Η Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Συνοικισμού Ανθούπολης σας εύχονται «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 201 6

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Συνοικισμού Ανθούπολης σας εύχονται «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 201 6"

Transcript

1 Η Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Συνοικισμού Ανθούπολης σας εύχονται «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 201 6»

2 Αγαπητοί φίλοι, Το Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Ανθούπολης, για τέταρτη συνεχή χρονιά, ετοίμασε το Δελτίο Επικοινωνίας με σκοπό την ενημέρωση όλων των κατοίκων για τις δραστηριότητες και τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην Κοινότητα μας, τη χρονιά που πέρασε. Σημαντικές υποδείξεις για την ασφάλεια σας, την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του Οικισμού καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες παρατίθενται στο τέλος του Δελτίου. Το Δελτίο επικοινωνίας δόθηκε σε όλα τα σπίτια στην Κοινότητα μας, όπως και πέρσι και θα διατίθεται στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Σκοπός του Κοινοτικού Συμβουλίου είναι η καλλιέργεια εποικοδομητικού διαλόγου και αμφίδρομης επικοινωνίας με όλους τους κατοίκους, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα, η ποιοτική αναβάθμιση της Κοινότητας μας. Φρόσω Αρμοστή Κοινοτάρχης - Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Συν. Ανθούπολης Μέλη Κοινοτικού Συμβουλίου 1. Αντρέας Ιωάννου, Αντιπρόεδρος 2. Στέλιος Στέλιου 3. Χριστάκης Κούκος 4. Καλλίμαχος Καλλιμάχου 5. Σκεύη Χ Στυλλή 6. Μαρία Χ Γιαννάκη 7. Νέδη Μαστραππά 8. Γκλόρια Γαβριήλ

3 1. Δεντροφύτευση. Το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Ανθούπολης (ΚΒ) πραγματοποίησε δεντροφύτευση απέναντι από την πολυκατοικία Δημοκρατίας 3, ενόψει της γιορτής του δέντρου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν, η Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου καθώς και η Διευθύντρια Κα Μύρια Νικολαΐδου, η Δασκάλα Παναγιώτα Καρατσιόλη και μαθητές από την εθελοντική περιβαλλοντική ομάδα του Δημοτικού Σχολείου. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2. Εκστρατεία Καθαριότητας στην Κοινότητα μας. Το Κοινοτικό Συμβούλιο θέτοντας σαν στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος διοργάνωσε για τέταρτη συνεχή χρονιά εκστρατεία καθαριότητας σε συνεργασία με την Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ), τα Σχολεία της Κοινότητας, τα υπόλοιπα οργανωμένα σύνολα και τους κατοίκους του Οικισμού. Η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 και κάλυψε όλο τον Οικισμό. Στην εκστρατεία έλαβαν μέρος η Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου. Συμμετείχαν οι μαθητές του Γυμνασίου της Κοινότητας μας μαζί με τον Διευθυντή του Γυμνασίου Κύριο Γιώργο Γεωργιάδη και τη Βοηθό Διευθύντρια Κυρία Έλλη Μαυρικίου. Επίσης, συμμετείχαν μαθητές από το Νηπιαγωγείο, η Διευθύντρια του Δημοτικού Ανθούπολης (Κ.Β.) Κυρία Μύρια Νικολαϊδου καθώς και μαθητές από το Δημοτικό (Κ.Α) και (Κ.Β) μαζί με τους Συνδέσμους Γονέων. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Κύριος Γιώργος Περδίκης. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε φανέλα, καπελάκι, αλμυρά, χυμοί καθώς και «πιστοποιητικά συμμετοχής» σε όλους τους μαθητές. Υποστηρικτής των αλμυρών ήταν οι Φούρνοι Λαδάς και των χυμών η εταιρεία ΝΕΑ ΣΕΒΕΓΕΠ ΛΤΔ. Επιπλέον, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ανθούπολης (Κ.Β) ετοίμασαν πανό με θέμα την εκστρατεία καθαριότητας, αναλαμβάνοντας παράλληλα, την καθαριότητα του σχολείου τους και της γύρω περιοχής.

4 Εκστρατεία Καθαριότητας και ευπρεπισμού της Κοινότητας μας από 15 Ιουνίου Ιουλίου Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε εκστρατεία καθαριότητας και ευπρεπισμού της Κοινότητας μας από τις 15 Ιουνίου 15 Ιουλίου Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας καθαριότητας, το Κοινοτικό Συμβούλιο πραγματοποίησε τα ακόλουθα: 1. Καθαριότητα και περιποίηση της νησίδας στην είσοδο της Κοινότητας και στο δασάκι που εφάπτεται με τον κύριο δρόμο Παλαιχωρίου. 2. Κλάδεμα όλων των δένδρων της Κοινότητας και περιποίηση των πάρκων και των χώρων πρασίνου. 3. Άσπρισμα των κορμών όλων των δένδρων. 4. Βάψιμο των τοίχων στους οποίους έχουν αναγραφεί συνθήματα. 5. Συντήρηση στα παγκάκια και στα κιόσκια. 6. Απομάκρυνση των ακαθαρσιών από διάφορα σημεία στον Οικισμό με ντίγκερ και φορτηγό. Το Κοινοτικό Συμβούλιο θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ρίψη άχρηστων αντικειμένων ή κλαδεμάτων στους χώρους πρασίνου και για το σκοπό αυτό έχουν τοποθετηθεί προειδοποιητικές πινακίδες στα πάρκα και τους χώρους πρασίνου. ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ Η ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ. Όσοι δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του Συμβουλίου θα επωμίζονται εξώδικο πρόστιμο. Μην ξεχνάτε ότι: ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ = ΚΑΘΑΡΟ ΧΩΡΙΟ = ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ = ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!

5 3. Πασχαλινή Εκδήλωση ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Στις 14 Απριλίου 2015, Τρίτη του Πάσχα πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά, με μεγάλη επιτυχία Πασχαλινή εκδήλωση στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς. Στην εκδήλωση έλαβε μέρος ο Πολιτιστικός Όμιλος Προσωπικού της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, ψυχαγωγώντας όσους παρευρέθηκαν με τραγούδι, μουσική και χορό και τσιατιστά. Παράλληλα, διοργανώθηκαν διάφορα πασχαλινά παιχνίδια όπως αυγουλοδρομίες, σακουλοδρομίες, μαντήλι, σχοινί, ζίζιρος και διάφορα άλλα με τη βοήθεια των Συνδέσμων Γονέων των Σχολείων της Κοινότητας μας. Σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν δωρεάν χυμοί, νερά και λουκουμάδες. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την εκδήλωση και διασκέδασαν με τη ψυχή τους, αναβιώνοντας τα πασχαλινά έθιμα του τόπου μας. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι Kentis Trading Co Ltd, Σταύρος Μ. Σταύρου Λτδ, Κ. Περιάνος & Υιοι Λτδ, Μύρια Δημητρίου (Περιβαλλοντική) Λτδ, Υπεραγορές Ιωαννίδης. 4. Παγκοινοτική Συγκέντρωση με θέμα τα διαφορα Προσφυγικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες στους χώρους μαζικής διαμονής τους. Το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με την Παγύκπρια Ένωση Προσφύγων (Π.Ε.Π.), διοργάνωσε την Παρασκευή, 15 Μαϊου 2015, Παγκοινοτική Συγκέντρωση στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Δημοτικού Σχολείου της Κοινότητας. Στη συγκέντρωση συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που απασχολούν τον προσφυγικό κόσμο, όπως οι εκκρεμείς εργασίες μετά την κατεδάφιση των παλιών πολυκατοικιών και η ανάγκη ανέγερσης νέων για τη στέγαση νεαρών ζευγαριών, η έλλειψη χώρων στάθμευσης, η επιδιόρθωση πεζοδρομίων και διάφορα άλλα. Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν να γνωστοποιήσει τα προβλήματα των προσφύγων, συμβάλλοντας έτσι, στην αποτελεσματική αντιμετώπιση τους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος, τα μέλη, το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου, πρόεδρος και μέλη της ΠΕΠ, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΚΑ Κος Πανίκος Χαμπας, η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων Κα Σκεύη Κουκουμά και το Μέλος της Επιτροπής Κος Σοφοκλής Φυττής, καθώς και αρκετοί κάτοικοι του οικισμού οι οποίοι ανέφεραν τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

6 5. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ Το Κοινοτικό Συμβούλιο Συν. Ανθούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Λακατάμιας και την Αστυνομία Κύπρου, διοργάνωσε την Πέμπτη 28 Μαίου 2015, στο Πολυδύναμο Κέντρο Λακατάμιας, ενημερωτική συγκέντρωση με θέμα την εφαρμογή του θεσμού του Παρατηρητή της Γειτονιάς. Ο θεσμός του Παρατηρητή της Γειτονιάς αποτελεί μια σύγχρονη στρατηγική Πρόληψης του Εγκλήματος, η οποία εφαρμόζεται με τη συνεργασία της Αστυνομίας, των αρχών τοπικής αυτοδιοίκησης και των πολιτών. Στόχος του θεσμού είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η ενεργός συμμετοχή τους στην πρόληψη του εγκλήματος με απώτερο στόχο τη μείωση της εγκληματικότητας, την αύξηση του επιπέδου ασφάλειας στις γειτονιές των Δήμων και Κοινοτήτων και γενικότερα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Συγκεκριμένα, οι εθελοντές πολίτες παρατηρούν και ενημερώνουν την Αστυνομία για ασυνήθιστες/ ύποπτες/ εγκληματικές ενέργειες που γίνονται στην περιοχή τους. Η συνάντηση στέφθηκε με επιτυχία, με τους παρευρισκόμενους να επιδεικνύουν έντονο ενδιαφέρον και θέληση για συνεργασία. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ» ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΔΗΜΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝ. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ταχυδρομικός Τομέας: Κινητό Τηλέφωνο: Ημερ. / / Παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε και αποστείλετε το έντυπο συμμετοχής είτε μέσω τηλεομοιότυπου ( ), είτε το παραδώσετε στο Δημοτικό Μέγαρό Λακατάμιας στη διεύθυνση: 1ης Απριλίου 11, 2310 Λακατάμια, πρώτος όροφος Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημοτών ή στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Συν. Ανθούπολης, στη διεύθυνση: Πλ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ Νο. 8, 2350, Συν. Ανθούπολης, είτε μέσω τηλεομοιότυπου ( ) ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. Τηλέφωνα Επικοινωνίας: Δήμος Λακατάμιας: , Κοινοτικό Συμβούλιο Συν. Ανθούπολης: Αστυνομικός της Γειτονίας: Αστ. Σταθμός Λακατάμιας: Γραμμή του Πολίτη: 1460

7 6. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, την Κοινοτική Αστυνόμευση και τους Συνδέσμους Γονέων των Σχολείων της Κοινότητας μας, διοργάνωσε την Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015 πανηγύρι αγάπης, χαράς και παιχνιδιού τιμώντας την Παγκόσμια Μέρα Παιδιού. Μικροί και μεγάλοι πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα, γεμάτο διασκέδαση και παιχνίδια. Η Κυρία Αικατερίνη Ζένιου Κωνσταντινίδου μαζί με 35 φοιτήτριες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στήριξαν το Πανηγύρι Χαράς με διάφορες δραστηριότητες, όπως παραμύθι, κουκλοθέατρο, μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική προσώπου, κατασκευές με άχρηστα υλικά και πολλά άλλα, κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το ζήλο, την ευσυνειδησία και την υπευθυνότητα που επέδειξαν. Η Κοινοτική Αστυνόμευση προσέφερε τα παιχνίδια με στόχο, καλαθόσφαιρα, ψάρεμα, ποδοσφαιράκι και άλλα. Την εκδήλωση στήριξαν η Ανάκυκλος Περιβαλλοντική και η Green Dot Cyprus, οι οποίες απασχόλησαν τα παιδιά με κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά καθώς και η φρουταρία Galaxy, η οποία προσέφερε 400 μήλα. Σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν δωρεάν λεμονάδες, πορτοκαλάδες και φραπέενώ σε όλα τα παιδιά δωρεάν παγωτό και φρούτο. 7. Θεατρική Παράσταση «Η Γαουρίτσα μου» Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 το Κοινοτικό Συμβούλιο πραγματοποίησε για τρίτη συνεχή χρονιά στην Αίθουσα Πολλαπλής χρήσης του Γυμνασίου Ανθούπολης, θεατρική παράσταση. Το Σατιρικό Θέατρο παρουσίασε το έργο του Ανδρέα Κουκίδη «Η γαουρίτσα μου». Στην παράσταση έλαβαν μέρος οι έμπειροι και καταξιωμένοι ηθοποιοί: Μαριάννα Καυκαρίδου, Σπύρος Γεωργίου, Νάτια Χαραλάμπους, Βασίλης Μιχαήλ, Ανδρέας Ρόζου, Μιχάλης Κορναράκης, Μαρίνα Δημητρίου και Μιχάλης Τερλικκάς. Χορηγοί της παράστασης ήταν: Kentis Trading Co Ltd, Κ. Περιάνος & Υιοί ΛΤΔ, Σταύρος Μ. Σταύρου Λτδ, Υπεραγορά Ιωαννίδης και Μύρια Δημητρίου (Περιβαλλοντική) Λτδ.

8 8. Εκδρομή συνταξιούχων Το Κοινοτικό Συμβούλιο διοργάνωσε και φέτος, για 21η συνεχή χρονιά την καθιερωμένη εκδρομή προσκύνημα προς τιμή των συνταξιούχων κάτοικων της Κοινότητας μας. Η φετινή εκδρομή περιλάμβανε προσκύνημα στην Παναγία Γλωσσά στο Κελλάκι και στο Μοναστήρι των Γάτων στο Ακρωτήρι, στη Λεμεσό. Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015 και σε αυτή έλαβαν μέρος 250 άτομα. Στους εκδρομείς προσφέρθηκε δωρεάν πρωινό και μεσημεριανό γεύμα. Οι Φούρνοι Λαδά προσέφεραν τα αλμυρά με έκπτωση και η εταιρεία Νέα ΣΕΒΕΓΕΠ τους χυμούς με έκπτωση. Το μεσημεριανό γεύμα παρατέθηκε στο Κέντρο «Fantastico» στο Τραχώνι. 9. Πορεία Διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος της ΣΠΕ Λακατάμιας Δευτεράς Λτδ, που υπήρχε στον Οικισμό. Το Κοινοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015, οργάνωσε πορεία διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της ΣΠΕ Λακατάμιας - Δευτεράς Λτδ που υπήρχε στην Κοινότητα μας. Το Συμβούλιο είχε αρκετές επαφές με την Κεντρική Συνεργατική για το συγκεκριμένο θέμα ενώ παράλληλα δέχθηκε διαβεβαιώσεις για το άνοιγμα του υποκαταστήματος. Δυστυχώς, οι διαβεβαιώσεις δεν επαληθεύτηκαν και γι αυτό το Συμβούλιο αποφάσισε να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του οργανώνοντας την πορεία με τη στήριξη αρκετών κατοίκων του οικισμού. Στην πορεία συμμετείχαν η Πρόεδρος, τα Μέλη, το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου καθώς και αρκετοί κάτοικοι του Οικισμού. Την όλη προσπάθεια στήριξε με την παρουσία του και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΚΑ, Κος Πανίκος Χάμπας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Λακατάμιας Κος Θωμάς Θωμά. Η Πρόεδρος του Συμβουλίου παρέδωσε ψήφισμα στον Γραμματέα / Διευθυντή της ΣΠΕ Λακατάμιας Δευτεράς Λτδ, το οποίο περιλάμβανε τα ακόλουθα αιτήματα του Συμβουλίου: Το υποκατάστημα να ανοίγει 2 με 3 φορές την εβδομάδα Αν χρειάζεται να κλείσει κάποιο υποκατάστημα, αυτό να μην είναι του Οικισμού.

9 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 10. Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Το Κοινοτικό Συμβούλιο πραγματοποίησε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Κοινότητα μας χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στις 20 Δεκεμβρίου Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την Παιδική σκηνή του Δώρου Κυριακίδη Γιορτινό ξεφάντωμα με τον Νικολάκη. Ο Άγιος Βασίλης φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και τους προσέφερε δωρά. 11. Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου. Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου (Κ.Β) της Κοινότητας μας επισκέφθηκαν τα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου, δίνοντας τις ευχές τους και τραγούδώντας τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην Κοινοτάρχη και το προσωπικό του Συμβουλίου. Η Κοινοτάρχης ευχήθηκε και αυτά τα Χριστούγεννα να είναι γεμάτα αγάπη και χαρούμενες στιγμές για όλους. Υποσχέθηκε επίσης, πως τόσο η ίδια όσο και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου θα είναι πάντα δίπλα στους νέους της Κοινότητας μας.

10 1. Φορολογίες Κ. Υπηρεσιών και Καθαριότητας για το έτος 2015 Κανονικές οικογένειες (εργάζεται τουλάχιστον ένας) Χωρισμένες & χήρες που εργάζονται με εξαρτώμενα Πολύτεκνοι -25% (μόνο όσοι έχουν εξαρτώμενα παιδιά, π.χ. μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες) Πενταμελής οικογένειες (δηλ. οικογένειες με τρία εξαρτώμενα παιδιά) -15% Εργαζόμενοι συνταξιούχοι (ανεξαρτήτως ποσού σύνταξης) Συνταξιούχοι με παιδί που διαμένει μαζί τους και εργάζεται Άτομα με αναπηρία 70% και άνω Συνταξιούχοι μη εργαζόμενοι με μόνο εισόδημα τη σύνταξη: και άνω Όσοι συμπληρώνουν το 75ο έτος της ηλικίας τους και η φορολογία είναι στο όνομα τους θα έχουν μείωση 25% από τη φορολογία Κ. Υπηρεσιών για το έτος 2015, προσκομίζοντας αντίγραφο της ταυτότητας. Όσοι έχουν μεταβιβάσει το σπίτι τους θα φορολογούνται με το ποσό των 90.00, εκτός αν συνεχίζουν να κατοικούν οι ίδιοι μέσα στην οικία. Τότε θα φορολογούνται με βάση τις πιο πάνω κατηγορίες. Όσοι ενοικιάζουν το σπίτι τους, θα φορολογείται ο ενοικιαστής ανάλογα με τις πιο πάνω κατηγορίες. Η φορολογία θα εκδίδεται στο όνομα του ιδιοκτήτη αλλά και του ενοικιαστή. Όσα σπίτια ή διαμερίσματα βρίσκονται στην Κοινότητα και είναι κενά (δηλαδή δεν διαμένει κανένας για όλη τη χρονιά) θα φορολογούνται με το ποσό των για Κ. Υπηρεσίες, εφόσον προσκομίσουν αντίγραφο λογαριασμών Κοινής Ωφέλειας, δηλαδή ΑΗΚ, ΣΥΛ, με μηδαμινή ένδειξη. Η διευθέτηση των λογαριασμών σας μπορεί να γίνει στις τράπεζες μέχρι την τελευταία ημερομηνία πληρωμής που αναγράφεται στο σχετικό έντυπο που σας αποστέλλεται καθώς και στο ταμείο του Κοινοτικού Συμβουλίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015, η ώρα 11:00 π.μ. Πληρωμές γίνονται: - στο Ταμείο του Κοινοτικού Συμβουλίου - στη ΣΠΕ Λακατάμιας Δευτεράς ΛΤΔ καθώς και σε όλα τα Συνεργατικά Ιδρύματα - στην Τράπεζα Κύπρου Μετά τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής κάθε έτους (31/12), οι λογαριασμοί θα έχουν πρόσθετη επιβάρυνση 10%. Επιταγές μπορεί να εκδίδονται στο όνομα Κοινοτικό Συμβούλιο Συν. Ανθούπολης και να είναι δίγραμμες. ΩΡΑΡΙΟ ΤΑΜΕΙΟΥ: 7:30 π.μ. 13:00 μ.μ. Δευτέρα Παρασκευή

11 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ Οι κυριότεροι πόροι της Κοινότητας είναι τα τέλη που καταβάλλουν οι κάτοικοι της, ως ανταποδοτικά προσφερόμενων υπηρεσιών. Η έγκαιρη εξόφληση των φορολογιών απαλλάσσει το προσωπικό του Συμβουλίου από αχρείαστο όγκο εργασίας και καθυστέρηση στην υλοποίηση των στόχων του. Παράλληλα, απαλλάσσει και εσάς από περιττή ταλαιπωρία και πρόσθετες επιβαρύνσεις. 2. ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ Υποχρεώσεις Κοινοτικού Συμβουλίου: Περισυλλογή οικιακών απορριμμάτων από κάθε υποστατικό 2 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη). Σε περιπτώσεις Δημόσιων Αργιών, η περισυλλογή γίνεται την επόμενη μέρα. Επιδιόρθωση ή αντικατάσταση σπασμένων σκυβαλοδοχείων (Πράσινοι κάδοι). Μεταφορά συλλεγόντων απορριμμάτων στον εγκεκριμένο σκυβαλότοπο Koτσιάτη για εναπόθεση και ενταφιασμό. Περισυλλογή κλαδεμάτων, αφού ενημερωθεί προηγουμένως το Συμβούλιο σχετικά με τα σημεία που έχουν τοποθετηθεί. Υποχρεώσεις Κατοίκων Οικισμού: Όσοι διαμένουν σε μονοκατοικίες να συγκεντρώνουν τα σκύβαλα σε ανθεκτικά σακούλια, τα οποία θα τοποθετούν μέσα στους ειδικούς καλάθους απορριμμάτων, λίγες ώρες πριν την έναρξη περισυλλογής τους. Οι κάλαθοι πρέπει να είναι καλά κλειστοί. Όσοι διαμένουν σε διαμερίσματα να τοποθετούν τα σκύβαλα τους MEΣΑ στα ΠΡΑΣΙΝΑ σκυβαλοδοχεία που βρίσκονται έξω από την πολυκατοικία τους. Να μην τοποθετούνται αιχμηρά αντικείμενα (βελόνες, γυαλιά, σίδερα, ανθεκτικά πλαστικά), υλικά οικοδομής, μπαταρίες μέσα στα σακούλια ή στα σκυβαλοδοχεία. 3. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ GREEN DOT CYPRUS Ανακύκλωση χαρτιού, πλαστικού PMD και γυαλιού. Κάθε Πέμπτη περνά από όλα τα σπίτια στην Κοινότητα μας, ειδικό φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο περισυλλέγει ταυτόχρονα χαρτί και πλαστικό / PMD. Αν μένετε σε μονοκατοικία, το σακούλι με το πλαστικό / PMD της GREEN DOT KYΠΡΟΥ συλλέγεται από το πεζοδρόμιο σας. Αν μένετε σε πολυκατοικία, πρέπει να τοποθετείτε το σακούλι στον πλησιέστερο κάδο ανακύκλωσης πλαστικού / PMD (μπλε χρώματος).

12 Για την ανακύκλωση χαρτιού υπάρχουν ειδικοί κάδοι πίσω από τα Γραφεία του Συμβουλίου (οδός Αθηνών) και στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, μπροστά από την οδό Ευαγόρου. Για την ανακύκλωση πλαστικού / PMD υπάρχουν ειδικοί κάδοι πίσω από τα Γραφεία του Συμβουλίου (οδός Αθηνών), καθώς και στις οδούς Ηρώων, Φιλελλήνων, Ευαγόρου, Αντιστάσεως, Τροόδους, Αγίας Τριάδος και Λεωφόρο Δημοκρατίας, μπροστά από την οδό Ευαγόρου. Για την ανακύκλωση του γυαλιού υπάρχει ειδικός κάδος στη Λεωφ. Δημοκρατίας μπροστά από την οδό Ευαγόρου. Σε όλα τα νοικοκυριά έχει διανεμηθεί ενημερωτικό φυλλάδιο για τις κατηγορίες ανακυκλώσιμων συσκευασιών. ΑΝΑΚΥΚΛΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ Το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Ανάκυκλος Περιβαλλοντική οργανώνει 2 με 3 φορές το χρόνο, εκστρατεία συλλογής ρουχισμού. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας συλλέγονται ρούχα, παπούτσια, σεντόνια, κουρτίνες, τσάντες και ζώνες. Μέρος των ρούχων που μπορούν να ξαναφορεθούν, προσφέρονται δωρεάν σε άπορα άτομα, στα καταστήματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Ανάκυκλου στη Λευκωσία και Λεμεσό, και μέσω του Γραφείου Ευημερίας και φιλανθρωπικών οργανισμών στην υπόλοιπη Κύπρο. Τα ακατάλληλα για επανάχρηση ρούχα, ανακυκλώνονται για δημιουργία ρούχων καθαρισμού, στουπιών, μονωτικού και άλλου υλικού. Με τον τρόπο αυτό, μειώνεται παράλληλα και ο όγκος των σκουπιδιών που καταλήγουν στις χωματερές. Επίσης, το Συμβούλιο θα ήθελε να ενημερώσει τους κατοίκους του ότι μωβ μεταλλικός κάδος ανακύκλωσης βρίσκεται στη Λεωφ. Δημοκρατίας μπροστά από την οδό Ευαγόρου. ΑΔΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος αλλά και ο πιστός σύντροφος του ανθρώπου. Αξίζει επομένως και με το παραπάνω, την αγάπη, την στοργή και τη φροντίδα μας. Αν έχετε ή σκέφτεστε να αγοράσετε/ υιοθετήσετε ένα σκυλάκι πρέπει πρώτα να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα: Η διατήρηση σκύλου αποτελεί μεγάλη ευθύνη, γι αυτό προτού αποφασίσετε να προχωρήσετε στην αγορά / υιοθεσία σκύλου θα πρέπει να αναλογιστείτε, αν ο τρόπος ζωής σας, επιτρέπει κάτι τέτοιο. Υπολογίστε τα έξοδα (σήμανση, άδεια κατοχής, τροφή, εξοπλισμός, ιατρική περίθαλψη) Εμπλέξτε όλη την οικογένεια στην διαδικασία. Συμφωνήστε από πριν τις ευθύνες που θα έχει το κάθε μέλος. Σύμφωνα με τους Περί Σκύλων Νόμους 184(ι) του 2008 και 137 (ι) του 2005 (Νόμος που τροποποιεί των Περί σκύλων Νόμο ), τα απαραίτητα πιστοποιητικά που χρειάζεστε για να εκδώσετε Άδεια Κατοχής Σκύλου (για πρώτη φορά) είναι:

13 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 1. Να μεταφέρετε το σκύλο σας σε κτηνίατρο για να γίνει εμφύτευση/ σήμανση με μικροπομπό ( microchip) και να εμβολιαστεί. 2. Να εξασφαλίσετε βιβλιάριο υγείας του σκύλου από τον Κτηνίατρο. 3. Να εγγραφεί ο σκύλος στο Μητρώο των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών (τηλ / ) προσκομίζοντας το πιστοποιητικό σήμανσης του σκύλου και το βιβλιάριο υγείας. 4. Να προσέλθετε στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου για έκδοση της σχετικής άδειας κατοχής, προσκομίζοντας τα ακόλουθα: Το βιβλιάριο υγείας κατάλληλα ενημερωμένο. Το πιστοποιητικό Εγγραφής Σκύλου (από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες) Το μπλε έντυπο σήμανσης (από τον Κτηνίατρο) Η Άδεια κατοχής στοιχίζει 20,50. Η διαδικασία σήμανσης και εγγραφής του σκύλου στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες γίνεται μόνο την πρώτη φορά. Η έκδοση της Άδειας του από το Κοινοτικό Συμβούλιο ισχύει για ένα χρόνο από την ημερομηνία έκδοσης της. Ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος να ανανεώνει κάθε χρόνο την άδεια κατοχής του σκύλου του, προσκομίζοντας το βιβλιάριο υγείας και καταβάλλοντας το ποσό των 20,50. Όσοι δεν έχουν εκδώσει Άδεια Κατοχής Σκύλου παρακαλούνται όπως προσέλθουν στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου και εξασφαλίσουν τη σχετική Άδεια. Αν έχετε ήδη σκύλο βεβαιωθείτε ότι: Έχετε εξασφαλίσει άδεια κατοχής του σκύλου σας. Η διατήρηση σκύλου χωρίς άδεια είναι παράνομη και διώκεται ποινικώς. Οι σκύλοι σας δεν λερώνουν δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Έχετε πάντα μαζί σας μικρή σκούπα, φτυαράκι και σακουλάκι για να περισυλλέγετε τα περιττώματα τους. Οι ιδιοκτήτες είναι υπόλογοι έναντι του Νόμου για τις ακαθαρσίες των σκύλων τους σε ξένη περιουσία ή δημόσιους χώρους. Σε τέτοιες περιπτώσεις το Συμβούλιο θα καταγγείλει τους παρανομούντες και θα επωμίζονται το ανάλογο πρόστιμο. Διατηρείται το σκύλο σας σε συνθήκες καθαριότητας και ευημερίας. Ο σκύλος σας δεν κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους και όταν τον βγάζετε βόλτα να είναι πάντοτε δεμένος με λουρί. Τοποθέτηση Ειδικών καλάθων για περιττώματα των σκύλων. Το Κοινοτικό Συμβούλιο έχει τοποθετήσει περιμετρικά της οδού Ηρώων καθώς και της Λεωφ. Δημοκρατίας, ειδικούς καλάθους για τα περιττώματα των σκύλων. Καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες σκύλων να τους χρησιμοποιούν και να μην αφήνουν τους σκύλους, χωρίς λουρί να ουρούν και να κοπρίζουν στα πεζοδρόμια. Επίσης, από τα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικά σακουλάκια,. ΔΩΡΕΑΝ

14 Έντυπο Εισηγήσεων και Παραπόνων Το Κοινοτικό Συμβούλιο διαθέτει στα Γραφεία του το Έντυπο Εισηγήσεων και Παραπόνων, το οποίο ο κάθε κάτοικος μπορεί να συμπληρώνει, εκφράζοντας οποιοδήποτε παράπονο ή εισήγηση. ΕΠΩΝΥΜΟ: ONOMA: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΗΛΕΦΩΝΟ: FAX: Παρακαλούμε διατυπώστε τις εισηγήσεις ή τα παράπονα σας και αναφέρετε τυχόν στοιχεία τεκμηρίωσης. Σαςδιαβεβαιώνουμε ότι τα ονόματα και τα στοιχεία οποιουδήποτε ατόμου δίνονται στιςυπηρεσίεςτου Συμβουλίου είναι πλήρωςεμπιστευτικά και δεν επιτρέπεται η διαρροή ή χρήση τους από τρίτα άτομα.

15 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ Αποκτήστε το πλεονέκτημα της γρήγορης πρόσβασης σε πληροφορίες, ανακοινώσεις και εκδηλώσεις του Συμβουλίου. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, μπορούν να βρουν πληροφορίες σχετικά με τα έργα και τις δραστηριότητες του Συμβουλίου καθώς και διάφορα χρήσιμα έντυπα, τα οποία μπορεί να εκτυπώνει και να συμπληρώνει, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθεί τα γραφεία μας. Παράλληλα, μέσω της ιστοσελίδας μας, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής παραπόνων/ εισηγήσεων και ενημέρωσης για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, όπως η ανακύκλωση, προσφορές κ.α. Επικσκεφτείτε μαςστο ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ Το Κοινοτικό Συμβούλιο έχει τοποθετήσει ειδικές μεταλλικές πινακίδες για διαφήμιση προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση για Άδεια έκθεσης διαφήμισης στην πινακίδα του Κοινοτικού Συμβουλίου Συν. Ανθούπολης. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΣΟ 3 mx1.25 m ετησίως 100 για 6 μήνες 60 για1μήνα mx1. 25 m ετησίως 50 για 6 μήνες 30 για1μήνα 10

16 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ Παρευρέθηκε σε εκδήλωση για το Κυπριακό που έγινε στο Ευρωκοινοβούλιο των Βρυξελλών, στις 25 Φεβρουαρίου Με την ιδιότητα του Αναπληρωτή Μέλους στο Κογκρέσο των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, έλαβε μέρος στα ακόλουθα: 1. Στην 28η Σύνοδο Ολομέλειας Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στις Μαρτίου 2015, στο Στρασβούργο της Γαλλίας με θέμα: «Απαντήσεις των Τοπικών Κοινωνιών στις Προκλήσεις για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Μετανάστευση, Διακρίσεις, Κοινωνική Ενσωμάτωση». 2.Στη διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου που πραγματοποιήθηκε στην Έδρα των Ηνωμένων Εθνών στην Γενεύη στις 26 και 27 Οκτωβρίου 2015, στη Γενεύη της Ελβετίας με θέμα: «Μετανάστες και Πόλεις». Παρευρέθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 30 Αυγούστου 2015, στη Ψιμολόφου, εις μνήμην των Πεσόντων και Αγνοουμένων, καταθέτοντας στεφάνι, εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου. στο μνημείο Πεσόντων και Αγνοούμενων της Κοινότητας. Παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Φιλιάς που γίνεται κάθε χρόνο στην εκκλησία του Σωτήρος της Κοινότητας, στις 19 Ιουλίου 2015 και κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου. Επίσης παρευρέθηκε στον Εσπερινό της Παναγίας των Περβολιών που διοργάνωσε το Κοινοτικό Συμβούλιο Πάνω και Κάτω Δικώμου, στις 7 Αυγούστου 2015 στην Εκκλησία της Κοινότητας μας. Συμμετείχε στην τελετή έναρξης της λειτουργίας της Ακαδημίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης που πραγματοποιήθηκε στις 9 Νοεμβρίου Παρευρίσκεται σε όλες τις εκδηλώσεις και γιορτές των σχολείων της Κοινότητας (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο) με την ιδιότητα του Προέδρου της Σχολικής Εφορείας και του Κοινοτικού Συμβουλίου. Είχε επαφές με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για επίλυση δάφορων τεχνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα του Οικισμού. Παρευρίσκεται σε όλα τα συνέδρια, συσκέψεις, ημερίδες και συνελεύσεις της Ένωσης Κοινοτήτων Κύπρου και της Ένωσης Κοινοτήτων Επαρχίας Λευκωσίας. Είναι μέλος στο Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας (ΣΥΛ) και λαμβάνει μέρος στις συνεδριάσεις και στις εκδηλώσεις. Είχε επαφές με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προσφύγων Εγκλωβισμένων Αγνοουμένων- Παθόντων καθώς και με το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως. Οι τελευταίοι δεσμεύτηκαν ότι παρά το γεγονός της ολοκλήρωσης των 5 χρόνων από τη μέρα απόκτησης τίτλου ιδιοκτησίας, όσα σπίτια παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια και υγεία, θα επιδιορθωθούν.

17 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Πρόγευμα σε άπορουςμαθητές. Το Κοινοτικό Συμβούλιο συνεχίζει για Τέταρτη συνεχή χρονιά την χορήγηση προγεύματος σε δύο άπορους μαθητές της Κοινότητας μας που φοιτούν στο Γυμνάσιο του Οικισμού. 2. Διαμόρφωση χώρων πρασίνου. Δενδροφύτευση και διαμόρφωση χώρων πρασίνου πλησίον της πολυκατοικίας Ηρώων 16 και Φιλελλήνων. Στους πιο πάνω χώρους τοποθετήθηκαν και παγκάκια. 3. Χριστουγεννιάτικο Δώρο. Φέτος δόθηκε επιτραπέζιο ημερολόγιο σε όλους τους κατοίκους της Κοινότητας μας καθώς και Folder σε όλους τους μαθητές των σχολείων της Κοινότητας. 4. ΑστυνομικόςτηςΓειτονιάς. Στην Κοινότητα μας εφαρμόζεται ο θεσμός του Αστυνομικού της Γειτονιάς. Για οποιαδήποτε παράπονα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Κύριο Άριστο Αριστείδου στο τηλέφωνο ή με τον Περιφερειακό Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας Ορεινής στο τηλ Ανακυκλωμένο νερό. Το Κοινοτικό Συμβούλιο φρόντισε για τη διακλάδωση νερού προς το Δασύλλιο Πεσόντων και Αγνοουμένων στην οδό Λεωνίδου, τα οποία ποτίζονται πλέον με ανακυκλωμένο νερό. Επισημαίνεται ότι, το νερό ΔΕΝ είναι πόσιμο. 6. Κατεδάφιση παλιών πολυκατοικιών. Μετά από αρκετές επαφές αλλά και πιέσεις που άσκησε το Κοινοτικό Συμβούλιο προς το Υπουργείο Εσωτερικών και το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, η κατεδάφιση των παλιών πολυκατοικιών στην Κοινότητα μας έχει ολοκληρωθεί. 7. Γραμμοσήμανση. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς έγινε γραμμοσήμανση των Διαβάσεων Πεζών και όλων των αλτ στην Κοινότητα καθώς και του χώρου, όπου πραγματοποιείται η Λαϊκή Αγορά. 8. Επιδιόρθωση σπιτιών και επικίνδυνων περιτοιχισμάτων. Μετά από αρκετές επαφές αλλά και πιέσεις που άσκησε το Κοινοτικό Συμβούλιο προς το Υπουργείο Εσωτερικών και το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, η επιδιόρθωση περιτοιχισμάτων στο πάρκο πίσω από την οδό Κουρίου καθώς και άλλων επικίνδυνων περιτοιχισμάτων στην Κοινότητα μας, έχει ολοκληρωθεί. 9. Υποτροφίεςσε τελειόφοιτουςμαθητέςτηςκοινότηταςμας. Το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με το KES College και το Πανεπιστήμιο Νεάπολης, προσέφερε υποτροφίες σε τελειόφοιτους μαθητές της Κοινότητας μας, δίνοντας έτσι, την ευκαιρία σε παιδιά οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα να σπουδάσουν.

18 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 10. Δωρεάν Ιατρική Εξέταση: Τεστ Παπανικολάου για την πρόληψη του Καρκίνου του Τραχήλου τηςμήτρας. Το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την οργάνωση Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΟΓΓΕ) Λευκωσίας, τα Κοινοτικά Συμβούλια των κοινοτήτων του Συμπλέγματος Ταμασσού και τη στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασσού, ανακοίνωσε την έναρξη προγράμματος δωρεάν Ιατρικής Εξέτασης του Τεστ Παπανικολάου για την πρόληψη του Καρκίνου του τραχήλου της Μήτρας, για τις Γυναίκες της υπαίθρου. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Συν. Ανθούπολης, μετά από συνεννόηση με τους συντονιστές του προγράμματος, προέτρεψε όσες γυναίκες της κοινότητας μας είναι ηλικίας ετών να επικοινωνήσουν με το Ιατρικό Κέντρο Υγείας Ορεινής για να κλείσουν ραντεβού για την εξέταση Παπανικολάου. Η εξέταση γίνεται δωρεάν. 11. Κοινωνικό Πρόγραμμα ΠαροχήςΟικογενειακήςΣυμβουλευτικής. Το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Ανθούπολης συμμετέχει στο Κοινωνικό Πρόγραμμα της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής Οικογενειακή, Συμβουλευτική Κοινωνική Λειτουργός. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και την Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας και προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες, ως μέρος του προγράμματος. Οι υπηρεσίες αυτές σχετίζονται με προβλήματα συμπεριφοράς, οριοθέτησης, ενδοοικογενειακές σχέσεις, σχέσεις ζευγαριών, ουσίες εξάρτησης και άλλα παρόμοια. Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν το αίτημα τους στο Κοινοτικό Ιατρείο, συμπληρώνοντας ειδικό έντυπο, προκειμένου να καταρτιστεί λίστα αναμονής. Τα ραντεβού κλείνονται απ ευθείας από την Κοινωνική Λειτουργό Σύμβουλο. 12. Πρόγραμμα: «Δράση στουςδρόμουςμε τουςνέους». Στην Κοινότητα μας εφαρμόζεται από τον Ιούνιο 2015 το πρόγραμμα «Δράση στους δρόμους με τους νέους». Το πρόγραμμα αναφέρεται σε νέους ηλικίας ετών. Το πρόγραμμα εντάσσεται στο σχέδιο της Νεολαίας «Εν Δράση», το οποίο χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Επίσης, στηρίζεται και χρηματοδοτείται εν μέρει από το ΚΕΝΘΕΑ, σαν πρόγραμμα πρόληψης. Στόχος του προγράμματος είναι η μείωση της νεανικής παραβατικότητας,

19

20 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Τηλ Φαξ Website:

Απολογισμός χρονιάς 2014

Απολογισμός χρονιάς 2014 Εκδηλώσεις Αρ. Δελτίου 3 ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Απολογισμός χρονιάς 2014 Η Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Συνοικισμού Ανθούπολης σας εύχονται «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015» Αγαπητοί φίλοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Απολογισμός χρονιάς 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Απολογισμός χρονιάς 2018 ΑΡ. ΔΕΛΤΊΟΥ 7 ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Απολογισμός χρονιάς 2018 Η Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Συνοικισμού Ανθούπολης σας εύχονται«καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 - Τεύχος 44 8 Νοεμβρίου Ο Στέλιος Μιχαηλίδης, διακρίνεται με έπαινο στον επαρχιακό ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΛΗΡΟΥ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΛΗΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2 **************** ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΛΗΡΟΥ Δημοκρατίας 3, Κλήρου 2600 Τηλ. 22633344, Τελεφ. 22633898 Αγαπητοί συγχωριανοί / συγχωριανές, Με την πρώτη αυτή επικοινωνία μαζί σας θέλουμε να

Διαβάστε περισσότερα

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς,

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς, Το Σχολείο μας έκλεισε για τις καλοκαιρινές διακοπές!!! Από όλους τους εκπαιδευτικούς και τον διευθυντή του Σχολείου μας πολλές ευχές για Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!! Θα τα ξαναπούμε την 1η Σεπτεμβρίου!!!!

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 20/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2012 - Τεύχος 19 Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ Ο μαθητής της 3 Μπλε, Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2017 - Τεύχος 72 1 Δεκεμβρίου Παραδίδονται τα λεφτά που μαζεύτηκαν για τον Ραδιομαραθώνιο από τον Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16 1 Φεβρουαρίου Στα πλαίσια της ανάληψης της Ευρωπαϊκής Προεδρίας, το δεύτερο εξάμηνο του

Διαβάστε περισσότερα

Green Dot (Cyprus) Public Co Ltd Αλλαγές στη συλλογή των υλικών από το 2010

Green Dot (Cyprus) Public Co Ltd Αλλαγές στη συλλογή των υλικών από το 2010 Green Dot (Cyprus) Public Co Ltd Αλλαγές στη συλλογή των υλικών από το 2010 Σάκης Θεοδοσίου Εμπορικός Διευθυντής Green Dot (Cyprus) Public Co Ltd Green Dot (Cyprus) Public Co Ltd Το μόνο αδειοδοτημένο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. Στις 11 Ιουνίου 2015 (ημέρα Πέμπτη) και ώρα 18.15 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2016 - Τεύχος 63 5 Δεκεμβρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Τα παιδιά της Προδημοτικής συμμετέχουν στην παιδική εκπομπή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ 1 η OΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΑΠΟ 1 η OΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΠΟ 1 η OΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. www.greendot.com.cy T: 7000 0090 Τυπωμένο σε ανακυκλωμένο χαρτί ΜΑΘΕ

Διαβάστε περισσότερα

Από τη Σχολική μας Ζωή

Από τη Σχολική μας Ζωή ΤΕΥΧΟΣ 7 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-15 Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Λ Ε Υ Κ Ω Σ Ι Α Σ Από τη Σχολική μας Ζωή Σας καλωσορίζουμε στο δεύτερο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας για τη σχολική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 26 Μαρτίου Διευθυντές/Διευθύντριες Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 26 Μαρτίου Διευθυντές/Διευθύντριες Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.:7.11.11 7.10.06 Aρ. Τηλ.: 22800724 Αρ. Φαξ: 22428277 E-mail: dde@moec.gov.cy 26 Μαρτίου 2018 Διευθυντές/Διευθύντριες

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 8 Μαρτίου 2013 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αποβλήτων Πλαστικών στην Κύπρο

Διαχείριση Αποβλήτων Πλαστικών στην Κύπρο Διαχείριση Αποβλήτων Πλαστικών στην Κύπρο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Το νομικό πλαίσιο της διαχείρισης αποβλήτων πλαστικών στην Κύπρο 2. Στρατηγική Διαχείρισης Αποβλήτων 2015 2021 Στόχοι Στρατηγικής Διαχείρισης Αποβλήτων

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 8 Απριλίου 2019 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Αναστάσιο Κακουλλή Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 19 Απριλίου 2018 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Πρακτικά 89 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 16 Μαρτίου, 2016, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

Επέκταση του θεσμού της δωρεάς μεταφοράς μαθητών Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, στα αστικά κέντρα Παγκύπρια

Επέκταση του θεσμού της δωρεάς μεταφοράς μαθητών Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, στα αστικά κέντρα Παγκύπρια ΕΓΓΡΑΦΟ 1 Επέκταση του θεσμού της δωρεάς μεταφοράς μαθητών Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, στα αστικά κέντρα Παγκύπρια 1. Την Τετάρτη 10/9/08, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, άρχισε η πρώτη φάση

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. 2 Ιουνίου. 3 Ιουνίου. Ιούνιος Τεύχος 41

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. 2 Ιουνίου. 3 Ιουνίου. Ιούνιος Τεύχος 41 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2014 - Τεύχος 41 2 Ιουνίου Πραγματοποιείται η τελευταία εκδρομή για τη φετινή σχολική χρονιά. Οι μαθητές του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΑΧΙΑ. καθαρή. για μια. πόλη. Δήμος Βύρωνα. Ο Βύρωνας αλλάζει κι εμείς οι επιχειρηματίες συμμετέχουμε!

ΣΥΜΜΑΧΙΑ. καθαρή. για μια. πόλη. Δήμος Βύρωνα. Ο Βύρωνας αλλάζει κι εμείς οι επιχειρηματίες συμμετέχουμε! ΣΥΜΜΑΧΙΑ για μια καθαρή πόλη Δήμος Βύρωνα Ο Βύρωνας αλλάζει κι εμείς οι επιχειρηματίες συμμετέχουμε! Το να κάνουμε την πόλη μας κάθε μέρα πιο όμορφη και πιο ανθρώπινη είναι για εμάς προτεραιότητα. Για

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.1.3 (2013) Α/Α 5/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 Χριστούγεννα στο GCS ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7 Ιανουαρίου Έναρξη μαθημάτων 11 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Μάρτιος Τεύχος 56

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Μάρτιος Τεύχος 56 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2016 - Τεύχος 56 3 Μαρτίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Ακολουθώντας τα έθιμα της Τσικνοπέμπτης, οι μαθητές Νηπιαγωγείου και

Διαβάστε περισσότερα

Του παραλόγου και του. παρανόμου

Του παραλόγου και του. παρανόμου Του παραλόγου και του. παρανόμου Η κρίση των σκουπιδιών Η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε ανοικτούς χώρους, σε αγροτικούς δρόμους, σε χαράδρες αλλά δυστυχώς και σε δεντρόφυτες περιοχές προκαλεί έντονη

Διαβάστε περισσότερα

3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας

3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας Πίνακας 2 Περιεχομένων Το Σχολείο μας 3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας 4 Σχολικό Έτος και Αργίες Ωράριο 6 Οι καθημερινές μας Οι Δραστηριότητες 7 εργασίες μας 9 Κατ οίκον Εργασία Οι Αξιολόγηση 10 Εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

«ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ»

«ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ» ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011: ΥΕ/ΥΑ/ΕΤΕ/01.2012 Δράση [Αρ. 4] "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ" ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: «ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ» συγχρηματοδοτείται από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας;

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, που λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια. Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι χώροι ελεύθερης έκφρασης

Διαβάστε περισσότερα

www.afiscyprus.com.cy Α.Φ.Η.Σ. Κύπρος Λτδ Εγκατάσταση κάδων για ανακύκλωση μπαταριών Η προσπάθεια για αύξηση των ποσοτήτων συλλογής μπαταριών με σκοπό την επίτευξη των στόχων ανακύκλωσης οδήγησε στην εντατικοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα.

Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα. 0 Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα. Μια εργασία από τους μαθητές της Δ 2 Υπεύθυνη δασκάλα: Ελένη Μιχαήλ Σχολική χρονιά 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΑΧΙΑ. καθαρή. για μια. πόλη. Δήμος Βύρωνα. Ο Βύρωνας αλλάζει κι εμείς οι κάτοικοι συμμετέχουμε!

ΣΥΜΜΑΧΙΑ. καθαρή. για μια. πόλη. Δήμος Βύρωνα. Ο Βύρωνας αλλάζει κι εμείς οι κάτοικοι συμμετέχουμε! ΣΥΜΜΑΧΙΑ για μια καθαρή πόλη Δήμος Βύρωνα Ο Βύρωνας αλλάζει κι εμείς οι κάτοικοι συμμετέχουμε! Το να κάνουμε την πόλη μας κάθε μέρα πιο όμορφη και πιο ανθρώπινη είναι για εμάς προτεραιότητα. Για να είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΕΥ ΖΗΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 18/2014

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΕΥ ΖΗΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 18/2014 ΑΡΙΘΜΟΣ: 4 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΕΥ ΖΗΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 18/2014 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ : 10. Έγκριση των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: 6 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Η Επισκόπηση χωρίζεται σε δύο μέρη: Α. Γενικό μέρος (συμπληρώνεται από όλα τα Σχολεία) Β. Ειδικό Μέρος που αντιστοιχεί στο θέμα που επιλέγεται κάθε χρόνο (Νερό,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00. Αρ. Φακ.5.10.4 (2014) Α/Α 06/2014 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 13 Δεκεμβρίου 2010 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Εκπαιδευτικής Αναγέννησης. 5 Δεκεμβρίου 2016

Απολογισμός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Εκπαιδευτικής Αναγέννησης. 5 Δεκεμβρίου 2016 Απολογισμός 2016 Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Εκπαιδευτικής Αναγέννησης 5 Δεκεμβρίου 2016 To Διοικητικό Συμβούλιο 2016-2017 Ερασμία Παπαδοπούλου Πρόεδρος Μαρία Κομπότη-Καλοθανάση Αντιπρόεδρος Χαρά Μενελάου

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 1. Ο περί Πανεπιστημίου Κύπρου (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του Αλληλεγγύης). (Αρ. Φακ ).

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 1. Ο περί Πανεπιστημίου Κύπρου (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του Αλληλεγγύης). (Αρ. Φακ ). ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, 29 η συνεδρίαση Αναφορές του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εγγραφές μαθητών στα Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά σχολεία για τη σχολική χρονιά 2011-2012

Θέμα: Εγγραφές μαθητών στα Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά σχολεία για τη σχολική χρονιά 2011-2012 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.11.11.2.10, 7.10.06 Aρ. Τηλ.: 22800723 Αρ. Φαξ: 22428277 E-mail: dde@moec.gov.cy 17 Δεκεμβρίου 2010 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /8 Επιβολή Τέλους Σκυβάλων Οικιστικών Υποστατικών για το 2016

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /8 Επιβολή Τέλους Σκυβάλων Οικιστικών Υποστατικών για το 2016 Αρ Φακ: 6.31.01 30 Νοεμβρίου 2016 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Φεβρουαρίου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη

Αρ Φακ: Φεβρουαρίου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Αρ Φακ: 6.31.01 7 Φεβρουαρίου 2018 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2015/49β/14.02. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30 Αρ. Φακ.5.10.7 (2017) Α/Α 02/2017 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30 Παρόντες Σταύρος Μιχαήλ Κώστας Καλογήρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ Ι ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (Το έντυπο να συμπληρώνεται ηλεκτρονικά και σε περίπτωση δυσκολίας χειρόγραφα αλλά ευανάγνωστα)

ΕΝΤΥΠΟ Ι ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (Το έντυπο να συμπληρώνεται ηλεκτρονικά και σε περίπτωση δυσκολίας χειρόγραφα αλλά ευανάγνωστα) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΝΤΥΠΟ Ι ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (Το έντυπο να συμπληρώνεται ηλεκτρονικά και σε περίπτωση δυσκολίας χειρόγραφα αλλά ευανάγνωστα) ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ: ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου Πρακτικά 493 ης συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου που έγινε στα γραφεία του Δήμου στις 8/12/2010 από τις 6:30μμ-7:30μμ. Αρ συνεδρίας: 16/2010 Παρόντες: κ.κ. Σάββας Ηλιοφώτου, Δήμαρχος, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Κάνοντας ανακύκλωση πετυχαίνουμε:

Κάνοντας ανακύκλωση πετυχαίνουμε: ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Παραθέτουμε τα αποτελέσματα της ερευνητικής εργασίας της κ ας Αθανασιάδου Δέσποινας Εκπαιδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 20 Απριλίου 2011

Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 20 Απριλίου 2011 Παρόντες: Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 20 Απριλίου 2011 1. Σσολάκη Εύη Πρόεδρος της Επιτροπής 2. Καρεκλάς Ανδρέας Μέλος 3. Καλογερόπουλος Μιχάλης Μέλος 4. Καυκαλιάς

Διαβάστε περισσότερα

50 www.afiscyprus.com.cy Εγκατάσταση κάδων για ανακύκλωση μπαταριών Σχεδόν τρία χρόνια έπειτα από την πρώτη τοποθέτηση κάδου ανακύκλωσης μπαταριών στην Κύπρο, η εγκατάστασή τους πραγματοποιείται με σταθερό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 Για την Επέτειο της 25 ης Μαρτίου 1821 ορίζουμε το πρόγραμμα των Εορταστικών Εκδηλώσεων στο Δήμο μας ως εξής: Γενικός Σημαιοστολισμός από 23 μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Περιβαλλοντική πολιτική Υπεύθυνη Παραγωγή και Κατανάλωση

Περιβαλλοντική πολιτική Υπεύθυνη Παραγωγή και Κατανάλωση ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΙΔ' - ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ Μακαρίου Γ, 4003 Μέσα Γειτονιά - Τηλ. 25694520 Fax: 25694525 dim-lemesos14-lem@schools.ac.cy Περιβαλλοντική πολιτική 2018-2019 Υπεύθυνη Παραγωγή και Κατανάλωση Κατά

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης

Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης Δραστηριότητες Υπευθυνότητες Χρονοδιάγραμμα Μέσα / πηγές Αξιολόγηση 1. Αξιοποίηση εκδρομών όχι μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς αλλά κυρίως για εκπαιδευτικούς.

Διαβάστε περισσότερα

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 2

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 2 Δημοτικό Σχολείο Αποστόλου Λουκά Καντάρας 126, 2051 ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ Τηλ. 22456940 Fax: 22 323834 Ηλ ταχυδρομείο:dim-ap-loukas-lef@schools.ac.cy Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 2 Οκτώριος 2013 Αγαπητοί γονείς,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές Πληροφορίες Δήμος : Θάσου ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Όνομα: Γεωργαλή - Νικήτα Αγγελική Θέση: Αιρετός, Πρόεδρος ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» Ηλ. Δ/νση : dimarogos@thassos.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: Π.Ι ΠΙ Αρ. Τηλ.: / Αρ. Φαξ:

Αρ. Φακ.: Π.Ι ΠΙ Αρ. Τηλ.: / Αρ. Φαξ: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: Π.Ι. 7.7.09.16 ΠΙ 7.7.09.16.5 Αρ. Τηλ.: 22402328/ 22402387 Αρ. Φαξ: 22480505 e-mail: prosxoliki@cyearn.pi.ac.cy ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Σχολική Χρονιά 2010-2011

Σχολική Χρονιά 2010-2011 ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΓΕΙΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2011 Κατά το τρέχον σχολικό έτος αναλήφθηκαν από τη μαθητική κοινότητα του σχολείου μας εθελοντικές δράσεις και διοργανώθηκαν εκδηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ (ΑΑΕΙ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ (ΑΑΕΙ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ (ΑΑΕΙ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στις 20 Ιουνίου 2018 (ημέρα Τετάρτη) θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι η ψυχολόγος του σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 26/2012

Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Πρακτικά 26 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Σάββατο 10.11.2012 από τις 10:15 πμ μέχρι τις 01:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού -

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Οδηγίες για λειτουργία Κοινοτικών Νηπιαγωγείων και εργοδότηση νηπιαγωγών

Θέμα: Οδηγίες για λειτουργία Κοινοτικών Νηπιαγωγείων και εργοδότηση νηπιαγωγών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.10.29/3 Αρ. Τηλ.: 22800706 Αρ. Φαξ. 22800869 E-mail: dde@moec.gov.cy Προέδρους Συνδέσμων Γονέων Κοινοτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου (στο εξής θα αναφέρεται ως «το Πολιτιστικό Ίδρυμα») διαθέτει υπαίθριο θέατρο στην αυλή του, στην οδό Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: ΙΖ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΘΕΜΑ: ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ/ ΟΙ ΧΡΟΝΟ- ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ. τμημα. 1. Ενημέρωση - Εντυπα

ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: ΙΖ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΘΕΜΑ: ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ/ ΟΙ ΧΡΟΝΟ- ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ. τμημα. 1. Ενημέρωση - Εντυπα ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: ΙΖ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΘΕΜΑ: ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ 2009-2010 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ τμημα ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ/ ΟΙ ΧΡΟΝΟ- ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 1. Ενημέρωση - Εντυπα α. Δημιουργία ενημερωτικής πινακίδας

Διαβάστε περισσότερα

Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017

Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017 Παρουσίαση των Δράσεων του 3 ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης «ΚΕΝΤΡΙΚΟ» 2 η Επιστημονική Συνάντηση για τον Εθελοντισμό στο Σχολείο, Αθήνα 27-28 Ιουνίου 2017 Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017 «ΕΓΝΟΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Πολιτική Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ

Εταιρική Πολιτική Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ Εταιρική Πολιτική Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ Με στόχο την κοινωνική προσφορά, η Τράπεζα Πειραιώς στην Κύπρο αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στο κοινωνικό έργο και τα περιβαλλοντικά θέματα, στο πλαίσιο της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας;

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, που λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια. Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι χώροι ελεύθερης έκφρασης

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Χώρος στάθμευσης Εναερίου Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου.

Διαβάστε περισσότερα

2 Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H έναρξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019, ορίζεται για τις 9.00 π.μ. αντί για τις 11.00 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 20/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 20/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 20/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 20/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νεολαία Δημοκρατικού Συναγερμού Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 / Αριθμός Φύλλου 234 16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΝΕΔΗΣΥ σε συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 14/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 28 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 607 Διάρκεια Συνεδρίας 6.00μ.μ. 7.15μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι

Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι Αγαπητά μου Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές Λίγοι μήνες μας χωρίζουν από την έναρξη των επίσημων εκδηλώσεων για τον εορτασμό των εκατοντάχρονων της προσκοπικής

Διαβάστε περισσότερα

Έργα ανάπλασης και λειτουργικά τεχνικά προβλήματα

Έργα ανάπλασης και λειτουργικά τεχνικά προβλήματα A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθμ. 9/2011 Συνεδριάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θέρμης Αριθμ. Απόφασης. 64/2011 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έργα ανάπλασης και λειτουργικά τεχνικά προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιογραφική Διάσκεψη

Δημοσιογραφική Διάσκεψη ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ Ανδρέα Αβρααμίδη 9, 3ος Όροφος Διαμ. 301, 2024 Στρόβολος Δημοσιογραφική Διάσκεψη ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 1 8 Δεκεμβρίου 2016 ΤΘ. 24649, 1302 Λευκωσία Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΩΤΗΡΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΩΤΗΡΑΣ ΕΝΤΥΠΟ ΤΠ1 ΔΗΜΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ Λεωφ. Μακαρίου Γ 22, 5390 Σωτήρα Αμμοχώστου Τηλ: 23824444, Φαξ: 23825450 Εmail: municipality@sotira.org.cy www.sotira.org.cy SOTIRA MUNICIPALITY 22 Makariou III Avenue 5390 Sotira

Διαβάστε περισσότερα

3 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 29 ης Φεβρουαρίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/03β/29.02.

3 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 29 ης Φεβρουαρίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/03β/29.02. Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/03β/29.02. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Πρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Αντιπρόεδρος Τάκης Τσιήτσιος Π Γραμματέας Μαρίνα Ανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους Δημότες μας

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους Δημότες μας Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους Δημότες μας Πραγματοποιήσαμε: 8 Δημοτικές Συνελεύσεις, 12 Παρουσιάσεις του έργου του Δήμου, 5 Παρουσιάσεις για το ΣΑΛ, 12 Δημόσιες Διαβουλεύσεις/Παρουσιάσεις έργων

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 H Alpha Bank Cyprus Ltd μέσα από τα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα οποία επικεντρώνονται στο Ανθρώπινο Δυναμικό, το Περιβάλλον και την Κοινωνία,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 14 Μαρτίου 2008

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 14 Μαρτίου 2008 Φακ.: 7.27.12.2 Τηλ.: 22800904/5 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Φαξ: 22305126 ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1434 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 14 Μαρτίου 2008 Διευθυντές / Διευθύντριες Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Στελέχωση κατασκηνώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 6 ης /2012 Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 36/2012

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 6 ης /2012 Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 36/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 6 ης /2012 Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου ΘΕΜΑ 2 ο : «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Pay as you throw Δήμου Αγλαντζιάς

Pay as you throw Δήμου Αγλαντζιάς Pay as you throw Δήμου Αγλαντζιάς Η Κυπριακή εμπειρία : «προετοιμασία και υλοποίηση» Χάρης Τσαγγαρίδης Δημοτικός Γραμματέας Αγλαντζιάς Το πρόβλημα Περιορισμένη ανακύκλωση Συγκριτικά με υπόλοιπη ΕΕ Μεγάλος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΛΑΤΡΩΝ (ΠΟΕΔ) ΠΑΦΟΥ (ΟΕΛΜΕΚ) Θέμα : Λειτουργία Εξοχικών Κατοικιών ΠΟΕΔ κατά τη θερινή περίοδο

ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΛΑΤΡΩΝ (ΠΟΕΔ) ΠΑΦΟΥ (ΟΕΛΜΕΚ) Θέμα : Λειτουργία Εξοχικών Κατοικιών ΠΟΕΔ κατά τη θερινή περίοδο ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ Λεωφ. Μακαρίου Γ 18, 1065 Λευκωσία Κύπρος, Τηλ. : 22817585 Φαξ : 22817599, E-mail : poed@cytanet.com.cy ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΛΑΤΡΩΝ (ΠΟΕΔ) ΠΑΦΟΥ (ΟΕΛΜΕΚ) Προς όλα τα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Θρησκευτικά B Δημοτικού (Μέρος Α ) Ομορφος κόσμος ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Θρησκευτικά Β Δημοτικού Ομορφος κόσμος (Μέρος A ) Συγγραφική ομάδα:

Διαβάστε περισσότερα

Από τη Σχολική μας Ζωή

Από τη Σχολική μας Ζωή ΤΕΥΧΟΣ 4 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-14 Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Λ Ε Υ Κ Ω Σ Ι Α Σ Από τη Σχολική μας Ζωή Σας καλωσορίζουμε στο πρώτο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας για τη Σχολική

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Ημερομηνία: 20 Ιουλίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δήλωση ενδιαφέροντος για φοίτηση στα Μουσικά Γυμνάσια Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου

Θέμα: Δήλωση ενδιαφέροντος για φοίτηση στα Μουσικά Γυμνάσια Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.12.26.1.5/2 Αρ. Τηλ.:22800698 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/ντριες Δημοτικών Σχολείων 16 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα των πιο πάνω εντύπων θα πρέπει να φυλαχθούν στο αρχείο του νηπιαγωγείου σας.

Αντίγραφα των πιο πάνω εντύπων θα πρέπει να φυλαχθούν στο αρχείο του νηπιαγωγείου σας. ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 7.10.29/5 Αρ. Τηλ.: 22800706 Αρ. Φαξ. 22800869 E-mail: dde@moec.gov.cy Διευθύντριες/Διευθύνουσες Κοινοτικών Νηπιαγωγείων ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

2 ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΕΜΑ PROJECT : ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

2 ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΕΜΑ PROJECT : ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ 2 ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΕΜΑ PROJECT : ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ : ΜΕΛΙΔΟΥ ΕΦΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ ΠΟΥΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΕΡΖΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο εθελοντισμός πλέον είναι υπαρκτός σε κάθε γωνία της γής και αυτό

Διαβάστε περισσότερα

1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου:

1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 21 Οκτωβρίου 2010 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ» Μια όμορφη εκπαιδευτική εκδρομή στον Πειραια

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ» Μια όμορφη εκπαιδευτική εκδρομή στον Πειραια Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ» Μια όμορφη εκπαιδευτική εκδρομή στον Πειραια Το Χρυσοπράσινο Φύλλο, στο οποίο συμμετέχει το Σχολείο μας από την περσινή σχολική χρονιά 2017-18,

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Δηλώνουμε ότι είμαστε πλούσιοι από αγάπη των μικρών παιδιών, εθελοντών και συγχωριανών μας. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαθήμενοι: 1. Δημήτρης Χριστοφόρου Δημοτικός Γραμματέας 2. Νεοφύτα Κυπριανού Λειτ. Δημ. Υπηρεσίας (για τα πρακτικά)

Παρακαθήμενοι: 1. Δημήτρης Χριστοφόρου Δημοτικός Γραμματέας 2. Νεοφύτα Κυπριανού Λειτ. Δημ. Υπηρεσίας (για τα πρακτικά) 1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.30 μ.μ Παρόντες: 1. Γιώτης Παπαχριστοφή Δήμαρχος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 3. Σάββας Σωκράτους «««4.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΤΜΝΑΙΟ ΤΧΨΝΑ ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΙΟΓΡΑΥΟΙ ΓΙΑ ΣΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. υγγραφή άρθρου. Τα σκουπίδια έχουνε ζωή, το σκέφτηκες αυτό; Ανακύκλωσε ΤΩΡΑ!

ΓΤΜΝΑΙΟ ΤΧΨΝΑ ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΙΟΓΡΑΥΟΙ ΓΙΑ ΣΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. υγγραφή άρθρου. Τα σκουπίδια έχουνε ζωή, το σκέφτηκες αυτό; Ανακύκλωσε ΤΩΡΑ! ΓΤΜΝΑΙΟ ΤΧΨΝΑ ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΙΟΓΡΑΥΟΙ ΓΙΑ ΣΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ υγγραφή άρθρου Τα σκουπίδια έχουνε ζωή, το σκέφτηκες αυτό; Ανακύκλωσε ΤΩΡΑ! Ση δημοσιογραφική ομάδα αποτελούν οι: Κτωρή Κωνσταντίνα (14 ετών) Μιχαήλ Φριστιάνα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 17 Μαΐου Το σχολείο συμμετέχει με επιτυχία σε Αθλητική Hμερίδα μεταξύ μαθητών ιδιωτικών σχολείων.

Διαβάστε περισσότερα

ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;

ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ; ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ; Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ; ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική που αφορά την προώθηση των δεσμών συνεργασίας του σχολείου με τους εξωτερικούς φορείς που εμπλέκονται στη σχολική διαδικασία

Πολιτική που αφορά την προώθηση των δεσμών συνεργασίας του σχολείου με τους εξωτερικούς φορείς που εμπλέκονται στη σχολική διαδικασία Πολιτική που αφορά την προώθηση των δεσμών συνεργασίας του σχολείου με τους εξωτερικούς φορείς που εμπλέκονται στη σχολική διαδικασία ΣΤΟΧΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 1. Αποτελεσματική

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Στελέχωση κατασκηνώσεων Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και αποστολών παιδιών στην Ελλάδα (Καλοκαίρι 2010)

Θέμα: Στελέχωση κατασκηνώσεων Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και αποστολών παιδιών στην Ελλάδα (Καλοκαίρι 2010) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.27.12.2 Αρ. Τηλ.: 22800904/905 Αρ. Φαξ.: 22305126 12 Μαρτίου 2010 Διευθυντές / Διευθύντριες Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 4 Απριλίου 2013, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα