σχεδιασμός, ποιότητα & τεχνολογία lity,techn and technology ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ σε συστήματα εισόδων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "σχεδιασμός, ποιότητα & τεχνολογία lity,techn and technology ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ σε συστήματα εισόδων"

Transcript

1 σχεδιασμός, ποιότητα & τεχνολογία lity,techn and technology ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ σε συστήματα εισόδων

2 pany & co p εταιρεία & ιστορία

3 history 2003 y & 2003 sto y Η ιστορία της Golmar χαρακτηρίζετε από ένα σαφές και αποφασιστικό Η Ιστορία μας πνεύμα τελειότητας. Η Golmar ιδρύθηκε το Το πρώτο σύστημα επικοινωνίας πόρτας με διαμέρισμα δημιουργήθηκε το 1958 και εξελίχθηκε αργότερα σε σύστημα Θυροτηλεόρασης, που αποτελεί το πιο σημαντικό προϊόν της μέχρι και σήμερα. Οι εξαγωγές αποτελούν μια από τις κεντρικές δραστηριότητες της εταιρείας από το1968. Αυτή τη στιγμή εξάγει περισσότερο από το 45% της παραγωγής της και έχει επεκταθεί σε πάνω από 45 χώρες, ιδιαίτερα στα απαιτητικά μέλη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Το 1994 η εταιρεία ήταν η πρώτη στην Ισπανία που κατασκεύασε Ψηφιακή Θυροτηλεόραση. Ένας βασικός παράγοντας για την επιτυχία είναι η ικανότητα να αναπτύξει νέα προϊόντα και να τα προσαρμόσει στις ειδικές ανάγκες κάθε αγοράς. Το 1997 η εταιρεία μετακόμισε στην Βαρκελώνη σε ένα σύγχρονο κτίριο 6500 m 2. Η Golmar ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ισπανία που έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9000:2000. Το 2004 γιόρτασε την 50η επέτειο της και δημιούργησε θυγατρικές εταιρείες σε αρκετές Ευρωπαϊκές πόλεις. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα 130 ανθρώπους, όπου το 10% του ανθρώπινου δυναμικού της απασχολείται στο τμήμα έρευνας και καινοτομίας. Η Golmar έχει ξεκινήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο, έτσι ώστε να γίνει ένας από τους κύριους Ευρωπαίους κατασκευαστές στον τομέα της Θυροτηλεόρασης.

4 now- know εμπειρία -

5 Έχουμε το όραμα howη αιχμή του δόρατος της Golmar είναι η συνεχής προσφορά καινοτόμων συστημάτων και προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, με έμφαση στην επικοινωνία και την προστασία. Εκμεταλλευόμενη την πρωτοπορία στην ανάπτυξη των ψηφιακών συστημάτων επικοινωνίας, η Golmar εφαρμόζει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στα συστήματα της. Εγκαταστάτες και τελικοί χρήστες απολαμβάνουν τις αναρίθμητες δυνατότητες που προσφέρουν τα συστήματα της Golmar. Τα παρακάτω συστήματα είναι διαθέσιμα από την Golmar: IPlus ένα πλήρες ψηφιακό σύστημα : Σας επιτρέπει την σύνδεση της μπουτονιέρας και της οθόνης χρησιμοποιώντας νέα ή υπάρχουσα υποδομή LAN. To LΑΝ μπορεί να μοιράζετε και σε άλλες IP συσκευές. Οι οθόνες και οι μπουτονιέρες συνδέονται με ένα απλό βύσμα Rj-45 το οποίο έρχεται από ένα PoΕ switch (μεταλλάκτη). Ενδοεπικοινωνία μεταξύ διαμερισμάτων, αποθήκευση της φωτογραφίας στην μνήμη της οθόνης και αποστολή μηνυμάτων στις οθόνες είναι μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα της νέας τεχνολογίας θυροτηλεοράσεων. Ποτέ ένα σύστημα θυροτηλεόρασης δεν είχε τόσες πολλές δυνατότητες και τόση εύκολη εγκατάσταση. VISTA PLUS : Ψηφιακό σύστημα θυροτηλεόρασης 5 καλωδίων που επιτρέπει την αντικατάσταση παλαιών θυροτηλεφώνων σε θυροτηλεόραση χωρίς επιπλέον καλώδια. Είναι δυνατόν να έχουμε μέχρι 120 οθόνες ή θυροτηλέφωνα ή ακόμα και συνδυασμό, μέχρι 6 εισόδους χωρίς την χρησιμοποίηση ρελέ μεταγωγής.. V2PLUS : Ψηφιακό σύστημα θυροτηλεόρασης και V2PLUS ψηφιακό σύστημα θυροτηλεφώνων 2 καλωδίων χωρίς πολικότητα. Είναι δυνατόν να έχουμε μέχρι και 120 οθόνες ή θυροτηλέφωνα ή ακόμα και συνδυασμό, μέχρι 3 εισόδους χωρίς την χρησιμοποίηση ρελέ μεταγωγής. PLUS : Το κορυφαίο σύστημα μας. Λειτουργεί με 3 καλώδια και ομοαξονικό ή 4 καλώδια και 1 ζευγάρι από UTP (CAT5), για θυροτηλεόραση ή μόνο 4 καλώδια για θυροτηλέφωνα. Το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να διαχειριστεί μέχρι οθόνες ή θυροτηλέφωνα μέχρι 255 κτίρια και χωρίς περιορισμό σε αριθμό εισόδων. Και το πιο σημαντικό, είναι χωρίς την χρησιμοποίηση ρελέ μεταγωγής. Παραδοσιακό σύστημα 4+n για θυροτηλέφωνα. Επωφεληθείτε από την καλύτερη λύση που σας δίνουμε για τις εγκαταστάσεις σας. Κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα από την Golmar τα ψηφιακά συστήματα θυροτηλεόρασης.

6 Απλό και με απεριόριστες δυνατότητες Απλά συνδέστε την οθόνη και την μπουτονιέρα στο δίκτυο LAN, το IPlus θα λειτουργήσει αμέσως! Το νέο σύστημα IPlus από την Golmar εφαρμόζει την λειτουργία IP peer-2peer, λειτουργεί χωρίς την απαίτηση server και αυτό το κάνει απλό και ισχυρό. Το IPlus είναι σύστημα πολύ-κάναλης ενδοεπικοινωνίας χωρίς πλέον τον ήχο απασχόλησης τον οποίο περίμενε ο επισκέπτη. Με ενσωματωμένη μνήμη στο σύστημα σας διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ξανά άλλη κλήση. Ο θυρωρός μπορεί να στείλει μήνυμα σε μια ή περισσότερες οθόνες το οποίο εμφανίζετε στην οθόνη. Χάρη στο πρωτόκολλο TCP/IP το IPlus λειτουργεί σαν LΑΝ και πλέων η απόσταση δεν είναι πρόβλημα. Plug&P IP Θυροτηλεόραση Το σύστημα IPlus σχεδιάστηκε για τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Plug& Η κομψότητα συναντά την τεχνολογία Η νέα IPlus οθόνη για επίτοιχη εγκατάσταση έχει μόλις 17 mm πάχος. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός και το αρμονικό φινίρισμα καθιστούν την συγκεκριμένη οθόνη μια από τις πιο φινετσάτες της αγοράς. Η νέα γενιά IP οθόνες από την Golmar σας προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες. Μερικές από αυτές είναι, ενδοεπικοινωνία με οποιοδήποτε οθόνη, μνήμη καταγραφής κλήσης και διαχείριση μέχρι και 8 κάμερες.

7 ay IP Μπουτονιέρα με ενσωματωμένη TFT οθόνη Πάχος μόνο 2,5 mm, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι ANSI 316. Ειδική κατασκευή για αποφυγή θαμπώματος από δακτυλικά αποτυπώματα. Εύκολη αναζήτηση του διαμερίσματος ή με την κύλιση του ονόματος από την λίστα ή πληκτρολογώντας απευθείας τον κωδικό του διαμερίσματος. Σύνδεση Rj-45 για εύκολη εγκατάσταση.

8 Χαρακτηριστικά Μπουτονιέρα αλουμινίου πάχους 1.8 mm. Συμπαγές εύκολος τρόπος συναρμολόγησης. Περισσότερες από 30 επιλογές μηχανισμών που επιτρέπουν οποιαδήποτε εφαρμογή ή διαμόρφωση. Ρυθμιζόμενη κάμερα με λειτουργία στρέψη - κλίση. Μπουτόν μονά ή διπλά από ανοξείδωτο ατσάλι. Έξυπνος φωτισμός για καλύτερη ανάγνωση των ονομάτων στα μπουτόν. Δυνατότητα χρησιμοποίησης πληκτρολογίου για κλήση στην θέση των μπουτόν με αλφαριθμητικές ενδείξεις. Μεγάλη φωτιζόμενη Οθόνη LCD 2 x16. STADIO doo door ent

9 μπουτονιέρες entry p Η κομψότητα του αλουμινίου, η ελαφριά καμπύλη προς τα έξω και η ry panels Ένας κόσμος γεμάτος δυνατότητες Η κομψότητα του αλουμινίου, διάτρητη κάλυψη του θυρομεγαφώνου δίνουν την ξεχωριστή γραμμή στο σχεδιασμό. Οι ποιότητα των υλικών και η εξελιγμένη τεχνολογικά κατασκευή της μπουτονιέρας, σας εξασφαλίζουν τον συνδυασμό της αντοχής και της υψηλής αισθητικής. Το μέγεθος της μπουτονιέρας δεν είναι πρόβλημα πλέον. Καταφέραμε το μέγιστο αριθμό μπουτόν με την μικρότερη σε διαστάσεις μπουτονιέρα. Οι εναλλακτικές προτάσεις σε μηχανισμούς, όσον αναφορά τα πλήκτρα κλήσης, επιτρέπουν να δημιουργηθεί οποιοσδήποτε συνδυασμός. Επιπλέον μπορούμε να τοποθετήσουμε μηχανισμό πληκτρολογίου ή access control για άνοιγμα της πόρτα με κωδικό, με κάρτα ή με ηλεκτρονικό κλειδί.

10 rock ino Χαρακτηριστικά τ κά Μπουτονιέρα από ανοξείδωτο ατσάλι πάχους 2.5 mm. Ειδική κατασκευή για την αποφυγή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην μπουτονιέρα. Polycarbonate υλικό 5mm στα ονόματα και στην κάμερα. Ρυθμιζόμενη κάμερα με λειτουργία στρέψη- κλίση. Διπλή επένδυση στο μικρόφωνο για αποφυγή μικροφωνισμού. Από 1 έως 20 μπουτόν από ανοξείδωτο ατσάλι. Μόνιμος μπλε φωτισμός Led στα ονόματα. Δυνατότητα πληκτρολόγιου αντί μπουτόν για την κλήση με μπλε φωτισμό led. Οθόνη LCD 2x16. Βίδες ασφαλείας με ειδικό κλειδί. Μεταλλικό χωνευτό κουτί, με ειδικό σύστημα κατά της κλοπής. ck inox

11 αντιβανδαλιστική μπουτονιέρα από ατσάλι INOX x stainl stainless stee Ιδανική για κάθε περιβάλλον Το πάχος των υλικών που χρησιμοποιούνται, η αποκλειστική επεξεργασία για την αποφυγή δακτυλικών αποτυπωμάτων και ο μόνιμος μπλε φωτισμός των led, καθιστά αυτήν την μπουτονιέρα την ιδανική επιλογή για διακεκριμένες μονοκατοικίες και πολυκατοικίες. Πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως Access Control μπορούν να συνδυαστούν. Επίσης διατίθεται γείσο και εξωτερικό κουτί.

12 vandal αντιβανδαλιστική μπουτονιέρα ROCK andal resista

13 Χαρακτηριστικά τικά Μπουτονιέρα αλουμινίου με καμπυλωτή πρόσοψη πάχους mm. Ειδική κατασκευή για την αποφυγή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην μπουτονιέρα. Polycarbonate υλικό 5 mm στα ονόματα και στην κάμερα. Ρυθμιζόμενη κάμερα με λειτουργία στρέψη- κλίση. Διπλή επένδυση στο μικρόφωνο για αποφυγή μικροφωνισμού. Δυνατότητα πληκτρολόγιου αντί μπουτόν για την κλήση με μπλε φωτισμό led. Οθόνη LCD 2x16. Βίδες ασφαλείας με ειδικό κλειδί. resistan Αντιβανδαλιστική προστασία της μπουτονιέρας. nt panels Οι ανθεκτικές μπουτονιέρες ROCK, είναι η απόδειξη Για ότι μπορεί να συμβεί ότι η καλαίσθητη σχεδίαση είναι πλήρως συμβατή με την ευρωστία, χάρη στον τέλειο συνδυασμό της κυρτής πρόσοψης και του δυνατού χυτού αλουμινίου. Η δική μας δέσμευση είναι να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς χρήστες με μια απόλυτα στεγανή μπουτονιέρα (ΙΡ-44) και αντιβανδαλιστική (IK-09).

14 Χαρακτηριστικά Πλαίσιο από μαύρο γυαλισμένο πλαστικό ΑΒS. Στην εργοστασιακή συσκευασία διατίθεται με δύο καπάκια λευκό και μαύρο χρώμα. Μπορείτε όμως να προμηθευτείτε επιπλέον καπάκια αλουμινίου σε χρώμα σκούρο χρυσό, ανθρακί και τιτάνιο. Φωτισμός σε χρώμα μπλε. Οθόνη LCD 3.5. Προγραμματισμός μέσω μενού στην οθόνη. Επίτοιχη εγκατάσταση μόνο 35 mm και χωνευτή εγκατάσταση μόνο 11 mm. Διαστάσεις 97 πλάτος x 207 ύψος mm οθόνη hands hands free m

15 χωρίς ακουστικό free mo Προσαρμοσμένος σχεδιασμός και λειτουργική τεχνολογία onitor Η σειρά Szena είναι η τελευταία γενιά τεχνολογίας στις οθόνες χωρίς ακουστικό, όπου η προσοχή στη λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Δυναμικός σχεδιασμός, προηγμένη τεχνολογία, απλή και εύκολη χρήση «χάρη στο μενού της οθόνης» και το σημαντικότερο καθαρή επικοινωνία. Η επικοινωνία δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη σε οθόνες θυροτηλεοράσεων. Η δυνατότητα επίτοιχης ή χωνευτής τοποθέτησης και αλλαγής χρωματισμού στα καπάκια, σας επιτρέπει την τέλεια ενοποίηση με οποιαδήποτε επιφάνεια και εσωτερική διακόσμηση. Η Szena είναι μια μοναδική οθόνη. Λεπτομέρειες όπως τα φωτιζόμενα μπουτόν τα μεταλλικά χρώματα οι μικρές διαστάσεις και η μινιμαλιστική σχεδίαση καθιστούν την οθόνη Szena οθόνη πρώτης επιλογής. Υψηλής ανάλυσης οθόνη. Full duplex επικοινωνία με την μπουτονιέρα. Ενδοεπικοινωνία μέχρι 2 οθόνες στο διαμέρισμα. Ενεργοποίηση επιπλέον βοηθητικών συσκευών όπως κάμερα, 2η είσοδο, φώτα κ.α.. Ρύθμιση μέσω μενού στην οθόνη : φωτεινότητα, αντίθεση, χρώματος, ήχου κλήσης, ήχου ομιλίας.

16 e apartm Οθόνες με Χαρακτηριστικά Πλαίσιο από λευκό πλαστικό ABS (RAL 9003). Οθόνη ασπρόμαυρη 4 και έγχρωμη LCD 3,5 ποιότητας A Grade. Ρύθμιση αντίθεσης και φωτεινότητας. Επιπλέον μπουτόν και ενεργοποίηση - απενεργοποίηση του ήχου κλήσης. Αποσπώμενο καλώδιο για το ακουστικό. Επίτοιχη εγκατάσταση με βάση. Διαστάσεις 200 Πλάτος x 220 Ύψος mm Για την σειρά PLUS έχουμε τις επιπλέον δυνατότητες: Ενδοεπικοινωνία μέχρι 2 οθόνες στο διαμέρισμα. Ενεργοποίηση επιπλέον βοηθητικών συσκευών όπως κάμερα, 2η είσοδο, φώτα κα. Ρύθμιση έντασης ήχου κλήσης.

17 ent unit Πλαίσιο από λευκό πλαστικό ABS Θυροτηλέφωνο Η κατασκευή ενός θυροτηλεφώνου δεν είναι εύκολη δουλειά. Πρέπει να είναι: κομψό, με άψογο φινίρισμα, εύκολο στην τοποθέτησή του αλλά σταθερό και με εξαιρετική ποιότητα ήχου. Αν συμφωνείτε με τις παραπάνω βασικές απαιτήσεις, η σειρά Platea έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Χαρακτηριστικά Υψηλής ποιότητας μικρόφωνο και μεγάφωνο Επιπλέον μπουτόν και απενεργοποίηση του ήχου κλήσης. Αποσπώμενο καλώδιο για το ακουστικό. Βάση θυροτηλεφώνου με αρκετά σημεία στήριξης. Διαστάσεις : 88 Πλάτος x 235 Ύψος mm ακουστικό Η Οθόνες με ταυτότητα σειρά Platea είναι δικό μας δημιούργημα, αποτέλεσμα σχεδιασμού εξ ολοκλήρου από τη δική μας σχεδιαστική ομάδα το Ο Μεσογειακός σχεδιασμός, τυπικός και όμορφος, εξασφαλίζει την επιτυχία των πωλήσεων στην αγορά της θυροτηλεόρασης. Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό της σειράς Platea είναι η δυνατότητα να αλλάξετε το χρώμα της οθόνης, από ένα έξυπνο μπλε σε ένα ελαφρύ ανθρακί, με μια απλή περιστροφή του λεπτού πλαστικού που βρίσκεται στην πρόσοψη του ανάλογα με την διακόσμηση σας. Η σειρά Tekna είναι το νέο στοίχημα της Golmar στις οθόνες με ακουστικό. Η συμμετρία των γραμμών και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της θα δώσει μια άλλη αίσθηση στην ατμόσφαιρα, μια αισθητική διάκριση.

18 simple απλές λύσεις s pl Ένα κόσμος γεμάτος λύσεις Ανακαλύψτε την ποικιλία στις σειρές Κιτ. Με προσεκτική επιλογή μοντέλων ν και συστημάτων για να ταιριάζει και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις μιας μονοκατοικίας ή μικρών κτιρίων. Κιτ θυροτηλεφώνων με 2 και 4+n καλώδια. Κιτ θυροτηλεόρασης, ασπρόμαυρο ή έγχρωμο, με 2 και 6 καλώδια CAT5. Δυνατότητα τοποθέτησης Access Control με πληκτρολόγιο ή με proximity. Περισσότερα από 50 διαφορετικά μοντέλα σε ειδικό πολύχρωμο πακέτο.

19 olutions Κιτ 2 καλωδίων Επίτοιχη οθόνη 7 TFT. Πλήκτρα αφής με μπλε φωτισμό. Τεχνολογία 2 καλωδίων. Ρύθμιση της έντασης και OSD μενού για την ρύθμιση φωτεινότητας, αντίθεσης και χρώματος. Μέχρι 2 οθόνες και 2 μπουτονιέρες. Δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας. Αυτόκληση. Έξοδο ενεργοποίησης άλλων συσκευών ( γκαραζόπορτα κ.α.). Επιλογή από 4 διαφορετικούς ήχους κλήσης. e solut

20 365 çìýñåò ôï ñüíï 08:00 ð.ì. 11:00 ì.ì. Ôå íéêýò ðëçñïöïñßåò, ïäçãßåò ñþóçò, åðßóêåøç ãéá âëüâç ÁóöáëéóôéêÞ êüëõøç çëåêôñïíéêïý åîïðëéóìïý ìðïõôïíéýñáò èõñïôçëåüñáóçò ÊÁÔΑ ÐÁÍÔÏÓ ÊÉÍÄÕÍÏÕ ãéá 12 ìþíåò áðü ôçí áãïñü. Ãéá åóüò ðïõ åðéèõìåßôå ôçí ðïëõôýëåéá óôï þñï óáò esign,qua design, quality

TO DNA ΤΗΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

TO DNA ΤΗΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Κανείς δεν ξέρει καλύτερα τα ψηφιακά συστήματα TO DNA ΤΗΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ NEXA ALUMINIUM ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ Καλώς ήρθατε σε μια νέα αντίληψη της μπουτονιέρας. Τα πλευρικά προφίλ, από ανοδιωμένο αλουμίνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ προηγμένη τεχνολογία, υψηλή αισθητική, σε πλήρη αρμονία Η ΣΙΜΑΚΟΜ στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης νέων τεχνολογικά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ electronic

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ electronic ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 electronic CTC / 2 zeus - venus vision CTC / 3 CTC / 4 orion vision CTC / 5 armonia vision classic Λιτή κλασσική γραμμή με έγχρωμη οθόνη LCD 3,5, Hands free (χωρίς ακουστικό),

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic venus vision bus 2k Τεχνολογία και αισθητική με τη πρώτη ματιά Έγχρωμη οθόνη αφής 2 καλωδίων ανοιχτής ακρόασης (hands free). Ο Έλεγχος Εισόδου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ B Livinglight Video DISPLAY Τεχνολογία και στυλ Εντοιχιζόμενο monitor μικρής διάστασης με πλήθος τεχνολογικών δυνατοτήτων = Έγχρωμη οθόνη LCD, υψηλής ευκρίνειας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

Κιτ Θυροτηλεόρασης. Φωτογραφία Κωδικός Οικίες Εργοστάσιο Μπουτονιέρα Διαστάσεις Οθόνη JAZZ. 180Υ x 98Π x 18B mm. Nexa 153Y x 128Π x 40B mm

Κιτ Θυροτηλεόρασης. Φωτογραφία Κωδικός Οικίες Εργοστάσιο Μπουτονιέρα Διαστάσεις Οθόνη JAZZ. 180Υ x 98Π x 18B mm. Nexa 153Y x 128Π x 40B mm Κιτ Θυροτηλεόρασης Φωτογραφία Κωδικός Οικίες Εργοστάσιο Μπουτονιέρα Διαστάσεις Οθόνη ΚΙΤ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΓΧΡΩΜΑ Ενδοεπικοινωνία Χωρίς επιπλέον καλώδια Ίντσες οθόνης Καλώδια Σύνολο συσκευών x1 J5110/ VESTA2

Διαβάστε περισσότερα

geyer.gr Αναλογική θυροτηλεόραση καλωδίων με μπουτονιέρα επίτοιχη AGORA AGORA Επίτοιχη Αναλογικά θυροτηλέφωνα Επίτοιχη WB3161 EH9161CW EX3100C

geyer.gr Αναλογική θυροτηλεόραση καλωδίων με μπουτονιέρα επίτοιχη AGORA AGORA Επίτοιχη Αναλογικά θυροτηλέφωνα Επίτοιχη WB3161 EH9161CW EX3100C 2018 Θυροτηλεοράσεις Με την δημιουργία του mylogic, η οικιακή επικοινωνία μπαίνει στην εποχή του οικιακού αυτοματισμού. Μεγάλη οθόνη LCD 4.3". Κομψός σχεδιασμός που αναβαθμίζει την εσωτερική διακόσμηση

Διαβάστε περισσότερα

άνεση αξία ασφάλεια έγχρωμη μοντέρνα Θέλετε μία σύγχρονη λύση που προσθέτει αξία στο σπίτι σας;

άνεση αξία ασφάλεια έγχρωμη μοντέρνα Θέλετε μία σύγχρονη λύση που προσθέτει αξία στο σπίτι σας; Θυροτηλεόραση Θέλετε μία σύγχρονη λύση που προσθέτει αξία στο σπίτι σας; αξία άνεση Θέλετε μέγιστη άνεση και ασφάλεια στο σπίτι και έξω απ αυτό; ασφάλεια έγχρωμη Θέλετε μία άψογη, έγχρωμη εικόνα των επισκεπτών

Διαβάστε περισσότερα

Το Σύστηµα Duo Color είναι το ψηφιακό σύστηµα της Farfisa για γρήγορο, πρακτικό και χαµηλού κόστους σύστηµα θυροτηλεόρασης

Το Σύστηµα Duo Color είναι το ψηφιακό σύστηµα της Farfisa για γρήγορο, πρακτικό και χαµηλού κόστους σύστηµα θυροτηλεόρασης Θέτει νέα δεδοµένα Το Σύστηµα Duo Color είναι το ψηφιακό σύστηµα της Farfisa για γρήγορο, πρακτικό και χαµηλού κόστους σύστηµα θυροτηλεόρασης ή θυροτηλεφώνου, χρησιµοποιώντας µόλις 2 καλώδια. Η ποικιλία

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο σύστημα για την ασφάλειά σας

Ολοκληρωμένο σύστημα για την ασφάλειά σας Ολοκληρωμένο σύστημα για την ασφάλειά σας ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 Σύστημα θυροτηλεόρασης για απόλυτη ασφάλεια Αντικαταστήστε το παλιό σας κουδούνι ή θυροτηλέφωνο με ένα ολοκληρωμένο σύστημα θυροτηλεόρασης Φωτιζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Θυροτηλεόραση 2 καλωδίων BUS Χωρίς πολικότητα

Ψηφιακή Θυροτηλεόραση 2 καλωδίων BUS Χωρίς πολικότητα by Ψηφιακή Θυροτηλεόραση καλωδίων BUS Χωρίς πολικότητα = Golmar BUS Κύρια χαρακτηριστικά. Μπουτονιέρα Μονάδα video EL63/GB. Τροφοδοτικό και διακλαδωτήρες. Οθόνες Θυροτηλέφωνο GB. Μονάδες μνήμης, εξ. Καμερών,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ORION VISION 4,3 ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ORION VISION 7

ΚΙΤ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ORION VISION 4,3 ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ORION VISION 7 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ Ιούνιος 2017 CTC electronics 2017 VIDEO KITS 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΙΤ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ORION VISION 4,3 Έγχρωμο TFT monitor 4,3 Υψηλή ανάλυση οθόνης 480x480

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ BUS 2K VGM 723

ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ BUS 2K VGM 723 ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ BUS 2K Περιγραφή: Το σύστημα αυτο εξασφαλίζει την οπτική και ακουστική επαφή μεταξύ μιας μόνο εισόδου και απεριορίστων αριθμού εσωτερικών συσκευών. Ταυτόχρονη ενεργοποιήση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ. Artion Security Systems Κατάλογος Door-Phone Σελ. 2

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ. Artion Security Systems Κατάλογος Door-Phone Σελ. 2 ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ Artion Security Systems Κατάλογος Door-Phone Σελ. 2 ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ BUS ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Artion Security Systems Κατάλογος Door-Phone Σελ. 3 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΙΤ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ BUS ΜΕ 10%

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα θυροτηλεοράσεων & θυροτηλεφώνων

Συστήματα θυροτηλεοράσεων & θυροτηλεφώνων 11-1 Συστήματα θυροτηλεοράσεων & θυροτηλεφώνων 11-2 ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ TEΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΕΣ (1) SFERA NEW SFERA ROBUR SFERA CLASSIC LINEA AXOLUTE OUTDOOR Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ electronic

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ electronic ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 electronic CTC / 2 venus vision bus 2k Τεχνολογία και αισθητική με τη πρώτη ματιά Έγχρωμη οθόνη αφής 2 καλωδίων ανοιχτής ακρόασης (hands free). Ο Έλεγχος Εισόδου (συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας

ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας Ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία επικοινωνίας Καλωσορίστε τους καλεσμένους σας και εντυπωσιάστε με το μοναδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ BUS 2K ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ VGI 722

ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ BUS 2K ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ VGI 722 ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ BUS 2K ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ VGI 722 Περιγραφή: Το σύστημα αυτό εξασφαλίζει την ακουστική επαφή μεταξύ μιας μόνο εισόδου και απεριορίστου αριθμού εσωτερικών συσκευών. Ταυτόχρονη

Διαβάστε περισσότερα

Νέα κιτ μίας και δύο κατοικιών. LCD 7 Οθόνη αφής

Νέα κιτ μίας και δύο κατοικιών. LCD 7 Οθόνη αφής Νέα κιτ μίας και δύο κατοικιών. LCD 7 Οθόνη αφής Κιτ θυροτηλεόρασης μίας και δύο κατοικιών. Για τις ανάγκες απλών εγκαταστάσεων θυροτηλεόρασης, διατίθενται πλέον νέα κιτ μίας και δύο κατοικιών, με οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ 208 ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΓΧΡΩΜΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ ONYX - Εύκολη συναρμολόγηση σε λίγο χρόνο με μόνο δύο καλώδια. - Έγχρωμη θυροτηλεόραση Διαστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

σειράgt Έγχρωμες Θυροτηλεοράσεις & Θυροτηλέφωνα για πολυκατοικίες με Υπερευρυγώνιο Φακό, Ψηφιακό Zoom & Κίνηση

σειράgt Έγχρωμες Θυροτηλεοράσεις & Θυροτηλέφωνα για πολυκατοικίες με Υπερευρυγώνιο Φακό, Ψηφιακό Zoom & Κίνηση σειράgt Έγχρωμες Θυροτηλεοράσεις & Θυροτηλέφωνα για πολυκατοικίες με Υπερευρυγώνιο Φακό, Ψηφιακό Zoom & Κίνηση Καινοτομία Υπερευρυγώνιος φακός και χειριστήριο Pan Tilt & Zoom Ευελιξία Πλήθος επιλογών για

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΑ PRESTIGE MODEL: PRESTIGE STAR ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΑ PRESTIGE MODEL: PRESTIGE STAR ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΑ PRESTIGE MODEL: PRESTIGE STAR ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η μπουτονιέρα PRESTIGE STAR της νέας σειράς 2 καλωδίων, είναι κατάλληλη για κάθε κτίριο και έχει άψογη εφαρμογή σε όλους

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 2Entry HELIOS UNI (audio) Σειρά 2Entry HELIOS VARIO (audio & video)

Σειρά 2Entry HELIOS UNI (audio) Σειρά 2Entry HELIOS VARIO (audio & video) Σειρά 2Entry HELIOS UNI (audio) 9153201E Θυρομεγάφωνο για PBX πλήρες, με 1 πλήκτρo κλήσης και θέση 160,00 196,80 για όνομα. Κατάλληλο για εξωτερική τοποθέτηση (IP54). Εντοιχιζόμενο. Δεν επεκτείνεται 9153202E

Διαβάστε περισσότερα

2/1 Οθόνες Αφής και Θυροτηλέφωνα ABB Ηλεκτρολογικό Υλικό

2/1 Οθόνες Αφής και Θυροτηλέφωνα ABB Ηλεκτρολογικό Υλικό /1 Οθόνες Αφής και Θυροτηλέφωνα ABB Ηλεκτρολογικό Υλικό Οθόνες αφής και θυροτηλέφωνα Περιεχόμενα Γενικά /3 Παραδείγματα εφαρμογών /7 Εξωτερικές μονάδες /8 Οθόνες αφής /9 Θυροτηλέφωνα /10 Εξαρτήματα συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: εργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη νέα σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά Sedna χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

SOFIA SEK-04. Έγχρωµο κιτ Θυροτηλεόρασης 4 συρµάτων Mε οθόνη 10 cm V Εγχειρίδιο εγκατάστασης και χρήσης

SOFIA SEK-04. Έγχρωµο κιτ Θυροτηλεόρασης 4 συρµάτων Mε οθόνη 10 cm V Εγχειρίδιο εγκατάστασης και χρήσης Εγχειρίδιο εγκατάστασης και χρήσης SOFIA SEK-04 Έγχρωµο κιτ Θυροτηλεόρασης 4 συρµάτων Mε οθόνη 10 cm V.08-2012 Σηµαντικό : Πριν από κάθε εγκατάσταση διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο. Αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Θέλετε να αλλάξετε το παλιό ογκώδες θυροτηλέφωνο με το μπλεγμένο καλώδιο με μία μοντέρνα οθόνη;

Θέλετε να αλλάξετε το παλιό ογκώδες θυροτηλέφωνο με το μπλεγμένο καλώδιο με μία μοντέρνα οθόνη; Θυροτηλεόραση Θέλετε μία άψογη, έγχρωμη εικόνα των επισκεπτών σας; Θέλετε ένα σύστημα θυροτηλεόρασης με την εγγύηση ενός διεθνώς καταξιωμένου κατασκευαστή; Θέλετε μέγιστη άνεση και ασφάλεια στο σπίτι σας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ FC 35 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΕΙΑΚΗ TFT LCD ΟΘΟΝΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕΝΟΥ ΑΓΚΥΣΤΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΕΓΑΦΩΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ. Παρακάτω θα γνωρίσουμε μερικά από τα εξαρτήματα που χρειάζονται για την συναρμολόγηση και σύνδεση της θυροτηλεόρασης.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ. Παρακάτω θα γνωρίσουμε μερικά από τα εξαρτήματα που χρειάζονται για την συναρμολόγηση και σύνδεση της θυροτηλεόρασης. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Καλώς ήλθατε στον υπέροχο κόσμο της ψηφιακής εικόνας. Αυτό το μοντέλο είναι ένα από τα πιο πλήρη και προηγμένα συστήματα ήχου και εικόνας. Μερικά από τα εξαρτήματα και χαρακτηριστικά του μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ 2. ΒΑΣΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ 3. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 4. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΗΧΩΝ ΚΛΗΣΗΣ 5. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ 6. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΕΙΚΟΝΩΝ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ) 7. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

UD A4-E8BC Ο ΗΓΙΕΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 1718/1 ΤΟΥ ΚΙΤ 1724/11 ΙΤ

UD A4-E8BC Ο ΗΓΙΕΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 1718/1 ΤΟΥ ΚΙΤ 1724/11 ΙΤ UD A4-E8BC Ο ΗΓΙΕΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 1718/1 ΤΟΥ ΚΙΤ 1724/11 ΙΤ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ I. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 1 II. ΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...1 III. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 A B C Βασικές Λειτουργίες... 2 1.1 Απάντηση / Απόρριψη κλήσης...2

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ ΑΝΑΛΟΓΙΚΏΝ ΠΗΓΏΝ ΉΧΟΥ. ελληνικά

ΚΙΤ ΑΝΑΛΟΓΙΚΏΝ ΠΗΓΏΝ ΉΧΟΥ. ελληνικά ΚΙΤ ΑΝΑΛΟΓΙΚΏΝ ΠΗΓΏΝ ΉΧΟΥ ελληνικά Κιτ αναλογικών πηγών ήχου με σύστημα κλήσης Sound System. Για τις ανάγκες των εγκαταστάσεων θυροτηλεφώνων διατίθενται πλέον νέα κιτ για μία έως τέσσερις κατοικιών, με

Διαβάστε περισσότερα

εκλεπτυσμένη αισθητική

εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική Φεβρουάριος 2013 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: Συνεργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ενδοεπικοινωνίας ανοικτής ακρόασης και ελέγχου 120 εισόδων από 8 κεντρικές θέσεις Σειρά AX-120

Σύστημα ενδοεπικοινωνίας ανοικτής ακρόασης και ελέγχου 120 εισόδων από 8 κεντρικές θέσεις Σειρά AX-120 Σύστημα ενδοεπικοινωνίας ανοικτής ακρόασης και ελέγχου 120 εισόδων από 8 κεντρικές θέσεις Σειρά AX-120 AX-084C AX-248C Κεντρική μονάδα ελέγχου συστήματος ΑΧ για 4 κεντρικούς σταθμούς χειριστών και 8 σταθμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ. Παρακαλώ διαβάστε προσεχτικά το παρών φυλλάδιο πριν την χρήση του προιόντος.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ. Παρακαλώ διαβάστε προσεχτικά το παρών φυλλάδιο πριν την χρήση του προιόντος. ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλώ διαβάστε προσεχτικά το παρών φυλλάδιο πριν την χρήση του προιόντος. Υποκατάστημα στη Θεσσαλο νίκη: Θεσσαλο νίκης 18, Νέα Ευκ αρπία, ΤΚ. 56429

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Ενσωματωμένο Μεγάφωνο

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Ενσωματωμένο Μεγάφωνο Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Ενσωματωμένο Μεγάφωνο 1258 00 Περιγραφή συσκευής Με το ενσωματωμένο μεγάφωνο το σύστημα επικοινωνίας εισόδου Gira ενσωματώνεται σε εγκαταστάσεις ταχυδρομικών θυρίδων,

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος 2018 / 2019

Κατάλογος 2018 / 2019 ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΆΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΏΝΩΝ Κατάλογος 2018 / 2019 ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Εξειδίκευση στα Συστήματα Ελέγχου Εισόδου *εταιρεία του

Διαβάστε περισσότερα

VENUS VHS-704 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ

VENUS VHS-704 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ VENUS VHS-704 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ 1.Εξαρτήματα και λειτουργίες Οι κωδικοί 8200 έως 8231 χρησιμοποιούνται για να ορίσουν την διεύθυνση της κάθε θυροτηλεόραση από 00 έως 31.

Διαβάστε περισσότερα

H εμπνευσμένη απλότητα

H εμπνευσμένη απλότητα H εμπνευσμένη απλότητα Merten Σεπτέμβριος 2010 1 Υλικά κατασκευής Πιστοποίηση Κατοικία 2 Merten: ένα ιστορικό όνομα εμπλουτίζει τη σειρά διακοπτών της Schneider Electric Ως παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης Εισαγωγή Mε αυτό το έξυπνο σύστημα ενδοεπικοινωνίας με βίντεο είστε βέβαιοι ότι δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως εάν κάποιος είναι στην πόρτα σας. Η εξωτερική μονάδα αποτελείται από ένα κουδούνι με πολύ μικρή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΙΤ (2K) ΜΕ ΜΟΝΙΤΟΡ ORION 4.3

ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΙΤ (2K) ΜΕ ΜΟΝΙΤΟΡ ORION 4.3 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 018 1 VIDEO KIT ΚΑΛΩΔΙΩΝ CTC electronics 018 ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΙΤ (K) ΜΕ ΜΟΝΙΤΟΡ ORI 4.3 KIT Color για 1 διαμέρισμα 4,3inch 03411* 309.00 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ KIT

Διαβάστε περισσότερα

Steely, Patavium και Pixel Up. Εξωτερικές μπουτονιέρες που δημιουργήθηκαν για να ικανοποιούν κάθε στυλ.

Steely, Patavium και Pixel Up. Εξωτερικές μπουτονιέρες που δημιουργήθηκαν για να ικανοποιούν κάθε στυλ. Steely, Patavium και Pixel Up. Εξωτερικές μπουτονιέρες που δημιουργήθηκαν για να ικανοποιούν κάθε στυλ. II Steely, Patavium και Pixel Up. Τρεις νέες μπουτονιέρες θυροτηλεόρασης μπορούν να εισαχθούν αρμονικά

Διαβάστε περισσότερα

Sambo Hellas. Θυροτηλεόραση Wi-Fi ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. IP Ψηφιακή Θυροτηλεόραση 2 καλωδίων ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Sambo Hellas. Θυροτηλεόραση Wi-Fi ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. IP Ψηφιακή Θυροτηλεόραση 2 καλωδίων ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Sambo Hellas IP Ψηφιακή Θυροτηλεόραση 2 καλωδίων Θυροτηλεόραση Wi-Fi ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2019 SAMBO HELLAS ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΕΣ BUS 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ / 1-4 ΜΠΟΥΤΟΝ SB DT 607 FE/ID/S1 Μπουτονιέρα Θυροτηλεόρασης Ευρυγώνια

Διαβάστε περισσότερα

Κιτ θυροτηλεοράσεων Due Fili Plus

Κιτ θυροτηλεοράσεων Due Fili Plus Κιτ θυροτηλεοράσεων Due Fili Plus Κατάλογος Τεχνολογία Due Fili Plus. Η τεχνολογία Due Fili Plus είναι γρήγορη, ευέλικτη και ακριβείας και χρησιμοποιείται για τη δημιουργία υψηλής απόδοσης συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Συνδυάστε τη μέγιστη προστασία με την μοντέρνα αισθητική. Στεγανό Διακοπτικό Υλικό. Mureva Styl. schneider-electric.gr

Συνδυάστε τη μέγιστη προστασία με την μοντέρνα αισθητική. Στεγανό Διακοπτικό Υλικό. Mureva Styl. schneider-electric.gr Συνδυάστε τη μέγιστη προστασία με την μοντέρνα αισθητική Στεγανό Διακοπτικό Υλικό Mureva Styl schneider-electric.gr 1 Διαθέσιμο σε Λευκό και Ανθρακί 2 Η στεγανή IP55 σειρά Στη Schneider Electric επιδιώκουμε

Διαβάστε περισσότερα

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%. Αλλαγές μπορούν να γίνουν χωρίς προειδοποίηση.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%. Αλλαγές μπορούν να γίνουν χωρίς προειδοποίηση. 1 Η RAKSON A.E. δημιουργήθηκε το 000 και ασχολείται με την χονδρική πώληση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας καθώς και με την τεχνική RAKSON A.E. υποστήριξή τους. Καταφέραμε μέσα σε 13 χρόνια κάτι Οι

Διαβάστε περισσότερα

T370ML. rev.0210. Σύστημα Kit Θυροτηλεόρασης. 2 καλωδίων SV-370S. Έγχρωμο. Οδηγίες Χρήσης

T370ML. rev.0210. Σύστημα Kit Θυροτηλεόρασης. 2 καλωδίων SV-370S. Έγχρωμο. Οδηγίες Χρήσης T370ML rev.0210 Σύστημα Kit Θυροτηλεόρασης 2 καλωδίων SV-370S Έγχρωμο Οδηγίες Χρήσης Εισαγωγή 33 Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας συγχαρούμε για την αγορά αυτού του προπιόντος το οποίο έχει κατασκευαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

Interphones ασύρματα θυροτηλέφωνα 16.05. Ασύρματη προειδοποίηση εισόδου 16.07

Interphones ασύρματα θυροτηλέφωνα 16.05. Ασύρματη προειδοποίηση εισόδου 16.07 Ασφάλεια Interphones ασύρματα θυροτηλέφωνα 16.05 Ασύρματα κουδούνια 16.07 Ασύρματη προειδοποίηση εισόδου 16.07 Ανιχνευτές καπνού 16.08 Interphones Ασύρματα θυροτηλέφωνα Απλά και αποτελεσματικά Τα ασύρματα

Διαβάστε περισσότερα

TAB 7. Το μέλλον των συστημάτων θυροτηλεόρασης, σήμερα.

TAB 7. Το μέλλον των συστημάτων θυροτηλεόρασης, σήμερα. TAB 7. Το μέλλον των συστημάτων θυροτηλεόρασης, σήμερα. IP Είναι εξελιγμένο, είναι συνδεδεμένο και είναι πάντα μαζί σας. Το σύστημα θυροτηλεόρασης Vimar περιλαμβάνει τη θυροτηλεόραση Tab 7: έναν μηχανισμό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης VK01

Οδηγίες εγκατάστασης VK01 Οδηγίες εγκατάστασης VK01 ΠΡΟΣΟΧΗ Πριν από την εγκατάσταση του εξοπλισμού, διαβάστε προσεκτικά τις «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» που περιέχονται στη συσκευασία, καθώς παρέχουν σημαντικές οδηγίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Νέα συστήματα θυροτηλεόρασης. Η καινοτομία έχει πολλά και διαφορετικά ονόματα.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Νέα συστήματα θυροτηλεόρασης. Η καινοτομία έχει πολλά και διαφορετικά ονόματα. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Νέα συστήματα θυροτηλεόρασης. Η καινοτομία έχει πολλά και διαφορετικά ονόματα. Η καινοτομία ως επιλογή για την προσφορά ακόμη πιο μοντέρνων προϊόντων. Καινοτομία πάνω από όλα.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ELIOT BY LEGRAND, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόνομα πληκτρολόγια πρόσβασης

Αυτόνομα πληκτρολόγια πρόσβασης Αυτόνομα πληκτρολόγια πρόσβασης SL2000B SL2000E SL2000F SL2000F-VP output) με κωδικό ΡΙΝ. Για εσωτερικό χώρο. Διαθέτει tamper switch, είσοδο για μπουτόν εξόδου και επαφή κατάστασης πόρτας. 1 κωδικός πρόσβασης.

Διαβάστε περισσότερα

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ / ΑΕΡΙΟΥ Vivadens ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΑΕΡΙΟΥ EASYLIFE Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση >> >> >> Εξοικονόμηση ενέργειας Ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργιών και Ασφάλειας VIDEO DOOR PHONE NVM-704/NVC-5104

Οδηγίες Λειτουργιών και Ασφάλειας VIDEO DOOR PHONE NVM-704/NVC-5104 Αυτές οι οδηγίες είναι για την ασφάλειά σας. Παρακαλείσθε να τις διαβάσετε προσεκτικά πριν από τη χρήση και να τις διατηρήσετε για μελλοντική αναφορά. Παρεχόμενα τμήματα Παρεχόμενα εξαρτήματα Ref Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Νέα συστήματα θυροτηλεόρασης. Η καινοτομία έχει πολλά και διαφορετικά ονόματα.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Νέα συστήματα θυροτηλεόρασης. Η καινοτομία έχει πολλά και διαφορετικά ονόματα. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Νέα συστήματα θυροτηλεόρασης. Η καινοτομία έχει πολλά και διαφορετικά ονόματα. Η καινοτομία ως επιλογή για την προσφορά ακόμη πιο μοντέρνων προϊόντων. Καινοτομία πάνω από όλα.

Διαβάστε περισσότερα

tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής 08.05 tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής με αυτοκόλλητη ταινία 08.11

tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής 08.05 tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής με αυτοκόλλητη ταινία 08.11 Κανάλια διανομής tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής 08.05 tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής με αυτοκόλλητη ταινία 08.11 tehalit.lfr κανάλι ρολό με αυτοκόλλητη ταινία 08.14 tehalit.lfh σύστημα καναλιών

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδιασµός συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της, η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά χάρη στην αξιοπιστία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΙΤ. ελληνικά

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΙΤ. ελληνικά ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΙΤ ελληνικά IP Κιτ συστημάτων θυροτηλεόρασης Due Fili Plus και IP. Η πολυετής μας εμπειρία στον τομέα συστημάτων θυροτηλεόρασης συγκεντρωμένη σε ένα κιτ. Ιδανικές λύσεις για την ικανοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265..

Οδηγίες χρήσης. Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265.. Οδηγίες χρήσης Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265.. Περιγραφή συσκευής Η έγχρωμη κάμερα ανήκει στο σύστημα επικοινωνίας εισόδου Gira και εξυπηρετεί στην επέκταση της εντοιχιζόμενης μπουτονιέρας.

Διαβάστε περισσότερα

RAIN. Βροχή Λάμψης και Πολυτέλειας 2018 ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

RAIN. Βροχή Λάμψης και Πολυτέλειας 2018 ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ RAIN Βροχή Λάμψης και Πολυτέλειας 2018 ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ RAIN Η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας και αντανακλάται στον χώρο μας! Υψηλή ποιότητα Αξεπέραστη αισθητική 2 RAIN Μοντέρνος Σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΘΟΝΗ FC62 4 ΙΝΤΣΩΝ 5 ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΘΟΝΗ FC62 4 ΙΝΤΣΩΝ 5 ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΘΟΝΗ FC62 4 ΙΝΤΣΩΝ 5 ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FETRONIC SECURITY APPLICATIONS ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤ. ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 100 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 210.94.21.802 SITE:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ Roto Fentro Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. FENTRO ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Fentro : Eνα ευέλικτο πρόγραµµα µηχανισµών παντζουριών πολλαπλών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα με Μονό Μπουτόν Κλήσης 1260 65/66/67 1271 65/66/67

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα με Μονό Μπουτόν Κλήσης 1260 65/66/67 1271 65/66/67 Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα με Μονό Μπουτόν Κλήσης 1260 65/66/67 1271 65/66/67 Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα με 3πλό Μπουτόν Κλήσης 1261 65/66/67 1272 65/66/67 Περιγραφή συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

RAIN. Βροχή Λάμψης και Πολυτέλειας ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

RAIN. Βροχή Λάμψης και Πολυτέλειας ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ RAIN Βροχή Λάμψης και Πολυτέλειας 2019 ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ RAIN Η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας και αντανακλάται στον χώρο μας! 2 Υψηλή Ποιότητα Αξεπέραστη Αισθητική RAIN Μοντέρνος Σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο: 210-9404000 ιnfo@rakson.gr www.rakson.gr 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες και φυλάξτε

Διαβάστε περισσότερα

2N Helios IP Intercom

2N Helios IP Intercom ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ! 2N Helios IP Intercom To μέλλον στον έλεγχο πρόσβασης, τη θυροτηλεόραση και την ενδοεπικοινωνία είναι σήμερα στα χέρια σας. Δείτε, ακούστε και μιλήστε από το τηλέφωνο,

Διαβάστε περισσότερα

Οθόνη βίντεο V1.

Οθόνη βίντεο V1. Οθόνη βίντεο GR 122398 122294 V1 www.avidsen.com GR ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ 1 - ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αυτή η οθόνη είναι συμβατή αποκλειστικά με τις εξωτερικές μονάδες της Avidsen με κωδ. 102297, 112297 και 112298. Βασικά χαρακτηριστικά:

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ CELIANE

ΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ CELIANE ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 2. ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ 4 3. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 5 3.1. Στήριξη 5 3.2. Σύνδεση 5 3.3. Σηµάνσεις 7 1 1. Γενικά χαρακτηριστικά Η σειρά διακοπτικού υλικού θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΆΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΏΝΩΝ. Κατάλογος 2017 ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΆΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΏΝΩΝ. Κατάλογος 2017 ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΆΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΏΝΩΝ Κατάλογος 2017 ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Εξειδίκευση στα Συστήματα Ελέγχου Εισόδου *εταιρεία του Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΘΟΝΗΣ SZENA

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΘΟΝΗΣ SZENA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΘΟΝΗΣ SZENA αντίστοιχο οδηγό) Κλείστε το μόνιτορ που θέλετε να προγραμματίσετε. Ενώ έχετε το μόνιτορ κλειστό, πιέστε το πλήκτρο της κλειδαριάς.. Έχοντας πατημένο το πλήκτρο της κλειδαριάς,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας 1280.. Περιγραφή συσκευής Η μονάδα κατοικίας ανοικτής συνομιλίας ανήκει στο σύστημα επικοινωνίας εισόδου Gira και αποτελείται από

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Ένας πρακτικός δρόμος προς τις ανακοινώσεις ποιότητας για το κοινό Ευκολία στη χρήση με ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015 2 Cubist Alu ή Brushed Alu / Silver, ανακαλύψτε νέες αρμονίες που συνδυάζουν δημιουργικότητα και ευαισθησία, αισθητικές

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις SL 2900 Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα για μοναδικές συναρπαστικές επιδόσεις SL 2900 Το πνεύμα της εποχής; Το έχει προσπεράσει προ πολλού 3 SL 2900 Το SL 2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕΤ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ CRL 3TV27 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ CRL-3TV27 1 ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ υνατότητα ρύθµισης της έντασης οµιλίας Εξωτερική µονάδα µε φινίρισµα αλουµινίου, ανθεκτική στις καιρικές

Διαβάστε περισσότερα

Niloé. Η «φυσική» εξέλιξη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Niloé. Η «φυσική» εξέλιξη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Niloé Η «φυσική» εξέλιξη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Η «φυσική» εξέλιξη... για το περιβάλλον και για εσάς Eco σχεδιασμός μείωση των σημάνσεων laser βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Niloé. Η «φυσική» εξέλιξη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Niloé. Η «φυσική» εξέλιξη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Niloé Η «φυσική» εξέλιξη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Η «φυσική» εξέλιξη... για το περιβάλλον και για εσάς Eco σχεδιασμός μείωση των σημάνσεων laser βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

παγκοσμιοσ ειδικοσ στισ ηλεκτρικεσ και ψηφιακεσ κτιριακεσ υποδομεσ

παγκοσμιοσ ειδικοσ στισ ηλεκτρικεσ και ψηφιακεσ κτιριακεσ υποδομεσ παγκοσμιοσ ειδικοσ στισ ηλεκτρικεσ και ψηφιακεσ κτιριακεσ υποδομεσ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 2 Cubist Alu ή Brushed Alu / Silver, ανακαλύψτε νέες αρμονίες που συνδυάζουν δημιουργικότητα και ευαισθησία, αισθητικές

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Η σειρά ηχοσυστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ θυροτηλεφώνου για 1 έως 4 διαμερίσματα με μπουτονιέρα Prestige Αλουμινίου και θυροτηλέφωνο Galaxy

ΚΙΤ θυροτηλεφώνου για 1 έως 4 διαμερίσματα με μπουτονιέρα Prestige Αλουμινίου και θυροτηλέφωνο Galaxy ΚΙΤ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΚΙΤ θυροτηλεφώνου για 1 έως 4 διαμερίσματα με μπουτονιέρα Prestige Αλουμινίου και θυροτηλέφωνο Galaxy ΚΙΤ για 1 διαμέρισμα 4+Ν ΚΙΤ για 3 διαμερίσματα 4+Ν Κωδικός: 00471* Τιμή μονάδος:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΜΝΗΜΗ NVM-904M & NVC-5104

ΚΙΤ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΜΝΗΜΗ NVM-904M & NVC-5104 Οδηγίες Ασφάλειας Εγκατάστασης & Χρήσης ΚΙΤ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΜΝΗΜΗ NVM-904M & NVC-5104 Αυτές οι οδηγίες είναι για την ασφάλειά σας. Παρακαλώ διαβάστε λεπτομερώς πριν τη χρήση και να τις διατηρήσετε για

Διαβάστε περισσότερα

CATALOGO RICAMBI - TERSYSTEM AUDIO ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΆΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΏΝΩΝ

CATALOGO RICAMBI - TERSYSTEM AUDIO ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΆΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΏΝΩΝ CATALOGO RICAMBI - TERSYSTEM AUDIO MECCANICHE POSTI ESTERNI ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΆΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΏΝΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 Συστήματα Θυροτηλεοράσεων & θυροτηλεφώνων ΣΥΣΤΗΜΑ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ KIT ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Επίτοιχη Μπουτονιέρα με Μονό Μπουτόν Κλήσης 1266 65/66/67 Επίτοιχη Μπουτονιέρα με 3πλό Μπουτόν Κλήσης 1267 65/66/67 Επίτοιχη Μπουτονιέρα με 2 3πλά Μπουτόν Κλήσης 1268

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ 1 Σύµφωνες µε τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! 2 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Aduro 1 Με συρτάρι 3

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ Συστήματα θυροτηλεοράσεων & θυροτηλεφώνων

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ Συστήματα θυροτηλεοράσεων & θυροτηλεφώνων ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012 ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ Συστήματα θυροτηλεοράσεων & θυροτηλεφώνων ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ Συστήματα Θυροτηλεοράσεων & θυροτηλεφώνων ΣΥΣΤΗΜΑ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ KIT ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Η EXALCO, με υπευθυνότητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, δημιούργησε τη σειρά EXALCO ECONOMY Σχεδιάζοντας τις ιδανικές λύσεις για την

Διαβάστε περισσότερα

System pro E comfort Nέα σειρά πινάκων MISTRAL65 Μοναδικός σχεδιασμός Απεριόριστες δυνατότητες

System pro E comfort Nέα σειρά πινάκων MISTRAL65 Μοναδικός σχεδιασμός Απεριόριστες δυνατότητες System pro E comfort Nέα σειρά πινάκων MISTRAL65 Μοναδικός σχεδιασμός Απεριόριστες δυνατότητες Στεγανοί πλαστικοί πίνακες IP 65 System pro E comfort MISTRAL65 Η νέα σειρά πινάκων MISTRAL65 της οικογένειας

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά, χάρη στην αξιοπιστία και

Διαβάστε περισσότερα