ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΙ ΨΥΚΤΕΣ ΝΕΡΟΥ 30RA

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΙ ΨΥΚΤΕΣ ΝΕΡΟΥ 30RA 040-240"

Transcript

1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΙ ΨΥΚΤΕΣ ΝΕΡΟΥ 30RA Γενικά Αερόψυκτο ψυκτικό συγκρότημα νερού Aquasnap, Μοντέλο: 30 RA. Ονομαστική ψυκτική απόδοση: από kw. Γενική Περιγραφή Μονάδος Ηλεκτρονικά ελεγχόμενος, αερόψυκτος ψύκτης νερού που χρησιμοποιεί οικολογικό ψυκτικό μέσο HFC-407C με μηδενική επίδραση στο στρώμα του όζοντος. Οι μονάδες είναι εξοπλισμένες με περιστροφικούς συμπιεστές τύπου scroll και χαμηλού θορύβου αξονικούς ανεμιστήρες. Φέρουν ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου με αποπροσαρμοζόμενο αλγόρυθμο λειτουργίας. Εξασφάλιση ποιότητας Η απόδοση του μηχανήματος και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μετριούνται και πιστοποιούνται κατά Eurovent. Η κατασκευή του μηχανήματος συμφωνεί με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς : Οδηγία μηχανολογικού εξοπλισμού 98/372/CE, τροποποιημένη Οδηγία χαμηλής τάσης 73/23/EEC, τροποποιημένη Οδηγία ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας 89/336/EEC, τροποποιημένη Συμφωνεί επίσης και με τις εφαρμόσιμες προτάσεις των ευρωπαϊκών κανονισμών : Ασφάλεια του ηλεκτρικού εξοπλισμού στα βιομηχανικά μηχανήματα : ΕΝ Ραδιενεργές ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές : ΕΝ Αγώγιμες ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές : ΕΝ Ηλεκτρομαγνητικά απρόσβλητο : ΕΝ Η μονάδα σχεδιάζεται, κατασκευάζεται και ελέγχεται σε εργοστάσιο παραγωγής με πιστοποίηση ποιότητας κατά ISO Η μονάδα κατασκευάζεται σε εργοστάσιο παραγωγής με σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης, πιστοποιημένο κατά ISO Κάθε ψυκτικό συγκρότημα στο εργοστάσιο υφίσταται πλήρη έλεγχο καλής λειτουργίας (run test) προ παραδόσεως.

2 Εξοπλισμός Μονάδος Πλαίσιο της μονάδας 1. Το πλαίσιο και ο πίνακας ελέγχου κατασκευάζονται από γαλβανισμένο ατσάλι και είναι βαμμένα με ψημένη πολυεστερική βαφή Το χρώμα του πλαισίου είναι γκρι ανοιχτό RAL Τα πλαίσια του μηχανήματος είναι εύκολα αποσπώμενα με 1 / 4 περιστροφή κοχλία. 2. Το πλαίσιο αντέχει σε έλεγχο 500 ωρών έγχυσης άλατος σύμφωνα με τους κανονισμούς ASTM Β-117 (Η.Π.Α.) Συμπιεστές 1. Η μονάδα έχει ερμητικούς συμπιεστές τύπου scroll, οι οποίοι παίρνουν κίνηση με απ ευθείας μετάδοσης κίνησης 2-πολικό ηλεκτροκινητήρα (48.3 στρ./δευτερόλεπτο). 2. Ο κινητήρας ψύχεται από το αέριο αναρρόφησης το οποίο περνά πάνω από τα τυλίγματα του κινητήρα. 3. Οι κινητήρες των συμπιεστών προστατεύονται από ένα θερμοστάτη ενσωματωμένο στα τυλίγματά τους ή ένα εξάρτημα υπερθέρμανσης συνδεδεμένο με ένα θερμικό ρελέ υπερθέρμανσης. 4. Οι συμπιεστές εγκαθίστανται και σταθεροποιούνται με αντιδονητικά στηρίγματα ώστε να ελαχιστοποιείται η μεταφορά δονήσεων στο πλαίσιο της μονάδας. 5. Οι συμπιεστές έχουν συγκολλητές ψυκτικές συνδέσεις ώστε να εξασφαλίζεται πλήρες ερμητικό κύκλωμα και να ελαχιστοποιείται κίνδυνος διαρροής. Εξατμιστής 1. Ο εξατμιστής είναι ανοξείδωτος πλακοειδής εναλλάκτης με χαλκοκόλληση. Έχει ένα ψυκτικό κύκλωμα (για τα μεγέθη ) ή δύο ψυκτικά κυκλώματα (για τα μεγέθη ), αλλά έχει μόνο ένα υδραυλικό κύκλωμα και στις δύο περιπτώσεις. 2. Ο εξατμιστής ελέγχεται και σφραγίζεται σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κώδικα Πίεσης για πίεση λειτουργίας ψυκτικού μέσου 2300 kpa και για μέγιστη πίεση νερού 1000 kpa. 3. Ο εξατμιστής μονώνεται με 19 mm αφρό με μέγιστο συντελεστή Κ=0, Προστασία αντιπάγωσης του εξατμιστή μέχρι 10 C στο κλείσιμο της μονάδας, η οποία εξασφαλίζεται από μία αντίσταση η οποία ενεργοποιείται αυτόματα βάσει της εξωτερικής θερμοκρασίας.

3 Συμπυκνωτής 1. Το στοιχείο είναι αερόψυκτο με ενσωματωμένο υποψύκτη και κατασκευάζεται από πτερύγια αλουμινίου, μηχανικά συνδεδεμένα σε εσωτερικά πτερυγιοφόρους χάλκινους αυλούς. Οι αυλοί τότε καθαρίζονται, αφυγραίνονται και σφραγίζονται. 2. Τα στοιχεία του συμπυκνωτή ελέγχονται για διαρροές και για πίεση στους 3400 kpa. Ανεμιστήρες 1. Οι ανεμιστήρες του συμπυκνωτή είναι με απ ευθείας μετάδοση κίνησης, 11 πτερύγια, τύπου shrouded-αξονικοί, στατικά και δυναμικά ζυγοσταθμισμένοι και κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμο υλικό με ενσωματωμένη αντίσταση κατά της διάβρωσης. Ο αέρας αποβάλλεται κάθετα προς τα πάνω. Οι φτερωτές των ανεμιστήρων προστατεύονται από μεταλλικό πλέγμα επενδυμένο με πολυμερές υλικό. 2. Οι ανεμιστήρες προστατεύονται με προστατευμένο πλέγμα, επικαλυμμένο με πολυαιθυλένιο. 3. Οι κινητήρες του ανεμιστήρα είναι 3-φασικοί 2-τάχυτοι κινητήρες (11.5/5.8 ή 15.6/7.8 στρ./δευτερόλεπτο) με μονίμως λιπασμένα κουζινέτα και μόνωση κατηγορίας F. Η κατηγορία προστασίας του κινητήρα είναι IP 55. Ψυκτικά κυκλώματα Τα εξαρτήματα του ψυκτικού κυκλώματος περιλαμβάνουν : - Θερμοστατική εκτονωτική βαλβίδα - Ξηραντήρα φίλτρου - Οθόνη ένδειξης υγρασίας - Αισθητήρες πίεσης & θερμοκρασίας. - Χειροκίνητος διακόπτης επαναρρύθμισης υψηλής πίεσης - Υψηλής απόδοσης βαλβίδες τύπου SAE στις πλευρές υψηλής και χαμηλής πίεσης, για γρήγορη σύνδεση των αυτόματων βαλβίδων πλήρωσης και βαλβίδων κλεισίματος αντλίας. - Ολοκληρωμένη πλήρωση λειτουργίας τόσο του ψυκτικού μέσου HFC-407C και του λαδιού του συμπιεστή.

4 Υδροστάσιο Οι ψύκτες 30RA έχουν ενσωματωμένο υδροστάσιο κατασκευάζονται για γρήγορη και απλή ενσωμάτωση σε εφαρμογή κλιματισμού ή ψύξης νερού σε βιομηχανικές διαδικασίες. Είναι ενιαίο ενώ επιτρέπει βέλτιστη συντήρηση όλων των εξαρτημάτων. Περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη διανομή κρύου νερού : - Φίλτρο εισόδου νερού του πλακοειδούς εναλλάκτη (αφαιρούμενο). - Δοχείο διαστολής. - Βαλβίδα ασφαλείας(ρυθμισμένη στα 3 bar). - Αποχέτευση. - Φυγοκεντρική αντλία πίεσης νερού (single monocell). - Διακόπτης ροής νερού (water flow switch). - Θερμική μόνωση του κελύφους όπως επίσης και θερμική αντίσταση για προστασία αποπάγωσης της αντλίας. - Ρυθμιστική βάνα παροχής νερού. - Μανόμετρα ελέγχου. - Εξαεριστικό. - Το εσωτερικό υδραυλικό δίκτυο είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένες σωληνώσεις με συνδέσεις με σπείρωμα (εγκατάσταση βρόγχου). Αντλία Η αντλία πίεσης νερού είναι φυγοκεντρικού τύπου. Η φτερωτή είναι δυναμικά ζυγοσταθμισμένη και εδράζεται απ ευθείας πάνω στον άξονα του κινητήρα. Μηχανικές προσαρμογές εγγυούνται αεροστεγανότητα. Ο κινητήρας εδράζεται στην άκρη του άξονα, του κουζινέτα του άξονα του οδηγού της φτερωτής σχεδιάζονται ειδικά για την αθόρυβη λειτουργία του συστήματος. Η σειρά 30RA προσφέρει τη δυνατότητα να περιληφθεί μία διπλή αντλία προεγκατεστημένη. Αυτή η επιλογή εξασφαλίζει πολύ αξιόπιστες συνθήκες λειτουργίας, με μόνιμα διαθέσιμη εφεδρική αντλία. Η αλλαγή αντλίας, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας ή σε περίπτωση βλάβης της μίας δυσλειτουργίας μίας από τις αντλίες η εναλλαγή είναι αυτόματη.

5 Χαρακτηριστικά λειτουργίας 1. Η μονάδα μπορεί να ξεκινά και να λειτουργεί σε πλήρες και μερικό φορτίο σε εξωτερική θερμοκρασία από 10 C έως 45 C 1 Κ, ανάλογα με τη μονάδα. 2. Η μονάδα μπορεί να ξεκινά με θερμοκρασία εισόδου νερού στον εξατμιστή έως 25 C. Ηλεκτρικές απαιτήσεις 1. Η παροχή ρεύματος της μονάδας γίνεται από ένα σημείο. 2. Η μονάδα λειτουργεί με 3-φασικό ρεύμα χωρίς ουδέτερο. 3. Ο έλεγχος της τάσης γίνεται με ένα μετασχηματιστή, εργοστασιακά εγκατεστημένο, απ ευθείας συνδεδεμένο με την παροχή ρεύματος. 4. Η μονάδα διατίθεται με διακόπτη διακοπής. Controls, ασφάλειες και διαγνώσεις 1. Controls α. Τα controls του μηχανήματος περιλαμβάνουν το λιγότερο : μικροϋπολογιστή, επιλογή με κουμπί LOCAL/OF/REMOTE/CCN και 6-ψήφια οθόνη διάγνωσης και πληκτρολόγιο. β. Μπορούν να κάνουν τις παρακάτω λειτουργίες (συμβουλευτείτε τις ειδικές σημειώσεις για τα controls για λεπτομερή περιγραφή των λειτουργιών τους) : 1. Αυτόματη επιλογή συμπιεστή, βασισμένη στον αριθμό των εκκινήσεων και την ώρα λειτουργίας. 2. Έλεγχος απόδοσης βάσει της θερμοκρασίας επιστροφής (ή εξόδου) κρύου νερού σε αντιστοιχία με τη θερμοκρασία εξόδου (ή επιστροφής) νερού. 3. Ρύθμιση διαστημάτων μείωσης θερμοκρασίας νερού από 0,11 C έως 1,1 C για μείωση των εκκινήσεων. 4. Διευκολύνουν τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του κρύου νερού εξόδου ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία ή τη διαφορά θερμοκρασίας του εξατμιστή. 5. Δυνατότητα διπλού σημείου ρύθμισης θερμοκρασίας νερού. 6. Δυνατότητα ελέγχου απαίτησης ορίου φορτίου 0-100%. 7. Λειτουργία μονής ή διπλής αντλίας εξατμιστή με αυτόματη εναλλαγή. 8. Ενεργοποιεί κύριο / δευτερεύον έλεγχο των δύο ψυκτών. 9. Ενεργοποιεί το χρονικό προγραμματισμό της μονάδας έως 8 διαδοχές. 10. Ενεργοποιεί το χρονικό προγραμματισμό για λειτουργία σε χαμηλή ταχύτητα ανεμιστήρα.

6 2. Διαγνώσεις α. Στην οθόνη εμφανίζονται τα σημεία ορισμού, η κατάσταση του συστήματος (θερμοκρασίες, πιέσεις, ώρα λειτουργίας κάθε συμπιεστή και αντλίας και ποσοστιαίο φορτίο) και διάφοροι συναγερμοί ή συνθήκες συναγερμού. β. Μία λειτουργία ελέγχου μπορεί να ενεργοποιεί κάθε διαταγή ελέγχου ώστε να εξακριβώνεται η σωστή λειτουργία (συμπιεστής, ανεμιστήρας, αντλία, κλπ). 3. Ασφάλειες α. Η μονάδα εξοπλίζεται με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και σε συνδυασμό με το σύστημα ελέγχου προστατεύει τη μονάδα από τα ακόλουθα : 1. Βλάβη συμπιεστή 2. Βλάβη αισθητήρα 3. Βλάβη χαμηλής πίεσης 4. Βλάβη υψηλής πίεσης 5. Αντιπαγετική προστασία 6. Προστασία ροής νερού 7. Προστασία από χαμηλή θερμοκρασία αναρρόφησης, βάσει της θερμοκρασίας εξόδου κρύου νερού 8. Προστασία από βλάβη αντλίας 9. Βλάβη επικοινωνίας δικτύου β. Οι κινητήρες των ανεμιστήρων προστατεύονται ατομικά από ένα θερμικό ρελέ. γ. Ο έλεγχος κάνει τηλεειδοποίηση γενικού συναγερμού για κάθε ψυκτικό κύκλωμα. 4. Ο ελεγκτής έχει πόρτα επικοινωνίας τύπου RS485 (προαιρετική).

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Υφισταμένη κατάσταση

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Υφισταμένη κατάσταση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΤMHMA ΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

61AF 014-019. Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού monobloc υψηλής θερμοκρασίας με ενσωματωμένο υδροστάσιο. Ονομαστική θερμική απόδοση 14-20 kw

61AF 014-019. Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού monobloc υψηλής θερμοκρασίας με ενσωματωμένο υδροστάσιο. Ονομαστική θερμική απόδοση 14-20 kw Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού monobloc υψηλής θερμοκρασίας με ενσωματωμένο υδροστάσιο www.eurovent-certification.com www.certiflash.com Συστήματα διαχείρισης ποιότητας Ονομαστική θερμική απόδοση 14-20

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό εγχειρίδιο Ψυκτών & Αντλιών θερµότητας GR 9 kw 39 kw ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 5. Η σειρά 6. Κατασκευαστικά χαρακτηριστικά 8. Επιµέρους εξαρτήµατα 11. Μοντέλα και εκδόσεις 12. Τεχνικά χαρακτηριστικά 13. Αποδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

1220. EΓΚΑΤΑΣΤΑΣH ΑΕΡΙΣΜΟΥ-ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ

1220. EΓΚΑΤΑΣΤΑΣH ΑΕΡΙΣΜΟΥ-ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ 1220. EΓΚΑΤΑΣΤΑΣH ΑΕΡΙΣΜΟΥ-ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ 1220.1 Πεδίο Εφαρμογής Ορισμοί Το τμήμα αυτό της Γενικής Τεχνικής Συγγραφής Υποχρεώσεων αναφέρεται στα υλικά, στις εργασίες και τον ενδεδειγμένο

Διαβάστε περισσότερα

LPH Α/Θ LPH. ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ LPH Αντλία θερµότητας αέρος νερού για θέρµανση νερού πισίνας. από 8 έως 18 kw. µε ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

LPH Α/Θ LPH. ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ LPH Αντλία θερµότητας αέρος νερού για θέρµανση νερού πισίνας. από 8 έως 18 kw. µε ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ LPH Αντλία θερµότητας αέρος νερού για θέρµανση νερού πισίνας LPH από 8 έως 18 kw µε ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΤΙΤΑΝΙΟΥ Οι αντλίες θερµότητας LPH είναι ιδανικότερη λύση για την θέρµανση εξωτερικών πισινών,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΟΤΗΤΑ ή ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ;

ΑΠΛΟΤΗΤΑ ή ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ; Τεύχος 74 Ιούνιος 2015 Αερόψυκτοι σπειροειδείς ψύκτες 160 kw - 520 kw 30RBM & 30RBP ΑΠΛΟΤΗΤΑ ή ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ; AQUASNAP ΜΕ ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ GREENSPEED, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ. Οι ψύκτες

Διαβάστε περισσότερα

Change for LiFE. κεντρικά συστήματα νερού 2013-14

Change for LiFE. κεντρικά συστήματα νερού 2013-14 Change for LiFE κεντρικά συστήματα νερού 2013-14 GREE, making BETTER air conditioners Η GREE Electric Appliances Inc είναι ο 1ος μεγαλύτερος κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση-Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ανακοίνωση-Εκδήλωση Ενδιαφέροντος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Αγ. Παρασκευή, 18.05.2015 Α.Π.: Δ.β./271/143 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ & ΤΕΧΝ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό εγχειρίδιο Ψυκτών & Αντλιών θερµότητας GR 4 kw 62,8 kw ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4. Η σειρά 5. Κατασκευαστικά χαρακτηριστικά 7. Επιµέρους εξαρτήµατα 12. Μοντέλα και εκδόσεις 13. Τεχνικά χαρακτηριστικά 14. Αποδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Ν. 2286/1995 «Προμήθειες Δημόσιου Τομέα και Ρυθμίσεις Συναφών Θεμάτων»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Ν. 2286/1995 «Προμήθειες Δημόσιου Τομέα και Ρυθμίσεις Συναφών Θεμάτων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Κομοτηνή 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 Αριθ. Πρωτ 21241 Ταχ. Δ/νση: ΠΛ. ΒΙΖΥΗΝΟΥ 1 Πληροφορίες: ΠΑΣΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας Μηνιαία έκδοση Νοέμβριος 2012 τεύχος 64 Μονάδες θέρμανσης με κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα Υδρόψυκτοι Ψύκτες Νερού με τεχνολογία inverter Οι υδρόψυκτες μονάδες νερού 30XW-V/ 30XWHV αποτελούν μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Ε-News Τεύχος. Συμμετοχή της AHI-Carrier στην έκθεση Climatherm 2012. Mάρτιος 2012

Ε-News Τεύχος. Συμμετοχή της AHI-Carrier στην έκθεση Climatherm 2012. Mάρτιος 2012 Ε-News Τεύχος 59 Mάρτιος 2012 Συμμετοχή της AHI-Carrier στην έκθεση Climatherm 2012 Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της AHI Carrier Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Α.Ε. στην έκθεση CLIMATHERM, που πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

WSAN-XEE 82-302 CLASS WSAN-XEE 82-302 (R-410A)

WSAN-XEE 82-302 CLASS WSAN-XEE 82-302 (R-410A) 2-02 A WSAN-XEE 2-02 ΑΝΤΛΊΑ ΘΕΡΜΌΤΗΤΑΣ ΑΈΡΑ/ΝΕΡΟΎ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ CLASS ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟ ΟΣΗ Α ΚΛΑΣΗΣ Μειωµένη κατανάλωση ενέργειας. Βελτιωµένη λειτουργία σε επιµέρους φορτίσεις. Ολοκληρωµένη υδρονική

Διαβάστε περισσότερα

Συμμόρφωση προς τις ισχύουσες προδιαγραφές του συστήματος παραγωγής θερμότητας και ψύξης στο Σπίτι της Ευρώπης στη Λευκωσία

Συμμόρφωση προς τις ισχύουσες προδιαγραφές του συστήματος παραγωγής θερμότητας και ψύξης στο Σπίτι της Ευρώπης στη Λευκωσία Γενική Διεύθυνση Υποδομών και Υλικοτεχνικής Υποστήριξης Διεύθυνση Γ - Πόροι L- 2929 ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ αριθ. 06A40-2014-M021

Διαβάστε περισσότερα

Β ι β λ ι ο γ ρ α φ ί α. Τεχνίτης Ψυκτικός. Σελίδα 1

Β ι β λ ι ο γ ρ α φ ί α. Τεχνίτης Ψυκτικός. Σελίδα 1 Β ι β λ ι ο γ ρ α φ ί α Τεχνίτης Ψυκτικός Σελίδα 1 Τεχνίτης Ψυκτικός Τεχνίτης Ψυκτικός ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ 2007-2013

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΕΛ ΤΗΣ ΔΕΥΑΜΒ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΕΡΓΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΕΛ ΤΗΣ ΔΕΥΑΜΒ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΡΓΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΕΛ ΤΗΣ ΔΕΥΑΜΒ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1 Περιεχόμενα 1 Απαραίτητος Εξοπλισμός για την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ «Κατασκευή ηµοτικού Σχολείου Σίφνου (Ν1000c)» 3.700.400 ευρώ Ιανουάριος 2014 K:\N1000c\cons\tefhi\5300_MAPS.doc Ν1000c/5300/Β10 ΕΓΝΑΤΙΑ Ο ΟΣ Α.Ε. ΕΡΓΟ:

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές προδιαγραφές

Τεχνικές προδιαγραφές Γενική Διεύθυνση Υποδομών και Υλικοτεχνικής Υποστήριξης Διεύθυνση Γ - Πόροι L- 2929 ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ αριθ.06a40/2014/m007

Διαβάστε περισσότερα

Chillers & Fan Coil Units

Chillers & Fan Coil Units Chillers & Fan Coil Units ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012 YOUR CONDITIONS! H 1916,,..,.., 3. προσφέρει υψηλή ενεργειακή κλάση, εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, πετυχαίνοντας ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις με χαμηλή κατανάλωση

Διαβάστε περισσότερα

Ray. Εγχειρίδιο χρήστη και εγκατάστασης. Επιτοίχιος ηλεκτρικός λέβητας Εύρος ισχύος 6 28 kw Τρόπος λειτουργίας HDO, ισοθερμικός έλεγχος

Ray. Εγχειρίδιο χρήστη και εγκατάστασης. Επιτοίχιος ηλεκτρικός λέβητας Εύρος ισχύος 6 28 kw Τρόπος λειτουργίας HDO, ισοθερμικός έλεγχος Ray Εγχειρίδιο χρήστη και εγκατάστασης 6, 9, 12, 14, 18, 21, 24, 28 K έκδοση 13 Επιτοίχιος ηλεκτρικός λέβητας Εύρος ισχύος 6 28 kw Τρόπος λειτουργίας HDO, ισοθερμικός έλεγχος GR έκδοση Ray 6, 9, 12, 14,

Διαβάστε περισσότερα

30RB/RQ. Γρήγορη εγκατάσταση Αποδοτικότερη Λειτουργία

30RB/RQ. Γρήγορη εγκατάσταση Αποδοτικότερη Λειτουργία 30RB/RQ Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού και Αντλίες Θερμότητας ψυκτικής ισχύος 17-33 kw Γρήγορη εγκατάσταση Αποδοτικότερη Λειτουργία Η μεγαλύτερη εικόνα Η αποστολή της Carrier είναι να συμβάλλει στην δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΟ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΑΦΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2007-2013 (ΕΣΠΑ) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ No SS-25/20 ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ 40/50MVA, 150 / 15,75-21kV

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ No SS-25/20 ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ 40/50MVA, 150 / 15,75-21kV ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΔΝΕΜ/ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Υ/Σ - ΚΥΤ Νοέμβριος 2013 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ No SS-25/20 ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ 40/50MVA, 150 / 15,75-21kV

Διαβάστε περισσότερα

GREE, making BETTER air conditioners. αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2011-12

GREE, making BETTER air conditioners. αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2011-12 GREE, making BETTER air conditioners αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2011-12 GREE, making BETTER air conditioners ηλεκτρική ισχύς θερμοκρασία περιβάλλοντος διαθέσιμη ενέργεια Η GREE Electric Appliances

Διαβάστε περισσότερα

GREE, making BETTER air conditioners. αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2011-12

GREE, making BETTER air conditioners. αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2011-12 GREE, making BETTER air conditioners αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2011-12 GREE, making BETTER air conditioners ηλεκτρική ισχύς θερμοκρασία περιβάλλοντος διαθέσιμη ενέργεια Η GREE Electric Appliances

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ Μ. ΕΠΕ

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ Μ. ΕΠΕ TIMOΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ Μ. ΕΠΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΕΛ. 5-6 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ ΣΕΛ. 7 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ ΣΕΛ. 8 ΦΟΡΗΤΟΙ ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ ΣΕΛ.

Διαβάστε περισσότερα

Wilo-MultiVert-MVIE 2G. GR Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας

Wilo-MultiVert-MVIE 2G. GR Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας Wilo-MultiVert-MVIE 2G GR Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας 1 Εικόνα 1 Εικόνα 2 Εικόνα 3 2 Εικόνα 4 Εικόνα 5 Εικόνα 6 3 Εικόνα 7 Εικόνα 8 4 Εικόνα 9 Εικόνα 10 5 Περιεχόμενα 1 Γενικά 7 1.1 Τομείς εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΕΠΕ ΜΟΜΦΕΡΑΤΟΥ 35-114 74 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ: 210.6438677 - ΦΑΞ: 210.6440891 http:// www.mgavrielatos.gr e-mail: info@mgavrielatos.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΓΑΥΔΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΓΑΥΔΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Τ.Υ.Δ. ΧΑΝΙΩΝ ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΓΑΥΔΟΥ ΕΡΓΟ: ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΗΜΟΥ ΓΑΥΔΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη

Θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη Θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη για νεόδμητες Το Daikin Altherma προσφέρει δύο συστήματα χαμηλών θερμοκρασιών τα οποία παρέχουν και τα δύο θέρμανση και ψύξη και τα οποία περιλαμβάνουν σύστημα ζεστού

Διαβάστε περισσότερα