Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0. Εγχειρίδιο χρήσης CECHYA-0083

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0. Εγχειρίδιο χρήσης CECHYA-0083"

Transcript

1 Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0 Εγχειρίδιο χρήσης CECHYA-0083

2 ΠPOEIΔOΠOIHΣH Για να αποτρέψετε ενδεχόμενη βλάβη της ακοής, μην εκτίθεστε σε υψηλά επίπεδα έντασης ήχου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ασφάλεια και μέτρα προφύλαξης Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και τις πληροφορίες πάνω στη συσκευασία πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Διαβάστε επίσης τις οδηγίες για τα συστήματα PlayStation 4, PlayStation 3 και PlayStation Vita. Φυλάξτε όλο το πληροφοριακό υλικό για μελλοντική αναφορά. Για πιο λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τη χρήση του προϊόντος, ανατρέξτε στη διεύθυνση eu.playstation.com/support Ασφάλεια ˎˎΤηρήστε όλες τις προειδοποιήσεις, τις προφυλάξεις και τις οδηγίες. ˎˎΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΝΙΓΜΟΥ Περιέχει μικρά εξαρτήματα. Φυλάξτε μακριά από μικρά παιδιά. ˎˎΔιακόψτε αμέσως τη χρήση του συστήματος αν αρχίσετε να αισθάνεστε κόπωση, δυσφορία ή πονοκέφαλο ενόσω χρησιμοποιείτε τα ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, συμβουλευτείτε έναν γιατρό. ˎˎΑποφύγετε την παρατεταμένη χρήση των ασύρματων στερεοφωνικών ακουστικών 2.0. Κατά τη χρήση, κάντε διάλειμμα, περίπου κάθε 15 λεπτά. ˎˎΜπορεί να προκύψει μόνιμη βαρηκοΐα αν χρησιμοποιηθούν τα ακουστικά με υψηλή ένταση του ήχου. Να ρυθμίζετε την ένταση του ήχου σε ασφαλές επίπεδο. ˎˎΜε την πάροδο του χρόνου, συνηθίζετε στην υψηλότερη ένταση του ήχου και, ενώ εσείς μπορεί να πιστεύετε ότι ακούγεται κανονικά, αυτή η ένταση του ήχου μπορεί να είναι επιβλαβής για την ακοή σας. Εάν αντιμετωπίσετε κουδούνισμα στα αυτιά σας ή καταπνιγμένη ομιλία, σταματήστε την ακρόαση και πηγαίνετε για εξέταση της ακοής σας. Όσο υψηλότερη είναι η ένταση του ήχου τόσο συντομότερα μπορεί να επηρεαστεί η ακοή σας. Για την προστασία της ακοής σας: Περιορίστε το χρόνο που χρησιμοποιείτε τα ακουστικά με υψηλή ένταση. Μην αυξάνετε την ένταση, ώστε να αποκλείσετε ένα θορυβώδες περιβάλλον. Μειώστε την ένταση, εάν δεν μπορείτε να ακούσετε τους ανθρώπους που μιλούν κοντά σας. ˎˎΕάν νιώθετε ότι τα ακουστικά ερεθίζουν το δέρμα σας, διακόψτε αμέσως τη χρήση. Χρήση και χειρισμός ˎˎΜην εκθέτετε τα ακουστικά σε υψηλές θερμοκρασίες, υψηλά επίπεδα υγρασίας ή στον ήλιο. ˎˎΜην τοποθετείτε βαριά αντικείμενα επάνω στα ακουστικά. ˎˎΜην αφήνετε υγρό ή μικρά σωματίδια να εισχωρήσουν στα ακουστικά. ˎˎΜην πετάτε τα ακουστικά, μην τα αφήνετε να πέσουν κάτω και μην προκαλείτε οποιοδήποτε φυσικό κραδασμό σε αυτά.

3 ˎˎΜην τοποθετείτε υλικά από ελαστικό ή βινύλιο στην εξωτερική επιφάνεια των ακουστικών για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. ˎˎΓια τον καθαρισμό των ακουστικών, χρησιμοποιείτε ένα μαλακό, στεγνό πανί. Μην χρησιμοποιείτε διαλυτικά ή άλλα χημικά καθαριστικά. Μην σκουπίζετε με χημικά επεξεργασμένο πανί καθαρισμού. ˎˎΜην αποσυναρμολογήσετε τα ακουστικά και μην τοποθετείτε οτιδήποτε στο εσωτερικό τους επειδή κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα εσωτερικά εξαρτήματα ή να προκληθεί τραυματισμός σε εσάς. ˎˎΤηρήστε όλες τις πινακίδες και οδηγίες που απαιτούν την απενεργοποίηση ηλεκτρικών συσκευών ή ραδιοεξοπλισμού σε καθορισμένες περιοχές, όπως πρατήρια καυσίμων, νοσοκομεία, περιοχές ανατινάξεων, δυνητικά εκρηκτικές ατμόσφαιρες ή αεροσκάφη. ˎˎΗ μπαταρία που χρησιμοποιείται σε αυτή τη συσκευή μπορεί να παρουσιάζει κίνδυνο πυρκαγιάς ή χημικού εγκαύματος σε περίπτωση λανθασμένου χειρισμού. Μην αποσυναρμολογείτε, μην θερμαίνετε σε θερμοκρασία υψηλότερη από 60 C. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο εξοπλισμός αυτός παράγει, χρησιμοποιεί και μπορεί να εκπέμπει ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων και, εάν δεν εγκατασταθεί και χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες, μπορεί να προκαλέσει παρεμβολές στις ραδιοεπικοινωνίες. Ωστόσο, δεν υπάρχει εγγύηση ότι δεν θα προκύψουν παρεμβολές σε κάποια συγκεκριμένη εγκατάσταση. Εάν αυτός ο εξοπλισμός προκαλέσει επιβλαβείς παρεμβολές σε ραδιοφωνική ή τηλεοπτική λήψη, γεγονός που μπορεί να διαπιστωθεί εάν απενεργοποιήσετε και ενεργοποιήσετε τον εξοπλισμό, ο χρήστης ενθαρρύνεται να δοκιμάσει να επιδιορθώσει τις παρεμβολές με ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα μέτρα: Προσανατολίστε ή τοποθετήστε εκ νέου την κεραία λήψης. Αυξήστε την απόσταση μεταξύ του εξοπλισμού και του δέκτη. Συνδέστε τον εξοπλισμό σε πρίζα κυκλώματος διαφορετικού από αυτό στον οποίο είναι συνδεδεμένος ο δέκτης. Συμβουλευτείτε τον αντιπρόσωπο ή πεπειραμένο τεχνικό ραδιόφωνων/τηλεοράσεων για βοήθεια. Τα ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0 προσφέρουν δυναμικό ήχο στην ψυχαγωγία σας. Να γνωρίζετε ότι τα ασύρματα προϊόντα μπορεί να επηρεαστούν από την παρουσία άλλων ασύρματων συσκευών που βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Εάν συναντήσετε οποιαδήποτε αναπάντεχη απόδοση με τα ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0, επικοινωνήστε μαζί μας πριν επιστρέψετε το προϊόν στον έμπορο λιανικής σας. Για λεπτομέρειες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση eu.playstation.com/support.

4 Ονόματα και λειτουργίες μερών του συστήματος Μπροστινό μέρος Στήριγμα ακουστικού (αναδιπλούμενο) Ένδειξη R (δεξιάς πλευράς) Κουμπί SOUND/CHAT Ρυθμίστε την ένταση φωνής για τις συνομιλίες σύμφωνα με τους ήχους του παιχνιδιού. Μικρόφωνο (ενσωματωμένο) Αποφύγετε να αφήνετε τα ακουστικά κοντά στα ηχεία όταν το μικρόφωνο είναι ενεργοποιημένο, καθώς ενδέχεται να προκληθεί μικροφωνισμός. Καλύμματα πρόσοψης Ένδειξη κατάστασης Διακόπτης POWER Ρυθμίζει τη λειτουργία ήχου ή απενεργοποιεί τα ακουστικά. Θέσεις: OFF απενεργοποίηση των ακουστικών. 1 ρυθμίζει τα ακουστικά στην τυπική λειτουργία. 2 ρυθμίζει τα ακουστικά στη λειτουργία ενίσχυσης μπάσων. Αυτή η λειτουργία μπορεί να αντικατασταθεί από τις λειτουργίες ήχου που θα βρείτε στη Headset Companion App (Συνοδευτική εφαρμογή ακουστικών). Τα καλύμματα πρόσοψης αφαιρούνται και προσαρμόζονται.

5 Πίσω μέρος Ένδειξη L (αριστερής πλευράς) Κουμπιά VOLUME + / Ρυθμίζει την ένταση ήχου των ακουστικών. Κουμπί VSS (Virtual Surround Sound) Το εφέ Virtual Surround Sound είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή. Πατήστε παρατεταμένα για περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο το κουμπί VSS για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία. Κουμπί MUTE ˎˎΠατήστε σύντομα για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία MUTE του μικροφώνου. ˎˎΠατήστε παρατεταμένα για να επιλέξετε την ένταση του πλάγιου τόνου (χαμηλή, υψηλή, απενεργοποίηση). Ένα χαρακτηριστικός ήχος ( μπιπ ) υποδεικνύει ότι έχετε επιλέξει τη χαμηλή ένταση πλάγιου τόνου, δύο σύντομοι ήχοι ( μπιπ ) υποδεικνύουν ότι έχετε επιλέξει την υψηλή ένταση πλάγιου τόνου και ένας χαμηλός ήχος ( μπιπ ) υποδεικνύει ότι έχετε απενεργοποιήσει τη λειτουργία πλάγιου τόνου. Ο πλάγιος τόνος είναι ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να ακούτε τη φωνή σας μέσα από τα ακουστικά. Η ένταση πλάγιου τόνου ρυθμίζεται από τα ακουστικά, και όχι μέσω των συστημάτων PlayStation ή άλλων συσκευών. Όταν η λειτουργία MUTE είναι ενεργοποιημένη, ο πλάγιος τόνος είναι απενεργοποιημένος.

6 Κάτω μέρος θύρα USB Συνδέστε τα ακουστικά σε μια υποστηριζόμενη συσκευή USB για να τα φορτίσετε. Βύσμα εισόδου ήχου Όταν συνδέεται το παρεχόμενο καλώδιο ήχου στα ακουστικά για να το χρησιμοποιήσετε σε κινητές συσκευές, η ασύρματη λειτουργία απενεργοποιείται. Ασύρματος προσαρμογέας Κουμπί επαναφοράς Ένδειξη κατάστασης

7 Αρχική ρύθμιση 1 Για να φορτίσετε τα ακουστικά, συνδέστε τα σε μια θύρα USB με ένα καλώδιο USB. Η πλήρης φόρτισης των ακουστικών ενδέχεται να διαρκέσει έως και 3 ώρες. 2 Εισαγάγετε τον ασύρματο προσαρμογέα στη θύρα USB. 3 Σύρετε το διακόπτη POWER στη θέση 1 ή 2. Χρήση των ακουστικών με τα συμβατά συστήματα PlayStation Συμβατότητα με το λογισμικό συστήματος PS4 και PS3 έκδοσης 1.60 / 4.20 ή νεότερης. Μόνο ένα σετ ακουστικών τη φορά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το σύστημα PS3. Με το σύστημα PS4 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα ακουστικά. Ένδειξη κατάστασης Όταν συνδέετε για πρώτη φορά τα ακουστικά σε ένα κατάλληλο σύστημα PlayStation ή όταν αλλάζετε τις ρυθμίσεις, οι παρακάτω πληροφορίες κατάστασης εμφανίζονται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης: Εμφανίζεται όταν το [Stereo Headset Audio Extension] (Επέκταση ήχου στερεοφωνικών ακουστικών) είναι ρυθμισμένο σε [On] (Ενεργοποίηση)* Εμφανίζεται όταν ο περιβάλλοντας εικονικός ήχος είναι ενεργοποιημένος Εμφανίζει το επίπεδο έντασης ήχου Εμφανίζεται όταν το μικρόφωνο είναι απενεργοποιημένο Εμφανίζει το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας * Το Stereo Headset Audio Extension (Επέκταση ήχου στερεοφωνικών ακουστικών) είναι μια ρύθμιση του συστήματος, που ελέγχει τον τύπο της εξόδου ήχου στα ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά. Είναι διαθέσιμη μόνο όταν έχει τοποθετηθεί ο ασύρματος προσαρμογέας.

8 Επιλογή εξόδου ήχου Με τα ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά, μπορείτε να ακούτε ήχο από το σύστημα PlayStation, όπως μουσική, ήχους βίντεο και παιχνιδιών με Virtual Surround Sound. Μπορείτε να ακούτε ταυτόχρονα ήχο του παιχνιδιού και ήχο συνομιλίας. Χρησιμοποιήστε το κουμπί SOUND/CHAT για να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου παιχνιδιού σε σχέση με την ένταση του ήχου συνομιλίας. Μπορείτε να αλλάξετε την έξοδο του ήχου στα ακουστικά, έτσι ώστε να ακούτε μόνο ήχο συνομιλίας. Για να αλλάξετε την έξοδο ήχου του PlayStation στο σύστημα PS3 και να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το κουμπί VSS (Virtual Surround Sound) ON/OFF, επιλέξτε (Settings) (Ρυθμίσεις) (Accessory Settings) (Ρυθμίσεις αξεσουάρ) [Stereo Headset Audio Extension] (Επέκταση ήχου στερεοφωνικών ακουστικών). Στο σύστημα PS4, επιλέξτε (Settings) (Ρυθμίσεις) (Sound and Screen) ( Ήχος και Οθόνη) [Audio Output Settings] (Ρυθμίσεις εξόδου ήχου) [Output to Headphones] ( Έξοδος σε ακουστικά). Επέκταση ήχου στερεοφωνικών ακουστικών (PS3 ) Έξοδος σε ακουστικά (PS4 ) Έξοδος ήχου των ασύρματων στερεοφωνικών ακουστικών Κουμπί VSS (Virtual Surround Sound) Κουμπί SOUND/ CHAT Ενεργοποίηση Όλοι οι ήχοι Ενεργοποίηση Ενεργοποίηση Απενεργοποίηση Μόνο ήχος συνομιλίας Απενεργοποίηση Απενεργοποίηση Χρήση των ακουστικών με υπολογιστή Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά με έναν υπολογιστή (με Windows ή Mac OS) που διαθέτει θύρα USB. Εισαγάγετε τον ασύρματο προσαρμογέα σε μια θύρα USB στον υπολογιστή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και κατόπιν θέστε σε λειτουργία τα ακουστικά. Για περισσότερες οδηγίες σχετικά με τη χρήση των ακουστικών με Windows ή Mac OS, επισκεφτείτε τη διεύθυνση eu. playstation.com/ps3/support. Συμβουλές ˎˎΤα ακουστικά μπορεί να μην λειτουργούν με μερικούς υπολογιστές. ˎˎΤο κουμπί VSS (Virtual Surround Sound) και το κουμπί SOUND/CHAT μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο όταν τα ακουστικά είναι συνδεδεμένα σε κατάλληλο σύστημα PlayStation.

9 Χρήση των ακουστικών με φορητή συσκευή Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παρεχόμενο καλώδιο ήχου για να συνδέσετε τα ακουστικά στην υποδοχή ακουστικών φορητών συσκευών όπως το σύστημα PS Vita. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να ακούτε ήχο και να χρησιμοποιείτε συγχρόνως τη λειτουργία συνομιλίας με φωνή. Σημειώσεις ˎˎΌταν το παρεχόμενο καλώδιο ήχου είναι συνδεδεμένο στα ακουστικά, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί VSS (Virtual Surround Sound) και το κουμπί SOUND/CHAT. ˎˎΗ παραγόμενη ένταση του ήχου διαφέρει, ανάλογα με τη συνδεδεμένη φορητή συσκευή. Ρυθμίστε ανάλογα την ένταση του ήχου. ˎˎΜπορείτε να χρησιμοποιείτε το παρεχόμενο καλώδιο ήχου για να συνδέετε τα ακουστικά με την κινητή σας συσκευή, ώστε να απολαμβάνετε περιεχόμενο ήχου και να μιλάτε στο τηλέφωνο. Εάν δεν μπορείτε να ακούσετε περιεχόμενο ήχου χρησιμοποιώντας το καλώδιο στην κινητή σας συσκευή, απενεργοποιήστε τα ακουστικά για να ενεργοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα. Η συσκευή σας ενδέχεται να απαιτεί τυπικό καλώδιο στερεοφωνικού ήχου (πωλείται ξεχωριστά) για να αναπαραχθεί ήχος από τα ακουστικά. Λάβετε υπόψη σας ότι τα τυπικά καλώδια ήχου δεν υποστηρίζουν φωνητική επικοινωνία. Το προϊόν αυτό δεν είναι συμβατό με όλες τις κινητές συσκευές. Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις κινητές συσκευές.

10 Φόρτιση των ακουστικών Όταν το επίπεδο της μπαταρίας είναι χαμηλό, η ένδειξη κατάστασης αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα και ακούγεται ένας χαρακτηριστικός ήχος. Για να φορτίσετε την μπαταρία, συνδέστε τα ακουστικά σε μια υποστηριζόμενη συσκευή USB, π.χ. σε έναν υπολογιστή. Όσο φορτίζεται η μπαταρία, η ένδειξη κατάστασης έχει κόκκινο χρώμα. Όταν η μπαταρία φορτίσει πλήρως, η ένδειξη κατάστασης σβήνει. Συμβουλές ˎˎΜπορείτε να ελέγξετε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας μέσω της αντίστοιχης οθόνης του συστήματος PlayStation. ˎˎΊσως να μην μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία αν η συσκευή USB ή ο διανομέας USB δεν παρέχει αρκετή ισχύ για φόρτιση. Δοκιμάστε να συνδέσετε τα ακουστικά σε διαφορετική συσκευή USB ή σε διαφορετική θύρα USB στη συσκευή. ˎˎΗ φόρτιση διαρκεί περίπου 3 ώρες όταν η μπαταρία είναι εντελώς αποφορτισμένη. ˎˎΌταν το επίπεδο φόρτισης μπαταρίας είναι χαμηλό, τα ακουστικά παράγουν ένα χαρακτηριστικό ήχο ενώ είναι συνδεδεμένα και λαμβάνουν ένα ηχητικό σήμα. ˎˎΣυνιστάται να φορτίζετε την μπαταρία σε περιβάλλον με θερμοκρασία από 5 C έως 35 C. Η φόρτιση σε άλλο περιβάλλον μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματική. ˎˎΕάν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τα ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, συνιστάται να τα φορτίζετε πλήρως τουλάχιστον μία φορά το χρόνο προκείμενου να διατηρηθεί η λειτουργικότητα της μπαταρίας.

11 Ένδειξη κατάστασης Ακουστικά Χρώμα ένδειξης Αναβοσβήνει Κατάσταση ακουστικών Μπλε Σταθερά Κατά τη χρήση Αναβοσβήνει μία φορά Λειτουργία σύζευξης επανειλημμένα Αναβοσβήνει δύο φορές επανειλημμένα Λειτουργία αναμονής σύνδεσης Κόκκινο Σταθερά Φόρτιση Μοβ Σταθερά Είσοδος μικροφώνου απενεργοποιημένη Πορτοκαλί Σταθερά Βρίσκεται σε εξέλιξη μια ενημέρωση λογισμικού του συστήματος Ασύρματος προσαρμογέας Χρώμα ένδειξης Αναβοσβήνει Κατάσταση ακουστικών Μπλε Σταθερά Σε χρήση Αναβοσβήνει μία φορά, Λειτουργία σύζευξης επανειλημμένα Αναβοσβήνει δύο φορές, επανειλημμένα Λειτουργία αναμονής σύνδεσης Headset Companion App (Συνοδευτική εφαρμογή ακουστικών) Με τη Headset Companion App (Συνοδευτική εφαρμογή ακουστικών), μπορείτε να επιλέξετε μια επιπλέον λειτουργία ήχου για τα ακουστικά σας. Υπάρχουν αρκετές λειτουργίες για να επιλέξετε. Κάθε μία είναι βελτιστοποιημένη, ώστε να ενισχύει διαφορετικά χαρακτηριστικά ήχου. Αυτές οι λειτουργίες έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά για χρήση με τα συμβατά συστήματα PlayStation. Για να απολαύσετε μία από αυτές τις λειτουργίες ήχου, κατεβάστε τη Headset Companion App (Συνοδευτική εφαρμογή ακουστικών) από το PlayStation Store και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία που θέλετε στα ακουστικά σας, σύροντας το διακόπτη POWER στη θέση 2.

12 Επαναφορά των ακουστικών Εάν τα ακουστικά δεν ανταποκρίνονται όταν προσπαθήσετε να τα χρησιμοποιήσετε, εκτελέστε επαναφορά πραγματοποιώντας τα εξής: 1 Συνδέστε τον ασύρματο προσαρμογέα σε μια κατάλληλη θύρα του συστήματος PlayStation ή άλλη τροφοδοτούμενη θύρα USB. Κουμπί επαναφοράς 2 Τοποθετήστε μια μικρή καρφίτσα ή κάποιο άλλο παρόμοιο αντικείμενο στην οπή επαναφοράς στον ασύρματο προσαρμογέα και πιέστε για τουλάχιστον ένα δευτερόλεπτο. 3 Στα ακουστικά, κρατήστε πατημένο το κουμπί MUTE και το κουμπί VSS. 4 Ενώ έχετε πατημένο τα κουμπιά MUTE και VSS, σύρετε το διακόπτη POWER στη θέση 1 ή 2.

13 Προδιαγραφές Πηγή ισχύος Χωρητικότητα μπαταρίας Θερμοκρασία περιβάλλοντος λειτουργίας DC 3,7 V: Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 570 mah 5 C 35 C Διαστάσεις (π/ύ/β) Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0: Περίπου 178,3 x 191,5 x 48 χιλ. Ασύρματος προσαρμογέας: Περίπου 17,4 8,4 x 36,1 χιλ. Βάρος Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0: Περίπου 295,4 γρ. Ασύρματος προσαρμογέας: Περίπου 5,3 γρ. Σύστημα επικοινωνίας 2,4 GHz RF Μέγιστο εύρος επικοινωνίας Περίπου 12 μ.* 1 Χρόνος χρήσης όταν είναι πλήρως 8,0 ώρες με μέτρια ένταση ήχου* 2 φορτισμένο Περιεχόμενα Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0 (1) Ασύρματος προσαρμογέας (1) Θήκη (1) Καλώδιο ήχου 3,5 χιλ. (1) Καλώδιο USB (1) Έντυπο υλικό (1 σετ) * 1 Η πραγματική εμβέλεια επικοινωνίας διαφέρει ανάλογα με παράγοντες όπως εμπόδια μεταξύ των ακουστικών και του ασύρματου προσαρμογέα, μαγνητικά πεδία γύρω από ηλεκτρονικές συσκευές (όπως φούρνος μικροκυμάτων), στατικός ηλεκτρισμός, απόδοση κεραίας και λειτουργικό σύστημα και εφαρμογές λογισμικού που χρησιμοποιούνται. Ανάλογα με το περιβάλλον λειτουργίας, η λήψη μπορεί να διακοπεί. * 2 Ο πραγματικός χρόνος χρήσης διαφέρει ανάλογα με παράγοντες όπως φόρτιση μπαταρίας και θερμοκρασία περιβάλλοντος. Η σχεδίαση και οι προδιαγραφές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Απαγορεύεται η εμπορική χρήση ή η ενοικίαση αυτού του προϊόντος.

14 , PlayStation and are registered trademarks of Sony Computer Entertainment Inc. Also, and are trademarks of the same company. is a registered trademark of Sony Corporation. eu.playstation.com 2014 Sony Computer Entertainment Europe. All rights reserved.

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0 Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0 Οδηγός ασφάλειας CECHYA-0083 ΠPOEIΔOΠOIHΣH Για να αποτρέψετε ενδεχόμενη βλάβη της ακοής, μην εκτίθεστε σε υψηλά επίπεδα έντασης ήχου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ασφάλειας PCH-1004 / PCH-1104

Οδηγός ασφάλειας PCH-1004 / PCH-1104 EL Οδηγός ασφάλειας PCH-1004 / PCH-1104 7019168 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, μην ανοίγετε το εσωτερικό της συσκευής. Για επισκευή, επικοινωνήστε με τους αρμόδιους τεχνικούς.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης PSP-E1004 7017788

Εγχειρίδιο χρήσης PSP-E1004 7017788 EL Εγχειρίδιο χρήσης PSP-E1004 7017788 Πίνακας περιεχομένων Προειδοποίηση και προφύλαξη ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 4 Προφυλάξεις 6 Χρήση του συστήματος PSP Ονόματα και λειτουργίες μερών του συστήματος 10 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης CECH-2004A CECH-2004B

Εγχειρίδιο χρήσης CECH-2004A CECH-2004B Εγχειρίδιο χρήσης Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, διαβάστε προσεχτικά όλο το πληροφοριακό υλικό του προϊόντος και κρατήστε το για μελλοντική αναφορά. CECH-2004A CECH-2004B 7015485 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 2

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα surround. Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZVS1A / CECH-ZVS1B / CECH-ZVS1E

Ηχοσύστημα surround. Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZVS1A / CECH-ZVS1B / CECH-ZVS1E Ηχοσύστημα surround Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZVS1A / CECH-ZVS1B / CECH-ZVS1E 2 EL ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Αυτό το σύστημα δεν έχει αποσυνδεθεί από την ηλεκτρική τροφοδοσία εναλλασσόμενου ρεύματος ενόσω είναι συνδεδεμένο

Διαβάστε περισσότερα

easytek Οδηγός Χρήστη www.siemens.com/hearing Life sounds brilliant.

easytek Οδηγός Χρήστη www.siemens.com/hearing Life sounds brilliant. easytek Οδηγός Χρήστη www.siemens.com/hearing Life sounds brilliant. Περιεχόμενα Πριν ξεκινήσετε 4 Περιεχόμενα συσκευασίας κατά την παράδοση 4 Συμβατά ακουστικά 5 Εξαρτήματα 6 Έναρξη χρήσης 8 Φόρτιση 8

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης PSP-N1004 7013892

Εγχειρίδιο χρήσης PSP-N1004 7013892 Εγχειρίδιο χρήσης PSP-N1004 7013892 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, μην ανοίγετε το εσωτερικό της συσκευής. Για επισκευή, επικοινωνήστε με τους αρμόδιους τεχνικούς. Αυτό το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης PSP-N1004 7015573

Εγχειρίδιο χρήσης PSP-N1004 7015573 Εγχειρίδιο χρήσης PSP-N1004 7015573 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, μην ανοίγετε το εσωτερικό της συσκευής. Για επισκευή, επικοινωνήστε με τους αρμόδιους τεχνικούς. Αυτό το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ασφάλειας CUH-1004A

Οδηγός ασφάλειας CUH-1004A EL EL Οδηγός ασφάλειας CUH-1004A 7023123 2 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Για να αποφύγετε την ηλεκτροπληξία, μην ανοίγετε το περίβλημα. Για σέρβις, απευθυνθείτε μόνο σε εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Προσοχή Η χρήση χειριστηρίων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12

Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Έναρξη χρήσης 4 Πληροφορίες για το εξάρτημά σας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Φόρτιση του

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Προσωπικός Υπολογιστής. Σειρά VPCW21

Εγχειρίδιο χρήσης. Προσωπικός Υπολογιστής. Σειρά VPCW21 Εγχειρίδιο χρήσης Προσωπικός Υπολογιστής Σειρά VPCW21 n 2 Περιεχόµενα Πριν από τη χρήση... 4 Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή VAIO... 5 Θέματα εργονομίας... 8 Πρώτα βήματα... 10 Εντοπισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide LG-E430. www.lg.com MFL67882018 (1.0)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide LG-E430. www.lg.com MFL67882018 (1.0) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH Οδηγίες χρήσης User Guide LG-E430 MFL67882018 (1.0) www.lg.com ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγίες χρήσης Οι ενδείξεις της οθόνης και οι εικόνες ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνες που βλέπετε στο τηλέφωνό

Διαβάστε περισσότερα

ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide. www.lg.com MFL68043814 (1.0)

ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide. www.lg.com MFL68043814 (1.0) ENGLISH Οδηγίες χρήσης User Guide MFL68043814 (1.0) www.lg.com ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγίες χρήσης Ο οδηγός βίντεο (Video Guide) σας παρουσιάζει τις νέες βασικές λειτουργίες του G2. Αυτές οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια και υποστήριξη

Ασφάλεια και υποστήριξη EL Ασφάλεια και υποστήριξη Αυτό το έγγραφο περιλαμβάνει πληροφορίες για το γονικό έλεγχο. CECH-4004C 7019613 2 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Για να αποφύγετε την ηλεκτροπληξία, μην ανοίγετε το περίβλημα. Για σέρβις, απευθυνθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide LG-D160. www.lg.com MFL68240609 (1.0)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide LG-D160. www.lg.com MFL68240609 (1.0) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH Οδηγίες χρήσης User Guide LG-D160 MFL68240609 (1.0) www.lg.com ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγίες χρήσης Οι ενδείξεις της οθόνης και οι εικόνες ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνες που βλέπετε στο τηλέφωνό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Οδηγός χρήσης User Guide LG-E440. www.lg.com MFL67868136 (1.0)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Οδηγός χρήσης User Guide LG-E440. www.lg.com MFL67868136 (1.0) ΕΛΛΗΝΙΚΑ E N G L I S H Οδηγός χρήσης User Guide LG-E440 MFL67868136 (1.0) www.lg.com ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγίες χρήσης Οι ενδείξεις της οθόνης και οι εικόνες ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνες που βλέπετε στο τηλέφωνό

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια και υποστήριξη

Ασφάλεια και υποστήριξη EL Ασφάλεια και υποστήριξη Αυτό το έγγραφο περιλαμβάνει πληροφορίες για το γονικό έλεγχο. CECH-4004A 7019938 2 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Για να αποφύγετε την ηλεκτροπληξία, μην ανοίγετε το περίβλημα. Για σέρβις, απευθυνθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ E N G L I S H

ΕΛΛΗΝΙΚΑ E N G L I S H ΕΛΛΗΝΙΚΑ E N G L I S H Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 801 11 200 900 ή από κινητό στο : 210 4800564 Οδηγός χρήσης LG-P700 P/NO : MFL67482902 (1.0) www.lg.com Wi-Fi (WLAN) Αυτός ο εξοπλισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγός χρήσης User Guide LG-D605. www.lg.com MFL67982010 (1.0)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγός χρήσης User Guide LG-D605. www.lg.com MFL67982010 (1.0) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH Οδηγός χρήσης User Guide LG-D605 MFL67982010 (1.0) www.lg.com ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγίες χρήσης Οι ενδείξεις της οθόνης και οι εικόνες ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνες που βλέπετε στο τηλέφωνό

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο πληκτρολόγιο Βιβλίο οδηγιών CECH-ZKB1

Ασύρματο πληκτρολόγιο Βιβλίο οδηγιών CECH-ZKB1 Ασύρματο πληκτρολόγιο Βιβλίο οδηγιών CECH-ZKB1 7018156 Προφυλάξεις Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, διαβάστε προσεκτικά αυτό το βιβλίο οδηγιών και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. Διαβάστε επίσης

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛH NIKA ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300. Οδηγός χρήσης LG-P990. www.lg.com P/N : MFL67121810 (1.

EΛΛH NIKA ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300. Οδηγός χρήσης LG-P990. www.lg.com P/N : MFL67121810 (1. EΛΛH NIKA ENGLISH Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300 Οδηγός χρήσης LG-P990 P/N : MFL67121810 (1.0) www.lg.com Wi-Fi (WLAN) Αυτός ο εξοπλισμός ενδέχεται να λειτουργεί σε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια και υποστήριξη

Ασφάλεια και υποστήριξη EL Ασφάλεια και υποστήριξη Αυτό το έγγραφο περιλαμβάνει πληροφορίες για το γονικό έλεγχο. CECH-4204A 7022233 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Για να αποφύγετε την ηλεκτροπληξία, μην ανοίγετε το περίβλημα. Για σέρβις, απευθυνθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΑΣ ΦΩΝΗΣ DM-5 DM-3 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΑΣ ΦΩΝΗΣ DM-5 DM-3 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΑΣ ΦΩΝΗΣ DM-5 DM-3 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Σας ευχαριστούμε για την αγορά του Ψηφιακού καταγραφέα φωνής της Olympus. Διαβάστε αυτές τις οδηγίες για πληροφορίες σχετικά με τη σωστή και ασφαλή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 108

Οδηγός χρήσης Nokia 108 Οδηγός χρήσης Nokia 108 Τεύχος 1.3 EL Οδηγός χρήσης Nokia 108 Περιεχόμενα Για την ασφάλειά σας 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 4 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 6

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Προσωπικός Υπολογιστής Σειρά VGN-P

Εγχειρίδιο χρήσης. Προσωπικός Υπολογιστής Σειρά VGN-P Εγχειρίδιο χρήσης Προσωπικός Υπολογιστής Σειρά VG-P n 2 Περιεχόμενα Πριν από τη χρήση... 4 Γνωρίζοντας καλύτερα τον υπολογιστή VAIO... 5 Θέματα εργονομίας... 7 Πρώτα βήματα... 9 Εντοπισμός στοιχείων ελέγχου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 105

Οδηγός χρήσης Nokia 105 Οδηγός χρήσης Nokia 105 Τεύχος 1.1 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Για την ηλεκτρονική έκδοση των οδηγιών χρήσης στο Διαδίκτυο και για βοήθεια αντιμετώπισης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 108 Dual SIM RM-944

Οδηγός χρήσης Nokia 108 Dual SIM RM-944 Οδηγός χρήσης Nokia 108 Dual SIM RM-944 Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia 108 Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 4 Τοποθέτηση κάρτας

Διαβάστε περισσότερα

Motorola Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο IT.6

Motorola Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο IT.6 Motorola Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο IT.6 Προειδοποίηση: Φορτίστε τη συσκευή για 24 ώρες πριν από τη χρήση Καλωσορίσατε... στο νέο σας Motorola ΙΤ.6 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο! Η λειτουργία Bluetooth σας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 220 Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia 220 Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia 220 Dual SIM Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia 220 Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση SIM, μπαταρίας και κάρτας μνήμης 4 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

LS-20M ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΑΣ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ PCM. Καταγραφέας γραμμικού PCM

LS-20M ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΑΣ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ PCM. Καταγραφέας γραμμικού PCM ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΑΣ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ PCM LS-20M Καταγραφέας γραμμικού PCM ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του ψηφιακού καταγραφέα φωνής Olympus. Διαβάστε αυτές τις οδηγίες πληροφόρησης σχετικά

Διαβάστε περισσότερα