ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΠΟΡΤΟ ΨΥΓΕΙΟ RDH-210/4A+

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΠΟΡΤΟ ΨΥΓΕΙΟ RDH-210/4A+"

Transcript

1 ΔΙΠΟΡΤΟ ΨΥΓΕΙΟ RDH-210/4A+ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 17ο ΧΛΜ Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας, Κηφισιά, Τηλ.: Website: Τηλ. Service: , Fax:

2 Περιγραφή ψυγείου 1.πάνω κάλυμμα 2. ράφι καταψύκτη 3.θερμοστάτης 4. ράφι ψυγείου 5.κάλυμα φρουτ/νης 6. φρουτολεκάνη 7. ρυθμιζόμενα πόδια 8. αυγοθήκες 9. ράφι 10. ράφι μπουκαλιών Μεταφορά και παράδοση Κατά τη μεταφορά, κρατήστε τη βάση και ανυψώστε το ψυγείο προσεκτικά με γωνία όχι μεγαλύτερη από 45 μοίρες. Μην κρατήστε ποτέ το χερούλι της πόρτας για στήριγμα. Μην το τοποθετήσετε ποτέ ανάποδα ούτε πλάγια ή ξαπλωμένο μπροστά ή πίσω. Σηκώστε ελαφρά το ψυγείο με κλίση προς τα πίσω και σπρώξτε το στηρίζοντάς το στα δυο ροδάκια κύλισης που βρίσκονται στην πίσω πλευρά. Εγκατάσταση 1. Τοποθετήστε το ψυγείο σε επίπεδη και στέρεα επιφάνεια. Έτσι θα εξαλειφθεί ο θόρυβος που μπορεί να προκληθεί από δονήσεις. 2.Επιλέξτε μια καλά αεριζόμενη περιοχή. Θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 10 εκατοστά κενού χώρου γύρω από κάθε πλευρά του ψυγείου, πάνω και κάτω από αυτό. 3.Επιλέξτε μια περιοχή μακριά από εστίες θερμότητας, ηλιακό φως, φούρνο κλπ. 4.Επίσης η περιοχή θα πρέπει να είναι καλά αεριζόμενη στεγνή και χωρίς υγρασία.

3 Δοκιμή 1. Καθαρίστε το ψυγείο με χλιαρό νερό και απορρυπαντικό και μετά σκουπίστε τα υγρά σημεία. Προσοχή: Τα ηλεκτρικά σημεία θα πρέπει να καθαριστούν με ένα στεγνό πανί. 2. Γυρίστε το κουμπί του θερμοστάτη στη θέση «3», και βάλτε την πρίζα στο ρεύμα. Το μοτέρ θα αρχίσει να δουλεύει. 3. Ανοίξτε την πόρτα 30 λεπτά αργότερα, εάν η θερμοκρασία στο ψυγείο μειώνεται εμφανώς και η πλάτη είναι κρύα, αυτό δείχνει ότι το σύστημα του ψυγείου λειτουργεί καλά. Όταν το ψυγείο λειτουργήσει για μια ορισμένη χρονική περίοδο, ο θερμοστάτης θα θέσει αυτόματα τη θερμοκρασία στα επιθυμητά όρια ακόμα και όταν ανοίγει η πόρτα. 4. Αν ισχύουν τα παραπάνω τότε η δοκιμή ήταν επιτυχής. Το ψυγείο δουλεύει κανονικά. Έλεγχος θερμοκρασίας 1. Η θερμοκρασία του ψυγείου και του καταψύκτη ελέγχεται από το θερμοστάτη που βρίσκεται στο πλευρικό τοίχωμα του εσωτερικού του ψυγείου. 2. Γυρνώντας το κουμπί χειρισμού θερμοστάτη ρυθμίζετε την θερμοκρασία του ψυγείου. 3. Τα σημάδια στο κουμπί είναι οι ενδείξεις θερμοκρασίας, όχι οι ακριβείς βαθμοί της θερμοκρασίας. Το 0 παρουσιάζει τη ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και το "7" παρουσιάζει τη χαμηλότερη θερμοκρασία. Γυρίζοντας το κουμπί από τη θέση "1" στη θέση "7", η θερμοκρασία μειώνεται συνεχώς. Μπορείτε να θέσετε τον επιλογέα ελέγχου θερμοκρασίας σε οποιαδήποτε θέση σύμφωνα με αυτή που χρειάζεστε. 4. Συστήνουμε να θέσετε τον επιλογέα στη θέση "3" σε κανονική χρήση. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 1. Πώς να χρησιμοποιείτε τον καταψύκτη *Φρέσκα τρόφιμα όπως ψάρι και κρέας πρέπει να ψύχονται για να διατηρήσουν την φρεσκάδα και τα θρεπτικά συστατικά τους. *Τα τρόφιμα θα πρέπει να τυλίγονται με αλουμινόχαρτο ή με κάποιο άλλο τρόπο αεροστεγώς. *Μην αφήνετε τα παγωμένα τρόφιμα να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα που μόλις τοποθετήθηκαν στον καταψύκτη. Μπορεί να προκληθεί ζημιά στα τρόφιμα. *Τα παγωμένα τρόφιμα από τα καταστήματα θα πρέπει να τοποθετούνται γρήγορα στο καταψύκτη, ούτως ώστε να μην λιώσουν. * Ποτέ μην τοποθετείτε φρέσκα λαχανικά και φρούτα μέσα στον καταψύκτη γιατί μπορεί να χαλάσουν. 2. Πώς να χρησιμοποιείτε το ψυγείο * Το φαγητό μπορεί να τοποθετηθεί στο ψυγείο για να παραμείνει φρέσκο αφού φτάσει στη θερμοκρασία δωματίου (αν το έχετε μολις μαγειρέψει, αφήστε το να κρυώσει). * Οι θήκες αυγών και οι θήκες μπουκαλιών χρησιμοποιούνται για να διατηρούνται τα αυγά, τα ποτά κ.λπ.

4 3. Αποθήκευση των τροφίμων * το απαραίτητο κενό πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στα τρόφιμα κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης τους ώστε να μην είναι πολύ στριμωγμένα. * Τα τρόφιμα για να αποθηκευθούν πρέπει να τυλιχτούν με καθαρή πλαστική ή χάρτινη σακούλα τροφίμων ή με κάποιο άλλο τρόπο αεροστεγώς και να τοποθετηθούν ανάλογα σε διάφορα δοχεία για να αποφευχθεί η μίξη των οσμών. * Τα καυτά τρόφιμα πρέπει πρώτα να φτάσουν στη θερμοκρασία δωματίου πριν αποθηκευθούν διαφορετικά αυξάνεται η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας με αποτέλεσμα τη διαμόρφωση παγετού στο εσωτερικό. 4.Γρήγορη ψύξη * Το ψυγείο έχει λειτουργία γρήγορης ψύξης. * Φρέσκο ψάρι και κρέας, που θα αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα θα πρέπει να καταψυχθεί με τον τρόπο της γρήγορης ψύξης. * Για να χρησιμοποιήσετε την γρήγορη κατάψυξη, επιλέξτε την ρύθμιση 7. Μόλις καταψυχθεί το τρόφιμο βάλτε τον θερμοστάτη στην αρχική του ρύθμιση. Απόψυξη 1. Όταν ο καταψύκτης λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, η εσωτερική επιφάνεια και τα συρτάρια μπορεί να καλυφθούν με ένα στρώμα πάγου. Αυτό μειώνει την αποδοτικότητα της συσκευής και ο καταψύκτης δεν λειτουργεί σωστά. Όταν εμφανιστεί το στρώμα πάγου θα πρέπει να αφαιρεθεί. 2. Όταν αποψύχετε, βγάλτε από την πρίζα τον καταψύκτη και αδειάστε τον. Μπορείτε να αφήσετε τον πάγο να λιώσει φυσικά από τον ζεστό αέρα του δωματίου ή προσεκτικά χρησιμοποιείστε μια πλαστική ξύστρα. Τελειώνοντας, σκουπίστε τα υπολείμματα πάγου και νερού, συνδέστε τον καταψύκτη στο ρεύμα και ξαναβάλετε μέσα τα τρόφιμα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ποτέ να μην χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα για να αφαιρέσετε τον πάγο. Μπορεί να τρυπήσετε το ψυκτικό κύκλωμα και να καταστρέψετε τη συσκευή. Προφυλάξεις: *Η συσκευή θα πρέπει να βρίσκεται σε σημείο που να επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στην πρίζα. *Μόνο εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μπορεί να αντικαταστήσει ή να επισκευάσει ένα χαλασμένο καλώδιο ρεύματος. *Αυτή η συσκευή προορίζεται για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και όχι για έκθεση σε εξωτερικούς χώρους ή βροχή. *Μην τοποθετείτε επικίνδυνα ή εύφλεκτα υλικά μέσα ή και κοντά στο ψυγείο. *Μην τοποθετείτε βαριά αντικείμενα επάνω στη συσκευή και μην ρίχνετε νερό. *Μη συνδέετε το ψυγείο σε μια ανεξάρτητη ηλεκτρική παροχή πρίζας χωρίς έλεγχο. Βεβαιωθείτε πρώτα ότι υπάρχει γείωση. Η ηλεκτρική τάση θα πρέπει να είναι μεταξύ 187V και 242V, αλλιώς το μοτέρ (συμπιεστής) θα καταστραφεί.

5 *Μετά από διακοπή ρεύματος, περιμένετε 5 λεπτά προτού ενεργοποιήσετε τη συσκευή. Αλλιώς υπάρχει περίπτωση να καταστραφεί ο συμπιεστής. *Πάντοτε να υπάρχει καλή κυκλοφορία του αέρα πάνω, κάτω και στα πλαϊνά σημεία της συσκευής. Επίσης βεβαιωθείτε ότι το υλικό συσκευασίας έχει αφαιρεθεί από το κάτω μέρος της συσκευής πριν την λειτουργία. *Κρατήστε το καλώδιο ρεύματος μακριά από τον συμπιεστή και το ψυκτικό κύκλωμα στο πίσω μέρος του ψυγείου για να αποφύγετε καταστροφή του καλωδίου από τις υψηλές θερμοκρασίες. *Για καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας μην ανοίγετε συχνά την πόρτα του καταψύκτη και του ψυγείου. Το συχνό άνοιγμα της πόρτας οδηγεί σε εκτεταμένη χρήση του συμπιεστή, πράγμα που ανεβάζει την κατανάλωση ενέργειας. *Καθαρίστε τον καταψύκτη μετά από κάθε απόψυξη. *Μην αγγίζετε τα παγωμένα τρόφιμα με υγρά χέρια, γιατί μπορεί να πάθετε κρυοπαγήματα. *Μην χρησιμοποιείτε προεκτάσεις καλωδίου ρεύματος. *Προειδοποίηση - Μην χρησιμοποιείτε μηχανικές συσκευές (π.χ. σεσουάρ) ή άλλους τρόπους πέραν αυτών που προτείνει ο κατασκευαστής για να επιταχύνετε την διαδικασία απόψυξης. *Προειδοποίηση μην πειράζετε το ψυκτικό κύκλωμα. *Προειδοποίηση Μην τοποθετείτε ηλεκτρικές συσκευές μέσα στον καταψύκτη. Γενικές Οδηγίες Χρήσης και Συντήρησης - Το ψυγείο πρέπει να καθαρίζεται κάθε μήνα. Πριν από το καθάρισμα η πρίζα να αφαιρείται από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Σκουπίστε το εσωτερικό και εξωτερικό του ψυγείου με ένα υγρό μαλακό ύφασμα. Εάν είναι πάρα πολύ βρώμικο χρησιμοποιήστε ένα καθαρό και μαλακό ύφασμα βρεγμένο με ουδέτερο απορρυπαντικό. Αφαιρέστε την υγρασία με στεγνό ύφασμα. - Εάν λείψετε από το σπίτι για διακοπές ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, προτείνεται να αφήσετε το ψυγείο σβηστό ακόμα και για μικρή χρονική περίοδο, ακολουθώντας τις οδηγίες: Αποσυνδέστε το ψυγείο από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Αφαιρέστε όλα τα τρόφιμα. Καθαρίστε και στεγνώστε το εσωτερικό όπως αναφέραμε παραπάνω για τον καθαρισμό. Αφήστε τις πόρτες ανοικτές για να αποτρέψετε οποιεσδήποτε δυσάρεστες μυρωδιές και μούχλα να αναπτυχθούν ενώ το ψυγείο δεν χρησιμοποιείται.

6 Καθαρισμός: * Αποσυνδέστε από την παροχή ρεύματος το ψυγείο. * Χρησιμοποιείστε νερό και μη τοξικό απορρυπαντικό. * Καθαρίστε με ένα απαλό πανί μουσκεμένο στο διάλυμα και πάντα στεγνώστε πριν την χρήση του ψυγείου. Αντικατάσταση λάμπας Αν το φως δεν ανάβει, κλείστε το θερμοστάτη στη θέση 0 και βγάλτε την πρίζα. Βεβαιωθείτε ότι η λάμπα είναι καλά βιδωμένη. Τοποθετήστε την πρίζα και ανοίξτε το. Αν το φως δεν ανάβει, αντικαταστήστε με μία ίδια 15 Watt. Προσεκτικά πετάξτε την παλιά. Εντοπισμός Βλάβης Σύμπτωμα: Η συσκευή δεν δουλεύει. Αιτία: Η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη με το ρεύμα ή η πρίζα είναι χαλαρή. Ελέγξτε την παροχή ρεύματος. Λόγω κάποιας ανωμαλίας στο οικιακό κύκλωμα ηλεκτρικής ενέργειας, μπορεί το ρεύμα να έχει κοπεί. Συνδέοντας ένα φως ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική συσκευή στην ύποπτη υποδοχή μπορεί να ελέγξετε αν η τάση είναι πάρα πολύ χαμηλή και αν η πρίζα λειτουργεί. Σύμπτωμα: Θορυβώδης λειτουργία. Αιτία: Ο καταψύκτης δεν βρίσκεται σε επίπεδη επιφάνεια. Ο καταψύκτης έρχεται σε επαφή με τοίχο ή άλλο αντικείμενο. Τα εξαρτήματα του ψυγείου είναι τοποθετημένα σε λανθασμένη θέση. Σύμπτωμα: Η συσκευή δεν ψύχει αρκετά. Αιτία: Η πόρτα ανοίγει πάρα πολύ συχνά, ή έχει αφεθεί ανοικτή για μια στιγμή, ή το ψυγείο είναι πάρα πολύ κοντά στον τοίχο. Υπάρχουν πάρα πολλά τρόφιμα στο ψυγείο. Δεν έχει ρυθμιστεί σωστά η θερμοκρασία. Σύμπτωμα: Μυρωδιά μέσα στη συσκευή. Αιτία: Μερικά από τα τρόφιμα δεν είναι κατάλληλα τυλιγμένα ή καλυμμένα. Το εσωτερικό του ψυγείου χρειάζεται καθαρισμό. Εάν το ψυγείο σας παρουσιάζει άλλα συμπτώματα από αυτά που περιγράφονται, ή εάν έχετε ελέγξει όλα τα παραπάνω και το σύμπτωμα υπάρχει ακόμα, καλέστε τον εξουσιοδοτημένο τεχνικό στο τηλ

7 Τα ακόλουθα δεν είναι προβλήματα 1. Το ψυκτικό υγρό μπορεί να προκαλέσει έναν ήχο παρόμοιο με τρεχούμενο νερό. 2. Σε περιοχές με μεγάλη υγρασία, μπορεί να εμφανιστεί υγρασία στο εξωτερικό του ψυγείου. Απλά, σκουπίστε το ψυγείο. Αν η υγρασία εμφανίζεται γύρω από την πόρτα ρυθμίστε τα μπροστινά ποδαράκια και δώστε στο ψυγείο μια ελαφριά κλίση προς τα πίσω. 3. Ο συμπιεστής θερμαίνεται πολύ. Μην αγγίζετε τον συμπιεστή οταν λειτουργεί, η θερμοκρασία του είναι υψηλή. Αν δοκιμάσατε τα παραπάνω και η συσκευή εξακολουθεί να έχει πρόβλημα μην επιχειρήσετε να την επισκευάσετε μόνοι σας αλλά τηλεφωνήστε στο εξουσιοδοτημένο SERVICE. Κεντρικό τηλ. SERVICE: Οι συσκευές ATLANTIC επισκευάζονται σε περισσότερα από 70 εξουσιοδοτημένα κέντρα τεχνικής υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα. Καλέστε στο παραπάνω τηλέφωνο για να σας υποδείξουμε το πλησιέστερο. Διάγραμμα του Κυκλώματος Λόγω των συνεχών αλλαγών και βελτιώσεων του προϊόντος, το ακριβές προϊόν για τον καταναλωτή μπορεί να μην αντιστοιχεί με μερικές λεπτομέρειες στις οδηγίες χρήσης. Παρατηρήσεις: Η συσκευή αυτή συνιστάται μόνο για οικιακή χρήση και όχι για επαγγελματική.

8 Ανακύκλωση της συσκευής ηλεκτρικών συσκευών. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΔΗΓΙΑ 2002/96/CE Όταν η συσκευή ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής της, η απόθεση πρέπει να γίνει ξεχωριστά από τα οικιακά απόβλητα. Θα πρέπει να δωθεί στον προβλεπόμενο από την πολιτεία ή το δήμο, φορέα που προσφέρει την συγκεκριμένη υπηρεσία. Το σύμβολο αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να πετάτε τις ηλεκτρικές συσκευές μαζί με τα υπόλοιπα οικιακά απόβλητα σε χώρες της Ε.Ε. για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Ανακυκλώνετέ τις όπου υφίσταται αυτή η δυνατότητα. Συμβουλευθείτε τις τοπικές αρχές (δήμος ή κοινότητα) ή το τοπικό κατάστημα Προκειμένου να αποφευχθούν αρνητικές συνέπειες για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, θα πρέπει η συσκευή να ανακυκλωθεί για να εξοικονομηθεί ενέργεια και πόροι. Το σχετικό σύμβολο που αναγράφεται στη συσκευασία, σας υπενθυμίζει την υποχρέωσή σας να απευθύνεστε στον αρμόδιο φορέα που έχει οριστεί για την αποκομιδή της συσκευής. Πανελλαδική Τεχνική Υποστήριξη ATLANTIC: Website:

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΟΠΟΡΤΟ ΨΥΓΕΙΟ RD-16/4A+

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΟΠΟΡΤΟ ΨΥΓΕΙΟ RD-16/4A+ ΜΟΝΟΠΟΡΤΟ ΨΥΓΕΙΟ RD-16/4A+ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 17ο ΧΛΜ Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας, Κηφισιά, Τηλ.: 210 6203280 Website: www.lozos.gr, e-mail: sales@lozos.gr, Τηλ. Service: 210-620.3838, Fax: 210-620.3279 Διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Καταψύκτης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Καταψύκτης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Καταψύκτης ΕΛΛΗΝΙΚΑ Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2 Τοποθέτηση και σύνδεση Περιγραφή της συσκευής, 3 Γενική άποψη Εκκίνηση και Χρήση, 4 Ξεκινώντας τη συσκευή Χρήση της κατάψυξης στη μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Ψυγείο - Καταψύκτης

Οδηγίες χρήσης. Ψυγείο - Καταψύκτης GR Οδηγίες χρήσης Ψυγείο - Καταψύκτης Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε με την αγορά της συσκευής μας. Ελπίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι από τη χρήση της. Ο ψυγείο-καταψύκτης προορίζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΨΥΓΕΙΟ ΤΥΠΟΣ RF 238 KK660 KKS 640 KKS 660 KK 257 CLA KK 317 CLA ΟΔΗΓΙΕΣ

ΨΥΓΕΙΟ ΤΥΠΟΣ RF 238 KK660 KKS 640 KKS 660 KK 257 CLA KK 317 CLA ΟΔΗΓΙΕΣ körting ΨΥΓΕΙΟ ΤΥΠΟΣ RF 238 KK660 KKS 640 KKS 660 KK 257 CLA KK 317 CLA ΟΔΗΓΙΕΣ Εγκατάστασης Λειτουργίας Συντήρησης 17 Ψυγείο με κατάψυξη Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και προτίμηση που μας δείχνετε.

Διαβάστε περισσότερα

MTM 1911 F MTM 1913 F

MTM 1911 F MTM 1913 F Φυλλάδιο οδηγιών Δίπορτο Ψυγείο GR Ελληνικά Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2 Τοποθέτηση και σύνδεση Περιγραφή της συσκευής, 3 Γενική εικόνα Αξεσουάρ, 5 Τμήμα συντήρησης Τμήμα κατάψυξης Εκκίνηση και Χρήση, Ξεκινώντας

Διαβάστε περισσότερα

Καταψύκτης Μπαούλο. Πριν από την πρώτη χρήση. Φροντίζετε το Περιβάλλον. Συστάσεις για Εξοικονόμηση Ενέργειας. Οδηγίες Χρήσης

Καταψύκτης Μπαούλο. Πριν από την πρώτη χρήση. Φροντίζετε το Περιβάλλον. Συστάσεις για Εξοικονόμηση Ενέργειας. Οδηγίες Χρήσης Καταψύκτης Μπαούλο EL Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και προτίμηση που μας δείχνετε. Ο σκοπός αυτής της συσκευής είναι να σας εξυπηρετεί για πολλά χρόνια. Ο καταψύκτης μπαούλο είναι μία συσκευή σχεδιασμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ ΤΥΠΟΣ KK 337/2 CLA

ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ ΤΥΠΟΣ KK 337/2 CLA körting ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ ΤΥΠΟΣ KK 337/2 CLA Οδηγίες Χρήσεως 20 Οδηγίες Χρήσεως Ψυγειοκαταψύκτης Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και προτίμηση που μας δείχνετε. Ο σκοπός αυτής της συσκευής είναι να

Διαβάστε περισσότερα

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει με την αγορά της συσκευής μας. Σας ευχόμαστε να βρείτε πολύ ικανοποιητική τη χρήση της.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει με την αγορά της συσκευής μας. Σας ευχόμαστε να βρείτε πολύ ικανοποιητική τη χρήση της. Καταψύκτης EL Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει με την αγορά της συσκευής μας. Σας ευχόμαστε να βρείτε πολύ ικανοποιητική τη χρήση της. Ο καταψύκτης προορίζεται για οικιακή χρήση, για

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ. Περιεχόμενα. Εγκατάσταση, 2 Τοποθέτηση και σύνδεση. Ελληνικά, 1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ. Περιεχόμενα. Εγκατάσταση, 2 Τοποθέτηση και σύνδεση. Ελληνικά, 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ Ελληνικά, 1 Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2 Τοποθέτηση και σύνδεση Περιγραφή της συσκευής, 3-4 Πίνακας Ελέγχου Γενική εικόνα Εκκίνηση και Χρήση, 5-6 Ξεκινώντας τη συσκευή Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

MSZ 801 D/HA MSZ 802 D/HA MSZ 802 DF/HA

MSZ 801 D/HA MSZ 802 D/HA MSZ 802 DF/HA Φυλλάδιο οδηγιών Ψυγείο Side By Side GR Ελληνικά Περιεχόμενα Πριν την χρήση της συσκευής, 2 Προφυλάσσοντας το περιβάλλον, 3 Προφυλάξεις και γενικές συστάσεις, 4 Εάν η συσκευή πρόκειται να μην χρησιμοποιηθεί,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός υγείας και ασφάλειας, Χρήσης και συντήρησης και Εγκατάστασης. www.whirlpool.eu/register

Οδηγός υγείας και ασφάλειας, Χρήσης και συντήρησης και Εγκατάστασης. www.whirlpool.eu/register Οδηγός υγείας και ασφάλειας, Χρήσης και συντήρησης και Εγκατάστασης www.whirlpool.eu/register Ελληνικά...σελ. 3 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΔΗΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΡΗ- ΣΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ και ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ EL Σας ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Όρθιος ψυγειοκαταψύκτης

Οδηγίες Χρήσης. Όρθιος ψυγειοκαταψύκτης Οδηγίες Χρήσης Όρθιος ψυγειοκαταψύκτης Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε αγοράζοντας αυτή την συσκευή και συγχαρητήρια για την εξαιρετική επιλογή σας. Ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ Περιεχόμενα Ελληνικά, 13 Εγκατάσταση, 14 Τοποθέτηση και σύνδεση Περιγραφή της συσκευής, 15-16 Πίνακας χειρισμού Συνολική εικόνα Εκκίνηση και χρήση, 17-18-19 Εκκίνηση της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΑΛΑΜΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΑΛΑΜΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΑΛΑΜΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ Λειτουργία της συσκευής Ενεργοποίηση της συσκευής Συνδέστε την πρίζα. Το φως, που βρίσκεται κάτω από τον πίνακα διακοπτών ή στο εσωτερικό του προϊόντος (ανάλογα με το

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

Περιεχόμενα ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ Περιεχόμενα 1. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3 2. ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ 3 3. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ 4 3.1. Επιλέγοντας τη θέση 4 3.2. Τοποθετώντας και ευθυγραμμίζοντας την συσκευή 4 3.3. Ηλεκτρική σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟ ΨΥΓΕΙΟ με μικρή ΚΑΤΑΨΥΞΗ (TFI-130 D) ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ (ΤΚΙ-145.1 D) ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ (TGI-120.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟ ΨΥΓΕΙΟ με μικρή ΚΑΤΑΨΥΞΗ (TFI-130 D) ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ (ΤΚΙ-145.1 D) ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ (TGI-120. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟ ΨΥΓΕΙΟ με μικρή ΚΑΤΑΨΥΞΗ (TFI-130 D) ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ (ΤΚΙ-145.1 D) ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ (TGI-120.1 D) "Teka" 2 Οδηγίες Χρήσης Σας ευχαριστούμε για την αγορά σας

Διαβάστε περισσότερα

Επισηµάνσεις Ασφαλείας

Επισηµάνσεις Ασφαλείας Περιεχόµενα 1. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 3 2. ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ... 3 3. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΕΣΗ... 4 3.1 Επιλέγοντας τη θέση... 4 3.2 Προσδιορισµός θέσης και ευθυγράµµιση της συσκευής... 4

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Σελίδα 44. για ψυγειοκαταψύκτες 7080 215-01 CN 50 606

Οδηγίες χρήσης Σελίδα 44. για ψυγειοκαταψύκτες 7080 215-01 CN 50 606 Οδηγίες χρήσης Σελίδα 44 για ψυγειοκαταψύκτες 7080 215-01 CN 50 606 Παρατηρήσεις για τη διάθεση των υλικών Η συσκευασία αποτελείται από ανακυκλώσιμα υλικά. - Κυματοειδές χαρτόνι/χαρτόνι - Υλικά πολυστυρένιου

Διαβάστε περισσότερα

7081 872-00 KTP 14../KT/K

7081 872-00 KTP 14../KT/K Εγχειρίδιο χρήσης για ψυγεία μικρού και κανονικού μεγέθους 7081 872-00 KTP 14../KT/K 1606 Η συσκευή με μία ματιά Στοιχεία χειρισμού, Σχ. A1: 1 Άνοιγμα/κλείσιμο και Ρυθμιστής θερμοκρασίας 1 = θερμό 7 =

Διαβάστε περισσότερα

Το ψυγείο είναι για εσωτερική χρήση µόνο και προορίζεται για την αποθήκευση των φρέσκων τροφίµων σε θερµοκρασία υψηλότερη των 0 C.

Το ψυγείο είναι για εσωτερική χρήση µόνο και προορίζεται για την αποθήκευση των φρέσκων τροφίµων σε θερµοκρασία υψηλότερη των 0 C. Περιεχόµενα Πριν τη χρήση...2 Τοποθέτηση και εγκατάσταση...3 Περιγραφή της συσκευής...4 Έλεγχος λειτουργίας...5 Χρήση...5 Συντήρηση και καθαρισµός...6 Οδηγός σφαλµάτων...6 Οδηγίες τοποθέτησης...7 Το ψυγείο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ψυγειοκαταψύκτης

Οδηγίες Χρήσης Ψυγειοκαταψύκτης Οδηγίες Χρήσης Ψυγειοκαταψύκτης 22/08 7082672-01 CN(es)... 6 Η συσκευή με μία ματιά Περιεχόμενα 1 Η συσκευή με μία ματιά... 2 1.1 Πεδίο εφαρμογής της συσκευής... 2 1.2 Συμμόρφωση... 2 1.3 Επισκόπηση συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Kullanma Kılavuzu Masaüstü Buzdolaplar TR

Kullanma Kılavuzu Masaüstü Buzdolaplar TR Gebrauchsanweisung für Tischkühlschränke Operating instructions for table-height refrigerators Consignes d'utilisation Réfrigérateurs table-top libre Gebruiksaanwijzing voor tafelmodel koelkasten Istruzione

Διαβάστε περισσότερα

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήσης. Refrigerator - Freezer. Ψυγείο - Καταψύκτης INVMS93A. English/Ελληνικά/ Română

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήσης. Refrigerator - Freezer. Ψυγείο - Καταψύκτης INVMS93A. English/Ελληνικά/ Română INVMS93A Refrigerator - Freezer User s Manual Ψυγείο - Καταψύκτης Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το ψυγείο - καταψύκτη της INVENTOR. Για τη σωστή χρήση της μονάδας. παρακαλούμε διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Σελίδα 30. Καταψύκτης 7081 157-00 GT 210

Οδηγίες χρήσης Σελίδα 30. Καταψύκτης 7081 157-00 GT 210 Οδηγίες χρήσης Σελίδα 30 Καταψύκτης 7081 157-00 GT 210 Παρατηρήσεις για τη διάθεση των υλικών Το υλικό συσκευασίας δεν είναι παιχνίδι για παιδιά - κίνδυνος ασφυξίας από τα πλαστικά φύλλα! Παρακαλούμε επιστρέψτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ Η συσκευή που αγοράσατε αναπτύχθηκε για να χρησιμοποιηθεί σε οικιακό πλαίσιο καθώς και: - στις περιοχές κουζίνας χώρων εργασίας, καταστημάτων και/ή γραφείων - στα αγροκτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ψυγειοκαταψύκτη

Εγχειρίδιο χρήσης ψυγειοκαταψύκτη Εγχειρίδιο χρήσης ψυγειοκαταψύκτη 34 Περιεχόμενα Σελίδα Οδηγίες ρύθμισης...35 Σύνδεση...35 Άνοιγμα και κλείσιμο της συσκευής, ρύθμιση της θερμοκρασίας...35 Διακόπτης Cool-Plus...35 Εσωτερικός φωτισμός...35

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ψυγειοκαταψύκτης NFE-320. "Teka"

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ψυγειοκαταψύκτης NFE-320. Teka ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Ψυγειοκαταψύκτης NFE-320 "Teka" 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρωταρχικό μέλημα η ασφάλειά σας. 4 Οδηγίες μεταφοράς... 5 Απόσυρση συσκευής. 5 Εγκατάσταση.. 6 Περιγραφή της συσκευής. 7 Πριν τη θέσετε για

Διαβάστε περισσότερα

7081 896-01. Gebrauchsanweisung für Kühl-Gefrier-Kombination. Operating instructions for fridge-freezer combination

7081 896-01. Gebrauchsanweisung für Kühl-Gefrier-Kombination. Operating instructions for fridge-freezer combination Gebrauchsanweisung für Kühl-Gefrier-Kombination Operating instructions for fridge-freezer combination Consignes d'utilisation pour combiné réfrigérateur-congélateur Gebruiksaanwijzing voor koel-vries-combinatie

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για την χρήση, την εγκατάσταση και την σύνδεση

Οδηγίες για την χρήση, την εγκατάσταση και την σύνδεση CY GR Οδηγίες για την χρήση, την εγκατάσταση και την σύνδεση Ηλεκτρικός φούρνος Ηλεκτρικός φούρνος Αγαπητέ πελάτη Σας ευχαριστούμε ειλικρινά που αγοράσατε αυτή την συσκευή. Πιστεύουμε ότι σύντομα θα διαπιστώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ψυγειοκαταψύκτης CI-350 NF. "Teka"

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ψυγειοκαταψύκτης CI-350 NF. Teka ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Ψυγειοκαταψύκτης CI-350 NF "Teka" Κατακόρυφος ψυγειοκαταψύκτης Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε αγοράζοντας τη συσκευή αυτή και σας συγχαίρουμε για την έξοχη επιλογή

Διαβάστε περισσότερα