Προσαρτήματα τηλεσκοπικού χειριστή. Γκάμα Προϊόντων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Προσαρτήματα τηλεσκοπικού χειριστή. Γκάμα Προϊόντων"

Transcript

1 Προσαρτήματα τηλεσκοπικού χειριστή Γκάμα Προϊόντων

2 2 Προσαρμοστικότητα που φθάνει μακριά Ανεξάρτητα από τον τομέα στον οποίο εργάζεστε οικοδομικές εργασίες, γεωργία, βιομηχανία, εκχιονισμός ή χωματουργικές εργασίες ένας τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat σας βοηθά να βελτιώσετε την απόδοση του έργου σας και να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο. Με μία πλήρη σειρά εξοπλισμού που παρέχει τη δυνατότητα ανύψωσης από 5 έως 17 μέτρα και μία μεγάλη γκάμα προσαρτημάτων που προσαρμόζονται ανάλογα με την εργασία, ο δικός σας τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat είναι ένας αληθινός εργάτης για όλες τις δουλειές. Σχεδιασμένος για άριστη απόδοση στην εργασία, αξιοπιστία και αντοχή, αποτελεί μία πραγματική αξία. Αυτό είναι το πλεονέκτημα των προσαρτημάτων της Bobcat. Γεωργία 4-5 Οικοδομικές εργασίες 6-7 Κατασκευαστικές εργασίες μεγάλης εμβέλειας 8-9 Βιομηχανικές εργασίες Εκχιονισμός Χωματουργικές εργασίες 14-16

3 3 n Quick-Tach και Bob-Tach : Εύκολη, άνετη και ασφαλής αλλαγή προσαρτημάτων Ταχυσύνδεσμοι (με εκτόνωση πίεσης) Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός διασφαλίζει την ταχεία και ομαλή αλλαγή των υδραυλικών προσαρτημάτων. Η παγιδευμένη πίεση στους σωλήνες μπορεί να καθυστερήσει σημαντικά τη διαδικασία αλλαγής των προσαρτημάτων. Για το λόγο αυτό, οι τηλεσκοπικοί χειριστές Bobcat διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για την εκτόνωση της παγιδευμένης πίεσης. Πιέζοντας απλώς το σύνδεσμο προς τα μέσα, το υδραυλικό λάδι εκτονώνεται πάλι προς το μηχάνημα μέσω ενός σωλήνα επιστροφής. Το αποτέλεσμα είναι καθαρές και γρήγορες αλλαγές προσαρτημάτων κάθε φορά. Υδραυλικό Quick-Tach Ο κάδος αντικαθίσταται ταχύτατα με περόνες παλετών, τσουγκράνα διαμόρφωσης, φορτωτή δεματιών, τρυπάνι, αρπάγη και πολλά άλλα προσαρτήματα, χάρη στο υδραυλικό σύστημα συναρμογής Quick-Tach της Bobcat. Αυτό το εύκολο και πανίσχυρο σύστημα συναρμογής επιτρέπει στο χειριστή να συνδέει και να αποσυνδέει εύκολα τα προσαρτήματα. Μπορεί να αλλάξει τα μη υδραυλικά προσαρτήματα χωρίς να χρειαστεί καν να βγείτε από την καμπίνα. Το υδραυλικό Quick-Tach εξοικονομεί χρόνο σε κάθε εργασία. Χειροκίνητο Quick-Tach Υδραυλικό Quick-Tach n Εφευρέτης του Bob-Tach Το χειροκίνητο σύστημά μας Bob-Tach, επίσης γνωστό από τους φορτωτές πλάγιας ολίσθησης, διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός στο μοντέλο, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από 20 διαφορετικά προσαρτήματα. Το πλαίσιο Bob-Tach TM (A) μπαίνει στην πατούρα προσαρτήματος (Β). Η λαβή (C) ωθείται κάτω πιέζοντας τη σφήνα (D) να περάσει από το πλαίσιο και την οπή του προσαρτήματος για σταθερή σύνδεση.

4 4 Γεωργία Μεγάλο μέρος των εργασιών στα κτήματα μπορεί να ολοκληρωθεί γρήγορα και εύκολα με ένα τηλεσκοπικό χειριστή Bobcat και το κατάλληλο προσάρτημα. Ένα δίχαλο δεματίων, περόνες παλετών ή ένας κάδος καθιστούν εύκολη την ανύψωση βαριών φορτίων. Χρησιμοποιήστε κάδο ή περόνες με αρπάγη για να μετακινήσετε μεγάλες ποσότητες χορτονομής με μικρή απώλεια και στο μισό χρόνο, ενώ το προσάρτημα μεταφοράς δεματιών ή το προσάρτημα κάδου είναι πολύ κατάλληλο για το τάισμα των ζώων. Η Bobcat παρέχει δύναμη, ευχρηστία, αντοχή και αξιοπιστία, στοιχεία καθοριστικά για τη γεωργία. ΚΑΔΟΣ, ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΚΑΔΟΣ, ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΔΟΣ ΜΕ ΑΡΠΑΓΗ ΠΕΡΟΝΕΣ ΜΕ ΑΡΠΑΓΗ T2256 T3571 L T3571 Εκτελέστε και τις πιο σκληρές Βελτιώνει την παραγωγικότητα Το ιδανικό προσάρτημα για τη Ο εύκολος τρόπος να εργασίες εκσκαφής καθώς και χάρη στην αυξημένη γωνία συγκέντρωση και τη διαχείριση διαχειριστείτε το άδετο σανό, φόρτωσης διάφορων υλικών, επαναφοράς του κάδου χώματος και επιφανειακού τη στρωμνή και την κοπριά, χάρη στους δυνατούς μας που μειώνει τις απώλειες. εδάφους με βλάστηση, κλαδιών ή στο αγρόκτημα και σε άλλες κάδους εκσκαφής και φόρτωσης. Χρησιμοποιήστε τον για να ταΐσετε άλλων ογκωδών αντικειμένων που τοποθεσίες. Χρησιμοποιήστε τις Παρέχουν καλή ορατότητα τα ζώα με δημητριακά ή για να απαιτούν ισχυρή συγκράτηση κατά περόνες πολλαπλών χρήσεων της γραμμής κοπής, εξαιρετική απλώσετε το λίπασμα. τη μεταφορά τους. μόνες τους ή προσθέστε την δύναμη εξόδου για την εκσκαφή υδραυλική αρπάγη για μεγαλύτερη και ευκολότερο και γρηγορότερο δύναμη συγκράτησης. γέμισμα του κάδου. Διατίθεται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη, με ή χωρίς δόντια.

5 5 ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ ΠΕΡΟΝΕΣ ΔΕΜΑΤΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΔΕΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΣΩΛΗΝΩΤΕΣ ΠΙΑΣΤΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΔΕΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ T2266 T35100 T35100SL Ιδανικές για τη διαχείριση Χρησιμοποιήστε τις για την Έχει την απόδοση του μεταφορέα Μεταφέρει και φορτώνει μέχρι ογκωδών ή σακιασμένων υλικών αποτελεσματική μεταφορά και δεματιών με δόντια αλλά διαθέτει και δύο στρογγυλά δεμάτια όπως τα λιπάσματα, οι σπόροι και φόρτωση στρογγυλών δεματιών δύο σωληνωτούς υδραυλικούς από το έδαφος στο τρέιλερ ή οι ζωοτροφές. Ιδιαιτέρως χρήσιμες από το έδαφος σε τρέιλερ ή στον βραχίονες (πιάστρες) για να στον τροφοδότη δεματιών. για την εκτέλεση εργασιών σε τροφοδότη δεματιών. διασφαλίζει τη συγκράτηση κάθε Οι ανεξάρτητοι υδραυλικοί περιορισμένους χώρους. Υπάρχει μεμονωμένου δεματιού. βραχίονες, καθένας εξοπλισμένος η δυνατότητα επιλογής σταθερών με 4 δόντια, παρέχουν σταθερή και ή πλευστών περονών (με πλευρική γερή συγκράτηση. μετατόπιση επάνω στο σταθερό πλαίσιο περονών). ΓΩΝΙΑΚΟ ΣΑΡΩΘΡΟ T35100 Χώμα, ξεραμένη λάσπη, ελαφρύ στρώμα χιονιού και άλλα υπολείμματα σαρώνονται και εύκολα και αποτελεσματικά με αυτό το υδραυλικό προσάρτημα. Είτε καθαρίζετε μικρές ιδιωτικές οδούς, αυλές αγροκτημάτων ή αποθήκες, είστε βέβαιοι ότι το γωνιακό σάρωθρο θα κάνει σωστά τη δουλειά του.

6 6 Οικοδομικές εργασίες Οι οικοδομικές εργασίες απαιτούν ανθεκτικά, αξιόπιστα και εύχρηστα μηχανήματα. Ένας τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat παρέχει την ταχύτητα, την ευκινησία και τη δύναμη ενός φορτωτή σε συνδυασμό με την εκτεταμένη ακτίνα δράσης ενός περονοφόρου ανυψωτικού οχήματος. Προσαρτήματα όπως οι περόνες παλετών, οι προεκτάσεις για μπούμες και οι κάδοι είναι ικανά να χειριστούν όλα τα είδη των υλικών. ΚΑΔΟΣ, ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΣΠΑΣΤΟΣ ΚΑΔΟΣ ΚΑΔΟΣ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΚΑΔΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ T35120SL T35100 T40170 T40140 Αυτοί οι δυνατοί κάδοι εκσκαφής Το ευέλικτο αυτό εργαλείο μπορεί Αυτό το ανθεκτικό, οικονομικό Αυτό το ισχυρό παρελκόμενο αντιμετωπίζουν και τις πιο σκληρές να χρησιμοποιηθεί σχεδόν για προσάρτημα επιτρέπει την τοποθετεί το μπετόν ακριβώς στο εργασίες εκσκαφής και χειρισμό τα πάντα: ως κλασικός κάδος για ανάμιξη, μεταφορά και έκχυση σημείο που το θέλετε. Περιορίζει κάθε είδους υλικού. Παρέχουν εκσκαφή, φόρτωση, μεταφορά μπετόν ή άλλων μιγμάτων πολύ τη φθορά που προκαλείται στην καλή ορατότητα και εξαιρετική και εκφόρτωση, ως αρπάγη για ταχύτερα σε σχέση με τους τύρφη και τις υπόγειες γραμμές δύναμη εξόδου για την εκσκαφή συγκράτηση, μεταφορά και αυτόνομους αναδευτήρες. ηλεκτροδότησης, υδροδότησης, και εύκολο γέμισμα του κάδου. φόρτωση δοκών, κομματιών Το μικρό του μέγεθος τον καθιστά τηλεφώνου κ.λ.π. από τη μεταφορά Διατίθενται σε πολλά διαφορετικά σκυροδέματος και άλλων μεγάλων, ιδανικό για πεζοδρόμια, μικρές μπετόν με μεγάλα φορτηγά. μεγέθη, με ή χωρίς δόντια. ογκωδών αντικειμένων ή ως ιδιωτικές οδούς, φινιρίσματα, λεπίδα για βαρέως τύπου εργασίες βάσεις και δάπεδα μικρών κτηρίων, προώθησης και ισοπέδωσης. καθώς και για δυσπρόσιτα σημεία ή σημεία με περιορισμένη προσβασιμότητα.

7 7 ΣΑΡΩΘΡΟ ΓΩΝΙΑΚΟ ΣΑΡΩΘΡΟ ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ, ΠΛΕΥΣΤΕΣ T35100 Το πολυχρηστικό αυτό Με κινητήρα υψηλής ροπής Αυτό το εύχρηστο προσάρτημα Χρησιμοποιήστε αυτό το προσάρτημα χρησιμοποιείται στρέψης και δίσκους με τρίχες δεν χρησιμοποιείται μόνο για την προσάρτημα πολλαπλών χρήσεων για τη συλλογή και την απόρριψη από πολυπροπυλένιο, το γωνιακό ανύψωση και την τοποθέτηση για να ανυψώσετε, να μεταφέρετε χώματος και υπολειμμάτων. σάρωθρο διευκολύνει το μεγάλων παλετών με οικοδομικά και να τοποθετήσετε όλα τα είδη Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σκούπισμα με καλή επαφή προς υλικά. Χρησιμοποιείται επίσης των συσκευασμένων σε παλέτες πηγαίνοντας μπροστά ή με την το ρείθρο ή τοίχωμα στη δεξιά για κάθε ογκώδες ή σακιασμένο υλικών πάνω σε ανώμαλες όπισθεν και μπορείτε επίσης να πλευρά. Χρησιμοποιήστε το για την υλικό, από τα σακιά του τσιμέντου επιφάνειες των οικοδομικών απλώσετε ομοιόμορφα ένα υλικό απομάκρυνση χώματος, λάσπης, μέχρι τις δοκούς οροφής. εργοταξίων, των δημοτικών έργων, επάνω σε μία επιφάνεια. μικρών ποσοτήτων χιονιού και Ιδιαιτέρως χρήσιμο κατά την των βιομηχανικών περιοχών και Διατίθεται βούρτσα ρείθρων άλλων καταλοίπων. εκτέλεση εργασιών σε στενούς ή των αγροκτημάτων. Οι περόνες και σετ τροχών ως προαιρετικός περιορισμένους χώρους. αναδιπλώνουν προς τα πίσω για εξοπλισμός. (Με πλευρική μετατόπιση να επιτρέπουν εύκολη και ασφαλή επάνω στο σταθερό πλαίσιο των μεταφορά. περονών).

8 8 Κατασκευαστικές εργασίες μεγάλης εμβέλειας Κάποιες φορές στις οικοδομικές εργασίες το μόνο όριο είναι ο ουρανός. Οι τηλεσκοπικοί χειριστές Bobcat έχουν την καλύτερη ανυψωτική ικανότητα στην κατηγορία τους στη μέγιστη ακτίνα δράσης. Είτε ανυψώνετε βαριά τούβλα, δοκούς οροφής δύσκολες στη μεταφορά ή ανθρώπους, οι δικές μας μπούμες γερανού και επέκτασης, τα αξεσουάρ γάντζου και αλυσίδας και οι πλατφόρμες προσωπικού, ανεβάζουν και κατεβάζουν πάλι τα πάντα με ασφάλεια.

9 9 ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 1 M² ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 4 M² ΜΠΟΥΜΑ ΓΕΡΑΝΟΥ ΜΠΟΥΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ T2266 T2256 T40140 T40140 Το καλάθι του 1 τ.μ. είναι Αυτή η πλατφόρμα φιλοξενεί Προσθέστε μία μπούμα και Χρησιμοποιήστε αυτό το βολικό κατασκευασμένο από πολλά άτομα ταυτόχρονα. ο τηλεσκοπικός χειριστής προσάρτημα για να τοποθετήσετε γαλβανισμένο ατσάλι. Επεκτείνεται μέχρι και 4 τ.μ. σας μετατρέπεται σε γερανό, φορτία σε χώρους που σε άλλη Είναι εύκολο και γρήγορο στο μέσα σε 10 δευτερόλεπτα και διατηρώντας όμως όλα περίπτωση θα ήταν αδύνατον στήσιμο και επιτρέπει την περιστρέφεται κατά 90 και στις τα πλεονεκτήματά του ως να προσεγγιστούν. Η μπούμα πρόσβαση σε οποιονδήποτε δύο κατευθύνσεις. Το στήσιμό προς την ευκινησία και την αυξάνει το ύψος ανύψωσης και τη χώρο εργασίας γρήγορα και με της είναι εύκολο και γρήγορο. πολυχρηστικότητα. Η χρήση δυνατότητα προσέγγισης. ασφάλεια. Με έγκριση EC (σύμφωνα με τις της μπούμας γερανού αυξάνει κοινοτικές οδηγίες της Ε.Ε.), πρέπει σημαντικά το πεδίο δράσης στην να χρησιμοποιείται με ποδαρικά εργασία. σταθεροποίησης. ΒΑΡΟΥΛΚΟ T35100L Τηλεχειριστήριο Χρησιμοποιήστε το για την πλατφόρμα προσωπικού ή για την ακριβή τοποθέτηση του φορτίου μέσα σε περιορισμένες περιοχές. Επίσης, το τηλεχειριστήριο σας επιτρέπει το χειρισμό της μπούμας και του συστήματος πλευρικής μετατόπισης εκτός της καμπίνας. Πλευρική μετατόπιση Τηλεσκοπική κίνηση Διακόπτης ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης Κουμπί διακοπής ανάφλεξης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης Ενδεικτική λυχνία κατάστασης Διακόπτης απενεργοποίησης συστήματος Αναχαίτισης Επικίνδυνων Κινήσεων (AMA-Aggravating movements Arrester) Διακόπτης για μέγιστη ταχύτητα των κινήσεων Διακόπτης επιλογής Κατέβασμα/ανέβασμα μπούμας λειτουργίας Βαρούλκο: κατέβασμα/ανέβασμα συρματόσχοινου Ανεβάζει και κατεβάζει φορτία χωρίς μετακίνηση της μπούμας. Το βαρούλκο (*) είναι εξοπλισμένο με σύστημα αναλογικού ελέγχου για την ακριβή ρύθμιση της θέσης του φορτίου. (*) Προς το παρόν διατίθεται μόνο σε χώρες εκτός Ε.Ε.

10 10 Βιομηχανικές εργασίες Με τη μεγάλη του ακτίνα δράσης και τη δυνατότητα να ανυψώνει και να μεταφέρει όλα τα είδη των υλικών, ακόμα και σε περιορισμένους χώρους, ο τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat είναι ιδανικός για την αποθήκευση εμπορευμάτων, το χειρισμό των υλικών και τη διαχείριση στερεών απορριμμάτων. Σε κάθε περίπτωση, είτε η διαχείριση των απορριμμάτων περιλαμβάνει εγκαταστάσεις ανακύκλωσης, κομποστοποίησης, ανάκτησης υλικών ή σταθμούς μεταφοράς, ο τηλεσκοπικός χειριστής Bobcat μεταφέρει τα απορρίμματα με το γρηγορότερο τρόπο. Βαριές παλέτες, ογκώδεις σάκοι και κιβώτια που στοιβάζονται, μπορούν να μετακινούνται εύκολα και να τοποθετούνται με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και στα υψηλότερα ράφια μιας αποθήκης. Επίσης, το ύψος ανύψωσης του τηλεσκοπικού φορτωτή καθιστά την πλευρική φόρτωση και την εκφόρτωση των φορτηγών εύκολη και γρήγορη.

11 11 ΚΑΔΟΣ, ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΚΑΔΟΣ ΜΕ ΑΡΠΑΓΗ ΒΑΡΟΥΛΚΟ ΣΑΡΩΘΡΟ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ T35100L T3571 L T35120L T40170 Αυτός ο εύχρηστος και στιβαρός Ένα ιδανικό εργαλείο για Ανεβάζει και κατεβάζει φορτία Το χρήσιμο αυτό προσάρτημα κάδος σας επιτρέπει να φορτώσετε χειρισμό δύσκολων στο χειρισμό χωρίς μετακίνηση της μπούμας. χρησιμοποιείται για τη σάρωση, μία μεγάλη ποικιλία υλικών. υλικών. Βαρέως τύπου και Το βαρούλκο (*) είναι εξοπλισμένο τη συλλογή και την απόρριψη κατασκευασμένος για να αντέχει, με σύστημα αναλογικού ελέγχου χώματος και υπολειμμάτων. μεταφέρει και φορτώνει με ευκολία για την ακριβή ρύθμιση της θέσης Επίσης, καθαρίζει κατά την κίνηση κλαδιά, ξύλα, αλουμίνιο και όλα τα του φορτίου. προς τα εμπρός ή κινούμενο με είδη από σωρούς υλικών. (*) Προς το παρόν διατίθεται μόνο σε χώρες εκτός Ε.Ε. την όπισθεν. Ενδείκνυται για τον καθαρισμό χώρων στάθμευσης, πεζοδρομίων, αποβαθρών και αποθηκών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να απλώσει ομοιόμορφα ένα υλικό σε μια περιοχή. Διατίθεται βούρτσα ρείθρων ως προαιρετικός εξοπλισμός. ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ ΠΕΡΟΝΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ, ΠΛΕΥΣΤΕΣ Οι περόνες παλετών μπορούν να Χρησιμοποιήστε αυτό το συλλέξουν και να τοποθετήσουν προσάρτημα πολλαπλών χρήσεων μεγάλες παλέτες βιομηχανικών για να ανυψώσετε, να μεταφέρετε υλικών όπως και κάθε άλλο και να τοποθετήσετε όλα τα είδη ογκώδες ή σακιασμένο υλικό. των συσκευασμένων σε παλέτες Επίσης, κατά τη διάρκεια υλικών επάνω σε ανώμαλες του καθαρισμού, μπορεί να επιφάνειες των βιομηχανικών χρησιμοποιηθεί για τη μετακίνηση περιοχών. Οι περόνες μεγάλων σάκων με μπάζα. αναδιπλώνουν προς τα πίσω για να Είναι πολύ βολικό όταν δουλεύετε διευκολύνουν τη μεταφορά. σε περιορισμένους χώρους. (Με πλευρική μετατόπιση επάνω στο σταθερό πλαίσιο περονών).

12 12 Εκχιονισμός Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμένει ο τηλεσκοπικός χειριστής σας Bobcat σε αδράνεια κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Είτε είστε εργολάβος που αναζητά ευκαιρίες για ένα επιπλέον εισόδημα το χειμώνα, είτε χρειάζεστε έναν αποτελεσματικό τρόπο μεταφοράς χιονιού στη δουλειά, το αγρόκτημα ή το σπίτι σας, ο τηλεσκοπικός χειριστής της Bobcat αποτελεί την έξυπνη επιλογή για να διατηρήσετε το χιόνι και τον πάγο μακριά από χώρους στάθμευσης, μικρούς ιδιωτικούς δρόμους και πεζοδρόμια. Και ανεξάρτητα από το είδος της δουλειάς ή του χιονιού ελαφρύ και αφράτο, υγρό και λασπώδες ή παγωμένο και σκληρό υπάρχει πάντα ένα προσάρτημα της Bobcat για να το καθαρίσει και να το κρατήσει μακριά. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε από τα ειδικά προσαρτήματα για την αφαίρεση χιονιού και πάγου για να κάνετε γρήγορη δουλειά. Επίσης, με τα συστήματα συναρμογής Quick-Tach και Power Bob-Tach TM, μπορείτε να αλλάξετε τα μη υδραυλικά προσαρτήματα χωρίς καν να βγείτε καν από τη ζεστή καμπίνα.

13 13 ΛΕΠΙΔΑ ΧΙΟΝΙΟΥ V ΛΕΠΙΔΑ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΔΟΣ, ΧΙΟΝΙΟΥ ΓΩΝΙΑΚΟ ΣΑΡΩΘΡΟ T3571 L T35100 Αυτό το ευέλικτο, υδραυλικό προσάρτημα προσφέρει πέντε διαφορετικές διαμορφώσεις λεπίδας για να διευκολύνει τους χειριστές στη γρήγορη μετακίνηση του χιονιού. Η λεπίδα έχει χειριστήριο που λειτουργεί εν κινήσει με την άκρη του δακτύλου και στρίβει κατά 30 μοίρες, δεξιά ή αριστερά, για να προωθεί συνεχώς το χιόνι σε οποιαδήποτε από τις δυο πλευρές του τηλεσκοπικού φορτωτή. Επίσης ίσια ή καμπύλη διαμόρφωση για να προωθεί μεγάλες ποσότητες χιονιού ή διαμόρφωση V για να οργώνει το χιόνι μεγαλύτερου βάθους. Εξαιρετικός τρόπος για τη γρήγορη απομάκρυνση μικρής ή μέτριας ποσότητας χιονιού από πεζοδρόμια και μικρούς ιδιωτικούς δρόμους. Γωνία αναστρεπτήρα δεξιά ή αριστερά, έως και 30 μοίρες. Ιστοί υψηλής ορατότητας βοηθούν στον εντοπισμό των γωνιών της λεπίδας. Επειδή το χιόνι είναι ελαφρύτερο από το χώμα, το χαλίκι και τα λοιπά δομικά υλικά, η χωρητικότητα του κάδου χιονιού είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τους κάδους που χρησιμοποιούνται κατά κανόνα για οικοδομικές εργασίες. Επιπλέον, η ράχη του κάδου χιονιού είναι ψηλότερη, επιτρέποντας τη φόρτωση μεγαλύτερης ποσότητας χιονιού χωρίς υπερχείλιση του κάδου. Με κινητήρα υψηλής ροπής στρέψης και δίσκους με τρίχες από πολυπροπυλένιο, το γωνιακό σάρωθρο διευκολύνει το σκούπισμα με καλή επαφή προς το ρείθρο ή τοίχο στη δεξιά πλευρά. Χρησιμοποιήστε το για την απομάκρυνση χώματος, λάσπης, μικρών ποσοτήτων χιονιού και άλλων καταλοίπων. ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΞΥΣΤΡΑ Χρησιμοποιήστε τον τηλεσκοπικό Χρησιμοποιήστε την για την χειριστή Bobcat ακόμα και το αφαίρεση επίμονων, πατημένων χειμώνα με έναν υδραυλικά υπολειμμάτων λάσπης, χιονιού κινούμενο φυσητήρα χιονιού. και πάγου από μικρές ιδιωτικές Το συγκεκριμένο προσάρτημα οδούς, πεζοδρόμια, χώρους ενδείκνυται για τον καθαρισμό στάθμευσης, ποδηλατοδρόμους πεζοδρομίων, μικρών ιδιωτικών και από οποιοδήποτε σημείο οδών και χώρων στάθμευσης. συγκέντρωσης παρόμοιων υλικών. Ρυθμιζόμενα πέδιλα στήριξης Αφήνει τις επιφάνειες λείες για για την τοποθέτηση της κοπτικής ασφαλέστερο περπάτημα και ακμής όταν εργάζεστε επάνω οδήγηση. σε χαλίκια ή άσφαλτο. Πετάει το χιόνι μέχρι 12 μ. Διατίθεται φυσούνα φόρτωσης φορτηγού ως προαιρετικός εξοπλισμός.

14 14 Χωματουργικές εργασίες Οι χωματουργικές εργασίες περιλαμβάνουν μία μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων: Καθορισμός εκτάσεων, κάλυψη εδάφους, φύτευση, άρδευση, προετοιμασία εδάφους, τοποθέτηση χλοοτάπητα και γενική συντήρηση. Η Bobcat γνωρίζει τις χωματουργικές εργασίες όπως κανένας άλλος και για το λόγο αυτό σχεδιάσαμε τα προσαρτήματα του τηλεσκοπικού φορτωτή τα οποία χρειάζεστε σε κάθε εργασία που έχετε να αντιμετωπίσετε. Ανταλλάξτε τα φτυάρια και τα καροτσάκια σας με τον τηλεσκοπικό χειριστή και τα κατάλληλα προσαρτήματα για να επιταχύνετε κάθε στάδιο των χωματουργικών εργασιών.

15 15 ΛΕΠΙΔΑ ΠΡΟΩΘΗΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΜΕ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ Με αυτό το ανθεκτικό προσάρτημα Η λεπίδα με κιβώτιο κάνει εύκολη Το ιδανικό εργαλείο για το Εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια βαρέως τύπου μετακινήστε, την ισοπέδωση του εδάφους. Στη φινίρισμα χωματουργικών όταν πρέπει να διανοίξετε το προωθήστε, ισοπεδώστε και κόψτε λεπίδα των 213 εκ. (84 ) επιλέξτε εργασιών. Σαρώνει και συλλέγει έδαφος ή να αναμίξετε κομπόστ χώμα, χλωροτάπητα και χαλίκι. ανάμεσα στη στάνταρ έκδοση και υπολείμματα από την επιφάνεια, και άλλα υλικά στο χώμα. Περιλαμβάνει ρύθμιση της λεπίδας στην έκδοση με λέιζερ. Η στάνταρ καθώς εξομαλύνει και ισιώνει το σε έξι θέσεις με ηλεκτροϋδραυλικό λεπίδα είναι κατάλληλη για έργα έδαφος. Συλλέγει όλες τις πέτρες χειρισμό και αντιστρεπτή κοπτική που απαιτούν χονδρική ισοπέδωση των 19 χλστ και πάνω και επιπλέον ακμή 3 τμημάτων. Η λεπίδα μπορεί και διαμόρφωση εδάφους, ενώ η τις περισσότερες από τις πέτρες να τοποθετηθεί σε γωνία ± 30 και έκδοση που καθοδηγείται με λέιζερ των 13 χλστ. Χρησιμοποιήστε τα η γωνία ταλάντωσής της είναι έχει μεγάλη ακρίβεια που φτάνει τα ρυθμιζόμενα πλευρικά πέδιλα για ± 10 ώστε να υπάρχει ευελιξία ±6 χλστ. (0.25 ). Χρησιμοποιήστε τον έλεγχο του βάθους. ακόμα και στις πιο δύσκολες τη χωρίς λέιζερ για να γεμίσετε συνθήκες. χαμηλά σημεία και για χονδρική ισοπέδωση, μετά ενεργοποιήστε το λέιζερ για την τελική ισοπέδωση. ΤΡΥΠΑΝΙ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ ΤΑΦΡΩΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΗΣ ΔΟΝΟΥΜΕΝΟΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ T3571 Για γρήγορη διάνοιξη οπών με Χρησιμοποιήστε αυτό το Απαραίτητος για κάθε Το ιδανικό εργαλείο συμπίεσης ακρίβεια νήματος στάθμης. ευπροσάρμοστο εργαλείο για χωματουργική εργασία. για εργασίες εξομάλυνσης και Το υδραυλικό τρυπάνι μας βαρέως διάνοιξη τάφρων σε ελαφρές Ο ισοπεδωτής ισοπεδώνει, επιδιόρθωσης ασφάλτου. τύπου διαθέτει υψηλή ροπή ή υψηλής παραγωγικότητας ισιώνει, ανασκάπτει και αφαιρεί Συμπιέζει το έδαφος ενώ κινείται στρέψης για εύκολη διείσδυση σε εργασίες. Ανοίξτε τάφρους μέχρι το χλωροτάπητα. Λειτουργεί με προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. κάθε τύπο εδάφους. Ο μοναδικός και 120 εκ. Μπορείτε να επιλέξετε εμπρόσθια και όπισθεν κίνηση Το τύμπανο έχει δυνατότητα σχεδιασμός της αρθρωτής του τη χειροκίνητη ή την υδραυλική και περιλαμβάνει ανασκαπτήρα ταλάντωσης για να διατηρεί σύνδεσης διασφαλίζει την ευθεία πλευρική μετατόπιση για εργασία διπλής κατεύθυνσης και κόσκινο τον κύλινδρο σε επαφή με τις τοποθέτησή του, ακόμη και σε κοντά σε τοιχώματα. για τη διάσπαση των σβώλων και ανώμαλες επιφάνειες. ανώμαλο έδαφος. Χρησιμοποιήστε το κοσκίνισμα του χώματος. το για τη διάνοιξη οπών για κολώνες, πασσάλους, στύλους και δέντρα.

16 16 ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ Ενδείκνυται για εφαρμογές αδράς κοπής, όπως είναι ο καθαρισμός χαντακιών ή ανώμαλων περιοχών γηπέδων γκολφ και η χλοοκοπή σε μεγάλες εκτάσεις. Το χλοοκοπτικό παρέχει εξαιρετική ορατότητα της επιφάνειας εργασίας και περιλαμβάνει τρεις μερικώς αλληλεπικαλυπτόμενες λεπίδες που κόβουν καθαρά χωρίς παραλείψεις. Δεν χρειάζεται να περάσετε πάνω από το γρασίδι πριν το κόψετε. ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΠΤΙΚΟ BRUSHCAT Καθαρίζει με ευκολία σκληρούς θάμνους, τεμαχίζει μικρά κλαδιά και δενδρύλλια και κόβει με ευκολία θάμνους και πυκνό γρασίδι. Ένας πατενταρισμένος μηχανισμός διακοπής λειτουργίας σταματά την περιστροφή της λεπίδας όταν το κοπτικό ανυψωθεί από το έδαφος. ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΡΟΧΟΥ Η Bobcat παρέχει επίσης μία ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων σετ εφεδρικών τροχών με ελαστικά διαφόρων τύπων πέλματος, καλύπτοντας τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής. Αυτοί οι τροχοί που συνδυάζονται με αντίστοιχα ελαστικά, παγκοσμίως γνωστά, έχουν ειδικά ελεγχθεί και εγκριθεί για τους τηλεσκοπικούς φορτωτές της Bobcat*. Αποφύγετε τις καθυστερήσεις έχοντας πάντα μαζί μια ρεζέρβα! (*) Μη διαθέσιμη για το.

17 17 n Ομαλή υδραυλική απελευθέρωση με ταχυσυνδέσμους Η παγιδευμένη πίεση στους σωλήνες μπορεί να κάνει δυσάρεστη την αλλαγή των προσαρτημάτων. Με το δικό μας μοναδικό σύστημα απελευθέρωσης της πίεσης À, μπορείτε εύκολα να εκτονώσετε την παγιδευμένη πίεση. Η αλλαγή των προσαρτημάτων γίνεται ομαλά και ξεκούραστα. À

18 18

19 19 T2556 T2566 T3571 T35100 T35120 T40140 T40170 ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑΤΑ Γωνιακό σάρωθρο X X X X X X σ. 5 σ. 7 σ. 13 Τρυπάνι X σ. 15 Περόνες δεματιών X X X X X X X X σ. 5 Μεταφορέας δεματιών με δόντια X X X X X σ. 5 Μεταφορέας δεματιών με σωληνωτές πιάστρες X X X X X σ. 5 Λεπίδα με κιβώτιο X σ. 15 Περιστροφικό Κοπτικό Brushcat X σ. 16 Κάδος με αρπάγη X X X X X X σ. 4 σ. 11 Σπαστός κάδος X X X X X X σ. 6 Κάδος, εκσκαφής και φόρτωσης X x X X X X X X σ. 4 σ. 6 Κάδος, μεγάλης χωρητικότητας X X X X X X σ. 4 Κάδος, χιονιού X σ. 13 Κάδος, πολλαπλών χρήσεων X X X X X X X X σ. 11 Κάδος σκυροδέματος X X X X X X X σ.6 Μπούμα γερανού X X σ.9 Λεπίδα προωθητή X σ. 15 Μπούμα επέκτασης X X σ. 9 Περόνες με αρπάγη X X X X X X σ. 4 Ισοπεδωτής X σ. 15 Τσουγκράνα διαμόρφωσης X σ. 15 Πλατφόρμα προσωπικού 1 τ.μ. X X X σ. 9 Πλατφόρμα προσωπικού 4 τ.μ. X X X σ. 9 Κάδος ανάμιξης X X X X X X X σ. 6 Χλοοκοπτικό X σ. 16 Περόνες παλετών X X X X X X X X σ. 5 σ. 7 σ. 11 Περόνες παλετών, πλευστές X X X X X X X X σ. 7 σ. 11 Ξύστρα X σ. 13 Λεπίδα V Χιονιού X σ. 13 Λεπίδα χιονιού X σ. 13 Φυσητήρας χιονιού X σ. 13 Σάρωθρο X X X X X X X X σ. 7 Σάρωθρο, βιομηχανικής χρήσης X σ. 11 Καλλιεργητής X σ. 15 Εκσκαφέας τάφρων X σ. 15 Δονούμενος κύλινδρος X σ. 15 Βαρούλκο (προς το παρόν διατίθεται μόνο σε χώρες εκτός Ε.Ε.) X X σ. 9 σ. 11 Γεωργία Οικοδομικές εργασίες Κατασκευαστικές εργασίες μεγάλης εμβέλειας Βιομηχανικές εργασίες Εκχιονισμός Χωματουργικές εργασίες Η χρήση κάποιων προσαρτημάτων μπορεί να απαιτεί για τον τηλεσκοπικό χειριστή σας τον προαιρετικό εξοπλισμό της 2ης βοηθητικής γραμμής επικοινωνήστε με τον προμηθευτή σας. Κάθε κατηγορία προσαρτημάτων ενδεχομένως να περιλαμβάνει διαφορετικά μοντέλα προσαρτημάτων με διαφορετική συμβατότητα συμβουλευθείτε τον προμηθευτή σας. Η χρήση ορισμένων προσαρτημάτων ενδεχομένως να απαιτεί την χρήση πρόσθετων προσαρμογέων, κιτ συναρμογής και / ή ελέγχου συμβουλευθείτε τον προμηθευτή σας.

20 Οι προδιαγραφές και ο σχεδιασμός μπορούν να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Οι εικόνες του προϊόντος Bobcat μπορεί να απεικονίζουν μη τυπικά μοντέλα Bobcat EMEA EL (05-09) Bobcat EMEA - Drève Richelle B-1410 Waterloo, Belgium

Προσαρτήματα Φορτωτή. Σειρά προϊόντων

Προσαρτήματα Φορτωτή. Σειρά προϊόντων Προσαρτήματα Φορτωτή Σειρά προϊόντων 2 Φορτωτής Bobcat + Bob-Tach : ο συνδυασμός που κερδίζει Οικοδομικές εργασίες 3-7 Κατεδαφίσεις 8-9 Χωματουργικές εργασίες 10-13 Γεωργία 14-15 Εκχιονισμός 16-17 Δασοκομία

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρτήματα Φορτωτή. Γκάμα Προϊόντων

Προσαρτήματα Φορτωτή. Γκάμα Προϊόντων Προσαρτήματα Φορτωτή Γκάμα Προϊόντων 2 Φορτωτής Bobcat + Bob-Tach : ο συνδυασμός που κερδίζει Οικοδομικές εργασίες 3-7 Κατεδαφίσεις 8-9 Χωματουργικές εργασίες 10-13 Γεωργία 14-15 Εκχιονισμός 16-17 Δασοκομία

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήματα εκσκαφέων. Σειρά προϊόντων

Εξαρτήματα εκσκαφέων. Σειρά προϊόντων Εξαρτήματα εκσκαφέων Σειρά προϊόντων 2 Η προσαρμοστικότητα στα χέρια σας Τα συστήματα ταχείας προσάρτησης Bobcat αυξάνουν την προσαρμοστικότητα του εκσκαφέα σας σας επιτρέπουν να αλλάζετε εξαρτήματα εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα Καθαρισμού Ακτών

Μηχανήματα Καθαρισμού Ακτών Μηχανήματα Καθαρισμού Ακτών made in Italy αυτοκινούμενο μικρό αυτοκινούμενο μεσαίο ρυμουλκούμενο μικρό ρυμουλκούμενο μεσαίο ρυμουλκούμενο μεγάλο αυτοκινούμενο μικρό Ιδανικό για περιοχές που απαιτούν βαθύ

Διαβάστε περισσότερα

SALES FLASH Ιανουάριος 2013

SALES FLASH Ιανουάριος 2013 SALES FLASH Ιανουάριος 2013 Νέα γενιά φορτωτών Bobcat σειρά 500 Η νέα σειρά 500 φορτωτών της Bobcat συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των compact ελαστικοφόρων φορτωτών με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

CRV 1000. Για αληθινά καθαρές πόλεις.

CRV 1000. Για αληθινά καθαρές πόλεις. CRV 1000 Το CRV 1000 είναι ένα απορριμματοφόρο όχημα με σύστημα συμπίεσης, χωρητικότητας 4-8m3, το οποίο έχει όλa τα πλεονεκτήματα ενός κλασικού οχήματος τύπου πρέσας της KAOUSSIS και επιπλέον τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2. Ενότητα 2.4 ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2. Ενότητα 2.4 ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ενότητα 2.4 ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας αυτής θα μπορείτε: Να περιγράφετε την αρχή λειτουργίας ενός υδραυλικού αυτοματισμού. Να εξηγείτε τη λειτουργία ενός

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Ευρεία γκάμα για συγκεκριμένες ανάγκες κουρμπαρίσματος και διαμόρφωσης άκρων. Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τύπος μοντέλων Σελίδα Κουρμπαδόροι Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

SELFAC Απορριμματοδέκτης Κλειστός με Συμπιεστή

SELFAC Απορριμματοδέκτης Κλειστός με Συμπιεστή SELFAC Απορριμματοδέκτης Κλειστός με Συμπιεστή Το SELFAC της KAOUSSIS είναι η κλασική εκδοχή του κλειστού απορριμματοδέκτη με συμπιεστή, του κοινώς λεγόμενου press container, που εξασφαλίζει τη συμπίεση

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το Κ2 ενσωματώνει δύο τροχούς ομαλής κύλισης, πιστόλι με σκανδάλη, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4μ, λόγχη ψεκασμού, ένα μπεκ για δύκολους ρύπους, και φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony

Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony Κατάλληλο για τον καθαρισμό μπαλκονιών. Ιδανικό για τον καθαρισμό της βεράντας και των επίπλων. Καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα από τη χρήση σφουγγαρίστρας

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικά Ηλεκτρικά Εργαλεία & Αξεσουάρ

Επαγγελματικά Ηλεκτρικά Εργαλεία & Αξεσουάρ Επαγγελματικά Ηλεκτρικά Εργαλεία & Αξεσουάρ ΝΕΟ 2012 ΕΝΑΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ. ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ. Ο κινητήρας και η ισχύς πωλούνται ξεχωριστά. Εγγεγραμμένος Σχεδιασμός. Εν Αναμονή Ευρεσιτεχνίας 1101605.2. 6,5

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K2 Car & Home» είναι πραγματικά για όλες τις δουλειές. Περιλαμβάνει ρόδες για εύκολη μεταφορά και είναι σχεδιασμένο για περιστασιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το Κ2 ενσωματώνει δύο τροχούς ομαλής κύλισης, πιστόλι με σκανδάλη, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4μ, λόγχη ψεκασμού, ένα μπεκ για δύκολους ρύπους, και φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΕΠ 10-06-07-00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε. 10 Φυτοτεχνικά Έργα 06 Συντήρηση Πρασίνου 07 Καθαρισµός Χώρων Πρασίνου 00 -

ΠΕΤΕΠ 10-06-07-00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε. 10 Φυτοτεχνικά Έργα 06 Συντήρηση Πρασίνου 07 Καθαρισµός Χώρων Πρασίνου 00 - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε. ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΤΕΠ 10-06-07-00 10 Φυτοτεχνικά Έργα 06 Συντήρηση Πρασίνου 07 Καθαρισµός Χώρων Πρασίνου 00 - Έκδοση 1.0 - Μάιος 2006 Το έργο της

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ. Απογειωθείτε Μαζί μας με Ασφάλεια

ΓΕΡΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ. Απογειωθείτε Μαζί μας με Ασφάλεια ΓΕΡΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ 10 www.spinos.gr e-mail: spinosn@otenet.gr Λεωφ. Βουλιαγμένης 453, Κ. Ηλιούπολη TK 163 46, Αθήνα Τηλ.: 210 99 30 872, 210 99 10 188, 210 99 54 022 Fax: 210 99 36 054 Απογειωθείτε Μαζί

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K2 Car & Home» είναι πραγματικά για όλες τις δουλειές. Περιλαμβάνει ρόδες για εύκολη μεταφορά και είναι σχεδιασμένο για περιστασιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικά μηχανήματα Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Πλυστικά μηχανήματα Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το μηχάνημα υψηλής πίεσης Karcher K2 είναι ιδανικό για περιστασιακή χρήση και αφαίρεση κοινών ρύπων. Για παράδειγμα καθαρισμός ποδηλάτων, εργαλείων ή επίπλων

Διαβάστε περισσότερα

πάντοτε το σωστό εργαλείο.

πάντοτε το σωστό εργαλείο. Θέλετε ακόμα περισσότερες ιδέες; Επισκεφθείτε μας στη διεύθυνση www.bosch.gr και πάρτε ιδέες γύρω από τη διακόσμηση και το σχεδιασμό του σπιτιού σας. Εδώ δε θα βρείτε μόνο συμβουλές και τεχνάσματα για

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΓΕΡΑΝΟΣ 35 t (45 m) ΠΑΝΤΟΕΙ ΟΥΣ Ε ΑΦΟΥΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΓΕΡΑΝΟΣ 35 t (45 m) ΠΑΝΤΟΕΙ ΟΥΣ Ε ΑΦΟΥΣ ιεύθυνση Συστήµατος Μεταφοράς ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΓΕΡΑΝΟΣ 35 t (45 m) ΠΑΝΤΟΕΙ ΟΥΣ Ε ΑΦΟΥΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.1 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Γερανός αυτοκινούµενος υδραυλικός παντοειδούς εδάφους

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο και

Διαβάστε περισσότερα

S185H Μίνι φορτωτής. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/skid_steer_loaders/loadxml.html?xmlname...

S185H Μίνι φορτωτής. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/skid_steer_loaders/loadxml.html?xmlname... Σελίδα 1 από 9 S185H Μίνι φορτωτής Copyright 2000-2008 Bobcat Europe 5304 11001 5304 99999 ιαστάσεις (A) Ύψος λειτουργίας 3862 mm (B) Ύψος µε καµπίνα χειριστή 1938 mm (C) Γωνία Αναχώρησης 23 (D) Ελάχιστο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΛΕΤΑ 5 10 KG. work. don t play. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. Η τριετής εγγύηση της Metabo Καταχώρηση: www.metabo.com/xxl

ΠΙΣΤΟΛΕΤΑ 5 10 KG. work. don t play. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. Η τριετής εγγύηση της Metabo Καταχώρηση: www.metabo.com/xxl ΠΙΣΤΟΛΕΤΑ 5 10 KG ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. work. don t play. Η τριετής εγγύηση της Metabo Καταχώρηση: www.metabo.com/xxl ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΚΟΥΡΑΣΗ. Στις πιο σκληρές δουλειές τα καταφέρνουν μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σειρά Quargo Quargo QUARGO, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ευέλικτο, συμπαγές και αξιόπιστο: Το Quargo είναι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό όχημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Το Quargo

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Silent. K 4 Silent, 1.637-350.0, 2015-05-30

K 4 Silent. K 4 Silent, 1.637-350.0, 2015-05-30 Τέλος πια στα μπερδεμένα λάστιχα και στους κόμπους! Το K4 Silent προσφέρει το λάστιχο PremiumFlex με σύστημα που αποτρέπει το σχηματισμό κόμπων και γυρισμάτων του λάστιχου. Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό)

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό) Πλανητικά Μίξερ 2 dito electrolux πλανητικά μίξερ Πλανητικά μίξερ Πανίσχυρα, κατασκευασμένα για να αντέχουν σε φορτία. Η Dito Electrolux προσφέρει πλούσια γκάμα πλανητικών μίξερ από 5 έως 80 λίτρων, για

Διαβάστε περισσότερα

HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ. General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015. για επαγγελματίες

HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ. General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015. για επαγγελματίες HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015 για επαγγελματίες 02 Τεχνολογία Λεπτής Λεπίδας Λεπίδες X-taper οι οποίες κόβουν τις πολύ μικρές τρίχες Οι ειδικά σχεδιασμένες λεπίδες X-taper

Διαβάστε περισσότερα

K 7 Car. K 7 Car, 1.168-505.0, 2015-05-30

K 7 Car. K 7 Car, 1.168-505.0, 2015-05-30 Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "Κ7 Car " με τον υδρόψυκτο κινητήρα και το Car Kit είναι σχεδιασμένο για συχνή χρήση και την αφαίρεση επίμονων ρύπων όπως για παράδειγμα στην πισίνα, σε μονοπάτια και στα μεγάλα

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ-ΕΚΣΚΑΦΕΑ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ-ΕΚΣΚΑΦΕΑ Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ-ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 20.325,00 Φ.Π.Α. 23% : 4.674,75 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ : 24.999,75 ΕΥΡΩ 1 Προμήθεια Μεταχειρισμένου Φορτωτή-Εκσκαφέα Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. µελέτης : 39/ 2014 ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & & ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

K 5 COMPACT K 5 COMPACT, 1.630-720.0, 2015-05-30

K 5 COMPACT K 5 COMPACT, 1.630-720.0, 2015-05-30 Το μηχάνημα υψηλής πίεσης " K5 Compact" είναι ιδανικό για την αφαίρεση ρύπων μεσαίου επιπέδου. Το μηχάνημα είναι ιδανικό για τον καθαρισμό μεγάλων οχημάτων, πέτρινων τοίχων ή ποδηλάτων. Περιλαμβάνει υδρόψυκτο

Διαβάστε περισσότερα

K 3 Car. K 3 Car, 1.601-819.0, 2015-05-30

K 3 Car. K 3 Car, 1.601-819.0, 2015-05-30 Το Karcher Κ3 Car - με κιτ αυτοκινήτου που διαθέτει βούρτσα πλυσίματος, ακροφύσιο αφρού και 0.5 l σαπούνι αυτοκινήτου. Το πλυστικό είναι εξοπλισμένο με πιστόλι Quick Connect και λάστιχο υψηλής πίεσης 6

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα μεσαίας κατηγορίας K 4.00 ECO SILENT ALU *EU

Πλυστικά μηχανήματα μεσαίας κατηγορίας K 4.00 ECO SILENT ALU *EU Πλυστικά μηχανήματα μεσαίας κατηγορίας K 4.00 ECO SILENT ALU *EU Το πλέον αθόρυβο μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης στον κόσμο. Αποτελεσματικό για εύκολη απομάκρυνση μέτριων έως δύσκολων ρύπων στο σπίτι,

Διαβάστε περισσότερα

S100 Μίνι φορτωτής. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/skid_steer_loaders/loadxml.html?xmlname...

S100 Μίνι φορτωτής. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/skid_steer_loaders/loadxml.html?xmlname... Σελίδα 1 από 9 Copyright 2000-2008 Bobcat Europe S100 Μίνι φορτωτής A8ET 11001 A8ET 99999 08/05/2007 ιαστάσεις (C) Μέγιστη γωνία εκκίνησης 25 Θέση µεταφοράς υλικών 234 mm (L) Γωνία εκφόρτωσης σε µέγιστο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΕΝΙΚEΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το σκυρόδεµα αποτελείται από τσιµέντο, αµµοχάλικα, νερό, και

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

K 7 Premium Home. K 7 Premium Home, 1.168-608.0, 2015-05-30

K 7 Premium Home. K 7 Premium Home, 1.168-608.0, 2015-05-30 Το K7 Premium Home διαθέτει κιτ για το σπίτι και περιλαμβάνει το εξάρτημα καθαρισμού επιφανειών Τ400 για καθαρισμό χωρίς πιτσιλίες επίπεδων επιφανειών (περιλαμβάνει λειτουργία καθαρισμού γωνιών), όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑ ΟΣ ALLU Ενα εξάρτηµα για φορτωτές και εκσκαφείς φορτώνει & κοσκινίζει & σπάζει & ανακατεύει

ΚΑ ΟΣ ALLU Ενα εξάρτηµα για φορτωτές και εκσκαφείς φορτώνει & κοσκινίζει & σπάζει & ανακατεύει ΚΑ ΟΣ ALLU Ενα εξάρτηµα για φορτωτές και εκσκαφείς φορτώνει & κοσκινίζει & σπάζει & ανακατεύει ALLU ΚΑ ΟΣ ΣΠΑΣΤΗΡΑΣ ΚΟΣΚΙΝΟ Μια µοναδική λύση για γρήγορη και αποδοτική αξιοποίηση διαφορετικών υλικών Η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ανυψωτικές µηχανές ονοµάζονται τα µηχανικά συγκροτήµατα, τα οποία χρησιµεύουν για τη µεταφορά βαρών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΙΟΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

ΠΡΙΟΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ VII ΠΡΙΟΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ Περιεχόμενα 116 1.1. Ελαφρού τύπου πριόνια ταινίας 117 1.2. Ημιαυτόματα πριόνια με υδραυλικό φρένο 118 1.3. Ημιαυτόματα, υδραυλικά πριόνια 120 2. Εξοπλισμός για πριόνια

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΡ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΩΝ Ε ΑΦΟΥΣ/2 27 εκ 2005 ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟ ΟΜΩΝ ΕΡΓΟΤΑΞΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΡ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΩΝ Ε ΑΦΟΥΣ/2 27 εκ 2005 ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟ ΟΜΩΝ ΕΡΓΟΤΑΞΙΩΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ «3» ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «ΣΤ» ΣΤΗΝ Φ. 900/1/26594/Σ. 130 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΡ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΩΝ Ε ΑΦΟΥΣ/2 27 εκ 2005 ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟ ΟΜΩΝ ΕΡΓΟΤΑΞΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα K 3

Πλυστικά μηχανήματα K 3 Πλυστικά μηχανήματα K 3 Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K3" είναι ιδανικό για περιστασιακή χρήση και καθαρισμό κοινών ρύπων. Π.χ, καθαρισμός ποδηλάτου, μηχανής, φράχτη κτλ. Βασικός εξοπλισμός: Ενσωματωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Press Brake Productivity - Οδηγίες ταχείας εκκίνησης

Press Brake Productivity - Οδηγίες ταχείας εκκίνησης Πώς να ξεκινήσετε Press Brake Productivity - Οδηγίες ταχείας εκκίνησης Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα ποιοτικό προϊόν που κατασκευάστηκε από την Wila Για περισσότερα από 80 χρόνια, η Wila προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ARV WISENT. New technology from Flensburg

ARV WISENT. New technology from Flensburg New technology from Flensburg ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ARV WISENT... 4-5 Θάλαμος διακυβέρνησης Τεχνικά δεδομένα Διαστάσεων Τεχνικά δεδομένα Βαρών... 6 Τεχνικά δεδομένα Απόδοσης Τεχνικά δεδομένα Συστήματος τροφοδότησης...

Διαβάστε περισσότερα

E08 Εκσκαφέας. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/excavators/loadxml.html?xmlname=excava... Όλες οι διαστάσεις είναι σε mm

E08 Εκσκαφέας. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/excavators/loadxml.html?xmlname=excava... Όλες οι διαστάσεις είναι σε mm Σελίδα 1 από 9 Copyright 2000-2008 Bobcat Europe E08 Εκσκαφέας A4BP 11001 A4BP 99999 28/01/2008 ιαστάσεις Όλες οι διαστάσεις είναι σε mm (A) Ύψος λεπίδας 220 mm (B) Απόσταση, υπερκατασκευή από γραµµή εδάφους

Διαβάστε περισσότερα

Βενζινοκίνητο πλυστικό μηχάνημα G 4.10 M

Βενζινοκίνητο πλυστικό μηχάνημα G 4.10 M Βενζινοκίνητο πλυστικό μηχάνημα G 4.10 M Βενζινοκίνητο μηχάνημα για εφαρμογές χωρίς όρια. Ευκινησία χωρίς καλώδια, υψηλή πίεσης ακόμα και σε σημεία που δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα Βασικός εξοπλισμός: Ενσωματωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί φορτωτές Volvo L30B PRO, L35B PRO. More care. Built in.

Μικροί φορτωτές Volvo L30B PRO, L35B PRO. More care. Built in. Μικροί φορτωτές Volvo L30B PRO, L35B PRO More care. Built in. Ανεβάζοντας την απόδοση και ευελιξία σε νέα επίπεδα. Οι μικροί φορτωτές Volvo και είναι εξοπλισμένοι με απόδοση για να σας δώσουν υψηλές επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μέχρι σήμερα οι τροχοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Είναι το βασικό εκσκαπτικό µηχάνηµα της κατηγορίας των χερσαίων εκσκαφέων,

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Porter ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Porter.indd 1 18/3/2009 12:06:29 µµ

σειρά Porter ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Porter.indd 1 18/3/2009 12:06:29 µµ σειρά Porter ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Porter.indd 1 18/3/2009 12:06:29 µµ Porter Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΥΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΓΕΣ Η Piaggio, ο ηγέτης στην επαγγελματική μεταφορά, παρουσιάζει την Porter, μία

Διαβάστε περισσότερα

Αντλία οδοντωτών τροχών με εξωτερική οδόντωση (gear pump with external teeth), p=103,5±1,5 bar, 2750±40 rpm, Q=9,46 lt/min

Αντλία οδοντωτών τροχών με εξωτερική οδόντωση (gear pump with external teeth), p=103,5±1,5 bar, 2750±40 rpm, Q=9,46 lt/min Υδραυλικές Αντλίες Αντλία οδοντωτών τροχών με εξωτερική οδόντωση (gear pump with external teeth), p=103,5±1,5 bar, 2750±40 rpm, Q=9,46 lt/min Παναγιώτης Ματζινός, Χημικός Μηχανικός, MPhil, PhD Τμήμα Οχημάτων,

Διαβάστε περισσότερα

> Σκελετός κατά 60 cm μεγαλύτερος από το ύψος του πλατύσκαλου. > Σκελετός από αλουμίνιο > Σκαλιά και πλατύσκαλο από χάλυβα

> Σκελετός κατά 60 cm μεγαλύτερος από το ύψος του πλατύσκαλου. > Σκελετός από αλουμίνιο > Σκαλιά και πλατύσκαλο από χάλυβα ALIUM ΣΚΛΕΣ Οικιακές και επαγγελματικές Οικιακή σκάλα ALIUM > Σταθερές αλλά ελαφριές (αλουμίνιο) > Άνετο πλατύσκαλο από ατσάλι με ενσωματωμένο αντιολισθητικό πλαστικό > Οι άκρες των σκαλιών και του πλατύσκαλου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2006

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2006 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2006 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ Μάθημα: Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Προμήθεια σαρώθρων πεζού χειριστή. ΚΜ: Π118/2013 ΠΡΟΫΠ : 9.594,00 με το Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Alpha Green Αβεε Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Πλεονεκτήματα Υπόγεια συστήματα απορριμμάτων Ποιότητα ζωής Ευελιξία Άνοιγμα του κάδου απόρριψης στο βέλτιστο ύψος Μείωση κακοσμίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ Τρύπα για κρέμασμα στην λαβή για προστασία STHT0-05786 Σπάτουλα γυψοσανιδάς 4 /101MM - 6 3253560057862 7,18 STHT0-05799 Σπάτουλα γυψοσανιδάς 5 /127MM - 6 3253560057992

Διαβάστε περισσότερα

Πληρ.: Δ. Χόντος Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος

Πληρ.: Δ. Χόντος Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος Πληρ.: Δ. Χόντος Τηλ.: 210 67 00 252 Fax: 210 67 00 489 Προς: Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος Δ/νση τεχνικών Κοιν: Επιτροπή Σ.Ο.Τ.Α. Αθήνα, 5/4/2012 Θέμα: Σχόλια για την διαβούλευση η οποία αφορά τις τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. Για Ford. Περισσότεροι χώροι για τον τεχνικό κλάδο και την παροχή υπηρεσιών.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. Για Ford. Περισσότεροι χώροι για τον τεχνικό κλάδο και την παροχή υπηρεσιών. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Για Ford Περισσότεροι χώροι για τον τεχνικό κλάδο και την παροχή υπηρεσιών. Η έξυπνη οργάνωση του ωφέλιμου χώρου Tο μεταβλητό σύστημα καθιστά αποτελεσματικότερη τη μεταφορά υλικών και

Διαβάστε περισσότερα

More care. Built in. BL71, BL71 Plus

More care. Built in. BL71, BL71 Plus More care. Built in. ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO BL71, BL71 Plus ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ. Ο Φορτωτής Εκσκαφέας Volvo BL71 αποτελεί προϊόν μακροχρόνιας έρευνας και εξέλιξης σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Το μέτρο σύγκρισης για ακρίβεια: Τεχνολογία μέτρησης Bosch.

Το μέτρο σύγκρισης για ακρίβεια: Τεχνολογία μέτρησης Bosch. Το μέτρο σύγκρισης για ακρίβεια: Τεχνολογία μέτρησης Bosch. Μέτρηση PLR 25, PLR 50 και PMB 300 L. Χωροστάθμηση PCL 10, PCL 20, PLT 2 και PLL 5. Ανίχνευση PDO Multi και PDO 6. 1619GU1016 GR Τυπωμένο στην

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2012 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (IΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα : Τεχνολογία Αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ανύψωσης καθίσματος

Σύστημα ανύψωσης καθίσματος Προϊόντα ΑμεΑ Σύστημα ανύψωσης καθίσματος Λύσεις συστημάτων ΑμεΑ freestair FREESTAIR Το σύστημα ανύψωσης καθίσματος freestair για τις σκάλες ΑΜΕΑ έχει σχεδιασθεί ειδικά για άτομα όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Προμήθεια Κάδων ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Υποέργο 1 της Πράξης με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ Ταχ. Δ/νση: Σταλλού 6 ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΜΦΙΣΣΑ Τ.Κ. 33 100

Διαβάστε περισσότερα

F LIGHT II TUNNELS 2014

F LIGHT II TUNNELS 2014 F LIGHT TUNNELS 2014 II ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Σε περιπτώσεις όπου θέλουμε να παρέχουμε φυσικό φως, αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούν την εγκατάσταση κάθετων παραθύρων ή παραθύρων στέγης μία αποτελεσματική λύση είναι

Διαβάστε περισσότερα

VERMEER BC 1000 XL Η δημοφιλέστερη θρυμματιστική μονάδα Παράγονται και διατίθενται περισσότερες από 1000 μονάδες BC1000XL ανά έτος.

VERMEER BC 1000 XL Η δημοφιλέστερη θρυμματιστική μονάδα Παράγονται και διατίθενται περισσότερες από 1000 μονάδες BC1000XL ανά έτος. VERMEER BC 1000 XL Η δημοφιλέστερη θρυμματιστική μονάδα Παράγονται και διατίθενται περισσότερες από 1000 μονάδες BC1000XL ανά έτος. Η ρυμουλκούμενη μονάδα θρυμματισμού BC1000XL είναι νέας, εξελιγμένης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΥΛΕΙΕΣ. work. don t play. ΠΙΣΤΟΛΕΤΟ BHE 20 COMPACT, BHE 20 IDR

ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΥΛΕΙΕΣ. work. don t play. ΠΙΣΤΟΛΕΤΟ BHE 20 COMPACT, BHE 20 IDR ΠΙΣΤΟΛΕΤΟ BHE 20 COMPACT, BHE 20 IDR work. don t play. ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΥΛΕΙΕΣ. + Εξαιρετικά ελαφρύ, µε βάρος µόνο 2,1 kg (χωρίς IDR) Άνετη εργασία σε στενό χώρο και πάνω από το κεφάλι Ιδανικό για διατρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Έργο: «Προμήθεια λοιπών αναλωσίμων - αναλωσίμων μικροεργαλείων και λοιπού εξοπλισμού»

Έργο: «Προμήθεια λοιπών αναλωσίμων - αναλωσίμων μικροεργαλείων και λοιπού εξοπλισμού» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. Μελέτης: 75 /2014 Έργο: «Προμήθεια λοιπών αναλωσίμων - αναλωσίμων μικροεργαλείων και λοιπού εξοπλισμού» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN Περιμετρικός οπτικός έλεγχος. Είναι απαραίτητο πριν οδηγήσουμε το αστικό λεωφορείο να κάνουμε ένα οπτικό έλεγχο γύρω από το όχημα.αυτός ο

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο.

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο. Οι σίτες της ΑΜΠΑΤΖΗΣ έρχονται να αναδείξουν κάθε κατασκευή που αναζητά καινοτομία και μια σειρά από πλεονεκτήματα χρήσης. Οεξειδικευμένος σχεδιασμός των σιτών που σας παρέχουμε σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

AΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖOΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕIΟ ΦIΛΤΡΑΝΣΗΣ. Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας

AΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖOΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕIΟ ΦIΛΤΡΑΝΣΗΣ. Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας AΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖOΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕIΟ ΦIΛΤΡΑΝΣΗΣ Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας CE Θωρακίσεις ασφαλείας από ατύχημα Η εσχάρα VANGUARD V2 διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ JONSERED

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ JONSERED ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ JONSERED ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΟΥ ΧΟΡΤΟΥ ; Οταν έρθει η ώρα να ανανεώσετε το στόλο των μηχανημάτων σας, ή απλά να ενδιαφερθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Για προμήθεια κάδων Απορριμμάτων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Για προμήθεια κάδων Απορριμμάτων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κύθηρα 29. 4. 2015 Αριθ. Πρωτ. 1613 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Για προμήθεια κάδων Απορριμμάτων Ο Δήμος Κυθήρων δυνάμει της υπ αρίθμ 26/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής καλεί

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος.

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Η νέα γενιά Compact κρουστικών δραπάνων της Bosch. Είτε πρόκειται για το Easy, το Universal ή το Expert

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ

ΘΕΣΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ «Πρόσθετος εξοπλισμός απαραίτητος για την λειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων Καρπενησίου» Προϋπολογισμού 45.000,00 ΘΕΣΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 Σφαγείων «Πρόσθετος εξοπλισμός

Διαβάστε περισσότερα

PERFORM & PROTECT ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 34, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ

PERFORM & PROTECT ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 34, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΑ PERFORM & PROTECT Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 34, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ www.dewalt.com PERFORM & PROTECT PERFORM & PROTECT ΕΛΕΓΧΟΣ Κατά τη διάτρηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7 Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας 3 Θερμοστάτης Χώρου 4 Εικονίδιο οθόνης LCD 5 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6 Ρύθμιση ρολογιού 7 Ρύθμιση θερμοκρασίας δωματίου 8 Έλεγχος θερμοκρασίας παροχής 9 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλεία πεπιεσμένου αέρα

Εργαλεία πεπιεσμένου αέρα Εργαλεία πεπιεσμένου αέρα Πριν το εργαλείο Ο πεπιεσμένος αέρας είναι πηγή ενέργειας για τα αεροεργαλεία η οποία επηρεάζει άμεσα την απόδοσή τους Μετρήσεις μπορούν να γίνουν στον εργασιακό χώρο για να ρυθμίσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2006

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2006 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2006 ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ Volvo L45F

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ Volvo L45F More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ Volvo L45F ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. Ο μικρός ελαστικοφόρος φορτωτής L45F της Volvo είναι η πρώτη σας επιλογή για πολύπλευρες αποδόσεις. Συνδυάζει υψηλή σχέση

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

3M 581C Δίσκος Fibre, Εξαρτήµατα. Μεγάλη κοπτική ικανότητα, Πολύ καλές επιδόσεις στην αφαίρεση υλικού. Για µαλακό ατσάλι και µη σιδηρούχα µέταλλα.

3M 581C Δίσκος Fibre, Εξαρτήµατα. Μεγάλη κοπτική ικανότητα, Πολύ καλές επιδόσεις στην αφαίρεση υλικού. Για µαλακό ατσάλι και µη σιδηρούχα µέταλλα. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 61 Λειαντικά προϊόντα 3M Λειαντικοί Δίσκοι Fiber Λείανση Οι Δίσκοι Fibre της 3Μ σε γωνιακούς τροχούς κόβουν πολύ γρήγορα σε εφαρµογές για την µεταλλοβιοµηχανία, π.χ. ηλεκτροσυγκολλήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

has 60 Για αληθινά καθαρές πόλεις.

has 60 Για αληθινά καθαρές πόλεις. Ο βασίζει τη λειτουργία του σε μια μεταθετή κιβωτάμαξα που υποδέχεται άνωθεν το φορτίο των απορριμματοφόρων οχημάτων, μέσω μίας κατάλληλα διαμορφωμένης εγκατάστασης. Η KAOUSSIS αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΝΣΕΣ ... ΣΕΤ ΜΕ ΠΕΝΣΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ... ΓΚΑΖΟΤΑΝΑΛΙΕΣ ... ΠΕΝΣΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ... ΚΟΦΤΕΣ ... ΜΥΤΟΤΣΙΜΠΙΔΑ ... ΤΣΙΜΠΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ...

ΠΕΝΣΕΣ ... ΣΕΤ ΜΕ ΠΕΝΣΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ... ΓΚΑΖΟΤΑΝΑΛΙΕΣ ... ΠΕΝΣΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ... ΚΟΦΤΕΣ ... ΜΥΤΟΤΣΙΜΠΙΔΑ ... ΤΣΙΜΠΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ... ... ΣΕΤ ΜΕ ΠΕΝΣΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ 140... ΓΚΑΖΟΤΑΝΑΛΙΕΣ 139... ΠΕΝΣΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ 140... ΚΟΦΤΕΣ 140... ΜΥΤΟΤΣΙΜΠΙΔΑ 141... ΤΣΙΜΠΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ 143... ΠΕΝΣΕΣ-ΓΚΡΙΠ 144... ΤΑΝΑΛΙΕΣ 145 ΠΕΝΣΕΣ ΜΟΝΩΜΕΝΕΣ 1000 VOTS

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣ. 211 Τελική Εξέταση 11-Μάη-2015

ΦΥΣ. 211 Τελική Εξέταση 11-Μάη-2015 ΦΥΣ. 211 Τελική Εξέταση 11-Μάη-2015 Πριν ξεκινήσετε συµπληρώστε τα στοιχεία σας (ονοµατεπώνυµο, αριθµό ταυτότητας) στο πάνω µέρος της σελίδας αυτής. Για τις λύσεις των ασκήσεων θα πρέπει να χρησιµοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης electrolux fit system 3 Νέο Fit System: Μια προσαρμόσιμη και λειτουργική λύση για τις δικές σας εγκαταστάσεις Καφετέριες και εστιατόρια: Ιδανικό για μικρούς χώρους

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία ρυμουλκούμενου κλαδοθρυμματιστή VERMEER BC230XL

Τεχνικά στοιχεία ρυμουλκούμενου κλαδοθρυμματιστή VERMEER BC230XL Τέλος, η προσφερόμενη μονάδα ενσωματώνει την μακρόχρονη εμπειρία της Vermeer στον συγκεκριμένο χώρο (64 χρόνια) καθώς και όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου. Η εν λόγω μονάδα θα εκτεθεί / επιδειχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Ειδικότητας Αµαξωµάτων

Σχέδιο Ειδικότητας Αµαξωµάτων 89 ιδακτικοί στόχοι: Στο τέλος αυτής της διδακτικής ενότητας θα είσαι σε θέση: Να µπορείς να απεικονίζεις σε σκαρίφηµα τα κυριότερα µέρη των αµαξωµάτων. Να γνωρίζεις τη σειρά συναρµολόγησης των τµηµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένα Συστήματα Διαχείρισης Απορριμμάτων

Ολοκληρωμένα Συστήματα Διαχείρισης Απορριμμάτων Ολοκληρωμένα Συστήματα Διαχείρισης Απορριμμάτων Sirlift Συστήματα Ανύψωσης O συμπιεστής απορριμμάτων SIRLIFT της EcoSir Group είναι ένα εργονομικό και καλαίσθητο σύστημα, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟNΤΟΣ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟNΤΟΣ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΡΕΥΝΑΣ Ταχ. Δ/νση : Νικολάου Πλαστήρα 100, Βασιλικά Βουτών Ηράκλειο, 30.11.2012 Τ.Κ. 700 13 Ηράκλειο Αρ. Πρωτ. : 621 Πληροφορίες : κ. Ευάγγελο Χαρκουτσάκη Τηλ.: 2810 391570 Φαξ: 2810

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΤΕ ΤΟ. ΜΕΓΑΛΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ Οι κρυστάλλινες πόρτες με μεγάλο άνοιγμα και ύψος, κάνουν εύκολη

ΕΙΤΕ ΤΟ. ΜΕΓΑΛΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ Οι κρυστάλλινες πόρτες με μεγάλο άνοιγμα και ύψος, κάνουν εύκολη 86-107 hp ΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ Οι κρυστάλλινες πόρτες με μεγάλο άνοιγμα και ύψος, κάνουν εύκολη ολη την είσοδο στην καμπίνα και από τις δύο πλευρές. Ο εργονομικός σχεδιασμός, σμός, το αναδιπλούμενο

Διαβάστε περισσότερα

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται FUHR Αυξημένη ασφάλεια και ευκολία για μονόφυλλες και δίφυλλες πόρτες από προφίλ αλουμινίου, ξύλου και

Διαβάστε περισσότερα

Οι μηχανικοί επιδιώκουν διαρκώς την βελτίωση. Πριν 30 χρόνια, αρχίσαμε να αναπτύσσουμε την κυκλωνική λειτουργία στο σκούπισμα. Πρόσφατα, αναπτύξαμε

Οι μηχανικοί επιδιώκουν διαρκώς την βελτίωση. Πριν 30 χρόνια, αρχίσαμε να αναπτύσσουμε την κυκλωνική λειτουργία στο σκούπισμα. Πρόσφατα, αναπτύξαμε Οι μηχανικοί επιδιώκουν διαρκώς την βελτίωση. Πριν 30 χρόνια, αρχίσαμε να αναπτύσσουμε την κυκλωνική λειτουργία στο σκούπισμα. Πρόσφατα, αναπτύξαμε στεγνωτήρες χεριών που αντί της θερμότητας, χρησιμοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΧΕΙΡΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΧΕΙΡΟΣ 12121212 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΧΕΙΡΟΣ ΠΛΗΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ,ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ 97 & ΔΕΛΦΩΝ -182 33 ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ: 2104178451,

Διαβάστε περισσότερα

σχολή οδηγών ΣΑΒΡΑΜΗΣ

σχολή οδηγών ΣΑΒΡΑΜΗΣ Α) ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Περιμετρικός έλεγχος εξετάζουμε για: 1) την καλή κατάσταση των επιφανειών του αυτοκινήτου από τυχαία χτυπήματα (πχ. ένα χτύπημα σε μια επιφάνεια του οχήματος μπορεί

Διαβάστε περισσότερα