ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO. EC35c. 3,46-3,59 t 36,3 hp

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO. EC35c. 3,46-3,59 t 36,3 hp"

Transcript

1 ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC35c 3,46-3,59 t 36,3 hp

2 HEADLINE ΚΑΤΑΚΤHΣΤΕ HEADLINE ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. HEADLINE HEADLI. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Πάρτε τον έλεγχο του εκσκαφέα Volvo EC35C και αποκτήστε απόλυτο έλεγχο στη δουλειά σας. Ισχύς και απόδοση εξοικονομούν χρόνο και χρήμα. Ιδανική ορατότητα.χειριστήρια και όργανα ακριβώς εκεί που τα θέλετε. Άνεση όλη την ημέρα για παραγωγή όλη την ημέρα. Αυτές είναι οι απαιτήσεις της δουλειάς. Αυτά προσφέρει ο EC35C. Ισχυρός, χαμηλής κατανάλωσης κινητήρας Volvo. Ισχύς και απόδοση Σκάβει με εξαιρετική δύναμη εκσκαφής κάδου. Ανύψωση και φόρτωση με ευκολία και ακρίβεια. Κάντε όλες τις δουλείες σας με το Volvo EC35C και το βελτιωμένο κινητήρα Volvo καθώς επίσης και υδραυλικό σύστημα. Ο ισχυρός, νέας γενιάς κινητήρας έχει αποδεδειγμένες επιδόσεις. Παρέχει αξιοπιστία, μακροζωία, και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων. Κινητήρας Euro IIIA ανταποκρίνεται στα Περιβαλλοντικά πρότυπα με χαμηλά επίπεδα θορύβου και εκπομπών ρύπων. Το ισχυρό υδραυλικό σύστημα αίσθησης φορτίου χρησιμοποιεί ένα πατενταρισμένο σύστημα αντλίας. Είναι εύκολο στο χειρισμό γιατί χρησιμοποιεί ένα σύστημα για όλα τα υδραυλικά, είναι άκρως αποδοτικός, ομαλός και ακριβής. Γρήγορη εργασία σημαίνει μεγαλύτερα κέρδη Ασχοληθείτε με μεγάλη ποικιλία εργασιών και εκτελέστε με ευκολία και ταχύτητα. Περιστροφή ανωδομής και μπούμας μπορούν τώρα να συνδυαστούν με μία απλή κίνηση. Λεπίδα με δυνατότητα πλεύσης επιτρέπει την επιχωμάτωση,ισοπέδωση και χάραξη δρόμων. Απλά ωθήστε προς τα εμπρός το μοχλό της λεπίδας, ώστε η λεπίδα να ασκεί την σωστή δύναμη. Σύστημα δύο ταχυτήτων για αυτόματη αλλαγή από την υψηλή στη χαμηλή ταχύτητα ανάλογα με το επίπεδο φόρτωσης. Έχετε ένα λιγότερο λόγο να ανησυχείτε και ένα περισσότερο για να αυξήσετε την παραγωγή σας. Η ταχύτητα πορείας έχει επίσης αυξηθεί για να βελτιώσει τον χρόνο κύκλου. Ομαλός και σταθερός Nέες ερπύστριες Volvo EC35C με μικρότερο βήμα. Δεν επιτρέπουν μόνο την αύξηση της ταχύτητας κατά 10%, αλλά επιπλέον παρέχουν λιγότερες δονήσεις και μέγιστη άνεση στην κατηγορία του. Για σταθερότητα, ο πλάγια δεξιά τοποθετημένος κινητήρας και το μεγάλο οπίσθιο αντίβαρο παρέχουν εξαιρετική ισορροπία και κατανομή βάρους-καλύτερες επιδόσεις όταν χρησιμοποιούνται βαριά και μεγάλου μήκους εξαρτήματα. Επιλογές που βοηθούν την εργασία Το προαιρετικό σύστημα ταχυσύνδεσμου έχει βελτιωμένη σχεδίαση. Προσδίδει αυξημένη χρησιμότητα και μέγιστη δύναμη εκσκαφής κάδου. Επιπλέον επιτρέπεται η χρήση του κάδου σε θέση φτυάρι. Άλλες εξαρτήσεις περιλαμβάνουν την υδραυλική γωνιακή λεπίδα προώθησης ελεγχόμενη από το μοχλό της λεπίδας και τον Αντίχειρα της Volvo που βοηθά στην ανύψωση βαρέων και ογκωδών αντικειμένων με ευκολία. Ένα προαιρετικό δευτερεύον σύστημα λειτουργίας εξαρτήσεων 2-δρόμων παρέχει, μέσω ηλεκτρο-αναλογικών βαλβίδων, εύκολο και αποδοτικό έλεγχο υδραυλικών εξαρτήσεων, όπως αχιβάδες περιστροφής. Έλεγχος με σταθερότητα και ισορροπία. Νέες εξαρτήσεις Key Features Volvo. 2 Αρπάξτε Key αντικείμενα Features με τον αντίχειρα της Volvo.

3 Ταχύτητα πορείας ανάλογα με φορτίο. Έλεγχος της γωνιακής λεπίδας με το χειριστήριο. Ομαλή περιστροφή και ευκολία χρήσης. 3

4 ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΑΝΕΣΗ. Κούραση σημαίνει χαμηλή παραγωγή. Ο Volvo EC35C σας κρατάει παραγωγικούς όλη την ημέρα με την πιο άνετη καμπίνα της κατηγορίας του, περιμετρική ορατότητα, επαρκείς χώρους, εργονομικά χειριστήρια και εξαιρετικό σύστημα θέρμανσης, ψύξης και εξαερισμού. Κάντε περισσότερα με την άνεση της Volvo. H καλύτερη καμπίνα είναι εδώ Δοκιμάστε την άνετη καμπίνα Volvo που σας διευκολύνει να κάνετε περισσότερη δουλειά. H καμπίνα του ΕC35C είναι μία από τις πιο ευρύχωρες καμπίνες στη βιομηχανία με άνετο χώρο για τα χέρια και τα πόδια. Ο καθαρισμός του πατώματος της ευρύχωρης καμπίνας από λάσπη, νερό ή μπάζα είναι εύκολος. Η πολυρυθμιζόμενη θέση χειριστή παρέχει άνεση, με την κατάλληλη στήριξη του σώματος, του λαιμού και του κεφαλιού. Η κονσόλα, τα χειριστήρια και η θέση του χειριστή είναι τοποθετημένα στο ίδιο σύστημα ανάρτησης για ομαλή λειτουργία και απορρόφηση κραδασμών και δονήσεων. Επιπλέον, η καμπίνα εδράζεται σε 4 ειδικές βάσεις για περιορισμένες δονήσεις και θόρυβο. Έχετε τον απόλυτο έλεγχο Απολαύστε πλήρη έλεγχο μέσω του ηλεκτρο-αναλογικού διακόπτη στο δεξί χειριστήριο. Ο διακόπτης παρέχει πλήρη έλεγχο της λειτουργίας των εξαρτήσεων και της περιστροφής της μπούμας για ακριβή ρύθμιση της υδραυλικής παροχής και της κατεύθυνσης. Ανάλογα με την εμπειρία και την ικανότητα του χειριστή, παρέχεται το προαιρετικό πατενταρισμένο σύστημα αλλαγής κινήσεων τοποθετημένο εντός της καμπίνας που κάνει ευκολότερη την εναλλαγή μεταξύ συστήματος ελέγχου ISO ή SAE. Παραγωγικότητα είναι στην διάθεση σας Είναι ευκολότερο να κάνετε τη δουλειά σας όταν όλα βρίσκονται στη σωστή θέση. Παρακολουθήστε όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος από το εύκολα προσβάσιμο πάνελ οργάνων. Ξεκάθαρη, άμεση πληροφόρηση, προειδοποιητικές ενδείξεις και ηχητικά σήματα παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Και για καλύτερη, ασφαλή ορατότητα εκτός της καμπίνας, η λοξευμένη καμπίνα με μεγάλα τζάμια παρέχει εξαιρετική περιμετρική ορατότητα. Στενές οπίσθιες κολώνες σχεδιασμένες για να παρέχουν βελτιωμένη ορατότητα. Εργασία με αέρα άνεσης Ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που εργάζεστε, ο Volvo EC35C θα σας βοηθήσει να παραμείνετε άνετος και παραγωγικός όλο το χρόνο. Δύο αγωγοί θέρμανσης παρέχουν άνεση και προστασία από πάγο. Προαιρετικό σύστημα κλιματισμού διατηρεί δροσερή την ατμόσφαιρα όταν δουλεύετε σε συνθήκες ζέστης, υγρασίας ή σκόνης. Για φυσική ανανέωση της ατμόσφαιρας τα πλαϊνά παράθυρα είναι συρόμενα και ανοίγουν εύκολα. Το αμορτισέρ αερίου βοηθά το εμπρόσθιο παρμπρίζ να ανοίγει με ασφάλεια και ευκολία, ενώ ασφαλίζει σε σίγουρο σημείο πάνω από το χειριστή. Το κάτω παρμπρίζ ανοίγει για πλήρες εμπρόσθιο άνοιγμα. Έλεγχος θερμοκρασίας θέρμανση και ψύξη. Ακριβής έλεγχος στις άκρες των δακτύλων σας. 4 Παρμπρίζ εύκολα ανοιγόμενο και ταυτόχρονα ασφαλές.

5 Ευρύχωρη και άνετη καμπίνα. Άνετο, εύκολα καθοριζόμενο πάτωμα. Σχεδιασμένο για περιμετρική ορατότητα. 5

6 ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. Μεγαλύτερος χρόνος λειτουργίας. Για τη Volvo αυτό σημαίνει ποιότητα, αξιοπιστία και ευκολία συντήρησης. Για τους ιδιοκτήτες των Volvo EC35C σημαίνει μεγαλύτερα κέρδη. Ξεκινήστε κάθε μέρα με γρήγορους έλέγχους. Συνεχίστε την εργασία με ποιότητα που μπορείς να εμπιστευτείς. Αισθάνεσαι την ασφάλεια της εξαιρετικής επένδυσης στη σταθερή αξία της Volvo. Πλήρως αδιάβροχες συνδέσεις. Εύκολη πρόσβαση συντήρησης Πλάγια τοποθετημένος, εύκολα προσβάσιμος κινητήρας κάνει την συντήρηση και το service εύκολο. Απόλυτη πρόσβαση από το έδαφος. Σημεία service συγκεντρωμένα. Έλεγχος της στάθμης λαδιού, του συστήματος καυσίμου, φίλτρου αέρα και στάθμης ψυκτικού. Ο καθαρισμός του ψυγείου είναι εύκολος. Μεγάλο στόμιο πλήρωσης καυσίμου σας επιτρέπει την πλήρωση καυσίμου απευθείας από την αντλία ή από δοχείο πλήρωσης. Η ποιότητα Volvo σημαίνει προστασία Το σασί είναι τύπου Χ για μεγάλη διάρκεια ζωής. Βασίζεται στο σχεδιασμό μεγαλύτερων εκσκαφέων και παρέχει ισχυρή λειτουργία, υψηλές επιδόσεις και καλύτερη κατανομή των φορτίων. Η πόρτα της καμπίνας παραμένει ασφαλής ακόμα και όταν είναι ξεκλείδωτη χάρη στις κλειδαριές ασφαλείας. Η πόρτα δεν προεξέχει των ερπυστριών. Και για προστασία των φώτων της μπούμας, προαιρετικό μεταλλικό κάλυμμα παρέχει πρόσθετη ανθεκτικότητα σε διαφορετικές συνθήκες. Volvo σημαίνει ασφάλεια στην εργασία Η καμπίνα του Volvo EC35C καλύπτει τα πρότυπα ασφαλείας FOPS 1, ROPS και ΤΟPS και παρέχει προστασία. Δηλαδή ασφάλεια από πτώσεις αντικειμένων και ανατροπή του εκσκαφέα. Εντός της καμπίνας, ο χειριστής παραμένει ασφαλής με την ανασυρόμενη ζώνη ασφαλείας που προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη. Οπτικό σήμα προειδοποιεί το χειριστή σε περίπτωση που δεν έχει φορέσει τη ζώνη του. Προαιρετικές βαλβίδες ασφαλείας μπορούν να τοποθετηθούν στις μπουκάλες της μπούμας και του μπαστουνιού για αποτροπή πτώσης σε περίπτωση απώλειας πίεσης. Και για τη μείωση του θορύβου, τις εκπομπές ρύπων και την κατανάλωση καυσίμου, ένα προαιρετικό σύστημα αυτόματης μείωσης στροφών (ρελαντί) επαναφέρει τον κινητήρα αυτόματα στο ρελαντί σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Με μία κίνηση των χειριστηρίων επανέρχονται αμέσως. Μακρόχρονη σταθερή αξία Η μεταπωλιτική αξία είναι σημαντικός παράγοντας όταν αποφασίζετε για ένα μηχάνημα. Ο Volvo EC35C είναι εφοδιασμένος με ποιοτικά χαρακτηριστικά που παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Καινούργιος σχεδιασμός καμπίνας με αυξημένη περιμετρική ορατότητα, μικρή απόσταση πίσω από τη θέση του χειριστή και πλήρη ορατότητα της περιοχής εργασίας. Παρέχει εξαιρετική ορατότητα και βελτιωμένη σχεδίαση που αυξάνει την αξία. Υψηλής ποιότητας σημεία άρθρωσης (πείροι, δαχτυλίδια και φωλιές) με ελάχιστη ολίσθηση και τζόγο σε όλη τη ζωή του μηχανήματος. Και για προστασία από βανδαλισμούς το δοχείο καυσίμου και η εργαλειοθήκη προστατεύονται από καπάκι ασφαλείας με κλειδί. Εύκολη πλήρωση καυσίμου από αντλία ή δοχείο. Ισχυρό πλαίσιο σχήματος Χ. 6 Όλα τα σημεία συντήρησης συγκεντρωμένα.

7 Πλήρης σειρά από γνήσια ανταλλακτικά Volvo. Απόλυτη, εύκολη πρόσβαση στα σημεία συντήρησης. 7

8 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Κινητήρας Χαμηλών εκπομπών, υδρόψυκτος, άμεσης εγχύσεως πετρελαιοκινητήρας Volvo 4-κυλίνδρων, ανταποκρίνεται στις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις Euro IIIΑ και είναι εξοπλισμένος με προαιρετικό σύστημα αυτόματης μείωσης στροφών (ρελαντί). Μοντέλο Μικτή ισχύς, ονομαστική (ISO 9249) Ισχύς, καθαρή (ISO 9249) Εκτόπισμα, συνολικά Μέγιστη ροπή Διάμετρος x διαδρομή D2.2DCAE2 27,1 kw (36,3 hp) at 2200 r/min 26 kw (34,9 hp) at 2200 r/min 2190 cc 138 Nm at 1320 r/min 88 mm x 90 mm Εκπομπή καυσαερίου PM: 0,3 g/kwh NOx + HC : 7,5 g/kwh CO: 5,5 g/kwh Ηλεκτρικό σύστημα Χωρητικότητα μπαταρίας Δυναμό Ισχύς μίζας Υδραυλικό σύστημα 12 V - 65 Ah 12 V - 55 A 12 V - 2,3 kw Κλειστό υδραυλικό σύστημα αίσθησης φορτίου παρέχει απόλυτη ανεξαρτησία σε κάθε κίνηση. Υδραυλικά υποβοηθούμενο σερβο-χειριστήριο. Σερβοχειριστήρια με υδραυλική Χειριστήρια υποβοήθηση Αντλία μεταβλητού εκτοπίσματος με αίσθηση φορτίου για κάθε λειτουργία και την πορεία: Μέγιστη παροχή Μέγιστη πίεση λειτουργίας 100 l/m 24 MPa (240 bars) Ελεγχόμενο με τα άκρα των δαχτύλων υδραυλικό κύκλωμα διπλής δράσης για τα εξαρτήματα: Μέγιστη ρυθμιζόμενη ροή Μέγιστη πίεση λειτουργίας Τερματικοί αποσβεστήρες σε: Μπουκάλα Μπουκάλα Απόδοση κάδου 60 l/min 24 MPa (240 bars) ανύψωσης μπούμας μπαστουνιού Διαρρηκτική δύναμη 3224 dan Δύναμη αποκόλλησης, κοντός βραχίονας 2359 dan Δύναμη αποκόλλησης, μακρύς βραχίονας 2051 dan Σύστημα περιστροφής Περιστροφή της ανωδομής παρέχεται από ένα ακτινωτό υδραυλικό μοτέρ που οδηγεί απευθείας (χωρίς μοτέρ) ένα εσωτερικής οδόντωσης γρανάζι περιστροφής με λίπανση εξ αποστάσεως: Ταχύτητα περιστροφής Φρενάρισμα περιστροφής: Απορρόφηση υδραυλικών shocks: 9,5 rpm αυτόματο φρένο πολύ-δίσκων βαλβίδα προστασίας Πλαίσιο Το πλαίσιο αποτελείται από ένα κιβωτοειδές κεντρικό τμήμα σχεδίασης-χ, πλαϊνά μέρη για ακαμψία και κεκλιμένα πλαϊνά μέρη για αποφυγή συσσώρευσης υλικών. Τα ράουλα και οι τεμπέληδες διαθέτουν μόνιμη λίπανση. Άνω / κάτω ράουλα ανά πλευρά 4 / 1 Πλάτος ερπυστριών 300 mm ερπυστριών μέσω εμβόλου με Τάνυση γράσο Λεπίδα (πλάτος x ύψος) 1650 x 366 mm Σύστημα μετάδοσης Κάθε ερπύστρια οδηγείται από αξονικό υδραυλικό μοτέρ δύο ταχυτήτων και επικυκλικό μειωτήρα. Μέγιστη ταχύτητα (αργό/ γρήγορο) Μέγιστη ελκτική δύναμη 2,8 km/h / 4,8 km/h 2950 dan Τα χειριστήρια πορείας απομονώνονται όταν η αριστερή κονσόλα είναι ανυψωμένη. Χωρητικότητα υγρών Ντεπόζιτο πετρελαίου 60 l Υδραυλικό ντεπόζιτο 20 l Υδραυλικό σύστημα, συνολικά 50 l Λάδι κινητήρα 8,6 l Κύκλωμα ψύξης 6 l Βάρος και πίεση εδάφους Βάρος λειτουργίας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 6016 (με βάση τη συνηθέστερη διαμόρφωση και συμπεριλαμβανομένου χειριστή βάρους 75kg) Βάρος λειτουργίας (kg) 3590 Πίεση εδάφους, με καμπίνα Πίεση εδάφους, με καλύπτρα Βάρος μεταφοράς (Θερμαινόμενη καμπίνα, ελαστικές ερπύστριες 300mm, κοντός βραχίονας, κάδος απευθείας εφαρμογής 500mm, πλήρης δεξαμενή καυσίμου) kg/cm 2 kpa kg/cm 2 kpa 0.34 (33.5) 0.33 (32.5) (kg) 3515 Με καλύπτρα (kg) -130 Με μακρύ βραχίονα (kg) +15 Με χαλύβδινες ερπύστριες 300mm (kg) +70 Ηχοστάθμη Ηχοστάθμη στο εσωτερικό σύμφωνα με το ISO 6396 (LpA) Ηχοστάθμη στο εξωτερικό σύμφωνα με το ISO 6395 και την Οδηγία ΕΕ περί θορύβου (2000/14/EΚ) και 474-1:2006 +A1:2009 (LwA) db(a) 78 db(a) 96 8

9 A B C D * Στέγαστρο * Κύκλος στροφής εμπρόσθιου μέρους με max περιστροφή μπούμας E F Y Βραχίονας A B C* C D E F Y 1400 mm mm * Μέγιστο βάθος εκσκαφής G H I J K L M N O mm P Q R S T* U V W X Ανυψωτική ικανότητα Αυτά τα φορτία δίνονται για μηχανήματα χωρίς κάδο ή ταχυσύνδεσμο με ελαστικές ερπύστριες για 360 ολική περιστροφή του φορτίου. Η ικανότητα χειρισμού αντιστοιχεί στο 75% του φορτίου ανατροπής ή το 87% του υδραυλικού ορίου. Προσοχή σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 474-5, το μηχάνημα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με βαλβίδα ασφαλείας στη μπουκάλα της μπούμας και δείκτη υπερφόρτωσης (προαιρετικός εξοπλισμός) για να χρησιμοποιείται για ανύψωση φορτίων. Έκταση (kg) 1,00 m 1,50 m 2,00 m 2,50 m 3,00 m 3,50 m 4,00 m 4,50 m Max Xmax 1400 mm Z ,15 Z1 1497* 1709* ,45 Z3 2131* mm Z Z1-1032* ,75 Z * Υδραυλικό όριο 9

10 ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Κινητήρας Χαμηλής κατανάλωσης πετρελαιοκινητήρας Volvo Φίλτρα αέρος ξηρού τύπου Ηλεκτρική προθέρμανση κινητήρα Φίλτρο καυσίμου + με υδατοπαγίδα στερεών Προφυλακτήρας προστασίας καρτέρ κινητήρα. Αυτόματο σύστημα μείωσης στροφών(ρελαντί). Ηλεκτρικό σύστημα Υδατοστεγείς ηλεκτρικές συνδέσεις (IP67). Δύο φώτα εργασίας στην έκδοση καμπίνα. Ένα φώς εργασίας στην έκδοση στέγαστρο. Υδραυλικό σύστημα Σύστημα αίσθησης φορτίου. Υδραυλικά σερβο-χειριστήρια (joystick) ISO. Έλεγχος περιστροφής μπούμας / βοηθητικών υδραυλικών από κουμπί στο δεξί χειριστήριο. Έλεγχος πορείας εμπρός / πίσω από δύο χειρομοχλούς / ποδοπεντάλ. Βοηθητική υδραυλική εγκατάσταση 2-δρόμων για εξαρτήματα. Προοδευτικός έλεγχος της παροχής από κομβίο στο χειριστήριο. Κάθισμα Υψηλής αντοχής από ύφασμα ή βινύλιο άνετο, με πολλαπλές ρυθμίσεις, υψηλή πλάτη και με ανάρτηση μαζί με τις κονσόλες χειρισμού. Καμπίνα (έκδοση κλειστής καμπίνας) Έδραση σε αντικραδασμικές ελαστικές βάσεις. Ρυθμιζόμενη θέρμανση και αερισμός εσωτερικού. Εμπρός ανοιγόμενο εμπρόσθιο παρμπρίζ υποβοηθούμενο από αμορτισέρ. Ανοιγόμενο συρόμενο παράθυρο στο δεξιό μέρος. Παροχή ηχοσυστήματος (προεγκατάσταση καλωδίωσης για ηχοσύστημα, δύο ηχεία και κεραία) Αντιδιαβρωτική προστασία καμπίνας με ηλεκτροφόρηση. Υαλοκαθαριστήρας εμπρός και πίσω. Όργανα και παρακολούθηση Προειδοποιητικές ενδείξεις για το φίλτρο υδραυλικού και το φίλτρο αέρος. Όργανα: θερμοκρασία ψυκτικού / στάθμη καυσίμου / ωρόμετρο. Προειδοποιητικές ενδείξεις και ηχητικό σήμα στην περίπτωση υψηλής θερμοκρασίας ψυκτικού υγρού ή χαμηλής πίεσης λαδιού κινητήρα. Εξοπλισμός εκσκαφής: 2,45 m Μονομπλόκ μπούμα. 1,4 m Βραχίονας εκσκαφής. Λεπίδα με σύστημα πλεύσης. Ασφάλεια Και οι δύο εκδόσεις καμπίνα ή στέγαστρο, είναι: Level 1 FOPS (Προστασία από πτώση αντικειμένων) TOPS (Προστασία από ανατροπή). ROPS I (Προστασία από αναποδογύρισμα). Περιμετρική ορατότητα Σύστημα κλειδώματος χειριστηρίων υδραυλικών και πορείας, όταν η αριστερή κονσόλα είναι αναδιπλωμένη κατά την είσοδο στην καμπίνα. Σύστημα ασφαλείας κατά την εκκίνηση: η αριστερή κονσόλα πρέπει να είναι ανασηκωμένη για την εκκίνηση του κινητήρα. Συσσωρευτής πίεσης για επαναφορά εξοπλισμού στο έδαφος με σβηστό κινητήρα. Ανασυρόμενη ζώνη ασφαλείας με ορατή ένδειξη. Φως καθρέφτη οπίσθιας παρατήρησης. Επίσημη έγκριση Το μηχάνημα συμμορφώνεται με την ευρωπαϊκή οδηγία 2006/42/EΚ Οι εκπομπές θορύβου στο περιβάλλον συμμορφώνονται με την οδηγία 2000/14/EΚ Κραδασμοί στους βραχίονες των χεριών - κραδασμοί σε ολόκληρο το σώμα σε συμμόρφωση με την οδηγία 2002/44/EΚ Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα (EMC) σε συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2004/108/EΚ και τις τροποποιήσεις της. Συσκευή διαχείρισης αντικειμένων σε συμμόρφωση με τα πρότυπα EN και EN FOPS 1 σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO ROPS σε συμμόρφωση με τα πρότυπα ISO και SAE J1040. TOPS σε συμμόρφωση με τα πρότυπα ISO και EN OPG 1 σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Εξοπλισμός εργασίας Μακρύς βραχίονας εκσκαφής (1700 mm). Ο μακρύς βραχίονας συνιστάται μόνο για ειδικές εφαρμογές και μειωμένο ειδικό βάρος υλικού. Βαλβίδα ασφαλείας στο κύκλωμα της μπουκάλας της μπούμας και του βραχίονα με δείκτη υπερφόρτωσης. Αντίχειρας Volvo. Υδραυλικό κύκλωμα απλής ή διπλής δράσης για ταχυσύνδεσμο. Υδραυλικό κύκλωμα για εξαρτήσεις Υδραυλικό κύκλωμα για λειτουργία αχιβάδας (άνοιγμα/ κλείσιμο και περιστροφή). 2 ή 4 γρήγορης απασφάλισης υδραυλικοί ταχυσύνδεσμοι. 2 ή 4 γρήγορης απασφάλισης FLAT FACE υδραυλικοί ταχυσύνδεσμοι. Πρόσθετο κουμπί ρύθμισης παροχής στο κύκλωμα εξαρτήσεων. Δευτερεύον κύκλωμα εξαρτήσεων με αναλογικό έλεγχο στο αριστερό χειριστήριο. Σύστημα κυλίσεως Μεταλλικές ερπύστριες: 300 mm Γωνιακή Λεπίδα. Φωτισμός Πρόσθετα φώτα εργασίας στην μπούμα. Πρόσθετα πίσω φώτα και περιστρεφόμενος φάρος. Περιβαλλοντική προστασία Βιο-διασπώμενο υδραυλικό λάδι. Βιο-διασπώμενο υδραυλικό λάδι για ψυχρά κλίματα. Άνεση Κλιματισμός και φιμέ τζάμια. Ράδιο (έκδοση καμπίνας). Ράδιο CD (έκδοση καμπίνας). Στέγαστρο. Κάθισμα χειριστή με ανάρτηση από βινύλιο. Πατενταρισμένο σύστημα επιλογής ISO/SAE. Ασφάλεια Αριστερός και δεξιός καθρέπτης οπίσθιας όψης. Αντικλεπτικό σύστημα (2 κωδικοί που μπορείς να προγραμματίσεις). Εμπρόσθια προστασία καμπίνας (FOG). Επισκευή και συντήρηση Κιτ εργαλείων. Φίλτρανση αέρα 2 σταδίων. Διάφορα Επιλογή ειδικής απόχρωσης. (RAL προδιαγραφές). 10

11

12 volvo construction equipment Τα μηχανήματα της Volvo Construction Equipment διαφέρουν. Είναι σχεδιασμένα, κατασκευασμένα και υποστηρίζονται με διαφορετικό τρόπο. Αυτή η διαφορά προέρχεται από μια μηχανολογική κληρονομιά που αριθμεί πάνω από 180 χρόνια. Μια κληρονομιά που θέτει σε προτεραιότητα τους ανθρώπους που πραγματικά χρησιμοποιούν τα μηχανήματα. Που σκέφτεται πώς να τους βοηθήσει να εργάζονται με μεγαλύτερη ασφάλεια, μεγαλύτερη άνεση, μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Που σκέφεται το περιβάλλον μας. Το αποτέλεσμα αυτής της σκέψης είναι μια ολοένα αυξανόμενη σειρά μηχανημάτων και ένα παγκόσμιο δίκτυο υποστήριξης από ανθρώπους αφοσιωμένους να σας βοηθήσουν να καταφέρετε περισσότερα. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι περήφανοι που χρησιμοποιούν μηχανήματα Volvo. Δεν είναι διαθέσιμα όλα τα προϊόντα σε όλες τις αγορές. Στο πλαίσιο της πολιτικής συνεχούς βελτίωσης, διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγών στις προδιαγραφές και το σχεδιασμό χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Στις φωτογραφίες δεν εικονίζεται κατ ανάγκη η τυπική έκδοση του μηχανήματος. Ref. No D Greek CEX Volvo, Global Marketing

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC35C

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC35C More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC35C ΚΑΤΑΚΤΉΣΤΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Πάρτε τον έλεγχο του εκσκαφέα Volvo EC35C και αποκτήστε απόλυτο έλεγχο στη δουλειά σας. Ισχύς και απόδοση εξοικονομούν

Διαβάστε περισσότερα

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR28, ECR38

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR28, ECR38 More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR28, ECR38 Εξαιρετική άνεση σε έναν εκσκαφέα μηδενικής περιστροφής. Κάντε ευκολότερα τις ολοήμερες εργασίες. Δοκιμάστε τους Volvo ECR28 και ECR38. Είναι εκσκαφείς

Διαβάστε περισσότερα

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR48C

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR48C More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR48C ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ. Ο εκσκαφέας μηδενικής περιστροφής Volvo ECR48C είναι εδώ και θα σας καταπλήξει με τις επιδόσεις του, την εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO. ECR28, ecr38. 2.74-3.425 t 18.8-27.3 hp

ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO. ECR28, ecr38. 2.74-3.425 t 18.8-27.3 hp ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR28, ecr38 2.74-3.425 t 18.8-27.3 hp ΕξαιρετικΗ Ανεση σε Εναν εκσκαφεα μηδενικης περιστροφης. Κάντε ευκολότερα τις ολοήμερες εργασίες. Δοκιμάστε τους Volvo ECR28 και ECR38. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR48C t 36.3 hp

ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR48C t 36.3 hp ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO ECR48C 4.86-4.99 t 36.3 hp ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ. Ο εκσκαφέας μηδενικής περιστροφής Volvo ECR48C είναι εδώ και θα σας καταπλήξει με τις επιδόσεις του, την εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C Η ΙΣΧΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ. Παίρνετε ότι καλύτερο από τη Volvo με τον EC27C μικρό εκσκαφέα. Ο νέας γενιάς κινητήρας, η αυξημένη ισχύς του κάδου

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C. 2,66-2,79 t 27,4 hp

ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C. 2,66-2,79 t 27,4 hp ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C 2,66-2,79 t 27,4 hp Η ΙΣΧΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ. Παίρνετε ότι καλύτερο από τη Volvo με τον EC27C μικρό εκσκαφέα. Ο νέας γενιάς κινητήρας, η αυξημένη ισχύς του κάδου

Διαβάστε περισσότερα

Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους. Σειρά προϊόντων

Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους. Σειρά προϊόντων Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους Σειρά προϊόντων Σκάψτε πιο βαθιά και ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του Bobcat! n Κορυφαίες λύσεις συμπαγούς μεγέθους Αντιμετωπίστε με ευκολία εργασίες οικοδομής, κατεδάφισης ή

Διαβάστε περισσότερα

E08 Εκσκαφέας. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/excavators/loadxml.html?xmlname=excava... Όλες οι διαστάσεις είναι σε mm

E08 Εκσκαφέας. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/excavators/loadxml.html?xmlname=excava... Όλες οι διαστάσεις είναι σε mm Σελίδα 1 από 9 Copyright 2000-2008 Bobcat Europe E08 Εκσκαφέας A4BP 11001 A4BP 99999 28/01/2008 ιαστάσεις Όλες οι διαστάσεις είναι σε mm (A) Ύψος λεπίδας 220 mm (B) Απόσταση, υπερκατασκευή από γραµµή εδάφους

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί φορτωτές Volvo L30B PRO, L35B PRO. More care. Built in.

Μικροί φορτωτές Volvo L30B PRO, L35B PRO. More care. Built in. Μικροί φορτωτές Volvo L30B PRO, L35B PRO More care. Built in. Ανεβάζοντας την απόδοση και ευελιξία σε νέα επίπεδα. Οι μικροί φορτωτές Volvo και είναι εξοπλισμένοι με απόδοση για να σας δώσουν υψηλές επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ Volvo L45F

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ Volvo L45F More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ Volvo L45F ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. Ο μικρός ελαστικοφόρος φορτωτής L45F της Volvo είναι η πρώτη σας επιλογή για πολύπλευρες αποδόσεις. Συνδυάζει υψηλή σχέση

Διαβάστε περισσότερα

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ Volvo L50F

More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ Volvo L50F More care. Built in. ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ Volvo L50F ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. Ο ελαστικοφόρος φορτωτής L50F κατασκευάστηκε για να ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές εφαρμογές για ασταμάτητη

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

SALES FLASH Ιανουάριος 2013

SALES FLASH Ιανουάριος 2013 SALES FLASH Ιανουάριος 2013 Νέα γενιά φορτωτών Bobcat σειρά 500 Η νέα σειρά 500 φορτωτών της Bobcat συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των compact ελαστικοφόρων φορτωτών με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή SAE DIN Perkins / 1204F Υδρόψυκτο, ντίζελ 4-κύκλο, 4-κύλινδρος σε σειρά, άμεσος ψεκασμός, Υπερτροφοδοτούμενος,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΟΡΕΙΟ. Αρ. πεδίλων σε κάθε πλευρά Αρ. κάτω ράουλων κύλισης σε κάθε πλευρά

ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΟΡΕΙΟ. Αρ. πεδίλων σε κάθε πλευρά Αρ. κάτω ράουλων κύλισης σε κάθε πλευρά ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S IN Perkins 854 Υδρόψυκτο, ντίζελ 4-κύκλο, 4-κύλινδρος σε σειρά, άμεσος ψεκασμός, Υπερτροφοδοτούμενος, του

Διαβάστε περισσότερα

More care. Built in. BL71, BL71 Plus

More care. Built in. BL71, BL71 Plus More care. Built in. ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO BL71, BL71 Plus ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ. Ο Φορτωτής Εκσκαφέας Volvo BL71 αποτελεί προϊόν μακροχρόνιας έρευνας και εξέλιξης σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος S Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη IN Perkins / 1204 Υδρόψυκτο, ντίζελ 4-κύκλο, 4-κύλινδρος σε σειρά, άμεσος ψεκασμός, Υπερτροφοδοτούμενος, του αέρα

Διαβάστε περισσότερα

20-30-40-50 (T4 Interim) X5 ΝΕΟ

20-30-40-50 (T4 Interim) X5 ΝΕΟ 20-30-40-50 (T4 Interim) X5 ΝΕΟ Νέα σειρά X5 T4i Πρωτοεμφανιζόμενη το 2012, η σειρά τρακτέρ Χ50 επιστρέφει στην αγορά με την ονομασία Χ5 σύμφωνα με τις προδιαγραφές παραγωγής που πρόσφατα υιοθέτησε η

Διαβάστε περισσότερα

T35120SLMP. Tηλεσκοπικά μηχανήματα χειρισμού Προδιαγραφές. Διαστάσεις

T35120SLMP. Tηλεσκοπικά μηχανήματα χειρισμού Προδιαγραφές. Διαστάσεις Διαστάσεις (A) Συνολικό μήκος (με περόνες) 6789.0 mm (B) Συνολικό μήκος (με σύστημα μεταφοράς) 5584.0 mm (C) Συνολικό μήκος (χωρίς παρελκόμενα) 5461.0 mm (D) Συνολικό μήκος (έως τα εμπρός ελαστικά) 3775.0

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S DIN Scania DC13 084 4 κύκλων με υπερσυμπιεστή, πετρελαιοκινητήρας με υπερσυμπιεστή και intercooler J1995

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S N UMMNS QS6.7 Υδρόψυκτο, ντίζελ 4-κύκλο, 6-κύλινδρος σε σειρά, άμεσος ψεκασμός, περτροφοδοτούμενος, του

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S DIN Scania DC13 084 4 κύκλων με υπερσυμπιεστή, πετρελαιοκινητήρας με υπερσυμπιεστή και intercooler J1995

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόροι φορτωτές. Σειρά προϊόντων

Συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόροι φορτωτές. Σειρά προϊόντων Συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόροι φορτωτές Σειρά προϊόντων Μεγαλύτερη παραγωγικότητα, λιγότερος κόπος n Αυξήστε την ημερήσια παραγωγικότητά σας Το πλαίσιο κύλισης των συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόρων

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η. προμήθεια μικρου ερπυστριοφόρου φορτωτή για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας. Προϋπολογισμού: ,00 σε ΕΥΡΩ

Μ Ε Λ Ε Τ Η. προμήθεια μικρου ερπυστριοφόρου φορτωτή για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας. Προϋπολογισμού: ,00 σε ΕΥΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΣ: Χερσονήσου ΤΙΤΛΟΣ: προμήθεια μικρου ερπυστριοφόρου φορτωτή για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος S Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη N Perkins / 1204 Υδρόψυκτο, ντίζελ 4-κύκλο, 4-κύλινδρος σε σειρά, άμεσος ψεκασμός, Υπερτροφοδοτούμενος, του αέρα τροφοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη S DIN ummins QSL9 Υδρόψυκτο, ντίζελ 4-κύκλο, 6-κύλινδρος σε σειρά, άμεσος ψεκασμός, Υπερτροφοδοτούμενος, του αέρα τροφοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S DIN ummins QSL9 4 κύκλων με υπερσυμπιεστή, πετρελαιοκινητήρας με υπερσυμπιεστή και intercooler J1995 (μικτή)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ.

ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ. ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ www.agromelca.com ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ 3 Έκδοση VTL

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S DIN Cummins QSL9 4 κύκλων με υπερσυμπιεστή, πετρελαιοκινητήρας με υπερσυμπιεστή και intercooler J1995 (μικτή)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΆΞΟΝΑΣ & ΤΡΟΧΌΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΟΡΕΙΟ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΆΞΟΝΑΣ & ΤΡΟΧΌΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΟΡΕΙΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Cummins QSB6.7 Τύπος 4 κύκλων με υπερσυμπιεστή, πετρελαιοκινητήρας με υπερσυμπιεστή και intercooler Ονομαστική J1995 (μικτή) 136,8 kw (183 HP) στις 2000 rpm

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ.

ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ. ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ www.agromelca.com 3 ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Έκδοση VTL

Διαβάστε περισσότερα

H MAN έδωσε την πρώτη δημόσια παρουσίαση της νέας μηχανής της ναυαρχίδας των φορτηγών της στην πρόσφατη έκθεση IAA Hanover CV.

H MAN έδωσε την πρώτη δημόσια παρουσίαση της νέας μηχανής της ναυαρχίδας των φορτηγών της στην πρόσφατη έκθεση IAA Hanover CV. Ο κινητήρας με την κωδική ονομασία D3876 θα προσφέρει ιπποδύναμη 520 hp (390 kw), 560 hp (420 kw) και 640 hp (470 kw), ενώ η μέγιστη ροπή που θα παράγεται μεταξύ 930 και 1350 rpm, λέγεται ότι θα καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S DIN Cummins QSB6.7 4 κύκλων με υπερσυμπιεστή, πετρελαιοκινητήρας με υπερσυμπιεστή και intercooler J1995

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S N ummins QS6.7 4 κύκλων με υπερσυμπιεστή, πετρελαιοκινητήρας με υπερσυμπιεστή και intercooler 1995 (μικτή)

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΕΝΙΚEΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το σκυρόδεµα αποτελείται από τσιµέντο, αµµοχάλικα, νερό, και

Διαβάστε περισσότερα

ARV WISENT. New technology from Flensburg

ARV WISENT. New technology from Flensburg New technology from Flensburg ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ARV WISENT... 4-5 Θάλαμος διακυβέρνησης Τεχνικά δεδομένα Διαστάσεων Τεχνικά δεδομένα Βαρών... 6 Τεχνικά δεδομένα Απόδοσης Τεχνικά δεδομένα Συστήματος τροφοδότησης...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S IN Perkins / 1204-44TN 4 κύκλων με υπερσυμπιεστή, πετρελαιοκινητήρας με υπερσυμπιεστή και intercooler 1995

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΕΙΟ ΒΑΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη Μέγ. ροπή S N ummins QS6.7 4 κύκλων με υπερσυμπιεστή, πετρελαιοκινητήρας με υπερσυμπιεστή και intercooler J1995 (μικτή)

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MAXXUM TPAKTEP HP

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MAXXUM TPAKTEP HP ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MAXXUM TPAKTEP 115-150 HP ΜΑΧΧUM, MAXXUM KAI MAXXUM CVX. TΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΤΡΙΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ, ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΑΧΧUM. Χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για να κάνουν τη διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αυτόματος βραχίονας που καταργεί την χρήση του λεβιέ με πλήρη αυτόματες κινήσεις

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αυτόματος βραχίονας που καταργεί την χρήση του λεβιέ με πλήρη αυτόματες κινήσεις ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Γενική περιγραφή Υπεραυτόµατος ξεµονταριστής µε εξελιγμένο βραχίονα εργαλείων (πιάτο νύχι) ο οποίος καταργεί εντελώς την χρήση του λεβίε, ιδανικός για ελαστικά φορτηγών, λεωφορείων, χωματουργικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 χωρίς φπα ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 χωρίς φπα ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΕΡΓΟ: «Προμήθεια ενός τροχοφόρου φορτωτή για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής» Αρ. Μελέτης:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΆΞΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΌΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ( ): προαιρετικά ΦΟΡΕΙΟ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΆΞΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΌΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ( ): προαιρετικά ΦΟΡΕΙΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη S IN ummins QS6.7 Υδρόψυκτο, ντίζελ 4-κύκλο, 6-κύλινδρος σε σειρά, άμεσος ψεκασμός, Υπερτροφοδοτούμενος, του αέρα τροφοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΆΞΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΌΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ( ): προαιρετικά ΦΟΡΕΙΟ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΆΞΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΌΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ( ): προαιρετικά ΦΟΡΕΙΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη S DN ummins QS6.7 Υδρόψυκτο, ντίζελ 4-κύκλο, 6-κύλινδρος σε σειρά, άμεσος ψεκασμός, Υπερτροφοδοτούμενος, του αέρα τροφοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΆΞΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΌΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ( ): προαιρετικά ΦΟΡΕΙΟ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΆΞΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΌΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ( ): προαιρετικά ΦΟΡΕΙΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Τύπος Ονομαστική σφόνδυλος ιπποδύναμη S DN ummins QSB6.7 Υδρόψυκτο, ντίζελ 4-κύκλο, 6-κύλινδρος σε σειρά, άμεσος ψεκασμός, Υπερτροφοδοτούμενος, του αέρα τροφοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΦΟΡΤΩΤΗ - ΦΟΡΤΩΤΑΚΙ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡ. 66/2018 ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΦΟΡΤΩΤΗ - ΦΟΡΤΩΤΑΚΙ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡ. 66/2018 ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΦΟΡΤΩΤΗ - ΦΟΡΤΩΤΑΚΙ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡ. 66/2018 ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Τίτλος Διαγωνισμού: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έγκριση διενέργειας προμήθειας διαφόρων εργαλείων πρασίνου ΔΕ Εχεδώρου Δήμου Δέλτα, προϋπολογισμού 9.298,80 ευρώ με ΦΠΑ, με απευθείας ανάθεση.

ΘΕΜΑ: Έγκριση διενέργειας προμήθειας διαφόρων εργαλείων πρασίνου ΔΕ Εχεδώρου Δήμου Δέλτα, προϋπολογισμού 9.298,80 ευρώ με ΦΠΑ, με απευθείας ανάθεση. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σίνδος, O8 Ιουλίου 2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Απόφ.: 704 ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ Αρ. Πρωτ.: 21254 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση: Νικ. Πλαστήρα 13 Σίνδος Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Κινητήρας 1.0 Turbo 3 Cylinder 120 HP MT 4X2 Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη 3 σε σειρά Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Μέγιστη ισχύς σε kw

Διαβάστε περισσότερα

Ει δικευμένα Τρακτέρ

Ει δικευμένα Τρακτέρ Ειδικευμένα Τρακτέρ Καλωσήρθες Agricube! Με κομψό σχεδιασμό και με ανανεωμένο στιλ, η νέα σειρά Carraro Agricube Series παρουσιάζεται στην αγορά των εξειδικευμένων τρακτέρ για να δώσει λύσεις στις πολλές

Διαβάστε περισσότερα

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ;

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ; Απαντήσεις στο διαγώνισμα του 6 ου κεφαλαίου 1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; 197 1. τον κινητήριο άξονα ( περιστρέφεται με τις μισές στροφές του στροφάλου για 4-χρονο κινητήρα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έγκριση διενέργειας προμήθειας διαφόρων εργαλείων πρασίνου ΔΕ Χαλάστρας Δήμου Δέλτα, προϋπολογισμού 4.938,45 ευρώ με ΦΠΑ, με απευθείας ανάθεση.

ΘΕΜΑ: Έγκριση διενέργειας προμήθειας διαφόρων εργαλείων πρασίνου ΔΕ Χαλάστρας Δήμου Δέλτα, προϋπολογισμού 4.938,45 ευρώ με ΦΠΑ, με απευθείας ανάθεση. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σίνδος, 08 Ιουλίου 2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Απόφ.: 703 ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ Αρ. Πρωτ.: 21252 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση: Νικ. Πλαστήρα 13 Σίνδος Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα

Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος

Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος Υβριδικο Vlv FE υβριδικο vlv FE Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος Κινητηρας D7F Eur 5 Κινητήρας ντίζελ με παράλληλο υβριδικό Ροπή 3 2 1 Σ.Α.Λ. 1. Ηλεκτροκινητήρας 2. Πετρελαιοκινητήρας 3. Υβριδική

Διαβάστε περισσότερα

Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ

Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ 10 12 7 9 4 3 2 6 11 1 5 1. Εξωτερική μονάδα 7. Προσαγωγή ζεστού νερού χρήσης 8. Χειριστήριο ελέγχου με τον εβδομαδιαίο προγραμματιστή 3. Δοχείο ζεστού νερού χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑ Α 1 ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΟΜΑ Α 1 ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ /ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ Ι.ΚΟΤΤΟΥ & ΡΑΛΛΗ 14452 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΛ : 2132012900 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β Ενδεικτικές εργασίες επισκευής και συντήρησης

Διαβάστε περισσότερα

T190/T190H Μίνι ερπυστριοφόρ φορτωτ

T190/T190H Μίνι ερπυστριοφόρ φορτωτ Copyright 2000-2008 Bobcat Europe Σελίδα 1 από 9 T190/T190H Μίνι ερπυστριοφόρ φορτωτ 5317 11001 5317 ιαστάσεις (C) Γωνία Αναχώρησης 30 Θέση µεταφοράς υλικών 167 mm (L) Γωνία εκφόρτωσης σε µέγιστο ύψος

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP573/51012/FD με FSG-Drive

Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP573/51012/FD με FSG-Drive Decanting centrifuges - Standard HILLER Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP573/51012/FD με FSG-Drive Περιγραφή Το φυγοκεντρικό decanter για την παραγωγή ελαιολάδου αποτελείται από

Διαβάστε περισσότερα

talia GREEN SYStEm hp

talia GREEN SYStEm hp CONDENSING ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ BOILERS talia GREEN SYStEm hp 85-100 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ Η σειρά λεβήτων υψηλής ισχύος της chaffoteaux τώρα επεκτείνεται στις εκδόσεις 85 και 100. Ο talia Green System hp

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP573/41212/FD με FSG-Drive

Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP573/41212/FD με FSG-Drive Decanting centrifuges - Standard HILLER Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP5731212/FD με FSG-Drive Περιγραφή Το φυγοκεντρικό decanter για την παραγωγή ελαιολάδου αποτελείται από τον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΑΔΙΩΝ ΛΙΠΑΝΣΗΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΑΔΙΩΝ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΑΔΙΩΝ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΑΕΡΑΝΤΛΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΑΝΕΜΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΛΑΔΙΟΥ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΟΓΚΟΥ-ΧΩΝΙΑ ΑΝΤΛΙΕΣ -Οι αεροκίνητες αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

BCG1500 Λειαντήρας Δομικών Υλικών. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BCG1500 Λειαντήρας Δομικών Υλικών.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BCG1500 Λειαντήρας Δομικών Υλικών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης και ασφαλείας Σημαντικές οδηγίες Σημαντικές οδηγίες και προφυλάξεις είναι πάνω στο εργαλείο σας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Πίνακας Προμέτρησης 3. Τεχνικές Προδιαγραφές 4. Συγγραφή Υποχρεώσεων 5. Τιμολόγιο Μελέτης 6. Ενδεικτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 17/06/2015 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΜΕΛΕΤΩΝ Τμήμα Κτιριακών Έργων Αρμόδιος : Σαράντος Γέμελας ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Για την αδιάλειπτη και συνεχή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

S100 Μίνι φορτωτής. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/skid_steer_loaders/loadxml.html?xmlname...

S100 Μίνι φορτωτής. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/skid_steer_loaders/loadxml.html?xmlname... Σελίδα 1 από 9 Copyright 2000-2008 Bobcat Europe S100 Μίνι φορτωτής A8ET 11001 A8ET 99999 08/05/2007 ιαστάσεις (C) Μέγιστη γωνία εκκίνησης 25 Θέση µεταφοράς υλικών 234 mm (L) Γωνία εκφόρτωσης σε µέγιστο

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά οχήματα συλλέκτη

Ειδικά οχήματα συλλέκτη Ειδικά οχήματα συλλέκτη ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και

Διαβάστε περισσότερα

Μην ψάχνετε για δείκτη στάθμης λιπαντικού στην νέα γενιά συστημάτων λίπανσης!

Μην ψάχνετε για δείκτη στάθμης λιπαντικού στην νέα γενιά συστημάτων λίπανσης! Μην ψάχνετε για δείκτη στάθμης λιπαντικού στην νέα γενιά συστημάτων λίπανσης! Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές σήμερα, ιδιαίτερα στα νέα ακριβά μοντέλα της μάρκας τους χρησιμοποιούν νέα συστήματα λίπανσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΥ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 13/2018)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΥ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 13/2018) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΥ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 13/2018) 1. ΓΕΝΙΚΑ Ο Διαγωνισμός αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση αερόψυκτου ψυκτικού συγκροτήματος για την κάλυψη των

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Εργονομία ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Σχεδιασμός Εσωτερικό Καθίσματα Αποθήκευση Ανάρτηση Καμπίνας Ορατότητα Αερισμός Φωτισμός Πλατφόρμα Κύρια σημεία.

Εργονομία ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Σχεδιασμός Εσωτερικό Καθίσματα Αποθήκευση Ανάρτηση Καμπίνας Ορατότητα Αερισμός Φωτισμός Πλατφόρμα Κύρια σημεία. Εργονομία ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σχεδιασμός Εσωτερικό Καθίσματα Αποθήκευση Ανάρτηση Καμπίνας Ορατότητα Αερισμός Φωτισμός Πλατφόρμα Κύρια σημεία > 1 of 47 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Κατασκευή καμπίνας ασφαλείας με 4 κολώνες για προστασία

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEO FIORINO NEO FIORINO NEO FIORINO 1.4 B EURO 6 1.4 B SX EURO 6 1.4 B SX EURO 6 CNG Επένδυση χώρου φόρτωσης (πλαϊνά) STD STD STD Υδραυλικό τιµόνι STD STD

Διαβάστε περισσότερα

12. Δυναμομέτρηση Εμβολοφόρου Βενζινοκινητήρα με τη χρήση Υδραυλικής Πέδης Νερού

12. Δυναμομέτρηση Εμβολοφόρου Βενζινοκινητήρα με τη χρήση Υδραυλικής Πέδης Νερού 12. Δυναμομέτρηση Εμβολοφόρου Βενζινοκινητήρα με τη χρήση Υδραυλικής Πέδης Νερού Προαπαιτούμενες γνώσεις: (α) Θεωρητικές γνώσεις κατάστρωσης Ενεργειακού Ισολογισμού Μ.Ε.Κ. και (β) Θεωρητικές γνώσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

LPH Α/Θ LPH. ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ LPH Αντλία θερµότητας αέρος νερού για θέρµανση νερού πισίνας. από 8 έως 18 kw. µε ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

LPH Α/Θ LPH. ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ LPH Αντλία θερµότητας αέρος νερού για θέρµανση νερού πισίνας. από 8 έως 18 kw. µε ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ LPH Αντλία θερµότητας αέρος νερού για θέρµανση νερού πισίνας LPH από 8 έως 18 kw µε ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΤΙΤΑΝΙΟΥ Οι αντλίες θερµότητας LPH είναι ιδανικότερη λύση για την θέρµανση εξωτερικών πισινών,

Διαβάστε περισσότερα

Οπίσθιος Συλλέκτης ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS

Οπίσθιος Συλλέκτης ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS Οπίσθιος Συλλέκτης ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Υγρά. Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου. Υγρά

Υγρά. Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου. Υγρά 02 Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου Υγρά - Υγρό Αυτομάτου Κιβωτίου Ταχυτήτων 2.1 - Υγρό Φρένων 2.2 - Ψυκτικό Υγρό 2.3 - Λάδι & Φίλτρο Λαδιού του Κινητήρα 2.4 - Υγρό Μηχανικού Κιβωτίου Ταχυτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη Τύπος. τοποθέτηση του σήματος. Τοποθέτηση χρόνο για 90ο στα 50 Hz. τάση λειτουργίας. ροπή

Περίληψη Τύπος. τοποθέτηση του σήματος. Τοποθέτηση χρόνο για 90ο στα 50 Hz. τάση λειτουργίας. ροπή . GRA 21.07 Σήμα ελέγχου 3-θέση Ονομαστική γωνία περιστροφής 90ο Ονομαστική ροπή 5 Nm Για άμεση συναρμολόγηση, χωρίς την ανάγκη του κιτ τοποθέτησης 1 βοηθητική επαφή για πρόσθετες λειτουργίες Χειροκίνητος

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ-ΕΚΣΚΑΦΕΑ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ-ΕΚΣΚΑΦΕΑ Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ-ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 20.325,00 Φ.Π.Α. 23% : 4.674,75 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ : 24.999,75 ΕΥΡΩ 1 Προμήθεια Μεταχειρισμένου Φορτωτή-Εκσκαφέα Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ 5 ΘΕΣΕΩΝ 4Χ2 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Η προδιαγραφή αυτή καθορίζει τις απαιτήσεις για την προμήθεια επιβατηγών οχημάτων μικτής χρήσης, 5

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΡΕΝΑ ΚΙΝΗΤΉΡΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ. ΚΙΒΏΤΙΟ ΤΑΧΥΤΉΤΩΝ Σύστημα μετάδοσης ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗΣ ΆΞΟΝΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΡΕΝΑ ΚΙΝΗΤΉΡΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ. ΚΙΒΏΤΙΟ ΤΑΧΥΤΉΤΩΝ Σύστημα μετάδοσης ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗΣ ΆΞΟΝΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΚΙΝΗΤΉΡΑΣ Κατασκευαστής / Μοντέλο Μέγιστη μικτή ισχύς (2100 σ.α.λ.) Cummins / QSG12 SAE J1995 250 kw 335 hp Μέγιστη καθαρή ισχύς (2100 σ.α.λ.) SAE J1349 247 kw 331 hp Μικτή ροπή αιχμής (1400 σ.α.λ.) SAE

Διαβάστε περισσότερα

Seat 1500 (1963) Written by cordova

Seat 1500 (1963) Written by cordova Το 1965 η Seat παρουσίασε στην αγορά το Seat 1500 (δύο χρόνια πριν -1963- είχε παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Βαρκελώνης). Λόγω του μεγαλύτερου και ισχυρότερου κινητήρα, των χώρων που πρόσφερε

Διαβάστε περισσότερα