LFC- Supporters Club of Larisa

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "LFC- Supporters Club of Larisa"

Transcript

1 ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ Αν και η Liverpool χρησιμοποιεί συχνά το σύστημα του δανεισμού σε ευρεία κλίμακαβοηθώντας έτσι τους παίκτες της Ακαδημίας να αποκτήσουν εμπειρία, φέτος, αρκετοί παίκτες της 1 ης ομάδας δόθηκαν ως δανεικοί για μια πληθώρα λόγων. Ας κοιτάξουμε πως απέδωσαν οι παίκτες αυτοί στις αντίστοιχες ομάδες τους. 1.Divock Origi- Lille (37 εμφανίσεις, 9 γκολ, 3 ασσίστ ) Ο παίκτης των 10εκ λιρών της Liverpool είχε μία ανάμικτη χρονιά στη Lille, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της καταλαμβάνοντας την αξιοσέβαστη 8 η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Βέλγος θεωρήθηκε από τον Rene Girard η αιχμή της επίθεσης του,δημιουργώντας πολύ καλές εντυπώσεις στην αρχή, όπου και έδειξε το ταλέντο του. Αλλά μετά από κάποιες μεταπτώσεις στην απόδοση του όπου και έχασε το φορμάρισμα του, ο μικρός έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών και πέρασε δύσκολες στιγμές. Όταν οι αποδοκιμασίες αυτές έγιναν έντονες θέτοντας ως στόχο την συμμετοχή του στα γκολ-για 1200 λεπτά ήταν άσφαιρος- ο Girard μείωσε τον χρόνο της συμμετοχής του στους αγώνες για να διώξει την πίεση από πάνω του. Αλλά καθώς η Lille άρχισε να βελτιώνεται το ίδιο συνέβη και στο φορμάρισμα του Origi βοηθώντας τον τελικά να τελειώσει το πρωτάθλημα με 9 γκολ-συμπεριλαμβανομένου ενός hat trick εναντίον της Rennes- και 3 ασσιστ στο όνομα του,σε 26 αγώνες στους οποίους ξεκίνησε ως βασικός. Ο Origi είδε πρόσφατα το όνομα του να μπαίνει στη χειρότερη ενδεκάδα της Ligue 1-πολύ βεβιασμένο ίσως- και σίγουρα μετά από μια σαιζόν γεμάτη εμπειρίες από σκαμπανεβάσματα θα περιμένει πως και πώς να έρθει στο Anfield για να εντυπωσιάσει! 2.Iago Aspas- Seville (25 εμφανίσεις,10 γκολ, 2 ασσιστ) Συνολικά ο παίκτης είχε μια μέτρια αλλά αξιοπρεπή χρονιά αφού κατάφερε να σηκώσει το Κύπελλο του Europa League! Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πρώην παίκτης της Celta Vigo θα οριστικοποιήσει την παραμονή του στη Seville κάνοντας την μόνιμη για 5 εκ λίρες. Και οι δύο πλευρές θα μείνουν ευχαριστημένες από αυτή τη συμφωνία με τη Seville να αποκτά έναν αποδεδειγμένο σκόρερ στη La Liga και έναν αξιοπρεπέστατο αναπληρωματικό σε κάθε περίπτωση όπως πολύ καλά έδειξε στη χρονιά που πέρασε! Ο Aspas έπαιξε κυρίως ως 2 η και 3 η επιλογή πίσω από τους Carlos Bacca και Kevin Gameiro οπότε οι εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα περιορίστηκαν σε μόλις 4 ως βασικός και 12 ως αλλαγή. Παρ όλα αυτά όμως κατάφερε να βάλει 2 γκολ.

2 Στο Copa Del Rey και στους πρώτους αγώνες του Europa League είχε περισσότερη συμμετοχή, σκοράροντας περισσότερα γκολ, 8 συνολικά στις διοργανώσεις αυτές, ανεβάζοντας το ρεκόρ του σε διψήφιο αριθμό τελικά σε μόλις 16 εμφανίσεις ως βασικόςκάτι μάλλον εντυπωσιακό αν λάβουμε υπόψη μας τον σποραδικό χρόνο συμμετοχής! 3.Luis Alberto- Malaga (20 εμφανίσεις, 2 γκολ, 2 ασσιστ) Μετά από μια αποτυχημένη σαιζόν στο Anfield,ο δανεισμός στη Malaga φάνηκε να αποτελεί την τέλεια κίνηση για τον Luis Alberto ώστε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην Ισπανία και να επιστρέψει φέτος στη Liverpool για να εντυπωσιάσει! Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίασε ο μεσοεπιθετικός, που είδε τη συμμετοχή του σε αγώνες αρκετά περιορισμένη, μένοντας για μεγάλες περιόδους εκτός ομάδας και μάλιστα και εκτός αποστολής. Ο Alberto ξεκίνησε ως βασικός σε μόλις 6 αγώνες, μετρώντας συνολικά 16 εμφανίσεις στις οποίες σκόραρε 2 φορές ενώ έμεινε για αρκετό καιρό εκτός ομάδας πριν να κάνει ξανά την εμφάνιση του τον Μάρτιο. Όποτε όμως ο δημιουργικός μέσος έπαιξε φάνηκε πολλά υποσχόμενος με την κορυφαία στιγμή του να είναι ο αγώνας εναντίον της Elche, όταν μπαίνοντας ως αλλαγή σκόραρε το νικητήριο γκολ- ο αγώνας τέλειωσε με 2-1 μ ένα εκπληκτικό γκολ! Μετά όμως από μια μάλλον απογοητευτική χρονιά γι αυτόν το πιο πιθανό είναι ότι ο 22χρονος θα αφήσει το Anfield αυτό το καλοκαίρι! 4.Sebastian Coates- Sunderland (13 εμφανίσεις, 0 γκολ, 0 ασσιστ) Μετά από μια εντυπωσιακή προετοιμασία υπήρξαν φωνές που έλεγαν στον Brendan Rodgers να δώσει την ευκαιρία στον Coates να κάνει αισθητή την παρουσία του. Αλλά αυτή η ευκαιρία δεν ήρθε ποτέ, κάτι που παρακίνησε τον Ουρουγουανό να μετακομίσει στη Sunderland. Όπως ο Rodgers έτσι και ο Guy Poyet τεχνικός τότε των Μαυρόγατων δεν έδωσε τον απαιτούμενο χρόνο στον αμυντικό, προτιμώντας την εμπειρία των Wes Brown και John O Shea. Αλλά τη στιγμή που επιλέχθηκε ως βασικός στο ντέρμπι Tyne-Wear στο St James Park εναντίον της Newcastle ο Coates έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση ίσως την καλύτερη του στο νησί. Παρ όλο όμως που εντυπωσίασε δεν άργησε και πάλι να βρει τη θέση του στον πάγκο των αναπληρωματικών του Poyet, μέχρι που οι τύχες του άλλαξαν όταν ο Dick Advocaat ανέλαβε τις τύχες της ομάδας.

3 Ο Ολλανδός τεχνικός έκανε τον 24χρονο βασικό στην ομάδα του στην οποία έπαιξε βασικό ρόλο στην αποφυγή του υποβιβασμού- συμμετέχοντας ως βασικός στους τελευταίους 6 αγώνες με μόλις 1 ήττα και με εντυπωσιακές νίκες στη Southampton και στην Everton. Ήταν επίσης ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην ισοπαλία με 1-1 στην Arsenal τον Μάιο- ένας βαθμός που διασφάλισε την παραμονή της Sunderland στην κατηγορία. Ήταν τόσο επιτυχές μάλιστα το τέλος της σαιζόν γι αυτόν-υπό την καθοδήγηση ενός τεχνικού που του έδειξε εμπιστοσύνη- που πληροφορίες αναφέρουν ότι η Sunderland θέλει να τον κάνει μόνιμο στην ομάδα τους, και αυτός φυσικά βλέπει θετικά μια τέτοια εξέλιξη. 5.Joao Carlos Teixeira Brighton (35 εμφανίσεις, 6 γκολ, 4 ασσιστ) Δόθηκε ως δανεικός εν μέρει λόγω του συνδέσμου του Sami Hyypia με την Liverpool αλλά ο παίκτης απόλαυσε μια καλή σαιζόν στην Brighton and Hove Albion στην Championship. Σε μια ομάδα που πάλευε υπό τις οδηγίες του Φιλανδού Τεχνικού, ο Teixeira ήταν συχνά η μόνη φωτεινή ακτίνα ελπίδας καθώς οι Γλάροι βρέθηκαν γρήγορα σε μάχη κατά του υποβιβασμού- κάτι που οδήγησε τελικά στην παραίτηση του Hyypia και στην αντικατάσταση του από τον Ray Houghton. Αλλά ακόμα και υπό τις οδηγίες του Houghton o Teixeira κατάφερε να εντυπωσιάσει. Υπήρξαν περίοδοι με περιορισμένη συμμετοχή του-κάτι αναμενόμενο σε μια τέτοια μάχη για να αποφύγει η ομάδα του τον υποβιβασμό- αλλά παρ όλα αυτά ο μικρός κατάφερε να εντυπωσιάσει όταν έπαιξε, σκοράροντας 6 φορές και δίνοντας 3 ασσιστ σε 27 εμφανίσεις ως βασικός και μάλιστα παίζοντας ως 10αρι από τα αριστερά σ ένα σύστημα και σε μια ομάδα που πάλευε σε όλη τη σαιζόν! Ο δανεισμός του Πορτογάλου μέσου τέλειωσε απότομα στην 32 η εμφάνιση του εναντίον της Huddersfield Town όταν ατυχώς έσπασε το πόδι του. Η καλή του όμως χρονιά επιβραβεύθηκε με το βραβείο του Καλύτερου Νέου Παίκτη στη Brighton καθώς και με το βραβείο του Παίκτη της Χρονιάς για την Ακαδημία της Liverpool! 6.Andre Wisdom- West Brom (26 εμφανίσεις, 0 γκολ, 1 ασσιστ) Ήταν μια σαιζόν με 2 ημίχρονα για τον Andre Wisdom στη 2 η επιτυχημένη δανεική του χρονιά αυτή τη φορά στη West Bromwich Albion. Αν και πάντα παρών υπό τις οδηγίες του Alan Irvine παίζοντας σε 19 από τους 20 αγώνες της Premier League και μια ασσιστ στο ενεργητικό του-χάνοντας μόνο τον αγώνα στην ήττα της West Brom στο Anfield-η τύχη φάνηκε να τον εγκαταλείπει όταν ο άνθρωπος που τον εμπιστεύτηκε απολύθηκε και στη θέση του ήρθε ο Tony Pulis.

4 Από κει και πέρα ο αμυντικός των Κόκκινων έκανε μόλις 5 εμφανίσεις ως δεξί μπακ σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες είχε ασταθή απόδοση κάτι που δεν τον βοήθησε να κερδίσει τις καρδιές των φιλάθλων της West Brom και του Pulis μαζί! Αφότου αντικαταστάθηκε μετά από μια ώρα αγώνα εναντίον των Spurs τον Ιανουάριο, ο Wisdom δεν ξεκίνησε ως βασικός κάνοντας μόλις 2 εμφανίσεις ως αναπληρωματικός ως το τέλος της σαιζόν. Παρ όλα αυτά όμως η πίστη της Liverpool σ αυτόν παρέμεινε σταθερή ανανεώνοντας το συμβόλαιο του και μάλιστα αυτή τη βδομάδα. Επιστρέφοντας πλέον στο Anfield και έχοντας μπροστά του μια σημαντική προετοιμασία το καλοκαίρι, ο Wisdom θα προσπαθήσει να σταθεροποιήσει τη θέση του ως βασικός στην ομάδα της Liverpool. 7.Tiago Illori- Bordeaux (15 εμφανίσεις, 1 γκολ, 0 ασσιστ) Αν και οι ελπίδες και οι προσδοκίες για τον Πορτογάλο αμυντικό είναι μεγάλες στο Anfield για το μέλλον του, η σαιζόν του στη Γαλλία υπήρξε μάλλον απογοητευτική. Η μετακίνηση του στη Bordeaux ξεκίνησε εντυπωσιακά αφού κέρδισε σχεδόν αμέσως μια θέση στην άμυνα της ομάδας ως κεντρικός αμυντικός. Κατά τη διάρκεια της σαιζόν όμως είχε προβλήματα με τραυματισμούς και έτσι βρέθηκε σύντομα εκτός ενδεκάδας, συμπληρώνοντας μάλιστα μερικές φορές το ρόστερ της 2 ης ομάδας της Bordeaux. O αμυντικός των 7 εκ υπέφερε από τα σκαμπανεβάσματα αυτά στην απόδοση του οπότε έκανε μόλις 12 εμφανίσεις στη Ligue 1 καταφέρνοντας πάντως να σκοράρει μία φορά.

5 Κρίνεται θετικό πάντως το γεγονός ότι συνεχίζει να λαμβάνει διεθνή αναγνώριση για τη συμμετοχή του στην Εθνική της Πορτογαλίας κάτω των 21, παίζοντας 2 αγώνες, σε μία ήττα από την Τσεχία με 1-0 και σε μια ισοπαλία χωρίς τέρματα με τη Δανία. Οι ελπίδες όμως εξακολουθούν να παραμένουν υψηλές για τον παίκτη αυτό, ότι μπορεί να έχει ιδιαίτερα θετική εξέλιξη στο μέλλον και εξάλλου ούτε ο ίδιος έκρυψε την επιθυμία να αποδείξει την αξία του στο Merseyside, κάτι που κάνει την καλοκαιρινή προετοιμασία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Από τις τελευταίες ευκαιρίες για τον Απόλλων Σμύρνης

Από τις τελευταίες ευκαιρίες για τον Απόλλων Σμύρνης Από τις τελευταίες ευκαιρίες για τον Απόλλων Σμύρνης Εξαιρετική και πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η Κυριακή στην Super League, μία πολλή γεμάτη ημέρα με αποτελέσματα που μπερδεύουν την κατάσταση. Η ΑΕΚ έχασε

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League

Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League Ολοκληρώνονται σήμερα οι όμιλοι του Champions League, όπου θα προκύψουν οι υπόλοιπες οχτώ ομάδες των 16 του θεσμού. Μόνο σε έναν όμιλο είναι ακόμα ανοικτή μία

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδι με τα γκολ για άλλη μία Παρασκευή

Παιχνίδι με τα γκολ για άλλη μία Παρασκευή Παιχνίδι με τα γκολ για άλλη μία Παρασκευή Γεία χαρά σε όλους, τελείωσε και η τέταρτη αγωνιστικών των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, προσφέροντας μας έντονες συγκινήσεις και πανδαισία γκολ. Οι δύο Ελληνικές

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάγκη βαθμών καθορίζουν τα αποτελέσματα στο παμε στοιχημα

Η ανάγκη βαθμών καθορίζουν τα αποτελέσματα στο παμε στοιχημα Η ανάγκη βαθμών καθορίζουν τα αποτελέσματα στο παμε στοιχημα Καλημέρα σας, περιορισμένο το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα, οπότε περιορισμένες είναι και οι επιλογές μας στο πάμε στοίχημα. Υπάρχουν παιχνίδια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ Καλημέρα σας, δεν υπάρχει ποιότητα στο μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα για αυτό το λόγο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των προτεινόμενων σημείων.

Διαβάστε περισσότερα

Όλα τα βλέμματα των φιλάθλων στο Μάντσεστερ

Όλα τα βλέμματα των φιλάθλων στο Μάντσεστερ Όλα τα βλέμματα των φιλάθλων στο Μάντσεστερ Έφτασε πλέον η ώρα να γίνει η μονομαχία ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ, που μπορεί να κρίνει σε κάποιο βαθμό τον τίτλο στην Premier League. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος πρώτου γύρου στην Γαλλία

Τέλος πρώτου γύρου στην Γαλλία Τέλος πρώτου γύρου στην Γαλλία Καλημέρα σε όλους σας, περίεργη περίοδο διανύουμε αυτή την εποχή, λίγο πριν την διακοπή για τις γιορτές. Στο αγωνιστικό πρόγραμμα υπάρχουν παιχνίδια από τα Ευρωπαϊκά κύπελλα,

Διαβάστε περισσότερα

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Συνεχίζονται οι προημιτελικοί του Copa America, όπου με την ολοκλήρωση τους θα προκύψει η τελική τετράδα του θεσμού, διεκδικώντας το μεγάλο τρόπαιο. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

Προβλέψεις στοιχήματος Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου

Προβλέψεις στοιχήματος Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου Προβλέψεις στοιχήματος Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου Καλημέρα σας, πλήρη αγωνιστική δράση σήμερα σε όλα τα πρωταθλήματα, μετά το τέλος των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και ενόψει των διακοπών για τις διακοπές των

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα ματς σε Παρίσι και Λονδίνο

Μεγάλα ματς σε Παρίσι και Λονδίνο Μεγάλα ματς σε Παρίσι και Λονδίνο Η πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League είναι πολύ κρίσιμη για όλες τις ομάδες, ίσως σε αυτή κριθούν σχεδόν όλες οι θέσεις. Στον τρίτο όμιλο γίνεται πραγματικά

Διαβάστε περισσότερα

Πως όμως τα ταλεντάκια της Παιανίας κατάφεραν μέσα σε μερικούς μόλις μήνες να γίνουν μέλη της πρώτης ομάδας του «τριφυλλιού»;

Πως όμως τα ταλεντάκια της Παιανίας κατάφεραν μέσα σε μερικούς μόλις μήνες να γίνουν μέλη της πρώτης ομάδας του «τριφυλλιού»; Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό με πολλές δυσκολίες, καθώς δεν υπήρχε η οικονομική άνεση για ακριβές κινήσεις... Έτσι, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να δουλέψει ακόμα περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Οριστικοποιείται η τελική τετράδα του Europa League

Οριστικοποιείται η τελική τετράδα του Europa League Οριστικοποιείται η τελική τετράδα του Europa League Καλημέρα σας, χτες βγήκε η τελική τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα θα οριστικοποιηθεί και οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν του τρόπαιο του

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά over 2,5 και Goal goal στο πρόγραμμα της Παρασκευής

Προγνωστικά over 2,5 και Goal goal στο πρόγραμμα της Παρασκευής Προγνωστικά over 2,5 και Goal goal στο πρόγραμμα της Παρασκευής Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι όμιλοι των δύο Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και πλέον Ευρωπαϊκά ματς θα έχουμε μετά τις γιορτές, τον Φεβρουάριο.

Διαβάστε περισσότερα

Πάλι με τα μεγάλα πρωταθλήματα

Πάλι με τα μεγάλα πρωταθλήματα Πάλι με τα μεγάλα πρωταθλήματα Καλημέρα σας, συνεχίζουμε χωρίς στάση για άλλη μία φορά, αφού μπαίνουμε σε άλλο ένα γεμάτο τριήμερο με πολλά ματς και παράλληλα πολλές ευκαιρίες. Σήμερα, κλασικά ξεκινούν

Διαβάστε περισσότερα

Νάπολι Άρσεναλ για μία θέση στα ημιτελικά

Νάπολι Άρσεναλ για μία θέση στα ημιτελικά Νάπολι Άρσεναλ για μία θέση στα ημιτελικά Μετά την χθεσινή γεμάτη ποδόσφαιρο ημέρα, από όπου βγήκαν οι τέσσερις ομάδες του Champions League, με πολλές ανατροπές και εξαιρετικές ενέργειες. Σήμερα, έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Στοίχημα με τους φιλοξενούμενους στο κύπελλο

Στοίχημα με τους φιλοξενούμενους στο κύπελλο Στοίχημα με τους φιλοξενούμενους στο κύπελλο Συνεχίζουμε με χαμηλούς ρυθμούς στο στοίχημα, διότι οι αγώνες κυπέλλου έχουν περιορισμένο ενδιαφέρον. Σήμερα, υπάρχουν παιχνίδια από το Ισπανικό κύπελλο και

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά στοιχήματος Γερμανίας και Ιταλίας

Προγνωστικά στοιχήματος Γερμανίας και Ιταλίας Προγνωστικά στοιχήματος Γερμανίας και Ιταλίας Για την δεύτερη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ Ρόμα και Νάπολι στην Serie A Για την προτελευταία αγωνιστική της Serie A σήμερα Σάββατο πραγματοποιούνται δύο αναμετρήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες Καλημέρα σε όλους σας, ιδιαίτερα φτωχό το αγωνιστικό πρόγραμμα, με ελάχιστες επιλογές για το στοίχημα, οι αναμετρήσεις του κυπέλλου, τις κάνουν ακόμα πιο δύσκολες.

Διαβάστε περισσότερα

Βγαίνει και η οχτάδα του Γιουρόπα Λιγκ

Βγαίνει και η οχτάδα του Γιουρόπα Λιγκ Βγαίνει και η οχτάδα του Γιουρόπα Λιγκ Γεία χαρά σε όλους, χτες βγήκε η τελική οχτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα μας προσφέρει, όπως πάντα έντονες συγκινήσεις στους προημιτελικούς. Σήμερα, διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ

Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ Καλημέρα σας, χτες έγιναν οι πρώτες αγώνες στην φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και απομένουν πλέον να βγουν οι ομάδες που θα περάσουν στον επόμενο γύρο. Σήμερα, για το

Διαβάστε περισσότερα

Ντέρμπι δικεφάλων με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον

Ντέρμπι δικεφάλων με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον Ντέρμπι δικεφάλων με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον Ο δεύτερος γύρος της Super League είναι σε εξέλιξη και γίνονται πολλές μάχες σχεδόν σε όλα τα ανοικτά βαθμολογικά μέτωπα. Πλέον από σήμερα, ξεκινούν και

Διαβάστε περισσότερα

Μάχες παντού πριν την τελική ευθεία των πρωταθλημάτων

Μάχες παντού πριν την τελική ευθεία των πρωταθλημάτων Μάχες παντού πριν την τελική ευθεία των πρωταθλημάτων Γειά χαρά σε όλους, αφήνουμε πίσω μας τον θεσμού του κυπέλλου και επικεντρωνόμαστε στα εγχώρια πρωταθλήματα, που μπαίνουν στην τελική τους ευθεία.

Διαβάστε περισσότερα

Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League

Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League Ξεκινούν σήμερα οι επαναληπτικοί των Play Off του Champions League, για να προκύψουν οι τελευταίες ομάδες των ομίλων του θεσμού. Ο Ολυμπιακός

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ 2018

Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ 2018 Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ 2018 Καλημέρα σας, συνεχίζουμε non stop στο Παγκόσμιο κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας, ήδη βρισκόμαστε στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, που μπορεί να κρίνει πολλά

Διαβάστε περισσότερα

Προβλέψεις στο στοίχημα την Παρασκευή

Προβλέψεις στο στοίχημα την Παρασκευή Προβλέψεις στο στοίχημα την Παρασκευή Ξεκινούν σήμερα οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων, όπως κάθε Παρασκευή. Στην Γαλλική Ligue 1 αρχίζει η 12 η αγωνιστική με μία αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, η ουραγός Ντιζόν

Διαβάστε περισσότερα

Τα φαβορί ορίζουν το παιχνίδι στα προγνωστικά στοιχήματος

Τα φαβορί ορίζουν το παιχνίδι στα προγνωστικά στοιχήματος Τα φαβορί ορίζουν το παιχνίδι στα προγνωστικά στοιχήματος Καλημέρα σε όλους σας, συμπληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές, με τα τελευταία παιχνίδια των πρωταθλημάτων και παρόλα τα λίγα ματς, αυτά έχουν σχετική

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο δυο θέσεις υπάρχουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Μόνο δυο θέσεις υπάρχουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Μόνο δυο θέσεις υπάρχουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι δυο πρώτοι ημιτελικού του Champions League, που μας πρόσφεραν έντονες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις. Σήμερα, διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινούν οι μάχες του πρωταθλήματος την Παρασκευή

Ξεκινούν οι μάχες του πρωταθλήματος την Παρασκευή Ξεκινούν οι μάχες του πρωταθλήματος την Παρασκευή Καλημέρα σας, για άλλη μία Παρασκευή, ξεκινούν οι μάχες των πρωταθλημάτων, που τα πάντα είναι ανοικτά σε πολλές θέσεις. Την εβδομάδα που μας πέρασε, προέκυψαν

Διαβάστε περισσότερα

Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League

Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League Σήμερα, ξεκινά η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και είναι ξεκάθαρο ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία σε αυτή την φάση. Μπορεί με την λήξη των

Διαβάστε περισσότερα

Τελειώνουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές στο παμε στοιχημα

Τελειώνουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές στο παμε στοιχημα Τελειώνουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές στο παμε στοιχημα Η πέμπτη εμβόλιμη αγωνιστική στην Serie A, ολοκληρώνεται στο Τορίνο, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Μίλαν. Οι δύο ομάδες, είναι στην μέση της βαθμολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ

Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, χτες προέκυψε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το οποίο είναι Ρεάλ Μαδρίτης Λίβερπουλ, που είχαν

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινούν οι πραγματικές μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ

Ξεκινούν οι πραγματικές μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ Ξεκινούν οι πραγματικές μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ Γεία χαρά σε όλους σας, βγήκαν χτες οι τέσσερις πρώτες ομάδες των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, χαρίζοντας μας εξαιρετικές αναμετρήσεις σε αυτή την φάση.

Διαβάστε περισσότερα

Ντέρμπι στην Serie A, φαβορί σε Μπουντεσλίγκα και Γαλλία και Ελλαδα

Ντέρμπι στην Serie A, φαβορί σε Μπουντεσλίγκα και Γαλλία και Ελλαδα Ντέρμπι στην Serie A, φαβορί σε Μπουντεσλίγκα και Γαλλία και Ελλαδα Η αγωνιστική στην Super League ξεκινά σήμερα Σάββατο με δύο παιχνίδια που ανοίγουν την 21η αγωνιστική ημέρα. Μόνο ο Ολυμπιακός συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις στοιχήματος βάση στατιστικών

Προτάσεις στοιχήματος βάση στατιστικών Προτάσεις στοιχήματος βάση στατιστικών Δευτέρα, σήμερα και ευκαιρία να ρίξουμε ρυθμούς, ανακτώντας δυνάμεις ενόψει Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Περιορισμένες οι επιλογές σήμερα, λόγω του μικρού αγωνιστικού

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζεται η δράση στα πρωταθλήματα

Συνεχίζεται η δράση στα πρωταθλήματα Συνεχίζεται η δράση στα πρωταθλήματα Ξεκινά σήμερα η 11η αγωνιστική στην Γαλλική Ligue 1 με μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, η εξαιρετική Ναντ υποδέχεται την προβληματική Μονακό, σε μία

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρία να ανέβει πάλι στην κορυφή ο ΠΑΟΚ

Ευκαιρία να ανέβει πάλι στην κορυφή ο ΠΑΟΚ Ευκαιρία να ανέβει πάλι στην κορυφή ο ΠΑΟΚ Καλημέρα σας, ολοκληρώνεται σήμερα η αγωνιστική σε Ελλάδα, Ισπανία και Αγγλία, πριν την Ευρωπαϊκή εβδομάδα, που περιλαμβάνει σημαντικές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Μπαίνουν οι μεγάλοι στην Super League

Μπαίνουν οι μεγάλοι στην Super League Μπαίνουν οι μεγάλοι στην Super League Η καινούργια χρονιά βρίσκει τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην Βοιωτία, απέναντι στον Λεβαδειακό και να βρίσκεται στο κυνήγι του ΠΑΟΚ και την πρώτης θέσης. Οι δύο ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

Περιορισμένες επιλογές την Δευτέρα

Περιορισμένες επιλογές την Δευτέρα Περιορισμένες επιλογές την Δευτέρα Είναι από τις ελάχιστες φορές, που την Δευτέρα υπάρχει παιχνίδι για την Premier League. Συγκεκριμένα, η νεοφώτιστη Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την Άρσεναλ, σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα οι προημιτελικοί του παγκοσμίου κυπέλλου και θα προκύψει το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών του Μουντιάλ 2018. Η έκπληξη της διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Τα φαβορί καθορίζουν το παιχνίδι μας στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τα φαβορί καθορίζουν το παιχνίδι μας στο Τσάμπιονς Λιγκ Τα φαβορί καθορίζουν το παιχνίδι μας στο Τσάμπιονς Λιγκ Καλημέρα σας, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιούνται οι υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις από την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα, υπάρχουν δύο

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη

Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη Καλημέρα σε όλους σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου προέκυψαν οι 16 ομάδες που θα παίξουν στην επόμενη φάση για να φτάσουν στον

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9 ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΖΩΝΗ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9 ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9 ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΖΩΝΗ 155 ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Λ. Κ. Χ. Ψ. Ο Νεϊμάρ ντα Σύλβα Σάντος Τζούνιορ ή απλώς Νεϊμάρ (Neymar) είναι βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και γεννήθηκε στο Σάο Πάολο στις 5 Φεβρουαρίου του 1992. Αγωνίζεται με την ομάδα της Σάντος και η

Διαβάστε περισσότερα

Λίγες θέσεις ανοικτές στην Ολλανδία

Λίγες θέσεις ανοικτές στην Ολλανδία Λίγες θέσεις ανοικτές στην Ολλανδία Ο Μάϊος είναι ο μήνας που τα περισσότερα πρωταθλήματα ολοκληρώνονται, αφού διεξάγονται οι τελευταίες αγωνιστικές. Σήμερα, στην Ολλανδία πραγματοποιείται η τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Οι άμυνες μας ανοίγουν τον δρόμο στα προγνωστικα

Οι άμυνες μας ανοίγουν τον δρόμο στα προγνωστικα Οι άμυνες μας ανοίγουν τον δρόμο στα προγνωστικα Γεία χαρά σε όλους σας, αφήνουμε πίσω τους το φτωχό μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα και έχουμε μπροστά ματς, ένα γεμάτο αγωνιστικό τριήμερο. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

Αρχή με δυνατά ματς την Παρασκευή

Αρχή με δυνατά ματς την Παρασκευή Αρχή με δυνατά ματς την Παρασκευή Αφήνουμε πίσω μας τις εθνικές ομάδες, διότι μπροστά μας έχουμε φουλ αγωνιστική δράση σε πρωταθλήματα και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σήμερα, έχουμε επανέναρξη των πρωταθλημάτων,

Διαβάστε περισσότερα

EURO U19 2015: Έχασε αλλά πέρασε στους «4» η Ελλάδα! ΓΑΛΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2-0

EURO U19 2015: Έχασε αλλά πέρασε στους «4» η Ελλάδα! ΓΑΛΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2-0 Η Εθνική Νέων πρόσθεσε άλλη μια μεγάλη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015! Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε 2-0 στην Κατερίνη από τη νικήτρια

Διαβάστε περισσότερα

Στον δρόμο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Στον δρόμο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Στον δρόμο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών του Champions League, όπου μας πρόσφεραν έντονες συγκινήσεις, με ένα εκπληκτικό γκολ

Διαβάστε περισσότερα

Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία και Γαλλία

Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία και Γαλλία Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία και Γαλλία Στα πλαίσιο της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής της Premier League η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ υποδέχεται την Άρσεναλ, που πηγαίνει με φορά να αγωνιστεί εκεί. Η γηπεδούχος

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020

Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020 Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020 Φουλ δράση έχουμε στα προκριματικά του Euro 2020, αυτές τις ημέρες, με πολλές αναμετρήσεις να υπάρχουν καθημερινά. Σήμερα, στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου η Αγγλία δοκιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Για το προβάδισμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκη

Για το προβάδισμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκη Για το προβάδισμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκη Ξεκινούν από σήμερα οι Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των Ελληνικών ομάδων για να κριθεί αν θα βρεθούν σου ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σήμερα, για τα Play Off

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά στοιχήματος Δευτέρας

Προγνωστικά στοιχήματος Δευτέρας Προγνωστικά στοιχήματος Δευτέρας Το δικό του ενδιαφέρον έχει και το πρόγραμμα της Δευτέρας, καθώς οι αγωνιστικές κλείνουν σε Πρέμιερ Λιγκ, Ιταλία και Μπουντεσλίγκα, με σπουδαίες αναμετρήσεις ενώ υπάρχει

Διαβάστε περισσότερα

Για τις εντυπώσεις και το γόητρο στο Μόναχο

Για τις εντυπώσεις και το γόητρο στο Μόναχο Για τις εντυπώσεις και το γόητρο στο Μόναχο Ολοκληρώνεται η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, όπου ίσως είναι η πιο σημαντική αγωνιστική σε αυτή την φάση. Κάποιοι όμιλοι θα ξεκαθαρίσουν

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα παιχνίδια σε Ιταλία και Μπουντεσλίγκα

Μεγάλα παιχνίδια σε Ιταλία και Μπουντεσλίγκα Μεγάλα παιχνίδια σε Ιταλία και Μπουντεσλίγκα Πλήρη αγωνιστική δράση υπάρχει στην Ιταλική Serie A, όπου όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα, διότι υπάρχει αγωνιστική, την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικα στοιχημα με φτωχό πρόγραμμα

Προγνωστικα στοιχημα με φτωχό πρόγραμμα Προγνωστικα στοιχημα με φτωχό πρόγραμμα Δοκιμασία στα Γιάννενα για τον Ολυμπιακό με τον δυνατό ΠΑΣ Καλημέρα σας, φτωχό αγωνιστικό πρόγραμμα έχουμε αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν κυρίως κύπελλα, Λιγκ Καπ το

Διαβάστε περισσότερα

Παμε στοιχημα με τα αδιάφορα παιχνίδια

Παμε στοιχημα με τα αδιάφορα παιχνίδια Παμε στοιχημα με τα αδιάφορα παιχνίδια Παμε στοιχημα με τα αδιάφορα παιχνίδια στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ Καλημέρα σας, τελευταία αγωνιστική σήμερα στους τέσσερις πρώτους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ,

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα με το τέλος του Κυπέλλου Ελλάδας

Πάμε στοίχημα με το τέλος του Κυπέλλου Ελλάδας Πάμε στοίχημα με το τέλος του Κυπέλλου Ελλάδας αλημέρα σας, όπως είπαμε και χτες αυτές τις μέρες το πρόγραμμα είναι μικρό και φτωχό και επομένως έχουμε ρίξει αναγκαστικά και συνειδητά τους ρυθμούς μας.

Διαβάστε περισσότερα

Κλειδώνουν θέσεις στην βαθμολογία

Κλειδώνουν θέσεις στην βαθμολογία Κλειδώνουν θέσεις στην βαθμολογία Καλημέρα σας, αφήνουμε πίσω μας τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την ποδοσφαιρική πανδαισία που μας πρόσφεραν και επιστρέφουμε στις εγχώριες διοργανώσεις που γίνονται μάχες.

Διαβάστε περισσότερα

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Καλημέρα σας, εκτός από την εμβόλιμη αγωνιστική στην Ισπανία, αυτή την εβδομάδα διεξάγονται παιχνίδια για τον θεσμό του κυπέλλου σε πολλές χώρες στην Ευρώπη,

Διαβάστε περισσότερα

Μάχες παντού στο τέλος της Serie A

Μάχες παντού στο τέλος της Serie A Μάχες παντού στο τέλος της Serie A Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα Πριμέρα Ντιβιζιόν και Serie A, από τα τελευταία πρωταθλήματα που είναι ακόμα ενεργά. Ενώ στην Ισπανία έχουν όλα κριθεί, για αυτό έχει

Διαβάστε περισσότερα

Έντονη λάμψη και στο Europa League

Έντονη λάμψη και στο Europa League Έντονη λάμψη και στο Europa League Ημέρα Europa League σήμερα Πέμπτη, όπου διεξάγεται η φάση των 32 του θεσμού και γίνονται οι πρώτες αναμετρήσεις για την φάση. Η Ελλάδα έχει μία ομάδα στο Europa League,

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικα από όλη την Ευρώπη

Προγνωστικα από όλη την Ευρώπη Προγνωστικα από όλη την Ευρώπη Καλημέρα σας, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι γεμάτο, αυτό, δεν έχει καθόλου ποιότητα, χωρίς μεγάλες αναμετρήσεις, με ματς από μικρομεσαίες ομάδες. Στην Ελλάδα, δεν γίνονται

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη

Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη Καλημέρα σε όλους σας, περιορισμένο πρόγραμμα υπάρχει σήμερα στο πρόγραμμα, όποτε και οι επιλογές μας στο πάμε στοίχημα είναι περιορισμένες. Αυτή την εβδομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Προκρίσεις τελικού Europa League

Προκρίσεις τελικού Europa League Προκρίσεις τελικού Europa League Το Europa League παίρνει σειρά σήμερα Πέμπτη και οι ρεβάνς, που κόβουν την ανάσα, με έπαθλο τον τελικό του Europa League. Το επίκεντρο φυσικά τόσο στο Μεστάγια για το Βαλένθια

Διαβάστε περισσότερα

Προβλεψεις στοιχηματος: Μάχη τετράδας το Άρσεναλ Λίβερπουλ

Προβλεψεις στοιχηματος: Μάχη τετράδας το Άρσεναλ Λίβερπουλ Προβλεψεις στοιχηματος: Μάχη τετράδας το Άρσεναλ Λίβερπουλ Καλημέρα σε όλους σας, έχουμε μπει ήδη σε εορταστικό mood, ενώ ξεκινάει σήμερα και το εορταστικό αγωνιστικό πρόγραμμα στα πρωταθλήματα που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Στοίχημα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου 2018

Στοίχημα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου 2018 Στοίχημα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου 2018 Ολοκληρώνεται η έκτη αγωνιστική των ομίλων Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώνεται σήμερα η έκτη αγωνιστική των τριών υπόλοιπων ομίλων για τα προκριματικά του παγκοσμίου

Διαβάστε περισσότερα

Ημέρα φαβορί στην Serie A

Ημέρα φαβορί στην Serie A Ημέρα φαβορί στην Serie A Καλημέρα σας, άλλη ημέρα σήμερα, όπου το αγωνιστικό πρόγραμμα, είναι γεμάτο με σημαντικές αναμετρήσεις, όλων των μεγάλων ομάδων, στα περισσότερα πρωταθλήματα. Σήμερα, θα ασχοληθώ

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολο βράδυ στην Ριζούπολη για τον Ολυμπιακό

Εύκολο βράδυ στην Ριζούπολη για τον Ολυμπιακό Εύκολο βράδυ στην Ριζούπολη για τον Ολυμπιακό Το πρωτάθλημα της Super League, μπαίνει πλέον στη τελική ευθεία του και θα γίνουν πολλές μάχες ακόμα, διότι πολλές θέσεις είναι ακόμα ανοικτές. Σήμερα ολοκληρώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατές μάχες στις χαμηλές θέσεις στο στοίχημα

Δυνατές μάχες στις χαμηλές θέσεις στο στοίχημα Δυνατές μάχες στις χαμηλές θέσεις στο στοίχημα Καλημέρα σας, καλή προσέγγιση είχαμε χτες στα ματς, όπου χάθηκε μόνο το under 3,5 στο ματς Καλλονή ΠΑΣ Γιάννενα, όπου μπήκε ένα γκολ στο τέλος και μας χάλασε

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά στοιχήματος με γκολ

Προγνωστικά στοιχήματος με γκολ Προγνωστικά στοιχήματος με γκολ Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν οι όμιλοι σε Τσαμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ και βγήκαν οι 16 ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και οι 32 του Γιουρόπα Λιγκ, όπου

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος τελικός Γαλλία Κροατία για το Μουντιάλ 2018

Μεγάλος τελικός Γαλλία Κροατία για το Μουντιάλ 2018 Μεγάλος τελικός Γαλλία Κροατία για το Μουντιάλ 2018 Η ώρα του μεγάλου τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου 2018 που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας, έφτασε και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του. Όλοι

Διαβάστε περισσότερα

Δύσκολη ημέρα για στοίχημα στην Σούπερ Λιγκ

Δύσκολη ημέρα για στοίχημα στην Σούπερ Λιγκ Δύσκολη ημέρα για στοίχημα στην Σούπερ Λιγκ Καλημέρα σας, Σάββατο σήμερα με πλήρη αγωνιστική δράση σε όλα τα μέτωπα, σε όλα τα πρωταθλήματα, δίνοντας πολλές επιλογές στο στοίχημα. Στην Σούπερ Λιγκ συμπληρώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Κλειδώνουν οι θέσεις του Euro 2020

Κλειδώνουν οι θέσεις του Euro 2020 Κλειδώνουν οι θέσεις του Euro 2020 Καθημερινές οι μάχες στα προκριματικά του Euro 2020, για τις Εθνικές ομάδες στην Ευρώπη, για να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού κυπέλλου.

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά στοιχήματος Champions League Τετάρτης

Προγνωστικά στοιχήματος Champions League Τετάρτης Προγνωστικά στοιχήματος Champions League Τετάρτης Καλημέρα σας, ολοκληρώνεται σήμερα η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League με αναμετρήσεις για όλα τα γούστα. Χτες, η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε

Διαβάστε περισσότερα

Με τρία ματς ξεκινά η αγωνιστική στην Super League

Με τρία ματς ξεκινά η αγωνιστική στην Super League Με τρία ματς ξεκινά η αγωνιστική στην Super League Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά 20η αγωνιστική της Super League, που είναι πολύ σημαντική από την κορυφή μέχρι την ουρά του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι που

Διαβάστε περισσότερα

Προβλέψεις στοιχήματος

Προβλέψεις στοιχήματος Προβλέψεις στοιχήματος Προβλέψεις στοιχήματος στα παιχνίδια της Λιγκ 1 την Κυριακή Στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Λιγκ 1 στην Γαλλία, σήμερα Κυριακή υπάρχουν τρία σημαντικά παιχνίδια με μονομαχίες

Διαβάστε περισσότερα

Το ποδόσφαιρο! Πώς παίζεται! Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα που παίζεται ανάμεσα σε δύο ομάδες των έντεκα παικτών με μία σφαιρική μπάλα. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξάγεται σε ένα ορθογώνιο γήπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά στο πάμε στοίχημα

Προγνωστικά στο πάμε στοίχημα Προγνωστικά στο πάμε στοίχημα Άνω κάτω τα Play Off στην Super League με την βαθμολογία Μετά τα όσα έγινα και πρόκειται να γίνουν τα Play Off έχουν γίνει άνω κάτω και κανείς δεν γνωρίζει πλέον που θα καταλήξουν.

Διαβάστε περισσότερα

Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ

Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία και ευτυχία, στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, είναι καθιερωμένο τις γιορτές να μη σταματούν να παίζουν μπάλα και

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League

Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League Ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Super League σήμερα Δευτέρα με δύο παιχνίδια ανάμεσα σε μικρομεσαίες ομάδες. Χτες, ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη στο ντέρμπι

Διαβάστε περισσότερα

Αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα στο στοιχημα

Αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα στο στοιχημα Αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα στο στοιχημα Καλημέρα σας, μετά από αρκετό διάστημα χωρίς σοβαρό στοιχημα λόγω κυρίως έλλειψης αγώνων και της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες από σήμερα ξεκινούν όλα τα πρωταθλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Προβλέψεις στο πάμε στοίχημα Παρασκευής

Προβλέψεις στο πάμε στοίχημα Παρασκευής Προβλέψεις στο πάμε στοίχημα Παρασκευής Καλημέρα σας, μετά την πανδαισία ποδοσφαίρου και γκολ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις το Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, το προηγούμενο τριήμερο, ξεκινούν σήμερα οι εγχώριες

Διαβάστε περισσότερα

Γιουβέντους Άγιαξ στο Τορίνο

Γιουβέντους Άγιαξ στο Τορίνο Γιουβέντους Άγιαξ στο Τορίνο Ξεκινούν σήμερα οι επαναληπτικοί των προημιτελικών του Champions League και θα προκύψουν οι δύο πρώτες ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα με τα σημερινά φαβορί

Πάμε στοίχημα με τα σημερινά φαβορί Πάμε στοίχημα με τα σημερινά φαβορί Πάμε στοίχημα με τα σημερινά φαβορί των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 Καλημέρα σας, δεν καταφέραμε πάλι χτες, στο ματς της Εθνικής μας μπήκαν τρία γκολ σε τέσσερα

Διαβάστε περισσότερα

Από τον Michael Cerna

Από τον Michael Cerna Από τον Michael Cerna Real Madrid εναντίων Barcelona. Πρόκειται για την μεγαλύτερη αντιπαλότητα στο ποδόσφαιρο. Οι διαφορές μεταξύ των συλλόγων είναι πολλές, όχι μόνο ποδοσφαιρικές, αλλά κυρίως πολιτικές.

Διαβάστε περισσότερα

Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ

Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας Γεία χαρά σε όλους, διακοπή υπάρχει στα εγχώρια πρωταθλήματα, αφού διεξάγονται οι αγώνες των ομίλων των

Διαβάστε περισσότερα

Προτελευταία αγωνιστική στην Serie A

Προτελευταία αγωνιστική στην Serie A Προτελευταία αγωνιστική στην Serie A Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται πλέον όλα τα πρωταθλήματα και όλα τα παιχνίδια γίνονται την ίδια ώρα. Σήμερα, διεξάγονται οι αγωνιστικές στην Premier League και στην Serie

Διαβάστε περισσότερα

Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο

Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο Καλημέρα σας, η ώρα των ημιτελικών έφτασε και σήμερα θα γνωρίζουμε την μία ομάδα του τελικού του Μουντιάλ, όπου θα μπορέσει να διεκδικήσει το μεγάλο τρόπαιο.

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινούν τα προγνωστικα προκριματικων στο Euro 2020

Ξεκινούν τα προγνωστικα προκριματικων στο Euro 2020 Ξεκινούν τα προγνωστικα προκριματικων στο Euro 2020 Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων των προκριματικών Euro 2020 είναι γεγονός, αρχής γενομένης από σήμερα. Αρκετά φαβορί την Πέμπτη και λόγω των χαμηλών αποδόσεων

Διαβάστε περισσότερα

Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο

Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο Καλημέρα σας, βρισκόμαστε ήδη στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ και τα πάντα είναι ακόμα ανοικτά, εκτός του πρώτου ομίλου που φαίνεται να έχει

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί στο στοίχημα στις Εθνικές ομάδες

Φαβορί στο στοίχημα στις Εθνικές ομάδες Φαβορί στο στοίχημα στις Εθνικές ομάδες Ξεκινούν σήμερα, οι αγώνες των προκριματικών αγώνων, με το κουπόνι στοιχήματος να είναι γεμάτο με φαβορί. Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, διεξάγεται στην Ολλανδία,

Διαβάστε περισσότερα

Με σοβαρότητα και γκολ στα προγνωστικα

Με σοβαρότητα και γκολ στα προγνωστικα Με σοβαρότητα και γκολ στα προγνωστικα Γεία σας, ολοκληρώθηκε μία περίεργη εβδομάδα για το στοίχημα με πολλά κύπελλα και άσχημα αποτελέσματα που δεν ευνοούν τα προγνωστικα στο πάμε στοίχημα. Από σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Λίγες επιλογές την Δευτέρα

Λίγες επιλογές την Δευτέρα Λίγες επιλογές την Δευτέρα Η ένατη αγωνιστική ρίχνει την αυλαία της στην Φθιώτιδα, με μία αναμέτρηση, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Λαμία υποδέχεται τον Βόλο, σε ένα ματς που έχει σημασία, με τους

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί και κίνητρο στα σημερινα προγνωστικα

Φαβορί και κίνητρο στα σημερινα προγνωστικα Φαβορί και κίνητρο στα σημερινα προγνωστικα Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι ημιτελικοί του Champions League και Europa League και προέκυψαν τα δύο ζευγάρια των τελικών των δύο Ευρωπαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις στοιχήματος με τα μπαράζ

Προτάσεις στοιχήματος με τα μπαράζ Προτάσεις στοιχήματος με τα μπαράζ Τα μπαράζ σε διάφορες χώρες μονοπωλούν το ενδιαφέρον αυτές τις ημέρες, έτσι και σήμερα. Συγκεκριμένα υπάρχουν πλέι οφ στην Ολλανδία για την Ευρώπη και αγώνες διαβάθμισης

Διαβάστε περισσότερα

Με γκολ ανοίγει το γεμάτο τριήμερο

Με γκολ ανοίγει το γεμάτο τριήμερο Με γκολ ανοίγει το γεμάτο τριήμερο Γειά χαρά σε όλους σας, συνεχίζουμε χωρίς σταματημό και αυτό το τριήμερο με φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα. Σήμερα, Παρασκευή, ξεκινούν τα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα,

Διαβάστε περισσότερα

Διπλά και γκολ μας πληρώνουν την Τετάρτη

Διπλά και γκολ μας πληρώνουν την Τετάρτη Διπλά και γκολ μας πληρώνουν την Τετάρτη Καλημέρα, πλήρες αγωνιστική ημέρα υπάρχει σήμερα Τετάρτης, διότι υπάρχουν παιχνίδια τόσο από τα κύπελλα, όσο και εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Διαβάστε περισσότερα

Όλα ανοικτά στο Europa League

Όλα ανοικτά στο Europa League Όλα ανοικτά στο Europa League Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώθηκε χτες η πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, που ξεκαθάρισε κάπως η κατάσταση, ενώ σήμερα διεξάγεται η πέμπτη αγωνιστική του Europa League

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίζονται τα τελευταία εισιτήρια στο Τσαμπιονς Λιγκ

Σφραγίζονται τα τελευταία εισιτήρια στο Τσαμπιονς Λιγκ Σφραγίζονται τα τελευταία εισιτήρια στο Τσαμπιονς Λιγκ Καλημέρα σας, βγήκαν χτες τα πρώτα οχτώ εισιτήρια για την φάση των 16 στο Τσαμπιονς Λιγκ και σήμερα θα οριστικοποιηθούν τα άλλα οχτώ εισιτήρια, αν

Διαβάστε περισσότερα

Να φύγει με διπλό από την Λαμία

Να φύγει με διπλό από την Λαμία Να φύγει με διπλό από την Λαμία Η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ, τελειώνει σήμερα στην Λαμία, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται και στο κύπελλο Ελλάδος, για την

Διαβάστε περισσότερα