Προσαρτήματα τηλεσκοπικού χειριστή. Γκάμα Προϊόντων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Προσαρτήματα τηλεσκοπικού χειριστή. Γκάμα Προϊόντων"

Transcript

1 Προσαρτήματα τηλεσκοπικού χειριστή Γκάμα Προϊόντων

2 2 Προσαρμοστικότητα που φθάνει μακριά Ανεξάρτητα από τον τομέα στον οποίο εργάζεστε οικοδομικές εργασίες, γεωργία, βιομηχανία, εκχιονισμός ή χωματουργικές εργασίες ένας τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat σας βοηθά να βελτιώσετε την απόδοση του έργου σας και να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο. Με μία πλήρη σειρά εξοπλισμού που παρέχει τη δυνατότητα ανύψωσης από 5 έως 17 μέτρα και μία μεγάλη γκάμα προσαρτημάτων που προσαρμόζονται ανάλογα με την εργασία, ο δικός σας τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat είναι ένας αληθινός εργάτης για όλες τις δουλειές. Σχεδιασμένος για άριστη απόδοση στην εργασία, αξιοπιστία και αντοχή, αποτελεί μία πραγματική αξία. Αυτό είναι το πλεονέκτημα των προσαρτημάτων της Bobcat. Γεωργία 4-5 Οικοδομικές εργασίες 6-7 Κατασκευαστικές εργασίες μεγάλης εμβέλειας 8-9 Βιομηχανικές εργασίες Εκχιονισμός Χωματουργικές εργασίες 14-16

3 3 n Quick-Tach και Bob-Tach : Εύκολη, άνετη και ασφαλής αλλαγή προσαρτημάτων Ταχυσύνδεσμοι (με εκτόνωση πίεσης) Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός διασφαλίζει την ταχεία και ομαλή αλλαγή των υδραυλικών προσαρτημάτων. Η παγιδευμένη πίεση στους σωλήνες μπορεί να καθυστερήσει σημαντικά τη διαδικασία αλλαγής των προσαρτημάτων. Για το λόγο αυτό, οι τηλεσκοπικοί χειριστές Bobcat διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για την εκτόνωση της παγιδευμένης πίεσης. Πιέζοντας απλώς το σύνδεσμο προς τα μέσα, το υδραυλικό λάδι εκτονώνεται πάλι προς το μηχάνημα μέσω ενός σωλήνα επιστροφής. Το αποτέλεσμα είναι καθαρές και γρήγορες αλλαγές προσαρτημάτων κάθε φορά. Υδραυλικό Quick-Tach Ο κάδος αντικαθίσταται ταχύτατα με περόνες παλετών, τσουγκράνα διαμόρφωσης, φορτωτή δεματιών, τρυπάνι, αρπάγη και πολλά άλλα προσαρτήματα, χάρη στο υδραυλικό σύστημα συναρμογής Quick-Tach της Bobcat. Αυτό το εύκολο και πανίσχυρο σύστημα συναρμογής επιτρέπει στο χειριστή να συνδέει και να αποσυνδέει εύκολα τα προσαρτήματα. Μπορεί να αλλάξει τα μη υδραυλικά προσαρτήματα χωρίς να χρειαστεί καν να βγείτε από την καμπίνα. Το υδραυλικό Quick-Tach εξοικονομεί χρόνο σε κάθε εργασία. Χειροκίνητο Quick-Tach Υδραυλικό Quick-Tach n Εφευρέτης του Bob-Tach Το χειροκίνητο σύστημά μας Bob-Tach, επίσης γνωστό από τους φορτωτές πλάγιας ολίσθησης, διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός στο μοντέλο, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από 20 διαφορετικά προσαρτήματα. Το πλαίσιο Bob-Tach TM (A) μπαίνει στην πατούρα προσαρτήματος (Β). Η λαβή (C) ωθείται κάτω πιέζοντας τη σφήνα (D) να περάσει από το πλαίσιο και την οπή του προσαρτήματος για σταθερή σύνδεση.

4 4 Γεωργία Μεγάλο μέρος των εργασιών στα κτήματα μπορεί να ολοκληρωθεί γρήγορα και εύκολα με ένα τηλεσκοπικό χειριστή Bobcat και το κατάλληλο προσάρτημα. Ένα δίχαλο δεματίων, περόνες παλετών ή ένας κάδος καθιστούν εύκολη την ανύψωση βαριών φορτίων. Χρησιμοποιήστε κάδο ή περόνες με αρπάγη για να μετακινήσετε μεγάλες ποσότητες χορτονομής με μικρή απώλεια και στο μισό χρόνο, ενώ το προσάρτημα μεταφοράς δεματιών ή το προσάρτημα κάδου είναι πολύ κατάλληλο για το τάισμα των ζώων. Η Bobcat παρέχει δύναμη, ευχρηστία, αντοχή και αξιοπιστία, στοιχεία καθοριστικά για τη γεωργία. ΚΑΔΟΣ, ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΚΑΔΟΣ, ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΔΟΣ ΜΕ ΑΡΠΑΓΗ ΠΕΡΟΝΕΣ ΜΕ ΑΡΠΑΓΗ T2256 T3571 L T3571 Εκτελέστε και τις πιο σκληρές Βελτιώνει την παραγωγικότητα Το ιδανικό προσάρτημα για τη Ο εύκολος τρόπος να εργασίες εκσκαφής καθώς και χάρη στην αυξημένη γωνία συγκέντρωση και τη διαχείριση διαχειριστείτε το άδετο σανό, φόρτωσης διάφορων υλικών, επαναφοράς του κάδου χώματος και επιφανειακού τη στρωμνή και την κοπριά, χάρη στους δυνατούς μας που μειώνει τις απώλειες. εδάφους με βλάστηση, κλαδιών ή στο αγρόκτημα και σε άλλες κάδους εκσκαφής και φόρτωσης. Χρησιμοποιήστε τον για να ταΐσετε άλλων ογκωδών αντικειμένων που τοποθεσίες. Χρησιμοποιήστε τις Παρέχουν καλή ορατότητα τα ζώα με δημητριακά ή για να απαιτούν ισχυρή συγκράτηση κατά περόνες πολλαπλών χρήσεων της γραμμής κοπής, εξαιρετική απλώσετε το λίπασμα. τη μεταφορά τους. μόνες τους ή προσθέστε την δύναμη εξόδου για την εκσκαφή υδραυλική αρπάγη για μεγαλύτερη και ευκολότερο και γρηγορότερο δύναμη συγκράτησης. γέμισμα του κάδου. Διατίθεται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη, με ή χωρίς δόντια.

5 5 ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ ΠΕΡΟΝΕΣ ΔΕΜΑΤΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΔΕΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΣΩΛΗΝΩΤΕΣ ΠΙΑΣΤΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΔΕΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ T2266 T35100 T35100SL Ιδανικές για τη διαχείριση Χρησιμοποιήστε τις για την Έχει την απόδοση του μεταφορέα Μεταφέρει και φορτώνει μέχρι ογκωδών ή σακιασμένων υλικών αποτελεσματική μεταφορά και δεματιών με δόντια αλλά διαθέτει και δύο στρογγυλά δεμάτια όπως τα λιπάσματα, οι σπόροι και φόρτωση στρογγυλών δεματιών δύο σωληνωτούς υδραυλικούς από το έδαφος στο τρέιλερ ή οι ζωοτροφές. Ιδιαιτέρως χρήσιμες από το έδαφος σε τρέιλερ ή στον βραχίονες (πιάστρες) για να στον τροφοδότη δεματιών. για την εκτέλεση εργασιών σε τροφοδότη δεματιών. διασφαλίζει τη συγκράτηση κάθε Οι ανεξάρτητοι υδραυλικοί περιορισμένους χώρους. Υπάρχει μεμονωμένου δεματιού. βραχίονες, καθένας εξοπλισμένος η δυνατότητα επιλογής σταθερών με 4 δόντια, παρέχουν σταθερή και ή πλευστών περονών (με πλευρική γερή συγκράτηση. μετατόπιση επάνω στο σταθερό πλαίσιο περονών). ΓΩΝΙΑΚΟ ΣΑΡΩΘΡΟ T35100 Χώμα, ξεραμένη λάσπη, ελαφρύ στρώμα χιονιού και άλλα υπολείμματα σαρώνονται και εύκολα και αποτελεσματικά με αυτό το υδραυλικό προσάρτημα. Είτε καθαρίζετε μικρές ιδιωτικές οδούς, αυλές αγροκτημάτων ή αποθήκες, είστε βέβαιοι ότι το γωνιακό σάρωθρο θα κάνει σωστά τη δουλειά του.

6 6 Οικοδομικές εργασίες Οι οικοδομικές εργασίες απαιτούν ανθεκτικά, αξιόπιστα και εύχρηστα μηχανήματα. Ένας τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat παρέχει την ταχύτητα, την ευκινησία και τη δύναμη ενός φορτωτή σε συνδυασμό με την εκτεταμένη ακτίνα δράσης ενός περονοφόρου ανυψωτικού οχήματος. Προσαρτήματα όπως οι περόνες παλετών, οι προεκτάσεις για μπούμες και οι κάδοι είναι ικανά να χειριστούν όλα τα είδη των υλικών. ΚΑΔΟΣ, ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΣΠΑΣΤΟΣ ΚΑΔΟΣ ΚΑΔΟΣ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΚΑΔΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ T35120SL T35100 T40170 T40140 Αυτοί οι δυνατοί κάδοι εκσκαφής Το ευέλικτο αυτό εργαλείο μπορεί Αυτό το ανθεκτικό, οικονομικό Αυτό το ισχυρό παρελκόμενο αντιμετωπίζουν και τις πιο σκληρές να χρησιμοποιηθεί σχεδόν για προσάρτημα επιτρέπει την τοποθετεί το μπετόν ακριβώς στο εργασίες εκσκαφής και χειρισμό τα πάντα: ως κλασικός κάδος για ανάμιξη, μεταφορά και έκχυση σημείο που το θέλετε. Περιορίζει κάθε είδους υλικού. Παρέχουν εκσκαφή, φόρτωση, μεταφορά μπετόν ή άλλων μιγμάτων πολύ τη φθορά που προκαλείται στην καλή ορατότητα και εξαιρετική και εκφόρτωση, ως αρπάγη για ταχύτερα σε σχέση με τους τύρφη και τις υπόγειες γραμμές δύναμη εξόδου για την εκσκαφή συγκράτηση, μεταφορά και αυτόνομους αναδευτήρες. ηλεκτροδότησης, υδροδότησης, και εύκολο γέμισμα του κάδου. φόρτωση δοκών, κομματιών Το μικρό του μέγεθος τον καθιστά τηλεφώνου κ.λ.π. από τη μεταφορά Διατίθενται σε πολλά διαφορετικά σκυροδέματος και άλλων μεγάλων, ιδανικό για πεζοδρόμια, μικρές μπετόν με μεγάλα φορτηγά. μεγέθη, με ή χωρίς δόντια. ογκωδών αντικειμένων ή ως ιδιωτικές οδούς, φινιρίσματα, λεπίδα για βαρέως τύπου εργασίες βάσεις και δάπεδα μικρών κτηρίων, προώθησης και ισοπέδωσης. καθώς και για δυσπρόσιτα σημεία ή σημεία με περιορισμένη προσβασιμότητα.

7 7 ΣΑΡΩΘΡΟ ΓΩΝΙΑΚΟ ΣΑΡΩΘΡΟ ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ, ΠΛΕΥΣΤΕΣ T35100 Το πολυχρηστικό αυτό Με κινητήρα υψηλής ροπής Αυτό το εύχρηστο προσάρτημα Χρησιμοποιήστε αυτό το προσάρτημα χρησιμοποιείται στρέψης και δίσκους με τρίχες δεν χρησιμοποιείται μόνο για την προσάρτημα πολλαπλών χρήσεων για τη συλλογή και την απόρριψη από πολυπροπυλένιο, το γωνιακό ανύψωση και την τοποθέτηση για να ανυψώσετε, να μεταφέρετε χώματος και υπολειμμάτων. σάρωθρο διευκολύνει το μεγάλων παλετών με οικοδομικά και να τοποθετήσετε όλα τα είδη Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σκούπισμα με καλή επαφή προς υλικά. Χρησιμοποιείται επίσης των συσκευασμένων σε παλέτες πηγαίνοντας μπροστά ή με την το ρείθρο ή τοίχωμα στη δεξιά για κάθε ογκώδες ή σακιασμένο υλικών πάνω σε ανώμαλες όπισθεν και μπορείτε επίσης να πλευρά. Χρησιμοποιήστε το για την υλικό, από τα σακιά του τσιμέντου επιφάνειες των οικοδομικών απλώσετε ομοιόμορφα ένα υλικό απομάκρυνση χώματος, λάσπης, μέχρι τις δοκούς οροφής. εργοταξίων, των δημοτικών έργων, επάνω σε μία επιφάνεια. μικρών ποσοτήτων χιονιού και Ιδιαιτέρως χρήσιμο κατά την των βιομηχανικών περιοχών και Διατίθεται βούρτσα ρείθρων άλλων καταλοίπων. εκτέλεση εργασιών σε στενούς ή των αγροκτημάτων. Οι περόνες και σετ τροχών ως προαιρετικός περιορισμένους χώρους. αναδιπλώνουν προς τα πίσω για εξοπλισμός. (Με πλευρική μετατόπιση να επιτρέπουν εύκολη και ασφαλή επάνω στο σταθερό πλαίσιο των μεταφορά. περονών).

8 8 Κατασκευαστικές εργασίες μεγάλης εμβέλειας Κάποιες φορές στις οικοδομικές εργασίες το μόνο όριο είναι ο ουρανός. Οι τηλεσκοπικοί χειριστές Bobcat έχουν την καλύτερη ανυψωτική ικανότητα στην κατηγορία τους στη μέγιστη ακτίνα δράσης. Είτε ανυψώνετε βαριά τούβλα, δοκούς οροφής δύσκολες στη μεταφορά ή ανθρώπους, οι δικές μας μπούμες γερανού και επέκτασης, τα αξεσουάρ γάντζου και αλυσίδας και οι πλατφόρμες προσωπικού, ανεβάζουν και κατεβάζουν πάλι τα πάντα με ασφάλεια.

9 9 ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 1 M² ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 4 M² ΜΠΟΥΜΑ ΓΕΡΑΝΟΥ ΜΠΟΥΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ T2266 T2256 T40140 T40140 Το καλάθι του 1 τ.μ. είναι Αυτή η πλατφόρμα φιλοξενεί Προσθέστε μία μπούμα και Χρησιμοποιήστε αυτό το βολικό κατασκευασμένο από πολλά άτομα ταυτόχρονα. ο τηλεσκοπικός χειριστής προσάρτημα για να τοποθετήσετε γαλβανισμένο ατσάλι. Επεκτείνεται μέχρι και 4 τ.μ. σας μετατρέπεται σε γερανό, φορτία σε χώρους που σε άλλη Είναι εύκολο και γρήγορο στο μέσα σε 10 δευτερόλεπτα και διατηρώντας όμως όλα περίπτωση θα ήταν αδύνατον στήσιμο και επιτρέπει την περιστρέφεται κατά 90 και στις τα πλεονεκτήματά του ως να προσεγγιστούν. Η μπούμα πρόσβαση σε οποιονδήποτε δύο κατευθύνσεις. Το στήσιμό προς την ευκινησία και την αυξάνει το ύψος ανύψωσης και τη χώρο εργασίας γρήγορα και με της είναι εύκολο και γρήγορο. πολυχρηστικότητα. Η χρήση δυνατότητα προσέγγισης. ασφάλεια. Με έγκριση EC (σύμφωνα με τις της μπούμας γερανού αυξάνει κοινοτικές οδηγίες της Ε.Ε.), πρέπει σημαντικά το πεδίο δράσης στην να χρησιμοποιείται με ποδαρικά εργασία. σταθεροποίησης. ΒΑΡΟΥΛΚΟ T35100L Τηλεχειριστήριο Χρησιμοποιήστε το για την πλατφόρμα προσωπικού ή για την ακριβή τοποθέτηση του φορτίου μέσα σε περιορισμένες περιοχές. Επίσης, το τηλεχειριστήριο σας επιτρέπει το χειρισμό της μπούμας και του συστήματος πλευρικής μετατόπισης εκτός της καμπίνας. Πλευρική μετατόπιση Τηλεσκοπική κίνηση Διακόπτης ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης Κουμπί διακοπής ανάφλεξης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης Ενδεικτική λυχνία κατάστασης Διακόπτης απενεργοποίησης συστήματος Αναχαίτισης Επικίνδυνων Κινήσεων (AMA-Aggravating movements Arrester) Διακόπτης για μέγιστη ταχύτητα των κινήσεων Διακόπτης επιλογής Κατέβασμα/ανέβασμα μπούμας λειτουργίας Βαρούλκο: κατέβασμα/ανέβασμα συρματόσχοινου Ανεβάζει και κατεβάζει φορτία χωρίς μετακίνηση της μπούμας. Το βαρούλκο (*) είναι εξοπλισμένο με σύστημα αναλογικού ελέγχου για την ακριβή ρύθμιση της θέσης του φορτίου. (*) Προς το παρόν διατίθεται μόνο σε χώρες εκτός Ε.Ε.

10 10 Βιομηχανικές εργασίες Με τη μεγάλη του ακτίνα δράσης και τη δυνατότητα να ανυψώνει και να μεταφέρει όλα τα είδη των υλικών, ακόμα και σε περιορισμένους χώρους, ο τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat είναι ιδανικός για την αποθήκευση εμπορευμάτων, το χειρισμό των υλικών και τη διαχείριση στερεών απορριμμάτων. Σε κάθε περίπτωση, είτε η διαχείριση των απορριμμάτων περιλαμβάνει εγκαταστάσεις ανακύκλωσης, κομποστοποίησης, ανάκτησης υλικών ή σταθμούς μεταφοράς, ο τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat μεταφέρει τα απορρίμματα με το γρηγορότερο τρόπο. Βαριές παλέτες, ογκώδεις σάκοι και κιβώτια που στοιβάζονται, μπορούν να μετακινούνται εύκολα και να τοποθετούνται με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και στα υψηλότερα ράφια μιας αποθήκης. Επίσης, το ύψος ανύψωσης του τηλεσκοπικού φορτωτή καθιστά την πλευρική φόρτωση και την εκφόρτωση των φορτηγών εύκολη και γρήγορη.

11 11 ΚΑΔΟΣ, ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΚΑΔΟΣ ΜΕ ΑΡΠΑΓΗ ΒΑΡΟΥΛΚΟ ΣΑΡΩΘΡΟ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ T35100L T3571 L T35120L T40170 Αυτός ο εύχρηστος και στιβαρός Ένα ιδανικό εργαλείο για Ανεβάζει και κατεβάζει φορτία Το χρήσιμο αυτό προσάρτημα κάδος σας επιτρέπει να φορτώσετε χειρισμό δύσκολων στο χειρισμό χωρίς μετακίνηση της μπούμας. χρησιμοποιείται για τη σάρωση, μία μεγάλη ποικιλία υλικών. υλικών. Βαρέως τύπου και Το βαρούλκο (*) είναι εξοπλισμένο τη συλλογή και την απόρριψη κατασκευασμένος για να αντέχει, με σύστημα αναλογικού ελέγχου χώματος και υπολειμμάτων. μεταφέρει και φορτώνει με ευκολία για την ακριβή ρύθμιση της θέσης Επίσης, καθαρίζει κατά την κίνηση κλαδιά, ξύλα, αλουμίνιο και όλα τα του φορτίου. προς τα εμπρός ή κινούμενο με είδη από σωρούς υλικών. (*) Προς το παρόν διατίθεται μόνο σε χώρες εκτός Ε.Ε. την όπισθεν. Ενδείκνυται για τον καθαρισμό χώρων στάθμευσης, πεζοδρομίων, αποβαθρών και αποθηκών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να απλώσει ομοιόμορφα ένα υλικό σε μια περιοχή. Διατίθεται βούρτσα ρείθρων ως προαιρετικός εξοπλισμός. ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ, ΠΛΕΥΣΤΕΣ Οι περόνες παλετών μπορούν να Χρησιμοποιήστε αυτό το συλλέξουν και να τοποθετήσουν προσάρτημα πολλαπλών χρήσεων μεγάλες παλέτες βιομηχανικών για να ανυψώσετε, να μεταφέρετε υλικών όπως και κάθε άλλο και να τοποθετήσετε όλα τα είδη ογκώδες ή σακιασμένο υλικό. των συσκευασμένων σε παλέτες Επίσης, κατά τη διάρκεια υλικών επάνω σε ανώμαλες του καθαρισμού, μπορεί να επιφάνειες των βιομηχανικών χρησιμοποιηθεί για τη μετακίνηση περιοχών. Οι περόνες μεγάλων σάκων με μπάζα. αναδιπλώνουν προς τα πίσω για να Είναι πολύ βολικό όταν δουλεύετε διευκολύνουν τη μεταφορά. σε περιορισμένους χώρους. (Με πλευρική μετατόπιση επάνω στο σταθερό πλαίσιο περονών).

12 12 Εκχιονισμός Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμένει ο τηλεσκοπικός χειριστής σας Bobcat σε αδράνεια κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Είτε είστε εργολάβος που αναζητά ευκαιρίες για ένα επιπλέον εισόδημα το χειμώνα, είτε χρειάζεστε έναν αποτελεσματικό τρόπο μεταφοράς χιονιού στη δουλειά, το αγρόκτημα ή το σπίτι σας, ο τηλεσκοπικός χειριστής της Bobcat αποτελεί την έξυπνη επιλογή για να διατηρήσετε το χιόνι και τον πάγο μακριά από χώρους στάθμευσης, μικρούς ιδιωτικούς δρόμους και πεζοδρόμια. Και ανεξάρτητα από το είδος της δουλειάς ή του χιονιού ελαφρύ και αφράτο, υγρό και λασπώδες ή παγωμένο και σκληρό υπάρχει πάντα ένα προσάρτημα της Bobcat για να το καθαρίσει και να το κρατήσει μακριά. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε από τα ειδικά προσαρτήματα για την αφαίρεση χιονιού και πάγου για να κάνετε γρήγορη δουλειά. Επίσης, με τα συστήματα συναρμογής Quick-Tach και Power Bob-Tach TM, μπορείτε να αλλάξετε τα μη υδραυλικά προσαρτήματα χωρίς καν να βγείτε καν από τη ζεστή καμπίνα.

13 13 ΛΕΠΙΔΑ ΧΙΟΝΙΟΥ V ΛΕΠΙΔΑ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΔΟΣ, ΧΙΟΝΙΟΥ ΓΩΝΙΑΚΟ ΣΑΡΩΘΡΟ T3571 L T35100 Αυτό το ευέλικτο, υδραυλικό προσάρτημα προσφέρει πέντε διαφορετικές διαμορφώσεις λεπίδας για να διευκολύνει τους χειριστές στη γρήγορη μετακίνηση του χιονιού. Η λεπίδα έχει χειριστήριο που λειτουργεί εν κινήσει με την άκρη του δακτύλου και στρίβει κατά 30 μοίρες, δεξιά ή αριστερά, για να προωθεί συνεχώς το χιόνι σε οποιαδήποτε από τις δυο πλευρές του τηλεσκοπικού φορτωτή. Επίσης ίσια ή καμπύλη διαμόρφωση για να προωθεί μεγάλες ποσότητες χιονιού ή διαμόρφωση V για να οργώνει το χιόνι μεγαλύτερου βάθους. Εξαιρετικός τρόπος για τη γρήγορη απομάκρυνση μικρής ή μέτριας ποσότητας χιονιού από πεζοδρόμια και μικρούς ιδιωτικούς δρόμους. Γωνία αναστρεπτήρα δεξιά ή αριστερά, έως και 30 μοίρες. Ιστοί υψηλής ορατότητας βοηθούν στον εντοπισμό των γωνιών της λεπίδας. Επειδή το χιόνι είναι ελαφρύτερο από το χώμα, το χαλίκι και τα λοιπά δομικά υλικά, η χωρητικότητα του κάδου χιονιού είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τους κάδους που χρησιμοποιούνται κατά κανόνα για οικοδομικές εργασίες. Επιπλέον, η ράχη του κάδου χιονιού είναι ψηλότερη, επιτρέποντας τη φόρτωση μεγαλύτερης ποσότητας χιονιού χωρίς υπερχείλιση του κάδου. Με κινητήρα υψηλής ροπής στρέψης και δίσκους με τρίχες από πολυπροπυλένιο, το γωνιακό σάρωθρο διευκολύνει το σκούπισμα με καλή επαφή προς το ρείθρο ή τοίχο στη δεξιά πλευρά. Χρησιμοποιήστε το για την απομάκρυνση χώματος, λάσπης, μικρών ποσοτήτων χιονιού και άλλων καταλοίπων. ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΞΥΣΤΡΑ Χρησιμοποιήστε τον τηλεσκοπικό Χρησιμοποιήστε την για την χειριστή Bobcat ακόμα και το αφαίρεση επίμονων, πατημένων χειμώνα με έναν υδραυλικά υπολειμμάτων λάσπης, χιονιού κινούμενο φυσητήρα χιονιού. και πάγου από μικρές ιδιωτικές Το συγκεκριμένο προσάρτημα οδούς, πεζοδρόμια, χώρους ενδείκνυται για τον καθαρισμό στάθμευσης, ποδηλατοδρόμους πεζοδρομίων, μικρών ιδιωτικών και από οποιοδήποτε σημείο οδών και χώρων στάθμευσης. συγκέντρωσης παρόμοιων υλικών. Ρυθμιζόμενα πέδιλα στήριξης Αφήνει τις επιφάνειες λείες για για την τοποθέτηση της κοπτικής ασφαλέστερο περπάτημα και ακμής όταν εργάζεστε επάνω οδήγηση. σε χαλίκια ή άσφαλτο. Πετάει το χιόνι μέχρι 12 μ. Διατίθεται φυσούνα φόρτωσης φορτηγού ως προαιρετικός εξοπλισμός.

14 14 Χωματουργικές εργασίες Οι χωματουργικές εργασίες περιλαμβάνουν μία μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων: Καθορισμός εκτάσεων, κάλυψη εδάφους, φύτευση, άρδευση, προετοιμασία εδάφους, τοποθέτηση χλοοτάπητα και γενική συντήρηση. Η Bobcat γνωρίζει τις χωματουργικές εργασίες όπως κανένας άλλος και για το λόγο αυτό σχεδιάσαμε τα προσαρτήματα του τηλεσκοπικού φορτωτή τα οποία χρειάζεστε σε κάθε εργασία που έχετε να αντιμετωπίσετε. Ανταλλάξτε τα φτυάρια και τα καροτσάκια σας με τον τηλεσκοπικό χειριστή και τα κατάλληλα προσαρτήματα για να επιταχύνετε κάθε στάδιο των χωματουργικών εργασιών.

15 15 ΛΕΠΙΔΑ ΠΡΟΩΘΗΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΜΕ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ Με αυτό το ανθεκτικό προσάρτημα Η λεπίδα με κιβώτιο κάνει εύκολη Το ιδανικό εργαλείο για το Εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια βαρέως τύπου μετακινήστε, την ισοπέδωση του εδάφους. Στη φινίρισμα χωματουργικών όταν πρέπει να διανοίξετε το προωθήστε, ισοπεδώστε και κόψτε λεπίδα των 213 εκ. (84 ) επιλέξτε εργασιών. Σαρώνει και συλλέγει έδαφος ή να αναμίξετε κομπόστ χώμα, χλωροτάπητα και χαλίκι. ανάμεσα στη στάνταρ έκδοση και υπολείμματα από την επιφάνεια, και άλλα υλικά στο χώμα. Περιλαμβάνει ρύθμιση της λεπίδας στην έκδοση με λέιζερ. Η στάνταρ καθώς εξομαλύνει και ισιώνει το σε έξι θέσεις με ηλεκτροϋδραυλικό λεπίδα είναι κατάλληλη για έργα έδαφος. Συλλέγει όλες τις πέτρες χειρισμό και αντιστρεπτή κοπτική που απαιτούν χονδρική ισοπέδωση των 19 χλστ και πάνω και επιπλέον ακμή 3 τμημάτων. Η λεπίδα μπορεί και διαμόρφωση εδάφους, ενώ η τις περισσότερες από τις πέτρες να τοποθετηθεί σε γωνία ± 30 και έκδοση που καθοδηγείται με λέιζερ των 13 χλστ. Χρησιμοποιήστε τα η γωνία ταλάντωσής της είναι έχει μεγάλη ακρίβεια που φτάνει τα ρυθμιζόμενα πλευρικά πέδιλα για ± 10 ώστε να υπάρχει ευελιξία ±6 χλστ. (0.25 ). Χρησιμοποιήστε τον έλεγχο του βάθους. ακόμα και στις πιο δύσκολες τη χωρίς λέιζερ για να γεμίσετε συνθήκες. χαμηλά σημεία και για χονδρική ισοπέδωση, μετά ενεργοποιήστε το λέιζερ για την τελική ισοπέδωση. ΤΡΥΠΑΝΙ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ ΤΑΦΡΩΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΗΣ ΔΟΝΟΥΜΕΝΟΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ T3571 Για γρήγορη διάνοιξη οπών με Χρησιμοποιήστε αυτό το Απαραίτητος για κάθε Το ιδανικό εργαλείο συμπίεσης ακρίβεια νήματος στάθμης. ευπροσάρμοστο εργαλείο για χωματουργική εργασία. για εργασίες εξομάλυνσης και Το υδραυλικό τρυπάνι μας βαρέως διάνοιξη τάφρων σε ελαφρές Ο ισοπεδωτής ισοπεδώνει, επιδιόρθωσης ασφάλτου. τύπου διαθέτει υψηλή ροπή ή υψηλής παραγωγικότητας ισιώνει, ανασκάπτει και αφαιρεί Συμπιέζει το έδαφος ενώ κινείται στρέψης για εύκολη διείσδυση σε εργασίες. Ανοίξτε τάφρους μέχρι το χλωροτάπητα. Λειτουργεί με προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. κάθε τύπο εδάφους. Ο μοναδικός και 120 εκ. Μπορείτε να επιλέξετε εμπρόσθια και όπισθεν κίνηση Το τύμπανο έχει δυνατότητα σχεδιασμός της αρθρωτής του τη χειροκίνητη ή την υδραυλική και περιλαμβάνει ανασκαπτήρα ταλάντωσης για να διατηρεί σύνδεσης διασφαλίζει την ευθεία πλευρική μετατόπιση για εργασία διπλής κατεύθυνσης και κόσκινο τον κύλινδρο σε επαφή με τις τοποθέτησή του, ακόμη και σε κοντά σε τοιχώματα. για τη διάσπαση των σβώλων και ανώμαλες επιφάνειες. ανώμαλο έδαφος. Χρησιμοποιήστε το κοσκίνισμα του χώματος. το για τη διάνοιξη οπών για κολώνες, πασσάλους, στύλους και δέντρα.

16 16 ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ Ενδείκνυται για εφαρμογές αδράς κοπής, όπως είναι ο καθαρισμός χαντακιών ή ανώμαλων περιοχών γηπέδων γκολφ και η χλοοκοπή σε μεγάλες εκτάσεις. Το χλοοκοπτικό παρέχει εξαιρετική ορατότητα της επιφάνειας εργασίας και περιλαμβάνει τρεις μερικώς αλληλεπικαλυπτόμενες λεπίδες που κόβουν καθαρά χωρίς παραλείψεις. Δεν χρειάζεται να περάσετε πάνω από το γρασίδι πριν το κόψετε. ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΠΤΙΚΟ BRUSHCAT Καθαρίζει με ευκολία σκληρούς θάμνους, τεμαχίζει μικρά κλαδιά και δενδρύλλια και κόβει με ευκολία θάμνους και πυκνό γρασίδι. Ένας πατενταρισμένος μηχανισμός διακοπής λειτουργίας σταματά την περιστροφή της λεπίδας όταν το κοπτικό ανυψωθεί από το έδαφος. ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΡΟΧΟΥ Η Bobcat παρέχει επίσης μία ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων σετ εφεδρικών τροχών με ελαστικά διαφόρων τύπων πέλματος, καλύπτοντας τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής. Αυτοί οι τροχοί που συνδυάζονται με αντίστοιχα ελαστικά, παγκοσμίως γνωστά, έχουν ειδικά ελεγχθεί και εγκριθεί για τους τηλεσκοπικούς φορτωτές της Bobcat*. Αποφύγετε τις καθυστερήσεις έχοντας πάντα μαζί μια ρεζέρβα! (*) Μη διαθέσιμη για το.

17 17 n Ομαλή υδραυλική απελευθέρωση με ταχυσυνδέσμους Η παγιδευμένη πίεση στους σωλήνες μπορεί να κάνει δυσάρεστη την αλλαγή των προσαρτημάτων. Με το δικό μας μοναδικό σύστημα απελευθέρωσης της πίεσης À, μπορείτε εύκολα να εκτονώσετε την παγιδευμένη πίεση. Η αλλαγή των προσαρτημάτων γίνεται ομαλά και ξεκούραστα. À

18 18

19 19 T2556 T2566 T3571 T35100 T35120 T40140 T40170 ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑΤΑ Γωνιακό σάρωθρο X X X X X X σ. 5 σ. 7 σ. 13 Τρυπάνι X σ. 15 Περόνες δεματιών X X X X X X X X σ. 5 Μεταφορέας δεματιών με δόντια X X X X X σ. 5 Μεταφορέας δεματιών με σωληνωτές πιάστρες X X X X X σ. 5 Λεπίδα με κιβώτιο X σ. 15 Περιστροφικό Κοπτικό Brushcat X σ. 16 Κάδος με αρπάγη X X X X X X σ. 4 σ. 11 Σπαστός κάδος X X X X X X σ. 6 Κάδος, εκσκαφής και φόρτωσης X x X X X X X X σ. 4 σ. 6 Κάδος, μεγάλης χωρητικότητας X X X X X X σ. 4 Κάδος, χιονιού X σ. 13 Κάδος, πολλαπλών χρήσεων X X X X X X X X σ. 11 Κάδος σκυροδέματος X X X X X X X σ.6 Μπούμα γερανού X X σ.9 Λεπίδα προωθητή X σ. 15 Μπούμα επέκτασης X X σ. 9 Περόνες με αρπάγη X X X X X X σ. 4 Ισοπεδωτής X σ. 15 Τσουγκράνα διαμόρφωσης X σ. 15 Πλατφόρμα προσωπικού 1 τ.μ. X X X σ. 9 Πλατφόρμα προσωπικού 4 τ.μ. X X X σ. 9 Κάδος ανάμιξης X X X X X X X σ. 6 Χλοοκοπτικό X σ. 16 Περόνες παλετών X X X X X X X X σ. 5 σ. 7 σ. 11 Περόνες παλετών, πλευστές X X X X X X X X σ. 7 σ. 11 Ξύστρα X σ. 13 Λεπίδα V Χιονιού X σ. 13 Λεπίδα χιονιού X σ. 13 Φυσητήρας χιονιού X σ. 13 Σάρωθρο X X X X X X X X σ. 7 Σάρωθρο, βιομηχανικής χρήσης X σ. 11 Καλλιεργητής X σ. 15 Εκσκαφέας τάφρων X σ. 15 Δονούμενος κύλινδρος X σ. 15 Βαρούλκο (προς το παρόν διατίθεται μόνο σε χώρες εκτός Ε.Ε.) X X σ. 9 σ. 11 Γεωργία Οικοδομικές εργασίες Κατασκευαστικές εργασίες μεγάλης εμβέλειας Βιομηχανικές εργασίες Εκχιονισμός Χωματουργικές εργασίες Η χρήση κάποιων προσαρτημάτων μπορεί να απαιτεί για τον τηλεσκοπικό χειριστή σας τον προαιρετικό εξοπλισμό της 2ης βοηθητικής γραμμής επικοινωνήστε με τον προμηθευτή σας. Κάθε κατηγορία προσαρτημάτων ενδεχομένως να περιλαμβάνει διαφορετικά μοντέλα προσαρτημάτων με διαφορετική συμβατότητα συμβουλευθείτε τον προμηθευτή σας. Η χρήση ορισμένων προσαρτημάτων ενδεχομένως να απαιτεί την χρήση πρόσθετων προσαρμογέων, κιτ συναρμογής και / ή ελέγχου συμβουλευθείτε τον προμηθευτή σας.

20 Οι προδιαγραφές και ο σχεδιασμός μπορούν να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Οι εικόνες του προϊόντος Bobcat μπορεί να απεικονίζουν μη τυπικά μοντέλα Bobcat EMEA EL (05-09) Bobcat EMEA - Drève Richelle B-1410 Waterloo, Belgium

Προσαρτήματα Φορτωτή. Γκάμα Προϊόντων

Προσαρτήματα Φορτωτή. Γκάμα Προϊόντων Προσαρτήματα Φορτωτή Γκάμα Προϊόντων 2 Φορτωτής Bobcat + Bob-Tach : ο συνδυασμός που κερδίζει Οικοδομικές εργασίες 3-7 Κατεδαφίσεις 8-9 Χωματουργικές εργασίες 10-13 Γεωργία 14-15 Εκχιονισμός 16-17 Δασοκομία

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήματα εκσκαφέων. Σειρά προϊόντων

Εξαρτήματα εκσκαφέων. Σειρά προϊόντων Εξαρτήματα εκσκαφέων Σειρά προϊόντων 2 Η προσαρμοστικότητα στα χέρια σας Τα συστήματα ταχείας προσάρτησης Bobcat αυξάνουν την προσαρμοστικότητα του εκσκαφέα σας σας επιτρέπουν να αλλάζετε εξαρτήματα εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Χαρά ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Χρήσιμες Καινοτομίες 04. Χλοοκοπτικά 06. Honda Miimo 14. Εργαλεία κήπου 16. Η σειρά των σκαπτικών 30

Χαρά ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Χρήσιμες Καινοτομίες 04. Χλοοκοπτικά 06. Honda Miimo 14. Εργαλεία κήπου 16. Η σειρά των σκαπτικών 30 Αγρός & Κήπος ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Χρήσιμες Καινοτομίες 04 Χλοοκοπτικά 06 Κύρια χαρακτηριστικά χλοοκοπτικών μηχανημάτων 08 Xαρακτηριστικά χλοοκοπτικών Izy 10 Izy Αυτοκινούμενο (μια ταχύτητα) 12 Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: <<ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ>>

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: <<ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ>> Α.Τ. Ε. Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ: ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΕΚΠAIΔΕΥΤΙΚΟΣ: ΧΑΡΑΜΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΝ. ΚΑΘ. Γ. ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2013 1 1. Εισαγωγή Παρά τη χρήση απλών, πρωτόγονων

Διαβάστε περισσότερα

More care. Built in. BL71, BL71 Plus

More care. Built in. BL71, BL71 Plus More care. Built in. ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO BL71, BL71 Plus ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ. Ο Φορτωτής Εκσκαφέας Volvo BL71 αποτελεί προϊόν μακροχρόνιας έρευνας και εξέλιξης σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός απόφραξης αποχετεύσεων Ευρεία γκάμα από μία πηγή "Το σωστό μηχάνημα για κάθε εργασία". Κληρονομιά καινοτομιών και ποιότητας.

Εξοπλισμός απόφραξης αποχετεύσεων Ευρεία γκάμα από μία πηγή Το σωστό μηχάνημα για κάθε εργασία. Κληρονομιά καινοτομιών και ποιότητας. Εξοπλισμός απόφραξης αποχετεύσεων Ευρεία γκάμα από μία πηγή "Το σωστό μηχάνημα για κάθε εργασία". Κληρονομιά καινοτομιών και ποιότητας. Εξοπλισμός απόφραξης αποχετεύσεων μοντέλων Μήκος* Σελίδα πόδια m

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΑΣΟΚΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΑΣΟΚΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ 2015 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΑΣΟΚΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ 2 Δυναμική παρουσία με σεβασμό στην ιστορία μας. Για 325 χρόνια οι μηχανικοί μας εργάζονται, μειώνοντας το χάσμα μεταξύ ανθρώπου και μηχανήματος. Το αποτέλεσμα,

Διαβάστε περισσότερα

305/308 ΕΓΧΕ ΙΡΙΔΙΟ ΧΕ ΙΡΙΣΤΗ

305/308 ΕΓΧΕ ΙΡΙΔΙΟ ΧΕ ΙΡΙΣΤΗ h u sqvarna AUTOMOWE R 305/308 ΕΓΧΕ ΙΡΙΔΙΟ ΧΕ ΙΡΙΣΤΗ 1157065-71_305_GR.book Page 3 Friday, November 7, 2014 2:36 PM ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εισαγωγή και ασφάλεια... 5 1.1 Εισαγωγή... 5 1.2 Σύμβολα στο

Διαβάστε περισσότερα

Farmall A 65 to 113 hp

Farmall A 65 to 113 hp Farmall A 65 to 113 hp 2 ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΕΝΑ FARMALL A Εισαγωγή Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΡΑΚΤΕΡ: ΕΥΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΑ, ΕΥΕΛΙΚΤΑ, ΙΣΧΥΡΑ Περισσότερα από 160 χρόνια εμπειρίας στη γεωργία έχουν δώσει στην Case IH μια

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ IΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ Με την εγγύηση της ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ IΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ Με την εγγύηση της ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. 30 ΕΩΣ ΧΡΟΝΙΑ EΓΓΥΗΣΗ WWW.GARDENA.GR ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ IΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ Με την εγγύηση της ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. WWW.GARDENA.GR Περιεχόμενα ΠΟΤΙΣΜΑ + ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (OGS & PROFI)

Διαβάστε περισσότερα

η µεταφορά της επιδότησης από τον ΕΛΓΑ στα Σχέδια Βελτίωσης.

η µεταφορά της επιδότησης από τον ΕΛΓΑ στα Σχέδια Βελτίωσης. profi EDITORIAL Αγαπητέ αναγνώστη αναβλητικότητα, οι καθυστερήσεις και η πολυπλοκότητα που παρα- IΗ τηρείται στην προκήρυξη των επενδυτικών προγραµµάτων του αγροτικού χώρου, αποτελεί µόνιµο ανασταλτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 3 Περιέχει τους κανονισμούς για την ασφαλή χρήση του μηχανήματος. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ... 7 Εξηγεί πώς να αναγνωρίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Color Formulas. Innovative products since 1966. Pantone 293 Blue Pantone 485 Red. 8pts pantone Ye 8pts pantone Y K R G

Color Formulas. Innovative products since 1966. Pantone 293 Blue Pantone 485 Red. 8pts pantone Ye 8pts pantone Y K R G Innovative products since 1966. Innovative products since 1966. Innovative products since 1966. R 0 G 81 B 186 Color Formulas Pantone 293 Blue Pantone 485 Red C 100 M 56 Y 0 K 0 8pts pantone reflex blue

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης και συντήρησης Υδραυλική Σκάλα Συγκομιδής Φωτόπουλος 3

Εγχειρίδιο χρήσης και συντήρησης Υδραυλική Σκάλα Συγκομιδής Φωτόπουλος 3 Εγχειρίδιο χρήσης και συντήρησης Υδραυλική Σκάλα Συγκομιδής Φωτόπουλος 3 Το παρόν εγχειρίδιο χρήσης, συναρμολόγησης και συντήρησης αποτελεί τμήμα της μελέτης για την εναρμόνιση του μηχανήματος με τον Ευρωπαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Οι ειδικοί στην σπορά ακριβείας. Πνευματική σπαρτική μηχανή με διπλούς δίσκους. www.monosem.com

Οι ειδικοί στην σπορά ακριβείας. Πνευματική σπαρτική μηχανή με διπλούς δίσκους. www.monosem.com Οι ειδικοί στην σπορά ακριβείας Πνευματική σπαρτική μηχανή με διπλούς δίσκους www.monosem.com GR PLUS ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ NG PLUS Πρωτοεμφανιζόμενη την δεκαετία του 70 στις Η.Π.Α, η ιδέα της γραμμικής

Διαβάστε περισσότερα

Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO FL ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO FL ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Vovo Trucks. Driving Progress VOLVO FL ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 2 Από τα χαράματα, βαθιά μέσα στη νύχτα ή το μεσημέρι μιας πολυσύχναστης ημέρας. Οι αστικές διανομές πάντα αποτελούν μία πρόκληση. Πολυσύχναστοι

Διαβάστε περισσότερα

Άνετη. κηπουρική. Εργαλεία κήπου Bosch 2012. www.bosch-garden.gr

Άνετη. κηπουρική. Εργαλεία κήπου Bosch 2012. www.bosch-garden.gr Άνετη κηπουρική Εργαλεία κήπου Bosch 2012 www.bosch-garden.gr Περιεχόμενα Φροντίδα γρασιδιού Ηλεκτρικά χλοοκοπτικά και χλοοκοπτικά μπαταρίας Rotak 8-9 Χλοοκοπτικά κυλίνδρου 10 Εξαερωτήρας χλόης και χαλαρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Fendt. Vario 820 ΤΡΑΚΤΕΡ. ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ για αγρότες και εργολήπτες ΟΚΙΜΗ ΤΡΑΚΤΕΡ: ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕ ΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ PROFI ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Fendt. Vario 820 ΤΡΑΚΤΕΡ. ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ για αγρότες και εργολήπτες ΟΚΙΜΗ ΤΡΑΚΤΕΡ: ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕ ΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ PROFI ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΡΑΚΤΕΡ www.profi.com ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕ ΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ για αγρότες και εργολήπτες Κυκλοφορεί το Σάββατο 5 φεβρουαρίου δωρεάν με την Agrenda και στη συνέχεια αυτοτελώς με

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανές Ψεκασμού / Αναρρόφησης & Ενεργού αφρού / Αναρρόφησης

Μηχανές Ψεκασμού / Αναρρόφησης & Ενεργού αφρού / Αναρρόφησης Μηχανές Ψεκασμού / Αναρρόφησης & Ενεργού αφρού / Αναρρόφησης για τον καθαρισμό χαλιών, μοκετών, σαλονιών, καθισμάτων μία πλήρης σειρά προϊόντων των πιο εξειδικευμένων κατασκευαστών Λειτουργία των μηχανών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα προϊόντων. Πρωτοποριακή τεχνολογία πατάτας, τεύτλων και κηπευτικών

Πρόγραμμα προϊόντων. Πρωτοποριακή τεχνολογία πατάτας, τεύτλων και κηπευτικών Πρόγραμμα προϊόντων Πρωτοποριακή τεχνολογία πατάτας, τεύτλων και κηπευτικών Πίνακας περιεχομένων Τεχνολογία πατάτας Τεχνολογία διαχωρισμού Σελίδα 4 5 Τεχνολογία φύτευσης Σελίδα 6 9 Επεξεργασία εδάφους

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή

Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή // ΝΕO: Σύστημα DOBO και βοηθητικό σύστημα Docking από τη Hörmann Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή 2 Η τεχνογνωσία του ειδικού 4-5

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ-ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΛΙΚΩΝ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ-ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ-ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ :ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : ΟΣΣΑΝΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO FM ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO FM ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Vovo Trucks. Driving Progress VOLVO FM ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 2 Τι κάνει ένα φορτηγό όχι απλώς καλό αλλά σπουδαίο; Οι περισσότεροι θα έλεγαν ότι η ουσία βρίσκεται στην αποδοτικότητα. Μεγάλη κουβέντα, αλλά τι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 1 2009 n WWW.CAT.COM

ΤΕΥΧΟΣ 1 2009 n WWW.CAT.COM ΤΕΥΧΟΣ 1 2009 n WWW.CAT.COM ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΤΡΩΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΤΩΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ A CATΑΚΤΗΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός απόφραξης αποχετεύσεων Ευρεία γκάμα από μία πηγή "Το σωστό μηχάνημα για κάθε εργασία". Κληρονομιά καινοτομιών και ποιότητας.

Εξοπλισμός απόφραξης αποχετεύσεων Ευρεία γκάμα από μία πηγή Το σωστό μηχάνημα για κάθε εργασία. Κληρονομιά καινοτομιών και ποιότητας. Εξοπλισμός απόφραξης αποχετεύσεων Ευρεία γκάμα από μία πηγή "Το σωστό μηχάνημα για κάθε εργασία". Κληρονομιά καινοτομιών και ποιότητας. Εξοπλισμός απόφραξης αποχετεύσεων μοντέλων Μήκος* Σελίδα πόδια m

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ αναγνώστη. Ο παράξενος γίγαντας τρώει καλαμπόκι

Αγαπητέ αναγνώστη. Ο παράξενος γίγαντας τρώει καλαμπόκι profi editorial Αγαπητέ αναγνώστη Μετά από ένα διάστημα απουσίας η Yanmar επιστρέφει στην Ελλάδα με νέα μοντέλα και τη σιγουριά της υποστήριξης της Π.Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ. IΗ φετινή 24η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών

Διαβάστε περισσότερα

SALES FLASH Ιανουάριος 2013

SALES FLASH Ιανουάριος 2013 SALES FLASH Ιανουάριος 2013 Νέα γενιά φορτωτών Bobcat σειρά 500 Η νέα σειρά 500 φορτωτών της Bobcat συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των compact ελαστικοφόρων φορτωτών με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτές τις µέρες στον θεσσαλικό κάµπο

Αυτές τις µέρες στον θεσσαλικό κάµπο Editorial Ανεβαίνει κατηγορία η Kubota, µε το λανσάρισµα της νέας µεσαίας ρίας σειράς κατηγο- M7 Αγαπητέ αναγνώστη Αυτές τις µέρες στον θεσσαλικό κάµπο παρατηρείται µια αξιοσηµείωτη έλλειψη σε βαµβακοσυλλεκτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C. 2,66-2,79 t 27,4 hp

ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C. 2,66-2,79 t 27,4 hp ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C 2,66-2,79 t 27,4 hp Η ΙΣΧΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ. Παίρνετε ότι καλύτερο από τη Volvo με τον EC27C μικρό εκσκαφέα. Ο νέας γενιάς κινητήρας, η αυξημένη ισχύς του κάδου

Διαβάστε περισσότερα