Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο."

Transcript

1

2 Εταιρικό Ιστορικό Η Sector αποτελεί ένα από τα παλαιότερα Ελληνικά εταιρικά σχήματα στο χώρο των Συστημάτων και Υπηρεσιών Ασφαλείας. Από το 1976 η εταιρία σχεδιάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις σε σύγχρονα και ποιοτικά συστήματα ασφαλείας, πυρανίχνευσης και κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης. Στα μέσα της δεκαετίας του 80 η Sector προχωρά σε εισαγωγές υλικών ασφαλείας και λειτουργεί ως αποκλειστικός διανομέας για μια σειρά από προϊόντα υψηλής ποιότητας. Τον Οκτώβριο του 1991 ιδρύεται στη Θεσσαλονίκη το ιδιόκτητο Κέντρο Λήψης & Επεξεργασίας Σημάτων της Sector ή Κεντρικός Σταθμός όπως επίσης αποκαλείται. Η νέα αυτή υπηρεσία που λειτουργεί σε συνδρομητική βάση,αποκτά σύντομα ευρύτατο πελατολόγιο και σήμερα εξυπηρετεί χιλιάδες συνδρομητών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια. Ασυρματοφόρα περιπολικά της Sector καλύπτουν τους συνδρομητές περιπολώντας κατά τη διάρκεια των νυκτερινών ωρών και επεμβαίνοντας σε περίπτωση ενεργοποίησης των συστημάτων ασφαλείας. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο. Στις δεκαετίες που ακολουθούν η οικοδομική δραστηριότητα στην Ελλάδα κορυφώνεται και η Sector εξελίσσεται στον πλέον αξιόπιστο προμηθευτή συστημάτων ασφαλείας και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα σχήματα κατασκευαστικών εταιριών. Στο μεταξύ η εταιρία επεκτείνεται σε εφαρμογές όπως στον σχεδιασμό και εγκατάσταση γαλβανικών - οπτικών δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και τηλεφωνίας, συστημάτων παγίδευσης εμπορευμάτων, ασυρμάτων δικτύων για χρήση WIP και πολλών άλλων ψηφιακών εφαρμογών. Τον Απρίλιο του 2010 η Sector μεταφέρεται στις νέες σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή Πυλαία - Θεσσαλονίκης, όπου συγκεντρώνει όλες τις δραστηριότητες και υπηρεσίες κάτω από μία στέγη. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη η Sector προσφέρει τις Υπηρεσίες και τα προϊόντα της σε όλη την Επικράτεια μέσω οργανωμένου δικτύου αντιπροσώπων και συνεργατών. w ww.sector.gr

3 Υπηρεσίες ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ - ΕΙΚΟΝΑΣ Το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Sector (Κεντρικός Σταθμός), ένα από τα αρτιότερα και ασφαλέστερα της χώρας, διαθέτει εξοπλισμό λήψης σημάτων συναγερμού σε όλα τα γνωστά πρωτόκολλα. Η λήψη σημάτων συναγερμού και εικόνας πραγματοποιείται μέσω του αστικού σταθερού τηλεφωνικού δικτύου,αλλά και κινητής τηλεφωνίας,gprs ή 3/4G. Ειδικά εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό επανδρώνει το Επιχειρησιακό Κέντρο της Sector. Οι χειριστές του Κέντρου Κεντρικού Σταθμού παρακολουθούν και ελέγχουν σε 24ωρη βάση την καλή λειτουργία των συστημάτων και επεμβαίνουν σε περίπτωση διάρρηξης ή τεχνικής βλάβης. Ο Κεντρικός Σταθμός της Sector εφαρμόζοντας την ψηφιακή τεχνολογία διαθέτει εξοπλισμό λήψης που μπορεί να δεχθεί εκατοντάδες είδη σημάτων. Τα λαμβανόμενα ψηφιακά σήματα μπορούν να συνοψισθούν στις ακόλουθες κύριες κατηγορίες: Διάρρηξη Προσωπική Απειλή Πυρκαγιά Ιατρική Βοήθεια Διακοπή Ρεύματος Χαμηλή Τάση Συσσωρευτών Διακοπή Τηλεφωνικής Γραμμής Ειδικές εφαρμογές Η Sector εφαρμόζει εδώ και χρόνια το σύστημα ψηφιακής παρακολούθησης εικόνας μέσω διαδικτύου, προσφέροντας ουσιαστικές και ασφαλείς λύσεις στην ηλεκτρονική φύλαξη εγκαταστάσεων. Το Προσωπικό Ασφαλείας του Κεντρικού Σταθμού παρακολουθεί εικόνες από τα Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης των Πελατών σε τακτά χρονικά διαστήματα εφαρμόζοντας το σύστημα Περιπολίας Virtual Patrol. Κινητοποίηση υπάρχει και σε περίπτωση διαπίστωσης συμβάντος μέσω της ανίχνευσης κίνησης (Video Motion) των ψηφιακών καταγραφικών. ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ - ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΞΕΙΣ Τα ειδικά εξοπλισμένα περιπολικά της Sector επεμβαίνουν άμεσα και αποτελεσματικά σε περίπτωση που απειληθεί η προσωπική σας ασφάλεια και περιουσία. Τον συντονισμό της υπηρεσίας αυτής αναλαμβάνει το Κέντρο Λήψης Σημάτων που καθοδηγεί τα ασυρματοφόρα οχήματα της Sector. Η υπηρεσία Φυλάξεων μετά απο προσεκτική μελέτη των αναγκών του πελάτη αναλαμβάνει τη φύλαξη εργοστασίων, αποθηκών, Νοσοκομείων και άλλων ιδιωτικών & δημόσιων χώρων. Οι φύλακες της Sector είναι ένστολοι, εκπαιδευμένοι για την αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης και κατάλληλα εξοπλισμένοι με ασύρματους για τακτική επικοινωνία με το Κέντρο Λήψης Σημάτων που συντονίζει τις ενέργειες τους.

4 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η Sector ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας επιλέγει προϊόντα υψηλής ποιότητας & αισθητικής, που αποτελούν την αιχμή του δόρατος στα συστήματα ασφαλείας. Τα υλικά που επιλέγει και χρησιμοποιεί η εταιρία διαθέτουν εγκρίσεις των εγκυρότερων Διεθνών Ινστιτούτων Μετρήσεων & Πιστοποιήσεων. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα ψηφιακά τηλεφωνικά συστήματα νέας τεχνολογίας που διαθέτει η Sector προσφέρουν επικοινωνία φωνής & δεδομένων υψηλής ποιότητας σε μία πλατφόρμα. Υποστηρίζουν τεχνολογία Voice Over Internet Protocol (VoIP) παράλληλα με άλλες ψηφιακές εφαρμογές ΙΡ τηλεφωνίας όπως WIP, CTI, Voice Mail κ.α. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ Σημαντική εμπειρία διαθέτει η εταιρία στα συστήματα πυρανίχνευσης, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις σε εξειδικευμένες εγκαταστάσεις υψηλού κινδύνου. Η Sector αναλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων πυρανίχνευσης συμβατικής ή ψηφιακής τεχνολογίας. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ Ψηφιακές αντικλεπτικές αντένες προηγμένης τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής, αναλαμβάνουν την ασφαλή κάλυψη των εμπορευμάτων σας συνδυάζοντας διακριτική όψη και βέλτιστη απόδοση. Η καταμέτρηση διελεύσεων επισκεπτών (People Counting) που διατίθεται πλέον με δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω τοπικού δικτύου ή διαδικτύου,καθιστά τα προϊόντα αυτά κορυφαία στην κατηγορία τους. ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Συστήματα ψηφιακής καταγραφής της Sector με συμβατικές ή δικτυακές κάμερες προσφέρουν ιδιαίτερα ασφαλείς λύσεις σε θέματα εποπτείας ιδιωτικών & δημόσιων χώρων. Η ψηφιακή καταγραφή-μετάδοση εικόνας & ήχου μέσω διαδικτύου αποτελεί την πλέον σύγχρονη μέθοδο παρακολούθησης εγκαταστάσεων κάθε είδους. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Η Sector διαθέτει λύσεις ελέγχου πρόσβασης (Access Control Systems) από τις πλέον απλές έως τις πιο σύνθετες εφαρμογές. Συστήματα Access Control της εταιρίας καλύπτουν επαγγελματικούς χώρους,υπηρεσίες,πολυκατοικίες κλπ.

5 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ Τα συστήματα ήχου της εταιρίας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Η Sector υποστηρίζει επαγγελματικές μεγαφωνικές εγκαταστάσεις διανομής ήχου για πολυκαταστήματα & βιομηχανίες. Ειδικότερα για Συνεδριακά Κέντρα διατίθενται Ψηφιακά Μεταφραστικά Συστήματα υψηλών προδιαγραφών. ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ Εφαρμογές θυροτηλεοράσεων της Sector καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μίας μονοκατοικίας έως ενός οικοδομικού συγκροτήματος κατοικιών. Τα συστήματα θυροτηλεόρασης προσφέρουν αισθητική, λειτουργικότητα, υψηλή ποιότητα & αντοχή. Διατίθενται σε απλά μονόχρωμα συστήματα έως τα πλήρως εξελιγμένα ψηφιακά έγχρωμα. ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Έμπειρο τεχνικό προσωπικό της Sector φροντίζει για την εκπόνηση ολοκληρωμένων μελετών, που ως σκοπό έχουν την ιδανικότερη κάλυψη των αναγκών του Πελάτη σε θέματα Ασφαλείας & Τηλεπικοινωνιών. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην τεχνική εξυπηρέτηση μετά την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων, με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία των εγκατεστημένων συστημάτων τεχνολογίας αιχμής που εγγυάται η πολυετής εμπειρία μας στον Τομέα Ασφάλειας & Τηλεπικοινωνιών. ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 5Ε,6 - ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ Η Sector εγκαθιστά τα πλέον σύγχρονα δίκτυα γαλβανικά & οπτικών ινών για εφαρμογές πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών. Τα δίκτυα που εγκαθιστά και υποστηρίζει η Εταιρία εφοδιάζονται με πρωτόκολλο μέτρησης και πιστοποίησης. Η δομημένη καλωδίωση βρίσκει ευρεία εφαρμογή σε συστήματα μηχανοργάνωσης & τηλεφωνίας, δίκτυα μεταφοράς δεδομένων (εικόνας,ήχου) κ.α.

6