ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. Be MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ MINI Countryman.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. Be MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ 2011. MINI Countryman."

Transcript

1 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. Be MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ 20 MINI Countryman.

2 MINI One countryman. mini one d countryman. mini cooper countryman. mini cooper d countryman /ALL4. mini cooper s countryman /ALL4. mini cooper sd countryman /ALL4. ΤΟ ΜΙΝΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.. ΜΟΝΤΕΛΟ 06 το δικο σου MINI Countryman σε 7 βηματα. MINI One/One D Countryman, MINI Cooper/Cooper D Countryman ή MINI Cooper S/Cooper SD Countryman: όποιο μοντέλο κι αν επιλέξεις, με τη βοήθεια αυτού του καταλόγου μπορείς να διαμορφώσεις βήμα-βήμα το δικό σου MINI Countryman. Τα σύμβολα στο επάνω μέρος της σελίδας θα σε βοηθήσουν να προσανατολιστείς. Το δικό σου MINI Countryman θα είναι πανέτοιμο σε μόλις 7 βήματα. Βήμα : επέλεξε το μοντέλο που προτιμάς. Στα βήματα 2, 3 και 4 επιλέγεις την ιδιαίτερη εμφάνιση του MINI Countryman: ποιο χρώμα αμαξώματος σου ταιριάζει; Ποια καθίσματα, ποιες επενδύσεις, ποιες ζάντες; Μετά, στο βήμα 5 μπορείς να επιλέξεις το προσωπικό σου σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, όπως για παράδειγμα το ραδιόφωνο MINI Visual Boost και το MINI Connected. Η διαμόρφωση του δικού σου ΜΙΝΙ ολοκληρώνεται με τα βήματα 6 και 7 και τις ενότητες των επιδόσεων και των αξεσουάρ. 2. ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΖΑΝΤΕΣ 4 4. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 36 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΝΙ. Τεχνικά χαρακτηριστικά 38 Σχέδια διαστάσεων 39 Πληροφορίες για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων CO 2 των μοντέλων σύμφωνα με τη διάταξη χαρακτηρισμού κατανάλωσης ενέργειας σε επιβατικά οχήματα, θα βρεις στα Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

3 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

4 . ΜοντΕλΟ. MINI ONE Countryman. MINI ONE D Countryman. Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά: η μαύρη μάσκα ψυγείου με το χρωμιωμένο πλαίσιο και η κάτω εισαγωγή αέρα σε κάνουν να θες περισσότερα. Το ίδιο και η οροφή, η οποία διατίθεται πάντα στο χρώμα του αμαξώματος και ολοκληρώνεται αρμονικά με την αεροτομή οροφής, που είναι επίσης βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος. Με τις ράγες οροφής και τα πλαϊνά διακοσμητικά φτερού σε ασημί ματ, τα πορτοκαλί φλας και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών σε μαύρο ματ χρώμα, το MINI One/One D Countryman αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Η χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης βάζει την τελευταία πινελιά στο πίσω μέρος. MINI COOPER Countryman. MINI COOPER D Countryman Απαράμιλλη εμφάνιση: οι ασημί γρίλιες της μάσκας ψυγείου είναι χαρακτηριστικές στο MINI Cooper/Cooper D Countryman. Τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών διατίθενται κατ επιλογή στο χρώμα του αμαξώματος και σε λευκό ή μαύρο χρώμα, ανάλογα με την οροφή δημιουργώντας αντίθεση. Οι ράγες οροφής και τα πλαϊνά διακοσμητικά φτερού με τα πορτοκαλί φλας είναι επίσης βαμμένα σε ασημί ματ χρώμα. Η αεροτομή δένει αρμονικά με τις γραμμές της οροφής και είναι βαμμένη στο ίδιο χρώμα. Η απόληξη της εξάτμισης είναι χρωμιωμένη. MINI COOPER S Countryman. MINI COOPER SD Countryman. Το MINI Cooper S/Cooper SD Countryman κάνει αισθητή την παρουσία του με τη μάσκα ψυγείου σε κυψελοειδή σχεδίαση. Εκτός από την κεντρική εισαγωγή αέρα ανάμεσα στο καπό του κινητήρα και τον εμπρός προφυλακτήρα, διαθέτει και πρόσθετες εισαγωγές για την ψύξη των φρένων στο κάτω μέρος. Η οροφή διατίθεται στο χρώμα του αμαξώματος και σε λευκό ή μαύρο χρώμα αντίθεσης και ολοκληρώνεται με μία αεροτομή. Οι ράγες οροφής και τα πλαϊνά διακοσμητικά φτερού με τα λευκά φλας είναι βαμμένα σε κομψό ανθρακί ματ χρώμα. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια στα πλαϊνά διακοσμητικά φτερού: το κόκκινο λογότυπο Cooper S. Στο πίσω μέρος, η εξάτμιση με τις 2 χρωμιωμένες απολήξεις προσδίδει ένα σπορ χαρακτήρα. Αποκλειστικά για το MINI Cooper S/Cooper SD Countryman, διατίθενται επιλεγμένες ζάντες σε ματ ανθρακί χρώμα.

5 2. ΧρΩματα και επενδυσεις. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΧρΩμαΤΑ αμαξωματος. ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. Για το MINI Countryman έχεις στη διάθεσή σου ένα αποκλειστικό χρωματολόγιο με μεταλλικά και μη μεταλλικά χρώματα αμαξώματος. Με τις διάφορες δυνατότητες εξατομίκευσης και συνδυασμών για την οροφή, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και τις ζάντες, μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικές αντιθέσεις. MINI One/One D Countryman Οροφή στο χρώμα του αμαξώματος και καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σε μαύρο ματ χρώμα. MINI Cooper/Cooper D Countryman και MINI Cooper S/Cooper SD Countryman Στο βασικό εξοπλισμό η οροφή και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών διατίθενται στο χρώμα του αμαξώματος. Προαιρετικά η οροφή και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών διατίθενται σε μαύρο χρώμα. Προαιρετικά η οροφή και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών διατίθενται σε λευκό χρώμα. b5 Λευκό Light μη μεταλλικό b6 Κόκκινο Pure μη μεταλλικό b7 Κίτρινο Bright μη μεταλλικό b9 Light Coffee μη μεταλλικό b8 Μπλε Surf μη μεταλλικό Προαιρετικά, ανάλογα με το μοντέλο και το σχέδιο της ζάντας, επιλεγμένες ζάντες διατίθενται σε έως και 4 διαφορετικά χρώματα. ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. B26 Πράσινο Oxford μεταλλικό b2 Ασημί Crystal μεταλλικό b4 Μπλε True μεταλλικό b Μαύρο Absolute μεταλλικό a48 Γκρι Royal μεταλλικό b3 Μπλε Cosmic μεταλλικό Και τα αντίστοιχα προτεινόμενα χρώματα οροφής.

6 Βασικός εξοπλισμός 2. Χρωματα και επενδυσεις. MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ. COLOUR LINES. Για όλους αυτούς που εκτιμούν την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα: προαιρετικά οι επιφάνειες εσωτερικού (διακοσμητικές επενδύσεις της κεντρικής κονσόλας και διακοσμητικοί δακτύλιοι στις πόρτες) στο MINI One/One D Countryman και στο MINI Cooper/Cooper D Countryman διατίθενται και σε Ασημί Dark χρώμα. Στο MINI Cooper S/Cooper SD Countryman, διατίθενται στο σπορ κομψό χρώμα Ανθρακί Dark. Μία μοναδική εναλλακτική λύση για όλα τα μοντέλα MINI Countryman: μαύρη λάκα Piano. Οι προαιρετικές επιφάνειες εσωτερικού Ασημί Dark, Ανθρακί Dark και μαύρη λάκα Piano αποτελούν το τέλειο συμπλήρωμα για την επιφάνεια του πίνακα οργάνων (διακοσμητικό ένθετο στον πίνακα οργάνων). Οι διακοσμητικοί δακτύλιοι γύρω από τα στρογγυλά όργανα και ο επιλογέας διατίθενται σε Γκρι Dark ή αποκλειστικά για το MINI Cooper S/Cooper SD Countryman σε ανθρακί χρώμα. Οι επενδύσεις των θυρών και η επένδυση της Κεντρικής Ράγας διατίθενται σε,, Dark Tobacco, Κόκκινο Pure ή Μπλε Surf. Οι επιλογές εξαρτώνται από τα χρώματα των επενδύσεων και του εσωτερικού και συνδυάζονται αρμονικά μ αυτά. MINI One/One D Countryman 0 Απεικονίζεται το MINI One Countryman με βασικό εξοπλισμό. Απεικονίζεται το MINI Cooper Countryman με τις διακοσμητικές επενδύσεις 4db εσωτερικού και την επιφάνεια του πίνακα οργάνων σε Ασημί Dark. Ασημί Dark Διακοσμητικοί Δακτύλιοι σε Γκρι Dark. 4C ΣΠΟΡ ΚΑΘΙΣΜΑ: ΥΦΑΣΜΑ Απεικονίζεται το MINI Cooper S Countryman με τις διακοσμητικές επενδύσεις Ανθρακί εσωτερικού και την επιφάνεια του πίνακα οργάνων σε Ανθρακί Dark. Dark Διακοσμητικοί Δακτύλιοι σε Ανθρακί. Απεικονίζεται το MINI Cooper Countryman με τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού και την επιφάνεια του πίνακα οργάνων σε μαύρη λάκα Piano. Διακοσμητικοί Δακτύλιοι σε Γκρι Dark. 4bd Μαύρη λάκα Piano 4c4 Dark Tobacco 4c2 ΣΠΟΡ ΚΑΘΙΣΜΑ: ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ/ ΔΕΡΜΑΤΟΣ PARALLEL LINES 4C5 Κόκκινο Pure 4c6 Μπλε Surf ΚΑΘΙΣΜΑ ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ: ΥΦΑΣΜΑ

7 2. ΧρΩματα και επενδυσεις. Επένδυση εσωτερικού Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Colour Line MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman Επένδυση στο υποβραχιόνιο MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. Ύφασμα Cosmos 2 ape /Light Tobacco Ύφασμα Diagonal Track 3, 4 bbe Ύφασμα/δέρμα Parallel Lines 3 fsgz /Light Tobacco Ύφασμα/δέρμα Parallel Lines 3 Fsgy /Κόκκινο Pure Δέρμα Gravity 3, 6 t6e Δέρμα Gravity 3, 6 t6gw Δέρμα Lounge 5, 6 t9e Δέρμα Lounge 5, 6 t9gx Light Coffee Dark Tobacco Dark Tobacco Dark Tobacco Κόκκινο Pure Dark Tobacco Light Coffee 2 3 Dark Tobacco Μπλε Surf Dark Tobacco Κόκκινο Pure Colour Line Επένδυση εσωτερικού Επένδυση στο υποβραχιόνιο Dark Tobacco Κόκκινο Pure ΕπενδΥσεις και καθισματα. Ακολούθησε το δικό σου ξεχωριστό δρόμο, ακόμα και καθιστός: επέλεξε ανάμεσα από μία πλούσια γκάμα υφασμάτων, δερμάτων ή συνδυασμών υφάσματος/δέρματος για το δικό σου MINI Countryman. Η διαμόρφωση του εσωτερικού εξαρτάται από το χρώμα των επενδύσεων και συνδυάζεται αρμονικά μ' αυτό. Μπλε Surf Μπλε Surf Με τους αντίστοιχους χρωματικούς συνδυασμούς για το εσωτερικό. 2 Μόνο για το κάθισμα του βασικού εξοπλισμού. 3 Μόνο για σπορ κάθισμα. 4 Διατίθεται και για τα MINI One/One D Countryman και MINI Cooper/Cooper D Countryman σε συνδυασμό με το πακέτο Red Hot. 5 Μόνο για σπορ κάθισμα. 6 Με το δέρμα επενδύονται οι επιφάνειες των καθισμάτων (κάθισμα και πλάτη), καθώς και τα προσκέφαλα εμπρός και πίσω.

8 3. εξωτερικη σχεδιαση και ζαντες. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΛ ΣΟΥ. ΟΙ ΛΩΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΚΑΠΟ. 3. Οροφή στο χρώμα του αμαξώματος 4. Οροφή σε λευκό χρώμα 4 5. Λωρίδες στο καπό σε λευκό χρώμα 2. Λωρίδες στο καπό σε μαύρο χρώμα 5. Οροφή σε μαύρο χρώμα 6. Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, χρωμιωμένα Σε συνδυασμό με το λευκό χρώμα οροφής, οι λωρίδες στο καπό διατίθενται σε λευκό χρώμα. 2 Σε συνδυασμό με το μαύρο χρώμα οροφής, οι λωρίδες στο καπό διατίθενται σε μαύρο χρώμα. 3 Η οροφή του MINI One/One D Countryman διατίθεται στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών σε μαύρο ματ χρώμα. Για το MINI Cooper/Cooper D Countryman και το MINI Cooper S/Cooper SD Countryman μαζί με την οροφή στο χρώμα του αμαξώματος, διατίθενται και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών στο ίδιο χρώμα. 45 Προαιρετικά η οροφή και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών διατίθενται και σε λευκό ή και σε μαύρο χρώμα. Οι εξωτερικοί καθρέπτες είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και προαιρετικά αναδιπλούμενοι. Με το ασφαιρικό κρύσταλλο στην πλευρά του οδηγού περιορίζεται η «τυφλή γωνία». Τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών σε μαύρο ματ περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό των MINI One/One D Countryman. Με την οροφή σε μαύρο χρώμα, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών διατίθενται προαιρετικά και σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Σε συνδυασμό με την οροφή σε λευκό χρώμα αντίθεσης, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών διατίθενται προαιρετικά και σε λευκό χρώμα. Τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών διατίθενται και στο χρώμα του αμαξώματος όταν και η οροφή είναι στο χρώμα του αμαξώματος. 6 Για όλα τα χρώματα οροφής, διατίθενται προαιρετικά και τα χρωμιωμένα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών. Σε συνδυασμό με το πακέτο Red Hot διατίθεται και για το MINI One/D Countryman.

9 3. εξωτερικη σχεδιαση και ζαντες. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman. Εξωτερικό Chrome Line 2. Εξωτερικό Chrome Line 7. Ράγες οροφής 8. Θερμομονωτικά κρύσταλλα Εξωτερικό Chrome Line 4. Εξωτερικό Chrome Line 5. Εξωτερικό Chrome Line 6. Εξωτερικό Chrome Line 9. Λευκά φλας 0. Προετοιμασία πίσω βάσης στερέωσης. Κοτσαδόρος 35 Το εξωτερικό Chrome Line για το MINI One/One D Countryman και το 246 Για το MINI Cooper S/Cooper SD Countryman, το εξωτερικό Chrome Line MINI Cooper/Cooper D Countryman περιλαμβάνει τις χρωμιωμένες γρίλιες της περιλαμβάνει τις χρωμιωμένες εισαγωγές αέρα για την ψύξη των φρένων μπροστά, μάσκας ψυγείου και το χρωμιωμένο πλαίσιο της κάτω μάσκας. Στο πίσω μέρος είναι χρωμιωμένο κάλυμμα στην πίσω ποδιά και χρωμιωμένα πλαϊνά διακοσμητικά φτερού χρωμιωμένη η βάση της πινακίδας κυκλοφορίας, καθώς και τα πλαϊνά διακοσμητικά με λευκά φλας. Σε συνδυασμό με το εξωτερικό Chrome Line, οι ράγες οροφής στο φτερού με πορτοκαλί φλας. MINI Cooper S/Cooper SD Countryman διατίθενται σε ασημί ματ χρώμα. 7 Οι επίπεδες ράγες οροφής είναι αεροδυναμικά σχεδιασμένες και ενσωματώνονται 9 Στα λευκά φλας περιλαμβάνονται τα διάφανα κρύσταλλα των φλας στους μπροστινούς προβολείς και στα πλαϊνά φλας των πλαϊνών διακοσμητικών φτερού. με κομψό τρόπο στην οροφή. Στα μοντέλα MINI One/One D Countryman και MINI Cooper/Cooper D Countryman διατίθενται σε ασημί ματ χρώμα (βλέπε εικ.), ενώ Η προετοιμασία πίσω βάσης στερέωσης για βάσεις πολλαπλών χρήσεων από το στο MINI Cooper S/Cooper SD Countryman σε ανθρακί ματ χρώμα. πρόγραμμα των Γνήσιων Αξεσουάρ MINI, όπως π.χ. η βάση ποδηλάτου, βρίσκεται 8 Τα θερμομονωτικά κρύσταλλα περιορίζουν τη θέρμανση του εσωτερικού χώρου στον πίσω προφυλακτήρα, πίσω από δύο καλύμματα. κάτω από τον έντονο ήλιο και εξασφαλίζουν μία πιο ευχάριστη θερμοκρασία στο εσωτερικό. Τα πλαϊνά παράθυρα πίσω από τη μεσαία κολόνα είναι φιμέ. ρυμούλκησης έως και.200 kg, ανάλογα με τον Ο κοτσαδόρος με αφαιρούμενη σφαιρική κεφαλή είναι εγκεκριμένος για φορτία κινητήρα. Στο MINI Cooper Countryman διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο.

10 3. εξωτερικη σχεδιαση και ζαντες. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman. Ατσάλινες ζάντες 2. Single Spoke 5 ακτίνων, ασημί χρώμα 7. Tunnel Spoke, λευκό ματ χρώμα 8. Tunnel Spoke, ανθρακί ματ χρώμα Circular Spoke 5 οπών, ασημί χρώμα 4. Double Spoke 5 ακτίνων, ασημί χρώμα 9. Turbo Fan, ασημί χρώμα 0. Turbo Fan, λευκό ματ χρώμα. Double Spoke 5 ακτίνων διαιρούμενες, μαύρο χρώμα 5. Double Spoke 5 ακτίνων, μαύρο χρώμα 6. Double Spoke 5 ακτίνων, ανθρακί ματ χρώμα 2. Turbo Fan, ανθρακί ματ χρώμα 3. Double Spoke 5 ακτίνων διαιρούμενες, ανθρακί ματ χρώμα Ατσάλινες ζάντες συμπερ. κάλυμμα για τα μπουλόνια. Μέγεθος 6,5 J x 6", 4 Ζάντες ελαφρού κράματος 5 ακτίνων Double Spoke σε ασημί χρώμα. ελαστικά 205/60 R 6. Μέγεθος 7,0 J x 7", ελαστικά 205/55 R 7. 2 Ζάντες ελαφρού κράματος 5 ακτίνων Single Spoke. Μέγεθος 6,5 J x 6", 5 Ζάντες ελαφρού κράματος 5 ακτίνων Double Spoke σε μαύρο χρώμα. ελαστικά 205/60 R 6. Μέγεθος 7,0 J x 7", ελαστικά 205/55 R 7. 3 Ζάντες ελαφρού κράματος 5 οπών Circular Spoke. Μέγεθος 6,5 J x 6", 6 Ζάντες ελαφρού κράματος 5 ακτίνων Double Spoke σε ανθρακί ματ χρώμα. ελαστικά 205/60 R 6. Μέγεθος 7,0 J x 7", ελαστικά 205/55 R 7. 7 Ζάντες ελαφρού κράματος Tunnel Spoke σε λευκό ματ χρώμα. Ζάντες ελαφρού κράματος 5 ακτίνων Double Spoke διαιρούμενες, Μέγεθος 7,0 J x 7", ελαστικά 205/55 R 7. σε μαύρο χρώμα. Μέγεθος 7,5 J x 8", ελαστικά 225/45 R 8. 8 Ζάντες ελαφρού κράματος Tunnel Spoke σε ανθρακί ματ χρώμα. Ζάντες ελαφρού κράματος Turbo Fan σε ανθρακί ματ χρώμα. Μέγεθος 7,0 J x 7", ελαστικά 205/55 R 7. Μέγεθος 7,5 J x 8", ελαστικά 225/45 R 8. 9 Ζάντες ελαφρού κράματος Turbo Fan σε ασημί χρώμα. Ζάντες ελαφρού κράματος 5 ακτίνων Double Spoke διαιρούμενες, Μέγεθος 7,5 J x 8", ελαστικά 225/45 R 8. σε ανθρακί ματ χρώμα. Μέγεθος 7,5 J x 8", ελαστικά 225/45 R 8. Ζάντες ελαφρού κράματος Turbo Fan σε λευκό ματ χρώμα. Εκτός από το σετ ελαστικών που τοποθετείται από το εργοστάσιο, διατίθενται και Μέγεθος 7,5 J x 8", ελαστικά 225/45 R 8. επιλεγμένες ζάντες ελαφρού κράματος με χειμερινά ελαστικά από το πρόγραμμα των Γνήσιων Αξεσουάρ ΜΙΝΙ. Σε συνδυασμό με το πακέτο Red Hot διατίθεται και για το MINI One/One D Countryman και MINI Cooper/Cooper D Countryman.

11 4. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙΣ.. Τιμόνι 2 ακτίνων 2. Δερμάτινο τιμόνι 2 ακτίνων Εσωτερικό Chrome Line 3. Σπορ δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων 4. Σπορ δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών 6. Εσωτερικό Chrome Line (βάση επιλογέα ταχυτήτων) 7. Εσωτερικό Chrome Line (ταχύμετρο) 8. Εσωτερικό Chrome Line (στροφόμετρο) Στο τιμόνι 2 ακτίνων του βασικού εξοπλισμού ενσωματώνεται ο αερόσακος οδηγού. Η κόρνα ενεργοποιείται με το πάτημα της κεντρικής επιφάνειας που περιβάλλεται δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων που προσφέρει μία πολύ καλή αίσθηση αφής. 3 Τα μοντέλα MINI Countryman μπορούν να εξοπλιστούν προαιρετικά με ένα σπορ από το χρωμιωμένο πλαίσιο. 4 Το σπορ δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων διατίθεται με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών. Έτσι, μπορείς να χειριστείς το Cruise Control, το ραδιόφωνο και το τηλέφωνο, 2 Στο δερμάτινο τιμόνι 2 ακτίνων ενσωματώνεται ο αερόσακος οδηγού. Ο φαρδύς χρωμιωμένος δακτύλιος προσδίδει μία ιδιαίτερη εμφάνιση. χωρίς να πάρεις τα χέρια σου από το τιμόνι. 5 8 Ο δακτύλιος του τιμονιού, ο διακοσμητικός δακτύλιος στο χειριστήριο του συστήματος κλιματισμού/αυτόματου κλιματισμού, οι λαβές στις πόρτες και το ντουλαπάκι του συνοδηγού είναι χρωμιωμένα. Στο προαιρετικό εσωτερικό Chrome Line, χρωμιωμένοι είναι επιπλέον και οι δακτύλιοι στο κεντρικό στρογγυλό όργανο και το στροφόμετρο, οι δύο εξαγωγές αέρα στον πίνακα οργάνων, καθώς και ο δακτύλιος στη βάση του επιλογέα ταχυτήτων.

12 4. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ.. Κεντρική ράγα, εμπρός-πίσω 4. Πίσω κάθισμα, 2θέσια διάταξη 7. Κάλυμμα οπτικής προστασίας χώρου αποσκευών (4 θέσεις) Κεντρική ράγα, εμπρός-πίσω διαιρούμενη 5. Πίσω κάθισμα, 3θέσια διάταξη 8. Επίπεδο δάπεδο χώρου φόρτωσης, αφαιρούμενο (4 θέσεις) 3. Κεντρική ράγα, εμπρός 6. Πίσω κάθισμα, 3θέσια διάταξη 9. Επίπεδο δάπεδο χώρου φόρτωσης, αφαιρούμενο (5 θέσεις) 3 Το αποκορύφωμα στον εσωτερικό χώρο: η Κεντρική ράγα από αλουμινίο Τα μοντέλα με 4θέσια διάταξη διαθέτουν στο βασικό τους εξοπλισμό την Κεντρική διέρχεται κατά μήκος του εσωτερικού χώρου, ανάμεσα στο κάθισμα του οδηγού και ράγα, εμπρός και πίσω. Όλοι οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν με ευκολία του συνοδηγού. Σε συνδυασμό με το πακέτο αποθηκευτικών χώρων, μπορούν να αυτό το πρακτικό σύστημα. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται 3 διαχωριστικά. τοποθετηθούν επάνω στη ράγα διάφορες θήκες και να μετακινηθούν επάνω σ αυτή 2 Για τα μοντέλα με 4θέσια διάταξη διατίθεται προαιρετικά διαιρούμενη Κεντρική σε διάφορες θέσεις. Ένα διακοσμητικό ένθετο με αντιολισθητική επιφάνεια στο χρώμα ράγα, εμπρός και πίσω. Διαθέτει ξεχωριστούς χώρους αποθήκευσης μπροστά και του εσωτερικού διαχωρίζει ιδανικά την Κεντρική ράγα από τον υπόλοιπο χώρο. πίσω. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται 3 διαχωριστικά. Η Κεντρική ράγα διατίθεται σε 3 εκδόσεις ανάλογα με τη διαμόρφωση των πίσω 3 Σε συνδυασμό με την 5θέσια διάταξη, η Κεντρική ράγα διατίθεται μόνο για εμπρός καθισμάτων. Σε συνδυασμό με το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης MINI ή το με 2 διαχωριστικά. ραδιόφωνο MINI Visual Boost, η Κεντρική ράγα εξοπλίζεται επιπλέον και με ένα joystick για την πλοήγηση. Επιπλέον θήκες διατίθενται ως Γνήσια Αξεσουάρ MINI. 4 Το MINI Countryman διαθέτει στο βασικό του εξοπλισμό 4θέσια διάταξη και προσφέρει 2 ανεξάρτητα ρυθμιζόμενα πίσω καθίσματα. Τα καθίσματα είναι συρόμενα, ενώ εξοπλισμό ένα κάλυμμα προστασίας, το οποίο όταν ανασηκωθεί διαχωρίζει με ασφά- 7 Ο χώρος αποσκευών των αυτοκινήτων με 4θέσια διάταξη περιλαμβάνει στο βασικό προσφέρουν τη δυνατότητα ανεξάρτητης ρύθμισης της γωνίας κλίσης της πλάτης. Με λεια τις αποσκευές από το χώρο των επιβατών και προσφέρει προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα. Όταν διπλωθεί, σχηματίζει ένα επίπεδο δάπεδο φόρτωσης, το οποίο τη βοήθεια της ειδικής χειρολαβής, η πλάτη των καθισμάτων μπορεί να ρυθμιστεί ή να αναδιπλωθεί με μία κίνηση. είναι αφαιρούμενο. 56 Τα καθίσματα στις εκδόσεις με 5θέσια διάταξη είναι συρόμενα σε αναλογία 8 Προαιρετικά, για τα αυτοκίνητα με 4θέσια διάταξη διατίθεται ένα αφαιρούμενο 60 : 40. Οι πλάτες είναι διαιρούμενες και αναδιπλούμενες σε αναλογία 40 : 20 : 40. Έτσι, επίπεδο δάπεδο για την κάλυψη της εσοχής του χώρου αποσκευών. προσφέρονται διάφορες δυνατότητες διαμόρφωσης, που επιτρέπουν την προσαρμογή του διαθέσιμου χώρου των ποδιών και της χωρητικότητας του χώρου αποσκευών. 9 Το επίπεδο δάπεδο φόρτωσης διατίθεται προαιρετικά και για τις εκδόσεις με 5θέσια διάταξη.

13 4. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. 4. Ουρανός σε ανθρακί χρώμα Θήκη γυαλιών 2. Κεντρική ράγα, εμπρός και πίσω, με πακέτο αποθηκευτικών χώρων 5. Πακέτο καπνιστή 3. Κεντρική ράγα σε όλο το μήκος με υποβραχιόνιο μπροστά και πίσω 6. Πακέτο φωτισμού, ελλειπτικοί δακτύλιοι στις πόρτες με ατμοσφαιρικό φωτισμό 7. Πακέτο φωτισμού, Κεντρική ράγα με ατμοσφαιρικό φωτισμό 2 Το πακέτο αποθηκευτικών χώρων για τα αυτοκίνητα με 4θέσια διάταξη περιλαμβάνει επιπλέον 2 θήκες αναψυκτικών, μία θήκη γυαλιών και μία βάση για το ipod ή το ύψος σε τρεις βαθμίδες, είναι αναδιπλούμενα και διαθέτουν ενσωματωμένη θήκη 3 Τα κεντρικά υποβραχιόνια μπροστά και πίσω μπορούν να ρυθμιστούν ως προς το smartphone (το ipod και το smartphone δεν περιλαμβάνονται). Αυτά τα στοιχεία αποθήκευσης. Το μπροστινό υποβραχιόνιο διατίθεται χωριστά. Το πίσω υποβραχιόνιο μπορούν να στερεωθούν σε διάφορες θέσεις στην Κεντρική ράγα με τη βοήθεια ενός διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το μπροστινό υποβραχιόνιο. προσαρμογέα που περιλαμβάνεται στο πακέτο. Επιπλέον, στο πακέτο αποθηκευτικών χώρων περιλαμβάνονται δύο γάντζοι, ένθετα σταθεροποίησης στις μπροστινές θήκες αναψυκτικών, ένα δίχτυ για το χώρο ποδιών του συνοδηγού, καθώς και από μία πρίζα 2 V στο χώρο αποσκευών και στις πίσω θέσεις. Στην πλευρά του οδηγού, στο πλάι του ουρανού υπάρχει μία χειρολαβή. 4 Για όλα τα μοντέλα MINI Countryman διατίθεται ο ουρανός σε ανθρακί χρώμα. 5 Το πακέτο καπνιστή αποτελείται από αναπτήρα και αφαιρούμενο σταχτοδοχείο. 6 7 Το πακέτο φωτισμού, εκτός από τον εσωτερικό φωτισμό στον ουρανό του βασικού εξοπλσμού, περιλαμβάνει φώτα ανάγνωσης μπροστά, φωτιζόμενα καθρεπτάκια στα σκιάδια, φωτισμό χώρου ποδιών μπροστά και φως στον πίνακα οργάνων. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια: ο ρυθμιζόμενος ατμοσφαιρικός φωτισμός με τη δυνατότητα αναπαραγωγής του χρωματικού φάσματος στις επενδύσεις των θυρών, το υποβραχιόνιο και την Κεντρική ράγα. Πιθανώς διαθέσιμο από το 4ο τρίμηνο του 20.

14 5. μουσικη, ΕπικοινωνIα και τεχνολογiα. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ. ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.. Ραδιόφωνο MINI Boost CD ΜΟΥΣΙΚΗ. BLUETOOTH/USB. 2. Ραδιόφωνο MINI Visual Boost 3. Σύστημα πλοήγησης MINI Σε 4 βήματα μπορείς να προσαρμόσεις τις λειτουργίες πληροφόρησης, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας του MINI Countryman ανάλογα με τις επιθυμίες σου. Πρώτα επέλεξε ένα ραδιόφωνο. Ειδικά το ραδιόφωνο MINI Visual Boost με τη μεγάλη οθόνη, ανοίγει μπροστά σου έναν εντελώς νέο κόσμο διαδραστικών εμπειριών. Εδώ, μπορείς να προσαρμόσεις τις κατηγορίες Υπηρεσίες, Μουσική και Bluetooth/USB ανάλογα με τις ανάγκες σου, από το MINI Connected έως το σύστημα πλοήγησης MINI (εδώ, παρουσιάζονται επιλεγμένα στοιχεία του συνολικού προγράμματος). Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βρεις την ιδανική λύση για κάθε σου επιθυμία. Το ραδιόφωνο MINI CD προσφέρει ένα δέκτη RDS, λειτουργία σάρωσης ραδιοφωνικών σταθμών, μόνιμη ένδειξη ώρας και δυνατότητα λήψης FM, AM και LW. Το ενσωματωμένο CD-Player με δυνατότητα αναπαραγωγής MP3 διαθέτει λειτουργία αναζήτησης τίτλων και γρήγορη προώθηση/επιστροφή. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται 5 ηχεία και μία είσοδος AUX-IN για MP3-Player. Το Ραδιόφωνο MINI Boost CD διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του ραδιοφώνου MINI CD και επιπλέον οθόνη ενδείξεων δύο γραμμών, κεραία Diversity για την καλύτερη δυνατή λήψη, χειριστήρια για πρόσθετο εξοπλισμό, όπως εξωτερικό Audio-Player, προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου Bluetooth και δέκτη DAB. 2 Το Ραδιόφωνο MINI Visual Boost διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του ραδιοφώνου 3 Το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης MINI συμπληρώνει το ραδιόφωνο MINI Visual MINI Boost CD και επιπλέον μία οθόνη υψηλής ανάλυσης 6,5", με εύχρηστη, διαισθητική λογική χειρισμού στο χαρακτηριστικό στιλ MINI, προεγκατάσταση κινητού τηλε- και χαρτών. Επιπλέον, στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται: λειτουργία ημέρας ή νύχτας, Boost με τη δυνατότητα πλοήγησης με φωνητικές υποδείξεις και την προβολή βελών ή/ φώνου Bluetooth με θύρα USB, υπολογιστή ταξιδιού και προσαρμογέα audio/video λειτουργία αναζήτησης σημείων ενδιαφέροντος (Points of Interest), λήψη TMC μέσω για Apple ipod/iphone ή το iphone. Η ενσωματωμένη λειτουργία video (σε συνδυασμό με συσκευές της Apple που μπορούν να αναπαράγουν video) επιτρέπει την διπλού δέκτη, κεραία GPS και δυνατότητα αναβάθμισης μέσω θύρας USB. προβολή των video από την οθόνη, όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Το ραδιόφωνο MINI Visual Boost φέρει το χαρακτηρισμό MINI Connected ready, δηλαδή προσφέρεται η δυνατότητα αναβάθμισης του προαιρετικού εξοπλισμού MINI Connected οποιαδήποτε στιγμή και κατόπιν σχετικής χρέωσης. Πληροφορίες για τη συμβατότητα των τερματικών συσκευών με τις λειτουργίες audio, video και τηλεφώνου θα βρεις στην ιστοσελίδα: MINI.com.gr

15 5. μουσικη, ΕπικοινωνΙα και τεχνολογια. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΜΟΥΣΙΚΗ. BLUETOOTH/USB.. MINI Connected (λίστα λειτουργιών) 3. Σύστημα ηχείων HiFi harman/kardon 5. Σύστημα ανοικτής συνομιλίας Bluetooth με θύρα USB-Audio MINI Connected (Web Radio) 4. Σύστημα ηχείων HiFi harman/kardon 6. Προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου Bluetooth με θύρα USB-Audio 2 Τέρμα γκάζι στη λεωφόρο των δεδομένων: το MINI Connected 2 φέρνει την επανάσταση στον κόσμο του InCar Infotainment, δικτυώνοντας τον οδηγό, το ΜΙΝΙ και τον ψηφιακό κόσμο. Με τη βοήθεια μίας εντελώς νέας θύρας USB, οι λειτουργίες του iphone (δεν περιλαμβάνεται) ενσωματώνονται άψογα στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του MINI Countryman. Οι πληροφορίες και το περιεχόμενο προβάλλονται στην κεντρική οθόνη με το χαρακτηριστικό στιλ MINI, ενώ ο χειρισμός γίνεται άνετα και με ασφάλεια από το MINI Joystick ή το τιμόνι με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών. Η δωρεάν εφαρμογή MINI Connected για το iphone περιλαμβάνει μεταξύ άλλων λειτουργίες, όπως το Web Radio, τη σύνδεση με το Facebook και το Twitter, και το Dynamic Music. Με την επαναστατική λειτουργία MINI Connected PlugIn, ο χειρισμός και ο έλεγχος των λειτουργιών του ipod γίνονται για πρώτη φορά στη γνώριμη διάταξη προβολής Apple στο αυτοκίνητο. Στο ΜΙΝΙ είναι εφικτός ο διαισθητικός και οικείος τρόπος χειρισμού των iphone και των ipod και οι νεότερες λειτουργίες ipod. Συμβατότητα με όλους τους προαιρετικούς εξοπλισμούς «MINI Connected ready» και δυνατότητα μετέπειτα τοποθέτησης κατόπιν χρέωσης. 2 Απαιτείται πρόσθετος εξοπλισμός. 2 Οι προσφερόμενες υπηρεσίες και λειτουργίες διαφέρουν ανάλογα με τον εξοπλισμό και τη χώρα. Τηρούμε το δικαίωμα προσαρμογών και τροποποιήσεων των προσφερόμενων λειτουργιών του MINI Connected. Απαιτείται ευρυζωνική σύνδεση, το κόστος (π.χ. περιαγωγή δεδομένων) αποτελεί μέρος του συμβολαίου με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Η εφαρμογή MINI Connected διατίθεται δωρεάν από το ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών του παρόχου της τερματικής συσκευής (προσέξτε τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στη χώρα σας). Δυνατότητα αναβαθμίσεων χωρίς χρέωση. Οι αναβαθμίσεις ενδέχεται να χρεώνονται χωριστά. Συμβατότητα συσκευών και προσφερόμενες λειτουργίες MINI Connected στο: MINI.com/connectivity. 3 4 Ηχοσύστημα HiFi harman/kardon: ένας ψηφιακός πολυκάναλος ενισχυτής και 6 Η προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου Bluetooth με θύρα USB περιλαμβάνει συνολικά 0 ηχεία υψηλής απόδοσης, που τοποθετούνται σε ιδανικές θέσεις μέσα στο επιπλέον ένα κεντρικό υποβραχιόνιο, ένα σπορ δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών και Cruise Control. Με τη βοήθεια ενός προσαρμογέα αυτοκίνητο, προσφέρουν μία μοναδική ακουστική εμπειρία με μία μέγιστη ισχύ 640 Watt, δυνατά μπάσα και κρυστάλλινα πρίμα. Snap-In που διατίθεται χωριστά, μπορείς να τοποθετήσεις στο υποβραχιόνιο κινητά 5 Με το προαιρετικό σύστημα ανοικτής συνομιλίας Bluetooth με θύρα USB/ τηλέφωνα Bluetooth, να τα φορτίσεις και να τα συνδέσεις με την κεραία του αυτοκινήτου για καλύτερη λήψη. Σε συνδυασμό με το ραδιόφωνο MINI Visual Boost μπορείς Audio μπορούν να συνδεθούν ασύρματα τα κινητά τηλέφωνα με Bluetooth. Η θύρα USB-Audio επιτρέπει για παράδειγμα τη σύνδεση ενός ipod, ενός USB-Stick ή ενός μέσω του ραδιοφώνου να χρησιμοποιήσεις με άνεση και ασφάλεια διάφορες λειτουργίες του smartphone, όπως π.χ. ημερολόγιο, Bluetooth Audiostreaming ή προβολή MP3-Player. Η μουσική βιβλιοθήκη προβάλλεται κατά καλλιτέχνη, άλμπουμ ή στιλ μουσικής στην οθόνη του ραδιοφώνου ή στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου. 3 εξώφυλλου δίσκου. 3, 4 3 Πληροφορίες για τη συμβατότητα των τερματικών συσκευών με τις λειτουργίες audio, video και τηλεφώνου θα βρεις στην ιστοσελίδα: MINI.com/connectivity. 4 Έλεγξε τη διαθεσιμότητα των προσαρμογέων Snap-In για τις τερματικές συσκευές.

16 5. μουσικη, ΕπικοινωνΙα και τεχνολογια. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman ΤΟ ΜΙΝΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΥΓΜΟ ΣΟΥ. 6. Κλιματισμός 7. Αυτόματος κλιματισμός. Ταχύμετρο με ραδιόφωνο MINI CD 2. Ταχύμετρο με ραδιόφωνο MINI Visual Boost Πακέτο ορατότητας 9. Θερμαινόμενα καθίσματα 3. Στροφόμετρο 4. Υπολογιστής ταξιδιού 5. Αισθητήρας βροχής 0. Κεντρικό πάνελ χειριστηρίων. Διακόπτης Start/Stop 2 Το μεγάλο ταχύμετρο που είναι κεντρικά τοποθετημένο στον πίνακα οργάνων 4 Με το πάτημα ενός πλήκτρου, ο υπολογιστής ταξιδιού δίνει πληροφορίες σχετικά περιλαμβάνει διάφορες λυχνίες ελέγχου και προειδοποίησης, καθώς και την ένδειξη με τη μέση ωριαία ταχύτητα, τη μέση κατανάλωση, την αυτονομία και τη στιγμιαία κατανάλωση. του ρεζερβουάρ καυσίμου. Σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης ΜΙΝΙ ή με το ραδιόφωνο MINI Visual Boost, το στρογγυλό όργανο διαθέτει ταχύμετρο περιμετρικά. Το Condition Based Service (CBS) υποδεικνύει την επόμενη αλλαγή λαδιών ή το 3 Το στροφόμετρο είναι τοποθετημένο στο κέντρο της κολώνας τιμονιού. Στην επάνω service, ενώ η ψηφιακή ένδειξη στο κάτω μέρος του στροφόμετρου δείχνει τα χιλιόμετρα που απομένουν μέχρι το επόμενο service. οθόνη προβάλλεται η τρέχουσα ταχύτητα. Αντίστοιχα, στην κάτω οθόνη προβάλλονται τα ημερήσια χιλιόμετρα ή η προειδοποίηση για τις ζώνες ασφαλείας στα πίσω καθίσματα. 5 Όταν ενεργοποιηθεί ο αισθητήρας βροχής, θέτει σε λειτουργία τους υαλοκαθαριστήρες και ρυθμίζει αυτόματα τη συχνότητα λειτουργίας τους ανάλογα με την ένταση Επιπλέον, εδώ προβάλλεται και η Ένδειξη Σημείου Αλλαγής Ταχύτητας που υποδεικνύει την καταλληλότερη ταχύτητα για οικονομική οδήγηση. της βροχής. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας φωτός ενεργοποιεί το σούρουπο και τη νύχτα τον αυτόματο έλεγχο φώτων πορείας. 6 Ο κλιματισμός, συμπ. μικροφίλτρου, εξασφαλίζει την επιθυμητή θερμοκρασία 9 Τα θερμαινόμενα καθίσματα για τον οδηγό και το συνοδηγό προσφέρουν, χάρη στον εσωτερικό χώρο. Η ποσότητα και η κατανομή του αέρα ρυθμίζονται χωριστά. στις 3 βαθμίδες λειτουργίας, τη δυνατότητα επιλογής της επιθυμητής θερμοκρασίας. 7 Ο αυτόματος κλιματισμός εξασφαλίζει άμεσα την επιθυμητή θερμοκρασία στο εσωτερικό Στο κεντρικό πάνελ χειριστηρίων κάτω από την κεντρική κονσόλα συνοψίζονται και τη διατηρεί σταθερή. Το ενσωματωμένο φίλτρο ενεργού άνθρακα προφυλάσ- σει τους επιβάτες από τις δυσάρεστες εξωτερικές οσμές. 8 Το πακέτο ορατότητας εξασφαλίζει ένα καθαρό οπτικό πεδίο: περιλαμβάνει θερμαινόμενο ορισμένες σημαντικές λειτουργίες: Έλεγχος Πίεσης Ελαστικών, προβολείς ομίχλης και πίσω φως ομίχλης, παιδική ασφάλεια, διακόπτης Sport, Λειτουργία Auto Start/Stop και Δυναμικός Έλεγχος Ευστάθειας (DSC). παρμπρίζ με το πάτημα ενός πλήκτρου, αισθητήρα βροχής και αυτόματο έλεγχο φώτων πορείας. Μόλις τοποθετήσεις το κλειδί, μπορείς να θέσεις σε λειτουργία ή να σβήσεις τον κινητήρα με το πάτημα του διακόπτη Start/Stop.

17 5. μουσικη, ΕπικοινωνΙα και τεχνολογια. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman. Προβολείς Bi-Xenon 2. Προσαρμοζόμενοι Προβολείς 3. Μαύροι ανακλαστήρες προβολέων 6. Έλεγχος Απόστασης Παρκαρίσματος (PDC) 7. Πακέτο εξωτερικών καθρεπτών 8. Εσωτερικός καθρέπτης με λειτουργία πυξίδας Πίσω φως ομίχλης 5. Προβολείς ομίχλης 9. Γυάλινη συρόμενη ηλιοροφή 0. Comfort Access Οι προαιρετικοί προβολείς Bi-Xenon για τα φώτα μεσαίας και υψηλής σκάλας 3 Οι μαύροι ανακλαστήρες προβολέων διατίθενται σε συνδυασμό με τους προβολείς Bi-Xenon, τους προσαρμοζόμενους προβολείς και τα λευκά φλας. περιλαμβάνουν αυτόματη ρύθμιση ύψους δέσμης προβολέων και σύστημα πλύσης προβολέων, ενώ προσφέρουν έντονο φωτισμό. 4 Το πίσω φως ομίχλης είναι ενσωματωμένο στο πίσω φωτιστικό σώμα, στην πλευρά 2 Άψογη ορατότητα εντός κι εκτός πόλης και μεγάλη απόσταση φωτισμού στους αυτοκινητόδρομους χάρη στους Προσαρμοζόμενους προβολείς και την αυτόματη συνοδηγού. του οδηγού, ενώ το φως οπισθοπορείας στο πίσω φωτιστικό σώμα της πλευράς του ρύθμιση του ύψους δέσμης προβολέων. Οι αισθητήρες καταγράφουν τη γωνία στροφής, την ταχύτητα περιστροφής και την ταχύτητα του αυτοκινήτου και οι ηλεκτροκι- για μεγαλύτερη ασφάλεια σε κακές συνθήκες ορατότητας. 5 Οι προβολείς ομίχλης που ενσωματώνονται στην μπροστινή ποδιά φροντίζουν νητήρες περιστρέφουν τη φωτεινή δέσμη ανάλογα με τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί. Δηλαδή: το ΜΙΝΙ φωτίζει δυναμικά την τροχιά της στροφής και προσαρμόζει την απόσταση φωτισμού ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου (μόνο σε συνδυασμό με τους προβολείς Bi-Xenon). Πιθανώς διαθέσιμο από το 4ο τρίμηνο του Ο Έλεγχος Απόστασης Παρκαρίσματος (PDC) πίσω, διευκολύνει το παρκάρισμα 9 Το μεγάλο άνοιγμα της γυάλινης συρόμενης ηλιοροφής γεμίζει το εσωτερικό με και τους ελιγμούς σε στενούς χώρους. Η απόσταση ανάμεσα στο αυτοκίνητο και ένα φρέσκο αέρα. Είναι ηλεκτρικά συρόμενη και διαθέτει λειτουργία εύκολου ανοίγματος εμπόδιο επισημαίνεται ακουστικά (και επιπλέον οπτικά σε συνδυασμό με το σύστημα από το τηλεχειριστήριο. Το φιμέ κρύσταλλο ή τα δύο σκιάδια που είναι τοποθετημένα πλοήγησης ΜΙΝΙ ή το ραδιόφωνο MINI Visual Boost). στην κεντρική μπάρα προστατεύουν από την ανεπιθύμητη, έντονη ηλιακή ακτινοβολία. 7 Στο πακέτο εξωτερικών καθρεπτών, οι δύο ασφαιρικοί εξωτερικοί καθρέπτες είναι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι και θερμαινόμενοι. Επίσης, θερμαινόμενα είναι και τα τοκίνητο, χωρίς να χρειαστεί να πάρεις στα χέρια σου το τηλεχειριστήριο. Αρκεί το ένα Με το Σύστημα Comfort Access, μπορείς να κλειδώσεις και να ξεκλειδώσεις το αυ- μπεκ πλύσης του παρμπρίζ. από τα δυο κλειδιά να βρίσκεται για παράδειγμα στην τσέπη του παντελονιού σου, Ο εσωτερικός και οι εξωτερικοί καθρέπτες με αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία, σκουραίνουν όταν πέσει επάνω τους το φως των αυτοκινήτων που ακολουθούν. τήρα ή να τον σβήσεις από το διακόπτη Start/Stop. στο μπουφάν ή στην τσάντα σου. Επιπλέον, μπορείς να θέσεις σε λειτουργία τον κινη- 8 Η ψηφιακή πυξίδα είναι ενσωματωμένη στον εσωτερικό καθρέπτη με λειτουργία πυξίδας. Η ευανάγνωστη ένδειξη δείχνει τα 8 σημεία του ορίζοντα.

18 6. ΕπιδΟσεις. Βασικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman Προαιρετικός εξοπλισμός MINI One/One D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper/Cooper D Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman MINI Cooper S/Cooper SD Countryman Πακετο Red Hot. ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. 4. Σπορ ρυθμίσεις ανάρτησης 5. ALL Αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων με Steptronic 7. Μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο σπορ δερμάτινο τιμόνι. Εξωτερικοί καθρέπτες 2. Πλαϊνά διακοσμητικά φτερού 3. Διακοσμητικές επιφάνειες εσωτερικού 8. Πίσω αεροτομή 9. Πίσω αεροτομή 2 0. Διακόπτης Sport 3 Το πακέτο Red Hot διαθέτει για όλα τα μοντέλα MINI Countryman τις αποκλειστικές διακοσμητικές επιφάνειες εσωτερικού σε μαύρο χρώμα Checkered, το πλαϊνό κάλυμμα της κεντρικής κονσόλας και τους ελλειπτικούς δακτυλίους στις πόρτες σε μαύρο χρώμα Checkered, καθώς και την επιφάνεια του πίνακα οργάνων σε μαύρο Piano. Σε μαύρο Checkered είναι βαμμένα και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και τα πλαϊνά διακοσμητικά φτερού με λευκά φλας. Το πακέτο περιλαμβάνει επιπλέον το διακόπτη Sport, καθώς και προβολείς Bi-Xenon. Για τα MINI One/One D Countryman και MINI Cooper/Cooper D Countryman και σε συνδυασμό με το πακέτο Red Hot, διατίθενται οι γρίλιες μάσκας ψυγείου και οι ράγες οροφής, καθώς και επιλεγμένα σχέδια ζαντών σε ανθρακί ματ χρώμα. Χωρίς επιπλέον κόστος, διατίθεται η σπορ ανάρτηση, οι μαύρες ή λευκές λωρίδες στο καπό, καθώς και τα σπορ καθίσματα σε ύφασμα Diagonal Track για τα MINI One/One D Countryman και MINI Cooper/Cooper D Countryman. 4 Οι σπορ ρυθμίσεις της ανάρτησης φροντίζουν για μία πιο άμεση οδική συμπεριφορά και εντυπωσιάζουν οπτικά με το χαμήλωμα κατά 0 mm και τα πιο σπορ χαρακτηριστικά απόσβεσης. 5 Προαιρετικά, το MINI Cooper D Countryman ή το MINI Cooper S/Cooper SD Countryman μπορεί να εξοπλιστεί με το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης ALL4. Το αυτοκίνητο γίνεται έτσι ακόμα πιο ευέλικτο και είναι πάντα έτοιμο για εξορμήσεις πέρα από τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Το λογότυπο ALL4 στις πόρτες μαγνητίζει τα βλέμματα. 6 7 Το αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων Steptronic είναι ιδιαίτερα άνετο στη χρήση του. Εκτός από τον επιλογέα, το αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων Steptronic του MINI Cooper S/Cooper SD Countryman διαθέτει και μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι τριών ακτίνων (οι μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων διατίθενται προαιρετικά στα μοντέλα MINI One Countryman και MINI Cooper/Cooper D Countryman). Για γρήγορες και πολύ ασφα λ είς αλλαγές ταχυτήτων στη χειροκίνητη λειτουργία του αυτόματου κιβωτίου, ο οδηγός μπορεί να χειριστεί τους διακόπτες χωρίς να αφήσει από τα χέρια του το τιμόνι. 8 Η πίσω αεροτομή στο χρώμα της οροφής συνεχίζει αρμονικά τη σχεδιαστική γραμμή της οροφής. 9 Η πίσω αεροτομή του MINI Cooper S/Cooper SD Countryman στο χρώμα της οροφής ταιριάζει άψογα με το σπορ χαρακτήρα του MINI. Με το πάτημα του διακόπτη Sport, το σύστημα διεύθυνσης και το πεντάλ γκαζιού αποκρίνονται ακόμα πιο άμεσα για μία αυθεντική αίσθηση σπορ οδήγησης. Στο MINI Cooper S/Cooper SD Countryman, αυτό υποστηρίζεται και με τον πιο σπορ ήχο του κινητήρα. Στις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ο διακόπτης Sport φροντίζει για ακόμα πιο γρήγορες αλλαγές. Διατίθεται μόνο για το MINI Cooper D Countryman και το ΜΙΝΙ Cooper S/Cooper SD Countryman. 2 Σε συνδυασμό με το πακέτο Red Hot διατίθεται και για το MINI One/One D Countryman και το MINI Cooper/Cooper D Countryman.

19 7. ΑξεσουΑρ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ John Cooper Works. MINI Cooper S Countryman με αξεσουάρ John Cooper Works MINI Cooper Countryman με Γνήσια Αξεσουάρ MINI Ζάντες ελαφρού κράματος Double Spoke R29 σε μαύρο ματ Σπορ σιλανσιέ εξάτμισης Λαβή επιλογέα χειροκίνητου κιβωτίου από Alcantara/carbon Πλαϊνά διακοσμητικά φτερών σε σχέδιο σημαίας Union Jack Βάση σημειώσεων για την κεντρική ράγα Αλουμινένια πίσω βάση μεταφοράς Με τα Γνήσια Αξεσουάρ MINI μπορείς να χαρίσεις στο MINI Countryman μία ξεχωριστή εμφάνιση. Για παράδειγμα με την ποικιλία των αξεσουάρ εξωτερικού design. Σ' αυτά περιλαμβάνονται το πακέτο Off-Road, τα εντυπωσιακά καλύμματα των εξωτερικών και του εσωτερικού καθρέπτη, τα διάφορα πλαϊνά διακοσμητικά φτερών και τα διακοσμητικά οροφής. Δείξε πόση ενέργεια κρύβει μέσα του το ΜΙΝΙ σου με τις αγωνιστικές λωρίδες. Έχουμε φροντίσει και για τους μικρούς μας φίλους. Τα παιδικά καθίσματα προσφέρουν άριστη προστασία. Για το εσωτερικό διατίθενται αξεσουάρ όπως η βάση σημειώσεων για την κεντρική ράγα ή τα πατάκια σε διάφορες εκδόσεις. Επιπλέον, διατίθεται και μία βάση για το φορητό σύστημα πλοήγησης. Για τα ταξίδια και τον ελεύθερο χρόνο προσφέρουμε έξυπνες λύσεις για τη μεταφορά και για το χώρο αποσκευών, όπως είναι π.χ. η βάση στήριξης για ιστιοσανίδα, η μπαγκαζιέρα οροφής και η αλουμινένια πίσω βάση μεταφοράς. Η ιδανική λύση για κάθε σκοπό. Τα Γνήσια Αξεσουάρ MINI φροντίζουν κάθε στιγμή για αυθεντική οδηγική απόλαυση. Τα αξεσουάρ John Cooper Works προσφέρουν μία αυθεντική αγωνιστική αίσθηση. Το ιδιαίτερο αεροδυναμικό πακέτο αποτελείται από την μπροστινή ποδιά, τα πλαϊνά μαρσπιέ και την πίσω ποδιά. Τα πλαϊνά μαρσπιέ στο χρώμα του αυτοκινήτου διαθέτουν εισαγωγές αέρα που παραπέμπουν στους αγώνες αυτοκινήτων. Ο λειτουργικός διαχύτης στην πίσω ποδιά εξασφαλίζει καλύτερη πρόσφυση του πίσω άξονα. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης. Τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών σε κόκκινο Chili ή από carbon καθώς και οι αγωνιστικές λωρίδες υπογραμμίζουν την αγωνιστική εμφάνιση. Οι ξεχωριστές ζάντες ελαφρού κράματος των 9" με διπλές ακτίνες R29 και ελαστικά Runflat προσδίδουν έναν ακόμα πιο σπορ χαρακτήρα. Τα αξεσουάρ John Cooper Works προσδίδουν και στο εσωτερικό μία αγωνιστική νότα με τα σπορ πρόσθετα όργανα ή το σπορ τιμόνι σε Alcantara ή δέρμα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο MINI.com.gr

20 ΤεχνικΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ. Κινητηρας, 2 Mini one CountryMan Mini one D CountryMan Mini CooPer CountryMan Mini CooPer D CountryMan (all4) Mini CooPer S CountryMan (all4) Mini CooPer SD CountryMan (all4) Κύλινδροι/Διάταξη/Βαλβίδες 4/Σε σειρά/4 4/Σε σειρά/4 4/Σε σειρά/4 4/Σε σειρά/4 4/Σε σειρά/4 4/Σε σειρά/4 Κυβισμός cm [995] Διαδρομή/Διάμετρος mm 85,8/77 83,6/78 85,8/77 83,6/78 [90/84] 85,8/77 90/84 Ονομαστική ισχύς/στροφές kw/ps//min 72/98/ /90/ /22/ /2/ /84/ /43/4000 Μέγιστη ροπή/στροφές Nm//min 53/ / / / (260) 3 / 3 05/ Σχέση συμπίεσης/προτεινόμενος τύπος καυσίμου : /9 98 ROZ 6,5/Diesel /9 98 ROZ 6,5/Diesel 0,5/9 98 ROZ 6,5/Diesel ΕπιδόςΕις Τελική ταχύτητα km/h 73 [68] [82] 85 [80] (80 [75]) Επιτάχυνση 0 00 km/h s,9 [3,9] 2,9 0,5 [,6] 0,9 [,3] (,6 [,8]) Επιτάχυνση km/h s 7,9 5,9 4,9,9 (V. ταχύτητα) (2,9) Καταναλωςη, 2 25 [20] (20 [205]) 7,6 [7,9] (7,9 [8,3]) 8,6 (9,4) 98 [95] (95 [93]) 9,3 [9,5] (9,4 [9,5]) 0, (0,7) Αστικός κύκλος l/00 km 7,4 [9,3] 4,7 7,4 [9,3] 4,7 [7,2] (5,3 [7,6]) 7,5 [9,5] (8,2 [0,3]) 5,2 [7,3] (5,3 [7,7]) Εκτός πόλης l/00 km 5,2 [6] 4,2 5,2 [6] 4,2 [4,7] (4,7 [5]) 5,4 [5,7] (5,8 [6,2]) 4,3 [4,8] (4,7 [5,]) Μικτός κύκλος l/00 km 6 [7,2] 4,4 6 [7,2] 4,4 [5,6] (4,9 [6]) 6, [7,] (6,7 [7,7]) 4,6 [5,7] (4,9 [6,]) Εκπομπές ρύπων CO 2 σε μικτό κύκλο g/km 39 [68] 5 40 [68] 5 [49] (29 [58]) 43 [66] (57 [80]) 22 [50] (30 [60]) Χωρητικότητα ρεζερβουάρ, περ. l Αυτονομία km 785 [655] [655] 070 [840] (960 [785]) 770 [660] (700 [60]) 020 [825] (960 [770]) Βαρός / ΧωρητιΚότητα Βάρος κενό EU 4 kg 340 [370] [370] 385 [40] (455 [480]) 385 [40] (455 [480]) 395 [420] (470 [495]) Μέγιστο επιτρεπόμενο μικτό βάρος kg 735 [765] [765] 780 [805] (850 [875]) 780 [805] (840 [865]) 790 [85] (855 [880]) Επιτρεπόμενο φορτίο kg (460) 470 (460) Μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο αξόνων εμπρός/πίσω kg 935/855 [965/855] 995/ [855] [960/855] 985/850 [005/850] (00/890 [030/890]) 960/855 [980/855] (980/895 [000/895]) 995/855 [05/855] (05/900 [035/900]) Μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο ρυμούλκησης, με πέδηση, σε ανηφόρα 2% kg [000] 800 [200] (800 [200]) 750 [000] (750 [000]) 800 [200] (800 [200]) Χωρητικότητα χώρου αποσκευών l 350/ / / / / / τρόχόι Διαστάσεις ελαστικών εμπρός/πίσω 205/60 R /60 R /60 R /60 R /55 R /55 R 7 9 Διαστάσεις τροχών εμπρός/πίσω 6,5 J x 6 St 6,5 J x 6 St 6,5 J x 6 LM 6,5 J x 6 LM 7,0 J x 7 LM 7,0 J x 7 LM Όλα τα στοιχεία ισχύουν για αυτοκίνητα με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων (βασικός εξοπλισμός). Οι τιμές σε [ ] ισχύουν για τα αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων Steptronic. 2 Όλα τα μοντέλα MINI Countryman πληρούν τις προδιαγραφές EU5. Ως βάση υπολογισμού της κατανάλωσης, εφαρμόζεται ο κύκλος οδήγησης ECE (80/268/EΟΚ). Αυτός αποτελείται κατά ένα τρίτο από οδήγηση στην πόλη και κατά δύο τρίτα από την οδήγηση εκτός πόλης (διανυόμενη απόσταση). Επιπλέον, μετριούνται και οι εκπομπές ρύπων CO 2. Η κατανάλωση έχει υπολογιστεί σύμφωνα με το βασικό εξοπλισμό. Τυχόν προαιρετικός εξοπλισμός (π.χ. φαρδύτερα ελαστικά) μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την κατανάλωση. 3 Με λειτουργία Overboost. 4 Στην αναφερόμενη τιμή, έχει ληφθεί υπόψη η πλήρωση του ρεζερβουάρ καυσίμου κατά 90%, καθώς και βάρος οδηγού 68 kg και βάρος αποσκευών 7 kg. Το βάρος κενού ισχύει για τα αυτοκίνητα με βασικό εξοπλισμό. Ο προαιρετικός εξοπλισμός μπορεί να οδηγήσει στην αύξηση αυτής της τιμής. MINI ONE countryman. MIni one D countryman. Mini Cooper countryman. Mini Cooper D countryman MINI COOPER S countryman. MINI COOPER SD countryman. Όλες οι διαστάσεις είναι σε mm. 56 Ανακυκλωση Και το ΜΙΝΙ σου αποτελεί μέρος ενός εκτεταμένου προγράμματος ανακύκλωσης. Κάθε MINI έχει σχεδιαστεί και έχει κατασκευαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί σ' αυτό να μπορούν να ανακυκλωθούν με αποτελεσματικό και οικολογικό τρόπο στο τέλος του κύκλου ζωής τους. Για την επιστροφή του παλιού σας αυτοκινήτου μπορείτε να απευθυνθείτε στον Επίσημο Έμπορο ΜΙΝΙ

21 Αυτός ο κατάλογος παρουσιάζει μοντέλα, εξοπλισμούς και δυνατότητες διαμόρφωσης (βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός) που προσφέρει η BMW AG για τα αυτοκίνητα της γερμανικής αγοράς. Σε άλλες χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούν να παρατηρηθούν αποκλίσεις από τους εξοπλισμούς και τις δυνατότητες διαμόρφωσης που περιγράφονται σ αυτό το ενημερωτικό φυλλάδιο και αφορούν συγκεκριμένα μοντέλα. Παρακαλώ ενημερωθείτε από τα Μέλη του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ για τις εκδόσεις που είναι διαθέσιμες. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος αλλαγής στην κατασκευή και τον εξοπλισμό. H BMW Hellas δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη που οφείλονται στη μετάφραση/απόδοση του παρόντος. Όλα τα πρόσωπα, οι ρήσεις και οι ενέργειες που αναφέρονται στο παρόν είναι φανταστικές. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα που βρίσκονται εν ζωή ή απεβίωσαν είναι τυχαία. BMW AG, Μόναχο/Γερμανία. Η ανατύπωση, ακόμα και τμήματος του παρόντος, επιτρέπεται μόνο κατόπιν έγγραφης άδειας της BMW AG, Μόναχο. Περισσότερα για το ΜΙΝΙ: MINI.com.gr MINI.com.gr (L) 2 20 VM. Τυπώθηκε στη Γερμανία.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. BE MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ 2011. MINI. MINI cabrio. MINI Clubman.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. BE MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ 2011. MINI. MINI cabrio. MINI Clubman. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. BE MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ 2011 MINI. MINI cabrio. MINI Clubman. MINI. mini cabrio. mini clubman. ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ MINI ΣΕ 8 ΒΗΜΑΤΑ. TO mini ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. 1. ΜοντΕλο 06 MINI, MINI Cabrio, MINI Clubman:

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

NEW PANDA ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA. 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2

NEW PANDA ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA. 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2 NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1242 1242 1242 POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2 ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ / ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA 1.2 8v 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 69hp 1242 1242 1242 POP LOUNGE LOUNGE 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ - ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ( ) 10.500 11.100

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Accessories Το ŠKODA Citigo βρίσκεται στο στοιχείο του όταν κινείται στους δρόμους της πόλης, οι δυνατότητές του όμως είναι πολύ περισσότερες. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ ŠKODA μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1242 1242 POP XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ ---- XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ XXX ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΡΟΦΗ (SOFT TOP) 3 ΣΗΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΙΣΩ ΦΩΣ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ MAZDA2 5HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498

Διαβάστε περισσότερα

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες.

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Θέλετε να κάνετε τη σωστή επιλογή για την επιχείρησή σας; Τότε επιλέξτε ένα από τα επαγγελματικά Fiat. Γιατί μόνο στη Fiat θα βρείτε μία ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων,

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.

ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. f i o r i n o ΣΕ ΠΑ Ε Α ΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Συμπαγές εξωτερικό, ευρύχωρο εσωτερικό και πάνω απ όλα οικονομικό. Είναι ένα από τα μικρότερα επαγγελματικά αυτοκίνητα της Fiat Professional αλλά καταφέρνει να ανταποκριθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ SCe 70 SCe 70 S/S Energy TCe 90 S/S ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Καύσιμο Βενζίνη Προδιαγραφές ρύπων EURO5b EURO6b EURO6b Κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

Access 1.2 60 hp. Trend 1.2 16V 76hp

Access 1.2 60 hp. Trend 1.2 16V 76hp TWINGO Access 1.2 60 hp Trend 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Auto GT Turbo 1.2 100hp TCE Renault Sport 1.6 16V 133hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 8.950 10.150 11.150 12.750 13.100

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και Το Transporter Το Transporter Van. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με κοντό μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με μακρύ μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ VAN. Η ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. Το νέο Opel Corsavan αναδεικνύει τον επαγγελματισμό σας. H σπορ σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Οι τιμές που αναφέρονται στον παρόντα τιμοκατάλογο αποτελούν συνιστώμενες λιανικές τιμές. Εναπόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια του κάθε Διανομέα

Διαβάστε περισσότερα

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Πίνακας περιεχομένων 1 Συμπεριφορά υβριδικού συστήματος σε διαφορετικές θέσεις του επιλογέα ταχυτήτων...3 2 Συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην επιτάχυνση...4

Διαβάστε περισσότερα

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newalto.gr

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newalto.gr 03/2009 99000ΑLTO1-009 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τα χρώματα,

Διαβάστε περισσότερα

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΒΑΡΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΒΑΡΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. opel ASTRA GTC Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΒΑΡΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. Το Astra GTC εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά. Λεπτό και μυώδες, με γραμμωμένους ώμους και χαμηλό, φαρδύ κορμό, που θυμίζει

Διαβάστε περισσότερα

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr scudo O εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Tα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. H Fiat διατηρεί το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ νέου GRAND VITARA 2008

Αξεσουάρ νέου GRAND VITARA 2008 Αξεσουάρ νέου GRAND VITARA 2008 Εξωτερικά Αξεσουάρ Εµπρόσθιο Bull Bar off road 990E0-65J01-PRM Εµπρόσθιο Bull Bar Off road διατίθεται έτοιµο προς βαφή (primed) για τα GV τύπος 1-3.. Y Y 0,8 h Εµπρόσθιο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΡΥΠΟΙ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη

Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΡΥΠΟΙ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη www.bmw.gr www.bmw.com Sheer Driving Pleasure Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΡΥΠΟΙ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ĻŁĹĵ#.8ņĹĽŅĵ &/".&50/,0ņŀŃ

Διαβάστε περισσότερα

Γνήσια Αξεσουάρ Audi A4, A4 Avant & A4 All Road

Γνήσια Αξεσουάρ Audi A4, A4 Avant & A4 All Road Γνήσια Αξεσουάρ Audi A4, A4 Avant & A4 All Road Τιµοκατάλογος Γνησίων Αξεσουάρ Audi A4 Ζάντες Αλουµινίου 19 5 κοίλων βραχιόνων Κωδ: 8Κ0071499Α 8Z8 (ασηµί) Κωδ: 8Κ0071499 4ΕΕ (ανθρακί) Tιµή: 799,7 18 5

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE Renault Captur. Κάτι περισσότερο από όμορφο, το 1 ο crossover πόλης της Renault είναι ευέλικτο, κομψό και δυναμικό, εξωτερικά και εσωτερικά. Μια ακόμη απόδειξη της νέας σχεδιαστικής

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΡΥΠΟΙ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη

Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΡΥΠΟΙ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη www.bmw.gr www.bmw.com Sheer Driving Pleasure Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΡΥΠΟΙ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ĻŁĹĵ#.8ņĹĽŅĵ ŇĵŀŃŁŇĹĿĵŇĻņńĵŅŃňņĽĵņĻņ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN Περιμετρικός οπτικός έλεγχος. Είναι απαραίτητο πριν οδηγήσουμε το αστικό λεωφορείο να κάνουμε ένα οπτικό έλεγχο γύρω από το όχημα.αυτός ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ. BMW Service Inclusive www.bmw.gr/ serviceinclusive Sheer Driving Pleasure ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ. BMW SERVICE INCLUSIVE. BMW SERVICE INCLUSIVE. ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ. Ελευθερία από την πρώτη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ Ο ΗΓΟΥ & ΣΥΝΟ ΗΓΟΥ MULTISTAGE ΙΠΛΟΙ ΠΡΟΕΝΤΑΤΗΡΕΣ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΠΙΣΩ ΦΩΤA LED & ΕΜΠΡΟΣ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙ ΩΜΑ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟ D.N.A. ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 1.4 TB

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic 1.2 16V 76hp. MORE 1.2 16V 76hp

Dynamic 1.2 16V 76hp. MORE 1.2 16V 76hp TWINGO MORE 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Auto Miss Sixty 1.2 76hp GT Gordini 1.2 100hp TCE Renault Sport 1.6 16V 133hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 9.990 10.990 12.800 12.990 13.990

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει.

νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει. PEUGEOT 107 107 νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει. Θα γοητευτείτε από την εμπρός πρόσοψη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ HOBBY VAN EXCLUSIVE

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ HOBBY VAN EXCLUSIVE HOBBY VAN EXCLUSIVE ΚΙΛΑ 60 ES 60 KL ΤΙΜΗ ΜΕ 23% Φ.Π.Α. ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 60 ES 60 KL FIAT Ducato 2,0L 115 Multijet II 85KW/115PS, 6 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ, 3.500kg - EURO 5 ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΞΤΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ FIAT Ducato 2,0L

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ζάκυνθος 27/11/ 2013 Αρ. πρωτ.: OIK 67868/8956 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μάργαρη Ιωάννα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

Mazda2. Οι εγγυήσεις της Mazda. e-mail: elma@mazda.gr. web site: http://www.mazda.gr

Mazda2. Οι εγγυήσεις της Mazda. e-mail: elma@mazda.gr. web site: http://www.mazda.gr Οι εγγυήσεις της Mazda. 3 χρόνια εγγύηση του αυτοκινήτου ή μέχρι τα 100.000 χιλιόμετρα. Η εγγύηση ενός καινούριου αυτοκινήτου MAZDA έχει διάρκεια 3 χρόνια ή 100.000 χιλιόμετρα, όποιο επέλθει πρώτο. Ο χιλιομετρικός

Διαβάστε περισσότερα

SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI.

SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI. Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ: Συστήματα μεταφοράς MINI. JUST FOR FUN: MINI

Διαβάστε περισσότερα

Opel Zafira Τιμοκατάλογος 15 Ιανουαρίου 2014

Opel Zafira Τιμοκατάλογος 15 Ιανουαρίου 2014 Opel Zafira Τιμοκατάλογος 15 Ιανουαρίου 2014 Οι τιμές που αναφέρονται στον παρόντα τιμοκατάλογο αποτελούν συνιστώμενες λιανικές τιμές. Εναπόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια του κάθε Διανομέα να

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Eαν είσαι στην αναζήτηση για ένα καινούργιο καρότσι και ψάχνεις για το τέλειο υβριδικό καρότσι βόλτας στην πόλη, στο έχουμε ήδη βρει! Το Thule Urban

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented DOWNTOWN 350i ABS Sport Touring Reinvented Με το αρχικό μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η KYMCO παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown 350, στοχεύοντας στην άνεση

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Dacia Sandero... Δυνατότητες που εντυπωσιάζουν.

Νέο Dacia Sandero... Δυνατότητες που εντυπωσιάζουν. Νέο Dacia Sandero Νέο Dacia Sandero... Δυνατότητες που εντυπωσιάζουν. Τι θα περιμένατε από το αυτοκίνητό σας; Ελκυστική εμφάνιση με ένα καλοσχεδιασμένο εσωτερικό που εξασφαλίζει ευρυχωρία και άνεση σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ SUZUKI 21 IΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ SUZUKI 21 IΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΝΕΟ ALTO Τελική 1.0 GL F 68HP p.s., a/b (4), abs, p.w., r.p.l., a/s, RCD-Mp3 9.560 1.000 8.560 590 7.970 1.0 GL 68HP p.s., a/b (4), abs, p.w., r.p.l., a/s, RCD-Mp3, a/c 10.070 1.000 9.070 620 8.450 1.0

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!!

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO Asgård ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Asgård 1 3 Asgård

Διαβάστε περισσότερα

CR-V 5D 1.6 i-dtec MY 2014 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

CR-V 5D 1.6 i-dtec MY 2014 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ CR-V 5D 1.6 i-dtec MY 2014 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ CR-V CR-V Model Year 2014 2014 ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ Αριθμός θυρών 5D 5D Τύπος κινητήρα 1.6 i-dtec 1.6 i-dtec Κίνηση στους τροχούς

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. Megane. hatchback, sport tourer & COUPE ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. Megane. hatchback, sport tourer & COUPE ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault Megane hatchback, sport tourer & COUPE ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MEGANE hatchback, sport tourer & COUPE ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Hatchback Hatchback/Coupe

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ WAY OF NEWS. Way of Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ WAY OF NEWS. Way of Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών Ηλεκτρονική Περιοδική Έκδοση Δεκέμβριος 2009 Τεύχος 7 WAY OF NEWS Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Νέο Alto

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CLIO & CLIO SPORT TOURER 1.2 16V 75 ENERGY TCe 90 ENERGY TCe 90 dci 75 ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy.

Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy. Το Caddy Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy. Το να μπορείς να δημιουργείς μια αξιόπιστη πρώτη εντύπωση, είναι κάτι ανεκτίμητο. Γι αυτό, η εξωτερική εμφάνιση του Caddy αντανακλά τα υψηλά επίπεδα απόδοσης,

Διαβάστε περισσότερα

8. Δυναμικό, ευκίνητο και έτοιμο για δράση. 14. Ευέλικτο, άνετο και έτοιμο για όλες τις διαδρομές. 16. Σχεδιασμένο για την τελειότητα.

8. Δυναμικό, ευκίνητο και έτοιμο για δράση. 14. Ευέλικτο, άνετο και έτοιμο για όλες τις διαδρομές. 16. Σχεδιασμένο για την τελειότητα. Mazda6 Mazda6 4. Mazda6. Ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο. Το στιλ που κόβει την ανάσα είναι μόνο η αρχή. 8. Δυναμικό, ευκίνητο και έτοιμο για δράση. Έτοιμο να οδηγηθεί σε όλες τις συνθήκες. 10. Συντονισμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ NIGHT PANEL ΜΕ LED ---- STD

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ NIGHT PANEL ΜΕ LED ---- STD 1.48v 78hp 1.48v 78hp ALFA MiTo 1368 1368 Progression ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ NIGHT PANEL ΜΕ LED ---- STD ΦΩΤΙZOMENOI ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΣΤΑ ΑΛΕΞΗΛΙΑ ---- STD ΤΑΜΠΛΩ SPRINT STD ---- ΤΑΜΠΛΩ COMPETIZIONE (carbon look) ----

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ!

ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ! Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013/2014 ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ! ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Όλα έτοιμα για τον χειμώνα: MINI Service ΣΤΙΛ. Εντυπωσιακή μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: MINI Collection ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ. Απίστευτη

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 108

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 108 Απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών PEUGEOT ώστε να ενημερωθείτε για τη συμβατότητα των Αξεσουάρ με την έκδοση του δικού σας αυτοκινήτου. Τα αξεσουάρ που παρουσιάζονται ισχύουν μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI. Stylish. Η τελευταία λέξη στα αξεσουάρ. BEACHBOY. Το MINI Countryman. be mini. Καλοκαίρι 2012 New. MINI Lifestyle γι αυτό το καλοκαίρι. Flashy. Φανταστικές

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά Το Citaro

Τεχνικά χαρακτηριστικά Το Citaro Τεχνικά χαρακτηριστικά Το Citaro 2 Μοντέλα Citaro (628.083) Citaro (628.085) Citaro (628.090) 3 Διαστάσεις/Βάρη Citaro, 2 πόρτες Citaro, 3 πόρτες Citaro, όρθιος κινητήρας Μήκος οχήματος 11.950 mm 11.950

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ PEUGEOT 3008

ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ PEUGEOT 3008 ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ PEUGEOT 3008 ΣΤΥΛ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ! Ενισχύστε τον αεροδυναµικό σχεδιασµό και αναδείξτε το αυθεντικό στυλ του crossover της PEUGEOT αξιοποιώντας την πλούσια γκάµα αξεσουάρ που υπογραµµίζουν

Διαβάστε περισσότερα

CR-V 5D 2.0LT MY 2013 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

CR-V 5D 2.0LT MY 2013 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ CR-V 5D 2.0LT MY 2013 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ CR-V CR-V CR-V CR-V CR-V Model Year 2013 2013 2013 2013 2013 ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ Αριθμός θυρών 5D 5D 5D 5D 5D Τύπος κινητήρα 2.0L

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid Αξεσουάρ

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid Αξεσουάρ SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Αξεσουάρ To ŠKODA Rapid είναι το οικογενειακό αυτοκίνητο που δείχνει τις αρετές του στην καθημερινή σας ζωή. Εάν ωστόσο επιθυμείτε να προσαρμόσετε το αυτοκίνητο στις ιδιαίτερες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 Ψηφιακός πίνακας χειρισμού Τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ( Normal, Natural, Sleep

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ. Σετ ζαντών MINI με

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ.

ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014/2015 ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ: Σετ ζαντών MINI με χειμερινά ελαστικά. ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ: Αξεσουάρ MINI. ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΚΟΛΙΑ: Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ MAZDA2 5HB FL (2011) 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ (PS / σ.α.λ) 84 / 6.000 84 / 6.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΦΠΑ 23%) 14.320 14.840 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ 400 400 ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ SCHÜCO ADS 90.SI ADS 75.SI 2 Aluminium Door Systems Η ενεργειακή απόδοση και ο θερμικός συντελεστής διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο

Διαβάστε περισσότερα

Ένα απλό όχημα Pick-up ή κάτι παραπάνω; Το νέο Mazda BT-50. Αυτό θα πει «Zoom-Zoom»

Ένα απλό όχημα Pick-up ή κάτι παραπάνω; Το νέο Mazda BT-50. Αυτό θα πει «Zoom-Zoom» Mazda BT-50 Ένα απλό όχημα Pick-up ή κάτι παραπάνω; Ακόμα και μία γρήγορη ματιά στο νέο Mazda BT-50, αρκεί για να σας πείσει πως είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό όχημα pick-up. Η ακαταμάχητη σχεδίαση,

Διαβάστε περισσότερα

YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. MINI Service Γνήσια Αξεσουάρ MINI. Γνήσια Ανταλλακτικά MINI. MINI Service. MINI Collection. Keep it MINI. ΙΔΕΕΣ ΣΕ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ Πέρασε απέναντι. Το MINI Countryman

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά GL - Class.

Η νέα γενιά GL - Class. Η νέα γενιά GL - Class. Φροντίζει τις αισθήσεις, οξύνει την αντίληψη. Η νέα GL - Class συνδυάζει την ελευθερία και την πολυτέλεια με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Πολυτελή υλικά και λαμπερές λεπτομέρειες χρωμίου

Διαβάστε περισσότερα

Το Cita n. Επιβατική έκδοση.

Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Σκεφτείτε τον πιο υψηλό στόχο. Το Citan θα σας βοηθήσει να τον επιτύχετε. Με την επιβατική έκδοση του Citan η Mercedes-Benz σάς προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα διανομών για

Διαβάστε περισσότερα

S60 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. 2.0T Kinetic 180 (132) 33.690,00. 2.0T Momentum 180 (132) 36.300,00. 2.0T Summum 180 (132) 40.

S60 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. 2.0T Kinetic 180 (132) 33.690,00. 2.0T Momentum 180 (132) 36.300,00. 2.0T Summum 180 (132) 40. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ VOLVO ΙΠΠΟ ΥΝΑΜΗ HP (kw) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ Kinetic Βενζίνη T Kinetic 180 (132) 33.690,00 Momentum Βενζίνη T Momentum 180 (132) 36.300,00 Summum Βενζίνη T Summum

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος τιμοκατάλογος Οκτώβριος 2013.

Προτεινόμενος τιμοκατάλογος Οκτώβριος 2013. Προτεινόμενος τιμοκατάλογος Οκτώβριος 2013. Κωδικός Μοντέλο Περιγραφή Προτεινόμενη τελική τιμή ( ) Όφελος ΦΤΤ λόγω απόσυρσης 2013 ( ) Προτεινόμενη τελική τιμή με όφελος ΦΤΤ λόγω απόσυρσης 2013 ( ) Τέλη

Διαβάστε περισσότερα

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Εναλλαγή πηγής ήχου. Διακοπή της λειτουργίας ήχου. Εναλλαγή της πηγής ήχου. Προβολή της οθόνης λειτουργιών ήχου

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Εναλλαγή πηγής ήχου. Διακοπή της λειτουργίας ήχου. Εναλλαγή της πηγής ήχου. Προβολή της οθόνης λειτουργιών ήχου Εναλλαγή πηγής ήχου Εναλλαγή της πηγής ήχου Διακοπή της λειτουργίας ήχου 1 Πατήστε. 1 Πατήστε. 2 Επιλέξτε τη λειτουργία ήχου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Αγγίξτε το Audio Off και

Διαβάστε περισσότερα

SALES FLASH Ιανουάριος 2013

SALES FLASH Ιανουάριος 2013 SALES FLASH Ιανουάριος 2013 Νέα γενιά φορτωτών Bobcat σειρά 500 Η νέα σειρά 500 φορτωτών της Bobcat συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των compact ελαστικοφόρων φορτωτών με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

δ) Εσωτερικές πληροφοριακές πινακίδες, στις οποίες αναγράφονται τα εξής: -Προτροπές, οδηγίες και απαγορεύσεις για τους επιβάτες και το πλήρωμα

δ) Εσωτερικές πληροφοριακές πινακίδες, στις οποίες αναγράφονται τα εξής: -Προτροπές, οδηγίες και απαγορεύσεις για τους επιβάτες και το πλήρωμα ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ. Κάθε λεωφορείο φέρει τον προβλεπόμενο από τον Κ.Ο.Κ. και τις άλλες ισχύουσες διατάξεις υποχρεωτικό εξοπλισμό. Σε αυτόν περιλαμβάνονται οι πινακίδες και επιγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

Οδήγησε τα όνειρά σου 03

Οδήγησε τα όνειρά σου 03 Έκδοση GLX. Ablaze Red Pearl. 02 Οδήγησε τα όνειρά σου 03 Θέλεις να μετακινείσαι γρήγορα, οικονομικά και οικολογικά. Έχει μεγάλη σημασία όχι μόνο τι κάνεις, αλλά και πώς. Πάντα επιθυμούσες ένα αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ DADOS ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ (Btu/h) ΨΥΞΗ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΙΜΗ ( ) DADOS 9 9.000-388 DADOS 9 PLUS 9.000 9.000 416 DADOS 13 PLUS 13.000 13.000 478 DADOS XL 13.000 13.000

Διαβάστε περισσότερα