* Χρησιμοποιούνται οι αγγλικοί όροι για αποφυγή παρεξηγήσεων.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "* Χρησιμοποιούνται οι αγγλικοί όροι για αποφυγή παρεξηγήσεων."

Transcript

1 Εγχειρίδιο Οργάνωσης Αγώνων Τριάθλου Εισαγωγή 1. Σκοπός Σκοπός του εγχειριδίου είναι να θέσει κατευθυντήριες γραμμές και ποιοτικά κριτήρια όσον αφορά στη διοργάνωση αγώνων Triathlon, Duathlon,Aquathlon*, και να διασφαλίσει ότι οι αγώνες της Ομοσπονδίας που εκχωρούνται για διοργάνωση σε τρίτους, είναι ασφαλείς και δίκαιοι για τους διαγωνιζόμενους, είναι σχεδιασμένοι με τρόπο που να είναι φιλικοί προς τους θεατές και τα MME, προάγουν τους χορηγούς, και είναι επικερδείς για τους διοργανωτές. * Χρησιμοποιούνται οι αγγλικοί όροι για αποφυγή παρεξηγήσεων. 2. Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου είναι η υπεύθυνη αρχή για την ανάπτυξη των αθλημάτων Triathlon, Duathlon, Aquathlon στην Κύπρο. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου είναι αναγνωρισμένη από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, τη Διεθνή Ένωση Τριάθλου - International Triathlon Union (ITU) και την Ευρωπαϊκή Ένωση Τριάθλου - European Triathlon Union (ETU). Σκοπός της Ομοσπονδίας είναι να προωθήσει το άθλημα του Τριάθλου στην Κύπρο και να εκπροσωπήσει την χώρα μας σε αγώνες εξωτερικού φέρνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 3. Τρίαθλο Το αγώνισμα του Τριάθλου (Triathlon) είναι συνδυασμός των αγωνισμάτων της κολύμβησης, ποδηλασίας και δρόμου. Το Τρίαθλο είναι ένα ατομικό άθλημα και τα τρία επιμέρους αθλήματα διεξάγονται το ένα σε συνέχεια του άλλου. Ο χρόνος αρχίζει με την έναρξη του πρώτου αθλήματος και σταματά με το τέλος του τελευταίου. Το Τρίαθλο αποτελείται από 1500μ κολύμβηση, 40χλμ ποδηλασία δρόμου και 10χλμ δρόμο. Υπάρχουν μικρότερες και μεγαλύτερες αποστάσεις. 4. Duathlon Το Duathlon συνδυάζει ποδηλασία και αγώνα δρόμου. Η συνήθης μορφή είναι δρόμος / ποδηλασία / δρόμος. Όπως και στο Τρίαθλο το χρονόμετρο αρχίζει με την έναρξη του πρώτου αθλήματος και σταματά με το τέλος του τελευταίου. 5. Aquathlon Το Aquathlon συνδυάζει κολύμβηση και αγώνα δρόμου. Η συνήθης μορφή είναι δρόμος / κολύμβηση / δρόμος. Όπως στο Τρίαθλο και το Duathlon το χρονόμετρο αρχίζει με την έναρξη του πρώτου αθλήματος και σταματά με το τέλος του τελευταίου.

2 Προγραμματισμός αγώνων Η διοργάνωση αγώνων Τριάθλου είναι μια περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία. Η επιτυχία απαιτεί και προϋποθέτει ομαδική εργασία. Η Ομοσπονδία σε περίπτωση ανάθεσης της διοργάνωσης αγώνα σε τρίτους θα διορίσει από τη πλευρά της : Τεχνικό Αντιπρόσωπο O Τεχνικός Αντιπρόσωπος θα έχει την ευθύνη να ελέγξει και να εγκρίνει την διαδρομή του αγώνα. Θα έχει την ευθύνη της εφαρμογής των όρων του εγχειριδίου διοργάνωσης αγώνων και θα είναι ο αρμόδιος να εγκρίνει τις οιεσδήποτε παρεκκλίσεις. Σε κάθε περίπτωση ο Διοργανωτής οφείλει να υιοθετεί τις υποδείξεις του Τεχνικού Αντιπροσώπου. Ο Τεχνικός Αντιπρόσωπος θα είναι παρών την ημέρα του αγώνα, και θα είναι υπεύθυνος για την τήρηση των κανονισμών και των συμφωνηθέντων για τη διεξαγωγή του αγώνα. Με το πέρας του αγώνα θα συμπληρώνει έκθεση αγώνα την οποία θα υποβάλει στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας. Ελλανόδικο Επιτροπή Η Ελλανόδικος Επιτροπή η οποία θα έχει τριμελή σύσταση, θα είναι υπεύθυνη να εξετάσει και να γνωμοδοτήσει σε τυχόν ενστάσεις που αφορούν στον συγκεκριμένο αγώνα, και η οποία θα αποτελείται από τον Τεχνικό Αντιπρόσωπο, εκπρόσωπο του Δ.Σ της Ομοσπονδίας και εκπρόσωπο του Διοργανωτή. Εισήγηση για στελέχωση της ομάδας εργασίας του Διοργανωτή: Διευθυντής Αγώνα: Tο πρόσωπο που είναι γενικά υπεύθυνο για τον αγώνα και την οργανωτική ομάδα. Γραμματέας: Το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για τις διάφορες φόρμες του αγώνα και που μπορεί να αντικαταστήσει τον Διευθυντή του αγώνα αν χρειαστεί. Υπεύθυνος διαδρομής: Το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την χαρτογράφηση, μαρκάρισμα, και μετρήσεις της διαδρομής του αγώνα. Ταμίας: Το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για να προτείνει τον προϋπολογισμό του αγώνα και να φέρει σε πέρας όλα τα οικονομικά του αγώνα. Αυτά τα τέσσερα άτομα αποτελούν τον πυρήνα της ομάδας. Γύρω από αυτά τα άτομα μπορεί να είναι και άλλα άτομα υπεύθυνα για τις επιμέρους εργασίες.

3 Πριν από τον αγώνα πρέπει να γίνονται συναντήσεις, να αναθέτονται ευθύνες και ρόλοι και να αναπτύσσονται μηχανισμοί αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν. Πριν από τον αγώνα Αρκετά πριν από τον αγώνα πρέπει να είναι ξεκάθαρος ο τρόπος εγγραφής στον αγώνα και αν χρειάζεται να υπάρχουν οι ανάλογες φόρμες. Να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες για να εξασφαλιστεί η άδεια χρήσης του χώρου από τις τοπικές αρχές. ( Δημοτικές Δημόσια Έργα Αστυνομία Κύπρου ) Να γίνουν οι αναγκαίες διευθετήσεις με την τροχαία για τη χρήση του δρόμου και την ασφάλεια. Στην αλληλογραφία με τις αρχές θα πρέπει να περιλαμβάνονται: Η προτεινόμενη ημερομηνία και τοποθεσία Χρονοδιάγραμμα αγώνα και χρονοδιάγραμμα χρήσης του δρόμου Η προτεινόμενη διαδρομή Ο υπολογιζόμενος αριθμός των συμμετεχόντων. Να γίνει αίτηση προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου για έγκριση και περίληψη του αγώνα στο αγωνιστικό πρόγραμμα. Προγραμματισμός διαδρομής Πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία κάποιου αγώνα είναι η επιτυχημένη επιλογή της διαδρομής. Μερικά σημαντικά στοιχεία που πρέπει να αποφασιστούν είναι: Δύο χώροι αλλαγής ή ένας; Πόσα laps; Καταλληλότητα διαδρομής Ασφάλεια Ίση πρόσβαση στον χώρο αλλαγής Σε αγώνες non drafting θα πρέπει να οριστεί penalty box με υπεύθυνο κριτή για το σχετικό έλεγχο τόσο των αθλητών κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας, όσο και των αθλητών που τυχόν τιμωρηθούν για τη τήρηση του χρόνου παραμονής τους στο penalty box. Είναι σημαντικό να μετρηθούν οι αποστάσεις από νωρίς για να είναι δυνατόν να γίνουν αλλαγές. Η σηματοδότηση και προπαντός στα δύσκολα σημεία να είναι επαρκής. Να αποφασιστεί πότε πρέπει να γίνει η σηματοδότηση.

4 Πληροφόρηση προς διαγωνιζομένους Πότε: Πού: Τι: Πόσα: Μορφή: Εγγραφές: Αποτελέσματα: Σταθμοί ανεφοδιασμού: Χώρος στάθμευσης: ημερομηνία, έναρξη τερματισμός, απονομές χώρος διεξαγωγής, κατευθύνσεις (χάρτης) αποστάσεις και είδος αγώνα, κατάσταση επιφάνειας εγγραφή, βραβεία ανοικτοί-κλειστοί δρόμοι; Κατηγορίες, wave start, drafting or non drafting πως, πότε, που πότε, που πόσοι, που κατευθύνσεις (χάρτης) Διαδικασία για την περίληψη του αγώνα στο πρόγραμμα της Ομοσπονδίας Τριάθλου 1. Η αίτηση προς το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας πρέπει να γίνει 120 μέρες πριν από την προτεινόμενη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. Η αίτηση θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αυτά προβλέπονται στη Συμφωνία Διοργάνωσης Αγώνων. 2. Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας θα συνέλθει για την εξέταση της αίτησης. 3. Εφόσον εγκριθεί η αίτηση, ο Διοργανωτής πρέπει να ορίσει τον υπεύθυνο Διευθυντή ο οποίος σε συνεργασία με τον Τεχνικό Αντιπρόσωπο θα φροντίσει για την τήρηση των κανονισμών και την ομαλή και ασφαλή ροή του αγώνα. Διοργάνωση αγώνα Εγγραφή Παρουσία αθλητών Η διαδικασία παρουσίας αθλητών την ημέρα του αγώνα πρέπει να είναι επαρκώς ξεκάθαρη στους συμμετέχοντες πριν από την άφιξη τους στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα. Ο χώρος των εγγραφών πρέπει να είναι κατάλληλα διαρρυθμισμένος (με είσοδο και έξοδο) και επαρκώς στελεχωμένος για να μην προκαλείται υπερβολική καθυστέρηση. Οι εγγραφές πρέπει να ολοκληρώνονται 1 ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα και πριν από την ενημέρωση των αθλητών.

5 Κριτές Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία για τον καθορισμό της διαδρομής πρέπει να καθοριστεί ο αριθμός των κριτών-εθελοντών που χρειάζονται. Να στελεχωθούν τα διάφορα σημεία επαρκώς με κριτές που μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του συγκεκριμένου σημείου. Ο κάθε κριτής να ενημερωθεί επαρκώς και εγκαίρως για τα καθήκοντα του και να του δοθεί ένα τηλέφωνο επικοινωνίας τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα. Επίσης πρέπει να ξέρει επακριβώς το σημείο που στελεχώνει και τις ευθύνες του. Πρέπει να γίνεται κατάλογος σύμφωνα με την προτεραιότητα των σημείων σε περίπτωση που θα χρειαστεί να αντικατασταθεί κάποιος κριτής λόγω μη παρουσίας. Οι κριτές πρέπει να φορούν ειδικά γιλέκα. Σε περίπτωση που θα πρέπει να γίνεται ρύθμιση στην τροχαία κίνηση, θα πρέπει να είναι παρών και αστυνομικός. Ενημέρωση Αθλητών Πρέπει να γίνει ξεχωριστή ενημέρωση για τους αθλητές και ξεχωριστή για τους κριτές. Η ενημέρωση πρέπει να είναι σύντομη περιεκτική και να ολοκληρώνεται το αργότερο 30 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα. Να περιλαμβάνει οποιεσδήποτε αλλαγές από το αρχικό πλάνο και να αρχίζει και να τελειώνει στην ώρα και τον χώρο που έχει καθοριστεί. Χώρος Αλλαγής (Transition Area) Ο χώρος αλλαγής πρέπει να σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που να αποκλείει την πρόσβαση σε όλους πλην των διαγωνιζόμενων και των κριτών. Να είναι ξεκάθαρα σηματοδοτημένη η είσοδος και η έξοδος. Ο χώρος αλλαγής πρέπει να είναι σχεδιασμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχει κάποιος αθλητής πλεονέκτημα έναντι κάποιου άλλου. Να είναι ξεκάθαρη η ροή των αθλητών. Ο χώρος αλλαγής πρέπει να είναι έτοιμος προς χρήση τουλάχιστον 2 ώρες πριν την εκκίνηση του αγώνα. Εκκίνηση/τερματισμός Οι γραμμές εκκίνησης και τερματισμού πρέπει να είναι ευδιάκριτες και η διαδικασία εκκίνησης να είναι γνωστή σε όλους τους διαγωνιζόμενους. Να υπάρχει ελεγχόμενη διακίνηση των θεατών στον χώρο εκκίνησης και τερματισμού. Χρονομέτρηση Ο Διοργανωτής πρέπει να φροντίσεινα υπάρχει κατάλληλο σύστημα χρονομέτρησης το οποίο να ανταποκρίνεται στον αριθμό των συμμετεχόντων. Ο Διοργανωτής είναι υποχρεωμένος να παρουσιάσει στην ιστοσελίδα του ή/και στην ανάλογη σελίδα στο Facebook, τα αποτελέσματα του αγώνα δίνοντας χρόνους για κάθε άθλημα χωριστά, και τα οποία θα πρέπει να έχουν τη μορφή του πιο κάτω

6 σχεδίου, σε δύο μέρες από το τέλος του αγώνα, με ταυτόχρονη γνωστοποίηση προς τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας. Σε περίπτωση που ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί αγώνα Πρωταθλήματος, θα παρουσιάζονται επιπλέον ξεχωριστά αποτελέσματα για τους αθλητές της Ομοσπονδίας. Βοηθητικοί χώροι Αρκετός χώρος στάθμευσης για τους συμμετέχοντες, θεατές και κριτές. Τουαλέτες. Χώρος προθέρμανσης. Χώρος για νερό και αναψυκτικά. Τροφοδοσία Στην διάθεση των αθλητών θα πρέπει να υπάρχουν επαρκώς διαθέσιμα υγρά κατά την διάρκεια του αγωνίσματος του δρόμου ( τουλάχιστον κάθε 2.5 χλμ ), και μετά το πέρας του αγώνα. Πρέπει να είναι ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχόντων, τον καιρό και την απόσταση του αγώνα. Μπορούν να προσφερθούν και προϊόντα που παραχωρούν χορηγοί του αγώνα. Ιατρικό προσωπικό Πρέπει να υπάρχει ασθενοφόρο και παραϊατρικό προσωπικό. Ο Διευθυντής του αγώνα να ξέρει κάθε στιγμή που βρίσκεται το ασθενοφόρο και να υπάρχει ένας τρόπος επικοινωνίας. Το ασθενοφόρο να είναι επαρκώς εφοδιασμένο και να τοποθετηθεί σε σημείο με εύκολη πρόσβαση στη διαδρομή του αγώνα. Πρέπει να υπάρχει αρκετό προσωπικό ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών

7 Αντί-ντόπινγκ Ο διοργανωτής είναι υποχρεωμένος να καθορίσει ένα χώρο που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το προσωπικό της επιτροπής Αντί-ντόπινγκ και να προβλέψει να υπάρχουν αρκετά υγρά στη διάθεση της. Επικοινωνία Να καθοριστεί ο τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των κριτών και του Διευθυντή του αγώνα σε περίπτωση ανάγκης. Βραβεία Είναι στη δικαιοδοσία του διοργανωτή να αποφασίσει για το ύψος των χρηματικών επάθλων που θα δώσει αρκεί να είναι εξίσου κατανεμημένα σε άντρες και γυναίκες. Έκθεση Αξιολόγηση του Αγώνα Να ετοιμάζεται έκθεση αξιολόγησης του αγώνα σύμφωνα με το παράρτημα Post race check list.

Η Κυπριακή Οµοσπονδία Τριάθλου είναι η υπεύθυνη αρχή για την ανάπτυξη των αθληµάτων Triathlon, Duathlon και Aquathlon στην Κύπρο.

Η Κυπριακή Οµοσπονδία Τριάθλου είναι η υπεύθυνη αρχή για την ανάπτυξη των αθληµάτων Triathlon, Duathlon και Aquathlon στην Κύπρο. Εγχειρίδιο Οργάνωσης Αγώνων Τριάθλου Εισαγωγή 1. Σκοπός Σκοπός του εγχειριδίου είναι να δώσει κατεύθυνση (πληροφορίες και συµβουλές) σε όσους εµπλέκονται η θέλουν να εµπλακούν στη διοργάνωση αγώνων Triathlon,

Διαβάστε περισσότερα

* Χρησιμοποιούνται οι αγγλικοί όροι για αποφυγή οποιασδήποτε εσφαλμένης ερμηνείας και/ή παρερμηνεύσεων.

* Χρησιμοποιούνται οι αγγλικοί όροι για αποφυγή οποιασδήποτε εσφαλμένης ερμηνείας και/ή παρερμηνεύσεων. Εγχειρίδιο Οργάνωσης Αγώνων Τριάθλου 2018 Εισαγωγή 1. Σκοπός Σκοπός του εγχειριδίου είναι να θέσει κατευθυντήριες γραμμές και ποιοτικά κριτήρια όσον αφορά στη διοργάνωση αγώνων Triathlon, Duathlon, Aquathlon

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες του

Διαβάστε περισσότερα

Διοργανωτές: Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Χορηγός αγώνα:

Διοργανωτές: Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Χορηγός αγώνα: Διοργανωτές: Γ.Σ.Σ Ο "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" Kαταστήματα POLYS BIKES Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου Χορηγός αγώνα: ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΘΛΟΥ CYPRUS DUATHLON 2019 3/3/2019 O Γ.Σ.Σ Ο "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" και τα καταστήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ October 2014 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι δρομικές δραστηριότητες αναπτύσσονται με ταχύτατους ρυθμούς καθώς αυξάνονται οι αγώνες και οι απαιτήσεις των δρομέων. Κάθε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2018

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2018 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2018 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες

Διαβάστε περισσότερα

Αγώνας Σπριντ Τριάθλου Πάφος 3/6/2018

Αγώνας Σπριντ Τριάθλου Πάφος 3/6/2018 Αγώνας Σπριντ Τριάθλου Πάφος 3/6/2018 O Ναυτικός Όμιλος Πάφου και ο Δήμος Πάφου, την Κυριακή 3/6/2018 διοργανώνουν αγώνα Τριάθλου στην κάτω Πάφο, στην περιοχή των Δημοτικών Μπάνιων. Ο αγώνας θα είναι απόστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2019

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2019 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2019 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ναύπλιο, ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ναύπλιο, ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ναύπλιο, 05-05-2016 ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Αριθ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Δήμος Ναυπλιέων Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και η Energy Races διοργανώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κόρινθος 7/06/2018 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ 32, ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 27413-61083 FAX.: 27413-61044 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ PHOENIX ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ PHOENIX ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ PHOENIX ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η Ποδηλασία PHOENIX Λεμεσού με την αιγίδα της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ διοργανώνει αγώνα Ανάβασης Ατομικής Χρονομέτρησης Ποδηλασίας Δρόμου

Διαβάστε περισσότερα

Meteora Trail Running

Meteora Trail Running Meteora Trail Running 4 ος ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Αγώνας δρόμου στην καρδιά των Μετεώρων Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 Ο Σ.Κ.Α. ΜΕΤΕΩΡΩΝ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας και την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ---- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ

8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ 8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ PSATHATLON TRIATHLON!! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Σάββατο 25 Μαΐου 2019 1. Αγώνας Τριαθλου Ατομικό Sprint - Ομαδικό (750μ κολύμπι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΥΟΣ. Εγχειρίδιο Εθνικού Συστήματος Κατάταξης

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΥΟΣ. Εγχειρίδιο Εθνικού Συστήματος Κατάταξης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΥΟΣ Εγχειρίδιο Εθνικού Συστήματος Κατάταξης 2012-2013 02 Αυγούστου 2012 2 Σ ε λ ί δ α 1. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΚΟΥΟΣ (ΚΟΣ) ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πατέρα Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πατέρα Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (OLYMPIANS), ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανώνουν το OLYMPIANS RUN International Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2016

Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2016 http://www.trinews.gr/item.php?id=1476 25 Σεπ 16 πίσω Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου Α/Γ - Ε/Ν 2016 Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2016 Οι εγγραφές έχουν ανοίξει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ατομικής Χρονομέτρησης Δρόμου και Αντοχής Δρόμου την Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στην Κιβωτό του Κόσμου για την ενίσχυση των ορφανών

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στην Κιβωτό του Κόσμου για την ενίσχυση των ορφανών H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (OLYMPIANS), ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανώνουν το OLYMPIANS RUN International Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την αιγίδα της Κυπριακής. Με τη στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κλήρου. Χορηγοί

Υπό την αιγίδα της Κυπριακής. Με τη στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κλήρου. Χορηγοί Οργανωτής ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Κ.Ο.ΠΟ). Με τη στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κλήρου Χορηγοί ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΛΗΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την αιγίδα της Κυπριακής. Με τη στήριξη του ήµου Λευκάρων. Χορηγοί

Υπό την αιγίδα της Κυπριακής. Με τη στήριξη του ήµου Λευκάρων. Χορηγοί Οργανωτής ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Οµοσπονδίας Ποδηλασίας (Κ.Ο.ΠΟ). Με τη στήριξη του ήµου Λευκάρων Χορηγοί ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΕΥΚΑΡΩΝ ΤΤ Η Ποδηλασία

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2010, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2010 που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ε mail: chhg@hang-gliding.gr Έκδοση 9η 1. Γενικά 1.1

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία Διαδρομές Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ)

Τοποθεσία Διαδρομές Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ) Τοποθεσία Το "κέντρο" του αγώνα θα είναι το ο κόμβος εισόδου στο νέο λιμάνι Καρλοβάσου στην παραλιακή απέναντι από τον οινοποιητικό συνεταιρισμό, όπου θα υπάρχει η βασική εγκατάσταση της διοργάνωσης (ζώνη

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2015, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2015 που

Διαβάστε περισσότερα

TRIMORE Multisports TOUR - Kastoria 2019

TRIMORE Multisports TOUR - Kastoria 2019 TRIMORE Multisports TOUR - Kastoria 2019 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο δήμος Καστοριάς, ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς και η TRIMORE Multisports TOUR, διοργανώνουν και προκηρύσσουν το αθλητικό και ψυχαγωγικό event TRIMORE

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 O παρών κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Link εγγραφών εδώ: https://goo.gl/forms/80anyjmytap91vql2 ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Αλμυρός-Δήμος Αλμυρού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016 ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ατομικής Χρονομέτρησης Δρόμου και Αντοχής Δρόμου την Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της Αγωνιστικής Περιφέρειας Κρήτης 2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017»

«ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017» ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Τμήμα Υγρού Στίβου Κολύμβηση Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ: Προς: - Πρόεδρο και Δ.Σ. Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Τμήματα προαγωνιστικών κατηγοριών όλων των κολυμβητικών σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση Διοργανωτές Ο Α.Ο. «Ποσειδών Λουτρακίου» σε συνεργασία με την ΚΟΕ. Η διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 EVENTS 2018 OVERVIEW Νοέμβριος 2018 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα υπάγεται στις

Διαβάστε περισσότερα

11 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2016

11 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2016 11 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2016 Κόρνος, Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016 Η εταιρεία MH Bikin Cyprus Event Management διοργανώνει τον 11 ο αγώνα κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου για το 2016. Ο αγώνας τελεί υπό την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση Διοργανωτές Ο Α.Ο. «Ποσειδών Λουτρακίου» σε συνεργασία με την ΚΟΕ. Η διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ο σύλλογος Κατοίκων Νέας πολιτείας στα πλαίσια του δεκαήμερου «8 ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ ΚΥΡΙΛΛΕΙΑ & ΜΕΘΟΔΕΙΑ 2016»,διοργανώνει Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων για όλες τις ηλικίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ (ή σε μικτή επιφάνεια εδάφους) ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ (Ελάχιστα προαπαιτούμενα)

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ (ή σε μικτή επιφάνεια εδάφους) ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ (Ελάχιστα προαπαιτούμενα) ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ 137, 171 21 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - WEBSITE: www.segas.gr Επιτροπή Αγώνων σε Δημόσιο Δρόμο και Βουνό Τηλ.: 211 187 7733, 37, 39-210 932 4436 -

Διαβάστε περισσότερα

3 ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

3 ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ 3 ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος διοργανώνει τον 3 ο ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ Ο αγώνας αφιερώνεται στο περιβάλλον και στην εθελοντική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

ΠΡΟΣ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, ΠΡΟΣ 1) Την Κ.Ο.Ε. Αθήνα, 4-11-2010 2) Περιφερειακές επιτροπές κολύμβησης της Κ.Ο.Ε. Αριθ. Πρωτ.: 95 3) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (Ο.Α.Κ.Α.) 4) Αθλητικά Σωματεία μέλη της Κ.Ο.Ε. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα, αγωνιστικών κατηγοριών με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW Ιανουάριος 2017 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα υπάγεται

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΑΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΑΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΑΣ 1. Ο πρόεδρος της επιτροπής για αγώνες dragster πρέπει να πραγματοποιήσει επιθεώρηση των αγωνιστικών διαδρομών και να εξασφαλίσει ότι οι προδιαγραφές για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ----- Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 151

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017 ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ομαδικής Σκυταλοδρομίας Ορειβατικού Ποδηλάτου (XCR)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ. ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ. Ένωση Αεροπορίας Ιανουάριος 2004 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑEΡΟΠΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Συμμετοχής

Κανονισμοί Συμμετοχής Κανονισμοί Συμμετοχής 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ α) Όλες οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου, από Ομίλους/Μέλη της ή και από τρίτους κάτω από την αιγίδα της είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

Αγώνας Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας # Αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων και Κορασίδων 2017

Αγώνας Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας # Αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων και Κορασίδων 2017 Αγώνας Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας #6 2017 - Αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων και Κορασίδων 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργανώνει τον 6 ο αγώνα Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας 2017, ο οποίος θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ. ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Αριθμ.πρωτ: 83/

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ. ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Αριθμ.πρωτ: 83/ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ Αθήνα:11/4/2017 ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Αριθμ.πρωτ: 83/10-4-2017 Αρχιμήδους 16 Παναθηναϊκό Στάδιο Αθήνα, 11635 Τηλ:210-7564013, 210-7564060 Fax: 210-7564013 Email: oeva32@yahoo.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 Σχέδιο παροχής οικονομικής στήριξης για την διοργάνωση διεθνών αθλητικών εκδηλώσεων στην Κύπρο στα πλαίσια των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη Πανελληνίων Αγώνων Ποδηλασίας Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. σχ. έτους »

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη Πανελληνίων Αγώνων Ποδηλασίας Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. σχ. έτους » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ----- Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 151

Διαβάστε περισσότερα

16 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2015

16 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2015 Αρ. Πρωτ: 132 Περιστέρι, 02 Φεβρουαρίου 2015 Προς: - Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Κολυμβητικά Σωματεία (μέλη της Κ.Ο.Ε.) - Ο.Π.Α.Α.Π. - Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής - Σύνδεσμο Κριτών Χρονομετρών Κοινοποίηση:-

Διαβάστε περισσότερα

1o SYROS TRIATHLON 2016

1o SYROS TRIATHLON 2016 1o SYROS TRIATHLON 2016 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο δήµος Σύρου και η TriMore, διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα τριάθλου ενηλίκων και παιδιών στις 10-12 Ιουνίου 2016, οι οποίοι θα λάβουν χώρα στην Ερµούπολη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

7o PSATHATHLON ATTICA 2018 ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ

7o PSATHATHLON ATTICA 2018 ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ 7o PSATHATHLON ATTICA 2018 ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ 1) Αγώνας ΤΡΙΑΘΛΟΥ «σπριντ» Ατομικό - Ομαδικό (750μ κολύμπι 20 χιλ. ποδηλασία -5 χιλ τρέξιμο) 9:00π.μ 2) Αγώνας ΑΚΟΥΑΘΛΟΝ (750μ κολύμπι-5 χιλ τρέξιμο)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Α. Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Διοργανώσεων Το πιο περίπλοκο διοικητικό έργο Πληθώρα οργανισμών και φορέων εμπλέκονται σ όλα τα στάδια

Διαβάστε περισσότερα

ιοίκηση Αθλητικών Γεγονότων

ιοίκηση Αθλητικών Γεγονότων ιοίκηση Αθλητικών Γεγονό Προγραµµατισµός Εγκαταστάσεων ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ο καλός γεγονός σχεδιασμός ζωτικής σημασίας επιτυχημένης αθλητικής διοργάνωσης τη διεξαγωγή αποτελεί μιας Ακολουθώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ)

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) Η Περιφερειακή Επιτροπή Νήσων Αιγαίου («ΠΕΝΑ») αποτελείται από έναν εκπρόσωπο από κάθε σωματείο που ανήκει στην Περιφέρεια Νήσων Αιγαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Διασωματειακό Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Clubs Beach Volley 2017

Διαβάστε περισσότερα

6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες προσκαλεί τα Ελληνικά αθλητικά σωματεία και τα σωματεία

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015»

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ---- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

8 ος Λαϊκός Αγώνας ρόµου 8χλµ «Άγιος Αρτέµιος» & παράλληλος Παιδικός Αγώνας 1.000µ Σάββατο 28 Απριλίου 2018, ώρα 17:30

8 ος Λαϊκός Αγώνας ρόµου 8χλµ «Άγιος Αρτέµιος» & παράλληλος Παιδικός Αγώνας 1.000µ Σάββατο 28 Απριλίου 2018, ώρα 17:30 8 ος Λαϊκός Αγώνας ρόµου 8χλµ «Άγιος Αρτέµιος» & παράλληλος Παιδικός Αγώνας 1.000µ Σάββατο 28 Απριλίου 2018, ώρα 17:30 Η Τοπική ιοίκηση Ακαρνανίας της ιεθνούς Ένωσης Αστυνοµικών, προκηρύσσει τον 8 ο Λαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2017 ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, 2025 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ / TELEPHONE + 357 22449822 ΦΑΞ / FAX + 357 22449819 CYPRUS SHOOTING SPORT FEDERATION 21 AMFIPOLEOS ST., CY-2025 NICOSIA, CYPRUS

Διαβάστε περισσότερα

3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα

3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα 3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα Ο Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, διοργανώνει τον «3ο Παράκτιο Δρόμο» σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ στην Ηγουμενίτσα. 1. Στοιχεία Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Εθνικών Ομάδων

Κανονισμοί Εθνικών Ομάδων ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ CYPRUS CHESS FEDERATION Κανονισμοί Εθνικών Ομάδων Μέρος Ι - Κατηγορίες Εθνικών Ομάδων 1. Για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Κύπρου σε διεθνείς ομαδικές διοργανώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων Αρ.Πρ: 201 Iωάννινα 20/11/2013 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ Αγωνιστικές Διατάξεις Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας Διάταξη Ι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Ι ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΕΚΔΟΣΗ 4 η - 2009 ΔΙΑΤΑΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun 5 th LycabettusRun Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 #lycabettusrun #opentraininglycabettusrun Η Sportevent με την ευγενική υποστήριξη του St George Lycabettus Lifestyle Hotel προκηρύσσουν αγώνα δρόμου την Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων)

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης / Πεύκης, Αγ. Αναργύρων / Καματερού, Πεντέλης / Μελισσίων και Παλαιού Φαλήρου συνδιοργανώνουν το 5 ο ATTIKA RUN & FUN Grand Prix 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL EVENTS OVERVIEW

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL EVENTS OVERVIEW ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017-2018 EVENTS 2017-2018 OVERVIEW Ιανουάριος 2017 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ. Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ. Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 Το σωματείο Kmeaters Cycling διοργανώνει τον αγώνα «Ανάβαση Τροόδους 2017» ο οποίος αποτελεί τον 13ο αγώνα κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου για το 2017. Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία. Διαδρομές. Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ)

Τοποθεσία. Διαδρομές. Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ) Τοποθεσία Το "κέντρο" του αγώνα θα είναι το ο κόμβος εισόδου στο νέο λιμάνι Καρλοβάσου στην παραλιακή απέναντι από τον οινοποιητικό συνεταιρισμό, όπου θα υπάρχει η βασική εγκατάσταση της διοργάνωσης (ζώνη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 Σχέδιο Παροχής Οικονομικής στήριξης για την δημιουργία, αναβάθμιση και συντήρηση αθλητικών υποδομών / εγκαταστάσεων με στόχο την ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Beach Volley 2017, είναι η κύρια επίσημη διοργάνωση Beach Volley

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2016 CYPRUS BEACH VOLLEY 2016 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Beach Volley 2016, είναι η κύρια επίσημη διοργάνωση Beach

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Γαλατσίου, Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν τα ATHENS NIGHT RUNS. ATHENS NIGHT RUNS

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Γαλατσίου, Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν τα ATHENS NIGHT RUNS. ATHENS NIGHT RUNS Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Γαλατσίου, Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν τα ATHENS NIGHT RUNS. ATHENS NIGHT RUNS Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) και στα Κοινωνικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) Τρέχουμε μαζί για τα Παιδικά Χωριά SOS ( 1 από την συμμετοχή σας πηγαίνει για τα παιδιά των Χωριών

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Στους αγώνες θα συμμετάσχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ κατηγοριών, από 9 ετών και μεγαλύτεροι.

Προς: Στους αγώνες θα συμμετάσχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ κατηγοριών, από 9 ετών και μεγαλύτεροι. Χαλάνδρι, 13 Δεκεμβρίου 2018 Aρ. Πρωτ: 04/388/13/12/18 Προς: - Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Κολυμβητικά Σωματεία (μέλη της Κ.Ο.Ε.) - ΠΑΟ 5 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΝΗΡΕΑ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο. ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ σε

Διαβάστε περισσότερα

8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014

8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014 8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014 Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών με Αναπηρίες διοργανώνει το 8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων

Διαβάστε περισσότερα

ABC CUP 2017 (1/4/2017) - ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙ. το Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

ABC CUP 2017 (1/4/2017) - ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙ. το Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 Οργανωτής ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ Υπό την αιγίδα της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ (Κ.Ο.ΠΟ.) 1 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ABC CUP 2017 (1/4/2017) - ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙ το Σάββατο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΡΟΜΟΥ ΛΙΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΡΟΜΟΥ ΛΙΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΡΟΜΟΥ ΛΙΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ Tα Τοπικά Συµβούλια των ηµοτικών Κοινοτήτων Μεγάρων και Νέας Περάµου σε συνεργασία µε το Ν.Π... Αθλητισµού «Ηρόδωρος» του ήµου Μεγάρεων υπό την τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Λυκόβρυσης/Πεύκης,Γαλατσίου,Κηφισιάς,Μελισσίων/Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν το 4ο ATTICA RUN & FUN grand prix 2017 Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγκεκριμένο Προσωπικό... 2. Ημερήσια αποζημίωση για Αγώνες Εσωτερικού... 2. Οδοιπορικά για αγώνες εσωτερικού και συνεδριάσεις...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγκεκριμένο Προσωπικό... 2. Ημερήσια αποζημίωση για Αγώνες Εσωτερικού... 2. Οδοιπορικά για αγώνες εσωτερικού και συνεδριάσεις... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εγκεκριμένο Προσωπικό........ 2 Ημερήσια αποζημίωση για Αγώνες Εσωτερικού.... 2 Οδοιπορικά για αγώνες εσωτερικού και συνεδριάσεις.... 2 Επιχορηγήσεις για διοργάνωση αγώνων εσωτερικού.... 2

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Αγώνων Όροι Συμμετοχής Περιγραφή Αγώνων

Οδηγίες Αγώνων Όροι Συμμετοχής Περιγραφή Αγώνων Οδηγίες Αγώνων Όροι Συμμετοχής Περιγραφή Αγώνων Ο Δήμος Ορεστιάδας, προκηρύσσει και διοργανώνει τον 3ο παραποτάμιο δρόμο Άρδα (10 χιλιομέτρων), που θα πραγματοποιηθεί στις Καστανιές Έβρου, το Σάββατο 28

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ. «Άρωνας 2015»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ. «Άρωνας 2015» Π.Ο. Λευκωσίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «Άρωνας 2015» Το δάσος Αθαλάσσας αποτελεί πηγή ζωής για τη Λευκωσία. Χωρίς αυτό, ο αέρας της κυπριακής πρωτεύουσας θα ήταν γεμάτος σκόνη και με πολύ υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ Α. Γ. ΛΕΒΕΝΤΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ. (Άθλημα :.)

ΙΔΡΥΜΑ Α. Γ. ΛΕΒΕΝΤΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ. (Άθλημα :.) ΙΔΡΥΜΑ Α. Γ. ΛΕΒΕΝΤΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 2017-2018 ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ (Άθλημα :.) 01. Επώνυμο... : (...) 02. Όνομα:... : (...) επικολλήσατε 03. Επάγγελμα ή ιδιότητα.. : (...) τη φωτογραφία

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ A. Γ. ΛΕΒΕΝΤΗ

ΙΔΡΥΜΑ A. Γ. ΛΕΒΕΝΤΗ ΙΔΡΥΜΑ A. Γ. ΛΕΒΕΝΤΗ «Υποτροφίες Ολυμπιακής Προετοιμασίας» ************** Προκήρυξη Το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη (A. G. Leventis Foundation) ενισχύοντας με συνέπεια, και για 19η συνεχή χρονιά, την προσπάθεια

Διαβάστε περισσότερα

PELLA HALF MARATHON 2013

PELLA HALF MARATHON 2013 Ο Δήμος Πέλλας τιμώντας την μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών την 14 η Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη Γερμανική κατοχή στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, διοργανώνει με την συμμετοχή της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΟΜΓ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Προκήρυξη Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Σκοποβολής Γενικών (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.), Σχ. Έτους »

ΘΕΜΑ : «Προκήρυξη Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Σκοποβολής Γενικών (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.), Σχ. Έτους » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- «Αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο» Μαρούσι, 22-03-2019 Αρ. πρωτ.: 45280/Δ5 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες

Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες 7 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 20 Απριλίου 2013 Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Ατόμων με Αναπηρίες διοργανώνει το 7 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ. Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ. Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ Η εταιρεία MH Bikin Cyprus Event Management διοργανώνει τον αγώνα «Ανάβαση Τροόδους 2016» ο οποίος αποτελεί 9ο αγώνα κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου για το 2016. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ. «Ανάβαση Γερακιών» Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας, διοργανώνει τον Αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου. «Ανάβαση Γερακιών»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ. «Ανάβαση Γερακιών» Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας, διοργανώνει τον Αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου. «Ανάβαση Γερακιών» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «Ανάβαση Γερακιών» Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας, διοργανώνει τον Αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου «Ανάβαση Γερακιών» την Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 Ο αγώνας αποτελεί τον 5 ο αγώνα

Διαβάστε περισσότερα