Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ!"

Transcript

1 Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 1/16 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 31/3/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με 20 /έτος! Donations 20 /y! Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.! "Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" Κάθε ίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! Το σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού " ΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" ( ), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!! Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου Η ΓΓΑ δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν μιλάει! Τότε τι κάνει??? Προς την ΓΓΑ: Ακόμα μερικές ατράνταχτες αποδείξεις για την επιχειρηματική εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ από τα μέλη του Σ αυτής! ύο αμαρτωλές θητείες του Σ της ΕΛΟΚ επιχορηγείτε με χρήματα του Ελληνικού Λαού χωρίς έλεγχο! Είστε Άχρηστοι στον Ελληνικό Λαό! Κλείστε το!!! Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και ουλεύουν την Ελλάδα! Copyright , Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής ικαστικών Αποφάσεων! Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Φυσιογνωμιστής (Profiler) κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα! Το παρόν δημοσίευμα αποστέλλεται με προς την ΓΓΑ και το ΣΔΟΕ! (Εκτυπώστε το άρθρο σε αρχείο PDF με κλικ εδώ.)

2 Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 2/16 Εισαγωγή: Οι Αρπαχτές και οι Αρμεχτές!!! Εισαγωγή σε Νέες Νομικές Έννοιες: Αρπαχτή είναι όταν αρπάζεις κάτι με οικονομική υπόσταση, που κατ αρχή ανήκει σε άλλον, ενώ οπωσδήποτε δεν σου ανήκει, και έτσι το κάνεις δικό σου παράνομα! Σε επικαιροποιημένους όρους... γάλακτος (εχθές ψηφίστηκε το νομοσχέδιο), αρπαχτή είναι να μπεις μια μέρα στο στάβλο του γείτονα και να αρμέξεις μια φορά το γάλα της αγελάδας του! Άρπαγας είναι ο δράστης της Αρπαχτής! Αρμεχτή είναι όταν «αρμέγεις» μια κατάσταση, που δεν σου ανήκει, με πολλές και κατ επανάληψη αρπαχτές. ηλαδή, σαν να αρμέγεις κάθε πρωί την αγελάδα του γείτονα... πριν ξυπνήσει αυτός, να πούμε! ηλαδή μια αρμεχτή ισοδυναμεί με κατά συρροή αρπαχτές! (Παρεμπιπτόντως, ο γείτονας αναρωτιέται συνεχώς... «γιατί δεν κατεβάζει γάλα το ζωντανό»!) Αρμεχτής είναι ο δράστης μιας αρμεχτής, δηλαδή ο δράστης κατά συρροή αρπαχτών! (Ο γείτονας ταΐζει μεν τη γελάδα, αλλά παίρνει γάλα από την Ολανδία!) Αρμαγεδών (!) είναι ο οργανωτής πολλών Αρμεχτών. ηλαδή ο οργανωτής πολλών ανθρώπων που διενεργούν πράξεις Αρμεχτής! Τέλος πάντων ό,τι καταλάβατε, διότι και δύσκολες είναι αυτές οι νομικές έννοιες και δεν έχω καμιά απαίτηση να καταλάβετε, αφού δεν το καταλαβαίνατε είκοσι χρόνια τώρα! Το παρόν άρθρο έρχεται να δέσει με τα αποδεικτικά στοιχεία του άρθρου: «5/3/ ΕΛΟΚ-ΓΓΑ: Η Πυραμίδα της Απάτης! Πώς η ΓΓΑ υποθάλπει μια εκτεταμένη φοροδιαφυγή!» αποδεικνύοντας κατά τον πλέον αναμφισβήτητο τρόπο ότι επτά τουλάχιστον από τα έντεκα μέλη του Σ/ΕΛΟΚ είναι επαγγελματίες του καράτε, που επωφελούνται με ΑΡΜΕΧΤΕΣ, δηλαδή με κατά συρροή ΜΑΥΡΕΣ αμοιβές από τις θέσεις τους στο Σ/ΕΛΟΚ και άρα πρέπει να εκπέσουν από αυτές βάσει του αθλητικού νόμου! Τα Στοιχεία μας έρχονται από την SPORTDATA, αποδεικνύουν όργιο φοροδιαφυγής από ιδιωτικές διοργανώσεις "υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ" από άτομα ή/και οργανώσεις-φαντάσματα, όπου οι εισπράξεις... πάπαλα (!) και είναι τα επόμενα: Αρχικά οι μέχρι σήμερα γενικές δημοσιεύσεις όλων των αγώνων και σεμιναρίων της ΕΛΟΚ.Τα έσοδα των αγώνων της ΕΛΟΚ λογικά πρέπει να πήγαν στο Ταμείο της ΕΛΟΚ, πράγμα βέβαια που θέλει έλεγχο!

3 Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 3/16

4 Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 4/16

5 Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 5/16

6 Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 6/16 Και τέλος, εκ των ανωτέρω απομονώνονται οι είδικές δημοσιεύσεις των ιδιωτικών αγώνων και σεμιναρίων από ιδιώτες και οργανώσεις-φαντάσματα εκτός ΕΛΟΚ των μελών του Σ/ΕΛΟΚ, τα έσοδα των οποίων ΕΝ πήγαν λογικά στο ταμείο της ΕΛΟΚ, αλλά στις τσέπες των ατόμων!!! Προφανώς, όμως η ΕΛΟΚ χρησιμοποιήθηκε ως μέσο διαφήμησης, αλλά και ως μοχλός πίεσης προς τους αθλητές και τους συλλόγους να συμμετέχουν στις άνω διοργανώσεις και να πληρώνουν ηλεκτρονικά (!) για τη συμμετοχή τους αυτή!!! Training Camp της KOI (Kobe-Osaka International)!!! Η KOI είναι η παραομοσπονδία Σίτο-ρύου-μαϊμού των Παπαδημητρόπουλου-Γερόλυμπου! Γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός κατά των εκτός ΚΟΙ συλλόγων και εκπαιδευτών! Πού πήγαν τα λεφτά και πόσα ήταν???

7 Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 7/16 Πρωτάθλημα της παραομοσπονδίας Σίτο-ρύου!!! Και άλλη διοργάνωση της παραομοσποδίας Σίτο-μαϊμού! Γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός κατά των εκτός ΚΟΙ συλλόγων και εκπαιδευτών! Πού πήγαν τα λεφτά και πόσα ήταν??? Σεμινάριο του "ιδιώτη" Μπουλούμπαση, προέδρου της ΕΛΟΚ!!!

8 Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 8/16 Προσωπικό ΠΑΡΑΝΟΜΟ σεμινάριο του δασκάλου, προπονητή και εκπαιδευτή Χρήστου Μπουλούμπαση, προέδρου της ΕΛΟΚ! Γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός κατά των άλλων συλλόγων και εκπαιδευτών! Πού πήγαν τα λεφτά και πόσα ήταν??? Πρωτάθλημα της παραομοσπονδίας Γουάντο-ρύου!!!

9 Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 9/16 ΠΑΡΑΝΟΜΗ διοργάνωση της παραομοσπονδίας Γουάντο-ρύου με αρχηγούς τα μέλη του Σ/ΕΛΟΚ Μπουλούμπαση και Βόβλα! Γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός κατά των άλλων συλλόγων και εκπαιδευτών! Πού πήγαν τα λεφτά και πόσα ήταν??? Να διευκρινήσω εδώ ότι 1) ο νόμος 2725/1999 δεν λέει πουθενά ότι μια κύρια ομοσπονδία μπορεί να κατακερματιστεί σε μικρότερες και ειδικότερες, όπως έχει κάνει η ΕΛΟΚ με τα δήθεν στυλ καράτε, ενώ 2) η αντίστοιχη παγκόσμια ΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΥΛ ΚΑΡΑΤΕ, αφού βασίζει την ύπαρξή της ακριβώς στην ανυπαρξία των παραδοσιακών στυλ και στην ισοπέδωση όλων στο αθλητικό, αγωνιστικό καράτε!!!

10 Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 10/16 Κύπελο της παραομοσπονδίας Σότοκαν!!!

11 Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 11/16 ΠΑΡΑΝΟΜΗ διοργάνωση της παραομοσπονδίας Σότοκαν για τους φίλους του Γερόλυμπου! Γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός κατά των άλλων συλλόγων και εκπαιδευτών! Πού πήγαν τα λεφτά και πόσα ήταν??? Να διευκρινήσω εδώ ότι 1) ο νόμος 2725/1999 δεν λέει πουθενά ότι μια κύρια ομοσπονδία μπορεί να κατακερματιστεί σε μικρότερες και ειδικότερες, όπως έχει κάνει η ΕΛΟΚ με τα δήθεν στυλ καράτε, ενώ 2) η αντίστοιχη παγκόσμια ΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΥΛ ΚΑΡΑΤΕ, αφού βασίζει την ύπαρξή της ακριβώς στην ανυπαρξία των παραδοσιακών στυλ και στην ισοπέδωση όλων στο αθλητικό, αγωνιστικό καράτε!!! Σεμινάριο της ISSO (International Shotokan-Shito Organization) των Γερόλυμπου-Γκάζι!!! ΠΑΡΑΝΟΜΗ διοργάνωση της παραομοσπονδίας ISSO HELLAS για τους φίλους του Γερόλυμπου και του Κέυβαν Γκάζι! Όνειρο του Γερόλυμπου είναι να φτιάξει δική του ιδιωτική ομοσπονδία! Γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός κατά των άλλων συλλόγων και εκπαιδευτών! Πού πήγαν τα λεφτά και πόσα ήταν??? Να διευκρινήσω εδώ ότι 1) ο νόμος 2725/1999 δεν λέει πουθενά ότι μια κύρια ομοσπονδία μπορεί να κατακερματιστεί σε μικρότερες και ειδικότερες, όπως έχει κάνει η ΕΛΟΚ με τα δήθεν στυλ καράτε, ενώ 2) η αντίστοιχη παγκόσμια ΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΥΛ ΚΑΡΑΤΕ, αφού βασίζει την ύπαρξή της ακριβώς στην ανυπαρξία των παραδοσιακών στυλ και στην ισοπέδωση όλων στο αθλητικό, αγωνιστικό καράτε!!! Τελευταία μάλιστα η Παγκόσμια αποκήρυξε την ISSO και τους ασολούμενους με αυτήν!!!

12 Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 12/16 Γερολυμπικό... ATHENS OPEN 2013 για... κάθε καρυδιάς καρύδι (ακυρώθηκε από την Παγκόσμια)!!!

13 Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 13/16 ΠΕΡΙΕΡΓΗ διοργάνωση υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ! Προοριζόταν ίσως για να κλείσει τρύπες στα οικονομικά της, αλλά αποκηρύχθηκε από την Παγκόσμια και αντί για 20 χώρες ήρθαν δύο αθλητές από την... Αλβανία! Γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός κατά των άλλων συλλόγων και εκπαιδευτών! Πού πήγαν τα λεφτά και πόσα ήταν??? Να διευκρινήσω εδώ ότι 1) ο νόμος 2725/1999 δεν λέει πουθενά ότι μια κύρια ομοσπονδία μπορεί να κατακερματιστεί σε μικρότερες και ειδικότερες, όπως έχει κάνει η ΕΛΟΚ με τα δήθεν στυλ καράτε, ενώ 2) η αντίστοιχη παγκόσμια ΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΥΛ ΚΑΡΑΤΕ, αφού βασίζει την ύπαρξή της ακριβώς στην ανυπαρξία των παραδοσιακών στυλ και στην ισοπέδωση όλων στο αθλητικό, αγωνιστικό καράτε!!! Τελευταία μάλιστα η Παγκόσμια αποκήρυξε την ISSO και τους ασολούμενους με αυτήν!!!

14 Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 14/16 "Εισπρακτικό" Σεμινάριο από αθλητές χωρίς δίπλωμα προπονητή!!! Ακόμα και σεμινάρια αθλητών με ηλεκτρονική πληρωμή συμμετοχών δημιούργησαν οι αθεόφοβοι!!!

15 Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 15/16 Με βάση τα ανωτέρω ειναι εύλογο το παρόν άρθρο να έρχεται να δέσει με τα αποδεικτικά στοιχεία του άρθρου: «5/3/ ΕΛΟΚ-ΓΓΑ: Η Πυραμίδα της Απάτης! Πώς η ΓΓΑ υποθάλπει μια εκτεταμένη φοροδιαφυγή!» αποδεικνύοντας κατά τον πλέον αναμφισβήτητο τρόπο ότι επτά τουλάχιστον από τα έντεκα μέλη του Σ/ΕΛΟΚ είναι επαγγελματίες του καράτε, που επωφελούνται με οικονομικά οφέλη από τις θέσεις τους στο Σ/ΕΛΟΚ και άρα πρέπει να εκπέσουν από αυτές βάσει του αθλητικού νόμου! Και αυτοί είναι οι Μπουλούμπασης, Γερολύμπου, Κοσμίδης, Βόβλας, Καρβούνης, Χονδροματίδης, Πάσης!!! Ιδού οι Νεκροθάφτες του Καράτε στην Ελλάδα (και οι προηγούμενοί τους βέβαια)!!! Για ένα άθλημα από το 1966 στην Ελλάδα, για μια ομοσπονδία με ιστορία από το 1980, για ανάπτυξη με επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ από τη ΓΓΑ από το 1991, με 250 συλλόγους, όπως λένε, και αθλητές, όπως λένε, με δεκάδες πρωταθλήματα, εκατοντάδες προπονητές και πρωταθλητές, η ΕΛΟΚ ΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ιστορικό στις ιστοσελίδες της, ΚΑΝΕΝΑ πρωτάθλημα, ΚΑΝΕΝΑ σύλλογο, ΚΑΝΕΝΑ προπονητή, ΚΑΝΕΝΑ αθλητή, ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα οποιουδήποτε αγώνα οποιασδήποτε χρονιάς, ΚΑΜΙΑ φωτογραφία, ΚΑΝΕΝΑ βίντεο! Οι δραστηριότητές της δείχνουν να είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗ ΕΝΙΚΟ! Το έμψυχο δυναμικό των συλλόγων, προπονητών, εξεταστών, μαύρων ζωνών, αθλητών και άλλων παραγόντων είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗ ΕΝΙΚΟ? Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει! Αλλά γιατί τέτοιο εσκεμμένο θάψιμο των πάντων, ενώ έπρεπε το καράτε να ήταν το πρώτο άθλημα στην Ελλάδα? Γιατί τέτοια απαξίωση όλων ανεξαιρέτως των παραγόντων του αθλήματος??? Η Απάντηση είναι απλή: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!!! 1-Μπουλούμπασης Πρόεδρος 2-Γερολύμπου Αναπλ. Πρόεδρος 3-Δημητριάδης Γεν. Γραμματέας 4-Κοσμίδης Α' Αντιπρόεδρος 5-Χανικιάν Β' Αντιπρόεδρος 6-Βόβλας Ταμίας 7-Ράλλης Ειδικός Γραμματέας 8-Γκουβούσης Έφορος Υλικού 9-Καρβούνης Εφ. Εθν. Ομάδας 10-Χονδροματίδης Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής

16 Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 16/16 11-Πάσης... Σουπιά! 12-Γκάζι, Διευθυντής Αθλήματος, Δηλαδή??? 13-Γερόλυμπος "ΕΠΙΤΙΜΟΣ" "Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ" 14-Σκοπελίτης Ιδιοκτήτης "Sportdata" 15-Αυτόν τον ψάχνω ακόμα! Με τα προηγούμενα έχω ήδη αποδείξει ότι οι ανωτέρω είναι "προκλητικοί επιχειρηματίες" που εκμεταλλεύονται την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε από τις θέσεις τους στο διοικητικό της συμβούλιο και... παραπλεύρως, παραβιάζοντας ταυτόχρονα και καραμπινάτα και την αθλητική και την φορολογική νομοθεσία!!! Ακόμα δεν έχω ακούσει καμιά... παραίτηση!!! Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου Η ΓΓΑ δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν μιλάει! Τότε τι κάνει??? Προς την ΓΓΑ: Ακόμα μερικές ατράνταχτες αποδείξεις για την επιχειρηματική εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ από τα μέλη του Σ αυτής! ύο αμαρτωλές θητείες του Σ της ΕΛΟΚ επιχορηγείτε με χρήματα του Ελληνικού Λαού χωρίς έλεγχο! Είστε Άχρηστοι στον Ελληνικό Λαό! Κλείστε το!!! Θύμιος Περσίδης, R.E.D. άλλα τα μπαλάκια του πινγκ-πόνγκ και άλλα τα μπαλάκια του Κινγκ-Κόνγκ!!! Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.

Δείξε το σεβασμό σου στον αντίπαλο με το... Κινέζικο Μαρτύριο της Σταγόνας!

Δείξε το σεβασμό σου στον αντίπαλο με το... Κινέζικο Μαρτύριο της Σταγόνας! Page 1 of 5 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 5/2/2014. Τελευταία ενημέρωση Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. 5/5/2014. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία και στο ΣΔΟΕ!!! 1/8

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία και στο ΣΔΟΕ!!! 1/8 Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία και στο ΣΔΟΕ!!! 1/8 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 5/5/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διαβάστε περισσότερα

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία από γονείς αθλητών!!!

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία από γονείς αθλητών!!! Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία από γονείς αθλητών!!! Η ΑΠΑΤΗ της "έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης"! 1/13 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 16/4/2014. Αρχική Επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΟΚ-ΓΓΑ: Η Πυραμίδα της Απάτης!

ΕΛΟΚ-ΓΓΑ: Η Πυραμίδα της Απάτης! Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Ανδριανός, Κυριακή Γιαννακίδου, Καράτε, Γιώργος Γερόλυμπος 1/24 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 5/3/2014. Τελευταία ενημέρωση 8/3/2014.

Διαβάστε περισσότερα

Αν η Μπουρδ-ΕΛΟΚ σας γράφει εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, τότε να σας γράψουμε και εμείς! Για όλους υπάρχει χώρος! 1/9

Αν η Μπουρδ-ΕΛΟΚ σας γράφει εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, τότε να σας γράψουμε και εμείς! Για όλους υπάρχει χώρος! 1/9 Για όλους υπάρχει χώρος! 1/9 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 1/11/2014, Ενημέρωση 4/11/2014, βράδυ! Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΙΔΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΙΔΗΣ , e.persidis@karate.gr. Στο www.karate.gr δημοσιεύτηκε σε δέκα Κεφάλαια από τον Σεπτέμβριο 2018 μέχρι τον Φεβρουάριο 2019 μια εκτεταμένη μελέτη και ανάλυση των παρανομιών, που έχουν λάβει χώρα από το 1995

Διαβάστε περισσότερα

Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας!

Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας! Page 1 of 10 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 6/8/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με

Διαβάστε περισσότερα

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.! άφησε πίσω του ο Γιάννης Ανδριανός! Ζητάμε νομιμότητα, ίση μεταχείριση, διαφάνεια! 1/13 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 29/1/2015. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 1/16

Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 1/16 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 1/16 karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα Πρώτη δημοσίευση 25/7/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.

Διαβάστε περισσότερα

Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 1/19

Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 1/19 Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 1/19 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 22/7/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ KATA ΕΦΗΒΩΝ KATA ΝΕΑΝΙΔΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ KATA ΕΦΗΒΩΝ KATA ΝΕΑΝΙΔΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ KATA ΕΦΗΒΩΝ KATA ΝΕΑΝΙΔΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ KUMITE ΕΦΗΒΩΝ +70 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -52 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -57 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -63 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -70 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Προπονητών Καράτε: Οι Ηλίθιοι, οι Πανηλίθιοι και η Tελευταία Αρπαχτή!!!

Σχολή Προπονητών Καράτε: Οι Ηλίθιοι, οι Πανηλίθιοι και η Tελευταία Αρπαχτή!!! Σχολή Προπονητών Καράτε: Οι Ηλίθιοι, οι Πανηλίθιοι και η Tελευταία Αρπαχτή!!! 1/16 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 15/7/2014. Τελευταία ενημέρωση Αρχική Επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα

Οι τελευταίες και ανανεούμενες πληροφορίες για τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ! Ιανουάριος 2014!

Οι τελευταίες και ανανεούμενες πληροφορίες για τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ! Ιανουάριος 2014! Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Γ. Γερόλυμπος, Χ. Μπουλούμπασης 1/10 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 30/1/2014. Τελευταία ενημέρωση 2/2/2014.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 2 & ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΤΟΠΟΣ : ΜΑΡΟΥΣΙ Οδηγίες Πρόσβασης στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς Η

Διαβάστε περισσότερα

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.! Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία! 1/23 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 16/10/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012. ΤΟΠΟΣ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012. ΤΟΠΟΣ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Προς : τους συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Κ. - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Αθήνα, 20/11/2012 Θέμα: Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών 2012 Παίδων Κορασίδων (6 έως και 13), Εφήβων Νεανίδων (14 έως και 15),

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 ΤΟΠΟΣ : Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων, Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 ΤΟΠΟΣ : Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων, Αθήνα ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 ΤΟΠΟΣ : Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων, Αθήνα Σας υπενθυμίζουμε ότι με την από 27/2/1994 απόφαση της Γ.Σ. της ΕΛΟΚ οι σύλλογοι μέλη της ΕΛΟΚ υποχρεούνται

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε!

Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 1/14 26-8-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! Οι μέχρι σήμερα 43 καραμπινάτες παρανομίες κατά την ίδρυση και τη λειτουργία της Σχολής Προπονητών

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1213 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας!

Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας! Page 1 of 10 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 23/8/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2010-2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003-2002 ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2001-2000 (14-15 ΕΤΩΝ) ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ / ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 1999-1998 (16-17 ΕΤΩΝ) ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ +18 ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ +35 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

100 Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε από την ΕΛληνική Ομοσπονδία... Καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ) και τη Γενική Γραμματεία... Αρμεχτής (ΓΓΑ)!

100 Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε από την ΕΛληνική Ομοσπονδία... Καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ) και τη Γενική Γραμματεία... Αρμεχτής (ΓΓΑ)! Καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ) και τη Γενική Γραμματεία... Αρμεχτής (ΓΓΑ)! 1/32 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 8/9/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

26-8-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε!

26-8-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 26-8-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση/Λειτουργία της Σχολής Προπονητ. Καράτε! 1/23 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 26/8/2014. Αρχική Επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα

" Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε!

 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! "8-9-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! Οι μέχρι σήμερα 100 (?) καραμπινάτες παρανομίες κατά την ίδρυση και τη λειτουργία της Σχολής Προπονητών

Διαβάστε περισσότερα

And the Winner of... "Kafti Patata" is Dimitris Karastathis!!! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του!

And the Winner of... Kafti Patata is Dimitris Karastathis!!! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του! And the Winner of... "Kafti Patata" is Dimitris Karastathis!!! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του! 1/23 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 1/10/2014. Εμπλουτισμός 6/10/2014!

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1214 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 12/13 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ U-21 ΕΤΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων Νοεμβρίου 2018

Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων Νοεμβρίου 2018 Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων 10-11 Νοεμβρίου 2018 Ώρα Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων 08:00 Παραλαβή Διαπιστεύσεων Προπονητών & Εκπαιδευτών Έλεγχος της Θεώρησης

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Η παράνομη ίδρυση και λειτουργία Σχολής Προπονητών Καράτε από τις ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!

Θέμα: Η παράνομη ίδρυση και λειτουργία Σχολής Προπονητών Καράτε από τις ΕΛΟΚ και ΓΓΑ! ΜηνΚΑΤΑ Γερόλ ΔΣ/ΕΛΟΚ Συναδ 1/20 Συνολικό και τελικό συμπέρασμα είναι ότι ο Γερόλυμπος και τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ συγκροτούν μια εγκληματική οργάνωση με συγκεκριμένη δομή και ιεραρχία, η οποία απομυζά επί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ηλικιακές κατηγορίες (με βάση την ημερομηνία γέννησης) 6 7 8 9 10 11 12 & 13 ετών ΚUMITE ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ηλικιακές κατηγορίες (με βάση την ημερομηνία γέννησης) 8 9 10 11 12 &

Διαβάστε περισσότερα

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.! Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία! 1/24 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 17/10/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

(Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!)

(Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!) Page 1 of 13 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 23/2/2015. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με

Διαβάστε περισσότερα

KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ +76 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -55 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -61 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -68 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -76 Kgr

KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ +76 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -55 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -61 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -68 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -76 Kgr από 05-10-1998 έως και την 04-10-2000 ΕΦΗΒΟΙ από 06-10-1998 έως και την 05-10-2000 ΝΕΑΝΙΔΕΣ KUMITE ΕΦΗΒΩΝ +70 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -52 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -57 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -63 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -70 Kgr

Διαβάστε περισσότερα

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης Στο χείλος του γκρεμού ΕΛΟΚ και ΔΣ! 1/19 Πρώτη δημοσίευση 19/3/2015. Τελευταία ενημέρωση 28/12/2015. karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ ΑΘΗΝΑ, 14/03/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3058/47 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωματεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ ΑΘΗΝΑ, 14/03/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3058/47 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωματεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. ΑΘΗΝΑ, 14/03/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3058/47 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωματεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. ΚΟΙΝ: Γ.Γ.Α Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού Τμήμα Υγρού Στίβου και Βαρέων Αθλημάτων ΘΕΜΑ: 4 o Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

Διαβάστε περισσότερα

(9/12/ Παγκόσμια Ημέρα κατά της ιαφθοράς!)

(9/12/ Παγκόσμια Ημέρα κατά της ιαφθοράς!) Page 1 of 12 karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα Πρώτη δημοσίευση 28/11/2014. Ενημέρωση 7/12/2014. Αρχική Επικαιρότητα Αθλητικά Θέματα. Στηρίξτε το karate.gr με 20 /έτος! Donations 20 Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή 26 Απριλίου 2015 Ώρα Έναρξης > > > 09:00 πμ

Κυριακή 26 Απριλίου 2015 Ώρα Έναρξης > > > 09:00 πμ Ανδρών Γυναικών +18 Νέων Ανδρών Νέων Γυναικών 16-17 ετών (1998-1999) Εφήβων Νεανίδων 14-15 ετών (2000-2001) Παίδων Κορασίδων 2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003-2002 Ανδρών Γυναικών + 18 Νέων Ανδρών Νέων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ 2018 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ «ΜΑΚΗΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ» 8-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Αριθ.Πρωτ.:912/26-11-2018 Ηλικιακές Κατηγορίες (με βάση την ημερομηνία γέννησης) ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (ΚΑTA): 6 7 8 9 10

Διαβάστε περισσότερα

29 Μαρτίου 2014 Αγ. Θεόδωροι Κορινθίας (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ) 9:00 π.μ.

29 Μαρτίου 2014 Αγ. Θεόδωροι Κορινθίας (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ) 9:00 π.μ. 29 Μαρτίου 2014 Αγ. Θεόδωροι Κορινθίας (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ) 9:00 π.μ. Αριθ. Πρωτ. 317 7/3/2014 Ανδρών Γυναικών + 18 Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών 16-17 Ετών (1997-1998) Εφήβων Νεανίδων 14 15 Ετών (1999-2000)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωματεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. ΚΟΙΝ: Γ.Γ.Α Διεύθυνση Αγωνιστικού

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Φ Ο Ρ Α Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

Α Ν Α Φ Ο Ρ Α Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α 1 Α Ν Α Φ Ο Ρ Α Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α Αθήνα 02/06/2016 Των α) Κυρλόγλου Τηλέμαχου του Κων/νου Επιχειρηματία κατοίκου Αθηνών οδός Βουρδουμπά αρ. 28 (Κ. Πατήσια) τηλ. 6984613451 και β) Δρακόπουλου Σπυρίδωνος,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. : 293/

Αριθ. Πρωτ. : 293/ Αριθ. Πρωτ. : 293/25-2-2014 Ανδρών Γυναικών + 18 Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών 16-17 Ετών (1997-1998) Εφήβων Νεανίδων 14 15 Ετών (1999-2000) Παίδων Κορασίδων 2008-2007-2006-2005-2004-2003-2002-2001 Ανδρών

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση Ένωσης 8:15 π.μ. (Συμμετέχουν οι σύλλογοι με δικαίωμα ψήφου)

Γενική Συνέλευση Ένωσης 8:15 π.μ. (Συμμετέχουν οι σύλλογοι με δικαίωμα ψήφου) 9:00 π.μ. Ανδρών Γυναικών +18 ετών Νέων Ανδρών Νέων Γυναικών 16-17 ετών (1998-1999) Εφήβων Νεανίδων 14-15 ετών (2000-2001) Παίδων Κορασίδων 2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003-2002 Ανδρών Γυναικών +18 ετών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΙΝΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «STAR SAILORS LEAGUE»!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΙΝΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «STAR SAILORS LEAGUE»! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΛ : +30210 9404825 ΦΑΞ :+30 210 9404829 E-mail: secretariat@eio.gr, 14-02-2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΙΝΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΔΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές,

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Το πρωτάθλημα JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2013 με μέγα χορηγό την εταιρία Ολλανδικού εξοπλισμού JOYA FIGHT GEAR, συνεχίζεται με ακόμη περισσότερη δράση, θέαμα

Διαβάστε περισσότερα

09:00 Έναρξη αγώνων Κατηγορίες Παίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) Κατηγορίες Κορασίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003)

09:00 Έναρξη αγώνων Κατηγορίες Παίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) Κατηγορίες Κορασίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) 09:00 Έναρξη αγώνων Κατηγορίες Παίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) Κατηγορίες Κορασίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) 09:00 Έναρξη αγώνων Κατηγορίες Παίδων Κορασίδων (2002,2001)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΛΑΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ Ενημέρωση όλων των μελών ομάδων των Ενώσεων. Καταγραφή και Αξιολόγηση τοπικών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΔΡΑ. Άρθρο 1

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΔΡΑ. Άρθρο 1 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΔΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Άρθρο 1 Ιδρύεται στην Κύπρο με Έδρα την Λεμεσό Αθλητικός Σύνδεσμος Σωματείων Καράτε FUDOΚAN με την επωνυμία «ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ FUDOΚAN» που στο πιο κάτω θα αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

α) Η Απόφαση του εκάστοτε υπουργού, ο οποίος είχε αρμοδιότητα να συστήνει αυτές τις επιτροπές από το 2000 έως σήμερα.

α) Η Απόφαση του εκάστοτε υπουργού, ο οποίος είχε αρμοδιότητα να συστήνει αυτές τις επιτροπές από το 2000 έως σήμερα. "Φως" στο "φαγοπότι" της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τα τελευταία 10 χρόνια "ανάβει" καταγγελία υπαλλήλου της ΓΓΑ, που ήδη βρίσκεται στα χέρια του Οικονομικού Αθλητικού Εισαγγελέα Στέφανου Μπαξεβάνη

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ Αγαπητοί φίλοι, Το ΔΣ της ΕΙΟ, λαμβάνοντας υπόψιν τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση της χώρας μας και τη συνεχώς μειούμενη κρατική επιχορήγηση, μετά την εισήγηση του Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

Προς τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών (Δια της κ. 21 ης Πταισματοδίκου Αθηνών) ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Προς τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών (Δια της κ. 21 ης Πταισματοδίκου Αθηνών) ΥΠΟΜΝΗΜΑ Προς τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών (Δια της κ. 21 ης Πταισματοδίκου Αθηνών) ΥΠΟΜΝΗΜΑ Ευθυμίου ΠΕΡΣΙΔΗ του Κοσμά, ηλεκτρολόγου-μηχανολόγου, κατοίκου Ζωγράφου Αττικής (Γκανογιάννη 50). 1. Επί της από

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΞΙΜΑ ΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 MAΡΤΙΟΥ

ΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΞΙΜΑ ΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 MAΡΤΙΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΞΙΜΑ ΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 MAΡΤΙΟΥ Α.Π. 0000 / 17-2-2017 ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑΕΝΑΡΞΗΣ: 9:00 Ζύγιση - Έναρξη αγώνων ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ & REPECHAGE:ΚataΑνδρών ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ & REPECHAGE:

Διαβάστε περισσότερα

Παραθέτουμε με χρονική σειρά τα γεγονότα: (02-02-2006 έως 19-09-2007)

Παραθέτουμε με χρονική σειρά τα γεγονότα: (02-02-2006 έως 19-09-2007) ΠΡΟΣ ΕΦΟΑ ΑΘΗΝΑ 17-09-2007 Υπ όψιν ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΕΟΕ, ΓΓΑ, ΟΜΙΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΡΟΠΗΣ Κύριοι, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το ιστορικό της ντροπής για την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία

Διαβάστε περισσότερα

Από τον Θύμιο Περσίδη τον Κορυφαίο Ειδικό Ιστορικό του Καράτε. Και μια Eurόκοτα

Από τον Θύμιο Περσίδη τον Κορυφαίο Ειδικό Ιστορικό του Καράτε. Και μια Eurόκοτα Από τον Θύμιο Περσίδη τον Κορυφαίο Ειδικό Ιστορικό του Καράτε Ένα Λιοντάρι Χίλιες Κότες Και μια Eurόκοτα www.karate.gr Αθήνα, 2017 Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα Μέρος Πρώτο: Ίδρυση & Πορεία της ΕΟΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ - 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ - 2015 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ - 2015 Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας (ΕΟΙ) ενέκρινε για το 2015 ένα πλήρες και φιλόδοξο πρόγραμμα για όλα τα ιππικά αθλήματα που αναπτύσσει και για

Διαβάστε περισσότερα

110 μετάλλια και πολλές διακρίσεις

110 μετάλλια και πολλές διακρίσεις Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα http://www.taxydromos.gr/article.php?id=105072&cat=14 110 μετάλλια και πολλές διακρίσεις 2014-01-05-08:44:58 Mε σημαντικές επιτυχίες έκλεισε το 2013 ο Αθλητικός Σύλλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ 2016 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ 2016 Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας (ΕΟΙ) ενέκρινε για το 2016 ένα πλήρες και φιλόδοξο πρόγραμμα για όλα τα ιππικά αθλήματα που αναπτύσσει και για την

Διαβάστε περισσότερα

Σας φτύνουν και λέτε «βρέχει»!

Σας φτύνουν και λέτε «βρέχει»! Σας φτύνουν και λέτε «βρέχει»! Εκτεταμένη ΝΟΘΕΙΑ στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπον... Page 1 of 11 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 10/3/2014. Τελευταία ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γερολυμπικός προσδιορισμός του "Αθλητικού Ιδεώδους" και η Απάτη της ΕΛΟΚ!

Ο Γερολυμπικός προσδιορισμός του Αθλητικού Ιδεώδους και η Απάτη της ΕΛΟΚ! 1/12 Αθήνα - 30/1/08 ΚΑΡΑΤΕ: Έτσι κατανοεί και εφαρμόζει η ΕΛΟΚ το Αθλητικό Ιδεώδες. Ο Γερολυμπικός προσδιορισμός του "Αθλητικού Ιδεώδους" και η Απάτη της ΕΛΟΚ! Οι ευκαιριακοί τυχοδιώκτες ως "εργαλείο"

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΟΣ: International Council for Coaching Excellence και European Coaching Council ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕΛΟΣ: International Council for Coaching Excellence και European Coaching Council ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕΛΟΣ: International Council for Coaching Excellence και European Coaching Council www.popa.gr E-mail: info@popa.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Όπως δεν νοείται η ύπαρξη και λειτουργία σχολείων χωρίς δασκάλους και καθηγητές,

Διαβάστε περισσότερα

Είναι πολλά τα λεφτά Γερόλυμπε!!!

Είναι πολλά τα λεφτά Γερόλυμπε!!! Είναι πολλά τα λεφτά Γερόλυμπε!!! Οι Ύποπτοι Ετήσιοι Απολογισμοί ΕΛΟΚ: 2009 έως 2013 και σύγκριση! 1/15 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 6/4/2014. Τελευταία ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α.Ο.Ν.Μ. ΑΡΘΡΟ 1 ΓΕΝΙΚΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α.Ο.Ν.Μ. ΑΡΘΡΟ 1 ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α.Ο.Ν.Μ. ΑΡΘΡΟ 1 ΓΕΝΙΚΑ Α. Σκοπός του παρόντος κανονισμού είναι η ρύθμιση των σχέσεων μεταξύ της ΑΟΝΜ και των συμμετεχόντων υπό οποιαδήποτε ιδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ανθρωποθυσίες στο Βωμό της... Θεάς Αρπαχτής, ή Το Χρονικό ενός Προαναγγελθέντος Φόνου εκ Προμελέτης!

Ανθρωποθυσίες στο Βωμό της... Θεάς Αρπαχτής, ή Το Χρονικό ενός Προαναγγελθέντος Φόνου εκ Προμελέτης! Ανθρωποθυσίες στο Βωμό της Θεάς Αρπαχτής, ή Το Χρονικό ενός Προαναγγελθέντος Φόνου εκπρομελέτης! 1/12 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 20/10/2014. Αρχική Επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα

Προς Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ι. Ανδριανό Κοινοπ. Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού κ. Κ. Γιαννακίδου ΘΕΜΑ: ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ε.Α.Κ.Θ.

Προς Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ι. Ανδριανό Κοινοπ. Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού κ. Κ. Γιαννακίδου ΘΕΜΑ: ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ε.Α.Κ.Θ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Θεσσαλονίκη, 07-11-2014 Ν.Π.Δ.Δ. (Ν.4002/11) Γρηγ.Λαμπράκη 2 - Τ.Κ.54636 - Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΡΤΑΚΗΣ & ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ, ΤΚ 13343, ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΤΗΛ , ΦΑΞ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΡΤΑΚΗΣ & ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ, ΤΚ 13343, ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΤΗΛ , ΦΑΞ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΡΤΑΚΗΣ & ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ, ΤΚ 13343, ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΤΗΛ 210-4834031-2, ΦΑΞ 210-4834033 Άνω Λιόσια, 5/7/2017 Αρ. πρωτ: 7878/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να αναγράφουν υποχρεωτικά στις καταθέσεις τους τους κωδικούς πληρωμής που αναγράφονται

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2017 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 15, 16 & 17 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών Κ1: Ανδρών Γυναικών Full Contact: Ανδρών Γυναικών Light

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2014 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 11,12,13 & 14 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1:

Διαβάστε περισσότερα

«Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ»

«Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ» «Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ» «Το όνομά μου είναι Ηρακλής και είμαι μαθητής της Ε 1 τάξης του 1 ου Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου στη Ρόδο. Όλο το καλοκαίρι περίμενα να ξεκινήσουν τα μαθήματα στο σχολείο,

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα. Αποστολάκης Γεώργιος

Βιογραφικό Σημείωμα. Αποστολάκης Γεώργιος Βιογραφικό Σημείωμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Αποστολάκης Γεώργιος Μολάοι Λακωνίας, Μεταμόρφωση, Τ.Κ 23052 (Ελλάδα) +30 693 4156 616 +30 27320 22942 geoapost11@gmail.com Skype geoapost11 Φύλο Άρρεν Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ A. Γ. ΛΕΒΕΝΤΗ

ΙΔΡΥΜΑ A. Γ. ΛΕΒΕΝΤΗ ΙΔΡΥΜΑ A. Γ. ΛΕΒΕΝΤΗ «Υποτροφίες Ολυμπιακής Προετοιμασίας» ************** Προκήρυξη Το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη (A. G. Leventis Foundation), με στόχους την ενίσχυση της προσπάθειας αθλητών/αθλητριών και την

Διαβάστε περισσότερα

Ηλικιακές Κατηγορίες (µε ΠΑΙ ΩΝ -ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ KUMITE: & 13 ετών ΕΦΗΒΩΝ -ΝΕΑΝΙ ΩΝ (KATA & KUMITE): ετών

Ηλικιακές Κατηγορίες (µε ΠΑΙ ΩΝ -ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ KUMITE: & 13 ετών ΕΦΗΒΩΝ -ΝΕΑΝΙ ΩΝ (KATA & KUMITE): ετών ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΚΑI I THN ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝ ΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΜΑΘΙΑΚΟΥ Α.Σ. KAΡATE ATE Ηλικιακές Κατηγορίες (µε βάση την ηµεροµηνία γέννησης) ΠΑΙ ΩΝ -ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ ΚΑΤΑ: 6 7 8 9 10

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

Διαβάστε περισσότερα

KUMITE: & 13 Ετών

KUMITE: & 13 Ετών Ηλικιακές Κατηγορίες (Με βάση την ηµεροµηνία γέννησης) ΠΑΙ ΩΝ -ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ ΚΑΤΆ: 6 7 8 9 10 11 12 & 13 Ετών KUMITE: 6 7-8 9 10 11 12 & 13 Ετών ΕΦΗΒΩΝ -ΝΕΑΝΙ ΩΝ (KATA & KUMITE): 14-15 ΕΤΩΝ ΝΕΩΝΑΝ ΡΩΝ -ΝΕΩΝΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Λ. Βεΐκου 121-125 Γαλάτσι, Αθήνα, Τηλ. / Fax: 210 2915 489 e-mail: info@fightclubgalatsi.gr /www.fightclubgalatsi.gr

Λ. Βεΐκου 121-125 Γαλάτσι, Αθήνα, Τηλ. / Fax: 210 2915 489 e-mail: info@fightclubgalatsi.gr /www.fightclubgalatsi.gr Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Το πρωτάθλημα JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2013 με μέγα χορηγό την εταιρεία Ολλανδικού εξοπλισμού JOYA HELLAS, επιστρέφει και αναμένεται με ακόμη περισσότερη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Άρθρο 1: ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 1.1 Προπονητής αντισφαίρισης είναι ο έχων αποκτήσει σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος κανονισμού και της κείμενης

Διαβάστε περισσότερα

"Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!!

Persona non Grata δηλαδή Ανεπιθύμητο Πρόσωπο παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! "Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το μωβάκι για το πένθος!) 1/16 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 7/11/2014.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2014-2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φερών 6 Office2@hafdeaf.gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

του Εργαστηρίου Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

του Εργαστηρίου Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Διοργάνωση: Κέντρο Εκπαίδευσης Αθλητών Παλαίστρα (ΚΕΑΠ) Αθλητικός Παλαιστικός Σύλλογος Τρίκαλα (ΑΠΣ Τρίκαλα) APS TRIKALA & ATHLETIC TRAINING CENTRE PALESTRA Municipal Stadium Trikala - 42100 Trikala, tel.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 Γενικά

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 Γενικά ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 Γενικά Η Ε.Φ.Ο.T. σας υποβάλλει την παρούσα εισηγητική έκθεση, η οποία αναλύει τις προϋπολογιστικές δαπάνες και έσοδα της χρήσης 2015. Ο σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 Σχέδιο παροχής οικονομικής στήριξης για την διοργάνωση διεθνών αθλητικών εκδηλώσεων στην Κύπρο στα πλαίσια των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Διαβάστε περισσότερα

καινούργιο,δικτυακό αυτό χώρο μέσα απο τον οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για θέματα σχετικά

καινούργιο,δικτυακό αυτό χώρο μέσα απο τον οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για θέματα σχετικά Το Δ.Σ. της Ένωσης σας καλοσωρίζει στον, καινούργιο,δικτυακό αυτό χώρο μέσα απο τον οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για θέματα σχετικά με τις δραστηριότητές της,τα πρωταθλήματα, τις βαθμολογίες και τα νέα

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 11 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ.

Σάββατο 11 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 - ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. Παίδων Κορασίδων 2011-2010-2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003 Παίδων Κορασίδων 2011-2010-2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003 Παίδων Κορασίδων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΑΤΕ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ

ΚΑΡΑΤΕ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ Καταχωρήσεις στο ΚΑΡΑΤΕ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ 19/09/04 02- Η Αναγνώριση του Καράτε 021 ITKF, WUKO, WKF και IOC ( ΔΟΕ ) 022 ΠΟΠΚ, ΕΛΟΚ, ΓΓΑ και ΕΟΕ 20/02/04 - Εξώδικο της ΠΟΠΚ προς τον πρόεδρο της Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η. ΘΕΜΑ: Κανονισμός Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Α Π Ο Φ Α Σ Η. ΘΕΜΑ: Κανονισμός Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΘΕΜΑ: Κανονισμός Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις: α) Του Α.Ν. 397/1968 «Περί επανασυστάσεως της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και των αρμοδιοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωµατεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. ΚΟΙΝ: Γ.Γ.Α Διεύθυνση Αγωνιστικού

Διαβάστε περισσότερα

Σύνθεση τελευταίου Δ.Σ Πρόεδρος: Α.Βανταράκης Αντιπρόεδρος: Χ. Λουκαράς Γραμματέας: Α. Λαδάκη Ταμίας: Σ. Αλεξάνδρου Μέλη: Μ.Δημακόπουλος, Γ.

Σύνθεση τελευταίου Δ.Σ Πρόεδρος: Α.Βανταράκης Αντιπρόεδρος: Χ. Λουκαράς Γραμματέας: Α. Λαδάκη Ταμίας: Σ. Αλεξάνδρου Μέλη: Μ.Δημακόπουλος, Γ. Σύνθεση τελευταίου Δ.Σ Πρόεδρος: Α.Βανταράκης Αντιπρόεδρος: Χ. Λουκαράς Γραμματέας: Α. Λαδάκη Ταμίας: Σ. Αλεξάνδρου Μέλη: Μ.Δημακόπουλος, Γ. Περισυνάκης, Δ. Σκαράκης Σύνταξη: Α.Λαδάκη Επιμέλεια: Δ.Σ Στόχοι

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ 2017 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ 2017 Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας (ΕΟΙ) ενέκρινε για το 2017 ένα πλήρες και φιλόδοξο πρόγραμμα για όλα τα ιππικά αθλήματα που αναπτύσσει και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Άλλος ένας κύκλος του πρωταθλήματος JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP κλείνει.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωματεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. ΑΘΗΝΑ, 25/04/2018 ΑΡ. ΠΡΩΤ.:

Διαβάστε περισσότερα

Το βιβλίο της Μ. Autism Resource CD v Resource Code RC115

Το βιβλίο της Μ. Autism Resource CD v Resource Code RC115 Το βιβλίο της Μ Γεια σας με λένε Μ. Είμαι 9 χρονών και μένω στο με τους γονείς μου και τα 2 αδέρφια μου, τον Γιάννη που είναι 10 και τον Βασίλη που είναι 3. Έχω κι ένα σκυλάκι που το λένε Κάντι και είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ AΠ-20160421-000238 Αθήνα, 21 Απριλίου 2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!! ΒΡΑΒΕΙΟ ΘΡΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥ ΤΖΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Ευχαριστώ και εσάς, κύριε συνάδελφε, για την ερώτηση που καταθέσατε

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Ευχαριστώ και εσάς, κύριε συνάδελφε, για την ερώτηση που καταθέσατε ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε. Ευχαριστώ και εσάς, κύριε συνάδελφε, για την ερώτηση που καταθέσατε σχετικά με τα θέματα που αφορούν το Γενικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Νεοχωρόπουλο ΤΘ 433, 45500, Ιωάννινα, Τηλ ,

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Νεοχωρόπουλο ΤΘ 433, 45500, Ιωάννινα, Τηλ , ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ ΤΘ 433 ΤΚ 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΦΜ: 997298634 ΔΟΥ: ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ: GR64 0172 4060 0054 0607 2602 174

Διαβάστε περισσότερα

ικαιολογητικά Για τη χορήγηση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης σε σωµατείο

ικαιολογητικά Για τη χορήγηση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης σε σωµατείο ικαιολογητικά Για τη χορήγηση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης σε σωµατείο 1. Αίτηση 1 ειδικής αθλητικής αναγνώρισης του.σ. του Σωµατείου προς τη Γ.Γ.Α. στην οποία θα προσδιορίζεται το συγκεκριµένο άθληµα(τα)

Διαβάστε περισσότερα

Μιλάμε ΜΕ τους πολίτες για τον αθλητισμό Αποτελέσματα Εργαστηρίων Ιδεών

Μιλάμε ΜΕ τους πολίτες για τον αθλητισμό Αποτελέσματα Εργαστηρίων Ιδεών Μιλάμε ΜΕ τους πολίτες για τον αθλητισμό Αποτελέσματα Εργαστηρίων Ιδεών Μιλάμε ΜΕ τους πολίτες για τον αθλητισμό Αποτελέσματα υ Εργαστηρίου Ιδεών Αθλητικά σωματεία Δικτύωση και εταιρικότητα σε τοπικό επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018.

Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018. Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018. 1. ΑΙΓΙΔΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (WTE) Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) 2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2016-2017 1/7/2016 Κανονισμός μελών Α.Σ.Μ. Γλυφάδας Αγωνιστική περίοδος 2016-2017 1 Μέλη και αθλητές 1.1 Μέλη του συλλόγου μπορούν να είναι και αθλητές του με δικαίωμα συμμετοχής,

Διαβάστε περισσότερα

λένε το εξής: Ότι η αξιολόγηση είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην εκπαίδευση. Μου θύμισαν την αντίστοιχη δήλωση του Τζωρτζ Μπους το 2001, μετά από

λένε το εξής: Ότι η αξιολόγηση είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην εκπαίδευση. Μου θύμισαν την αντίστοιχη δήλωση του Τζωρτζ Μπους το 2001, μετά από ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, οι όλες τοποθετήσεις που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα, ειδικά από τους εκπροσώπους της τρικομματικής Κυβέρνησης, λένε το εξής: Ότι η αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

Διαβάστε περισσότερα