σχεδιασμός, ποιότητα & τεχνολογία lity,techn and technology ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ σε συστήματα εισόδων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "σχεδιασμός, ποιότητα & τεχνολογία lity,techn and technology ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ σε συστήματα εισόδων"

Transcript

1 σχεδιασμός, ποιότητα & τεχνολογία lity,techn and technology ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ σε συστήματα εισόδων

2 pany & co p εταιρεία & ιστορία

3 history 2003 y & 2003 sto y Η ιστορία της Golmar χαρακτηρίζετε από ένα σαφές και αποφασιστικό Η Ιστορία μας πνεύμα τελειότητας. Η Golmar ιδρύθηκε το Το πρώτο σύστημα επικοινωνίας πόρτας με διαμέρισμα δημιουργήθηκε το 1958 και εξελίχθηκε αργότερα σε σύστημα Θυροτηλεόρασης, που αποτελεί το πιο σημαντικό προϊόν της μέχρι και σήμερα. Οι εξαγωγές αποτελούν μια από τις κεντρικές δραστηριότητες της εταιρείας από το1968. Αυτή τη στιγμή εξάγει περισσότερο από το 45% της παραγωγής της και έχει επεκταθεί σε πάνω από 45 χώρες, ιδιαίτερα στα απαιτητικά μέλη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Το 1994 η εταιρεία ήταν η πρώτη στην Ισπανία που κατασκεύασε Ψηφιακή Θυροτηλεόραση. Ένας βασικός παράγοντας για την επιτυχία είναι η ικανότητα να αναπτύξει νέα προϊόντα και να τα προσαρμόσει στις ειδικές ανάγκες κάθε αγοράς. Το 1997 η εταιρεία μετακόμισε στην Βαρκελώνη σε ένα σύγχρονο κτίριο 6500 m 2. Η Golmar ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ισπανία που έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9000:2000. Το 2004 γιόρτασε την 50η επέτειο της και δημιούργησε θυγατρικές εταιρείες σε αρκετές Ευρωπαϊκές πόλεις. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα 130 ανθρώπους, όπου το 10% του ανθρώπινου δυναμικού της απασχολείται στο τμήμα έρευνας και καινοτομίας. Η Golmar έχει ξεκινήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο, έτσι ώστε να γίνει ένας από τους κύριους Ευρωπαίους κατασκευαστές στον τομέα της Θυροτηλεόρασης.

4 now- know εμπειρία -

5 Έχουμε το όραμα howη αιχμή του δόρατος της Golmar είναι η συνεχής προσφορά καινοτόμων συστημάτων και προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, με έμφαση στην επικοινωνία και την προστασία. Εκμεταλλευόμενη την πρωτοπορία στην ανάπτυξη των ψηφιακών συστημάτων επικοινωνίας, η Golmar εφαρμόζει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στα συστήματα της. Εγκαταστάτες και τελικοί χρήστες απολαμβάνουν τις αναρίθμητες δυνατότητες που προσφέρουν τα συστήματα της Golmar. Τα παρακάτω συστήματα είναι διαθέσιμα από την Golmar: IPlus ένα πλήρες ψηφιακό σύστημα : Σας επιτρέπει την σύνδεση της μπουτονιέρας και της οθόνης χρησιμοποιώντας νέα ή υπάρχουσα υποδομή LAN. To LΑΝ μπορεί να μοιράζετε και σε άλλες IP συσκευές. Οι οθόνες και οι μπουτονιέρες συνδέονται με ένα απλό βύσμα Rj-45 το οποίο έρχεται από ένα PoΕ switch (μεταλλάκτη). Ενδοεπικοινωνία μεταξύ διαμερισμάτων, αποθήκευση της φωτογραφίας στην μνήμη της οθόνης και αποστολή μηνυμάτων στις οθόνες είναι μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα της νέας τεχνολογίας θυροτηλεοράσεων. Ποτέ ένα σύστημα θυροτηλεόρασης δεν είχε τόσες πολλές δυνατότητες και τόση εύκολη εγκατάσταση. VISTA PLUS : Ψηφιακό σύστημα θυροτηλεόρασης 5 καλωδίων που επιτρέπει την αντικατάσταση παλαιών θυροτηλεφώνων σε θυροτηλεόραση χωρίς επιπλέον καλώδια. Είναι δυνατόν να έχουμε μέχρι 120 οθόνες ή θυροτηλέφωνα ή ακόμα και συνδυασμό, μέχρι 6 εισόδους χωρίς την χρησιμοποίηση ρελέ μεταγωγής.. V2PLUS : Ψηφιακό σύστημα θυροτηλεόρασης και V2PLUS ψηφιακό σύστημα θυροτηλεφώνων 2 καλωδίων χωρίς πολικότητα. Είναι δυνατόν να έχουμε μέχρι και 120 οθόνες ή θυροτηλέφωνα ή ακόμα και συνδυασμό, μέχρι 3 εισόδους χωρίς την χρησιμοποίηση ρελέ μεταγωγής. PLUS : Το κορυφαίο σύστημα μας. Λειτουργεί με 3 καλώδια και ομοαξονικό ή 4 καλώδια και 1 ζευγάρι από UTP (CAT5), για θυροτηλεόραση ή μόνο 4 καλώδια για θυροτηλέφωνα. Το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να διαχειριστεί μέχρι οθόνες ή θυροτηλέφωνα μέχρι 255 κτίρια και χωρίς περιορισμό σε αριθμό εισόδων. Και το πιο σημαντικό, είναι χωρίς την χρησιμοποίηση ρελέ μεταγωγής. Παραδοσιακό σύστημα 4+n για θυροτηλέφωνα. Επωφεληθείτε από την καλύτερη λύση που σας δίνουμε για τις εγκαταστάσεις σας. Κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα από την Golmar τα ψηφιακά συστήματα θυροτηλεόρασης.

6 Απλό και με απεριόριστες δυνατότητες Απλά συνδέστε την οθόνη και την μπουτονιέρα στο δίκτυο LAN, το IPlus θα λειτουργήσει αμέσως! Το νέο σύστημα IPlus από την Golmar εφαρμόζει την λειτουργία IP peer-2peer, λειτουργεί χωρίς την απαίτηση server και αυτό το κάνει απλό και ισχυρό. Το IPlus είναι σύστημα πολύ-κάναλης ενδοεπικοινωνίας χωρίς πλέον τον ήχο απασχόλησης τον οποίο περίμενε ο επισκέπτη. Με ενσωματωμένη μνήμη στο σύστημα σας διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ξανά άλλη κλήση. Ο θυρωρός μπορεί να στείλει μήνυμα σε μια ή περισσότερες οθόνες το οποίο εμφανίζετε στην οθόνη. Χάρη στο πρωτόκολλο TCP/IP το IPlus λειτουργεί σαν LΑΝ και πλέων η απόσταση δεν είναι πρόβλημα. Plug&P IP Θυροτηλεόραση Το σύστημα IPlus σχεδιάστηκε για τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Plug& Η κομψότητα συναντά την τεχνολογία Η νέα IPlus οθόνη για επίτοιχη εγκατάσταση έχει μόλις 17 mm πάχος. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός και το αρμονικό φινίρισμα καθιστούν την συγκεκριμένη οθόνη μια από τις πιο φινετσάτες της αγοράς. Η νέα γενιά IP οθόνες από την Golmar σας προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες. Μερικές από αυτές είναι, ενδοεπικοινωνία με οποιοδήποτε οθόνη, μνήμη καταγραφής κλήσης και διαχείριση μέχρι και 8 κάμερες.

7 ay IP Μπουτονιέρα με ενσωματωμένη TFT οθόνη Πάχος μόνο 2,5 mm, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι ANSI 316. Ειδική κατασκευή για αποφυγή θαμπώματος από δακτυλικά αποτυπώματα. Εύκολη αναζήτηση του διαμερίσματος ή με την κύλιση του ονόματος από την λίστα ή πληκτρολογώντας απευθείας τον κωδικό του διαμερίσματος. Σύνδεση Rj-45 για εύκολη εγκατάσταση.

8 Χαρακτηριστικά Μπουτονιέρα αλουμινίου πάχους 1.8 mm. Συμπαγές εύκολος τρόπος συναρμολόγησης. Περισσότερες από 30 επιλογές μηχανισμών που επιτρέπουν οποιαδήποτε εφαρμογή ή διαμόρφωση. Ρυθμιζόμενη κάμερα με λειτουργία στρέψη - κλίση. Μπουτόν μονά ή διπλά από ανοξείδωτο ατσάλι. Έξυπνος φωτισμός για καλύτερη ανάγνωση των ονομάτων στα μπουτόν. Δυνατότητα χρησιμοποίησης πληκτρολογίου για κλήση στην θέση των μπουτόν με αλφαριθμητικές ενδείξεις. Μεγάλη φωτιζόμενη Οθόνη LCD 2 x16. STADIO doo door ent

9 μπουτονιέρες entry p Η κομψότητα του αλουμινίου, η ελαφριά καμπύλη προς τα έξω και η ry panels Ένας κόσμος γεμάτος δυνατότητες Η κομψότητα του αλουμινίου, διάτρητη κάλυψη του θυρομεγαφώνου δίνουν την ξεχωριστή γραμμή στο σχεδιασμό. Οι ποιότητα των υλικών και η εξελιγμένη τεχνολογικά κατασκευή της μπουτονιέρας, σας εξασφαλίζουν τον συνδυασμό της αντοχής και της υψηλής αισθητικής. Το μέγεθος της μπουτονιέρας δεν είναι πρόβλημα πλέον. Καταφέραμε το μέγιστο αριθμό μπουτόν με την μικρότερη σε διαστάσεις μπουτονιέρα. Οι εναλλακτικές προτάσεις σε μηχανισμούς, όσον αναφορά τα πλήκτρα κλήσης, επιτρέπουν να δημιουργηθεί οποιοσδήποτε συνδυασμός. Επιπλέον μπορούμε να τοποθετήσουμε μηχανισμό πληκτρολογίου ή access control για άνοιγμα της πόρτα με κωδικό, με κάρτα ή με ηλεκτρονικό κλειδί.

10 rock ino Χαρακτηριστικά τ κά Μπουτονιέρα από ανοξείδωτο ατσάλι πάχους 2.5 mm. Ειδική κατασκευή για την αποφυγή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην μπουτονιέρα. Polycarbonate υλικό 5mm στα ονόματα και στην κάμερα. Ρυθμιζόμενη κάμερα με λειτουργία στρέψη- κλίση. Διπλή επένδυση στο μικρόφωνο για αποφυγή μικροφωνισμού. Από 1 έως 20 μπουτόν από ανοξείδωτο ατσάλι. Μόνιμος μπλε φωτισμός Led στα ονόματα. Δυνατότητα πληκτρολόγιου αντί μπουτόν για την κλήση με μπλε φωτισμό led. Οθόνη LCD 2x16. Βίδες ασφαλείας με ειδικό κλειδί. Μεταλλικό χωνευτό κουτί, με ειδικό σύστημα κατά της κλοπής. ck inox

11 αντιβανδαλιστική μπουτονιέρα από ατσάλι INOX x stainl stainless stee Ιδανική για κάθε περιβάλλον Το πάχος των υλικών που χρησιμοποιούνται, η αποκλειστική επεξεργασία για την αποφυγή δακτυλικών αποτυπωμάτων και ο μόνιμος μπλε φωτισμός των led, καθιστά αυτήν την μπουτονιέρα την ιδανική επιλογή για διακεκριμένες μονοκατοικίες και πολυκατοικίες. Πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως Access Control μπορούν να συνδυαστούν. Επίσης διατίθεται γείσο και εξωτερικό κουτί.

12 vandal αντιβανδαλιστική μπουτονιέρα ROCK andal resista

13 Χαρακτηριστικά τικά Μπουτονιέρα αλουμινίου με καμπυλωτή πρόσοψη πάχους mm. Ειδική κατασκευή για την αποφυγή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην μπουτονιέρα. Polycarbonate υλικό 5 mm στα ονόματα και στην κάμερα. Ρυθμιζόμενη κάμερα με λειτουργία στρέψη- κλίση. Διπλή επένδυση στο μικρόφωνο για αποφυγή μικροφωνισμού. Δυνατότητα πληκτρολόγιου αντί μπουτόν για την κλήση με μπλε φωτισμό led. Οθόνη LCD 2x16. Βίδες ασφαλείας με ειδικό κλειδί. resistan Αντιβανδαλιστική προστασία της μπουτονιέρας. nt panels Οι ανθεκτικές μπουτονιέρες ROCK, είναι η απόδειξη Για ότι μπορεί να συμβεί ότι η καλαίσθητη σχεδίαση είναι πλήρως συμβατή με την ευρωστία, χάρη στον τέλειο συνδυασμό της κυρτής πρόσοψης και του δυνατού χυτού αλουμινίου. Η δική μας δέσμευση είναι να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς χρήστες με μια απόλυτα στεγανή μπουτονιέρα (ΙΡ-44) και αντιβανδαλιστική (IK-09).

14 Χαρακτηριστικά Πλαίσιο από μαύρο γυαλισμένο πλαστικό ΑΒS. Στην εργοστασιακή συσκευασία διατίθεται με δύο καπάκια λευκό και μαύρο χρώμα. Μπορείτε όμως να προμηθευτείτε επιπλέον καπάκια αλουμινίου σε χρώμα σκούρο χρυσό, ανθρακί και τιτάνιο. Φωτισμός σε χρώμα μπλε. Οθόνη LCD 3.5. Προγραμματισμός μέσω μενού στην οθόνη. Επίτοιχη εγκατάσταση μόνο 35 mm και χωνευτή εγκατάσταση μόνο 11 mm. Διαστάσεις 97 πλάτος x 207 ύψος mm οθόνη hands hands free m

15 χωρίς ακουστικό free mo Προσαρμοσμένος σχεδιασμός και λειτουργική τεχνολογία onitor Η σειρά Szena είναι η τελευταία γενιά τεχνολογίας στις οθόνες χωρίς ακουστικό, όπου η προσοχή στη λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Δυναμικός σχεδιασμός, προηγμένη τεχνολογία, απλή και εύκολη χρήση «χάρη στο μενού της οθόνης» και το σημαντικότερο καθαρή επικοινωνία. Η επικοινωνία δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη σε οθόνες θυροτηλεοράσεων. Η δυνατότητα επίτοιχης ή χωνευτής τοποθέτησης και αλλαγής χρωματισμού στα καπάκια, σας επιτρέπει την τέλεια ενοποίηση με οποιαδήποτε επιφάνεια και εσωτερική διακόσμηση. Η Szena είναι μια μοναδική οθόνη. Λεπτομέρειες όπως τα φωτιζόμενα μπουτόν τα μεταλλικά χρώματα οι μικρές διαστάσεις και η μινιμαλιστική σχεδίαση καθιστούν την οθόνη Szena οθόνη πρώτης επιλογής. Υψηλής ανάλυσης οθόνη. Full duplex επικοινωνία με την μπουτονιέρα. Ενδοεπικοινωνία μέχρι 2 οθόνες στο διαμέρισμα. Ενεργοποίηση επιπλέον βοηθητικών συσκευών όπως κάμερα, 2η είσοδο, φώτα κ.α.. Ρύθμιση μέσω μενού στην οθόνη : φωτεινότητα, αντίθεση, χρώματος, ήχου κλήσης, ήχου ομιλίας.

16 e apartm Οθόνες με Χαρακτηριστικά Πλαίσιο από λευκό πλαστικό ABS (RAL 9003). Οθόνη ασπρόμαυρη 4 και έγχρωμη LCD 3,5 ποιότητας A Grade. Ρύθμιση αντίθεσης και φωτεινότητας. Επιπλέον μπουτόν και ενεργοποίηση - απενεργοποίηση του ήχου κλήσης. Αποσπώμενο καλώδιο για το ακουστικό. Επίτοιχη εγκατάσταση με βάση. Διαστάσεις 200 Πλάτος x 220 Ύψος mm Για την σειρά PLUS έχουμε τις επιπλέον δυνατότητες: Ενδοεπικοινωνία μέχρι 2 οθόνες στο διαμέρισμα. Ενεργοποίηση επιπλέον βοηθητικών συσκευών όπως κάμερα, 2η είσοδο, φώτα κα. Ρύθμιση έντασης ήχου κλήσης.

17 ent unit Πλαίσιο από λευκό πλαστικό ABS Θυροτηλέφωνο Η κατασκευή ενός θυροτηλεφώνου δεν είναι εύκολη δουλειά. Πρέπει να είναι: κομψό, με άψογο φινίρισμα, εύκολο στην τοποθέτησή του αλλά σταθερό και με εξαιρετική ποιότητα ήχου. Αν συμφωνείτε με τις παραπάνω βασικές απαιτήσεις, η σειρά Platea έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Χαρακτηριστικά Υψηλής ποιότητας μικρόφωνο και μεγάφωνο Επιπλέον μπουτόν και απενεργοποίηση του ήχου κλήσης. Αποσπώμενο καλώδιο για το ακουστικό. Βάση θυροτηλεφώνου με αρκετά σημεία στήριξης. Διαστάσεις : 88 Πλάτος x 235 Ύψος mm ακουστικό Η Οθόνες με ταυτότητα σειρά Platea είναι δικό μας δημιούργημα, αποτέλεσμα σχεδιασμού εξ ολοκλήρου από τη δική μας σχεδιαστική ομάδα το Ο Μεσογειακός σχεδιασμός, τυπικός και όμορφος, εξασφαλίζει την επιτυχία των πωλήσεων στην αγορά της θυροτηλεόρασης. Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό της σειράς Platea είναι η δυνατότητα να αλλάξετε το χρώμα της οθόνης, από ένα έξυπνο μπλε σε ένα ελαφρύ ανθρακί, με μια απλή περιστροφή του λεπτού πλαστικού που βρίσκεται στην πρόσοψη του ανάλογα με την διακόσμηση σας. Η σειρά Tekna είναι το νέο στοίχημα της Golmar στις οθόνες με ακουστικό. Η συμμετρία των γραμμών και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της θα δώσει μια άλλη αίσθηση στην ατμόσφαιρα, μια αισθητική διάκριση.

18 simple απλές λύσεις s pl Ένα κόσμος γεμάτος λύσεις Ανακαλύψτε την ποικιλία στις σειρές Κιτ. Με προσεκτική επιλογή μοντέλων ν και συστημάτων για να ταιριάζει και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις μιας μονοκατοικίας ή μικρών κτιρίων. Κιτ θυροτηλεφώνων με 2 και 4+n καλώδια. Κιτ θυροτηλεόρασης, ασπρόμαυρο ή έγχρωμο, με 2 και 6 καλώδια CAT5. Δυνατότητα τοποθέτησης Access Control με πληκτρολόγιο ή με proximity. Περισσότερα από 50 διαφορετικά μοντέλα σε ειδικό πολύχρωμο πακέτο.

19 olutions Κιτ 2 καλωδίων Επίτοιχη οθόνη 7 TFT. Πλήκτρα αφής με μπλε φωτισμό. Τεχνολογία 2 καλωδίων. Ρύθμιση της έντασης και OSD μενού για την ρύθμιση φωτεινότητας, αντίθεσης και χρώματος. Μέχρι 2 οθόνες και 2 μπουτονιέρες. Δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας. Αυτόκληση. Έξοδο ενεργοποίησης άλλων συσκευών ( γκαραζόπορτα κ.α.). Επιλογή από 4 διαφορετικούς ήχους κλήσης. e solut

20 365 çìýñåò ôï ñüíï 08:00 ð.ì. 11:00 ì.ì. Ôå íéêýò ðëçñïöïñßåò, ïäçãßåò ñþóçò, åðßóêåøç ãéá âëüâç ÁóöáëéóôéêÞ êüëõøç çëåêôñïíéêïý åîïðëéóìïý ìðïõôïíéýñáò èõñïôçëåüñáóçò ÊÁÔΑ ÐÁÍÔÏÓ ÊÉÍÄÕÍÏÕ ãéá 12 ìþíåò áðü ôçí áãïñü. Ãéá åóüò ðïõ åðéèõìåßôå ôçí ðïëõôýëåéá óôï þñï óáò esign,qua design, quality

ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ προηγμένη τεχνολογία, υψηλή αισθητική, σε πλήρη αρμονία Η ΣΙΜΑΚΟΜ στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης νέων τεχνολογικά

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic venus vision bus 2k Τεχνολογία και αισθητική με τη πρώτη ματιά Έγχρωμη οθόνη αφής 2 καλωδίων ανοιχτής ακρόασης (hands free). Ο Έλεγχος Εισόδου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Νέα συστήματα θυροτηλεόρασης. Η καινοτομία έχει πολλά και διαφορετικά ονόματα.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Νέα συστήματα θυροτηλεόρασης. Η καινοτομία έχει πολλά και διαφορετικά ονόματα. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Νέα συστήματα θυροτηλεόρασης. Η καινοτομία έχει πολλά και διαφορετικά ονόματα. Η καινοτομία ως επιλογή για την προσφορά ακόμη πιο μοντέρνων προϊόντων. Καινοτομία πάνω από όλα.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ Συστήματα θυροτηλεοράσεων & θυροτηλεφώνων

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ Συστήματα θυροτηλεοράσεων & θυροτηλεφώνων ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012 ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ Συστήματα θυροτηλεοράσεων & θυροτηλεφώνων ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ Συστήματα Θυροτηλεοράσεων & θυροτηλεφώνων ΣΥΣΤΗΜΑ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ KIT ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

CATALOGO RICAMBI - TERSYSTEM AUDIO ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΆΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΏΝΩΝ

CATALOGO RICAMBI - TERSYSTEM AUDIO ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΆΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΏΝΩΝ CATALOGO RICAMBI - TERSYSTEM AUDIO MECCANICHE POSTI ESTERNI ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΆΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΏΝΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 Συστήματα Θυροτηλεοράσεων & θυροτηλεφώνων ΣΥΣΤΗΜΑ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ KIT ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

2N Helios IP Intercom

2N Helios IP Intercom ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ! 2N Helios IP Intercom To μέλλον στον έλεγχο πρόσβασης, τη θυροτηλεόραση και την ενδοεπικοινωνία είναι σήμερα στα χέρια σας. Δείτε, ακούστε και μιλήστε από το τηλέφωνο,

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί φίλοι. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε ερώτημα που σχετίζεται με τον τομέα αυτό δραστηριοτήτων μας. Γιάννης Νικολόπουλος

Αγαπητοί φίλοι. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε ερώτημα που σχετίζεται με τον τομέα αυτό δραστηριοτήτων μας. Γιάννης Νικολόπουλος ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 Αγαπητοί φίλοι Η εξέλιξη της τεχνικής προχωρά με ρυθμούς που μόνο οι ειδικοί κάθε τομέα της μπορούν να παρακολουθήσουν, και αυτοί πολλές φορές εστιάζοντας

Διαβάστε περισσότερα

2/1 Οθόνες Αφής και Θυροτηλέφωνα ABB Ηλεκτρολογικό Υλικό

2/1 Οθόνες Αφής και Θυροτηλέφωνα ABB Ηλεκτρολογικό Υλικό /1 Οθόνες Αφής και Θυροτηλέφωνα ABB Ηλεκτρολογικό Υλικό Οθόνες αφής και θυροτηλέφωνα Περιεχόμενα Γενικά /3 Παραδείγματα εφαρμογών /7 Εξωτερικές μονάδες /8 Οθόνες αφής /9 Θυροτηλέφωνα /10 Εξαρτήματα συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

2N Helios IP Vario Door Access Intercom

2N Helios IP Vario Door Access Intercom 2N Helios IP Vario Door Access Intercom Ολοκληρωμένο οπτικοακουστικό σύστημα VoiP επικοινωνίας με την είσοδο. Οδηγίες Εγκατάστασης & Χρήσης Version 1.0.3 www.2n.cz Η 2N TELEKOMUNIKACE a.s. είναι μία Τσέχικη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ B Livinglight Video DISPLAY Τεχνολογία και στυλ Εντοιχιζόμενο monitor μικρής διάστασης με πλήθος τεχνολογικών δυνατοτήτων = Έγχρωμη οθόνη LCD, υψηλής ευκρίνειας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΕΦ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΕΦ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΕΦ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΤΙΡΙΟΥ (Εφαρμογή στο κτίριο του Ι.Τ.Ε.) ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ : ΔΑΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο: 210-9404000 ιnfo@rakson.gr www.rakson.gr 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες και φυλάξτε

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Συστημάτων. Ασφάλεια & Έλεγχος Πρόσβασης

Κατάλογος Συστημάτων. Ασφάλεια & Έλεγχος Πρόσβασης 2010 Κατάλογος Συστημάτων Ασφάλεια & Έλεγχος Πρόσβασης Δίκτυο Διεθνών Συνεργατών. Ο οίκος ROGER ιδρύθηκε το 1991 και ειδικεύεται στη σχεδίαση, ανάπτυξη και κατασκευή συστημάτων ασφαλείας, με έμφαση στον

Διαβάστε περισσότερα

VALENATM LIFE Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

VALENATM LIFE Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ VALENATM LIFE Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ VALENA LIFE Η εξέλιξη που μεταμορφώνει την καθημερινότητα Με την κομψότητα

Διαβάστε περισσότερα

2012 Κατάλογος Συστημάτων

2012 Κατάλογος Συστημάτων 2012 Κατάλογος Συστημάτων Security Products SINCE 1991 Ασφάλεια & Έλεγχος Πρόσβασης 2 www.roger.pl Πίνακας Περιεχομένων 4 6 9 10 10 12 13 14 19 20 22 24 26 27 28 29 30 30 31 31 Η Εταιρεία Νέα μοντέλα ΕΛΕΓΧΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ BUS SCS

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ BUS SCS ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 4 1.1. Παρεχόµενες λύσεις 4 1.2. Σχεδιασµός του συστήµατος 6 2. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ BUS (SCS) 6 2.1. Γενικά 6 2.2. Τεχνικά χαρακτηριστικά 7 2.3. Ταυτοποίηση µηχανισµών και ρελέ ελέγχου

Διαβάστε περισσότερα

KITCHEN ESSENTIALS. H εταιρία CATA Το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου Μια κουζίνα με επιλογές

KITCHEN ESSENTIALS. H εταιρία CATA Το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου Μια κουζίνα με επιλογές KITCHEN ESSENTIALS H εταιρία CATA Το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου Μια κουζίνα με επιλογές 2 3 4 Απορροφητήρες Περιεχόμενα Απορροφητήρες Νησίδες Απορροφητήρες Διακοσμητικές Νησίδες Απορροφητήρες Διακοσμητικοί

Διαβάστε περισσότερα

Ο κόσμος της απεικόνισης εγγράφων από την Kodak

Ο κόσμος της απεικόνισης εγγράφων από την Kodak Ο κόσμος της απεικόνισης εγγράφων από την Kodak Με πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας, με παράδοση στην καινοτομία πάνω στην απεικόνιση εγγράφων και πάνω από είκοσι χρόνια ενασχόλησης με την ψηφιακή απεικόνιση,

Διαβάστε περισσότερα

2014 Κατάλογος Συστημάτων

2014 Κατάλογος Συστημάτων 2014 Κατάλογος Συστημάτων Security Products SINCE 1991 Ασφάλεια & Έλεγχος Πρόσβασης Νέα Kontrolery serii προϊόντα PRxx1 PS-30DR PS-15DR ME-5 RCI-2 RFT1000 PR402DR-12VDC CPR32-NET Νέα προϊόντα Κωδικός Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΚΑ Α.Ε. Τεµπών 14, Αγ. Παρασκευή. 153 42, Αθήνα. Τηλ.: 210-6071510, Fax: 210-6071599 : sales@illka.gr : http://www.ilka.gr. ACC v.3.

ΗΛΚΑ Α.Ε. Τεµπών 14, Αγ. Παρασκευή. 153 42, Αθήνα. Τηλ.: 210-6071510, Fax: 210-6071599 : sales@illka.gr : http://www.ilka.gr. ACC v.3. ΗΛΚΑ Α.Ε. Τεµπών 14, Αγ. Παρασκευή. 153 42, Αθήνα. Τηλ.: 210-6071510, Fax: 210-6071599 : sales@illka.gr : http://www.ilka.gr ACC v.3.4 Η ΗΛΚΑ Α.Ε. είναι µια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στα συστήµατα ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια...

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Με νέο δυναμικό λογισμικό! 2 DCN Επόμενης γενιάς Σχεδιασμένο να είναι διακριτικό Το Ψηφιακό Συνεδριακό Δίκτυο (DCN) Επόμενης γενιάς της Bosch αποτελεί το

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχειακός εξοπλισμός www.nal.gr 1

Ξενοδοχειακός εξοπλισμός www.nal.gr 1 Ξενοδοχειακός εξοπλισμός www.nal.gr 1 2 Ξενοδοχειακός εξοπλισμός www.nal.gr Ξενοδοχειακός εξοπλισμός www.nal.gr 1 Ηλεκτρονικά Συστήματα Πρόσβασης Χειρολαβές Donna Extreme Είναι ειδικά σχεδιασμένη για εξωτερική

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικά Κέντρα. Promelit ipecs. Promelit ipecs η λύση στην επικοινωνία. Τεχνολογίες Επικοινωνίας

Τηλεφωνικά Κέντρα. Promelit ipecs. Promelit ipecs η λύση στην επικοινωνία. Τεχνολογίες Επικοινωνίας Τηλεφωνικά Κέντρα Promelit ipecs Promelit ipecs η λύση στην επικοινωνία Τεχνολογίες Επικοινωνίας Ήρθε η λύση ipecs Εύκολη επικοινωνία με τους άλλους, βελτίωση της παραγωγικότητας των εργαζομένων και της

Διαβάστε περισσότερα

Αντιπροσωπείες Υλικών Επιπλοποιίας και Υλικών Διακόσμησης. Τ.Θ. 267 - Τ.Κ. 19003 Μαρκόπουλο Μεσόγεια Τηλ: 22990-87710 Fax: 22990-85108

Αντιπροσωπείες Υλικών Επιπλοποιίας και Υλικών Διακόσμησης. Τ.Θ. 267 - Τ.Κ. 19003 Μαρκόπουλο Μεσόγεια Τηλ: 22990-87710 Fax: 22990-85108 Αντιπροσωπείες Υλικών Επιπλοποιίας και Υλικών Διακόσμησης 54 χρόνια ΒΑΓΝΕΡ ΕΠΕ σχέση... εμπιστοσύνης 1960 2014 Συνοπτικός Κατάλογος Προϊόντων 2014-15 Τ.Θ. 267 - Τ.Κ. 19003 Μαρκόπουλο Μεσόγεια Τηλ: 22990-87710

Διαβάστε περισσότερα

CELIANE TM, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΟΥ CΕLIANE TM. Τεχνικό εγχειρίδιο. www.legrand.com.gr

CELIANE TM, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΟΥ CΕLIANE TM. Τεχνικό εγχειρίδιο. www.legrand.com.gr CELIANE TM, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΟΥ CΕLIANE TM Τεχνικό εγχειρίδιο R www.legrand.com.gr ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ CΕLIANE Ι Celiane Εισαγωγή ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ -

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Ελληνική Έκδοση 6.3

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Ελληνική Έκδοση 6.3 09 Ελληνική ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Έκδοση 6.3 Η εταιρεία μας Όλα υπό έλεγχο Το επίκεντρο της δουλειάς μας είναι να μετατρέψουμε σε πραγματικότητα τον φωτισμό που οραματίζεστε. Προκειμένου να επιτύχουμε το

Διαβάστε περισσότερα

Για τη δημιουργία του απόλυτου video wall δε φτάνει μόνο η ιδανική οθόνη

Για τη δημιουργία του απόλυτου video wall δε φτάνει μόνο η ιδανική οθόνη Προτάσεις Video Wall Εξαιρετικά Λεπτής Σχεδίασης ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Για τη δημιουργία του απόλυτου video wall δε φτάνει μόνο η ιδανική οθόνη Οθόνες NEC V IDEO WALLS MULTIS YN C X 461UN VIDEO WALLS

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Σπαστές Βιομηχανικές Πόρτες Μεγαλύτερη ασφάλεια με την πρωτοποριακή ανθρωποθυρίδα

Σπαστές Βιομηχανικές Πόρτες Μεγαλύτερη ασφάλεια με την πρωτοποριακή ανθρωποθυρίδα ΝΕΟ: Πόρτες ASP / ASR με αόρατες ενώσεις πάνελ Στα συνήθη πλαστικά τζάμια, τα γδαρσίματα και τα κατάλοιπα καθαρισμού είναι αναπόφευκτα. Μόνιμα καλή ορατότητα με τα τζάμια DURATEC της Hörmann Σπαστές Βιομηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Άνεση, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας πέντε αστέρων

Άνεση, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας πέντε αστέρων Λύσεις για ξενοδοχεία Άνεση, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας πέντε αστέρων Λύσεις για ξενοδοχεία 1 Ποτέ το «check-in» δεν ήταν τόσο ευχάριστο Η Άνεση, η Ασφάλεια και η Εξοικονόμηση ενέργειας είναι

Διαβάστε περισσότερα