Retail Management Systems

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Retail Management Systems"

Transcript

1 Retail Management Systems

2 Καινοτομίας συνέχεια Η RBS A.E. σε συνέχεια των ταμειακών συστημάτων Νέας Γενιάς με τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά τους, που στην πραγματικότητα τα καθιστούν εξελιγμένα συστήματα πώλησης και διαχείρισης του καταστήματος, πρωτοπορεί εκ νέου, ξεπερνώντας τα στερεότυπα, και παρουσιάζει τη νέα γενιά των Mobile Εφαρμογών στην εντατική λιανική. Η RBS αξιοποιώντας την σημαντική εμπειρία της στις ανάγκες των επιχειρήσεων λιανικής, αλλά και της δυνατότητάς της, σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία ΜΑΤ ΑΕ, να σχεδιάζει εξειδικευμένα embedded συστήματα, δημιούργησε το απόλυτο Compact σύστημα διαχείρισης πωλήσεων και λειτουργίας των επιχειρήσεων λιανικής. Ο ιδανικός συνδυασμός από την μια πλευρά, μιας εξελιγμένης εφαρμογής λογισμικού εντατικής λιανικής, front office & back office, εγκατεστημένης στην ασφαλή hardware & software πλατφόρμα ενός Apple IPad, και από την άλλη ενός αυτόνομου, φορολογικά συμβατού, ταμειακού συστήματος, σχεδιασμένο & κατασκευασμένο ειδικά για τις ανάγκες της συγκεκριμένης εφαρμογής, αποτελεί την μοναδική σήμερα απόλυτη λύση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Τα νέα προϊόντα, της σειράς Microemporio RMS (Retail Management Systems), παρέχουν ταυτόχρονα, την ασφάλεια & σταθερότητα των Embedded Συστημάτων, την τεχνολογική ανωτερότητα & ευελιξία των Mobile Συσκευών, την δυνατότητα της Real Time πρόσβασης σε ένα πλήθος, συνεχώς διευρυνόμενων, Cloud Υπηρεσιών & την δυνατότητα να αποδέχονται & να διεκπεραιώνουν ηλεκτρονικές πληρωμές & πώλησης άυλων προϊόντων στην βάση στρατηγικής συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Πρόκειται για ένα απολύτως Ελληνικό προϊόν, αποτέλεσμα της συνεργασίας δυο Ελληνικών επιχειρήσεων και Ελλήνων μηχανικών, σχεδιασμένο για να λειτουργεί κάτω από σκληρές και αντίξοες συνθήκες 24 ώρες το 24άωρο, 365 μέρες το χρόνο. Για πρώτη φορά, αναπτύχθηκε μια εξελιγμένη εφαρμογή λογισμικού, και ταυτόχρονα ο αντίστοιχος προσαρμοσμένος στην εφαρμογή εξοπλισμός, προκειμένου να ολοκληρώσουν την σύγχρονη εκδοχή της εντατικής λιανικής, plug & play.

3 Τεχνολογία αιχμής στην υπηρεσία του λιανέμπορου H ολοκληρωμένη λύση εντατικής λιανικής αναπτύχθηκε και εξελίσσεται ταυτόχρονα με τις με τις πιο αναπτυσσόμενες σήμερα τεχνολογίες, όπως αυτές των mobile συστημάτων και των Cloud υπηρεσιών. Ελαχιστοποιήσαμε τον χρόνο και το κόστος εγκατάστασης καθώς και τον χρόνο εξοικείωσης με τον χειρισμό του, ενώ εκμηδενίσαμε τις περιπτώσεις κρασαρίσματος δίσκων και προσβολής από διαδικτυακούς ιούς. Είναι τo μοναδικό παγκοσμίως σύστημα που όταν απουσιάζει το Apple IPad, αναθέτει στο έξυπνο εκτυπωτικό σύστημα να συνεχίσει να λειτουργεί ως πρότινος και αφού επιστρέψει, εκτελεί λειτουργία αλληλοενημέρωσης μαζί του. Επιπρόσθετα μέσω της ενεργειακής αυτονομίας που διαθέτει (Microemporio RMS 3000), το σύστημα λειτουργεί απρόσκοπτα, τουλάχιστον για μια ώρα, υπό πλήρη απουσία κύριας ηλεκτρικής ενέργειας. Οσες θέσεις εργασίας & αν έχετε (πολλαπλά ταμεία), η κάθε θέση, ανά πάσα στιγμή, πέραν των δικών της δεδομένων, διαθέτει & τα συγκεντρωτικά δεδομένα όλων των υπολοίπων, χωρίς την ανάγκη άλλης back office εφαρμογής, SOL Server, πρόσθετου εξοπλισμού και εν γένει κάθε άλλου επιπλέον κόστους. Ελαχιστοποιήσαμε τον χώρο που καταλαμβάνει το σύστημα στο πάγκο του ταμείου, ενώ παράλληλα προχωρήσαμε σε αισθητική αναβάθμιση της εικόνας του ταμείου. Το σημαντικότερο μέρος του εξοπλισμού σας δεν είναι καρφωμένο στο πάγκο του ταμείου σας, αδρανές όταν δεν το χρησιμοποιείτε για τις ανάγκες της λειτουργίας του καταστήματός σας, αλλά είναι ένα πολυεργαλείο που σας επιτρέπετε, να το πάρετε μαζί σας και γενικά να το αξιοποιήσετε με δεκάδες τρόπους, αφού για εσάς πέρα των άλλων συνεχίζει να είναι ένα Apple IPad Είναι το μοναδικό σύστημα εντατικής λιανικής που θα έχει ενσωματωμένη τη δυνατότητα να διεκπεραιώνει ηλεκτρονικές συναλλαγές & πληρωμές λογαριασμών, σε σύνδεση και συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Εάν ακόμα επιθυμείται να έχετε και ένα επιπλέον IPad που θα το μεταφέρεται μαζί σας ή να χρησιμοποιήσετε ένα από εκείνα των ταμείων σας και αυτό ακόμα, έχει την δυνατότητα να διαθέτει όλα τα πιο πρόσφατα δεδομένα της επιχείρησής σας, ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε.

4 Στο ίδιο σύστημα με την εντατική λιανική, θα έχετε ταυτόχρονα διαθέσιμη και την εμπορική διαχείριση, ως ένα ενιαίο σύνολο, για να παρακολουθείτε λεπτομερώς κάθε εμπορική και χρηματοοικονομική συναλλαγή της επιχείρησης σας. Επιχειρηματικά οφέλη Προορισμένο ειδικά για, εντατική λιανική αδιάληπτης λειτουργίας! Δεν αποτελεί υβρίδιο εμπορικών εφαρμογών, ή σύνθεση ετερόκλητων προϊόντων h/w & s/w. Είναι ενα καινοτομικό πληροφοριακό σύστημα σε ένα ενιαίο, ομοιογενές και ασφαλές περιβάλλον λειτουργίας. Το κατάστημα σε κάθε περίπτωση πουλάει! Είναι το μοναδικό παγκοσμίως σύστημα που όταν απουσιάζει το Apple IPad, αναθέτει στο έξυπνο εκτυπωτικό σύστημα να συνεχίσει να λειτουργεί ως πρότινος και αφού επιστρέψει, εκτελεί λειτουργία αλληλοενημέρωσης μαζί του. Ανταποδοτική επένδυση, επιπλέον έσοδα & επισκεψημότητα χωρίς πρόσθετες επενδύσεις! Η ενσωματωμένη δυνατότητα διεκπεραίωσης ηλεκτρονικές συναλλαγές και πληρωμές λογαριασμών, σε σύνδεση & συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, όχι μόνο αποσβένει άμεσα το κόστος απόκτησής & χρηματοδοτεί το κόστος λειτουργίας του, αλλά αυξάνει έσοδα & επισκεψημότητα χωρίς πρόσθετες επενδύσεις. Επέκταση επιχείρησης, χωρίς servers, κεντρικά συστήματα & γέφυρες. Με την χρήση του ενσωματωμένου στην εφαρμογή module microsynchro (δωρεάν έως και δυο θέσεις εργασίας), ανά πάσα στιγμή, οι σταθμοί ταμείου του καταστήματος, συγχρονίζουν πλήρως τα δεδομένα τους. Το σύνολο των δεδομένων τους, ότι και να είναι αυτά (πωλήσεις, αγορές, τιμές, καρτέλες προμηθευτών πελατών, τραπεζικοί λογαριασμοί κ.λπ.) μπορεί να είναι πάντα διαθέσιμα. Έλεγχος από παντού με απομακρυσμένη διαχείριση & έλεγχος καταστήματος Με την συνδυαστική συνδρομητική υπηρεσία Microemporio/Link4all Base, διασφαλίζεται απομακρυσμένος έλεγχος του καταστήματος και των ταμείων του, από όποιο σημείο ή χρονική στιγμή επιλέξει ο επιχειρηματίας. Αλλαγές τιμών, ειδών, report, όλα σε πραγματικό χρόνο από παντού! Η μεγάλη προστιθέμενη αξία & η ανταποδοτικότητα του συστήματος, συνιστά μια έξυπνη επένδυση! Η ελκυστικότητα του «κόστους ιδιοκτησίας» και του κόστους επέκτασης είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό συγκρινόμενο ακόμη και με τις, στοιχειωδώς αξιοπρεπείς, συμβατικές λύσεις της αγοράς. Η διεκπεραίωση

5 ηλεκτρονικών υπηρεσιών πληρωμής & πώληση υπηρεσιών, αυξάνουν κατακόρυφα την ανταποδοτικότητα και μοναδικότητα της επένδυσης. Διασφάλιση συνολικής συντήρησης! Με την συνδυαστική συνδρομή Microemporio & Link4all, διασφαλίζονται διαχρονικά νέες εκδόσεις λογισμικού, φορολογικές αλλαγές και επέκταση εγγύησης h/w. Λεπτομέρειες καθημερινής αποδοτικότητας Μπήκε τουρίστας στο κατάστημα, η απόδειξη μπορεί να τυπωθεί στα αγγλικά Εύκολος προγραμματισμός ενεργειών & alerting σε κάθε παραστατικό ή χρεόγραφο (πχ alert για εισπράξεις υπολοίπων ή επιταγών σε συγκεκριμένες ημερομηνίες) Προσθήκη υπενθυμίσεων και εμφάνισή τους στο ημερολόγιο του ipad Το ίδιο το ipad μπορεί να γίνει τερματικό απογραφής. Η ενσωματωμένη κάμερα του ipad μπορεί να διαβάζει τα barcode και να τα εισάγει με τις ποσότητες στη φόρμα απογραφής. Άλλαξε ο πελάτης γνώμη στο ταμείο και θέλει τιμολόγιο ; Εκτελείται επιτόπου Συνοπτική εικόνα εταιρίας ανα μήνα ή έτος με ένα click (πωλήσεις, αγορές, δαπάνες) Προωθητική παρουσίαση επιλεγμένων προϊόντων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter) μέσα από την καρτέλα είδους Ηλεκτρονική έκδοση και αναγνώριση εκπτωτικής κάρτας μέλους & αυτόματη προώθηση στο smart phone του πελάτη (Έκδοση Passbook)

6 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ MICROEMPORIO Retail Management System (RMS) Το Microemporio RMS είναι η μοναδική λύση που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε στην ολότητα της από την RBS ειδικά για μικρομεσαίες επιχειρήσεις λιανικής. Είναι ενα καινοτομικό πληροφοριακό σύστημα εντατικής λιανικής, σε ένα ενιαίο, ομοιογενές και ασφαλές περιβάλλον λειτουργίας που διασφαλίζει χωρίς επιπλέον επενδύσεις, Εμπορική & Χρηματοοικονομική διαχείριση (back office) Εντατική λιανική (front office) Συνεχή, αδιάληπτη & αυτόνομη λειτουργία των ταμείων (24x7x365) Συγχρονισμός όλων με όλα (ταμείων, καταστημάτων, επιχειρήσεων) Απομακρυσμένη διαχείριση, έλεγχος επιχείρησης και ταμείων (real time) Δυνατότητα απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης (real time) Διεκπεραίωσης ηλεκτρονικών πωλήσεων και υπηρεσιών (σε on-line σύνδεση με τραπεζικό οργανισμό και παρόχους υπηρεσιών) Ελκυστικό κόστος ιδιοκτησίας & κόστος επεκτασιμότητας Ευελιξία σύνδεσης εναλλακτικών συνθέσεων & δυνατοτήτων σταθμών ταμείου To Microemporio RMS είναι πολλά περισσότερα από μια εφαρμογή λιανικής! Είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης καταστημάτων λιανικής, αδιάλειπτης λειτουργίας, που συντίθεται από: Μια εξελιγμένη πολυλειτουργική εφαρμογή λογισμικού ( Microemporio) που τρέχει σε ένα ipad, αξιοποιώντας ιδανικά, τις εξαιρετικές δυνατότητες που είναι διαθέσιμες σήμερα, αλλά και εκείνες που συνεχώς προστίθενται από την Apple Ένα Σταθμό Πωλήσεων (RBS PosMicro Axon with embedded client s/w) με ενσωματωμένη εκτυπωτική μονάδα 80mm-200mm/sec, backup εφαρμογή λιανικής, backup βάση δεδομένων, πληκτρολόγιο και customer display, με πολλαπλές δυνατότητας επικοινωνιών όπως, Web sockets για επικοινωνία με mobile συσκευές και Web Services για σύνδεση με Cloud εφαρμογές (Link4All) και πολλαπλές δυνατότητες διασύνδεσης περιφερειακών όπως scanners, ζυγαριές, τραπεζικά τερματικά (EFTPOS) κ.λπ. Ένα αυτόνομο Φορολογικός Μηχανισμός Έκδοσης Υπογραφών (RBS 100 NET/WEB/PR) με επικοινωνία μέσω Web Sockets και Web Services, γεγονός που επιτρέπει η εκτύπωση των αποδείξεων, να γίνεται ακαριαία με το πάτημα του πλήκτρου «Μετρητά» Ένα Barcode Scanner (RBS 1CRD), και προαιρετικά υψηλής ανάλυσης (RBS 2CRD) για ανάγνωση τόσο οποιουδήποτε γραμμωτού κώδικα αλλά και QRC. Δυνατότητα διασύνδεσης & επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο με την Cloud πλατφόρμα Υπηρεσιών Link4all, στην οποία το σύστημα αναφέρεται και ταυτόχρονα αντλεί δεδομένα Στην πραγματικότητα το Microemporio RMS είναι η ιδανική turnkey λύση λιανικής, που αφήνει πίσω της, τις τεχνολογίες των προηγούμενων δεκαετιών (PC Based POS) και ενσωματώνει συνδυασμένες σύγχρονες τεχνολογίες και δυνατότητες.

7 Με ένα click ο έλεγχος της επιχείρησης! Εμπορική & Χρηματοοικονομική Διαχείριση Διαχείριση πελατών και προμηθευτών Διαχείριση αποθεμάτων, αγορών και πωλήσεων Έκδοση παραστατικών (τιμολόγια, αποδείξεις λιανικής, ΔΠΥ) Προγραμματισμός ενεργειών & alerting (πχ εισπράξεις υπολοίπων, επιταγών) Έντυπη & άυλη έκδοση συνοδευτικού εγγράφου διακίνησης Ηλεκτρονική αποστολή και λήψη τιμολογίων Διασφάλιση αυθεντικότητας & ακεραιότητας παραστατικών με την χρήση ασφαλούς μηχανισμού παραγωγής προηγμένης ηλεκτρονικής υπογραφής Διαχείριση εισπράξεων και πληρωμών Διαχείριση επιταγών και άλλων χρεογράφων Διαχείριση τραπεζικών λογαριασμών και συναλλαγών Αποστολή συγκεντρωτικών σε ΓΓΠΣ εσόδων, εξόδων Πλήρης αξιοποίηση του Dropbox για αυτόματο backup και restore Import/Export δεδομένων από/σε αρχεία τύπου "csv" & εικόνων προϊόντων Αναφορές - Στατιστικά Εντατική Λιανική Ενσωματωμένη δυνατότητα πώλησης, επιλεκτικά ή συνδυαστικά, μέσω ipad touch, barcode scanner ή πληκτρολογίου με πολλαπλούς τρόπους Διαχείριση παραγγελίας σε αναμονή στην πώληση (αναμονή πελάτη) Έλεγχος τιμής κατά την πώληση και αυτόματη μεταβολή στοιχείων στο είδος Επιλογή εκτύπωσης παραστατικού σε διαφορετικές γλώσσες (real time) Έκδοση απόδειξης με QRC, δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής στο πελάτη Εξόφληση με πολλαπλούς τρόπους πληρωμής σε συνδυασμό με ΕFTPOS Ανίχνευση γραμμικού κώδικα 1D/2D στα εκτυπωμένα παραστατικά με αυτόματη εύρεση & μετασχηματισμό του παραστατικού σε οτιδήποτε επιλεγεί Δυνατότητα πολλαπλών τρόπων πληρωμής στην ίδια απόδειξη Δυνατότητα έκδοσης όλων των τύπων παραστατικών Δυνατότητα εκτύπωσης Ζ-Report και X-Report Προωθητική παρουσίαση επιλεγμένων προϊόντων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter) Προσθήκη υπενθυμίσεων και εμφάνισή τους στο ημερολόγιο του ipad Ηλεκτρονική έκδοση και αναγνώριση εκπτωτικής κάρτας μέλους & αυτόματη προώθηση στο smart phone του πελάτη (Έκδοση Passbook) Αναφορές - Στατιστικά

8 Αυτό που έχει σημασία είναι το ταμείο σε κάθε περίπτωση να μπορεί να πουλάει! Αδιάληπτη, αυτόνομη & ασφαλή λειτουργία ταμείου (24x7x365) Ο σταθμός πωλήσεων RMS 2000 & RMS 3000) είναι στην πραγματικότητα ένα αυτόνομο σύστημα πωλήσεων το οποίο ανά πάσα στιγμή διαθέτει τα δεδομένα της εφαρμογής και είναι σε θέση να λειτουργήσει χωρίς άλλο υπολογιστικό σύστημα Η εφαρμογή τρέχει στο ipad χωρίς σκληρό δίσκο, χωρίς κίνδυνο από ιούς και με αυτονομία μπαταρίας Όλα τα δεδομένα ευρίσκονται αποθηκεμένα σε δωρεάν αποθηκευτικό χώρο (drop box) από τον οποίο μπορούν να ανατροφοδοτήσουν το σύστημα εκ νέου Ο σταθμός πωλήσεων (RΜS 3000) δεν τροφοδοτεί μόνο τον εαυτό του από το battery back module αλλά τροφοδοτεί ταυτόχρονα και τα διασυνδεδεμένα περιφερειακά με αποτέλεσμα όλο το ταμείο να λειτουργεί απρόσκοπτα Πρόβλεψη σε περίπτωση βλάβης του φορολογικού μηχανισμού, όλα τα παραστατικά εκδίδονται με ένδειξη που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία για την περίπτωση αυτή, έως ότου αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία του μηχανισμού Επεκτείνεται η επιχείρηση ; ξεχάστε servers, «γέφυρες» & επιπλέον επενδύσεις! Συγχρονισμός ΟΛΑ με ΟΛΑ (ταμείων, καταστημάτων, επιχειρήσεων) Με την χρήση του ενσωματωμένου στην εφαρμογή module microsynchro, που παρέχεται δωρεάν έως και δυο θέσεις εργασίας, ανά πάσα στιγμή, οι σταθμοί ταμείου του καταστήματος, συγχρονίζουν πλήρως τα δεδομένα τους. Το σύνολο των δεδομένων τους, ότι και να είναι αυτά (πωλήσεις, αγορές, τιμές, καρτέλες προμηθευτών πελατών, τραπεζικοί λογαριασμοί κ.λπ.) μπορεί να είναι πάντα διαθέσιμα και από όλες τις θέσεις εργασίας. Ο επιχειρηματίας έχει πλήρη εικόνα και ταυτόχρονα έλεγχο των ταμείων και του καταστήματος ή των καταστημάτων του. Έλεγχος από παντού! Απομακρυσμένη διαχείριση, έλεγχος καταστήματος & ταμείου Δυνατότητα ενσωμάτωσης της cloud υπηρεσίας Link4all στο Microemporio, διασφαλίζοντας μέσα από την εφαρμογή, απομακρυσμένο έλεγχο του καταστήματος και των ταμείων του, από όποιο σημείο ή χρονική στιγμή επιλέξει ο επιχειρηματίας. Αλλαγές τιμών, ειδών, report, όλα σε πραγματικό χρόνο από παντού! Άμεση υποστήριξη όταν τη χρειάζεσαι! Δυνατότητα απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης Μέσω της cloud υπηρεσίας Link4all, άμεση απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη από τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη RBS.

Τι είναι το Microemporio RMS ;

Τι είναι το Microemporio RMS ; Τι είναι το Microemporio RMS ; Είναι μια compact λύση για κάθε μικρομεσαία επιχείρηση λιανικής, με μοναδικά στοιχεία καινοτομίας, καθώς αποτελεί την αρμονικά & οργανικά συνδυασμένη λειτουργία: 1. μιας

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Ολοκληρωμένη Λύση Μηχανογράφησης για Κάθε Εμπορική Επιχείρηση Online Αναβαθμίσεις Συνεχή Ενημέρωση σε Φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου

Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου Το πρόγραµµα Digi-Retail απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, που ανεξάρτητα από τη νοµική τους µορφή, ασκούν οικονοµική δραστηριότητα στους τοµείς

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝH ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Touch εφαρμογή για την ευρύτερη αγορά της λιανικής Πρόκειται για μία εύκολη και γρήγορη στην εκμάθηση λύση μηχανογράφησης, που θα

Διαβάστε περισσότερα

i-bank Simple Pay Spot

i-bank Simple Pay Spot i-bank Simple Pay Spot Εντάξτε το κατάστηµά σας στο δίκτυο i-bank Simple Pay Spot της Εθνικής Τράπεζας, εξοπλίζοντάς το µε ένα ειδικά προσαρµοσµένο για την υπηρεσία αυτή Σύστηµα Ταµείου της RBS και αποκτήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Σ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εξειδικευμένη εφαρμογή της Epsilon Net που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης Το PYLON RESTAURANT

Διαβάστε περισσότερα

POINT OF SALES & SERVICES (POSS) Mη σας ξεγελά το µέγεθός του... θα εκπλαγείτε!

POINT OF SALES & SERVICES (POSS) Mη σας ξεγελά το µέγεθός του... θα εκπλαγείτε! POINT OF SALES & SERVICES (POSS) Mη σας ξεγελά το µέγεθός του... θα εκπλαγείτε! Mη σας ξεγελά το µέγεθός του... θα εκπλαγείτε! Γιατί είναι ένα: Πλήρες πληροφοριακό σύστηµα λιανικών πωλήσεων. Γιατί ενσωµατώνει

Διαβάστε περισσότερα

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση.

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. PEGASUS μ-elite ERP Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. Χαρακτηρίζεται από την εύκολη εγκατάσταση του Εύκολη εκμάθηση από αρχάριους

Διαβάστε περισσότερα

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus Pegasus ERP Start Up 738,00 Σε ποιούς απευθύνεται: Το Pegasus Erp Start up απευθύνεται στο 60 % τον εμπορικών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην μηχανοργάνωση της επιχείρησής τους. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker.

Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker. 1 Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker. Η αλυσίδα καταστημάτων Ok Anytime Markets, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των υπηρεσιών της, αναζητούσε λογισμικό το οποίο θα βελτίωνε

Διαβάστε περισσότερα

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της μικρής λιανικής

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της μικρής λιανικής Η τεχνολογία στην υπηρεσία της μικρής λιανικής Η τεχνολογία σας λύνει τα χέρια προσφέροντας: Έλεγχο Ευελιξία Ανάπτυξη Γρήγορη εξυπηρέτηση στο ταμείο Ανάγκη Λύση Ταχύτατη έκδοση αποδείξεων σκανάρισμα ειδών

Διαβάστε περισσότερα

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά OptiplanFlex Η σειρά OptiplanFlex είναι µια προσεκτική προσέγγιση στις πραγµατικές ανάγκες του επιχειρηµατία και του διοικητικού στελέχους για να επιτυγχάνει τη βέλτιστη λειτουργία. Βασισµένο πάνω σε τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Το Dnet Mobile Terminal της εταιρείας Dnet - Δημήτρης Ευστρατιάδης Α.Ε. αποτελεί την πλέον προηγμένη τεχνολογικά και αρχιτεκτονικά λύση για την παραγγελιοληψία

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31 Η εφαρμογή λογισμικού Kiosk Manager, είναι η πλέον σύγχρονη, επαγγελματική και οικονομική λύση για τη διαχείριση καταστημάτων εντατικής λιανικής, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη και δοκιμασμένη για το περίπτερο

Διαβάστε περισσότερα

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος!

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Το Galaxy Hotel αποτελεί τη λύση της SingularLogic για την ολοκληρωμένη διαχείριση και την αυτοματοποίηση των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων. 2 Λειτουργίες Front

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Το metrica7 enterprise είναι ένα πρωτοποριακό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα, το οποίο απευθύνεται σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

DIOSCOURIDES ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

DIOSCOURIDES ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ Κεντρικό : Υποκ/μα : Αδριανείου 29, Ν. Ψυχικό, ΤΚ 115 25 Τηλ : 210-670.5000, Fax : 210-670.5050 Ακταίου 3-5, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 542 48 Τηλ: 231-0 20.60.20, Fax:231-0 20.60.30 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Εξειδικευμένη Λύση Μηχανογράφησης για Επιχειρήσεις Ταχυμεταφορών Συμβατό με τα πιο γνωστά Περιφερειακά

Διαβάστε περισσότερα

Το πρότυπο κατάστημα μικρής λιανικής

Το πρότυπο κατάστημα μικρής λιανικής Το πρότυπο κατάστημα μικρής λιανικής Γιώργος Μπορέτος Marketing Head SingularLogic Vendor Division Νοέμβριος 2013 Η τεχνολογία σας λύνει τα χέρια προσφέροντας: Έλεγχο Ευελιξία Ανάπτυξη Η τεχνολογία στην

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club 1. Γενικά χαρακτηριστικά Φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον Λειτουργεί κάτω από XP, Vista, Windows 7, Windows 8 Συνιστάται η χρήση Barcode Reader (όχι

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Ολοκληρωμένη Λύση Μηχανογράφησης για Μεταφορικές Επιχειρήσεις Online Αναβαθμίσεις Συνεχή Ενημέρωση σε Φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

Sunsoft Ltd Alexandros F&B Management

Sunsoft Ltd Alexandros F&B Management ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FOOD & BEVERAGE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ SUNSOFT Ltd - Μάχης Αναλάτου 103, 11745 Ν. Κόσμος. Tηλ: 210 9317811, Fax: 210 9321603 www.sunsoft.gr info@sunsoftgr.com

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα ERP Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήμερα, κάθε επιχείρηση, για να αναπτυχθεί, οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της, να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να αυξήσει

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για Μικρές Επιχειρήσεις

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για Μικρές Επιχειρήσεις Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για Μικρές Επιχειρήσεις Το alpha7 professional είναι ένα πρωτοποριακό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες και μικρές

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Επαγγελματία,

Αγαπητέ Επαγγελματία, 1 Αγαπητέ Επαγγελματία, Σε ευχαριστούμε για την επιλογή σου να προμηθευτείς και να χρησιμοποιήσεις, για τις ανάγκες του καταστήματός σου, ένα από τα πιο προηγμένα ταμειακά συστήματα, όχι μόνο στην Ελληνική,

Διαβάστε περισσότερα

SENSAP ΑΕ Τεχνολογίες RFID

SENSAP ΑΕ Τεχνολογίες RFID SENSAP ΑΕ Τεχνολογίες RFID Εταιρική Παρουσίαση Νοέμβριος 2008 SENSAP Microsystems SA η ταυτότητα μας Η SENSAP ΑΕ ιδρύεται το 2002 Το 2007 λαμβάνει νομική μορφή ΑΕ Σήμερα διαχειρίζεται τα ακόλουθα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

e volution tech Υ πηρεσ ίες Loyalty

e volution tech Υ πηρεσ ίες Loyalty Smart Manager Υ πηρεσ ίες Loyalty 1 Η κάρτα η οποία σας εξοικονομεί χρήματα με τις αγορές σας. i Πίστη και ασφάλεια στην τσέπη σας Τι είναι: To Smart manager είναι ένα σύστημα εύκολο και ασφαλές δημιουργημένο

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R?

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R? GALAXY είναι Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών της SingularLogic. Εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple To ProXess Kiosk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις

doitsimple To ProXess Kiosk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις Erprs Rsurc Plag T PrXss Ksk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις εντατικής λιανικής. ιαθέτει πολλά πλεονεκτήµατα για τη σωστή διαχείριση πιο εξειδικευµένων

Διαβάστε περισσότερα

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές E-COMMERCE OPEN API ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Αποθήκη Προσωπικό ΟΘΟΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Πελάτες Εστιάστε στη σταθερή ανάπτυξη ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟμε εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές ΛΗΨΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Αποθήκη o Διαχείριση αποθήκης (5 αποθ. χώροι) o Οργάνωση αποθήκης o Group Αποθηκών o Είδη

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά

Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά REFLEXIS RETAIL: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple To ProXess Retail είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο

doitsimple To ProXess Retail είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο Erprs Rsurc Plag T PrXss Ral είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο ολοκληρωµένη λύση στο τοµέα της εντατικής λιανικής. Το ολοκληρωµένο πακέτο αποτελείται από τη

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο

Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο Περιβάλλον ανάπτυξης Τεχνολογία ROADS Ενσωματωμένες τεχνολογίες αιχμής Προηγμένο σύστημα αυτοέλεγχου και υποστήριξης Φιλικό user interface Ενσωματωμένες νέες

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης υπηρεσια Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης PAPERLESS connect Paperless Connect ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ Για εσάς που επιθυμείτε η ηλεκτρονική αποστολή τιμολογίων να

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική xline ERP xline ERP xline ERP

Στρατηγική xline ERP xline ERP xline ERP Στρατηγική Επιλογή Οι ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης απαιτούν την ύπαρξη στρατηγικών στόχων και επιλογών, τόσο σε επιχειρηματικό, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Κινητήριος δύναμη και των δύο αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

More than. Software as a Service

More than. Software as a Service More than Software as a Service! Software as a Service SaaS. Καινοτομία Τεχνολογία Αποτέλεσμα Το SaaS - Software as a Service ή on demand - είναι το νέο πρωτοποριακό μοντέλο διάθεσης λογισμικού που αξιοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ E-INVOICING 1 η Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα 1 η Ολοκληρωμένη εφαρμογή Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης βασισμένη στην Ελληνική Νομοθεσία και το Φορολογικό Πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

ERP Utility Series. MiniSCAN series

ERP Utility Series. MiniSCAN series ERP Utility Series ERP Utility Series Το MiniSCAN τι διαδικασίες καλύπτει ; Το MiniSCAN είναι μια εφαρμογή λογισμικού τύπου Utility/Add-On που υποστηρίζει μέσω barcode scanning τεχνολογιών διαδικασίες

Διαβάστε περισσότερα

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ SUNSOFT Ltd - Μάχης Αναλάτου 103, 11745 Ν. Κόσμος. Tηλ: 210 9317811, Fax: 210 9321603 www.sunsoft.gr info@sunsoftgr.com ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Dioscourides. Dioscourides Smart

Dioscourides. Dioscourides Smart Dioscourides Το πρόγραμμα Dioscourides είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις εξεζητημένες ανάγκες του κλάδου των φαρμακείων και μπορεί να καλύψει από τις απλές (βασικές)

Διαβάστε περισσότερα

Information Technology for Business

Information Technology for Business Information Technology for Business Lecturer: N. Kyritsis, MBA, Ph.D. Candidate e-mail: kyritsis@ist.edu.gr Computer System Hardware Υποδομή του Information Technology Υλικό Υπολογιστών (Hardware) Λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. Mega Info Kiosk ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. Mega Info Kiosk ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Mega Info Kiosk ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ Η πλατφόρμα λογισμικού διαχείρισης info kiosk, απευθύνεται σε όλα τα καταστήματα λιανικής που διαθέτουν

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογίες Ανάπτυξης Ηλεκτρονικού Καταστήματος Μικρομεσαίας Επιχείρησης. Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και Καινοτομία

Τεχνολογίες Ανάπτυξης Ηλεκτρονικού Καταστήματος Μικρομεσαίας Επιχείρησης. Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και Καινοτομία Τεχνολογίες Ανάπτυξης Ηλεκτρονικού Καταστήματος Μικρομεσαίας Επιχείρησης Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και Καινοτομία Ηλεκτρονικό Εμπόριο H δυνατότητα των καταναλωτών και των εμπορικών καταστημάτων να κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Η σύγχρονη λύση Ηλεκτρονικής Τιµολόγησης

Η σύγχρονη λύση Ηλεκτρονικής Τιµολόγησης Η σύγχρονη λύση Ηλεκτρονικής Τιµολόγησης Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα και υψηλό κόστος, ανακαλύπτοντας τα οφέλη της υπηρεσίας ηλεκτρονικής

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατότητες cloud εφαρμογής «Τιμολόγησης Διαχείρισης οφειλών και υποχρεώσεων Μητρώο παγίων με Τήρηση Λογιστικών Βιβλίων»

Δυνατότητες cloud εφαρμογής «Τιμολόγησης Διαχείρισης οφειλών και υποχρεώσεων Μητρώο παγίων με Τήρηση Λογιστικών Βιβλίων» Ολοκληρωµένη πλατφόρµα cloud για Τιµολόγηση, Μητρώο παγίων, Λογιστική παρακολούθηση, ιαχείριση οφειλών & υποχρεώσεων. Τιµολογήστε online, απλά και εύκολα µε αυτόµατη ενηµέρωση των λογιστικών σας βιβλίων.

Διαβάστε περισσότερα

1. Αποδοχή καρτών μέσω POS

1. Αποδοχή καρτών μέσω POS Η Εθνική Τράπεζα και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.) ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας στα Πρατήρια και τους Εμπόρους καυσίμων-μέλη της Π.Ο.Π.Ε.Κ. καινοτόμες

Διαβάστε περισσότερα

LYSP AUDIT essential. Lysp Audit. Γρήγορη έναρξη λειτουργίας. Προσιτό κόστος. Ευχρηστία και λειτουργικότητα. Συνδεσιμότητα - Internet

LYSP AUDIT essential. Lysp Audit. Γρήγορη έναρξη λειτουργίας. Προσιτό κόστος. Ευχρηστία και λειτουργικότητα. Συνδεσιμότητα - Internet LYSP AUDIT essential Το LYSP AUDIT essential αποτελεί την οικονομική πρόταση της LYSP για επιχειρήσεις που αναζητούν ένα σύγχρονο και αξιόπιστο εργαλείο για την οργάνωσή τους. Είναι ιδανικό για μικρές

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές - στις αντλίες καυσίμων και στα καταστήματα σας SIX Payment Services Η

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ /ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ /ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ /ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ (Apps) ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η Powersoft Computer Solutions

Διαβάστε περισσότερα

SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Το σύγχρονο πρατήριο πρέπει να εξυπηρετεί τους πελάτες γρήγορα και με ασφάλεια, προσφέροντας έξυπνους εναλλακτικούς τρόπους εφοδιασμού των οχημάτων ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων

Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Παρακολούθηση απεριορίστων υποκαταστημάτων της εταιρείας ΑΠΟΘΗΚΗ - Διαχείριση αποθήκης (απεριόριστοι αποθηκευτικοί χώροι) - Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος. Οι τιμές που ακολουθούν είναι χωρίς Φ.Π.Α. Standard 7.0

Τιμοκατάλογος. Οι τιμές που ακολουθούν είναι χωρίς Φ.Π.Α. Standard 7.0 Τιμοκατάλογος Οι τιμές που ακολουθούν είναι χωρίς Φ.Π.Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ANIMA.NET STANDARD 7.0 SN: A01 Τιμή 300 Standard 7.0 H Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης και

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» 15 Χρόνια Εμπειρία στον Κλάδο της Εστίασης Νο1 Ενιαία Λύση Εστίασης Delivery Take Away Μηδενικές Χρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

INSURANCE SUITE. H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων

INSURANCE SUITE. H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων INSURANCE SUITE H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων όλα καταλήγουν εκεί! Οι σύγχρονες επιχειρήσεις μεσιτείας ασφαλίσεων αντιμετωπίζουν πολλές και σημαντικές προκλήσεις, μεταξύ των οποίων

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Ηλεκτρονικό Κατάστημα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Παραδείγματα -UML Δρ Βαγγελιώ Καβακλή Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Πανεπιστήμιο Αιγαίου Εαρινό Εξάμηνο 2011-2012 1 Ηλεκτρονικό Κατάστημα Το αντικείμενο είναι η

Διαβάστε περισσότερα

SingularLogic Mobile Applications

SingularLogic Mobile Applications SingularLogic Mobile Applications Το γραφείο μαζί σας, όπου και εάν βρίσκεστε H οικογένεια more περιλαμβάνει εφαρμογές για κινητές συσκευές (SmartPhones, PDAs, Tablets, Netbooks) με τις οποίες δίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο

Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο Περιβάλλον ανάπτυξης Τεχνολογία ROADS Ενσωματωμένες τεχνολογίες αιχμής Ανάπτυξη λύσεων από εταιρίες ISV Προηγμένο σύστημα αυτοέλεγχου και υποστήριξης Νέο user

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Όλα τα σύγχρονα εργαλεία αναζήτησης και φιλτραρίσματος.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Όλα τα σύγχρονα εργαλεία αναζήτησης και φιλτραρίσματος. Ημερομηνία : 24/09/2013 Το mybusiness είναι μία εμπορική εφαρμογή σχεδιασμένη να καλύψει τις ανάγκες μίας μεγάλης γκάμας επιχειρήσεων και καταστημάτων. Είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ Lexicon Software POS Dynamics ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ Οδηγίες Χρήσης Lexicon Software Gonou Giota 2 58100 GIANNITSA web site: www.lexiconsoftware.gr e-mail: sales@lexiconsoftware.gr

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Λιανικής με ετήσια ενοικίαση λογισμικού έκπτωση 50%

Τιμοκατάλογος Λιανικής με ετήσια ενοικίαση λογισμικού έκπτωση 50% Προσφορές έως 31/12/2018 Σημαντική Διευκρίνιση : Διευκρινίζουμε ότι οι παρακάτω προτεινόμενες τιμές λιανικής περιλαμβάνουν μόνο την αξία ενοικίασης ή αγοράς του λογισμικού. Για διάφορες τεχνικές εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Πρόλογος...13 Κεφάλαιο 1ο. Η Επιχείρηση ως Σύστημα...17

Περιεχόμενα Πρόλογος...13 Κεφάλαιο 1ο. Η Επιχείρηση ως Σύστημα...17 Περιεχόμενα Πρόλογος...13 Κεφάλαιο 1 ο. Η Επιχείρηση ως Σύστημα...17 1.1 Τι είναι Οργάνωση...17 1.1.1 Ορισμοί...18 1.1.2 Στελέχωση μιας Επιχείρησης...20 1.2 Μορφές Οργανισμών και Επιχειρήσεων...21 1.2.1

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ&ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ&ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ&ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Περιγραφή Εφαρμογή διαχείρισης των σχέσεων με πελάτες- Customer Relationship Management (CRM) Οι επιχειρήσεις και τα επαγγέλματα στον σύγχρονο κόσμο υπάρχουν εφόσον υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική!

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Open Retail Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Συγκριτικα πλεονεκτηματα Ανακαλύψτε την υπεροχή του συστήματος εντατικής λιανικής Open Retail της Open System Solutions, σε 4 βήματα: ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή. παρουσίαση των προϊόντων με το ipad. παρουσίαση προϊόντων με φωτογραφικό υλικό

Περιγραφή. παρουσίαση των προϊόντων με το ipad. παρουσίαση προϊόντων με φωτογραφικό υλικό ΓΙΑ ΠΩΛΗΤΕΣ Περιγραφή Εφαρμογή παρουσίασης προϊόντων και ηλεκτρονικής λήψης παραγγελιών. Συνδυάζοντας την τεχνολογία του ipad της Apple με τις ορθές πρακτικές marketing, πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Ταχύτερη & Αποτελεσματικότερη Επίλυση

Ταχύτερη & Αποτελεσματικότερη Επίλυση Ταχύτερη & Αποτελεσματικότερη Επίλυση Entersoft Mobile Service ολοκληρώνει τη λειτουργία του Entersoft Service Management Entersoft Service Management Το Entersoft Service Management καλύπτει όλο το φάσμα

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης,

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, 300 Think Business Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήµερα, κάθε επιχείρηση για να αναπτυχθεί οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των business διαδικασιών, να µειώσει το λειτουργικό

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε στην εφαρμογή.

Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε στην εφαρμογή. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Point of Sale (POS) > POS POS Εισαγωγή στην Εφαρμογή Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε

Διαβάστε περισσότερα

Στις παραγγελίες έχετε, πλέον, τη δυνατότητα να συμπληρώσετε πληροφορίες που αφορούν στο μικτό και καθαρό βάρος.

Στις παραγγελίες έχετε, πλέον, τη δυνατότητα να συμπληρώσετε πληροφορίες που αφορούν στο μικτό και καθαρό βάρος. Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις νέες δυνατότητες που προστέθηκαν σε όλες τις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα

web mobile multimedia ανάπτυξη εφαρμογών

web mobile multimedia ανάπτυξη εφαρμογών ανάπτυξη εφαρμογών web mobile multimedia 1 η εταιρία ιστορικό Η διάδρασις ιδρύθηκε το 2006, στην Αθήνα, από το Γιάννη Λαδά, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ και Πέτρο Βασιλόπουλο, Οικονομολόγο με

Διαβάστε περισσότερα

υπηρεσιες προστιθέμενης αξίας Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

υπηρεσιες προστιθέμενης αξίας Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας υπηρεσιες προστιθέμενης αξίας Η σημασία των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, εφευρετική, να καινοτομεί περισσότερο και να αντιδρά καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΛΙΔΕΣ Εισαγωγή 2 Παρατηρήσεις τιμοκαταλόγου 2 Περιβάλλον Λειτουργίας 2 My Pos Standard Edition 3 My Pos Advance Edition 5 My Kiosk 7 My Orders 9 My Orders Compact Edition

Διαβάστε περισσότερα

Δωρίνα Γεώργα Digital Office Alliance 21 Απριλίου 2016, Αίγλη Ζαππείου

Δωρίνα Γεώργα Digital Office Alliance 21 Απριλίου 2016, Αίγλη Ζαππείου Δωρίνα Γεώργα Digital Office Alliance 21 Απριλίου 2016, Αίγλη Ζαππείου Digital Office Alliance Στόχος, η αυτοματοποίηση διαδικασιών και η μηδενική χρήση χαρτιού. Μέσω της επιλογής του σωστού σαρωτή, του

Διαβάστε περισσότερα

Η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ό κ α τ ά σ τ η μ α. Γενικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής για κατασκευή eshop

Η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ό κ α τ ά σ τ η μ α. Γενικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής για κατασκευή eshop WEB AGENCY ALBATROS Διαφημιστικές Υπηρεσίες & Σχεδιασμός ιστοσελίδων www.webagencyalbatros.com Τηλ 6939052115 Η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ό κ α τ ά σ τ η μ α Γενικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής για κατασκευή eshop

Διαβάστε περισσότερα

Οι βασικές λειτουργίες του EPIKOUROU περιλαμβάνουν : Διαχείριση Τραπεζιών

Οι βασικές λειτουργίες του EPIKOUROU περιλαμβάνουν : Διαχείριση Τραπεζιών Η εφαρμογή EPIKOUROS Touch P.O.S αποτελεί την πρόταση της SYSCO S.A για την αποτελεσματική διαχείριση σύγχρονων χώρων εστίασης, είτε πρόκειται για αυτόνομες μονάδες όπως εστιατόρια, Cafés, Bars, Fast Foods,

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις διαχείρισης υπολογιστών-πελατών και λύσεις εκτύπωσης Universal Printing Solutions

Λύσεις διαχείρισης υπολογιστών-πελατών και λύσεις εκτύπωσης Universal Printing Solutions Λύσεις διαχείρισης υπολογιστών-πελατών και λύσεις εκτύπωσης Universal Printing Solutions Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥΔΗΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥΔΗΣ Μια σύγχρονη ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης, που απευθύνεται στις μικρές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, καλύπτοντας πλήρως τις δραστηριότητες τους, μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον, φιλικό και εύχρηστο.

Διαβάστε περισσότερα

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Το Oracle Analytics Cloud αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων που περιλαμβάνει έτοιμο περιεχόμενο, εξειδικευμένα

Διαβάστε περισσότερα

ACE ERP: Σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων

ACE ERP: Σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων ACE ERP: Σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων Είναι προϊόν ανάπτυξης και τεχνογνωσίας της ACE Hellas Α.Ε. Καθιστά δυνατή την κοστολογική διαχείριση των δραστηριοτήτων Επεκτείνεται μέχρι και τη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΙΟΣ 2010 2 Περιεχόμενα Απογραφή Ειδών 3 Πωλήσεις- Αγορές 5 Παρακολούθηση Προγράμματος Εργασιών Αντιπροσώπων 6 Διαχείριση Αποθήκης 7 Έλεγχος Υπολοίπων 8 Μεταφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης

Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης 1 Οδηγίες Εγκατάστασης Η έκδοση του Benzina που θα εγκατασταθεί είναι συμβατή μόνο με τα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/XP ή νεότερα. Γενικά Κάνοντας διπλό

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερες Περισσό πωλ πω ή λ σει ε ς Μεγαλύ Μεγαλ τερο κέρδος Απόλυτος έλεγχος

Περισσότερες Περισσό πωλ πω ή λ σει ε ς Μεγαλύ Μεγαλ τερο κέρδος Απόλυτος έλεγχος Η εφαρμογή PRISMA Win Retail αποτελεί την ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις που κάνουν εντατική λιανική και προσφέρει την ασφάλεια, την ταχύτητα και την άμεση εξυπηρέτηση που χρειάζονται τα σημεία πώλησης

Διαβάστε περισσότερα

«Ώθηση» Ανταγωνιστικότητας σε Call Center. Ολοκληρώνοντας open source & καινοτομικά Ελληνικά προϊόντα λογισμικού

«Ώθηση» Ανταγωνιστικότητας σε Call Center. Ολοκληρώνοντας open source & καινοτομικά Ελληνικά προϊόντα λογισμικού «Ώθηση» Ανταγωνιστικότητας σε Call Center Ολοκληρώνοντας open source & καινοτομικά Ελληνικά προϊόντα λογισμικού Case Study: Ώθηση Α.Ε. Open source και Ελληνικό καινοτομικό λογισμικό στις υπηρεσίες one-stop-shop

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» 15 Χρόνια Εμπειρία στον Κλάδο της Εστίασης Νο1 Ενιαία Λύση Εστίασης Delivery Take Away Μηδενικές Χρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

«Digi-Retail : Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου»

«Digi-Retail : Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου» «Digi-Retail : Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου» Σκοπός του Προγράμματος Η δράση Digi-retail εντάσσεται σε μία ευρύτερη κατηγορία πρωτοβουλιών του

Διαβάστε περισσότερα

COSMOS CLOUD CMS. Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας

COSMOS CLOUD CMS. Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας COSMOS CLOUD CMS Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας Το Σύστημα Διαχείρισης Επαφών COSMOS CLOUD CMS ( Contacts Management System ) είναι μια καινοτόμα και εύκολη στη χρήση της εφαρμογή που ανταποκρίνεται

Διαβάστε περισσότερα

COSMOS CLOUD CMS ΤΟ COSMOS CLOUD CMS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

COSMOS CLOUD CMS ΤΟ COSMOS CLOUD CMS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. COSMOS CLOUD CMS Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας Το Σύστημα Διαχείρισης Επαφών COSMOS CLOUD CMS ( Contacts Management System ) είναι μια καινοτόμα και εύκολη στη χρήση της εφαρμογή που ανταποκρίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. WinEra ERP. E-learning. Οδηγός Σπουδών

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. WinEra ERP. E-learning. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning WinEra ERP E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, σας

Διαβάστε περισσότερα