Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας!"

Transcript

1 Page 1 of 10 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 6/8/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με 20 /έτος! Donations 20 /y! Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.! "Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" Κάθε ίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! Το σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού " ΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" ( ), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!! Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας! (όπως λέμε... "Απόστολου Παύλου προς Κορινθίους"!) Copyright : Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι! Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος! ιευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΑΓΓΑ!!! Όσοι αδικείστε από την ΕΛΟΚ ή/και από τη Σχολή Προπονητών ένας μόνο μπορεί να σας σώσει! Εμπειρία στο ειδικό θέμα του καράτε, νομικές συμβουλές και ομαδικές μηνύσεις και αγωγές!!! Ο νέος υπουργός Πολιτισμού κ. Κων/νος Τασούλας Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου ΓΓΑ = Ο Οίκος της Μεγάλης ΑΝΟΧΗΣ: ################# 1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ 2-Realnews 3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 4-karate.gr 5-gazzetta 6-ΑΥΓΗ 7-zougla.gr 8-Δίκη/ΣΚΑΙ 9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ 10-Δίκη/ΣΚΑΙ 11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2 Page 2 of 10 Με το άρθρο μου "30/4/ Καταγγελία του Σ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ έναένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!! Η Πρώτη Καραμπινάτη Παρανομία είναι το ότι την Σχολή Προπο-νητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την τρέχει ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!! Επομένως, η Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ είναι μια κορυφαία και μακροχρόνια διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία, η οποία παράγει καθημερινά τεράστια ηθική και οικονομική ζημία στον Ελληνικό Λαό, και όταν πολλές φορές την αναφέρω ως Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως και με μηνύσουν οι απλοί Οίκοι Ανοχής επειδή τους προσβάλω!!! 12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ 13-Δίκη/ΣΚΑΙ 14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ 15-ΑΠΟΨΗ 16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ 17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ 18-ΕΘΝΟΣ 19-Δίκη/ΣΚΑΙ 20-Δίκη/ΣΚΑΙ 21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ 22-karate.gr: Πόρισμα Ρακιντζή 23-ΚουτίΠανδώρα 24-karate.gr: Πόρισμα Περσίδη 25-Πλακά-Αδριανό Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη ιαφθορά και τη ιαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" ιαφθοράς και ιαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα ημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της Ν, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη Ν ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"! Γνωρίζει ο πρωθυπουργός αυτά που κάνετε??? ΕΛΟΚ και ΓΓΑ: Συμμορία ιαπλοκής!!! Ιδρύσατε μια παράνομη Σχολή Προπονητών Καράτε περίτρανο μνημείο διαφθοράς, διαπλοκής και ηλιθιότητας! Η αρχή της νομιμότητας επιβάλει να την κλείσετε και να την ιδρύσετε εξαρχής! Αλλά και πάλι, αν δεν με συμβουλευθείτε, πάλι μαλακίες θα κάνετε!!! Με τις πράξεις και τις παραλήψεις σας διασύρετε τον πρωθυπουργό και όλους όσους εργάζονται φιλότιμα και έντιμα για το καλό αυτού του τόπου!!! Είναι περιττό να μου κάνετε μηνύσεις για τις αλήθειες που σας γράφω, διότι ναι μεν ο Κινέζος πρωθυπουργός είπε πως αν... ξύσεις έναν Έλληνα, από κάτω θα βρεις έναν Κινέζο, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι εκεί που με... ξύνετε εσείς ΕΝ υπάρχει κανένας Κινέζος!!! Ήδη έχω αναλύσει την ίδρυση, την λειτουργία (με κλικ) και τις σε πρώτη φάση παρανομίες (με κλικ) της Σχολής Προπονητών Καράτε! Εδώ θα ασχοληθούμε με το κλείσιμο της σχολής λόγω των ηλιθίων και των λαμόγιων!!! Η απόφαση ίδρυσης της Σχολής, όπως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και αποτελεί νόμο του κράτους (!!!), ορίζει:

3 Page 3 of 10 Τα Γεγονότα: και η Ερμηνεία τους: Α - Το Σάββατο 26 Ιουλίου δημιουργείται φραστικό επεισόδιο μεταξύ του μαθητή της Σχολής Γιώργου Πελέκη (αντιπρόσωπου Σίτο-ρύου της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας) και μαθήτριας ευνοούμενης του Σ/ΕΛΟΚ. Το Σ/ΕΛΟΚ κατά την προσφιλή του μέθοδο δημιουργεί κατηγορία κατά του Πελέκη με πρόχειρο ψευδομάρτυρα τον παράνομο Παναγιώτη Χονδροματίδη, μέλος του Σ και "διδάσκοντα στη Σχολή, (4 νταν μαϊμού- Σίτο-ρύου της ΕΛΟΚ) με πρόθεση να "κόψει" τον Πελέκη από τη Σχολή. Β - Την Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014, παραιτείται, προκειμένου να συνταξιοδοτηθεί, η Πρόεδρος της Σχολής Αθηνά-Ευαγγελία Αξαρλή, προϊσταμένη του Τμήματος Σωματείων και Γυμναστηρίων της ΓΓΑ, με δεύτερη αίτηση παραίτησης, επιβεβαίωση της πρώτης, που ήδη είχε υποβάλει! 11-Χονδροματίδης Μέλος ΔΣ/ΕΛΟΚ, Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής Εδώ τονίζουμε τα γνωστά: Η παραίτηση αποτελεί δικαίωμα του δημοσίου υπαλλήλου και υποβάλλεται εγγράφως με δύο αιτήσεις. Η υπηρεσία δεν μπορεί να κάνει δεκτή την παραίτηση αν δεν παρέλθουν τουλάχιστον 15 ημέρες από την υποβολή της πρώτης αίτησης. Αν μέσα σε 15 ημέρες από την πάροδο 15 ημερών από την υποβολή της πρώτης αίτησης παραίτησης, ο υπάλληλος επανέλθει με δεύτερη αίτηση εμμένοντας στην παραίτησή του, αυτή γίνεται αυτοδίκαια αποδεκτή και λύεται η υπαλληλική σχέση από την ημέρα υποβολής της δεύτερης αίτησης παραίτησης. Συνεπώς, από το μεσημέρι της Πέμπτης, 31 Ιουλίου 2014, που υπέβαλε τη δεύτερη παραίτησή της, η κα Αξαρλή ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ πλέον υπάλληλος της ΓΓΑ! Γ - Τη ευτέρα, 4 Αυγούστου 2014, συγκαλείται και συνεδριάζει η Επιτροπή ιοίκησης της Σχολής στο Στάδιο των Άνω Λιοσίων υπό την ήδη παραιτημένη "Πρόεδρο" αυτής κυρία Αξαρλή, μέλη τις Χαρπαλή, Σταυρογιάννη, Γερολύμπου και τον Κοσμίδη και τον ιευθυντή Μπουλούμπαση, και, μετά από τη στημένη ψευδομαρτυρία του Χονδροματίδη, τιμωρεί τον Γιώργο Πελέκη με δύο ημερών αποβολή από τη Σχολή πράγμα που ισοδυναμεί με οριστικό "κόψιμο λόγω απουσιών" από

4 Page 4 of 10 τη Σχολή. Μόλις τελείωσε η συνεδρίαση και έφυγαν οι υπάλληλοι της ΓΓΑ, τότε εμφανίστηκε ο Γερόλυμπος! ηλαδή οι Γερόλυμπος-Μπουλούμπασης περνάνε και τραβάνε μια θηλιά στο λαιμό του Πελέκη και ο Κοσμίδης λέγοντάς του "Αν είσαι καλό παιδί, θα δούμε τι μπορεί να γίνει!" του χαλαρώνει τη θηλιά! Οι Γερόλυμπος- Μπουλούμπασης τραβάνε, ο Κοσμίδης χαλαρώνει! - Αλλά τη ευτέρα, 4 Αυγούστου 2014, η κυρία Αξαρλή ΕΝ είχε την ιδιότητα της υπαλλήλου της ΓΓΑ, αφού είχε παραιτηθεί από την Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014, είχε πάρει τα μπογαλάκια της από τη ΓΓΑ, είχε ευχηθεί "καλό ξεμπέρδεμα" στους συναδέλφους και τις συναδέλφισες και τρέχει να γλιτώσει το κεφάλι της από όσες παρανομίες έκανε μέσα στη ΓΓΑ στα χρόνια της υπηρεσίας της! Επομένως, αυτό το λαμόγιο η Αξαρλή (1) τελείως παράνομα συγκάλεσε τη συνεδρίαση της Επιτροπής ιοίκησης της Σχολής, (2) τελείως παράνομα την συγκάλεσε στο στάδιο των Άνω Λιοσίων, και όχι στη ΓΓΑ, κρυφά από τη ΓΓΑ, γιατί αν την βλέπανε εκεί θα της λέγανε "καλά αφού παραιτήθηκες, τι δουλειά έχεις εδώ?", (3) τελείως παράνομα προήδρευσε σε αυτή τη συνεδρίαση και (4) τελείως παράνομα τιμώρησε με διήμερη αποβολή τον Γιώργο Πελέκη εν γνώσει της ότι αυτό θα του κόστιζε το "κόψιμο" από τη Σχολή και το χάσιμο των 250 που ήδη είχε πληρώσει! Ε - Τις ίδιες παρανομίες διέπραξαν και οι άλλες δύο υπάλληλοι της ΓΓΑ, Χαρπαλή και Σταυρογιάννη, αλλά και οι εκπρόσωποι της ΕΛΟΚ χωρίς κανένα ενδοιασμό φυσικά ως κατ' επάγγελμα λαμόγια!!! Ζ - Επειδή, λοιπόν η κα Αξαρλή ΕΝ ήταν υπάλληλος της ΓΓΑ, όπως ορίζει ο νόμος σχετικά με τη λειτουργία της Σχολής, και παρ' όλα αυτά συγκάλεσε τη συνεδρίαση της Επιτροπής ιοίκησης της και προήδρευσε σε αυτή, εξ αυτού και μόνο η συνεδρίαση αυτή ήταν άκυρη και κάθε απόφασή της για την τιμωρία του Γιώργου Πελέκη είναι επίσης άκυρη! Η - Επιπλέον των ανωτέρω, αφού η/ο βάσει του νόμου για την λειτουργία της Σχολής πρόεδρος της Επιτροπής ιοίκησης έπαψε να υπάρχει από την Πέμπτη, , και άρα η ιοίκηση της Σχολής από ΕΝ ικανοποιούσε τις διατάξεις του σχετικού νόμου, ΑΥΤΟΜΑΤΑ η λειτουργία της Σχολής έπαψε να είναι σύννομη από Συνεπώς η Σχολή Προπονητών Καράτε έχει ήδη διακοπεί από την !!! Με τις υγείες σας ηλίθιοι!!! Θ - Συνεπώς, η Σχολή Προπονητών Καράτε έχει ήδη διακοπεί από την μέχρι να οριστεί νέος πρόεδρος της Επιτροπής ιοίκησης και αυτό να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ! Για κανένα μήνα δηλαδή!!! Επομένως, άδικα πάτε στα Νέα Λιόσια, άδικα γίνονται μαθήματα, κανένας από τους διδάσκοντες δεν δικαιολογείται να πληρωθεί και κανένα άλλο έξοδο δεν είναι δικαιολογημένο για το διάστημα από και μετά! Αν και όταν συνεχιστεί η Σχολή, τα μαθήματα και οι παρουσίες θα αρχίσουν και οι παρουσίες θα μετράνε πάλι από εκεί που έμειναν την !!! Ι - Και ερχόμαστε να κάνουμε τις επόμενες σκέψεις μια και δεν είμαστε ζώα, αλλά ο Θεός μας έβαλε λίγο μυαλό στο κεφάλι: 1) εν ήξερε η Αξαρλή ότι θα παραιτηθεί? Γιατί δεν όρισε αντικαταστάτη, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία της Σχολής? Η "Μασέλα της ιαφθοράς και της ιαπλοκής": Μασάει μόνη της και ασταμάτητα! 2) εν γνώριζε η ΓΓΑ ότι θα παραιτηθεί η Αξαρλή? Γιατί δεν φρόντιζαν για τον αντικαταστάτη της νωρίτερα? 3) εν γνώριζε η Αξαρλή ότι διαπράττει το ποινικό αδίκημα της αντιποίησης της ιδιότητας του δημοσίου υπαλλήλου, όταν ήδη έχει φύγει από την υπηρεσία και παρουσιάζεται ψευδώς ως υπάλληλος της ΓΓΑ και νόμιμη πρόεδρος της Επιτροπής ιοίκησης της Σχολής, δηλαδή "αντιποιείται ιδιότητα που πλέον δεν έχει", για να "δικάσει" αντίπαλο της ΕΛΟΚ προς χάριν της ΕΛΟΚ? Τόση υποχρέωση είχε? 4) εν γνώριζαν οι συναδέλφισές της τής Επιτροπής ότι ήταν παράνομη η συνεδρίαση? Τόση υποχρέωση είχαν? 5) Γιατί όλες πήγαν στα Λιόσια και δεν έκαναν τη συνεδρίαση στη ΓΓΑ??? Τόση υποχρέωση είχαν? 6) Ακόμα και αν ήταν όλες απόλυτα αθώες και απόλυτα αφελείς, γιατί προέβησαν σε πράξεις που μόνο τις ανωτέρω ερμηνείες επιδέχονται???

5 Page 5 of 10 Κ - Εσείς δώστε τις δικές σας απαντήσεις και εγώ θα δώσω μια δική μου και περιληπτική που τα πιάνει όλα βάσει της θεωρίας της "Μασέλας που μασάει μόνη της": ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΙΑΠΛΟΚΑΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΓΓΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ!!! Τραβήξτε τους μια μήνυση στους απατεώνες και τις απατεώνισες να τους φύγει το κεφάλι! Σε ιστοσελίδα του Facebook εμφανίστηκε η δημοσίευση του κειμένου της δεξιά φωτογραφίας, η οποία μου προκαλεί κατάπληξη για την ασυνέπεια των σκέψεων! Ασυνάρτητες Ερμηνείες των Γεγονότων Ο γράφων Βαγγέλης Λαχουρής αποδέχεται την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών, όπως έγινε, και συνιστά "σκύψτε το κεφάλι και κοιτάξτε να την βγάλετε όπωςόπως!" Σκέφθηκε ότι 12 χρόνια η ΕΛΟΚ δεν είχε οργανώσει Σχολή Προπονητών? Και αυτό επίτηδες? Σκέφθηκε ότι 20 προπονητές καράτε πάνω από 50 χρόνων, που ήδη εργάζονται σαν προπονητές, ΕΝ θα πάρουν ποτέ δίπλωμα? Και αυτό επίτηδες! Σκέφθηκε ότι αθλητές και αθλήτριες, που έχουν δώσει τα καλύτερα χρόνια τους στο καράτε, ΕΝ θα πάρουν ποτέ δίπλωμα λόγω απολυτηρίου Λυκείου? Και αυτό επίτηδες! Σκέφθηκε ότι τα ΛΑΜΟΓΙΑ αλλοιώνουν την ΕΛΟΚ φέρνοντάς την πιο κοντά στα μέτρα τους, ώστε να μην τους κουνήσει ποτέ κανείς? Και αυτό επίτηδες? εν μας πείραξε η εγκυμοσύνη της Κοσμίδου, αλλά ΝΑΙ μας πείραξε ο χαρακτήρας της Κοσμίδου, διότι τόσο αυτή όσο και ο πατέρας της Γιώργος Κοσμίδης λερώνουν αυτό το θείο δώρο της εγκυμοσύνης με την προκλητική γαϊδουριά τους!!! Στη συνέχεια ο γράφων πετάει συγκεχυμένες ερωτήσεις άσχετες προς κάθε κατεύθυνση χωρίς να διευκρινίζει τι πραγματικά εννοεί, ενώ αποκαλεί όλους συλλήβδην "αμόρφωτους παλιοκαραγκιόζηδες" αν ακυρωθεί η Σχολή, προφανώς θεωρώντας τον εαυτό του "μορφωμένο, μη παλιοκαραγκιόζη", επειδή λειτουργεί η Σχολή παράνομα!!! Τελικά, η Σχολή θα ακυρωθεί! Όσον αφορά την αναφορά του στο άτομό μου: πιστεύω ότι για τον Βαγγέλη Λαχουρή "γραφικός" ήμουν τα 10 χρόνια που συνεργαζόταν στενά με τον Γερόλυμπο, ενώ "επίκαιρος" έγινα τα τελευταία χρόνια που τον

6 Page 6 of 10 πήρε ο Γερόλυμπος στο κυνήγι!!! Σε κάθε περίπτωση πάντως, το karate.gr επιβεβαιώνεται όλα τα τελευταία είκοσι χρόνια, διότι όλοι έρχεστε κάποτε και μου λέτε ότι είχα δίκιο!!! Τέλος, γνωρίζετε αν είναι σύννομη η παρακάτω επιχορήγηση προς τον Σύλλογο του μέλους του Σ/ΕΛΟΚ Γιώργου Καρβούνη, μαθητή του Κέιβαν Γκάζι, αστυνομικού, προπονητή αστυνομικών, προπονητή του συλλόγου του, που είναι επιχείρηση, ορκισμένου συνεργάτη του Γερόλυμπου (αφού τον Κάποιοι τα δαγκώνουν χοντρά στην ΕΛΟΚ, ενώ άλλοι παίρνουν...!!! αποδεικνύω παράνομο και δεν παραιτείται) και παράνομου μέλους του Σ/ΕΛΟΚ??? Οι δικοί σας σύλλογοι έχουν πάρει τέτοιες επιχορηγήσεις???

7 Page 7 of 10 Ιδού οι Νεκροθάφτες του Καράτε στην Ελλάδα (και οι προηγούμενοί τους βέβαια)!!! 1) Για ένα άθλημα από το 1966 στην Ελλάδα, για μια ομοσπονδία με ιστορία από το 1980, για ανάπτυξη με επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ από τη ΓΓΑ από το 1991, με 250 συλλόγους, όπως λένε, και αθλητές, όπως λένε, με δεκάδες πρωταθλήματα, εκατοντάδες προπονητές και πρωταθλητές, η ΕΛΟΚ ΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ιστορικό στις ιστοσελίδες της, ΚΑΝΕΝΑ πρωτάθλημα, ΚΑΝΕΝΑ Ο Τρομοκράτης της Διπλανής Πόρτας! Το μυστικό της εκμετάλλευσης μιας αθλητικής ομοσπονδίας είναι να στερείς τα δικαιώματα στους έξυπνους, ώστε να φεύγουν, και να τα πλασάρεις σαν ρουσφέτια στους ηλίθιους, ώστε να σε ευγνωμονούν κιόλας!!! Ποιος... μαλάκας δεν το καταλαβαίνει αυτό? σύλλογο, ΚΑΝΕΝΑ προπονητή, ΚΑΝΕΝΑ αθλητή, ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα οποιουδήποτε αγώνα οποιασδήποτε χρονιάς, ΚΑΜΙΑ φωτογραφία, ΚΑΝΕΝΑ βίντεο! 2) Οι δραστηριότητές της δείχνουν να είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗ ΕΝΙΚΟ! Το έμψυχο δυναμικό των συλλόγων, προπονητών, εξεταστών, μαύρων ζωνών, αθλητών και άλλων παραγόντων δείχνουν να είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗ ΕΝΙΚΟ? Όλες οι επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ που πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος απέδωσαν ένα ΜΗ ΕΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ! 3) Πάρτε για παράδειγμα τους Βαλκανικούς Αγώνες, τις συμμετοχές αθλητών, εκπαιδευτών και διαιτητών! Ηλίθιοι!!! Βαλκανικοί ΕΝ υπήρξαν ποτέ!!! Γιατί? ιότι ΠΟΤΕ ΕΝ υπήρξε Βαλκανική Ομοσπονδία! Γιατί ΕΝ υπήρξε ποτέ? ιότι ΕΝ υπάρχει η ιστορία της με λεπτομέρειες καταγεγραμμένη! Και γιατί ΕΝ υπάρχει η ιστορία της με λεπτομέρειες καταγεγραμμένη? 4) Ηλίθιοι!!! ιότι ΠΟΤΕ ΕΝ υπήρξε καταστατικό της Βαλκανικής δημοσιευμένο από τον Γερόλυμπο, αφού από την ίδρυσή της αυτός ήταν ο πρόεδρός της, και αν υπήρχε θα ήταν δημοσιευμένο στο site της ΕΛΟΚ ή στο site της Βαλκανικής! Στο πρώτο ΕΝ είναι και το δεύτερο ΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ! Συνεπώς, ΠΟΤΕ δεν λειτούργησε με φορολογικά βιβλία και στοιχεία αυτή η ανύπαρκτη ομοσπονδία!!!

8 Page 8 of 10 5) Και γιατί όλα αυτά??? ΑΠΛΟΥΝ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΣΟ Α ΤΗΣ!!! 6) Συνεπώς η ιστορία του καράτε και όλων των παραγόντων του στην Ελλάδα έχει θαφτεί εσκεμμένα! Αλλά γιατί τέτοιο εσκεμμένο θάψιμο των πάντων, ενώ έπρεπε το καράτε να ήταν το πρώτο άθλημα στην Ελλάδα? Γιατί τέτοια απαξίωση όλων ανεξαιρέτως των παραγόντων του αθλήματος??? Η Απάντηση είναι απλή: ιοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!! Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!! (Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι! "Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.) 1-Γερόλυμπος "ΕΠΙΤΙΜΟΣ" = "Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ" 2-Μπουλούμπασης Πρόεδρος 3-Γερολύμπου Αναπλ. Πρόεδρος 4-Δημητριάδης Γεν. Γραμματέας 5-Κοσμίδης Α' Αντιπρόεδρος 7-Βόβλας Ταμίας 12-Πάσης...Σουπιά! 8-Ράλλης Ειδικός Γραμματέας 9-Γκουβούσης Έφορος Υλικού 10-Καρβούνης Εφ. Εθν. Ομάδας 11-Χονδροματίδης Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής Με τα προηγούμενα άρθρα μου έχω ήδη αποδείξει ότι οι ανωτέρω είναι "προκλητικοί εγκληματικοί αθλητικοί και οικονομικοί επιχειρηματίες" που αρμέγουν την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε από τις θέσεις τους στο διοικητικό της συμβούλιο και... παραπλεύρως, παραβιάζοντας ταυτόχρονα και καραμπινάτα και την αθλητική και την φορολογική νομοθεσία!!! Γενικά, αποδεικνύεται ότι η ΓΓΑ αφήνει πλήρη και εν λευκώ δικαιοδοσία στις ομοσπονδίες να διαχειρίζονται το κάθε άθλημα χωρίς κανένα έλεγχο και παρακολούθηση και για αυτό το λόγο ο Ελληνικός αθλητισμός έχει γίνει βορά των επιτήδειων και των απατεώνων της διαπλοκής, μέρος της οποίας γίνονται και οι πολιτικοί προϊστάμενοι της ΓΓΑ, αλλά και αυτοί οι ίδιοι οι υπάλληλοί της, άλλο που δεν ήθελαν και οι μεν και οι δε!!! ΓΓΑ = Ο Οίκος της Μεγάλης ΑΝΟΧΗΣ: ################# 1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ 2-Realnews 3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 4-karate.gr 5-gazzetta

9 Page 9 of 10 Ο νέος υπουργός Πολιτισμού κ. Κων/νος Τασούλας Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου Με το άρθρο μου "30/4/ Καταγγελία του Σ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ έναένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!! Η Πρώτη Καραμπινάτη Παρανομία είναι το ότι την Σχολή Προπο-νητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την τρέχει ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!! Επομένως, η Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ είναι μια κορυφαία και μακροχρόνια διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία, η οποία παράγει καθημερινά τεράστια ηθική και οικονομική ζημία στον Ελληνικό Λαό, και όταν πολλές φορές την αναφέρω ως Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως και με μηνύσουν οι απλοί Οίκοι Ανοχής επειδή τους προσβάλω!!! 6-ΑΥΓΗ 7-zougla.gr 8-Δίκη/ΣΚΑΙ 9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ 10-Δίκη/ΣΚΑΙ 11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ 12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ 13-Δίκη/ΣΚΑΙ 14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ 15-ΑΠΟΨΗ 16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ 17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ 18-ΕΘΝΟΣ 19-Δίκη/ΣΚΑΙ 20-Δίκη/ΣΚΑΙ 21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ 22-karate.gr: Πόρισμα Ρακιντζή 23-ΚουτίΠανδώρα 24-karate.gr: Πόρισμα Περσίδη 25-Πλακά-Αδριανό Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη ιαφθορά και τη ιαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" ιαφθοράς και ιαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα ημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της Ν, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη Ν ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"! Και δεν ξεχνάμε ότι: Οι επίορκοι υπάλληλοι της ΓΓΑ εισέπρατταν παράνομα διπλούς, τριπλούς και τετραπλούς μισθούς με αντάλλαγμα εξυπηρετήσεις προς τους πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι τελευταίοι υπέγραφαν τις σχετικές αποφάσεις κάνοντας τα στραβά μάτια, ενώ μοίραζαν σπάταλα χρήμα προς τις αθλητικές ομοσπονδίες των ευνοουμένων τους, το ημόσιο Ταμείο αιμορραγούσε ανέλεγκτα προς όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες και από εκεί σε τσέπες, όπως στην Ομοσπονδία του Καράτε, και όλα αυτά συνέβαιναν για δεκάδες χρόνια, ενώ η Ελλάδα

10 Επιστολή Απόστολου Θύμιου προς Ηλιθίους και Λαμόγια: Η Σχολή Προπονητών Καράτε δια... Page 10 of 10 βούλιαζε σιγά-σιγά χωρίς να το καταλαβαίνει κανείς με αποτέλεσμα να αφήνουμε σαν κληρονομιά σε 3-4 γενιές των παιδιών μας καταστάσεις, όπως της δεξιά φωτογραφίας, που δείχνει μαθήτρια να τρωει από τα σκουπίδια!!! Μεταξύ των εμπλεκομένων στο τεράστιο αθλητικό και οικονομικό σκάνδαλο, δηλαδή μεταξύ των πολιτικών προϊσταμένων της ΓΓΑ και των κομμάτων τους, των υπαλλήλων της ΓΓΑ και των αθλητικών ομοσπονδιών, έχει πλέον αποκατασταθεί ένα τέλμα απόλυτης συνενοχής, αλληλεξάρτησης και αλληλο-εκβιασμού με αποτέλεσμα η ιαφθορά και η ιαπλοκή να διαιωνίζονται αυτόματα! ηλαδή, ο καθένας από τους τρεις και μόνο με την παρουσία του εξαναγκάζει και τους άλλους δύο να παρανομούν ακριβώς όπως παρανομούσαν πάντα! Ο ρόλος πλέον της ΓΓΑ έχει καθοριστεί στο να συγκαλύπτει αυτό το τεράστιο αθλητικό και οικονομικό έγκλημα! Μιλάμε για ογκώδες καρκίνωμα στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας με μεταστάσεις!!! Μια κατάσταση που μόνο με έναν τρόπο διορθώνεται: Να κλείσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να μεταταχθούν οι υπάλληλοί της σε άλλες υπηρεσίες!!! Οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να αυτοσυντηρούνται οικονομικά, ειδάλλως να κλείσουν!!! εν μπορούμε να πληρώνουμε με ζωές ανθρώπων, που δεν έχουν να φάνε ή δεν έχουν να πάρουν φάρμακα, την καΐλα του κάθε... μαλάκα να γυμνάζεται!!! Copyright : Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι! Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος! ιευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΑΓΓΑ!!! karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν! Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.

Αν η Μπουρδ-ΕΛΟΚ σας γράφει εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, τότε να σας γράψουμε και εμείς! Για όλους υπάρχει χώρος! 1/9

Αν η Μπουρδ-ΕΛΟΚ σας γράφει εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, τότε να σας γράψουμε και εμείς! Για όλους υπάρχει χώρος! 1/9 Για όλους υπάρχει χώρος! 1/9 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 1/11/2014, Ενημέρωση 4/11/2014, βράδυ! Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διαβάστε περισσότερα

Δείξε το σεβασμό σου στον αντίπαλο με το... Κινέζικο Μαρτύριο της Σταγόνας!

Δείξε το σεβασμό σου στον αντίπαλο με το... Κινέζικο Μαρτύριο της Σταγόνας! Page 1 of 5 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 5/2/2014. Τελευταία ενημέρωση Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. 5/5/2014. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 1/16

Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 1/16 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 1/16 karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα Πρώτη δημοσίευση 25/7/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ!

Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 1/16 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 31/3/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.! άφησε πίσω του ο Γιάννης Ανδριανός! Ζητάμε νομιμότητα, ίση μεταχείριση, διαφάνεια! 1/13 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 29/1/2015. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 1/19

Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 1/19 Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 1/19 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 22/7/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας!

Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας! Page 1 of 10 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 23/8/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Προπονητών Καράτε: Οι Ηλίθιοι, οι Πανηλίθιοι και η Tελευταία Αρπαχτή!!!

Σχολή Προπονητών Καράτε: Οι Ηλίθιοι, οι Πανηλίθιοι και η Tελευταία Αρπαχτή!!! Σχολή Προπονητών Καράτε: Οι Ηλίθιοι, οι Πανηλίθιοι και η Tελευταία Αρπαχτή!!! 1/16 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 15/7/2014. Τελευταία ενημέρωση Αρχική Επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία και στο ΣΔΟΕ!!! 1/8

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία και στο ΣΔΟΕ!!! 1/8 Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία και στο ΣΔΟΕ!!! 1/8 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 5/5/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διαβάστε περισσότερα

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία από γονείς αθλητών!!!

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία από γονείς αθλητών!!! Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία από γονείς αθλητών!!! Η ΑΠΑΤΗ της "έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης"! 1/13 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 16/4/2014. Αρχική Επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΟΚ-ΓΓΑ: Η Πυραμίδα της Απάτης!

ΕΛΟΚ-ΓΓΑ: Η Πυραμίδα της Απάτης! Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Ανδριανός, Κυριακή Γιαννακίδου, Καράτε, Γιώργος Γερόλυμπος 1/24 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 5/3/2014. Τελευταία ενημέρωση 8/3/2014.

Διαβάστε περισσότερα

And the Winner of... "Kafti Patata" is Dimitris Karastathis!!! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του!

And the Winner of... Kafti Patata is Dimitris Karastathis!!! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του! And the Winner of... "Kafti Patata" is Dimitris Karastathis!!! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του! 1/23 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 1/10/2014. Εμπλουτισμός 6/10/2014!

Διαβάστε περισσότερα

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.! Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία! 1/23 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 16/10/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.! Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία! 1/24 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 17/10/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

26-8-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε!

26-8-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 26-8-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση/Λειτουργία της Σχολής Προπονητ. Καράτε! 1/23 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 26/8/2014. Αρχική Επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα

100 Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε από την ΕΛληνική Ομοσπονδία... Καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ) και τη Γενική Γραμματεία... Αρμεχτής (ΓΓΑ)!

100 Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε από την ΕΛληνική Ομοσπονδία... Καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ) και τη Γενική Γραμματεία... Αρμεχτής (ΓΓΑ)! Καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ) και τη Γενική Γραμματεία... Αρμεχτής (ΓΓΑ)! 1/32 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 8/9/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε!

Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 1/14 26-8-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! Οι μέχρι σήμερα 43 καραμπινάτες παρανομίες κατά την ίδρυση και τη λειτουργία της Σχολής Προπονητών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΙΔΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΙΔΗΣ , e.persidis@karate.gr. Στο www.karate.gr δημοσιεύτηκε σε δέκα Κεφάλαια από τον Σεπτέμβριο 2018 μέχρι τον Φεβρουάριο 2019 μια εκτεταμένη μελέτη και ανάλυση των παρανομιών, που έχουν λάβει χώρα από το 1995

Διαβάστε περισσότερα

(Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!)

(Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!) Page 1 of 13 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 23/2/2015. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ KATA ΕΦΗΒΩΝ KATA ΝΕΑΝΙΔΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ KATA ΕΦΗΒΩΝ KATA ΝΕΑΝΙΔΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ KATA ΕΦΗΒΩΝ KATA ΝΕΑΝΙΔΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ KUMITE ΕΦΗΒΩΝ +70 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -52 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -57 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -63 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -70 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

" Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε!

 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! "8-9-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! Οι μέχρι σήμερα 100 (?) καραμπινάτες παρανομίες κατά την ίδρυση και τη λειτουργία της Σχολής Προπονητών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2010-2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003-2002 ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2001-2000 (14-15 ΕΤΩΝ) ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ / ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 1999-1998 (16-17 ΕΤΩΝ) ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ +18 ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ +35 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1213 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 ΤΟΠΟΣ : Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων, Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 ΤΟΠΟΣ : Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων, Αθήνα ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 ΤΟΠΟΣ : Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων, Αθήνα Σας υπενθυμίζουμε ότι με την από 27/2/1994 απόφαση της Γ.Σ. της ΕΛΟΚ οι σύλλογοι μέλη της ΕΛΟΚ υποχρεούνται

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1214 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 12/13 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ U-21 ΕΤΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Η παράνομη ίδρυση και λειτουργία Σχολής Προπονητών Καράτε από τις ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!

Θέμα: Η παράνομη ίδρυση και λειτουργία Σχολής Προπονητών Καράτε από τις ΕΛΟΚ και ΓΓΑ! ΜηνΚΑΤΑ Γερόλ ΔΣ/ΕΛΟΚ Συναδ 1/20 Συνολικό και τελικό συμπέρασμα είναι ότι ο Γερόλυμπος και τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ συγκροτούν μια εγκληματική οργάνωση με συγκεκριμένη δομή και ιεραρχία, η οποία απομυζά επί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ηλικιακές κατηγορίες (με βάση την ημερομηνία γέννησης) 6 7 8 9 10 11 12 & 13 ετών ΚUMITE ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ηλικιακές κατηγορίες (με βάση την ημερομηνία γέννησης) 8 9 10 11 12 &

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 2 & ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΤΟΠΟΣ : ΜΑΡΟΥΣΙ Οδηγίες Πρόσβασης στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς Η

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012. ΤΟΠΟΣ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012. ΤΟΠΟΣ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Προς : τους συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Κ. - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Αθήνα, 20/11/2012 Θέμα: Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών 2012 Παίδων Κορασίδων (6 έως και 13), Εφήβων Νεανίδων (14 έως και 15),

Διαβάστε περισσότερα

λένε το εξής: Ότι η αξιολόγηση είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην εκπαίδευση. Μου θύμισαν την αντίστοιχη δήλωση του Τζωρτζ Μπους το 2001, μετά από

λένε το εξής: Ότι η αξιολόγηση είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην εκπαίδευση. Μου θύμισαν την αντίστοιχη δήλωση του Τζωρτζ Μπους το 2001, μετά από ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, οι όλες τοποθετήσεις που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα, ειδικά από τους εκπροσώπους της τρικομματικής Κυβέρνησης, λένε το εξής: Ότι η αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Ι. Πανάρετος.: Καλησπέρα κυρία Γουδέλη, καλησπέρα κύριε Ρουμπάνη.

Ι. Πανάρετος.: Καλησπέρα κυρία Γουδέλη, καλησπέρα κύριε Ρουμπάνη. (Συνέντευξη του Ι. Πανάρετου στην Νίνα Γουδέλη και τον Γρηγόρη Ρουμπάνη για τα θέματα της Παιδείας (Μήπως ζούμε σ άλλη χώρα;, ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα, 9.84) Ν. Γουδέλη: Καλησπέρα κύριε Πανάρετε. Γ.

Διαβάστε περισσότερα

(9/12/ Παγκόσμια Ημέρα κατά της ιαφθοράς!)

(9/12/ Παγκόσμια Ημέρα κατά της ιαφθοράς!) Page 1 of 12 karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα Πρώτη δημοσίευση 28/11/2014. Ενημέρωση 7/12/2014. Αρχική Επικαιρότητα Αθλητικά Θέματα. Στηρίξτε το karate.gr με 20 /έτος! Donations 20 Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διαβάστε περισσότερα

Φάνια Παπαϊωάννου. Θέμα εργασίας: Κάποτε συναντήθηκε η κοινωνία με ένα πολίτη που πληρώνει τους φόρους του, ένα φοροφυγά και έναν έντιμο πολιτικό

Φάνια Παπαϊωάννου. Θέμα εργασίας: Κάποτε συναντήθηκε η κοινωνία με ένα πολίτη που πληρώνει τους φόρους του, ένα φοροφυγά και έναν έντιμο πολιτικό Φάνια Παπαϊωάννου Θέμα εργασίας: Κάποτε συναντήθηκε η κοινωνία με ένα πολίτη που πληρώνει τους φόρους του, ένα φοροφυγά και έναν έντιμο πολιτικό Κοινωνία (Κ) Πολίτης (ΠΟ) Φοροφυγάς (Φ) Πολιτικός (ΠΤ) Κ

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή 26 Απριλίου 2015 Ώρα Έναρξης > > > 09:00 πμ

Κυριακή 26 Απριλίου 2015 Ώρα Έναρξης > > > 09:00 πμ Ανδρών Γυναικών +18 Νέων Ανδρών Νέων Γυναικών 16-17 ετών (1998-1999) Εφήβων Νεανίδων 14-15 ετών (2000-2001) Παίδων Κορασίδων 2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003-2002 Ανδρών Γυναικών + 18 Νέων Ανδρών Νέων

Διαβάστε περισσότερα

29 Μαρτίου 2014 Αγ. Θεόδωροι Κορινθίας (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ) 9:00 π.μ.

29 Μαρτίου 2014 Αγ. Θεόδωροι Κορινθίας (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ) 9:00 π.μ. 29 Μαρτίου 2014 Αγ. Θεόδωροι Κορινθίας (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ) 9:00 π.μ. Αριθ. Πρωτ. 317 7/3/2014 Ανδρών Γυναικών + 18 Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών 16-17 Ετών (1997-1998) Εφήβων Νεανίδων 14 15 Ετών (1999-2000)

Διαβάστε περισσότερα

KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ +76 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -55 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -61 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -68 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -76 Kgr

KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ +76 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -55 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -61 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -68 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -76 Kgr από 05-10-1998 έως και την 04-10-2000 ΕΦΗΒΟΙ από 06-10-1998 έως και την 05-10-2000 ΝΕΑΝΙΔΕΣ KUMITE ΕΦΗΒΩΝ +70 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -52 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -57 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -63 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -70 Kgr

Διαβάστε περισσότερα

Σκηνή 1η Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Φθινοπωρινή Φυλλαράκι

Σκηνή 1η Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Σκηνή 1 η Μουσική... ανοίγει η αυλαία σιγά σιγά... projector τοπίο με τις τέσσερις εποχές του χρόνου... στη σκηνή τέσσερις καρεκλίτσες, η καθεμία ζωγραφισμένη με την αντίστοιχη εποχή... Μπαίνει η πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση Ένωσης 8:15 π.μ. (Συμμετέχουν οι σύλλογοι με δικαίωμα ψήφου)

Γενική Συνέλευση Ένωσης 8:15 π.μ. (Συμμετέχουν οι σύλλογοι με δικαίωμα ψήφου) 9:00 π.μ. Ανδρών Γυναικών +18 ετών Νέων Ανδρών Νέων Γυναικών 16-17 ετών (1998-1999) Εφήβων Νεανίδων 14-15 ετών (2000-2001) Παίδων Κορασίδων 2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003-2002 Ανδρών Γυναικών +18 ετών

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. : 293/

Αριθ. Πρωτ. : 293/ Αριθ. Πρωτ. : 293/25-2-2014 Ανδρών Γυναικών + 18 Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών 16-17 Ετών (1997-1998) Εφήβων Νεανίδων 14 15 Ετών (1999-2000) Παίδων Κορασίδων 2008-2007-2006-2005-2004-2003-2002-2001 Ανδρών

Διαβάστε περισσότερα

3 ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Δεξιοτήτων Σκέψης

3 ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Δεξιοτήτων Σκέψης ΕΠΙΠΕΔΟ 3 4 Γ ΚΑΙ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Ἡ παιδεία, καθάπερ εὐδαίμων χώρα, πάντα τ ἀγαθά φέρει. μτφρ: η μόρφωση, όπως ακριβώς μια εύφορη γη, φέρνει όλα τα καλά Σωκράτης (469-399 π.χ., Φιλόσοφος) 0 ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων Νοεμβρίου 2018

Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων Νοεμβρίου 2018 Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων 10-11 Νοεμβρίου 2018 Ώρα Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων 08:00 Παραλαβή Διαπιστεύσεων Προπονητών & Εκπαιδευτών Έλεγχος της Θεώρησης

Διαβάστε περισσότερα

Οι τελευταίες και ανανεούμενες πληροφορίες για τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ! Ιανουάριος 2014!

Οι τελευταίες και ανανεούμενες πληροφορίες για τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ! Ιανουάριος 2014! Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Γ. Γερόλυμπος, Χ. Μπουλούμπασης 1/10 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 30/1/2014. Τελευταία ενημέρωση 2/2/2014.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΡΤΑΚΗΣ & ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ, ΤΚ 13343, ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΤΗΛ , ΦΑΞ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΡΤΑΚΗΣ & ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ, ΤΚ 13343, ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΤΗΛ , ΦΑΞ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΡΤΑΚΗΣ & ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ, ΤΚ 13343, ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΤΗΛ 210-4834031-2, ΦΑΞ 210-4834033 Άνω Λιόσια, 5/7/2017 Αρ. πρωτ: 7878/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Φθάνουμε στον. «προτελευταίο» Ειδικό Αγορητή γιατί δεν είναι έτσι ο όρος- για τη σημερινή

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Φθάνουμε στον. «προτελευταίο» Ειδικό Αγορητή γιατί δεν είναι έτσι ο όρος- για τη σημερινή ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Φθάνουμε στον «προτελευταίο» Ειδικό Αγορητή γιατί δεν είναι έτσι ο όρος- για τη σημερινή συνεδρίαση, τον κ. Δημήτρη Καμμένο, τον οποίο καλώ στο Βήμα. Να ετοιμάζεται ο κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ AΠ-20160421-000238 Αθήνα, 21 Απριλίου 2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!! ΒΡΑΒΕΙΟ ΘΡΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥ ΤΖΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ (Κωµικό σκετς)

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ (Κωµικό σκετς) 1 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ (Κωµικό σκετς) ΠΑΙΖΟΥΝ ΛΟΧΑΓΟΣ ΛΟΧΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΣ (στρατιώτες) Σήµερα θα πάµε µαζί να κάνουµε ασκήσεις και θεωρία. Για κάντε γραµµή. Αρχίζω. Προσέξτε. Πρώτα πρώτα ν ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου - από τον Φουάτ σε τρεις εταιρίες χρήματα... μπλου μπρουμέλ, άλλη μια P.A κάπως έτσι και άλλη μία που μου είχες πει

Διαβάστε περισσότερα

Χαμπάρι ο Γιαννάκης. Η μάνα χαμηλώνει το στερεοφωνικό... Ο Γιαννάκης επιτέλους, γυρίζει! Βλέπει τη μάνα... θυμώνει... της βάζει τις φωνές...

Χαμπάρι ο Γιαννάκης. Η μάνα χαμηλώνει το στερεοφωνικό... Ο Γιαννάκης επιτέλους, γυρίζει! Βλέπει τη μάνα... θυμώνει... της βάζει τις φωνές... 1.... εξ ουρανού... στο δωμάτιό του... ακατάστατο. Ακούει μουσική δυνατά... παίζει ηλεκτρική κιθάρα... χτυπιέται [πλάτη στο κοινό]... πόρτα κλειστή... ανοίγει... μπαίνει η μάνα του... σάντουιτς σε πιάτο...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 23-01-2014. οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, πενήντα ένας μαθητές και μαθήτριες και

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 23-01-2014. οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, πενήντα ένας μαθητές και μαθήτριες και ΣΕΛ.210 οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, πενήντα ένας μαθητές και μαθήτριες και τρεις εκπαιδευτικοί από το Γυμνάσιο Ξηροκαμπίου Λακωνίας. Η Βουλή τούς καλωσορίζει. (Χειροκροτήματα απ όλες τις πτέρυγες

Διαβάστε περισσότερα

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης Στο χείλος του γκρεμού ΕΛΟΚ και ΔΣ! 1/19 Πρώτη δημοσίευση 19/3/2015. Τελευταία ενημέρωση 28/12/2015. karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ (Αόρατος) ΑΦΗΓΗΤΗΣ: Κάποτε στη γη γεννήθηκε το Όνειρο. Το όνομά του δεν ήταν έτσι, όμως επειδή συνεχώς ονειρευόταν, όλοι το φώναζαν Όνειρο. Δεν ήταν κάτι το σπουδαίο, ήταν σαν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Άρθρο 1: ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 1.1 Προπονητής αντισφαίρισης είναι ο έχων αποκτήσει σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος κανονισμού και της κείμενης

Διαβάστε περισσότερα

α) Η Απόφαση του εκάστοτε υπουργού, ο οποίος είχε αρμοδιότητα να συστήνει αυτές τις επιτροπές από το 2000 έως σήμερα.

α) Η Απόφαση του εκάστοτε υπουργού, ο οποίος είχε αρμοδιότητα να συστήνει αυτές τις επιτροπές από το 2000 έως σήμερα. "Φως" στο "φαγοπότι" της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τα τελευταία 10 χρόνια "ανάβει" καταγγελία υπαλλήλου της ΓΓΑ, που ήδη βρίσκεται στα χέρια του Οικονομικού Αθλητικού Εισαγγελέα Στέφανου Μπαξεβάνη

Διαβάστε περισσότερα

κι η τιμωρία των κατηγορουμένων. Βέβαια, αν δεν έχεις πάρει καθόλου βάρος, αυτό θα σημαίνει ότι ο κατηγορούμενος

κι η τιμωρία των κατηγορουμένων. Βέβαια, αν δεν έχεις πάρει καθόλου βάρος, αυτό θα σημαίνει ότι ο κατηγορούμενος 14 Φτάνοντας λοιπόν ο Νικήτας σε μια από τις γειτονικές χώρες, εντυπωσιάστηκε από τον πλούτο και την ομορφιά της. Πολλά ποτάμια τη διέσχιζαν και πυκνά δάση κάλυπταν τα βουνά της, ενώ τα χωράφια ήταν εύφορα

Διαβάστε περισσότερα

Eπίκαιρη ερώτηση με αριθμό 622/ του πρώτου κύκλου του. Βουλευτή Β Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Δημητρίου Καμμένου

Eπίκαιρη ερώτηση με αριθμό 622/ του πρώτου κύκλου του. Βουλευτή Β Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Δημητρίου Καμμένου Eπίκαιρη ερώτηση με αριθμό 622/7-3-2016 του πρώτου κύκλου του Βουλευτή Β Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Δημητρίου Καμμένου προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τη διαχείριση των αιγιαλών. Θα απαντήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Όραµα της Διοίκησης είναι η υλοποίηση των επιταγών των άρθρων 2 & 3 του Καταστατικού του Οµίλου µας και του άρθρου 1 του

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ A. Γ. ΛΕΒΕΝΤΗ

ΙΔΡΥΜΑ A. Γ. ΛΕΒΕΝΤΗ ΙΔΡΥΜΑ A. Γ. ΛΕΒΕΝΤΗ «Υποτροφίες Ολυμπιακής Προετοιμασίας» ************** Προκήρυξη Το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη (A. G. Leventis Foundation), με στόχους την ενίσχυση της προσπάθειας αθλητών/αθλητριών και την

Διαβάστε περισσότερα

Η φύση του σχολικού εκφοβισμού

Η φύση του σχολικού εκφοβισμού Η φύση του σχολικού εκφοβισμού Μια σειρά 10 Μαθημάτων Κοινωνικής και Συναισθηματικής Μάθησης που στοχεύουν στην πρόληψη του σχολικού εκφοβισμού μέσα από την ενδυνάμωση των κοινωνικών και συναισθηματικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ 2018 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ «ΜΑΚΗΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ» 8-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Αριθ.Πρωτ.:912/26-11-2018 Ηλικιακές Κατηγορίες (με βάση την ημερομηνία γέννησης) ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (ΚΑTA): 6 7 8 9 10

Διαβάστε περισσότερα

«Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ»

«Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ» «Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ» ΚΕΦΆΛΑΙΟ 1 ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ τι πιστεύω για την εξαφάνιση, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο. Όχι,

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891

Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891 Η καλαθοσφαίριση ή πιο συχνά μπάσκετ, είναι ένα ομαδικό άθλημα Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891 Δημιουργός του ήταν ο Καναδός, καθηγητής φυσικής αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Έρωτας στην Κασπία θάλασσα

Έρωτας στην Κασπία θάλασσα 1 Έρωτας στην Κασπία θάλασσα 3 Mona Perises ISBN: Email: monaperises@yahoo.com 4 Mona Perises Έρωτας στην Κασπία θάλασσα Μυθιστόρημα - Μέρος δεύτερο Mona Perises Ελλάδα Ιράν/Περσία Ελλάδα 5 Τι είναι η

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Αθλήματα σπορ

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Αθλήματα σπορ Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Αθλήματα σπορ Ενότητα: Αθλητισμός (3 Φύλλα εργασίας) Επίπεδο: Α1, Α2 Κοινό: αλλόγλωσσοι ενήλικες ιάρκεια: 6 ώρες (3 δίωρα) Υλικοτεχνική υποδομή: 1. Για τον διδάσκοντα: 1 υπολογιστής με

Διαβάστε περισσότερα

Προς τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών (Δια της κ. 21 ης Πταισματοδίκου Αθηνών) ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Προς τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών (Δια της κ. 21 ης Πταισματοδίκου Αθηνών) ΥΠΟΜΝΗΜΑ Προς τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών (Δια της κ. 21 ης Πταισματοδίκου Αθηνών) ΥΠΟΜΝΗΜΑ Ευθυμίου ΠΕΡΣΙΔΗ του Κοσμά, ηλεκτρολόγου-μηχανολόγου, κατοίκου Ζωγράφου Αττικής (Γκανογιάννη 50). 1. Επί της από

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε. Κύριε συνάδελφε, πρώτα-πρώτα να διευκρινίσουμε τα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε. Κύριε συνάδελφε, πρώτα-πρώτα να διευκρινίσουμε τα Κύριε συνάδελφε, πρώτα-πρώτα να διευκρινίσουμε τα οικονομικά θέματα που αφορούν τους εν ενεργεία υπαλλήλους του ΕΚΕΨΥΕ. Έχουν αποδεσμευτεί τα χρήματα από το Υπουργείο Οικονομικών. Οι υπηρεσίες του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ 14 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Ισχυρή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση με αρμοδιότητες και πόρους» ΑΘΗΝΑ, 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Γ Γυμνασίου οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με ένα δείγμα ερωτικής ποίησης. Συγκεκριμένα διδάχτηκαν το ποίημα

Διαβάστε περισσότερα

Και η επ αυτοφώρω συλληφθείσα μοιχαλίς ανέκραξεν ασθμαίνουσα φοράς τρεις: Δεν είμαι γω! Δεν είμαι γω! Δεν είμαι γω!

Και η επ αυτοφώρω συλληφθείσα μοιχαλίς ανέκραξεν ασθμαίνουσα φοράς τρεις: Δεν είμαι γω! Δεν είμαι γω! Δεν είμαι γω! Και η επ αυτοφώρω συλληφθείσα μοιχαλίς ανέκραξεν ασθμαίνουσα φοράς τρεις: Δεν είμαι γω! Δεν είμαι γω! Δεν είμαι γω! 1/13 ΓΓΑ: Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής Μέρος Β, (Μέρος Α, Μέρος Γ). Οι Δολοφόνοι του Αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

09:00 Έναρξη αγώνων Κατηγορίες Παίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) Κατηγορίες Κορασίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003)

09:00 Έναρξη αγώνων Κατηγορίες Παίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) Κατηγορίες Κορασίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) 09:00 Έναρξη αγώνων Κατηγορίες Παίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) Κατηγορίες Κορασίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) 09:00 Έναρξη αγώνων Κατηγορίες Παίδων Κορασίδων (2002,2001)

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, ευχαριστούμε πολύ για την επίκαιρη ερώτηση. Είναι

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, ευχαριστούμε πολύ για την επίκαιρη ερώτηση. Είναι Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ, κυρία Πρόεδρε. Κύριε συνάδελφε, ευχαριστούμε πολύ για την επίκαιρη ερώτηση. Είναι σημαντικό να διευκρινίζονται και από τη Βουλή για πολλοστή φορά όμως- τα ζητήματα που αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Ο Μικρός Πρίγκιπας έφτασε στη γη. Εκεί είδε μπροστά του την αλεπού. - Καλημέρα, - Καλημέρα, απάντησε ο μικρός πρίγκιπας, ενώ έψαχνε να βρει από πού ακουγόταν η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΜΣΤ. Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΜΣΤ. Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΜΣΤ Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 Αθήνα, σήμερα στις 5 Ιουλίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.23 συνήλθε στην Αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, 13/11/2014 Η συζήτηση που προκάλεσε σήμερα η νέα περιφερειακή αρχή για τις ελλείψεις

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΞΙΜΑ ΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 MAΡΤΙΟΥ

ΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΞΙΜΑ ΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 MAΡΤΙΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΞΙΜΑ ΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 MAΡΤΙΟΥ Α.Π. 0000 / 17-2-2017 ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑΕΝΑΡΞΗΣ: 9:00 Ζύγιση - Έναρξη αγώνων ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ & REPECHAGE:ΚataΑνδρών ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ & REPECHAGE:

Διαβάστε περισσότερα

Ξένου Ηρώ. Μωραΐτης Αλέξανδρος

Ξένου Ηρώ. Μωραΐτης Αλέξανδρος Γ4 «Έτσι λέει το Σύνταγμα. Και δε βρίσκω ποιο είναι αυτό που κερδίζω όταν ο καθηγητής σταματάει το μάθημα για να μου κάνει ένα σωρό παρατηρήσεις. Τι κερδίζουμε όταν απλά περνάμε μια διδακτική ώρα με γέλια

Διαβάστε περισσότερα

Ευθύς και πλάγιος λόγος

Ευθύς και πλάγιος λόγος Ευθύς και πλάγιος λόγος Ευθύ λόγο έχουμε όταν διαβάζουμε ή ακούμε τα λόγια κάποιου προσώπου, όπως ακριβώς τα είπε. Πλάγιος λέγεται ο λόγος σύμφωνα με τον οποίο πληροφορούμαστε τα λόγια κάποιου μέσω ενός

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Ας γνωριστούμε

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Ας γνωριστούμε Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Ας γνωριστούμε Ενότητα: Χαιρετισμοί, συστάσεις, γνωριμία (2 φύλλα εργασίας) Επίπεδο: Α1, Α2 Κοινό: αλλόγλωσσοι ενήλικες ιάρκεια: 4 ώρες (2 δίωρα) Υλικοτεχνική υποδομή: Για τον διδάσκοντα:

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 11 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ.

Σάββατο 11 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 - ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. Παίδων Κορασίδων 2011-2010-2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003 Παίδων Κορασίδων 2011-2010-2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003 Παίδων Κορασίδων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΞΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΞΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΛ : +30210 9404825 ΦΑΞ :+30 210 9404829 E-mail: secretariat@eio.gr, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 08-05-2O19 90 ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ 35 ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΙΝΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος.

Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος. ΤΑΛΑΝΤΟ: Αρχαίο νόμισμα Ικανότητες, Δυνατότητες, Χαρίσματα Αυξήστε τα Τάλαντά σας!!! Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας ή δίνοντας 15 ως έναντι ασφαλίστρων και συστήνοντας 2 τουλάχιστον άτομα έχετε ΔΩΡΕΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τσέκαρέ το! Facebook Check

Τσέκαρέ το! Facebook Check Facebook Check Ξέρεις καλά όλους τους «φίλους» σου; Ποιος μπορεί να δει τι κοινοποιείς στο Facebook; Διατήρησε τον έλεγχο των δημοσιεύσεών σου! Πώς διαχειρίζεσαι τις λίστες των «φίλων» σου; Πώς μπορείς

Διαβάστε περισσότερα

3. ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:

3. ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ 17ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ 2019 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Φάρσαλα, 30/01/2019 Καναδά 9 Φάρσαλα

Διαβάστε περισσότερα

Ποδοσφαιριστές που δικαιούνται συμμετοχή είναι :

Ποδοσφαιριστές που δικαιούνται συμμετοχή είναι : Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Σας στέλνουμε προκήρυξη πρωταθλημάτων και έντυπα δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομής ποδ/κής περιόδου 2014-2015 της Ένωσής μας και παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 (8, 10, 12, 14 & 16 ΕΤΩΝ)

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 (8, 10, 12, 14 & 16 ΕΤΩΝ) Αθήνα, 04.04.2018 Αριθμ. πρωτ.: Α 78/04.04.2018 ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 (8, 10, 12, 14 & 16 ΕΤΩΝ) 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά για την υπ αριθμόν 522/ επίκαιρη ερώτησή προς. τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τα πρόστιμα του Εθνικού Συμβουλίου

Πρακτικά για την υπ αριθμόν 522/ επίκαιρη ερώτησή προς. τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τα πρόστιμα του Εθνικού Συμβουλίου Πρακτικά για την υπ αριθμόν 522/9-2-2016 επίκαιρη ερώτησή προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τα πρόστιμα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ). Στην επίκαιρη

Διαβάστε περισσότερα

Ο δάσκαλος που με εμπνέει

Ο δάσκαλος που με εμπνέει Είναι πολύ σημαντικό για μένα η δασκάλα που μου κάνει μάθημα να με εμπνέει, γιατί έτσι θα ενδιαφέρομαι περισσότερο για τα μαθήματά μου και θα προσπαθώ να γίνομαι κάθε φορά καλύτερη. Θα προτιμούσα η δασκάλα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ στην

Διαβάστε περισσότερα

Οι αριθμοί σελίδων με έντονη γραφή δείχνουν τα κύρια κεφάλαια που σχετίζονται με το θέμα. ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑ

Οι αριθμοί σελίδων με έντονη γραφή δείχνουν τα κύρια κεφάλαια που σχετίζονται με το θέμα. ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑ Τί σε απασχολεί; Διάβασε τον κατάλογο που δίνουμε παρακάτω και, όταν συναντήσεις κάποιο θέμα που απασχολεί κι εσένα, πήγαινε στις σελίδες που αναφέρονται εκεί. Διάβασε τα κεφάλαια, που θα βρεις σ εκείνες

Διαβάστε περισσότερα

Απολογιστική Έκθεση Ανοικτών Πρωταθλημάτων

Απολογιστική Έκθεση Ανοικτών Πρωταθλημάτων Αριθμ. Πρωτ. 2519 Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2017 Απολογιστική Έκθεση Ανοικτών Πρωταθλημάτων 2016-17 Άλλη μία χρονιά τέλειωσε με 13 ανοικτά πρωταθλήματα και έναν μεγάλο τελικό. Η τρίτη χρονιά που τα ανοικτά

Διαβάστε περισσότερα

Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος :11

Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος :11 Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017-11:11 Από τη Μαίρη Γκαζιάνη Ο ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει γράψει περίπου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΑΕΑ 15/10/ ΔΣΕ

ΠΕΑΕΑ 15/10/ ΔΣΕ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ Η ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

2016 Εκδόσεις Vakxikon.gr & Κατερίνα Λουκίδου

2016 Εκδόσεις Vakxikon.gr & Κατερίνα Λουκίδου ISBN: 978-618-5144-54-8 Εκδόσεις Vakxikon.gr Βιβλιοπωλείο του Βακχικόν Ασκληπιού 17, 106 80 Αθήνα τηλ. 210 3637867 info@vakxikon.gr www.vakxikon.gr 2016 Εκδόσεις Vakxikon.gr & Κατερίνα Λουκίδου Σειρά:

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2017 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 15, 16 & 17 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών Κ1: Ανδρών Γυναικών Full Contact: Ανδρών Γυναικών Light

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α.Ο.Ν.Μ. ΑΡΘΡΟ 1 ΓΕΝΙΚΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α.Ο.Ν.Μ. ΑΡΘΡΟ 1 ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α.Ο.Ν.Μ. ΑΡΘΡΟ 1 ΓΕΝΙΚΑ Α. Σκοπός του παρόντος κανονισμού είναι η ρύθμιση των σχέσεων μεταξύ της ΑΟΝΜ και των συμμετεχόντων υπό οποιαδήποτε ιδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΠΕΔΟ 5 6 Ε ΚΑΙ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΕΠΙΠΕΔΟ 5 6 Ε ΚΑΙ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ 5 6 Ε ΚΑΙ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Η παιδεία, καθάπερ ευδαίμων χώρα, πάντα τ αγαθά φέρει. μτφρ: η μόρφωση, όπως ακριβώς μια εύφορη γη, φέρνει όλα τα καλά Σωκράτης (469-399 π.χ., Φιλόσοφος) 1 ΑΣΚΗΣΗ 1 η : 8

Διαβάστε περισσότερα

17.Β. ΜΙΚΡΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ 4 - ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

17.Β. ΜΙΚΡΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ 4 - ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΡΙΑ Ήταν ο Σοτός στην τάξη και η δασκάλα σηκώνει την Αννούλα στον χάρτη και τη ρωτάει: Αννούλα, βρες μου την Αμερική. Σην βρίσκει η Αννούλα και ρωτάει μετά τον Σοτό η δασκάλα: -Σοτέ, ποιος ανακάλυψε την Αμερική;

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2016-2017 1/7/2016 Κανονισμός μελών Α.Σ.Μ. Γλυφάδας Αγωνιστική περίοδος 2016-2017 1 Μέλη και αθλητές 1.1 Μέλη του συλλόγου μπορούν να είναι και αθλητές του με δικαίωμα συμμετοχής,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΦΟΡΕΩΝ

Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΦΟΡΕΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΦΟΡΕΩΝ ΒΗΜΑΤΑ 1. ηµιουργία λογαριασµού χρήστη του ιστοτόπου 2. Σύνδεση στον λογαριασµό 3. Καταχώρηση ταυτότητας φορέα 3.1. Γενικές πληροφορίες 3.2. Στοιχεία επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα