Προσαρτήματα τηλεσκοπικού χειριστή. Γκάμα Προϊόντων

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Προσαρτήματα τηλεσκοπικού χειριστή. Γκάμα Προϊόντων"

Transcript

1 Προσαρτήματα τηλεσκοπικού χειριστή Γκάμα Προϊόντων

2 2 Προσαρμοστικότητα που φθάνει μακριά Ανεξάρτητα από τον τομέα στον οποίο εργάζεστε οικοδομικές εργασίες, γεωργία, βιομηχανία, εκχιονισμός ή χωματουργικές εργασίες ένας τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat σας βοηθά να βελτιώσετε την απόδοση του έργου σας και να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο. Με μία πλήρη σειρά εξοπλισμού που παρέχει τη δυνατότητα ανύψωσης από 5 έως 17 μέτρα και μία μεγάλη γκάμα προσαρτημάτων που προσαρμόζονται ανάλογα με την εργασία, ο δικός σας τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat είναι ένας αληθινός εργάτης για όλες τις δουλειές. Σχεδιασμένος για άριστη απόδοση στην εργασία, αξιοπιστία και αντοχή, αποτελεί μία πραγματική αξία. Αυτό είναι το πλεονέκτημα των προσαρτημάτων της Bobcat. Γεωργία 4-5 Οικοδομικές εργασίες 6-7 Κατασκευαστικές εργασίες μεγάλης εμβέλειας 8-9 Βιομηχανικές εργασίες Εκχιονισμός Χωματουργικές εργασίες 14-16

3 3 n Quick-Tach και Bob-Tach : Εύκολη, άνετη και ασφαλής αλλαγή προσαρτημάτων Ταχυσύνδεσμοι (με εκτόνωση πίεσης) Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός διασφαλίζει την ταχεία και ομαλή αλλαγή των υδραυλικών προσαρτημάτων. Η παγιδευμένη πίεση στους σωλήνες μπορεί να καθυστερήσει σημαντικά τη διαδικασία αλλαγής των προσαρτημάτων. Για το λόγο αυτό, οι τηλεσκοπικοί χειριστές Bobcat διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για την εκτόνωση της παγιδευμένης πίεσης. Πιέζοντας απλώς το σύνδεσμο προς τα μέσα, το υδραυλικό λάδι εκτονώνεται πάλι προς το μηχάνημα μέσω ενός σωλήνα επιστροφής. Το αποτέλεσμα είναι καθαρές και γρήγορες αλλαγές προσαρτημάτων κάθε φορά. Υδραυλικό Quick-Tach Ο κάδος αντικαθίσταται ταχύτατα με περόνες παλετών, τσουγκράνα διαμόρφωσης, φορτωτή δεματιών, τρυπάνι, αρπάγη και πολλά άλλα προσαρτήματα, χάρη στο υδραυλικό σύστημα συναρμογής Quick-Tach της Bobcat. Αυτό το εύκολο και πανίσχυρο σύστημα συναρμογής επιτρέπει στο χειριστή να συνδέει και να αποσυνδέει εύκολα τα προσαρτήματα. Μπορεί να αλλάξει τα μη υδραυλικά προσαρτήματα χωρίς να χρειαστεί καν να βγείτε από την καμπίνα. Το υδραυλικό Quick-Tach εξοικονομεί χρόνο σε κάθε εργασία. Χειροκίνητο Quick-Tach Υδραυλικό Quick-Tach n Εφευρέτης του Bob-Tach Το χειροκίνητο σύστημά μας Bob-Tach, επίσης γνωστό από τους φορτωτές πλάγιας ολίσθησης, διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός στο μοντέλο, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από 20 διαφορετικά προσαρτήματα. Το πλαίσιο Bob-Tach TM (A) μπαίνει στην πατούρα προσαρτήματος (Β). Η λαβή (C) ωθείται κάτω πιέζοντας τη σφήνα (D) να περάσει από το πλαίσιο και την οπή του προσαρτήματος για σταθερή σύνδεση.

4 4 Γεωργία Μεγάλο μέρος των εργασιών στα κτήματα μπορεί να ολοκληρωθεί γρήγορα και εύκολα με ένα τηλεσκοπικό χειριστή Bobcat και το κατάλληλο προσάρτημα. Ένα δίχαλο δεματίων, περόνες παλετών ή ένας κάδος καθιστούν εύκολη την ανύψωση βαριών φορτίων. Χρησιμοποιήστε κάδο ή περόνες με αρπάγη για να μετακινήσετε μεγάλες ποσότητες χορτονομής με μικρή απώλεια και στο μισό χρόνο, ενώ το προσάρτημα μεταφοράς δεματιών ή το προσάρτημα κάδου είναι πολύ κατάλληλο για το τάισμα των ζώων. Η Bobcat παρέχει δύναμη, ευχρηστία, αντοχή και αξιοπιστία, στοιχεία καθοριστικά για τη γεωργία. ΚΑΔΟΣ, ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΚΑΔΟΣ, ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΔΟΣ ΜΕ ΑΡΠΑΓΗ ΠΕΡΟΝΕΣ ΜΕ ΑΡΠΑΓΗ T2256 T3571 L T3571 Εκτελέστε και τις πιο σκληρές Βελτιώνει την παραγωγικότητα Το ιδανικό προσάρτημα για τη Ο εύκολος τρόπος να εργασίες εκσκαφής καθώς και χάρη στην αυξημένη γωνία συγκέντρωση και τη διαχείριση διαχειριστείτε το άδετο σανό, φόρτωσης διάφορων υλικών, επαναφοράς του κάδου χώματος και επιφανειακού τη στρωμνή και την κοπριά, χάρη στους δυνατούς μας που μειώνει τις απώλειες. εδάφους με βλάστηση, κλαδιών ή στο αγρόκτημα και σε άλλες κάδους εκσκαφής και φόρτωσης. Χρησιμοποιήστε τον για να ταΐσετε άλλων ογκωδών αντικειμένων που τοποθεσίες. Χρησιμοποιήστε τις Παρέχουν καλή ορατότητα τα ζώα με δημητριακά ή για να απαιτούν ισχυρή συγκράτηση κατά περόνες πολλαπλών χρήσεων της γραμμής κοπής, εξαιρετική απλώσετε το λίπασμα. τη μεταφορά τους. μόνες τους ή προσθέστε την δύναμη εξόδου για την εκσκαφή υδραυλική αρπάγη για μεγαλύτερη και ευκολότερο και γρηγορότερο δύναμη συγκράτησης. γέμισμα του κάδου. Διατίθεται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη, με ή χωρίς δόντια.

5 5 ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ ΠΕΡΟΝΕΣ ΔΕΜΑΤΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΔΕΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΣΩΛΗΝΩΤΕΣ ΠΙΑΣΤΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΔΕΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ T2266 T35100 T35100SL Ιδανικές για τη διαχείριση Χρησιμοποιήστε τις για την Έχει την απόδοση του μεταφορέα Μεταφέρει και φορτώνει μέχρι ογκωδών ή σακιασμένων υλικών αποτελεσματική μεταφορά και δεματιών με δόντια αλλά διαθέτει και δύο στρογγυλά δεμάτια όπως τα λιπάσματα, οι σπόροι και φόρτωση στρογγυλών δεματιών δύο σωληνωτούς υδραυλικούς από το έδαφος στο τρέιλερ ή οι ζωοτροφές. Ιδιαιτέρως χρήσιμες από το έδαφος σε τρέιλερ ή στον βραχίονες (πιάστρες) για να στον τροφοδότη δεματιών. για την εκτέλεση εργασιών σε τροφοδότη δεματιών. διασφαλίζει τη συγκράτηση κάθε Οι ανεξάρτητοι υδραυλικοί περιορισμένους χώρους. Υπάρχει μεμονωμένου δεματιού. βραχίονες, καθένας εξοπλισμένος η δυνατότητα επιλογής σταθερών με 4 δόντια, παρέχουν σταθερή και ή πλευστών περονών (με πλευρική γερή συγκράτηση. μετατόπιση επάνω στο σταθερό πλαίσιο περονών). ΓΩΝΙΑΚΟ ΣΑΡΩΘΡΟ T35100 Χώμα, ξεραμένη λάσπη, ελαφρύ στρώμα χιονιού και άλλα υπολείμματα σαρώνονται και εύκολα και αποτελεσματικά με αυτό το υδραυλικό προσάρτημα. Είτε καθαρίζετε μικρές ιδιωτικές οδούς, αυλές αγροκτημάτων ή αποθήκες, είστε βέβαιοι ότι το γωνιακό σάρωθρο θα κάνει σωστά τη δουλειά του.

6 6 Οικοδομικές εργασίες Οι οικοδομικές εργασίες απαιτούν ανθεκτικά, αξιόπιστα και εύχρηστα μηχανήματα. Ένας τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat παρέχει την ταχύτητα, την ευκινησία και τη δύναμη ενός φορτωτή σε συνδυασμό με την εκτεταμένη ακτίνα δράσης ενός περονοφόρου ανυψωτικού οχήματος. Προσαρτήματα όπως οι περόνες παλετών, οι προεκτάσεις για μπούμες και οι κάδοι είναι ικανά να χειριστούν όλα τα είδη των υλικών. ΚΑΔΟΣ, ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΣΠΑΣΤΟΣ ΚΑΔΟΣ ΚΑΔΟΣ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΚΑΔΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ T35120SL T35100 T40170 T40140 Αυτοί οι δυνατοί κάδοι εκσκαφής Το ευέλικτο αυτό εργαλείο μπορεί Αυτό το ανθεκτικό, οικονομικό Αυτό το ισχυρό παρελκόμενο αντιμετωπίζουν και τις πιο σκληρές να χρησιμοποιηθεί σχεδόν για προσάρτημα επιτρέπει την τοποθετεί το μπετόν ακριβώς στο εργασίες εκσκαφής και χειρισμό τα πάντα: ως κλασικός κάδος για ανάμιξη, μεταφορά και έκχυση σημείο που το θέλετε. Περιορίζει κάθε είδους υλικού. Παρέχουν εκσκαφή, φόρτωση, μεταφορά μπετόν ή άλλων μιγμάτων πολύ τη φθορά που προκαλείται στην καλή ορατότητα και εξαιρετική και εκφόρτωση, ως αρπάγη για ταχύτερα σε σχέση με τους τύρφη και τις υπόγειες γραμμές δύναμη εξόδου για την εκσκαφή συγκράτηση, μεταφορά και αυτόνομους αναδευτήρες. ηλεκτροδότησης, υδροδότησης, και εύκολο γέμισμα του κάδου. φόρτωση δοκών, κομματιών Το μικρό του μέγεθος τον καθιστά τηλεφώνου κ.λ.π. από τη μεταφορά Διατίθενται σε πολλά διαφορετικά σκυροδέματος και άλλων μεγάλων, ιδανικό για πεζοδρόμια, μικρές μπετόν με μεγάλα φορτηγά. μεγέθη, με ή χωρίς δόντια. ογκωδών αντικειμένων ή ως ιδιωτικές οδούς, φινιρίσματα, λεπίδα για βαρέως τύπου εργασίες βάσεις και δάπεδα μικρών κτηρίων, προώθησης και ισοπέδωσης. καθώς και για δυσπρόσιτα σημεία ή σημεία με περιορισμένη προσβασιμότητα.

7 7 ΣΑΡΩΘΡΟ ΓΩΝΙΑΚΟ ΣΑΡΩΘΡΟ ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ, ΠΛΕΥΣΤΕΣ T35100 Το πολυχρηστικό αυτό Με κινητήρα υψηλής ροπής Αυτό το εύχρηστο προσάρτημα Χρησιμοποιήστε αυτό το προσάρτημα χρησιμοποιείται στρέψης και δίσκους με τρίχες δεν χρησιμοποιείται μόνο για την προσάρτημα πολλαπλών χρήσεων για τη συλλογή και την απόρριψη από πολυπροπυλένιο, το γωνιακό ανύψωση και την τοποθέτηση για να ανυψώσετε, να μεταφέρετε χώματος και υπολειμμάτων. σάρωθρο διευκολύνει το μεγάλων παλετών με οικοδομικά και να τοποθετήσετε όλα τα είδη Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σκούπισμα με καλή επαφή προς υλικά. Χρησιμοποιείται επίσης των συσκευασμένων σε παλέτες πηγαίνοντας μπροστά ή με την το ρείθρο ή τοίχωμα στη δεξιά για κάθε ογκώδες ή σακιασμένο υλικών πάνω σε ανώμαλες όπισθεν και μπορείτε επίσης να πλευρά. Χρησιμοποιήστε το για την υλικό, από τα σακιά του τσιμέντου επιφάνειες των οικοδομικών απλώσετε ομοιόμορφα ένα υλικό απομάκρυνση χώματος, λάσπης, μέχρι τις δοκούς οροφής. εργοταξίων, των δημοτικών έργων, επάνω σε μία επιφάνεια. μικρών ποσοτήτων χιονιού και Ιδιαιτέρως χρήσιμο κατά την των βιομηχανικών περιοχών και Διατίθεται βούρτσα ρείθρων άλλων καταλοίπων. εκτέλεση εργασιών σε στενούς ή των αγροκτημάτων. Οι περόνες και σετ τροχών ως προαιρετικός περιορισμένους χώρους. αναδιπλώνουν προς τα πίσω για εξοπλισμός. (Με πλευρική μετατόπιση να επιτρέπουν εύκολη και ασφαλή επάνω στο σταθερό πλαίσιο των μεταφορά. περονών).

8 8 Κατασκευαστικές εργασίες μεγάλης εμβέλειας Κάποιες φορές στις οικοδομικές εργασίες το μόνο όριο είναι ο ουρανός. Οι τηλεσκοπικοί χειριστές Bobcat έχουν την καλύτερη ανυψωτική ικανότητα στην κατηγορία τους στη μέγιστη ακτίνα δράσης. Είτε ανυψώνετε βαριά τούβλα, δοκούς οροφής δύσκολες στη μεταφορά ή ανθρώπους, οι δικές μας μπούμες γερανού και επέκτασης, τα αξεσουάρ γάντζου και αλυσίδας και οι πλατφόρμες προσωπικού, ανεβάζουν και κατεβάζουν πάλι τα πάντα με ασφάλεια.

9 9 ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 1 M² ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 4 M² ΜΠΟΥΜΑ ΓΕΡΑΝΟΥ ΜΠΟΥΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ T2266 T2256 T40140 T40140 Το καλάθι του 1 τ.μ. είναι Αυτή η πλατφόρμα φιλοξενεί Προσθέστε μία μπούμα και Χρησιμοποιήστε αυτό το βολικό κατασκευασμένο από πολλά άτομα ταυτόχρονα. ο τηλεσκοπικός χειριστής προσάρτημα για να τοποθετήσετε γαλβανισμένο ατσάλι. Επεκτείνεται μέχρι και 4 τ.μ. σας μετατρέπεται σε γερανό, φορτία σε χώρους που σε άλλη Είναι εύκολο και γρήγορο στο μέσα σε 10 δευτερόλεπτα και διατηρώντας όμως όλα περίπτωση θα ήταν αδύνατον στήσιμο και επιτρέπει την περιστρέφεται κατά 90 και στις τα πλεονεκτήματά του ως να προσεγγιστούν. Η μπούμα πρόσβαση σε οποιονδήποτε δύο κατευθύνσεις. Το στήσιμό προς την ευκινησία και την αυξάνει το ύψος ανύψωσης και τη χώρο εργασίας γρήγορα και με της είναι εύκολο και γρήγορο. πολυχρηστικότητα. Η χρήση δυνατότητα προσέγγισης. ασφάλεια. Με έγκριση EC (σύμφωνα με τις της μπούμας γερανού αυξάνει κοινοτικές οδηγίες της Ε.Ε.), πρέπει σημαντικά το πεδίο δράσης στην να χρησιμοποιείται με ποδαρικά εργασία. σταθεροποίησης. ΒΑΡΟΥΛΚΟ T35100L Τηλεχειριστήριο Χρησιμοποιήστε το για την πλατφόρμα προσωπικού ή για την ακριβή τοποθέτηση του φορτίου μέσα σε περιορισμένες περιοχές. Επίσης, το τηλεχειριστήριο σας επιτρέπει το χειρισμό της μπούμας και του συστήματος πλευρικής μετατόπισης εκτός της καμπίνας. Πλευρική μετατόπιση Τηλεσκοπική κίνηση Διακόπτης ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης Κουμπί διακοπής ανάφλεξης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης Ενδεικτική λυχνία κατάστασης Διακόπτης απενεργοποίησης συστήματος Αναχαίτισης Επικίνδυνων Κινήσεων (AMA-Aggravating movements Arrester) Διακόπτης για μέγιστη ταχύτητα των κινήσεων Διακόπτης επιλογής Κατέβασμα/ανέβασμα μπούμας λειτουργίας Βαρούλκο: κατέβασμα/ανέβασμα συρματόσχοινου Ανεβάζει και κατεβάζει φορτία χωρίς μετακίνηση της μπούμας. Το βαρούλκο (*) είναι εξοπλισμένο με σύστημα αναλογικού ελέγχου για την ακριβή ρύθμιση της θέσης του φορτίου. (*) Προς το παρόν διατίθεται μόνο σε χώρες εκτός Ε.Ε.

10 10 Βιομηχανικές εργασίες Με τη μεγάλη του ακτίνα δράσης και τη δυνατότητα να ανυψώνει και να μεταφέρει όλα τα είδη των υλικών, ακόμα και σε περιορισμένους χώρους, ο τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat είναι ιδανικός για την αποθήκευση εμπορευμάτων, το χειρισμό των υλικών και τη διαχείριση στερεών απορριμμάτων. Σε κάθε περίπτωση, είτε η διαχείριση των απορριμμάτων περιλαμβάνει εγκαταστάσεις ανακύκλωσης, κομποστοποίησης, ανάκτησης υλικών ή σταθμούς μεταφοράς, ο τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat μεταφέρει τα απορρίμματα με το γρηγορότερο τρόπο. Βαριές παλέτες, ογκώδεις σάκοι και κιβώτια που στοιβάζονται, μπορούν να μετακινούνται εύκολα και να τοποθετούνται με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και στα υψηλότερα ράφια μιας αποθήκης. Επίσης, το ύψος ανύψωσης του τηλεσκοπικού φορτωτή καθιστά την πλευρική φόρτωση και την εκφόρτωση των φορτηγών εύκολη και γρήγορη.

11 11 ΚΑΔΟΣ, ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΚΑΔΟΣ ΜΕ ΑΡΠΑΓΗ ΒΑΡΟΥΛΚΟ ΣΑΡΩΘΡΟ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ T35100L T3571 L T35120L T40170 Αυτός ο εύχρηστος και στιβαρός Ένα ιδανικό εργαλείο για Ανεβάζει και κατεβάζει φορτία Το χρήσιμο αυτό προσάρτημα κάδος σας επιτρέπει να φορτώσετε χειρισμό δύσκολων στο χειρισμό χωρίς μετακίνηση της μπούμας. χρησιμοποιείται για τη σάρωση, μία μεγάλη ποικιλία υλικών. υλικών. Βαρέως τύπου και Το βαρούλκο (*) είναι εξοπλισμένο τη συλλογή και την απόρριψη κατασκευασμένος για να αντέχει, με σύστημα αναλογικού ελέγχου χώματος και υπολειμμάτων. μεταφέρει και φορτώνει με ευκολία για την ακριβή ρύθμιση της θέσης Επίσης, καθαρίζει κατά την κίνηση κλαδιά, ξύλα, αλουμίνιο και όλα τα του φορτίου. προς τα εμπρός ή κινούμενο με είδη από σωρούς υλικών. (*) Προς το παρόν διατίθεται μόνο σε χώρες εκτός Ε.Ε. την όπισθεν. Ενδείκνυται για τον καθαρισμό χώρων στάθμευσης, πεζοδρομίων, αποβαθρών και αποθηκών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να απλώσει ομοιόμορφα ένα υλικό σε μια περιοχή. Διατίθεται βούρτσα ρείθρων ως προαιρετικός εξοπλισμός. ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ, ΠΛΕΥΣΤΕΣ Οι περόνες παλετών μπορούν να Χρησιμοποιήστε αυτό το συλλέξουν και να τοποθετήσουν προσάρτημα πολλαπλών χρήσεων μεγάλες παλέτες βιομηχανικών για να ανυψώσετε, να μεταφέρετε υλικών όπως και κάθε άλλο και να τοποθετήσετε όλα τα είδη ογκώδες ή σακιασμένο υλικό. των συσκευασμένων σε παλέτες Επίσης, κατά τη διάρκεια υλικών επάνω σε ανώμαλες του καθαρισμού, μπορεί να επιφάνειες των βιομηχανικών χρησιμοποιηθεί για τη μετακίνηση περιοχών. Οι περόνες μεγάλων σάκων με μπάζα. αναδιπλώνουν προς τα πίσω για να Είναι πολύ βολικό όταν δουλεύετε διευκολύνουν τη μεταφορά. σε περιορισμένους χώρους. (Με πλευρική μετατόπιση επάνω στο σταθερό πλαίσιο περονών).

12 12 Εκχιονισμός Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμένει ο τηλεσκοπικός χειριστής σας Bobcat σε αδράνεια κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Είτε είστε εργολάβος που αναζητά ευκαιρίες για ένα επιπλέον εισόδημα το χειμώνα, είτε χρειάζεστε έναν αποτελεσματικό τρόπο μεταφοράς χιονιού στη δουλειά, το αγρόκτημα ή το σπίτι σας, ο τηλεσκοπικός χειριστής της Bobcat αποτελεί την έξυπνη επιλογή για να διατηρήσετε το χιόνι και τον πάγο μακριά από χώρους στάθμευσης, μικρούς ιδιωτικούς δρόμους και πεζοδρόμια. Και ανεξάρτητα από το είδος της δουλειάς ή του χιονιού ελαφρύ και αφράτο, υγρό και λασπώδες ή παγωμένο και σκληρό υπάρχει πάντα ένα προσάρτημα της Bobcat για να το καθαρίσει και να το κρατήσει μακριά. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε από τα ειδικά προσαρτήματα για την αφαίρεση χιονιού και πάγου για να κάνετε γρήγορη δουλειά. Επίσης, με τα συστήματα συναρμογής Quick-Tach και Power Bob-Tach TM, μπορείτε να αλλάξετε τα μη υδραυλικά προσαρτήματα χωρίς καν να βγείτε καν από τη ζεστή καμπίνα.

13 13 ΛΕΠΙΔΑ ΧΙΟΝΙΟΥ V ΛΕΠΙΔΑ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΔΟΣ, ΧΙΟΝΙΟΥ ΓΩΝΙΑΚΟ ΣΑΡΩΘΡΟ T3571 L T35100 Αυτό το ευέλικτο, υδραυλικό προσάρτημα προσφέρει πέντε διαφορετικές διαμορφώσεις λεπίδας για να διευκολύνει τους χειριστές στη γρήγορη μετακίνηση του χιονιού. Η λεπίδα έχει χειριστήριο που λειτουργεί εν κινήσει με την άκρη του δακτύλου και στρίβει κατά 30 μοίρες, δεξιά ή αριστερά, για να προωθεί συνεχώς το χιόνι σε οποιαδήποτε από τις δυο πλευρές του τηλεσκοπικού φορτωτή. Επίσης ίσια ή καμπύλη διαμόρφωση για να προωθεί μεγάλες ποσότητες χιονιού ή διαμόρφωση V για να οργώνει το χιόνι μεγαλύτερου βάθους. Εξαιρετικός τρόπος για τη γρήγορη απομάκρυνση μικρής ή μέτριας ποσότητας χιονιού από πεζοδρόμια και μικρούς ιδιωτικούς δρόμους. Γωνία αναστρεπτήρα δεξιά ή αριστερά, έως και 30 μοίρες. Ιστοί υψηλής ορατότητας βοηθούν στον εντοπισμό των γωνιών της λεπίδας. Επειδή το χιόνι είναι ελαφρύτερο από το χώμα, το χαλίκι και τα λοιπά δομικά υλικά, η χωρητικότητα του κάδου χιονιού είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τους κάδους που χρησιμοποιούνται κατά κανόνα για οικοδομικές εργασίες. Επιπλέον, η ράχη του κάδου χιονιού είναι ψηλότερη, επιτρέποντας τη φόρτωση μεγαλύτερης ποσότητας χιονιού χωρίς υπερχείλιση του κάδου. Με κινητήρα υψηλής ροπής στρέψης και δίσκους με τρίχες από πολυπροπυλένιο, το γωνιακό σάρωθρο διευκολύνει το σκούπισμα με καλή επαφή προς το ρείθρο ή τοίχο στη δεξιά πλευρά. Χρησιμοποιήστε το για την απομάκρυνση χώματος, λάσπης, μικρών ποσοτήτων χιονιού και άλλων καταλοίπων. ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΞΥΣΤΡΑ Χρησιμοποιήστε τον τηλεσκοπικό Χρησιμοποιήστε την για την χειριστή Bobcat ακόμα και το αφαίρεση επίμονων, πατημένων χειμώνα με έναν υδραυλικά υπολειμμάτων λάσπης, χιονιού κινούμενο φυσητήρα χιονιού. και πάγου από μικρές ιδιωτικές Το συγκεκριμένο προσάρτημα οδούς, πεζοδρόμια, χώρους ενδείκνυται για τον καθαρισμό στάθμευσης, ποδηλατοδρόμους πεζοδρομίων, μικρών ιδιωτικών και από οποιοδήποτε σημείο οδών και χώρων στάθμευσης. συγκέντρωσης παρόμοιων υλικών. Ρυθμιζόμενα πέδιλα στήριξης Αφήνει τις επιφάνειες λείες για για την τοποθέτηση της κοπτικής ασφαλέστερο περπάτημα και ακμής όταν εργάζεστε επάνω οδήγηση. σε χαλίκια ή άσφαλτο. Πετάει το χιόνι μέχρι 12 μ. Διατίθεται φυσούνα φόρτωσης φορτηγού ως προαιρετικός εξοπλισμός.

14 14 Χωματουργικές εργασίες Οι χωματουργικές εργασίες περιλαμβάνουν μία μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων: Καθορισμός εκτάσεων, κάλυψη εδάφους, φύτευση, άρδευση, προετοιμασία εδάφους, τοποθέτηση χλοοτάπητα και γενική συντήρηση. Η Bobcat γνωρίζει τις χωματουργικές εργασίες όπως κανένας άλλος και για το λόγο αυτό σχεδιάσαμε τα προσαρτήματα του τηλεσκοπικού φορτωτή τα οποία χρειάζεστε σε κάθε εργασία που έχετε να αντιμετωπίσετε. Ανταλλάξτε τα φτυάρια και τα καροτσάκια σας με τον τηλεσκοπικό χειριστή και τα κατάλληλα προσαρτήματα για να επιταχύνετε κάθε στάδιο των χωματουργικών εργασιών.

15 15 ΛΕΠΙΔΑ ΠΡΟΩΘΗΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΜΕ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ Με αυτό το ανθεκτικό προσάρτημα Η λεπίδα με κιβώτιο κάνει εύκολη Το ιδανικό εργαλείο για το Εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια βαρέως τύπου μετακινήστε, την ισοπέδωση του εδάφους. Στη φινίρισμα χωματουργικών όταν πρέπει να διανοίξετε το προωθήστε, ισοπεδώστε και κόψτε λεπίδα των 213 εκ. (84 ) επιλέξτε εργασιών. Σαρώνει και συλλέγει έδαφος ή να αναμίξετε κομπόστ χώμα, χλωροτάπητα και χαλίκι. ανάμεσα στη στάνταρ έκδοση και υπολείμματα από την επιφάνεια, και άλλα υλικά στο χώμα. Περιλαμβάνει ρύθμιση της λεπίδας στην έκδοση με λέιζερ. Η στάνταρ καθώς εξομαλύνει και ισιώνει το σε έξι θέσεις με ηλεκτροϋδραυλικό λεπίδα είναι κατάλληλη για έργα έδαφος. Συλλέγει όλες τις πέτρες χειρισμό και αντιστρεπτή κοπτική που απαιτούν χονδρική ισοπέδωση των 19 χλστ και πάνω και επιπλέον ακμή 3 τμημάτων. Η λεπίδα μπορεί και διαμόρφωση εδάφους, ενώ η τις περισσότερες από τις πέτρες να τοποθετηθεί σε γωνία ± 30 και έκδοση που καθοδηγείται με λέιζερ των 13 χλστ. Χρησιμοποιήστε τα η γωνία ταλάντωσής της είναι έχει μεγάλη ακρίβεια που φτάνει τα ρυθμιζόμενα πλευρικά πέδιλα για ± 10 ώστε να υπάρχει ευελιξία ±6 χλστ. (0.25 ). Χρησιμοποιήστε τον έλεγχο του βάθους. ακόμα και στις πιο δύσκολες τη χωρίς λέιζερ για να γεμίσετε συνθήκες. χαμηλά σημεία και για χονδρική ισοπέδωση, μετά ενεργοποιήστε το λέιζερ για την τελική ισοπέδωση. ΤΡΥΠΑΝΙ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ ΤΑΦΡΩΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΗΣ ΔΟΝΟΥΜΕΝΟΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ T3571 Για γρήγορη διάνοιξη οπών με Χρησιμοποιήστε αυτό το Απαραίτητος για κάθε Το ιδανικό εργαλείο συμπίεσης ακρίβεια νήματος στάθμης. ευπροσάρμοστο εργαλείο για χωματουργική εργασία. για εργασίες εξομάλυνσης και Το υδραυλικό τρυπάνι μας βαρέως διάνοιξη τάφρων σε ελαφρές Ο ισοπεδωτής ισοπεδώνει, επιδιόρθωσης ασφάλτου. τύπου διαθέτει υψηλή ροπή ή υψηλής παραγωγικότητας ισιώνει, ανασκάπτει και αφαιρεί Συμπιέζει το έδαφος ενώ κινείται στρέψης για εύκολη διείσδυση σε εργασίες. Ανοίξτε τάφρους μέχρι το χλωροτάπητα. Λειτουργεί με προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. κάθε τύπο εδάφους. Ο μοναδικός και 120 εκ. Μπορείτε να επιλέξετε εμπρόσθια και όπισθεν κίνηση Το τύμπανο έχει δυνατότητα σχεδιασμός της αρθρωτής του τη χειροκίνητη ή την υδραυλική και περιλαμβάνει ανασκαπτήρα ταλάντωσης για να διατηρεί σύνδεσης διασφαλίζει την ευθεία πλευρική μετατόπιση για εργασία διπλής κατεύθυνσης και κόσκινο τον κύλινδρο σε επαφή με τις τοποθέτησή του, ακόμη και σε κοντά σε τοιχώματα. για τη διάσπαση των σβώλων και ανώμαλες επιφάνειες. ανώμαλο έδαφος. Χρησιμοποιήστε το κοσκίνισμα του χώματος. το για τη διάνοιξη οπών για κολώνες, πασσάλους, στύλους και δέντρα.

16 16 ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ Ενδείκνυται για εφαρμογές αδράς κοπής, όπως είναι ο καθαρισμός χαντακιών ή ανώμαλων περιοχών γηπέδων γκολφ και η χλοοκοπή σε μεγάλες εκτάσεις. Το χλοοκοπτικό παρέχει εξαιρετική ορατότητα της επιφάνειας εργασίας και περιλαμβάνει τρεις μερικώς αλληλεπικαλυπτόμενες λεπίδες που κόβουν καθαρά χωρίς παραλείψεις. Δεν χρειάζεται να περάσετε πάνω από το γρασίδι πριν το κόψετε. ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΠΤΙΚΟ BRUSHCAT Καθαρίζει με ευκολία σκληρούς θάμνους, τεμαχίζει μικρά κλαδιά και δενδρύλλια και κόβει με ευκολία θάμνους και πυκνό γρασίδι. Ένας πατενταρισμένος μηχανισμός διακοπής λειτουργίας σταματά την περιστροφή της λεπίδας όταν το κοπτικό ανυψωθεί από το έδαφος. ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΡΟΧΟΥ Η Bobcat παρέχει επίσης μία ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων σετ εφεδρικών τροχών με ελαστικά διαφόρων τύπων πέλματος, καλύπτοντας τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής. Αυτοί οι τροχοί που συνδυάζονται με αντίστοιχα ελαστικά, παγκοσμίως γνωστά, έχουν ειδικά ελεγχθεί και εγκριθεί για τους τηλεσκοπικούς φορτωτές της Bobcat*. Αποφύγετε τις καθυστερήσεις έχοντας πάντα μαζί μια ρεζέρβα! (*) Μη διαθέσιμη για το.

17 17 n Ομαλή υδραυλική απελευθέρωση με ταχυσυνδέσμους Η παγιδευμένη πίεση στους σωλήνες μπορεί να κάνει δυσάρεστη την αλλαγή των προσαρτημάτων. Με το δικό μας μοναδικό σύστημα απελευθέρωσης της πίεσης À, μπορείτε εύκολα να εκτονώσετε την παγιδευμένη πίεση. Η αλλαγή των προσαρτημάτων γίνεται ομαλά και ξεκούραστα. À

18 18

19 19 T2556 T2566 T3571 T35100 T35120 T40140 T40170 ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑΤΑ Γωνιακό σάρωθρο X X X X X X σ. 5 σ. 7 σ. 13 Τρυπάνι X σ. 15 Περόνες δεματιών X X X X X X X X σ. 5 Μεταφορέας δεματιών με δόντια X X X X X σ. 5 Μεταφορέας δεματιών με σωληνωτές πιάστρες X X X X X σ. 5 Λεπίδα με κιβώτιο X σ. 15 Περιστροφικό Κοπτικό Brushcat X σ. 16 Κάδος με αρπάγη X X X X X X σ. 4 σ. 11 Σπαστός κάδος X X X X X X σ. 6 Κάδος, εκσκαφής και φόρτωσης X x X X X X X X σ. 4 σ. 6 Κάδος, μεγάλης χωρητικότητας X X X X X X σ. 4 Κάδος, χιονιού X σ. 13 Κάδος, πολλαπλών χρήσεων X X X X X X X X σ. 11 Κάδος σκυροδέματος X X X X X X X σ.6 Μπούμα γερανού X X σ.9 Λεπίδα προωθητή X σ. 15 Μπούμα επέκτασης X X σ. 9 Περόνες με αρπάγη X X X X X X σ. 4 Ισοπεδωτής X σ. 15 Τσουγκράνα διαμόρφωσης X σ. 15 Πλατφόρμα προσωπικού 1 τ.μ. X X X σ. 9 Πλατφόρμα προσωπικού 4 τ.μ. X X X σ. 9 Κάδος ανάμιξης X X X X X X X σ. 6 Χλοοκοπτικό X σ. 16 Περόνες παλετών X X X X X X X X σ. 5 σ. 7 σ. 11 Περόνες παλετών, πλευστές X X X X X X X X σ. 7 σ. 11 Ξύστρα X σ. 13 Λεπίδα V Χιονιού X σ. 13 Λεπίδα χιονιού X σ. 13 Φυσητήρας χιονιού X σ. 13 Σάρωθρο X X X X X X X X σ. 7 Σάρωθρο, βιομηχανικής χρήσης X σ. 11 Καλλιεργητής X σ. 15 Εκσκαφέας τάφρων X σ. 15 Δονούμενος κύλινδρος X σ. 15 Βαρούλκο (προς το παρόν διατίθεται μόνο σε χώρες εκτός Ε.Ε.) X X σ. 9 σ. 11 Γεωργία Οικοδομικές εργασίες Κατασκευαστικές εργασίες μεγάλης εμβέλειας Βιομηχανικές εργασίες Εκχιονισμός Χωματουργικές εργασίες Η χρήση κάποιων προσαρτημάτων μπορεί να απαιτεί για τον τηλεσκοπικό χειριστή σας τον προαιρετικό εξοπλισμό της 2ης βοηθητικής γραμμής επικοινωνήστε με τον προμηθευτή σας. Κάθε κατηγορία προσαρτημάτων ενδεχομένως να περιλαμβάνει διαφορετικά μοντέλα προσαρτημάτων με διαφορετική συμβατότητα συμβουλευθείτε τον προμηθευτή σας. Η χρήση ορισμένων προσαρτημάτων ενδεχομένως να απαιτεί την χρήση πρόσθετων προσαρμογέων, κιτ συναρμογής και / ή ελέγχου συμβουλευθείτε τον προμηθευτή σας.

20 Οι προδιαγραφές και ο σχεδιασμός μπορούν να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Οι εικόνες του προϊόντος Bobcat μπορεί να απεικονίζουν μη τυπικά μοντέλα Bobcat EMEA EL (05-09) Bobcat EMEA - Drève Richelle B-1410 Waterloo, Belgium

Προσαρτήματα Φορτωτή. Γκάμα Προϊόντων

Προσαρτήματα Φορτωτή. Γκάμα Προϊόντων Προσαρτήματα Φορτωτή Γκάμα Προϊόντων 2 Φορτωτής Bobcat + Bob-Tach : ο συνδυασμός που κερδίζει Οικοδομικές εργασίες 3-7 Κατεδαφίσεις 8-9 Χωματουργικές εργασίες 10-13 Γεωργία 14-15 Εκχιονισμός 16-17 Δασοκομία

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρτήματα Φορτωτή. Σειρά προϊόντων

Προσαρτήματα Φορτωτή. Σειρά προϊόντων Προσαρτήματα Φορτωτή Σειρά προϊόντων 2 Φορτωτής Bobcat + Bob-Tach : ο συνδυασμός που κερδίζει Οικοδομικές εργασίες 3-7 Κατεδαφίσεις 8-9 Χωματουργικές εργασίες 10-13 Γεωργία 14-15 Εκχιονισμός 16-17 Δασοκομία

Διαβάστε περισσότερα

Συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόροι φορτωτές. Σειρά προϊόντων

Συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόροι φορτωτές. Σειρά προϊόντων Συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόροι φορτωτές Σειρά προϊόντων Μεγαλύτερη παραγωγικότητα, λιγότερος κόπος n Αυξήστε την ημερήσια παραγωγικότητά σας Το πλαίσιο κύλισης των συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόρων

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήματα εκσκαφέων. Σειρά προϊόντων

Εξαρτήματα εκσκαφέων. Σειρά προϊόντων Εξαρτήματα εκσκαφέων Σειρά προϊόντων 2 Η προσαρμοστικότητα στα χέρια σας Τα συστήματα ταχείας προσάρτησης Bobcat αυξάνουν την προσαρμοστικότητα του εκσκαφέα σας σας επιτρέπουν να αλλάζετε εξαρτήματα εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου Διδάσκων: Γιάννης Χουλιάρας Μηχανές ανυψώσεως και μεταφοράς δομικών υλικών. Χρησιμοποιούμενες μηχανές και μεθοδολογία χρήσης σε διάφορα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ! ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ! ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΤΡΑΚΤΕΡ Μικροί χώροι, μικρές επιφάνειες και στενοί δρόμοι. Εδώ τα μικρά τρακτέρ αισθάνονται καλά. Διότι παρέχεται η δυνατότητα ελιγμών

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός αυλάκωσης

Εξοπλισμός αυλάκωσης Εξοπλισμός αυλάκωσης Εργαλεία σχεδιασμένα να βελτιώνουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα για συστήματα πυρόσβεσης και άλλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Ευρεία επιλογή μηχανικών και υδραυλικών μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα Καθαρισμού Ακτών

Μηχανήματα Καθαρισμού Ακτών Μηχανήματα Καθαρισμού Ακτών made in Italy αυτοκινούμενο μικρό αυτοκινούμενο μεσαίο ρυμουλκούμενο μικρό ρυμουλκούμενο μεσαίο ρυμουλκούμενο μεγάλο αυτοκινούμενο μικρό Ιδανικό για περιοχές που απαιτούν βαθύ

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Ευρεία γκάμα για συγκεκριμένες ανάγκες κουρμπαρίσματος και διαμόρφωσης άκρων. Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τύπος μοντέλων Σελίδα Κουρμπαδόροι Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

NT 14/1 Ap Te Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.

NT 14/1 Ap Te Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά. Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 14/1 Eco Τe Advanced είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ηλεκτρική σκούπα. Αποτελεί την ιδανική μηχανή για τεχνίτες - σχεδιασμένη σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

CRV 1000. Για αληθινά καθαρές πόλεις.

CRV 1000. Για αληθινά καθαρές πόλεις. CRV 1000 Το CRV 1000 είναι ένα απορριμματοφόρο όχημα με σύστημα συμπίεσης, χωρητικότητας 4-8m3, το οποίο έχει όλa τα πλεονεκτήματα ενός κλασικού οχήματος τύπου πρέσας της KAOUSSIS και επιπλέον τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

SALES FLASH Ιανουάριος 2013

SALES FLASH Ιανουάριος 2013 SALES FLASH Ιανουάριος 2013 Νέα γενιά φορτωτών Bobcat σειρά 500 Η νέα σειρά 500 φορτωτών της Bobcat συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των compact ελαστικοφόρων φορτωτών με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανές απόξεσης εδαφών

Μηχανές απόξεσης εδαφών ΔΟΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ 59 Μηχανές απόξεσης εδαφών Η απόξεση εδαφών Σε αρκετά δομικά και χωματουργικά έργα απαιτείται η μετακίνηση μεγάλου όγκου εδάφους έτσι ώστε να είναι δυνατή η πραγματοποίηση άλλων εργασιών,

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά οχήματα συλλέκτη

Ειδικά οχήματα συλλέκτη Ειδικά οχήματα συλλέκτη ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και

Διαβάστε περισσότερα

Εμπρόσθιος συλλέκτης. ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Εμπρόσθιος συλλέκτης. ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Εμπρόσθιος συλλέκτης ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΕΛΙΕΣ VM00XT10 TRV PNA/PNH 80 VM1XT10 TRV PNA/PNH 80 VM2XT10 TRV PGA ΕΛΙΑ/ΑΜΥΓΑΔΑΛΙΑ (ΜΙΚΤΟΣ) VM00XT10 TRV DGA 80 PLUS VM1XT10 TRV DGA 80 PLUS VM2XT10 TRV

Διαβάστε περισσότερα

SELFAC Απορριμματοδέκτης Κλειστός με Συμπιεστή

SELFAC Απορριμματοδέκτης Κλειστός με Συμπιεστή SELFAC Απορριμματοδέκτης Κλειστός με Συμπιεστή Το SELFAC της KAOUSSIS είναι η κλασική εκδοχή του κλειστού απορριμματοδέκτη με συμπιεστή, του κοινώς λεγόμενου press container, που εξασφαλίζει τη συμπίεση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2. Ενότητα 2.4 ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2. Ενότητα 2.4 ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ενότητα 2.4 ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας αυτής θα μπορείτε: Να περιγράφετε την αρχή λειτουργίας ενός υδραυλικού αυτοματισμού. Να εξηγείτε τη λειτουργία ενός

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία Εύχρηστη μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ, αυτόματο σύστημα καθαρισμού των φίλτρων - ΤACT - και κάδο όγκου 35, κατάλληλη για κάθε τύπου εφαρμογές σε αρτοποιεία και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΩΤΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΠΛΩΤΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΩΤΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Οι πλωτοί γερανοί είναι ικανοί να πραγµατοποιήσουν ειδικές εργασίες ανέγερσης και εκφόρτωσης.

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.700 P Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΕΠ 10-06-07-00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε. 10 Φυτοτεχνικά Έργα 06 Συντήρηση Πρασίνου 07 Καθαρισµός Χώρων Πρασίνου 00 -

ΠΕΤΕΠ 10-06-07-00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε. 10 Φυτοτεχνικά Έργα 06 Συντήρηση Πρασίνου 07 Καθαρισµός Χώρων Πρασίνου 00 - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε. ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΤΕΠ 10-06-07-00 10 Φυτοτεχνικά Έργα 06 Συντήρηση Πρασίνου 07 Καθαρισµός Χώρων Πρασίνου 00 - Έκδοση 1.0 - Μάιος 2006 Το έργο της

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο και

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony

Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony Κατάλληλο για τον καθαρισμό μπαλκονιών. Ιδανικό για τον καθαρισμό της βεράντας και των επίπλων. Καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα από τη χρήση σφουγγαρίστρας

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium Η ισχυρή και αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium είναι εξοπλισμένη με ένα ανθεκτικό, αντιδιαβρωτικό, ανοξείδωτο δοχείο 17 λίτρων, πτυχωτό φίλτρο και

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το Κ2 ενσωματώνει δύο τροχούς ομαλής κύλισης, πιστόλι με σκανδάλη, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4μ, λόγχη ψεκασμού, ένα μπεκ για δύκολους ρύπους, και φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 *EU-I Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης 2 m 35 mm 2 x 0,5 m 2 Pieces 0.5 m 35 mm Εξάρτημα δαπέδου για υγρή και ξηρή αναρρόφηση Clips Εξάρτημα δύσκολων σημείων

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact H NT 45/1 Τact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικά Ηλεκτρικά Εργαλεία & Αξεσουάρ

Επαγγελματικά Ηλεκτρικά Εργαλεία & Αξεσουάρ Επαγγελματικά Ηλεκτρικά Εργαλεία & Αξεσουάρ ΝΕΟ 2012 ΕΝΑΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ. ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ. Ο κινητήρας και η ισχύς πωλούνται ξεχωριστά. Εγγεγραμμένος Σχεδιασμός. Εν Αναμονή Ευρεσιτεχνίας 1101605.2. 6,5

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο)

Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο) Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο) Ενότητα 7 : Γεωργικός Ελκυστήρας Σύστημα Μεταφοράς της Κίνησης Δρ. Δημήτριος Κατέρης Εργαστήριο 7 ο ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K2 Car & Home» είναι πραγματικά για όλες τις δουλειές. Περιλαμβάνει ρόδες για εύκολη μεταφορά και είναι σχεδιασμένο για περιστασιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

Ανατομία ενός μύθου. Διαβαθμίσεις στην κινητή σιαγώνα που βοηθούν στην κατά προσέγγιση ρύθμιση του μεγέθους ανοίγματος για διάφορα μεγέθη σωλήνων.

Ανατομία ενός μύθου. Διαβαθμίσεις στην κινητή σιαγώνα που βοηθούν στην κατά προσέγγιση ρύθμιση του μεγέθους ανοίγματος για διάφορα μεγέθη σωλήνων. Οι σωληνοκάβουρες RIDGID είναι παγκοσμίως γνωστοί για την απαράμιλλη αντοχή τους και το λειτουργικό σχεδιασμό τους. Ο αυθεντικός σωληνοκάβουρας βαρέος τύπου, που απεικονίζεται παρακάτω, έχει κερδίσει την

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΧΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ LEOPARD 2

ΟΧΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ LEOPARD 2 Nέα Τεχνολογία από το Flensburg ΟΧΗΜΑΤΑ AEV WISENT ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ EXCAVATOR LEOPARD 2 ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ AEV WISENT Τα τρία Θωρακισμένα Οχήματα Υποστήριξης... 3 Θωρακισμένο Όχημα Ανάκτησης WISENT... 3 Θωρακισμένο

Διαβάστε περισσότερα

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο)

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο) Η NT 65/2 Ap είναι μια ισχυρή μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης, με 2 μοτέρ, για επαγγελματικές εφαρμογές. Η αναρροφητική ισχύς της παραμένει σχεδόν συνεχής χάρη στον αποτελεσματικό καθαρισμό του επίπεδου

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Silent Edition Home

K 4 Silent Edition Home Το Κ4 Silent Home με την καινοτόμο αθόρυβη λειτουργία είναι αθόρυβο αφού λειτουργεί με κατά 50% χαμηλότερο επίπεδο θορύβου. Το πλυστικό μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με υδρόψυκτο κινητήρα και είναι κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K2 Car & Home» είναι πραγματικά για όλες τις δουλειές. Περιλαμβάνει ρόδες για εύκολη μεταφορά και είναι σχεδιασμένο για περιστασιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το Κ2 ενσωματώνει δύο τροχούς ομαλής κύλισης, πιστόλι με σκανδάλη, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4μ, λόγχη ψεκασμού, ένα μπεκ για δύκολους ρύπους, και φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Premium

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Premium Το χρήσιμο δοχείο απορρυπαντικού κάνει το Κ2 Premium ιδιαίτερα βολικό. Το πλυστικό μηχάνημα είναι ιδανικό για περιστασιακή και ελαφριά χρήση όπως σε ποδήλατα, εργαλεία και έπιπλα κήπου. Η συσκευασία περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σειρά Quargo Quargo QUARGO, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ευέλικτο, συμπαγές και αξιόπιστο: Το Quargo είναι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό όχημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Το Quargo

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ. Απογειωθείτε Μαζί μας με Ασφάλεια

ΓΕΡΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ. Απογειωθείτε Μαζί μας με Ασφάλεια ΓΕΡΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ 10 www.spinos.gr e-mail: spinosn@otenet.gr Λεωφ. Βουλιαγμένης 453, Κ. Ηλιούπολη TK 163 46, Αθήνα Τηλ.: 210 99 30 872, 210 99 10 188, 210 99 54 022 Fax: 210 99 36 054 Απογειωθείτε Μαζί

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Te. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Πρίζα

NT 35/1 Tact Te. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Πρίζα Η NT 35/1 Tact Te είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με πατέντα σύστημα Tact, για αυτόματο καθαρισμό

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K2 Car & Home» είναι πραγματικά για όλες τις δουλειές. Περιλαμβάνει ρόδες για εύκολη μεταφορά και είναι σχεδιασμένο για περιστασιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο)

Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο) Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο) Ενότητα 9 : Γεωργικά Μηχανήματα Μηχανήματα κατεργασίας του Εδάφους Ι Δρ. Δημήτριος Κατέρης Εργαστήριο 9 ο ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό)

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό) Πλανητικά Μίξερ 2 dito electrolux πλανητικά μίξερ Πλανητικά μίξερ Πανίσχυρα, κατασκευασμένα για να αντέχουν σε φορτία. Η Dito Electrolux προσφέρει πλούσια γκάμα πλανητικών μίξερ από 5 έως 80 λίτρων, για

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 5

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 5 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 5 Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης 2.2 m 35 mm 2 x 0,5 m 2 Pieces 0.5 m 35 mm Εξάρτημα δύσκολων σημείων Σακούλα fleece 1 Pieces Λειτουργία φυσητήρα Μπάρα

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικά μηχανήματα Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Πλυστικά μηχανήματα Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το μηχάνημα υψηλής πίεσης Karcher K2 είναι ιδανικό για περιστασιακή χρήση και αφαίρεση κοινών ρύπων. Για παράδειγμα καθαρισμός ποδηλάτων, εργαλείων ή επίπλων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. για επαγγελματίες International Technologies

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. για επαγγελματίες International Technologies ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ για επαγγελματίες 2016 International Technologies 02 Τεχνολογία Λεπτής Λεπίδας Λεπίδες X-taper οι οποίες κόβουν τις πολύ μικρές τρίχες Οι ειδικά σχεδιασμένες λεπίδες X-taper πιάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 65/2 Ap

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 65/2 Ap Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 65/2 Ap Η NT 65/2 Ap είναι μια ισχυρή μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης, με 2 μοτέρ, για επαγγελματικές εφαρμογές. Η αναρροφητική ισχύς της παραμένει σχεδόν συνεχής

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Η ισχυρή και ενεργιακά αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV2 περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό και στιβαρό πλαστικό κάδο 12l και είναι η ιδανική συσκευή αρχικής κατηγορίας

Διαβάστε περισσότερα

HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ. General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015. για επαγγελματίες

HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ. General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015. για επαγγελματίες HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015 για επαγγελματίες 02 Τεχνολογία Λεπτής Λεπίδας Λεπίδες X-taper οι οποίες κόβουν τις πολύ μικρές τρίχες Οι ειδικά σχεδιασμένες λεπίδες X-taper

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Τοποθέτησης. Κόλλιας ΕΠΕ. Σελίδα2/9 E , Ver 3 nd, Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΤΘ : , Κατερίνη

Οδηγίες Τοποθέτησης. Κόλλιας ΕΠΕ. Σελίδα2/9 E , Ver 3 nd, Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΤΘ : , Κατερίνη Kollias Industrial Doors ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗΣ ΡΑΜΠΑΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ HDL 0 Η εταιρεία στα πλαίσια υποστήριξης προς τους πελάτες της και στην βέλτιστη αξιοποίηση των προϊόντων της, δημιούργησε

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΛΕΤΑ 5 10 KG. work. don t play. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. Η τριετής εγγύηση της Metabo Καταχώρηση: www.metabo.com/xxl

ΠΙΣΤΟΛΕΤΑ 5 10 KG. work. don t play. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. Η τριετής εγγύηση της Metabo Καταχώρηση: www.metabo.com/xxl ΠΙΣΤΟΛΕΤΑ 5 10 KG ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. work. don t play. Η τριετής εγγύηση της Metabo Καταχώρηση: www.metabo.com/xxl ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΚΟΥΡΑΣΗ. Στις πιο σκληρές δουλειές τα καταφέρνουν μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο)

Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο) Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο) Ενότητα 8 : Γεωργικός Ελκυστήρας Σύστημα Διεύθυνσης - Σύστημα Πέδησης Δρ. Δημήτριος Κατέρης Εργαστήριο 8 ο ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Η νέα κατηγορία βάσης εντυπωσιάζει με τα νέα στοιχεία εξοπλισμού που πληρούν αυστηρά πρότυπα. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μεγάλο κάδο, άνετη θέση στάθμευσης για

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσθετα εξαρτήματα και προαιρετικός εξοπλισμός για τους θρυμματιστές ξύλου TP. designed. manufac tur ed. denmar k.

Πρόσθετα εξαρτήματα και προαιρετικός εξοπλισμός για τους θρυμματιστές ξύλου TP. designed. manufac tur ed. denmar k. Πρόσθετα εξαρτήματα και προαιρετικός εξοπλισμός για τους θρυμματιστές ξύλου TP designed manufac tur ed denmar k Reliable Chipping " Προσαρμόστε τον θρυμματιστή ξύλου TP σε κάθε εργασία σας" Σε εμάς στη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

πάντοτε το σωστό εργαλείο.

πάντοτε το σωστό εργαλείο. Θέλετε ακόμα περισσότερες ιδέες; Επισκεφθείτε μας στη διεύθυνση www.bosch.gr και πάρτε ιδέες γύρω από τη διακόσμηση και το σχεδιασμό του σπιτιού σας. Εδώ δε θα βρείτε μόνο συμβουλές και τεχνάσματα για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΓΕΡΑΝΟΣ 35 t (45 m) ΠΑΝΤΟΕΙ ΟΥΣ Ε ΑΦΟΥΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΓΕΡΑΝΟΣ 35 t (45 m) ΠΑΝΤΟΕΙ ΟΥΣ Ε ΑΦΟΥΣ ιεύθυνση Συστήµατος Μεταφοράς ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΓΕΡΑΝΟΣ 35 t (45 m) ΠΑΝΤΟΕΙ ΟΥΣ Ε ΑΦΟΥΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.1 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Γερανός αυτοκινούµενος υδραυλικός παντοειδούς εδάφους

Διαβάστε περισσότερα

K 7 Car. K 7 Car, 1.168-505.0, 2015-05-30

K 7 Car. K 7 Car, 1.168-505.0, 2015-05-30 Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "Κ7 Car " με τον υδρόψυκτο κινητήρα και το Car Kit είναι σχεδιασμένο για συχνή χρήση και την αφαίρεση επίμονων ρύπων όπως για παράδειγμα στην πισίνα, σε μονοπάτια και στα μεγάλα

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.120 T 50

Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.120 T 50 Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.120 T 50 Κατάλληλο για τον καθαρισμό μπαλκονιών. Ιδανικό για τον καθαρισμό της βεράντας και των επίπλων. Καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα από τη χρήση σφουγγαρίστρας

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: Τεχνολογία Αυτοκινήτων Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΙΟΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

ΠΡΙΟΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ VII ΠΡΙΟΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ Περιεχόμενα 116 1.1. Ελαφρού τύπου πριόνια ταινίας 117 1.2. Ημιαυτόματα πριόνια με υδραυλικό φρένο 118 1.3. Ημιαυτόματα, υδραυλικά πριόνια 120 2. Εξοπλισμός για πριόνια

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Silent. K 4 Silent, 1.637-350.0, 2015-05-30

K 4 Silent. K 4 Silent, 1.637-350.0, 2015-05-30 Τέλος πια στα μπερδεμένα λάστιχα και στους κόμπους! Το K4 Silent προσφέρει το λάστιχο PremiumFlex με σύστημα που αποτρέπει το σχηματισμό κόμπων και γυρισμάτων του λάστιχου. Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο

Διαβάστε περισσότερα

T35120SLMP. Tηλεσκοπικά μηχανήματα χειρισμού Προδιαγραφές. Διαστάσεις

T35120SLMP. Tηλεσκοπικά μηχανήματα χειρισμού Προδιαγραφές. Διαστάσεις Διαστάσεις (A) Συνολικό μήκος (με περόνες) 6789.0 mm (B) Συνολικό μήκος (με σύστημα μεταφοράς) 5584.0 mm (C) Συνολικό μήκος (χωρίς παρελκόμενα) 5461.0 mm (D) Συνολικό μήκος (έως τα εμπρός ελαστικά) 3775.0

Διαβάστε περισσότερα

K 2 Compact. K 2 Compact, ,

K 2 Compact. K 2 Compact, , Το Κ2 Compact είναι συμπαγές και ισχυρό. Είναι ιδιαίτερα ευέλικτο, ευκίνητο και εύκολο στην αποθήκευση μετά τη χρήση. Διαθέτει πιστόλι, λάστιχο υψηλής πίεσης 4 μέτρων, κάνη ψεκασμού, κάνη dirt blaster

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Basic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Basic To μηχάνημα υψηλής πίεσης K2 Basic είναι ιδανικό για τον καθαρισμό ποδηλάτων, εργαλείων ή επίπλων του κήπου και για καθημερινούς ρύπους γύρω από το σπίτι. Αυτό το μηχάνημα υψηλής πίεσης είναι σχεδιασμένο

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια φορτωτή - εκσκαφέα ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Προμήθεια φορτωτή - εκσκαφέα ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Δημοκρατίας 2, 82100 Χίος Αρ. μελέτης: 10/2016 Προμήθεια φορτωτή - εκσκαφέα ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΕΝΙΚΑ Με την παρούσα περιγράφονται οι

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού. - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή

Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού. - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή Βιομηχανία τροφίμων! Ο συνεργάτης σας θα πρέπει να γνωρίζει τις ανάγκες που υπάρχουν στη βιομηχανία τροφίμων. Η Nilfisk

Διαβάστε περισσότερα

Γεφυρώνοντας τις ανάγκες των πελατών

Γεφυρώνοντας τις ανάγκες των πελατών Γεφυρώνοντας τις ανάγκες των πελατών Οι κινούμενες γέφυρες έχουν πολλές κοινές απαιτήσεις ελέγχου με τις εφαρμογές διαχείρισης υλικών, όπως είναι οι γερανοί και τα βαρούλκα. Έχοντας αυτό ως δεδομένο, το

Διαβάστε περισσότερα

K 5 COMPACT K 5 COMPACT, 1.630-720.0, 2015-05-30

K 5 COMPACT K 5 COMPACT, 1.630-720.0, 2015-05-30 Το μηχάνημα υψηλής πίεσης " K5 Compact" είναι ιδανικό για την αφαίρεση ρύπων μεσαίου επιπέδου. Το μηχάνημα είναι ιδανικό για τον καθαρισμό μεγάλων οχημάτων, πέτρινων τοίχων ή ποδηλάτων. Περιλαμβάνει υδρόψυκτο

Διαβάστε περισσότερα

Είτε με την εγκατάσταση θαλάμου για τον οδηγό. Είτε με σύστημα που εμποδίζει τυχόν ανατροπή του περονοφόρου ανυψωτικού μηχανήματος.

Είτε με την εγκατάσταση θαλάμου για τον οδηγό. Είτε με σύστημα που εμποδίζει τυχόν ανατροπή του περονοφόρου ανυψωτικού μηχανήματος. ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ενδυνάμωση του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας καθώς και του ευρύτερου δημόσιου τομέα και των ιδιωτικών επιχειρήσεων, μεσκοπότηβελτίωσητων συνθηκών εργασίας στους τομείς των κατασκευών,

Διαβάστε περισσότερα

S185H Μίνι φορτωτής. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/skid_steer_loaders/loadxml.html?xmlname...

S185H Μίνι φορτωτής. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/skid_steer_loaders/loadxml.html?xmlname... Σελίδα 1 από 9 S185H Μίνι φορτωτής Copyright 2000-2008 Bobcat Europe 5304 11001 5304 99999 ιαστάσεις (A) Ύψος λειτουργίας 3862 mm (B) Ύψος µε καµπίνα χειριστή 1938 mm (C) Γωνία Αναχώρησης 23 (D) Ελάχιστο

Διαβάστε περισσότερα

Αντλία οδοντωτών τροχών με εξωτερική οδόντωση (gear pump with external teeth), p=103,5±1,5 bar, 2750±40 rpm, Q=9,46 lt/min

Αντλία οδοντωτών τροχών με εξωτερική οδόντωση (gear pump with external teeth), p=103,5±1,5 bar, 2750±40 rpm, Q=9,46 lt/min Υδραυλικές Αντλίες Αντλία οδοντωτών τροχών με εξωτερική οδόντωση (gear pump with external teeth), p=103,5±1,5 bar, 2750±40 rpm, Q=9,46 lt/min Παναγιώτης Ματζινός, Χημικός Μηχανικός, MPhil, PhD Τμήμα Οχημάτων,

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μέχρι σήμερα οι τροχοί

Διαβάστε περισσότερα

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Alpha Green Αβεε Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Πλεονεκτήματα Υπόγεια συστήματα απορριμμάτων Ποιότητα ζωής Ευελιξία Άνοιγμα του κάδου απόρριψης στο βέλτιστο ύψος Μείωση κακοσμίας

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟΥ ΒΡΑΧΙΟΝΑ»

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟΥ ΒΡΑΧΙΟΝΑ» ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ - ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟΥ ΒΡΑΧΙΟΝΑ» ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 26.998,50 με Φ.Π.Α.23% Τίτλος : Προμήθεια χορτοκοπτικού ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 5.800 C. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 5.800 C. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 5.800 C Υψηλή κατηγορία για υψηλές απαιτήσεις. Δυνατότητα ρύθμισης του ατμού σε ξηρού - υγρού ανάλογα με τις απαιτήσεις. Συνεχής εργασία χάρη στο σύστημα δύο κάδων. Βασικός εξοπλισμός:

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB Μικρό, συμπαγές με διαρκή παραγωγή ατμού. Κατάλληλο για τον καθαρισμό δαπέδων, τοίχων, την απομάκρυνση αλάτων από το μπάνιο και λίπη από την κουζίνα. Η συσκευασία περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα μεσαίας κατηγορίας K 4.00 ECO SILENT ALU *EU

Πλυστικά μηχανήματα μεσαίας κατηγορίας K 4.00 ECO SILENT ALU *EU Πλυστικά μηχανήματα μεσαίας κατηγορίας K 4.00 ECO SILENT ALU *EU Το πλέον αθόρυβο μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης στον κόσμο. Αποτελεσματικό για εύκολη απομάκρυνση μέτριων έως δύσκολων ρύπων στο σπίτι,

Διαβάστε περισσότερα

Β ΛΥΚΕΙΟΥ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Β ΛΥΚΕΙΟΥ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ Β ΛΥΚΕΙΟΥ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ 1. Ποια η σημασία των παρακάτω μεγεθών; Αναφερόμαστε στην κυκλική κίνηση. Α. Επιτρόχια επιτάχυνση: Β. Κεντρομόλος επιτάχυνση: Γ. Συχνότητα: Δ. Περίοδος: 2. Ένας τροχός περιστρέφεται

Διαβάστε περισσότερα

Βενζινοκίνητο μηχάνημα για εφαρμογές χωρίς όρια. Ευκινησία χωρίς καλώδια, υψηλή πίεσης ακόμα και σε σημεία που δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα

Βενζινοκίνητο μηχάνημα για εφαρμογές χωρίς όρια. Ευκινησία χωρίς καλώδια, υψηλή πίεσης ακόμα και σε σημεία που δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα Βενζινοκίνητο πλυστικό μηχάνημα G 4.10 M Βενζινοκίνητο μηχάνημα για εφαρμογές χωρίς όρια. Ευκινησία χωρίς καλώδια, υψηλή πίεσης ακόμα και σε σημεία που δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα Βασικός εξοπλισμός: Ενσωματωμένο

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Compact *EU. K 4 Compact *EU, 1.637-310.0, 2015-05-30

K 4 Compact *EU. K 4 Compact *EU, 1.637-310.0, 2015-05-30 το Κ4 Compact με τον υδρόψυκτο κινητήρα είναι το ιδανικό μηχάνημα υψηλής πίεσης για μεσαίου επιπέδου ρύπους. Π.χ αυτοκίνητο, ποδήλατο, φράχτες. Αυτό το μηχάνημα είναι συμπαγές και ισχυρό. Τα δύο χερούλια

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργικά Μηχανήματα (Θεωρία)

Γεωργικά Μηχανήματα (Θεωρία) Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου Γεωργικά Μηχανήματα (Θεωρία) Ενότητα 11 : Γεωργικά Μηχανήματα Μηχανήματα σποράς και φύτευσης Δρ. Δημήτριος Κατέρης ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΠΟΡΑ - ΦΥΤΕΥΣΗ-ΛΙΠΑΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K2 Car & Home» είναι πραγματικά για όλες τις δουλειές. Περιλαμβάνει ρόδες για εύκολη μεταφορά και είναι σχεδιασμένο για περιστασιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

www.schilling-fn.de Ελληνική Γκάμα προϊόντων Γερανογέφυρες αλουμινίου Διάφορα Παρελκόμενα Ειδικές κατασκευές

www.schilling-fn.de Ελληνική Γκάμα προϊόντων Γερανογέφυρες αλουμινίου Διάφορα Παρελκόμενα Ειδικές κατασκευές Ελληνική Γερανογέφυρες αλουμινίου Διάφορα Παρελκόμενα Ειδικές κατασκευές Γκάμα προϊόντων Γερανογέφυρες αλουμινίου Διάφορα Παρελκόμενα Ειδικές κατασκευές 1 2 Από τη σύνταξη Γεια σας!... από τη σύλληψη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Η υδραυλική ράμπα αποτελείται από τέσσερα (4) τμήματα:

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Η υδραυλική ράμπα αποτελείται από τέσσερα (4) τμήματα: ΥΔΡΑΥΛΙΚΗΣ ΡΑΜΠΑΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ HDL 0 Οι Υδραυλικές Ράμπες Φορτοεκφόρτωσης είναι ηλεκτροϋδραυλικά κινούμενες διατάξεις, οι οποίες χρησιμοποιούνται για την γεφύρωση του κενού χώρου, που δημιουργείται

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αυτόματος βραχίονας που καταργεί την χρήση του λεβιέ με πλήρη αυτόματες κινήσεις

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αυτόματος βραχίονας που καταργεί την χρήση του λεβιέ με πλήρη αυτόματες κινήσεις ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Γενική περιγραφή Υπεραυτόµατος ξεµονταριστής µε εξελιγμένο βραχίονα εργαλείων (πιάτο νύχι) ο οποίος καταργεί εντελώς την χρήση του λεβίε, ιδανικός για ελαστικά φορτηγών, λεωφορείων, χωματουργικών

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργικά Μηχανήματα (Θεωρία)

Γεωργικά Μηχανήματα (Θεωρία) Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου Γεωργικά Μηχανήματα (Θεωρία) Ενότητα 10 : Γεωργικά Μηχανήματα Μηχανήματα δευτερογενούς κατεργασίας του εδάφους Δρ. Δημήτριος Κατέρης ΜΗΧΑΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Press Brake Productivity - Οδηγίες ταχείας εκκίνησης

Press Brake Productivity - Οδηγίες ταχείας εκκίνησης Πώς να ξεκινήσετε Press Brake Productivity - Οδηγίες ταχείας εκκίνησης Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα ποιοτικό προϊόν που κατασκευάστηκε από την Wila Για περισσότερα από 80 χρόνια, η Wila προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ-ΕΚΣΚΑΦΕΑ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ-ΕΚΣΚΑΦΕΑ Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ-ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 20.325,00 Φ.Π.Α. 23% : 4.674,75 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ : 24.999,75 ΕΥΡΩ 1 Προμήθεια Μεταχειρισμένου Φορτωτή-Εκσκαφέα Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΥΨΩΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΥΨΩΣΗ

ΑΝΥΨΩΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΥΨΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΕΡΑΝΟΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕΡΒΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΥΨΩΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΥΨΩΣΗ Ένας έξυπνος γερανός

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

K 7 Classic *EU. K 7 Classic *EU, 1.168-502.0, 2015-02-26

K 7 Classic *EU. K 7 Classic *EU, 1.168-502.0, 2015-02-26 Το υδρόψυκτο μηχάνημα "Κ7" είναι σχεδιασμένο για συχνή χρήση και την αφαίρεση επίμονων ρύπων όπως για παράδειγμα στην πισίνα,στα μονοπάτια και στα μεγάλα οχήματα. Περιλαμβάνει πιστόλι με σύνδεσμο Quick

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. µελέτης : 39/ 2014 ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & & ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

K 7 Premium eco!ogic Home

K 7 Premium eco!ogic Home Βολικό στη χρήση και φιλικό με το περιβάλλον, το "K7 Premium Eco!ogic Home" με ανέμη λαστιχου είναι σχεδιασμένο για συχνή χρήση και την αφαίρεση επίμονων ρύπων ( π.χ σε μονοπάτια, μεγάλα οχήματα, ποδήλατα).

Διαβάστε περισσότερα

K 2 Compact. K 2 Compact, 1.673-121.0, 2015-11-18

K 2 Compact. K 2 Compact, 1.673-121.0, 2015-11-18 Το Κ2 Compact είναι συμπαγές και ισχυρό. Είναι ιδιαίτερα ευέλικτο, ευκίνητο και εύκολο στην αποθήκευση μετά τη χρήση. Διαθέτει πιστόλι, λάστιχο υψηλής πίεσης 4 μέτρων, κάνη ψεκασμού, κάνη dirt blaster

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΕΝΙΚEΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το σκυρόδεµα αποτελείται από τσιµέντο, αµµοχάλικα, νερό, και

Διαβάστε περισσότερα