Πρώτη Συνεδρίαση του Έτους

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πρώτη Συνεδρίαση του Έτους"

Transcript

1 Τα νέα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Ι Νο 7 Ι Ιανουάριος 2014 Ι Πρώτη Συνεδρίαση του Έτους Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Για άλλη μία χρονιά πραγματοποιήθηκε το πρωί της 2/1/2014 στο κτίριο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η πανηγυρική έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του 2014, με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην εκδήλωση τις ευχές τους για το νέο έτος έδωσαν, οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μποτόπουλος, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Γιώργος Ζανιάς, Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Παναγιώτης Δράκος, Πρόεδρος της Διοικούσας και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών, Σπύρος Κυρίτσης, Πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ, Θόδωρος Κρίντας Αντιπρόεδρος της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, η κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, Πρόεδρος Συμβουλίου Διοίκησης ΕΣΕΔ και Ταμίας ΔΣ ΣΕΒ, ο κ. Γιάννης Πολυχρονίου Πρόεδρος του ΣΕΔΥΚΑ και ο κ. Χαράλαμπος Εγγλέζος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επενδυτών Διαδικτύου. Το παρών έδωσε σύσσωμη η χρηματιστηριακή κοινότητα της χώρας. Τα παιδιά των εργαζομένων τραγούδησαν, όπως κάθε χρόνο, τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους παρευρισκομένους. O Πρόεδρος του Ομίλου ΕΧΑΕ κ. Ιάκωβος Γεωργάνας κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του σημείωσε: «Όπως συνήθως συμβαίνει στην περίοδο μετά από βαθειά και μακροχρόνια χρηματοπιστωτική κρίση, οι επενδυτές αρχικώς θα προτιμήσουν τους ομολογιακούς τίτλους εταιριών για τα χαρτοφυλάκιά τους. Το 2014 θα είναι χρονιά των εταιρικών ομολόγων. Η ελληνική οικονομία χρειάζεται φέτος την εναλλακτική αυτή πηγή χρηματοδότησης και εμείς στα Ελληνικά Χρηματιστήρια, θέλουμε να την προσφέρουμε. Το συμπέρασμά μου λοιπόν είναι ότι το 2014 μπορεί να είναι ουσιωδώς καλύτερη χρονιά από το 2013 και θα είναι».

2 Ι Εκδηλώσεις Ι Επέτειος 45 ετών από την εισαγωγή της F.G. Europe Α.Ε. στο Χρηματιστήριο Αθηνών Η Εταιρία FG.G. Europe ως επίγονος της ΒΙΟΜΕΤΑΛ ΕΣΚΙ- ΜΟ γιόρτασε στις 18 Νοεμβρίου 2013 τα 45 χρόνια από την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Ο κ. Γιώργος Φειδάκης, Πρόεδρος της εταιρίας, κήρυξε την έναρξη της διαπραγμάτευσης, χτυπώντας το παραδοσιακό «καμπανάκι». στο να εστιάσει σε εταιρίες με εξωστρεφή χαρακτήρα όπως η FG Europe. Χρειαζόμαστε τέτοιες εταιρίες με αυξημένη εξωστρέφεια και εύχομαι η νέα γενιά της εταιρίας να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς την πορεία προς την περαιτέρω ανάπτυξη.» Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΧΑΕ, κύριος Σωκράτης Λαζαρίδης, σε σύντομο χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την επέτειο είπε μεταξύ άλλων: «Είναι για εμάς τιμή και χαρά να «εορτάζουμε» τα 45 χρόνια της F.G.Europe στο Χρηματιστήριο Αθηνών και ευχαριστούμε τη Διοίκηση της εταιρίας που βρίσκεται κοντά μας. Από το 1958 που ιδρύθηκε και το 1968 που εισήχθη στο Χρηματιστήριο η FG Europe έχει καταφέρει να αποτελεί μια εταιρία πρωτοπόρο τόσο στις εξαγωγές όσο και στους άλλους τομείς δραστηριότητάς της. Και είναι σημαντικό το ότι πρόσφατα εισήχθη και στον Δείκτη Διεθνούς Δραστηριοποίησης Plus, που έχει δημιουργηθεί προκειμένου να οδηγήσουμε την επενδυτική κοινότητα Ο κύριος Γιώργος Φειδάκης, Πρόεδρος της F.G. Europe δήλωσε με αφορμή την εκδήλωση: «Η εταιρεία ESKIMO από την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο το 1968, διέγραψε μια ξεχωριστή πορεία φθάνοντας να κατέχει τη θέση της 23ης Βιομηχανίας στη Ελλάδα, παράγοντας όλη τη γκάμα των Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών, εξοπλίζοντας με αυτά χιλιάδες Ελληνικά νοικοκυριά. Από το 1995 έως το 2001 η εταιρεία διάνυσε μια περίοδο κάμψης. To 2001 μέσω της F.G. EUROPE Α.Ε. αποκτήθηκε ο έλεγχός της τότε ESKIMO Α.Β.Ε. και την 11/6/2003 ολοκληρώθηκε η συγχώνευσή τους, εγχείρημα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ακολούθησε μια λαμπρή πορεία επιτυχιών και ανάπτυξης. O κ. Α. Φειδάκης, η κα Β. Βαλιανάτου ο κ. Γ. Φειδάκης και ο κ. Σ. Λαζαρίδης

3 Ι Εκδηλώσεις Ι Παράλληλα η εταιρεία προς ικανοποίηση των μικρομετόχων της, διένειμε από το πρώτο κιόλας έτος της συγχώνευσης ικανοποιητικά μερίσματα. Σήμερα η εταιρεία, με ετήσιο τζίρο της τάξεως των 100 περίπου εκατομμυρίων ευρώ και ένα σαφώς εξαγωγικό προσανατολισμό δραστηριοποιείται σε 10 συνολικά χώρες, επιτυγχάνοντας πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Η ιστορική μας διαδρομή και η μέχρι τώρα πορεία, μας καθιστά αισιόδοξους για τη συνέχεια, στηριζόμενοι και σε νέα καταξιωμένα πρόσωπα που έχουν εισέλθει δυναμικά στην εταιρεία και τον Όμιλό μας». Οι κ.κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, Αθανάσιος Φειδάκης και Γιώργος Φειδάκης Business Day Μετά το επιτυχημένο Panel που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2013 στο Μέγαρο Μουσικής στο πλαίσιο του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με τον καθηγητή Ιορδάνη Λαδόπουλο, ο Όμιλος Ελληνικά Χρηματιστήρια, διοργάνωσε ένα Business Day για όσους από τους τότε συμμετέχοντες του Πανοράματος επιθυμούσαν να παραβρεθούν. Τα Business Days ξεκίνησαν πριν πολλά χρόνια κατά τη διάρκεια των μαθημάτων του κ. Ιορδάνη Λαδόπουλου στην ΑΣΟΕΕ. Πρόκειται για επισκέψεις σε επιχειρήσεις οι οποίες συνοδεύονται από παρουσιάσεις-σεμινάρια ανώτατων στελεχών των επιχειρήσεων στις οποίες γίνονται οι επισκέψεις. Ο Όμιλος Ελληνικά Χρηματιστήρια ήταν δεύτερος σε αριθμό αιτημάτων από τους φοιτητές και έτσι 120 περίπου νέοι συμμετείχαν στο Business Day που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 31 Οκτωβρίου Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΧΑΕ κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, σε σύντομο χαιρετισμό του τόνισε τη σημασία της εκπαίδευσης γενικά αλλά και της χρηματιστηριακής εκπαίδευσης προκειμένου να μπορεί κάποιος να αξιολογεί τις επενδυτικές ευκαιρίες. Επεσήμανε επίσης, ότι η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά έχει σημαντική ρευστότητα και, παρά την υποεκτίμηση που υπάρχει στο εσωτερικό της χώρας μας για το χρηματιστήριο, το ενδιαφέρον των επενδυτών είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Παρουσιάσεις, εκτός από τα στελέχη του Ομίλου, πραγματοποίησαν οι κ.κ. Τάκης Κανελλόπουλος, Διευθυντής Υπεύθυνος Επενδυτικών Σχέσεων, ΤΙΤΑΝ Α.Ε. και Αλέξανδρος Σίνος, Solidus ΑΧΕΠΕΥ. Οι συμμετέχοντες στο Business Day, είχαν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στο Data Center του Ομίλου αλλά και να παρακολουθήσουν μια παρουσίαση του συστήματος Λειτουργίας αγοράς σε πραγματικό χρόνο.

4 Ι Εταιρικές Πράξεις Ι Εκδηλώσεις Ι 1η άσκηση Παραστατικών Τίτλων Δικαιωμάτων Κτήσης Μετοχών (Warrants) Κατά το 3ο τρίμηνο του 2013 πραγματοποιήθηκε η 1η άσκηση των δικαιωμάτων (warrants) των συστημικών τραπεζών για τη σταδιακή επαναγορά των μετοχών που κατέχει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) από τους ιδιώτες μετόχους. Η πρώτη προαιρετική ημερομηνία εξάσκησης των warrants ήταν για την Alpha Bank στις 10 Δεκεμβρίου 2013, με τιμή εξάσκησης τα 0,4488 ευρώ, και για κάθε warrant αντιστοιχούσαν 7, μετοχές. Συνολικά ασκήθηκαν warrants επί μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης και κατοχής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Τα ασκηθέντα warrants αντιστοιχούν σε κοινές μετοχές. Στις 27 Δεκεμβρίου 2013 ήταν η πρώτη περίοδος άσκησης των warrants των μετόχων της Εθνικής Τράπεζας, με τιμή εξάσκησης τα 4,3763 ευρώ, και για κάθε warrant αντιστοιχούσαν 8, μετοχές. Συνολικά ασκήθηκαν warrants επί μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης και κατοχής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Τα ασκηθέντα warrants αντιστοιχούν σε κοινές μετοχές. Τέλος στις 2 Ιανουαρίου 2014 ήταν η πρώτη περίοδος άσκησης των warrants των μετόχων της Τράπεζας Πειραιώς, με τιμή εξάσκησης τα 1,7340 ευρώ, και για κάθε warrant αντιστοιχούσαν 4, μετοχές. Συνολικά ασκήθηκαν warrants επί μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης και κατοχής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Τα ασκηθέντα warrants αντιστοιχούν σε κοινές μετοχές. Οι κάτοχοι των warrants έχουν το δικαίωμα κάθε 6 μήνες για 9 περιόδους να ασκούν δικαιώματα αγοράζοντας μετοχές του ΤΧΣ. H 2η ημερομηνία εξάσκησης για τις τρεις συστημικές τράπεζες είναι: Τράπεζα Περίοδος Εξάσκησης Ημερομηνία Εξάσκησης* Τιμή Εξάσκησης ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Β Εξάσκηση 10/06/2014 0,4576 EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. Β Εξάσκηση 26/06/2014 4,4616 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. Β Εξάσκηση 02/07/2014 1,7680 *Σε περίπτωση που η προβλεπόμενη Ημερομηνία Εξάσκησης είναι αργία, η Ημερομηνία Εξάσκησης μεταφέρεται στην αμέσως επόμενη εργάσιμη, με ανάλογη αναπροσαρμογή του ποσού του τόκου. Παρουσιάσεις Εισηγμένων Εταιριών στην ΕΝΩΣΗ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων παρουσιάσεων των εταιριών προς την Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, τέσσερις (4) εισηγμένες εταιρίες παρουσίασαν τα αποτελέσματα, την στρατηγική ανάπτυξης και τις προοπτικές εξέλιξής τους. Το Χρηματιστήριο Αθηνών, υποστηρίζοντας την προσπάθεια της Ένωσης για ενημέρωση των επαγγελματιών της αγοράς αλλά και την προσέλκυση του επενδυτικού κοινού, παραχώρησε τον απαιτούμενο χώρο για την πραγματοποίηση των παρουσιάσεων των παρακάτω εισηγμένων εταιριών:

5 Ι Πλαίσιο Αγοράς Ι Νέα Ανταγωνιστικότερη Τιμολογιακή Πολιτική του Ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια Το Δεκέμβριο του 2013 η ΕΧΑΕ προχώρησε σε αναθεώρηση της τιμολογιακής της πολιτικής τόσο στην Οργανωμένη Αγορά όσο και στην Εναλλακτική Αγορά, αποφασίζοντας σημαντικές μείωσεις στις χρεώσεις των εισηγμένων εταιρειών, στην άντληση νέων κεφαλαίων και στις χρεώσεις για τις προς εισαγωγή εταιρίες. Με την νέα τιμολογιακή πολιτική επιτυγχάνεται σημαντική μείωση του κόστους των εισηγμένων εταιριών για την υλοποίηση Αυξήσεων Μετοχικού Κεφαλαίου με μετρητά, με εισφορά εις είδος και λόγω συγχώνευσης, για την καταχώρηση ομολόγων και παραστατικών τίτλων κινητών αξιών στο Μητρώο Αξιών καθώς επίσης και για σειρά λοιπών εταιρικών πράξεων. Συνοπτικά στη νέα τιμολογιακή πολιτική του Ομίλου ΕΧΑΕ προς τις εισηγμένες εταιρίες: Μειώνεται κατά άνω του 50% το κόστος εισαγωγής στο ΧΑ σε όλη την κλίμακα κεφαλαιοποιήσεων Μειώνεται κατά άνω του 50% το κόστος αύξησης μετοχικού κεφαλαίου (λόγω συγχώνευσης, εισφοράς σε είδος και με μετρητά) για εταιρείες ήδη εισηγμένες Μειώνεται κατά 15% περίπου η ετήσια συνδρομή των εισηγμένων εταιρειών Μειώνεται κατά περίπου 90% το κόστος καταχώρησης Ομολόγων και Τίτλων Παραστατικών Κινητών Αξιών στο Μητρώο Αξιών Μειώνονται σημαντικά οι χρεώσεις σε λοιπές εταιρικές πράξεις Επιπροσθέτως, προκειμένου να ενισχυθεί η ανάπτυξη των εισηγμένων funds (ETFs, ΑΚΕΣ, ΕΚΕΣ, ΑΕΕΧ και ΑΕΑΠ) τα οποία αποτελούν εναλλακτικό τρόπο συμμετοχής των επενδυτών στην αγορά και άντλησης κεφαλαίων για τις μικρότερου μεγέθους επιχειρήσεις, γίνονται οι παρακάτω μειώσεις και παρέχονται μια σειρά από κίνητρα: Μειώνεται κατά 90% το κόστος καταχώρησης ETF στο Μητρώο Αξιών Δίνεται ως επιστροφή-κίνητρο για την προώθηση τόσο των νέων όσο και των ήδη εισηγμένων στο ΧΑ, ETF από τους εκδότες τους το 50% του τζίρου συναλλαγών του ETF στο Χ.Α. (0.625 bp ανά συμβαλλόμενο) Οι αποφάσεις που περιέχουν αναλυτικά τη νέα τιμολόγηση είναι αναρτημένες στις ιστοσελίδα της ΕΧΑΕ: απόφαση 24 «Κατάλογος Χρεώσεων των Αγορών του Χ.Α» στη Διεύθυνση απόφαση 1 «Χρεώσεις Διαχείρισης & Λειτουργίας Σ.Α.Τ.» στη Διεύθυνση Οι νέες αποφάσεις ισχύουν από 24/12/2013.

6 Ι Πλαίσιο Αγοράς Ι Εταιρικές Πράξεις Ι Μερίσματα - Επιστροφές Κεφαλαίου Δ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2013 Μέρισμα Δεν υπήρξαν αποκοπές μερισμάτων κατά το Δ τρίμηνο 2013 Επιστροφή Κεφαλαίου Εταιρία Ποσό ( ) Αποκοπή Δικαιώματος Επιστροφής Κεφαλαίου 1. QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. 1,10 12/12/ ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. 0,10 4/11/ FLEXOPACK Α.Ε.ΒΕ 0,09 16/10/ AUTOHELLAS A.E /11/ ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. 0,025 10/10/ ΑΙΟΛΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ. 0,20 18/12/ MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. 0,07 19/12/ ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ 0,09 15/10/2013 Ημερολόγιο Προσεχών Υποχρεώσεων Εισηγμένων Υποχρέωση Καταληκτική Ημερομηνία Δημοσίευση Ετήσιων Οικονομικών Εκθέσεων Μαρτίου 2014 Ανακοίνωση του άρθρου (για τις εταιρίες με μετοχές στην κατηγορία Επιτήρησης) 31 Μαρτίου 2014 Δημοσίευση Οικονομικού Ημερολογίου Μαρτίου 2014 Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης 30 Ιουνίου 2014 Ετήσια Ενημέρωση Αναλυτών Μεταξύ της ημερομηνίας ανακοίνωσης των ετήσιων (για τις εταιρίες των δεικτών FTSE/ΧΑ Large Cap & οικονομικών αποτελεσμάτων 2013 και της ημέρας δημοσίευσης FTSE/ΧΑ Mid Cap και τις επιλαχούσες προς συμμετοχή) της πρόσκλησης για την Τακτική Γενική Συνέλευση 2014 Σημαντικές Εταιρικές Πράξεις Δ Τριμήνου 2013 Στο Δ τρίμηνο του 2013 οι εταιρίες ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. και FRIGOGLASS A.B.E.E. πραγματοποίησαν αύξηση του μετοχικού τους κεφαλαίου λόγω άσκησης του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τους δικαιούχους. Οι εταιρίες AUTOHELLAS AΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.Β.Ε. πραγματοποίησαν Reverse Split των μετοχών τους και η εταιρία QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. πραγματοποίησε ακύρωση ιδίων μετοχών και Reverse Split. Οι εταιρίες FLEXOPACK Α.Ε.Β.Ε.Π., ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ και ΑΙΟΛΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ. πραγματοποίησαν Μεταβολή της Ονομαστικής Αξίας της Μετοχής τους. Οι εταιρίες ATTICA BANK A.T.E. και JUMBO A.E.E. πραγματοποίησαν Μετατροπή Ομολογιών σε Μετοχές, ενώ η εταιρία ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε. πραγματοποίησε διανομή δωρεάν μετοχών και ακύρωση ιδίων μετοχών της. Η ΣΑΝΥΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕΒΕ πραγματοποίησε Reverse Split των μετοχών της και αλλαγή επωνυμίας σε «ΤΡΟΠΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.». Η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών θα πραγματοποιηθεί μετά την άρση αναστολής διαπραγμάτευσης του συνόλου των μετοχών της εταιρίας.

7 Ι Εταιρικές Πράξεις Ι ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε. Η εταιρία, μετά την υλοποίηση ενεργειών βελτίωσης των οικονομικών της μεγεθών, εξήλθε από την κατηγορία Επιτήρησης στις 11 Οκτωβρίου 2013 και οι μετοχές της διαπραγματεύονται πλέον στην Κύρια Αγορά του Χ.Α. Ολοκληρώθηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών ποσού ευρώ, δια της εκδόσεως νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, με τιμή διάθεσης 1,30 ευρώ και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, σε αναλογία 1 νέα μετοχή προς 12 παλαιές μετοχές. Η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών ξεκίνησε στις 17 Ιανουαρίου ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. Ξεκίνησε στις 14 Οκτωβρίου 2013 η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας, οι οποίες προέκυψαν από την Αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, η οποία καλύφθηκε κατά 100%. Τα αντληθέντα κεφάλαια από την εν λόγω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ανήλθαν σε ευρώ. ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.Β.Ε. Ολοκληρώθηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ποσού ,20 ευρώ, δια της εκδόσεως νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας, με τιμή διάθεσης 0,30 ευρώ και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, σε αναλογία 1,70 νέες μετοχές για κάθε 1 παλαιά μετοχή. Η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε. Ξεκίνησε στις 25 Νοεμβρίου 2013 η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας, οι οποίες προέκυψαν από την Αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, η οποία καλύφθηκε κατά 100%. Τα αντληθέντα κεφάλαια από την εν λόγω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ανήλθαν σε ευρώ. FORTHNET Ολοκληρώθηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ποσού ,50 ευρώ, δια της εκδόσεως νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας, με τιμή διάθεσης 0,30 ευρώ και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, με αναλογία 15 νέες μετοχές προς 2 παλαιές. Η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών ξεκίνησε στις 16 Ιανουαρίου ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. Ξεκίνησε στις 8 Νοεμβρίου 2013 η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας, οι οποίες προέκυψαν από Αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ στρατηγικού επενδυτή. Τα αντληθέντα κεφάλαια από την εν λόγω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ανήλθαν σε ,05 ευρώ.

8 Ι Εταιρικές Πράξεις Ι SATO Α.Ε. Ξεκίνησε στις 11 Δεκεμβρίου 2013 η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας, οι οποίες προέκυψαν από την Αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων της εταιρίας και κατάργησης του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. Ξεκίνησε στις 4 Δεκεμβρίου 2013 η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας, οι οποίες προέκυψαν από την Αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, η οποία καλύφθηκε κατά 100%. Τα αντληθέντα κεφάλαια από την εν λόγω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ανήλθαν σε ,30 ευρώ. ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS Α.Ε. Ξεκίνησε στις 14 Νοεμβρίου 2013 η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας, οι οποίες προέκυψαν από την Αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου καλυπτόμενη με εισφορά σε είδος από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας του συνόλου των μετοχών του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος Α.Τ.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Oλοκληρώθηκε η συγχώνευση της εταιρίας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΕΚΚΑ- ΘΑΡΙΣΗΣ, ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ & ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ» με απορρόφηση της κατά 100% θυγατρικής της εταιρίας «ΧΡΗΜΑΤΙΣ- ΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης η Ε.Χ.Α.Ε. ενεργεί ως Διαχειριστής οργανωμένης αγοράς και η επωνυμία της τροποποιήθηκε σε «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ», με νέο διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ» («Ε.Χ.Α.Ε.»). Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η απόσχιση του Κλάδου του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών και η εισφορά του στην κατά 100% θυγατρική εταιρεία «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.», η οποία μετονομάστηκε σε «ΕΛΛΗΝΙ- ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΙΤΛΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «ΕΛ.Κ.Α.Τ.» και η οποία ενεργεί ως Κεντρικό Αποθετήριο, διαχειρίζεται το Σύστημα Άυλων Τίτλων και παρέχει υπηρεσίες Μητρώου και Διακανονισμού.

9 Ι Εκπαίδευση Ι Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων ΕΧΑΕ Ο Όμιλος ΕΧΑΕ έχει σαν σκοπό αφενός την προώθηση και την ανάπτυξη της χρηματιστηριακής παιδείας και αφετέρου τη κάλυψη εξειδικευμένων αναγκών εκείνων που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά. Προς το σκοπό αυτό ο Όμιλος ΕΧΑΕ σχεδιάζει και υλοποιεί σειρά σεμιναρίων υποστηρικτικών της ανάπτυξης επαγγελματικών προσόντων καθώς και σεμιναρίων με θεματολογία γενικότερου ενδιαφέροντος σχετικά με δραστηριότητες των χρηματιστηρίων, τις αγορές τους και τα προϊόντα τους. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε στελέχη συμμετεχόντων - φορέων της κεφαλαιαγοράς, ιδιωτών επενδυτών, στελεχών εταιρειών και φοιτητών. Στόχος της ΕΧΑΕ είναι η κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων για παροχή γνώσεων υψηλού επιπέδου. Τα σεμινάρια που υλοποιούνται από πλήρως καταρτισμένους και πιστοποιημένους στο εκάστοτε αντικείμενο εισηγητές, σε ειδικά διαμορφωμένες και εξοπλισμένες αίθουσες στο κτίριο της ΕΧΑΕ Για το 1ο εξάμηνο 2014, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σεμινάρια στα εξής γνωστικά αντικείμενα: ΑΘΗΝΑ Επενδυτική Στρατηγική και Αποτίμηση Τίτλων 4-14 Μαρτίου 2014 Βελτιώσου στη Διαπραγμάτευση με 7 κινήσεις 4-6 Μαρτίου 2014 Εισαγωγή σε Παράγωγα Χρηματοοικονομικά Προϊόντα Μαρτίου 2014 Διαχείριση Σύνθετων Έργων με χρήση του MS Project Μαρτίου 2014 Αγορά και Χρηματιστήρια Εμπορευμάτων 17 Μαρτίου 2014 Internal Control - Έλεγχος για μη ελεγκτές Μαρτίου 2014 Εισαγωγικό Σεμινάριο στις Επενδύσεις 31 Μαρτίου 2014 Γίνε COACHER - για τους Ανθρώπους σου - Προχωρήστε Μαζί! 1,2 & 4 Απριλίου 2014 Μελέτη της κίνησης των τιμών των μετοχών με χρήση Τεχνικής Ανάλυσης 7-11 Απριλίου 2014 Βασικές αρχές Σεμιναρίου «Ανταμοιβή για καταγγελία της διαφθοράς» 7 Απριλίου 2014 Measuring Marketing and Pricing I 5-8 Μαΐου 2014 Εκπαιδεύστε Αποτελεσματικά τους Συνεργάτες σας 6,7 & 9 Μαΐου 2014 Αποτελεσματική Αντιμετώπιση της Απάτης Μαΐου 2014 Παράγωγα Προϊόντα και Στρατηγικές Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Μαΐου 2014 Διαχείριση Λειτουργικών Κινδύνων Μαΐου 2014 Μεθοδολογία Εσωτερικού Ελέγχου Risk-based ή ένα βήμα πιο μπροστά; 2-5 Ιουνίου 2014 Βασικές αρχές Διοίκησης Έργων Ιουνίου 2014 Corporate Finance I Ιουνίου 2014 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τεχνικές Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Ηλεκτρονικών Πωλήσεων Μαρτίου 2014 Εφαρμοσμένη Τεχνική Ανάλυση Μαρτίου 2014 Τεχνικές Πωλήσεων Επενδυτικών - Ασφαλιστικών Προϊόντων 5-7 Μαΐου 2014 Η αγορά των ETFs 13 Μαΐου 2014

10 Ι Εκπαίδευση Ι Πρόγραμμα Σεμιναρίων για τις εξετάσεις επαγγελματικής πιστοποίησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (Ε.Κ.) Η Υπηρεσία Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης της ΕΧΑΕ διοργανώνει προπαρασκευαστικά σεμινάρια για τις εξετάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς(10 & 11/5/2014) πιστοποίησης των ειδικοτήτων: (θπ) Θεσμικό πλαίσιο Κεφαλαιαγοράς 1-4 Απριλίου 2014 (α1) Λήψη, διαβίβαση και εκτέλεση εντολών σε κινητές αξίες 7-9 Απριλίου 2014 (α2) Λήψη, διαβίβαση και εκτέλεση εντολών σε παράγωγα προϊόντα Απριλίου 2014 (β) Παροχή επενδυτικών συμβουλών 1-3 Απριλίου 2014 (β1) Παροχή επενδυτικών συμβουλών σε κινητές αξίες Απριλίου 2014 (γ) Διαχείριση χαρτοφυλακίου πελατών 1-3 Απριλίου 2014 (δ) Εκπόνηση αναλύσεων για χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες 7-9 Απριλίου 2014 Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε δείτε εδώ: Επίσης, για τυχόν διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ/ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Λεωφ. Αθηνών 110, Αθήνα, τηλ , fax , Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜH ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ( Εταιρεία ) έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και τα στοιχεία της παρούσας έκδοσης είναι ορθά και επικαιροποιημένα. Οι περιεχόμενες στο παρόν πληροφορίες και στοιχεία προέρχονται από τα αρχεία της εταιρείας, καθώς και από τα αντίστοιχα των εταιρειών που απαρτίζουν τον όμιλο ΕΧΑΕ. Η Εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη για την ακρίβεια και πληρότητα των περιεχομένων στην παρούσα έκδοση στοιχείων και πληροφοριών και δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα κείμενα που περιλαμβάνονται στο παρόν είναι ακριβή αντίγραφα των επίσημων κειμένων. Το σύνολο της πληροφορίας, που περιλαμβάνεται στο παρόν, είναι γενικού χαρακτήρα και δεν αποτελεί επενδυτική, νομική ή άλλου είδους συμβουλή. Το παρόν αποτελεί ιδιοκτησία της Εταιρείας και προστατεύεται από τις διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση, αντιγραφή, πώληση, μετάδοση ή διανομή του συνόλου ή μέρους του παρόντος, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της Εταιρείας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Συνεδρίαση ) ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Συνεδρίαση ) ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 26 «Προσαρμογή τιμών κινητών αξιών», όπως εγκρίθηκε με την από 17-7-2008 απόφαση του ΔΣ του ΧΑ και τροποποιήθηκε με τις από 29-1-2009, 6-10-2011 και 28-6-2012 αποφάσεις του ΔΣ του ΧΑ και την από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Συνεδρίαση )

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Συνεδρίαση ) ΑΠΟΦΑΣΗ 26 «Προσαρμογή τιμών κινητών αξιών», όπως εγκρίθηκε με την από 17-7-2008 απόφαση του ΔΣ του ΧΑ και τροποποιήθηκε με τις από 29-1-2009 6-10-2011 και 28-6-2012 αποφάσεις του ΔΣ του ΧΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση 35 Προσαρμογή τιμών κινητών αξιών (όπως τροποποιήθηκε με την 6/ απόφαση του Δ.Σ του Χ.Α σε κωδικοποιημένο κείμενο)

Απόφαση 35 Προσαρμογή τιμών κινητών αξιών (όπως τροποποιήθηκε με την 6/ απόφαση του Δ.Σ του Χ.Α σε κωδικοποιημένο κείμενο) Απόφαση 35 Προσαρμογή τιμών κινητών αξιών (όπως τροποποιήθηκε με την 6/18-2-2008 απόφαση του Δ.Σ του Χ.Α σε κωδικοποιημένο κείμενο) ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Συνεδρίαση της 24-11-2005)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ 7.1.3 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ι. ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ Η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος ΕΧΑΕ Εταιρική Παρουσίαση

Όμιλος ΕΧΑΕ Εταιρική Παρουσίαση Όμιλος ΕΧΑΕ Εταιρική Παρουσίαση 20 Μαρτίου 2014 Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επικοινωνίας και Σχέσεων με Επενδυτές Σύνοψη Εταιρική Δομή Ό Όμιλος ΕΧΑΕ λειτουργεί την Ελληνική Αγορά Μετοχών, Ομολόγων

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση. 17 Νοεμβρίου Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επικοινωνίας και Σχέσεων με Επενδυτές

Εταιρική Παρουσίαση. 17 Νοεμβρίου Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επικοινωνίας και Σχέσεων με Επενδυτές Εταιρική Παρουσίαση 17 Νοεμβρίου 2014 Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επικοινωνίας και Σχέσεων με Επενδυτές Σύνοψη Εταιρική Δομή Ό Όμιλος ΕΧΑΕ λειτουργεί την Ελληνική Αγορά Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Συνεδρίαση της ) ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Α) ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΧΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Συνεδρίαση της ) ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Α) ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΧΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Νο 5 «ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ Χ.Α.» όπως εγκρίθηκε από το ΔΣ του ΧΑ στη συνεδρίαση της 28-6-2007 και τροποποιήθηκε στις συνεδριάσεις της 29-1-2009, 24-6-2010 24-11-2011, 7-11-2013

Διαβάστε περισσότερα

Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στην παρούσα αύξηση με καταβολή μετρητών ορίζεται η 13 η Οκτωβρίου 2014. Από την ίδια ημερομηνία οι

Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στην παρούσα αύξηση με καταβολή μετρητών ορίζεται η 13 η Οκτωβρίου 2014. Από την ίδια ημερομηνία οι ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΜΚ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΚΟΠΗΣ & ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΙΛΥΔΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος ΕΧΑΕ Εταιρική Παρουσίαση

Όμιλος ΕΧΑΕ Εταιρική Παρουσίαση Όμιλος ΕΧΑΕ Εταιρική Παρουσίαση 31 Μαρτίου 2014 Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επικοινωνίας και Σχέσεων με Επενδυτές Σύνοψη Εταιρική Δομή Ό Όμιλος ΕΧΑΕ λειτουργεί την Ελληνική Αγορά Μετοχών, Ομολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Συνεδρίαση της ) ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Α) ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΧΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Συνεδρίαση της ) ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Α) ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΧΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Νο 5 «ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ Χ.Α.» όπως εγκρίθηκε από το ΔΣ του ΧΑ στη συνεδρίαση της 28-6-2007 και τροποποιήθηκε στις συνεδριάσεις της 29-1-2009, 24-6-2010 24-112011 και 7-11-2013

Διαβάστε περισσότερα

Εξουσιοδότηση Δ.Σ. της Εταιρίας για Χρήστες «ΕΡΜΗΣ» (ΕΝΤΥΠΟ 1)

Εξουσιοδότηση Δ.Σ. της Εταιρίας για Χρήστες «ΕΡΜΗΣ» (ΕΝΤΥΠΟ 1) Κωδικός Εντύπου Υ8-01-010 Εξουσιοδότηση Δ.Σ. της Εταιρίας για Χρήστες «ΕΡΜΗΣ» (ΕΝΤΥΠΟ 1) Προς: Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Ημερομηνία Αίτησης: / / 200 Επωνυμία Εισηγμένης Εταιρίας: [ ] 1. Παρακαλούμε επιλέξτε:

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 7/12/2011

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 7/12/2011 Γενικός είκτης ΕικόναΑγοράς Υπό την πίεση της πιθανής µαζικής υποβάθµισης κρατών της Ευρωζώνης από την S&P κινήθηκε ο Γενικός είκτης του Χ.Α., που έκλεισε 2,04% χαµηλότερα στις 679,01 µονάδες. Η αξία των

Διαβάστε περισσότερα

Εξουσιοδότηση Δ.Σ. της Εταιρίας για Χρήστες «ΕΡΜΗΣ» (ΕΝΤΥΠΟ 1)

Εξουσιοδότηση Δ.Σ. της Εταιρίας για Χρήστες «ΕΡΜΗΣ» (ΕΝΤΥΠΟ 1) Κωδικός Εντύπου Υ8-01-010 Εξουσιοδότηση Δ.Σ. της Εταιρίας για Χρήστες «ΕΡΜΗΣ» (ΕΝΤΥΠΟ 1) Προς: Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Ημερομηνία Αίτησης: / / 200 Επωνυμία Εισηγμένης Εταιρίας: [ ] 1. Παρακαλούμε επιλέξτε:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 20/693/ του Διοικητικού Συμβουλίου. Θέμα: Έγκριση τροποποίησης του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών A.E. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΠΟΦΑΣΗ 20/693/ του Διοικητικού Συμβουλίου. Θέμα: Έγκριση τροποποίησης του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών A.E. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗ 20/693/22.9.2014 του Διοικητικού Συμβουλίου Θέμα: Έγκριση τροποποίησης του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών A.E. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τα άρθρα

Διαβάστε περισσότερα

J&P - ΑΒΑΞ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

J&P - ΑΒΑΞ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ J&P - ΑΒΑΞ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΡ.Μ.Α.Ε. 14303/06/Β/86/26 Έδρα: Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 16, 151 25, Μαρούσι Η αύξηση

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Ο ρόλος του X.A. στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. Μάιος 2012

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Ο ρόλος του X.A. στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. Μάιος 2012 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Ο ρόλος του X.A. στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας Μάιος 2012 Όμιλος ΕΧΑΕ Ο Όμιλος ΕΧΑΕ λειτουργεί την Ελληνική Αγορά μετοχών, ομολόγων και παραγώγων Εταιρικές λειτουργίες - Διακανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟΚΟΠΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2012

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2012 Αθήνα, 29 Μαρτίου 2012 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2012 Στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 & 4.1.4.3.1. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλοι Παραστατικών Δικαιωμάτων προς Κτήση Κινητών Αξιών (Warrants) Athens Exchange Μάιος 2013

Τίτλοι Παραστατικών Δικαιωμάτων προς Κτήση Κινητών Αξιών (Warrants) Athens Exchange Μάιος 2013 Τίτλοι Παραστατικών Δικαιωμάτων προς Κτήση Κινητών Αξιών (Warrants) Athens Exchange Μάιος 2013 Περιεχόμενα Εισαγωγή Χαρακτηριστικά Τίτλων Παραστατικών Δικαιωμάτων προς Κτήση Κινητών Αξιών(Warrants) Η Αγορά

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις. Ομολογιακά Δάνεια & Ομόλογα. Έκδοση 2.0 Αύγουστος 2016

Συχνές Ερωτήσεις. Ομολογιακά Δάνεια & Ομόλογα. Έκδοση 2.0 Αύγουστος 2016 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Συχνές Ερωτήσεις Ομολογιακά Δάνεια & Ομόλογα Έκδοση 2.0 Αύγουστος 2016 Σημαντική Σημείωση Το Χρηματιστήριο Αθηνών (Χ.Α.) καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Τα νέα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Τα νέα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Ι Νο 4 Ι Ιανουάριος 2013 Ι Πρώτη Συνεδρίαση του Έτους Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Χ.Α. Όπως κάθε χρονιά, πραγματοποιήθηκε το πρωί της 2ας Ιανουαρίου 2013, στο κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ COMPUCON A.B.E.E. ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ COMPUCON A.B.E.E. ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ COMPUCON A.B.E.E. ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν.3016/2002 και το άρθρο 289 του Κανονισμού Χ.Α. Το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Εναλλακτική Αγορά ΕΝ.Α.

Εναλλακτική Αγορά ΕΝ.Α. Εναλλακτική Αγορά ΕΝ.Α. Το Χρηματιστήριο Αθηνών Το Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1876 αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της οικονομικής πραγματικότητας του τόπου μας, επιτελώντας έναν αναπτυξιακό ρόλο στην

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε. ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε. ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΕΚΔΟΣΗ Ή ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝ ΟΛΩ Ή ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ Ή/ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Έκθεση Διάθεσης Αντληθέντων Κεφαλαίων

Ε. Έκθεση Διάθεσης Αντληθέντων Κεφαλαίων Ε. Έκθεση Διάθεσης Αντληθέντων Κεφαλαίων ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΡ.Μ.Α.Ε 22699/06/Β/90/05 Έκθεση Διάθεσης Αντληθέντων Κεφαλαίων από την αύξηση μετοχικού

Διαβάστε περισσότερα

Δικαίωμα προτίμησης συμμετοχής στην Αύξηση (στο εξής το «Δικαίωμα Προτίμησης») θα έχουν τα ακόλουθα πρόσωπα (εφεξής από κοινού οι «Δικαιούχοι»):

Δικαίωμα προτίμησης συμμετοχής στην Αύξηση (στο εξής το «Δικαίωμα Προτίμησης») θα έχουν τα ακόλουθα πρόσωπα (εφεξής από κοινού οι «Δικαιούχοι»): 02/12/2013 Forthnet Α.Ε. Ανακοίνωση ΑΠΟΚΟΠΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ: 04/12/2013 ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ: 10/12/2013-24/12/2013 ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ: 10/12/2013-17/12/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΣΕ ΔΕΙΚΤΕΣ

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΣΕ ΔΕΙΚΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΣΕ ΔΕΙΚΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΈΝΑΡΞΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΌΓΚΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΟΓΚΟΥ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΑΞΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ FTSE/Χ.Α. 20 (Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ Αθήνα, 24 Μαρτίου 2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2015 Στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 & 4.1.4.3.1. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση Ομίλου

Εταιρική Παρουσίαση Ομίλου Εταιρική Παρουσίαση Ομίλου 20 Μαρτίου 2015 Τμήμα Σχέσεων με Επενδυτές (IR) Σύνοψη Εταιρική Δομή Ό Όμιλος ΕΧΑΕ λειτουργεί την Ελληνική Αγορά Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων Συναλλαγές Αγορών Αξιών & Παραγώγων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ Α. Εισαγωγή Εταιρεία ΕΓΣ Νέες Μετοχές

ΕΚΘΕΣΗ Α. Εισαγωγή Εταιρεία ΕΓΣ Νέες Μετοχές ΕΚΘΕΣΗ Του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «LAMDA DEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. 3379701000) προς την Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

27/02/2014 Κ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε

27/02/2014 Κ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε 27/02/2014 Κ1-03-347 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε. ΕΚ ΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΜΚ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΕ ΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΚΟΠΗΣ & ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

«ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

«ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Ενιαία Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας «ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατ εφαρμογή των άρθρων 9 παρ. 1 του ν. 3016/2002, των αρ. 4.1.3.13.1. και 4.1.3.13.2. του Κανονισμού του

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 241

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 241 Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, 217 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 241 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 241 Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, 217 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 58

Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 58 Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 217 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 58 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 58 Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 217 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 18/12/2013

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 18/12/2013 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Νέες απώλειες για το Χ.Α. κυρίως λόγω τραπεζών. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 1.146,69 µονάδες, σηµειώνοντας πτώση 0,02%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 105,02 εκατ.

Διαβάστε περισσότερα

LOUIS PLC. Ενημερωτικό Έντυπο για την Έκδοση και Εισαγωγή Νέων Συνήθων Μετοχών

LOUIS PLC. Ενημερωτικό Έντυπο για την Έκδοση και Εισαγωγή Νέων Συνήθων Μετοχών LOUIS PLC Ενημερωτικό Έντυπο για την Έκδοση και Εισαγωγή Νέων Συνήθων Μετοχών Έντυπο ημερομηνίας 22 Δεκεμβρίου 2009, σύμφωνα με τα άρθρο 5(1)(δ) και 7 (1) (ε) του περί Δημόσιας Προσφοράς και Ενημερωτικού

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 5/11/2013

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 5/11/2013 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Μικρές απώλειες για το Χ.Α. κυρίως λόγω ΕΗ. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 1.162,77 µονάδες, σηµειώνοντας πτώση 1,27%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 80 εκατ. εκ των

Διαβάστε περισσότερα

Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Δεκεμβρίου 2017.

Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Δεκεμβρίου 2017. Ανακοίνωση 8 Ιανουαρίου 218 Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Δεκεμβρίου 217. Τον Δεκέμβριο 217 τα βασικά στατιστικά στοιχεία της αγοράς

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση. Μάϊος Τμήμα Σχέσεων με Επενδυτές (IR)

Εταιρική Παρουσίαση. Μάϊος Τμήμα Σχέσεων με Επενδυτές (IR) Εταιρική Παρουσίαση Μάϊος 2016 Τμήμα Σχέσεων με Επενδυτές (IR) Σύνοψη Εταιρική Δομή Ό Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών λειτουργεί την Ελληνική Αγορά Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων Συναλλαγές Αγορών Αξιών

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου, 2018 Έτος: 11 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 217

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου, 2018 Έτος: 11 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 217 Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου, 218 Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου, 218 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση. 30 Σεπτεμβρίου Τμήμα Σχέσεων με Επενδυτές (IR)

Εταιρική Παρουσίαση. 30 Σεπτεμβρίου Τμήμα Σχέσεων με Επενδυτές (IR) Εταιρική Παρουσίαση 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τμήμα Σχέσεων με Επενδυτές (IR) Σύνοψη Εταιρική Δομή Ό Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών λειτουργεί την Ελληνική Αγορά Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων Συναλλαγές Αγορών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ MEGA CHANNEL

ΕΚΘΕΣΗ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ MEGA CHANNEL ΕΚΘΕΣΗ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ MEGA CHANNEL Προς τους κκ. Μετόχους της Εταιρείας Επί προτεινομένης αυξήσεως

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ

«ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «EΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Α.Ε.» προς την έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 195

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 195 Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 217 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 195 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 195 Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 217 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 30.06.2013 (άρθρα 11, 77 Ν.4099 /12)

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 30.06.2013 (άρθρα 11, 77 Ν.4099 /12) MetLife Alico Α.Ε.Δ.Α.Κ. ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ " METLIFE ALICO ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Χ.Α. " ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ: 14/250/08.06.2001 ΦEK: 902/B/13.07.2001 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ 163/18.12.12 ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πέμπτη, 13 Απριλίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 72

Πέμπτη, 13 Απριλίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 72 Πέμπτη, 13 Απριλίου, 217 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 72 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 72 Πέμπτη, 13 Απριλίου, 217 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 20

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 20 Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου, 217 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 2 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 2 Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου, 217 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝ. ΑΞΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΥΡΩ

Α. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝ. ΑΞΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΥΡΩ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΤ ΕΛΤΑ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΜΙΚΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΦΕΚ Β 647/08.04.2009) ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 30η ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 (ΠΕΡΙΟΔΟΣ 01.01.13-30.06.13) Αρθρ.77 & 11 Ν.4099/2012 (ΦΕΚ 250Α / 20.12.2012)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 22/12/2017 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία (εφεξής: «η Τράπεζα»), σύμφωνα με το

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 230

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 230 Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 216 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 23 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 23 Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 216 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 28 Ιουλίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 144

Παρασκευή, 28 Ιουλίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 144 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 144 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 144 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 213

Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 213 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 213 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 213 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 25 Αυγούστου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 163

Παρασκευή, 25 Αυγούστου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 163 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 163 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 163 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 249

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 249 Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 216 Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 216 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 14 Ιουλίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 134

Παρασκευή, 14 Ιουλίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 134 Παρασκευή, 14 Ιουλίου, 217 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 134 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 134 Παρασκευή, 14 Ιουλίου, 217 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝ. ΣΕ ΕΥΡΩ

Α. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝ. ΣΕ ΕΥΡΩ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΤ ΕΛΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΦΕΚ 319/08.03.2007) ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 30η ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 (ΠΕΡΙΟΔΟΣ 01.01.2013-30.06.2013) Αρθρ. 77 & 11 Ν.4099/2012 (ΦΕΚ 250Α / 20.12.2012) Α. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 19/11/2013

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 19/11/2013 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Κέρδη στο Χ.Α. Στο +2,04% η ΕΗ, στο -2,40% η ΕΤΕ. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 1.141,33 µονάδες, σηµειώνοντας άνοδο 0,69%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 80,05 εκατ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ. ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 σύμφωνα με

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ. ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 σύμφωνα με ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 σύμφωνα με το άρθρο 7(1) του κυπριακού Νόμου 114(Ι) του 2005 (ο περί Δημόσιας Προσφοράς και Ενημερωτικού Δελτίου Νόμος του 2005),

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2013

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2013 Αθήνα, 28 Μαρτίου 2013 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2013 Στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 & 4.1.4.3.1. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου

Διαβάστε περισσότερα

26 Νοεμβρίου 2013 Συνέντευξη Τύπου

26 Νοεμβρίου 2013 Συνέντευξη Τύπου 26 Νοεμβρίου 2013 Συνέντευξη Τύπου Σωκράτης Λαζαρίδης Πρόεδρος Χρηματιστήριου Αθηνών & Διευθύνων Σύμβουλος ΕΧΑΕ 26 Νοεμβρίου, 2013 Το Διεθνές Περιβάλλον Πίεση για αλλαγές στην Κεφαλαιακή Διάρθρωση των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ:

ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ: 15/09/2016 Forthnet A.E. Ανακοίνωση ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΚΟΠΗΣ & ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

απώλειες, ενώ 17 παρέµειναν αµετάβλητες.

απώλειες, ενώ 17 παρέµειναν αµετάβλητες. Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Στις 666,95 µονάδες ολοκλήρωσε τις συναλλαγές του ο Γενικός είκτης του Χ.Α., ενισχυµένος κατά 0,41%, ενώ προηγουµένως είχε καταγράψει και - 1,35%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, 2018 Έτος: 11 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 27

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, 2018 Έτος: 11 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 27 Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, 218 Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, 218 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (WARRANTS) Σημαντικές Πληροφορίες για την Επικείμενη Εξάσκηση

ΤΙΤΛΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (WARRANTS) Σημαντικές Πληροφορίες για την Επικείμενη Εξάσκηση ΤΙΤΛΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (WARRANTS) Σημαντικές Πληροφορίες για την Επικείμενη Εξάσκηση ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ WARRANTS Οι Τίτλοι Παραστατικών Δικαιωμάτων ή Warrants εκδόθηκαν στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΞΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΩΡΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΟΓΚΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ

ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΞΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΩΡΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΟΓΚΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΩΡΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΗ EUROBANK EFG (ΚΟ) 100,000 6.43 643,000.00 17:02:35 20 FRIGOGLASS (KO) 78,073 8.42 657,374.66 11:08:17 20 LAMDA DEVELOPMENT(ΚΟ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ: ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ:

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ: ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑΙ & ΛΑΤΟΜΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ο ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟΚΟΠΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 164

Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 164 Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 216 Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 216 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 63

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 63 Τρίτη, 5 Απριλίου, 216 Τρίτη, 5 Απριλίου, 216 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και τα λοιπά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ:

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ: Ανακοίνωση για μείωση μετοχικού κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής & Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων: ημερομηνία αποκοπής

Διαβάστε περισσότερα

TRASTOR ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

TRASTOR ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ TRASTOR ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤA ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟΚΟΠΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ: 19.07.2019 ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΞΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΩΡΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΟΓΚΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ

ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΞΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΩΡΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΟΓΚΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΩΡΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΗ COCA - COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ (ΚΟ) 21,331 18.79 400,809.49 16:41:21 20 JUMBO (ΚΟ) 101,117 5.00 505,585.00 11:19:01

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικά Ομόλογα στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Εταιρικά Ομόλογα στο Χρηματιστήριο Αθηνών Εταιρικά Ομόλογα στο Χρηματιστήριο Αθηνών Γιατί Χρηματιστήριο Αθηνών Κανόνες εισαγωγής και λειτουργίας με βάση τις ευρωπαϊκές Οδηγίες (MiFid, Ενημερωτικού Δελτίου, Διαφάνειας) Διεθνοποιημένη αγορά με συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

Ι Νο 3 Ι Οκτώβριος 2012 Ι Greek Investment Forum in New York October 9 th -11 th 2012 Τα νέα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Ι Νο 3 Ι Οκτώβριος 2012 Ι Greek Investment Forum in New York October 9 th -11 th 2012 Τα νέα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Τα νέα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Ι Νο 3 Ι Οκτώβριος 2012 Ι Για έβδομη συνεχή χρονιά το Χρηματιστήριο Αθηνών οργάνωσε το Ετήσιο Greek Roadshow που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Thessaloniki Summit 2017

Thessaloniki Summit 2017 Thessaloniki Summit 2017 Institutions, Public Debt and Growth Σωκράτης Λαζαρίδης Διευθύνων Σύμβουλος 5 Οκτωβρίου 2017 Οι Χρηματιστηριακές Αγορές ως Πυλώνας Ανάπτυξης Διεθνής Προσπάθεια Ανατοποθέτησης Βασικές

Διαβάστε περισσότερα

μηνιαιο στατιστικο δελτιο 2014 ΜΑΡΤΙΟΣ

μηνιαιο στατιστικο δελτιο 2014 ΜΑΡΤΙΟΣ μηνιαιο στατιστικο δελτιο 2014 ΜΑΡΤΙΟΣ 127 ΔΗΛΩΣΗ H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και τα στοιχεία της παρούσας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗΣ: 30.05.2013 13.06.2013 ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ: 30.05.2013 07.06.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗΣ: 30.05.2013 13.06.2013 ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ: 30.05.2013 07.06. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. Αθήνα, 22.05. ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΓ- ΓΡΑΦΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ 1 γ Η διάρκεια της ειδικής διαπραγμάτευσης ανά χρηματοπιστωτικό μέσο είναι κατ α Ετήσια και

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ 1 γ Η διάρκεια της ειδικής διαπραγμάτευσης ανά χρηματοπιστωτικό μέσο είναι κατ α Ετήσια και ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ 1 γ Η διάρκεια της ειδικής διαπραγμάτευσης ανά χρηματοπιστωτικό μέσο είναι κατ α Ετήσια και δεν δύναται να ανανεωθεί σε καμία περίπτωση. β Διετής

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ

Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ κατ άρθρο 289 του Κανονισμού του Χ.Α. Προς τους κ.κ. Μετόχους Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ, ενόψει της προτεινόμενης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 20ης ΜΑΙΟΥ 2008

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 20ης ΜΑΙΟΥ 2008 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 20ης ΜΑΙΟΥ 2008 Date : 20-05-2008 ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 20ΗΣ ΜΑIOY 2008 Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝ.Α. PLUS

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝ.Α. PLUS ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝ.Α. PLUS Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Εκδοτριών - ΠΜΔ Athens Exchange Μάρτιος 2014 Version 1.0 Εναλλακτική Αγορά ΕΝ.Α. Η ΕΝ.Α. είναι ένας Πολυμερής Μηχανισμός Διαπραγμάτευσης (ΠΜΔ) όπως αυτός

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή χρηματοπιστωτικών μέσων σε οργανωμένες αγορές

Εισαγωγή χρηματοπιστωτικών μέσων σε οργανωμένες αγορές Εισαγωγή χρηματοπιστωτικών μέσων σε οργανωμένες αγορές 1. Η διάρκεια της ειδικής διαπραγμάτευσης ανά χρηματοπιστωτικό μέσο είναι κατ ελάχιστο: α) Ετήσια και δεν δύναται να ανανεωθεί σε καμία περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για την εισαγωγή των μετοχών μιας εταιρίας στην Κύρια Αγορά;

Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για την εισαγωγή των μετοχών μιας εταιρίας στην Κύρια Αγορά; Κύρια Αγορά - Συχνές Ερωτήσεις Ποιός ασκεί εποπτεία στην Kύρια Αγορά του Χ.Α.; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα εισαγωγής στην Κύρια Αγορά; Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για την εισαγωγή των μετοχών μιας εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οι Αγορές Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων

Οι Αγορές Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου, 212 Οι Αγορές Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων Γενικός Δείκτης Τιμών και Αξία Συναλλαγών Μετοχών και Παραγώγων 14. 12. 1. 8. 6. 4. 2. Νοε.19 Νοε.2 Νοε.21 Νοε.22 Νοε.23 Νοε.26 Νοε.2

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση. Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers

Ανακοίνωση. Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers Ανακοίνωση Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers 11 Ιανουαρίου 216 Η Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε.Σ. κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Δεκεμβρίου 215. Τον Δεκέμβριο 215 τα βασικά στατιστικά

Διαβάστε περισσότερα

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD Έντυπο ηµεροµηνίας 9 Ιουνίου, 2008, σύµφωνα µε το άρθρο 7(1)(ε) του Κυπριακού Νόµου 114(Ι) του 2005 (ο περί ηµόσιας Προσφοράς και Ενηµερωτικού ελτίου Νόµος του 2005),

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Απόφαση 1 Δ.Σ. ATHEXCSD , , , , , ,

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Απόφαση 1 Δ.Σ. ATHEXCSD , , , , , , Α.1 Α.2 Α. Χειριστές Καταχώρηση Αξιών συνεπεία αποτελεσμάτων εκκαθάρισης παραγώγων προϊόντων (ΣΜΕ και Δικαιώματα προαίρεσης) (άρθρο 2) Δικαιώματα για τη Μεταφορά Τίτλων του Συστήματος BOGS - ΤτΕ από και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ (απόφαση ΔΣ ΧΑ της )

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ (απόφαση ΔΣ ΧΑ της ) ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ (απόφαση ΔΣ ΧΑ της 25-4-2013) 1. Προστίθεται στους Ορισμούς ο «Εκδότρια «Τίτλων Παραστατικών Δικαιωμάτων προς Κτήση Κινητών Αξιών (Μετοχών) που εκδίδονται από το Ταμείο

Διαβάστε περισσότερα

Ημερήσιο Δελτίο Τιμών ΕΝ.Α. Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου, 2014 Έτος: 7 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 4

Ημερήσιο Δελτίο Τιμών ΕΝ.Α. Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου, 2014 Έτος: 7 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 4 Ημερήσιο Δελτίο Τιμών ΕΝ.Α. Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου, 214 Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου, 214 Αποποίηση Ευθύνης: Το Χρηματιστήριο Αθηνών (Χ.Α.) καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 13/12/2013

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 13/12/2013 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Απώλειες για το Χ.Α. κυρίως λόγω ETE. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 1.186,93 µονάδες, σηµειώνοντας πτώση 0,84%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 76,49 εκατ. εκ των οποίων

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 15 Ιουλίου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 132

Παρασκευή, 15 Ιουλίου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 132 Παρασκευή, 15 Ιουλίου, 216 Παρασκευή, 15 Ιουλίου, 216 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 26/5/2015

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 26/5/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Πτώση στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 814,06 µονάδες, σηµειώνοντας απώλειες 3,11%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 30,02 εκατ. εκ των οποίων 0,70 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.

ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. ΑΦΜ:094007744, ΟΥ:ΦΑΒΕ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΡ.Μ.Α.Ε.:13469/06/Β/86/81 ΚΗΦΙΣΟΥ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 1 121 32 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΤΗΛ. : 30210 5708000, FAX : 30210 5708035 e-mail: info@klonatex.com

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 23/6/2014

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 23/6/2014 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος για το Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 1.305,93 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 1,47%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 197,05 εκατ. εκ των οποίων 21,88 αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤ ΑΡΘΡΟ 289 ΠΑΡ. 4 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤ ΑΡΘΡΟ 289 ΠΑΡ. 4 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤ ΑΡΘΡΟ 289 ΠΑΡ. 4 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Η παρούσα Έκθεση συντάχθηκε για το σκοπό της ενημέρωσης των Μετόχων της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας μας που

Διαβάστε περισσότερα

HOUSEMARKET A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ FOURLIS HOUSEMARKET ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

HOUSEMARKET A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ FOURLIS HOUSEMARKET ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ HOUSEMARKET A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ FOURLIS HOUSEMARKET ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος ΕΧΑΕ Εταιρική Παρουσίαση

Όμιλος ΕΧΑΕ Εταιρική Παρουσίαση Όμιλος ΕΧΑΕ Εταιρική Παρουσίαση 29 Νοεμβρίου 2013 Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επικοινωνίας και Σχέσεων με Επενδυτές Σύνοψη Εταιρική Δομή Ό όμιλος ΕΧΑΕ λειτουργείτην Ελληνική Αγορά Μετοχών, Ομολόγων

Διαβάστε περισσότερα