Έτοιμοι για. τη στιγμή. μια ευκαιρία Αρπάξτε την με το νέο Audi Q5. Σε έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες, κάθε μέρα είναι

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Έτοιμοι για. τη στιγμή. μια ευκαιρία Αρπάξτε την με το νέο Audi Q5. Σε έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες, κάθε μέρα είναι"

Transcript

1 Q5

2 2 Το νέο Audi Q5 Έτοιμοι για Σε έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες, κάθε μέρα είναι τη στιγμή. μια ευκαιρία Αρπάξτε την με το νέο Audi Q5. Το νέο Audi Q5 4 9 Τεχνολογία Εσωτερικό Infotainment Εκδόσεις & πακέτα Περαιτέρω εξοπλισμοί & Αξεσουάρ Το Q5 στο διαδίκτυο Τεχνικά στοιχεία 52 55

3 4 Το νέο Audi Q5 Φτιαγμένο για σχεδόν όλες τις επιφάνειες: το νέο Audi Q5. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για την άνεση, το στυλ ή τη δυναμικότητα αυτό το Premium SUV πείθει από την πρώτη στιγμή. Με εκφραστική εμφάνιση, ισχυρό σύστημα κίνησης, πρωτοποριακές τεχνολογίες. Οι επιλογές ποικίλουν κάθε μέρα με το νέο Audi Q5.

4 6 Το νέο Audi Q5 Σχεδιασμένο για να (συγ)κινεί. Ακόμη και όταν δεν κινείται. Κάθε λεπτομέρεια του νέου Audi Q5 διακρίνεται από τη χαρακτηριστική σχεδίαση Q και αποπνέει δυναμικότητα και κυριαρχία. Όπως το χαρακτηριστικό καπό του κινητήρα ή η ήπιας κλίσης γραμμή οροφής, οι ενσωματωμένοι στη γραμμή του ώμου εξωτερικοί καθρέπτες και η στενή γραμμή των παραθύρων. Οι μερικώς γυαλισμένες χυτές ζάντες αλουμινίου σε σχέδιο 5 ακτίνων Segment¹ σε ανθρακί αντίθεση αποτελούν έκφραση του έντονου sport χαρακτήρα. Και προκαλούν βαθιά εντύπωση εντός και εκτός δρόμου. ¹ Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες σχετικά με τις ζάντες στη σελίδα 52.

5 8 Το νέο Audi Q5 Δίνουν στο φως νέα μορφή: Οι προβολείς Audi Matrix LED. Το νέο Audi Q5 είναι ένα φωτεινό πρότυπο. Ήδη από μακριά εντυπωσιάζει με τους προαιρετικούς προβολείς Matrix LED της Audi. Προφανή: τα φώτα ημέρας LED. Απαράβλεπτα: τα δυναμικά φλας. Αναντικατάστατη: η κάμερα, η οποία αναγνωρίζει τα προπορευόμενα και αντίθετα κινούμενα οχήματα, εντός των ορίων του συστήματος. Εντός δευτερολέπτων οι προβολείς προσαρμόζονται στην εκάστοτε κατάσταση και κάνουν ορατή την πρωτοπορία. Εξίσου συναρπαστική: η νέα ανάγλυφη μάσκα ψυγείου και οι δυναμικές οριζόντιες γραμμές, οι οποίες τονίζουν το πλάτος και την ισχύ του Audi Q5. Ήδη πριν ακουστεί ο ήχος του κινητήρα. ιστοσελίδα ή από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 52.

6 10 Τεχνολογία Ένα από τα δυνατά σημεία της τεχνολογίας quattro: το ότι αναγνωρίζει τη σωστή στιγμή. Έτοιμο για σχεδόν κάθε οδόστρωμα. Όπως και για τις προκλήσεις του μέλλοντος. Η τετρακίνηση quattro με τεχνολογία ultra. Σε όλους τους 4-κύλινδρους κινητήρες με μόνιμη τετρακίνηση quattro, μια έξυπνη διαχείριση λειτουργίας φροντίζει το Q5 σας να είναι αποδοτικό, δυναμικό και ασφαλές διατηρώντας τη συνήθη πρόσφυση. Όταν δεν χρειάζεται το quattro, απενεργοποιείται, υποστηρίζοντας τον οδηγό στην εξοικονόμηση καυσίμου. Φυσικά η μόνιμη τετρακίνηση παραμένει διαθέσιμη σε μόνιμη βάση. Όταν η χρήση του quattro απαιτείται από τις οδηγικές συνθήκες, αυτό πάντα είναι ήδη έτοιμο. Και πείθει με την ισορροπημένη κατανομή της ισχύος σε πολλές διαφορετικές οδικές συνθήκες.

7 12 Τεχνολογία Αποσβένει σχεδόν τα πάντα. Εκτός από τον ενθουσιασμό. Η προαιρετική προσαρμοζόμενη πνευματική ανάρτηση (adaptive air suspension) προσαρμόζει τις δυνάμεις απόσβεσης του κάθε μεμονωμένου τροχού στις εκάστοτε οδηγικές συνθήκες. Ανάλογα με το έδαφος, το προσωπικό στυλ οδήγησης και την επιλεγμένη λειτουργία του Audi drive select. Με υψηλή ακρίβεια και εντός χιλιοστών του δευτερολέπτου. Με τα διάφορα επίπεδα ρύθμισης του ύψους της ανάρτησης, δεν σας απασχολεί σχεδόν καμία ανωμαλία του εδάφους. Η προσαρμοζόμενη απόσβεση αντισταθμίζει μόνιμα ακόμη και το πρόσθετο βάρος. Για πιο άνετη φόρτωση μπορεί το αμάξωμα μέσω ενός πλήκτρου στον χώρο αποσκευών να χαμηλωθεί έως και κατά 55 mm. Και με το Audi drive select μπορεί, πέραν αυτών, να τροποποιηθεί ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου: να γίνει πιο αποδοτικός, πιο άνετος ή πιο δυναμικός. Αλλά πάντοτε εντελώς εξατομικευμένα.

8 14 Τεχνολογία Δεν χαρακτηρίζεται από έλλειψη ισχύος. Βοηθά, όμως, στην εξοικονόμηση καυσίμου. Οι κινητήρες TFSI και TDI κάνουν το νέο Audi Q5 αποδοτικό και αισθητά ισχυρό. Οι 4-κύλινδροι κινητήρες πείθουν με αυξημένες επιδόσεις. Επιπρόσθετα η προαιρετική μόνιμη τετρακίνηση quattro φροντίζει για καλύτερη απόκριση κατά την είσοδο στις στροφές και στην επιτάχυνση. Ενώ το νεοεμφανιζόμενο στο Audi Q5, σύστημα Start-Stop, φροντίζει για μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Ο κινητήρας σβήνει ήδη κατά τα τελευταία μέτρα κύλισης πριν από το σταμάτημα του αυτοκινήτου. Αυτό βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης χωρίς απώλεια ισχύος.

9 16 Εσωτερικό Φροντίζει να είστε στο επίκεντρο. Ακόμη και όταν κάθεστε. Ο εσωτερικός χώρος του νέου Audi Q5 είναι δομημένος με επίκεντρο τον οδηγό και προσφέρει, χάρη στο μεγαλύτερο μεταξόνιο, πολύ χώρο για το προσωπικό σας στυλ. Από τα υψηλής ποιότητας υλικά, όπως το δέρμα Fine Nappa και τα εκφραστικά χρώματα μέχρι τον φωτισμό, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πολλών λεπτομερειών. Ένα κομψό περιβάλλον, με ηχομονωτικά τζάμια ως βασικό εξοπλισμό, καθώς και με προαιρετικά sport καθίσματα εμπρός με λειτουργία μασάζ. Και αποδεικνύει, ότι ο οδηγός είναι πάντα στο επίκεντρο.

10 18 Εσωτερικό Επιδεικνύει ευρυχωρία. Σε κάθε λεπτομέρεια. Το νέο Audi Q5 πείθει με το μακρύτερο μεταξόνιο, την ευρυχωρία και τις πρακτικές δυνατότητες αποθήκευσης και τις θήκες του. Το ρολό χώρου αποσκευών ως βασικός εξοπλισμός και το προαιρετικό ταπέτο, σας παρέχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τον χώρο αποσκευών ακριβώς στις ανάγκες σας. Με την τηλεαπασφάλιση πλάτης μπορούν να αναδιπλωθούν οι πλάτες των πίσω καθισμάτων και έτσι να υπερδιπλασιαστεί ο όγκος του χώρου αποσκευών. Κατ επιθυμία, το ελεγχόμενο από αισθητήρα ξεκλείδωμα του χώρου αποσκευών διευκολύνει τη φόρτωση. Αν δεν έχετε ελεύθερα τα χέρια σας, μπορείτε με μια κίνηση του ποδιού να ανοίξετε το καπό. Και τακτοποιείτε με ευκολία ακόμη και βαριές βαλίτσες.

11 20 Infotainment Έτοιμοι για Ε Ο ενθουσιασμός είναι το ισχυρότερο κίνητρο. Μόνο αυτός παράγει την επιθυ νθουσιασμό μία για την εξερεύνηση νέων δρόμων. Ανακαλύψτε το νέο Audi Q5

12 22 Infotainment Ανοίγει νέους δρόμους. Και υποστηρίζει τον οδηγό στο να τους διακρίνει. Πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης¹ βοηθούν στο νέο Audi Q5 να γίνει ακόμη πιο άνετη κάθε διαδρομή. Η προαιρετική, βασισμένη σε κάμερα αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας σας παρέχει μια εποπτική εικόνα των σημάτων κυκλοφορίας. Κατ επιθυμία, η αυτόματη ρύθμιση απόστασης Adaptive Cruise Control με λειτουργία Stop&Go βοηθά στην τήρηση της απόστασης ασφαλείας, ενώ το σύστημα υποβοήθησης αποφυγής εμποδίων υποστηρίζει τον οδηγό στην αποφυγή μιας πιθανής σύγκρουσης. Προαιρετικά, το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης διευκολύνει τη στάθμευση, ενώ η προειδοποίηση αποβίβασης, σε περίπτωση μιας αναγνωρισμένης από αυτήν ενδεχομένως επικίνδυνης κατάστασης, προειδοποιεί για κινδύνους σύγκρουσης κατά το άνοιγμα της πόρτας. Διότι η ασφάλεια στην Audi δεν σταματά ακόμη και όταν αποβιβάζεστε από το Audi σας. Οι αναφερόμενοι εξοπλισμοί εν μέρει είναι προαιρετικοί εξοπλισμοί έναντι επιπλέον κόστους. Λεπτομερή στοιχεία σχετικά με τους βασικούς και τους προαιρετικούς εξοπλισμούς θα βρείτε στην ¹ Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι: Τα συστήματα λειτουργούν μόνο εντός συγκεκριμένων ορίων και μπορούν να υποστηρίζουν τον οδηγό. Η ευθύνη και η απαιτούμενη προσοχή στην οδική κυκλοφορία παραμένουν στον οδηγό.

13 24 Infotainment Εύκολο στον χειρισμό. Δύσκολο να παραβλεφθεί. Η μεγάλη, λεπτή έγχρωμη οθόνη 8,3 ιντσών του προαιρετικού συστήματος πλοήγησης MMI Navigation plus εντυπωσιάζει με την εποπτικότητα και την απλότητα της φιλοσοφίας χειρισμού του. Για να είστε σφαιρικά και καλά ενημερωμένοι άμεσα! Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για την πλοήγηση, το ραδιόφωνο, το τηλέφωνο ή το Audi connect¹ λιγότερα πλήκτρα σας οδηγούν σε περισσότερες λειτουργίες. Γρήγορα, διαισθητικά και κατ επιλογή με το MMI touch. Ελέγχετε και ρυθμίζετε τα πάντα με χειρονομίες δακτύλων ή μέσω φωνητικού χειρισμού. Το προαιρετικό Audi smartphone interface², ³ ενσωματώνει επιλεγμένο περιεχόμενο κινητού τηλεφώνου στο Audi σας. Και μετατρέπει την οθόνη σε οθόνη smartphone. ¹ Νομικές πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με τη χρήση θα βρείτε στη σελίδα 55. ² Πληροφορίες σχετικά με συμβατά Mediaplayer θα βρείτε από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi ή στην ιστοσελίδα ³ Για τη διαθεσιμότητα στην εκάστοτε χώρα παρακαλούμε να ενημερωθείτε από τους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους Audi.

14 26 Infotainment Όλα με μια ματιά. Τη σωστή στιγμή. Με το προαιρετικό Audi virtual cockpit η πρόοδος γίνεται ορατή. Το πλήρως ψηφιακό όργανο πολλαπλών λειτουργιών με υψηλής ανάλυσης έγχρωμη οθόνη 12,3 ιντσών απεικονίζει πολλές σημαντικές για τον οδηγό πληροφορίες. Από την ταχύτητα κίνησης και την πλοήγηση, μέχρι την επικοινωνία Επιλέγετε από μια ποικιλία δυνατοτήτων απεικόνισης. Και έχετε το μέλλον στο οπτικό σας πεδίο. Η προαιρετική οθόνη Audi Head-up display απεικονίζει σημαντικές για τον οδηγό πληροφορίες όπως ταχύτητα κίνησης, δεδομένα πλοήγησης, καθώς και πολλά δεδομένα των συστημάτων υποβοήθησης ως πλήρως έγχρωμη εικονική ένδειξη πίσω από το παρμπρίζ. Ακριβώς στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Η οθόνη Head-up μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το ύψος του οδηγού, τη θέση του καθίσματος και το επιθυμητό περιεχόμενο. Έτσι μπορείτε να έχετε πολλά πράγματα στο οπτικό σας πεδίο. Χωρίς να αποσπάται το βλέμμα σας από το πιο σημαντικό: τον δρόμο.

15 28 Infotainment Ανακαλύψτε τον κόσμο με το Audi connect Χωρίς να μετακινηθείτε ούτε ένα μέτρο. Με τη βοήθεια των προαιρετικών υπηρεσιών Audi connect¹ μπορεί κανείς να αποκτήσει ήδη κατά τη διαδρομή μια εικόνα του τόπου προορισμού: χάρη στην έξυπνη ενσωμάτωση του Google Earth ² και του Google Street View ². Ενώ είστε εν κινήσει, λάβετε τα μηνύματα και σας, κλείστε ραντεβού στον εξουσιοδοτημένο σας συνεργάτη Audi ή ενεργοποιήστε μέσω εφαρμογής smartphone ήδη πριν από την επιβίβαση τη θέρμανση εν στάσει με το Audi connect είστε παντού και ανά πάσα στιγμή πολύ καλά δικτυωμένοι. Ακόμη και στην περίπτωση μιας βλάβης, η βοήθεια απέχει μόνο ένα πάτημα ενός πλήκτρου. Για να μπορείτε να συνεχίσετε τη διαδρομή σας όσο το δυνατόν συντομότερα. ¹ Νομικές πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με τη χρήση θα βρείτε στη σελίδα 55. ² Η ονομασία Google και το λογότυπο Google είναι σήματα κατατεθέντα της Google Inc.

16 30 Infotainment Μεταφέρει τον οδηγό παντού. Ακόμη και σε νέους κόσμους ήχου και φωτός. Το προαιρετικό πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού αναδεικνύει τον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου με έναν ιδιαίτερο φωτισμό. Φωτίζονται ακόμη και οι διακοσμητικές λωρίδες στο ταμπλό. Προσαρμόστε το χρώμα στο προσωπικό σας γούστο. Κατ επιθυμία, με το ηχοσύστημα Bang & Olufsen Sound System απολαμβάνετε μια γνήσια ατμόσφαιρα αίθουσας συναυλιών. Συνολικά 19 ηχεία παράγουν έναν ιδιαίτερο τρισδιάστατο ήχο. Και αποκομίζουν το ξέφρενο χειροκρότημα όλων των συνεπιβατών.

17 32 Το νέο Audi Q5 Έτοιμοι για τη στιγμή. Η πόλη, η ύπαιθρος, ο δρόμος στο δάσος, ο δρόμος στην πόλη, η στροφή, ο αυτοκινητόδρομος, το Σαββατοκύριακο, η οικογένεια, οι διακοπές, η παραλία η ζωή προσφέρει τόσο πολλές δυνατότητες! Ζήστε τις. Στο νέο Audi Q5.

18 34 Ακόμα πιο εξαιρετικό. Εκδόσεις & πακέτα Q5 design Audi design selection Με Q5 Design και Audi design selection. Σε ένα Audi Q5 υπάρχει αρκετός χώρος για τις δικές σας ιδέες. Με την έκδοση Q5 Design προσθέτετε, για παράδειγμα, χαρακτηριστικές πινελιές, οι οποίες αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σας. Κάντε ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο ακόμη πιο εξαιρετικό. Αυτό θα το επιτύχετε με στυλ, με τη βοήθεια της Audi design selection, η οποία προσφέρει μια καλαίσθητη προεπιλογή ιδιαίτερων υλικών και χρωμάτων για το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Συνδυάστε, κατ επιθυμία, επιλεγμένα διακοσμητικά στοιχεία με εξαιρετικά εκλεκτά δερμάτινα καθίσματα, τα οποία διαθέτουν ελκυστικές ραφές αντίθετης απόχρωσης. Audi design selection Διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό σε γκρι Rock δερματίνη με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε γκρι Granite Audi design selection μεταξύ άλλων, επενδύσεις καθισμάτων σε γκρι Rock δέρμα Fine Nappa, με ραφές αντίθετης απόχρωσης και περίγραμμα σε γκρι Granite Δερμάτινο τιμόνι σε σχέδιο 3 ακτίνων με χειριστήρια πολλαπλών λειτουργιών plus και διακοσμητικό επίθεμα χρωμίου Διακοσμητικά στοιχεία σε φυσικό γκρι/καφέ ξύλο Fine grain ash. Θα βρείτε πολλά ακόμη εντυπωσιακά σημεία στο Έκδοση Q5 Design μεταξύ άλλων με χυτές ζάντες αλουμινίου σε σχέδιο 5 ακτίνων V ανθρακί αντίθεσης, μερικώς γυαλισμένες¹ Ποδιές προφυλακτήρα και διακοσμητικά θόλων τροχών σε γκρι Structure ματ Υποδαπέδια προστασία και διαχύτης σε ασημί Selenite ματ περαιτέρω διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό Οι αναφερόμενοι εξοπλισμοί εν μέρει είναι προαιρετικοί εξοπλισμοί έναντι επιπλέον κόστους. Λεπτομερή στοιχεία σχετικά με τους βασικούς και τους προαιρετικούς εξοπλισμούς θα βρείτε στην ιστοσελίδα ή από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 52. ¹ Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες σχετικά με τις ζάντες στη σελίδα 52.

19 36 Εκδόσεις & πακέτα Q5 sport Sport πακέτο S line Πιο sport. Με Q5 Sport και το sport πακέτο S line. Δείξτε με την έκδοση εξοπλισμού Q5 Sport την sport πλευρά σας ολοκληρωτικά. Με λεπτομέρειες, οι οποίες υπογραμμίζουν εντυπωσιακά το ταμπεραμέντο του Audi Q5 σας. Περαιτέρω εντυπωσιακά σημεία προσθέτει το sport πακέτο S line, το οποίο ενισχύει περαιτέρω τον sport χαρακτήρα του οχήματος, και ιδιαίτερα τον εσωτερικό χώρο. Sport πακέτο S line Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων-αστέρι (S-Design), μερικώς γυαλισμένες¹ Sport πακέτο S line μεταξύ άλλων, sport καθίσματα εμπρός με επιγραφή S στις πλάτες Επενδύσεις καθισμάτων S line σε συνδυασμό Alcantara Frequenz/δέρματος σε μαύρο S line sport δερμάτινο τιμόνι σε σχέδιο 3 ακτίνων με χειριστήρια πολλαπλών λειτουργιών plus και διακοσμητικό επίθεμα χρωμίου Διακοσμητικά στοιχεία σε ματ αλουμίνιο βουρτσισμένο Πεντάλ και υποπόδιο από ανοξείδωτο χάλυβα. Θα βρείτε πολλά ακόμη εντυπωσιακά σημεία στο Οι αναφερόμενοι εξοπλισμοί εν μέρει είναι προαιρετικοί εξοπλισμοί έναντι επιπλέον κόστους. Λεπτομερή στοιχεία σχετικά με τους βασικούς και τους προαιρετικούς εξοπλισμούς θα βρείτε στην ιστοσελίδα ή από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 52. ¹ Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες σχετικά με τις ζάντες στη σελίδα 52. Έκδοση Q5 Sport μεταξύ άλλων, με χυτές ζάντες αλουμινίου σε σχέδιο 5 ακτίνων Dynamic, μερικώς γυαλισμένες¹ Προφυλακτήρες και διακοσμητικά θόλων τροχών βαμμένα στο χρώμα του αυτοκινήτου Πλέγμα προστασίας του ψυγείου σε γκρι Twilight ματ και ελάσματα σε αλουμίνιο ασημί ματ Περαιτέρω διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό

20 38 Εκδόσεις & πακέτα Εξωτερικό πακέτο Audi S line Πιο χαρακτηριστικό. Με το εξωτερικό πακέτο Audi S line. Μην υπογραμμίζετε απλά τον sport χαρακτήρα του Audi Q5 σας ενισχύστε τον. Το εξωτερικό πακέτο S line παραπέμπει με την πρώτη ματιά σε δυνατές επιδόσεις. Sport λεπτομέρειες προσδίδουν στη χαρακτηριστική πορεία των γραμμών έναν ακόμη μοναδικότερο τόνο, και προσθέτουν δυναμικές πινελιές. Επενδύσεις μαρσπιέ εμπρός με ένθετο διακοσμητικό στοιχείο αλουμινίου και επιγραφή S, φωτιζόμενες Διαχύτης αέρα στο χρώμα του αυτοκινήτου, διακοσμητική λωρίδα στον διαχύτη σε αλουμίνιο ασημί ματ Μάσκα ψυγείου σε γκρι Twilight ματ, ελάσματα σε αλουμίνιο ασημί ματ Θα βρείτε πολλά ακόμη εντυπωσιακά σημεία στο Εξωτερικό πακέτο Audi S line μεταξύ άλλων, προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, πλευρικά πλέγματα εισαγωγής αέρα, αεροτομή οροφής, καθώς και διαχύτης αέρα σε έντονα sport σχεδίαση Πλευρικές επενδύσεις εισόδου βαμμένες στο χρώμα του αυτοκινήτου Επενδύσεις μαρσπιέ εμπρός με ένθετα διακοσμητικά στοιχεία αλουμινίου και επιγραφή S, φωτιζόμενες Έμβλημα S line στα εμπρός φτερά

21 40 Περαιτέρω εξοπλισμοί Εξωτερικά χρώματα Εντυπωσιακή εικόνα. Επιλέξτε το χρώμα βαφής που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά σας. Μπορείτε να είστε βέβαιοι για την εξαιρετική ποιότητα, καθώς το αυτοκίνητό σας δεν βάφεται μία φορά, αλλά τέσσερις. Έτσι ώστε όχι μόνο να έχει αστραφτερή εμφάνιση, αλλά το Audi σας να προστατεύεται όσο το δυνατόν καλύτερα από τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Για μια εντυπωσιακή εικόνα, εφ όρου ζωής του αυτοκινήτου. Μαύρο Mythos μεταλλικό Γκρι Manhattan μεταλλικό Πράσινο Azores μεταλλικό Καφέ Java μεταλλικό Μπλε Utopia μεταλλικό Κόκκινο Matador μεταλλικό Ασημί Florett μεταλλικό Γκρι Daytona περλέ Οι αναφερόμενοι εξοπλισμοί εν μέρει είναι προαιρετικοί εξοπλισμοί έναντι επιπλέον κόστους. Λεπτομερή στοιχεία σχετικά με τους βασικούς και τους προαιρετικούς εξοπλισμούς θα βρείτε στην ιστοσελίδα ή από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 52.

22 42 Περαιτέρω εξοπλισμοί Ζάντες Εντυπωσιακή εμφάνιση. Με τις ζάντες της Audi υπογραμμίζετε το μοναδικό στυλ και τον χαρακτήρα του δικού σας Audi Q5. Προσφέρετε στον εαυτό σας μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση με το αγαπημένο σας σχέδιο. Για την ωραία αίσθηση καθ οδόν: Οι ζάντες της Audi υποβάλλονται σε ειδικές διαδικασίες ελέγχου, περνούν από εκτεταμένες δοκιμές και είναι υψηλής ποιότητας. Ζάντες αλουμινίου χυτές 19 ιντσών σε σχέδιο 5 ακτίνων Dynamic, μερικώς γυαλισμένες¹ Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών χυτές σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων Dynamic Ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών χυτές Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων Turbo σε όψη Magnesium, γυαλισμένες¹, ² Ζάντες αλουμινίου χυτές 20 ιντσών σε σχέδιο 5 βραχιόνων Offroad, σε όψη ματ Titanium, γυαλισμένες¹ Ζάντες αλουμινίου χυτές 19 ιντσών σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων-αστέρι (S-Design), μερικώς γυαλισμένες¹ Ζάντες αλουμινίου χυτές 20 ιντσών Audi Sport σε σχέδιο 10 ακτίνων Υ² Ζάντες αλουμινίου χυτές 19 ιντσών σε σχέδιο 5 ακτίνων V, ανθρακί αντίθεσης, μερικώς γυαλισμένες¹ Οι αναφερόμενοι εξοπλισμοί εν μέρει είναι προαιρετικοί εξοπλισμοί έναντι επιπλέον κόστους. Λεπτομερή στοιχεία σχετικά με τους βασικούς και τους προαιρετικούς εξοπλισμούς θα βρείτε στην ιστοσελίδα ή από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 52. ¹ Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες σχετικά με τις ζάντες στη σελίδα 52. ² Από την quattro GmbH.

23 44 Περαιτέρω εξοπλισμοί Επενδύσεις καθισμάτων Sport κάθισμα εμπρός σε μπεζ Atlas δέρμα Fine Nappa με ραφές αντίθετης απόχρωσης και περίγραμμα σε γκρι Granite (μόνο σε συνδυασμό με Audi design selection) Sport κάθισμα εμπρός σε συνδυασμό Alcantara Frequenz/ δέρματος σε μαύρο με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε γκρι Rock (μόνο σε συνδυασμό με sport πακέτο S line) Υψηλότερης ποιότητας. Με τους υφασμάτινους και δερμάτινους εξοπλισμούς. Στο Audi σας κατέχετε μια ιδιαίτερη θέση. Στις μπροστινές και τις πίσω θέσεις γίνεται αισθητή μια μοναδική άνεση που οφείλεται στα άριστης ποιότητας υλικά και την πρώτης τάξης κατεργασία. Δεν έχει σημασία, ποια επένδυση καθισμάτων θα επιλέξετε. Εδώ κάθεστε σωστά. Οι αναφερόμενοι εξοπλισμοί εν μέρει είναι προαιρετικοί εξοπλισμοί έναντι επιπλέον κόστους. Λεπτομερή στοιχεία σχετικά με τους βασικούς και τους προαιρετικούς εξοπλισμούς θα βρείτε στην ιστοσελίδα ή από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. Συνδυασμός Alcantara Frequenz/δέρματος σε μαύρο με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε γκρι Rock Συνδυασμός δέρματος/δερματίνης μπεζ Atlas Συνδυασμός διάτρητου δέρματος/δερματίνης σε μαύρο Ύφασμα Synonym μαύρο Συνδυασμός Alcantara/δέρματος με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε γκρι Rock Γκρι Rotor δέρμα Fine Nappa με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε ανθρακί Καφέ Criollo δέρμα Fine Nappa με ραφές αντίθετης απόχρωσης και περίγραμμα σε γκρι Granite (design selection)

24 46 Περαιτέρω εξοπλισμοί Διακοσμητικά στοιχεία Πιο εκλεκτό. Με τα διακοσμητικά στοιχεία. Το ξεχωριστό περιβάλλον είναι θέμα στυλ. Του δικού σας στυλ. Το οποίο μπορείτε να εκλεπτύνετε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Προσθέστε καλαίσθητες πινελιές με τα υψηλής ποιότητας διακοσμητικά στοιχεία Audi. Βιώστε τη γοητεία των ξεχωριστών υλικών: εκλεκτά ξύλα, λάκα Piano ή ντεκόρ αλουμινίου συνδυάστε τα με εξατομικευμένο τρόπο, σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Αλουμίνιο Rhombus Αλουμίνιο ασημί Tangent Φυσικό καφέ ξύλο Fine grain ash ιστοσελίδα ή από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi.

25 48 Γνήσια Αξεσουάρ Audi Εξατομικευμένα σαν τη ζωή σας. Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi σας παρέχουν πολυάριθμες δυνατότητες να εμπλουτίσετε το Audi Q5 σας από πολλές απόψεις. Με προϊόντα, τα οποία εκπληρώνουν την υπόσχεση ποιότητάς μας καθημερινά εκ νέου. Επωφεληθείτε από τις λύσεις με ακρίβεια προσαρμογής, οι οποίες πείθουν με τη θαυμάσια σχεδίαση και την υψηλή λειτουργικότητά τους. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα και στους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. Χειμερινές ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 10 ακτίνων Vox, γυαλιστερές μαύρες. Στη διάσταση 8 J x 20. Διατίθενται επίσης σε ασημί Brillant. Παιδικά καθίσματα Διάφορες εκδόσεις για μικρούς επιβάτες έως 36 kg (0 έως 12 ετών). Ζώνη προστασίας σκύλου υψηλής ανθεκτικότητας, με ειδικό μαλακό περίβλημα προστασίας και διαθέσιμη σε διάφορα μεγέθη. Επιπρόσθετα απεικονίζονται: Προστατευτική κουβέρτα πίσω μέρους με κόκκινη ραφή αντίθετης απόχρωσης και λογότυπο Audi. Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 βραχιόνων Falx, μαύρες ματ, γυαλισμένες¹. Στη διάσταση 8 J x 20. Εκτός αυτού απεικονίζονται: Καπάκια εξωτερικών καθρεπτών σε ανθρακονήματα, καθώς και μπαγκαζιέρα σκι και αποσκευών² (360 l) σε λαμπερό μαύρο με χρωμιωμένους κύκλους Audi. ¹ Οι γυαλισμένες ή μερικώς γυαλισμένες χυτές ζάντες αλουμινίου δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε χειμερινές οδικές συνθήκες. Η επιφάνεια της ζάντας εξαιτίας του τρόπου κατασκευής της δεν διαθέτει επαρκή αντιδιαβρωτική προστασία και μπορεί να πάθει μόνιμη ζημιά από αλάτι για το ξεπάγωμα των δρόμων ή παρόμοια υλικά. ² Συνιστούμε τη χρήση στο αυτοκίνητο μαζί με τον βασικό φορέα για τις ράγες οροφής, ο οποίος είτε επισυνάπτεται ως βασικός εξοπλισμός, είτε μπορείτε να τον αποκτήσετε μεμονωμένα μέσω των Γνήσιων Αξεσουάρ Audi.

26 50 Q5 στο διαδίκτυο Γοητεία Audi Q5. Περισσότερα σχετικά με αυτό θα βρείτε online. Ανακαλύψτε τον κόσμο του νέου Audi Q5. Περισσότερες πληροφορίες, περισσότερη ατομικότητα και περισσότερη αποκλειστικότητα. Τώρα στο Σκανάρετε τον κωδικό QR με ένα smartphone ή με ένα tablet και ανακαλύψτε τον κόσμο του Audi Q5. Κόστος σύνδεσης σύμφωνα με τη σύμβαση κινητής τηλεφωνίας.

27 52 Τεχνικά στοιχεία Μοντέλο Audi Q5 2.0 TFSI quattro (252 hp) Audi Q5 2.0 TDI quattro (190 hp) Τύπος κινητήρα 4-κύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας με άμεσο ψεκασμό βενζίνης και σύστημα Audi valvelift 4-κύλινδρος σε σειρά πετρελαιοκινητήρας με σύστημα ψεκασμού Common-Rail και Turbo Κυβισμός σε cm³ (βαλβίδες ανά κύλινδρο) (4) (4) Μέγιστη ισχύς¹ σε hp σε σ.α.λ. 252/ / Μέγιστη ροπή σε Nm σε σ.α.λ. 370/ / Μετάδοση κίνησης Είδος μετάδοσης κίνησης Διαθέσιμη σε μόνιμη βάση τετρακίνηση quattro Διαθέσιμη σε μόνιμη βάση τετρακίνηση quattro Τύπος κιβωτίου ταχυτήτων 7-τάχυτο S tronic 7-τάχυτο S tronic Βάρος/Όγκος Απόβαρο² σε kg Επιτρεπόμενο συνολικό βάρος σε kg Επιτρεπόμενο φορτίο οροφής/φορτίο στήριξης σε kg 75/100 75/100 Επιτρ. φορτίο ρυμούλκησης³ σε kg χωρίς φρένα σε κλίση 12 % σε κλίση 8 % Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου περίπου σε l 70 65/ρεζερβουάρ AdBlue: 12 Επιδόσεις/Κατανάλωση⁴ Μέγιστη ταχύτητα σε km/h Επιτάχυνση km/h σε δευτ. 6,3 7,9 Είδος καυσίμου Super αμόλυβδη βενζίνη χωρίς θείο 95 ROZ⁷ Diesel χωρίς θείο⁸ Επεξηγήσεις ¹ Η αναφερόμενη τιμή προσδιορίστηκε σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία μέτρησης (UN-R 85 στην ισχύουσα έκδοση). ² Απόβαρο αυτοκινήτου με οδηγό (75 kg) και πληρότητα ρεζερβουάρ καυσίμου 90 %, υπολογισμένο σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 1230/2012 στην ισχύουσα έκδοση. Το απόβαρο και ο συντελεστής αντίστασης αέρα του οχήματος μπορεί να αυξηθούν με τους προαιρετικούς εξοπλισμούς, οδηγώντας σε αντίστοιχη μείωση του ωφέλιμου φορτίου ή της μέγιστης ταχύτητας κίνησης. ³ Με αυξανόμενο υψόμετρο μειώνεται αναγκαστικά και η απόδοση του κινητήρα. Από τα m υψόμετρο, και για κάθε επιπλέον m, θα πρέπει να αφαιρείται κάθε φορά 10 % του βάρους ρυμουλκού αυτοκινήτου και ρυμούλκας (μέγιστο επιτρεπτό φορτίο ρυμούλκησης + μέγιστο επιτρεπτό μεικτό βάρος του ρυμουλκού αυτοκινήτου). Ισχύουσα τιμή φορτίου ρυμούλκησης με εργοστασιακά τοποθετημένο κοτσαδόρο. Σε περίπτωση επαγγελματικής χρήσης του αυτοκινήτου με κοτσαδόρο, απαιτείται υπό ορισμένες προϋποθέσεις μια συσκευή ελέγχου της ΕΕ. ⁴ Στοιχεία για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ που αφορούν σε φάσμα τιμών, σε εξάρτηση από το χρησιμοποιούμενο σετ ελαστικών/τροχών. ⁵ Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες μέτρησης. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά χρησιμεύουν αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ των διαφόρων τύπων αυτοκινήτων. ⁶ Η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO₂ ενός αυτοκινήτου δεν εξαρτώνται μόνο από την αποτελεσματική εκμετάλλευση του καυσίμου από το όχημα, αλλά επηρεάζονται επίσης από τον τρόπο οδήγησης και από άλλους μη τεχνικούς παράγοντες. Το CO₂ είναι το αέριο το οποίο ευθύνεται πρωτίστως για το φαινόμενο του θερμοκηπίου. ⁷ Συνιστάται η χρήση Super αμόλυβδης βενζίνης χωρίς θείο ROZ 95 κατά DIN EN 228. Εάν δεν είναι διαθέσιμη: απλή αμόλυβδη χωρίς θείο βενζίνη 91 ROZ κατά DIN EN 228 με μικρή μείωση της απόδοσης. Κατά βάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμόλυβδη βενζίνη ROZ 95 με μέγιστο ποσοστό αιθανόλης 10 % (E10). Τα στοιχεία για την κατανάλωση αναφέρονται σε λειτουργία με καύσιμο ROZ 95 σύμφωνα με την Οδηγία 692/2008/EΚ. ⁸ Συνιστάται η χρήση Diesel χωρίς θείο κατά DIN EN 590. Εάν δεν είναι διαθέσιμο: Diesel κατά DIN EN 590. ⁹ Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες σχετικά με τις ζάντες κάτω σε αυτή τη σελίδα. Σημαντική παρατήρηση Ιδιαιτερότητες των ζαντών: Οι γυαλισμένες ή μερικώς γυαλισμένες ζάντες αλουμινίου δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε χειμερινές οδικές συνθήκες. Η επιφάνεια της ζάντας εξαιτίας του τρόπου κατασκευής της δεν διαθέτει επαρκή αντιδιαβρωτική προστασία και μπορεί να πάθει μόνιμη ζημιά από αλάτι για το ξεπάγωμα των δρόμων ή παρόμοια υλικά. Κατατάξεις παραμέτρων ελαστικών Στον πίνακα θα βρείτε τα εύρη της κατηγορίας εξοικονόμησης καυσίμου, της κατηγορίας πρόσφυσης σε βρεγμένο οδόστρωμα και της κατηγορίας του εξωτερικού θορύβου κύλισης για τα διάφορα μεγέθη ελαστικών του Audi Q5. Διάσταση ελαστικού Κατηγορία εξοικονόμησης καυσίμου Κατηγορία πρόσφυσης σε υγρό οδόστρωμα Θερινά ελαστικά 235/55 R 17 C A /65 R 17 C A /55 R 19 C A 70 Χειμερινά ελαστικά 235/65 R 17 C E B C /55 R 19 E C /45 R 20 C E C 73 Κατηγορία του εξωτερικού θορύβου κύλισης Η παραγγελία ενός συγκεκριμένου ελαστικού δεν είναι δυνατή. Σχετικά με τα προσφερόμενα στη χώρα σας ελαστικά μπορείτε να ενημερωθείτε από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. Εξοπλισμός του εικονιζόμενου Audi Q5 (σσ. 4 33) Εξωτερικό χρώμα: Μπλε Navarra περλέ Ζάντες: Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 ακτίνων Segment, ανθρακί αντίθεσης, μερικώς γυαλισμένες⁹ Καθίσματα/Επενδύσεις καθισμάτων: Sport καθίσματα εμπρός σε γκρι Rock συνδυασμό Alcantara/δέρματος με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε γκρι Granite Διακοσμητικά στοιχεία: Αλουμίνιο Rhombus Περαιτέρω εξοπλισμοί: Q5 Design, Audi design selection, Q5 Sport, sport πακέτο S line, εξωτερικό πακέτο S line Κατανάλωση καυσίμου⁴, ⁵, ⁶ σε l/100 km εντός πόλεως εκτός πόλεως μεικτός κύκλος 8,6 8,3 6,3 5,9 7,1 6,8 5,5 5,3 5,0 4,7 5,2 4,9 Εκπομπές CO₂⁴, ⁵, ⁶ σε g/km μεικτός κύκλος Πρότυπο καυσαερίων EU6 EU6 Επεξηγήσεις ¹ ως ⁹ σε αυτή τη σελίδα.

28 254 Τεχνικά στοιχεία 1659 Έτοιμοι για Σε έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες, κάθε μέρα είναι * ** 1466*** 1500** 1434*** Νομικές υποδείξεις σχετικά με το Audi connect Η χρήση των υποστηριζόμενων από το Audi connect υπηρεσιών είναι εφικτή μόνο σε συνδυασμό με ένα σύστημα πλοήγησης. Η παροχή των υπηρεσιών Audi connect γίνεται από την AUDI AG. Η σύνδεση δεδομένων για τις υπηρεσίες Audi connect δημιουργείται μέσω μιας σταθερά τοποθετημένης στο όχημα κάρτας SIM, από έναν πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Το κόστος αυτών των συνδέσεων δεδομένων περιλαμβάνεται στην τιμή για τις υπηρεσίες Audi connect. Το κόστος για το WLAN hotspot δεν περιλαμβάνεται. Η πρόσθετη παραγγελία της σύνδεσης δεδομένων για το WLAN hotspot μπορεί να γίνει μέσω ενός προγράμματος χρήσης δεδομένων έναντι χρέωσης ενός επιλεγμένου παρόχου κινητής τηλεφωνίας. Πληροφορίες για τις τιμές και σχετικά με την παραγγελία θα βρείτε στην ιστοσελίδα my.audi.com. Εναλλακτικά, για τη δημιουργία μιας σύνδεσης δεδομένων, μπορεί να εισαχθεί μια εξωτερική κάρτα SIM ιδιοκτησίας του πελάτη στη θυρίδα υποδοχής καρτών. Σε συνδυασμό με τον προαιρετικό εξοπλισμό Audi phone box, μπορεί για τη χρήση της ενσωματωμένης λειτουργίας τηλεφώνου αυτοκινήτου να συνδεθεί επίσης ένα smartphone με δυνατότητα Bluetooth με προφίλ remote SIM Access Profile (rsap)². Αν μια εξωτερική κάρτα SIM εισαχθεί στη θυρίδα υποδοχής καρτών ή συνδεθεί μέσω rsap, τότε μέσω αυτής της εξωτερικής κάρτας SIM δημιουργούνται όλες οι συνδέσεις δεδομένων, τόσο για τις υπηρεσίες Audi connect, όσο και για το WLAN hotspot. Η τιμολόγηση του κόστους που προκύπτει κατά τη διαδικασία αυτή γίνεται τότε αποκλειστικά και μόνο μέσω της εξωτερικής κάρτας SIM. Η διαθεσιμότητα των υποστηριζόμενων από το Audi connect υπηρεσιών εξαρτάται από τη χώρα. Οι υπηρεσίες Audi connect διατίθενται για τουλάχιστον 1 έτος από την παράδοση του οχήματος. 24 μήνες μετά την παράδοση του οχήματος παρατείνεται η διάρκεια ισχύος των υπηρεσιών Audi connect δωρεάν, εφάπαξ, κατά 12 μήνες. Εάν δεν επιθυμείτε μια τέτοια παράταση, γνωστοποιήστε το γραπτώς στην παρακάτω διεύθυνση: AUDI AG Kundenbetreuung Deutschland Ingolstadt kundenbetreuung@audi.de Τηλ.: Νομική υπόδειξη σχετικά με Audi connect Κλήση ανάγκης & Service Η παροχή των υπηρεσιών γίνεται μέσω μιας τοποθετημένης στο όχημα κάρτας SIM. Το κόστος για συνδέσεις ομιλίας και δεδομένων περιλαμβάνεται στην τιμή για τις υπηρεσίες. Οι διατιθέμενες από την Audi υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο εντός της περιοχής κάλυψης του δικτύου κινητής τηλεφωνίας του επιλεχθέντος από την Audi παρόχου κινητής τηλεφωνίας. Οι υπηρεσίες Audi connect, κλήση ανάγκης, Online κλήση για βλάβη και Audi ραντεβού για Service online διατίθενται για 10 έτη από την παράδοση του οχήματος στις εξής χώρες: Βέλγιο, Βουλγαρία, Γερμανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία, Ιρλανδία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Μάλτα, Μονακό, Ολλανδία, Νορβηγία, Αυστρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία, Ελβετία, Ισπανία, Ουγγαρία. Οι Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες Audi θα σας ενημερώσουν σχετικά με την ημερομηνία διάθεσης σε περαιτέρω ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και για τη διαθεσιμότητα του προαιρετικού εξοπλισμού. Γενική νομική υπόδειξη σχετικά με τους δύο εξοπλισμούς Audi connect Κλήση ανάγκης & Service και Audi connect Διαταραχές των υπηρεσιών ενδέχεται να προκύψουν για λόγους ανωτέρας βίας και εντολών δημοσίων αρχών, καθώς και εξαιτίας τεχνικών και λοιπών μέτρων, των οποίων η διεξαγωγή απαιτείται, για παράδειγμα, στις εγκαταστάσεις της AUDI AG, των προμηθευτών ή των παρόχων δικτύου, για την απρόσκοπτη λειτουργία (π.χ., συντήρηση, επισκευή, αναβαθμίσεις λογισμικού που σχετίζονται με το σύστημα, επεκτάσεις). Η AUDI AG θα καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια για την άμεση εξάλειψη τέτοιων διαταραχών ή την επιδίωξη αυτής της εξάλειψης. Τιμές σε mm Το νέο Audi Q5 4 9 Τεχνολογία Εσωτερικό Infotainment Εκδόσεις & πακέτα Στοιχεία των διαστάσεων σε απόβαρο αυτοκινήτου. Όγκος χώρου αποσκευών:¹ 550/610/1.550 l (δεύτερη τιμή: με προαιρετικό, μετατοπιζόμενο πάγκο πίσω καθισμάτων και σπρωγμένο εντελώς προς τα εμπρός πάγκο. Τρίτη τιμή: με αναδιπλωμένη πλάτη πίσω καθισμάτων και φόρτωση μέχρι την εταζέρα). Διάμετρος κύκλου στροφής περ. 11,7 m. * Μέγιστη ελευθερία κεφαλής. ** Πλάτος χώρου αγκώνων. *** Πλάτος χώρου ώμων. ¹ Οι τεχνικές προδιαγραφές αναφέρονται σε ένα βασικό όχημα χωρίς τροποποιήσεις για την εκάστοτε χώρα και επιλεγμένους προαιρετικούς εξοπλισμούς. ² Πληροφορίες σχετικά με συμβατά κινητά τηλέφωνα θα βρείτε από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi ή στην ιστοσελίδα Οι Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες Audi θα σας ενημερώσουν σχετικά με τις δυνατότητες παράτασης των υπηρεσιών Audi connect. Το Audi connect επιτρέπει, ανάλογα με το μοντέλο του οχήματος, την πρόσβαση στις υπηρεσίες Google και Twitter. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί μόνιμη διαθεσιμότητα, αυτό αποτελεί ευθύνη των Google και Twitter. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect θα βρείτε στην ιστοσελίδα και από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. Πληροφορίες σχετικά με τους όρους χρέωσης, από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

29 Audi Vorsprung durch Technik AUDI AG Auto-Union-Straße Ingolstadt Ισχύει από Οκτώβριο 2016 Printed in Germany 633/ Οι εκδόσεις μοντέλων και εξοπλισμών, που εμφανίζονται και περιγράφονται σε αυτόν τον κατάλογο, καθώς και μερικές από τις αναφερόμενες υπηρεσίες, δεν είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Τα εικονιζόμενα αυτοκίνητα σε αυτόν τον κατάλογο είναι εν μέρει εξοπλισμένα με προαιρετικούς εξοπλισμούς έναντι επιπλέον κόστους. Τα στοιχεία σχετικά με την παράδοση, την εμφάνιση, τις επιδόσεις, τις διαστάσεις και τα βάρη, την κατανάλωση καυσίμου και το κόστος λειτουργίας των αυτοκινήτων αντιστοιχούν στις γνώσεις κατά τη χρονική στιγμή της εκτύπωσης. Με την επιφύλαξη αποκλίσεων σε χρωματισμούς και σχήμα των φωτογραφιών, σφαλμάτων, καθώς και τυπογραφικών λαθών. Με την επιφύλαξη αλλαγών. Η επανεκτύπωση, ακόμα και αποσπασματικά, επιτρέπεται μόνο με έγγραφη συγκατάθεση της AUDI AG. Το χαρτί αυτού του καταλόγου έχει παραχθεί από κυτταρίνη λευκασμένη χωρίς χλώριο.

Το Audi Q3. Εξελιγμένο βάσει των δικών σας αναγκών Το Audi Q3 Sport. Το Audi Q3 Design. Τα πακέτα Audi Q3.

Το Audi Q3. Εξελιγμένο βάσει των δικών σας αναγκών Το Audi Q3 Sport. Το Audi Q3 Design. Τα πακέτα Audi Q3. Q3 Περιεχόμενα Το Audi Q3. Εξελιγμένο βάσει των δικών σας αναγκών. 04 12 20 28 40 52 Το Audi Q3 Sport. Sport ατμόσφαιρα. Το Audi Q3 Design. Μοναδική προσωπικότητα. Τα πακέτα Audi Q3. Με έντονη δυναμικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Ακριβώς έτσι. Εσείς λέτε: Εμείς λέμε: Η ελευθερία είναι μια μεγάλη λέξη. Κάντε την ακόμη μεγαλύτερη.

Ακριβώς έτσι. Εσείς λέτε: Εμείς λέμε: Η ελευθερία είναι μια μεγάλη λέξη. Κάντε την ακόμη μεγαλύτερη. Q3 02 03 Το νέο Audi Q3 Ακριβώς έτσι. Η ελευθερία είναι μια μεγάλη λέξη. Κάντε την ακόμη μεγαλύτερη. Το νέο Audi Q3 04 09 Εσωτερικό 10 15 Άνεση & Ευελιξία 16 19 Τεχνολογία 20 23 Γραμμές & Πακέτα 24 27

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Prinect CS 4i Format 102/105 Dipco 17.0e (pdf) 2015 Heidelberger Druckmaschinen AG AUDI AG tback Sportback A1 Spor

Prinect CS 4i Format 102/105 Dipco 17.0e (pdf) 2015 Heidelberger Druckmaschinen AG AUDI AG tback Sportback A1 Spor A1 Sportback 02 03 Γοητεία A1 Sportback Epic mo de on. Γοητεία A1 Sportback 04 09 Εσωτερικό 10 13 Connectivity και Infotainment 14 17 Τεχνολογία 18 21 Eκδόσεις και πακέτα 22 43 Εξοπλισμοί και αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49 Εισαγωγή 04 // 07 Σχεδιασμός 08 // 13 Κουκούλα 14 // 17 Δυναμική οδήγησης 18 // 23 Εσωτερικός χώρος 24 // 29 quattro 30 // 33 Audi drive select 34 // 35 Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά,

Διαβάστε περισσότερα

#untaggable. Ακολουθήστε το Audi Q2 στο #untaggable. Audi Q

#untaggable. Ακολουθήστε το Audi Q2 στο #untaggable. Audi Q Q2 02 03 #untaggable Πάντα μοναδικό: Με το νέο Audi Q2 πολλά πράγματα αλλάζουν. Είναι έξυπνο, εξατομικευμένο, γεμάτο αυτοπεποίθηση και δεν κατατάσσεται σε καμία υφιστάμενη κατηγορία. Διότι οι δικές σας

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Το Golf GTI - Το Golf GTD Το Golf GTI - Το Golf GTD ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το GTI είναι μόνο ένα. Και τώρα, στην έβδομη γενιά του, παραμένει ένα γνήσιο GTI, στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι επιταχύνει ακόμη πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα. Γοητεία. 4 Audi Q3. Τεχνολογία. 24 Καινοτομίες 34 Δυναμική. 26 Audi ultra 36 Συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Σελίδα. Γοητεία. 4 Audi Q3. Τεχνολογία. 24 Καινοτομίες 34 Δυναμική. 26 Audi ultra 36 Συστήματα υποβοήθησης οδηγού Q3 Σελίδα Γοητεία 4 Audi Q3 Τεχνολογία 24 Καινοτομίες 34 Δυναμική 26 Audi ultra 36 Συστήματα υποβοήθησης οδηγού 28 Audi connect 38 Η αρχή της απλότητας 30 quattro 40 Προβολείς LED 32 Performance Εξοπλισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Κινητήρας 1.0 Turbo 3 Cylinder 120 HP MT 4X2 Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη 3 σε σειρά Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Μέγιστη ισχύς σε kw

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και Το Transporter Το Transporter Van. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με κοντό μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με μακρύ μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA CX-5 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION Ζάντες 17'' Μπροστά φώτα LED Cruise Control Ηλεκτρικά παράθυρα (Ε/Π) Εξυπνη υποβοήθηση πέδησης πόλης (SCBS) Tire Pressure Monitoring System (TPMS) Εξελιγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik A4 Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A4 Sedan και A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Sedan και S4 Avant Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

A1 S1. Audi Vorsprung durch Technik. AUDI AG Ingolstadt Ισχύει από Απρίλιο 2016

A1 S1. Audi Vorsprung durch Technik. AUDI AG Ingolstadt  Ισχύει από Απρίλιο 2016 Audi Vorsprung durch Technik AUDI AG 85045 Ingolstadt www.audi.gr Ισχύει από Απρίλιο 2016 Printed in Germany 633/1150.12.72 Οι εκδόσεις μοντέλων και εξοπλισμών, που εμφανίζονται και περιγράφονται σε αυτόν

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26 ECOSPORT Δημιουργήστε το ιδανικό για σας Ford EcoSport. Ποιος είναι ο δικός σας συνδυασμός; Το Ford EcoSport σας επιτρέπει να επιλέξετε από μία ευρεία συλλογή χρωματικών συνδυασμών. Χρησιμοποιήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi.

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Vorsprung durch Technik www.audi.gr Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Ανακαλύψτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αudi www.audi.gr ή στους Εξουσιοδοτημένους

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την εκκίνηση Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση" Η Mercedes-AMG GmbH επιταχύνει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο: τα αστέρια του Paris Motor Show, η νέα Mercedes-AMG

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Alhambra. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής μας στη Βαρκελώνη και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

Σε διάλογο: Κωδικοί QR της Audi

Σε διάλογο: Κωδικοί QR της Audi A6 S6 Σελίδα Γοητεία 4 Audi A6 Sedan και A6 Avant 18 Audi A6 allroad quattro 26 Audi S6 Sedan και S6 Avant Τεχνολογία 36 Καινοτομίες 42 quattro 48 Συστήματα υποβοήθησης 38 Audi ultra 44 Επιδόσεις 50 Η

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle

GLC Sport Utility Vehicle GLC Sport Utility Vehicle Από σοβαρή μέχρι περιπετειώδης. Η Mercedes-Benz GLC είναι το SUV που θέλετε για κάθε περίσταση. Και πάντα με εξαιρετική άνεση και κορυφαία ποιότητα. Μπροστά μοντέρα πολυτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Audi A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback

Audi A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Εξοπλισμοί Audi A1/A1 Sportback/S1/S1 Sportback Θύρα Bluetooth 105 Κάθισμα οδηγού χειροκίνητα ρυθμιζόμενο καθ ύψος 94 Κάθισμα συνοδηγού χειροκίνητα ρυθμιζόμενο καθ ύψος 94 Καθίσματα εμπρός με ρύθμιση ύψους

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρας Διαστάσεις

Κινητήρας Διαστάσεις MAZDA2 Επίπεδα Εξοπλισμού Τεχνικά Χαρακτηριστικά EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρας G75 Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.496 1.496 /AT G115 Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 55 (75) / 6,000 66 (90) / 6,000 66

Διαβάστε περισσότερα

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές απαιτήσεις. Τα στοιχεία που παρέχονται στο παρόν έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

Audi A1 A1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik

Audi A1 A1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Τεχνολογία 42 Απόδοση και οικονομία Audi 50 Audi connect 44 Audi ultra 52 MMI Multi Media Interface

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της. GLE. Coupé. Έντονο στυλ με πολιστισμένο σπορτίφ χαρακτήρα. Γνωρίστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος της αυτοκίνησης σε μία νέα συναρπαστική μορφή: τη μοντέρνα πολυτέλεια μιας Mercedes-Benz. Το

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. H Νέα CLA Coupé Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Ολοκαίνουρια στην πόλη και έτοιμη να αφήσει ανεξίτηλες εντυπώσεις. Η σχεδίαση σε ανεβάζει. Οι επιδόσεις επιταχύνουν τη ζωή σου. Το interface μιλάει τη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ N ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ Οι εξερευνητές της πόλης μπορούν να σχεδιάσουν τους δικούς τους χάρτες. Το νέο Jeep Compass, με τους μοναδικούς για την κατηγορία του, κινητήρες, τα συστήματα ασφαλείας, και

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CLIO & CLIO SPORT TOURER 1.2 16V 75 ENERGY TCe 90 ENERGY TCe 90 dci 75 ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρες που δουλεύουν για σας.

Κινητήρες που δουλεύουν για σας. TOURNEO COURIER Κινητήρες που δουλεύουν για σας. 170 Nm 100 ίπποι 131g/km* Οικονομία Κινητήρας βενζίνης Ford EcoBoost 1,0 λίτρου Ο τελευταίος μας πολυβραβευμένος κινητήρας βενζίνης αποδίδει έναν εντυπωσιακό

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 5 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Το νέο ŠKODA KAROQ είναι ένα κομψό compact SUV και ο ιδανικός

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Audi A3 Sport Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sport Sedan

Audi A3 Sport Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sport Sedan Εξοπλισμοί Audi A3 Sport Sedan/A3 Cabriolet/S3 Sport Sedan Κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο καθ ύψος 101 Καθρεφτάκι μακιγιάζ φωτιζόμενο 122 Κάλυμμα διπλής όψεως 103 Κάμερα οπισθοπορίας 104 Κανονικά καθίσματα

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Mii. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής της Βαρκελώνης και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 1 ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ Στοιχεία Αναφοράς ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 0218 ΕΛΓΚΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Κ.Δημήτριος ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 07/10/2016 Γενικά στοιχεία Οχήματος Εργοστάσιο κατασκευής Audi Πόρτες 2 Τύπος/Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.)

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Όταν το 2010 παρουσιάστηκε η 1 η γενιά Countryman, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για την εταιρία με τις Βρετανικές ρίζες. Οι σκληροπυρηνικοί το κοίταξαν πολύ διστακτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Sprocket 200

Εκτυπωτής HP Sprocket 200 Φύλλο δεδομένων Εκτυπωτής HP Sprocket 00 Εκτυπώστε στη στιγμή φωτογραφίες 5 7,6 cm ( x 3 ίντσες) από το smartphone σας. Εκτυπώστε τις ευχάριστες στιγμές. Μοιραστείτε το παρόν με φωτογραφίες στη στιγμή

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Audi Q8 50 TDI quattro

Audi Q8 50 TDI quattro Audi Q8 50 TDI quattro 24/Μαϊ/2019 17:28 Τι γίνεται όταν η πρακτικότητα ενός SUV μπλέκεται με το συναίσθημα; Μια εκδοχή είναι αναμφίβολα το νέο Audi Q8. Περιμένουμε καρτερικά να το παραλάβουμε και μόλις

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN. e-nv200 EVALIA

NISSAN. e-nv200 EVALIA NISSAN e-nv200 EVALIA 40-60 min* ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΙΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 200 KM ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΗΣ 301 KM (ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ WLTP) 7H 30min WALLBOX 21H 30min ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΗ ΠΡΙΖΑ *Ο χρόνος εξαρτάται από τις συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Mii. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής της Βαρκελώνης και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Νέο. Renault Megane. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Νέο. Renault Megane. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Νέο Renault Megane Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Τεχνικά χαρακτηριστικά Έκδοση TCe 100 TCe 130 dci 90 dci 110 dci 110 EDC dci 130 dci 165 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Προδιαγραφές ρύπων Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro

Διαβάστε περισσότερα

Audi A3. Vorsprung durch Technik

Audi A3. Vorsprung durch Technik A3 Audi A3 Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A3 Τεχνολογία 28 Απόδοση και οικονομία Audi 38 quattro 30 Audi ultra 40 Audi drive select 32 TFSI 42 MMI Multi Media Interface 34 TDI

Διαβάστε περισσότερα

A-Class Compact Saloon

A-Class Compact Saloon A-Class Compact Saloon Hey Mercedes. Σίγουρα θα σας έχει τύχει. Να γνωρίσετε κάποιον και να έχετε την αίσθηση ότι τον ξέρετε από παλιά. Θα σας συμβεί και με τη νέα A-Class. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες μαθαίνει

Διαβάστε περισσότερα