443 Κ.Δ.Π. 148/92. E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2716, Αριθμός 148 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1961 ΕΩΣ 1991)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "443 Κ.Δ.Π. 148/92. E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2716, Αριθμός 148 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1961 ΕΩΣ 1991)"

Transcript

1 E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2716, Κ.Δ.Π. 148/92 Αριθμός 148 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1961 ΕΩΣ 1991) Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Δαλιού, ασκώντας τις εξουσίες που του χορηγούνται με βάση το άρθρο 24 του περί Χωρίων (Διοίκηση και Βελτίωση) Νόμου, εκδίδει τους ακόλουθους Κανονισμούς. 1. Οι παρόντες Κανονισμοί θα αναφέρονται ως οι περί Χωρίων (Διοίκηση και Βελτίωση) (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του Συμβουλίου Βελτιώσεως Δαλιού του 1992 και θα διαβάζονται μαζί με τους περί Χωρίων (Διοίκηση και Βελτίωση) Κανονισμούς του Συμβουλίου Βελτιώσεως Δαλιού του 1963 έως 1989 (που στο εξής θα αναφέρονται ως «οι βασικοί κανονισμοί») και οι βασικοί κανονισμοί και οι παρόντες Κανονισμοί θα αναφέρονται μαζί ως οι περί Χωρίων (Διοίκηση και Βελτίωση) Κανονισμοί Δαλιού 1963 και Οι Κανονισμοί 110 μέχρι 120Α των βασικών κανονισμών αντικαθίστανται από τους ακόλουθους Κανονισμούς. «Ερμηνεία Στο παρόν Μέρος οι ακόλουθοι όροι ερμηνεύονται, εκτός αν από το κείμενο προκύπτει διαφορετική έννοια, ως εξής: 'βιομηχανική οικοδομή' σημαίνει αποθήκη για την εναποθήκευση αγαθών, εργοστάσιο, πλυντήριο, ζυθοποιείο, Κεφ του του του του του του του του του του του του του του του του του του Επίσημη Εφημερίδα, Παράρτημα Τρίτο: Παράρτημα Τρίτο (Ι): Αντικατάσταση των Κανονισμών Α των βασικών κανονισμών.

2 Κ.Δ.Π. 148/ αποστακτήριο, χυτήριο και περιλαμβάνει οποιαδήποτε οικοδομή που χρησιμοποιείται ή θα χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε χρήση που επιτρέπεται μέσα σε οποιαδήποτε ζώνη όπως καθορίστηκε από την αρμόδια αρχή με την έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου σύμφωνα με τις Κεφ. 96. πρόνοιες του άρθρου 14 του περί Ρυθμίσεως Οδών και Λ7 τ υ ιο«οικοδομών Νόμου ως ζώνη μέσα στην οποία μπορούν να 6 του 1964 ασκούνται ειδικά επαγγέλματα ή βιομηχανίες* f TOU i9fio "βιομηχανικό οικόπεδο* σημαίνει οποιοδήποτε εγκεκρι 38 του 1969 \iivo οικόπεδο προορισμένο για να χρησιμοποιηθεί για 13 του 1974 την ανέγερση πάνω σ* αυτό οποιασδήποτε βιομηχανικής 28 του 1974 _, ^_s,. JL.. 24 του 1978 ΟΙΚΟδομης 25 του 1979 ' καταναλωτής' σημαίνει οποιοδήποτε πρόσωπο, που 15 τ υ 1983 προμηθεύεται ή χρησιμοποιεί πόσιμο νερό του Συμβου 9 του 1986 λίου ή οποιοδήποτε πρόσωπο που ευθύνεται για την 115 του 1986 πληρωμή τελών ή δικαιωμάτων στο Συμβούλιο* 199τουΙ986., ',,, 53 του 1987 κύριος αγωγός υδρεύσεως σημαίνει τον αγωγό του Συμ 87 του 1987 βουλίου για γενική μεταφορά πόσιμου νερού αλλά δεν 316 του 1987 Λ α..,. 108 του 1988 περιλαμβάνει σωλήνα παροχετεύσεως νερού* 243του 1988 'οικιακή οικοδομή* σημαίνει κατοικία, κατάστημα, 122 του 1990., * r» Λ Λ <? ' ο > γραφείο ή οποιαδήποτε άλλη οικοδομή που δεν είναι βιομηχανική οικοδομή* 'οικιακό οικόπεδο' σημαίνει οποιοδήποτε εγκεκριμένο οικόπεδο προορισμένο να χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση πάνω σ' αυτό οποιασδήποτε οικιακής οικοδομής* 'περιοχή υδατοπρομήθειας του Συμβουλίου' σημαίνει την περιοχή που καθορίστηκε ή που θα καθοριστεί ως περιοχή υδατοπρομήθειας, και περιλαμβάνει οποιαδήποτε προέκταση αυτής, σύμφωνα με τις πρόνοιες της παραγράφου (γ) του εδαφίου 2 του άρθρου 9 του περί Ρυθμίσεως Οδών και Οικοδομών Νόμου* "πόσιμο νερό' σημαίνει το πόσιμο νερό που ανήκει ή βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο του Συμβουλίου για οικιακούς ή άλλους συναφείς σκοπούς* 'Πρόεδρος* σημαίνει τον Πρόεδρο του Συμβουλίου και περιλαμβάνει κάθε πρόσωπο εξουσιοδοτημένο από τον Πρόεδρο να ενεργεί για λογαριασμό του ή από μέρους του* ' Συμβούλιο' σημαίνει το συμβούλιο Βελτιώσεως Δαλιού (και περιλαμβάνει τους διαδόχους, εκδοχείς ή διαχειριστές του)* 'σωλήνας παροχετεύσεως νερού' σημαίνει το σωλήνα και τα εξαρτήματα που ευρίσκονται μεταξύ του κύριου αγωγού υδρεύσεως και του μετρητή, που εγκαταστάθηκαν για τη μεταφορά πόσιμου νερού από τον κύριο αγωγό υδρεύσεως μέχρι τα υποστατικά του καταναλωτή, και περιλαμβάνει το διακόπτη, το μετρητή και το κάλυμμα του* 'υδατοπρομήθεια* περιλαμβάνει όλες τις πηγές, κανάλια, αυλάκια, υδραγωγούς, σωλήνες, υδατοδεξαμενές και άλλες συσκευές ή κατασκευές, που σχετίζονται με το πόσιμο νερό και ανήκουν στο Συμβούλιο ή πάνω στα οποία το Συμβούλιο ασκεί έλεγχο.

3 445 Κ.Δ.Π. 148/92 Απαγορευτικές διατάξεις. Προμήθεια νερού Απαγορεύεται σε οποιοδήποτε πρόσωπο (α) Να διανοίγει, παραβλάπτει, διαρρηγνύει ή προκαλεί ζημιά σε οποιοδήποτε έργο υδρεύσεως ή να παίρνει νερό από αυτό, (β) να επεμβαίνει, παραβλάπτει ή παρεμποδίζει το πόσιμο νερό, (γ) να θέτει ή ρίπτει οποιοδήποτε αντικείμενο ή πράγμα ή ξένη ουσία μέσα στο πόσιμο νερό, (δ) να προβαίνει σε οποιαδήποτε πράξη ή ενέργεια που μολύνει ή δυνατό να μολύνει το πόσιμο νερό ή να το καθιστά ακάθαρτο, (ε) να μετακινεί ή κατά οποιοδήποτε τρόπο να επεμβαίνει σε οποιοδήποτε έργο υδρεύσεως, (στ) να τοποθετεί, διατηρεί ή συνδέει οποιαδήποτε αντλία ή άλλη μηχανική συσκευή με σκοπό να προκαλεί εκροή νερού από οποιοδήποτε έργο υδρεύσεως, (ζ) να μετακινεί, αλλάζει τη θέση, επεμβαίνει, ή προκαλεί ζημιά, σε μετρητή ή σε διακόπτη του σωλήνα παροχετεύσεως νερού (1) Απαγορεύεται σε οποιοδήποτε ιδιοκτήτη ή κάτοχο οποιουδήποτε υποστατικού που βρίσκεται μέσα στην περιοχή βελτιώσεως του Συμβουλίου να προμηθεύει ή να συντελεί ώστε να προμηθεύεται ή να επιτρέπει ή ανέχεται να εφοδιάζεται το υποστατικό αυτό με οποιοδήποτε νερό εκτός από το πόσιμο νερό του Συμβουλίου, χωρίς να παίρνει προηγουμένως κάθε χρόνο σχετική άδεια από το Συμβούλιο: Νοείται ότι ο ιδιοκτήτης οποιουδήποτε νερού, που βρίσκεται μέσα στην περιοχή βελτιώσεως του Συμβουλίου, μπορεί να το χρησιμοποιεί για τους δικούς του και μόνο οικιακούς σκοπούς, υπό τον όρο ότι, πριν νά το χρησιμοποιήσει, θα ικανοποιήσει το Συμβούλιο ότι το νερό τούτο δεν είναι μολυσμένο και ότι είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση τόσο από χημική όσο και από βακτηριολογική άποψη. (2) Υπό την επιφύλαξη των διατάξεων της παραγράφου (1), ή προμήθεια ή η χρήση οποιουδήποτε νερού σε οποιοδήποτε υποστατικό μέσα στην περιοχή βελτιώσεως του Συμβουλίου, εκτός από το πόσιμο νερό του Συμβουλίου, απαγορεύεται. (3) Υπό την επιφύλαξη των διατάξεων της παραγράφου (1), ο ιδιοκτήτης ή κάτοχος οποιουδήποτε υποστατικού μέσα στην περιοχή υδατοπρομήθειας του Συμβουλίου που προμηθεύεται νερό άλλο από το πόσιμο νερό του Συμβουλίου, οφείλει μέσα σε ένα μήνα από την ημερομηνία εφαρμογής των παρόντων Κανονισμών, να διακόψει κάθε τέτοια προμήθεια. (4) Το δικαίωμα που είναι πληρωτέο για κάθε άδεια που το Συμβούλιο χορηγεί σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου (1), θα ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλιο με δημόσια γνωστοποίηση, και δε θα υπερβαίνει το ποσό 200 για κάθε χρόνο ή μέρος του χρόνου.

4 Κ.Δ.Π. 148/ Αίτηση για 113. (1) Κάθε πρόσωπο που επιθυμεί την υδροδότηση γης υδροδότηση. του που βρίσκεται μέσα στην περιοχή υδατοπρομήθειας του Συμβουλίου από την υδατοπρομήθεια του Συμβουλίου πάνω στην οποία υπάρχει πρόθεση να ανεγείρει οποιαδήποτε υποστατικά, θα πρέπει να υποβάλει στο Συμβούλιο αίτηση που θα περιέχει, μεταξύ άλλων και δήλωση του ότι αναθέτει στο Συμβούλιο την τοποθέτηση του αναγκαίου κύριου αγωγού ή αγωγών και των αναγκαίων σωλήνων παροχετεύσεως νερού. (2) Αφού πάρει την αίτηση αυτή το Συμβούλιο προβαίνει στον υπολογισμό της σχετικής δαπάνης για την αξία όλων των αναγκαίων σωλήνων και των εξόδων για την εκσκαφή αυλακών, την τοποθέτηση των σωλήνων και την πλήρωση των αυλακών, καθώς επίσης και όλων των εξόδων που προβλέπεται ότι θα γίνουν για την επαναφορά στην πρότερη τους κατάσταση των σωλήνων, δρόμων και πεζοδρομίων μέσω των οποίων θα τοποθετηθούν οι σωλήνες μεταφοράς του πόσιμου νερού, και θα ειδοποιεί σχετικά τον αιτητή για να καταβάλει τα ποσά που έχουν υπολογιστεί για όλα τα πιο πάνω στο Συμβούλιο. Ο αιτητής οφείλει, επιπρόσθετα προς οποιοδήποτε άλλο ποσό το οποίο πληρώνει ή θα πληρώσει σύμφωνα με τις διατάξεις οποιουδήποτε άλλου κανονισμού, να πληρώσει και τα άνω υπολογιζόμενα ποσά πριν την έναρξη των εργασιών για τις εγκαταστάσεις των αγωγών και σωλήνων. (3) Το Συμβούλιο αφού εισπράξει τα αναφερόμενα στην προηγούμενη παράγραφο ποσά και επί πλέον δικαίωμα 15% πάνω στα ποσά αυτά για την κάλυψη γενικών εξόδων, προβαίνει τα ταχύτερο στις αναγκαίες εγκαταστάσεις. (4) Σε περίπτωση που μεταγενέστερα οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης ή κάτοχος ενδιάμεσης γης, που βρίσκεται στις πλευρές του δρόμου από τον οποίο διέρχεται ο κύριος αγωγός ή οι αγωγοί, υποβάλει αίτηση στο Συμβούλιο για την προμήθεια πόσιμου νερού στην ενδιάμεση αυτή γη του, από τον κύριο αγωγό ή αγωγούς που τοποθετήθηκαν με έξοδα του πρώτου αιτητή, το Συμβούλιο θα δικαιούται να απαιτήσει και να εισπράττει από αυτό τον μεταγενέστερο ιδιοκτήτη ή κάτοχο γης, ποσό ίσο με τη δαπάνη που κατά την κρίση του Συμβουλίου αναλογεί στον εν λόγω ιδιοκτήτη ή κάτοχο της ενδιάμεσης γης, και το ποσό αυτό θα το πληρώνει στον πρώτο αιτητή, ο οποίος πλήρωσε όλες τις δαπάνες για την εγκατάσταση των εν λόγω αγωγών. Δικαιώματα 114. (1) Κάθε πρόσωπο στο οποίο χορηγείται δικαίωμα γιαοικιακά προμήθειας πόσιμου νερού από την υδατοπρομήθεια του οικόπεδα και Λ,, _,,, _ οικοδομές. Συμβουλίου με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ως η πηγή υδρευσ του που Ήζ ΥΊζ κείται μέσα στην περιοχή υδατοπρομήθειας του Συμβουλίου για σκοπούς αξιοποιήσεως της για το διαχωρισμό της σε οικιακά οικόπεδα, ή για την ανέγερση οποιασδήποτε οικιακής οικοδομής οφείλει να πληρώνει στο

5 447 Κ.Δ.Π. 148/92 Συμβούλιο, πριν την έκδοση άδειας για διαχωρισμό της γης του σε οικιακά οικόπεδα ή για την ανέγερση οικιακής οικοδομής, επιπρόσθετα προς οποιοδήποτε άλλο ποσό που το πρόσωπο αυτό πληρώνει ή θα πληρώσει σύμφωνα με οποιοδήποτε άλλο κανονισμό και τα ακόλουθα δικαιώματα: (α)(ί) Για διαχωρισμό οικοπέδων από 1 5 δικαίωμα 150 για κάθε οικόπεδο που θα διαχωριστεί, (ii) Για διαχωρισμό οικοπέδων από 6 10 δικαίωμα 250 για κάθε οικόπεδο που θα διαχωριστεί, (iii) Για διαχωρισμό οικοπέδων από δικαίωμα 400 για κάθε οικόπεδο που θα διαχωριστεί και (iv) για διαχωρισμό οικοπέδων από 21 και άνω 500 για κάθε οικόπεδο που θα διαχωριστεί: Νοείται ότι σε περίπτωση αναπτύξεως και αξιοποιήσεως γης χωρίς να προηγηθεί διαχωρισμός της σε οικιακά οικόπεδα, ο αριθμός των οικιακών οικοπέδων, για σκοπούς υπολογισμού του αναφερόμενου στην παρούσα υποπαράγραφο δικαιώματος, θα εξευρίσκεται και υπολογίζεται αφού διαιρεθεί η ολική έκταση της γης που θα αξιοποιηθεί διά 750 τ.μ. (β) Δικαίωμα 35 σεντ κατά κυβικό μέτρο πάνω στον ολικό όγκο των υποστατικών που θα ανεγερθούν πέρα από τα 1,400 κυβικά μέτρα: Νοείται ότι σε περίπτωση προσθηκών σε υφιστάμενη οικιακή οικοδομή στην οποία παρέχεται ήδη προμήθεια πόσιμου νερού, το δικαίωμα τούτο θα επιβάλλεται πάνω στη διαφορά που θα προκύψει μετά την αφαίρεση 1,400 κυβικών μέτρων από το συνολικό όγκο της αρχικής οικοδομής συν τις προσθήκες που θα ανεγερθούν νόμιμα πάνω στην αρχική οικοδομή. (2)(α) Αν οι ανάγκες σε πόσιμο νερό του Συμβουλίου επιτρέπουν, το Συμβούλιο μπορεί, κατά την απόλυτη κρίση του, με την έγκριση του Επαρχου, να χορηγεί δικαίωμα για προμήθεια πόσιμου νερού από την υδατοπρομήθεια του Συμβουλίου σε περιοχή έξω από την περιοχή υδατοπρομήθειας του Συμβουλίου, με σκοπό την ανάπτυξη ή αξιοποίηση αυτής της περιοχής ή για το διαχωρισμό της σε οικιακά οικόπεδα ή για την ανέγερση οικιακής οικοδομής πάνω σε γη, που κείται μέσα στην περιοχή βελτιώσεως, αλλά έξω από την περιοχή υδατοπρομήθειας του Συμβουλίου. (β) Κάθε πρόσωπο στο οποίο χορηγείται δικαίωμα για προμήθεια πόσιμου νερού σε περιοχή έξω από την περιοχή υδατοπρομήθειας του Συμβουλίου, θα πρέπει να πληρώνει στο Συμβούλιο, πριν την έκδοση άδειας διαχωρισμού γης σε οικιακά οικόπεδα ή άδειας για ανέγερση οικιακής οικοδομής, επιπρόσθετα προς οποιοδήποτε άλλο ποσό που πληρώνεται σύμφωνα με οποιοδήποτε άλλο κανονισμό, τα δικαιώματα που καθορίζονται στην παράγραφο (1) αλλά στο διπλάσιο, και ο υπολογισμός τους θα γίνεται κατά τον ίδιο τρόπο που αναφέρεται στην παράγραφο (1).

6 Κ.Δ.Π. 148/ Δικαιώματα 115. (1) Κάθε πρόσωπο στο οποίο χορηγείται δικαίωμα γιαυδρο προμήθειας πόσιμου νερού από την υδατοπρομήθεια του βιομηχανικών Συμβουλίου με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για την υδροδόοικοπέδων τηση της γης του για σκοπούς διαχωρισμού της σε βιομηή οικοδομών. χ ανικα οικόπεδα, οφείλει να πληρώνει στο Συμβούλιο, πριν την έκδοση άδειας για το διαχωρισμό της γης σε βιομηχανικά οικόπεδα, επιπρόσθετα προς οποιοδήποτε άλλο ποσό που το πρόσωπο αυτό πληρώνει ή θα πληρώσει σύμφωνα με οποιοδήποτε άλλο κανονισμό, τα ακόλουθα δικαιώματα: (α) Για κάθε βιομηχανικό οικόπεδο που έχει έκταση μέχρι τα 1,000 τετραγωνικά μέτρα, δικαίωμα 500. (β) Για κάθε βιομηχανικό οικόπεδο με έκταση που υπερβαίνει τα 1,000 τετραγωνικά μέτρα, δικαίωμα 500 και επί πλέον 50 σεντ για κάθε επιπρόσθετο τετραγωνικό μέτρο πάνω από τα 1,000 τετραγωνικά μέτρα. (2) Κάθε πρόσωπο, στο οποίο χορηγείται δικαίωμα προμήθειας πόσιμου νερού από την υδατοπρομήθεια του Συμβουλίου με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για την υδροδότηση βιομηχανικής οικοδομής την οποία ανεγείρει ή σκοπεύει να ανεγείρει πάνω σε γη του που βρίσκεται μέσα στη βιομηχανική ζώνη της περιοχής του Συμβουλίου που κηρύχθηκε ως βιομηχανική ζώνη από την Αρμόδια Αρχή σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του περί Ρυθμίσεως Οδών και Οικοδομών Νόμου, οφείλει να πληρώνει, επιπρόσθετα προς οποιοδήποτε άλλο ποσό που το πρόσωπο αυτό πληρώνει ή θα πληρώσει σύμφωνα με οποιοδήποτε άλλο κανονισμό τα ακόλουθα δικαιώματα: (α) Για βιομηχανική οικοδομή μέχρι 1,000 τετραγωνικά μέτρα, δικαίωμα 500' και (β) για βιομηχανική οικοδομή που υπερβαίνει τα 1,000 τετραγωνικά μέτρα, δικαίωμα 500 και επί πλέον 50 σεντ για κάθε τετραγωνικό μέτρο πάνω από τα 1,000 τετραγωνικά μέτρα: Νοείται ότι εάν η ανεγειρόμενη ή η σκοπούμενη να ανεγερθεί βιομηχανική οικοδομή ανεγείρεται πάνω σε εγκεκριμένο βιομηχανικό οικόπεδο που βρίσκεται μέσα στη βιομηχανική ζώνη της περιοχής βελτιώσεως του Συμβουλίου, όπως αυτή καθορίζεται πιο πάνω, το οποίο απέκτησε δικαίωμα προμήθειας πόσιμου νερού από την υδατοπρομήθεια του Συμβουλίου σύμφωνα με την παράγραφο (1) δε θα πληρώνεται οποιοδήποτε περαιτέρω δικαίωμα για τη βιομηχανική οικοδομή που ανεγείρεται ή σκοπεύεται να ανεγερθεί πάνω στο οικόπεδο τούτο: Νοείται περαιτέρω ότι: (ϊ) Εάν μετά την ανέγερση βιομηχανικής οικοδομής για την οποία έχουν πληρωθεί τα δικαιώματα σύμφωνα με τις υποπαραγράφους (α) και (β) της παραγράφου (2), γίνουν προσθήκες πάνω στην αρχική βιομηχανική οικοδομή, οποιαδήποτε και αν είναι η έκταση της, τότε θα πληρώνεται, τηρουμένων των διατάξεων της υποπαραγράφου (ϋ) πιο κάτω επιπρόσθετο

7 Διακοπή 449 Κ.Δ.Π. 148/92 δικαίωμα 50 σεντ για κάθε τετραγωνικό μέτρο προσθηκών που γίνεται στην αρχική βιομηχανική οικοδομή, (ii) Εάν οι προσθήκες αυτές δε γίνονται με σκοπό την αύξηση της αρχικής βιομηχανικής οικοδομής, ώστε μαζί να αποτελέσουν μια ενιαία βιομηχανική οικοδομή, αλλά για να αποτελέσουν χωριστή βιομηχανική οικοδομή, τότε οι προσθήκες αυτές θα θεωρούνται ως νέα βιομηχανική μονάδα και θα πληρώνονται γι' αυτές τα δικαιώματα που προνοούνται στις υποπαραγράφους (α) και (β) της παραγράφου (2). (3) Εάν πάνω σε γη που βρίσκεται μέσα σε περιοχή βιομηχανικής ζώνης που έχει κηρυχθεί ως βιομηχανική ζώνη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του περί Ρυθμίσεως Οδών και Οικοδομών Νόμου, ανεγερθούν νόμιμα περισσότερες από μια βιομηχανικές οικοδομικές μονάδες για τις οποίες έχουν πληρωθεί στο Συμβούλιο τα προβλεπόμενα από τους παρόντες Κανονισμούς δικαιώματα για την προμήθεια πόσιμου νερού από την υδατοπρομήθεια του Συμβουλίου και η γη αυτή διαχωρισθεί μελλοντικά νόμιμα σε βιομηχανικά οικόπεδα, τότε (α) Εάν ολόκληρη η έκταση της γης αυτής διαχωριστεί νόμιμα σε βιομηχανικά οικόπεδα, τότε για κάθε τέτοιο βιομηχανικό οικόπεδο πάνω στο οποίο υφίσταται μια βιομηχανική οικοδομή θα πληρώνεται επιπρόσθετο δικαίωμα ίσο προς τη διαφορά μεταξύ των δικαιωμάτων που πληρώθηκαν κατά την ανέγερση της βιομηχανικής οικοδομής και των δικαιωμάτων που, σύμφωνα με τους παρόντες Κανονισμούς, είναι πληρωτέα σύμφωνα με την έκταση του βιομηχανικού οικοπέδου που θα διαχωριστεί και πάνω στο οποίο βρίσκεται η ανεγερθείσα βιομηχανική οικοδομή, (β) Εάν μέρος μόνο της εκτάσεως της γης αυτής διαχωριστεί σε βιομηχανικά οικόπεδα και μια έκταση της παραμείνει αδιαχώριστη, τότε για κάθε διαχωριζόμενο βιομηχανικό οικόπεδο θα πληρώνονται τα δικαιώματα που προβλέπονται από την υποπαράγραφο (α) και κανένα δικαίωμα δε θα πληρώνεται για την έκταση της γης που θα παραμείνει αδιαχώριστη: Νοείται ότι εάν η εν λόγω αδιαχώριστη γη διαχωριστεί μελλοντικά σε βιομηχανικά οικόπεδα ή εάν πάνω σ' αυτή κτιστούν μελλοντικά βιομηχανικές οικοδομές, τότε θα πληρώνονται τα δικαιώματα που προβλέπονται από τους Κανονισμούς που θα ισχύουν κατά το χρόνο του διαχωρισμού ή της ανέγερσης βιομηχανικών οικοδομών Το Συμβούλιο δε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για την στην παροχή ολική ή μερική διακοπή στην παροχή πόσιμου νερού ή αν πόσιμου., -, _,, ~,,, νερού. λογω της διακοπής οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης ή κάτοχος σπιτιού, υποστατικών ή τόπου που προμηθεύεται πόσιμο νερό δεν μπορεί να παίρνει πόσιμο νερό οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή νύκτας.

8 Κ.Δ.Π. 148/ Υδραυλικές 117. (1) Η σύνδεση του υποστατικού του καταναλωτή με εγκαταστάσεις. τον υδρομετρητή που εγκαθιστά το Συμβούλιο και όλες οι αναγκαίες υδραυλικές εγκαταστάσεις γίνονται από τον καταναλωτή με δικά του έξοδα, με σωλήνες και εξαρτήματα γαλβάνιζε ή πλαστικά άριστης ποιότητας τα οποία μπορούν κατά οποιοδήποτε χρόνο να ανθίστανται στη μέγιστη πίεση του νερού χωρίς απώλεια ή διαρροή και τα οποία τοποθετούνται επιφανειακά ή μετά από έγκριση του Συμβουλίου, άλλως πως, για ευκολότερο έλεγχο.. (2) Οι εγκαταστάσεις αυτές και οποιεσδήποτε προσθήκες, τροποποιήσεις ή επιδιορθώσεις τους θα πρέπει να εκτελούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνικής και υπόκεινται πάντοτε στον έλεγχο και στην έγκριση του Συμβουλίου. Καμιά αλλαγή ή τροποποίηση δεν επιτρέπεται να γίνει χωρίς την προηγούμενη έγκριση του Συμβουλίου. (3) Ο υδρομετρητής που εγκαθίσταται από το Συμβούλιο πρέπει να εξυπηρετεί μόνο το υποστατικό που κατονομάζει ο καταναλωτής στην αίτηση που υπογράφει και υποβάλλει στο Συμβούλιο. Οποιαδήποτε σύνδεση του υδρομετρητή που δεν εξυπηρετεί το δηλούμενο υποστατικό είναι αντικανονική και συνεπάγεται την αποκοπή της υδατοπρομήθειας. (4) Κάθε καταναλωτής φέρει προσωπικά την ευθύνη για τη διατήρηση του υδρομετρητή καθώς επίσης και του καλύμματος του σε καλή κατάσταση και περαιτέρω οφείλει να τα διατηρεί απαλλαγμένα ξένων αντικειμένων και εμποδίων που δυνατό να δυσχεραίνουν την προσπέλαση ή τη λήψη των ενδείξεων του υδρομετρητή. Για οποιαδήποτε βλάβη στον υδρομετρητή ή το κάλυμμα του ο καταναλωτής οφείλει να ειδοποιεί αμέσως το Συμβούλιο και εάν παραλείψει να πράξει τούτο, εκτός από την ευθύνη του για την οποιαδήποτε τυχόν σπατάλη στο πόσιμο νερό ή ζημιά εξαιτίας οποιασδήποτε διαρροής, θα είναι υπεύθυνος και για οποιεσδήποτε άλλες τυχόν συνέπειες. (5) Σε περίπτωση ζημιάς που προκλήθηκε στον υδρομετρητή ή το προστατευτικό του φρεάτιο, ο καταναλωτής βαρύνεται με την πληρωμή των εξόδων που απαιτούνται για την επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του. Το ποσό τούτο θα προστίθεται στο λογαριασμό υδροληψίας του υπαίτιου καταναλωτή. (6) Σε περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί τη μετακίνηση του σωλήνα παροχετεύσεως νερού, οφείλει να ειδοποιεί γραπτώς το Συμβούλιο, το οποίο θα προβαίνει στη μετακίνηση του αφού προηγουμένως ο καταναλωτής καταθέσει στο Συμβούλιο την προϋπολογιζόμενη δαπάνη. (7) Η επιδιόρθωση οποιασδήποτε ζημιάς που δυνατό να προκληθεί στον κύριο αγωγό υδρεύσεως ή στο σωλήνα παροχετεύσεως νερού από οποιοδήποτε πρόσωπο, θα διεξάγεται από το Συμβούλιο. Επιπρόσθετα με τη σχετική δαπάνη, ο καταναλωτής οφείλει να καταβάλλει και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη που δυνατό να υποστεί το Συμβούλιο σαν συνέπεια αυτής της ζημιάς καθώς επίσης και για την επαναφορά των αγωγών, σωλήνων, δρόμων, πεζοδρομίων κτλ. στην πρότερα τους κατάσταση.

9 Τέλη. 451 Κ:Δ.Π. 148/92 (8) Ο καταναλωτής πρέπει να διατηρεί, με δικά του έξοδα, σε καλή κατάσταση τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του μετά τον υδρομετρητή για αποφυγή οποιασδήποτε σπατάλης νερού και οποιασδήποτε άλλης ζημιάς, για την οποία και θα είναι υπεύθυνος. (9) Αν καταναλωτής αμφισβητεί την ακρίβεια του υδρομετρητή του, μπορεί, αφού προηγουμένως καταθέσει στο Συμβούλιο ποσό 1 να ζητήσει από το Συμβούλιο να ελέγξει τον υδρομετρητή αυτό. Αν ο έλεγχος καταδείξει ότι ο υδρομετρητής είναι ακριβής (νοείται ότι διαφορά 2% περισσότερο ή λιγότερο, στην καταγραφή καταναλώσεως δε θα λαμβάνεται υπόψη), τότε το εν λόγω ποσό της 1 θα κατακρατείται από το Συμβούλιο. Αν όμως αποδειχθεί ότι η ακρίβεια του υδρομετρητή διαταράχθηκε χωρίς την υπαιτιότητα του καταναλωτή, τότε το Συμβούλιο οφείλει να τον επιδιορθώσει και να τον αντικαταστήσει χωρίς οποιαδήποτε πληρωμή. Στην τελευταία περίπτωση το ποσό της 1 που ο καταναλωτής πλήρωσε επιστρέφεται σ' αυτόν (1) Τα ακόλουθα τέλη ή δικαιώματα θα πληρώνονται από κάθε καταναλωτή στα Γραφεία του Συμβουλίου ή τα κατά τόπους καταστήματα Τραπεζών τα εγκρινόμενα από καιρό σε καιρό από το Συμβούλιο (α) Για ιδιωτικές κατοικίες και καταστήματα ή οικόπεδα: (i) Πάγιο ποσό 2,00 κάθε τρίμηνο, (ii) Το ποσό των 20 σεντ για κάθε τόνο νερού που καταναλώνεται για τους πρώτους 20 τόνους, κάθε τρίμηνο, (iii) Το ποσό των 25 σεντ για κάθε τόνο νερού που καταναλώνεται πάνω από 20 τόνους και μέχρι 30 τόνους, κάθε τρίμηνο, (iv) Το ποσό των 35 σεντ για κάθε τόνο νερού που καταναλώνεται πάνω από 30 τόνους και μέχρι 40 τόνους, κάθε τρίμηνο, (ν) Το ποσό των 40 σεντ για κάθε τόνο νερού που καταναλώνεται πάνω από 40 τόνους και μέχρι 50 τόνους, κάθε τρίμηνο, (vi) Το ποσό των 50 σεντ για κάθε τόνο νερού που καταναλώνεται πάνω από 50 τόνους, και μέχρι 60 τόνους, κάθε τρίμηνο* και (vii) το ποσό των 100 σεντ για κάθε τόνο νερού που καταναλώνεται πάνω από 60 τόνους κάθε τρίμηνο, (β) Για σχολεία ή κυβερνητικά κτίρια το Συμβούλιο μπορεί με δημόσια γνωστοποίηση του να ορίζει από καιρό σε καιρό τα πληρωτέα τέλη ή δικαιώματα που δε θα υπερβαίνουν τα πιο πάνω καθοριζόμενα για τις ιδιωτικές κατοικίες και καταστήματα τέλη ή δικαιώματα, (γ) Για εργοστάσια, εργαστήρια, βιοτεχνίες και βιομηχανικά οικήματα: (ϊ) Πάγιο ποσό 10 κάθε τρίμηνο.

10 Κ.Δ.Π. 148/ (ii) To ποσό των 50 σεντ για κάθε τόνο νερού που καταναλώνεται κάθε τρίμηνο. (2) Το Συμβούλιο μπορεί να επιβάλλει, επιπρόσθετα με τα τέλη ή δικαιώματα που επιβάλλονται δυνάμει της παραγράφου (1), την πληρωμή και των ακόλουθων τελών ή δικαιωμάτων από τον ιδιοκτήτη ή κάτοχο οποιουδήποτε υποστατικού ή χώρου που εφοδιάζεται με πόσιμο νερό (α) Σχετικά με οικία, καφενείο, κατάστημα ή αποθήκη, τέλος ή δικαίωμα που καθορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλιο που δε θα υπερβαίνει τις 20,00, για κάθε χρόνο ή μέρος του χρόνου, (β) Σχετικά με ξενοδοχεία, οικοτροφεία ή άλλα καταλύματα, τέλος ή δικαίωμα που καθορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλιο που δε θα υπερβαίνει τις 100 για κάθε χρόνο ή μέρος του χρόνου. (3)(α) Λογαριασμοί για τα τέλη ή δικαιώματα υδροληψίας που επιδίδονται για πληρωμή πρέπει να εξοφλούνται μέχρι την ημερομηνία που ορίζεται πάνω στο λογαριασμό. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας αυτής η υδατοπρομήθεια θα διακόπτεται προσωρινά και για την επανασύνδεση ο καταναλωτής θα επιβαρύνεται με ποσό 2,00. (β) Εάν ο λογαριασμός δεν εξοφληθεί μέσα σε ένα μήνα από την ημερομηνία της διακοπής της υδατοπρομήθειας, τότε θα γίνεται προσωρινή αποσύνδεση της εγκαταστάσεως χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση και ο οφειλέτης καταναλωτής θα επιβαρύνεται με ποσό 4 για την επανασύνδεση. (γ) Εάν μετά την πάροδο δυο μηνών από την αρχική διακοπή της υδατοπρομήθειας δεν έχει εξοφληθεί ο λογαριασμός, η εγκατάσταση θα αφαιρείται οριστικά χωρίς άλλη προειδοποίηση και ο οφειλέτης καταναλωτής θα διαγράφεται από το μητρώο καταναλωτών πόσιμου νερού του Συμβουλίου. (δ) Εάν ο καταναλωτής που διαγράφεται επιθυμεί, αφού εξοφλήσει προηγουμένως τον οφειλόμενο λογαριασμό του, την εκ νέου σύνδεση της υδατοπρομήθειάς του μέσα σε λογικό χρονικό διάστημα από την οριστική αφαίρεση της εγκαταστάσεως του, το Συμβούλιο μπορεί να προβαίνει στην εκ νέου σύνδεση του θεωρώντας τον ως νέο καταναλωτή και καλώντας τον να προπληρώσει το δικαίωμα συνδέσεως που προνοεί ο κανονισμός 112, καθώς επίσης και το δικαίωμα αποσυνδέσεως και επανασυνδέσεως που προνοεί η υποπαράγραφος (β) της παραγράφου (3) του εν λόγω Κανονισμού. (4) Εάν επιβληθούν τέλη ή δικαιώματα σύμφωνα με την παράγραφο (2) αυτά θα πληρώνονται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνου. Αυτά τα τέλη ή δικαιώματα θα καταχωρούνται πάνω στο λογαριασμό υδροληψίας του μηνός Σεπτεμβρίου κάθε χρόνου και θα πληρώνονται κατά τον ίδιο τρόπο και μέσα στον ίδιο χρόνο που θα πληρώνεται ο λογαριασμός υδροληψίας για το τρίμηνο που λήγει το τέλος Σεπτεμβρίου. Παράλειψη οποιουδήποτε οφειλέτη καταναλωτή να πληρώσει τα τέλη ή δικαιώματα αυτά θα έχει τις ίδιες συνέπειες που προβλέπονται στην παράγραφο (3).

11 Περιορισμός της κατανάλωσης νερού. Εξουσία υπαλλήλων να εισέρχονται σε υποστατικά. Προσωρινή διακοπή της υδατοπρομήθειας. 453 Κ.Δ.Π. 148/ Το Συμβούλιο μπορεί, με ειδική γνωστοποίηση προς τους καταναλωτές, σε περίπτωση ανομβρίας ή άλλης επείγουσας ανάγκης, να περιορίζει την ποσότητα του νερού που τους παρέχει ή να απαγορεύει την κατανάλωση νερού μέσω λάστιχων νερού για οικιακούς σκοπούς ή για την άρδευση κήπων, πλύσιμο αυτοκινήτων ή πλύσιμο πεζοδρομίων Ο Επιθεωρητής του Συμβουλίου ή οποιοσδήποτε υπάλληλος του Συμβουλίου εξουσιοδοτημένος για το σκοπό αυτό από τον Πρόεδρο μπορεί να εισέρχεται και επιθεωρεί σε οποιοδήποτε εύλογο χρόνο οποιαδήποτε υποστατικά που υδροδοτούνται από την υδατοπρομήθεια του Συμβουλίου για να καταγράφει τον υδρομετρητή, να ρυθμίζει την υδατοπρομήθεια τους και να επιδιορθώνει ή αντικαθιστά οποιουσδήποτε σωλήνες παροχετεύσεως νερού, συμπεριλαμβανομένων και του υδρομετρητή και του διακόπτη Το Συμβούλιο μπορεί, ύστερα από αίτηση του καταναλωτή να διακόψει προσωρινά την υδατοπρομήθεια στα υποστατικά του για λόγους ασφάλειας. Σε τέτοια περίπτωση, ο καταναλωτής οφείλει να συνεχίσει να καταβάλλει κατά τη διάρκεια της διακοπής το πάγιο ποσό των δικαιωμάτων για την κατανάλωση πόσιμου νερού και επί πλέον 3 δαπάνη αποσυνδέσεως και επανασυνδέσεως.». Οι Κανονισμοί αυτοί εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών. (Υ.Ε. 198/62/4)

12

719 ΚΛ.Π. 270/93. E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2834, Αριθμός 270 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ

719 ΚΛ.Π. 270/93. E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2834, Αριθμός 270 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2834,12.11.93 719 ΚΛ.Π. 270/93 Αριθμός 270 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Πάνω Πλατρών, ασκώντας τις εξουσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 17/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2479 της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 17 Κανονισμοί, οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1996

ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1996 E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) 325 Κ.Δ.Π. 87/96 Αρ. 3046,15.3.96 Αριθμός 87 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Αατσιών, εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο σύμφωνα με το εδάφιο (1) του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

3633 Κ.Δ.Π. 344/2001 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ

3633 Κ.Δ.Π. 344/2001 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3523,17.8.2001 Αριθμός 344 3633 Κ.Δ.Π. 344/2001 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί που εκδίδονται από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λακατάμιας δυνάμει των άρθρων 83, 84 και 87 Το Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2663, Κ.Δ.Π. 393/91

E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2663, Κ.Δ.Π. 393/91 E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2663, 27.12.91 1597 Κ.Δ.Π. 393/91 Αριθμός 393 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Λυθροδόντα και εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών με βάση το άρθρο 24 του

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2729, Κ.Δ.Π. 217/92. Αριθμός 217 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2729, Κ.Δ.Π. 217/92. Αριθμός 217 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2729, 7.8.92 651 Κ.Δ.Π. 217/92 Αριθμός 217 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Αμαθούντας της Επαρχίας Λεμεσού, ασκώντας

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Δ.Π. 503/ Δικαιώματα σύνδεσης. Δικαίωμα αποποιούμενης. και κτιριακού όγκου.

Κ.Δ.Π. 503/ Δικαιώματα σύνδεσης. Δικαίωμα αποποιούμενης. και κτιριακού όγκου. Ε.Ε. Παρ. III(I) 4999 Κ.Δ.Π. 503/2001 Αρ. 3565, 31.12.2001 Αριθμός 503 Οι περί Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας Κανονισμοί του 2001, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση το άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

1. Οι παρόντες Κανονισμοί θα αναφέρονται ως οι περί Χωρίων (Διοίκηση Συνοπτικός και Βελτίωση) Κανονισμοί Παρεκκλησιάς του 1995.

1. Οι παρόντες Κανονισμοί θα αναφέρονται ως οι περί Χωρίων (Διοίκηση Συνοπτικός και Βελτίωση) Κανονισμοί Παρεκκλησιάς του 1995. E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 573 K.AJI. 152/95 Αρ. 2978, 2.6.95 Αριθμός 152 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Παρεκκλησιάς, ασκώντας τις εξουσίες που

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2833, ΚΛ-1Ί. 261/93. Αριθμός 261 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜ<

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2833, ΚΛ-1Ί. 261/93. Αριθμός 261 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜ< E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2833, 5.11.93 683 ΚΛ-1Ί. 261/93 Αριθμός 261 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜ< Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Κάτω Πλατρών, ασκώντας τις εξουσίας

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ (I) 1547 Κ.Δ.Π. 385/91 Αρ. 2663,

E.E. Παρ. ΙΠ (I) 1547 Κ.Δ.Π. 385/91 Αρ. 2663, E.E. Παρ. ΙΠ (I) 1547 Κ.Δ.Π. 385/91 Αρ. 2663, 27.12.91 Αριθμός 385 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας και εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση το άρθρο 40

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. ΪΙΙ(Ι) Αρ. 3166, Κ.Δ.Π. 201/97. Αριθμός 201 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ

Ε.Ε. Παρ. ΪΙΙ(Ι) Αρ. 3166, Κ.Δ.Π. 201/97. Αριθμός 201 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. ΪΙΙ(Ι) Αρ. 3166,11.7.97 2069 Κ.Δ.Π. 201/97 Αριθμός 201 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 30(1) Η Επιτροπή Υδατοπρομήθειας του χωριού Τραχώνι

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 3073 Κ.Δ.Π. 288/97 Αρ. 3190, Αριθμός 288 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ

Ε.Ε. Παρ. III(I) 3073 Κ.Δ.Π. 288/97 Αρ. 3190, Αριθμός 288 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) 3073 Κ.Δ.Π. 288/97 Αρ. 3190,17.10.97 Αριθμός 288 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 30(1) Η Επιτροπή Υδατοπρομήθειας του χωριού Κολόσσι

Διαβάστε περισσότερα

975 Κ.Δ.Π. 294/89 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ

975 Κ.Δ.Π. 294/89 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. HI (I) Αρ. 2459, 24.11.89 975 Κ.Δ.Π. 294/89 Αριθμός 294 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Σωτήρας και εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών με βάση το άρθρο 24 περί Χωρίων

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1996)

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1996) Ε.Ε. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 3347, 3.9.99 Αριθμός 206 875 Κ.Δ.Π. 206/99 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1996) Κανονισμοί που εκδίδονται από το Δημοτικό Συμβούλιο Γεροσκήπου δυνάμει των άρθρων 83, 84 και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1998 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1998 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 239/98 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3276 της 23ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1998 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 239 ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 409 Κ.Δ.Π. 133/88 Αρ. 2319,

Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 409 Κ.Δ.Π. 133/88 Αρ. 2319, Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 409 Κ.Δ.Π. 133/88 Αρ. 2319, 29.4.88 Αριθμός 133 Κανονισμοί οι οποίοι εξεδόθησαν υπό του Υπουργικού Συμβουλίου δυνάμει του άρθρου 40 του περί Υδατοπρομηθείας (Δημοτικοί και Άλλαι Περιοχαί)

Διαβάστε περισσότερα

λίου, τους πιο κάτω Κανονισμούς. ' t~ > 18(1) του 1996.

λίου, τους πιο κάτω Κανονισμούς. ' t~ > 18(1) του 1996. Ε.Ε. Παρ. III(I) 5009 Κ.Δ.Π. 504/2001 Αρ. 3565, 31.12.2001 Αριθμός 504 Οι περί Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού Κανονισμοί του 2001, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση το άρθρο 40

Διαβάστε περισσότερα

περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Κανονισμοί 1963 μέχρι π 1967

περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Κανονισμοί 1963 μέχρι π 1967 E.E. Παρ. Ill (I) 495 Κ.Δ.Π. 109/84 Αρ. 1950, 19.4.84 Αριθμός 109 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 46 ΤΟΥ 1961, 58 ΤΟΥ 1962, 4 ΤΟΥ 1966, 31 ΤΟΥ 1969, 7, 49 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1979,

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2806, Κ.Δ.Π. 180/93. Αριθμός 180 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΜΕΧΡΙ ΝΟΜΟ 86(1) ΤΟΥ 1992)

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2806, Κ.Δ.Π. 180/93. Αριθμός 180 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΜΕΧΡΙ ΝΟΜΟ 86(1) ΤΟΥ 1992) E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2806, 9.7.93 465 Κ.Δ.Π. 180/93 Αριθμός 180 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΜΕΧΡΙ ΝΟΜΟ 86(1) ΤΟΥ 1992) Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 2005

ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 2005 Ε.Ε. Παρ. 111(1) 4241 Κ.Δ.Π. 556/2005 Αρ. 4055, 2.12.2005 Αριθμός 556 ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 2005 ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΡΟΝΟΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ Κανονισμός ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991)

Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 1201 RAJI. 242/95 Αρ. 3000,15.9.95 Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161,

2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161, Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161, 4.7.97 2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97 Αριθμός 190 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007, Κ.Δ.Π. 254/95

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007, Κ.Δ.Π. 254/95 E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007,13.10.95 1231 Κ.Δ.Π. 254/95 Αριθμός 254 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 27ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 27ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις ΚΛΜ. 77/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2500 της 27ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 77 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ)

Διαβάστε περισσότερα

5020 Κ.Δ.Π. 505/2001. Συνοπτικός 1. Οι παρόντες Κανονισμοί θα αναφέρονται ως οι περί Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας

5020 Κ.Δ.Π. 505/2001. Συνοπτικός 1. Οι παρόντες Κανονισμοί θα αναφέρονται ως οι περί Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3565, 31.12.2001 5020 Κ.Δ.Π. 505/2001 Αριθμός 505 Οι περί Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Αάρνακας Κανονισμοί του 2001, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση to άρθρο 40

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 182 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 342

Αριθμός 182 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 342 Ε.Ε. Παρ. HI (I) 547 Κ.Δ.Π. 182/86 Αρ. 2155, 27.6.86 Αριθμός 182 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 342 Κανονισμοί του Αρδευτικού Τμήματος «Λαούμια» Μελίνης Σύμφωνα με τις πρόνοιες του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

'

' Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 569 Κ.Δ.Π. 144/84 Αρ. 1956, 4.5.84 Αριθμός 144 Oi ΠΕΡΙ -ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1964 ΕΩΣ 1983 (ΝΟΜΟΙ 64 ΤΟΥ 1964, 15 ΤΟΥ 1956, 9, 47 ΚΑΙ 89 ΤΟΥ 1970, 87'ΤΟΥ 1972, 73 ΤΟΥ 1979, 26 ΤΟΥ 1981, 41

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 101 Κ.Δ.Π. 31/99 Αρ. 3305,

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 101 Κ.Δ.Π. 31/99 Αρ. 3305, E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 101 Κ.Δ.Π. 31/99 Αρ. 3305,19.2.99 Αριθμός 31 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ) ΝΟΜΟΣ. προκύπτει διαφορετική έννοια -

Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ) ΝΟΜΟΣ. προκύπτει διαφορετική έννοια - Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ (Ι) Αρ. 4399 11.12.2009 Κ.Δ.Π.407/2009 Αρ. 4426 7.5.2010 Κ.Δ.Π. 190/2010 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ) ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 40 Κεφ. 350. 25 του 1972

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 4358 Κ.Δ.Π. 571/2005 Αρ. 4058,16.12.2005 Αριθμός 571 Οι περί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 25ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1998 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 25ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1998 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 223/98 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3271 της 25ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1998 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 223 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

2355 Κ.Δ.Π. 255/97. Αριθμός 255 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991)

2355 Κ.Δ.Π. 255/97. Αριθμός 255 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3179, 29.8.97 2355 Κ.Δ.Π. 255/97 Αριθμός 255 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

312 Κ.Δ.Π. 83/96. Αριθμός 83 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991)

312 Κ.Δ.Π. 83/96. Αριθμός 83 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3044, 8.3.96 312 Κ.Δ.Π. 83/96 Αριθμός 83 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κεφ. 342. 130 του 1968

Διαβάστε περισσότερα

1648 Κ.Δ.Π. 224/98. Αριθμός 224 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ NOMOL130 ΤΟΥ 1968,5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991)

1648 Κ.Δ.Π. 224/98. Αριθμός 224 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ NOMOL130 ΤΟΥ 1968,5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3271, 25.9.98 1648 Κ.Δ.Π. 224/98 Αριθμός 224 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ NOMOL130 ΤΟΥ 1968,5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κεφ. 342. 130 του 1968

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. III(I) 1201 Κ.Δ.Π. 269/2000 Αρ. 3441, Αριθμός 269 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

E.E. Παρ. III(I) 1201 Κ.Δ.Π. 269/2000 Αρ. 3441, Αριθμός 269 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 E.E. Παρ. III(I) 1201 Κ.Δ.Π. 269/2000 Αρ. 3441, 27.10.2000 Αριθμός 269 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κανονισμοί που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Στροβόλου δυνάμει του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Οι περί Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού. Κανονισμοί 2012 (Κ.Δ.Π.159/2012)

Οι περί Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού. Κανονισμοί 2012 (Κ.Δ.Π.159/2012) Οι περί Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού Κανονισμοί 2012 (Κ.Δ.Π.159/2012) Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 40 Του περί Υδατοπρομήθειας (Δημοτικές και άλλες Περιοχές) βασικού Νόμου, Κεφ. 350 2 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 64 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

Αριθμός 64 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Ε.Ε. Παρ. III(I) 466 Κ.Δ.Π. 64/2001 Αρ. 3475, 16.2.2001 Αριθμός 64 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κεφ. 50. Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. Δεύτερος Κεφ. 50. Κανονισμοί που εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 232/2000 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3424 της 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 232 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ. Βασικό τέλος= 275, άνω m2 = 1,00 /m 2. Βασικό τέλος= 290,00

ΚΟΙΝΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ. Βασικό τέλος= 275, άνω m2 = 1,00 /m 2. Βασικό τέλος= 290,00 ΚΟΙΝΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Τέλη σύνδεσης με δίκτυο ύδρευσης Βασικό τέλος= 275,00 0- άνω m2 = 1,00 /m 2 Τέλη σύνδεσης με δίκτυο αποχέτευσης Βασικό τέλος= 290,00

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3128, Κ.Δ.Π. 60/97. Αριθμός 60 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3128, Κ.Δ.Π. 60/97. Αριθμός 60 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3128, 28.2.97 661 Κ.Δ.Π. 60/97 Αριθμός 60 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί σύμφωνα με το άρθρο 88 Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχονται σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 307 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 69 ΤΟΥ 1985 ΚΑΙ 44(1) ΤΟΥ 1994)

Ο ΠΕΡΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 307 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 69 ΤΟΥ 1985 ΚΑΙ 44(1) ΤΟΥ 1994) E.E. Παρ. HI (I) Αρ. 2885,10.6.94 309 Κ.Δ.Π. 136/94 Αριθμός 136 Οι περί Ασυρμάτου Τηλεγραφίας (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 1994 οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση το άρθρο 6 του

Διαβάστε περισσότερα

3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4550, 5.2.2016 Ν. 3(I)/2016 3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ 2015 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 185(Ι) του

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3449, 17/11/2000

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3449, 17/11/2000 Ο περί Μέτρων και Σταθμών (Τροποποιητικός) Νόμος του 2000 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 150(Ι) του 2000 ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 973 Κ.Δ.Π. 233/99 Αρ. 3359, Αριθμός 233 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

Ε.Ε. Παρ. III(I) 973 Κ.Δ.Π. 233/99 Αρ. 3359, Αριθμός 233 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Ε.Ε. Παρ. III(I) 973 Κ.Δ.Π. 233/99 Αρ. 3359, 29.10.99 Αριθμός 233 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κανονισμοί που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας δυνάμει του άρθρου 7

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ. Κανονισμοί σύμφωνα με το άρθρο 32

Ο ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ. Κανονισμοί σύμφωνα με το άρθρο 32 412 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Κ.Δ.Π. 128/2014 Αρ. 4764, 28.2.2014 Αριθμός 128 Οι περί Τιμολόγησης και Μηχανισμών Ανάκτησης Κόστους των Υπηρεσιών Ύδατος Κανονισμοί του 2014, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

2791 Κ.Δ.Π. 258/2001

2791 Κ.Δ.Π. 258/2001 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3509, 22.6.2001 2791 Κ.Δ.Π. 258/2001 Αριθμός 258 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦν, 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ, 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) 3961 Κ.Δ.Π. 359/2002 Αρ. 3625, Αριθμός 359 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) 3961 Κ.Δ.Π. 359/2002 Αρ. 3625, Αριθμός 359 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) 3961 Κ.Δ.Π. 359/2002 Αρ. 3625, 26.7.2002 Αριθμός 359 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κανονισμοί που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Λακατάμιας δυνάμει του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

«συμπαραγωγή θερμότητας και ηλεκτρισμού» σημαίνει την ταυτόχρονη μετατροπή πρωτογενών καυσίμων σε μηχανική ή ηλεκτρική ενέργεια και

«συμπαραγωγή θερμότητας και ηλεκτρισμού» σημαίνει την ταυτόχρονη μετατροπή πρωτογενών καυσίμων σε μηχανική ή ηλεκτρική ενέργεια και Ε.Ε. Παρ. Ν. 33(Ι)/2003 Αρ. Ο περί Προώθησης και Ενθάρρυνσης της Χρήσης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Εξοικονόμησης Ενέργειας Νόμος 2003 με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Αημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 3(I)/2016 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4550 Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016 9 Ο περί Αποβλήτων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2016 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Κ.Δ.Π. 290/2017 Αρ. 5037, Αριθμός 290 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ) ΝΟΜΟΣ

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Κ.Δ.Π. 290/2017 Αρ. 5037, Αριθμός 290 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ) ΝΟΜΟΣ 2490 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Κ.Δ.Π. 290/2017 Αρ. 5037, 1.9.2017 Αριθμός 290 Κεφ. 350. 25 του 1972 31 του 1982 172 του 1988 9(Ι) του 1994 18(I) του 1996 24(Ι) του 2007 63(Ι) του 2007 9(Ι) του 2012 105(Ι) του 2015.

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. HI(I) 991 Κ.Δ.Π. 235/99 Αρ. 3359, Αριθμός 235 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

E.E. Παρ. HI(I) 991 Κ.Δ.Π. 235/99 Αρ. 3359, Αριθμός 235 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 E.E. Παρ. HI(I) 991 Κ.Δ.Π. 235/99 Αρ. 3359, 29.10.99 Αριθμός 235 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κανονισμοί που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Γερμασόγειας δυνάμει του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΑΣ ΝΟΜΟΣ

Ο ΠΕΡΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΑΣ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) 263 Κ.Δ.Π. 30/97 Αρ. 3120, 31.1.97 Αριθμός 30 Οι περί Ασυρμάτου Τηλεγραφίας (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 1997, που κατατέθηκαν στη Βουλή των Αντιπροσώπων και εγκρίθηκαν από αυτή, δημοσιεύονται

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 236 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

Αριθμός 236 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Ε.Ε. Παρ. III(I) 1000 Κ.Δ.Π. 236/99 Αρ. 3359, 29.10.99 Αριθμός 236 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κεφ. 50. Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. Δεύτερος Πίνακας. Κεφ. 50. Αδεια έκθεσης διαφήμισης.

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε.Πορ.Ι(Ι) 190 Ν. 51(Ι)/96 Αρ. 3052,

Ε.Ε.Πορ.Ι(Ι) 190 Ν. 51(Ι)/96 Αρ. 3052, Ε.Ε.Πορ.Ι(Ι) 190 Ν. 51(Ι)/96 Αρ. 3052,19.4.96 Ο περί Φορολογίας του Εισοδήματος (Τροποποιητικός) Νόμος του 1996 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3837, 16/4/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3837, 16/4/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟ Προοίμιο. 122(Ι) του 2003. Για σκοπούς τροποποίησης της ισχύουσας περί αναπτύξεως ηλεκτρισμού νομοθεσίας, έτσι ώστε να συνάδει με τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3837, 16/4/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3837, 16/4/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟ Προοίμιο. 122(Ι) του 2003. Για σκοπούς τροποποίησης της υφιστάμενης περί ηλεκτρισμού νομοθεσίας, έτσι ώστε να συνάδει με τον περί Ρύθμισης της Αγοράς Ηλεκτρισμού

Διαβάστε περισσότερα

3863 Κ.Δ.Π. 467/2004

3863 Κ.Δ.Π. 467/2004 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3851, 30.4.2004 3863 Κ.Δ.Π. 467/2004 Αριθμός 467 Οι περί Ρύθμισης της Αγοράς Ηλεκτρισμού (Τέλη Αδειών) Κανονισμοί του 2004, οι οποίοι εκδόθηκαν από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου,

Διαβάστε περισσότερα

761 Κ.Δ.Π. 205/91 0 ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Kovoviouoi υε βάση το όοθοο ΙΙΠΟΗο).(Β)

761 Κ.Δ.Π. 205/91 0 ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Kovoviouoi υε βάση το όοθοο ΙΙΠΟΗο).(Β) E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2619,19.7.91 761 Κ.Δ.Π. 205/91 Αριθμός 205 Οι περί Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Χρόνος Παράδοσης ή Παροχής) Κανονισμοί του 1991 που εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση το άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3850, 30/4/2004

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3850, 30/4/2004 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΜΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Για σκοπούς εναρμόνισης με το άρθρο 2 της πράξης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 240/2000 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3427 της 18ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 240 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 366 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

Αριθμός 366 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Ε.Ε. Παρ. III(I) 1778 Κ.Δ.Π. 366/2000 Αρ. 3457, 15.12.2000 Αριθμός 366 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κεφ. 50. Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. Δεύτερος Πίνακας. Κεφ. 50. Αδεια έκθεσης

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3107, K.AJI. 382/96. Αριθμός 382 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3107, K.AJI. 382/96. Αριθμός 382 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3107, 20.12.96 4279 K.AJI. 382/96 Αριθμός 382 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κανονισμοί που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Κάτω Πολεμιδιών δυνάμει του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. ΙΠ(Ι) 1008 Κ.Δ.Π. 237/99 Αρ. 3359, Αριθμός 237 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

Ε.Ε. Παρ. ΙΠ(Ι) 1008 Κ.Δ.Π. 237/99 Αρ. 3359, Αριθμός 237 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Ε.Ε. Παρ. ΙΠ(Ι) 1008 Κ.Δ.Π. 237/99 Αρ. 3359, 29.10.99 Αριθμός 237 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 111 του 1985 1 του 1986 8 του 1986 25 του 1986 39 του 1986 50 του 1986 114 του 1986

Διαβάστε περισσότερα

E.E., Παρ. I (I), Αρ. 2673, Ν. 4/92

E.E., Παρ. I (I), Αρ. 2673, Ν. 4/92 E.E., Παρ. I (I), Αρ. 2673, 24.1.92 15 Ν. 4/92 Ο περί Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων (Τροποποιητικός) Νόμος του 1992 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

%Τ# ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΛΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. Αριθμός 4399 Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009 2561

%Τ# ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΛΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. Αριθμός 4399 Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009 2561 Κ.Δ.Π. 406/200S %Τ# ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΛΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 4399 Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009 2561 Αριθμός 406 Οι περί Αλιείας (Τροποποιητικοί) (Αρ. 3) Κανονισμοί του 2009, οι οποίοι εκδόθηκαν από το

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. Αρ. 3578,

E.E. Παρ. Αρ. 3578, E.E. Παρ. Αρ. 3578, 22.2.2002 685 Κ.Δ.Π. 95/2002 Αριθμός 95 Οι περί Μηχανοκινήτων Οχημάτων και Τροχαίας Κινήσεως (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 2002 οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει

Διαβάστε περισσότερα

1464 Κ.Δ.Π. 307/95. Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου του 1973 Η Αρχή Λιμένων Κύπρου, ασκώντας τις εξουσίες που της παρέχει το

1464 Κ.Δ.Π. 307/95. Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου του 1973 Η Αρχή Λιμένων Κύπρου, ασκώντας τις εξουσίες που της παρέχει το E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 3026,22.12.95 1464 Κ.Δ.Π. 307/95 Αριθμός 307 Οι περί Αρχής Λιμένων Κύπρου (Καταβλητέα Δικαιώματα) (Τροποποιητικοί) (Αρ. 3) Κανονισμοί του 1995, που κατατέθηκαν στη Βουλή των Αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 111 ΤΟΥ 1985, 1, 8, 25, 39, 50, 114, 121 ΚΑΙ 149 ΤΟΥ 1986, 14 ΚΑΙ 63 ΤΟΥ 1987)

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 111 ΤΟΥ 1985, 1, 8, 25, 39, 50, 114, 121 ΚΑΙ 149 ΤΟΥ 1986, 14 ΚΑΙ 63 ΤΟΥ 1987) E.E. Παρ. HI (I) 691 Κ.Δ.Π. 188/87 Αρ. 2236, 19.6.87 Αριθμός 188 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου, εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο σύμφωνα με το εδάφιο (1) του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

4023 Κ.Δ.Π. 748/2003

4023 Κ.Δ.Π. 748/2003 Ε.Ε. Παρ. III(I) 4022 Κ.Δ.Π. 748/2003 Αρ. 3758, 3.10.2003 Αριθμός 748 Οι περί Προδιαγραφών Πετρελαιοειδών και Καυσίμων (Αδεια Εμπορίας Μολυβδούχου Βενζίνης) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν από

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΜΕΧΡΙ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 55

ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΜΕΧΡΙ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 55 Ε.Ε. Παρ. ΙΠ(Ι) 3811 Κ.Δ.Π. 464/2004 Αρ. 3851, 30.4.2004 Αριθμός 464 Οι περί Ραδιοεπικοινωνιών (Τέλη) Κανονισμοί του 2004, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει των διατάξεων του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

1499 K.AJL 365/91. περί Αρχής Βιομηχανικής Καταρτίσεως (Συμπληρωματική Ιατροφαρμακευτική

1499 K.AJL 365/91. περί Αρχής Βιομηχανικής Καταρτίσεως (Συμπληρωματική Ιατροφαρμακευτική E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2661, 20.12.91 1499 K.AJL 365/91 Αριθμός 365 Οι περί Αρχής Βιομηχανικής Καταρτίσεως (Συμπληρωματική Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη για τους Υπαλλήλους και τους Εξαρτώμενους τους) (Τροποποιητικοί)

Διαβάστε περισσότερα

217(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

217(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4374, 28.12.2012 217(Ι)/2012 217(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟ Προοίμιο. Επίσημη Εφημερίδα της Ε.Ε.: L376, 27.12.2006, σ.36. Για σκοπούς πληρέστερης εναρμόνισης με

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2806,

E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2806, E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2806, 9.7.93 442 Κ.Δ.Π. 175/93 Αριθμός 175 Οι περί Άμυνας (Εξαγωγή Εμπορευμάτων) Κανονισμοί του 1993 οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση το άρθρο 5 του περί Προμηθειών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1996 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1996 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ν. 2(Ι)/96 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3039 της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1996 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ο περί Κέντρων Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών Νόμος του 1996 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

(ui) (iv) E.E:, Παρ. I, 1883 Ν. 199/91 Αρ. 2646,

(ui) (iv) E.E:, Παρ. I, 1883 Ν. 199/91 Αρ. 2646, E.E:, Παρ. I, 1883 Ν. 199/91 Αρ. 2646, 8.11.91 Ο περί Επικίνδυνων Ουσιών Νόμος του 1991 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 26ης ΙΟΥΝΙΟΥ 1998 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 26ης ΙΟΥΝΙΟΥ 1998 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 159/98 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3250 της 26ης ΙΟΥΝΙΟΥ 1998 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 159 Οι περί Μηχανών Παιγνιδιού

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3649, 1/11/2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3649, 1/11/2002 Ο περί Υδατοκαλλιέργειας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2002 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 189(Ι) του 2002 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 366/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3205 της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 366 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4275, 24/3/2011

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4275, 24/3/2011 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ. 270. 5 του 1965 88(Ι) του 1995 132(Ι) του 2001 63(Ι) του 2003

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΜΕΧΡΙ 2003

ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΜΕΧΡΙ 2003 Ε.Ε. Παρ. III(I) 285 Κ.Δ.Π. 79/2003 Αρ. 3679, 31.1.2003 Αριθμός 79 Οι περί Ραδιοεπικοινωνιών (Τέλη) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει των διατάξεων του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4359, (Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4359, (Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΟΜΟ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4359, 26.10.2012 139(Ι)/2012 Αρ. 4359, 26.10.2012 139(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΟΜΟ Η Βουλή των αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

1092 Κ.Δ.Π. 262/99. Αριθμός 262 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

1092 Κ.Δ.Π. 262/99. Αριθμός 262 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κεφ. 50. Συνοπτικός ιίτλος. Ερμηνεία. Δεύτερος Αδεια έκθεσης διαφημίσεων. Πρώτος Πρώτος Δεύτερος Εξουσιοδότηση για ανέγερση ιδιωτικής πινακίδας. Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3361, 5.11.99 1092 Κ.Δ.Π. 262/99 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ Η Μ Ο Σ Χ Α Λ Κ Η Σ ΤΜΗΜΑ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ e-mail: info@dimoschalkis.gr ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΣ ΧΑΛΚΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

1661 Κ.Δ.Π. 348/2000 Ο ΠΕΡΙ ΕΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ

1661 Κ.Δ.Π. 348/2000 Ο ΠΕΡΙ ΕΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3453,1.12.2000 1661 Κ.Δ.Π. 348/2000 Αριθμός 348 Οι περί Ενοποιήσεως και Αναδιανομής Αγροτικών Κτημάτων (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 2000, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4088, 21/7/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4088, 21/7/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟ Προοίμιο. Για σκοπούς συμμόρφωσης με τις διατάξεις της πράξης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο- Επίσημη Εφημερίδα της Ε.Ε.: L 176,

Διαβάστε περισσότερα

206(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟ

206(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4373, 28.12.2012 206(Ι)/2012 206(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ. 5. 49 του 1985 197 του 1986

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε.Παρ.Ι(Ι) 793 Ν. 42(Ι)/93 Αρ. 2815,11.8.93

Ε.Ε.Παρ.Ι(Ι) 793 Ν. 42(Ι)/93 Αρ. 2815,11.8.93 Ε.Ε.Παρ.Ι(Ι) 793 Ν. 42(Ι)/93 Αρ. 2815,11.8.93 Ο περί Ξενοδοχείων και Τουριστικών Καταλυμάτων (Τροποποιητικός) Νόμος του 1993 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

164 Ν. 44(Ι)/96. E.E. Παρ. 1(1) Αρ. 3051,11.4.96

164 Ν. 44(Ι)/96. E.E. Παρ. 1(1) Αρ. 3051,11.4.96 E.E. Παρ. 1(1) Αρ. 3051,11.4.96 164 Ν. 44(Ι)/96 Ο περί Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (Τροποποιητικός) Νόμος του 1996 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. 1(1) 1302 Ν. 75(Ι)/97 Αρ. 3170,

E.E. Παρ. 1(1) 1302 Ν. 75(Ι)/97 Αρ. 3170, E.E. Παρ. 1(1) 1302 Ν. 75(Ι)/97 Αρ. 3170, 25.7.97 Ο περί Συλλογικών Στοιχημάτων (Ρύθμιση και Φόρος) Νόμος του 1997 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΝΟΜΟΣ

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΪΗ(Ι) 1826 Κ.Δ.Π. 392/2000 Αρ. 3459, 29.12.2000 Αριθμός 392 Οι περί Μεταλλείων και Λατομείων (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 2000, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση το άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

6251 Κ.Δ.Π. 636/2002

6251 Κ.Δ.Π. 636/2002 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3666, 27.12.2002 6251 Κ.Δ.Π. 636/2002 Αριθμός 636 Οι περί Στερεών και Επικίνδυνων Αποβλήτων (Πολυχλωροδιφαινύλια και Πολυχλωροτριφαινύλια) (PCB/PCT) Κανονισμοί του 2002, οι οποίοι

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 65(1) του 1996

Αριθμός 65(1) του 1996 Ε.Ε.Παρ.Ι(Ι) 287 Ν. 65(Ι)/96 Αρ. 3056, 3.5.96 Ο περί Δήμων (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 1996 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος.

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4231, 19/2/2010

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4231, 19/2/2010 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ. 270 5 του 1965 88(Ι) του 1995 132(Ι) του 2001 63(Ι) του 2003

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3706, 18/4/2003

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3706, 18/4/2003 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΗ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙ ΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΙ ΟΤΗΣΗΣ Ή ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑ! ΠΩΛΗΣΗ) ΝΟΜΟί ΤΟΥ 1996 ΕΩΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 29

Ο ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑ! ΠΩΛΗΣΗ) ΝΟΜΟί ΤΟΥ 1996 ΕΩΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 29 Ε.Ε. Παρ. III(I) 4045 Κ.Δ.Π. 480/2004 Αρ. 3852, 30.4.2004 Αριθμός 480 Οι περί των Υγειονομικών Όρων για την Παραγωγή και τη Διάθεση στην Αγορά Αλιευτικών Προϊόντων (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 2004,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Α.Π. 859/2004 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3937 της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 859 Οι περί της Πρόσβασης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 12ης ΙΟΥΝΙΟΥ 1987 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 12ης ΙΟΥΝΙΟΥ 1987 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 165/87 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2235 της 12ης ΙΟΥΝΙΟΥ 1987 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 165 Κανονισμοί για την Ενοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

849 Ν. 105(Ι)/95. Ε.Ε. Παρ. 1(1) Αρ. 3028, 29.12.95

849 Ν. 105(Ι)/95. Ε.Ε. Παρ. 1(1) Αρ. 3028, 29.12.95 Ε.Ε. Παρ. 1(1) Αρ. 3028, 29.12.95 849 Ν. 105(Ι)/95 Ο περί Ελαττωματικών Προϊόντων (Αστική Ευθύνη) Νόμος του 1995 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1997)

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1997) Ε.Ε. Παρ. ΗΙ(Ι) Αρ. 3361, 5.11.99 Αριθμός 265 1108 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1997) Κ.Δ.Π. 265/99 11) του 1985 1 του 1986 8 του 1986 25 του 1986 39 του 1986 50 του 1986 114 του 1986 121 του

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (INTRASOFT INTERNATIONAL)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (INTRASOFT INTERNATIONAL) Μέγεθος Γραμμάτων ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (INTRASOFT INTERNATIONAL) ΠΔ 420/1987: Εγκατάσταση δικτύων αερίων καυσίμων σε νέες οικοδομές.βλ.& Ν.3175/03 (15260) Αρθρο :0 Κατ'Εξουσιοδότηση εκδοθείσα

Διαβάστε περισσότερα