Προσαρτήματα τηλεσκοπικού χειριστή. Γκάμα Προϊόντων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Προσαρτήματα τηλεσκοπικού χειριστή. Γκάμα Προϊόντων"

Transcript

1 Προσαρτήματα τηλεσκοπικού χειριστή Γκάμα Προϊόντων

2 2 Προσαρμοστικότητα που φθάνει μακριά Ανεξάρτητα από τον τομέα στον οποίο εργάζεστε οικοδομικές εργασίες, γεωργία, βιομηχανία, εκχιονισμός ή χωματουργικές εργασίες ένας τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat σας βοηθά να βελτιώσετε την απόδοση του έργου σας και να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο. Με μία πλήρη σειρά εξοπλισμού που παρέχει τη δυνατότητα ανύψωσης από 5 έως 17 μέτρα και μία μεγάλη γκάμα προσαρτημάτων που προσαρμόζονται ανάλογα με την εργασία, ο δικός σας τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat είναι ένας αληθινός εργάτης για όλες τις δουλειές. Σχεδιασμένος για άριστη απόδοση στην εργασία, αξιοπιστία και αντοχή, αποτελεί μία πραγματική αξία. Αυτό είναι το πλεονέκτημα των προσαρτημάτων της Bobcat. Γεωργία 4-5 Οικοδομικές εργασίες 6-7 Κατασκευαστικές εργασίες μεγάλης εμβέλειας 8-9 Βιομηχανικές εργασίες Εκχιονισμός Χωματουργικές εργασίες 14-16

3 3 n Quick-Tach και Bob-Tach : Εύκολη, άνετη και ασφαλής αλλαγή προσαρτημάτων Ταχυσύνδεσμοι (με εκτόνωση πίεσης) Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός διασφαλίζει την ταχεία και ομαλή αλλαγή των υδραυλικών προσαρτημάτων. Η παγιδευμένη πίεση στους σωλήνες μπορεί να καθυστερήσει σημαντικά τη διαδικασία αλλαγής των προσαρτημάτων. Για το λόγο αυτό, οι τηλεσκοπικοί χειριστές Bobcat διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για την εκτόνωση της παγιδευμένης πίεσης. Πιέζοντας απλώς το σύνδεσμο προς τα μέσα, το υδραυλικό λάδι εκτονώνεται πάλι προς το μηχάνημα μέσω ενός σωλήνα επιστροφής. Το αποτέλεσμα είναι καθαρές και γρήγορες αλλαγές προσαρτημάτων κάθε φορά. Υδραυλικό Quick-Tach Ο κάδος αντικαθίσταται ταχύτατα με περόνες παλετών, τσουγκράνα διαμόρφωσης, φορτωτή δεματιών, τρυπάνι, αρπάγη και πολλά άλλα προσαρτήματα, χάρη στο υδραυλικό σύστημα συναρμογής Quick-Tach της Bobcat. Αυτό το εύκολο και πανίσχυρο σύστημα συναρμογής επιτρέπει στο χειριστή να συνδέει και να αποσυνδέει εύκολα τα προσαρτήματα. Μπορεί να αλλάξει τα μη υδραυλικά προσαρτήματα χωρίς να χρειαστεί καν να βγείτε από την καμπίνα. Το υδραυλικό Quick-Tach εξοικονομεί χρόνο σε κάθε εργασία. Χειροκίνητο Quick-Tach Υδραυλικό Quick-Tach n Εφευρέτης του Bob-Tach Το χειροκίνητο σύστημά μας Bob-Tach, επίσης γνωστό από τους φορτωτές πλάγιας ολίσθησης, διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός στο μοντέλο, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από 20 διαφορετικά προσαρτήματα. Το πλαίσιο Bob-Tach TM (A) μπαίνει στην πατούρα προσαρτήματος (Β). Η λαβή (C) ωθείται κάτω πιέζοντας τη σφήνα (D) να περάσει από το πλαίσιο και την οπή του προσαρτήματος για σταθερή σύνδεση.

4 4 Γεωργία Μεγάλο μέρος των εργασιών στα κτήματα μπορεί να ολοκληρωθεί γρήγορα και εύκολα με ένα τηλεσκοπικό χειριστή Bobcat και το κατάλληλο προσάρτημα. Ένα δίχαλο δεματίων, περόνες παλετών ή ένας κάδος καθιστούν εύκολη την ανύψωση βαριών φορτίων. Χρησιμοποιήστε κάδο ή περόνες με αρπάγη για να μετακινήσετε μεγάλες ποσότητες χορτονομής με μικρή απώλεια και στο μισό χρόνο, ενώ το προσάρτημα μεταφοράς δεματιών ή το προσάρτημα κάδου είναι πολύ κατάλληλο για το τάισμα των ζώων. Η Bobcat παρέχει δύναμη, ευχρηστία, αντοχή και αξιοπιστία, στοιχεία καθοριστικά για τη γεωργία. ΚΑΔΟΣ, ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΚΑΔΟΣ, ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΔΟΣ ΜΕ ΑΡΠΑΓΗ ΠΕΡΟΝΕΣ ΜΕ ΑΡΠΑΓΗ T2256 T3571 L T3571 Εκτελέστε και τις πιο σκληρές Βελτιώνει την παραγωγικότητα Το ιδανικό προσάρτημα για τη Ο εύκολος τρόπος να εργασίες εκσκαφής καθώς και χάρη στην αυξημένη γωνία συγκέντρωση και τη διαχείριση διαχειριστείτε το άδετο σανό, φόρτωσης διάφορων υλικών, επαναφοράς του κάδου χώματος και επιφανειακού τη στρωμνή και την κοπριά, χάρη στους δυνατούς μας που μειώνει τις απώλειες. εδάφους με βλάστηση, κλαδιών ή στο αγρόκτημα και σε άλλες κάδους εκσκαφής και φόρτωσης. Χρησιμοποιήστε τον για να ταΐσετε άλλων ογκωδών αντικειμένων που τοποθεσίες. Χρησιμοποιήστε τις Παρέχουν καλή ορατότητα τα ζώα με δημητριακά ή για να απαιτούν ισχυρή συγκράτηση κατά περόνες πολλαπλών χρήσεων της γραμμής κοπής, εξαιρετική απλώσετε το λίπασμα. τη μεταφορά τους. μόνες τους ή προσθέστε την δύναμη εξόδου για την εκσκαφή υδραυλική αρπάγη για μεγαλύτερη και ευκολότερο και γρηγορότερο δύναμη συγκράτησης. γέμισμα του κάδου. Διατίθεται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη, με ή χωρίς δόντια.

5 5 ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ ΠΕΡΟΝΕΣ ΔΕΜΑΤΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΔΕΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΣΩΛΗΝΩΤΕΣ ΠΙΑΣΤΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΔΕΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ T2266 T35100 T35100SL Ιδανικές για τη διαχείριση Χρησιμοποιήστε τις για την Έχει την απόδοση του μεταφορέα Μεταφέρει και φορτώνει μέχρι ογκωδών ή σακιασμένων υλικών αποτελεσματική μεταφορά και δεματιών με δόντια αλλά διαθέτει και δύο στρογγυλά δεμάτια όπως τα λιπάσματα, οι σπόροι και φόρτωση στρογγυλών δεματιών δύο σωληνωτούς υδραυλικούς από το έδαφος στο τρέιλερ ή οι ζωοτροφές. Ιδιαιτέρως χρήσιμες από το έδαφος σε τρέιλερ ή στον βραχίονες (πιάστρες) για να στον τροφοδότη δεματιών. για την εκτέλεση εργασιών σε τροφοδότη δεματιών. διασφαλίζει τη συγκράτηση κάθε Οι ανεξάρτητοι υδραυλικοί περιορισμένους χώρους. Υπάρχει μεμονωμένου δεματιού. βραχίονες, καθένας εξοπλισμένος η δυνατότητα επιλογής σταθερών με 4 δόντια, παρέχουν σταθερή και ή πλευστών περονών (με πλευρική γερή συγκράτηση. μετατόπιση επάνω στο σταθερό πλαίσιο περονών). ΓΩΝΙΑΚΟ ΣΑΡΩΘΡΟ T35100 Χώμα, ξεραμένη λάσπη, ελαφρύ στρώμα χιονιού και άλλα υπολείμματα σαρώνονται και εύκολα και αποτελεσματικά με αυτό το υδραυλικό προσάρτημα. Είτε καθαρίζετε μικρές ιδιωτικές οδούς, αυλές αγροκτημάτων ή αποθήκες, είστε βέβαιοι ότι το γωνιακό σάρωθρο θα κάνει σωστά τη δουλειά του.

6 6 Οικοδομικές εργασίες Οι οικοδομικές εργασίες απαιτούν ανθεκτικά, αξιόπιστα και εύχρηστα μηχανήματα. Ένας τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat παρέχει την ταχύτητα, την ευκινησία και τη δύναμη ενός φορτωτή σε συνδυασμό με την εκτεταμένη ακτίνα δράσης ενός περονοφόρου ανυψωτικού οχήματος. Προσαρτήματα όπως οι περόνες παλετών, οι προεκτάσεις για μπούμες και οι κάδοι είναι ικανά να χειριστούν όλα τα είδη των υλικών. ΚΑΔΟΣ, ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΣΠΑΣΤΟΣ ΚΑΔΟΣ ΚΑΔΟΣ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΚΑΔΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ T35120SL T35100 T40170 T40140 Αυτοί οι δυνατοί κάδοι εκσκαφής Το ευέλικτο αυτό εργαλείο μπορεί Αυτό το ανθεκτικό, οικονομικό Αυτό το ισχυρό παρελκόμενο αντιμετωπίζουν και τις πιο σκληρές να χρησιμοποιηθεί σχεδόν για προσάρτημα επιτρέπει την τοποθετεί το μπετόν ακριβώς στο εργασίες εκσκαφής και χειρισμό τα πάντα: ως κλασικός κάδος για ανάμιξη, μεταφορά και έκχυση σημείο που το θέλετε. Περιορίζει κάθε είδους υλικού. Παρέχουν εκσκαφή, φόρτωση, μεταφορά μπετόν ή άλλων μιγμάτων πολύ τη φθορά που προκαλείται στην καλή ορατότητα και εξαιρετική και εκφόρτωση, ως αρπάγη για ταχύτερα σε σχέση με τους τύρφη και τις υπόγειες γραμμές δύναμη εξόδου για την εκσκαφή συγκράτηση, μεταφορά και αυτόνομους αναδευτήρες. ηλεκτροδότησης, υδροδότησης, και εύκολο γέμισμα του κάδου. φόρτωση δοκών, κομματιών Το μικρό του μέγεθος τον καθιστά τηλεφώνου κ.λ.π. από τη μεταφορά Διατίθενται σε πολλά διαφορετικά σκυροδέματος και άλλων μεγάλων, ιδανικό για πεζοδρόμια, μικρές μπετόν με μεγάλα φορτηγά. μεγέθη, με ή χωρίς δόντια. ογκωδών αντικειμένων ή ως ιδιωτικές οδούς, φινιρίσματα, λεπίδα για βαρέως τύπου εργασίες βάσεις και δάπεδα μικρών κτηρίων, προώθησης και ισοπέδωσης. καθώς και για δυσπρόσιτα σημεία ή σημεία με περιορισμένη προσβασιμότητα.

7 7 ΣΑΡΩΘΡΟ ΓΩΝΙΑΚΟ ΣΑΡΩΘΡΟ ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ, ΠΛΕΥΣΤΕΣ T35100 Το πολυχρηστικό αυτό Με κινητήρα υψηλής ροπής Αυτό το εύχρηστο προσάρτημα Χρησιμοποιήστε αυτό το προσάρτημα χρησιμοποιείται στρέψης και δίσκους με τρίχες δεν χρησιμοποιείται μόνο για την προσάρτημα πολλαπλών χρήσεων για τη συλλογή και την απόρριψη από πολυπροπυλένιο, το γωνιακό ανύψωση και την τοποθέτηση για να ανυψώσετε, να μεταφέρετε χώματος και υπολειμμάτων. σάρωθρο διευκολύνει το μεγάλων παλετών με οικοδομικά και να τοποθετήσετε όλα τα είδη Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σκούπισμα με καλή επαφή προς υλικά. Χρησιμοποιείται επίσης των συσκευασμένων σε παλέτες πηγαίνοντας μπροστά ή με την το ρείθρο ή τοίχωμα στη δεξιά για κάθε ογκώδες ή σακιασμένο υλικών πάνω σε ανώμαλες όπισθεν και μπορείτε επίσης να πλευρά. Χρησιμοποιήστε το για την υλικό, από τα σακιά του τσιμέντου επιφάνειες των οικοδομικών απλώσετε ομοιόμορφα ένα υλικό απομάκρυνση χώματος, λάσπης, μέχρι τις δοκούς οροφής. εργοταξίων, των δημοτικών έργων, επάνω σε μία επιφάνεια. μικρών ποσοτήτων χιονιού και Ιδιαιτέρως χρήσιμο κατά την των βιομηχανικών περιοχών και Διατίθεται βούρτσα ρείθρων άλλων καταλοίπων. εκτέλεση εργασιών σε στενούς ή των αγροκτημάτων. Οι περόνες και σετ τροχών ως προαιρετικός περιορισμένους χώρους. αναδιπλώνουν προς τα πίσω για εξοπλισμός. (Με πλευρική μετατόπιση να επιτρέπουν εύκολη και ασφαλή επάνω στο σταθερό πλαίσιο των μεταφορά. περονών).

8 8 Κατασκευαστικές εργασίες μεγάλης εμβέλειας Κάποιες φορές στις οικοδομικές εργασίες το μόνο όριο είναι ο ουρανός. Οι τηλεσκοπικοί χειριστές Bobcat έχουν την καλύτερη ανυψωτική ικανότητα στην κατηγορία τους στη μέγιστη ακτίνα δράσης. Είτε ανυψώνετε βαριά τούβλα, δοκούς οροφής δύσκολες στη μεταφορά ή ανθρώπους, οι δικές μας μπούμες γερανού και επέκτασης, τα αξεσουάρ γάντζου και αλυσίδας και οι πλατφόρμες προσωπικού, ανεβάζουν και κατεβάζουν πάλι τα πάντα με ασφάλεια.

9 9 ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 1 M² ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 4 M² ΜΠΟΥΜΑ ΓΕΡΑΝΟΥ ΜΠΟΥΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ T2266 T2256 T40140 T40140 Το καλάθι του 1 τ.μ. είναι Αυτή η πλατφόρμα φιλοξενεί Προσθέστε μία μπούμα και Χρησιμοποιήστε αυτό το βολικό κατασκευασμένο από πολλά άτομα ταυτόχρονα. ο τηλεσκοπικός χειριστής προσάρτημα για να τοποθετήσετε γαλβανισμένο ατσάλι. Επεκτείνεται μέχρι και 4 τ.μ. σας μετατρέπεται σε γερανό, φορτία σε χώρους που σε άλλη Είναι εύκολο και γρήγορο στο μέσα σε 10 δευτερόλεπτα και διατηρώντας όμως όλα περίπτωση θα ήταν αδύνατον στήσιμο και επιτρέπει την περιστρέφεται κατά 90 και στις τα πλεονεκτήματά του ως να προσεγγιστούν. Η μπούμα πρόσβαση σε οποιονδήποτε δύο κατευθύνσεις. Το στήσιμό προς την ευκινησία και την αυξάνει το ύψος ανύψωσης και τη χώρο εργασίας γρήγορα και με της είναι εύκολο και γρήγορο. πολυχρηστικότητα. Η χρήση δυνατότητα προσέγγισης. ασφάλεια. Με έγκριση EC (σύμφωνα με τις της μπούμας γερανού αυξάνει κοινοτικές οδηγίες της Ε.Ε.), πρέπει σημαντικά το πεδίο δράσης στην να χρησιμοποιείται με ποδαρικά εργασία. σταθεροποίησης. ΒΑΡΟΥΛΚΟ T35100L Τηλεχειριστήριο Χρησιμοποιήστε το για την πλατφόρμα προσωπικού ή για την ακριβή τοποθέτηση του φορτίου μέσα σε περιορισμένες περιοχές. Επίσης, το τηλεχειριστήριο σας επιτρέπει το χειρισμό της μπούμας και του συστήματος πλευρικής μετατόπισης εκτός της καμπίνας. Πλευρική μετατόπιση Τηλεσκοπική κίνηση Διακόπτης ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης Κουμπί διακοπής ανάφλεξης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης Ενδεικτική λυχνία κατάστασης Διακόπτης απενεργοποίησης συστήματος Αναχαίτισης Επικίνδυνων Κινήσεων (AMA-Aggravating movements Arrester) Διακόπτης για μέγιστη ταχύτητα των κινήσεων Διακόπτης επιλογής Κατέβασμα/ανέβασμα μπούμας λειτουργίας Βαρούλκο: κατέβασμα/ανέβασμα συρματόσχοινου Ανεβάζει και κατεβάζει φορτία χωρίς μετακίνηση της μπούμας. Το βαρούλκο (*) είναι εξοπλισμένο με σύστημα αναλογικού ελέγχου για την ακριβή ρύθμιση της θέσης του φορτίου. (*) Προς το παρόν διατίθεται μόνο σε χώρες εκτός Ε.Ε.

10 10 Βιομηχανικές εργασίες Με τη μεγάλη του ακτίνα δράσης και τη δυνατότητα να ανυψώνει και να μεταφέρει όλα τα είδη των υλικών, ακόμα και σε περιορισμένους χώρους, ο τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat είναι ιδανικός για την αποθήκευση εμπορευμάτων, το χειρισμό των υλικών και τη διαχείριση στερεών απορριμμάτων. Σε κάθε περίπτωση, είτε η διαχείριση των απορριμμάτων περιλαμβάνει εγκαταστάσεις ανακύκλωσης, κομποστοποίησης, ανάκτησης υλικών ή σταθμούς μεταφοράς, ο τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat μεταφέρει τα απορρίμματα με το γρηγορότερο τρόπο. Βαριές παλέτες, ογκώδεις σάκοι και κιβώτια που στοιβάζονται, μπορούν να μετακινούνται εύκολα και να τοποθετούνται με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και στα υψηλότερα ράφια μιας αποθήκης. Επίσης, το ύψος ανύψωσης του τηλεσκοπικού φορτωτή καθιστά την πλευρική φόρτωση και την εκφόρτωση των φορτηγών εύκολη και γρήγορη.

11 11 ΚΑΔΟΣ, ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΚΑΔΟΣ ΜΕ ΑΡΠΑΓΗ ΒΑΡΟΥΛΚΟ ΣΑΡΩΘΡΟ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ T35100L T3571 L T35120L T40170 Αυτός ο εύχρηστος και στιβαρός Ένα ιδανικό εργαλείο για Ανεβάζει και κατεβάζει φορτία Το χρήσιμο αυτό προσάρτημα κάδος σας επιτρέπει να φορτώσετε χειρισμό δύσκολων στο χειρισμό χωρίς μετακίνηση της μπούμας. χρησιμοποιείται για τη σάρωση, μία μεγάλη ποικιλία υλικών. υλικών. Βαρέως τύπου και Το βαρούλκο (*) είναι εξοπλισμένο τη συλλογή και την απόρριψη κατασκευασμένος για να αντέχει, με σύστημα αναλογικού ελέγχου χώματος και υπολειμμάτων. μεταφέρει και φορτώνει με ευκολία για την ακριβή ρύθμιση της θέσης Επίσης, καθαρίζει κατά την κίνηση κλαδιά, ξύλα, αλουμίνιο και όλα τα του φορτίου. προς τα εμπρός ή κινούμενο με είδη από σωρούς υλικών. (*) Προς το παρόν διατίθεται μόνο σε χώρες εκτός Ε.Ε. την όπισθεν. Ενδείκνυται για τον καθαρισμό χώρων στάθμευσης, πεζοδρομίων, αποβαθρών και αποθηκών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να απλώσει ομοιόμορφα ένα υλικό σε μια περιοχή. Διατίθεται βούρτσα ρείθρων ως προαιρετικός εξοπλισμός. ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ, ΠΛΕΥΣΤΕΣ Οι περόνες παλετών μπορούν να Χρησιμοποιήστε αυτό το συλλέξουν και να τοποθετήσουν προσάρτημα πολλαπλών χρήσεων μεγάλες παλέτες βιομηχανικών για να ανυψώσετε, να μεταφέρετε υλικών όπως και κάθε άλλο και να τοποθετήσετε όλα τα είδη ογκώδες ή σακιασμένο υλικό. των συσκευασμένων σε παλέτες Επίσης, κατά τη διάρκεια υλικών επάνω σε ανώμαλες του καθαρισμού, μπορεί να επιφάνειες των βιομηχανικών χρησιμοποιηθεί για τη μετακίνηση περιοχών. Οι περόνες μεγάλων σάκων με μπάζα. αναδιπλώνουν προς τα πίσω για να Είναι πολύ βολικό όταν δουλεύετε διευκολύνουν τη μεταφορά. σε περιορισμένους χώρους. (Με πλευρική μετατόπιση επάνω στο σταθερό πλαίσιο περονών).

12 12 Εκχιονισμός Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμένει ο τηλεσκοπικός χειριστής σας Bobcat σε αδράνεια κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Είτε είστε εργολάβος που αναζητά ευκαιρίες για ένα επιπλέον εισόδημα το χειμώνα, είτε χρειάζεστε έναν αποτελεσματικό τρόπο μεταφοράς χιονιού στη δουλειά, το αγρόκτημα ή το σπίτι σας, ο τηλεσκοπικός χειριστής της Bobcat αποτελεί την έξυπνη επιλογή για να διατηρήσετε το χιόνι και τον πάγο μακριά από χώρους στάθμευσης, μικρούς ιδιωτικούς δρόμους και πεζοδρόμια. Και ανεξάρτητα από το είδος της δουλειάς ή του χιονιού ελαφρύ και αφράτο, υγρό και λασπώδες ή παγωμένο και σκληρό υπάρχει πάντα ένα προσάρτημα της Bobcat για να το καθαρίσει και να το κρατήσει μακριά. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε από τα ειδικά προσαρτήματα για την αφαίρεση χιονιού και πάγου για να κάνετε γρήγορη δουλειά. Επίσης, με τα συστήματα συναρμογής Quick-Tach και Power Bob-Tach TM, μπορείτε να αλλάξετε τα μη υδραυλικά προσαρτήματα χωρίς καν να βγείτε καν από τη ζεστή καμπίνα.

13 13 ΛΕΠΙΔΑ ΧΙΟΝΙΟΥ V ΛΕΠΙΔΑ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΔΟΣ, ΧΙΟΝΙΟΥ ΓΩΝΙΑΚΟ ΣΑΡΩΘΡΟ T3571 L T35100 Αυτό το ευέλικτο, υδραυλικό προσάρτημα προσφέρει πέντε διαφορετικές διαμορφώσεις λεπίδας για να διευκολύνει τους χειριστές στη γρήγορη μετακίνηση του χιονιού. Η λεπίδα έχει χειριστήριο που λειτουργεί εν κινήσει με την άκρη του δακτύλου και στρίβει κατά 30 μοίρες, δεξιά ή αριστερά, για να προωθεί συνεχώς το χιόνι σε οποιαδήποτε από τις δυο πλευρές του τηλεσκοπικού φορτωτή. Επίσης ίσια ή καμπύλη διαμόρφωση για να προωθεί μεγάλες ποσότητες χιονιού ή διαμόρφωση V για να οργώνει το χιόνι μεγαλύτερου βάθους. Εξαιρετικός τρόπος για τη γρήγορη απομάκρυνση μικρής ή μέτριας ποσότητας χιονιού από πεζοδρόμια και μικρούς ιδιωτικούς δρόμους. Γωνία αναστρεπτήρα δεξιά ή αριστερά, έως και 30 μοίρες. Ιστοί υψηλής ορατότητας βοηθούν στον εντοπισμό των γωνιών της λεπίδας. Επειδή το χιόνι είναι ελαφρύτερο από το χώμα, το χαλίκι και τα λοιπά δομικά υλικά, η χωρητικότητα του κάδου χιονιού είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τους κάδους που χρησιμοποιούνται κατά κανόνα για οικοδομικές εργασίες. Επιπλέον, η ράχη του κάδου χιονιού είναι ψηλότερη, επιτρέποντας τη φόρτωση μεγαλύτερης ποσότητας χιονιού χωρίς υπερχείλιση του κάδου. Με κινητήρα υψηλής ροπής στρέψης και δίσκους με τρίχες από πολυπροπυλένιο, το γωνιακό σάρωθρο διευκολύνει το σκούπισμα με καλή επαφή προς το ρείθρο ή τοίχο στη δεξιά πλευρά. Χρησιμοποιήστε το για την απομάκρυνση χώματος, λάσπης, μικρών ποσοτήτων χιονιού και άλλων καταλοίπων. ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΞΥΣΤΡΑ Χρησιμοποιήστε τον τηλεσκοπικό Χρησιμοποιήστε την για την χειριστή Bobcat ακόμα και το αφαίρεση επίμονων, πατημένων χειμώνα με έναν υδραυλικά υπολειμμάτων λάσπης, χιονιού κινούμενο φυσητήρα χιονιού. και πάγου από μικρές ιδιωτικές Το συγκεκριμένο προσάρτημα οδούς, πεζοδρόμια, χώρους ενδείκνυται για τον καθαρισμό στάθμευσης, ποδηλατοδρόμους πεζοδρομίων, μικρών ιδιωτικών και από οποιοδήποτε σημείο οδών και χώρων στάθμευσης. συγκέντρωσης παρόμοιων υλικών. Ρυθμιζόμενα πέδιλα στήριξης Αφήνει τις επιφάνειες λείες για για την τοποθέτηση της κοπτικής ασφαλέστερο περπάτημα και ακμής όταν εργάζεστε επάνω οδήγηση. σε χαλίκια ή άσφαλτο. Πετάει το χιόνι μέχρι 12 μ. Διατίθεται φυσούνα φόρτωσης φορτηγού ως προαιρετικός εξοπλισμός.

14 14 Χωματουργικές εργασίες Οι χωματουργικές εργασίες περιλαμβάνουν μία μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων: Καθορισμός εκτάσεων, κάλυψη εδάφους, φύτευση, άρδευση, προετοιμασία εδάφους, τοποθέτηση χλοοτάπητα και γενική συντήρηση. Η Bobcat γνωρίζει τις χωματουργικές εργασίες όπως κανένας άλλος και για το λόγο αυτό σχεδιάσαμε τα προσαρτήματα του τηλεσκοπικού φορτωτή τα οποία χρειάζεστε σε κάθε εργασία που έχετε να αντιμετωπίσετε. Ανταλλάξτε τα φτυάρια και τα καροτσάκια σας με τον τηλεσκοπικό χειριστή και τα κατάλληλα προσαρτήματα για να επιταχύνετε κάθε στάδιο των χωματουργικών εργασιών.

15 15 ΛΕΠΙΔΑ ΠΡΟΩΘΗΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΜΕ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ Με αυτό το ανθεκτικό προσάρτημα Η λεπίδα με κιβώτιο κάνει εύκολη Το ιδανικό εργαλείο για το Εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια βαρέως τύπου μετακινήστε, την ισοπέδωση του εδάφους. Στη φινίρισμα χωματουργικών όταν πρέπει να διανοίξετε το προωθήστε, ισοπεδώστε και κόψτε λεπίδα των 213 εκ. (84 ) επιλέξτε εργασιών. Σαρώνει και συλλέγει έδαφος ή να αναμίξετε κομπόστ χώμα, χλωροτάπητα και χαλίκι. ανάμεσα στη στάνταρ έκδοση και υπολείμματα από την επιφάνεια, και άλλα υλικά στο χώμα. Περιλαμβάνει ρύθμιση της λεπίδας στην έκδοση με λέιζερ. Η στάνταρ καθώς εξομαλύνει και ισιώνει το σε έξι θέσεις με ηλεκτροϋδραυλικό λεπίδα είναι κατάλληλη για έργα έδαφος. Συλλέγει όλες τις πέτρες χειρισμό και αντιστρεπτή κοπτική που απαιτούν χονδρική ισοπέδωση των 19 χλστ και πάνω και επιπλέον ακμή 3 τμημάτων. Η λεπίδα μπορεί και διαμόρφωση εδάφους, ενώ η τις περισσότερες από τις πέτρες να τοποθετηθεί σε γωνία ± 30 και έκδοση που καθοδηγείται με λέιζερ των 13 χλστ. Χρησιμοποιήστε τα η γωνία ταλάντωσής της είναι έχει μεγάλη ακρίβεια που φτάνει τα ρυθμιζόμενα πλευρικά πέδιλα για ± 10 ώστε να υπάρχει ευελιξία ±6 χλστ. (0.25 ). Χρησιμοποιήστε τον έλεγχο του βάθους. ακόμα και στις πιο δύσκολες τη χωρίς λέιζερ για να γεμίσετε συνθήκες. χαμηλά σημεία και για χονδρική ισοπέδωση, μετά ενεργοποιήστε το λέιζερ για την τελική ισοπέδωση. ΤΡΥΠΑΝΙ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ ΤΑΦΡΩΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΗΣ ΔΟΝΟΥΜΕΝΟΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ T3571 Για γρήγορη διάνοιξη οπών με Χρησιμοποιήστε αυτό το Απαραίτητος για κάθε Το ιδανικό εργαλείο συμπίεσης ακρίβεια νήματος στάθμης. ευπροσάρμοστο εργαλείο για χωματουργική εργασία. για εργασίες εξομάλυνσης και Το υδραυλικό τρυπάνι μας βαρέως διάνοιξη τάφρων σε ελαφρές Ο ισοπεδωτής ισοπεδώνει, επιδιόρθωσης ασφάλτου. τύπου διαθέτει υψηλή ροπή ή υψηλής παραγωγικότητας ισιώνει, ανασκάπτει και αφαιρεί Συμπιέζει το έδαφος ενώ κινείται στρέψης για εύκολη διείσδυση σε εργασίες. Ανοίξτε τάφρους μέχρι το χλωροτάπητα. Λειτουργεί με προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. κάθε τύπο εδάφους. Ο μοναδικός και 120 εκ. Μπορείτε να επιλέξετε εμπρόσθια και όπισθεν κίνηση Το τύμπανο έχει δυνατότητα σχεδιασμός της αρθρωτής του τη χειροκίνητη ή την υδραυλική και περιλαμβάνει ανασκαπτήρα ταλάντωσης για να διατηρεί σύνδεσης διασφαλίζει την ευθεία πλευρική μετατόπιση για εργασία διπλής κατεύθυνσης και κόσκινο τον κύλινδρο σε επαφή με τις τοποθέτησή του, ακόμη και σε κοντά σε τοιχώματα. για τη διάσπαση των σβώλων και ανώμαλες επιφάνειες. ανώμαλο έδαφος. Χρησιμοποιήστε το κοσκίνισμα του χώματος. το για τη διάνοιξη οπών για κολώνες, πασσάλους, στύλους και δέντρα.

16 16 ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ Ενδείκνυται για εφαρμογές αδράς κοπής, όπως είναι ο καθαρισμός χαντακιών ή ανώμαλων περιοχών γηπέδων γκολφ και η χλοοκοπή σε μεγάλες εκτάσεις. Το χλοοκοπτικό παρέχει εξαιρετική ορατότητα της επιφάνειας εργασίας και περιλαμβάνει τρεις μερικώς αλληλεπικαλυπτόμενες λεπίδες που κόβουν καθαρά χωρίς παραλείψεις. Δεν χρειάζεται να περάσετε πάνω από το γρασίδι πριν το κόψετε. ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΠΤΙΚΟ BRUSHCAT Καθαρίζει με ευκολία σκληρούς θάμνους, τεμαχίζει μικρά κλαδιά και δενδρύλλια και κόβει με ευκολία θάμνους και πυκνό γρασίδι. Ένας πατενταρισμένος μηχανισμός διακοπής λειτουργίας σταματά την περιστροφή της λεπίδας όταν το κοπτικό ανυψωθεί από το έδαφος. ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΡΟΧΟΥ Η Bobcat παρέχει επίσης μία ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων σετ εφεδρικών τροχών με ελαστικά διαφόρων τύπων πέλματος, καλύπτοντας τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής. Αυτοί οι τροχοί που συνδυάζονται με αντίστοιχα ελαστικά, παγκοσμίως γνωστά, έχουν ειδικά ελεγχθεί και εγκριθεί για τους τηλεσκοπικούς φορτωτές της Bobcat*. Αποφύγετε τις καθυστερήσεις έχοντας πάντα μαζί μια ρεζέρβα! (*) Μη διαθέσιμη για το.

17 17 n Ομαλή υδραυλική απελευθέρωση με ταχυσυνδέσμους Η παγιδευμένη πίεση στους σωλήνες μπορεί να κάνει δυσάρεστη την αλλαγή των προσαρτημάτων. Με το δικό μας μοναδικό σύστημα απελευθέρωσης της πίεσης À, μπορείτε εύκολα να εκτονώσετε την παγιδευμένη πίεση. Η αλλαγή των προσαρτημάτων γίνεται ομαλά και ξεκούραστα. À

18 18

19 19 T2556 T2566 T3571 T35100 T35120 T40140 T40170 ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑΤΑ Γωνιακό σάρωθρο X X X X X X σ. 5 σ. 7 σ. 13 Τρυπάνι X σ. 15 Περόνες δεματιών X X X X X X X X σ. 5 Μεταφορέας δεματιών με δόντια X X X X X σ. 5 Μεταφορέας δεματιών με σωληνωτές πιάστρες X X X X X σ. 5 Λεπίδα με κιβώτιο X σ. 15 Περιστροφικό Κοπτικό Brushcat X σ. 16 Κάδος με αρπάγη X X X X X X σ. 4 σ. 11 Σπαστός κάδος X X X X X X σ. 6 Κάδος, εκσκαφής και φόρτωσης X x X X X X X X σ. 4 σ. 6 Κάδος, μεγάλης χωρητικότητας X X X X X X σ. 4 Κάδος, χιονιού X σ. 13 Κάδος, πολλαπλών χρήσεων X X X X X X X X σ. 11 Κάδος σκυροδέματος X X X X X X X σ.6 Μπούμα γερανού X X σ.9 Λεπίδα προωθητή X σ. 15 Μπούμα επέκτασης X X σ. 9 Περόνες με αρπάγη X X X X X X σ. 4 Ισοπεδωτής X σ. 15 Τσουγκράνα διαμόρφωσης X σ. 15 Πλατφόρμα προσωπικού 1 τ.μ. X X X σ. 9 Πλατφόρμα προσωπικού 4 τ.μ. X X X σ. 9 Κάδος ανάμιξης X X X X X X X σ. 6 Χλοοκοπτικό X σ. 16 Περόνες παλετών X X X X X X X X σ. 5 σ. 7 σ. 11 Περόνες παλετών, πλευστές X X X X X X X X σ. 7 σ. 11 Ξύστρα X σ. 13 Λεπίδα V Χιονιού X σ. 13 Λεπίδα χιονιού X σ. 13 Φυσητήρας χιονιού X σ. 13 Σάρωθρο X X X X X X X X σ. 7 Σάρωθρο, βιομηχανικής χρήσης X σ. 11 Καλλιεργητής X σ. 15 Εκσκαφέας τάφρων X σ. 15 Δονούμενος κύλινδρος X σ. 15 Βαρούλκο (προς το παρόν διατίθεται μόνο σε χώρες εκτός Ε.Ε.) X X σ. 9 σ. 11 Γεωργία Οικοδομικές εργασίες Κατασκευαστικές εργασίες μεγάλης εμβέλειας Βιομηχανικές εργασίες Εκχιονισμός Χωματουργικές εργασίες Η χρήση κάποιων προσαρτημάτων μπορεί να απαιτεί για τον τηλεσκοπικό χειριστή σας τον προαιρετικό εξοπλισμό της 2ης βοηθητικής γραμμής επικοινωνήστε με τον προμηθευτή σας. Κάθε κατηγορία προσαρτημάτων ενδεχομένως να περιλαμβάνει διαφορετικά μοντέλα προσαρτημάτων με διαφορετική συμβατότητα συμβουλευθείτε τον προμηθευτή σας. Η χρήση ορισμένων προσαρτημάτων ενδεχομένως να απαιτεί την χρήση πρόσθετων προσαρμογέων, κιτ συναρμογής και / ή ελέγχου συμβουλευθείτε τον προμηθευτή σας.

20 Οι προδιαγραφές και ο σχεδιασμός μπορούν να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Οι εικόνες του προϊόντος Bobcat μπορεί να απεικονίζουν μη τυπικά μοντέλα Bobcat EMEA EL (05-09) Bobcat EMEA - Drève Richelle B-1410 Waterloo, Belgium

Προσαρτήματα Φορτωτή. Γκάμα Προϊόντων

Προσαρτήματα Φορτωτή. Γκάμα Προϊόντων Προσαρτήματα Φορτωτή Γκάμα Προϊόντων 2 Φορτωτής Bobcat + Bob-Tach : ο συνδυασμός που κερδίζει Οικοδομικές εργασίες 3-7 Κατεδαφίσεις 8-9 Χωματουργικές εργασίες 10-13 Γεωργία 14-15 Εκχιονισμός 16-17 Δασοκομία

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρτήματα Φορτωτή. Σειρά προϊόντων

Προσαρτήματα Φορτωτή. Σειρά προϊόντων Προσαρτήματα Φορτωτή Σειρά προϊόντων 2 Φορτωτής Bobcat + Bob-Tach : ο συνδυασμός που κερδίζει Οικοδομικές εργασίες 3-7 Κατεδαφίσεις 8-9 Χωματουργικές εργασίες 10-13 Γεωργία 14-15 Εκχιονισμός 16-17 Δασοκομία

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρτήματα Φορτωτή. Γκάμα Προϊόντων

Προσαρτήματα Φορτωτή. Γκάμα Προϊόντων Προσαρτήματα Φορτωτή Γκάμα Προϊόντων 2 Φορτωτής Bobcat + Bob-Tach : ο συνδυασμός που κερδίζει Οικοδομικές εργασίες 3-7 Κατεδαφίσεις 8-9 Χωματουργικές εργασίες 10-13 Γεωργία 14-15 Εκχιονισμός 16-17 Δασοκομία

Διαβάστε περισσότερα

Συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόροι φορτωτές. Σειρά προϊόντων

Συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόροι φορτωτές. Σειρά προϊόντων Συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόροι φορτωτές Σειρά προϊόντων Μεγαλύτερη παραγωγικότητα, λιγότερος κόπος n Αυξήστε την ημερήσια παραγωγικότητά σας Το πλαίσιο κύλισης των συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόρων

Διαβάστε περισσότερα

Φορτωτές πλάγιας ολίσθησης. Σειρά προϊόντων

Φορτωτές πλάγιας ολίσθησης. Σειρά προϊόντων Φορτωτές πλάγιας ολίσθησης Σειρά προϊόντων Η συμπτυγμένη προσέγγιση στην ελευθερία στο χώρο εργασίας n Πρόσβαση σε στενές γωνίες Νιώθετε ότι οι κινήσεις σας είναι περιορισμένες; Στενοί χώροι, περάσματα,

Διαβάστε περισσότερα

Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους. Σειρά προϊόντων

Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους. Σειρά προϊόντων Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους Σειρά προϊόντων Σκάψτε πιο βαθιά και ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του Bobcat! n Κορυφαίες λύσεις συμπαγούς μεγέθους Αντιμετωπίστε με ευκολία εργασίες οικοδομής, κατεδάφισης ή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου Διδάσκων: Γιάννης Χουλιάρας Μηχανές ανυψώσεως και μεταφοράς δομικών υλικών. Χρησιμοποιούμενες μηχανές και μεθοδολογία χρήσης σε διάφορα

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήματα εκσκαφέων. Σειρά προϊόντων

Εξαρτήματα εκσκαφέων. Σειρά προϊόντων Εξαρτήματα εκσκαφέων Σειρά προϊόντων 2 Η προσαρμοστικότητα στα χέρια σας Τα συστήματα ταχείας προσάρτησης Bobcat αυξάνουν την προσαρμοστικότητα του εκσκαφέα σας σας επιτρέπουν να αλλάζετε εξαρτήματα εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ! ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ! ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΤΡΑΚΤΕΡ Μικροί χώροι, μικρές επιφάνειες και στενοί δρόμοι. Εδώ τα μικρά τρακτέρ αισθάνονται καλά. Διότι παρέχεται η δυνατότητα ελιγμών

Διαβάστε περισσότερα

CompactLine. Έξυπνη & Ισχυρή! Η κατηγορία compact.

CompactLine. Έξυπνη & Ισχυρή! Η κατηγορία compact. CompactLine Έξυπνη & Ισχυρή! Η κατηγορία compact. Υπάρχουν μικρά πράγματα στη ζωή που μας κινητοποιούν. Home of Quality. Πρόσθετη αξία. Για μικρά τρακτέρ. Περιορισμένοι χώροι, μικρές επιφάνειες και στενοί

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα Καθαρισμού Ακτών

Μηχανήματα Καθαρισμού Ακτών Μηχανήματα Καθαρισμού Ακτών made in Italy αυτοκινούμενο μικρό αυτοκινούμενο μεσαίο ρυμουλκούμενο μικρό ρυμουλκούμενο μεσαίο ρυμουλκούμενο μεγάλο αυτοκινούμενο μικρό Ιδανικό για περιοχές που απαιτούν βαθύ

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός αυλάκωσης

Εξοπλισμός αυλάκωσης Εξοπλισμός αυλάκωσης Εργαλεία σχεδιασμένα να βελτιώνουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα για συστήματα πυρόσβεσης και άλλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Ευρεία επιλογή μηχανικών και υδραυλικών μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Ευρεία γκάμα για συγκεκριμένες ανάγκες κουρμπαρίσματος και διαμόρφωσης άκρων. Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τύπος μοντέλων Σελίδα Κουρμπαδόροι Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

KM 85/50 W Bp Pack. Άνετο σάρωθρο πεζού χειριστή για μεσαίας έκτασης επιφάνειες, από τ.μ, με μεγάλο φίλτρο και κάδο απορριμμάτων.

KM 85/50 W Bp Pack. Άνετο σάρωθρο πεζού χειριστή για μεσαίας έκτασης επιφάνειες, από τ.μ, με μεγάλο φίλτρο και κάδο απορριμμάτων. Άνετο σάρωθρο πεζού χειριστή για μεσαίας έκτασης επιφάνειες, από 900-6.000 τ.μ, με μεγάλο φίλτρο και κάδο απορριμμάτων. 1 2 3 4 1 2 Αποδοτικό σύστημα φίλτρου Επιφάνεια φίλτρου 2,1 m². Χειροκίνητο σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ.

ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ. ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ www.agromelca.com ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ 3 Έκδοση VTL

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ.

ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ. ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ www.agromelca.com 3 ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Έκδοση VTL

Διαβάστε περισσότερα

8 η ΕΝΟΤΗΤΑ Ανυψωτικά μηχανήματα

8 η ΕΝΟΤΗΤΑ Ανυψωτικά μηχανήματα ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ ΔΟΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ 8 η ΕΝΟΤΗΤΑ Ανυψωτικά μηχανήματα Διδάσκων: Σ. Λαμπρόπουλος Άδεια Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες Χρήσης Creative

Διαβάστε περισσότερα

KM 85/50 W Bp Pack Adv

KM 85/50 W Bp Pack Adv Σάρωθρο πεζού χειριστή για μεσαίας έκτασης επιφάνειες, από 900-6000 τμ, με μεγάλη επιφάνεια φίλτρου και κάδο απορριμμάτων. 1 2 3 4 1 2 Αποδοτικό σύστημα φίλτρου Επιφάνεια φίλτρου 2,1 m². Χειροκίνητο σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

KM 75/40 W Bp Pack. Σάρωθρο πεζού χειριστή, μπαταριοκίνητο. Περιλαμβάνει μπαταρία και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο. Εύκολη συντήρηση

KM 75/40 W Bp Pack. Σάρωθρο πεζού χειριστή, μπαταριοκίνητο. Περιλαμβάνει μπαταρία και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο. Εύκολη συντήρηση Σάρωθρο πεζού χειριστή, μπαταριοκίνητο. Περιλαμβάνει μπαταρία και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο φορτιστή. 1 2 3 4 1 2 Κάδος απορριμμάτων με λαβή Κάδος απορριμμάτων με λαβές σε εσοχή εύκολη αφαίρεση και άδειασμα.

Διαβάστε περισσότερα

NT 14/1 Ap Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.

NT 14/1 Ap Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά. Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 14/1 Eco Advanced είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ηλεκτρική σκούπα. Αποτελεί την ιδανική μηχανή για τεχνίτες - σχεδιασμένη σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες από

Διαβάστε περισσότερα

Head Office 22, Rue du Stade, La Verrie T : +33 (0) // F : +33 (0) //

Head Office 22, Rue du Stade, La Verrie T : +33 (0) // F : +33 (0) // Your LUCAS G. dealer Head Office, Rue du Stade, 8510 La Verrie T : + (0) 51 65 41 6 // F : + (0) 51 65 41 51 lucasg@lucasg.com // www.lucasg.com C_Kator_EN_A_015 Φυσητήρας άχυρου/ Αχυροκοπτικό Eστίαση

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανές απόξεσης εδαφών

Μηχανές απόξεσης εδαφών ΔΟΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ 59 Μηχανές απόξεσης εδαφών Η απόξεση εδαφών Σε αρκετά δομικά και χωματουργικά έργα απαιτείται η μετακίνηση μεγάλου όγκου εδάφους έτσι ώστε να είναι δυνατή η πραγματοποίηση άλλων εργασιών,

Διαβάστε περισσότερα

SALES FLASH Ιανουάριος 2013

SALES FLASH Ιανουάριος 2013 SALES FLASH Ιανουάριος 2013 Νέα γενιά φορτωτών Bobcat σειρά 500 Η νέα σειρά 500 φορτωτών της Bobcat συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των compact ελαστικοφόρων φορτωτών με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά οχήματα συλλέκτη

Ειδικά οχήματα συλλέκτη Ειδικά οχήματα συλλέκτη ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και

Διαβάστε περισσότερα

NT 14/1 Ap Te Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.

NT 14/1 Ap Te Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά. Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 14/1 Eco Τe Advanced είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ηλεκτρική σκούπα. Αποτελεί την ιδανική μηχανή για τεχνίτες - σχεδιασμένη σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία Εύχρηστη μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ, αυτόματο σύστημα καθαρισμού των φίλτρων - ΤACT - και κάδο όγκου 35, κατάλληλη για κάθε τύπου εφαρμογές σε αρτοποιεία και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM1XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 www.agromelca.com ΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

CRV 1000. Για αληθινά καθαρές πόλεις.

CRV 1000. Για αληθινά καθαρές πόλεις. CRV 1000 Το CRV 1000 είναι ένα απορριμματοφόρο όχημα με σύστημα συμπίεσης, χωρητικότητας 4-8m3, το οποίο έχει όλa τα πλεονεκτήματα ενός κλασικού οχήματος τύπου πρέσας της KAOUSSIS και επιπλέον τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΦΟΡΤΩΤΗ - ΦΟΡΤΩΤΑΚΙ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡ. 66/2018 ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΦΟΡΤΩΤΗ - ΦΟΡΤΩΤΑΚΙ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡ. 66/2018 ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΦΟΡΤΩΤΗ - ΦΟΡΤΩΤΑΚΙ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡ. 66/2018 ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Τίτλος Διαγωνισμού: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΩΤΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΠΛΩΤΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΩΤΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Οι πλωτοί γερανοί είναι ικανοί να πραγµατοποιήσουν ειδικές εργασίες ανέγερσης και εκφόρτωσης.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «Μίσθωση μηχανημάτων έργου ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και μεταφορικών μέσων» ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ Αρ. μελέτης: 35/19-05-2017 ΤΜΗΜΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ & ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΟΤΡΑ Μηχανικά & Υδραυλικά άροτρα

ΑΡΟΤΡΑ Μηχανικά & Υδραυλικά άροτρα ΑΡΟΤΡΑ Μηχανικά & Υδραυλικά άροτρα Reliable & quality ploughs ΑΡΟΤΡΑ Η στιβαρή κατασκευή και ο μοντέρνος σχεδιασμός στα άροτρα Kariotakis είναι αυτό που τα διακρίνει έτσι ώστε να είναι εύκολη η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2. Ενότητα 2.4 ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2. Ενότητα 2.4 ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ενότητα 2.4 ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας αυτής θα μπορείτε: Να περιγράφετε την αρχή λειτουργίας ενός υδραυλικού αυτοματισμού. Να εξηγείτε τη λειτουργία ενός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΧΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ LEOPARD 2

ΟΧΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ LEOPARD 2 Nέα Τεχνολογία από το Flensburg ΟΧΗΜΑΤΑ AEV WISENT ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ EXCAVATOR LEOPARD 2 ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ AEV WISENT Τα τρία Θωρακισμένα Οχήματα Υποστήριξης... 3 Θωρακισμένο Όχημα Ανάκτησης WISENT... 3 Θωρακισμένο

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία Εύχρηστη μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ, αυτόματο σύστημα καθαρισμού των φίλτρων - ΤACT - και κάδο όγκου 35, κατάλληλη για κάθε τύπου εφαρμογές σε αρτοποιεία και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής.

Διαβάστε περισσότερα

Έτος Ιδρύσεως : Έδρα : 18 ο km Ε.Ο Αθηνών Κορίνθου. Εγκαταστάσεις : τ.μ στον. Ασπρόπυργο Αττικής. Τμήμα πωλήσεων-ενοικιάσεων

Έτος Ιδρύσεως : Έδρα : 18 ο km Ε.Ο Αθηνών Κορίνθου. Εγκαταστάσεις : τ.μ στον. Ασπρόπυργο Αττικής. Τμήμα πωλήσεων-ενοικιάσεων ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Έτος Ιδρύσεως : 1970 Έδρα : 18 ο km Ε.Ο Αθηνών Κορίνθου Εγκαταστάσεις : 3.000 τ.μ στον Ασπρόπυργο Αττικής Τμήμα πωλήσεων-ενοικιάσεων Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

KM 85/50 W Bp. Άνετο σάρωθρο πεζού χειριστή για μεσαίου μεγέθους επιφάνειες των τμ, με μεγάλη επιφάνεια φίλτρου και μεγάλο κάδο απορριμμάτων.

KM 85/50 W Bp. Άνετο σάρωθρο πεζού χειριστή για μεσαίου μεγέθους επιφάνειες των τμ, με μεγάλη επιφάνεια φίλτρου και μεγάλο κάδο απορριμμάτων. Άνετο σάρωθρο πεζού χειριστή για μεσαίου μεγέθους επιφάνειες των 500-2800 τμ, με μεγάλη επιφάνεια φίλτρου και μεγάλο κάδο απορριμμάτων. 1 2 3 4 1 2 Αποδοτικό σύστημα φίλτρου Επιφάνεια φίλτρου 2,1 m². Χειροκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΕΠ 10-06-07-00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε. 10 Φυτοτεχνικά Έργα 06 Συντήρηση Πρασίνου 07 Καθαρισµός Χώρων Πρασίνου 00 -

ΠΕΤΕΠ 10-06-07-00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε. 10 Φυτοτεχνικά Έργα 06 Συντήρηση Πρασίνου 07 Καθαρισµός Χώρων Πρασίνου 00 - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε. ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΤΕΠ 10-06-07-00 10 Φυτοτεχνικά Έργα 06 Συντήρηση Πρασίνου 07 Καθαρισµός Χώρων Πρασίνου 00 - Έκδοση 1.0 - Μάιος 2006 Το έργο της

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ. ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ.   ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM1XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 www.agromelca.com 3 ΜΕΡΑ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Εμπρόσθιος συλλέκτης. ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Εμπρόσθιος συλλέκτης. ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Εμπρόσθιος συλλέκτης ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΕΛΙΕΣ VM00XT10 TRV PNA/PNH 80 VM1XT10 TRV PNA/PNH 80 VM2XT10 TRV PGA ΕΛΙΑ/ΑΜΥΓΑΔΑΛΙΑ (ΜΙΚΤΟΣ) VM00XT10 TRV DGA 80 PLUS VM1XT10 TRV DGA 80 PLUS VM2XT10 TRV

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το Κ2 ενσωματώνει δύο τροχούς ομαλής κύλισης, πιστόλι με σκανδάλη, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4μ, λόγχη ψεκασμού, ένα μπεκ για δύκολους ρύπους, και φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα

NT 611 Eco K. Ενσωματωμένη αντλία ακάθαρτου νερού

NT 611 Eco K. Ενσωματωμένη αντλία ακάθαρτου νερού Σκούπα υγρής-ξηρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ για επαγγελματική χρήση με χωρητικότητα κάδου 55 l, για όλες τις εφαρμογές στη βιομηχανία, στο εμπόριο και στον καθαρισμό κτιρίων. 1 Ενσωματωμένη αντλία ακάθαρτου

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.700 P Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων)

NT 35/1 Tact. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με πατέντα σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ. Θέτουμε τον πήχη πιο ψηλά ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ CXT NEO

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ. Θέτουμε τον πήχη πιο ψηλά ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ CXT NEO ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ Θέτουμε τον πήχη πιο ψηλά ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ CXT NEO 2 Konecranes Γερανογέφυρα CXT NEO ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΑ CXT NEO Τοποθετούμε πιο ψηλά τον πήχη στις γενικές εργασίες ανύψωσης Ευελιξία Ισχύς Εργονομία

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο και

Διαβάστε περισσότερα

KM 100/100 R LPG. Εύκολη συντήρηση. Προφυλακτήρας. Το φίλτρο και η κυλινδρική βούρτσα αφαιρούνται εύκολα χωρίς εργαλεία για ευέλικτη συντήρηση.

KM 100/100 R LPG. Εύκολη συντήρηση. Προφυλακτήρας. Το φίλτρο και η κυλινδρική βούρτσα αφαιρούνται εύκολα χωρίς εργαλεία για ευέλικτη συντήρηση. Άνετο, μοντέρνο εποχούμενο σάρωθρο και επαγγελματική χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ιδανικό για δάπεδα από 8.000-10.400m2/h 1 2 3 4 1 2 Προφυλακτήρας Προστατεύει τη σκούπα και τα εμπόδια

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium Η ισχυρή και αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium είναι εξοπλισμένη με ένα ανθεκτικό, αντιδιαβρωτικό, ανοξείδωτο δοχείο 17 λίτρων, πτυχωτό φίλτρο και

Διαβάστε περισσότερα

Αξιόπιστα & ποιοτικά γεωργικά μηχανήματα

Αξιόπιστα & ποιοτικά γεωργικά μηχανήματα Αξιόπιστα & ποιοτικά γεωργικά μηχανήματα Καλλιεργητές Το ιδανικό μηχάνημα για την προετοιμασία σποροκλίνης μετά την κατεργασία οργώματος ή δισκοσβάρνας είναι ο καλλλιεργητής. Ένα μηχάνημα εύκολο στην χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300 Κατηγορία Comfort - για άπειρες εφαρμογές. Μέγιστη ισχύς έως 1600W και με πολλά νέα χαρακτηριστικά η μεσαία κατηγορία προσφέρει υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

NT 70/2 Prof. Ισχυρή σκούπα ξηρής/ υγρής αναρρόφησης με χωρητικότητα δοχείου 70L και μέχρι και 3 κινητήρες. Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα

NT 70/2 Prof. Ισχυρή σκούπα ξηρής/ υγρής αναρρόφησης με χωρητικότητα δοχείου 70L και μέχρι και 3 κινητήρες. Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα Ισχυρή σκούπα ξηρής/ υγρής αναρρόφησης με χωρητικότητα δοχείου 70L και μέχρι και 3 κινητήρες. 1 2 3 4 1 2 2 μοτέρ Επιλογή μεταξύ 1 ή 2 μοτέρ. Και τα δύο ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται στο μπροστινό

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων)

NT 35/1 Tact. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με πατέντα σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

SELFAC Απορριμματοδέκτης Κλειστός με Συμπιεστή

SELFAC Απορριμματοδέκτης Κλειστός με Συμπιεστή SELFAC Απορριμματοδέκτης Κλειστός με Συμπιεστή Το SELFAC της KAOUSSIS είναι η κλασική εκδοχή του κλειστού απορριμματοδέκτη με συμπιεστή, του κοινώς λεγόμενου press container, που εξασφαλίζει τη συμπίεση

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200 Μεσαία κατηγορία - δυνατός σύμμαχός ενάντια στη βρωμιά. Μέγιστη ισχύς έως 1400W και με πολλά νέα χαρακτηριστικά η μεσαία κατηγορία προσφέρει υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

Ανατομία ενός μύθου. Διαβαθμίσεις στην κινητή σιαγώνα που βοηθούν στην κατά προσέγγιση ρύθμιση του μεγέθους ανοίγματος για διάφορα μεγέθη σωλήνων.

Ανατομία ενός μύθου. Διαβαθμίσεις στην κινητή σιαγώνα που βοηθούν στην κατά προσέγγιση ρύθμιση του μεγέθους ανοίγματος για διάφορα μεγέθη σωλήνων. Οι σωληνοκάβουρες RIDGID είναι παγκοσμίως γνωστοί για την απαράμιλλη αντοχή τους και το λειτουργικό σχεδιασμό τους. Ο αυθεντικός σωληνοκάβουρας βαρέος τύπου, που απεικονίζεται παρακάτω, έχει κερδίσει την

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

KM 70/30 C Bp Pack Adv

KM 70/30 C Bp Pack Adv Σάρωθρο πεζού χειριστή με πολύ καλό έλεγχο σε ευθεία γραμμή. Βούρτσα για κάθε επιφάνεια και εύκολη ρύθμιση κεντρικής κυλινδρικής βούρτσας. 2 3 4 2 Ρυθμιζόμενη χειρολαβή Μέγιστη εργονομία χάρη στις τρεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 12.190,00 Φ.Π.Α. 23% : 2.803,70 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ : 14.993,70 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα αφορά στην προμήθεια επικαθήμενου χλοοκοπτικου δηλαδή του μηχανήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ www.kolliasdoors.com ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗΣ ΡΑΜΠΑΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΕΙΛΟΥΣ - HDLT 0 Η εταιρεία ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΠΕ στα πλαίσια υποστήριξης προς τους πελάτες της και

Διαβάστε περισσότερα

NT 14/1 Ap Te Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.

NT 14/1 Ap Te Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά. Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 14/1 Eco Τe Advanced είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ηλεκτρική σκούπα. Αποτελεί την ιδανική μηχανή για τεχνίτες - σχεδιασμένη σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

KM 130/300 R D. Ενισχυμένη κατασκευή. Αρχή λειτουργίας φαρασιού. Στέρεο ατσάλινο πλαίσιο. Ενισχυμένοι, υδρόψυκτοι βιομηχανικοί κινητήρες.

KM 130/300 R D. Ενισχυμένη κατασκευή. Αρχή λειτουργίας φαρασιού. Στέρεο ατσάλινο πλαίσιο. Ενισχυμένοι, υδρόψυκτοι βιομηχανικοί κινητήρες. Πετρελαιοκίνητο, πλήρως υδραυλικό βιομηχανικό σάρωθρο με σύστημα διεύθυνσης τιμονιού 3 τροχών. Για δύσκολες και απαιτιτικές εργασίες σε βιομηχανίες με δύσκολους ρύπους. 1 2 3 4 1 2 Αρχή λειτουργίας φαρασιού

Διαβάστε περισσότερα

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σειρά Quargo Quargo QUARGO, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ευέλικτο, συμπαγές και αξιόπιστο: Το Quargo είναι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό όχημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Το Quargo

Διαβάστε περισσότερα

Αξιόπιστα & ποιοτικά γεωργικά μηχανήματα.

Αξιόπιστα & ποιοτικά γεωργικά μηχανήματα. Αξιόπιστα & ποιοτικά γεωργικά μηχανήματα. Υπεδάφια Για εύκολο & οικονομικό βαθύ όργωμα με δυνατότητα ρύθμισης βάθους εργασίας από τους οπίσθιους κυλίνδρους και έχοντας επιπλέον την δυνατότητα επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο)

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο) Η NT 65/2 Ap είναι μια ισχυρή μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης, με 2 μοτέρ, για επαγγελματικές εφαρμογές. Η αναρροφητική ισχύς της παραμένει σχεδόν συνεχής. 1 Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων

Διαβάστε περισσότερα

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο)

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο) Η NT 65/2 Ap είναι μια ισχυρή μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης, με 2 μοτέρ, για επαγγελματικές εφαρμογές. Η αναρροφητική ισχύς της παραμένει σχεδόν συνεχής χάρη στον αποτελεσματικό καθαρισμό του επίπεδου

Διαβάστε περισσότερα

Οπίσθιος Συλλέκτης ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS

Οπίσθιος Συλλέκτης ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS Οπίσθιος Συλλέκτης ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τα μηχανήματα θέλουν χρώμα!

Τα μηχανήματα θέλουν χρώμα! Τα μηχανήματα θέλουν χρώμα! Στο εργοτάξιο του aγωγού Μπορείς να χρωματίσεις τον εξοπλισμό προστασίας που φορούν οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες στο εργοτάξιο του aγωγού; O εκσκαφέας Ο εκσκαφέας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 *EU-I Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης 2 m 35 mm 2 x 0,5 m 2 Pieces 0.5 m 35 mm Εξάρτημα δαπέδου για υγρή και ξηρή αναρρόφηση Clips Εξάρτημα δύσκολων σημείων

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact H NT 45/1 Τact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας Η NT 27/1 Me είναι μια μηχανή υγρής και ξηρής αναρρόφησης, υψηλής απόδοσης, για επαγγελματική χρήση. Είναι ιδιαίτερα συμπαγής και εξοπλισμένη με πολλά και χρήσιμα εξαρτήματα. 1 Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Eνσιροδιανομέας. Άνεση και φροντίδα ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΌΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ

Eνσιροδιανομέας. Άνεση και φροντίδα ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΌΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ Eνσιροδιανομέας Άνεση και φροντίδα ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΌΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ MP Feed Mixer O ενσιροδιανομέας MP Feed Mixer της Milkplan είναι μια αξιόπιστη λύση ανάμιξης, μεταφοράς και διανομής τροφής για τη σίτιση αγελάδων

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony

Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony Κατάλληλο για τον καθαρισμό μπαλκονιών. Ιδανικό για τον καθαρισμό της βεράντας και των επίπλων. Καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα από τη χρήση σφουγγαρίστρας

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K2 Car & Home» είναι πραγματικά για όλες τις δουλειές. Περιλαμβάνει ρόδες για εύκολη μεταφορά και είναι σχεδιασμένο για περιστασιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Te. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Πρίζα

NT 35/1 Tact Te. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Πρίζα Η NT 35/1 Tact Te είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με πατέντα σύστημα Tact, για αυτόματο καθαρισμό

Διαβάστε περισσότερα

NT 14/1 Ap Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.

NT 14/1 Ap Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά. Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 14/1 Eco Advanced είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ηλεκτρική σκούπα. Αποτελεί την ιδανική μηχανή για τεχνίτες - σχεδιασμένη σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες από

Διαβάστε περισσότερα

NT 65/2 Tact². Αυτόματο σύστημα καθαρισμού φίλτρων Tact². Εύκολη μεταφορά

NT 65/2 Tact². Αυτόματο σύστημα καθαρισμού φίλτρων Tact². Εύκολη μεταφορά Τα ειδικά συστήματα Tact² της Kärcher είναι ιδιαίτερα δημοφιλή χάρη στο υψηλό επίπεδο ευελιξίας τους και την άριστη απόδοσή τους, τη συμπαγή κατασκευή τους και τον πρακτικό σχεδιασμό τους. Η NT 65/2 Tact²

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο)

Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο) Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο) Ενότητα 7 : Γεωργικός Ελκυστήρας Σύστημα Μεταφοράς της Κίνησης Δρ. Δημήτριος Κατέρης Εργαστήριο 7 ο ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΒΑΡΟΥΛΚΟ ΑΛΥΣΙΔΑΣ CLX ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΦΟΡΤΙΩΝ

ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΒΑΡΟΥΛΚΟ ΑΛΥΣΙΔΑΣ CLX ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΦΟΡΤΙΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΕΡΑΝΟΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕΡΒΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙOΜΗΧΑΝΩΝ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΒΑΡΟΥΛΚΟ ΑΛΥΣΙΔΑΣ CLX ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικά Ηλεκτρικά Εργαλεία & Αξεσουάρ

Επαγγελματικά Ηλεκτρικά Εργαλεία & Αξεσουάρ Επαγγελματικά Ηλεκτρικά Εργαλεία & Αξεσουάρ ΝΕΟ 2012 ΕΝΑΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ. ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ. Ο κινητήρας και η ισχύς πωλούνται ξεχωριστά. Εγγεγραμμένος Σχεδιασμός. Εν Αναμονή Ευρεσιτεχνίας 1101605.2. 6,5

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ι Μ Ο Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ

Τ Ι Μ Ο Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Τ Ι Μ Ο Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ 2 0 0 8 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕΣ Στιβαρές και ευέλικτες ηλεκτρικές μπετονιέρες της ATIKA που λύνουν τα χέρια στους επαγγελματίες. Γερμανικής κατασκευής και

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K2 Car & Home» είναι πραγματικά για όλες τις δουλειές. Περιλαμβάνει ρόδες για εύκολη μεταφορά και είναι σχεδιασμένο για περιστασιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

KM 150/500 R D. Ευρεία γκάμα εξαρτημάτων και κιτ παρελκομένων. Υδραυλικό σύστημα ανύψωσης κάδου

KM 150/500 R D. Ευρεία γκάμα εξαρτημάτων και κιτ παρελκομένων. Υδραυλικό σύστημα ανύψωσης κάδου Πετρελαιοκίνητο, πλήρως υδραυλικό βιομηχανικό σάρωθρο με πίσω σύστημα διεύθυνσης τριών τροχών. Για δύσκολες εργασίες καθαρισμού δομικών υλικών ή για χρήση σε βιομηχανίες κατασκευής μετάλλων. 1 Υδραυλικό

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Silent Edition Home

K 4 Silent Edition Home Το Κ4 Silent Home με την καινοτόμο αθόρυβη λειτουργία είναι αθόρυβο αφού λειτουργεί με κατά 50% χαμηλότερο επίπεδο θορύβου. Το πλυστικό μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με υδρόψυκτο κινητήρα και είναι κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

RAM SLC SF Κοπτικό μηχάνημα CNC 3-αξόνων, οριζόντια κοπή με κορδέλα η οποία περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα.

RAM SLC SF Κοπτικό μηχάνημα CNC 3-αξόνων, οριζόντια κοπή με κορδέλα η οποία περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα. RAM SLC SF Κοπτικό μηχάνημα CNC 3-αξόνων, οριζόντια κοπή με κορδέλα η οποία περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα. SLC SF: Βασικά χαρακτηριστικά Τομείς εφαρμογής: Στρώματα, Ακουστική, Αυτοκινητοβιομηχανία,

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο)

Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο) Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο) Ενότητα 8 : Γεωργικός Ελκυστήρας Σύστημα Διεύθυνσης - Σύστημα Πέδησης Δρ. Δημήτριος Κατέρης Εργαστήριο 8 ο ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

K 3 Premium Full Control Home T150

K 3 Premium Full Control Home T150 Με το πλυστικό μηχάνημα Κ3 Full Control, το οποίο διαθέτει και ανέμη λάστιχου, θα βρείτε την κατάλληλη πίεση για κάθε επιφάνεια. Η ρύθμιση πίεσης προσαρμόζεται στην κάνη ψεκασμού και προβάλλεται στην ένδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο)

Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο) Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο) Ενότητα 9 : Γεωργικά Μηχανήματα Μηχανήματα κατεργασίας του Εδάφους Ι Δρ. Δημήτριος Κατέρης Εργαστήριο 9 ο ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

NT 45/1 Tact. NT 45/1 Tact, ,

NT 45/1 Tact. NT 45/1 Tact, , H NT 45/1 Τact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με πατέντα σύστημα Tact, για αυτόματο καθαρισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. για επαγγελματίες International Technologies

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. για επαγγελματίες International Technologies ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ για επαγγελματίες 2017 International Technologies 02 Τεχνολογία Λεπτής Λεπίδας Η νέα κουρευτική μηχανή της Panasonic διαθέτει μοναδικά σχηματισμένες λεπίδες παρέχοντας εξαιρετική απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το Κ2 ενσωματώνει δύο τροχούς ομαλής κύλισης, πιστόλι με σκανδάλη, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4μ, λόγχη ψεκασμού, ένα μπεκ για δύκολους ρύπους, και φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία Εύχρηστη μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ, αυτόματο σύστημα καθαρισμού των φίλτρων - ΤACT - και κάδο όγκου 35, κατάλληλη για εφαρμογές σε αρτοποιεία & εργαστήρια ζαχαροπλαστικής. 1 Η ιδανική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΕΚΣΚΑΦΕΑ - ΦΟΡΤΩΤΗ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡ. 64/2018 ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΕΚΣΚΑΦΕΑ - ΦΟΡΤΩΤΗ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡ. 64/2018 ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΕΚΣΚΑΦΕΑ - ΦΟΡΤΩΤΗ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡ. 64/2018 ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Τίτλος Διαγωνισμού: ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ. ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ.   ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS www.agromelca.com 3 ΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΛΕΤΑ 5 10 KG. work. don t play. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. Η τριετής εγγύηση της Metabo Καταχώρηση: www.metabo.com/xxl

ΠΙΣΤΟΛΕΤΑ 5 10 KG. work. don t play. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. Η τριετής εγγύηση της Metabo Καταχώρηση: www.metabo.com/xxl ΠΙΣΤΟΛΕΤΑ 5 10 KG ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. work. don t play. Η τριετής εγγύηση της Metabo Καταχώρηση: www.metabo.com/xxl ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΚΟΥΡΑΣΗ. Στις πιο σκληρές δουλειές τα καταφέρνουν μόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΤΥΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΤΥΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΤΥΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLOJ-S120P20 CLOJ-S120 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και διατηρήστε

Διαβάστε περισσότερα

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας Η Me είναι μια μηχανή υγρής και ξηρής αναρρόφησης, υψηλής απόδοσης, για επαγγελματική χρήση. Είναι ιδιαίτερα συμπαγής και εξοπλισμένη με πολλά και χρήσιμα εξαρτήματα. 1 Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα

Διαβάστε περισσότερα