Είστε. ΑσφαλισμEνοι; ή απλά ΠληρΩνετε;

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Είστε. ΑσφαλισμEνοι; ή απλά ΠληρΩνετε;"

Transcript

1 Είστε ΑσφαλισμEνοι; ή απλά ΠληρΩνετε;

2

3 ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ; Επειδή θα είναι πολύ αργά, μετά από πυρκαγιά στην επιχείρησή μας, να ανακαλύψουμε ότι το ασφαλιστήριο μας εξαιρεί την απώλεια κέρδους. Επειδή θα είναι καταστροφικό μετά από κλοπή στην οικία μας, να ανακαλύψουμε ότι το ασφαλιστήριο καλύπτει «διάρρηξη», και όχι κλοπή. Επειδή θα είναι κρίμα να ανακαλύψουμε μετά από σοβαρό ατύχημα το οποίο μας στερεί την ικανότητα να εργαστούμε ξανά, ότι το ασφαλιστήριό μας καλύπτει ανικανότητα για οποιαδήποτε εργασία (any occupation), αντί για την δική μας εργασία (own occupation). Επειδή θα είναι κρίμα να ανακαλύψουμε την στιγμή της συνταξιοδότησής μας ότι το συνταξιοδοτικό μας σχέδιο λόγο λανθασμένων επενδύσεων ή ακαταλληλότητας σχεδίου δε θα μας «συνταξιοδοτήσει». Επειδή θα είναι τραγικό για την οικογένεια κάποιου, που απεβίωσε πρόωρα, να αποζημιωθεί με ψίχουλα από το ασφαλιστήριο ζωής του, λόγω ανεπαρκούς ασφαλισμένου ποσού. Επειδή θα είναι ολέθριο μετά από μια μεγάλη ζημιά, να σας απορρίψουν την απαίτηση αποζημίωσης λόγω μιας εξαίρεσης που δεν έχετε προσέξει.

4 Διάφορα ευρήματα μετά από έλεγχο ασφαλιστηρίων: Επιχειρηματίας με καταστήματα παρασκευής και διανομής φαγητού (delivery) πλήρωνε για ασφάλιση αστικής ευθύνης και επέκταση για τροφική δηλητηρίαση, η οποία περιοριζόταν μόνο για φαγητό που καταναλωνόταν μέσα στο εστιατόριο του (premises liability), ενώ το 90% των εργασιών του προερχόταν από φαγητό που παραδιδόταν στα σπίτια των πελατών του. (ο ενδεδειγμένος τρόπος ασφάλισης είναι να επεκτείνεται η ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης, οπουδήποτε μπορεί να εκτελούνται οι εργασίες του ασφαλισμένου). Οικογενειάρχης ασφάλιζε το σπίτι του στην πραγματική του αξία και κατέβαλε το ανάλογο ασφάλιστρο, ενώ το ασφαλιστήριό του προέβλεπε αποζημίωση μετά από αποκοπή ενός ποσού για παλαιότητα και φυσική φθορά αντί για αξία αποκατάστασης. (ο ενδεδειγμένος και πλέον σύγχρονος τρόπος ασφάλισης όσον αφορά ασφάλιση κτιρίων είναι η ασφάλιση με βάση την αξία αποκατάστασης). Νεαρός λογιστής χωρίς εξαρτώμενα είχε ασφάλιση ζωής με ασφαλισμένο ποσό διπλάσιο από ασφάλιση ανικανότητας για εργασία. (άτομα χωρίς εξαρτώμενα χρειάζονται πολύ περισσότερο την ασφάλιση ανικανότητας για εργασία παρά την ασφάλιση ζωής). Οικογενειάρχης με ασφάλιση υγείας είχε χαμηλή ασφαλιστική κάλυψη με ορισμό «κατά περιστατικό». (ο ορισμός «κατά έτος» είναι προτιμητέος από τον ορισμό «κατά περιστατικό», ειδικά σε περιπτώσεις που το ασφαλισμένο ποσό είναι χαμηλό, γιατί σε περίπτωση μακροχρόνιων ασθενειών θα επαναλαμβάνει το ασφαλισμένο ποσό κάθε χρόνο). Ιδιοκτήτης εταιρείας μεταλλικών κατασκευών, στην οποία εκτελούσε και ο ίδιος χειρωνακτική εργασία, είχε ασφάλιση ατυχημάτων με δηλωμένο επάγγελμα «διευθυντής της εταιρείας». (σε περίπτωση τραυματισμού του, αν διαπιστωθεί ότι είχε δηλωμένο λανθασμένο ορισμό επαγγέλματος υπάρχει η πιθανότητα άρνησης πληρωμής από την ασφαλιστική εταιρεία). Ιδιοκτήτης κατοικίας είχε μεταβιβάσει στην κόρη του την εν λόγω κατοικία ενώ ασφαλισμένος είχε παραμείνει ο ίδιος. (σε περίπτωση απαίτησης πάντα ζητείται από τον ασφαλισμένο απόδειξη ιδιοκτησίας της ασφαλισμένης περιουσίας. Αν δεν μπορεί να αποδείξει ένας ασφαλισμένος ότι του ανήκει η περιούσια που ασφαλίζει, τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία άσχετα αν είχε ασφάλιση).

5 Επιχείρηση είχε ασφάλιση ευθύνης εργοδότη με ορισμό επαγγελματικών ασθενειών μόνο όσες αναφέρονται στις «δυο στήλες του Πίνακα των περί Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Νόσοι) Κανονισμούς του 1980». (σε περίπτωση που προσβληθεί ένας εργοδοτούμενος από επαγγελματική ασθένεια που δεν περιγράφεται στον εν λόγο πίνακα τότε ο εργοδότης θα πληρώσει την αποζημίωση από την τσέπη). Επιχείρηση με διάφορους εργοδοτουμένους καθώς και υπεργολάβους είχε ασφάλιση ευθύνης εργοδότη με ορισμό εργοδοτουμένου «άμεσα εργοδοτούμενος». (Σε περίπτωση που τραυματιστεί πρόσωπο το όποιο δεν είναι άμεσα εργοδοτούμενο μιας Επιχείρησης, υπάρχει η περίπτωση να θεωρηθεί από το δικαστήριο «αναλόγως των γεγονότων» σαν εργοδοτούμενος του εργοδότη και να αναγκαστεί να τον αποζημιώσει προσωπικά). Οικογενειάρχης ασφάλιζε το αυτοκίνητο του για ασφάλιση έναντι τρίτων με μια «φθηνή ασφαλιστική εταιρεία». (Στην ασφάλιση μηχανοκίνητων τρίτοι θεωρούνται και οι επιβάτες ενός αυτοκινήτου. Σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος που προκλήθηκε από αμέλεια του οδηγού του οχήματος, οι επιβάτες, «που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι οι οικογένειά του», θα πρέπει να αποζημιωθούν από την «φθηνή ασφαλιστική εταιρεία» Εισαγωγέας εμπορευμάτων ασφάλιζε τα εμπορεύματα του (marine insurance), μόνο «port to port». (Σε ένα ατύχημα τα εμπορεύματα καταστράφηκαν από ανατροπή του φορτηγού ενόσω αυτά μεταφέρονταν από το λιμάνι στην αποθήκη του με αποτέλεσμα να μην αποζημιωθεί). Επιχειρηματίας που κατασκευάζει δικά του προϊόντα παράλληλα με άλλα που εισάγει, θεωρούσε ότι η ευθύνη προϊόντων καλύπτεται από την ασφάλιση αστικής ευθύνης. (η ασφάλιση αστικής ευθύνης εξαιρεί ευθύνη από προϊόντα που κατασκευάζει, εισάγει ή διανέμει ένας επιχειρηματίας. Η ασφάλιση προϊόντων καλύπτει την ευθύνη που προκύπτει από προϊόντα βάση της σχετικής νομοθεσίας, και αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πολύ αυστηρή). Επιχειρηματίας εφαρμογής συσκευών κλιματισμού κλήθηκε να αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη διαμερίσματος που έπαθε ζημιά από φωτιά εξαιτίας ενός τσιγάρου που έριξαν οι εργοδοτούμενοι του κατά την τοποθέτηση της συσκευής, και η ασφάλειά του αρνήθηκε κάλυψη. (Ο εργοδότης διατηρούσε ασφάλιση αστικής ευθύνης προς τρίτους με ορισμό «premises liability», χωρίς να την έχει επεκτείνει σε operations liability).

6 Οι ασφάλειες πάντα πληρώνουν νοουμένου ότι έχετε το κατάλληλο ασφαλιστήριο και είσαστε σωστά ασφαλισμένοι

7 O σκοπός της υπηρεσίας, ελέγχου ασφαλιστηρίων (Insurance Audit) Η Εξειδικευμένη υπηρεσία Insurance Audit έχει δημιουργηθεί μετά από παρακλήσεις πελατών, τόσο ατόμων όσο και επιχειρήσεων, για την εκπόνηση ανεξάρτητης αξιολόγησης σε ασφαλιστήρια που έχουν συναφθεί κατά καιρούς. Ο κύριος σκοπός της είναι η έγκυρη πληροφόρηση, όσον αφορά την καταλληλότητα των ασφαλιστήριων σε σχέση με τις ανάγκες για τις οποίες έχουν συναφθεί, καθώς και την ορθότητα των όρων και εξαιρέσεων τους. Επίσης βασικό ερώτημα που απαντιέται είναι και κατά πόσο οι ασφαλισμένοι πληρώνουν λογικά ασφάλιστρα για τα οφέλη των ασφαλιστηρίων τους. Η υπηρεσία Insurance Audit απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να γνωρίζουν, και όχι να νομίζουν ότι είναι ασφαλισμένοι. Δώστε μας λοιπόν την ευκαιρία να αξιολογήσουμε τα ασφαλιστήρια σας για να βεβαιωθείτε πώς ναι μεν πληρώνετε ασφάλιση αλλά έχετε κιόλας!!! Savvas P. Christoforou MBA CLU FLMI LUTCF Chartered Insurer

8 Ο θεσμός της Ασφάλισης Αδιαμφισβήτητα, ο θεσμός της ασφάλισης είναι το πλέον σίγουρο μέσο προστασίας και κατοχύρωσης όλων αυτών που μας περιβάλουν και αγαπούμε στη ζωή μας, είτε πρόκειται για τα αγαπημένα μας πρόσωπα είτε για την επιχείρησή μας, είτε τα περιουσιακά μας στοιχεία. Οι Ασφαλιστικές Εταιρείες πληρώνουν κάθε χρόνο εκατομμύρια ευρώ σε αποζημιώσεις και ωφελήματα στους ασφαλισμένους τους. Ταυτόχρονα, ο θεσμός της ασφάλισης συμβάλλει θετικά στην εύρυθμη λειτουργία του κοινωνικού συνόλου και εξυπηρετεί ανά το παγκόσμιο εκατομμύρια άτομα και επιχειρήσεις την ώρα που αυτοί χρειάζονται έμπρακτη στήριξη. Παρόλ αυτά, κανείς δε μπορεί να ξέρει ότι η κάλυψη που έχει από την ασφάλισή του είναι κατ ανάγκην η σωστή ή έστω η πιο εύστοχη. Δυστυχώς, πολλοί είναι οι ασφαλιζόμενοι που βρέθηκαν προ τετελεσμένων διαπιστώνοντας την υστάτη, την στιγμή δηλαδή που χρειάζονταν την αρωγή της ασφάλειάς τους, ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πλήρωναν άδικα το λανθασμένο συμβόλαιο. Οι πιο πάνω κίνδυνοι εντείνονται λόγω της δυσκολίας και πολυπλοκότητας που παρουσιάζει το ασφαλιστικό σύστημα. Γι αυτό το λόγο ποικίλα είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν συχνά τόσο στον απλό αγοραστή όσο και στον πλέον ενημερωμένο. Εντούτοις, ένα ασφαλιστήριο μπορεί να θεωρηθεί ως το κατάλληλο για τον σκοπό που έχει γίνει, μόνο εάν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες του ασφαλισμένου, αν έχουν δοθεί οι σωστοί όροι, και κυρίως μόνο εάν κατορθώσει να ελαχιστοποιήσει, ή και να εκμηδενίσει ακόμη, τους κινδύνους για τους οποίους έχει γίνει η Ασφάλιση.

9 Οι Ανάγκες αλλάζουν Κατά καιρούς όλοι έχουμε συνάψει ασφαλιστήρια για διάφορους λόγους, είτε για να εξυπηρετήσουμε συγκεκριμένες μας ανάγκες είτε για να εξυπηρετήσουμε τράπεζες, φίλους, γνωστούς και συγγενείς. Υπογράψαμε όμως όλες αυτές τις φορές το ορθότερο ασφαλιστικό συμβόλαιο; ή και ακόμη με τους ορθούς όρους και ορισμούς στις καλύψεις που χρειαζόμαστε; Σίγουρα κάποια έχουν γίνει σωστά, ίσως όμως κάποια άλλα να μην ήταν η πλέον σωστή επιλογή. Οι ραγδαίοι ρυθμοί εξέλιξης, ανάπτυξης και ανακατατάξεων της σύγχρονης πραγματικότητας δεν επιτρέπουν οποιοδήποτε καθησυχασμό όσον αφορά την ασφάλισή μας. Οι καιροί, οι καταστάσεις και οι ανάγκες μας αλλάζουν γρηγορότερα από ότι μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε. Ενδέχεται λοιπόν τα ασφαλιστήριά μας να μην ανταποκρίνονται στις σημερινές ασφαλιστικές μας ανάγκες με αποτέλεσμα να πληρώνουμε ασφάλιστρα για παρωχημένα συμβόλαια. Ο Ασφαλισμένος πρέπει να αγοράζει, όχι να του πουλούν Ένας επιπλέον παράγοντας που θα πρέπει να συνυπολογίσουμε σχετικά με τη σημερινή βιωσιμότητα των ασφαλιστηρίων που κατέχουμε είναι το ενδεχόμενο αυτά να υπογράφηκαν κάτω από την καταχρηστική πίεση των τραπεζών για διάφορες διευκολύνσεις που ζητήσαμε είτε ως άτομα είτε ως επιχειρηματίες. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αυτών λόγω πίεσης και χωρίς καμία δυνατότητα διαπραγμάτευσης όσων τίθονταν στο τραπέζι προς υπογραφή έχουν προκύψει σχέδια που αποφέρουν περισσότερα οικονομικά οφέλη στις τράπεζες παρά σε εσάς, και στις πλείστες περιπτώσεις με ψηλότερο ασφάλιστρο, και λιγότερα ωφελήματα. Κυρίως εάν λάβουμε υπόψη και τον τρόπο που ενεργούσαν και έπαιρναν αποφάσεις τα τραπεζικά ιδρύματα, επενδύοντας τα λεφτά μας σε λανθασμένες επενδύσεις μα τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα, θα καταλάβουμε ότι είναι καιρός να ελέγξουμε τα ασφαλιστήριά μας. Ας διερωτηθούμε λοιπόν: Είμαστε πραγματικά ασφαλισμένοι;

10 Συγγενείς και φίλοι Πολλοί από εμάς έχουμε υπογράψει ασφαλιστήρια με διάφορους γνωστούς, συγγενείς ή φίλους ασφαλιστές, οι οποίοι στις πλείστες των περιπτώσεων εξασκούν το επάγγελμα του ασφαλιστή, χωρίς να έχουν την απαραίτητη κατάρτιση, τα προσόντα ή τον επαγγελματισμό. Η ακαδημαϊκή, και επαγγελματική μόρφωση και εμπειρία είναι τα αναγκαία εχέγγυα που χρειάζεται ένας ασφαλιστής για να μπορεί να ανταποκριθεί με τον απαραίτητο επαγγελματισμό σε κάθε περίπτωση που του ανατίθεται και να παρέχει τις σωστές κατευθυντήριες συμβουλές στις ασφαλιστικές σας επιλογές. Ας ασφαλίσουμε λοιπόν ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε στις ζωές μας, με έναν προσοντούχο και επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο με τον ενδεδειγμένο και ασφαλή τρόπο. Μόνο τότε θα είμαστε σίγουροι ότι όχι μόνο πληρώνουμε ασφάλιστρα αλλά διαθέτουμε ταυτόχρονα και ασφάλεια. Ποιο θα είναι το όφελός σας Διασφαλίζετε ότι έχετε προβεί στην υπογραφή του ασφαλιστηρίου που θ ανταποκριθεί ορθά την ώρα που θα χρειαστεί. Διασφαλίζετε ότι δεν καταβάλετε περισσότερα ασφάλιστρα από αυτά που πρέπει να πληρώνετε. Θα είστε σε θέση να αναθεωρήσετε την ασφαλιστική σας κάλυψη και θα σχηματίσετε την δική σας άποψη επί του ασφαλιστηρίου. Παίρνετε μια ανεξάρτητη γνωμάτευση για τον έλεγχο των ασφαλιστήριων σας πριν ακόμη τα χρειαστείτε. Θα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι και να είστε βέβαιοι ότι τα ασφάλιστρα που πληρώνετε σας προσφέρουν την απαραίτητη ασφαλιστική κάλυψη που χρειάζεστε έτσι ώστε να αφοσιωθείτε στα σημαντικά γεγονότα της ζωής σας

11

12

13 Τι κοστίζει; Το κόστος αξιολόγησης (Insurance Audit) ενός ασφαλιστηρίου υπολογίζεται σαν αμοιβή έναντι των υπηρεσιών (fee for service) και είναι ανάλογο με τις απαιτούμενες ώρες εργασίας που χρειάζονται για να γίνει η σωστή αξιολόγηση και έλεγχος του ασφαλιστηρίου. Όσο πιο πολλές πληροφορίες μπορεί να παρέχει ο πελάτης, τόσο πιο λίγες θα είναι οι ώρες που θα χρειαστούν για την αξιολόγηση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε την προσφορά μας όσον αφορά το κόστος του δικού σας Insurance Audit. Διαδικασία που ακολουθείται Η διαδικασία αρχίζει με την προσκόμιση όλων των σχετικών με το ασφαλιστήριο εγγράφων και αναλόγως του είδους του ασφαλιστηρίου πιθανόν να ζητήσουμε και άλλες πληροφορίες από την ασφαλιστική εταιρεία. Ακολούθως μέσω μιας προσωπικής συνάντησης με τον ασφαλισμένο ή και ξενάγηση στην ασφαλισμένη περιουσία (αν πρόκειται για ασφαλιστήριο περιουσίας ή επιχείρησης), παίρνουμε τις απαντήσεις για διάφορα βασικά ερωτήματα που χρειαζόμαστε για την αξιολόγηση του ασφαλιστηρίου. Μετά από πάροδο σύντομου χρονικού διαστήματος, παρουσιάζουμε τα ευρήματα στον ασφαλισμένο σε γραπτή μορφή.

14 Σε ποια ασφαλιστήρια μπορεί να εφαρμοστεί Η υπηρεσία Insurance Αudit μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια, τόσο ατόμων όσο και επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα: Ασφαλιστήρια περιουσίας (κτιρίων, αποθεματικών, περιεχομένων, κατοικίας, επιχειρήσεων, εργοστασίων κ.λ.π.) Ασφαλιστήρια ευθύνης (εργοδότη, αστικής, επαγγελματικής, προϊόντων, περιβαλλοντικής, διευθυντικής και ευθύνης διαδικτύου) Ασφαλιστήρια διακοπής εργασιών επιχειρήσεων και κατάχρησης από εργοδοτούμενους Ασφαλιστήρια κλοπής περιουσίας και χρημάτων Ασφαλιστήρια διαμετακόμισης εμπορευμάτων (αέρος, ξηράς και θαλάσσης) Ασφαλιστήρια ζωής (ισόβια, επενδυτικά, και καθορισμένης διάρκειας) Ασφαλιστήρια υγείας (ατομικά και ομαδικά) Ασφαλιστήρια ομαδικών σχεδίων ωφελημάτων εργοδοτουμένων (ζωής, υγείας, ατυχημάτων) Ασφαλιστήρια σχεδίων συνταξιοδότησης (ατομικά και ομαδικά) Ασφαλιστήρια μηχανοκίνητων οχημάτων (ατομικών και στόλων οχημάτων)

15

16 like connect follow watch Insurancelink Cyprus SAVVAS CHRISTOFOROU CLU, FLMI, MBA, LUTCF CHARTERED INSURER 33 Neas Engomis str., 2409 Engomi Nicosia Tel.: , Mob.: , Fax:

- ΑΠΛΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης οι δικαιούχοι λαμβάνουν το κεφάλαιο.

- ΑΠΛΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης οι δικαιούχοι λαμβάνουν το κεφάλαιο. - ΑΠΛΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης οι δικαιούχοι λαμβάνουν το κεφάλαιο. - ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Ο ασφαλιζόμενος για ένα χρονικό διάστημα αποταμιεύει χρήματα μέσω

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (σύμφωνα με το Άρθρο 11 Π.. 190/2006)

ΦΥΛΛΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (σύμφωνα με το Άρθρο 11 Π.. 190/2006) ΦΥΛΛΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (σύμφωνα με το Άρθρο 11 Π.. 190/2006) Προκειμένου η επιχείρησή σας να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά πιθανά γεγονότα που θα μπορούσαν να την πλήξουν, είναι σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί ν ασφαλιστώ; Τι είναι και πως λειτουργεί η ασφάλιση;

Γιατί ν ασφαλιστώ; Τι είναι και πως λειτουργεί η ασφάλιση; Γιατί ν ασφαλιστώ; Η απάντηση είναι απλή. Σου την προσφέρουν καθημερινά οι εφημερίδες, το ραδιόφωνο και η τηλεόραση. Τροχαία ατυχήματα, εργατικά ατυχήματα, πυρκαγιές, κλοπές, πλημμύρες, σεισμοί, αεροπορικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Dynamis Liability ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Στη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική προσφέρουμε καλύψεις που εξασφαλίζουν την προστασία της προσωπικής σας περιουσίας, του

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος 04/2015 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ»

Εγκύκλιος 04/2015 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ» Προς Όλους τους Συνεργάτες Από Κλάδο Αστικής Ευθύνης Αθήνα 16/6/2015 Εγκύκλιος 04/2015 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ» Αγαπητοί Συνεργάτες, Στην προσπάθειά μας να διευκολύνουμε το έργο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ. Όνομα Επώνυμο Γραφείο Κωδικός Παραγωγού ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ. Όνομα: Επώνυμο:

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ. Όνομα Επώνυμο Γραφείο Κωδικός Παραγωγού ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ. Όνομα: Επώνυμο: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ Όνομα Επώνυμο Γραφείο Κωδικός Παραγωγού ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Όνομα: Επώνυμο: Επάγγελμα: Είδος επιχείρησης (σε περίπτωση επιχειρηματία, εμπόρου κλπ), Ημερομηνία γέννησης: / / Οικογενειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ Καλύπτεται η Επαγγελματικής Αστικής ευθύνης του Εκάστοτε Ασφαλιζομένου Υδραυλικού. (άρθρο 7, π.δ.112/2012 ) έναντι Τρίτων για

Διαβάστε περισσότερα

Altius Γραφείων και Καταστημάτων. ΕΣΕΙΣ τη δουλειά σας - ΕΜΕΙΣ την ασφάλεια σας

Altius Γραφείων και Καταστημάτων. ΕΣΕΙΣ τη δουλειά σας - ΕΜΕΙΣ την ασφάλεια σας Altius Γραφείων και Καταστημάτων ΕΣΕΙΣ τη δουλειά σας - ΕΜΕΙΣ την ασφάλεια σας Έχουμε δημιουργήσει ένα πλήρες σχέδιο καλύψεων για την προστασία της επιχείρησης σας, από απροσδόκητα γεγονότα, δίνοντας σας

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια I N T E R A M E R I C A N Μ Ε Λ Ο Σ Τ Ο Υ Ο Μ Ι Λ Ο Υ E U R E K O ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια Πρόγραμμα Ασφάλισης Φωτοβολταϊκών Μονάδων σε αγροτεμάχια

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια Πρόγραμμα Ασφάλισης Οικιακών Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων Η γραμμή προϊόντων ENERGY LINE Η ασφάλιση των οικιακών φ/β

Διαβάστε περισσότερα

Ο Κίνδυνος και η ιοικητική του Κινδύνου

Ο Κίνδυνος και η ιοικητική του Κινδύνου μέρος Α Εισαγωγή στη ιοικητική Κινδύνων κεφάλαιο 1 Ο Κίνδυνος και η ιοικητική του Κινδύνου 1.1 Κίνδυνος... 23 1.1.1 ιάφορες Έννοιες του Κινδύνου... 23 1.1.2 Ο Κίνδυνος Κοστίζει... 25 1.2 1.1.3 Άμεσες και

Διαβάστε περισσότερα

Alpha Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρου (Α.Π.Α.) Αποζημίωση για απώλεια ζωής από ατύχημα (Θ.Α.)

Alpha Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρου (Α.Π.Α.) Αποζημίωση για απώλεια ζωής από ατύχημα (Θ.Α.) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ Alpha Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρου (Α.Π.Α.) Σε άτομα μέχρι την ηλικία των 64 ετών που αγοράζουν ασφαλιστικό σχέδιο ζωής. Κάλυψη σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια Επιχειρήσεων INTERAMERICAN Βusiness

Ασφάλεια Επιχειρήσεων INTERAMERICAN Βusiness www.interamerican.gr Ασφάλεια Επιχειρήσεων INTERAMERICAN Βusiness Εξασφαλίστε την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο Η επιχείρησή σας λειτουργεί, ό,τι και αν συμβεί Τα προγράμματα INTERAMERICAN Business

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΥΠΟ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2006 1. Τι πρέπει να αναγράφεται σε ένα Πιστοποιητικό ασφάλισης Μηχανοκινήτων Οχηµάτων. Αναφέρετε ποιοι περιορισµοί δεν µπορούν να υπάρχουν σε ένα τέτοιο Πιστοποιητικό

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν 1. Γενικοί Οροι Ασφάλισης 2. Γενικοί Οροι Ασφαλιστηρίων Συµβολαίων 3. Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης έναντι Τρίτων 3.1 Ειδικοί όροι 3.2 Αντικείµενο ασφάλισης 3.3 Ορια αποζηµίωσης

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλειες Επιχειρήσεων

Ασφάλειες Επιχειρήσεων Ασφάλειες Επιχειρήσεων ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Οι επιχειρήσεις καλούνται διαρκώς να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των συνεχώς μεταβαλλόμενων συνθηκών της σύγχρονης αγοράς Οι ανάγκες των επιχειρηματιών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΥΠΟ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ Αναφέρετε ποιους παράγοντες θα πρέπει να λαµβάνει υπόψη ένας ασφαλιστής αξιολογώντας ένα κίνδυνο ασφάλισης

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΥΠΟ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ Αναφέρετε ποιους παράγοντες θα πρέπει να λαµβάνει υπόψη ένας ασφαλιστής αξιολογώντας ένα κίνδυνο ασφάλισης ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΥΠΟ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2006 1. Τι πρέπει να αναγράφεται σε ένα Πιστοποιητικό ασφάλισης Μηχανοκινήτων Οχηµάτων. Αναφέρετε ποιοι περιορισµοί δεν µπορούν να υπάρχουν σε ένα τέτοιο Πιστοποιητικό

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού

Ασφάλιση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Ασφάλιση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Μέσα από πρωτοποριακά ασφαλιστικά προγράμματα μπορείτε να ασφαλίσετε ολόκληρο τον ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό κατά παντός κινδύνου, καλύπτοντας τις ηλεκτρονικές συσκευές

Διαβάστε περισσότερα

«Βασικές Αρχές Ασφάλισης Ζημιών»

«Βασικές Αρχές Ασφάλισης Ζημιών» «Βασικές Αρχές Ασφάλισης Ζημιών» Δρ Βαγγέλης Τσουκάτος 1 Τι είναι Ασφάλιση Ζημιών Ασφάλιση ζημιών είναι: η ασφάλιση περιουσιακών στοιχείων ή ενεργητικού, η ασφάλιση κινδύνων που απειλούν την δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Ο διαχειριστής της γερμανικής ΕΠΕ

Ο διαχειριστής της γερμανικής ΕΠΕ Ο διαχειριστής της γερμανικής ΕΠΕ Ο διαχειριστής εκπροσωπεί την γερμανική ΕΠΕ και ενεργεί επ'ονόματι αυτής κάθε πράξη διαχείρισης. Ποιος μπορεί να γίνει διαχειριστής σε μία γερμανική ΕΠΕ Διαχειριστής μίας

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά Στοιχεία.. 3. Θέματα προς εξέταση Ερωτήματα Ιεράρχηση Αναγκών Ιατρικό Ιστορικό... 5

Προσωπικά Στοιχεία.. 3. Θέματα προς εξέταση Ερωτήματα Ιεράρχηση Αναγκών Ιατρικό Ιστορικό... 5 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προσωπικά Στοιχεία.. 3 Θέματα προς εξέταση.... 3 Ερωτήματα...... 4 Ιεράρχηση Αναγκών..... 5 Ιατρικό Ιστορικό..... 5 ΣΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ: Αποτύπωση της παρούσας κατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα

NEA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ

NEA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ NEA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ Ασφαλιζόμενος: Ο πιστοποιημένος επαγγελματίας, ψυκτικός υδραυλικός - συντηρητής και/ή εγκαταστάτης καυστήρων ηλεκτρολόγος

Διαβάστε περισσότερα

Ένα βασικό ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε είναι πότε ένα ατύχημα είναι εργατικό. Τι πρέπει να κάνουμε αν δεν γνωστοποιηθεί το ατύχημα?

Ένα βασικό ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε είναι πότε ένα ατύχημα είναι εργατικό. Τι πρέπει να κάνουμε αν δεν γνωστοποιηθεί το ατύχημα? ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Ένα βασικό ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε είναι πότε ένα ατύχημα είναι εργατικό Εργατικό ατύχημα σύμφωνα με τους κανονισμούς ορίζεται κάθε στιγμιαίο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ Οι κίνδυνοι που απειλούν το σπίτι σας και µαζί την ηρεµία της καθηµερινής σας ζωής είναι πολλοί. Ζηµιές

Διαβάστε περισσότερα

3. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ :.. ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ;. ...

3. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ :.. ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ;. ... ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΛΟΓΩ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ-ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: ΑΡ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ :... ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ :... 1 α. ΟΝΟΜΑ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Επίσης καταργείται το προσωπικό και μόνιμο αυτοκόλλητο σήμα ασφάλισης του αυτοκινήτου και θα αντικατασταθεί από την απόδειξη πληρωμής του συμβολαίου.

Επίσης καταργείται το προσωπικό και μόνιμο αυτοκόλλητο σήμα ασφάλισης του αυτοκινήτου και θα αντικατασταθεί από την απόδειξη πληρωμής του συμβολαίου. Σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που ασφαλίζεις το αυτοκίνητο σου θα δεις μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, μιας και θα ισχύσει νέο καθεστώς, το οποίο καταργεί το αυτοκόλλητο σήμα ασφάλισης, ενώ οι ασφαλιστικές

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικές Ασφαλίσεις. Λύσεις και δυνατότητες για Υγεία & Σύνταξη. Αθήνα, Δεκέμβριος 2014

Ομαδικές Ασφαλίσεις. Λύσεις και δυνατότητες για Υγεία & Σύνταξη. Αθήνα, Δεκέμβριος 2014 Ομαδικές Ασφαλίσεις Λύσεις και δυνατότητες για Υγεία & Σύνταξη Αθήνα, Δεκέμβριος 2014 Η INTERAMERICAN με μια ματιά Από το 2001 ανήκει στον Ολλανδικό Όμιλο Achmea Το πιο δημοφιλές Brand στην ελληνική ασφαλιστική

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίζουµε για τις λεπτοµέρειες, ώστε εσείς να µπορείτε να απολαµβάνετε άφοβα την επένδυσή σας.

Φροντίζουµε για τις λεπτοµέρειες, ώστε εσείς να µπορείτε να απολαµβάνετε άφοβα την επένδυσή σας. Ασ φά λεια Σκά φο υς Pe r son al So lut ion s Ασφάλεια Σκάφους Η σωστή και πλήρης προστασία του σκάφους σας, αποτελεί βασική µας προτεραιότητα. Έχουµε δηµιουργήσει για εσάς ένα ολοκληρωµένο πρόγραµµα ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή Προστασίας Ασφαλίστρου

Παροχή Προστασίας Ασφαλίστρου ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Α ΣΦΑΛΙΣΤΡΟΥ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Αυτό το Συμπληρωματικό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Βασικού Ασφαλιστηρίου, στο οποίο είναι προσαρτημένο και ισχύει μόνο στην

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβητών

Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβητών Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβητών 29/5/2014 Μάνος Δημήτριος AGENDA 1. Νομοθεσία/Κάλυψη 2. Εφαρμογές νομοθεσίας/προβληματισμοί 3. Στατιστικά 4. Παραδείγματα ζημιών 2 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ/ΚΑΛΥΨΗ Νομοθεσία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ EuroProtection Insurance Brokers ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ Έκδοση v3 23/11/2018 0 ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ Προσφερόμενες καλύψεις από CITY INSURANCE S.A.: Αστική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΥΡΟ. Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης. Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: Κωδικός: DEMO DEMO. Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο:

ΑΚΥΡΟ. Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης. Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: Κωδικός: DEMO DEMO. Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: Κωδικός: Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης Πελάτης: Στοιχεία ασφαλισμένου αντικειμένου στα οποία βασίσθηκε η μελέτη Χρήση: Μέτρα προστασίας:

Διαβάστε περισσότερα

Παραδείγματα εγγραφής στο Ημερολόγιο και το Γενικό Καθολικό με τα ακόλουθα λογιστικά γεγονότα:

Παραδείγματα εγγραφής στο Ημερολόγιο και το Γενικό Καθολικό με τα ακόλουθα λογιστικά γεγονότα: Παραδείγματα εγγραφής στο Ημερολόγιο και το Γενικό Καθολικό με τα ακόλουθα λογιστικά γεγονότα: 1. Στις 2/12/2010 αγοράστηκαν εμπορεύματα (εκτυπωτές Η/Υ) αξίας 8000 αντί 6000 με μετρητά 1500, με απλή πίστωση

Διαβάστε περισσότερα

2. Διεύθυνση των κεντρικών γραφείων της επιχείρησης. 3. Διευθύνσεις των περιφερειακών γραφείων και θυγατρικών εταιριών

2. Διεύθυνση των κεντρικών γραφείων της επιχείρησης. 3. Διευθύνσεις των περιφερειακών γραφείων και θυγατρικών εταιριών ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΛΥΨΗ Ι. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1. Επωνυμία / Τίτλος της Επιχειρήσεως

Διαβάστε περισσότερα

3.1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

3.1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 1 ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ Στα ασφαλιστήρια συμβόλαια, που υποχρεούται να συνάψει ο Ανάδοχος θα πρέπει να περιλαμβάνονται, κατά περίπτωση οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις. 3.1.

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλειες Ιδιωτών ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΖΩΗ

Ασφάλειες Ιδιωτών ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΖΩΗ Ασφάλειες Ιδιωτών ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΖΩΗ Η σημασία των Προγραμμάτων Ζωής είναι πολύ μεγάλη, μια και εξασφαλίζουν τους πελάτες και την οικογένειά τους από οποιοδήποτε γεγονός συμβεί στη ζωή τους, το οποίο και μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Η Ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης Τροφίμων

Η Ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης Τροφίμων ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Διαχείριση Ασφάλειας Τροφίμων - HACCP Η Ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης Τροφίμων Γιώργος Κουτίνας Μηχανικός ΕΜΠ & ΕNSPM Μεσίτης Ασφαλίσεων Τηλ. 210-68 21 434 www.gkoutinas.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ - KΑΛΥΨΗ EΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ RULER

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ - KΑΛΥΨΗ EΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ RULER ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ - KΑΛΥΨΗ EΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ RULER Κυβισμός Μηχανής Βασικό Μέχρι 1600 κυβ. εκατ. 185,00 Από 1601 κυβ. εκατ. μέχρι 2200 κυβ. εκατ. 205,00 Από 2201 κυβ. εκατ. μέχρι 3000 κυβ. εκατ. 225,00

Διαβάστε περισσότερα

αναφέρεται στη Σελίδα Ειδικών Στοιχείων του Ασφαλιστηρίου ή σε σχετική Πρόσθετη Πράξη.

αναφέρεται στη Σελίδα Ειδικών Στοιχείων του Ασφαλιστηρίου ή σε σχετική Πρόσθετη Πράξη. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ To Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Βασικού Ασφαλιστηρίου στο οποίο είναι προσαρτημένο. Ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

Αστική Ευθύνη Τουριστικών Μονάδων

Αστική Ευθύνη Τουριστικών Μονάδων www.interamerican.gr Αστική Ευθύνη Τουριστικών Μονάδων Πληρότητα στην εξασφάλιση Οικονομικά ασφάλιστρα και ελκυστικοί όροι Το πρόγραμμα ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ INTERAMERICAN έχει ιδιαίτερα οικονομικά

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας

Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας Συνοπτικές οδηγίες Underwriting Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας Η σωστή και πλήρης συμπλήρωση της αίτησης ασφάλισης, καθώς και ο λεπτομερής έλεγχος της, πριν αυτή σταλεί στο Τμήμα Underwriting της Εταιρίας, αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ (Αφορά Διακηρύξεις για σύναψη Συμβάσεων Παροχής Υπηρεσιών)

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ (Αφορά Διακηρύξεις για σύναψη Συμβάσεων Παροχής Υπηρεσιών) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΜ-Θ/ΤΥ/7/2017 Για την ανάδειξη Αναδόχου για τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» «ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

DAÈS LONDON MARKET INSURANCE BROKERS

DAÈS LONDON MARKET INSURANCE BROKERS DAÈS LONDON MARKET INSURANCE BROKERS Με εμπειρία 40 και πλέον χρόνων στο χώρο των Ασφαλίσεων και ειδικά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την DAÈS LONDON MARKET INSURANCE BROKERS,

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Συγκατάθεσης Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd

Σύντομη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Συγκατάθεσης Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd Σύντομη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Συγκατάθεσης Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων παρέχει μια σύντομη ενημέρωση των πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Ο μηχανισμός που δουλεύουν και πώς να τον εκμεταλλευτείς. Τέσσερα δυνατά σημεία του μηχανισμού. Διονύσης Γεωργάτος ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ο μηχανισμός που δουλεύουν και πώς να τον εκμεταλλευτείς. Τέσσερα δυνατά σημεία του μηχανισμού. Διονύσης Γεωργάτος ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ο μηχανισμός που δουλεύουν και πώς να τον εκμεταλλευτείς. Τέσσερα δυνατά σημεία του μηχανισμού ΙΔΙΩΤΙΚΑ Διονύσης Γεωργάτος ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ιδιωτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα Ο μηχανισμός που

Διαβάστε περισσότερα

Η Diadilos Solutions παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Η Diadilos Solutions παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Η Diadilos Solutions παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Η εταιρεία μας στελεχώνεται από πραγματογνώμονες, μηχανολόγους, πολιτικούς

Διαβάστε περισσότερα

Altius Κατοικία. Απόλυτη ασφάλεια για το σπίτι σας.

Altius Κατοικία. Απόλυτη ασφάλεια για το σπίτι σας. Altius Κατοικία Απόλυτη ασφάλεια για το σπίτι σας. Περιεκτική Κάλυψη για την Κατοικία σας Aισθάνεστε απόλυτα ήσυχοι και σίγουροι για την ασφάλεια του σπιτιού σας, τόσον όταν λείπετε αλλά και όσον βρίσκεστε

Διαβάστε περισσότερα

I ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ

I ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ Blue Hotel I Συνολικό Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο (Οικοδομή & Περιεχόμενο): μέχρι 600.000 Ετήσια Μικτά Ασφάλιστρα ανά 1.000 Οικοδομή 0,90 Περιεχόμενο με κλοπή: 1,50 Σεισμός: 0,90 Καθίζηση Κατολίσθηση: 0,10 Blue

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Διερεύνησης. Ασφαλιστικών Αναγκών

Έντυπο Διερεύνησης. Ασφαλιστικών Αναγκών 1 Έντυπο Διερεύνησης Ασφαλιστικών Αναγκών Ζωής Υγείας Σύνταξης 2 Στάδια που θα ακολουθήσουμε στη συζήτησή μας 1. Αποτύπωση της παρούσας κατάστασης 2. Διαπίστωση πιθανών κενών μεταξύ παρούσας και επιθυμητής

Διαβάστε περισσότερα

AIG Ασφάλεια Οχήματος

AIG Ασφάλεια Οχήματος AIG Ασφάλεια Οχήματος Γιατί να ασφαλίσω το αυτοκίνητό μου στην AIG; Εμπιστευτείτε την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας στην AIG, μια εταιρία με ηγετική θέση στη διεθνή αγορά Γενικών Ασφαλίσεων, με περισσότερους

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προγράμματα Aσφάλισης Eπιχειρήσεων. INTERAMERICAN Business. Εξασφαλίζουν την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο!

Νέα προγράμματα Aσφάλισης Eπιχειρήσεων. INTERAMERICAN Business. Εξασφαλίζουν την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο! Νέα προγράμματα Aσφάλισης Eπιχειρήσεων INTERAMERICAN Business Εξασφαλίζουν την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο! INTERAMERICAN Business Διασφαλίστε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα από 4* το μήνα

Διαβάστε περισσότερα

NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN

NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN insurance ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 Απρίλιος 10 Σελίδα 1 από 6 ΦΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ (ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ) ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Εργασίες συναρμολόγησης μέχρι ΟΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλιζόμενος Α Α - 23/01/2019 ΤΡΑΓΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - - Σελίδα 1 από 7

Ασφαλιζόμενος Α Α - 23/01/2019 ΤΡΑΓΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - - Σελίδα 1 από 7 Ασφαλιζόμενος - 23/01/2019 Σελίδα 1 από 7 ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ασφαλιζόμενος Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Αρχικό Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο Πρόσκαιρη Ασφάλιση Θανάτου Μειούμενου Κεφαλαίου 30.000 Διάρκεια Ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται.

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Η INTERAMERICAN σάς ενημερώνει για όσα ισχύουν για τα ανασφάλιστα

Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγή εγγεγραμμένων ασφαλίστρων Ιανουαρίου 2017

Παραγωγή εγγεγραμμένων ασφαλίστρων Ιανουαρίου 2017 Παραγωγή εγγεγραμμένων ασφαλίστρων Ιανουαρίου 2017 Η ΕΑΕΕ συνεχίζει την έρευνα σχετικά με την παραγωγή ασφαλίστρων (εγγεγραμμένα ασφάλιστρα συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων συμβολαίων) και των επιστροφών

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠ ΑΡΙΘ. ΔΠΜ-Θ/ΠΚΑΣΤ/

Γ. ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠ ΑΡΙΘ. ΔΠΜ-Θ/ΠΚΑΣΤ/ Γ. ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠ ΑΡΙΘ. ΔΠΜ-Θ/ΠΚΑΣΤ/ Αντικείμενο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικης

ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικης Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικης 1. Μπορούν οι εξαιρέσεις ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου αστικής ευθύνης αυτοκινήτων να αντιταχθούν κατά του ζημιωθέντος τρίτου; Ο νομοθέτης έχει θεσπίσει την υποχρεωτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη ασφάλεια αγάπης

Η πρώτη ασφάλεια αγάπης Η πρώτη ασφάλεια αγάπης Η προστασία της οικογένειάς σας και η διασφάλιση της ποιότητας ζωής της, είναι σίγουρο ότι αποτελεί τον πρωταρχικό σας στόχο. Υπάρχει μια πολύ δύσκολη απάντηση στην ερώτηση «Πώς

Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Μαΐου 2014

Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Μαΐου 2014 Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Μαΐου 2014 Η ΕΑΕΕ συνεχίζει την έρευνα σχετικά με την παραγωγή ασφαλίστρων (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων συμβολαίων) και την επιστροφή ασφαλίστρων λόγω ακυρώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Business Value. Για την επιχείρησή σας, ασφαλώς! Ασφάλιση στα μέτρα σας! Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή

Business Value. Για την επιχείρησή σας, ασφαλώς! Ασφάλιση στα μέτρα σας! Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Business Value Για την επιχείρησή σας, ασφαλώς! Η σημερινή γενιά, θέτει και πετυχαίνει συνεχώς υψηλότερους στόχους, λειτουργώντας με πλάνο και σχέδιο για να διασφαλίσει τα

Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2014

Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2014 Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2014 Η ΕΑΕΕ συνεχίζει την έρευνα σχετικά με την παραγωγή ασφαλίστρων (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων συμβολαίων) και την επιστροφή ασφαλίστρων λόγω ακυρώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα: A. CNP Assurances S.A. B. CNP Cyprus Insurance Holdings Ltd. Γ. CNP ΖΩΗΣ. Δ. CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ (Υποκατάστημα Ελλάδος)

Περιεχόμενα: A. CNP Assurances S.A. B. CNP Cyprus Insurance Holdings Ltd. Γ. CNP ΖΩΗΣ. Δ. CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ (Υποκατάστημα Ελλάδος) Εταιρικό Προφίλ Περιεχόμενα: A. CNP Assurances S.A. B. CNP Cyprus Insurance Holdings Ltd. Γ. CNP ΖΩΗΣ Δ. CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ (Υποκατάστημα Ελλάδος) A. CNP Assurances S.A. CNP Assurances S.A.: Διεθνής Ασφαλιστικός

Διαβάστε περισσότερα

Secure Home.

Secure Home. Ë Ì fi Â Ì Ù KÏ Â Í Ú! Ù Ï Ù Τα προγράμματα ασφάλισης προσφέρουν προστασία σε ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά σας στοιχεία, την κατοικία σας, συνδυάζοντας πρωτοποριακές καλύψεις, την αξιοπιστία των

Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2013

Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2013 Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2013 Η ΕΑΕΕ συνεχίζει την έρευνα σχετικά με την παραγωγή ασφαλίστρων (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων συμβολαίων) και την επιστροφή ασφαλίστρων λόγω ακυρώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΣΤ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΕΔ- 22 ΣΥΜΒΑΣΗ :

ΤΕΥΧΟΣ ΣΤ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΕΔ- 22 ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε Διεύθυνση Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου Λ Αθηνών 72 185 47, Ν. Φάληρο ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΕΔ- 22 ΣΥΜΒΑΣΗ : ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : «Καθαρισμός εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

γ. Εισόδημα των τελευταίων 12 μηνών δ. Πόσο καιρό εξασκείτε το παρόν επάγγελμα; 5. ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕΛΗ Αρ. ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ

γ. Εισόδημα των τελευταίων 12 μηνών δ. Πόσο καιρό εξασκείτε το παρόν επάγγελμα; 5. ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕΛΗ Αρ. ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΙΣΧΥ ΜΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗ P0125387

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗ P0125387 Q_35_3058_PCG AUTO_CL35007927 Αθήνα 13/05/2014 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗ P0125387 Κύριοι, Θα θέλαµε να σας ευχαριστήσουµε για την προτίµηση σας να επιλέξετε την εταιρία µας

Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Ιουλίου 2014

Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Ιουλίου 2014 Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Ιουλίου 2014 Η ΕΑΕΕ συνεχίζει την έρευνα σχετικά με την παραγωγή ασφαλίστρων (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων συμβολαίων) και την επιστροφή ασφαλίστρων λόγω ακυρώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ 1. Ονοματεπώνυμο: 2. Φύση της εργασίας: 3. α) Έτη εμπειρίας: β) Θέσεις στις οποίες εξασκήσατε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΓΞΑΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ;

ΕΛΕΓΞΑΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ; ΕΛΕΓΞΑΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ; Με την υποστήριξη του Πολλές ηλεκτροπληξίες και εκατοντάδες πυρκαγιές από ηλεκτρικά αίτια συμβαίνουν κάθε χρόνο στα ελληνικά σπίτια. Είναι κρίμα να χάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΣΚΑΦΩΝ ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗ HULL, LIABILITY & ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ «Αρθρογραφία» ΠΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ Του Νίκου Κλήμη Στη χώρα μας, με τα αμέτρητα νησιά

Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2014

Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2014 Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2014 Η ΕΑΕΕ συνεχίζει την έρευνα σχετικά με την παραγωγή ασφαλίστρων (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων συμβολαίων) και την επιστροφή ασφαλίστρων λόγω ακυρώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Σ.Β κατ άτομο Σ.Β κατά γεγονός Υ.Ζ. κατά γεγονός Α.

Σ.Β κατ άτομο Σ.Β κατά γεγονός Υ.Ζ. κατά γεγονός Α. Σελίδα 1 από 13 Υλικές Ζημιές οι οποίες θα οφείλονται σε ατύχημα το οποίο θα συμβεί από την λειτουργία των εγκαταστάσεων των κοινόχρηστων χώρων του ασφαλιζομένου κτιρίου και για το οποίο ατύχημα υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων

Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων Ιούλιος 2017 Η ευθύνη του εργοδότη κατά το Ν. 551/1915 Η ευθύνη του εργοδότη κατά τη νομοθεσία του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΙΝΕ - ΓΣΕΕ www.inegsee.gr info@inegsee.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Ιδιωτικών & Εμπορικών Οχημάτων

Ασφάλιση Ιδιωτικών & Εμπορικών Οχημάτων Ασφάλιση Ιδιωτικών & Εμπορικών Οχημάτων Πακέτα Ασφαλιστικών Καλύψεων Silver, Gold και Platinum Πρόταση Ασφάλισης Πρόταση Ασφάλισης Ιδιωτικών και Εμπορικών Οχημάτων Στοιχεία Προτείνοντα Όνομα Επώνυμο Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Αυγούστου 2013

Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Αυγούστου 2013 Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Αυγούστου 2013 Η ΕΑΕΕ συνεχίζει την έρευνα σχετικά με την παραγωγή ασφαλίστρων (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων συμβολαίων) και την επιστροφή ασφαλίστρων λόγω ακυρώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων HotelPlan, Emporio, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων HotelPlan, Emporio, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων HotelPlan, Emporio, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία Περιεχόμενα 01 Τουριστικά Καταλύματα HOTEL PLAN 01.1 HOTEL PLAN Basic...07 01.2 HOTEL

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης

Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: CITY WORLDWIDE ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙ Κωδικός: 12066 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Πελάτης: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Στοιχεία ασφαλισμένου

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαγράμματα παρουσίασης αναγκών & μελέτης οικονομικών στόχων

Σχεδιαγράμματα παρουσίασης αναγκών & μελέτης οικονομικών στόχων ΜΙΧΑΗΛ Γ. ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ 93 Σχεδιαγράμματα παρουσίασης αναγκών & μελέτης οικονομικών στόχων ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ π.χ. 2.000 ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΕΝΟΙΚΙΟ - ΦΑΓΗΤΟ - ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ - ΦΩΣ - ΝΕΡΟ - ΥΓΕΙΑ - ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ & ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ & ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2 0 1 6 ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ & ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΣΥΝΤΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ / ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Ή ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Α.Φ.Μ. Δ.Ο.Υ Α.Δ.Τ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

4 ο Συνέδριο SECURITY PROTECT Μαρτίου 2016 Αθήνα, Divani Caravel

4 ο Συνέδριο SECURITY PROTECT Μαρτίου 2016 Αθήνα, Divani Caravel 4 ο Συνέδριο SECURITY PROTECT 18-19 Μαρτίου 2016 Αθήνα, Divani Caravel Η έννοια της Αστικής Ευθύνης στον κλάδο παροχής υπηρεσιών Security & ο ρόλος της Ασφαλιστικής Κάλυψης Γιώργος Κουτίνας k Εμπειρογνώμων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ. Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας Ε Ρ Γ Ο : ΑΠΟΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ 1/8

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ. Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας Ε Ρ Γ Ο : ΑΠΟΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ 1/8 Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας Ε Ρ Γ Ο : ΑΠΟΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΠΚΕ 2 / 2015 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Λοιπές Κατηγορίες Ασφάλισης Περιουσίας & Αστικής Ευθύνης

Λοιπές Κατηγορίες Ασφάλισης Περιουσίας & Αστικής Ευθύνης ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ Λοιπές Κατηγορίες Ασφάλισης Περιουσίας & Αστικής Ευθύνης Δρ Βαγγέλης Τσουκάτος 1 Παραγωγή ασφαλίστρων κλάδων ζημιών έτους 2010 (Ποσά σε ευρώ) Ασφάλιστρα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης

Πρόταση Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης PROGRESSIVE INSURANCE COMPANY LTD Λεωφ. Καλλιπόλεως 44, 1071 Λευκωσία Ταχ. Θυρίδα 22111, 1517 Λευκωσία Tηλ.: 22758585, Φαξ: 22754747 customercare@progressiveic.com www.progressiveic.com Πρόταση Ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

Προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος

Προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος Αθήνα 30 Ιουλίου 2017 Αρ,. Πρωτ. : 1989 Προς κάθε ενδιαφερόμενο Προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος Το κοινωφελές Ίδρυμα με την επωνυμία «ΑΝΑΡΓΥΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΣΠΕΤΣΩΝ» (ΑΚΣΣ) καλεί κάθε ενδιαφερόμενο

Διαβάστε περισσότερα

Κίνδυνος και Πληροφορία

Κίνδυνος και Πληροφορία Κίνδυνος και Πληροφορία Η αβεβαιότητα είναι βασικό χαρακτηριστικό της οικονομικής ζωής. Πως η αβεβαιότητα ή η παρουσία του κινδύνου επηρεάζει τις ατομικές επιλογές; Κίνδυνος: Μια σημερινή επιλογή έχει

Διαβάστε περισσότερα

για την προσέγγιση των νομοθεσιών των κρατών μελών σχετικά με την ασφάλιση

για την προσέγγιση των νομοθεσιών των κρατών μελών σχετικά με την ασφάλιση Τρίτη οδηγία 90/232/ΕΟΚ του Συμβουλίου της 14ης Μαΐου 1990 για την προσέγγιση των νομοθεσιών των κρατών μελών σχετικά με την ασφάλιση αστικής ευθύνης που προκύπτει από την κυκλοφορία αυτοκινήτων οχημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4129, 22/6/2007. Για σκοπούς εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινοτήτας με τίτλο-

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4129, 22/6/2007. Για σκοπούς εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινοτήτας με τίτλο- ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΟΥ) ΝΟΜΟ Για σκοπούς εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινοτήτας με τίτλο- Επίσημη Εφημερίδα της Ε.Ε.: L 149, 11.06.2005

Διαβάστε περισσότερα

MIF. Mάθετε τα δικαιώματά σας. ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

MIF. Mάθετε τα δικαιώματά σας. ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ MIF ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Έχετε εμπλακεί σε δυστύχημα με ανασφάλιστο ή με άγνωστο όχημα για το οποίο δεν ευθύνεστε; Mάθετε τα δικαιώματά σας. 1 Ίδρυση του Ταμείου Το Ταμείο Ασφαλιστών

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικές Ασφαλίσεις και σύγχρονη επιχείρηση

Ομαδικές Ασφαλίσεις και σύγχρονη επιχείρηση Ομαδικές Ασφαλίσεις και σύγχρονη επιχείρηση Παρουσίαση στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας 17/9/2018 Ηρακλής Δασκαλόπουλος Ομαδικές Ασφαλίσεις Ασφάλιση ομάδας ατόμων με ένα Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο Τα μέλη της ομάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Κ. Παλαιολόγου 14 Ν. Σμύρνη 171 21 Τηλ. 210 9320900 Fax 210 9353565 e-mail:info@okto.gr web-site: www.okto.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: 1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΡΓΟΥ Κατά Παντός Κινδύνου Συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Ασφάλισης Απώλειας Κερδών από Πυρκαγιά

Πρόταση Ασφάλισης Απώλειας Κερδών από Πυρκαγιά PROGRESSIVE INSURANCE COMPANY LTD Λεωφ. Καλλιπόλεως 44, 1071 Λευκωσία Ταχ. Θυρίδα 22111, 1517 Λευκωσία Tηλ.: 22758585, Φαξ: 22754747 customercare@progressiveic.com www.progressiveic.com Πρόταση Ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση με Έφορο Ασφαλιστικών Εταιριών για τροποποιητικό νομοσχέδιο ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. 19/07/07

Συνάντηση με Έφορο Ασφαλιστικών Εταιριών για τροποποιητικό νομοσχέδιο ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. 19/07/07 Συνάντηση με Έφορο Ασφαλιστικών Εταιριών για τροποποιητικό νομοσχέδιο ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. 19/07/07 Στην Συνάντηση που έγινε στις 11/07/07 συζητήθηκε το θέμα των συνδεδεμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Διαβάστε περισσότερα

CyberEdge. Προσθέστε την εξειδίκευσή µας στη δική σας Προστασία από τις συνέπειες των ηλεκτρονικών και διαδικτυακών κινδύνων

CyberEdge. Προσθέστε την εξειδίκευσή µας στη δική σας Προστασία από τις συνέπειες των ηλεκτρονικών και διαδικτυακών κινδύνων CyberEdge Προσθέστε την εξειδίκευσή µας στη δική σας Προστασία από τις συνέπειες των ηλεκτρονικών και διαδικτυακών κινδύνων Τι είναι το CyberEdge; 2 To CyberEdge είναι μια πλήρης ασφαλιστική λύση διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Βασικοί Όροι Προγραμμάτων Ασφαλίσεων Υγείας και Περίθαλψης. Προστατεύουν Άριστα το Πολυτιμότερο Αγαθό της Ζωής μας

Βασικοί Όροι Προγραμμάτων Ασφαλίσεων Υγείας και Περίθαλψης. Προστατεύουν Άριστα το Πολυτιμότερο Αγαθό της Ζωής μας Βασικοί Όροι Προγραμμάτων Ασφαλίσεων Υγείας και Περίθαλψης Προστατεύουν Άριστα το Πολυτιμότερο Αγαθό της Ζωής μας Τα προγράμματα ασφαλίσεων υγείας της INTERAMERICAN καλύπτουν κάθε βαθμίδα υγειονομικού

Διαβάστε περισσότερα

Προώθηση Ασφαλιστικών Προϊόντων στις νέες γενιές Πελατών

Προώθηση Ασφαλιστικών Προϊόντων στις νέες γενιές Πελατών Προώθηση Ασφαλιστικών Προϊόντων στις νέες γενιές Πελατών Γιάννης Σηφάκης Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Δημοσίων Σχέσεων 12/2018 Στην αγορά μας, στόχος μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στους

Διαβάστε περισσότερα

Ηεπαγγελματική ευθύνη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Μιλτιάδης Μιλτιάδου

Ηεπαγγελματική ευθύνη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Μιλτιάδης Μιλτιάδου Ηεπαγγελματική ευθύνη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Μιλτιάδης Μιλτιάδου Νομοθεσίες Κοινό Δίκαιο Περί Συμβάσεων Νόμος Σχέση Αντιπροσωπείας Περί Αστικών Αδικημάτων Νόμος Αμέλεια Περί Ασκήσεως Ασφαλιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Ασφάλισης Συλλογών

Πρόταση Ασφάλισης Συλλογών AIG Europe Limited Υποκατάστημα Ελλάδος Λεωφόρος Κηφισίας 119, 151 24 Μαρούσι, τηλ.: 210 8127 600, fax: 210 8027 189 Info.Gr@aig.com www.aig.com.gr Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης Μαρίνου Αντύπα 42, 570 01 Πυλαία

Διαβάστε περισσότερα