ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 18 ης ΜΑΪΟΥ 2014, ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 25 ης ΜΑΪΟΥ 2014

2 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χανιά 2 Μαΐου 2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Αρ. Πρωτ. : Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ταχ. Δ/νση : Πλ. Ελευθερίας , Χανιά Πληροφορίες : Χρυσούλα Κουναλάκη Τηλέφωνο : , Fax : Ηλεκ. Δ/νση : kounalaki@crete.gov.gr ΘΕΜΑ: «Καθορισμός εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για τη διενέργεια των εκλογών για την ανάδειξη των δημοτικών και περιφερειακών αρχών της 18 ης Μαΐου 2014, καθώς και των επαναληπτικών και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 25 ης Μαΐου 2014» Α Π Ο Φ Α Σ Η Έχοντας υπόψη: Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 1. Το Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87/Α /2010), όπως ισχύει σήμερα 2. Το Π.Δ. 26/2012 «Κωδικοποίηση σε ενιαίο κείμενο των διατάξεων της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών» (ΦΕΚ 57 Α/ ). 3. Το Π.Δ. 58/2014 «Ορισμός ημέρας διεξαγωγής και διάρκειας της ψηφοφορίας για την εκλογή των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» (ΦΕΚ 101/ Α/ ) 4. Το άρθρο 10 του Ν. 4239/2014 «Δίκαιη ικανοποίηση λόγω υπέρβασης της εύλογης διάρκειας της δίκης.» (ΦΕΚ 43/Α /2014) 5. Το άρθρο 4 του Ν. 4244/2014 «Ενσωμάτωση της Οδηγίας 2013/1/ΕΕ του Συμβουλίου της 20 ης Δεκεμβρίου 2012 για την τροποποίηση της Οδηγίας 93/109/ΕΚ σχετικά με τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τους πολίτες της Ένωσης που κατοικούν σε ένα κράτος-μέλος του οποίου δεν είναι υπήκοοι, στο ελληνικό δίκαιο και τροποποίηση του ν. 2196/1994 (Α 41) και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 60/Α /2014), καθώς και την αριθμ. 8/10852/ σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών 6. Το Ν. 4255/2014 «Εκλογή μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 89/Α /2014) 7. Την αριθμ / απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών «Πρωτοβάθμιοι και Δευτεροβάθμιοι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Χώρας με το Ν. 3852/2010» (ΦΕΚ 955/Β /2014) 8. Την αριθμ / Κοινή Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Ναυτιλίας & Αιγαίου «Άσκηση εκλογικού δικαιώματος Ελλήνων ναυτικών που υπηρετούν σε πλοία με ελληνική σημαία, τα οποία ναυλοχούν κατά την ημέρα της ψηφοφορίας σε ελληνικά λιμάνια, κατά τις βουλευτικές εκλογές και τις

3 εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» (ΦΕΚ 959/Β / ) 9. Την αριθμ 15/15649/ εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Ειδικοί εκλογικοί κατάλογοι στρατιωτικών υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις ή στο Λιμενικό Σώμα, προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μαΐου 2014» 10. Την αριθμ / Κοινή Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Άσκηση εκλογικού δικαιώματος κρατουμένων κατά τις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» (ΦΕΚ 959/Β /2014) 11. Την αριθ. 16/15757/ εγκύκλιο του Υπ. Εσωτερικών «Εκλογικοί κατάλογοι και καθορισμός εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για τη διενέργεια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών καθώς και των επαναληπτικών και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Μαΐου 2014» 12. Την αριθμ. 19/ Απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χανίων με την οποία επικυρώθηκαν οι καταστάσεις των ειδικών εκλογικών καταλόγων του άρθρου 27 του ΠΔ 26/2012 Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε Καθορίζουμε ανά Δήμο τα εκλογικά Τμήματα και Καταστήματα Ψηφοφορίας της Εκλογικής Περιφέρειας του Νομού Χανίων, στα οποία θα ψηφίσουν οι εκλογείς κατά τις εκλογές της 18 ης Μαΐου 2014 προς ανάδειξη των δημοτικών και περιφερειακών αρχών, καθώς και των επαναληπτικών και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 25 ης Μαΐου 2014, και συγκεκριμένα: Οι γραμμένοι στους οριστικούς εκλογικούς καταλόγους που προβλέπονται από το άρθρο 26 του Π.Δ. 26/2012 Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους (στρατιωτικοί κ.λ.π.) που έχουν καταρτιστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 27 του Π.Δ. 26/2012 Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους κρατούμενοι που έχουν καταρτιστεί σύμφωνα με τα άρθρα 27 και 69 του Π.Δ. 26/2012 Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ναυτικοί που έχουν καταρτιστεί σύμφωνα με το άρθρο 27 παρ. 7 του Π.Δ.26/2012, καθώς και οι ναυτικοί που υπάγονται στις διατάξεις των παραγράφων 7 & 8 του άρθρου 82 του Π.Δ. 26/2012 Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημότες εκλογείς Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους κοινοτικοί εκλογείς ως ακολούθως :

4 1. ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΜΕΝΩΝ ΤΟΣ 1ο Καλυβών Καλυβών Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Καλυβών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η και Θ(μέχρι και την εκλογέα ΘΕΡΜΙΩΤΟΥ ΕΛΕΝΗ) 2ο Καλυβών Καλυβών α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Καλυβών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Κ (από την εκλογέα ΚΑΒΡΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ) και Λ (μέχρι και την εκλογέα ΛΥΜΠΙΝΑΚΗ ΕΛΛΗ) Καλυβών Κοινοτικοί Εκλογείς 3ο Καλυβών Καλυβών α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Καλυβών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Μ (από την εκλογέα ΜΑΘΙΑΚΗ ΕΛΕΝΗ), Ν, Ξ, Ο, Π (μέχρι και την εκλογέα ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ) Καλυβών Ετεροδημότες Εκλογείς 4ο Καλυβών Καλυβών Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Καλυβών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Π (από την εκλογέα ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΗ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑ),Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, και Ω.

5 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΜΕΝΩΝ 1. ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΤΟΣ 5ο Αρμένων Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων Αρμένων α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Αρμένων. Αρμένων Ετεροδημότες Εκλογείς γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Αρμένων Κοινοτικοί Εκλογείς 6ο Καρών Αποκορώνου Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Καρών Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Καρών 7ο Μαχαιρών Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Μαχαιρών α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Μαχαιρών β) Ο Κοινοτικός εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Μαχαιρών.

6 1. ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΜΕΝΩΝ ΤΟΣ 8ο Νέου Χωρίου Αποκορώνου Νέου Χωρίου α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Νέου Χωρίου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ και Λ (μέχρι και την εκλογέα ΛΥΡΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ). β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Νέου Χωρίου. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Νέου Χωρίου Κοινοτικοί Εκλογείς. 9ο Νέου Χωρίου Αποκορώνου Νέου Χωρίου Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Νέου Χωρίου Αποκορώνου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. 10ο Ραμνής Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Ραμνής α)οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Ραμνής. Ραμνής Κοινοτικοί Εκλογείς. 11ο Στύλου Στύλου α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Στύλου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ και Λ (μέχρι και τον εκλογέα ΛΥΓΙΔΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ) Στύλου Ετεροδημότες Εκλογείς

7 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΜΕΝΩΝ 1.ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΤΟΣ 12ο Στύλου Στύλου Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Στύλου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω.

8 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ 1.ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΤΟΣ 13ο Ασή Γωνιάς Ασή Γωνιάς Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Ασή Γωνιάς των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι και Κ (μέχρι και τον εκλογέα ΚΥΜΝΙΩΝΗ ΣΤΑΥΡΟ) 14ο Ασή Γωνιάς Ασή Γωνιάς Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Ασή Γωνιάς των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω.

9 1. ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ 15ο ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΜΟΥ ΤΟΣ Βάμου Γυμνάσιο Βάμου Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Βάμου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι Κ, Λ και Μ (μέχρι και την εκλογέα ΜΠΡΟΥΣΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ). 16ο Βάμου Γυμνάσιο Βάμου α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Βάμου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ (από την εκλογέα ΜΥΛΩΝΑ ΜΑΡΙΑ), Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω Βάμου Ετεροδημότες Εκλογείς γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Βάμου Κοινοτικοί Εκλογείς. δ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογείς : - Του Αστυνομικού Τμήματος Βάμου 17ο Γαβαλοχωρίου Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Γαβαλοχωρίου Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του εκλογικού Γαβαλοχωρίου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο, Π (μέχρι και τον εκλογέα ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ).

10 1. ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΜΟΥ ΤΟΣ 18ο Γαβαλοχωρίου Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Γαβαλοχωρίου α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Γαβαλοχωρίου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Π (από την εκλογέα ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ), Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Γαβαλοχωρίου. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Γαβαλοχωρίου Κοινοτικοί Εκλογείς. 19ο Κάϊνας Σχολείο Κάϊνας α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Κάϊνας Κάινας Κοινοτικοί Εκλογείς. 20ο Καλαμιτσίου Αλεξάνδρου Σχολείο Καλαμιτσίου Αλεξάνδρου α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Καλαμιτσίου Αλεξάνδρου. Καλαμιτσίου Αλεξάνδρου Κοινοτικοί Εκλογείς.

11 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 1. ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΤΟΣ 21ο Κεφαλά Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Κεφαλά Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Κεφαλά των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ,Λ και Μ (μέχρι την εκλογέα ΜΠΟΛΑΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑ). 22ο Κεφαλά Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλά α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Κεφαλά των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ (από την εκλογέα ΜΠΟΤΩΝΑΚΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ), Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. Κεφαλά Κοινοτικοί Εκλογείς. 23ο Κόκκινου Χωρίου Σχολείο Κόκκινου Χωρίου α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Κόκκινου Χωρίου. Κόκκινου Χωρίου Κοινοτικοί Εκλογείς. 24ο Ξηροστερνίου Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Ξηροστερνίου α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Ξηροστερνίου Ξηροστερνίου Κοινοτικοί Εκλογείς.

12 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 1. ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΤΟΣ 25ο Πλάκας Σχολείο Πλάκας Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Πλάκας των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι Κ, Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο, Π (μέχρι και τον εκλογέα ΠΑΤΡΕΛΑΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ). 26ο Πλάκας Σχολείο Πλάκας α)οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Πλάκας των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Π (από τον εκλογέα ΠΕΚΛΑΡΗ ΑΧΙΛΛΕΑ), Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Πλάκας. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Πλάκας Κοινοτικοί Εκλογείς. δ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογείς : - Του Κ.Α ο Σελλίων Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Σελλίων α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Σελλίων. β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Σελλίων. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Σελλίων Κοινοτικοί Εκλογείς.

13 1. ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟΣ 28ο Γεωργιουπόλεως Γεωργιουπόλεως Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Γεωργιουπόλεως των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ, και Μ (μέχρι και τον εκλογέα ΜΟΡΑΚΗ ΦΙΛΙΠΠΟ). 29ο Γεωργιουπόλεως Γεωργιουπόλεως α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Γεωργιουπόλεως των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ (από την εκλογέα ΜΟΥΝΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ), Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. Γεωργιουπόλεως Κοινοτικοί Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογείς : - Του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου. 30ο Καλαμίτσι Αμυγδάλι Σχολείο Καλαμιτσίου Αμυγδάλι α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Καλαμιτσίου Αμυγδάλι Καλαμιτσίου Αμυγδάλι Κοινοτικοί Εκλογείς.

14 1. ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟΣ 31ο Καστέλλου Σχολείο Καστέλλου α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Καστέλλου Καστέλλου Κοινοτικοί Εκλογείς. 32ο Κουρνά Κουρνά Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Κουρνά των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ, Μ (μέχρι και τον εκλογέα ΜΟΥΡΤΖΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ). 33ο Κουρνά Κουρνά α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Κουρνά των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ (από την εκλογέα ΜΠΕΡΙΚΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ), Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. Κουρνά Ετεροδημότες Εκλογείς γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Κουρνά Κοινοτικοί Εκλογείς. 34ο Φυλακής Πρώην Νηπιαγωγείο Δραμίων α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Φυλακής. β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Φυλακής. γ) Ο Κοινοτικός εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Φυλακής.

15 1. ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΔΑΣ ΤΟΣ 35ο Αλικάμπου Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Αλικάμπου α)οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Αλικάμπου. β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Αλικάμπου. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Αλικάμπου Κοινοτικοί Εκλογείς. 36ο Βαφέ Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Βαφέ α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Βαφέ. β) Ο Κοινοτικός εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Βαφέ. 37ο Βρυσών Αποκορώνου Βρυσών Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Βρυσών Αποκορώνου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ και Μ (μέχρι και την εκλογέα ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ). 38ο Βρυσών Αποκορώνου Βρυσών α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Βρυσών Αποκορώνου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ(από την εκλογέα ΜΑΡΑΚΙΔΗ ΜΑΡΙΑ), Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. Βρυσών Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Βρυσών Κοινοτικοί Εκλογείς.

16 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 1. ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΤΟΣ 39ο Εμπροσνέρου Εμπροσνέρου α)οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Εμπροσνέρου. Εμπροσνέρου Κοινοτικοί Εκλογείς. 40ο Μάζας Παιδικός Σταθμός Μάζας α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Μάζας των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ και Μ (μέχρι και τον εκλογέα ΜΑΥΡΙΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ). Μάζας Κοινοτικοί Εκλογείς. 41ο Μάζας Παιδικός Σταθμός Μάζας Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Μάζας των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ (από την εκλογέα ΜΕΛΑΜΠΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ), Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. 42ο Νίππους Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Νίππους α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Νίππους Νίππους Κοινοτικοί Εκλογείς.

17 1. ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΡΕ ΤΟΣ 43ο Μελιδονίου Αίθουσα Πρώην Κοινοτικού Καταστήματος Μελιδονίου Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Μελιδονίου. 44ο Παϊδοχωρίου Αίθουσα Πρώην Δημοτικού Σχολείου Παϊδοχωρίου α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Παϊδοχωρίου. Παϊδοχωρίου Κοινοτικοί Εκλογείς. 45ο Πεμονίων Σχολείο Πεμονίων Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Πεμονίων. 46ο Τζιτζιφέ Σχολείο Τζιτζιφέ α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Τζιτζιφέ β) Ο Κοινοτικός εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Τζιτζιφέ. 47ο Φρέ Φρέ α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Φρέ. Φρε Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Φρε Κοινοτικοί Εκλογείς.

18 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΑΥΔΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 2. ΔΗΜΟΣ ΓΑΥΔΟΥ ΤΟΣ 48ο Γαύδου Γαύδου α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Γαύδου. Γαύδου Κοινοτικοί Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογείς : - Του Αστυνομικού Σταθμού Γαύδου.

19 3. ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΤΑΝΟΥ-ΣΕΛΙΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥ ΤΟΣ 49ο Επανωχωρίου Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Επανωχωρίου α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Επανωχωρίου. Επαναχωρίου Κοινοτικοί Εκλογείς. 50ο Καμπανού Σχολείο Καμπανού Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Καμπανού. 51ο Ροδοβανίου Ροδοβανίου α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Ροδοβανίου. β) Ο Κοινοτικός εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Ροδοβανίου. 52ο Σκάφης Σχολείο Σκάφης Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Σκάφης.

20 3. ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΤΑΝΟΥ-ΣΕΛΙΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥ ΤΟΣ 53ο Σούγιας (Συνοικισμού Μονής) Σχολείο Μονής α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του συνοικισμού Μονής του εκλογικού Σούγιας. καταλόγους του Συνοικισμού Μονής του εκλογικού διαμερίσματος Σούγιας Κοινοτικοί Εκλογείς. 54ο Σούγιας (συνοικισμού Κουστογέρακου) Σχολείο Κουστογέρακου Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του συνοικισμού Κουστογέρακου του εκλογικού διαμερίσματος Σούγιας. 55ο Τεμενίων Σχολείο Τεμενίων Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Τεμενίων.

21 2. ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΤΑΝΟΥ-ΣΕΛΙΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΝΤΑΝΟΥ (ΚΑΝΔΑΝΟΥ) ΤΟΣ 56ο Κακοδικίου Ενοριακό-Πολιτιστικό Κέντρο Κακοδικίου α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Κακοδικίου. Κακοδικίου Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Κακοδικίου Κοινοτικοί Εκλογείς. 57ο Καντάνου Γυμνάσιο- ΕΠΑΛ Καντάνου (Δυτική Πτέρυγα) 1 η Αίθουσα α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Καντάνου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι και Κ (μέχρι και την εκλογέα ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ). β) Ο Κοινοτικός εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Καντάνου. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογείς : - Του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καντάνου. 58ο Καντάνου Γυμνάσιο- ΕΠΑΛ Καντάνου (Δυτική Πτέρυγα) 2 η Αίθουσα α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Καντάνου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω 59ο Πλεμενιανών Σχολείο Πλεμενιανών α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Πλεμενιανών. Πλεμενιανών Κοινοτικοί Εκλογείς.

22 3.ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΤΑΝΟΥ-ΣΕΛΙΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ ΤΟΣ 60ο Παλαιόχωρας Παλαιόχωρας α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Παλαιόχωρας των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α,Β,Γ,Δ, Ε και Ζ (μέχρι και τον εκλογέα ΖΟΥΡΙΔΗ ΕΥΤΥΧΙΟ). Παλαιοχώρας Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογείς : - Του Λιμενικού Σταθμού Παλαιόχωρας - Του Αστυνομικού Σταθμού Πελεκάνου. 61ο Παλαιόχωρας Παλαιόχωρας α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Παλαιόχωρας των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Η, Θ, Ι, Κ, Λ και Μ (μέχρι και την εκλογέα ΜΑΛΤΕΖΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ). Παλαιοχώρας Κοινοτικοί Εκλογείς. 62ο Παλαιόχωρας Παλαιόχωρας Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Παλαιόχωρας των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ (από την εκλογέα ΜΑΜΑΣΑΧΛΙΣΙ ΓΚΑΛΙΝΑ), Ν, Ξ, Ο, Π (μέχρι και την εκλογέα ΠΑΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ). 63ο Παλαιόχωρας Παλαιόχωρας Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Παλαιόχωρας των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Π (από την εκλογέα ΠΕΔΙΩΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ),Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω.

23 3. ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΤΑΝΟΥ-ΣΕΛΙΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ ΤΟΣ 64ο Βοθιανών Σχολείο Μουστάκο Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Βοθιανών. 65ο Βουτά Σχολείο Βουτά α)οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Βουτά. β) Ο Κοινοτικός εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Βουτά. 66ο Σαρακήνας Σχολείο Σαρακήνας α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Σαρακήνας. β) Ο Κοινοτικός εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Σαρακήνας. 67ο Σκλαβοπούλας Σχολείο Σκλαβοπούλας Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Σκλαβοπούλας.

24 4. ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ ΤΟΣ 68ο Αμυγδαλοκεφαλίου Σχολείο Αμυγδαλοκεφαλίου Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Αμυγδαλοκεφαλίου. 69ο Βάθης Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Βάθης α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Βάθης. Βάθης Κοινοτικοί Εκλογείς. 70ο Βλάτους Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Βλάτους α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Βλάτους. Βλάτους Κοινοτικοί Εκλογείς.

25 4. ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ ΤΟΣ 71ο Ελους Ελους α) Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Ελους. Έλους Κοινοτικοί Εκλογείς. 72ο Κάμπου Ενοριακό Κέντρο Κάμπου καταλόγους του εκλογικού Κάμπου. 73ο Κεφαλίου Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Κεφαλίου καταλόγους του εκλογικού Κεφαλίου. 74ο Περιβολίων Σχολείο Περιβολίων Περιβολίων. Περιβολίων Κοινοτικοί Εκλογείς. 75ο Στροβλών Ενοριακό Κέντρο Στροβλών Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Στροβλών.

26 4. ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΤΟΣ 76ο Γραμβούσας Αίθουσα Ενοριακού Κέντρου Γραμβούσας καταλόγους του εκλογικού Γραμβούσας των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ και Μ. 77ο Γραμβούσας Αίθουσα Κοινοτικού Ιατρείου Γραμβούσας Γραμβούσας των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω Γραμβούσας Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς Γραμβούσας Κοινοτικός Εκλογέας. 78ο Καλαθενών Καλαθενών καταλόγους του εκλογικού Καλαθενών. 79ο Καλλεργιανών Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλεργιανών Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Καλλεργιανών.

27 4. ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΤΟΣ 80ο Κισσάμου 1 ο Γυμνάσιο Κισσάμου (αίθουσα 1) Κισσάμου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, και Γ (μέχρι και την εκλογέα ΓΡΥΛΛΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΒΥΣΣΙΝΙΑ). Κισσάμου Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Κισσάμου Κοινοτικοί Εκλογείς. δ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογείς : - Της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισσάμου - Του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου - Του Ε/Γ Ο/Γ «ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ» 81ο Κισσάμου 1 ο Γυμνάσιο Κισσάμου (αίθουσα 2) καταλόγους του εκλογικού Κισσάμου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ (μέχρι και τον εκλογέα ΚΟΝΤΟΠΥΡΑΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ). 82ο Κισσάμου 1 ο Γυμνάσιο Κισσάμου (αίθουσα 3) καταλόγους του εκλογικού Κισσάμου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Κ (από την εκλογέα ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΑΡΕΤΗ), Λ, Μ (μέχρι και τον εκλογέα ΜΑΡΤΣΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ).

28 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΤΟΣ 4. ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ 83ο Κισσάμου 1 ο Κισσάμου (αίθουσα 1) καταλόγους του Κισσάμου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ (από την εκλογέα ΜΑΣΜΑΝΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ), Ν, Ξ, Ο, Π (μέχρι και τον εκλογέα ΠΑΡΤΣΑΛΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟ). 84ο Κισσάμου 1 ο Κισσάμου (αίθουσα 2) καταλόγους του εκλογικού Κισσάμου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Π (από την εκλογέα ΠΑΣΑΛΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ), Ρ και Σ. 85ο Κισσάμου 2 ο Κισσάμου καταλόγους του εκλογικού Κισσάμου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. (αίθουσα 1) 86ο Κουκουναράς Σχολείο Κουκουναράς καταλόγους του Κουκουναράς.

29 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙΣΣΑΜΟΥ 4. ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΤΟΣ 87ο Λουσακιών Σχολείο Λουσακιών καταλόγους του εκλογικού Λουσακιών. 88ο Πλατάνου Πλατάνου Πλατάνου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ και Λ. β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Πλατάνου. γ) Ο Κοινοτικός εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Πλατάνου. 89ο Πλατάνου Πλατάνου Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Πλατάνου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. 90ο Πλατάνου (Συνοικισμός Σφηναρίου) Σχολείο Σφηναρίου καταλόγους του εκλογικού Πλατάνου του συνοικισμού Σφηναρίου.

30 4. ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΤΟΣ 91ο Πολυρρήνιας Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Πολυρρήνιας Πολυρρήνιας. β) Ο Κοινοτικός εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Πολυρρήνιας. 92ο Σηρικαρίου Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Σηρικαρίου εκλογικούς καταλόγους του Σηρικαρίου. β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Σηρικαρίου.

31 4. ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΥΘΗΜΝΗΣ ΤΟΣ 93ο Δραπανιά Δραπανιά καταλόγους του εκλογικού Δραπανιά των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Ι, Κ, Λ, και Μ. 94ο Δραπανιά Δραπανιά Δραπανιά των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Δραπανιά. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Δραπανιά Κοινοτικοί Εκλογείς. 95ο Βουλγάρω Σχολείο Βουλγάρω Βουλγάρω. Βουλγάρω Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Ο Κοινοτικός εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Βουλγάρω.

32 4. ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΥΘΗΜΝΗΣ ΤΟΣ 96ο Καλουδιανών Καλουδιανών Καλουδιανών. Καλουδιανών Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογείς : - Του Κ.Α ο Μαλαθύρου Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Μαλαθύρου καταλόγους του εκλογικού Μαλαθύρου. 98ο Περβολακίων Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Περβολακίων καταλόγους του εκλογικού Περβολακίων. 99ο Ποταμίδας Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμίδας α)οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Ποταμίδας. Ποταμίδας Κοινοτικοί Εκλογείς.

33 4. ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΥΘΗΜΝΗΣ ΤΟΣ 100ο Ρόκκας Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Ρόκκας α)οι εκλογείς οι γραμμένοι στους Ρόκκας. β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Ρόκκας. 101ο Σασάλου Σχολείο Σασάλου καταλόγους του εκλογικού Σασάλου. 102ο Σφακοπηγαδίου Σφακοπηγαδίου Σφακοπηγαδίου. Σφακοπηγαδίου Ετεροδημότες Εκλογείς. 103ο Τοπολίων Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Τοπολίων Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Τοπολίων. 104ο Φαλελιανών Σχολείο Φαλελιανών καταλόγους του εκλογικού Φαλελιανών. 105ο Χαιρεθιανών Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Χαιρεθιανών καταλόγους του εκλογικού Χαιρεθιανών.

34 5. ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ ΤΟΣ 106ο Ανώσκελης Σχολείο Ανώσκελης Ανώσκελης. β) Ο Κοινοτικός εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Ανώσκελης. 107ο Βουκολιών Βουκολιών α)οι εκλογείς οι γραμμένοι στους Βουκολιών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ ( μέχρι και την εκλογέα ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ). Βουκολιών Κοινοτικοί Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογείς : - Του Αστυνομικού Τμήματος Βουκολιών. 108ο Βουκολιών Βουκολιών καταλόγους του εκλογικού Βουκολιών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Κ (από την εκλογέα ΚΟΥΡΙΔΑΚΗ ΑΓΛΑΙΑ), Λ, Μ και Ν (μέχρι και τον εκλογέα ΝΤΟΥΡΑΝΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ). 109ο Βουκολιών Βουκολιών Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Βουκολιών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω.

35 5. ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ ΤΟΣ 110ο Κακόπετρου Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Κακόπετρου καταλόγους του εκλογικού Κακόπετρου. 111ο Νεριανών Σχολείο Νεριανών Οι εκλογείς οι γραμμένοι στους Νεριανών. 112ο Νέου Χωρίου Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Νέου Χωρίου Νέου Χωρίου β) Ο Κοινοτικός εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Νέου Χωρίου. 113ο Παλαιών Ρουμάτων Σχολείο Παλαιών Ρουμάτων καταλόγους του Παλαιών Ρουμάτων των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ, Μ (μέχρι και τον εκλογέα ΜΑΡΤΣΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ).

36 5. ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ ΤΟΣ 114ο Παλαιών Ρουμάτων Σχολείο Παλαιών Ρουμάτων καταλόγους του εκλογικού Παλαιών Ρουμάτων των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ (από την εκλογέα ΜΑΥΡΟΥΚΑΚΗ ΙΣΜΗΝΗ), Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. 115ο Πολεμαρχίου Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Πολεμαρχίου (ισόγειο) καταλόγους του εκλογικού Πολεμαρχίου. 116ο Ταυρωνίτη Ταυρωνίτη Ταυρωνίτη. Ταυρωνίτη Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Ταυρωνίτη Κοινοτικοί Εκλογείς. 117ο Χρυσαυγής Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Χρυσαυγής Οι εκλογείς γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Χρυσαυγής.

37 5. ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ ΤΟΣ 118ο Αφράτων Σχολείο Αφράτων Αφράτων. Αφράτων Κοινοτικοί Εκλογείς. 119ο Βασιλόπουλου Σχολείο Βασιλόπουλου Βασιλόπουλου. β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Βασιλόπουλου. 120ο Βουβών Σχολείο Βουβών καταλόγους του εκλογικού Βουβών. 121ο Γλώσσας Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Γλώσσας Οι εκλογείς οι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Γλώσσας.

38 5. ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ ΤΟΣ 122ο Δελιανών Σχολείο Δελιανών Δελιανών β) Ο Κοινοτικός εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Δελιανών. 123ο Δρακόνας Σχολείο Δρακόνας καταλόγους του εκλογικού Δρακόνας. 124ο Επισκοπής Σχολείο Επισκοπής Επισκοπής Επισκοπής Ετεροδημότες Εκλογείς. 125ο Ζυμβραγού Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Ζυμβραγού Οι εκλογείς οι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Ζυμβραγού.

39 5. ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ ΤΟΣ 126ο Καλυδωνίας Σχολείο Καλυδωνίας Καλυδωνίας. β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Καλυδωνίας. γ) Ο Κοινοτικός εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Καλυδωνίας. 127ο Καμισιανών Σχολείο Καμισιανών Καμισιανών. Καμισιανών Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Καμισιανών Κοινοτικοί Εκλογείς. 128ο Καρών Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Καρών καταλόγους του εκλογικού Καρών. 129ο Κολυμβαρίου Κολυμβαρίου α) καταλόγους του Κολυμβαρίου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ και Μ (μέχρι και τον εκλογέα ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ). Κολυμβαρίου Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Κολυμβαρίου Κοινοτικοί Εκλογείς.

40 5. ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ ΤΟΣ 130ο Κολυμβαρίου Κολυμβαρίου καταλόγους του εκλογικού Κολυμβαρίου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. 131ο Νοχιών Σχολείο Νοχιών Νοχιών. Νοχιών Κοινοτικοί Εκλογείς. 132ο Πανεθήμου Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Πανεθήμου καταλόγους του εκλογικού Πανεθήμου 133ο Ραβδούχας Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Ραβδούχας εκλογικούς καταλόγους του Ραβδούχας. Ραβδούχας Κοινοτικοί Εκλογείς. 134ο Ροδωπού Σχολείο Ροδωπού α)οι εκλογείς οι γραμμένοι στους Ροδωπού. Ροδωπού Κοινοτικοί Εκλογείς. 135ο Σπηλιάς Σπηλιάς α)οι εκλογείς οι γραμμένοι στους Σπηλιάς. Σπηλιάς Κοινοτικοί Εκλογείς.

41 5. ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ ΤΟΣ 136ο Αλικιανού Αλικιανού Αλικιανού των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, και Κ (μέχρι και την εκλογέα ΚΩΣΤΟΞΕΝΑΚΙ ΑΡΓΥΡΗ). β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Αλικιανού. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Αλικιανού Κοινοτικοί Εκλογείς. δ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογείς : - Του Αστυνομικού Τμήματος Μουσούρων. 137ο Αλικιανού Αλικιανού καταλόγους του εκλογικού Αλικιανού. των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. 138ο Βατολάκκου Βατολάκκου α)οι εκλογείς οι γραμμένοι στους Βατολάκκου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι και Κ (μέχρι και την εκλογέα ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ). Βατολάκκου Κοινοτικοί Εκλογείς.

42 5. ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ ΤΟΣ 139ο Βατολάκκου Βατολάκκου καταλόγους του Βατολάκκου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. 140ο Καράνου Σχολείο Καράνου καταλόγους του εκλογικού Καράνου. 141ο Κουφού Σχολείο Κουφού Κουφού. β) Ο Κοινοτικός εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Κουφού. 142ο Λάκκων Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Λάκκων καταλόγους του εκλογικού Λάκκων των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ, Μ (μέχρι και τον εκλογέα ΜΑΝΩΛΕΔΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ). 143ο Λάκκων Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Λάκκων καταλόγους του Λάκκων των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ (από την εκλογέα ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ) Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω.

43 5. ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ ΤΟΣ 144ο Μεσκλών Σχολείο Μεσκλών Μεσκλών. Μεσκλών Κοινοτικοί Εκλογείς. 145ο Ορθουνίου Σχολείο Ορθουνίου καταλόγους του εκλογικού Ορθουνίου. 146ο Πρασέ Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Πρασέ εκλογικούς καταλόγους του Πρασέ. Πρασέ Κοινοτικοί Εκλογείς. 147ο Σέμπρωνα Σχολείο Σέμπρωνα Σέμπρωνα. Σέπρωνα Κοινοτικοί Εκλογείς. 148ο Σκινέ Δημοτικό Σκινέ Σχολείο καταλόγους του εκλογικού Σκινέ των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ, Μ (μέχρι και την εκλογέα ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ).

44 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 5. ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ 149ο Σκινέ Σκινέ Σκινέ των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ (από την εκλογέα ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ), Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. Σκινέ Κοινοτικοί Εκλογείς. 150ο Φουρνέ Σχολείο Φουρνέ καταλόγους του Φουρνέ των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ, Μ (μέχρι και τον εκλογέα ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ). 151ο Φουρνέ Σχολείο Φουρνέ Φουρνέ των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ (από τον εκλογέα ΜΟΥΧΣΙΔΗ ΑΛΜΠΕΡΤ), Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. Φουρνέ Κοινοτικοί Εκλογείς. 152ο Ψαθογιάννου Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Ψαθογιάννου Ψαθογιάννου. Ψαθογιάννου Κοινοτικοί Εκλογείς.

45 5. ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΤΟΣ 153ο Γερανίου Γερανίου καταλόγους του εκλογικού Γερανίου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ,Η, Θ, Ι, Κ, Λ, Μ (μέχρι και τον εκλογέα ΜΑΡΜΑΡΙΤΣΑΚΗ ΠΑΥΛΟ - ΧΑΝΣ). 154ο Γερανίου Γερανίου Γερανίου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ (από την εκλογέα ΜΑΣΤΟΡΑΚΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ), Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. Γερανίου Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Γερανίου Κοινοτικοί Εκλογείς. 155ο Βλαχερωνίτισσας Σχολείο Βλαχερωνίτισσας Βλαχερωνίτισσας. Βλαχερωνίτισσας Ετεροδημότες Εκλογείς. 156ο Βρυσών Σχολείο Βρυσών α)οι εκλογείς οι γραμμένοι στους Βρυσών. Βρυσών Κοινοτικοί Εκλογείς.

46 5. ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΤΟΣ 157ο Ζουνακίου Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Ζουνακίου Ζουνακίου. Ζουνακίου Κοινοτικοί Εκλογείς. 158ο Κοντομαρίου Αίθουσα Ενοριακού Κέντρου Κοντομαρίου Κοντομαρίου. β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Κοντομαρίου. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Κοντομαρίου Κοινοτικοί Εκλογείς. 159ο Κυπάρισσου Σχολείο Κυπάρισσου Κυπάρισσου. Κυπάρισσου Κοινοτικοί Εκλογείς. 160ο Μάλεμε Μάλεμε Μάλεμε. β) Ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς Μάλεμε Ετεροδημότης Εκλογέας. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Μάλεμε Κοινοτικοί Εκλογείς. δ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογείς : - Του Κ.Α

47 5. ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΤΟΣ 161ο Μανολιόπουλου Σχολείο Μανολιόπουλου Μανολιόπουλου Μανολιόπουλου Κοινοτικοί Εκλογείς. 162ο Μοδίου Σχολείο- Νηπιαγωγείο Μοδίου Μοδίου. Μοδίου Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Ο Κοινοτικός εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Μοδίου. 163ο Ντερέ Σχολείο Ντερέ Ντερέ. β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Ντερέ. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Ντερέ Κοινοτικοί Εκλογείς. 164ο Ξαμουδοχωρίου Σχολείο Ξαμουδοχωρίου Ξαμουδοχωρίου. Ξαμουδοχωρίου Κοινοτικοί Εκλογείς.

48 5. ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΤΟΣ 165ο Πλατανιά Πλατανιά καταλόγους του εκλογικού Πλατανιά των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε,Ζ, Η, Θ, Ι, Κ και Λ. 166ο Πλατανιά Πλατανιά Πλατανιά των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ,Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. Πλατανιά Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Πλατανιά Κοινοτικοί Εκλογείς. 167ο Συριλίου Σχολείο Συριλίου καταλόγους του εκλογικού Συριλίου.

49 6. ΔΗΜΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΦΑΚΙΩΝ ΤΟΣ 168ο Αγίας Ρουμέλης Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Αγίας Ρουμέλης Αγίας Ρουμέλης. Αγίας Ρουμέλης Κοινοτικοί Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογείς : -Του Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ» 169ο Αγίου Ιωάννη Σχολείο Αγ. Ιωάννη καταλόγους του εκλογικού Αγ. Ιωάννη. 170ο Ανώπολης Ανώπολης καταλόγους του εκλογικού Ανώπολης των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε,Ζ, Η, Θ, Ι, και Κ (μέχρι και τον εκλογέα ΚΡΙΑΡΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ). 171ο Ανώπολης Ανώπολης Ανώπολης των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Ανώπολης. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Ανώπολης Κοινοτικοί Εκλογείς.

50 6. ΔΗΜΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΦΑΚΙΩΝ ΤΟΣ 172ο Ασκύφου Ασκύφου α)οι εκλογείς οι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Ασκύφου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, και Κ (μέχρι και τον εκλογέα ΚΟΥΡΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟ). Ασκύφου Κοινοτικοί Εκλογείς. 173ο Ασκύφου Ασκύφου καταλόγους του Ασκύφου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. 174ο Ασφένδου Βουβά Ασφένδου. Ασφένδου Κοινοτικοί Εκλογείς. 175ο Ιμπρου ΚΕΠ Ιμπρου α)οι εκλογείς οι γραμμένοι στους Ιμπρου. β) Ο Κοινοτικός εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Ίμπρου.

51 6. ΔΗΜΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΦΑΚΙΩΝ ΤΟΣ 176ο Πατσιανού Νηπιαγωγείο Πατσιανού α) καταλόγους του εκλογικού Πατσιανού. β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Πατσιανού. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Πατσιανού Κοινοτικοί Εκλογείς. 177ο Σκαλωτής Νηπιαγωγείο Σκαλωτής α) καταλόγους του εκλογικού Σκαλωτής. β) Ο Κοινοτικός εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Σκαλωτής. 178ο Χώρας Σφακίων Γυμνάσιο - Λύκειο Χώρας Σφακίων α) καταλόγους του εκλογικού Χώρας Σφακίων. β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Χώρας Σφακίων. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Χώρας Σφακίων Κοινοτικοί Εκλογείς. δ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογείς : - Του Αστυνομικού Τμήματος Χώρας Σφακίων - Του Λιμενικού Σταθμού Χώρας Σφακίων

52 7. ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΤΟΣ 179ο Αρωνίου 1 ο Νηπιαγωγείο Αρωνίου (πρώην κτήριο ΔΕΥΑ Ακρωτηρίου) Αρωνίου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ (μέχρι και τον εκλογέα ΚΑΠΠΟ ΓΕΩΡΓΙΟ). Αρωνίου Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Αρωνίου Κοινοτικοί Εκλογείς. 180ο Αρωνίου Σχολείο Αρωνίου Αρωνίου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Κ (από την εκλογέα ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ), Λ και Μ (μέχρι και την εκλογέα ΜΕΣΑΡΧΑΚΗ ΦΑΝΗ). καταλόγους εκλογείς : - Του Κ.Α των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α,Β,Γ,Δ,Ε,Ζ,Η και Θ. 181ο Αρωνίου Παζινού Αρωνίου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ (από την εκλογέα ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ ΑΣΗΜΙΝΑ) Ν,Ξ, Ο και Π. καταλόγους εκλογείς : - Του Κ.Α των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Κ,Λ και Μ.

53 7. ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΤΟΣ 182ο Αρωνίου Παζινού Αρωνίου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Ρ,Σ,Τ,Υ,Φ,Χ,Ψ και Ω. καταλόγους εκλογείς : - Του Κ.Α των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Ν,Ξ,Ο,Π,Ρ,Σ,Τ,Υ,Φ,Χ,Ψ και Ω. 183ο Κουνουπιδιανών 1 ο Κουνουπιδιανών καταλόγους του εκλογικού Κουνουπιδιανών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ (μέχρι και τον εκλογέα ΓΕΩΡΓΟΥΣΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ). 184ο Κουνουπιδιανών 1 ο Κουνουπιδιανών καταλόγους του εκλογικού Κουνουπιδιανών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Γ (από την εκλογέα ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΕΛΕΝΗ), Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ (μέχρι και τον εκλογέα ΚΑΛΦΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ). 185ο Κουνουπιδιανών 1 ο Κουνουπιδιανών καταλόγους του εκλογικού Κουνουπιδιανών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Κ (από την εκλογέα ΚΑΜΑΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ μέχρι και τον εκλογέα ΚΟΥΚΟΥΣΟΥΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ).

54 7. ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΤΟΣ 186ο Κουνουπιδιανών 1 ο Κουνουπιδιανών καταλόγους του εκλογικού Κουνουπιδιανών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Κ (από την εκλογέα ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ), Λ, Μ (μέχρι και τον εκλογέα ΜΑΝΩΛΙΚΑΚΗ ΤΙΜΟΥΡ). 187ο Κουνουπιδιανών 1 ο Κουνουπιδιανών καταλόγους του εκλογικού Κουνουπιδιανών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ (από την εκλογέα ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗ ΑΝΝΑ), Ν (μέχρι και την εκλογέα ΝΙΟΥΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ-ΕΛΕΝΗ). 188ο Κουνουπιδιανών 1 ο Κουνουπιδιανών καταλόγους του εκλογικού Κουνουπιδιανών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Ν (από την εκλογέα ΝΟΔΑΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ), Ξ,Ο, Π (μέχρι και την εκλογέα ΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΡΙΑ). 189ο Κουνουπιδιανών 1 ο Κουνουπιδιανών Κουνουπιδιανών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Π (από την εκλογέα ΠΟΛΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ), Ρ, Σ, Τ (μέχρι και τον εκλογέα ΤΖΙΓΚΟΥΝΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟ). Κουνουπιδιανών Ετεροδημότες Εκλογείς.

55 7. ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΤΟΣ 190ο Κουνουπιδιανών 1 ο Κουνουπιδιανών Κουνουπιδιανών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Τ (από την εκλογέα ΤΖΙΛΙΒΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ),Υ,Φ,Χ,Ψ και Ω. Κουνουπιδιανών Κοινοτικοί Εκλογείς. 191ο Μουζουρά Αίθουσα Πνευματικού Κέντρου «ΜΙΝΩΑ» Μουζουρά. β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Μουζουρά. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Μουζουρά Κοινοτικοί Εκλογείς. δ) Ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογέας : - Του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων

56 7. ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΤΟΣ 192ο Στερνών Στερνών α)οι εκλογείς οι γραμμένοι στους Στερνών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ και Λ (μέχρι και τον εκλογέα ΛΥΚΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟ). Στερνών Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Στερνών Κοινοτικοί Εκλογείς. δ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογείς : - Του Κ.Α ο Στερνών Στερνών καταλόγους του εκλογικού Στερνών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. 194ο Χορδακίου Σχολείο Χορδακίου α)οι εκλογείς οι γραμμένοι στους Χορδακίου. Χορδακίου Κοινοτικοί Εκλογείς.

57 7. ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΣ 195ο Μουρνιών 2 ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου καταλόγους του εκλογικού Μουρνιών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ (μέχρι και τον εκλογέα ΓΕΩΡΓΟΥΣΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟ). 196ο Μουρνιών 2 ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου καταλόγους του εκλογικού Μουρνιών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Γ (από την εκλογέα ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ), Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ (μέχρι και τον εκλογέα ΚΑΝΤΙΛΙΕΡΑΚΗ ΠΑΥΛΟ). 197ο Μουρνιών 2 ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου καταλόγους του εκλογικού Μουρνιών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Κ (από τον εκλογέα ΚΑΠΑΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟ έως και την εκλογέα ΚΟΡΚΙΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ). 198ο Μουρνιών 2 ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου καταλόγους του εκλογικού Μουρνιών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Κ (από την εκλογέα ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ) και Λ. 199ο Μουρνιών 2 ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου καταλόγους του εκλογικού Μουρνιών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Μ ( μέχρι και την εκλογέα ΜΠΑΧΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ).

58 7. ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΣ 200ο Μουρνιών ΤΕΕ Ελ. Βενιζέλου οδός Αρπακουλάκηδων καταλόγους του εκλογικού Μουρνιών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ (από τον εκλογέα ΜΠΕΖΑΝΙ ΡΕΝΤΙΟΝ), Ν, Ξ, Ο, Π (μέχρι και τον εκλογέα ΠΑΠΑΔΟΥΛΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΟ). 201ο Μουρνιών ΤΕΕ Ελ. Βενιζέλου οδός Αρπακουλάκηδων καταλόγους του εκλογικού Μουρνιών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Π (από την εκλογέα ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ), Ρ, Σ (μέχρι και τον εκλογέα ΣΕΛΙΝΙΩΤΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ). 202ο Μουρνιών ΤΕΕ Ελ. Βενιζέλου οδός Αρπακουλάκηδων Μουρνιών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Σ (από τον εκλογέα ΣΕΝΤΟΥΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ), Τ (μέχρι και τον εκλογέα ΤΣΑΚΑΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ). β ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογείς : - Του Κ.Α ο Μουρνιών ΤΕΕ Ελ. Βενιζέλου οδός Αρπακουλάκηδων α) καταλόγους του εκλογικού Μουρνιών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Τ (από την εκλογέα ΤΣΑΚΙΡΑΚΗ ΑΓΑΠΗ), Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. Μουρνιών Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Μουρνιών Κοινοτικοί Εκλογείς.

59 7. ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΣ 204ο Νεροκούρου Χρυσοπηγής καταλόγους του εκλογικού Νεροκούρου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ (μέχρι και τον εκλογέα ΓΕΩΡΓΟΥΣΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑ). 205ο Νεροκούρου Χρυσοπηγής καταλόγους του εκλογικού Νεροκούρου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Γ (από τον εκλογέα ΓΗΡΟΥΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟ), Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ (μέχρι και την εκλογέα ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ). 206ο Νεροκούρου Χρυσοπηγής καταλόγους του εκλογικού Νεροκούρου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Κ (από τον εκλογέα ΚΑΝΔΑΝΟΛΕΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟ μέχρι και τον εκλογέα ΚΟΥΚΟΥΤΣΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ). 207ο Νεροκούρου Χρυσοπηγής καταλόγους του εκλογικού Νεροκούρου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Κ (από την εκλογέα ΚΟΥΛΙΖΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ),Λ, Μ (μέχρι και τον εκλογέα ΜΑΛΝΤΑΓΚ ΝΤΟΜΙΝΙΚ). 208ο Νεροκούρου Χρυσοπηγής καταλόγους του εκλογικού Νεροκούρου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Μ (από την εκλογέα ΜΑΜΟΥΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ μέχρι και τον εκλογέα ΜΠΟΛΑΝΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟ).

60 7. ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΣ 209ο Νεροκούρου Χρυσοπηγής καταλόγους του εκλογικού Νεροκούρου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ (από την εκλογέα ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ), Ν, Ξ, Ο, Π (μέχρι και τον εκλογέα ΠΕΝΤΑΡΗ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ). 210ο Νεροκούρου Χρυσοπηγής καταλόγους του εκλογικού Νεροκούρου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Π (από την εκλογέα ΠΕΡΑΚΗ ΑΝΝΑ),Ρ, Σ, Τ (μέχρι και τον εκλογέα ΤΖΟΥΓΚΡΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟ). 211ο Νεροκούρου Χρυσοπηγής καταλόγους του εκλογικού Νεροκούρου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Τ (από την εκλογέα ΤΖΟΥΤΖΟΥΡΑΚΗ ΜΕΡΟΠΗ), Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. Νεροκούρου Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Νεροκούρου Κοινοτικοί Εκλογείς.

61 7. ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΙΣΟΥ ΤΟΣ 212ο Αγιάς Αγιάς α) καταλόγους του εκλογικού Αγιάς. Αγιάς Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Αγιάς Κοινοτικοί Εκλογείς. δ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογείς: - Του Κ.Α Του Κ.Α ο Βαμβακόπουλου Βαμβακόπουλου καταλόγους του εκλογικού Βαμβακόπουλου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ (μέχρι και την εκλογέα ΚΕΤΥΠΗ ΜΑΡΙΑ). 214ο Βαμβακόπουλου Βαμβακόπουλου καταλόγους του εκλογικού Βαμβακόπουλου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Κ (από την εκλογέα ΚΙΝΤΡΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ), Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο, Π (μέχρι και την εκλογέα ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ). 215ο Βαμβακόπουλου Βαμβακόπουλου α) καταλόγους του εκλογικού Βαμβακόπουλου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Π (από την εκλογέα ΠΕΛΕΚΗ ΜΑΡΙΑ), Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. Βαμβακόπουλου Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Βαμβακόπουλου Κοινοτικοί Εκλογείς.

62 7. ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΙΣΟΥ ΤΟΣ 216ο Βαρυπέτρου Βαρυπέτρου καταλόγους του εκλογικού Βαρυπέτρου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ και Λ 217ο Βαρυπέτρου Βαρυπέτρου α)οι εκλογείς οι γραμμένοι στους Βαρυπέτρου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. β) Ο Ετεροδημότης εκλογέας ο γραμμένος στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Βαρυπέτρου. 218ο Θερίσου Θερίσου καταλόγους του εκλογικού Θερίσου 219ο Περιβολίων Περιβολίων Περιβολίων των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, και Η. Περιβολίων Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Περιβολίων Κοινοτικοί Εκλογείς.

63 7. ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΙΣΟΥ ΤΟΣ 220ο Περιβολίων Περιβολίων καταλόγους του εκλογικού Περιβολίων των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Θ, Ι και Κ. 221ο Περιβολίων Περιβολίων καταλόγους του εκλογικού Περιβολίων των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Λ, Μ, Ν (μέχρι και τον εκλογέα ΝΙΚΟΛΤΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟ). 222ο Περιβολίων Περιβολίων καταλόγους του εκλογικού Περιβολίων των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Ν (από την εκλογέα ΝΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ), Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ (μέχρι και τον εκλογέα ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ). 223ο Περιβολίων Περιβολίων καταλόγους του εκλογικού Περιβολίων των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Σ (από την εκλογέα ΣΤΟΥΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ), Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω.

64 7. ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΜΙΩΝ ΤΟΣ 224ο Δρακόνας Πολιτιστικό Κέντρο Δρακόνας καταλόγους του εκλογικού Δρακόνας. 225ο Κάμπων Κάμπων καταλόγους του εκλογικού Κάμπων 226ο Κοντόπουλων Κατωχωρίου καταλόγους του εκλογικού Κοντόπουλων. 227ο Μαλάξης Μαλάξης καταλόγους του εκλογικού Μαλάξης. 228ο Παπαδιανών Δημαρχείο Γερολάκκου καταλόγους του εκλογικού Παπαδιανών

65 7. ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΜΙΩΝ ΤΟΣ 229ο Παπαδιανών (συνοικισμός Λούλου) Νηπιαγωγείο Λούλου καταλόγους του εκλογικού Παπαδιανών ( συνοικισμός Λούλου ) 230ο Πλατυβόλας Σπηλιαρίων (Πλατυβόλας) καταλόγους του εκλογικού Πλατυβόλας

66 7. ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΤΟΣ 231ο Γαλατά Γαλατά καταλόγους του εκλογικού Γαλατά των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η και Θ. 232ο Γαλατά Γαλατά καταλόγους του εκλογικού Γαλατά των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Ι, Κ, Λ, Μ (μέχρι και την εκλογέα ΜΑΝΑΣΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ). 233ο Γαλατά Γαλατά καταλόγους του εκλογικού Γαλατά των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Μ (από τον εκλογέα ΜΑΝΙΑΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ), Ν, Ξ, Ο, Π (μέχρι και τον εκλογέα ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ). 234ο Γαλατά Γαλατά Γαλατά των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Π (από την εκλογέα ΠΛΑΤΗ ΔΑΦΝΗ), Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. Γαλατά Ετεροδημότες Εκλογείς. γ) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς Γαλατά Κοινοτικοί Εκλογείς.

67 7. ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΤΟΣ 235ο Αγ.Μαρίνας Αγ. Μαρίνας α)οι εκλογείς οι γραμμένοι στους Αγ. Μαρίνας των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ (μέχρι και τον εκλογέα ΛΙΟΔΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ). Αγ. Μαρίνας Κοινοτικοί Εκλογείς. 236ο Αγ.Μαρίνας Αγ. Μαρίνας Αγίας Μαρίνας των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Λ (από την εκλογέα ΛΥΤΙΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ), Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω. Αγ. Μαρίνας Ετεροδημότες Εκλογείς. 237ο Δαράτσου Γυμνάσιο Δαράτσου καταλόγους του εκλογικού Δαράτσου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β και Γ. 238ο Δαράτσου Γυμνάσιο Δαράτσου καταλόγους του εκλογικού Δαράτσου των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ (μέχρι και τον εκλογέα ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΔΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ).

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ. ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 6 ης ΜΑΪΟΥ 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ. ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 6 ης ΜΑΪΟΥ 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 6 ης ΜΑΪΟΥ 2012 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χανιά 19-4 - 2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25 ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25 ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25 ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χανιά 9 Ιανουαρίου 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015 ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015 ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015 ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ του Γιώργου Αγοραστάκη Για την εξαγωγή των κατάλληλων πολιτικών συμπερασμάτων από τις πρόσφατες εκλογές του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25 ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25 ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25 ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χανιά 9 Ιανουαρίου 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (LEADER Άξονας 3 ) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (LEADER Άξονας 3 ) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (LEADER Άξονας 3 ) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Σας ενημερώνουμε ότι έχει προκηρυχθεί το πρόγραμμα Leader άξονας 3 (πρώην ΟΠΑΑΧ) με στόχο την παροχή δυνατοτήτων δημιουργίας πολλαπλών

Διαβάστε περισσότερα

Επιµορφωτικό Κέντρο 3 ου ηµ Σχ. Κισάµου Χανίων Ειδικός Συνεργάτης:Πατσουράκης Αναστάσιος 4,5,6 Σεπτεµβρίου 2006

Επιµορφωτικό Κέντρο 3 ου ηµ Σχ. Κισάµου Χανίων Ειδικός Συνεργάτης:Πατσουράκης Αναστάσιος 4,5,6 Σεπτεµβρίου 2006 1η Ε1Γ Ε4Ι ε1φ Ε2Γ Ε3Ι ε2φ 2η Ε1Γ Ε4Ι ε1φ Ε2Γ Ε3Ι ε2φ 3η ε1φ Ε1Γ Ε4Ι ε2φ Ε2Γ Ε3Ι 4η ε1φ Ε1Γ Ε4Ι ε2φ Ε2Γ Ε3Ι 5η Ε4Ι ε1φ Ε1Γ Ε3Ι ε2φ Ε2Γ 6η Ε4Ι ε1φ Ε1Γ Ε3Ι ε2φ Ε2Γ Επιµορφωτικό Κέντρο 3 ου ηµ Σχ. Κισάµου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤH ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ. Γνωστοποιούμε ότι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤH ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ. Γνωστοποιούμε ότι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ Δ/νση : Βρύσες Χανίων Τ.Κ 730 07 Τηλ. :2825340319 Fax :2825051211 E-Mail : theofanis@apokoronas.gov.gr Πληρ. Θ. Αναγνωστάκης Βρύσες 02/07/2015 Αριθ. Πρωτ.- 9077 -

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ4Α9-ΛΤ8 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΘΕΜΑ: «ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-14».

ΑΔΑ: ΒΛ4Α9-ΛΤ8 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΘΕΜΑ: «ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-14». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τμήμα Επιστημονικής & Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π.Ε. Κρήτης Ταχ. Δ/νση : Λ. Κνωσού 6 Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

--------------- Επιµορφωτικό Κέντρο 7 ου ηµ Σχ. Χανίων Ειδικός Συνεργάτης:Παρτσαδάκη Αργυρώ 4 Σεπτεµβρίου 2006 NHΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΠΕ 60)

--------------- Επιµορφωτικό Κέντρο 7 ου ηµ Σχ. Χανίων Ειδικός Συνεργάτης:Παρτσαδάκη Αργυρώ 4 Σεπτεµβρίου 2006 NHΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΠΕ 60) -------------------- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ- ΠΑΙ. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ----------- -------------------- «Ταχύρυθµα επιµορφωτικά προγράµµατα των εκπ/κών υποχρεωτικής εκπ/σης στα νέα διδακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-13 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ: ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-13 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ: ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ 2012-13 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ: ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑ 1 ΕΠΑΛ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ-ΔΑΡΑΤΣΟ-ΓΑΛΑΤΑΣ-ΑΓΥΙΑ (Φυλακές, διασταύρωση με Γαλατά)-στάση ΣΥΚΟΛΙΑ-ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟ-ΚΛΑΔΙΣΟΣ-ΠΕΛΕΚΑΠΙΝΑ-

Διαβάστε περισσότερα

3. Την παράγραφο 1, του άρθρου 10, του Π.Δ. 201/1998, (ΦΕΚ 161, τ. Α ), «Οργάνωση και λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων».

3. Την παράγραφο 1, του άρθρου 10, του Π.Δ. 201/1998, (ΦΕΚ 161, τ. Α ), «Οργάνωση και λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ---------- ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ & ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΝΙΩΝ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ-ΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙ -ΟΙΚΟΝΟΜΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Σ Ταχ. Δ/νση: Πλ. Ελευθερίας 1-73134 Χανιά Πληροφορίες : Χρυσούλα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΑΑ ) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣEΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΑΑ ) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣEΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2014-2020 (ΠΑΑ 2014-2020) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣEΩΝ Στο ΥΠΟΜΕΤΡΟ19.2: «Στήριξη για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της στρατηγικής ΤΑΠΤοΚ»

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΝΙΩΝ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Σ Ταχ. /νση: Πλ. Ελευθερίας 1-73134 Χανιά Πληροφορίες : Χρυσούλα Κουναλάκη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-13 1 ΕΠΑΛ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ-ΔΑΡΑΤΣΟ-ΓΑΛΑΤΑΣ-ΑΓΥΙΑ (Φυλακές, διασταύρωση με Γαλατά)-στάση ΣΥΚΟΛΙΑ- ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟ-ΚΛΑΔΙΣΟΣ-ΠΕΛΕΚΑΠΙΝΑ-ΑΝ.ΓΟΓΟΝΗ-ΠΑΣΑΚΑΚΙ (Ελευθερίας)-ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣστάση

Διαβάστε περισσότερα

Δράση εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΑ ΝΟΜΟ

Δράση εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΑ ΝΟΜΟ Δήμος Αποκορώνου 3 ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ 209 ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΡΜΕΝΩΝ 213 ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 2 ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΔΑΣ 30 26 26 2.800,00 Ωράριο: 07:00 - :00 2.800,00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΗΠΕ Ο ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ.. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΓΗΠΕ Ο ΜΠΑΣΚΕΤ.. ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΗΠΕ Ο ΜΠΑΣΚΕΤ - ΒΟΛΛΕΫ..

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΗΠΕ Ο ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ.. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΓΗΠΕ Ο ΜΠΑΣΚΕΤ.. ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΗΠΕ Ο ΜΠΑΣΚΕΤ - ΒΟΛΛΕΫ.. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1.. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ.. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 2894340000 ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1 ΓΗΠΕ Ο ΜΠΑΣΚΕΤ.. ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΗΠΕ Ο ΜΠΑΣΚΕΤ.. ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ 2894340000 ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1.. ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ.. ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2894340000

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΝΑΚΕΣ. ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ Σελίδα 1 από 130

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΝΑΚΕΣ. ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ Σελίδα 1 από 130 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΝΑΚΕΣ Σελίδα 1 από 130 Πίνακας 1 Α. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ LEADER ΠΑΑ 2014-2020 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ/ΔΗΜΟΣ Δημοτική Ενότητα/Δημοτική Κοινότητα/Τοπική Κοινότητα Μόνιμος Πληθυσμός

Διαβάστε περισσότερα

Δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΑ ΝΟΜΟ

Δράση Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΟΤΑ : Δήμος Αποκορώνου Δομές στον ΟΤΑ: 3 Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αποκορώνου Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αποκορώνου Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αποκορώνου Κωδικός Επωνυμία 21509 Παιδικός Σταθμός Αρμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 41677 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2652 27 Σεπτεμβρίου 2012 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. Φ.354.11/94/110638/Δ1 Ορισμός των περιφερειών, της έδρας και των σχολείων δικαιοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ιδασκαλία δεύτερης ξένης γλώσσας στα ηµοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος » Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Έχοντας υπόψη:

ΘΕΜΑ: «ιδασκαλία δεύτερης ξένης γλώσσας στα ηµοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος » Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ---------- ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΠΑΙ ΑΓΩΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βροντερό ΟΧΙ από τις κάλπες

Βροντερό ΟΧΙ από τις κάλπες Χανιώτ ικα νέα Χανιώτικα AΡ. ΦΥΛΛΟΥ 14.593 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΤΙΜΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 6.7.2015 www.haniotika-nea.gr / e-mail: info@haniotika-nea.gr 0,80 ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ Βροντερό ΟΧΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΩΡΟΙ ΚΑΤΑΦΥΓΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΧΩΡΟΙ ΚΑΤΑΦΥΓΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΧΩΡΟΙ ΚΑΤΑΦΥΓΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΔΕ ΧΑΝΙΩΝ CH1 ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1 ΠΛΑΤΕΙΑ 1866 ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ CH2 ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 2 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ CH3 ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3 ΠΑΡΚΟ ΕΙΡΗΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ & ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ. 4. ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΜΕΝΩΝ Υποψήφιοι Δηµοτικοί Σύµβουλοι

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ & ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ. 4. ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΜΕΝΩΝ Υποψήφιοι Δηµοτικοί Σύµβουλοι ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ & ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΟΡΩΝΙΩΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ (Ε.Μ.Α.Α.Κ. ) ΚΟΥΚΙΑΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Γεωργίου Υποψήφιος Δήµαρχος Το

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική περιγραφή φυσικού αντικείμενου έργου (αναφορά στα βασικά τεχνικά/λειτουργικά κ.α. χαρακτηριστικά του):

Συνοπτική περιγραφή φυσικού αντικείμενου έργου (αναφορά στα βασικά τεχνικά/λειτουργικά κ.α. χαρακτηριστικά του): 1 Άρθρο 3 ο Αντικείμενο του προγράμματος Α. Επιχειρησιακό σχέδιο (Αναλυτική περιγραφή όλων των κατωτέρω) ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Φυσικό περιβάλλον T Αστικό περιβάλλον T Κοινωνικός τομέας T Υγειονομικές υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Τα Μουσεία και οι Μουσειακές Συλλογές του Νομού Χανίων

Τα Μουσεία και οι Μουσειακές Συλλογές του Νομού Χανίων Τα Μουσεία και οι Μουσειακές Συλλογές του Νομού Χανίων Πόσα και ποια είναι (17 ή 57;) 57 μουσεία και συλλογές Αρχαιολογικά μουσεία (2) Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων Αρχαιολογικό Μουσείο Κισάμου Εκκλησιαστικά/Βυζαντινά

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου»

Θέμα: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Αρ. Πρωτ.: 4247 ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Γεράνι, 30/01/2015 Δ/ΝΣΗ: ΓΕΡΑΝΙ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΛ: 28213 40019 FAX: 28213 40090 Πληρ.: Βουρδουμπά Ιωάννα ΠΡΟΣ: 1. Δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ Α ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ Α ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - Α ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Διαβάστε περισσότερα

Κόντος Κωνσταντίνος Α.Μ

Κόντος Κωνσταντίνος Α.Μ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΣΥΛΛΟΓΗ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

3. ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕ.Σ.Δ.Α.

3. ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕ.Σ.Δ.Α. 3. ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕ.Σ.Δ.Α. 3.1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Περιφέρεια Κρήτης, αποτελείται από τους Νομούς Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων και έχει έδρα το Ηράκλειο, πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού. Βρέχεται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ. Εγκύκλιος:27

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ. Εγκύκλιος:27 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 1 Οκτωβρίου 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Αριθ. πρωτ.:56132 & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

3. ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕ.Σ.Δ.Α.

3. ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕ.Σ.Δ.Α. 3. ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕ.Σ.Δ.Α. 3.1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Περιφέρεια Κρήτης, αποτελείται από τις Π.Ε. Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων και έχει έδρα το Ηράκλειο, πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού. Βρέχεται

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου»

Θέμα: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Αρ. Πρωτ.: 1673 ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Γεράνι, 3/02/2016 Δ/ΝΣΗ: ΓΕΡΑΝΙ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΛ: 28213 40019 FAX: 28213 40090 Πληρ.: Βουρδουμπά Ιωάννα ΠΡΟΣ: 1. Δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Μανούσου. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ηµητρίου. ΚΟΚΟΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ελευθερίου

ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Μανούσου. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ηµητρίου. ΚΟΚΟΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ελευθερίου ΟΝΟΜΑ ΣΥΝ ΥΑΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΓΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ Υποψήφιοι ηµοτικοί Σύµβουλοι ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Στυλιανού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ-ΕΚΛΟΓΙΚΗ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ-ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ-ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ερμούπολη 21-4-2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Αριθ.πρωτ. 36848/3465 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση : Ερμούπολη Ταχ.Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π Περιφέρειας Κρήτης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π Περιφέρειας Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π Περιφέρειας Κρήτης ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΤΑΠΤοΚ) ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ 5 (ΕΚΤ):

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ

ΟΔΗΓΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ ΟΔΗΓΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ 2 ος Κύκλος δράσεων αφιερωμένων στην Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων 18 27 Νοεμβρίου 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2 ου Κύκλου δράσεων αφιερωμένων στην Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΔΗΜΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩΣΚΕΛΗΣ ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩΣΚΕΛΗΣ ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜΟΤΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΤΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΜΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΡΓΟ ΟΤΗΣ ΕΤΟΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

Α/Α ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΡΓΟ ΟΤΗΣ ΕΤΟΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ Α/Α ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΡΓΟ ΟΤΗΣ ΕΤΟΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ 1 1.ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΡ ΕΥΤΙΚΩΝ ΙΚΤΥΩΝ.. ΠΛΑΤΑΝΟΥ.. ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ.. ΦΑΛΕΝΙΑΝΩΝ.. ΜΑΛΑΘΥΡΟΥ.. ΒΟΥΛΓΑΓΩ Β. ΤΜΗΜΑ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ 2.ΑΡ ΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΑΛΑΙΩΝ ΡΟΥΜΑΤΩΝ 3.ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 (ΕΠΑ.Λ. Βρυσών / Δήμος Αποκορώνου)

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 (ΕΠΑ.Λ. Βρυσών / Δήμος Αποκορώνου) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ δράσεων αφιερωμένων στην Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων και της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης του Ο.Η.Ε. 4 έως 16 Νοεμβρίου 2014 Υπεύθυνοι προγράμματος: Σταύρος Πολέντας: Πρόεδρος του Συλλόγου Αρωγής

Διαβάστε περισσότερα

9. ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

9. ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 9. ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 9.1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στόχος του παρόντος κεφαλαίου είναι ο σχεδιασμός των γεωγραφικών ενοτήτων, στις οποίες θα λαμβάνει χώρα

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα Ι.1 - ΟΔΟΠΟΙΪΑ

Ενότητα Ι.1 - ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΕΝΟΤΗΤΑ II..1 ΟΔΟΠΟΙΙΪΪΑ 1 I.1 ΟΔΟΠΟΙΪΑ Η οδοποιία είναι ένα τομέας που πραγματοποιήθηκε ένα πρωτόγνωρο πλήθος έργων από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων την τετραετία 2007-10 και η αναβάθμιση του πρωτεύοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ Ο Δήµαρχος Μινώα Πεδιάδας Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του Ν 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΔΑ: Β4ΘΕ9-591 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΔΑ: Β4ΘΕ9-591 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Ε. &.Ε. ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Π.Ε. &.Ε. ΤΜΗΜΑ Α ----- Ταχ. /νση: Α.Παπανδρέου 37 Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ

ΟΔΗΓΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ ΟΔΗΓΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ 3 ος Κύκλος δράσεων αφιερωμένων στην Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων Τετάρτη 9 Κυριακή 20 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ - ΕΚΛΟΓΙΚΗ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 17 Απριλίου 2014 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣ:

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ - ΕΚΛΟΓΙΚΗ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 17 Απριλίου 2014 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣ: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ - ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 17 Απριλίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.:15649 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣ: 1/ Γενικό Επιτελείο Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Δημογραφίας: Χωρικές Διαστάσεις Δημογραφικών Δεδομένων

Ειδικά Θέματα Δημογραφίας: Χωρικές Διαστάσεις Δημογραφικών Δεδομένων ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ειδικά Θέματα Δημογραφίας: Χωρικές Διαστάσεις Δημογραφικών Δεδομένων Ενότητα 4.2: Πληθυσμιακά Δημογραφικά δεδομένα, Περιφερειακή Διοίκηση & Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το παράδειγμα της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΑΡΧΟΥ Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης 73135 Τηλ.: 28213 41602 Fax: 28210-93300 Email: mayor@chania.gr www.chania.gr Χανιά: 29.03.2011 Αρ. Απόφ. : 264 Αρ. Πρωτ. : 19293

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 9834

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 9834 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 22-5-18 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 9834 7 η ΔΥΠΕ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα Εκλογής» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα Εκλογής» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ στην ιστοσελίδα του Δήμου και έξω από κάθε Κατάστημα ψηφοφορίας και στα δημοσιότερα μέρη του δήμου και των συνοικισμών αυτού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ E-MAIL H FAX ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ E-MAIL H FAX ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ E-MAIL H FAX ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΔΑ: ΒΙ04Ν-7Ο7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 17 Απριλίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. πρωτ: 15757 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης" ( ΦΕΚ 87/τ. Α /07-072010).

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης ( ΦΕΚ 87/τ. Α /07-072010). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη 14 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμός Πρωτ: 9634 ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση :630 88 Νικήτη Πληροφορίες: Χολογγούνη Αθανασία Τηλέφωνο : (2375350105 ) FAX : (23750) 23244 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Συγκρότηση Σχολικών Δικτύων Εκπαίδευσης και Υποστήριξης».

ΘΕΜΑ: «Συγκρότηση Σχολικών Δικτύων Εκπαίδευσης και Υποστήριξης». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑTA ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

9. ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

9. ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 9. ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 9.1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στόχος του παρόντος κεφαλαίου είναι ο σχεδιασμός των γεωγραφικών ενοτήτων, στις οποίες θα λαμβάνει χώρα

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση Σύστασης της Περιφερειακής Ομάδας Δράσεων Πρόληψης (ΠΟΔΠ) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπ/σης Κρήτης

Απόφαση Σύστασης της Περιφερειακής Ομάδας Δράσεων Πρόληψης (ΠΟΔΠ) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπ/σης Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ---------- Ταχ. Δ/νση : Λ. Κνωσού 6 Τ.Κ. - Πόλη : 71306 Ηράκλειο Κρήτης Ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΕΤΟΙ ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΠΕΧ

ΚΑΘΕΤΟΙ ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΠΕΧ ΚΑΘΕΤΟΙ ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΠΕΧ ΚΑΘΕΤΟΙ ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ Αλικιανός - Φουρνές - Λάκκοι - Ομαλός Ταυρωνίτης - Κάντανος - Παλαιόχωρα Καλουδιανά - Τοπόλια - Έλος - Πλοκαμιανά - Χρυσοσκαλίτισσα Χανιά - Αλικιανός -

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙ-ΟΙΚΟΝΟΜΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Σ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Ταχ. /νση: Πολυτεχνείου 1 Ταχ. Κώδικας: 72100 Άγιος Νικόλαος Πληροφορίες: Μ. Βούλγαρη

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Ψηφοφορίας των Γενικών Βουλευτικών Εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012 για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Πρόγραμμα Ψηφοφορίας των Γενικών Βουλευτικών Εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012 για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ Δ/νση : Βρύσες Χανίων Τ.Κ 730 07 Τηλ. :2825340319 Fax :2825051211 E-Mail : theofanis@0438.syzefxis.gov.gr Πληρ. Θ. Αναγνωστάκης Βρύσες 12/06/2012 Αριθ. Πρωτ.-10356-

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 19 Μαΐου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. πρωτ.: 20285 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣ: Ταχ. Δ/νση: Ευαγγελιστρίας 2 1)

Διαβάστε περισσότερα

1. Αδοντάκης Σπύρος Τζανακάκη 106, Χανιά Τηλέφωνο: 28210-57 393 2. Αθανασάκη Άρτεμις. Χάληδων 25, Χανιά Τηλέφωνο: 28210-54422 3.

1. Αδοντάκης Σπύρος Τζανακάκη 106, Χανιά Τηλέφωνο: 28210-57 393 2. Αθανασάκη Άρτεμις. Χάληδων 25, Χανιά Τηλέφωνο: 28210-54422 3. 1. Αδοντάκης Σπύρος Τζανακάκη 106, Χανιά 28210-57 393 2. Αθανασάκη Άρτεμις Χάληδων 25, Χανιά 28210-54422 3. Αλυγιζάκη Μαρία 8ης Δεκεμβρίου 4, Χανιά 28210-58 345 4. Ανδρεάκη Χριστίνα Σκαλίδη 89 & Μαργουνίου

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογή πιλοτικών περιοχών ΔΕΔΙΣΑ

Επιλογή πιλοτικών περιοχών ΔΕΔΙΣΑ ΔΕΔΙΣΑ Για το Έργο Ανάπττυξη και Επίδειξη ενός Εργαλείου Υποστήριξης της Πρόληψης Αποβλήτων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση LIFE10 ENV/GR/ 622 Ιούνιος 2012 Το Έργο «Εργαλείο WASP» συγχρηματοδοτείται από την

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΜΑΙΟΣ 2019

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΜΑΙΟΣ 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΕΚΛΟΓΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης 47/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Αριθμός Απόφασης 47/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Αριθμός Απόφασης 47/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας) ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Χρυσή Φυντριλάκη, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Γεώργιο Ρόλη, Πρωτοδίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ Αρ. πρωτ. 1076

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ Αρ. πρωτ. 1076 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ Αρ. πρωτ. 1076 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΜΟΥ Έχοντας υπόψη : 1. Τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ 32200, ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ 32200, ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΣΤΡΟΥ 32200, ΚΑΣΤΡΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ 32200, ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ 32200, ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΣΤΡΟΥ 32200, ΚΑΣΤΡΟ ΕΛΛΗΝIΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ Ορχομενός 2-7-2015 Αρ. Πρωτ. 9385 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ για τη διενέργεια του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 5 ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2015. 154 ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ 32200, ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Χανιά, περνώντας χρόνο στην ομορφιά

Χανιά, περνώντας χρόνο στην ομορφιά Χανιά, περνώντας χρόνο στην ομορφιά Ημέρες Ταξιδιού 4 Τόσες αμέτρητες ομορφιές πώς να χωρέσουν σε 4 μέρες...είναι όμως μια αρχή! Από: Bonnie ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Χανιά 2. Φαλάσαρνα Φύση/Παραλίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Πού και πώς ψηφίζουμε

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Πού και πώς ψηφίζουμε ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Πού και πώς ψηφίζουμε Την 26 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές (πρώτος γύρος) καθώς και οι Ευρωεκλογές. Επίσης την 2 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Α/Α ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Α/Α ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Α/Α ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 91 92 93 94 95 96 97 ΟΝΟΜΑΣΙΑ & ΕΔΡΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΓΙΑΣ. ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΓΙΑΣ. ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΛΥΦΑΝΤΩΝ ΑΦΑΛΩΝΑ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ Αγ. Μαρίνας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ Α Διεύθυνση: Λ. Κνωσού

Διαβάστε περισσότερα

Διανομή μέσω 'ΙΡΙΔΑ' με UID: 5cdd b a32 στις 19/05/19 15:25

Διανομή μέσω 'ΙΡΙΔΑ' με UID: 5cdd b a32 στις 19/05/19 15:25 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Ταχ. Διεύθυνση Ταχ. Κώδικας Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Προμήθεια καυσίμων θέρμανσης για τις σχολικές επιτροπές Α βαθμιας και Β βαθμιας εκπαίδευσης

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Προμήθεια καυσίμων θέρμανσης για τις σχολικές επιτροπές Α βαθμιας και Β βαθμιας εκπαίδευσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Τμήμα Διαχείρησης, Επισκευής & Συντήρησης Οχημάτων Πληροφορίες: Ατσαλάκης Α Τηλ.: 2821-3-41780-3 Χανιά:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 1. Ιεράπετρα 16.9.2015. Τα εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας του Δήμου Ιεράπετρας

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 1. Ιεράπετρα 16.9.2015. Τα εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας του Δήμου Ιεράπετρας Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 1 Ιεράπετρα 16.9.2015 Τα εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας του Δήμου Ιεράπετρας ΔΗΜΟΣ 53 Από : ΑΒΔΟΥΛΟΥ Εως : ΑΧΛΑΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ & Άπαντες οι Στρατιωτικοί κ.λ.π. που

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή και με e-mail

Αποστολή και με e-mail Αποστολή και με e-mail ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αθήνα 28 Φεβρουαρίου 2014 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 8428 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φαρκαδόνα 22/5/2019 ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση :Γ. Γεννηματά 1 Φαρκαδόνα Ταχ. Κωδ. : 420-31 Πληροφορίες: Πατσιάνη Αθηνά Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ Ηράκλειο, 05-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ---------- Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Ηράκλειο : Αρ. Πρωτ. : 9646 ΘΕΜΑ: των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης σε Σχολικούς Συμβούλους Δ.Ε. Κρήτης».

ΑΠΟΦΑΣΗ. Ηράκλειο : Αρ. Πρωτ. : 9646 ΘΕΜΑ: των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης σε Σχολικούς Συμβούλους Δ.Ε. Κρήτης». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ A/ΘΜΙΑΣ & B/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 19 Μαΐου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 19664 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣ: 1/ Γενικό Επιτελείο Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση: Πατρόκλου 3 Ταχ. Κωδ.: , Φάρσαλα Πληροφορίες: Ελ. Μπαχατίρογλου, Α. Γαλανόπουλος Τηλέφωνα: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ

Ταχ. Δ/νση: Πατρόκλου 3 Ταχ. Κωδ.: , Φάρσαλα Πληροφορίες: Ελ. Μπαχατίρογλου, Α. Γαλανόπουλος Τηλέφωνα: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Φάρσαλα 21 Μαΐου 2019 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. 6025 ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αριθ. Απόφ. 312 ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Δ/ΚΗΣ,

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Εκθετών Θεσσαλονίκης.

Κατάλογος Εκθετών Θεσσαλονίκης. Κατάλογος Εκθετών Θεσσαλονίκης. Α/Α ΕΠΩΝΥΜΙΑ / ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΪΟΝ ΕΚΘΕΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ EMAIL 1 AMALTHIA COSMETICS Βασίλης Μυριοκεφαλιτάκης ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ Άγιος Δημήτριος Ρέθυμνο Κρήτης 28310 71740

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο Δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο Δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ Ψαχνά, 21 Μαΐου 2014 ΔΗΜΟΣ - Αρ. Πρωτ. : 9201 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο Δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 23 του Ν. 3852/2010 "Νέα Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κηφισιά 20 /01 / 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. πρωτ. 2743 ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Δ/ NΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 60

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κηφισιά 20 /01 / 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. πρωτ. 2743 ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Δ/ NΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 60 ΑΔΑ:ΩΨ4ΧΩΕΜ-Φ91 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κηφισιά 20 /01 / 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. πρωτ. 2743 ΔΗΜΟΣ Σ Δ/ NΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 60 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Σ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο. Σχολικής Στέγης Ν.Α. Χανίων Αναμόρφωση ιεράρχησης προτεραιοτήτων από την Δ/νση Προγραμματισμού & Δ.Π.Ε. της Ν.Α. Χανίων.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο. Σχολικής Στέγης Ν.Α. Χανίων Αναμόρφωση ιεράρχησης προτεραιοτήτων από την Δ/νση Προγραμματισμού & Δ.Π.Ε. της Ν.Α. Χανίων. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2008 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 651/5-12-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Ίδρυση Τάξεων Υποδοχής (Τ.Υ.) Ι και ΙΙ Ζ.Ε.Π.

Ίδρυση Τάξεων Υποδοχής (Τ.Υ.) Ι και ΙΙ Ζ.Ε.Π. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 28 Ιουνίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 21802 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 28 Ιουνίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 21802 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 28 Ιουνίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 21802 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ Ταχ. Δ/νση: Ευαγγελιστρίας 2 ΠΡΟΣ: Ταχ. Κώδικας: 101

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Πλατανιά / τηλ /

Δήμος Πλατανιά / τηλ / 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ.: 21474/2-10-2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Απόσπασμα από τo Πρακτικό της 20/2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αριθμ. Απόφασης: 361/2015 Θέμα 5ο: Ορισμός μελών

Διαβάστε περισσότερα

- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δομοκός 21 Ιανουαρίου 2015 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.: 967 Αριθ. Απόφασης.: 6 η

- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δομοκός 21 Ιανουαρίου 2015 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.: 967 Αριθ. Απόφασης.: 6 η - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δομοκός 21 Ιανουαρίου 2015 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ Αριθ. Πρωτ.: 967 Αριθ. Απόφασης.: 6 η Τ Μ Η Μ Α Δ Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Έχοντας υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Ηράκλειο 08-04-2015 Αρ. Πρωτ.:Φ.26/2393 ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Ηράκλειο 08-04-2015 Αρ. Πρωτ.:Φ.26/2393 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ Α Δ/νση : Kνωσού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Β ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Β ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ Β ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 30 η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΜΝΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΜΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΜΝΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ 201 Άνδρες και γυναίκες που είναι γραμμένοι στον Εκλογικό Κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Ατσικής από ΑΒΡΑΚΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου μέχρι και ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Β ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Β ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ Β ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25 ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΔΟΥΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - Δ/ΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Ταχ. Δ/νση: Δ. Μποφώρ 7 71202 - Ηράκλειο Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Ταχ. Δ/νση: Δ. Μποφώρ 7 71202 - Ηράκλειο Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ E-MAIL Η FAX ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ E-MAIL Η FAX ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ E-MAIL Η FAX ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 29 Ιουνίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. πρωτ.: 22046 ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δομοκός 13 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.: 6820 Αριθ. Απόφασης.: 35

- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δομοκός 13 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.: 6820 Αριθ. Απόφασης.: 35 1 - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δομοκός 13 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ Αριθ. Πρωτ.: 6820 Τ Μ Η Μ Α Δ Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Αριθ. Απόφασης.: 35 Έχοντας υπόψη Α

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Καταθέσαμε σήμερα τον συνδυασμό της Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας Πολιτών του Δήμου Πλατανιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Καταθέσαμε σήμερα τον συνδυασμό της Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας Πολιτών του Δήμου Πλατανιά ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καταθέσαμε σήμερα τον συνδυασμό της Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας Πολιτών του Δήμου Πλατανιά Ο Συνδυασμός μας χαρακτηρίζεται, από ισχυρή ανανέωση, αντιπροσωπευτικότητα, από συμμετοχή ανθρώπων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ. Εως : ΧΑΣΑΝΔΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ. Εως : ΧΑΣΑΝΔΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΚΑ ΤΑ ΔΗΜΟΥ Α/Α ΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ 1 ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Από : ΑΛΑΦΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ Εως : ΧΑΣΑΝΔΡΑΣ ΧΡΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 34014, ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ (ΣΑΡΩΣΗ) ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ,

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ (ΣΑΡΩΣΗ) ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ (ΣΑΡΩΣΗ) ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ (2015-2016) Προϋπολογισμός : 485.556,64 (χωρίς ΦΠΑ) και με Φ.Π.Α. 548.679,00 Χρηματοδότηση: ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΓΕΡΑΝΙ 19/6/

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 38703 15 Σεπτεμβρίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3250 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Τροποποίηση της με αριθμ. πρωτ. 6878/14-10-2013 (ΦΕΚ 2709/τ.Β 24-10-2013)

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός Αντιδημάρχων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων. Α Π Ο Φ Α Σ Η 1 8 / Ο Δήμαρχος Αποκορώνου ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Ορισμός Αντιδημάρχων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων. Α Π Ο Φ Α Σ Η 1 8 / Ο Δήμαρχος Αποκορώνου ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Βρύσες, 1/03/2017 ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ Αρ πρωτ.: 1974 Δ/νση : Βρύσες Χανίων Τ.Κ 730 07 Τηλ. : 2825340319 Fax : 2825051211 Πληρ. : Ταλαιπώρου Μαρία E-Mail : maria_tal@apokoronas.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα