ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 28ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 28ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις"

Transcript

1 Κ.Δ.Π. 22/0 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 28ης ΙΟΥΛΙΟΥ 0 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 22 Οι περί Κυβερνητικών Ιατρικών Ιδρυμάτων και Υπηρεσιών Γενικοί Κανονισμοί του 0, οι οποίοι κατατέθηκαν στη Βουλή των Αντιπροσώπων, δημοσιεύονται στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, όπως τροποποιήθηκαν από τη Βουλή σύμφωνα με το εδάφιο (3) του άρθρου 3 του περί Καταθέσεως στη Βουλή των Αντιπροσώπων των Κανονισμών που Εκδίδονται με Εξουσιοδότηση Νόμου, (Νόμου 99 του 1989 όπως τροποποιήθηκε με το Νόμο 227 του 1990). Ο ΠΕΡΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΡΥΘΜΙΣΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 1978 Κανονισμοί εκδοθέντες δυνάμει του άρθρου 3 Το Υπουργικό Συμβούλιο, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το άρθρο 3 των περί Ιατρικών Ιδρυμάτων και Υπηρεσιών (Ρύθμισις και Τέλη) Νόμων του 1978 και 0 εκδίδει τους ακόλουθους Κανονισμούς. 1. Οι παρόντες Κανονισμοί θα αναφέρονται ως οι περί Κυβερνητικών Ιατρικών Ιδρυμάτων και Υπηρεσιών Γενικοί Κανονισμοί του 0. του του 0. Συνοπτικός τίτλος. 2. Στους παρόντες Κανονισμούς, εκτός αν από το κείμενο προκύπτει δια Ερμηνεία φορετική έννοια: "αφυπηρετήσας δημόσιος υπάλληλος" σημαίνει δημόσιο υπάλληλο που αφυπηρέτησε δυνάμει της σχετικής νομοθεσίας, ανεξαρτήτως του αν αυτός λαμβάνει μηνιαία σύνταξη ή μη, και περιλαμβάνει κάθε μέλος της δημόσιας εκπαιδευτικής υπηρεσίας, της αστυνομικής δύναμης και του Κυπριακού Στρατού που αφυπηρέτησε "δικαιούχος Α" σημαίνει πρόσωπο στο οποίο εκδόθηκε ταυτότητα νοσηλείας με βάση την παράγραφο (1) του Κανονισμού 4 (921)

2 Κ.Δ.Π. 22/0 922 Πρόσωπα στα οποία παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Πρώτος Πίνακας. Ταυτότητες νοσηλείας. "δικαιούχος Β" σημαίνει πρόσωπο στο οποίο εκδόθηκε ταυτότητα νοσηλείας με βάση την παράγραφο (2) του Κανονισμού 4. "εισόδημα" σημαίνει το ετήσιο ακαθάριστο εισόδημα προσώπου ή οικογένειας, ανάλογα με την περίπτωση, το οποίο προέρχεται από αντιμισθία, από μισθωτή απασχόληση, οποιοδήποτε κέρδος από την άσκηση επιτηδεύματος ή επιχειρήσεως, από ακίνητη ιδιοκτησία, τόκους, μερίσματα ή άλλη πηγή. "εξαρτώμενος" σημαίνει: (α) Το ή τη σύζυγο, (β) (i) άγαμο τέκνο ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ χρόνων, (ii) θηλυκό άγαμο τέκνο κάτω των είκοσι τριών χρόνων ή αρσενικό άγαμο τέκνο κάτω των είκοσι πέντε χρόνων, εφόσον φοιτά σε εκπαιδευτικό ίδρυμα πάνω σε πλήρη βάση, (iii) τέκνο που έχει σωματική ή πνευματική αναπηρία που το καθιστά ανίκανο να συντηρεί τον εαυτό του, εξαρτώμενο από τους γονιούς του ή τον έναν από αυτούς, "μη δικαιούχος" σημαίνει πρόσωπο το οποίο εμπίπτει στην παράγραφο ϊ(δ) του Κανονισμού 3 "Νόμος" σημαίνει τον περί Ιατρικών Ιδρυμάτων και Υπηρεσιών (Ρύθμισις και Τέλη) Νόμο του 1978, όπως αυτός θέλει εκάστοτε τροποποιείται ή αντικαθίσταται από οποιοδήποτε άλλο νόμο "νοσοκομειακή νοσηλεία ή υπηρεσία" σημαίνει νοσηλεία ή υπηρεσία η οποία παρέχεται σ' οποιοδήποτε ιατρικό ίδρυμα ή οπουδήποτε αλλού "οικογένεια" σημαίνει τους συζύγους και τους εξαρτώμενους τους και περιλαμβάνει και πρόσωπα άγαμα με εξαρτώμενα τέκνα "Υπουργός" σημαίνει τον Υπουργό Υγείας "φάρμακα" περιλαμβάνει φάρμακα και άλλα φαρμακευτικά είδη. 3. (1) Για τους σκοπούς των παρόντων Κανονισμών τα πρόσωπα στα οποία παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη διακρίνονται στις ακόλουθες κατηγορίες: (α) Κάτοχοι ταυτότητας νοσηλείας Α. (β) Κάτοχοι ταυτότητας νοσηλείας Β. (γ) Πρόσωπα που καθορίζονται στον Πρώτο Πίνακα. (δ) Πρόσωπα που δεν εμπίπτουν στις κατηγορίες (α) έως (γ) πιο πάνω. (2) Ανεξάρτητα από τις διατάξεις των παρόντων Κανονισμών, το Υπουργικό Συμβούλιο δύναται με απόφαση του να ορίσει όπως ομάδες ή κατηγορίες οποιωνδήποτε προσώπων τυγχάνουν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με τέτοιους όρους και προϋποθέσεις που το Υπουργικό Συμβούλιο ήθελε ορίσει. 4. (1) Ταυτότητα νοσηλείας Α χορηγείται στα ακόλουθα πρόσωπα: (α) Πρόσωπο άγαμο, χήρο, διαζευγμένο ή έγγαμο που δε συζεί με το ή τη σύζυγο του, χωρίς εξαρτώμενα τέκνα, του οποίου το εισόδημα δεν υπερβαίνει τις (β) Τα μέλη οικογένειας της οποίας το εισόδημα δεν υπερβαίνει το ποσό των.000, αυξανόμενο.κατά 600 για κάθε εξαρτώμενο τέκνο, (γ) Τα μέλη πολύτεκνων οικογενειών, (δ) Εγκλωβισμένους και τα μέλη των οικογενειών τους.

3 923 Κ.Δ.Π. 22/0 (2) Ταυτότητα νοσηλείας Β χορηγείται στα ακόλουθα πρόσωπα: (α) Πρόσωπο άγαμο, χήρο, διαζευγμένο ή έγγαμο που δε συζεί με το ή τη σύζυγο του, χωρίς εξαρτώμενα τέκνα, του οποίου το εισόδημα υπερβαίνει τις 6.000, αλλά όχι τις (β) τα μέλη οικογένειας της οποίας το εισόδημα υπερβαίνει το ποσό που αναφέρεται στην παράγραφο 1(β), αλλά όχι το ποσό των , αυξανόμενο κατά 600 για κάθε εξαρτώμενο τέκνο. (3)(α) Ταυτότητα νοσηλείας που εκδόθηκε σύμφωνα με τους παρόντες Κανονισμούς ισχύει για περίοδο δύο ετών από την έκδοση της. Ο Υπουργός δύναται να ορίσει διαφορετική περίοδο ισχύος της ταυτότητας νοσηλείας για ειδικές κατηγορίες δικαιούχων. (β) Ταυτότητα νοσηλείας που εκδίδεται σύμφωνα με τους παρόντες Κανονισμούς δύναται να εκδίδεται υπό όρους ή να ανακαλείται, αν οι περιστάσεις του αιτητή διαφοροποιηθούν ή συντρέχουν νόμιμοι λόγοι ανάκλησης της. (4) Ανεξάρτητα από τις προηγούμενες διατάξεις του παρόντος Κανονισμού, σε κανένα πρόσωπο δεν παρέχεται ταυτότητα νοσηλείας, εκτός αν είναι πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας και μόνιμος κάτοικος Κύπρου.. Αίτηση για την έκδοση ταυτότητας νοσηλείας υποβάλλεται στα κατά τόπους ιατρικά ιδρύματα, στο εγκεκριμένο από τον Υπουργό έντυπο, το οποίο πρέπει να συνοδεύεται με τα στοιχεία και έγγραφα που ο Υπουργός ήθελε κρίνει ως αναγκαία για την εξέταση της αίτησης. 6. Η παρεχόμενη ιατρική περίθαλψη περιλαμβάνει (α) Περίθαλψη από ιατρούς γενικής ιατρικής και ιατρούς ειδικοτήτων, παρεχόμενη τόσο σε εξωτερικούς ασθενείς όσο και σε ασθενείς που νοσηλεύονται σε ιατρικά ιδρύματα, (β) τις αναγκαίες διαγνωστικές και παρακλινικές εξετάσεις, (γ) χορήγηση των αναγκαίων φαρμάκων και φαρμακευτικών ειδών με βάση συνταγή ιατρικού λειτουργού, τα οποία περιλαμβάνονται σε εγκεκριμένο από τον Υπουργό κατάλογο, (δ) περίθαλψη από ασκούντα επάγγελμα που αναγνωρίζεται από το νόμο ως συναφές προς το ιατρικό επάγγελμα, υπό την εποπτεία ιατρικού λειτουργού ή άλλου προσοντούχου επαγγελματία, (ε) νοσηλεία σε ιατρικό ίδρυμα, (στ) οδοντιατρική περίθαλψη, με εξαίρεση τις οδοντοστοιχίες που παρέχεται μόνο στα πρόσωπα που ορίζονται στον Τρίτο Πίνακα, (ζ) ιατρική αποκατάσταση, περιλαμβανομένων της προμήθειας, συντήρησης και ανανέωσης προσθετικών και ορθοπεδικών ειδών, (η) κατ' οίκον ιατρικές επισκέψεις σε εξαιρετικές περιπτώσεις για διάσωση ζωής ή για αποτροπή σοβαρής αναπηρίας, και (θ) μεταφορά του ασθενή σε περίπτωση όπου τούτο επιβάλλει η κατάσταση της υγείας του. 7. (1) Οι μη δικαιούχοι ασθενείς καταβάλλουν (α) Για κάθε επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία το ποσό των 7,00 για εξέταση από γενικό γιατρό και,00 για εξέταση από ειδικό γιατρό, και (β) για οποιαδήποτε ιατρική ή άλλη υπηρεσία τα αντίστοιχα τέλη και δικαιώματα που καθορίζονται στο Δεύτερο Πίνακα. Αιτήσεις για ταυτότητα νοσηλείας. Παρεχόμενη ιατρική περίθαλψη. Τρίτος Πίνακας Τέλη καταβλητέα από εξωτερικούς ασθενείς. Δεύτερος Πίνακας.

4 Κ.Δ.Π. 22/0 924 Πρώτος Πίνακας. Πρώτος Πίνακας Τέταρτος Πίνακας. Τρίτος Πίνακας. Υπηρεσίες για τις οποίες δεν καταβάλλονται τέλη. Τέλη από εσωτερικούς ασθενείς. Δεύτερος Π ί νάκας. (2) Τηρούμενης της παραγράφου (3) του Κανονισμού 8, οι μη δικαιούχοι ασθενείς οι οποίοι κάμνουν χρήση ασθενοφόρου οχήματος ιατρικού ιδρύματος καταβάλλουν τέλος ύψους 8,00 για αποστάσεις μέχρι δέκα χιλιόμετρα και τέλος 0, για κάθε χιλιόμετρο πέρα από τα δέκα. (3) Οι δικαιούχοι Β καταβάλλουν για κάθε επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία ποσό 3,00 για εξέταση από γενικό γιατρό και 4,00 για εξέταση από ειδικό γιατρό, καθώς και το % των τελών και δικαιωμάτων που αναφέρονται στην υποπαράγραφο (β) της παραγράφου (1). (4) Τα πρόσωπα που καθορίζονται στο Μέρος III του Πρώτου Πίνακα δεν καταβάλλουν κανένα τέλος ή δικαίωμα για επίσκεψη ή για οποιαδήποτε ιατρική ή άλλη υπηρεσία στα εξωτερικά ιατρεία. () Οι δικαιούχοι Α και τα πρόσωπα που καθορίζονται στα Μέρη Ι και II του Πρώτου Πίνακα καταβάλλουν για κάθε επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία το ποσό της 1,00. (6) Για κατ' οίκον επίσκεψη ασθενούς καταβάλλεται το τέλος που καθορίζεται στον Τέταρτο Πίνακα. (7) Τα πρόσωπα που καθορίζονται στο Μέρος II του Τρίτου Πίνακα δεν καταβάλλουν κανένα τέλος για οδοντοστοιχίες ή μέρη αυτών. Τα πρόσωπα που καθορίζονται στο Μέρος III του Τρίτου Πίνακα καταβάλλουν τα τέλη που καθορίζονται στο Μέρος Ι του ίδιου Πίνακα. 8. (1) Κανένα τέλος δεν καταβάλλεται για τις ακόλουθες υπηρεσίες: (α) Υπηρεσίες παρεχόμενες σε σχέση με την πρόληψη ή θεραπεία της φυματίωσης, των αφροδισιακών νοσημάτων και του συνδρόμου επίκτητης ανοσοποιητικής ανεπάρκειας (AIDS), (β) εξετάσεις σχετιζόμενες με την πρόληψη λοιμωδών ή μεταδοτικών νοσημάτων, (γ) εξετάσεις σχετιζόμενες με τη μεσογειακή αναιμία, αιματολογικές εξετάσεις που διενεργούνται σε σχέση με την αιμοληψία για εμπλουτισμό της τράπεζας αίματος ιατρικού ιδρύματος, (δ) εμβολιασμούς που διενεργούνται για προληπτικούς σκοπούς, κατόπιν απόφασης του Υπουργού, νοουμένου όμως ότι για εμβολιασμούς (ε) που γίνονται κατόπιν αίτησης οποιουδήποτε προσώπου για ορισμένα επιδημικά ή άλλα νοσήματα τα οποία ήθελε ορίσει ο Υπουργός, καταβάλλονται τα τέλη που αυτός θα ορίσει, και (στ) εξετάσεις ή θεραπείες εγκεκριμένες από τον Υπουργό ως διενεργούμενες για επιστημονικούς λόγους ή για σκοπούς προαγωγής της υγείας ή γενικά προς το δημόσιο συμφέρον. (2) Ο Υπουργός δύναται να καθορίζει άλλες υπηρεσίες οι οποίες θα παρέχονται δωρεάν υπό όρους τους οποίους ήθελε ορίσει κατά την κρίση του ύστερα από συνεννόηση με τον Υπουργό Οικονομικών. (3) Οποιεσδήποτε θεραπείες ή υπηρεσίες για περιστατικά που παρουσιάζονται στα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών και τα οποία κρίνονται από τον αρμόδιο ιατρικό λειτουργό ως επειγούσης φύσεως παρέχονται δωρεάν. 9. (1) Τα τέλη για θεραπεία ή νοσηλεία σε ιατρικό ίδρυμα καθορίζονται στο Δεύτερο Πίνακα.

5 92 Κ.Δ.Π. 22/0 (2) Τηρούμενης της παραγράφου (3), οι δικαιούχοι Α και τα πρόσωπα που καθορίζονται στον Πρώτο Πίνακα δεν καταβάλλουν κανένα τέλος ή δικαίωμα ως εσωτερικοί ασθενείς. (3) Τα πρόσωπα που καθορίζονται στα Μέρη Ι και II του Πρώτου Πίνακα καταβάλλουν ως εσωτερικοί ασθενείς στην πρώτη θέση και στις μονάδες εντατικής θεραπείας την ημέρα, στη δεύτερη θέση την ημέρα και στην τρίτη θέση 3 την ημέρα. (4) Οι δικαιούχοι Β καταβάλλουν το % των προβλεπόμενων στους παρόντες Κανονισμούς τελών και δικαιωμάτων ή το ποσό που καθορίζεται στον Πέμπτο Πίνακα, ανάλογα με το κατά περίπτωση εισόδημα, αν το ποσό αυτό πέμπτος είναι χαμηλότερο του % των εν λόγω τελών και δικαιωμάτων: Νοείται ότι το ποσό αυτό είναι το ανώτατο ποσό με το οποίο μπορεί να επιβαρυνθεί ο ασθενής ή η οικογένεια ανάλογα με την περίπτωση, για μια ή περισσότερες θεραπείες ή νοσηλείες μέσα στο ίδιο έτος. () Οποιοσδήποτε ασθενής δεν εμπίπτει στις παραγράφους (2) και (4) καταβάλλει έναντι του προβλεπόμενου στους παρόντες Κανονισμούς ποσού τελών και δικαιωμάτων ποσό ανάλογο με το εισόδημα του ή, αν είναι μέλος οικογένειας, ποσό ανάλογο με το εισόδημα της οικογένειας του, όπως καθορίζεται στον Πέμπτο Πίνακα: Νοείται ότι το ποσό αυτό είναι το ανώτατο ποσό με το οποίο μπορεί να επιβαρυνθεί ο ασθενής ή η οικογένεια, ανάλογα με την περίπτωση, για μια ή περισσότερες θεραπείες ή νοσηλείες μέσα στο ίδιο έτος. (6) Το καταβλητέο δυνάμει της παραγράφου () ποσό σε καμμιά περίπτωση δε θα υπερβαίνει το ολικό ποσό τελών και δικαιωμάτων που προβλέπονται στους παρόντες Κανονισμούς. (7) Ασθενείς οι οποίοι δεν είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας θα καταβάλλουν τα τέλη και δικαιώματα που προβλέπονται στους παρόντες Κανονισμούς ανεξάρτητα από το ύψος του εισοδήματος τους.. (1) Τηρουμένων των παρόντων Κανονισμών, ασθενής ο οποίος χρειάζεται θεραπεία ή νοσηλεία σε ιατρικό ίδρυμα δύναται να εισαχθεί σ' αυτό ύστερα από απόφαση του αρμόδιου ιατρικού λειτουργού και εφόσον υπάρχει διαθέσιμη κλίνη. (2) Ο Υπουργός μπορεί να εκδίδει οδηγίες για τη διαδικασία που θα ακολουθείται αναφορικά με την εισαγωγή ασθενών σε ιατρικά ιδρύματα. 11. (1) Ο Υπουργός ορίζει από καιρού εις καιρόν τις τιμές των φαρμάκων τα οποία χορηγούνται στους ασθενείς από τα ιατρικά ιδρύματα. (2) Οι δικαιούχοι Α και τα πρόσωπα που καθορίζονται στα Μέρη Ι και II του Πρώτου Πίνακα δεν καταβάλλουν κανένα τέλος για τα χορηγούμενα σ' αυτούς φάρμακα. (3) Οι δικαιούχοι Β καταβάλλουν το % της τιμής των χορηγούμενων σ' αυτούς φαρμάκων. (4) Σε εξωτερικούς ασθενείς, οι οποίοι εμπίπτουν στην κατηγορία (δ) της παραγράφου (1) του Κανονισμού 3, δε χορηγούνται φάρμακα, εκτός από φάρμακα τα οποία δε διατίθενται σε ιδιωτικά φαρμακεία και κατόπιν έγκρισης του Υπουργού. 12. (1) Ανεξάρτητα από τις διατάξεις των παρόντων Κανονισμών, όταν η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ιατρικό ίδρυμα παρέχεται σε ασθενή για σωματική βλάβη ή ασθένεια η οποία προκλήθηκε υπό περιστάσεις που Πρώτος Πίνακας. Πρώτος Π ί νάκας, Π ίνακας. Πέμπτος Πίνακας. Διαδικασία εισαγωγής ασθενών. Τιμές φαρμάκων και τέλη. Πρώτος Πίνακας. Υποχρέωση καταβολής τελών από τρίτους.

6 Κεφ του του 197 Α7του του του του (1) του (1) του (1) του 199 (1) του (1) του (1) του (1) του 0. Τόπος παροχής υπηρεσιών. Ιατρικές γνωματεύσεις. Παραπομπή για ακτινολογικές και άλλες εξετάσεις. Απαγόρευση είσπραξης τελών από ιατρικούς λειτουργούς. Κ.Δ.Π. 22/0 926 δημιουργούν νομική υποχρέωση σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο (φυσικό ή νομικό) για καταβολή αποζημιώσεων, το δικαστήριο το οποίο επιδικάζει αποζημιώσεις για την περίπτωση του ασθενούς διατάσσει την καταβολή στο οικείο ιατρικό ίδρυμα του προβλεπόμενου, δυνάμει των παρόντων Κανονισμών, ποσού τελών, αφαιρουμένου οποιουδήποτε ποσού το οποίο κατέβαλε ο ασθενής δυνάμει των εν λόγω Κανονισμών. (2) Το αναφερόμενο στην παράγραφο (1) ποσό τελών εξακριβώνεται αυτεπαγγέλτως από το δικαστήριο με βάση βεβαίωση εκδιδόμενη από το διευθυντή του Τμήματος Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας. (3) Τηρουμένων των διατάξεων του εδαφίου (4) του άρθρου 4 του περί Μηχανοκινήτων Οχημάτων (Ασφάλεια Υπέρ Τρίτου) Νόμου, οι διατάξεις των παραγράφων (1) και (2) εφαρμόζονται αναλόγως και σε περίπτωση εξώδικης συμφωνίας μεταξύ του προσώπου το οποίο καταβάλλει τις αποζημιώσεις και του ασθενή ή των κληρονόμων του σε περίπτωση θανάτου του. (4) Όταν το πρόσωπο το οποίο έτυχε περίθαλψης σε ιατρικό ίδρυμα καλύπτεται από οποιοδήποτε ταμείο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ή άλλη παρόμοια διευθέτηση, τούτο υποχρεούται να καταβάλει το ποσό το οποίο δικαιούται να απαιτήσει από το εν λόγω ταμείο ή διευθέτηση για την περίθαλψη της οποίας έτυχε, έστω και αν είναι δικαιούχος, δυνάμει των παρόντων Κανονισμών.. Τηρουμένων των διατάξεων του Κανονισμού 6, σε κανένα ασθενή δεν παρέχεται οποιαδήποτε θεραπεία ή υπηρεσία από ιατρικό λειτουργό ή άλλο λειτουργό ιατρικού ιδρύματος σε χώρο άλλο από τον καθοριζόμενο για το σκοπό αυτό και μόνο όταν τηρούνται οι διαδικασίες που ισχύουν από καιρού εις καιρόν. 14. Ιατρική γνωμοδότηση σε περίπτωση εξωτερικού ασθενούς μπορεί να παρασχεθεί από ιατρικό λειτουργό μόνο με τους ακόλουθους όρους: (α) Η γνωμοδότηση αυτή ζητείται από άλλο γιατρό με έγγραφο σημείωμα παραπομπής, (β) καταβάλλεται από τον ασθενή το προβλεπόμενο για την περίπτωση του τέλος, δυνάμει των παρόντων Κανονισμών, και προσκομίζεται στον ιατρικό λειτουργό η σχετική απόδειξη πληρωμής, (γ) τηρούνται οι καθορισμένες διαδικασίες. 1. Καμιά ακτινολογική, εργαστηριακή, φυσιοθεραπευτική ή άλλη παρακλινική υπηρεσία δεν μπορεί να αναληφθεί ή να παρασχεθεί από ιατρικό ίδρυμα, παρά μόνο κατόπιν εγγράφου αιτήσεως ή παραπομπής από ιατρικό λειτουργό. 16. Κανένας ιατρικός ή άλλος λειτουργός δε δικαιούται να εισπράξει οποιοδήποτε τέλος για οποιαδήποτε παρεχόμενη υπηρεσία. Πιστοποιητικά 17. (1) Πιστοποιητικά υγείας ή ασθενείας και συνοπτικές εκθέσεις εκδί "ατο κέ^αΐ δονται δωρεάν σε οποιοδήποτε πρόσωπο τα ζητήσει κατά τη διάρκεια ή μετά εκθέσεις. από οποιαδήποτε θεραπεία ή νοσηλεία σε οποιοδήποτε ιατρικό ίδρυμα.

7 927 Κ.Δ.Π. 22/0 (2) Πιστοποιητικά υγείας ή ασθενείας και συνοπτικές ιατρικές εκθέσεις εκδίδονται δωρεάν στις ακόλουθες περιπτώσεις που: δεν εμπίπτουν στην προηγούμενη παράγραφο: (α) Στην περίπτωση πιστοποιητικών υγείας που ζητούνται για σκοπούς διορισμού σε θέση υπαγόμενη στη Δημοκρατία ή για σκοπούς υποτροφίας που προσφέρθηκε από ή μέσω της κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας ή για εισδοχή σε σχολές που λειτουργούν κάτω από τον έλεγχο της Δημοκρατίας. (β) Στην περίπτωση των προσώπων που αναφέρονται κάτω από τα στοιχεία (1) μέχρι (7) του Μέρους Ι του Πρώτου Πίνακα και των εξαρτωμένων τους, καθώς και στην περίπτωση των προσώπων που αναφέρονται στο Μέρος III του Πρώτου Πίνακα. (γ) Στην περίπτωση δικαιούχων Α και των εξαρτωμένων αποθανόντων εν ενεργεία δημόσιων υπαλλήλων, ανδρών της Αστυνομικής Δύναμης, της Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, του Κυπριακού Στρατού και της Εθνικής Φρουράς. (3) Πιστοποιητικά υγείας και ιατρικές εκθέσεις οι οποίες ζητούνται από πρόσωπα που δεν εμπίπτουν στις παραγράφους (1) ή (2) πιο πάνω δεν εκδίδονται από ιατρικούς λειτουργούς, παρά μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Όταν ο Υπουργός το ζητά για την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος, οπόταν και εκδίδονται δωρεάν. (β) Όταν ο Υπουργός αποφασίζει ότι, λαμβάνοντας υπόψη το σκοπό σε σχέση με τον οποίο θα χρησιμοποιηθεί το πιστοποιητικό ή η έκθεση αυτή, πρέπει να συνταχθεί από ιατρικό ίδρυμα και σε τέτοια περίπτωση καταβάλλονται τα τέλη που αναφέρονται στην παράγραφο 4 του Μέρους XVII του Δεύτερου Πίνακα. (γ) Στις περιπτώσεις που η έκδοση του πιστοποιητικού ή η έκθεση του ιατρικού λειτουργού προβλέπεται από το νόμο. (4) Ο Υπουργός ρυθμίζει με οδηγίες τον τύπο και τη διαδικασία που θα ακολουθείται σ' ό,τι αφορά την έκδοση πιστοποιητικών υγείας ή ασθενείας και ιατρικών εκθέσεων. 18. (1) Ο Υπουργός έχει εξουσία να καθορίζει, ύστερα από συνεννόηση με τον Υπουργό Οικονομικών, τα καταβλητέα δικαιώματα και τέλη για οποιαδήποτε ιατρική ή άλλη υπηρεσία για την οποία δεν καθορίζονται δικαιώματα και τέλη στους παρόντες Κανονισμούς. (2) Ο Υπουργός έχει εξουσία να απαλλάσσει, σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις και προς το δημόσιο συμφέρον, οποιοδήποτε πρόσωπο από το σύνολο ή μέρος των δικαιωμάτων ή τελών που προβλέπονται στους παρόντες Κανονισμούς. 19. Τηρουμένων των παρόντων Κανονισμών, ο Υπουργός μπορεί να ρυθμίζει με οδηγίες κάθε θέμα που, κατά την άποψη του, χρειάζεται ρύθμιση και αφορά τη διοίκηση, τη λειτουργία, το συντονισμό και την επίβλεψη των ιατρικών ιδρυμάτων.. (1) Όποιος, με σκοπό να εξασφαλίσει δωρεάν ή έναντι μειωμένων τελών οποιαδήποτε υπηρεσία, δυνάμει των παρόντων Κανονισμών, είτε για τον εαυτό του είτε για άλλον (α) Με γνώση του ή από βαριά αμέλεια προβαίνει σε ψευδή δήλωση ή ψευδείς παραστάσεις ή Πρώτος Πίνακας. Δεύτερος Πίνακας. Εξουσία Υπουργού να καθορίζει τέλη. Εξουσία Υπουργού για ρύθμιοη λειτουργίας ιατρικών ιδρυμάτων. Αδικήματα και ποινές.

8 Κεφ του του του του του 19 του του του του του του του 197 του 1979 του του του του του του (1) του (1) του (1) του (1) του 1997 (1) του (1) του (1) του (1) του (1) του (1) του 0 43(1) του 0 77(1) του 0. Καταργήσεις. Έναρξη ισχύος των Κανονισμών. Κ.Δ.Π. 22/0 928 (β) παρουσιάζει ή παρέχει οποιοδήποτε έγγραφο ή πληροφορία τα οποία είναι ψευδή σε ουσιώδες στοιχείο τους, είναι ένοχος αδικήματος και υπόκειται σε χρηματική ποινή που δεν υπερβαίνει τις χίλιες λίρες ή σε φυλάκιση που δεν υπερβαίνει τους έξι μήνες ή και στις δύο ποινές μαζί. (2) Για τους σκοπούς του Κανονισμού αυτού ο όρος "ψευδής παράσταση" έχει την έννοια που αποδίδεται σε αυτό από τον Ποινικό Κώδικα. 21. Οι περί Κυβερνητικών Ιατρικών Ιδρυμάτων και Υπηρεσιών Γενικοί Κανονισμοί του 19 μέχρι 1992 καταργούνται από την ημερομηνία έναρξης της ισχύος των παρόντων Κανονισμών. 22. Η έναρξη της ισχύος των παρόντων Κανονισμών θα καθοριστεί από το Υπουργικό Συμβούλιο με Γνωστοποίηση που θα δημοσιευτεί στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας.

9 929 Κ.Δ.Π. 22/0 ΠΡΩΤΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ (Κανονισμοί 3,7,9 και 17) ΜΕΡΟΣ Ι 1. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και της Βουλής των Αντιπροσώπων. 2. Πρόεδρος και μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας και της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας. 3. Εν ενεργεία και αφυπηρετήσαντες δημόσιοι υπάλληλοι. 4. Εν ενεργεία και αφυπηρετήσαντες αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και μέλη της Κυπριακής Αστυνομίας, περιλαμβανομένων των ειδικών αστυνομικών, και του Κυπριακού Στρατού, καθώς και αφυπηρετήσαντες αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς.. Εν ενεργεία και αφυπηρετήσαντα μέλη της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας. 6. Αυτοί που άσκησαν τα λειτουργήματα που αναφέρονται στις παραγράφους (1) και (2) πιο πάνω για περίοδο πέρα από δώδεκα μήνες. 7. Αγροφύλακες. 8. Κύπριοι Εθελοντές Πολεμιστές του Ελληνικού Στρατού. 9. Κοινοτάρχες και δήμαρχοι.. Εξαρτώμενοι των υπαξιωματικών ή μελών της Αστυνομίας οι οποίοι εισήλθαν στην Αστυνομία πριν από το Μάρτιο του Φοιτητές και μαθητές που φοιτούν στις ακόλουθες σχολές: (α) Πανεπιστήμιο Κύπρου (β) Υγειονομική Σχολή (γ) Δασικό Κολέγιο (δ) Ξενοδοχειακές σχολές που συντηρούνται ή επιχορηγούνται από την Κυπριακή Δημοκρατία (ε) Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο (στ) Αστυνομική Σχολή. ΜΕΡΟΣ II Εξαρτώμενοι των προσώπων που αναφέρονται στις παραγράφους (1) μέχρι (8) του Μέρους Ι του παρόντος Πίνακα και εξαρτώμενοι από αποθανόντες εν ενεργεία ή αφυπηρετήσαντες δημόσιους υπάλληλους. ΜΕΡΟΣ III 1. Ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό στην κυβερνητική ιατρική υπηρεσία, περιλαμβανομένων των φοιτητών της Νοσηλευτικής Σχολής. 2. Οι ειδικευόμενοι και οι υπό εξάσκηση σε ιατρικό ίδρυμα γιατροί για απόκτηση δικαιώματος εγγραφής στο Μητρώο Ιατρών. 3. Εν ενεργεία αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και μέλη της Εθνικής Φρουράς, πλην των μελών του Κυπριακού Στρατού των αναφερομένων στο Μέρος Ι του παρόντος Πίνακα. 4. Ανάπηροι Αγώνων που λαμβάνουν χορηγήματα από το Ταμείο Ανακούφισης Παθόντων ή από άλλο ταμείο που δημιουργήθηκε με βάση τους εκάστοτε ισχύοντες νόμους ή κανονισμούς.. Οι πλήρως εξαρτώμενοι από αγνοούμενους, από αναπήρους αγώνων ή από πεσόντες.

10 Κ.Δ.Π. 22/ Μαθητές της Σχολής Τυφλών. 7. Μαθητές της Σχολής Κωφών. 8. Μαθητευόμενοι Κέντρου Επαγγελματικής Αποκατάστασης Αναπήρων. 9. Εγκλωβισμένοι και τα μέλη των οικογενειών τους.. Ένοικοι ορφανοτροφείων ή φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που συντηρούνται από φιλανθρωπίες ή από εθελοντικές εισφορές, όπως εγκρίνονται από καιρό σε καιρό από τον Υπουργό Υγείας. 11. Ένοικοι του Οίκου του Ερυθρού Σταυρού. 12. Ένοικοι ιδρυμάτων για παιδιά με ειδικές ανάγκες.. Παιδιά εμπιστευμένα στη φροντίδα και παρακολούθηση του Τμήματος Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας. 14. Όσοι λαμβάνουν δημόσιο βοήθημα από το Τμήμα Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας και οι εξαρτώμενο τους. 1. Χανσενικοί που απολύθηκαν (on parole). 16. Υπόδικοι και Κατάδικοι.

11 931 Κ.Δ.Π. 22/0 ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ (Κανονισμοί 7,9 και 17) 1. Τα τέλη για διαμονή, διατροφή και νοσοκομειακή παρακολούθηση είναι (α) 60 την ημέρα για την πρώτη θέση ((μονόκλινο δωμάτιο). (β) την ημέρα για τη δεύτερη θέση (δίκλινο δωμάτιο). (γ) 3 την ημέρα για την τρίτη θέση (δωμάτιο με περισσότερες από δύο κλίνες), (δ) την ημέρα για μονάδες εντατικής θεραπείας, (ε) Για ιατρική παρακολούθηση ασθενών ειδικότητας παθολογίας και για συντηρητική θεραπεία ασθενών άλλων ειδικοτήτων, την ημέρα. 2. Τα τέλη και δικαιώματα για οποιαδήποτε παρεχόμενη ιατρική ή άλλη υπηρεσία είναι όπως ορίζονται στον Πίνακα αυτό. 3. Αναφορικά με το Μέρος Ι του Πίνακα αυτού εφαρμόζονται οι ακόλουθες περαιτέρω διατάξεις: (α) Το τέλος που επιβάλλεται σε κάθε περίπτωση περιλαμβάνει την αναγκαία μετεγχειρητική ιατρική παρακολούθηση για λογική χρονική περίοδο, ανάλογα με την περίσταση, που οπωσδήποτε δεν μπορεί να ξεπερνά το διάστημα του ενός μηνός. (β) Όταν διενεργούνται δύο ή περισσότερες εγχειρήσεις με την ίδια τομή, το δικαίωμα που επιβάλλεται θα είναι το μεγαλύτερο των δύο ή περισσότερων τελών και επιπλέον 1 για κάθε βοηθητική ή επιπρόσθετη επέμβαση. (γ) Όταν διενεργούνται δύο ή περισσότερες εγχειρήσεις με το ίδιο αναισθητικό, αλλά όχι με την ίδια τομή, θα καταβάλλεται το μεγαλύτερο των δύο ή περισσότερων τελών και επιπλέον το μισό τέλος που καθορίζεται για κάθε επιπρόσθετη επέμβαση. (δ) Επιπρόσθετα από το χειρουργικό τέλος που επιβάλλεται καταβάλλονται (i) Τέλος για έξοδα χειρουργείου ίσο με το 2% του χειρουργικού τέλους που προβλέπεται για κάθε περίπτωση και (ii) τέλος για χορήγηση αναισθητικού ίσο με το % του χειρουργικού τέλους που προβλέπεται για κάθε περίπτωση.

12 932 ΜΕΕΩΣ 1 1.Α. ΕΓΧΕΙΡΗΣΕ/Σ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ 1. Αφαίρεση σμηγματογόνου κύστης 2. Αφαίρεση γαγγλίου 3. Αφαίρεση λιπώματος 4. Αφαίρεση ογκιδίου δέρματος. Αφαίρεση όνυχος (απλή) 6. Αφαίρεση όνυχος (ριζική) 7. Αφαίρεση κύστης κόκκυγος υπό γενική νάρκωση 8. Βιοψία λεμφαδένος 9. Συρραφή τραύματος. Συρραφή τραύματος προσώπου 11. Παροχέτευση αποστήματος Β. ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΧΗΛΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ 1. Παρωτιδεκτομή (μερική) 2. Παρωτιδεκτομή (ολική) 3. Αφαίρεση υπογναθίου αδένος 4. Αφαίρεση θυρεογλωσσικού πόρου ή κύστης. Αφαίρεση βραγχιακής κύστης ή πόρου 6. Τραχειοστομία 7. Ριζικός λεμφαδενικός καθαρισμός τραχήλου Γ. ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣΤΟΥ 1. Ριζική μαστεκτομή 2. Τροποποιημένη ριζική μαστεκτομή 3. Απλή μαστεκτομή 4. Τμηματική μαστεκτομή με αφαίρεση μασχαλιαίων αδένων. Αφαίρεση ογκιδίου μαστού 6. Βιοψία μαστού 7. Απόστημα μαστού Δ. ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟ-ΔΩΔΕΚΑΔΑΚΤΥΛΟΥ 1. Γαστρεκτομή (ολική) 2. Γαστρεκτομή (υφολική) 3. Γαστρεκτομή (τμηματική) 4. Γαστρεκτομή μερική μετά βαγοτομής. Βαγοτομή Εκλεκτική και παροχέτευση 6. Βαγοτομή στελεχιαία και παροχέτευση 7. Βαγοτομή υπερεκλεκτική 8. Απλή γαστροεντεροαναστόμωση 9. Πυλωρομυοτομία (RAMSTEAD) για παιδιά

13 933. Απλή συρραφή διατρηθέντος έλκους 11. Γαστροστομία 12. Διαθωρακική προσπέλαση για διαφραγματοκήλη. Διακοιλιακή προσπέλαση για διαφραγματοκήλη 14. Γαστροσκόπηση Ε. ΕΓΧΕ/ΡΗΣΕ/Σ ΗΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗΦΟΡΩΝ 1. Ανοικτή βιοψία ήπατος 2. Συρραφή ρήξεως ήπατος 3. Μερική ηπατεκτομή 4. Λοβεκτομή ήπατος. Αφαίρεση εχινόκοκκου κύστης 6. Παροχέτευση αποστήματος 7. Χολοκυστοτομία 8. Απλή χολοκυστεκτομή 9. Χολοκυστεκτομή και χοληδοχοτομή ΙΟ.Χολοπεπτική αναστόμωση 11. Χολοπεπτική αναστόμωση και ROUX-Y 12.Πλαστική χοληδόχου Πόρου.Διαδωδεκαδακτυλική σφικτηροτομή 14.MUCOSAL GRAFT κατά FODNEY SMITH 1.Λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή 16. Εμπύημα χολυδόχου ΣΤ. ΕΓΧΕ/ΡΗΣΕ/Σ ΠΑΓΚΡΕΑ ΤΟΣ 1. Παροχέτευση ψευδοκύστης 2. Μερική παγκρεατεκτομή 3. Παγκρεατοδωδεκαδακτυλεκτομή Ζ. ΕΓΧΕ/ΡΗΣΕ/Σ ΣΠΛΗΝΟΣ 1. Σπληνεκτομή 2. Συρραφή ρήξεως σπληνός Η. ΕΓΧΕ/ΡΗΣΕ/Σ ΛΕΠΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΕΝΤΕΡΙΟΥ 1. Εντερεκτομή 2. Ειλεοστομία 3. Εκτομή μεκκελίου αποφύσεως 4. Λύσις συμφύσέων. Παρακαμπτήριος αναστόμωση εντέρου 6. Αφαίρεση κύστεως μεσεντερίου 7. Λαπαροτομία 8. Τοποθέτηση καθετήρων στην κοιλιακή χώρα για περιτοναϊκή πλύση Tenchoff 1

14 934 θ. ΕΓΧΕΙΡΗΣΕ/Σ ΠΑΧΕΩΣ ΕΝΤΕΡΟΥ 1. Κοιλιοπερινεϊκή εκτομή ορθού 2. Ολική εκτομή (πρωκτοκολεκτομή) μετά ειλεοστομίας 3. Υφολική κολεκτομή 4. Ημικολεκτομή. Σύγκλειση κολοστομίας 6. Κολοστομία 7. Σκωληκοειδεκτομή (απλή) 8. Σκωληκοειδεκτομή (επιπεπλεγμένη) 9. Αφαίρεση πολύποδος εντέρου. Παραμελημένη περιτονίτις 0 /. ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΩΚΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΚΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ 1. Πρωκτοσκόπηση 2. Ορθοσιγμοειδοσκόπηση 3. Σκληρυντικές ενέσεις αιμορροΐδων κατά συνεδρία 4. Αιμορροϊδεκτομή. Διαστολή δακτυλίου 6. Αφαίρεση ραγάδος δακτυλίου 7. Σφικτηροτομή 8. Αφαίρεση περιπτωκτικού συριγγίου 9. Διάνοιξη-παροχέτευση περιεδρικού αποστήματος.πρόπτωση ορθού 11. Ακράτεια σφιγκτήρων ΙΑ. ΕΓΧΕΙΡΉΣΕΙς ΟΠΙΣΘΟΠΕΡΙΤΟΝΑΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (Πλην των νεφρών και ουρητήρων) 1. Επενεφριδεκτομή ετερόπλευρη 2. Επινεφριδεκτομή αμφοτερόπλευρη 3. Αφαίρεση οπισθοπεριτοναϊκού όγκου 4. Οσφυϊκή συμπαθεκτομή (ετερόπλευρη). Οσφυϊκή συμπαθεκτομή (αμφοτερόπλευρη)

15 93 IB. ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ ΤΟΙΧΩΜΑΤΩΝ 1. Πλαστική επιγαστρικής κήλης 2. Πλαστική ομφαλοκήλης 3. Πλαστική εξόμφαλου 4. Πλαστική βουβωνοκήλης. Πλαστική βουβωνοκήλης μετά από υποτροπή 6. Πλαστική μηροκήλης 7. Πλαστική μετεγχειρητικής κοιλιοκήλης 8. Πλαστική μετεγχειρητικής κοιλιοκήλης με προσθήκη πλέγματος 9. Πλαστική οσφυοκήλης 290 ΙΠ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΕΟΕΙΔΩΝ 1. Λοβεκτομή θυρεοειδούς 2. Υφολική Θυρεοειδεκτομή 3. Ολική θυρεοειδεκτομή 4. Ολική θυρεοειδεκτομή μετά λεμφαδενικού καθαρισμού. Παραθυρεοειδεκτομή 290 ΙΔ. ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ 1. Ακρωτηριασμός άνωθεν του γόνατος 2. Ακρωτηριασμός κάτωθεν του γόνατος 3. Ακρωτηριασμός διαμετατάρσιος ή ταρσομετατάρσιος 4. Ακρωτηριασμός δακτύλων. Σκληρυντικές ενέσεις κιρσών κατά συνεδρία 6. Απλή απολίνωση σαφηνομηριαίας συμβολής 7. Εκρίζωση μείζοντος σφηνούς 8. Αφαίρεση κιρσών κατά COCKET 2 2. ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Α. Κρημνοί 1. Δερματικός κρημνός α) μεταφορά τοπικού κρημνού β) μεταφορά από τον κορμό γ) μεταφορά από τα άνω άκρα δ) μεταφορά από τα κάτω άκρα 2. Μυοδερματικός κρημνός

16 Ελεύθερος κρημνός Β. Μοσχεύματα 1. Τένοντα 2. Οστών 3. Νεύρων 4. Χόνδρων. Μυός 6. Τριχών 7 Γ. Τοποθέτηση προσθετικών ΙΠτερύγιον ωτός α) Μονόπλευρο β) αμφοτερόπλευρο 2. Οφθαλμικός κόγχος 3. Στήθος α) Μονόπλευρο β) Αμφοτερόπλευρο 4. Διάταση ιστών (TISSUE EXPANDER) 7 Δ. Υπερτροφικές ουλές 1. Απλή Αφαίρεση 2. Z-PLASTY 3. Σύγκληση με μόσχευμα Ε. Κακώσεις Προσώπου α) Κατάγματα οστών της ρινός β) Κατάγματα οστών οφθαλμικού κόγχου ι. απλή ανάταξη ιι. Διάνοιξη κόγχου και στερέωση γ) τραύματα προσώπου δ) όγκοι προσώπου καλοήθεις 1. Τοπική νάρκωση 2. Γενική νάρκωση ε) Όγκοι προσώπου κακοήθεις 1. Τοπική νάρκωση 2. Γενική νάρκωση 3. σύγκληση με μόσχευμα 4. Σύγκληση με κρημνό ζ) Παράλυση προσωπικού νεύρου η) Ατροφία προσώπου ι) Μικροστομία ιι) Παραμόρφωση χειλέων (ABBE FLAP)

17 937 ΣΤ. Κακοήθεις όγκοι χειλέων και στοματικής κοιλότητας 1. Απλή αφαίρεση 2. Αποκλεισμός δια αφαίρεσης των τραχηλικών αδένων 0 Ζ. Καρκινώματα κορμού και άκρων 1. Απλή αφαίρεση 2. Τοποθέτηση μοσχεύματος 3. Τοποθέτηση κρημνού Η. Όγκοι παρωτίτιδας 1. Μερική αφαίρεση παρωτίτιδας 2. Ολική αφαίρεση παρωτίτιδας 3. Αφαίρεση και αποκλεισμός αδένων του τραχήλου 0 Θ. Συγγενείς ανωμαλίες α) 1. Λαγόχειλος μονόπλευρος 2. Λαγόχειλος αμφοτερόπλευρος β) Λυκόστομα 1. Ολικής έκτασης 2. Οπίσθιο γ) Έλλειψη πτερυγίου του ωτός δ)έκτοπο πτερύγιον ωτός ε) Προωτικό συρίγγιο ζ) Θυρεογλωσσικός πόρος η) Δερμοειδής κύστη θ) Αιμαγγείωμα ι) Ατροφία προσώπου ια) Παραμόρφωση σκελετού του προσώπου ιβ) Μελαχρωματι ός σπίλος ιγ) Συνδακτυλία ιδ) Πολυδακτυλία ιε) Υποσπαδίας ιστ) Ρυτιδοπλαστική ιζ) Βλεφαροπλαστική ιη) Ωτοπλαστική ιθ) Ρινοπλαστική κ) Επανορθωτική ρινοπλαστική με μόσχευμα κα) Μεγαλομαστία κβ) Μικρομαστία κγ) Χαλάρωση στήθους κδ) Εισολκή θηλών Παραμόρφωση στήθους Γυναικομαστία 1) Ετερόπλευρη 2) Αμφοτερόπλευρη

18 938 /. Μαστοπλαστική (μετά από αφαίρεση μαστού) 1. Χρησιμοποίηση κρημνού 2. Χρησιμοποίηση προσθετικού 3. Κοιλιοπλαστική 7 Μετεγχειρητική κήλη Λιποαναρρόφηση Ανύψωση γλουτών ΙΑ. Τραύματα Απλή συρραφή Τοποθέτηση μοσχεύματος Σύγκληση με κρημνό IB. Τροφικά έλκη Έλκη εκ κατακ ίσεως Αναστόμωση αγγείων Αναστόμωση νεύρων Τενοντοραφή ΙΓ. Εγκαύματα Χειρουργικός καθαρισμός Σύγκληση τραύματος με μόσχευμα Σύγκληση τραύματος με κρημνό 3. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΙΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ 1. Εκτεταμένη υστερεκτομή 2. Υστερεκτομή κατά Βερτάιμ 3. Κολπική υστερεκτομή σε συνδυασμό με προσθιοπισθία κολποπερινεορραφία 4. Καισσαρική τομή. Κοιλιακή ολική υστερεκτομή 6. Κοιλιακή ολική υστερεκτομή μετά εξαίρεσης των εξαρτημάτων 7. Κοιλιακή υφολική υστερεκτομή 8. Ολική εξαίρεση του αιδοίου - απλή - ριζική 9. Πρόσθια, οπίσθια και ολική εκκαθάριση μικράς πυέλου.πλαστικές επεμβάσεις επί συριγγίων μεταξύ κόλπου και ουροδόχου κύστης

19 Πλαστικές επεμβάσεις επί συριγγίων μεταξύ κόλπου και ορθού 12.Χαμηλή διαπεριτονάίκή καισσαρική τομή.κολποπερινεορραφή 14.Κολποραφή Μάντσεστερ ή Φόδερκιλς 1.Κολπορραφή Λεφόστς Ιό.Πλαστικές επεμβάσεις της μήτρας Π.Πλατικές επεμβάσεις ωαγωγών Ιδ.Σαλπιγγο- ωοφορεκτομή επί έκτοπου κυήσεως 19.Εμβρυουλκία.Στροφή και Εμβρυουλκία 21.Μυομυεκτομή-εκπυρήνηση ινομυωμάτων 22.Επέμβαση κατά Marshall Marchyetti 23.Πρόσθια κολπορραφή 24.Διερευνητική Λαπαροτομία 2.Τοκετός ισχιακής προβολής 26.Αφαίρεση όγκων ωοθήκης καλοήθης 27.Κακοήθης 28.Συνδεσμοπηξία 29.Συνδεσμοπηξία κατά Γκίλιαμ 30.Περίδεση ωαγωγών στείρωσ 31.Αφαίρεση τραχήλου της μήτρας 32.Φυσιολογικός τοκετός 33.Εξαίρεση πολύποδος μήτρας 34.Εκκένωση μήτρας 3.Δια γνωστική και θεραπευτική απόξεση 36.Διόρθωση οπίσθιας κάμψης της μήτρας με Χόρτζ Πέσσαρι 37.Περίδεση τραχήλου της μήτρας 38.Δακτυλική αποκόλληση του πλακούντος 39Ύστεροσκοτπκή επέμβαση.ενδοσαλτπγγική μεταφορά γαμετών (GIFT) 41.Ενδοκυτταρική σπερματέγχυση 42.Ωοληψία 43.Εμβρυομεταφορά 44.Εργαστηριακό μέρος - προεμφυτευτικής εξωσωματικής 4. Κολποσκόπηση με βιοψία 46. Κολποσκόπηση με θεραπεία 47. Κολποσκόπηση με lazer 48. Υστεροσκόπηση 49. Λαπαροσκοπική Υστερεκτομή. Λαπαροσκοπική αφαίρεση κύστης 1. Λαπαροσκοπική ανύψωση κόλπου κατά BURCH 2. Δοκιμασία δι' ανεπάρκεια του τραχήλου της μήτρας 3. Εξαίρεση πολύποδα τραχήλου της μήτρας 4. Εξαίρεση κύστης βαρθολινείου αδένος

20 9. Υστεροσαλπιγγογραφία (Γυναικολόγος) 6. Βιοψία εξωτερικών γεννητικών οργάνων 7. Αφαίρεση και καυστηρίαση κονδυλωμάτων εξω γεννητικών οργάνων 8. Μαρσιποποίηση αποστήματος βαρθολινείου αδένος 9. Βιοψία του κόλπου 60. Βιοψία τραχήλου της μήτρας 61. Καυτηρίαση τραχήλου της μήτρας 62. Τραχηλορραφή 63. Ομφαλοκέντηση 64. Βιοψία τροφοβλάστης. Τοποθέτηση ενδομητρίου σπειράματος 66. Κωνοειδής εκτομή τραχήλου (βιοψία) 67. Αμνιοκέντηση 68. Υπερηχογράφημα Α. Γυναικολογικό Β. Εγκυμοσύνης 1. Βιωσιμότητας 2. Αυχενικής διαφάνειας 3. Ανάπτυξης 4. Λεπτομερές ανατομικό. Βιοφυσικό προφίλ 69. Υπερηχογράφημα για συγγενείς ανωμαλίες 70. Τεστ παπανικολάου 71. Προγεννητική εξέταση για μεσογειακή Αναιμία 72. Συρραφή ρήξεως κόλπου ΘΩΡΑΚΟΧΒΡΟΥΡΠΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ 1. Εκτομές-Λοβεκτομές-Πνευμονεκτομές 2. Εκτομές Οισοφάγου 3. Οισοφαγικές κήλες 4. Θωρακοτομές. Οισοφαγοσκόπηση μετ'αφαιρέσεως σώματος 6. Βρογχοσκόπηση μετ'αφαιρέσεως ξένου σώματος 7. Οισοφαγοσκόπηση απλή 8. Διασωλήνωση για πνευμονοθώρακα κλπ 9. Διόρθωση ανωμαλιών θωρακικού τοιχώματος. Θωρακοπλαστική 11. Βιοψίες θωρακικού τοιχώματος 12. Αφαίρεση πρώτης αυχενικής πλευράς. Αποφλοίωση πνεύμονα 14. Τραχειοστομία 1. Μεσοθωρακοσκόπηση με βιοψία 0 90

21 Βρογχογράφημα 17. Αφαίρεση εχινόκοκκου κύστης πνεύμονα 18. Σύγκλιση βρογχοπλευρικού συριγγίου 19. Οισοφαγομυοτομή. Αφαίρεση εκκολπώματος οισοφάγου 21. Διόρθωση ρήξης εισοφάγου 22. Διόρθωση βρογχοεισοφαγικού συριγγίου 23. Αχαλασία οισογφάγου 24. Αφαίρεση όγκου μεσοθωρακίου δ. ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΠΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ 1. Τοποθέτηση επικαρδιακού βηματοδότη 2. Περικαρδιακό παράθυρο 3. Περικαρδιεκτομή 4. Κλειστή μέθοδος διάνοιξης μητροειδούς βαλβίδας. Εγχειρήσεις με εξωσωματική κυκλοφορία (στεφανιαία παράκαμψη, αντικατάσταση βαλβίδας, συγγενείς ανωμαλίες τύπου μεσοκολπικής ή μεσοκοιλιακής επικοινωνίας) 6. Διόρθωση βοταλείου πόσου 7. Ισθμική στένωση 8. Εισαγωγή βαλβίδας ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ Α. Κεφαλή 1. Όγκοι α) Λοβεκτομές β) Βιοψίες ι) διά κρανιοτομής ιι) διά κρανιοανάτρησης γ) Αφαίρεση όγκων βάσεως κρανίου ι) Αδένωμα υπόφυσης ιι) Μηνιγγιώματα βάσεων (Σφηνοειδούς οστού, μέσου βόθρου, σκηνιδίου κλπ) δ) Ενδοκοιλιακοί όγκοι ε) Κολλοειδείς κύστεις στ) Όγκοι πισθίου βόθρου ζ) Όγκοι εγκεφαλικών ημισφαιρίων η) Όγκοι βάσης του κρανίου 2. Ανευρίσματα και αρτηριοφλεβώδεις ανωμαλίες

22 3. Αιματώματα α) ι) Υποσκληρίδια ιι) Ενδοεγκεφαλικά ιιι) Επισκληρίδια β) 'Οπισθίου βόθρου 4. Αποστήματα α) Αφαίρεση διά κρανιοτομής β) Απλή παροχέτευση διά κρανιοανάτρησης. Υποφυσεκτομή-Διασφηνοειδής προσπέλαση 6. Κρανιοανατρήσεις για κοιλιογραφία 7. Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις α) Αιματώματα ι) Οπισθίου βόθρου ιι) Υπερσκηνίδια β) Καταστροφή εγκεφαλικής ουσίας γ) Κρανιοπλαστική δ) Κάταγμα κρανίου 8. Πλαστική Μετωπιαίου βόθρου για ρινόρροια Ε.Ν.Υ. 9. Νευραλγία Τριδύμου α) Διατομή της ρίζας στον οπίσθιο βόθρο β) Οπισθο-γασσέριος διατομή της ρίζας γ) Ένεση στο γασσέρειο γάγγλιο δ) Μικροαγγειακή αποσυμπίεση του νεύρου για την γέφυρα Β. Σπονδυλική στήλη 1. Αυχενική μοίρα α)αφαίρεση μεσοσπονδυλίου δίσκου και σπονδυλοδεσία οπίσθια β)αφαίρεση μεσοσπονδυλίου δίσκου και σπονδυλοδεσία πρόσθια κατά CLOWARD γ) Για όγκους (ενδομυελικοί, επισκληρίδιοι ή υποσκληρίδιοι εξωμυελικοί) δ) Για αφαίρεση προπίπτοντος μεσοσπονδυλίου δίσκου ε)για σπονδύλωση-πεταλεκτομή στ) Για τραύμα ζ)σπονδυλοδεσία (HARTSHIL RECTANCLES) ή άλλη συναφής μέθοδος 2. Θωρακική μοίρα α) Πεταλεκτομή β) Σπονδυλοδεσία

23 Οσφυϊκή Μοίρα α) Πεταλεκτομή β) Αφαίρεση οσφυϊκού δίσκου PLID γ) Σπονδυλοδεσία διά σπονδυλολίσθηση ή άλλη βλάβη ή τραύμα δ) χορδοτομές Γ. Συμπαθεκτομές 1. Οσφυϊκή 2. Θωρακική 3. Αυχενική Δ. Περιφερικά νεύρα 1. Αναστόμωση με μεσοπλεύρια νεύρα 2. Βραχιονίου πλέγματος διερεύνηση και διόρθωση 3. Αυχενικής πλευράς αφαίρεση ή σκαληνοτομή 4. Επιδιόρθωση περιφερικών νεύρων. Μετάθεση ωλένιου νεύρου 6. Μέσου νεύρου-αποπίεση κατά τον καρπό 0 Ε. Περιφερικά αγγεία 1. Στένωση καρωτίδας-ενδαρτηρεκτομή 2. Απολίνωση καρωτίδας για ανευρύσματα κλπ 1 1. Διαδερμική χορδοτομή 2. Τοποθέτηση DCS ή επισκληριδίων ηλεκτροδίων για πόνο 3. Θερμοπηξία DREZ 7. ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΠΚΕΣΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ 1. Αφαίρεση όγκων κόγχου 2. Κερατοπλαστική 3. Αποκόλληση αμφιβληστροειδούς 4. Καταρράκτης. Εξαγωγή ενδοφθαλμίου αλλότριου σώματος 6. Δακρυοκυστορινοστομία 7. Εξεντέρωση κόγχου 8. Γλαύκωμα 9. Πτώση βλεφάρου. Συρραφή κερατοειδικού ή σκληρικού τραύματος

24 Στραβισμός 12. Εξόρυξη. Πλύση φακού ή προσθίου θαλάμου 14. Δακρυοκυστεκτομία 1. Σχάση περιφακίου-βελονισμός 16. Εγχείρηση ενός μυός για στραβισμό 17. Παρακέντηση πρόσθιου θαλάμου 18. Πτερύγιο 19. Ταρσορραφή. Εκτρόπιο 21. Εντρόπιο 22. Εκτομή όγκων βλεφάρου 23. Χαλάζιο 24. Τριχίαση 2. Καταρράκτης και εμφύτευση ενδοφακού 26. Εμφύτευση ενδοφακού 27. Θεραπεία με λέιζερ 28. Ακτινωτή κεφαλοτομή, κερατοτομή 29. Αγγειογραφία αμφιβληστροειδούς 30. Υπερηγογραφία οφθαλμού 31. Ορθοπτική εξέταση για στραβισμό 32. Οπτικά πεδία 33. Εξέταση διπλωπίας 34. Αφαίρεση ξένου σώματος κερατοειδούς 3. Τραύματα βλεφάρων 36. Τραυματισμός δακρυϊκών σωληναρίων 37. Καταρράκτης και γλαύκωμα 38. Καταρράκτης και γλαύκωμα και ενδοφακός 39. Φακοθρυψία και ενδοφακός. Ενδοφακός (ΡΜΜΑ) 41. Ενδοφακός ανακαπτόμενος (ακρυλικός-σιλικόνη) ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ Α. Τραυματολογικά περιστατικά 1. Κάταγμα αυχένος μηριαίου, ήλωση 2. Κάταγμα διατροχαντηρίου, ήλωση 3. Κάταγμα αυχένος μηριαίου - Πρόσθεση 4. Κάταγμα μηριαίου οστού, ενδομυελική ήλωση. Κατάγματα επιγονατίδας: α) Μερική αφαίρεση β) Ολική αφαίρεση γ) Οστεοσύνδεση 6. Κατάγματα μηριαίων κονδύλων 4 4

25 94 7. Κατάγματα κνημιαίων κονδύλων 8. Ρήξη συνδέσμων γόνατος 9. Κατάγματα αμφοτέρων των σφυρών με μετατόπιση. Κατάγματα διαφύσης κνήμης-περόνης με μετατόπιση 11. Κάταγμα-εξάρθρημα ποδοκνημικής 12. Κάταγμα έσω σφυρού μόνο. Κάταγμα έξω σφυρού με μετατώπιση 14. Κάταγμα πτέρν ς 1. Κατάγματα αστραγάλου 16. Κατάτγματα ταρσού, μεταταρσίων 17. Κατάγματα φαλαγγών, δακτύλων άκρου ποδός 18. Κατάγματα αυχενικών σπονδύλων 19. Κατάγματα θώρακος σπονδύλων. Κατάγματα κλείδας α)σε παιδιά β)σε ενήλικες 21.Κατάγματα κεφαλής και αυχένα βραχιονίου χωρίς μετατόπιση Με μεγάλη μετατόπιση: χειρουργική θεραπεία 22. Κατάγματα βραχιονίου οστού 23.Υπερκονδύλια κατάγματα βραχιονίου Σε παιδιά ή ενήλικες με μετατόπιση 24. Κατάγματα κεφαλής κερκίδας 2. Κατάγματα έξω βραχιονίου κονδύλου α) ανοικτή ανάταξη και συγκρότηση β) σε παιδιά χειρουργική θεραπεία 26. Κατάγματα ωλεκράνου 27. Γενικά κατάγματα περί τον αγκώνα 28. Κατάγματα διαφύσης κερκίδος-ωλένης α) Σε ενήλικες: ι) Ανάταξη και γύψος με μετατόπιση ιι) Ανάταξη και γύψος χωρίς μετατόπιση ιιι) Εγχειρητική θεραπεία β) Σε παιδιά ι) Ανάταξη και γύψος με μετατόπιση ιι) Ανάταξη και γύψος χωρίς μετατόπιση ιιι) Εγχειρητική θεραπεία 29. Τυπικά κατάγματα κερκίδας α) Με μετατόπιση Ανάταξη-γύψος β) χωρίς μετατόπιση 30. Κατάγματα σκαφοειδούς 31. Γενικά κατάγματα περιοχής καρπού και μετακαρπίων χωρίς μετατόπιση 32. Κατάγματα φαλαγγών δακτύλων χειρός

26 α) Εξάρθρημα ώμου χωρίς ή με αναισθησία β) Εξάρθρημα αγκώνα γ) Εξάρθρημα δακτυλικής άρθρωσης χειρός ή ποδός 6) Εξάρθρημα ισχίου ε) Εξάρθρημα γόνατος ή επιγονατίδας 34. α) Τομή τενόντων χειρός-καρπού καμπτήρωνχειρουργική συρραφή β) Εκτεινόντων χειρουργική συρραφή γ) Σε συνδυασμό με τενόντιο μόσχευμα δ) Αχίλλειου τένοντα ε) Τενόντων άκρου ποδός, στ) Παραμελημένες τομές τενόντων, εγχείρηση με μόσχευμα 3.Συρραφή περιφερικών νεύρων 36.Πλαστική δέρματος ι) Μικρής έκτασης ιι) Μεγάλης έκτασης 37. Παρακέντηση γόνατος 38. Συρραφή τραύματος 39. Εξωτερική Οστεοσύνδση ι) Μηριαίου ιι) Κνήμης Β. Εφαρμογή γύψων 1. Μηροκνημοποδικός 2. Κνημοποδικός 3. Βραχιονοπηχεοκαρπικός 4. Πηχεοκαρπικός. Γύψινος τζιακέττα 3 30 Γ. Περιστατικά Ψυχρός Ορθοπεδικής 1. Οστεοαρθρίτιδα ισχίου α) Ολική αρθροπλαστική β) Υποτροχαντήρια οστεοτομή γ) Ολική αρθροπλαστική γόνατος 2. Οστεοαρθρίτιδα γόνατος: α) Υποκονδύλιος οστεοτομή β) Αρθροτομή-καθαρισμός γ) Ολική αρθροπλαστική 3. Ψευδάρθρωση μηριαίου Πλαστική οστού με ή χωρίς μεταλλική συγκράτηση 4. Ψευδάρθρωση κνήμης Πλαστική οστού με ή χωρίς μεταλλική συγκράτηση 0 0

27 . Ψευδάρθρωση οστών αντιβραχίου Πλαστική οστού με ή χωρίς μεταλλική συγκράτηση 6. Ψευδάρθρωση βραχιονίου οστού Πλαστική οστού με ή χωρίς μεταλλική συγκράτηση 7. Ψευδάρθρωση σκαφοειδούς οστού καρπού: Πλαστική οστού 8. Σύνδρομον καρπιαίου σωλήνος Αποσυμπίεση μέσου νεύρου α) τοπική β) γενική 9. Μετατόπιση ωλένιου νεύρου για ωλένιον νευρίτιδα. Πρόπτωση οσφυϊκού μεσοσπονδυλίου δίσκου: α) Χειρουργική αφαίρεση δίσκου ή πεταλεκτομή β) Σπονδυλοδεσία γ) Αφαίρεση όγκων σπονδύλων 11. Πρόπτωση αυχενικού μεσοσπονδυλίου δίσκου: χειρουργική αφαίρεση δίσκου ή πεταλεκτομή 12. Μέγας βλαισός δάκτυλος Χειρουργική επέμβαση επί οστού: α) Αμφοτερόπλευρος β) Μονόπλευρος γ) Χειρουργική επέμβαση επί θυλάκου μόνο ή και BUNIONECTOMY. Αρθροτομή γόνατος για μηνίσκο 14. Αρθροτομή γόνατος για οστεοχονδρίτιδα 1. Επιμήκυνση αχίλλειου τένοντος Σπαστικά ή πολυομυελιτικά παιδιά α) Αμφοτερόπλευρη β) Ετερόπλευρη 16. Τομή προσαγωγών Μετά τομής θυροειδούς νεύρου 17. Γενικά εγχείρηση τομής ή επιμήκυνση τενόντων εις σπαστικά ή πολιομυελιτικά παιδιά 18. Μεταμφύτευση τενόντων 19. Οξεία οστεομυελίτιδα σε παιδιά. Χρονία οστεομυελίτιδα-αφαίρεση οστικού απολύματος 21. Τριπλή αρθρόδεση ταρσών 22. Τενοντελυτρίτιδες στενωτκές καρπού ή δακτύλων α) χωρίς αναισθησία β) με αναισθησία 23. Οστικός όγκος - Καθαρισμός και πλήρωση με οστικό μόσχευμα από τη λεκάνη 24. Βιοψία οστικών όγκων

28 Αφαίρεση μικρών όγκων α) Με τοπική αναισθησία π.χ. σμηγματογόνων αδένων, γαγγλίων β) Με γενική αναισθησία 26. Αφαίρεση μεγαλυτέρων όγκων μαλακών μορίων υπό γενική αναισθησία π.χ. λιπώματα κλπ. 27. Αφαίρεση όνυχος α) Υπό τοπική αναισθησία Υπό γενική αναισθησία ολική μετά της ριζικής β) Υπό γενική αναισθησία ολική μετά της ριζικής 28. Διάνοιξη αποστήματος 29. Επεμβάσεις επί μεταταρσίων και φαλαγγών για περιστατικά παραμόρφωσης δακτύλων ή μεταταρσίων π.χ. αφαίρεση κεφαλής μεταταρσίων Αρθρόδεση μεσοφαλαγγικών 30. Αφαίρεση υλικών οστεοσύνθεσης (πλάκας, ύλους κλπ) 31. Ακρωτηριασμός άνωθεν του γόνατος 32. Ακρωτηριασμός κάτωθεν του γόνατος 33. Ακρωτηριασμός διαμετατάρσιος ή ταρσομετατάρσιος 34. Ακρωτηρισμός δακτύλων 3. Ακρωτηριασμός άνω άκρου 36. Αρθροσκόπηση γόνατος 37. Αρθροσκόπηση ώμου 38. Αρθροσκοπικές επεμβάσεις (μηνισκεκτομή) 39.Συγγενές εξάρθρημα ισχίου (ανοικτή ανάταξη).οστεοτομία ανωνύμων 41.0στεοτομία στροφής μηριαίου 42.Ιππορεβοποδία, επέμβαση κατά Turco ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΕ! ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ Α. Εγχειρήσεις Νεφρών 1. Απλή νεφρεκτομή 2. Διακοιλιακή-Διαπεριτοναϊκή αφαίρεση όγκου νεφρού με αφαίρεση λεμφαδένων 3. Μερική νεφρεκτομή ή ημινεφρεκτομή 4. Νεφροουρητηρεκτομή. Νεφροπηξία 6. Αφαίρεση νεφρικής κύστης 7. Διαδερμική παρακέντηση νεφρικής κύστης 8. Πυελολιθοτομή 9. Πυελονεφροτομή ΙΟ.Νεφροστοστομία (ανοικτή) 11. Νεφροστομία διαδερμική

29 12. Πυελοπλαστική. Ερευνητική αποκάλυψη νεφρού 949 Β. Εγχειρήσεις Ουρητήρων 1. Καθετηριασμός ουρητήρος ετερόπλευρος 2. Καθετηριασμός ουρητήρος αμφοτερόπλευρος 3. Ενδοσκοπική αφαίρεση λίθου ουρητήρος 4. Ουρητηρολιθοτομή. Διουρηθρική διατομή ουρητηρικού στομίου ή ουρητηροκήλης 6. Εξαίρεση ουρητηροκήλης 7. Ουρητηρόλυση ετερόπλευρη 8. Ουρητηρόλυση αμφοτερόπλευρη 9. Μετεμφύτευση ουτηρήρα απλή (COHEN-LEADBETTER- POLITANO).Μετεμφύτευση ουρητήρα με κινητοποίηση και στήριξη 11.Μετεμφύτευση ουρητήρα κατά BOARI 12.Μετεμφύτευση μεγα-ουρητήρα με TAILORING. Ουρητηροσιγμοειδοστομία 14.0υρητηρο-ουρητηρική αναστόμωση 1. Αντικατάσταση ουρητήρα με έντερο μερική ή ολική 16.0υρητηροστομία δερματική 17,Ουρητηροστομία IN SITU 90 Γ. Εγχειρήσεις Ουροδόχου Κύστης 1. Κυστεκτομή ριζική με ειλεοκύστη 2. Κυστεκτομή ριζική με ουρητηροσιγμοειδοστομία 3. Κυστεκτομή απλή με ειλεοκύστη 4. Κυστεκτομή απλή με ουρητηροσιγμοειδοστομία. Κυστεκτομή μερική απλή 6. Κυστεκτομή μερική με μεταμφύτευση ουρητήρα 7. Σύγκλειση εκτροφής κύστεως 8. Εγχείρηση κατά YOUNG-DEES με οστεοτομή των λαγωνίων 9. Κυστεοπλαστική απλή (CAECOCYSTOPLASTY- ILEOCYSTOPLASTY). Κυστεοπλαστική με μεταμφύτευση ουρητήρων 11. Συρραφή ρήξηςουροδόχου κύστεως 12.Εγκολπωματεκτομή.Στήριξη κύστης κατά MARSHALL-MARCHETTI 14.Σύγκλειση κυστεοκολπικού συριγγίου 1.Κυστεοστομία ανοικτή

30 9 16. Κυστεοστομία διαδερμική 17. Αφαίρεση λίθου κύστης ανοικτή 18. Κυστεολιθοθριψία διουρηθρική 19. Διουρηθρική αφαίρεση όγκου κύστης. Κλειστή κυστεοδιαθερμία κυστικού θηλώματος 21. Κυστεοσκόπηση 22. Καθετηριασμός κύστης 23. Βιοψία κύστης 4 Δ. Εγχειρήσεις Προστάτου και Αυχένος Κύστεως 1. Ολική προστατεκτομή 2. Ριζική προστατεκτομή 3. Προστατεκτομή κατά MILLIN ή διακυστική 4. Διουρηθρική προστατεκτομή. Διατομή αυχένα κύστης 6. Πλαστική αυχένα κύστης 7. Βιοψία προστάτη διουρηθρική 8. Βιοψία προστάτη περινεϊκή (με βελόνα) 90 Ε. Εγχειρήσεις Ουρήθρας 1. Διαστολή ουρήθρας 2. Διατομή ουρηθρικού στομίου 3. Πλαστική ουρηθρικού στομίου 4. Ουρηθροτομή εσωτερική (τυφλή). Ουρηθροτομή εσωτερική (με οπτικό ουρηθροτόμο) 6. Ουρηθροτομή εξωτερική 7. Ουρηθροσκόπηση 8. Διουρηθρική αφαίρεση βαλβίδων 9. Ηλεκτροπηξία θηλωμάτων ουρήθρας.αφαίρεση εκκολπώματος ουρήθρας 11-Ουρηθρεκτομή 12.0υρηθροπλαστική πρόσθια σε ένα χρόνο.0υρηθροπλαστική πρόσθια σε πρώτο στάδιο 14.0υρηθροπλαστική 1.0υρηθροπλαστική οπίσθια σε ένα χρόνο 16.0υρηθροπλαστική οπίσθια σε πρώτο στάδιο 17.0υρηθροπλαστική οπισθία σε δεύτερο στάδιο 18.Αποκατάσταση ρήξης περινεϊκής ουρήθρας 19.Αποκατάσταση ρήξης μεμβρανώδους ουρήθρας.πλαστική βαλανικού ή βαλανοπεϊκού υποσπαδία άνευ χορδής

31 Πλαστική υποσπαδία μετά χορδής σε ένα χρόνο 22. Αφαίρεση χορδής και ευθειασμός πέους (στάδιο πρώτο) 23. Πλαστική νεο-ουρήθρας (στάδιο δεύτερο) 24.Σύγκλειση ουρηθρικού συριγγίου 2.Αφαίρεση λίθου ουρήθρας 26.Περινεϊκή ουρηθροστομία 27.Πλαστική επισπαδία στάδιο πρώτο 28.Πλαστική επισπαδία στάδιο δεύτερο 60 ΣΤ. Εγχειρήσεις Πέους και Οσχέου 1. Περιτομή 2. Πλαστική εγχείρηση φιμώσεως 3. Ραχιαία σχάση 4. Διατομή χαλινού. Συραγγοσπογγειώδης αναστόμωση ετερόπλευρος 6. Συραγγοσπογγειώδης αναστόμωση αμφοτερόπλευρη 7. Σαφηνοσυραγγώδης αναστόμωση ετερόπλευρυη 8. Σαφηνοσυρραγγώδης αναστόμωση αμφοτερόπλευρη 9. Συρραφή τραύματος του δέρματος του πέους.συρραφή ρήξης συρραγγώδους σώματος 11. Επικάλυψη απογυμνωθέντος πέους με όσχεο στάδιο πρώτο 12. Επικάλυψη απογυμνωθέντος πέους με όσχεο στάδιο δεύτερο.ευθειασμός πέους κατά NESBIT 14.Διορθωτική επέμβαση για νόσο του PEYRONIE 1.Τοποθέτηση προσθετικού μοσχεύματος (IMPLANT) για ανικανότητα 16Ηλεκτροπηξία κονδυλωμάτων του πέους 17.Μερική εκτομή πέους 18.Ολική εκτομή του πέους 19.Ολική εκτομή του πέους με ταυτόχρονη αφαίρεση των όρχεων και του οσχέου με λεμφαδενικό καθαρισμό (Ριζική αφαίρεση πέους).συρραφή τραύματος οσχέου 21. Επικάλυψη απογυμνωθέντων όρχεων με δερματικούς κρημνούς 22.Σχάση και παροχέτευση αποστήματος ή αιματώματος οσχέου 2 4 0

32 92 Ζ. Εγχειρήσεις επί του Όρχεως και Εξαρτημάτων 1. Βιοψία όρχεως 2. Σπερματοδοχοκυστεογραφία ετερόπλευρη 3. Σπερματοδοχοκυστεογραφία αμφοτερόπλευρη 4. Απολίνωση σπερματικού πόρου ετερόπλευρη. Απολίνωση σπερματικού πόρου αμφοτερόπλευρη 6. Σπερματο σπερματική αναστόμωση ((VASO VASOSTOMY) 7. Επιδιδυμο σπερματική αναστόμωση 8. Απολίνωση σπερματικής φλεβός (επί κιρσοκήλης) 9. Ορχεοπηξία ετερόπλευρη ΙΟ.Ορχεοπηξία αμφοτερόπλευρη 11. Εκκενωτική παρακέντηση Υδροκήλης 12. Εγχείρηση υδροκήλης σε ενήλικα. Εγχείρηση υδροκήλης σε παιδί 14. Αφαίρεση κύστης επιδιδυμίδος 1. Επιδιδυμεκτομή 16. Χειρουργική ανάταξη συστροφής όρχεος 17. Ορχεκτομή ετερόπλευρη 18. Ορχεκτομή αμφοτερόπλευρη 19. Τοποθέτηση όρχεος από πλαστική ύλη (TESTICULAR IMPLANT). Οπισθοπεριτοναϊκός καθαρισμός λεμφαδένων Η. Διάφορα 1. Υπέρηχοι ουροποιητικού γεννητικού συστήματος 2. Καμπύλη ούρησης (UROFLOWMETRIE) 3. Κυτταρολογία ούρων (TEST SIMPLETS) 4. Θεραπεία ανδρικής ανικανότητας PAPAVERIN PHENOXYBENZAMIN TEST 2 Θ. Γυναικομαστία α) Ετερόπλευρη β) Αμφοτερόπλευρη. ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΠΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ Α. Ωτολογία 1. Διάνοιξη ωταιματώματος 2. Αφαίρεση κύστης οπισθοτιαίας χώρας ή προωτιαίας 3. Βιοψία όγκων πτερυγίου και εξωτερικού πόρου 90 2

33 93 4. Αφαίρεση όγκου πτερυγίου. Πλαστική πτερυγίου α) Μονόπλευρη Β) Αμφοτερόπλευρη 6. Αφαίρεση ξένου σώματος από τον έξω ακουστικό πόρο 7. Αφαίρεση εξώστοσης από τον έξω ακουστικό πόρο 8. Παρακέντηση τύμπανου α) Μονόπλευρη Β) Αμφοτερόπλευρη 9. Παρακέντηση τύμπανου με τοποθέτηση πλαστικών σωληνίσκων Grommets α) Μονόπλευρη Β) Αμφοτερόπλευρη. Μαστοειδεκτομή 11. Διαγνωστική τυμπανοτομία 12. Μυριγγοπλαστική. Τυμπανοπλαστική 14. Αναβολεκτομή ωτοσκλήρυνση 1. Ακουομετρική εξέταση 16. Εργαστηριακή-Εξέταση Λαβυρίνθων 17. Πλύση, καθαρισμός αυτιών 18. Τυμπανογράφημα GSI 19.Αδενοτομή μετά τοποθετήσεως Grommets.Πολύπους ή κοκκίωμα μέσου ωτός Β. Ρινολογία 1. Παρακέντηση ιγμορίου άντρου: α) Μονόπλευρη Β) Αμφοτερόπλευρη 2. Καυστηρίαση επίσταξης (κιρσού) 3. Αμφοτερόπλευρη καυστηρίαση διαθερμίας ρινικών κόγχων 4. Κογχοτομή (ρινική): α) μονόπλευρη β) αμφοτερόπλευρη. Αφαίρεση πολυπόδων ρινός 6. Υποβλεννογόνιος εγχείρηση ρινικού διαφράγματος S.M.R. 7. Εγχείρηση ιγμορίου άντρου (CALDWELL-LUC) α) Μονόπλευρη β) Αμφοτερόπλευρη 8. Ηθμοειδεκτομή 9. Εγχείρηση μετωπιαίου κόλπου -Ανάταξη ρινικών οστών 11.Ρινοπλαστική 12.Διάνοιξη της ατρησίας ρινικών χοανών 2

34 .Ανάταξη κατάγματος ζυγωματικού οστού 14.Παροχέτευση αιματώματος ρινικού διαφράγματος 1. Ρινικός Επιπωματισμός α) Πρόσθιος β) Οπίσθιος 16.Αφαίρεση-Επιθηλιώματος ρινός 17. Πολύποδας ρινικής χοάνης 2 Γ. Στοματική Κοιλότητα-Φαρυγγολογία 1. Βιοψία από τη στοματική κοιλότητα 2. Αφαίρεση σιελόλιθου (ενδοστοματικά) 3. Τομή υπογλωσσικού χαληνού 4. Τομή περιαμυγδαλικού αποστήματος. Αμυγδαλεκτομή α) Απλή β) μετά αδενοειδεκτομής 6. Αδενοειδεκτομή 7. Σιελογράφημα 8. Αφαίρεση υπογναθίου σιαλογόνου αδένα 9. Χειρουργική θεραπεία βατραχίου. Παρωτιδεκτομή Δ. Λαρυγγολογία-Βρογχολογία 1. Μικρολαρυγγοσκόπιση: α) Διαγνωστική με βιοψία β) αφαίρεση πολυπόδων 2. Λαρυγγική διατομή (θυρεοτομή) 3. Λαρυγγεκτομή 4. Τραχειοτομία. Βρογχοσκόπηση α) Διαγνωστική β) Αφαίρεση ξένου σώματος 6. Οισοφαγοσκόπηση α) Διαγνωστική β) Αφαίρεση ξένου σώματος 7. Εγχείρηση θυρεογλωσσικής κύστης ή συριγγίου 8. Εγχείρηση βραγχιακής κύστης ή συριγγίου 9. Εκτεταμένη διατομή τραχηλικών αδένων.απολίνωση της καρωτίδας 11. Απολίνωση της σφαγίτιδας φλέβας 12. Εξαίρεση αδένα ή απλής ομάδας αδένων από τον τράχηλο 1 1 1

ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Περιγραφή ιατρικής πράξης ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΒΟΗΘΟΣ 30 Εγχειρήσεις Δέρματος και Εξαρτημάτων 95 155 95 95 95 190 510 45 680 180 65-130

ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Περιγραφή ιατρικής πράξης ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΒΟΗΘΟΣ 30 Εγχειρήσεις Δέρματος και Εξαρτημάτων 95 155 95 95 95 190 510 45 680 180 65-130 ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Περιγραφή ιατρικής πράξης ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΒΟΗΘΟΣ Ιατρική Εξέταση στο Ιατρείο 30 Εγχειρήσεις Δέρματος και Εξαρτημάτων 1. Αφαίρεση σμηγματογόνου κύστεως μικρής (μεσαίας Χ 2 και μεγάλης Χ 3)

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 29/09/2017 ΠΙΘΑΝΗ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ ΗΜ.ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 29/09/2017 ΠΙΘΑΝΗ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ ΗΜ.ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 79 3 13/07/2017 13/07/2017 ΤΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΥΣΤΗΣ ΚΟΚΚΥΓΟΣ ΑΠΛΗ Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 91 2 17/08/2017 28/08/2017 Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 92 3 24/08/2017 28/08/2017 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν.Α<< Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ

Γ.Ν.Α<< Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ Γ.Ν.Α> Ν.Π.Δ.Δ Α/Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 1 16/1/2019 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΟΥΡΗΘΡΙΚΗ ΕΚΤΟΜΗ ΟΓΚΟΥ ΚΥΣΤΕΩΣ -ΒΙΟΨΙΕΣ[ΠΡΟΣΤΑΤΙΚΗ ΟΥΡΗΘΡΑΣ] 2 16/1/2019

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 15/12/2017

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 15/12/2017 ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 17 2 12/10/2017 12/10/2017 ΑΠΟΛΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΟΜΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΑΦΗΝΟΥΣ ΦΛΕΒΑΣ ΣΤΗ ΣΑΦΗΝΟΜΗΡΙΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ, Ή ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΙΤΡΟΝΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 23 2 13/11/2017 16/11/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 10/11/2017 ΗΜ. ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 10/11/2017 ΗΜ. ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 16 2 12/10/2017 12/10/2017 15/11/2017 ΑΠΟΛΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΟΜΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΑΦΗΝΟΥΣ ΦΛΕΒΑΣ ΣΤΗ ΣΑΦΗΝΟΜΗΡΙΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ, Ή ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΙΤΡΟΝΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 17 2 12/10/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 20/10/2017 ΗΜ. ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΗΜ. ΕΞΕΤΑΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 20/10/2017 ΗΜ. ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΗΜ. ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΑ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΜ. ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΗΜ. ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜ. ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓ. ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 16 2 12/10/2017 12/10/2017 15/11/2017 ΑΠΟΛΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΟΜΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΑΦΗΝΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

2 16/10/2018 ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΜΗ ΜΕΚΕΛΕΙΟΥ ΑΠΟΦΥΣΗΣ

2 16/10/2018 ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΜΗ ΜΕΚΕΛΕΙΟΥ ΑΠΟΦΥΣΗΣ Γ.Ν.Α> Ν.Π.Δ.Δ Α/Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 1 16/10/2018 ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΦΑΛΟΚΗΛΗΣ 2 16/10/2018 ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΜΗ ΜΕΚΕΛΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΡΡΑΦΗ ΕΛΚΟΥΣ 12ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΒΙΟΨΙΩΝ ΜΕΣΕΝΤΕΡΙΟΥ ΚΥΣΤΕΟΜΗΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΣΥΡΡΑΦΗ ΕΛΚΟΥΣ 12ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΒΙΟΨΙΩΝ ΜΕΣΕΝΤΕΡΙΟΥ ΚΥΣΤΕΟΜΗΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Γ.Ν.Α> Ν.Π.Δ.Δ Α/Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 1 1/2/2019 (ΔΕ) ΟΡΧΕΚΤΟΜΗ 2 1/2/2019 ΕΝΤΕΡΕΚΤΟΜΗ--ΕΠΙΠΛΕΚΤΟΜΗ 3 1/2/2019 ΔΙΑΠΡΩΚΤΙΚΗ ΣΥΡΡΑΦΗ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν.Α<< Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Γ.Ν.Α<< Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Γ.Ν.Α> Ν.Π.Δ.Δ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 17/11/2017 ΗΜ. ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 17/11/2017 ΗΜ. ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 17 2 12/10/2017 12/10/2017 ΑΠΟΛΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΟΜΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΑΦΗΝΟΥΣ ΦΛΕΒΑΣ ΣΤΗ ΣΑΦΗΝΟΜΗΡΙΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ, Ή ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΙΤΡΟΝΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 23 2 13/11/2017 16/11/2017

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν.Α<< Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ

Γ.Ν.Α<< Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ Γ.Ν.Α> Ν.Π.Δ.Δ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΝΤΕΡΡΕΚΤΟΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΝΗΣΤΙΔΟΣΤΟΜΙΑ 1/10/2017 ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 1/10/2017 ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΡΑΓΑΔΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 13/10/2017 ΗΜ. ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 13/10/2017 ΗΜ. ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 16 2 12/10/2017 12/10/2017 15/11/2017 ΑΠΟΛΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΟΜΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΑΦΗΝΟΥΣ ΦΛΕΒΑΣ ΣΤΗ ΣΑΦΗΝΟΜΗΡΙΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ, Ή ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΙΤΡΟΝΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 17 2 12/10/2017

Διαβάστε περισσότερα

Άτυπη ενοποίηση των περί Κυβερνητικών Ιατρικών Ιδρυμάτων και Υπηρεσιών Γενικών Κανονισμών

Άτυπη ενοποίηση των περί Κυβερνητικών Ιατρικών Ιδρυμάτων και Υπηρεσιών Γενικών Κανονισμών Άτυπη ενοποίηση των περί Κυβερνητικών Ιατρικών Ιδρυμάτων και Υπηρεσιών Γενικών Κανονισμών (ΚΔΠ 225/2000, ΚΔΠ 660/2002, ΚΔΠ 455/2004, ΚΔΠ 364/2005, 629/2007) Ο ΠΕΡΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΡΥΘΜΙΣΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΑ ΛΙΣΤΑΣ (ΜΟΝ. ΑΡΙΘΜ.) ΚΑΤΗΓΟΡΙ Α ΗΜ.ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΗΜ.ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

ΑΑ ΛΙΣΤΑΣ (ΜΟΝ. ΑΡΙΘΜ.) ΚΑΤΗΓΟΡΙ Α ΗΜ.ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΗΜ.ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΜΗΜΑ ΑΑ ΛΙΣΤΑΣ (ΜΟΝ. ΑΡΙΘΜ.) ΚΑΤΗΓΟΡΙ Α ΗΜ.ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΗΜ.ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜ. ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓ.ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ Ζ161-ΚΡΑΤ ΟΦΘΑΛΜ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 7 1 6/13/17 11:59 6/13/17 12:10 6/14/2017 ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν.Α<< Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ Α/Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 1 1/5/2018 ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ

Γ.Ν.Α<< Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ Α/Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 1 1/5/2018 ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ Γ.Ν.Α> Ν.Π.Δ.Δ Α/Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 1 1/5/2018 ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 2 1/5/2018 ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΔΩΔΕΑΚΑΔΑΚΤΥΛΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΛΑΠΑΡΑΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΡΑΦΗ ΕΝΤΕΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

1 1/5/2019 ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ 2 1/5/2019 ΔΤΧ # ΑΡ ΙΣΧΙΟΥΕΝΔΟΜΥΕΛΙΚΗ ΗΛΩΣΗ

1 1/5/2019 ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ 2 1/5/2019 ΔΤΧ # ΑΡ ΙΣΧΙΟΥΕΝΔΟΜΥΕΛΙΚΗ ΗΛΩΣΗ Γ.Ν.Α> Ν.Π.Δ.Δ Α/Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 1 1/5/2019 ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ 2 1/5/2019 ΔΤΧ # ΑΡ ΙΣΧΙΟΥΕΝΔΟΜΥΕΛΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 06/10/2017

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 06/10/2017 Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 79 3 13/07/2017 13/07/2017 ΤΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΥΣΤΗΣ ΚΟΚΚΥΓΟΣ ΑΠΛΗ Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 91 2 17/08/2017 28/08/2017 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ, ΤΥΠΟΥ ΚΑΤ' Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

1 16/11/2018 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΘΕΤΗΡΑ PIG-TAIL -ΚΥΣΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ -ΟΥΡΗΤΗΡΟΣΚΟΠΗΣΗ -

1 16/11/2018 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΘΕΤΗΡΑ PIG-TAIL -ΚΥΣΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ -ΟΥΡΗΤΗΡΟΣΚΟΠΗΣΗ - Γ.Ν.Α> Ν.Π.Δ.Δ Α/Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 1 16/11/2018 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΘΕΤΗΡΑ PIG-TAIL -ΚΥΣΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ -ΟΥΡΗΤΗΡΟΣΚΟΠΗΣΗ - 2 16/11/2018 ΝΕΑΡΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 14/07/2017 ΗΜ.ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 14/07/2017 ΗΜ.ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 56 3 02/06/2017 07/06/2017 17/07/2017 ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ή ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗΣ ΚΗΛΗΣ Ή ΚΟΙΛΙΟΚΗΛΗΣ Ή ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

17 3/3/2019 ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΦΑΛΟΚΗΛΗΣ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ 18 3/3/2019 ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΦΑΛΟΚΗΛΗΣ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ

17 3/3/2019 ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΦΑΛΟΚΗΛΗΣ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ 18 3/3/2019 ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΦΑΛΟΚΗΛΗΣ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Γ.Ν.Α> Ν.Π.Δ.Δ Α/Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 1 1/3/2019 ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΑΖΑΣ ΘΩΡΑΚΙΚΟΥ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ ΔΕ 2 1/3/2019 ΑΟΡΤΟΣΤΕΦΑΝΙΑΙΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΔΥΟ ΑΓΓΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 19/05/2017

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 19/05/2017 Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 32 3 29/04/2017 19/05/2017 26/05/2017 X675083 ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ, Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 33 3 23/04/2017 19/05/2017 22/05/2017 X675083 ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ, Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 1 12/6/2017 X669859 ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ. ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 2 12/6/2017 X631759 ΠΥΟΓΕΝΗΣ ΘΥΛΑΚΙΤΙΔΑ ΩΛΕΚΡΑΝΟΥ- ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ 3 12/6/2017 X698987 ΜΟΝΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΑ. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ - ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 08/09/2017

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 08/09/2017 ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 14 2 10/08/2017 08/09/2017 13/09/2017 ΑΡΤΗΡΙΟΦΛΕΒΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΜΩΣΗ, ΑΝΟΙΚΤΗ. ΑΜΕΣΗ, ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ (ΠΧ. ΤΥΠΟΣ CIMINO) (ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ) ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 15 3 01/08/2017 08/09/2017 13/09/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 16/06/2017

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 16/06/2017 Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 44 3 25/05/2017 31/05/2017 19/06/2017 X678999 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΟΥΣΑΣ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ, ΑΝΑΤΑΞΙΜΗ Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 48 3 01/06/2017 01/06/2017 X600119 ΤΟΜΗ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ. 80 + κόστος γύψου. Περιγραφή ιατρικής πράξης ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΒΟΗΘΟΣ Επίσκεψη 30 Εφαρμογή Γύψου. ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΑΝΩ ΑΚΡΟΥ Κάταγμα κλείδας

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ. 80 + κόστος γύψου. Περιγραφή ιατρικής πράξης ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΒΟΗΘΟΣ Επίσκεψη 30 Εφαρμογή Γύψου. ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΑΝΩ ΑΚΡΟΥ Κάταγμα κλείδας ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ Περιγραφή ιατρικής πράξης ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΒΟΗΘΟΣ Επίσκεψη 30 Εφαρμογή Γύψου ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΑΝΩ ΑΚΡΟΥ Κάταγμα κλείδας 80 + κόστος γύψου Χειρουργική Θεραπεία 800 150 Κάταγμα κεφαλής και αυχένος βραχιονίου

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν.Α<< Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

Γ.Ν.Α<< Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Γ.Ν.Α> Ν.Π.Δ.Δ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΕΡΡΕΚΤΟΜΗ -ΝΗΣΤΙΔΟΣΤΟΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ [ΑΡ] ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ερευνητική λαπαροτομία έλεγχος αιμορραγίας και εκτομή τμήματος [δε] επινεφριδίου 1/6/2017 τοποθέτηση γαστροστομίας 1/6/2017

ερευνητική λαπαροτομία έλεγχος αιμορραγίας και εκτομή τμήματος [δε] επινεφριδίου 1/6/2017 τοποθέτηση γαστροστομίας 1/6/2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΡΟΣ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ Δ/ΝΤΕΣ ΚΛΙΝΙΚΩΝ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Σας διαβιβάζουμε την λίστα έκτακτων χειρουργικών επεμβασεων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 01/09/2017 ΗΜ. ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜ. ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 01/09/2017 ΗΜ. ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜ. ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΙΘΑΝΗ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 13 2 28/08/2017 01/09/2017 06/09/2017 ΑΡΤΗΡΙΟΦΛΕΒΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΜΩΣΗ, ΑΝΟΙΚΤΗ. ΑΜΕΣΗ, ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ (ΠΧ. ΤΥΠΟΣ CIMINO) (ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ) 79 3 13/07/2017 13/07/2017 ΤΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 30/06/2017 ΗΜ.ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 30/06/2017 ΗΜ.ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 56 3 02/06/2017 07/06/2017 17/07/2017 ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ή ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗΣ ΚΗΛΗΣ Ή ΚΟΙΛΙΟΚΗΛΗΣ Ή ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΕΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 1 28/8/2017 X698987 ΜΟΝΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΑ. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ - ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ 2 28/8/2017 X698987 ΜΟΝΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΑ. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ - ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ 3 28/8/2017 X627269 ΚΛΕΙΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗΣ ΩΜΟΥ, ΜΕ ΧΕΙΡΙΣΜΟ.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ 10/09/2019 X (ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΞΕΣΗ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Ή ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ (ΜΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ))

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ 10/09/2019 X (ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΞΕΣΗ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Ή ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ (ΜΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ)) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ 10/09/2019 X696199 (ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΞΕΣΗ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Ή 12/09/2019 X698279 (ΑΠΟΞΕΣΗ ΣΤΗ ΛΟΧΕΙΑ) 12/09/2019 X698279 (ΑΠΟΞΕΣΗ ΣΤΗ ΛΟΧΕΙΑ) 15/09/2019

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ. Υποσκληρίδιο αιμάτωμα 7/7/2017

ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ. Υποσκληρίδιο αιμάτωμα 7/7/2017 ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ (ΔΕ) ΑΚΡΟΥ ΠΟΔΟΣ - ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΜΗΡΟΥ 3/7/2017 ΡΗΞΗ Α.Κ.Α. EVAR 3/7/2017 ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΌ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΡΡΑΦΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΓΑΣΤΡΕΚΤΟΜΗ - ΕΡΕΥΝ. ΛΑΠΑΡ/ΜΙΑ 3/7/2017 ΟΞΕΙΑ ΚΟΙΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 16/03-13/04/2018 ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡ. ΠΡΑΞΗΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 16/03-13/04/2018 ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡ. ΠΡΑΞΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ 1 Β-ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ 19/03/2018 X633937.97 ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ, ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ Η ΔΑΚΤΥΛΩΝ, ΠΡΩΤΟΠΑΘΗΣ Η ΔΕΥΤΡΟΠΑΘ 2 ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 19/03/2018 X669169 ΣΥΡΡΑΦΗ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ (ΣΥΡΡΑΦΗ ΚΟΛΟΥ) ΓΙΑ ΔΙΑΤΙΤΡΑΙΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

λαπαροσκοπική sleeve-γαστρεκτομή 16/5/2017 πλαστική αποκατάσταση και τοποθέτηση πλέγματος [αρ] βουβωνοκήλης 16/5/2017

λαπαροσκοπική sleeve-γαστρεκτομή 16/5/2017 πλαστική αποκατάσταση και τοποθέτηση πλέγματος [αρ] βουβωνοκήλης 16/5/2017 ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΡΟΣ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ Δ/ΝΤΕΣ ΚΛΙΝΙΚΩΝ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Σας διαβιβάζουμε την λίστα έκτακτων χειρουργικών επεμβασεων από 16/5/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΚΑΤΩ ΑΚΡΟΥ-ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΓΟΝΑΤΟΣ 7/27/2017 ΕΞΑΡΘΡΗΜΑ ΙΣΧΙΟΥ-ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΝΑΤΑΞΗ 7/27/2017 ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΛΕΜΦΑΔΕΝΟΠΑΘΕΙΑ (ΑΡ) ΒΙΟΨΙΑ

ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΚΑΤΩ ΑΚΡΟΥ-ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΓΟΝΑΤΟΣ 7/27/2017 ΕΞΑΡΘΡΗΜΑ ΙΣΧΙΟΥ-ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΝΑΤΑΞΗ 7/27/2017 ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΛΕΜΦΑΔΕΝΟΠΑΘΕΙΑ (ΑΡ) ΒΙΟΨΙΑ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΗΛΙΩΜΑ (ΑΡ) ΠΤΕΡΥΓΙΟΥ ΩΤΟΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ 7/25/2017 ΕΙΛΕΟΣ - ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΛΑΠΑΡΟΤΟΜΙΑ 7/25/2017 ΕΙΛΕΟΣ - ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΛΑΠΑΡΟΤΟΜΙΑ 7/25/2017 ΟΞΕΙΑ ΧΟΛΟΚΥΣΤΙΤΙΣ - ΛΑΠ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 1 9/10/2017 X669859 ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ. 2 9/10/2017 X679073 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΟΥΣΑΣ ΜΗΡΟΚΗΛΗΣ, ΠΕΡΙΕΣΦΙΓΜΕΝΗ 3 10/10/2017 X601969 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΥΠΟΔΟΡΙΟΥ ΙΣΤΟΥ, ΜΥΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΟΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ" ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΑΠO 16/06/2017 ΕΩΣ 30/06/2017

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΑΠO 16/06/2017 ΕΩΣ 30/06/2017 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ" ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΑΠO 16/06/2017 ΕΩΣ 30/06/2017 Α/Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΜΗΜΑ/ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ 1 16/6/2017 Ε Χ ΚΥΣΤΗ & ΣΠΙΛΟΣ ΡΑΧΗΣ, ΕΚΤΟΜΗ 2

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΔΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗ 03/04/2017 Ανάταξη μηροκήλης - σκωληκοειδεκτομή Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 05/04/2017 Διάνοιξη παροχέτευσης Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 07/04/2017

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΔΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗ 03/04/2017 Ανάταξη μηροκήλης - σκωληκοειδεκτομή Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 05/04/2017 Διάνοιξη παροχέτευσης Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 07/04/2017 03/04/2017 Ανάταξη μηροκήλης - σκωληκοειδεκτομή Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 05/04/2017 Διάνοιξη παροχέτευσης Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 07/04/2017 Σκωληκοειδεκτομή ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 07/04/2017 Περιεδρικό συρίγγιο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΗΜΝΑΙΟΣ ΛΗΜΝΑΙΟΣ ΛΗΜΝΑΙΟΣ ΑΓΑΣ

ΛΗΜΝΑΙΟΣ ΛΗΜΝΑΙΟΣ ΛΗΜΝΑΙΟΣ ΑΓΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ 1 ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ 2/5/2017 ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2/5/2017 ΑΝΑΤΑΞΗ ΚΝΗΜΗΣ-ΠΕΡΟΝΗΣ 3/5/2017 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΝΗΜΗΣ 4/5/2017 7/5/2017 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ PIGTAIL ΓΑΒΡΙΗΛ 8/5/2017 8/5/2017 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΗΧΕΟΚΑΡΠΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

18 18/8/2018 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΠΕΡΙΤΟΝΑΪΚΗΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ-ΣΥΜΦΥΣΙΟΛΥΣΗ

18 18/8/2018 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΠΕΡΙΤΟΝΑΪΚΗΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ-ΣΥΜΦΥΣΙΟΛΥΣΗ Γ.Ν.Α> Ν.Π.Δ.Δ Α/Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 1 16/8/2018 ΣΥΡΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΟΥΣ 2 16/8/2018 ΚΝΗΜΙΑΙΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΞΙΑ 3 16/8/2018 ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν.Α<< Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ µεταµόσχευση νεφρού 1/7/2017

Γ.Ν.Α<< Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ µεταµόσχευση νεφρού 1/7/2017 Γ.Ν.Α> Ν.Π.Δ.Δ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.Πε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ" ΝΟΣ/ΚΗ ΜΟΝΑΔΑ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 2017000029

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν.Α << Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ

Γ.Ν.Α << Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ Γ.Ν.Α > Ν.Π.Δ.Δ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ/ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΣΘΕΝΗ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 1 13/9/2017 X620159 ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΝΗΣΣΟΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ (ΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ), ΑΥΧΕΝΑΣ 2 13/9/2017 X699699 ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΞΕΣΗ ΜΗΤΡΑΣ ΓΙΑ ΜΥΛΗ ΚΥΗΣΗ 3 14/9/2017 X643165 ΤΡΑΧΕΙΟΣΤΟΜΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ Ω.Ρ.Λ. 4 14/9/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 09/06/2017 ΗΜ.ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΓ/ΝΗ ΗΜ.ΧΕΙΡ.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 09/06/2017 ΗΜ.ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΓ/ΝΗ ΗΜ.ΧΕΙΡ. ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 9 1 08/06/2017 08/06/2017 14/06/2017 X637569 ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ, ΑΚΡΟΣ ΠΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΑΡΣΙΟΥ Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 40 3 02/04/2017 19/05/2017 12/06/2017 X679095 ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ή ΑΛΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 07/07/2017 ΠΙΘΑΝΗ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 07/07/2017 ΠΙΘΑΝΗ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 11 2 06/07/2017 06/07/2017 12/07/2017 12 2 06/07/2017 06/07/2017 12/07/2017 56 3 02/06/2017 07/06/2017 17/07/2017 ΘΡΟΜΒΟΕΝΔΑΡΤΗΡΕΚΤΟΜΗ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.Πε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ" ΝΟΣ/ΚΗ ΜΟΝΑΔΑ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 2017000029

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΛΙΣΤΑ ΗΜΕΡΟΙΑ Σ 2/10/2017 3/10/2017 4/10/2017 ΕΙΔΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ* ΚΛΙΝΙΚΗ 2139 ΕΚΤΟΜΗ ΚΥΣΤΗΣ ΚΟΚΚΥΓΑ 2 2140

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 26/05/2017

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 26/05/2017 ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 8 2 26/05/2017 26/05/2017 31/05/2017 X655359 ΑΠΟΛΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΟΜΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΑΦΗΝΟΥΣ ΦΛΕΒΑΣ ΣΤΗ ΣΑΦΗΝΟΜΗΡΙΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ, Ή ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΙΤΡΟΝΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 34 3

Διαβάστε περισσότερα

Η ΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΑΣΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣIΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ Δ/ΝΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

Η ΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΑΣΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣIΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ Δ/ΝΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΡΟΣ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ Δ/ΝΤΣ ΚΛΙΝΙΚΩΝ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Σας διαβιβάζουμε την λίστα χειρουργείου από 16/06/2017

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου)

Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.Πε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ" ΝΟΣ/ΚΗ ΜΟΝΑΔΑ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου) Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 18/05/2018 ΗΜ. ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 18/05/2018 ΗΜ. ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΙΘΑΝΗ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 17 2 12/10/2017 12/10/2017 22/03/2018 ΑΠΟΛΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΟΜΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΑΦΗΝΟΥΣ ΦΛΕΒΑΣ ΣΤΗ ΣΑΦΗΝΟΜΗΡΙΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ, Ή ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΙΤΡΟΝΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν.Α<< Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ

Γ.Ν.Α<< Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ Γ.Ν.Α> Ν.Π.Δ.Δ Α/Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 1 16/5/2018 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ PIG-TAIL [AΡ] 2 16/5/2018 ΑΠΟΦΛΟΙΩΣΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΜΠΥΗΜΑΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

νισμού 4 των (α) Με την αντικατάσταση της παραγράφου (1) με την ακόλουθη νέα παρά βασικών κανονισμών.

νισμού 4 των (α) Με την αντικατάσταση της παραγράφου (1) με την ακόλουθη νέα παρά βασικών κανονισμών. Ε.Ε. Παρ. III(I) 6421 Κ.Δ.Π. 660/2002 Αρ. 3670, 31.12.2002 Αριθμός 660 Οι περί Κυβερνητικών Ιατρικών Ιδρυμάτων και Υπηρεσιών (Γενικοί) (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 2002, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

3/11/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

3/11/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ 1 3/11/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ MAIEYTIKH / ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ 2017 ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

29/9/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

29/9/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ 1 29/9/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ MAIEYTIKH / ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ 2017 ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

17/11/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

17/11/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ 1 17/11/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ MAIEYTIKH / ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ 2017 ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜ/ΝΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ 14/6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/2019 3/7/2019

ΗΜ/ΝΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ 14/6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/2019 3/7/2019 ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ X695559 (ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΡΑΧΗΛΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ (ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)) X695559 (ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΡΑΧΗΛΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ (ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)) X698259 (ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΚΤΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΓΩΝΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 16/08-31/08/2018 ΗΜ/ΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡ. ΠΡΑΞΗΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΓΩΝΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 16/08-31/08/2018 ΗΜ/ΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡ. ΠΡΑΞΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΙΑΤΡ. 1 ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 25/08/2018 A400223 ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΔΟΚΡΑΝΙΑΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΡΑΝΙΟΤΟΜΗ Ή ΚΡΑΝΙΕ 2 ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 18/08/2018 X631957.70 ΘΛΑΣΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΑΝΤΙΒΡΑΧΙΟΥ: ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 28/04/2017

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 28/04/2017 1 ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 3 1 28/04/2017 28/04/2017 03/05/2017 X655359 2 ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 4 1 28/04/2017 28/04/2017 03/05/2017 X655359 3 Β ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 6 3 18/04/2017 18/04/2017 02/05/2017 X675083 4

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΠΌ ΕΩΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Α' ΑΙΘΟΥΣΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΠΌ ΕΩΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Α' ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΠΌ 26.03.2018 ΕΩΣ 30.03.2018 Α' ΑΙΘΟΥΣΑ 1ΧΡ-Κ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 26.03.2018 2ΧΡ-Κ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗ 26.03.2018 3ΧΡ-Κ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ 26.03.2018 Β ΑΙΘΟΥΣΑ 1ΧΡ-Ζ

Διαβάστε περισσότερα

Α' ΑΙΘΟΥΣΑ Β' ΑΙΘΟΥΣΑ

Α' ΑΙΘΟΥΣΑ Β' ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Γ.Ν. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΠΌ 22 ΕΩΣ 26.01.2018 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Γ.Ν. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΠΌ 22 ΕΩΣ 26.01.2018 1ΧΡΚ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΚΟΛΟΣΤΟΜΙΑΣ 22.01.2018 2ΧΡΚ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 22.01.2018

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου)

Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.Πε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ" ΝΟΣ/ΚΗ ΜΟΝΑΔΑ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου) Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου)

Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.Πε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ" ΝΟΣ/ΚΗ ΜΟΝΑΔΑ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου) Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ- ΑΙΜΟΣΤΑΣΗ

ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ- ΑΙΜΟΣΤΑΣΗ Ημερομηνία Ώρα επέμβασης έναρξ Ώρα λήξης 05/11/2018 00:30 03:25 06/11/2018 16:30 16:40 06/11/2018 21:00 21:35 07/11/2018 07:30 08:50 07/11/2018 13:30 17:05 07/11/2018 16:00 17:00 07/11/2018 20:30 21:55

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 21/07/2017 ΗΜ.ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 21/07/2017 ΗΜ.ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 79 3 13/07/2017 13/07/2017 24/07/2017 ΤΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΥΣΤΗΣ ΚΟΚΚΥΓΟΣ ΑΠΛΗ Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 81 3 13/07/2017 13/07/2017 24/07/2017 ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ,

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου)

Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.Πε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ" ΝΟΣ/ΚΗ ΜΟΝΑΔΑ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου) Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΛΙΝΙΚΗ X633511 ΚΑΤΑΓΜΑ ΔΙΑΦΥΣΗΣ ΚΕΡΚΙΔΟΣ: ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΝΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΣΤΕΟΣΥΝΘΕΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΣΤΕΟΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΤΑΓΜΑΤΩΝ 1 21/11/2017 X635157.2 ΜΗΡΙΑΙΟΥ- ΚΝΗΜΗΣ- ΚΝΗΜΙΑΙΟΥ ΠΛΑΤΩ X633937.72 ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ Ή ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.Πε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ" ΝΟΣ/ΚΗ ΜΟΝΑΔΑ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 2017000029

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΩΝ ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ. Συντηρητική ανάταξη κατάγματος. Ερευνητική λαπαροτομή (Μικρά)

ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΩΝ ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ. Συντηρητική ανάταξη κατάγματος. Ερευνητική λαπαροτομή (Μικρά) ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΩΝ ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΛΑΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ Συντηρητική ανάταξη κατάγματος Ερευνητική λαπαροτομή (Μικρά) Εξάρθρημα ιερολαγόνιας / μικρόσωμα Εντεροτομή Κάταγμα γενειακής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Τύπος Κατ. Ημερομηνία ΠΧ269-132642 ΕΝΤΕΡΕΚΤΟΜΗ 1 14/02/2017 01/10/2017 ΠΧ40-133841 ΚΟΛΕΚΤΟΜΗ + ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΚΤΟΜΗ 1 28/04/2017 19/05/2017 ΠΧ86-110952 ΚΟΛΕΚΤΟΜΗ 1 22/05/2017 08/06/2017 ΠΧ187-133321 ΧΑΜΗΛΗ ΠΡΟΣΘΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου)

Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.Πε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ" ΝΟΣ/ΚΗ ΜΟΝΑΔΑ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου) Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Διαβάστε περισσότερα

15/9/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

15/9/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ 1 15/9/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ MAIEYTIKH / ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ 2017 ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

8/12/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

8/12/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ 1 8/12/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ MAIEYTIKH / ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ 2017 ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου)

Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.Πε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ" ΝΟΣ/ΚΗ ΜΟΝΑΔΑ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου)

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Πίνακας Αμοιβών ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑ 1. Οισοφαγική-γαστρο-δωδεκαδακτυλοσκόπηση 60 2. Οισοφαγική-γαστρο-δωδεκαδακτυλοσκόπηση με CLO test 90 3. Ολική κολονοσκόπηση 325 4. Εύκαμπτος σιγμοειδοσκόπηση 100 5. Πρωκτοσκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.Πε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ" ΝΟΣ/ΚΗ ΜΟΝΑΔΑ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 2017000029

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΔΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗ 04/01/2018 ΧΟΛΟΚΥΣΤΟΣΤΟΜΙΑ - ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΛΙΘΟΥ Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 04/01/2018 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΛΑΠΑΡΟΤΟΜΙΑ LOOP ΕΓΚΑΡΣΙΟΣΤΟΜΙΑ ΠΑΝ/ΚΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΔΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗ 04/01/2018 ΧΟΛΟΚΥΣΤΟΣΤΟΜΙΑ - ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΛΙΘΟΥ Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 04/01/2018 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΛΑΠΑΡΟΤΟΜΙΑ LOOP ΕΓΚΑΡΣΙΟΣΤΟΜΙΑ ΠΑΝ/ΚΗ 04/01/2018 ΧΟΛΟΚΥΣΤΟΣΤΟΜΙΑ - ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΛΙΘΟΥ 04/01/2018 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΛΑΠΑΡΟΤΟΜΙΑ LOOP ΕΓΚΑΡΣΙΟΣΤΟΜΙΑ 08/01/2018 ΛΑΠ/ΚΗ ΧΟΛ/ΜΗ 12/01/2018 VATS- ΑΠΟΦΛΟΙΩΣΗ ΘΩΡΑΚΟ 15/01/2018 ΕΚΤΟΜΗ ΣΜΗΓΜΑΤΟΓΟΝΟΥ ΚΥΣΤΗΣ ΤΡΙΧΩΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗ CA ΜΗΤΡΑΣ. 7. ΓΥΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ 1 4/1/2018 4/1/ ΓΥΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗ CA ΜΗΤΡΑΣ. 7. ΓΥΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ 1 4/1/2018 4/1/ ΓΥΝ ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΕΚΤΑΚΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ 2018 A/A ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 02/06/2017 ΗΜ.ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΓ/ΝΗ ΗΜ.ΧΕΙΡ.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 02/06/2017 ΗΜ.ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΓ/ΝΗ ΗΜ.ΧΕΙΡ. ΟΝΟΜΑ Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 40 3 02/04/2017 19/05/2017 X679095 ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ή ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗΣ ΚΗΛΗΣ Ή ΚΟΙΛΙΟΚΗΛΗΣ Ή ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΕΙΣΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤHΣΗ ΚΟΙΛΙΟ/ΚΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΤΙΚΗ ΚΡΑΝΙΟΤΟΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ EVD ΑΝΑΘ.ΠΕΡ.ΣΚΕΛΟΥΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΧΡ.ΥΠΟΣ/ΔΙΟ Υ ΑΙΜΑΤΩΜΑΤΟΣ

ΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤHΣΗ ΚΟΙΛΙΟ/ΚΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΤΙΚΗ ΚΡΑΝΙΟΤΟΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ EVD ΑΝΑΘ.ΠΕΡ.ΣΚΕΛΟΥΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΧΡ.ΥΠΟΣ/ΔΙΟ Υ ΑΙΜΑΤΩΜΑΤΟΣ ΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤHΣΗ ΚΟΙΛΙΟ/ΚΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ 23-Μαρ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΤΙΚΗ ΚΡΑΝΙΟΤΟΜΙΑ 23-Μαρ ΤΟΠΟΘΕΤHΣΗ EVD 24-Μαρ ΑΝΑΘ.ΠΕΡ.ΣΚΕΛΟΥΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΤΙΚΗ ΚΡΑΝΙΟΤΟΜΙΑ ΑΝΑΘ.ΠΕΡ.ΣΚΕΛΟΥΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ 26-Μαρ 26-Μαρ

Διαβάστε περισσότερα

22/12/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

22/12/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ 1 22/12/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ MAIEYTIKH / ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ 2017 ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ 1 16/6/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ MAIEYTIKH / ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ 2017 ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Τύπος Κατ. Ημερομηνία ΠΧ40-133841 ΚΟΛΕΚΤΟΜΗ + ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΚΤΟΜΗ 1 28/4/2017 19/5/2017 ΠΧ86-110952 ΚΟΛΕΚΤΟΜΗ 1 22/5/2017 8/6/2017 ΠΧ184-144777 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ 1 20/7/2017 2/9/2017 ΠΧ187-133321 ΧΑΜΗΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.Πε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ" ΝΟΣ/ΚΗ ΜΟΝΑΔΑ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 2017000029

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΗΜΕΡΟΙΑ Σ 28/8/2017 ΤΡΙΤΗ 29/8/2017 ΛΙΣΤΑ ΕΙΔΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ* ΚΛΙΝΙΚΗ 1563 ΣΑΚΚΕΚΤΟΜΗ (ΔΕ) 2 1564 ΟΡΧΕΟΠΗΞΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου)

Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.Πε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ" ΝΟΣ/ΚΗ ΜΟΝΑΔΑ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου) Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν.Α << Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΜΗΜΑ/ΚΛΙΝΙΚΗ

Γ.Ν.Α << Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΜΗΜΑ/ΚΛΙΝΙΚΗ Γ.Ν.Α > Ν.Π.Δ.Δ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΜΗΜΑ/ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΣΘΕΝΗ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΡΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΧΑΝΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΜΗΡΙΑΙΟΥ 8/18/2017 ΒΑΣΕΟΑΥΧΕΝΙΚΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΜΗΡΙΑΙΟΥ 8/18/2017 ΔΙΑΤΡΟΧΑΝΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΜΗΡΙΑΙΟΥ 8/18/2017 ΔΙΑΤΡΟΧΑΝΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΓΜΑ

ΔΙΑΤΡΟΧΑΝΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΜΗΡΙΑΙΟΥ 8/18/2017 ΒΑΣΕΟΑΥΧΕΝΙΚΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΜΗΡΙΑΙΟΥ 8/18/2017 ΔΙΑΤΡΟΧΑΝΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΜΗΡΙΑΙΟΥ 8/18/2017 ΔΙΑΤΡΟΧΑΝΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΑΤΡΟΧΑΝΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΜΗΡΙΑΙΟΥ 8/18/2017 ΒΑΣΕΟΑΥΧΕΝΙΚΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΜΗΡΙΑΙΟΥ 8/18/2017 ΔΙΑΤΡΟΧΑΝΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΜΗΡΙΑΙΟΥ 8/18/2017 ΔΙΑΤΡΟΧΑΝΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΜΗΡΙΑΙΟΥ 8/18/2017 ΛΟΜΩΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ A B C D E

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ A B C D E 5 6 7 8 9 0 5 6 7 8 9 0 5 6 7 8 9 0 5 6 7 8 9 0 5 6 7 8 9 50 5 5 5 5 55 56 57 ΠΧ08 ΚΟΛΕΚΤΟΜΗ + ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΚΤΟΜΗ 8//07 9/5/07 ΠΧ86095 ΚΟΛΕΚΤΟΜΗ /5/07 8/6/07 ΠΧ8777 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ 0/7/07 /9/07 ΠΧ87

Διαβάστε περισσότερα

15/12/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

15/12/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ 1 15/12/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ MAIEYTIKH / ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ 2017 ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-Ν.ΜΟΝΑΔΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ 26 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-Ν.ΜΟΝΑΔΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ 26 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-Ν.ΜΟΝΑΔΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ 26 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Α/Α ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΗΜ/ΝΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΧΕΙΡ/ΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ 1

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν.Α << Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ Σ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΣΘΕΝΗ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

Γ.Ν.Α << Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ >> Ν.Π.Δ.Δ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ Σ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΣΘΕΝΗ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.Α > Ν.Π.Δ.Δ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ Σ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΣΘΕΝΗ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝ ΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.Πε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ" ΝΟΣ/ΚΗ ΜΟΝΑΔΑ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 2017000029

Διαβάστε περισσότερα

Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.Πε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ" ΝΟΣ/ΚΗ ΜΟΝΑΔΑ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 2017000052

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ- ΧΕΙΡ/ΘΕΙΣΑ ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ- 6:40 ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 22/10/ :30 14:55 Ca ΤΡΙΧΩΤΟΥ - ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ-ΒΙΟΨΙΑ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ- ΧΕΙΡ/ΘΕΙΣΑ ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ- 6:40 ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 22/10/ :30 14:55 Ca ΤΡΙΧΩΤΟΥ - ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ-ΒΙΟΨΙΑ Ημερομηνία επέμβασης ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΝΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ Ημερομηνία από : 22/10/2018 έως 4-11-18 Ώρα έναρξης Ώρα λήξης ΚΛΙΝΙΚΗ- Είδος Χειρουργείου 22/10/2018 5:15 - ΧΕΙΡ/ΘΕΙΣΑ ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ- 6:40 ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου)

Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.Πε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ" ΝΟΣ/ΚΗ ΜΟΝΑΔΑ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Προγραμματισμένες Χειρουργικές Επεμβάσεις (Λίστα Χειρουργείου) Παρασκευή, 25 Αυγούστου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΑΑ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜ.ΕΙΣΟ ΟΥ ΠΙΘΑΝΗ ΕΙ ΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓ.ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ (ΜΟΝ.ΑΡΙΘΜ.) ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ Χ

ΤΜΗΜΑ ΑΑ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜ.ΕΙΣΟ ΟΥ ΠΙΘΑΝΗ ΕΙ ΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓ.ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ (ΜΟΝ.ΑΡΙΘΜ.) ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ Χ ΤΜΗΜΑ ΑΑ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜ.ΕΙΣΟ ΟΥ ΠΙΘΑΝΗ ΕΙ ΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓ.ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ (ΜΟΝ.ΑΡΙΘΜ.) ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ Χ200 27 4 26 05 17 29 05 17 14:45 ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ Χ200 33

Διαβάστε περισσότερα

Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.Πε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ" ΝΟΣ/ΚΗ ΜΟΝΑΔΑ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Λίστα Χειρουργείου Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 2017000028

Διαβάστε περισσότερα