Αθήνα, 17 Ιουνίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αθήνα, 17 Ιουνίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 17 Ιουνίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πλήθος συναυλιών, ξεναγήσεων και άλλων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους πραγματοποιούνται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τη φροντίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και με την αφορμή της Ευρωπαϊκής Ημέρας της Μουσικής. Αναλυτικά: Μουσείο Ακρόπολης Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Αθήνα Σάββατο 20 Ιουνίου 2015, 21:00:: Με την συμπλήρωση του έκτου έτους λειτουργίας του Μουσείου και με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων θα παρουσιάσουν στο προαύλιο του Μουσείου συναυλία με τίτλο «Άρωμα Παλιάς Αθήνας», με μελωδίες του μεσοπολέμου, του κινηματογράφου και της ελληνικής οπερέτας. Διδασκαλία Χορωδίας: Σταύρος Μπερής Μουσική διεύθυνση: Δημήτρης Μίχας Επίσης θα εγκαινιαστεί η έκθεση «Σαμοθράκη. Τα μυστήρια των μεγάλων θεών» που αποτελεί προϊόν συνεργασίας του Μουσείου Ακρόπολης με τις Εφορείες Αρχαιοτήτων Ροδόπης και Έβρου και του ειδικού στις αρχαιότητες της Σαμοθράκης, Δημήτρη Μάτσα. Πρόκειται για την αρχή μιας σειράς εκθέσεων με έργα από την ελληνική περιφέρεια έτσι ώστε σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα απομακρυσμένων μουσείων να έρθουν

2 στην Αθήνα και να παρουσιαστούν σε ένα πολυπληθές ελληνικό και ξένο κοινό. Η περιοδική έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 9μμ έως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και θα συνεχίσει έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου. Επίσης, το Σάββατο οι εκθεσιακοί χώροι και το εστιατόριο του Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως τα μεσάνυχτα και η είσοδος θα είναι μειωμένη (3 ευρώ) για όλους. Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 10:00: Θα πραγματοποιηθεί επιστημονική ημερίδα με ανακοινώσεις από τις πρόσφατες αρχαιολογικές έρευνες στη Σαμοθράκη. Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Βασ. Σοφίας 22, Αθήνα Σάββατο 20 Ιουνίου 2015, 20.30: Συναυλία με θέμα «Από την Όπερα στον Μίκη Θεοδωράκη» από την Πολυφωνική Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών «HARMONIA JURIS». Θα παρουσιαστούν έργα από το κλασικό και το σύγχρονο διεθνές ρεπερτόριο. Συμμετέχουν η υψίφωνος Ρωξάνη Παπαδημητρίου και ο βαρύτονος Κωνσταντίνος Καριώτης. Στο πιάνο ο Φρίξος-Διονύσιος Μόρτζος. Διευθύνει ο Γιάννης Βρυζάκης.

3 Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος "ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ": Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους: Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής θα πραγματοποιηθεί στη Μουσική Βιβλιοθήκη εκδήλωση του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής με ξεναγήσεις στους θησαυρούς της Βιβλιοθήκης, μουσικά happenings για μεγάλους και εκπαιδευτικό μουσικό πρόγραμμα για παιδιά. Αναλυτικά: Πολυχώρος: Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 16:15: Θεατρική παράσταση για παιδιά: «Τα μεγάλα ψέμματα του μικρού Ερμή». Η πρωτότυπη θεατρική παράσταση της ομάδας Kοπέρνικος δίνει την ευκαιρία σε παιδιά 4-9 ετών να εξοικειωθούν με τις έννοιες της Βιβλιοθήκης και της φιλαναγνωσίας, μέσα από πολλές εκπλήξεις και έντονη διαδραστικότητα. με Δελτία Εισόδου Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 17:30: Πρόγραμμα με μουσική από το σύνολο Think Sax Quintet: Τάσος Φωτίου, τενόρος και σοπράνο σαξόφωνο, Νικήτας Νανίδης, άλτο σαξόφωνο, Κώστας Βασιλειάδης, τενόρο σαξόφωνο, Ηλίας Κόρδας, τενόρο σαξόφωνο, Γιάννης Μεταλληνός, βαρύτονο σαξόφωνο. Συμμετέχουν επίσης: Νίκος Βαρδής, ηλεκτρικό μπάσο, Γιάννης Νοταράς, τύμπανα, Γιώργος Κατσανός, πιάνο. με Δελτία Εισόδου Φουαγιέ Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη:

4 Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 18:00: Το παιδικό και εφηβικό τμήμα της Ορχήστρας Νέων των Φίλων της Μουσικής Camerata Junior ερμηνεύει γνωστά και λιγότερο γνωστά έργα κλασικής και σύγχρονης μουσικής. To μουσικό ταξίδι θα συνεχιστεί με τη χορωδία του Campion School, τα Παραδοσιακά Σχήματα του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης και του Παναρμόνιου Ωδείου και την Banda del Sol. Η βραδιά θα κλείσει με τα τέσσερα ζευγάρια της χορευτικής ομάδας Athens Swing Cats, που θα αναλάβουν να παρασύρουν τους καλεσμένους στους ρυθμούς τού swing. Κήπος του Μεγάρου Μουσικής: Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 20:00: Το τμήμα χορωδίας Polyphonica Voices (μουσική διεύθυνση: Μαρίζα Βαμβουκλή) και το τμήμα κρουστών Polyphonica Drums (μουσική διδασκαλία: Γιώργος Φασόλης) έχουν ετοιμάσει ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινά από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία και φτάνει μέχρι την Αφρική και τη Νότια Αμερική, με γνωστά τραγούδια και κομμάτια από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Στη συνέχεια, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών προτείνει μια απολαυστική περιήγηση σε συνθέσεις που γράφτηκαν από τον 17ο έως τον 19ο αιώνα. Τα σολιστικά μέρη θα ερμηνεύσουν οι τρομπετίστες Παναγιώτης Καίσαρης και Γιάννης Καραμπέτσος και ο βιολονίστας Γιώργος Μάνδυλας. Την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών διευθύνει ο μαέστρος Ουίλλιαμ Κούνχαρντ. Θα ακολουθήσουν ο Βασίλης Γισδάκης και ο Δαμιανός Πάντας, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τραγούδια από το νέο τους δίσκο με τίτλο «Της ημέρας τα σκοτάδια». Συμμετέχουν ο Αλέξανδρος Καραμπίλας (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, μπουζούκι, φωνητικά), η Έλσα Παπέλη (τσέλο), ο Σταύρος Χύνδας (μπάσο), ο Κωστής Αφεντάκης (ντραμς) και η Άννα Σαράντη (φωνητικά-τραγούδι).

5 Η Ημέρα της Μουσικής θα κλείσει με τους Happy Dog Project, και τις γεμάτες ρυθμό μουσικές τους. Αποτελείται από τους: Mc Jeff BNC Gonzalez (Mc/rap), Αποστόλη Λαμπούρη (τενόρο σαξόφωνο, φλάουτο), Γιάννη Τσερώνη (βαρύτονο σαξόφωνο), Stel McRice (τρομπέτα), Γιάννη Δημητριάδη (όργανο, keybords), Βαγγέλη Κασβίκη (τύμπανα), Πάνο Τομαρά (μπάσο) και Γιάννη Δημάκο (κιθάρα). Εθνική Λυρική Σκηνή Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 11.00: Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι (Πειραιώς 100). Αίθουσα: Αεριοφυλάκιο 1 (Αμφιθέατρο) Η Παιδική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, υπό τη διεύθυνση της καταξιωμένης Μάτας Κατσούλη, θα ερμηνεύσει τραγούδια και χορωδιακά που αγαπά. Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει έργα συνθετών, όπως οι Purcell, Schumann, Verdi, Bizet, Rossini, Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Κουρουπός κ.α.. ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 18.30: Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων με τίτλο: «Περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο του λόφου Φιλοπάππου» με αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αθηνών. Το σημείο συνάντησης για τους ενδιαφερόμενους είναι επί των οδών Απ. Παύλου και Διον. Αρεοπαγίτου (μπροστά στο φυλάκιο).

6 Λόφος Μελίτης: Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 20.00: «Ταξίδι στην Ελληνική μουσική»: Έντεχνη μουσική και τραγούδια από το Μουσικό Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων στο πλάτωμα Μελίτης (όπου γίνονται οι εκδηλώσεις της Καθαρής Δευτέρας). Τραγουδούν: Δώρα Λουίζου, Μανώλης Σκουλάς Μουσική διεύθυνση: Χρήστος Χαλκιάς Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 22.15: «Jazz in Time»: ένα μουσικό ταξίδι στην πορεία της Jazz από τη δεκαετία του 30 έως σήμερα από την Big Band του Δήμου Αθηναίων, στο πλάτωμα Μελίτης. Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μάνος Θεοδοσάκης Λόφος Πνύκας: Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 22.15: «Μια περιήγηση στον κόσμο του λυρικού θεάτρου και του κινηματογράφου»: Συμφωνική μουσική από τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Μεικτή Χορωδία του Δήμου Αθηναίων. Σολίστ: Βανέσσα Καλκάνη, Ειρήνη Κώνστα Μουσική διεύθυνση: Ελευθέριος Καλκάνη Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Πατησίων 44, Αθήνα Αίθουσα Βωμού:

7 Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 18:30: Συναυλία με τίτλο «Η αιώνια αναζήτηση της ομορφιάς». Η «Αιώνια Αναζήτηση της Ομορφιάς» αποτελεί το κεντρικό θέμα της ενότητας Το έκθεμα του μήνα για το 2015 όπου παρουσιάζονται επιλεγμένα αντικείμενα των συλλογών του Μουσείου με θέμα τον καλλωπισμό. Μέσα από αυτά ο επισκέπτης μπορεί να ρίξει μία «αδιάκριτη» ματιά στην αέναη μάχη των ανθρώπων της αρχαιότητας για να ξεγελάσουν το χρόνο. Η κοπιώδης αναζήτηση της ομορφιάς, από την αρχαιότητα ως σήμερα που θέλγει και καταδυναστεύει τον άνθρωπο αποτέλεσε την αφορμή για τη σύνθεση μιας πρωτότυπης μουσικής που προσπαθεί να αποδώσει με έναν διαφορετικό τρόπο την εικόνα του κάθε εκθέματος. Οι εικόνες, ο λόγος και η μουσική δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα μύησης στον προσωπικό κόσμο των γυναικών. Μουσική Σύνθεση: Νίκος Ξανθούλης Παρουσίαση: Ολύνα Ξενοπούλου Τραγούδι: Φένια Χρήστου Συμμετέχουν: Βικτωρία Κυριακίδη, φλάουτο, Ελένη Σαββανή, όμποε, Χριστίνα Κολοβού, βιολοντσέλλο, Μυρτώ Τζέλησι, πιάνο, Νίκος Ξανθούλης, αρχαία ανακατασκευασμένη λύρα, τρομπέτα, κρουστά. Νομισματικό Μουσείο Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) 12, Αθήνα Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 12:00: Το Επιγραφικό και Νομισματικό Μουσείο συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής με την παρουσίαση του έργου του συνθέτη και ερμηνευτή Πασχάλη Τόνιου, ο οποίος θα ερμηνεύσει με τους συνεργάτες του έργα δικά του και άλλων Ελλήνων συνθετών στην αίθουσα των Εσπερίδων του Ιλίου Μελάθρου. Συμμετέχουν: στο πιάνο ο Ανδρέας Βουδούρης, στην κιθάρα ο Χρήστος Ζούμπος, στο μπάσο ο Γιώργος Πολίτης, στα κρουστά ο Σπύρος Σούτσης, στο μαντολίνο ο Νίκος Κρέτσης. Στο τραγούδι η υψίφωνος

8 Αγάπη Παπαμήτσου, η Μαρία Αναματερού, η Μήδεια Χρυσουλίδου και η Νατάσα Μωισόγλου. Παρουσιάζει και συντονίζει η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου. Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης και Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων- Συλλογή Φοίβου Ανωγειανάκη Διογένους 1-3, Πλάκα, Αθήνα Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 18:00: Μουσική εκδήλωση στον αύλειο χώρο του Μουσείου σε συνεργασία με τη διαδικτυακή ομάδα "Λαϊκά Αερόφωνα", μουσικοί-μέλη της οποίας θα καλύψουν ικανό δείγμα από το φάσμα του ρεπερτορίου των λαϊκών πνευστών μουσικών οργάνων στην Ελλάδα. Ωδείο Athenaeum Αδριανού 3, Αθήνα Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 20:00: Στον πεζόδρομο της οδού Αδριανού στο Θησείο το Swinging Jazz ATHENAEUM θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ετήσια συναυλία μπροστά από το κτίριο του Ωδείου με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Μουσικής.

9 Ωδείο Αθηνών Ρηγίλλης και Βασ. Γεωργίου Β 17-19, Αθήνα Κυριακή 21 Ιουνίου 2015: Εκδήλωση στον προαύλειο χώρο του Ωδείου Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ATHENS AIRPORT Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 19:00: Σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και το El-Culture, το Μουσικοδρόμιο γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής με το Κουιντέτο Ξύλινων Πνευστών της KOA. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πασίγνωστα κλασικά έργα του συμφωνικού και του οπερετικού ρεπερτορίου και από την εγχώρια δημιουργία, η οποία θα εκπροσωπηθεί από έργα του Νίκου Σκαλκώτα και του Μάνου Χατζιδάκι. Κουιντέτο Ξύλινων Πνευστών της Κ.Ο.Α.: Βαγγέλης Σταθουλόπουλος, φλάουτο, Χριστίνα Παντελίδου, όμποε, Σπύρος Μουρίκης, κλαρινέτο, Γρηγόρης Ασωνίτης, κόρνο, Οδυσσέας Μπάσσιος, φαγκότο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης 25 ης Μαρτίου και Παραλία, Θεσσαλονίκη

10 Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 21:00: Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Μεγάρου Μουσικής (MOYSA) σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στο κτήριο Μ1. Οι ορχήστρες θα συμπράξουν σε έργα Gustav Holst (Οι Πλανήτες, Έργο 32 i. Άρης/ ii. Δίας) και Edward Elgar (Pomp and Circumstance Military Marches, Έργο 39, i. March Αρ. 1, σε Ρε μείζονα). Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης θα ερμηνεύσει και το έργο του Richard Strauss (Δον Ζουάν, Έργο 20). Μουσική διεύθυνση: Γεώργιος Βράνος Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού (Θεσσαλονίκη) Λεωφ. Στρατού 2, Θεσσαλονίκη Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 21:15: Με αφορμή την Ημέρα της Μουσικής θα πραγματοποιηθεί στο Αίθριο του Μουσείου μουσική εκδήλωση με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Σωματείο Ιεροψαλτών Θεσσαλονίκης "Ιωάννης Δαμασκηνός". Συνδιοργάνωση με το Δήμο Θεσσαλονίκης.. Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015, 20.00: Στο Αίθριο του Μουσείου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με θέμα "Αιγαίο - Μεσόγειος: Μύθος και πραγματικότητα".

11 Πρόκειται για μια συνάντηση των χορωδιών του Σωματείου Φίλων Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού, της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων, της Εστίας Πιερίδων Μουσών (Κατερίνης) και της Δημοτικής Χορωδίας Λιτόχωρου "Ιωάννης Σακελλαρίδης". Η συναυλία πραγματοποιείται στα πλαίσια της περιοδικής έκθεσης "Ταξιδεύοντας στην Ανατολική Μεσόγειο μέσα από το ψηφιακό αρχείο Ελληνικού Πολιτισμού του Θεόδωρου Κορρέ (ΑΠΘ)" (5η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης) Συνδιοργάνωση με τη Χορωδία του Σωματείου Φίλων Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού. Μουσείο Φωτογραφίας Αποθήκη Α, Λιμάνι Θεσσαλονίκης Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 19:00: Συναυλία του τμήματος κρουστών του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης στον προαύλειο χώρο του μουσείου. Μουσική διεύθυνση: Αλέξανδρος Ιωάννου ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

12 Ωδείο Ρωμαϊκής Αγοράς Θεσσαλονίκης Σάββατο 20 Ιουνίου 2015, 19.30: Συναυλία του νεανικού φωνητικού συνόλου "Al-Sol" του μουσικού κολλεγίου Shostakovich της Μόσχας και του συνόλου εγχόρδων της Μουσικής Σχολής Αμαντέους, που αποτελείται από δεκαπέντε βιολιστές-σπουδαστές. Η συναυλία εντάσσεται και στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ - Διαγωνισμού συνόλων μουσικής δωματίου και χορωδιών "Πνευματική Γέφυρα ΧΧΙ" ( ). Το φεστιβάλ οργανώνεται από τη Μουσική Σχολή Αμαντέους, το Σύλλογο Βοήθειας και Υποστήριξης σε Νέους Καλλιτέχνες της Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσίας, του Γενικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη και του Δήμου Θερμαϊκού. Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 20:30: Συναυλία από ομαδικό σύνολο κρουστών που αποτελείται από μαθητές του Νέου Ωδείου Θεσσαλονίκης και του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης. Η εκδήλωση οργανώνεται από το Δήμο Θεσσαλονίκης. Είσοδος για το κοινό ελεύθερη

13 ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, 20.30: Μουσική εκδήλωση στον αύλειο χώρο του Μουσείου σε συνεργασία με τη Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης.

17 έως 21 Απριλίου 2019 «Μουσική και Κινηματογράφος» Νίκος Κυπουργός

17 έως 21 Απριλίου 2019 «Μουσική και Κινηματογράφος» Νίκος Κυπουργός «Έτσι γεννήθηκε η μουσική του κινηματογράφου, θα έλεγε κανείς. Από τη σιωπή. Και η μουσική αυτή υπήρξε στην αρχή λίγο σκοτάδι, τίτλοι ηχητική περιγραφή του ονείρου, πράξη ζωής και θάνατος, ενέργεια, νίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Η ποιότητα της μουσικής παιδείας ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΕΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Από τη φετινή χρονιά το Δημοτικό μας Ωδείο διευρύνεται με νέα τμήματα διδασκαλίας πνευστών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη,

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος στα Μνημεία της Θεσσαλονίκης!

Οκτώβριος στα Μνημεία της Θεσσαλονίκης! Οκτώβριος στα Μνημεία της Θεσσαλονίκης! Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 Ροτόντα A Filetta Το πολυφωνικό σεξτέτο με την ηγεμονική θέση στη μουσική σκηνή της Κορσικής, ερμηνεύει την πιο πρόσφατη δουλειά του. Η

Διαβάστε περισσότερα

Τα μέλη: Παναγιώτης Στέφος: κίθαρις, σύριγγα του Πανός, αυλός, έρευνα, ανακατασκευή αρχαίων οργάνων, ενορχηστρωτική επιμέλεια.

Τα μέλη: Παναγιώτης Στέφος: κίθαρις, σύριγγα του Πανός, αυλός, έρευνα, ανακατασκευή αρχαίων οργάνων, ενορχηστρωτική επιμέλεια. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ------ Πέμπτη 21 Ιουνίου ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Πατησίων 44, Αθήνα : ώρα έναρξης 13:00 Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο συμμετέχει

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΥΝΙΟΣ Πάρκο ΚΑΠΑΨ «Μουσικές διαδρομές στις γειτονιές της πόλης» Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Οργανισμού

ΙΟΥΝΙΟΣ Πάρκο ΚΑΠΑΨ «Μουσικές διαδρομές στις γειτονιές της πόλης» Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Οργανισμού ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 2 30/6 Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» «Με στημόνι και υφάδι» Έκθεση παραδοσιακής χειροτεχνίας της Ιωάννας Τερλίδου Λαογραφικές ξεναγήσεις στο

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ Μουσικής

Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ Μουσικής Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ Μουσικής ηµοτικό Ωδείο Αµαρουσίου Επτά συναυλίες από 30 Μαρτίου έως 18 Μαΐου 2008 Αίθουσα Εκδηλώσεων ηµαρχειακού Μεγάρου ήµου Αµαρουσίου Ε ί σ ο δ ο ς ε λ ε ύ θ ε ρ η Ώρα έναρξης συναυλιών

Διαβάστε περισσότερα

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα)

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Εργαστήριο Μουσικής Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Χειμερινό εξάμηνο 2010 Διδασκαλίες φοιτητών στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008 «Σουμπερτιάδα» Συναυλία του Νέου Ελληνικού Κουαρτέτου σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη Πρόγραμμα

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008 «Σουμπερτιάδα» Συναυλία του Νέου Ελληνικού Κουαρτέτου σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη Πρόγραμμα Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008 «Σουμπερτιάδα» Συναυλία του Νέου Ελληνικού Κουαρτέτου σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη Franz Schubert Κουιντέτο σε ντό μείζονα opus 163 β βιολοντσέλο Βύρων Φιδετζής ---------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης Γραφείο Υπουργού ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ minoff@culture.gr Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης Ειδική Προβολής και Αξιοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Λουδοβίκος των Ανωγείων 20. Μαρία Φωτίου - Νίκος Ρέγκος & ορχήστρα 21. Συναυλίες σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Δήμου Αριστοτέλη 04

Περιεχόμενα. Λουδοβίκος των Ανωγείων 20. Μαρία Φωτίου - Νίκος Ρέγκος & ορχήστρα 21. Συναυλίες σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Δήμου Αριστοτέλη 04 Περιεχόμενα Συναυλίες σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Δήμου Αριστοτέλη 04 Συναυλίες σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Δήμου Αριστοτέλη 05 Συναυλία- Αφιέρωμα στο Νίκο Καββαδία, 06 «Ορφεία Αρμονία»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η Έλλη Πασπαλά. και η ορχήστρα νέων. The Underground Youth Orchestra. παρουσιάζουν την. Μουσική του Νότου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η Έλλη Πασπαλά. και η ορχήστρα νέων. The Underground Youth Orchestra. παρουσιάζουν την. Μουσική του Νότου Η Έλλη Πασπαλά και η ορχήστρα νέων The Underground Youth Orchestra παρουσιάζουν την Μουσική του Νότου (Μουσική και τραγούδια από τον Ευρωπαϊκό Νότο) Συμμετέχουν η Ορχήστρα Νέων του Ωδείου των Χρωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Live ANEMA E CORE. Στους ρυθμούς της Μεσογείου. Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Live ANEMA E CORE. Στους ρυθμούς της Μεσογείου. Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 Live ANEMA E CORE Στους ρυθμούς της Μεσογείου Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 Τραγούδια με άξονα τις μελωδίες και τους ρυθμούς της Μεσογείου παρουσιάζει το μουσικό σύνολο Anema e Core, στο Black Duck, την Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Φεστιβάλ, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, προγράμματα

Φεστιβάλ, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, προγράμματα Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων συνεχίζει για τρίτη χρονιά το πρόγραμμα «Ζήσε τον Κήπο και τα Πάρκα αλλιώς» με κλασική μουσική, γυμναστική και εκδηλώσεις για παιδιά στον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2012, 17:00 & 19:00, Αίθουσα Εθιµοτυπίας ήµου Ρόδου Παιδική Θεατρική Παράσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 20:30 «Ο Καραγκιόζης Πειρατής» ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 21:30 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ με θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Δευτέρα 1 «Γιορτή Κατακλυσμού» 2015 - (3η ημέρα / λήξη) α) Παραδοσιακά Θαλάσσια Αγωνίσματα Λιμανάκι, Κάτω Πάφος Ώρα: 4:00 μ.μ. Οργανωτές: Δήμος Πάφου, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλεια 2011. Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά»

Αριστοτέλεια 2011. Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλεια 2011 Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Περιεχόμενα Έναρξη χειμερινών εκδηλώσεων 3 Εγκαίνια της χριστουγεννιάτικης γιορτής «Παραμυθοχώρα» 4 Παραμύθι χωρίς όνομα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Απογευματινές δραστηριότητες σχολικού έτους 2011-2012

Θέμα: Απογευματινές δραστηριότητες σχολικού έτους 2011-2012 ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-INTERNATIONAL BACCALAUREATE Προς τους γονείς των μαθητών και μαθητριών του Γενικού Λυκείου και του ΙΒ Κολλεγίου Ψυχικού Αγαπητοί γονείς,

Διαβάστε περισσότερα

ΩΔΕΙΟΝ "ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ"

ΩΔΕΙΟΝ ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ ΩΔΕΙΟΝ "ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ" Αναγνωρισμένο από το κράτος 33 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ... Διδάσκονται όλα τα είδη Ενόργανης, Θεωρητικής και Φωνητικής Μουσικής Αγίας Λαύρας 95 210-2232339 210-2287555 www.odeio-nikos-skalkotas.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ: 11/2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ: 11/2018 ΜΕΛΕΤΗ: 11/2018 ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 4 Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ 1 Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Η ΔΑΠΑΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 5.560,00, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ψυχικό, 14 Ιουνίου Αγαπητοί γονείς,

Ψυχικό, 14 Ιουνίου Αγαπητοί γονείς, Ιδιωτικό-Ισότιμο Γυμνάσιο Κολλέγιο Αθηνών Ψυχικό, 14 Ιουνίου 2019 Αγαπητοί γονείς, Για την καλύτερη οργάνωση των απογευματινών δραστηριοτήτων της σχολικής χρονιάς 2019 2020, σας αποστέλλουμε σύντομη περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο. Θέμα : Απογευματινές δραστηριότητες μαθητών/μαθητριών

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο. Θέμα : Απογευματινές δραστηριότητες μαθητών/μαθητριών ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο Ψυχικό, 4 Οκτωβρίου 2016 Προς τους κ.κ. γονείς μαθητών/μαθητριών Θέμα : Απογευματινές δραστηριότητες μαθητών/μαθητριών 2016-2017 Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

Ο Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ιωάννινα, 26/7/2012 Αριθμ. Πρωτ. -1000- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την πρόσληψη εκπαιδευτικού-καλλιτεχνικού προσωπικού στα εκπαιδευτικά τμήματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων, Σχολή Κλασικού

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΠΕΝΑΚΗ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΠΕΝΑΚΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ Σάββατο 9 Ιανουαρίου, ώρα 10.30 π.μ. ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΙΟΛΟΥ Σημείο συγκέντρωσης: Ιερός Ναός Αγ. Ειρήνης, επί της οδού Αιόλου ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΠΕΝΑΚΗ Σημείο συγκέντρωσης: Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό θέσης) Τόπος Εκτέλεσης Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό θέσης) Τόπος Εκτέλεσης Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕTΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ 5/2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ Πετρούπολη 31-12-2018 Αριθ. πρωτ.: 20133 Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Από 5 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου 2013 Το 31 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Από 5 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου 2013 Το 31 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Από 5 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου 2013 Το 31 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Από 5 έως 13 Ιουλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το 31 ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας, κορυφαίος θεσμός του

Διαβάστε περισσότερα

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ 2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α/ Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΙΣΟ ΔΟΣ 1 10 ΜΑΪΟΥ 2013 ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 22 ΜΑΪΟΥ 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΠΛΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η αγαπημένη συνήθεια των Αθηναίων, οι δωρεάν ξεναγήσεις είναι εδώ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η αγαπημένη συνήθεια των Αθηναίων, οι δωρεάν ξεναγήσεις είναι εδώ! Αθήνα, 4 Οκτωβρίου 2016 Γραφείο Τύπου Τηλ.: 210 5284885 886 e-mail: press@opanda.gr press1.opanda@gmail.com web: www.opanda.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η αγαπημένη συνήθεια των Αθηναίων, οι δωρεάν ξεναγήσεις είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Α. Σχολή Χορού 1.Εκπαιδευτικό - καλλιτεχνικό προσωπικό. Τίτλοι σπουδών. Δίπλωμα

ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Α. Σχολή Χορού 1.Εκπαιδευτικό - καλλιτεχνικό προσωπικό. Τίτλοι σπουδών. Δίπλωμα ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Α. Σχολή Χορού.Εκπαιδευτικό - καλλιτεχνικό προσωπικό Τίτλοι σπουδών. Δίπλωμα για αναγνωρισμένης Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Πρόγραμμα εκδηλώσεων για τη ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ 2015 στο ΕΠΙΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ «Μουσεία για μια Βιώσιμη Κοινωνία» 17, 18 και 19 Μαΐου Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΠΟ. ΣΧΟΛΕΣ 1. ΣΧΟΛΗ ΠΙΑΝΟΥ 2. ΣΧΟΛΗ ΕΓΧΟΡΔΩΝ: βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο.

ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΠΟ. ΣΧΟΛΕΣ 1. ΣΧΟΛΗ ΠΙΑΝΟΥ 2. ΣΧΟΛΗ ΕΓΧΟΡΔΩΝ: βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο. 1 ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ.Ω.Λ. ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΠΟ. ΣΧΟΛΕΣ 1. ΣΧΟΛΗ ΠΙΑΝΟΥ 2. ΣΧΟΛΗ ΕΓΧΟΡΔΩΝ: βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο. 3. ΣΧΟΛΗ ΠΝΕΥΣΤΩΝ: φλάουτο, όμποε, κλαρινέτο, φαγκότο, σαξόφωνο,

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ. Γνωστικό Αντικείμενο: Διεύθυνση Ορχήστρας Βαθμίδα: Καθηγητής

ΛΟΓΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ. Γνωστικό Αντικείμενο: Διεύθυνση Ορχήστρας Βαθμίδα: Καθηγητής ΛΟΓΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Γνωστικό Αντικείμενο: Διεύθυνση Ορχήστρας Βαθμίδα: Καθηγητής email: miltoslog@yahoo.gr Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε θεωρητικά και πιάνο στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και Χαλανδρίου, αποσπώντας

Διαβάστε περισσότερα

Μουσική παράσταση. Άκουσε το τραγούδι μου...

Μουσική παράσταση. Άκουσε το τραγούδι μου... Μουσικό σύνολο Βαγγέλης Τρίγκας Μουσική παράσταση Άκουσε το τραγούδι μου... 2018 Μουσικό σύνολο Βαγγέλης Τρίγκας 2018 Άκουσε το τραγούδι μου... Έτσι τιτλοφορείται η μουσική παράσταση που δίνει ο Βαγγέλης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΙΚΗ. Νεάπολης-Συκεών. Δήμος. Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών. εξευγενίζει τον άνθρωπο

ΜΟΥΣΙΚΗ. Νεάπολης-Συκεών. Δήμος. Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών. εξευγενίζει τον άνθρωπο ν ν ώ ε ς κ ο υ Δήμ πολης-ίσρηση Υπηρεσιώ Νεά ελής Επιχε φ Κοινω η Α Ι Ν 1 2ΑΝΕΛΛΗΗΣΗ Π ΑΝΤ ΣΥΝ ΩΔΙΩΝ ΧΟΡ 6 7 4 5 Κ ΔΕ 5 201 ΤΟ Σ Ι Ε Λ Κ ΚΟ Ι Τ Ο ΔΗΜ ΑΤΡΟ ΘΕ ΩΝ Ε Κ Υ Σ εραίου Φ (Ρήγα γάρων) με Με ΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΡΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΡΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΡΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Επιστημονικός Υπεύθυνος: Καθ. Δημήτρης Μαραγκόπουλος Η Ακαδημία πραγματοποιείται στο μοναδικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ Παπάγου, 11/6/2012 ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΛ: 213-2027185, 186, 187 FAX: 210-6519014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ Παπάγου, 11/6/2012 ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΛ: 213-2027185, 186, 187 FAX: 210-6519014 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ Παπάγου, 11/6/2012 ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΛ: 213-2027185, 186, 187 FAX: 210-6519014 ΗΛΕΚΤΡ. Δ/ΝΣΗ: www.dpapxol.gov.gr E-mail: festivalpapagou@gmail.com Όπως κάθε χρόνο

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στην Αθήνα 2015 1 8 Απριλίου

Πάσχα στην Αθήνα 2015 1 8 Απριλίου Πάσχα στην Αθήνα 2015 1 8 Απριλίου Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, έχει ετοιμάσει για τις ημέρες του Πάσχα μία σειρά εκδηλώσεων, επιδιώκοντας τη διατήρηση των ηθών και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 πάμε θέατρο Προπώληση Για το «Πάμε θέατρο» η προπώληση των εισιτηρίων καθώς και το κόστος μεταφοράς με το πούλμαν θα γίνεται στη γραμματεία

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Απογευματινές δραστηριότητες σχολικού έτους

Θέμα: Απογευματινές δραστηριότητες σχολικού έτους ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-INTERNATIONAL BACCALAUREATE Προς τους γονείς των μαθητών και μαθητριών του Γενικού Λυκείου του Κολλεγίου Ψυχικού Ψυχικό, 25 Σεπτεμβρίου 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΘΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ Σήμερα 07/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΙΟYΝΙΟΣ 2015

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΙΟYΝΙΟΣ 2015 ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟYΣΙΚΗΣ www.hellenicmusiccentre.com ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΙΟYΝΙΟΣ 2015 Α. ΠΑΡΤΙΤΟYΡΕΣ Δυμιώτης, Φάνος (1965-2007) The Soldier s Blues (2007) για κλαρινέτο, φαγκότο, τρομπέτα, τρομπόνι, κρουστά

Διαβάστε περισσότερα

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣΛΑΥΡΙΟΥ «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ» αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα και τις φωτιές του Αϊ Γιάννη. Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 - Ώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Λοΐζος Λοΐζου, Μαέστρος Χορωδίας. Ανδρέας Μουστούκης, Συνθέτης

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Λοΐζος Λοΐζου, Μαέστρος Χορωδίας. Ανδρέας Μουστούκης, Συνθέτης ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2008 ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: 14 Φεβρουαρίου: Βάσος Αργυρίδης, Συνθέτης Λοΐζος Λοΐζου, Μαέστρος Χορωδίας 15 Φεβρουαρίου: Βάσος Αργυρίδης, Συνθέτης Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

Ξάνθη, Πόλις Ονείρων Μουσικών χολείων

Ξάνθη, Πόλις Ονείρων Μουσικών χολείων Ξάνθη, Πόλις Ονείρων Μουσικών χολείων 26-28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 τη γενέτειρα του Μάνου Χατζηδάκι 1 2 Για Πέμπτη συνεχή χρονιά το Μουσικό χολείο Ξάνθης με το Κέντρο Πολιτισμού Ξάνθης διοργανώνουν το Υεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" Tο πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής: ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 18:00 Ο Δήμαρχος Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΔΑ: ΒΛ0Ν-Θ8Ρ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΤΑ Ταχ. /νση: Ταχ. Κώδικας: Πληροφορίες: Τηλ.: FAX:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Ο Δήμος Ναυπακτίας διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Εθνικό Κήπο

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Εθνικό Κήπο Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Εθνικό Κήπο Παρασκευή 1.6.18 09:00 Αστέρι 18:00-20:00 Παραπλεύρως Παιδικής Χαράς Παίζω και μαθαίνω για το τσίρκο Διαδραστικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια από τους CIRCUS

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, ώρα 18:00 µ.µ. - 22:00 µ.µ. Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων (Αίθουσα 2ου ορόφου) Έκθεση Ζωγραφικής από τον Σύλλογο "Άγιος-Γεώργιος Γκιούλµπαξε" Πέµπτη 12 Ιουνίου 2014, ώρα 19:00

Διαβάστε περισσότερα

!!! 1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τάσος Παππάς. Α. Πιάνο - Έγχορδα - Πνευστά. 1-2 Μαρτίου Β. Παιδικές & Νεανικές Χορωδίες 3 Μαρτίου 2019

!!! 1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τάσος Παππάς. Α. Πιάνο - Έγχορδα - Πνευστά. 1-2 Μαρτίου Β. Παιδικές & Νεανικές Χορωδίες 3 Μαρτίου 2019 1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τάσος Παππάς Α. Πιάνο - Έγχορδα - Πνευστά 1-2 Μαρτίου 2019 Β. Παιδικές & Νεανικές Χορωδίες 3 Μαρτίου 2019 Ο Τάσος Παππάς γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1926. Υπήρξε µία από

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Απογευματινές δραστηριότητες σχολικού έτους

Θέμα: Απογευματινές δραστηριότητες σχολικού έτους ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-INTERNATIONAL BACCALAUREATE Προς τους γονείς των μαθητών και μαθητριών του Γενικού Λυκείου του Κολλεγίου Ψυχικού Ψυχικό, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΤΑ Ταχ. /νση: Ταχ. Κώδικας: Τηλ.: Σταδίου 7 0 8 0 7 44 97 9 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 4.15μ.μ. 5.00μ.μ. Η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων και η Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού με τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΌ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1/2017 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/2/2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΌ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1/2017 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/2/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016-2017 ΑΠΌ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1/2017 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/2/2017 ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΡΑΠΤΗΣ 16-Ιαν 16:30-18:30 ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗ Ι ΖΕΡΒΑΣ 23-Ιαν

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

Ο Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ιωάννινα, 01 /09/2014 Αριθμ. Πρωτ. -1096 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την πρόσληψη εκπαιδευτικού-καλλιτεχνικού προσωπικού στα εκπαιδευτικά τμήματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων, Σχολή Κλασικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό θέσης) Τόπος Εκτέλεσης Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό θέσης) Τόπος Εκτέλεσης Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕTΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ 8 /2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Πετρούπολη, 22-12-2017 Αριθ.πρωτ.: 25737 Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Έχοντας υπόψη: 1.

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Απογευματινές δραστηριότητες σχολικού έτους

Θέμα: Απογευματινές δραστηριότητες σχολικού έτους ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-INTERNATIONAL BACCALAUREATE Προς τους γονείς των μαθητών και μαθητριών του Γενικού Λυκείου του Κολλεγίου Ψυχικού Ψυχικό, 22 Σεπτεμβρίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 69ΔΡΟΛ8Γ-ΙΟΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: 69ΔΡΟΛ8Γ-ΙΟΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.) Θέρμη 29 07 2015 ----------------------------------------------------- Αριθμ. Πρωτ.:1691 Καραολή Δημητρίου &

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑ «ΛΑΓΚΑΔΑΣ: ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΛΙΣ» 01/12/2011 (ΠΕΜΠΤΗ) 19.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ (support από MOTHERWHAT) 02/12/2011 (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΤΑ Ταχ. /νση: Ταχ. Κώδικας: Τηλ.: Σταδίου 7 0 8 0 7 44 97 9 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΜΟΖΑΡΤ & ΤΟΝ BEETHOVEN»

«ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΜΟΖΑΡΤ & ΤΟΝ BEETHOVEN» 15 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΓΑΙΟΥ «ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΜΟΖΑΡΤ & ΤΟΝ BEETHOVEN» ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ: Παρασκευή, 5 Ιουλίου, στις 11:00 Θέατρο Ευανθίας Καΐρη Εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά με σκηνές και άριες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΩΔΕΙΟΥ. 2 9 μήνες. 1 9 μήνες

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΩΔΕΙΟΥ. 2 9 μήνες. 1 9 μήνες ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.) Θέρμη 01/07/2016 ----------------------------------------------------------- Αριθμ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΕΡΤ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ και ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 20.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΕΡΤ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ και ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 20. ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΕΡΤ 23 ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ και Χορωδίας της ΕΡΤ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 20.30 ΣΟΛΙΣΤ Μαριλένα Στριφτόμπολα - Σοπράνο Άρτεμις Μπόγρη

Διαβάστε περισσότερα

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ώρα 10.30 [Άγιος Νεκτάριος - Δενδροπόταμος] Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ταχ. Δ/νση: 630 75 Ιερισσός Ιερισσός, 13-10-2015 Τηλ.: 2377 0 21130, 23770 21121 Αρ.Πρωτ: 345 Fax: 2377 0 21132 E mail:aristoteleio@dimosaristoteli.gr

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη ΣΜΕ 1/2017 του Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Πειραιά. Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν.

Προκήρυξη ΣΜΕ 1/2017 του Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Πειραιά. Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς, 01/11/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Αρ. πρωτ. : 2439 Ν.Π.Δ.Δ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Δ/νση: Καραγεώργη Σερβίας 6 Πλαζ Βοτσαλάκια, Καστέλα Πειραιά Τ.Κ. 185

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ Το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ πραγματοποίησε και φέτος την 8 η ετήσια γενική συνέλευσή του στα Καμένα Βούρλα στις 25,26,27 και 28 Σεπτεμβρίου 2015. Στην τετραήμερη

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα των ξεναγήσεων

Το πρόγραμμα των ξεναγήσεων Το πρόγραμμα των ξεναγήσεων ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ Τετάρτη 18 Οκτωβρίου ώρα 17:00 «ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΘΗΝΑ» Σημείο συγκέντρωσης: Ιερός Ναός Αγίας Δυνάμεως, Μητροπόλεως & Πεντέλης, Σύνταγμα Παρασκευή 20 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

www.poa-mandolinarte.org Το Σύνολο Νυκτών Εγχόρδων Αθηνών MandolinARTE δημιουργήθηκε το 1994. Το ρεπερτόριό της ορχήστρας MandolinARTE περιλαμβάνει έργα κλασσικής μουσικής γραμμένα για μαντολίνο των A.Vivaldi,

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Χώρος στάθμευσης Εναερίου Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ταχ. /νση: 630 75 Ιερισσός Ιερισσός, 10-10-2016 Τηλ.: 2377 0 21130, 23770 21121 Αρ.Πρωτ: 414 Fax: 2377 0 21132 E mail:aristoteleio@dimosaristoteli.gr

Διαβάστε περισσότερα

Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση

Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση 28 Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση Η πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης Έντονη είναι η πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης ολόκληρο τον χρόνο. Εκδηλώσεις του Μακεδονικού Μουσείου της Σύγχρονης Τέχνης,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.) Θέρμη 03-09-2014 ----------------------------------------------------- Αριθμ. Πρωτ.:1745 Καραολή Δημητρίου &

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α 1 - Τ Υ Π Ι Κ Α Π Ρ Ο Σ Ο Ν Τ Α Ε Ν Τ Α Ξ Η Σ Σ Τ Ο Υ Σ Κ Λ Α Δ Ο Υ Σ Π Ε Π Ε Π Ε 1 7.

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α 1 - Τ Υ Π Ι Κ Α Π Ρ Ο Σ Ο Ν Τ Α Ε Ν Τ Α Ξ Η Σ Σ Τ Ο Υ Σ Κ Λ Α Δ Ο Υ Σ Π Ε Π Ε Π Ε 1 7. Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α 1 - Τ Υ Π Ι Κ Α Π Ρ Ο Σ Ο Ν Τ Α Ε Ν Τ Α Ξ Η Σ Σ Τ Ο Υ Σ Κ Λ Α Δ Ο Υ Σ Π Ε 1 6. 0 1 - Π Ε 1 6. 0 2 - Π Ε 1 7. 1 3 - Π Ε 1 7. 1 4 - Τ Ε 1 6 ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΥ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΛΕΚΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟΥ -

Διαβάστε περισσότερα

Ζήκος Γεώργιος: Πρόεδρος.Σ. ηµοτικός Σύµβουλος. Κατσιγιάννης Επαµεινώνδας: Αντιπρόεδρος ηµοτικός Σύµβουλος

Ζήκος Γεώργιος: Πρόεδρος.Σ. ηµοτικός Σύµβουλος. Κατσιγιάννης Επαµεινώνδας: Αντιπρόεδρος ηµοτικός Σύµβουλος Ηµεροµηνία, 11.7.2012 Αρ. Πρωτ.: 780 ΑΔΑ: Β41ΛΟΡΝΝ-ΡΝΧ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 76/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ 14ης ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΘΑΝΑ 2018»

«ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΘΑΝΑ 2018» «ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΘΑΝΑ 2018» ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Παρασκευή 3 Αυγούστου Θοδωρής Βουτσικάκης σε ένα πρόγραμμα που επιμελείται η Λίνα Νικολακοπούλου Σάββατο 4 Αυγούστου Δημήτρης Μπάσης Κυριακή 5 Αυγούστου

Διαβάστε περισσότερα

Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος

Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος Ξάνθη Πόλις Ονείρων, ένα μεγάλο μουσικό γεγονός που για τρεις μέρες θα πλημμυρίσει με ήχους και νότες την πόλη της Ξάνθης. Η άγνωστη νεολαία που ο Μάνος Χατζιδάκις αγαπούσε και τιμούσε, η οποία διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Σάββατο 10 Ιουλίου έως Κυριακή 25 Ιουλίου Έκθεση αγιογραφίας από 25 Αγιογράφους - μέλη της Πανελλήνιας Εταιρίας Λόγου και Τέχνης (Π.Ε.Λ.Τ.) Στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου Ώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 80 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 80 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 12.00 20.00 Αίθουσα Τελετών ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ με τίτλο «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, 1938 2018: ΤΟΜΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ», με αποσπάσματα υλικού από το ιστορικό αρχείο του Ιδρύματος (η έκθεση θα παραμείνει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Ω1Τ5ΟΛ8Γ-Α3Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: Ω1Τ5ΟΛ8Γ-Α3Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΘΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ Σήμερα 04/09/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ Ιούλιος 2015

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ Ιούλιος 2015 ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ Ιούλιος 2015 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ-ΠΑΡΑ ΕΙΣΙ Παιδική Θεατρική παράσταση «Το χρυσολούλουδο» Οργάνωση : ΠΟΛ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ακαδημαϊκό έτος ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΛΙ. Ποσό υποτροφίας: δρχ.

Ακαδημαϊκό έτος ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΛΙ. Ποσό υποτροφίας: δρχ. Ακαδημαϊκό έτος 2000-2001 ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΛΙ Ποσό υποτροφίας: 3.500.000 δρχ. Ημερομηνίες Δημοσίευσης της προκήρυξης: Σάββατο 16/10/1999 εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Κυριακή 17/10/1999 εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας 20 14 Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Όμορφες βραδιές καλοκαιριού,

Διαβάστε περισσότερα

Μουσικό Φεστιβάλ Χίου Καλοκαίρι Αυγούστου Χίος - Οινούσσες Love and Diversity

Μουσικό Φεστιβάλ Χίου Καλοκαίρι Αυγούστου Χίος - Οινούσσες Love and Diversity Μουσικό Φεστιβάλ Χίου Καλοκαίρι 2019 2-10 Αυγούστου Χίος - Οινούσσες Love and Diversity Με παραμύθια για νεράιδες και ξωτικά, μια σύγχρονη διαδραστική παράσταση μουσικού θεάτρου με άξονα το speed dating,

Διαβάστε περισσότερα

Το Μουσείο σε έναν κόσμο που αλλάζει νέες προκλήσεις νέες εμπνεύσεις. Παρασκευή 18 Μαΐου 2012, Διεθνής Ημέρα Μουσείων ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Μουσείο σε έναν κόσμο που αλλάζει νέες προκλήσεις νέες εμπνεύσεις. Παρασκευή 18 Μαΐου 2012, Διεθνής Ημέρα Μουσείων ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού ΛΔ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων Το Μουσείο σε έναν κόσμο που αλλάζει νέες προκλήσεις νέες εμπνεύσεις Παρασκευή 18 Μαΐου 2012, Διεθνής Ημέρα Μουσείων ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ: 12/2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ: 12/2018 ΜΕΛΕΤΗ: 12/2018 ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 5 Ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Η ΔΑΠΑΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 682,00, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α. ΘΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ - Κυριακή 1/6 - ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 Τα παιδικά χορευτικά τμήματα

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ

A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ «Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ» ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2010 A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ 5 30-Ιουλ-2010 Παρασκευή Λαϊκή και Δηµοτική Βραδιά στον Κάβαλο µε την ορχήστρα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Απ τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο 16. 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04. παραδοσιακό τμήμα - συναυλία 17. 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05

Περιεχόμενα. Απ τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο 16. 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04. παραδοσιακό τμήμα - συναυλία 17. 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05 Περιεχόμενα 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05 Χορευτικό Αντάμωμα 06 Συναυλία σπουδαστών 07 Συναυλία σπουδαστών Μουσικής Σχολής 08 Συναυλία έναρξης Αριστοτελείων 09 Αναβίωση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.) Θέρμη 14 07 2017 ----------------------------------------------------------- Αριθμ. Πρωτ.: 1976 Καραολή Δημητρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014'

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, ώρα: 18:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης με Θέμα: «Ο Ρόλος της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 2013 7-18 Μαρτίου

ΑΠΟΚΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 2013 7-18 Μαρτίου ΑΠΟΚΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 2013 7-18 Μαρτίου Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου Πλατ. Κοτζιά, Ώρα 10.5 H Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Αθηναίων σε αποκριάτικους ρυθμούς. Πλατ. Βαρβακείου, Ώρα 12.00 Παραδοσιακό τσίκνισμα

Διαβάστε περισσότερα

22/11/2017 Συμμετοχή του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου Στη συναυλία του Συλλόγου «ΕΥΤΕΡΠΗ» στο Αρσάκειο. 10/12/2017 Μαθητική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία

22/11/2017 Συμμετοχή του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου Στη συναυλία του Συλλόγου «ΕΥΤΕΡΠΗ» στο Αρσάκειο. 10/12/2017 Μαθητική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία 22/11/2017 Συμμετοχή του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου Στη συναυλία του Συλλόγου «ΕΥΤΕΡΠΗ» στο Αρσάκειο Η Μαργαρίτα Μπακοπούλου, μαθήτρια του τμήματος πιάνου, τάξη κας Μαργαρίτας Βαμβακάρη, εκπροσώπησε το

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2018

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕΛΕΤΗ: 17/2018 ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2018 Η ΔΑΠΑΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 20.852,20 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.) Θέρμη 30-11-2012 ----------------------------------------------------------- Αριθμ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014-15 Α/Α ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ

ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014-15 Α/Α ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014-15 Α/Α ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ 1 ΑΓΓΛΙΚΑ ΙI ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-13:00 ΑΜΦΙΘ.8 2 ΑΓΓΛΙΚΑ ΙV ΜΑΧΙΛΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμος Θερμαϊκoύ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 - Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου - 7ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Απριλίου Aπολογισμός

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Απριλίου Aπολογισμός 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 24-25-26 Απριλίου 2016 - Aπολογισμός (του Αντώνη Κουφουδάκη) Το Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και τον Σύλλογο Γονέων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.: «Χοροί

Διαβάστε περισσότερα