Θεοφάνη Γεωργία Πτυχίο Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Θεοφάνη Γεωργία. gotheofani@yahoo.gr. 1996 Πτυχίο Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων"

Transcript

1 Θεοφάνη Γεωργία Ημερ/νία γέννησης ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ 1996 Πτυχίο Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Επιμόρφωση 2010 Βεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης του «Ετήσιου Επιμορφωτικού Προγράμματος Ειδίκευσης στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Έρευνα, με έμφαση στη Διδακτική και τη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης ή Ξένης Γλώσσας», που οργάνωσε το Κέντρο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης (ΚΕΔΕΚ) του Πανεπιστημίου Πατρών, με επιστημονικό υπεύθυνο τον καθηγητή Παντελή Γεωργογιάννη, 450 ωρών Πιστοποιητικό «Επιμόρφωσης Εκπαιδευτών και Στελεχών για Ευάλωτες Κοινωνικά Ομάδες» του έργου «Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης εκπαιδευτών και στελεχών διά βίου μάθησης», διάρκειας 25 ωρών, που πραγματοποιήθηκε από το ΙΔΕΚΕ στην Πάτρα (20/6/2010-4/7/2010) Βεβαίωση Παρακολούθησης Προγράμματος Εκπαίδευσης Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών με τίτλο «Εισαγωγή στις πολιτισμικές ιδιαιτερότητες σε ζητήματα υγείας», διάρκειας 80 ωρών θεωρητικής κατάρτισης, που πραγματοποιήθηκε από το ΚΕΚ «Δήμητρα» (23/4-14/05/2010, Έργο «Υλοποίηση Δράσεων για την πρακτική εφαρμογή των κοινών βασικών αρχών της πολιτικής ένταξης μεταναστών στην Ε.Ε.») Βεβαίωση παρακολούθησης του «Ετήσιου Διαδικτυακού Διαπανεπιστημιακού Σεμιναρίου στη Διοίκηση της Εκπαίδευσης και τη Διαπολιτισμική Πραγματικότητα» που διοργανώνει το Κέντρο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης (ΚΕΔΕΚ) του Πανεπιστημίου Πατρών Βεβαίωση επιτυχούς συμμετοχής στο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού και από το «Εργαστήριο Παιδαγωγικών και Ψυχολογικών Ερευνών και των Εφαρμογών τους» του Πανεπιστημίου Αιγαίου, 610 ωρών Βεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης του «Εξάμηνου Σεμιναρίου Ειδίκευσης στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, τη Διαπολιτισμική Έρευνα και τα Ελληνικά ως Δεύτερη ή Ξένη Γλώσσα» που διοργάνωσε το ΚΕΔΕΚ του Πανεπιστημίου Πατρών, 400 ωρών 2008 Παρακολούθηση Επιμορφωτικών Σεμιναρίων εκπαιδευτικών στο πλαίσιο του προγράμματος «Ένταξη παλιννοστούντων και αλλοδαπών μαθητών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση » του Πανεπιστημίου Αθηνών, διάρκειας 12 ωρών, με θέματα: «Παρουσίαση του εκπαιδευτικού υποστηρικτικού υλικού» (3 ώρες), «Διδακτική αξιοποίηση του εκπαιδευτικού υλικού (Σειρά Γεια σας)» (3 ώρες), «Διδακτική αξιοποίηση του εκπαιδευτικού υλικού (Σειρά Βήματα στον κόσμο)» (3 ώρες), «Συνολική αποτίμηση / Απολογισμός της σχολικής χρονιάς» (3 ώρες).

2 Συμμετοχή στις εργασίες της διημερίδας με θέμα «Μέτρα ενίσχυσης των αλλόγλωσσων μαθητών. Εφαρμογές διδασκαλίας στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση» (Πάτρα, ) στο πλαίσιο του προγράμματος «Ένταξη παλιννοστούντων και αλλοδαπών μαθητών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση » του Πανεπιστημίου Αθηνών, διάρκειας 15 ωρών 2005 Παρακολούθηση επιμορφωτικού σεμιναρίου Παιδαγωγικών και Διδακτικής Φιλολογικών Μαθημάτων, με εισηγήτρια την καθηγήτρια Μαρία Σωτηράκου, διάρκειας 100 ωρών 2004 Παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων υπό τον καθηγητή Γ. Παρίση και αντικείμενα διδασκαλίας: α. Διδακτική φιλολογικών μαθημάτων (Αρχαία Ελληνικά, Νέα Ελληνικά, Ιστορία), διάρκειας 15 ωρών, β. Αφηγηματολογία, Ερμηνεία αρχαίου ελληνικού δράματος, διάρκειας 10 ωρών ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Αγγλική (F.C.E. University of Cambridge) Ιταλική (επιπέδου Μedio) Ελληνική Νοηματική Γλώσσα (4oς κύκλος) Σύστημα γραφής και ανάγνωσης Τυφλών Braille (Πιστοποιητικό από το Κ.Ε.Α.Τ.) ΓΝΩΣΗ Η/Υ Πιστοποιητικό Πληροφορικής ICT Europe στις ενότητες: o Επεξεργασία κειμένου (MS Word XP) o Υπολογιστικά φύλλα (MS Excel XP) o Παρουσιάσεις (MS PowerPoint XP) o Πληροφορική και Επικοινωνίες (MS Internet Explorer και Outlook Express) o Χρήση Η/Υ και Διαχείριση αρχείων (Windows XP) o Βάσεις δεδομένων (MS Access XP) o Text Pad o Quark Express ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Εκπαιδεύτρια στο πρόγραμμα «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό ΟΔΥΣΣΕΑΣ» στο Νομό Αχαΐας από τις 15/3/2010 έως τις 30/6/2010 (τμήμα Α1, 125 ώρες) και από τις 15/12/2010 έως τις 30/5/2011 (τμήμα Α2, 175 ώρες) -10 Καθηγήτρια της νέας ελληνικής σε φοιτητές Erasmus στο Πανεπιστήμιο Πατρών (Οκτώβριος Δεκέμβριος, 60 ώρες, και Οκτώβριος Δεκέμβριος 2010, 60 ώρες) - Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη σε μαθητές των Γενικών Λυκείων Κάτω Αχαΐας και Καμαρών (29/10/09-9/6/10, 10 ώρες/εβδομάδα) Καθηγήτρια της νέας ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς μαθητές του 50ού Δημοτικού Σχολείου Πατρών στο πλαίσιο του Έργου «Ένταξη παιδιών παλιννοστούντων και αλλοδαπών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση » από τις 12/2/ /5/2008 (16 ώρες/εβδομάδα)

3 Καθηγήτρια της νέας ελληνικής γλώσσας ως ξένης ή δεύτερης γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού σε προγράμματα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (International Organization of Migration, IOM): o Πρόγραμμα «Πυξίδα» - Κέντρο Διευκόλυνσης της Ένταξης των Προσφύγων, Κοινοτικό πρόγραμμα του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες που χρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε., το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας και τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, που απευθυνόταν σε μαθητές Γυμνασίου (213 ώρες) o Πρόγραμμα «Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και Ενσωμάτωσης Προσφύγων», που συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, με συντονιστή τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (209 ώρες) Διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας ως δεύτερης/ξένης σε παιδιά Ελληνοποντίων από το Καζακστάν και την Κιργιζία, στο πλαίσιο Εθνικού εκπαιδευτικού προγράμματος του ΥΠ.ΕΞ. και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού που υλοποίησε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας Ν.Ε. Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικών Υποθέσεων (1/7/ /7/1996) Διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας ως δεύτερης ή ξένης στο Πανεπιστήμιο Πατρών στα εξής προγράμματα: o 5ο Ειδικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Ι.Κ.Υ. σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών για μεταπτυχιακούς φοιτητές ελληνικής φιλολογίας από τη Γεωργία και την Ουκρανία (10/11/ /6/1997, 780 ώρες) o Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Νομαρχίας Αχαΐας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών για φοιτητές του Ινστιτούτου Μαριούπολης της Ουκρανίας (7/7/ /7/1997, 75 ώρες) o Εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ι.Κ.Υ. και του Πανεπιστημίου Πατρών για φοιτητές από την Ευρώπη του προγράμματος ΕRASMUS (4/8/ /9/1997, 200 ώρες) ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Συνεργάτης του Κέντρου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών: Γραμματειακή υποστήριξη, Προώθηση των εργασιών των επιμορφούμενων του Σεμιναρίου Διοίκησης, Διδασκαλία ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας, Επιμέλεια βιβλίων και Επιμελήτρια και συντάκτρια στις Εκδόσεις Πατάκη Επιμελήτρια και μεταφράστρια στις Εκδόσεις Σαββάλας ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Εισηγήσεις 1. Εισήγηση στα Πρακτικά του 3 ου Διεθνούς Συνεδρίου στη «Διοίκηση της Εκπαίδευσης και Διαπολιτισμική Πραγματικότητα» (Πάτρα, Νοεμβρίου 2011) με θέμα: «Παράγοντες που επηρεάζουν τη συμμετοχή των γυναικών στη διοίκηση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης».

4 2. Εισήγηση στα Πρακτικά του 13 ου Διεθνούς Συνεδρίου Διαπολιτισμικής Αγωγής (Αλεξανδρούπολη, 7-9 Μαΐου 2010) με θέμα: «Παγκοσμιοποίηση και σχολείο: Ο ρόλος του δασκάλου» Συγγραφές 1. Λήμματα στο Λεξικό Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, Αθήνα, Πατάκης, Λήμματα στη Σχολική Εγκυκλοπαίδεια Πατάκης-Oxford, Αθήνα, Πατάκης, Σύνταξη του τόμου «Ευρετήριο» της Σχολικής Εγκυκλοπαίδειας Πατάκης-Oxford, 2002 Επιμέλειες 1. Π. Γεωργογιάννης, Εκπαιδευτική και διαπολιτισμική επάρκεια και ετοιμότητα των εκπαιδευτικών Α /βάθμιας και Β /βάθμιας εκπαίδευσης, Πάτρα, Π. Γεωργογιάννης, Ελληνικά ως δεύτερη γλώσσα, τόμος ΙΙ, Πάτρα, Π. Γεωργογιάννης, Αξιολόγηση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης και Διαπολιτισμική Πραγματικότητα, Πάτρα, 4. P. Burke, Τι είναι πολιτισμική ιστορία;, Αθήνα, Μεταίχμιο, 5. Α. Κανδαράκης, Συνυπάρχουν οι μαθησιακές δυσκολίες με τα προβλήματα συμπεριφοράς;, Αθήνα, Σαββάλας, R. Dunne, T. Wragg, Αποτελεσματική διδασκαλία, Αθήνα, Σαββάλας, Ε.C. Wragg, Διαχείριση και οργάνωση της σχολικής τάξης, 2 τόμοι, Αθήνα, Σαββάλας, Θ. Πυλαρινός, Επτανησιακή Σχολή, Αθήνα, Σαββάλας, Σ. Ζούπα, Σκέφτομαι και γράφω Ε Δημοτικού, Αθήνα, Σαββάλας, 2003 ΣΥΝΕΔΡΙΑ 2011 Βεβαίωση συμμετοχής στις εργασίες του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Διοίκηση της Εκπαίδευσης και Διαπολιτισμική Πραγματικότητα», που οργάνωσε το ΚΕ.Δ.ΕΚ. του Πανεπιστημίου Πατρών, στις Νοεμβρίου Βεβαίωση συμμετοχής στις εργασίες του 13ου Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Διαπολιτισμική εκπαίδευση Μετανάστευση Διαχείριση συγκρούσεων και Παιδαγωγική της Δημοκρατίας», που οργάνωσε το ΚΕ.Δ.ΕΚ. του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Βόλο, 7-9 Μαΐου 2010 Βεβαίωση συμμετοχής στην επιμορφωτική ημερίδα «Από την Εγκύκλιο και Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση, στη Δια Βίου Μάθηση: το Μουσείο ως Χώρος Κοινωνικής Σύγκλισης και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης», που συνδιοργάνωσαν το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Παν/μίου Πατρών, το ΙΔΕΚΕ και η Διεύθυνση Β/μιας Εκπαίδευσης του Νομού Αχαΐας στις 11/5/2010 Βεβαίωση συμμετοχής στις εργασίες του 12ου Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Διαπολιτισμική εκπαίδευση Μετανάστευση Διαχείριση συγκρούσεων και Παιδαγωγική της Δημοκρατίας», που οργάνωσε το ΚΕ.Δ.ΕΚ. του Πανεπιστημίου Πατρών, στις Ιουνίου Πιστοποιητικό συμμετοχής στο 22ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο της «Πανελλήνιας Αντικωφωτικής και Λογοθεραπευτικής Οργάνωσης» (Πάτρα, 30 & 31

5 Μαΐου ), με θέμα «Η ολιστική και θεραπευτική προσέγγιση του παιδιού με δυσκολίες ακοής» Πιστοποιητικό παρακολούθησης της επιστημονικής ιατροκοινωνικής εκδήλωσης της «Εταιρείας Αναλυτικής Εκπαίδευσης της Προσωπικότητας» του Παιδονευρολογικού Τμήματος του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών, με θέμα «Το πρόβλημα της διανοητικής καθυστέρησης στα παιδιά και τους εφήβους» (Πάτρα, 17.6.) 1999 Συμμετοχή στις εργασίες του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Η ελληνική ως δεύτερη ή ξένη γλώσσα: Μια διαπολιτισμική προσέγγιση», που οργάνωσε το ΚΕ.Δ.ΕΚ. στις Ιουνίου 1999

Κουνέλη Βασιλική. 2009 Υποψήφια Διδάκτωρ στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών

Κουνέλη Βασιλική. 2009 Υποψήφια Διδάκτωρ στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών Κουνέλη Βασιλική ΣΠΟΥΔΕΣ 1997 Απολυτήριο 2 ου Ενιαίου Λυκείου Πατρών. Γενικός βαθμός 18 8/10. 2002 Απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών (Έτος εισαγωγής 1998 Έτος κτήσης πτυχίου 2002).

Διαβάστε περισσότερα

Δρ. Ελένη Ν. Νικολάου Λέκτορας

Δρ. Ελένη Ν. Νικολάου Λέκτορας Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α Δρ. Ελένη Ν. Νικολάου Λέκτορας ΡΟΔΟΣ, 2014 Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο: Όνομα πατρός: Υπηκοότητα: Νικολάου Ελένη Νικόλαος Ελληνική Ημερομηνία γέννησης: 12 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΓΕΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ. Καζαντζάκη 13, 16673 Βούλα (Ελλάδα) Τηλέφωνα 2108953715 Κινητό 6974250237

ΑΡΙΣΤΟΓΕΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ. Καζαντζάκη 13, 16673 Βούλα (Ελλάδα) Τηλέφωνα 2108953715 Κινητό 6974250237 v Βιογραφικό σημείωμα Europass Προσωπικές πληροφορίες Επώνυμο / Όνομα Διεύθυνση Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ΑΡΙΣΤΟΓΕΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Καζαντζάκη 13, 16673 Βούλα (Ελλάδα) Τηλέφωνα 2108953715 Κινητό 6974250237

Διαβάστε περισσότερα

2008-2012 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

2008-2012 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Μελιτζάνη Ειρήνη Ημερ/νία γέννησης 04-02-1972 E-mail irene.melitzani@gmail.com ΣΠΟΥΔΕΣ 2008-2012 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην ειδίκευση «Διαπολιτισμική

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στη θεματική:

Εισαγωγή στη θεματική: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Έργο «Εκπαίδευση αλλοδαπών και παλιννοστούντων μαθητών» Δράση: Επιμόρφωση εκπαιδευτικών και μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας Υποδράση: Ενδοσχολική Επιμόρφωση, Επιστ.υπεύθυνη:

Διαβάστε περισσότερα

1. 2. & 1996 2002 2004

1. 2. & 1996 2002 2004 1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επίθετο: Ευαγγέλου Όνοµα: Φίλιππος Χρόνος/ Τόπος γέννησης: 06.05.1978, Κατσικά Ιωαννίνων ιεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 160, 45500 Κατσικά Τηλέφωνο οικίας: 2651091285

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ 6 47100 ΑΡΤΑ

ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ 6 47100 ΑΡΤΑ ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ 6 47100 ΑΡΤΑ Τηλ: +30 6972470571 e-mail: aoikonom1@hotmail.com ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ Προσωπικές πληροφορίες Υπηκοότητα: Ελληνική Έτος γέννησης: 1976 Σπουδές Πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας (Τομέας

Διαβάστε περισσότερα

Γουργιώτου Ευθυμία Λέκτορας Π.Τ.Π.Ε. Πανεπιστήμιο Κρήτης. Βιογραφικό Σημείωμα

Γουργιώτου Ευθυμία Λέκτορας Π.Τ.Π.Ε. Πανεπιστήμιο Κρήτης. Βιογραφικό Σημείωμα 1 2010 Γουργιώτου Ευθυμία Λέκτορας Π.Τ.Π.Ε. Πανεπιστήμιο Κρήτης Βιογραφικό Σημείωμα 1 2 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Γουργιώτου Ευθυμία ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ: Ελληνική ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Λαμία ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20-11-1962

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΜΑΝΤΖΑΡΙΔΟΥ

ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΜΑΝΤΖΑΡΙΔΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΜΑΝΤΖΑΡΙΔΟΥ I. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο: Μαντζαρίδου Όνομα: Αρχοντούλα Όνομα Πατέρα: Χαράλαμπος Όνομα Μητέρας: Βασιλική Ημερ. Γέννησης: 17 / 04 / 1965 Τόπος Γέννησης: Πειραιάς

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Μόνιμη επίκουρη καθηγήτρια στον Τομέα Παιδαγωγικής, Τμήμα Φιλοσοφίας και

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Μόνιμη επίκουρη καθηγήτρια στον Τομέα Παιδαγωγικής, Τμήμα Φιλοσοφίας και ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο: Τίτλος: Μάρω Δόικου Επίκουρη καθηγήτρια Τηλέφωνο: 2310-997312 e-mail: maro@edlit.auth.gr ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ Διδακτορικό δίπλωμα (Doctorat de 3ème cycle) στην

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ (αρ. πρωτοκόλλου: 16.894) Υπηρεσία Συμβουλευτικής Υποστήριξης Εξωτερική συνεργασία

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ (αρ. πρωτοκόλλου: 16.894) Υπηρεσία Συμβουλευτικής Υποστήριξης Εξωτερική συνεργασία ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Μαρία Σιμπερά ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ημερομηνία γέννησης: 13/09/78 Διεύθυνση: Κρέοντος 133, Τ.Κ: 10443, Σεπόλια, Αθήνα Τηλέφωνο: 210-5149191 6977-972200 e-mail: mariasibera@gmail.com Οικογενειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ονοματεπώνυμο: Μπρισίμης Ευάγγελος. Πατρώνυμο: Απόστολος. Διεύθυνση: Πατρόκλου 2, Τρίκαλα, Τ.Κ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ονοματεπώνυμο: Μπρισίμης Ευάγγελος. Πατρώνυμο: Απόστολος. Διεύθυνση: Πατρόκλου 2, Τρίκαλα, Τ.Κ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ονοματεπώνυμο: Μπρισίμης Ευάγγελος Πατρώνυμο: Απόστολος Διεύθυνση: Πατρόκλου 2, Τρίκαλα, Τ.Κ.42100 Τηλέφωνο: 6974952580 Email: ebrisimis@pe.uth.gr Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

«Κοινωνική Παιδαγωγική, Διαπολιτισμικότητα, Συμβουλευτική και Ειδική Αγωγή»

«Κοινωνική Παιδαγωγική, Διαπολιτισμικότητα, Συμβουλευτική και Ειδική Αγωγή» 20 ο Διεθνές Συνέδριο «Κοινωνική Παιδαγωγική, Διαπολιτισμικότητα, Συμβουλευτική και Ειδική Αγωγή» Πάτρα, 6-8 Νοεμβρίου 2015 Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών E-mail επικοινωνίας για

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Μπρούµου Γερασιµούλα (Μίνα)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Μπρούµου Γερασιµούλα (Μίνα) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Μπρούµου Γερασιµούλα (Μίνα) ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Επώνυµο: Μπρούµου Όνοµα: Γερασιµούλα (Μίνα) Ηµεροµηνία Γέννησης: 20/09/1979 Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαµη,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. της Μαρίας Μπατσούτα. Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. της Μαρίας Μπατσούτα. Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ της Μαρίας Μπατσούτα Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ σελ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 4 Α. ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ... Μεταπτυχιακός τίτλος Γνώση Ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχιακές: Πτυχίο Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης (1998-2002). Βαθμός πτυχίου: Λίαν Καλώς (8.22).

Πτυχιακές: Πτυχίο Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης (1998-2002). Βαθμός πτυχίου: Λίαν Καλώς (8.22). ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ονοματεπώνυμο: Ελισσάβετ Χλαπάνα Θέση: Μόνιμο Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό (Ε.Τ.Ε.Π.) στο Εργαστήριο Παιδαγωγικών Ερευνών και Εφαρμογών του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό σημείωμα Europass

Βιογραφικό σημείωμα Europass Βιογραφικό σημείωμα Europass Προσωπικές πληροφορίες Επώνυμο (-α) / Όνομα (-τα) Διεύθυνση (-εις) Διεύθυνση (-εις) ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Δημ. Γούναρη 62-68, 54635 Θεσσαλονίκη (Ελλάδα) Τηλέφωνο (-α) +30

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. της Αθανασίας Γαλανουδάκη-Ράπτη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. της Αθανασίας Γαλανουδάκη-Ράπτη ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ της Αθανασίας Γαλανουδάκη-Ράπτη 1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοµατεπώνυµο : Αθανασία Γαλανουδάκη - Ράπτη Τόπος/χρόνος Γέννησης: Αγ. Νικόλαος Κρήτης, 1946 Επαγγελµατική

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας, Λόφος Πανεπιστημίου, 81100, Μυτιλήνη

Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας, Λόφος Πανεπιστημίου, 81100, Μυτιλήνη Βιογραφικό σημείωμα Προσωπικές πληροφορίες Επώνυμο / Όνομα ΜΙΧΑΛΙΤΣΑ ΧΙΟΥ Διεύθυνση Ηλία Βενέζη 2, 81 100, Μυτιλήνη, Ελλάδα Τηλέφωνο (-α) +302251021593 Κινητό: +306984295295 Φαξ --- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Διαβάστε περισσότερα

: ΧΑΤΖΗΣ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 29 Σεπτεμβρίου 1969 : ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Δ/θμιας Εκπαίδευσης ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : Έγγαμος με τρία παιδιά

: ΧΑΤΖΗΣ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 29 Σεπτεμβρίου 1969 : ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Δ/θμιας Εκπαίδευσης ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : Έγγαμος με τρία παιδιά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ Όνομα ΠΑΤΕΡΑ : ΧΑΤΖΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 29 Σεπτεμβρίου 1969 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ : ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Δ/θμιας Εκπαίδευσης ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : Έγγαμος

Διαβάστε περισσότερα

Απευθύνεται σε: Μέθοδος Διεξαγωγής

Απευθύνεται σε: Μέθοδος Διεξαγωγής Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ διοργανώνει ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα Η Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: 210 6741619, 6970886134 milionis@sch.gr

e-mail: 210 6741619, 6970886134 milionis@sch.gr ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΘΗΝΑ 2007 2 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Επώνυµο: Όνοµα: Όνοµα πατέρα: Ειδικότητα Ιδιότητα: Έτος, τόπος γέννησης: Οικογενειακή κατάσταση: ιεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Βιογραφικού

Απόσπασμα Βιογραφικού Απόσπασμα Βιογραφικού ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Ι. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο. ΣΚΟΥΦΗ- KAΤΣΙΔΟΝΙΩΤΗ Όνομα.. ΔΗΜΗΤΡΑ Όνομα Πατρός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Έτος Γέννησης 1952 Τόπος Γέννησης.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Εκπαίδευση

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Εκπαίδευση ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1 Ονοματεπώνυμο... Κοσσιέρη Ευαγγελία Όνομα πατέρα... Γεώργιος Όνομα μητέρας... Αικατερίνη Τόπος γεννήσεως... Αθήνα Οικογενειακή κατάσταση... Έγγαμη kjnnnbbvvghgf Διεύθυνση επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΡΟΜΑ» Παρεμβατικές Δράσεις για την εκπαιδευτική ένταξη των παιδιών Ρομά 2010-2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΡΟΜΑ» Παρεμβατικές Δράσεις για την εκπαιδευτική ένταξη των παιδιών Ρομά 2010-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΡΟΜΑ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΡΟΜΑ» Παρεμβατικές

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή

Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΨΥΧΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Χαρ. Τρικούπη 24, Αθήνα Τηλ: 210 3626445 www.kemepse.com e-mail: special.education.program.2013@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Dr. ΧATZΗΣTAMATIOY ΜΑΡΙΖΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΜSc, PhD

Dr. ΧATZΗΣTAMATIOY ΜΑΡΙΖΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΜSc, PhD Dr. ΧATZΗΣTAMATIOY ΜΑΡΙΖΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΜSc, PhD ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ημερομηνία Γέννησης: 13/5/1980 Τόπος Γέννησης: Aθήνα Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμη Παιδιά: 1 αγόρι & 1 κορίτσι Διεύθυνση Εργασίας Τηλέφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Ημερομηνία γέννησης: 02.09.1957. Διεύθυνση: Φράττι 15 117 42, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 9225350 6944969732

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Ημερομηνία γέννησης: 02.09.1957. Διεύθυνση: Φράττι 15 117 42, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 9225350 6944969732 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Oνοματεπώνυμο: Τόπος γέννησης: Σοφία Πρόκου Κωνσταντινούπολη Ημερομηνία γέννησης: 02.09.1957 Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμη, μητέρα δύο παιδιών Διεύθυνση: Φράττι

Διαβάστε περισσότερα

1. Προσωπικά στοιχεία

1. Προσωπικά στοιχεία 1. Προσωπικά στοιχεία Ονοματεπώνυμο: Αναστάσιος Εμβαλωτής Θέση: Αναπληρωτής Καθηγητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και στο γνωστικό Μεθοδολογία της Έρευνας στις Επιστήμες της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2010/2011 ΦΛΩΡΙΝΑ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα