ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. Be MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ MINI Countryman.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. Be MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ 2011. MINI Countryman."

Transcript

1 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. Be MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ 20 MINI Countryman.

2 MINI One countryman. mini one d countryman. mini cooper countryman. mini cooper d countryman /ALL4. mini cooper s countryman /ALL4. mini cooper sd countryman /ALL4. ΤΟ ΜΙΝΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.. ΜΟΝΤΕΛΟ 06 το δικο σου MINI Countryman σε 7 βηματα. MINI One/One D Countryman, MINI Cooper/Cooper D Countryman ή MINI Cooper S/Cooper SD Countryman: όποιο μοντέλο κι αν επιλέξεις, με τη βοήθεια αυτού του καταλόγου μπορείς να διαμορφώσεις βήμα-βήμα το δικό σου MINI Countryman. Τα σύμβολα στο επάνω μέρος της σελίδας θα σε βοηθήσουν να προσανατολιστείς. Το δικό σου MINI Countryman θα είναι πανέτοιμο σε μόλις 7 βήματα. Βήμα : επέλεξε το μοντέλο που προτιμάς. Στα βήματα 2, 3 και 4 επιλέγεις την ιδιαίτερη εμφάνιση του MINI Countryman: ποιο χρώμα αμαξώματος σου ταιριάζει; Ποια καθίσματα, ποιες επενδύσεις, ποιες ζάντες; Μετά, στο βήμα 5 μπορείς να επιλέξεις το προσωπικό σου σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, όπως για παράδειγμα το ραδιόφωνο MINI Visual Boost και το MINI Connected. Η διαμόρφωση του δικού σου ΜΙΝΙ ολοκληρώνεται με τα βήματα 6 και 7 και τις ενότητες των επιδόσεων και των αξεσουάρ. 2. ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΖΑΝΤΕΣ 4 4. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 36 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΝΙ. Τεχνικά χαρακτηριστικά 38 Σχέδια διαστάσεων 39 Πληροφορίες για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων CO 2 των μοντέλων σύμφωνα με τη διάταξη χαρακτηρισμού κατανάλωσης ενέργειας σε επιβατικά οχήματα, θα βρεις στα Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

3 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

4 . ΜοντΕλΟ. MINI ONE Countryman. MINI ONE D Countryman. Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά: η μαύρη μάσκα ψυγείου με το χρωμιωμένο πλαίσιο και η κάτω εισαγωγή αέρα σε κάνουν να θες περισσότερα. Το ίδιο και η οροφή, η οποία διατίθεται πάντα στο χρώμα του αμαξώματος και ολοκληρώνεται αρμονικά με την αεροτομή οροφής, που είναι επίσης βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος. Με τις ράγες οροφής και τα πλαϊνά διακοσμητικά φτερού σε ασημί ματ, τα πορτοκαλί φλας και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών σε μαύρο ματ χρώμα, το MINI One/One D Countryman αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Η χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης βάζει την τελευταία πινελιά στο πίσω μέρος. MINI COOPER Countryman. MINI COOPER D Countryman Απαράμιλλη εμφάνιση: οι ασημί γρίλιες της μάσκας ψυγείου είναι χαρακτηριστικές στο MINI Cooper/Cooper D Countryman. Τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών διατίθενται κατ επιλογή στο χρώμα του αμαξώματος και σε λευκό ή μαύρο χρώμα, ανάλογα με την οροφή δημιουργώντας αντίθεση. Οι ράγες οροφής και τα πλαϊνά διακοσμητικά φτερού με τα πορτοκαλί φλας είναι επίσης βαμμένα σε ασημί ματ χρώμα. Η αεροτομή δένει αρμονικά με τις γραμμές της οροφής και είναι βαμμένη στο ίδιο χρώμα. Η απόληξη της εξάτμισης είναι χρωμιωμένη. MINI COOPER S Countryman. MINI COOPER SD Countryman. Το MINI Cooper S/Cooper SD Countryman κάνει αισθητή την παρουσία του με τη μάσκα ψυγείου σε κυψελοειδή σχεδίαση. Εκτός από την κεντρική εισαγωγή αέρα ανάμεσα στο καπό του κινητήρα και τον εμπρός προφυλακτήρα, διαθέτει και πρόσθετες εισαγωγές για την ψύξη των φρένων στο κάτω μέρος. Η οροφή διατίθεται στο χρώμα του αμαξώματος και σε λευκό ή μαύρο χρώμα αντίθεσης και ολοκληρώνεται με μία αεροτομή. Οι ράγες οροφής και τα πλαϊνά διακοσμητικά φτερού με τα λευκά φλας είναι βαμμένα σε κομψό ανθρακί ματ χρώμα. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια στα πλαϊνά διακοσμητικά φτερού: το κόκκινο λογότυπο Cooper S. Στο πίσω μέρος, η εξάτμιση με τις 2 χρωμιωμένες απολήξεις προσδίδει ένα σπορ χαρακτήρα. Αποκλειστικά για το MINI Cooper S/Cooper SD Countryman, διατίθενται επιλεγμένες ζάντες σε ματ ανθρακί χρώμα.

5 2. ΧρΩματα και επενδυσεις. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΧρΩμαΤΑ αμαξωματος. ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. Για το MINI Countryman έχεις στη διάθεσή σου ένα αποκλειστικό χρωματολόγιο με μεταλλικά και μη μεταλλικά χρώματα αμαξώματος. Με τις διάφορες δυνατότητες εξατομίκευσης και συνδυασμών για την οροφή, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και τις ζάντες, μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικές αντιθέσεις. MINI One/One D Countryman Οροφή στο χρώμα του αμαξώματος και καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σε μαύρο ματ χρώμα. MINI Cooper/Cooper D Countryman και MINI Cooper S/Cooper SD Countryman Στο βασικό εξοπλισμό η οροφή και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών διατίθενται στο χρώμα του αμαξώματος. Προαιρετικά η οροφή και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών διατίθενται σε μαύρο χρώμα. Προαιρετικά η οροφή και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών διατίθενται σε λευκό χρώμα. b5 Λευκό Light μη μεταλλικό b6 Κόκκινο Pure μη μεταλλικό b7 Κίτρινο Bright μη μεταλλικό b9 Light Coffee μη μεταλλικό b8 Μπλε Surf μη μεταλλικό Προαιρετικά, ανάλογα με το μοντέλο και το σχέδιο της ζάντας, επιλεγμένες ζάντες διατίθενται σε έως και 4 διαφορετικά χρώματα. ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. B26 Πράσινο Oxford μεταλλικό b2 Ασημί Crystal μεταλλικό b4 Μπλε True μεταλλικό b Μαύρο Absolute μεταλλικό a48 Γκρι Royal μεταλλικό b3 Μπλε Cosmic μεταλλικό Και τα αντίστοιχα προτεινόμενα χρώματα οροφής.

6 Βασικός εξοπλισμός 2. Χρωματα και επενδυσεις. MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ. COLOUR LINES. Για όλους αυτούς που εκτιμούν την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα: προαιρετικά οι επιφάνειες εσωτερικού (διακοσμητικές επενδύσεις της κεντρικής κονσόλας και διακοσμητικοί δακτύλιοι στις πόρτες) στο MINI One/One D Countryman και στο MINI Cooper/Cooper D Countryman διατίθενται και σε Ασημί Dark χρώμα. Στο MINI Cooper S/Cooper SD Countryman, διατίθενται στο σπορ κομψό χρώμα Ανθρακί Dark. Μία μοναδική εναλλακτική λύση για όλα τα μοντέλα MINI Countryman: μαύρη λάκα Piano. Οι προαιρετικές επιφάνειες εσωτερικού Ασημί Dark, Ανθρακί Dark και μαύρη λάκα Piano αποτελούν το τέλειο συμπλήρωμα για την επιφάνεια του πίνακα οργάνων (διακοσμητικό ένθετο στον πίνακα οργάνων). Οι διακοσμητικοί δακτύλιοι γύρω από τα στρογγυλά όργανα και ο επιλογέας διατίθενται σε Γκρι Dark ή αποκλειστικά για το MINI Cooper S/Cooper SD Countryman σε ανθρακί χρώμα. Οι επενδύσεις των θυρών και η επένδυση της Κεντρικής Ράγας διατίθενται σε,, Dark Tobacco, Κόκκινο Pure ή Μπλε Surf. Οι επιλογές εξαρτώνται από τα χρώματα των επενδύσεων και του εσωτερικού και συνδυάζονται αρμονικά μ αυτά. MINI One/One D Countryman 0 Απεικονίζεται το MINI One Countryman με βασικό εξοπλισμό. Απεικονίζεται το MINI Cooper Countryman με τις διακοσμητικές επενδύσεις 4db εσωτερικού και την επιφάνεια του πίνακα οργάνων σε Ασημί Dark. Ασημί Dark Διακοσμητικοί Δακτύλιοι σε Γκρι Dark. 4C ΣΠΟΡ ΚΑΘΙΣΜΑ: ΥΦΑΣΜΑ Απεικονίζεται το MINI Cooper S Countryman με τις διακοσμητικές επενδύσεις Ανθρακί εσωτερικού και την επιφάνεια του πίνακα οργάνων σε Ανθρακί Dark. Dark Διακοσμητικοί Δακτύλιοι σε Ανθρακί. Απεικονίζεται το MINI Cooper Countryman με τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού και την επιφάνεια του πίνακα οργάνων σε μαύρη λάκα Piano. Διακοσμητικοί Δακτύλιοι σε Γκρι Dark. 4bd Μαύρη λάκα Piano 4c4 Dark Tobacco 4c2 ΣΠΟΡ ΚΑΘΙΣΜΑ: ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ/ ΔΕΡΜΑΤΟΣ PARALLEL LINES 4C5 Κόκκινο Pure 4c6 Μπλε Surf ΚΑΘΙΣΜΑ ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ: ΥΦΑΣΜΑ

7 2. ΧρΩματα και επενδυσεις. Επένδυση εσωτερικού Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Colour Line MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman Επένδυση στο υποβραχιόνιο MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. Ύφασμα Cosmos 2 ape /Light Tobacco Ύφασμα Diagonal Track 3, 4 bbe Ύφασμα/δέρμα Parallel Lines 3 fsgz /Light Tobacco Ύφασμα/δέρμα Parallel Lines 3 Fsgy /Κόκκινο Pure Δέρμα Gravity 3, 6 t6e Δέρμα Gravity 3, 6 t6gw Δέρμα Lounge 5, 6 t9e Δέρμα Lounge 5, 6 t9gx Light Coffee Dark Tobacco Dark Tobacco Dark Tobacco Κόκκινο Pure Dark Tobacco Light Coffee 2 3 Dark Tobacco Μπλε Surf Dark Tobacco Κόκκινο Pure Colour Line Επένδυση εσωτερικού Επένδυση στο υποβραχιόνιο Dark Tobacco Κόκκινο Pure ΕπενδΥσεις και καθισματα. Ακολούθησε το δικό σου ξεχωριστό δρόμο, ακόμα και καθιστός: επέλεξε ανάμεσα από μία πλούσια γκάμα υφασμάτων, δερμάτων ή συνδυασμών υφάσματος/δέρματος για το δικό σου MINI Countryman. Η διαμόρφωση του εσωτερικού εξαρτάται από το χρώμα των επενδύσεων και συνδυάζεται αρμονικά μ' αυτό. Μπλε Surf Μπλε Surf Με τους αντίστοιχους χρωματικούς συνδυασμούς για το εσωτερικό. 2 Μόνο για το κάθισμα του βασικού εξοπλισμού. 3 Μόνο για σπορ κάθισμα. 4 Διατίθεται και για τα MINI One/One D Countryman και MINI Cooper/Cooper D Countryman σε συνδυασμό με το πακέτο Red Hot. 5 Μόνο για σπορ κάθισμα. 6 Με το δέρμα επενδύονται οι επιφάνειες των καθισμάτων (κάθισμα και πλάτη), καθώς και τα προσκέφαλα εμπρός και πίσω.

8 3. εξωτερικη σχεδιαση και ζαντες. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΛ ΣΟΥ. ΟΙ ΛΩΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΚΑΠΟ. 3. Οροφή στο χρώμα του αμαξώματος 4. Οροφή σε λευκό χρώμα 4 5. Λωρίδες στο καπό σε λευκό χρώμα 2. Λωρίδες στο καπό σε μαύρο χρώμα 5. Οροφή σε μαύρο χρώμα 6. Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, χρωμιωμένα Σε συνδυασμό με το λευκό χρώμα οροφής, οι λωρίδες στο καπό διατίθενται σε λευκό χρώμα. 2 Σε συνδυασμό με το μαύρο χρώμα οροφής, οι λωρίδες στο καπό διατίθενται σε μαύρο χρώμα. 3 Η οροφή του MINI One/One D Countryman διατίθεται στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών σε μαύρο ματ χρώμα. Για το MINI Cooper/Cooper D Countryman και το MINI Cooper S/Cooper SD Countryman μαζί με την οροφή στο χρώμα του αμαξώματος, διατίθενται και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών στο ίδιο χρώμα. 45 Προαιρετικά η οροφή και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών διατίθενται και σε λευκό ή και σε μαύρο χρώμα. Οι εξωτερικοί καθρέπτες είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και προαιρετικά αναδιπλούμενοι. Με το ασφαιρικό κρύσταλλο στην πλευρά του οδηγού περιορίζεται η «τυφλή γωνία». Τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών σε μαύρο ματ περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό των MINI One/One D Countryman. Με την οροφή σε μαύρο χρώμα, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών διατίθενται προαιρετικά και σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Σε συνδυασμό με την οροφή σε λευκό χρώμα αντίθεσης, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών διατίθενται προαιρετικά και σε λευκό χρώμα. Τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών διατίθενται και στο χρώμα του αμαξώματος όταν και η οροφή είναι στο χρώμα του αμαξώματος. 6 Για όλα τα χρώματα οροφής, διατίθενται προαιρετικά και τα χρωμιωμένα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών. Σε συνδυασμό με το πακέτο Red Hot διατίθεται και για το MINI One/D Countryman.

9 3. εξωτερικη σχεδιαση και ζαντες. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman. Εξωτερικό Chrome Line 2. Εξωτερικό Chrome Line 7. Ράγες οροφής 8. Θερμομονωτικά κρύσταλλα Εξωτερικό Chrome Line 4. Εξωτερικό Chrome Line 5. Εξωτερικό Chrome Line 6. Εξωτερικό Chrome Line 9. Λευκά φλας 0. Προετοιμασία πίσω βάσης στερέωσης. Κοτσαδόρος 35 Το εξωτερικό Chrome Line για το MINI One/One D Countryman και το 246 Για το MINI Cooper S/Cooper SD Countryman, το εξωτερικό Chrome Line MINI Cooper/Cooper D Countryman περιλαμβάνει τις χρωμιωμένες γρίλιες της περιλαμβάνει τις χρωμιωμένες εισαγωγές αέρα για την ψύξη των φρένων μπροστά, μάσκας ψυγείου και το χρωμιωμένο πλαίσιο της κάτω μάσκας. Στο πίσω μέρος είναι χρωμιωμένο κάλυμμα στην πίσω ποδιά και χρωμιωμένα πλαϊνά διακοσμητικά φτερού χρωμιωμένη η βάση της πινακίδας κυκλοφορίας, καθώς και τα πλαϊνά διακοσμητικά με λευκά φλας. Σε συνδυασμό με το εξωτερικό Chrome Line, οι ράγες οροφής στο φτερού με πορτοκαλί φλας. MINI Cooper S/Cooper SD Countryman διατίθενται σε ασημί ματ χρώμα. 7 Οι επίπεδες ράγες οροφής είναι αεροδυναμικά σχεδιασμένες και ενσωματώνονται 9 Στα λευκά φλας περιλαμβάνονται τα διάφανα κρύσταλλα των φλας στους μπροστινούς προβολείς και στα πλαϊνά φλας των πλαϊνών διακοσμητικών φτερού. με κομψό τρόπο στην οροφή. Στα μοντέλα MINI One/One D Countryman και MINI Cooper/Cooper D Countryman διατίθενται σε ασημί ματ χρώμα (βλέπε εικ.), ενώ Η προετοιμασία πίσω βάσης στερέωσης για βάσεις πολλαπλών χρήσεων από το στο MINI Cooper S/Cooper SD Countryman σε ανθρακί ματ χρώμα. πρόγραμμα των Γνήσιων Αξεσουάρ MINI, όπως π.χ. η βάση ποδηλάτου, βρίσκεται 8 Τα θερμομονωτικά κρύσταλλα περιορίζουν τη θέρμανση του εσωτερικού χώρου στον πίσω προφυλακτήρα, πίσω από δύο καλύμματα. κάτω από τον έντονο ήλιο και εξασφαλίζουν μία πιο ευχάριστη θερμοκρασία στο εσωτερικό. Τα πλαϊνά παράθυρα πίσω από τη μεσαία κολόνα είναι φιμέ. ρυμούλκησης έως και.200 kg, ανάλογα με τον Ο κοτσαδόρος με αφαιρούμενη σφαιρική κεφαλή είναι εγκεκριμένος για φορτία κινητήρα. Στο MINI Cooper Countryman διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο.

10 3. εξωτερικη σχεδιαση και ζαντες. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman. Ατσάλινες ζάντες 2. Single Spoke 5 ακτίνων, ασημί χρώμα 7. Tunnel Spoke, λευκό ματ χρώμα 8. Tunnel Spoke, ανθρακί ματ χρώμα Circular Spoke 5 οπών, ασημί χρώμα 4. Double Spoke 5 ακτίνων, ασημί χρώμα 9. Turbo Fan, ασημί χρώμα 0. Turbo Fan, λευκό ματ χρώμα. Double Spoke 5 ακτίνων διαιρούμενες, μαύρο χρώμα 5. Double Spoke 5 ακτίνων, μαύρο χρώμα 6. Double Spoke 5 ακτίνων, ανθρακί ματ χρώμα 2. Turbo Fan, ανθρακί ματ χρώμα 3. Double Spoke 5 ακτίνων διαιρούμενες, ανθρακί ματ χρώμα Ατσάλινες ζάντες συμπερ. κάλυμμα για τα μπουλόνια. Μέγεθος 6,5 J x 6", 4 Ζάντες ελαφρού κράματος 5 ακτίνων Double Spoke σε ασημί χρώμα. ελαστικά 205/60 R 6. Μέγεθος 7,0 J x 7", ελαστικά 205/55 R 7. 2 Ζάντες ελαφρού κράματος 5 ακτίνων Single Spoke. Μέγεθος 6,5 J x 6", 5 Ζάντες ελαφρού κράματος 5 ακτίνων Double Spoke σε μαύρο χρώμα. ελαστικά 205/60 R 6. Μέγεθος 7,0 J x 7", ελαστικά 205/55 R 7. 3 Ζάντες ελαφρού κράματος 5 οπών Circular Spoke. Μέγεθος 6,5 J x 6", 6 Ζάντες ελαφρού κράματος 5 ακτίνων Double Spoke σε ανθρακί ματ χρώμα. ελαστικά 205/60 R 6. Μέγεθος 7,0 J x 7", ελαστικά 205/55 R 7. 7 Ζάντες ελαφρού κράματος Tunnel Spoke σε λευκό ματ χρώμα. Ζάντες ελαφρού κράματος 5 ακτίνων Double Spoke διαιρούμενες, Μέγεθος 7,0 J x 7", ελαστικά 205/55 R 7. σε μαύρο χρώμα. Μέγεθος 7,5 J x 8", ελαστικά 225/45 R 8. 8 Ζάντες ελαφρού κράματος Tunnel Spoke σε ανθρακί ματ χρώμα. Ζάντες ελαφρού κράματος Turbo Fan σε ανθρακί ματ χρώμα. Μέγεθος 7,0 J x 7", ελαστικά 205/55 R 7. Μέγεθος 7,5 J x 8", ελαστικά 225/45 R 8. 9 Ζάντες ελαφρού κράματος Turbo Fan σε ασημί χρώμα. Ζάντες ελαφρού κράματος 5 ακτίνων Double Spoke διαιρούμενες, Μέγεθος 7,5 J x 8", ελαστικά 225/45 R 8. σε ανθρακί ματ χρώμα. Μέγεθος 7,5 J x 8", ελαστικά 225/45 R 8. Ζάντες ελαφρού κράματος Turbo Fan σε λευκό ματ χρώμα. Εκτός από το σετ ελαστικών που τοποθετείται από το εργοστάσιο, διατίθενται και Μέγεθος 7,5 J x 8", ελαστικά 225/45 R 8. επιλεγμένες ζάντες ελαφρού κράματος με χειμερινά ελαστικά από το πρόγραμμα των Γνήσιων Αξεσουάρ ΜΙΝΙ. Σε συνδυασμό με το πακέτο Red Hot διατίθεται και για το MINI One/One D Countryman και MINI Cooper/Cooper D Countryman.

11 4. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙΣ.. Τιμόνι 2 ακτίνων 2. Δερμάτινο τιμόνι 2 ακτίνων Εσωτερικό Chrome Line 3. Σπορ δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων 4. Σπορ δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών 6. Εσωτερικό Chrome Line (βάση επιλογέα ταχυτήτων) 7. Εσωτερικό Chrome Line (ταχύμετρο) 8. Εσωτερικό Chrome Line (στροφόμετρο) Στο τιμόνι 2 ακτίνων του βασικού εξοπλισμού ενσωματώνεται ο αερόσακος οδηγού. Η κόρνα ενεργοποιείται με το πάτημα της κεντρικής επιφάνειας που περιβάλλεται δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων που προσφέρει μία πολύ καλή αίσθηση αφής. 3 Τα μοντέλα MINI Countryman μπορούν να εξοπλιστούν προαιρετικά με ένα σπορ από το χρωμιωμένο πλαίσιο. 4 Το σπορ δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων διατίθεται με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών. Έτσι, μπορείς να χειριστείς το Cruise Control, το ραδιόφωνο και το τηλέφωνο, 2 Στο δερμάτινο τιμόνι 2 ακτίνων ενσωματώνεται ο αερόσακος οδηγού. Ο φαρδύς χρωμιωμένος δακτύλιος προσδίδει μία ιδιαίτερη εμφάνιση. χωρίς να πάρεις τα χέρια σου από το τιμόνι. 5 8 Ο δακτύλιος του τιμονιού, ο διακοσμητικός δακτύλιος στο χειριστήριο του συστήματος κλιματισμού/αυτόματου κλιματισμού, οι λαβές στις πόρτες και το ντουλαπάκι του συνοδηγού είναι χρωμιωμένα. Στο προαιρετικό εσωτερικό Chrome Line, χρωμιωμένοι είναι επιπλέον και οι δακτύλιοι στο κεντρικό στρογγυλό όργανο και το στροφόμετρο, οι δύο εξαγωγές αέρα στον πίνακα οργάνων, καθώς και ο δακτύλιος στη βάση του επιλογέα ταχυτήτων.

12 4. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ.. Κεντρική ράγα, εμπρός-πίσω 4. Πίσω κάθισμα, 2θέσια διάταξη 7. Κάλυμμα οπτικής προστασίας χώρου αποσκευών (4 θέσεις) Κεντρική ράγα, εμπρός-πίσω διαιρούμενη 5. Πίσω κάθισμα, 3θέσια διάταξη 8. Επίπεδο δάπεδο χώρου φόρτωσης, αφαιρούμενο (4 θέσεις) 3. Κεντρική ράγα, εμπρός 6. Πίσω κάθισμα, 3θέσια διάταξη 9. Επίπεδο δάπεδο χώρου φόρτωσης, αφαιρούμενο (5 θέσεις) 3 Το αποκορύφωμα στον εσωτερικό χώρο: η Κεντρική ράγα από αλουμινίο Τα μοντέλα με 4θέσια διάταξη διαθέτουν στο βασικό τους εξοπλισμό την Κεντρική διέρχεται κατά μήκος του εσωτερικού χώρου, ανάμεσα στο κάθισμα του οδηγού και ράγα, εμπρός και πίσω. Όλοι οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν με ευκολία του συνοδηγού. Σε συνδυασμό με το πακέτο αποθηκευτικών χώρων, μπορούν να αυτό το πρακτικό σύστημα. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται 3 διαχωριστικά. τοποθετηθούν επάνω στη ράγα διάφορες θήκες και να μετακινηθούν επάνω σ αυτή 2 Για τα μοντέλα με 4θέσια διάταξη διατίθεται προαιρετικά διαιρούμενη Κεντρική σε διάφορες θέσεις. Ένα διακοσμητικό ένθετο με αντιολισθητική επιφάνεια στο χρώμα ράγα, εμπρός και πίσω. Διαθέτει ξεχωριστούς χώρους αποθήκευσης μπροστά και του εσωτερικού διαχωρίζει ιδανικά την Κεντρική ράγα από τον υπόλοιπο χώρο. πίσω. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται 3 διαχωριστικά. Η Κεντρική ράγα διατίθεται σε 3 εκδόσεις ανάλογα με τη διαμόρφωση των πίσω 3 Σε συνδυασμό με την 5θέσια διάταξη, η Κεντρική ράγα διατίθεται μόνο για εμπρός καθισμάτων. Σε συνδυασμό με το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης MINI ή το με 2 διαχωριστικά. ραδιόφωνο MINI Visual Boost, η Κεντρική ράγα εξοπλίζεται επιπλέον και με ένα joystick για την πλοήγηση. Επιπλέον θήκες διατίθενται ως Γνήσια Αξεσουάρ MINI. 4 Το MINI Countryman διαθέτει στο βασικό του εξοπλισμό 4θέσια διάταξη και προσφέρει 2 ανεξάρτητα ρυθμιζόμενα πίσω καθίσματα. Τα καθίσματα είναι συρόμενα, ενώ εξοπλισμό ένα κάλυμμα προστασίας, το οποίο όταν ανασηκωθεί διαχωρίζει με ασφά- 7 Ο χώρος αποσκευών των αυτοκινήτων με 4θέσια διάταξη περιλαμβάνει στο βασικό προσφέρουν τη δυνατότητα ανεξάρτητης ρύθμισης της γωνίας κλίσης της πλάτης. Με λεια τις αποσκευές από το χώρο των επιβατών και προσφέρει προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα. Όταν διπλωθεί, σχηματίζει ένα επίπεδο δάπεδο φόρτωσης, το οποίο τη βοήθεια της ειδικής χειρολαβής, η πλάτη των καθισμάτων μπορεί να ρυθμιστεί ή να αναδιπλωθεί με μία κίνηση. είναι αφαιρούμενο. 56 Τα καθίσματα στις εκδόσεις με 5θέσια διάταξη είναι συρόμενα σε αναλογία 8 Προαιρετικά, για τα αυτοκίνητα με 4θέσια διάταξη διατίθεται ένα αφαιρούμενο 60 : 40. Οι πλάτες είναι διαιρούμενες και αναδιπλούμενες σε αναλογία 40 : 20 : 40. Έτσι, επίπεδο δάπεδο για την κάλυψη της εσοχής του χώρου αποσκευών. προσφέρονται διάφορες δυνατότητες διαμόρφωσης, που επιτρέπουν την προσαρμογή του διαθέσιμου χώρου των ποδιών και της χωρητικότητας του χώρου αποσκευών. 9 Το επίπεδο δάπεδο φόρτωσης διατίθεται προαιρετικά και για τις εκδόσεις με 5θέσια διάταξη.

13 4. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. 4. Ουρανός σε ανθρακί χρώμα Θήκη γυαλιών 2. Κεντρική ράγα, εμπρός και πίσω, με πακέτο αποθηκευτικών χώρων 5. Πακέτο καπνιστή 3. Κεντρική ράγα σε όλο το μήκος με υποβραχιόνιο μπροστά και πίσω 6. Πακέτο φωτισμού, ελλειπτικοί δακτύλιοι στις πόρτες με ατμοσφαιρικό φωτισμό 7. Πακέτο φωτισμού, Κεντρική ράγα με ατμοσφαιρικό φωτισμό 2 Το πακέτο αποθηκευτικών χώρων για τα αυτοκίνητα με 4θέσια διάταξη περιλαμβάνει επιπλέον 2 θήκες αναψυκτικών, μία θήκη γυαλιών και μία βάση για το ipod ή το ύψος σε τρεις βαθμίδες, είναι αναδιπλούμενα και διαθέτουν ενσωματωμένη θήκη 3 Τα κεντρικά υποβραχιόνια μπροστά και πίσω μπορούν να ρυθμιστούν ως προς το smartphone (το ipod και το smartphone δεν περιλαμβάνονται). Αυτά τα στοιχεία αποθήκευσης. Το μπροστινό υποβραχιόνιο διατίθεται χωριστά. Το πίσω υποβραχιόνιο μπορούν να στερεωθούν σε διάφορες θέσεις στην Κεντρική ράγα με τη βοήθεια ενός διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το μπροστινό υποβραχιόνιο. προσαρμογέα που περιλαμβάνεται στο πακέτο. Επιπλέον, στο πακέτο αποθηκευτικών χώρων περιλαμβάνονται δύο γάντζοι, ένθετα σταθεροποίησης στις μπροστινές θήκες αναψυκτικών, ένα δίχτυ για το χώρο ποδιών του συνοδηγού, καθώς και από μία πρίζα 2 V στο χώρο αποσκευών και στις πίσω θέσεις. Στην πλευρά του οδηγού, στο πλάι του ουρανού υπάρχει μία χειρολαβή. 4 Για όλα τα μοντέλα MINI Countryman διατίθεται ο ουρανός σε ανθρακί χρώμα. 5 Το πακέτο καπνιστή αποτελείται από αναπτήρα και αφαιρούμενο σταχτοδοχείο. 6 7 Το πακέτο φωτισμού, εκτός από τον εσωτερικό φωτισμό στον ουρανό του βασικού εξοπλσμού, περιλαμβάνει φώτα ανάγνωσης μπροστά, φωτιζόμενα καθρεπτάκια στα σκιάδια, φωτισμό χώρου ποδιών μπροστά και φως στον πίνακα οργάνων. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια: ο ρυθμιζόμενος ατμοσφαιρικός φωτισμός με τη δυνατότητα αναπαραγωγής του χρωματικού φάσματος στις επενδύσεις των θυρών, το υποβραχιόνιο και την Κεντρική ράγα. Πιθανώς διαθέσιμο από το 4ο τρίμηνο του 20.

14 5. μουσικη, ΕπικοινωνIα και τεχνολογiα. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ. ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.. Ραδιόφωνο MINI Boost CD ΜΟΥΣΙΚΗ. BLUETOOTH/USB. 2. Ραδιόφωνο MINI Visual Boost 3. Σύστημα πλοήγησης MINI Σε 4 βήματα μπορείς να προσαρμόσεις τις λειτουργίες πληροφόρησης, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας του MINI Countryman ανάλογα με τις επιθυμίες σου. Πρώτα επέλεξε ένα ραδιόφωνο. Ειδικά το ραδιόφωνο MINI Visual Boost με τη μεγάλη οθόνη, ανοίγει μπροστά σου έναν εντελώς νέο κόσμο διαδραστικών εμπειριών. Εδώ, μπορείς να προσαρμόσεις τις κατηγορίες Υπηρεσίες, Μουσική και Bluetooth/USB ανάλογα με τις ανάγκες σου, από το MINI Connected έως το σύστημα πλοήγησης MINI (εδώ, παρουσιάζονται επιλεγμένα στοιχεία του συνολικού προγράμματος). Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βρεις την ιδανική λύση για κάθε σου επιθυμία. Το ραδιόφωνο MINI CD προσφέρει ένα δέκτη RDS, λειτουργία σάρωσης ραδιοφωνικών σταθμών, μόνιμη ένδειξη ώρας και δυνατότητα λήψης FM, AM και LW. Το ενσωματωμένο CD-Player με δυνατότητα αναπαραγωγής MP3 διαθέτει λειτουργία αναζήτησης τίτλων και γρήγορη προώθηση/επιστροφή. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται 5 ηχεία και μία είσοδος AUX-IN για MP3-Player. Το Ραδιόφωνο MINI Boost CD διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του ραδιοφώνου MINI CD και επιπλέον οθόνη ενδείξεων δύο γραμμών, κεραία Diversity για την καλύτερη δυνατή λήψη, χειριστήρια για πρόσθετο εξοπλισμό, όπως εξωτερικό Audio-Player, προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου Bluetooth και δέκτη DAB. 2 Το Ραδιόφωνο MINI Visual Boost διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του ραδιοφώνου 3 Το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης MINI συμπληρώνει το ραδιόφωνο MINI Visual MINI Boost CD και επιπλέον μία οθόνη υψηλής ανάλυσης 6,5", με εύχρηστη, διαισθητική λογική χειρισμού στο χαρακτηριστικό στιλ MINI, προεγκατάσταση κινητού τηλε- και χαρτών. Επιπλέον, στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται: λειτουργία ημέρας ή νύχτας, Boost με τη δυνατότητα πλοήγησης με φωνητικές υποδείξεις και την προβολή βελών ή/ φώνου Bluetooth με θύρα USB, υπολογιστή ταξιδιού και προσαρμογέα audio/video λειτουργία αναζήτησης σημείων ενδιαφέροντος (Points of Interest), λήψη TMC μέσω για Apple ipod/iphone ή το iphone. Η ενσωματωμένη λειτουργία video (σε συνδυασμό με συσκευές της Apple που μπορούν να αναπαράγουν video) επιτρέπει την διπλού δέκτη, κεραία GPS και δυνατότητα αναβάθμισης μέσω θύρας USB. προβολή των video από την οθόνη, όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Το ραδιόφωνο MINI Visual Boost φέρει το χαρακτηρισμό MINI Connected ready, δηλαδή προσφέρεται η δυνατότητα αναβάθμισης του προαιρετικού εξοπλισμού MINI Connected οποιαδήποτε στιγμή και κατόπιν σχετικής χρέωσης. Πληροφορίες για τη συμβατότητα των τερματικών συσκευών με τις λειτουργίες audio, video και τηλεφώνου θα βρεις στην ιστοσελίδα: MINI.com.gr

15 5. μουσικη, ΕπικοινωνΙα και τεχνολογια. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΜΟΥΣΙΚΗ. BLUETOOTH/USB.. MINI Connected (λίστα λειτουργιών) 3. Σύστημα ηχείων HiFi harman/kardon 5. Σύστημα ανοικτής συνομιλίας Bluetooth με θύρα USB-Audio MINI Connected (Web Radio) 4. Σύστημα ηχείων HiFi harman/kardon 6. Προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου Bluetooth με θύρα USB-Audio 2 Τέρμα γκάζι στη λεωφόρο των δεδομένων: το MINI Connected 2 φέρνει την επανάσταση στον κόσμο του InCar Infotainment, δικτυώνοντας τον οδηγό, το ΜΙΝΙ και τον ψηφιακό κόσμο. Με τη βοήθεια μίας εντελώς νέας θύρας USB, οι λειτουργίες του iphone (δεν περιλαμβάνεται) ενσωματώνονται άψογα στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του MINI Countryman. Οι πληροφορίες και το περιεχόμενο προβάλλονται στην κεντρική οθόνη με το χαρακτηριστικό στιλ MINI, ενώ ο χειρισμός γίνεται άνετα και με ασφάλεια από το MINI Joystick ή το τιμόνι με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών. Η δωρεάν εφαρμογή MINI Connected για το iphone περιλαμβάνει μεταξύ άλλων λειτουργίες, όπως το Web Radio, τη σύνδεση με το Facebook και το Twitter, και το Dynamic Music. Με την επαναστατική λειτουργία MINI Connected PlugIn, ο χειρισμός και ο έλεγχος των λειτουργιών του ipod γίνονται για πρώτη φορά στη γνώριμη διάταξη προβολής Apple στο αυτοκίνητο. Στο ΜΙΝΙ είναι εφικτός ο διαισθητικός και οικείος τρόπος χειρισμού των iphone και των ipod και οι νεότερες λειτουργίες ipod. Συμβατότητα με όλους τους προαιρετικούς εξοπλισμούς «MINI Connected ready» και δυνατότητα μετέπειτα τοποθέτησης κατόπιν χρέωσης. 2 Απαιτείται πρόσθετος εξοπλισμός. 2 Οι προσφερόμενες υπηρεσίες και λειτουργίες διαφέρουν ανάλογα με τον εξοπλισμό και τη χώρα. Τηρούμε το δικαίωμα προσαρμογών και τροποποιήσεων των προσφερόμενων λειτουργιών του MINI Connected. Απαιτείται ευρυζωνική σύνδεση, το κόστος (π.χ. περιαγωγή δεδομένων) αποτελεί μέρος του συμβολαίου με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Η εφαρμογή MINI Connected διατίθεται δωρεάν από το ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών του παρόχου της τερματικής συσκευής (προσέξτε τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στη χώρα σας). Δυνατότητα αναβαθμίσεων χωρίς χρέωση. Οι αναβαθμίσεις ενδέχεται να χρεώνονται χωριστά. Συμβατότητα συσκευών και προσφερόμενες λειτουργίες MINI Connected στο: MINI.com/connectivity. 3 4 Ηχοσύστημα HiFi harman/kardon: ένας ψηφιακός πολυκάναλος ενισχυτής και 6 Η προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου Bluetooth με θύρα USB περιλαμβάνει συνολικά 0 ηχεία υψηλής απόδοσης, που τοποθετούνται σε ιδανικές θέσεις μέσα στο επιπλέον ένα κεντρικό υποβραχιόνιο, ένα σπορ δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών και Cruise Control. Με τη βοήθεια ενός προσαρμογέα αυτοκίνητο, προσφέρουν μία μοναδική ακουστική εμπειρία με μία μέγιστη ισχύ 640 Watt, δυνατά μπάσα και κρυστάλλινα πρίμα. Snap-In που διατίθεται χωριστά, μπορείς να τοποθετήσεις στο υποβραχιόνιο κινητά 5 Με το προαιρετικό σύστημα ανοικτής συνομιλίας Bluetooth με θύρα USB/ τηλέφωνα Bluetooth, να τα φορτίσεις και να τα συνδέσεις με την κεραία του αυτοκινήτου για καλύτερη λήψη. Σε συνδυασμό με το ραδιόφωνο MINI Visual Boost μπορείς Audio μπορούν να συνδεθούν ασύρματα τα κινητά τηλέφωνα με Bluetooth. Η θύρα USB-Audio επιτρέπει για παράδειγμα τη σύνδεση ενός ipod, ενός USB-Stick ή ενός μέσω του ραδιοφώνου να χρησιμοποιήσεις με άνεση και ασφάλεια διάφορες λειτουργίες του smartphone, όπως π.χ. ημερολόγιο, Bluetooth Audiostreaming ή προβολή MP3-Player. Η μουσική βιβλιοθήκη προβάλλεται κατά καλλιτέχνη, άλμπουμ ή στιλ μουσικής στην οθόνη του ραδιοφώνου ή στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου. 3 εξώφυλλου δίσκου. 3, 4 3 Πληροφορίες για τη συμβατότητα των τερματικών συσκευών με τις λειτουργίες audio, video και τηλεφώνου θα βρεις στην ιστοσελίδα: MINI.com/connectivity. 4 Έλεγξε τη διαθεσιμότητα των προσαρμογέων Snap-In για τις τερματικές συσκευές.

16 5. μουσικη, ΕπικοινωνΙα και τεχνολογια. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΤΟ ΜΙΝΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΥΓΜΟ ΣΟΥ. 6. Κλιματισμός 7. Αυτόματος κλιματισμός. Ταχύμετρο με ραδιόφωνο MINI CD 2. Ταχύμετρο με ραδιόφωνο MINI Visual Boost Πακέτο ορατότητας 9. Θερμαινόμενα καθίσματα 3. Στροφόμετρο 4. Υπολογιστής ταξιδιού 5. Αισθητήρας βροχής 0. Κεντρικό πάνελ χειριστηρίων. Διακόπτης Start/Stop 2 Το μεγάλο ταχύμετρο που είναι κεντρικά τοποθετημένο στον πίνακα οργάνων 4 Με το πάτημα ενός πλήκτρου, ο υπολογιστής ταξιδιού δίνει πληροφορίες σχετικά περιλαμβάνει διάφορες λυχνίες ελέγχου και προειδοποίησης, καθώς και την ένδειξη με τη μέση ωριαία ταχύτητα, τη μέση κατανάλωση, την αυτονομία και τη στιγμιαία κατανάλωση. του ρεζερβουάρ καυσίμου. Σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης ΜΙΝΙ ή με το ραδιόφωνο MINI Visual Boost, το στρογγυλό όργανο διαθέτει ταχύμετρο περιμετρικά. Το Condition Based Service (CBS) υποδεικνύει την επόμενη αλλαγή λαδιών ή το 3 Το στροφόμετρο είναι τοποθετημένο στο κέντρο της κολώνας τιμονιού. Στην επάνω service, ενώ η ψηφιακή ένδειξη στο κάτω μέρος του στροφόμετρου δείχνει τα χιλιόμετρα που απομένουν μέχρι το επόμενο service. οθόνη προβάλλεται η τρέχουσα ταχύτητα. Αντίστοιχα, στην κάτω οθόνη προβάλλονται τα ημερήσια χιλιόμετρα ή η προειδοποίηση για τις ζώνες ασφαλείας στα πίσω καθίσματα. 5 Όταν ενεργοποιηθεί ο αισθητήρας βροχής, θέτει σε λειτουργία τους υαλοκαθαριστήρες και ρυθμίζει αυτόματα τη συχνότητα λειτουργίας τους ανάλογα με την ένταση Επιπλέον, εδώ προβάλλεται και η Ένδειξη Σημείου Αλλαγής Ταχύτητας που υποδεικνύει την καταλληλότερη ταχύτητα για οικονομική οδήγηση. της βροχής. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας φωτός ενεργοποιεί το σούρουπο και τη νύχτα τον αυτόματο έλεγχο φώτων πορείας. 6 Ο κλιματισμός, συμπ. μικροφίλτρου, εξασφαλίζει την επιθυμητή θερμοκρασία 9 Τα θερμαινόμενα καθίσματα για τον οδηγό και το συνοδηγό προσφέρουν, χάρη στον εσωτερικό χώρο. Η ποσότητα και η κατανομή του αέρα ρυθμίζονται χωριστά. στις 3 βαθμίδες λειτουργίας, τη δυνατότητα επιλογής της επιθυμητής θερμοκρασίας. 7 Ο αυτόματος κλιματισμός εξασφαλίζει άμεσα την επιθυμητή θερμοκρασία στο εσωτερικό Στο κεντρικό πάνελ χειριστηρίων κάτω από την κεντρική κονσόλα συνοψίζονται και τη διατηρεί σταθερή. Το ενσωματωμένο φίλτρο ενεργού άνθρακα προφυλάσ- σει τους επιβάτες από τις δυσάρεστες εξωτερικές οσμές. 8 Το πακέτο ορατότητας εξασφαλίζει ένα καθαρό οπτικό πεδίο: περιλαμβάνει θερμαινόμενο ορισμένες σημαντικές λειτουργίες: Έλεγχος Πίεσης Ελαστικών, προβολείς ομίχλης και πίσω φως ομίχλης, παιδική ασφάλεια, διακόπτης Sport, Λειτουργία Auto Start/Stop και Δυναμικός Έλεγχος Ευστάθειας (DSC). παρμπρίζ με το πάτημα ενός πλήκτρου, αισθητήρα βροχής και αυτόματο έλεγχο φώτων πορείας. Μόλις τοποθετήσεις το κλειδί, μπορείς να θέσεις σε λειτουργία ή να σβήσεις τον κινητήρα με το πάτημα του διακόπτη Start/Stop.

17 5. μουσικη, ΕπικοινωνΙα και τεχνολογια. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman. Προβολείς Bi-Xenon 2. Προσαρμοζόμενοι Προβολείς 3. Μαύροι ανακλαστήρες προβολέων 6. Έλεγχος Απόστασης Παρκαρίσματος (PDC) 7. Πακέτο εξωτερικών καθρεπτών 8. Εσωτερικός καθρέπτης με λειτουργία πυξίδας Πίσω φως ομίχλης 5. Προβολείς ομίχλης 9. Γυάλινη συρόμενη ηλιοροφή 0. Comfort Access Οι προαιρετικοί προβολείς Bi-Xenon για τα φώτα μεσαίας και υψηλής σκάλας 3 Οι μαύροι ανακλαστήρες προβολέων διατίθενται σε συνδυασμό με τους προβολείς Bi-Xenon, τους προσαρμοζόμενους προβολείς και τα λευκά φλας. περιλαμβάνουν αυτόματη ρύθμιση ύψους δέσμης προβολέων και σύστημα πλύσης προβολέων, ενώ προσφέρουν έντονο φωτισμό. 4 Το πίσω φως ομίχλης είναι ενσωματωμένο στο πίσω φωτιστικό σώμα, στην πλευρά 2 Άψογη ορατότητα εντός κι εκτός πόλης και μεγάλη απόσταση φωτισμού στους αυτοκινητόδρομους χάρη στους Προσαρμοζόμενους προβολείς και την αυτόματη συνοδηγού. του οδηγού, ενώ το φως οπισθοπορείας στο πίσω φωτιστικό σώμα της πλευράς του ρύθμιση του ύψους δέσμης προβολέων. Οι αισθητήρες καταγράφουν τη γωνία στροφής, την ταχύτητα περιστροφής και την ταχύτητα του αυτοκινήτου και οι ηλεκτροκι- για μεγαλύτερη ασφάλεια σε κακές συνθήκες ορατότητας. 5 Οι προβολείς ομίχλης που ενσωματώνονται στην μπροστινή ποδιά φροντίζουν νητήρες περιστρέφουν τη φωτεινή δέσμη ανάλογα με τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί. Δηλαδή: το ΜΙΝΙ φωτίζει δυναμικά την τροχιά της στροφής και προσαρμόζει την απόσταση φωτισμού ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου (μόνο σε συνδυασμό με τους προβολείς Bi-Xenon). Πιθανώς διαθέσιμο από το 4ο τρίμηνο του Ο Έλεγχος Απόστασης Παρκαρίσματος (PDC) πίσω, διευκολύνει το παρκάρισμα 9 Το μεγάλο άνοιγμα της γυάλινης συρόμενης ηλιοροφής γεμίζει το εσωτερικό με και τους ελιγμούς σε στενούς χώρους. Η απόσταση ανάμεσα στο αυτοκίνητο και ένα φρέσκο αέρα. Είναι ηλεκτρικά συρόμενη και διαθέτει λειτουργία εύκολου ανοίγματος εμπόδιο επισημαίνεται ακουστικά (και επιπλέον οπτικά σε συνδυασμό με το σύστημα από το τηλεχειριστήριο. Το φιμέ κρύσταλλο ή τα δύο σκιάδια που είναι τοποθετημένα πλοήγησης ΜΙΝΙ ή το ραδιόφωνο MINI Visual Boost). στην κεντρική μπάρα προστατεύουν από την ανεπιθύμητη, έντονη ηλιακή ακτινοβολία. 7 Στο πακέτο εξωτερικών καθρεπτών, οι δύο ασφαιρικοί εξωτερικοί καθρέπτες είναι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι και θερμαινόμενοι. Επίσης, θερμαινόμενα είναι και τα τοκίνητο, χωρίς να χρειαστεί να πάρεις στα χέρια σου το τηλεχειριστήριο. Αρκεί το ένα Με το Σύστημα Comfort Access, μπορείς να κλειδώσεις και να ξεκλειδώσεις το αυ- μπεκ πλύσης του παρμπρίζ. από τα δυο κλειδιά να βρίσκεται για παράδειγμα στην τσέπη του παντελονιού σου, Ο εσωτερικός και οι εξωτερικοί καθρέπτες με αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία, σκουραίνουν όταν πέσει επάνω τους το φως των αυτοκινήτων που ακολουθούν. τήρα ή να τον σβήσεις από το διακόπτη Start/Stop. στο μπουφάν ή στην τσάντα σου. Επιπλέον, μπορείς να θέσεις σε λειτουργία τον κινη- 8 Η ψηφιακή πυξίδα είναι ενσωματωμένη στον εσωτερικό καθρέπτη με λειτουργία πυξίδας. Η ευανάγνωστη ένδειξη δείχνει τα 8 σημεία του ορίζοντα.

18 6. ΕπιδΟσεις. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman Πακετο Red Hot. ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. 4. Σπορ ρυθμίσεις ανάρτησης 5. ALL Αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων με Steptronic 7. Μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο σπορ δερμάτινο τιμόνι. Εξωτερικοί καθρέπτες 2. Πλαϊνά διακοσμητικά φτερού 3. Διακοσμητικές επιφάνειες εσωτερικού 8. Πίσω αεροτομή 9. Πίσω αεροτομή 2 0. Διακόπτης Sport 3 Το πακέτο Red Hot διαθέτει για όλα τα μοντέλα MINI Countryman τις αποκλειστικές διακοσμητικές επιφάνειες εσωτερικού σε μαύρο χρώμα Checkered, το πλαϊνό κάλυμμα της κεντρικής κονσόλας και τους ελλειπτικούς δακτυλίους στις πόρτες σε μαύρο χρώμα Checkered, καθώς και την επιφάνεια του πίνακα οργάνων σε μαύρο Piano. Σε μαύρο Checkered είναι βαμμένα και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και τα πλαϊνά διακοσμητικά φτερού με λευκά φλας. Το πακέτο περιλαμβάνει επιπλέον το διακόπτη Sport, καθώς και προβολείς Bi-Xenon. Για τα MINI One/One D Countryman και MINI Cooper/Cooper D Countryman και σε συνδυασμό με το πακέτο Red Hot, διατίθενται οι γρίλιες μάσκας ψυγείου και οι ράγες οροφής, καθώς και επιλεγμένα σχέδια ζαντών σε ανθρακί ματ χρώμα. Χωρίς επιπλέον κόστος, διατίθεται η σπορ ανάρτηση, οι μαύρες ή λευκές λωρίδες στο καπό, καθώς και τα σπορ καθίσματα σε ύφασμα Diagonal Track για τα MINI One/One D Countryman και MINI Cooper/Cooper D Countryman. 4 Οι σπορ ρυθμίσεις της ανάρτησης φροντίζουν για μία πιο άμεση οδική συμπεριφορά και εντυπωσιάζουν οπτικά με το χαμήλωμα κατά 0 mm και τα πιο σπορ χαρακτηριστικά απόσβεσης. 5 Προαιρετικά, το MINI Cooper D Countryman ή το MINI Cooper S/Cooper SD Countryman μπορεί να εξοπλιστεί με το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης ALL4. Το αυτοκίνητο γίνεται έτσι ακόμα πιο ευέλικτο και είναι πάντα έτοιμο για εξορμήσεις πέρα από τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Το λογότυπο ALL4 στις πόρτες μαγνητίζει τα βλέμματα. 6 7 Το αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων Steptronic είναι ιδιαίτερα άνετο στη χρήση του. Εκτός από τον επιλογέα, το αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων Steptronic του MINI Cooper S/Cooper SD Countryman διαθέτει και μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι τριών ακτίνων (οι μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων διατίθενται προαιρετικά στα μοντέλα MINI One Countryman και MINI Cooper/Cooper D Countryman). Για γρήγορες και πολύ ασφα λ είς αλλαγές ταχυτήτων στη χειροκίνητη λειτουργία του αυτόματου κιβωτίου, ο οδηγός μπορεί να χειριστεί τους διακόπτες χωρίς να αφήσει από τα χέρια του το τιμόνι. 8 Η πίσω αεροτομή στο χρώμα της οροφής συνεχίζει αρμονικά τη σχεδιαστική γραμμή της οροφής. 9 Η πίσω αεροτομή του MINI Cooper S/Cooper SD Countryman στο χρώμα της οροφής ταιριάζει άψογα με το σπορ χαρακτήρα του MINI. Με το πάτημα του διακόπτη Sport, το σύστημα διεύθυνσης και το πεντάλ γκαζιού αποκρίνονται ακόμα πιο άμεσα για μία αυθεντική αίσθηση σπορ οδήγησης. Στο MINI Cooper S/Cooper SD Countryman, αυτό υποστηρίζεται και με τον πιο σπορ ήχο του κινητήρα. Στις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ο διακόπτης Sport φροντίζει για ακόμα πιο γρήγορες αλλαγές. Διατίθεται μόνο για το MINI Cooper D Countryman και το ΜΙΝΙ Cooper S/Cooper SD Countryman. 2 Σε συνδυασμό με το πακέτο Red Hot διατίθεται και για το MINI One/One D Countryman και το MINI Cooper/Cooper D Countryman.

19 7. ΑξεσουΑρ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ John Cooper Works. MINI Cooper S Countryman με αξεσουάρ John Cooper Works MINI Cooper Countryman με Γνήσια Αξεσουάρ MINI Ζάντες ελαφρού κράματος Double Spoke R29 σε μαύρο ματ Σπορ σιλανσιέ εξάτμισης Λαβή επιλογέα χειροκίνητου κιβωτίου από Alcantara/carbon Πλαϊνά διακοσμητικά φτερών σε σχέδιο σημαίας Union Jack Βάση σημειώσεων για την κεντρική ράγα Αλουμινένια πίσω βάση μεταφοράς Με τα Γνήσια Αξεσουάρ MINI μπορείς να χαρίσεις στο MINI Countryman μία ξεχωριστή εμφάνιση. Για παράδειγμα με την ποικιλία των αξεσουάρ εξωτερικού design. Σ' αυτά περιλαμβάνονται το πακέτο Off-Road, τα εντυπωσιακά καλύμματα των εξωτερικών και του εσωτερικού καθρέπτη, τα διάφορα πλαϊνά διακοσμητικά φτερών και τα διακοσμητικά οροφής. Δείξε πόση ενέργεια κρύβει μέσα του το ΜΙΝΙ σου με τις αγωνιστικές λωρίδες. Έχουμε φροντίσει και για τους μικρούς μας φίλους. Τα παιδικά καθίσματα προσφέρουν άριστη προστασία. Για το εσωτερικό διατίθενται αξεσουάρ όπως η βάση σημειώσεων για την κεντρική ράγα ή τα πατάκια σε διάφορες εκδόσεις. Επιπλέον, διατίθεται και μία βάση για το φορητό σύστημα πλοήγησης. Για τα ταξίδια και τον ελεύθερο χρόνο προσφέρουμε έξυπνες λύσεις για τη μεταφορά και για το χώρο αποσκευών, όπως είναι π.χ. η βάση στήριξης για ιστιοσανίδα, η μπαγκαζιέρα οροφής και η αλουμινένια πίσω βάση μεταφοράς. Η ιδανική λύση για κάθε σκοπό. Τα Γνήσια Αξεσουάρ MINI φροντίζουν κάθε στιγμή για αυθεντική οδηγική απόλαυση. Τα αξεσουάρ John Cooper Works προσφέρουν μία αυθεντική αγωνιστική αίσθηση. Το ιδιαίτερο αεροδυναμικό πακέτο αποτελείται από την μπροστινή ποδιά, τα πλαϊνά μαρσπιέ και την πίσω ποδιά. Τα πλαϊνά μαρσπιέ στο χρώμα του αυτοκινήτου διαθέτουν εισαγωγές αέρα που παραπέμπουν στους αγώνες αυτοκινήτων. Ο λειτουργικός διαχύτης στην πίσω ποδιά εξασφαλίζει καλύτερη πρόσφυση του πίσω άξονα. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης. Τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών σε κόκκινο Chili ή από carbon καθώς και οι αγωνιστικές λωρίδες υπογραμμίζουν την αγωνιστική εμφάνιση. Οι ξεχωριστές ζάντες ελαφρού κράματος των 9" με διπλές ακτίνες R29 και ελαστικά Runflat προσδίδουν έναν ακόμα πιο σπορ χαρακτήρα. Τα αξεσουάρ John Cooper Works προσδίδουν και στο εσωτερικό μία αγωνιστική νότα με τα σπορ πρόσθετα όργανα ή το σπορ τιμόνι σε Alcantara ή δέρμα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο MINI.com.gr

20 ΤεχνικΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ. Κινητηρας, 2 Mini one CountryMan Mini one D CountryMan Mini CooPer CountryMan Mini CooPer D CountryMan (all4) Mini CooPer S CountryMan (all4) Mini CooPer SD CountryMan (all4) Κύλινδροι/Διάταξη/Βαλβίδες 4/Σε σειρά/4 4/Σε σειρά/4 4/Σε σειρά/4 4/Σε σειρά/4 4/Σε σειρά/4 4/Σε σειρά/4 Κυβισμός cm [995] Διαδρομή/Διάμετρος mm 85,8/77 83,6/78 85,8/77 83,6/78 [90/84] 85,8/77 90/84 Ονομαστική ισχύς/στροφές kw/ps//min 72/98/ /90/ /22/ /2/ /84/ /43/4000 Μέγιστη ροπή/στροφές Nm//min 53/ / / / (260) 3 / 3 05/ Σχέση συμπίεσης/προτεινόμενος τύπος καυσίμου : /9 98 ROZ 6,5/Diesel /9 98 ROZ 6,5/Diesel 0,5/9 98 ROZ 6,5/Diesel ΕπιδόςΕις Τελική ταχύτητα km/h 73 [68] [82] 85 [80] (80 [75]) Επιτάχυνση 0 00 km/h s,9 [3,9] 2,9 0,5 [,6] 0,9 [,3] (,6 [,8]) Επιτάχυνση km/h s 7,9 5,9 4,9,9 (V. ταχύτητα) (2,9) Καταναλωςη, 2 25 [20] (20 [205]) 7,6 [7,9] (7,9 [8,3]) 8,6 (9,4) 98 [95] (95 [93]) 9,3 [9,5] (9,4 [9,5]) 0, (0,7) Αστικός κύκλος l/00 km 7,4 [9,3] 4,7 7,4 [9,3] 4,7 [7,2] (5,3 [7,6]) 7,5 [9,5] (8,2 [0,3]) 5,2 [7,3] (5,3 [7,7]) Εκτός πόλης l/00 km 5,2 [6] 4,2 5,2 [6] 4,2 [4,7] (4,7 [5]) 5,4 [5,7] (5,8 [6,2]) 4,3 [4,8] (4,7 [5,]) Μικτός κύκλος l/00 km 6 [7,2] 4,4 6 [7,2] 4,4 [5,6] (4,9 [6]) 6, [7,] (6,7 [7,7]) 4,6 [5,7] (4,9 [6,]) Εκπομπές ρύπων CO 2 σε μικτό κύκλο g/km 39 [68] 5 40 [68] 5 [49] (29 [58]) 43 [66] (57 [80]) 22 [50] (30 [60]) Χωρητικότητα ρεζερβουάρ, περ. l Αυτονομία km 785 [655] [655] 070 [840] (960 [785]) 770 [660] (700 [60]) 020 [825] (960 [770]) Βαρός / ΧωρητιΚότητα Βάρος κενό EU 4 kg 340 [370] [370] 385 [40] (455 [480]) 385 [40] (455 [480]) 395 [420] (470 [495]) Μέγιστο επιτρεπόμενο μικτό βάρος kg 735 [765] [765] 780 [805] (850 [875]) 780 [805] (840 [865]) 790 [85] (855 [880]) Επιτρεπόμενο φορτίο kg (460) 470 (460) Μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο αξόνων εμπρός/πίσω kg 935/855 [965/855] 995/ [855] [960/855] 985/850 [005/850] (00/890 [030/890]) 960/855 [980/855] (980/895 [000/895]) 995/855 [05/855] (05/900 [035/900]) Μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο ρυμούλκησης, με πέδηση, σε ανηφόρα 2% kg [000] 800 [200] (800 [200]) 750 [000] (750 [000]) 800 [200] (800 [200]) Χωρητικότητα χώρου αποσκευών l 350/ / / / / / τρόχόι Διαστάσεις ελαστικών εμπρός/πίσω 205/60 R /60 R /60 R /60 R /55 R /55 R 7 9 Διαστάσεις τροχών εμπρός/πίσω 6,5 J x 6 St 6,5 J x 6 St 6,5 J x 6 LM 6,5 J x 6 LM 7,0 J x 7 LM 7,0 J x 7 LM Όλα τα στοιχεία ισχύουν για αυτοκίνητα με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων (βασικός εξοπλισμός). Οι τιμές σε [ ] ισχύουν για τα αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων Steptronic. 2 Όλα τα μοντέλα MINI Countryman πληρούν τις προδιαγραφές EU5. Ως βάση υπολογισμού της κατανάλωσης, εφαρμόζεται ο κύκλος οδήγησης ECE (80/268/EΟΚ). Αυτός αποτελείται κατά ένα τρίτο από οδήγηση στην πόλη και κατά δύο τρίτα από την οδήγηση εκτός πόλης (διανυόμενη απόσταση). Επιπλέον, μετριούνται και οι εκπομπές ρύπων CO 2. Η κατανάλωση έχει υπολογιστεί σύμφωνα με το βασικό εξοπλισμό. Τυχόν προαιρετικός εξοπλισμός (π.χ. φαρδύτερα ελαστικά) μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την κατανάλωση. 3 Με λειτουργία Overboost. 4 Στην αναφερόμενη τιμή, έχει ληφθεί υπόψη η πλήρωση του ρεζερβουάρ καυσίμου κατά 90%, καθώς και βάρος οδηγού 68 kg και βάρος αποσκευών 7 kg. Το βάρος κενού ισχύει για τα αυτοκίνητα με βασικό εξοπλισμό. Ο προαιρετικός εξοπλισμός μπορεί να οδηγήσει στην αύξηση αυτής της τιμής. MINI ONE countryman. MIni one D countryman. Mini Cooper countryman. Mini Cooper D countryman MINI COOPER S countryman. MINI COOPER SD countryman. Όλες οι διαστάσεις είναι σε mm. 56 Ανακυκλωση Και το ΜΙΝΙ σου αποτελεί μέρος ενός εκτεταμένου προγράμματος ανακύκλωσης. Κάθε MINI έχει σχεδιαστεί και έχει κατασκευαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί σ' αυτό να μπορούν να ανακυκλωθούν με αποτελεσματικό και οικολογικό τρόπο στο τέλος του κύκλου ζωής τους. Για την επιστροφή του παλιού σας αυτοκινήτου μπορείτε να απευθυνθείτε στον Επίσημο Έμπορο ΜΙΝΙ

21 Αυτός ο κατάλογος παρουσιάζει μοντέλα, εξοπλισμούς και δυνατότητες διαμόρφωσης (βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός) που προσφέρει η BMW AG για τα αυτοκίνητα της γερμανικής αγοράς. Σε άλλες χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούν να παρατηρηθούν αποκλίσεις από τους εξοπλισμούς και τις δυνατότητες διαμόρφωσης που περιγράφονται σ αυτό το ενημερωτικό φυλλάδιο και αφορούν συγκεκριμένα μοντέλα. Παρακαλώ ενημερωθείτε από τα Μέλη του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ για τις εκδόσεις που είναι διαθέσιμες. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος αλλαγής στην κατασκευή και τον εξοπλισμό. H BMW Hellas δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη που οφείλονται στη μετάφραση/απόδοση του παρόντος. Όλα τα πρόσωπα, οι ρήσεις και οι ενέργειες που αναφέρονται στο παρόν είναι φανταστικές. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα που βρίσκονται εν ζωή ή απεβίωσαν είναι τυχαία. BMW AG, Μόναχο/Γερμανία. Η ανατύπωση, ακόμα και τμήματος του παρόντος, επιτρέπεται μόνο κατόπιν έγγραφης άδειας της BMW AG, Μόναχο. Περισσότερα για το ΜΙΝΙ: MINI.com.gr MINI.com.gr (L) 2 20 VM. Τυπώθηκε στη Γερμανία.

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. BE MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ 2011. MINI. MINI cabrio. MINI Clubman.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. BE MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ 2011. MINI. MINI cabrio. MINI Clubman. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. BE MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ 2011 MINI. MINI cabrio. MINI Clubman. MINI. mini cabrio. mini clubman. ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ MINI ΣΕ 8 ΒΗΜΑΤΑ. TO mini ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. 1. ΜοντΕλο 06 MINI, MINI Cabrio, MINI Clubman:

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW / MINΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 17.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 20.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 25.000 BMW 114d 5ΘΥΡΗ:

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 1.495hp 1.495hp 1368 1368 POP POP STAR ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 008 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙ ΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 011 ΤΙΜΟΝΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ STD

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26 ECOSPORT Δημιουργήστε το ιδανικό για σας Ford EcoSport. Ποιος είναι ο δικός σας συνδυασμός; Το Ford EcoSport σας επιτρέπει να επιλέξετε από μία ευρεία συλλογή χρωματικών συνδυασμών. Χρησιμοποιήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Για εμφάνιση που εντυπωσιάζει 5 Το νέο ŠKODA KODIAQ είναι έτοιμο για off

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924 ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Έτος Ιδρύσεως 1924 Κεντρικό Κατάστημα Λεωφ. Αθηνών 169,10447 Αθήνα Τηλ. : 210 3479700 Fax. : 210 3477646 Κατάστημα Θεσσαλονίκης Μοναστηρίου 177-179 546 27 Θεσσαλονίκη Τηλ. : 2310

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEO FIORINO NEO FIORINO NEO FIORINO 1.4 B EURO 6 1.4 B SX EURO 6 1.4 B SX EURO 6 CNG Επένδυση χώρου φόρτωσης (πλαϊνά) STD STD STD Υδραυλικό τιµόνι STD STD

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD A/T FWD FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 16.400

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA CX-5 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION Ζάντες 17'' Μπροστά φώτα LED Cruise Control Ηλεκτρικά παράθυρα (Ε/Π) Εξυπνη υποβοήθηση πέδησης πόλης (SCBS) Tire Pressure Monitoring System (TPMS) Εξελιγμένο

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 5 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Το νέο ŠKODA KAROQ είναι ένα κομψό compact SUV και ο ιδανικός

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN CADDY VAN

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN CADDY VAN ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKWAGEN CADDY VAN ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 27/07/2018 ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ)

Διαβάστε περισσότερα

NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA 1.2 8v 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 69hp 1242 1242 1242 POP LOUNGE LOUNGE 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ - ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ( ) 10.500 11.100

Διαβάστε περισσότερα

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Ιπποδύναμη, PS Μέση Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, g/km Λιανική Τιμή ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. NEO TOUAREG. TERRAIN TECH 3,0lt V6 TDI SCR BMT Tiptronic,

Διαβάστε περισσότερα

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές απαιτήσεις. Τα στοιχεία που παρέχονται στο παρόν έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1242 1242 POP XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ ---- XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ XXX ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΡΟΦΗ (SOFT TOP) 3 ΣΗΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΙΣΩ ΦΩΣ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21)

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21) Yaris Hybrid e-nergy Μοντέλο Yaris Hybrid e-nergy 19.330,00 Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00 Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00 Ταπετσαρίες Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρας Διαστάσεις

Κινητήρας Διαστάσεις MAZDA2 Επίπεδα Εξοπλισμού Τεχνικά Χαρακτηριστικά EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρας G75 Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.496 1.496 /AT G115 Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 55 (75) / 6,000 66 (90) / 6,000 66

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN CADDY VAN

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN CADDY VAN ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKWAGEN CADDY VAN ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 15/02/2018 ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ)

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 17 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

2 3 4 5 8 9 10 112 12 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 30 31 Trend Το Transt Mnbus διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειαςø1) ως στάνταρ εξοπλισμό. Το προηγμένο αυτό σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 1 ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ Στοιχεία Αναφοράς ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 0218 ΕΛΓΚΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Κ.Δημήτριος ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 07/10/2016 Γενικά στοιχεία Οχήματος Εργοστάσιο κατασκευής Audi Πόρτες 2 Τύπος/Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

NEW PANDA ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA. 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2

NEW PANDA ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA. 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2 NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1242 1242 1242 POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2 ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ / ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary 6 8 9 Μοντέλο Περιγραφή 595 1.4 T-Jet 145hp 595 595 1.4 T-Jet 160hp Pista 595 1.4 T-Jet 165hp Turismo 595 1.4 T-Jet 180hp Competizione 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0294 0440 0474 0475 0520 058U 0620 0682 0913 0919 0968 0B03 0B51 0B59 0K11 0L 0P75 0P76 0R05 0U01 0U10 0U60 0U77 0U98 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA CX-3 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE TAKUMI - ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες /AT /AT /AT Χωρητικότητα 1.998 1.998 1.998 1.998 1.759 1.759 1.759 Μέγιστη Ισχύς [kw

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων Air Condition Ράδιο-CD συμβατό με MP3,

Μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων Air Condition Ράδιο-CD συμβατό με MP3, B-MAX Titanium 120PS, Tectonic Silver Αυτόματος Κλιματισμός (EATC) & USB, Bluetooth με Φώτα ημέρας LED Σύστημα ανίχνευσης απώλειας πίεσης ελαστικών Ζάντες αλουμινίου 15 2/10/2012 18.723 13.000 B-MAX Trend

Διαβάστε περισσότερα

Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα.

Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα. page 1 Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα. Το νέο MINI Countryman. Προφίλ.2 Κορυφαίο στυλ παντός εδάφους: το νέο MINI Countryman..6 Σημείωση: Οι τιμές για επιδόσεων, κατανάλωσης και ρύπων που εμφανίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ. Το νέο. i30

Αξεσουάρ. Το νέο. i30 Αξεσουάρ Το νέο i30 Styling STYLING & ΤΡΟΧΟΙ Δώστε έναν άλλο αέρα. Τα αξεσουάρ που επιλέγετε λένε πολλά για εσάς και το i30 N σας. Η απαίτησή σας για συναρπαστικό design και εκλεπτυσμένη κατασκευή εκφράζεται

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ Ένας νέος ισχυρότερος κινητήρας, δυναμική σχεδίαση και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα του νέου SUT της SsangYong. Το νέο Actyon

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS MAZDA2 3HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498 ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ (PS / σ.α.λ) 75 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000

Διαβάστε περισσότερα

Renault Laguna

Renault Laguna Renault Laguna 2000 1.CREDITLINE ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ! ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ευέλικτοι με σύντομες διαδικασίες, δεκτά γραμμάτια

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο up! GTI 1747_up_GTI_V72.indd :44

Το νέο up! GTI 1747_up_GTI_V72.indd :44 Το νέο up! GTI Το μικρό με τη μεγάλη δύναμη: το νέο up! GTI. Είναι μικρό αλλά δεν μπορείς να το προσπεράσεις. Ένα πράγμα είναι εμφανές με την πρώτη ματιά: το νέο up! GTI τιμά το όνομά του. Οι επιγραφές

Διαβάστε περισσότερα