Υγιεινή και Ασφάλεια

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Υγιεινή και Ασφάλεια"

Transcript

1 Υγιεινή και Ασφάλεια

2 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Υγιεινής και Ασφάλειας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

3 Η υγιεινή και ασφάλεια στον εργασιακό χώρο είναι ζήτημα που αφορά όλους τους οργανισμούς και επιχειρήσεις. Με τη λογική αυτή προστέθηκε στο menu του H.R.M. μια καινούρια επιλογή, η «Υγιεινή και Ασφάλεια εργαζομένων», η οποία δίνει στον χρήστη την δυνατότητα διαχείρισης των θεμάτων υγιεινής και ασφάλειας του εργατικού δυναμικού της επιχείρησης.

4 Υγιεινή Το μενού «Υγιεινή» χωρίζεται σε «Παράμετροι» και «Οργάνωση». Παράμετροι Μέσω των παραμέτρων ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει όλα όσα χρειάζεται για να προχωρήσει αργότερα στην οργάνωση των εξετάσεων και τη δημιουργία ερωτηματολογίων ιατρικού ιστορικού. Κρίνεται ορθότερο ο χρήστης να ξεκινήσει την δημιουργία παραμέτρων αντίστροφα, ξεκινώντας δηλαδή από «Ιατροί» και προχωρώντας προς «Εξετάσεις» και αυτή είναι και η λογική που ακολουθεί το manual. Φορείς Οι «φορείς» είναι η παράμετρος με την οποία ο χρήστης δημιουργεί τους πιθανούς φορείς που συμμετέχουν ή διοργανώνουν κάποια εξέταση, κάποιον εμβολιασμό των εργαζόμενων κ.λπ. Όπως και παραπάνω έτσι κι εδώ ο χρήστης με την χρήση των buttons θα μπορεί να προσθέσει, να αφαιρέσει και να μεταβάλει φορείς. Στην φόρμα που εμφανίζεται για την δημιουργία φορέων ο χρήστης θα μπορεί να εισάγει προαιρετικά όλα τα στοιχεία της φόρμας αλλά για να γίνει αποθήκευση του δημιουργούμενου φορέα θα πρέπει απαραίτητα να εισάγει «Κωδικό» και «Επωνυμία».

5 Ιατροί Η παράμετρος «Ιατροί» του menu της «Υγιεινής», δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα δημιουργίας ιατρών. Οι ιατροί που θα δημιουργηθούν είναι αυτοί οι οποίοι συμμετέχουν σε εξετάσεις των εργαζόμενων και θα χρειαστούν στην συνέχεια κατά την δημιουργία των εξετάσεων κ.λπ. Με την χρήση των buttons ο χρήστης μπορεί να προσθέσει, να αφαιρέσει και να μεταβάλει ιατρούς. Στην φόρμα που εμφανίζεται για την δημιουργία ιατρών είναι απαραίτητα να στοιχεία «Κωδικός» και «Επώνυμο» για να γίνει καταχώριση του δημιουργούμενου ιατρού.

6 Εμβόλια Μέσω της παραμέτρου «Εμβόλια» ο χρήστης θα μπορεί να δημιουργήσει διάφορα ήδη εμβολιασμών τα οποία θα μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε στις εξετάσεις, ή στο ερωτηματολόγιο. Η δημιουργία γίνεται και πάλι με την χρήση των button. Έτσι ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει όποια εμβόλια επιθυμεί εισάγοντας «Κωδικό» και «Περιγραφή». Η εφαρμογή έχει επτά πρότυπα εμβόλια, όπως φαίνονται και στην παρακάτω εικόνα.

7 Παθήσεις Η παράμετρος «παθήσεις» έχει ακριβώς τον ίδιο τρόπο λειτουργίας με την παράμετρο «εμβόλια». Η εφαρμογή έχει ενσωματωμένες εννέα πρότυπες παθήσεις.

8 Εξετάσεις Με την παράμετρο «εξετάσεις» η εφαρμογή δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργήσει εξετάσεις στις οποίες θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης. Οι εξετάσεις αυτές μπορεί να αφορούν κάποια πάθηση ή κάποιον εμβολιασμό. Ο χρήστης δημιουργώντας την εξέταση θα πρέπει απαραίτητα να εισάγει «Κωδικό» και «Περιγραφή». Εδώ ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τις παραμέτρους που δημιούργησε πρωτύτερα πατώντας το button δίπλα από το αντίστοιχο πεδίο στην φόρμα δημιουργίας εξετάσεων. που βρίσκεται

9 Οργάνωση Με την επιλογή «Οργάνωση» ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει ερωτηματολόγια για την δημιουργία ιατρικού ιστορικού, να προγραμματίσει εξετάσεις, εμβολιασμούς κ.λπ., και να εισάγει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Δημιουργία Ερωτηματολογίων Η επιλογή «Δημιουργία ερωτηματολογίων» χωρίζεται σε τρεις υποεπιλογές. Ερωτήσεις Με την επιλογή «Ερωτήσεις» δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργήσει τις ερωτήσεις που επιθυμεί να συμπεριληφθούν στον ερωτηματολόγιο.

10 Για την καταχώριση των ερωτήσεων είναι απαραίτητη η εισαγωγή κωδικού. Ο χρήστης μπορεί να εισάγει την ερώτηση και στη συνέχεια να επιλέξει τύπο απάντησης. Οι επιλογές που έχει στον τύπο απάντησης είναι: - Ναι/Όχι - Multiple Choice - Ελεύθερο πεδίο Ερωτηματολόγια Η επιλογή «Ερωτηματολόγια» δίνει στον χρήστη την δυνατότητα να δημιουργήσει ερωτηματολόγια βάσει των ερωτήσεων που δημιούργησε προηγουμένως.

11 Στην αριστερή στήλη όπως φαίνεται στην εικόνα ο χρήστης εισάγει τον κωδικό και την περιγραφή του ερωτηματολογίου καθώς και αν επιθυμεί να εμφανίζονται οι απαντήσεις και οι παρατηρήσεις των ερωτήσεων. Στη δεξιά στήλη, εφόσον ο χρήστης έχει προχωρήσει πρώτα σε αποθήκευση του ερωτηματολογίου, ο χρήστης επιλέγει τις ερωτήσεις που επιθυμεί να εισάγει στο ερωτηματολόγιο που δημιούργησε. Τέλος, με το button είναι δυνατή η εκτύπωση των δημιουργημένων ερωτηματολογίων. Συμπλήρωση Ερωτηματολογίων Η επιλογή «συμπλήρωση ερωτηματολογίων» δίνει στο χρήστη την δυνατότητα να καταχωρίσει της απαντήσεις των εργαζόμενων που συμμετείχαν στην έρευνα. Πρώτο, βήμα όμως είναι η εισαγωγή των συμμετεχόντων με την χρήση των buttons. Εν συνεχεία και αφού ο χρήστης έχει επιλέξει ερωτηματολόγιο και συμμετέχοντες με το button μπορεί να προχωρήσει στη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων. Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται η φόρμα συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων όπου ο χρήστης συμπληρώνει τις απαντήσεις ανά εργαζόμενο και πατώντας «έξοδος» βγαίνει στο προηγούμενο menu έχοντας, αυτόματα, αποθηκεύσει της απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο.

12 Προγραμματισμός Εξετάσεων Με τον «προγραμματισμό εξετάσεων» ο χρήστης μπορεί να προγραμματίσει τις εξετάσεις που έχει δημιουργήσει ήδη από τις παραμέτρους και να εισάγει και τους συμμετέχοντες στην προγραμματισμένη αυτή εξέταση. Για να προχωρήσει ο χρήστης στην εισαγωγή εξετάσεων (μπορεί να είναι και περισσότερες από μία σε κάθε προγραμματισμό) θα πρέπει να εισάγει υποχρεωτικά περιγραφή.

13 Αποτελέσματα Στα «αποτελέσματα» ο χρήστης επιλέγοντας την εξέταση ενημερώνονται αυτόματα οι ημερομηνίες και οι συμμετέχοντες. Εν συνεχεία με διπλό «click» πάνω στο όνομα του εργαζόμενου που συμμετέχει στην εξέταση ο χρήστης μπορεί να εισάγει την αξιολόγηση της εξέτασης, τις παρατηρήσεις του ιατρού και το αν ολοκληρώθηκε η εξέταση ή όχι.

14 Μαζική εισαγωγή Ιατρικού Ιστορικού Η επιλογή «Μαζική Εισαγωγή Ιατρικού Ιστορικού» είναι μια επιλογή που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργήσει ένα ατομικό ιατρικό ιστορικό. Ο χρήστης αρχικά επιλέγει εταιρεία και εφόσον επιθυμεί χρησιμοποιεί τα φίλτρα «Κωδ. Εγκατάστασης», «Τμήμα Απασχόλησης», «Διεύθυνση» και «Υποδιεύθυνση». Στη συνέχεια επιλέγει εργαζόμενο (μπορεί να επιλέξει μόνο έναν εργαζόμενο κάθε φορά) και προχωράει στους πίνακες.

15 Ασφάλεια Όπως το menu «Υγιεινή» έτσι και το menu «Ασφάλεια» χωρίζεται σε «Παράμετροι» και «Οργάνωση». Παράμετροι Οι παράμετροι της «Ασφάλειας» χωρίζονται σε «Περιστατικά Ατυχημάτων», «Τραυματισμοί Ασθένειες», «Εγκαταστάσεις», «Μηχανήματα» και «Οχήματα». Περιστατικά Ατυχημάτων Με την χρήση των buttons ο χρήστης μπορεί να εισάγει περιστατικά ατυχήματα ενώ η εφαρμογή παρέχει πέντε πρότυπα, όπως φαίνονται στην παρακάτω εικόνα.

16 Τραυματισμοί Ασθένειες Με αυτή την επιλογή, η οποία έχει τον ίδιο τρόπο λειτουργίας με την προηγούμενη, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει όσους τραυματισμούς ή ασθένειες επιθυμεί ανάλογα με την περίπτωση. Η εφαρμογή περιέχει δέκα πρότυπα. Εγκαταστάσεις

17 Με την επιλογή «εγκαταστάσεις» ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει, με τον ίδιο τρόπο με τις προηγούμενες παραμέτρους, εγκαταστάσεις στις οποίες συνέβη ένα ατύχημα. Η εφαρμογή περιέχει οχτώ πρότυπες εγκαταστάσεις. Μηχανήματα «Μηχανήματα» είναι η επιλογή με την οποία ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει μηχανήματα τα οποία προκάλεσαν ένα περιστατικό ατυχήματος. Στην εφαρμογή υπάρχουν τρία πρότυπα. Οχήματα Με την επιλογή «οχήματα» δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργήσει οχήματα της εταιρείας τα οποία προκάλεσαν ένα περιστατικό ατυχήματος.

18 Στη φόρμα που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα ο χρήστης πρέπει να εισάγει υποχρεωτικά «κωδικό εγκατάστασης», «Αρ. κυκλοφορίας», «Κατηγορία» και ενεργό ή μη ενεργό όχημα. Οργάνωση Από το menu «Οργάνωση» ο χρήστης μπορεί να προχωρήσει σε καταγραφή ενός περιστατικού ατυχήματος και να εκτυπώσει τα απαραίτητα report ή έγγραφα σχετικά με αυτό. Καταγραφή Περιστατικών Ατυχημάτων Με την επιλογή «Καταγραφή περιστατικών ατυχημάτων» ο χρήστης μπορεί να καταγράψει ένα περιστατικό ατύχημα χρησιμοποιώντας είτε τις πρότυπες ή τις παραμέτρους που δημιούργησε προηγουμένως.

19 Ο χρήστης πρέπει να εισάγει υποχρεωτικά «κωδικό», «περιγραφή» και «ημερομηνία» για να προχωρήσει στο είδος του περιστατικού όπου δύναται να εισάγει περισσότερα από ένα. Τα είδη περιστατικών είναι τα πρότυπα ή αυτά που δημιούργησε από τις παραμέτρους. Εν συνεχεία μπορεί να προχωρήσει στην καρτέλα «τόπος χρόνος». Σε αυτή την καρτέλα τα πεδία «ημερομηνία» και «ώρα» είναι απαραίτητα. Η διαφορά μεταξύ της ημερομηνίας που εισάγεται στην καρτέλα «τόπος χρόνος» με αυτή που εμφανίζεται στο επάνω μέρος της φόρμας είναι ότι η πρώτη αναφέρεται στην ημερομηνία του περιστατικού ενώ η δεύτερη στην ημερομηνία καταγραφής του. Τώρα ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει και να ενεργοποιηθούν οι λοιπές καρτέλες «τραυματίες ασθενείς» κ.λπ..

20 Συνεχίζοντας την συμπλήρωση της καρτέλας «χρόνος τόπος» ο χρήστης μπορεί να προσθέσει όλα τα σχετικά στοιχεία για την τοποθεσία του ατυχήματος. Εφόσον, τελειώσει με αυτή την καρτέλα ο χρήστης προχωράει στην καρτέλα «τραυματίες ασθενείς» εάν υπάρχουν. Όπως φαίνεται και στην εικόνα, με την χρήση των buttons ο χρήστης μπορεί να εισάγει εργαζόμενους της εταιρείας που τραυματίστηκαν ή ασθένησαν κατά το περιστατικό. Στο δεύτερο πεδίο «μη εργαζόμενοι» είναι δυνατή η ελεύθερη καταχώριση από τον χρήστη τραυματιών ή ασθενών οι οποίοι δεν είναι εργαζόμενοι στην εταιρεία αλλά παρευρίσκονταν στο περιστατικό ατύχημα.

21 Η επόμενη καρτέλα «αναγγελία περιστατικού» αναφέρεται στην ημερομηνία και ώρα που αναγγέλθηκε το περιστατικό ατύχημα στο Σ.ΕΠ.Ε, στην αστυνομία και στο Ι.Κ.Α.. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει οπουδήποτε πεδίο με την χρήση check box, όπως φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα και σε κάθε πεδίο εμφανίζεται προειδοποιητικό μήνυμα σχετικά με τον χρόνο αναγγελίας π.χ. επιλέγοντας το Σ.ΕΠ.Ε. εμφανίζεται το εξής μήνυμα:

22 Η επόμενη καρτέλα «μάρτυρες» έχει ακριβώς την ίδια λειτουργία με την καρτέλα των τραυματιών ασθενών. Η τελευταία καρτέλα περιέχει δύο ελεύθερα πεδία στα οποία ο χρήστης μπορεί να γράψει τα μέτρα που πάρθηκαν μετά το περιστατικό ή τα μέτρα που υπήρχαν για να αποσοβήσουν το περιστατικό και στο δεύτερο πεδίο μπορεί να γράψει διάφορες παρατηρήσεις σχετικά με το περιστατικό π.χ. μια σύντομη περιγραφή του ατυχήματος.

23 Εκτυπώσεις Με την επιλογή «Εκτυπώσεις» εμφανίζεται μια λίστα με όλα τα καταγεγραμμένα περιστατικά της εταιρείας για τα οποία ο χρήστης μπορεί να εκτυπώσει το έντυπο αναγγελίας ατυχήματος στο Σ.ΕΠ.Ε. ή στην αστυνομική αρχή καθώς και ένα report του περιστατικού για προσωπική χρήση.

24 Επιλέγοντας την εκτύπωση του εντύπου αναγγελίας ατυχήματος στο Σ.ΕΠ.Ε. ή αστυνομική αρχή, εμφανίζεται η φόρμα που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα στην οποία ο χρήστης μπορεί να προσθέσει τα λοιπά στοιχεία που χρειάζονται για να εκτυπωθεί συμπληρωμένο το έντυπο.

25 Σε ότι αφορά την εκτύπωση του report περιστατικού αυτή γίνεται πατώντας το αντίστοιχο button χωρίς περαιτέρω εισαγωγή στοιχείων. 2.1) Κατάρτιση Κανονισμού Εργασίας Από το συγκεκριμένο μενού παρέχεται η δυνατότητα αρχειοθέτησης-τήρησης και παρακολούθησης όλων των Κανονισμών Εργασίας που έχει θεσπίσει η Επιχείρηση, για όλα τα εργασιακά θέματα.

26 Επίσης παρέχεται η δυνατότητα παραμετρικού καθορισμού των Εργασιακών Θεμάτων και των αντίστοιχων Κανονισμών Εργασίας, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως : Κωδικός Εργασιακού Θέματος Περιγραφή Εργασιακού Θέματος (πχ Κανόνες Ασφαλείας Μηχανογράφησης) Κανονισμός Εργασίας για το συγκεκριμένο θέμα Θέση του Σωματείου Εργαζομένων και της Επιχείρησης για το συγκεκριμένο εργασιακό θέμα Καταχώρηση πολλαπλών κειμένων για κάθε εργασιακό θέμα Το συγκεκριμένου μενού χωρίζεται σε δύο μέρη. Αρχικά σχεδιασμό του κανονισμού και στην Προβολή- Εκτύπωση ) Σχεδιασμός Στη συγκεκριμένη φόρμα παρέχεται η δυνατότητα σχηματισμού του κανόνα εργασίας που έχει θεσπίσει η εκάστοτε επιχείρηση. Η εισαγωγή γίνεται από την καρτέλα Κανονισμοί στην οποία ο χρήστης καταχωρεί την περιγραφή και την ημερομηνία θέσπισης αυτού. Εν συνεχεία μπορεί στην καρτέλα Κεφάλαια- Άρθρα να εισάγει τα κεφάλαια και τα άρθρα αυτού καθώς και να επισυνάψει κάποιο συνημμένο αρχείο με την επιλογή του button όπως και σχόλια με την επιλογή του button.

27 Τέλος, ο χρήστης αφού πρωτίστως έχει ολοκληρώσει την καταχώρηση των άρθρων στην καρτέλα Κεφάλαια- Άρθρα, μπορεί να προχωρεί στον εμπλουτισμό των περιεχομένων των άρθρων από την καρτέλα Περιεχόμενο Άρθρων ) Προβολή- Εκτύπωση Στη συγκεκριμένη φόρμα παρέχεται η δυνατότητα επιλογής και εκτύπωσης του κανόνα λειτουργίας που έχει δημιουργήσει ο χρήστης. Ο χρήστης επιλέγει εταιρεία, και εμφανίζονται όλοι οι κανονισμοί εργασίας που έχει δημιουργήσει. Εν συνεχεία

28 και μόνο εφόσον το επιθυμεί μπορεί να επιλέξει από τα φίλτρα των υποκαταστημάτων, τμήματος απασχόλησης, διεύθυνσης κ.λπ. που βρίσκονται στο πάνω μέρος της οθόνης. Όπως φαίνεται και στην εικόνα όταν ο χρήστης επιλέξει κανονισμό εργασίας τότε στο κάτω μέρος της φόρμας θα εμφανίζεται η περιγραφή του κανονισμού εργασίας και κάτω από αυτή τόσοι φάκελοι όσα είναι τα κεφάλαια του κανονισμού. Κάνοντας click σε κάποιον φάκελο κεφάλαιο θα ανοίγει ο φάκελος και θα εμφανίζονται τα άρθρα που περιέχονται μέσα στο κεφάλαιο. Κάνοντας τώρα click πάνω σε ένα οποιοδήποτε άρθρο ο χρήστης θα μπορεί να δει το περιεχόμενο του άρθρου όπως φαίνεται στην εικόνα. Επίσης, με το button εκτύπωση δίπλα στο άρθρο θα μπορεί ο χρήστης να εκτυπώσει μόνο το συγκεκριμένο άρθρο

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Έργων- Στόχων

Διαχείριση Έργων- Στόχων Διαχείριση Έργων- Στόχων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Έργων-Στόχων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Έργων- Στόχων

Διαχείριση Έργων- Στόχων Διαχείριση Έργων- Στόχων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Έργων-Στόχων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση Προσωπικού

Αξιολόγηση Προσωπικού Αξιολόγηση Προσωπικού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Αξιολόγησης Προσωπικού. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε9-Γνωστοποίηση Σύμβασης Μερικής ή και Εκ Περιτροπής εργασίας

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε9-Γνωστοποίηση Σύμβασης Μερικής ή και Εκ Περιτροπής εργασίας Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε9-Γνωστοποίηση Σύμβασης Μερικής ή και Εκ Περιτροπής εργασίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον χρήστη να κατανοήσει την ηλεκτρονική Υποβολή Εντύπων.

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση εκδηλώσεων

Διαχείριση εκδηλώσεων Διαχείριση εκδηλώσεων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Εκδηλώσεων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων

Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Οχημάτων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση Προσωπικού

Αξιολόγηση Προσωπικού Αξιολόγηση Προσωπικού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Αξιολόγησης Προσωπικού. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε9 Γνωστοποίηση Σύμβασης Μερικής ή και Εκ Περιτροπής Εργασίας

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε9 Γνωστοποίηση Σύμβασης Μερικής ή και Εκ Περιτροπής Εργασίας Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε9 Γνωστοποίηση Σύμβασης Μερικής ή και Εκ Περιτροπής Εργασίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον χρήστη να κατανοήσει την ηλεκτρονική Υποβολή Εντύπων.

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασίας Διαχείρισης Αδειών. ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Διαδικασίας Διαχείρισης Αδειών. ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Διαχείριση Αδειών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Αδειών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων

Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Οχημάτων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε7 Βεβαίωση Δήλωση Εργοδότη για Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε7 Βεβαίωση Δήλωση Εργοδότη για Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε7 Βεβαίωση Δήλωση Εργοδότη για Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον χρήστη να κατανοήσει την ηλεκτρονική Υποβολή Εντύπων. Παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Extra. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες

Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό Βιβλίο Τροποποίησης Ωραρίου Εργασίας και Υπερωριών

Ειδικό Βιβλίο Τροποποίησης Ωραρίου Εργασίας και Υπερωριών Ειδικό Βιβλίο Τροποποίησης Ωραρίου Εργασίας και Υπερωριών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας του Ειδικού Βιβλίου Τροποποίησης Ωραρίου Εργασίας και Υπερωριών.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε5 Αναγγελία Οικειοθελούς Αποχώρησης

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε5 Αναγγελία Οικειοθελούς Αποχώρησης Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε5 Αναγγελία Οικειοθελούς Αποχώρησης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον χρήστη να κατανοήσει την ηλεκτρονική Υποβολή Εντύπων. Παρακάτω προτείνονται

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επιλογών Διαμόρφωσης

Διαχείριση Επιλογών Διαμόρφωσης 1 Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης επιλογών διαμόρφωσης εγγραφών Εσόδων Εξόδων & Άρθρων Γενικής Λογιστικής στην εφαρμογή της σειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε7 Βεβαίωση Δήλωση Εργοδότη για Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε7 Βεβαίωση Δήλωση Εργοδότη για Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε7 Βεβαίωση Δήλωση Εργοδότη για Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον χρήστη να κατανοήσει την ηλεκτρονική Υποβολή Εντύπων. Παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Επιταγών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Επιταγών στην εφαρμογή Λογιστική Διαχείριση της σειράς HyperΛογιστική. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλείο Μαζικής Διαχείρισης Συμβάσεων

Εργαλείο Μαζικής Διαχείρισης Συμβάσεων Εργαλείο Μαζικής Διαχείρισης Συμβάσεων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας του Εργαλείου της Μαζικής Διαχείρισης των Συμβάσεων. Παρακάτω προτείνεται μια

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάρια Εκπαίδευση Προσωπικού

Σεμινάρια Εκπαίδευση Προσωπικού Σεμινάρια Εκπαίδευση Προσωπικού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας διαχείρισης Σεμιναρίων Εκπαίδευσης Προσωπικού. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης

Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας υπολογισμού και αυτόματης υποβολής της Αναλυτικής Περιοδικής

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αξιόγραφων

Διαχείριση Αξιόγραφων Διαχείριση Αξιόγραφων 1 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Διαχείρισης Αξιόγραφων στην εφαρμογή extra Λογιστική Διαχείριση. Παρακάτω προτείνεται μια

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Εγγραφών Κέντρων Κόστους

Εισαγωγή Εγγραφών Κέντρων Κόστους Εισαγωγή Εγγραφών Κέντρων Κόστους Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας ολοκληρωμένου συστήματος εισαγωγής εγγραφών κέντρων κόστους. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της. Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Ταξιδίων.

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της. Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Ταξιδίων. Διαχείριση Ταξιδίων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Ταξιδίων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Αδειών Βιβλίο Αδειών Μαζικές ενέργειες

Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Αδειών Βιβλίο Αδειών Μαζικές ενέργειες Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Αδειών Βιβλίο Αδειών Μαζικές ενέργειες Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών, της Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Συμπλήρωσης Εκκαθαριστικής ΦΠΑ

Οδηγίες Συμπλήρωσης Εκκαθαριστικής ΦΠΑ Οδηγίες Συμπλήρωσης Εκκαθαριστικής ΦΠΑ Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας οδηγιών συμπλήρωσης και αυτόματης αποστολής εντύπου Φ1. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Μαζική Υποβολή Περιοδικών Δηλώσεων

Μαζική Υποβολή Περιοδικών Δηλώσεων Μαζική Υποβολή Περιοδικών Δηλώσεων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας οδηγιών μαζικής Υποβολής Περιοδικών Δηλώσεων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματος υπολογισμός βαρύτητας τέκνων για προσαύξηση αφορολογήτου

Αυτόματος υπολογισμός βαρύτητας τέκνων για προσαύξηση αφορολογήτου Αυτόματος υπολογισμός βαρύτητας τέκνων για προσαύξηση αφορολογήτου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας αυτόματου υπολογισμού βαρύτητας τέκνων για προσαύξηση

Διαβάστε περισσότερα

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας Υπόχρεου. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας Υπόχρεου. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία Δημιουργία Υπόχρεου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας Υπόχρεου. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία και Υποβολή Περιοδικής ΦΠΑ

Δημιουργία και Υποβολή Περιοδικής ΦΠΑ Δημιουργία και Υποβολή Περιοδικής ΦΠΑ Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Υπολογισμού και Αυτόματης Υποβολής Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ στην εφαρμογή extra

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός και Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ

Υπολογισμός και Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ Υπολογισμός και Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ . 2 Περιεχόμενα 1 Περίληψη... 1 3 Συγχρονισμός Λογιστικού Σχεδίου... 5 4 Υπολογισμός Περιοδικής Δήλωσης Φ.Π.Α.... 6 4.1 Αυτόματη Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Report Generator Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Δημιουργίας Εκτύπωσης χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα πεδία του Report Generator και την τροποποίηση της σχεδίασής

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Βιογραφικών

Διαχείριση Βιογραφικών Διαχείριση Βιογραφικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Βιογραφικών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ 2014-2020 ΕΝΟΤΗΤΑ «ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΝΤΑΓΜΕΝΩΝ ΈΡΓΩΝ ΔΣ» 1η Έκδοση: 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...4

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός Επιδόματος Ισολογισμού

Υπολογισμός Επιδόματος Ισολογισμού Υπολογισμός Επιδόματος Ισολογισμού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Υπολογισμού Επιδόματος Ισολογισμού. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαίωση Παρακράτησης Φόρου

Βεβαίωση Παρακράτησης Φόρου Βεβαίωση Παρακράτησης Φόρου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας εκτύπωσης Βεβαίωσης Παρακράτησης Φόρου. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προσαρτήματος

Οδηγίες Προσαρτήματος Οδηγίες Προσαρτήματος Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας εκτύπωσης Προσαρτήματος στην εφαρμογή Γενική Λογιστική Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού

Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Οδηγιών Αυτόματου Κλεισίματος Ισολογισμού στην εφαρμογή extra Λογιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. iknowhow Πληροφορική A.E

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. iknowhow Πληροφορική A.E ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ iknowhow Πληροφορική A.E Η Εφαρμογή...3 Χρήστες...3 Πρόσβαση στην Εφαρμογή...3 Συμβεβλημένος Μόνιμος Ιατρός...5

Διαβάστε περισσότερα

Καταχώρηση Αποδείξεων

Καταχώρηση Αποδείξεων Καταχώρηση Αποδείξεων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Καταχώρησης Αποδείξεων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Πόροι. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων

Pylon Entry. Πόροι. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων Pylon Entry Πόροι Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Πόρου... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ BUSINESS ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ / PYLON PAYROLL & HRM EMPLOYEE SELF SERVICE

ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ BUSINESS ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ / PYLON PAYROLL & HRM EMPLOYEE SELF SERVICE ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ BUSINESS ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ / PYLON PAYROLL & HRM EMPLOYEE SELF SERVICE ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Περίληψη... 3 2. Θεωρία... 3 2.1. Βασική Δομή... 3 2.2. Θέσεις Απασχόλησης... 4 2.2.1 Ορισμός... 4 2.2.2.

Διαβάστε περισσότερα

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Δημιουργίας Εταιρίας.

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Δημιουργίας Εταιρίας. Δημιουργία Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Δημιουργίας Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Γραφείων Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Γραφείο Πρακτικής,

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασίας Διαχείρισης Χρηστών. να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Διαδικασίας Διαχείρισης Χρηστών. να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Διαχείριση Χρηστών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Χρηστών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Αντιστοίχιση ΚΑΔ και Αυτόματη Αποστολή Αρχείου νέων ΚΑΔ

Αντιστοίχιση ΚΑΔ και Αυτόματη Αποστολή Αρχείου νέων ΚΑΔ Αντιστοίχιση ΚΑΔ και Αυτόματη Αποστολή Αρχείου νέων ΚΑΔ 1. Μετάβαση στο menu Αρχείο για έναρξη της λειτουργίας Αντιστοίχισης Κ.Α.Δ. Για την αντιστοίχιση των Κ.Α.Δ. του 1997 με τους Κ.Α.Δ. του 2008 πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print από την Διεύθυνση: https://europeasfalistiki.gr Οι συνεργάτες παραλαμβάνουν με email τα στοιχεία σύνδεσης (login και το password) με

Διαβάστε περισσότερα

6. Καταχώριση Ελέγχων, Εκταμιεύσεων, Ανακλήσεων

6. Καταχώριση Ελέγχων, Εκταμιεύσεων, Ανακλήσεων 6. Καταχώριση Ελέγχων, Εκταμιεύσεων, Ανακλήσεων 6.1 Καταχώριση Ελέγχου 6.1.1 Αιτήσεις Ελέγχου Για να εμφανίσουμε την οθόνη εργασίας Αιτήσεις Ελέγχου ακολουθούμε τη διαδρομή "Παρακολούθηση > Έλεγχοι > Αιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή.

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας. Διαχείριση ραντεβού

Εγχειρίδιο χρήσης. Συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας. Διαχείριση ραντεβού Εγχειρίδιο χρήσης Συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Διαχείριση ραντεβού Διαχείριση Ραντεβού Εγχειρίδια χρήσης - Ιατροί Δημιουργία προγράμματος ραντεβού Προκειμένου να δημιουργήσετε τον προγραμματισμό των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ 2014-2020 ΕΝΟΤΗΤΑ «ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ» 1η Έκδοση: 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 2.

Διαβάστε περισσότερα

Αντιστοίχιση λογαριασμών με ΕΛΠ

Αντιστοίχιση λογαριασμών με ΕΛΠ Αντιστοίχιση λογαριασμών με ΕΛΠ Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας αντιστοίχισης λογαριασμών με ΕΛΠ. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Μητρώο Παγίων 1 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Μητρώου Παγίων στην εφαρμογή extra Λογιστική Διαχείριση. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Ταξιδιωτικών Πρακτορείων

Διαχείριση Ταξιδιωτικών Πρακτορείων Διαχείριση Ταξιδιωτικών Πρακτορείων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Διαχείριση Ταξιδιωτικών Πρακτορείων (ΠΟΛ.1221/1995, ΠΟΛ.1071/2002, ΠΟΛ.2859/2000)... 4 1.1. Εισαγωγή Ταξιδιωτικού «Πακέτου»... 6 1.2. Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Πρόχειρων Βιβλίων

Δημιουργία Πρόχειρων Βιβλίων Δημιουργία Πρόχειρων Βιβλίων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Στηλών Πρόχειρων Βιβλίων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός και Αυτόματη Αποστολής ΑΠΔ

Υπολογισμός και Αυτόματη Αποστολής ΑΠΔ Υπολογισμός και Αυτόματη Αποστολής ΑΠΔ Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Υπολογισμού και Αυτόματης Αποστολής ΑΠΔ. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολούθηση ΤΣΜΕΔΕ

Παρακολούθηση ΤΣΜΕΔΕ Παρακολούθηση ΤΣΜΕΔΕ Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Παρακολούθησης Μηχανικού με ΤΣΜΕΔΕ και Δημιουργίας Αρχείου ΤΣΜΕΔΕ. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print 1 Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print από την Διεύθυνση: https://app.europeasfalistiki.gr Οι συνεργάτες παραλαμβάνουν με email τα στοιχεία σύνδεσης (login και το password)

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ε.Ο.Π.Υ.Υ - Σύστημα Ηλεκτρονικής Προέγκρισης Φαρμάκων για Θεράποντες Ιατρούς

Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ε.Ο.Π.Υ.Υ - Σύστημα Ηλεκτρονικής Προέγκρισης Φαρμάκων για Θεράποντες Ιατρούς Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ε.Ο.Π.Υ.Υ - Σύστημα Ηλεκτρονικής Προέγκρισης Φαρμάκων για Θεράποντες Ιατρούς Version 0.0.1 25/04/2018 Περιεχόμενα Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ε.Ο.Π.Υ.Υ - Σύστημα Ηλεκτρονικής Προέγκρισης

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασίας δημιουργίας Βαρδιών. να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Διαδικασίας δημιουργίας Βαρδιών. να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Δημιουργία Βαρδιών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας δημιουργίας Βαρδιών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Θέμα: Σχετικά με την καταχώρηση των ασθενών στο μητρώο Απομυελινωτικών Παθήσεων του ΚΝΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Θέμα: Σχετικά με την καταχώρηση των ασθενών στο μητρώο Απομυελινωτικών Παθήσεων του ΚΝΣ. Γενική Διεύθυνση Οργάνωσης και Σχεδιασμού Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας Δ/νση: Στρατηγικού Σχεδιασμού Τμήμα: Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Αναπτυξιακών Έργων Ταχ. Δ/νση: Αποστόλου Παύλου 12, 15123 Μαρούσι Μαρούσι,

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική Περιοδική Δήλωση

Αναλυτική Περιοδική Δήλωση Αναλυτική Περιοδική Δήλωση Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός Φορολογικής Αναμόρφωσης

Υπολογισμός Φορολογικής Αναμόρφωσης Υπολογισμός Φορολογικής Αναμόρφωσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Υπολογισμού Φορολογικής Αναμόρφωσης στην εφαρμογή Λογιστική Διαχείριση. Παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΖΩΗΣ - LIFE QUOTES

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΖΩΗΣ - LIFE QUOTES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΖΩΗΣ - LIFE QUOTES Τμήμα Εκπαίδευσης: Σεπτέμβριος 2017 Πίνακας Περιεχομένων Σκοπός Εγχειριδίου... 3 Δημιουργία Νέας Προσφοράς Ζωής... 4 Βήματα για τη Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΣ ΣΕΠΕ. Εισάγετε τους κωδικούς εγγραφής της επιχείρησης και εισέρχεστε στο Σύστημα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΣ ΣΕΠΕ. Εισάγετε τους κωδικούς εγγραφής της επιχείρησης και εισέρχεστε στο Σύστημα. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΣ ΣΕΠΕ Εισάγετε τους κωδικούς εγγραφής της επιχείρησης και εισέρχεστε στο Σύστημα. Στην αρχική οθόνη θα εμφανίζονται τα μηνύματα / ενημερώσεις που έχετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ 2014-2020 ΕΝΟΤΗΤΑ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ» 1η Έκδοση: 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3

Διαβάστε περισσότερα

Εξαγωγή Αρχείου ΤΣΜΕΔΕ

Εξαγωγή Αρχείου ΤΣΜΕΔΕ Εξαγωγή Αρχείου ΤΣΜΕΔΕ Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Παρακολούθησης Μηχανικού με ΤΣΜΕΔΕ και Δημιουργίας Αρχείου ΤΣΜΕΔΕ. Παρακάτω προτείνεται μια

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Οριστικής Δήλωσης Φ.Μ.Υ.

Δημιουργία Οριστικής Δήλωσης Φ.Μ.Υ. Δημιουργία Οριστικής Δήλωσης Φ.Μ.Υ. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Δημιουργίας Οριστικής Δήλωσης Φ.Μ.Υ. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» Εγχειρίδιο χρήσης για Προμηθευτή

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» Εγχειρίδιο χρήσης για Προμηθευτή «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» Εγχειρίδιο χρήσης για Προμηθευτή Πίνακας περιεχομένων Α. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΡΗΣΤΗ... 2 Β. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 1.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ... 4 Οθόνη Παρουσίασης και Επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείρισης Πρότυπων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής

Διαχείρισης Πρότυπων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής Διαχείρισης Πρότυπων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1.Δημιουργία Πρότυπων εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής.... 4 1.1. Διαδικασία Δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Είδη Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης 7 Στην καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Απογραφή Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Απογραφής Ειδών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

«Ανάδειξη και Ενεργοποίηση του Ρόλου των Κέντρων Υγείας στις Τοπικές Κοινωνίες»

«Ανάδειξη και Ενεργοποίηση του Ρόλου των Κέντρων Υγείας στις Τοπικές Κοινωνίες» ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ «Ανάδειξη και Ενεργοποίηση του Ρόλου των Κέντρων Υγείας στις Τοπικές Κοινωνίες» (MIS: 439851) Σύστημα ηλεκτρονικών ραντεβού για εμβολιασμό στα Κέντρα Υγείας. Εγχειρίδιο χρήστη Έκδοση 1.2

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Προϋπολογισμών και Σεναρίων Προβλέψεων

Διαχείριση Προϋπολογισμών και Σεναρίων Προβλέψεων Διαχείριση Προϋπολογισμών και Σεναρίων Προβλέψεων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Προϋπολογισμών και Σεναρίων Προβλέψεων. Παρακάτω προτείνεται μια

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Λογιστικής. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Πάγιου Ενεργητικού

Διαχείριση Πάγιου Ενεργητικού Διαχείριση Πάγιου Ενεργητικού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Παγίου Ενεργητικού. Η διαδικασία περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση των εκτυπωτικών

Διαβάστε περισσότερα

Εξαγωγή Αρχείου Πληρωμής Τράπεζας Πειραιώς.

Εξαγωγή Αρχείου Πληρωμής Τράπεζας Πειραιώς. Εξαγωγή Αρχείου Πληρωμής Τράπεζας Πειραιώς. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Εξαγωγής του Αρχείου Πληρωμής της Τράπεζας Πειραιώς. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Η παρούσα διαδικασία αναλύει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ωρομέτρησης Προσωπικού, Παρουσιολογίου και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η παρούσα διαδικασία αναλύει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ωρομέτρησης Προσωπικού, Παρουσιολογίου και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Ωρομέτρηση Η παρούσα διαδικασία αναλύει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ωρομέτρησης Προσωπικού, Παρουσιολογίου και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Καλύπτει με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο τις ανάγκες επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Χρηστών.

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Χρηστών. Διαχείριση Χρηστών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Χρηστών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «Ανάπτυξη Εφαρμογής Μητρώου και Εκπαίδευση» ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Έλεγχος Συστήματος & Λογισμικού Μητρώου ΑμεΑ

ΕΡΓΟ: «Ανάπτυξη Εφαρμογής Μητρώου και Εκπαίδευση» ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Έλεγχος Συστήματος & Λογισμικού Μητρώου ΑμεΑ 1 ΕΡΓΟ: «Ανάπτυξη Εφαρμογής Μητρώου και Εκπαίδευση» ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Έλεγχος Συστήματος & Λογισμικού Μητρώου ΑμεΑ Π.6. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΜΗΤΡΩΟ ΑΜΕΑ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟ: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΗΤΡΩΟΥ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» 2015

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Προμηθευτές. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή

Pylon Entry. Προμηθευτές. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή Pylon Entry Προμηθευτές Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Προμηθευτή... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 5 Καρτέλα Εμπορικά

Διαβάστε περισσότερα

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας Βεβαιώσεων Αποδοχών. Παρακάτω προτείνεται μια

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας Βεβαιώσεων Αποδοχών. Παρακάτω προτείνεται μια Βεβαιώσεις Αποδοχών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας Βεβαιώσεων Αποδοχών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Υποκαταστημάτων στα Έσοδα - Έξοδα

Διαχείριση Υποκαταστημάτων στα Έσοδα - Έξοδα Διαχείριση Υποκαταστημάτων στα Έσοδα - Έξοδα Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας παρακολούθησης Υποκαταστημάτων στην εφαρμογή extra Λογιστική Διαχείριση.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ 2014-2020 ΕΝΟΤΗΤΑ «ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙΣ ΦΟΡΕΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ (ΦΕΔ)» 1η Έκδοση: 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.Γενικές παρατηρήσεις... 3 1.2 Είσοδος στην εφαρμογή... 4 2. Πίνακας αναφορών... 5 2.1 Περιγραφή του πίνακα αναφορών... 6 2.3 Ταξινόμηση... 6 3. Προσθήκη/επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 5.12.1.0 15/09/2014. Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις

Έκδοση 5.12.1.0 15/09/2014. Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις Έκδοση 5.12.1.0 15/09/2014 Η έκδοση 5.12.1.0, περιλαμβάνει : Νέα λειτουργικότητα Βελτιώσεις Δήλωση εργοδότη για λήξη σύμβασης ορισμένου χρόνου ή έργου (Ε7) xml αρχείο Δήλωση εργοδότη για λήξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογές Διαμόρφωσης

Επιλογές Διαμόρφωσης Επιλογές Διαμόρφωσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης επιλογών διαμόρφωσης. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής

Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής Σύστημα Διαχείρισης Δαπανών ΤΟΠΣΑ Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής Α. Εγκατάσταση 1. Ανοίξτε το αρχείο TOPSA_05.zip. Θα βρείτε δύο αρχεία: TOPSA_v05.xls (εφαρμογή διαχείρισης) TOPSA.mdb (βάση δεδομένων) 2. Εγκαταστήστε

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός Παραμέτρων Ενημέρωσης Γέφυρας Συναλλασσομένου

Ορισμός Παραμέτρων Ενημέρωσης Γέφυρας Συναλλασσομένου Ορισμός Παραμέτρων Ενημέρωσης Γέφυρας Συναλλασσομένου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Ορισμού Παραμέτρων Γέφυρας Συναλλασσόμενου στην εφαρμογή extra

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης SoSimple

Οδηγίες χρήσης SoSimple Οδηγίες χρήσης SoSimple Διδακτική περίοδος 2019-2020 ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ Οδηγίες χρήσης SoSimple / 2019-20 1 Περιεχόμενα 1. Είσοδος στην εφαρμογή και διαπιστευτήρια... 3 2. Χρήση της εφαρμογής... 4

Διαβάστε περισσότερα

Εκτύπωση Μισθοδοτικής κατάστασης

Εκτύπωση Μισθοδοτικής κατάστασης Εκτύπωση Μισθοδοτικής κατάστασης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει το χρήστη να κατανοήσει την διαδικασία εκτύπωσης της μισθοδοτικής κατάστασης. Παρακάτω προτείνονται οδηγίες τις

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Γραφείων Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Γραφείο Πρακτικής,

Διαβάστε περισσότερα

Οριστική Δήλωση και Βεβαιώσεις Αμοιβών Επαγγελματιών

Οριστική Δήλωση και Βεβαιώσεις Αμοιβών Επαγγελματιών Οριστική Δήλωση και Βεβαιώσεις Αμοιβών Επαγγελματιών Σελίδα 1 από 15 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας και υποβολής Οριστικής Δήλωσης και

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Ενιαίας Αρχής Πληρωμών

Διαχείριση Ενιαίας Αρχής Πληρωμών Διαχείριση Ενιαίας Αρχής Πληρωμών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Ενιαίας Αρχής Πληρωμών Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο

Διαβάστε περισσότερα