ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΩΝ COOKIES ΤΗΣ DIAGEO

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΩΝ COOKIES ΤΗΣ DIAGEO"

Transcript

1 ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΩΝ COOKIES ΤΗΣ DIAGEO Η παρούσα Δήλωση περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies παρέχει μια ιδιαίτερα αναλυτική επισκόπηση της πλήρους Δήλωσης περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies (βλ. ενότητα 1 για περισσότερες πληροφορίες). Συνοψίζει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συλλογής, χρήσης και κοινής χρήσης οποιουδήποτε προσωπικού στοιχείου συλλέγουμε. Η παρούσα Δήλωση περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies ισχύει για προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου, ο οποίος λειτουργεί από την Diageo plc - την κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών παγκοσμίως - ή από έναν από τους ομίλους εταιρειών της. 1. Εισαγωγή Βλ. ενότητα 1 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Diageo plc 2. Είστε σε νόμιμη ηλικία αγοράς; Εάν δεν είστε σε νόμιμη ηλικία για αγορά οινοπνευματωδών ποτών, μην μας δώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν πιστεύουμε ότι δεν έχετε συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία για αγορά οινοπνευματωδών ποτών, θα καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια για να αφαιρέσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας. 3. Τι είναι τα προσωπικάδεδομένα; Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητα ενός ατόμου, όπως καθορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία. 4. Συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων από την Diageo Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα τα οποία επιλέγετε να παράσχετε. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται πληροφορίες που παρέχονται κατά την εγγραφή σας στους δικτυακούς τόπους μας, κατά την επικοινωνία σας μαζί μας, κατά τη συμπλήρωση ερευνών ή ερωτηματολογίων, κατά τη συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς και κατά την ανάρτηση πληροφοριών σε δημόσιους χώρους των δικτυακών μας τόπων. Μέσω της χρήσης εκ μέρους σας αυτού και άλλων δικτυακών τόπων της Diageo (καθώς και μέσω της περιήγησης σε αυτούς τους δικτυακούς τόπους), ορισμένα στοιχεία σχετικά με την επίσκεψή σας καταγράφονται αυτόματα, όπως για παράδειγμα οι σελίδες που επισκεφτήκατε, η διεύθυνση ΙΡ σας και η ημερομηνία και ώρα της επίσκεψής σας. Συλλέγουμε επίσης πληροφορίες χρησιμοποιώντας αρχεία cookies. Χρησιμοποιώντας τον παρόντα δικτυακό τόπο, συμφωνείτε στην εκ μέρους μας χρήση των στοιχείων αυτών, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παρούσα Δήλωση περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies. 1

2 Εάν δεν αποδέχεστε αυτές τις προϋποθέσεις, μην μας παράσχετε αυτά τα στοιχεία ή ενημερώστε μας για τις αντιρρήσεις σας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας. 5. Χρήση αρχείων cookies στους δικτυακούς μας τόπους Χρησιμοποιούμε αρχεία "cookies" ώστε να διασφαλίζουμε ότι σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον δικτυακό μας τόπο, καθώς τα αρχεία cookies μας βοηθούν να συλλέγουμε και να αποθηκεύουμε στοιχεία για τους επισκέπτες. Για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το πώς χρησιμοποιούμε τα αρχεία cookies, μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα 6. Εάν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, θα θεωρήσουμε ότι αποδέχεστε τη χρήση των αρχείων cookies σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies. Εάν δεν αποδέχεστε τη χρήση των αρχείων cookies, ανατρέξτε στις ενότητες 12 και 13 του κεφαλαίου «Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου και αρχείου cookies» για να δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies. Συλλέγουμε επίσης πληροφορίες μέσω κοινών διαδικτυακών τεχνολογιών όπως τα "cookies" και τα "clear gifs" (επίσης γνωστά ως "web bugs" ή "web beacons"). Βλ. ενότητα 6 για περισσότερες πληροφορίες. 6. Χρήση διευθύνσεων IP Όταν το πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου ή η εφαρμογή που χρησιμοποιείτε ζητάει την προβολή μιας ιστοσελίδας ή ενός από έναν άλλο υπολογιστή στο Διαδίκτυο, τότε στέλνει αυτόματα στον υπολογιστή αυτόν τη διεύθυνση στην οποία πρέπει να στείλει τις πληροφορίες. Είναι η λεγόμενη "διεύθυνση ΙΡ" του υπολογιστή σας. (ΙΡ στα Αγγλικά σημαίνει "Internet protocol" (πρωτόκολλο Διαδικτύου).) Για τους περισσότερους χρήστες που αποκτούν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω σύνδεσης dial-up (ISP), η διεύθυνση ΙΡ είναι διαφορετική κάθε φορά που συνδέονται. Δεν συλλέγουμε διευθύνσεις ΙΡ σε μια κεντρική βάση δεδομένων. Απλά καταχωρούνται σε αρχεία καταγραφής ώστε να μην συνδέονται με έναν λογαριασμό. Οι διευθύνσεις ΙΡ μπορεί να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς, μεταξύ αυτών τα παρακάτω: Προκειμένου να ταυτοποιηθεί η χώρα από την οποία αποκτάει πρόσβαση κάποιος. Προκειμένου να βοηθήσουμε τον πάροχο υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε να διαχειριστεί τις τοποθεσίες GEO IP, που μπορούν να χαρτογραφούν τις διευθύνσεις ΙΡ στις χώρες. Προκειμένου να κάνουμε διάγνωση προβλημάτων στις υπηρεσίες ή τις τεχνολογίες που μας αναφέρονται από τους χρήστες ή τους μηχανικούς μας και συνδέονται με τις διευθύνσεις ΙΡ που ελέγχονται από μια συγκεκριμένη διαδικτυακή εταιρεία ή έναν πάροχο υπηρεσιών Ίντερνετ. 2

3 Προκειμένου να στέλνουμε τις καταλληλότερες διαφημίσεις με βάση τη γεωγραφική περιοχή ή τις πληροφορίες που προέρχονται από τη διεύθυνση ΙΡ σας. Πολλές διευθύνσεις ΙΡ συχνά συνδέονται με τους παρόχους υπηρεσιών Ίντερνετ, πανεπιστήμια ή μεγάλες εταιρείες σε συγκεκριμένες περιοχές ή τοποθεσίες. Οι συγκεντρωτικές πληροφορίες που προέρχονται από διευθύνσεις ΙΡ μπορεί επίσης να παρέχονται σε διαφημιστές. Προκειμένου να υπολογίσουμε τον συνολικό αριθμό χρηστών που επισκέπτονται τους δικτυακούς τόπους μας από συγκεκριμένες χώρες ή περιοχές του κόσμου. Προκειμένου να βοηθήσουμε τρίτους διαφημιστές να παρακολουθούν την αποτελεσματικότητα των προωθητικών ενεργειών που τρέχουν στον δικτυακό μας τόπο, τις επισκέψεις και τις δραστηριότητες στους δικτυακούς τόπους τρίτων. Προκειμένου να καθορίσουμε ποιοι χρήστες έχουν προνόμια πρόσβασης σε συγκεκριμένο περιεχόμενο που φιλοξενούμε. 7. Χρήση προσωπικών δεδομένων Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε μόνο: για τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της εμπειρίας που απολαμβάνετε ως καταναλωτής με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, για να σας παρέχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες και υπηρεσίες που ζητάτε καθώς και πρόσθετες πληροφορίες και υπηρεσίες που ενδεχομένως σας ενδιαφέρουν. 8. Κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων Κάτι τέτοιο ενδέχεται να περιλαμβάνει την κοινή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων με εταιρείες εκτός της Diageo που παρέχουν υπηρεσίες προς εταιρείες της Diageo και προς ορισμένους άλλους τρίτους, αλλά μόνο εφόσον παρέχεται επαρκής προστασία για την διασφάλιση και την ασφαλή διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων και, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, μόνο εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας. Σε κάποιες περιπτώσεις, στην εν λόγω κοινοποίηση ενδέχεται να περιλαμβάνεται η μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων σε άλλες χώρες (συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά και άλλων χωρών εντός και εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου) όπου τα επεξεργάζονται η Diageo ή οι συνεργαζόμενες εταιρείες εκτός της Diageo ή τρίτοι εκτελούντες την επεξεργασία. Στον βαθμό στον οποίο κοινοποιούμε όντως τα προσωπικά σας δεδομένα σε έναν πάροχο υπηρεσιών, θα το πράξουμε μόνο σε περίπτωση που έχουμε συνάψει γραπτή συμφωνία με το μέρος αυτό και το μέρος 3

4 αυτό έχει συμφωνήσει να συμμορφώνεται με τα πρότυπα ιδιωτικού απορρήτου όπως αυτά περιγράφονται στην πολιτική μας περί ιδιωτικού απορρήτου. Μέσω της παροχής τυχόν προσωπικών σας δεδομένων σε μας, κατανοείτε πλήρως και συναινείτε ρητά με αυτή την επεξεργασία σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παρούσα Δήλωση περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies και στην πλήρη Δήλωσή μας περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies. 9. Κοινόχρηστοι χώροι του δικτυακού μας τόπου Οι πληροφορίες που δημοσιεύετε ή χρησιμοποιείτε μέσω κοινόχρηστων χώρων του ιστοτόπου (π.χ. chat rooms (αίθουσες συνομιλίας), πίνακες ανακοινώσεων και ομάδες συζήτησης) είναι γενικά προσβάσιμες και μπορούν να συλλεχθούν και να χρησιμοποιηθούν από άλλους. 10. Ασφάλεια Θεωρούμε την ασφάλεια σοβαρό θέμα και λαμβάνουμε προφυλάξεις για να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή. Έχουμε θεσπίσει κατάλληλες τεχνολογικές και διαχειριστικές διαδικασίες για να διαφυλάττουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε. Δυστυχώς, καμία μετάδοση δεδομένων στο Διαδίκτυο ή σύστημα αποθήκευσης δεδομένων δεν είναι εγγυημένα 100% ασφαλή. Εάν για κάποιο λόγο θεωρείτε ότι η επαφή σας μαζί μας δεν είναι πλέον ασφαλής (για παράδειγμα, εάν αισθάνεστε ότι η ασφάλεια οποιουδήποτε λογαριασμού διατηρείτε σε μας έχει διακυβευθεί), πρέπει να μας ειδοποιήσετε άμεσα για το πρόβλημα επικοινωνώντας μαζί μας μέσω των παρακάτω στοιχείων. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο επί του προσωπικού απορρήτου τυχόν περιεχομένου επικοινωνιών κατά τη μεταβίβασή του προς εμάς. Συνιστούμε να μην συμπεριλαμβάνετε εμπιστευτικές, αποκλειστικές ή ευαίσθητες πληροφορίες σε τέτοιου είδους περιεχόμενο επικοινωνιών. Βλ. ενότητα 16 για περισσότερες πληροφορίες. 11. Διαγραφή, πρόσβαση, ερωτήσεις και περαιτέρω πληροφορίες Μετά από αίτημά σας, και όπου απαιτείται από τον νόμο, θα προχωρήσουμε σε επιβεβαίωση, κοινή χρήση ή/και ενημέρωση των προσωπικών δεδομένων που έχουμε στην κατοχή μας για εσάς. Μολαταύτα, για την προστασία του προσωπικού σας απορρήτου, ενδέχεται πρώτα να χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας. Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να επιλέξετε να υποβάλετε ένα αίτημα διαγραφής για να σταματήσετε να λαμβάνετε πληροφορίες άμεσης εμπορικής προώθησης. 4

5 Εάν θέλετε να καταργηθεί η εγγραφή σας και να μην λαμβάνετε υλικό επικοινωνίας από την Diageo ή σχετικά με μάρκες της Diageo, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: Βλ. ενότητα 17 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές σας. 12. Χρονική περίοδος διατήρησης Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τη χρονική περίοδο που απαιτείται προκειμένου να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική περί Ιδιωτικού Απορρήτου, εκτός εάν ο νόμος απαιτεί ή επιτρέπει μια μεγαλύτερη χρονική περίοδο διατήρησης. 13. Επικοινωνία Εάν έχετε οποιοδήποτε σχόλιο, ερώτημα ή παράπονο σχετικά με τη συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών δεδομένων εκ μέρους μας, επικοινωνήστε μαζί μας: Ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Data Privacy Officer, Global Compliance Legal Team, Diageo plc, Lakeside Drive, Park Royal, London, NW10 7HQ Μέσω στη διεύθυνση: 5

6 ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΩΝ COOKIES 1. Εισαγωγή Αυτός ο δικτυακός τόπος λειτουργεί από εταιρεία μέλος του ομίλου εταιρειών Diageo, μητρική εταιρεία της οποίας είναι η εταιρεία Diageo plc (εγγεγραμμένη στην Αγγλία και την Ουαλία με αριθμό εταιρικού μητρώου και έδρα στη διεύθυνση Lakeside Drive, Park Royal, London NW107HQ, United Kingdom). Κάθε αναφορά στους όρους "μας", "εμάς", "εμείς" ή "εταιρεία" στην παρούσα πολιτική και στη δήλωση συγκατάθεσης, θα νοείται ως αναφορά στην Diageo plc, τις θυγατρικές της, τις συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες και τους συνεταίρους της, ανάλογα με την περίσταση. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Παρέχουμε την παρούσα Δήλωση περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε με ποιον τρόπο ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα που αποκτούμε από εσάς. Παρέχοντας τα προσωπικά σας δεδομένα σε εμάς, δηλώνετε ότι αναγνώσατε και αποδέχεστε τη Δήλωση περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies της εταιρείας μας και συμφωνείτε ότι μπορούμε να συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies. Εάν δεν αποδέχεστε την παρούσα Δήλωση, μην μας παράσχετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Η παρούσα Δήλωση περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies είναι ενσωματωμένη στους Όρους Χρήσης, που διέπουν την εν γένει χρήση του δικτυακού τόπου εκ μέρους σας, και αποτελεί τμήμα τους. Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας μόνο για τους σκοπούς που ορίζονται παρακάτω. Κατά καιρούς, ενδέχεται να χρειάζεται να επικαιροποιούμε την παρούσα Δήλωση περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies. Συνιστούμε να επισκέπτεστε την παρούσα σελίδα τακτικά για να διασφαλίζετε ότι έχετε διαβάσει την πιο πρόσφατη έκδοση. Οι αλλαγές στη Δήλωση περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies σημειώνονται εδώ: Ημερομηνία τελευταίας αναθεώρησης: 2016 Περιγραφή ουσιωδών αναθεωρήσεων: Ενότητα 3 Περιγραφή των προσωπικών δεδομένων Ενότητα 4 Περιγραφή του τρόπου συλλογής των προσωπικών δεδομένων Ενότητα 5 Χρήση Διεύθυνσης IP Ενότητα 6 Χρήση αρχείων cookies και clear gifs Ενότητα 14 Περιγραφή του τρόπου χρήσης των προσωπικών δεδομένων Ενότητα 15 Περιγραφή του τρόπου κοινής χρήσης των προσωπικών δεδομένων Ενότητα 16 Δημοσίευση στοιχείων στα δημόσια φόρουμ Ενότητα 20 Αλλαγές στις προσωπικές σας προτιμήσεις ιδιωτικού απορρήτου 6

7 Ενότητα 21 Περιγραφή του τρόπου χρήσης συνδέσμων, αναφορών, περιβάλλοντος εργασίας και περιεχομένου από δικτυακούς τόπους τρίτων 2. Νόμιμη ηλικία για αγορά οινοπνευματωδών ποτών Δεν πρέπει να μας παράσχετε τα προσωπικά σας δεδομένα εάν δεν είστε σε νόμιμη ηλικία για αγορά οινοπνευματωδών ποτών στην επικράτεια όπου κατοικείτε και (εφόσον είναι διαφορετική) στην επικράτεια από την οποία αποκτάτε πρόσβαση στον δικτυακό τόπο. Δεν είναι πρόθεσή μας να συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία από άτομα τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία για αγορά οινοπνευματωδών ποτών, ούτε να προωθούμε εμπορικά τα οινοπνευματώδη ποτά σε οποιονδήποτε δεν έχει συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία αγοράς οινοπνευματωδών ποτών. Εάν λάβουμε ειδοποίηση ή εάν πιστεύουμε ότι κάποιος ο οποίος δεν έχει συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία για αγορά οινοπνευματωδών ποτών, μας έχει δώσει τα προσωπικά του στοιχεία, θα καταβάλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια να αφαιρέσουμε τα συγκεκριμένα προσωπικά στοιχεία από τα αρχεία μας ή να τα επισημάνουμε και (στον βαθμό που επιτρέπεται από τον νόμο) να τα διατηρήσουμε με μοναδικό σκοπό τη διασφάλιση ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν εφεξής. 3. Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα; Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητα ενός ατόμου, όπως καθορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Ως "προσωπικά δεδομένα" νοούνται ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις, διευθύνσεις , στοιχεία πληρωμών και κάθε άλλο προσωπικό στοιχείο το οποίο εκούσια παρέχετε, για παράδειγμα μέσω της συμμετοχής σας σε έναν διαγωνισμό, της συμπλήρωσης ενός ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου ή της παροχής των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας όταν αγοράζετε προϊόντα από εμάς. Συλλέγουμε επίσης κάποια προσωπικά στοιχεία αυτόματα όταν περιηγείστε στον παρόντα δικτυακό τόπο, όπως τη διεύθυνση ΙΡ σας και λεπτομέρειες από τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί. 4. Συλλογή προσωπικών δεδομένων Είναι δική σας επιλογή το να μας δώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Σε ορισμένες περιστάσεις, μπορεί να σας προσφέρουμε την επιλογή να διαλέξετε αν θα θέλατε να λαμβάνετε πληροφορίες από εμάς ή από έμπιστα τρίτα μέρη (για παράδειγμα επιλέγοντας να συμμετάσχετε στη λήψη ειδικών προωθητικών προσφορών ή να εξαιρεθείτε από αυτές). Σε κάποιες περιστάσεις, δεν θα έχετε την επιλογή να εξαιρεθείτε, όπως όταν ικανοποιούμε τις υποχρεώσεις μιας σύμβασης μαζί σας, όταν διαχειριζόμαστε μια συναλλαγή που μας έχετε ζητήσει ή όταν απαιτείται από τον νόμο. Ενδέχεται να επιλέξετε να μας παράσχετε προσωπικά δεδομένα αν για παράδειγμα: επικοινωνήσετε μαζί μας για μια ερώτηση, εγγραφείτε στον δικτυακό τόπο, προωθήσετε ένα 7

8 στοιχείο προς έναν φίλο, αγοράσετε κάτι, συμπληρώσετε μια έρευνα ή άλλο έντυπο που περιλαμβάνει τα προσωπικά σας στοιχεία, μας ζητήσετε να σας παράσχουμε πληροφορίες, συμμετάσχετε σε διαγωνισμό, αναρτήσετε πληροφορίες σε δημόσιους χώρους του δικτυακού τόπου ή αξιοποιήσετε μια προωθητική ενέργεια. Παρέχοντας οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία προς εμάς, κατανοείτε πλήρως και συναινείτε σαφώς στη νόμιμη μεταφορά των συγκεκριμένων προσωπικών στοιχείων προς άλλες χώρες ή επικράτειες και στη συλλογή και επεξεργασία τους σε αυτές τις άλλες χώρες ή επικράτειες. Κάθε τέτοια μεταφορά και επεξεργασία από εμάς θα πραγματοποιείται σε συμμόρφωση με την παρούσα Δήλωση περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies. 5. Διευθύνσεις ΙΡ Όταν το πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου ή η εφαρμογή που χρησιμοποιείτε ζητάει την προβολή μιας ιστοσελίδας ή ενός από έναν άλλο υπολογιστή στο Διαδίκτυο, τότε στέλνει αυτόματα στον υπολογιστή αυτόν τη διεύθυνση στην οποία πρέπει να στείλει τις πληροφορίες. Είναι η λεγόμενη "διεύθυνση ΙΡ" του υπολογιστή σας. (ΙΡ στα Αγγλικά σημαίνει "Internet protocol" (πρωτόκολλο Διαδικτύου).) Για τους περισσότερους χρήστες που αποκτούν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω σύνδεσης dial-up (ISP), η διεύθυνση ΙΡ είναι διαφορετική κάθε φορά που συνδέονται. Λαμβάνουμε διευθύνσεις ΙΡ από όλους τους χρήστες καθώς οι πληροφορίες αυτές υποβάλλονται αυτόματα από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε κάθε φορά που βλέπετε μια ιστοσελίδα. Δεν συλλέγουμε διευθύνσεις ΙΡ σε μια κεντρική βάση δεδομένων. Απλά καταχωρούνται σε αρχεία καταγραφής ώστε να μην συνδέονται με έναν λογαριασμό. Οι διευθύνσεις ΙΡ μπορεί να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς, μεταξύ αυτών τα παρακάτω: Προκειμένου να ταυτοποιηθεί η χώρα από την οποία αποκτάει πρόσβαση κάποιος. Προκειμένου να βοηθήσουμε τον πάροχο υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε να διαχειριστεί τις τοποθεσίες GEO IP, που μπορούν να χαρτογραφούν τις διευθύνσεις ΙΡ στις χώρες. Προκειμένου να κάνουμε διάγνωση προβλημάτων στις υπηρεσίες ή τις τεχνολογίες που μας αναφέρονται από τους χρήστες ή τους μηχανικούς μας και συνδέονται με τις διευθύνσεις ΙΡ που ελέγχονται από μια συγκεκριμένη διαδικτυακή εταιρεία ή έναν πάροχο υπηρεσιών Ίντερνετ. Προκειμένου να στέλνουμε τις καταλληλότερες διαφημίσεις με βάση τη γεωγραφική περιοχή ή τις πληροφορίες που προέρχονται από τη διεύθυνση ΙΡ σας. Πολλές διευθύνσεις ΙΡ συχνά συνδέονται με τους παρόχους υπηρεσιών Ίντερνετ, πανεπιστήμια ή μεγάλες εταιρείες σε συγκεκριμένες περιοχές ή τοποθεσίες. Οι συγκεντρωτικές 8

9 πληροφορίες που προέρχονται από διευθύνσεις ΙΡ μπορεί επίσης να παρέχονται σε διαφημιστές. Προκειμένου να υπολογίσουμε τον συνολικό αριθμό χρηστών που επισκέπτονται τους δικτυακούς τόπους μας από συγκεκριμένες χώρες ή περιοχές του κόσμου. Προκειμένου να βοηθήσουμε τρίτους διαφημιστές να παρακολουθούν την αποτελεσματικότητα των προωθητικών ενεργειών που τρέχουν στον δικτυακό μας τόπο, τις επισκέψεις και τις δραστηριότητες στους δικτυακούς τόπους τρίτων. Προκειμένου να καθορίσουμε ποιοι χρήστες έχουν προνόμια πρόσβασης σε συγκεκριμένο περιεχόμενο που φιλοξενούμε. 6. Αρχεία Cookies Όπως συμβαίνει σε πολλούς άλλους δικτυακούς τόπους, χρησιμοποιούμε αρχεία "cookies" για να συλλέξουμε και να αποθηκεύσουμε πληροφορίες για τους επισκέπτες των δικτυακών μας τόπων. Η παρούσα δήλωση σας ενημερώνει για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα αρχεία cookies και πώς μπορείτε να τα ελέγχετε. Χρησιμοποιώντας αυτό τον δικτυακό τόπο, αποδέχεστε τη χρήση των αρχείων cookies σε συμμόρφωση με την παρούσα δήλωση. Εάν δεν αποδέχεστε τη χρήση αυτών των αρχείων cookies, μπορείτε να βρείτε περαιτέρω οδηγίες στην ενότητα με τίτλο "Πώς απενεργοποιώ/ενεργοποιώ τα αρχεία cookies;". Το cookie είναι μια αλυσίδα πληροφοριών αποτελούμενη αποκλειστικά από κείμενο, την οποία ο δικτυακός τόπος μεταφέρει στο αρχείο cookie του προγράμματος περιήγησης στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, ώστε ο δικτυακός τόπος να μπορεί να παρακολουθεί τους μοναδικούς επισκέπτες, να αναγνωρίζει τους επισκέπτες που επιστρέφουν και να θυμάται τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη. Το cookie κατά κανόνα περιέχει το όνομα του τομέα από τον οποίο προήλθε το cookie, τη "διάρκεια ζωής" του cookie και μια τιμή, συνήθως έναν τυχαία παραχθέντα μοναδικό αριθμό. Τα cookies είναι χρήσιμα επειδή επιτρέπουν σε έναν δικτυακό τόπο να αναγνωρίζει τη συσκευή ενός χρήστη. Τα cookies επιτελούν διάφορους ρόλους, όπως το να σας επιτρέπουν να πλοηγείστε αποτελεσματικά μεταξύ των ιστοσελίδων, να θυμάστε τις προτιμήσεις σας και εν γένει να βελτιώνουν την εμπειρία που αποκομίζετε ως χρήστης. Συμβάλλουν επίσης στο να διασφαλίζουν ότι οι ηλεκτρονικές διαφημίσεις που βλέπετε αφορούν εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα αρχεία cookies στη διεύθυνση: 7. Τι είδους cookies χρησιμοποιεί αυτός ο δικτυακός τόπος; Χρησιμοποιούμε δύο ευρείες κατηγορίες αρχείων cookies: Αρχεία cookies από τον δικό μας δικτυακό τόπο (first party cookies), τα οποία τοποθετούνται στον υπολογιστή σας απευθείας από μας. Αρχεία cookies από δικτυακούς τόπους τρίτων (third party cookies), τα οποία τοποθετούνται από δικτυακούς τόπους τρίτων, εκ μέρους μας. Χρησιμοποιούμε τα 9

10 αρχεία cookies από δικτυακούς τόπους τρίτων για να αναλύουμε τους δικτυακούς μας τόπους και τις χρήσεις τους και για να επιτρέπουμε την προβολή προσαρμοσμένων διαφημίσεων. 8. Για ποιους λόγους χρησιμοποιούμε τα cookies; 1η κατηγορία: Αυστηρά Απαραίτητα Cookies Τα cookies αυτά είναι απαραίτητα προκειμένου να μπορείτε να περιηγείστε στον δικτυακό τόπο και να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του, όπως το να έχετε πρόσβαση σε ασφαλείς ενότητες του δικτυακού τόπου. Χωρίς αυτά τα αρχεία cookies, υπηρεσίες τις οποίες έχετε ζητήσει, όπως τα καλάθια αγορών ή η ηλεκτρονική τιμολόγηση, δεν μπορούν να παρασχεθούν. 9. Τι είδους Αυστηρά Απαραίτητα Cookies χρησιμοποιούμε στον δικτυακό μας τόπο; Στα παραδείγματα Αυστηρά Απαραίτητων Cookies που μπορεί να χρησιμοποιούμε σε αυτό τον δικτυακό τόπο περιλαμβάνονται τα Cookies Διαχείρισης Περιεχομένου, τα οποία απαιτούνται από τον δικτυακό τόπο ώστε να λειτουργεί το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, και τα Cookies Προτιμήσεων Προτύπου τα οποία είναι απαραίτητα για κινητούς δικτυακούς τόπους και στους οποίους δίδουν την δυνατότητα να έχουν την επιθυμητή όψη και αίσθηση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε ένα Cookie Κοινωνικής Δικτύωσης. Πρόκειται για ένα cookie που καταγράφει τη συμμετοχή σας σε δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter και επιτρέπει την αλληλεπίδραση μεταξύ της δραστηριότητάς σας σε δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης και του δικού μας δικτυακού τόπου υπό την καθοδήγησή σας και φροντίζει για την απρόσκοπτη μετάβασή σας από τον έναν δικτυακό τόπο στον άλλον. 2η κατηγορία: Cookies Επιδόσεων Τα cookies συλλέγουν πληροφορίες για τον τρόπο χρήσης ενός δικτυακού τόπου από τους χρήστες, για παράδειγμα ποιες είναι οι σελίδες με τη συχνότερη επισκεψιμότητα και κατά πόσο οι σελίδες εμφανίζουν μηνύματα σφάλματος. Τα cookies αυτά δεν συλλέγουν πληροφορίες ταυτοποίησης των επισκεπτών. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα cookies είναι συγκεντρωτικές και ως εκ τούτου ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας ενός δικτυακού τόπου. 10. Τι είδους Cookies Επιδόσεων χρησιμοποιούμε στον δικτυακό μας τόπο; Χρησιμοποιούμε Google Analytics και Adobe Analytics που μας βοηθούν στην ανάλυση της χρήσης του δικτυακού τόπου. Αυτό το εργαλείο ανάλυσης χρησιμοποιεί cookies για τη 10

11 συλλογή τυποποιημένων πληροφοριών καταγραφής διαδικτύου και πληροφοριών σχετικά με τη συμπεριφορά των επισκεπτών, σε ανώνυμη και συγκεντρωτική μορφή. Οι πληροφορίες που παρέχονται σχετικά με την εκ μέρους σας χρήση του δικτυακού τόπου και η διεύθυνση ΙΡ σας, αποστέλλονται στην Google και την Adobe και χρησιμοποιούνται από εμάς ώστε να αξιολογήσουμε τη χρήση του δικτυακού τόπου από τους επισκέπτες, να συντάξουμε στατιστικές αναφορές σχετικά με τη δραστηριότητα του δικτυακού τόπου και να δημιουργήσουμε ένα προφίλ των συγκεντρωτικών επισκεπτών χρησιμοποιώντας τα δημογραφικά στοιχεία και τα ενδιαφέροντα του Google Analytics. Χρησιμοποιούμε επίσης το Google Display Network Impression Reporting για να κατανοήσουμε ποιες διαφημίσεις τις οποίες τοποθετούμε σε άλλους δικτυακούς τόπους του Google Display Network είναι καλύτερες για την προσέλκυση επισκεπτών στον δικτυακό μας τόπο. Για να επιλέξετε να μην παρακολουθείστε από το Google Analytics στους δικτυακούς τόπους που επισκέπτεστε, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Για να επιλέξετε να μην παρακολουθείστε από το Adobe Analytics στους δικτυακούς τόπους που επισκέπτεστε, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Για τη διαγραφή των cookies επιδόσεων, ανατρέξτε στην ενότητα 12. 3η κατηγορία: Cookies Λειτουργικότητας Τα cookies αυτά επιτρέπουν στον δικτυακό τόπο να θυμάται τις επιλογές σας (όπως το όνομα χρήστη, τη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε) ώστε να παρέχουν βελτιωμένες και πιο εξατομικευμένες λειτουργίες. Για παράδειγμα, ένας δικτυακός τόπος μπορεί να είναι σε θέση να σας παρέχει το τοπικό δελτίο καιρού ή το δελτίο κατάστασης κυκλοφορίας, αποθηκεύοντας σε ένα cookie την περιοχή στην οποία βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Τα cookies αυτά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να θυμούνται αλλαγές που πραγματοποιήσατε στο μέγεθος κειμένου, τις γραμματοσειρές και άλλα μέρη των ιστοσελίδων τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ώστε να παρέχουν υπηρεσίες που έχετε ζητήσει, όπως η προβολή ενός βίντεο ή η υποβολή σχολίων σε ένα ιστολόγιο (blog). Οι πληροφορίες τις οποίες συλλέγουν αυτά τα cookies μπορεί να είναι ανώνυμες και δεν μπορούν να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των περιηγήσεών σας σε άλλους δικτυακούς τόπους. 11. Τι είδους Cookies Λειτουργικότητας χρησιμοποιούμε στον δικτυακό μας τόπο; Με τη συγκατάθεσή σας, μπορεί να τοποθετήσουμε ένα cookie ώστε να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας (Cookie Προτιμήσεων) ώστε να μην χρειαστεί να συμπληρώσετε ξανά τα στοιχεία σας (προτιμήσεις για χώρα/ηλικία και γλώσσα) στην αρχική μας σελίδα. Αυτό το cookie δεν εξυπηρετεί εάν μοιράζεστε τον υπολογιστή σας με άλλους χρήστες. Το cookie αυτό λήγει αυτόματα μετά από 12 μήνες. 11

12 Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε Cookies Περιόδου Λειτουργίας, τα οποία είναι προσωρινά cookies που υποβοηθούν την περιήγηση του χρήστη στον δικτυακό τόπο και θυμούνται τις προτιμήσεις σας κατά τη διάρκεια της περιηγησής σας. Τα cookies αυτά διαγράφονται αμέσως μόλις βγείτε από το δικτυακό τόπο. 4η κατηγορία: Στοχευμένα Cookies ή Cookies Διαφημίσεων Τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται για την προβολή διαφημίσεων που ταιριάζουν σε σας και στα ενδιαφέροντά σας. Χρησιμοποιούνται επίσης για να περιορίσουν τις φορές που βλέπετε μια διαφήμιση καθώς και για να υπολογίσουν την αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής καμπάνιας. Συνήθως τοποθετούνται από τα διαφημιστικά δίκτυα, με άδεια του διαχειριστή του δικτυακού τόπου. Θυμούνται ότι έχετε επισκεφτεί έναν δικτυακό τόπο και οι πληροφορίες αυτές κοινοποιούνται σε άλλους οργανισμούς, όπως διαφημιστικές εταιρείες. Αρκετά συχνά, τα στοχευμένα cookies ή τα cookies διαφημίσεων συνδέονται με τη λειτουργικότητα του δικτυακού τόπου, που παρέχει ο άλλος οργανισμός. 12. Τι είδους Στοχευμένα Cookies ή Cookies Διαφημίσεων χρησιμοποιούμε στον δικτυακό μας τόπο; Τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται για να προσφέρουν περιεχόμενο που ταιριάζει περισσότερο σε σας και στα ενδιαφέροντά σας, με βάση τις προηγούμενες περιηγήσεις σας στο διαδίκτυο καθώς και λέξεις κλειδιά που μπορεί να συγκεντρώνουμε από τους συνδέσμους URL των ιστοσελίδων από τις οποίες αποκτήσατε πρόσβαση σε αυτό τον δικτυακό τόπο, τη διεύθυνση ΙΡ σας και κάθε μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιήσατε για να φτάσετε σε αυτό τον δικτυακό τόπο. Επίσης, αυτά τα αρχεία cookies μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να σας προσφέρουν στοχευμένες διαφημίσεις (είτε σε αυτό τον δικτυακό τόπο είτε όταν επισκέπτεστε δικτυακούς τόπους τρίτων) ή για να περιορίσουν τις φορές που βλέπετε μια διαφήμιση. Παραμένουν στον υπολογιστή σας, εκτός αν τα διαγράψετε, και θυμούνται ότι έχετε επισκεφτεί έναν δικτυακό τόπο. Σημειώνοντας την επιλογή "αποδέχομαι τα cookies" στη δήλωση cookies που εμφανίζεται όταν εισέρχεστε σε αυτό τον δικτυακό τόπο, συμφωνείτε με τη χρήση αυτών των τύπων cookies εκ μέρους μας, για την παροχή στοχευμένων διαφημίσεων. Για λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να εξαιρεθείτε από τα cookies αυτά, μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα "Πώς εξαιρούμαι από τα στοχευμένα διαφημιστικά cookies;", "Πώς απενεργοποιώ/ενεργοποιώ τα cookies;" Μπορείτε να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε τα cookies τροποποιώντας ανάλογα τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Μολαταύτα, σε περίπτωση απενεργοποίησης των cookies, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να χρησιμοποιείτε όλες τις διαδραστικές λειτουργίες του δικτυακού μας τόπου. 12

13 Υπάρχουν διάφοροι τρόποι διαχείρισης των cookies. Ανατρέξτε στις οδηγίες του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε ή στην οθόνη βοήθειας για να διαβάσετε περισσότερα για τις λειτουργίες αυτές. Για παράδειγμα, στον Internet Explorer, μπορείτε να πάτε στο Εργαλεία/Επιλογές Internet/Ασφάλεια και Προστασία (Tools/Internet options/security and Privacy) και να προσαρμόσετε το πρόγραμμα περιήγησης ανάλογα. Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικούς υπολογιστές σε διαφορετικές τοποθεσίες, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι κάθε πρόγραμμα περιήγησης έχει ρυθμιστεί στις προτιμήσεις αρχείων cookies που θέλετε. Μερικά σύγχρονα προγράμματα περιήγησης έχουν μια λειτουργία η οποία αναλύει τις πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου των δικτυακών τόπων και επιτρέπει στον χρήστη να ελέγξει τις προσωπικές του ανάγκες ιδιωτικού απορρήτου. Είναι οι λεγόμενες λειτουργίες 'P3P' (Πλατφόρμα Προτιμήσεων Απορρήτου). Μπορείτε εύκολα να διαγράψετε cookies που εγκαταστάθηκαν στο φάκελο cookies του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα: Διαγραφή αρχείων cookies από το Google Chrome. 1. Στον υπολογιστή σας, ανοίξτε το Chrome. 2. Επάνω δεξιά, κάντε κλικ στο Μενού. 3. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων. 4. Στην ενότητα "Απόρρητο", κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις περιεχομένου. 5. Στην ενότητα "Cookie", κάντε κλικ στην επιλογή Όλα τα cookie και τα δεδομένα ιστότοπου. Για να διαγράψετε όλα τα cookie, κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση όλων. Για να διαγράψετε ένα συγκεκριμένο cookie, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στον ιστότοπο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο που εμφανίζεται δεξιά. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να καταργήσετε όλα τα cookie που δημιουργήθηκαν σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Διαγραφή αρχείων cookies από τον Internet Explorer. Εάν δεν χρησιμοποιείτε τον Windows Explorer της Microsoft, επιλέξτε 'cookies' στην λειτουργία Help (Βοήθεια) για πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκεται ο φάκελος με τα αρχεία cookies στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. 13. Πώς εξαιρούμαι από τα στοχευμένα διαφημιστικά cookies; Εάν σε οποιαδήποτε διαφήμισή μας βλέπετε αυτό το λογότυπο ελέγξετε κατά πόσο θα εμφανίζονται τέτοιου είδους διαφημίσεις., τότε μπορείτε να Αυτό είναι το εικονίδιο AdChoices και ανήκει στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία Διαδραστικής Ψηφιακής Διαφήμισης (European Interactive Digital Advertising Alliance, EDAA). 13

14 Κάνοντας κλικ στο Εικονίδιο, θα δείτε πληροφορίες σχετικά με τις εταιρείες που παρέχουν διαφημίσεις βάσει ενδιαφερόντων, στους δικτυακούς τόπους που επισκέπτεστε. Θα δείτε πώς λειτουργεί το σύστημα, πώς αυτό το είδος διαφήμισης υποστηρίζει το δωρεάν περιεχόμενο και θα διαβάσετε για άλλες επιλογές απορρήτου. Εάν δεν επιθυμείτε αυτό το είδος διαφήμισης, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα επιλογών καταναλωτή ώστε να εξαιρεθείτε από τις εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Εικονίδιου. Για περισσότερες πληροφορίες για τη διαχείριση ή τη διαγραφή των στοχευμένων cookies/cookies διαφημίσεων, επισκεφτείτε τη σελίδα 14. Χρήση προσωπικών δεδομένων Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε προσωπικά στοιχεία που έχουμε συλλέξει από εσάς για να σας παράσχουμε συγκεκριμένες υπηρεσίες που έχετε ζητήσει, καθώς και πρόσθετες υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Για παράδειγμα, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία με τους ακόλουθους τρόπους: Επικοινωνίες Προώθησης. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των θυγατρικών μας, των συνδεδεμένων με εμάς εταιρειών, των μητρικών μας εταιρειών και οποιασδήποτε σχετικής με αυτές επιχείρησης. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε να εξαιρεθείτε από τη λήψη μελλοντικών επικοινωνιών προώθησης. Μπορείτε να ζητήσετε να εξαιρεθείτε επικοινωνώντας μαζί μας σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην ενότητα 18. Για θέματα που αφορούν τη διαγραφή, την πρόσβαση, τις ερωτήσεις και περαιτέρω πληροφορίες, βλ. παρακάτω. Ανάλυση εμπορικής προώθησης. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για εσωτερικές αναλύσεις εμπορικής προώθησης, για παράδειγμα για την αξιολόγηση τάσεων μεταξύ των καταναλωτών μας ή για τη μέτρηση της κίνησης στους δικτυακούς μας τόπους. Ενδέχεται συχνά να συγκεντρώνουμε τα στοιχεία, όπου αυτό είναι δυνατό, ώστε να μην είναι αποτελούν πλέον προσωπικά στοιχεία. Συναλλαγές. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να ανταποκριθούμε στα ερωτήματα και στα αιτήματά σας, να διατηρήσουμε τους λογαριασμούς σας και να διαχειριστούμε συναλλαγές όπως πληρωμές πιστωτικών καρτών για τυχόν εμπορεύματα που έχετε παραγγείλει από εμάς ή τους εκπροσώπους μας ή για να ολοκληρώσουμε τέτοιες συναλλαγές (π.χ. παράδοση). Προώθηση σε φίλο. Όταν μας παρέχετε πληροφορίες σχετικά με ένα άλλο άτομο, όπως όταν ζητάτε να αποστείλουμε σε κάποιον πληροφορίες από έναν από τους δικτυακούς τόπους μας, αποστέλλουμε στο εν λόγω άτομο μόνο τις πληροφορίες που έχετε συγκεκριμένα ζητήσει να αποστείλουμε. Δεν θα του αποστείλουμε πρόσθετο υλικό επικοινωνίας επειδή 14

15 μας δώσατε τα στοιχεία του και δεν θα διατηρήσουμε τα στοιχεία του για εμπορικούς ή διαφημιστικούς λόγους. Προκειμένου να διαβιβάσουμε τις πληροφορίες που έχετε ζητήσει, πρέπει να πιστοποιήσετε ότι ο φίλος σας έχει συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία για αγορά οινοπνευματωδών ποτών στην επικράτεια όπου βρίσκεται και ότι έχετε λάβει τη συγκατάθεση του προς τούτο. 15

16 15. Κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων Θεωρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία σημαντικά και τα μοιραζόμαστε μόνο με τρίτους που εξασφαλίζουν την επαρκή προστασία τους. Κατά καιρούς, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα προς: α) τρίτους στους οποίους έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, β) τους παρόχους υπηρεσιών και τους υπεργολάβους μας, συμπεριλαμβανομένων των συνδεδεμένων με εμάς εταιρειών, που έχουμε προσλάβει για να διεξάγουν λειτουργίες για λογαριασμό μας ή για να παράσχουν υπηρεσίες προς εμάς (όπως αποθήκευση και παράδοση, εμπορική προώθηση και διαφήμιση, διεκπεραίωση πιστωτικών καρτών και δεδομένων, επαλήθευση ηλικίας, ανάπτυξη λογισμικού, φιλοξενία και διαχείριση δικτυακού τόπου, υπηρεσίες μηχανοργάνωσης και γραφείου, παροχή νομικών, λογιστικών, ελεγκτικών και άλλων επαγγελματικών υπηρεσιών και άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με την επιχείρησή μας), υπό την προϋπόθεση ότι αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών και οι υπεργολάβοι έχουν συνάψει γραπτές συμφωνίες με εμάς και δεν συλλέγουν, χρησιμοποιούν ή κοινοποιούν τα προσωπικά στοιχεία για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από την εκτέλεση των συγκεκριμένων λειτουργιών για λογαριασμό μας, την παροχή υπηρεσιών προς εμάς ή οποιαδήποτε άλλη απαίτηση της νομοθεσίας, γ) τρίτοι οι οποίοι, υπό την εύλογη κρίση μας, παρέχουν ή επιζητούν τα στοιχεία ως εξουσιοδοτημένοι ή ορισμένοι νομικοί εκπρόσωποί σας, ή δ)θα εξασφαλίσουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας πριν επιτρέψουμε σε έναν τρίτο ο οποίος δεν συνδέεται με εμάς, να σας αποστείλει τυχόν εμπορικές ή προωθητικές πληροφορίες, ε) ένα άτομο ή μια οντότητα, συμπεριλαμβανομένων των συνδεδεμένων με εμάς εταιρειών, σε περίπτωση πώλησης, συγχώνευσης, ενοποίησης, αλλαγής στον έλεγχο, μεταφοράς ουσιωδών στοιχείων ενεργητικού, χρηματοδότησης, αναδιοργάνωσης ή ρευστοποίησης κατά την οποία θα διαβιβάσουμε, πωλήσουμε ή εκχωρήσουμε στον εν λόγω τρίτο πληροφορίες σχετικά με τη σχέση σας μαζί μας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των στοιχείων προσωπικής αναγνώρισης που παρέχετε και άλλων πληροφοριών οι οποίες αφορούν τη σχέση σας μαζί μας, και στ) αστυνομικές αρχές, κυβερνητικές ή ρυθμιστικές υπηρεσίες ή άλλα τρίτα μέρη για συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία ή εφόσον πιστεύουμε ότι αυτή η ενέργεια είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία ή για την ανίχνευση, την προστασία ή την υπεράσπιση ημών ή/και άλλων τρίτων έναντι σφάλματος, αμέλειας, παραβίασης σύμβασης, κλοπής, απάτης ή άλλης παράνομης ή επιβλαβούς δραστηριότητας, για τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις μας για έλεγχο και ασφάλεια ή για την ελεγκτική συμμόρφωση με τις εταιρικές μας πολιτικές, τις διαδικασίες, τις νομικές ή συμβατικές μας υποχρεώσεις. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες μεταβιβάζουμε τα προσωπικά σας στοιχεία εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, θα διασφαλίζουμε ότι εφαρμόζεται ένα επαρκές επίπεδο προστασίας των προσωπικών σας στοιχείων. 16

17 16. Κοινόχρηστοι χώροι των δικτυακών μας τόπων Οι πληροφορίες που δημοσιεύετε ή χρησιμοποιείτε μέσω κοινόχρηστων χώρων του δικτυακού τόπου (π.χ. chat rooms (αίθουσες συνομιλίας), πίνακες ανακοινώσεων, ομάδες συζήτησης ή μονάδες κοινωνικής δικτύωσης) είναι γενικά προσβάσιμες και μπορούν να συλλεχθούν και να χρησιμοποιηθούν από άλλους και ενδέχεται να προκαλέσουν την αποστολή αυτόκλητων μηνυμάτων ή άλλων μορφών επικοινωνίας από άλλους. Δεν θα πρέπει να παρέχετε προσωπικά στοιχεία για τον εαυτό σας στους κοινόχρηστους χώρους του δικτυακού τόπου. Αυτά τα προσωπικά στοιχεία δεν καλύπτονται βάσει της παρούσας Δήλωσης περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies. 17. Ασφάλεια Θεωρούμε την ασφάλεια σοβαρό θέμα και λαμβάνουμε προφυλάξεις για να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή. Έχουμε θεσπίσει κατάλληλες φυσικές, τεχνολογικές και διαχειριστικές διαδικασίες για να διαφυλάττουμε τα στοιχεία που συλλέγουμε. Μολαταύτα, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο επί του προσωπικού απορρήτου τυχόν περιεχομένου επικοινωνιών κατά τη μεταβίβασή του προς εμάς. Συνιστούμε ως εκ τούτου να μην συμπεριλαμβάνετε εμπιστευτικές, αποκλειστικές ή ευαίσθητες πληροφορίες σε κανένα τέτοιου είδους περιεχόμενο επικοινωνιών. Δυστυχώς, καμία μετάδοση δεδομένων στο Διαδίκτυο ή σύστημα φύλαξης δεδομένων δεν είναι εγγυημένα 100% ασφαλή. Εάν για κάποιο λόγο θεωρείτε ότι η επαφή σας μαζί μας δεν είναι πλέον ασφαλής (για παράδειγμα, εάν αισθάνεστε ότι η ασφάλεια οποιουδήποτε λογαριασμού διατηρείτε σε μας έχει διακυβευθεί), πρέπει να μας ειδοποιήσετε άμεσα για το πρόβλημα επικοινωνώντας μαζί μας μέσω των παρακάτω στοιχείων.στην απίθανη περίπτωση που πιστεύουμε ότι η ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων που είναι στην κατοχή ή υπό τον έλεγχό μας ενδέχεται να διατρέχει κίνδυνο, μπορεί να προσπαθήσουμε να σας ειδοποιήσουμε για αυτήν την εξέλιξη. Αν πρέπει να αποσταλεί αυτή η ειδοποίηση, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να την αποστείλουμε το συντομότερο δυνατόν υπό τις περιστάσεις και, στον βαθμό που έχουμε τη διεύθυνση σας, ενδέχεται να σας ειδοποιήσουμε μέσω . Σας υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης αυτού του δικτυακού τόπου, όπου περιλαμβάνεται η παρούσα Δήλωση περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies, υπεύθυνοι για τη διατήρηση της αυστηρής εμπιστευτικότητας του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού σας, καθώς και για οποιαδήποτε δραστηριότητα στο πλαίσιο του λογαριασμού και του κωδικού πρόσβασής σας, είστε εσείς. Αποτελεί αποκλειστικά δική σας ευθύνη να ελέγχετε τη διάδοση και χρήση του κωδικού σας, να ελέγχετε την πρόσβαση και χρήση του λογαριασμού σας, καθώς και να μας ενημερώσετε όταν επιθυμείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας. Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία τυχόν προκύψει από τη μη συμμόρφωσή σας με την παρούσα υποχρέωση. 17

18 18. Διαγραφή, πρόσβαση, ερωτήσεις και περαιτέρω πληροφορίες Κατόπιν αιτήματός σας και εφόσον το απαιτεί η νομοθεσία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας (χρησιμοποιώντας τα στοιχεία διαγραφής που παρέχονται παρακάτω) κι εμείς θα επιβεβαιώσουμε ποια προσωπικά δεδομένα έχουμε στην κατοχή μας για εσάς, θα επικαιροποιήσουμε τα στοιχεία σας, θα αφαιρέσουμε τα στοιχεία σας, θα ικανοποιήσουμε συγκεκριμένα αιτήματα εξαίρεσης (συμπεριλαμβανομένων των προηγούμενων αιτημάτων συμμετοχής σας αναφορικά με τη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων) ή/και θα διορθώσουμε τυχόν ανακρίβειες στα εν λόγω προσωπικά στοιχεία. Ενδέχεται επίσης να έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε ένα αντίγραφο όλων των προσωπικών δεδομένων που έχουμε στην κατοχή μας για εσάς. 19. Χρονική περίοδος διατήρησης Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τη χρονική περίοδο που απαιτείται προκειμένου να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική περί Ιδιωτικού Απορρήτου, εκτός εάν ο νόμος απαιτεί ή επιτρέπει μια μεγαλύτερη χρονική περίοδο διατήρησης. Εάν θέλετε να καταργηθεί η έγγραφή σας και να μην λαμβάνετε το παρόν υλικό επικοινωνίας ή υλικό σχετικά με μάρκες της Diageo, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: 20. Προώθηση άλλων εμπορικών σημάτων Εάν έχετε παραχωρήσει άδεια να λαμβάνετε υλικό επικοινωνίας σχετικά με τις μάρκες της Diageo γενικά (για παράδειγμα συμμετέχοντας στη λήψη ειδήσεων και ειδικών προσφορών μέσω σχετικά με άλλες εξαίρετες μάρκες οινοπνευματωδών ποτών της Diageo), ενδέχεται κατά καιρούς να λαμβάνετε υλικό επικοινωνίας σχετικά με μάρκες για τις οποίες δεν έχετε δηλώσει συγκεκριμένα τη συμμετοχή σας. Πληροφορίες σχετικά με πολλές μάρκες της Diageo διατίθενται στη διεύθυνση Περιστασιακά ενδέχεται να σας αποστέλλουμε υλικό επικοινωνίας σχετικά με μάρκες που δεν παρουσιάζονται στη διεύθυνση (π.χ. νέες μάρκες). Συνιστούμε να ανατρέχετε στη διεύθυνση κατά καιρούς, καθώς η λίστα με τις μάρκες που παρουσιάζονται θα ενημερώνεται περιοδικά. Εάν μας χορηγήσετε γενική άδεια να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις μάρκες μας, δεν σημαίνει ότι θα λαμβάνετε υλικό επικοινωνίας σχετικά με όλες τις μάρκες της Diageo. Θα επικοινωνούμε μαζί σας μόνο σχετικά με εκείνες τις μάρκες που νομίζουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Αυτό το υλικό επικοινωνίας θα σας παρέχει τη δυνατότητα να διαγραφείτε από την εν λόγω μάρκα ή/και από κάθε επικοινωνία σχετικά με τις μάρκες της Diageo. 18

19 Εάν έχετε τυχόν ερωτήσεις ή αμφιβολίες ή θέλετε να εκφράσετε παράπονα για θέματα που αφορούν το ιδιωτικό απόρρητο, μπορείτε να επικοινωνείτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Data Privacy Officer, Global Compliance Legal Team, Diageo plc, Lakeside Drive, London, NW10 7HQ, United Kingdom ή μέσω στη διεύθυνση 21. Διασυνδέσεις με δικτυακούς τόπους τρίτων Ο παρών δικτυακός τόπος δύναται να περιέχει συνδέσμους, αναφορές και περιεχόμενο από άλλους δικτυακούς τόπους εκτός του ελέγχου μας. Έχετε υπόψη σας ότι έχουμε περιορισμένο ή κανέναν έλεγχο επί αυτών των δικτυακών τόπων και ότι η Δήλωση περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies της εταιρείας μας δεν ισχύει για αυτούς τους δικτυακούς τόπους. Σας συνιστούμε να διαβάζετε τις Δηλώσεις περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies και τους Όρους Χρήσης οποιουδήποτε συνδεδεμένου, αναφερόμενου ή διασυνδεδεμένου δικτυακού τόπου στον οποίο εισέρχεστε. Όπως απαιτείται, η παρούσα Δήλωση περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies θα συμπληρώνεται με επιπλέον νομικές απαιτήσεις που αφορούν στις δικαιοδοσίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά. Τίποτα στην παρούσα Δήλωση περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies ή αλλού δεν δημιουργεί ούτε προσθέτει οποιοδήποτε δικαίωμα ή αξίωση (νόμιμη, παραδεκτή εκ του νόμου ή άλλη) την οποία οποιοδήποτε άτομο ή πρόσωπο ενδέχεται να έχει, είτε βάσει του νόμου είτε με διαφορετικό τρόπο, εις βάρος της εταιρείας ή οποιουδήποτε τρίτου ή οποιουδήποτε από τους αντίστοιχους διευθυντές, στελέχη, υπαλλήλους, εντολοδόχους ή εκπροσώπους αυτών (συλλογικά ο "Όμιλος Diageo"), ούτε η ύπαρξη της παρούσας Δήλωσης περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies ή η εφαρμογή της επιβάλλει ή προσθέτει τυχόν υποχρεώσεις ή ευθύνες στον Όμιλο Diageo οι οποίες δεν βαρύνουν ήδη με διαφορετικό τρόπο τον Όμιλο Diageo, σύμφωνα με το νόμο. [2016] Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Έκδοση 9.7 του

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου (Πολιτική), εμείς, η Qualcomm Incorporated και οι θυγατρικές μας (συλλογικά «εμείς», «μας», «εμάς» κλπ) παρέχουμε πληροφορίες για

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου (07/2016)

Πολιτική Απορρήτου (07/2016) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Πολιτική Απορρήτου (07/2016) Η CELLebrate είναι μια ιδιωτική εταιρεία με βάση το Ισραήλ, με κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας στη διεύθυνση Box Office 211, Kiryat Chayim, Haifa. Η

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα,

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα, Πολιτική Απορρήτου 1. Εισαγωγή Είμαστε η Supplies Distributors SA, με έδρα επί της οδού Louis Blériot 5, 4460 Grâce- Hollogne, αριθμό εγγραφής στο Εμπορικό Μητρώο Λιέγης 208.795 και αριθμό φορολογικού

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για τα cookie

Πολιτική για τα cookie Πολιτική για τα cookie Η BSEU χρησιµοποιεί cookie για να βελτιώνει συνεχώς την εµπειρία των επισκεπτών της διαδικτυακής τοποθεσίας της. Πρώτα από όλα, τα cookie µπορούν να βελτιώσουν άµεσα αυτή την εµπειρία,

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Custom House Financial (UK) Limited Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 1 Νοεμβρίου 2014 Στην Κύπρο, οι υπηρεσίες παρέχονται από την Custom House Financial

Διαβάστε περισσότερα

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα-

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων -Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά τους τρόπους με

Διαβάστε περισσότερα

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου Plus500UK Limited Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Απορρήτου Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Plus500 Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της διαφύλαξης των προσωπικών και οικονομικών πληροφοριών των

Διαβάστε περισσότερα

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Η παρούσα ιστοσελίδα λειτουργείται από την Plus500CY Ltd ( εμείς, εμάς ή δικό μας ). Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls Η Johnson Controls, Inc., και οι συνδεδεμένες εταιρείες αυτής, (συνολικά, Johnson Controls, εμείς, εμάς ή μας) ενδιαφέρονται για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά.

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά. Πολιτική Απορρήτου Η ιστοσελίδα μας Dietbook.gr έχει δεσμευτεί να διατηρήσει ένα υψηλό πρότυπο, ώστε να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Στο τμήμα «Πολιτική Απορρήτου» θα θέλαμε να μοιραστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Honda MaRIS Pay & Go. Πολιτική Απορρήτου και Cookies

Honda MaRIS Pay & Go. Πολιτική Απορρήτου και Cookies Honda MaRIS Pay & Go Πολιτική Απορρήτου και Cookies Η Honda αναγνωρίζει τη σημασία της έντιμης και υπεύθυνης χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου και Cookies ( Πολιτική ) ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η FEVE είναι ταγμένη στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας και στη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων και της ιδιωτικότητας. Ευελπιστούμε ότι η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Greek PP for Greece. Greek PP for Greece

Greek PP for Greece. Greek PP for Greece Greek PP for Greece ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ SANDLER ONLINE ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας περιγράφει τις διαδικασίες που ακολουθούνται από τη Sandler Systems, Inc. (εφεξής η «Sandler»,

Διαβάστε περισσότερα

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών Αποκήρυξη ευθυνών Του γραφείου προώθησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων Δ.Καρβούνης δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχει στα μέλη του τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014. Εισαγωγή

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014. Εισαγωγή Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014 Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC (η «Εταιρεία» ή «Εμείς»), σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και δεσμεύεται για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

των πελατών για το κλείσιμο ραντεβού για έλεγχο όρασης στα καταστήματά μας. Αποδέκτης των προσωπικών μη ευαίσθητων δεδομένων είναι μόνο η Εταιρεία

των πελατών για το κλείσιμο ραντεβού για έλεγχο όρασης στα καταστήματά μας. Αποδέκτης των προσωπικών μη ευαίσθητων δεδομένων είναι μόνο η Εταιρεία 1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) 1.1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η Εταιρεία καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Οι χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών

Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών Η παρούσα Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών ("Δήλωση απορρήτου") ισχύει για την Dell Inc. και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. Εισαγωγή : Ο παρών διαδικτυακός τόπος αποτελεί την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 29 Φεβρουάριος, 2016

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 29 Φεβρουάριος, 2016 Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC (η «Εταιρεία» ή «Εμείς»), σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και δεσμεύεται για την προστασία του μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου της Fon

Πολιτική Απορρήτου της Fon Πολιτική Απορρήτου της Fon Τελευταία αναθεώρηση: Ιούνιος 2015 1. Δεδομένα εγγραφής Κατά την εγγραφή σας στην Υπηρεσία Fon ενδέχεται να συλλέξουμε κάποια στοιχεία όπως όνομα χρήστη, κωδικό εισόδου, διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά δεδοµένα είναι πληροφορίες που αφορούν ένα ταυτοποιήσιµο άτοµο, όπως ορίζεται από την κείµενη νοµοθεσία.

Τα προσωπικά δεδοµένα είναι πληροφορίες που αφορούν ένα ταυτοποιήσιµο άτοµο, όπως ορίζεται από την κείµενη νοµοθεσία. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων 1. Εισαγωγή Ο παρών Δικτυακός Τόπος λειτουργεί από την εταιρεία µε την επωνυµία «Ποτοποιία Πλωµαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης ΑΕ» και τις συνδεδεµένες µ αυτήν εταιρείες.

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Ιδιωτικότητας

Δήλωση Ιδιωτικότητας Δήλωση Ιδιωτικότητας Ισχύς: 30/9/2013 Τελευταία Ενημέρωση την: 23/10/2015 Η Nestlé Ελλάς Α.Ε. (εφεξής η Nestlé ) δεσμεύεται να προστατεύσει την ιδιωτικότητά σας και να διαφυλάξει την εμπιστοσύνη που δείχνετε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική της Nestlé για τα Cookies

Πολιτική της Nestlé για τα Cookies Πολιτική της Nestlé για τα Cookies Τι είναι τα Cookies? Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας από τους ιστότοπους, τους οποίους επισκέπτεσθε. Χρησιμοποιούνται ευρέως

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie

Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie Ελεγκτές δεδοµένων Ελεγκτής δεδοµένων Western Union Payment Services Ireland Limited Ηµεροµηνία ισχύος: Αύγουστος 2015 Η παρούσα Πολιτική απορρήτου περιγράφει

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για το MyLyconet Website Έκδοση 3.00 (05.2014) Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για την Lyoness και τον κάτοχο αυτής της MyLyconet Website.

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά δεδομένα Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Εταιρείας μας σχετικά με ζητήματα Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικές Πληροφορίες Που Συλλέγουμε

Προσωπικά δεδομένα Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Εταιρείας μας σχετικά με ζητήματα Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικές Πληροφορίες Που Συλλέγουμε Προσωπικά δεδομένα Η AIG Europe Limited ("η Εταιρεία"), δεσμεύεται να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων τρίτων, τα οποία περιέρχονται εις γνώση της στα πλαίσια της

Διαβάστε περισσότερα

Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική, μη χρησιμοποιείτε,, το application ή άλλα τα

Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική, μη χρησιμοποιείτε,, το application ή άλλα τα Η ELASTRAK SA (και εν γένει ο όμιλος ΕΛΤΡΑΚ), δηλώνει ότι σέβεται την ιδιωτική ζωή (ιδιωτικότητα- privacy) και συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικής

Διαβάστε περισσότερα

στιγμή διαθέσιμη για οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστείτε στη διαδικασία ανταλλαγής και παροχής πληροφοριών.

στιγμή διαθέσιμη για οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστείτε στη διαδικασία ανταλλαγής και παροχής πληροφοριών. Δήλωση Απορρήτου Η προστασία του απορρήτου σας είναι σημαντική για την Εταιρεία. Γι αυτό και έχουμε αναπτύξει μια Δήλωση Απορρήτου η οποία καλύπτει το πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, αποκαλύπτουμε, μεταβιβάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 7 Αντί προλόγου... 9 Κεφάλαιο 1: Κεφάλαιο 2: Κεφάλαιο 3: Κεφάλαιο 4: Κεφάλαιο 5: Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Facebook;... 15 Τι

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 2

Σελίδα 2 Περιεχόμενα Ασφαλής Πλοήγηση... 3 Internet Cookies... 3 Τι είναι τα cookies του internet;... 3 Πως μπορώ να αποκλείσω τα cookies;... 3 Ιδιωτική Περιήγηση... 9 Tι δεν αποθηκεύει η Ιδιωτική Περιήγηση;...

Διαβάστε περισσότερα

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δήλωση Ιδιωτικότητας

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δήλωση Ιδιωτικότητας ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ερωτήσεις και Απαντήσεις «Κλειδιά» Δήλωση Ιδιωτικότητας Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Τα στοιχεία που συλλέγουμε

Πολιτική Απορρήτου. Τα στοιχεία που συλλέγουμε Πολιτική Απορρήτου Τελευταία τροποποίηση: 29 Αυγούστου 2016 (προβολή αρχειοθετημένων εκδόσεων) (Τα παραδείγματα με τον υπερσύνδεσμο είναι διαθέσιμα στο τέλος αυτού του εγγράφου.)f Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης Όροι χρήσης Με τη χρήση της ιστοσελίδας ( www.diagonismoi-dimosiou.gr ) και τη χρήση της υπηρεσίας "diagonismoi-dimosiou.gr", αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης

Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης Οι παρόντες όροι χρήσης ("Όροι") ισχύουν ανάμεσα σε εσάς ("Εσείς") και την Aegate Limited της Aegate Ltd, H9 The Courtyard, Melbourn Science Park, Melbourn, Herts, SG8 6HB,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταβίβαση Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης Εγχειρίδιο Εφαρμογής (SUD)

Μεταβίβαση Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης Εγχειρίδιο Εφαρμογής (SUD) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 1 (18) Εγχειρίδιο ς (SUD) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 2 (18) Copyright 2013 - Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 3 1.1 Σκοπός... 3 Έκταση... 3 1.3 Ορισμοί, ακρώνυμα

Διαβάστε περισσότερα

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Περιεχόμενα F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.2 Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι ο υπολογιστής μου προστατεύεται;...4

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Πεδίο εφαρμογής και συναίνεση Η Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων περιγράφει την συλλογή, χρήση, διατήρηση, αποκάλυψη και προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα http://www.globonweb.com, το περιεχόμενο της οποίας ανήκει εξ ολοκλήρου στον ΓΟΥΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (GLOBONWEB), με την ιδιότητά του ως παρόχου υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ 1. Εισαγωγή 1.1. Η λειτουργία του παρόντος διαδικτυακού τόπου www.transparency.gr υποστηρίζεται από το σωματείο «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς» (στο εξής: ο «Φορέας») με σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016 Αυτή η πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων (εφεξής η «Πολιτική») περιγράφει την πρακτική της εταιρείας με την επωνυμία «Μαρκόπουλος Μάρκος

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS

Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS Καλωσήρθατε στην -ιστοσελίδα της Travelport. Εμείς, στην Travelport αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας του απορρήτου των δεδομένων προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Όροι χρήσης Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Όροι χρήσης Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 1. Η πλατφόρμα διαβούλευσης http://hello.crowdapps.net/participation-roma-ekka/ ανήκει στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ο εν λόγω διαδικτυακός

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός βέλτιστων πρακτικών Google+ Αποκλειστικές και εμπιστευτικές πληροφορίες της Google

Οδηγός βέλτιστων πρακτικών Google+ Αποκλειστικές και εμπιστευτικές πληροφορίες της Google Οδηγός βέλτιστων πρακτικών Google+ Αποκλειστικές και εμπιστευτικές πληροφορίες της Google Πίνακας περιεχομένων Διαμορφώστε την παρουσία σας στο Google+ Δημιουργήστε ένα προσωπικό προφίλ Google+ Δημιουργήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 8 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (LAW)

ΜΑΘΗΜΑ 8 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (LAW) ΜΑΘΗΜΑ 8 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (LAW) ΣΤΟΧΟΙ: 1. Πνευματικά Δικαιώματα 2. Συμφωνία Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη 3. Αναγνώριση Νόμιμου Λογισμικού 4. Δοκιμαστικό Λογισμικό, Δωρεάν Λογισμικό Και Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση;...4 1.1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.1.2 Άνοιγμα του προϊόντος...4 1.2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

Document Cloud (συμπεριλαμβανομένου του Adobe Sign) Πρόσθετοι Όροι Χρήσης

Document Cloud (συμπεριλαμβανομένου του Adobe Sign) Πρόσθετοι Όροι Χρήσης Document Cloud (συμπεριλαμβανομένου του Adobe Sign) Πρόσθετοι Όροι Χρήσης Τελευταία ενημέρωση 16 Ιουνίου 2016. Αντικαθιστά ολόκληρη την προηγούμενη έκδοση. Οι όροι με κεφαλαία γράμματα οι οποίοι χρησιμοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται και πώς;

Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται και πώς; ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΑΣ ΤΗΣ RCI Η RCI Eurpe ενδιαφέρεται για τα ζητήματα ιδιωτικότητας και θέλει να εξοικειωθείτε με τον τρόπο συλλογής, χρήσης και γνωστοποίησης των πληροφοριών που εφαρμόζουμε. Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Τσέκαρέ το! Facebook Check

Τσέκαρέ το! Facebook Check Facebook Check Ξέρεις καλά όλους τους «φίλους» σου; Ποιος μπορεί να δει τι κοινοποιείς στο Facebook; Διατήρησε τον έλεγχο των δημοσιεύσεών σου! Πώς διαχειρίζεσαι τις λίστες των «φίλων» σου; Πώς μπορείς

Διαβάστε περισσότερα

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online Φθινόπωρο 13 Πρώτα, θα χρειαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα Σύστημα Διαχείρισης Εκπαίδευσης Εγχειρίδιο Χρήσης Εκπαιδευόμενου Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα τηλ.: 210-3689381, 210-3689354 fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK Πίνακας περιεχομένων Α. Σελίδες... 3 Πώς να δημιουργήσετε μία σελίδα στο facebook... 3 Ποιος μπορεί να δημιουργήσει μια σελίδα ;... 3 Ποια ονόματα σελίδων επιτρέπονται στο Facebook;...

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις προγράμματος VIP Skrill Έκδοση 2 Μάιος Πεδίο εφαρμογής Όρων και Προϋποθέσεων VIP Skrill

Όροι και Προϋποθέσεις προγράμματος VIP Skrill Έκδοση 2 Μάιος Πεδίο εφαρμογής Όρων και Προϋποθέσεων VIP Skrill Όροι και Προϋποθέσεις προγράμματος VIP Skrill Έκδοση 2 Μάιος 2016 1. Πεδίο εφαρμογής Όρων και Προϋποθέσεων VIP Skrill 1.1. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις («Όροι και Προϋποθέσεις VIP») ισχύουν για το

Διαβάστε περισσότερα

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site AstraΖeneca Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site Ταυτότητα Έκδοση κειμένου 1.0.0 Έκδοση λογισμικού 1.0.254006 Τελ. ενημέρωση Μάιος 2015 Copyright Copyright 2011 Entersoft A.E. Με την επιφύλαξη όλων των νόμιμων δικαιωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Ενημέρωση Χρηστών. του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Ενημέρωση Χρηστών. του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών Ενημέρωση Χρηστών Η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς, σύμφωνα με το περιεχόμενο και την εφαρμογή του ν. 2472/1997, ενημέρωνει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more Οι παρακάτω όροι διέπουν τη λειτουργία του προγράμματος go4more (εφεξής καλούμενο το «Πρόγραμμα») που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ BBM CHANNELS

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ BBM CHANNELS ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ BBM CHANNELS Καλωσορίσατε στα κανάλια BBM Channels, μια λειτουργία κοινωνικής δικτύωσης στο BBM που επεκτείνει το δίκτυο σας πέρα από τον κύκλο της οικογένειας και των φίλων σας και

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2014 Οι υπηρεσίες που σας παρέχει η Εφαρμογή Ογκομέτρησης Δεξαμενών ( ΕΟΔ ) υπόκεινται στους ακόλουθους Όρους Παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου της HomeAway

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου της HomeAway Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου της HomeAway Τελευταία ενημέρωση: 22 Νοέμβριος 2016 Λήψη ως PDF Αντιμετωπίζουμε σοβαρά το ζήτημα της προστασίας του ιδιωτικού απορρήτου των χρηστών μας. Αυτή η Πολιτική Ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Έκδοση 3.0 Οδηγός διαχειριστή Ιανουάριος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας για μαζική

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά δεδομένα στο Διαδίκτυο: Τα δικαιώματα & οι υποχρεώσεις μας

Προσωπικά δεδομένα στο Διαδίκτυο: Τα δικαιώματα & οι υποχρεώσεις μας Προσωπικά δεδομένα στο Διαδίκτυο: Τα δικαιώματα & οι υποχρεώσεις μας Δρ. Κωνσταντίνος Λιμνιώτης Πληροφορικός Ελεγκτής klimniotis at dpa.gr Τι είναι προσωπικά δεδομένα; Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ 1. Γενικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ Η ηλεκτρονική υποβολή των ισοζυγίων κρέατος πραγματοποιείται μέσα από το λογισμικό Άρτεμις του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) Η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») προσφέρει στον Πελάτη κάτοχο (εφεξής «Πελάτης») των καρτών που

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης Όροι και προϋποθέσεις χρήσης 1. Αποδοχή Η πρόσβαση και η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου υπόκεινται στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις και σε όλους τους νόμους που εφαρμόζονται σχετικά. Με την πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ Τα Προσωπικά Δεδομένα συλλέγονται χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες μεθόδους

ΠΕΡΙΛΗΨΗ Τα Προσωπικά Δεδομένα συλλέγονται χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες μεθόδους Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εφαρμογής ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ TAXATION LAW Αυτή η εφαρμογή συλλέγει προσωπικά δεδομένα από τους χρήστες της. ΠΕΡΙΛΗΨΗ Τα Προσωπικά Δεδομένα συλλέγονται χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Internet Business Hellas

Internet Business Hellas Internet Business Hellas Περιεχόμενα Εισαγωγή email marketing IBNEWSLETTER Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα Επικοινωνία Εισαγωγή email marketing «Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνίσταται στην

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect Η εταιρεία Home Connect GmbH, με έδρα στη διεύθυνση Carl-Wery-Strasse 34, 81739 Μόναχο, Γερμανία (στο εξής αναφερόμενη ως Home Connect

Διαβάστε περισσότερα

Replaced: November 11, 2014

Replaced: November 11, 2014 Πολιτική Απορρήτου Replaced: November 11, 2014 Καλωσήρθατε στον Ιστοχώρο της Travelport (ο παρών «Ιστοχώρος»). Εμείς, στην Travelport (καλούμενοι εφεξής «Travelport», «εµείς», «εµάς» ή «µας») αναγνωρίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Το σύστημα θα πρέπει να σχεδιαστεί με τρόπο που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του χρήστη εύκολα.

Το σύστημα θα πρέπει να σχεδιαστεί με τρόπο που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του χρήστη εύκολα. Έγγραφο απαιτήσεων 1 Περιγραφή Συστήματος Η online ιστοσελίδα και η αντίστοιχη έκδοση για κινητά τηλέφωνα έχει ως στόχο να υποστηρίξει και να ενισχύσει το User Experience (UX) των επισκεπτών του e-museum,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΓΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ. Draft version

ΟΓΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ. Draft version ΟΓΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Draft version Θεσσαλονίκη, Ιούλιος 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 1. ΓΕΝΙΚΑ... 5 1.1. Πρόσβαση... 5 1.2. Χρήστες... 5 2. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΗΜΑ... 6 2.1.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER Περιεχόμενα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 2 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 Εισαγωγή Email marketing... 3 Σχετικά με το IBNEWSLETTER... 3 Μεθοδολογία... 4 Χαρακτηριστικά...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για τη Χρήση του Google Drive

Οδηγίες για τη Χρήση του Google Drive Οδηγίες για τη Χρήση του Google Drive Χαρπαντίδου Ζαχαρούλα Επιμορφώτρια Β επιπέδου ΠΕ 19-20 Υπεύθυνη ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Δράμας 2013 Περιεχόμενα Δημιουργία λογαριασμού στο Google Drive. 3 Διαχείριση του GoogleDrive..

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View Όροι και Προϋποθέσεις HSBC Global View Η υπηρεσία HSBC Global View (η «Υπηρεσία») παρέχεται από την HSBC Holdings plc και τις θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο (κάθε μια από τις οποίες θα εννοείται όταν

Διαβάστε περισσότερα

Η χρήση διαδικτυακών εφαρμογών: Εργαλείο στο σχεδιασμό και την αξιολόγηση των προγραμμάτων Π.Ε.

Η χρήση διαδικτυακών εφαρμογών: Εργαλείο στο σχεδιασμό και την αξιολόγηση των προγραμμάτων Π.Ε. Η χρήση διαδικτυακών εφαρμογών: Εργαλείο στο σχεδιασμό και την αξιολόγηση των προγραμμάτων Π.Ε. Tα Google Docs είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό λογισμικό που παρέχει η Google και το οποίο περιλαμβάνει επεξεργαστή

Διαβάστε περισσότερα

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Από την ομάδα εργασίας του Gmail) Το Gmail κάνει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εύκολο και αποτελεσματικό.. Οι 10 κυριότεροι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας Η χρήση της παρούσας «Δημοτικής Δικτυακής Πύλης» (εφεξής «ΔΔΠ») υπόκειται στους Όρους Χρήσης που παρατίθενται στη συνέχεια. Οι Όροι Χρήσης απευθύνονται σε κάθε άτομο, φυσικό ή νομικό πρόσωπο (εφεξής «χρήστης»

Διαβάστε περισσότερα

Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 2. Αντικείμενο και εφαρμογή 3. Διαφάνεια και Ειδοποιήσεις 4. Εντιμότητα και περιορισμός

Διαβάστε περισσότερα

Που πάνε τα στοιχεία (data) μας; Κίνδυνοι από τρίτους φορείς

Που πάνε τα στοιχεία (data) μας; Κίνδυνοι από τρίτους φορείς Που πάνε τα στοιχεία (data) μας; Κίνδυνοι από τρίτους φορείς Παναγιώτης Δρούκας Πρόεδρος ISACA Athens Chapter CISA, CRISC, CGEIT, COBIT 5 (f) 2η Ημερίδα Εσωτερικού Ελέγχου 19 Μαΐου 2016 1 Περιεχόμενα Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Φοιτητή. Course Management Platform. Εισαγωγή. for Universities Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Παν. Μακεδονίας Σεπτέμβριος 2004

Εγχειρίδιο Φοιτητή. Course Management Platform. Εισαγωγή. for Universities Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Παν. Μακεδονίας Σεπτέμβριος 2004 Εγχειρίδιο Φοιτητή Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρμα, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι η παροχή υποδομών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα από τους περιοριστικούς

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΤΗ. της Πλατφόρμας Τηλεκατάρτισης

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΤΗ. της Πλατφόρμας Τηλεκατάρτισης ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΤΗ της Πλατφόρμας Τηλεκατάρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή...2 2. Αρχική σελίδα, Εισαγωγή & Περιβάλλον Συστήματος...3 2.1. Αρχική σελίδα εισαγωγής...3 2.2. Εισαγωγή στην Πλατφόρμα Τηλε-κατάρτισης...4

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Ανάρτησης μέσω Διαδικτύου. (Έκδοση: 9.0)

Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Ανάρτησης μέσω Διαδικτύου. (Έκδοση: 9.0) Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Ανάρτησης μέσω Διαδικτύου (Έκδοση: 9.0) Δεκέμβριος 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή... 3 Συμβατότητα Browser για τη χρήση της Εφαρμογής... 3 Α. Είσοδος με κωδικούς TaxisNet... 9 Β. Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, Η "AMAZON" Ή "ΕΜΕΙΣ"). ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Ορισµοί Όροι και Προϋποθέσεις: Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης Εξοπλισµού (εφεξής: «ΟΠΠΕ»). Fon Technology, S.L.: Η Εταιρία η οποία προµηθεύει ή πωλεί τα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων Τελευταία αναθεώρηση: 6 Απριλίου 2013 Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC («Εταιρεία» ή «Εµείς») σεβόµαστε την ιδιωτική σας ζωή και δεσµευόµαστε να την προστατεύουµε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. Γενικές πληροφορίες Η Rebels Gaming Ltd (εφεξής «Betrebels») θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την όσο το δυνατό καλύτερη προστασία των προσωπικών στοιχείων όλων των παικτών και παικτριών της. Η συλλογή, επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Η χρήση διαδικτυακών εφαρμογών: εργαλείο για τον σχεδιασμό και την αξιολόγηση των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Η χρήση διαδικτυακών εφαρμογών: εργαλείο για τον σχεδιασμό και την αξιολόγηση των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ημερίδα Κ.Π.Ε. Ανατολικού Ολύμπου 14 Δεκεμβρίου 2016 16:00 6 ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης Η χρήση διαδικτυακών εφαρμογών: εργαλείο για τον σχεδιασμό και την αξιολόγηση των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής

Διαβάστε περισσότερα

RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Τελευταία Τροποποίηση: [ ] RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η Riot Games, Inc., μία εταιρεία του Delaware των ΗΠΑ, η θυγατρική της, Riot Games,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé

Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης του διαδικτυακού τόπου της Nestlé που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα ΟΔΗΓΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ L.M.S. 1 Γενικά Απαραίτητο λογισμικό Είσοδος στην πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης...

Περιεχόμενα ΟΔΗΓΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ L.M.S. 1 Γενικά Απαραίτητο λογισμικό Είσοδος στην πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης... Περιεχόμενα 1 Γενικά... 3 2 Απαραίτητο λογισμικό... 3 3 Είσοδος στην πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης... 3 4 Πλοήγηση στην πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης... 5 5 Έξοδος από την πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης... 10 SQLearn

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Αντί προλόγου Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;...

Περιεχόμενα. Αντί προλόγου Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;... Περιεχόμενα Αντί προλόγου... 7 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 13 Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;...15 Κεφάλαιο 2: Τι βλέπω στην οθόνη μου όταν ολοκληρώσω τη δημιουργία του Προφίλ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Alpha e-statements ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Alpha e-statements ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) Δεκέμβριος 2011 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Alpha e-statements ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) Έχοντας υπόψη αφενός ότι η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») έχει

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού FB. 6. Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να πάρει μέρος μόνο μία φορά στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας μία φορά την αίτηση συμμετοχής-φόρμα.

Όροι Διαγωνισμού FB. 6. Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να πάρει μέρος μόνο μία φορά στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας μία φορά την αίτηση συμμετοχής-φόρμα. Όροι Διαγωνισμού FB 1. Ο διαγωνισμός «SCANIT στο Facebook» διοργανώνεται από την εταιρεία με την επωνυμία «ScanIT 4Experience s.a.», η οποία εδρεύει στο Μαρούσι, Λεωφ. Κηφισίας 179, 2 ο Όροφο με ΑΦΜ 800385689,

Διαβάστε περισσότερα