ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ 1ο. ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ 2ο

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ 1ο. ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ 2ο"

Transcript

1

2 ΣΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ Επιλέξτε ανάμεσα σε εντυπωσιακές πλούσιες συνθέσεις ή πιο minimal συνδυασμούς!!! Πάνω από 250 διαφορετικές ιδέες σας περιμένουν να σας εντυπωσιάσουν!!!! Αν πάλι θέλετε κάτι διαφορετικό και αποκλειστικό ελάτε να το φτιάξουμε μαζί!! Επιλέξαμε για εσάς και σας παρουσιάζουμε 3 πακέτα διακόσμησης!!! ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ 1ο ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ - 2 μπουκέτα των 10 μπαλονιών το καθένα (σύνολο 20 μπαλόνια) με ήλιον, σε οποιοδήποτε χρωματισμό επιθυμείτε, στηριγμένα το καθένα μπουκέτο με βαρίδι. ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΟΣ - Σε κάθε ροτόντα θα τοποθετηθούν τρία μπαλόνια με βαρίδι, σε ασύμμετρη ως προς το ύψος διάταξη (σύνολο μέχρι 60 μπαλόνια). - από το ταβάνι θα κρεμαστεί μεγάλο διάφανο μπαλόνι μέσα στο οποίο θα υπάρχουν μικρότερα μπαλόνια, κομφετί και καραμέλες όπου κάποια στιγμή θα σκάσει το μπαλόνι και τα παιδιά θα πιάσουν τις καραμέλες. ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ 2ο ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ - 2 Μπαλόνια μεγάλα διάφανα με πολλά μικρά χρωματιστά μέσα με κορδέλα σε ύψος 2-2,5 περίπου μέτρων σε χρώματα της επιλογής σας με αναγραφόμενο (προαιρετικά) το όνομα του παιδιού. ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΟΣ: - 40 μπαλόνια με ήλιον στο ταβάνι από τα οποία θα κρέμεται κορδελίτσα. (όλα σε χρώματα τις επιλογής σας). - από το ταβάνι θα κρεμαστεί μεγάλο διάφανο μπαλόνι μέσα στο οποίο θα υπάρχουν μικρότερα μπαλόνια, κομφετί και καραμέλες όπου κάποια στιγμή θα σκάσει το μπαλόνι και τα παιδιά θα πιάσουν τις καραμέλες.

3 ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ 3ο ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ - επιλέξτε 2 ήρωες - φιγούρες που θέλετε να σας καλωσορίσουν, στον χώρο της δεξίωσης (Mickey - Minnie - clown - taz - bob - Γουίνυ - Silvestre - Αρκουδάκι - Αστερίξ - Οβελίξ κ.α.) (ύψος 2μέτρα) ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΟΣ: - Σε κάθε ροτόντα θα τοποθετηθούν τρία μπαλόνια με βαρίδι, σε ασύμμετρη ως προς το ύψος διάταξη (σύνολο μέχρι 60 μπαλόνια). - από το ταβάνι θα κρεμαστεί μεγάλο διάφανο μπαλόνι μέσα στο οποίο θα υπάρχουν μικρότερα μπαλόνια, κομφετί και καραμέλες όπου κάποια στιγμή θα σκάσει το μπαλόνι και τα παιδιά θα πιάσουν τις καραμέλες. ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ «ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ» «ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ» «ΟΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ» «ΟΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» «ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ» «ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ» «Η ΦΡΑΟΥΛΕΝΙΑ» «ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΖΩΑΚΙΑ» «ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ» «ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ» ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

4 ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ Καλωσορίστε τους καλεσμένους σας εντυπωσιακά!!! Υπηρεσίες για την Εκκλησία ή τον χώρο της Εκδήλωσης. ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ Κάντε την πιο πρωτότυπη υποδοχή στους καλεσμένους σας. Επιλέξτε τον αγαπημένο σας ήρωα, μέσα από το πλούσιο βεστιάριο της εταιρίας μας. Η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, η Barbie Πριγκίπισσα αλλά και η Barbie Σωματοφύλακας, η Κοκκινοσκουφίτσα, η Γαλάζια Νεράιδα, η Νεράιδα των Αστεριών (Ροζ στολή), η Βασίλισσα των Λουλουδιών, οι Μαγεμένες Πεταλούδες (πολύχρωμες στολές με επικρατέστερα χρώματα ροζ, κίτρινο, λιλά), η Tinkerbelle, η Minnie, ο Mickey, ο Πήτερ Παν, ο Captain Hook, ο Jack Sparrow, ο Batman, ο Zorro, ο Αυτοκράτορας, ο Αρλεκίνος, ο κλόουν και άλλοι πολλοί ήρωες, υποδέχονται ½ ώρα πριν το μυστήριο, ενώ στο τέλος του μυστηρίου, μοιράζουν τις μπομπονιέρες σε μικρούς και μεγάλους ενώ ταυτόχρονα σε όλα τα παιδάκια μοιράζουν και μπαλονοκατασκευές. CARTOONS (ΜΕΓΑΛΟΦΙΓΟΥΡΕΣ με ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣΚΕΣ) Η ναζιάρα ποντικίνα με τον φίλο της, το παιδί με την «μεγάλη» μύτη, το «σφουγγαρόπαιδο», ο γέρο-τσιγκούνης θειος, ο «Γκαφατζής» σκύλος, η «τρελό-πάπια» του ναυτικού και τα «μπλε ανθρωπάκια την Μανιταρούπολης», παραμένουν σταθερή αξία για άφθονο γέλιο σε όλα τα παιδιά. Υποδέχονται και αυτοί, όλους τους καλεσμένους ½ ώρα πριν το μυστήριο, ενώ στο τέλος μοιράζουν μπομπονιέρες σε μικρούς και μεγάλους και ταυτόχρονα σε όλα τα παιδάκια μοιράζουν μπαλονοκατασκευές. Εντυπωσιακές Μεγαλοστολές για να καταπλήξετε και να ξεσηκώσετε!!!! ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ Είναι οι άνθρωποι που φαίνονται από παντού. Πότε άγγελοι και πότε πρίγκιπες, πότε πειρατές και πότε Σουλτάνοι ότι και αν υποδυθούν είναι πάντα ιδιαίτεροι. Όσο «ψηλά» και αν έχετε βάλει τον πήχη για το εντυπωσιακό κομμάτι της εκδήλωσης σας οι ξυλοπόδαροι μας θα το ξεπεράσουν με πάνω από 3μέτρα ύψος!!! Υποδέχονται και αυτοί, όλους τους καλεσμένους ½ ώρα πριν το μυστήριο, ενώ στο τέλος μοιράζουν μπομπονιέρες σε μικρούς και μεγάλους και ταυτόχρονα σε όλα τα παιδάκια μοιράζουν μπαλονοκατασκευές, κάνουν τρενάκι κάτω από τα πόδια τους και άλλα αστεία νούμερα.

5 ΣΚΙΤΣΟΦΑΤΣΟΥΛΕΣ (ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ) Μια υπηρεσία τόσο μοναδική!!! Ένας επαγγελματίας Σκιτσογράφος, σκιτσάρει το κάθε παιδί ή τον γονέα, με χιούμορ και παιχνιδιάρικη διάθεση, «χαρίζοντας» του την ευκαιρία να δει τον εαυτό του λίγο πιο..αστείο!!! Κάθε καρικατούρα αποτελεί ένα υπέροχο και προσωπικό δώρο που μπορείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ FACE PAINTING (ζωγραφίζοντας το πρόσωπο!!!). Τι σχέση μπορεί να έχουν ένα σκυλάκι, μια νεράιδα, ένας καρχαρίας ο Spiderman, και ένας δράκος??? Είναι όλα δημιουργήματα ενός από τους πολλούς επαγγελματίες make up artists της εταιρίας μας. Πλήρης μεταμόρφωση προσώπου με τα πιο επώνυμα ελεγμένα και εγκεκριμένα προϊόντα των εταιριών MAC, CRYOLAN κα SNAZAROO. Εσείς θα μεταμορφωθείτε????? ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΠΑΓΩΤΑΤΖΗΣ Με το κλασικό πατροπαράδοτο καροτσάκι του, έρχεται έξω από την εκκλησία ή στον χώρο της δεξίωσης και μοιράζει «εξαιρετικής ποιότητας» παγωτό γνωστής γαλακτοβιομηχανίας, σε όλους τους καλεσμένους σας. Η υπηρεσία του παγωτατζή, περιλαμβάνει: - 3 γεύσεις παγωτό τις αρεσκείας σας - 2 σιρόπια επιλογής σας - ξηρούς καρπούς, κροκάν, τρούφα - φρέσκα χωνάκια αληθινού μπισκότου + κυπελάκια - κουταλάκια, χαρτοπετσέτες Το καρότσι του παγωτού είναι ψυγείο ποδήλατο με τέντα ενώ ο σερβιτόρος φοράει στολή λευκή. Σε περίπτωση άνω των 240 ατόμων έρχονται 2 καροτσάκια και 2 σερβιτόροι. Εναλλακτικά του παγωτατζή μπορείτε να έχετε μαλλί της γριάς ή Pop Corn ή σιντριβάνι σοκολάτας (υγείας, γάλακτος ή λευκή), αλλά και άλλες λιχουδιές. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ

6 ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΕΣ ΜΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ - ΕΜΨΥΧΩΤΩΝ Επιλέξετε εσείς το καλύτερο πρόγραμμα που θα παρακολουθήσουν τα παιδιά σας. ΕΜΨΥΧΩΤΗΣ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΣ, ΚΛΟΟΥΝ, ΑΝΙΜΑΤΕΡ. Όπως κι αν το πείτε είναι το ίδιο!! ΕΣΕΙΣ θα αποφασίσεται πως θα το πείτε ΕΣΕΙΣ θα αποφασίσετε ΚΑΙ το πρόγραμμά του..!!! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ!!! Υπάρχουν 2 επιλογές προγραμμάτων. Το Απλό και το special. Η μοναδική διαφορά τους είναι ότι το special γίνεται από τους πιο έμπειρους καλλιτέχνες της εταιρίας μας και το προτείνουμε όταν είναι πολλά τα παιδιά ή μεγάλες οι ηλικίες τους. Όποιο Πρόγραμμα κι αν επιλέξετε (Απλό ή special), αυτό διαμορφώνεται σύμφωνα με τις δικές σας και μόνο υποδείξεις!!! Όλα μας τα προγράμματα είναι διαδραστικά με τη συμμετοχή των παιδιών και όχι απλά ένα θέαμα!! Εμείς θα βάλουμε στην μυστική συνταγή της επιτυχίας: τα ποικίλα ομαδικά διαδραστικά παιχνίδια, το παντομιμικό και θεατρικό δρώμενο, τους διαγωνισμούς για όλες τις ηλικίες, τις μουσικοχορευτικές δοκιμασίες αλλά και μπόλικες χορογραφίες με όλες τις γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες (αλλά και παιδικά για τους μικρούς μας φίλους) Εσείς μπορείτε να επιλέξετε πολλές ακόμη δραστηριότητες με μικρή οικονομική επιβάρυνση για να εμπλουτίσετε το πρόγραμμα των παιδιών.

7 EXTRA ΕΠΙΛΟΓΕΣ Επιλέξτε ανάμεσα στα παρακάτω*: Μπαλονοκατασκευές, Face painting, Μαγικά Κόλπα, Κουκλοθέατρο, Μηχάνημα με μπουρμπουλήθρες, Κανονάκια αζώτου (πυροτεχνήματα κορδέλας) Cartoon, Κατασκευές χαρτοκοπτικής, Οικολογικό καλαμπόκι τρισδιάστατων κατασκευών, Ζωγραφική, Πηλοκατασκευές, Βοτσαλογραφίες, Χαντράδικο, Κονκάρδες, Γλαστράκια, Ζωγραφική σε Καπελάκια, Ζωγραφική σε Μπλουζάκια, Μανικιούρ, Hair styling (χτενίσματα), Ζαχαροπλαστική, Σιντριβάνι σοκολάτας, Μαλλί της γριάς, Pop corn, Τραπεζοκαθίσματα, Πινιάτα Καραόκε Λεύκωμα ευχών και άλλες πολλές επιλογές * σε περίπτωση πολλαπλών επιλογών, θα πρέπει να υπολογίζεται η απαιτούμενη ώρα για το κάθε εργαστήριο. Για την καλύτερη διευκόλυνση των παιδιών σε αυτή την περίπτωση, ίσως χρειαστεί και βοηθός, ο οποίος σας παρέχεται σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Κλείστε τώρα το πρόγραμμά σας με έναν από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες μας και απογειώστε το party στα ύψη (το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα από παιχνίδια, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, face painting, μπαλονοκατασκευές, ενώ μπορείτε να προσθέσετε και κάποιες από τις extra παροχές)

8 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ Τα μαγικά κόλπα όλοι λίγο πολύ τα γνωρίζουμε!!! Ένα κομμένο σκοινί που με ένα «μαγικό τρόπο» δένετε, μια χαρτοπετσέτα που «αιφνίδια» γίνεται περιστέρι, ένα καπέλο άδειο που «ξαφνικά» γεμίζει με ένα λαγό. Και αν σας λέγαμε πως θα σας εξαφανίσουμε...την φωνή!!! με αυτά που δείτε???? Οι περισσότεροι Ταχυδακτυλουργοί-Μάγοι μας έχουν βραβευτεί σε Ελλάδα & Εξωτερικό, γιατί απλά. είναι Επαγγελματίες. JOGGLING SHOW (ΖΟΓΚΛΕΡ) MAGIC SHOW CLASSIC (Ταχυδακτυλουργός, ή πιο απλά Μάγος!!!!) Ένα πολύ ιδιαίτερο πρόγραμμα με επικίνδυνα και άκρως εντυπωσιακά νούμερα. Κρυστάλλινες σφαίρες που κυλούν πάνω στα χεριά τους, κορύνες που στριφογυρνούν στον αέρα λες και χτυπούν σε ελατήριο, φωτιές του δράκου, του ηφαιστείου, της πυρκαγιάς και πάσης φύσεως φωτιές ξεπηδούν από το στόμα τους, αλυσίδες που γυρίζουν γύρω από το σώμα τους χωρίς να το αγγίζουν είναι λίγα μονό από τα νούμερα που παρουσιάζουν οι ζογκλέρ μας.δώστε την ευκαιρία στους καλεσμένους σας να απολαύσουν αυτή την τόσο ιδιαίτερη παρουσίαση ικανοτήτων. MEGA SHOW 3plo (3 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ 1) Το πιο ιδιαίτερο πρόγραμμα που ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ.!!!! Η ομάδα AIMILIANO με 3 ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΣΙΡΚΟ-ΘΕΑΜΑΤΟΣ, έρχεται να σας μαγέψει. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: - ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ (με ισορροπίες στον αέρα) - ΦΑΚΙΡΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ (με σπαθιά, καρφιά και σπασμένα γυαλιά) - ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ (με εμφανίσεις, εξαφανίσεις κ.α.)

9 ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΚΙΕΣ (ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ) Ένα όνομα που αγαπήθηκε όσο κανένα. Μια φιγούρα που έμεινε στο χρόνο για την αγνότητα με την οποία έλεγε την αλήθεια. Ο Καραγκιόζης, ο Χατζατζάρης, το Κολλητήρι, ο Μπάρμπα Γιώργος, όλοι είναι «φίλοι» όλων των παιδιών και όχι μονό. Μια παράσταση με τον Καραγκιόζη δεν μπορεί παρά να αγαπηθεί από τα παιδιά και να συγκινήσεις τους μεγάλους. Μια παράσταση με «καθαρό» και «αγνό» γέλιο για παιδιά ηλικίας από 4 104!! Η σκηνή είναι διαστάσεων 3Χ2Χ2 με δική της ηχητική και φωτιστική εγκατάσταση. Φυσικά απαιτείται χώρος με φυσική ή τεχνητή σκιά. ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ) Μια φορά και έναν καιρό. «ζούσαν» κάτι κούκλες, φτιαγμένες από ξύλο και μεράκι. Ο «Πινόκιο» αλλά και ο Πήτερ Πάν όπως και ο Αλαντίν και τα ζωάκια του Δάσους, οι ήρωες από τους μύθους του Αίσωπου είναι έτοιμοι να σας πουν την δική τους ιστορία. Μια παράσταση με διδακτικό χαρακτήρα και χιούμορ. Η σκηνή είναι διαστάσεων 3Χ2Χ3 με δική της ηχητική και φωτιστική εγκατάσταση και σκηνικά που εναλλάσσονται κατά την διάρκεια του έργου. Εναλλακτικά υπάρχουν τρισδιάστατα σκηνικά εδάφους και το έργο παίζεται με τους ηθοποιούς επί σκηνής. Όλα φυσικά ανάλογα την παράσταση.

10 ΜΙΚΡΟΙ DA VINCI (εργαστήριο ζωγραφικής) Χιλιάδες μαρκαδόροι, κυρομπογιές, νερομπογιές, ξυλομπογιές, πινέλα, χαρτόνια, χαρτιά, χαρτάκια, ακουαρέλες,σε διάφορα χρώματα ροζ, πράσινα, λευκά, χρυσά, ασημένια και όσα αλλά χρώματα μπορεί να βάλει ο νους σας θα βρίσκονται όλα σε παράταξη και θα περιμένουν «σιωπηλά» και με περίσσια υπομονή τους μικρούς μας φίλους να τα ζωγραφίσουν. Μια πανδαισία χρωμάτων, και μια ποικιλία υλικών είναι έτοιμα να δεχτούν ζωγραφικές εμπνεύσεις κάτω από την καθοδήγηση δικών μας ανθρώπων. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ (εργαστήριο κατασκευών) Δημιουργίες συλλεκτικές δια χειρός παιδιού!!! Ζωγραφική, σύνθεση, κολάζ, χαρτοκοπτική. Ότι υλικό υπάρχει και δεν υπάρχει, το έχουμε εμείς! Η φαντασία των παιδιών εμπνέει τη δική μας και δημιουργούμε ιδέες αποκλειστικά και μόνο για μικρούς καλλιτέχνες. Με την απόλυτη επίβλεψη νηπιαγωγών και εκπαιδευτών. ΤΕΧΝΟ...ΣΤΑΣΙΟ ΠΗΛΟΥ (εργαστήριο πηλού) Έχουμε πολλά καλούπια, που μπορούν να φτιάξουν κιούπια!! Δυο παιδιά και μια μαμά πλάθουν έναν κουμπαρά!!! Τα χουμε ετοιμάσει όλα για να φτιάξετε απ όλα. Έχουμε πολύ πηλό, έχουμε προσωπικό, έχουμε και φαντασία που δεν έχουν τα βιβλία. Ελάτε κοντά μας για να φτιάξουμε μαζί δημιουργίες από πηλό που θα μείνουν για πάντα μοναδικές. Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα υλικά και πολύ όρεξη. PRET A PORTE (εργαστήριο ζωγραφικής σε μπλουζάκια και καπελάκια) Τι αποτέλεσμα μπορούν να έχουν η φαντασία ενός παιδιού, ένα λευκό μπλουζάκι, ένα καπελάκι και πολλά ανεξίτηλα χρώματα??? Απλά!!! Δημιουργία μόδας!!! Αφήστε τα παιδιά να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό και ανεπανάληπτο μπλουζάκι ή και καπελάκι. Μια ποικιλία από χρώματα ανεξίτηλα στο ύφασμα, πολλά πινέλα, καθοδήγηση και βοήθεια των δικών μας ανθρώπων θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να φορούν ένα ρούχο που θα τα γεμίζει με πολλές αναμνήσεις από την εκδήλωση σας και πολλή χαρά για το δημιούργημα τους.

11 ΒΟΤΣΑΛΟΓΡΑΦΙΕΣ (εργαστήριο ζωγραφικής σε βότσαλα) Εδώ τα παιδιά έχουν την ευκαιρία, ζωγραφίσουν επάνω σε βότσαλα λευκά χρησιμοποιώντας ακρυλικά χρώματα. Το κάθε παιδί φτιάχνει 1, 2, 3 διαφορετικά σχέδια, σύμφωνα με το δικό του γούστο. GIRLS WORLD (εργαστήριο κοσμημάτων) Αυστηρός ακατάλληλο για αγόρια!!! Μια υπηρεσία αποκλειστικά και μόνο για κορίτσια.!!! Πάρτε το χρόνο σας, καθίστε μαζί μας και σχεδιάστε το κόσμημα που ταιριάζει στο δικό σας στυλ! Πέτρες, χάντρες, πούλιες, κορδονάκια, πετονιές, όλα σε απίστευτα πολλά χρώματα και σχέδια δίνουν την ευκαιρία στις μικρές μας φίλες να φτιάξουν ότι προστάζει η φαντασία τους. Δημιουργήστε μαζί μας το κόσμημα σας και αφήστε μας να το θαυμάσουμε. Styling Room (extreme κομμώσεις) Αυστηρός ακατάλληλο για αγόρια!!! Μια απολαυστική περιποίηση για τις μικρές μας φίλες που τους ενδιαφέρει να δείχνουν πάντα κομψές!!!!! Μια εξειδικευμένη συνεργάτης μας αναλαμβάνει να χτενίσει και να διακοσμήσει τα μαλλιά κάθε μικρής δεσποινίδος με κάθε λογής τσιμπιδάκια, κοκαλάκια, Glitter και προϊόντα styling. ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Διατίθεται εξοπλισμός σε τραπεζάκια και καρεκλάκια για παιδιά έως 9 χρονών. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ

12 DJ. Η ψυχή της εκδήλωσης, το Ε και το Τ ενός πετυχημένου event!!! Διαθέτουμε τους καλύτερους DJs, την μεγαλύτερη ποικιλία ειδών μουσικής, Έχουμε τα καλύτερα Μηχανήματα. Ελέγχουμε από την αρχή ως και το τέλος την μουσική επένδυση της εκδήλωσης σας και κάνουμε τους καλεσμένους σας να χορεύουν στους ρυθμούς που εσείς έχετε επιλέξει!!! ΠΡΟΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ!!!! Μουσική για την είσοδο σας με το μωρό, το τραγούδι που θα χορέψετε μαζί του, το τραγούδι του κουμπάρου ή της κουμπάρας, τραγούδια του φαγητού, τα τραγούδια της πίστας. Καλή σας διασκέδαση!!!! FAME STORY CONCERT (ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!!!) Εδώ δοκιμάζουμε όλοι μαζί τις φωνητικές μας δυνατότητες!!! Ναι! ναι! Καλά διαβάσατε. Μια υπηρεσία για τολμηρούς. Έχουμε μικρόφωνα, έχουμε χειλόφωνα, το θάρρος μας είναι πολύ και το κέφι μας χτυπάει κορυφή. Αφήστε τα παιδιά να δοκιμάσουν κάτι πραγματικά γοητευτικό, 1,2,3, πάμε και το karaoke ξεκινάμε. Δεν υπάρχει επιτροπή, ούτε και κακή φωνή όλα τα παιδιά είναι αστέρια και με το βραβείο στα χέρια!!! Κι αν τολμάτε???? αποδείξτε πως μπορείτε καλύτερα εσείς!!!! (Η υπηρεσία περιλαμβάνει: Dj + μηχανήματα + plasma οθόνη + μικρόφωνα + τραγούδια karaoke + παρουσιαστή) ΤΑ...ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΑΣ GOAL ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ Κι αν έχει αγώνα??? Κι αν παίζει η ομάδα την ημέρα της βάπτισης??? Κλασική ερώτηση των νονών ή των μπαμπάδων. Γυναίκες εν δράση. Έχετε ζωηρά αγόρια? ζωηρούς μπαμπάδες? ΕΚΤΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!! Αφού τώρα μπορείτε!!!! 2 τέρματα μεγάλα με δίχτυα πολλά να παίξουνε Και Δερμάτινη μπάλα. Και διαιτητή για να τους χωρίζει. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ

13 ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΩΝ Ποδοσφαιράκι για τους θερμόαιμους, μπάσκετ για τους ψηλούς και air hockey για τους γρήγορους. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκουν τα παιδιά δεν θα μείνουν ασυγκίνητα από τα αθλητικά αυτά παιχνίδια. Πασίγνωστα, αγαπημένα και «ένοχα» για τον μόνιμο ενθουσιασμό των παιδιών όποτε τα συναντούν. «Πυρ» κατά βούληση λοιπόν, και ας κερδίσει ο καλύτερος!! (Ο χώρος αποτελείται από: 1 air hockey + 4 μπασκέτες + 1 ξύλινο ποδοσφαιράκι) *για τη χρήση τους δεν χρειάζονται κέρματα Χαρίστε στους καλεσμένους σας την ευκαιρία...να παίξουν!!! Θα τους μείνει ΑΞΕΧΑΣΤΗ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΑΣ!!! X-TREM GAMES ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΕΙΣ (πίστα αναρρίχησης από 3½ - 8½ μέτρα) Πόσο ψηλά μπορείτε να φτάσετε? 1μέτρο? Μήπως 3μέτρα? Και αν σας λέγαμε πως τα παιδιά μπορούν πιο ψηλά? Ένα «βουνό» ύψους 5 ½ μέτρων θέλει προσπάθεια για να το ανέβουν, και ένα «βουνό» 8 ½ μέτρων θέλει πείσμα. Τα παιδιά τα διαθέτουν και τα δυο!!! Με την βοήθεια εκπαιδευμένων ανθρώπων αναρριχούνται σε «βουνά» που εμείς δεν θα τολμούσαμε. Μια περιπετειώδη υπηρεσία για παιδιά ατρόμητα. (Ο χώρος αποτελείται από: επαγγελματικό πλήρη εξοπλισμό αναρρίχησης + επαγγελματίες εκπαιδευτές).

14 X-TREM GAMES ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ (τοξοβολία με αληθινά τόξα) Βέλη, τόξα, φαρέτρες δίχτυα, δάσος και ένας ήρωας να σημαδεύει. Τα έχουμε όλα εκτός από το δάσος!!! Έχουμε αληθινά βέλη, αληθινά δίχτυα και.αληθινούς ήρωες τα παιδιά. Οι άνθρωποι μας θα βοηθήσουν τα παιδιά να πετύχουν το στόχο με το τόξο τους, θα τους μάθουν μυστικά, Θα τους δείξουν τεχνικές και θα τα «μεταφέρουν» για λίγο στην εποχή των ιπποτών!!! (Ο χώρος αποτελείται από: επαγγελματικό εξοπλισμό, εκπαιδευτές, αληθινά βέλη, φαρέτρες, στόχους, δίχτυ ασφαλείας) ΑΘΛΗΤΙΚΟ TRABOLINO Θέλετε να φτάσετε ψηλά. Πηδήξτε δυνατά και φύγατε. 4 μέτρα διάμετρος + 3 μέτρα ύψος περιτριγυρισμένο από δίχτυ ασφαλείας. Δέχεται εναλλάξ 3-4 παιδιά. Φυσικά με απόλυτη ασφάλεια και εκπαιδευτή. Αντέχετε την πρόκληση..????????????? BUNGEE TRABOLINO Για τους πιο απαιτητικούς ακόμα, το bungee Trabolino με 9 μέτρα στύλο προσδεσίματος, θα σας εκτοξεύσει πάνω από 8,5 μέτρα. Δέχεται εναλλάξ 1 παιδί. Φυσικά με απόλυτη ασφάλεια και εκπαιδευτή. Μήπως έχετε υψοφοβία..????????????? ΚΑΣΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ (φουσκωτά κάστρα και τσουλήθρες) Κάστρα μεγάλα, κάστρα μικρά, τσουλήθρες πανύψηλες και μπάλες ισορροπίας, όλα γεμάτα...αέρα!!! Τα φουσκωτά μας κάστρα είναι εδώ και περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να τα εξερευνήσουν, Άλλοτε με τούμπες και άλλοτε με διαγωνισμούς ταχύτητας, όποιος και αν είναι ο τρόπος, η εξερεύνηση παραμένει εξερεύνηση!! Διαστάσεις από 9 τετραγωνικά έως και 30 τετραγωνικά ανά παιχνίδι.

15 ΠΑΙΔΙΚΗ «ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ» ΧΑΡΑ 15 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (για παιδιά από 2-6 ετών) Κούνιες, Τσουλήθρες, Τραμπάλες, Ψαράκια τσουληθρούλες, Αυτοκινητάκια, Μηχανάκια ποδοκίνητα, Μπάλες και soft παιχνίδια, Αλογάκια ξύλινα και πολλά άλλα παιχνίδια φτιάχνουν μια υπέροχη πολιτεία στον «παιχνιδόκοσμο» των λιλιπούτειων φίλων μας που δεν θα θέλουν να τον εγκαταλείψουν για ώρες!!! ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΡΑΧΤΕΣ & ΑΦΡΩΔΗ ΠΑΤΩΜΑΤΑ Κάντε πιο ασφαλές το παιχνίδι των παιδιών τοποθετώντας μαλακό αφρώδες δάπεδο ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να οριοθετήσετε και τον χώρο του παιχνιδιού με ξύλινους χρωματιστούς φράχτες. To Roller Ball είναι μια τεράστια σφαίρα που συνδυάζει διασκέδαση, επιδεξιότητα, δύναμη, τεχνική και ασφάλεια μαζί! Τα παιδιά μπαίνουν μέσα στην σφαίρα και προσπαθούν να την κινήσουν σπρώχνοντας, πέφτοντας, τρέχοντας ή κάνοντας τούμπες μέσα σε αυτήν. Ακόμα μπορούν χωρισμένα σε μικρές ομάδες να διαγωνιστούν για τον ταχύτερο γύρο. Και όλα αυτά πάντα υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη έμπειρου προσωπικού. Έχει διαστάσεις 5,5 x 6,5 μέτρα. Το Roller Ball έχει διάμετρο 1,9 μέτρα. ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 τ.μ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟκΤΗτΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΑΣ

16 ΤΑ...ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ «Ο ΤΟΥΤ - ΤΟΥΤ & Ο TSAF TSOYF» (ηλεκτροκίνητο τρενάκι) Είναι συνυφασμένοι με το Luna park αλλά πολλά παιδιά τους έχουν συνδέσει και με «την τρέλα», σας παρουσιάζουμε λοιπόν το τρενάκι μας. Ένα τρενάκι που όσα χρονιά και να περάσουν όσα παιδιά και αν κάνουν βόλτα μ αυτό και όσες αναμνήσεις και αν ξυπνά στους μεγάλους παραμένει.. τρενάκι. Μετατρέψατε την εκδήλωση σας σε «παιδικό πάρκο» και αφήστε μας να οδηγήσουμε τα παιδιά σε «δρόμους» που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. CAROUSEL NOSTALGIA (carousel από 3 20 θέσεις) Ποιος δεν το θυμάται? Ποιος δεν το νοσταλγεί? Ακόμα και τα παιδιά που δεν το γνώρισαν τόσα χρονιά πριν έχουν στη μνήμη τους έστω και μια εικόνα από το carousel. Δεν θα μπορούσε να λείπει από τις υπηρεσίες που με αγάπη προσφέρουμε στα παιδιά. Όσο για την περιγραφή του? Δεν υπάρχουν πολλά λόγια. Οποίος έχει κάνει έστω και μια βόλτα στη ζωή του με το carousel ξέρει καλά για τι μιλάμε BUBBLES SHOW (μηχάνημα με μπουρμπουλήθρες) Bubbles εδώ, bubbles εκεί bubbles παραπέρα. Μα καλά από πού έρχονται τόσες bubbles? Σας τα είπαμε όλα, αφήστε και ένα μυστικό για εμάς!!! Επιλέξτε το bubbles show και χαρείτε bubbles με το...κιλό. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας!! KABUKIA Χιλιάδες κορδέλες και κομφετί, εκτοξεύονται με μια μας κίνηση. Χωρίς κροτίδες,εντελώς ακίνδυνα. Δώστε μας το σήμα και θα σας πνίξουμε στις κορδέλες!!

17 ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΟΝΟ!!!!! ΟΙ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ : ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΔΩΡΑ??? ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΑΣ!!! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ??? ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ??? ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ??? ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! ΟΙ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΒΛΑΠΤΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ

ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ. ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ 1ο. ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ 2ο

ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ. ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ 1ο. ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ 2ο ΣΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ Επιλέξτε ανάμεσα σε εντυπωσιακές πλούσιες συνθέσεις ή πιο minimal συνδυασμούς!!! Πάνω από 250 διαφορετικές ιδέες σας περιμένουν να σας εντυπωσιάσουν!!!! Αν πάλι θέλετε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ... ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ!

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ... ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ... ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ! 210 2580806 210 5744520 www.anakatosoures.gr info@anakatosoures.gr Η εταιρεία Ανακατωσούρες χαρίζει γέλιο, χαρά και παιχνίδι σε παιδιά όλων των ηλικιών. Διαθέτουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Αυτές οι απόκριες, θα είναι γεμάτες με αποκριάτικα παιχνίδια, κομφετί, σερπαντίνες, χαμόγελα, διασκέδαση και ξέφρενους Latin ρυθμούς!!! ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ανιματέρ με στολή

Διαβάστε περισσότερα

Απόκριες, Πάσχα & Άγιος Βαλεντίνος

Απόκριες, Πάσχα & Άγιος Βαλεντίνος 2017 Απόκριες, Πάσχα & Άγιος Βαλεντίνος ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ Ένα υπέροχο ταξίδι εκδηλώσεων ξεκινά. Εξερευνήστε το! Η οµάδα της Κιβωτού ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ & ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2017 ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

παιδικά προγράµµατα & φουσκωτοί παιδότοποι

παιδικά προγράµµατα & φουσκωτοί παιδότοποι παιδικά πάρτι παιδικά προγράµµατα & φουσκωτοί παιδότοποι Για εσάς, τους πελάτες της Pizza Hut & των KFC, έχουµε εξασφαλίσει ειδικές τιµές στα παιδικά προγράµµατα µε ανιµατέρ στην ενοικίαση φουσκωτών παιδότοπων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ FACE PAINTING 16:00-21:00 ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΣ 16:00-21:00 ΜΑΣΚΟΤ 16:00-21:00 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 16:00-21:00 CAPTAIN JACK SPARROW 16:00-20:00 Ο Simon Newton επίσημος

Διαβάστε περισσότερα

www.paixnidokamomata.gr

www.paixnidokamomata.gr www.paixnidokamomata.gr Προγράμματα εμψύχωσης Εργαστήρια χειροτεχνίας & κατασκευών Happenings / Παραστάσεις - θεάματα Γλυκές λιχουδιές Διακόσμηση / Εξοπλισμός Εξειδικευμένες εταιρικές υπηρεσίες 14 συναρπαστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ!

ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ! 1 ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ! ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ Θέλετε η βάφτιση του παιδιού σας να είναι όµορφη σαν παραµύθι; ιαλέξτε το θέµα που σας ταξιδεύει στην παιδική σας ηλικία και εµείς θα αναλάβουµε όλα

Διαβάστε περισσότερα

Κατερίνα Χριστόγερου. Είμαι 3 και μπορώ. Δραστηριότητες για παιδιά από 3 ετών

Κατερίνα Χριστόγερου. Είμαι 3 και μπορώ. Δραστηριότητες για παιδιά από 3 ετών Κατερίνα Χριστόγερου Είμαι 3 και μπορώ Δραστηριότητες για παιδιά από 3 ετών Περιεχόμενα Συμβουλές για γονείς και παιδαγωγούς... 7 Είμαι 3 και μπορώ!...10 Το κόκκινο...12 Το κίτρινο...13 Κόκκινο Κίτρινο...14

Διαβάστε περισσότερα

for your special moments... come to the experts

for your special moments... come to the experts for your special moments... come to the experts KTIMA XRISTIDI // ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ // UNFORGETTABLE MOMENTS Το Κτήμα Καταπράσινη έκταση 10 στρεμμάτων με ελαιόδεντρα και απεριόριστη μαγευτική θέα στον

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Κυριάκος Ιωάννου (σύμβουλος Σχ.Τ.)

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Κυριάκος Ιωάννου (σύμβουλος Σχ.Τ.) ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Κυριάκος Ιωάννου (σύμβουλος Σχ.Τ.) 1 Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ: «Αρχίζει να γερνά κανείς από τη στιγμή που σταματάει να παίζει». Tι εννοεί ο Πλάτωνας με τα πιο πάνω λόγια; Συμφωνείτε; Μήπως το παιχνίδι είναι

Διαβάστε περισσότερα

να επιβλέπουμε τα παιδιά που παίζουν μέσα σε αυτό.

να επιβλέπουμε τα παιδιά που παίζουν μέσα σε αυτό. 1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ 1. Τραμπολίνο αστεράκια Το τραμπολίνο αστεράκια είναι ένα μεγάλο κλασσικό φουσκωτό τραμπολίνο με διαστάσεις 4,0 x 5,0 μέτρα και ύψος 3,1 μέτρα. Μπορεί να απασχολήσει έως

Διαβάστε περισσότερα

ΔΉΜΟΣ ΑΛΊΜΟΥ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! Καρναβάλιμος ΞΕΦΑΝΤΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΔΉΜΟΣ ΑΛΊΜΟΥ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! Καρναβάλιμος ΞΕΦΑΝΤΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΔΉΜΟΣ ΑΛΊΜΟΥ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! Καρναβάλιμος ΞΕΦΑΝΤΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 4-19 Φεβρουαρίου 2018 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΜΟΣ 2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ: ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ: ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ: ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ Άνθη ανάκατα και χιόνι Τις αμυγδαλιές φορτώνει. Κούτσα κούτσα κατεβαίνει, όλη η πλάση τον προσμένει! Μήνυμα πως δεν αργεί, φτάνει η Άνοιξη στη γη. Στο

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφή: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ: A1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΑΠΟ:

Συγγραφή: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ: A1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΑΠΟ: Συγγραφή: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ: A1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΠΟ: alexandra2005@yahoo.gr ΠΡΟΣ:elenitsasiop@gmail.com ΘΕΜΑ: Κυριακή, στο σπίτι μου! 1 Άσκηση

Διαβάστε περισσότερα

1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙ ΙΩΝ 1. Τραµπολίνο αστεράκια Το τραµπολίνο αστεράκια είναι ένα µεγάλο κλασσικό φουσκωτό τραµπολίνο µε διαστάσεις 4,0 x 5,0 µέτρα και ύψος 3,1 µέτρα. Μπορεί να απασχολήσει έως

Διαβάστε περισσότερα

Μικρά έργα... Aιολικής & Hλιακής ενέργειας...

Μικρά έργα... Aιολικής & Hλιακής ενέργειας... Μικρά έργα... Aιολικής & Hλιακής ενέργειας... Διαστάσεις μπαλονιού: Ø28 x 43cm Διάστάσεις καλαθιού: 4,5 x 4cm Διάστάσεις σπιράλ: Ø10 x 75cm 2741 Αερόστατο ουράνιο τόξο 21,51 Διαστάσεις μπαλονιού: Ø17 x

Διαβάστε περισσότερα

παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια

παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια Με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας Κουκλοθέατρο ΑΝΕΜΗ παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια H πολύχρονη εμπειρία και η αγάπη μας για τα παιδιά, σας υπόσχονται μια μοναδική παράσταση κουκλοθεάτρου με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 2 15... με άλλη άποψ η!! ΚΩΔ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ/τεμ. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2715 0.55 2716 0.75 2717 1.24 2718 1.77 2719 2.16 2720 4.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 2 15... με άλλη άποψ η!! ΚΩΔ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ/τεμ. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2715 0.55 2716 0.75 2717 1.24 2718 1.77 2719 2.16 2720 4. ! ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Καλότυχο!!!...με άλλη άποψη!! j ΚΩΔ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ/τεμ. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2715 Μπάλα Ø 5cm (χωρίς διαχωριστικό) 0.55 300 τεμ. 2716 Μπάλα Ø 7cm (χωρίς διαχωριστικό) 0.75 150 τεμ. 2717 Μπάλα

Διαβάστε περισσότερα

11.00-12.00 Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι: Φτιάχνουμε χιονάνθρωπους από κάλτσα! 12.00-13.00 Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι: Φτιάχνουμε στολίδια από καπάκι!

11.00-12.00 Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι: Φτιάχνουμε χιονάνθρωπους από κάλτσα! 12.00-13.00 Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι: Φτιάχνουμε στολίδια από καπάκι! Πρόγραμμα παιδικών εκδηλώσεων Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 11.00-12.00 Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι: Φτιάχνουμε χιονάνθρωπους από κάλτσα! 12.00-13.00 Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι: Φτιάχνουμε στολίδια από καπάκι!

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα 9 Δεκεμβρίου 2011 γεννήθηκε ένα παραμύθι Ο Μύλος των Ξωτικών είναι η μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

CONGRATULATIONS! Είσαι έτοιμη να γίνεις... to become a Ballerina!

CONGRATULATIONS! Είσαι έτοιμη να γίνεις... to become a Ballerina! CONGRATULATIONS! Είσαι έτοιμη να γίνεις... You are μπαλαρίνα; now ready to become a Ballerina! Περιεχόμενα 3 Πώς να γίνεις μπαλαρίνα 4 Ο κόσμος του μπαλέτου 6 Η καλύτερη φίλη μιας μπαλαρίνας 8 Υπέροχη

Διαβάστε περισσότερα

Εορταστικές εκδηλώσεις από την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 έως και το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2017

Εορταστικές εκδηλώσεις από την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 έως και το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2017 Χριστούγεννα στη Μαρίνα Φλοίσβου «Ο Φλοίσβος στη χώρα του Καρυοθραύστη» Εορταστικές εκδηλώσεις από την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 έως και το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2017 ΚΥΡΙΑΚΗ 10/12 ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ (15:30-20:00)

Διαβάστε περισσότερα

- ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 13-12-2015

- ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 13-12-2015 Θ Ε Μ Α 5o Λήψη απόφασης για την διοργάνωση εκδηλώσεων «Φωταγώγησης Χριστουγεννιάτικου Δέντρου» στη Δημοτική Ενότητα Παιανίας στις 13-12-2015 και στη Δημοτική Ενότητα Γλυκών Νερών στις 11-12-2015 - Διάθεση

Διαβάστε περισσότερα

Κ α τ ά λ ο γ ο ς Π ρ ο ϊ ό ν τ ω ν 2 0 1 5

Κ α τ ά λ ο γ ο ς Π ρ ο ϊ ό ν τ ω ν 2 0 1 5 Κ α τ ά λ ο γ ο ς Π ρ ο ϊ ό ν τ ω ν 2 0 1 5 Απαγορεύεται η αντιγραφή και η αναδημοσίευση χωρίς έγγραφη άδεια. Η KAtoys δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε χαρακτηριστικά προϊόντων. Χρώματα και σχέδια ενδέχεται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ 21-24 Mαρτίου ΦΕΣΤΙΒΑΛ 21 Mαρτίου παγκόσμια ήμερα κουκλοθέατρου

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ 21-24 Mαρτίου ΦΕΣΤΙΒΑΛ 21 Mαρτίου παγκόσμια ήμερα κουκλοθέατρου τίο υ αρ ια σμ ΘΕΑ ΤΟ 2 ήμ 1-2 ερ 4 Ρ α κ Mα ου ρτ Υ κλο ίου θέ ατ ρ ου ΚΛΟ ΚΟΥ γκό πα ΣΤΙ Β 21 ΑΛ M ΦΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Είναι τεράστια η χαρά, η τιμή και η συγκίνηση που μου δίνεται η ευκαιρία,

Διαβάστε περισσότερα

Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Παραμυθοσάββατα. Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών

Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Παραμυθοσάββατα. Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης Παραμυθοσάββατα Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά από 2-4 ετών, τα παιδιά μέσα από διασκεδαστικές

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Ενυδρείο Κρήτης!

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Ενυδρείο Κρήτης! Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2018-2019 στο Ενυδρείο Κρήτης! Σάββατο 08 Δεκεμβρίου 2018 Ελάτε να κατασκευάσουμε τα δικά μας Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Βάλτε την Χριστουγεννιάτικη σας διάθεση, να φέρουμε

Διαβάστε περισσότερα

Ο δημιουργικός κόσμος των βιβλιοθηκών το Φεβρουάριο!

Ο δημιουργικός κόσμος των βιβλιοθηκών το Φεβρουάριο! ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Ο δημιουργικός κόσμος των βιβλιοθηκών το Φεβρουάριο! Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν, με προεγγραφή. Οι προεγγραφές μπορούν να γίνουν τηλεφωνικά είτε με τη φυσική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" Tο πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής: ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 18:00 Ο Δήμαρχος Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτικό Σχολείο Σκανδάλου-Γαρδικίου. Τάξη Α Σχ. Έτος 2002-2003

Δημοτικό Σχολείο Σκανδάλου-Γαρδικίου. Τάξη Α Σχ. Έτος 2002-2003 Δημοτικό Σχολείο Σκανδάλου-Γαρδικίου Τάξη Α Σχ. Έτος 2002-2003 Διδακτικοί στόχοι: Ευαισθητοποίηση της όρασης των παιδιών. Επαφή με τις έννοιες βασικά και συμπληρωματικά χρώματα. Να προβληματιστούν να πειραματιστούν,

Διαβάστε περισσότερα

σκέτη γλύκα ...χρώματα και αρώματα χειροποίητη και μοναδική η τέχνη που γεννιέται μπροστά στα μάτια σου

σκέτη γλύκα ...χρώματα και αρώματα χειροποίητη και μοναδική η τέχνη που γεννιέται μπροστά στα μάτια σου σκέτη γλύκα...χρώματα και αρώματα χειροποίητη και μοναδική η τέχνη που γεννιέται μπροστά στα μάτια σου Κατάλογος προϊόντων 2017-2018 Η Εταιρεία μας Η εταιρεία «CARAMELLA NAXOS» ιδρύθηκε το 2013 στη Χώρα

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια... Περιεχόμενα

Λίγα λόγια... Περιεχόμενα ΟΔΗΓΙΕΣ Λίγα λόγια... Το επιτραπέζιο παιχνίδι «Μάντεψε Τι + Ποιος» περιλαμβάνει 6 συναρπαστικά παιχνίδια, που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Εξάλλου, το ζητούμενο είναι η διασκέδαση και αυτό το παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα

Ένα παραμύθι φτιαγμένο από τα παιδιά της Δ, Ε και Στ τάξης του Ζ Δημοτικού Σχολείου Πάφου κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τη συγγραφέα Αμαλία

Ένα παραμύθι φτιαγμένο από τα παιδιά της Δ, Ε και Στ τάξης του Ζ Δημοτικού Σχολείου Πάφου κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τη συγγραφέα Αμαλία Ένα παραμύθι φτιαγμένο από τα παιδιά της Δ, Ε και Στ τάξης του Ζ Δημοτικού Σχολείου Πάφου κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τη συγγραφέα Αμαλία Πικρίδου-Λούκα. 2014 Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε

Διαβάστε περισσότερα

www.balloon-fire.gr Ανδρέας Τζελέπης εισαγωγική εταιρία > επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές Απαγορεύεται η χρήση & η αναδημοσίευση του υλικού

www.balloon-fire.gr Ανδρέας Τζελέπης εισαγωγική εταιρία > επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές Απαγορεύεται η χρήση & η αναδημοσίευση του υλικού Η μόνη εταιρία στην Ελλάδα ΜΕ ISO 9001 ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Ανδρέας Τζελέπης εισαγωγική εταιρία > επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές www.balloon-fire.gr Απαγορεύεται η χρήση & η αναδημοσίευση του υλικού

Διαβάστε περισσότερα

παραστάσεις κατασκευές εργαστήρια

παραστάσεις κατασκευές εργαστήρια Κουκλοθέατρο ΑΝΕΜΗ παραστάσεις κατασκευές εργαστήρια H πολύχρονη εμπειρία και η αγάπη μας για τα παιδιά, σας υπόσχονται μια μοναδική παράσταση κουκλοθεάτρου με χειροποίητες κούκλες και σκηνικά, που ζωντανεύουν

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Άλλες ιδέες για ξύλο

Ε. Άλλες ιδέες για ξύλο Ε. Άλλες ιδέες για ξύλο Μικρά ξυλάκια MDF με πάχος δικής μας εκλογής, χρωματιστά χαρτιά Α4 ή λεπτό οικολογικό χαρτί, κορδελίτσες και αποξηραμένα φύλλα του Φθινοπώρου αρκούν για ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα

Εάν όμως πείτε να κάνετε το πάρτι γενεθλίων στο σπίτι ή τον κήπο σας, τα πράγματα δυσκολέυουν. Πρέπει να οργανώσετε μόνοι σας ένα σωρό πράγματα.

Εάν όμως πείτε να κάνετε το πάρτι γενεθλίων στο σπίτι ή τον κήπο σας, τα πράγματα δυσκολέυουν. Πρέπει να οργανώσετε μόνοι σας ένα σωρό πράγματα. Ιδέες για Γενέθλια παιδιών Πόσες φορές σπάσατε το κεφάλι σας, που να κάνετε το πάρτι γενεθλίων των παιδιών σας; Στο σπίτι, στον κήπο ή τελικά σε κάποιον παιδότοπο; Εάν επιλέξετε έναν παιδότοπο, τα πράγματα

Διαβάστε περισσότερα

σκέτη γλύκα ...χρώματα και αρώματα χειροποίητη και μοναδική η τέχνη που γεννιέται μπροστά στα μάτια σου

σκέτη γλύκα ...χρώματα και αρώματα χειροποίητη και μοναδική η τέχνη που γεννιέται μπροστά στα μάτια σου σκέτη γλύκα...χρώματα και αρώματα χειροποίητη και μοναδική η τέχνη που γεννιέται μπροστά στα μάτια σου Κατάλογος προϊόντων 2016 Η Εταιρεία μας Η εταιρεία «CARAMELLA NAXOS» ιδρύθηκε το 2013 στη Χώρα Νάξου

Διαβάστε περισσότερα

1ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΙΧΝΙ ΙΩΝ ΙΑΣΚΕ ΑΣΗΣ 1. Αθλητικό τραµπολίνο Το αθλητικό τραµπολίνο διαθέτει προστατευτικό δίχτυ ασφαλείας, διάµετρο 2,6 µέτρα και ύψος 3,3 µέτρα ή 4,0 µέτρα. Είναι κατάλληλο για ηλικίες 7 χρονών

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ. Ο δημιουργικός κόσμος των βιβλιοθηκών για παιδιά! 0ΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ. Ο δημιουργικός κόσμος των βιβλιοθηκών για παιδιά! 0ΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ο δημιουργικός κόσμος των βιβλιοθηκών για παιδιά! 0ΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ Από τον Οκτώβριο ξεκινά μια πληθώρα εργαστηρίων στα οποία μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά δημιουργικά.

Διαβάστε περισσότερα

Tel Fax:

Tel Fax: 1 Αγαπητή φίλη Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 Αφού σας ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία και το ενδιαφέρον που δείχνετε στα προγράμματα και τις παροχές μας, πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά ο,τι μπορούμε να σας προσφέρουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 2 15... με άλλη άποψ η!! ΚΩΔ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ/τεμ. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2715 0.55 2716 0.75 2717 1.24 2718 1.77 2719 2.16 2720 4.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 2 15... με άλλη άποψ η!! ΚΩΔ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ/τεμ. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2715 0.55 2716 0.75 2717 1.24 2718 1.77 2719 2.16 2720 4. ! ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Καλότυχο!!!...με άλλη άποψη!! Χριστουγεννιάτικες ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΕΣ j ΚΩΔ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ/τεμ. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2715 Μπάλα Ø 5cm (χωρίς διαχωριστικό) 0.55 300 τεμ. 2716 Μπάλα Ø 7cm (χωρίς διαχωριστικό)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Με πολύ μεγάλη χαρά, σας πληροφορούμε ότι προκειμένου να απολαύσουνε με ψυχή και να απασχοληθούν δημιουργικά τα παιδιά μας τις Άγιες Ημέρες του εφετινού Πάσχα, σας προσκαλούμε να

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015. Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015. Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας έχουν σκοπό να προσφέρουν ένα χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους για να υποδεχθούμε όλοι μαζί

Διαβάστε περισσότερα

«Ανακαλύπτοντας τις πέντε αισθήσεις»

«Ανακαλύπτοντας τις πέντε αισθήσεις» «Ανακαλύπτοντας τις πέντε αισθήσεις» Εργασία στο μάθημα: «Έννοιες Φυσικών Επιστημών Ι» Φοιτήτριες: Ευστρατίου Νικολέττα 9982201400377 Μπακογιάννη Νικολέτα 9982201400086 Μπουκουβάλα Μαρία 9982201400378

Διαβάστε περισσότερα

Ο δημιουργικός κόσμος των βιβλιοθηκών τα Χριστούγεννα!

Ο δημιουργικός κόσμος των βιβλιοθηκών τα Χριστούγεννα! ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Ο δημιουργικός κόσμος των βιβλιοθηκών τα Χριστούγεννα! Από τον Δεκέμβριο ξεκινά μια πληθώρα εργαστηρίων στα οποία μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά δημιουργικά. Η συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

2 ΗΜΟΙ 3 ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ 1 ΠΑΡΕΑ

2 ΗΜΟΙ 3 ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ 1 ΠΑΡΕΑ 2 ΗΜΟΙ 3 ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ 1 ΠΑΡΕΑ Η Καρναβαλοτρέλα είναι μια διοργάνωση των Δήμων σε συνεργασία με την Make a Film. Οι δράσεις θα ξεκινούν από το Σαββάτο 17 Ιανουαρίου και θα τελειώνουν με την μεγάλη παρέλαση

Διαβάστε περισσότερα

Σε μικρές ομάδες έπαιξαν, μοιράστηκαν, συνεργάστηκαν και χαλάρωσαν στα λούτρινα ζωάκια.

Σε μικρές ομάδες έπαιξαν, μοιράστηκαν, συνεργάστηκαν και χαλάρωσαν στα λούτρινα ζωάκια. ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ Οι μικροί μας φίλοι έχουν προσαρμοστεί στο χώρο του σχολείου, αρχίζουν να γίνονται ομάδα, εμπιστεύονται σιγάσιγά τους φίλους τους και τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά τους. Σε μικρές ομάδες έπαιξαν,

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα κατασκευών. του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ.

Ομάδα κατασκευών. του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ. Ομάδα κατασκευών του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ. Για 3 η χρονιά λειτουργεί η ομάδα κατασκευών του Συνδέσμου Νέων της Μητρόπολής μας. Πυξίδα μας η καλή συντροφιά σε τόπο αρκετά οικείο πλέον, στο «Πέρασμα»,

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδια για βελτίωση ικανοτήτων

Παιχνίδια για βελτίωση ικανοτήτων Παιχνίδια για βελτίωση ικανοτήτων Διασκεδαστικά παιχνίδια για να βελτιωθούν οι ικανότητες του παιδιού σας Βελτίωση της κριτικής σκέψης του παιδιού σας Όμορφο ανακάτεμα. Οι ικανότητες της κριτικής σκέψης

Διαβάστε περισσότερα

Κωνσταντίνα Αρμενιάκου Ευθυμία Ανδριώτη. Άμπρα. κατάμπρα. Μαγικά γλωσσικά παιχνίδια. Δημιουργική γραφή και ανάγνωση στο Νηπιαγωγείο

Κωνσταντίνα Αρμενιάκου Ευθυμία Ανδριώτη. Άμπρα. κατάμπρα. Μαγικά γλωσσικά παιχνίδια. Δημιουργική γραφή και ανάγνωση στο Νηπιαγωγείο Κωνσταντίνα Αρμενιάκου Ευθυμία Ανδριώτη Άμπρα Μαγικά γλωσσικά παιχνίδια κατάμπρα Δημιουργική γραφή και ανάγνωση στο Νηπιαγωγείο Περιεχόμενα Προλογικό σημείωμα... 7 Ας παίξουμε με τις λέξεις Το αρχικό

Διαβάστε περισσότερα

Το μαγικό βιβλίο. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια νεράιδα που πετώ στον ουρανό.

Το μαγικό βιβλίο. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια νεράιδα που πετώ στον ουρανό. Το μαγικό βιβλίο Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια νεράιδα που πετώ στον ουρανό. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια γοργόνα μέσα στα καταγάλανα νερά. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και γίνομαι

Διαβάστε περισσότερα

Άσκηση 1: Διάλεξε τη σωστή απάντηση, α,β ή γ! 1. Η Πέππα το γουρουνάκι είναι: α. Ταινία β. Σειρά κινουμένων σχεδίων γ. Παιχνίδι στον υπολογιστή

Άσκηση 1: Διάλεξε τη σωστή απάντηση, α,β ή γ! 1. Η Πέππα το γουρουνάκι είναι: α. Ταινία β. Σειρά κινουμένων σχεδίων γ. Παιχνίδι στον υπολογιστή Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ: Α1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ΖΩΑ) ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ Θα διαβάσουμε ένα κείμενο για την αγαπημένη παιδική σειρά «Πέππα το γουρουνάκι». Διάβασε προσεκτικά το κείμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΡΑΜΜΩΝ A-M /ΣΤ1

ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΡΑΜΜΩΝ A-M /ΣΤ1 1. Κ Ρ Ε Μ Α Σ Τ Ρ Α 2. Τ Σ Α Ν Τ Α 3. Χ Α Ρ Τ Η Σ 4. Κ Α Ρ Ε Κ Λ Α 5. Θ Ρ Α Ν Ι Ο 6. Υ Δ Ρ Ο Γ Ε Ι Ο Σ 7. Γ Ο Μ Α 8. Σ Φ Ο Υ Γ Γ Α Ρ Ι 9. Χ Α Ρ Τ Ο Ν Ι 10. Κ Α Σ Ε Τ Ι Ν Α ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΡΑΜΜΩΝ 1.Εκεί κρεμάμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα δημιουργήθηκε από την EASST, μία ανεξάρτητη μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2009 στην Αγγλία με

Διαβάστε περισσότερα

Μια φορά κι έναν καιρό

Μια φορά κι έναν καιρό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι; Μια φορά κι έναν καιρό Αλλά μήπως δεν ήταν μια φορά κι έναν καιρό, μα μόλις χτες; Ή μήπως όλα αυτά που θα σας αφηγηθώ γίνανε πριν από λίγα μόνο χρόνια; Τι να σας πω κι εγώ;

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων Δεκεμβρίου 2017

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων Δεκεμβρίου 2017 Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων 15-31 Δεκεμβρίου 2017 Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! ΔΉΜΟΣ ΑΛΊΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ» 2017 Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας έχουν σκοπό να προσφέρουν ένα χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους για να υποδεχθούμε όλοι μαζί

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων ΔΕΥΤΕΡΑ 1/12 ΚΥΡΙΑΚΗ 30/11 10:00-15:00 Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων ΔΕΥΤΕΡΑ 1/12 ΚΥΡΙΑΚΗ 30/11 10:00-15:00 Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Πρόγραμμα Εκδηλώσεων ΣΑΒΒΑΤΟ 29/11 12:00-15:00 Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 13:30-14:30 ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ; Μουσικοκινητικές Δραστηριότιτες 16:15-17:15 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΠΙΓΙΟΝ 17:00-20:00

Διαβάστε περισσότερα

Η καλύτερη στιγμή των Χριστουγεννιάτικων διακοπών

Η καλύτερη στιγμή των Χριστουγεννιάτικων διακοπών Η καλύτερη στιγμή των Χριστουγεννιάτικων διακοπών Κ.Ν Α.Κ.Γ.Κ Η καλύτερη στιγμή μου ήταν η Πρωτοχρονιά που όταν ο παππούς μου έκοβε τη βασιλόπιτα και εγώ κέρδισα το φλουρί που ήταν ένα ευρώ. Ο Μπαμπάς

Διαβάστε περισσότερα

ρόλο στην προετοιμασία του θέματός μας αποτέλεσε το ιστόγραμμα που φτιάξαμε με τα παιδιά με πράγματα που ήθελαν να μάθουν για τους ζωγράφους.

ρόλο στην προετοιμασία του θέματός μας αποτέλεσε το ιστόγραμμα που φτιάξαμε με τα παιδιά με πράγματα που ήθελαν να μάθουν για τους ζωγράφους. Προπρονήπια Α 2015 ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ Το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου ασχοληθήκαμε με το θέμα «Πίνακες Ζωγραφικής». Αφορμή στάθηκε μια συζήτηση που κάναμε με τα παιδιά για το φθινόπωρο και τις αλλαγές του

Διαβάστε περισσότερα

μετάφραση: Μαργαρίτα Ζαχαριάδου

μετάφραση: Μαργαρίτα Ζαχαριάδου μετάφραση: Μαργαρίτα Ζαχαριάδου Δύο Σε μια σπουδαία αρχαία πόλη που την έλεγαν Ουρούκ, ζούσε ένας νεαρός βασιλιάς, ο Γκιλγκαμές. Πατέρας του Γκιλγκαμές ήταν ο βασιλιάς Λουγκαλμπάντα και μητέρα του η

Διαβάστε περισσότερα

*WWW.PANOSPLATRITIS.COM

*WWW.PANOSPLATRITIS.COM Πάνος Πλατρίτης Διαιτολόγος-Διατροφολόγος ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ! *WWW.PANOSPLATRITIS.COM 1 Πρωινό Όπως το αυτοκίνητο χρειάζεται καύσιμα για να ξεκινήσει έτσι και εμείς χρειαζόμαστε ένα καλό πρωινό

Διαβάστε περισσότερα

Πρόκειται για ένα θεματικό show γεμάτο τεράστιες σαπουνόφουσκες που ζωντανεύει και ενεργοποιεί το παραμύθι, την φαντασία, το όνειρο.

Πρόκειται για ένα θεματικό show γεμάτο τεράστιες σαπουνόφουσκες που ζωντανεύει και ενεργοποιεί το παραμύθι, την φαντασία, το όνειρο. Πρόκειται για ένα θεματικό show γεμάτο τεράστιες σαπουνόφουσκες που ζωντανεύει και ενεργοποιεί το παραμύθι, την φαντασία, το όνειρο. Ένα διαδραστικό παιχνίδι που εξελίσσεται καθ όλη τη διάρκεια του show

Διαβάστε περισσότερα

Στολίζουμε τη βιβλιοθήκη με τις ευχές σας. Φέρτε μία χριστουγεννιάτικη μπάλα και γράψτε την χριστουγεννιάτικη ευχή σας!

Στολίζουμε τη βιβλιοθήκη με τις ευχές σας. Φέρτε μία χριστουγεννιάτικη μπάλα και γράψτε την χριστουγεννιάτικη ευχή σας! ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΑΚΙ Ο δημιουργικός κόσμος των βιβλιοθηκών τον Δεκέμβριο! Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν με προεγγραφή. Μπορείτε να γραφτείτε με τη φυσική σας παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος. Νεάπολης-Συκεών. Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών. Χριστού. γεννα

Δήμος. Νεάπολης-Συκεών. Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών. Χριστού. γεννα Δήμος Νεάπολης-Συκεών Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Χριστού γεννα 2015 Φίλες και φίλοι, Η εποχή μας δεν είναι εύκολη Η κρίση πλήγωσε την ελπίδα μας. Κι όμως, μπορούμε Παρά τη στενοχώρια, συχνά και την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ Με τους μαθητές τις μαθήτριες και τη δασκάλα της P2ELa 2013-2014 Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ- ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Μια μέρα ξεκινήσαμε από τις Βρυξέλλες

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση γραπτού λόγου

Κατανόηση γραπτού λόγου Β1 1 Επίπεδο Β1 (25 μονάδες) Διάρκεια: 40 λεπτά Ερώτημα 1 (6 μονάδες) Διαβάζετε σ ένα περιοδικό οδηγίες για να μάθουν σωστά τα παιδιά σας σκι. Το περιοδικό όμως είναι παλιό κι έτσι βλέπετε καθαρά μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε... Εµείς τώρα θα µιλήσουµε για Modelito...!!!

Καλώς ήρθατε... Εµείς τώρα θα µιλήσουµε για Modelito...!!! Καλώς ήρθατε... Εµείς τώρα θα µιλήσουµε για Modelito...!!! Modelito: O µαγικός κόσµος πλαστελίνης! Καθαρίζει εύκολα Άρωµα βανίλια Υπό αλλεργικό Target Market Ηλικία 3-5 Γιατί το Μodelito είναι πολύ διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

Προσέλευση μαθητών. Πρωινή προσευχή.

Προσέλευση μαθητών. Πρωινή προσευχή. Προσέλευση μαθητών. Κολύμβηση Φυσική Αγωγή. Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες υπό την επίβλεψη έμπειρων γυμναστών και κάνουν ασκήσεις για την καλύτερη φυσική κατάστασή τους και παιχνίδια ομαδικότητας, συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Οι Απόκριες πλησιάζουν και φέτος και το Μεγάλο μας τσίρκο μόλις κατέφθασε στην πόλη...

Οι Απόκριες πλησιάζουν και φέτος και το Μεγάλο μας τσίρκο μόλις κατέφθασε στην πόλη... 1 / 24 Παλλήνη, Ιανουάριος 2011 Αξιότιμοι ενδιαφερόμενοι, Οι Απόκριες πλησιάζουν και φέτος και το Μεγάλο μας τσίρκο μόλις κατέφθασε στην πόλη... Θεάματα φαντασμαγορικά, χορευτές, τραγουδιστές και μαζορέτες,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΛΗΜΝΙΟΥ ΤΑΝΙΑ. Νηπ\γείο Κοκκίμη Χάμι- Κλασικό Τμήμα Σχολικό έτος: 2009-2010

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΛΗΜΝΙΟΥ ΤΑΝΙΑ. Νηπ\γείο Κοκκίμη Χάμι- Κλασικό Τμήμα Σχολικό έτος: 2009-2010 ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΛΗΜΝΙΟΥ ΤΑΝΙΑ Νηπ\γείο Κοκκίμη Χάμι- Κλασικό Τμήμα Σχολικό έτος: 2009-2010 Επιλέξαμε ν ασχοληθούμε με τα Παραμύθια, καθώς είναι πάντα ευχάριστα στα παιδιά προσχολικής ηλικίας και τα οφέλη τους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/12 ΚΥΡΙΑΚΗ 17/12

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/12 ΚΥΡΙΑΚΗ 17/12 ΣΑΒΒΑΤΟ 16/12 11:00 12:00 Ζωγραφίζοντας τα Χριστούγεννα (Face painting) Η χαρά των Χριστουγέννων αποτυπώνεται στα πρόσωπα των παιδιών με το Face Painting! Τα παιδιά στέλνουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη,

Διαβάστε περισσότερα

Με νέες, πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις σας περιμένουμε για να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Με νέες, πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις σας περιμένουμε για να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2010 Για ακόμα μια χρονιά σας καλωσορίζουμε στον κόσμο των Χριστουγεννιάτικων Ανεμοσκορπισμάτων! Με νέες, πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις σας περιμένουμε για να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Διαβάστε περισσότερα

Westin Kids Club - Tennis Academy. Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία

Westin Kids Club - Tennis Academy. Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία Westin Kids Club - Tennis Academy Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία Για ακόμη μια φορά το παιδικό Club του ξενοδοχείου The Westin Athens θα παραμείνει ανοιχτό και τους χειμερινούς μήνες περιμένοντας να

Διαβάστε περισσότερα

TO ΠAPTI EKΠΛHΞH. και. Περιεχόμενα. Καλωσόρισες στη Φωτεινούπολη! Ώρα για διακόσμηση. Φτιάξε τη δική σου Φωτεινούπολη! Ένα δώρο ζωγραφιστό

TO ΠAPTI EKΠΛHΞH. και. Περιεχόμενα. Καλωσόρισες στη Φωτεινούπολη! Ώρα για διακόσμηση. Φτιάξε τη δική σου Φωτεινούπολη! Ένα δώρο ζωγραφιστό και TO ΠAPTI EKΠΛHΞH Περιεχόμενα 2 Καλωσόρισες στη Φωτεινούπολη! 32 Ώρα για διακόσμηση 4 Φτιάξε τη δική σου Φωτεινούπολη! 35 Ένα δώρο ζωγραφιστό 9 Μάθε περισσότερα για τη Ρόζη 36 Η λίστα με τα ψώνια 10

Διαβάστε περισσότερα

Προσελεύσεις: Μετά τη συζήτηση του 1 ου θέματος προσήλθε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κος Καράμπαρπας Λεωνίδας Αποχωρήσεις : Καμία

Προσελεύσεις: Μετά τη συζήτηση του 1 ου θέματος προσήλθε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κος Καράμπαρπας Λεωνίδας Αποχωρήσεις : Καμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 60/2016 & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ «O ΞΕΝΟΦΩΝ» Ν.Π.Δ.Δ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της με αριθ. 21 /2016 συνεδρίασης του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις με χειροποίητες ξύλινες κουτάλες - σπάτουλες... για ανοιξιάτικες χειροτεχνίες, κατασκευές, συνθέσεις. Κουτάλα ξύλινη *βάση κατασκευής

Προτάσεις με χειροποίητες ξύλινες κουτάλες - σπάτουλες... για ανοιξιάτικες χειροτεχνίες, κατασκευές, συνθέσεις. Κουτάλα ξύλινη *βάση κατασκευής ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 Προτάσεις υλικών για ξεχωριστές Δημιουργίες..οικονομικές, εντυπωσιακές,...έξυπνες, με υπογραφή τη χαρά της Δημιουργίας Προτάσεις με χειροποίητες ξύλινες κουτάλες - σπάτουλες... για ανοιξιάτικες

Διαβάστε περισσότερα

Τεύχος 3 Ισχύει από 30/1 έως 11/2/2017

Τεύχος 3 Ισχύει από 30/1 έως 11/2/2017 Τεύχος 3 Ισχύει από 30/1 έως 11/2/2017 Χαρτοπόλεμος 50 gr Κωδ. 405094 Κιβώτιο 150 τεμ. Κωδ. 405574 0,26 0,24 Σερπαντίνες mini Κωδ. 405096 Κιβώτιο 200 τεμ. Κωδ. 405567 0,14 0,12 Αφρός σπρέυ 150ml Κωδ. 38572

Διαβάστε περισσότερα

18 Σεπτεμβρίου Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί! Εργαστήριο δραματοποιημένης αφήγησης και ζωγραφικής

18 Σεπτεμβρίου Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί! Εργαστήριο δραματοποιημένης αφήγησης και ζωγραφικής Events Art4Fun 2015-2016 Σχεδιασμός- εμψύχωση: Μαρία Τερζάκη 18 Σεπτεμβρίου Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί! Εργαστήριο δραματοποιημένης αφήγησης και ζωγραφικής Παιδιά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να εξιχνιάσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Τα αγαπημένα μας παιχνίδια

Τα αγαπημένα μας παιχνίδια Τα αγαπημένα μας παιχνίδια Λ είναι οι φούσκες. Μου αρέσουν γιατί είναι ωραίες και γιατί μου σκάει στα μούτρα. Μου το αγόρασε η μαμά μου και μου αρέσει πολύ Α είναι ένα σκυλάκι. Που μου αρέσει πολύ γιατί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε.

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε. ιστορίες της 17 ιστορίες της Πρωτοχρονιάς Παραμύθια: Βαλερί Κλες, Έμιλι-Ζιλί Σαρμπονιέ, Λόρα Μιγιό, Ροζέ-Πιερ Μπρεμό, Μονίκ Σκουαρσιαφικό, Καλουάν, Ιμπέρ Μασουρέλ, Ζαν Ταμπονί-Μισεράτσι, Πολ Νέισκενς,

Διαβάστε περισσότερα

Αντικείμενα, συμπεριφορές, γεγονότα

Αντικείμενα, συμπεριφορές, γεγονότα Αντικείμενα, συμπεριφορές, γεγονότα O προγραμματισμός αποτελεί ένα τρόπο επίλυσης προβλημάτων κατά τον οποίο συνθέτουμε μια ακολουθία εντολών με σκοπό την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. Ας ξεκινήσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ τεύχος Β

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ τεύχος Β ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ τεύχος Β Ελένη ΚΑΜΠΕΡΗ - ΤΖΟΥΡΙΑΔΟΥ Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Σταυρούλα ΠΑΝΤΑΖΗ Νηπιαγωγός ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2004 1 λίγα λόγια για τις δραστηριότητες Στο τεύχος αυτό περιλαμβάνονται:

Διαβάστε περισσότερα

Το αγαπημένο μας παιχνίδι

Το αγαπημένο μας παιχνίδι Το αγαπημένο μας παιχνίδι ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΕΓΑΛΗ, ΟΜΟΡΦΗ, ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΙΑ ΠΛΕΞΟΥΔΑ. ΕΧΕΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΡΟΖ. ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» (ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ)

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» (ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ) ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» (ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ) Τμήμα Β2 «OI ΣΒΟΥΡΕΣ» Υπεύθυνη Παιδαγωγός Ρία Νικολάου ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ 2016 2017 Α ΦΑΣΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ Τα παιδιά έδειξαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΑΚΙ Ο

ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΑΚΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΑΚΙ Ο δημιουργικός κόσμος των βιβλιοθηκών τον Οκτώβριο! Από τις 3 Οκτωβρίου ξεκινούν τα παρακάτω εργαστήρια δραστηριοτήτων στα οποία μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Εφτά ξύλινα αλογάκια κι ένα αληθινό Αν έχεις τύχη Η μεγάλη καφετιά αρκούδα κι εμείς... 37

Περιεχόμενα. Εφτά ξύλινα αλογάκια κι ένα αληθινό Αν έχεις τύχη Η μεγάλη καφετιά αρκούδα κι εμείς... 37 Περιεχόμενα Εφτά ξύλινα αλογάκια κι ένα αληθινό............. 11 Αν έχεις τύχη..................................... 21 Η μεγάλη καφετιά αρκούδα κι εμείς............... 37 7199_alogaki_pasxalitsa_arkouda:7199_alogaki_pasxalitsa_arkouda

Διαβάστε περισσότερα

τον ΤΥΧΕΡΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ αυτής της πρόσκλησης.

τον ΤΥΧΕΡΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ αυτής της πρόσκλησης. Ευχές σε σένα Ευχές σε σένα Ευχές σε σένα Ευχές σε σένα Ευχές σε σένα Ευχές σε σένα ΕΙΣΑΓΩΓΗ Γιόρτασε την 50ή λαχταριστή επέτειο του βιβλίου Ο ΤΣΑΡΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ. Αγαπητέ/ή αναγνώστη/τρια,

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά Παιχνίδια για παιδιά στη φύση

Εκπαιδευτικά Παιχνίδια για παιδιά στη φύση Εκπαιδευτικά Παιχνίδια για παιδιά στη φύση Πληροφορίες για την οργάνωση σχολικών εκδρομών περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Kids And Nature Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Ψυχαγωγία Φροντίδα Δημιουργική Απασχόληση

Διαβάστε περισσότερα

"Δημιουργώντας ένα όνειρο που δεν θέλετε να ξυπνήσετε από αυτό πότε".

Δημιουργώντας ένα όνειρο που δεν θέλετε να ξυπνήσετε από αυτό πότε. Περιγραφή Μάρκετινγκ / Οργάνωση Event/ Δημιουργική Προώθηση Αποστολή Εμείς απλά πιστεύουμε στη δύναμη του μάρκετινγκ και της δημιουργικότητας σε εκδηλώσεις. Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τον πήχη και

Διαβάστε περισσότερα

Ο εγωιστής γίγαντας. Μεταγραφή : Γλυμίτσα Ευθυμία. Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης. «Αλέξανδρος Δελμούζος»

Ο εγωιστής γίγαντας. Μεταγραφή : Γλυμίτσα Ευθυμία. Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης. «Αλέξανδρος Δελμούζος» Ο εγωιστής γίγαντας Μεταγραφή : Γλυμίτσα Ευθυμία Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης «Αλέξανδρος Δελμούζος» 2010-2011 Κάθε απόγευμα μετά από το σχολείο τα παιδιά πήγαιναν για να παίξουν στον κήπο του γίγαντα.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ ΚΙΝΗΣΙΣ- ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΥΝ ΚΙΝΗΣΙΣ- ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Επικοινωνία ΣυνΚίνησις 2155304973, 6973933877 info@sinkinisis.com www.sinkinisis.com ΣΥΝ ΚΙΝΗΣΙΣ- ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μια μέρα μπήκε η δασκάλα στην τάξη κι είπε ότι θα πήγαιναν ένα μακρινό ταξίδι.

Μια μέρα μπήκε η δασκάλα στην τάξη κι είπε ότι θα πήγαιναν ένα μακρινό ταξίδι. ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΑΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ Μια μέρα μπήκε η δασκάλα στην τάξη κι είπε ότι θα πήγαιναν ένα μακρινό ταξίδι. Αμέσως χάρηκαν πολύ, αλλά κι απογοητεύτηκαν ταυτόχρονα όταν έμαθαν ότι θα ήταν ένα

Διαβάστε περισσότερα

Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα μακρινό χωριό, στη Νανοχώρα, ζούσε ένας νάνος, ο Μαξ, με τον παπαγάλο του τον Σκάλι. Ο Μαξ ήταν πολύ λυπημένος, γιατί

Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα μακρινό χωριό, στη Νανοχώρα, ζούσε ένας νάνος, ο Μαξ, με τον παπαγάλο του τον Σκάλι. Ο Μαξ ήταν πολύ λυπημένος, γιατί Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα μακρινό χωριό, στη Νανοχώρα, ζούσε ένας νάνος, ο Μαξ, με τον παπαγάλο του τον Σκάλι. Ο Μαξ ήταν πολύ λυπημένος, γιατί πριν από πολύ καιρό ένας κακός μάγος μάγεψε το χωριό

Διαβάστε περισσότερα

για παιδιά (8-12 ετών) Κατανόηση γραπτού λόγου

για παιδιά (8-12 ετών) Κατανόηση γραπτού λόγου Α1 για παιδιά (8-12 ετών) Διάρκεια: 30 λεπτά Επίπεδο Α1 για παιδιά (8-12 ετών) Ερώτημα 1 (7 μονάδες) Η Χαρά γράφει ένα γράμμα στη Νικολέτα. Θέλεις να δεις αν καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις, γι αυτό σημειώνεις

Διαβάστε περισσότερα

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας Πιστοποίηση Επάρκειας της Ελληνομάθειας 18 Ιανουαρίου 2013 A2 Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Ερώτημα 1 (7 μονάδες) Διαβάζετε

Διαβάστε περισσότερα

Παίζονταςμετουςτίτλουςτωνβιβλίων! Τα βιβλία που μας «δάνεισαν» τους τίτλους τους:

Παίζονταςμετουςτίτλουςτωνβιβλίων! Τα βιβλία που μας «δάνεισαν» τους τίτλους τους: Παίζονταςμετουςτίτλουςτωνβιβλίων! Αν σου δώσω τον τίτλο ενός βιβλίου, τι μπορείς να φανταστείς για αυτό; Μπορείς να μαντέψεις το περιεχόμενό του; να περιγράψεις τους ήρωές του; να αφηγηθείς τις ιστορίες

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Θ

Διαβάστε περισσότερα