>> Το νέο smart forfour

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ">> Το νέο smart forfour"

Transcript

1 >> Το νέο smart forfour The smart among the fourseaters.

2 FOR ideas, answers, fun & functions Το smart έφερε την επανάσταση στις μετακινήσεις στην πόλη. Με έξυπνες λύσεις και μοναδικές ιδέες, που κάνουν τις διαδρομές μέσα στην πόλη επιτέλους και πάλι απολαυ στικές. Τόσο απολαυστικές που ούτε οι δυσεύρετες θέσεις στάθμευσης ούτε η πυκνή κίνηση δεν μπορούν να τις επισκιάσουν. Και μάλιστα το smart αποδεικνύει το μέγε θός του ακριβώς όταν οι άλλοι πρέπει να κάνουν πίσω δίνοντάς του τη θέση τους. Τώρα αυτή η αίσθηση smart είναι διαθέσιμη και για τέσσερις, και δεν είναι αυτή η μόνη έκπληξη που επιφυλάσσει. Το smart forfour καταπλήσσει από πολλές απόψεις με έξυπνες καινοτομίες που το καθιστούν αναμφισβήτητα ένα γνήσιο smart.

3 >> Περιεχόμενα 03 smart forfour Το smart για τέσσερις. 08 Σχεδίαση Αυθεντικό smart: κλέβει την παράσταση. FOR one, two, smart forfour Οδηγική απόλαυση Ευκίνητο, ευέλικτο και σβέλτο. three, 20 Λειτουργικότητα Νέες ιδέες για την κατηγορία του. 28 Ασφάλεια Η καινοτόμα φιλοσοφία ασφάλειας του smart. four 32 Γραμμές εξοπλισμού passion, prime, proxy και edition #1. 42 Πακέτα εξοπλισμού & προαιρετικός εξοπλισμός Όλα όσα χρειάζεστε. Και όσα θα θέλατε μαζί σας. 44 Τεχνικά χαρακτηριστικά >> Καλωσορίσατε στο smart για τέσσερις το νέο smart forfour.

4 >> Η πόλη είναι γεμάτη δυνατότητες. Είναι ωραία να έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις τα πάντα ανά τέσσερις. Το smart forfour παρουσιάζει έναν καινοτόμο σχεδιασμό αυτοκινήτου που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός τετραθέσιου. Κι ακριβώς αυτό είναι που το κάνει μοναδικό στην κατηγορία του. Χάρη στις μικρές εξωτερικές διαστάσεις του και την ευκινησία του, είναι το τέλειο αυτοκίνητο για την πόλη. Με αξιοθαύμαστη χωρητικότητα για αποσκευές και χώρο για τέσσερις ενήλικες, το smart forfour είναι έτοιμο για όλα τα απρόοπτα που μπορεί να φέρει η καθημερινότητα. smart forfour 06 07

5 FOR look Σχεδίαση at that, that, & that that, >> smart με την πρώτη ματιά, αλλά για τέσσερις. Το smart forfour έχει τα επαναστατικά γονίδια της οικογένειας smart και τα εκφράζει. Η μοναδική σχεδίαση προκαλεί έντονο ενθουσιασμό και ξεχω ρίζει στους δρόμους της πόλης.

6 >> Για έκφραση, εντύπωση, ένταση, εμφάνιση. Σχεδίαση Το πρόσωπο του smart forfour σας καλωσορίζει με ένα χαμόγελο: η μάσκα ψυγείου με κυψελοειδή δομή και με ενσωματωμένο λογότυπο smart υπογραμμίζει το look του εντυπωσιακού μπροστινού τμήματος. Οι προ βολείς αλογόνου με εμφάνιση καθαρού κρυστάλλου προσδίνουν στο smart forfour έναν αέρα αυτοπεποίθησης μέρα και νύχτα. Προαιρετικά, θα σας υποδέχεται με κομψά καμπυλόσχημα, ενσωματωμένα φώτα πο ρείας ημέρας τεχνολογίας οπτικών ινών LED και με λειτουργία Welcome. Στο πίσω τμήμα κυριαρχούν τα μεγάλα δίχρωμα φώτα, τα οποία στο πακέτο LED & Sensor αποτελούνται από στοιχεία LED. Εναρ μονισμένα στον κλωβό ασφαλείας tridion, τα πίσω φώτα κάνουν τη σχεδίαση του πίσω τμήματος ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτη ενώ προ σθέτουν έντονο χαρακτήρα. Η δυναμική γραμμή coupé και το παιχνίδι διχρωμίας ανάμεσα στα χρώματα του κλωβού ασφαλείας tridion και του αμαξώματος μαγνητίζουν τα βλέμματα στην κυκλο φορία της πόλης. Και χάρη στο μακρύ μεταξόνιο και τους εξαιρετικά κοντούς προβόλους, το smart forfour απο τελεί μια εξαιρετικά compact παρουσία στο δρόμο. Ένα γνήσιο smart που προκαλεί αίσθηση στους δρόμους της μεγαλούπολης.

7 FOR Σχεδίαση i see it, i touch it, i use it, i love it >> Το εσωτερικό του smart forfour δεν ακολουθεί τους κανόνες, όπως άλλωστε και το ασυνήθιστο εξωτερικό του. Η σχεδίαση και η άισθηση υψηλής ποιότητας των επιφανειών που επενδύονται με ύφασμα, του δίνουν έναν μοναδικό χαρακτήρα: μοντέρνο και κομψό, σαν να βγήκε από ένα καλούπι.

8 Σχεδίαση Τα καθίσματα με τα ενσωματωμένα προσκέφαλα δεν είναι μόνο εξαιρετικά όμορφα, αλλά και ευχάριστα σε αίσθηση. Προσφέρουν υψηλότερη θέση καθίσματος, σωστή συγκράτηση και μεγάλη άνεση, είτε πηγαίνετε στο γραφείο σας είτε εκδρομή. >> Για χρώματα, σχήματα, ιδέες, λύσεις. Το 3άκτινο τιμόνι με τα πλήκτρα χειρισμού εφαρμόζει άψογα στο χέρι και σας επιτρέπει να χειρίζεστε τον υπολογιστή οχήματος, το cruise control και την ένταση του ηχοσυστήματος. Ακριβώς στα δεξιά, βρίσκεται μία έξυπνα διαμορφωμένη κεντρική κονσόλα. Εδώ βρίσκετε επίσης το σύστημα κλιματισμού και ένα πρακτικό συρ τάρι για όλα τα μικροπράγματα της καθημερινότητας. Η επιβλητική διχρωμία σε διάφορους συν δυασμούς, το παιχνίδι με τις αντιθέσεις στο ταμπλό οργάνων, τα κεντρικά πλαίσια θυρών και τα καλύμματα των καθισμάτων δημιουργούν σε ολόκληρο το εσωτερικό μία συνολικά αρμονική εικόνα. Σας κάνει να νιώθετε ότι βρίσκεστε στο νέο σας σπίτι. Στο πίσω τμήμα της καμπίνας μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ενός ενιαίου καθίσματος ή των προαιρετικά διαθέσιμων καθισμάτων readyspace, όπου με μία κίνηση αποκτάτε ακόμη περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Οι εσωτερικές επενδύσεις θυρών, συνδυ άζοντας ύφασμα και π λαστικό δηλώνουν την αγάπη για την λεπτομέρεια. Διαθέτουν μια μεγάλη αποθηκευτική θήκη, καθώς και κομ ψά καλύμματα κ υψελοειδούς σχεδίασης για τα μπροστινά ηχεία.

9 FOR Οδηγική απόλαυση run, run, >> Απολαυστικές μετακινήσεις στην πόλη. Αυτός ήταν εξαρχής ο λόγος δημιουργίας του smart. Έτσι, λοιπόν, το smart forfour αναπτύχθηκε με συνέπεια μέχρι την παραμικρή λεπτομέρειά του, για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της κίνησης στην πόλη. Χάρη στον τοποθετημένο πίσω κινητήρα και το σύστημα πίσω κίνησης, δεν είναι απλώς μοναδικά compact, αλλά προσφέρει κι άφθονη οδηγική απόλαυση σε συνεργασία με το νέας ανάπτυξης μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Με το δυναμικό, και ταυτόχρονα χαμηλής κατανάλωσης κινητήρα του, μπορείτε απλώς να προσπερνάτε τα περισσότερα πρατήρια καυσίμων. run, run

10 Οδηγική απόλαυση >> Για πιο ευέλι κτα, πιο γρήγορα, πιο μακριά, πιο έξυπνα. Με ευκινησία στην πόλη. Το πρωί στην αγορά, το μεσημέρι βόλτα στο κέντρο της πόλης και το βραδάκι έξοδο με φίλους. Το νέο smart forfour δεν σας πηγαίνει απλώς γρήγορα πα ντού, αλλά σας προσφέρει και άφθονη απόλαυση καθ οδόν. Το μέγεθός του σε συνδυασμό με το σύστημα άμεσης διεύθυνσης του εξασφαλίζουν το μικρότερο κύκλο στροφής της κατηγορίας του (8,65 m από τροχό σε τροχό). Αν λοιπόν στρίψετε προς λάθος κατεύθυνση, απλώς στρίψτε ξανά. Και με μήκος μόλις 3,49 m το smart forfour παραμένει ασυναγώνι στα εύκολο στη στάθμευση.

11 FOR in & out & in & out Λειτουργικότητα >> Πολυάριθμες ευφυείς λύσεις φροντίζουν, ώστε το smart forfour να είναι το τέλειο αυτοκίνητο για όλα όσα έχετε προγραμματίσει για εσάς προσωπικά και για την παρέα σας. Και χάρη στις πόρτες με γωνία ανοίγματος που φτάνει τις 85, τόσο η επιβίβαση όσο και η αποβίβαση όπως και η φόρτωση και η εκφόρτωση γίνονται εξαιρετικά εύκολα.

12 Λειτουργικότητα >> Για την Άννα, τον Κώστα, την Κατερίνα και τον ΝΙΚΟ. Τα πίσω καθίσματα του smart forfour αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα καινοτομίας. Προσφέρουν τεράστια πολυμορφικότητα στον εσωτερικό χώρο και περισσότερη ευελιξία σε εσάς. Οι πλάτες του ενιαίου πίσω καθίσματος μπορούν προαιρετικά να αναδιπλώνονται ξεχω ριστά, ώστε με έναν επιβάτη πίσω να απομένει επαρκής χώρος για ογκώδη αντικείμενα. Οι π λάτες διπλώνονται επάνω στο έδρανο του καθίσματος, έτσι ώστε να δημιουργείται μία σχεδόν επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης. Ακόμη και με τέσσερις επιβαίνοντες, μπορείτε να ρυθμίζετε τις πλάτες των πίσω καθισμάτων στη θέση φόρτωσης σε γωνία 12, ώστε να μεγαλώνετε τη χωρητι κότητα του χώρου αποσκευών. 85 Οι πίσω πόρτες 85 του smart forfour σχηματίζουν σχεδόν ορθή γωνία όταν ανοίγουν, επιτρέποντάς σας έτσι να φορ τ ώνετε μεγαλύτερα ή πιο ογκώδη αντικείμενα ευκολότερα από ό,τι πολ λά άλλα αυτοκίνητα. Η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών με αναδι πλωμένο το πίσω ενιαίο κάθισμα φτάνει τον εντυ πωσιακό όγκο των 975 λίτρων. Και χάρη στην αναδιπλούμενη πλάτη του καθί σ ματος συνοδηγού, μπορείτε μάλιστα να μεταφέρετε αντικείμενα μήκους έως και 2,22 μέτρων. Ακόμη κι όταν κι νείστε με τέσσερα άτομα, ο χώρος αποσκευών χωράει έως 315 λίτρα, εάν τα πίσω καθίσματα βρίσκονται στη θέση φόρτωσης. Αρκετός χώρος για όλα όσα μπορεί να χρειάζεστε για μια ολι γοήμερη εκδρομή. Τα καθίσματα readyspace προσφέ ρουν μία εξαιρετικά έξυπνη λύση στο θέμα της οικονομίας χώρου και διατίθενται προαιρετικά αντί του ενιαίου πίσω καθίσματος. Εδώ τα έδρανα των καθισμάτων με μία απλή κίνηση μετακινούνται στο χώρο των ποδιών, δημιουργώντας εύκολα και γρήγορα περισσότερο ύψος για με γάλα αντικείμενα. Κι όταν χρειά ζεστε μια επίπεδη επιφάνεια φόρ τωσης, απλώς αναδιπλώνετε τις πλάτες των πίσω καθισμάτων. Σε συν δυασμό με την αφαιρούμενη αποθη κευτική θήκη, η λύση αυτή σας προ σφέρει μέγιστη πολυμορφικότητα των αποθηκευτικών χώρων.

13 Λειτουργικότητα >> Για δεξιά, αρι στερά, μέσα, έξω. Η στάθμευση στις μεγαλούπολεις δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Το καλό είναι, ότι εσείς με το νέο smart forfour μπορείτε να ε κμεταλλεύεστε άριστα οποιοδήποτε κενό χώρο. Ένα τετραθέσιο που, χάρη στον πίσω τοποθετημένο κινητήρα και μήκος μόλις 3,49 m, είναι τόσο απίστευτα compact, ώστε χωράει σε θέσεις στάθμευσης που άλλα τετραθέσια απλώς τις προσπερνούν. Η κάμερα οπισθοπορείας (διαθέσιμη μόνο σε συνδυασμό με το smart Media-System) σας υποστηρίζει βέλτιστα κατά την οπισθοπορεία ή τη στάθμευση και είναι ενσωματωμένη διακριτικά το λογότυπο στην πόρτα χώρου αποσκευών. Μόλις επιλέξετε την όπισθεν, προβάλλεται η εικόνα της κάμερας οπισθοπορείας στη μεγάλη οθόνη πολλαπλής αφής του συστήματος media. Οι δυναμικές βοηθητικές γραμμές, σας βοηθούν να ελίσσεστε με το αυτοκίνητο. Η υποβοήθηση στάθμευσης (διαθέσιμη προαιρετικά) σας προ ειδοποιεί ηχητικά όταν προσεγγίζετε πολύ το όχημα πίσω σας. Σ υνεχίστε αμέριμνοι να απολαμβάνετε την άνεση, αλλά και τη σιγουριά. Το προαιρετικό σύστημα άμεσης διεύθυνσης με υποβοήθηση ανάλογα με την ταχύτητα αυξάνει τόσο την άνεση όσο και την ασφάλειά σας κατά την οδήγηση. Φροντίζει ώστε να χρειάζεται να κάνετε πολύ λιγότερες κινήσεις τιμονιού κατά τους ελιγμούς. Όταν οδηγείτε με υψηλότερες ταχύτητες (για παράδειγμα σε εθνική οδό), το σύστημα άμεσης διεύθυνσης φροντίζει για σταθερή ε υθεία πορεία.

14 Λειτουργικότητα >> Για πλοήγηση, ενημέρωση, καινοτομία και μελωδία. Το smart Media-System δίνει πολλές δυνατότητες και μάλιστα με μεγάλη ευκολία. Τέλεια εναρμο νισμένο με τη σχεδίαση του εσωτερικού, το σύστημα Media-System εντυπωσιάζει με την οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών 17,8 cm (7") και την υψηλή λειτουργικότητά του: εκτός από τη λειτουργία ανοι κτής ακρόασης και audio stream μέσω Bluetooth, το σύστημα Media-System διαθέτει επίσης θύρες AUX, USB και κάρτας SD έτσι μπορείτε να αναπαράγετε μέσω του συστήματος όχι μόνο τη μουσική σας, αλλά και τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και ταινίες. Χάρη στις LIVE Services 1 με HD Traffic ο προγραμματισμός της διαδρομής σας είναι πάντα επίκαιρος, με πληροφορίες πραγματικού χρόνου σχετικά με την κατάσταση και τον καιρό, καθώς και λειτουργίες αναζητήσεις από το TomTom Places. Έτσι, με το smart forfour σας δεν θα βρίσκετε μόνο θέση στάθμευσης παντού, αλλά και το κοντινό τερό σας εστιατόριο, σινεμά ή ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, μπορείτε να χειρίζεστε σημαντικές λειτουργίες του συστήματος Media-System μέσω φωνητικών εντολών. 1 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με δυνατότητα επέκτασης. Το προαιρετικό JBL soundsystem συμπληρώνει το σύστημα Media- System ή το Audio-System ήχου προσθέτοντας μια εντυπωσιακή εμπειρία ήχου: οκτώ ηχεία υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομέ νου ενός bassbox στο χώρο αποσκευών και ενός ενισχυτή συνο λικής ισχύος 320 Watt, εξασφαλίζουν κρυστάλλινο ήχο. smart cross connect είναι μία πρωτοποριακή λύση info t ainment που σας προσφέρει πολύ περισσότερες από τις συνηθισμένες λειτουργίες ραδιοφώνου και πλοήγησης. Σε συνδυασμό με το smart Audio-System, τη βάση στήριξης για smartphone και την εφαρμογή smart cross connect, μετατρέπεται σε κέντρου ελέγ χου πολυμέσων: έτσι, το smartphone σας μπορεί να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες αυτοκινήτου προσφέ ροντας ακόμη π ερισσότερες δυνατότητες, όπως για παράδειγμα να αξιολογεί τα χαρακτηριστικά οδήγησή σας και να σας βοηθά να οδηγείτε πιο ο ικονομικά. Η εύχρηστη εφαρμογή με λειτουργία πλοήγησης, σας βρίσκει μεταξύ άλλων και θέσεις στάθμευσης και σας επιτρέπει να χειρίζεστε άνετα τις λειτουργίες ραδιοφώνου.

15 FOR Ασφάλεια being safe, secure, steady & sure >> Μεγάλη ασφάλεια σε μικρό χώρο. Ο κλωβός ασφαλείας tridion και τα πλέον μοντέρνα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας φροντίζουν για τη βέλτιστη προστασία όλων των επιβατών. Έτσι, δεν απολαμβάνετε απλώς την οδήγηση, αλλά και μια αίσθηση ολοκληρωμένης ασφάλειας.

16 Ασφάλεια >> Για προσοχή, προστασία, προνοητικότητα, προειδοποίηση. Ο σχεδιασμός ασφάλειας του smart προσφέρει πολυάριθμα καινοτόμα συστήματα, τα οποία στο σύνολό τους αποτελούν μια εξαιρετικά αποδοτική προστατευτική ομπρέλα. Εκτός από τον κλωβό ασφαλείας tridion, το smart forfour εξοπλίζεται με μοντέρνα συστήματα ασφαλείας, τα οποία αναμένετε από μία εταιρεία που είναι μέλος του ομίλου Daimler. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται τα συστήματα abs, esp, το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων και συνολικά πέντε αερόσακοι. Προαιρετικά δια τίθενται η λειτουργία προειδοποίησης απόστασης και η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας. Κλωβός ασφαλείας tridion Σύστημα υποβοήθησης κατά πλευρικών ανέμων Ο κλωβός ασφαλείας tridion παίζει κυρίαρχο ρόλο στη φιλοσοφία ασφάλειας του smart. Ενισχυμένος σε στρατηγικής σημασίας σ ημεία με φύλλα χάλυβα υψηλής αντοχής, σας προσφέρει μέγιστη ευστάθεια, ακαμψία και αντοχή. Κατά τη γρήγορη οδήγηση, οι ξαφνικές ριπές ανέμων μπορούν να γίνουν επικίνδυνες. Το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων του βασικού εξοπλισμού αναγνω ρίζει τυχόν παρεκκλίσεις από την ευθεία πο ρεία και με στοχευμένη πέδηση μεμονω μένων τροχών φροντίζει ώστε να μην χρειαστεί να κάνετε έντονες κινήσεις του τιμονιού. Λειτουργία προειδοποίησης απόστασης Η λειτουργία προειδοποίησης απόστασης είναι ένα σύστημα υποβοήθησης που εφιστά την προσοχή, βοηθώντας σας να αποφεύγετε ατυχήματα. Εάν η απόσταση από κάποιο κ ινούμενο ή ακίνητο αντικείμενο είναι πολύ μικρή, λαμβάνετε προειδοποιητικό μήνυμα, ώστε να μπορέσετε να αντιδράσετε έγκαιρα. Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας Η προαιρετική υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, η οποία είναι ενεργή από τα 70 km/h, παρακολουθεί το δρόμο μπροστά μέσω κάμερας και σας προειδοποιεί εάν βγείτε από τη λωρίδα κυκλοφορίας σας με προειδοποιητικό ήχο και οπτική ένδειξη στον πίνακα οργάνων. Αερόσακοι Οι επιβάτες του smart forfour προστατεύονται από πέντε αερόσακους σε περίπτωση ανάγκης: αερόσακος οδηγού και συνοδηγού, αερόσακοι κεφαλής/θώρακα οδηγού και σ υνοδηγού, καθώς και αερόσακος γονάτων οδηγού.

17 Γραμμές εξοπλισμού FOR everyone >> Η πόλη έχει έντονο χαρακτήρα. Υπάρχει το κατάλληλο smart forfour για τον καθένα. Εκτός από το βασικό μοντέλο, το smart forfour διατίθεται σε τρεις ξεχωριστές γραμμές εξοπλισμού, οι οποίες είναι όπως ακριβώς κι η ζωή στην πόλη: πολύπλευρες, μοντέρνες και καινοτόμες. Βρείτε αυτήν που εσείς προτιμάτε και προσθέστε πακέτα και χαρακτηριστικά προαιρετικού εξοπλισμού σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας για περισσότερο design, περισσότερη άνεση ή λειτουργικότητα.

18 Γραμμές εξοπλισμού >> passion. Λειτουργικό, έντονα εκφραστικό, μοντέρνο. Εξωτερικά, το βλέμμα πέφτει αμέσως στις ζάντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 8 ακτίνων σε ασημί. Μια ματιά στο εσωτερικό του, το οποίο διατίθεται σε δύο χρωματικές εκδόσεις, πείθει αμέσως ότι το smart forfour passion είναι μια παρουσία γεμάτη αυτοπεποίθηση στο δρόμο. >> prime. Κομψό, διαχρονικό, σικ. Οι βαμμένες και στιλβωμένες μαύρες ζάντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων τονίζουν το look του smart forfour prime. Στο εσωτερικό του, τα θερμαινόμενα, μαύρα δερμάτινα καθίσματα με λευκές διακοσμητικές ραφές αναδεικνύουν την υψηλή ποιότητα του εξοπλισμού του και προσδίδουν πολυτέλεια. >> proxy. Προοδευτικό, sport, πρωτοποριακό. Εξωτερικά δείχνει ιδιαίτερα δυναμικό χάρη στο πακέτο Sport και τις μαύρες στιλβωμένες ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων. Το εσωτερικό του φαντάζει ακόμη πιο ευρύχωρο λόγω της πανοραμικής ηλιοροφής, και αποπνέει μια δροσερή αίσθηση χάρη στο χρωματικό συνδυασμό λευκού/μπλε.

19 Γραμμές εξοπλισμού >> Για αυτόνομους. Το εσωτερικό των εκδόσεων passion, prime και proxy ακολουθεί με συνέπεια την ασυνήθιστη γραμμή σχεδίασης του εξωτερικού. Η ιδιαιτερότητα και η άνεση σ υναντούν την καινοτομία, τη λειτουργικότητα και τα ποιοτικά υλικά. prime >> Τ αμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μαύρο και λεπτομέρειες σε λευκό >> Ε πενδύσεις σε μαύρο δέρμα με διακοσμητικές ραφές σε λευκό >> Θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού >> Τ ιμόνι πολλαπλών λειτουργιών 3 ακτίνων σε δέρμα >> Ε πιλογέας ταχυτήτων σε δέρμα >> Σ ύστημα άμεσης διεύθυνσης >> Π ίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT 8,9 cm (3,5") >> Η λεκτρικά παράθυρα με σύστημα ανοίγματος και κλεισίματος άνεσης >> Κ εντρική κονσόλα με συρτάρι και διπλή ποτηροθήκη >> Φώτα ανάγνωσης οδηγού και συνοδηγού >> Φωτισμός χώρου αποσκευών >> Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας >> Ζ άντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σ χεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες >> Κ αλύμματα εξωτερικών καθρεπτών στο χρώμα του tridion και επένδυση μάσκας ψυγείου σε black proxy passion >> Τ αμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε πορτο καλί ύφασμα και λεπτομέρειες σε μαύρο/γκρι. Κ αθίσματα με υφασμάτινη επένδυση μαύρο/πορτοκαλί >> Ε ναλλακτικά, ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μαύρο ύφασμα και λεπτομέρειες σε λευκό. Kαθίσματα με υφασμάτινη επένδυση μαύρο/λευκό >> Τ ιμόνι πολλαπλών λειτουργιών 3 ακτίνων σε δέρμα >>Επιλογέας ταχυτήτων σε δέρμα >> Σ ύστημα άμεσης διεύθυνσης >> Π ίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT 8,9 cm (3,5") >> Η λεκτρικά παράθυρα με σύστημα ανοίγματος και κλεισίματος άνεσης >> Κ εντρική κονσόλα με συρτάρι και διπλή ποτηροθήκη >> Φώτα ανάγνωσης οδηγού και συνοδηγού >> Φ ωτισμός χώρου αποσκευών >> Ζ άντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σ χεδίασης 8 ακτίνων σε ασημί >> Κ αλύμματα εξωτερικών καθρεπτών στο χρώμα του tridion και επένδυση μάσκας ψυγείου σε black Οι εικόνες σε αυτό το σαλόνι περιλαμβάνουν και προαιρετικό εξοπλισμό. >> Τ αμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε λευκό/μπλε >> Ε πενδύσεις σε εμφάνιση δέρματος/ύφασμα λευκό/μπλε >> Σ ύστημα άμεσης διεύθυνσης >> Π ίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT 8,9 cm (3,5") >> Ε πιλογέας ταχυτήτων σε δέρμα >> Η λεκτρικά παράθυρα με σύστημα ανοίγματος και κλεισίματος άνεσης >>Φώτα ανάγνωσης οδηγού και συνοδηγού >> Ν τουλαπάκι συνοδηγού με κλειδαριά >>Κλωβός ασφαλείας tridion σε white >> Κ αλύμματα εξωτερικών καθρεπτών στο χρώμα του tridion και επένδυση μάσκας ψυγείου σε white >> Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας >>Πανοραμική ηλιοροφή με αλεξήλιο ρολό Πακέτο Sport >> S port ανάρτηση με χαμηλότερη ρύθμιση 10 mm >> Σ ύστημα εξάτμισης με χρωμιωμένο πλαίσιο >>Sport πεντάλ >> S port τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών >> Ζ άντες αλουμινίου 40,6 cm (16") σ χεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες

20 edition # >> Για πρωτοπόρους: το smart forfour edition #1. Για την πρεμιέρα του νέου smart forfour θα διατίθεται κάτι εντελώς ξεχωριστό: το smart forfour edition #1. Τώρα αποκλειστικά: ο κλωβός ασφαλείας tridion σε lava orange, που σε συνδυασμό με το graphite grey, προδίδει τον πρωτο ποριακό χαρακτήρα του smart forfour. Κατ επιλογή, η έκδοση edition #1 δια τίθενται με τον κλωβό tridion σε black. Απολύτως αρμονικά συνδυάζονται οι ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16") σε μαύρο. Το πακέτο Sport εξασφαλίζει μία από κάθε άποψη δυναμική πρώτη εμφάνιση. Συναρπαστικό είναι και το εσωτε ρικό με τη διχρωμία μαύρου/πορτοκαλί, ενώ η μεγάλη πανοραμική ηλιοροφή φροντίζει για την καλύτερη θέα. Εξοπλισμός >> Α ποκλειστικό χρώμα tridion σε lava orange (κατ επιλογή black) >> Κ αλύμματα εξωτερικών καθρεπτών στο χρώμα του tridion >> Ε πένδυση μάσκας ψυγείου σε black >> Ε πιγραφή edition #1 στην κολώνα B >>Πανοραμική ηλιοροφή >> Τ αμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μαύρο/πορτοκαλί και λεπτομέρειες σε μαύρο/γκρι >> Ε πενδύσεις από ύφασμα μαύρο/πορτοκαλί >>Σύστημα άμεσης διεύθυνσης >> Π ίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT 8,9 cm (3,5") >>Επιλογέας ταχυτήτων σε δέρμα >> Η λεκτρικά παράθυρα με σύστημα ανοίγματος και κ λεισίματος άνεσης >> Κ εντρική κονσόλα με συρτάρι και διπλή ποτηροθήκη >> Φώτα ανάγνωσης οδηγού και συνοδηγού >> Β ελούδινα ταπέτα με επιγραφή edition #1 Πακέτο Sport >> Ζ άντες αλουμινίου 40,6 cm (16") σχεδίασης 8 ακτίνων σχήματος Υ σε μαύρο >> S port ανάρτηση με χαμηλότερη ρύθμιση 10 mm >> Σ ύστημα εξάτμισης με χρωμιωμένο πλαίσιο σωλήνα εξάτμισης >> S port τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων σε δέρμα >> S port πεντάλ σε βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα Πακέτο Cool & Audio >>Σύστημα αυτόματου κλιματισμού >>smart Audio-System

21 Χρώματα Αμάξωμα σε hazel brown, tridion σε black και μάσκα ψυγείου σε black. Αμάξωμα σε cool silver, tridion σε black και μ άσκα ψυγείου σε black. Αμάξωμα σε midnight blue, tridion σε cool silver και μάσκα ψυγείου σε cool silver. Αμάξωμα σε black, tridion σε cool silver και μάσκα ψυγείου σε cool silver. Αμάξωμα σε cadmium red, tridion σε black και μάσκα ψυγείου σε black. Αμάξωμα σε white, tridion σε white και μάσκα ψ υγείου σε white. Αμάξωμα σε black-to-yellow, tridion σε black και μάσκα ψυγείου σε black. >> Για τα αγαπημένα σας χρώματα. Αμάξωμα σε lava orange, tridion σε white και μάσκα ψυγείου σε white. Αμάξωμα σε graphite grey, tridion σε cool silver και μάσκα ψυγείου σε cool silver. Οι χρωματικοί συνδυασμοί στο νέο smart forfour είναι τόσο πολυποίκιλοι όσο και η ζωή στη μεγαλούπολη. Διατίθενται μοντέρνα χρώματα αμαξώματος σε συνδυασμό με τον κλωβό ασφαλείας σε black, white ή cool silver (μεταλλικό). Αυτά τα τρία χρώματα διατίθεται, επίσης, και για τη μάσκα ψυγείου. Το smart forfour αποκτά ιδιαίτερα όμορφη εμφάνιση, όταν επιλέγετε για τη μάσκα ψυγείου το χρώμα του κλωβού ασφαλείας tridion ή του αμαξώματος. Μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας smart forfour μονα δικά χάρη σε μία αποκλειστική επιλογή από ζάντες.

22 Πακέτα εξοπλισμού & προαιρετικός εξοπλισμός >> Για καλύτερη σύνοψη. Χαρακτηριστικά των γραμμών εξοπλισμού passion, prime και proxy 1 Χαρακτηριστικά βασικού εξοπλισμού Κινητήρας >> 52 kw Εξωτερικό >> Α μάξωμα σε ακρυλικό black ή white >> Κ αλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σαγρέ (μαύρα) >> Ε πένδυση μάσκας ψυγείου σαγρέ (μαύρη) >> Χαλύβδινες ζάντες 38,1 cm (15") με καλύμματα τροχών και ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω >>Θερινά ελαστικά >>Πίσω πόρτες 85 >> Χ ειρολαβές θυρών σαγρέ (μαύρες) >> Χ ειροκίνητα πίσω παράθυρα >>Πλήρης οροφή στο χρώμα του tridion >> Π ροβολείς αλογόνου H4 με ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρες τ εχνολογίας LED >> Τρίτο φως φρένων >> Λ ευκά πλευρικά φλας Εσωτερικό >> Τ αμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σαγρέ (μαύρα) και λεπτομέρειες σε λευκό >>Επενδύσεις από ύφασμα (μαύρο) >>Ενιαία αναδιπλούμενη πλάτη πίσω καθίσματος >>Τιμόνι σχεδίασης 3 ακτίνων >>Επιλογέας ταχυτήτων σαγρέ (μαύρο) >> Κ εντρική κονσόλα με διπλή ποτηροθήκη μπροστά, ποτηροθήκη πίσω >>Εσωτερικές χειρολαβές θυρών σαγρέ (μαύρο) >>Αποθηκευτική θήκη στις πόρτες μπροστά >>Αποθηκευτική θήκη στις πόρτες πίσω >>Ντουλαπάκι συνοδηγού ανοικτό >>Εσωτερικός φωτισμός >> Κ άθισμα συνοδηγού με λειτουργία διαμπερούς φόρτωσης (πλήρως αναδιπλούμενη πλάτη) >>Υποδοχές φορτίου >>Αλεξήλια με θήκη για αποκόμματα στάθμευσης Λειτουργίες και ηλεκτρικό σύστημα >>Πακέτο Cool & Audio >> Έ νδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας με προειδοποίηση παγετού >>Μηχανικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες >>Ηλεκτρικά παράθυρα >> Υαλοκαθαριστήρες άνεσης με διακοπτόμενη λειτουργία και αυτόματη λειτουργία σάρωσης/πλύσης >> Π ίσω υαλοκαθαριστήρας με διακοπτόμενη λειτουργία και αυτόματη λειτουργία σάρωσης/πλύσης >>Θερμαινόμενο πίσω τζάμι >> Π ίνακας οργάνων με μονόχρωμη οθόνη τεχνολογίας LCD και υπολογιστή οχήματος >>Ρύθμιση εμβέλειας ακτίνας φώτων (μηχανική) >> Φλας με λειτουργία άνεσης ενός αγγίγματος >> Κ εντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, οπτική ένδειξη κλειδώματος και immobilizer >> Π ρίζα 12 Volt με κάλυμμα στην κεντρική κονσόλα Εξωτερικό >>Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών στο χρώμα του tridion >>Χειρολαβές θυρών στο χρώμα του αμαξώματος Εσωτερικό >>Ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε ύφασμα >> Τ ιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων σε δέρμα >>Επιλογέας ταχυτήτων σε δέρμα (μαύρο) >> Αναδιπλούμενη πλάτη πίσω καθίσματος διαιρούμενη 50/50 με ρύθμιση θέσης φόρτωσης >> Κ εντρική κονσόλα με συρτάρι και διπλή ποτηροθήκη μπροστά, ποτηροθήκη πίσω >>Εσωτερική χειρολαβή θυρών σε χρώμιο ματ >>Χειρολαβή συνοδηγού >> Κ αθρεπτάκι στα αλεξήλια οδηγού και συνοδηγού >>Θήκη γυαλιών οδηγού Τεχνολογία >> Μ ηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων >> Αυτόματη λειτουργία start-stop >> Δοχείο καυσίμου (28 λίτρα) Ασφάλεια και συστήματα υποβοήθησης >> e sp ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας >> a bs σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών με ηλεκτρονική κατανομή ισχύος πέδησης >>Σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων >>Υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα >>Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών >>Κλωβός ασφαλείας tridion σε black >> C ruise control με περιοριστή ταχύτητας (μεταβλητός περιορισμός ταχύτητας) >>Αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού >> Π λευρικοί αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού (σύνθετοι κεφαλής/θώρακα) >>Αερόσακος γονάτων οδηγού >> Ζ ώνες ασφαλείας τριών σημείων με εντατήρες και περιοριστές δύναμης ζώνης >> Λ ειτουργία προειδοποίησης για ζώνη οδηγού και συνοδηγού >> Έ νδειξη χρήσης πίσω ζωνών ασφαλείας στη μονάδα χειριστηρίων οροφής >> Σ ύστημα στερέωσης παιδικού καθίσματος ISOFIX πίσω >> Α ισθητήρας σύγκρουσης για ενεργοποίηση των αλάρμ >> d rive lock αυτόματο κλείδωμα θυρών κατά την οδήγηση >>Σετ επισκευής ελαστικού με τρόμπα αέρα και το στεγανοποιητικό υλικό >>Πυροσβεστήρας passion Εξωτερικό >> Ζ άντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 8 ακτίνων σε ασημί, με ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω >>Πλήρης οροφή στο χρώμα του tridion >>Επένδυση μάσκας ψυγείου σε black Εσωτερικό >> Τ αμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε πορτοκαλί ύφασμα και λεπτομέρειες σε μαύρο/γκρι, και καθίσματα με υφασμάτινη επένδυση μαύρο/πορτοκαλί >> Ε ναλλακτικά, ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μαύρο ύφασμα και λεπτομέ ρειες σε λευκό, και καθίσματα με υφασμάτινη επένδυση μαύρο/λευκό >> Πακέτο Cool & Audio με σύστημα κλιματισμού και σύστημα ήχου Εσωτερικό >>Θήκη με λάστιχο στην πλάτη καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού >>Φώτα ανάγνωσης οδηγού και συνοδηγού >>Φωτισμός χώρου αποσκευών Λειτουργίες και ηλεκτρικό σύστημα >> Π ίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη 8,9 cm (3,5") τεχνολογίας TFT και υπολογιστή οχήματος >>Κάλυμμα συντήρησης με κλειδαριά Τεχνολογία >> Τ ο σύστημα άμεσης διεύθυνσης με υποβοήθηση ανάλογα με την ταχύτητα και μεταβλητή μετάδοση Ασφάλεια και συστήματα υποβοήθησης >> Ζ ώνη ασφαλείας με ρύθμιση ύψους οδηγού και συνοδηγού prime Εξωτερικό >> Ζ άντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω >>Πλήρης οροφή στο χρώμα του tridion >>Επένδυση μάσκας ψυγείου σε black Εσωτερικό >> Τ αμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μαύρο ύφασμα και λεπτομέρειες σε λευκό >> Ε πενδύσεις σε μαύρο δέρμα με διακοσμητικές ραφές σε λευκό Λειτουργίες και ηλεκτρικό σύστημα >> Θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού Ασφάλεια και συστήματα υποβοήθησης >> Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας με ηχητική και οπτική προειδοποίηση >> Πακέτο Cool & Audio με σύστημα κλιματισμού και σύστημα ήχου proxy Εξωτερικό >> Ζ άντες αλουμινίου 40,6 cm (16") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 185/50 R 16 εμπρός και 205/45 R 16 πίσω >> Πανοραμική ηλιοροφή με αλεξήλιο ρολό >> Ε πένδυση μάσκας ψυγείου σε white (εναλλα κτικά σε black ή cool silver χωρίς επιπλέον χρέωση) >> Κ λωβός ασφαλείας tridion σε white (εναλλα κτικά σε black ή cool silver χωρίς επιπλέον χρέωση) Εσωτερικό >> Τ αμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μπλε ύφασμα και λεπτομέρειες σε λευκό >> Ε πενδύσεις σε εμφάνιση δέρματος/ύφασμα λευκό/μπλε >>Ντουλαπάκι συνοδηγού με κλειδαριά Ασφάλεια και συστήματα υποβοήθησης >> Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας με ηχητική και οπτική προειδοποίηση Πακέτο Sport Χαρακτηριστικά που διαφέρουν από του βασικού μοντέλου. Πακέτο Sport για proxy με διαφορετική ζάντα αλουμινίου (λεπτομέρειες για το πακέτο Sport στη σελίδα 44).

23 Πακέτα εξοπλισμού Πακέτα εξοπλισμού για τις γραμμές εξοπλισμού passion, prime και proxy Πακέτο Sport >> Ζ άντες αλουμινίου 40,6 cm (16") 8 ακτίνων σχήματος Υ σε μαύρο, με ελαστικά 185/50 R 16 εμπρός και 205/45 R 16 πίσω >>Sport ανάρτηση με χαμηλότερη ρύθμιση 10 mm >>Σύστημα εξάτμισης με χρωμιωμένο πλαίσιο σωλήνα εξάτμισης >>Sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων σε δέρμα >> S port πεντάλ σε βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία Πακέτο Cool & Media με σύστημα αυτόματου κλιματισμού και σύστημα Media-System 1 >> s mart Media-System με οθόνη πολλαπλής αφής 17,8 cm (7") τεχνο λ ογίας TFT, θύρες AUX/USB (κεντρική κονσόλα), φωνητική χειρισμό, δ ιεπαφή Bluetooth με σύστημα ανοικτής ακρόασης, audio streaming για μετάδοση μουσικής, σύστημα πλοήγησης με LIVE Services για 3 έτη >> Σ ύστημα αυτόματου κλιματισμού με αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας >> Τεχνικά χαρακτηριστικά smart forfour. 52 kw (71 hp) με αυτόματη λειτουργία start-stop Κινητήρας/τύπος κατασκευής Κυβισμός σε cm 3 Μέγιστη ισχύς kw (hp) σε σ.α.λ. 1 Πακέτο εξοπλισμού διαθέσιμο για βασικό μοντέλο και για τις γραμμές εξοπλισμού passion, prime και proxy Μέγιστη ροπή στρέψης σε Nm σε σ.α.λ. 1 Διάμετρος x διαδρομή σε mm Πακέτο LED & Sensor >> Π ροβολείς αλογόνου H4 με λειτουργία Welcome, ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρας τεχνολογίας οπτικών ινών LED και πίσω φώτα τεχνολογίας LED >>Προβολείς ομίχλης >>Αισθητήρας βροχής και φωτός Πακέτο Cool & Audio με αυτόματο σύστημα κλιματισμού και σύστημα ήχου (βασικός εξοπλισμός για όλα τα μοντέλα) >> s mart Audio-System με θύρες AUX/USB, διεπαφή Bluetooth με φωνητικό χειρισμό, audio streaming για μετάδοση μουσικής και εφαρμογή smart cross connect για ios και Android 2 >> Σ ύστημα αυτόματου κλιματισμού με αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας Σχέση συμπίεσης Δημιουργία μίγματος Πακέτο άνεσης >>Κάθισμα οδηγού με ρύθμιση ύψους >>Κολόνα τιμονιού με μηχανική ρύθμιση ύψους >> Η λεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες Προαιρετικός εξοπλισμός Εξωτερικό >>Πτυσσόμενη υφασμάτινη κουκούλα ηλεκτρική 3 >> Πανοραμική ηλιοροφή με αλεξήλιο ρολό 3 >> Α μάξωμα σε black-to-yellow (μεταλλικό), cadmium red (μεταλλικό), cool silver (μεταλλικό), graphite grey (μεταλλικό), hazel brown (μεταλλικό), lava orange (μεταλλικό), midnight blue (μεταλλικό) >> Κ λωβός ασφαλείας tridion σε white, cool silver, black >>Επένδυση μάσκας ψυγείου σε white 4, cool silver 4 >> Κ αλύμματα τροχών >> Ζ άντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω >> Ζ άντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 8 ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω >> Ζ άντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 8 ακτίνων σε ασημί, με ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω >> Ζ άντες αλουμινίου 40,6 cm (16") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 185/50 R 16 εμπρός και 205/45 R 16 5 πίσω >> Ζ άντες αλουμινίου 40,6 cm (16") 8 ακτίνων σχήματος Υ σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 185/50 R 16 εμπρός και 205/45 R 16 5 πίσω >>Χειμερινά ελαστικά αντί θερινών 6 >>Προβολείς ομίχλης Εσωτερικό >> Ατμοσφαιρικός φωτισμός με έμμεσο φωτισμό στις πόρτες, στους χώρους ποδιών, στο ντουλαπάκι συνοδηγού και την κεντρική κονσόλα 4 >>Επενδύσεις σε εμφάνιση μαύρου 7 >> Κ αθίσματα readyspace πίσω με αποσπώμενο cargo box 4, 8 >>Ντουλαπάκι συνοδηγού με κλειδαριά >>Κάλυμμα χώρου αποσκευών >>Βελούδινα ταπέτα σε μαύρο Λειτουργίες και ηλεκτρικό σύστημα >> Π ρόσθετο όργανο με ρολόι και στροφόμετρο >> Σ ύστημα αυτόματου κλιματισμού με αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας και σύνθετο φίλτρο με ενεργό άνθρακα >>Θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού >> Η λεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες >> Σ ταχτοδοχείο και αναπτήρας 52 (71)/ / ,2 x 81,3 10,5 : 1 Ψεκασμός βενζίνης Επιτάχυνση km/h σε δευτ. 16,9 Μετάδοση κίνησης Σύστημα πίσω κίνησης Κιβώτιο ταχυτήτων Μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km: αστικός κύκλος 3 4,8 υπεραστικός κύκλος 3 3,8 μικτός κύκλος 3 4,2 Εκπομπές CO 2 (μικτές) σε g/km 3 Σύστημα πέδησης/έλεγχος δυναμικής οδήγησης Super αμόλυβδη τριοδικός καταλύτης/euro 6 97 esp, abs, εσωτερικά αεριζόμενα δισκόφρενα εμπρός, ταμπούρα πίσω Τροχοί/ελαστικά (εμπρός, πίσω) βασικός μοντέλο, passion, prime 5,0 J x 15//165/65 R 15; 5,5 J x 15//185/60 R 15 Τροχοί/ελαστικά (εμπρός, πίσω) proxy, edition #1 6,0 J x 16//185/45 R 16; 6,5 J x 16//205/50 R 16 Μήκος/πλάτος/ύψος οχήματος σε mm Σύγκλιση τροχών (εμπρός/πίσω) σε mm 4 Ασφάλεια και συστήματα υποβοήθησης >> Λ ειτουργία προειδοποίησης απόστασης με οπτική και ηχητική προειδοποίηση 9 >> Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας με ηχητική και οπτική προειδοποίηση >>Υποβοήθηση στάθμευσης πίσω >>Κάμερα οπισθοπορείας 10 >> Αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού με παρακολούθηση των θυρών και του καλύμματος συντήρησης 11 >>Φαρμακείο >>Προειδοποιητικό τρίγωνο Καθαρισμός/προδιαγραφή καυσαερίων Τεχνολογία >> Σ ύστημα άμεσης διεύθυνσης με υποβοήθηση ανάλογα με την ταχύτητα και μεταβλητή μετάδοση >>Δοχείο καυσίμου (35 λίτρα) 3κύλινδρος εν σειρά κινητήρας Τελική ταχύτητα σε km/h Καύσιμο Μεταξόνιο σε mm Κύκλος στροφής σε m Κενό βάρος (χωρίς οδηγό)/ωφέλιμο φορτίο σε kg 5 Επιτρ. μικτό βάρος σε kg Χωρητικότητα χώρου αποσκευών σε l 6 Χωρητικότητα δοχείου καυσίμου/ρεζέρβα σε l Διαστήματα συντήρησης 7 Έτη εγγύησης 3.495/1.665/ / ,65 975/ /5, km/ 1 έτη 2 Infotainment, πλοήγηση και επικοινωνία >> J BL Soundsystem με 8κάναλο ενισχυτή DSP και συνολική ισχύ W, δώδεκα ηχεία υψηλής απόδοσης συμπ. αποσπώμενου subwoofer στο χώρο αποσκευών 12 >>Βάση στήριξης για smartphone για το σύστημα ήχου 13 >> Ψ ηφιακό ραδιόφωνο (DAB) για DAB, DAB+ και DMB 14 Στοιχεία σχετικά με την ονομαστική ισχύ και ροπή στρέψης σύμφωνα με την Οδηγία 80/1269/ΕΟΚ στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοσή της. 2 Ηλεκτρονικός έλεγχος. 3 Οι τιμές μετρήθηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία της Οδηγίας 80/1268/ΕΟΚ στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοσή της. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά ε ξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών οχημάτων. 4 Με ελαστικά βασικού εξοπλισμού 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω. 5 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 92/21/ΕΚ στην έκδοση 95/48/ΕΚ, μάζα σε ετοιμότητα λειτουργίας, ρεζερβουάρ καυσίμου γεμάτο κατά 90 %, με οδηγό, 68 kg και αποσκευές, 7 kg για οχήματα με βασικό εξοπλισμό. Ο προαιρετικός εξοπλισμός και τα αξεσουάρ αυξάνουν κατά κανόνα αυτή την τιμή, μειώνοντας αντίστοιχα το ωφέλιμο φορτίο. 6 Μέχρι την οροφή, κατά DIN Όποιο συμβεί πρώτο. Ένδειξη προγραμματισμένου διαστήματος συντήρησης στον πίνακα οργάνων. Κάθε km ή 1 φορά ετησίως πρέπει να πραγματοποιείται σέρβις λαδιού Plus. 1 Μόνο με ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέπτες. 2 Επιλεγμένα smartphones με Android, για συμβατότητα επισκεφτείτε τη σελίδα smart.com/connect. 3 Συμπ. χειρολαβής για συνοδηγό και θήκης γυαλιών για οδηγό. 4 Όχι με βασικό εξοπλισμό. 5 Συμπ. sport ανάρτησης με χαμηλότερη ρύθμιση 10 mm. 6 Δεν διατίθεται με ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων ούτε 8 ακτίνων σχήματος Y. 7 Μόνο με βασικό εξοπλισμό. 8 Όχι με ηχοσύστημα JBL Soundsystem. 9 Μόνο με σύστημα άμεσης διεύθυνσης. 10 Μόνο με το πακέτο Cool & Media. 11 Kάλυμμα συντήρησης με κλειδαριά. 12 Δεν διατίθεται με βασικό εξοπλισμό ούτε με καθίσματα readyspace, μόνο με πακέτο Cool & Audio ή πακέτο Cool & Media και ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέπτες. 13 Μόνο με το πακέτο Cool & Audio. 14 Μόνο με το πακέτο Cool & Audio ή Cool & Media. 1 Τεχνικά χαρακτηριστικά 44 45

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

>> Το νέο smart. fortwo The urban original.

>> Το νέο smart. fortwo The urban original. >> Το νέο smart fortwo The urban original. smart 03 05 >> FOR a new urban joy. Η smart δεν ήταν ποτέ ένας απλός κατασκευαστής αυτοκινήτων: είναι μια μεγάλη ιδέα για τις μετακινήσεις στην πόλη. Μια ιδέα

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

>> Το νέο smart. fortwo The urban original.

>> Το νέο smart. fortwo The urban original. >> Το νέο smart fortwo The urban original. smart 03 05 >> FOR a new urban joy. Η smart δεν ήταν ποτέ ένας απλός κατασκευαστής αυτοκινήτων: είναι μια μεγάλη ιδέα για τις μετακινήσεις στην πόλη. Μια ιδέα

Διαβάστε περισσότερα

forfour >> Το νέο smart The smart among the fourseaters.

forfour >> Το νέο smart The smart among the fourseaters. >> Το νέο smart forfour The smart among the fourseaters. Τέσσερις θέσεις, πέντε πόρτες, χιλιάδες δυνατότητες: το smart forfour συνδυάζει τις χαρακτηριστικά καινοτόμες ιδέες και έξυπνες λύσεις smart με

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

To smart. fortwo. >> The urban original.

To smart. fortwo. >> The urban original. To smart fortwo >> The urban original. smart fortwo 03 05 >> FOR a new urban joy. smart fortwo 03 05 Περιεχόμενα 04 smart fortwo Για περισσότερη διασκέδαση στην πόλη. 12 Σχεδίαση Χαρακτηριστικά smart.

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD A/T FWD FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 16.400

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Οι τιμές που αναφέρονται στον παρόντα τιμοκατάλογο αποτελούν συνιστώμενες λιανικές τιμές. Εναπόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια του κάθε Διανομέα

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ SCe 70 SCe 70 S/S Energy TCe 90 S/S ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Καύσιμο Βενζίνη Προδιαγραφές ρύπων EURO5b EURO6b EURO6b Κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

επιβατικού αυτοκινήτου και ενός 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

επιβατικού αυτοκινήτου και ενός 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ-ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Κ.Α. : 30.7132.001 Πληροφορίες: Χρήστος Σιδηρόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ Ένας νέος ισχυρότερος κινητήρας, δυναμική σχεδίαση και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα του νέου SUT της SsangYong. Το νέο Actyon

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS MAZDA2 3HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498 ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ (PS / σ.α.λ) 75 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924 ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Έτος Ιδρύσεως 1924 Κεντρικό Κατάστημα Λεωφ. Αθηνών 169,10447 Αθήνα Τηλ. : 210 3479700 Fax. : 210 3477646 Κατάστημα Θεσσαλονίκης Μοναστηρίου 177-179 546 27 Θεσσαλονίκη Τηλ. : 2310

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 Προμήθεια αυτοκινήτων Δήμου Αγράφων Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ MP3 YOURBAN LT MP3 YOURBAN MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 1.495hp 1.495hp 1368 1368 POP POP STAR ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 008 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙ ΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 011 ΤΙΜΟΝΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ STD

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEO FIORINO NEO FIORINO NEO FIORINO 1.4 B EURO 6 1.4 B SX EURO 6 1.4 B SX EURO 6 CNG Επένδυση χώρου φόρτωσης (πλαϊνά) STD STD STD Υδραυλικό τιµόνι STD STD

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Hyundai i30 Tourer

Νέο Hyundai i30 Tourer Νέο Hyundai i30 Tourer Εξοπλισμός Active Style Style Navi Premium Navi Ασφάλεια Αερόσακοι μετωπικοί, πλευρικοί & τύπου κουρτίνας ESP & ABS VSM - Σύστημα συνεργασίας τιμονιού με ESP TPMS - Αισθητήρας Χαμηλής

Διαβάστε περισσότερα

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ζάκυνθος 27/11/ 2013 Αρ. πρωτ.: OIK 67868/8956 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μάργαρη Ιωάννα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες.

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Θέλετε να κάνετε τη σωστή επιλογή για την επιχείρησή σας; Τότε επιλέξτε ένα από τα επαγγελματικά Fiat. Γιατί μόνο στη Fiat θα βρείτε μία ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων,

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. Ο εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Τα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. Η Fia διατηρεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Κυδωνίας 29, Χανίαα Κρήτηατήτης Ταχ. Κώδικας: 73135

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ MAZDA2 5HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW / MINΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 17.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 20.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 25.000 BMW 114d 5ΘΥΡΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Opel Agila Τιµοκατάλογος MY13'5 2 Ιανουαρίου 2013

Opel Agila Τιµοκατάλογος MY13'5 2 Ιανουαρίου 2013 Opel Agila Τιµοκατάλογος MY13'5 2 Ιανουαρίου 2013 Οι τιµές που αναφέρονται στον παρόντα τιµοκατάλογο αποτελούν συνιστώµενες λιανικές τιµές. Εναπόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια του κάθε Διανοµέα

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE Renault Captur. Κάτι περισσότερο από όμορφο, το 1 ο crossover πόλης της Renault είναι ευέλικτο, κομψό και δυναμικό, εξωτερικά και εσωτερικά. Μια ακόμη απόδειξη της νέας σχεδιαστικής

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Hyundai Tucson S PEC S Tucson 2

Νέο Hyundai Tucson S PEC S Tucson 2 Νέο Hyundai Tucson Εξοπλισμός GL ACCESS GLS COMFORT GLS COMFORT NAVI Ασφάλεια Αερόσακοι μετωπικοί, πλευρικοί & τύπου κουρτίνας ESP & ABS VSM: Σύστημα συνεργασίας ηλεκτρικής υποβοήθησης τιμονιού με ESP

Διαβάστε περισσότερα

FWD. Πίνακας οργάνων Supervision με επιλογή 6 χρωμάτων (κόκκινο, μπλέ, S S S S ΕΥΚΟΛΙΑ

FWD. Πίνακας οργάνων Supervision με επιλογή 6 χρωμάτων (κόκκινο, μπλέ, S S S S ΕΥΚΟΛΙΑ TIVOLI GA ΕΚΔΟΣΗ BAE M/T TD M/T DLX M/T DLX A/T DLX 2 TONE DLX 2 TONE DLX 2 TONE DLX 2 TONE DLX M/T DLX A/T M/T A/T M/T A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 22.080 23.860

Διαβάστε περισσότερα

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr scudo O εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Tα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. H Fiat διατηρεί το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN Golf Variant GOLF VARIANT 1.0 TSI 110PS COMFORTLINE 999 / 110 /

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN Golf Variant GOLF VARIANT 1.0 TSI 110PS COMFORTLINE 999 / 110 / ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKWAGEN Golf Variant ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.)

Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.) Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.) Τα crossover στην κατηγορία B συνεχώς αυξάνονται, κερδίζοντας έδαφος, στην πίτα των πωλήσεων. Η εξήγηση απλή. Ο κόσμος θέλει τα πλεονεκτήματα ενός SUV με compact

Διαβάστε περισσότερα

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! 05/2008 99000-SPLAS-008

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! 05/2008 99000-SPLAS-008 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! 05/2008 99000-SPLAS-008 Πώς φτιάχνεται μια υπέροχη μέρα: μία μεγάλη πόλη πολύ κέφι για ζωή κανένας συμβιβασμός 2 3 Άνθρωποι που νιώθουν νέοι, ζουν στο ρυθμό

Διαβάστε περισσότερα

Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός

Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός Dacia Duster Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός Ambiance Sportive Brave ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Προφυλακτήρες σε μαύρο χρώμα - - Προφυλακτήρες στο χρώμα του αυτοκινήτου (bi-ton) - Εξωτερικές χειρολαβές θυρών

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

Seat 1500 (1963) Written by cordova

Seat 1500 (1963) Written by cordova Το 1965 η Seat παρουσίασε στην αγορά το Seat 1500 (δύο χρόνια πριν -1963- είχε παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Βαρκελώνης). Λόγω του μεγαλύτερου και ισχυρότερου κινητήρα, των χώρων που πρόσφερε

Διαβάστε περισσότερα

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και Το Transporter Το Transporter Van. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με κοντό μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με μακρύ μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα