Πολιτική Απορρήτου (07/2016)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πολιτική Απορρήτου (07/2016)"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Πολιτική Απορρήτου (07/2016) Η CELLebrate είναι μια ιδιωτική εταιρεία με βάση το Ισραήλ, με κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας στη διεύθυνση Box Office 211, Kiryat Chayim, Haifa. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο συλλογής, χρήσης και κοινής χρήσης προσωπικών δεδομένων ("ΠΔ") που λαμβάνουμε σχετικά με πρόσωπα που βρίσκονται στην Ευρώπη, με ή χωρίς σύνδεση. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τις πρακτικές απορρήτου της CELLebrate. Η CELLebrate διεξάγει τις δραστηριότητές της μέσω της τοποθεσίας στο web Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά δεδομένα ατόμων κάτω των 18 ετών. Εάν ένα άτομο μικρότερο των 18 ετών υποβάλλει προσωπικά δεδομένα και μάθουμε πως αυτά τα προσωπικά δεδομένα αποτελούν δεδομένα ενός ατόμου μικρότερου των 18 ετών, θα διαγράψουμε τα δεδομένα το συντομότερο δυνατό. Η CELLebrate μπορεί κατά καιρούς να αναθεωρεί την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Εάν πραγματοποιήσουμε αναθεωρήσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο συλλογής ή χρήσης των ΠΔ σας, αυτές οι αλλαγές θα δημοσιευθούν στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και η ημερομηνία έναρξης ισχύος θα σημειωθεί στην αρχή της Πολιτικής. Επομένως, θα πρέπει να την εξετάζετε τακτικά ώστε να είστε ενήμεροι σχετικά με τις πλέον πρόσφατες πολιτικές και πρακτικές μας. Εάν η CELLebrate αλλάξει ουσιωδώς τις πρακτικές της αναφορικά με τη συλλογή ή χρήση των ΠΔ σας, τα ΠΔ σας θα συνεχίσουν να διέπονται από την Πολιτική κάτω από την οποία έγινε η συλλογή τους, εκτός αν σας έχει παρασχεθεί σχετική ειδοποίηση και δεν παρουσιάσατε καμία ένσταση έναντι της αλλαγής. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ενσωματώνεται και υπόκειται στους Όρους & Προϋποθέσεις στο web-site της CELLebrate. ΣΥΛΛΟΓΗ: ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΔ ΑΠΟ ΤΗΝ CELLebrate Γενικά Στην CELLebrate συλλέγουμε ΠΔ προκειμένου να δημιουργήσουμε ή βελτιώσουμε τη σχέση μας μαζί σας. Το είδος ΠΔ που μπορεί να συλλεχθούν συμπεριλαμβάνει το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, πληροφορίες χρέωσης ή αριθμό κινητού τηλεφώνου και παρόμοια δεδομένα όπως αυτά μπορεί να ζητηθούν ανά διαστήματα. Συλλέγουμε ΠΔ από εσάς όταν υποβάλλετε εθελοντικά πληροφορίες σε εμάς, όταν (1) πραγματοποιείτε εγγραφή στις τοποθεσίες μας στο web για λήψη ψυχαγωγικού περιεχομένου κινητών τηλεφώνων, όπως διαδραστικά αιχνίδια γνώσεων, ringtones, παιχνίδια, wallpapers, ειδήσεις και άλλα δεδομένα πληροφορίας ("Λήψεις") και (2) πραγματοποιείτε σύνδεση από τις Λήψεις της CELLebrate χωρίς εγγραφή στην τοποθεσία μας, όπως για Μεμονωμένες Λήψεις ή Συνδρομές μέσω SMS χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ή (3) συμμετέχετε σε δραστηριότητες όπως κληρώσεις λαχνών, διαγωνισμούς, παιχνίδια, έρευνες, φόρουμ, σε συνδυασμό με περιεχόμενο ή προτάσεις που υποβάλλετε σε εμάς ή συνομιλίες ή πίνακες ανακοινώσεων. Μπορεί επίσης να λάβουμε ΠΔ από αξιόπιστα τρίτα μέρη και πηγές, συμπεριλαμβανομένων δημόσιων βάσεων δεδομένων. Cookies Τα cookies είναι μικρά στοιχεία πληροφορίας που οι τοποθεσίες της CELLebrate στο web τοποθετούν στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Τα cookies θυμούνται πληροφορίες σχετικά με τις

2 δραστηριότητές σας στις τοποθεσίες της CELLebrate στο web και επιτρέπουν στην CELLebrate να καταστήσει τις επισκέψεις σας στις τοποθεσίες της στο web περισσότερο ευχάριστες. Για παράδειγμα, τα cookies μπορούν να αποθηκεύσουν τον κωδικό σας πρόσβασης για εύκολη σύνδεση σε μια τοποθεσία την οποία έχετε προηγουμένως επισκεφθεί ή μπορούν να αποθηκεύσουν τις προτιμήσεις σας για μια προσαρμοσμένη αρχική σελίδα. Η CELLebrate χρησιμοποιεί cookies για να αναγνωρίσει το πρόγραμμα περιήγησής σας στο web, να προσδιορίσει εάν έχετε εγκαταστήσει το λογισμικό ενεργοποίησης που απαιτείται για πρόσβαση σε συγκεκριμένο υλικό στις τοποθεσίες μας στο web, να προσδιορίσει το συνολικό αριθμό επισκεπτών στις τοποθεσίες μας στο web και να σας αναγνωρίσει όταν επιστρέψετε στην τοποθεσία της CELLebrate. Πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές σας στην τοποθεσία της CELLebrate στο web και άλλα μη προσωπικά δεδομένα σας, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν, για τον περιορισμό των ηλεκτρονικών διαφημίσεων που συναντάτε, σε εκείνες που πιστεύουμε πως είναι σύμφωνες με τα ενδιαφέροντά σας. Οι διαφημίσεις τρίτων που εμφανίζονται στις τοποθεσίες της CELLebrate μπορεί επίσης να περιέχουν cookies που ορίζονται από διαφημιστικές εταιρείες ή διαφημιστές στο Internet. Η CELLebrate δεν ελέγχει αυτά τα cookies και οι επισκέπτες στις τοποθεσίες μας στο web θα πρέπει να ελέγξουν την πολιτική απορρήτου του διαφημιστή προκειμένου να δουν εάν και με ποιον τρόπο κάνει χρήση των cookies. Δείτε την ενότητα "Ανακοίνωση" παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με διαφημίσεις τρίτων. Στην CELLebrate μπορεί να χρησιμοποιήσουμε cookies και παρόμοια εργαλεία για να συσχετίσουμε τη χρήση σας των τοποθεσιών μας στο web με ΠΔ που λαμβάνονται από εσάς ή ένα αξιόπιστο τρίτο μέρος. Για παράδειγμα, εάν μας έχετε ζητήσει να σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με μελλοντικά προϊόντα ή προωθητικές ενέργειές μας, cookies ή/και ιστορικό περιήγησης στο διαδίκτυο σχετικά με τις δραστηριότητές σας στις τοποθεσίες της CELLebrate στο web μπορεί να μας επιτρέψουν να περιορίσουμε τα υλικά που σας παρέχουμε σε στοιχεία που θεωρούμε ότι θα βρείτε ενδιαφέροντα, με βάση τις προηγούμενες ηλεκτρονικές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Ωστόσο, εάν η CELLebrate επιθυμεί να συνδυάσει τα προσωπικά σας δεδομένα και cookies ή πληροφορίες ιστορικού περιήγησης στο διαδίκτυο κατ' αυτόν τον τρόπο, θα λάβουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να προγραμματίσετε τον υπολογιστή σας ώστε να σας προειδοποιεί κάθε φορά που στέλνεται ένα cookie ή να αρνηθείτε τα cookies εξολοκλήρου. Ωστόσο, χωρίς cookies μπορεί να μην έχετε πρόσβαση σε ορισμένες δυνατότητες στις τοποθεσίες της CELLebrate στο web, όπως στη σελίδα επιλογών συνδρομής σας. Επιπλέον, οι υπηρεσίες της CELLebrate (ή διακομιστές τρίτων μερών) μπορεί να συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες της τοποθεσίας της CELLebrate στο web αυτόματα για συντήρηση τοποθεσίας, βελτιστοποίηση, ασφάλεια και άλλους νόμιμους αποδεκτούς λόγους. Τέτοιες πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP επισκεπτών, τον τύπο προγράμματος περιήγησης, την ημερομηνία, την ώρα και τη διάρκεια της επίσκεψης και συγκεκριμένες σελίδες που προβλήθηκαν. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η CELLebrate ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΔ Όταν παρέχετε ΠΔ εθελοντικά στην CELLebrate, θα βεβαιωθούμε πως ενημερώνεστε σχετικά με το ποιος συλλέγει τις πληροφορίες, τον τρόπο και το λόγο συλλογής αυτών και το είδος των χρήσεων των πληροφοριών αυτών από την CELLebrate. Την στιγμή που παρέχετε τα ΠΔ σας, η CELLebrate θα σας ειδοποιήσει σχετικά με τις επιλογές σας αναφορικά με τη χρήση των ΠΔ σας από εμάς, συμπεριλαμβανομένης ενδεχόμενης κοινής χρήσης αυτών από εμάς με τρίτες εταιρείες (Δείτε την "Επιλογή" παρακάτω).

3 Η παρούσα Πολιτική περιγράφει τα είδη των άλλων εταιρειών που μπορεί να επιθυμούν αποστολή πληροφοριών προς εσάς σχετικά με τα προϊόντα και υπηρεσίες τους και επομένως επιθυμούν να μοιραστούν τα ΠΔ σας, με την προϋπόθεση πως έχετε δώσει στην CELLebrate την άδεια να πράξει κάτι τέτοιο (Δείτε τη "Χρήση" παρακάτω). Ορισμένες φορές συλλέγουμε ΠΔ από πελάτες χειροκίνητα ή εκτός σύνδεσης, όπως μέσω ταχυδρομικής κάρτας ή φόρμας συνδρομής. Η παροχή αναλυτικής ειδοποίησης στις περιπτώσεις αυτές είναι συχνά μη πρακτική, έτσι οι πελάτες θα λάβουν αντιθέτως μια σύντομη ειδοποίηση που τους περιγράφει τον τρόπο λήψης του πλήρους κειμένου της παρούσας Πολιτικής και άλλων σχετικών πληροφοριών από εμάς. Οι τοποθεσίες της CELLebrate στο web μπορεί να συνδέονται με τοποθεσίες του Internet που λειτουργούν από άλλες εταιρείες. Ορισμένες από αυτές τις τοποθεσίες τρίτων μπορεί να φέρουν λογότυπο της CELLebrate, ακόμη και αν δεν λειτουργούν ή εξαρτώνται από την CELLebrate. Οι τοποθεσίες της CELLebrate στο web μπορεί επίσης να φέρουν διαφημίσεις άλλων εταιρειών. Η CELLebrate δεν φέρει ευθύνη για τις πρακτικές τοποθεσιών στο web που λειτουργούν από τρίτα μέρη που συνδέονται με τις τοποθεσίες της ή για πρακτικές απορρήτου τρίτων μερών ή τοπικών διαφημιστικών εταιρειών στο Internet. Όταν απομακρυνθείτε από την τοποθεσία της CELLebrate μέσω ενός τέτοιου συνδέσμου ή με κλικ σε μια διαφήμιση, θα πρέπει να ελέγξετε την ισχύουσα πολιτική απορρήτου του τρίτου μέρους ή τοποθεσίας διαφημιστή, ώστε να προσδιορίσετε τον τρόπο που θα χειριστούν οποιαδήποτε ΠΔ συλλέξουν από εσάς. Οι τοποθεσίες της CELLebrate στο web μπορούν επίσης να συνδέονται με τοποθεσίες που λειτουργούν από συγγενείς εταιρείες της CELLebrate (π.χ. συνεργάτιδες διαφημιστικές εταιρείες). Οι επισκέπτες σε αυτές τις συγγενείς τοποθεσίες θα πρέπει να ανατρέχουν στις ξεχωριστές πολιτικές απορρήτου και πρακτικές τους, οι οποίες ενδέχεται να διαφέρουν σε ορισμένα θέματα από την παρούσα Πολιτική. ΕΠΙΛΟΓΗ: Η CELLebrate ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΔ ΣΑΣ Η CELLebrate δεν θα χρησιμοποιήσει τα ΠΔ που παρέχετε σε εμάς για σκοπούς διαφορετικούς από εκείνον για τον οποίο υποβλήθηκαν, ούτε θα μοιραστεί τα ΠΔ σας με τρίτα μέρη που δεν σχετίζονται με την CELLebrate (δηλαδή, δεν αποτελούν μέρος της CELLebrate, εκτός εάν λάβουμε την άδειά σας. ΧΡΗΣΗ: Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΔ ΑΠΟ ΤΗΝ CELLebrate Η CELLebrate θα χρησιμοποιήσει τα ΠΔ που παρέχετε με τρόπο που συμφωνεί με την παρούσα Πολιτική. Εάν η CELLebrate λάβει ΠΔ από ένα τρίτο μέρος, όπως έναν επιχειρηματικό συνεργάτη, η χρήση των πληροφοριών από εμάς διέπεται από την παρούσα Πολιτική. Για παράδειγμα, η CELLebrate μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ΠΔ και Δεδομένα Εγγραφής σας για να σας στείλει σημαντικές πληροφορίες και ειδοποιήσεις-ενημερώσεις σχετικά με το λογαριασμό και τις υπηρεσίες σας της CELLebrate. Επιπλέον, όταν η CELLebrate συλλέγει ΠΔ από εσάς τον ίδιο σε συνδυασμό με αίτημα Λήψης, θα επεξεργαστούμε το αίτημα συνδρομής ή υπηρεσίας σας, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας εκπλήρωσης παραγγελίας και πληρωμής εάν υπάρχει. Στις περιπτώσεις αυτές, η CELLebrate δεν θα μοιραστεί τα στοιχεία με τρίτα μέρη, εκτός από εκείνα που η CELLebrate χρησιμοποιεί για την εκτέλεση εργασιών (όπως εκπλήρωση παραγγελίας και επεξεργασία πληρωμής), απαραίτητα για την ολοκλήρωση αγορών που πραγματοποιείτε και συνδρομών που δηλώνετε μέσω του Επίσης, μια συγγενής εταιρεία της CELLebrate μπορεί να σας προσφέρει Λήψεις συλλέγοντας ΠΔ εκ μέρους της CELLebrate όταν πραγματοποιείτε εγγραφή στην τοποθεσία ή συνδέεστε για μεμονωμένες Λήψεις μέσω του κινητού τηλεφώνου σας. Η συγγενής εταιρεία της CELLebrate παρέχει σε αυτήν τα ΠΔ που χρειάζεται για να σας προσφέρει Λήψεις και άλλες υπηρεσίες

4 που έχετε αιτηθεί. Η συγγενής εταιρεία της CELLebrate παρέχει επίσης στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας τις πληροφορίες που χρειάζεται για να σας χρεώσει για τις Λήψεις και άλλες υπηρεσίες που αγοράσατε. Η CELLebrate μπορεί επίσης να κάνει χρήση των ΠΔ στο σύνολό τους, σε ανώνυμη φόρμα για ερευνητικούς σκοπούς. Η CELLebrate μπορεί να μοιραστεί τα ΠΔ σας με εταιρείες που σχετίζονται μαζί μας και αποτελούν μέρος της CELLebrate. Με την προϋπόθεση πως μας έχετε δώσει την άδεια, η CELLebrate ενδέχεται να μοιραστεί τα ΠΔ σας με διαφημιστές και επιχειρηματικούς συνεργάτες που δεν σχετίζονται με την CELLebrate, αλλά θα επιθυμούσαν να σας αποστείλουν πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και υπηρεσίες τους. Ωστόσο, θα έχετε πάντα τη δυνατότητα ενημέρωσής μας σχετικά με τη μη κοινή χρήση των πληροφοριών σας με μη σχετιζόμενα τρίτα μέρη, όταν γίνεται συλλογή ΠΔ. Οι υπάλληλοι, αντιπρόσωποι και συνεργάτες της CELLebrate πρέπει να έχουν ένα νόμιμο επιχειρηματικό λόγο για την απόκτηση πρόσβασης στα ΠΔ σας. Η CELLebrate ενδέχεται να μοιραστεί τα ΠΔ σας με εξωτερικούς συνεργάτες ή αντιπροσώπους που μας βοηθούν να διαχειριστούμε τις πληροφοριακές δραστηριότητές μας (δηλαδή, διαχείριση κλήρωσης λαχνών, εκπλήρωση παραγγελιών, στατιστικές αναλύσεις) αλλά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ΠΔ σας μόνο για να παρέχουν στην CELLebrate συγκεκριμένη υπηρεσία και όχι για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Η CELLebrate μπορεί επίσης να συμφωνήσει με τρίτες εταιρείες που κατέχουν την τεχνολογία που επιτρέπει στην CELLebrate να προσαρμόσει τα διαφημιστικά και μάρκετινγκ μηνύματα που λαμβάνετε στις τοποθεσίες της CELLebrate στο web. Τα μη προσωπικά δεδομένα σας και το ιστορικό περιήγησης στο διαδίκτυο σχετικά με τις δραστηριότητές σας στις τοποθεσίες της CELLebrate στο web μπορεί να μοιράζονται με αυτές τις εταιρείες, έτσι ώστε αυτή η προσαρμογή να μπορεί να επιτευχθεί. Αυτές οι εταιρείες δεν θα μοιραστούν τις πληροφορίες σας με οποιοδήποτε τρίτο μέρος, ούτε θα τις χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Ενδέχεται όμως να γίνει χρήση, ανώνυμα, του ιστορικού περιήγησης και άλλων δημογραφικών πληροφοριών αποκλειστικά για διαφημιστικούςστατιστικούς σκοπούς από την CELLebrate ή τους επιχειρηματικούς συνεργάτες της. Μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις όταν η CELLebrate θα αποκαλύψει ΠΔ χωρίς να σας προσφέρει επιλογή ώστε να προστατεύσει τα νόμιμα δικαιώματα της CELLebrate, άλλων εταιρειών εντός της CELLebrate ή των υπαλλήλων, αντιπροσώπων και αναδόχων της, για προστασία της ασφάλειας των επισκεπτών στις τοποθεσίας μας στο web, για προστασία έναντι απάτης ή για λόγους διαχείρισης κινδύνου ή για συμμόρφωση με τις διατάξεις της νομοθεσίας ή τις νόμιμες διαδικασίες. Επιπλέον, εάν η CELLebrate πουλήσει μέρος ή όλη την επιχείρησή της ή πραγματοποιήσει μια πώληση ή μεταφορά περιουσιακών στοιχείων ή εμπλακεί γενικότερα σε μια συγχώνευση ή μεταφορά επιχείρησης, η CELLebrateμπορεί να μεταφέρει τα ΠΔ σας σε ένα τρίτο μέρος ως τμήμα αυτής της συναλλαγής. ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Η CELLebrate ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΔ Η CELLebrate χρησιμοποιεί εύλογα διοικητικά, τεχνικά, επί προσωπικού και φυσικά μέτρα διαφύλαξης των ΠΔ στην κατοχή της έναντι απώλειας, κλοπής και μη εξουσιοδοτημένης χρήσης, αποκάλυψης ή τροποποίησης. Επιπλέον, η CELLebrate χρησιμοποιεί εύλογες μεθόδους για να βεβαιωθεί πως τα ΠΔ είναι ακριβή, ενημερωμένα και κατάλληλα συμπληρωμένα. ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ, ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΔ ΣΑΣ Όποτε είναι εφικτό, οι επισκέπτες της CELLebrate μπορούν να αναθεωρούν τα ΠΔ που παρέχουν σε εμάς για τα τα αρχεία μας. Θα λάβουμε εύλογα μέτρα ώστε να διορθώσουμε οποιαδήποτε ΠΔ για τα οποία μας πληροφορήσει ένας επισκέπτης πως είναι λανθασμένα.

5 Εάν ζητήσετε από την CELLebrate να διακόψει την χρήση των ΠΔ σας, η CELLebrate θα τιμήσει αυτό το αίτημα, διατηρώντας παράλληλα κάθε αρχείο των ΠΔ σας που είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με την ισχύουσα κρατική νομοθεσία. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ: ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ CELLebrate ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με την CELLebrate σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή τη συλλογή και χρήση των ΠΔ σας από την CELLebrate ή για να αναθεωρήσετε, διορθώσετε ή διαγράψετε τα ΠΔ σας ή για να διακόψετε κάθε μελλοντική επικοινωνία μαζί μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στο και ένα μέλος του προσωπικού μας του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών θα σας χαρεί να σας εξυπηρετήσει. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας με την παρακάτω διεύθυνση: CELLebrate Applications LTD Mail box 211 Kiryat Chayim Haifa Ισραήλ

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα,

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα, Πολιτική Απορρήτου 1. Εισαγωγή Είμαστε η Supplies Distributors SA, με έδρα επί της οδού Louis Blériot 5, 4460 Grâce- Hollogne, αριθμό εγγραφής στο Εμπορικό Μητρώο Λιέγης 208.795 και αριθμό φορολογικού

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου (Πολιτική), εμείς, η Qualcomm Incorporated και οι θυγατρικές μας (συλλογικά «εμείς», «μας», «εμάς» κλπ) παρέχουμε πληροφορίες για

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά.

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά. Πολιτική Απορρήτου Η ιστοσελίδα μας Dietbook.gr έχει δεσμευτεί να διατηρήσει ένα υψηλό πρότυπο, ώστε να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Στο τμήμα «Πολιτική Απορρήτου» θα θέλαμε να μοιραστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Custom House Financial (UK) Limited Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 1 Νοεμβρίου 2014 Στην Κύπρο, οι υπηρεσίες παρέχονται από την Custom House Financial

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 29 Φεβρουάριος, 2016

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 29 Φεβρουάριος, 2016 Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC (η «Εταιρεία» ή «Εμείς»), σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και δεσμεύεται για την προστασία του μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014. Εισαγωγή

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014. Εισαγωγή Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014 Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC (η «Εταιρεία» ή «Εμείς»), σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και δεσμεύεται για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Η παρούσα ιστοσελίδα λειτουργείται από την Plus500CY Ltd ( εμείς, εμάς ή δικό μας ). Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου Plus500UK Limited Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Απορρήτου Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Plus500 Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της διαφύλαξης των προσωπικών και οικονομικών πληροφοριών των

Διαβάστε περισσότερα

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα-

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων -Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά τους τρόπους με

Διαβάστε περισσότερα

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών Αποκήρυξη ευθυνών Του γραφείου προώθησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων Δ.Καρβούνης δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχει στα μέλη του τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα

των πελατών για το κλείσιμο ραντεβού για έλεγχο όρασης στα καταστήματά μας. Αποδέκτης των προσωπικών μη ευαίσθητων δεδομένων είναι μόνο η Εταιρεία

των πελατών για το κλείσιμο ραντεβού για έλεγχο όρασης στα καταστήματά μας. Αποδέκτης των προσωπικών μη ευαίσθητων δεδομένων είναι μόνο η Εταιρεία 1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) 1.1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η Εταιρεία καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Οι χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

Honda MaRIS Pay & Go. Πολιτική Απορρήτου και Cookies

Honda MaRIS Pay & Go. Πολιτική Απορρήτου και Cookies Honda MaRIS Pay & Go Πολιτική Απορρήτου και Cookies Η Honda αναγνωρίζει τη σημασία της έντιμης και υπεύθυνης χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου και Cookies ( Πολιτική ) ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών

Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών Η παρούσα Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών ("Δήλωση απορρήτου") ισχύει για την Dell Inc. και

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls Η Johnson Controls, Inc., και οι συνδεδεμένες εταιρείες αυτής, (συνολικά, Johnson Controls, εμείς, εμάς ή μας) ενδιαφέρονται για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Ιδιωτικότητας

Δήλωση Ιδιωτικότητας Δήλωση Ιδιωτικότητας Ισχύς: 30/9/2013 Τελευταία Ενημέρωση την: 23/10/2015 Η Nestlé Ελλάς Α.Ε. (εφεξής η Nestlé ) δεσμεύεται να προστατεύσει την ιδιωτικότητά σας και να διαφυλάξει την εμπιστοσύνη που δείχνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η FEVE είναι ταγμένη στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας και στη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων και της ιδιωτικότητας. Ευελπιστούμε ότι η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά δεδοµένα είναι πληροφορίες που αφορούν ένα ταυτοποιήσιµο άτοµο, όπως ορίζεται από την κείµενη νοµοθεσία.

Τα προσωπικά δεδοµένα είναι πληροφορίες που αφορούν ένα ταυτοποιήσιµο άτοµο, όπως ορίζεται από την κείµενη νοµοθεσία. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων 1. Εισαγωγή Ο παρών Δικτυακός Τόπος λειτουργεί από την εταιρεία µε την επωνυµία «Ποτοποιία Πλωµαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης ΑΕ» και τις συνδεδεµένες µ αυτήν εταιρείες.

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου της Fon

Πολιτική Απορρήτου της Fon Πολιτική Απορρήτου της Fon Τελευταία αναθεώρηση: Ιούνιος 2015 1. Δεδομένα εγγραφής Κατά την εγγραφή σας στην Υπηρεσία Fon ενδέχεται να συλλέξουμε κάποια στοιχεία όπως όνομα χρήστη, κωδικό εισόδου, διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. Εισαγωγή : Ο παρών διαδικτυακός τόπος αποτελεί την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016 Αυτή η πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων (εφεξής η «Πολιτική») περιγράφει την πρακτική της εταιρείας με την επωνυμία «Μαρκόπουλος Μάρκος

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie

Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie Ελεγκτές δεδοµένων Ελεγκτής δεδοµένων Western Union Payment Services Ireland Limited Ηµεροµηνία ισχύος: Αύγουστος 2015 Η παρούσα Πολιτική απορρήτου περιγράφει

Διαβάστε περισσότερα

Greek PP for Greece. Greek PP for Greece

Greek PP for Greece. Greek PP for Greece Greek PP for Greece ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ SANDLER ONLINE ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας περιγράφει τις διαδικασίες που ακολουθούνται από τη Sandler Systems, Inc. (εφεξής η «Sandler»,

Διαβάστε περισσότερα

στιγμή διαθέσιμη για οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστείτε στη διαδικασία ανταλλαγής και παροχής πληροφοριών.

στιγμή διαθέσιμη για οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστείτε στη διαδικασία ανταλλαγής και παροχής πληροφοριών. Δήλωση Απορρήτου Η προστασία του απορρήτου σας είναι σημαντική για την Εταιρεία. Γι αυτό και έχουμε αναπτύξει μια Δήλωση Απορρήτου η οποία καλύπτει το πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, αποκαλύπτουμε, μεταβιβάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Πεδίο εφαρμογής και συναίνεση Η Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων περιγράφει την συλλογή, χρήση, διατήρηση, αποκάλυψη και προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών.

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά δεδομένα Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Εταιρείας μας σχετικά με ζητήματα Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικές Πληροφορίες Που Συλλέγουμε

Προσωπικά δεδομένα Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Εταιρείας μας σχετικά με ζητήματα Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικές Πληροφορίες Που Συλλέγουμε Προσωπικά δεδομένα Η AIG Europe Limited ("η Εταιρεία"), δεσμεύεται να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων τρίτων, τα οποία περιέρχονται εις γνώση της στα πλαίσια της

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more Οι παρακάτω όροι διέπουν τη λειτουργία του προγράμματος go4more (εφεξής καλούμενο το «Πρόγραμμα») που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για τα cookie

Πολιτική για τα cookie Πολιτική για τα cookie Η BSEU χρησιµοποιεί cookie για να βελτιώνει συνεχώς την εµπειρία των επισκεπτών της διαδικτυακής τοποθεσίας της. Πρώτα από όλα, τα cookie µπορούν να βελτιώσουν άµεσα αυτή την εµπειρία,

Διαβάστε περισσότερα

Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική, μη χρησιμοποιείτε,, το application ή άλλα τα

Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική, μη χρησιμοποιείτε,, το application ή άλλα τα Η ELASTRAK SA (και εν γένει ο όμιλος ΕΛΤΡΑΚ), δηλώνει ότι σέβεται την ιδιωτική ζωή (ιδιωτικότητα- privacy) και συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικής

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για το MyLyconet Website Έκδοση 3.00 (05.2014) Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για την Lyoness και τον κάτοχο αυτής της MyLyconet Website.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ Τα Προσωπικά Δεδομένα συλλέγονται χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες μεθόδους

ΠΕΡΙΛΗΨΗ Τα Προσωπικά Δεδομένα συλλέγονται χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες μεθόδους Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εφαρμογής ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ TAXATION LAW Αυτή η εφαρμογή συλλέγει προσωπικά δεδομένα από τους χρήστες της. ΠΕΡΙΛΗΨΗ Τα Προσωπικά Δεδομένα συλλέγονται χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική της Nestlé για τα Cookies

Πολιτική της Nestlé για τα Cookies Πολιτική της Nestlé για τα Cookies Τι είναι τα Cookies? Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας από τους ιστότοπους, τους οποίους επισκέπτεσθε. Χρησιμοποιούνται ευρέως

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι.

Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι. Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι. Η χρήση της διαδικτυακής υπηρεσίας διαχείρισης µετεγγραφών υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Η χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης Όροι Χρήσης www.pizzafan.gr Προς διασφάλιση σας, σας ενημερώνουμε ότι τηρούμε σύμφωνα με τον νόμο αρχείο των προσωπικών σας δεδομένων μη ευαίσθητου χαρακτήρα, όπως π.χ. ονοματεπώνυμο, πλήρη διεύθυνση με

Διαβάστε περισσότερα

5.1 Η Λήξη της Υπηρεσίας Περιεχομένου μπορεί πραγματοποιηθεί αποκλειστικά σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην τοποθεσία στο web.

5.1 Η Λήξη της Υπηρεσίας Περιεχομένου μπορεί πραγματοποιηθεί αποκλειστικά σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην τοποθεσία στο web. ΓΕΝΙΚΟΙ & ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Άρθρο 1 Εφαρμογή 1.1 Οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 8 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (LAW)

ΜΑΘΗΜΑ 8 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (LAW) ΜΑΘΗΜΑ 8 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (LAW) ΣΤΟΧΟΙ: 1. Πνευματικά Δικαιώματα 2. Συμφωνία Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη 3. Αναγνώριση Νόμιμου Λογισμικού 4. Δοκιμαστικό Λογισμικό, Δωρεάν Λογισμικό Και Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr 1. Γενικά Ο δικτυακός τόπος www.pizzafan.gr αποτελεί ιδιοκτησία της ΦΑΝΑΤΙΚΣ ΠΙΤΣΑ ΠΑΡ. ΥΠ & ΕΚΜ. ΕΣΤ ΕΠΕ. Υπεύθυνος Εκπρόσωπος Διαχείρισης Δεδομένων των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων Τελευταία αναθεώρηση: 6 Απριλίου 2013 Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC («Εταιρεία» ή «Εµείς») σεβόµαστε την ιδιωτική σας ζωή και δεσµευόµαστε να την προστατεύουµε

Διαβάστε περισσότερα

REALASH COSMETICS ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ στην οδός Staromiejska 8/12, ΤΚ26-600 Radom, ΑΦΜ 5423234854 ΔΟΥ 200820607, Γ.Ε.

REALASH COSMETICS ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ στην οδός Staromiejska 8/12, ΤΚ26-600 Radom, ΑΦΜ 5423234854 ΔΟΥ 200820607, Γ.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Πώληση στο online κατάστημα διενεργούνται βάσει των κανονισμών ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο θα πρέπει να γνωρίζει ο κάθε πελάτης, πριν την παραγγελία. Παραγγελία ισοδυναμεί με αποδοχή

Διαβάστε περισσότερα

Internet Business Hellas

Internet Business Hellas Internet Business Hellas Περιεχόμενα Εισαγωγή email marketing IBNEWSLETTER Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα Επικοινωνία Εισαγωγή email marketing «Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνίσταται στην

Διαβάστε περισσότερα

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δήλωση Ιδιωτικότητας

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δήλωση Ιδιωτικότητας ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ερωτήσεις και Απαντήσεις «Κλειδιά» Δήλωση Ιδιωτικότητας Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Links to other sites ("Δεσμοί με άλλες ιστοσελίδες") Η ιστοσελίδας μας περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα web sites τα οποία και δεν

Links to other sites (Δεσμοί με άλλες ιστοσελίδες) Η ιστοσελίδας μας περιλαμβάνει links (δεσμούς) προς άλλα web sites τα οποία και δεν Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη των υπηρεσιών του site (stathiskotidis.gr) υπόκειται στους όρους του παρόντος κειμένου καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό εμπόριο. HE 8 Εξατομίκευση

Ηλεκτρονικό εμπόριο. HE 8 Εξατομίκευση Ηλεκτρονικό εμπόριο HE 8 Εξατομίκευση Πληροφοριακός υπερφόρτος (information overload) Αδυναμία διαχείρισης μεγάλου όγκου πληροφοριών και εντοπισμού της χρήσιμης πληροφορίας Η εξατομίκευση στοχεύει στην

Διαβάστε περισσότερα

2. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ

2. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ Όροι Χρήσης Η χρήση της παρούσας δικτυακής εφαρμογής (εφεξής καλούμενη «Παρατηρητήριο Μεταρρυθμίσεων») υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Η χρήση του Παρατηρητηρίου Μεταρρυθμίσεων αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Τα στοιχεία που συλλέγουμε

Πολιτική Απορρήτου. Τα στοιχεία που συλλέγουμε Πολιτική Απορρήτου Τελευταία τροποποίηση: 29 Αυγούστου 2016 (προβολή αρχειοθετημένων εκδόσεων) (Τα παραδείγματα με τον υπερσύνδεσμο είναι διαθέσιμα στο τέλος αυτού του εγγράφου.)f Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ BBM CHANNELS

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ BBM CHANNELS ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ BBM CHANNELS Καλωσορίσατε στα κανάλια BBM Channels, μια λειτουργία κοινωνικής δικτύωσης στο BBM που επεκτείνει το δίκτυο σας πέρα από τον κύκλο της οικογένειας και των φίλων σας και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΙΣΤΟΧΩΡΟΙ Nα δημιουργήσω/ενεργοποιήσω την προσωπική μου ιστοσελίδα Να προβάλω τις λεπτομέρειες του προφίλ μου...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΙΣΤΟΧΩΡΟΙ Nα δημιουργήσω/ενεργοποιήσω την προσωπική μου ιστοσελίδα Να προβάλω τις λεπτομέρειες του προφίλ μου... ... 2 Nα δημιουργήσω/ενεργοποιήσω την προσωπική μου ιστοσελίδα... 2 Να προβάλω τις λεπτομέρειες του προφίλ μου... 3 Να επεξεργαστώ τις λεπτομέρειες του προφίλ μου... 5 Να προσθέσω, επεξεργαστώ, να διαγράψω

Διαβάστε περισσότερα

Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται και πώς;

Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται και πώς; ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΑΣ ΤΗΣ RCI Η RCI Eurpe ενδιαφέρεται για τα ζητήματα ιδιωτικότητας και θέλει να εξοικειωθείτε με τον τρόπο συλλογής, χρήσης και γνωστοποίησης των πληροφοριών που εφαρμόζουμε. Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Γονικός έλεγχος ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Vita πριν επιτρέψετε στο παιδί σας να παίξει. Ρυθμίστε το γονικό έλεγχο στο σύστημα PlayStation 4-419-422-01(1)

Γονικός έλεγχος ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Vita πριν επιτρέψετε στο παιδί σας να παίξει. Ρυθμίστε το γονικό έλεγχο στο σύστημα PlayStation 4-419-422-01(1) Γονικός έλεγχος ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ Ρυθμίστε το γονικό έλεγχο στο σύστημα Vita πριν επιτρέψετε στο παιδί σας να παίξει. 4-419-422-01(1) Το σύστημα Vita προσφέρει λειτουργίες για να βοηθάει τους γονείς

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER Περιεχόμενα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 2 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 Εισαγωγή Email marketing... 3 Σχετικά με το IBNEWSLETTER... 3 Μεθοδολογία... 4 Χαρακτηριστικά...

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης Όροι χρήσης Με τη χρήση της ιστοσελίδας ( www.diagonismoi-dimosiou.gr ) και τη χρήση της υπηρεσίας "diagonismoi-dimosiou.gr", αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Περιεχόμενα F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.2 Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι ο υπολογιστής μου προστατεύεται;...4

Διαβάστε περισσότερα

Replaced: November 11, 2014

Replaced: November 11, 2014 Πολιτική Απορρήτου Replaced: November 11, 2014 Καλωσήρθατε στον Ιστοχώρο της Travelport (ο παρών «Ιστοχώρος»). Εμείς, στην Travelport (καλούμενοι εφεξής «Travelport», «εµείς», «εµάς» ή «µας») αναγνωρίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. Γενικές πληροφορίες Η Rebels Gaming Ltd (εφεξής «Betrebels») θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την όσο το δυνατό καλύτερη προστασία των προσωπικών στοιχείων όλων των παικτών και παικτριών της. Η συλλογή, επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης

Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης Οι παρόντες όροι χρήσης ("Όροι") ισχύουν ανάμεσα σε εσάς ("Εσείς") και την Aegate Limited της Aegate Ltd, H9 The Courtyard, Melbourn Science Park, Melbourn, Herts, SG8 6HB,

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση;...4 1.1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.1.2 Άνοιγμα του προϊόντος...4 1.2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

Document Cloud (συμπεριλαμβανομένου του Adobe Sign) Πρόσθετοι Όροι Χρήσης

Document Cloud (συμπεριλαμβανομένου του Adobe Sign) Πρόσθετοι Όροι Χρήσης Document Cloud (συμπεριλαμβανομένου του Adobe Sign) Πρόσθετοι Όροι Χρήσης Τελευταία ενημέρωση 16 Ιουνίου 2016. Αντικαθιστά ολόκληρη την προηγούμενη έκδοση. Οι όροι με κεφαλαία γράμματα οι οποίοι χρησιμοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEBSITE

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEBSITE ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEBSITE Η πρόσβαση στο συγκεκριµένο website (στο εξής αναφερόµενο ως το «Website») στην τοποθεσία της εταιρείας «Αλουµίνιον της Ελλάδος» (στο εξής αναφερόµενη ως «ΑΤΕ»),

Διαβάστε περισσότερα

Η εμπειρία από την εφαρμογή της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες -

Η εμπειρία από την εφαρμογή της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες - Η εμπειρία από την εφαρμογή της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες - Eν όψει της αναθεώρησης της οδηγίας e-privacy (2002/58/EK). - Γ. Προσωπικά δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

EXTERNAL PRIVACY POLICY - 4 th ISACA ATHENS CHAPTER CONFERENCE (2014)

EXTERNAL PRIVACY POLICY - 4 th ISACA ATHENS CHAPTER CONFERENCE (2014) EXTERNAL PRIVACY POLICY - 4 th ISACA ATHENS CHAPTER CONFERENCE (2014) Version 1 Approved BoD 72 nd (#14) Effective from 24.09.2014 DOCUMENT HISTORY Version Effective from Approval 1 24.09.2014 BoD 72 nd

Διαβάστε περισσότερα

RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Τελευταία Τροποποίηση: [ ] RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η Riot Games, Inc., μία εταιρεία του Delaware των ΗΠΑ, η θυγατρική της, Riot Games,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Το πρόγραμμα «NEON ENERGY MEMBER s CARD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ» της εταιρείας ΡΑΜΠΙΛΛΙΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ: ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ: ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 ΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ 1. Γενικά Στοιχεία 1.1 Το Ίδρυµα Προώθησης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) Η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») προσφέρει στον Πελάτη κάτοχο (εφεξής «Πελάτης») των καρτών που

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Ε., που εδρεύει στο Νέο Ψυχικό,

Διαβάστε περισσότερα

Hilton Worldwide, Inc. Παγκόσμια πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Hilton Worldwide, Inc. Παγκόσμια πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Hilton Worldwide, Inc. Παγκόσμια πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: Σεπτέμβριος 2011 Στη Hilton Worldwide, προσπαθούμε να παρέχουμε εξαιρετικά προϊόντα, υπηρεσίες και εμπειρίες

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης για προϊόντα λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

Σάκης Ευαγγέλου Θόδωρος Θεμελής Σάκης Τζιουμάκης

Σάκης Ευαγγέλου Θόδωρος Θεμελής Σάκης Τζιουμάκης Σάκης Ευαγγέλου Θόδωρος Θεμελής Σάκης Τζιουμάκης 8 η Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Το Συμβούλιο Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης έχει καθιερώσει, από το έτος 2007, την 28η Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω ο τρόπος ανάπτυξης των ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορεί να αναλυθεί με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι οποίες μπορεί να είναι

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης. Κώδικας Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης. Κώδικας Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης Κώδικας Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Ο Κώδικας Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο αποτελείται από οχτώ (8) άρθρα Άρθρο 1: Σκοπός και Πεδίο Εφαρμογής Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ήλωση προστασίας δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα της «unitedprint.com Hellas Ε.Π.Ε..»

ήλωση προστασίας δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα της «unitedprint.com Hellas Ε.Π.Ε..» ήλωση προστασίας δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα της «unitedprint.com Hellas Ε.Π.Ε..» 1. Γενικά Το ηλεκτρονικό κατάστηµα µε την επωνυµία www.print24.com/gr είναι µία προσφορά της εταιρείας unitedprint.com

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΩΝ COOKIES ΤΗΣ DIAGEO

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΩΝ COOKIES ΤΗΣ DIAGEO ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΩΝ COOKIES ΤΗΣ DIAGEO Η παρούσα Δήλωση περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies παρέχει μια ιδιαίτερα αναλυτική επισκόπηση της πλήρους Δήλωσης περί Ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα http://www.globonweb.com, το περιεχόμενο της οποίας ανήκει εξ ολοκλήρου στον ΓΟΥΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (GLOBONWEB), με την ιδιότητά του ως παρόχου υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Ενημέρωση Χρηστών. του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Ενημέρωση Χρηστών. του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών Ενημέρωση Χρηστών Η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς, σύμφωνα με το περιεχόμενο και την εφαρμογή του ν. 2472/1997, ενημέρωνει

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Όροι χρήσης Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Όροι χρήσης Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 1. Η πλατφόρμα διαβούλευσης http://hello.crowdapps.net/participation-roma-ekka/ ανήκει στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ο εν λόγω διαδικτυακός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS Η Τράπεζα προσφέρει στον πελάτη κάτοχο των καρτών που εκδίδει (εφεξής «Κάτοχος») την «Υπηρεσία Alpha alerts», η οποία αποτελεί υπηρεσία αποστολής γραπτών ενημερωτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ/ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ/ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ/ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 Η ανώνυµη Εταιρεία µε την επωνυµία «KICK A.E ΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.», που εδρεύει στο Νέο Ηράκλειο, Χάλκης

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS

Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS Καλωσήρθατε στην -ιστοσελίδα της Travelport. Εμείς, στην Travelport αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας του απορρήτου των δεδομένων προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

9. Οι διαγωνιζόμενοι φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους.

9. Οι διαγωνιζόμενοι φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους. ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Εταιρία με την επωνυμία HD Insurance LTD, που εδρεύει στη Λευκωσία Κύπρου, επί της οδού Σπύρου Κυπριανού αρ. 18, με ΑΦΜ 10289025S, Δ.Ο.Υ. Κύπρου,

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 7 Αντί προλόγου... 9 Κεφάλαιο 1: Κεφάλαιο 2: Κεφάλαιο 3: Κεφάλαιο 4: Κεφάλαιο 5: Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Facebook;... 15 Τι

Διαβάστε περισσότερα

Portal Επιμελητηρίου Φωκίδας

Portal Επιμελητηρίου Φωκίδας Portal Επιμελητηρίου Φωκίδας Εγχειρίδιο Χρηστών www.epimelitiriofokidas.gr ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πλοήγηση στην Ιστοσελίδα... 2 Βασικό Οριζόντιο μενού... 3 Αρχική Σελίδα... 3 Το Επιμελητήριο... 3 Οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

«ΖΕΥΣ» Εγχειρίδιο Συμμετοχής σε Ψηφοφορία

«ΖΕΥΣ» Εγχειρίδιο Συμμετοχής σε Ψηφοφορία «ΖΕΥΣ» Εγχειρίδιο Συμμετοχής σε Ψηφοφορία 3 Δεκεμβρίου 2012 Εισαγωγή Η «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ» είναι ένα πληροφοριακό σύστημα για την αδιάβλητη διεξαγωγή απόρρητων ψηφοφοριών με αμιγώς ηλεκτρονικό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού Idealia

Όροι Διαγωνισμού Idealia Όροι Διαγωνισμού Idealia H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «L OREAL HELLAS A.E.», (εφεξής η «L OREAL») διοργανώνει προωθητική ενέργεια (διαγωνισμό) με έπαθλο τριάντα (30) κρέμες ημέρας Idealia για μικτή-λιπαρή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο ιστότοπος utopiamedia.gr, αποτελεί ένα δικτυακό τόπο διάθεσης υπηρεσιών σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του Διαδικτύου και ανήκει στην

Διαβάστε περισσότερα

Ο ενδιαφερόμενος κατόπιν καλείται, αν δεν είναι ήδη «φίλος- fan» της σελίδας, να κάνει κλικ στο κουμπί like και να γίνει φίλος της σελίδας.

Ο ενδιαφερόμενος κατόπιν καλείται, αν δεν είναι ήδη «φίλος- fan» της σελίδας, να κάνει κλικ στο κουμπί like και να γίνει φίλος της σελίδας. Όροι Διαγωνισμού Jager Moments 1. Η εταιρία B.Σ Καρούλιας Α.Β.Ε.Π (εφεξής «Διοργανώτρια»), διοργανώνει τη παρούσα προωθητική ενέργεια στα πλαίσια προώθησης και προβολής του προϊόντος Jagermeister 2. Δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

2. - ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ

2. - ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ 1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ Για την τήρηση όσων προβλέπονται από τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, (ΝΟΜΟΣ 3471/2006 - ΦΕΚ 133/Α'/28.6.2006), η PRAXIS HISPANIA, S.L. (στο εξής PRAXIS) ενημερώνει τον χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

Παιδιά και Γονείς μπροστά στις προκλήσεις και τους κινδύνους του Διαδικτύου. Νικολού Αγγελική, Εκπαιδευτικός Πληροφορικής στο 1 ο ΠΠΔΣ Ιωαννίνων

Παιδιά και Γονείς μπροστά στις προκλήσεις και τους κινδύνους του Διαδικτύου. Νικολού Αγγελική, Εκπαιδευτικός Πληροφορικής στο 1 ο ΠΠΔΣ Ιωαννίνων Παιδιά και Γονείς μπροστά στις προκλήσεις και τους κινδύνους του Διαδικτύου Νικολού Αγγελική, Εκπαιδευτικός Πληροφορικής στο 1 ο ΠΠΔΣ Ιωαννίνων Για τους Γονείς Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι τα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect Η εταιρεία Home Connect GmbH, με έδρα στη διεύθυνση Carl-Wery-Strasse 34, 81739 Μόναχο, Γερμανία (στο εξής αναφερόμενη ως Home Connect

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου της HomeAway

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου της HomeAway Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου της HomeAway Τελευταία ενημέρωση: 22 Νοέμβριος 2016 Λήψη ως PDF Αντιμετωπίζουμε σοβαρά το ζήτημα της προστασίας του ιδιωτικού απορρήτου των χρηστών μας. Αυτή η Πολιτική Ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Γενικά Η ιστοσελίδα www.dpd.gr (στο εξής "η ιστοσελίδα") ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία DPD Dynamic Parcel Distribution GmbH & Co. KG, που εδρεύει στο Aschaffenburg Γερμανίας

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις Απόκτησης και Λειτουργίας του SMS Digipass

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις Απόκτησης και Λειτουργίας του SMS Digipass Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις Απόκτησης και Λειτουργίας του SMS Digipass 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Οι παρόντες Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις Απόκτησης και Λειτουργίας του SMS Digipass θα πρέπει να διαβάζονται σε

Διαβάστε περισσότερα

Ποιες πληροφορίες που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε DogWay.gr & CatWay.gr ιστοσελίδα ή εφαρμογή, ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας.

Ποιες πληροφορίες που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε DogWay.gr & CatWay.gr ιστοσελίδα ή εφαρμογή, ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας. ΑΠΟΡΡΉΤΟΥ & COOKIES Στο CatWay.gr & DogWay.gr, έχουμε δεσμευτεί να προστατεύουμε το απόρρητο και την ασφάλεια των πελατών μας και τους επισκέπτες της τοποθεσίας, συμπεριλαμβανομένων σας. Τα μέλη της ομάδας

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά δεδομένα στο Διαδίκτυο: Τα δικαιώματα & οι υποχρεώσεις μας

Προσωπικά δεδομένα στο Διαδίκτυο: Τα δικαιώματα & οι υποχρεώσεις μας Προσωπικά δεδομένα στο Διαδίκτυο: Τα δικαιώματα & οι υποχρεώσεις μας Δρ. Κωνσταντίνος Λιμνιώτης Πληροφορικός Ελεγκτής klimniotis at dpa.gr Τι είναι προσωπικά δεδομένα; Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων. 1st EPAL of Piraeus

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων. 1st EPAL of Piraeus Kάθε χρήστης της συγκεκριµένης εκπαιδευτικής πλατφόρµας Moodle θα πρέπει αποδεχθεί τους παρακάτω όρους πριν συνδεθεί σε αυτή. Δηλώνω ότι έχω διαβάσει και αποδέχοµαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων

Διαβάστε περισσότερα

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS την ευχή σου για τον Παναθηναϊκό Α.Ο και κερδίσε ένα από τα δυο γούρια με το Τριφύλλι για το 2014»

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS την ευχή σου για τον Παναθηναϊκό Α.Ο και κερδίσε ένα από τα δυο γούρια με το Τριφύλλι για το 2014» OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS την ευχή σου για τον Παναθηναϊκό Α.Ο και κερδίσε ένα από τα δυο γούρια με το Τριφύλλι για το 2014» Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, που εδρεύει στην οδό Κόνιαρη

Διαβάστε περισσότερα

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online Φθινόπωρο 13 Πρώτα, θα χρειαστεί

Διαβάστε περισσότερα