Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3"

Transcript

1 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014

2 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση; Διαχείριση συνδρομής Άνοιγμα του προϊόντος Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι ο υπολογιστής μου προστατεύεται; Προβολή της συνολικής κατάστασης της προστασίας Πώς να εκτελέσετε συνηθισμένες εργασίες Πώς μπορώ να δω τις ενέργειες του προϊόντος; Προβολή των στατιστικών του προϊόντος Λήψη υποστήριξης Κατάργηση εγκατάστασης...6 Κεφάλαιο 2: Προστασία του υπολογιστή μου από επιβλαβές λογισμικό Τι είναι οι ιοί και το επιβλαβές λογισμικό; Ιοί Κατασκοπευτικό λογισμικό Λογισμικό Riskware Πώς μπορώ να σαρώσω τον υπολογιστή μου; Αυτόματη σάρωση αρχείων Σάρωση αρχείων με μη αυτόματο τρόπο Προβολή ιστορικού ιών και κατασκοπευτικού λογισμικού Εντοπίστηκε επιβλαβές λογισμικό στη διάρκεια της σάρωσης Χρήση αυτόματων ενημερώσεων Έλεγχος της κατάστασης ενημέρωσης...10

3 Κεφάλαιο 1 Έναρξη Θέματα: Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση; Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι ο υπολογιστής μου προστατεύεται; Πώς να εκτελέσετε συνηθισμένες εργασίες Πώς μπορώ να δω τις ενέργειες του προϊόντος; Λήψη υποστήριξης Κατάργηση εγκατάστασης Πληροφορίες σχετικά με το πώς θα ξεκινήσετε με το προϊόν. Σε αυτή την ενότητα περιγράφεται η έναρξη χρήσης του προϊόντος.

4 Έναρξη Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση; Αφού εγκαταστήσετε το προϊόν, πρέπει να πληκτρολογήσετε το κλειδί συνδρομής για να χρησιμοποιήσετε το προϊόν Διαχείριση συνδρομής Πρέπει να πληκτρολογήσετε το κλειδί συνδρομής σας μετά την εγκατάσταση. Για να πληκτρολογήσετε το κλειδί συνδρομής: 1. Στην κύρια σελίδα, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση συνδρομής. 2. Πληκτρολογήστε το κλειδί συνδρομής που έχετε λάβει στο πεδίο Κλειδί συνδρομής. 3. Κάντε κλικ στην επιλογή Ορισμός. Η συνδρομή σας είναι έγκυρη αφού ορίσετε σωστά το κλειδί συνδρομής Άνοιγμα του προϊόντος Κάντε κλικ στο εικονίδιο της γραμμής μενού του προϊόντος για να ανοίξετε το προϊόν. Συμβουλή: Εάν θέλετε να προσθέσετε το εικονίδιο προϊόντος στο Dock μόνιμα, ανοίξτε την επιλογή Applications και σύρετε το εικονίδιο του προγράμματος από το Finder και αποθέστε το στο Dock. 1.2 Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι ο υπολογιστής μου προστατεύεται; Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του προϊόντος στη σελίδα Κατάσταση για να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας προστατεύεται. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση συνδρομής στη σελίδα Στατιστικά Προβολή της συνολικής κατάστασης της προστασίας Η σελίδα Κατάσταση εμφανίζει τη συνολική κατάσταση του προϊόντος. Η σελίδα "Κατάσταση" ανοίγει όταν ανοίγετε το προϊόν. Εάν μια δυνατότητα ασφαλείας δεν είναι ενημερωμένη, η σελίδα εμφανίζει μια υπόδειξη για την επιδιόρθωση του προβλήματος. Επίσης, εμφανίζει την ώρα του τελευταίου επιτυχούς ελέγχου ενημερώσεων. Τα παρακάτω εικονίδια εμφανίζουν την κατάσταση του προγράμματος και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του. Εικονίδιο κατάστασης Όνομα κατάστασης OK Περιγραφή Ο υπολογιστής σας προστατεύεται. Η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη και λειτουργεί σωστά. Πληροφορίες Το προϊόν σάς ενημερώνει για μια ειδική κατάσταση μιας λειτουργίας.

5 Έναρξη 5 Εικονίδιο κατάστασης Όνομα κατάστασης Περιγραφή Για παράδειγμα, η δυνατότητα ενημερώνεται. Προειδοποίηση Ο υπολογιστής σας δεν προστατεύεται πλήρως. Επιπλέον, το τείχος προστασίας μπορεί να έχει ρυθμιστεί ώστε να αποκλείει όλη την κυκλοφορία στο Internet. Για παράδειγμα, το προϊόν δεν έχει λάβει ενημερώσεις για πολύ καιρό ή η κατάσταση μιας δυνατότητας χρειάζεται προσοχή. Σφάλμα Ο υπολογιστής σας δεν προστατεύεται. Επιπλέον, το τείχος προστασίας του συστήματος μπορεί να είναι απενεργοποιημένο. Για παράδειγμα, η συνδρομή σας έχει λήξει ή κάποια σημαντική δυνατότητα είναι απενεργοποιημένη. Απενεργοποίηση Μια μη κρίσιμη λειτουργία είναι απενεργοποιημένη. 1.3 Πώς να εκτελέσετε συνηθισμένες εργασίες Μπορείτε να δείτε τις δυνατότητες του προϊόντος και να εκτελέσετε κοινές εργασίες στη σελίδα Εργασίες. Για να ανοίξετε τη σελίδα Εργασίες: Κάντε κλικ στην επιλογή Εργαλεία. Ανοίγει η σελίδα Εργασίες. 1.4 Πώς μπορώ να δω τις ενέργειες του προϊόντος; Η σελίδα Στατιστικά εμφανίζει τις ενέργειες του προϊόντος.

6 Έναρξη Προβολή των στατιστικών του προϊόντος Μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητα του προϊόντος μετά την εγκατάσταση στη σελίδα Στατιστικά. Για να ανοίξετε τη σελίδα Στατιστικά: Κάντε κλικ στην επιλογή Στατιστικά. Η σελίδα Στατιστικά εμφανίζει τα παρακάτω: Η επιλογή Συνδρομή εμφανίζει την κατάσταση της τρέχουσας συνδρομής σας. 1.5 Λήψη υποστήριξης Μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες τεχνικής υποστήριξης και να υποβάλετε δείγματα επιβλαβούς λογισμικού στη σελίδα Κέντρο υποστήριξης. Για να ανοίξετε τη σελίδα Κέντρο υποστήριξης και να υποβάλετε δείγματα επιβλαβούς λογισμικού: 1. Στην κύρια σελίδα, κάντε κλικ στην επιλογή Κέντρο υποστήριξης. Ανοίγει η σελίδα Κέντρο υποστήριξης. 2. Εάν θεωρείτε ότι έχετε βρει μια πιθανώς κακόβουλη εφαρμογή, κάντε κλικ στη σύνδεση του Συστήματος ανάλυσης δειγμάτων της F-Secure. Η τοποθεσία web του Συστήματος ανάλυσης δειγμάτων της F-Secure ανοίγει στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στο web. 3. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην τοποθεσία web για να υποβάλετε το δείγμα αρχείου που θέλετε να αναλυθεί. 1.6 Κατάργηση εγκατάστασης Οδηγίες για τον τρόπο κατάργησης της εγκατάστασης του προϊόντος. Χρειάζεστε δικαιώματα διαχειριστή του υπολογιστή για να καταργήσετε την εγκατάσταση του προϊόντος. Για να καταργήσετε την εγκατάσταση του προϊόντος, ακολουθήστε τις εξής οδηγίες: 1. Ανοίξτε το φάκελο όπου έχετε εγκαταστήσει το προϊόν. Από προεπιλογή, το προϊόν βρίσκεται στο φάκελο Applications. 2. Ανοίξτε το φάκελο <Installation_Folder>. 3. Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Uninstall <Product_Name>. Ανοίγει το πρόγραμμα κατάργησης εγκατάστασης. 4. Επιλέξτε Uninstall. Πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή για να καταργήσετε την εγκατάσταση του προϊόντος. 5. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό διαχειριστή και επιλέξτε OK. Το προϊόν αφαιρείται από τον υπολογιστή σας.

7 Προστασία του υπολογιστή μου από επιβλαβές λογισμικό Κεφάλαιο 2 Θέματα: Τι είναι οι ιοί και το επιβλαβές λογισμικό; Πώς μπορώ να σαρώσω τον υπολογιστή μου; Χρήση αυτόματων ενημερώσεων Η σάρωση για ιούς και κατασκοπευτικά προγράμματα προστατεύει τον υπολογιστή σας από προγράμματα που μπορεί να κλέψουν προσωπικές πληροφορίες, να προκαλέσουν βλάβη στον υπολογιστή σας ή να τον χρησιμοποιήσουν για παράνομους σκοπούς. Από προεπιλογή, πραγματοποιείται αυτόματος χειρισμός όλων των τύπων επιβλαβούς λογισμικού όταν εντοπιστούν, ώστε να μην προκαλέσουν ζημία. Από προεπιλογή, η σάρωση ιών και λογισμικού κατασκοπίας σαρώνει τις τοπικές μονάδες δίσκου, τυχόν αφαιρούμενα μέσα (όπως φορητές μονάδες ή CD) και περιεχόμενο που έχετε λάβει αυτόματα. Μπορείτε ακόμη να το ρυθμίσετε να σαρώνει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτόματα.

8 Προστασία του υπολογιστή μου από επιβλαβές λογισμικό Τι είναι οι ιοί και το επιβλαβές λογισμικό; Το επιβλαβές λογισμικό είναι προγράμματα τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προκαλέσουν βλάβη στον υπολογιστή σας, να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή σας για παράνομους σκοπούς εν αγνοία σας ή να κλέψουν πληροφορίες από τον υπολογιστή σας. Το επιβλαβές λογισμικό μπορεί: να αναλάβει τον έλεγχο του προγράμματος περιήγησης στο Web, να ανακατευθύνει τις προσπάθειές σας για αναζήτηση, να εμφανίσει ανεπιθύμητες διαφημίσεις να παρακολουθεί τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε στο Web, να κλέψει προσωπικές πληροφορίες, όπως τραπεζικά στοιχεία, να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σας για αποστολή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, και να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σας για επίθεση σε άλλους υπολογιστές. Το επιβλαβές λογισμικό μπορεί επίσης να προκαλέσει αργή και ασταθή λειτουργία του υπολογιστή σας. Μπορείτε να υποψιαστείτε ότι έχετε κάποιο επιβλαβές λογισμικό στον υπολογιστή σας αν ξαφνικά γίνει πολύ αργός και η λειτουργία του διακόπτεται συχνά Ιοί Οι ιοί είναι συνήθως προγράμματα που μπορούν να προσαρτηθούν σε αρχεία και να αναπαράγονται επανειλημμένα. Μπορούν να τροποποιήσουν και να αντικαταστήσουν τα περιεχόμενα άλλων αρχείων με τρόπο που ενδέχεται να βλάψει τον υπολογιστή σας. Ένας ιός είναι ένα πρόγραμμα του οποίου η εγκατάσταση γίνεται στον υπολογιστή χωρίς να το γνωρίζετε. Όταν εγκατασταθεί, ο ιός επιχειρεί να αναπαραχθεί. Ο ιός: χρησιμοποιεί κάποιους από τους πόρους συστήματος του υπολογιστή σας, μπορεί να τροποποιήσει ή να προκαλέσει βλάβη σε αρχεία του υπολογιστή σας, πιθανώς προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή σας για να μολύνει άλλους υπολογιστές, μπορεί να επιτρέψει τη χρήση του υπολογιστή σας για παράνομους σκοπούς Κατασκοπευτικό λογισμικό Το κατασκοπευτικό λογισμικό είναι προγράμματα που συλλέγουν τα προσωπικά σας στοιχεία. Το κατασκοπευτικό λογισμικό είναι προγράμματα μπορεί να συλλέγουν προσωπικές πληροφορίες, όπως: τοποθεσίες Internet που έχετε επισκεφθεί, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον υπολογιστή σας, κωδικούς πρόσβασης, ή αριθμούς πιστωτικών καρτών. Το κατασκοπευτικό λογισμικό εγκαθίσταται μόνο του σχεδόν πάντα χωρίς τη ρητή άδειά σας. Το κατασκοπευτικό λογισμικό μπορεί να εγκατασταθεί μαζί με ένα χρήσιμο πρόγραμμα ή εξαπατώντας σας ώστε να κάνετε κλικ σε κάποια επιλογή ενός παραπλανητικού αναδυόμενου παραθύρου Λογισμικό Riskware Το λογισμικό riskware δεν είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βλάψει τον υπολογιστή σας, αλλά μπορεί να τον βλάψει αν χρησιμοποιηθεί με λανθασμένο τρόπο. Το λογισμικό riskware δεν είναι αυστηρά επιβλαβές λογισμικό. Τα προγράμματα riskware εκτελούν κάποιες χρήσιμες αλλά πιθανώς επικίνδυνες λειτουργίες. Παραδείγματα προγραμμάτων riskware είναι τα εξής:

9 Προστασία του υπολογιστή μου από επιβλαβές λογισμικό 9 προγράμματα για άμεση αποστολή μηνυμάτων όπως το IRC (Internet relay chat), προγράμματα για μεταφορά αρχείων μέσω του Internet από έναν υπολογιστή σε άλλο, Προγράμματα τηλεφώνου μέσω Internet, όπως το VoIP (Πρωτόκολλο Voice Over Internet). Λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης, όπως το VNC. Λογισμικό scareware, το οποίο μπορεί να προσπαθήσει να εκφοβίσει ή να εξαπατήσει άτομα προκειμένου να αγοράσουν ψεύτικο λογισμικό ασφαλείας. λογισμικό σχεδιασμένο για την παράκαμψη ελέγχων CD ή προστασίας αντιγραφής. Εάν έχετε ξεκάθαρα εγκαταστήσει το πρόγραμμα και το έχετε ρυθμίσει σωστά, είναι λιγότερο πιθανό να είναι επιβλαβές. Εάν η εγκατάσταση του λογισμικού riskware έγινε χωρίς να το γνωρίζετε, είναι πολύ πιθανό να έχει εγκατασταθεί με κακόβουλο σκοπό και πρέπει να το καταργήσετε. 2.2 Πώς μπορώ να σαρώσω τον υπολογιστή μου; Μπορείτε να σαρώσετε τον υπολογιστή σας για επιβλαβές λογισμικό σε πραγματικό χρόνο ή μη αυτόματα όποτε θέλετε Αυτόματη σάρωση αρχείων Η σάρωση σε πραγματικό χρόνο προστατεύει τον υπολογιστή σας σαρώνοντας όλα τα αρχεία όταν πραγματοποιείται πρόσβαση σε αυτά και αποκλείοντας την πρόσβαση στα αρχεία επιβλαβούς λογισμικού. Όταν ο υπολογιστής προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα αρχείο, η Σάρωση σε πραγματικό χρόνο σαρώνει το αρχείο για λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας για να επιτρέψει στον υπολογιστή την πρόσβαση στο αρχείο. Εάν η Σάρωση σε πραγματικό χρόνο εντοπίσει κακόβουλο περιεχόμενο, θέτει το αρχείο σε καραντίνα πριν βλάψει τον υπολογιστή σας. Η Σάρωση σε πραγματικό χρόνο επηρεάζει την απόδοση του υπολογιστή μου; Κανονικά, δεν αντιλαμβάνεστε τη διαδικασία σάρωσης επειδή διαρκεί για μικρό χρονικό διάστημα και απαιτούνται λίγοι πόροι του συστήματος. Το σύνολο του χρόνου και των πόρων του συστήματος που είναι απαραίτητα για τη σάρωση σε πραγματικό χρόνο εξαρτάται, για παράδειγμα, από το περιεχόμενο, τη θέση και τον τύπο του αρχείου. Αρχεία που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για τη σάρωση: Αρχεία σε αφαιρούμενες μονάδες δίσκου, όπως CD, DVD και φορητές μονάδες USB. Συμπιεσμένα αρχεία όπως αρχεία.zip. Η Σάρωση σε πραγματικό χρόνο μπορεί να επιβραδύνει τον υπολογιστή στις παρακάτω περιπτώσεις: έχετε έναν υπολογιστή που δεν πληροί τις απαιτήσεις του συστήματος ή αποκτάτε πρόσβαση σε πολλά αρχεία ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, όταν ανοίγετε έναν κατάλογο που περιέχει πολλά αρχεία που πρέπει να σαρωθούν Σάρωση αρχείων με μη αυτόματο τρόπο Μπορείτε να σαρώσετε τα αρχεία σας με μη αυτόματο τρόπο όταν, για παράδειγμα, συνδέετε μια εξωτερική συσκευή στον υπολογιστή σας, ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν περιέχουν λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας. Επιλογή τύπου μη αυτόματης σάρωσης Μπορείτε να σαρώσετε τον κεντρικό φάκελο ή μια θέση που θα καθορίσετε. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη σάρωση αρχείων ή φακέλων αν ενδέχεται να περιέχουν επιβλαβές λογισμικό.

10 Προστασία του υπολογιστή μου από επιβλαβές λογισμικό 10 Για να ξεκινήσετε τη μη αυτόματη σάρωση: 1. Στην κύρια σελίδα, κάντε κλικ στο βέλος κάτω από την επιλογή Σάρωση. Εμφανίζονται οι επιλογές σάρωσης. 2. Επιλέξτε τύπο σάρωσης. Εάν επιλέξετε Επιλογή αντικειμένου σάρωσης, θα ανοίξει ένα παράθυρο στο οποίο θα μπορείτε να επιλέξετε τη θέση για σάρωση. Η σάρωση θα ξεκινήσει αυτόματα εάν επιλέξετε Σάρωση κεντρικού φακέλου Προβολή ιστορικού ιών και κατασκοπευτικού λογισμικού Το Ιστορικό ιών και κατασκοπευτικών προγραμμάτων εμφανίζει ιούς και κατασκοπευτικό λογισμικό που εντόπισε η προστασία σε πραγματικό χρόνο και μετακίνησε στον Κάδο απορριμμάτων. Για να δείτε το ιστορικό: 1. Κάντε κλικ στην επιλογή Εργαλεία. 2. Πατήστε Προβολή ιστορικού ιών και κατασκοπευτικών προγραμμάτων. Το Ιστορικό ιών και κατασκοπευτικών προγραμμάτων εμφανίζει μια λίστα αρχείων που εντοπίστηκαν στη διάρκεια της προστασίας σε πραγματικό χρόνο και μεταφέρθηκαν στον Κάδο απορριμμάτων Εντοπίστηκε επιβλαβές λογισμικό στη διάρκεια της σάρωσης Εάν εντοπιστεί επιβλαβές λογισμικό στη διάρκεια της σάρωσης, το προϊόν μετακινεί αυτόματα τα μολυσμένα αρχεία στον κάδο απορριμμάτων. Όταν εντοπιστεί επιβλαβές λογισμικό, κάντε κλικ στην επιλογή Λεπτομέρειες για να δείτε τη λίστα μολυσμένων αρχείων που μετακινούνται στον Κάδο απορριμμάτων. Αδειάστε τον Κάδο απορριμμάτων για να διαγράψετε οριστικά τα μολυσμένα αρχεία. 2.3 Χρήση αυτόματων ενημερώσεων Οι αυτόματες ενημερώσεις διατηρούν ενημερωμένη την προστασία του υπολογιστή σας. Το προϊόν πραγματοποιεί ανάκτηση των τελευταίων ενημερώσεων στον υπολογιστή σας όταν είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Εντοπίζει την κυκλοφορία του δικτύου και δεν διαταράσσει άλλη χρήση του Internet ακόμα και με αργή σύνδεση δικτύου Έλεγχος της κατάστασης ενημέρωσης Προβάλετε την ημερομηνία και την ώρα της τελευταίας ενημέρωσης. Το προϊόν πραγματοποιεί αυτόματη λήψη των πιο πρόσφατων ενημερώσεων όταν είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τις τελευταίες ενημερώσεις: Στην κύρια σελίδα, κάντε κλικ στην επιλογή Στατιστικά.

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4 F-Secure Anti-Virus 2014 F-Secure Anti-Virus 2014 TOC 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4 1.1 Πριν από την πρώτη εγκατάσταση...5 1.2 Εγκατάσταση του προϊόντος για πρώτη φορά...6 1.3 Εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4. Κεφάλαιο 2: Έναρξη...7. Κεφάλαιο 3: Security Cloud...14. Κεφάλαιο 4: Σάρωση του υπολογιστή για επιβλαβή αρχεία...

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4. Κεφάλαιο 2: Έναρξη...7. Κεφάλαιο 3: Security Cloud...14. Κεφάλαιο 4: Σάρωση του υπολογιστή για επιβλαβή αρχεία... Anti-Virus 2015 2 Περιεχόμενα Anti-Virus 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4 1.1 Πριν από την πρώτη εγκατάσταση...5 1.2 Εγκατάσταση του προϊόντος για πρώτη φορά...5 1.3 Εγκατάσταση και αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...5

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...5 F-Secure Internet Security 2014 F-Secure Internet Security 2014 TOC 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...5 1.1 Πριν από την πρώτη εγκατάσταση...6 1.2 Εγκατάσταση του προϊόντος για πρώτη φορά...7 1.3

Διαβάστε περισσότερα

Internet Security 2015

Internet Security 2015 Internet Security 2015 2 Περιεχόμενα Internet Security 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...5 1.1 Πριν από την πρώτη εγκατάσταση...6 1.2 Εγκατάσταση του προϊόντος για πρώτη φορά...6 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο προϊόντος

Εγχειρίδιο προϊόντος Εγχειρίδιο προϊόντος Εγχειρίδιο προϊόντος Norton Internet Security Το λογισμικό που περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο παραχωρείται στο πλαίσιο μιας άδειας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συμφωνία

Διαβάστε περισσότερα

Norton Security. Εγχειρίδιο προϊόντος

Norton Security. Εγχειρίδιο προϊόντος Norton Security Εγχειρίδιο προϊόντος Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton TM AntiVirus Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Norton. AntiVirus. Εγχειρίδιο προϊόντος

Norton. AntiVirus. Εγχειρίδιο προϊόντος Norton TM AntiVirus Εγχειρίδιο προϊόντος Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton 360TM Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει

Διαβάστε περισσότερα

Antivirus + Firewall

Antivirus + Firewall Panda Antivirus + Firewall NEO Titanium 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι

Διαβάστε περισσότερα

ESET ENDPOINT ANTIVIRUS 6

ESET ENDPOINT ANTIVIRUS 6 ESET ENDPOINT ANTIVIRUS 6 Οδηγός χρήσης Microsoft Windows 8.1/8/7/Vista/XP x86 SP3/XP x64 SP2 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου ESET ENDPOINT ANTIVIRUS 6 Πνευµατικά δικαιώµατα

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης του SmartSolutions

Οδηγός χρήσης του SmartSolutions Οδηγός χρήσης του SmartSolutions 2009 www.lexmark.com Περιεχόμενα Πληροφορίες για το SmartSolutions...4 Τι είναι οι λύσεις SmartSolutions;...4 Συνιστώμενες απαιτήσεις συστήματος...6 Κατανόηση του Κέντρου

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Lenovo Security Solution FP

Οδηγός χρήστη. Lenovo Security Solution FP Οδηγός χρήστη Lenovo Security Solution FP Οι πληροφορίες που παρέχονται θεωρούνται ακριβείς και έγκυρες. Ωστόσο, η Upek, Inc δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν συνέπειες που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Internet Security 2009 Σημαντικό! Παρακαλείσθε να διαβάσετε με προσοχή την ενότητα Ενεργοποίηση προϊόντος του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν την ενότητα

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης BlackBerry Desktop Software Έκδοση: 7.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-06-05 SWD-20120605130440069 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία... 7 Πληροφορίες σχετικά με το BlackBerry Desktop Software... 7 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

TomTom Bridge Οδηγός αναφοράς

TomTom Bridge Οδηγός αναφοράς TomTom Bridge Οδηγός αναφοράς 15200 Περιεχόμενα Καλώς ήρθατε στο TomTom Bridge 5 Εκκίνηση του TomTom Bridge 7 Χρήση χειρονομιών... 8 Εφαρμογές στη συσκευή TomTom Bridge... 9 Σύνδεση του TomTom Bridge...

Διαβάστε περισσότερα

Οι μόνες εγγυήσεις που ισχύουν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Hewlett-Packard διατυπώνονται στις ρητές δηλώσεις που συνοδεύουν αυτά τα

Οι μόνες εγγυήσεις που ισχύουν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Hewlett-Packard διατυπώνονται στις ρητές δηλώσεις που συνοδεύουν αυτά τα Πρώτα βήματα Οι μόνες εγγυήσεις που ισχύουν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Hewlett-Packard διατυπώνονται στις ρητές δηλώσεις που συνοδεύουν αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Κανένα στοιχείο στο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Nokia PC Suite 6.8 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 1.1 Εφαρμογές Nokia PC Suite...1 1.2 Τι πρέπει να διαθέτετε...2 1.3 Περισσότερες πληροφορίες...4 2. Εγκατάσταση του Nokia PC Suite...5

Διαβάστε περισσότερα

MX410 και MX510 Series

MX410 και MX510 Series MX410 και MX510 Series Οδηγός χρήσης Ιούνιος 2012 www.lexmark.com Τύπος(-οι) μηχανήματος: 7015 Μοντέλο(α): 470, 630, 670, 675, 679 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια...7 Γνωριμία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ KASPERSKY INTERNET SECURITY 2009

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ KASPERSKY INTERNET SECURITY 2009 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ KASPERSKY INTERNET SECURITY 2009 Αγαπητέ Χρήστη του Kaspersky Internet Security 2009! Ευχαριστούμε που επιλέξατε το προϊόν μας. Ελπίζουμε αυτό το έντυπο να σας βοηθήσει στο έργο σας και να

Διαβάστε περισσότερα

1. Εγκατάσταση και πρώτες ρυθμίσεις

1. Εγκατάσταση και πρώτες ρυθμίσεις Οδηγός για τον Mozilla Firefox 3.5 για χρήστες Microsoft Windows 1. Εγκατάσταση και πρώτες ρυθμίσεις 1.1.Λήψη και Εγκατάσταση του Firefox 1.1.1.Εγκατάσταση σε συστήματα Windows Σημείωση: Εάν κάνετε αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα