ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ ΠΡΕΑ ΤΡΟΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΙΚΗ ΕΙΡΑ Ε-50 ΧΡΗΗ ΤΝΣΗΡΗΗ ΑΝΣΑΛΛΑΚΣΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ETEM A.E. Ζκδοση 00/612

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ ΠΡΕΑ ΤΡΟΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΙΚΗ ΕΙΡΑ Ε-50 ΧΡΗΗ ΤΝΣΗΡΗΗ ΑΝΣΑΛΛΑΚΣΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ETEM A.E. Ζκδοση 00/612"

Transcript

1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 1 ΧΡΗΗ ΤΝΣΗΡΗΗ ΑΝΣΑΛΛΑΚΣΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ETEM A.E. ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ ΠΡΕΑ ΤΡΟΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΙΚΗ ΕΙΡΑ Ε-50 Ζκδοση 00/612 ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΕΚΣΙΚΑ ΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΙΝ ΣΘΝ ΑΡΧΙΚΘ ΣΟΠΟΘΕΣΘΘ ΚΑΙ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ ΣΘ ΠΡΕΑ. ΤΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΤΝΟ ΣΡΑΤΜΑΣΙΜΟΤ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΘ ΕΝΘΜΕΡΩΘ

2 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 2 Περιεχόμενα Ειςαγωγή... 3 Επιςημάνςεισ αςφαλείασ... 3 Προςδιοριςμόσ των κινδφνων... 3 Χρήςη εγχειριδίου... 3 Ενημερώςεισ... 4 Εγγφηςη... 4 ήμανςη CE... 5 Μεταφορά... 5 ΟΔΗΓΙΕ ΧΡΗΗ - ΤΝΣΗΡΗΗ... 5 Γενικά... 6 Τλικά... 6 Σοποθζτηςη... 6 υντήρηςη... 6 Οδηγίεσ αςφαλοφσ χρήςησ... 7 Η χειροκίνητη πρζςα διαθζτει εννζα κοπτικά (φάςεισ): ΚΟΠΣΙΚΟ Α ΚΟΠΣΙΚΟ ΝΕΡΟΧΤΣΗ ΟΔΗΓΩΝ ΣΡΤΠΗΣΙΚΟ Β ΣΡΤΠΗΣΙΚΟ ΓΙΑ ΓΩΝΙΕ ΤΝΔΕΕΩ ΚΑΡΦΩΣΕ & ΔΙΑΙΡΟΤΜΕΝΕ ΣΡΤΠΗΣΙΚΟ Γ ΣΡΤΠΗΣΙΚΟ ΓΩΝΙΩΝ ΤΝΔΕΕΩ ΚΟΠΣΙΚΟ Δ ΚΟΠΣΙΚΟ ΠΛΑΣΙΚΗ ΔΙΑΣΟΜΗ (ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΣΑ ΝΑ ΞΕΛΟΤΡΙΣΕΙ ΚΟΠΣΙΚΟ Θ) ΚΟΠΣΙΚΟ Ε ΚΟΠΣΙΚΟ ΝΕΡΟΧΤΣΩΝ ΕΩΣΕΡΙΚΩΝ ΦΤΛΛΩΝ (ΠΙΩ ΠΛΕΤΡΑ) ΚΟΠΣΙΚΟ Σ ΞΕΛΟΤΡΙΜΑ ΧΩΝΕΤΣΟΤ ΑΡΜΟΚΑΛΤΠΣΡΟΤ ΚΟΠΣΙΚΟ Ζ ΝΕΡΟΧΤΣΕ ΦΤΛΛΩΝ ΚΟΠΣΙΚΟ Η ΚΟΠΣΙΚΟ ΣΑΠΑ ΓΑΝΣΖΟΤ ΚΟΠΣΙΚΟ Θ ΞΕΛΟΤΡΙΣΙΚΟ ΠΛΑΣΙΚΗ ΔΙΑΣΟΜΗ ΚΑΛΤΜΠΡΑΚΙ ΚΑΛΤΜΠΡΑΚΙ

3 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 3 Ειςαγωγή Αγαπητοί πελάτες, Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επιλέξατε ένα προϊόν της ΕΣΕΜ. Σο παρόν εγχειρίδιο απευθύνεται τόσο σε απλούς όσο και σε εξειδικευμένους χρήστες και έχει συνταχθεί με στόχο τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του προϊόντος. Οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο ή το fax ή γράφοντας στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου που βρίσκεται στο κάτω μέρος του παρόντος. Επιςημάνςεισ αςφαλείασ Σο παρόν εγχειρίδιο περιλαμβάνει πληροφορίες και οδηγίες για τη σωστή και ασφαλή χρήση του προϊόντος οι οποίες είναι απαραίτητες τόσο για το μέσο χρήστη του όσο και για τον εξειδικευμένο. Περιέχει επίσης οδηγίες για την ορθή μεταφορά και την ασφαλή τοποθέτηση του προϊόντος. Διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν την τοποθέτηση και την αρχική του χρήση. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πλήρως τις απαιτήσεις για τη σωστή τοποθέτηση της πρέσας, τους περιορισμούς στη χρήση της και τους κινδύνους που απορρέουν από αυτή. Σο παρόν εγχειρίδιο ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο προϊόν του οποίου ο κωδικός αναγράφεται στο εξώφυλλο, ενώ οι πληροφορίες του παρόντος δεν μπορούν να εφαρμοσθούν σε άλλο προϊόν με παρόμοια λειτουργία. Προςδιοριςμόσ των κινδύνων Για τον προσδιορισμό και την αναγνώριση των κινδύνων από τη χρήση ή τη συντήρηση της πρέσας χρησιμοποιούνται τα ακόλουθα σύμβολα: Προειδοποίηςη Προςοχή Προςοχή Τποδεικνύει μια εν δυνάμει επικίνδυνη κατάσταση η οποία αν δεν αποφευχθεί μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνη κατάσταση ή σοβαρό τραυματισμό Τποδεικνύει μια εν δυνάμει επικίνδυνη κατάσταση η οποία αν δεν αποφευχθεί μπορεί να οδηγήσει σε ελαφρά επικίνδυνη κατάσταση ή μικρό τραυματισμό Τποδεικνύει μια εν δυνάμει επικίνδυνη κατάσταση η οποία αν δεν αποφευχθεί μπορεί να οδηγήσει σε υλικές ζημιές Φρήςη εγχειριδίου Σο παρόν εγχειρίδιο πρέπει να φυλάσσεται δίπλα στη μηχανή και επιβάλλεται η ανάγνωσή του πριν την τοποθέτηση για τη λειτουργία αυτής.

4 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 4 Ενημερώςεισ Η ΕΣΕΜ έχει κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει την παραγωγή της και το εγχειρίδιο χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης. Οι ιδιότητες των υλικών μπορούν να τροποποιηθούν με βάση την τεχνική εξέλιξη χωρίς καμία προειδοποίηση. ε περίπτωση μεταπώλησης του προϊόντος παρακαλούμε να μας κοινοποιηθεί η διεύθυνση του νέου ιδιοκτήτη, για την διευκόλυνση των τυχόν ενημερώσεων του παρόντος. Εγγύηςη Ο κατασκευαστής εγγυάται ότι η χειροκίνητη πρέσα είναι ελεύθερη σφαλμάτων (λειτουργικών ή κατασκευαστικών) για περίοδο δύο (2) ετών από την ημερομηνία αγοράς. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής ο κατασκευαστής θα αποκαταστήσει βλάβες που πιθανώς θα ανακύψουν εξαιτίας κατασκευαστικού σφάλματος ή αστοχίας υλικού καλύπτοντας την εργασία επισκευής και το κόστος των ανταλλακτικών. Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που πιθανώς θα προκύψουν εξαιτίας κακής χρήσης της πρέσας, βανδαλισμού, ανωτέρας βίας (π.χ. πυρκαγιά σεισμού κ.ά.), καθώς και οποιασδήποτε άλλης πέραν της κατασκευαστικής ατέλειας ή/και της αστοχίας υλικού. Σέλος, η εγγύηση περιορίζεται μόνο στην αντικατάσταση/επισκευή του ελαττωματικού στοιχείου και δεν καλύπτει απώλειες (υλικές ή μη) οφειλόμενες στη βλάβη αυτή. Η εγγύηση δεν περιλαμβάνει αντικατάσταση οποιωνδήποτε μερών τα οποία θεωρούνται ως αναλώσιμα (ενδεικτικά: κοπτικά μαχαίρια κλπ.). Οποιαδήποτε κόστη μετάβασης/επιστροφής των τεχνικών για επισκευή υπό εγγύηση βαρύνουν τον κάτοχο του μηχανήματος. Πιθανή αποστολή τεχνικού για επισκευή υπό εγγύηση χωρίς να υπάρχει βλάβη στο μηχάνημα ή όταν η βλάβη δεν καλύπτεται από την παρεχόμενη εγγύηση το κόστος διάγνωσης μετάβασης/επιστροφής βαρύνει τον κάτοχο του μηχανήματος. Απαραίτητη προϋπόθεση ισχύος της παρούσας εγγύησης είναι η τήρηση του προτεινόμενου προγράμματος προληπτικής συντήρησης του μηχανήματος. Καθυστερήσεις που πιθανώς θα προκύψουν από διαθεσιμότητα ανταλλακτικών δεν εγείρουν απαιτήσεις για ζημιές θετικές ή αποθετικές για τον κάτοχο του μηχανήματος. Η ΕΣΕΜ δεν φέρει καμία ευθύνη για τη: Μη σωστή χρήση του προϊόντος Βλάβες εξαιτίας χρήσης από μη εξειδικευμένο προσωπικό Φρήση αντίθετη με τους ισχύοντες κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας Φρήση έπειτα από ελαττωματική πρωτογενή τροφοδοσία Φρήση έπειτα από σοβαρές ελλείψεις συντήρησης Φρήση έπειτα από τροποποιήσεις ή επεμβάσεις χωρίς τη γραπτή άδεια από την ΕΣΕΜ Φρήση του μηχανήματος έπειτα από χρησιμοποίηση μη γνήσιων ανταλλακτικών Φρήση με μερική ή ολική άγνοια των οδηγιών που περιέχονται στο παρόν εγχειρίδιο.

5 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 5 ήμανςη CE Σο προϊόν φέρει σήμανση CE σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις κατά την ημερομηνία έκδοσης του παρόντος εγχειριδίου. Σο προϊόν συνοδεύεται από την αντίστοιχη δήλωση συμμόρφωσης. Μεταφορά Όλα τα μηχανήματα παραδίδονται πάνω σε EURO Pallet (EUR, EUR1), και συνοδεύονται από το εγχειρίδιο λειτουργίας και συντήρησης.

6 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 6 ΟΔΗΓΙΕ ΦΡΗΗ - ΤΝΣΗΡΗΗ Γενικά Η χειροκίνητη πρέσα είναι ένα εργαλείο που ανοίγει τρύπες ή κάνει κοπές, αποκλειστικά για προφίλ αλουμινίου της σειράς Ε-50, με τη δύναμη του χεριού. Λειτουργώντας αυτόνομα δεν γίνεται χρήση ηλεκτρικής, πνευματικής ή άλλης μορφής ενέργειας για τις προαναφερόμενες κατεργασίες. Η χειροκίνητη πρέσα είναι ένα εργαλείο αθόρυβο και ακίνδυνο που καλύπτει ανάγκες παραγωγής στη βιοτεχνία και οικοτεχνία με τη δύναμη του χεριού εφόσον τηρούνται σχολαστικά τα προτεινόμενα μέτρα ασφάλειας κατά την εργασία. Η πρέσα στο δεξί μέρος της (εικόνα 1) διαθέτει μοχλό και με τη βοήθεια του δεξιού χεριού του, ο χειριστής καθορίζει την ταχύτητα και τη δύναμη κοπής και με το αριστερό χέρι κρατάει και οδηγεί το προς κατεργασία προφίλ στο συγκεκριμένο καλούπι κοπής ή διάτρησης. Τλικά Η χειροκίνητη πρέσα αποτελείται από ένα πλαίσιο το οποίο καλύπτουν δύο μέρη: το σώμα (κάτω σταθερό) κατασκευασμένο από χυτοσίδηρο και το καπάκι (άνω κινητό) κατασκευασμένο από χάλυβα St37. Μεταξύ του καπακιού και του σώματος είναι τοποθετημένα τα καλούπια κοπής ή διάτρησης (φάσεις), τα οποία είναι κατασκευασμένα από χάλυβα ολικής ή επιφανειακής βαφής. Η μετάδοση της κίνησης πραγματοποιείται μέσω τριών αξόνων, ενός οριζόντιου στον οποίο εφαρμόζεται ο μοχλός, και δύο καθέτων. Σοποθέτηςη Πριν θέσουμε την πρέσα σε λειτουργία πρέπει να βιδωθεί στον πάγκο εργασίας με τέσσερις βίδες. Οι τέσσερις τρύπες βρίσκονται στη βάση της πρέσας. Προειδοποίηςη Η χρήση ηλεκτρικών εργαλείων απαιτεί έλεγχο της κατάστασης του εργαλείου πριν τη χρήση του. Απαιτείται χρήση Μ.Α.Π. κατά τις εργασίες διάτρησης με χρήση ηλεκτρικών εργαλείων. Προςοχή υντήρηςη Λίπανση των αξόνων με λιπαντικό υψηλού ιξώδους (γράσο). Η λίπανση των αξόνων γίνεται από 2 γρασαδοράκια (ένα για κάθε άξονα), κάθε μήνα. Λίπανση των κοπτικών με spay λιπαντικού που έχει βάση το πετρέλαιο, τρεις φορές την ημέρα. Η ελλιπής συντήρηση μπορεί να οδηγήσει σε φθορά και ενδεχόμενο κίνδυνο θραύσης. Σηρείτε σχολαστικά τις εργασίες συντήρησης.

7 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 7 Οδηγίεσ αςφαλούσ χρήςησ Σοποθετούμε το προφίλ σε ένα από τα κοπτικά που διαθέτει η πρέσα, ανάλογα με την κατεργασία που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε. Αφού σιγουρευτούμε ότι το προφίλ βρίσκεται στην κατάλληλη θέση, και το κρατάμε σταθερά με το αριστερό χέρι, κατεβάζουμε το μοχλό με το δεξί. Επαναφέρουμε το μοχλό στην αρχική του θέση και αφαιρούμε το προφίλ. Για την επαναφορά του μοχλού πρέπει να αποφεύγονται οι απότομες και βίαιες κινήσεις για να μην προκληθεί τραυματισμός. Κατά τη χρήση της πρέσας αναπτύσσονται ισχυρές δυνάμεις μεταξύ του σταθερού και κινητού μέρους της. Προςοχή Αποφεύγεται απότομες κινήσεις που πιθανώς θα μπορούσαν να προκαλέσουν θραύση του κατεργαζόμενου προφίλ ή του κοπτικού εργαλείου με ενδεχόμενο αποτέλεσμα τη μεταφορά των δυνάμεων αυτών στο χειριστή μέσω εκτοξευόμενων κομματιών. Κατά τη διαδικασία κοπής να γίνεται χρήση Μ.Α.Π. (γάντια) προς αποφυγή τραυματισμών από τα εργαλεία κοπής και πιθανά υπολείμματα κοπής (γρέζια).

8 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 8 ΔΙΑΣΑΕΙ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ ΠΡΕΑ Εικόνα 1: Διαςτάςεισ ΒΑΡΟ: 51 ΚΙΛΑ

9 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 9 ΕΞΑΡΣΗΜΑΣΑ ΚΟΠΣΙΚΩΝ Εικόνα 2: Εξαρτήματα Κοπτικών

10 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 10 Πί νακας Ανταλλακτίκών Α/Α ΚΩΔΙΚΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΞΑΡΣΗΜΑΣΟ Α/Α ΚΩΔΙΚΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΞΑΡΣΗΜΑΣΟ ΚΟΠΣΙΚΟ ΝΕΡΟΦΤΣΗ (ΑΝΩ) ΠΡΟΘΗΚΗ ΣΗΡΙΞΗ ΞΕΛΟΤΡΙΣΙΚΟΤ (ΑΝΩ) 2& ΚΟΠΣΙΚΟ ΝΕΡΟΦΤΣΗ (ΚΑΣΩ) ΞΕΛΟΤΡΙΣΙΚΟ (ΑΝΩ) ΣΑΚΟ ΣΗΡΙΞΗ ΣΡΤΠΗΣΙΚΩΝ 26& ΞΕΛΟΤΡΙΣΙΚΟ (ΚΑΣΩ) 5& ΣΡΤΠΗΣΙΚΟ ΓΩΝΙΑ ΤΝΔΕΕΩ ΠΡΟΘΗΚΗ ΚΟΠΣΙΚΟΤ (ΑΝΩ) ΣΡΤΠΗΣΙΚΟ ΓΩΝΙΑ ΤΝΔΕΕΩ (ΚΑΣΩ) ΚΟΠΣΙΚΟ ΝΕΡΟΦΤΣΗ (ΑΝΩ) ΒΙΔΑ ΕΞΑΓΩΝΗ ΣΟΠΕΡ ΚΟΠΣΙΚΟ ΝΕΡΟΦΤΣΗ (ΚΑΣΩ) ΣΑΚΑΚΙ ΣΗΡΙΞΗ ΣΡΤΠΗΣΙΚΟΤ ΣΑΚΑΚΙ ΣΗΡΙΞΗ ΚΟΠΣΙΚΩΝ 10& ΣΡΤΠΗΣΙΚΟ ΓΩΝΙΑ ΤΝΔΕΕΩ (ΑΝΩ) ΟΔΗΓΟ - ΒΑΗ ΣΗΡΙΞΗ ΠΡΟΥΙΛ ΣΟΠΕΡ ΠΡΟΘΑΥΑΙΡΟΤΜΕΝΟ ΞΕΛΟΤΡΙΣΙΚΟ ΠΛΑΣΙΚΗ ΔΙΑΣΟΜΗ (ΑΝΩ) ΕΞΩΛΚΕΑ ΣΡΤΠΗΣΙΚΟΤ ΞΕΛΟΤΡΙΣΙΚΟ ΠΛΑΣΙΚΗ ΔΙΑΣΟΜΗ (ΚΑΣΩ) ΣΡΤΠΗΣΙΚΟ ΓΩΝΙΑ ΤΝΔΕΕΩ (ΚΑΣΩ) ΠΡΟΘΗΚΗ ΞΕΛΟΤΡΙΣΙΚΟΤ ΔΙΦΑΛΛΟ ΑΠΟΣΑΣΙΚΟ ΚΟΠΣΙΚΟ ΣΑΠΑ ΓΑΝΣΖΟΤ (ΑΝΩ) ΠΡΟΘΗΚΗ ΚΟΠΣΙΚΟΤ ΠΛΑΣΙΚΗ ΔΙΑΣΟΜΗ ΕΞΩΛΚΕΑ ΚΟΠΣΙΚΟΤ ΣΑΠΑ ΓΑΝΣΖΟΤ ΚΟΠΣΙΚΟ ΠΛΑΣΙΚΗ ΔΙΑΣΟΜΗ (ΑΝΩ) ΚΟΠΣΙΚΟ ΣΑΠΑ ΓΑΝΣΖΟΤ (ΚΑΣΩ) ΕΞΩΛΚΕΑ ΚΟΠΣΙΚΟΤ ΣΑΚΑΚΙ ΣΗΡΙΞΗ ΚΟΠΣΙΚΩΝ ΚΟΠΣΙΚΟ ΠΛΑΣΙΚΗ ΔΙΑΣΟΜΗ 40& ΚΑΛΤΜΠΡΑΚΙ Νο1 (ΚΑΣΩ) ΚΟΠΣΙΚΟ ΝΕΡΟΦΤΣΗ (ΑΝΩ) 42&43& ΚΑΛΤΜΠΡΑΚΙ Νο ΚΟΠΣΙΚΟ ΝΕΡΟΦΤΣΩΝ (ΚΑΣΩ) ΦΕΙΡΟΛΑΒΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΪΝΑ ΟΔΗΓΟΙ ΚΟΠΣΙΚΟΤ ΚΑΠΑΚΙ ΠΡΕΑ ΣΑΚΑΚΙ ΣΗΡΙΞΗ ΣΡΤΠΗΣΙΚΟΤ ΩΜΑ ΠΡΕΑ

11 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 11 Η χειροκίνητη πρέςα διαθέτει εννέα κοπτικά (φάςεισ): Εικόνα 3: Κοπτικά Α.) ΚΟΠΣΙΚΟ ΝΕΡΟΧΤΣΘ ΟΔΘΓΩΝ Β.) ΣΡΤΠΘΣΙΚΟ ΓΙΑ ΓΩΝΙΕ ΤΝΔΕΕΩ ΚΑΡΦΩΣΕ & ΔΙΑΙΡΟΤΜΕΝΕ Γ.) ΣΡΤΠΘΣΙΚΟ ΓΩΝΙΩΝ ΤΝΔΕΕΩ Δ.) ΚΟΠΣΙΚΟ ΠΛΑΣΙΚΘ ΔΙΑΣΟΜΘ (ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΣΑ ΝΑ ΞΕΛΟΤΡΙΣΕΙ ΚΟΠΣΙΚΟ Θ) Ε.) ΚΟΠΣΙΚΟ ΝΕΡΟΧΤΣΩΝ ΕΩΣΕΡΙΚΩΝ ΦΤΛΛΩΝ (ΠΙΩ ΠΛΕΤΡΑ) Σ.) ΞΕΛΟΤΡΙΜΑ ΧΩΝΕΤΣΟΤ ΑΡΜΟΚΑΛΤΠΣΡΟΤ Η.) ΝΕΡΟΧΤΣΕ ΦΤΛΛΩΝ Θ.) ΚΟΠΣΙΚΟ ΣΑΠΑ ΓΑΝΣΗΟΤ Θ.) ΞΕΛΟΤΡΙΣΙΚΟ ΠΛΑΣΙΚΘ ΔΙΑΣΟΜΘ Εκτός των εννέα κοπτικών παρέχονται και δύο βοηθητικά εξαρτήματα διάτρησης (Καλιμπράκι 1 & 2) τα οποία χρησιμοποιούνται ως οδηγοί για τη διάτρηση συγκεκριμένων προφίλ.

12 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 12 ΚΟΠΣΙΚΟ Α ΚΟΠΣΙΚΟ ΝΕΡΟΦΤΣΗ ΟΔΗΓΩΝ Κωδικοί προθίλ που μπορούν να καηεργαζηούν ζηο πιο πάνω κοπηικό: Ε Ε Ε Ε Ε50105 Ε Ε-50112

13 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 13 ΣΡΤΠΗΣΙΚΟ Β ΣΡΤΠΗΣΙΚΟ ΓΙΑ ΓΩΝΙΕ ΤΝΔΕΕΩ ΚΑΡΥΩΣΕ & ΔΙΑΙΡΟΤΜΕΝΕ Κωδικοί προθίλ που μπορούν να καηεργαζηούν ζηο πιο πάνω κοπηικό: Ε Ε Ε Ε Ε50105 Ε Ε-50112

14 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 14 ΣΡΤΠΗΣΙΚΟ Γ ΣΡΤΠΗΣΙΚΟ ΓΩΝΙΩΝ ΤΝΔΕΕΩ Κωδικοί προθίλ που μπορούν να καηεργαζηούν ζηο πιο πάνω κοπηικό: Ε Ε Ε-19250

15 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 15 ΚΟΠΣΙΚΟ Δ ΚΟΠΣΙΚΟ ΠΛΑΣΙΚΗ ΔΙΑΣΟΜΗ (ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΣΑ ΝΑ ΞΕΛΟΤΡΙΣΕΙ ΚΟΠΣΙΚΟ Θ) Κωδικοί προθίλ που μπορούν να καηεργαζηούν ζηο πιο πάνω κοπηικό: ΕΤ ΕΤ

16 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 16 ΚΟΠΣΙΚΟ Ε ΚΟΠΣΙΚΟ ΝΕΡΟΦΤΣΩΝ ΕΩΣΕΡΙΚΩΝ ΥΤΛΛΩΝ (ΠΙΩ ΠΛΕΤΡΑ) Κωδικοί προθίλ που μπορούν να καηεργαζηούν ζηο πιο πάνω κοπηικό: Ε Ε Ε Ε Ε50105 Ε Ε-50112

17 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 17 ΚΟΠΣΙΚΟ Σ ΞΕΛΟΤΡΙΜΑ ΦΩΝΕΤΣΟΤ ΑΡΜΟΚΑΛΤΠΣΡΟΤ Κωδικοί προθίλ που μπορούν να καηεργαζηούν ζηο πιο πάνω κοπηικό: Ε-70640

18 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 18 ΚΟΠΣΙΚΟ Ζ ΝΕΡΟΦΤΣΕ ΥΤΛΛΩΝ Κωδικοί προθίλ που μπορούν να καηεργαζηούν ζηο πιο πάνω κοπηικό: Ε Ε-50202

19 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 19 ΚΟΠΣΙΚΟ Η ΚΟΠΣΙΚΟ ΣΑΠΑ ΓΑΝΣΖΟΤ Κωδικοί προθίλ που μπορούν να καηεργαζηούν ζηο πιο πάνω κοπηικό: Ε-50501

20 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 20 ΚΟΠΣΙΚΟ Θ ΞΕΛΟΤΡΙΣΙΚΟ ΠΛΑΣΙΚΗ ΔΙΑΣΟΜΗ Κωδικοί προθίλ που μπορούν να καηεργαζηούν ζηο πιο πάνω κοπηικό: ΕΤ ΕΤ

21 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 21 ΚΑΛΤΜΠΡΑΚΙ 1 Κωδικοί προθίλ που μπορούν να καηεργαζηούν ζηο πιο πάνω κοπηικό: Ε-50500

22 PIEJA Α.Ε. ΚΑΣΑΚΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΣΩΝ 22 ΚΑΛΤΜΠΡΑΚΙ 2 Κωδικοί προθίλ που μπορούν να καηεργαζηούν ζηο πιο πάνω κοπηικό: Ε Ε Ε Ε Ε50105 Ε Ε-50112

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΠΡΕΣΣΑ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΕΙΡΑ Μ9200 ΚΩΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MILONAS A.E. ALUMINIUM SYSTEM

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΠΡΕΣΣΑ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΕΙΡΑ Μ9200 ΚΩΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MILONAS A.E. ALUMINIUM SYSTEM PIEJA ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Α.Ε. ΠΑΡΟΔΟΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 26 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ.: 210 4936613 - FAX: 210 4926727 E-MAIL: info@pieja.com ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΠΡΕΣΣΑ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΕΙΡΑ Μ9200 ΚΩΔ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛ.: FAX:

ΤΗΛ.: FAX: PIEJA ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Α.Ε. ΠΑΡΟ ΟΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 26 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ.: 210 4936613 - FAX: 210 4926727 E-MAIL: info@pieja.com ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΠΡΕΣΣΑ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΝΕΡΟΧΥΤΩΝ ΚΩ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΕΣΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ 800 80 8000 800 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΕΣΑΣ Σύστημα με κοπτικά εργαλεία. Αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας. Άριστος μηχανισμός διάτρησης κινούμενος με γρανάζια και οδοντωτούς

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου (Greek) DM-HB0004-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Κέντρο δισκόφρενου δρόμου HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο αντιπροσώπου προορίζεται κυρίως για χρήση από επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΟΜΟΥ Εμπρός κέντρο/ελεύθερο κέντρο 11-ταχυτήτων

ΔΡΟΜΟΥ Εμπρός κέντρο/ελεύθερο κέντρο 11-ταχυτήτων (Greek) DM-HB0003-04 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ Εμπρός κέντρο/ελεύθερο κέντρο 11-ταχυτήτων HB-9000 HB-6800 HB-5800 FH-9000 FH-6800 FH-5800 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο αντιπροσώπου προορίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Συναρμολόγησης

Οδηγίες Συναρμολόγησης Οδηγίες Συναρμολόγησης ΜΟΝΤΕΛΟ: DBL-400 Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν την συναρμολόγηση. Κατάλληλη για τηλεοράσεις Plasma και LCD 32-65 ιντσών. Μέγιστο Βάρος: 60 Κιλά Οδηγίες Ασφάλειας:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Επισκευής κινητήρων. Επισκευής αντλιών πετρελαίου. Επισκευής turbo. Το τμήμα δοκιμής κινητήρων. Επισκευής συστημάτων μετάδοσης

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Επισκευής κινητήρων. Επισκευής αντλιών πετρελαίου. Επισκευής turbo. Το τμήμα δοκιμής κινητήρων. Επισκευής συστημάτων μετάδοσης Οι εγκαταστάσεις και ο άρτιος εξοπλισμός των συνεργείων, μας δίνουν την δυνατότητα να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας τις πλέον μεγάλες και σύνθετες επισκευές που μπορεί να μας ανατεθούν, αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

τώρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι...

τώρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι... τώρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι... ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε έναν καυστήρα του οίκου RIELLO. Σας εγγυόμαστε ότι έχετε εξασφαλίσει τη μέγιστη ικανοποίηση σας στον τομέα της ασφάλειας και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Κ/Φ ΤΟΛΜΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Κ/Φ ΤΟΛΜΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 19 / 02/ 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Κ/Φ ΤΟΛΜΗ 1. ΣΚΟΠΟΣ: 1.1. Η παρούσα τεχνική περιγραφή καλύπτει τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWR5107

Οδηγίες Χρήσης BWR5107 Οδηγίες Χρήσης BWR5107 Προσοχη: Διαβάστε και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφάλειας και λειτουργίας πριν την χρήση. Περιεχόμενα συσκευασίας Συναρμολόγηση. Σημείωση: Περαστέ τα πιτσιλιά μέσα από τις τρύπες

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινό κέντρο/ Ελεύθερο κέντρο (Δισκόφρενου)

Μπροστινό κέντρο/ Ελεύθερο κέντρο (Δισκόφρενου) (Greek) DM-HB0005-03 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μπροστινό κέντρο/ Ελεύθερο κέντρο (Δισκόφρενου) HB-M4050 FH-M4050 HB-M3050 FH-M3050 HB-RM33

Διαβάστε περισσότερα

αντάπτορας προστασίας υπέρτασης δικτύου λευκός μαύρος

αντάπτορας προστασίας υπέρτασης δικτύου λευκός μαύρος αντάπτορας προστασίας υπέρτασης δικτύου λευκός 100-15-030 μαύρος 100-15-031 ηλεκτρικές προδιαγραφές προδιαγραφές λειτουργίας θερμοκρασία λειτουργίας 0 έως 40 C σχετική υγρασία λειτουργίας 0 έως 95% ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

DM-RBRD (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ. City Touring/ Απλό Ποδήλατο. Πίσω εκτροχιαστής

DM-RBRD (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ. City Touring/ Απλό Ποδήλατο. Πίσω εκτροχιαστής (Greek) DM-RBRD001-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Πίσω εκτροχιαστής CLARIS RD-R2000 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ PORTO

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ PORTO ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ PORTO Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650207982 / 5202650208231 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ CUBE ΜΕ 4 ΡΑΦΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ CUBE ΜΕ 4 ΡΑΦΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ CUBE ΜΕ 4 ΡΑΦΙΑ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650135506 / 5202650135513 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ARIEL

ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ARIEL ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ARIEL Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650135414 / 5202650135421 5202650135438 / 5202650135445 / 5202650135452 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

Εμπρόσθιο κέντρο/οπίσθιο κέντρο (Κανονικού τύπου)

Εμπρόσθιο κέντρο/οπίσθιο κέντρο (Κανονικού τύπου) (Greek) DM-MEHB001-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Εμπρόσθιο κέντρο/οπίσθιο κέντρο (Κανονικού τύπου) HB-TX500 FH-TX500 FH-TY500 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

CRYSTAL SPEAKERS. Εγχειρίδιο Χρήσης

CRYSTAL SPEAKERS. Εγχειρίδιο Χρήσης CRYSTAL SPEAKERS Εγχειρίδιο Χρήσης Σύνδεση Έλεγχος έντασης Σχεδιάγραμμα Το καλώδιο ήχου συνδέεται στην έξοδο ήχου Το καλώδιο USB συνδέεται σε υποδοχή USB του υπολογιστή ή σε τροφοδοτικό ρεύματος AC 5V

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ GLASS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΓΡΑΦΕΙΟ GLASS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΓΡΑΦΕΙΟ GLASS Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650139535 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER έτσι και αυτό κατασκευάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

FM459 Πλακέτα στρατηγικής. Οδηγίες χρήσης. Πλακέτα ελέγχου. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 105 C 6 720 648 484 (2011/04) GR

FM459 Πλακέτα στρατηγικής. Οδηγίες χρήσης. Πλακέτα ελέγχου. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 105 C 6 720 648 484 (2011/04) GR Οδηγίες χρήσης Πλακέτα ελέγχου 105 C FM459 6 720 647 846-01.1T FM459 Πλακέτα στρατηγικής Για το χρήστη Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 6 720 648 484 (2011/04) GR Περιεχόμενα 1 Ασφάλεια............................

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ TOP. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΓΡΑΦΕΙΟ TOP. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΓΡΑΦΕΙΟ TOP Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650139542 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER έτσι και αυτό κατασκευάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΥΜΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ. Οδηγίες συναρμολόγησης

ΚΑΛΥΜΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ. Οδηγίες συναρμολόγησης ΚΑΛΥΜΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ Οδηγίες συναρμολόγησης 5202650047281 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER έτσι και αυτό κατασκευάστηκε με

Διαβάστε περισσότερα

Εμπρόσθιο κέντρο/ελεύθερο κέντρο (Κανονικού τύπου)

Εμπρόσθιο κέντρο/ελεύθερο κέντρο (Κανονικού τύπου) (Greek) DM-HB0001-05 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Εμπρόσθιο κέντρο/ελεύθερο κέντρο (Κανονικού τύπου) ΔΡΟΜΟΥ HB-3500 FH-3500 HB-2400 FH-2400 HB-RS400 FH-RS400 HB-RS300 FH-RS300 MTB HB-MX71 HB-TX800 FH-TX800

Διαβάστε περισσότερα

KDFVC fan coil unit. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης

KDFVC fan coil unit. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης KDFVC fan coil unit Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σελ,4 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 3,1 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ σελ,5 3,2 ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΚΙΜΗΣ σελ,5 3,3

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWR5035 GR Οδηγίες χρήσης και ασφάλειας για ανυψωτικό υδραυλικό τραπέζι 135 KG με πετάλι ποδιού. Εισαγωγή Διαβάστε και κατανοήστε πλήρως τις οδηγίες πριν χειριστείτε το συγκεκριμένο μηχάνημα.

Διαβάστε περισσότερα

BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ.

BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ. BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Χρησιμοποιήστε το εγχειρίδιο αυτό για να γνωρίσετε το προϊόν, την κατάλληλη χρήση και τις οδηγίες ασφαλείας. Κατάλληλη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650018656 / 5202650018663 / 5202650018670 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα

Διαβάστε περισσότερα

ATT-100. Android TV Συνοπτικό εγχειρίδιο

ATT-100. Android TV Συνοπτικό εγχειρίδιο ATT-100 Android TV Συνοπτικό εγχειρίδιο Περιεχόμενα συσκευασίας Περιγραφή του Android TV Dongle Υποδοχή Micro Android TV Dongle Χρήση του Android TV Dongle Κεραία MCX Υποδοχή MCX Βήμα 1. Συνδέστε το Android

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ AMELIE

ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ AMELIE ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ AMELIE Οδηγίες συναρμολόγησης 5202650134295 / 5202650134301 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος BUDGET. Όπως όλα τα προϊόντα BUDGET έτσι και αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ LECCE

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ LECCE ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ LECCE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650104854 / 5202650104861 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 8 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650077585 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 12 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Κατασκευαστή

Οδηγίες Κατασκευαστή Οδηγίες Κατασκευαστή Stepper SPR-5009A Οδηγίες Ασφαλείας Προτού να αρχίσετε την άσκησή σας, παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά. Κρατήστε τις οδηγίες για πληροφορίες, σε περίπτωση επισκευής και

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης

Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης Ν.ΚΡΗΤΙΚΟΣ-Α. ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ο.Ε Κατασκευή -Εμπορία Ειδών Ξύλου Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης Ημερομηνίας Αγοράς: Ημερομηνία Λήξης Εγγύησης: Ειδικός Αριθμός Παραγωγής: Σφραγίδα καταστήματος Ο Αγοραστής:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΚΕΤΑ ΚLAUS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΚΟΥΚΕΤΑ ΚLAUS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΚΟΥΚΕΤΑ ΚLAUS Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650139733 Συγχαρητήρια! Έχετε αγοράσει ένα προϊόν κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες συναρμολόγησης όπως

Διαβάστε περισσότερα

HP 104-in Dual Roll Kit. Νομικές πληροφορίες

HP 104-in Dual Roll Kit. Νομικές πληροφορίες HP 104-in Dual Roll Kit Νομικές πληροφορίες 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Πρώτη έκδοση Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς ειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Διακόπτης αλλαγής ταχυτήτων

Διακόπτης αλλαγής ταχυτήτων (Greek) DM-SW0002-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Διακόπτης αλλαγής ταχυτήτων SW-E6000 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ...3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...4 Εγκατάσταση...6 Χρήση του SM-EWE1 για τοποθέτηση του

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-TRFD001-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μπροστινός εκτροχιαστής DEORE XT FD-T8000 DEORE FD-T6000 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ...

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λεπίδα για τη μύτη Διακόπτης ON/OFF Κυρίως σώμα Λεπίδα για φαβορίτες Κεφαλή Βούρτσα Σχ.1 Θέση μπαταρίας Θήκη ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ

Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ Περιεχόμενα Ασφάλεια του πολυμίξερ Σημαντικά μέτρα ασφάλειας 6 Ηλεκτρικές απαιτήσεις 8 Απόρριψη χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού εξοπλισμού 8 ΜΈΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Μέρη και

Διαβάστε περισσότερα

Υπόδειξη ασφαλείας ELSCAN Σύστημα επιθεώρησης

Υπόδειξη ασφαλείας ELSCAN Σύστημα επιθεώρησης Υπόδειξη ασφαλείας ELSCAN Σύστημα επιθεώρησης EL 1. Τεκμηρίωση 2 2. Ενδεδειγμένη χρήση 2 3. Ομάδες χρηστών 3 4. Εξήγηση συμβόλων 3 5. Υποδείξεις ασφαλείας 4 Υπόδειξη ασφαλείας ELSCAN 1. Τεκμηρίωση Τεκμηρίωση

Διαβάστε περισσότερα

Επίπεδο πεντάλ. Εγχειρίδιο αντιπροσώπου DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828. Εκτός σειράς PD-GR500. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ

Επίπεδο πεντάλ. Εγχειρίδιο αντιπροσώπου DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828. Εκτός σειράς PD-GR500. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ (Greek) DM-PD0001-03 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Επίπεδο πεντάλ DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828 Εκτός σειράς PD-GR500 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μοχλός αλλαγής ταχυτήτων

Μοχλός αλλαγής ταχυτήτων (Greek) DM-MBST001-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μοχλός αλλαγής ταχυτήτων EZ-FIRE Plus ST-EF500 ST-EF510 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ...

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ

ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ KERN. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ KERN. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ KERN Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650100177 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER έτσι και αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Sentio Tripod TR σε 1

Sentio Tripod TR σε 1 Sentio Tripod TR-850 2 σε 1 Οδηγίες Χρήσης Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του τριπόδου της εταιρείας μας. Πριν χρησιμοποιήσετε το τρίποδο, παρακαλούμε να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες ώστε να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 1/2017 ΚΑ 35.7131.0010 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 8.680,00 ΕΥΡΩ ΜΕ ΦΠΑ 24% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ LIFE

ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ LIFE ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ LIFE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650179340 / 5202650179180 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER

Διαβάστε περισσότερα

Γρασαδόρος χειρομοχλού

Γρασαδόρος χειρομοχλού Γρασαδόρος χειρομοχλού Σύμφωνα με την οδηγία DIN 1283-H-500 Βιομηχανικός γρασαδόρος ELITE K9 Βιομηχανικός γρασαδόρος 1 και 2 Στάνταρ γρασαδόρος Οδηγίες Χρήσης Περιεχόμενα: 1. Γενικά στοιχεία 1.1 Χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

Panels PM. Ηλεκτρική σύνδεση Τα πάνελ παρέχονται με ένα εύκαμπτο καλώδιο με φις.

Panels PM. Ηλεκτρική σύνδεση Τα πάνελ παρέχονται με ένα εύκαμπτο καλώδιο με φις. 1 2 3 Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή επικίνδυνες καταστάσεις. Κάθε χρήση του προϊόντος εκτός των Panels PM προδιαγραφών

Διαβάστε περισσότερα

1964-P-2001 1964-P-2000

1964-P-2001 1964-P-2000 1964-P-2001 1964-P-2000 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ Οδηγίες Εγκατάστασης Μονάδας Τοίχου Keeler Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν σας

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΟΜΑΔΑ Α : ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το ζητούμενο είδος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές, που θα πρέπει να αποδεικνύονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Η παρούσα Περιορισμένη εγγύηση κατασκευαστή ( Εγγύηση ) ισχύει μόνο για τα γνήσια προϊόντα Nokia με Windows Phone τα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Apostol [Πληκτρολογήστε την επωνυμία της εταιρείας] [Ημερομηνία] Αξιότιμε Πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΑΒΕΤΕ ως προμηθευτή σας για την αγορά

Διαβάστε περισσότερα

microflex 933 / 936 / 13400

microflex 933 / 936 / 13400 Product Information PI 933 / 936 / 13400 _2814 microflex 933 / 936 / 13400 Σύστημα Καθαρισμού Βαλβίδων με Κόκκους ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Καθαρίζει αποτελεσματικά, με τη χρήση ειδικά κατασκευασμένων κόκκων,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RSD 0 Περιεχόμενα Προσοχή... 3 Γενικές προειδοποιήσεις... 4 Τεχνική Περιγραφή... 5 Πιστοποιημένα χαρακτηριστικά κατασκευής της ΚΟΛΛΙΑΣ Ε.Π.Ε... 6 Λειτουργία βιομηχανικών ταχυπορτών...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ NITRO

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ NITRO ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ NITRO Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650017390 / 5202650017406 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 8 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως

Διαβάστε περισσότερα

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Περιεχόμενα 1. Περιγραφή μηχανήματος 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά 3. Οδηγίες ασφαλείας 4. Συναρμολόγηση 5. Συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό Ηχείο Οδηγίες Χρήσης

Φορητό Ηχείο Οδηγίες Χρήσης Φορητό Ηχείο Οδηγίες Χρήσης Χρήση Θέστε το διακόπτη σε ON. Η ένδειξη LED Θα ανάψει. Συνδέστε το ηχείο με ipod/ iphone, κινητό τηλέφωνο, smartphone, mp3/ mp4 player κ.ά. μέσω του καλωδίου ήχου. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΑΧΟΥΣ ΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΑΧΟΥΣ ΡΑΜΜΑΤΩΝ EUCAT SA 2006 Σελίδα 1 από 12 Dial gauge PREISSER range 12.5mm S/N: 86460 Μεταλλικοί Μετρητικοί Κανόνες Meter 1 S/N: 30-7-06.5a Meter 2 S/N: 30-7-06.5b Προδιαγραφές προτύπου για συσκευή Εύρος 0-12 mm Διάμετρος

Διαβάστε περισσότερα

S850. Single Overbath Screen Installation Instructions

S850. Single Overbath Screen Installation Instructions S850 Single Overbath Screen Installation Instructions ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Παρακαλούμε να ελέγξετε το προϊόν κατά την παραλαβή για τυχόν ζημιές κατά τη μεταφορά, εξαρτήματα που μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Starl e t Corner Entry 80-90

Starl e t Corner Entry 80-90 Starl e t Corner Entry 80-90 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Παρακαλούμε να ελέγξετε το προϊόν κατά την παραλαβή για τυχόν ζημιές κατά τη μεταφορά, εξαρτήματα που μπορεί να λείπουν ή κατασκευαστικά

Διαβάστε περισσότερα

BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Περιγραφή προϊόντος 1. Αυτό το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για να συγκολλήσετε μέταλλα όπως ανοξείδωτα μέταλλα

Διαβάστε περισσότερα

BCG1500 Λειαντήρας Δομικών Υλικών. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BCG1500 Λειαντήρας Δομικών Υλικών.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BCG1500 Λειαντήρας Δομικών Υλικών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης και ασφαλείας Σημαντικές οδηγίες Σημαντικές οδηγίες και προφυλάξεις είναι πάνω στο εργαλείο σας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWR5008

Οδηγίες Χρήσης BWR5008 Οδηγίες Χρήσης BWR5008 GR Οδηγίες χρήσης σασμανόγρυλου 500kg Περιγραφή Ο συγκεκριμένος γρύλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανύψωση και την συναρμογή σασμάν σε αυτοκίνητα ή σε οποιαδήποτε άλλη εργασία

Διαβάστε περισσότερα

Παρατηρήσεις. Είδους 11. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ

Παρατηρήσεις. Είδους 11. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ GE Healthcare Α.Ε. Σώρου 8-10 (Κτίριο C) 15125 Mαρούσι, Αθήνα T 210 893 0600 F 210 962 5931 Προς: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Yπόψη: κας Α. Συμνιανάκη Τηλ. 28210 22306

Διαβάστε περισσότερα

DM-CS (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου CS-6700

DM-CS (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου CS-6700 (Greek) DM-CS0002-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου CS-6700 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΤΗΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο του αντιπροσώπου προορίζεται κυρίως για χρήση από επαγγελματίες μηχανικούς ποδηλάτων. Οι χρήστες που δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΣ: ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΔΙΕΣ

ΕΙΔΟΣ: ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΔΙΕΣ ΕΙΔΟΣ: ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΔΙΕΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ 1. ΣΚΟΠΟΣ - ΓΕΝΙΚΑ 1.1. Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή αφορά στον καθορισμό των απαιτήσεων για την προμήθεια αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Mi VR Play 2. Info Quest Technologies SA. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

Mi VR Play 2. Info Quest Technologies SA. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Mi VR Play 2 Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας και π Info Quest Technologies SA Αλ. του 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Cupa Οδηγός χρήσης User s guide Manual de utilizare

Cupa Οδηγός χρήσης User s guide Manual de utilizare Οδηγός χρήσης User s guide Manual de utilizare www.nobacco.gr GR 2 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ατμοποιητή NOBACCO Cupa. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και βεβαιωθείτε ότι τις

Διαβάστε περισσότερα

επιπλέον έκπτωση 10%!!!

επιπλέον έκπτωση 10%!!! Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Ε ι δ ι κ ή Π ρ ο σ φ ο ρ ά!!! Εάν πάρετε όλον τον εξοπλισμό (1+2+3+4), επιπλέον έκπτωση 10%!!! 2 1) ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Περιγραφή: Κτηνιατρικό τραπέζι πολλαπλών χρήσεων με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΑΔΑ: Αρ.Πρωτ.: 1675/03.04.19 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση συλλογής προσφορών για τη σύναψη σύμβασης με σκοπό την ετήσια συντήρηση των δύο λεβήτων θέρμανσης με αντίστοιχους καυστήρες

Διαβάστε περισσότερα

Πληκτρολόγιο DW-500 Illuminated

Πληκτρολόγιο DW-500 Illuminated Πληκτρολόγιο DW-500 Illuminated Οδηγίες Χρήσης Παρακαλούμε να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο. Εγκατάσταση του πληκτρολογίου 1. Συνδέστε το πληκτρολόγιο με κάποια θύρα

Διαβάστε περισσότερα

www.kinissis.eu μ μ. μ μ ALPINE MF100 MF210-3

www.kinissis.eu μ μ. μ μ ALPINE MF100 MF210-3 MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ...3... μ........................ 3 μ -... μ... μ... μμ μ... μ μ, μ μ, μ μ μ : μ μ μ. μ μ, μ μμ,, μ μ, μ. μ, μ μ, μ. μ μ. μ, μ μ μ., μ μ, μ μ μ μ. μ μ. μ μ / μ ( 1 μ ) μ. μ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΗ ΞΕΧΟΝΔΡΙΣΤΗΡΑΣ 1500W 900RPM

ΠΛΑΝΗ ΞΕΧΟΝΔΡΙΣΤΗΡΑΣ 1500W 900RPM 111686 ΠΛΑΝΗ ΞΕΧΟΝΔΡΙΣΤΗΡΑΣ 1500W 900RPM 1 1. ΚΟΥΜΠΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ 2. ΚΟΥΜΠΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ 3. ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ 4. ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 5. ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΑΣΗ 6. ΜΑΝΙΒΕΛΑ 7. ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ NVR 8. ΟΔΗΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650058645 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 8 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

DM-RBCS (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ. City Touring/ Απλό Ποδήλατο. Κασέτα γραναζιών CS-HG400-9 CS-HG50-8

DM-RBCS (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ. City Touring/ Απλό Ποδήλατο. Κασέτα γραναζιών CS-HG400-9 CS-HG50-8 (Greek) DM-RBCS001-02 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Κασέτα γραναζιών CS-HG400-9 CS-HG50-8 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Deep House ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Deep House ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Deep House Σας ευχαριστούμε για την επιλογή των προϊόντων Turbo-X. Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από υλικά και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, τα οποία συμμορφώνονται με όλα τα ισχύοντα διεθνή πρότυπα.

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 1 Απριλίου 2013 Αριθ. Πρωτ.: 662 ΑΔΑ: Σ Υ Μ Β Α Σ Η

Θεσσαλονίκη 1 Απριλίου 2013 Αριθ. Πρωτ.: 662 ΑΔΑ: Σ Υ Μ Β Α Σ Η Θεσσαλονίκη 1 Απριλίου 2013 Αριθ. Πρωτ.: 662 ΑΔΑ: Σ Υ Μ Β Α Σ Η Στην Θεσσαλονίκη σήμερα 1 Απριλίου 2013 ημέρα Δευτέρα Αφενός,το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης που εδρεύει επί της οδού Μ. Ανδρόνικου

Διαβάστε περισσότερα

UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις τηλεοράσεις και τα ηχοσυστήματα. Η σειρά UPPLEVA έχει υποστεί αυστηρές δοκιμές και ελέγχους

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Πλακέτα λειτουργίας. FM458 Πλακέτα στρατηγικής. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 7 747 017 365-03/2008 GR

Οδηγίες χρήσης. Πλακέτα λειτουργίας. FM458 Πλακέτα στρατηγικής. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 7 747 017 365-03/2008 GR Οδηγίες χρήσης Πλακέτα λειτουργίας FM458 Πλακέτα στρατηγικής Για το χρήστη Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 7 747 017 365-03/2008 GR Περιεχόμενα 1 Ασφάλεια............................ 3 1.1 Σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για γρύλλο BWR2075. Ευθύνη χρήστη Ο χρήστης θα πρέπει να μελετήσει καλά τις οδηγίες χρήσης και να της διατηρήσει για μελλοντική χρήση.

Οδηγίες χρήσης για γρύλλο BWR2075. Ευθύνη χρήστη Ο χρήστης θα πρέπει να μελετήσει καλά τις οδηγίες χρήσης και να της διατηρήσει για μελλοντική χρήση. Οδηγίες χρήσης για γρύλλο BWR2075 Ευθύνη χρήστη Ο χρήστης θα πρέπει να μελετήσει καλά τις οδηγίες χρήσης και να της διατηρήσει για μελλοντική χρήση. Λειτουργία Ο χρήστης θα πρέπει να κατανοήσει το μηχάνημα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ GE HEALTHCARE DATEX-OHMEDA

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ GE HEALTHCARE DATEX-OHMEDA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν. ΑΘΗΝΩΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1884. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΤΩΝ-ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ AGFA

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΤΩΝ-ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ AGFA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν. ΑΘΗΝΩΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ -------- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Σ Υ Ν Τ Η Ρ Η Σ Η Α Ν Ε Λ Κ Υ Σ Τ Η Ρ Ω Ν ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΟΜΝΗΝΩΝ 34Β ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Σ Υ Ν Τ Η Ρ Η Σ Η Α Ν Ε Λ Κ Υ Σ Τ Η Ρ Ω Ν ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΟΜΝΗΝΩΝ 34Β ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-Σ Οδός 25 η & Πλ. Αγ. Τριάδας, 16777, Ελληνικό Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Σ Υ Ν Τ Η Ρ Η Σ Η Α Ν Ε Λ Κ Υ Σ Τ Η Ρ Ω Ν ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 2.520,00 Φ.Π.Α. 23% : 579,60 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ : 3.099,60 ΕΥΡΩ 1 ΔΗΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες Μπάνιο IKEA Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες Τα μπάνια μας περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις ΙΚΕΑ για την ποιότητα, την αντοχή και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ *Παρακαλώ πολύ διαβάστε τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν Αγαπητέ καταναλωτή, Είναι πολύ σημαντικό να λειτουργήσετε τον απορροφητήρα κουζίνας σωστά, ώστε να τον

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα HT-ST750.14 Οδηγίες Χρήσης Aγαπητέ πελάτη, Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν συνδέσετε τη συσκευή στην πρίζα για την αποφυγή πρόκλησης ζημιάς από λανθασμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΤΥΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΤΥΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΤΥΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLOJ-S120P20 CLOJ-S120 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και διατηρήστε

Διαβάστε περισσότερα

Σετ κέντρων (Δισκόφρενου)

Σετ κέντρων (Δισκόφρενου) (Greek) DM-RAHB002-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Σετ κέντρων (Δισκόφρενου) HB-RS770 FH-RS770 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Mi WiFi Repeater 2. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

Mi WiFi Repeater 2. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Mi WiFi Repeater 2 Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Διάθεση και Υποστήριξη Info Quest Technologies SA Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ενσύρματο Πληκτρολόγιο Easy Work 2000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ενσύρματο Πληκτρολόγιο Easy Work 2000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ενσύρματο Πληκτρολόγιο Easy Work 2000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 3 πλήκτρα ειδικών λειτουργιών Αποδοτική διάταξη Εξαιρετικά λεπτό 12 σύνθετα πλήκτρα 8 προσαρμόσιμα πλήκτρα Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του

Διαβάστε περισσότερα

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για μύλο ζωοτροφών Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΑ: ΟΡΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΑ: ΟΡΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΑ: ΟΡΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΛΙΔΑ 1.1 Έκταση Εργασιών Έργου 1 1.2 Διάρκεια Περιόδου 1 2.1 Προληπτική Συντήρηση 1 2.2 Πρόγραμμα Προληπτικής 1 2.3 Έντυπο αναφοράς Προληπτικής

Διαβάστε περισσότερα

Γρασαδόροι πεπιεσμένου αέρα

Γρασαδόροι πεπιεσμένου αέρα Γρασαδόροι πεπιεσμένου αέρα Οδηγίες Χρήσης Περιεχόμενα: 1. Γενικά στοιχεία 1.1 Χρήση σύμφωνα με τον προορισμό 1.2 Δομή και περιγραφή λειτουργίας 1.3 Τεχνικά στοιχεία 1.4 Πεδίο χρήσης 2. Γενικές υποδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης WGL-500 Ασύρματο Ποντίκι Laser RF2.4GHz

Εγχειρίδιο Χρήσης WGL-500 Ασύρματο Ποντίκι Laser RF2.4GHz Εγχειρίδιο Χρήσης WGL-500 Ασύρματο Ποντίκι Laser RF2.4GHz ΠΡΟΣΟΧΗ: Για σωστή χρήση της συσκευής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση. Τοποθέτηση των μπαταριών Αυτό το

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως, καθώς περιέχουν σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, χρήση και συντήρηση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης και Εγγύηση Καλής Λειτουργίας

Οδηγίες Χρήσης και Εγγύηση Καλής Λειτουργίας 1 2 Οδηγίες Χρήσης και Εγγύηση Καλής Λειτουργίας 3 Εισαγωγή και Υποστήριξη: Info Quest Technologies ΑΕΒΕ Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα Τηλ: 211 999 4000, Fax: 211 999 1399 www.infoquest.gr, www.bitmore.gr

Διαβάστε περισσότερα