Εκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2003

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2003"

Transcript

1 Εκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 1 ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 2 Εκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 3 5 Εκθεση περί εταιρικής διακυβέρνησης 6 11 Έκθεση αµοιβών Εκθεση ελεγκτών Ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων 16 Ενοποιηµένος ισολογισµός 17 Ενοποιηµένη κατάσταση αλλαγών στα ίδια κεφάλαια 18 Ενοποιηµένη κατάσταση ταµειακών ροών 19 Σηµειώσεις στις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 20 40

2 Πρόσκληση Ετησίας Γενικής Συνέλευσης ίδεται ειδοποίηση ότι η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κanika Hotels Limited θα γίνει στο Ξενοδοχείο Kanika Pantheon στην Λεµεσό, στις 2 Ιουνίου 2004 και ώρα 5:00 µ.µ. Ηµερησία διατάξη 1 Εξέταση της Εκθεσης του ιοικητικού Συµβουλίου και των οικονοµικών καταστάσεων για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου. 2 Εκλογή µελών του ιοικητικού Συµβουλίου. 3 Καθορισµός της αµοιβής των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου. 4 Επαναδιορισµός των ελεγκτών και εξουσιοδότηση του ιοικητικού Συµβουλίου για καθορισµό της αµοιβής τους. 5 Θα προταθεί ειδικό ψήφισµα για έγκριση της αλλαγής του ονόµατος της Εταιρείας: Ψήφισµα Αποφασίζεται όπως το όνοµα της εταιρείας τροποποιηθεί και δια του παρόντος τροποποιείται από KANIKA HOTELS LTD σε KANIKA HOTELS PUBLIC COMPANY LIMITED Με εντολή του ιοικητικού Συµβουλίου Cyproservus Co Limited Γραµµατέας Λεµεσός, 7 Απριλίου 2004 Σηµείωση: 1 Kάθε µέλος που δικαιούται να παραστεί και να ψηφίσει κατά την πιο πάνω Συνέλευση, δικαιούται να διορίσει αντιπρόσωπο του για να παραστεί και να ψηφίσει στην θέση του. Ο αντιπρόσωπος αυτός δεν είναι αναγκαίο να είναι µέτοχος της Εταιρείας. Το σχετικό έγγραφο πρέπει να κατατεθεί στο εγγεγραµµένο γραφείο της Εταιρείας, Γωνιά 28ης Οκτωβρίου και Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, Kanika Enaerios Complex, Appollo House, Λεµεσός, τουλάχιστο 48 ώρες πριν από το χρόνο που ορίστηκε για την σύγκληση της Συνέλευσης. 2 Το µητρώο µεταβίβασης µετοχών θα παραµείνει ανοικτό. (1)

3 ιοικητικό συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι ιοικητικό Συµβούλιο Θεοδόσης Σ Καραολής Εκτελεστικός Πρόεδρος Ανδρέας Χ Ηράκλης Καπετάνιος Ανεξάρτητος µη εκτελεστικός Ρένος Σολοµίδης Ανεξάρτητος µη εκτελεστικός ώρα Ονουφρίου Εκτελεστικός Νεοκλής Νικολαίδης Εκτελεστικός Σπύρος Καραολής Εκτελεστικός Νέαρχος Παπαπέτρου Ανεξάρτητος µη εκτελεστικός Χρίστος Περίκου Εκτελεστικός Εγγεγραµµένο γραφείο Γωνία 28ης Οκτωβρίου και Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ Kanika Enaerios Complex Αpollo House Λεµεσός Γραµµατέας εταιρείας Cyproservus Co Limited Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 284 Ακίνητα Φορτούνα 3ος όροφος 3105 Λεµεσός Επιτροπές Κώδικα Εταιρικής ιακυβέρνησης Επιτροπή ιορισµών Θεοδόσης Σ. Καραολής Πρόεδρος Ρένος Σολοµίδης Νέαρχος Παπαπέτρου Επιτροπή Αµοιβών Ρένος Σολοµίδης Πρόεδρος Νέαρχος Παπαπέτρου Ανδρέας Χ Ηράκλης Καπετάνιος Επιτροπή Ελέγχου Ρένος Σολοµίδης Πρόεδρος Νέαρχος Παπαπέτρου Νεοκλής Νικολαίδης Λειτουργός Συµµόρφωσης µε τον Κώδικα Εταιρικής ιακυβέρνησης Νεοκλής Νικολαίδης (2)

4 Εκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 1 Το ιοικητικό Συµβούλιο παρουσιάζει την έκθεσή τους µαζί µε τις ελεγµένες ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις του Συγκροτήµατος για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου. Κύριες δραστηριότητες 2 Οι κύριες δραστηριότητες του Συγκροτήµατος, που δεν έχουν αλλάξει από τον προηγούµενο χρόνο, είναι η ιδιοκτησία και διαχείριση των ξενοδοχείων Alexander the Great Beach Hotel και Kanika Pantheon Hotel και η διαχείριση του ξενοδοχείου Olympic Lagoon Resort. Το ξενοδοχείο Αlexander The Great Βeach Hotel είναι στην Πάφο, έχει 202 δωµάτια (404 κλίνες) και είναι κατηγορίας τεσσάρων αστέρων. Το ξενοδοχείο Kanika Pantheon Hotel είναι στη Λεµεσό, έχει 147 δωµάτια (294 κλίνες) και είναι κατηγορίας τριών αστέρων. To ξενοδοχείο Olympic Lagoon Resort είναι στην Αγία Νάπα, έχει 259 δωµάτια, (518 κλίνες) και είναι κατηγορίας τεσσάρων αστέρων. Αποτελέσµατα 3 Τα αποτελέσµατα του Συγκροτήµατος για το έτος παρουσιάζονται στη σελίδα 16. Το ιοικητικό Συµβούλιο εισηγείται πληρωµή µερίσµατος όπως παρουσιάζεται πιο κάτω και το υπόλοιπο καθαρό κέρδος για το έτος µεταφέρεται στα αποθεµατικά. Μερίσµατα 4 Το ιοικητικό Συµβούλιο εισηγείται µέρισµα 0,4 σεντ ανά µετοχή για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου που ανέρχεται σε στους µετόχους που θα είναι εγγεγραµένοι στο µητρώο της Εταιρείας στις 14 Ιουνίου Εφόσον το µέρισµα εγκριθεί από τους µετόχους θα πληρωθεί στις 26 Ιουνίου Στις 2 Ioυλίου πληρώθηκε µέρισµα ύψους για το έτος. Μετοχικό κεφάλαιο 6 εν υπήρχαν αλλαγές στο µετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας. ιοικητικό Συµβούλιο 7 Τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου στις 31 εκεµβρίου και την ηµεροµηνία της έκθεσης αυτής παρουσιάζονται στη σελίδα 2. Ολοι τους ήταν µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου για ολόκληρο το έτος. (3)

5 8 Σύµφωνα µε το Καταστατικό της Εταιρείας οι κ.κ. Ανδρέας Χ Ηράκλης Καπετάνιος, Σπύρος Καραολής και η κα ώρα Ονουφρίου αποχωρούν, είναι όµως επανεκλέξιµοι και προσφέρονται για επανεκλογή. 9 εν υπήρχαν σηµαντικές αλλαγές στην κατανοµή των αρµοδιοτήτων ή στην αποζηµίωση του ιοικητικού Συµβουλίου. Συµµετοχή συµβούλων στο µετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας 10 Στις 31 εκεµβρίου και στις 7 Μαρτίου 2004 το ποσοστό που κατείχε κατά κυριότητα στο µετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας κάθε µέλος του ιοικητικού Συµβουλίου, η σύζυγος, τα ανήλικα τέκνα του και εταιρείες στις οποίες αυτός κατέχει, άµεσα ή έµµεσα, τουλάχιστον 20 τοις εκατό των µετοχών µε δικαίωµα ψήφου, ήταν: 31 εκεµβρίου Πλήρως πληρωθείσες συνήθεις µετοχές % 7 Μαρτίου 2004 Πλήρως πληρωθείσες συνήθεις µετοχές % Θεοδόσης Καραολής (1) 54,07 54,07 Ανδρέας X Hράκλης Καπετάνιος 1,62 1,62 Ρένος Σολοµίδης 0,04 0,04 ώρα Ονουφρίου 0,05 0,05 Νεοκλής Νικολαίδης 0,05 0,05 Σπύρος Καραολής 1,63 1,63 Νέαρχος Παπαπέτρου 0,02 0,02 Χρίστος Περίκου 0,03 0,03 (1) Στο σύνολο του ποσοστού που κατέχει ο κ. Θεοδόσης Καραολής περιλαµβάνεται και το δικαίωµα εκπροσώπησης των µετοχών που κατέχει το Kapetanios Trust. Σηµειώνεται ότι µε βάση τους όρους του Kapetanios Trust, το οποίο κατέχει µετοχές στο κεφάλαιο της Εταιρείας, ο Εµπιστευµατοδόχος είναι υποχρεωµένος, εφόσον χρόνο το εµπίστευµα θα κατέχει οποιεσδήποτε µετοχές στην Εταιρεία, να ακολουθεί τις οδηγίες του κ. Θεοδόση Καραολή σε σχέση µε την άσκηση των δικαιωµάτων ψήφου των µετοχών αυτών σε οποιαδήποτε γενική συνέλευση της Εταιρείας. Παρά το γεγονός αυτό, όλα τα δικαιώµατα που απορρέουν από την ιδιοκτησία των µετοχών που θα κατέχονται από τον Εµπιστευµατοδόχο, εκτός από το δικαίωµα ψήφου, θα ασκούνται προς όφελος των µελών της οικογένειας Καπετάνιου. (4)

6 Μέτοχοι που κατέχουν πέραν του 5 τοις εκατό του µετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας 11 Στις 7 Μαρτίου 2004, οι µέτοχοι, που κατείχαν κατά κυριότητα πέραν του 5 τοις εκατό του εκδοθέντος µετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, έχουν ως ακολούθως: 7 Μαρτίου 2004 % Τheodosis Karaolis Holdings Limited 39,89 Θεοδόσης Καραολής (1) 12,85 A Kapetanios Holdings Limited 6,58 (1) Στο σύνολο του ποσοστού που κατέχει ο κ. Θεοδόσης Καραολής περιλαµβάνεται και το δικαίωµα εκπροσώπησης των µετοχών που κατέχει το Kapetanios Trust (παράγραφος 10). Ελεγκτές 11 Οι ελεγκτές, PricewaterhouseCoopers Limited, έχουν εκδηλώσει επιθυµία να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Ψήφισµα που να εξουσιοδοτεί τους Συµβούλους να καθορίσουν την αµοιβή τους θα κατατεθεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση. Με εντολή του ιοικητικού Συµβουλίου Θεοδόσης Σ. Καραολής Εκτελεστικός Πρόεδρος Λεµεσός 7 Απριλίου 2004 (5)

7 Έκθεση Εταιρικής ιακυβέρνησης Μέρος Α Το ιοικητικό Συµβούλιο θεωρεί ότι η εφαρµογή του Κώδικα Εταιρικής ιακυβέρνησης συµβάλλει στη διαφύλαξη και προώθηση των συµφερόντων των µετόχων. Μετά από την οµόφωνη απόφαση του στις 20 Νοεµβρίου, η Εταιρεία έχει υιοθετήσει όλες τις αρχές και διατάξεις του Κώδικα όπως αυτός έχει εκδοθεί από το Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου τον Σεπτέµβριο του. Μέσα στα πλαίσια της εν λόγω απόφασης, το ιοικητικό Συµβούλιο προέβη στη σύσταση Επιτροπών η κάθε µια από τις οποίες αποτελείται από 3 µέλη του Συµβουλίου. Μέρος Β ιοικητικοί Σύµβουλοι Η Εταιρεία διοικείται από το ιοικητικό Συµβούλιο το οποίο απαρτίζεται από 8 άτοµα και συνέρχεται σε τακτά χρονικά διαστήµατα. Κατά το υπό επισκόπηση έτος συνήλθε 5 φορές. Τα καθήκοντα του ιοικητικού Συµβουλίου καθορίζονται από το καταστατικό της Εταιρείας, την ισχύουσα νοµοθεσία καθώς επίσης και τον Κώδικα. Μέσα στα πλαίσια αυτά τα καθήκοντα του ιοικητικού Συµβουλίου περιλαµβάνουν µεταξύ άλλων την εποπτεία, διαµόρφωση στρατηγικής και σχεδίου ανάπτυξης της Εταιρείας τον καθορίσµό της πολιτικής και των στόχων της Εταιρείας, να εγκρίνει τον προϋπολογισµό, τις σηµαντικές κεφαλαιουχικές δαπάνες, τις ασυνήθεις συναλλαγές, τις συναλλαγές µε συγγενικά πρόσωπα, τις συγχωνεύσεις / εξαγορές καθώς και την επιχειρηµατική απόδοση της Εταιρείας. Η λήψη των σχετικών αποφάσεων καταγράφεται σε Πρακτικά. Για την καλύτερη εκτέλεση των καθηκόντων του, το ιοικητικό Συµβούλιο µπορεί να συµπεριλάβει οποιαδήποτε άλλα θέµατα επιθυµεί και δύναται να χρησιµοποιεί τις συµβουλές εξωτερικών συµβούλων όπου και όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Το ιοικητικό Συµβούλιο λειτουργεί µε βάση την αρχή της συλλογικής ευθύνης και καµία κατηγορία µελών του δεν διαφοροποιείται ως προς την ευθύνη του έναντι της Εταιρείας και των µετόχων της. Γραµµατέας της Εταιρείας ιορίζεται από το ιοικητικό Συµβούλιο και αυτός διασφαλίζει όπως όλες οι διαδικασίες ακολουθούνται και ότι υπάρχει συµµόρφωση µε τους ισχύοντες κανονισµούς και νόµους. Γραµµατέας της Εταιρείας έχει διορισθεί η Εταιρεία Cyproservus Company Ltd. (6)

8 Ισορροπία ιοικητικού Συµβουλίου Το ιοικητικό Συµβούλιο αποτελείται από τον Εκτελεστικό Πρόεδρο, τέσσερις άλλους Εκτελεστικούς Συµβούλους και τρεις ανεξάρτητους µη-εκτελεστικούς Συµβούλους. Τα ονόµατα και οι θέσεις των Συµβούλων παρουσιάζονται στη σελίδα 2 της Ετήσιας Έκθεσης. Το ιοικητικό Συµβούλιο θεωρεί ότι η παρούσα ισορροπία του ιοικητικού Συµβουλίου πληροί τις πρόνοιες του Κώδικα λόγω του ότι ο αριθµός των ανεξάρτητων µη- Εκτελεστικών Συµβούλων υπερβαίνει το ένα τρίτο του ιοικητικού Συµβουλίου και τα προσόντα και η πείρα τους είναι τέτοια που έχουν σηµαντική επιρροή στις αποφάσεις του ιοικητικού Συµβουλίου. Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος είναι το ανώτατο εκτελεστικό διευθυντικό στέλεχος της Εταιρείας. Παροχή Πληροφοριών Η διεύθυνση υποβάλλει στο ιοικητικό Συµβούλιο αναφορές και εκθέσεις σχετικά µε την οικονοµική κατάσταση και τις προοπτικές της Εταιρείας σε κάθε τακτική συνεδρίαση του ιοικητικού Συµβουλίου. Οι ιοικητικοί Σύµβουλοι ενηµερώνονται έγκαιρα και γραπτώς για τις συνεδρίες του ιοικητικού Συµβουλίου σύµφωνα µε τους εκάστοτε νόµους και κανονισµούς. Τα πρακτικά των συνεδριάσεων καταγράφονται και αποστέλλονται σε όλα τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου. Επιτροπή ιορισµών στο ιοικητικό Συµβούλιο Η Εταιρεία προχώρησε στη σύσταση Επιτροπής ιορισµών τα µέλη της οποίας παρουσιάζονται στη σελίδα 2 της Ετήσιας Έκθεσης. Ο Πρόεδρος αυτής της επιτροπής είναι ο κ. Θεοδόσης Καραολής, Πρόεδρος του ιοικητικού Συµβουλίου. Η Επιτροπή ιορισµών έχει την ευθύνη να βοηθά το ιοικητικό Συµβούλιο κατά τη διαδικασία επιλογής και διορισµού νέων ιοικητικών Συµβούλων καθώς επίσης και στον προγραµµατισµό αναφορικά µε τη διαδοχή των αποχωρούντων ιοικητικών Συµβούλων της Εταιρείας και την οµαλή αντικατάσταση τους. Οι όροι εντολής της Επιτροπής και η έναρξη των εργασιών της ολοκληρώθηκε µέσα στο. (7)

9 Επανεκλογή ιοικητικών Συµβούλων Σύµφωνα µε το καταστατικό της Εταιρείας το ένα τρίτο των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου παραιτούνται κάθε χρόνο και δύναται να προσφέρουν τους εαυτούς τους για επανεκλογή. Οι Σύµβουλοι οι οποίοι έχουν αποχωρήσει και έχουν υποβάλει υποψηφιότητα για επανεκλογή στην Ετήσια Γενική Συνέλευση είναι οι κ.κ. Ανδρέας Χ Ηράκλης Καπετάνιος, ώρα Ονουφρίου και Σπύρος Καραολής. Τα βιογραφικά σηµειώµατα των ιοικητικών Συµβούλων που προσφέρονται για επανεκλογή στην Ετήσια Γενική Συνέλευση παρουσιάζονται πιο κάτω: Ανδρέας Χ Ηράκλης Καπετάνιος Γεννήθηκε στην Αµµόχωστο. Φοίτησε στην Ανώτατη Βιοµηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στο University of Kent της Αγγλίας απ όπου πήρε το δίπλωµα Μ.Α. Management Science. Συνέχισε τις σπουδές του στην Αµερική και πήρε το ιδακτορικό ίπλωµα στη ιοίκηση Επιχειρήσεων (Business Administration). Από το 1983 µέχρι το 2000 εργάστηκε στο Συγκρότηµα Εταιρειών KANIKA και από το 2001 µέχρι σήµερα εργάζεται στο οικογενειακό συγκρότηµα εταιρειών ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ. ιαθέτει µεγάλη πείρα στη διεύθυνση ξενοδοχείων. Είναι Fellow του Chartered Institute of Marketing, του Institute of Management και του Institute of Business Administration του Ηνωµένου Βασιλείου. ώρα Ονουφρίου Σπούδασε στην Αγγλία οικονοµικές επιστήµες και απέκτησε τον τίτλο του Bachelor στα οικονοµικά. Εργάστηκε σε γνωστό Ελεγκτικό Οίκο στο City του Λονδίνου για περίοδο τεσσάρων ετών. Επιστρέφοντας από την Αγγλία το 1980 εργάστηκε για δύο περίπου χρόνια σε µεγάλο Ελεγκτικό Οίκο στη Λεµεσό. Στη συνέχεια υπηρέτησε σε διάφορες διευθυντικές θέσεις στον ιδιωτικό τοµέα. Οι διευθυντικές και συµβουλευτικές της εµπειρίες καλύπτουν ένα πλατύ φάσµα υπηρεσιών. ιετέλεσε µέλος του ιοικητικού Συµβουλίου των Επιχειρηµατιών Ανάπτυξης Γης και είναι µέλος του Κυπριακού Συνδέσµου ιεύθυνσης Ανθρώπινου υναµικού. Σπύρος Καραολής Γεννήθηκε το Είναι πτυχιούχος στη ιοίκηση Ξενοδοχείων από το Πανεπιστήµιο της Santa Barbara στην Καλιφόρνια. Είναι επίσης κάτοχος µεταπτυχιακού διπλώµατος Master στη ιοίκηση Ξενοδοχείων από το Πανεπιστήµιο Surrey της Αγγλίας. Έκανε πρακτική εξάσκηση σε διάφορες διευθυντικές θέσεις σε γνωστά ξενοδοχεία όπως το Four Seasons στη Santa Barbara. Ακολούθως εργάστηκε για πρακτική εξάσκηση στα ξενοδοχεία του Συγκροτήµατος KANIKA και είναι γνώστης του τρόπου λειτουργίας τους. Από το 2000 εργάζεται ως Director of Operations στην εταιρεία Kanika Hotels Limited. (8)

10 Αµοιβή Συµβούλων Κανένας ιοικητικός Σύµβουλος δεν εµπλέκεται στον καθορισµό της αµοιβής του. Η Εταιρεία προέβη σύµφωνα µε τον Κώδικα στη σύσταση Επιτροπής Αµοιβών. Τα µέλη της παρουσιάζονται στη σελίδα 2 της Ετήσιας Έκθεσης. Η Επιτροπή Αµοιβών έχει την ευθύνη για τον καθορισµό των αµοιβών των ιοικητικών Συµβούλων βάση γραπτών όρων εντολής. Οι λεπτοµερείς όροι εντολής της Επιτροπής και η έναρξη των εργασιών της ολοκληρώθηκε µέσα στο. Κατά τη διάρκεια του η Επιτροπή Αµοιβών έχει συνεδριάσει µία φορά και κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων της επιτροπής έχουν τηρηθεί λεπτοµερή πρακτικά από το Γραµµατέα της Εταιρείας τα οποία επικυρώνονται από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Η υφιστάµενη πολιτική αµοιβών για τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου παρουσιάζεται στην Έκθεση Αµοιβών στη σελίδα 12 της Ετήσιας Έκθεσης. Οικονοµικές Εκθέσεις Το ιοικητικό Συµβούλιο υποβάλλει ισορροπηµένη, λεπτοµερή και κατανοητή αξιολόγηση σε όλες τις περιπτώσεις δηµοσίων εκθέσεων, αναφορών σε εποπτικά όργανα καθώς και σε περιπτώσεις πληροφόρησης που απαιτείται από σχετικές νοµοθεσίες. Η αξιολόγηση για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου παρουσιάζεται στις σελίδες 3 5 της Ετήσιας Έκθεσης. Επιτροπή Ελέγχου Η Εταιρεία προχώρησε στη σύσταση Επιτροπής Ελέγχου τα µέλη της οποίας παρουσιάζονται στη σελίδα 2 της Ετήσιας Έκθεσης. Η Επιτροπή Ελέγχου έχει την ευθύνη για τον διορισµό, τερµατισµό και αµοιβή των ελεγκτών, την αξιολόγηση της ανεξαρτησίας τους, την επιλογή λογιστικών χειρισµών (accounting policies) για τις οικονοµικές καταστάσεις, τη σύνταξη της Έκθεσης περί Εταιρικής ιακυβέρνησης, την επιθεώρηση των συναλλαγών της Εταιρείας µε συγγενικά µέρη καθώς επίσης και την αξιολόγηση της αποτελεσµατικότητας του εσωτερικού ελέγχου. Οι αρµοδιότητες και εξουσίες της Επιτροπής Ελέγχου βασίζονται σε συγκεκριµένους γραπτούς όρους εντολής. Οι όροι εντολής της Επιτροπής και η έναρξη των εργασιών της ολοκληρώθηκε µέσα στο. Κατά τη διάρκεια του η Επιτροπή Ελέγχου έχει συνεδριάσει 2 φορές και κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων της επιτροπής έχουν τηρηθεί λεπτοµερή πρακτικά από το Γραµµατέα της Εταιρείας τα οποία επικυρώνονται από τον Πρόεδρο της Επιτροπής (9)

11 Εσωτερικός Έλεγχος Το ιοικητικό Συµβούλιο έχει την τελική ευθύνη για τον εσωτερικό έλεγχο της Εταιρείας και για την αξιολόγηση της επάρκειας του. Η αποτελεσµατικότητα των συστηµάτων εσωτερικού ελέγχου αξιολογείται από τη ιεύθυνση σε τακτά χρονικά διαστήµατα. Για το σκοπό αυτό η Εταιρεία δεν διατηρεί ανεξάρτητο τµήµα. Η συσταθείσα Επιτροπή Ελέγχου εξέτασε την ανάγκη δηµιουργίας τµήµατος Εσωτερικού Ελέγχου αλλά δεν συνέστησε τούτο προς το ιοικητικό Συµβούλιο λόγω του ότι κρίθηκε ότι επί του παρόντος η Οικονοµική ιεύθυνση της Εταιρείας ασκεί αποτελεσµατικό έλεγχο στις εργασίες των ξενοδοχείων της Εταιρείας. Λειτουργός Συµµόρφωσης µε τον Κώδικα Για την παρακολούθηση της συµµόρφωσης της Εταιρείας µε τον Κώδικα, το ιοικητικό Συµβούλιο έχει διορίσει τον κ. Νεοκλή Νικολαίδη, ιοικητικό Σύµβουλο και υπεύθυνο για την οικονοµική διαχείριση της Εταιρείας, ως τον αρµόδιο Λειτουργό Συµµόρφωσης. Αρχή της συνεχιζόµενης λειτουργίας (Going Concern) Το ιοικητικό Συµβούλιο είναι ικανοποιηµένο ότι η Εταιρεία θα συνεχίσει να λειτουργεί ως δρώσα οικονοµική µονάδα. ανεισµός ιοικητικών Συµβούλων Κατά το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου δεν έγινε οποιοσδήποτε δανεισµός είτε των ιοικητικών Συµβούλων της Εταιρείας είτε των ιοικητικών Συµβούλων των συνδεδεµένων εταιρειών, από την Εταιρεία ή από συνδεδεµένες εταιρείες. Σχέσεις µε τους µετόχους Οι Ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις διεξάγονται σύµφωνα µε τις πρόνοιες της ισχύουσας νοµοθεσίας και διασφαλίζεται η ισότιµη µεταχείριση όλων των κατόχων τίτλων, περιλαµβανοµένων των µειοψηφούντων κατόχων τίτλων. Όλες οι µετοχές της Εταιρείας απολαµβάνουν τα ίδια δικαιώµατα ψήφου. Ειδοποιήσεις για τις Ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις αποστέλλονται ατοµικά σε όλους τους µέτοχους της Εταιρείας. Στις Ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις υποβάλλεται ξεχωριστό ψήφισµα για κάθε ουσιαστικό θέµα. Μεταξύ άλλων περιλαµβάνεται η Ετήσια Έκθεση και οι οικονοµικές καταστάσεις, η εκλογή ιοικητικών Συµβούλων καθώς επίσης και οι αµοιβές των ιοικητικών Συµβούλων. (10)

12 Στις Γενικές Συνελεύσεις της Εταιρείας είναι παρόντες και διαθέσιµοι να απαντήσουν σε ερωτήσεις των παρευρισκοµένων οι Πρόεδροι των Επιτροπών Ελέγχου, Αµοιβών και ιορισµών σχετικά µε τις εργασίες των αντίστοιχων Επιτροπών. Υπό την αίρεση των διατάξεων της ισχύουσας νοµοθεσίας οι µέτοχοι, εφ όσον αντιπροσωπεύουν επαρκή αριθµό µετοχών (5%), έχουν τη δυνατότητα να εγγράφουν θέµατα προς συζήτηση στις γενικές συνελεύσεις των µετόχων τουλάχιστον 15 ηµέρες πριν από την ειδοποίηση για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης. Λειτουργός επικοινωνίας των µετόχων Το ιοικητικό Συµβούλιο ενθαρρύνει την παρουσία όλων των µετόχων στις Ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ουσιαστική συζήτηση και αποτελεσµατική λήψη αποφάσεων οι οποίες εξυπηρετούν τα συµφέροντα όλων των µετόχων. Η Εταιρεία διόρισε την κυρία ώρα Ονουφρίου, Μέλος του ιοικητικού Συµβουλίου, Λειτουργό Επικοινωνίας των µετόχων µε την Εταιρεία (Investor Liaison Officer). Με εντολή του ιοικητικού Συµβουλίου Θεοδόσης Σ. Καραολής Εκτελεστικός Πρόεδρος Λεµεσός 7 Απριλίου 2004 (11)

13 Εκθεση Αµοιβών Πολιτική Αµοιβών Οι αµοιβές των ιοικητικών Συµβούλων είναι ανάλογες µε το χρόνο που διαθέτει ο κάθε Σύµβουλος για τις συνεδριάσεις και τη λήψη αποφάσεων στην διοίκηση της Εταιρείας. Οι αµοιβές των ιοικητικών Συµβούλων υπό την ιδιότητά τους ως µέλη επιτροπών του ιοικητικού Συµβουλίου καθορίζονται από το ιοικητικό Συµβούλιο και είναι ανάλογες µε το χρόνο που διαθέτουν. Οι αµοιβές των ιοικητικών Συµβούλων υπό την ιδιότητά τους ως µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου εγκρίνονται από τους µετόχους σε κάθε Ετήσια Γενική Συνέλευση. Εκτελεστικοί ιοικητικοί Σύµβουλοι Οι αµοιβές των Εκτελεστικών ιοικητικών Συµβούλων καθορίζονται ανάλογα µε την ευθύνη, τις γνώσεις, τα προσόντα και τις εµπειρίες του κάθε Συµβούλου και συνδέεται µε την επίδοση του ατόµου αλλά όχι µε την απόδοση της Εταιρείας. Ο Εκτελεστικός Σύµβουλος κ. Θεοδόσης Καραολής δεν διατηρεί συµβόλαιο εργοδότησης µε την Εταιρεία. Οι υπόλοιποι Εκτελεστικοί Σύµβουλοι διατηρούν συµβόλαια εργοδότησης η διάρκεια των οποίων δεν υπερβαίνει τα πέντε χρόνια. Για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου δεν υπήρχαν δικαιώµατα επιλογής αγοράς µετοχών (share options) σε Εκτελεστικούς ιοικητικούς Συµβούλους. Μη-Εκτελεστικοί ιοικητικοί Σύµβουλοι Οι αµοιβές των µη-εκτελεστικών ιοικητικών Συµβούλων καθορίζονται από το ιοικητικό Συµβούλιο και εγκρίνονται από τη Ετήσια Γενική Συνέλευση. Αµοιβές ιοικητικών Συµβούλων Οι αµοιβές των ιοικητικών Συµβούλων για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου έχουν ως εξής: Αριθµός Συµβούλων ικαιώµατα Αµοιβές Σύνολο Εκτελεστικοί Μη-Εκτελεστικοί ========== ======== ========= ========= (12)

14 Οι συνολικές αµοιβές των Εκτελεστικών ιοικητικών Συµβούλων για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου αναλύονται κατά κατηγορία ως εξής : Αριθµός ιοικητικών Συµβούλων 1 έως έως ======== Με εντολή του ιοικητικού Συµβουλίου Θεοδόσης Σ. Καραολής Εκτελεστικός Πρόεδρος Λεµεσός 7 Απριλίου 2004 (13)

15 Εκθεση ελεγκτών προς τα µέλη της Κanika Hotels Limited Έκθεση επί των οικονοµικών καταστάσεων 1 Έχουµε ελέγξει τις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις της Κanika Hotels Limited (η Εταιρεία) και της εξαρτηµένης της (το Συγκρότηµα) στις σελίδες 16 µέχρι 40, που αποτελούνται από τον ενοποιηµένο ισολογισµό στις 31 εκεµβρίου, και την ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων, την ενοποιηµένη κατάσταση αλλαγών στα ίδια κεφάλαια και την ενοποιηµένη κατάσταση ταµειακών ροών για το έτος που έληξε την ηµεροµηνία αυτή, και τις σχετικές σηµειώσεις. Αυτές οι οικονοµικές καταστάσεις είναι ευθύνη του ιοικητικού Συµβουλίου της Εταιρείας. Η δική µας ευθύνη είναι να εκφράσουµε γνώµη πάνω σ αυτές τις οικονοµικές καταστάσεις µε βάση τον έλεγχό µας. Η έκθεση αυτή γίνεται αποκλειστικά προς τα µέλη της Εταιρείας, ως σώµα, σύµφωνα µε το Άρθρο 156 του περί Εταιρειών Νόµου, Κεφ Η ελεγκτική µας εργασία έχει αναληφθεί ώστε να µπορέσουµε να εκθέσουµε στα µέλη της Εταιρείας εκείνα τα θέµατα που απαιτούνται από εµάς σε µια έκθεση ελεγκτή και για κανένα άλλο σκοπό. Στο µέγιστο βαθµό που επιτρέπεται από το νόµο, δεν αποδεχόµαστε ή αναλαµβάνουµε ευθύνη προς οποιονδήποτε εκτός της Εταιρείας και τα µέλη της Εταιρείας ως σώµα, για την ελεγκτική µας εργασία, για αυτή την έκθεση, ή για τις γνώµες που έχουµε σχηµατίσει. 2 ιενεργήσαµε τον έλεγχό µας σύµφωνα µε ιεθνή Πρότυπα Ελέγχου. Τα Πρότυπα αυτά απαιτούν όπως προγραµµατίζουµε και διενεργούµε τον έλεγχο για να πάρουµε λογικές διαβεβαιώσεις κατά πόσο οι οικονοµικές καταστάσεις δεν έχουν ουσιώδη λάθη. Ένας έλεγχος περιλαµβάνει την εξέταση, πάνω σε δειγµατοληπτική βάση, αποδεικτικών στοιχείων που υποστηρίζουν τα ποσά και άλλες πληροφορίες στις οικονοµικές καταστάσεις. Ένας έλεγχος περιλαµβάνει επίσης την αξιολόγηση των λογιστικών αρχών που χρησιµοποιήθηκαν, των σηµαντικών υπολογισµών που έγιναν από το ιοικητικό Συµβούλιο καθώς και την αξιολόγηση της γενικής παρουσίασης των οικονοµικών καταστάσεων. Πιστεύουµε ότι ο έλεγχός µας παρέχει µια λογική βάση για τη γνώµη µας. 3 Κατά τη γνώµη µας, οι ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις δίνουν αληθινή και δίκαιη εικόνα της οικονοµικής κατάστασης του Συγκροτήµατος στις 31 εκεµβρίου και της χρηµατοοικονοµικής επίδοσης και των ταµειακών ροών του για το έτος που έληξε την ηµεροµηνία αυτή σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Αναφοράς και τις απαιτήσεις του περί Εταιρειών Νόµου, Κεφ. 113 της Κύπρου. (14)

16 Έκθεση επί άλλων νοµικών απαιτήσεων 4 Σύµφωνα µε τις απαιτήσεις του περί Εταιρειών Νόµου, Κεφ. 113, αναφέρουµε τα πιο κάτω: Έχουµε πάρει όλες τις πληροφορίες και εξηγήσεις που θεωρήσαµε αναγκαίες για σκοπούς του ελέγχου µας. Κατά τη γνώµη µας, έχουν τηρηθεί από την Εταιρεία κατάλληλα λογιστικά βιβλία. Οι οικονοµικές καταστάσεις της Εταιρείας συµφωνούν µε τα λογιστικά βιβλία. Κατά τη γνώµη µας και από όσα καλύτερα έχουµε πληροφορηθεί και σύµφωνα µε τις εξηγήσεις που µας δόθηκαν οι οικονοµικές καταστάσεις παρέχουν τις απαιτούµενες από τον περί Εταιρειών Νόµο, Κεφ 113, πληροφορίες µε τον απαιτούµενο τρόπο. Κατά τη γνώµη µας, οι πληροφορίες που δίνονται στην έκθεση του ιοικητικού Συµβουλίου στις σελίδες 3 µέχρι 5 συνάδουν µε τις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις. PricewaterhouseCoopers Limited Chartered Accountants Λεµεσός, 7 Απριλίου 2004 (15)

17 Ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου Σηµ Πωλήσεις Κόστος πωλήσεων ( ) ( ) Μεικτό κέρδος Αλλα έσοδα εκµετάλευσης Εξοδα διοίκησης ( ) ( ) Εξοδα διάθεσης ( ) ( ) Κέρδος εργασιών Χρηµατοδοτικά έσοδα καθαρά Κέρδος πριν τη φορολογία Φορολογία 8 (57.776) (75.550) Καθαρό κέρδος ========== ========== Σεντ Σεντ Βασικό κέρδος ανά µετοχή των 0,20 9 0,60 1,10 ========== ========= Αναπροσαρµοσµένο κέρδος ανά µετοχή των 0,20 9 0,60 1,10 ========== ========= Oι σηµειώσεις στις σελίδες 20 µέχρι 40 αποτελούν µέρος αυτών των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων. (16)

18 Ενοποιηµένος ισολογισµός στις 31 εκεµβρίου Σηµ Περιουσιακά στοιχεία Μη κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία Aκίνητα, εγκαταστάσεις και εξοπλισµός Εισπρακτέα και προπληρωµές Κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία Αποθέµατα Εισπρακτέα και προπληρωµές Μετρητά και αντίστοιχα µετρητών Σύνολο περιουσιακών στοιχείων ========== ========== Ιδια κεφάλαια και υποχρεώσεις Κεφάλαιο και αποθεµατικά Μετοχικό κεφάλαιο Αποθεµατικό υπέρ το άρτιο Αποθεµατικό αναδιοργάνωσης ( ) ( ) Αποθεµατικό δίκαιης αξίας Κέρδη που κρατήθηκαν Μη βραχυπρόθεσµες υποχρεώσεις ανεισµός Αναβαλλόµενες φορολογικές υποχρεώσεις Βραχυπρόθεσµες υποχρεώσεις Εµπορικοί και άλλοι πιστωτές Τρέχουσες φορολογικές υποχρεώσεις ανεισµός Σύνολο υποχρεώσεων Σύνολο ιδίων κεφαλαίων και υποχρεώσεων ========== ========== Στις 7 Απριλίου 2004 το ιοικητικό Συµβούλιο της Kanika Hotels Limited ενέκρινε αυτές τις οικονοµικές καταστάσεις για έκδοση. Θεοδόσης Καραολής, Εκτελεστικός Πρόεδρος Νεοκλής Νικολαίδης, Σύµβουλος ώρα Ονουφρίου, Σύµβουλος Οι σηµειώσεις στις σελίδες 20 µέχρι 40 αποτελούν µέρος αυτών των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων. (17)

19 Ενοποιηµένη κατάσταση αλλαγών στα ίδια κεφάλαια για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου Mετοχικό κεφάλαιο Αποθεµατικό υπέρ το άρτιο Ιδιες µετοχές Αποθεµατικό αναδιοργάνωσης Αποθεµατικό δίκαιης αξίας Κέρδη που κρατήθηκαν (1) Σύνολο Την 1 Ιανουρίου (57.906) ( ) Γη και κτίρια: Μεταφορά αποσβέσεων (Σηµ. 17) (81.144) Αναπροσαρµογή αναβαλλόµενων φορολογικών υποχρεώσεων (Σηµ. 19) Καθαρό κέρδος που δεν αναγνωρίστηκε στην ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων Μέρισµα για το 2001 (Σηµ 10) ( ) ( ) Καθαρό κέρδος Πώληση ιδίων µετοχών Μεταφορά ζηµιάς από πώληση ιδίων µετοχών (22.670) - Στις 31 εκεµβρίου / 1 Ιανουαρίου ( ) Γη και κτίρια: Μεταφορά αποσβέσεων (Σηµ. 17) (84.008) Αναπροσαρµογή αναβαλλόµενων φορολογικών υποχρεώσεων (Σηµ. 19) Καθαρό κέρδος που δεν αναγνωρίστηκε στην ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων (81.485) Μέρισµα για το (Σηµ 10) ( ) ( ) Καθαρό κέρδος Στις 31 εκεµβρίου ( ) ========= ========= ========= ========= ========= ========= ========= (1) Από το φορολογικό έτος που αρχίζει 1 Ιανουαρίου, εταιρείες που δέν διανέµουν 70% των κερδών τους µετά τη φορολογία, όπως προσδιορίζονται από τη σχετική νοµοθεσία, δυο χρόνια µετά από το τέλος του σχετικού φορολογικού έτους, θα θεωρείται πως πλήρωσαν το 70% αυτών των κερδών σαν µέρισµα. Έκτακτη αµυντική εισφορά µε ποσοστό 15% θά είναι πληρωτέα πάνω σέ αυτή τη λογιζόµενη διανοµή στήν εκτασή πού οι µέτοχοι (φυσικά πρόσωπα ή εταιρείες) είναι φορολογικοί κάτοικοι Κύπρου. Το ποσό τής λογιζόµενης διανοµής µειώνεται µε οποιαδήποτε µερίσµατα θα έχουν πληρωθεί γιά το σχετικό έτος κατά τα επόµενα δύο έτη. Αυτή η έκτακτη αµυντική εισφορά είναι πληρωτέα γιά λογαριασµό των µετόχων. (2) Το αποθεµατικό αναδιοργάνωσης προκύπτει από την υιοθέτηση του ΛΠ 22 Συνένωση Επιχειρήσεων, Business Combinations για την ενοποίηση των λογαριασµών της Kanika Alexander the Great Beach Hotel Limited όπως εξηγείται στη σηµείωση 2, σελίδα 21 των οικονοµικών καταστάσεων. Οι σηµειώσεις στις σελίδες 20 µέχρι 40 αποτελούν µέρος αυτών των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων. (18)

20 Ενοποιηµένη κατάσταση ταµειακών ροών για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου Σηµ Ροή µετρητών από εργασίες Κέρδος πριν τη φορολογία Αναπροσαρµογές για: Αποσβέσεις ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµού Χρεωστικούς τόκους Πιστωτικούς τόκους 7 ( ) ( ) ιαγραφές ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµού 11-1 Κέρδος από διάθεση ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµού 11 (27.000) (50) Κέρδος από εργασίες πριν τις αλλαγές στο κεφάλαιο κίνησης Αλλαγές στο κεφάλαιο κίνησης: Αποθέµατα (71.947) Εισπρακτέα και προπληρωµές ( ) Εµπορικοί και άλλοι πιστωτές Μετρητά που προήλθαν από εργασίες Φορολογία που πληρώθηκε (76.729) ( ) Καθαρά µετρητά από εργασίες Ροή µετρητών από επενδυτικές δραστηριότητες Εισπράξεις από δάνειο σε συγγενική εταιρεία Αγορά ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµού 11 ( ) ( ) Εισπράξεις από πώληση ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµού Τόκοι που εισπράχτηκαν Κίνηση στα υπόλοιπα µε συγγενικές εταιρείες Καθαρά µετρητά από επενδυτικές δραστηριότητες Ροή µετρητών από χρηµατοδοτικές δραστηριότητες Πώληση /(αγορά) ιδίων µετοχών Πληρωµές δανείων ( ) ( ) Τόκοι που πληρώθηκαν (82.736) ( ) Μερίσµατα που πληρώθηκαν στους µετόχους της Εταιρείας 10 ( ) ( ) Φορολογία µερισµάτων (11.149) ( ) Καθαρά µετρητά για χρηµατοδοτικές δραστηριότητες ( ) ( ) Καθαρή αύξηση/(µείωση) στα µετρητά και αντίστοιχα µετρητών (7.562) Μετρητά και αντίστοιχα µετρητών στην αρχή του έτους Μετρητά και αντίστοιχα µετρητών στο τέλος του έτους ========= ========= Οι σηµειώσεις στις σελίδες 20 µέχρι 40 αποτελούν µέρος αυτών των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων. (19)

21 Σηµειώσεις στις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 1 Γενικά Χώρα συστάσεως και όνοµα εταιρείας Η Κanika Hotels Limited, συστάθηκε στην Κύπρο στις 12 Ioυλίου 1975 ως ιδιωτική εταιρεία περιορισµένης ευθύνης σύµφωνα µε τον περί Εταιρειών Νόµο, Κεφ. 113, υπό την επωνυµία Kanika Constructions Limited. Στις 5 Ιανουαρίου 2000 µετονοµάστηκε σε Kanika Hotels Limited. Στις 7 Φεβρουαρίου 2000 µετατράπηκε σε ηµόσια εταιρεία σύµφωνα µε τις πρόνοιες του περί Εταιρειών Νόµου Κεφ Το εγγεγραµένο γραφείο και η διεύθυνση ης εργασίας της είναι στην Γωνιά 28 Οκτωβρίου & Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, Kanika Enaerios Complex, Αpollon House, Λεµεσός, Κύπρος. Κύριες δραστηριότητες Οι κύριες δραστηριότητες των εταιρειών που αποτελούν το Συγκρότηµα είναι: Η ιθύνουσα εταιρεία Kanika Hotels Limited είναι ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Kanika Pantheon και των κεντρικών γραφείων του Συγκροτήµατος και διαχειρίστρια όλων των ξενοδοχειακών δραστηριοτήτων του Συγκροτήµατος. Από την 1 Ιανουαρίου η ιθύνουσα εταιρεία ενοικίασε το ξενοδοχείο Olympic Lagoon Resort στην Αγία Νάπα το οποίο και διαχειρίζεται από την ηµεροµηνία αυτή και για περίοδο πέντε ετών. Η εξαρτηµένη εταιρεία Kanika Alexander the Great Beach Hotel Limited είναι ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Alexander the Great Βeach Hotel. 2 Λογιστικές αρχές Οι κυριότερες λογιστικές αρχές που υιοθετήθηκαν στην ετοιµασία αυτών των οικονοµικών καταστάσεων εκτίθενται πιο κάτω: Βάση ετοιµασίας Οι ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις έχουν ετοιµαστεί µε βάση τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Αναφοράς, τον περί Εταιρειών Νόµο, Κεφάλαιο 113 και τους περί Αξιών και Χρηµατιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόµους και Κανονισµούς. Οι ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις έχουν ετοιµαστεί µε βάση την αρχή του ιστορικού κόστους όπως έχει τροποιηθεί µε την εκτίµηση σε δίκαιη αξία της γης και των κτιρίων. (20)

22 2 Λογιστικές αρχές (συνέχεια) Βάση ετοιµασίας (συνέχεια) Η ετοιµασία των οικονοµικών καταστάσεων σύµφωνα µε γενικώς αποδεχτές λογιστικές αρχές απαιτεί την χρησιµοποίηση υπολογισµών και υποθέσεων που επηρεάζουν τα αναφερθέντα ποσά των περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων, τη γνωστοποίηση ενδεχόµενων απαιτήσεων και υποχρεώσεων κατά την ηµεροµηνία των οικονοµικών καταστάσεων και τα αναφερθέντα ποσά εισοδηµάτων και εξόδων κατά την διάρκεια του έτους υπό αναφορά. Παρά το γεγονός ότι αυτοί οι υπολογισµοί βασίζονται στην καλύτερη δυνατή γνώση της διεύθυνσης της Εταιρείας σε σχέση µε τις τρέχουσες συνθήκες και ενέργειες, τα πραγµατικά αποτελέσµατα µπορεί τελικά να διαφέρουν από αυτούς τους υπολογισµούς. Βάση ενοποίησης Οι ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις αποτελούνται από τις οικονοµικές καταστάσεις της ιθύνουσας εταιρείας και της εξαρτηµένης της. Η ενοποίηση έγινε βάσει των προνοιών του ΛΠ Αρ.22 Συνένωση επιχειρήσεων, και ακολουθήθηκε η µέθοδος συγχώνευσης (uniting of interests). Ακολουθήθηκαν οµοιόµορφες λογιστικές αρχές για την ετοιµασία των οικονοµικών καταστάσεων των εταιρειών του Συγκροτήµατος. Ολα τα υπόλοιπα και οι συναλλαγές µεταξύ εταιρειών του Συγκροτήµατος, που έγιναν σε καθαρά εµπορική βάση, απαλείφθηκαν πλήρως κατά την ενοποίηση. Αναγνώριση εισοδηµάτων Ο κύκλος εργασιών του Συγκροτήµατος προέρχεται από ξενοδοχειακές δραστηριότητες. Οι πωλήσεις από ξενοδοχειακές δραστηριότητες αποτελούνται από τα τιµολογηθέντα ποσά αφού αφαιρεθεί ο φόρος προστιθέµενης αξίας (ΦΠΑ) και οποιεσδήποτε εκπτώσεις. Τα εισοδήµατα αυτά καθώς και εισοδήµατα από πώληση διοικητικών υπηρεσιών σε συγγενικά µέρη αναγνωρίζονται µε βάση την µέθοδο της αναλογικής συµπλήρωσης που υπολογίζεται σύµφωνα µε την αναλογία των υπηρεσιών που προσφέρθηκαν ως ποσοστό της ολικής υπηρεσίας που θα προσφερθεί. Τυχόν πωλήσεις που γίνονται µεταξύ των εταιρειών του Συγκροτήµατος αφαιρούνται. Αλλα εισοδήµατα του Συγκροτήµατος αναγνωρίζονται ως εξής: Eισόδηµα από ενοίκια σε δεδουλευµένη βάση σύµφωνα µε την ουσία της συµφωνίας ενοικίασης. Πιστωτικοί τόκοι κατά αναλογία χρόνου, λαµβάνοντας υπόψη το υπόλοιπο, την πραγµατική απόδοση και το χρόνο µέχρι την αποπληρωµή, όταν αποδειχθεί πως το εισόδηµα από θα προκύψει. (21)

23 2 Λογιστικές αρχές (συνέχεια) Οφελήµατα υπαλλήλων Η Εταιρεία και οι υπαλλήλοι συνεισφέρουν στο Κυβερνητικό Ταµείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων µε βάση τους µισθούς των υπαλλήλων. Επιπρόσθετα στην ξενοδοχειακή βιοµηχανία λειτουργεί ένα σχέδιο καθορισµένων συνεισφορών. Το σχέδιο χρηµατοδοτείται µε πληρωµές από τους υπαλλήλους και την Εταιρεία. Οι συνεισφορές της Εταιρείας διαγράφονται στην περίοδο που σχετίζονται και περιλαµβάνονται στο κόστος προσωπικού. Μετατροπή ξένου νοµίσµατος (1) Νόµισµα αποτίµησης Οι οικονοµικές καταστάσεις ετοιµάζονται σε Κυπριακές λίρες (το νόµισµα αποτίµησης) το οποίο είναι το νόµισµα που καλύτερα παρουσιάζει την ουσία των οικονοµικών πράξεων και δραστηριοτήτων του Συγκροτήµατος. (2) Συναλλαγές και υπόλοιπα Συναλλαγές σε ξένο νόµισµα καταχωρούνται µε βάση τις τιµές συναλλάγµατος που ισχύουν την ηµεροµηνία της συναλλαγής. Συναλλαγµατικά κέρδη και ζηµιές που προκύπτουν από την εξόφληση τέτοιων συναλλαγών και από τη µετατροπή χρηµατικών περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων που είναι σε ξένα νοµίσµατα αναγνωρίζονται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων. Φορολογία Γίνεται πρόβλεψη για εταιρικό φόρο πάνω στο φορολογητέο κέρδος του έτους µε τα κατάλληλα ποσοστά που ισχύουν. Γίνεται πλήρης πρόβλεψη για αναβαλλόµενη φορολογία, χρησιµοποιώντας τη µέθοδο υποχρέωσης, πάνω σε όλες τις προσωρινές διαφορές που προκύπτουν µεταξύ της φορολογικής βάσης των περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων και των αντίστοιχων ποσών στις οικονοµικές καταστάσεις. Οι φορολογικοί συντελεστές που θεσπίστηκαν στο παρόν στάδιο χρησιµοποιούνται για τον καθορισµό της αναβαλλόµενης φορολογίας. Αναβαλλόµενες φορολογικές απαιτήσεις αναγνωρίζονται στην έκταση που είναι πιθανόν ότι µελλοντικά φορολογητέα κέρδη θα είναι διαθέσιµα έναντι των οποίων οι προσωρινές διαφορές µπορούν να χρησιµοποιηθούν. εν προκύπτει αναβαλλόµενος φόρος στις επενδύσεις σε θυγατρικές εταιρείες επειδή τα κέρδη από πώληση αξιών δεν φορολογούνται. (22)

24 2 Λογιστικές αρχές (συνέχεια) Μερίσµατα Τα µερίσµατα αναγνωρίζονται στις οικονοµικές καταστάσεις της Εταιρείας στο έτος που εγκρίνονται από τους µετόχους της Εταιρείας. Ακίνητα, εγκαταστάσεις και εξοπλισµός Η γη και τα κτίρια παρουσιάζονται σε δίκαιη αξία, µε βάση εκτιµήσεις ανά τριετία ή πενταετία από εξωτερικούς ανεξάρτητους εκτιµητές, µείον µεταγενέστερες αποσβέσεις για κτίρια. Όλα τα άλλα στοιχεία ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµού παρουσιάζονται σε ιστορικό κόστος µείον αποσβέσεις. Αυξήσεις στη λογιστική αξία που προκύπτουν από επανεκτίµηση πιστώνονται στα αποθεµατικά δίκαιης αξίας στα ίδια κεφάλαια. Μειώσεις που αντισταθµίζουν προηγούµενες αυξήσεις του ιδίου περιουσιακού στοιχείου χρεώνονται έναντι αυτού του αποθεµατικού. Όλες οι άλλες µειώσεις χρεώνονται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων. Κάθε χρόνο η διαφορά µεταξύ των αποσβέσεων µε βάση την επανεκτιµηµένη λογιστική αξία του περιουσιακού στοιχείου (οι αποσβέσεις που χρεώθηκαν στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων) και των αποσβέσεων µε βάση το αρχικό κόστος του περιουσιακού στοιχείου µεταφέρεται από τα αποθεµατικά δίκαιης αξίας στα κέρδη που κρατήθηκαν. Οι αποσβέσεις υπολογίζονται σύµφωνα µε τη σταθερή µέθοδο ώστε να διαγραφεί το κόστος ή η επανεκτιµηµένη αξία του κάθε στοιχείου ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµού στο διάστηµα της εκτιµηµένης ωφέλιµης ζωής τους. Τα ετήσια ποσοστά απόσβεσης είναι ως εξής: % Γη Τίποτε Κτίρια ξενοδοχείων 1 1,5 Ιδιόκτητα κτίρια 3 Μηχανήµατα και εγκαταστάσεις 10 Ηλεκτρονικοί υπολογιστές 20 Οχήµατα 15 Επιπλα και εξοπλισµός 10 Για τα είδη εστιάσεως και λινοθήκης ακολουθείται η µέθοδος της αναπλήρωσης µε απευθείας χρέωση της κατάστασης λογαριασµού αποτελεσµάτων. Όπου η λογιστική αξία ενός στοιχείου ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµού είναι µεγαλύτερη από το υπολογιζόµενο ανακτήσιµο ποσό, αυτή µειώνεται αµέσως στο ανακτήσιµο ποσό. απάνες για επιδιορθώσεις και συντήρηση ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµού χρεώνονται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων στο έτος που προκύπτουν. Το κόστος σηµαντικών ανακαινίσεων περιλαµβάνεται στην αξία του περιουσιακού στοιχείου όταν είναι πιθανό πως θα προκύψουν µελλοντικά οικονοµικά οφέλη στο Συγκρότηµα µεγαλύτερα από αυτά που αρχικά αναµένονταν σύµφωνα µε την αρχική απόδοση του περιουσιακού στοιχείου. Οι σηµαντικές ανακαινίσεις αποσβαίνονται κατά την διάρκεια της υπόλοιπης ωφέλιµης ζωής του σχετικού περιουσιακού στοιχείου. (23)

25 2 Λογιστικές αρχές (συνέχεια) Ακίνητα, εγκαταστάσεις και εξοπλισµός (συνέχεια) Κέρδη και ζηµιές από διάθεση ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµού προσδιορίζονται µε τη σύγκριση των εισπράξεων µε τη λογιστική αξία και περιλαµβάνονται στα κέρδη εργασιών. Στην περίπτωση διάθεσης επανεκτιµηµένων περιουσιακών στοιχείων, τα ποσά που περιλαµβάνονται στα αποθεµατικά δίκαιης αξίας µεταφέρονται στα κέρδη που κρατήθηκαν. Μισθώσεις Μισθώσεις όπου σηµαντικό µέρος των κινδύνων και ανταµοιβών της ιδιοκτησίας παραµένουν µε τον εκµισθωτή ταξινοµούνται ως λειτουργικές µισθώσεις. Πληρωµές που αφορούν λειτουργικές µισθώσεις χρεώνονται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων σύµφωνα µε τη σταθερή µέθοδο στο διάστηµα της περιόδου µίσθωσης. Αποµείωση στην αξία µη κυκλοφορούντων περιουσιακών στοιχείων Ακίνητα, εγκαταστάσεις και εξοπλισµός και άλλα µη κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία, περιλαµβανοµένης της υπεραξίας και άλλων άϋλων περιουσιακών στοιχείων, αξιολογούνται για ζηµιές από αποµείωση στην αξία τους όταν γεγονότα ή αλλαγές στις συνθήκες υποδεικνύουν ότι η λογιστική αξία µπορεί να µην είναι ανακτήσιµη. Ζηµιά από αποµείωση στην αξία αναγνωρίζεται για το ποσό µε το οποίο η λογιστική αξία του περιουσιακού στοιχείου ξεπερνά το ανακτήσιµο ποσό το οποίο είναι το ψηλότερο της καθαρής ρευστοποιήσιµης αξίας του περιουσιακού στοιχείου και της αξίας λόγω χρήσης. Για σκοπούς υπολογισµού της αποµείωσης τα περιουσιακά στοιχεία οµαδοποιούνται στο πιο χαµηλό σηµείο στο οποίο υπάρχουν αυτόνοµα αναγνωρίσιµες ροές µετρητών. άνεια Τα δάνεια που δηµιουργούνται από το Συγκρότηµα µε την παροχή χρηµάτων απευθείας στο δανειζόµενο ταξινοµούνται ως δάνεια και παρουσιάζονται σε αποσβεσθείσα τιµή κτήσης. Αυτή η τιµή είναι η δίκαιη αξία των χρηµάτων που δόθηκαν για να δηµιουργήσουν τα δάνεια όπως προσδιορίζεται από τις τιµές της αγοράς τη µέρα που δηµιουργείται το δάνειο. Όλα τα δάνεια αναγνωρίζονται όταν παραχωρούνται τα χρήµατα στο δανειζόµενο. Γίνεται πρόβλεψη για αποµείωση στην αξία του δανείου όταν υπάρχει αντικειµενική ένδειξη ότι το Συγκρότηµα δεν θα είναι σε θέση να εισπράξει όλα τα ποσά που του οφείλουν σύµφωνα µε τους αρχικούς συµβατικούς όρους των δανείων. Το ποσό της πρόβλεψης είναι η διαφορά µεταξύ της λογιστικής αξίας και του ανακτήσιµου ποσού, το οποίο είναι η παρούσα αξία των αναµενόµενων ταµειακών ροών συµπεριλαµβανοµένου και των ανακτήσιµων ποσών από εγγυήσεις και εξασφαλίσεις προεξοφληµένα µε το αρχικό επιτόκιο των δανείων. (24)

26 2 Λογιστικές αρχές (συνέχεια) Αποθέµατα Τα αποθέµατα εµφανίζονται στην τιµή κόστους ή στην καθαρή ρευστοποιήσιµη αξία, όποια από τις δύο είναι χαµηλότερη. Η τιµή κόστους καθορίζεται µε τη µέθοδο της πρώτης εισαγωγής, πρώτης εξαγωγής. Η καθαρή ρευστοποιήσιµη αξία είναι η υπολογιζόµενη τιµή πώλησης κατά τη συνήθη πορεία των εργασιών µείον οι δαπάνες συµπλήρωσης και τα έξοδα πώλησης. Εισπρακτέα Τα εισπρακτέα παρουσιάζονται στο αρχικό ποσό του τιµολογίου µείον πρόνοιας για αποµείωση αυτών των εισπρακτέων. Η πρόνοια για αποµείωση καθορίζεται όταν υπάρχει αντικειµενική ένδειξη πως το Συγκρότηµα δεν θα είναι σε θέση να εισπράξει τα ποσά σύµφωνα µε τους αρχικούς όρους του χρεώστη. Το ποσό της πρόνοιας είναι η διαφορά µεταξύ της λογιστικής αξίας και της ανακτήσιµης αξίας του εισπρακτέου η οποία είναι η παρούσα αξία των αναµενόµενων ταµειακών ροών, προεξοφληµένα στο τρέχον επιτόκιο της αγοράς για παρόµοιο δανεισµό. Μετοχικό κεφάλαιο Οι συνήθεις µετοχές ταξινοµούνται ως ίδια κεφάλαια. Όταν η Εταιρεία αγοράσει µετοχές από το δικό της µετοχικό κεφάλαιο, το τίµηµα που πληρώνεται, συµπεριλαµβανοµένου και των εξωτερικών κόστων µετά τη φορολογία, αφαιρείται από τα ίδια κεφάλαια και παρουσιάζεται ως ίδιες µετοχές µέχρι να ακυρωθούν. Όταν αυτές οι µετοχές ακολούθως πωληθούν ή επανεκδοθούν, οποιοδήποτε τίµηµα εισπρακτεί περιλαµβάνεται στα ίδια κεφάλαια. Προβλέψεις Οι προβλέψεις αναγνωρίζονται όταν το Συγκρότηµα έχει µια παρούσα νοµική ή τεκµαιρόµενη υποχρέωση που προκύπτει από προηγούµενα γεγονότα, είναι πιθανό να υπάρξει ροή περιουσιακών στοιχείων για εξόφληση αυτής της υποχρέωσης, και το ποσό της υποχρέωσης µπορεί να υπολογιστεί αξιόπιστα. Όταν το Συγκρότηµα αναµένει η πρόβλεψη να αποπληρωθεί, για παράδειγµα µε βάση ένα ασφαλιστικό συµβόλαιο, η αποπληρωµή αναγνωρίζεται ως ξεχωριστό περιουσιακό στοιχείο µόνο όταν η αποπληρωµή είναι σχεδόν βεβαία. (25)

27 2 Λογιστικές αρχές (συνέχεια) ανεισµός Ο δανεισµός αναγνωρίζεται στο αρχικό ποσό χορήγησης µετά την αφαίρεση των κόστων χρηµατοδότησης. Ο δανεισµός παρουσιάζεται µετέπειτα στην αποσβεσθείσα τιµή κόστους χρησιµοποιώντας τη µέθοδο της πραγµατικής απόδοσης. Οποιαδήποτε διαφορά µεταξύ των εισπράξεων (µετά την αφαίρεση των εξόδων) και της αξίας εξόφλησης αναγνωρίζονται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων κατά τη διάρκεια του δανείου. Μετρητά και αντίστοιχα µετρητών Τα µετρητά και αντίστοιχα µετρητών παρουσιάζονται στον ισολογισµό στο κόστος. Για σκοπούς της κατάστασης ταµειακών ροών, τα µετρητά και αντίστοιχα µετρητών αποτελούνται από µετρητά στο ταµείο και καταθέσεις στην τράπεζα µείον τραπεζικά παρατραβήγµατα. Στον ισολογισµό, τα τραπεζικά παρατραβήγµατα περιλαµβάνονται στο δανεισµό στις βραχυπρόθεσµες υποχρεώσεις. Συγκριτικές πληροφορίες Όπου χρειάζεται τα συγκριτικά ποσά έχουν αναπροσαρµοστεί για να συνάδουν µε τις αλλαγές στην παρουσίαση στο τρέχον έτος. 3 ιαχείριση χρηµατοοικονοµικού κινδύνου (1) Παράγοντες χρηµατοοικονοµικού κινδύνου Το Συγκρότηµα εκτίθεται σε κίνδυνο επιτοκίου, πιστωτικό κίνδυνο, κίνδυνο ρευστότητας και συναλλαγµατικό κίνδυνο που προκύπτουν από τα χρηµατοοικονοµικά µέσα που κατέχει. Η πολιτική που εφαρµόζει το Συγκρότηµα στη διαχείριση των κινδύνων ώστε να τους ελέγχει εξηγείται πιο κάτω: (α) Κίνδυνος επιτοκίου Ο κίνδυνος επιτοκίου είναι ο κίνδυνος η αξία των χρηµατοοικονοµικών µέσων να διακυµαίνεται εξαιτίας αλλαγών στα επιτόκια της αγοράς. Τα έσοδα και ροή µετρητών από εργασίες του Συγκροτήµατος είναι ουσιαστικά ανεξάρτητα από αλλαγές στα επιτόκια της αγοράς. Το Συγκρότηµα έχει σηµαντικά στοιχεία ενεργητικού που φέρουν κυµαινόµενο τόκο και δανείζεται σε κυµαινόµενα επιτόκια. Η διεύθυνση του Συγκροτήµατος παρακολουθεί τις διακυµάνσεις στα επιτόκια σε συνεχή βάση και ενεργεί ανάλογα. (26)

28 3 ιαχείριση χρηµατοοικονοµικού κινδύνου (συνέχεια) (β) Πιστωτικός κίνδυνος Ο πιστωτικός κίνδυνος προκύπτει όταν η αδυναµία των συµβαλλοµένων µερών να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους θα µπορούσε να µειώσει το ποσό των µελλοντικών ταµειακών εισροών από χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία κατά την ηµεροµηνία του ισολογισµού. Το Συγκρότηµα δεν έχει σηµαντικές συγκεντρώσεις πιστωτικού κινδύνου. Το Συγκρότηµα εφαρµόζει διαδικασίες που να βεβαιώνουν ότι οι πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών γίνονται σε πελάτες µε κατάλληλη ιστορία αξιοπιστίας και παρακολουθεί σε συνεχή βάση την χρονολογική κατάσταση των εισπρακτέων. (γ) Κίνδυνος ρευστότητας Ο κίνδυνος ρευστότητας είναι ο κίνδυνος που προκύπτει όταν η λήξη των περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων δε συµπίπτουν. Όταν οι λήξεις δε συµπίπτουν, η αποδοτικότητα µπορεί να αυξηθεί αλλά ταυτόχρονα µπορεί να αυξηθεί ο κίνδυνος ζηµιών. Το Συγκρότηµα εφαρµόζει διαδικασίες µε σκοπό την ελαχιστοποίηση τέτοιων ζηµιών όπως η διατήρηση ικανοποιητικών ποσών µετρητών και άλλων περουσιακών στοιχείων µε υψηλή ρευστότητα και µε το να διατηρεί ένα ικανοποιητικό ποσό σε δεσµευµένες πιστωτικές διευκολύνσεις. (δ) Συναλλαγµατικός κίνδυνος Ο συναλλαγµατικός κίνδυνος είναι ο κίνδυνος η αξία των χρηµατοοικονοµικών µέσων να κυµαίνεται λόγω αλλαγών στις συναλλαγµατικές ισοτιµίες. Το Συγκρότηµα δεν έχει σηµαντικά υπόλοιπα σε ξένα νοµίσµατα. Το Συγκρότηµα υπόκειται σε συναλλαγµατικό κίνδυνο που προκύπτει από συναλλαγές σε Ευρώ. Η πολιτική του Συγκροτήµατος είναι να µην µπαίνει σε οποιεσδήποτε πράξεις συναλλαγµατικής προστασίας. (2) Εκτίµηση δίκαιων αξιών Οι δίκαιες αξίες των χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων του Συγκροτήµατος είναι περίπου οι ίδιες όπως και τα ποσά που εµφανίζονται στον ενοποιηµένο ισολογισµό. Η ονοµαστική αξία µείον υπολογισµένες πιστωτικές προσαρµογές για χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία και υποχρεώσεις µε λήξη εντός ενός έτους προσεγγίζει τις δίκαιες αξίες τους. Η δίκαιη αξία των χρηµατοοικονοµικών υποχρεώσεων για σκοπούς γνωστοποίησης υπολογίζεται µε την προεξόφληση των µελλοντικών συµβατικών ταµειακών ροών χρησιµοποιώντας το τρέχον αγοραίο επιτόκιο διαθέσιµο στο Συγκρότηµα για παρόµοια χρηµατοοικοµικά µέσα. (27)

29 4 Πωλήσεις Πωλήσεις από ξενοδοχειακές δραστηριότητες ========= ========= 5 Κέρδος εργασιών Τα πιο κάτω κονδύλια έχουν περιληφθεί στον προσδιορισµό του κέρδους εργασιών: Αποσβέσεις ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµού (Σηµ. 11) Κέρδος από διάθεση ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµού (Σηµ. 11) Ενοίκια λειτουργικών µισθώσεων Αµοιβή ελεγκτών Κόστος αποθεµάτων που αναγνωρίσθηκαν ως έξοδο (περιλαµβάνονται στο «κόστος πωλήσεων») Εισπρακτέα χρέωση αποµείωσης για επισφαλή χρέη Εισπρακτέα χρέωση για αποµείωση που ανακτήθηκε (8.419) - Κόστος προσωπικού (Σηµ. 6) Kόστος προσωπικού Μισθοί Κοινωνικές ασφαλίσεις και άλλα ταµεία Εισφορές στο ταµείο προνοίας Αλλα έξοδα προσωπικού ========= ========= Αριθµός Αριθµός Μέσος όρος αριθµού υπαλλήλων: Ολικής απασχόλησης ========= ========= Η Εταιρεία συνεισφέρει στο Ταµείο Προνοίας Ξενοδοχειακών Υπαλλήλων για τους δικαιούχους υπαλλήλους της. Αυτό είναι σχέδιο καθορισµένης συνεισφοράς. (28)

30 7 Χρηµατοδοτικά έσοδα - καθαρά Χρεωστικοί τόκοι: Τραπεζικά δάνεια (79.110) (98.618) Καθυστερηµένη φορολογία (30.751) (39.446) Πιστωτικοί τόκοι: Yπόλοιπα µε συγγενικές εταιρείες (Σηµ. 21) Τραπεζικά υπόλοιπα Υπόλοιπα µε χρεώστες κτηµατικών δραστηριοτήτων Συναλλαγµατική ζηµιά (665) ======== ======== 8 Φορολογία Τρέχουσα φορολογία: Εταιρικός φόρος Aµυντική εισφορά ιαφορά προηγουµένων ετών 167 (61) Αναβαλλόµενη φορολογία (Σηµ. 19) (95.431) ======== ======== Ο φόρος επί των κερδών του Συγκροτήµατος πριν τη φορολογία διαφέρει από το θεωρητικό ποσό που θα προέκυπτε χρησιµοποιώντας τα εφαρµόσιµα ποσοσά φορολογίας ως εξής: Κέρδος πριν τη φορολογία ========= ========= Φόρος υπολογιζόµενος µε τα εφαρµόσιµα ποσοστά φορολογίας Φορολογική επίδραση εξόδων που δεν εκπίπτουν για φορολογικούς σκοπούς Φορολογική επίδραση εκπτώσεων και εισοδήµατος που δεν υπόκεινται σε φορολογία - (33.564) Επίδραση διαφορών από το προηγούµενο χρόνο στα εφαρµόσιµα ποσοστά φορολογίας - (79.666) ιαφορά προηγουµένων ετών 167 (61) Αµυνα σε τόκους/ενοίκια Χρέωση φορολογίας ========= ========= (29)

31 8 Φορολογία (συνέχεια) Από το φορολογικό έτος που αρχίζει 1 Ιανουαρίου, ο συντελεστής εταιρικού φόρου για το Συγκρότηµα είναι 10%. Γιά τα έτη και 2004 κέρδη πέραν των υπόκεινται σε επιπρόσθετο εταιρικό φόρο µε ποσοστό 5%. Κάτω από ορισµένες προϋποθέσεις τόκοι µπορεί να υπόκεινται σε αµυντική εισφορά µε ποσοστό 10%. Σε τέτοιες περιπτώσεις 50% των τόκων αυτών θα εξαιρούνται από εταιρικό φόρο και εποµένως θα έχουν πραγµατικό φορολογικό συντελεστή περίπου15%. Σέ ορισµένες περιπτώσεις µερίσµατα από εξωτερικό µπορεί να υπόκεινται σε αµυντική εισφορά µε ποσοστό 15%. Μέχρι τις 31 εκεµβρίου το Συγκρότηµα υπόκειτο σε εταιρικό φόρο µε ποσοστό 20% στις πρώτες του φορολογητέου κέρδους και 25% στο υπόλοιπο µε έκπτωση 50% (µέγιστο ποσό έκπτωσης ) σε κέρδη της δηµόσιας εταιρείας. Τα φορολογητέα κέρδη υπόκειντο επίσης σε έκτακτη αµυντική εισφορά µε ποσοστό 3%. 9 Κέρδος ανά µετοχή Κέρδος για το έτος Μεσοσταθµικός αριθµός συνήθων µετοχών κατά την διάρκεια του έτους Κέρδος ανά µετοχή των 0,20 0,60 1,10 ========== ========== Αναπροσαρµοσµένο κέρδος ανά µετοχή των 0,20 0,60 1,10 ========== ========== Ο µεσοσταθµικός αριθµός µετοχών λαµβάνει υπόψη την πώληση ιδίων µετοχών από την Εταιρεία κατά το, οι οποίες δεν είχαν δικαίωµα για µέρισµα. 10 Μερίσµατα ανά µετοχή Κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση στις 2 Ιουνίου 2004, θα προταθεί µέρισµα 0,4 σεντ ανά µετοχή για το συνολικού ύψους Αυτές οι οικονοµικές καταστάσεις δεν περιλαµβάνουν αυτό το πληρωτέο µέρισµα που θα λογιστεί στα ίδια κεφάλαια ως διανοµή των κερδών που κρατήθηκαν στο έτος που λήγει στις 31 εκεµβρίου Τα µερίσµατα που εξαγγέλθηκαν και πληρώθηκαν για το και 2001 ήταν και αντίστοιχα. Από την 1 Ιανουαρίου τα µερίσµατα που πληρώνονται σε φυσικά πρόσωπα που είναι φορολογικοί κάτοικοι Κύπρου θα υπόκεινται σε έκτακτη αµυντική εισφορά µε ποσοστό 15%. Μερίσµατα που προτείνονται από µερίσµατα που εισπράχθηκαν γιά τα οποιά έχει αποκοπεί φόρος παρακράτησης µε ποσοστό 20%, εξαιρούνται από τήν έκτακτη αµυντική εισφορά µε ποσοστό 15%. Η εξαίρεση αυτή ισχύει γιά µερίσµατα που προτείνονται εντός περιόδου έξι ετών από την ηµεροµηνία είσπραξης τους. (30)

ELMONTE HOLDINGS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ELMONTE HOLDINGS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Αξιωµατούχοι και επαγγελµατικοί σύµβουλοι 1 Σελίδα Εκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 Εκθεση ελεγκτών 3-4 Κατάσταση αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ELMONTE HOLDINGS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ELMONTE HOLDINGS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ELMONTE HOLDINGS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ELMONTE HOLDINGS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Αξιωµατούχοι και επαγγελµατικοί σύµβουλοι 1 Εκθεση ιοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

KANIKA HOTELS PLC ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010

KANIKA HOTELS PLC ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Ενδιάμεση Έκθεση Διαχείρισης 1-2 Δήλωση των Μελών του

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2003 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2003 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2003 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 & 3 Έκθεση Ελεγκτών

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και εξαµηνιαίες συνοπτικές ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2007

Έκθεση και εξαµηνιαίες συνοπτικές ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2007 Έκθεση και εξαµηνιαίες συνοπτικές ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2007 Περιεχόµενα Σελίδα Συνοπτική ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων 1 Συνοπτικός ενοποιηµένος ισολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited. Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2008

Cytrustees Investment Public Company Limited. Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2008 Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2008 Περιεχόµενα Συνοπτική κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων εξαµηνίας 2 Σελίδα Συνοπτικός ισολογισµός 3 Συνοπτική

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON EUROPE PLC. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017

EPSILON EUROPE PLC. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Ενοποιημένη κατάσταση αποτελεσμάτων και λοιπών συνολικών εσόδων 1 Ενοποιημένη κατάσταση χρηματοοικονομικής θέσης 2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙ Η ΛΙΜΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙ Η ΛΙΜΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙ Η ΛΙΜΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Συνοπτικός λογαριασµός αποτελεσµάτων 1 Συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

K + G Complex Public Company Limited

K + G Complex Public Company Limited Μη ελεγμένες συνοπτικές ενδιάμεσες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις Περιεχόμενα Σελίδα ήλωση των μελών του ιοικητικού Συμβουλίου και άλλων υπευθύνων της Εταιρείας για

Διαβάστε περισσότερα

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2005 PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2010

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2010 0 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση συνολικών εσόδων 1 Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση μεταβολών στα ίδια κεφάλαια 2 Ενδιάμεση ενοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΔΕΚ ΚΙΝΗΜΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

ΕΔΕΚ ΚΙΝΗΜΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Έκθεση ανεξάρτητου ελεγκτή 1 Κατάσταση εσόδων και εξόδων 2 Κατάσταση χρηματοοικονομικής θέσης 3

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2001

Εκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2001 Εκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 1 ιοικητικό συµβούλιο και άλλοι σύµβουλοι 2 Εκθεση διοικητικού συµβουλίου 3 5 Εκθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Συνοπτική Ενοποιημένη Κατάσταση Λογαριασμού Αποτελεσμάτων 1 Συνοπτική Ενοποιημένη Κατάσταση Συνολικών Εσόδων 2 Συνοπτική Ενοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006

Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2-3 Έκθεση Ανεξάρτητου ελεγκτή 4-6 Κατάσταση λογαριασµού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εννιάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2009 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εννιάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2009 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α. 1 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την εννιάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2009 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Περιεχόμενα 1 Συνοπτική Ενδιάμεση Ενοποιημένη Κατάσταση Λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2006

ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2006 ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Ενοποιηµένος συνοπτικός λογαριασµός αποτελεσµάτων 3 Ενοποιηµένος συνοπτικός ισολογισµός 4 Ενοποιηµένη

Διαβάστε περισσότερα

Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis

Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis Διευθυντή Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου Λευκωσία 26 Ιουλίου 2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis Tours (Holdings) Public Limited σε προγραμματισμένη

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009

Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009 28 Απριλίου 2009 Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου ΛΕΥΚΩΣΙΑ Κύριοι Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009 Επισυνάπτονται οι Συνοπτικές Ενδιάµεσες Οικονοµικές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2011

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2011 0 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση συνολικών εσόδων 1 Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση οικονομικής θέσης 2 Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON EUROPE PLC. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 23 Ιανουαρίου 2009 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2009

EPSILON EUROPE PLC. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 23 Ιανουαρίου 2009 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2009 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 23 Ιανουαρίου 2009 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2009 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

SALAMIS TOURS (HOLDINGS) PUBLIC LTD

SALAMIS TOURS (HOLDINGS) PUBLIC LTD SALAMIS TOURS (HOLDINGS) PUBLIC LTD ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Ενδιάμεση έκθεση διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

A.V Theatrical Limited

A.V Theatrical Limited Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2010 Περιεχόμενα Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 2-3 Κατάσταση συνολικών εισοδημάτων 4 Ισολογισμός 5

Διαβάστε περισσότερα

KANIKA HOTELS PLC ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

KANIKA HOTELS PLC ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

27 Απριλίου Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Κύριοι

27 Απριλίου Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Κύριοι 27 Απριλίου 2010 Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου ΛΕΥΚΩΣΙΑ Κύριοι Επισυνάπτονται οι Συνοπτικές Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις της Cytrustees Investment Public Co Ltd για την 1 η τριµηνία που έληξε στις 31

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάµεσες συνοπτικές οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε την 31 Μαρτίου 2011

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάµεσες συνοπτικές οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε την 31 Μαρτίου 2011 Ενδιάµεσες συνοπτικές οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε την 31 Μαρτίου 2011 Περιεχόµενα Σελίδα Ενδιάµεση συνοπτική κατάσταση συνολικού εισοδήµατος τριµηνίας 2 Ενδιάµεσος συνοπτικός ισολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU FROU BISCUITS) PUBLIC LTD ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU FROU BISCUITS) PUBLIC LTD ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Επεξηγηµατική κατάσταση 1-2 Μη ελεγµένη ενοποιηµένη

Διαβάστε περισσότερα

Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση

Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση Επισυνάπτεται ανακοίνωση 0044/00000227/el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση SAFS HOLDINGS PUBLIC LTD SAFS Attachment: 1. SAFS ANNOUNCEMENT Regulated Publication Date: 05/11/2012

Διαβάστε περισσότερα

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2007 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2007 Π Ε Ρ Ι Ε Χ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για το εννιάµηνο που έληξε στις 30 Σεπτεµβρίου 2010

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για το εννιάµηνο που έληξε στις 30 Σεπτεµβρίου 2010 1 ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Περιεχόµενα 1 Ενδιάµεση ενοποιηµένη κατάσταση συνολικών εσόδων 2 Ενδιάµεση ενοποιηµένη κατάσταση οικονοµικής θέσης

Διαβάστε περισσότερα

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2000

Εκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2000 Εκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 1 ιοικητικό συµβούλιο και άλλοι σύµβουλοι 2 Εκθεση διοικητικού συµβουλίου 3 6 Εκθεση

Διαβάστε περισσότερα

0089/ /el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU-FROU BISCUITS) PUBLIC LTD FBI

0089/ /el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU-FROU BISCUITS) PUBLIC LTD FBI 0089/00025061/el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU-FROU BISCUITS) PUBLIC LTD Εγκριση των συνοπτικών μη ελεγμένων ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων του Συγκροτήματος για την εξαμηνία

Διαβάστε περισσότερα

ARISTO DEVELOPERS PLC ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 Ιουνίου 2007

ARISTO DEVELOPERS PLC ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 Ιουνίου 2007 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 Ιουνίου 2007 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 Ιουνίου 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Συνοπτική ενοποιημένη κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ASTRA SELF DRIVE CARS LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006

ASTRA SELF DRIVE CARS LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006 0 ASTRA SELF DRIVE CARS LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Συνοπτικός µη ελεγµένος ενοποιηµένος λογαριασµός αποτελεσµάτων 1 Συνοπτικός µη ελεγµένος ενοποιηµένος ισολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

KERVERUS IT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου 2013 μέχρι 30 Ιουνίου 2013

KERVERUS IT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου 2013 μέχρι 30 Ιουνίου 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου μέχρι ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA TRUSTEES LIMITED ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2005 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α. ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι 1

ALPHA TRUSTEES LIMITED ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2005 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α. ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι 1 0 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2005 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 & 3 Έκθεση ελεγκτών 4 Κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων 5 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

GNOMON PLIROFORIKI (CYPRUS) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2015

GNOMON PLIROFORIKI (CYPRUS) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2015 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2015 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ELGEKA (CYPRUS) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

ELGEKA (CYPRUS) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ 0 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση συνολικών εσόδων 1 Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση οικονομικής θέσης

Διαβάστε περισσότερα

MICROLAND (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 εκεµβρίου 2005

MICROLAND (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 εκεµβρίου 2005 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 εκεµβρίου 2005 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 εκεµβρίου 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙ Α ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2

Διαβάστε περισσότερα

Πανδώρα Επενδύσεις Λίµιτεδ. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα. Σελίδα

Πανδώρα Επενδύσεις Λίµιτεδ. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα. Σελίδα Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2003 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 4 Έκθεση ελεγκτών 5 6 Ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού

Διαβάστε περισσότερα

KARAOLIS GROUP PUBLIC LTD

KARAOLIS GROUP PUBLIC LTD Α.Φ.Τ.: 12108699F ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περιεχόµενα ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 'Εκθεση Ανεξάρτητων Ελεγκτών

Διαβάστε περισσότερα

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 25 Αυγούστου 2011 Θέµα: Προκαταρκτικά αποτελέσµατα για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2011 Το ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας, σε συνεδρία του που έγινε χτές 24 Αυγούστου 2011, ενέκρινε τις µη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Crowe Horwath Horwath D S P Limited Member Crowe Horwath Internatl 82 Nikou Pattichi Street, 1s Maritania Building P.O.Box 56430, 3306 Lima Tel. 357.25.340.097 Fax 357.25.340.155 www.crowehorwath.com.cy

Διαβάστε περισσότερα

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2006 PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: Προκαταρκτικά αποτελέσµατα για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010

Θέµα: Προκαταρκτικά αποτελέσµατα για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 25 Αυγούστου 2010 Της Εταιρείας: DIMCO PLC Θέµα: Προκαταρκτικά αποτελέσµατα για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 Το ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας, σε συνεδρία του που έγινε στις 24 Αυγούστου

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΧΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΙΣΧΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Ενδιάμεση Έκθεση Διαχείρισης 1 Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων

Διαβάστε περισσότερα

Constantinou Bros Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2004

Constantinou Bros Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2004 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2-4 Έκθεση ελεγκτών 5-6 Ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON EUROPE PLC. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013

EPSILON EUROPE PLC. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Ενοποιημένη κατάσταση συνολικού εισοδήματος 1 Ενοποιημένη κατάσταση χρηματοοικονομικής θέσης 2 Ενοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

K + G Complex Public Company Limited

K + G Complex Public Company Limited Μη ελεγμένες συνοπτικές ενδιάμεσες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις Περιεχόμενα Σελίδα Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων υπευθύνων της Εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

KARKOTIS MANUFACTURING AND TRADING PUBLIC LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 IOYNIOΥ 2012

KARKOTIS MANUFACTURING AND TRADING PUBLIC LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 IOYNIOΥ 2012 KARKOTIS MANUFACTURING AND TRADING PUBLIC LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 IOYNIOΥ 2012 KARKOTIS MANUFACTURING AND TRADING PUBLIC LIMITED 1 ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

K + G Complex Public Company Limited

K + G Complex Public Company Limited Μη ελεγμένες συνοπτικές ενδιάμεσες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις Περιεχόμενα Σελίδα Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων υπευθύνων της Εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

TELLURION TWO LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

TELLURION TWO LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

K + G Complex Public Company Limited

K + G Complex Public Company Limited Μη ελεγμένες συνοπτικές ενδιάμεσες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις Περιεχόμενα Σελίδα Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων υπευθύνων της Εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΗΜΟΣΙΑ ΛΤ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2005 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΗΜΟΣΙΑ ΛΤ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2005 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Συνοπτικός ενοποιηµένος λογαριασµός αποτελεσµάτων 1 Συνοπτική ενοποιηµένη κατάσταση αναγνωρισµένων κερδοζηµίων

Διαβάστε περισσότερα

A&P (ANDREOU & PARASKEVAIDES) ENTERPRISES LTD ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΡΟΣ Α Το Διοικητικό Συμβούλιο της

A&P (ANDREOU & PARASKEVAIDES) ENTERPRISES LTD ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΡΟΣ Α Το Διοικητικό Συμβούλιο της A&P (ANDREOU & PARASKEVAIDES) ENTERPRISES LTD ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΡΟΣ Α Το Διοικητικό Συμβούλιο της Eταιρείας σε συνεδρία του στις 26 Ιουλίου 2004 αποφάσισε τη

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Θέµα: ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 31 Αυγούστου 2012 Θέµα: ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 Επιθυµούµε να σας πληροφορήσουµε ότι σε προγραµµατισµένη συνεδρία που πραγµατοποιήθηκε στις 31 Αυγούστου

Διαβάστε περισσότερα

Επισυνάπτεται ολόκληρο το κείµενο της εξαµηνιαίας έκθεσης που ετοιµάστηκε µε βάση το ιεθνές λογιστικό πρότυπο 34.

Επισυνάπτεται ολόκληρο το κείµενο της εξαµηνιαίας έκθεσης που ετοιµάστηκε µε βάση το ιεθνές λογιστικό πρότυπο 34. ZRP- Εξαµηνιαία Αποτελέσµατα της Εταιρείας (29/08/2011) ια της παρούσης σας πληροφορούµε ότι, το ιοικητικό Συµβούλιο της Α. Ζορπάς & Υιοί ηµόσια Λτδ, σε συνεδρίασή του η οποία πραγµατοποιήθηκε την 28 η

Διαβάστε περισσότερα

ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU-FROU BISCUITS) PUBLIC LTD ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU-FROU BISCUITS) PUBLIC LTD ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU-FROU BISCUITS) PUBLIC LTD ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU-FROU BISCUITS) PUBLIC LTD ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

GATEDOOR HOLDINGS LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

GATEDOOR HOLDINGS LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ELGEKA (CYPRUS) LIMITED. Έκθεση και Oικονομικές Kαταστάσεις 31 Δεκεμβρίου, 2005

ELGEKA (CYPRUS) LIMITED. Έκθεση και Oικονομικές Kαταστάσεις 31 Δεκεμβρίου, 2005 ELGEKA (CYPRUS) LIMITED Έκθεση και Oικονομικές Kαταστάσεις 31 Δεκεμβρίου, 2005 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου, 2005 Σελίδα Διοικητικό συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι

Διαβάστε περισσότερα

OPTIONS CASSOULIDES PLC

OPTIONS CASSOULIDES PLC ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2009 µέχρι 30 Σεπτεµβρίου 2009 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

GATEDOOR HOLDINGS LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013

GATEDOOR HOLDINGS LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis Tours

Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis Tours Διευθυντή Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου Λευκωσία 29 Ιουλίου 2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis Tours (Holdings) Public Limited σε προγραμματισμένη

Διαβάστε περισσότερα

LORDOS UNITED PLASTICS PUBLIC LTD. ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου 2011 μέχρι 30 Ιουνίου 2011

LORDOS UNITED PLASTICS PUBLIC LTD. ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου 2011 μέχρι 30 Ιουνίου 2011 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Ενδιάμεση έκθεση διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited. Συνοπτικές ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009

Cytrustees Investment Public Company Limited. Συνοπτικές ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009 Συνοπτικές ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009 Περιεχόμενα Σελίδα Δήλωση Μελών Διοικητικού Συμβουλίου 2 Συνοπτική κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων εξαμηνίας

Διαβάστε περισσότερα

2/8/2007 6:58:41 PM ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

2/8/2007 6:58:41 PM ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2/8/2007 6:58:41 PM 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Επεξηγηματική κατάσταση 1 & 2 Συνοπτική ενοποιημένη κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων 3 Συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2016

ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2016 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των υπεύθυνων της Εταιρείας για την σύνταξη των συνοπτικών ενδιάμεσων

Διαβάστε περισσότερα

Apollo Investment Fund Plc. Σελίδα

Apollo Investment Fund Plc. Σελίδα ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα ΕΝ ΙΑΜΕΣΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2 ΕΝ ΙΑΜΕΣΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3 ΕΝ ΙΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΑ Ι ΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2014

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2014 Περιεχόμενα Σελίδα Ενδιάμεση συνοπτική κατάσταση συνολικού εισοδήματος ενιαμηνίας 2 Ενδιάμεσος συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΔΕΚ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΔΕΚ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση ανεξάρτητου ελεγκτή 2 Κατάσταση εσόδων και

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές ενοποιημένες ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2009

Συνοπτικές ενοποιημένες ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2009 Συνοπτικές ενοποιημένες ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις Περιεχόμενα Σελίδα Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων υπευθύνων της Εταιρείας για την σύνταξη των ενδιάμεσων οικονομικών καταστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

GNOMON PLIROFORIKI (CYPRUS) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2016

GNOMON PLIROFORIKI (CYPRUS) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 2 Έκθεση ανεξάρτητου ελεγκτή 3-4 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2015

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2015 Περιεχόμενα Σελίδα Ενδιάμεση συνοπτική κατάσταση συνολικού εισοδήματος ενιαμηνίας 2 Ενδιάμεσος συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 0072/00020716/el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση UNIGROWTH INVESTMENTS PUBLIC LTD UNI Attachments: 1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Claridge Public Limited

Claridge Public Limited Ενδιάμεσες συνοπτικές ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις Περιεχόμενα Σελίδα Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του υπεύθυνου της Εταιρείας για τη σύνταξη

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΗΜΟΣΙΑ ΛΤ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2007 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΗΜΟΣΙΑ ΛΤ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2007 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Συνοπτικός ενοποιηµένος λογαριασµός αποτελεσµάτων 1 Συνοπτική ενοποιηµένη κατάσταση αναγνωρισµένων κερδοζηµίων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/ του Διοικητικού Συμβουλίου της

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/28.04.2009 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Ελλάδας Τα παρακάτω στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU-FROU BISCUITS) PUBLIC LTD ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU-FROU BISCUITS) PUBLIC LTD ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU-FROU BISCUITS) PUBLIC LTD ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU-FROU BISCUITS) PUBLIC LTD ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

GATEDOOR HOLDINGS LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012

GATEDOOR HOLDINGS LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006

ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Επεξηγηµατική κατάσταση 1 & 2 Ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων 3 Ενοποιηµένη κατάσταση αναγνωρισµένων εσόδων

Διαβάστε περισσότερα

KERVERUS HOLDING IT (CY) PLC

KERVERUS HOLDING IT (CY) PLC ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου μέχρι ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ELGEKA (CYPRUS) LIMITED. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2010

ELGEKA (CYPRUS) LIMITED. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2010 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2010 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2010 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Της Εταιρείας: SAFS HOLDINGS PUBLIC LIMITED Θέμα: Προκαταρκτικά αποτελέσματα για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010

Της Εταιρείας: SAFS HOLDINGS PUBLIC LIMITED Θέμα: Προκαταρκτικά αποτελέσματα για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 Της Εταιρείας: SAFS HOLDINGS PUBLIC LIMITED Θέμα: Προκαταρκτικά αποτελέσματα για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, σε συνεδρία του που έγινε στις 31 Αυγούστου

Διαβάστε περισσότερα

C.C.C. TOURIST ENTERPRISES PUBLIC COMPANY LIMITED. Έκθεση και Συνοπτικές Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις

C.C.C. TOURIST ENTERPRISES PUBLIC COMPANY LIMITED. Έκθεση και Συνοπτικές Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Έκθεση και Συνοπτικές Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2018 μέχρι 30 Ιουνίου 2018 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Διαβάστε περισσότερα

K + G Complex Public Company Limited

K + G Complex Public Company Limited Μη ελεγμένες συνοπτικές ενδιάμεσες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις Περιεχόμενα Σελίδα Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων υπευθύνων της Εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007

ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Ενοποιημένος συνοπτικός λογαριασμός αποτελεσμάτων 3 Ενοποιημένος συνοπτικός ισολογισμός 4 Ενοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

N.B. TRAVEL AND TOURS PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

N.B. TRAVEL AND TOURS PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ N.B. TRAVEL AND TOURS PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Αξιωματούχοι και Επαγγελματικοί Σύμβουλοι 1 Έκθεση Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

0012/ /el Τριμηνιαία Οικονομική Έκθεση VASSILICO CEMENT WORKS PUBLIC COMPANY LTD VCW

0012/ /el Τριμηνιαία Οικονομική Έκθεση VASSILICO CEMENT WORKS PUBLIC COMPANY LTD VCW 0012/00016015/el Τριμηνιαία Οικονομική Έκθεση VASSILICO CEMENT WORKS PUBLIC COMPANY LTD ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α' ΤΡΙΜΗΝΙΑΣ 2016, ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2015

ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2015 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των υπεύθυνων της Εταιρείας για τις συνοπτικές ενδιάμεσες ενοποιημένες

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η. Kanika Hotels Plc

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η. Kanika Hotels Plc Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Kanika Hotels Plc Έγκριση ελεγμένων ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2011 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Kanika Hotels PLC σε συνεδρίαση που

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων για το έτος που έληξε 31 Δεκεμβρίου 2010 Καθορισμός σύγκλισης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης

Θέμα: Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων για το έτος που έληξε 31 Δεκεμβρίου 2010 Καθορισμός σύγκλισης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 21 Απριλίου, 2011 Θέμα: Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων για το έτος που έληξε 31 Δεκεμβρίου Καθορισμός σύγκλισης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Στη συνεδρίαση του στις 21 Απριλίου 2011 το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

THEMIS HOLDINGS LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012

THEMIS HOLDINGS LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ELGEKA (CYPRUS) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011

ELGEKA (CYPRUS) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α. 1 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Περιεχόμενα 1 Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του υπεύθυνου της Εταιρίας για τις συνοπτικές ενδιάμεσες

Διαβάστε περισσότερα