συχνότητες (VCO), και το ηχητικό σήμα παρουσιάζεται από το μεγάφωνο ή τα ακουστικά όταν το μεταλλικό αντικείμενο είναι μέσα στα όρια του πεδίου της κεφαλής. Τα επαγωγικά πεδία που δημιουργούνται σε ένα μεταλλικό αντικείμενο όταν τα χτυπά το παλμικό πεδίο του ανιχνευτή, σβήνουν σε διαφορετικό χρόνο ανάλογα το είδος του μετάλλου ( αγωγιμότητα ). Έτσι λειτουργεί και το κύκλωμα αναγνώρισης μετάλλων, φανερώνοντας δηλαδή το χρόνο καθυστέρησης για τα επαγωγικά πεδία που λαμβάνει, ανά κάθε περίοδο. Επιπλέον δουλεύει και η ένδειξη «ευγενές / ή μη- ευγενές μέταλλο» όταν συνδέονται κεφαλές double D ( DD ). Αυτό δίνει περισσότερη πληροφόρηση για το πιθανό είδος μετάλλου που εντοπίστηκε όπως και ο ήχος που παράγεται, έχει επιλογές για να βγάζει διαφορετικούς τόνους ανάλογα το κάθε μέταλλο, για αναγνώριση, ή για ακριβή εντοπισμό της θέσης και του μεγέθους του στόχου. LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων Πλεονεκτήματα Η παλμική λειτουργία απόρριψης εδάφους GBS έχει το πλεονέκτημα να χρησιμοποιεί μεγάλης διαμέτρου κεφαλές και μεγάλη δύναμη εκπομπής. Απαραίτητα για έρευνα σε βάθος. Κεφαλές καλωδίου στερεωμένες σε πλαίσιο διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων μπορούν να συνδεθούν στους ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 χωρίς ρυθμίσεις. Ένα ειδικό κύκλωμα προσαρμογής προστέθηκε στους ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 για να δέχεται τις διαφορετικές κεφαλές αυτόματα. Εξασφαλίζει έτσι το μέγιστο δυνατό βάθος για κάθε κεφαλή που συνδέθηκε. Αυξάνοντας το μέγεθος της κεφαλής, αυξάνουμε και την ευαισθησία - βάθος σε μεγάλα αντικείμενα επίσης. Ταυτόχρονα τα σήματα απο μικρά αντικείμενα χάνονται. Ιδιαίτερα χρήσιμο όταν ζητάμε μεγάλα αντικείμενα ενώ θέλουμε να απορρίψουμε τα επιφανειακά σκουπιδάκια. Τα μεγάλα πηνία προσφέρουν πολύ μεγάλο βάθος και κάλυψη εδάφους. Ακόμη και σε δύσκολα εδάφη με μαγνητικά οξείδια σιδήρου οι ανιχνευτές LORENZ DEEPMAX Z1 προσφέρουν εξαιρετικά βάθη για ευγενή και μη μεταλλικά αντικείμενα αφού χρησιμοποιήσουμε την απόρριψη εδάφους.

3 Τα άλλα μηχανήματα πάσχουν από «επίδραση εδάφους» που μειώνει το βάθος στο έδαφος. Το LORENZ DEEPMAX Z1 θα ανιχνεύει αντικείμενα στα ίδια βάθη στους περισσότερους τύπους εδαφών ή και σε δοκιμές «στον αέρα». Η υψηλή ευαισθησία του LORENZ DEEPMAX Z1 στα ευγενή μεταλλικά αντικείμενα όπως χρυσός, ασήμι και χαλκός, μαζί με τη νέα ανάλυση στόχου, κάνουν αυτό τον ανιχνευτή ένα αξεπέραστο μηχάνημα για πολλές διαφορετικές εφαρμογές ανίχνευσης. Το LORENZ DEEPMAX Z1 βγάζει ενδείξεις στην οθόνη για κάθε μέταλλο που εντοπίζει. Η αγωγιμότητα του στόχου παράγει έναν αριθμό μεταξύ 000 και 099, βοηθώντας να διαχωρίσουμε τα μεταλλικά αντικείμενα. Το κύκλωμα του διαχωρισμού μόνον σε ορισμένες περιπτώσεις επηρεάζεται από το μέγεθος του μεταλλικού αντικειμένου, έτσι διαχωρίζει τα μικρά νομίσματα εξίσου καλά με τα μεγάλα μέταλλα. Το LORENZ DEEPMAX Z1 προσφέρει επίσης μία βελτιωμένη ανάλυση στόχου σιδηρούχου / μη σιδηρούχου, που λειτουργεί πολύ καλύτερα σε δύσκολα εδάφη σε συνδυασμό με τους δίσκους DD των 26 εκ. και 35 εκ.. Ο ανιχνευτής επίσης βγάζει ήχο από το μεγάφωνο ή τα ακουστικά. Τα βάθη ανίχνευσης που επιτυγχάνονται σε δοκιμές «στον αέρα» είναι σχεδόν τα ίδια σε πολλούς τύπους εδαφών, και γι αυτό αισθητά ανώτερα από τους άλλους ανιχνευτές μετάλλων παλμικής επαγωγής ή VLF. LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων - Εφαρμογές Το LORENZ DEEPMAX Z1 εξελίχθηκε για επαγγελματικές εφαρμογές έρευνας και εντοπισμού μετάλλων. Μία ποικιλία κεφαλών πηνίων μπορούν να συνδεθούν στους ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1. Οι μεγάλες περιοχές μπορούν να ερευνηθούν αποδοτικότερα ειδικά με πηνία πλαισίου. Αλατόνερο και οι περισσότεροι τύποι εδαφών, αλλαγές θερμοκρασίας, έχουν ελάχιστη επίδραση στο βάθος ανίχνευσης του LORENZ DEEPMAX Z1. Είναι δυνατό να απορριφθούν κάποια μη επιθυμητά αντικείμενα όπως καρφιά, σίδηρος, λεπτά φύλλα ή να αναγνωριστούν σαν μικρά άχρηστα ενώ ερευνούμε για μεγαλύτερα και βαθύτερα αντικείμενα. Δουλεύοντας με τις μικρές κεφαλές το DEEPMAX Z1 είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο για έρευνα μικρών αντικειμένων βαθιά στο έδαφος.

4 LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων - Χαρακτηριστικά Οι ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 σχεδιάστηκαν με πολλά πλεονεκτήματα συμπεριλαμβανομένης της υψηλής ευαισθησίας και σταθερότητας μαζί με ευκολία χειρισμού. Τα κουμπιά μειώθηκαν και οι ανιχνευτές ρυθμίστηκαν εργοστασιακά για να εγγυηθούν τα καλύτερα αποτελέσματα στην έρευνα. Υψηλή ευαισθησία για όλα τα είδη μετάλλων Σταθερή λειτουργία σε εδάφη με μετάλλευμα ή άλατα με παλμικό σύστημα εξισορρόπησης εδάφους Αξιόπιστη / απλή λειτουργία με λίγα κουμπιά και ενδείξεις στην οθόνη Ακριβής επικέντρωση στόχου και με τις μεγάλες κεφαλές πλαισίου Εύκολη και αποδοτική έρευνα μεγάλων περιοχών Γεροδεμένη, ποιοτική κατασκευή και κονσόλα προστατευμένη από υγρασία και σκόνη Μία ποικιλία κεφαλών έρευνας παρέχεται για διαφορετικούς σκοπούς ανίχνευσης Αυτόματη αναγνώριση των διαφορετικών μεγεθών και ειδών κεφαλών Τα μικρά άχρηστα μεταλλικά αντικείμενα μπορούν είτε να αναγνωρισθούν ή να απορριφθούν Γρήγορη ταχύτητα αντίδρασης στο ήχο με διαφορετικές επιλογές τόνων διαχωρισμού μετάλλων Λογαριθμικός ήχος και μπάρα έντασης σήματος για βάθος στόχου και εύκολη επικέντρωση Έλεγχος μπαταρίας οπτικά και ηχητικά Ρυθμισμένος, στατικός (χωρίς απαίτηση κίνησης κεφαλής) διαχωρισμός στόχου με αριθμούς αγωγιμότητας μετάλλου Βελτιωμένη διάκριση σιδηρούχου / μη σιδηρούχου μετάλλου στην οθόνη Ρυθμιζόμενος με ακρίβεια ήχος αναμονής (κατώφλι) Σταθερή στατική λειτουργία (οπτικά και ηχητικά) Αδιάβροχες κεφαλές έρευνας ( δίσκοι και πλαίσια ) Ανταλλακτικό πακέτο μπαταρίας NIMH ξηρών στοιχείων για παγκόσμια λειτουργία Ταχυφορτιστής για παγκόσμια λειτουργία V AC/ 50-60Hz Φορτιστής αυτοκινήτου για 10-30V DC παρέχεται προαιρετικά Επιλογές για Συχνότητες και Φίλτρα που ακυρώνουν ηλεκτρομαγνητικά παράσιτα Αυτόματη επαναφορά της ρύθμισης εδάφους Προγράμματα DEL και ρυθμίσεις ευαισθησίας για απόρριψη μικρών αντικειμένων και εύκολη επικέντρωση Εξαιρετικά βάθη ανίχνευσης για τα πολύ μεγάλα μεταλλικά αντικείμενα Εξειδικευμένο στο χρυσό και βελτιωμένο βάθος για μέταλλα χαμηλής αγωγιμότητας Κύκλωμα εκμηδενισμού των παρεμβολών από συχνότητες για λειτουργία σε αστικές περιοχές Υψηλή κλιμάκωση των δυνατών σημάτων εδάφους και επικέντρωση Βελτιωμένη απόδοση για ανίχνευση μικρών αντικειμένων, πχ. νομίσματα ή άλλα μη σιδηρούχα αντικείμενα Μονά ή διπλά, επαγωγικά ή και διασταυρωμένα πηνία μπορούν να χρησιμοποιηθούν Πολυδιακόπτης αισθητήρα ( Multi sensor trigger - MST) με πολλά πηνία έρευνας που λειτουργούν ταυτόχρονα χωρίς παρεμβολές το ένα από το άλλο. Ρωτήστε μας για πληροφορίες Απλουστευμένη λειτουργία καταγραφέα δεδομένων, που λειτουργεί με επιπρόσθετο λογισμικό Surfer και μηχανισμό για να παράγει 6 εικόνες δισδιάστατες, και 6 τρισδιάστατους χάρτες από την έρευνα. Ο κάθε χάρτης είναι διαφορετικός ανάλογα τη μέθοδο ηλεκτρονικής ανάλυσης του, έτσι μπορεί να προσδιορίσει το πιθανό είδος του μεταλλικού αντικειμένου που είναι θαμμένο. Πληροφόρηση GPS των μέτρων σάρωσης, γραμμής σάρωσης, αριθμού αρχείου καταγραφής και πυξίδας διόρθωσης βηματισμού - κατεύθυνσης, τα οποία διευκολύνουν τη χρήση του καταγραφέα. Νέο κύκλωμα έρευνας με νέες λειτουργίες Μπάρα έντασης σήματος, αναγνώριση αγωγιμότητας μετάλλου, εικονίδια ευγενούς / μη ευγενούς, κατάσταση μπαταρίας και όλες οι ρυθμίσεις του προγράμματος παρουσιάζονται ταυτόχρονα σε μια ευανάγνωστη οθόνη LCD

5 LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων Βάθη ανίχνευσης πηνίο που χρησιμοποιείται μεταλλικό αντικείμενο 35 εκ. DD 45 εκ. 1 μ. Χ 1 μ. 1,5 μ. Χ 1,5 μ. Ψήγμα χρυσού διαμέτρου 5 χιλ. 28 εκ. ( 30 εκ ) Χ Χ χ Χρυσό νόμισμα διαμέτρου 2 εκ. 45 εκ. 50 εκ. ( 50 εκ.) Χ χ Ασημένιο νόμισμα διαμέτρου 2,5 εκ. 50 εκ. 55 εκ. ( 50 εκ.) Χ χ Πλάκα μπρούντζου 10 Χ 10 εκ. 100 εκ. 110 εκ. 145 εκ. 170 εκ. Κουτί αναψυκτικού 0,33 λ. 120 εκ. 130 εκ. 165 εκ. 200 εκ. Σιδερένιο κουτί 30 Χ 18 Χ 15 εκ. 170 εκ. 200 εκ. 280 εκ. 340 εκ. Χ: Εκτός ανίχνευσης από το πηνίο Τα βάθη ανίχνευσης καταγράφηκαν εναέρια σε DEL4/GND4, SENS5. Τα βάθη ανίχνευσης διαφέρουν ανάλογα τα διαφορετικά εδάφη ή ρυθμίσεις DEL Σε μεγαλύτερα μεταλλικά αντικείμενα θα αυξάνεται και το βάθος Η αυτόματη ρύθμιση αναγνώρισης εδάφους στο Ζ1, σε 2 βήματα : μηδενισμός στον αέρα και στο έδαφος

6 LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων Κιτ καταγραφέα δεδομένων μηχανισμός / λογισμικό Για να δημιουργήσετε έγχρωμες εικόνες επιφανείας ή σχήματος στόχων με τους ανιχνευτές μετάλλων Lorenz Deepmax Ζ1, χρειάζεται και το παρεχόμενο πρόγραμμα. Ο καταγραφέας δεδομένων είναι εξελιγμένος για να διαβάζει ταυτόχρονα 6 κανάλια δεδομένων, καθώς βαδίζετε, και καταγράφει αυτές τις πληροφορίες σε μνήμη εάν το επιθυμούμε. Αφού συλλέξετε τα δεδομένα του χωραφιού, το πρόγραμμα Surfer με ακρίβεια και ευκολία μετατρέπει τα αποθηκευμένα δεδομένα, σε έγχρωμες εικόνες επιφανείας ή σχήματος σε έναν υπολογιστή μέσα σε λίγα λεπτά. Επιπλέον ένα πρόγραμμα Scripter, θα παράγει αυτόματα 12 χάρτες με κάθε έρευνα. 6 σε δύο διαστάσεις και 6 τριών διαστάσεων. Ο χειριστής μπορεί να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών επιλογών χαρτών και πλεγμάτων απεικόνισης. Ο νέος καταγραφέας δεδομένων του LORENZ DEEPMAX Z1 και το πρόγραμμα που εξελίχθηκαν από την Lorenz Detecting Systems, είναι πάνω απ όλα εύκολα στη χρήση, μεγάλης ακρίβειας στη λειτουργία και προσιτά. Μόνο 3 κουμπιά στους ανιχνευτές μετάλλων DEEPMAX Z1 θα κάνουν τη συλλογή των δεδομένων μια ευχάριστη διαδικασία για αρχάριους και επαγγελματίες όπως μηχανικούς, γεωλόγους, αρχαιολόγους, επιστήμονες κα. Οι χειριστές θα ερευνήσουν και για τοξικά απόβλητα, μετεωρίτες, ή χαμένα αεροσκάφη. Ο χειριστής δεν θα μπερδευτεί με άχρηστες λειτουργίες. 6 διαφορετικού χάρτες θα δημιουργηθούν ταυτόχρονα, εφόσον καλύψει την περιοχή έρευνας, βαδίζοντας σε παράλληλες σαρώσεις. Η κάθε καταγραφή / χάρτης είναι διαφορετικός, ανάλογα με τη ηλεκτρονική μέθοδο ανάλυσης του μηχανήματος, έτσι ώστε οι χάρτες, δεν θα δώσουν μόνο διαφορετικές θέσεις ευαισθησίας για τους στόχους, αλλά θα είναι το κλειδί για το πιθανό είδος του θαμμένου μεταλλικού αντικειμένου. Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά στην «υπογραφή» των μεταλλικών αντικειμένων και των εδαφικών συνθηκών. Σημεία με ανωμαλίες στους χάρτες, θα σας υποδηλώσουν απευθείας τα διαφορετικά είδη μετάλλων διευκρινίζοντας τα, από τα εδαφικά σήματα των μεταλλευμάτων. Ο χειριστής μπορεί να χρησιμοποιήσει τις διαφορετικές απεικονίσεις για όφελος του, ώστε να επιλέξει μεταξύ των στόχων του μεγαλύτερου ενδιαφέροντος, απλά συγκρίνοντας τους διαφορετικούς χάρτες.

7 Τα 3 κανάλια δεδομένων DELAY, δίνουν χάρτες διαφορετικής ευαισθησίας για μικρούς και μεγάλους στόχους. 2 κανάλια GROUND, επιτρέπουν στο χειριστή να παράγει χάρτες χωρίς εδαφικές παρεμβολές, αλλά με διαστάσεις και κατευθύνσεις των σημάτων που παράγονται από ένα μεταλλικό αντικείμενο. Επιπλέον το κανάλι κατάταξης αγωγιμότητας στόχου θα παρουσιάσει την αγωγιμότητα του στόχου με ένα συγκεκριμένο χρώμα, για πληροφόρηση του πιθανού είδους του μετάλλου στο έδαφος. Άσχετα το πόσο δυνατό είναι το έδαφος σε μετάλλευμα, ή το πόσο μεταλλικά αντικείμενα ευρίσκονται σε κοντινή απόσταση αναμεταξύ τους, αυτή η νέα συσκευή θα εξασφαλίσει πολύ καλά αποτελέσματα ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες περιβάλλοντος. Τα λάθη του χειριστή ή οι περιβαλλοντικές συνθήκες όπως σήματα υπερφόρτωσης από κοντινά μεταλλικά αντικείμενα για παράδειγμα, παρουσιάζονται άμεσα όταν συγκρίνουμε τα 6 κανάλια. Επιπλέον δεδομένα GPS καταγράφονται επίσης από τη παρεχόμενη συσκευή GPS για να υποστηρίξουν το χειριστή με λειτουργία πυξίδας ή για να εντοπίσουν τα διαφορετικά χωράφια καταγραφής μελλοντικά μετά τη καταγραφή. Για τους επαγγελματίες χειριστές καταγραφέα επιπρόσθετος μηχανισμός και πρόγραμμα θα παρέχονται για αποθήκευση δεδομένων GPS από πολλούς ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 ταυτόχρονα. Παρότι ο ανιχνευτής μπορεί να λειτουργήσει με μικρές κεφαλές, η λειτουργία του καταγραφέα δεδομένων είναι κατασκευασμένη πρωτίστως, για τις κεφαλές 1μ Χ 1μ και μεγέθη στόχων το λιγότερο 6 εκ Χ 6 εκ. Για αυτό το λόγο η χρήση των κεφαλών πλαισίου χρειάζεται για καλύτερα αποτελέσματα. Για να αναλύσετε τις εικόνες που παράχθηκαν από το πρόγραμμα δείτε τις παρακάτω οδηγίες. Σε σύγκριση με άλλα συστήματα το μοντέλο Ζ1 και ο καταγραφέας δεδομένων, δεν θα παράγουν μία εικόνα, ή διάφορες γραφικές απεικονίσεις με μόνο διαφορετικές ευαισθησίες για το ίδιο μεταλλικό αντικείμενο, αλλά επίσης θα δώσουν επιπλέον πληροφορίες για το πιθανό είδος μετάλλου που ανιχνεύθηκε. Τα πλεονεκτήματα του καταγραφέα δεδομένων 6 καναλιών είναι τα ακόλουθα: Τα ψευδή ή δεδομένα υπερφόρτωσης θα αναγνωρισθούν εύκολα σε ένα ή δύο από τους χάρτες. Την ίδια στιγμή θα βρείτε χρήσιμα δεδομένα σε ένα ή δύο κανάλια. Όταν βλέπετε τις διαφορετικές εικόνες διαλέξτε μόνον αυτές με καθόλου σήματα εδάφους, ή με τις δυνατότερες ενδείξεις, ερευνήσετε μικρά άχρηστα αντικείμενα αλουμινόχαρτα, καρφιά, μαγνητικά εδάφη ή σκουπίδια στην επιφάνεια του εδάφους. Μερικά σήματα εμφανίζονται σε ένα χάρτη και εξαφανίζονται σε άλλους για να δώσουν προηγμένες πληροφορίες στο χειριστή για το είδος του μετάλλου, ή τις περιβάλλουσες εδαφικές συνθήκες., Είναι δυνατό να ξεχωρίσετε δύο ή περισσότερα διαφορετικά μεταλλικά αντικείμενα που βρίσκονται κοντά αναμεταξύ τους, και δίνουν μόνο μία μεγάλη ένδειξη στα κανάλια DEL, αλλά δύο στο κανάλια απόρριψης μεταλλεύματος GND και στο κανάλι διαχωρισμού. Μερικά σιδερένια μεταλλικά αντικείμενα που βρίσκονται οριζόντια στο έδαφος θα παράγουν ένα συγκεκριμένο τριπλό σήμα με δύο υψηλές και μία χαμηλή ένδειξη στα κανάλια GND. Σήματα με σύντομο χρόνο καθυστέρησης του επαγωγικού πεδίου τους, αλουμινόχαρτα, λεπτά κομμάτια, μικρά καρφιά θα παράγουν μία αρνητική κορυφή, στον κάθετο άξονα Ζ, στα κανάλια GND1 & 2. Παρομοίως αντικείμενα με μεγάλο

8 χρόνο καθυστέρησης του επαγωγικού πεδίου τους, όπως μασίφ κομμάτια μπρούντζου, χαλκού, αλουμινίου και χρυσού - ασημιού, θα παράγουν μία θετική κορυφή, στον κάθετο άξονα Ζ. Τα μαγνητικά αντικείμενα θα δίνουν μόνον ασθενέστερα σήματα, και έτσι μία φτωχή ένδειξη στον άξονα Ζ ( σε τρισδιάστατους χάρτες μόνον ) Όταν βλέπετε στα κανάλια απόρριψης μεταλλεύματος GND το έδαφος, επί το πλείστον το έδαφος και τα μικρότερα κομμάτια σιδήρου δεν θα παρουσιάζονται σε σύγκριση με τα κανάλια DEL. Στο χάρτη της διάκρισης στόχου, τα δυνατά σήματα που παράγουν νούμερα διάκρισης στόχου στην οθόνη του μηχανήματος, θα παράγουν διαφορετικά χρώματα που αναλογούν με την ένδειξη αριθμού της οθόνης. Το ουδέτερο έδαφος θα παράγει μία μωβ ένδειξη. Διαφορετικά γειτονικά μεταλλικά αντικείμενα που είναι κοντά αναμεταξύ τους θα έχουν διαφορετικά χρώματα στις περισσότερες περιπτώσεις για καλύτερη διάκριση. Δείτε το πινάκα για τις ενδείξεις κατάταξης στόχου με πηνίο 1μ. Χ 1μ: Χρώμα στόχου Ένδειξη οθόνης (χωρίς καταγραφέα) Μεταλλικό αντικείμενο που αναλογεί μωβ όχι ένδειξη / ουδέτερο όχι μέταλλο ή ασθενές σήμα μπλε μικρό ευγενές μέταλλο πράσινο μικρό σίδηρο / καρφί κίτρινο σιδερένιο αντικείμενο πορτοκαλί μεσαία ευγενή μέταλλα κόκκινο μεγάλα ευγενή μέταλλα ( Για καταγραφή δεδομένων και δημιουργία των έγχρωμων χαρτών με το LORENZ DEEPMAX Z1 χρειάζεται ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής επίσης! )

9 Καταγράφοντας δεδομένα Ανίχνευση βυθισμένου αεροσκάφους με το DEEPMAX Z1

10 LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων Εξοπλισμός LORENZ DEEPMAX Z1 μόνον ο ανιχνευτής ( χωρίς πηνία ) Πλαστική βαλίτσα μεταφοράς με αφρολέξ Η κονσόλα χειρισμών του LORENZ DEEPMAX Ζ1 Ρυθμιζόμενου ώμου και ζώνης αγκράφα με αποσπώμενο πακέτο φορτιζόμενης μπαταρίας Φορτιστής με ευρεία ακτίνα εισόδου AC ( V) Φορτιστής ταχείας φόρτισης με ευρεία είσοδο ρεύματος ( AC V ) Ευρωπαϊκή πρίζα φόρτισης Οδηγίες χειρισμού ( Αγγλικά / Γερμανικά ) Στερεοφωνικά ακουστικά με τετραπλό βύσμα Το LORENZ DEEPMAX Ζ1 επίσης παρέχεται σαν ΚΙΤ δηλ. μαζί με τα παρακάτω τεμάχια συμπεριλαμβανόμενα: Πηνίο πλαισίου 1μ Χ 1μ με κορδόνια μεταφοράς Σάκο μεταφοράς για το πλαίσιο 1μ Χ 1μ Πηνίο 35εκ τύπου double D Τηλεσκοπικό μπαστούνι σχήματος S τριών τεμαχίων Το ΚΙΤ του καταγραφέα δεδομένων του LORENZ DEEPMAX Z1 με μηχανισμό και πρόγραμμα παρέχεται προαιρετικά Πρόγραμμα υπολογιστή GOLDEN SOFTWARE SURFER 11 με άδεια ενός χειριστή Πλακέτα GPS USB καλώδιο μεταφοράς δεδομένων USB μνήμη με το πρόγραμμα μετατροπής δεδομένων της Lorenz Αυτό το κιτ του καταγραφέα φτιάχτηκε για χρήση με την λειτουργία καταγραφής δεδομένων του LORENZ DEEPMAX Z1, για να παράγει χάρτες έγχρωμους σε ένα επιπρόσθετο υπολογιστή που είναι απαραίτητος αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στο ΚΙΤ. Ο υπολογιστής πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαιτήσεις, Windows XP SP2 ή ανώτερα, Vista, 7, 1GB RAM, 100MB ελεύθερα στο σκληρό δίσκο, 1024 Χ 768 ή ανώτερη ανάλυση οθόνης με μίνιμουμ βάθος χρώματος 16 bit

11 LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων Χαρακτηριστικά Κονσόλα ηλεκτρονικών: 120 Χ 122 Χ 85 χιλ. Βαλίτσα μεταφοράς για το LORENZ DEEPMAX X3: 400 Χ 300 Χ 220 χιλ. Πηνίο πλαισίου 1μ Χ 1μ (αποσυναρμολογημένο) 1080 Χ 150 Χ 150 χιλ. Εκτεταμένο τηλεσκοπικό μπαστούνι σχήματος S - Μήκος: 1550 χιλ. Μαζεμένο τηλεσκοπικό μπαστούνι σχήματος S - Μήκος: 1030 χιλ. Αποσυναρμολογημένο τηλεσκοπικό μπαστούνι σχήματος S - Μήκος: 690 χιλ. LORENZ DEEPMAX Ζ1 κονσόλα ηλεκτρονικών : 1300 γραμμ. περίπου Ιμάντες ώμου και ζώνη με πακέτο μπαταρίας : 3000 γραμμ. περίπου Βαλίτσα μεταφοράς με το LORENZ DEEPMAX Ζ1 μέσα της : περίπου 7000 γραμμ. Τηλεσκοπικό μπαστούνι S : 600 γραμμ. περίπου 26 εκ μονό πηνίο έρευνας με μπαστούνι σχήματος S : 500 γρμ. 26 εκ DD πηνίο έρευνας με μπαστούνι σχήματος S : 600 γρμ. 35 εκ μονό πηνίο έρευνας με μπαστούνι σχήματος S : 600 γραμ. 35 εκ DD πηνίο έρευνας με μπαστούνι σχήματος S : 800 γραμ. 45 εκ μονό πηνίο έρευνας με μπαστούνι σχήματος S : 700 γραμ. Πηνίο πλαισίου 1μ Χ 1μ με το καλώδιο μέσα στους σωλήνες : 2600 γραμμ. Καλώδιο πηνίου τύπου UNIVERSAL 8μ περίμετρος : 600 γραμμ. (μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κατασκευή πλαισίου 0,7μΧ0,7μ., 1μ Χ1μ., 2μΧ2μ., και διασταυρούμενο 1μ Χ 2μ) Καλώδιο πηνίου τύπου UNIVERSAL 12μ περίμετρος : 900 γραμμ. ( μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κατασκευή πλαισίου 1μ Χ 1μ., 1,5μ Χ 1,5μ., 3μ Χ 3μ. ) 1μ Χ 1μ., διπλό πλαίσιο έρευνας : 7300 γραμμ. Καλώδιο αντάπτορας «Υ» : 100 γραμμ. Ηλεκτρονικά δεδομένα: Συχνότητα έρευνας με μεγάλα / μικρά πηνία έρευνας συνδεμένα 2000 / 1000 παλμοί ανά δευτ. Ηχητική αντίδραση στόχου συχνότητας του ταλαντωτή ελεγχόμενων βόλτ (VCO) ΗΖ Παροχή ενέργειας : Εξωτερική φορτιζόμενη μπαταρία NiMH 12 βολτ / 9,5 Αh ( δηλωμένη ως ξηρά ) Χρόνος χρήσης : Περίπου 7-14 ώρες, ανάλογα την θερμοκρασία και το συνδεμένο πηνίο Φορτιστής μπαταρίας : Γρήγορος φορτιστής AC volt, / AC Hz για παγκόσμια λειτουργία Θερμοκρασία λειτουργίας; : -5έως + 50 βαθμούς κελσίου

12 Καταγραφέας δεδομένων : Καταγραφή δεδομένων έξι καναλιών, με υποστήριξη GPS Μέσο αποθήκευσης : εσωτερική μνήμη Αριθμός χωραφιών : 99 Συχνότητα δείγματος: 12 ανά δευτερόλεπτο Ανάλυση: 24 bit Πλακέτα GPS : Κανάλια : 50 Ευαισθησία : -162 dbm Συνχότητα L1, MHz C/A Code MHz chip rate Ακρίβεια οριζόντιας θέσης 2,5μ CEP, 2.0μ SEP/SBAS Πρωτόκολλο NMEA V3.01 GGA, GSA, GSV, RMC, VTG Θερμοκρασία λειτουργίας -20 έως +60 C Διαστάσεις 65 Χ 45 Χ 22 χιλ. Πηνία έρευνας ( αλλαζόμενα ) ηλεκτροστατικά μονωμένα (θωρακισμένα),και αδιάβροχα μέχρι το βύσμα τους. Τα βύσματα δεν είναι αδιάβροχα και πρέπει να διατηρούνται στεγνά! Η κεντρική μονάδα είναι αδιάβροχη αλλά δεν πρέπει να βυθιστεί στο νερό. O σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά είναι υποκείμενα προς αλλαγή χωρίς ειδοποίηση! Αντιπροσωπεία Ελλάδας Ανιχνευτές χρυσού Ανιχνευτές Μετάλλων Κυρίτσης Λεωφ. Αθηνών 193, Χαϊδάρι Τ F W. E.

Το GEO EXAMINER έχει 3 ενσωματωμένα συστήματα στην τιμή του ενός:

Το GEO EXAMINER έχει 3 ενσωματωμένα συστήματα στην τιμή του ενός: Ο πρώτος ανιχνευτής μετάλλων 3D πλήρως ελεγχόμενος από υπολογιστή αφής το Geo Examiner συνδυάζει 3 δοκιμασμένες μεθόδους για έρευνα θησαυρών: γειώσεις, μαγνητόμετρο και ανιχνευτής μετάλλων! Εκεί που οι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΟΔΗΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΟΔΗΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΟΔΗΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Τα κράματα των μετάλλων που έχουν μείνει θαμμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα, σαπίζουν και μπορεί κάποια φορά να δώσουν σήμα χρυσού.

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Εγχειρίδιο Χρήσης Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Περιεχόμενα Περιεχόμενα...1 Εισαγωγή...2 Χαρακτηριστικά...3 Τεχνικές Προδιαγραφές...3 Εγκατάσταση...4 Συμβουλές Εγκατάστασης Αισθητήρων...5 Τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ειδικά σχεδιασμένος για να ανιχνεύει πυροβόλα όπλα σε εισόδους με υψηλό ρυθμό κυκλοφορίας, ο HI-PE/CF συνδυάζει την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τα προϊόντα CEIA με τον πολύ

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

The best solution for home electronic integration

The best solution for home electronic integration The best solution for home electronic integration R 2 ZAS Έξυπνος ελεγκτής δωματίου KNX Τηλεχειριστήριο ZN1VI-TPZAS-B 1:1 (120 x 88 x 11 mm.) ZN1VI-TPZAS-S ZN1VI-TPZAS-W ZN1IR-ZAS (85.5 x 54 x 12 mm.)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΛΕΜΦΑΔΕΝΑ. ΜΕΣΩ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ - γ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΛΕΜΦΑΔΕΝΑ. ΜΕΣΩ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ - γ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΛΕΜΦΑΔΕΝΑ ΜΕΣΩ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ - γ ΓΕΝΙΚΑ Σύστημα Ανιχνευτή φρουρού λεμφαδένα μέσω ακτινοβολίας γ για τις ανάγκες του Τμήματος της Πυρηνικής Ιατρικής.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα : Τεχνολογία Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ MS 48 NS Σύντοµες οδηγίες χρήσης

ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ MS 48 NS Σύντοµες οδηγίες χρήσης ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ MS 48 NS Σύντοµες οδηγίες χρήσης Προσοχή: i) Απαγορεύεται η χρήση του δοκιµαστικού από παιδιά. ii) H χρήση του συγκεκριµένου δοκιµαστικού εργαλείου απαιτεί να τηρούνται όλοι οι κανόνες προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμιστής ηλιακής φόρτισης και αποφόρτισης. Οδηγίες χρήσεις

Ρυθμιστής ηλιακής φόρτισης και αποφόρτισης. Οδηγίες χρήσεις Ρυθμιστής ηλιακής φόρτισης και αποφόρτισης Οδηγίες χρήσεις Ο ρυθμιστής φόρτισης MPPT-30 είναι ένας αποτελεσματικός ρυθμιστής. -Έχει αποτελεσματική λειτουργία φόρτισης MPPT για να παρακολουθείτε αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. ΕΙΔΟΣ Φορητή Μικροφωνική Εγκατάσταση για τις ανάγκες κάλυψης τελετών Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου/ΑΛΣ ΕΛ-ΑΚΤ. 2. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ο υπό προμήθεια μικροφωνικός εξοπλισμός συνίσταται

Διαβάστε περισσότερα

5. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Ι (ΑΝΤΙΣΤΑΤΕΣ )

5. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Ι (ΑΝΤΙΣΤΑΤΕΣ ) 5. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Ι (ΑΝΤΙΣΤΑΤΕΣ ) Μεταβλητοί αντιστάτες Η τιμή της αντίστασης των μεταβλητών αντιστατών σε αντίθεση με αυτή των σταθερών, δε διατηρείται σταθερή αλλά μεταβάλλεται, είτε μηχανικά

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής καπνού με αναρρόφηση

Ανιχνευτής καπνού με αναρρόφηση Συστήματα πυρανίχνευσης FCS-320-TM Σειρά Συμβατικών Ανιχνευτών Καπνού με Αναρρόφηση FCS-320-TM Σειρά Συμβατικών Ανιχνευτών Καπνού με Αναρρόφηση Για σύνδεση σε συμβατικούς πίνακες πυροπροστασίας Υψηλή ατρωσία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE 400 Αυτά τα ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, προς αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, ο πομπός και τα τροφοδοτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 6 6.0 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ 6 6.0 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 6 60 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η τηλεόραση είναι σήμερα ένα από τα πιο σημαντικά επικοινωνιακά συστήματα Δεν υπάρχει άνθρωπος, στις ανεπτυγμένες χώρες, που να μην αφιερώνει ορισμένες ώρες την ημέρα μπροστά

Διαβάστε περισσότερα

UTH 200 GR Οδηγίες Χρήσης

UTH 200 GR Οδηγίες Χρήσης ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ UTH 200 GR Οδηγίες Χρήσης Ο θερμοστάτης UTH 200 προορίζεται για έλεγχο της ενδοδαπέδιας υπέρυθρης θέρμανσης HEAT PLUS. Ο σωστός έλεγχος και προγραμματισμός του θερμοστάτη, σε συνδυασμό με την

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός μοτοσυκλέτας

Συναγερμός μοτοσυκλέτας Συναγερμός μοτοσυκλέτας Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Το εμπορικό σήμα, η ευρεσιτεχνία και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στη Steelmate Co., Ltd. Διατηρείται το δικαίωμα αλλαγής σχεδίων και προδιαγραφών.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Σελίδα. Διακόπτες μεμβράνης Σύνδεσμοι Λάμπες και μεταβλητή αντίσταση Ηλεκτρομαγνήτης Σύμβολα κυκλώματος ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ

Περιεχόμενα. Σελίδα. Διακόπτες μεμβράνης Σύνδεσμοι Λάμπες και μεταβλητή αντίσταση Ηλεκτρομαγνήτης Σύμβολα κυκλώματος ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ 1 Περιεχόμενα Σελίδα Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή 2 Ηλεκτρικά εξαρτήματα 3 Ηλεκτρισμός στο σπίτι 4 Ένα κύκλωμα 5 Η τάση 6 Θετικό και αρνητικό 7 Το κόψιμο και η απογύμνωση καλωδίων 8 Η σύνδεση των εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ανιχνεύοντας το υπέδαφος

ανιχνεύοντας το υπέδαφος ανιχνεύοντας το υπέδαφος ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΕΠΕ Η Radiodetection κατασκευάζει μια σειρά συσκευών που προσαρμόζουν σε όλες τις ανάγκες επισκόπησης του υπεδάφους. Η εταιρεία μας παρέχει λύσεις στην επισκόπηση του

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 EL 2 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 Το πληκτρολόγιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ MS 18. Σύντοµες οδηγίες χρήσης MS 18 1

ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ MS 18. Σύντοµες οδηγίες χρήσης MS 18 1 ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ MS 18 Σύντοµες οδηγίες χρήσης Προσοχή: i) Απαγορεύεται η χρήση του δοκιµαστικού από παιδιά. ii) H χρήση του συγκεκριµένου δοκιµαστικού εργαλείου απαιτεί να τηρούνται όλοι οι κανόνες προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου 0315.. 1 Χειρισμός Εικόνα 1: Στοιχείο χειρισμού Ο έλεγχος των λειτουργιών του εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου πραγματοποιείται μέσω των πλήκτρων του στοιχείου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

ALAN 48 PLUS MULTI ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ CB ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 40 ΚΑΝΑΛΙΩΝ

ALAN 48 PLUS MULTI ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ CB ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 40 ΚΑΝΑΛΙΩΝ ALAN 48 PLUS MULTI ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ CB ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 40 ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Το Alan 48 Plus Multi αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είναι σχεδιασμένος να λειτουργεί ώς σταθμός αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

Kιτ μετατροπής CNC για φρέζες. Κιτ μετατροπής CNC για τόρνους

Kιτ μετατροπής CNC για φρέζες. Κιτ μετατροπής CNC για τόρνους Kιτ μετατροπής CNC για φρέζες Κιτ μετατροπής CNC για τόρνους Ελεγκτες CNC Καμπίνες CNC Τόρνοι CNC Φρέζες CNC CNC SOFTWARE MEGA NC 2010 MegaNC 2D/3D, το πανίσχυρο πακέτο CAD / CAM CNC βασικό λογισμικό "NC

Διαβάστε περισσότερα

K 912. Εγχειρίδιο Χρήσης

K 912. Εγχειρίδιο Χρήσης K 912 Εγχειρίδιο Χρήσης K 912 Ασύρματα ακουστικά UHF ημιανοιχτού τύπου 1. Εισαγωγή Αγαπητέ πελάτη, σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα προϊόν της εταιρίας KG. Το K 912 είναι ένα ασύρματο σύστημα ακουστικών

Διαβάστε περισσότερα

Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης. Οθόνη (display) πληκτρολόγιο. κλειδώματος ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΙΤΟΡ LED (ΦΑΚΟΣ)

Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης. Οθόνη (display) πληκτρολόγιο. κλειδώματος ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΙΤΟΡ LED (ΦΑΚΟΣ) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LED (λυχνία) Ρότορας ΟΝ/ΟFF Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης Οθόνη (display) Επιλογή συχνότητας α/β Πλήκτρο μπάντας πληκτρολόγιο Πάνω-Κατω Πλήκτρο κλειδώματος PTT ΜΟΝΙΤΟΡ ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΠΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΪΟΥ / ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΠΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΪΟΥ / ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΚΑΡΙΟΣ Γ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013 2014 ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΠΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΪΟΥ / ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 Κατεύθυνση: ΠΡΑΚΤΙΚΗ Κλάδος: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ Μάθημα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Τάξη: A Τμήμα:

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Δίκτυα & Βιομηχανικές Εφαρμογές. Όργανο Ελέγχου και Δοκιμών Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

Ενεργειακά Δίκτυα & Βιομηχανικές Εφαρμογές. Όργανο Ελέγχου και Δοκιμών Φωτοβολταϊκών Συστημάτων Όργανο Ελέγχου και Δοκιμών Φωτοβολταϊκών Συστημάτων ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ, ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ V1.1/04/12 1. Οθόνη LCD με φωτισμό. 2. Σύνδεση αισθητηρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΟΦΟ ΟΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΟΦΟ ΟΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ 1 Εργαστήριο Κινητών Ραδιοεπικοινωνιών, ΣΗΜΜΥ ΕΜΠ Εισαγωγή στις Τηλεπικοινωνίες ΟΡΓΑΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΟΦΟ ΟΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ 2 Εργαστήριο Κινητών Ραδιοεπικοινωνιών, ΣΗΜΜΥ ΕΜΠ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΙΣΧΥΟΣ. νεα προϊοντα 2013. DPX 3 250 με πολυόργανο μετρήσεων. DPX 3 αυτόματοι διακόπτες. Αυτόματοι διακόπτες ισχύος.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΙΣΧΥΟΣ. νεα προϊοντα 2013. DPX 3 250 με πολυόργανο μετρήσεων. DPX 3 αυτόματοι διακόπτες. Αυτόματοι διακόπτες ισχύος. ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΙΣΧΥΟΣ Αυτόματοι διακόπτες ισχύος DPX Αυτόματοι διακόπτες ισχύος DMX Διακόπτες φορτίου νεο σ. 24 DPX 3 60 από 6 Α έως 60 Α νεο σ. 27 DPX 3 250 με πολυόργανο μετρήσεων νεο σ. 32 DMX 3 Διακόπτες

Διαβάστε περισσότερα

C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης

C meitrack Οδηγός Γρήγορης Χρήσης C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης 1 Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του MT90. Αυτή η συσκευή θα σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας GPS εντοπισμού όπου βασίζεται σε εξαιρετική τεχνολογία και τα

Διαβάστε περισσότερα

S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο

S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 132 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ CAD Ι

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ CAD Ι ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. ΙΙ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ: 2.2.2.α. Αναμόρφωση Προπτυχιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ made in Italy ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ MED 7450 LW με EXTRA τηλεχειριστήριο Για αυτοκίνητα που διαθέτουν ένα εργοστασιακό τηλεχειριστήριο: FORD - SEAT-

Διαβάστε περισσότερα

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ AUTO-DIALER 911 Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ Χαρακτηριστικά: Τάση Λειτουργίας: DC11V TO 15V Στατικό Ρεύµα: 20mA (MAX) Ρεύµα Λειτουργίας: 150mA (MAX) Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W

AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W Φόρτιση Μπαταρίας Συνδέστε τον αντάπτορα στην υποδοχή στο πίσω μέρος του φορτιστή. Συνδέστε τον φορτιστή στην πρίζα. Το κόκκινο Led θα

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ jabra.com/movewireless 1. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ:...3 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 4 3. ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ...5 3.1 ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ 4. ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ... 6 4.1 ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ 5. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ...7

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Κύπρου Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Εργαστήριο Κυκλωμάτων και Μετρήσεων

Πανεπιστήμιο Κύπρου Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Εργαστήριο Κυκλωμάτων και Μετρήσεων Πανεπιστήμιο Κύπρου Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Εργαστήριο Κυκλωμάτων και Μετρήσεων Εργαστήριο 10 Μετάδοση και Αποδιαμόρφωση Ραδιοφωνικών Σημάτων Λευκωσία, 2010 Εργαστήριο 10

Διαβάστε περισσότερα

1η ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ:

1η ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ: ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Ι η ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ: ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Εισαγωγή. Η διεξαγωγή της παρούσας εργαστηριακής άσκησης προϋποθέτει την μελέτη τουλάχιστον των πρώτων παραγράφων του

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MT 800 2. Ενεργοποίηση Απενεργοποίηση του ΜΤ 800. Για να απενεργοποιήσετε το ΜΤ 800:

COBRA MT 800 2. Ενεργοποίηση Απενεργοποίηση του ΜΤ 800. Για να απενεργοποιήσετε το ΜΤ 800: 1. Κεραία 2. Υποδοχή φόρτισης Hands Free 3. Επιλογή τρόπου λειτουργίας 4. Κλείδωμα λειτουργιών 5. Αλλαγή καναλιών / επιλογή λειτουργίας 6. Μεγάφωνο-μικρόφωνο 7. Φωτισμός οθόνης 8. Ρύθμιση ηχητικής έντασης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Ασύρματο Τηλέφωνο DECT με αναγνώριση κλήσης Σύντομη περιγραφή λειτουργιών ακουστικού Λειτουργία Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση ακουστικού Συνδυασμός πλήκτρων Μενού Κάτω

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας U R Safe DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστημα Συναγερμού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια με το πάτημα ενός κουμπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΗΣ ΠΥΡΓΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΗΣ ΠΥΡΓΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΗΣ ΠΥΡΓΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Πλήρες σύστημα Λαπαροσκοπικού Πύργου Χειρουργικής, αποτελούμενο από : 1. Ενδοσκοπική Κάμερα High Definition. 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 POLYMECHANICS Μπενάκη 5 Πεύκα Θεσσαλονίκη Τηλ: +302315 318802 www.polymechanics.gr info@polymechanics.gr ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Σειρά καταγραφικών συστήµατων Ultima Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Αντλία θερμότητας αέρα/νερού split - inverter. Bosch EWP8-16AWSB/E-S/T. 8-16 kw

Αντλία θερμότητας αέρα/νερού split - inverter. Bosch EWP8-16AWSB/E-S/T. 8-16 kw Αντλία θερμότητας αέρα/νερού split - inverter Bosch EWP8-16AWSB/E-S/T 8-16 kw 1 Δύο εσωτερικά μηχανήματα Bosch HMAWS8-16 B-S / HMAWS8-16E-S Frigolight για συνδυασμό με υπάρχον λέβητα Frigocomfort με ενσωματωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει.

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Τώρα και με τεχνολογία αντι-κάλυψης πολλαπλών ζωνών με ενσωματωμένο εντοπισμό ψεκασμού Απαράμιλλες τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτή τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 Sweex. Με αυτή την ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

940 SM - Ενισχυμένος μηχανισμός

940 SM - Ενισχυμένος μηχανισμός * ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 940 SM - Ενισχυμένος μηχανισμός 2.000.000 κινήσεις Eγγυημένη απόδοση καλής λειτουργίας Μονόφυλλη, Δίφυλλη & Τηλεσκοπική, Συνεχής λειτουργία. * Κανένας φόβος για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL-99 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ I. Γενικά.3 Βασικές Λειτουργίες..3 Τεχνικά Χαρακτηριστικά...3 Περιεχόµενα Συσκευασίας.4 ΙΙ. Μορφή και Εγκατάσταση Συστήµατος.4 Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

devolo dlan powerline technology Σύντομη παρουσίαση dlan 1200+ WiFi ac

devolo dlan powerline technology Σύντομη παρουσίαση dlan 1200+ WiFi ac devolo dlan powerline technology Σύντομη παρουσίαση dlan 1200+ WiFi ac dlan 1200+ WiFi ac 2 dlan 1200+ WiFi ac Υφιστάμενη κατάσταση Οι φορητές συσκευές όλο πληθαίνουν καθημερινά. Όλο και περισσότεροι χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

UTECO ABEE ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ

UTECO ABEE ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ IMAGO F3000 Συνοπτική περιγραφή Αυτοί οι ελεγκτές διαδικασίας χτίζονται σε ένα σχεδιασμό επεκτάσιμης μονάδας, και είναι κατάλληλοι για τον έλεγχο ρύθμιση λειτουργίας, ψησίματος, καπνίσματος και ελέγχου

Διαβάστε περισσότερα

Το καθημερινό μου VAIO

Το καθημερινό μου VAIO Το καθημερινό μου VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium με Service Pack 1 64bit Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Intel

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT8 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

Κομψός φορητός υπολογιστής σε ασημί χρώμα, για γρήγορα πολυμέσα. Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.eu/

Κομψός φορητός υπολογιστής σε ασημί χρώμα, για γρήγορα πολυμέσα. Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.eu/ VGN-NR3Z/S Απλά, σπορ και έξυπνα Κομψός φορητός υπολογιστής σε ασημί χρώμα, για γρήγορα πολυμέσα Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaio.eu/ Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.eu/

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΛΗΣΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Γ.Ν.Α.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΛΗΣΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Γ.Ν.Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΛΗΣΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» Η παρούσα Τεχνική Περιγραφή, αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΑΘΗΝΑ 24 9 2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ (ANALOG ADDRESSABLE) ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ Οι κατωτέρω Τεχνικές Προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

FIRST FA-1925-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1]

FIRST FA-1925-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1] FIRST FA-1925-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] Φορητό σύστημα ηχείων με ραδιόφωνο, Υποδοχή USB Θύρα & TF κάρτα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της εταιρείας μας. Για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Δήλωση σχετικά με την ευθύνη του κατασκευαστή Ο προμηθευτής δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση του λογισμικού ή εφαρμογών τρίτων στη συσκευή, ή τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Passion for KNX innovation

Passion for KNX innovation Passion for KNX innovation Touch-MyDesign 2 ZVI-TMDP4 ZN1AC-UPFRCR (122.7 x 90.2 x 12 mm.) Το KNX χειριστήριο χωρητικής τεχνολογίας Touch-MyDesign με πλήκτρα αφής ικανοποιεί τις σχεδιαστικές ανάγκες οποιουδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΦΡΕΝΤΖΟΣ. 6 ο ΕΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (2004-05) του Ε.Κ.Π.Α. ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΦΡΕΝΤΖΟΣ. 6 ο ΕΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (2004-05) του Ε.Κ.Π.Α. ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΦΡΕΝΤΖΟΣ 6 ο ΕΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (2004-05) του Ε.Κ.Π.Α. ΕΡΓΑΣΙΑ 148 ΑΡΧΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΣΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ Γ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΝ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Δ. ΚΑΣΣΑΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή Πεδίου Για Την Μέτρηση Ηλεκτρικής Αγωγιμότητας, Υγρασίας και ph Εδάφους

Συσκευή Πεδίου Για Την Μέτρηση Ηλεκτρικής Αγωγιμότητας, Υγρασίας και ph Εδάφους Συσκευή Πεδίου Για Την Μέτρηση Ηλεκτρικής Αγωγιμότητας, Υγρασίας και ph Εδάφους Εγχειρίδιο χρήσης Η παρούσα συσκευή πεδίου είναι ένα σύστημα μέτρησης χαρακτηριστικών εδάφους, όπως η Ηλεκτρική αγωγιμότητα,

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

made in Italy ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

made in Italy ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2014 made in Italy ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ MED 11,551 LW µε EXTRA τηλεχειριστήριο 060 Για αυτοκίνητα που διαθέτουν ένα εργοστασιακό τηλεχειριστήριο: FORD -

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Πρώτα απ όλα η ασφάλεια Φυσικά επιθυμείτε

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ BACHARACH ΣΕΙΡΑ FYRITE TECH

ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ BACHARACH ΣΕΙΡΑ FYRITE TECH ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ BACHARACH ΣΕΙΡΑ FYRITE TECH Fyrite Tech 50 Μετράει : Οξυγόνο (Ο 2 ), Θερμοκρασία καυσαερίων, θερμοκρασία αέρα Υπολογίζει : Διοξείδιο του άνθρακα (CO 2 ), Βαθμό απόδοσης καύσης, Περίσσεια

Διαβάστε περισσότερα

Γ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Γ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Γ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ» 2000-2006 ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 1 - ΠΑΙ ΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΡΟ: 1.3 ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

EXPERT LRF 8x40 ΚΥΑΛΙΑ. http://www.pulsar-nv.com ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ

EXPERT LRF 8x40 ΚΥΑΛΙΑ. http://www.pulsar-nv.com ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ EXPERT LRF 8x40 ΚΥΑΛΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ VASILIKOS Υιοί Νικηφόρου Βασιλικού ΟΕ Λαγκαδά 7 & Βάκχου 1 54629 Θεσσαλονίκη T/F. 0030 2310540847 T/F. 0030 2310536191 info@vasilikos.com.gr www.vasilikos.com.gr

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Copyright 2009

Περιεχόμενα. Copyright 2009 Περιεχόμενα Υποδείξεις ασφαλείας... 4 Περιοχή χρήσης... 4 Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα... 5 Σύνδεση... 5 Επισκευή... 5 Καθαρισμός... 5 Αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων... 5 Εξοπλισμός παράδοσης... 6 Προϋποθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πολύμετρο Βασικές Μετρήσεις

Πολύμετρο Βασικές Μετρήσεις Πολύμετρο Βασικές Μετρήσεις 1. Σκοπός Σκοπός της εισαγωγικής άσκησης είναι η εξοικείωση του σπουδαστή με τη χρήση του πολύμετρου για τη μέτρηση βασικών μεγεθών ηλεκτρικού κυκλώματος, όπως μέτρηση της έντασης

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

PLV Electronics Κολάρο Φέρμας PLV Electronics

PLV Electronics Κολάρο Φέρμας PLV Electronics PLV Electronics Κολάρο Φέρμας PLV Electronics PLV 050- Dog Traiiner Οδηγίίες Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων...2 2. Συσκευασία...3 3. Περιγραφή της συσκευής...4 4. Προετοιμασία της συσκευής...5

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης GPS-200. Συσκευή Λήψης και Διαχείρισης Σήματος GPS Αναπαραγωγής Μedia

Εγχειρίδιο Χρήσης GPS-200. Συσκευή Λήψης και Διαχείρισης Σήματος GPS Αναπαραγωγής Μedia Εγχειρίδιο Χρήσης GPS-200 Συσκευή Λήψης και Διαχείρισης Σήματος GPS Αναπαραγωγής Μedia Περιεχόμενα Συσκευασίας Συσκευή GPS-200 Τηλεχειριστήριο Κεραία GPS Καλώδια Σύνδεσης Τερματικών 1 Γενική περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ EURO ALARM ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ OASIS > Ο BS-468 είναι πίνακας αντικλεπτικού συναγερμού > Στην κεντρική πλακέτα του πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

1 ΜΕΛΕΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ

1 ΜΕΛΕΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ 1 ΜΕΛΕΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 2 Εσωτερική Ηλεκτρική Εγκατάσταση (Ε.Η.Ε.) εννοούμε την τοποθέτηση, τον έλεγχο και το χειρισμό διαφόρων ηλεκτρολογικών εξαρτημάτων,

Διαβάστε περισσότερα

UTH 150 A UTH 150 B GR Οδηγίες Χρήσης

UTH 150 A UTH 150 B GR Οδηγίες Χρήσης ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ UTH 150 A UTH 150 B GR Οδηγίες Χρήσης Ο θερμοστάτης UTH 150 προορίζεται για έλεγχο της ενδοδαπέδιας υπέρυθρης θέρμανσης HEAT PLUS. Ο σωστός έλεγχος και προγραμματισμός του θερμοστάτη, σε συνδυασμό

Διαβάστε περισσότερα

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων.

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Fronius IG Plus Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Μέγιστη απόδοση. Σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Ο πρώτος μετατροπέας πολλαπλών λειτουργιών. Αξιόπιστος και με μέγιστη σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT 0 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 2 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 2 ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΑΣ 3 ΟΘΟΝΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ 3 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ 4 ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 5 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ. Η καλύτερη επιλογή για την ασφάλειά σας! ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ 8 ΖΩΝΩΝ

ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ. Η καλύτερη επιλογή για την ασφάλειά σας! ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ 8 ΖΩΝΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ 8 ΖΩΝΩΝ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ 805 ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ EAS Μονάδα IDS 805 8 ζωνών Πληκτρολόγιο Classic Led Ανιχνευτής κίνησης (Ραντάρ) Εξωτερική

Διαβάστε περισσότερα

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Κεραία οθόνη ON/OFF Αλλαγή ταχύτητας συντονισµού Σίγαση Αύξηση έντασης φωνής Πλήκτρο FM ιαγραφή/επιστροφή Μείωση έντασης φωνής Εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Συνοπτικές οδηγίες. Προσοχή στη σωστή πολικότητα:

Οδηγός χρήσης. Συνοπτικές οδηγίες. Προσοχή στη σωστή πολικότητα: Table of Contents Συνοπτικές οδηγίες...3 Προσοχή στη σωστή πολικότητα:...3 Συντήρηση του ρυθμιστή φόρτισης...4 Τεχνικά χαρακτηριστικά...4 Ενδείξεις...5 Πιστοποιήσεις...5 Οδηγός χρήσης Συνοπτικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

www.e-garden-shop.gr SVC ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΙΑΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

www.e-garden-shop.gr SVC ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΙΑΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ SVC ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΙΑΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ O προγραμματιστής μπαταρίας μίας βαλβίδας SVC αποτελεί την ιδανική λύση για περιπτώσεις όπου απαιτείται αξιόπιστη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά FAS-420-TM Ανιχνευτές καπνού με αναρρόφηση, έκδοση LSN improved

Σειρά FAS-420-TM Ανιχνευτές καπνού με αναρρόφηση, έκδοση LSN improved Συστήματα πυρανίχνευσης Σειρά FAS-420-TM Ανιχνευτές καπνού με Σειρά FAS-420-TM Ανιχνευτές καπνού με Για τη σύνδεση στους πίνακες πυρανίχνευσης FPA-5000 και FPA 1200 με τεχνολογία LSN improved Υψηλή ατρωσία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Ελεγκτές διαφυγής αερίου για οικιακή χρήση Σύμφωνα με την οδηγία CEI-EN50194. Περιγραφή : Τύπος : Ανιχνευτής αέριου μεθανίου (CH4) LPG ανιχνευτής

Ελεγκτές διαφυγής αερίου για οικιακή χρήση Σύμφωνα με την οδηγία CEI-EN50194. Περιγραφή : Τύπος : Ανιχνευτής αέριου μεθανίου (CH4) LPG ανιχνευτής SIEMENS 7 680.7 INTELLIGAS Ελεγκτές διαφυγής αερίου για οικιακή χρήση Σύμφωνα με την οδηγία CEI-EN50194 Ηλεκτρονικοί ελεγκτές διαφυγής αερίου, για οικιακή χρήση. Με ημιαγωγό αισθητήριο διοξειδίου του κασσίτερου,

Διαβάστε περισσότερα