Με μόνο 3 πλήκτρα χειρίζεστε το νέο Ζ1!.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Με μόνο 3 πλήκτρα χειρίζεστε το νέο Ζ1!."

Transcript

1 LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων - Περιγραφή Με μόνο 3 πλήκτρα χειρίζεστε το νέο Ζ1!. Οι ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 αντιπροσωπεύουν τη νεότερη εξέλιξη στους παλμικούς ανιχνευτές με απόρριψη μεταλλευμάτων-πετρώματος. Είναι οι πλέον σταθερής λειτουργίας και μεγάλης ευαισθησίας ανιχνευτές μετάλλων στο είδος τους. Τα LORENZ DEEPMAX Z1 είναι αποτέλεσμα πολλών ετών εξέλιξης και έρευνας. Για τους νέους ανιχνευτές DEEPMAX Z1, εργαστήκαμε συστηματικά, ειδικά για βελτιωμένη αναγνώριση μετάλλων και αυτόματη ρύθμιση απόρριψη μεταλλεύματος εδάφους. Η λειτουργία της παλμικής απόρριψης εδάφους (Pulse Ground Balancing System - GBS) είναι ιδανική για έρευνα σε μεγάλο βάθος. Οι ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 έχουν απόδοση ανεπηρέαστη από αλατόνερο, την πλειοψηφία των μεταλλευμάτων εδάφους και αλλαγές θερμοκρασίας. Ειδικά σχεδιασμένα ηλεκτρονικά εξαρτήματα ακυρώνουν τα ψευδή σήματα του εδάφους, παρουσιάζοντας σταθερά σήματα από τα μεταλλικά αντικείμενα. Τα LORENZ DEEPMAX Z1 είναι αξιόπιστα εργαλεία για έρευνα σε μεγάλα βάθη ακόμη και στις χειρότερες συνθήκες περιβάλλοντος. Ο νέος σχεδιασμός του ηλεκτρονικού κυκλώματος τους, ξεπερνά τα παράσιτα από ηλεκτροφόρα καλώδια, πυλώνες, και με την ισχυρή παλμική τεχνολογία του παράγει σήματα ακριβείας για να ανιχνεύσει σε μεγάλο βάθος. Τα LORENZ DEEPMAX Z1 είναι ένας εξειδικευμένοι ανιχνευτές μετάλλων υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένοι για χρήση με μικρές και μεγάλες κεφαλές. Τα μεγάλα πλαίσια τους, βγάζουν εξαιρετικά βάθη για μεγάλα αντικείμενα λόγω του δυνατού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που παράγουν. Οι δίσκοι τους, προτιμούνται για έρευνα μικρών αντικειμένων όπως νομίσματα μεμονωμένα ή για επικέντρωση στόχου που ανιχνεύθηκε με το πλαίσιο προηγουμένως. Οι ανιχνευτές LORENZ DEEPMAX Z1 ανιχνεύουν σε μεγάλη ακτίνα τα ευγενή μέταλλα. Με πολύ απλή λειτουργία μέσω της οθόνης υγρών κρυστάλλων και με λίγα κουμπιά. Ταυτόχρονα αυτοί οι ανιχνευτές μετάλλων προσφέρουν χαρακτηριστικά που είναι νέα για παλμικούς ανιχνευτές μετάλλων. Ηλεκτρονικά μέρη με ποιότητα και ειδικά σχεδιασμένο κύκλωμα αποδίδουν σε ευκολία χειρισμού και ευαισθησία ανίχνευσης.

2 LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων Θεωρία λειτουργίας Οι ανιχνευτές LORENZ DEEPMAX Z1 βασίζονται σε παλμική λειτουργία χωρίς όμως απαίτηση για κίνηση «πέρα-δώθε» στις κεφαλές τους, και με απόρριψη μεταλλεύματος εδάφους. Κοφτοί και έντονοι ηλεκτρικοί παλμοί εκπέμπονται από τη κεφαλή σαν πρώτη φάση. Αυτοί οι παλμοί δημιουργούν επαγωγικά πεδία σε αγώγιμα υλικά όπως πχ. τα μεταλλικά αντικείμενα. Τα επαγωγικά πεδία διατηρούνται στα μεταλλικά αντικείμενα και σβήνουν όταν πάψει να εκπέμπει η κεφαλή. Έτσι μπορούμε να τα ανιχνεύσουμε κατά τη διάρκεια του χρόνου της λήψης, μέσω της ίδιας κεφαλής η οποία τώρα θα δουλέψει σαν δέκτης. Ένα πολυσύνθετο ηλεκτρονικό κύκλωμα θα ανιχνεύσει της μικρό-αλλαγές του ρεύματος και θα τις διαχωρίσει από τα παράσιτα που λαμβάνονται. Το σήμα θα ενισχυθεί για να οδηγηθεί στον ήχο, με μεταβαλλόμενες συχνότητες (VCO), και το ηχητικό σήμα παρουσιάζεται από το μεγάφωνο ή τα ακουστικά όταν το μεταλλικό αντικείμενο είναι μέσα στα όρια του πεδίου της κεφαλής. Τα επαγωγικά πεδία που δημιουργούνται σε ένα μεταλλικό αντικείμενο όταν τα χτυπά το παλμικό πεδίο του ανιχνευτή, σβήνουν σε διαφορετικό χρόνο ανάλογα το είδος του μετάλλου ( αγωγιμότητα ). Έτσι λειτουργεί και το κύκλωμα αναγνώρισης μετάλλων, φανερώνοντας δηλαδή το χρόνο καθυστέρησης για τα επαγωγικά πεδία που λαμβάνει, ανά κάθε περίοδο. Επιπλέον δουλεύει και η ένδειξη «ευγενές / ή μη- ευγενές μέταλλο» όταν συνδέονται κεφαλές double D ( DD ). Αυτό δίνει περισσότερη πληροφόρηση για το πιθανό είδος μετάλλου που εντοπίστηκε όπως και ο ήχος που παράγεται, έχει επιλογές για να βγάζει διαφορετικούς τόνους ανάλογα το κάθε μέταλλο, για αναγνώριση, ή για ακριβή εντοπισμό της θέσης και του μεγέθους του στόχου. LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων Πλεονεκτήματα Η παλμική λειτουργία απόρριψης εδάφους GBS έχει το πλεονέκτημα να χρησιμοποιεί μεγάλης διαμέτρου κεφαλές και μεγάλη δύναμη εκπομπής. Απαραίτητα για έρευνα σε βάθος. Κεφαλές καλωδίου στερεωμένες σε πλαίσιο διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων μπορούν να συνδεθούν στους ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 χωρίς ρυθμίσεις. Ένα ειδικό κύκλωμα προσαρμογής προστέθηκε στους ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 για να δέχεται τις διαφορετικές κεφαλές αυτόματα. Εξασφαλίζει έτσι το μέγιστο δυνατό βάθος για κάθε κεφαλή που συνδέθηκε. Αυξάνοντας το μέγεθος της κεφαλής, αυξάνουμε και την ευαισθησία - βάθος σε μεγάλα αντικείμενα επίσης. Ταυτόχρονα τα σήματα απο μικρά αντικείμενα χάνονται. Ιδιαίτερα χρήσιμο όταν ζητάμε μεγάλα αντικείμενα ενώ θέλουμε να απορρίψουμε τα επιφανειακά σκουπιδάκια. Τα μεγάλα πηνία προσφέρουν πολύ μεγάλο βάθος και κάλυψη εδάφους. Ακόμη και σε δύσκολα εδάφη με μαγνητικά οξείδια σιδήρου οι ανιχνευτές LORENZ DEEPMAX Z1 προσφέρουν εξαιρετικά βάθη για ευγενή και μη μεταλλικά αντικείμενα αφού χρησιμοποιήσουμε την απόρριψη εδάφους.

3 Τα άλλα μηχανήματα πάσχουν από «επίδραση εδάφους» που μειώνει το βάθος στο έδαφος. Το LORENZ DEEPMAX Z1 θα ανιχνεύει αντικείμενα στα ίδια βάθη στους περισσότερους τύπους εδαφών ή και σε δοκιμές «στον αέρα». Η υψηλή ευαισθησία του LORENZ DEEPMAX Z1 στα ευγενή μεταλλικά αντικείμενα όπως χρυσός, ασήμι και χαλκός, μαζί με τη νέα ανάλυση στόχου, κάνουν αυτό τον ανιχνευτή ένα αξεπέραστο μηχάνημα για πολλές διαφορετικές εφαρμογές ανίχνευσης. Το LORENZ DEEPMAX Z1 βγάζει ενδείξεις στην οθόνη για κάθε μέταλλο που εντοπίζει. Η αγωγιμότητα του στόχου παράγει έναν αριθμό μεταξύ 000 και 099, βοηθώντας να διαχωρίσουμε τα μεταλλικά αντικείμενα. Το κύκλωμα του διαχωρισμού μόνον σε ορισμένες περιπτώσεις επηρεάζεται από το μέγεθος του μεταλλικού αντικειμένου, έτσι διαχωρίζει τα μικρά νομίσματα εξίσου καλά με τα μεγάλα μέταλλα. Το LORENZ DEEPMAX Z1 προσφέρει επίσης μία βελτιωμένη ανάλυση στόχου σιδηρούχου / μη σιδηρούχου, που λειτουργεί πολύ καλύτερα σε δύσκολα εδάφη σε συνδυασμό με τους δίσκους DD των 26 εκ. και 35 εκ.. Ο ανιχνευτής επίσης βγάζει ήχο από το μεγάφωνο ή τα ακουστικά. Τα βάθη ανίχνευσης που επιτυγχάνονται σε δοκιμές «στον αέρα» είναι σχεδόν τα ίδια σε πολλούς τύπους εδαφών, και γι αυτό αισθητά ανώτερα από τους άλλους ανιχνευτές μετάλλων παλμικής επαγωγής ή VLF. LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων - Εφαρμογές Το LORENZ DEEPMAX Z1 εξελίχθηκε για επαγγελματικές εφαρμογές έρευνας και εντοπισμού μετάλλων. Μία ποικιλία κεφαλών πηνίων μπορούν να συνδεθούν στους ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1. Οι μεγάλες περιοχές μπορούν να ερευνηθούν αποδοτικότερα ειδικά με πηνία πλαισίου. Αλατόνερο και οι περισσότεροι τύποι εδαφών, αλλαγές θερμοκρασίας, έχουν ελάχιστη επίδραση στο βάθος ανίχνευσης του LORENZ DEEPMAX Z1. Είναι δυνατό να απορριφθούν κάποια μη επιθυμητά αντικείμενα όπως καρφιά, σίδηρος, λεπτά φύλλα ή να αναγνωριστούν σαν μικρά άχρηστα ενώ ερευνούμε για μεγαλύτερα και βαθύτερα αντικείμενα. Δουλεύοντας με τις μικρές κεφαλές το DEEPMAX Z1 είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο για έρευνα μικρών αντικειμένων βαθιά στο έδαφος.

4 LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων - Χαρακτηριστικά Οι ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 σχεδιάστηκαν με πολλά πλεονεκτήματα συμπεριλαμβανομένης της υψηλής ευαισθησίας και σταθερότητας μαζί με ευκολία χειρισμού. Τα κουμπιά μειώθηκαν και οι ανιχνευτές ρυθμίστηκαν εργοστασιακά για να εγγυηθούν τα καλύτερα αποτελέσματα στην έρευνα. Υψηλή ευαισθησία για όλα τα είδη μετάλλων Σταθερή λειτουργία σε εδάφη με μετάλλευμα ή άλατα με παλμικό σύστημα εξισορρόπησης εδάφους Αξιόπιστη / απλή λειτουργία με λίγα κουμπιά και ενδείξεις στην οθόνη Ακριβής επικέντρωση στόχου και με τις μεγάλες κεφαλές πλαισίου Εύκολη και αποδοτική έρευνα μεγάλων περιοχών Γεροδεμένη, ποιοτική κατασκευή και κονσόλα προστατευμένη από υγρασία και σκόνη Μία ποικιλία κεφαλών έρευνας παρέχεται για διαφορετικούς σκοπούς ανίχνευσης Αυτόματη αναγνώριση των διαφορετικών μεγεθών και ειδών κεφαλών Τα μικρά άχρηστα μεταλλικά αντικείμενα μπορούν είτε να αναγνωρισθούν ή να απορριφθούν Γρήγορη ταχύτητα αντίδρασης στο ήχο με διαφορετικές επιλογές τόνων διαχωρισμού μετάλλων Λογαριθμικός ήχος και μπάρα έντασης σήματος για βάθος στόχου και εύκολη επικέντρωση Έλεγχος μπαταρίας οπτικά και ηχητικά Ρυθμισμένος, στατικός (χωρίς απαίτηση κίνησης κεφαλής) διαχωρισμός στόχου με αριθμούς αγωγιμότητας μετάλλου Βελτιωμένη διάκριση σιδηρούχου / μη σιδηρούχου μετάλλου στην οθόνη Ρυθμιζόμενος με ακρίβεια ήχος αναμονής (κατώφλι) Σταθερή στατική λειτουργία (οπτικά και ηχητικά) Αδιάβροχες κεφαλές έρευνας ( δίσκοι και πλαίσια ) Ανταλλακτικό πακέτο μπαταρίας NIMH ξηρών στοιχείων για παγκόσμια λειτουργία Ταχυφορτιστής για παγκόσμια λειτουργία V AC/ 50-60Hz Φορτιστής αυτοκινήτου για 10-30V DC παρέχεται προαιρετικά Επιλογές για Συχνότητες και Φίλτρα που ακυρώνουν ηλεκτρομαγνητικά παράσιτα Αυτόματη επαναφορά της ρύθμισης εδάφους Προγράμματα DEL και ρυθμίσεις ευαισθησίας για απόρριψη μικρών αντικειμένων και εύκολη επικέντρωση Εξαιρετικά βάθη ανίχνευσης για τα πολύ μεγάλα μεταλλικά αντικείμενα Εξειδικευμένο στο χρυσό και βελτιωμένο βάθος για μέταλλα χαμηλής αγωγιμότητας Κύκλωμα εκμηδενισμού των παρεμβολών από συχνότητες για λειτουργία σε αστικές περιοχές Υψηλή κλιμάκωση των δυνατών σημάτων εδάφους και επικέντρωση Βελτιωμένη απόδοση για ανίχνευση μικρών αντικειμένων, πχ. νομίσματα ή άλλα μη σιδηρούχα αντικείμενα Μονά ή διπλά, επαγωγικά ή και διασταυρωμένα πηνία μπορούν να χρησιμοποιηθούν Πολυδιακόπτης αισθητήρα ( Multi sensor trigger - MST) με πολλά πηνία έρευνας που λειτουργούν ταυτόχρονα χωρίς παρεμβολές το ένα από το άλλο. Ρωτήστε μας για πληροφορίες Απλουστευμένη λειτουργία καταγραφέα δεδομένων, που λειτουργεί με επιπρόσθετο λογισμικό Surfer και μηχανισμό για να παράγει 6 εικόνες δισδιάστατες, και 6 τρισδιάστατους χάρτες από την έρευνα. Ο κάθε χάρτης είναι διαφορετικός ανάλογα τη μέθοδο ηλεκτρονικής ανάλυσης του, έτσι μπορεί να προσδιορίσει το πιθανό είδος του μεταλλικού αντικειμένου που είναι θαμμένο. Πληροφόρηση GPS των μέτρων σάρωσης, γραμμής σάρωσης, αριθμού αρχείου καταγραφής και πυξίδας διόρθωσης βηματισμού - κατεύθυνσης, τα οποία διευκολύνουν τη χρήση του καταγραφέα. Νέο κύκλωμα έρευνας με νέες λειτουργίες Μπάρα έντασης σήματος, αναγνώριση αγωγιμότητας μετάλλου, εικονίδια ευγενούς / μη ευγενούς, κατάσταση μπαταρίας και όλες οι ρυθμίσεις του προγράμματος παρουσιάζονται ταυτόχρονα σε μια ευανάγνωστη οθόνη LCD

5 LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων Βάθη ανίχνευσης πηνίο που χρησιμοποιείται μεταλλικό αντικείμενο 35 εκ. DD 45 εκ. 1 μ. Χ 1 μ. 1,5 μ. Χ 1,5 μ. Ψήγμα χρυσού διαμέτρου 5 χιλ. 28 εκ. ( 30 εκ ) Χ Χ χ Χρυσό νόμισμα διαμέτρου 2 εκ. 45 εκ. 50 εκ. ( 50 εκ.) Χ χ Ασημένιο νόμισμα διαμέτρου 2,5 εκ. 50 εκ. 55 εκ. ( 50 εκ.) Χ χ Πλάκα μπρούντζου 10 Χ 10 εκ. 100 εκ. 110 εκ. 145 εκ. 170 εκ. Κουτί αναψυκτικού 0,33 λ. 120 εκ. 130 εκ. 165 εκ. 200 εκ. Σιδερένιο κουτί 30 Χ 18 Χ 15 εκ. 170 εκ. 200 εκ. 280 εκ. 340 εκ. Χ: Εκτός ανίχνευσης από το πηνίο Τα βάθη ανίχνευσης καταγράφηκαν εναέρια σε DEL4/GND4, SENS5. Τα βάθη ανίχνευσης διαφέρουν ανάλογα τα διαφορετικά εδάφη ή ρυθμίσεις DEL Σε μεγαλύτερα μεταλλικά αντικείμενα θα αυξάνεται και το βάθος Η αυτόματη ρύθμιση αναγνώρισης εδάφους στο Ζ1, σε 2 βήματα : μηδενισμός στον αέρα και στο έδαφος

6 LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων Κιτ καταγραφέα δεδομένων μηχανισμός / λογισμικό Για να δημιουργήσετε έγχρωμες εικόνες επιφανείας ή σχήματος στόχων με τους ανιχνευτές μετάλλων Lorenz Deepmax Ζ1, χρειάζεται και το παρεχόμενο πρόγραμμα. Ο καταγραφέας δεδομένων είναι εξελιγμένος για να διαβάζει ταυτόχρονα 6 κανάλια δεδομένων, καθώς βαδίζετε, και καταγράφει αυτές τις πληροφορίες σε μνήμη εάν το επιθυμούμε. Αφού συλλέξετε τα δεδομένα του χωραφιού, το πρόγραμμα Surfer με ακρίβεια και ευκολία μετατρέπει τα αποθηκευμένα δεδομένα, σε έγχρωμες εικόνες επιφανείας ή σχήματος σε έναν υπολογιστή μέσα σε λίγα λεπτά. Επιπλέον ένα πρόγραμμα Scripter, θα παράγει αυτόματα 12 χάρτες με κάθε έρευνα. 6 σε δύο διαστάσεις και 6 τριών διαστάσεων. Ο χειριστής μπορεί να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών επιλογών χαρτών και πλεγμάτων απεικόνισης. Ο νέος καταγραφέας δεδομένων του LORENZ DEEPMAX Z1 και το πρόγραμμα που εξελίχθηκαν από την Lorenz Detecting Systems, είναι πάνω απ όλα εύκολα στη χρήση, μεγάλης ακρίβειας στη λειτουργία και προσιτά. Μόνο 3 κουμπιά στους ανιχνευτές μετάλλων DEEPMAX Z1 θα κάνουν τη συλλογή των δεδομένων μια ευχάριστη διαδικασία για αρχάριους και επαγγελματίες όπως μηχανικούς, γεωλόγους, αρχαιολόγους, επιστήμονες κα. Οι χειριστές θα ερευνήσουν και για τοξικά απόβλητα, μετεωρίτες, ή χαμένα αεροσκάφη. Ο χειριστής δεν θα μπερδευτεί με άχρηστες λειτουργίες. 6 διαφορετικού χάρτες θα δημιουργηθούν ταυτόχρονα, εφόσον καλύψει την περιοχή έρευνας, βαδίζοντας σε παράλληλες σαρώσεις. Η κάθε καταγραφή / χάρτης είναι διαφορετικός, ανάλογα με τη ηλεκτρονική μέθοδο ανάλυσης του μηχανήματος, έτσι ώστε οι χάρτες, δεν θα δώσουν μόνο διαφορετικές θέσεις ευαισθησίας για τους στόχους, αλλά θα είναι το κλειδί για το πιθανό είδος του θαμμένου μεταλλικού αντικειμένου. Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά στην «υπογραφή» των μεταλλικών αντικειμένων και των εδαφικών συνθηκών. Σημεία με ανωμαλίες στους χάρτες, θα σας υποδηλώσουν απευθείας τα διαφορετικά είδη μετάλλων διευκρινίζοντας τα, από τα εδαφικά σήματα των μεταλλευμάτων. Ο χειριστής μπορεί να χρησιμοποιήσει τις διαφορετικές απεικονίσεις για όφελος του, ώστε να επιλέξει μεταξύ των στόχων του μεγαλύτερου ενδιαφέροντος, απλά συγκρίνοντας τους διαφορετικούς χάρτες.

7 Τα 3 κανάλια δεδομένων DELAY, δίνουν χάρτες διαφορετικής ευαισθησίας για μικρούς και μεγάλους στόχους. 2 κανάλια GROUND, επιτρέπουν στο χειριστή να παράγει χάρτες χωρίς εδαφικές παρεμβολές, αλλά με διαστάσεις και κατευθύνσεις των σημάτων που παράγονται από ένα μεταλλικό αντικείμενο. Επιπλέον το κανάλι κατάταξης αγωγιμότητας στόχου θα παρουσιάσει την αγωγιμότητα του στόχου με ένα συγκεκριμένο χρώμα, για πληροφόρηση του πιθανού είδους του μετάλλου στο έδαφος. Άσχετα το πόσο δυνατό είναι το έδαφος σε μετάλλευμα, ή το πόσο μεταλλικά αντικείμενα ευρίσκονται σε κοντινή απόσταση αναμεταξύ τους, αυτή η νέα συσκευή θα εξασφαλίσει πολύ καλά αποτελέσματα ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες περιβάλλοντος. Τα λάθη του χειριστή ή οι περιβαλλοντικές συνθήκες όπως σήματα υπερφόρτωσης από κοντινά μεταλλικά αντικείμενα για παράδειγμα, παρουσιάζονται άμεσα όταν συγκρίνουμε τα 6 κανάλια. Επιπλέον δεδομένα GPS καταγράφονται επίσης από τη παρεχόμενη συσκευή GPS για να υποστηρίξουν το χειριστή με λειτουργία πυξίδας ή για να εντοπίσουν τα διαφορετικά χωράφια καταγραφής μελλοντικά μετά τη καταγραφή. Για τους επαγγελματίες χειριστές καταγραφέα επιπρόσθετος μηχανισμός και πρόγραμμα θα παρέχονται για αποθήκευση δεδομένων GPS από πολλούς ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 ταυτόχρονα. Παρότι ο ανιχνευτής μπορεί να λειτουργήσει με μικρές κεφαλές, η λειτουργία του καταγραφέα δεδομένων είναι κατασκευασμένη πρωτίστως, για τις κεφαλές 1μ Χ 1μ και μεγέθη στόχων το λιγότερο 6 εκ Χ 6 εκ. Για αυτό το λόγο η χρήση των κεφαλών πλαισίου χρειάζεται για καλύτερα αποτελέσματα. Για να αναλύσετε τις εικόνες που παράχθηκαν από το πρόγραμμα δείτε τις παρακάτω οδηγίες. Σε σύγκριση με άλλα συστήματα το μοντέλο Ζ1 και ο καταγραφέας δεδομένων, δεν θα παράγουν μία εικόνα, ή διάφορες γραφικές απεικονίσεις με μόνο διαφορετικές ευαισθησίες για το ίδιο μεταλλικό αντικείμενο, αλλά επίσης θα δώσουν επιπλέον πληροφορίες για το πιθανό είδος μετάλλου που ανιχνεύθηκε. Τα πλεονεκτήματα του καταγραφέα δεδομένων 6 καναλιών είναι τα ακόλουθα: Τα ψευδή ή δεδομένα υπερφόρτωσης θα αναγνωρισθούν εύκολα σε ένα ή δύο από τους χάρτες. Την ίδια στιγμή θα βρείτε χρήσιμα δεδομένα σε ένα ή δύο κανάλια. Όταν βλέπετε τις διαφορετικές εικόνες διαλέξτε μόνον αυτές με καθόλου σήματα εδάφους, ή με τις δυνατότερες ενδείξεις, ερευνήσετε μικρά άχρηστα αντικείμενα αλουμινόχαρτα, καρφιά, μαγνητικά εδάφη ή σκουπίδια στην επιφάνεια του εδάφους. Μερικά σήματα εμφανίζονται σε ένα χάρτη και εξαφανίζονται σε άλλους για να δώσουν προηγμένες πληροφορίες στο χειριστή για το είδος του μετάλλου, ή τις περιβάλλουσες εδαφικές συνθήκες., Είναι δυνατό να ξεχωρίσετε δύο ή περισσότερα διαφορετικά μεταλλικά αντικείμενα που βρίσκονται κοντά αναμεταξύ τους, και δίνουν μόνο μία μεγάλη ένδειξη στα κανάλια DEL, αλλά δύο στο κανάλια απόρριψης μεταλλεύματος GND και στο κανάλι διαχωρισμού. Μερικά σιδερένια μεταλλικά αντικείμενα που βρίσκονται οριζόντια στο έδαφος θα παράγουν ένα συγκεκριμένο τριπλό σήμα με δύο υψηλές και μία χαμηλή ένδειξη στα κανάλια GND. Σήματα με σύντομο χρόνο καθυστέρησης του επαγωγικού πεδίου τους, αλουμινόχαρτα, λεπτά κομμάτια, μικρά καρφιά θα παράγουν μία αρνητική κορυφή, στον κάθετο άξονα Ζ, στα κανάλια GND1 & 2. Παρομοίως αντικείμενα με μεγάλο

8 χρόνο καθυστέρησης του επαγωγικού πεδίου τους, όπως μασίφ κομμάτια μπρούντζου, χαλκού, αλουμινίου και χρυσού - ασημιού, θα παράγουν μία θετική κορυφή, στον κάθετο άξονα Ζ. Τα μαγνητικά αντικείμενα θα δίνουν μόνον ασθενέστερα σήματα, και έτσι μία φτωχή ένδειξη στον άξονα Ζ ( σε τρισδιάστατους χάρτες μόνον ) Όταν βλέπετε στα κανάλια απόρριψης μεταλλεύματος GND το έδαφος, επί το πλείστον το έδαφος και τα μικρότερα κομμάτια σιδήρου δεν θα παρουσιάζονται σε σύγκριση με τα κανάλια DEL. Στο χάρτη της διάκρισης στόχου, τα δυνατά σήματα που παράγουν νούμερα διάκρισης στόχου στην οθόνη του μηχανήματος, θα παράγουν διαφορετικά χρώματα που αναλογούν με την ένδειξη αριθμού της οθόνης. Το ουδέτερο έδαφος θα παράγει μία μωβ ένδειξη. Διαφορετικά γειτονικά μεταλλικά αντικείμενα που είναι κοντά αναμεταξύ τους θα έχουν διαφορετικά χρώματα στις περισσότερες περιπτώσεις για καλύτερη διάκριση. Δείτε το πινάκα για τις ενδείξεις κατάταξης στόχου με πηνίο 1μ. Χ 1μ: Χρώμα στόχου Ένδειξη οθόνης (χωρίς καταγραφέα) Μεταλλικό αντικείμενο που αναλογεί μωβ όχι ένδειξη / ουδέτερο όχι μέταλλο ή ασθενές σήμα μπλε μικρό ευγενές μέταλλο πράσινο μικρό σίδηρο / καρφί κίτρινο σιδερένιο αντικείμενο πορτοκαλί μεσαία ευγενή μέταλλα κόκκινο μεγάλα ευγενή μέταλλα ( Για καταγραφή δεδομένων και δημιουργία των έγχρωμων χαρτών με το LORENZ DEEPMAX Z1 χρειάζεται ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής επίσης! )

9 Καταγράφοντας δεδομένα Ανίχνευση βυθισμένου αεροσκάφους με το DEEPMAX Z1

10 LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων Εξοπλισμός LORENZ DEEPMAX Z1 μόνον ο ανιχνευτής ( χωρίς πηνία ) Πλαστική βαλίτσα μεταφοράς με αφρολέξ Η κονσόλα χειρισμών του LORENZ DEEPMAX Ζ1 Ρυθμιζόμενου ώμου και ζώνης αγκράφα με αποσπώμενο πακέτο φορτιζόμενης μπαταρίας Φορτιστής με ευρεία ακτίνα εισόδου AC ( V) Φορτιστής ταχείας φόρτισης με ευρεία είσοδο ρεύματος ( AC V ) Ευρωπαϊκή πρίζα φόρτισης Οδηγίες χειρισμού ( Αγγλικά / Γερμανικά ) Στερεοφωνικά ακουστικά με τετραπλό βύσμα Το LORENZ DEEPMAX Ζ1 επίσης παρέχεται σαν ΚΙΤ δηλ. μαζί με τα παρακάτω τεμάχια συμπεριλαμβανόμενα: Πηνίο πλαισίου 1μ Χ 1μ με κορδόνια μεταφοράς Σάκο μεταφοράς για το πλαίσιο 1μ Χ 1μ Πηνίο 35εκ τύπου double D Τηλεσκοπικό μπαστούνι σχήματος S τριών τεμαχίων Το ΚΙΤ του καταγραφέα δεδομένων του LORENZ DEEPMAX Z1 με μηχανισμό και πρόγραμμα παρέχεται προαιρετικά Πρόγραμμα υπολογιστή GOLDEN SOFTWARE SURFER 11 με άδεια ενός χειριστή Πλακέτα GPS USB καλώδιο μεταφοράς δεδομένων USB μνήμη με το πρόγραμμα μετατροπής δεδομένων της Lorenz Αυτό το κιτ του καταγραφέα φτιάχτηκε για χρήση με την λειτουργία καταγραφής δεδομένων του LORENZ DEEPMAX Z1, για να παράγει χάρτες έγχρωμους σε ένα επιπρόσθετο υπολογιστή που είναι απαραίτητος αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στο ΚΙΤ. Ο υπολογιστής πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαιτήσεις, Windows XP SP2 ή ανώτερα, Vista, 7, 1GB RAM, 100MB ελεύθερα στο σκληρό δίσκο, 1024 Χ 768 ή ανώτερη ανάλυση οθόνης με μίνιμουμ βάθος χρώματος 16 bit

11 LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων Χαρακτηριστικά Κονσόλα ηλεκτρονικών: 120 Χ 122 Χ 85 χιλ. Βαλίτσα μεταφοράς για το LORENZ DEEPMAX X3: 400 Χ 300 Χ 220 χιλ. Πηνίο πλαισίου 1μ Χ 1μ (αποσυναρμολογημένο) 1080 Χ 150 Χ 150 χιλ. Εκτεταμένο τηλεσκοπικό μπαστούνι σχήματος S - Μήκος: 1550 χιλ. Μαζεμένο τηλεσκοπικό μπαστούνι σχήματος S - Μήκος: 1030 χιλ. Αποσυναρμολογημένο τηλεσκοπικό μπαστούνι σχήματος S - Μήκος: 690 χιλ. LORENZ DEEPMAX Ζ1 κονσόλα ηλεκτρονικών : 1300 γραμμ. περίπου Ιμάντες ώμου και ζώνη με πακέτο μπαταρίας : 3000 γραμμ. περίπου Βαλίτσα μεταφοράς με το LORENZ DEEPMAX Ζ1 μέσα της : περίπου 7000 γραμμ. Τηλεσκοπικό μπαστούνι S : 600 γραμμ. περίπου 26 εκ μονό πηνίο έρευνας με μπαστούνι σχήματος S : 500 γρμ. 26 εκ DD πηνίο έρευνας με μπαστούνι σχήματος S : 600 γρμ. 35 εκ μονό πηνίο έρευνας με μπαστούνι σχήματος S : 600 γραμ. 35 εκ DD πηνίο έρευνας με μπαστούνι σχήματος S : 800 γραμ. 45 εκ μονό πηνίο έρευνας με μπαστούνι σχήματος S : 700 γραμ. Πηνίο πλαισίου 1μ Χ 1μ με το καλώδιο μέσα στους σωλήνες : 2600 γραμμ. Καλώδιο πηνίου τύπου UNIVERSAL 8μ περίμετρος : 600 γραμμ. (μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κατασκευή πλαισίου 0,7μΧ0,7μ., 1μ Χ1μ., 2μΧ2μ., και διασταυρούμενο 1μ Χ 2μ) Καλώδιο πηνίου τύπου UNIVERSAL 12μ περίμετρος : 900 γραμμ. ( μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κατασκευή πλαισίου 1μ Χ 1μ., 1,5μ Χ 1,5μ., 3μ Χ 3μ. ) 1μ Χ 1μ., διπλό πλαίσιο έρευνας : 7300 γραμμ. Καλώδιο αντάπτορας «Υ» : 100 γραμμ. Ηλεκτρονικά δεδομένα: Συχνότητα έρευνας με μεγάλα / μικρά πηνία έρευνας συνδεμένα 2000 / 1000 παλμοί ανά δευτ. Ηχητική αντίδραση στόχου συχνότητας του ταλαντωτή ελεγχόμενων βόλτ (VCO) ΗΖ Παροχή ενέργειας : Εξωτερική φορτιζόμενη μπαταρία NiMH 12 βολτ / 9,5 Αh ( δηλωμένη ως ξηρά ) Χρόνος χρήσης : Περίπου 7-14 ώρες, ανάλογα την θερμοκρασία και το συνδεμένο πηνίο Φορτιστής μπαταρίας : Γρήγορος φορτιστής AC volt, / AC Hz για παγκόσμια λειτουργία Θερμοκρασία λειτουργίας; : -5έως + 50 βαθμούς κελσίου

12 Καταγραφέας δεδομένων : Καταγραφή δεδομένων έξι καναλιών, με υποστήριξη GPS Μέσο αποθήκευσης : εσωτερική μνήμη Αριθμός χωραφιών : 99 Συχνότητα δείγματος: 12 ανά δευτερόλεπτο Ανάλυση: 24 bit Πλακέτα GPS : Κανάλια : 50 Ευαισθησία : -162 dbm Συνχότητα L1, MHz C/A Code MHz chip rate Ακρίβεια οριζόντιας θέσης 2,5μ CEP, 2.0μ SEP/SBAS Πρωτόκολλο NMEA V3.01 GGA, GSA, GSV, RMC, VTG Θερμοκρασία λειτουργίας -20 έως +60 C Διαστάσεις 65 Χ 45 Χ 22 χιλ. Πηνία έρευνας ( αλλαζόμενα ) ηλεκτροστατικά μονωμένα (θωρακισμένα),και αδιάβροχα μέχρι το βύσμα τους. Τα βύσματα δεν είναι αδιάβροχα και πρέπει να διατηρούνται στεγνά! Η κεντρική μονάδα είναι αδιάβροχη αλλά δεν πρέπει να βυθιστεί στο νερό. O σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά είναι υποκείμενα προς αλλαγή χωρίς ειδοποίηση! Αντιπροσωπεία Ελλάδας Ανιχνευτές χρυσού Ανιχνευτές Μετάλλων Κυρίτσης Λεωφ. Αθηνών 193, Χαϊδάρι Τ F W. E. detect@otenet.gr

κεντρική μονάδα των Lorenz Deepmax X5 & Lorenz Deepmax X6

κεντρική μονάδα των Lorenz Deepmax X5 & Lorenz Deepmax X6 Οι ανιχνευτές DEEPMAX X5 & X6 έχουν την ίδια απόδοση. Το X6 έχει εσωτερικό καταγραφέα δεδομένων με GPS, ο χειριστής μεταφέρει τα δεδομένα σε laptop για να δεί τις εικόνες των στόχων αφού ολοκληρώσει την

Διαβάστε περισσότερα

Ο καλύτερος παλμικός ανιχνευτής στο κόσμο!

Ο καλύτερος παλμικός ανιχνευτής στο κόσμο! Ο καλύτερος παλμικός ανιχνευτής στο κόσμο! LORENZ DEEPMAX Z1 ανιχνευτές μετάλλων χρυσού παλμικής επαγωγής - Πρόλογος Ο χειρισμός του νέου Lorenz Z1 γίνεται μέσω τριών μόνο πλήκτρων! Ο ανιχνευτής μετάλλων

Διαβάστε περισσότερα

LORENZ DEEPMAX Z1 εξοπλισμός & αξεσουάρ

LORENZ DEEPMAX Z1 εξοπλισμός & αξεσουάρ LORENZ DEEPMAX Z1 εξοπλισμός & αξεσουάρ Δίσκος 26 εκ. TIMH 300 EΥΡΩ Αυτός ο δίσκος βασικά εξελίχθηκε στους ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 για εντοπισμό πολύ μικρών μεταλλικών αντικειμένων, όπως

Διαβάστε περισσότερα

AQUAPULSE AQ1B. υποβρύχιος ανιχνευτής μετάλλων επιλογές & αξεσουάρ για έρευνα σε θάλασσα και ξηρά

AQUAPULSE AQ1B. υποβρύχιος ανιχνευτής μετάλλων επιλογές & αξεσουάρ για έρευνα σε θάλασσα και ξηρά AQUAPULSE AQ1B υποβρύχιος ανιχνευτής μετάλλων επιλογές & αξεσουάρ για έρευνα σε θάλασσα και ξηρά Ανιχνευτές Μετάλλων Κυρίτσης Λεωφ. Αθηνών 193, Χαϊδάρι 12461 (έναντι ΚΤΕΟ) Τ. 210 4905398 F. 210 4256653

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Α. ΓΕΝΙΚΑ Η εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού αποσκοπεί στην προστασία χώρων όπως οικίες, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, στρατιωτικές εγκαταστάσεις κλπ. σε περιπτώσεις: Ανεπιθύμητης εισόδου

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση

Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Το εμπορικό σήμα, η ευρεσιτεχνία και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στη Steelmate Co., Ltd. Διατηρείται το δικαίωμα αλλαγής σχεδίων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ Οι ανιχνευτές χρυσού αποστάσεων RAYFINDER παρέχουν επιλογές εμβέλειας. Ο χειριστής ορίζει την ακτίνα έρευνας σε μέτρα, για παράδειγμα 300, 400, 900 κοκ. Στόχοι που βρίσκονται

Διαβάστε περισσότερα

Το GEO EXAMINER έχει 3 ενσωματωμένα συστήματα στην τιμή του ενός:

Το GEO EXAMINER έχει 3 ενσωματωμένα συστήματα στην τιμή του ενός: Ο πρώτος ανιχνευτής μετάλλων 3D πλήρως ελεγχόμενος από υπολογιστή αφής το Geo Examiner συνδυάζει 3 δοκιμασμένες μεθόδους για έρευνα θησαυρών: γειώσεις, μαγνητόμετρο και ανιχνευτής μετάλλων! Εκεί που οι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΟΔΗΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΟΔΗΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΟΔΗΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Τα κράματα των μετάλλων που έχουν μείνει θαμμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα, σαπίζουν και μπορεί κάποια φορά να δώσουν σήμα χρυσού.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 4 4.0 ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η τηλεφωνία είναι ένα βασικό και πολύ διαδεδομένο ηλεκτρολογικό επικοινωνιακό σύστημα. Η τηλεφωνία είναι από τα παλαιότερα ηλεκτρολογικά επικοινωνιακά συστήματα. Το τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Εγχειρίδιο Χρήσης Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Περιεχόμενα Περιεχόμενα...1 Εισαγωγή...2 Χαρακτηριστικά...3 Τεχνικές Προδιαγραφές...3 Εγκατάσταση...4 Συμβουλές Εγκατάστασης Αισθητήρων...5 Τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΕΙΔΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ Α. Περιμετρικοί ανιχνευτές 1. Μαγνητικές επαφές Είναι κατάλληλες για τον εντοπισμό ανοιγμάτων. Αποτελούνται από δύο μαγνητικά τμήματα από τα οποία το ένα τοποθετείται

Διαβάστε περισσότερα

2. Ο νόμος του Ohm. Σύμφωνα με το νόμο του Ohm, η τάση V στα άκρα ενός αγωγού με αντίσταση R που τον διαρρέει ρεύμα I δίνεται από τη σχέση: I R R I

2. Ο νόμος του Ohm. Σύμφωνα με το νόμο του Ohm, η τάση V στα άκρα ενός αγωγού με αντίσταση R που τον διαρρέει ρεύμα I δίνεται από τη σχέση: I R R I 2. Ο νόμος του Ohm 1. ΘΕΩΡΙΑ Σύμφωνα με το νόμο του Ohm, η τάση στα άκρα ενός αγωγού με αντίσταση R που τον διαρρέει ρεύμα δίνεται από τη σχέση: R Ισοδύναμα ο νόμος του Ohm μπορεί να διατυπωθεί και ως:

Διαβάστε περισσότερα

INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Στοιχεία: ΟΘΟΝΗ LCD 1) Λειτουργία φόρτισης Όταν είναι σε χρήση, η LCD οθόνη δείχνει το τρέχον φορτίο: 2) Λειτουργία χρήσης Όταν είναι σε λειτουργία χρήσης, οι ενδείξεις στην οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 4 ο ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΩΡΙΑ 2017

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 4 ο ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΩΡΙΑ 2017 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 4 ο ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΩΡΙΑ 2017 Εξοπλισμός και Υλικά Σε ένα σιδηρομαγνητικό υλικό, το μαγνητικό πεδίο που επάγεται πρέπει να βρίσκει την ασυνέχεια υπό γωνία 90 ο ή 45 ο μοίρες.

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία / Τρόπος χρήσης. Υποδείξεις ασφαλείας. Σύμβολα

Λειτουργία / Τρόπος χρήσης. Υποδείξεις ασφαλείας. Σύμβολα Διαβάστε τις πλήρεις οδηγίες χειρισμού και το συνημμένο τεύχος Υποδείξεις εγγύησης και πρόσθετες υποδείξεις. Τηρείτε τις αναφερόμενες οδηγίες. Φυλάσσετε με προσοχή αυτά τα έγγραφα. Λειτουργία / Τρόπος

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

The best solution for home electronic integration

The best solution for home electronic integration The best solution for home electronic integration R 2 ZAS Έξυπνος ελεγκτής δωματίου KNX Τηλεχειριστήριο ZN1VI-TPZAS-B 1:1 (120 x 88 x 11 mm.) ZN1VI-TPZAS-S ZN1VI-TPZAS-W ZN1IR-ZAS (85.5 x 54 x 12 mm.)

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα : Τεχνολογία Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ MS 48 NS Σύντοµες οδηγίες χρήσης

ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ MS 48 NS Σύντοµες οδηγίες χρήσης ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ MS 48 NS Σύντοµες οδηγίες χρήσης Προσοχή: i) Απαγορεύεται η χρήση του δοκιµαστικού από παιδιά. ii) H χρήση του συγκεκριµένου δοκιµαστικού εργαλείου απαιτεί να τηρούνται όλοι οι κανόνες προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΛΕΜΦΑΔΕΝΑ. ΜΕΣΩ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ - γ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΛΕΜΦΑΔΕΝΑ. ΜΕΣΩ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ - γ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΛΕΜΦΑΔΕΝΑ ΜΕΣΩ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ - γ ΓΕΝΙΚΑ Σύστημα Ανιχνευτή φρουρού λεμφαδένα μέσω ακτινοβολίας γ για τις ανάγκες του Τμήματος της Πυρηνικής Ιατρικής.

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή μεταφορά και έλεγχος Δεδομένων ΘΟΡΥΒΟΣ - ΓΕΙΩΣΕΙΣ

Συλλογή μεταφορά και έλεγχος Δεδομένων ΘΟΡΥΒΟΣ - ΓΕΙΩΣΕΙΣ Συλλογή μεταφορά και έλεγχος Δεδομένων ΘΟΡΥΒΟΣ - ΓΕΙΩΣΕΙΣ ΘΟΡΥΒΟΣ - ΓΕΙΩΣΕΙΣ Σε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα δημιουργούνται ανεπιθύμητα ηλεκτρικά σήματα, που οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, καθώς επίσης και

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΤΕΚΤΟΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΜΗΜΑ: ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ: 2004-2005 ΕΞΑΜΗΝΟ: Ζ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ: 08/01 ΜΑΘΗΜΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός μοτοσυκλέτας

Συναγερμός μοτοσυκλέτας Συναγερμός μοτοσυκλέτας Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Το εμπορικό σήμα, η ευρεσιτεχνία και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στη Steelmate Co., Ltd. Διατηρείται το δικαίωμα αλλαγής σχεδίων και προδιαγραφών.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ανιχνευτής καπνού GSC-SD02 GEYER HELLAS Α.Ε. ΔΡΟΣΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΑΣ, T.K 34100

Εγχειρίδιο χρήσης. Ανιχνευτής καπνού GSC-SD02 GEYER HELLAS Α.Ε. ΔΡΟΣΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΑΣ, T.K 34100 Εγχειρίδιο χρήσης Ανιχνευτής καπνού GSC-SD02 GEYER HELLAS Α.Ε. ΔΡΟΣΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΑΣ, T.K 34100 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Ο φωτοηλεκτρικός ανιχνευτής καπνού GSC-SD02 διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο φωτοηλεκτρικό αισθητήρα και

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Για το MV7230 Θέσεις Κοντρόλ και Παρελκόμενων Λειτουργία Χρήσης Εγκατάσταση Επίλυση προβλημάτων Περισσότερες Εφαρμογές Προσοχή Χαρακτηριστικά Για το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΟΧΗΣ-OCT ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΟΧΗΣ-OCT ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΟΧΗΣ-OCT ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ Τα σύγχρονα μηχανήματα οπτικής τομογραφίας συνοχής με δυνατότητα μη επεμβατικής αγγειογραφίας αλλά και ελέγχου του προσθίου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Σημειώσεις κεφαλαίου 16 Αρχές επικοινωνίας με ήχο και εικόνα

Σημειώσεις κεφαλαίου 16 Αρχές επικοινωνίας με ήχο και εικόνα Σημειώσεις κεφαλαίου 16 Αρχές επικοινωνίας με ήχο και εικόνα ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Ένα σύστημα ηλεκτρονικής επικοινωνίας αποτελείται από τον πομπό, το δίαυλο (κανάλι) μετάδοσης και

Διαβάστε περισσότερα

MproS1 Εγχειρίδιο Χρήσης

MproS1 Εγχειρίδιο Χρήσης MproS1 Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα > Για επιστροφή στα περιεχόμενα υπάρχει το σύμβολο δίπλα από τους σελιδοδείκτες. Εισαγωγή.... Μpros

Διαβάστε περισσότερα

ReadMyHeart. Φορητός ΗΚΓ (έκδοση 2.0)

ReadMyHeart. Φορητός ΗΚΓ (έκδοση 2.0) ReadMyHeart Φορητός ΗΚΓ (έκδοση 2.0) Φροντίζουµε κάθε χτύπο της καρδιάς σας. DailyCare BioMedical Inc. Τι είναι ο ReadMyHeart; Ο ReadMyHeart (RMH) είναι µια φορητή συσκευή καταγραφής ΗΚΓ (ηλεκτροκαρδιογράφος),

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 6 6.0 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ 6 6.0 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 6 60 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η τηλεόραση είναι σήμερα ένα από τα πιο σημαντικά επικοινωνιακά συστήματα Δεν υπάρχει άνθρωπος, στις ανεπτυγμένες χώρες, που να μην αφιερώνει ορισμένες ώρες την ημέρα μπροστά

Διαβάστε περισσότερα

Α) Το σύστημα θα πρέπει να φέρεται σε εργοστασιακή τροχήλατη βάση για την. Β)Στην παράγραφο 9 και 10 του ενισχυτού ζητάμε την τροποποίηση του A/D

Α) Το σύστημα θα πρέπει να φέρεται σε εργοστασιακή τροχήλατη βάση για την. Β)Στην παράγραφο 9 και 10 του ενισχυτού ζητάμε την τροποποίηση του A/D ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ Τμήμα Βιοιατρικής τεχνολογίας Υπ όψιν Κου Μπιρμπιλόπουλου Email:bioiatriki2002@yahoo.gr Θέμα:Διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών συστήματος Ηλεκτροεγκεφαλογράφου Αξιότιμοι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα Εγχειρίδιο Χρήσης GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ενσωματωμένο με μία ασύρματη σειρήνα strobe και μία κεντρική μονάδα, το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο ως μία ασύρματη σειρήνα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία / Σκοπός χρήσης

Λειτουργία / Σκοπός χρήσης Διαβάστε τις πλήρεις οδηγίες χειρισμού και το συνημμένο τεύχος Υποδείξεις εγγύησης και πρόσθετες υποδείξεις. Τηρείτε τις αναφερόμενες οδηγίες. Φυλάσσετε με προσοχή αυτά τα έγγραφα. Λειτουργία / Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής καπνού με αναρρόφηση

Ανιχνευτής καπνού με αναρρόφηση Συστήματα πυρανίχνευσης FCS-320-TM Σειρά Συμβατικών Ανιχνευτών Καπνού με Αναρρόφηση FCS-320-TM Σειρά Συμβατικών Ανιχνευτών Καπνού με Αναρρόφηση Για σύνδεση σε συμβατικούς πίνακες πυροπροστασίας Υψηλή ατρωσία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΠΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΪΟΥ / ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΠΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΪΟΥ / ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΚΑΡΙΟΣ Γ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013 2014 ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΠΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΪΟΥ / ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 Κατεύθυνση: ΠΡΑΚΤΙΚΗ Κλάδος: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ Μάθημα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Τάξη: A Τμήμα:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης Εισαγωγή Mε αυτό το έξυπνο σύστημα ενδοεπικοινωνίας με βίντεο είστε βέβαιοι ότι δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως εάν κάποιος είναι στην πόρτα σας. Η εξωτερική μονάδα αποτελείται από ένα κουδούνι με πολύ μικρή

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Speaker Control Neckband Headset. Το ακουστικό αυτό καθιστά την ακρόαση της αγαπημένης σας μουσικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ! ΜΕΤΡΑ & ΑΛΦΑΔΙΑ LASER

ΝΕΑ! ΜΕΤΡΑ & ΑΛΦΑΔΙΑ LASER ΝΕΑ! ΜΕΤΡΑ & ΑΛΦΑΔΙΑ LASER Μετρητής αποστάσεων laser WDM 2-18 Το WDM2-18 είναι ένας πρακτικός μετρητής αποστάσεων laser ακριβείας για μετρήσεις μηκών και υπολογισμούς επιφανειών. Εύκολη και γρήγορη εργασία

Διαβάστε περισσότερα

S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο

S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 3. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 7 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 3. 5 S T O

Διαβάστε περισσότερα

B 80 W Bp. Αυτόματη επιλογή πλήρωσης. Με roller ή δίσκο

B 80 W Bp. Αυτόματη επιλογή πλήρωσης. Με roller ή δίσκο Μηχανή περιποίησης δαπέδου πεζού χειριστή, εξοπλισμένη με κεφαλή βούρτσας νέας τεχνολογίας, ιδιαίτερα ευέλικτη σε μεγάλες επιφάνειες. Με πλάτος εργασία από 65 έως 75 cm. 1 Αυτόματη επιλογή πλήρωσης 3 Με

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΣυΣκΕυή ΗλΕκτΡΙκήΣ ΔΙαΔΕΡματΙκήΣ ΔΙέΓΕΡΣΗΣ των νεύρων TEN 240 TEN Έκδοση 2, Σεπτεμβρίου 2007

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΣυΣκΕυή ΗλΕκτΡΙκήΣ ΔΙαΔΕΡματΙκήΣ ΔΙέΓΕΡΣΗΣ των νεύρων TEN 240 TEN Έκδοση 2, Σεπτεμβρίου 2007 GR ΣυΣκΕυή ΗλΕκτΡΙκήΣ ΔΙαΔΕΡματΙκήΣ ΔΙέΓΕΡΣΗΣ των νεύρων TEN 240 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διέγερση νεύρων μέσω ηλεκτρικού ρεύματος 2 κανάλια με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης Μπλε φωτισμός φόντου οθόνης 1 προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Θέση και λειτουργίες των πλήκτρων ελέγχου Σελ. 10 Εγκατάσταση Σελ. 13 Τροφοδοσία Σελ. 13 Εγκατάσταση κεραίας Σελ. 13 Πως να θέσετε σε λειτουργία τον πομποδέκτη Σελ. 13 Επιλογή μπάντας συχνοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ Σ.Β. Α/Α ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ % Α ΓΕΝΙΚΑ Σύστημα ηλεκτροεγκεφαλογράφου με ταυτόχρονη καταγραφή και παρακολούθηση ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος

Διαβάστε περισσότερα

WALKIE-TALKIE TLKR T50

WALKIE-TALKIE TLKR T50 WALKIE-TALKIE TLKR T50 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (9) (8) (10) 1) Κεραία 2)Πλήκτρο Έντασης/Καναλιού 3)Πλήκτρο Ομιλίας 4)Πλήκτρο Μενού/Ενεργοποίησης 5)Πλήκτρο Κλήσης 6)Πλήκτρο Λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ 2002

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ 2002 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ 2002 ΟΜΑ Α Α Α.1 Από τις παρακάτω πέντε προτάσεις τρεις είναι λανθασµένες. Να τις εντοπίσετε και να δικαιολογήσετε την επιλογή σας. α. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. ΕΙΔΟΣ Φορητή Μικροφωνική Εγκατάσταση για τις ανάγκες κάλυψης τελετών Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου/ΑΛΣ ΕΛ-ΑΚΤ. 2. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ο υπό προμήθεια μικροφωνικός εξοπλισμός συνίσταται

Διαβάστε περισσότερα

Kιτ μετατροπής CNC για φρέζες. Κιτ μετατροπής CNC για τόρνους

Kιτ μετατροπής CNC για φρέζες. Κιτ μετατροπής CNC για τόρνους Kιτ μετατροπής CNC για φρέζες Κιτ μετατροπής CNC για τόρνους Ελεγκτες CNC Καμπίνες CNC Τόρνοι CNC Φρέζες CNC CNC SOFTWARE MEGA NC 2010 MegaNC 2D/3D, το πανίσχυρο πακέτο CAD / CAM CNC βασικό λογισμικό "NC

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΙΣΧΥΟΣ. νεα προϊοντα 2013. DPX 3 250 με πολυόργανο μετρήσεων. DPX 3 αυτόματοι διακόπτες. Αυτόματοι διακόπτες ισχύος.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΙΣΧΥΟΣ. νεα προϊοντα 2013. DPX 3 250 με πολυόργανο μετρήσεων. DPX 3 αυτόματοι διακόπτες. Αυτόματοι διακόπτες ισχύος. ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΙΣΧΥΟΣ Αυτόματοι διακόπτες ισχύος DPX Αυτόματοι διακόπτες ισχύος DMX Διακόπτες φορτίου νεο σ. 24 DPX 3 60 από 6 Α έως 60 Α νεο σ. 27 DPX 3 250 με πολυόργανο μετρήσεων νεο σ. 32 DMX 3 Διακόπτες

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Κύπρου Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Εργαστήριο Κυκλωμάτων και Μετρήσεων

Πανεπιστήμιο Κύπρου Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Εργαστήριο Κυκλωμάτων και Μετρήσεων Πανεπιστήμιο Κύπρου Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Εργαστήριο Κυκλωμάτων και Μετρήσεων Εργαστήριο 10 Μετάδοση και Αποδιαμόρφωση Ραδιοφωνικών Σημάτων Λευκωσία, 2010 Εργαστήριο 10

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Μην τοποθετείτε αντικείμενα με φλόγα, όπως αναμμένα κεριά κοντά στο προϊόν. Μην τοποθετείτε αντικείμενα

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή της 3 ης εργαστηριακής εφαρμογής: ρομποτικό σύστημα LEGO NXT

Περιγραφή της 3 ης εργαστηριακής εφαρμογής: ρομποτικό σύστημα LEGO NXT www.robolab.tuc.gr Περιγραφή της 3 ης εργαστηριακής εφαρμογής: ρομποτικό σύστημα LEGO NXT ΜΠΔ, 9 Ο Εξάμηνο Σάββας Πιπερίδης 1. Το ρομποτικό σύστημα LEGO NXT περισσότερες πληροφορίες: http://mindstorms.lego.com/

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές επικοινωνίας με ήχο και εικόνα

Αρχές επικοινωνίας με ήχο και εικόνα Αρχές επικοινωνίας με ήχο και εικόνα Εισαγωγή Πως λειτουργούν οι ηλεκτρονικές επικοινωνίες: Ένα βασικό μοντέλο ηλεκτρονικής επικοινωνίας αποτελείται απλά από ένα πόμπο, το δίαυλο μεταδόσεως, και το δέκτη.

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

GPR Windows XP Οδηγίες χρήσεως.

GPR Windows XP Οδηγίες χρήσεως. GPR Windows XP Οδηγίες χρήσεως. 1. Επιλέξετε μια κεραία: 75MHz - μήκος 1,5m, - βάθος 6,0m, - ανάλυση 1,5m 100MHz - " 1,0m, - " 5,0m, - " 1,0m 150MHz - " 0,75m, - " 4,0m, - " 0,8m 250MHz - " 0,5m, - " 2,0m,

Διαβάστε περισσότερα

Το υποσύστηµα "αίσθησης" απαιτήσεις και επιδόσεις φυσικά µεγέθη γενική δοµή και συγκρότηση

Το υποσύστηµα αίσθησης απαιτήσεις και επιδόσεις φυσικά µεγέθη γενική δοµή και συγκρότηση Το υποσύστηµα "αίσθησης" απαιτήσεις και επιδόσεις φυσικά µεγέθη γενική δοµή και συγκρότηση Το υποσύστηµα "αίσθησης" είσοδοι της διάταξης αντίληψη του "περιβάλλοντος" τροφοδοσία του µε καθορίζει τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης.

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. Κ4 Elderly Care System Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ SMS ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

UTH 200 GR Οδηγίες Χρήσης

UTH 200 GR Οδηγίες Χρήσης ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ UTH 200 GR Οδηγίες Χρήσης Ο θερμοστάτης UTH 200 προορίζεται για έλεγχο της ενδοδαπέδιας υπέρυθρης θέρμανσης HEAT PLUS. Ο σωστός έλεγχος και προγραμματισμός του θερμοστάτη, σε συνδυασμό με την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμιστής ηλιακής φόρτισης και αποφόρτισης. Οδηγίες χρήσεις

Ρυθμιστής ηλιακής φόρτισης και αποφόρτισης. Οδηγίες χρήσεις Ρυθμιστής ηλιακής φόρτισης και αποφόρτισης Οδηγίες χρήσεις Ο ρυθμιστής φόρτισης MPPT-30 είναι ένας αποτελεσματικός ρυθμιστής. -Έχει αποτελεσματική λειτουργία φόρτισης MPPT για να παρακολουθείτε αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ειδικά σχεδιασμένος για να ανιχνεύει πυροβόλα όπλα σε εισόδους με υψηλό ρυθμό κυκλοφορίας, ο HI-PE/CF συνδυάζει την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τα προϊόντα CEIA με τον πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης. Οθόνη (display) πληκτρολόγιο. κλειδώματος ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΙΤΟΡ LED (ΦΑΚΟΣ)

Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης. Οθόνη (display) πληκτρολόγιο. κλειδώματος ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΙΤΟΡ LED (ΦΑΚΟΣ) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LED (λυχνία) Ρότορας ΟΝ/ΟFF Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης Οθόνη (display) Επιλογή συχνότητας α/β Πλήκτρο μπάντας πληκτρολόγιο Πάνω-Κατω Πλήκτρο κλειδώματος PTT ΜΟΝΙΤΟΡ ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Συντήρηση ηλεκτροκινητήρων σε βιομηχανία επίστρωσης εξαρτημάτων

Συντήρηση ηλεκτροκινητήρων σε βιομηχανία επίστρωσης εξαρτημάτων Συντήρηση ηλεκτροκινητήρων σε βιομηχανία επίστρωσης εξαρτημάτων Karol Bielecki Η εταιρεία CNP Myszkow (http://cnpmyszkow.pl/?lang=en) εξειδικεύεται στη διαδικασία επίστρωσης μικρών εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές επικοινωνίας με ήχο και εικόνα Συστήματα επικοινωνίας με ήχο και εικόνα

Αρχές επικοινωνίας με ήχο και εικόνα Συστήματα επικοινωνίας με ήχο και εικόνα Αρχές επικοινωνίας με ήχο και εικόνα Συστήματα επικοινωνίας με ήχο και εικόνα Παραδείγματα: 1. Τηλέγραφος 2. Τηλέφωνο 3. Τηλεόραση 4. Ραδιόφωνο 5. Cd/dvd-player 1 Αρχές επικοινωνίας με ήχο και εικόνα Μετατροπή

Διαβάστε περισσότερα

5. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Ι (ΑΝΤΙΣΤΑΤΕΣ )

5. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Ι (ΑΝΤΙΣΤΑΤΕΣ ) 5. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Ι (ΑΝΤΙΣΤΑΤΕΣ ) Μεταβλητοί αντιστάτες Η τιμή της αντίστασης των μεταβλητών αντιστατών σε αντίθεση με αυτή των σταθερών, δε διατηρείται σταθερή αλλά μεταβάλλεται, είτε μηχανικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους Εγχειρίδιο χρήσεως Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του καινοτόμου ασύρματου ποντικιού. Με εξαιρετική ακρίβεια ως προς τις λεπτομέρειες της επιφάνειας και

Διαβάστε περισσότερα

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη MOTOROLA TLKR-T80 Extreme Εγχειρίδιο χρήστη Ενδείξεις Οθόνης 1. Δείκτης έντασης ήχου 2. Δείκτης εκπομπής 3. Δείκτης λήψης 4. Δείκτης dual watch 5. Δείκτης αυτόματης απενεργοποίησης λειτουργίας 6. Δείκτης

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά Περιεχόμενα συσκευασίας Κινητό τηλέφωνο Φορτιστής Μπαταρία Σετ ακουστικών κεφαλής Καλώδιο USB Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το τηλέφωνο με μια ματιά Όλες οι εικόνες στο παρόν εγχειρίδιο προορίζονται μόνο για

Διαβάστε περισσότερα

KΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

KΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2015 made in Italy KΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ MED 11,551 LW με EXTRA τηλεχειριστήριο Για αυτοκίνητα που διαθέτουν ένα εργοστασιακό τηλεχειριστήριο: FORD - SEAT- CITROEN - PEUGEOT - FIAT

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου 0315.. 1 Χειρισμός Εικόνα 1: Στοιχείο χειρισμού Ο έλεγχος των λειτουργιών του εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου πραγματοποιείται μέσω των πλήκτρων του στοιχείου

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP-CP500 EL 2 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP- CP500 Το πληκτρολόγιο είναι το μέσο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Α ΤΑΞΗΣ. 3ο Γ/σιο Τρικάλων

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Α ΤΑΞΗΣ. 3ο Γ/σιο Τρικάλων ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Α ΤΑΞΗΣ Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Μαυρομμάτη Ειρήνη - ΠΕ0401 3ο Γ/σιο Τρικάλων Σχολικό Έτος: 2014-2015 1ο ΠΕΙΡΑΜΑ: ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευές στο εργαστήριο, σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ AUTO-DIALER 911 Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ Χαρακτηριστικά: Τάση Λειτουργίας: DC11V TO 15V Στατικό Ρεύµα: 20mA (MAX) Ρεύµα Λειτουργίας: 150mA (MAX) Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433)

UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433) UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Παρακαλώ ελέγξτε προσεκτικά ότι η συσκευασία περιέχει τα παρακάτω μέρη : 2 x Βασική Μονάδα (μηχάνημα με την κεραία)

Διαβάστε περισσότερα

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός 81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το baby phone της Hama BC-228. Αυτή η συσκευή κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα πιο αυστηρά ποιοτικά πρότυπα ελέγχου. Ελέγχθηκε και έφυγε από το εργοστάσιο

Διαβάστε περισσότερα

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ jabra.com/movewireless 1. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ:...3 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 4 3. ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ...5 3.1 ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ 4. ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ... 6 4.1 ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ 5. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ...7

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά αντιστροφέων TripleLynx

Σειρά αντιστροφέων TripleLynx MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Σειρά αντιστροφέων TripleLynx Το σημείο αναφοράς στους ηλιακούς αντιστροφείς της Danfoss τριφασικός Χωρίς μετασχηματιστή 10, 12.5 και 15 kw SOLAR INVERTERS 98% Μέγιστη ισχύς

Διαβάστε περισσότερα

EASYDRIVE. Σύντομος οδηγός. για να ξεκινήσετε την πλοήγηση αμέσως. Με χρήσιμα παραδείγματα & πρακτικές συμβουλές

EASYDRIVE. Σύντομος οδηγός. για να ξεκινήσετε την πλοήγηση αμέσως. Με χρήσιμα παραδείγματα & πρακτικές συμβουλές EASYDRIVE Σύντομος οδηγός για να ξεκινήσετε την πλοήγηση αμέσως Με χρήσιμα παραδείγματα & πρακτικές συμβουλές Περιλαμβάνει: την Οθόνη Πλοήγησης, την Οθόνη Επεξεργασίας Χάρτη, και την λειτουργικότητα Hardware

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ *Μπορεί να εκπαιδεύση έως 3 σκυλιά από ένα τηλεχειρηστήριο. *Είναι αδιάβροχο. *Εμβέλεια 1000 μέτρων. *Έχει 3 λειτουργίες:προειδοποιητικό ήχο, δόνηση και στατική διέγερση

Διαβάστε περισσότερα

DUTEST pro. Οδηγίες χρήσεως. Mehrsprachige Anleitung unter www.benning.de Multilingual manuals at

DUTEST pro. Οδηγίες χρήσεως. Mehrsprachige Anleitung unter www.benning.de Multilingual manuals at DUTEST pro Οδηγίες χρήσεως Mehrsprachige Anleitung unter www.benning.de Multilingual manuals at D F E I S 6 1 2 3 J 4 5 7 8 9 T.-Nr: 10115279.01 Stand: 09-2014 09/ 2014 DUTEST pro Οδηγίες χειρισμού DUTEST

Διαβάστε περισσότερα

940 SM - Ενισχυμένος μηχανισμός

940 SM - Ενισχυμένος μηχανισμός * ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 940 SM - Ενισχυμένος μηχανισμός 2.000.000 κινήσεις Eγγυημένη απόδοση καλής λειτουργίας Μονόφυλλη, Δίφυλλη & Τηλεσκοπική, Συνεχής λειτουργία. * Κανένας φόβος για

Διαβάστε περισσότερα

BT-M6Z02-RF 230V/24V

BT-M6Z02-RF 230V/24V BT-M6Z02-RF 230V/24V USER GUIDE GB MASTER 6 ZONES RF 3-9 BEDIENUNGSANLEITUNG DE Regelverteiler Funkline 10-16 GUIDE D UTILISATION FR MASTER 6 ZONES RF 17-23 BRUKSANVISNING SE MASTER 6 ZONES RF 24-30 3

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ -ΔΑΠΑΝΗΣ προμήθειας υλικών άρδευσης για τις νησίδες και τα πάρκα του Δήμου Καλαμαριάς.

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ -ΔΑΠΑΝΗΣ προμήθειας υλικών άρδευσης για τις νησίδες και τα πάρκα του Δήμου Καλαμαριάς. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ -ΔΑΠΑΝΗΣ προμήθειας υλικών για τις νησίδες τα πάρκα του Δήμου Καλαμαριάς. Ι. ΓΕΝΙΚΑ Με την παρούσα έκθεση προδιαγραφών,

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου Ψηφιακή Επεξεργασία Εικόνας ιδάσκων: Βασίλειος Γαργανουράκης. Ανθρώπινη Όραση - Χρωµατικά Μοντέλα

Α.Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου Ψηφιακή Επεξεργασία Εικόνας ιδάσκων: Βασίλειος Γαργανουράκης. Ανθρώπινη Όραση - Χρωµατικά Μοντέλα Ανθρώπινη Όραση - Χρωµατικά Μοντέλα 1 Τι απαιτείται για την όραση Φωτισµός: κάποια πηγή φωτός Αντικείµενα: που θα ανακλούν (ή διαθλούν) το φως Μάτι: σύλληψη του φωτός σαν εικόνα Τρόποι µετάδοσης φωτός

Διαβάστε περισσότερα

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III BC m CZ SK EST 1 3 4 2 3 x 4 1 2 6 5 4 Illustration II 7. Option 1 8.Option 2 8.1 b 7.1 8.2 9.1 9.Option 3 a SM3 10 Illustration I Illustration III ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ Ι GR 1. Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

ηλεκτρικό ρεύμα ampere

ηλεκτρικό ρεύμα ampere Ηλεκτρικό ρεύμα Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ο ρυθμός με τον οποίο διέρχεται ηλεκτρικό φορτίο από μια περιοχή του χώρου. Η μονάδα μέτρησης του ηλεκτρικού ρεύματος στο σύστημα SI είναι το ampere (A). 1 A =

Διαβάστε περισσότερα