ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO. EC35c. 3,46-3,59 t 36,3 hp

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO. EC35c. 3,46-3,59 t 36,3 hp"

Transcript

1 ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC35c 3,46-3,59 t 36,3 hp

2 HEADLINE ΚΑΤΑΚΤHΣΤΕ HEADLINE ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. HEADLINE HEADLI. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Πάρτε τον έλεγχο του εκσκαφέα Volvo EC35C και αποκτήστε απόλυτο έλεγχο στη δουλειά σας. Ισχύς και απόδοση εξοικονομούν χρόνο και χρήμα. Ιδανική ορατότητα.χειριστήρια και όργανα ακριβώς εκεί που τα θέλετε. Άνεση όλη την ημέρα για παραγωγή όλη την ημέρα. Αυτές είναι οι απαιτήσεις της δουλειάς. Αυτά προσφέρει ο EC35C. Ισχυρός, χαμηλής κατανάλωσης κινητήρας Volvo. Ισχύς και απόδοση Σκάβει με εξαιρετική δύναμη εκσκαφής κάδου. Ανύψωση και φόρτωση με ευκολία και ακρίβεια. Κάντε όλες τις δουλείες σας με το Volvo EC35C και το βελτιωμένο κινητήρα Volvo καθώς επίσης και υδραυλικό σύστημα. Ο ισχυρός, νέας γενιάς κινητήρας έχει αποδεδειγμένες επιδόσεις. Παρέχει αξιοπιστία, μακροζωία, και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων. Κινητήρας Euro IIIA ανταποκρίνεται στα Περιβαλλοντικά πρότυπα με χαμηλά επίπεδα θορύβου και εκπομπών ρύπων. Το ισχυρό υδραυλικό σύστημα αίσθησης φορτίου χρησιμοποιεί ένα πατενταρισμένο σύστημα αντλίας. Είναι εύκολο στο χειρισμό γιατί χρησιμοποιεί ένα σύστημα για όλα τα υδραυλικά, είναι άκρως αποδοτικός, ομαλός και ακριβής. Γρήγορη εργασία σημαίνει μεγαλύτερα κέρδη Ασχοληθείτε με μεγάλη ποικιλία εργασιών και εκτελέστε με ευκολία και ταχύτητα. Περιστροφή ανωδομής και μπούμας μπορούν τώρα να συνδυαστούν με μία απλή κίνηση. Λεπίδα με δυνατότητα πλεύσης επιτρέπει την επιχωμάτωση,ισοπέδωση και χάραξη δρόμων. Απλά ωθήστε προς τα εμπρός το μοχλό της λεπίδας, ώστε η λεπίδα να ασκεί την σωστή δύναμη. Σύστημα δύο ταχυτήτων για αυτόματη αλλαγή από την υψηλή στη χαμηλή ταχύτητα ανάλογα με το επίπεδο φόρτωσης. Έχετε ένα λιγότερο λόγο να ανησυχείτε και ένα περισσότερο για να αυξήσετε την παραγωγή σας. Η ταχύτητα πορείας έχει επίσης αυξηθεί για να βελτιώσει τον χρόνο κύκλου. Ομαλός και σταθερός Nέες ερπύστριες Volvo EC35C με μικρότερο βήμα. Δεν επιτρέπουν μόνο την αύξηση της ταχύτητας κατά 10%, αλλά επιπλέον παρέχουν λιγότερες δονήσεις και μέγιστη άνεση στην κατηγορία του. Για σταθερότητα, ο πλάγια δεξιά τοποθετημένος κινητήρας και το μεγάλο οπίσθιο αντίβαρο παρέχουν εξαιρετική ισορροπία και κατανομή βάρους-καλύτερες επιδόσεις όταν χρησιμοποιούνται βαριά και μεγάλου μήκους εξαρτήματα. Επιλογές που βοηθούν την εργασία Το προαιρετικό σύστημα ταχυσύνδεσμου έχει βελτιωμένη σχεδίαση. Προσδίδει αυξημένη χρησιμότητα και μέγιστη δύναμη εκσκαφής κάδου. Επιπλέον επιτρέπεται η χρήση του κάδου σε θέση φτυάρι. Άλλες εξαρτήσεις περιλαμβάνουν την υδραυλική γωνιακή λεπίδα προώθησης ελεγχόμενη από το μοχλό της λεπίδας και τον Αντίχειρα της Volvo που βοηθά στην ανύψωση βαρέων και ογκωδών αντικειμένων με ευκολία. Ένα προαιρετικό δευτερεύον σύστημα λειτουργίας εξαρτήσεων 2-δρόμων παρέχει, μέσω ηλεκτρο-αναλογικών βαλβίδων, εύκολο και αποδοτικό έλεγχο υδραυλικών εξαρτήσεων, όπως αχιβάδες περιστροφής. Έλεγχος με σταθερότητα και ισορροπία. Νέες εξαρτήσεις Key Features Volvo. 2 Αρπάξτε Key αντικείμενα Features με τον αντίχειρα της Volvo.

3 Ταχύτητα πορείας ανάλογα με φορτίο. Έλεγχος της γωνιακής λεπίδας με το χειριστήριο. Ομαλή περιστροφή και ευκολία χρήσης. 3

4 ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΑΝΕΣΗ. Κούραση σημαίνει χαμηλή παραγωγή. Ο Volvo EC35C σας κρατάει παραγωγικούς όλη την ημέρα με την πιο άνετη καμπίνα της κατηγορίας του, περιμετρική ορατότητα, επαρκείς χώρους, εργονομικά χειριστήρια και εξαιρετικό σύστημα θέρμανσης, ψύξης και εξαερισμού. Κάντε περισσότερα με την άνεση της Volvo. H καλύτερη καμπίνα είναι εδώ Δοκιμάστε την άνετη καμπίνα Volvo που σας διευκολύνει να κάνετε περισσότερη δουλειά. H καμπίνα του ΕC35C είναι μία από τις πιο ευρύχωρες καμπίνες στη βιομηχανία με άνετο χώρο για τα χέρια και τα πόδια. Ο καθαρισμός του πατώματος της ευρύχωρης καμπίνας από λάσπη, νερό ή μπάζα είναι εύκολος. Η πολυρυθμιζόμενη θέση χειριστή παρέχει άνεση, με την κατάλληλη στήριξη του σώματος, του λαιμού και του κεφαλιού. Η κονσόλα, τα χειριστήρια και η θέση του χειριστή είναι τοποθετημένα στο ίδιο σύστημα ανάρτησης για ομαλή λειτουργία και απορρόφηση κραδασμών και δονήσεων. Επιπλέον, η καμπίνα εδράζεται σε 4 ειδικές βάσεις για περιορισμένες δονήσεις και θόρυβο. Έχετε τον απόλυτο έλεγχο Απολαύστε πλήρη έλεγχο μέσω του ηλεκτρο-αναλογικού διακόπτη στο δεξί χειριστήριο. Ο διακόπτης παρέχει πλήρη έλεγχο της λειτουργίας των εξαρτήσεων και της περιστροφής της μπούμας για ακριβή ρύθμιση της υδραυλικής παροχής και της κατεύθυνσης. Ανάλογα με την εμπειρία και την ικανότητα του χειριστή, παρέχεται το προαιρετικό πατενταρισμένο σύστημα αλλαγής κινήσεων τοποθετημένο εντός της καμπίνας που κάνει ευκολότερη την εναλλαγή μεταξύ συστήματος ελέγχου ISO ή SAE. Παραγωγικότητα είναι στην διάθεση σας Είναι ευκολότερο να κάνετε τη δουλειά σας όταν όλα βρίσκονται στη σωστή θέση. Παρακολουθήστε όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος από το εύκολα προσβάσιμο πάνελ οργάνων. Ξεκάθαρη, άμεση πληροφόρηση, προειδοποιητικές ενδείξεις και ηχητικά σήματα παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Και για καλύτερη, ασφαλή ορατότητα εκτός της καμπίνας, η λοξευμένη καμπίνα με μεγάλα τζάμια παρέχει εξαιρετική περιμετρική ορατότητα. Στενές οπίσθιες κολώνες σχεδιασμένες για να παρέχουν βελτιωμένη ορατότητα. Εργασία με αέρα άνεσης Ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που εργάζεστε, ο Volvo EC35C θα σας βοηθήσει να παραμείνετε άνετος και παραγωγικός όλο το χρόνο. Δύο αγωγοί θέρμανσης παρέχουν άνεση και προστασία από πάγο. Προαιρετικό σύστημα κλιματισμού διατηρεί δροσερή την ατμόσφαιρα όταν δουλεύετε σε συνθήκες ζέστης, υγρασίας ή σκόνης. Για φυσική ανανέωση της ατμόσφαιρας τα πλαϊνά παράθυρα είναι συρόμενα και ανοίγουν εύκολα. Το αμορτισέρ αερίου βοηθά το εμπρόσθιο παρμπρίζ να ανοίγει με ασφάλεια και ευκολία, ενώ ασφαλίζει σε σίγουρο σημείο πάνω από το χειριστή. Το κάτω παρμπρίζ ανοίγει για πλήρες εμπρόσθιο άνοιγμα. Έλεγχος θερμοκρασίας θέρμανση και ψύξη. Ακριβής έλεγχος στις άκρες των δακτύλων σας. 4 Παρμπρίζ εύκολα ανοιγόμενο και ταυτόχρονα ασφαλές.

5 Ευρύχωρη και άνετη καμπίνα. Άνετο, εύκολα καθοριζόμενο πάτωμα. Σχεδιασμένο για περιμετρική ορατότητα. 5

6 ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. Μεγαλύτερος χρόνος λειτουργίας. Για τη Volvo αυτό σημαίνει ποιότητα, αξιοπιστία και ευκολία συντήρησης. Για τους ιδιοκτήτες των Volvo EC35C σημαίνει μεγαλύτερα κέρδη. Ξεκινήστε κάθε μέρα με γρήγορους έλέγχους. Συνεχίστε την εργασία με ποιότητα που μπορείς να εμπιστευτείς. Αισθάνεσαι την ασφάλεια της εξαιρετικής επένδυσης στη σταθερή αξία της Volvo. Πλήρως αδιάβροχες συνδέσεις. Εύκολη πρόσβαση συντήρησης Πλάγια τοποθετημένος, εύκολα προσβάσιμος κινητήρας κάνει την συντήρηση και το service εύκολο. Απόλυτη πρόσβαση από το έδαφος. Σημεία service συγκεντρωμένα. Έλεγχος της στάθμης λαδιού, του συστήματος καυσίμου, φίλτρου αέρα και στάθμης ψυκτικού. Ο καθαρισμός του ψυγείου είναι εύκολος. Μεγάλο στόμιο πλήρωσης καυσίμου σας επιτρέπει την πλήρωση καυσίμου απευθείας από την αντλία ή από δοχείο πλήρωσης. Η ποιότητα Volvo σημαίνει προστασία Το σασί είναι τύπου Χ για μεγάλη διάρκεια ζωής. Βασίζεται στο σχεδιασμό μεγαλύτερων εκσκαφέων και παρέχει ισχυρή λειτουργία, υψηλές επιδόσεις και καλύτερη κατανομή των φορτίων. Η πόρτα της καμπίνας παραμένει ασφαλής ακόμα και όταν είναι ξεκλείδωτη χάρη στις κλειδαριές ασφαλείας. Η πόρτα δεν προεξέχει των ερπυστριών. Και για προστασία των φώτων της μπούμας, προαιρετικό μεταλλικό κάλυμμα παρέχει πρόσθετη ανθεκτικότητα σε διαφορετικές συνθήκες. Volvo σημαίνει ασφάλεια στην εργασία Η καμπίνα του Volvo EC35C καλύπτει τα πρότυπα ασφαλείας FOPS 1, ROPS και ΤΟPS και παρέχει προστασία. Δηλαδή ασφάλεια από πτώσεις αντικειμένων και ανατροπή του εκσκαφέα. Εντός της καμπίνας, ο χειριστής παραμένει ασφαλής με την ανασυρόμενη ζώνη ασφαλείας που προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη. Οπτικό σήμα προειδοποιεί το χειριστή σε περίπτωση που δεν έχει φορέσει τη ζώνη του. Προαιρετικές βαλβίδες ασφαλείας μπορούν να τοποθετηθούν στις μπουκάλες της μπούμας και του μπαστουνιού για αποτροπή πτώσης σε περίπτωση απώλειας πίεσης. Και για τη μείωση του θορύβου, τις εκπομπές ρύπων και την κατανάλωση καυσίμου, ένα προαιρετικό σύστημα αυτόματης μείωσης στροφών (ρελαντί) επαναφέρει τον κινητήρα αυτόματα στο ρελαντί σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Με μία κίνηση των χειριστηρίων επανέρχονται αμέσως. Μακρόχρονη σταθερή αξία Η μεταπωλιτική αξία είναι σημαντικός παράγοντας όταν αποφασίζετε για ένα μηχάνημα. Ο Volvo EC35C είναι εφοδιασμένος με ποιοτικά χαρακτηριστικά που παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Καινούργιος σχεδιασμός καμπίνας με αυξημένη περιμετρική ορατότητα, μικρή απόσταση πίσω από τη θέση του χειριστή και πλήρη ορατότητα της περιοχής εργασίας. Παρέχει εξαιρετική ορατότητα και βελτιωμένη σχεδίαση που αυξάνει την αξία. Υψηλής ποιότητας σημεία άρθρωσης (πείροι, δαχτυλίδια και φωλιές) με ελάχιστη ολίσθηση και τζόγο σε όλη τη ζωή του μηχανήματος. Και για προστασία από βανδαλισμούς το δοχείο καυσίμου και η εργαλειοθήκη προστατεύονται από καπάκι ασφαλείας με κλειδί. Εύκολη πλήρωση καυσίμου από αντλία ή δοχείο. Ισχυρό πλαίσιο σχήματος Χ. 6 Όλα τα σημεία συντήρησης συγκεντρωμένα.

7 Πλήρης σειρά από γνήσια ανταλλακτικά Volvo. Απόλυτη, εύκολη πρόσβαση στα σημεία συντήρησης. 7

8 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Κινητήρας Χαμηλών εκπομπών, υδρόψυκτος, άμεσης εγχύσεως πετρελαιοκινητήρας Volvo 4-κυλίνδρων, ανταποκρίνεται στις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις Euro IIIΑ και είναι εξοπλισμένος με προαιρετικό σύστημα αυτόματης μείωσης στροφών (ρελαντί). Μοντέλο Μικτή ισχύς, ονομαστική (ISO 9249) Ισχύς, καθαρή (ISO 9249) Εκτόπισμα, συνολικά Μέγιστη ροπή Διάμετρος x διαδρομή D2.2DCAE2 27,1 kw (36,3 hp) at 2200 r/min 26 kw (34,9 hp) at 2200 r/min 2190 cc 138 Nm at 1320 r/min 88 mm x 90 mm Εκπομπή καυσαερίου PM: 0,3 g/kwh NOx + HC : 7,5 g/kwh CO: 5,5 g/kwh Ηλεκτρικό σύστημα Χωρητικότητα μπαταρίας Δυναμό Ισχύς μίζας Υδραυλικό σύστημα 12 V - 65 Ah 12 V - 55 A 12 V - 2,3 kw Κλειστό υδραυλικό σύστημα αίσθησης φορτίου παρέχει απόλυτη ανεξαρτησία σε κάθε κίνηση. Υδραυλικά υποβοηθούμενο σερβο-χειριστήριο. Σερβοχειριστήρια με υδραυλική Χειριστήρια υποβοήθηση Αντλία μεταβλητού εκτοπίσματος με αίσθηση φορτίου για κάθε λειτουργία και την πορεία: Μέγιστη παροχή Μέγιστη πίεση λειτουργίας 100 l/m 24 MPa (240 bars) Ελεγχόμενο με τα άκρα των δαχτύλων υδραυλικό κύκλωμα διπλής δράσης για τα εξαρτήματα: Μέγιστη ρυθμιζόμενη ροή Μέγιστη πίεση λειτουργίας Τερματικοί αποσβεστήρες σε: Μπουκάλα Μπουκάλα Απόδοση κάδου 60 l/min 24 MPa (240 bars) ανύψωσης μπούμας μπαστουνιού Διαρρηκτική δύναμη 3224 dan Δύναμη αποκόλλησης, κοντός βραχίονας 2359 dan Δύναμη αποκόλλησης, μακρύς βραχίονας 2051 dan Σύστημα περιστροφής Περιστροφή της ανωδομής παρέχεται από ένα ακτινωτό υδραυλικό μοτέρ που οδηγεί απευθείας (χωρίς μοτέρ) ένα εσωτερικής οδόντωσης γρανάζι περιστροφής με λίπανση εξ αποστάσεως: Ταχύτητα περιστροφής Φρενάρισμα περιστροφής: Απορρόφηση υδραυλικών shocks: 9,5 rpm αυτόματο φρένο πολύ-δίσκων βαλβίδα προστασίας Πλαίσιο Το πλαίσιο αποτελείται από ένα κιβωτοειδές κεντρικό τμήμα σχεδίασης-χ, πλαϊνά μέρη για ακαμψία και κεκλιμένα πλαϊνά μέρη για αποφυγή συσσώρευσης υλικών. Τα ράουλα και οι τεμπέληδες διαθέτουν μόνιμη λίπανση. Άνω / κάτω ράουλα ανά πλευρά 4 / 1 Πλάτος ερπυστριών 300 mm ερπυστριών μέσω εμβόλου με Τάνυση γράσο Λεπίδα (πλάτος x ύψος) 1650 x 366 mm Σύστημα μετάδοσης Κάθε ερπύστρια οδηγείται από αξονικό υδραυλικό μοτέρ δύο ταχυτήτων και επικυκλικό μειωτήρα. Μέγιστη ταχύτητα (αργό/ γρήγορο) Μέγιστη ελκτική δύναμη 2,8 km/h / 4,8 km/h 2950 dan Τα χειριστήρια πορείας απομονώνονται όταν η αριστερή κονσόλα είναι ανυψωμένη. Χωρητικότητα υγρών Ντεπόζιτο πετρελαίου 60 l Υδραυλικό ντεπόζιτο 20 l Υδραυλικό σύστημα, συνολικά 50 l Λάδι κινητήρα 8,6 l Κύκλωμα ψύξης 6 l Βάρος και πίεση εδάφους Βάρος λειτουργίας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 6016 (με βάση τη συνηθέστερη διαμόρφωση και συμπεριλαμβανομένου χειριστή βάρους 75kg) Βάρος λειτουργίας (kg) 3590 Πίεση εδάφους, με καμπίνα Πίεση εδάφους, με καλύπτρα Βάρος μεταφοράς (Θερμαινόμενη καμπίνα, ελαστικές ερπύστριες 300mm, κοντός βραχίονας, κάδος απευθείας εφαρμογής 500mm, πλήρης δεξαμενή καυσίμου) kg/cm 2 kpa kg/cm 2 kpa 0.34 (33.5) 0.33 (32.5) (kg) 3515 Με καλύπτρα (kg) -130 Με μακρύ βραχίονα (kg) +15 Με χαλύβδινες ερπύστριες 300mm (kg) +70 Ηχοστάθμη Ηχοστάθμη στο εσωτερικό σύμφωνα με το ISO 6396 (LpA) Ηχοστάθμη στο εξωτερικό σύμφωνα με το ISO 6395 και την Οδηγία ΕΕ περί θορύβου (2000/14/EΚ) και 474-1:2006 +A1:2009 (LwA) db(a) 78 db(a) 96 8

9 A B C D * Στέγαστρο * Κύκλος στροφής εμπρόσθιου μέρους με max περιστροφή μπούμας E F Y Βραχίονας A B C* C D E F Y 1400 mm mm * Μέγιστο βάθος εκσκαφής G H I J K L M N O mm P Q R S T* U V W X Ανυψωτική ικανότητα Αυτά τα φορτία δίνονται για μηχανήματα χωρίς κάδο ή ταχυσύνδεσμο με ελαστικές ερπύστριες για 360 ολική περιστροφή του φορτίου. Η ικανότητα χειρισμού αντιστοιχεί στο 75% του φορτίου ανατροπής ή το 87% του υδραυλικού ορίου. Προσοχή σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 474-5, το μηχάνημα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με βαλβίδα ασφαλείας στη μπουκάλα της μπούμας και δείκτη υπερφόρτωσης (προαιρετικός εξοπλισμός) για να χρησιμοποιείται για ανύψωση φορτίων. Έκταση (kg) 1,00 m 1,50 m 2,00 m 2,50 m 3,00 m 3,50 m 4,00 m 4,50 m Max Xmax 1400 mm Z ,15 Z1 1497* 1709* ,45 Z3 2131* mm Z Z1-1032* ,75 Z * Υδραυλικό όριο 9

10 ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Κινητήρας Χαμηλής κατανάλωσης πετρελαιοκινητήρας Volvo Φίλτρα αέρος ξηρού τύπου Ηλεκτρική προθέρμανση κινητήρα Φίλτρο καυσίμου + με υδατοπαγίδα στερεών Προφυλακτήρας προστασίας καρτέρ κινητήρα. Αυτόματο σύστημα μείωσης στροφών(ρελαντί). Ηλεκτρικό σύστημα Υδατοστεγείς ηλεκτρικές συνδέσεις (IP67). Δύο φώτα εργασίας στην έκδοση καμπίνα. Ένα φώς εργασίας στην έκδοση στέγαστρο. Υδραυλικό σύστημα Σύστημα αίσθησης φορτίου. Υδραυλικά σερβο-χειριστήρια (joystick) ISO. Έλεγχος περιστροφής μπούμας / βοηθητικών υδραυλικών από κουμπί στο δεξί χειριστήριο. Έλεγχος πορείας εμπρός / πίσω από δύο χειρομοχλούς / ποδοπεντάλ. Βοηθητική υδραυλική εγκατάσταση 2-δρόμων για εξαρτήματα. Προοδευτικός έλεγχος της παροχής από κομβίο στο χειριστήριο. Κάθισμα Υψηλής αντοχής από ύφασμα ή βινύλιο άνετο, με πολλαπλές ρυθμίσεις, υψηλή πλάτη και με ανάρτηση μαζί με τις κονσόλες χειρισμού. Καμπίνα (έκδοση κλειστής καμπίνας) Έδραση σε αντικραδασμικές ελαστικές βάσεις. Ρυθμιζόμενη θέρμανση και αερισμός εσωτερικού. Εμπρός ανοιγόμενο εμπρόσθιο παρμπρίζ υποβοηθούμενο από αμορτισέρ. Ανοιγόμενο συρόμενο παράθυρο στο δεξιό μέρος. Παροχή ηχοσυστήματος (προεγκατάσταση καλωδίωσης για ηχοσύστημα, δύο ηχεία και κεραία) Αντιδιαβρωτική προστασία καμπίνας με ηλεκτροφόρηση. Υαλοκαθαριστήρας εμπρός και πίσω. Όργανα και παρακολούθηση Προειδοποιητικές ενδείξεις για το φίλτρο υδραυλικού και το φίλτρο αέρος. Όργανα: θερμοκρασία ψυκτικού / στάθμη καυσίμου / ωρόμετρο. Προειδοποιητικές ενδείξεις και ηχητικό σήμα στην περίπτωση υψηλής θερμοκρασίας ψυκτικού υγρού ή χαμηλής πίεσης λαδιού κινητήρα. Εξοπλισμός εκσκαφής: 2,45 m Μονομπλόκ μπούμα. 1,4 m Βραχίονας εκσκαφής. Λεπίδα με σύστημα πλεύσης. Ασφάλεια Και οι δύο εκδόσεις καμπίνα ή στέγαστρο, είναι: Level 1 FOPS (Προστασία από πτώση αντικειμένων) TOPS (Προστασία από ανατροπή). ROPS I (Προστασία από αναποδογύρισμα). Περιμετρική ορατότητα Σύστημα κλειδώματος χειριστηρίων υδραυλικών και πορείας, όταν η αριστερή κονσόλα είναι αναδιπλωμένη κατά την είσοδο στην καμπίνα. Σύστημα ασφαλείας κατά την εκκίνηση: η αριστερή κονσόλα πρέπει να είναι ανασηκωμένη για την εκκίνηση του κινητήρα. Συσσωρευτής πίεσης για επαναφορά εξοπλισμού στο έδαφος με σβηστό κινητήρα. Ανασυρόμενη ζώνη ασφαλείας με ορατή ένδειξη. Φως καθρέφτη οπίσθιας παρατήρησης. Επίσημη έγκριση Το μηχάνημα συμμορφώνεται με την ευρωπαϊκή οδηγία 2006/42/EΚ Οι εκπομπές θορύβου στο περιβάλλον συμμορφώνονται με την οδηγία 2000/14/EΚ Κραδασμοί στους βραχίονες των χεριών - κραδασμοί σε ολόκληρο το σώμα σε συμμόρφωση με την οδηγία 2002/44/EΚ Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα (EMC) σε συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2004/108/EΚ και τις τροποποιήσεις της. Συσκευή διαχείρισης αντικειμένων σε συμμόρφωση με τα πρότυπα EN και EN FOPS 1 σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO ROPS σε συμμόρφωση με τα πρότυπα ISO και SAE J1040. TOPS σε συμμόρφωση με τα πρότυπα ISO και EN OPG 1 σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Εξοπλισμός εργασίας Μακρύς βραχίονας εκσκαφής (1700 mm). Ο μακρύς βραχίονας συνιστάται μόνο για ειδικές εφαρμογές και μειωμένο ειδικό βάρος υλικού. Βαλβίδα ασφαλείας στο κύκλωμα της μπουκάλας της μπούμας και του βραχίονα με δείκτη υπερφόρτωσης. Αντίχειρας Volvo. Υδραυλικό κύκλωμα απλής ή διπλής δράσης για ταχυσύνδεσμο. Υδραυλικό κύκλωμα για εξαρτήσεις Υδραυλικό κύκλωμα για λειτουργία αχιβάδας (άνοιγμα/ κλείσιμο και περιστροφή). 2 ή 4 γρήγορης απασφάλισης υδραυλικοί ταχυσύνδεσμοι. 2 ή 4 γρήγορης απασφάλισης FLAT FACE υδραυλικοί ταχυσύνδεσμοι. Πρόσθετο κουμπί ρύθμισης παροχής στο κύκλωμα εξαρτήσεων. Δευτερεύον κύκλωμα εξαρτήσεων με αναλογικό έλεγχο στο αριστερό χειριστήριο. Σύστημα κυλίσεως Μεταλλικές ερπύστριες: 300 mm Γωνιακή Λεπίδα. Φωτισμός Πρόσθετα φώτα εργασίας στην μπούμα. Πρόσθετα πίσω φώτα και περιστρεφόμενος φάρος. Περιβαλλοντική προστασία Βιο-διασπώμενο υδραυλικό λάδι. Βιο-διασπώμενο υδραυλικό λάδι για ψυχρά κλίματα. Άνεση Κλιματισμός και φιμέ τζάμια. Ράδιο (έκδοση καμπίνας). Ράδιο CD (έκδοση καμπίνας). Στέγαστρο. Κάθισμα χειριστή με ανάρτηση από βινύλιο. Πατενταρισμένο σύστημα επιλογής ISO/SAE. Ασφάλεια Αριστερός και δεξιός καθρέπτης οπίσθιας όψης. Αντικλεπτικό σύστημα (2 κωδικοί που μπορείς να προγραμματίσεις). Εμπρόσθια προστασία καμπίνας (FOG). Επισκευή και συντήρηση Κιτ εργαλείων. Φίλτρανση αέρα 2 σταδίων. Διάφορα Επιλογή ειδικής απόχρωσης. (RAL προδιαγραφές). 10

11

12 volvo construction equipment Τα μηχανήματα της Volvo Construction Equipment διαφέρουν. Είναι σχεδιασμένα, κατασκευασμένα και υποστηρίζονται με διαφορετικό τρόπο. Αυτή η διαφορά προέρχεται από μια μηχανολογική κληρονομιά που αριθμεί πάνω από 180 χρόνια. Μια κληρονομιά που θέτει σε προτεραιότητα τους ανθρώπους που πραγματικά χρησιμοποιούν τα μηχανήματα. Που σκέφτεται πώς να τους βοηθήσει να εργάζονται με μεγαλύτερη ασφάλεια, μεγαλύτερη άνεση, μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Που σκέφεται το περιβάλλον μας. Το αποτέλεσμα αυτής της σκέψης είναι μια ολοένα αυξανόμενη σειρά μηχανημάτων και ένα παγκόσμιο δίκτυο υποστήριξης από ανθρώπους αφοσιωμένους να σας βοηθήσουν να καταφέρετε περισσότερα. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι περήφανοι που χρησιμοποιούν μηχανήματα Volvo. Δεν είναι διαθέσιμα όλα τα προϊόντα σε όλες τις αγορές. Στο πλαίσιο της πολιτικής συνεχούς βελτίωσης, διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγών στις προδιαγραφές και το σχεδιασμό χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Στις φωτογραφίες δεν εικονίζεται κατ ανάγκη η τυπική έκδοση του μηχανήματος. Ref. No D Greek CEX Volvo, Global Marketing

ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C. 2,66-2,79 t 27,4 hp

ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C. 2,66-2,79 t 27,4 hp ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO EC27C 2,66-2,79 t 27,4 hp Η ΙΣΧΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ. Παίρνετε ότι καλύτερο από τη Volvo με τον EC27C μικρό εκσκαφέα. Ο νέας γενιάς κινητήρας, η αυξημένη ισχύς του κάδου

Διαβάστε περισσότερα

More care. Built in. BL71, BL71 Plus

More care. Built in. BL71, BL71 Plus More care. Built in. ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO BL71, BL71 Plus ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ. Ο Φορτωτής Εκσκαφέας Volvo BL71 αποτελεί προϊόν μακροχρόνιας έρευνας και εξέλιξης σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

2013 Μάιος - Νο 5 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ERGON ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ. 500 Series

2013 Μάιος - Νο 5 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ERGON ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ. 500 Series 2013 Μάιος - Νο 5 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ERGON ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ Με αυτόν τον πρόλογο στο ERGONews η εταιρεία μας παρουσιάζει επίσημα πρώτη φορά την έναρξη της νέας συνεργασίας με την Doosan Infracore

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟ : «ΧΥΤΑ Νότιας Ρόδου (Ν3800)» 6.960.000 ευρώ Αύγουστος 2013 K:\N3800\cons\tefhi\MAPS.doc N3800/5269 ΕΓΝΑΤΙΑ Ο ΟΣ Α.Ε. ΕΡΓΟ: «ΧΥΤΑ Νότιας Ρόδου (Ν3800)» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

SALES FLASH Ιανουάριος 2013

SALES FLASH Ιανουάριος 2013 SALES FLASH Ιανουάριος 2013 Νέα γενιά φορτωτών Bobcat σειρά 500 Η νέα σειρά 500 φορτωτών της Bobcat συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των compact ελαστικοφόρων φορτωτών με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO FL ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO FL ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Vovo Trucks. Driving Progress VOLVO FL ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 2 Από τα χαράματα, βαθιά μέσα στη νύχτα ή το μεσημέρι μιας πολυσύχναστης ημέρας. Οι αστικές διανομές πάντα αποτελούν μία πρόκληση. Πολυσύχναστοι

Διαβάστε περισσότερα

Farmall A 65 to 113 hp

Farmall A 65 to 113 hp Farmall A 65 to 113 hp 2 ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΕΝΑ FARMALL A Εισαγωγή Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΡΑΚΤΕΡ: ΕΥΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΑ, ΕΥΕΛΙΚΤΑ, ΙΣΧΥΡΑ Περισσότερα από 160 χρόνια εμπειρίας στη γεωργία έχουν δώσει στην Case IH μια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΕΡΓΟ : «Κατασκευή Χώρου Υγειονοµικής Ταφής Απορριµµάτων (Χ.Y.T.A.) Κέας (Ν0200)» 3.741.000 ευρώ Απρίλιος 2013 K:\N0200\cons\tefhi\MAPS.doc N0200/5186 ΕΓΝΑΤΙΑ Ο ΟΣ Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 23.11.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 23.11.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 23.11.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΥΤΑ 2ΗΣ Γ.Ε.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ & Σ.Μ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας

Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας Proace Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας Το νέο Toyota Proace σχεδιάστηκε με γνώμονα εσάς και τη δραστηριότητά σας, προσφέροντάς σας χώρο για να εργάζεστε με την άνεσή σας. Η μοναδική του εμφάνιση, με κυρίαρχο

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια Κινητού Εξοπλισμού Λειτουργίας του Έργου: ΧΥΤΑ 2ΗΣ Γ.Ε.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ & ΣΜΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ»

«Προμήθεια Κινητού Εξοπλισμού Λειτουργίας του Έργου: ΧΥΤΑ 2ΗΣ Γ.Ε.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ & ΣΜΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 19.04.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γραφείο : 2 Ταχ. Δ/νση : Παλαμά & Μαβίλη 6 Αγρίνιο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

S185H Μίνι φορτωτής. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/skid_steer_loaders/loadxml.html?xmlname...

S185H Μίνι φορτωτής. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/skid_steer_loaders/loadxml.html?xmlname... Σελίδα 1 από 9 S185H Μίνι φορτωτής Copyright 2000-2008 Bobcat Europe 5304 11001 5304 99999 ιαστάσεις (A) Ύψος λειτουργίας 3862 mm (B) Ύψος µε καµπίνα χειριστή 1938 mm (C) Γωνία Αναχώρησης 23 (D) Ελάχιστο

Διαβάστε περισσότερα

Verso Ειδικά σχεδιασμένο για εσάς και την οικογένειά σας!

Verso Ειδικά σχεδιασμένο για εσάς και την οικογένειά σας! Verso Verso Ειδικά σχεδιασμένο για εσάς και την οικογένειά σας! Σχεδιασμός Ο νέος δυναμικός σχεδιασμός συναντά τη μέγιστη λειτουργικότητα. Εσωτερικό Συμπαγές στο εξωτερικό, και παράλληλα ευρύχωρο στο εσωτερικό,

Διαβάστε περισσότερα

Το Cita n. Επιβατική έκδοση.

Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Σκεφτείτε τον πιο υψηλό στόχο. Το Citan θα σας βοηθήσει να τον επιτύχετε. Με την επιβατική έκδοση του Citan η Mercedes-Benz σάς προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα διανομών για

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών.

Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών. Το Sprinter. Van. Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών. Κορυφαίες επιδόσεις και σκληρή δουλειά το Sprinter είναι κάτι περισσότερο από ένα ακόμη όχημα: ένας γνήσιος συνεργάτης στον οποίο μπορείτε να βασίζεστε,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΤΥΜΠΑΝΟΥ 12 ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΤΥΜΠΑΝΟΥ 12 ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΤΥΜΠΑΝΟΥ 12 ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σκοπός Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή έχει σκοπό να καθορίσει τις ελάχιστες απαιτήσεις των Αγοραστών/Οργανισμών

Διαβάστε περισσότερα

Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η.

Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η. Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η. Περιε χόμε να. Vito Επιβατική έκδοση 4 Εσωτερικός χώρος 10 Ευελιξία 10 Άνεση και λειτουργικότητα 12 Ειδικά μοντέλα 14 Vito CREW 14 Vito SHUTTLE 16 Τεχνολογία 18 Κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Το Axor. Το Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι.

Το Axor. Το Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Το Axor. Το Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Περιεχόμενα. Το Actros 4 27 Καμπίνες 6 15 Εργασίες, άνεση χειρισμών 8 11 Άνεση διαμονής 12 15 Οικονομία, τεχνολογία 16 23 Τεχνολογία κινητήρων

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Sprinter. Kαρότσα και Σασί.

Το νέο Sprinter. Kαρότσα και Σασί. Το νέο Sprinter. Kαρότσα και Σασί. Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών. Κορυφαίες επιδόσεις και σκληρή δουλειά το νέο Sprinter είναι κάτι περισσότερο από ένα ακόμη όχημα: ένας γνήσιος συνεργάτης στον

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hilux. No1 στην Ελλάδα, Νο1 στον κόσμο.

Toyota Hilux. No1 στην Ελλάδα, Νο1 στον κόσμο. Toyota Hilux No1 στην Ελλάδα, Νο1 στον κόσμο. Πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση. Γι αυτό ακριβώς και εμείς στην Toyota αναζητούμε συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα σε ό,τι κι αν κάνουμε. Και αυτό δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΑΣΟΚΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΑΣΟΚΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ 2015 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΑΣΟΚΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ 2 Δυναμική παρουσία με σεβασμό στην ιστορία μας. Για 325 χρόνια οι μηχανικοί μας εργάζονται, μειώνοντας το χάσμα μεταξύ ανθρώπου και μηχανήματος. Το αποτέλεσμα,

Διαβάστε περισσότερα

Yaris. Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας.

Yaris. Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας. Yaris Yaris. Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας. 4.7 TOYOTA TOUCH Toyota Touch Απολαύστε το προηγμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 6.1 ", κάμερα οπισθοπορίας, Bluetooth και πλοήγηση πλήρους

Διαβάστε περισσότερα

Φορτηγό - Καλαθοφόρο Παρ. Β.ΣΤ1 [1]

Φορτηγό - Καλαθοφόρο Παρ. Β.ΣΤ1 [1] Φορτηγό - Καλαθοφόρο Παρ. Β.ΣΤ1 [1] ΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΕΧΝΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟ «Προμήθεια φορτηγού -

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Ι Α Ο Χ Η Μ Α Τ Ω Ν

Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Ι Α Ο Χ Η Μ Α Τ Ω Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΕΛΤΑ ΕΡΓΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ : ΑΝΤΑΠΟ ΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙ ΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙ ΩΝ (2012-2013) Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Ι Α Ο Χ Η Μ Α

Διαβάστε περισσότερα

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE.

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Viano 3 Το Via no. Ελευθερία κινήσεων για μια ζωή. Περιεχόμενα. Ένα «μικρό» θαύμα. Πρωτοποριακή σχεδίαση. Το Viano άνετο, οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αλεξάνδρεια, 06/02/2014 Αρ. Πρωτ.: 5220 ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Περιγραφή ΟΧΗΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ - ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ 4Χ2 ΚΑΙ 4Χ4 91253/13-06-08/Ε3.0

Τεχνική Περιγραφή ΟΧΗΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ - ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ 4Χ2 ΚΑΙ 4Χ4 91253/13-06-08/Ε3.0 ΟΧΗΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ - ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ 4Χ ΚΑΙ 4Χ4 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ 9153V30.doc ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...

Διαβάστε περισσότερα

79 g/km * Yaris. Απλά ευφυές. μικτός κύκλος Χαμηλότερες εκπομπές ρύπων από οποιαδήποτε άλλο αυτοκίνητο της πόλης

79 g/km * Yaris. Απλά ευφυές. μικτός κύκλος Χαμηλότερες εκπομπές ρύπων από οποιαδήποτε άλλο αυτοκίνητο της πόλης Yaris Yaris. Απλά ευφυές. TOYOTA TOUCH Toyota Touch Απολαύστε το προηγμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 6.1 ", κάμερα οπισθοπορίας, Bluetooth και πλοήγηση πλήρους χάρτη *. * Προαιρετικός εξοπλισμός.

Διαβάστε περισσότερα

Spr inter. Kαρότσα και σασί.

Spr inter. Kαρότσα και σασί. Spr inter. Kαρότσα και σασί. Περιε χόμ ε να. Sprinter με καρότσα και σασί 4 Καρότσα με μονή καμπίνα 6 Καρότσα διπλοκάμπινο 8 Σασί/Υπερκατασκευές/Ειδικές λύσεις 10 Εσωτερικός χώρος 12 Άνεση και λειτουργικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει.

Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Το νέο Vito. Van. Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Βρίσκεστε πάντα σε ετοιμότητα; Είστε αποφασιστικός στην εργασία σας; Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Εάν ναι, τότε αξίζετε ένα όχημα που έχει

Διαβάστε περισσότερα