ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ URBAN ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ URBAN - ΕΛΛΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ URBAN ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ URBAN - ΕΛΛΑΣ"

Transcript

1 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: Δημοτικό αναψυκτήριο και βελτίωση εξοπλισμού στα αποδυτήρια του θεάτρου ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ:ΔΗΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ: ,54 ευρώ ( δρχ. ) ΤΕΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: ,62 ευρώ ( δρχ.) τοπογραφικο ευρυτερης περιοχης με επισημανση του εργου ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Το έργο περιλαμβάνει την διαμόρφωση του χώρου κάτω από τις κερκίδες του υπαίθριου θεάτρου της Β φάσης με την δημιουργία χώρων αποδυτηρίου με W.C. για την κάλυψη των αναγκών των συμμετοχόντων σε παραστάσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου. ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Με την κατασκευή του έργου διαμορφώθηκαν 86 τ.μ. κάτω από των χώρο των κερκίδων του θεάτρου. ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Αναβαθμίστηκε συνολικά η περιοχή και βελτιώθηκαν οι συνθήκες λειτουργίας του θεάτρου με την εξασφάλιση των απαραίτητων χώρων στάθμευσης - αποδυτηρίων και χώρων υγιεινής. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΧΟΥ: Υλοποιήθηκε ο στόχος, αναβαθμίστηκε η περιοχή, βελτιώθηκε η ποιότητα ζωής των κατοίκων, με την δυνατότητα πραγματοποίησης πολιτιστικών εκδηλώσεων (θεατρικών παραστάσεων κτλ.) αλλά και χώρων αναψυχής και ψυχαγωγίας (Δημοτικό αναψυκτήριο).

2 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: Εξυγίανση περιοχής κατά μήκος της Λεωφόρου Δενδροποτάμου ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ: ,07 ευρώ ( δρχ. ) ΤΕΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: ,12 ευρώ ( δρχ. ) τοπογραφικο ευρυτερης περιοχης με επισημανση του εργου ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Στο έργο περιλαμβάνεται η διαμόρφωση του υπαίθριου χώρου γύρω από το θεατράκι και το διαδημοτικό αθλητικό κέντρο. Διαμορφώθηκε ο χώρος πρασίνου με τις απαραίτητες πλακοστρώσεις, ο πεζόδρομος μπροστά από το αθλητικό κέντρο και ο χώρος στάθμευσης κάτω από την αερογέφυρα. ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Με την κατασκευή του έργου πλακοστρώθηκαν 433,25 τ.μέτρα, διαμορφώθηκαν σε χώρους πρασίνου 618 τ.μέτρα, κατασκευάστηκαν 100 μέτρα μήκους περίφραξης στους χώρους αναψυχής και πολιτισμού, δημιουργήθηκαν 34 θέσεις στάθμευσης και ανακατασκευάστηκαν 20 τ.μέτρα των κερκίδων του υπάρχοντος υπαίθριου θεάτρου. ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Το έργο εξασφάλισε την αναβάθμιση της περιοχής η οποία βρίσκεται στο άκρο του οικισμού. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΧΟΥ: Υλοποιήθηκε ο στόχος με την ανάπλαση των υποβαθμισμένων περιοχών του Δήμου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

3 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: Ανάπλαση δημοτικών - κοινοχρήστων χώρων κατά μήκος της Λεωφόρου Δενδροποτάμου ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ:ΔΗΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ: ,05 ευρώ ( δρχ. ) ΤΕΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: ,62 ευρώ ( δρχ. ) τοπογραφικο ευρυτερης περιοχης με επισημανση του εργου ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Το έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση των κοινοχρήστων χώρων κάτω από την αερογέφυρα της Λεωφ. Δεν/μου με την δημιουργία χώρου στάθμευσης, πλατείας με καθιστικά για τους κατοίκους της γύρω περιοχης χώρου Μπάσκετ και κτιρίου κυλικείου - αποδυτηρίων για τους αθλούμενους. ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Με την εκτέλεση του έργου ασφαλτοστρώθηκαν τ. μέτρα, δημιουργήθηκαν 80 θέσεις στάθμευσης και κατασκευάστηκαν δύο κτίρια συνολικού εμβαδού 48 τ.μέτρων με χώρους αποδυτηρίων και W.C. Δημιουργήθηκε χώρος αθλοπαιδιών 420 τ. μέτρων και κυλικείο 24 τ. μέτρων για την εξυπηρέτηση των αθλουμένων. ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Οι δράσεις και τα έργα αναβαθμίζουν τους δημόσιους χώρους και δημιουργούν προϋποθέσεις για την ανάπλαση ενός υποβαθμισμένου χώρου, προσφέροντας παροχές και κοινονικό εξοπλισμό αναβαθμίζοντας συνολικά τους δημόσιους χώρους του άξονα του Δενδροποτάμου. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΧΟΥ: Υλοποιήθηκε ο στόχος του έργου και εξασφαλίστηκε η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της περιοχής.

4 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: Διάνοιξη οδού Εθνικής Αντίστασης ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ:ΔΗΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ: ,92 ευρώ ( δρχ. ) ΤΕΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: ,12 ευρώ ( δρχ. ) τοπογραφικο ευρυτερης περιοχης με επισημανση του εργου ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Η οδός Εθνικής Αντιστάσεως διατρέχει παράλληλα το πάρκο της Λεωφ. Δεν/μου. Μέσα στα πλαίσια της αναβάθμισης και εξυγίανσης της ευρύτερης περιοχής έχει διανοιχθεί και ασφαλτοστρωθεί η οδός και έχουν διαμορφωθεί τα πεζοδρόμια και οι χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων. ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Σε μια καθαρά αστική περιοχή 2,5 στρεμμάτων ασφαλτοστρώθηκαν 175 μέτρα οδών, πλακοστρώθηκαν 555 τ. μέτρα και δημιουργήθηκαν 20 θέσεις στάθμευσης. ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Η διαμόρφωση της Εθνικής Αντιστάσεως εξασφάλισε πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό ιδιοκτησιών που υπάρχουν κατά μήκος της, ενοποίησε την οικιστική περιοχή της Μενεμένης με το πάρκο Β φάσης της Λεωφ. Δενμου, δημιουργήθηκαν κατά μήκος της πεζοδρόμια, χώροι στάθμευσης, χώροι πρασίνου και δενδροφύτευσης. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΧΟΥ: Υλοποιήθηκε ο στόχος του έργου και εξασφαλίστηκε η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της περιοχής.

5 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: Ανάπλαση δημοτικών χώρων κάτω από την αερογέφυρα Δενδροποτάμου ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ: ,05 ευρώ ( δρχ. ) ΤΕΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: ,31 ευρώ ( δρχ. ) τοπογραφικο ευρυτερης περιοχης με επισημανση του εργου ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Το έργο περιλαμβάνει τη διαμόρφωση χώρου πρασίνου κάτω από την αερογέφυρα της Λεωφ. Δενδροποτάμου και την δημιουργία διαδρόμου επικοινωνίας των οικιστικών περιοχών που αποκόπτει η Λεωφ. Δενδροποτάμου. ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Με την εκτέλεση του έργου πεζοδρομήθηκαν 103 μ. μήκους, λιθοστρώθηκαν 605 τ.μέτρα, πλακοστρώθηκαν 222,49 τ. μέτρα, τσιμεντοστρώθηκαν 100 τ. μέτρα και διαμορφώθηκαν τ. μέτρα πρασίνου. ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Η παρέμβαση στοχεύει στην βελτίωση της εικόνας της περιοχής που σήμερα είναι εξαιρετικά υποβαθμισμένη προσφέροντας πράσινο στους κατοίκους της παριοχής. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΧΟΥ: Υλοποιήθηκε ο στόχος με την αναβάθμιση της περιοχής και την εξασφάλιση πρασίνου.

6 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: Κατασκευή κτιρίου για την εξυπηρέτηση σωματείων νεολαίας ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ: ,00 ευρώ ( δρχ. ) ΤΕΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: ,48 ευρώ ( δρχ. ) τοπογραφικο ευρυτερης περιοχης με επισημανση του εργου ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Στα πλαίσια της ανακατασκευής του πάρκου Β φάσης Αναχώματος που βρίσκεται κατά μήκος της Λεωφ. Δενδροποτάμου κατασκευάστηκε το κτίριο του 7ου Συστήματος Προσκόπων το οποίο διαθέτει τρείς χώρους για της δραστηριότητες των Προσκόπων, δύο χώρους W.C., μία αποθήκη και δύο χώρους γραφείων για τους υπεύθυνους των ομάδων. ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Κατασκευάστηκε μονόροφο κτίριο εμβαδού 148,8 τ. μέτρων και συνολικού όγκου 520 κ. μέτρα. ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Σε αδιαμόρφωτο χώρο του πάρκου Β φάσης αναχώματος κατασκευάστηκε μονόροφο κτίριο και διαμορφώθηκε ο περιβάλλον υπαίθριος χώρος του που καλύπτει τις δραστηριότητες των παιδιών του Προσκοπισμου αλλά και των κατοίκων της Μενεμένης. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΧΟΥ:Υλοποιήθηκε ο στόχος με την εξασφάλιση κτιρίου στο σύστημα Προσκόπων Μενεμένης ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες απασχόλησης στους συμμετέχοντες στις ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Προσκοπισμού.

7 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: Ανέγερση σταθμού εμπορευματικών μεταφορών ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ: ,12 ευρώ ( δρχ. ) ΤΕΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: τοπογραφικο ευρυτερης περιοχης με επισημανση του εργου ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Το έργο του Σταθμού Εμπορευματικών Μεταφορών αποβλέπει στη δημιουργία του πρώτου οργανωμένου διαμετακομιστικού εμπορίου στην Ελλάδα με τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για την αναδιοργάνωση των υποδομών της πόλης της Θεσσαλονίκης στο χώρο των μεταφορών. Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή 114 τυπικων μονάδων, κτιρίου διοίκησης, τριών φυλακίων εισόδου, έργων εσωτερικής οδοποιϊας και λοιπών δικτύων υποδομής (δικτύου ύδρευσης-αποχέτευσης-δικτύου φωτισμού και δικτύου πυρανίχνευσης-πυρόσβεσης). ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Κατασκευάστηκαν 66 πρακτορεία (ισόγειο 75 τ.μέτρα πατάρι 37 τ.μέτρα και υπόστεγο 25 τ.μ.). Επίσης διαμορφώθηκαν τα δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, κεντρικής τηλεφωνικής εγκατάστασης και εγκατάστασης πυροπροστασίας. ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Η αναδιάρθωση των υποδομών και ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων εξυπηρετεί τη Μητροπολιτική περιοχή της Θεσσαλονίκης. Η συγκέντρωση του κλάδου των μεταφορών σε ενιαίο χώρο, υπηρετεί τους στόχους του Ρυθμιστικού Σχεδίου και του Γ.Π.Σ.του Δήμου Μενεμένης, ο χώρος εγκατάστασης έχει στρατηγικά πλεονεκτήματα ενώ η λειτουργία του θα αποσυμφορήσει το πολεοδομικό συγκρότημα. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΧΟΥ: Το έργο δεν ολοκληρώθηκε. Με την υλοποίηση του στόχου θα επιτευχθεί ο εκσυγχρονισμός των μεταφορικών υποδομών στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσ/νίκης.

Όσα έγιναν ή προγραμματίζονται να γίνουν, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης του Δήμου και των κατοίκων της πόλης μας.

Όσα έγιναν ή προγραμματίζονται να γίνουν, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης του Δήμου και των κατοίκων της πόλης μας. www.spirospanas.gr Spiros Panas Αγαπητοί Συνδημότες Το 2010 λάβαμε από τη μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας την εντολή να οδηγήσουμε τον ενιαίο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε μια νέα εποχή δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτα το Μαρούσι. Το Σχέδιό μας, για μια Ανθρώπινη Πόλη

Πρώτα το Μαρούσι. Το Σχέδιό μας, για μια Ανθρώπινη Πόλη Πρώτα το Μαρούσι Το Σχέδιό μας, για μια Ανθρώπινη Πόλη Φίλες και φίλοι Το Πρόγραμμα του Συνδυασμού «Μαρούσι - Ανθρώπινη Πόλη» είναι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο έργων και παρεμβάσεων, που υπηρετεί το μεγάλο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β ΦΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 2012-2014 ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β ΦΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 2012-2014 ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β ΦΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 202-204 ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Πίνακας περιεχομένων. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ... 2. Εισαγωγή... 2.2 Καθορισμός Αξόνων Προτεραιότητας,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2014 ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2014 ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2015

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 1. ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ...4 1.1.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (Κλειστό και Ανοιχτό)...4 1.2. ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΟΚΤΙΣΤΩΝ (Ανοικτό)...4

Διαβάστε περισσότερα

Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδί-Ιλισός

Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδί-Ιλισός Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδί-Ιλισός Β Φάση: Πρόταση Διαμόρφωσης και Θεσμοθέτησης του Μητροπολιτικού Πάρκου ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ-Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Ι.ΠΟΛΥΖΟΣ Καθηγητής Ε.Μ.Π., Τμήμα Αρχιτεκτόνων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ. 8 χρόνια δουλειάς. Πετύχαμε πολλά, μπορούμε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ. 8 χρόνια δουλειάς. Πετύχαμε πολλά, μπορούμε περισσότερα ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ AΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ πόλη αλληλεγγύης & δημιουργίας Αγαπητοί συμπολίτες, Αναπολώντας τα 7,5 χρόνια που έχουν περάσει από τη μέρα που αναλάβαμε με τους συνεργάτες μου τη Διοίκηση του

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός 2013 3 ΑΡΧΙΚΗ

Απολογισμός 2013 3 ΑΡΧΙΚΗ ΓΡΕΒΕΝΑ 17-3-2014 2 Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών ΚΕΠ Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Πρόνοιας Τμήμα Καθαριότητας-Πρασίνου Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης

Διαβάστε περισσότερα

ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΜΑΙΟΣ 2009 Θανάσης Κ. Παππάς αρχιτέκτων

ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΜΑΙΟΣ 2009 Θανάσης Κ. Παππάς αρχιτέκτων ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΙΟΣ 2009 Θανάσης Κ. Παππάς αρχιτέκτων ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Μετά τις

Διαβάστε περισσότερα

Ενωµένοι Σχεδιάζουµε. Γιώργος Πατούλης Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου

Ενωµένοι Σχεδιάζουµε. Γιώργος Πατούλης Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Ενωµένοι Σχεδιάζουµε Το πρόγραμμα του Συνδυασμού μας «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» είναι αποτέλεσμα ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού από εξειδικευμένους επιστήμονες, αλλά και ενός ευρύτατου δημόσιου διαλόγου με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΑΣ 1 : ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Μέτρο 1.1 : Φυσικό Περιβάλλον - Πράσινο Μέτρο 1.2 : Οικιστική και πολεοδομική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αστικό περιβάλλον και βιώσιμη κινητικότητα

Αστικό περιβάλλον και βιώσιμη κινητικότητα Αστικό περιβάλλον και βιώσιμη κινητικότητα Αθανάσιος Παππάς Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος & Καθαριότητας 1 ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 2030: Σχεδιάζοντας ένα άλλο αστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ MASTER PLAN ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 Υπεύθυνος Ανάπτυξης Έργου Γιώργος Αραχωβίτης, Αρχιτέκτων ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δίνουμε λογαριασμό στους πολίτες

Δίνουμε λογαριασμό στους πολίτες Δίνουμε λογαριασμό στους πολίτες Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς, Δήμαρχος 2012-2013 ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ NEΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Τους τελευταίους 18 μήνες έγιναν σημαντικά έργα στην πόλη μας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» (ΠΑΑ) Άξονας 3 3 ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΦΑΣΗ Α: ΠΡΟΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σ.Δ.Ι.Τ.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΦΑΣΗ Α: ΠΡΟΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σ.Δ.Ι.Τ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΦΑΣΗ Α: ΠΡΟΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σ.Δ.Ι.Τ. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2010 www.euroconsultants.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΡΓΟΥ... 1 2. ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ... 3

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ ΚΟ Ι Ν Ο Τ Ι ΚΟ Σ Υ Μ Β Ο ΥΛ Ι Ο Α Γ Ι Ο Υ Ι Ω Α Ν Ν Η Π Ι Τ Σ Ι Λ Ι Α Σ Μιχάλης Ιωακείμ Πρόεδρος ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α.6. ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ

Α.6. ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ Α.6. ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ Α.6.1. Γενικά Στο παρόν κεφάλαιο αναπτύσσεται η προκαταρκτική πρόταση και παρατίθενται τα βασικά στοιχεία των σεναρίων σύμφωνα με τις αρχές της βιώσιμης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΡΟ 1.1: ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΦΟΡΕΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΡΑΣΗ 1.1.1 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΕΡΓΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ A Q S. Advanced Quality Services Ltd. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ A Q S. Advanced Quality Services Ltd. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ 1. Εισαγωγή 2. Το Διεθνές, Ευρωπαϊκό και Εθνικό Πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης 3. Μεθοδολογία Εργασίας 4. Ιστορικά και Στατιστικά στοιχεία του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διόνυσος, 1 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διόνυσος, 1 Μαΐου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διόνυσος, 1 Μαΐου 2014 Τα στελέχη της δημοτικής κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» και ο υποψήφιος Παναγιώτης Μπιτάκος, με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης και μετά από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Δ.Ξ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ (Β ΦΑΣΗ ) ΞΑΝΘΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Δ.Ξ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ (Β ΦΑΣΗ ) ΞΑΝΘΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Δ.Ξ. ΕΠΙΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΕΔΙΟ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ (Β ΦΑΣΗ ) ΞΑΝΘΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 Επιχειρησιακό Σχέδιο Δήμου (Β Φάση) 2013-2014 i ΠΕΡΙΕΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... iii Αντικείμενο και σκοπιμότητα του προγράμματος...

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Οµάδα Εργασίας ΤΕΕ/ΤΚΜ Μέλη Οµάδας Εργασίας: Αδαµογιάννης Βαγγέλης, ΑΜ ράγκος Γιάννης, ΑΜ Καραδήµου Αλέκα,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014 ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ & ΣΚΟΠΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

24/10/13. Εισαγωγή. Η σηµερινή κατάσταση Προβλήµατα & προοπτικές. Τοπικό Ολοκληρωµένο Πρόγραµµα Ανάπτυξης του Αθλητισµού

24/10/13. Εισαγωγή. Η σηµερινή κατάσταση Προβλήµατα & προοπτικές. Τοπικό Ολοκληρωµένο Πρόγραµµα Ανάπτυξης του Αθλητισµού ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ Εισαγωγή Δρ. Βασίλης Κάκκος vkakkos@hotmail.com Συντονιστής Γενικός Διευθυντής ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΟΑΚΑ) Η

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2012-2014 ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΦΑΣΗ Α ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

«ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2012-2014 ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΦΑΣΗ Α ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ «ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2012-2014 ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΦΑΣΗ Α ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ... 3 1. ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ... 3 2. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2021 ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 20112021 2021 ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 4 Περιγραφή και Προτάσεις Μεταολυμπιακής Αξιοποίησης των Αθλητικών Υποδομών

Κεφάλαιο 4 Περιγραφή και Προτάσεις Μεταολυμπιακής Αξιοποίησης των Αθλητικών Υποδομών Κεφάλαιο 4 Περιγραφή και Προτάσεις Μεταολυμπιακής Αξιοποίησης των Αθλητικών Υποδομών 4.1. Εισαγωγή Σ το πρώτο κεφάλαιο της μελέτης αναφέρθηκε ότι η μεγαλύτερη κληρονομιά των Ολυμπιακών Αγώνων, εκτός από

Διαβάστε περισσότερα